Petak, 19.12.2008.

12:24

LŠ:CFC-Juve, Real -L'pul, Inter -MU

U osmini finala LŠ sastaće se Čelsi - Juventus, Real - Liverpul i Inter - Mančester, Lion - Barselona, odlučeno je žrebom u Nionu.

Izvor: ÈŽ

LŠ:CFC-Juve, Real -L'pul, Inter -MU IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

147 Komentari

Sortiraj po:

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

Citam ove komentare interovih navijaca kako ce Inter da dobije MANCHESTER pa sam se setila kako su isto tako Romini navijaci pricali pred utakmicu Manchester-Roma pa su se sa 7 u mrezi vratili u Italiju.....Pa setite se malo toga i pripazite se da se nesto slicno i vama ne desi na Old Trafordu........I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

Djole

pre 15 godina

Liverpool pobedjuje u ligi sampiona ostali ovako:

chelsea- juventus 2
sporting-bajern 2
arsenal-roma 1
viljareal-pao 1
arletico-porto 2
mancester-inter x ili 2

a sto se tice barselone-lyona barselona ima mnogo vise srece nego pameti.I ako je mnogo jaca namerno navijam za
lyon.

PUNO pozdrava navijacima LIVERPOOLA ida bog da osvoji ligu sampiona.AJMO TORRES

sigurica

pre 15 godina

Viljareal-Pao 1 Atletiko-porto 1 Liverpul-Real 1 Sporting-Bajern M 2 Arsenal-Roma 1 Celzi-Juventus 1 Inter- Mancester J 2 Lion-Barselona 2

LUka

pre 15 godina

LS osvaja moj omiljeni tim a zna se koji je to tim pa naravno LIVERPOOL...on ce osvojiti i LS i PREMIER LIGU i ako treba CARLING CUP I FA CUP...LFC 4EVER-GERRARD _TORRES I KEAN UBICE(i donekle kujt)poz svima

miodrag

pre 15 godina

Postovani gospodine L1.
Koristim priliku da ti sa zadovoljstvom odgovorim na tvoj komentar upucen meni.
Za 20 godina aktivnog igranja fudbala i jos toliko vremene posveceno pracenju istog steko sam iskustvo a koje nalaze da budem obarziv u procenama i odmeren u izjavama.
To i takvo iskustvo mi nalaze da saopstim komentar navedene sadrzine.
U prilog tvrdnji navodim sledece cinjenice:na prvenstvu evrope u beogradu 1976 godine ondasnjoj cehoslovackoj sportski radnici(danasnji kladionicari) nisu davali ni dva posto sanse na konacan uspeh,a oni posadose prvaci evrope,kao ni grckoj 2004 godine.
U pogledu kupa evropskih sampiona glazgov rendzers je najslabiji klub koji je po misljenju sportskih radnika osvojio pomenuto takmicenje.
Ni PSV-Ajdhoven kao ni Steaua,Borusia Dortmund pa ni nasa Crvena Zvezda,nisu bili klubovi od kojih se ocekivalo da osvoje pomenuto takmicenje.
Iz navedenog smatram da mozez izvuci zakljucak da naredne godine mogu osvojiti ligu sampiona i klubovi poput Liona(pogotovu sto je vec igrao u polufinalu istog takmicenja)kao i viljareal i panatenaikos,pa na toj osnovi svi imaju iste sanse u odnosu na klubove bogatije sportske istorije,a ako jos uzmemo u obzir da budzeti slavnijih klubova i nemaju primarni znacaj nego zalaganje i pobednicki duh na terenu a koji krasi budetski orijentisano slabije klubove.
Nadam se da sam uspeo makar malo da ti priblizim svoje shvatanje,inace navijam za Barselonu koja je postala prvak 1992 godine zahvaljujici jednom tada malom Hristu Stojickovu.

dragan711

pre 15 godina

Verujem da ce Liverpool biti pobednik ovosezonske Lige sampiona.Sigurno nece biti lako,ali ce zato 6.zvezdica biti najsladja.

Djoka Novakovic

pre 15 godina

Ljudi, ja ne znam sto svi misle da je Barsa favorit.
Jeste, igraju oni najlepsi fudbal i sve to je lepo za gledanje ali mislim da ce stati kad bude bilo najvaznije. Ako Benzema ostane u Lionu i na prolece ocekujem senzaciju i prolaz Liona.

p.s. Dace Bog da gledamo finale Roma-Liver kao '84-te. Naravno sa istim ishodom.

doom

pre 15 godina

Viljareal-Panatinaikos x
Sporting-Bajern 1-x
Atletiko M.-Porto x
Arsenal-Roma 1
Liverpul-Real x-2
Celzi-Juventus x-1
Inter-Mancester J. x-2
Lion-Barselona x

Dragan

pre 15 godina

Ako mu bude dan Olympique Lyonnais ce da pokida tu vashu supermegagigaextra Barselonu kao covek osudjen na smrt kome je u posetu doshla Terra Patrick.....

L1

pre 15 godina

Kako Miodraze ne vidis nijedan klub koji odskace?? Pa jesi li ti uoste gledao Barsu zadnjih meseci. ODSKACE je rec koja najbolje opisuje njihovu igru (ovo naravno, nije nikakva garancija da ce na kraju i osvojiti LS).
I reci da su svi klubovi PROSECNI i manje-vise jednaki?! Mancester prosecan??Barsa i PAO jednaki?? Pa nisu jednaki ni u PES-u.

Virtouz

pre 15 godina

Evo da i ja prozborim(napishem) po koju pametnu:kao veliki fan Manchester UTD. molio sam se ya dvije opcije,dvije najlakse:Sporting ili Inter!dobio sam ovu drugu malo atraktivniju,a oni koji se bolje sjecaju 1999,znaju koga smo iybacili u tada 1/4 finala.Lagano,rutinski bey po muke prosetali se Meacom.Da se i ja malo bavim prognoyom ostalih meceva.Ukratko:u 1/4 ce biti:Manchester,Barselona,Bajern,Viljareal,Celzi,Atletiko,Roma i Liverpul.Ovo nije navijacko,vec realno tipovanje!Ne bih detaljnije obrazlagao svoje prognoze.

arsene

pre 15 godina

Iako navijam za Internacionale,ovog puta bih im preporucio da se ne pojave na terenu izgubive dva puta po 3:0 i sve ok.Ako pak ucine suprotno,mogu da ocekuju tuce golova u svojoj mrezi u tom dvomecu.Zaista steta da izvuku bas taj prokleti Mancester,prva runda i odmah najjaci.Forca Inter

Markov

pre 15 godina

Mislim da ce sva 4 Engleska time da prodju, nista ne mora da znaci ali opet znamo da su po kvalitetu poslednjih godina daleko iznad Italijana tako da su ipak favoriti. Naravno Italijani mogu da iznenade ali mislim ovoga puta za tako nesto jedino Juventus ima kakve-takve sanse, s obzirom na formu. Sto se ostalih Anglo-Italijanskih parova tice mislim da nece imati vece sanse Italijani, jednostavno u svim mecevima sve ce zavisiti od Engleza, samo ako budu imali jako lose vece desice se iznenadjenje. Naravno, Liverpool ce verovatno pobediti Real, mada ostalo je jos 2 meseca tako da Spanci mogu da dignu formu do tada.

miodrag

pre 15 godina

Nevidim ni jedan klub koji znacajnije odskace od drugih klubova da bi ga mogao smatrati favoritom za osvajanje lige sampiona.
Ustvari sve ekipe su prosecne i svaka ekipa moze proci u sledeci krug takmicenja.

istina boli...

pre 15 godina

Ovako...inter ima veoma losu tradiciju u knockout fazi lige sampiona tj veoma lose igraju celu ligu sampiona pa i sa slabijim protivnicima...od njih nikad ne mozete da ocekujete da ce da osvoje ligu sampiona ali ce se to desiti jedne godine...iskreno to ce biti iznenadjenje za mene kao coveka koji je zaljubljen u taj klub...ali sta da se radi...bar cemo uzivati u fudbalu ove godine ima dosta kvalitetnih utakmica...nadam se da ce Inter pronaci svoju igru i da murinjo nece igrati odbrambeno jer to protiv manchestera ne sme da radi pogotovo u utakmici sa puno uloga ...eh sad 3 Engleska tima na 3 italijanska :D...msm sta reci svi kazu da su englezi jaci ali ove godine engleska liga je dosta slabija...bar po manchesteru...ali nikad se nezna to cemo da vidimo posle utakmica...mislim da oba tima imaju podjednake sanse...Pozdrav svima kuckamo se posle tekma...videcemo ko ce biti bolji italijani ili englezi ...:)

Stefan,MKD

pre 15 godina

pointeresantnije nije moglo biti...dalje idu: Juventus,Mancester,Liverpul,Viljareal,Baern,Atletiko,Roma i svakako Barselona...bice dobri fiksova!!

Guti.H 14

pre 15 godina

Liverpool-Real Madrid ce sigurno biti najjaci duel, pravi fudbalski praznik.Ipak, iako Liverpool ima blagu prednost, samo zbog Rafe Beniteza, nadam se da ce proci Real, jer bi u onoj virtini sa trofejima tako lijepo stajao jos jedan pehar LS-da konacno zaokruzimo taj broj na 10, i obnovimo domaci zadatak svim ostalim klubovima...
Seguimos haciendo historia!
Hala Madrid!

Nikola

pre 15 godina

Viljareal-Panatinaikos 2
Sporting-Bajern 2
Atletiko M.-Porto 1
Arsenal-Roma 2
Liverpul-Real 2
Celzi-Juventus 1
Inter-Mancester J. 1
Lion-Barselona 2

Boze sacuvaj

pre 15 godina

Najveca su tuga ovi sto koriste prvo lice mnozine. "Dobli smo te i te" Razbicemo te i te", "Osvajamo LS" itd. Saberite se bre ljudi, smesni ste...

Forza Inter

pre 15 godina

Samo se smejte Interu, znate kako kazu : Ko se zadnji smeje najsladje se smeje"!! Forza Inter i naravno svi Italijani, Roma, Juve a i Milan osvaja kup uefa!!!!

Stefan

pre 15 godina

QUIZ:
E, hajde da brojimo igrace ZVEZDE i groblja u ovim timovima, ja mislim da je 3:1 za ZVEZDU. Ko misli da je drugacije neka kaze.

kun aguero

pre 15 godina

Izvinte, al' vi to ozbiljno mislite...ispasce bar 3 velikana...!?
Celsi velikan, veci klub od Arsenala, Porta,Rome, Atletika,Liona,da ne govorim o ostalim, Juve, Real, Liverpul, Man U, Inter, Barsa, Bajern.
Ah da, imaju najvise para,zaboravih to.:D

srbin

pre 15 godina

e ovako,najbolji tim svih vremena:van der sar,rafael,ferdinand,vidic,evra,ronaldo,anderson,skols,TOSIC,runi,LJAJIC!HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAAH!kakve su ovi srpski igraci vedete!hahahahahahahahahahaha

Čavo ledeni

pre 15 godina

IbraCadabra VS Cr.Ronaldo
Murinho VS ser Alex Ferguson
Vidic i Ferdinand VS
Materazzi i Zaneti
Rooney VS J.Cruz

o boze ovde se odlucuje prvak Evrope!!!!

Aleksandar Knezevic

pre 15 godina

"Sporting i Bajern se do sada nisu susretali u evropskim takmičenjima"

Sastali su se u sezoni 2006/07 u Ligi Sampiona. U Lisabonu bayern je pobedio 1-0, a u Minhenu je bilo 0-0.

real madrid bt

pre 15 godina

Alal vam vera ja se ne bih usudio prognozirati niti Viljareal - Panatenaikos jos sada a ne pak ostale dvojke. Do kraja fevruara svasta moze da bude. To samo bog zna.

Milan

pre 15 godina

Bogami ce Englezi da pasu travu.

Osim u mecevima Arsenal Roma,koji cenim da ce biti vrlo zanimljivi i da ce biti pravog fudbala. Jer oba tima igraju lepo i napadacki,bez kalkulacija.

srle

pre 15 godina

Jasno mi je da pratite strane lige i LS,pratim i ja naravno! Ali da se ovoliko lozite na strane klubove,pisete na italijanskom,spanskom itd.,to ne mogu nikako da shvatim! Jos kad vidim da ima medju Srbima navijaca engleskih i nemackih klubova,pa dodje mi da placem od muke! Ispade da u Srbiji ima vise navijaca Mancestera,Arsenala i Celzija,nego npr.Vose,Borca iz Cacka i Napretka! Ja navijam samo za nase igrace!

Sasha LFC

pre 15 godina

Izuzetno zanimljivi dueli. Ipak, kada se realno pogleda Englezi su favoriti u svojim mecevima. Arsenal je trenutno u losoj formi ali Roma ne bi trebalo da predstavlja nepremostivu prepreku. Ja licno, kao ljubitelj engleskog fudbala, ocekujem prolaz svih timova iz Premijera i smatram da u ovom trenutku mogu da im pariraju samo Barca (koja je mozda i jaca od svih njih ali joj ne odgovara stil igre engleskih timova) i Bajern (koji pritom ima i dobar zreb). Italijanski timovi su u dubokoj krizi. Najbolji pokazatelj je da drljavi Inter, sa izuzetno losom igrom, ubedljivo vodi u Kalcu.

Kao navijac Liverpula ocekujem prolaz protiv Reala mada to nece biti nimalo lako. Realu ide lose u prvenstvu ali to nista ne znaci. Ukoliko se moje predvidjanje ostvari bice na kraju vrlo slicno kao prosle godine, bar tri Engleza u polufinalu. Dalje ista predvidjati bi bilo neozbiljno.

GO LIVERPOOL!!! YNWA!!!!!

zoran

pre 15 godina

Dobar zreb za Romu,ipak iako engleski fudbal dominira poslednjih godina Arsenal je najpozeljniji protivnik od engleskih klubova i dobro sto nije dobila Liverpool jer se Roma za njega sprema za finale na OLIMPICU da mu vrati izgubljeno finale u Rimu 1984.god.FORZA ROMA!!!Pozdrav svim navijacima Rome.

bagito_sempre_inter

pre 15 godina

inter prolazi mancestera i gazi sve redom do kraja......nema trenutnomjace i spremnije ekipe od intera......inter ce nesto kao partizan u nasoj ligi ''da samelje sve''.....ibraakaadaabraaa :0)

MIRZA

pre 15 godina

Liverpul će da izbaci reala,kao i arsenal romu.Kao što reće gore jedan,ako arsenal bude motivisan razmotirat će romu na komadiće

Piksi Romanista

pre 15 godina

Bozeee....Ne zavisi nista od Arsenala batice...Bolji smo od Arsenala i to cemo da pokazemo...Iz Engleske samo nam Machester pravi probleme....Pozdrav svim navijacima Rome....Roma,Roma i samo Roma...DAce Bog na nasem stadionu da podignemo pehar!!!!

concha espina

pre 15 godina

25 Februar, Stadion Santiago Bernabeu, Real-Liverpool=kidanje!!Ovo ce biti utakmica za pamcenje!!Ishod u oba meca naravno u korist nejveceg kluba na planeti- REAL MADRIDA!!

Dzony

pre 15 godina

Parovi osmine finala su toliko jaki da ce cetvrtfinalni u odnosu na njih izgledati smesno,sve je to posledica kalkulacije najjacih evropskih klubova koji su racunali na sve osim da se medjusobno sastanu,svaki par je prica za sebe,ali licno mislim da ce duel Inter-Mancester da donose najvise uzbudjenja,jer ce u njemu koplja ukrstiti dva najbolja menadzera sadasnjice,ko od njih dvojica bude tatkicki iznenadio onog drugog ta ekipa ima velike sanse za prolaz,bez obzira na sastav timova,neka pametniji i bolji prodju daje.

arsenal FC

pre 15 godina

Moje prognoze za prolazak dalje:Inter(jer mancester se zasitio i igra lose,plus postoji prokletstvo sampiona evrope koji sl godine uvek ispada u 1.krugu),Celzi(bolji su bez Murinja),Atletiko(lepsi fudbal igraju),Liverpul(Real je smesan,a LFC sjajno igra nokaut),Bajern(jaci su 2 puta),Barselona(no comment,samo cu reci-Anri i Mesi),Villareal(iskusniji od Grka) i naravno ARSENAL FC(najbolje nam leze zabari,Roma nije nista posebno)
Zivi bili pa videli...

Mare ManUtd

pre 15 godina

Ibrahimovic,Mancini,Materazzi,Figo i ostali (nazalost i nas Deki), vise srece sa zrebom dogodine.
ManUtd on the top of the europe again!!!

Dejan

pre 15 godina

Liverpool, naravno ide dalje, zna se ko je majstor za nokaut utakmice, jedan jedini RAFAEL BENITEZ!!!! Jos kad se tome doda STIVIE G I EL NINJO, crno se pise ionako rastimovanom Realu.

Chaos Is Me

pre 15 godina

Uf, bice zestoko. Ima jos dosta do februara, videcemo ko ce biti u kakvoj formi ali moje prognoze su sledece:
SPORTING - BAJERN Nema sumnje da su Bavarci veliki favoriti, Sporting je malo iznad proseka, videlo se u mechevima sa Barsom da su daleko od Evropskog vrha. Jedan od najmanje neizvesnih parova.

MAN UTD - INTER Ja ne vidim nachin na koji bi luzeri iz Intera mogli da prodju Manchester. Nema trika. Da su dobili nekog drugog pa i ajde da se ponadaju. Interovo ucesce u LS kao i svake godine se zavrsava u prvoj eliminacionoj fazi cak i kad su protivnici znatno slabiji od prvaka Evrope. Ne volim ni jedne ni druge ali za mene bi prolaz Intera bio prava senzacija.

CELZI - JUVE Uh, nadam se da ove predstavnike degutantnog fudbala nece prenositi. Celzi je definitivno blagi favorit, ali Juve je "najzabarskiji" klub tako da se sa njima nikad ne zna... Ne ochekujem vishe od 2 gola u obe utakmice.

ATLETIKO - PORTO Vrlo zanimljiv duel. Mislim da Atletiko ima za nijansu kvalitetniji tim pa im dajem blagu prednost. Ako Porto ne izgubi na Kalderonu sigurno prolazi.

REAL - LIVERPUL Mislim da Liverpulu najvishe odgovaraju ovi knockout mechevi. Znaju da igraju na rezultat i dajem im prednost u odnosu na posrnuli Real, bez obzira na eventualna pojachanja u prelaznom roku.

LION - BARSA Katalonci su favoriti medjutim ako Lion bude inspirisan velikim protivnikom svashta moze da bude. Moraju da odigraju malo zatvorenije jer ako se upuste u "jurnjavu" sa Barsom nemaju nikakve shanse.

VILJAREAL - PAO Spanci su favoriti. Pao me podseca na Partizan u basketu, osim velike borbenosti i fanaticnih navijaca nemaju jos puno aduta.

ARSENAL - ROMA U ovom dvomechu sve zavisi iskljucivo od Arsenala. Ako budu inspirisani Roma ce da dozivi debakl ali ako Italijani nametnu svoj stil a Arsenal ne bude iskoriscavao zicere (kao sto zna da se desi) onda je Roma blizu prolaska dalje. Go Gunners!

DJODA

pre 15 godina

AU kakvi parovi. Nadam se da ce Juve razbiti one jadnike iz celzija koji cak nikad nisu ni kup uefa osvojili. A akovmoram da biram izmedju 2 zla bolje da prodje mancester jer se inter mnogo primio na to da je favorit a oduvo ih i verder i pao hehe. Voleo bi i da arsenal oduva onu jadnu romu a zao mi sto arsenal nije izvuko barselonu. Liverpul naravno ima da preslisa luzere iz madrida pa da dovedu i 5 pojacanja dzaba im je.
Finale Juve Liverpul ali ipak Juve osvaja LS.
I nikako mi nece biti jasno kako neki klub moze da se smatra velikim ako nikad nije osvojio LS ili cak kup uefa.

d

pre 15 godina

u ovoj fazi taman tim za eduarda(covjek je malo mekan posije ozlijede ali bit ce on stari).podvit ce vucica rep.mislim da ce on tu sam uvalit dva gola.
on im je falio,imaju igru ali falio im je samo neko ko ce zabit a to je on.
i vucinic legenda ce zabiti 1 ali to ce mu bit nedovoljno.

dime_as roma

pre 15 godina

Realno 1/8 nikada jacha........Ispasce najmanje 5 velikana .....Bice zanimljivo gledati italijanske klubove protiv engleskih ,i tu ce nam biti konachan odgovor koja je liga trenutno bolje(mnogi misle da je to engleska).U svakom sluchaju imamo da uzivamo u odlicnom fudbalu..........ali cemo se morati strpiti 2 mjeseca :(.Usvakom slucaju............FORZA ROMA

Liverbird

pre 15 godina

Siguran prolaz Liverpool-a... Prizeljkivao sam Real(M)...

Kvote za prolaz:

Real-Liverpool 1,90 1,80; Chelsea-Juve 1,50 2,40;
Inter-ManUtd 1,95 1,75; Arsenal-Roma 1,55 2,30;

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Oce Inter da osvoji LS,oce,oce kad na vrbi rodi papazjanija u teglama :D

Mnogooo,ali mnogooooo bi voleo da mocni Manchester pregazi ove pacere iz Milana.

wlado

pre 15 godina

auuu, bolje nije moglo, samo jedno cu reci, BARSELONA IMA SRECE VISE NEGO PAMETI !!!

cetvrtfinalne utakmice su najteze u LS, a barsa farsa uvek dobije najslabijeg mguceg protivnika, lion im je redovna musterija

real liverpool, sukob titana!

ron dzeremi silfredi

pre 15 godina

Za Mancester nema kiksa sve dok seva (sheva) levica Rajana Gigsa. I ako navijam za united neverujem da mogu da budu srecni i ovaj put jer bi to bio overdoz .

Dule

pre 15 godina

Naravno da treba prenositi Liverpool-Real...koliko su ta dva kluba osvojila zajedno titula osvi svi ostali zajedno nisu...trenutno prvoplasirani tim engleske i drugoplasirani tim spanije...

d

pre 15 godina

rukavina(vidit cete sta taj decko moze) rusi villareal,jos ako pranjic dođe u pao bit ce to hendikep (mislim covjek svaku utakmicu zabije gol a veznjak je).
a cini mi se da ce vidic trazit svoju kicmu po terenu poslije driblinga legende ZLATANA.

Toni

pre 15 godina

Ehhh ovaj Bajern uvek ima srecu stvarno...ma gde ces Interu sada gde ces Murinjo...jeste ima Ferguson negativu od Murinja ali tada murinjo ima dobru ekipu nego sada...Juve psssstttttt videcemo polako gde cete vi...

Rooney

pre 15 godina

Prvi mec na meaci inter napada ali sjajna odbrana na celu sa ferdinandom i vidicem se odlicno brani, vidic udario lisice muslimanu ibrahimovicu, a onda paf kontra 0-1 ronaldo, polufreme, smrad murinjo kenja o nekim kombinacijama ali odmah po izlasku videcese ko je ko 75 minut 0-2 sjajan prodor runija i gol sa oko 18m iskosa sa leve strane. murinjo se cudi ali to je sto je fergi potom vadi rooney i ubacuje oshea da privede mec kraju. do revansa pozdrav

rosoner

pre 15 godina

celzi i juve ce biti gusto
manchister i inter ce biti lepa utakmica ali manchister ce razbiti inter i murinja
"liverpool"ce najgore proci

ROMAnista

pre 15 godina

Parovi u 1/16 finala nikada nisu bili luđi-koliko mi se čini na prvi pogled. Uz svo poštovanje prema Wengeru i Arsenalu mislim da je Roma bliža prolazu. Naravno gledajući subjektivno. Pozdrav svim navijačima Rome. FORZA Roma

a

pre 15 godina

Kuku al ce prshtati ovde ! 3 duela engleskih i zabarskih klubova, bice zanimljivo

Sledece godine u ovo vreme Partizan izvlachi Barsu u 1/8 finala LS

misa

pre 15 godina

au!
pa pobise se veliki?!?
skoro da ne verujem kakav zreb!
otpada makar 5 velikih i prebogatih klubova a ostaje makar 3 autsajdera...
Čelsi - Juventus
Real - Liverpul
Inter - Mančester
u ova tri nema favorita... trenutna inspiracija ili trener mogu da odluce...
Lion - BARSA favorit
Viljareal – Panatinaikos Sporting - Bajern favorit
Atletiko - Porto
Arsenal - Roma ipak Arsenal favorit
iPAK, neko ce se proslaviti:
Viljareal,Panatinaikos, Sporting,Atletiko,Porto...
BAS ME CUDI DA TO UEFA MAFIOZS NISU "BOLJE ORGANIZOVALI" :):):)

Fan_Rome

pre 15 godina

Teska utakmica za nas Arsenal....Opet engleski klub ce nas izbaciti...Mada ako se potrudimo i igramo organizovano idemo u 1/4 finale....Napred Romaaa

ArsenaLfan

pre 15 godina

Moglo je i bolje. Roma je veoma opasan protivnik ali se nadam prolazu dalje. A za sve navijace mancestera hahahahahahaha cao cao. (Rooney, 19. decembar 2008 12:35)
jel to ti igras na PS-ju sad utakmicu ili???

a

pre 15 godina

Kuku al ce prshtati ovde ! 3 duela engleskih i zabarskih klubova, bice zanimljivo

Sledece godine u ovo vreme Partizan izvlachi Barsu u 1/8 finala LS

misa

pre 15 godina

au!
pa pobise se veliki?!?
skoro da ne verujem kakav zreb!
otpada makar 5 velikih i prebogatih klubova a ostaje makar 3 autsajdera...
Čelsi - Juventus
Real - Liverpul
Inter - Mančester
u ova tri nema favorita... trenutna inspiracija ili trener mogu da odluce...
Lion - BARSA favorit
Viljareal – Panatinaikos Sporting - Bajern favorit
Atletiko - Porto
Arsenal - Roma ipak Arsenal favorit
iPAK, neko ce se proslaviti:
Viljareal,Panatinaikos, Sporting,Atletiko,Porto...
BAS ME CUDI DA TO UEFA MAFIOZS NISU "BOLJE ORGANIZOVALI" :):):)

rosoner

pre 15 godina

celzi i juve ce biti gusto
manchister i inter ce biti lepa utakmica ali manchister ce razbiti inter i murinja
"liverpool"ce najgore proci

Dule

pre 15 godina

Naravno da treba prenositi Liverpool-Real...koliko su ta dva kluba osvojila zajedno titula osvi svi ostali zajedno nisu...trenutno prvoplasirani tim engleske i drugoplasirani tim spanije...

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Oce Inter da osvoji LS,oce,oce kad na vrbi rodi papazjanija u teglama :D

Mnogooo,ali mnogooooo bi voleo da mocni Manchester pregazi ove pacere iz Milana.

Chaos Is Me

pre 15 godina

Uf, bice zestoko. Ima jos dosta do februara, videcemo ko ce biti u kakvoj formi ali moje prognoze su sledece:
SPORTING - BAJERN Nema sumnje da su Bavarci veliki favoriti, Sporting je malo iznad proseka, videlo se u mechevima sa Barsom da su daleko od Evropskog vrha. Jedan od najmanje neizvesnih parova.

MAN UTD - INTER Ja ne vidim nachin na koji bi luzeri iz Intera mogli da prodju Manchester. Nema trika. Da su dobili nekog drugog pa i ajde da se ponadaju. Interovo ucesce u LS kao i svake godine se zavrsava u prvoj eliminacionoj fazi cak i kad su protivnici znatno slabiji od prvaka Evrope. Ne volim ni jedne ni druge ali za mene bi prolaz Intera bio prava senzacija.

CELZI - JUVE Uh, nadam se da ove predstavnike degutantnog fudbala nece prenositi. Celzi je definitivno blagi favorit, ali Juve je "najzabarskiji" klub tako da se sa njima nikad ne zna... Ne ochekujem vishe od 2 gola u obe utakmice.

ATLETIKO - PORTO Vrlo zanimljiv duel. Mislim da Atletiko ima za nijansu kvalitetniji tim pa im dajem blagu prednost. Ako Porto ne izgubi na Kalderonu sigurno prolazi.

REAL - LIVERPUL Mislim da Liverpulu najvishe odgovaraju ovi knockout mechevi. Znaju da igraju na rezultat i dajem im prednost u odnosu na posrnuli Real, bez obzira na eventualna pojachanja u prelaznom roku.

LION - BARSA Katalonci su favoriti medjutim ako Lion bude inspirisan velikim protivnikom svashta moze da bude. Moraju da odigraju malo zatvorenije jer ako se upuste u "jurnjavu" sa Barsom nemaju nikakve shanse.

VILJAREAL - PAO Spanci su favoriti. Pao me podseca na Partizan u basketu, osim velike borbenosti i fanaticnih navijaca nemaju jos puno aduta.

ARSENAL - ROMA U ovom dvomechu sve zavisi iskljucivo od Arsenala. Ako budu inspirisani Roma ce da dozivi debakl ali ako Italijani nametnu svoj stil a Arsenal ne bude iskoriscavao zicere (kao sto zna da se desi) onda je Roma blizu prolaska dalje. Go Gunners!

Fan_Rome

pre 15 godina

Teska utakmica za nas Arsenal....Opet engleski klub ce nas izbaciti...Mada ako se potrudimo i igramo organizovano idemo u 1/4 finale....Napred Romaaa

ROMAnista

pre 15 godina

Parovi u 1/16 finala nikada nisu bili luđi-koliko mi se čini na prvi pogled. Uz svo poštovanje prema Wengeru i Arsenalu mislim da je Roma bliža prolazu. Naravno gledajući subjektivno. Pozdrav svim navijačima Rome. FORZA Roma

ArsenaLfan

pre 15 godina

Moglo je i bolje. Roma je veoma opasan protivnik ali se nadam prolazu dalje. A za sve navijace mancestera hahahahahahaha cao cao. (Rooney, 19. decembar 2008 12:35)
jel to ti igras na PS-ju sad utakmicu ili???

wlado

pre 15 godina

auuu, bolje nije moglo, samo jedno cu reci, BARSELONA IMA SRECE VISE NEGO PAMETI !!!

cetvrtfinalne utakmice su najteze u LS, a barsa farsa uvek dobije najslabijeg mguceg protivnika, lion im je redovna musterija

real liverpool, sukob titana!

Sasha LFC

pre 15 godina

Izuzetno zanimljivi dueli. Ipak, kada se realno pogleda Englezi su favoriti u svojim mecevima. Arsenal je trenutno u losoj formi ali Roma ne bi trebalo da predstavlja nepremostivu prepreku. Ja licno, kao ljubitelj engleskog fudbala, ocekujem prolaz svih timova iz Premijera i smatram da u ovom trenutku mogu da im pariraju samo Barca (koja je mozda i jaca od svih njih ali joj ne odgovara stil igre engleskih timova) i Bajern (koji pritom ima i dobar zreb). Italijanski timovi su u dubokoj krizi. Najbolji pokazatelj je da drljavi Inter, sa izuzetno losom igrom, ubedljivo vodi u Kalcu.

Kao navijac Liverpula ocekujem prolaz protiv Reala mada to nece biti nimalo lako. Realu ide lose u prvenstvu ali to nista ne znaci. Ukoliko se moje predvidjanje ostvari bice na kraju vrlo slicno kao prosle godine, bar tri Engleza u polufinalu. Dalje ista predvidjati bi bilo neozbiljno.

GO LIVERPOOL!!! YNWA!!!!!

Dejan

pre 15 godina

Liverpool, naravno ide dalje, zna se ko je majstor za nokaut utakmice, jedan jedini RAFAEL BENITEZ!!!! Jos kad se tome doda STIVIE G I EL NINJO, crno se pise ionako rastimovanom Realu.

DJODA

pre 15 godina

AU kakvi parovi. Nadam se da ce Juve razbiti one jadnike iz celzija koji cak nikad nisu ni kup uefa osvojili. A akovmoram da biram izmedju 2 zla bolje da prodje mancester jer se inter mnogo primio na to da je favorit a oduvo ih i verder i pao hehe. Voleo bi i da arsenal oduva onu jadnu romu a zao mi sto arsenal nije izvuko barselonu. Liverpul naravno ima da preslisa luzere iz madrida pa da dovedu i 5 pojacanja dzaba im je.
Finale Juve Liverpul ali ipak Juve osvaja LS.
I nikako mi nece biti jasno kako neki klub moze da se smatra velikim ako nikad nije osvojio LS ili cak kup uefa.

Liverbird

pre 15 godina

Siguran prolaz Liverpool-a... Prizeljkivao sam Real(M)...

Kvote za prolaz:

Real-Liverpool 1,90 1,80; Chelsea-Juve 1,50 2,40;
Inter-ManUtd 1,95 1,75; Arsenal-Roma 1,55 2,30;

Mare ManUtd

pre 15 godina

Ibrahimovic,Mancini,Materazzi,Figo i ostali (nazalost i nas Deki), vise srece sa zrebom dogodine.
ManUtd on the top of the europe again!!!

Rooney

pre 15 godina

Prvi mec na meaci inter napada ali sjajna odbrana na celu sa ferdinandom i vidicem se odlicno brani, vidic udario lisice muslimanu ibrahimovicu, a onda paf kontra 0-1 ronaldo, polufreme, smrad murinjo kenja o nekim kombinacijama ali odmah po izlasku videcese ko je ko 75 minut 0-2 sjajan prodor runija i gol sa oko 18m iskosa sa leve strane. murinjo se cudi ali to je sto je fergi potom vadi rooney i ubacuje oshea da privede mec kraju. do revansa pozdrav

MIRZA

pre 15 godina

Liverpul će da izbaci reala,kao i arsenal romu.Kao što reće gore jedan,ako arsenal bude motivisan razmotirat će romu na komadiće

arsenal FC

pre 15 godina

Moje prognoze za prolazak dalje:Inter(jer mancester se zasitio i igra lose,plus postoji prokletstvo sampiona evrope koji sl godine uvek ispada u 1.krugu),Celzi(bolji su bez Murinja),Atletiko(lepsi fudbal igraju),Liverpul(Real je smesan,a LFC sjajno igra nokaut),Bajern(jaci su 2 puta),Barselona(no comment,samo cu reci-Anri i Mesi),Villareal(iskusniji od Grka) i naravno ARSENAL FC(najbolje nam leze zabari,Roma nije nista posebno)
Zivi bili pa videli...

kun aguero

pre 15 godina

Izvinte, al' vi to ozbiljno mislite...ispasce bar 3 velikana...!?
Celsi velikan, veci klub od Arsenala, Porta,Rome, Atletika,Liona,da ne govorim o ostalim, Juve, Real, Liverpul, Man U, Inter, Barsa, Bajern.
Ah da, imaju najvise para,zaboravih to.:D

d

pre 15 godina

rukavina(vidit cete sta taj decko moze) rusi villareal,jos ako pranjic dođe u pao bit ce to hendikep (mislim covjek svaku utakmicu zabije gol a veznjak je).
a cini mi se da ce vidic trazit svoju kicmu po terenu poslije driblinga legende ZLATANA.

bagito_sempre_inter

pre 15 godina

inter prolazi mancestera i gazi sve redom do kraja......nema trenutnomjace i spremnije ekipe od intera......inter ce nesto kao partizan u nasoj ligi ''da samelje sve''.....ibraakaadaabraaa :0)

Nikola

pre 15 godina

Viljareal-Panatinaikos 2
Sporting-Bajern 2
Atletiko M.-Porto 1
Arsenal-Roma 2
Liverpul-Real 2
Celzi-Juventus 1
Inter-Mancester J. 1
Lion-Barselona 2

Boze sacuvaj

pre 15 godina

Najveca su tuga ovi sto koriste prvo lice mnozine. "Dobli smo te i te" Razbicemo te i te", "Osvajamo LS" itd. Saberite se bre ljudi, smesni ste...

dime_as roma

pre 15 godina

Realno 1/8 nikada jacha........Ispasce najmanje 5 velikana .....Bice zanimljivo gledati italijanske klubove protiv engleskih ,i tu ce nam biti konachan odgovor koja je liga trenutno bolje(mnogi misle da je to engleska).U svakom sluchaju imamo da uzivamo u odlicnom fudbalu..........ali cemo se morati strpiti 2 mjeseca :(.Usvakom slucaju............FORZA ROMA

Aleksandar Knezevic

pre 15 godina

"Sporting i Bajern se do sada nisu susretali u evropskim takmičenjima"

Sastali su se u sezoni 2006/07 u Ligi Sampiona. U Lisabonu bayern je pobedio 1-0, a u Minhenu je bilo 0-0.

Stefan

pre 15 godina

QUIZ:
E, hajde da brojimo igrace ZVEZDE i groblja u ovim timovima, ja mislim da je 3:1 za ZVEZDU. Ko misli da je drugacije neka kaze.

Stefan,MKD

pre 15 godina

pointeresantnije nije moglo biti...dalje idu: Juventus,Mancester,Liverpul,Viljareal,Baern,Atletiko,Roma i svakako Barselona...bice dobri fiksova!!

Čavo ledeni

pre 15 godina

IbraCadabra VS Cr.Ronaldo
Murinho VS ser Alex Ferguson
Vidic i Ferdinand VS
Materazzi i Zaneti
Rooney VS J.Cruz

o boze ovde se odlucuje prvak Evrope!!!!

Milan

pre 15 godina

Bogami ce Englezi da pasu travu.

Osim u mecevima Arsenal Roma,koji cenim da ce biti vrlo zanimljivi i da ce biti pravog fudbala. Jer oba tima igraju lepo i napadacki,bez kalkulacija.

LUka

pre 15 godina

LS osvaja moj omiljeni tim a zna se koji je to tim pa naravno LIVERPOOL...on ce osvojiti i LS i PREMIER LIGU i ako treba CARLING CUP I FA CUP...LFC 4EVER-GERRARD _TORRES I KEAN UBICE(i donekle kujt)poz svima

ron dzeremi silfredi

pre 15 godina

Za Mancester nema kiksa sve dok seva (sheva) levica Rajana Gigsa. I ako navijam za united neverujem da mogu da budu srecni i ovaj put jer bi to bio overdoz .

Piksi Romanista

pre 15 godina

Bozeee....Ne zavisi nista od Arsenala batice...Bolji smo od Arsenala i to cemo da pokazemo...Iz Engleske samo nam Machester pravi probleme....Pozdrav svim navijacima Rome....Roma,Roma i samo Roma...DAce Bog na nasem stadionu da podignemo pehar!!!!

zoran

pre 15 godina

Dobar zreb za Romu,ipak iako engleski fudbal dominira poslednjih godina Arsenal je najpozeljniji protivnik od engleskih klubova i dobro sto nije dobila Liverpool jer se Roma za njega sprema za finale na OLIMPICU da mu vrati izgubljeno finale u Rimu 1984.god.FORZA ROMA!!!Pozdrav svim navijacima Rome.

Dzony

pre 15 godina

Parovi osmine finala su toliko jaki da ce cetvrtfinalni u odnosu na njih izgledati smesno,sve je to posledica kalkulacije najjacih evropskih klubova koji su racunali na sve osim da se medjusobno sastanu,svaki par je prica za sebe,ali licno mislim da ce duel Inter-Mancester da donose najvise uzbudjenja,jer ce u njemu koplja ukrstiti dva najbolja menadzera sadasnjice,ko od njih dvojica bude tatkicki iznenadio onog drugog ta ekipa ima velike sanse za prolaz,bez obzira na sastav timova,neka pametniji i bolji prodju daje.

concha espina

pre 15 godina

25 Februar, Stadion Santiago Bernabeu, Real-Liverpool=kidanje!!Ovo ce biti utakmica za pamcenje!!Ishod u oba meca naravno u korist nejveceg kluba na planeti- REAL MADRIDA!!

Forza Inter

pre 15 godina

Samo se smejte Interu, znate kako kazu : Ko se zadnji smeje najsladje se smeje"!! Forza Inter i naravno svi Italijani, Roma, Juve a i Milan osvaja kup uefa!!!!

Guti.H 14

pre 15 godina

Liverpool-Real Madrid ce sigurno biti najjaci duel, pravi fudbalski praznik.Ipak, iako Liverpool ima blagu prednost, samo zbog Rafe Beniteza, nadam se da ce proci Real, jer bi u onoj virtini sa trofejima tako lijepo stajao jos jedan pehar LS-da konacno zaokruzimo taj broj na 10, i obnovimo domaci zadatak svim ostalim klubovima...
Seguimos haciendo historia!
Hala Madrid!

Markov

pre 15 godina

Mislim da ce sva 4 Engleska time da prodju, nista ne mora da znaci ali opet znamo da su po kvalitetu poslednjih godina daleko iznad Italijana tako da su ipak favoriti. Naravno Italijani mogu da iznenade ali mislim ovoga puta za tako nesto jedino Juventus ima kakve-takve sanse, s obzirom na formu. Sto se ostalih Anglo-Italijanskih parova tice mislim da nece imati vece sanse Italijani, jednostavno u svim mecevima sve ce zavisiti od Engleza, samo ako budu imali jako lose vece desice se iznenadjenje. Naravno, Liverpool ce verovatno pobediti Real, mada ostalo je jos 2 meseca tako da Spanci mogu da dignu formu do tada.

sigurica

pre 15 godina

Viljareal-Pao 1 Atletiko-porto 1 Liverpul-Real 1 Sporting-Bajern M 2 Arsenal-Roma 1 Celzi-Juventus 1 Inter- Mancester J 2 Lion-Barselona 2

miodrag

pre 15 godina

Nevidim ni jedan klub koji znacajnije odskace od drugih klubova da bi ga mogao smatrati favoritom za osvajanje lige sampiona.
Ustvari sve ekipe su prosecne i svaka ekipa moze proci u sledeci krug takmicenja.

Toni

pre 15 godina

Ehhh ovaj Bajern uvek ima srecu stvarno...ma gde ces Interu sada gde ces Murinjo...jeste ima Ferguson negativu od Murinja ali tada murinjo ima dobru ekipu nego sada...Juve psssstttttt videcemo polako gde cete vi...

Dragan

pre 15 godina

Ako mu bude dan Olympique Lyonnais ce da pokida tu vashu supermegagigaextra Barselonu kao covek osudjen na smrt kome je u posetu doshla Terra Patrick.....

srle

pre 15 godina

Jasno mi je da pratite strane lige i LS,pratim i ja naravno! Ali da se ovoliko lozite na strane klubove,pisete na italijanskom,spanskom itd.,to ne mogu nikako da shvatim! Jos kad vidim da ima medju Srbima navijaca engleskih i nemackih klubova,pa dodje mi da placem od muke! Ispade da u Srbiji ima vise navijaca Mancestera,Arsenala i Celzija,nego npr.Vose,Borca iz Cacka i Napretka! Ja navijam samo za nase igrace!

Djoka Novakovic

pre 15 godina

Ljudi, ja ne znam sto svi misle da je Barsa favorit.
Jeste, igraju oni najlepsi fudbal i sve to je lepo za gledanje ali mislim da ce stati kad bude bilo najvaznije. Ako Benzema ostane u Lionu i na prolece ocekujem senzaciju i prolaz Liona.

p.s. Dace Bog da gledamo finale Roma-Liver kao '84-te. Naravno sa istim ishodom.

dragan711

pre 15 godina

Verujem da ce Liverpool biti pobednik ovosezonske Lige sampiona.Sigurno nece biti lako,ali ce zato 6.zvezdica biti najsladja.

Djole

pre 15 godina

Liverpool pobedjuje u ligi sampiona ostali ovako:

chelsea- juventus 2
sporting-bajern 2
arsenal-roma 1
viljareal-pao 1
arletico-porto 2
mancester-inter x ili 2

a sto se tice barselone-lyona barselona ima mnogo vise srece nego pameti.I ako je mnogo jaca namerno navijam za
lyon.

PUNO pozdrava navijacima LIVERPOOLA ida bog da osvoji ligu sampiona.AJMO TORRES

real madrid bt

pre 15 godina

Alal vam vera ja se ne bih usudio prognozirati niti Viljareal - Panatenaikos jos sada a ne pak ostale dvojke. Do kraja fevruara svasta moze da bude. To samo bog zna.

doom

pre 15 godina

Viljareal-Panatinaikos x
Sporting-Bajern 1-x
Atletiko M.-Porto x
Arsenal-Roma 1
Liverpul-Real x-2
Celzi-Juventus x-1
Inter-Mancester J. x-2
Lion-Barselona x

srbin

pre 15 godina

e ovako,najbolji tim svih vremena:van der sar,rafael,ferdinand,vidic,evra,ronaldo,anderson,skols,TOSIC,runi,LJAJIC!HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAAH!kakve su ovi srpski igraci vedete!hahahahahahahahahahaha

istina boli...

pre 15 godina

Ovako...inter ima veoma losu tradiciju u knockout fazi lige sampiona tj veoma lose igraju celu ligu sampiona pa i sa slabijim protivnicima...od njih nikad ne mozete da ocekujete da ce da osvoje ligu sampiona ali ce se to desiti jedne godine...iskreno to ce biti iznenadjenje za mene kao coveka koji je zaljubljen u taj klub...ali sta da se radi...bar cemo uzivati u fudbalu ove godine ima dosta kvalitetnih utakmica...nadam se da ce Inter pronaci svoju igru i da murinjo nece igrati odbrambeno jer to protiv manchestera ne sme da radi pogotovo u utakmici sa puno uloga ...eh sad 3 Engleska tima na 3 italijanska :D...msm sta reci svi kazu da su englezi jaci ali ove godine engleska liga je dosta slabija...bar po manchesteru...ali nikad se nezna to cemo da vidimo posle utakmica...mislim da oba tima imaju podjednake sanse...Pozdrav svima kuckamo se posle tekma...videcemo ko ce biti bolji italijani ili englezi ...:)

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

Citam ove komentare interovih navijaca kako ce Inter da dobije MANCHESTER pa sam se setila kako su isto tako Romini navijaci pricali pred utakmicu Manchester-Roma pa su se sa 7 u mrezi vratili u Italiju.....Pa setite se malo toga i pripazite se da se nesto slicno i vama ne desi na Old Trafordu........I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

d

pre 15 godina

u ovoj fazi taman tim za eduarda(covjek je malo mekan posije ozlijede ali bit ce on stari).podvit ce vucica rep.mislim da ce on tu sam uvalit dva gola.
on im je falio,imaju igru ali falio im je samo neko ko ce zabit a to je on.
i vucinic legenda ce zabiti 1 ali to ce mu bit nedovoljno.

arsene

pre 15 godina

Iako navijam za Internacionale,ovog puta bih im preporucio da se ne pojave na terenu izgubive dva puta po 3:0 i sve ok.Ako pak ucine suprotno,mogu da ocekuju tuce golova u svojoj mrezi u tom dvomecu.Zaista steta da izvuku bas taj prokleti Mancester,prva runda i odmah najjaci.Forca Inter

Virtouz

pre 15 godina

Evo da i ja prozborim(napishem) po koju pametnu:kao veliki fan Manchester UTD. molio sam se ya dvije opcije,dvije najlakse:Sporting ili Inter!dobio sam ovu drugu malo atraktivniju,a oni koji se bolje sjecaju 1999,znaju koga smo iybacili u tada 1/4 finala.Lagano,rutinski bey po muke prosetali se Meacom.Da se i ja malo bavim prognoyom ostalih meceva.Ukratko:u 1/4 ce biti:Manchester,Barselona,Bajern,Viljareal,Celzi,Atletiko,Roma i Liverpul.Ovo nije navijacko,vec realno tipovanje!Ne bih detaljnije obrazlagao svoje prognoze.

miodrag

pre 15 godina

Postovani gospodine L1.
Koristim priliku da ti sa zadovoljstvom odgovorim na tvoj komentar upucen meni.
Za 20 godina aktivnog igranja fudbala i jos toliko vremene posveceno pracenju istog steko sam iskustvo a koje nalaze da budem obarziv u procenama i odmeren u izjavama.
To i takvo iskustvo mi nalaze da saopstim komentar navedene sadrzine.
U prilog tvrdnji navodim sledece cinjenice:na prvenstvu evrope u beogradu 1976 godine ondasnjoj cehoslovackoj sportski radnici(danasnji kladionicari) nisu davali ni dva posto sanse na konacan uspeh,a oni posadose prvaci evrope,kao ni grckoj 2004 godine.
U pogledu kupa evropskih sampiona glazgov rendzers je najslabiji klub koji je po misljenju sportskih radnika osvojio pomenuto takmicenje.
Ni PSV-Ajdhoven kao ni Steaua,Borusia Dortmund pa ni nasa Crvena Zvezda,nisu bili klubovi od kojih se ocekivalo da osvoje pomenuto takmicenje.
Iz navedenog smatram da mozez izvuci zakljucak da naredne godine mogu osvojiti ligu sampiona i klubovi poput Liona(pogotovu sto je vec igrao u polufinalu istog takmicenja)kao i viljareal i panatenaikos,pa na toj osnovi svi imaju iste sanse u odnosu na klubove bogatije sportske istorije,a ako jos uzmemo u obzir da budzeti slavnijih klubova i nemaju primarni znacaj nego zalaganje i pobednicki duh na terenu a koji krasi budetski orijentisano slabije klubove.
Nadam se da sam uspeo makar malo da ti priblizim svoje shvatanje,inace navijam za Barselonu koja je postala prvak 1992 godine zahvaljujici jednom tada malom Hristu Stojickovu.

L1

pre 15 godina

Kako Miodraze ne vidis nijedan klub koji odskace?? Pa jesi li ti uoste gledao Barsu zadnjih meseci. ODSKACE je rec koja najbolje opisuje njihovu igru (ovo naravno, nije nikakva garancija da ce na kraju i osvojiti LS).
I reci da su svi klubovi PROSECNI i manje-vise jednaki?! Mancester prosecan??Barsa i PAO jednaki?? Pa nisu jednaki ni u PES-u.

a

pre 15 godina

Kuku al ce prshtati ovde ! 3 duela engleskih i zabarskih klubova, bice zanimljivo

Sledece godine u ovo vreme Partizan izvlachi Barsu u 1/8 finala LS

d

pre 15 godina

rukavina(vidit cete sta taj decko moze) rusi villareal,jos ako pranjic dođe u pao bit ce to hendikep (mislim covjek svaku utakmicu zabije gol a veznjak je).
a cini mi se da ce vidic trazit svoju kicmu po terenu poslije driblinga legende ZLATANA.

rosoner

pre 15 godina

celzi i juve ce biti gusto
manchister i inter ce biti lepa utakmica ali manchister ce razbiti inter i murinja
"liverpool"ce najgore proci

Nikola

pre 15 godina

Viljareal-Panatinaikos 2
Sporting-Bajern 2
Atletiko M.-Porto 1
Arsenal-Roma 2
Liverpul-Real 2
Celzi-Juventus 1
Inter-Mancester J. 1
Lion-Barselona 2

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Oce Inter da osvoji LS,oce,oce kad na vrbi rodi papazjanija u teglama :D

Mnogooo,ali mnogooooo bi voleo da mocni Manchester pregazi ove pacere iz Milana.

concha espina

pre 15 godina

25 Februar, Stadion Santiago Bernabeu, Real-Liverpool=kidanje!!Ovo ce biti utakmica za pamcenje!!Ishod u oba meca naravno u korist nejveceg kluba na planeti- REAL MADRIDA!!

Dule

pre 15 godina

Naravno da treba prenositi Liverpool-Real...koliko su ta dva kluba osvojila zajedno titula osvi svi ostali zajedno nisu...trenutno prvoplasirani tim engleske i drugoplasirani tim spanije...

DJODA

pre 15 godina

AU kakvi parovi. Nadam se da ce Juve razbiti one jadnike iz celzija koji cak nikad nisu ni kup uefa osvojili. A akovmoram da biram izmedju 2 zla bolje da prodje mancester jer se inter mnogo primio na to da je favorit a oduvo ih i verder i pao hehe. Voleo bi i da arsenal oduva onu jadnu romu a zao mi sto arsenal nije izvuko barselonu. Liverpul naravno ima da preslisa luzere iz madrida pa da dovedu i 5 pojacanja dzaba im je.
Finale Juve Liverpul ali ipak Juve osvaja LS.
I nikako mi nece biti jasno kako neki klub moze da se smatra velikim ako nikad nije osvojio LS ili cak kup uefa.

Chaos Is Me

pre 15 godina

Uf, bice zestoko. Ima jos dosta do februara, videcemo ko ce biti u kakvoj formi ali moje prognoze su sledece:
SPORTING - BAJERN Nema sumnje da su Bavarci veliki favoriti, Sporting je malo iznad proseka, videlo se u mechevima sa Barsom da su daleko od Evropskog vrha. Jedan od najmanje neizvesnih parova.

MAN UTD - INTER Ja ne vidim nachin na koji bi luzeri iz Intera mogli da prodju Manchester. Nema trika. Da su dobili nekog drugog pa i ajde da se ponadaju. Interovo ucesce u LS kao i svake godine se zavrsava u prvoj eliminacionoj fazi cak i kad su protivnici znatno slabiji od prvaka Evrope. Ne volim ni jedne ni druge ali za mene bi prolaz Intera bio prava senzacija.

CELZI - JUVE Uh, nadam se da ove predstavnike degutantnog fudbala nece prenositi. Celzi je definitivno blagi favorit, ali Juve je "najzabarskiji" klub tako da se sa njima nikad ne zna... Ne ochekujem vishe od 2 gola u obe utakmice.

ATLETIKO - PORTO Vrlo zanimljiv duel. Mislim da Atletiko ima za nijansu kvalitetniji tim pa im dajem blagu prednost. Ako Porto ne izgubi na Kalderonu sigurno prolazi.

REAL - LIVERPUL Mislim da Liverpulu najvishe odgovaraju ovi knockout mechevi. Znaju da igraju na rezultat i dajem im prednost u odnosu na posrnuli Real, bez obzira na eventualna pojachanja u prelaznom roku.

LION - BARSA Katalonci su favoriti medjutim ako Lion bude inspirisan velikim protivnikom svashta moze da bude. Moraju da odigraju malo zatvorenije jer ako se upuste u "jurnjavu" sa Barsom nemaju nikakve shanse.

VILJAREAL - PAO Spanci su favoriti. Pao me podseca na Partizan u basketu, osim velike borbenosti i fanaticnih navijaca nemaju jos puno aduta.

ARSENAL - ROMA U ovom dvomechu sve zavisi iskljucivo od Arsenala. Ako budu inspirisani Roma ce da dozivi debakl ali ako Italijani nametnu svoj stil a Arsenal ne bude iskoriscavao zicere (kao sto zna da se desi) onda je Roma blizu prolaska dalje. Go Gunners!

Rooney

pre 15 godina

Prvi mec na meaci inter napada ali sjajna odbrana na celu sa ferdinandom i vidicem se odlicno brani, vidic udario lisice muslimanu ibrahimovicu, a onda paf kontra 0-1 ronaldo, polufreme, smrad murinjo kenja o nekim kombinacijama ali odmah po izlasku videcese ko je ko 75 minut 0-2 sjajan prodor runija i gol sa oko 18m iskosa sa leve strane. murinjo se cudi ali to je sto je fergi potom vadi rooney i ubacuje oshea da privede mec kraju. do revansa pozdrav

srle

pre 15 godina

Jasno mi je da pratite strane lige i LS,pratim i ja naravno! Ali da se ovoliko lozite na strane klubove,pisete na italijanskom,spanskom itd.,to ne mogu nikako da shvatim! Jos kad vidim da ima medju Srbima navijaca engleskih i nemackih klubova,pa dodje mi da placem od muke! Ispade da u Srbiji ima vise navijaca Mancestera,Arsenala i Celzija,nego npr.Vose,Borca iz Cacka i Napretka! Ja navijam samo za nase igrace!

Fan_Rome

pre 15 godina

Teska utakmica za nas Arsenal....Opet engleski klub ce nas izbaciti...Mada ako se potrudimo i igramo organizovano idemo u 1/4 finale....Napred Romaaa

ROMAnista

pre 15 godina

Parovi u 1/16 finala nikada nisu bili luđi-koliko mi se čini na prvi pogled. Uz svo poštovanje prema Wengeru i Arsenalu mislim da je Roma bliža prolazu. Naravno gledajući subjektivno. Pozdrav svim navijačima Rome. FORZA Roma

Čavo ledeni

pre 15 godina

IbraCadabra VS Cr.Ronaldo
Murinho VS ser Alex Ferguson
Vidic i Ferdinand VS
Materazzi i Zaneti
Rooney VS J.Cruz

o boze ovde se odlucuje prvak Evrope!!!!

misa

pre 15 godina

au!
pa pobise se veliki?!?
skoro da ne verujem kakav zreb!
otpada makar 5 velikih i prebogatih klubova a ostaje makar 3 autsajdera...
Čelsi - Juventus
Real - Liverpul
Inter - Mančester
u ova tri nema favorita... trenutna inspiracija ili trener mogu da odluce...
Lion - BARSA favorit
Viljareal – Panatinaikos Sporting - Bajern favorit
Atletiko - Porto
Arsenal - Roma ipak Arsenal favorit
iPAK, neko ce se proslaviti:
Viljareal,Panatinaikos, Sporting,Atletiko,Porto...
BAS ME CUDI DA TO UEFA MAFIOZS NISU "BOLJE ORGANIZOVALI" :):):)

Liverbird

pre 15 godina

Siguran prolaz Liverpool-a... Prizeljkivao sam Real(M)...

Kvote za prolaz:

Real-Liverpool 1,90 1,80; Chelsea-Juve 1,50 2,40;
Inter-ManUtd 1,95 1,75; Arsenal-Roma 1,55 2,30;

wlado

pre 15 godina

auuu, bolje nije moglo, samo jedno cu reci, BARSELONA IMA SRECE VISE NEGO PAMETI !!!

cetvrtfinalne utakmice su najteze u LS, a barsa farsa uvek dobije najslabijeg mguceg protivnika, lion im je redovna musterija

real liverpool, sukob titana!

Mare ManUtd

pre 15 godina

Ibrahimovic,Mancini,Materazzi,Figo i ostali (nazalost i nas Deki), vise srece sa zrebom dogodine.
ManUtd on the top of the europe again!!!

srbin

pre 15 godina

e ovako,najbolji tim svih vremena:van der sar,rafael,ferdinand,vidic,evra,ronaldo,anderson,skols,TOSIC,runi,LJAJIC!HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAAH!kakve su ovi srpski igraci vedete!hahahahahahahahahahaha

Toni

pre 15 godina

Ehhh ovaj Bajern uvek ima srecu stvarno...ma gde ces Interu sada gde ces Murinjo...jeste ima Ferguson negativu od Murinja ali tada murinjo ima dobru ekipu nego sada...Juve psssstttttt videcemo polako gde cete vi...

arsenal FC

pre 15 godina

Moje prognoze za prolazak dalje:Inter(jer mancester se zasitio i igra lose,plus postoji prokletstvo sampiona evrope koji sl godine uvek ispada u 1.krugu),Celzi(bolji su bez Murinja),Atletiko(lepsi fudbal igraju),Liverpul(Real je smesan,a LFC sjajno igra nokaut),Bajern(jaci su 2 puta),Barselona(no comment,samo cu reci-Anri i Mesi),Villareal(iskusniji od Grka) i naravno ARSENAL FC(najbolje nam leze zabari,Roma nije nista posebno)
Zivi bili pa videli...

d

pre 15 godina

u ovoj fazi taman tim za eduarda(covjek je malo mekan posije ozlijede ali bit ce on stari).podvit ce vucica rep.mislim da ce on tu sam uvalit dva gola.
on im je falio,imaju igru ali falio im je samo neko ko ce zabit a to je on.
i vucinic legenda ce zabiti 1 ali to ce mu bit nedovoljno.

Guti.H 14

pre 15 godina

Liverpool-Real Madrid ce sigurno biti najjaci duel, pravi fudbalski praznik.Ipak, iako Liverpool ima blagu prednost, samo zbog Rafe Beniteza, nadam se da ce proci Real, jer bi u onoj virtini sa trofejima tako lijepo stajao jos jedan pehar LS-da konacno zaokruzimo taj broj na 10, i obnovimo domaci zadatak svim ostalim klubovima...
Seguimos haciendo historia!
Hala Madrid!

ArsenaLfan

pre 15 godina

Moglo je i bolje. Roma je veoma opasan protivnik ali se nadam prolazu dalje. A za sve navijace mancestera hahahahahahaha cao cao. (Rooney, 19. decembar 2008 12:35)
jel to ti igras na PS-ju sad utakmicu ili???

ron dzeremi silfredi

pre 15 godina

Za Mancester nema kiksa sve dok seva (sheva) levica Rajana Gigsa. I ako navijam za united neverujem da mogu da budu srecni i ovaj put jer bi to bio overdoz .

bagito_sempre_inter

pre 15 godina

inter prolazi mancestera i gazi sve redom do kraja......nema trenutnomjace i spremnije ekipe od intera......inter ce nesto kao partizan u nasoj ligi ''da samelje sve''.....ibraakaadaabraaa :0)

Dejan

pre 15 godina

Liverpool, naravno ide dalje, zna se ko je majstor za nokaut utakmice, jedan jedini RAFAEL BENITEZ!!!! Jos kad se tome doda STIVIE G I EL NINJO, crno se pise ionako rastimovanom Realu.

Piksi Romanista

pre 15 godina

Bozeee....Ne zavisi nista od Arsenala batice...Bolji smo od Arsenala i to cemo da pokazemo...Iz Engleske samo nam Machester pravi probleme....Pozdrav svim navijacima Rome....Roma,Roma i samo Roma...DAce Bog na nasem stadionu da podignemo pehar!!!!

Forza Inter

pre 15 godina

Samo se smejte Interu, znate kako kazu : Ko se zadnji smeje najsladje se smeje"!! Forza Inter i naravno svi Italijani, Roma, Juve a i Milan osvaja kup uefa!!!!

doom

pre 15 godina

Viljareal-Panatinaikos x
Sporting-Bajern 1-x
Atletiko M.-Porto x
Arsenal-Roma 1
Liverpul-Real x-2
Celzi-Juventus x-1
Inter-Mancester J. x-2
Lion-Barselona x

zoran

pre 15 godina

Dobar zreb za Romu,ipak iako engleski fudbal dominira poslednjih godina Arsenal je najpozeljniji protivnik od engleskih klubova i dobro sto nije dobila Liverpool jer se Roma za njega sprema za finale na OLIMPICU da mu vrati izgubljeno finale u Rimu 1984.god.FORZA ROMA!!!Pozdrav svim navijacima Rome.

Markov

pre 15 godina

Mislim da ce sva 4 Engleska time da prodju, nista ne mora da znaci ali opet znamo da su po kvalitetu poslednjih godina daleko iznad Italijana tako da su ipak favoriti. Naravno Italijani mogu da iznenade ali mislim ovoga puta za tako nesto jedino Juventus ima kakve-takve sanse, s obzirom na formu. Sto se ostalih Anglo-Italijanskih parova tice mislim da nece imati vece sanse Italijani, jednostavno u svim mecevima sve ce zavisiti od Engleza, samo ako budu imali jako lose vece desice se iznenadjenje. Naravno, Liverpool ce verovatno pobediti Real, mada ostalo je jos 2 meseca tako da Spanci mogu da dignu formu do tada.

dime_as roma

pre 15 godina

Realno 1/8 nikada jacha........Ispasce najmanje 5 velikana .....Bice zanimljivo gledati italijanske klubove protiv engleskih ,i tu ce nam biti konachan odgovor koja je liga trenutno bolje(mnogi misle da je to engleska).U svakom sluchaju imamo da uzivamo u odlicnom fudbalu..........ali cemo se morati strpiti 2 mjeseca :(.Usvakom slucaju............FORZA ROMA

Boze sacuvaj

pre 15 godina

Najveca su tuga ovi sto koriste prvo lice mnozine. "Dobli smo te i te" Razbicemo te i te", "Osvajamo LS" itd. Saberite se bre ljudi, smesni ste...

Djoka Novakovic

pre 15 godina

Ljudi, ja ne znam sto svi misle da je Barsa favorit.
Jeste, igraju oni najlepsi fudbal i sve to je lepo za gledanje ali mislim da ce stati kad bude bilo najvaznije. Ako Benzema ostane u Lionu i na prolece ocekujem senzaciju i prolaz Liona.

p.s. Dace Bog da gledamo finale Roma-Liver kao '84-te. Naravno sa istim ishodom.

Milan

pre 15 godina

Bogami ce Englezi da pasu travu.

Osim u mecevima Arsenal Roma,koji cenim da ce biti vrlo zanimljivi i da ce biti pravog fudbala. Jer oba tima igraju lepo i napadacki,bez kalkulacija.

kun aguero

pre 15 godina

Izvinte, al' vi to ozbiljno mislite...ispasce bar 3 velikana...!?
Celsi velikan, veci klub od Arsenala, Porta,Rome, Atletika,Liona,da ne govorim o ostalim, Juve, Real, Liverpul, Man U, Inter, Barsa, Bajern.
Ah da, imaju najvise para,zaboravih to.:D

Stefan,MKD

pre 15 godina

pointeresantnije nije moglo biti...dalje idu: Juventus,Mancester,Liverpul,Viljareal,Baern,Atletiko,Roma i svakako Barselona...bice dobri fiksova!!

istina boli...

pre 15 godina

Ovako...inter ima veoma losu tradiciju u knockout fazi lige sampiona tj veoma lose igraju celu ligu sampiona pa i sa slabijim protivnicima...od njih nikad ne mozete da ocekujete da ce da osvoje ligu sampiona ali ce se to desiti jedne godine...iskreno to ce biti iznenadjenje za mene kao coveka koji je zaljubljen u taj klub...ali sta da se radi...bar cemo uzivati u fudbalu ove godine ima dosta kvalitetnih utakmica...nadam se da ce Inter pronaci svoju igru i da murinjo nece igrati odbrambeno jer to protiv manchestera ne sme da radi pogotovo u utakmici sa puno uloga ...eh sad 3 Engleska tima na 3 italijanska :D...msm sta reci svi kazu da su englezi jaci ali ove godine engleska liga je dosta slabija...bar po manchesteru...ali nikad se nezna to cemo da vidimo posle utakmica...mislim da oba tima imaju podjednake sanse...Pozdrav svima kuckamo se posle tekma...videcemo ko ce biti bolji italijani ili englezi ...:)

miodrag

pre 15 godina

Nevidim ni jedan klub koji znacajnije odskace od drugih klubova da bi ga mogao smatrati favoritom za osvajanje lige sampiona.
Ustvari sve ekipe su prosecne i svaka ekipa moze proci u sledeci krug takmicenja.

arsene

pre 15 godina

Iako navijam za Internacionale,ovog puta bih im preporucio da se ne pojave na terenu izgubive dva puta po 3:0 i sve ok.Ako pak ucine suprotno,mogu da ocekuju tuce golova u svojoj mrezi u tom dvomecu.Zaista steta da izvuku bas taj prokleti Mancester,prva runda i odmah najjaci.Forca Inter

MIRZA

pre 15 godina

Liverpul će da izbaci reala,kao i arsenal romu.Kao što reće gore jedan,ako arsenal bude motivisan razmotirat će romu na komadiće

Stefan

pre 15 godina

QUIZ:
E, hajde da brojimo igrace ZVEZDE i groblja u ovim timovima, ja mislim da je 3:1 za ZVEZDU. Ko misli da je drugacije neka kaze.

miodrag

pre 15 godina

Postovani gospodine L1.
Koristim priliku da ti sa zadovoljstvom odgovorim na tvoj komentar upucen meni.
Za 20 godina aktivnog igranja fudbala i jos toliko vremene posveceno pracenju istog steko sam iskustvo a koje nalaze da budem obarziv u procenama i odmeren u izjavama.
To i takvo iskustvo mi nalaze da saopstim komentar navedene sadrzine.
U prilog tvrdnji navodim sledece cinjenice:na prvenstvu evrope u beogradu 1976 godine ondasnjoj cehoslovackoj sportski radnici(danasnji kladionicari) nisu davali ni dva posto sanse na konacan uspeh,a oni posadose prvaci evrope,kao ni grckoj 2004 godine.
U pogledu kupa evropskih sampiona glazgov rendzers je najslabiji klub koji je po misljenju sportskih radnika osvojio pomenuto takmicenje.
Ni PSV-Ajdhoven kao ni Steaua,Borusia Dortmund pa ni nasa Crvena Zvezda,nisu bili klubovi od kojih se ocekivalo da osvoje pomenuto takmicenje.
Iz navedenog smatram da mozez izvuci zakljucak da naredne godine mogu osvojiti ligu sampiona i klubovi poput Liona(pogotovu sto je vec igrao u polufinalu istog takmicenja)kao i viljareal i panatenaikos,pa na toj osnovi svi imaju iste sanse u odnosu na klubove bogatije sportske istorije,a ako jos uzmemo u obzir da budzeti slavnijih klubova i nemaju primarni znacaj nego zalaganje i pobednicki duh na terenu a koji krasi budetski orijentisano slabije klubove.
Nadam se da sam uspeo makar malo da ti priblizim svoje shvatanje,inace navijam za Barselonu koja je postala prvak 1992 godine zahvaljujici jednom tada malom Hristu Stojickovu.

Sasha LFC

pre 15 godina

Izuzetno zanimljivi dueli. Ipak, kada se realno pogleda Englezi su favoriti u svojim mecevima. Arsenal je trenutno u losoj formi ali Roma ne bi trebalo da predstavlja nepremostivu prepreku. Ja licno, kao ljubitelj engleskog fudbala, ocekujem prolaz svih timova iz Premijera i smatram da u ovom trenutku mogu da im pariraju samo Barca (koja je mozda i jaca od svih njih ali joj ne odgovara stil igre engleskih timova) i Bajern (koji pritom ima i dobar zreb). Italijanski timovi su u dubokoj krizi. Najbolji pokazatelj je da drljavi Inter, sa izuzetno losom igrom, ubedljivo vodi u Kalcu.

Kao navijac Liverpula ocekujem prolaz protiv Reala mada to nece biti nimalo lako. Realu ide lose u prvenstvu ali to nista ne znaci. Ukoliko se moje predvidjanje ostvari bice na kraju vrlo slicno kao prosle godine, bar tri Engleza u polufinalu. Dalje ista predvidjati bi bilo neozbiljno.

GO LIVERPOOL!!! YNWA!!!!!

Virtouz

pre 15 godina

Evo da i ja prozborim(napishem) po koju pametnu:kao veliki fan Manchester UTD. molio sam se ya dvije opcije,dvije najlakse:Sporting ili Inter!dobio sam ovu drugu malo atraktivniju,a oni koji se bolje sjecaju 1999,znaju koga smo iybacili u tada 1/4 finala.Lagano,rutinski bey po muke prosetali se Meacom.Da se i ja malo bavim prognoyom ostalih meceva.Ukratko:u 1/4 ce biti:Manchester,Barselona,Bajern,Viljareal,Celzi,Atletiko,Roma i Liverpul.Ovo nije navijacko,vec realno tipovanje!Ne bih detaljnije obrazlagao svoje prognoze.

LUka

pre 15 godina

LS osvaja moj omiljeni tim a zna se koji je to tim pa naravno LIVERPOOL...on ce osvojiti i LS i PREMIER LIGU i ako treba CARLING CUP I FA CUP...LFC 4EVER-GERRARD _TORRES I KEAN UBICE(i donekle kujt)poz svima

L1

pre 15 godina

Kako Miodraze ne vidis nijedan klub koji odskace?? Pa jesi li ti uoste gledao Barsu zadnjih meseci. ODSKACE je rec koja najbolje opisuje njihovu igru (ovo naravno, nije nikakva garancija da ce na kraju i osvojiti LS).
I reci da su svi klubovi PROSECNI i manje-vise jednaki?! Mancester prosecan??Barsa i PAO jednaki?? Pa nisu jednaki ni u PES-u.

Dragan

pre 15 godina

Ako mu bude dan Olympique Lyonnais ce da pokida tu vashu supermegagigaextra Barselonu kao covek osudjen na smrt kome je u posetu doshla Terra Patrick.....

dragan711

pre 15 godina

Verujem da ce Liverpool biti pobednik ovosezonske Lige sampiona.Sigurno nece biti lako,ali ce zato 6.zvezdica biti najsladja.

Djole

pre 15 godina

Liverpool pobedjuje u ligi sampiona ostali ovako:

chelsea- juventus 2
sporting-bajern 2
arsenal-roma 1
viljareal-pao 1
arletico-porto 2
mancester-inter x ili 2

a sto se tice barselone-lyona barselona ima mnogo vise srece nego pameti.I ako je mnogo jaca namerno navijam za
lyon.

PUNO pozdrava navijacima LIVERPOOLA ida bog da osvoji ligu sampiona.AJMO TORRES

Dzony

pre 15 godina

Parovi osmine finala su toliko jaki da ce cetvrtfinalni u odnosu na njih izgledati smesno,sve je to posledica kalkulacije najjacih evropskih klubova koji su racunali na sve osim da se medjusobno sastanu,svaki par je prica za sebe,ali licno mislim da ce duel Inter-Mancester da donose najvise uzbudjenja,jer ce u njemu koplja ukrstiti dva najbolja menadzera sadasnjice,ko od njih dvojica bude tatkicki iznenadio onog drugog ta ekipa ima velike sanse za prolaz,bez obzira na sastav timova,neka pametniji i bolji prodju daje.

real madrid bt

pre 15 godina

Alal vam vera ja se ne bih usudio prognozirati niti Viljareal - Panatenaikos jos sada a ne pak ostale dvojke. Do kraja fevruara svasta moze da bude. To samo bog zna.

sigurica

pre 15 godina

Viljareal-Pao 1 Atletiko-porto 1 Liverpul-Real 1 Sporting-Bajern M 2 Arsenal-Roma 1 Celzi-Juventus 1 Inter- Mancester J 2 Lion-Barselona 2

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

Citam ove komentare interovih navijaca kako ce Inter da dobije MANCHESTER pa sam se setila kako su isto tako Romini navijaci pricali pred utakmicu Manchester-Roma pa su se sa 7 u mrezi vratili u Italiju.....Pa setite se malo toga i pripazite se da se nesto slicno i vama ne desi na Old Trafordu........I LOVE CRISTIANO RONALDO and MANCHESTER UNITED

Aleksandar Knezevic

pre 15 godina

"Sporting i Bajern se do sada nisu susretali u evropskim takmičenjima"

Sastali su se u sezoni 2006/07 u Ligi Sampiona. U Lisabonu bayern je pobedio 1-0, a u Minhenu je bilo 0-0.