Utorak, 03.02.2009.

12:21

Milijaš: "Ostajem još 6 meseci"

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš ostaće u Crvenoj zvezdi najmanje još 6 meseci.

Izvor: B92

Milijaš: "Ostajem još 6 meseci" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

Dr Undertaker

pre 15 godina

Bilo bi i lepo i pametno i korektno da Zvezda konacno ponudi ljudski ugovor svom kapitenu,jer je ocigledno da nikako ne moze dobiti njegovim eventualnim transferom ni priblizno onoliko koliko gubi njegovim odlaskom.Ali gotovo je sigurno da ce pilicari iz uprave opet probati da ga za sest meseci utrape za neku sicu ne bi li se ogrebali bar malo.

Bojana _90

pre 15 godina

Samo ti ostani u zvezdi.Najbolji si igrac i kapiten koga smo imali.Uz tebe cemo sve prepreke savladati.Najbolji si i tako nastavi da dajes golove.

veerghoen

pre 15 godina

Grobari jeste culi za Bernarda Parkera? ako ste culi samo putem elektronskih medija,videcete ga 21og na semaforu a pored imena stoji minut '27,minut 41',minut 71'..MANDA PFC cuvaj lovu da odigras 2ku i zaradis koji dinar,mada sumnjam da ce kvota za nasu Zvezdanu biti vise od 1.55 BERNARD PARKER!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

GROBAR Ma daj,pa vi stvarno verujte u bajke!!!!!!!! Za Dijaru su nudili 5 miliona? Ko zivota ti? Moreira ima ponuda,ali se uprava zestoko i grcevito bori da ga zadrzi? Koje ponude? Da li mislis da smo svi tako naivni kao sto ste vi pa da cemo da poverujemo kako boze moj ima toliko ponuda,a da bas ni jedna jedina ne izadje u javnost? Pa nasi novinare ako nema ponude bar je izmisle,za takve stvari smo svi svedoci,a za te vase nemaju cak ni sta da napisu!! Zuku jeste trazio Keln,prosle godine,ali posto se Evropa uverila u vase ne kvalitete,ne trebaju bre vise nikom!! Samo vi i dalje verujte da imate ponuda mnogo ponuda,ali istina je drugacija i smesna!!! Znas i Koromana je trazila Barsa,Milijasa Real,ali se i nasi kako kazes grcevito bore da ih zadrze!!! E kada vi poverujete u ovo i mi cemo poverovati u te vase izmisljene ponude!!

pedja

pre 15 godina

ipak i dalje mislim da smo tanki na poziciji centralnog veznog , pored milijasa, isaha i eventualno parkera mi nemamo klasicnog centralnog veznog.
bogdanovica i nikolica ne racunam

Grobar

pre 15 godina

Ovo mi je prvi put da ostavljam komentar na ***anske vesti ali šta ceš zivot je takav...
@ zvezdašica
Pominješ Diaru, Moreiru i Zuku?!
Pa za Diaru su hteli da plate 5 miliona da bi ga odveli ali mi ga nismo dali jer jer on izvrstan igrac, golgeter bez premca!Oko Moreire je bezveze pricati jer je on najbolji igrac nase ligu i ima dobrih ponuda za njega ali se uprava grcevito bori da ga zadrzi, a prema njegovim izjava svidja mu se ovde i ostao bi samo da mu se ponudi bolji ugovor...zuku je trazio Keln i imao je odresene ruke ali se pojavio na prozivci i ostao u timu što govoriu o njemu! Tako da ova trojca legionara su Bog za raspalog Milijasa, zato nemojte da komentarisete!

Baxuz

pre 15 godina

Ma sta isprica...Covek kao da nije bio u Zvezdi proteklih godinu i po? Trebalo bi da nas uplasi? Sad se vraca kao neki spasilac,a ne kao neko ko nije napravio posao...U neku ruku ga i razumem.
U strahu su velike oci.

Darko

pre 15 godina

Ja se taman poradovao da ces ti otici, jer nam je Kormoran vratio svog igraca Tutu.

Da je srece pa da sva trojica odete u Incon pa da igrate u ligi sampiona, pa da nama zavidnima pokazete kako se igra fudbal...

Koromane jel istina da imas platu kao Van der Vaart ??

micun jaukovic

pre 15 godina

Milijasu na kraju sezone istice ugovor, ako sam dobro razumeo! nije potpisao novi, sto znaci da je na kraju sezone slobodan igrac! to takodje znaci da zvezda nece uzeti ni dinara od njegovog transfea... on je dobar igrac i trenutno jedini sa realnom vrednoscu u zvezdi! ja bih se zapitao sta mi vise treba borba za titulu ili minimalna sredstva, kojima bih platio makar plate igracima! posto srbi vole titule igraci ce plate da dobiju kad Miskovic privatizuje klub, a do tada....
vi, kao, svi volite zvezdu!!! pa, uradite nesto!!!!! ja navijam za partizan, meni je sve jedno!

Devetar Cokulic

pre 15 godina

@delija
Pre nego sto kazes da Savicevic nije bio fizicki spreman i brz igrac , pogledaj molim te utakmicu Bayern : Zvezda iz 1991. i pogledaj gol koji je postigao Dejo, mislim da ces promeniti misljenje,ja ne znam fudbalera koji moze onako da istrci sa loptom...mozda si pobrkao sa Prosineckim,koji je bio strasan igrac,ali zaista nije imao snage da trci, a razlog tome bile su cigare...covek je bio najveci talenat,a pusio ko turcin
:) i zaista mislim da je glupo porediti Milijasa sa Savicevicem,jednim od najboljih igraca Evrope u svoje vreme,mislim dobar je igrac , i drago mi je da je ostao,iz kog god razloga to bilo,ali nemojmo preterivati,i porediti ga sa nekim legendama...

Rantić

pre 15 godina

Iako Zvezdaš, ni ja nisam nikad bio veliki ljubitelj Milijaševog fudbalskog umeća... No, svejedno, mislim da će onm na leto otići za JOŠ VEĆE PARE! Ne zbog ostanka u Zvezdi, već zato što će iza sebe imati još koju utakmicu za reprezentaciju Srbije. Do sada je u reprezentaciji bio odličan, što je i mene, priznajem, iznenadilo!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

PFC Kazes:Na ovaj vas jadan tim reci cu vam samo dva imena:DIARA,MOREIRA!! Miljijas,da puknes od smeha!! E na ovaj tvoj komentar reci cu ti samo ovo:NEMOJ SAMO DA 21 FEBRUARA PUKNES OD MUKE,A MILIJAS OD SMEHA!!!!

AckoSever

pre 15 godina

Pogadjam sastav za derbi:
Stamenkovic - Ninkov, Tomovic, Pejcinovic, Gvozdenovic - Koroman, Isah, Milijas, Sisic - Abubakar, Parker.Pustite prozivke na racun Sisica, nije on mudzahedin, decko igra fudbal i tacka.Osim toga, Bosnjaci koji su odlazili u Sloveniju da rade, pa tako verovatno i njegova porodica nemaju veze sa politikom i ratovima.Zvezda je fudbalski klub, a ne ispostava politickih stranaka i bilo kakvih drugih interesa.Navijajte za svoj klub i pustite politiku.

ja

pre 15 godina

ju ju ju ju....vidi sto grobarima krivo...sta ces znaju da im mune u svakom derbiju...xaxaxax...e grobari...igrajte vi u minhenu 1860,inconu i saturnu....a nas ostvite na miru...a kad nas prestignete u broju titula,kupova,duplih kruna,osvojenog kupa (lige) sampiona,interkontinentalnih kupova,kad nas nadmasite u pobedama u derbiju...smete da se javite. do tada pssssssst!

DADO

pre 15 godina

Ovo je bila zadnja sansa da prodamo Milijasa! verujem da je trebao otici jer mislim da imamo pored njega solidnih igraca na toj poziciji, a inace milijas pored suta i nema bas neke karakteristike za veznjaka

nemanja87

pre 15 godina

E najjaci su mi ovi sto kazu da je Milijas slab!Pa vi ljudi nemate pojma.MIlijas kad zagradi loptu 3 igraca ne mogu da mu je uzmu a to sto on ponekad voli da padne to je druga prica.Pored fenomenalnog suta on ima iekstremno dobar pas koji ce tek dolaziti do izrazaja sada kada cemo igrati sa brzim napadacima.A decko da zeli da ode iz Zvezde moze sada da ode u Rusiju ako hoce.Nikad nije zeleo "posto poto" da ode iz Zvezde. Kada je letos imao dobre ponude a uprava mu nije dala da ide jer je trebao da ide Milovanovic nije rekao ni jednu jedinu losu rec.Pravi KAPITEN!!!

KACAR

pre 15 godina

Igram u Crvenoj zvezdi i jako je teško da odem u veći klub od Crvene zvezde.
ZNAM KAKO JE?A STO NE PROBAS U VOJVODINI ONI SU DRUGI, MOZDA TE UZMU,A I DAJU PLATU PONEKAD!!!

The_grobar

pre 15 godina

Komentar 8 po preporucenim...
''Frka grobari a ? ''

Moram da kazem nesto: HAHAHHAHAHAHAH

Ja koliko znam,Milijas je bio i u prvom delu sezone,pa?Frka a?

nn

pre 15 godina

Ja sam zvezdas, ali bolje da je otisao jer smo u raspadu. Treba dati sansu novajlijama pa neka se uigraju za sledecu sezonu, a milijas ce zauzimati mesto,a svakako ce otici na leto,a uz to nece Zvezda zaraditi prodajom milijasa. Tako da je Zvezda dugorocno gledano u gubitku a i onako je usporavao igru, ali priznajem - dobar je suter i nista vise.

ЗвездаРа

pre 15 godina

Људски и капитенски. То навијачи малих клубова не разумеју, њима је и пета(х) Тиква предалеко. Нама остаје да се надамо да је пред свитање најмрачније и да ако не знају син и конобар бар Илија зна свој посао. Све ће се видети већ на дербију....

nesa

pre 15 godina

Mislio sam da ne reagujem ali moram jer je ovo vec cist bezobrazluk od strane grobara. Milose kako bih voleo da decko koji nema veze, bude glavni junak predstojeceg derbija i da vi grobari crknete od muke i od besa kad izgubite od CRVENE ZVEZDE. I onda da vidite gde ste, kada vas "VELIKI PARTIZAN" izgubi od jedne "slabe Zvezde". E onda je to svakako za muku, zar ne? Kako vas bre nije sramota da tako omalozavate Milijasa. Decko je bre REPREZENTATIVAC SRBIJE i njegove prave kvalitete i ljudske i fudbalske, uocio je gospodin Radomir Antic, veliko trenersko ime i pozvao je decka u reprezentaciju.
SRAMOTA!!!!
Ja nikada nisam delio igrace na partizanove ili zvezdine ili vojvodinine, jer je to obicna glupost. I ko to radi je stvarno B.....
Namerno sam stavio tackice jer ipak je ovo lep i fi fin sajt i ne zelim nikoga da vredjam.
Pozdrav svima pravim ljubiteljima fudbala.

Jedan je ILIC Kapiten!!!

pre 15 godina

A da li se neko pita imate li vi (zvezda) para za ovo planinarenje?! U dubokoj ste finansijskoj krizi,doveli ste desetak igraca od kojih su doduse nekoliko dosli kao slobodni igraci,niste nikog prodali cak ni ono malo sto vredi Milijasa I Koromana...da mi je samo znati na koju foru funkcionisete,koje su to prevare,krediti kod Malog Miska ko zna sta muvate. Ovim ne zelim da se prepucavam ko je bolji, Tomic il Ivic, Milijas il Moreira, Dan Tana il Djuric, vec samo da budemo realni I da shvatite da vam se crno pise ukoliko se neke stvari ne promene. Doziveli ste da vas bivsi igraci,treneri tuze za pare,da vam jure Dzaju I Cveleta kao dva najgora kriminalca...a nekada ste bili sampioni evrope,sveta,marsa,neptuna,ma cele vasione...

Djolee

pre 15 godina

Bravo za kapitena. necu da ulazim u to zasto je ostao bitno da je tu jos najmanje pola godine dok se pridosli ne uklope u sistem igre. A svim grobarima koji baljezgaju o tome da ga niko nece i o tome da ce na leto u "neke tamo Rumunije, Grcke i sl. " bih porucio da zapamte koje su gluposti pisali o njemu, pa cemo se cuti na leto. A j sad zdravo.

delija

pre 15 godina

@Milos

Ok Moreira jeste najbolji igrac nase lige ali mislim da nije na mestu prica da Milijas nema nista osim suta?Nije brz i snazan ali zato to nadomescuje izuzetnom tehnikom,pa nije ni Savicevic bio fizicki dobro spreman-naprotiv!?
A sad ta prica da je valjao otisao bi,pa onda isto mozemo reci i za Moreiru?Mislim da je kod transfera igraca vise faktora u igri a ne samo to ko hoce da kupi kojeg igraca..

akcidroni

pre 15 godina

@Bravo za Milijaša,znači ulazimo duplo jači u pohod na titulu!
Evo sastav koji će igrati na derbiju,provereno:
… PARKER KLEO

KOROMAN … ŠIŠIĆ
AVAL ISAH MILIJAŠ

DZEF TUTORA VRANJEŠ PEJČINOVIĆ

… STAMENKOVIĆ
(Srpski dinamit, 3. februar 2009 12:41)

-Ajde momak,prwi si put chuo za tog Sisica,Parkera,Isaha pre nedelju dana...KOJI SU TO BRE LEWACI...Pa pocepacemo was 10:0 u derbiju alo sinovi!

miki

pre 15 godina

Mislim da je ovo dobar potez i za zvezdu i za Milijasa. Zvezda ne moze da odigra losije nego u prvom delu sezone pa samim tim ako zvezda bude igrala bolje i njen kapiten ce kostati vise. Milijas je standardan u reprezentaciji pa posto igramo jos par utakmica do leta i tako moze da mu skoci cena. Ako vec bude isao iz zvezde da bar ode za dobre pare u neki dobar klub a ne kao doskorasnji kapiten grobara( Rukavina) i jedan od njihovih najvecih talenata(Gulan) da ih salju na pozajmice u drugu nemacku ligu

ZVEZDASICA

pre 15 godina

MILOSE I ostali grobari koji pricaju kako ga niko nije hteo i kako mi sada verujemo u njihove price.....Za Milijasa i Koromana se BAR,BAR neko interesovao,nemci,Spanci.....A za vase umisljene zzvezde i jos umisljenije majstore NIKO!!!! Kome treba Dijara,Moreir nikome,niko ih nije ni trazio!!! Zuka? Isto ne treba nikome,jedino ga je trazila ili je htela da ga trazi Vosa pa cak ni njima nije trebao!!! Tako da je mnogo smesno sto takve komentare ostavljaju navijace koji pricaju da imaju mastore poput :Dijare,Moreire i Zuke,a za iste te se cak ni Korejci nisu interesovali!!! Milijas da je hteo po svaku cenu da ode on bi otisao,a procitajte sta je decko izjavio i bice vam jasno!!! Ne kunemo se u nekog koga ne znamo i nemamo igrace kao sto je vas Vukcevic koji vam je bio Bog,a otisao iz Partizana u Mars ili Saturn,ili...I nemamo igrace kao sto je vas Zuka koji ode u Brazil i poruci da se ne vraca pa kada mu ne stigne ni jedna jedina ponuda on se vrati i prica kako mu je partizan boze moj u srcu,a vi sve pis.ate od srece.Secate se? Da isto tako je je bilo i kada ste upali u autobus pa odrzali SAMO jedan roditeljski i ko se to bese uvredio? Dijara? Moreira? Ne secam se,ali se dobro secam da vas je ocrnio i pljuvao gde god je stigao,vec se pakovao i bezao od vas i kada je malo bolje razmislio da nema kud pocele su price kako vas i on voli,a vi ste leteli nazivali ga najvecim grobarom!! E takvi su vasi igraci,a nasi...Evo vam dokaz!! Nece po svaku cenu iz njegove Zvezde,jer je ZVEZDA njemu svetinja,setite se Koromana! Decka su osamarili na treningu,smejali ste se i velicali,a isti taj Koroman je jos jednom potvrdio koliko voli ZVEZDU,DELIJE,nije pljuvao nikog i milion puta je i tada i posle toga i danas kaze:MENI JE ZVEZDA U SRCU KAO I MOJE DELIJE I TU MI JE NAJLEPSE...posle svega!!! Pa vi sada vidite kakvi su nasi igraci i da li su to prazne price i uporedite sa vasim pobeguljama i pluvacima u koje se kunete!! I jeste mi VERUJEMO jer su nam tu ljubav i dokazali,a vama ako je dokaz ljubavi to sto vam rade igraci u koje se kunete i ako ste tako laki da predjete preko svega cim nesto izjave cisto da vam zamazu malo oci,onda ste mnogo mali i naivni!!! I to sto vam se vracaju vasi bivsi igraci se vracaju jer nemaju gde,jer ih niko nece,a ko da se vrati nama? Zigic,Pantelic, Jankovic, Stankovic,Vidic, Bisevac,Lukovic ILI MOZDA MIHAJLOVIC? Razlika je u tome sto vi nemate takve majstore pa se jedan po jedan varacaju jer nikom ne trebaju!

unknown

pre 15 godina

skonto sam da svaki put kad se pise o transferima u Zvezdi,grobari komentarisu gluposti.....vidi se iz AVIONA da ih hvata frka malo pa sada kao ono ovo....molim vas kad dodje vreme komentarisite.....i opet ce sada komentarisati...

krishna

pre 15 godina

Nije mi jasno... svi govorite kako je glupo da mladi igraci napustaju zemlju rano, jer se upropastavaju, ne mogu karijeru da naprave(rukavina i gulan)... a evo milijas koliko je ostao u nasoj ligi, postao kapiten i ubedljivo najbolji igrac Zvezde, reprezentativac, jedan od boljih u ligi, pa eto ne moze da se proda u neki Volfsbur. Tako da realno je da nisu svi nasi fudbaleri toliki majstori i talenti da mogu da igraju bilo gde, ali kao odaberu pogresan put... sve dodje na svoje kad tad... Inace sam grobar, ali cenim Milijasa, jer je covek prvo srbin i reprezentativac, pa onda igrac zvezde...
pozdrav svim razumnim ljudima bez zavisti...

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Dobro je sto je Milijas ostao a i Koroman ipak oni sa svojim iskustvom mogu pomoci Zvezdi da eventualno stigne Partizan jer bi potpuna promena srednjeg reda usred sezone bila pogubna jer novim igracima bi trebalo malo vise vremena da se adaptiraju na igru Zvezde a ovako uz Nenada i Ognjena bice lakse a to sto ce sad neki reci kako nisu otisli zbog toga sto ih niko nije trazio,to uopste nije bitno pa neka ih niko ne trazi do kraja karijere pa neka ostanu u Zvezdi jer boljih igraca na tim pozicijama za male pare kakve je Zvezda spremna da izdvoji(300-400hiljada eura)nema to zna svako ko se imalo razume u fudbal a to sto se uspaljeni klinci prepucavaju ko je koga prodao skuplje i ko ide u M.UTD a ko u Wolfsburg to su price za malu decu a finansiski dobitak je problem uprave koja treba da ulozi sopstvenog novca a ako planiraju da Zvezda zivi samo od prodaje igraca sto su onda dolazili tako ce i neko sa ulice da vodi klub.Prednost Partizana je velika i da Zvezda dobije derbi pitanje je dali ce Partizan kiksnuti jos nekoliko puta a Zvezda dobiti sve do kraja i realno sanse da vratimo titulu su male ali mora se ginuti do kraja a uz to jurisati na trofej u kupu i plasman u evropi gde bi se sa jos 2-3 igraca tipa Sisica koji mislim da je pravo pojacanje popravio los utisak od proslog leta.Pozz.MKD

Joao

pre 15 godina

@Avax

Pa ko sa mozgom ucestvuje na forumu Delija! Sta ce tamo pametan covek? Kakve grupe, kakvi navijaci? Kakvi su to Srbi, to je bre sam dripac! Kad sam ja isao na Sever, oni su jos punili pelene. Ispod casti mi je da slusam te njihove price. Svako ko se bori za Zvezdu u nju je dobrodosao. Mnogi su Hrvati, Slovenci, Muslmani (danasnji Bosnjaci) postali deo njene istorije i ja ih zbog toga volim i postujem. Zvezda je najveci srpski klub, ali uvek je prerastala Srbiju i ondasnju Jugoslaviju i mesto joj je bilo u Evropi. Imena Roberta Prosineckog, Marka Elznera, Refika Sabanadzovica, Seada Susica, Sulejmana Halilovica, Tomislava Ivkovica i mnogih drugih, sijace u srcu svakog pravog navijaca. Ako nije tako, bolje je da osnivamo drugi klub, a da pustimo da se ovo pretvori u FK “Nisko celo”

Smesan si igrac

pre 15 godina

Niko te nece u evropi,samo mozes da igras u zvezdi i kod onog Antica koji mora nekog i iz zvezde da stavi u tim,pa je odlucio da to bude kapiten,imao si srece,a sad tih 6 meseci ce postati vecnost za zvezdu,a posle u kipar ali ne na pripreme,vec u Apolon !

sone - cubura

pre 15 godina

Ovo je jedino pozitivna vest za Partizan. Milijas je prespor igrac za nasu ligu, ima sut i to je to....Crvena zvezda nikada nece dobiti pare za njega koje je sada mogla da dobije, posto je kapiten, znaci morace da bude u prvih 11....
Tako da dragi moji, ode titula, ostade Milijas, izgubismo pare.....Bice bolje!

stefan red boy

pre 15 godina

Spremite se grobari....
stamenkovic
jeff silva
tomovic
vranjes
pejcinovic
aval isah
sisic
milijas
parker
ferreira
kleo....
da vas vidim!

zorz

pre 15 godina

Nenade Nenade,zbog kolicine gluposti koje si lupio pametnije bi ti bilo da si se novinarima obratio i sve rekao na Tanda Rojal Zulu jeziku...razumeo bi te samo Parker i muftija Beogradski

Poražen

pre 15 godina

Kad je došao tamo rekli mu nemci:
-" OK.Ti si stigao ,a gde je lova koja ide uz tebe?"
-Nema.Ma vuci se odakle si i došao.
Izjava mu je bajka za malu decu.
....i onda ja mrmot zamotao čokoladu.I onda sam ja sve u Nemačkoj zadivio svojom brzinom,manevrom,lucidnošću....

Učitelj Splinter

pre 15 godina

Sigurno najveće pojačanje ove zime,još i Koroman daostane(male šanse) čak i za titulu možemo da se borimo.Ipak najveće zasluge da ostanak pripadaju Iviću koji se jedini pobunio kad je Milijaš otišao na pregovore u Nemačku! ovo sigurno najteže pada grobarima HE HE HE HE HEEEE... Slaviće se titula na Kalemegdanu kod pobednika.

DjODA

pre 15 godina

Prvo pozdrav sinu Draganu,svidja mi se tvoj komentar! Da se malo osvrnem na ,,COPY-PASTE,, vi pišete neće niko Milijaša da kupi bla bla bla... primetio sam da se pola Evrope otima da Dijaru,Moreiru,Žuku,Obradovića...nego uprava odbija te više milionske ponude he he he smešniste a i malo vam je krivo ali samo malo,a posle derbija plakanje SUDIJA,VISOKA TRAVA,VIŠE JE BILO DELIJA,IGRAČ MANJE NJA NJA NJA NJA...vi ste tuga.a osvajate titule zato što je Zvezda loša kao nikad u istoriji a ne zato što ste vi dobri,u Evropi 1 (jedan) gol.Jokane ostani!!! Svaka čast Milijašu na kapitenskoj izjavi!

DELIJE SEVER

pre 15 godina

Pojaca smo se u zadnjem danu prelaznog roka. Ne zato sto je to nasa takozvna uprava htela nego zato sto nijedan od stranih klubova nije imao dovoljno novca da zadovolji finansijskenpotrebe igraca, menadzera, kluba i naravno mafijasa u tom istom klubu.

Александар

pre 15 godina

Милијаш даје гол у Констанци из слободњака, осваја дуплу круну и након тога одлази у Примеру за cca 8-9 милиона!

sin Dragan

pre 15 godina

Alo bre prestani vise da se potpisujes sa delije sever, sta se palis vise i kog ti uopste predstavljas. Na SEVER verovatno nikad bio nisi

Milos

pre 15 godina

@delija
Brate realno da je imao gde da ode otisao bi davno,prelazni rok je trajao od pocetka januara,a ne od juce do danas,pa on sad odlucio da ostane,to je smesno.Da ga je neko hteo,kao i Koromana kupili bi ga,a posto niko nije ostao je...i sad prica price u koje vi verujete,kako je postojala mogucnost.Koja bre mogucnost,sto nije otisao na vreme nego cekao zadnji dan,smejurija.On je igrac koji je organizator igre u Zvezdi,Zvezda nema drugog organizotora,a organizator igre u Partizanu je Moreira,a smesno je da se kaze da je Milijas bolji od Moa,Mo je igrac svetske klase,dribla,daje pasove,trci,daje golove,radi sve.Milijas samo sutira na gol.Tako je odgovor na tvoje pitanje-Almami Samori Moreira da Silva-Dr.Mo...

kalimero

pre 15 godina

Partizanu nije problem Milijaš,već one vaše siledžije tipa koroman i davitelj gaj.Dok se igra fudbal dobro je,ali kada počne ultimat faj onda ste opasni.I uostalom kako može kapiten da gazi po rečima trenera koji je istakao da komšinicu očekuje borba za drugo mesto.

aca

pre 15 godina

Ovo vam je najvece pojacanje.
(realno, 3. februar 2009 12:30) ovo je jedan od najboljih komentara kojem sam procitao,a grobarima sto je krivo sto on ostaje to je njihov problem. . .kup sigurno osvajamo,a tiulu verovatno. . .NAPRED ZVEZDDO!!!

Plikuscht

pre 15 godina

Cekaj malo ...

Volfsburg kontaktirao Zvezdu i trazio dozvolu da pregovara.
Zvezda se SLOZILA i odobrila.
Volfsburg pregovarao sa klubom i dogovorili se oko detalja (obestecenje, kada ides, itd.)
Onda su pregovarali sa tobom.
Onda si ti otisao tamo na doktorske preglede i probe pred strucnim stabom.

Sada se vracas bez potpisanog ugovora i pricas 'Postojala je mogućnost da odem, ali je klub odlučio da me zadrži'!?!?!?

Da, da, da ... vazi. Najtuznije je sto ce deca da popasu i ovu kao i sve slicne izjave i sto ce sada krenuti komentari tipa hvala sto si ostao, bravo, faco, kapitenu, legendo, delijo u srcu, da je vise ovakvih, bla, bla ...

realno

pre 15 godina

Cim su ga videli odmah su odustali od njega!Pa ne bi on i Koroman sedeli u Zvezdi da stvarno imaju neke dobre ponude!Kao svi ga traze ali on voli Zvezdu pa nece da ode!Ma to su price za malu decu!Isto je i u Partizanu!Tosic se kleo da navija za Partizan od malih nogu a onda je promenio plocu i rekao kako od malena navija za Mancester!Sve je to ista bagra!Evo npr. ja sam Grobar!Ja iz Partizana nikad otisao ne bi pa da me traze sve najbolji klubovi na svetu!Najsmesnije je kad igraci kazu da idu u inostranstvo da obezbede egzistenciju!E pa gospodo je..te se svi!Recite lepo da vam je d..e zinulo za pare i da vam nije dosta 500000 godisnje nego hocete jos!Zar sa 500000 ne moze da se egzistira u zivotu nego vam treba 10 miliona!Batalite te price glupi su vam izgovori!Recite lepo da vas boli ku..c za Partizan i Zvezdu i da jedva cekate da odete!

_NeXt

pre 15 godina

Tako je mikiii imamo najbolji vezni red u srbiji i sire!!!!! MILIJAS,KOROMAN,SISIC,LAZETIC!!! ZVEZDAAAAAAAAAA SAMPIONNNNNNNNN !!!!!!!!! Napad Parker i Kleo i eto titule !

divac

pre 15 godina

koliko malo vam treba da budete srecni haha,idemo sad,ovde cete osvojiti titulu,kup se podrazumeva,onda cete napasti ligu sampiona sa dva najbolja igraca univerzuma milijasom i koromanom,i onda cete se PROBUDITI....kako vam malo treba

Danijel

pre 15 godina

Neka vide komsije sta znaci kako se ponasa pravi kapiten... Ajmo majstore pohod na titulu pocinje... Po meni, Koroman bi trebalo da ode...

Kum

pre 15 godina

Zar je neko očekivao manje od Zvezdinog kapitena?
Izgleda da smo svi mi izgubili veru u Zvezdu čim verujemo da njen kapiten jedva čeka da ode u inostranstvo.
Složio bih se sa osatalim Delijama da nam je ovo najveće pojačanje.
Nenada, predvodi drugove do nove duple krune!

MOCA

pre 15 godina

@E da je vise ovakvih...
(red, 3. februar 2009 12:44)
Slažem se , da ih niko neće bila bi nam jača liga a to foliranje da mu je drago što je ostao mazanje očiju ćoravima.

kompleksas vise vrednosti

pre 15 godina

boze,kako vas samo lozi...pa on se vec godinu dana sam nudi da ode,a sad kad ga svabe nece,setio se da je beogradjanin,zvezdas...ma idi begaj...inace,svi smo se uneredili kolika nam je frka...

Delija SA

pre 15 godina

Miki, lazes bre, a i nisi neki fudbaler, ali bi te postavio kao 6. zvezdinu zvezdu jer lepo lazes. Pod uslovom da i ostanes do kraja karijere u CZ. I kada svi budemo tako lagali i poceli i da verujemo u to, neke nadolazece generacije ce i biti sigurne da su CZ i Par veliki klubovi. I onda ce krenuti na bolje. Kada su 50-ih lagali da smo veliki, 70-ih su svi verovali u to, i bili smo veliki. POZDRAV MIKI!


Ps SA Soccer league je bezveze, ali Parker nije los decko

istina je tužna

pre 15 godina

Hteo je da ode bilo gde ali ga niko neće, bar ne za 2 mil. Ako ne bude imao sa klubom rezultata a neće, tada ga ni Antić više neće pozivati i onda će otići u Koreju za 200.000

Nikola Ruma

pre 15 godina

stamenkovic
ninkov,pejcinovic,tomovic,dzef
isah,milijas,sisic(lazetic),koroman
kleo,parker...na klupi
randjelovic,vranjes,tutoric,lazetic,abu,fereira,tricko

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

E a bas su navijaci ovog tima cudi..Kad je decko trebao da potpise ugovor kao idi,samo usporovas igru,sta cem Milijas,ovo ono,a sada kad ga niko nece ,najbolji igrac na svetu...Samo gani mogu da vam kazem i sa Milijasem i bez njega,BICE TESkO,BICE 3-0!E a zamislite kad ga nece Volzubrg ,koji je prosecan tim u Nemackoj,za tih 6 meseci ima da trazi klubove po grckoj,rumuniji...E moji Navijaci drugog reda ,na sta se vi palite?!Sramota!!!!!PARTIZAN SAMPION!MANDA PFC DORCOL

Bojan_Su

pre 15 godina

iako sam Grobar odusevljava me Milijas josh iz vremena dok je igrao za Zemun po meni kompletan vezista iako malo spor ima i tehniku i sut jednom recju pravi vezista!! ovo vam je najbolji potez u zadnje vreme komsije:)

nemanja

pre 15 godina

Velika steta i za njega i za Zvezdu.
1.Cena nece biti ista jer Zvezda tesko da moze da osvoji titulu.
2.Negova motivacija nece biti na jesenjem nivou
3. i onako se uvek cuva dueala,a kamoli sad.
4.Za njeguvu karijeru bilo bi bolje da je otisao.
Po mom misljenju los potez,ali sto rekao nas narod "ko zna zasto je to dobto"

Avax

pre 15 godina

Ljudi, izvinite, znam da nije ovo tema, ali vidim, ovi na forumu Delija su vec poceli da prozivaju Sisica bas kao sve ovo vreme i Kikanovica.
Nemojte me pogreno shvatiti, i ja bih zivot dao za Srbiju, ali to vise nije normalno kakvi maloumnici vode glavnu rec na severu !!! Pa tamo jedna sacica ljudi vodi glavnu rec i naravno za sobom su povukli klince koji 2 grama mozga nemaju. Pa da li je bre moguce da te brisu sa foruma ako das neko misljenje koje nije u saglasnosti sa njihovim. Nece ni da cuju. Razmisljaj isto kao oni ili cao. Pa stvarno smesno...

sinisa delija

pre 15 godina

Idite na Zvezdin sajt pa pogledajte celu izjavu naseg kapitena.
Pozdrav Nenade i hvala ti sto si ostao,jer samo sa tobom i koromanom mozemo da spasimo sezonu.

Markozemun

pre 15 godina

Ova vest je nesto najbolje sto sam procitao poslednjih dana..sad sam siguran da cemo na ih na derbiju pocepati ...x u najgorem slucaju ako nas ne bude islo...

miki

pre 15 godina

Odlican potez jer je Milijas ipak bio nosilac zvezdine igre bez obzira sto mnogi tvrde da je prespor. Samo se plasim da ce sada neko od pojacanja da sedi na klupi i nece imati priliku da se pokaze kao u proteklih nekoliko slucajeva. Mislim da "ZVEZDA" sada ima solidan tim i da moze pokusati da uzme oba trofeja.Pojacanja su stigla na vreme i trener nebi smeo da uzima sebi alibi da ekipa nije jos uigrana. Jer ako ih neuigra za kompletne pripreme onda on nije trenerr kalibra za "ZVEZDU". "NAPRED ZVEZDO"

Milos

pre 15 godina

Naravno da ostaje,kad ga niko nece,kao sad ostaje,haha,koje smeske se rade samo da bi Zvezdini igraci dobili na velicini,auuuuu,decko veze nema,samo zna da sutira,a gde je dribling,prodor,brzina,snaga...kako smesno...kakav Volfsburg,ljudi ga otkacili,pa dosao i kao nisu se dogovorili,to su price za malu decu i navijace Zvezde,najobicnije gluposti

Igor S

pre 15 godina

Joj, divna vest! Kako mi je samo laknulo. Bravo care i hvala. Ako ikad budes hteo da odes u neku jacu ligu, mi te podrzavamo.
Hvala legendo! Ti si nas kapiten! MILIJASU KRALJU, TI SI NAS JUNAK! MILIJASU CARE, TI SI NAS KAPITEN!

Петар

pre 15 godina

Браво, дечко! Хајде једном да чујем и играча да каже све оно што ми, навијачи, мислимо. То је капитен!

zvezdas

pre 15 godina

Lepa vest za nas Zvezdaše.Vidi se da Ivić ima strategiju kako bi trebalo da izgleda tim,a Milijaš je srce tima.Zvezda konačno ima dobar kvalitetan tim što je osnova prosperiteta kluba,bez dobrog tima nema ni stabilnog kluba.Očekujem da tek na leto sa još jednom Ivićevom dodatnom selekcijom stvorimo moćan,atraktivan tim koji će igrati brzo i efikasno.Jedva čekam da konačno počnemo da igramo pravi fudbal,ovo do sad nije ličilo na fudbal.UF kad se setim da sam morao da gledam Gaja kako promašuje lopte i dodaje ih protivničkim napadačima...muka mi je,pa Trajkovića cirkusanta,lenjog Burzu,limitiranog Subašića,netalentovanog ograničenog Mijailovića,očajnog Markovića...da ne pominjem Devića...Neverovatno ko je dolazio u ZVEZDU

Srpski dinamit

pre 15 godina

Bravo za Milijaša,znači ulazimo duplo jači u pohod na titulu!
Evo sastav koji će igrati na derbiju,provereno:
PARKER KLEO

KOROMAN ŠIŠIĆ
AVAL ISAH MILIJAŠ

DZEF TUTORA VRANJEŠ PEJČINOVIĆ

STAMENKOVIĆ

Diavolo

pre 15 godina

Jadniju izjavu nisam odavno čuo. Pa reci da su odustali od tebe nego što nas mažeš da je Zvezda Zvezda... o kojim trofejima pričaš, liga budućih šampiona ili neke druge dečije igrice, sa kim da uzmete trofeje, sa Don Tanom u špicu ili na golu??? Raspali ste se bre kao i kolege iz KK Sledeće sezone samo se još koprcate sa komentarima, ali i 21. nije daleko pa čisto da te podsetimo tada gde si i kod koga si, a posle toga i Kucura će ti biti dobra ako te i oni budu hteli...aj uzdravlje Milijašu

Milos

pre 15 godina

Naravno da ostaje,kad ga niko nece,kao sad ostaje,haha,koje smeske se rade samo da bi Zvezdini igraci dobili na velicini,auuuuu,decko veze nema,samo zna da sutira,a gde je dribling,prodor,brzina,snaga...kako smesno...kakav Volfsburg,ljudi ga otkacili,pa dosao i kao nisu se dogovorili,to su price za malu decu i navijace Zvezde,najobicnije gluposti

Avax

pre 15 godina

Ljudi, izvinite, znam da nije ovo tema, ali vidim, ovi na forumu Delija su vec poceli da prozivaju Sisica bas kao sve ovo vreme i Kikanovica.
Nemojte me pogreno shvatiti, i ja bih zivot dao za Srbiju, ali to vise nije normalno kakvi maloumnici vode glavnu rec na severu !!! Pa tamo jedna sacica ljudi vodi glavnu rec i naravno za sobom su povukli klince koji 2 grama mozga nemaju. Pa da li je bre moguce da te brisu sa foruma ako das neko misljenje koje nije u saglasnosti sa njihovim. Nece ni da cuju. Razmisljaj isto kao oni ili cao. Pa stvarno smesno...

sinisa delija

pre 15 godina

Idite na Zvezdin sajt pa pogledajte celu izjavu naseg kapitena.
Pozdrav Nenade i hvala ti sto si ostao,jer samo sa tobom i koromanom mozemo da spasimo sezonu.

nemanja

pre 15 godina

Velika steta i za njega i za Zvezdu.
1.Cena nece biti ista jer Zvezda tesko da moze da osvoji titulu.
2.Negova motivacija nece biti na jesenjem nivou
3. i onako se uvek cuva dueala,a kamoli sad.
4.Za njeguvu karijeru bilo bi bolje da je otisao.
Po mom misljenju los potez,ali sto rekao nas narod "ko zna zasto je to dobto"

Srpski dinamit

pre 15 godina

Bravo za Milijaša,znači ulazimo duplo jači u pohod na titulu!
Evo sastav koji će igrati na derbiju,provereno:
PARKER KLEO

KOROMAN ŠIŠIĆ
AVAL ISAH MILIJAŠ

DZEF TUTORA VRANJEŠ PEJČINOVIĆ

STAMENKOVIĆ

Plikuscht

pre 15 godina

Cekaj malo ...

Volfsburg kontaktirao Zvezdu i trazio dozvolu da pregovara.
Zvezda se SLOZILA i odobrila.
Volfsburg pregovarao sa klubom i dogovorili se oko detalja (obestecenje, kada ides, itd.)
Onda su pregovarali sa tobom.
Onda si ti otisao tamo na doktorske preglede i probe pred strucnim stabom.

Sada se vracas bez potpisanog ugovora i pricas 'Postojala je mogućnost da odem, ali je klub odlučio da me zadrži'!?!?!?

Da, da, da ... vazi. Najtuznije je sto ce deca da popasu i ovu kao i sve slicne izjave i sto ce sada krenuti komentari tipa hvala sto si ostao, bravo, faco, kapitenu, legendo, delijo u srcu, da je vise ovakvih, bla, bla ...

ZVEZDASICA

pre 15 godina

MILOSE I ostali grobari koji pricaju kako ga niko nije hteo i kako mi sada verujemo u njihove price.....Za Milijasa i Koromana se BAR,BAR neko interesovao,nemci,Spanci.....A za vase umisljene zzvezde i jos umisljenije majstore NIKO!!!! Kome treba Dijara,Moreir nikome,niko ih nije ni trazio!!! Zuka? Isto ne treba nikome,jedino ga je trazila ili je htela da ga trazi Vosa pa cak ni njima nije trebao!!! Tako da je mnogo smesno sto takve komentare ostavljaju navijace koji pricaju da imaju mastore poput :Dijare,Moreire i Zuke,a za iste te se cak ni Korejci nisu interesovali!!! Milijas da je hteo po svaku cenu da ode on bi otisao,a procitajte sta je decko izjavio i bice vam jasno!!! Ne kunemo se u nekog koga ne znamo i nemamo igrace kao sto je vas Vukcevic koji vam je bio Bog,a otisao iz Partizana u Mars ili Saturn,ili...I nemamo igrace kao sto je vas Zuka koji ode u Brazil i poruci da se ne vraca pa kada mu ne stigne ni jedna jedina ponuda on se vrati i prica kako mu je partizan boze moj u srcu,a vi sve pis.ate od srece.Secate se? Da isto tako je je bilo i kada ste upali u autobus pa odrzali SAMO jedan roditeljski i ko se to bese uvredio? Dijara? Moreira? Ne secam se,ali se dobro secam da vas je ocrnio i pljuvao gde god je stigao,vec se pakovao i bezao od vas i kada je malo bolje razmislio da nema kud pocele su price kako vas i on voli,a vi ste leteli nazivali ga najvecim grobarom!! E takvi su vasi igraci,a nasi...Evo vam dokaz!! Nece po svaku cenu iz njegove Zvezde,jer je ZVEZDA njemu svetinja,setite se Koromana! Decka su osamarili na treningu,smejali ste se i velicali,a isti taj Koroman je jos jednom potvrdio koliko voli ZVEZDU,DELIJE,nije pljuvao nikog i milion puta je i tada i posle toga i danas kaze:MENI JE ZVEZDA U SRCU KAO I MOJE DELIJE I TU MI JE NAJLEPSE...posle svega!!! Pa vi sada vidite kakvi su nasi igraci i da li su to prazne price i uporedite sa vasim pobeguljama i pluvacima u koje se kunete!! I jeste mi VERUJEMO jer su nam tu ljubav i dokazali,a vama ako je dokaz ljubavi to sto vam rade igraci u koje se kunete i ako ste tako laki da predjete preko svega cim nesto izjave cisto da vam zamazu malo oci,onda ste mnogo mali i naivni!!! I to sto vam se vracaju vasi bivsi igraci se vracaju jer nemaju gde,jer ih niko nece,a ko da se vrati nama? Zigic,Pantelic, Jankovic, Stankovic,Vidic, Bisevac,Lukovic ILI MOZDA MIHAJLOVIC? Razlika je u tome sto vi nemate takve majstore pa se jedan po jedan varacaju jer nikom ne trebaju!

Igor S

pre 15 godina

Joj, divna vest! Kako mi je samo laknulo. Bravo care i hvala. Ako ikad budes hteo da odes u neku jacu ligu, mi te podrzavamo.
Hvala legendo! Ti si nas kapiten! MILIJASU KRALJU, TI SI NAS JUNAK! MILIJASU CARE, TI SI NAS KAPITEN!

realno

pre 15 godina

Cim su ga videli odmah su odustali od njega!Pa ne bi on i Koroman sedeli u Zvezdi da stvarno imaju neke dobre ponude!Kao svi ga traze ali on voli Zvezdu pa nece da ode!Ma to su price za malu decu!Isto je i u Partizanu!Tosic se kleo da navija za Partizan od malih nogu a onda je promenio plocu i rekao kako od malena navija za Mancester!Sve je to ista bagra!Evo npr. ja sam Grobar!Ja iz Partizana nikad otisao ne bi pa da me traze sve najbolji klubovi na svetu!Najsmesnije je kad igraci kazu da idu u inostranstvo da obezbede egzistenciju!E pa gospodo je..te se svi!Recite lepo da vam je d..e zinulo za pare i da vam nije dosta 500000 godisnje nego hocete jos!Zar sa 500000 ne moze da se egzistira u zivotu nego vam treba 10 miliona!Batalite te price glupi su vam izgovori!Recite lepo da vas boli ku..c za Partizan i Zvezdu i da jedva cekate da odete!

zvezdas

pre 15 godina

Lepa vest za nas Zvezdaše.Vidi se da Ivić ima strategiju kako bi trebalo da izgleda tim,a Milijaš je srce tima.Zvezda konačno ima dobar kvalitetan tim što je osnova prosperiteta kluba,bez dobrog tima nema ni stabilnog kluba.Očekujem da tek na leto sa još jednom Ivićevom dodatnom selekcijom stvorimo moćan,atraktivan tim koji će igrati brzo i efikasno.Jedva čekam da konačno počnemo da igramo pravi fudbal,ovo do sad nije ličilo na fudbal.UF kad se setim da sam morao da gledam Gaja kako promašuje lopte i dodaje ih protivničkim napadačima...muka mi je,pa Trajkovića cirkusanta,lenjog Burzu,limitiranog Subašića,netalentovanog ograničenog Mijailovića,očajnog Markovića...da ne pominjem Devića...Neverovatno ko je dolazio u ZVEZDU

Diavolo

pre 15 godina

Jadniju izjavu nisam odavno čuo. Pa reci da su odustali od tebe nego što nas mažeš da je Zvezda Zvezda... o kojim trofejima pričaš, liga budućih šampiona ili neke druge dečije igrice, sa kim da uzmete trofeje, sa Don Tanom u špicu ili na golu??? Raspali ste se bre kao i kolege iz KK Sledeće sezone samo se još koprcate sa komentarima, ali i 21. nije daleko pa čisto da te podsetimo tada gde si i kod koga si, a posle toga i Kucura će ti biti dobra ako te i oni budu hteli...aj uzdravlje Milijašu

Joao

pre 15 godina

@Avax

Pa ko sa mozgom ucestvuje na forumu Delija! Sta ce tamo pametan covek? Kakve grupe, kakvi navijaci? Kakvi su to Srbi, to je bre sam dripac! Kad sam ja isao na Sever, oni su jos punili pelene. Ispod casti mi je da slusam te njihove price. Svako ko se bori za Zvezdu u nju je dobrodosao. Mnogi su Hrvati, Slovenci, Muslmani (danasnji Bosnjaci) postali deo njene istorije i ja ih zbog toga volim i postujem. Zvezda je najveci srpski klub, ali uvek je prerastala Srbiju i ondasnju Jugoslaviju i mesto joj je bilo u Evropi. Imena Roberta Prosineckog, Marka Elznera, Refika Sabanadzovica, Seada Susica, Sulejmana Halilovica, Tomislava Ivkovica i mnogih drugih, sijace u srcu svakog pravog navijaca. Ako nije tako, bolje je da osnivamo drugi klub, a da pustimo da se ovo pretvori u FK “Nisko celo”

Milos

pre 15 godina

@delija
Brate realno da je imao gde da ode otisao bi davno,prelazni rok je trajao od pocetka januara,a ne od juce do danas,pa on sad odlucio da ostane,to je smesno.Da ga je neko hteo,kao i Koromana kupili bi ga,a posto niko nije ostao je...i sad prica price u koje vi verujete,kako je postojala mogucnost.Koja bre mogucnost,sto nije otisao na vreme nego cekao zadnji dan,smejurija.On je igrac koji je organizator igre u Zvezdi,Zvezda nema drugog organizotora,a organizator igre u Partizanu je Moreira,a smesno je da se kaze da je Milijas bolji od Moa,Mo je igrac svetske klase,dribla,daje pasove,trci,daje golove,radi sve.Milijas samo sutira na gol.Tako je odgovor na tvoje pitanje-Almami Samori Moreira da Silva-Dr.Mo...

miki

pre 15 godina

Odlican potez jer je Milijas ipak bio nosilac zvezdine igre bez obzira sto mnogi tvrde da je prespor. Samo se plasim da ce sada neko od pojacanja da sedi na klupi i nece imati priliku da se pokaze kao u proteklih nekoliko slucajeva. Mislim da "ZVEZDA" sada ima solidan tim i da moze pokusati da uzme oba trofeja.Pojacanja su stigla na vreme i trener nebi smeo da uzima sebi alibi da ekipa nije jos uigrana. Jer ako ih neuigra za kompletne pripreme onda on nije trenerr kalibra za "ZVEZDU". "NAPRED ZVEZDO"

Александар

pre 15 godina

Милијаш даје гол у Констанци из слободњака, осваја дуплу круну и након тога одлази у Примеру за cca 8-9 милиона!

kompleksas vise vrednosti

pre 15 godina

boze,kako vas samo lozi...pa on se vec godinu dana sam nudi da ode,a sad kad ga svabe nece,setio se da je beogradjanin,zvezdas...ma idi begaj...inace,svi smo se uneredili kolika nam je frka...

stefan red boy

pre 15 godina

Spremite se grobari....
stamenkovic
jeff silva
tomovic
vranjes
pejcinovic
aval isah
sisic
milijas
parker
ferreira
kleo....
da vas vidim!

Петар

pre 15 godina

Браво, дечко! Хајде једном да чујем и играча да каже све оно што ми, навијачи, мислимо. То је капитен!

Nikola Ruma

pre 15 godina

stamenkovic
ninkov,pejcinovic,tomovic,dzef
isah,milijas,sisic(lazetic),koroman
kleo,parker...na klupi
randjelovic,vranjes,tutoric,lazetic,abu,fereira,tricko

nesa

pre 15 godina

Mislio sam da ne reagujem ali moram jer je ovo vec cist bezobrazluk od strane grobara. Milose kako bih voleo da decko koji nema veze, bude glavni junak predstojeceg derbija i da vi grobari crknete od muke i od besa kad izgubite od CRVENE ZVEZDE. I onda da vidite gde ste, kada vas "VELIKI PARTIZAN" izgubi od jedne "slabe Zvezde". E onda je to svakako za muku, zar ne? Kako vas bre nije sramota da tako omalozavate Milijasa. Decko je bre REPREZENTATIVAC SRBIJE i njegove prave kvalitete i ljudske i fudbalske, uocio je gospodin Radomir Antic, veliko trenersko ime i pozvao je decka u reprezentaciju.
SRAMOTA!!!!
Ja nikada nisam delio igrace na partizanove ili zvezdine ili vojvodinine, jer je to obicna glupost. I ko to radi je stvarno B.....
Namerno sam stavio tackice jer ipak je ovo lep i fi fin sajt i ne zelim nikoga da vredjam.
Pozdrav svima pravim ljubiteljima fudbala.

Delija SA

pre 15 godina

Miki, lazes bre, a i nisi neki fudbaler, ali bi te postavio kao 6. zvezdinu zvezdu jer lepo lazes. Pod uslovom da i ostanes do kraja karijere u CZ. I kada svi budemo tako lagali i poceli i da verujemo u to, neke nadolazece generacije ce i biti sigurne da su CZ i Par veliki klubovi. I onda ce krenuti na bolje. Kada su 50-ih lagali da smo veliki, 70-ih su svi verovali u to, i bili smo veliki. POZDRAV MIKI!


Ps SA Soccer league je bezveze, ali Parker nije los decko

Bojan_Su

pre 15 godina

iako sam Grobar odusevljava me Milijas josh iz vremena dok je igrao za Zemun po meni kompletan vezista iako malo spor ima i tehniku i sut jednom recju pravi vezista!! ovo vam je najbolji potez u zadnje vreme komsije:)

DjODA

pre 15 godina

Prvo pozdrav sinu Draganu,svidja mi se tvoj komentar! Da se malo osvrnem na ,,COPY-PASTE,, vi pišete neće niko Milijaša da kupi bla bla bla... primetio sam da se pola Evrope otima da Dijaru,Moreiru,Žuku,Obradovića...nego uprava odbija te više milionske ponude he he he smešniste a i malo vam je krivo ali samo malo,a posle derbija plakanje SUDIJA,VISOKA TRAVA,VIŠE JE BILO DELIJA,IGRAČ MANJE NJA NJA NJA NJA...vi ste tuga.a osvajate titule zato što je Zvezda loša kao nikad u istoriji a ne zato što ste vi dobri,u Evropi 1 (jedan) gol.Jokane ostani!!! Svaka čast Milijašu na kapitenskoj izjavi!

Poražen

pre 15 godina

Kad je došao tamo rekli mu nemci:
-" OK.Ti si stigao ,a gde je lova koja ide uz tebe?"
-Nema.Ma vuci se odakle si i došao.
Izjava mu je bajka za malu decu.
....i onda ja mrmot zamotao čokoladu.I onda sam ja sve u Nemačkoj zadivio svojom brzinom,manevrom,lucidnošću....

Markozemun

pre 15 godina

Ova vest je nesto najbolje sto sam procitao poslednjih dana..sad sam siguran da cemo na ih na derbiju pocepati ...x u najgorem slucaju ako nas ne bude islo...

_NeXt

pre 15 godina

Tako je mikiii imamo najbolji vezni red u srbiji i sire!!!!! MILIJAS,KOROMAN,SISIC,LAZETIC!!! ZVEZDAAAAAAAAAA SAMPIONNNNNNNNN !!!!!!!!! Napad Parker i Kleo i eto titule !

Kum

pre 15 godina

Zar je neko očekivao manje od Zvezdinog kapitena?
Izgleda da smo svi mi izgubili veru u Zvezdu čim verujemo da njen kapiten jedva čeka da ode u inostranstvo.
Složio bih se sa osatalim Delijama da nam je ovo najveće pojačanje.
Nenada, predvodi drugove do nove duple krune!

sin Dragan

pre 15 godina

Alo bre prestani vise da se potpisujes sa delije sever, sta se palis vise i kog ti uopste predstavljas. Na SEVER verovatno nikad bio nisi

ЗвездаРа

pre 15 godina

Људски и капитенски. То навијачи малих клубова не разумеју, њима је и пета(х) Тиква предалеко. Нама остаје да се надамо да је пред свитање најмрачније и да ако не знају син и конобар бар Илија зна свој посао. Све ће се видети већ на дербију....

AckoSever

pre 15 godina

Pogadjam sastav za derbi:
Stamenkovic - Ninkov, Tomovic, Pejcinovic, Gvozdenovic - Koroman, Isah, Milijas, Sisic - Abubakar, Parker.Pustite prozivke na racun Sisica, nije on mudzahedin, decko igra fudbal i tacka.Osim toga, Bosnjaci koji su odlazili u Sloveniju da rade, pa tako verovatno i njegova porodica nemaju veze sa politikom i ratovima.Zvezda je fudbalski klub, a ne ispostava politickih stranaka i bilo kakvih drugih interesa.Navijajte za svoj klub i pustite politiku.

aca

pre 15 godina

Ovo vam je najvece pojacanje.
(realno, 3. februar 2009 12:30) ovo je jedan od najboljih komentara kojem sam procitao,a grobarima sto je krivo sto on ostaje to je njihov problem. . .kup sigurno osvajamo,a tiulu verovatno. . .NAPRED ZVEZDDO!!!

DELIJE SEVER

pre 15 godina

Pojaca smo se u zadnjem danu prelaznog roka. Ne zato sto je to nasa takozvna uprava htela nego zato sto nijedan od stranih klubova nije imao dovoljno novca da zadovolji finansijskenpotrebe igraca, menadzera, kluba i naravno mafijasa u tom istom klubu.

Danijel

pre 15 godina

Neka vide komsije sta znaci kako se ponasa pravi kapiten... Ajmo majstore pohod na titulu pocinje... Po meni, Koroman bi trebalo da ode...

kalimero

pre 15 godina

Partizanu nije problem Milijaš,već one vaše siledžije tipa koroman i davitelj gaj.Dok se igra fudbal dobro je,ali kada počne ultimat faj onda ste opasni.I uostalom kako može kapiten da gazi po rečima trenera koji je istakao da komšinicu očekuje borba za drugo mesto.

akcidroni

pre 15 godina

@Bravo za Milijaša,znači ulazimo duplo jači u pohod na titulu!
Evo sastav koji će igrati na derbiju,provereno:
… PARKER KLEO

KOROMAN … ŠIŠIĆ
AVAL ISAH MILIJAŠ

DZEF TUTORA VRANJEŠ PEJČINOVIĆ

… STAMENKOVIĆ
(Srpski dinamit, 3. februar 2009 12:41)

-Ajde momak,prwi si put chuo za tog Sisica,Parkera,Isaha pre nedelju dana...KOJI SU TO BRE LEWACI...Pa pocepacemo was 10:0 u derbiju alo sinovi!

unknown

pre 15 godina

skonto sam da svaki put kad se pise o transferima u Zvezdi,grobari komentarisu gluposti.....vidi se iz AVIONA da ih hvata frka malo pa sada kao ono ovo....molim vas kad dodje vreme komentarisite.....i opet ce sada komentarisati...

MOCA

pre 15 godina

@E da je vise ovakvih...
(red, 3. februar 2009 12:44)
Slažem se , da ih niko neće bila bi nam jača liga a to foliranje da mu je drago što je ostao mazanje očiju ćoravima.

istina je tužna

pre 15 godina

Hteo je da ode bilo gde ali ga niko neće, bar ne za 2 mil. Ako ne bude imao sa klubom rezultata a neće, tada ga ni Antić više neće pozivati i onda će otići u Koreju za 200.000

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

E a bas su navijaci ovog tima cudi..Kad je decko trebao da potpise ugovor kao idi,samo usporovas igru,sta cem Milijas,ovo ono,a sada kad ga niko nece ,najbolji igrac na svetu...Samo gani mogu da vam kazem i sa Milijasem i bez njega,BICE TESkO,BICE 3-0!E a zamislite kad ga nece Volzubrg ,koji je prosecan tim u Nemackoj,za tih 6 meseci ima da trazi klubove po grckoj,rumuniji...E moji Navijaci drugog reda ,na sta se vi palite?!Sramota!!!!!PARTIZAN SAMPION!MANDA PFC DORCOL

zorz

pre 15 godina

Nenade Nenade,zbog kolicine gluposti koje si lupio pametnije bi ti bilo da si se novinarima obratio i sve rekao na Tanda Rojal Zulu jeziku...razumeo bi te samo Parker i muftija Beogradski

miki

pre 15 godina

Mislim da je ovo dobar potez i za zvezdu i za Milijasa. Zvezda ne moze da odigra losije nego u prvom delu sezone pa samim tim ako zvezda bude igrala bolje i njen kapiten ce kostati vise. Milijas je standardan u reprezentaciji pa posto igramo jos par utakmica do leta i tako moze da mu skoci cena. Ako vec bude isao iz zvezde da bar ode za dobre pare u neki dobar klub a ne kao doskorasnji kapiten grobara( Rukavina) i jedan od njihovih najvecih talenata(Gulan) da ih salju na pozajmice u drugu nemacku ligu

krishna

pre 15 godina

Nije mi jasno... svi govorite kako je glupo da mladi igraci napustaju zemlju rano, jer se upropastavaju, ne mogu karijeru da naprave(rukavina i gulan)... a evo milijas koliko je ostao u nasoj ligi, postao kapiten i ubedljivo najbolji igrac Zvezde, reprezentativac, jedan od boljih u ligi, pa eto ne moze da se proda u neki Volfsbur. Tako da realno je da nisu svi nasi fudbaleri toliki majstori i talenti da mogu da igraju bilo gde, ali kao odaberu pogresan put... sve dodje na svoje kad tad... Inace sam grobar, ali cenim Milijasa, jer je covek prvo srbin i reprezentativac, pa onda igrac zvezde...
pozdrav svim razumnim ljudima bez zavisti...

divac

pre 15 godina

koliko malo vam treba da budete srecni haha,idemo sad,ovde cete osvojiti titulu,kup se podrazumeva,onda cete napasti ligu sampiona sa dva najbolja igraca univerzuma milijasom i koromanom,i onda cete se PROBUDITI....kako vam malo treba

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Dobro je sto je Milijas ostao a i Koroman ipak oni sa svojim iskustvom mogu pomoci Zvezdi da eventualno stigne Partizan jer bi potpuna promena srednjeg reda usred sezone bila pogubna jer novim igracima bi trebalo malo vise vremena da se adaptiraju na igru Zvezde a ovako uz Nenada i Ognjena bice lakse a to sto ce sad neki reci kako nisu otisli zbog toga sto ih niko nije trazio,to uopste nije bitno pa neka ih niko ne trazi do kraja karijere pa neka ostanu u Zvezdi jer boljih igraca na tim pozicijama za male pare kakve je Zvezda spremna da izdvoji(300-400hiljada eura)nema to zna svako ko se imalo razume u fudbal a to sto se uspaljeni klinci prepucavaju ko je koga prodao skuplje i ko ide u M.UTD a ko u Wolfsburg to su price za malu decu a finansiski dobitak je problem uprave koja treba da ulozi sopstvenog novca a ako planiraju da Zvezda zivi samo od prodaje igraca sto su onda dolazili tako ce i neko sa ulice da vodi klub.Prednost Partizana je velika i da Zvezda dobije derbi pitanje je dali ce Partizan kiksnuti jos nekoliko puta a Zvezda dobiti sve do kraja i realno sanse da vratimo titulu su male ali mora se ginuti do kraja a uz to jurisati na trofej u kupu i plasman u evropi gde bi se sa jos 2-3 igraca tipa Sisica koji mislim da je pravo pojacanje popravio los utisak od proslog leta.Pozz.MKD

Jedan je ILIC Kapiten!!!

pre 15 godina

A da li se neko pita imate li vi (zvezda) para za ovo planinarenje?! U dubokoj ste finansijskoj krizi,doveli ste desetak igraca od kojih su doduse nekoliko dosli kao slobodni igraci,niste nikog prodali cak ni ono malo sto vredi Milijasa I Koromana...da mi je samo znati na koju foru funkcionisete,koje su to prevare,krediti kod Malog Miska ko zna sta muvate. Ovim ne zelim da se prepucavam ko je bolji, Tomic il Ivic, Milijas il Moreira, Dan Tana il Djuric, vec samo da budemo realni I da shvatite da vam se crno pise ukoliko se neke stvari ne promene. Doziveli ste da vas bivsi igraci,treneri tuze za pare,da vam jure Dzaju I Cveleta kao dva najgora kriminalca...a nekada ste bili sampioni evrope,sveta,marsa,neptuna,ma cele vasione...

Učitelj Splinter

pre 15 godina

Sigurno najveće pojačanje ove zime,još i Koroman daostane(male šanse) čak i za titulu možemo da se borimo.Ipak najveće zasluge da ostanak pripadaju Iviću koji se jedini pobunio kad je Milijaš otišao na pregovore u Nemačku! ovo sigurno najteže pada grobarima HE HE HE HE HEEEE... Slaviće se titula na Kalemegdanu kod pobednika.

delija

pre 15 godina

@Milos

Ok Moreira jeste najbolji igrac nase lige ali mislim da nije na mestu prica da Milijas nema nista osim suta?Nije brz i snazan ali zato to nadomescuje izuzetnom tehnikom,pa nije ni Savicevic bio fizicki dobro spreman-naprotiv!?
A sad ta prica da je valjao otisao bi,pa onda isto mozemo reci i za Moreiru?Mislim da je kod transfera igraca vise faktora u igri a ne samo to ko hoce da kupi kojeg igraca..

nn

pre 15 godina

Ja sam zvezdas, ali bolje da je otisao jer smo u raspadu. Treba dati sansu novajlijama pa neka se uigraju za sledecu sezonu, a milijas ce zauzimati mesto,a svakako ce otici na leto,a uz to nece Zvezda zaraditi prodajom milijasa. Tako da je Zvezda dugorocno gledano u gubitku a i onako je usporavao igru, ali priznajem - dobar je suter i nista vise.

nemanja87

pre 15 godina

E najjaci su mi ovi sto kazu da je Milijas slab!Pa vi ljudi nemate pojma.MIlijas kad zagradi loptu 3 igraca ne mogu da mu je uzmu a to sto on ponekad voli da padne to je druga prica.Pored fenomenalnog suta on ima iekstremno dobar pas koji ce tek dolaziti do izrazaja sada kada cemo igrati sa brzim napadacima.A decko da zeli da ode iz Zvezde moze sada da ode u Rusiju ako hoce.Nikad nije zeleo "posto poto" da ode iz Zvezde. Kada je letos imao dobre ponude a uprava mu nije dala da ide jer je trebao da ide Milovanovic nije rekao ni jednu jedinu losu rec.Pravi KAPITEN!!!

KACAR

pre 15 godina

Igram u Crvenoj zvezdi i jako je teško da odem u veći klub od Crvene zvezde.
ZNAM KAKO JE?A STO NE PROBAS U VOJVODINI ONI SU DRUGI, MOZDA TE UZMU,A I DAJU PLATU PONEKAD!!!

Smesan si igrac

pre 15 godina

Niko te nece u evropi,samo mozes da igras u zvezdi i kod onog Antica koji mora nekog i iz zvezde da stavi u tim,pa je odlucio da to bude kapiten,imao si srece,a sad tih 6 meseci ce postati vecnost za zvezdu,a posle u kipar ali ne na pripreme,vec u Apolon !

Djolee

pre 15 godina

Bravo za kapitena. necu da ulazim u to zasto je ostao bitno da je tu jos najmanje pola godine dok se pridosli ne uklope u sistem igre. A svim grobarima koji baljezgaju o tome da ga niko nece i o tome da ce na leto u "neke tamo Rumunije, Grcke i sl. " bih porucio da zapamte koje su gluposti pisali o njemu, pa cemo se cuti na leto. A j sad zdravo.

The_grobar

pre 15 godina

Komentar 8 po preporucenim...
''Frka grobari a ? ''

Moram da kazem nesto: HAHAHHAHAHAHAH

Ja koliko znam,Milijas je bio i u prvom delu sezone,pa?Frka a?

Rantić

pre 15 godina

Iako Zvezdaš, ni ja nisam nikad bio veliki ljubitelj Milijaševog fudbalskog umeća... No, svejedno, mislim da će onm na leto otići za JOŠ VEĆE PARE! Ne zbog ostanka u Zvezdi, već zato što će iza sebe imati još koju utakmicu za reprezentaciju Srbije. Do sada je u reprezentaciji bio odličan, što je i mene, priznajem, iznenadilo!

Grobar

pre 15 godina

Ovo mi je prvi put da ostavljam komentar na ***anske vesti ali šta ceš zivot je takav...
@ zvezdašica
Pominješ Diaru, Moreiru i Zuku?!
Pa za Diaru su hteli da plate 5 miliona da bi ga odveli ali mi ga nismo dali jer jer on izvrstan igrac, golgeter bez premca!Oko Moreire je bezveze pricati jer je on najbolji igrac nase ligu i ima dobrih ponuda za njega ali se uprava grcevito bori da ga zadrzi, a prema njegovim izjava svidja mu se ovde i ostao bi samo da mu se ponudi bolji ugovor...zuku je trazio Keln i imao je odresene ruke ali se pojavio na prozivci i ostao u timu što govoriu o njemu! Tako da ova trojca legionara su Bog za raspalog Milijasa, zato nemojte da komentarisete!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

GROBAR Ma daj,pa vi stvarno verujte u bajke!!!!!!!! Za Dijaru su nudili 5 miliona? Ko zivota ti? Moreira ima ponuda,ali se uprava zestoko i grcevito bori da ga zadrzi? Koje ponude? Da li mislis da smo svi tako naivni kao sto ste vi pa da cemo da poverujemo kako boze moj ima toliko ponuda,a da bas ni jedna jedina ne izadje u javnost? Pa nasi novinare ako nema ponude bar je izmisle,za takve stvari smo svi svedoci,a za te vase nemaju cak ni sta da napisu!! Zuku jeste trazio Keln,prosle godine,ali posto se Evropa uverila u vase ne kvalitete,ne trebaju bre vise nikom!! Samo vi i dalje verujte da imate ponuda mnogo ponuda,ali istina je drugacija i smesna!!! Znas i Koromana je trazila Barsa,Milijasa Real,ali se i nasi kako kazes grcevito bore da ih zadrze!!! E kada vi poverujete u ovo i mi cemo poverovati u te vase izmisljene ponude!!

veerghoen

pre 15 godina

Grobari jeste culi za Bernarda Parkera? ako ste culi samo putem elektronskih medija,videcete ga 21og na semaforu a pored imena stoji minut '27,minut 41',minut 71'..MANDA PFC cuvaj lovu da odigras 2ku i zaradis koji dinar,mada sumnjam da ce kvota za nasu Zvezdanu biti vise od 1.55 BERNARD PARKER!!

sone - cubura

pre 15 godina

Ovo je jedino pozitivna vest za Partizan. Milijas je prespor igrac za nasu ligu, ima sut i to je to....Crvena zvezda nikada nece dobiti pare za njega koje je sada mogla da dobije, posto je kapiten, znaci morace da bude u prvih 11....
Tako da dragi moji, ode titula, ostade Milijas, izgubismo pare.....Bice bolje!

DADO

pre 15 godina

Ovo je bila zadnja sansa da prodamo Milijasa! verujem da je trebao otici jer mislim da imamo pored njega solidnih igraca na toj poziciji, a inace milijas pored suta i nema bas neke karakteristike za veznjaka

ja

pre 15 godina

ju ju ju ju....vidi sto grobarima krivo...sta ces znaju da im mune u svakom derbiju...xaxaxax...e grobari...igrajte vi u minhenu 1860,inconu i saturnu....a nas ostvite na miru...a kad nas prestignete u broju titula,kupova,duplih kruna,osvojenog kupa (lige) sampiona,interkontinentalnih kupova,kad nas nadmasite u pobedama u derbiju...smete da se javite. do tada pssssssst!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

PFC Kazes:Na ovaj vas jadan tim reci cu vam samo dva imena:DIARA,MOREIRA!! Miljijas,da puknes od smeha!! E na ovaj tvoj komentar reci cu ti samo ovo:NEMOJ SAMO DA 21 FEBRUARA PUKNES OD MUKE,A MILIJAS OD SMEHA!!!!

micun jaukovic

pre 15 godina

Milijasu na kraju sezone istice ugovor, ako sam dobro razumeo! nije potpisao novi, sto znaci da je na kraju sezone slobodan igrac! to takodje znaci da zvezda nece uzeti ni dinara od njegovog transfea... on je dobar igrac i trenutno jedini sa realnom vrednoscu u zvezdi! ja bih se zapitao sta mi vise treba borba za titulu ili minimalna sredstva, kojima bih platio makar plate igracima! posto srbi vole titule igraci ce plate da dobiju kad Miskovic privatizuje klub, a do tada....
vi, kao, svi volite zvezdu!!! pa, uradite nesto!!!!! ja navijam za partizan, meni je sve jedno!

Darko

pre 15 godina

Ja se taman poradovao da ces ti otici, jer nam je Kormoran vratio svog igraca Tutu.

Da je srece pa da sva trojica odete u Incon pa da igrate u ligi sampiona, pa da nama zavidnima pokazete kako se igra fudbal...

Koromane jel istina da imas platu kao Van der Vaart ??

Baxuz

pre 15 godina

Ma sta isprica...Covek kao da nije bio u Zvezdi proteklih godinu i po? Trebalo bi da nas uplasi? Sad se vraca kao neki spasilac,a ne kao neko ko nije napravio posao...U neku ruku ga i razumem.
U strahu su velike oci.

Devetar Cokulic

pre 15 godina

@delija
Pre nego sto kazes da Savicevic nije bio fizicki spreman i brz igrac , pogledaj molim te utakmicu Bayern : Zvezda iz 1991. i pogledaj gol koji je postigao Dejo, mislim da ces promeniti misljenje,ja ne znam fudbalera koji moze onako da istrci sa loptom...mozda si pobrkao sa Prosineckim,koji je bio strasan igrac,ali zaista nije imao snage da trci, a razlog tome bile su cigare...covek je bio najveci talenat,a pusio ko turcin
:) i zaista mislim da je glupo porediti Milijasa sa Savicevicem,jednim od najboljih igraca Evrope u svoje vreme,mislim dobar je igrac , i drago mi je da je ostao,iz kog god razloga to bilo,ali nemojmo preterivati,i porediti ga sa nekim legendama...

pedja

pre 15 godina

ipak i dalje mislim da smo tanki na poziciji centralnog veznog , pored milijasa, isaha i eventualno parkera mi nemamo klasicnog centralnog veznog.
bogdanovica i nikolica ne racunam

Bojana _90

pre 15 godina

Samo ti ostani u zvezdi.Najbolji si igrac i kapiten koga smo imali.Uz tebe cemo sve prepreke savladati.Najbolji si i tako nastavi da dajes golove.

Dr Undertaker

pre 15 godina

Bilo bi i lepo i pametno i korektno da Zvezda konacno ponudi ljudski ugovor svom kapitenu,jer je ocigledno da nikako ne moze dobiti njegovim eventualnim transferom ni priblizno onoliko koliko gubi njegovim odlaskom.Ali gotovo je sigurno da ce pilicari iz uprave opet probati da ga za sest meseci utrape za neku sicu ne bi li se ogrebali bar malo.

Milos

pre 15 godina

Naravno da ostaje,kad ga niko nece,kao sad ostaje,haha,koje smeske se rade samo da bi Zvezdini igraci dobili na velicini,auuuuu,decko veze nema,samo zna da sutira,a gde je dribling,prodor,brzina,snaga...kako smesno...kakav Volfsburg,ljudi ga otkacili,pa dosao i kao nisu se dogovorili,to su price za malu decu i navijace Zvezde,najobicnije gluposti

nemanja

pre 15 godina

Velika steta i za njega i za Zvezdu.
1.Cena nece biti ista jer Zvezda tesko da moze da osvoji titulu.
2.Negova motivacija nece biti na jesenjem nivou
3. i onako se uvek cuva dueala,a kamoli sad.
4.Za njeguvu karijeru bilo bi bolje da je otisao.
Po mom misljenju los potez,ali sto rekao nas narod "ko zna zasto je to dobto"

Srpski dinamit

pre 15 godina

Bravo za Milijaša,znači ulazimo duplo jači u pohod na titulu!
Evo sastav koji će igrati na derbiju,provereno:
PARKER KLEO

KOROMAN ŠIŠIĆ
AVAL ISAH MILIJAŠ

DZEF TUTORA VRANJEŠ PEJČINOVIĆ

STAMENKOVIĆ

Diavolo

pre 15 godina

Jadniju izjavu nisam odavno čuo. Pa reci da su odustali od tebe nego što nas mažeš da je Zvezda Zvezda... o kojim trofejima pričaš, liga budućih šampiona ili neke druge dečije igrice, sa kim da uzmete trofeje, sa Don Tanom u špicu ili na golu??? Raspali ste se bre kao i kolege iz KK Sledeće sezone samo se još koprcate sa komentarima, ali i 21. nije daleko pa čisto da te podsetimo tada gde si i kod koga si, a posle toga i Kucura će ti biti dobra ako te i oni budu hteli...aj uzdravlje Milijašu

Plikuscht

pre 15 godina

Cekaj malo ...

Volfsburg kontaktirao Zvezdu i trazio dozvolu da pregovara.
Zvezda se SLOZILA i odobrila.
Volfsburg pregovarao sa klubom i dogovorili se oko detalja (obestecenje, kada ides, itd.)
Onda su pregovarali sa tobom.
Onda si ti otisao tamo na doktorske preglede i probe pred strucnim stabom.

Sada se vracas bez potpisanog ugovora i pricas 'Postojala je mogućnost da odem, ali je klub odlučio da me zadrži'!?!?!?

Da, da, da ... vazi. Najtuznije je sto ce deca da popasu i ovu kao i sve slicne izjave i sto ce sada krenuti komentari tipa hvala sto si ostao, bravo, faco, kapitenu, legendo, delijo u srcu, da je vise ovakvih, bla, bla ...

realno

pre 15 godina

Cim su ga videli odmah su odustali od njega!Pa ne bi on i Koroman sedeli u Zvezdi da stvarno imaju neke dobre ponude!Kao svi ga traze ali on voli Zvezdu pa nece da ode!Ma to su price za malu decu!Isto je i u Partizanu!Tosic se kleo da navija za Partizan od malih nogu a onda je promenio plocu i rekao kako od malena navija za Mancester!Sve je to ista bagra!Evo npr. ja sam Grobar!Ja iz Partizana nikad otisao ne bi pa da me traze sve najbolji klubovi na svetu!Najsmesnije je kad igraci kazu da idu u inostranstvo da obezbede egzistenciju!E pa gospodo je..te se svi!Recite lepo da vam je d..e zinulo za pare i da vam nije dosta 500000 godisnje nego hocete jos!Zar sa 500000 ne moze da se egzistira u zivotu nego vam treba 10 miliona!Batalite te price glupi su vam izgovori!Recite lepo da vas boli ku..c za Partizan i Zvezdu i da jedva cekate da odete!

sinisa delija

pre 15 godina

Idite na Zvezdin sajt pa pogledajte celu izjavu naseg kapitena.
Pozdrav Nenade i hvala ti sto si ostao,jer samo sa tobom i koromanom mozemo da spasimo sezonu.

akcidroni

pre 15 godina

@Bravo za Milijaša,znači ulazimo duplo jači u pohod na titulu!
Evo sastav koji će igrati na derbiju,provereno:
… PARKER KLEO

KOROMAN … ŠIŠIĆ
AVAL ISAH MILIJAŠ

DZEF TUTORA VRANJEŠ PEJČINOVIĆ

… STAMENKOVIĆ
(Srpski dinamit, 3. februar 2009 12:41)

-Ajde momak,prwi si put chuo za tog Sisica,Parkera,Isaha pre nedelju dana...KOJI SU TO BRE LEWACI...Pa pocepacemo was 10:0 u derbiju alo sinovi!

MANDA PFC DORCOL

pre 15 godina

E a bas su navijaci ovog tima cudi..Kad je decko trebao da potpise ugovor kao idi,samo usporovas igru,sta cem Milijas,ovo ono,a sada kad ga niko nece ,najbolji igrac na svetu...Samo gani mogu da vam kazem i sa Milijasem i bez njega,BICE TESkO,BICE 3-0!E a zamislite kad ga nece Volzubrg ,koji je prosecan tim u Nemackoj,za tih 6 meseci ima da trazi klubove po grckoj,rumuniji...E moji Navijaci drugog reda ,na sta se vi palite?!Sramota!!!!!PARTIZAN SAMPION!MANDA PFC DORCOL

Igor S

pre 15 godina

Joj, divna vest! Kako mi je samo laknulo. Bravo care i hvala. Ako ikad budes hteo da odes u neku jacu ligu, mi te podrzavamo.
Hvala legendo! Ti si nas kapiten! MILIJASU KRALJU, TI SI NAS JUNAK! MILIJASU CARE, TI SI NAS KAPITEN!

istina je tužna

pre 15 godina

Hteo je da ode bilo gde ali ga niko neće, bar ne za 2 mil. Ako ne bude imao sa klubom rezultata a neće, tada ga ni Antić više neće pozivati i onda će otići u Koreju za 200.000

kompleksas vise vrednosti

pre 15 godina

boze,kako vas samo lozi...pa on se vec godinu dana sam nudi da ode,a sad kad ga svabe nece,setio se da je beogradjanin,zvezdas...ma idi begaj...inace,svi smo se uneredili kolika nam je frka...

Delija SA

pre 15 godina

Miki, lazes bre, a i nisi neki fudbaler, ali bi te postavio kao 6. zvezdinu zvezdu jer lepo lazes. Pod uslovom da i ostanes do kraja karijere u CZ. I kada svi budemo tako lagali i poceli i da verujemo u to, neke nadolazece generacije ce i biti sigurne da su CZ i Par veliki klubovi. I onda ce krenuti na bolje. Kada su 50-ih lagali da smo veliki, 70-ih su svi verovali u to, i bili smo veliki. POZDRAV MIKI!


Ps SA Soccer league je bezveze, ali Parker nije los decko

sone - cubura

pre 15 godina

Ovo je jedino pozitivna vest za Partizan. Milijas je prespor igrac za nasu ligu, ima sut i to je to....Crvena zvezda nikada nece dobiti pare za njega koje je sada mogla da dobije, posto je kapiten, znaci morace da bude u prvih 11....
Tako da dragi moji, ode titula, ostade Milijas, izgubismo pare.....Bice bolje!

Milos

pre 15 godina

@delija
Brate realno da je imao gde da ode otisao bi davno,prelazni rok je trajao od pocetka januara,a ne od juce do danas,pa on sad odlucio da ostane,to je smesno.Da ga je neko hteo,kao i Koromana kupili bi ga,a posto niko nije ostao je...i sad prica price u koje vi verujete,kako je postojala mogucnost.Koja bre mogucnost,sto nije otisao na vreme nego cekao zadnji dan,smejurija.On je igrac koji je organizator igre u Zvezdi,Zvezda nema drugog organizotora,a organizator igre u Partizanu je Moreira,a smesno je da se kaze da je Milijas bolji od Moa,Mo je igrac svetske klase,dribla,daje pasove,trci,daje golove,radi sve.Milijas samo sutira na gol.Tako je odgovor na tvoje pitanje-Almami Samori Moreira da Silva-Dr.Mo...

divac

pre 15 godina

koliko malo vam treba da budete srecni haha,idemo sad,ovde cete osvojiti titulu,kup se podrazumeva,onda cete napasti ligu sampiona sa dva najbolja igraca univerzuma milijasom i koromanom,i onda cete se PROBUDITI....kako vam malo treba

Smesan si igrac

pre 15 godina

Niko te nece u evropi,samo mozes da igras u zvezdi i kod onog Antica koji mora nekog i iz zvezde da stavi u tim,pa je odlucio da to bude kapiten,imao si srece,a sad tih 6 meseci ce postati vecnost za zvezdu,a posle u kipar ali ne na pripreme,vec u Apolon !

Jedan je ILIC Kapiten!!!

pre 15 godina

A da li se neko pita imate li vi (zvezda) para za ovo planinarenje?! U dubokoj ste finansijskoj krizi,doveli ste desetak igraca od kojih su doduse nekoliko dosli kao slobodni igraci,niste nikog prodali cak ni ono malo sto vredi Milijasa I Koromana...da mi je samo znati na koju foru funkcionisete,koje su to prevare,krediti kod Malog Miska ko zna sta muvate. Ovim ne zelim da se prepucavam ko je bolji, Tomic il Ivic, Milijas il Moreira, Dan Tana il Djuric, vec samo da budemo realni I da shvatite da vam se crno pise ukoliko se neke stvari ne promene. Doziveli ste da vas bivsi igraci,treneri tuze za pare,da vam jure Dzaju I Cveleta kao dva najgora kriminalca...a nekada ste bili sampioni evrope,sveta,marsa,neptuna,ma cele vasione...

kalimero

pre 15 godina

Partizanu nije problem Milijaš,već one vaše siledžije tipa koroman i davitelj gaj.Dok se igra fudbal dobro je,ali kada počne ultimat faj onda ste opasni.I uostalom kako može kapiten da gazi po rečima trenera koji je istakao da komšinicu očekuje borba za drugo mesto.

zorz

pre 15 godina

Nenade Nenade,zbog kolicine gluposti koje si lupio pametnije bi ti bilo da si se novinarima obratio i sve rekao na Tanda Rojal Zulu jeziku...razumeo bi te samo Parker i muftija Beogradski

MOCA

pre 15 godina

@E da je vise ovakvih...
(red, 3. februar 2009 12:44)
Slažem se , da ih niko neće bila bi nam jača liga a to foliranje da mu je drago što je ostao mazanje očiju ćoravima.

DELIJE SEVER

pre 15 godina

Pojaca smo se u zadnjem danu prelaznog roka. Ne zato sto je to nasa takozvna uprava htela nego zato sto nijedan od stranih klubova nije imao dovoljno novca da zadovolji finansijskenpotrebe igraca, menadzera, kluba i naravno mafijasa u tom istom klubu.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

MILOSE I ostali grobari koji pricaju kako ga niko nije hteo i kako mi sada verujemo u njihove price.....Za Milijasa i Koromana se BAR,BAR neko interesovao,nemci,Spanci.....A za vase umisljene zzvezde i jos umisljenije majstore NIKO!!!! Kome treba Dijara,Moreir nikome,niko ih nije ni trazio!!! Zuka? Isto ne treba nikome,jedino ga je trazila ili je htela da ga trazi Vosa pa cak ni njima nije trebao!!! Tako da je mnogo smesno sto takve komentare ostavljaju navijace koji pricaju da imaju mastore poput :Dijare,Moreire i Zuke,a za iste te se cak ni Korejci nisu interesovali!!! Milijas da je hteo po svaku cenu da ode on bi otisao,a procitajte sta je decko izjavio i bice vam jasno!!! Ne kunemo se u nekog koga ne znamo i nemamo igrace kao sto je vas Vukcevic koji vam je bio Bog,a otisao iz Partizana u Mars ili Saturn,ili...I nemamo igrace kao sto je vas Zuka koji ode u Brazil i poruci da se ne vraca pa kada mu ne stigne ni jedna jedina ponuda on se vrati i prica kako mu je partizan boze moj u srcu,a vi sve pis.ate od srece.Secate se? Da isto tako je je bilo i kada ste upali u autobus pa odrzali SAMO jedan roditeljski i ko se to bese uvredio? Dijara? Moreira? Ne secam se,ali se dobro secam da vas je ocrnio i pljuvao gde god je stigao,vec se pakovao i bezao od vas i kada je malo bolje razmislio da nema kud pocele su price kako vas i on voli,a vi ste leteli nazivali ga najvecim grobarom!! E takvi su vasi igraci,a nasi...Evo vam dokaz!! Nece po svaku cenu iz njegove Zvezde,jer je ZVEZDA njemu svetinja,setite se Koromana! Decka su osamarili na treningu,smejali ste se i velicali,a isti taj Koroman je jos jednom potvrdio koliko voli ZVEZDU,DELIJE,nije pljuvao nikog i milion puta je i tada i posle toga i danas kaze:MENI JE ZVEZDA U SRCU KAO I MOJE DELIJE I TU MI JE NAJLEPSE...posle svega!!! Pa vi sada vidite kakvi su nasi igraci i da li su to prazne price i uporedite sa vasim pobeguljama i pluvacima u koje se kunete!! I jeste mi VERUJEMO jer su nam tu ljubav i dokazali,a vama ako je dokaz ljubavi to sto vam rade igraci u koje se kunete i ako ste tako laki da predjete preko svega cim nesto izjave cisto da vam zamazu malo oci,onda ste mnogo mali i naivni!!! I to sto vam se vracaju vasi bivsi igraci se vracaju jer nemaju gde,jer ih niko nece,a ko da se vrati nama? Zigic,Pantelic, Jankovic, Stankovic,Vidic, Bisevac,Lukovic ILI MOZDA MIHAJLOVIC? Razlika je u tome sto vi nemate takve majstore pa se jedan po jedan varacaju jer nikom ne trebaju!

miki

pre 15 godina

Odlican potez jer je Milijas ipak bio nosilac zvezdine igre bez obzira sto mnogi tvrde da je prespor. Samo se plasim da ce sada neko od pojacanja da sedi na klupi i nece imati priliku da se pokaze kao u proteklih nekoliko slucajeva. Mislim da "ZVEZDA" sada ima solidan tim i da moze pokusati da uzme oba trofeja.Pojacanja su stigla na vreme i trener nebi smeo da uzima sebi alibi da ekipa nije jos uigrana. Jer ako ih neuigra za kompletne pripreme onda on nije trenerr kalibra za "ZVEZDU". "NAPRED ZVEZDO"

Avax

pre 15 godina

Ljudi, izvinite, znam da nije ovo tema, ali vidim, ovi na forumu Delija su vec poceli da prozivaju Sisica bas kao sve ovo vreme i Kikanovica.
Nemojte me pogreno shvatiti, i ja bih zivot dao za Srbiju, ali to vise nije normalno kakvi maloumnici vode glavnu rec na severu !!! Pa tamo jedna sacica ljudi vodi glavnu rec i naravno za sobom su povukli klince koji 2 grama mozga nemaju. Pa da li je bre moguce da te brisu sa foruma ako das neko misljenje koje nije u saglasnosti sa njihovim. Nece ni da cuju. Razmisljaj isto kao oni ili cao. Pa stvarno smesno...

Markozemun

pre 15 godina

Ova vest je nesto najbolje sto sam procitao poslednjih dana..sad sam siguran da cemo na ih na derbiju pocepati ...x u najgorem slucaju ako nas ne bude islo...

Poražen

pre 15 godina

Kad je došao tamo rekli mu nemci:
-" OK.Ti si stigao ,a gde je lova koja ide uz tebe?"
-Nema.Ma vuci se odakle si i došao.
Izjava mu je bajka za malu decu.
....i onda ja mrmot zamotao čokoladu.I onda sam ja sve u Nemačkoj zadivio svojom brzinom,manevrom,lucidnošću....

stefan red boy

pre 15 godina

Spremite se grobari....
stamenkovic
jeff silva
tomovic
vranjes
pejcinovic
aval isah
sisic
milijas
parker
ferreira
kleo....
da vas vidim!

nn

pre 15 godina

Ja sam zvezdas, ali bolje da je otisao jer smo u raspadu. Treba dati sansu novajlijama pa neka se uigraju za sledecu sezonu, a milijas ce zauzimati mesto,a svakako ce otici na leto,a uz to nece Zvezda zaraditi prodajom milijasa. Tako da je Zvezda dugorocno gledano u gubitku a i onako je usporavao igru, ali priznajem - dobar je suter i nista vise.

Bojan_Su

pre 15 godina

iako sam Grobar odusevljava me Milijas josh iz vremena dok je igrao za Zemun po meni kompletan vezista iako malo spor ima i tehniku i sut jednom recju pravi vezista!! ovo vam je najbolji potez u zadnje vreme komsije:)

zvezdas

pre 15 godina

Lepa vest za nas Zvezdaše.Vidi se da Ivić ima strategiju kako bi trebalo da izgleda tim,a Milijaš je srce tima.Zvezda konačno ima dobar kvalitetan tim što je osnova prosperiteta kluba,bez dobrog tima nema ni stabilnog kluba.Očekujem da tek na leto sa još jednom Ivićevom dodatnom selekcijom stvorimo moćan,atraktivan tim koji će igrati brzo i efikasno.Jedva čekam da konačno počnemo da igramo pravi fudbal,ovo do sad nije ličilo na fudbal.UF kad se setim da sam morao da gledam Gaja kako promašuje lopte i dodaje ih protivničkim napadačima...muka mi je,pa Trajkovića cirkusanta,lenjog Burzu,limitiranog Subašića,netalentovanog ograničenog Mijailovića,očajnog Markovića...da ne pominjem Devića...Neverovatno ko je dolazio u ZVEZDU

Učitelj Splinter

pre 15 godina

Sigurno najveće pojačanje ove zime,još i Koroman daostane(male šanse) čak i za titulu možemo da se borimo.Ipak najveće zasluge da ostanak pripadaju Iviću koji se jedini pobunio kad je Milijaš otišao na pregovore u Nemačku! ovo sigurno najteže pada grobarima HE HE HE HE HEEEE... Slaviće se titula na Kalemegdanu kod pobednika.

Петар

pre 15 godina

Браво, дечко! Хајде једном да чујем и играча да каже све оно што ми, навијачи, мислимо. То је капитен!

ЗвездаРа

pre 15 godina

Људски и капитенски. То навијачи малих клубова не разумеју, њима је и пета(х) Тиква предалеко. Нама остаје да се надамо да је пред свитање најмрачније и да ако не знају син и конобар бар Илија зна свој посао. Све ће се видети већ на дербију....

Grobar

pre 15 godina

Ovo mi je prvi put da ostavljam komentar na ***anske vesti ali šta ceš zivot je takav...
@ zvezdašica
Pominješ Diaru, Moreiru i Zuku?!
Pa za Diaru su hteli da plate 5 miliona da bi ga odveli ali mi ga nismo dali jer jer on izvrstan igrac, golgeter bez premca!Oko Moreire je bezveze pricati jer je on najbolji igrac nase ligu i ima dobrih ponuda za njega ali se uprava grcevito bori da ga zadrzi, a prema njegovim izjava svidja mu se ovde i ostao bi samo da mu se ponudi bolji ugovor...zuku je trazio Keln i imao je odresene ruke ali se pojavio na prozivci i ostao u timu što govoriu o njemu! Tako da ova trojca legionara su Bog za raspalog Milijasa, zato nemojte da komentarisete!

Kum

pre 15 godina

Zar je neko očekivao manje od Zvezdinog kapitena?
Izgleda da smo svi mi izgubili veru u Zvezdu čim verujemo da njen kapiten jedva čeka da ode u inostranstvo.
Složio bih se sa osatalim Delijama da nam je ovo najveće pojačanje.
Nenada, predvodi drugove do nove duple krune!

Nikola Ruma

pre 15 godina

stamenkovic
ninkov,pejcinovic,tomovic,dzef
isah,milijas,sisic(lazetic),koroman
kleo,parker...na klupi
randjelovic,vranjes,tutoric,lazetic,abu,fereira,tricko

ZVEZDASICA

pre 15 godina

PFC Kazes:Na ovaj vas jadan tim reci cu vam samo dva imena:DIARA,MOREIRA!! Miljijas,da puknes od smeha!! E na ovaj tvoj komentar reci cu ti samo ovo:NEMOJ SAMO DA 21 FEBRUARA PUKNES OD MUKE,A MILIJAS OD SMEHA!!!!

Danijel

pre 15 godina

Neka vide komsije sta znaci kako se ponasa pravi kapiten... Ajmo majstore pohod na titulu pocinje... Po meni, Koroman bi trebalo da ode...

Александар

pre 15 godina

Милијаш даје гол у Констанци из слободњака, осваја дуплу круну и након тога одлази у Примеру за cca 8-9 милиона!

unknown

pre 15 godina

skonto sam da svaki put kad se pise o transferima u Zvezdi,grobari komentarisu gluposti.....vidi se iz AVIONA da ih hvata frka malo pa sada kao ono ovo....molim vas kad dodje vreme komentarisite.....i opet ce sada komentarisati...

nesa

pre 15 godina

Mislio sam da ne reagujem ali moram jer je ovo vec cist bezobrazluk od strane grobara. Milose kako bih voleo da decko koji nema veze, bude glavni junak predstojeceg derbija i da vi grobari crknete od muke i od besa kad izgubite od CRVENE ZVEZDE. I onda da vidite gde ste, kada vas "VELIKI PARTIZAN" izgubi od jedne "slabe Zvezde". E onda je to svakako za muku, zar ne? Kako vas bre nije sramota da tako omalozavate Milijasa. Decko je bre REPREZENTATIVAC SRBIJE i njegove prave kvalitete i ljudske i fudbalske, uocio je gospodin Radomir Antic, veliko trenersko ime i pozvao je decka u reprezentaciju.
SRAMOTA!!!!
Ja nikada nisam delio igrace na partizanove ili zvezdine ili vojvodinine, jer je to obicna glupost. I ko to radi je stvarno B.....
Namerno sam stavio tackice jer ipak je ovo lep i fi fin sajt i ne zelim nikoga da vredjam.
Pozdrav svima pravim ljubiteljima fudbala.

The_grobar

pre 15 godina

Komentar 8 po preporucenim...
''Frka grobari a ? ''

Moram da kazem nesto: HAHAHHAHAHAHAH

Ja koliko znam,Milijas je bio i u prvom delu sezone,pa?Frka a?

KACAR

pre 15 godina

Igram u Crvenoj zvezdi i jako je teško da odem u veći klub od Crvene zvezde.
ZNAM KAKO JE?A STO NE PROBAS U VOJVODINI ONI SU DRUGI, MOZDA TE UZMU,A I DAJU PLATU PONEKAD!!!

_NeXt

pre 15 godina

Tako je mikiii imamo najbolji vezni red u srbiji i sire!!!!! MILIJAS,KOROMAN,SISIC,LAZETIC!!! ZVEZDAAAAAAAAAA SAMPIONNNNNNNNN !!!!!!!!! Napad Parker i Kleo i eto titule !

aca

pre 15 godina

Ovo vam je najvece pojacanje.
(realno, 3. februar 2009 12:30) ovo je jedan od najboljih komentara kojem sam procitao,a grobarima sto je krivo sto on ostaje to je njihov problem. . .kup sigurno osvajamo,a tiulu verovatno. . .NAPRED ZVEZDDO!!!

Joao

pre 15 godina

@Avax

Pa ko sa mozgom ucestvuje na forumu Delija! Sta ce tamo pametan covek? Kakve grupe, kakvi navijaci? Kakvi su to Srbi, to je bre sam dripac! Kad sam ja isao na Sever, oni su jos punili pelene. Ispod casti mi je da slusam te njihove price. Svako ko se bori za Zvezdu u nju je dobrodosao. Mnogi su Hrvati, Slovenci, Muslmani (danasnji Bosnjaci) postali deo njene istorije i ja ih zbog toga volim i postujem. Zvezda je najveci srpski klub, ali uvek je prerastala Srbiju i ondasnju Jugoslaviju i mesto joj je bilo u Evropi. Imena Roberta Prosineckog, Marka Elznera, Refika Sabanadzovica, Seada Susica, Sulejmana Halilovica, Tomislava Ivkovica i mnogih drugih, sijace u srcu svakog pravog navijaca. Ako nije tako, bolje je da osnivamo drugi klub, a da pustimo da se ovo pretvori u FK “Nisko celo”

DjODA

pre 15 godina

Prvo pozdrav sinu Draganu,svidja mi se tvoj komentar! Da se malo osvrnem na ,,COPY-PASTE,, vi pišete neće niko Milijaša da kupi bla bla bla... primetio sam da se pola Evrope otima da Dijaru,Moreiru,Žuku,Obradovića...nego uprava odbija te više milionske ponude he he he smešniste a i malo vam je krivo ali samo malo,a posle derbija plakanje SUDIJA,VISOKA TRAVA,VIŠE JE BILO DELIJA,IGRAČ MANJE NJA NJA NJA NJA...vi ste tuga.a osvajate titule zato što je Zvezda loša kao nikad u istoriji a ne zato što ste vi dobri,u Evropi 1 (jedan) gol.Jokane ostani!!! Svaka čast Milijašu na kapitenskoj izjavi!

delija

pre 15 godina

@Milos

Ok Moreira jeste najbolji igrac nase lige ali mislim da nije na mestu prica da Milijas nema nista osim suta?Nije brz i snazan ali zato to nadomescuje izuzetnom tehnikom,pa nije ni Savicevic bio fizicki dobro spreman-naprotiv!?
A sad ta prica da je valjao otisao bi,pa onda isto mozemo reci i za Moreiru?Mislim da je kod transfera igraca vise faktora u igri a ne samo to ko hoce da kupi kojeg igraca..

sin Dragan

pre 15 godina

Alo bre prestani vise da se potpisujes sa delije sever, sta se palis vise i kog ti uopste predstavljas. Na SEVER verovatno nikad bio nisi

miki

pre 15 godina

Mislim da je ovo dobar potez i za zvezdu i za Milijasa. Zvezda ne moze da odigra losije nego u prvom delu sezone pa samim tim ako zvezda bude igrala bolje i njen kapiten ce kostati vise. Milijas je standardan u reprezentaciji pa posto igramo jos par utakmica do leta i tako moze da mu skoci cena. Ako vec bude isao iz zvezde da bar ode za dobre pare u neki dobar klub a ne kao doskorasnji kapiten grobara( Rukavina) i jedan od njihovih najvecih talenata(Gulan) da ih salju na pozajmice u drugu nemacku ligu

nemanja87

pre 15 godina

E najjaci su mi ovi sto kazu da je Milijas slab!Pa vi ljudi nemate pojma.MIlijas kad zagradi loptu 3 igraca ne mogu da mu je uzmu a to sto on ponekad voli da padne to je druga prica.Pored fenomenalnog suta on ima iekstremno dobar pas koji ce tek dolaziti do izrazaja sada kada cemo igrati sa brzim napadacima.A decko da zeli da ode iz Zvezde moze sada da ode u Rusiju ako hoce.Nikad nije zeleo "posto poto" da ode iz Zvezde. Kada je letos imao dobre ponude a uprava mu nije dala da ide jer je trebao da ide Milovanovic nije rekao ni jednu jedinu losu rec.Pravi KAPITEN!!!

DADO

pre 15 godina

Ovo je bila zadnja sansa da prodamo Milijasa! verujem da je trebao otici jer mislim da imamo pored njega solidnih igraca na toj poziciji, a inace milijas pored suta i nema bas neke karakteristike za veznjaka

Darko

pre 15 godina

Ja se taman poradovao da ces ti otici, jer nam je Kormoran vratio svog igraca Tutu.

Da je srece pa da sva trojica odete u Incon pa da igrate u ligi sampiona, pa da nama zavidnima pokazete kako se igra fudbal...

Koromane jel istina da imas platu kao Van der Vaart ??

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Dobro je sto je Milijas ostao a i Koroman ipak oni sa svojim iskustvom mogu pomoci Zvezdi da eventualno stigne Partizan jer bi potpuna promena srednjeg reda usred sezone bila pogubna jer novim igracima bi trebalo malo vise vremena da se adaptiraju na igru Zvezde a ovako uz Nenada i Ognjena bice lakse a to sto ce sad neki reci kako nisu otisli zbog toga sto ih niko nije trazio,to uopste nije bitno pa neka ih niko ne trazi do kraja karijere pa neka ostanu u Zvezdi jer boljih igraca na tim pozicijama za male pare kakve je Zvezda spremna da izdvoji(300-400hiljada eura)nema to zna svako ko se imalo razume u fudbal a to sto se uspaljeni klinci prepucavaju ko je koga prodao skuplje i ko ide u M.UTD a ko u Wolfsburg to su price za malu decu a finansiski dobitak je problem uprave koja treba da ulozi sopstvenog novca a ako planiraju da Zvezda zivi samo od prodaje igraca sto su onda dolazili tako ce i neko sa ulice da vodi klub.Prednost Partizana je velika i da Zvezda dobije derbi pitanje je dali ce Partizan kiksnuti jos nekoliko puta a Zvezda dobiti sve do kraja i realno sanse da vratimo titulu su male ali mora se ginuti do kraja a uz to jurisati na trofej u kupu i plasman u evropi gde bi se sa jos 2-3 igraca tipa Sisica koji mislim da je pravo pojacanje popravio los utisak od proslog leta.Pozz.MKD

krishna

pre 15 godina

Nije mi jasno... svi govorite kako je glupo da mladi igraci napustaju zemlju rano, jer se upropastavaju, ne mogu karijeru da naprave(rukavina i gulan)... a evo milijas koliko je ostao u nasoj ligi, postao kapiten i ubedljivo najbolji igrac Zvezde, reprezentativac, jedan od boljih u ligi, pa eto ne moze da se proda u neki Volfsbur. Tako da realno je da nisu svi nasi fudbaleri toliki majstori i talenti da mogu da igraju bilo gde, ali kao odaberu pogresan put... sve dodje na svoje kad tad... Inace sam grobar, ali cenim Milijasa, jer je covek prvo srbin i reprezentativac, pa onda igrac zvezde...
pozdrav svim razumnim ljudima bez zavisti...

ja

pre 15 godina

ju ju ju ju....vidi sto grobarima krivo...sta ces znaju da im mune u svakom derbiju...xaxaxax...e grobari...igrajte vi u minhenu 1860,inconu i saturnu....a nas ostvite na miru...a kad nas prestignete u broju titula,kupova,duplih kruna,osvojenog kupa (lige) sampiona,interkontinentalnih kupova,kad nas nadmasite u pobedama u derbiju...smete da se javite. do tada pssssssst!

Rantić

pre 15 godina

Iako Zvezdaš, ni ja nisam nikad bio veliki ljubitelj Milijaševog fudbalskog umeća... No, svejedno, mislim da će onm na leto otići za JOŠ VEĆE PARE! Ne zbog ostanka u Zvezdi, već zato što će iza sebe imati još koju utakmicu za reprezentaciju Srbije. Do sada je u reprezentaciji bio odličan, što je i mene, priznajem, iznenadilo!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

GROBAR Ma daj,pa vi stvarno verujte u bajke!!!!!!!! Za Dijaru su nudili 5 miliona? Ko zivota ti? Moreira ima ponuda,ali se uprava zestoko i grcevito bori da ga zadrzi? Koje ponude? Da li mislis da smo svi tako naivni kao sto ste vi pa da cemo da poverujemo kako boze moj ima toliko ponuda,a da bas ni jedna jedina ne izadje u javnost? Pa nasi novinare ako nema ponude bar je izmisle,za takve stvari smo svi svedoci,a za te vase nemaju cak ni sta da napisu!! Zuku jeste trazio Keln,prosle godine,ali posto se Evropa uverila u vase ne kvalitete,ne trebaju bre vise nikom!! Samo vi i dalje verujte da imate ponuda mnogo ponuda,ali istina je drugacija i smesna!!! Znas i Koromana je trazila Barsa,Milijasa Real,ali se i nasi kako kazes grcevito bore da ih zadrze!!! E kada vi poverujete u ovo i mi cemo poverovati u te vase izmisljene ponude!!

veerghoen

pre 15 godina

Grobari jeste culi za Bernarda Parkera? ako ste culi samo putem elektronskih medija,videcete ga 21og na semaforu a pored imena stoji minut '27,minut 41',minut 71'..MANDA PFC cuvaj lovu da odigras 2ku i zaradis koji dinar,mada sumnjam da ce kvota za nasu Zvezdanu biti vise od 1.55 BERNARD PARKER!!

Djolee

pre 15 godina

Bravo za kapitena. necu da ulazim u to zasto je ostao bitno da je tu jos najmanje pola godine dok se pridosli ne uklope u sistem igre. A svim grobarima koji baljezgaju o tome da ga niko nece i o tome da ce na leto u "neke tamo Rumunije, Grcke i sl. " bih porucio da zapamte koje su gluposti pisali o njemu, pa cemo se cuti na leto. A j sad zdravo.

AckoSever

pre 15 godina

Pogadjam sastav za derbi:
Stamenkovic - Ninkov, Tomovic, Pejcinovic, Gvozdenovic - Koroman, Isah, Milijas, Sisic - Abubakar, Parker.Pustite prozivke na racun Sisica, nije on mudzahedin, decko igra fudbal i tacka.Osim toga, Bosnjaci koji su odlazili u Sloveniju da rade, pa tako verovatno i njegova porodica nemaju veze sa politikom i ratovima.Zvezda je fudbalski klub, a ne ispostava politickih stranaka i bilo kakvih drugih interesa.Navijajte za svoj klub i pustite politiku.

Devetar Cokulic

pre 15 godina

@delija
Pre nego sto kazes da Savicevic nije bio fizicki spreman i brz igrac , pogledaj molim te utakmicu Bayern : Zvezda iz 1991. i pogledaj gol koji je postigao Dejo, mislim da ces promeniti misljenje,ja ne znam fudbalera koji moze onako da istrci sa loptom...mozda si pobrkao sa Prosineckim,koji je bio strasan igrac,ali zaista nije imao snage da trci, a razlog tome bile su cigare...covek je bio najveci talenat,a pusio ko turcin
:) i zaista mislim da je glupo porediti Milijasa sa Savicevicem,jednim od najboljih igraca Evrope u svoje vreme,mislim dobar je igrac , i drago mi je da je ostao,iz kog god razloga to bilo,ali nemojmo preterivati,i porediti ga sa nekim legendama...

micun jaukovic

pre 15 godina

Milijasu na kraju sezone istice ugovor, ako sam dobro razumeo! nije potpisao novi, sto znaci da je na kraju sezone slobodan igrac! to takodje znaci da zvezda nece uzeti ni dinara od njegovog transfea... on je dobar igrac i trenutno jedini sa realnom vrednoscu u zvezdi! ja bih se zapitao sta mi vise treba borba za titulu ili minimalna sredstva, kojima bih platio makar plate igracima! posto srbi vole titule igraci ce plate da dobiju kad Miskovic privatizuje klub, a do tada....
vi, kao, svi volite zvezdu!!! pa, uradite nesto!!!!! ja navijam za partizan, meni je sve jedno!

Baxuz

pre 15 godina

Ma sta isprica...Covek kao da nije bio u Zvezdi proteklih godinu i po? Trebalo bi da nas uplasi? Sad se vraca kao neki spasilac,a ne kao neko ko nije napravio posao...U neku ruku ga i razumem.
U strahu su velike oci.

pedja

pre 15 godina

ipak i dalje mislim da smo tanki na poziciji centralnog veznog , pored milijasa, isaha i eventualno parkera mi nemamo klasicnog centralnog veznog.
bogdanovica i nikolica ne racunam

Bojana _90

pre 15 godina

Samo ti ostani u zvezdi.Najbolji si igrac i kapiten koga smo imali.Uz tebe cemo sve prepreke savladati.Najbolji si i tako nastavi da dajes golove.

Dr Undertaker

pre 15 godina

Bilo bi i lepo i pametno i korektno da Zvezda konacno ponudi ljudski ugovor svom kapitenu,jer je ocigledno da nikako ne moze dobiti njegovim eventualnim transferom ni priblizno onoliko koliko gubi njegovim odlaskom.Ali gotovo je sigurno da ce pilicari iz uprave opet probati da ga za sest meseci utrape za neku sicu ne bi li se ogrebali bar malo.