Sreda, 28.01.2009.

12:18

Ivić: "Neće biti više pojačanja"

Sportski direktor Ilija Ivić izjavio je da je Crvena zvezda završila glavni deo posla kada su u pitanju dolasci novih igrača u zimskom prelaznom roku.

Izvor: B92

Iviæ: "Neæe biti više pojaèanja" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

gagy delija

pre 15 godina

@Pek

opet pricash gluposti...

evo ti pa procitaj lepo u zurnalu jucerasnjem izjavu mladog lazovica...

lepo je izjavio kako je sve bilo dogovoreno i kako je vec spremio kofere za marakanu...
ali NA NJEGOVU ZALOST nije doslo do togatransfera ...
a zasto nije???

pa to svi znamo...jer je decko mislio da je iznad crvene zvezde...

e pa to niko nikad nece biti...
pa da je lepo kristijano ronaldo...odma bi ga oterao da tako bulazni kao klinac...

ja bi licno voleo da decko dodje,jer je stvarno kvalitetan...ali da sezna ko je ko i ko je gde...

dacci ja

pre 15 godina

Da li je moguće da je jedan takav čovek u zvezdi,kako komentariše ne dolazak Lazovića,deluje pedagoški i kao direktor jednog drugorazrednog kluba,a dečko otišao na probu u Hertu,e zvezdu šta se to dešava sa tobom ima li pametnijih ljudi ,mislim da ima ali dođoše ovi konobarčići,svaka čast Jugoviću,šta taj ivić umišlja

davor veternik

pre 15 godina

ko koga ovde laze? koroman kaze da hoce da ostane, a ovaj ga seli u drugi klub. bronovicki tuzi zvezdu, gaj otisao jer se posvadjao sa konobarom, onaj iz zulua placen pola miliona, osamsto hiljada, milion ipo? zlo mute strasno....
ali jbg DELIJAMA odgovara to, jer i njima ide u dzep pa se ne bune....
tuzno..

Miljenko

pre 15 godina

Zašto se Iviću ne osvrneš iza sebe 50m. Videćeš omladince koji vredno treniraju i čekaju svoju šansu. Liške, Džo, Đota ..... bolji su od gomile koje si uspeo da ubediš da dođu u Zvezdu. Đuričić, da je dobar uzeo bi ga Olimpijakos. Zašto je potpisan ugovor sa Kovačevićem kojeg takođe nisi zadržao u Olimpijakosu? Tutorić? Pa zar nam ga nije bilo dosta prošle godine. Dokle Vam doseže pamćenje? Đota, omladinac ( 17 god.) bolji je štoper od svih 6 koliko si ih lagerovao. Opametite se konačno, ili vi to namerno hoćete da Zvezdu rasturite?

dragan cvetković

pre 15 godina

A šta je sa Zvezdinom decom. Zašto se ne ponudi ugovor omladincima. Džo, Liške, Đota strpljivo čekaju da im se pruži šansa. Zašto dovodite promašaje, a svoju decu zapostavljate?

bubnjevi tutnje

pre 15 godina

IVICU ostavi se igrarija sa kupovinom i prodajom igraca ,ti to neznas. stojic, kozic,miskovi',DEN konobar su tvoji mentori.igrao si fudbal nemoj unistavati nase igrace,ako ista odlucujes sto ja sumljam , ondapostuj hleb koji si i sam jeo.pa vljda zasluzuju pare za koje pretrce toliko kilometara na ovom vremenu.zvezda je puno veci klub i zasluzuje bolje rukovodece ljude nego sto je ova posada.vi ste za male camcice ,a ne zabrodinu kakva je nasa zvezda. ako mislite da cete sakriti neke radnje zatvaranjem zvezdinih vrata za zvezdase,novinare isve ostale ljude dobre volje , varate se svi vi kozici,ivici......
(ziska, 28. januar 2009 19:39)
Sumljas? A tek pravopis!!! CCC
Idi decko uci gramatiku smejace ti se kada porastes.
PS. Zvezdasice najjaca si!

grrrr

pre 15 godina

"e kod mene na menadzer lazovic presao u partizan,i sa dse ponovo vratio u borac posle dvije sjajne sezone u partizanu,ima tu nesto dobro sto nije dosao,mogu da se kladim da ce ovaj mrkela da bude makar 3 puta bolji!
(pg, 28. januar 2009 19:33)"

kralj,kralj.... ahahhahahahahahahahahahha....
Zvezda je mogla i da se vrati na stari put uz pomoc Piksija,ali ga "biznismeni" oterali... Ova buranija nsista nece uraditi...

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Ljudi,da li moze da se desi da na Zvezdinu vest jednom ugledamo da je prvi komentar poslao DELIJA? Pa neka bude i preko veze,moze? Doticni koji je napisao prvi komentar kao i svi ostali grobari koji su preporucili isti komentar imaju veoma lose pamcenje,ali to nas ne cudi od grobara,pa reko malo da im osvezim memoriju.Secate se slucaja SULEJMANI? Kada smo danima,nedeljama citali kako se tvoj,odnosno vas voljeni partizan svadja sa malim SULEJMANIJEM,bile su tu i mnoge teske reci,pa secate se zar ne? Ono,oni lazu,pa on laze,pa......A koliko je Sulejmani tada imao godina? 15? Dete! I nama pricate nesto o nivou? Pa prvo naucite sta znaci ta rec!!!!! Eto toliko od mene,i kako se ono kaze? Ma nema veze,ja cu vam reci ovako:Eeeeee kada lopov prica o postenju!!

Napred Zvezdo tebe volim ja

pre 15 godina

Svaka cast Ivicu.Izjava je potpuno na svom mestu.Mali se mnogo uobrazio.Posle kad bude hteo da dodje-NECE MOCI

pg

pre 15 godina

e kod mene na menadzer lazovic presao u partizan,i sa dse ponovo vratio u borac posle dvije sjajne sezone u partizanu,ima tu nesto dobro sto nije dosao,mogu da se kladim da ce ovaj mrkela da bude makar 3 puta bolji!

ziska

pre 15 godina

IVICU ostavi se igrarija sa kupovinom i prodajom igraca ,ti to neznas. stojic, kozic,miskovi',DEN konobar su tvoji mentori.igrao si fudbal nemoj unistavati nase igrace,ako ista odlucujes sto ja sumljam , ondapostuj hleb koji si i sam jeo.pa vljda zasluzuju pare za koje pretrce toliko kilometara na ovom vremenu.zvezda je puno veci klub i zasluzuje bolje rukovodece ljude nego sto je ova posada.vi ste za male camcice ,a ne zabrodinu kakva je nasa zvezda. ako mislite da cete sakriti neke radnje zatvaranjem zvezdinih vrata za zvezdase,novinare isve ostale ljude dobre volje , varate se svi vi kozici,ivici......

pepa

pre 15 godina

gospodine IVICU, pa vi zaista dajete neodgovorne izjave.zar su ovo pojacanja? oterali ste nase domace igra;e ,a doveli ove neproverene kvalitete.dajete ogromne pare, i primate ogromne pare apojma nemate ko su oni.unistavate nasu zvezdupreko vasih poslodavaca koji imaju jedinu ulogu da uniste nasu zvezdu.pazite vi ste svesno usli u ovu igru.vi niste strucni za poso koji radite,ali ste direktni sau;esnik unistavanja nase zvezde. ovo nijegrcka i fitnes klub ovo jesrpska svetinja.spasi zvezdu idi.

Antagonist

pre 15 godina

.Ovaj covek je uradio nesto sto prethodni menadzeri u nasoj zemlji nisu nisu uspeli,a to je DA NIJE PRODAO KLJUCNE IGRACE...Da li je i sa Partizanom isto?!
(Aleksandar, 28. januar 2009 12:55)

Ako mislis na Koromana i Milijasa, hoce on da ih proda, ali vidis da kaze covek da nece niko da ih kupi.

Ivic

pre 15 godina

Sve u svemu siguran sam da su ovo kud i kamo kvalitetniji igraci od zbunjinih pojacanja..
Startna postava za derb:
Ninkov,Tomovic,Pejca,Gvozden
Lazetic,Isa,Milijas,Koki
Fereira(Kleo) i Parker

Klupa : Dzef Silva, Abu Bakar, Jovanovic , Tutoric , Vranes, Trickovski i Radivojevic.

ZVEZDA je ZIVOT, sve ostalo su sitnice.
(ShomY KG, 28. januar 2009 13:17)


Extra ekipa, i ja sam siguran da u derbiju dobijamo Javor.

Tomic

pre 15 godina

@Djanfranko Zola
E moj Zola pa da su otisli oni koji nemaju kvalitet, ne bi imali dovoljno igraca ni dva na dva da odigrate.Ovi su otisli jer nece za dzabe da igraju, a ko ostane nema gde, pa onda sta je tu je, bar da igra za rekreativo!!!

johnny

pre 15 godina

Za sada podržavam Ivića u njegovim odlukama, mislim da igrači na koje ne računa predstavljaju samo trošak za klub a nisu pokazali NIŠTA što govori i mesto na tabeli i igre u prvom delu sezone, morali su da se prave radikalni rezovi da bi se stvari pokrenule sa mesta! Ne treba graditi budućnost kluba na igračima od 30 godina! Takve igrače ne možete prodati nikom ozbiljnom a zna se da klub živi od transfera, kupovina mladih igrača je pravi potez, domaći mladi igrači su nabeđene zvezde i kada odu u inostranstvo tamo po pravilu puknu u prvoj sezoni!

Tomic

pre 15 godina

Sramotno ponizavanje Borca i Lazovica od strane Ivica.Kulturno, nema sta.Samo zato sto decko nije hteo u Zvezdu.Gospodine Ivicu, ocigledno ste dosta naucili o sportskom ponasanju od Koromana i Gaja, ali znate, igraci znaju u koji klub treba danas doci da bi osvajali trofeje!!!

dario

pre 15 godina

kao veliki zvezdas mogu da vam Kazem da necemo osvojiti nista ove sezone i da na Zvezdinom sajtu smeta istina a to je da imamo Neprofesionalne Ljude i Finasiski Problem od prilike 25 Millona evri o tome ne zeli niko na Marakani da cuje dugova se Nakupilo toliko pa pitam li se sto ce nam Takvi od 25.000 evri plate to nama netreba jer su isti Amateri kao i ovi iz Proslosti Ivic stime to sad i Pokazuje koliko je Amater nista bolji od Piksija kako to moguce da Koroman izjavljuje nesto sasvim drugo da bi rado osto pa sta je sa gajevom izjavom kako se taj ivic ponasa amaterski prema igracima sramota ovo nece Dugo ici bili zivi pa videli dajem Rok do maja tamo trebalo bi da se Zvezda Privatizuje i da se sve istera iz Uprave osim Jugovica
pozdrav mom severu

tuc-muc "direktor"

pre 15 godina

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban."


hahahaha ODUVAO ga klinac k'o od shale... spustio na zemlju mutu sto ne zna 2 reci da prozbori! Siri se ovde kao da je ne znam sta, a maniri kao da je sa marsa pao. Casovi lepog ponasanja kod prof. dr. Ivana Tomica molim! ;)

Marko__bgd

pre 15 godina

ma mozete da pricate sta hocete..ali sve sto je rekao,to je i doveo...covek je igrao i bio menadzer u grckoj gde se mnogo bolje radi nego ovde...i u pravu je sto treba da odu i Koroman,Gaj i Burzanovic...Koroman je pokazao koliko je dobar igrama za inostrane klubove..u ovoj nasoj amaterskoj ligi je jedan od boljih,ali vreme je da predjemo na visi nivo...Gaj je srce ostavljao na terenu,ali igrac koji brzo prsne i dobije onako crveni karton kao u derbiju...nije za zvezdu..Supertalentovani Burza ne moze da izdrzi duze od pola sata da igra...van forme je...za Milijasa ne postoje dobre ponude...a covek nece u Koreju...i dosta je vise tih igraca ciji su menadzeri mafijasi...i treba ih sve rasterati..polako ce i Lazetic da ide...i onaj mali iz Borca iz Cacka..ne zeli da predje u zvezdu...I lepo mu je rekao Ivic...ako neces sine,a ti ne moras..moze Zvezda i bez tebe...pa nek se mali naigra u Cacku,pa nek i ode u Partizan,kad je Grobar..zasto da ne...U Zvezdi sve treba da se menja..i Ivic je to i poceo da sprovodi...rezultati nece sigurno doci odmah,ali treba biti strpljiv...a Subasic,hahaha..pa zar o njemu treba da se prica?

dario

pre 15 godina

Vidim da neko stiti ivica necu nista na to da kazem ali nemojte mnogo da ga branite nije on nista bolji od pikisija ili Bunje ista je to mustra samo drugo pakovanje

darko

pre 15 godina

Sramota koroman vo sekoe intervju zboruva za da ostane vo zvezda a toja veli uste od letoska sakal da zamine pa togaj ovoj Ivic ne bese nisto vo zvezda nema titula nema nisto rastur sistem nego projajte gu zvezdu podelite i gotova rabota Koroman i Milijas su zlato igraci bez nima sigurno smo 4to ili5to mesto.Delija kumanovo

Grobar Ni

pre 15 godina

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban"...
Iz ovog citata vidi se da je skoro maloletni Lazovic gromada od coveka za razliku od tzv. sportskog direktora „naseg najveceg i najusrpskijeg kluba“ Ivica. Ako neko ne zna treba samo podsetiti auditorijum da ova dvojica imaju jednu znacajnu dodirnu tacku. Obojica su bili, Lazovic je to jos uvek, Partizanovci, ali Ivic nije uspeo u svojoj pohlepi za sto vecim novcem da ostane dosledan svom mladalackom opredeljenju i otisao je u Zvezdu. Lazovic je pokazao karakter, a Ivic mu to ne moze da oprosti. Sramota.

zeka

pre 15 godina

svaka cast ivicu za pojcanja covek pravi red u klubu kogo nema vec par godina tako da i koroman treba da ide da ovi ostali mogu igrat na miru jos malo na ljeto da se pjacamo radi reda i da ozbiljno krenemo sezonu bolje sad da ode ko teba da se ekipa uigrava za sledecu sezonu da ostalima ne zauzima mesto a milijas je ljudina i pravi zvezdas puno je dao zvezdi pa zvezda nema pravo da ga zaustavlja u daljnjoj karijeri nego da mu pomogne da nadje sto bolji angazman pozdrav za sve delije

sever

pre 15 godina

e sad ste nasli da komentarisete ilicevu izjavu iz novina... ocete da ode mozda zbog toga??? kako vam vise nije dosadno... i hvala bogu da neko pravi cistku u ovom nasem klubu.. jer kad god je dosao strani igrac imao je manje prava od ovih nasih FUDBALERA.....treba napraviti tim bez zvezda,,, nije koroman ceo zivot u zvezdi da mi ne mozemo bez njega... nek idu dosadili su vise...

SASA_Svedska

pre 15 godina

Men Malmö och Helsingborg får hård konkurrens. Den serbiska storklubben Röda Stjärnan visar nu intresse.

– De la ett bud i torsdags. Vi ringde omedelbart upp Malmö FF och förklarade läget, säger Roger Palmgren till Aftonbladet.

Parker spelar i Thanda Royal Zulu i högstaligan. En klubb som drivs av svenske företagaren Dan Olofsson och Sven-Göran Eriksson.
Royal tränas av svenske Roger Palmgren och Erikssons son ­Johan Eriksson.

– Vi har jobbat väldigt mycket med honom och han blir bara bättre och bättre. I höst har han varit fantastisk och det är en hel del klubbar som har visat intresse, säger Johan Eriksson

Malme i Helsingborg su zeleli Parkera, a on je zavrsio u Zvezdi za manje od pola miliona evra, ma daj Ivicu , ma daj molim te pusti to, nismo ni mi bas toliko glupi jebote,,,,,,,Parkerov bivsi klub je u vlasnistvu dvojice Svedjana od kojih je jedan Sven-Goran Eriksson, a drugi biznismen iz Malmea. Jedan od dva trenera u klubu je Eriksonov rodjeni sin pa tako mi izgleda nemoguce da su oni dali Parkera Zvezdi za tako male pare, det ga zvezdi a ne svom malmeu......strasno! IVICU NE LAZIIIIIIIII

Djordje

pre 15 godina

E, super su ovi grobari. Oni toliko znaju o svemu, da znaju i kad Lazovic koju majicu nosi. Decko je grobar! Pa kad jeste, sto to javno ne kaze. Necu u Zvezdu jer navijam za Partizan. Kao sto je Trajkovic svojevremeno rekao, ali obrnuto, kad je dolazio iz Zete (one sto vam je bodove davala). A vi sto pricate o Ivicu, malo se pocesite po glavi i vidite sta je covek lose do sada uradio. Nista. Sa parama koje je imao napravio je sta je mogao. On je covek video da ce tesko nesto da se uradi sa ovim timom, pa pravi selekciju za leto, kada ce se pojacati sa jos 2,3 igraca. A grobari, vi imate vaseg direktora (pogledajtze pojacanja koja vam je doveo) pa ga komantarisite. Gde su njegove izjave, sto ne kazu sta je sa parama od Tosica i Ljajica. Tako da lepo ostavite nas na miru (znam, komplex...) i bavite se svojim poslom. A zbog nekih ovde, koji optuzuju Ivica, sramota me da kazem da i ja navijam za klub kao i oni. Gpospodo, Zvezda nema milione evra da dovede koga hoce. Covek cini sta moze sa ovakvim budzetom i jedini u poslednjih 15 godina koji je i novinarima a sada i Lazovicima... rekao da je Zvezda VELICINA i da sa postovanjem pricaju o njoj. E to je Zvezdas!

maske

pre 15 godina

Pa nije mali Lazovic dete vise, punoletan je i Ivic moze sa njim da razgovara kao sa bilo kojim drugim igracem. Ako nece u Zvezdu, neka ide gde hoce. Zvezda ne treba nikoga da moli. Ivic je za rukovodstvo Partizana gospodin, covek cenjen u Grckoj. Nije kao onaj saban Djuric, koji kao prostak pljuje po Zvezdi.

spasoje s.

pre 15 godina

Iviću, čemu takva primitivna izjava na račun Lazovića? Neka igra čovek gde hoće - ovakva potcenjivačka izjava ne govori toliko o Lazoviću i Borcu, koliko o tvojoj sujeti, koja Zvezdi sigurno neće doneti ništa dobro. Ko tebi garantuje da ćeš u narednih deset godina osvojiti ijedan trofej?

zigovan

pre 15 godina

@ Kada je zvezda dosla da ga gleda i da pregovara, dosao je u Partizanovom dresu, cisto da se zna red.
(Pek, 28. januar 2009 13:50)
Da, odigrao je utakmicu za Borac u crno-bijelom dresu!?
Kakve sve gluposti ljudi izvaljuju...

dudok

pre 15 godina

ja se vec pomalo zabrinjavam za zvezdu bas me interesuje kako ce se ovo sve zavrsiti na dobro ne ide.a i sto smo doveli dobre igrace.a koromana i burzu nece niko zato ni ne idu nigde zvezda misli da ce ih za 3,4 mil.prodati a oni ne vrede ni 1.uzasno.Treba pod hitno nesto da se radi u zvezdi ili cemi stvarno propasti.

zwezdan zwezdic

pre 15 godina

Iskreno , zadovoljniji sam odlascima nego dolascima igraca . Otarasio se velikog dela losih igraca , sve odlaske podrzavam sem GAJA . Jos kad bi se resio Jakovica , Burzanovica , Subasica i Devica bilo bi super . Sto se tice Koromana i Milijasa , Koroman igra jednu od najlosijih sezona u Zvezdi ( slicno kao Gaj ) mozda bi i on trebao da se proda , dok je Milijas NEZAMENLJIV .

Sto se tice dolazaka , svidja mi se sto su igraci dovodjeni na pozicije koje su nam neophodne ( Isah zad. vezni , Parker of. vezni ... ) . O onome sto je najbitnije da bi mogli da ocenimo dali su dovedeni igraci KVALITETNI za Zvezdu , moci cu nesto konkretnije da kazem kad budem odgledao sve prijateljske utakmice koje treba da odigramo .

Ja se nezaludjujem titulom ove sezone , 7 bodova u nasem prvenstvu je MNOGO . Godinama unazad nakon prelaznog roka mi smo sve slabiji nadam se da od ovog roka vise tako nece biti . Zvezda uvek mora da ide na pobedu i neka tako igraju i ovo prolece , a ako Partizan negde usput prospe bodove nadam se da se " Hajduci " nece ponoviti .

Aleksandar

pre 15 godina

Ne razumem ove grobare koji se javljaju bez razloga. Prvo ne prepuca va se Ivic sa ovim malim iz Borca, nije on ni upola na Ivicevom nivou. Samo je rekao, i u pravu je, da onaj ko ne zeli u Zvezdu ne treba ni da dolazi.
A sto se prelaznog rika tice posao je uradjen najbolje u poslednjih 10-tak godina. Da li ste razmislili malo kad ste videli da je doveo mlade i medju najboljim igracima Juzne Afrike, Gane pa Srbije. Dal ste se mozda zapitali zasto. Zato sto su reprezentacije Juzne Afrije i Gane verovatno kvalifikovale za svetsko prvenstvo u fudbalu. Nasa mlada reprezentacija igra na prvenstvu ove godine. A u nasoj Zvezdi zvezde tih reprezentacija. Kolka ce im biti cena posle ovih prvenstava. Mogu samo da zamislim.
Ziveo Ilija Ivic

Vlada Delija

pre 15 godina

Da li neko zna za neki slucaj d neki igrac nezeli da dodje u Zvezdu vec zeli da ostane u malom provincijskom klubu kao Lazovic iz Borca.To govori na koje je grane spala Zvezda bivsi evropski i svetski prvak i najtrofejniji nas klub,dno dna.

Zuma PFC

pre 15 godina

Darko Lazovic je veliki Grobar i naravno da ne zeli u Zvezdu.
Taj mali je sa 18 godina pokazao vise integriteta nego sto ces ti Ivicu ikada, ali ti to ne razumes.

Mozda bi Partizan trebalo da ga dovede…odlican je, mlad…mozda bi valjalo razmisliti.

sta ces

pre 15 godina

kakvo crno prepucavanj. covek je lepo rekao. a mali sto se povodi emocijama i parama neka pogleda unazad kad dodje do 30 i kusur i nek prebroji trofeje . ako bude imao vise od 1 uspeo je u karijeri.

sasa

pre 15 godina

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban."
PA PO TOJ LOGICI KOROMAN BI TREBAO BITI IZBAČEN JER JE IZRAZI ŽELJU DA ODE U INOSTRANSTVU - ŠTO ZNAČI DA NE ŽELI IGRAT ZA ZVEZDU!
iviću, argumenti su ti smiješni!

robin hud

pre 15 godina

Jooooj, dokel igranje sa nasom inteligencijom. Prvo, Ivicu ne lazi kad si na konferenciji za medije rekao da je Koroman dao svoj maksimum Zvezdi i da zelis da ga prodas dok je vreme. Svi znaju da ti smeta Koroman zbog nediscipline, i to je ok. Nije ok sto sportski direktor ne pokusava da disciplinuje igraca koji nam je preko potreban i znaci nam pola tima, nego ide linijom manjeg otpora i prodaje ga. Time pokazuje koliko ozbiljno zeli da juri titulu.
Drugo, licemrje oko Djuricica. Kazu da mali trazi mnogo para i da je Zvezda u krizi i nema te pare. Gle apsurda. A nije u krizi da Ivic ima 25.000 evra mesecno a Kozic 4.000 evra. pa to je smesno. A od supertalentovanog Djuricica moze da se zaradi nekoliko miliona za tri,cetiri godine...
Nista ovo ne valja za sada ali videcemo. Treba im pozeleti srecu, ali ne mirise na dobro. Para nema, reda nema, kvaliteta nema...
Sta li ce biti 21. januara u Humskoj? A sta posle toga?
By the way, mladi i talentovani Darko Lazović kaže da je hteo u Zvezdu ali da se Ivic nije javljao za konacan dogovor. Ko laze ovde?

Plikuscht

pre 15 godina

'Želja Koromana je još u oktobru bila da ode ove zime, ako se nađe klub za njega. On je inicirao odlazak iz Zvezde u želji da realizuje još jedan inostrani angažman.'

Eto, to je taj veliki zvezdas. Jos pre 3 meseca je kukao da ide da se 'omasti' jos jednom, a za to vreme vama maze oci mesavinom svog ubudjalog velikosrpstva i kvazi ljubavi prema klubu i navijacima (koji mu lepe samare, btw, al' nema veze).
Ali izgleda da ga niko nece ... mali problem.

'Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem.
Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban.'

Poslednja recenica je tacna, i da su tu stao Ivicu - ispalo bi i korektno i smekerski. Ovako, ispalo je nekulturno, neprofesionalno, i iznad svega - jadno. Koliko moras biti arogantan i ziveti u uverenju da nekome treba da se desi sve najgore ako ne padne u sirce od srece kada mu se obratis!? Tuzno.
Obaska, sa te pozicije, toliko godina i toliko iskustva, prepirati se sa nekim anonimnim klincem koji je tek juce postao punoletan ... smesno.

'Mogu da vam kažem ne samo da je koštao manje od 800.000 evra (spekulacije medija u Južnoj Arici), nego manje i od pola miliona evra', rekao je Ivić.

Steta ... sada si razbio iluzije navijaca da je taj Parker intergalakticka velicina u fudbalu i jedan od najboljih igraca na planeti :)

sensei

pre 15 godina

Kao sto mnogi rekose , zaista mu ovo nije trebalo. Ne znam sta ti imas prozivati dete od 18 godina !? Pa sta ako nije hteo u Zvezdu? Smak sveta? Nije hteo ni Kacar pa gde je sada !?
srami se ....

RASKO

pre 15 godina

Sto se tice Koromana jeste rekao pre nekoliko meseci da bi voleo da ode jer mu je to poslednja sansa za inostrani angazman, a sad prica da mu je lepo u Zvezdi, tako da tu je.e lud zbunjenog. A za ovog malog je u pravu ako nece da dodje i ne treba nam, nije mu trbala ona ironija da igra u Borcu jos deset godina ali dobro. Jos da odu Some, Subasic, Jakovic, Pekaric... Konacno smo smanjili igracki kadar ni englezi nemaju ovoliko igraca koliko smo mi imali, a igraju tri puta vise utakmica. Po meni prelazni rok je odradjen najbolje u poslednjih nekoliko godina. Samo mnogo bih voleo da se vati Slavoljub Muslin, a pomocnik da mu bude Jankovic, nemam nista protiv Janevskog cak mislim i da je dobar, ali Muslin je kralj! Najlepsi smo fudbal kod njege igrali, primali smo po 5 golova za celu sezonu i mislim da bi on u paru sa Ivicem napravio nesto od Zvezde.
LJDI EL ZNA NEKO STA JE SA BRONOVICKIM?
Prva postava za derbi:
GK-Stamenkovic
DR-Tomovic
DL-Silva
DC-Vranjes
DC-Pejcinovic
MC-Isah
MC-Milijas
AMR-Koroman
AML-Orumaru
AMC-Parker
ST-Kleo
Rezerve:Radivojevic, Ninkov, Gvozdenovic,Burzanovic, Lazetic,Fereira i Bogdanovic.
PozZ za sve DELIJE!!!

Fuj!

pre 15 godina

Ne samo što se prepucava s čovekom mlađim dve decenije, već omalovažava i klub iz Čačka. Kakva nekultura i samoživost... Da nisi očekivao da ti poklone Lazovića, zahvale ti što su ga poklonili i još ti plate usput - jer oni ga šalju u Zvezdu. Navijač sam Zvezde, iz provincije - koga će uvek radovati da dva najveća srpska kluba stvore igrače iz svojih redova, a ne da samo grabe sve što požele!

simicca

pre 15 godina

Ivic sebi nameracio platu od maltene milion evra godisnje.Doveo par crnaca koji sve i da su super igraci ja nemam neku zelju da ih gledam.Zvezda je legija stranaca gde igraju tri domaca matorca i hiljadu stranaca.Ovde prepucava se sa Lazovicem ,smesno.
Zvezda je prsla onog trenutka kad su oterali piksija i kad su navijaci poceli da pametuju i kukaju za ligom sampiona.Pa i ti Piksijevi igraci koliko vidim se i dalje lepo prodaju u Evopi sto znaci da su bili dobri,ali nekija je ipak bilo draze da srozaju zvezdu na najnize grane kako bi se onda pojavili oni kao spasioci.Nemate vi pojma koja je to banda

vlado

pre 15 godina

Evo sta pisu 'Vijesti' u danasnjem broju o Burzu.

Napadač Crvene zvezde i crnogorske reprezentacije Igor Burzanović na korak je od odlaska iz Crvene zvezde, pošto su na adresu beogradskog kluba stigle ponude poljske Legije, dva kluba iz Grčke i jednog iz Južne Koreje.
Iako se Burzanović nije previše naigrao u jesenjoj polusezoni, ovakav epilog njegovog boravka na „Marakani” može se tretirati kao prilično iznenađujući, s obzirom na to da je prošlog mjeseca produžio ugovor sa Zvezdom do ljeta 2011. godine.

- Jesam produžio ugovor, ali je u ovom prelaznom roku došlo dosta novih fudbalera, naročito onih koji igraju na mojoj poziciji. Neću da kažem da sam stavljen u drugi plan, ali kada su već stigle ponude, možda je ovo najbolji trenutak da odem, naročito zbog toga što se i meni i Zvezdi pruža prilika da profitiramo - rekao je Burzanović.
Postoji mogućnost šestomjesečne pozajmice, s tim što bi Burzanovićev novi klub na ljeto potpuno otkupio ugovor sa Zvezdom.

- Postoji velika mogućnost da odem, ali još ne znam ime kluba. O tome brinu ljudi koji vode moju karijeru. Jedino znam da ću otići na šestomjesečnu pozajmicu, a da od ljeta definitivno neću biti član Zvezde.
Burzanović je u najveći balkanski klub stigao u decembru 2006. godine iz Budućnosti. Doveden je kao veliko pojačanje i na momente je pokazivao klasu, ali u prethodnoj polusezoni nije bio u prvom planu. Zbog toga ga i nije bilo na spisku selektora reprezentacije Crne Gore Zorana Filipovića na posljednjem meču u 2008. godini protiv Makedonije.

- Da li sam zadovoljio u Zvezdi? I jesam i nisam. Postigao sam četiri gola u vječitim derbijima, dva na evrosceni, osvojio sam jednu „duplu krunu” i nosio dres sa brojem deset. To su stvari koje niko ne može da izbriše i predstavljaju mi ličnu satisfakciju. Imao sam, takođe, sjajan odnos sa navijačima - kazao je Burzanović.

the Gari

pre 15 godina

Ne mogu da verujem kako su ovi tipovi iz BG klubova natripovani.
Pa, gari, jel možeš ti da shvatiš da fudbal nisu samo dva Titova jednojajčana blizanca!
Jel sramota što u ovoj Srbiji i ovom našem jadnom Jelen/Lav fudbalu još neko želi da osvaja trofeje osim BG braće osnovane isto godine, i to od istih ljudi (?!).
PS Taj dečko, Lazović, sa Borcem neće osvojiti titulu iz jednog jedinog razloga - zato što se ona posle 20 godina vraća u Novi Sad!

ShomY KG

pre 15 godina

Po meni besprekorno odradjen prelazni rok,,jedino mi je krivo za Petkovica ali vidi se da nismo imali para za njega,a ovi novinari sa licitiraljem cena pojedinih igraca idu iz krajnosti u krajnost,samo mi nije jasno odakle kopaju te informacije,a i koromana i Milijasa su vec preselili iz ZVEZDE.
Odbrana jeste mlada ali to je buducnost srpskog fudbala, ti igraci ce da se zadrze u zvezdi bar jos dve godine,naravno pod uslovom da Ivic ostane direktor.
Ako je Parker delic onoga sto se prica po tamosnjim medijima ali i po Ivicevim recima,trebalo bi dosta ocekivati od njega,takodje i veliki skok njegove cene nakon mundijala zato sto je njemu zagarantovana startna pozicija u repki. Sve u svemu siguran sam da su ovo kud i kamo kvalitetniji igraci od zbunjinih pojacanja..
Startna postava za derb:
Ninkov,Tomovic,Pejca,Gvozden
Lazetic,Isa,Milijas,Koki
Fereira(Kleo) i Parker

Klupa : Dzef Silva, Abu Bakar, Jovanovic , Tutoric , Vranes, Trickovski i Radivojevic.

ZVEZDA je ZIVOT, sve ostalo su sitnice.

MILAN POPOVAC

pre 15 godina

Bravo Ilija Ivicu , ako neko sa 18 god ne zeli da dodje u nas najtrofejniji klub i ne mora takav nam i ne treba a sve vise sam ubedjen da ce Darko Lazovic proci kao Mario Djurovski .

Pek

pre 15 godina

@gagy delija

To nije tacno, decko nije trazio platu vec nijednog momenta nije ni pomisljao da zaigra za zvezdu. Kada je zvezda dosla da ga gleda i da pregovara, dosao je u Partizanovom dresu, cisto da se zna red.

pit bull

pre 15 godina

Ko ovde koga laze,Koroman kaze zeli da ostane,Ivic prica suprotno...Sto se tice Koromana moze da ide jer sam gledao Abu na pripremama i prava je zamena za njega i uz to vise je timski igrac od njega.Sto se tice Djuricica I Lazovica tu apsolutno podrzavam Ivica,ko nece u Zvezdu takve igrace ne treba moljakati jer nam i nisu potrebni...A sto se tice odlazaka,Milijas mora ostati jer za njega nemao zamenu(mozda Parker jer moze da igra i ofazivnog veznog)a kako sport pise uprava se zahvalila Pekaricu a blizu odlaska je i Subasic,koji po meni realno nema mesta u Zvezdi,i Burza koji slabo igra ali meni je opet zao da ode(koliko je samo grobarima dao golova,kad god je igrao),po meni bolje da odu Tricko i some nego on...ali videcemo...
(todo, 28. januar 2009 12:41)

bratee ovu su pisane vijesti a kad vidis da direkto kaze Ivic kao sto je rekao koroman za sebe onda mozemo da vjerujemo ovi su samo ovde tako reci da prave zabune al ima to ne moze poci za rukom ima i nas koji znamo nesto vise od njih bla bla blaa

Sergioooooooo

pre 15 godina

"U kombinaciji za dolazak na Marakanu bio je i Darko Lazović iz Borca, ali je taj igrač izrazio želju da ostane u Čačku:

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban." "

Kako bedna izjava. Strasno.

Pa normalno da decko nece da dodje u klub koji ne voli. Njegovo srce je crno belo i ceka poziv najvoljenijeg kluba u Srbiji. A kad dodje, e onda ces da vidis kako ce da vas bushi

Vasileios

pre 15 godina

Ne dirajte Ivica zna sta radi.
Nije on od juce... u olimpiakosu je odlicno radio svoj poso. ne moramo da pravimo istu gresku kao sa Bajevicem.

Djanfranko Zola

pre 15 godina

I opet prvi komentar komleksaša. Umesto da komentarišu što su njihovi "hrabri" navijači, njih 8, nožem napali i izboli 45-godišnjaka, oni pričaju o Ivićevoj izjavi.

Ne treba ih više pominjati. Što se nas tiče, konačno napravljen rez, jer su otišli igrači koji nemaju kvalitet (Dević, Edgar, Djordjević, Maksimović...) ili perspektivu (Gaj, Marković...) u Zvezdi. O novajlijama kada ih vidimo na delu. Za tog Lazovića je Ivić 100% u pravu, setimo se Predraga Pavlovića koji nas je hvala dragom Bogu, odbio prošlog leta, a vidimo gde je sad.

Što se Djuričića tiče, ljudskoj pohlepi nema granica, jer su mnogi primeri igrača sa 17 godina iza nas. Pa i Marko Pantelić je otišao u PSŽ sličnih godina, pa tek kad se vratio u Zvezdu, napravio je solidnu inostranu karijeru. Iz prostog razloga što će naši klubovi da istrpe mladog igrača i posle 5 loših utakmica, a preko toga nema, nego, klupa, tribine, pa izlazna vrata. Još da ode nekolicina (Bogdanović, Jaković...), a ostanu Milijaš i Koroman, ima nade za nas.

Sve čestitke Iviću.

Zvezda je život, sve ostalo su sitnice!

Risto 032 Cacak D/S "89

pre 15 godina

Daj bre ljudi ne lupajte molim vas!Ivic je bre covek sa iskustvom u ovom poslu i zna sta radi.A to sto je rekao Lazovicu je za svaku pohvalu,i ja bi tako reko tom malom grobaru.Lazovic navija za Partizan ide na svaku vecu tekmu videli ga moji drugovi na tekmi sa Fenerom, nosi duks alkatraz,decko je od glave do pete grobar i normalno je da nece u Zvezdu.A sto se tice Koromana i Milijasa mislim da ce ostati u Zvezdi do leta,a kad odu dodji ce josh bolji,verujem u Ivica.

PRAVADA ZA UROSA!

gagy delija

pre 15 godina

@Pek

kako mozes da pricas gluposti kad nemas pojma kako je klinac arogantan i pun sebe...

on je ocekivao da ce odma da igra u zvezdi,da bude glavni igrac bla bla bla...nema veze...mozda bi i bio jer je kvalitetan...

ali ne mozes da trazis urnebesnu platu za to...

jel znash zasto je iz herte "oteran"??? zato sto je isto decko bio puno zahtevan...pa su ga vratili lepo u borac...tamo se ti kali i trazi platu...

e tako i treba...svaka cast ivicu...

pokazao si da niko od igraca nije iznad kluba...tako treba i da bude...

srecno ivicu i novom timu...pokazao si da si dovodio igrace mnogim evropskim velikim klubovima...

pogrebnik from nis

pre 15 godina

"Mogu da vam kažem ne samo da je koštao manje od 800.000 evra (spekulacije medija u Južnoj Arici), nego manje i od pola miliona evra", rekao je Ivić.

Kako je poceo Ivic,mislim da su njima platili da uzmu Parkera.

A o izjavi o Lazovicu je glupo bilo sta dodati,osim,Ganeri su to.

Grobar

pre 15 godina

Grobar sam, ali komentar je iskren:

Osim ako ti crnci koje ste doveli nisu neki Džordani, ništa od Zvezde. Kroman, Milijaš i Burzanovič, kakvi - takvi su učestvovali u 80% Zvezdinih golova, a vi ih sve prodajete.
Uz to Ivić se prepucava sa mladim grobarom Lazovićem, kao malo dete... smešno stvarno

mislis da je pogresio?

pre 15 godina

U kombinaciji za dolazak na Marakanu bio je i Darko Lazović iz Borca, ali je taj igrač izrazio želju da ostane u Čačku:

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban."

Ne, nego treba da dodje kod vas, i bas sad kad mu je potrebno da stalno igra - greje klupu u Zvezdi i odigra 3x10 minuta za celu sezonu. Kao i mnogi pre njega u poslednje vreme.

kosta012

pre 15 godina

"jedino ako neko bude otisao...", "za sada...", "videcemo..., "jos nije doneta odluka...", "mislim da imamo...", ... Aj mi navedite jos nekog direktora koji daje ovakve izjave, a da nije neki od njegovih prethodnika, kolega iz srpskog fudbala, ili direktora drustvenih firmi iz prethodnog rezima? I koga ce posle vise da zaboli sledeci Zvezdin neuspeh, njega koji ce se od zvezde i te kako ovajditi ili mene, koji nedelju dana stekam pare i odvajam svoje vreme da dodjem iz Pozarevca na tekmu, odnosno njih ili nas??? A za Koromana posebna prica, "mi smo tu da pomognemo (citaj strpamo jos neki evro u dzep od njegovog transfera)" !? Pa i Ronaldo je hteo da ide iz Mancestera i jel mu klub pomogao? A da, mi smo mocna Zvezda, moze nam se...

032

pre 15 godina

E moj Ivicu, sa do skora maloletnikom se svadjas preko novina. Nema sta stvarno si pravi uzor... A mali Darko ce ti sve objasniti u prvom narednom susretu BORCA i zvezde. Napred BORAC!!!

Marko

pre 15 godina

BRAVO IVICU!

KO NECE ,NE MORA..SVATICE MALI POSLE DA SE ZA***AO,ALI BICE KASNO...Uostalom on je po meni izvikan dosta,pa od njega ima dosta boljih,poput aleksica,skuletica,scepovica,prijovica,malinica,reljica,da ne pominjem nadolazece ludo '92 godiste na celu sa andrejom mrkelom

Marijan

pre 15 godina

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban."


KOLIKO JE OVO ZVUCALO SEBICNO!

grobari crna gora

pre 15 godina

@ Pek
hahahahaha kako su jadni !
Sad kad im odu Koroman i Milijas...morace Bogdanovic,Nikolic i Lazetic u prvih 11 :)
PARTIZAN-zvezda 1 @ 2,40
SIGURAN FIXXXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Suk

pre 15 godina

Slazem se sa prethodnim komentarom, zalosno je to sto je Ivic rekao za decka iz Chachka. Stvarno je tuzno kako ljudi sa tako ogranicenim pogledima isplivaju na povrsinu. Kad ce u Srbiji konacno neko kulturan i normalan da ispliva?

zoran delija

pre 15 godina

E bas steta ja bas ocekivao da dodju Drogba,Robinjo,Bekam,Ibrahimovic,Toti,Ronaldo,Kaka i Mesi jer je njihuv transfer u Zvezdu bio gotovo siguran al dobro to ce se realizovati na leto.

Mateja

pre 15 godina

xa xa xa nije 'teo da igra za dzabe tj da "gradi" ime u Zvezi a posle da naplati to.

Bravo za momka, daj Boze da bude vise takvih procvetao bi nam fudbal.

Ivicu prodaj pricu o prestonickim klubovima po inostranstvu.

Kizony

pre 15 godina

Auuuuuuuu, crni Iviću, pa što vasovaj Lazović oduva k'o slinu? Očigledno je zakazao Zvezdin marketing jer dečko, očigledno, ne zna da je upravo odbio intergalaktičkog prvaka, najveći srpski brend, sa najboljom travom na svetu, a i šire i tako to... (o:

Mora da vam je rekao, parafraziraću Đenku (Maratonci): "Sa c****ima neću da imam posla", hihihi

Ili će, može biti, dobro izvagao svoju odluku i, umesto u gubitaša, čijoj se agoniji kraj ne nazire, odlučio da ipak ostane u "malom" klubu, a možda čeka i ponudu Tomića, kuj' će ga znati...?

Nikola

pre 15 godina

Samo da ostanu Koroman i Milijas!Subasic,Burzanovic,Jakovic,Pekaric mogu da idu.Mislim da bi zamene trebalo traziti u omladinskoj skoli jer je Zvezda u velikom dugu i bolje bi bilo da vraca dugove.

boban pevac

pre 15 godina

"Želja Koromana je još u oktobru bila da ode ove zime, ako se nađe klub za njega. On je inicirao odlazak iz Zvezde u želji da realizuje još jedan inostrani angažman. Mi smo tu da pomognemo, ali za sada nemamo nijednu zvaničnu ponudu"

Koroman:"Sto puta sam ponovio koliko mi je lepo na Marakani, a isto tako znam da je ponekad prodaja neminovnost. Dakle, odluka je na klubu, ja ću prihvatiti sve što mi se kaže"

ko ovde laze???

Shuki

pre 15 godina

Darko Lazovic je veliki Grobar i ne pada mu napamet da dodje medju m**ave.

Sto se tice Iviceve ironije u vezi osvajanja trofeja sa Borcem, mogu samo da kazem da je decko pametan i da je skontao da ni sa m**avima ne bi osvojio vise trofeja nego sa Borcem.

miki

pre 15 godina

Mislim a Ilila zna sta radi i da je to vec dokazo u klubovima u kojima je radio isti ovaj posao. I ako ode KOroman mislim da necemo biti nista slabiji nego do sad a cak mislim da ce mo biti dosta bolji i da ce mo igrati kvalitetnije i kolektivnije. Ako ne ode sad Koroman ce verovatno ici na leto a verovatno i Milijas pa ako vec ne mogu da ih zadrze bolje da ih prodaju sad i da se ekipa uigrava bez njih od sad. Videce se do leta sta jos fali ekipi, dovesce ne leto jos par igraca i bice super. Sto se tice Lazovica iz Borca, verovatno jeste talenat, ali podrzavam Ivica jer ako igrac ne zeli iz Borca u Zvezdu onda on Zvezdi i ne treba.Samo napred Ilija

Pek

pre 15 godina

U kombinaciji za dolazak na Marakanu bio je i Darko Lazović iz Borca, ali je taj igrač izrazio želju da ostane u Čačku:

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban."
-----

Lepo je sto se Ivic po novinama prepucava sa 18-godisnjakom. Toliko o nivou FKCZ i njenih ljudi.

...fcrs...

pre 15 godina

Svaka cast Ilija. Jednog dana kad bude zelo da ode u velikane Avelino ili Seltu b mozda ce se setiti da nije hteo kod nas. Do tada 6 golova po sezoni i borba za opstanak....

pera mitic

pre 15 godina

"Obavili smo oko 99 odsto posla...", rekao je Ivić.

To znaci, recimo, da je od 100 predvidjenih transfera ostvareno oko 99!
Dakle, ovo je najuspesniji prelazni rok za Zvezdu u njenoj istoriji, a mozda je i svetski rekord!

todo

pre 15 godina

Ko ovde koga laze,Koroman kaze zeli da ostane,Ivic prica suprotno...Sto se tice Koromana moze da ide jer sam gledao Abu na pripremama i prava je zamena za njega i uz to vise je timski igrac od njega.Sto se tice Djuricica I Lazovica tu apsolutno podrzavam Ivica,ko nece u Zvezdu takve igrace ne treba moljakati jer nam i nisu potrebni...A sto se tice odlazaka,Milijas mora ostati jer za njega nemao zamenu(mozda Parker jer moze da igra i ofazivnog veznog)a kako sport pise uprava se zahvalila Pekaricu a blizu odlaska je i Subasic,koji po meni realno nema mesta u Zvezdi,i Burza koji slabo igra ali meni je opet zao da ode(koliko je samo grobarima dao golova,kad god je igrao),po meni bolje da odu Tricko i some nego on...ali videcemo...

Aleksandar

pre 15 godina

U pravu je covek,ne treba moliti nikoga!Ako bi ga kojim slucajem privolili da dodje u Zvezdu,da li bi on davao 100% svojih sposobnosti na utakmicama?!P.S.Ovaj covek je uradio nesto sto prethodni menadzeri u nasoj zemlji nisu nisu uspeli,a to je DA NIJE PRODAO KLJUCNE IGRACE...Da li je i sa Partizanom isto?!

stevica

pre 15 godina

Sta je bre Ivicu, sta bre napadas onog malog iz Cacka . pa decko navija za Partizan i naravno da nece da kalja obraz igrajuci za tvoj osrednji klub... Sta je bilo Ivicu frajeru, malo ti je povredjena sujeta, pa si nasao malog da napadas na tako pokvaren nacin... E moj Ivicu, nisi ti ni za ekonoma...

Davis

pre 15 godina

Odlicno!!

Posto se Zvezda dovoljno pojacala da ne mora da strepi da ce izgubiti od Javora, nema vise potrebe za pojacanjima!
Ionako ne mogu da budu ni drugi, a kamoli prvi!

spiker

pre 15 godina

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban"

Delija sam, al je ovakav komentar uzasan, prepun zlobe i ironije... Zalosno...

Pek

pre 15 godina

U kombinaciji za dolazak na Marakanu bio je i Darko Lazović iz Borca, ali je taj igrač izrazio želju da ostane u Čačku:

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban."
-----

Lepo je sto se Ivic po novinama prepucava sa 18-godisnjakom. Toliko o nivou FKCZ i njenih ljudi.

gagy delija

pre 15 godina

@Pek

kako mozes da pricas gluposti kad nemas pojma kako je klinac arogantan i pun sebe...

on je ocekivao da ce odma da igra u zvezdi,da bude glavni igrac bla bla bla...nema veze...mozda bi i bio jer je kvalitetan...

ali ne mozes da trazis urnebesnu platu za to...

jel znash zasto je iz herte "oteran"??? zato sto je isto decko bio puno zahtevan...pa su ga vratili lepo u borac...tamo se ti kali i trazi platu...

e tako i treba...svaka cast ivicu...

pokazao si da niko od igraca nije iznad kluba...tako treba i da bude...

srecno ivicu i novom timu...pokazao si da si dovodio igrace mnogim evropskim velikim klubovima...

spiker

pre 15 godina

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban"

Delija sam, al je ovakav komentar uzasan, prepun zlobe i ironije... Zalosno...

stevica

pre 15 godina

Sta je bre Ivicu, sta bre napadas onog malog iz Cacka . pa decko navija za Partizan i naravno da nece da kalja obraz igrajuci za tvoj osrednji klub... Sta je bilo Ivicu frajeru, malo ti je povredjena sujeta, pa si nasao malog da napadas na tako pokvaren nacin... E moj Ivicu, nisi ti ni za ekonoma...

Djanfranko Zola

pre 15 godina

I opet prvi komentar komleksaša. Umesto da komentarišu što su njihovi "hrabri" navijači, njih 8, nožem napali i izboli 45-godišnjaka, oni pričaju o Ivićevoj izjavi.

Ne treba ih više pominjati. Što se nas tiče, konačno napravljen rez, jer su otišli igrači koji nemaju kvalitet (Dević, Edgar, Djordjević, Maksimović...) ili perspektivu (Gaj, Marković...) u Zvezdi. O novajlijama kada ih vidimo na delu. Za tog Lazovića je Ivić 100% u pravu, setimo se Predraga Pavlovića koji nas je hvala dragom Bogu, odbio prošlog leta, a vidimo gde je sad.

Što se Djuričića tiče, ljudskoj pohlepi nema granica, jer su mnogi primeri igrača sa 17 godina iza nas. Pa i Marko Pantelić je otišao u PSŽ sličnih godina, pa tek kad se vratio u Zvezdu, napravio je solidnu inostranu karijeru. Iz prostog razloga što će naši klubovi da istrpe mladog igrača i posle 5 loših utakmica, a preko toga nema, nego, klupa, tribine, pa izlazna vrata. Još da ode nekolicina (Bogdanović, Jaković...), a ostanu Milijaš i Koroman, ima nade za nas.

Sve čestitke Iviću.

Zvezda je život, sve ostalo su sitnice!

todo

pre 15 godina

Ko ovde koga laze,Koroman kaze zeli da ostane,Ivic prica suprotno...Sto se tice Koromana moze da ide jer sam gledao Abu na pripremama i prava je zamena za njega i uz to vise je timski igrac od njega.Sto se tice Djuricica I Lazovica tu apsolutno podrzavam Ivica,ko nece u Zvezdu takve igrace ne treba moljakati jer nam i nisu potrebni...A sto se tice odlazaka,Milijas mora ostati jer za njega nemao zamenu(mozda Parker jer moze da igra i ofazivnog veznog)a kako sport pise uprava se zahvalila Pekaricu a blizu odlaska je i Subasic,koji po meni realno nema mesta u Zvezdi,i Burza koji slabo igra ali meni je opet zao da ode(koliko je samo grobarima dao golova,kad god je igrao),po meni bolje da odu Tricko i some nego on...ali videcemo...

MILAN POPOVAC

pre 15 godina

Bravo Ilija Ivicu , ako neko sa 18 god ne zeli da dodje u nas najtrofejniji klub i ne mora takav nam i ne treba a sve vise sam ubedjen da ce Darko Lazovic proci kao Mario Djurovski .

pera mitic

pre 15 godina

"Obavili smo oko 99 odsto posla...", rekao je Ivić.

To znaci, recimo, da je od 100 predvidjenih transfera ostvareno oko 99!
Dakle, ovo je najuspesniji prelazni rok za Zvezdu u njenoj istoriji, a mozda je i svetski rekord!

Marijan

pre 15 godina

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban."


KOLIKO JE OVO ZVUCALO SEBICNO!

Marko

pre 15 godina

BRAVO IVICU!

KO NECE ,NE MORA..SVATICE MALI POSLE DA SE ZA***AO,ALI BICE KASNO...Uostalom on je po meni izvikan dosta,pa od njega ima dosta boljih,poput aleksica,skuletica,scepovica,prijovica,malinica,reljica,da ne pominjem nadolazece ludo '92 godiste na celu sa andrejom mrkelom

Aleksandar

pre 15 godina

U pravu je covek,ne treba moliti nikoga!Ako bi ga kojim slucajem privolili da dodje u Zvezdu,da li bi on davao 100% svojih sposobnosti na utakmicama?!P.S.Ovaj covek je uradio nesto sto prethodni menadzeri u nasoj zemlji nisu nisu uspeli,a to je DA NIJE PRODAO KLJUCNE IGRACE...Da li je i sa Partizanom isto?!

Kizony

pre 15 godina

Auuuuuuuu, crni Iviću, pa što vasovaj Lazović oduva k'o slinu? Očigledno je zakazao Zvezdin marketing jer dečko, očigledno, ne zna da je upravo odbio intergalaktičkog prvaka, najveći srpski brend, sa najboljom travom na svetu, a i šire i tako to... (o:

Mora da vam je rekao, parafraziraću Đenku (Maratonci): "Sa c****ima neću da imam posla", hihihi

Ili će, može biti, dobro izvagao svoju odluku i, umesto u gubitaša, čijoj se agoniji kraj ne nazire, odlučio da ipak ostane u "malom" klubu, a možda čeka i ponudu Tomića, kuj' će ga znati...?

miki

pre 15 godina

Mislim a Ilila zna sta radi i da je to vec dokazo u klubovima u kojima je radio isti ovaj posao. I ako ode KOroman mislim da necemo biti nista slabiji nego do sad a cak mislim da ce mo biti dosta bolji i da ce mo igrati kvalitetnije i kolektivnije. Ako ne ode sad Koroman ce verovatno ici na leto a verovatno i Milijas pa ako vec ne mogu da ih zadrze bolje da ih prodaju sad i da se ekipa uigrava bez njih od sad. Videce se do leta sta jos fali ekipi, dovesce ne leto jos par igraca i bice super. Sto se tice Lazovica iz Borca, verovatno jeste talenat, ali podrzavam Ivica jer ako igrac ne zeli iz Borca u Zvezdu onda on Zvezdi i ne treba.Samo napred Ilija

mislis da je pogresio?

pre 15 godina

U kombinaciji za dolazak na Marakanu bio je i Darko Lazović iz Borca, ali je taj igrač izrazio želju da ostane u Čačku:

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban."

Ne, nego treba da dodje kod vas, i bas sad kad mu je potrebno da stalno igra - greje klupu u Zvezdi i odigra 3x10 minuta za celu sezonu. Kao i mnogi pre njega u poslednje vreme.

...fcrs...

pre 15 godina

Svaka cast Ilija. Jednog dana kad bude zelo da ode u velikane Avelino ili Seltu b mozda ce se setiti da nije hteo kod nas. Do tada 6 golova po sezoni i borba za opstanak....

Suk

pre 15 godina

Slazem se sa prethodnim komentarom, zalosno je to sto je Ivic rekao za decka iz Chachka. Stvarno je tuzno kako ljudi sa tako ogranicenim pogledima isplivaju na povrsinu. Kad ce u Srbiji konacno neko kulturan i normalan da ispliva?

Davis

pre 15 godina

Odlicno!!

Posto se Zvezda dovoljno pojacala da ne mora da strepi da ce izgubiti od Javora, nema vise potrebe za pojacanjima!
Ionako ne mogu da budu ni drugi, a kamoli prvi!

boban pevac

pre 15 godina

"Želja Koromana je još u oktobru bila da ode ove zime, ako se nađe klub za njega. On je inicirao odlazak iz Zvezde u želji da realizuje još jedan inostrani angažman. Mi smo tu da pomognemo, ali za sada nemamo nijednu zvaničnu ponudu"

Koroman:"Sto puta sam ponovio koliko mi je lepo na Marakani, a isto tako znam da je ponekad prodaja neminovnost. Dakle, odluka je na klubu, ja ću prihvatiti sve što mi se kaže"

ko ovde laze???

the Gari

pre 15 godina

Ne mogu da verujem kako su ovi tipovi iz BG klubova natripovani.
Pa, gari, jel možeš ti da shvatiš da fudbal nisu samo dva Titova jednojajčana blizanca!
Jel sramota što u ovoj Srbiji i ovom našem jadnom Jelen/Lav fudbalu još neko želi da osvaja trofeje osim BG braće osnovane isto godine, i to od istih ljudi (?!).
PS Taj dečko, Lazović, sa Borcem neće osvojiti titulu iz jednog jedinog razloga - zato što se ona posle 20 godina vraća u Novi Sad!

Shuki

pre 15 godina

Darko Lazovic je veliki Grobar i ne pada mu napamet da dodje medju m**ave.

Sto se tice Iviceve ironije u vezi osvajanja trofeja sa Borcem, mogu samo da kazem da je decko pametan i da je skontao da ni sa m**avima ne bi osvojio vise trofeja nego sa Borcem.

pogrebnik from nis

pre 15 godina

"Mogu da vam kažem ne samo da je koštao manje od 800.000 evra (spekulacije medija u Južnoj Arici), nego manje i od pola miliona evra", rekao je Ivić.

Kako je poceo Ivic,mislim da su njima platili da uzmu Parkera.

A o izjavi o Lazovicu je glupo bilo sta dodati,osim,Ganeri su to.

spasoje s.

pre 15 godina

Iviću, čemu takva primitivna izjava na račun Lazovića? Neka igra čovek gde hoće - ovakva potcenjivačka izjava ne govori toliko o Lazoviću i Borcu, koliko o tvojoj sujeti, koja Zvezdi sigurno neće doneti ništa dobro. Ko tebi garantuje da ćeš u narednih deset godina osvojiti ijedan trofej?

simicca

pre 15 godina

Ivic sebi nameracio platu od maltene milion evra godisnje.Doveo par crnaca koji sve i da su super igraci ja nemam neku zelju da ih gledam.Zvezda je legija stranaca gde igraju tri domaca matorca i hiljadu stranaca.Ovde prepucava se sa Lazovicem ,smesno.
Zvezda je prsla onog trenutka kad su oterali piksija i kad su navijaci poceli da pametuju i kukaju za ligom sampiona.Pa i ti Piksijevi igraci koliko vidim se i dalje lepo prodaju u Evopi sto znaci da su bili dobri,ali nekija je ipak bilo draze da srozaju zvezdu na najnize grane kako bi se onda pojavili oni kao spasioci.Nemate vi pojma koja je to banda

Pek

pre 15 godina

@gagy delija

To nije tacno, decko nije trazio platu vec nijednog momenta nije ni pomisljao da zaigra za zvezdu. Kada je zvezda dosla da ga gleda i da pregovara, dosao je u Partizanovom dresu, cisto da se zna red.

Plikuscht

pre 15 godina

'Želja Koromana je još u oktobru bila da ode ove zime, ako se nađe klub za njega. On je inicirao odlazak iz Zvezde u želji da realizuje još jedan inostrani angažman.'

Eto, to je taj veliki zvezdas. Jos pre 3 meseca je kukao da ide da se 'omasti' jos jednom, a za to vreme vama maze oci mesavinom svog ubudjalog velikosrpstva i kvazi ljubavi prema klubu i navijacima (koji mu lepe samare, btw, al' nema veze).
Ali izgleda da ga niko nece ... mali problem.

'Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem.
Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban.'

Poslednja recenica je tacna, i da su tu stao Ivicu - ispalo bi i korektno i smekerski. Ovako, ispalo je nekulturno, neprofesionalno, i iznad svega - jadno. Koliko moras biti arogantan i ziveti u uverenju da nekome treba da se desi sve najgore ako ne padne u sirce od srece kada mu se obratis!? Tuzno.
Obaska, sa te pozicije, toliko godina i toliko iskustva, prepirati se sa nekim anonimnim klincem koji je tek juce postao punoletan ... smesno.

'Mogu da vam kažem ne samo da je koštao manje od 800.000 evra (spekulacije medija u Južnoj Arici), nego manje i od pola miliona evra', rekao je Ivić.

Steta ... sada si razbio iluzije navijaca da je taj Parker intergalakticka velicina u fudbalu i jedan od najboljih igraca na planeti :)

Mateja

pre 15 godina

xa xa xa nije 'teo da igra za dzabe tj da "gradi" ime u Zvezi a posle da naplati to.

Bravo za momka, daj Boze da bude vise takvih procvetao bi nam fudbal.

Ivicu prodaj pricu o prestonickim klubovima po inostranstvu.

Risto 032 Cacak D/S "89

pre 15 godina

Daj bre ljudi ne lupajte molim vas!Ivic je bre covek sa iskustvom u ovom poslu i zna sta radi.A to sto je rekao Lazovicu je za svaku pohvalu,i ja bi tako reko tom malom grobaru.Lazovic navija za Partizan ide na svaku vecu tekmu videli ga moji drugovi na tekmi sa Fenerom, nosi duks alkatraz,decko je od glave do pete grobar i normalno je da nece u Zvezdu.A sto se tice Koromana i Milijasa mislim da ce ostati u Zvezdi do leta,a kad odu dodji ce josh bolji,verujem u Ivica.

PRAVADA ZA UROSA!

Sergioooooooo

pre 15 godina

"U kombinaciji za dolazak na Marakanu bio je i Darko Lazović iz Borca, ali je taj igrač izrazio želju da ostane u Čačku:

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban." "

Kako bedna izjava. Strasno.

Pa normalno da decko nece da dodje u klub koji ne voli. Njegovo srce je crno belo i ceka poziv najvoljenijeg kluba u Srbiji. A kad dodje, e onda ces da vidis kako ce da vas bushi

Aleksandar

pre 15 godina

Ne razumem ove grobare koji se javljaju bez razloga. Prvo ne prepuca va se Ivic sa ovim malim iz Borca, nije on ni upola na Ivicevom nivou. Samo je rekao, i u pravu je, da onaj ko ne zeli u Zvezdu ne treba ni da dolazi.
A sto se prelaznog rika tice posao je uradjen najbolje u poslednjih 10-tak godina. Da li ste razmislili malo kad ste videli da je doveo mlade i medju najboljim igracima Juzne Afrike, Gane pa Srbije. Dal ste se mozda zapitali zasto. Zato sto su reprezentacije Juzne Afrije i Gane verovatno kvalifikovale za svetsko prvenstvo u fudbalu. Nasa mlada reprezentacija igra na prvenstvu ove godine. A u nasoj Zvezdi zvezde tih reprezentacija. Kolka ce im biti cena posle ovih prvenstava. Mogu samo da zamislim.
Ziveo Ilija Ivic

Grobar Ni

pre 15 godina

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban"...
Iz ovog citata vidi se da je skoro maloletni Lazovic gromada od coveka za razliku od tzv. sportskog direktora „naseg najveceg i najusrpskijeg kluba“ Ivica. Ako neko ne zna treba samo podsetiti auditorijum da ova dvojica imaju jednu znacajnu dodirnu tacku. Obojica su bili, Lazovic je to jos uvek, Partizanovci, ali Ivic nije uspeo u svojoj pohlepi za sto vecim novcem da ostane dosledan svom mladalackom opredeljenju i otisao je u Zvezdu. Lazovic je pokazao karakter, a Ivic mu to ne moze da oprosti. Sramota.

sensei

pre 15 godina

Kao sto mnogi rekose , zaista mu ovo nije trebalo. Ne znam sta ti imas prozivati dete od 18 godina !? Pa sta ako nije hteo u Zvezdu? Smak sveta? Nije hteo ni Kacar pa gde je sada !?
srami se ....

Grobar

pre 15 godina

Grobar sam, ali komentar je iskren:

Osim ako ti crnci koje ste doveli nisu neki Džordani, ništa od Zvezde. Kroman, Milijaš i Burzanovič, kakvi - takvi su učestvovali u 80% Zvezdinih golova, a vi ih sve prodajete.
Uz to Ivić se prepucava sa mladim grobarom Lazovićem, kao malo dete... smešno stvarno

Fuj!

pre 15 godina

Ne samo što se prepucava s čovekom mlađim dve decenije, već omalovažava i klub iz Čačka. Kakva nekultura i samoživost... Da nisi očekivao da ti poklone Lazovića, zahvale ti što su ga poklonili i još ti plate usput - jer oni ga šalju u Zvezdu. Navijač sam Zvezde, iz provincije - koga će uvek radovati da dva najveća srpska kluba stvore igrače iz svojih redova, a ne da samo grabe sve što požele!

ShomY KG

pre 15 godina

Po meni besprekorno odradjen prelazni rok,,jedino mi je krivo za Petkovica ali vidi se da nismo imali para za njega,a ovi novinari sa licitiraljem cena pojedinih igraca idu iz krajnosti u krajnost,samo mi nije jasno odakle kopaju te informacije,a i koromana i Milijasa su vec preselili iz ZVEZDE.
Odbrana jeste mlada ali to je buducnost srpskog fudbala, ti igraci ce da se zadrze u zvezdi bar jos dve godine,naravno pod uslovom da Ivic ostane direktor.
Ako je Parker delic onoga sto se prica po tamosnjim medijima ali i po Ivicevim recima,trebalo bi dosta ocekivati od njega,takodje i veliki skok njegove cene nakon mundijala zato sto je njemu zagarantovana startna pozicija u repki. Sve u svemu siguran sam da su ovo kud i kamo kvalitetniji igraci od zbunjinih pojacanja..
Startna postava za derb:
Ninkov,Tomovic,Pejca,Gvozden
Lazetic,Isa,Milijas,Koki
Fereira(Kleo) i Parker

Klupa : Dzef Silva, Abu Bakar, Jovanovic , Tutoric , Vranes, Trickovski i Radivojevic.

ZVEZDA je ZIVOT, sve ostalo su sitnice.

Zuma PFC

pre 15 godina

Darko Lazovic je veliki Grobar i naravno da ne zeli u Zvezdu.
Taj mali je sa 18 godina pokazao vise integriteta nego sto ces ti Ivicu ikada, ali ti to ne razumes.

Mozda bi Partizan trebalo da ga dovede…odlican je, mlad…mozda bi valjalo razmisliti.

Vlada Delija

pre 15 godina

Da li neko zna za neki slucaj d neki igrac nezeli da dodje u Zvezdu vec zeli da ostane u malom provincijskom klubu kao Lazovic iz Borca.To govori na koje je grane spala Zvezda bivsi evropski i svetski prvak i najtrofejniji nas klub,dno dna.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Ljudi,da li moze da se desi da na Zvezdinu vest jednom ugledamo da je prvi komentar poslao DELIJA? Pa neka bude i preko veze,moze? Doticni koji je napisao prvi komentar kao i svi ostali grobari koji su preporucili isti komentar imaju veoma lose pamcenje,ali to nas ne cudi od grobara,pa reko malo da im osvezim memoriju.Secate se slucaja SULEJMANI? Kada smo danima,nedeljama citali kako se tvoj,odnosno vas voljeni partizan svadja sa malim SULEJMANIJEM,bile su tu i mnoge teske reci,pa secate se zar ne? Ono,oni lazu,pa on laze,pa......A koliko je Sulejmani tada imao godina? 15? Dete! I nama pricate nesto o nivou? Pa prvo naucite sta znaci ta rec!!!!! Eto toliko od mene,i kako se ono kaze? Ma nema veze,ja cu vam reci ovako:Eeeeee kada lopov prica o postenju!!

maske

pre 15 godina

Pa nije mali Lazovic dete vise, punoletan je i Ivic moze sa njim da razgovara kao sa bilo kojim drugim igracem. Ako nece u Zvezdu, neka ide gde hoce. Zvezda ne treba nikoga da moli. Ivic je za rukovodstvo Partizana gospodin, covek cenjen u Grckoj. Nije kao onaj saban Djuric, koji kao prostak pljuje po Zvezdi.

Ivic

pre 15 godina

Sve u svemu siguran sam da su ovo kud i kamo kvalitetniji igraci od zbunjinih pojacanja..
Startna postava za derb:
Ninkov,Tomovic,Pejca,Gvozden
Lazetic,Isa,Milijas,Koki
Fereira(Kleo) i Parker

Klupa : Dzef Silva, Abu Bakar, Jovanovic , Tutoric , Vranes, Trickovski i Radivojevic.

ZVEZDA je ZIVOT, sve ostalo su sitnice.
(ShomY KG, 28. januar 2009 13:17)


Extra ekipa, i ja sam siguran da u derbiju dobijamo Javor.

032

pre 15 godina

E moj Ivicu, sa do skora maloletnikom se svadjas preko novina. Nema sta stvarno si pravi uzor... A mali Darko ce ti sve objasniti u prvom narednom susretu BORCA i zvezde. Napred BORAC!!!

Napred Zvezdo tebe volim ja

pre 15 godina

Svaka cast Ivicu.Izjava je potpuno na svom mestu.Mali se mnogo uobrazio.Posle kad bude hteo da dodje-NECE MOCI

kosta012

pre 15 godina

"jedino ako neko bude otisao...", "za sada...", "videcemo..., "jos nije doneta odluka...", "mislim da imamo...", ... Aj mi navedite jos nekog direktora koji daje ovakve izjave, a da nije neki od njegovih prethodnika, kolega iz srpskog fudbala, ili direktora drustvenih firmi iz prethodnog rezima? I koga ce posle vise da zaboli sledeci Zvezdin neuspeh, njega koji ce se od zvezde i te kako ovajditi ili mene, koji nedelju dana stekam pare i odvajam svoje vreme da dodjem iz Pozarevca na tekmu, odnosno njih ili nas??? A za Koromana posebna prica, "mi smo tu da pomognemo (citaj strpamo jos neki evro u dzep od njegovog transfera)" !? Pa i Ronaldo je hteo da ide iz Mancestera i jel mu klub pomogao? A da, mi smo mocna Zvezda, moze nam se...

vlado

pre 15 godina

Evo sta pisu 'Vijesti' u danasnjem broju o Burzu.

Napadač Crvene zvezde i crnogorske reprezentacije Igor Burzanović na korak je od odlaska iz Crvene zvezde, pošto su na adresu beogradskog kluba stigle ponude poljske Legije, dva kluba iz Grčke i jednog iz Južne Koreje.
Iako se Burzanović nije previše naigrao u jesenjoj polusezoni, ovakav epilog njegovog boravka na „Marakani” može se tretirati kao prilično iznenađujući, s obzirom na to da je prošlog mjeseca produžio ugovor sa Zvezdom do ljeta 2011. godine.

- Jesam produžio ugovor, ali je u ovom prelaznom roku došlo dosta novih fudbalera, naročito onih koji igraju na mojoj poziciji. Neću da kažem da sam stavljen u drugi plan, ali kada su već stigle ponude, možda je ovo najbolji trenutak da odem, naročito zbog toga što se i meni i Zvezdi pruža prilika da profitiramo - rekao je Burzanović.
Postoji mogućnost šestomjesečne pozajmice, s tim što bi Burzanovićev novi klub na ljeto potpuno otkupio ugovor sa Zvezdom.

- Postoji velika mogućnost da odem, ali još ne znam ime kluba. O tome brinu ljudi koji vode moju karijeru. Jedino znam da ću otići na šestomjesečnu pozajmicu, a da od ljeta definitivno neću biti član Zvezde.
Burzanović je u najveći balkanski klub stigao u decembru 2006. godine iz Budućnosti. Doveden je kao veliko pojačanje i na momente je pokazivao klasu, ali u prethodnoj polusezoni nije bio u prvom planu. Zbog toga ga i nije bilo na spisku selektora reprezentacije Crne Gore Zorana Filipovića na posljednjem meču u 2008. godini protiv Makedonije.

- Da li sam zadovoljio u Zvezdi? I jesam i nisam. Postigao sam četiri gola u vječitim derbijima, dva na evrosceni, osvojio sam jednu „duplu krunu” i nosio dres sa brojem deset. To su stvari koje niko ne može da izbriše i predstavljaju mi ličnu satisfakciju. Imao sam, takođe, sjajan odnos sa navijačima - kazao je Burzanović.

tuc-muc "direktor"

pre 15 godina

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban."


hahahaha ODUVAO ga klinac k'o od shale... spustio na zemlju mutu sto ne zna 2 reci da prozbori! Siri se ovde kao da je ne znam sta, a maniri kao da je sa marsa pao. Casovi lepog ponasanja kod prof. dr. Ivana Tomica molim! ;)

zigovan

pre 15 godina

@ Kada je zvezda dosla da ga gleda i da pregovara, dosao je u Partizanovom dresu, cisto da se zna red.
(Pek, 28. januar 2009 13:50)
Da, odigrao je utakmicu za Borac u crno-bijelom dresu!?
Kakve sve gluposti ljudi izvaljuju...

Djordje

pre 15 godina

E, super su ovi grobari. Oni toliko znaju o svemu, da znaju i kad Lazovic koju majicu nosi. Decko je grobar! Pa kad jeste, sto to javno ne kaze. Necu u Zvezdu jer navijam za Partizan. Kao sto je Trajkovic svojevremeno rekao, ali obrnuto, kad je dolazio iz Zete (one sto vam je bodove davala). A vi sto pricate o Ivicu, malo se pocesite po glavi i vidite sta je covek lose do sada uradio. Nista. Sa parama koje je imao napravio je sta je mogao. On je covek video da ce tesko nesto da se uradi sa ovim timom, pa pravi selekciju za leto, kada ce se pojacati sa jos 2,3 igraca. A grobari, vi imate vaseg direktora (pogledajtze pojacanja koja vam je doveo) pa ga komantarisite. Gde su njegove izjave, sto ne kazu sta je sa parama od Tosica i Ljajica. Tako da lepo ostavite nas na miru (znam, komplex...) i bavite se svojim poslom. A zbog nekih ovde, koji optuzuju Ivica, sramota me da kazem da i ja navijam za klub kao i oni. Gpospodo, Zvezda nema milione evra da dovede koga hoce. Covek cini sta moze sa ovakvim budzetom i jedini u poslednjih 15 godina koji je i novinarima a sada i Lazovicima... rekao da je Zvezda VELICINA i da sa postovanjem pricaju o njoj. E to je Zvezdas!

Vasileios

pre 15 godina

Ne dirajte Ivica zna sta radi.
Nije on od juce... u olimpiakosu je odlicno radio svoj poso. ne moramo da pravimo istu gresku kao sa Bajevicem.

SASA_Svedska

pre 15 godina

Men Malmö och Helsingborg får hård konkurrens. Den serbiska storklubben Röda Stjärnan visar nu intresse.

– De la ett bud i torsdags. Vi ringde omedelbart upp Malmö FF och förklarade läget, säger Roger Palmgren till Aftonbladet.

Parker spelar i Thanda Royal Zulu i högstaligan. En klubb som drivs av svenske företagaren Dan Olofsson och Sven-Göran Eriksson.
Royal tränas av svenske Roger Palmgren och Erikssons son ­Johan Eriksson.

– Vi har jobbat väldigt mycket med honom och han blir bara bättre och bättre. I höst har han varit fantastisk och det är en hel del klubbar som har visat intresse, säger Johan Eriksson

Malme i Helsingborg su zeleli Parkera, a on je zavrsio u Zvezdi za manje od pola miliona evra, ma daj Ivicu , ma daj molim te pusti to, nismo ni mi bas toliko glupi jebote,,,,,,,Parkerov bivsi klub je u vlasnistvu dvojice Svedjana od kojih je jedan Sven-Goran Eriksson, a drugi biznismen iz Malmea. Jedan od dva trenera u klubu je Eriksonov rodjeni sin pa tako mi izgleda nemoguce da su oni dali Parkera Zvezdi za tako male pare, det ga zvezdi a ne svom malmeu......strasno! IVICU NE LAZIIIIIIIII

Antagonist

pre 15 godina

.Ovaj covek je uradio nesto sto prethodni menadzeri u nasoj zemlji nisu nisu uspeli,a to je DA NIJE PRODAO KLJUCNE IGRACE...Da li je i sa Partizanom isto?!
(Aleksandar, 28. januar 2009 12:55)

Ako mislis na Koromana i Milijasa, hoce on da ih proda, ali vidis da kaze covek da nece niko da ih kupi.

RASKO

pre 15 godina

Sto se tice Koromana jeste rekao pre nekoliko meseci da bi voleo da ode jer mu je to poslednja sansa za inostrani angazman, a sad prica da mu je lepo u Zvezdi, tako da tu je.e lud zbunjenog. A za ovog malog je u pravu ako nece da dodje i ne treba nam, nije mu trbala ona ironija da igra u Borcu jos deset godina ali dobro. Jos da odu Some, Subasic, Jakovic, Pekaric... Konacno smo smanjili igracki kadar ni englezi nemaju ovoliko igraca koliko smo mi imali, a igraju tri puta vise utakmica. Po meni prelazni rok je odradjen najbolje u poslednjih nekoliko godina. Samo mnogo bih voleo da se vati Slavoljub Muslin, a pomocnik da mu bude Jankovic, nemam nista protiv Janevskog cak mislim i da je dobar, ali Muslin je kralj! Najlepsi smo fudbal kod njege igrali, primali smo po 5 golova za celu sezonu i mislim da bi on u paru sa Ivicem napravio nesto od Zvezde.
LJDI EL ZNA NEKO STA JE SA BRONOVICKIM?
Prva postava za derbi:
GK-Stamenkovic
DR-Tomovic
DL-Silva
DC-Vranjes
DC-Pejcinovic
MC-Isah
MC-Milijas
AMR-Koroman
AML-Orumaru
AMC-Parker
ST-Kleo
Rezerve:Radivojevic, Ninkov, Gvozdenovic,Burzanovic, Lazetic,Fereira i Bogdanovic.
PozZ za sve DELIJE!!!

zoran delija

pre 15 godina

E bas steta ja bas ocekivao da dodju Drogba,Robinjo,Bekam,Ibrahimovic,Toti,Ronaldo,Kaka i Mesi jer je njihuv transfer u Zvezdu bio gotovo siguran al dobro to ce se realizovati na leto.

sasa

pre 15 godina

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban."
PA PO TOJ LOGICI KOROMAN BI TREBAO BITI IZBAČEN JER JE IZRAZI ŽELJU DA ODE U INOSTRANSTVU - ŠTO ZNAČI DA NE ŽELI IGRAT ZA ZVEZDU!
iviću, argumenti su ti smiješni!

sta ces

pre 15 godina

kakvo crno prepucavanj. covek je lepo rekao. a mali sto se povodi emocijama i parama neka pogleda unazad kad dodje do 30 i kusur i nek prebroji trofeje . ako bude imao vise od 1 uspeo je u karijeri.

grobari crna gora

pre 15 godina

@ Pek
hahahahaha kako su jadni !
Sad kad im odu Koroman i Milijas...morace Bogdanovic,Nikolic i Lazetic u prvih 11 :)
PARTIZAN-zvezda 1 @ 2,40
SIGURAN FIXXXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pg

pre 15 godina

e kod mene na menadzer lazovic presao u partizan,i sa dse ponovo vratio u borac posle dvije sjajne sezone u partizanu,ima tu nesto dobro sto nije dosao,mogu da se kladim da ce ovaj mrkela da bude makar 3 puta bolji!

Marko__bgd

pre 15 godina

ma mozete da pricate sta hocete..ali sve sto je rekao,to je i doveo...covek je igrao i bio menadzer u grckoj gde se mnogo bolje radi nego ovde...i u pravu je sto treba da odu i Koroman,Gaj i Burzanovic...Koroman je pokazao koliko je dobar igrama za inostrane klubove..u ovoj nasoj amaterskoj ligi je jedan od boljih,ali vreme je da predjemo na visi nivo...Gaj je srce ostavljao na terenu,ali igrac koji brzo prsne i dobije onako crveni karton kao u derbiju...nije za zvezdu..Supertalentovani Burza ne moze da izdrzi duze od pola sata da igra...van forme je...za Milijasa ne postoje dobre ponude...a covek nece u Koreju...i dosta je vise tih igraca ciji su menadzeri mafijasi...i treba ih sve rasterati..polako ce i Lazetic da ide...i onaj mali iz Borca iz Cacka..ne zeli da predje u zvezdu...I lepo mu je rekao Ivic...ako neces sine,a ti ne moras..moze Zvezda i bez tebe...pa nek se mali naigra u Cacku,pa nek i ode u Partizan,kad je Grobar..zasto da ne...U Zvezdi sve treba da se menja..i Ivic je to i poceo da sprovodi...rezultati nece sigurno doci odmah,ali treba biti strpljiv...a Subasic,hahaha..pa zar o njemu treba da se prica?

Tomic

pre 15 godina

Sramotno ponizavanje Borca i Lazovica od strane Ivica.Kulturno, nema sta.Samo zato sto decko nije hteo u Zvezdu.Gospodine Ivicu, ocigledno ste dosta naucili o sportskom ponasanju od Koromana i Gaja, ali znate, igraci znaju u koji klub treba danas doci da bi osvajali trofeje!!!

Nikola

pre 15 godina

Samo da ostanu Koroman i Milijas!Subasic,Burzanovic,Jakovic,Pekaric mogu da idu.Mislim da bi zamene trebalo traziti u omladinskoj skoli jer je Zvezda u velikom dugu i bolje bi bilo da vraca dugove.

bubnjevi tutnje

pre 15 godina

IVICU ostavi se igrarija sa kupovinom i prodajom igraca ,ti to neznas. stojic, kozic,miskovi',DEN konobar su tvoji mentori.igrao si fudbal nemoj unistavati nase igrace,ako ista odlucujes sto ja sumljam , ondapostuj hleb koji si i sam jeo.pa vljda zasluzuju pare za koje pretrce toliko kilometara na ovom vremenu.zvezda je puno veci klub i zasluzuje bolje rukovodece ljude nego sto je ova posada.vi ste za male camcice ,a ne zabrodinu kakva je nasa zvezda. ako mislite da cete sakriti neke radnje zatvaranjem zvezdinih vrata za zvezdase,novinare isve ostale ljude dobre volje , varate se svi vi kozici,ivici......
(ziska, 28. januar 2009 19:39)
Sumljas? A tek pravopis!!! CCC
Idi decko uci gramatiku smejace ti se kada porastes.
PS. Zvezdasice najjaca si!

zwezdan zwezdic

pre 15 godina

Iskreno , zadovoljniji sam odlascima nego dolascima igraca . Otarasio se velikog dela losih igraca , sve odlaske podrzavam sem GAJA . Jos kad bi se resio Jakovica , Burzanovica , Subasica i Devica bilo bi super . Sto se tice Koromana i Milijasa , Koroman igra jednu od najlosijih sezona u Zvezdi ( slicno kao Gaj ) mozda bi i on trebao da se proda , dok je Milijas NEZAMENLJIV .

Sto se tice dolazaka , svidja mi se sto su igraci dovodjeni na pozicije koje su nam neophodne ( Isah zad. vezni , Parker of. vezni ... ) . O onome sto je najbitnije da bi mogli da ocenimo dali su dovedeni igraci KVALITETNI za Zvezdu , moci cu nesto konkretnije da kazem kad budem odgledao sve prijateljske utakmice koje treba da odigramo .

Ja se nezaludjujem titulom ove sezone , 7 bodova u nasem prvenstvu je MNOGO . Godinama unazad nakon prelaznog roka mi smo sve slabiji nadam se da od ovog roka vise tako nece biti . Zvezda uvek mora da ide na pobedu i neka tako igraju i ovo prolece , a ako Partizan negde usput prospe bodove nadam se da se " Hajduci " nece ponoviti .

dario

pre 15 godina

kao veliki zvezdas mogu da vam Kazem da necemo osvojiti nista ove sezone i da na Zvezdinom sajtu smeta istina a to je da imamo Neprofesionalne Ljude i Finasiski Problem od prilike 25 Millona evri o tome ne zeli niko na Marakani da cuje dugova se Nakupilo toliko pa pitam li se sto ce nam Takvi od 25.000 evri plate to nama netreba jer su isti Amateri kao i ovi iz Proslosti Ivic stime to sad i Pokazuje koliko je Amater nista bolji od Piksija kako to moguce da Koroman izjavljuje nesto sasvim drugo da bi rado osto pa sta je sa gajevom izjavom kako se taj ivic ponasa amaterski prema igracima sramota ovo nece Dugo ici bili zivi pa videli dajem Rok do maja tamo trebalo bi da se Zvezda Privatizuje i da se sve istera iz Uprave osim Jugovica
pozdrav mom severu

robin hud

pre 15 godina

Jooooj, dokel igranje sa nasom inteligencijom. Prvo, Ivicu ne lazi kad si na konferenciji za medije rekao da je Koroman dao svoj maksimum Zvezdi i da zelis da ga prodas dok je vreme. Svi znaju da ti smeta Koroman zbog nediscipline, i to je ok. Nije ok sto sportski direktor ne pokusava da disciplinuje igraca koji nam je preko potreban i znaci nam pola tima, nego ide linijom manjeg otpora i prodaje ga. Time pokazuje koliko ozbiljno zeli da juri titulu.
Drugo, licemrje oko Djuricica. Kazu da mali trazi mnogo para i da je Zvezda u krizi i nema te pare. Gle apsurda. A nije u krizi da Ivic ima 25.000 evra mesecno a Kozic 4.000 evra. pa to je smesno. A od supertalentovanog Djuricica moze da se zaradi nekoliko miliona za tri,cetiri godine...
Nista ovo ne valja za sada ali videcemo. Treba im pozeleti srecu, ali ne mirise na dobro. Para nema, reda nema, kvaliteta nema...
Sta li ce biti 21. januara u Humskoj? A sta posle toga?
By the way, mladi i talentovani Darko Lazović kaže da je hteo u Zvezdu ali da se Ivic nije javljao za konacan dogovor. Ko laze ovde?

davor veternik

pre 15 godina

ko koga ovde laze? koroman kaze da hoce da ostane, a ovaj ga seli u drugi klub. bronovicki tuzi zvezdu, gaj otisao jer se posvadjao sa konobarom, onaj iz zulua placen pola miliona, osamsto hiljada, milion ipo? zlo mute strasno....
ali jbg DELIJAMA odgovara to, jer i njima ide u dzep pa se ne bune....
tuzno..

zeka

pre 15 godina

svaka cast ivicu za pojcanja covek pravi red u klubu kogo nema vec par godina tako da i koroman treba da ide da ovi ostali mogu igrat na miru jos malo na ljeto da se pjacamo radi reda i da ozbiljno krenemo sezonu bolje sad da ode ko teba da se ekipa uigrava za sledecu sezonu da ostalima ne zauzima mesto a milijas je ljudina i pravi zvezdas puno je dao zvezdi pa zvezda nema pravo da ga zaustavlja u daljnjoj karijeri nego da mu pomogne da nadje sto bolji angazman pozdrav za sve delije

dragan cvetković

pre 15 godina

A šta je sa Zvezdinom decom. Zašto se ne ponudi ugovor omladincima. Džo, Liške, Đota strpljivo čekaju da im se pruži šansa. Zašto dovodite promašaje, a svoju decu zapostavljate?

pit bull

pre 15 godina

Ko ovde koga laze,Koroman kaze zeli da ostane,Ivic prica suprotno...Sto se tice Koromana moze da ide jer sam gledao Abu na pripremama i prava je zamena za njega i uz to vise je timski igrac od njega.Sto se tice Djuricica I Lazovica tu apsolutno podrzavam Ivica,ko nece u Zvezdu takve igrace ne treba moljakati jer nam i nisu potrebni...A sto se tice odlazaka,Milijas mora ostati jer za njega nemao zamenu(mozda Parker jer moze da igra i ofazivnog veznog)a kako sport pise uprava se zahvalila Pekaricu a blizu odlaska je i Subasic,koji po meni realno nema mesta u Zvezdi,i Burza koji slabo igra ali meni je opet zao da ode(koliko je samo grobarima dao golova,kad god je igrao),po meni bolje da odu Tricko i some nego on...ali videcemo...
(todo, 28. januar 2009 12:41)

bratee ovu su pisane vijesti a kad vidis da direkto kaze Ivic kao sto je rekao koroman za sebe onda mozemo da vjerujemo ovi su samo ovde tako reci da prave zabune al ima to ne moze poci za rukom ima i nas koji znamo nesto vise od njih bla bla blaa

sever

pre 15 godina

e sad ste nasli da komentarisete ilicevu izjavu iz novina... ocete da ode mozda zbog toga??? kako vam vise nije dosadno... i hvala bogu da neko pravi cistku u ovom nasem klubu.. jer kad god je dosao strani igrac imao je manje prava od ovih nasih FUDBALERA.....treba napraviti tim bez zvezda,,, nije koroman ceo zivot u zvezdi da mi ne mozemo bez njega... nek idu dosadili su vise...

johnny

pre 15 godina

Za sada podržavam Ivića u njegovim odlukama, mislim da igrači na koje ne računa predstavljaju samo trošak za klub a nisu pokazali NIŠTA što govori i mesto na tabeli i igre u prvom delu sezone, morali su da se prave radikalni rezovi da bi se stvari pokrenule sa mesta! Ne treba graditi budućnost kluba na igračima od 30 godina! Takve igrače ne možete prodati nikom ozbiljnom a zna se da klub živi od transfera, kupovina mladih igrača je pravi potez, domaći mladi igrači su nabeđene zvezde i kada odu u inostranstvo tamo po pravilu puknu u prvoj sezoni!

Tomic

pre 15 godina

@Djanfranko Zola
E moj Zola pa da su otisli oni koji nemaju kvalitet, ne bi imali dovoljno igraca ni dva na dva da odigrate.Ovi su otisli jer nece za dzabe da igraju, a ko ostane nema gde, pa onda sta je tu je, bar da igra za rekreativo!!!

dacci ja

pre 15 godina

Da li je moguće da je jedan takav čovek u zvezdi,kako komentariše ne dolazak Lazovića,deluje pedagoški i kao direktor jednog drugorazrednog kluba,a dečko otišao na probu u Hertu,e zvezdu šta se to dešava sa tobom ima li pametnijih ljudi ,mislim da ima ali dođoše ovi konobarčići,svaka čast Jugoviću,šta taj ivić umišlja

dudok

pre 15 godina

ja se vec pomalo zabrinjavam za zvezdu bas me interesuje kako ce se ovo sve zavrsiti na dobro ne ide.a i sto smo doveli dobre igrace.a koromana i burzu nece niko zato ni ne idu nigde zvezda misli da ce ih za 3,4 mil.prodati a oni ne vrede ni 1.uzasno.Treba pod hitno nesto da se radi u zvezdi ili cemi stvarno propasti.

dario

pre 15 godina

Vidim da neko stiti ivica necu nista na to da kazem ali nemojte mnogo da ga branite nije on nista bolji od pikisija ili Bunje ista je to mustra samo drugo pakovanje

pepa

pre 15 godina

gospodine IVICU, pa vi zaista dajete neodgovorne izjave.zar su ovo pojacanja? oterali ste nase domace igra;e ,a doveli ove neproverene kvalitete.dajete ogromne pare, i primate ogromne pare apojma nemate ko su oni.unistavate nasu zvezdupreko vasih poslodavaca koji imaju jedinu ulogu da uniste nasu zvezdu.pazite vi ste svesno usli u ovu igru.vi niste strucni za poso koji radite,ali ste direktni sau;esnik unistavanja nase zvezde. ovo nijegrcka i fitnes klub ovo jesrpska svetinja.spasi zvezdu idi.

grrrr

pre 15 godina

"e kod mene na menadzer lazovic presao u partizan,i sa dse ponovo vratio u borac posle dvije sjajne sezone u partizanu,ima tu nesto dobro sto nije dosao,mogu da se kladim da ce ovaj mrkela da bude makar 3 puta bolji!
(pg, 28. januar 2009 19:33)"

kralj,kralj.... ahahhahahahahahahahahahha....
Zvezda je mogla i da se vrati na stari put uz pomoc Piksija,ali ga "biznismeni" oterali... Ova buranija nsista nece uraditi...

Miljenko

pre 15 godina

Zašto se Iviću ne osvrneš iza sebe 50m. Videćeš omladince koji vredno treniraju i čekaju svoju šansu. Liške, Džo, Đota ..... bolji su od gomile koje si uspeo da ubediš da dođu u Zvezdu. Đuričić, da je dobar uzeo bi ga Olimpijakos. Zašto je potpisan ugovor sa Kovačevićem kojeg takođe nisi zadržao u Olimpijakosu? Tutorić? Pa zar nam ga nije bilo dosta prošle godine. Dokle Vam doseže pamćenje? Đota, omladinac ( 17 god.) bolji je štoper od svih 6 koliko si ih lagerovao. Opametite se konačno, ili vi to namerno hoćete da Zvezdu rasturite?

ziska

pre 15 godina

IVICU ostavi se igrarija sa kupovinom i prodajom igraca ,ti to neznas. stojic, kozic,miskovi',DEN konobar su tvoji mentori.igrao si fudbal nemoj unistavati nase igrace,ako ista odlucujes sto ja sumljam , ondapostuj hleb koji si i sam jeo.pa vljda zasluzuju pare za koje pretrce toliko kilometara na ovom vremenu.zvezda je puno veci klub i zasluzuje bolje rukovodece ljude nego sto je ova posada.vi ste za male camcice ,a ne zabrodinu kakva je nasa zvezda. ako mislite da cete sakriti neke radnje zatvaranjem zvezdinih vrata za zvezdase,novinare isve ostale ljude dobre volje , varate se svi vi kozici,ivici......

gagy delija

pre 15 godina

@Pek

opet pricash gluposti...

evo ti pa procitaj lepo u zurnalu jucerasnjem izjavu mladog lazovica...

lepo je izjavio kako je sve bilo dogovoreno i kako je vec spremio kofere za marakanu...
ali NA NJEGOVU ZALOST nije doslo do togatransfera ...
a zasto nije???

pa to svi znamo...jer je decko mislio da je iznad crvene zvezde...

e pa to niko nikad nece biti...
pa da je lepo kristijano ronaldo...odma bi ga oterao da tako bulazni kao klinac...

ja bi licno voleo da decko dodje,jer je stvarno kvalitetan...ali da sezna ko je ko i ko je gde...

darko

pre 15 godina

Sramota koroman vo sekoe intervju zboruva za da ostane vo zvezda a toja veli uste od letoska sakal da zamine pa togaj ovoj Ivic ne bese nisto vo zvezda nema titula nema nisto rastur sistem nego projajte gu zvezdu podelite i gotova rabota Koroman i Milijas su zlato igraci bez nima sigurno smo 4to ili5to mesto.Delija kumanovo

Pek

pre 15 godina

U kombinaciji za dolazak na Marakanu bio je i Darko Lazović iz Borca, ali je taj igrač izrazio želju da ostane u Čačku:

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban."
-----

Lepo je sto se Ivic po novinama prepucava sa 18-godisnjakom. Toliko o nivou FKCZ i njenih ljudi.

stevica

pre 15 godina

Sta je bre Ivicu, sta bre napadas onog malog iz Cacka . pa decko navija za Partizan i naravno da nece da kalja obraz igrajuci za tvoj osrednji klub... Sta je bilo Ivicu frajeru, malo ti je povredjena sujeta, pa si nasao malog da napadas na tako pokvaren nacin... E moj Ivicu, nisi ti ni za ekonoma...

spiker

pre 15 godina

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban"

Delija sam, al je ovakav komentar uzasan, prepun zlobe i ironije... Zalosno...

gagy delija

pre 15 godina

@Pek

kako mozes da pricas gluposti kad nemas pojma kako je klinac arogantan i pun sebe...

on je ocekivao da ce odma da igra u zvezdi,da bude glavni igrac bla bla bla...nema veze...mozda bi i bio jer je kvalitetan...

ali ne mozes da trazis urnebesnu platu za to...

jel znash zasto je iz herte "oteran"??? zato sto je isto decko bio puno zahtevan...pa su ga vratili lepo u borac...tamo se ti kali i trazi platu...

e tako i treba...svaka cast ivicu...

pokazao si da niko od igraca nije iznad kluba...tako treba i da bude...

srecno ivicu i novom timu...pokazao si da si dovodio igrace mnogim evropskim velikim klubovima...

Davis

pre 15 godina

Odlicno!!

Posto se Zvezda dovoljno pojacala da ne mora da strepi da ce izgubiti od Javora, nema vise potrebe za pojacanjima!
Ionako ne mogu da budu ni drugi, a kamoli prvi!

pera mitic

pre 15 godina

"Obavili smo oko 99 odsto posla...", rekao je Ivić.

To znaci, recimo, da je od 100 predvidjenih transfera ostvareno oko 99!
Dakle, ovo je najuspesniji prelazni rok za Zvezdu u njenoj istoriji, a mozda je i svetski rekord!

Kizony

pre 15 godina

Auuuuuuuu, crni Iviću, pa što vasovaj Lazović oduva k'o slinu? Očigledno je zakazao Zvezdin marketing jer dečko, očigledno, ne zna da je upravo odbio intergalaktičkog prvaka, najveći srpski brend, sa najboljom travom na svetu, a i šire i tako to... (o:

Mora da vam je rekao, parafraziraću Đenku (Maratonci): "Sa c****ima neću da imam posla", hihihi

Ili će, može biti, dobro izvagao svoju odluku i, umesto u gubitaša, čijoj se agoniji kraj ne nazire, odlučio da ipak ostane u "malom" klubu, a možda čeka i ponudu Tomića, kuj' će ga znati...?

Marijan

pre 15 godina

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban."


KOLIKO JE OVO ZVUCALO SEBICNO!

...fcrs...

pre 15 godina

Svaka cast Ilija. Jednog dana kad bude zelo da ode u velikane Avelino ili Seltu b mozda ce se setiti da nije hteo kod nas. Do tada 6 golova po sezoni i borba za opstanak....

the Gari

pre 15 godina

Ne mogu da verujem kako su ovi tipovi iz BG klubova natripovani.
Pa, gari, jel možeš ti da shvatiš da fudbal nisu samo dva Titova jednojajčana blizanca!
Jel sramota što u ovoj Srbiji i ovom našem jadnom Jelen/Lav fudbalu još neko želi da osvaja trofeje osim BG braće osnovane isto godine, i to od istih ljudi (?!).
PS Taj dečko, Lazović, sa Borcem neće osvojiti titulu iz jednog jedinog razloga - zato što se ona posle 20 godina vraća u Novi Sad!

simicca

pre 15 godina

Ivic sebi nameracio platu od maltene milion evra godisnje.Doveo par crnaca koji sve i da su super igraci ja nemam neku zelju da ih gledam.Zvezda je legija stranaca gde igraju tri domaca matorca i hiljadu stranaca.Ovde prepucava se sa Lazovicem ,smesno.
Zvezda je prsla onog trenutka kad su oterali piksija i kad su navijaci poceli da pametuju i kukaju za ligom sampiona.Pa i ti Piksijevi igraci koliko vidim se i dalje lepo prodaju u Evopi sto znaci da su bili dobri,ali nekija je ipak bilo draze da srozaju zvezdu na najnize grane kako bi se onda pojavili oni kao spasioci.Nemate vi pojma koja je to banda

Suk

pre 15 godina

Slazem se sa prethodnim komentarom, zalosno je to sto je Ivic rekao za decka iz Chachka. Stvarno je tuzno kako ljudi sa tako ogranicenim pogledima isplivaju na povrsinu. Kad ce u Srbiji konacno neko kulturan i normalan da ispliva?

Shuki

pre 15 godina

Darko Lazovic je veliki Grobar i ne pada mu napamet da dodje medju m**ave.

Sto se tice Iviceve ironije u vezi osvajanja trofeja sa Borcem, mogu samo da kazem da je decko pametan i da je skontao da ni sa m**avima ne bi osvojio vise trofeja nego sa Borcem.

MILAN POPOVAC

pre 15 godina

Bravo Ilija Ivicu , ako neko sa 18 god ne zeli da dodje u nas najtrofejniji klub i ne mora takav nam i ne treba a sve vise sam ubedjen da ce Darko Lazovic proci kao Mario Djurovski .

grobari crna gora

pre 15 godina

@ Pek
hahahahaha kako su jadni !
Sad kad im odu Koroman i Milijas...morace Bogdanovic,Nikolic i Lazetic u prvih 11 :)
PARTIZAN-zvezda 1 @ 2,40
SIGURAN FIXXXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mislis da je pogresio?

pre 15 godina

U kombinaciji za dolazak na Marakanu bio je i Darko Lazović iz Borca, ali je taj igrač izrazio želju da ostane u Čačku:

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban."

Ne, nego treba da dodje kod vas, i bas sad kad mu je potrebno da stalno igra - greje klupu u Zvezdi i odigra 3x10 minuta za celu sezonu. Kao i mnogi pre njega u poslednje vreme.

Sergioooooooo

pre 15 godina

"U kombinaciji za dolazak na Marakanu bio je i Darko Lazović iz Borca, ali je taj igrač izrazio želju da ostane u Čačku:

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban." "

Kako bedna izjava. Strasno.

Pa normalno da decko nece da dodje u klub koji ne voli. Njegovo srce je crno belo i ceka poziv najvoljenijeg kluba u Srbiji. A kad dodje, e onda ces da vidis kako ce da vas bushi

pogrebnik from nis

pre 15 godina

"Mogu da vam kažem ne samo da je koštao manje od 800.000 evra (spekulacije medija u Južnoj Arici), nego manje i od pola miliona evra", rekao je Ivić.

Kako je poceo Ivic,mislim da su njima platili da uzmu Parkera.

A o izjavi o Lazovicu je glupo bilo sta dodati,osim,Ganeri su to.

Aleksandar

pre 15 godina

U pravu je covek,ne treba moliti nikoga!Ako bi ga kojim slucajem privolili da dodje u Zvezdu,da li bi on davao 100% svojih sposobnosti na utakmicama?!P.S.Ovaj covek je uradio nesto sto prethodni menadzeri u nasoj zemlji nisu nisu uspeli,a to je DA NIJE PRODAO KLJUCNE IGRACE...Da li je i sa Partizanom isto?!

Djanfranko Zola

pre 15 godina

I opet prvi komentar komleksaša. Umesto da komentarišu što su njihovi "hrabri" navijači, njih 8, nožem napali i izboli 45-godišnjaka, oni pričaju o Ivićevoj izjavi.

Ne treba ih više pominjati. Što se nas tiče, konačno napravljen rez, jer su otišli igrači koji nemaju kvalitet (Dević, Edgar, Djordjević, Maksimović...) ili perspektivu (Gaj, Marković...) u Zvezdi. O novajlijama kada ih vidimo na delu. Za tog Lazovića je Ivić 100% u pravu, setimo se Predraga Pavlovića koji nas je hvala dragom Bogu, odbio prošlog leta, a vidimo gde je sad.

Što se Djuričića tiče, ljudskoj pohlepi nema granica, jer su mnogi primeri igrača sa 17 godina iza nas. Pa i Marko Pantelić je otišao u PSŽ sličnih godina, pa tek kad se vratio u Zvezdu, napravio je solidnu inostranu karijeru. Iz prostog razloga što će naši klubovi da istrpe mladog igrača i posle 5 loših utakmica, a preko toga nema, nego, klupa, tribine, pa izlazna vrata. Još da ode nekolicina (Bogdanović, Jaković...), a ostanu Milijaš i Koroman, ima nade za nas.

Sve čestitke Iviću.

Zvezda je život, sve ostalo su sitnice!

Zuma PFC

pre 15 godina

Darko Lazovic je veliki Grobar i naravno da ne zeli u Zvezdu.
Taj mali je sa 18 godina pokazao vise integriteta nego sto ces ti Ivicu ikada, ali ti to ne razumes.

Mozda bi Partizan trebalo da ga dovede…odlican je, mlad…mozda bi valjalo razmisliti.

maske

pre 15 godina

Pa nije mali Lazovic dete vise, punoletan je i Ivic moze sa njim da razgovara kao sa bilo kojim drugim igracem. Ako nece u Zvezdu, neka ide gde hoce. Zvezda ne treba nikoga da moli. Ivic je za rukovodstvo Partizana gospodin, covek cenjen u Grckoj. Nije kao onaj saban Djuric, koji kao prostak pljuje po Zvezdi.

Pek

pre 15 godina

@gagy delija

To nije tacno, decko nije trazio platu vec nijednog momenta nije ni pomisljao da zaigra za zvezdu. Kada je zvezda dosla da ga gleda i da pregovara, dosao je u Partizanovom dresu, cisto da se zna red.

ziska

pre 15 godina

IVICU ostavi se igrarija sa kupovinom i prodajom igraca ,ti to neznas. stojic, kozic,miskovi',DEN konobar su tvoji mentori.igrao si fudbal nemoj unistavati nase igrace,ako ista odlucujes sto ja sumljam , ondapostuj hleb koji si i sam jeo.pa vljda zasluzuju pare za koje pretrce toliko kilometara na ovom vremenu.zvezda je puno veci klub i zasluzuje bolje rukovodece ljude nego sto je ova posada.vi ste za male camcice ,a ne zabrodinu kakva je nasa zvezda. ako mislite da cete sakriti neke radnje zatvaranjem zvezdinih vrata za zvezdase,novinare isve ostale ljude dobre volje , varate se svi vi kozici,ivici......

todo

pre 15 godina

Ko ovde koga laze,Koroman kaze zeli da ostane,Ivic prica suprotno...Sto se tice Koromana moze da ide jer sam gledao Abu na pripremama i prava je zamena za njega i uz to vise je timski igrac od njega.Sto se tice Djuricica I Lazovica tu apsolutno podrzavam Ivica,ko nece u Zvezdu takve igrace ne treba moljakati jer nam i nisu potrebni...A sto se tice odlazaka,Milijas mora ostati jer za njega nemao zamenu(mozda Parker jer moze da igra i ofazivnog veznog)a kako sport pise uprava se zahvalila Pekaricu a blizu odlaska je i Subasic,koji po meni realno nema mesta u Zvezdi,i Burza koji slabo igra ali meni je opet zao da ode(koliko je samo grobarima dao golova,kad god je igrao),po meni bolje da odu Tricko i some nego on...ali videcemo...

zoran delija

pre 15 godina

E bas steta ja bas ocekivao da dodju Drogba,Robinjo,Bekam,Ibrahimovic,Toti,Ronaldo,Kaka i Mesi jer je njihuv transfer u Zvezdu bio gotovo siguran al dobro to ce se realizovati na leto.

Risto 032 Cacak D/S "89

pre 15 godina

Daj bre ljudi ne lupajte molim vas!Ivic je bre covek sa iskustvom u ovom poslu i zna sta radi.A to sto je rekao Lazovicu je za svaku pohvalu,i ja bi tako reko tom malom grobaru.Lazovic navija za Partizan ide na svaku vecu tekmu videli ga moji drugovi na tekmi sa Fenerom, nosi duks alkatraz,decko je od glave do pete grobar i normalno je da nece u Zvezdu.A sto se tice Koromana i Milijasa mislim da ce ostati u Zvezdi do leta,a kad odu dodji ce josh bolji,verujem u Ivica.

PRAVADA ZA UROSA!

Mateja

pre 15 godina

xa xa xa nije 'teo da igra za dzabe tj da "gradi" ime u Zvezi a posle da naplati to.

Bravo za momka, daj Boze da bude vise takvih procvetao bi nam fudbal.

Ivicu prodaj pricu o prestonickim klubovima po inostranstvu.

ShomY KG

pre 15 godina

Po meni besprekorno odradjen prelazni rok,,jedino mi je krivo za Petkovica ali vidi se da nismo imali para za njega,a ovi novinari sa licitiraljem cena pojedinih igraca idu iz krajnosti u krajnost,samo mi nije jasno odakle kopaju te informacije,a i koromana i Milijasa su vec preselili iz ZVEZDE.
Odbrana jeste mlada ali to je buducnost srpskog fudbala, ti igraci ce da se zadrze u zvezdi bar jos dve godine,naravno pod uslovom da Ivic ostane direktor.
Ako je Parker delic onoga sto se prica po tamosnjim medijima ali i po Ivicevim recima,trebalo bi dosta ocekivati od njega,takodje i veliki skok njegove cene nakon mundijala zato sto je njemu zagarantovana startna pozicija u repki. Sve u svemu siguran sam da su ovo kud i kamo kvalitetniji igraci od zbunjinih pojacanja..
Startna postava za derb:
Ninkov,Tomovic,Pejca,Gvozden
Lazetic,Isa,Milijas,Koki
Fereira(Kleo) i Parker

Klupa : Dzef Silva, Abu Bakar, Jovanovic , Tutoric , Vranes, Trickovski i Radivojevic.

ZVEZDA je ZIVOT, sve ostalo su sitnice.

sasa

pre 15 godina

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban."
PA PO TOJ LOGICI KOROMAN BI TREBAO BITI IZBAČEN JER JE IZRAZI ŽELJU DA ODE U INOSTRANSTVU - ŠTO ZNAČI DA NE ŽELI IGRAT ZA ZVEZDU!
iviću, argumenti su ti smiješni!

robin hud

pre 15 godina

Jooooj, dokel igranje sa nasom inteligencijom. Prvo, Ivicu ne lazi kad si na konferenciji za medije rekao da je Koroman dao svoj maksimum Zvezdi i da zelis da ga prodas dok je vreme. Svi znaju da ti smeta Koroman zbog nediscipline, i to je ok. Nije ok sto sportski direktor ne pokusava da disciplinuje igraca koji nam je preko potreban i znaci nam pola tima, nego ide linijom manjeg otpora i prodaje ga. Time pokazuje koliko ozbiljno zeli da juri titulu.
Drugo, licemrje oko Djuricica. Kazu da mali trazi mnogo para i da je Zvezda u krizi i nema te pare. Gle apsurda. A nije u krizi da Ivic ima 25.000 evra mesecno a Kozic 4.000 evra. pa to je smesno. A od supertalentovanog Djuricica moze da se zaradi nekoliko miliona za tri,cetiri godine...
Nista ovo ne valja za sada ali videcemo. Treba im pozeleti srecu, ali ne mirise na dobro. Para nema, reda nema, kvaliteta nema...
Sta li ce biti 21. januara u Humskoj? A sta posle toga?
By the way, mladi i talentovani Darko Lazović kaže da je hteo u Zvezdu ali da se Ivic nije javljao za konacan dogovor. Ko laze ovde?

miki

pre 15 godina

Mislim a Ilila zna sta radi i da je to vec dokazo u klubovima u kojima je radio isti ovaj posao. I ako ode KOroman mislim da necemo biti nista slabiji nego do sad a cak mislim da ce mo biti dosta bolji i da ce mo igrati kvalitetnije i kolektivnije. Ako ne ode sad Koroman ce verovatno ici na leto a verovatno i Milijas pa ako vec ne mogu da ih zadrze bolje da ih prodaju sad i da se ekipa uigrava bez njih od sad. Videce se do leta sta jos fali ekipi, dovesce ne leto jos par igraca i bice super. Sto se tice Lazovica iz Borca, verovatno jeste talenat, ali podrzavam Ivica jer ako igrac ne zeli iz Borca u Zvezdu onda on Zvezdi i ne treba.Samo napred Ilija

Marko

pre 15 godina

BRAVO IVICU!

KO NECE ,NE MORA..SVATICE MALI POSLE DA SE ZA***AO,ALI BICE KASNO...Uostalom on je po meni izvikan dosta,pa od njega ima dosta boljih,poput aleksica,skuletica,scepovica,prijovica,malinica,reljica,da ne pominjem nadolazece ludo '92 godiste na celu sa andrejom mrkelom

032

pre 15 godina

E moj Ivicu, sa do skora maloletnikom se svadjas preko novina. Nema sta stvarno si pravi uzor... A mali Darko ce ti sve objasniti u prvom narednom susretu BORCA i zvezde. Napred BORAC!!!

Djordje

pre 15 godina

E, super su ovi grobari. Oni toliko znaju o svemu, da znaju i kad Lazovic koju majicu nosi. Decko je grobar! Pa kad jeste, sto to javno ne kaze. Necu u Zvezdu jer navijam za Partizan. Kao sto je Trajkovic svojevremeno rekao, ali obrnuto, kad je dolazio iz Zete (one sto vam je bodove davala). A vi sto pricate o Ivicu, malo se pocesite po glavi i vidite sta je covek lose do sada uradio. Nista. Sa parama koje je imao napravio je sta je mogao. On je covek video da ce tesko nesto da se uradi sa ovim timom, pa pravi selekciju za leto, kada ce se pojacati sa jos 2,3 igraca. A grobari, vi imate vaseg direktora (pogledajtze pojacanja koja vam je doveo) pa ga komantarisite. Gde su njegove izjave, sto ne kazu sta je sa parama od Tosica i Ljajica. Tako da lepo ostavite nas na miru (znam, komplex...) i bavite se svojim poslom. A zbog nekih ovde, koji optuzuju Ivica, sramota me da kazem da i ja navijam za klub kao i oni. Gpospodo, Zvezda nema milione evra da dovede koga hoce. Covek cini sta moze sa ovakvim budzetom i jedini u poslednjih 15 godina koji je i novinarima a sada i Lazovicima... rekao da je Zvezda VELICINA i da sa postovanjem pricaju o njoj. E to je Zvezdas!

Grobar

pre 15 godina

Grobar sam, ali komentar je iskren:

Osim ako ti crnci koje ste doveli nisu neki Džordani, ništa od Zvezde. Kroman, Milijaš i Burzanovič, kakvi - takvi su učestvovali u 80% Zvezdinih golova, a vi ih sve prodajete.
Uz to Ivić se prepucava sa mladim grobarom Lazovićem, kao malo dete... smešno stvarno

zigovan

pre 15 godina

@ Kada je zvezda dosla da ga gleda i da pregovara, dosao je u Partizanovom dresu, cisto da se zna red.
(Pek, 28. januar 2009 13:50)
Da, odigrao je utakmicu za Borac u crno-bijelom dresu!?
Kakve sve gluposti ljudi izvaljuju...

pepa

pre 15 godina

gospodine IVICU, pa vi zaista dajete neodgovorne izjave.zar su ovo pojacanja? oterali ste nase domace igra;e ,a doveli ove neproverene kvalitete.dajete ogromne pare, i primate ogromne pare apojma nemate ko su oni.unistavate nasu zvezdupreko vasih poslodavaca koji imaju jedinu ulogu da uniste nasu zvezdu.pazite vi ste svesno usli u ovu igru.vi niste strucni za poso koji radite,ali ste direktni sau;esnik unistavanja nase zvezde. ovo nijegrcka i fitnes klub ovo jesrpska svetinja.spasi zvezdu idi.

Plikuscht

pre 15 godina

'Želja Koromana je još u oktobru bila da ode ove zime, ako se nađe klub za njega. On je inicirao odlazak iz Zvezde u želji da realizuje još jedan inostrani angažman.'

Eto, to je taj veliki zvezdas. Jos pre 3 meseca je kukao da ide da se 'omasti' jos jednom, a za to vreme vama maze oci mesavinom svog ubudjalog velikosrpstva i kvazi ljubavi prema klubu i navijacima (koji mu lepe samare, btw, al' nema veze).
Ali izgleda da ga niko nece ... mali problem.

'Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem.
Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban.'

Poslednja recenica je tacna, i da su tu stao Ivicu - ispalo bi i korektno i smekerski. Ovako, ispalo je nekulturno, neprofesionalno, i iznad svega - jadno. Koliko moras biti arogantan i ziveti u uverenju da nekome treba da se desi sve najgore ako ne padne u sirce od srece kada mu se obratis!? Tuzno.
Obaska, sa te pozicije, toliko godina i toliko iskustva, prepirati se sa nekim anonimnim klincem koji je tek juce postao punoletan ... smesno.

'Mogu da vam kažem ne samo da je koštao manje od 800.000 evra (spekulacije medija u Južnoj Arici), nego manje i od pola miliona evra', rekao je Ivić.

Steta ... sada si razbio iluzije navijaca da je taj Parker intergalakticka velicina u fudbalu i jedan od najboljih igraca na planeti :)

sensei

pre 15 godina

Kao sto mnogi rekose , zaista mu ovo nije trebalo. Ne znam sta ti imas prozivati dete od 18 godina !? Pa sta ako nije hteo u Zvezdu? Smak sveta? Nije hteo ni Kacar pa gde je sada !?
srami se ....

RASKO

pre 15 godina

Sto se tice Koromana jeste rekao pre nekoliko meseci da bi voleo da ode jer mu je to poslednja sansa za inostrani angazman, a sad prica da mu je lepo u Zvezdi, tako da tu je.e lud zbunjenog. A za ovog malog je u pravu ako nece da dodje i ne treba nam, nije mu trbala ona ironija da igra u Borcu jos deset godina ali dobro. Jos da odu Some, Subasic, Jakovic, Pekaric... Konacno smo smanjili igracki kadar ni englezi nemaju ovoliko igraca koliko smo mi imali, a igraju tri puta vise utakmica. Po meni prelazni rok je odradjen najbolje u poslednjih nekoliko godina. Samo mnogo bih voleo da se vati Slavoljub Muslin, a pomocnik da mu bude Jankovic, nemam nista protiv Janevskog cak mislim i da je dobar, ali Muslin je kralj! Najlepsi smo fudbal kod njege igrali, primali smo po 5 golova za celu sezonu i mislim da bi on u paru sa Ivicem napravio nesto od Zvezde.
LJDI EL ZNA NEKO STA JE SA BRONOVICKIM?
Prva postava za derbi:
GK-Stamenkovic
DR-Tomovic
DL-Silva
DC-Vranjes
DC-Pejcinovic
MC-Isah
MC-Milijas
AMR-Koroman
AML-Orumaru
AMC-Parker
ST-Kleo
Rezerve:Radivojevic, Ninkov, Gvozdenovic,Burzanovic, Lazetic,Fereira i Bogdanovic.
PozZ za sve DELIJE!!!

SASA_Svedska

pre 15 godina

Men Malmö och Helsingborg får hård konkurrens. Den serbiska storklubben Röda Stjärnan visar nu intresse.

– De la ett bud i torsdags. Vi ringde omedelbart upp Malmö FF och förklarade läget, säger Roger Palmgren till Aftonbladet.

Parker spelar i Thanda Royal Zulu i högstaligan. En klubb som drivs av svenske företagaren Dan Olofsson och Sven-Göran Eriksson.
Royal tränas av svenske Roger Palmgren och Erikssons son ­Johan Eriksson.

– Vi har jobbat väldigt mycket med honom och han blir bara bättre och bättre. I höst har han varit fantastisk och det är en hel del klubbar som har visat intresse, säger Johan Eriksson

Malme i Helsingborg su zeleli Parkera, a on je zavrsio u Zvezdi za manje od pola miliona evra, ma daj Ivicu , ma daj molim te pusti to, nismo ni mi bas toliko glupi jebote,,,,,,,Parkerov bivsi klub je u vlasnistvu dvojice Svedjana od kojih je jedan Sven-Goran Eriksson, a drugi biznismen iz Malmea. Jedan od dva trenera u klubu je Eriksonov rodjeni sin pa tako mi izgleda nemoguce da su oni dali Parkera Zvezdi za tako male pare, det ga zvezdi a ne svom malmeu......strasno! IVICU NE LAZIIIIIIIII

Aleksandar

pre 15 godina

Ne razumem ove grobare koji se javljaju bez razloga. Prvo ne prepuca va se Ivic sa ovim malim iz Borca, nije on ni upola na Ivicevom nivou. Samo je rekao, i u pravu je, da onaj ko ne zeli u Zvezdu ne treba ni da dolazi.
A sto se prelaznog rika tice posao je uradjen najbolje u poslednjih 10-tak godina. Da li ste razmislili malo kad ste videli da je doveo mlade i medju najboljim igracima Juzne Afrike, Gane pa Srbije. Dal ste se mozda zapitali zasto. Zato sto su reprezentacije Juzne Afrije i Gane verovatno kvalifikovale za svetsko prvenstvo u fudbalu. Nasa mlada reprezentacija igra na prvenstvu ove godine. A u nasoj Zvezdi zvezde tih reprezentacija. Kolka ce im biti cena posle ovih prvenstava. Mogu samo da zamislim.
Ziveo Ilija Ivic

tuc-muc "direktor"

pre 15 godina

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban."


hahahaha ODUVAO ga klinac k'o od shale... spustio na zemlju mutu sto ne zna 2 reci da prozbori! Siri se ovde kao da je ne znam sta, a maniri kao da je sa marsa pao. Casovi lepog ponasanja kod prof. dr. Ivana Tomica molim! ;)

Ivic

pre 15 godina

Sve u svemu siguran sam da su ovo kud i kamo kvalitetniji igraci od zbunjinih pojacanja..
Startna postava za derb:
Ninkov,Tomovic,Pejca,Gvozden
Lazetic,Isa,Milijas,Koki
Fereira(Kleo) i Parker

Klupa : Dzef Silva, Abu Bakar, Jovanovic , Tutoric , Vranes, Trickovski i Radivojevic.

ZVEZDA je ZIVOT, sve ostalo su sitnice.
(ShomY KG, 28. januar 2009 13:17)


Extra ekipa, i ja sam siguran da u derbiju dobijamo Javor.

Vlada Delija

pre 15 godina

Da li neko zna za neki slucaj d neki igrac nezeli da dodje u Zvezdu vec zeli da ostane u malom provincijskom klubu kao Lazovic iz Borca.To govori na koje je grane spala Zvezda bivsi evropski i svetski prvak i najtrofejniji nas klub,dno dna.

dacci ja

pre 15 godina

Da li je moguće da je jedan takav čovek u zvezdi,kako komentariše ne dolazak Lazovića,deluje pedagoški i kao direktor jednog drugorazrednog kluba,a dečko otišao na probu u Hertu,e zvezdu šta se to dešava sa tobom ima li pametnijih ljudi ,mislim da ima ali dođoše ovi konobarčići,svaka čast Jugoviću,šta taj ivić umišlja

Fuj!

pre 15 godina

Ne samo što se prepucava s čovekom mlađim dve decenije, već omalovažava i klub iz Čačka. Kakva nekultura i samoživost... Da nisi očekivao da ti poklone Lazovića, zahvale ti što su ga poklonili i još ti plate usput - jer oni ga šalju u Zvezdu. Navijač sam Zvezde, iz provincije - koga će uvek radovati da dva najveća srpska kluba stvore igrače iz svojih redova, a ne da samo grabe sve što požele!

sta ces

pre 15 godina

kakvo crno prepucavanj. covek je lepo rekao. a mali sto se povodi emocijama i parama neka pogleda unazad kad dodje do 30 i kusur i nek prebroji trofeje . ako bude imao vise od 1 uspeo je u karijeri.

Tomic

pre 15 godina

Sramotno ponizavanje Borca i Lazovica od strane Ivica.Kulturno, nema sta.Samo zato sto decko nije hteo u Zvezdu.Gospodine Ivicu, ocigledno ste dosta naucili o sportskom ponasanju od Koromana i Gaja, ali znate, igraci znaju u koji klub treba danas doci da bi osvajali trofeje!!!

Grobar Ni

pre 15 godina

"Želim mu puno sreće i da nastavi da igra još 10 godina u Borcu. Želim mu mnogo uspeha i osvojenih trofeja sa Borcem. Igrač koji ne želi da dođe u Zvezdu nam nije potreban"...
Iz ovog citata vidi se da je skoro maloletni Lazovic gromada od coveka za razliku od tzv. sportskog direktora „naseg najveceg i najusrpskijeg kluba“ Ivica. Ako neko ne zna treba samo podsetiti auditorijum da ova dvojica imaju jednu znacajnu dodirnu tacku. Obojica su bili, Lazovic je to jos uvek, Partizanovci, ali Ivic nije uspeo u svojoj pohlepi za sto vecim novcem da ostane dosledan svom mladalackom opredeljenju i otisao je u Zvezdu. Lazovic je pokazao karakter, a Ivic mu to ne moze da oprosti. Sramota.

Marko__bgd

pre 15 godina

ma mozete da pricate sta hocete..ali sve sto je rekao,to je i doveo...covek je igrao i bio menadzer u grckoj gde se mnogo bolje radi nego ovde...i u pravu je sto treba da odu i Koroman,Gaj i Burzanovic...Koroman je pokazao koliko je dobar igrama za inostrane klubove..u ovoj nasoj amaterskoj ligi je jedan od boljih,ali vreme je da predjemo na visi nivo...Gaj je srce ostavljao na terenu,ali igrac koji brzo prsne i dobije onako crveni karton kao u derbiju...nije za zvezdu..Supertalentovani Burza ne moze da izdrzi duze od pola sata da igra...van forme je...za Milijasa ne postoje dobre ponude...a covek nece u Koreju...i dosta je vise tih igraca ciji su menadzeri mafijasi...i treba ih sve rasterati..polako ce i Lazetic da ide...i onaj mali iz Borca iz Cacka..ne zeli da predje u zvezdu...I lepo mu je rekao Ivic...ako neces sine,a ti ne moras..moze Zvezda i bez tebe...pa nek se mali naigra u Cacku,pa nek i ode u Partizan,kad je Grobar..zasto da ne...U Zvezdi sve treba da se menja..i Ivic je to i poceo da sprovodi...rezultati nece sigurno doci odmah,ali treba biti strpljiv...a Subasic,hahaha..pa zar o njemu treba da se prica?

darko

pre 15 godina

Sramota koroman vo sekoe intervju zboruva za da ostane vo zvezda a toja veli uste od letoska sakal da zamine pa togaj ovoj Ivic ne bese nisto vo zvezda nema titula nema nisto rastur sistem nego projajte gu zvezdu podelite i gotova rabota Koroman i Milijas su zlato igraci bez nima sigurno smo 4to ili5to mesto.Delija kumanovo

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Ljudi,da li moze da se desi da na Zvezdinu vest jednom ugledamo da je prvi komentar poslao DELIJA? Pa neka bude i preko veze,moze? Doticni koji je napisao prvi komentar kao i svi ostali grobari koji su preporucili isti komentar imaju veoma lose pamcenje,ali to nas ne cudi od grobara,pa reko malo da im osvezim memoriju.Secate se slucaja SULEJMANI? Kada smo danima,nedeljama citali kako se tvoj,odnosno vas voljeni partizan svadja sa malim SULEJMANIJEM,bile su tu i mnoge teske reci,pa secate se zar ne? Ono,oni lazu,pa on laze,pa......A koliko je Sulejmani tada imao godina? 15? Dete! I nama pricate nesto o nivou? Pa prvo naucite sta znaci ta rec!!!!! Eto toliko od mene,i kako se ono kaze? Ma nema veze,ja cu vam reci ovako:Eeeeee kada lopov prica o postenju!!

kosta012

pre 15 godina

"jedino ako neko bude otisao...", "za sada...", "videcemo..., "jos nije doneta odluka...", "mislim da imamo...", ... Aj mi navedite jos nekog direktora koji daje ovakve izjave, a da nije neki od njegovih prethodnika, kolega iz srpskog fudbala, ili direktora drustvenih firmi iz prethodnog rezima? I koga ce posle vise da zaboli sledeci Zvezdin neuspeh, njega koji ce se od zvezde i te kako ovajditi ili mene, koji nedelju dana stekam pare i odvajam svoje vreme da dodjem iz Pozarevca na tekmu, odnosno njih ili nas??? A za Koromana posebna prica, "mi smo tu da pomognemo (citaj strpamo jos neki evro u dzep od njegovog transfera)" !? Pa i Ronaldo je hteo da ide iz Mancestera i jel mu klub pomogao? A da, mi smo mocna Zvezda, moze nam se...

Antagonist

pre 15 godina

.Ovaj covek je uradio nesto sto prethodni menadzeri u nasoj zemlji nisu nisu uspeli,a to je DA NIJE PRODAO KLJUCNE IGRACE...Da li je i sa Partizanom isto?!
(Aleksandar, 28. januar 2009 12:55)

Ako mislis na Koromana i Milijasa, hoce on da ih proda, ali vidis da kaze covek da nece niko da ih kupi.

boban pevac

pre 15 godina

"Želja Koromana je još u oktobru bila da ode ove zime, ako se nađe klub za njega. On je inicirao odlazak iz Zvezde u želji da realizuje još jedan inostrani angažman. Mi smo tu da pomognemo, ali za sada nemamo nijednu zvaničnu ponudu"

Koroman:"Sto puta sam ponovio koliko mi je lepo na Marakani, a isto tako znam da je ponekad prodaja neminovnost. Dakle, odluka je na klubu, ja ću prihvatiti sve što mi se kaže"

ko ovde laze???

pit bull

pre 15 godina

Ko ovde koga laze,Koroman kaze zeli da ostane,Ivic prica suprotno...Sto se tice Koromana moze da ide jer sam gledao Abu na pripremama i prava je zamena za njega i uz to vise je timski igrac od njega.Sto se tice Djuricica I Lazovica tu apsolutno podrzavam Ivica,ko nece u Zvezdu takve igrace ne treba moljakati jer nam i nisu potrebni...A sto se tice odlazaka,Milijas mora ostati jer za njega nemao zamenu(mozda Parker jer moze da igra i ofazivnog veznog)a kako sport pise uprava se zahvalila Pekaricu a blizu odlaska je i Subasic,koji po meni realno nema mesta u Zvezdi,i Burza koji slabo igra ali meni je opet zao da ode(koliko je samo grobarima dao golova,kad god je igrao),po meni bolje da odu Tricko i some nego on...ali videcemo...
(todo, 28. januar 2009 12:41)

bratee ovu su pisane vijesti a kad vidis da direkto kaze Ivic kao sto je rekao koroman za sebe onda mozemo da vjerujemo ovi su samo ovde tako reci da prave zabune al ima to ne moze poci za rukom ima i nas koji znamo nesto vise od njih bla bla blaa

vlado

pre 15 godina

Evo sta pisu 'Vijesti' u danasnjem broju o Burzu.

Napadač Crvene zvezde i crnogorske reprezentacije Igor Burzanović na korak je od odlaska iz Crvene zvezde, pošto su na adresu beogradskog kluba stigle ponude poljske Legije, dva kluba iz Grčke i jednog iz Južne Koreje.
Iako se Burzanović nije previše naigrao u jesenjoj polusezoni, ovakav epilog njegovog boravka na „Marakani” može se tretirati kao prilično iznenađujući, s obzirom na to da je prošlog mjeseca produžio ugovor sa Zvezdom do ljeta 2011. godine.

- Jesam produžio ugovor, ali je u ovom prelaznom roku došlo dosta novih fudbalera, naročito onih koji igraju na mojoj poziciji. Neću da kažem da sam stavljen u drugi plan, ali kada su već stigle ponude, možda je ovo najbolji trenutak da odem, naročito zbog toga što se i meni i Zvezdi pruža prilika da profitiramo - rekao je Burzanović.
Postoji mogućnost šestomjesečne pozajmice, s tim što bi Burzanovićev novi klub na ljeto potpuno otkupio ugovor sa Zvezdom.

- Postoji velika mogućnost da odem, ali još ne znam ime kluba. O tome brinu ljudi koji vode moju karijeru. Jedino znam da ću otići na šestomjesečnu pozajmicu, a da od ljeta definitivno neću biti član Zvezde.
Burzanović je u najveći balkanski klub stigao u decembru 2006. godine iz Budućnosti. Doveden je kao veliko pojačanje i na momente je pokazivao klasu, ali u prethodnoj polusezoni nije bio u prvom planu. Zbog toga ga i nije bilo na spisku selektora reprezentacije Crne Gore Zorana Filipovića na posljednjem meču u 2008. godini protiv Makedonije.

- Da li sam zadovoljio u Zvezdi? I jesam i nisam. Postigao sam četiri gola u vječitim derbijima, dva na evrosceni, osvojio sam jednu „duplu krunu” i nosio dres sa brojem deset. To su stvari koje niko ne može da izbriše i predstavljaju mi ličnu satisfakciju. Imao sam, takođe, sjajan odnos sa navijačima - kazao je Burzanović.

spasoje s.

pre 15 godina

Iviću, čemu takva primitivna izjava na račun Lazovića? Neka igra čovek gde hoće - ovakva potcenjivačka izjava ne govori toliko o Lazoviću i Borcu, koliko o tvojoj sujeti, koja Zvezdi sigurno neće doneti ništa dobro. Ko tebi garantuje da ćeš u narednih deset godina osvojiti ijedan trofej?

dario

pre 15 godina

kao veliki zvezdas mogu da vam Kazem da necemo osvojiti nista ove sezone i da na Zvezdinom sajtu smeta istina a to je da imamo Neprofesionalne Ljude i Finasiski Problem od prilike 25 Millona evri o tome ne zeli niko na Marakani da cuje dugova se Nakupilo toliko pa pitam li se sto ce nam Takvi od 25.000 evri plate to nama netreba jer su isti Amateri kao i ovi iz Proslosti Ivic stime to sad i Pokazuje koliko je Amater nista bolji od Piksija kako to moguce da Koroman izjavljuje nesto sasvim drugo da bi rado osto pa sta je sa gajevom izjavom kako se taj ivic ponasa amaterski prema igracima sramota ovo nece Dugo ici bili zivi pa videli dajem Rok do maja tamo trebalo bi da se Zvezda Privatizuje i da se sve istera iz Uprave osim Jugovica
pozdrav mom severu

pg

pre 15 godina

e kod mene na menadzer lazovic presao u partizan,i sa dse ponovo vratio u borac posle dvije sjajne sezone u partizanu,ima tu nesto dobro sto nije dosao,mogu da se kladim da ce ovaj mrkela da bude makar 3 puta bolji!

Nikola

pre 15 godina

Samo da ostanu Koroman i Milijas!Subasic,Burzanovic,Jakovic,Pekaric mogu da idu.Mislim da bi zamene trebalo traziti u omladinskoj skoli jer je Zvezda u velikom dugu i bolje bi bilo da vraca dugove.

Vasileios

pre 15 godina

Ne dirajte Ivica zna sta radi.
Nije on od juce... u olimpiakosu je odlicno radio svoj poso. ne moramo da pravimo istu gresku kao sa Bajevicem.

dario

pre 15 godina

Vidim da neko stiti ivica necu nista na to da kazem ali nemojte mnogo da ga branite nije on nista bolji od pikisija ili Bunje ista je to mustra samo drugo pakovanje

Napred Zvezdo tebe volim ja

pre 15 godina

Svaka cast Ivicu.Izjava je potpuno na svom mestu.Mali se mnogo uobrazio.Posle kad bude hteo da dodje-NECE MOCI

zwezdan zwezdic

pre 15 godina

Iskreno , zadovoljniji sam odlascima nego dolascima igraca . Otarasio se velikog dela losih igraca , sve odlaske podrzavam sem GAJA . Jos kad bi se resio Jakovica , Burzanovica , Subasica i Devica bilo bi super . Sto se tice Koromana i Milijasa , Koroman igra jednu od najlosijih sezona u Zvezdi ( slicno kao Gaj ) mozda bi i on trebao da se proda , dok je Milijas NEZAMENLJIV .

Sto se tice dolazaka , svidja mi se sto su igraci dovodjeni na pozicije koje su nam neophodne ( Isah zad. vezni , Parker of. vezni ... ) . O onome sto je najbitnije da bi mogli da ocenimo dali su dovedeni igraci KVALITETNI za Zvezdu , moci cu nesto konkretnije da kazem kad budem odgledao sve prijateljske utakmice koje treba da odigramo .

Ja se nezaludjujem titulom ove sezone , 7 bodova u nasem prvenstvu je MNOGO . Godinama unazad nakon prelaznog roka mi smo sve slabiji nadam se da od ovog roka vise tako nece biti . Zvezda uvek mora da ide na pobedu i neka tako igraju i ovo prolece , a ako Partizan negde usput prospe bodove nadam se da se " Hajduci " nece ponoviti .

zeka

pre 15 godina

svaka cast ivicu za pojcanja covek pravi red u klubu kogo nema vec par godina tako da i koroman treba da ide da ovi ostali mogu igrat na miru jos malo na ljeto da se pjacamo radi reda i da ozbiljno krenemo sezonu bolje sad da ode ko teba da se ekipa uigrava za sledecu sezonu da ostalima ne zauzima mesto a milijas je ljudina i pravi zvezdas puno je dao zvezdi pa zvezda nema pravo da ga zaustavlja u daljnjoj karijeri nego da mu pomogne da nadje sto bolji angazman pozdrav za sve delije

sever

pre 15 godina

e sad ste nasli da komentarisete ilicevu izjavu iz novina... ocete da ode mozda zbog toga??? kako vam vise nije dosadno... i hvala bogu da neko pravi cistku u ovom nasem klubu.. jer kad god je dosao strani igrac imao je manje prava od ovih nasih FUDBALERA.....treba napraviti tim bez zvezda,,, nije koroman ceo zivot u zvezdi da mi ne mozemo bez njega... nek idu dosadili su vise...

bubnjevi tutnje

pre 15 godina

IVICU ostavi se igrarija sa kupovinom i prodajom igraca ,ti to neznas. stojic, kozic,miskovi',DEN konobar su tvoji mentori.igrao si fudbal nemoj unistavati nase igrace,ako ista odlucujes sto ja sumljam , ondapostuj hleb koji si i sam jeo.pa vljda zasluzuju pare za koje pretrce toliko kilometara na ovom vremenu.zvezda je puno veci klub i zasluzuje bolje rukovodece ljude nego sto je ova posada.vi ste za male camcice ,a ne zabrodinu kakva je nasa zvezda. ako mislite da cete sakriti neke radnje zatvaranjem zvezdinih vrata za zvezdase,novinare isve ostale ljude dobre volje , varate se svi vi kozici,ivici......
(ziska, 28. januar 2009 19:39)
Sumljas? A tek pravopis!!! CCC
Idi decko uci gramatiku smejace ti se kada porastes.
PS. Zvezdasice najjaca si!

dudok

pre 15 godina

ja se vec pomalo zabrinjavam za zvezdu bas me interesuje kako ce se ovo sve zavrsiti na dobro ne ide.a i sto smo doveli dobre igrace.a koromana i burzu nece niko zato ni ne idu nigde zvezda misli da ce ih za 3,4 mil.prodati a oni ne vrede ni 1.uzasno.Treba pod hitno nesto da se radi u zvezdi ili cemi stvarno propasti.

johnny

pre 15 godina

Za sada podržavam Ivića u njegovim odlukama, mislim da igrači na koje ne računa predstavljaju samo trošak za klub a nisu pokazali NIŠTA što govori i mesto na tabeli i igre u prvom delu sezone, morali su da se prave radikalni rezovi da bi se stvari pokrenule sa mesta! Ne treba graditi budućnost kluba na igračima od 30 godina! Takve igrače ne možete prodati nikom ozbiljnom a zna se da klub živi od transfera, kupovina mladih igrača je pravi potez, domaći mladi igrači su nabeđene zvezde i kada odu u inostranstvo tamo po pravilu puknu u prvoj sezoni!

Tomic

pre 15 godina

@Djanfranko Zola
E moj Zola pa da su otisli oni koji nemaju kvalitet, ne bi imali dovoljno igraca ni dva na dva da odigrate.Ovi su otisli jer nece za dzabe da igraju, a ko ostane nema gde, pa onda sta je tu je, bar da igra za rekreativo!!!

grrrr

pre 15 godina

"e kod mene na menadzer lazovic presao u partizan,i sa dse ponovo vratio u borac posle dvije sjajne sezone u partizanu,ima tu nesto dobro sto nije dosao,mogu da se kladim da ce ovaj mrkela da bude makar 3 puta bolji!
(pg, 28. januar 2009 19:33)"

kralj,kralj.... ahahhahahahahahahahahahha....
Zvezda je mogla i da se vrati na stari put uz pomoc Piksija,ali ga "biznismeni" oterali... Ova buranija nsista nece uraditi...

dragan cvetković

pre 15 godina

A šta je sa Zvezdinom decom. Zašto se ne ponudi ugovor omladincima. Džo, Liške, Đota strpljivo čekaju da im se pruži šansa. Zašto dovodite promašaje, a svoju decu zapostavljate?

Miljenko

pre 15 godina

Zašto se Iviću ne osvrneš iza sebe 50m. Videćeš omladince koji vredno treniraju i čekaju svoju šansu. Liške, Džo, Đota ..... bolji su od gomile koje si uspeo da ubediš da dođu u Zvezdu. Đuričić, da je dobar uzeo bi ga Olimpijakos. Zašto je potpisan ugovor sa Kovačevićem kojeg takođe nisi zadržao u Olimpijakosu? Tutorić? Pa zar nam ga nije bilo dosta prošle godine. Dokle Vam doseže pamćenje? Đota, omladinac ( 17 god.) bolji je štoper od svih 6 koliko si ih lagerovao. Opametite se konačno, ili vi to namerno hoćete da Zvezdu rasturite?

davor veternik

pre 15 godina

ko koga ovde laze? koroman kaze da hoce da ostane, a ovaj ga seli u drugi klub. bronovicki tuzi zvezdu, gaj otisao jer se posvadjao sa konobarom, onaj iz zulua placen pola miliona, osamsto hiljada, milion ipo? zlo mute strasno....
ali jbg DELIJAMA odgovara to, jer i njima ide u dzep pa se ne bune....
tuzno..

gagy delija

pre 15 godina

@Pek

opet pricash gluposti...

evo ti pa procitaj lepo u zurnalu jucerasnjem izjavu mladog lazovica...

lepo je izjavio kako je sve bilo dogovoreno i kako je vec spremio kofere za marakanu...
ali NA NJEGOVU ZALOST nije doslo do togatransfera ...
a zasto nije???

pa to svi znamo...jer je decko mislio da je iznad crvene zvezde...

e pa to niko nikad nece biti...
pa da je lepo kristijano ronaldo...odma bi ga oterao da tako bulazni kao klinac...

ja bi licno voleo da decko dodje,jer je stvarno kvalitetan...ali da sezna ko je ko i ko je gde...