Utorak, 27.01.2009.

16:45

Poraz Partizana od Kluža

Fudbaleri Partizana izgubili su od prvaka Rumunije Kluža, sa 1:0 (0:0), u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u turskom Beleku.

Izvor: B92

Poraz Partizana od Kluža IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

Ni paradajz ne jedem zato što je crven!

pre 15 godina

Braćo moja grobarska, stvarno me nervirate! Pa nemojte se bre spuštati na nivo petokrake i prepirati se sa njima jadnima! Oni su bre tako frustrirani i u jednom takvom rasulu da to nije normalno! Mene ne bi začudilo ni kad bi ih sad sretao na ulicama kako kevću na bandere od nemoći i besa kako im klub propada, u kakve su dubioze upali, u kakvim su problemima...Braćo moja, pa da li ste vi svesni da će oni i 3. mesto na tabeli izgubiti posle 21. februara, da će ih i jedan Javor prestići, da će im biti frka da se uopšte plasiraju za evropska takmičenja ove sezone?!? I sad se vi sa njima takvima prepirete ovde?!? Pustite ih bre, poješće se među sobom, samo ih pustite...Provalite bre kakve protivnike biraju na pripremama, koliko paze da SLUČAJNO ne dobiju neki iole kvalitetniji tim za rivala da ih takav tim ne bi nakantao. Mada njih na pripremama znaju da nakantaju i "šlj" timovi, kao letos u Sloveniji...Samo ih se okanite braćo Grobari, reći ćemo im 21. februara sve što imamo da im kažemo! OPET DUPLA KRUNA!

PFC

pre 15 godina

Vrlo dobra igra Partizana,u prvom poluvremenu smo bili egal sa ekipom koja dolazi iz LS i koju nisu mogli da dobiju Chelsea i Roma.Gavran i Djole s obzirom na neuigranost vrlo dobri,kad se pripreme budu zavrsile bice neprelazni.Washington daje novu dimenziju nasoj igri,prosle godine su mnogobrojni i odlicni centarsutevi Robija,Obrada,Tosica bili bezopasni,a sada kad imamo tu visinu u napadu su vec pola gola.Washington je svaki vazdusni duel dobio,i par puta opasno pripretio golmanu Cluj-a,a kad mu je lopta bila u nogama,gotovo je nemoguce da mu se oduzme,sto govori kakvu tehniku ima ovaj momak,bravo Tomicu,pun pogodak.Nikola Vujovic takodje extra pojacanje,brz je kao metak,vrlo jak i izdrz;jiv u duelima,odlicna tehnika i teledirigovan centarsut!Stevic takodje extra igrac,pre svega u odbrani,ali i centarsut mu je dosta dobar.I sada Kosoric.Jos jednom bravo Tomicu!Sjajan potencijal,191cm,brz sto je retkost za stopera,pogotovo takve visine,odlican u skok igri,odlican,pravovremen start i igra iskusno iako ima tek 21 godinu,zaista me je iznenadio,bice stoper extra klase!Nemanja Tomic,decko je vanserijski talenat,perfektan dribling,velo je lucidan i kreativan,stvarno,vec sledece sezone ce kostati 10 miliona!Znaci Washington,Vujovic,Gavrancic uz Moreiru,Djordjevica,Zuku,Fejsu,Ljajica,Obradovica,Stevanovica,Diarru,to je tim za velika dela i joc jaci nego prosle godine!Sad imamo i klupu Petrovic,Tomic,Ilic koji takodje igra dobro,Bogunovic,SteviC,Brezancic,koji takodje igra maestralno i ne bi bilo cudo da bude jos bolji od Obrada!A vi cergo bezite u rupu!Vama vase rukovodstvo prvo dovede neku lokalnu ekipu iz beton lige i vi ih pobedite i onda vam dodje neki prosecan iz bilo koje prve lige i napuni vas lagano,dok mi i igramo za jakim ekipama i pobedjujemo ih!Necu ni da zamislim vas sa Salzburgom ili Clujom pa to bi bilo po 4:0 za njih u oba meca!

ЗОНА

pre 15 godina

Једини спас за Звезду и Партизан је нека врста балканске лиге, као нпр. Јадранска у кошарци.
Нас растурају Бугари,Румуни, Албанци, Кипрани и сл.Не заносимо се више Лигом шампиона или Купом УЕФА, ово је наша реалност. Левски, Клуж, Омонија, Фљамуртари.... мислимо о томе!

Slaytanic

pre 15 godina

Levski u LS,2006. godine,teza grup anego Kluzh ove godine ,ali pokazali su shta umeju xD

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League_2006-07_group_stage

sas

pre 15 godina

Samo cu se nasmejati na ovaj komentar...Izgubili smo od kluba koji je ove godine ucestvovao u LS igrao nereseno sa Celsijem,i deklasirao Romu...Pokrij se usima bre! I na kraju krajeva ovo je samo pripremna utakmica...
(Darko..., 27. januar 2009 17:55)
pa prijatelju i levski je igrao ligu sampiona 2007 godine
(pedja, 27. januar 2009 22:20)
Ali je glat izgubio od Celsia 0-4 kod kuce jel tako?
A silom prilika pratim bugarski fudbal i takodje znam da je sadasnji tim levskog 2X slabiji,od tog koji je tada igrao LS.

realan

pre 15 godina

Realno kluz je tim koji je igraoo ligi prvaka i ne moze koje-god da igra ligu prvaka znaci je veliki kvalitet i nije stamota izgubiti od boljeg realno

grobarcina!

pre 15 godina

au znaci navijaci zvezde nemaju pametnija posla!!!! ovaj JADNI partizan vas je dobio u RUPI sta ocete vise,gubite od timova cija imena ne mogu da se izgovore!

pedja

pre 15 godina

Samo cu se nasmejati na ovaj komentar...Izgubili smo od kluba koji je ove godine ucestvovao u LS igrao nereseno sa Celsijem,i deklasirao Romu...Pokrij se usima bre! I na kraju krajeva ovo je samo pripremna utakmica...
(Darko..., 27. januar 2009 17:55)
pa prijatelju i levski je igrao ligu sampiona 2007 godine

matejasale

pre 15 godina

Poceo Jokan nesposobni da gubi prijateljske utakmice i naravno izbacio Jucu da bi igrao isto tako nesposobni Fejsa(kao Jokan).Imamo dobar tim i katastrofalnog trenera,opet bez taktike,trcanja,prodora-uspavanka jaoj nama na prolece sa ovim trenerom(ako se tako moze nazvati)

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Da partizan izgubi od jedanaest penzionera,grobari bi i tala pisali kako je to jaka ekipa,iz jake penzionerske lige,kako su...Eee kako ste smesni.A da li igrala ona bandera? Eh ti Rumuni...

sasha

pre 15 godina

Roma 1-2 CFR Cluj
CFR Cluj 0-0 Chelsea
CFR Cluj 1-2 Bordeaux
CFR Cluj 1-3 Roma
Chelsea 2-1 CFR Cluj

Koliko god da je Kluz manje poznato ime, po rezultatima ove sezone se vidi da se radi o dosta jakoj ekipi, takodje su trenutno prvi u veoma jakoj rumunskoj ligi...
(jna, 27. januar 2009 16:59)

CFR Cluj - Partizan 1:0

cuje se lavez iz rupe

pre 15 godina

ŠTA JE TOPALOVIĆI? malo ozbiljniji klub i katastofa! SAMO SE NADAJTE!!!
(SUNĐER BOB, 27. januar 2009 17:06)


malo ozbiljniji klub? Nema neozbiljnih klubova na nasim pripremama! :))

Dovoljno je samo pogledati kako igrate vi na pripremama, a kako mi i sve je JASNO! Sve i da ste poceli 3 meseca ranije opet ste miljama daleko od naseg nivoa... i dok je vama centar zbivanja u klubu hoce li otici milijas, koroman, burzanovic, subasic i ko sve ne - mi za to vreme dizemo nivo igre i bavimo se ozbiljnim stvarima, a posle ce "cika Tole" da vam bude kriv!? eee amateri (to cisto i onom tvom sto se poziva na amaterizam da natrljam na nos)

Mozete samo da nam zavidite smarakanci, na svemu! ;)

sick

pre 15 godina

dokle god se mi budemo ovako prepirali nas fudbal ce biti sve gori i gori..... jos malo pa ce i albanci da nas podbedjuju na pripremama....... aloo rumuni i bugari da pobede nase velikane !!! pa bruka i sramota gde smo mi stigli.... jos sad pazite samo jedan tim ide u kupu uefa i jedan u ligu ... pa sve manje i manje bodova cemo imati i na kraju necemo moci ni u intertoto kupu da igramo... !!

Rasko

pre 15 godina

Svaka cast za ovaj rumunski fudbal koliko su samo napredovali, a njihova liga je bar pet puta jaca od nase... A ovi nasi i ako se privatizuju kupice ih neki nasi tajkuni poput Miskovica i gledace da sto bolje iskoriste zemljiste i poslovne prostore, bas njih briga za Zvezdu i Partizan. Sve vise mislim da nasem fudbalu nema spasa!!! I nije mi jasno zasto pre neki dan Grobari navalili izgubili ste od Levskog, sad ovi moji aaaaa izgubili ste od kluza, ljudi to su samo pripremne utakmice, koga je za to briga. PRICACEMO 21-og, pa bolji nek pobedi!!!
POzzZ za sve DELIJE!!!

ciprijani

pre 15 godina

evo jedinog gola http://www.youtube.com/watch?v=hFlM0ggdOTs

partizan pao tek kada su rezerve usle u igru,gledao sam ceo mec,propustili smo par dobrih sansi

cika velja

pre 15 godina

Uporedjujete prvaka Rumunije i osrednji tim Bugarske, pa taman da je i prvak !? Ako jos na to dodamo da su i ligu sampiona igrali ove sezone . . . smesno . . . a i nije, ljudska glupost , nema granicu!

Mikele

pre 15 godina

ahahaha, koji si ti pacenik, sa pola gasa vi nemozete da dobijete ni Hajduk sa Liona!!!

Koje crno uigravanje, a oni se ne uigravaju, ovo pisem samo zato sto ste s*ali o Levskom.

A vi pacenici pomirite se sa time gde nam je fudbal, i Levski i Kluz su ucesnici LS!!

glasRazuma

pre 15 godina

pod broj 1 : vi sto poredite levski i kluz koji je igrao ligu shampiona (i nije se obrukao) mozete samo da se stidite samih sebe.
pod broj 2 : izgubili su nasi rezervisti od njihovih rezervista.. gol je pao u 80 minutu, a drugo poluvreme su igrali rezervisti..
pod broj 3 : ja sam jako zadovoljan,odlicna igra protiv mnogo jakog i ozbiljnog protivnika a tek je pocetak priprema.. cini mi se da cemo da rastimujemo ove na derbiju!

vor_da

pre 15 godina

"delijo" jel znas ti koliko je ispred nas rumunski fudbal!!! nemas ti pojma jer da imas ne bi se blamirao sa glupim komentarima !!! volim partizan !!!!

as

pre 15 godina

Oni su ipak ove godine igrali u ligi sampiona i to sa veoma dobrim rezultatima,a primili smo gol sa drugom postavom,to ipak govori da ovaj poraz nije toliko strasan i ne bi trebalo da se brinemo ipak su ovo pripreme!!!

bojan pfc

pre 15 godina

Nama nesto pricate kad izgubimo,a pogledajte od koga vi gubite prvak Rumunije..hahaha
(delija, 27. januar 2009 17:17) Prvi komentar, ko ce drugi neko kompleksasi!!!
ajde momak idi gledaj svoje dvoriste, mani se ti nas.
A stvarno ne znam, koji je jaci tim levski ili kluz koji je igrao ligu sampiona! ajde,ajde pravite strategiju za javor kako da sacuvate to vase trece mesto, i to ce biti uspeh za vas...

zorz

pre 15 godina

koliko ovde ima ljudi(mada ja bih rekao klinaca) koji pojma nemaju o fudbalu.Kluz je bar 2 puta jaci od Partizana i Zvezde zajedno!Imate li vi pojma koliki je njihov budzet?Imate li pojma kakve strance oni dovode?Pre nego sto bilo sta progovorite zbog mrznje prema Partizanu informisite se jer to sto pisete otkriva svo vase neznanje i nepoznavanje fudbala.A zasto je Kluz toliko bolji od dva nasa najveca kluba to treba da sami sebe zapitamo a ne da govorimo i pisemo gluposti

ZEX

pre 15 godina

Nista strasno moglo je i biti obratno mada mora se reci da je Kluz za nijansu bolji za sada a i gol koji su nam dali mislim da je bio ofsajd.

Dekicar

pre 15 godina

Pocelo je pocelo.....a nama nesto pricate za Levski....
Pa, odvalicemo vas u derbiju.
Ipak je tradicija na nasoj strani, cak i na vasem lavoru...

kokorayko

pre 15 godina

Realno i Partizan i Zvezda u Rumunskom prvenstvu, ne bi mogli da se plasiraju bolje od trećeg mesta. Zato ne lupetajte više o Rumunima, budimo realni naša liga je jedna od najgorih u evropi.

GROBAR JUG

pre 15 godina

Koliko puta treba da se dokaze Jokanoviciu da Partizan nije isti sa Zukom i bez njega, mozda on nije igrac za velike klubove ali za Partizan je nezamenljiv time sto gura Fejsu na njegovo mesto upropastice celu ekipu ...

Darko...

pre 15 godina

Nama nesto pricate kad izgubimo,a pogledajte od koga vi gubite prvak Rumunije..hahaha
(delija, 27. januar 2009 17:17)

Samo cu se nasmejati na ovaj komentar...Izgubili smo od kluba koji je ove godine ucestvovao u LS igrao nereseno sa Celsijem,i deklasirao Romu...Pokrij se usima bre! I na kraju krajeva ovo je samo pripremna utakmica...

PFC

pre 15 godina

nije strasno,s`obzirom da su igrali ligu sampiona,a i ovo nam nece biti prva postava,nije lose sve u svemu :))

Ceka se derbi !
Napred Partizan !

ivan

pre 15 godina

Gavrancic zvani usporeni snimak prica o tempiranju forme.Sine samo jedni pitanje:sto si protiv holandije bio kod doktora na stelovanje kicme,verovatno zato sto je robenu proradila biciklica ;)Grobari smesni ste i uvek cete ostati smesni,imate srece sto je zvezda u ocaju pa se hvalite poslednjim rezultatima,ali to zadovoljstvo ce kratko trajati .

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Gledao sam prenos na nekom sajtu,nashao sam,mogu vam reci da za ovaj deo priprema igramo extra brzo.Tomic je decno fenomenalan,ja se kladim ako udje na derbiju da ima rsum da napravi onim balvanima Pjecinovicu i Tomovicu,Moreira extra,sansi puno i za nas i za Cluj,samo shto su oni uspeli preko Traorea da savladaju Radosavljevica.

To bi bilo to,ja mislim da sada komotno mogu da kazem da uzimamo titulu opet,ne vidim ekipu kod nas koja moze da nas nadigra,sem ako sami sebe ne nadigramo,kao shto smo uspeli vishe puta u toku prvog dela sezone.

Matke RS

pre 15 godina

Sta bi sa onim silnim partizanom? Sahom, krljem, neprikosnovenim klubom i svim ostalim?! Eh da je srece, pa da naslovi vijesti i za partizan i za zvezdu glase: "Jos jedna rutinska pobjeda nasih", protiv... Rumunskih, Bugarskih i slicnih klubova, ali sada su oni daleko i to je tuzna realnost. Pozdrav iz Republike Srpske.

Andrej

pre 15 godina

samo još jedan dokaz da svako može da izgubi od svakog. tako da dragi grobari, zamolio bih vas da ne režite više na nas. imate svoje dvorište a imamo ga i mi, pa lepo svako na svoju stranu.

S2par

pre 15 godina

Gledao sam ceo mech i mogu vam reci da nama odbrana i dalje ne shtima.Ni jedan vazdushni duel u nashem shesneastercu nismo dobili.Oni su postigli gol iz ofsajda ali bez obzira na to golman Radosavljevic je delom kriv.Ipak su ovo pripreme i nema sumnje da ce biti bolje!

Jedan je ILIC Kapiten!!!

pre 15 godina

Danas nam je divan dan nasem Baci kao da je rodjendan! E vala bio je I red da I nas jednom Rumuni pobede makar zbog Bace...uzivaj Baco u ovom danu zasluzio si hehe

Bogdanelo

pre 15 godina

Jokan je trebao da u 1.poluvremenu na teren izvede prvu postavu, a u 2.poluvremenu drugu a ne mesano. U svakom slucaju treba probati sve igrace. Samo napred Partizane!!!

Najjaci Srbin

pre 15 godina

@Dzeger F... Dzegi brate jel' ti vec sad pokazujes strah i postovanje za jedinog svetskog SAMPIONA ikada s'ovih prostora, CRVENU ZVEZDU? Hvala brate, vidimo se uskoro!

nz

pre 15 godina

Ne znam koga ovi gani prozivaju. Kluz je uzeo bodove Romi i Celsiju u LS sto znaci da nisu bas losa ekipa. A njihovi protivnici su slabe i nejake ekipa poput njih.

Bora-Alcatraz

pre 15 godina

Nema veze,dva tima su igrala,malo losije drugo poluvreme,sve u svemu ok,sve cemo razbiti na prolece!!Mali Ljajic rastura kako igra!!

Dzeger F.

pre 15 godina

Da smo igrali za Kup Uefa ili Ligu Sampiona sigurno bi ih pobedili ipak je ovo samo stelovanje forme.dva tima u dva poluvremena to je tipicno isprobavanje igraca nema nikakve veze sa rezultatom i prestizom,a gas zna se kad treba da se da u Derbiju i to sa pola gasa razbicemo Zvezdu....

Baca

pre 15 godina

Hahha, bravo CFR. A lozili ste se nesto kad ste dobili Poli Tm da vam je kao shatro bolji fudbal od naseg. Politehnica je tek 5 ekipa po vrednosti u Rumuniji posle Dinama , Cluja, Steaue i Uniree. Sledi slican rezultat u kvalifikacijama za SP na prolece u paklu stadiona u Konstanci. Hai Romania!

SF-SN

pre 15 godina

I poluvreme: Izjednačena igra, par prilika na obe strane
Božović-vrlo siguran, do odličan;
Stević-vrlo dobar u odbrani ali ne pomaže previše Ljajiću u napadu. Da li je to po Jokanovoj komandi ili je samo početna nesigurnost, neznam, u svakom slučaju nije bilo dovoljno probijanja po toj strani (bar u ovoj kombinaciji sa Vašingtonom to nije ispalo baš najbolje);
Kapiten i Gavran-solidno, izuzev nekih nesigurnosti kod ubacivanja sa strane (ali to
nažalost nije ništa novo, zar ne?);
Brezančić-solidno u odbrani, dobar u napadu, pomagao Vujoviću, vidi se naša škola:)
Fejsa-sam na zadnjem veznom, dobar u "kvarenju" igre protivnika, možda treba bolja
komunikacija sa Dr.Mo-om. što je ključno u ovoj varjijanti bez Juce (biće bolje kad dobije više samopouzdanja kroz kompletne pripreme);
Doktor-srce ekipe, malo nervozan, a i sudija se malo "navrz'o" na njega, pa nam je i igra zato bila malo raztrzana;
Vujović-potvrdijo da ima odličan centaršut, mnogo će nam značiti, jedina zamerka (što važi i za Ljajića) ni jedan šut sa distance, moramo malo raznovrsnije, ali ima vremena;
Ljajić-pokazao zašto je tu gde jeste sa samo 17 godina, svaka čast. Ako bude održao voljni momenat do kraja sezone, nema straha za pad kreativnosti u vezi, posle ova dva odlazka;
Mamba-uvek opasan, mada sa Vašingtonom, po mom mišljenju, mora da proba da mu stoji malo bliže (što nije njegova karakteristika, njemu treba prostor) ali biće i toga, a kad bude, biće njih dvojca paklen par;
Vašington-kad god je stigao do lopte, gol šansa, jedina zamerka je da mora čvršće da ulazi u vazdušne duele (mogao bi da bude vrlo važan igrač u nastavku prvenstva)
U drugom poluvremenu igralo se stihijski, obzirom na promenjene sastave (ne računajući bekove, praktično drugi tim Partizana):
Knežević-agilan ide na sve lopte, biće do jeseni kompletan štoper;
Robi Stevanović-odličan, stalna pretnja po boku, dobar i u odbrani;
Obradović-na reprezentativnom nivou, siguran, opasan kad probije po strani, tehnika kao da igra veznog, puno snage uložio, malo se osetilo da ima "teške noge" zbog priprema na kraju;
Raca Petrović-pravi Grobar, preuzima odgovornost na sebe, ko da je standardan prvotimac;
Litvanski Duljaj-bilo ga je svuda, grize, da se dokaže. Da li je igrač za Partizan? Jeste. Da li nam treba? Teoretski, da. Da li će potpisati? Odlucice cena...
Bogunović-voljni momenat kao i uvek na maksimumu,vraća se, pomaže ali nije dobijao upotrebljive lopte, da bi mogao da zaključim više;
Ostali-biće bolje, naročito mislim na Tomića i ostale mladje, koji su verovatno u posebnim okolnostima zbog intenziteta priprema...
Sve u svemu odlično nam ide, sa jakim protivnikom smo prvo poluvreme odigrali ravnopravno, sredinom drugog se malo pogubili, primili taj "evrogol", pribrali se, mogli da izjednačimo, ali nema veze, utisak ostaje isti, da se dobro radi...

NUSKNP

jna

pre 15 godina

Roma 1-2 CFR Cluj
CFR Cluj 0-0 Chelsea
CFR Cluj 1-2 Bordeaux
CFR Cluj 1-3 Roma
Chelsea 2-1 CFR Cluj

Koliko god da je Kluz manje poznato ime, po rezultatima ove sezone se vidi da se radi o dosta jakoj ekipi, takodje su trenutno prvi u veoma jakoj rumunskoj ligi...

SF-SN

pre 15 godina

I poluvreme: Izjednačena igra, par prilika na obe strane
Božović-vrlo siguran, do odličan;
Stević-vrlo dobar u odbrani ali ne pomaže previše Ljajiću u napadu. Da li je to po Jokanovoj komandi ili je samo početna nesigurnost, neznam, u svakom slučaju nije bilo dovoljno probijanja po toj strani (bar u ovoj kombinaciji sa Vašingtonom to nije ispalo baš najbolje);
Kapiten i Gavran-solidno, izuzev nekih nesigurnosti kod ubacivanja sa strane (ali to
nažalost nije ništa novo, zar ne?);
Brezančić-solidno u odbrani, dobar u napadu, pomagao Vujoviću, vidi se naša škola:)
Fejsa-sam na zadnjem veznom, dobar u "kvarenju" igre protivnika, možda treba bolja
komunikacija sa Dr.Mo-om. što je ključno u ovoj varjijanti bez Juce (biće bolje kad dobije više samopouzdanja kroz kompletne pripreme);
Doktor-srce ekipe, malo nervozan, a i sudija se malo "navrz'o" na njega, pa nam je i igra zato bila malo raztrzana;
Vujović-potvrdijo da ima odličan centaršut, mnogo će nam značiti, jedina zamerka (što važi i za Ljajića) ni jedan šut sa distance, moramo malo raznovrsnije, ali ima vremena;
Ljajić-pokazao zašto je tu gde jeste sa samo 17 godina, svaka čast. Ako bude održao voljni momenat do kraja sezone, nema straha za pad kreativnosti u vezi, posle ova dva odlazka;
Mamba-uvek opasan, mada sa Vašingtonom, po mom mišljenju, mora da proba da mu stoji malo bliže (što nije njegova karakteristika, njemu treba prostor) ali biće i toga, a kad bude, biće njih dvojca paklen par;
Vašington-kad god je stigao do lopte, gol šansa, jedina zamerka je da mora čvršće da ulazi u vazdušne duele (mogao bi da bude vrlo važan igrač u nastavku prvenstva)
U drugom poluvremenu igralo se stihijski, obzirom na promenjene sastave (ne računajući bekove, praktično drugi tim Partizana):
Knežević-agilan ide na sve lopte, biće do jeseni kompletan štoper;
Robi Stevanović-odličan, stalna pretnja po boku, dobar i u odbrani;
Obradović-na reprezentativnom nivou, siguran, opasan kad probije po strani, tehnika kao da igra veznog, puno snage uložio, malo se osetilo da ima "teške noge" zbog priprema na kraju;
Raca Petrović-pravi Grobar, preuzima odgovornost na sebe, ko da je standardan prvotimac;
Litvanski Duljaj-bilo ga je svuda, grize, da se dokaže. Da li je igrač za Partizan? Jeste. Da li nam treba? Teoretski, da. Da li će potpisati? Odlucice cena...
Bogunović-voljni momenat kao i uvek na maksimumu,vraća se, pomaže ali nije dobijao upotrebljive lopte, da bi mogao da zaključim više;
Ostali-biće bolje, naročito mislim na Tomića i ostale mladje, koji su verovatno u posebnim okolnostima zbog intenziteta priprema...
Sve u svemu odlično nam ide, sa jakim protivnikom smo prvo poluvreme odigrali ravnopravno, sredinom drugog se malo pogubili, primili taj "evrogol", pribrali se, mogli da izjednačimo, ali nema veze, utisak ostaje isti, da se dobro radi...

NUSKNP

Jedan je ILIC Kapiten!!!

pre 15 godina

Danas nam je divan dan nasem Baci kao da je rodjendan! E vala bio je I red da I nas jednom Rumuni pobede makar zbog Bace...uzivaj Baco u ovom danu zasluzio si hehe

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Gledao sam prenos na nekom sajtu,nashao sam,mogu vam reci da za ovaj deo priprema igramo extra brzo.Tomic je decno fenomenalan,ja se kladim ako udje na derbiju da ima rsum da napravi onim balvanima Pjecinovicu i Tomovicu,Moreira extra,sansi puno i za nas i za Cluj,samo shto su oni uspeli preko Traorea da savladaju Radosavljevica.

To bi bilo to,ja mislim da sada komotno mogu da kazem da uzimamo titulu opet,ne vidim ekipu kod nas koja moze da nas nadigra,sem ako sami sebe ne nadigramo,kao shto smo uspeli vishe puta u toku prvog dela sezone.

jna

pre 15 godina

Roma 1-2 CFR Cluj
CFR Cluj 0-0 Chelsea
CFR Cluj 1-2 Bordeaux
CFR Cluj 1-3 Roma
Chelsea 2-1 CFR Cluj

Koliko god da je Kluz manje poznato ime, po rezultatima ove sezone se vidi da se radi o dosta jakoj ekipi, takodje su trenutno prvi u veoma jakoj rumunskoj ligi...

Dekicar

pre 15 godina

Pocelo je pocelo.....a nama nesto pricate za Levski....
Pa, odvalicemo vas u derbiju.
Ipak je tradicija na nasoj strani, cak i na vasem lavoru...

Darko...

pre 15 godina

Nama nesto pricate kad izgubimo,a pogledajte od koga vi gubite prvak Rumunije..hahaha
(delija, 27. januar 2009 17:17)

Samo cu se nasmejati na ovaj komentar...Izgubili smo od kluba koji je ove godine ucestvovao u LS igrao nereseno sa Celsijem,i deklasirao Romu...Pokrij se usima bre! I na kraju krajeva ovo je samo pripremna utakmica...

Dzeger F.

pre 15 godina

Da smo igrali za Kup Uefa ili Ligu Sampiona sigurno bi ih pobedili ipak je ovo samo stelovanje forme.dva tima u dva poluvremena to je tipicno isprobavanje igraca nema nikakve veze sa rezultatom i prestizom,a gas zna se kad treba da se da u Derbiju i to sa pola gasa razbicemo Zvezdu....

Baca

pre 15 godina

Hahha, bravo CFR. A lozili ste se nesto kad ste dobili Poli Tm da vam je kao shatro bolji fudbal od naseg. Politehnica je tek 5 ekipa po vrednosti u Rumuniji posle Dinama , Cluja, Steaue i Uniree. Sledi slican rezultat u kvalifikacijama za SP na prolece u paklu stadiona u Konstanci. Hai Romania!

zorz

pre 15 godina

koliko ovde ima ljudi(mada ja bih rekao klinaca) koji pojma nemaju o fudbalu.Kluz je bar 2 puta jaci od Partizana i Zvezde zajedno!Imate li vi pojma koliki je njihov budzet?Imate li pojma kakve strance oni dovode?Pre nego sto bilo sta progovorite zbog mrznje prema Partizanu informisite se jer to sto pisete otkriva svo vase neznanje i nepoznavanje fudbala.A zasto je Kluz toliko bolji od dva nasa najveca kluba to treba da sami sebe zapitamo a ne da govorimo i pisemo gluposti

cika velja

pre 15 godina

Uporedjujete prvaka Rumunije i osrednji tim Bugarske, pa taman da je i prvak !? Ako jos na to dodamo da su i ligu sampiona igrali ove sezone . . . smesno . . . a i nije, ljudska glupost , nema granicu!

vor_da

pre 15 godina

"delijo" jel znas ti koliko je ispred nas rumunski fudbal!!! nemas ti pojma jer da imas ne bi se blamirao sa glupim komentarima !!! volim partizan !!!!

glasRazuma

pre 15 godina

pod broj 1 : vi sto poredite levski i kluz koji je igrao ligu shampiona (i nije se obrukao) mozete samo da se stidite samih sebe.
pod broj 2 : izgubili su nasi rezervisti od njihovih rezervista.. gol je pao u 80 minutu, a drugo poluvreme su igrali rezervisti..
pod broj 3 : ja sam jako zadovoljan,odlicna igra protiv mnogo jakog i ozbiljnog protivnika a tek je pocetak priprema.. cini mi se da cemo da rastimujemo ove na derbiju!

S2par

pre 15 godina

Gledao sam ceo mech i mogu vam reci da nama odbrana i dalje ne shtima.Ni jedan vazdushni duel u nashem shesneastercu nismo dobili.Oni su postigli gol iz ofsajda ali bez obzira na to golman Radosavljevic je delom kriv.Ipak su ovo pripreme i nema sumnje da ce biti bolje!

Andrej

pre 15 godina

samo još jedan dokaz da svako može da izgubi od svakog. tako da dragi grobari, zamolio bih vas da ne režite više na nas. imate svoje dvorište a imamo ga i mi, pa lepo svako na svoju stranu.

kokorayko

pre 15 godina

Realno i Partizan i Zvezda u Rumunskom prvenstvu, ne bi mogli da se plasiraju bolje od trećeg mesta. Zato ne lupetajte više o Rumunima, budimo realni naša liga je jedna od najgorih u evropi.

PFC

pre 15 godina

nije strasno,s`obzirom da su igrali ligu sampiona,a i ovo nam nece biti prva postava,nije lose sve u svemu :))

Ceka se derbi !
Napred Partizan !

nz

pre 15 godina

Ne znam koga ovi gani prozivaju. Kluz je uzeo bodove Romi i Celsiju u LS sto znaci da nisu bas losa ekipa. A njihovi protivnici su slabe i nejake ekipa poput njih.

bojan pfc

pre 15 godina

Nama nesto pricate kad izgubimo,a pogledajte od koga vi gubite prvak Rumunije..hahaha
(delija, 27. januar 2009 17:17) Prvi komentar, ko ce drugi neko kompleksasi!!!
ajde momak idi gledaj svoje dvoriste, mani se ti nas.
A stvarno ne znam, koji je jaci tim levski ili kluz koji je igrao ligu sampiona! ajde,ajde pravite strategiju za javor kako da sacuvate to vase trece mesto, i to ce biti uspeh za vas...

ivan

pre 15 godina

Gavrancic zvani usporeni snimak prica o tempiranju forme.Sine samo jedni pitanje:sto si protiv holandije bio kod doktora na stelovanje kicme,verovatno zato sto je robenu proradila biciklica ;)Grobari smesni ste i uvek cete ostati smesni,imate srece sto je zvezda u ocaju pa se hvalite poslednjim rezultatima,ali to zadovoljstvo ce kratko trajati .

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Da partizan izgubi od jedanaest penzionera,grobari bi i tala pisali kako je to jaka ekipa,iz jake penzionerske lige,kako su...Eee kako ste smesni.A da li igrala ona bandera? Eh ti Rumuni...

Bora-Alcatraz

pre 15 godina

Nema veze,dva tima su igrala,malo losije drugo poluvreme,sve u svemu ok,sve cemo razbiti na prolece!!Mali Ljajic rastura kako igra!!

Najjaci Srbin

pre 15 godina

@Dzeger F... Dzegi brate jel' ti vec sad pokazujes strah i postovanje za jedinog svetskog SAMPIONA ikada s'ovih prostora, CRVENU ZVEZDU? Hvala brate, vidimo se uskoro!

Matke RS

pre 15 godina

Sta bi sa onim silnim partizanom? Sahom, krljem, neprikosnovenim klubom i svim ostalim?! Eh da je srece, pa da naslovi vijesti i za partizan i za zvezdu glase: "Jos jedna rutinska pobjeda nasih", protiv... Rumunskih, Bugarskih i slicnih klubova, ali sada su oni daleko i to je tuzna realnost. Pozdrav iz Republike Srpske.

Bogdanelo

pre 15 godina

Jokan je trebao da u 1.poluvremenu na teren izvede prvu postavu, a u 2.poluvremenu drugu a ne mesano. U svakom slucaju treba probati sve igrace. Samo napred Partizane!!!

Rasko

pre 15 godina

Svaka cast za ovaj rumunski fudbal koliko su samo napredovali, a njihova liga je bar pet puta jaca od nase... A ovi nasi i ako se privatizuju kupice ih neki nasi tajkuni poput Miskovica i gledace da sto bolje iskoriste zemljiste i poslovne prostore, bas njih briga za Zvezdu i Partizan. Sve vise mislim da nasem fudbalu nema spasa!!! I nije mi jasno zasto pre neki dan Grobari navalili izgubili ste od Levskog, sad ovi moji aaaaa izgubili ste od kluza, ljudi to su samo pripremne utakmice, koga je za to briga. PRICACEMO 21-og, pa bolji nek pobedi!!!
POzzZ za sve DELIJE!!!

cuje se lavez iz rupe

pre 15 godina

ŠTA JE TOPALOVIĆI? malo ozbiljniji klub i katastofa! SAMO SE NADAJTE!!!
(SUNĐER BOB, 27. januar 2009 17:06)


malo ozbiljniji klub? Nema neozbiljnih klubova na nasim pripremama! :))

Dovoljno je samo pogledati kako igrate vi na pripremama, a kako mi i sve je JASNO! Sve i da ste poceli 3 meseca ranije opet ste miljama daleko od naseg nivoa... i dok je vama centar zbivanja u klubu hoce li otici milijas, koroman, burzanovic, subasic i ko sve ne - mi za to vreme dizemo nivo igre i bavimo se ozbiljnim stvarima, a posle ce "cika Tole" da vam bude kriv!? eee amateri (to cisto i onom tvom sto se poziva na amaterizam da natrljam na nos)

Mozete samo da nam zavidite smarakanci, na svemu! ;)

ZEX

pre 15 godina

Nista strasno moglo je i biti obratno mada mora se reci da je Kluz za nijansu bolji za sada a i gol koji su nam dali mislim da je bio ofsajd.

Mikele

pre 15 godina

ahahaha, koji si ti pacenik, sa pola gasa vi nemozete da dobijete ni Hajduk sa Liona!!!

Koje crno uigravanje, a oni se ne uigravaju, ovo pisem samo zato sto ste s*ali o Levskom.

A vi pacenici pomirite se sa time gde nam je fudbal, i Levski i Kluz su ucesnici LS!!

GROBAR JUG

pre 15 godina

Koliko puta treba da se dokaze Jokanoviciu da Partizan nije isti sa Zukom i bez njega, mozda on nije igrac za velike klubove ali za Partizan je nezamenljiv time sto gura Fejsu na njegovo mesto upropastice celu ekipu ...

as

pre 15 godina

Oni su ipak ove godine igrali u ligi sampiona i to sa veoma dobrim rezultatima,a primili smo gol sa drugom postavom,to ipak govori da ovaj poraz nije toliko strasan i ne bi trebalo da se brinemo ipak su ovo pripreme!!!

sasha

pre 15 godina

Roma 1-2 CFR Cluj
CFR Cluj 0-0 Chelsea
CFR Cluj 1-2 Bordeaux
CFR Cluj 1-3 Roma
Chelsea 2-1 CFR Cluj

Koliko god da je Kluz manje poznato ime, po rezultatima ove sezone se vidi da se radi o dosta jakoj ekipi, takodje su trenutno prvi u veoma jakoj rumunskoj ligi...
(jna, 27. januar 2009 16:59)

CFR Cluj - Partizan 1:0

PFC

pre 15 godina

Vrlo dobra igra Partizana,u prvom poluvremenu smo bili egal sa ekipom koja dolazi iz LS i koju nisu mogli da dobiju Chelsea i Roma.Gavran i Djole s obzirom na neuigranost vrlo dobri,kad se pripreme budu zavrsile bice neprelazni.Washington daje novu dimenziju nasoj igri,prosle godine su mnogobrojni i odlicni centarsutevi Robija,Obrada,Tosica bili bezopasni,a sada kad imamo tu visinu u napadu su vec pola gola.Washington je svaki vazdusni duel dobio,i par puta opasno pripretio golmanu Cluj-a,a kad mu je lopta bila u nogama,gotovo je nemoguce da mu se oduzme,sto govori kakvu tehniku ima ovaj momak,bravo Tomicu,pun pogodak.Nikola Vujovic takodje extra pojacanje,brz je kao metak,vrlo jak i izdrz;jiv u duelima,odlicna tehnika i teledirigovan centarsut!Stevic takodje extra igrac,pre svega u odbrani,ali i centarsut mu je dosta dobar.I sada Kosoric.Jos jednom bravo Tomicu!Sjajan potencijal,191cm,brz sto je retkost za stopera,pogotovo takve visine,odlican u skok igri,odlican,pravovremen start i igra iskusno iako ima tek 21 godinu,zaista me je iznenadio,bice stoper extra klase!Nemanja Tomic,decko je vanserijski talenat,perfektan dribling,velo je lucidan i kreativan,stvarno,vec sledece sezone ce kostati 10 miliona!Znaci Washington,Vujovic,Gavrancic uz Moreiru,Djordjevica,Zuku,Fejsu,Ljajica,Obradovica,Stevanovica,Diarru,to je tim za velika dela i joc jaci nego prosle godine!Sad imamo i klupu Petrovic,Tomic,Ilic koji takodje igra dobro,Bogunovic,SteviC,Brezancic,koji takodje igra maestralno i ne bi bilo cudo da bude jos bolji od Obrada!A vi cergo bezite u rupu!Vama vase rukovodstvo prvo dovede neku lokalnu ekipu iz beton lige i vi ih pobedite i onda vam dodje neki prosecan iz bilo koje prve lige i napuni vas lagano,dok mi i igramo za jakim ekipama i pobedjujemo ih!Necu ni da zamislim vas sa Salzburgom ili Clujom pa to bi bilo po 4:0 za njih u oba meca!

pedja

pre 15 godina

Samo cu se nasmejati na ovaj komentar...Izgubili smo od kluba koji je ove godine ucestvovao u LS igrao nereseno sa Celsijem,i deklasirao Romu...Pokrij se usima bre! I na kraju krajeva ovo je samo pripremna utakmica...
(Darko..., 27. januar 2009 17:55)
pa prijatelju i levski je igrao ligu sampiona 2007 godine

Ni paradajz ne jedem zato što je crven!

pre 15 godina

Braćo moja grobarska, stvarno me nervirate! Pa nemojte se bre spuštati na nivo petokrake i prepirati se sa njima jadnima! Oni su bre tako frustrirani i u jednom takvom rasulu da to nije normalno! Mene ne bi začudilo ni kad bi ih sad sretao na ulicama kako kevću na bandere od nemoći i besa kako im klub propada, u kakve su dubioze upali, u kakvim su problemima...Braćo moja, pa da li ste vi svesni da će oni i 3. mesto na tabeli izgubiti posle 21. februara, da će ih i jedan Javor prestići, da će im biti frka da se uopšte plasiraju za evropska takmičenja ove sezone?!? I sad se vi sa njima takvima prepirete ovde?!? Pustite ih bre, poješće se među sobom, samo ih pustite...Provalite bre kakve protivnike biraju na pripremama, koliko paze da SLUČAJNO ne dobiju neki iole kvalitetniji tim za rivala da ih takav tim ne bi nakantao. Mada njih na pripremama znaju da nakantaju i "šlj" timovi, kao letos u Sloveniji...Samo ih se okanite braćo Grobari, reći ćemo im 21. februara sve što imamo da im kažemo! OPET DUPLA KRUNA!

Slaytanic

pre 15 godina

Levski u LS,2006. godine,teza grup anego Kluzh ove godine ,ali pokazali su shta umeju xD

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League_2006-07_group_stage

matejasale

pre 15 godina

Poceo Jokan nesposobni da gubi prijateljske utakmice i naravno izbacio Jucu da bi igrao isto tako nesposobni Fejsa(kao Jokan).Imamo dobar tim i katastrofalnog trenera,opet bez taktike,trcanja,prodora-uspavanka jaoj nama na prolece sa ovim trenerom(ako se tako moze nazvati)

realan

pre 15 godina

Realno kluz je tim koji je igraoo ligi prvaka i ne moze koje-god da igra ligu prvaka znaci je veliki kvalitet i nije stamota izgubiti od boljeg realno

sas

pre 15 godina

Samo cu se nasmejati na ovaj komentar...Izgubili smo od kluba koji je ove godine ucestvovao u LS igrao nereseno sa Celsijem,i deklasirao Romu...Pokrij se usima bre! I na kraju krajeva ovo je samo pripremna utakmica...
(Darko..., 27. januar 2009 17:55)
pa prijatelju i levski je igrao ligu sampiona 2007 godine
(pedja, 27. januar 2009 22:20)
Ali je glat izgubio od Celsia 0-4 kod kuce jel tako?
A silom prilika pratim bugarski fudbal i takodje znam da je sadasnji tim levskog 2X slabiji,od tog koji je tada igrao LS.

grobarcina!

pre 15 godina

au znaci navijaci zvezde nemaju pametnija posla!!!! ovaj JADNI partizan vas je dobio u RUPI sta ocete vise,gubite od timova cija imena ne mogu da se izgovore!

ЗОНА

pre 15 godina

Једини спас за Звезду и Партизан је нека врста балканске лиге, као нпр. Јадранска у кошарци.
Нас растурају Бугари,Румуни, Албанци, Кипрани и сл.Не заносимо се више Лигом шампиона или Купом УЕФА, ово је наша реалност. Левски, Клуж, Омонија, Фљамуртари.... мислимо о томе!

sick

pre 15 godina

dokle god se mi budemo ovako prepirali nas fudbal ce biti sve gori i gori..... jos malo pa ce i albanci da nas podbedjuju na pripremama....... aloo rumuni i bugari da pobede nase velikane !!! pa bruka i sramota gde smo mi stigli.... jos sad pazite samo jedan tim ide u kupu uefa i jedan u ligu ... pa sve manje i manje bodova cemo imati i na kraju necemo moci ni u intertoto kupu da igramo... !!

ciprijani

pre 15 godina

evo jedinog gola http://www.youtube.com/watch?v=hFlM0ggdOTs

partizan pao tek kada su rezerve usle u igru,gledao sam ceo mec,propustili smo par dobrih sansi

Baca

pre 15 godina

Hahha, bravo CFR. A lozili ste se nesto kad ste dobili Poli Tm da vam je kao shatro bolji fudbal od naseg. Politehnica je tek 5 ekipa po vrednosti u Rumuniji posle Dinama , Cluja, Steaue i Uniree. Sledi slican rezultat u kvalifikacijama za SP na prolece u paklu stadiona u Konstanci. Hai Romania!

Dekicar

pre 15 godina

Pocelo je pocelo.....a nama nesto pricate za Levski....
Pa, odvalicemo vas u derbiju.
Ipak je tradicija na nasoj strani, cak i na vasem lavoru...

ivan

pre 15 godina

Gavrancic zvani usporeni snimak prica o tempiranju forme.Sine samo jedni pitanje:sto si protiv holandije bio kod doktora na stelovanje kicme,verovatno zato sto je robenu proradila biciklica ;)Grobari smesni ste i uvek cete ostati smesni,imate srece sto je zvezda u ocaju pa se hvalite poslednjim rezultatima,ali to zadovoljstvo ce kratko trajati .

SF-SN

pre 15 godina

I poluvreme: Izjednačena igra, par prilika na obe strane
Božović-vrlo siguran, do odličan;
Stević-vrlo dobar u odbrani ali ne pomaže previše Ljajiću u napadu. Da li je to po Jokanovoj komandi ili je samo početna nesigurnost, neznam, u svakom slučaju nije bilo dovoljno probijanja po toj strani (bar u ovoj kombinaciji sa Vašingtonom to nije ispalo baš najbolje);
Kapiten i Gavran-solidno, izuzev nekih nesigurnosti kod ubacivanja sa strane (ali to
nažalost nije ništa novo, zar ne?);
Brezančić-solidno u odbrani, dobar u napadu, pomagao Vujoviću, vidi se naša škola:)
Fejsa-sam na zadnjem veznom, dobar u "kvarenju" igre protivnika, možda treba bolja
komunikacija sa Dr.Mo-om. što je ključno u ovoj varjijanti bez Juce (biće bolje kad dobije više samopouzdanja kroz kompletne pripreme);
Doktor-srce ekipe, malo nervozan, a i sudija se malo "navrz'o" na njega, pa nam je i igra zato bila malo raztrzana;
Vujović-potvrdijo da ima odličan centaršut, mnogo će nam značiti, jedina zamerka (što važi i za Ljajića) ni jedan šut sa distance, moramo malo raznovrsnije, ali ima vremena;
Ljajić-pokazao zašto je tu gde jeste sa samo 17 godina, svaka čast. Ako bude održao voljni momenat do kraja sezone, nema straha za pad kreativnosti u vezi, posle ova dva odlazka;
Mamba-uvek opasan, mada sa Vašingtonom, po mom mišljenju, mora da proba da mu stoji malo bliže (što nije njegova karakteristika, njemu treba prostor) ali biće i toga, a kad bude, biće njih dvojca paklen par;
Vašington-kad god je stigao do lopte, gol šansa, jedina zamerka je da mora čvršće da ulazi u vazdušne duele (mogao bi da bude vrlo važan igrač u nastavku prvenstva)
U drugom poluvremenu igralo se stihijski, obzirom na promenjene sastave (ne računajući bekove, praktično drugi tim Partizana):
Knežević-agilan ide na sve lopte, biće do jeseni kompletan štoper;
Robi Stevanović-odličan, stalna pretnja po boku, dobar i u odbrani;
Obradović-na reprezentativnom nivou, siguran, opasan kad probije po strani, tehnika kao da igra veznog, puno snage uložio, malo se osetilo da ima "teške noge" zbog priprema na kraju;
Raca Petrović-pravi Grobar, preuzima odgovornost na sebe, ko da je standardan prvotimac;
Litvanski Duljaj-bilo ga je svuda, grize, da se dokaže. Da li je igrač za Partizan? Jeste. Da li nam treba? Teoretski, da. Da li će potpisati? Odlucice cena...
Bogunović-voljni momenat kao i uvek na maksimumu,vraća se, pomaže ali nije dobijao upotrebljive lopte, da bi mogao da zaključim više;
Ostali-biće bolje, naročito mislim na Tomića i ostale mladje, koji su verovatno u posebnim okolnostima zbog intenziteta priprema...
Sve u svemu odlično nam ide, sa jakim protivnikom smo prvo poluvreme odigrali ravnopravno, sredinom drugog se malo pogubili, primili taj "evrogol", pribrali se, mogli da izjednačimo, ali nema veze, utisak ostaje isti, da se dobro radi...

NUSKNP

Dzeger F.

pre 15 godina

Da smo igrali za Kup Uefa ili Ligu Sampiona sigurno bi ih pobedili ipak je ovo samo stelovanje forme.dva tima u dva poluvremena to je tipicno isprobavanje igraca nema nikakve veze sa rezultatom i prestizom,a gas zna se kad treba da se da u Derbiju i to sa pola gasa razbicemo Zvezdu....

Najjaci Srbin

pre 15 godina

@Dzeger F... Dzegi brate jel' ti vec sad pokazujes strah i postovanje za jedinog svetskog SAMPIONA ikada s'ovih prostora, CRVENU ZVEZDU? Hvala brate, vidimo se uskoro!

jna

pre 15 godina

Roma 1-2 CFR Cluj
CFR Cluj 0-0 Chelsea
CFR Cluj 1-2 Bordeaux
CFR Cluj 1-3 Roma
Chelsea 2-1 CFR Cluj

Koliko god da je Kluz manje poznato ime, po rezultatima ove sezone se vidi da se radi o dosta jakoj ekipi, takodje su trenutno prvi u veoma jakoj rumunskoj ligi...

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Da partizan izgubi od jedanaest penzionera,grobari bi i tala pisali kako je to jaka ekipa,iz jake penzionerske lige,kako su...Eee kako ste smesni.A da li igrala ona bandera? Eh ti Rumuni...

Matke RS

pre 15 godina

Sta bi sa onim silnim partizanom? Sahom, krljem, neprikosnovenim klubom i svim ostalim?! Eh da je srece, pa da naslovi vijesti i za partizan i za zvezdu glase: "Jos jedna rutinska pobjeda nasih", protiv... Rumunskih, Bugarskih i slicnih klubova, ali sada su oni daleko i to je tuzna realnost. Pozdrav iz Republike Srpske.

Mikele

pre 15 godina

ahahaha, koji si ti pacenik, sa pola gasa vi nemozete da dobijete ni Hajduk sa Liona!!!

Koje crno uigravanje, a oni se ne uigravaju, ovo pisem samo zato sto ste s*ali o Levskom.

A vi pacenici pomirite se sa time gde nam je fudbal, i Levski i Kluz su ucesnici LS!!

Darko...

pre 15 godina

Nama nesto pricate kad izgubimo,a pogledajte od koga vi gubite prvak Rumunije..hahaha
(delija, 27. januar 2009 17:17)

Samo cu se nasmejati na ovaj komentar...Izgubili smo od kluba koji je ove godine ucestvovao u LS igrao nereseno sa Celsijem,i deklasirao Romu...Pokrij se usima bre! I na kraju krajeva ovo je samo pripremna utakmica...

glasRazuma

pre 15 godina

pod broj 1 : vi sto poredite levski i kluz koji je igrao ligu shampiona (i nije se obrukao) mozete samo da se stidite samih sebe.
pod broj 2 : izgubili su nasi rezervisti od njihovih rezervista.. gol je pao u 80 minutu, a drugo poluvreme su igrali rezervisti..
pod broj 3 : ja sam jako zadovoljan,odlicna igra protiv mnogo jakog i ozbiljnog protivnika a tek je pocetak priprema.. cini mi se da cemo da rastimujemo ove na derbiju!

Andrej

pre 15 godina

samo još jedan dokaz da svako može da izgubi od svakog. tako da dragi grobari, zamolio bih vas da ne režite više na nas. imate svoje dvorište a imamo ga i mi, pa lepo svako na svoju stranu.

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Gledao sam prenos na nekom sajtu,nashao sam,mogu vam reci da za ovaj deo priprema igramo extra brzo.Tomic je decno fenomenalan,ja se kladim ako udje na derbiju da ima rsum da napravi onim balvanima Pjecinovicu i Tomovicu,Moreira extra,sansi puno i za nas i za Cluj,samo shto su oni uspeli preko Traorea da savladaju Radosavljevica.

To bi bilo to,ja mislim da sada komotno mogu da kazem da uzimamo titulu opet,ne vidim ekipu kod nas koja moze da nas nadigra,sem ako sami sebe ne nadigramo,kao shto smo uspeli vishe puta u toku prvog dela sezone.

PFC

pre 15 godina

nije strasno,s`obzirom da su igrali ligu sampiona,a i ovo nam nece biti prva postava,nije lose sve u svemu :))

Ceka se derbi !
Napred Partizan !

GROBAR JUG

pre 15 godina

Koliko puta treba da se dokaze Jokanoviciu da Partizan nije isti sa Zukom i bez njega, mozda on nije igrac za velike klubove ali za Partizan je nezamenljiv time sto gura Fejsu na njegovo mesto upropastice celu ekipu ...

bojan pfc

pre 15 godina

Nama nesto pricate kad izgubimo,a pogledajte od koga vi gubite prvak Rumunije..hahaha
(delija, 27. januar 2009 17:17) Prvi komentar, ko ce drugi neko kompleksasi!!!
ajde momak idi gledaj svoje dvoriste, mani se ti nas.
A stvarno ne znam, koji je jaci tim levski ili kluz koji je igrao ligu sampiona! ajde,ajde pravite strategiju za javor kako da sacuvate to vase trece mesto, i to ce biti uspeh za vas...

Jedan je ILIC Kapiten!!!

pre 15 godina

Danas nam je divan dan nasem Baci kao da je rodjendan! E vala bio je I red da I nas jednom Rumuni pobede makar zbog Bace...uzivaj Baco u ovom danu zasluzio si hehe

cika velja

pre 15 godina

Uporedjujete prvaka Rumunije i osrednji tim Bugarske, pa taman da je i prvak !? Ako jos na to dodamo da su i ligu sampiona igrali ove sezone . . . smesno . . . a i nije, ljudska glupost , nema granicu!

matejasale

pre 15 godina

Poceo Jokan nesposobni da gubi prijateljske utakmice i naravno izbacio Jucu da bi igrao isto tako nesposobni Fejsa(kao Jokan).Imamo dobar tim i katastrofalnog trenera,opet bez taktike,trcanja,prodora-uspavanka jaoj nama na prolece sa ovim trenerom(ako se tako moze nazvati)

ZEX

pre 15 godina

Nista strasno moglo je i biti obratno mada mora se reci da je Kluz za nijansu bolji za sada a i gol koji su nam dali mislim da je bio ofsajd.

vor_da

pre 15 godina

"delijo" jel znas ti koliko je ispred nas rumunski fudbal!!! nemas ti pojma jer da imas ne bi se blamirao sa glupim komentarima !!! volim partizan !!!!

cuje se lavez iz rupe

pre 15 godina

ŠTA JE TOPALOVIĆI? malo ozbiljniji klub i katastofa! SAMO SE NADAJTE!!!
(SUNĐER BOB, 27. januar 2009 17:06)


malo ozbiljniji klub? Nema neozbiljnih klubova na nasim pripremama! :))

Dovoljno je samo pogledati kako igrate vi na pripremama, a kako mi i sve je JASNO! Sve i da ste poceli 3 meseca ranije opet ste miljama daleko od naseg nivoa... i dok je vama centar zbivanja u klubu hoce li otici milijas, koroman, burzanovic, subasic i ko sve ne - mi za to vreme dizemo nivo igre i bavimo se ozbiljnim stvarima, a posle ce "cika Tole" da vam bude kriv!? eee amateri (to cisto i onom tvom sto se poziva na amaterizam da natrljam na nos)

Mozete samo da nam zavidite smarakanci, na svemu! ;)

kokorayko

pre 15 godina

Realno i Partizan i Zvezda u Rumunskom prvenstvu, ne bi mogli da se plasiraju bolje od trećeg mesta. Zato ne lupetajte više o Rumunima, budimo realni naša liga je jedna od najgorih u evropi.

Bora-Alcatraz

pre 15 godina

Nema veze,dva tima su igrala,malo losije drugo poluvreme,sve u svemu ok,sve cemo razbiti na prolece!!Mali Ljajic rastura kako igra!!

Bogdanelo

pre 15 godina

Jokan je trebao da u 1.poluvremenu na teren izvede prvu postavu, a u 2.poluvremenu drugu a ne mesano. U svakom slucaju treba probati sve igrace. Samo napred Partizane!!!

zorz

pre 15 godina

koliko ovde ima ljudi(mada ja bih rekao klinaca) koji pojma nemaju o fudbalu.Kluz je bar 2 puta jaci od Partizana i Zvezde zajedno!Imate li vi pojma koliki je njihov budzet?Imate li pojma kakve strance oni dovode?Pre nego sto bilo sta progovorite zbog mrznje prema Partizanu informisite se jer to sto pisete otkriva svo vase neznanje i nepoznavanje fudbala.A zasto je Kluz toliko bolji od dva nasa najveca kluba to treba da sami sebe zapitamo a ne da govorimo i pisemo gluposti

as

pre 15 godina

Oni su ipak ove godine igrali u ligi sampiona i to sa veoma dobrim rezultatima,a primili smo gol sa drugom postavom,to ipak govori da ovaj poraz nije toliko strasan i ne bi trebalo da se brinemo ipak su ovo pripreme!!!

Ni paradajz ne jedem zato što je crven!

pre 15 godina

Braćo moja grobarska, stvarno me nervirate! Pa nemojte se bre spuštati na nivo petokrake i prepirati se sa njima jadnima! Oni su bre tako frustrirani i u jednom takvom rasulu da to nije normalno! Mene ne bi začudilo ni kad bi ih sad sretao na ulicama kako kevću na bandere od nemoći i besa kako im klub propada, u kakve su dubioze upali, u kakvim su problemima...Braćo moja, pa da li ste vi svesni da će oni i 3. mesto na tabeli izgubiti posle 21. februara, da će ih i jedan Javor prestići, da će im biti frka da se uopšte plasiraju za evropska takmičenja ove sezone?!? I sad se vi sa njima takvima prepirete ovde?!? Pustite ih bre, poješće se među sobom, samo ih pustite...Provalite bre kakve protivnike biraju na pripremama, koliko paze da SLUČAJNO ne dobiju neki iole kvalitetniji tim za rivala da ih takav tim ne bi nakantao. Mada njih na pripremama znaju da nakantaju i "šlj" timovi, kao letos u Sloveniji...Samo ih se okanite braćo Grobari, reći ćemo im 21. februara sve što imamo da im kažemo! OPET DUPLA KRUNA!

S2par

pre 15 godina

Gledao sam ceo mech i mogu vam reci da nama odbrana i dalje ne shtima.Ni jedan vazdushni duel u nashem shesneastercu nismo dobili.Oni su postigli gol iz ofsajda ali bez obzira na to golman Radosavljevic je delom kriv.Ipak su ovo pripreme i nema sumnje da ce biti bolje!

nz

pre 15 godina

Ne znam koga ovi gani prozivaju. Kluz je uzeo bodove Romi i Celsiju u LS sto znaci da nisu bas losa ekipa. A njihovi protivnici su slabe i nejake ekipa poput njih.

sasha

pre 15 godina

Roma 1-2 CFR Cluj
CFR Cluj 0-0 Chelsea
CFR Cluj 1-2 Bordeaux
CFR Cluj 1-3 Roma
Chelsea 2-1 CFR Cluj

Koliko god da je Kluz manje poznato ime, po rezultatima ove sezone se vidi da se radi o dosta jakoj ekipi, takodje su trenutno prvi u veoma jakoj rumunskoj ligi...
(jna, 27. januar 2009 16:59)

CFR Cluj - Partizan 1:0

ЗОНА

pre 15 godina

Једини спас за Звезду и Партизан је нека врста балканске лиге, као нпр. Јадранска у кошарци.
Нас растурају Бугари,Румуни, Албанци, Кипрани и сл.Не заносимо се више Лигом шампиона или Купом УЕФА, ово је наша реалност. Левски, Клуж, Омонија, Фљамуртари.... мислимо о томе!

pedja

pre 15 godina

Samo cu se nasmejati na ovaj komentar...Izgubili smo od kluba koji je ove godine ucestvovao u LS igrao nereseno sa Celsijem,i deklasirao Romu...Pokrij se usima bre! I na kraju krajeva ovo je samo pripremna utakmica...
(Darko..., 27. januar 2009 17:55)
pa prijatelju i levski je igrao ligu sampiona 2007 godine

grobarcina!

pre 15 godina

au znaci navijaci zvezde nemaju pametnija posla!!!! ovaj JADNI partizan vas je dobio u RUPI sta ocete vise,gubite od timova cija imena ne mogu da se izgovore!

sas

pre 15 godina

Samo cu se nasmejati na ovaj komentar...Izgubili smo od kluba koji je ove godine ucestvovao u LS igrao nereseno sa Celsijem,i deklasirao Romu...Pokrij se usima bre! I na kraju krajeva ovo je samo pripremna utakmica...
(Darko..., 27. januar 2009 17:55)
pa prijatelju i levski je igrao ligu sampiona 2007 godine
(pedja, 27. januar 2009 22:20)
Ali je glat izgubio od Celsia 0-4 kod kuce jel tako?
A silom prilika pratim bugarski fudbal i takodje znam da je sadasnji tim levskog 2X slabiji,od tog koji je tada igrao LS.

PFC

pre 15 godina

Vrlo dobra igra Partizana,u prvom poluvremenu smo bili egal sa ekipom koja dolazi iz LS i koju nisu mogli da dobiju Chelsea i Roma.Gavran i Djole s obzirom na neuigranost vrlo dobri,kad se pripreme budu zavrsile bice neprelazni.Washington daje novu dimenziju nasoj igri,prosle godine su mnogobrojni i odlicni centarsutevi Robija,Obrada,Tosica bili bezopasni,a sada kad imamo tu visinu u napadu su vec pola gola.Washington je svaki vazdusni duel dobio,i par puta opasno pripretio golmanu Cluj-a,a kad mu je lopta bila u nogama,gotovo je nemoguce da mu se oduzme,sto govori kakvu tehniku ima ovaj momak,bravo Tomicu,pun pogodak.Nikola Vujovic takodje extra pojacanje,brz je kao metak,vrlo jak i izdrz;jiv u duelima,odlicna tehnika i teledirigovan centarsut!Stevic takodje extra igrac,pre svega u odbrani,ali i centarsut mu je dosta dobar.I sada Kosoric.Jos jednom bravo Tomicu!Sjajan potencijal,191cm,brz sto je retkost za stopera,pogotovo takve visine,odlican u skok igri,odlican,pravovremen start i igra iskusno iako ima tek 21 godinu,zaista me je iznenadio,bice stoper extra klase!Nemanja Tomic,decko je vanserijski talenat,perfektan dribling,velo je lucidan i kreativan,stvarno,vec sledece sezone ce kostati 10 miliona!Znaci Washington,Vujovic,Gavrancic uz Moreiru,Djordjevica,Zuku,Fejsu,Ljajica,Obradovica,Stevanovica,Diarru,to je tim za velika dela i joc jaci nego prosle godine!Sad imamo i klupu Petrovic,Tomic,Ilic koji takodje igra dobro,Bogunovic,SteviC,Brezancic,koji takodje igra maestralno i ne bi bilo cudo da bude jos bolji od Obrada!A vi cergo bezite u rupu!Vama vase rukovodstvo prvo dovede neku lokalnu ekipu iz beton lige i vi ih pobedite i onda vam dodje neki prosecan iz bilo koje prve lige i napuni vas lagano,dok mi i igramo za jakim ekipama i pobedjujemo ih!Necu ni da zamislim vas sa Salzburgom ili Clujom pa to bi bilo po 4:0 za njih u oba meca!

realan

pre 15 godina

Realno kluz je tim koji je igraoo ligi prvaka i ne moze koje-god da igra ligu prvaka znaci je veliki kvalitet i nije stamota izgubiti od boljeg realno

ciprijani

pre 15 godina

evo jedinog gola http://www.youtube.com/watch?v=hFlM0ggdOTs

partizan pao tek kada su rezerve usle u igru,gledao sam ceo mec,propustili smo par dobrih sansi

sick

pre 15 godina

dokle god se mi budemo ovako prepirali nas fudbal ce biti sve gori i gori..... jos malo pa ce i albanci da nas podbedjuju na pripremama....... aloo rumuni i bugari da pobede nase velikane !!! pa bruka i sramota gde smo mi stigli.... jos sad pazite samo jedan tim ide u kupu uefa i jedan u ligu ... pa sve manje i manje bodova cemo imati i na kraju necemo moci ni u intertoto kupu da igramo... !!

Rasko

pre 15 godina

Svaka cast za ovaj rumunski fudbal koliko su samo napredovali, a njihova liga je bar pet puta jaca od nase... A ovi nasi i ako se privatizuju kupice ih neki nasi tajkuni poput Miskovica i gledace da sto bolje iskoriste zemljiste i poslovne prostore, bas njih briga za Zvezdu i Partizan. Sve vise mislim da nasem fudbalu nema spasa!!! I nije mi jasno zasto pre neki dan Grobari navalili izgubili ste od Levskog, sad ovi moji aaaaa izgubili ste od kluza, ljudi to su samo pripremne utakmice, koga je za to briga. PRICACEMO 21-og, pa bolji nek pobedi!!!
POzzZ za sve DELIJE!!!

Slaytanic

pre 15 godina

Levski u LS,2006. godine,teza grup anego Kluzh ove godine ,ali pokazali su shta umeju xD

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League_2006-07_group_stage