Sreda, 14.01.2009.

10:48

Kaka u Mančester Sitiju?

Engleski prvoligaš Mančester siti počeo je pregovore sa italijanskim Milanom o transferu igrača sredine terena Kake, saznaje Bi-Bi-Si.

Izvor: B92

Kaka u Manèester Sitiju? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

Šeik Mansur bin Zajed Al Nahijan

pre 15 godina

sve cemo vas pokupovati!!! i redakciju B92, i vas divne perspektivne mladice sto ostavljate komentare!drzavu, gas, Rusiju, Ukrajinu, sve kupujemo! svi na tender!!! ojsa!!!

Branislav

pre 15 godina

@komentar 36.

Da li ti zaista mislis da nisam svestan cinjenice da je Mancheste United bio oslabljen protiv Milana? Ali opet, vratimo se u 2005. Da li je i tada Mancheste bio oslabljen, ili je jednostavno izgubio od boljeg tima. Ne poricem da je Manchester trenutno jaci tim. To je jasno i potpunom laiku. Pricam o timu kao instituciji, a moras se sloziti da je Milan, ipak, tu za korak ispred. A velicina kluba se itekako meri osvajanjem sampionata. Takodje, znam da Milan nije prvi po broju titula u Italijanskom prvenstvu (Juventus ima 27 ili 26 ne znam koliko mu se racunaju zbog skandala od pre par godina) dok Milan ima 17. Inter valjda 16. Ali na medjunarodnom planu nema uspesnije ekipe.
Odgovori na tvoja pitanja:
1. Milan ne igra LS ove sezone.
2. Sezona 2003/2004
3. Milan je bio na 5. mestu prosles sezone.

Vidis, ja se ne stidim da kazem ono sto je istina. Jbg, losih par godina, sa zaista prilicno losim sastavom. Od 2005. objektivno Milan krece silaznom putanjanom.

ae

pre 15 godina

Forza Milan campione!Uz postovanje drugih klubova, ali malo je ovakvih klubova kao sto je Milan.Mozda samo Real i Boca J....Ostali su "mali".

ae

pre 15 godina

"PONUDA Manchester Cityja vredna 100 mil. funti za Milanovog brazilskog fudbalera Kaku prica je o kojoj izvjestavaju mnogi svetski mediji.

Kaka je ponudu odbio, uz objasnjenje kako ''zeli ostareti u Milanu, a jednog dana postati i njegov kapiten''.

"Moj je cilj postati jednog dana kapiten Milana. Znam da postoji hijerarhija i da ima starijih i zasluznijih od mene, u prvom redu Maldini i Ambrosini. Ipak, nakon njih voleo bih traku nositi ja."

Dodao je da mu ovo nije prvi slucaj odbijanja jake i velike ponude. No, nakon te izjave, koju su, tako interpretiranu, preneli mnogi mediji, Sky Sports News javlja da je Kaka porucio da ce ''ostati u Milanu sve dok ce u njegovom klubu tako zeleti''.

"Bicu clan Milana sve do onog dana u kojem ce mi iz kluba poruciti da im vise ne trebam. Dokle god su moji ciljevi isti kao i klupski, voleo bih ostati na San Siru."

Ipak, dodao je da bi se situacija mogla promeniti kada bi Milan prihvatio ponudu Cityja.

"Novac nije nesto zbog cega bih otisao iz Milana. No, ako bi me moj klub pozeleo jednom prodati, to je druga prica. City moze poslati ponudu za mene, ali moj ostanak na San Siru zavisi samo o Milanu",zakljucio je Kaka."
............................
Eto sve suglasice su otklonjene.Dakle, Kaka je odbio ponudu i ostace u Milanu do kraja svoje karijere ili drugim recima dok ga berlusconi bude zeleo u svom klubu.

Milos

pre 15 godina

Ako Kaka ode iz Milana isto imeni klub ispad iz lige najboljih!i ovako je klub propao kaka im samo vadi prosek!
Milan ko pokretni staracki dom!
Jedino mali pato ce jos tu da vredi!

Matt Le Tissier

pre 15 godina

Nema ni teoretske šanse da Kaka predje u Man. City, a sve što njegovi novi vlasnici pokušavaju jeste da skrenu pažnju medija na sebe. Kaka je već jedan od najplaćenijih igrača na svetu i da mu je stalo do para otišao bi u Real, pre nego što su mu Milanezi povećali primanja. Kada već to pretprošlog leta nije učinio, nema šanse da to uradi ove zime. Pogotovo neće "s konja na magarca" pa da iz velikog kluba predje u mali.

@ komentar 33. (Branislav, 14. januar 2009 18:38)

Vi (mislim na AC Milan) "kompletni" Manchester United NIKAD, ALI APSOLUTNO KIKAD, NI U LUDILU NIKAD, ne bi mogli da izbacite, a koliko u poredjenju sa engleskim klubovima vredite, najbolje vam je pokazao Arsen Wenger sa svojim obdaništem. Razbila su vas dečica sa pola snage i to na vašem bunjištu. A tačno je da ste dobili Manchester 3:0 i da je Kaka "vozao" Vidića, ali budi bar malo realan, pa se seti da je United bio desetkovan povredama i da je Ferguson imao svega 13 igrača na raspolaganju, a Nemanja je igrao taj meč "rovit", jer nije imao ko drugi da igra.
Te godine ste bili prvaci Evrope, ali molim te podseti me koji ste bili u Seriji A? Četvrti ili peti?
Milan godinama zapostavlja domaće prvenstvo i "čuva" najbolje igrače za LŠ, tako da nije isto biti najbolji u Evropi a biti 4.-5. kući i objediniti titule u svojoj zemlji i Evropi.
Nažalost, zbog ovog nakaradnog formata KOMERCIJALNE LŠ, pravo nastupa u istoj imaju čak i timovi koji 20 godina nisu bili prvaci u sopstvenoj zemlji (primer Liverpool), što je prvorazredni skandal.
Zašto?
Pa zato što postoje ekipe poput Milana koje se opredele samo za to kup-takmičenjre i sve podrede njegovom osvajanju. Odmaraju glavne zvezde, u prvenstvu im igra rezervni tim, a fokusiraju se na 8-9 mečeva u prolećnoj polusezoni, i na žalost to je apsolutno legitimno, jer pravila to dozvoljavaju.
Sve dok je ovakav format takmičenja, Ligu Šampiona neće uvek osvajati ekipe koje su kao prvaci sopstvenih liga tu prisutni, već je dovoljno biti 4. u svojoj zemlji i uz malo sreće eto vas u završnici LŠ.
Ja se zalažem da samo osvajači nacionalnih titula imaju pravo nastupa u LŠ, a za ekipe koje to nisu, pa postoji Kup UEFA (tu pripadate), a takodje trebalo bi vratiti i Kup Pobednika Kupova, pa da se svako takmiči tamo gde mu je mesto.
E da jedno pitanje za kraj. U stvari dva-tri.
1. Sa kim se sastajete u završnici ovogodišnje LŠ?
2. Kad ste poslednji poslednji put uzeli skudeto?
3. Koji ste bili prošle sezone u Kalču?
I za kraj, veličina jednog kluba se ne meri samo brojem osvojenih LŠ, već postoje i druga merila-tipa broj nacionalnih, titula, vrednost kluba na fudbalskom tržištu, zainteresovanost medija i sponzora za taj klub (Milan sponzoriše kladionica!?!), brojem navijača...
Kad smo već kod bogatstva kluba, da li znaš koji klub je najbogatiji?
Ili koji klub je najpopularniji i ima najveći broj navijača na svetu?
AC Milan? Teško - pa on ni u Italiji nije prvi, ni po poularnosti, ni po broju skudeta!!!
Gde je Italija, a gde je celi svet!?!
Zapitaj se to, pa će ti mnoge stvari, uključujući i komentar broj 20 biti mnogo jasniji!!!

Pozdrav i puno sreće u završnici Kupa UEFA.

sERzha

pre 15 godina

Ti sto si poslao ovaj zadnji kom dugacak...Vidi se da si dete a tu se nesto proseravas mrzelo me da citam ali koliko vidim ti kao navijas za mancester United

Pitao bih te samo na koliko utakmica si bio da gledas svoj voljeni klub?

AC Milan

pre 15 godina

ne verujem da ce se to desiti, kaka je porodicni covek i cisto sumnjam to samo prave frku, da vas podsetim city je 15. i ima vise od duplo manje bodova od Liverpoola a za utd dobri ste ali samo je jedan Milan

Branislav

pre 15 godina

RICARDO KAKA': "I want to get old at Milan"
1/14/2009

MILANELLO - "I want to get old at Milan," declared today Ricardo Kaka at Milanello, to the microphones of Sport Mediaset. "My objective is that of becoming, in the future, the captain of this team. City? I already refused important offers."

Dakle, gotovo je sa spekulacijama...

@gledam

ManUtd treba jos dosta pasulja da pojede da moze da se svrstava u rang sa Milanom i velicini kluba... Slatko si me nasmejao sa tim poredjenjem...
Eh, kad se setim kako je Kaka vozao Heinze, Evru, i kompaniju... Jos uvek mi ih je zao, iskreno... A ni nas slavni Vidic se nije proslavio pored Kake :)

Milan

pre 15 godina

Uvek sam mislio da je fudbal ozbiljna nauka i posao, a onda se pojavio Mančester Siti sa novim gazdom i ja shvatih da sam u zabludi. Neka me dovedu ovi Arapi za trenera umesto Hjuza i neka mi daju "samo" 10-ak miliona za transfere i napravio bih im tim vredan poštovanja.

"Pa naspi još jednu..." - što reče Đole Balašević.

pajascandal

pre 15 godina

Samo malo "veca" ispravka redakciji B92. Nije nedeljna plata 550.000E nego je "250.000"
tako bar pise na zvanicnom sajtu B'B'C. Dakle greska je u pocetnoj cifri, umesto "5" je "2"......:)))))

Marko__bgd

pre 15 godina

ma mogu da dovedu koga god hoce...nece osvojiti nista u narednih 5 godina sigurno...mozda evontualno neki kup u engleskoj..o tituli mogu samo da sanjaju...pa ne radi se to tako...

Nikola 87

pre 15 godina

Molio bih ljude iz B92 da sledece ubuduce komentare "tolike pare se daju na fudbal a ljudi gladuju u svetu" i slicne takve da se ne odobravaju!!!
Man City i sada ima ekeipu za bar Ligu UEFA ali nemaju trenera.

ae

pre 15 godina

Kakav bre manchester...Kada budete bili sampioni evrope "samo" 7 puta.Onda se javite fanovi man utd.Forza milan campione!I kaka ne prelazi u siti nikako.Nema tih para za koje ce on otici u bilo koji klub.On je izjavio da ce svoju fudbalsku karijeru zavrsiti u Milanu i kraj price.Mediji mogu pisati svasta, ali istina je samo 1 - Kaka ostaje 100% u Milanu.

milan

pre 15 godina

Ocigledno da nekima (ovim seicima) jos uvek nije jasan primer Celsija...a to je da parama IPAK ne mozes SVE.
Ako hoce da igra enlgesku prvu ligu (tj. druga) neka ide.
Simpatizer sam Milana,ali ne bih smeo da garantujem da ga za 110 miliona nece pustiti,posebno u ovoj krizi,jer oni vec imaju Pata...pa ce za dve godine,kao Sheva,da ga vrate za 10 miliona i valjali su 100 cisto...od neke budale iz Emirata.

gledam

pre 15 godina

forza_milan_1899@Ko kaze da na ovom forumu nema tolerancije?Pogledajte ocigledan primer,covek navija za taj Milan ali ipak uz put pozdravlja sve koji navijaju za najveci i najbolji klub na svetu i mi navijaci MUTD-a mu zahvaljujemo i zelimo da i njegov klub jednog dana postane veliki.

Niksicko pivo

pre 15 godina

ako je bar malo samo malo pametan onda ce otici u Man. Sity... 550 000 nedeljo ... druze to se ne odbija pa sad da je klub iz Farskih Ostrva

Mrdja

pre 15 godina

To je ludost...ja bih preporucio Sejku da dovede nekog trenera tipa Ancelotia ili Mancinia pa da onda stvara tim...jer je svima jasno da Mark Hjuz nema weeeeeeze sa stvaranjem tima...a KAKA' ce ostati kod nas do kraja karijere....
Forza Milan

mix

pre 15 godina

Ma hajte molim vas, niti je Kaka čovek koji će poleteti za novcem, niti je Milan klub koji će se tek tako odreći svog, siguran sam u to, najboljeg igrača. Ma nema šanse da se taj transfer ostvari!

mix

pre 15 godina

Ma hajte molim vas, niti je Kaka čovek koji će poleteti za novcem, niti je Milan klub koji će se tek tako odreći svog, siguran sam u to, najboljeg igrača. Ma nema šanse da se taj transfer ostvari!

Niksicko pivo

pre 15 godina

ako je bar malo samo malo pametan onda ce otici u Man. Sity... 550 000 nedeljo ... druze to se ne odbija pa sad da je klub iz Farskih Ostrva

Mrdja

pre 15 godina

To je ludost...ja bih preporucio Sejku da dovede nekog trenera tipa Ancelotia ili Mancinia pa da onda stvara tim...jer je svima jasno da Mark Hjuz nema weeeeeeze sa stvaranjem tima...a KAKA' ce ostati kod nas do kraja karijere....
Forza Milan

ae

pre 15 godina

Kakav bre manchester...Kada budete bili sampioni evrope "samo" 7 puta.Onda se javite fanovi man utd.Forza milan campione!I kaka ne prelazi u siti nikako.Nema tih para za koje ce on otici u bilo koji klub.On je izjavio da ce svoju fudbalsku karijeru zavrsiti u Milanu i kraj price.Mediji mogu pisati svasta, ali istina je samo 1 - Kaka ostaje 100% u Milanu.

Matt Le Tissier

pre 15 godina

Nema ni teoretske šanse da Kaka predje u Man. City, a sve što njegovi novi vlasnici pokušavaju jeste da skrenu pažnju medija na sebe. Kaka je već jedan od najplaćenijih igrača na svetu i da mu je stalo do para otišao bi u Real, pre nego što su mu Milanezi povećali primanja. Kada već to pretprošlog leta nije učinio, nema šanse da to uradi ove zime. Pogotovo neće "s konja na magarca" pa da iz velikog kluba predje u mali.

@ komentar 33. (Branislav, 14. januar 2009 18:38)

Vi (mislim na AC Milan) "kompletni" Manchester United NIKAD, ALI APSOLUTNO KIKAD, NI U LUDILU NIKAD, ne bi mogli da izbacite, a koliko u poredjenju sa engleskim klubovima vredite, najbolje vam je pokazao Arsen Wenger sa svojim obdaništem. Razbila su vas dečica sa pola snage i to na vašem bunjištu. A tačno je da ste dobili Manchester 3:0 i da je Kaka "vozao" Vidića, ali budi bar malo realan, pa se seti da je United bio desetkovan povredama i da je Ferguson imao svega 13 igrača na raspolaganju, a Nemanja je igrao taj meč "rovit", jer nije imao ko drugi da igra.
Te godine ste bili prvaci Evrope, ali molim te podseti me koji ste bili u Seriji A? Četvrti ili peti?
Milan godinama zapostavlja domaće prvenstvo i "čuva" najbolje igrače za LŠ, tako da nije isto biti najbolji u Evropi a biti 4.-5. kući i objediniti titule u svojoj zemlji i Evropi.
Nažalost, zbog ovog nakaradnog formata KOMERCIJALNE LŠ, pravo nastupa u istoj imaju čak i timovi koji 20 godina nisu bili prvaci u sopstvenoj zemlji (primer Liverpool), što je prvorazredni skandal.
Zašto?
Pa zato što postoje ekipe poput Milana koje se opredele samo za to kup-takmičenjre i sve podrede njegovom osvajanju. Odmaraju glavne zvezde, u prvenstvu im igra rezervni tim, a fokusiraju se na 8-9 mečeva u prolećnoj polusezoni, i na žalost to je apsolutno legitimno, jer pravila to dozvoljavaju.
Sve dok je ovakav format takmičenja, Ligu Šampiona neće uvek osvajati ekipe koje su kao prvaci sopstvenih liga tu prisutni, već je dovoljno biti 4. u svojoj zemlji i uz malo sreće eto vas u završnici LŠ.
Ja se zalažem da samo osvajači nacionalnih titula imaju pravo nastupa u LŠ, a za ekipe koje to nisu, pa postoji Kup UEFA (tu pripadate), a takodje trebalo bi vratiti i Kup Pobednika Kupova, pa da se svako takmiči tamo gde mu je mesto.
E da jedno pitanje za kraj. U stvari dva-tri.
1. Sa kim se sastajete u završnici ovogodišnje LŠ?
2. Kad ste poslednji poslednji put uzeli skudeto?
3. Koji ste bili prošle sezone u Kalču?
I za kraj, veličina jednog kluba se ne meri samo brojem osvojenih LŠ, već postoje i druga merila-tipa broj nacionalnih, titula, vrednost kluba na fudbalskom tržištu, zainteresovanost medija i sponzora za taj klub (Milan sponzoriše kladionica!?!), brojem navijača...
Kad smo već kod bogatstva kluba, da li znaš koji klub je najbogatiji?
Ili koji klub je najpopularniji i ima najveći broj navijača na svetu?
AC Milan? Teško - pa on ni u Italiji nije prvi, ni po poularnosti, ni po broju skudeta!!!
Gde je Italija, a gde je celi svet!?!
Zapitaj se to, pa će ti mnoge stvari, uključujući i komentar broj 20 biti mnogo jasniji!!!

Pozdrav i puno sreće u završnici Kupa UEFA.

gledam

pre 15 godina

forza_milan_1899@Ko kaze da na ovom forumu nema tolerancije?Pogledajte ocigledan primer,covek navija za taj Milan ali ipak uz put pozdravlja sve koji navijaju za najveci i najbolji klub na svetu i mi navijaci MUTD-a mu zahvaljujemo i zelimo da i njegov klub jednog dana postane veliki.

Branislav

pre 15 godina

RICARDO KAKA': "I want to get old at Milan"
1/14/2009

MILANELLO - "I want to get old at Milan," declared today Ricardo Kaka at Milanello, to the microphones of Sport Mediaset. "My objective is that of becoming, in the future, the captain of this team. City? I already refused important offers."

Dakle, gotovo je sa spekulacijama...

@gledam

ManUtd treba jos dosta pasulja da pojede da moze da se svrstava u rang sa Milanom i velicini kluba... Slatko si me nasmejao sa tim poredjenjem...
Eh, kad se setim kako je Kaka vozao Heinze, Evru, i kompaniju... Jos uvek mi ih je zao, iskreno... A ni nas slavni Vidic se nije proslavio pored Kake :)

Nikola 87

pre 15 godina

Molio bih ljude iz B92 da sledece ubuduce komentare "tolike pare se daju na fudbal a ljudi gladuju u svetu" i slicne takve da se ne odobravaju!!!
Man City i sada ima ekeipu za bar Ligu UEFA ali nemaju trenera.

AC Milan

pre 15 godina

ne verujem da ce se to desiti, kaka je porodicni covek i cisto sumnjam to samo prave frku, da vas podsetim city je 15. i ima vise od duplo manje bodova od Liverpoola a za utd dobri ste ali samo je jedan Milan

pajascandal

pre 15 godina

Samo malo "veca" ispravka redakciji B92. Nije nedeljna plata 550.000E nego je "250.000"
tako bar pise na zvanicnom sajtu B'B'C. Dakle greska je u pocetnoj cifri, umesto "5" je "2"......:)))))

sERzha

pre 15 godina

Ti sto si poslao ovaj zadnji kom dugacak...Vidi se da si dete a tu se nesto proseravas mrzelo me da citam ali koliko vidim ti kao navijas za mancester United

Pitao bih te samo na koliko utakmica si bio da gledas svoj voljeni klub?

milan

pre 15 godina

Ocigledno da nekima (ovim seicima) jos uvek nije jasan primer Celsija...a to je da parama IPAK ne mozes SVE.
Ako hoce da igra enlgesku prvu ligu (tj. druga) neka ide.
Simpatizer sam Milana,ali ne bih smeo da garantujem da ga za 110 miliona nece pustiti,posebno u ovoj krizi,jer oni vec imaju Pata...pa ce za dve godine,kao Sheva,da ga vrate za 10 miliona i valjali su 100 cisto...od neke budale iz Emirata.

Milan

pre 15 godina

Uvek sam mislio da je fudbal ozbiljna nauka i posao, a onda se pojavio Mančester Siti sa novim gazdom i ja shvatih da sam u zabludi. Neka me dovedu ovi Arapi za trenera umesto Hjuza i neka mi daju "samo" 10-ak miliona za transfere i napravio bih im tim vredan poštovanja.

"Pa naspi još jednu..." - što reče Đole Balašević.

ae

pre 15 godina

"PONUDA Manchester Cityja vredna 100 mil. funti za Milanovog brazilskog fudbalera Kaku prica je o kojoj izvjestavaju mnogi svetski mediji.

Kaka je ponudu odbio, uz objasnjenje kako ''zeli ostareti u Milanu, a jednog dana postati i njegov kapiten''.

"Moj je cilj postati jednog dana kapiten Milana. Znam da postoji hijerarhija i da ima starijih i zasluznijih od mene, u prvom redu Maldini i Ambrosini. Ipak, nakon njih voleo bih traku nositi ja."

Dodao je da mu ovo nije prvi slucaj odbijanja jake i velike ponude. No, nakon te izjave, koju su, tako interpretiranu, preneli mnogi mediji, Sky Sports News javlja da je Kaka porucio da ce ''ostati u Milanu sve dok ce u njegovom klubu tako zeleti''.

"Bicu clan Milana sve do onog dana u kojem ce mi iz kluba poruciti da im vise ne trebam. Dokle god su moji ciljevi isti kao i klupski, voleo bih ostati na San Siru."

Ipak, dodao je da bi se situacija mogla promeniti kada bi Milan prihvatio ponudu Cityja.

"Novac nije nesto zbog cega bih otisao iz Milana. No, ako bi me moj klub pozeleo jednom prodati, to je druga prica. City moze poslati ponudu za mene, ali moj ostanak na San Siru zavisi samo o Milanu",zakljucio je Kaka."
............................
Eto sve suglasice su otklonjene.Dakle, Kaka je odbio ponudu i ostace u Milanu do kraja svoje karijere ili drugim recima dok ga berlusconi bude zeleo u svom klubu.

ae

pre 15 godina

Forza Milan campione!Uz postovanje drugih klubova, ali malo je ovakvih klubova kao sto je Milan.Mozda samo Real i Boca J....Ostali su "mali".

Branislav

pre 15 godina

@komentar 36.

Da li ti zaista mislis da nisam svestan cinjenice da je Mancheste United bio oslabljen protiv Milana? Ali opet, vratimo se u 2005. Da li je i tada Mancheste bio oslabljen, ili je jednostavno izgubio od boljeg tima. Ne poricem da je Manchester trenutno jaci tim. To je jasno i potpunom laiku. Pricam o timu kao instituciji, a moras se sloziti da je Milan, ipak, tu za korak ispred. A velicina kluba se itekako meri osvajanjem sampionata. Takodje, znam da Milan nije prvi po broju titula u Italijanskom prvenstvu (Juventus ima 27 ili 26 ne znam koliko mu se racunaju zbog skandala od pre par godina) dok Milan ima 17. Inter valjda 16. Ali na medjunarodnom planu nema uspesnije ekipe.
Odgovori na tvoja pitanja:
1. Milan ne igra LS ove sezone.
2. Sezona 2003/2004
3. Milan je bio na 5. mestu prosles sezone.

Vidis, ja se ne stidim da kazem ono sto je istina. Jbg, losih par godina, sa zaista prilicno losim sastavom. Od 2005. objektivno Milan krece silaznom putanjanom.

Šeik Mansur bin Zajed Al Nahijan

pre 15 godina

sve cemo vas pokupovati!!! i redakciju B92, i vas divne perspektivne mladice sto ostavljate komentare!drzavu, gas, Rusiju, Ukrajinu, sve kupujemo! svi na tender!!! ojsa!!!

Marko__bgd

pre 15 godina

ma mogu da dovedu koga god hoce...nece osvojiti nista u narednih 5 godina sigurno...mozda evontualno neki kup u engleskoj..o tituli mogu samo da sanjaju...pa ne radi se to tako...

Milos

pre 15 godina

Ako Kaka ode iz Milana isto imeni klub ispad iz lige najboljih!i ovako je klub propao kaka im samo vadi prosek!
Milan ko pokretni staracki dom!
Jedino mali pato ce jos tu da vredi!

Niksicko pivo

pre 15 godina

ako je bar malo samo malo pametan onda ce otici u Man. Sity... 550 000 nedeljo ... druze to se ne odbija pa sad da je klub iz Farskih Ostrva

gledam

pre 15 godina

forza_milan_1899@Ko kaze da na ovom forumu nema tolerancije?Pogledajte ocigledan primer,covek navija za taj Milan ali ipak uz put pozdravlja sve koji navijaju za najveci i najbolji klub na svetu i mi navijaci MUTD-a mu zahvaljujemo i zelimo da i njegov klub jednog dana postane veliki.

Mrdja

pre 15 godina

To je ludost...ja bih preporucio Sejku da dovede nekog trenera tipa Ancelotia ili Mancinia pa da onda stvara tim...jer je svima jasno da Mark Hjuz nema weeeeeeze sa stvaranjem tima...a KAKA' ce ostati kod nas do kraja karijere....
Forza Milan

Matt Le Tissier

pre 15 godina

Nema ni teoretske šanse da Kaka predje u Man. City, a sve što njegovi novi vlasnici pokušavaju jeste da skrenu pažnju medija na sebe. Kaka je već jedan od najplaćenijih igrača na svetu i da mu je stalo do para otišao bi u Real, pre nego što su mu Milanezi povećali primanja. Kada već to pretprošlog leta nije učinio, nema šanse da to uradi ove zime. Pogotovo neće "s konja na magarca" pa da iz velikog kluba predje u mali.

@ komentar 33. (Branislav, 14. januar 2009 18:38)

Vi (mislim na AC Milan) "kompletni" Manchester United NIKAD, ALI APSOLUTNO KIKAD, NI U LUDILU NIKAD, ne bi mogli da izbacite, a koliko u poredjenju sa engleskim klubovima vredite, najbolje vam je pokazao Arsen Wenger sa svojim obdaništem. Razbila su vas dečica sa pola snage i to na vašem bunjištu. A tačno je da ste dobili Manchester 3:0 i da je Kaka "vozao" Vidića, ali budi bar malo realan, pa se seti da je United bio desetkovan povredama i da je Ferguson imao svega 13 igrača na raspolaganju, a Nemanja je igrao taj meč "rovit", jer nije imao ko drugi da igra.
Te godine ste bili prvaci Evrope, ali molim te podseti me koji ste bili u Seriji A? Četvrti ili peti?
Milan godinama zapostavlja domaće prvenstvo i "čuva" najbolje igrače za LŠ, tako da nije isto biti najbolji u Evropi a biti 4.-5. kući i objediniti titule u svojoj zemlji i Evropi.
Nažalost, zbog ovog nakaradnog formata KOMERCIJALNE LŠ, pravo nastupa u istoj imaju čak i timovi koji 20 godina nisu bili prvaci u sopstvenoj zemlji (primer Liverpool), što je prvorazredni skandal.
Zašto?
Pa zato što postoje ekipe poput Milana koje se opredele samo za to kup-takmičenjre i sve podrede njegovom osvajanju. Odmaraju glavne zvezde, u prvenstvu im igra rezervni tim, a fokusiraju se na 8-9 mečeva u prolećnoj polusezoni, i na žalost to je apsolutno legitimno, jer pravila to dozvoljavaju.
Sve dok je ovakav format takmičenja, Ligu Šampiona neće uvek osvajati ekipe koje su kao prvaci sopstvenih liga tu prisutni, već je dovoljno biti 4. u svojoj zemlji i uz malo sreće eto vas u završnici LŠ.
Ja se zalažem da samo osvajači nacionalnih titula imaju pravo nastupa u LŠ, a za ekipe koje to nisu, pa postoji Kup UEFA (tu pripadate), a takodje trebalo bi vratiti i Kup Pobednika Kupova, pa da se svako takmiči tamo gde mu je mesto.
E da jedno pitanje za kraj. U stvari dva-tri.
1. Sa kim se sastajete u završnici ovogodišnje LŠ?
2. Kad ste poslednji poslednji put uzeli skudeto?
3. Koji ste bili prošle sezone u Kalču?
I za kraj, veličina jednog kluba se ne meri samo brojem osvojenih LŠ, već postoje i druga merila-tipa broj nacionalnih, titula, vrednost kluba na fudbalskom tržištu, zainteresovanost medija i sponzora za taj klub (Milan sponzoriše kladionica!?!), brojem navijača...
Kad smo već kod bogatstva kluba, da li znaš koji klub je najbogatiji?
Ili koji klub je najpopularniji i ima najveći broj navijača na svetu?
AC Milan? Teško - pa on ni u Italiji nije prvi, ni po poularnosti, ni po broju skudeta!!!
Gde je Italija, a gde je celi svet!?!
Zapitaj se to, pa će ti mnoge stvari, uključujući i komentar broj 20 biti mnogo jasniji!!!

Pozdrav i puno sreće u završnici Kupa UEFA.

sERzha

pre 15 godina

Ti sto si poslao ovaj zadnji kom dugacak...Vidi se da si dete a tu se nesto proseravas mrzelo me da citam ali koliko vidim ti kao navijas za mancester United

Pitao bih te samo na koliko utakmica si bio da gledas svoj voljeni klub?

mix

pre 15 godina

Ma hajte molim vas, niti je Kaka čovek koji će poleteti za novcem, niti je Milan klub koji će se tek tako odreći svog, siguran sam u to, najboljeg igrača. Ma nema šanse da se taj transfer ostvari!

Nikola 87

pre 15 godina

Molio bih ljude iz B92 da sledece ubuduce komentare "tolike pare se daju na fudbal a ljudi gladuju u svetu" i slicne takve da se ne odobravaju!!!
Man City i sada ima ekeipu za bar Ligu UEFA ali nemaju trenera.

Milos

pre 15 godina

Ako Kaka ode iz Milana isto imeni klub ispad iz lige najboljih!i ovako je klub propao kaka im samo vadi prosek!
Milan ko pokretni staracki dom!
Jedino mali pato ce jos tu da vredi!

Branislav

pre 15 godina

RICARDO KAKA': "I want to get old at Milan"
1/14/2009

MILANELLO - "I want to get old at Milan," declared today Ricardo Kaka at Milanello, to the microphones of Sport Mediaset. "My objective is that of becoming, in the future, the captain of this team. City? I already refused important offers."

Dakle, gotovo je sa spekulacijama...

@gledam

ManUtd treba jos dosta pasulja da pojede da moze da se svrstava u rang sa Milanom i velicini kluba... Slatko si me nasmejao sa tim poredjenjem...
Eh, kad se setim kako je Kaka vozao Heinze, Evru, i kompaniju... Jos uvek mi ih je zao, iskreno... A ni nas slavni Vidic se nije proslavio pored Kake :)

pajascandal

pre 15 godina

Samo malo "veca" ispravka redakciji B92. Nije nedeljna plata 550.000E nego je "250.000"
tako bar pise na zvanicnom sajtu B'B'C. Dakle greska je u pocetnoj cifri, umesto "5" je "2"......:)))))

ae

pre 15 godina

Forza Milan campione!Uz postovanje drugih klubova, ali malo je ovakvih klubova kao sto je Milan.Mozda samo Real i Boca J....Ostali su "mali".

Marko__bgd

pre 15 godina

ma mogu da dovedu koga god hoce...nece osvojiti nista u narednih 5 godina sigurno...mozda evontualno neki kup u engleskoj..o tituli mogu samo da sanjaju...pa ne radi se to tako...

ae

pre 15 godina

Kakav bre manchester...Kada budete bili sampioni evrope "samo" 7 puta.Onda se javite fanovi man utd.Forza milan campione!I kaka ne prelazi u siti nikako.Nema tih para za koje ce on otici u bilo koji klub.On je izjavio da ce svoju fudbalsku karijeru zavrsiti u Milanu i kraj price.Mediji mogu pisati svasta, ali istina je samo 1 - Kaka ostaje 100% u Milanu.

milan

pre 15 godina

Ocigledno da nekima (ovim seicima) jos uvek nije jasan primer Celsija...a to je da parama IPAK ne mozes SVE.
Ako hoce da igra enlgesku prvu ligu (tj. druga) neka ide.
Simpatizer sam Milana,ali ne bih smeo da garantujem da ga za 110 miliona nece pustiti,posebno u ovoj krizi,jer oni vec imaju Pata...pa ce za dve godine,kao Sheva,da ga vrate za 10 miliona i valjali su 100 cisto...od neke budale iz Emirata.

Milan

pre 15 godina

Uvek sam mislio da je fudbal ozbiljna nauka i posao, a onda se pojavio Mančester Siti sa novim gazdom i ja shvatih da sam u zabludi. Neka me dovedu ovi Arapi za trenera umesto Hjuza i neka mi daju "samo" 10-ak miliona za transfere i napravio bih im tim vredan poštovanja.

"Pa naspi još jednu..." - što reče Đole Balašević.

AC Milan

pre 15 godina

ne verujem da ce se to desiti, kaka je porodicni covek i cisto sumnjam to samo prave frku, da vas podsetim city je 15. i ima vise od duplo manje bodova od Liverpoola a za utd dobri ste ali samo je jedan Milan

ae

pre 15 godina

"PONUDA Manchester Cityja vredna 100 mil. funti za Milanovog brazilskog fudbalera Kaku prica je o kojoj izvjestavaju mnogi svetski mediji.

Kaka je ponudu odbio, uz objasnjenje kako ''zeli ostareti u Milanu, a jednog dana postati i njegov kapiten''.

"Moj je cilj postati jednog dana kapiten Milana. Znam da postoji hijerarhija i da ima starijih i zasluznijih od mene, u prvom redu Maldini i Ambrosini. Ipak, nakon njih voleo bih traku nositi ja."

Dodao je da mu ovo nije prvi slucaj odbijanja jake i velike ponude. No, nakon te izjave, koju su, tako interpretiranu, preneli mnogi mediji, Sky Sports News javlja da je Kaka porucio da ce ''ostati u Milanu sve dok ce u njegovom klubu tako zeleti''.

"Bicu clan Milana sve do onog dana u kojem ce mi iz kluba poruciti da im vise ne trebam. Dokle god su moji ciljevi isti kao i klupski, voleo bih ostati na San Siru."

Ipak, dodao je da bi se situacija mogla promeniti kada bi Milan prihvatio ponudu Cityja.

"Novac nije nesto zbog cega bih otisao iz Milana. No, ako bi me moj klub pozeleo jednom prodati, to je druga prica. City moze poslati ponudu za mene, ali moj ostanak na San Siru zavisi samo o Milanu",zakljucio je Kaka."
............................
Eto sve suglasice su otklonjene.Dakle, Kaka je odbio ponudu i ostace u Milanu do kraja svoje karijere ili drugim recima dok ga berlusconi bude zeleo u svom klubu.

Branislav

pre 15 godina

@komentar 36.

Da li ti zaista mislis da nisam svestan cinjenice da je Mancheste United bio oslabljen protiv Milana? Ali opet, vratimo se u 2005. Da li je i tada Mancheste bio oslabljen, ili je jednostavno izgubio od boljeg tima. Ne poricem da je Manchester trenutno jaci tim. To je jasno i potpunom laiku. Pricam o timu kao instituciji, a moras se sloziti da je Milan, ipak, tu za korak ispred. A velicina kluba se itekako meri osvajanjem sampionata. Takodje, znam da Milan nije prvi po broju titula u Italijanskom prvenstvu (Juventus ima 27 ili 26 ne znam koliko mu se racunaju zbog skandala od pre par godina) dok Milan ima 17. Inter valjda 16. Ali na medjunarodnom planu nema uspesnije ekipe.
Odgovori na tvoja pitanja:
1. Milan ne igra LS ove sezone.
2. Sezona 2003/2004
3. Milan je bio na 5. mestu prosles sezone.

Vidis, ja se ne stidim da kazem ono sto je istina. Jbg, losih par godina, sa zaista prilicno losim sastavom. Od 2005. objektivno Milan krece silaznom putanjanom.

Šeik Mansur bin Zajed Al Nahijan

pre 15 godina

sve cemo vas pokupovati!!! i redakciju B92, i vas divne perspektivne mladice sto ostavljate komentare!drzavu, gas, Rusiju, Ukrajinu, sve kupujemo! svi na tender!!! ojsa!!!