Četvrtak, 18.12.2008.

00:49

Zvezda ne saopštava budžet

Na sednici Upravnog odbora FK Crvena zvezda, sportskom direktoru Iliji Iviću, odobreno je dovođenje pojačanja u zimskom prelaznom roku.

Izvor: B92

Zvezda ne saopštava budžet IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

rr

pre 15 godina

@ dzg-east
U pravu si i jedino.Nisam se precizno izrazio.Bez uvrede, ja ipak gledam samo bolje od sebe i sa njima se uporedjujem,tako i ovog puta.Ako ti znaš,kako reče hijerarhiju,navedi klub sa vrha te liste,koji je objavio na svom sajtu ovo o čemu pričamo.Rado ću ti se izvinuti.Prelazni rok počinje uskoro.Što se tiče Zvezde, ja ne mogu biti objektivan jer sam navijač ali ono što je razlikuje od mnogih je upravo Bari.Za ovo nije potrebna objektivnost to je činjenica.Koliko je klubova osvojilo svoj "Bari", znaš li? A kada je to bilo? Svejedno, ionako je sve prošlost.Kao i ovo što si ti pisao danas ili juče.Zar ne?Ali nisam samo ja vidovit.I ti znaš da Dinamo čeka bolja budućnost.Samo što u njoj sigurno nema "Barija".Znaš i ti i ja i svi ostali iako nisu vidoviti.A što se, Steaue tiče.Znam samo da je njeno ime na peharu i po tome se razlikuje od na primer Čelsija.Dali je to dovoljno.Ja ne znam.A ti?

dzg_east

pre 15 godina

"...Javno ne znači i tačno.A kad sam rekao klub mislio sam na veliki klub.Ali ti verovatno misliš da je Dinamo veliki?Kao što misliš da Mamić ili ko drugi govori istinu.A što se tiče frustracija, imaš li ih.Šta misliš?
(rr, 19. decembar 2008 13:39)..."

Oprosti što ne znam čitati misli poput tebe. Napisao si bilo koji klub, a ja sam ti odgovorio. Uostalom, mnogi, kako ti kažeš, veliki klubovi, javno objavljuju pred prijelazni rok koliko će trener imati na raspolaganju. To nije niti "komunjarski" niti "voajerski" niti ikako čudno.

Mislim da nemam frustracija. Naposlijetku, nisam ja taj koji mimo teme sugovorniku imputira nekakve komplekse o veličini kluba za koji navija. Da ti ne ostanem dužan i po tom pitanju - ne, ne smatram dinamo velikim klubom. Potpuno sam svjestan hijerarhije u europskom nogometu i pozicije koju zauzima moj dinamo. Ali, ne smeta mi to jer vidim da stvari idu na bolje i znam da dinamo čeka bolja budućnost.
Možeš li ti biti objektivan po pitanju Zvezde? Ili ti je Bari dovoljan da svoj klub smatraš velikim? Ako je tako, onda mi odgovori ovo - Smatraš li danas Steauu velikim klubom? Ili tek dobrostojećim klubom srednje kategorije, koji je jednom davno ostvario spektakularan rezultat? Toliko od mene.

puyol

pre 15 godina

a koji su klubovi saopstili svoj budzet da se sad dize frka oko zvezdinog?sto svi ne saopste svoje budzete pa da vidimo ko sa cim raspolaze

rr

pre 15 godina

@dzg-east
Javno ne znači i tačno.A kad sam rekao klub mislio sam na veliki klub.Ali ti verovatno misliš da je Dinamo veliki?Kao što misliš da Mamić ili ko drugi govori istinu.A što se tiče frustracija, imaš li ih.Šta misliš?

dzg_east

pre 15 godina

"...Nigde ali baš nigde nijedan klub ne saopštava ni koliko će potrošiti ni koga će kupiti..."
"...Javite ako pročitate zvanično saopštenje kluba, bilo kojeg, o tome koliki je budžet..."
(rr, 18. decembar 2008 15:06)

Već sam ti jednom odgovorio da je Dinamo Zagreb javno objavio svoj proračun, ali mi modovi nisu pustili komentar. Valjda su nekome proradile frustracije kad je pročitao cifru o kojoj se radi. Ovaj put zato neću pisati nikakve brojke, samo ti odgovaram da je dinamo jedan od tih klubova. A ima ih još puuno. Nadam se da ovaj put nećete imati razloga da me cenzurirate.

Ljilja

pre 15 godina

Ako je bitan Zvezdin budzet onda bi bilo zgodno bas da napravite spisak svih timova nase lige i lepo navedete i njihove budzete (ako vam kazu). Pocnite od prvog na tabeli.

mare

pre 15 godina

@ No 15 - ko je ovaj iz Olimpijakosa?
I zna li iko kakve su šanse da se dovedu ovi crnci, pošto su, izgleda Sasvim OK.
I da, pošto nisam gledao mečeve ostalih ekipa iz Lige (osim sa zvezdom), kakve su stvarno mogućnosti ovih potencijalnih pojačanja iz domaće lige...

Samo rokaj Iviću!!!

Zvezdan

pre 15 godina

Ivic laze igrace da su slobodni u izboru Kluba a pri tome im trazi obestecenje. Neprofesionalnije od toga je samo sto je priznao da za Milijasa, Koromana i Gaja nema zvanicnih ponuda ali da oni mogu (moraju) da idu. Takvo ponasanje i strategija u prodaji igraca samo snizava cenu igracima i pravo cudo je da ih standardni prvotimci i reprezentativci ne tuze zbog ovog neverovatnog ponasanja za nekog kao Kozic koji otpusta da bi bilo 320.00 dinara za njegovu platu ili Ivica koji prodaje da bi dobio 25.000 eura mesecno ! Objavite listu koliko je Zvezda platila i tek treba da plati za greske i neznanje Krampotica (Milicevica), Ivica (Janeskog), Tanasijevica (Miskovica) i vec legendarnog Kozica (Ninkovica) da ne bude na kraju da je Krampotic uspesan, Kozic ustedeo, Janeski bolji za bod od Partizana a Ivic bio uspesniji od Tomica.

Vlada

pre 15 godina

Koliki ce biti budzet nije uopste vazno.Nama je potpuno svejedno jer ce ponovo dovesti lose igrace ( po Piksijevom sistemu- prodaj skupo plati jeftino ) pa ce pred sledecu sezonu ponovo biti praznih prica o Evropskoj Zvezdi a onda hladan tus jer ce nas iz te iste Evrope izbaciti ko stigne!U Zvezdi mora sve da se menja od uprave do igraca !!!

Dragan

pre 15 godina

ZASTO? Koje tajne postoje u Zvezdi da se ne sme saznati? Pa to je neverovatno, nigde u evropi ovo moze ovako! Da li se uopste neko buni? Ako je sve ispravno,zasto tajne? ALO?

rr

pre 15 godina

Tipično komunjarsko i voajersko razmišljanje onih koji bi hteli da znaju sve šta se dešava iza zatvorenih vrata i koliki je budžet za prelazni rok.Nigde ali baš nigde nijedan klub ne saopštava ni koliko će potrošiti ni koga će kupiti.Sve što možda pročitate su samo nagađanja novinara svuda u svetu i to samo zbog tiraža svojih novina.Javite ako pročitate zvanično saopštenje kluba, bilo kojeg, o tome koliki je budžet.Kad uložite svoj novac razmišljajte o tome kome ide zarada od prodaje igrača.Ako nešto nije u redu,ima ko to trba da istražuje.A to, da klub treba da vode legende kluba,jeste velika glupost koja postoji samo na ovim prostorima.To bi bilo kao kad bi "Mercedes" trebao, da vodi i upravlja njim, bivši radnik.Ili su možda Ferguson ili Venger ili Benitez ili Murinjo igrali u klubovima koje sada treniraju.O Abramoviču,Moratiju ili Berluskoniju i da ne prićamo.Toliko

Y/Kv

pre 15 godina

Sve sve ali mi jako smeta sto u Zvezdi sede ili rade ne bitno tri coveka na jako vaznim tj najvaznijim funkcijama koje jedva da razumem sta pricaju...ocito su im padezi slabija strana ai fond reci!
Ali to je moja Zvezda i ja je volim najvise na svetu!

Vlado FCB

pre 15 godina

If Red Star needs help, I'll gladly give a few million dollars.
Red Star is the greatest! I just can't forget Bari and Tokyo!
(Michael Phelps, 18. decembar 2008 01:19)

Niko ti ne brani!

Pedja

pre 15 godina

Marko Miskovic-citiram izjavu pre izbora Den Tane za predsednika kluba- "Ja sam spreman da odmah po izboru Tanasijevica,vec za zimski prelazni rok dam 10 mil.Ne zato sto hocu da kupim Zvezdu,vec iz ljubavi prema klubu"... E sad ko se seca ovoga,misli isto sto i ja,al nazalost mnogo je onih koji BRZO ZABORAVLJAJU-a na to je mali Misko i racunao...

vladek

pre 15 godina

Da li ste primetili da Dan Tana ne zna da priča? Nisam ga nikad čuo da je izgovorio tečno neku rečenicu od početka do kraja a da mu pri tom neko ne suflira šta je mislio da kaže!?

Cvetkovic D

pre 15 godina

Prvi deo sezone je najneuspesniji u istoriji FK Crvena zvezda i samo cinik ili prevarant mogu da daju ovakvu izjavu to jest IZVESTAJ. Nijedna selekcija Crvene Zvezde u zvanicnim takmicenjima nije osvojila ni drugo mesto a Ivic daje poverenje Krampoticu (bez ugovora) i Janeskom (falsifikovan potpis na ugovoru). Hapsenja rukovodioca, nepostovanja pravnih akata Kluba, nezakonitosti u radu, kadrovski i rezultatski promasaji samo su deo neuspeha Zvezde. Brukanje i nesposobnosti pojedinaca i Kluba koje se svakodnevno objavljuje u medijima ocigledno ne dopire do Tehnickog direktora Ivica vec ga iritira sto javnost zna da on prima 25 000 eura dok treneri u skoli ginu za 25 000 dinara i pri tom ih nezakonito otpustaju kao na traci i degradiraju njihov rad dok zaposljavaju "ljude od poverenja" i kumove.

Delija from Republika Srpska

pre 15 godina

E pa zato sto jedni volite Ivica, a drugi smo i dosli tu gde smo.Covek dodje iz grcke liga koja je 3x jaca od nase, za manje pare da radi u klubu koji voli.Ako je covek reko da ce da dovede prava pojacanja dovesce ih... i treba mu verovati. Uostalom kako vi znate da su ti afrikanci losi igraci, nije Ivic dzaba preso pola sveta da pronadje par pojacanja.Dal je Stojanovic negde putovao , da vas ja pitam?

A sto se tice ovog Dan Tane i meni se cini da je on neki mufljuz, i slazem se da na celo kluba treba postaviti legende kao sto su Savic, Savicevic, Pancev!!!Sta je sa tim ljudima? Klub treba da vode oni ljudi koji su i dok su igrali za Zvezdu,a i posle karijere bili uz klubu i davali mu punu podrsku!!!

I nemojte vise forsirati dovodjenje tog Lazovica jer je decko GROBAR!!!

SAMO TI, U MOME SRCU SI...

ivan grozni

pre 15 godina

Ilija Ivic ce se tek sada prikazati sta ce uraditi , mislim da je budzet vec odredjen rkajem leta kad je Ivic dosao u Zvezdu. Ima punu moju podrsku jer ima iskustvo. A sto se tice njegove plate veoma su glupa pitanja novinara, evo Bunjevcevic je imao sigurno malu platu ali je unistio Zvezdu zajedno sa premlakim Toplicom. Neka Ilija ima veliku platu ako ce to vratiti navijace na utakmice i ako ce dovesti prava pojacanja. A sto se tice ostalih tkz Zvezdinih navijaca nemogu da razumem one koji podrzavaju Savica i te tkz Zvezdine legende, pa sta treba sada da klub bude njihov jer su dekintirali. Fudbal sada trazi novac i samo novac. Znam da ce novac doneti Zvezdi dobro jer imamo armiju navijaca. Sta da radimo moramo se suociti sa tim.

1991

pre 15 godina

Svi vi sto podrzavate i velicate Ivica jer ste culi ta pojacanja?
IN:
1.Mutavdzic (Javor)750.000 €
2.Jevtic (OFK Beograd)700.000 €
3.Lazovic(Borac Cacak)700.000 €
4.Vranjes (Banjalucki borac)?
5.Mirnse Sisic (Olimpiakos)1.300.000 €
6.Pejcinovic (Rad)1.000.000 €
(Bernard Parker, Džonatan Kvarti,pored ove dvojice ima jos jedno 2-3 talibana (BESPLATNIH naravno)).
OUT:
1.MILIJAS(kosta 4,5m prodace ga za 3)
2.KOROMAN(kosta 3m prodace ga za 1m)
3.GAY(kosta 3.000.000 prodace ga najvise za 2m)
Prodato:6m Kupljeno:4,450,000+Vranjes=?

Sto se tice ODONKORA: David Odonkor zu Arm. Bielefeld!
IVICU LEGENDO!!!

@bezimenko

pre 15 godina

Legende kluba su se pokazale. One su nas i dovele ovde. Dzajic i Cvetkovic su razotkriveni, a tipove ka sto su Savic i Bata Djora ne treba komentarisati. Svaka cast kao igracima, ali kako ljudi su jako losi.

vox

pre 15 godina

A sta vas pa briga koliki je budzet za prelazni rok.Ivic nije sarlatan poput nekih,covek ne podleze bilo kakvim pritiscima,znaci radi sam i odgovara za to.A lepo vam pise,koliko kostaju igraci,toliko ce potrositi.Pa nismo na rasprodaji pa da znamo koliko smo poneli u dzepu!
PUNA PODRSKA IVICU!

Dosta bre više o trećem-četvrtom na tabeli!

pre 15 godina

E, sad još samo fali da nam saopštite u kakvom su duševnom stanju čistačice zaposlene U TREĆEPLASIRANOM-ČETVRTOPLASIRANOM (30 bodova imaju 2 ekipe) TIMU JELEN SUPER LIGE!

Milan

pre 15 godina

Ne saopstava se da ne bi banula inspekcija da pita...odakle sve te pare.

U svakoj ligi u Evropi pred pocetak svake sezone za svakog se zna koliki mu je budzet...jedino se kod nas jos to vodi pod "sluzbena tajna"
MOja pretpostavka je da nemaju vise od 2 miliona evra.

Bezimenko

pre 15 godina

Pa normalno da ne saopstavaju budžet, zvezda samo prodaje igrace i non stop je u dugovima. Pita li se niko u ciji džep odlaze te pare, umesto u kasu kluba, ali za nekoliko godina bicemo mali klub sa velikom armijom navijaca. Zvezdu treba da vode legende kluba kao sto su Savic, a umesto toga njima se zabranjuke ulazak na skupstinu kluba. Smesno!!!

gagy delija

pre 15 godina

Samo da preciziram izjavu Deb Tane...rekao je da ce se skupiti sva sredstva za dovodjenje 6 imena koja je ivic naveo...znaci,bice para za ta pojacanja...tako da u ostalom tacna cifra i nije bitna...

samo me zanima,da li je istina,jer se prica po celom gradu...
da ce david odonkor na pozajmicu u zvezdu...

gagy delija

pre 15 godina

Samo da preciziram izjavu Deb Tane...rekao je da ce se skupiti sva sredstva za dovodjenje 6 imena koja je ivic naveo...znaci,bice para za ta pojacanja...tako da u ostalom tacna cifra i nije bitna...

samo me zanima,da li je istina,jer se prica po celom gradu...
da ce david odonkor na pozajmicu u zvezdu...

vox

pre 15 godina

A sta vas pa briga koliki je budzet za prelazni rok.Ivic nije sarlatan poput nekih,covek ne podleze bilo kakvim pritiscima,znaci radi sam i odgovara za to.A lepo vam pise,koliko kostaju igraci,toliko ce potrositi.Pa nismo na rasprodaji pa da znamo koliko smo poneli u dzepu!
PUNA PODRSKA IVICU!

@bezimenko

pre 15 godina

Legende kluba su se pokazale. One su nas i dovele ovde. Dzajic i Cvetkovic su razotkriveni, a tipove ka sto su Savic i Bata Djora ne treba komentarisati. Svaka cast kao igracima, ali kako ljudi su jako losi.

Milan

pre 15 godina

Ne saopstava se da ne bi banula inspekcija da pita...odakle sve te pare.

U svakoj ligi u Evropi pred pocetak svake sezone za svakog se zna koliki mu je budzet...jedino se kod nas jos to vodi pod "sluzbena tajna"
MOja pretpostavka je da nemaju vise od 2 miliona evra.

Bezimenko

pre 15 godina

Pa normalno da ne saopstavaju budžet, zvezda samo prodaje igrace i non stop je u dugovima. Pita li se niko u ciji džep odlaze te pare, umesto u kasu kluba, ali za nekoliko godina bicemo mali klub sa velikom armijom navijaca. Zvezdu treba da vode legende kluba kao sto su Savic, a umesto toga njima se zabranjuke ulazak na skupstinu kluba. Smesno!!!

Dosta bre više o trećem-četvrtom na tabeli!

pre 15 godina

E, sad još samo fali da nam saopštite u kakvom su duševnom stanju čistačice zaposlene U TREĆEPLASIRANOM-ČETVRTOPLASIRANOM (30 bodova imaju 2 ekipe) TIMU JELEN SUPER LIGE!

1991

pre 15 godina

Svi vi sto podrzavate i velicate Ivica jer ste culi ta pojacanja?
IN:
1.Mutavdzic (Javor)750.000 €
2.Jevtic (OFK Beograd)700.000 €
3.Lazovic(Borac Cacak)700.000 €
4.Vranjes (Banjalucki borac)?
5.Mirnse Sisic (Olimpiakos)1.300.000 €
6.Pejcinovic (Rad)1.000.000 €
(Bernard Parker, Džonatan Kvarti,pored ove dvojice ima jos jedno 2-3 talibana (BESPLATNIH naravno)).
OUT:
1.MILIJAS(kosta 4,5m prodace ga za 3)
2.KOROMAN(kosta 3m prodace ga za 1m)
3.GAY(kosta 3.000.000 prodace ga najvise za 2m)
Prodato:6m Kupljeno:4,450,000+Vranjes=?

Sto se tice ODONKORA: David Odonkor zu Arm. Bielefeld!
IVICU LEGENDO!!!

Pedja

pre 15 godina

Marko Miskovic-citiram izjavu pre izbora Den Tane za predsednika kluba- "Ja sam spreman da odmah po izboru Tanasijevica,vec za zimski prelazni rok dam 10 mil.Ne zato sto hocu da kupim Zvezdu,vec iz ljubavi prema klubu"... E sad ko se seca ovoga,misli isto sto i ja,al nazalost mnogo je onih koji BRZO ZABORAVLJAJU-a na to je mali Misko i racunao...

ivan grozni

pre 15 godina

Ilija Ivic ce se tek sada prikazati sta ce uraditi , mislim da je budzet vec odredjen rkajem leta kad je Ivic dosao u Zvezdu. Ima punu moju podrsku jer ima iskustvo. A sto se tice njegove plate veoma su glupa pitanja novinara, evo Bunjevcevic je imao sigurno malu platu ali je unistio Zvezdu zajedno sa premlakim Toplicom. Neka Ilija ima veliku platu ako ce to vratiti navijace na utakmice i ako ce dovesti prava pojacanja. A sto se tice ostalih tkz Zvezdinih navijaca nemogu da razumem one koji podrzavaju Savica i te tkz Zvezdine legende, pa sta treba sada da klub bude njihov jer su dekintirali. Fudbal sada trazi novac i samo novac. Znam da ce novac doneti Zvezdi dobro jer imamo armiju navijaca. Sta da radimo moramo se suociti sa tim.

Delija from Republika Srpska

pre 15 godina

E pa zato sto jedni volite Ivica, a drugi smo i dosli tu gde smo.Covek dodje iz grcke liga koja je 3x jaca od nase, za manje pare da radi u klubu koji voli.Ako je covek reko da ce da dovede prava pojacanja dovesce ih... i treba mu verovati. Uostalom kako vi znate da su ti afrikanci losi igraci, nije Ivic dzaba preso pola sveta da pronadje par pojacanja.Dal je Stojanovic negde putovao , da vas ja pitam?

A sto se tice ovog Dan Tane i meni se cini da je on neki mufljuz, i slazem se da na celo kluba treba postaviti legende kao sto su Savic, Savicevic, Pancev!!!Sta je sa tim ljudima? Klub treba da vode oni ljudi koji su i dok su igrali za Zvezdu,a i posle karijere bili uz klubu i davali mu punu podrsku!!!

I nemojte vise forsirati dovodjenje tog Lazovica jer je decko GROBAR!!!

SAMO TI, U MOME SRCU SI...

vladek

pre 15 godina

Da li ste primetili da Dan Tana ne zna da priča? Nisam ga nikad čuo da je izgovorio tečno neku rečenicu od početka do kraja a da mu pri tom neko ne suflira šta je mislio da kaže!?

rr

pre 15 godina

Tipično komunjarsko i voajersko razmišljanje onih koji bi hteli da znaju sve šta se dešava iza zatvorenih vrata i koliki je budžet za prelazni rok.Nigde ali baš nigde nijedan klub ne saopštava ni koliko će potrošiti ni koga će kupiti.Sve što možda pročitate su samo nagađanja novinara svuda u svetu i to samo zbog tiraža svojih novina.Javite ako pročitate zvanično saopštenje kluba, bilo kojeg, o tome koliki je budžet.Kad uložite svoj novac razmišljajte o tome kome ide zarada od prodaje igrača.Ako nešto nije u redu,ima ko to trba da istražuje.A to, da klub treba da vode legende kluba,jeste velika glupost koja postoji samo na ovim prostorima.To bi bilo kao kad bi "Mercedes" trebao, da vodi i upravlja njim, bivši radnik.Ili su možda Ferguson ili Venger ili Benitez ili Murinjo igrali u klubovima koje sada treniraju.O Abramoviču,Moratiju ili Berluskoniju i da ne prićamo.Toliko

Y/Kv

pre 15 godina

Sve sve ali mi jako smeta sto u Zvezdi sede ili rade ne bitno tri coveka na jako vaznim tj najvaznijim funkcijama koje jedva da razumem sta pricaju...ocito su im padezi slabija strana ai fond reci!
Ali to je moja Zvezda i ja je volim najvise na svetu!

Vlado FCB

pre 15 godina

If Red Star needs help, I'll gladly give a few million dollars.
Red Star is the greatest! I just can't forget Bari and Tokyo!
(Michael Phelps, 18. decembar 2008 01:19)

Niko ti ne brani!

Cvetkovic D

pre 15 godina

Prvi deo sezone je najneuspesniji u istoriji FK Crvena zvezda i samo cinik ili prevarant mogu da daju ovakvu izjavu to jest IZVESTAJ. Nijedna selekcija Crvene Zvezde u zvanicnim takmicenjima nije osvojila ni drugo mesto a Ivic daje poverenje Krampoticu (bez ugovora) i Janeskom (falsifikovan potpis na ugovoru). Hapsenja rukovodioca, nepostovanja pravnih akata Kluba, nezakonitosti u radu, kadrovski i rezultatski promasaji samo su deo neuspeha Zvezde. Brukanje i nesposobnosti pojedinaca i Kluba koje se svakodnevno objavljuje u medijima ocigledno ne dopire do Tehnickog direktora Ivica vec ga iritira sto javnost zna da on prima 25 000 eura dok treneri u skoli ginu za 25 000 dinara i pri tom ih nezakonito otpustaju kao na traci i degradiraju njihov rad dok zaposljavaju "ljude od poverenja" i kumove.

Dragan

pre 15 godina

ZASTO? Koje tajne postoje u Zvezdi da se ne sme saznati? Pa to je neverovatno, nigde u evropi ovo moze ovako! Da li se uopste neko buni? Ako je sve ispravno,zasto tajne? ALO?

Ljilja

pre 15 godina

Ako je bitan Zvezdin budzet onda bi bilo zgodno bas da napravite spisak svih timova nase lige i lepo navedete i njihove budzete (ako vam kazu). Pocnite od prvog na tabeli.

mare

pre 15 godina

@ No 15 - ko je ovaj iz Olimpijakosa?
I zna li iko kakve su šanse da se dovedu ovi crnci, pošto su, izgleda Sasvim OK.
I da, pošto nisam gledao mečeve ostalih ekipa iz Lige (osim sa zvezdom), kakve su stvarno mogućnosti ovih potencijalnih pojačanja iz domaće lige...

Samo rokaj Iviću!!!

rr

pre 15 godina

@dzg-east
Javno ne znači i tačno.A kad sam rekao klub mislio sam na veliki klub.Ali ti verovatno misliš da je Dinamo veliki?Kao što misliš da Mamić ili ko drugi govori istinu.A što se tiče frustracija, imaš li ih.Šta misliš?

rr

pre 15 godina

@ dzg-east
U pravu si i jedino.Nisam se precizno izrazio.Bez uvrede, ja ipak gledam samo bolje od sebe i sa njima se uporedjujem,tako i ovog puta.Ako ti znaš,kako reče hijerarhiju,navedi klub sa vrha te liste,koji je objavio na svom sajtu ovo o čemu pričamo.Rado ću ti se izvinuti.Prelazni rok počinje uskoro.Što se tiče Zvezde, ja ne mogu biti objektivan jer sam navijač ali ono što je razlikuje od mnogih je upravo Bari.Za ovo nije potrebna objektivnost to je činjenica.Koliko je klubova osvojilo svoj "Bari", znaš li? A kada je to bilo? Svejedno, ionako je sve prošlost.Kao i ovo što si ti pisao danas ili juče.Zar ne?Ali nisam samo ja vidovit.I ti znaš da Dinamo čeka bolja budućnost.Samo što u njoj sigurno nema "Barija".Znaš i ti i ja i svi ostali iako nisu vidoviti.A što se, Steaue tiče.Znam samo da je njeno ime na peharu i po tome se razlikuje od na primer Čelsija.Dali je to dovoljno.Ja ne znam.A ti?

Vlada

pre 15 godina

Koliki ce biti budzet nije uopste vazno.Nama je potpuno svejedno jer ce ponovo dovesti lose igrace ( po Piksijevom sistemu- prodaj skupo plati jeftino ) pa ce pred sledecu sezonu ponovo biti praznih prica o Evropskoj Zvezdi a onda hladan tus jer ce nas iz te iste Evrope izbaciti ko stigne!U Zvezdi mora sve da se menja od uprave do igraca !!!

Zvezdan

pre 15 godina

Ivic laze igrace da su slobodni u izboru Kluba a pri tome im trazi obestecenje. Neprofesionalnije od toga je samo sto je priznao da za Milijasa, Koromana i Gaja nema zvanicnih ponuda ali da oni mogu (moraju) da idu. Takvo ponasanje i strategija u prodaji igraca samo snizava cenu igracima i pravo cudo je da ih standardni prvotimci i reprezentativci ne tuze zbog ovog neverovatnog ponasanja za nekog kao Kozic koji otpusta da bi bilo 320.00 dinara za njegovu platu ili Ivica koji prodaje da bi dobio 25.000 eura mesecno ! Objavite listu koliko je Zvezda platila i tek treba da plati za greske i neznanje Krampotica (Milicevica), Ivica (Janeskog), Tanasijevica (Miskovica) i vec legendarnog Kozica (Ninkovica) da ne bude na kraju da je Krampotic uspesan, Kozic ustedeo, Janeski bolji za bod od Partizana a Ivic bio uspesniji od Tomica.

puyol

pre 15 godina

a koji su klubovi saopstili svoj budzet da se sad dize frka oko zvezdinog?sto svi ne saopste svoje budzete pa da vidimo ko sa cim raspolaze

dzg_east

pre 15 godina

"...Nigde ali baš nigde nijedan klub ne saopštava ni koliko će potrošiti ni koga će kupiti..."
"...Javite ako pročitate zvanično saopštenje kluba, bilo kojeg, o tome koliki je budžet..."
(rr, 18. decembar 2008 15:06)

Već sam ti jednom odgovorio da je Dinamo Zagreb javno objavio svoj proračun, ali mi modovi nisu pustili komentar. Valjda su nekome proradile frustracije kad je pročitao cifru o kojoj se radi. Ovaj put zato neću pisati nikakve brojke, samo ti odgovaram da je dinamo jedan od tih klubova. A ima ih još puuno. Nadam se da ovaj put nećete imati razloga da me cenzurirate.

dzg_east

pre 15 godina

"...Javno ne znači i tačno.A kad sam rekao klub mislio sam na veliki klub.Ali ti verovatno misliš da je Dinamo veliki?Kao što misliš da Mamić ili ko drugi govori istinu.A što se tiče frustracija, imaš li ih.Šta misliš?
(rr, 19. decembar 2008 13:39)..."

Oprosti što ne znam čitati misli poput tebe. Napisao si bilo koji klub, a ja sam ti odgovorio. Uostalom, mnogi, kako ti kažeš, veliki klubovi, javno objavljuju pred prijelazni rok koliko će trener imati na raspolaganju. To nije niti "komunjarski" niti "voajerski" niti ikako čudno.

Mislim da nemam frustracija. Naposlijetku, nisam ja taj koji mimo teme sugovorniku imputira nekakve komplekse o veličini kluba za koji navija. Da ti ne ostanem dužan i po tom pitanju - ne, ne smatram dinamo velikim klubom. Potpuno sam svjestan hijerarhije u europskom nogometu i pozicije koju zauzima moj dinamo. Ali, ne smeta mi to jer vidim da stvari idu na bolje i znam da dinamo čeka bolja budućnost.
Možeš li ti biti objektivan po pitanju Zvezde? Ili ti je Bari dovoljan da svoj klub smatraš velikim? Ako je tako, onda mi odgovori ovo - Smatraš li danas Steauu velikim klubom? Ili tek dobrostojećim klubom srednje kategorije, koji je jednom davno ostvario spektakularan rezultat? Toliko od mene.

Bezimenko

pre 15 godina

Pa normalno da ne saopstavaju budžet, zvezda samo prodaje igrace i non stop je u dugovima. Pita li se niko u ciji džep odlaze te pare, umesto u kasu kluba, ali za nekoliko godina bicemo mali klub sa velikom armijom navijaca. Zvezdu treba da vode legende kluba kao sto su Savic, a umesto toga njima se zabranjuke ulazak na skupstinu kluba. Smesno!!!

Dosta bre više o trećem-četvrtom na tabeli!

pre 15 godina

E, sad još samo fali da nam saopštite u kakvom su duševnom stanju čistačice zaposlene U TREĆEPLASIRANOM-ČETVRTOPLASIRANOM (30 bodova imaju 2 ekipe) TIMU JELEN SUPER LIGE!

1991

pre 15 godina

Svi vi sto podrzavate i velicate Ivica jer ste culi ta pojacanja?
IN:
1.Mutavdzic (Javor)750.000 €
2.Jevtic (OFK Beograd)700.000 €
3.Lazovic(Borac Cacak)700.000 €
4.Vranjes (Banjalucki borac)?
5.Mirnse Sisic (Olimpiakos)1.300.000 €
6.Pejcinovic (Rad)1.000.000 €
(Bernard Parker, Džonatan Kvarti,pored ove dvojice ima jos jedno 2-3 talibana (BESPLATNIH naravno)).
OUT:
1.MILIJAS(kosta 4,5m prodace ga za 3)
2.KOROMAN(kosta 3m prodace ga za 1m)
3.GAY(kosta 3.000.000 prodace ga najvise za 2m)
Prodato:6m Kupljeno:4,450,000+Vranjes=?

Sto se tice ODONKORA: David Odonkor zu Arm. Bielefeld!
IVICU LEGENDO!!!

gagy delija

pre 15 godina

Samo da preciziram izjavu Deb Tane...rekao je da ce se skupiti sva sredstva za dovodjenje 6 imena koja je ivic naveo...znaci,bice para za ta pojacanja...tako da u ostalom tacna cifra i nije bitna...

samo me zanima,da li je istina,jer se prica po celom gradu...
da ce david odonkor na pozajmicu u zvezdu...

vox

pre 15 godina

A sta vas pa briga koliki je budzet za prelazni rok.Ivic nije sarlatan poput nekih,covek ne podleze bilo kakvim pritiscima,znaci radi sam i odgovara za to.A lepo vam pise,koliko kostaju igraci,toliko ce potrositi.Pa nismo na rasprodaji pa da znamo koliko smo poneli u dzepu!
PUNA PODRSKA IVICU!

@bezimenko

pre 15 godina

Legende kluba su se pokazale. One su nas i dovele ovde. Dzajic i Cvetkovic su razotkriveni, a tipove ka sto su Savic i Bata Djora ne treba komentarisati. Svaka cast kao igracima, ali kako ljudi su jako losi.

Delija from Republika Srpska

pre 15 godina

E pa zato sto jedni volite Ivica, a drugi smo i dosli tu gde smo.Covek dodje iz grcke liga koja je 3x jaca od nase, za manje pare da radi u klubu koji voli.Ako je covek reko da ce da dovede prava pojacanja dovesce ih... i treba mu verovati. Uostalom kako vi znate da su ti afrikanci losi igraci, nije Ivic dzaba preso pola sveta da pronadje par pojacanja.Dal je Stojanovic negde putovao , da vas ja pitam?

A sto se tice ovog Dan Tane i meni se cini da je on neki mufljuz, i slazem se da na celo kluba treba postaviti legende kao sto su Savic, Savicevic, Pancev!!!Sta je sa tim ljudima? Klub treba da vode oni ljudi koji su i dok su igrali za Zvezdu,a i posle karijere bili uz klubu i davali mu punu podrsku!!!

I nemojte vise forsirati dovodjenje tog Lazovica jer je decko GROBAR!!!

SAMO TI, U MOME SRCU SI...

Milan

pre 15 godina

Ne saopstava se da ne bi banula inspekcija da pita...odakle sve te pare.

U svakoj ligi u Evropi pred pocetak svake sezone za svakog se zna koliki mu je budzet...jedino se kod nas jos to vodi pod "sluzbena tajna"
MOja pretpostavka je da nemaju vise od 2 miliona evra.

ivan grozni

pre 15 godina

Ilija Ivic ce se tek sada prikazati sta ce uraditi , mislim da je budzet vec odredjen rkajem leta kad je Ivic dosao u Zvezdu. Ima punu moju podrsku jer ima iskustvo. A sto se tice njegove plate veoma su glupa pitanja novinara, evo Bunjevcevic je imao sigurno malu platu ali je unistio Zvezdu zajedno sa premlakim Toplicom. Neka Ilija ima veliku platu ako ce to vratiti navijace na utakmice i ako ce dovesti prava pojacanja. A sto se tice ostalih tkz Zvezdinih navijaca nemogu da razumem one koji podrzavaju Savica i te tkz Zvezdine legende, pa sta treba sada da klub bude njihov jer su dekintirali. Fudbal sada trazi novac i samo novac. Znam da ce novac doneti Zvezdi dobro jer imamo armiju navijaca. Sta da radimo moramo se suociti sa tim.

Cvetkovic D

pre 15 godina

Prvi deo sezone je najneuspesniji u istoriji FK Crvena zvezda i samo cinik ili prevarant mogu da daju ovakvu izjavu to jest IZVESTAJ. Nijedna selekcija Crvene Zvezde u zvanicnim takmicenjima nije osvojila ni drugo mesto a Ivic daje poverenje Krampoticu (bez ugovora) i Janeskom (falsifikovan potpis na ugovoru). Hapsenja rukovodioca, nepostovanja pravnih akata Kluba, nezakonitosti u radu, kadrovski i rezultatski promasaji samo su deo neuspeha Zvezde. Brukanje i nesposobnosti pojedinaca i Kluba koje se svakodnevno objavljuje u medijima ocigledno ne dopire do Tehnickog direktora Ivica vec ga iritira sto javnost zna da on prima 25 000 eura dok treneri u skoli ginu za 25 000 dinara i pri tom ih nezakonito otpustaju kao na traci i degradiraju njihov rad dok zaposljavaju "ljude od poverenja" i kumove.

rr

pre 15 godina

Tipično komunjarsko i voajersko razmišljanje onih koji bi hteli da znaju sve šta se dešava iza zatvorenih vrata i koliki je budžet za prelazni rok.Nigde ali baš nigde nijedan klub ne saopštava ni koliko će potrošiti ni koga će kupiti.Sve što možda pročitate su samo nagađanja novinara svuda u svetu i to samo zbog tiraža svojih novina.Javite ako pročitate zvanično saopštenje kluba, bilo kojeg, o tome koliki je budžet.Kad uložite svoj novac razmišljajte o tome kome ide zarada od prodaje igrača.Ako nešto nije u redu,ima ko to trba da istražuje.A to, da klub treba da vode legende kluba,jeste velika glupost koja postoji samo na ovim prostorima.To bi bilo kao kad bi "Mercedes" trebao, da vodi i upravlja njim, bivši radnik.Ili su možda Ferguson ili Venger ili Benitez ili Murinjo igrali u klubovima koje sada treniraju.O Abramoviču,Moratiju ili Berluskoniju i da ne prićamo.Toliko

Vlado FCB

pre 15 godina

If Red Star needs help, I'll gladly give a few million dollars.
Red Star is the greatest! I just can't forget Bari and Tokyo!
(Michael Phelps, 18. decembar 2008 01:19)

Niko ti ne brani!

vladek

pre 15 godina

Da li ste primetili da Dan Tana ne zna da priča? Nisam ga nikad čuo da je izgovorio tečno neku rečenicu od početka do kraja a da mu pri tom neko ne suflira šta je mislio da kaže!?

Pedja

pre 15 godina

Marko Miskovic-citiram izjavu pre izbora Den Tane za predsednika kluba- "Ja sam spreman da odmah po izboru Tanasijevica,vec za zimski prelazni rok dam 10 mil.Ne zato sto hocu da kupim Zvezdu,vec iz ljubavi prema klubu"... E sad ko se seca ovoga,misli isto sto i ja,al nazalost mnogo je onih koji BRZO ZABORAVLJAJU-a na to je mali Misko i racunao...

Dragan

pre 15 godina

ZASTO? Koje tajne postoje u Zvezdi da se ne sme saznati? Pa to je neverovatno, nigde u evropi ovo moze ovako! Da li se uopste neko buni? Ako je sve ispravno,zasto tajne? ALO?

dzg_east

pre 15 godina

"...Nigde ali baš nigde nijedan klub ne saopštava ni koliko će potrošiti ni koga će kupiti..."
"...Javite ako pročitate zvanično saopštenje kluba, bilo kojeg, o tome koliki je budžet..."
(rr, 18. decembar 2008 15:06)

Već sam ti jednom odgovorio da je Dinamo Zagreb javno objavio svoj proračun, ali mi modovi nisu pustili komentar. Valjda su nekome proradile frustracije kad je pročitao cifru o kojoj se radi. Ovaj put zato neću pisati nikakve brojke, samo ti odgovaram da je dinamo jedan od tih klubova. A ima ih još puuno. Nadam se da ovaj put nećete imati razloga da me cenzurirate.

Y/Kv

pre 15 godina

Sve sve ali mi jako smeta sto u Zvezdi sede ili rade ne bitno tri coveka na jako vaznim tj najvaznijim funkcijama koje jedva da razumem sta pricaju...ocito su im padezi slabija strana ai fond reci!
Ali to je moja Zvezda i ja je volim najvise na svetu!

Vlada

pre 15 godina

Koliki ce biti budzet nije uopste vazno.Nama je potpuno svejedno jer ce ponovo dovesti lose igrace ( po Piksijevom sistemu- prodaj skupo plati jeftino ) pa ce pred sledecu sezonu ponovo biti praznih prica o Evropskoj Zvezdi a onda hladan tus jer ce nas iz te iste Evrope izbaciti ko stigne!U Zvezdi mora sve da se menja od uprave do igraca !!!

Zvezdan

pre 15 godina

Ivic laze igrace da su slobodni u izboru Kluba a pri tome im trazi obestecenje. Neprofesionalnije od toga je samo sto je priznao da za Milijasa, Koromana i Gaja nema zvanicnih ponuda ali da oni mogu (moraju) da idu. Takvo ponasanje i strategija u prodaji igraca samo snizava cenu igracima i pravo cudo je da ih standardni prvotimci i reprezentativci ne tuze zbog ovog neverovatnog ponasanja za nekog kao Kozic koji otpusta da bi bilo 320.00 dinara za njegovu platu ili Ivica koji prodaje da bi dobio 25.000 eura mesecno ! Objavite listu koliko je Zvezda platila i tek treba da plati za greske i neznanje Krampotica (Milicevica), Ivica (Janeskog), Tanasijevica (Miskovica) i vec legendarnog Kozica (Ninkovica) da ne bude na kraju da je Krampotic uspesan, Kozic ustedeo, Janeski bolji za bod od Partizana a Ivic bio uspesniji od Tomica.

mare

pre 15 godina

@ No 15 - ko je ovaj iz Olimpijakosa?
I zna li iko kakve su šanse da se dovedu ovi crnci, pošto su, izgleda Sasvim OK.
I da, pošto nisam gledao mečeve ostalih ekipa iz Lige (osim sa zvezdom), kakve su stvarno mogućnosti ovih potencijalnih pojačanja iz domaće lige...

Samo rokaj Iviću!!!

Ljilja

pre 15 godina

Ako je bitan Zvezdin budzet onda bi bilo zgodno bas da napravite spisak svih timova nase lige i lepo navedete i njihove budzete (ako vam kazu). Pocnite od prvog na tabeli.

rr

pre 15 godina

@dzg-east
Javno ne znači i tačno.A kad sam rekao klub mislio sam na veliki klub.Ali ti verovatno misliš da je Dinamo veliki?Kao što misliš da Mamić ili ko drugi govori istinu.A što se tiče frustracija, imaš li ih.Šta misliš?

puyol

pre 15 godina

a koji su klubovi saopstili svoj budzet da se sad dize frka oko zvezdinog?sto svi ne saopste svoje budzete pa da vidimo ko sa cim raspolaze

dzg_east

pre 15 godina

"...Javno ne znači i tačno.A kad sam rekao klub mislio sam na veliki klub.Ali ti verovatno misliš da je Dinamo veliki?Kao što misliš da Mamić ili ko drugi govori istinu.A što se tiče frustracija, imaš li ih.Šta misliš?
(rr, 19. decembar 2008 13:39)..."

Oprosti što ne znam čitati misli poput tebe. Napisao si bilo koji klub, a ja sam ti odgovorio. Uostalom, mnogi, kako ti kažeš, veliki klubovi, javno objavljuju pred prijelazni rok koliko će trener imati na raspolaganju. To nije niti "komunjarski" niti "voajerski" niti ikako čudno.

Mislim da nemam frustracija. Naposlijetku, nisam ja taj koji mimo teme sugovorniku imputira nekakve komplekse o veličini kluba za koji navija. Da ti ne ostanem dužan i po tom pitanju - ne, ne smatram dinamo velikim klubom. Potpuno sam svjestan hijerarhije u europskom nogometu i pozicije koju zauzima moj dinamo. Ali, ne smeta mi to jer vidim da stvari idu na bolje i znam da dinamo čeka bolja budućnost.
Možeš li ti biti objektivan po pitanju Zvezde? Ili ti je Bari dovoljan da svoj klub smatraš velikim? Ako je tako, onda mi odgovori ovo - Smatraš li danas Steauu velikim klubom? Ili tek dobrostojećim klubom srednje kategorije, koji je jednom davno ostvario spektakularan rezultat? Toliko od mene.

rr

pre 15 godina

@ dzg-east
U pravu si i jedino.Nisam se precizno izrazio.Bez uvrede, ja ipak gledam samo bolje od sebe i sa njima se uporedjujem,tako i ovog puta.Ako ti znaš,kako reče hijerarhiju,navedi klub sa vrha te liste,koji je objavio na svom sajtu ovo o čemu pričamo.Rado ću ti se izvinuti.Prelazni rok počinje uskoro.Što se tiče Zvezde, ja ne mogu biti objektivan jer sam navijač ali ono što je razlikuje od mnogih je upravo Bari.Za ovo nije potrebna objektivnost to je činjenica.Koliko je klubova osvojilo svoj "Bari", znaš li? A kada je to bilo? Svejedno, ionako je sve prošlost.Kao i ovo što si ti pisao danas ili juče.Zar ne?Ali nisam samo ja vidovit.I ti znaš da Dinamo čeka bolja budućnost.Samo što u njoj sigurno nema "Barija".Znaš i ti i ja i svi ostali iako nisu vidoviti.A što se, Steaue tiče.Znam samo da je njeno ime na peharu i po tome se razlikuje od na primer Čelsija.Dali je to dovoljno.Ja ne znam.A ti?