Nedelja, 14.12.2008.

23:00

Tošić veruje u prelazak u Junajted

Fudbaler Partizana Zoran Tošić veruje da će na kraju ipak preći u Mančester junajted, iako u prvoj rundi pregovora nije postignut sporazum.

Izvor: B92

Tošiæ veruje u prelazak u Junajted IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

mile

pre 15 godina

Hahahaha. Samo 150 000 eura, pa Dinamo i Hajduk svoje igrace vise placaju. Eto dobro se vidi kakvo misljenje Manchester ima o njemu kad mu nudu ako veliku lovu. Kolko vrijedi tolka mu je i placa.

highlander

pre 15 godina

kako ste vi jadni...nemam reci...klasicno Srpski,zavidno i jadno,gledate samo je l iz partizana ili zvezde.umesto da mu svi pozele srecu javljaju se neki koji fudbalskog terena videli nisu a pametniji su i vise znaju od Tosica,a da ne spominjem Fergusona.strasno,jadni ste

jugovic vladimir

pre 15 godina

@aguero-kg.pa ko je bre ljubomoran???pa jel ste imali zadnjih 25 godina nekog igraca sem mijatovica koji je osvojio nesto u evropi?vidic je medju najboljim igracima engleske,osvojio sve sto postoji,pa sta,normala.a tosic neka zaigra prvo pa vi onda sijajte.a zaigrace NIKADDDDDD

Jozi

pre 15 godina

Tosic u Mancesteru nije los ali sto mu nude za godinu da
dobije 150.ooo evra to je uvreda, jer Tosic vise vredi.
On mora meseno toliko da zaradi,Jer ako ima pare Mancaster sigurno da ima,Ja ti
savetujem,trazi da ti plate
i dobices to.Puno pozdrav.

Jozi........

marko

pre 15 godina

Ovi daju 10000 funti nedeljno ovi traze 20000. Odnos funta -evro je 1,1. nadam se da ima neko pametan da izracuna koliko je to u evrima godisnje.

Marko NS

pre 15 godina

150.000 je greska autora clanka, 1.500.000 je u pitanju.
I Vidic je dobio pocetnu platu oko 1.500.000 kad je dosao iz Spartaka, pa su mu posle godinu i nesto utrostrucili primanja, kad se pokazao.
Sumnjam da bi Ferguson i smeo da ponudi samo 150.000 nekom stranom igracu, pogotovo iz 'Tosic klase' u smislu igraca za koga treba da ubedjuje FA za radnu dozvolu..jer se vec desavalo da FA odbije takve molbe ako su buduca primanja igraca mala, uz tumacenje da trener nema ozbiljne namere sa tim igracem, dakle taj stranac nece doprineti kvalitetu fudbala u Premijer Ligi. Bas se Fergusonu to desilo, cini mi se sa Esijenom pre 6-7 godina.

Danijel

pre 15 godina

150 000 eura, toliko vidic zaradi za nedelju ipo dana...xaxaxaxa
(arsa, 14. decembar 2008 23:29)

Pogresio si druze...Vidic tu platu zaradi za nedelju dana

kosta012

pre 15 godina

covek postavlja uslove Man Utd-u!?? Samo ti sine veruj, ja da sam na njihovom mestu sledeca ponuda bi bila duplo manja pa ako ti se ne svidja ostani u Partizanu!

kovach

pre 15 godina

kad je pocela sezona kod nas, bambi je igrao kao car, niko mu nije bio ni do ramena, davao je golove, asisitirao, probijao....e kad se tu negde provukao junajted kroz usi, nigde ga nije bilo, nije mogao da pretrci ni sam sebe, vukao se po terenu ko ker s vasara...
a em sto tamo ne moze da igra, jos oce da mu daju neku "crkavicu"...
bolje da je cutao i igrao kao sto jeste, a ne sto mu je onda bilo svejedno hoce li nesto uraditi u partizanu ili ne....narocito se videlo u evropskim utakmicama...sa sampdorijom...bolje bi odigrao moj deda Stevan od njega....jos sa stutgartom da ne pricam...tu je tek bila tuga...imao jednu sansu da valja i sutnuo loptu tako jako, ko da je mrzi...
daleko je on jos od junajteda,realno...
a sa ovim odnosom, i od partizana...
idi majstore negde, docice nama i bolji od tebe, imali smo ih ne znam ni ja koliko u zadnjih 7-8 godina, i boljih od tebe....

DAnijel

pre 15 godina

Ako ode, Karleuša će ga prevariti sa Ronaldom :)
(Matko Matkidis, 15. decembar 2008 05:35)

Pa nije Dusko Tosic nego Zoran Tosic...Greska u koracima

goa

pre 15 godina

za tosica je bolje da ne prihvata vise nego smesnu ponudu mancestera. cirkus.sramota za klub kao sto je mancester da mu za godinu dana nude nedeljnu platu ferdinanda, ronalda, runija. cak i onaj tevez kosta mancester milione godisnje.
ovako, udarili su mu dobru reklamu, ferguson isao licno da se zalozi za radnu dozvolu, bio je na pregovorima, taman sad moze dobro da se zavalja u neki solidan klub za tri puta vecu godisnju platu.
uostalom, koja je svrha da na kraju zavrsi kao 100 odsto (ne 99) rezervnih igraca, za koje uopste nismo ni culi u barnsliju, koventriju, skantorpu... ili kao "veliki talenat" bojan djordjic u aiku iz solne!?

Blah

pre 15 godina

"Sasvim je svejedno da li sam ugovor potpisao u četvrtak ili ću na to čekati do Nove godine, pošto do početka prelaznog roka ne mogu da igram zvanične utakmice."

Neces ih igrati ni kad poptises, al' ajde, ako ti je tako lakse.

Smejurija

pre 15 godina

"Postoji veliko uzajamno poštovanje među igračima, bez obzira da li neko igra za kadete ili je standardni član prvog tima."

Kako se ovo, tacno, na tebe odnosi? Prerastao si kadete, a za prvi tim neces igrati :))

Doodoolentze

pre 15 godina

Ljudi,ova prica od 150 000 godisnje je stvarno mala cifra.
To govorim iz razloga sto poznajem Radovanovica iz Atalante,koji je potpisao ugovor po kome ima 400 000 godisnje.
Da je malo,malo je,jer,ako podelite to sa 12,ili 9,zavisi kako placaju jer neki klubovi placaju u toku sezone,a neki celu godinu,ispada cifra od nekih 12-18 hiljada mesecno,ili 3-5 hiljada nedeljno(govorim odprilike).
A inace,ne verujem da bi mu ta plata bila veca od sadasnje u Partizanu,ne prima on manje od 10 soma mesecno ovde,koliko god to veliko zvucalo.
Mora veca plata,mora,a ako je ne bude,neka ostane,cena moze samo da mu skoci,s obzirom da cemo igrati ligu sampiona sledece godine.
Pozdrav svima,bilo da ste grobari ili delije ili neki treci,Srbi ste...:)))

dzukac

pre 15 godina

Može Tošić da vjeruje u šta god hoće, pa i u male zelene sa Marsa. To je njegovo demokratsko pravo. Međutim ako vjeruje da je njegov alavi menadžer pametniji od uprave Uniteda, onda bi ga trebalo podsjetiti da je u pitanju klub koji se odrekao Marka Hjuza, Stiva Brusa, Pola Insa, Pitera Šmajhela, Japa Stama, Dejvida Bekama i Ruda Van Nistelroja. Šta mislite koliko će im trebati da precrtaju Tošića ako nastavi da zateže?

Petar Veliki

pre 15 godina

Ljudi, vi ste toliko puni gorcine, da ja nemam reci...

Pa kakve veze ima da li igra za Zvezdu ili Partizan, ovde se radi o SRPSKOM igracu koji treba da ide u jedan od najvecih klubova na svetu, i da predstavlja srpski fudbal na neki nacin.

Neverovatno kako jedva docekate da pisete ironicne komentare...

Ajmo da podrzimo igraca iz Srbije. Ko da je bitno koliko ce da se "ugradi" menadzer, i koliko ce Partizan da uzme od tog transfera.

Ziveli!

Aguero KG

pre 15 godina

Ne mogu da verujem koliko ste vi ''gani iskompleksirani i ljubomorni... Pa pocrkaste od muke i zbog toga što nam igrače traže velikani poput Mančester Junajteda, a vaše i vi sami terate, a njih neće ni amaterske ekipe iz nemačke regionalne lige sever...

NECA

pre 15 godina

sta vam je bre ta cifra nije tacna njegova plata bice mnogo veca tako su i ovi nasi mediji preneli da je transfer vredan 3,5 miliona evra a sve ugledne svetske novine pisu da je visina obestecenja za tosica 8 miliona funti

mrzim_zvezdu_i_partizan

pre 15 godina

Ne znam zasto se busaju ove delije oko Vidica? Odakle je dosao on? Iz Slobode? Odakle je otisao u Man. Utd.? Iz Sparatka... Zvezda je bila prolazna stanica za njega ;) Nema Zvdezda nista sa njegovim uspehom ;)

marko-nbg

pre 15 godina

Sine drzi se ti Partizana bar jos godinu ili dve pa ako zaista nesto vredis lako ces naci angazman! Ovako da grejes klupu u Engleskoj po onako hladnom vremenu kakvo je tamo, stvarno se ne isplati!

waaasA?

pre 15 godina

Tosic prelazi najverovatnije u januaru a ljajic u roku od 18 meeseci...tako je dogovoreno. Ja stvarno ne znam sta se Tosic buni za 150.000 evra godisnje, jes da je to da kazemo u fudbalskim odnosima mala plata ali ako se pokaze ne sumnjam da ce da dobije vecu platu. I onaj mali Jonny Evans je imao neku sicu a sad ga mole da uzme novi ugovor od 50.000. A i Tosic je jos mlad tako da...

Da se ja pitam za samo parce hleba bi otiso u Man U. Osecaj biti deo takve tradicije kulture, jos da odigras koji mec, to je stvarno neopisivo. A i taj ugovor 100% ima bonuse...kolko utakmica, golova postigno tolko dobije, mada ne verujem ce da odigra koju utakmicu u prvoj polu-sezoni

Sad ce Fergie ga utegna pa da vidite

Zelim mu sve najbolje u MAN UTD!!!

:D

Zlaja

pre 15 godina

Nijedan nas fudbaler bio on iz Zvezde ili Partizana se nije proslavio kada je iz istih prelazio u neki od jacih klubova pa nece ni Tosic. A nije mi ni jasno na sta se prima Mancester,Tosic je prosek igrac ali igra u ispod prosecnoj ligi.

bradonja

pre 15 godina

Cudo su ti menadzeri...Ubedjen sam da bi decko i za Dz igrao u Manc. ali gospodin menadzer hoce da se ogradi-hoce svoj deo... i tako verovatno moze da upropasti ovu sansu malog Tosica!Decko mogu samo da predpostavim kako se osecas ovih dana...Ali svi smo uz tebe i verujem da cemo te videti u dresu Manc Unt!SRBIJA JE UZ TEBE TOSICU!!!

cici

pre 15 godina

Neka prica ko sta hoce o njemu, ali on nam je prosle sezone na nekoliko utakmica na prolece dao odlucujuce golove za pobede i titulu i ove jeseni dok je on bio u formi i Partizan je super igrao, zato Tosicu ostani bar do leta, pa posle idi, a Ljajica bi bilo neozbiljno prodati sad!!!

marko-nbg

pre 15 godina

Sine drzi se ti Partizana bar jos godinu ili dve pa ako zaista nesto vredis lako ces naci angazman! Ovako da grejes klupu u Engleskoj po onako hladnom vremenu kakvo je tamo, stvarno se ne isplati!

bradonja

pre 15 godina

Cudo su ti menadzeri...Ubedjen sam da bi decko i za Dz igrao u Manc. ali gospodin menadzer hoce da se ogradi-hoce svoj deo... i tako verovatno moze da upropasti ovu sansu malog Tosica!Decko mogu samo da predpostavim kako se osecas ovih dana...Ali svi smo uz tebe i verujem da cemo te videti u dresu Manc Unt!SRBIJA JE UZ TEBE TOSICU!!!

Petar Veliki

pre 15 godina

Ljudi, vi ste toliko puni gorcine, da ja nemam reci...

Pa kakve veze ima da li igra za Zvezdu ili Partizan, ovde se radi o SRPSKOM igracu koji treba da ide u jedan od najvecih klubova na svetu, i da predstavlja srpski fudbal na neki nacin.

Neverovatno kako jedva docekate da pisete ironicne komentare...

Ajmo da podrzimo igraca iz Srbije. Ko da je bitno koliko ce da se "ugradi" menadzer, i koliko ce Partizan da uzme od tog transfera.

Ziveli!

waaasA?

pre 15 godina

Tosic prelazi najverovatnije u januaru a ljajic u roku od 18 meeseci...tako je dogovoreno. Ja stvarno ne znam sta se Tosic buni za 150.000 evra godisnje, jes da je to da kazemo u fudbalskim odnosima mala plata ali ako se pokaze ne sumnjam da ce da dobije vecu platu. I onaj mali Jonny Evans je imao neku sicu a sad ga mole da uzme novi ugovor od 50.000. A i Tosic je jos mlad tako da...

Da se ja pitam za samo parce hleba bi otiso u Man U. Osecaj biti deo takve tradicije kulture, jos da odigras koji mec, to je stvarno neopisivo. A i taj ugovor 100% ima bonuse...kolko utakmica, golova postigno tolko dobije, mada ne verujem ce da odigra koju utakmicu u prvoj polu-sezoni

Sad ce Fergie ga utegna pa da vidite

Zelim mu sve najbolje u MAN UTD!!!

:D

mrzim_zvezdu_i_partizan

pre 15 godina

Ne znam zasto se busaju ove delije oko Vidica? Odakle je dosao on? Iz Slobode? Odakle je otisao u Man. Utd.? Iz Sparatka... Zvezda je bila prolazna stanica za njega ;) Nema Zvdezda nista sa njegovim uspehom ;)

cici

pre 15 godina

Neka prica ko sta hoce o njemu, ali on nam je prosle sezone na nekoliko utakmica na prolece dao odlucujuce golove za pobede i titulu i ove jeseni dok je on bio u formi i Partizan je super igrao, zato Tosicu ostani bar do leta, pa posle idi, a Ljajica bi bilo neozbiljno prodati sad!!!

Aguero KG

pre 15 godina

Ne mogu da verujem koliko ste vi ''gani iskompleksirani i ljubomorni... Pa pocrkaste od muke i zbog toga što nam igrače traže velikani poput Mančester Junajteda, a vaše i vi sami terate, a njih neće ni amaterske ekipe iz nemačke regionalne lige sever...

DAnijel

pre 15 godina

Ako ode, Karleuša će ga prevariti sa Ronaldom :)
(Matko Matkidis, 15. decembar 2008 05:35)

Pa nije Dusko Tosic nego Zoran Tosic...Greska u koracima

Zlaja

pre 15 godina

Nijedan nas fudbaler bio on iz Zvezde ili Partizana se nije proslavio kada je iz istih prelazio u neki od jacih klubova pa nece ni Tosic. A nije mi ni jasno na sta se prima Mancester,Tosic je prosek igrac ali igra u ispod prosecnoj ligi.

dzukac

pre 15 godina

Može Tošić da vjeruje u šta god hoće, pa i u male zelene sa Marsa. To je njegovo demokratsko pravo. Međutim ako vjeruje da je njegov alavi menadžer pametniji od uprave Uniteda, onda bi ga trebalo podsjetiti da je u pitanju klub koji se odrekao Marka Hjuza, Stiva Brusa, Pola Insa, Pitera Šmajhela, Japa Stama, Dejvida Bekama i Ruda Van Nistelroja. Šta mislite koliko će im trebati da precrtaju Tošića ako nastavi da zateže?

Danijel

pre 15 godina

150 000 eura, toliko vidic zaradi za nedelju ipo dana...xaxaxaxa
(arsa, 14. decembar 2008 23:29)

Pogresio si druze...Vidic tu platu zaradi za nedelju dana

Marko NS

pre 15 godina

150.000 je greska autora clanka, 1.500.000 je u pitanju.
I Vidic je dobio pocetnu platu oko 1.500.000 kad je dosao iz Spartaka, pa su mu posle godinu i nesto utrostrucili primanja, kad se pokazao.
Sumnjam da bi Ferguson i smeo da ponudi samo 150.000 nekom stranom igracu, pogotovo iz 'Tosic klase' u smislu igraca za koga treba da ubedjuje FA za radnu dozvolu..jer se vec desavalo da FA odbije takve molbe ako su buduca primanja igraca mala, uz tumacenje da trener nema ozbiljne namere sa tim igracem, dakle taj stranac nece doprineti kvalitetu fudbala u Premijer Ligi. Bas se Fergusonu to desilo, cini mi se sa Esijenom pre 6-7 godina.

Blah

pre 15 godina

"Sasvim je svejedno da li sam ugovor potpisao u četvrtak ili ću na to čekati do Nove godine, pošto do početka prelaznog roka ne mogu da igram zvanične utakmice."

Neces ih igrati ni kad poptises, al' ajde, ako ti je tako lakse.

jugovic vladimir

pre 15 godina

@aguero-kg.pa ko je bre ljubomoran???pa jel ste imali zadnjih 25 godina nekog igraca sem mijatovica koji je osvojio nesto u evropi?vidic je medju najboljim igracima engleske,osvojio sve sto postoji,pa sta,normala.a tosic neka zaigra prvo pa vi onda sijajte.a zaigrace NIKADDDDDD

Doodoolentze

pre 15 godina

Ljudi,ova prica od 150 000 godisnje je stvarno mala cifra.
To govorim iz razloga sto poznajem Radovanovica iz Atalante,koji je potpisao ugovor po kome ima 400 000 godisnje.
Da je malo,malo je,jer,ako podelite to sa 12,ili 9,zavisi kako placaju jer neki klubovi placaju u toku sezone,a neki celu godinu,ispada cifra od nekih 12-18 hiljada mesecno,ili 3-5 hiljada nedeljno(govorim odprilike).
A inace,ne verujem da bi mu ta plata bila veca od sadasnje u Partizanu,ne prima on manje od 10 soma mesecno ovde,koliko god to veliko zvucalo.
Mora veca plata,mora,a ako je ne bude,neka ostane,cena moze samo da mu skoci,s obzirom da cemo igrati ligu sampiona sledece godine.
Pozdrav svima,bilo da ste grobari ili delije ili neki treci,Srbi ste...:)))

NECA

pre 15 godina

sta vam je bre ta cifra nije tacna njegova plata bice mnogo veca tako su i ovi nasi mediji preneli da je transfer vredan 3,5 miliona evra a sve ugledne svetske novine pisu da je visina obestecenja za tosica 8 miliona funti

kovach

pre 15 godina

kad je pocela sezona kod nas, bambi je igrao kao car, niko mu nije bio ni do ramena, davao je golove, asisitirao, probijao....e kad se tu negde provukao junajted kroz usi, nigde ga nije bilo, nije mogao da pretrci ni sam sebe, vukao se po terenu ko ker s vasara...
a em sto tamo ne moze da igra, jos oce da mu daju neku "crkavicu"...
bolje da je cutao i igrao kao sto jeste, a ne sto mu je onda bilo svejedno hoce li nesto uraditi u partizanu ili ne....narocito se videlo u evropskim utakmicama...sa sampdorijom...bolje bi odigrao moj deda Stevan od njega....jos sa stutgartom da ne pricam...tu je tek bila tuga...imao jednu sansu da valja i sutnuo loptu tako jako, ko da je mrzi...
daleko je on jos od junajteda,realno...
a sa ovim odnosom, i od partizana...
idi majstore negde, docice nama i bolji od tebe, imali smo ih ne znam ni ja koliko u zadnjih 7-8 godina, i boljih od tebe....

marko

pre 15 godina

Ovi daju 10000 funti nedeljno ovi traze 20000. Odnos funta -evro je 1,1. nadam se da ima neko pametan da izracuna koliko je to u evrima godisnje.

Smejurija

pre 15 godina

"Postoji veliko uzajamno poštovanje među igračima, bez obzira da li neko igra za kadete ili je standardni član prvog tima."

Kako se ovo, tacno, na tebe odnosi? Prerastao si kadete, a za prvi tim neces igrati :))

kosta012

pre 15 godina

covek postavlja uslove Man Utd-u!?? Samo ti sine veruj, ja da sam na njihovom mestu sledeca ponuda bi bila duplo manja pa ako ti se ne svidja ostani u Partizanu!

Jozi

pre 15 godina

Tosic u Mancesteru nije los ali sto mu nude za godinu da
dobije 150.ooo evra to je uvreda, jer Tosic vise vredi.
On mora meseno toliko da zaradi,Jer ako ima pare Mancaster sigurno da ima,Ja ti
savetujem,trazi da ti plate
i dobices to.Puno pozdrav.

Jozi........

goa

pre 15 godina

za tosica je bolje da ne prihvata vise nego smesnu ponudu mancestera. cirkus.sramota za klub kao sto je mancester da mu za godinu dana nude nedeljnu platu ferdinanda, ronalda, runija. cak i onaj tevez kosta mancester milione godisnje.
ovako, udarili su mu dobru reklamu, ferguson isao licno da se zalozi za radnu dozvolu, bio je na pregovorima, taman sad moze dobro da se zavalja u neki solidan klub za tri puta vecu godisnju platu.
uostalom, koja je svrha da na kraju zavrsi kao 100 odsto (ne 99) rezervnih igraca, za koje uopste nismo ni culi u barnsliju, koventriju, skantorpu... ili kao "veliki talenat" bojan djordjic u aiku iz solne!?

highlander

pre 15 godina

kako ste vi jadni...nemam reci...klasicno Srpski,zavidno i jadno,gledate samo je l iz partizana ili zvezde.umesto da mu svi pozele srecu javljaju se neki koji fudbalskog terena videli nisu a pametniji su i vise znaju od Tosica,a da ne spominjem Fergusona.strasno,jadni ste

mile

pre 15 godina

Hahahaha. Samo 150 000 eura, pa Dinamo i Hajduk svoje igrace vise placaju. Eto dobro se vidi kakvo misljenje Manchester ima o njemu kad mu nudu ako veliku lovu. Kolko vrijedi tolka mu je i placa.

mrzim_zvezdu_i_partizan

pre 15 godina

Ne znam zasto se busaju ove delije oko Vidica? Odakle je dosao on? Iz Slobode? Odakle je otisao u Man. Utd.? Iz Sparatka... Zvezda je bila prolazna stanica za njega ;) Nema Zvdezda nista sa njegovim uspehom ;)

Aguero KG

pre 15 godina

Ne mogu da verujem koliko ste vi ''gani iskompleksirani i ljubomorni... Pa pocrkaste od muke i zbog toga što nam igrače traže velikani poput Mančester Junajteda, a vaše i vi sami terate, a njih neće ni amaterske ekipe iz nemačke regionalne lige sever...

bradonja

pre 15 godina

Cudo su ti menadzeri...Ubedjen sam da bi decko i za Dz igrao u Manc. ali gospodin menadzer hoce da se ogradi-hoce svoj deo... i tako verovatno moze da upropasti ovu sansu malog Tosica!Decko mogu samo da predpostavim kako se osecas ovih dana...Ali svi smo uz tebe i verujem da cemo te videti u dresu Manc Unt!SRBIJA JE UZ TEBE TOSICU!!!

marko-nbg

pre 15 godina

Sine drzi se ti Partizana bar jos godinu ili dve pa ako zaista nesto vredis lako ces naci angazman! Ovako da grejes klupu u Engleskoj po onako hladnom vremenu kakvo je tamo, stvarno se ne isplati!

waaasA?

pre 15 godina

Tosic prelazi najverovatnije u januaru a ljajic u roku od 18 meeseci...tako je dogovoreno. Ja stvarno ne znam sta se Tosic buni za 150.000 evra godisnje, jes da je to da kazemo u fudbalskim odnosima mala plata ali ako se pokaze ne sumnjam da ce da dobije vecu platu. I onaj mali Jonny Evans je imao neku sicu a sad ga mole da uzme novi ugovor od 50.000. A i Tosic je jos mlad tako da...

Da se ja pitam za samo parce hleba bi otiso u Man U. Osecaj biti deo takve tradicije kulture, jos da odigras koji mec, to je stvarno neopisivo. A i taj ugovor 100% ima bonuse...kolko utakmica, golova postigno tolko dobije, mada ne verujem ce da odigra koju utakmicu u prvoj polu-sezoni

Sad ce Fergie ga utegna pa da vidite

Zelim mu sve najbolje u MAN UTD!!!

:D

Petar Veliki

pre 15 godina

Ljudi, vi ste toliko puni gorcine, da ja nemam reci...

Pa kakve veze ima da li igra za Zvezdu ili Partizan, ovde se radi o SRPSKOM igracu koji treba da ide u jedan od najvecih klubova na svetu, i da predstavlja srpski fudbal na neki nacin.

Neverovatno kako jedva docekate da pisete ironicne komentare...

Ajmo da podrzimo igraca iz Srbije. Ko da je bitno koliko ce da se "ugradi" menadzer, i koliko ce Partizan da uzme od tog transfera.

Ziveli!

jugovic vladimir

pre 15 godina

@aguero-kg.pa ko je bre ljubomoran???pa jel ste imali zadnjih 25 godina nekog igraca sem mijatovica koji je osvojio nesto u evropi?vidic je medju najboljim igracima engleske,osvojio sve sto postoji,pa sta,normala.a tosic neka zaigra prvo pa vi onda sijajte.a zaigrace NIKADDDDDD

Zlaja

pre 15 godina

Nijedan nas fudbaler bio on iz Zvezde ili Partizana se nije proslavio kada je iz istih prelazio u neki od jacih klubova pa nece ni Tosic. A nije mi ni jasno na sta se prima Mancester,Tosic je prosek igrac ali igra u ispod prosecnoj ligi.

NECA

pre 15 godina

sta vam je bre ta cifra nije tacna njegova plata bice mnogo veca tako su i ovi nasi mediji preneli da je transfer vredan 3,5 miliona evra a sve ugledne svetske novine pisu da je visina obestecenja za tosica 8 miliona funti

mile

pre 15 godina

Hahahaha. Samo 150 000 eura, pa Dinamo i Hajduk svoje igrace vise placaju. Eto dobro se vidi kakvo misljenje Manchester ima o njemu kad mu nudu ako veliku lovu. Kolko vrijedi tolka mu je i placa.

Blah

pre 15 godina

"Sasvim je svejedno da li sam ugovor potpisao u četvrtak ili ću na to čekati do Nove godine, pošto do početka prelaznog roka ne mogu da igram zvanične utakmice."

Neces ih igrati ni kad poptises, al' ajde, ako ti je tako lakse.

goa

pre 15 godina

za tosica je bolje da ne prihvata vise nego smesnu ponudu mancestera. cirkus.sramota za klub kao sto je mancester da mu za godinu dana nude nedeljnu platu ferdinanda, ronalda, runija. cak i onaj tevez kosta mancester milione godisnje.
ovako, udarili su mu dobru reklamu, ferguson isao licno da se zalozi za radnu dozvolu, bio je na pregovorima, taman sad moze dobro da se zavalja u neki solidan klub za tri puta vecu godisnju platu.
uostalom, koja je svrha da na kraju zavrsi kao 100 odsto (ne 99) rezervnih igraca, za koje uopste nismo ni culi u barnsliju, koventriju, skantorpu... ili kao "veliki talenat" bojan djordjic u aiku iz solne!?

Marko NS

pre 15 godina

150.000 je greska autora clanka, 1.500.000 je u pitanju.
I Vidic je dobio pocetnu platu oko 1.500.000 kad je dosao iz Spartaka, pa su mu posle godinu i nesto utrostrucili primanja, kad se pokazao.
Sumnjam da bi Ferguson i smeo da ponudi samo 150.000 nekom stranom igracu, pogotovo iz 'Tosic klase' u smislu igraca za koga treba da ubedjuje FA za radnu dozvolu..jer se vec desavalo da FA odbije takve molbe ako su buduca primanja igraca mala, uz tumacenje da trener nema ozbiljne namere sa tim igracem, dakle taj stranac nece doprineti kvalitetu fudbala u Premijer Ligi. Bas se Fergusonu to desilo, cini mi se sa Esijenom pre 6-7 godina.

cici

pre 15 godina

Neka prica ko sta hoce o njemu, ali on nam je prosle sezone na nekoliko utakmica na prolece dao odlucujuce golove za pobede i titulu i ove jeseni dok je on bio u formi i Partizan je super igrao, zato Tosicu ostani bar do leta, pa posle idi, a Ljajica bi bilo neozbiljno prodati sad!!!

Doodoolentze

pre 15 godina

Ljudi,ova prica od 150 000 godisnje je stvarno mala cifra.
To govorim iz razloga sto poznajem Radovanovica iz Atalante,koji je potpisao ugovor po kome ima 400 000 godisnje.
Da je malo,malo je,jer,ako podelite to sa 12,ili 9,zavisi kako placaju jer neki klubovi placaju u toku sezone,a neki celu godinu,ispada cifra od nekih 12-18 hiljada mesecno,ili 3-5 hiljada nedeljno(govorim odprilike).
A inace,ne verujem da bi mu ta plata bila veca od sadasnje u Partizanu,ne prima on manje od 10 soma mesecno ovde,koliko god to veliko zvucalo.
Mora veca plata,mora,a ako je ne bude,neka ostane,cena moze samo da mu skoci,s obzirom da cemo igrati ligu sampiona sledece godine.
Pozdrav svima,bilo da ste grobari ili delije ili neki treci,Srbi ste...:)))

Smejurija

pre 15 godina

"Postoji veliko uzajamno poštovanje među igračima, bez obzira da li neko igra za kadete ili je standardni član prvog tima."

Kako se ovo, tacno, na tebe odnosi? Prerastao si kadete, a za prvi tim neces igrati :))

Danijel

pre 15 godina

150 000 eura, toliko vidic zaradi za nedelju ipo dana...xaxaxaxa
(arsa, 14. decembar 2008 23:29)

Pogresio si druze...Vidic tu platu zaradi za nedelju dana

DAnijel

pre 15 godina

Ako ode, Karleuša će ga prevariti sa Ronaldom :)
(Matko Matkidis, 15. decembar 2008 05:35)

Pa nije Dusko Tosic nego Zoran Tosic...Greska u koracima

kosta012

pre 15 godina

covek postavlja uslove Man Utd-u!?? Samo ti sine veruj, ja da sam na njihovom mestu sledeca ponuda bi bila duplo manja pa ako ti se ne svidja ostani u Partizanu!

Jozi

pre 15 godina

Tosic u Mancesteru nije los ali sto mu nude za godinu da
dobije 150.ooo evra to je uvreda, jer Tosic vise vredi.
On mora meseno toliko da zaradi,Jer ako ima pare Mancaster sigurno da ima,Ja ti
savetujem,trazi da ti plate
i dobices to.Puno pozdrav.

Jozi........

dzukac

pre 15 godina

Može Tošić da vjeruje u šta god hoće, pa i u male zelene sa Marsa. To je njegovo demokratsko pravo. Međutim ako vjeruje da je njegov alavi menadžer pametniji od uprave Uniteda, onda bi ga trebalo podsjetiti da je u pitanju klub koji se odrekao Marka Hjuza, Stiva Brusa, Pola Insa, Pitera Šmajhela, Japa Stama, Dejvida Bekama i Ruda Van Nistelroja. Šta mislite koliko će im trebati da precrtaju Tošića ako nastavi da zateže?

marko

pre 15 godina

Ovi daju 10000 funti nedeljno ovi traze 20000. Odnos funta -evro je 1,1. nadam se da ima neko pametan da izracuna koliko je to u evrima godisnje.

kovach

pre 15 godina

kad je pocela sezona kod nas, bambi je igrao kao car, niko mu nije bio ni do ramena, davao je golove, asisitirao, probijao....e kad se tu negde provukao junajted kroz usi, nigde ga nije bilo, nije mogao da pretrci ni sam sebe, vukao se po terenu ko ker s vasara...
a em sto tamo ne moze da igra, jos oce da mu daju neku "crkavicu"...
bolje da je cutao i igrao kao sto jeste, a ne sto mu je onda bilo svejedno hoce li nesto uraditi u partizanu ili ne....narocito se videlo u evropskim utakmicama...sa sampdorijom...bolje bi odigrao moj deda Stevan od njega....jos sa stutgartom da ne pricam...tu je tek bila tuga...imao jednu sansu da valja i sutnuo loptu tako jako, ko da je mrzi...
daleko je on jos od junajteda,realno...
a sa ovim odnosom, i od partizana...
idi majstore negde, docice nama i bolji od tebe, imali smo ih ne znam ni ja koliko u zadnjih 7-8 godina, i boljih od tebe....

highlander

pre 15 godina

kako ste vi jadni...nemam reci...klasicno Srpski,zavidno i jadno,gledate samo je l iz partizana ili zvezde.umesto da mu svi pozele srecu javljaju se neki koji fudbalskog terena videli nisu a pametniji su i vise znaju od Tosica,a da ne spominjem Fergusona.strasno,jadni ste