Ponedeljak, 09.02.2009.

16:24

Kipar - Srbija, 18 časova

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 18h u Nikoziji igra meč sa reprezentacijom Kipra u polufinalu 12. međunarodnog turnira koji organizuje FS Kipra.

Izvor: B92

Kipar - Srbija, 18 èasova IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Zvezdan

pre 15 godina

Kao prvo, KAKAV JE CAR JOVANOVIC!! Brz kao silo, nesebican, skroman, ekstra klasa!!

Kao drugo, bolje da su organizovali turnir na poljani iza moje kuce, BILO BI VISE GLEDALACA!! Izem ti Kipar, nikakva fudbalska zemlja.

I kao trece, jako dobro igramo, i ja se ponovo, posle duzeg vremena, radujem kao malo dete svakoj utakmici nase reprezentacije! :-))

SUDIJA

pre 15 godina

braco srbi dajte da podrzimo ove momke, od njih bolje nemamo, kao ni boljeg trenera... slusao sam Antica na nekom predavanju... covek je genije.... kaze spanija je oborila rekord na poslednjem evropskom prvenstvu po broju tacnih pasova i zato ga je osvojila...to je model savremenog fudbala i teba da ga sledimo... NAPRED MOMCI, IGRAJTE ZA SRBIJU

Dejan

pre 15 godina

Za sve ljude u dijaspori koji hoce da gledaju utakmicu a nisu u mogucnostim evo linka: http://www.rojadirecta.org/
Jos jednom hvala RTS-u sto zaboravlja na ljude van zemlje koji isto zele da vide malo sporta uzivo.. Ne pamtim kad su zadnji put prenosili neku tekmu, bilo basket ili fudbal..(o tenisu da i ne govorim)

sasha

pre 15 godina

opet ovi sa kezmanom...pa jel vidite da nemoze da upadne u prvu postavu vodonosa,jer postoje momci koji bolje nose vodu od njega...e sad,kako mi se cini glavni je kandidat za nosenje peskira znojavim igracima

jatak

pre 15 godina

(veerghoen, 10. februar 2009 13:07)

neka nikoga ne treba da pozove samo da mi vas u derbiju to sto si ti reko da nama kezman radi, a vama neka ostane da se tesite zato sto zigic i vidic igraju dobro, posto vise od zvezde nemate nista...

RS

pre 15 godina

Teško će biti bez Pante, Žige, Lukovića, Kačara... A što ne igraju STEVANOVIĆ I KOSORIĆ? ONI ŽELE DA IGRAJU ZA NACIONALNI TIM, ZAŠTO IM ANTIĆ NIJE ISPUNIO ŽELJU?Zato što on nije DEDA MRAZ! Kosorić je bio igrač meseca lige BiH... Vidić nam nije potreban, ni Žigić, ni Luković, Pantelić, Stanković, Stojković, Milijaš... Rnić i Kosorić su tandem snova! A GROBARI?
(mmm, 9. februar 2009 19:07)

Kakav si ti bolesnik!

jojjjjjjjjjj

pre 15 godina

nemojte zezati da nece biti prenos,,,kad vec cele nedelje spominjete taj turnir,mogli ste se bar malo potruditi,,,a glavno da skupstinu prenose,,,OLOSI!!!

Boze pravde

pre 15 godina

@Trebala bi Srbija uvesti nekog napadaca da igra za Srbiju, dati mu drzavljanstvo i to je to, ovi su realno slabi.
(miirko, 10. februar 2009 10:20)

Za Srbiju treba da igraju samo oni koji su rodjeni u Srbiji, takodje igraci iz dijaspore koji su Srbi (ili im je jedan roditelj Srbin) a imaju zelju da nose grb Srbije na grudima i naravno braca preko Drine (Republika Srpska)
Nikako ne bih voleo da licimo na reprezentaciju Hrvatske sa Eduardom, mislim stvarno stranac u reprezentaciji koji igra za novac a ne srcem za svoji otadzbinu
Evo sada je prof. dr Radomir Antic stvorio kult reprezentacije pa imamo igrace koji daju 200% na terenu i bore se za grb koji nose na grudima

Cpbuja bpe!!!

maroko

pre 15 godina

U spic Lazovica i Laneta a Sulejmaniju dati slobodu da igra po celom terenu jer njegove lopte imaju oci !!! O odbrani i veznjacima ne treba trositi reci, jednom recju vrh .

aca

pre 15 godina

sta pricate bre vi. . . strancci nam igraju u klubovima,a sad treba da igraju i u reprezentaciju samo nam jos to treba. . .nismi mi hrvati da zovemo strance za reprezentaciju samo nasi trebaju da igaju.

sinisa delija

pre 15 godina

Steta sto smo oslabljeni za ovaj turnir,jer sva cetvorica konkurisu za startnu postavu i ovo je idealna prilika da se jos vise uigraju,da dobiju na samopouzdanju,da se odrzi atmosfera. Odlicna odluka da se igra ovakav turnir,pogotovo sto u finalu igramo sa Ukrajnom koja je dobar protovnik,jet da nam po igri Ukrajinci i rusi neodgovaraju,ali je prava prilika da prikazemo nas sistem igre i da se oni prilagode nama,a ne kao ranije da gubimo od njih sa 2:0 kako je bilo pre dve,tri godine na onom turniru u cast Lebanovskom gde smo godinama odlazili i svaki put nas drali i Rusi i oni.
Samo napred Anticu stvaras tim za velika dela.

dusan kv

pre 15 godina

gledam samo sta pojedini pisu i tacno pocinje da me boli glava od njihovih `pametnih` komentara i predloga. kako neko moze da kaze da umesto vidica igra rnic ili mrdja ili npr bisevac? vidic je neizostavni deo toma! covek dobija razna priznanja u engleskoj ligi a kod nas se nadje neki saban koji je `pametniji` od svih i on daje predloge. antic zna sta radi nije njemu potreban neki pametnjakovic koji ce da daje neke mudre predloge. ili npr. napad kezman-ljuboja?? ej bre! kezman sam kaze da nije spreman za reprezentaciju a ljuboja je svoje zavrsio i u klubu a ne u reprezentaciji. mislim da su lazovic-lane-zigic-pantelic dobri i dovoljni. zigic mozda uspori igru ali daje golove a to je najbitnije u ovom trenutku. i italija igra za oko ruzan fudbal ali 1:0,2:0 i bodovi se pisu,pobeda je pobeda,mislim da tako i mi treba da razmisljamo. sta,kao francuze sramota sto su nas pobedili 2:1 a me 5:1 iako su mogli?? bas ih briga 3 boda su 3 boda! prema tome,vi pametni sto u zivotu niste bili na stadionu,sto o reprezentaciji znate samo iz novina i sto fudbal pratite/igrate samo na racunaru bolje bi vam bilo da se ostavite pametovanja i mudrovanja (barem javno) nego u rupu gde vam je i mesto,daljinac u ruku pa ``vatreno bodrite orlove`` kao i do sada a ima neko pametniji od vas ko ce da brine o sastavu tima i o igri reprezentacije! eto toliko,nadam se da ce komentar biti objavljen jer nisam imao nameru nikoga da uvredim vec samo da javno kazem da je dosta bilo pametovanja i prepucavanj sada kada nam ekipa konacno igra kako treba.

c(-;

pre 15 godina

A da mi lepo usvojimo novo pravilo?Npr, za reprezentaciju mogu da igraju samo igraci koji u toku svoje karijere nisu igrali ni za Partizan, ni za Crvenu Zvezdu. Onda bi mogao da pogledam komentare na vest o reprezentaciji gde 90% komentara nece biti u stilu : zasto je zvan igrac ovog kluba, zasto nije zvan ovaj, patite ci**ni, placi groblje, daj kezmana, nemoj pantu, ziga nema pojma, ...
Reprezentacija ejjjjj... manite klubove. Imamo selektora, zna valjda covek koga treba da zove...
Peace out ;)

vujo357

pre 15 godina

Ne mogu da verujem,opet ovaj rahitis!!!!
Mislio sam kada nadje klub da ce prestati da igra u reprezentaciji,ali ne!
Jos kad se upari sa Pantelicem.....
(Dadokg, 9. februar 2009 16:40)


koji si smarach i ti i tebi slicni.

zar je moguce da ste toliki pajseri za fudbal pa vam ne valjaju Zigic i Pantelic?!

NIKOLA

pre 15 godina

Stojkovic,Disljenkovic,Isailovic, ,Ivanovic,Rukavina,Vidic,Subotic,Duric,Dragutinovic,Obradovic,Lukovic
Krasic,Jankovic,Stankovic,Kacar,Milias,Kuzmanovic,Jovanovic,Tosic
Zigic,Pantelic,lazovic
PRIKLJUCITI JELICA,BABOVICA
I NAJJACI SMO

sibir

pre 15 godina

Bas mi je zao sto moj omiljeni igrac Lukovic nece igrati!A kad su u pitanju stoperi mislim da su sledeca cetvorica najbolji:Vidic,Subotic,Bisevac i Basa!!

Stručnjak

pre 15 godina

Mislim da bez obzira na povrede nekoliko važnih članova srpske fudbalske reprezentacije Antić ne treba da odstupi od ofanzivne formacije, napadačkog stila i igre na gol više.Izostanak Žigića, Pantelića, Kačara i Lukovića je prilika za neke druge igrače da pokažu da zaslužuju dres najboljeg srpskog tima.Mislim da treba početi sa sledećim igračima:
na golu Stojković,u odbrani Ivanović desno, Obradović levo, u centralnom delu Vidić i Dragutinović.Na sredini kapiten Stanković i Milijaš, po bokovima Jovanović(levo) i Janković(desno).Kao polu špic Sulejmani a najistureniji Danko Lazović.Janković pre Krasića na desnoj strani zato što je u takmičarskoj formi i igra odlično u Djenovi, mada je Krasić kada udje u punu formu u prednosti.Milijaš u 11 zbog prekida,koji su veoma bitan segment u našem poimanju fudbalske igre.Iako mi je Kuzmanović bolji igrač čini mi se da je malo pao u formi na poslednjim mečevima.
Dragutinović u paru sa Vidićem zbog iskustva, Bane na desnom boku jer je na toj poziciji u reprezentaciji izvanredan.Mali Obradović je vrlo talentovan i treba mu dati šansu, iskoristio je na najbolji način u meču sa Austrijom.Sulejmani nam donosi brzinu, dribling, pravovremenu asistenciju.Danko je ostao kao jedini pravi špic igrač na ovom spisku.Vidić, Stanković i Jovanović su uz Krasića naši najbolji igrači, tako da nisu sporni.Nadajmo se pobedi...

AcaRule

pre 15 godina

Pantelic je dao 6 golova i trenutno je najbolji strelac treceplasirane Herte.Ako ti znas bolje od Antica zasto te FSS ne zove na njegovo mesto?

AJMO SRBIJA

pre 15 godina

Bez Zigica i Pantelica (protiv Bugara)smo igrali najlepsi, najbrzi i najmoderniji fudbal u zadnjih par godina!
Nemam apsolutno nista protiv njih, ali to su cinjenice…
Panta moze da posluzi u toj koncepciji, ali Zigic samo moze da uspori igru-njega bih koristio samo za specijalne tekme…nikako ne bih gradio igru na njemu!
LAZOVIC i JOVANOVIC su najbrzi spic, to bi mogao da bude strasan tandem kad bi se malo isforsirao.
Pa Krasic, Sulejmani, jos jednog brzog igraca pridodati u vezi…Stankovic na zadnjem,zadnja linija standardna…
E to bi bila EKIPA- sa brzom razmenom pasova, agresivnom igrom, probijanjem.
E TAKVU SRBIJU BIH VOLEO DA VIDIM!

mua

pre 15 godina

Necu da pisem ni iz ugla Delije ni Grobara... Kezman je dobar igrac za tursku, holandsku ligu... Setite se kako je igrao u Engleskoj i Spaniji. Nista, teski prosek. Da je valjao zadrzali bi ga.
Ali neeee, kad god on da gol horde se popale i pocnu da pijucu kao gladni pilici - Keza, Keza, Keza...
Pored toga covek ima losu karmu za repku, setimo se kako je skrsio Vidica na treningu pred Nemacku 2006.
Ne smeta mi covek, ali dosta s njim - Antić bira ko će da igra!
A sto se tice ovih i onih drugih: u repki ima igraca koji su igrali i u Zvezdi i Partizanu. Mozete mirno da spavate i jedni i drugi. Misiiiim stvarno...
NAPRED SRBIJO, UVEK UZ TEBE BEZ OBZIRA NA REZULTAT!!!

goran radonjić

pre 15 godina

Bez Žigića i Pantelića smo Bugarima dali 6 lakih komada - s njima nam za 6 golova trebaju 5 utakmice i to sa slabijim ekipama.
Ako i sada budemo efikasni valjda svima biti jasno da njima nije mesto u reprezentaciji.
Pa ove sezone je vezni igrač Stanković dao isto golova kao i "strašni" napadač Pantelić - po 4 u prvenstvu.

veerghoen

pre 15 godina

Evo kako treba da Antara zapocne mec:1.Stojkovic 2.Rukavina 3.Obradovic 4.Ivanovic 5.Vidic 6.Kuzmanovic 7.Jankovic 8.Stankovic 9.Sulejmani 10.Lazovic 11.Lane Jovanovic

BBRS

pre 15 godina

Kako bre nije sramota ove grobare da prozivaju Zigu,ma najbolje vas da poslusa selektor pa da pozove Kezmana koji ne moze da veze 3 meseca u jednom klubu,verovatno ce na leto da se vrati u Smederevo,ali samo ako ovi ne udju u super ligu,posto je ipak igrac za telekom prvu.Ajde dajte jos neki pametan komentar npr Rnica umesto Vidica.

mmm

pre 15 godina

Teško će biti bez Pante, Žige, Lukovića, Kačara... A što ne igraju STEVANOVIĆ I KOSORIĆ? ONI ŽELE DA IGRAJU ZA NACIONALNI TIM, ZAŠTO IM ANTIĆ NIJE ISPUNIO ŽELJU?Zato što on nije DEDA MRAZ! Kosorić je bio igrač meseca lige BiH... Vidić nam nije potreban, ni Žigić, ni Luković, Pantelić, Stanković, Stojković, Milijaš... Rnić i Kosorić su tandem snova! A GROBARI?

Srb-in

pre 15 godina

Dok nije igrao, gurao se prvi uvek! Cim je poceo da igra, pocele su i izmisljene povrede. Smem da se kladim u zivot da ce sledecu utakmicu svog kluba odigrati celu! Kakva povreda, to su price za malu decu...

Dadokg

pre 15 godina

Ne mogu da verujem,opet ovaj rahitis!!!!
Mislio sam kada nadje klub da ce prestati da igra u reprezentaciji,ali ne!
Jos kad se upari sa Pantelicem.....

milutin milutinovic

pre 15 godina

1 Stojković GK Getafe
2 Rukavina RWB Munchen 1860
3 Dragutinović LB Sevilla
4 Subotić CB Borussia D.
5 Vidić CB Manchester U.
6 Ivanović RB Chelsea
7 Janković RW Gennoa
8 Lazović ST PSV
9 Pantelić ST Hertha B.
10 Stanković AM Inter
11 Milijaš CM Red star
12 Dišljenković GK Metalurg
13 Obradović LWB Partizan
14 Jovanović LW Standard Liege
15 Kačar DM Hertha Berlin
16 Tošić LW Manchester U.
17 Krasić RW C.S.K.A. M.
18 Mrdja ST Vojvodina
19 Žigić ST Rasing
20 Krstajić CB Schalke
21 Luković LB Udinese
22 Kuzmanović CM Fiorentina
23 Sulejmani ST AJAX
24 Djurić CB Vojvodina
25 Isailović GK Gencerberligi

mmm

pre 15 godina

Subotić još uvek nije dobio dozvolu, Pantelić i Kačar povredjeni a sad i ovo... ostali smo bez standardnih špiceva, Lukovića... moraće Lane da igra u napadu sa Dankom, ili Sulejmani u špic napada, trećeg nema... stvarno je velika šteta, ovo su glavne provere pred meč sa rumunima...
1 Stojković
6 Ivanović
5 Vidić
3 Dragutinović
13 Obradović
10 Stanković
22 Kuzmanović
7 Janković
14 Jovanović
9 Sulejmani
8 Lazović

milutin milutinovic

pre 15 godina

1 Stojković GK Getafe
2 Rukavina RWB Munchen 1860
3 Dragutinović LB Sevilla
4 Subotić CB Borussia D.
5 Vidić CB Manchester U.
6 Ivanović RB Chelsea
7 Janković RW Gennoa
8 Lazović ST PSV
9 Pantelić ST Hertha B.
10 Stanković AM Inter
11 Milijaš CM Red star
12 Dišljenković GK Metalurg
13 Obradović LWB Partizan
14 Jovanović LW Standard Liege
15 Kačar DM Hertha Berlin
16 Tošić LW Manchester U.
17 Krasić RW C.S.K.A. M.
18 Mrdja ST Vojvodina
19 Žigić ST Rasing
20 Krstajić CB Schalke
21 Luković LB Udinese
22 Kuzmanović CM Fiorentina
23 Sulejmani ST AJAX
24 Djurić CB Vojvodina
25 Isailović GK Gencerberligi

mmm

pre 15 godina

Subotić još uvek nije dobio dozvolu, Pantelić i Kačar povredjeni a sad i ovo... ostali smo bez standardnih špiceva, Lukovića... moraće Lane da igra u napadu sa Dankom, ili Sulejmani u špic napada, trećeg nema... stvarno je velika šteta, ovo su glavne provere pred meč sa rumunima...
1 Stojković
6 Ivanović
5 Vidić
3 Dragutinović
13 Obradović
10 Stanković
22 Kuzmanović
7 Janković
14 Jovanović
9 Sulejmani
8 Lazović

Srb-in

pre 15 godina

Dok nije igrao, gurao se prvi uvek! Cim je poceo da igra, pocele su i izmisljene povrede. Smem da se kladim u zivot da ce sledecu utakmicu svog kluba odigrati celu! Kakva povreda, to su price za malu decu...

BBRS

pre 15 godina

Kako bre nije sramota ove grobare da prozivaju Zigu,ma najbolje vas da poslusa selektor pa da pozove Kezmana koji ne moze da veze 3 meseca u jednom klubu,verovatno ce na leto da se vrati u Smederevo,ali samo ako ovi ne udju u super ligu,posto je ipak igrac za telekom prvu.Ajde dajte jos neki pametan komentar npr Rnica umesto Vidica.

mua

pre 15 godina

Necu da pisem ni iz ugla Delije ni Grobara... Kezman je dobar igrac za tursku, holandsku ligu... Setite se kako je igrao u Engleskoj i Spaniji. Nista, teski prosek. Da je valjao zadrzali bi ga.
Ali neeee, kad god on da gol horde se popale i pocnu da pijucu kao gladni pilici - Keza, Keza, Keza...
Pored toga covek ima losu karmu za repku, setimo se kako je skrsio Vidica na treningu pred Nemacku 2006.
Ne smeta mi covek, ali dosta s njim - Antić bira ko će da igra!
A sto se tice ovih i onih drugih: u repki ima igraca koji su igrali i u Zvezdi i Partizanu. Mozete mirno da spavate i jedni i drugi. Misiiiim stvarno...
NAPRED SRBIJO, UVEK UZ TEBE BEZ OBZIRA NA REZULTAT!!!

AJMO SRBIJA

pre 15 godina

Bez Zigica i Pantelica (protiv Bugara)smo igrali najlepsi, najbrzi i najmoderniji fudbal u zadnjih par godina!
Nemam apsolutno nista protiv njih, ali to su cinjenice…
Panta moze da posluzi u toj koncepciji, ali Zigic samo moze da uspori igru-njega bih koristio samo za specijalne tekme…nikako ne bih gradio igru na njemu!
LAZOVIC i JOVANOVIC su najbrzi spic, to bi mogao da bude strasan tandem kad bi se malo isforsirao.
Pa Krasic, Sulejmani, jos jednog brzog igraca pridodati u vezi…Stankovic na zadnjem,zadnja linija standardna…
E to bi bila EKIPA- sa brzom razmenom pasova, agresivnom igrom, probijanjem.
E TAKVU SRBIJU BIH VOLEO DA VIDIM!

c(-;

pre 15 godina

A da mi lepo usvojimo novo pravilo?Npr, za reprezentaciju mogu da igraju samo igraci koji u toku svoje karijere nisu igrali ni za Partizan, ni za Crvenu Zvezdu. Onda bi mogao da pogledam komentare na vest o reprezentaciji gde 90% komentara nece biti u stilu : zasto je zvan igrac ovog kluba, zasto nije zvan ovaj, patite ci**ni, placi groblje, daj kezmana, nemoj pantu, ziga nema pojma, ...
Reprezentacija ejjjjj... manite klubove. Imamo selektora, zna valjda covek koga treba da zove...
Peace out ;)

Dadokg

pre 15 godina

Ne mogu da verujem,opet ovaj rahitis!!!!
Mislio sam kada nadje klub da ce prestati da igra u reprezentaciji,ali ne!
Jos kad se upari sa Pantelicem.....

goran radonjić

pre 15 godina

Bez Žigića i Pantelića smo Bugarima dali 6 lakih komada - s njima nam za 6 golova trebaju 5 utakmice i to sa slabijim ekipama.
Ako i sada budemo efikasni valjda svima biti jasno da njima nije mesto u reprezentaciji.
Pa ove sezone je vezni igrač Stanković dao isto golova kao i "strašni" napadač Pantelić - po 4 u prvenstvu.

AcaRule

pre 15 godina

Pantelic je dao 6 golova i trenutno je najbolji strelac treceplasirane Herte.Ako ti znas bolje od Antica zasto te FSS ne zove na njegovo mesto?

Stručnjak

pre 15 godina

Mislim da bez obzira na povrede nekoliko važnih članova srpske fudbalske reprezentacije Antić ne treba da odstupi od ofanzivne formacije, napadačkog stila i igre na gol više.Izostanak Žigića, Pantelića, Kačara i Lukovića je prilika za neke druge igrače da pokažu da zaslužuju dres najboljeg srpskog tima.Mislim da treba početi sa sledećim igračima:
na golu Stojković,u odbrani Ivanović desno, Obradović levo, u centralnom delu Vidić i Dragutinović.Na sredini kapiten Stanković i Milijaš, po bokovima Jovanović(levo) i Janković(desno).Kao polu špic Sulejmani a najistureniji Danko Lazović.Janković pre Krasića na desnoj strani zato što je u takmičarskoj formi i igra odlično u Djenovi, mada je Krasić kada udje u punu formu u prednosti.Milijaš u 11 zbog prekida,koji su veoma bitan segment u našem poimanju fudbalske igre.Iako mi je Kuzmanović bolji igrač čini mi se da je malo pao u formi na poslednjim mečevima.
Dragutinović u paru sa Vidićem zbog iskustva, Bane na desnom boku jer je na toj poziciji u reprezentaciji izvanredan.Mali Obradović je vrlo talentovan i treba mu dati šansu, iskoristio je na najbolji način u meču sa Austrijom.Sulejmani nam donosi brzinu, dribling, pravovremenu asistenciju.Danko je ostao kao jedini pravi špic igrač na ovom spisku.Vidić, Stanković i Jovanović su uz Krasića naši najbolji igrači, tako da nisu sporni.Nadajmo se pobedi...

mmm

pre 15 godina

Teško će biti bez Pante, Žige, Lukovića, Kačara... A što ne igraju STEVANOVIĆ I KOSORIĆ? ONI ŽELE DA IGRAJU ZA NACIONALNI TIM, ZAŠTO IM ANTIĆ NIJE ISPUNIO ŽELJU?Zato što on nije DEDA MRAZ! Kosorić je bio igrač meseca lige BiH... Vidić nam nije potreban, ni Žigić, ni Luković, Pantelić, Stanković, Stojković, Milijaš... Rnić i Kosorić su tandem snova! A GROBARI?

veerghoen

pre 15 godina

Evo kako treba da Antara zapocne mec:1.Stojkovic 2.Rukavina 3.Obradovic 4.Ivanovic 5.Vidic 6.Kuzmanovic 7.Jankovic 8.Stankovic 9.Sulejmani 10.Lazovic 11.Lane Jovanovic

vujo357

pre 15 godina

Ne mogu da verujem,opet ovaj rahitis!!!!
Mislio sam kada nadje klub da ce prestati da igra u reprezentaciji,ali ne!
Jos kad se upari sa Pantelicem.....
(Dadokg, 9. februar 2009 16:40)


koji si smarach i ti i tebi slicni.

zar je moguce da ste toliki pajseri za fudbal pa vam ne valjaju Zigic i Pantelic?!

aca

pre 15 godina

sta pricate bre vi. . . strancci nam igraju u klubovima,a sad treba da igraju i u reprezentaciju samo nam jos to treba. . .nismi mi hrvati da zovemo strance za reprezentaciju samo nasi trebaju da igaju.

Dejan

pre 15 godina

Za sve ljude u dijaspori koji hoce da gledaju utakmicu a nisu u mogucnostim evo linka: http://www.rojadirecta.org/
Jos jednom hvala RTS-u sto zaboravlja na ljude van zemlje koji isto zele da vide malo sporta uzivo.. Ne pamtim kad su zadnji put prenosili neku tekmu, bilo basket ili fudbal..(o tenisu da i ne govorim)

dusan kv

pre 15 godina

gledam samo sta pojedini pisu i tacno pocinje da me boli glava od njihovih `pametnih` komentara i predloga. kako neko moze da kaze da umesto vidica igra rnic ili mrdja ili npr bisevac? vidic je neizostavni deo toma! covek dobija razna priznanja u engleskoj ligi a kod nas se nadje neki saban koji je `pametniji` od svih i on daje predloge. antic zna sta radi nije njemu potreban neki pametnjakovic koji ce da daje neke mudre predloge. ili npr. napad kezman-ljuboja?? ej bre! kezman sam kaze da nije spreman za reprezentaciju a ljuboja je svoje zavrsio i u klubu a ne u reprezentaciji. mislim da su lazovic-lane-zigic-pantelic dobri i dovoljni. zigic mozda uspori igru ali daje golove a to je najbitnije u ovom trenutku. i italija igra za oko ruzan fudbal ali 1:0,2:0 i bodovi se pisu,pobeda je pobeda,mislim da tako i mi treba da razmisljamo. sta,kao francuze sramota sto su nas pobedili 2:1 a me 5:1 iako su mogli?? bas ih briga 3 boda su 3 boda! prema tome,vi pametni sto u zivotu niste bili na stadionu,sto o reprezentaciji znate samo iz novina i sto fudbal pratite/igrate samo na racunaru bolje bi vam bilo da se ostavite pametovanja i mudrovanja (barem javno) nego u rupu gde vam je i mesto,daljinac u ruku pa ``vatreno bodrite orlove`` kao i do sada a ima neko pametniji od vas ko ce da brine o sastavu tima i o igri reprezentacije! eto toliko,nadam se da ce komentar biti objavljen jer nisam imao nameru nikoga da uvredim vec samo da javno kazem da je dosta bilo pametovanja i prepucavanj sada kada nam ekipa konacno igra kako treba.

RS

pre 15 godina

Teško će biti bez Pante, Žige, Lukovića, Kačara... A što ne igraju STEVANOVIĆ I KOSORIĆ? ONI ŽELE DA IGRAJU ZA NACIONALNI TIM, ZAŠTO IM ANTIĆ NIJE ISPUNIO ŽELJU?Zato što on nije DEDA MRAZ! Kosorić je bio igrač meseca lige BiH... Vidić nam nije potreban, ni Žigić, ni Luković, Pantelić, Stanković, Stojković, Milijaš... Rnić i Kosorić su tandem snova! A GROBARI?
(mmm, 9. februar 2009 19:07)

Kakav si ti bolesnik!

Boze pravde

pre 15 godina

@Trebala bi Srbija uvesti nekog napadaca da igra za Srbiju, dati mu drzavljanstvo i to je to, ovi su realno slabi.
(miirko, 10. februar 2009 10:20)

Za Srbiju treba da igraju samo oni koji su rodjeni u Srbiji, takodje igraci iz dijaspore koji su Srbi (ili im je jedan roditelj Srbin) a imaju zelju da nose grb Srbije na grudima i naravno braca preko Drine (Republika Srpska)
Nikako ne bih voleo da licimo na reprezentaciju Hrvatske sa Eduardom, mislim stvarno stranac u reprezentaciji koji igra za novac a ne srcem za svoji otadzbinu
Evo sada je prof. dr Radomir Antic stvorio kult reprezentacije pa imamo igrace koji daju 200% na terenu i bore se za grb koji nose na grudima

Cpbuja bpe!!!

sinisa delija

pre 15 godina

Steta sto smo oslabljeni za ovaj turnir,jer sva cetvorica konkurisu za startnu postavu i ovo je idealna prilika da se jos vise uigraju,da dobiju na samopouzdanju,da se odrzi atmosfera. Odlicna odluka da se igra ovakav turnir,pogotovo sto u finalu igramo sa Ukrajnom koja je dobar protovnik,jet da nam po igri Ukrajinci i rusi neodgovaraju,ali je prava prilika da prikazemo nas sistem igre i da se oni prilagode nama,a ne kao ranije da gubimo od njih sa 2:0 kako je bilo pre dve,tri godine na onom turniru u cast Lebanovskom gde smo godinama odlazili i svaki put nas drali i Rusi i oni.
Samo napred Anticu stvaras tim za velika dela.

sibir

pre 15 godina

Bas mi je zao sto moj omiljeni igrac Lukovic nece igrati!A kad su u pitanju stoperi mislim da su sledeca cetvorica najbolji:Vidic,Subotic,Bisevac i Basa!!

SUDIJA

pre 15 godina

braco srbi dajte da podrzimo ove momke, od njih bolje nemamo, kao ni boljeg trenera... slusao sam Antica na nekom predavanju... covek je genije.... kaze spanija je oborila rekord na poslednjem evropskom prvenstvu po broju tacnih pasova i zato ga je osvojila...to je model savremenog fudbala i teba da ga sledimo... NAPRED MOMCI, IGRAJTE ZA SRBIJU

maroko

pre 15 godina

U spic Lazovica i Laneta a Sulejmaniju dati slobodu da igra po celom terenu jer njegove lopte imaju oci !!! O odbrani i veznjacima ne treba trositi reci, jednom recju vrh .

jojjjjjjjjjj

pre 15 godina

nemojte zezati da nece biti prenos,,,kad vec cele nedelje spominjete taj turnir,mogli ste se bar malo potruditi,,,a glavno da skupstinu prenose,,,OLOSI!!!

NIKOLA

pre 15 godina

Stojkovic,Disljenkovic,Isailovic, ,Ivanovic,Rukavina,Vidic,Subotic,Duric,Dragutinovic,Obradovic,Lukovic
Krasic,Jankovic,Stankovic,Kacar,Milias,Kuzmanovic,Jovanovic,Tosic
Zigic,Pantelic,lazovic
PRIKLJUCITI JELICA,BABOVICA
I NAJJACI SMO

jatak

pre 15 godina

(veerghoen, 10. februar 2009 13:07)

neka nikoga ne treba da pozove samo da mi vas u derbiju to sto si ti reko da nama kezman radi, a vama neka ostane da se tesite zato sto zigic i vidic igraju dobro, posto vise od zvezde nemate nista...

sasha

pre 15 godina

opet ovi sa kezmanom...pa jel vidite da nemoze da upadne u prvu postavu vodonosa,jer postoje momci koji bolje nose vodu od njega...e sad,kako mi se cini glavni je kandidat za nosenje peskira znojavim igracima

Zvezdan

pre 15 godina

Kao prvo, KAKAV JE CAR JOVANOVIC!! Brz kao silo, nesebican, skroman, ekstra klasa!!

Kao drugo, bolje da su organizovali turnir na poljani iza moje kuce, BILO BI VISE GLEDALACA!! Izem ti Kipar, nikakva fudbalska zemlja.

I kao trece, jako dobro igramo, i ja se ponovo, posle duzeg vremena, radujem kao malo dete svakoj utakmici nase reprezentacije! :-))

Dadokg

pre 15 godina

Ne mogu da verujem,opet ovaj rahitis!!!!
Mislio sam kada nadje klub da ce prestati da igra u reprezentaciji,ali ne!
Jos kad se upari sa Pantelicem.....

Srb-in

pre 15 godina

Dok nije igrao, gurao se prvi uvek! Cim je poceo da igra, pocele su i izmisljene povrede. Smem da se kladim u zivot da ce sledecu utakmicu svog kluba odigrati celu! Kakva povreda, to su price za malu decu...

mmm

pre 15 godina

Teško će biti bez Pante, Žige, Lukovića, Kačara... A što ne igraju STEVANOVIĆ I KOSORIĆ? ONI ŽELE DA IGRAJU ZA NACIONALNI TIM, ZAŠTO IM ANTIĆ NIJE ISPUNIO ŽELJU?Zato što on nije DEDA MRAZ! Kosorić je bio igrač meseca lige BiH... Vidić nam nije potreban, ni Žigić, ni Luković, Pantelić, Stanković, Stojković, Milijaš... Rnić i Kosorić su tandem snova! A GROBARI?

goran radonjić

pre 15 godina

Bez Žigića i Pantelića smo Bugarima dali 6 lakih komada - s njima nam za 6 golova trebaju 5 utakmice i to sa slabijim ekipama.
Ako i sada budemo efikasni valjda svima biti jasno da njima nije mesto u reprezentaciji.
Pa ove sezone je vezni igrač Stanković dao isto golova kao i "strašni" napadač Pantelić - po 4 u prvenstvu.

sibir

pre 15 godina

Bas mi je zao sto moj omiljeni igrac Lukovic nece igrati!A kad su u pitanju stoperi mislim da su sledeca cetvorica najbolji:Vidic,Subotic,Bisevac i Basa!!

NIKOLA

pre 15 godina

Stojkovic,Disljenkovic,Isailovic, ,Ivanovic,Rukavina,Vidic,Subotic,Duric,Dragutinovic,Obradovic,Lukovic
Krasic,Jankovic,Stankovic,Kacar,Milias,Kuzmanovic,Jovanovic,Tosic
Zigic,Pantelic,lazovic
PRIKLJUCITI JELICA,BABOVICA
I NAJJACI SMO

mmm

pre 15 godina

Subotić još uvek nije dobio dozvolu, Pantelić i Kačar povredjeni a sad i ovo... ostali smo bez standardnih špiceva, Lukovića... moraće Lane da igra u napadu sa Dankom, ili Sulejmani u špic napada, trećeg nema... stvarno je velika šteta, ovo su glavne provere pred meč sa rumunima...
1 Stojković
6 Ivanović
5 Vidić
3 Dragutinović
13 Obradović
10 Stanković
22 Kuzmanović
7 Janković
14 Jovanović
9 Sulejmani
8 Lazović

BBRS

pre 15 godina

Kako bre nije sramota ove grobare da prozivaju Zigu,ma najbolje vas da poslusa selektor pa da pozove Kezmana koji ne moze da veze 3 meseca u jednom klubu,verovatno ce na leto da se vrati u Smederevo,ali samo ako ovi ne udju u super ligu,posto je ipak igrac za telekom prvu.Ajde dajte jos neki pametan komentar npr Rnica umesto Vidica.

milutin milutinovic

pre 15 godina

1 Stojković GK Getafe
2 Rukavina RWB Munchen 1860
3 Dragutinović LB Sevilla
4 Subotić CB Borussia D.
5 Vidić CB Manchester U.
6 Ivanović RB Chelsea
7 Janković RW Gennoa
8 Lazović ST PSV
9 Pantelić ST Hertha B.
10 Stanković AM Inter
11 Milijaš CM Red star
12 Dišljenković GK Metalurg
13 Obradović LWB Partizan
14 Jovanović LW Standard Liege
15 Kačar DM Hertha Berlin
16 Tošić LW Manchester U.
17 Krasić RW C.S.K.A. M.
18 Mrdja ST Vojvodina
19 Žigić ST Rasing
20 Krstajić CB Schalke
21 Luković LB Udinese
22 Kuzmanović CM Fiorentina
23 Sulejmani ST AJAX
24 Djurić CB Vojvodina
25 Isailović GK Gencerberligi

veerghoen

pre 15 godina

Evo kako treba da Antara zapocne mec:1.Stojkovic 2.Rukavina 3.Obradovic 4.Ivanovic 5.Vidic 6.Kuzmanovic 7.Jankovic 8.Stankovic 9.Sulejmani 10.Lazovic 11.Lane Jovanovic

vujo357

pre 15 godina

Ne mogu da verujem,opet ovaj rahitis!!!!
Mislio sam kada nadje klub da ce prestati da igra u reprezentaciji,ali ne!
Jos kad se upari sa Pantelicem.....
(Dadokg, 9. februar 2009 16:40)


koji si smarach i ti i tebi slicni.

zar je moguce da ste toliki pajseri za fudbal pa vam ne valjaju Zigic i Pantelic?!

AcaRule

pre 15 godina

Pantelic je dao 6 golova i trenutno je najbolji strelac treceplasirane Herte.Ako ti znas bolje od Antica zasto te FSS ne zove na njegovo mesto?

AJMO SRBIJA

pre 15 godina

Bez Zigica i Pantelica (protiv Bugara)smo igrali najlepsi, najbrzi i najmoderniji fudbal u zadnjih par godina!
Nemam apsolutno nista protiv njih, ali to su cinjenice…
Panta moze da posluzi u toj koncepciji, ali Zigic samo moze da uspori igru-njega bih koristio samo za specijalne tekme…nikako ne bih gradio igru na njemu!
LAZOVIC i JOVANOVIC su najbrzi spic, to bi mogao da bude strasan tandem kad bi se malo isforsirao.
Pa Krasic, Sulejmani, jos jednog brzog igraca pridodati u vezi…Stankovic na zadnjem,zadnja linija standardna…
E to bi bila EKIPA- sa brzom razmenom pasova, agresivnom igrom, probijanjem.
E TAKVU SRBIJU BIH VOLEO DA VIDIM!

mua

pre 15 godina

Necu da pisem ni iz ugla Delije ni Grobara... Kezman je dobar igrac za tursku, holandsku ligu... Setite se kako je igrao u Engleskoj i Spaniji. Nista, teski prosek. Da je valjao zadrzali bi ga.
Ali neeee, kad god on da gol horde se popale i pocnu da pijucu kao gladni pilici - Keza, Keza, Keza...
Pored toga covek ima losu karmu za repku, setimo se kako je skrsio Vidica na treningu pred Nemacku 2006.
Ne smeta mi covek, ali dosta s njim - Antić bira ko će da igra!
A sto se tice ovih i onih drugih: u repki ima igraca koji su igrali i u Zvezdi i Partizanu. Mozete mirno da spavate i jedni i drugi. Misiiiim stvarno...
NAPRED SRBIJO, UVEK UZ TEBE BEZ OBZIRA NA REZULTAT!!!

Stručnjak

pre 15 godina

Mislim da bez obzira na povrede nekoliko važnih članova srpske fudbalske reprezentacije Antić ne treba da odstupi od ofanzivne formacije, napadačkog stila i igre na gol više.Izostanak Žigića, Pantelića, Kačara i Lukovića je prilika za neke druge igrače da pokažu da zaslužuju dres najboljeg srpskog tima.Mislim da treba početi sa sledećim igračima:
na golu Stojković,u odbrani Ivanović desno, Obradović levo, u centralnom delu Vidić i Dragutinović.Na sredini kapiten Stanković i Milijaš, po bokovima Jovanović(levo) i Janković(desno).Kao polu špic Sulejmani a najistureniji Danko Lazović.Janković pre Krasića na desnoj strani zato što je u takmičarskoj formi i igra odlično u Djenovi, mada je Krasić kada udje u punu formu u prednosti.Milijaš u 11 zbog prekida,koji su veoma bitan segment u našem poimanju fudbalske igre.Iako mi je Kuzmanović bolji igrač čini mi se da je malo pao u formi na poslednjim mečevima.
Dragutinović u paru sa Vidićem zbog iskustva, Bane na desnom boku jer je na toj poziciji u reprezentaciji izvanredan.Mali Obradović je vrlo talentovan i treba mu dati šansu, iskoristio je na najbolji način u meču sa Austrijom.Sulejmani nam donosi brzinu, dribling, pravovremenu asistenciju.Danko je ostao kao jedini pravi špic igrač na ovom spisku.Vidić, Stanković i Jovanović su uz Krasića naši najbolji igrači, tako da nisu sporni.Nadajmo se pobedi...

dusan kv

pre 15 godina

gledam samo sta pojedini pisu i tacno pocinje da me boli glava od njihovih `pametnih` komentara i predloga. kako neko moze da kaze da umesto vidica igra rnic ili mrdja ili npr bisevac? vidic je neizostavni deo toma! covek dobija razna priznanja u engleskoj ligi a kod nas se nadje neki saban koji je `pametniji` od svih i on daje predloge. antic zna sta radi nije njemu potreban neki pametnjakovic koji ce da daje neke mudre predloge. ili npr. napad kezman-ljuboja?? ej bre! kezman sam kaze da nije spreman za reprezentaciju a ljuboja je svoje zavrsio i u klubu a ne u reprezentaciji. mislim da su lazovic-lane-zigic-pantelic dobri i dovoljni. zigic mozda uspori igru ali daje golove a to je najbitnije u ovom trenutku. i italija igra za oko ruzan fudbal ali 1:0,2:0 i bodovi se pisu,pobeda je pobeda,mislim da tako i mi treba da razmisljamo. sta,kao francuze sramota sto su nas pobedili 2:1 a me 5:1 iako su mogli?? bas ih briga 3 boda su 3 boda! prema tome,vi pametni sto u zivotu niste bili na stadionu,sto o reprezentaciji znate samo iz novina i sto fudbal pratite/igrate samo na racunaru bolje bi vam bilo da se ostavite pametovanja i mudrovanja (barem javno) nego u rupu gde vam je i mesto,daljinac u ruku pa ``vatreno bodrite orlove`` kao i do sada a ima neko pametniji od vas ko ce da brine o sastavu tima i o igri reprezentacije! eto toliko,nadam se da ce komentar biti objavljen jer nisam imao nameru nikoga da uvredim vec samo da javno kazem da je dosta bilo pametovanja i prepucavanj sada kada nam ekipa konacno igra kako treba.

c(-;

pre 15 godina

A da mi lepo usvojimo novo pravilo?Npr, za reprezentaciju mogu da igraju samo igraci koji u toku svoje karijere nisu igrali ni za Partizan, ni za Crvenu Zvezdu. Onda bi mogao da pogledam komentare na vest o reprezentaciji gde 90% komentara nece biti u stilu : zasto je zvan igrac ovog kluba, zasto nije zvan ovaj, patite ci**ni, placi groblje, daj kezmana, nemoj pantu, ziga nema pojma, ...
Reprezentacija ejjjjj... manite klubove. Imamo selektora, zna valjda covek koga treba da zove...
Peace out ;)

aca

pre 15 godina

sta pricate bre vi. . . strancci nam igraju u klubovima,a sad treba da igraju i u reprezentaciju samo nam jos to treba. . .nismi mi hrvati da zovemo strance za reprezentaciju samo nasi trebaju da igaju.

jatak

pre 15 godina

(veerghoen, 10. februar 2009 13:07)

neka nikoga ne treba da pozove samo da mi vas u derbiju to sto si ti reko da nama kezman radi, a vama neka ostane da se tesite zato sto zigic i vidic igraju dobro, posto vise od zvezde nemate nista...

RS

pre 15 godina

Teško će biti bez Pante, Žige, Lukovića, Kačara... A što ne igraju STEVANOVIĆ I KOSORIĆ? ONI ŽELE DA IGRAJU ZA NACIONALNI TIM, ZAŠTO IM ANTIĆ NIJE ISPUNIO ŽELJU?Zato što on nije DEDA MRAZ! Kosorić je bio igrač meseca lige BiH... Vidić nam nije potreban, ni Žigić, ni Luković, Pantelić, Stanković, Stojković, Milijaš... Rnić i Kosorić su tandem snova! A GROBARI?
(mmm, 9. februar 2009 19:07)

Kakav si ti bolesnik!

Boze pravde

pre 15 godina

@Trebala bi Srbija uvesti nekog napadaca da igra za Srbiju, dati mu drzavljanstvo i to je to, ovi su realno slabi.
(miirko, 10. februar 2009 10:20)

Za Srbiju treba da igraju samo oni koji su rodjeni u Srbiji, takodje igraci iz dijaspore koji su Srbi (ili im je jedan roditelj Srbin) a imaju zelju da nose grb Srbije na grudima i naravno braca preko Drine (Republika Srpska)
Nikako ne bih voleo da licimo na reprezentaciju Hrvatske sa Eduardom, mislim stvarno stranac u reprezentaciji koji igra za novac a ne srcem za svoji otadzbinu
Evo sada je prof. dr Radomir Antic stvorio kult reprezentacije pa imamo igrace koji daju 200% na terenu i bore se za grb koji nose na grudima

Cpbuja bpe!!!

sinisa delija

pre 15 godina

Steta sto smo oslabljeni za ovaj turnir,jer sva cetvorica konkurisu za startnu postavu i ovo je idealna prilika da se jos vise uigraju,da dobiju na samopouzdanju,da se odrzi atmosfera. Odlicna odluka da se igra ovakav turnir,pogotovo sto u finalu igramo sa Ukrajnom koja je dobar protovnik,jet da nam po igri Ukrajinci i rusi neodgovaraju,ali je prava prilika da prikazemo nas sistem igre i da se oni prilagode nama,a ne kao ranije da gubimo od njih sa 2:0 kako je bilo pre dve,tri godine na onom turniru u cast Lebanovskom gde smo godinama odlazili i svaki put nas drali i Rusi i oni.
Samo napred Anticu stvaras tim za velika dela.

maroko

pre 15 godina

U spic Lazovica i Laneta a Sulejmaniju dati slobodu da igra po celom terenu jer njegove lopte imaju oci !!! O odbrani i veznjacima ne treba trositi reci, jednom recju vrh .

jojjjjjjjjjj

pre 15 godina

nemojte zezati da nece biti prenos,,,kad vec cele nedelje spominjete taj turnir,mogli ste se bar malo potruditi,,,a glavno da skupstinu prenose,,,OLOSI!!!

Dejan

pre 15 godina

Za sve ljude u dijaspori koji hoce da gledaju utakmicu a nisu u mogucnostim evo linka: http://www.rojadirecta.org/
Jos jednom hvala RTS-u sto zaboravlja na ljude van zemlje koji isto zele da vide malo sporta uzivo.. Ne pamtim kad su zadnji put prenosili neku tekmu, bilo basket ili fudbal..(o tenisu da i ne govorim)

sasha

pre 15 godina

opet ovi sa kezmanom...pa jel vidite da nemoze da upadne u prvu postavu vodonosa,jer postoje momci koji bolje nose vodu od njega...e sad,kako mi se cini glavni je kandidat za nosenje peskira znojavim igracima

SUDIJA

pre 15 godina

braco srbi dajte da podrzimo ove momke, od njih bolje nemamo, kao ni boljeg trenera... slusao sam Antica na nekom predavanju... covek je genije.... kaze spanija je oborila rekord na poslednjem evropskom prvenstvu po broju tacnih pasova i zato ga je osvojila...to je model savremenog fudbala i teba da ga sledimo... NAPRED MOMCI, IGRAJTE ZA SRBIJU

Zvezdan

pre 15 godina

Kao prvo, KAKAV JE CAR JOVANOVIC!! Brz kao silo, nesebican, skroman, ekstra klasa!!

Kao drugo, bolje da su organizovali turnir na poljani iza moje kuce, BILO BI VISE GLEDALACA!! Izem ti Kipar, nikakva fudbalska zemlja.

I kao trece, jako dobro igramo, i ja se ponovo, posle duzeg vremena, radujem kao malo dete svakoj utakmici nase reprezentacije! :-))