Utorak, 20.01.2009.

00:09

Kaka ostaje u Milanu!

Uprava AC Milana potvrdila je u ponedeljak uveče da neće prodati Brazilca Kaku Mančester sitiju.

Izvor: B92

Kaka ostaje u Milanu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

142 Komentari

Sortiraj po:

Nemanja

pre 15 godina

Gledao sam uzivo 12 utakmica AC Milana.Od malih nogu sam poceo pratiti ovaj klub.Ko kaze da je kaka u milan dosao zbog para.Dosao je zbog tradicije i trofeja.Pa aj molim vas recite mi koje trofeje moze da osvoji u brazilu.Real je najvise puta osvajao ls ali Milan je najtrofejniji klub ls.Sto se njegove plate tice ko kaze da ce traziti vise.Maldini je ikona i legenda kluba pa opet igra za platu prosecnog fudbalera.I ko to kaze da ne moze da igra na vrhunskom nivou 3 godine.Maldini igra vec 24 god.To sto je ronaldinho uradio bila je glupost.Kao i C7 ne vidi se sad.Kaka igra na vrhunskom nivou odkad je stigao u Milan a najbolji je bio zato sto su tad zakazali i C7 i sadasnja M10.Ako ne pratite ovu ekipu ne pisite nista o njoj da je KAKA hteo kintu otisao bi u real za 450000 nedeljno.Maldini je kapiten do kraja sezone.Zatim ce biti ako nastavi sa fudbalom Alesandro Nesta sto nece dugo trajati i zatim THE GREAT KAKA.Sad ce igrati i srcem i dusom i nogama ma ujedace samo da osvoji ovu titulu i vrati je posle par godina tamo gde pripada.Kaka grazie.YOU ARE A GREAT MAN AND BEST PLAYER. Hvala na ovim suzama radosnicama

milan 4ever

pre 15 godina

svaka cast u danasnje vreme retko ko bi mogao da odbije toliki novac.Kaka ti si pravi covek ma kakav covek ljudina!!!!!!!!!

lakan_mauzer

pre 15 godina

e moj berluskoni za te pare mogao si da 3 igraca extra klase,a ti zadrzavas kaku koji nije vise ni tolko mlad (26)..gluplji potez nekog predsednika nisam mogo da vidim, a uostalom ko pita kaku dal oce il nece da ide,za taj kes mora...

Danilo

pre 15 godina

Kaka me je odusevio sa ovom odlukom...
Potpuno mi je svejedno za koji klub igra ali je pokazao da novac nije najglavna stvar u zivotu...

Danko,ACM 4 ever

pre 15 godina

To Kralju! Sad si pokazao upravo ono sto su navijaci Milana istakli na transparentu
Kaka-neke stvari nemaju cenu
Ma mogu oni seici da nude milijardu evra,ali zna se koji klub se voli!
kao veliki navijac Milana ovo moram proslaviti!

Milutin

pre 15 godina

Svaka cast.Nikad nisam preterano navijao za Milan ali milo mi je sto je ostao i time pokazao da novac ne moze sve da kupi.SVAKA TI CAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bojan

pre 15 godina

hvala ti Boze :-) srecan sam kao da je dosaou
Partizan :-) kad se Maldini pocuve, ewo ga nova ikona, novi kapiten :-)
forzza Milan :-)
p.s Milan shamiponj, 100%

SITY

pre 15 godina

Zar vi stvarno mislite da je ostao zbog srca.Tako su mislili i navijaci Sao Paola da nece otici u bogati Milan.Pa da mu je Chelsea poslao ponudu naravno da bi otisao,jer,kao sto kazete,pare nisu bitne bitni su trofeji a njemu bi bilo u interesu da ubelezi u biografiju i titulu u najjacoj ligi na svetu.Sta bi tad rekli,srce,a.Vidim srcani igraci iz Brazila kad dodju u Evropu nece u bogatu Barcelonu,Milan nego idu i u klubove sa tradicijom i navijacima,Notingem forest ne zna sta ce sa takvim igracima,koliko ih ima.Pa i kod njega je interes odlucio.U Milanu ima manje para ali vece izglede za trofeje,pa posto i trofeji imaju vrednost to je vrednije od Sity-jeve plate sa manjim sansama za trofeje.I meni drugi nude bolju platu ali ja kao i vi ne menjam posao,jer moja firma je nekad bila jaka pa znate ima tradiciju,a ovo je neka novoosnovana.Sity kupuj Dijega...

mirko

pre 15 godina

ufff..dobro je....
za trenutak se uplasih da ce me Silvio izneveriti,ali nije mogao da ostane ravnodusan kada je shvatio kakvu FACU ima u klubu!!!
predlazem FIFA da ustanovi nagradu za zivotno delo i pogadjajte po kome da dobije ime!!
BRAVO FACO!!!!

Zvezdarko

pre 15 godina

Ajde sta ste se primili svi kao Kaka dobar decko, ovo ono, mislite da Don Silvio tu nije umesao svoje prste? Ako je posle one bruke sa namestanjem mogao Milan da uvede u LS, najmanji problem mu je da Kaka ostane u klubu.

marko-nbg

pre 15 godina

Ma Kaka samo hoce malo da digne prasinu i sebi poveca cenu za naredni ugovor! Koji Mancester Siti!? Pa ko je lud da iz jednog Milana , koji je konstantno u vrhu svetskog fudbala, prelazi u Mancester Siti koji igra epizodnu ulogu u Premijer ligi!!!!!! Nema tih para ja vam kazem!!!
(marko-nbg, 17. januar 2009 17:42)
Joj sto volim kad sam u pravu!!!!!

KHE3

pre 15 godina

Iako uopšte nisam naklonjen Milanu,drago mi je što će Kaka ipak ostati u nihovim redovima.To zaista jeste ogromna količina novca,ali vredi li zbog toga igrati sa onim pacerima u Sitiju i boriti se za opstanak u ligi?

shushumigga

pre 15 godina

Molim vas da ne stavljate Zizua u isti kosh sa Robinjom.Zizu je otisao u veliki klub da osvaja trofeje a svako ko je malo pratio Zidanovu karijeru zna da majstor nikad ne bi otisao u mali klub za pare.

Niksicko pivo

pre 15 godina

ovih seika se bogatsvo procjenjuje na oko 3.000 milijardi... za jedan dan ima prihod od 428miliona.... Kaki je nudio onoliko para koliko oni zarade za 8-9 sati..

stefan06

pre 15 godina

siti prekinuo pregovore???ej bre pa taj seik yaradjuje dnevno pola milijarde ako niste ynali bilo je na tv...kaka je ya njega nishta...bravooo kaka znamo da nemas cijenu!!!!

Delija

pre 15 godina

Nisam navijac AC MIlana , ali sad se samo setite onoga C. Ronalda iz United-a i samo neka neko jos jednom kaze da je on naj. fudbaler na svetu. Pa Kaka je za njega ne samo bog nego i izmislio fudbal.
Toliko !!!!!
Bravo KAKA!!!

Milos

pre 15 godina

Smesni komentari - "ljubav prema klubu" - on nije Italijan, on nije iz Milana, sto je dosao u Italiju? Zbog para. Sto iz ljubavi nije ostao u Brazilu? Da nece da uzme italijansko drzavljanstvo iz ljubavi prema Milanu?
Ceo ovaj cirkus je zaustavljan da bi se dobili marketinski poeni i ne bi napravila velika ekonomska steta (pogledajte dugove Primere, pa potencijalna spirala na trzistu, eventualna nudjenja ogormnih para da se igra u Saudijskoj Arabiji i sl). Seik je pun kinte (i nafte) i njemu nista ne fali, ali fali Evropi i njenoj ekonomiji. Ovaj moze i da poveca ponudu - pa da da 250 miliona. Vi biste odbili? On bi odbio? Iz ljubavi? Sve je zaustavljeno na visoj instanci. Razmisljajte malo. Sve je u parama i zaustavljeno je zbog para, a ne uprkos parama - "iz ljubavi", moz' misliti.

concha espina

pre 15 godina

Bezobraznik!A da je hteo mogao je da zavsi pricu za svog taticu koji se ponadao da ce da dobije 10 milki!Ovako ce morati da otme od sina!!

urke

pre 15 godina

Lako je njemu da sere kad vec prima milionje u milanu...Pitao bih ga da li mu ne bi bile vazne pare od kluba da nema novce...Uostalom da mu nisu bitne pare,igrao bi negde u svojoj domovini...imao bi solidne pare za zivot i bio bi uz svoje prijatelje i rodbinu...Tako da...Nije Kaka ultra covek...Garantujem da se nesto zakomplikovalo pa nije potpisan ugovor...Koja budala ne bi otisla za pola miliona evra nedeljno...Mnogo ste naivni...Pobegao je iz svog Brazila kao zec a ovamo kao nece iz Milana...Daj molim te...

Milan

pre 15 godina

Pa postao je najplaceniji igrac na svetu za sva vremena. Cena-neprocenjiva...
Ricardo Izecson dos Santos Leite
KAKA 22
He belong to Jesus!!
He belong to milan!!

milan

pre 15 godina

ovo je kaki odlican potez u man sitiju bi upropastio svoju sjajnu karijeru u milanu,cak je prosle godine bio najbolji igrac sveta i to u konkurenciji sa leom mesijem i sadasnjim najboljim igracem sveta kristijanom ronaldom...

godfather

pre 15 godina

Ima boga! I pre svega ocoga sa city-em,znalo se i pred postavljalo se da je kaka poseban igrač i po mnogo svemu jedinstven u ovom danas iskvarenom svetu fudbala! Ostao si sa nama i puno ti HVALA!!!!!!!!ROSSONERI SRBIJA

stawwross

pre 15 godina

mali je gluplji nego sto sam mislio...jeste to za respekt sto je odbio tolike pare,ali sutra ce mu neki ludak slomiti nogu i sta onda,nista hoce li ga i onda tapsati po ramenu,nece naravno doci ce neki novi kaka i ovog ce da zaborave...nemoguce je igrati na vrhunskom nivou vise od 3god,vidite sta se desilo sa ronaldinjom ,ne moze da se sastavi...i jos nesto,to zasto su STVARNO pregovori prekinuti mi verovatno nikada necemo saznati

pedja

pre 15 godina

Eto'o 80 mil $...con mastercard.....C.Ronaldo 120 mil $... con mastercard.....Messi 180 mil $...con mastercard.....KAKA' NON NA PREZZO!!!

gradjanin

pre 15 godina

Ako mu nije stalo do para neka onda te klikere za koje igra u Milanu podeli deci sirom sveta da se i oni malo igraju...
Go City !!

Milan

pre 15 godina

Kaka SLAVA JE TVOJA!
Ti si vec sada LEGENDA.
A verovatno nisi ni svestan da si ovim LJUDSKIM GESTOM spasio fudbal!

Ono sto Sevcenko nije mogao da shvati,ti si shvatio.
Svaka cast LJUDINO!!!

Milan

pre 15 godina

Nemojte ljudi prozivati Zidana,Zidan je svojevremeno presao iz kluba u klub (jer je pre svega njegova zena na tome insistirala),a ne iz kluba u jadan skup snobova.
Sto bi bilo da je Kako isto uradio,ali nije.

duca015

pre 15 godina

Neko bi prokomentarisao da je Kaka lud, kada je odbio ovakvu ponudu...
Ipak, mene je jeza prosla sada kada sam cuo da ostaje u Milanu, a ja za njega brinem kao za lanjski sneg. Svaka cast majstore.
Ovo je jedna od najboljih vesti koje sam cuo u zadnjih petnaestak dana.
Mislim da je krajnje vreme da se u fudbal uvede pravilo selery capa, jer je ocigledno da pojedini klubovi trose daleko vise nego sto zaradjuju, a takva vrsta bacanja para, em steti fudbalu, em steti i ekonomiji, jer kada gazde ne bi bacali toliki novac, mogle bi da ih uloze pametnije.
Jos jednom,SVAKA CAST MAJSTORE!

Realno

pre 15 godina

Priča za malu decu. Takve pare se ne odbijaju, to nisu učinili ni Milan niti Kaka. Iz izjava Arapa pre dva dana moglo se lako zaključiti da će do ovoga doći. Kaka je sjajan lik, ali da su Arapi hteli on bi već danas nosio svetlo plavi dres, svidjalo mu se to ili ne. Kad je toliki novac uleteo u fudbal, igrači su postali roba, a na tržištu robu niko ništa ne pita.

НиколаРума

pre 15 godina

kad bih rekao da sam skoro zaplakao od srece , nebistte mi verovali. glupi berluskoni je vec prihvatio pnudu sitija, ma sta on pricao, a ko je pratio zbivanja sa Kakom, znao bi da je momam nekoliko dana u suzama napustao treninge sve zbog toga sto je ovaj starac prihvatio ponu, zatim se posvajdao sa ocem nezeleci pare arapa. a danas je izlazio na prozor svoje kuce i mohao dreesom 22 rossonera, i druzao svoj prepoznatljiv gest desna ruka na srcu, kako je IKONA MILAN I PROSLAVLJALA VECINU svojih golova. i na kraju ce ovaj berlusoni da kaze da je on otkazao transfer, jaoooo .... sramota, toliko je toga pruzio milanu , a ovaj vec nekoliko dana pricao kako ce da ga proda bi izjednacio neke minuse koje ima u ovoj sezoni neigranjem lige sampiona .... ipak jedno je najbitnije kaka je rekao svoje, NE IDEM NIGDE IZ MILAN. I BELONG TO MILAN. sve naj ricky ti si ono sto ostali fudbaleri nikad nece biti , ni zidan , ni ronaldo ( zna se na koga se misli, manekena iz man,) .... VERAN KLUBU NE NOVCU, i a ako bi ovako bio daleko najplaceniji igrac u istoriji .... FORZA MILAN ... FORZA KAKA ... DOWN fat berlusconi
(true rossonero, 20. januar 2009 02:30)


хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах
јоооој децо ал немате везе са животом х)

Aca Faca

pre 15 godina

Ne mogu opisati koliko mi je drago sto je Kaka ostao u Milanu. Pokazao je da je ljudina kakvih je danas malo na svijetu. Zelim mu sve najbolje u zivotu i da bude jos dugo godina najbolji na svijetu.

Armakedon

pre 15 godina

BR.43@ Poredjenja su ti blago receno-neadekvatna.Vas rivalitet ne zanima nikoga van Jelen Lige,a ovo je vest za CEO svet.Stari kazu: "KAK(v)A crkva,takav tropar"! Bez ljutnje !!!

Doctor

pre 15 godina

Kaka je dokazao da je castan covek i da voli Milan i da mu nije vazan samo novac vec zelja miliona navijaca rosonera da ostane u klubu i da pokaze ljudima koji su izgubili veru u fudbal zbog novca , da ima nade!!!Kaka je moj idol i uvek ce biti zbog ovakve odluke!You are the best!

true rossonero

pre 15 godina

kad bih rekao da sam skoro zaplakao od srece , nebistte mi verovali. glupi berluskoni je vec prihvatio pnudu sitija, ma sta on pricao, a ko je pratio zbivanja sa Kakom, znao bi da je momam nekoliko dana u suzama napustao treninge sve zbog toga sto je ovaj starac prihvatio ponu, zatim se posvajdao sa ocem nezeleci pare arapa. a danas je izlazio na prozor svoje kuce i mohao dreesom 22 rossonera, i druzao svoj prepoznatljiv gest desna ruka na srcu, kako je IKONA MILAN I PROSLAVLJALA VECINU svojih golova. i na kraju ce ovaj berlusoni da kaze da je on otkazao transfer, jaoooo .... sramota, toliko je toga pruzio milanu , a ovaj vec nekoliko dana pricao kako ce da ga proda bi izjednacio neke minuse koje ima u ovoj sezoni neigranjem lige sampiona .... ipak jedno je najbitnije kaka je rekao svoje, NE IDEM NIGDE IZ MILAN. I BELONG TO MILAN. sve naj ricky ti si ono sto ostali fudbaleri nikad nece biti , ni zidan , ni ronaldo ( zna se na koga se misli, manekena iz man,) .... VERAN KLUBU NE NOVCU, i a ako bi ovako bio daleko najplaceniji igrac u istoriji .... FORZA MILAN ... FORZA KAKA ... DOWN fat berlusconi

Rossonero

pre 15 godina

Sad se vidi ko je zapravo Milan..sad neka je drugima jasno zasto su svi vezani za Milan,nije sve lopta,trka,novac...ljubav je jaca od svega...

D_Johnny

pre 15 godina

Interesantan je ovaj zadnji komentar...samo cu reci da je GOSPODIN Zidan tu najveci,jer iako je otisao(mozda) za pare,covek je pokazao da je i dalje ostao virtuoz na lopti,i mislim da je on poslednji iz te generacije igraca koji su iako su se "prodali" pokazali i dali fudbalu i novom klubu ono sto imaju i znaju...a Kaki svaka cast i voleo bih da i ostali kazu ne bogatim arapima

JoeY

pre 15 godina

Poruka za Arape:"Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka"... a srce vam kosta mnogo vise od 200 miliona eura i kupuje se godinama!!!

AcA

pre 15 godina

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete. Komentari pisani isključivo velikim slovima neće biti objavljeni, a komentari koji su napisani bez pravopisnih i gramatičkih grešaka imaju prednost.


Ma zezam se,to sam i ocekivao,pare nisu sve u zivotu.

1908

pre 15 godina

Veliki sam navijac Intera ali mnogo mi je drago sto Kaka ostaje u Milanu. Nijedan jedini fudbaler nebi odbio ono sto je njemu ponudjeno. Kaka svaka ti cast. Veliki si igrac ali i mnogo veci covek.

kimy

pre 15 godina

e to je fudbaler....čovek....
rekao je da želi da ostari u milan...ostariće....rekao je da želi da bude kapiten biće....
svaka čast kralju!!!!!

miki

pre 15 godina

nikad nisam nesto posebno volio milan, ali kad sam ovo procitao bilo mi je tako drago. covjek je pokazao tim seicima da pare nisu fudbal i da ako su kupili robihna nemogu kupiti i kaku. inace veliki sam navijac REALA i sad svaki igrac koji odbije City postaje moj ljubimac. a za kaku svaka pohvala ... poslusao je SRCE A NE ZVOCKANJE NOVCA.. Nikada nisam volio timove koji se stvaraju od novca..zbog toga ne volim ni chelsea ni city, a nije mi bilo ni drago kad je perez od reala pravio ludu ekipu..sad je real po meni mnogo bolji nego tada...


i za kraj



HALA MADRID

nebojsaxfarseer

pre 15 godina

Neverovatno jekakvu organizaciju poseduje milan, ne samo kaka, svako ko je dosao nije dobrovoljno otisao vec se zaljubio u klub, sedorf, pirlo, gatuso, evo sada bekam i ronaldinjo se loze kako je umilanu super. Svaka im cast

realan

pre 15 godina

najjaci je bekamov stav-kaka treba da bira klubove u kojima ce da osvaja trofeje..da se ne rukovodi parama!!!shaban!pa on je otisao zbog para,kaka je za njega gospodin fudbaler!!

Knele ACM

pre 15 godina

Ovo je definitivno nesto najljepse sto sam cuo u zadnje vrijeme...Kaka' je prijr svega pokazao kakav je covjek a o njegovim igrackim kvalitetima je suvisno govoriti...u maju na San Siro stize skudeto a u junu i neka jaka pojacanja...FORZA MILAN...Najjaci smo...

PAVLE

pre 15 godina

ljudi, ja sam najveci navijac intera iz milana... ali i meni je drago sto je kaka ostao u milanu, ipak je dokazao kako se voli klub. ja milan ne mrzim, iako sam navijac intera...klub kao milan se mora postovati, a to je veceras kaka i pokazao...!!!! pozdrav za sve iskrene ljubitelje fudbala, a ne nekih koji misle da mogu sve igrace da kupe nekim parama iz abu dabia i emirata. morati dovedi jos par igraca, poput diega,milita,jankovica ako mislis da budemo opet prvaci. u ligi sampiona ce nas odrati vidic i druzina.

kosta012

pre 15 godina

Robinjo: Real - Man City 49 miliona evra
Bufon: Parma - Juventus 49.2 miliona
Krespo: Parma - Lacio 53.6 miliona
Figo: Barselona - Real 58.5
Zidan: Juventus - Real 76 miliona
Rikardo Kaka - NEPROCENLJIVO!
Postoje neke stvari u zivotu koje novac ne moze da kupi, za sve ostalo tu je mastercard... ;)

juzni

pre 15 godina

Mnogo mi je drago sto je Riki Kaka ostao u Milanu,kao i velikoj vecini ljudi sirom sveta.Ovaj decko je izmislio fudbal za razliku od onoga iz macestera sa ruznom frizurom i seljackom biciklicom...

bane.radovic

pre 15 godina

DA, DA....SIGURNO DA JE CITY PREKINUO PREGOVORE...TO JE TOLIKO OCIGLEDNO :p
Iako i sada imas preveliku platu u odnosu na nas smrtnike, a da ne govorim o naucnicima,lekarima,strucnjacima....ipak si pokazao da pare nisu sve na svetu.
Ja iskreno smatram da svi klubovi koji su svoju snagu izgradili 100% na novcu nisu i nikada nece biti veliki klubovi, tipa Chealsea, City-a. Tu je nesto vise od toga, tu su tradicija i ugled, sto se ne moze kupiti novcem!!!!!
Kaka je u celoj ovoj prici pokazao da je normalnom coveku veca satisfakcija igranje u klubu koji sa tradicijom(i uspehom, naravno), nego u klubu koji,pored veoma skromne istorije i broja navijaca, poseduje samo bogatstvo, koje sramotno trosi i razbacuje!

Maske padnu,pre ili kasnije,a mi naivni...

pre 15 godina

E grobari,to se zove ljubav prema klubu,grbu,dresu!!!Velicate sto Moreira hoce da ostane,Diara,Zuka...budite sigurni da nikome ne trebaju,da niko nije poslao ponude za njih,a da su kojim slucajem dodili samo dva,a ne 122 miliona evra,spakovali bi se za jedan jedini minut i otrcali.Jesam Zvezdas,ali realan.Kako je otisao Molina(njega su fakticki oterali),Kastiljo,Salas...Tako ce otici i vasi samo da cuju suskanje evrica!! Svi to pricaju kako su presrecni,prezadovoljni,ali nikome nije isto 200000 godisnje i milionce godisnje,e tu svaki od njih pokazuje pravo lice,tacnije pakuje se i zaboravlja tu nazovimo ljiubav i sve sto je predhodno rekao,tacnije slagao!! Kaki,svaka cast,pokazao je svima kako se istinski voli klub,a ovi nasi dodjosi......Pre ili kasnije pokazu svoje pravo lice,samo sto ih mi branimo i postujemo zbog svega sto su ucinili za nase klubove,sto je sasvim u redu,i zaboravljamo da im je zelja bila da zavrse karijere u partizanu ili zvezdi...bar dok ne vide Evre!!! Jos jednom:SVAKA CAST KAKA!!

Milanista

pre 15 godina

Svaka cast majstore, bilo je velikih igraca i ranije al su pretezno bili mali ljudi....
Ovakav potez govori da si daleko iznad bogatog mancester sitija...
A sad juris na titulu svim srcem!!! Forzaaaaaa

SQI

pre 15 godina

"U međuvremenu, iz štaba Mančester sitija je stigla izjava u kojoj se navodi da su oni otkazali potpisivanje ugovora, a ne Milan ili Kaka."

Sigurno, sigurno...

како да не

pre 15 godina

"U međuvremenu, iz štaba Mančester sitija je stigla izjava u kojoj se navodi da su oni otkazali potpisivanje ugovora, a ne Milan ili Kaka."
ма нису га ни желели. само моша.

Milorad

pre 15 godina

Dakle sluzbeno se zna da je Siti nudio 16 mil godisnje, a u Milanu se placa 9 mil. Imao sam priliku da ga gledam uzivo kad igra, i znam da je velik Igrac. Nisam znao da je i velik Covek! Svaka mu cast!

Nenad

pre 15 godina

Do poslednjeg trenutka sam verovao da ce ostati. Ova vest me je bas obradovala.Ovo je jos jedan dokaz zbog cega je Kaka najveci na svetu. Dokazao je nije stvar samo u parama. Sta bi on radio u Mancester sitiju? Nikad oni nece napraciti vrhunski tim. Forca Kaka! Forca Milan!

Beca

pre 15 godina

..auuu dobro je da se vise zavrsila i ta prica, stvarno je pocela da smara...te je potpisao, te nije potpisao, te se posvadjao sa ocem, te ovaj rekao ono i ono...DOSTA VISE!

mix

pre 15 godina

Ma hajte molim vas, niti je Kaka čovek koji će poleteti za novcem, niti je Milan klub koji će se tek tako odreći svog, siguran sam u to, najboljeg igrača. Ma nema šanse da se taj transfer ostvari!
(mix, 14. januar 2009 11:54

Šta sam vam rek'o!!!!

milanista4ever

pre 15 godina

Naravno da ostaje,to je neprocenjiva licnost koja nema cijenu!!!Kakazinho legenda Milana,definitivno!
Svi pravi navijaci su prezivljavali dramu ovih dana,sad je sve gotovo,veceras cemo lijepo spavat!:))

#22 siempre rossonero

pre 15 godina

Kada je Kaka` doshao u AC Milan - zavolelo ga je mnogo ljudi, kada je odluchio da odbije City - zavoleli su ga i svi ostali. Tako je majstore, pokazao si da ljubav prema klubu nema cenu - za ostale koji tako ne misle, tu su Arapi iz Abu Dhabija, pardon, Manchestera.

NikOs

pre 15 godina

Iako nisam navijac Milana obradovao sam se videvsi ovu vest,koja predstavlja pobedu fudbala nad bezvrednim novcem,Kaka je dokazao da nije samo veliki igrac nego i covek,da je spremam da odoli svim pritiscima,velikom novcu i da ostane dosledan svojim principima!Svaka cast!

Armakedon

pre 15 godina

"Ovo je najbolji dokaz da novac ne može sve da kupi", zaključio je predsednik " . Naucio si to u 70-toj godini od jednog decaka,a priznaj da nisi verovao da ima i takve ljude! Ne volim Milan, al kaka me kupio dok sam ziv! Bravo decko !

Milan

pre 15 godina

Odavno me jedan gest nije ovoliko oduševio. Čak i nisam navijač "Rosonera", ali kao veliki ljubitelj fudbala ne mogu da opišem koliko sam ponosan što u ovom sportu postoje ljudi poput Kake.

#22 siempre rossonero

pre 15 godina

Kada je Kaka` doshao u AC Milan - zavolelo ga je mnogo ljudi, kada je odluchio da odbije City - zavoleli su ga i svi ostali. Tako je majstore, pokazao si da ljubav prema klubu nema cenu - za ostale koji tako ne misle, tu su Arapi iz Abu Dhabija, pardon, Manchestera.

Milan

pre 15 godina

Odavno me jedan gest nije ovoliko oduševio. Čak i nisam navijač "Rosonera", ali kao veliki ljubitelj fudbala ne mogu da opišem koliko sam ponosan što u ovom sportu postoje ljudi poput Kake.

kosta012

pre 15 godina

Robinjo: Real - Man City 49 miliona evra
Bufon: Parma - Juventus 49.2 miliona
Krespo: Parma - Lacio 53.6 miliona
Figo: Barselona - Real 58.5
Zidan: Juventus - Real 76 miliona
Rikardo Kaka - NEPROCENLJIVO!
Postoje neke stvari u zivotu koje novac ne moze da kupi, za sve ostalo tu je mastercard... ;)

Milanista

pre 15 godina

Svaka cast majstore, bilo je velikih igraca i ranije al su pretezno bili mali ljudi....
Ovakav potez govori da si daleko iznad bogatog mancester sitija...
A sad juris na titulu svim srcem!!! Forzaaaaaa

Armakedon

pre 15 godina

"Ovo je najbolji dokaz da novac ne može sve da kupi", zaključio je predsednik " . Naucio si to u 70-toj godini od jednog decaka,a priznaj da nisi verovao da ima i takve ljude! Ne volim Milan, al kaka me kupio dok sam ziv! Bravo decko !

како да не

pre 15 godina

"U međuvremenu, iz štaba Mančester sitija je stigla izjava u kojoj se navodi da su oni otkazali potpisivanje ugovora, a ne Milan ili Kaka."
ма нису га ни желели. само моша.

mix

pre 15 godina

Ma hajte molim vas, niti je Kaka čovek koji će poleteti za novcem, niti je Milan klub koji će se tek tako odreći svog, siguran sam u to, najboljeg igrača. Ma nema šanse da se taj transfer ostvari!
(mix, 14. januar 2009 11:54

Šta sam vam rek'o!!!!

juzni

pre 15 godina

Mnogo mi je drago sto je Riki Kaka ostao u Milanu,kao i velikoj vecini ljudi sirom sveta.Ovaj decko je izmislio fudbal za razliku od onoga iz macestera sa ruznom frizurom i seljackom biciklicom...

bane.radovic

pre 15 godina

DA, DA....SIGURNO DA JE CITY PREKINUO PREGOVORE...TO JE TOLIKO OCIGLEDNO :p
Iako i sada imas preveliku platu u odnosu na nas smrtnike, a da ne govorim o naucnicima,lekarima,strucnjacima....ipak si pokazao da pare nisu sve na svetu.
Ja iskreno smatram da svi klubovi koji su svoju snagu izgradili 100% na novcu nisu i nikada nece biti veliki klubovi, tipa Chealsea, City-a. Tu je nesto vise od toga, tu su tradicija i ugled, sto se ne moze kupiti novcem!!!!!
Kaka je u celoj ovoj prici pokazao da je normalnom coveku veca satisfakcija igranje u klubu koji sa tradicijom(i uspehom, naravno), nego u klubu koji,pored veoma skromne istorije i broja navijaca, poseduje samo bogatstvo, koje sramotno trosi i razbacuje!

Maske padnu,pre ili kasnije,a mi naivni...

pre 15 godina

E grobari,to se zove ljubav prema klubu,grbu,dresu!!!Velicate sto Moreira hoce da ostane,Diara,Zuka...budite sigurni da nikome ne trebaju,da niko nije poslao ponude za njih,a da su kojim slucajem dodili samo dva,a ne 122 miliona evra,spakovali bi se za jedan jedini minut i otrcali.Jesam Zvezdas,ali realan.Kako je otisao Molina(njega su fakticki oterali),Kastiljo,Salas...Tako ce otici i vasi samo da cuju suskanje evrica!! Svi to pricaju kako su presrecni,prezadovoljni,ali nikome nije isto 200000 godisnje i milionce godisnje,e tu svaki od njih pokazuje pravo lice,tacnije pakuje se i zaboravlja tu nazovimo ljiubav i sve sto je predhodno rekao,tacnije slagao!! Kaki,svaka cast,pokazao je svima kako se istinski voli klub,a ovi nasi dodjosi......Pre ili kasnije pokazu svoje pravo lice,samo sto ih mi branimo i postujemo zbog svega sto su ucinili za nase klubove,sto je sasvim u redu,i zaboravljamo da im je zelja bila da zavrse karijere u partizanu ili zvezdi...bar dok ne vide Evre!!! Jos jednom:SVAKA CAST KAKA!!

SQI

pre 15 godina

"U međuvremenu, iz štaba Mančester sitija je stigla izjava u kojoj se navodi da su oni otkazali potpisivanje ugovora, a ne Milan ili Kaka."

Sigurno, sigurno...

JoeY

pre 15 godina

Poruka za Arape:"Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka"... a srce vam kosta mnogo vise od 200 miliona eura i kupuje se godinama!!!

Rossonero

pre 15 godina

Sad se vidi ko je zapravo Milan..sad neka je drugima jasno zasto su svi vezani za Milan,nije sve lopta,trka,novac...ljubav je jaca od svega...

milanista4ever

pre 15 godina

Naravno da ostaje,to je neprocenjiva licnost koja nema cijenu!!!Kakazinho legenda Milana,definitivno!
Svi pravi navijaci su prezivljavali dramu ovih dana,sad je sve gotovo,veceras cemo lijepo spavat!:))

Nenad

pre 15 godina

Do poslednjeg trenutka sam verovao da ce ostati. Ova vest me je bas obradovala.Ovo je jos jedan dokaz zbog cega je Kaka najveci na svetu. Dokazao je nije stvar samo u parama. Sta bi on radio u Mancester sitiju? Nikad oni nece napraciti vrhunski tim. Forca Kaka! Forca Milan!

realan

pre 15 godina

najjaci je bekamov stav-kaka treba da bira klubove u kojima ce da osvaja trofeje..da se ne rukovodi parama!!!shaban!pa on je otisao zbog para,kaka je za njega gospodin fudbaler!!

Milorad

pre 15 godina

Dakle sluzbeno se zna da je Siti nudio 16 mil godisnje, a u Milanu se placa 9 mil. Imao sam priliku da ga gledam uzivo kad igra, i znam da je velik Igrac. Nisam znao da je i velik Covek! Svaka mu cast!

PAVLE

pre 15 godina

ljudi, ja sam najveci navijac intera iz milana... ali i meni je drago sto je kaka ostao u milanu, ipak je dokazao kako se voli klub. ja milan ne mrzim, iako sam navijac intera...klub kao milan se mora postovati, a to je veceras kaka i pokazao...!!!! pozdrav za sve iskrene ljubitelje fudbala, a ne nekih koji misle da mogu sve igrace da kupe nekim parama iz abu dabia i emirata. morati dovedi jos par igraca, poput diega,milita,jankovica ako mislis da budemo opet prvaci. u ligi sampiona ce nas odrati vidic i druzina.

nebojsaxfarseer

pre 15 godina

Neverovatno jekakvu organizaciju poseduje milan, ne samo kaka, svako ko je dosao nije dobrovoljno otisao vec se zaljubio u klub, sedorf, pirlo, gatuso, evo sada bekam i ronaldinjo se loze kako je umilanu super. Svaka im cast

true rossonero

pre 15 godina

kad bih rekao da sam skoro zaplakao od srece , nebistte mi verovali. glupi berluskoni je vec prihvatio pnudu sitija, ma sta on pricao, a ko je pratio zbivanja sa Kakom, znao bi da je momam nekoliko dana u suzama napustao treninge sve zbog toga sto je ovaj starac prihvatio ponu, zatim se posvajdao sa ocem nezeleci pare arapa. a danas je izlazio na prozor svoje kuce i mohao dreesom 22 rossonera, i druzao svoj prepoznatljiv gest desna ruka na srcu, kako je IKONA MILAN I PROSLAVLJALA VECINU svojih golova. i na kraju ce ovaj berlusoni da kaze da je on otkazao transfer, jaoooo .... sramota, toliko je toga pruzio milanu , a ovaj vec nekoliko dana pricao kako ce da ga proda bi izjednacio neke minuse koje ima u ovoj sezoni neigranjem lige sampiona .... ipak jedno je najbitnije kaka je rekao svoje, NE IDEM NIGDE IZ MILAN. I BELONG TO MILAN. sve naj ricky ti si ono sto ostali fudbaleri nikad nece biti , ni zidan , ni ronaldo ( zna se na koga se misli, manekena iz man,) .... VERAN KLUBU NE NOVCU, i a ako bi ovako bio daleko najplaceniji igrac u istoriji .... FORZA MILAN ... FORZA KAKA ... DOWN fat berlusconi

NikOs

pre 15 godina

Iako nisam navijac Milana obradovao sam se videvsi ovu vest,koja predstavlja pobedu fudbala nad bezvrednim novcem,Kaka je dokazao da nije samo veliki igrac nego i covek,da je spremam da odoli svim pritiscima,velikom novcu i da ostane dosledan svojim principima!Svaka cast!

1908

pre 15 godina

Veliki sam navijac Intera ali mnogo mi je drago sto Kaka ostaje u Milanu. Nijedan jedini fudbaler nebi odbio ono sto je njemu ponudjeno. Kaka svaka ti cast. Veliki si igrac ali i mnogo veci covek.

Beca

pre 15 godina

..auuu dobro je da se vise zavrsila i ta prica, stvarno je pocela da smara...te je potpisao, te nije potpisao, te se posvadjao sa ocem, te ovaj rekao ono i ono...DOSTA VISE!

kimy

pre 15 godina

e to je fudbaler....čovek....
rekao je da želi da ostari u milan...ostariće....rekao je da želi da bude kapiten biće....
svaka čast kralju!!!!!

pedja

pre 15 godina

Eto'o 80 mil $...con mastercard.....C.Ronaldo 120 mil $... con mastercard.....Messi 180 mil $...con mastercard.....KAKA' NON NA PREZZO!!!

AcA

pre 15 godina

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete. Komentari pisani isključivo velikim slovima neće biti objavljeni, a komentari koji su napisani bez pravopisnih i gramatičkih grešaka imaju prednost.


Ma zezam se,to sam i ocekivao,pare nisu sve u zivotu.

D_Johnny

pre 15 godina

Interesantan je ovaj zadnji komentar...samo cu reci da je GOSPODIN Zidan tu najveci,jer iako je otisao(mozda) za pare,covek je pokazao da je i dalje ostao virtuoz na lopti,i mislim da je on poslednji iz te generacije igraca koji su iako su se "prodali" pokazali i dali fudbalu i novom klubu ono sto imaju i znaju...a Kaki svaka cast i voleo bih da i ostali kazu ne bogatim arapima

Milan

pre 15 godina

Kaka SLAVA JE TVOJA!
Ti si vec sada LEGENDA.
A verovatno nisi ni svestan da si ovim LJUDSKIM GESTOM spasio fudbal!

Ono sto Sevcenko nije mogao da shvati,ti si shvatio.
Svaka cast LJUDINO!!!

Milan

pre 15 godina

Pa postao je najplaceniji igrac na svetu za sva vremena. Cena-neprocenjiva...
Ricardo Izecson dos Santos Leite
KAKA 22
He belong to Jesus!!
He belong to milan!!

SITY

pre 15 godina

Zar vi stvarno mislite da je ostao zbog srca.Tako su mislili i navijaci Sao Paola da nece otici u bogati Milan.Pa da mu je Chelsea poslao ponudu naravno da bi otisao,jer,kao sto kazete,pare nisu bitne bitni su trofeji a njemu bi bilo u interesu da ubelezi u biografiju i titulu u najjacoj ligi na svetu.Sta bi tad rekli,srce,a.Vidim srcani igraci iz Brazila kad dodju u Evropu nece u bogatu Barcelonu,Milan nego idu i u klubove sa tradicijom i navijacima,Notingem forest ne zna sta ce sa takvim igracima,koliko ih ima.Pa i kod njega je interes odlucio.U Milanu ima manje para ali vece izglede za trofeje,pa posto i trofeji imaju vrednost to je vrednije od Sity-jeve plate sa manjim sansama za trofeje.I meni drugi nude bolju platu ali ja kao i vi ne menjam posao,jer moja firma je nekad bila jaka pa znate ima tradiciju,a ovo je neka novoosnovana.Sity kupuj Dijega...

Realno

pre 15 godina

Priča za malu decu. Takve pare se ne odbijaju, to nisu učinili ni Milan niti Kaka. Iz izjava Arapa pre dva dana moglo se lako zaključiti da će do ovoga doći. Kaka je sjajan lik, ali da su Arapi hteli on bi već danas nosio svetlo plavi dres, svidjalo mu se to ili ne. Kad je toliki novac uleteo u fudbal, igrači su postali roba, a na tržištu robu niko ništa ne pita.

Delija

pre 15 godina

Nisam navijac AC MIlana , ali sad se samo setite onoga C. Ronalda iz United-a i samo neka neko jos jednom kaze da je on naj. fudbaler na svetu. Pa Kaka je za njega ne samo bog nego i izmislio fudbal.
Toliko !!!!!
Bravo KAKA!!!

Aca Faca

pre 15 godina

Ne mogu opisati koliko mi je drago sto je Kaka ostao u Milanu. Pokazao je da je ljudina kakvih je danas malo na svijetu. Zelim mu sve najbolje u zivotu i da bude jos dugo godina najbolji na svijetu.

Doctor

pre 15 godina

Kaka je dokazao da je castan covek i da voli Milan i da mu nije vazan samo novac vec zelja miliona navijaca rosonera da ostane u klubu i da pokaze ljudima koji su izgubili veru u fudbal zbog novca , da ima nade!!!Kaka je moj idol i uvek ce biti zbog ovakve odluke!You are the best!

Milan

pre 15 godina

Nemojte ljudi prozivati Zidana,Zidan je svojevremeno presao iz kluba u klub (jer je pre svega njegova zena na tome insistirala),a ne iz kluba u jadan skup snobova.
Sto bi bilo da je Kako isto uradio,ali nije.

duca015

pre 15 godina

Neko bi prokomentarisao da je Kaka lud, kada je odbio ovakvu ponudu...
Ipak, mene je jeza prosla sada kada sam cuo da ostaje u Milanu, a ja za njega brinem kao za lanjski sneg. Svaka cast majstore.
Ovo je jedna od najboljih vesti koje sam cuo u zadnjih petnaestak dana.
Mislim da je krajnje vreme da se u fudbal uvede pravilo selery capa, jer je ocigledno da pojedini klubovi trose daleko vise nego sto zaradjuju, a takva vrsta bacanja para, em steti fudbalu, em steti i ekonomiji, jer kada gazde ne bi bacali toliki novac, mogle bi da ih uloze pametnije.
Jos jednom,SVAKA CAST MAJSTORE!

Knele ACM

pre 15 godina

Ovo je definitivno nesto najljepse sto sam cuo u zadnje vrijeme...Kaka' je prijr svega pokazao kakav je covjek a o njegovim igrackim kvalitetima je suvisno govoriti...u maju na San Siro stize skudeto a u junu i neka jaka pojacanja...FORZA MILAN...Najjaci smo...

НиколаРума

pre 15 godina

kad bih rekao da sam skoro zaplakao od srece , nebistte mi verovali. glupi berluskoni je vec prihvatio pnudu sitija, ma sta on pricao, a ko je pratio zbivanja sa Kakom, znao bi da je momam nekoliko dana u suzama napustao treninge sve zbog toga sto je ovaj starac prihvatio ponu, zatim se posvajdao sa ocem nezeleci pare arapa. a danas je izlazio na prozor svoje kuce i mohao dreesom 22 rossonera, i druzao svoj prepoznatljiv gest desna ruka na srcu, kako je IKONA MILAN I PROSLAVLJALA VECINU svojih golova. i na kraju ce ovaj berlusoni da kaze da je on otkazao transfer, jaoooo .... sramota, toliko je toga pruzio milanu , a ovaj vec nekoliko dana pricao kako ce da ga proda bi izjednacio neke minuse koje ima u ovoj sezoni neigranjem lige sampiona .... ipak jedno je najbitnije kaka je rekao svoje, NE IDEM NIGDE IZ MILAN. I BELONG TO MILAN. sve naj ricky ti si ono sto ostali fudbaleri nikad nece biti , ni zidan , ni ronaldo ( zna se na koga se misli, manekena iz man,) .... VERAN KLUBU NE NOVCU, i a ako bi ovako bio daleko najplaceniji igrac u istoriji .... FORZA MILAN ... FORZA KAKA ... DOWN fat berlusconi
(true rossonero, 20. januar 2009 02:30)


хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах
јоооој децо ал немате везе са животом х)

stawwross

pre 15 godina

mali je gluplji nego sto sam mislio...jeste to za respekt sto je odbio tolike pare,ali sutra ce mu neki ludak slomiti nogu i sta onda,nista hoce li ga i onda tapsati po ramenu,nece naravno doci ce neki novi kaka i ovog ce da zaborave...nemoguce je igrati na vrhunskom nivou vise od 3god,vidite sta se desilo sa ronaldinjom ,ne moze da se sastavi...i jos nesto,to zasto su STVARNO pregovori prekinuti mi verovatno nikada necemo saznati

miki

pre 15 godina

nikad nisam nesto posebno volio milan, ali kad sam ovo procitao bilo mi je tako drago. covjek je pokazao tim seicima da pare nisu fudbal i da ako su kupili robihna nemogu kupiti i kaku. inace veliki sam navijac REALA i sad svaki igrac koji odbije City postaje moj ljubimac. a za kaku svaka pohvala ... poslusao je SRCE A NE ZVOCKANJE NOVCA.. Nikada nisam volio timove koji se stvaraju od novca..zbog toga ne volim ni chelsea ni city, a nije mi bilo ni drago kad je perez od reala pravio ludu ekipu..sad je real po meni mnogo bolji nego tada...


i za kraj



HALA MADRID

godfather

pre 15 godina

Ima boga! I pre svega ocoga sa city-em,znalo se i pred postavljalo se da je kaka poseban igrač i po mnogo svemu jedinstven u ovom danas iskvarenom svetu fudbala! Ostao si sa nama i puno ti HVALA!!!!!!!!ROSSONERI SRBIJA

stefan06

pre 15 godina

siti prekinuo pregovore???ej bre pa taj seik yaradjuje dnevno pola milijarde ako niste ynali bilo je na tv...kaka je ya njega nishta...bravooo kaka znamo da nemas cijenu!!!!

Zvezdarko

pre 15 godina

Ajde sta ste se primili svi kao Kaka dobar decko, ovo ono, mislite da Don Silvio tu nije umesao svoje prste? Ako je posle one bruke sa namestanjem mogao Milan da uvede u LS, najmanji problem mu je da Kaka ostane u klubu.

Armakedon

pre 15 godina

BR.43@ Poredjenja su ti blago receno-neadekvatna.Vas rivalitet ne zanima nikoga van Jelen Lige,a ovo je vest za CEO svet.Stari kazu: "KAK(v)A crkva,takav tropar"! Bez ljutnje !!!

gradjanin

pre 15 godina

Ako mu nije stalo do para neka onda te klikere za koje igra u Milanu podeli deci sirom sveta da se i oni malo igraju...
Go City !!

Milos

pre 15 godina

Smesni komentari - "ljubav prema klubu" - on nije Italijan, on nije iz Milana, sto je dosao u Italiju? Zbog para. Sto iz ljubavi nije ostao u Brazilu? Da nece da uzme italijansko drzavljanstvo iz ljubavi prema Milanu?
Ceo ovaj cirkus je zaustavljan da bi se dobili marketinski poeni i ne bi napravila velika ekonomska steta (pogledajte dugove Primere, pa potencijalna spirala na trzistu, eventualna nudjenja ogormnih para da se igra u Saudijskoj Arabiji i sl). Seik je pun kinte (i nafte) i njemu nista ne fali, ali fali Evropi i njenoj ekonomiji. Ovaj moze i da poveca ponudu - pa da da 250 miliona. Vi biste odbili? On bi odbio? Iz ljubavi? Sve je zaustavljeno na visoj instanci. Razmisljajte malo. Sve je u parama i zaustavljeno je zbog para, a ne uprkos parama - "iz ljubavi", moz' misliti.

mirko

pre 15 godina

ufff..dobro je....
za trenutak se uplasih da ce me Silvio izneveriti,ali nije mogao da ostane ravnodusan kada je shvatio kakvu FACU ima u klubu!!!
predlazem FIFA da ustanovi nagradu za zivotno delo i pogadjajte po kome da dobije ime!!
BRAVO FACO!!!!

KHE3

pre 15 godina

Iako uopšte nisam naklonjen Milanu,drago mi je što će Kaka ipak ostati u nihovim redovima.To zaista jeste ogromna količina novca,ali vredi li zbog toga igrati sa onim pacerima u Sitiju i boriti se za opstanak u ligi?

milan

pre 15 godina

ovo je kaki odlican potez u man sitiju bi upropastio svoju sjajnu karijeru u milanu,cak je prosle godine bio najbolji igrac sveta i to u konkurenciji sa leom mesijem i sadasnjim najboljim igracem sveta kristijanom ronaldom...

urke

pre 15 godina

Lako je njemu da sere kad vec prima milionje u milanu...Pitao bih ga da li mu ne bi bile vazne pare od kluba da nema novce...Uostalom da mu nisu bitne pare,igrao bi negde u svojoj domovini...imao bi solidne pare za zivot i bio bi uz svoje prijatelje i rodbinu...Tako da...Nije Kaka ultra covek...Garantujem da se nesto zakomplikovalo pa nije potpisan ugovor...Koja budala ne bi otisla za pola miliona evra nedeljno...Mnogo ste naivni...Pobegao je iz svog Brazila kao zec a ovamo kao nece iz Milana...Daj molim te...

Niksicko pivo

pre 15 godina

ovih seika se bogatsvo procjenjuje na oko 3.000 milijardi... za jedan dan ima prihod od 428miliona.... Kaki je nudio onoliko para koliko oni zarade za 8-9 sati..

shushumigga

pre 15 godina

Molim vas da ne stavljate Zizua u isti kosh sa Robinjom.Zizu je otisao u veliki klub da osvaja trofeje a svako ko je malo pratio Zidanovu karijeru zna da majstor nikad ne bi otisao u mali klub za pare.

marko-nbg

pre 15 godina

Ma Kaka samo hoce malo da digne prasinu i sebi poveca cenu za naredni ugovor! Koji Mancester Siti!? Pa ko je lud da iz jednog Milana , koji je konstantno u vrhu svetskog fudbala, prelazi u Mancester Siti koji igra epizodnu ulogu u Premijer ligi!!!!!! Nema tih para ja vam kazem!!!
(marko-nbg, 17. januar 2009 17:42)
Joj sto volim kad sam u pravu!!!!!

Milutin

pre 15 godina

Svaka cast.Nikad nisam preterano navijao za Milan ali milo mi je sto je ostao i time pokazao da novac ne moze sve da kupi.SVAKA TI CAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lakan_mauzer

pre 15 godina

e moj berluskoni za te pare mogao si da 3 igraca extra klase,a ti zadrzavas kaku koji nije vise ni tolko mlad (26)..gluplji potez nekog predsednika nisam mogo da vidim, a uostalom ko pita kaku dal oce il nece da ide,za taj kes mora...

concha espina

pre 15 godina

Bezobraznik!A da je hteo mogao je da zavsi pricu za svog taticu koji se ponadao da ce da dobije 10 milki!Ovako ce morati da otme od sina!!

bojan

pre 15 godina

hvala ti Boze :-) srecan sam kao da je dosaou
Partizan :-) kad se Maldini pocuve, ewo ga nova ikona, novi kapiten :-)
forzza Milan :-)
p.s Milan shamiponj, 100%

Danko,ACM 4 ever

pre 15 godina

To Kralju! Sad si pokazao upravo ono sto su navijaci Milana istakli na transparentu
Kaka-neke stvari nemaju cenu
Ma mogu oni seici da nude milijardu evra,ali zna se koji klub se voli!
kao veliki navijac Milana ovo moram proslaviti!

Danilo

pre 15 godina

Kaka me je odusevio sa ovom odlukom...
Potpuno mi je svejedno za koji klub igra ali je pokazao da novac nije najglavna stvar u zivotu...

milan 4ever

pre 15 godina

svaka cast u danasnje vreme retko ko bi mogao da odbije toliki novac.Kaka ti si pravi covek ma kakav covek ljudina!!!!!!!!!

Nemanja

pre 15 godina

Gledao sam uzivo 12 utakmica AC Milana.Od malih nogu sam poceo pratiti ovaj klub.Ko kaze da je kaka u milan dosao zbog para.Dosao je zbog tradicije i trofeja.Pa aj molim vas recite mi koje trofeje moze da osvoji u brazilu.Real je najvise puta osvajao ls ali Milan je najtrofejniji klub ls.Sto se njegove plate tice ko kaze da ce traziti vise.Maldini je ikona i legenda kluba pa opet igra za platu prosecnog fudbalera.I ko to kaze da ne moze da igra na vrhunskom nivou 3 godine.Maldini igra vec 24 god.To sto je ronaldinho uradio bila je glupost.Kao i C7 ne vidi se sad.Kaka igra na vrhunskom nivou odkad je stigao u Milan a najbolji je bio zato sto su tad zakazali i C7 i sadasnja M10.Ako ne pratite ovu ekipu ne pisite nista o njoj da je KAKA hteo kintu otisao bi u real za 450000 nedeljno.Maldini je kapiten do kraja sezone.Zatim ce biti ako nastavi sa fudbalom Alesandro Nesta sto nece dugo trajati i zatim THE GREAT KAKA.Sad ce igrati i srcem i dusom i nogama ma ujedace samo da osvoji ovu titulu i vrati je posle par godina tamo gde pripada.Kaka grazie.YOU ARE A GREAT MAN AND BEST PLAYER. Hvala na ovim suzama radosnicama

Realno

pre 15 godina

Priča za malu decu. Takve pare se ne odbijaju, to nisu učinili ni Milan niti Kaka. Iz izjava Arapa pre dva dana moglo se lako zaključiti da će do ovoga doći. Kaka je sjajan lik, ali da su Arapi hteli on bi već danas nosio svetlo plavi dres, svidjalo mu se to ili ne. Kad je toliki novac uleteo u fudbal, igrači su postali roba, a na tržištu robu niko ništa ne pita.

stawwross

pre 15 godina

mali je gluplji nego sto sam mislio...jeste to za respekt sto je odbio tolike pare,ali sutra ce mu neki ludak slomiti nogu i sta onda,nista hoce li ga i onda tapsati po ramenu,nece naravno doci ce neki novi kaka i ovog ce da zaborave...nemoguce je igrati na vrhunskom nivou vise od 3god,vidite sta se desilo sa ronaldinjom ,ne moze da se sastavi...i jos nesto,to zasto su STVARNO pregovori prekinuti mi verovatno nikada necemo saznati

како да не

pre 15 godina

"U međuvremenu, iz štaba Mančester sitija je stigla izjava u kojoj se navodi da su oni otkazali potpisivanje ugovora, a ne Milan ili Kaka."
ма нису га ни желели. само моша.

Maske padnu,pre ili kasnije,a mi naivni...

pre 15 godina

E grobari,to se zove ljubav prema klubu,grbu,dresu!!!Velicate sto Moreira hoce da ostane,Diara,Zuka...budite sigurni da nikome ne trebaju,da niko nije poslao ponude za njih,a da su kojim slucajem dodili samo dva,a ne 122 miliona evra,spakovali bi se za jedan jedini minut i otrcali.Jesam Zvezdas,ali realan.Kako je otisao Molina(njega su fakticki oterali),Kastiljo,Salas...Tako ce otici i vasi samo da cuju suskanje evrica!! Svi to pricaju kako su presrecni,prezadovoljni,ali nikome nije isto 200000 godisnje i milionce godisnje,e tu svaki od njih pokazuje pravo lice,tacnije pakuje se i zaboravlja tu nazovimo ljiubav i sve sto je predhodno rekao,tacnije slagao!! Kaki,svaka cast,pokazao je svima kako se istinski voli klub,a ovi nasi dodjosi......Pre ili kasnije pokazu svoje pravo lice,samo sto ih mi branimo i postujemo zbog svega sto su ucinili za nase klubove,sto je sasvim u redu,i zaboravljamo da im je zelja bila da zavrse karijere u partizanu ili zvezdi...bar dok ne vide Evre!!! Jos jednom:SVAKA CAST KAKA!!

kosta012

pre 15 godina

Robinjo: Real - Man City 49 miliona evra
Bufon: Parma - Juventus 49.2 miliona
Krespo: Parma - Lacio 53.6 miliona
Figo: Barselona - Real 58.5
Zidan: Juventus - Real 76 miliona
Rikardo Kaka - NEPROCENLJIVO!
Postoje neke stvari u zivotu koje novac ne moze da kupi, za sve ostalo tu je mastercard... ;)

gradjanin

pre 15 godina

Ako mu nije stalo do para neka onda te klikere za koje igra u Milanu podeli deci sirom sveta da se i oni malo igraju...
Go City !!

#22 siempre rossonero

pre 15 godina

Kada je Kaka` doshao u AC Milan - zavolelo ga je mnogo ljudi, kada je odluchio da odbije City - zavoleli su ga i svi ostali. Tako je majstore, pokazao si da ljubav prema klubu nema cenu - za ostale koji tako ne misle, tu su Arapi iz Abu Dhabija, pardon, Manchestera.

НиколаРума

pre 15 godina

kad bih rekao da sam skoro zaplakao od srece , nebistte mi verovali. glupi berluskoni je vec prihvatio pnudu sitija, ma sta on pricao, a ko je pratio zbivanja sa Kakom, znao bi da je momam nekoliko dana u suzama napustao treninge sve zbog toga sto je ovaj starac prihvatio ponu, zatim se posvajdao sa ocem nezeleci pare arapa. a danas je izlazio na prozor svoje kuce i mohao dreesom 22 rossonera, i druzao svoj prepoznatljiv gest desna ruka na srcu, kako je IKONA MILAN I PROSLAVLJALA VECINU svojih golova. i na kraju ce ovaj berlusoni da kaze da je on otkazao transfer, jaoooo .... sramota, toliko je toga pruzio milanu , a ovaj vec nekoliko dana pricao kako ce da ga proda bi izjednacio neke minuse koje ima u ovoj sezoni neigranjem lige sampiona .... ipak jedno je najbitnije kaka je rekao svoje, NE IDEM NIGDE IZ MILAN. I BELONG TO MILAN. sve naj ricky ti si ono sto ostali fudbaleri nikad nece biti , ni zidan , ni ronaldo ( zna se na koga se misli, manekena iz man,) .... VERAN KLUBU NE NOVCU, i a ako bi ovako bio daleko najplaceniji igrac u istoriji .... FORZA MILAN ... FORZA KAKA ... DOWN fat berlusconi
(true rossonero, 20. januar 2009 02:30)


хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах
јоооој децо ал немате везе са животом х)

bane.radovic

pre 15 godina

DA, DA....SIGURNO DA JE CITY PREKINUO PREGOVORE...TO JE TOLIKO OCIGLEDNO :p
Iako i sada imas preveliku platu u odnosu na nas smrtnike, a da ne govorim o naucnicima,lekarima,strucnjacima....ipak si pokazao da pare nisu sve na svetu.
Ja iskreno smatram da svi klubovi koji su svoju snagu izgradili 100% na novcu nisu i nikada nece biti veliki klubovi, tipa Chealsea, City-a. Tu je nesto vise od toga, tu su tradicija i ugled, sto se ne moze kupiti novcem!!!!!
Kaka je u celoj ovoj prici pokazao da je normalnom coveku veca satisfakcija igranje u klubu koji sa tradicijom(i uspehom, naravno), nego u klubu koji,pored veoma skromne istorije i broja navijaca, poseduje samo bogatstvo, koje sramotno trosi i razbacuje!

Beca

pre 15 godina

..auuu dobro je da se vise zavrsila i ta prica, stvarno je pocela da smara...te je potpisao, te nije potpisao, te se posvadjao sa ocem, te ovaj rekao ono i ono...DOSTA VISE!

urke

pre 15 godina

Lako je njemu da sere kad vec prima milionje u milanu...Pitao bih ga da li mu ne bi bile vazne pare od kluba da nema novce...Uostalom da mu nisu bitne pare,igrao bi negde u svojoj domovini...imao bi solidne pare za zivot i bio bi uz svoje prijatelje i rodbinu...Tako da...Nije Kaka ultra covek...Garantujem da se nesto zakomplikovalo pa nije potpisan ugovor...Koja budala ne bi otisla za pola miliona evra nedeljno...Mnogo ste naivni...Pobegao je iz svog Brazila kao zec a ovamo kao nece iz Milana...Daj molim te...

miki

pre 15 godina

nikad nisam nesto posebno volio milan, ali kad sam ovo procitao bilo mi je tako drago. covjek je pokazao tim seicima da pare nisu fudbal i da ako su kupili robihna nemogu kupiti i kaku. inace veliki sam navijac REALA i sad svaki igrac koji odbije City postaje moj ljubimac. a za kaku svaka pohvala ... poslusao je SRCE A NE ZVOCKANJE NOVCA.. Nikada nisam volio timove koji se stvaraju od novca..zbog toga ne volim ni chelsea ni city, a nije mi bilo ni drago kad je perez od reala pravio ludu ekipu..sad je real po meni mnogo bolji nego tada...


i za kraj



HALA MADRID

Milos

pre 15 godina

Smesni komentari - "ljubav prema klubu" - on nije Italijan, on nije iz Milana, sto je dosao u Italiju? Zbog para. Sto iz ljubavi nije ostao u Brazilu? Da nece da uzme italijansko drzavljanstvo iz ljubavi prema Milanu?
Ceo ovaj cirkus je zaustavljan da bi se dobili marketinski poeni i ne bi napravila velika ekonomska steta (pogledajte dugove Primere, pa potencijalna spirala na trzistu, eventualna nudjenja ogormnih para da se igra u Saudijskoj Arabiji i sl). Seik je pun kinte (i nafte) i njemu nista ne fali, ali fali Evropi i njenoj ekonomiji. Ovaj moze i da poveca ponudu - pa da da 250 miliona. Vi biste odbili? On bi odbio? Iz ljubavi? Sve je zaustavljeno na visoj instanci. Razmisljajte malo. Sve je u parama i zaustavljeno je zbog para, a ne uprkos parama - "iz ljubavi", moz' misliti.

Zvezdarko

pre 15 godina

Ajde sta ste se primili svi kao Kaka dobar decko, ovo ono, mislite da Don Silvio tu nije umesao svoje prste? Ako je posle one bruke sa namestanjem mogao Milan da uvede u LS, najmanji problem mu je da Kaka ostane u klubu.

lakan_mauzer

pre 15 godina

e moj berluskoni za te pare mogao si da 3 igraca extra klase,a ti zadrzavas kaku koji nije vise ni tolko mlad (26)..gluplji potez nekog predsednika nisam mogo da vidim, a uostalom ko pita kaku dal oce il nece da ide,za taj kes mora...

Milanista

pre 15 godina

Svaka cast majstore, bilo je velikih igraca i ranije al su pretezno bili mali ljudi....
Ovakav potez govori da si daleko iznad bogatog mancester sitija...
A sad juris na titulu svim srcem!!! Forzaaaaaa

realan

pre 15 godina

najjaci je bekamov stav-kaka treba da bira klubove u kojima ce da osvaja trofeje..da se ne rukovodi parama!!!shaban!pa on je otisao zbog para,kaka je za njega gospodin fudbaler!!

SITY

pre 15 godina

Zar vi stvarno mislite da je ostao zbog srca.Tako su mislili i navijaci Sao Paola da nece otici u bogati Milan.Pa da mu je Chelsea poslao ponudu naravno da bi otisao,jer,kao sto kazete,pare nisu bitne bitni su trofeji a njemu bi bilo u interesu da ubelezi u biografiju i titulu u najjacoj ligi na svetu.Sta bi tad rekli,srce,a.Vidim srcani igraci iz Brazila kad dodju u Evropu nece u bogatu Barcelonu,Milan nego idu i u klubove sa tradicijom i navijacima,Notingem forest ne zna sta ce sa takvim igracima,koliko ih ima.Pa i kod njega je interes odlucio.U Milanu ima manje para ali vece izglede za trofeje,pa posto i trofeji imaju vrednost to je vrednije od Sity-jeve plate sa manjim sansama za trofeje.I meni drugi nude bolju platu ali ja kao i vi ne menjam posao,jer moja firma je nekad bila jaka pa znate ima tradiciju,a ovo je neka novoosnovana.Sity kupuj Dijega...

SQI

pre 15 godina

"U međuvremenu, iz štaba Mančester sitija je stigla izjava u kojoj se navodi da su oni otkazali potpisivanje ugovora, a ne Milan ili Kaka."

Sigurno, sigurno...

milanista4ever

pre 15 godina

Naravno da ostaje,to je neprocenjiva licnost koja nema cijenu!!!Kakazinho legenda Milana,definitivno!
Svi pravi navijaci su prezivljavali dramu ovih dana,sad je sve gotovo,veceras cemo lijepo spavat!:))

Milan

pre 15 godina

Odavno me jedan gest nije ovoliko oduševio. Čak i nisam navijač "Rosonera", ali kao veliki ljubitelj fudbala ne mogu da opišem koliko sam ponosan što u ovom sportu postoje ljudi poput Kake.

mix

pre 15 godina

Ma hajte molim vas, niti je Kaka čovek koji će poleteti za novcem, niti je Milan klub koji će se tek tako odreći svog, siguran sam u to, najboljeg igrača. Ma nema šanse da se taj transfer ostvari!
(mix, 14. januar 2009 11:54

Šta sam vam rek'o!!!!

true rossonero

pre 15 godina

kad bih rekao da sam skoro zaplakao od srece , nebistte mi verovali. glupi berluskoni je vec prihvatio pnudu sitija, ma sta on pricao, a ko je pratio zbivanja sa Kakom, znao bi da je momam nekoliko dana u suzama napustao treninge sve zbog toga sto je ovaj starac prihvatio ponu, zatim se posvajdao sa ocem nezeleci pare arapa. a danas je izlazio na prozor svoje kuce i mohao dreesom 22 rossonera, i druzao svoj prepoznatljiv gest desna ruka na srcu, kako je IKONA MILAN I PROSLAVLJALA VECINU svojih golova. i na kraju ce ovaj berlusoni da kaze da je on otkazao transfer, jaoooo .... sramota, toliko je toga pruzio milanu , a ovaj vec nekoliko dana pricao kako ce da ga proda bi izjednacio neke minuse koje ima u ovoj sezoni neigranjem lige sampiona .... ipak jedno je najbitnije kaka je rekao svoje, NE IDEM NIGDE IZ MILAN. I BELONG TO MILAN. sve naj ricky ti si ono sto ostali fudbaleri nikad nece biti , ni zidan , ni ronaldo ( zna se na koga se misli, manekena iz man,) .... VERAN KLUBU NE NOVCU, i a ako bi ovako bio daleko najplaceniji igrac u istoriji .... FORZA MILAN ... FORZA KAKA ... DOWN fat berlusconi

D_Johnny

pre 15 godina

Interesantan je ovaj zadnji komentar...samo cu reci da je GOSPODIN Zidan tu najveci,jer iako je otisao(mozda) za pare,covek je pokazao da je i dalje ostao virtuoz na lopti,i mislim da je on poslednji iz te generacije igraca koji su iako su se "prodali" pokazali i dali fudbalu i novom klubu ono sto imaju i znaju...a Kaki svaka cast i voleo bih da i ostali kazu ne bogatim arapima

pedja

pre 15 godina

Eto'o 80 mil $...con mastercard.....C.Ronaldo 120 mil $... con mastercard.....Messi 180 mil $...con mastercard.....KAKA' NON NA PREZZO!!!

bojan

pre 15 godina

hvala ti Boze :-) srecan sam kao da je dosaou
Partizan :-) kad se Maldini pocuve, ewo ga nova ikona, novi kapiten :-)
forzza Milan :-)
p.s Milan shamiponj, 100%

JoeY

pre 15 godina

Poruka za Arape:"Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka"... a srce vam kosta mnogo vise od 200 miliona eura i kupuje se godinama!!!

PAVLE

pre 15 godina

ljudi, ja sam najveci navijac intera iz milana... ali i meni je drago sto je kaka ostao u milanu, ipak je dokazao kako se voli klub. ja milan ne mrzim, iako sam navijac intera...klub kao milan se mora postovati, a to je veceras kaka i pokazao...!!!! pozdrav za sve iskrene ljubitelje fudbala, a ne nekih koji misle da mogu sve igrace da kupe nekim parama iz abu dabia i emirata. morati dovedi jos par igraca, poput diega,milita,jankovica ako mislis da budemo opet prvaci. u ligi sampiona ce nas odrati vidic i druzina.

Armakedon

pre 15 godina

BR.43@ Poredjenja su ti blago receno-neadekvatna.Vas rivalitet ne zanima nikoga van Jelen Lige,a ovo je vest za CEO svet.Stari kazu: "KAK(v)A crkva,takav tropar"! Bez ljutnje !!!

concha espina

pre 15 godina

Bezobraznik!A da je hteo mogao je da zavsi pricu za svog taticu koji se ponadao da ce da dobije 10 milki!Ovako ce morati da otme od sina!!

Delija

pre 15 godina

Nisam navijac AC MIlana , ali sad se samo setite onoga C. Ronalda iz United-a i samo neka neko jos jednom kaze da je on naj. fudbaler na svetu. Pa Kaka je za njega ne samo bog nego i izmislio fudbal.
Toliko !!!!!
Bravo KAKA!!!

juzni

pre 15 godina

Mnogo mi je drago sto je Riki Kaka ostao u Milanu,kao i velikoj vecini ljudi sirom sveta.Ovaj decko je izmislio fudbal za razliku od onoga iz macestera sa ruznom frizurom i seljackom biciklicom...

Knele ACM

pre 15 godina

Ovo je definitivno nesto najljepse sto sam cuo u zadnje vrijeme...Kaka' je prijr svega pokazao kakav je covjek a o njegovim igrackim kvalitetima je suvisno govoriti...u maju na San Siro stize skudeto a u junu i neka jaka pojacanja...FORZA MILAN...Najjaci smo...

nebojsaxfarseer

pre 15 godina

Neverovatno jekakvu organizaciju poseduje milan, ne samo kaka, svako ko je dosao nije dobrovoljno otisao vec se zaljubio u klub, sedorf, pirlo, gatuso, evo sada bekam i ronaldinjo se loze kako je umilanu super. Svaka im cast

1908

pre 15 godina

Veliki sam navijac Intera ali mnogo mi je drago sto Kaka ostaje u Milanu. Nijedan jedini fudbaler nebi odbio ono sto je njemu ponudjeno. Kaka svaka ti cast. Veliki si igrac ali i mnogo veci covek.

Milan

pre 15 godina

Kaka SLAVA JE TVOJA!
Ti si vec sada LEGENDA.
A verovatno nisi ni svestan da si ovim LJUDSKIM GESTOM spasio fudbal!

Ono sto Sevcenko nije mogao da shvati,ti si shvatio.
Svaka cast LJUDINO!!!

duca015

pre 15 godina

Neko bi prokomentarisao da je Kaka lud, kada je odbio ovakvu ponudu...
Ipak, mene je jeza prosla sada kada sam cuo da ostaje u Milanu, a ja za njega brinem kao za lanjski sneg. Svaka cast majstore.
Ovo je jedna od najboljih vesti koje sam cuo u zadnjih petnaestak dana.
Mislim da je krajnje vreme da se u fudbal uvede pravilo selery capa, jer je ocigledno da pojedini klubovi trose daleko vise nego sto zaradjuju, a takva vrsta bacanja para, em steti fudbalu, em steti i ekonomiji, jer kada gazde ne bi bacali toliki novac, mogle bi da ih uloze pametnije.
Jos jednom,SVAKA CAST MAJSTORE!

Milan

pre 15 godina

Pa postao je najplaceniji igrac na svetu za sva vremena. Cena-neprocenjiva...
Ricardo Izecson dos Santos Leite
KAKA 22
He belong to Jesus!!
He belong to milan!!

shushumigga

pre 15 godina

Molim vas da ne stavljate Zizua u isti kosh sa Robinjom.Zizu je otisao u veliki klub da osvaja trofeje a svako ko je malo pratio Zidanovu karijeru zna da majstor nikad ne bi otisao u mali klub za pare.

marko-nbg

pre 15 godina

Ma Kaka samo hoce malo da digne prasinu i sebi poveca cenu za naredni ugovor! Koji Mancester Siti!? Pa ko je lud da iz jednog Milana , koji je konstantno u vrhu svetskog fudbala, prelazi u Mancester Siti koji igra epizodnu ulogu u Premijer ligi!!!!!! Nema tih para ja vam kazem!!!
(marko-nbg, 17. januar 2009 17:42)
Joj sto volim kad sam u pravu!!!!!

Danilo

pre 15 godina

Kaka me je odusevio sa ovom odlukom...
Potpuno mi je svejedno za koji klub igra ali je pokazao da novac nije najglavna stvar u zivotu...

milan 4ever

pre 15 godina

svaka cast u danasnje vreme retko ko bi mogao da odbije toliki novac.Kaka ti si pravi covek ma kakav covek ljudina!!!!!!!!!

Nemanja

pre 15 godina

Gledao sam uzivo 12 utakmica AC Milana.Od malih nogu sam poceo pratiti ovaj klub.Ko kaze da je kaka u milan dosao zbog para.Dosao je zbog tradicije i trofeja.Pa aj molim vas recite mi koje trofeje moze da osvoji u brazilu.Real je najvise puta osvajao ls ali Milan je najtrofejniji klub ls.Sto se njegove plate tice ko kaze da ce traziti vise.Maldini je ikona i legenda kluba pa opet igra za platu prosecnog fudbalera.I ko to kaze da ne moze da igra na vrhunskom nivou 3 godine.Maldini igra vec 24 god.To sto je ronaldinho uradio bila je glupost.Kao i C7 ne vidi se sad.Kaka igra na vrhunskom nivou odkad je stigao u Milan a najbolji je bio zato sto su tad zakazali i C7 i sadasnja M10.Ako ne pratite ovu ekipu ne pisite nista o njoj da je KAKA hteo kintu otisao bi u real za 450000 nedeljno.Maldini je kapiten do kraja sezone.Zatim ce biti ako nastavi sa fudbalom Alesandro Nesta sto nece dugo trajati i zatim THE GREAT KAKA.Sad ce igrati i srcem i dusom i nogama ma ujedace samo da osvoji ovu titulu i vrati je posle par godina tamo gde pripada.Kaka grazie.YOU ARE A GREAT MAN AND BEST PLAYER. Hvala na ovim suzama radosnicama

Armakedon

pre 15 godina

"Ovo je najbolji dokaz da novac ne može sve da kupi", zaključio je predsednik " . Naucio si to u 70-toj godini od jednog decaka,a priznaj da nisi verovao da ima i takve ljude! Ne volim Milan, al kaka me kupio dok sam ziv! Bravo decko !

Nenad

pre 15 godina

Do poslednjeg trenutka sam verovao da ce ostati. Ova vest me je bas obradovala.Ovo je jos jedan dokaz zbog cega je Kaka najveci na svetu. Dokazao je nije stvar samo u parama. Sta bi on radio u Mancester sitiju? Nikad oni nece napraciti vrhunski tim. Forca Kaka! Forca Milan!

Milorad

pre 15 godina

Dakle sluzbeno se zna da je Siti nudio 16 mil godisnje, a u Milanu se placa 9 mil. Imao sam priliku da ga gledam uzivo kad igra, i znam da je velik Igrac. Nisam znao da je i velik Covek! Svaka mu cast!

NikOs

pre 15 godina

Iako nisam navijac Milana obradovao sam se videvsi ovu vest,koja predstavlja pobedu fudbala nad bezvrednim novcem,Kaka je dokazao da nije samo veliki igrac nego i covek,da je spremam da odoli svim pritiscima,velikom novcu i da ostane dosledan svojim principima!Svaka cast!

Rossonero

pre 15 godina

Sad se vidi ko je zapravo Milan..sad neka je drugima jasno zasto su svi vezani za Milan,nije sve lopta,trka,novac...ljubav je jaca od svega...

AcA

pre 15 godina

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete. Komentari pisani isključivo velikim slovima neće biti objavljeni, a komentari koji su napisani bez pravopisnih i gramatičkih grešaka imaju prednost.


Ma zezam se,to sam i ocekivao,pare nisu sve u zivotu.

kimy

pre 15 godina

e to je fudbaler....čovek....
rekao je da želi da ostari u milan...ostariće....rekao je da želi da bude kapiten biće....
svaka čast kralju!!!!!

Aca Faca

pre 15 godina

Ne mogu opisati koliko mi je drago sto je Kaka ostao u Milanu. Pokazao je da je ljudina kakvih je danas malo na svijetu. Zelim mu sve najbolje u zivotu i da bude jos dugo godina najbolji na svijetu.

Doctor

pre 15 godina

Kaka je dokazao da je castan covek i da voli Milan i da mu nije vazan samo novac vec zelja miliona navijaca rosonera da ostane u klubu i da pokaze ljudima koji su izgubili veru u fudbal zbog novca , da ima nade!!!Kaka je moj idol i uvek ce biti zbog ovakve odluke!You are the best!

Milan

pre 15 godina

Nemojte ljudi prozivati Zidana,Zidan je svojevremeno presao iz kluba u klub (jer je pre svega njegova zena na tome insistirala),a ne iz kluba u jadan skup snobova.
Sto bi bilo da je Kako isto uradio,ali nije.

milan

pre 15 godina

ovo je kaki odlican potez u man sitiju bi upropastio svoju sjajnu karijeru u milanu,cak je prosle godine bio najbolji igrac sveta i to u konkurenciji sa leom mesijem i sadasnjim najboljim igracem sveta kristijanom ronaldom...

godfather

pre 15 godina

Ima boga! I pre svega ocoga sa city-em,znalo se i pred postavljalo se da je kaka poseban igrač i po mnogo svemu jedinstven u ovom danas iskvarenom svetu fudbala! Ostao si sa nama i puno ti HVALA!!!!!!!!ROSSONERI SRBIJA

Niksicko pivo

pre 15 godina

ovih seika se bogatsvo procjenjuje na oko 3.000 milijardi... za jedan dan ima prihod od 428miliona.... Kaki je nudio onoliko para koliko oni zarade za 8-9 sati..

stefan06

pre 15 godina

siti prekinuo pregovore???ej bre pa taj seik yaradjuje dnevno pola milijarde ako niste ynali bilo je na tv...kaka je ya njega nishta...bravooo kaka znamo da nemas cijenu!!!!

KHE3

pre 15 godina

Iako uopšte nisam naklonjen Milanu,drago mi je što će Kaka ipak ostati u nihovim redovima.To zaista jeste ogromna količina novca,ali vredi li zbog toga igrati sa onim pacerima u Sitiju i boriti se za opstanak u ligi?

mirko

pre 15 godina

ufff..dobro je....
za trenutak se uplasih da ce me Silvio izneveriti,ali nije mogao da ostane ravnodusan kada je shvatio kakvu FACU ima u klubu!!!
predlazem FIFA da ustanovi nagradu za zivotno delo i pogadjajte po kome da dobije ime!!
BRAVO FACO!!!!

Danko,ACM 4 ever

pre 15 godina

To Kralju! Sad si pokazao upravo ono sto su navijaci Milana istakli na transparentu
Kaka-neke stvari nemaju cenu
Ma mogu oni seici da nude milijardu evra,ali zna se koji klub se voli!
kao veliki navijac Milana ovo moram proslaviti!

Milutin

pre 15 godina

Svaka cast.Nikad nisam preterano navijao za Milan ali milo mi je sto je ostao i time pokazao da novac ne moze sve da kupi.SVAKA TI CAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!