Četvrtak, 06.11.2008.

17:09

Doha: Jelena u polufinalu!

Jelena Janković plasirala se u polufinale završnog šampionata za teniserke u Dohi.

Izvor: B92

Doha: Jelena u polufinalu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

ana

pre 15 godina

JJ je pokazala kako se dostojanstveno gubi, za razliku od njenih prethodnica koje je nisu ni pogledale a taman posla da se osmehnu, kakav bi to blam bio za njih- Jelena ih pobedila, a one da cestitaju sa osmehom. Svaka joj cast, i porazena je pruzila ruku prijateljski uz osmeh. Njen komentar o vaspitanju govori sve

Dragance

pre 15 godina

@Don,
sta ti bi, Don?
Prolupao si ili imas konstantne deluzije?
I kakvo ti je to ime?
Ima amo jedan Don na ovom sajtu, a taj zna sta prica.

Don

pre 15 godina

@ Ženevljanin

Koliko znas, toliko i govoris. Umesto da se ponosis nasom Jelenom, ti kiptis jedom i mrznjom.
Evo da ti pojednostavimo sta rade sestre Vilijams: zamisli da Jelena Jankovic svaki put namerno nije htela da pobedi Dementievu, Serenu, Cibulkovu i Venus, nego namerno nameštala da se sto vise puta sretnu sa Anom Ivanovic.
Kapiši paizano?

GoranRS

pre 15 godina

Odavno je poznato da Venus i Serena namestaju jedna drugoj pobede.Ovde je racunica jasna. Da bi igrale obe u finalu, Venus mora ici na drugu iz Jelenine grupe, jer sa Jelenom tesko izlazi na kraj.Za razliku od mladje sestre koja je uspesnija.Mislim, jasno ko suza...

Jeste sitni

pre 15 godina

Uh bre kako me nerviraju ovi komentari sto pljuju Jelenu.

Jelena je srpkinja i prva je na svetu. Kome to smeta? Srbima naravno.

Citam ove pametne komentare kako Jelena igra najgori tenis, Kuznjecova pobedila sama sebe zbog par sitnih gresaka u kljucnim trenutcima, bla bla bla.

Pa nije tenis loto da izvuces sedmicu na cistu srecu i zavrsis poso. Tenis je sport, u sportu pobedjuju bolji, a konstantno pobedjuju najbolji.

Kome to smeta nek gleda loto a tenis pusti teniserima.

Stanča

pre 15 godina

@ Mikaela

Jeca danas igra sa Zvonarevom. Koja pobedi, biće prva u grupi i igraće u 1/2 finalu sa pobednicom meča Dementieva - S. Williams. Poražena igra sa Venus.

Mira P.

pre 15 godina

@JOLE 442
Jole vidim odusevljen si sobom.
Kuznjecova je izjavila da je Jelena igrala najkonstantnije sto je tacno.Njih dve su medjusobno sada 4:4.Ruskinja je juce ipak drzala mec u rukama,sto ti ne razumes.Prvi set je izgubila zbog jednog glupavog drajvoleja koji je promasila a s njim i gem,pa onda set.Mnogo puta je htela brzo da postigne poen i zato je napravila mnogo neoprostivih gresaka.kada se gleda ovaj mec iz ugla navijace JJ a bez teniskog znanja onda je tako kako ti vidis mec.Kada se sagleda realno sa znanjem,Jelena je iskoristila sve Ruskinjine greske i to je Kuznjecova dobro ocenila sa KONSTATNO,ali svakako ne vrhunski kako ti zamisljas.

Ženevljanin

pre 15 godina

Očekivano. Jelenina pobeda bi verovatno bila i ubedljivija (takva je i bila njena igra u prvom setu do prvog re-brejka) da nije imala problema s bolom u leđima. Sem Jeleni, moram da čestitam i nekim komentatorima na vrhunskoj lucidnostii (koja je nagrađena velikim brojem preporuka.:-)) Izdvojio bih samo dva bisera, onaj o "pravoslavnoj skrušenosti" i onaj o tome da sestre Vilijams "SVE dogovaraju... inače ne bio nikad bile u prvih pet". Majstorski to rade sestre, zaista: ovde je tako Serena uspela da nagovori i Safinu i Dementijevu da izgube od Venus!:-). S velikom radoznalošću očekujem polufinale i finale - da vidim dalje nameštaljke a la Vilijams - i otkrivanje istih od strane naših budnih komentatora.:-)

mikaela

pre 15 godina

Jel moze neko da mi kaze s kim Jeca igra u polufinalu? Jel to Venus ili pobednica duela Serena - Dementijeva???
Molim za odgovor

goo

pre 15 godina

Kuznjecova kaze da su J.J. rezultati i pozicija na listi zasluga sto je Sarapova povredjene,kojeg li licemerja, stime takodje i ona ima bolji plasman na listi.....Pa J.J. je sve tukla od reda.....sada je ukapirala, samo rad i rad i rad.....Jelena samo nastavi tako, doci ce i i veliki turniri na red....sve ce ti se ovo isplatiti samo nemoj da odustajes....

Dusan

pre 15 godina

Ova devojka zrači pravoslavnom skrušenošću??? Jelena je, konačno, proglašena i teniserkom iz koje zrači blagorodni pravoslavni duh???

Cestitke Jeleni, ali definitivno ima navijace koji o tenisu ne znaju ama bas nista, samo im je vazno da je Srpkinja koja tamo negde pobedjuje neke nesrpkinje. I onda im je toplo oko pravoslavnog Srpskog srca. Srca koje je zadojeno mrznjom i ksenofobijom. Zalosno. Ja ne mogu da navijam za nju samo zato sto stalno koketira sa tim slojem ljudi. Zelim joj sve najbolje, naravno.

tales

pre 15 godina

@ "...ali se Janković ipak na vreme trgla i dobila taj brejk...", "A onda je Janković zablistala...", "...jer su Janković i Vera Zvonareva sa po dve pobede sigurne učesnice poluifinala...", "Ivanović i Kuznjecova će..."

Zasto je i dalje problem da kada je reč o našim devojkama njihova prezimena pišu ispravno JankovićEVA i IvanovićEVA (a ne Janković i Ivanović), jer nisu muškarci?

Otreznjenje

pre 15 godina

@ Letelica, Realno

Ma sta vam je ljudi, Serena i Venus se SVE dogovaraju.
Serena je sestri prepustila Vimbldon, Venus njoj US Open; i tako sad je red na Venus.
More, kad cujem da ih neke neznalice hvale, smuci mi se.
One ne bi bile u prvih pet nikada, da nisu jedna drugoj namestale meceve i eliminisale protivnice, jer igraju kao tim.
Kad bi tako radile Jelena i Ana, bile bi sledecih deset godina prva i druga.

letelica

pre 15 godina

Jeji i Zvonarevoj svaka cast!!! ali me cudi da se sestre,kako je neko predvidjao,nisu dogovorile i Venus nije pustila Serenu nego uzela sebi 3 pobede i ostavila sestru na nemilost da se bori za 1/2. cudno mi to nekako.

Andjela

pre 15 godina

'ajde mico! mozes ti to mnogo bolje! drago mi je sto si pobedila, ali me brine da se opet vracamo na staro... a, ona povreda... uf, bre...
nedaj se, Jeki! samo napred!
volimo teeeeeeeee!

Zox

pre 15 godina

Jelena jeste povredjena i to se videlo u drugom setu danas.

Ne mogu da verujem koliko nema srece da se opet povredi.

Bio sam ubedjen da protiv njene fenomenalne igre niko ne moze trenutno da joj se suprotstavi. Izgleda da povreda moze.

Nadam se da je to bio samo trenutak i da nece osecati bol u narednim mecevima.

IDEMO JECO!

JJ DEFENDER

pre 15 godina

Neka je neko zaustavi kakv je ovo terror. Pa ona pobedjuje na svim turnirima stvarno nema smisla. Zovite Betmena. Supermena, Bananamena, Hulka, Velju Ilica …..Ma ustvari nista, preslabi su oni za nju. Morace doci jos neko sa Kriptona pa da imaju sansu.
Jeco najbolja si
Pozz

Uh!

pre 15 godina

Posle svih mogućih i još više nemogućih nebouzdizanja, Jelena je, konačno, proglašena i teniserkom iz koje zrači blagorodni pravoslavni duh! Evo, dodajem, zrači i presvetlim svetosavljem. Nema vama spasa.

JJ THE BEST

pre 15 godina

Jaooo, koja je milina gledati Jecu kako igra! Cura za razliku od vecine igra glavom - nije sve u snazi!!! A to sto je uvek pozitivna i nasmejana... JECO, KRALJUUU!!!!!

SamSvoj

pre 15 godina

Neki komentari vec smaraju. Hajmo o tenisu. Turnir osam najboljih u ovoj godini. U prvih osam idu najbolji iste godine, a to su igrama zasluzili i svojim pobedama. Jelena od tih osam ima poziciju 1. I na turniru koji je poceo skor je takav kakav je. Bez izgubljenog seta. I sta sad. Jelenu sad neki hoce da rangiraju bez obzira na njene pobede i poraze. Boze sacuvaj. Gospodo, nju rangiraju njene protivnice svojim igrama, svojim pobedama i porazima i protiv nje ali i protiv svih drugih. Dakle nasa dama je sve zasluzila. I ja toj curici zelim sve najbolje u sportu koji je sama odabrala, a pre svega zdravlja i dobrog raspolozenja. Sve drugo dolazi po zasluzi. Veliko postovanje za Jelenu.

marko-nbg

pre 15 godina

NEXT PLEASE!!! Gazi Jeco !! Voleo bih u polufinalu jedna sestra Viliams, a onda u finalu druga! Cisto da ne kazu posle da je dosla do titule , a nije pobedila (navodno) najbolje!!!

natalija

pre 15 godina

Bravo,Jeco, svaka ti cast!!! Vidim da pojedini pljuju Jecu u svojim komentarima, i samo mogu da vam kazem sram vas bilo!!! Kako vas nije sramota?! Mozda Jeca nije odigrala na svom nivou, ali jednostavno, bila je blago povredjena, a Kuznjecova je zaigrala daleko bolje nego kada je igrala sa Zvonarevom, nije imala sta da izgubi, i jednostavno joj se opustila ruka. I jel sada to razlog da pojedinci pljuju Jeci ovde?! Ustvari, mozete da pljujete, ali Jeci pod prozor. Ovo pobeda mi jenajsladja, jel kako je rekao komentator eurosporta, najveci navijac Kuznjecove bila je Ana Ivanovic. Naravno,svako gleda sebe. E bas zbog toga mi je posebno drago sto je Jeca pobedila, pogotovo zbog onakvog ponasanja i onakve zavisti gospodjice Ane u mecu protiv Jelene. Neverovatno kolika je to mrznja, oni pogledi... Ma strasno!!! Ali zato joj je Jeca pokazala i malo je spustila na zemlju.. I jos nesto. Primetila sam da uvazeni komentator rts-a, gospodin Viskovic ne komentarise meceve kada Jelena igra, sem kada igra sa Anom. Strasno. Ma, napred Jeco!!! Briga te!!! NE MOZE TI NIKO NISTA, JACA SI OD SUDBINE, MOGU SAMO DA TE MRZE ONI STO TE NE VOLE!!!!!!!!!!!!

Nela

pre 15 godina

Čestim na pobedi, ali beh izbacila one svaštarije da iz Jelene izbija pravoslavni duh. A oni koji su uvek naglašavali kako ona živi u Beogradu, za razliku od one koja živi u Bazelu, obaveštavam vas da odskora na zvaničnom WTA sajtu piše da Jelena živi u Beogradu i Bradentonu, Florida, Amerika. Ali, to je njeno pravo, i to je nešto normalno. Nije samo trebalo da se folira toliki srpski patrijjotizam. Sad su sve to pojačili raznosači magle u - pravoslavni duh.

Nada

pre 15 godina

JELENI NAJSRDACNIJE CESTITKE!
Plufinale je sigurno, a za dalje, otom-potom. Naravno da joj ZELIM I JOS DVE POBEDE U DOHI (sutrasnji mec NEbrojim!), ali i ako ih ne bude, ONA OSTAJE ZSLUZENO #1 WTA-liste, I U MOM SRCU!
NEKA JE SRECA PRATI, a nas njen osmeh jos dugo, dugo!
PS: Zao mi je (I BAS KRIVO!) sto sad nema vise sanse za srpsko finale koje sam toliko zelela (bila cak i veliki optimista), ali ima dana za megdana, docekacemo i to, SIGURNA SAM.

Igysa

pre 15 godina

Mogli bi malo i na Eurosport sajt da skoknemo, da pripomognemo nasoj Jeci, opet su neki bolesnici poceli da je pljuju u komentarima.

Egon

pre 15 godina

Zar tako na velikom turniru igra "najbolja na planeti"? Najgori meč dosad, ubedljivo. Kuznjecova je katastrofa. Vidim, na jednom sajtu, izvesni Arsa je Jelenu stavio na listu najvećih svih vremena - Evert, Graf, Seleš, Navratilova, Devenport, Hingins, Enen... Neverovatno!

Igysa

pre 15 godina

Mogli bi malo i na Eurosport sajt da skoknemo, da pripomognemo nasoj Jeci, opet su neki bolesnici poceli da je pljuju u komentarima.

Veca

pre 15 godina

Bravo, bravo, bravo JJ!!!
Ljudi ne shvataju da ove tri: Šarapova, Serena i Venus NE MOGU da izdrže da igraju konstantno, nego propuste po pola sezone čuvajući se za Gren Slemove uz prećutno odobrenje WTA.
A uz to sestre namestaju jedna drugoj mečeve i turnire od samog početka karijere.
Napred Jeco, ti igras tenis, a ove kalkulantkinje i folirantkinje nek puknu od zavisti.

marko-washington

pre 15 godina

Pitajte Kuznjecovu da li JJ zasluzuje da bude prva teniserka sveta? Mora da je promenila misljenje
p.s. Ja jesam Serena
Sve cestitke JJ , ajde do titule

Pesimista

pre 15 godina

Opet gledamo povredjenu JJ koju masiraju na terenu,Istezu joj nogu i ostale vec vidjene kerefeke.Danas smo gledali krajnje lose izdanje JJ,pri cemu je Kuznjecova sama sebe pobedila,zato sto JJ nije bukvalno nista pokazala.Svaki smec je otiisao ili u aut ili u mrezu.To je nedopustivo za igracicu Br.1 sveta.Nesto mi se javlja da ce ove garave da se bore u finalu,zato sto JJ sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv njih.

rasha

pre 15 godina

Da bi ovde bilo malo zabavnije, vest je mogla da se naslovi i sa na primer, "Pobedom se em plasirala, em izbacila Anu!" Ajmo sada svi malo patetike... Jelena vs. Ana, umisljena tema liste komentara na svaku vest o jednoj ili o drugoj :D :D :D

Jecofil

pre 15 godina

Ova devojka zrači pravoslavnom skrušenošću, dobrotom i pozitivizmom. Zato tako i prolazi. Bravo!! Kakav primer za sve ljude planete zemlje. Jeco ti si naš primer i pokazatelj da treba i mi da budemo skrušeni, skromni i pozitivni a ne da se busamo u grudi i Srbujemo, jer se onda prodje kako smo prošli kao narod u zadnje vreme.

Jelena Jankovic

pre 15 godina

Dragi moji, drage moje!
Ova pobeda bila mi je narocito slatka! Ne toliko sto sam se plasirala u polufinale, vec pre svega zato sto sam AI definitivno izbacila iz istog.
Mozda ONA i jeste PRINCEZA, ali budemo objektivni, ipak sam JA CARICA!

Srdacno vasa, JJ!

Тешић Горан

pre 15 godina

Доха. Катар.

"На северу је велика пустиња Ел Бахар Бил Маји. На југу је океан црвеног песка и ковница љутих ветрова. На северу су караванска беспућа и сатански вилајети за приповедаче бајки. На југу је страшна земља Хадрамаут." (Зуко Џумхур).

Одлази дан и спушта се црвенкасто вече над Дохом. Са вечери долази Луна, долазе и пале се звезде, сунца хероја. Једна од тих звезда је и сунце нашег хероја, Србкиње Јелене Јанковић.

Браво Јелена! Напред Србија!

PATRIOTA

pre 15 godina

XEXE,kakav takmicarski znacaj kad ce pobjednica da dobije 100 000 gengi :p)))),iskrvice se one do poslednjeg daha,bice to opasan mec ;o)

JEEEEEEE

pre 15 godina

SUPER(kao i svaki put)
bila si fantasticna behend i forhend-ma nemam reci:)
kako si joj samo vracala....fenomenalno.
SRECNO U POLUFINALU..i znaj
JECO MI TE VOLIMOOOOOO!!!

XY

pre 15 godina

Jeco ti si za Kuznjecovu avion!
Svetlana, eto, ima jedan Gren Slem, pa šta s njim? Nikad nije i nikad neće biti prva ni na rang listi ni na kraju godine; jedna osrednja teniserka.
Prvi mogu biti mogu samo od Boga odabrani i najveći!
A Gren Slemova ce biti, ima vremena.

sladjana

pre 15 godina

Najbolja na svetu .....i to dokazuje iz meca u mec,jer i kada joj je tesko zna da pobedi i zadrzi osmeh na licu i u najgorim trenutcima....PRAVA SAMPIONKA....

I vladace dugo WTA tour-om....


JELENA JANKOVIC kraljica belog sporta i miljenica cele planete !

009

pre 15 godina

Eto, isprovocirale su je svojim izjavama i sad ce sve da ih potamani !!!

Bravo Jelena patrioto, igras i kad te ledja bole a neko nece kad mu se vrh nokta slomi.

Samo da ti porucim da si pravi nas ponos i vise te cenim nego bilo koju, jer nisi ko one manekenke koje misle ajde, "lakse se pale ljudi kad isprsim moje grudi" ili "veca mi se sansa pruza dok se vidi moja guza", mislim, u redu je i to, ali neka rade taj posao gde mu je mesto, umesto da zagadjuju sport. A ti si broj 1 zato sto si pravi borac, samo sto vecina voli da vidi neke sporedne stvari a one glavne zbog cega se prati sport zapostavljaju, mada im mnogo smeta sto je Srpkinja taj broj 1, kao sto svima i Nole smeta videvsi izjavu Borga http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2008&mm=11&dd=05&nav_id=327245
ali neka ostane tako, jer dok nas god mrze, znaci da nas se plase (-:

Poedrav BRACO SRBI !!!

Hektor

pre 15 godina

JJ je prosto nesalomiva... postaje prava mašina! Kad se setim kako su je pljuvali kad je ispala od Safine na OI... pritom ispala je tesno, od igračice koja je tad bila u najboljoj formi, izuzetne snage (gledam Safinu na slici svih učesnika turnira u Dohi – i od Ane je krupnija), nakon tri pobede pod povredom... ne, to nekome nije bilo dovoljno, samo su čekali da joj proreknu pad u karijeri, i da se podsmehnu njenom 1. mestu. Tako su mi sve ove pobede draže, a i ako se desi neki poraz – ništa strašno, idemo dalje, bitno je da igra srcem, da se bori koliko može, pa sad – ako se pojavi bolja... znaćemo da je ona dala sve što je mogla, i da je svoje navijače ispoštovala.

JOLE

pre 15 godina

"Možda nije osvojila neki veliki turnir, ali je igrala najkonstantnije. Ipak, ne mislim da imamo jasnu sliku o broju jedan", kazala je sedmoplasirana Ruskinja Svetlana Kuznjecova.
JE LI TI SADA SLIKA MALO JASNIJA.
BRAVO CARICE NASA.

Mihailo

pre 15 godina

Moj predlog: ne igraj sa Zvonarevom- odmor. Mada znajuci nju kakav je fighter- nema sanse.
P.s. Svaka cast na pobedi! Srecno dalje

Stasha

pre 15 godina

Hahaha, jao Jelena kakav je ono gnevan pozdrav od Kuznjecove na kraju meca? Uh, uh, kakva pakost! Tebi svaka cast, samo nastavi da gazis, ima da sve placu posle meceva sa tobom. Bravo za jos jednu pobedu, nadam se da ces biti spremna za nastavak. Puno srece ti zeli cela moja porodica! :))

petar-pan

pre 15 godina

Ma Safine, Kuznjecove, Vilijomsove mogu da joj pljunu pod prozor... Ova druga je prva platila danak prozivanju Jelene... Who's next... :)

Iskreno

pre 15 godina

Dobro je dok se pobeđuje, ali meč je bio slab a igra dosadna. Da nije Serene i Venus, ovaj turnir, na kome su samo dve prave "grend slemovke" (nekada je završni turnir igralo i po pet-šest pobednica GS-a), ne bi imalo šta da se gleda. Jedino što me raduje - to su krcate tribine.

Jovana

pre 15 godina

Bravoo Jelo!! Samo, nisam bas preterano srecna. Iako ce neverne Tome reci vec svoje, ona povreda ne izgleda bas nebitno. :( Samo da sve bude u redu.. ;(

JOLE

pre 15 godina

"Možda nije osvojila neki veliki turnir, ali je igrala najkonstantnije. Ipak, ne mislim da imamo jasnu sliku o broju jedan", kazala je sedmoplasirana Ruskinja Svetlana Kuznjecova.
JE LI TI SADA SLIKA MALO JASNIJA.
BRAVO CARICE NASA.

Hektor

pre 15 godina

JJ je prosto nesalomiva... postaje prava mašina! Kad se setim kako su je pljuvali kad je ispala od Safine na OI... pritom ispala je tesno, od igračice koja je tad bila u najboljoj formi, izuzetne snage (gledam Safinu na slici svih učesnika turnira u Dohi – i od Ane je krupnija), nakon tri pobede pod povredom... ne, to nekome nije bilo dovoljno, samo su čekali da joj proreknu pad u karijeri, i da se podsmehnu njenom 1. mestu. Tako su mi sve ove pobede draže, a i ako se desi neki poraz – ništa strašno, idemo dalje, bitno je da igra srcem, da se bori koliko može, pa sad – ako se pojavi bolja... znaćemo da je ona dala sve što je mogla, i da je svoje navijače ispoštovala.

sladjana

pre 15 godina

Najbolja na svetu .....i to dokazuje iz meca u mec,jer i kada joj je tesko zna da pobedi i zadrzi osmeh na licu i u najgorim trenutcima....PRAVA SAMPIONKA....

I vladace dugo WTA tour-om....


JELENA JANKOVIC kraljica belog sporta i miljenica cele planete !

SamSvoj

pre 15 godina

Neki komentari vec smaraju. Hajmo o tenisu. Turnir osam najboljih u ovoj godini. U prvih osam idu najbolji iste godine, a to su igrama zasluzili i svojim pobedama. Jelena od tih osam ima poziciju 1. I na turniru koji je poceo skor je takav kakav je. Bez izgubljenog seta. I sta sad. Jelenu sad neki hoce da rangiraju bez obzira na njene pobede i poraze. Boze sacuvaj. Gospodo, nju rangiraju njene protivnice svojim igrama, svojim pobedama i porazima i protiv nje ali i protiv svih drugih. Dakle nasa dama je sve zasluzila. I ja toj curici zelim sve najbolje u sportu koji je sama odabrala, a pre svega zdravlja i dobrog raspolozenja. Sve drugo dolazi po zasluzi. Veliko postovanje za Jelenu.

Veca

pre 15 godina

Bravo, bravo, bravo JJ!!!
Ljudi ne shvataju da ove tri: Šarapova, Serena i Venus NE MOGU da izdrže da igraju konstantno, nego propuste po pola sezone čuvajući se za Gren Slemove uz prećutno odobrenje WTA.
A uz to sestre namestaju jedna drugoj mečeve i turnire od samog početka karijere.
Napred Jeco, ti igras tenis, a ove kalkulantkinje i folirantkinje nek puknu od zavisti.

XY

pre 15 godina

Jeco ti si za Kuznjecovu avion!
Svetlana, eto, ima jedan Gren Slem, pa šta s njim? Nikad nije i nikad neće biti prva ni na rang listi ni na kraju godine; jedna osrednja teniserka.
Prvi mogu biti mogu samo od Boga odabrani i najveći!
A Gren Slemova ce biti, ima vremena.

Jecofil

pre 15 godina

Ova devojka zrači pravoslavnom skrušenošću, dobrotom i pozitivizmom. Zato tako i prolazi. Bravo!! Kakav primer za sve ljude planete zemlje. Jeco ti si naš primer i pokazatelj da treba i mi da budemo skrušeni, skromni i pozitivni a ne da se busamo u grudi i Srbujemo, jer se onda prodje kako smo prošli kao narod u zadnje vreme.

Stasha

pre 15 godina

Hahaha, jao Jelena kakav je ono gnevan pozdrav od Kuznjecove na kraju meca? Uh, uh, kakva pakost! Tebi svaka cast, samo nastavi da gazis, ima da sve placu posle meceva sa tobom. Bravo za jos jednu pobedu, nadam se da ces biti spremna za nastavak. Puno srece ti zeli cela moja porodica! :))

Тешић Горан

pre 15 godina

Доха. Катар.

"На северу је велика пустиња Ел Бахар Бил Маји. На југу је океан црвеног песка и ковница љутих ветрова. На северу су караванска беспућа и сатански вилајети за приповедаче бајки. На југу је страшна земља Хадрамаут." (Зуко Џумхур).

Одлази дан и спушта се црвенкасто вече над Дохом. Са вечери долази Луна, долазе и пале се звезде, сунца хероја. Једна од тих звезда је и сунце нашег хероја, Србкиње Јелене Јанковић.

Браво Јелена! Напред Србија!

JJ DEFENDER

pre 15 godina

Neka je neko zaustavi kakv je ovo terror. Pa ona pobedjuje na svim turnirima stvarno nema smisla. Zovite Betmena. Supermena, Bananamena, Hulka, Velju Ilica …..Ma ustvari nista, preslabi su oni za nju. Morace doci jos neko sa Kriptona pa da imaju sansu.
Jeco najbolja si
Pozz

petar-pan

pre 15 godina

Ma Safine, Kuznjecove, Vilijomsove mogu da joj pljunu pod prozor... Ova druga je prva platila danak prozivanju Jelene... Who's next... :)

JEEEEEEE

pre 15 godina

SUPER(kao i svaki put)
bila si fantasticna behend i forhend-ma nemam reci:)
kako si joj samo vracala....fenomenalno.
SRECNO U POLUFINALU..i znaj
JECO MI TE VOLIMOOOOOO!!!

Mihailo

pre 15 godina

Moj predlog: ne igraj sa Zvonarevom- odmor. Mada znajuci nju kakav je fighter- nema sanse.
P.s. Svaka cast na pobedi! Srecno dalje

marko-nbg

pre 15 godina

NEXT PLEASE!!! Gazi Jeco !! Voleo bih u polufinalu jedna sestra Viliams, a onda u finalu druga! Cisto da ne kazu posle da je dosla do titule , a nije pobedila (navodno) najbolje!!!

Jelena Jankovic

pre 15 godina

Dragi moji, drage moje!
Ova pobeda bila mi je narocito slatka! Ne toliko sto sam se plasirala u polufinale, vec pre svega zato sto sam AI definitivno izbacila iz istog.
Mozda ONA i jeste PRINCEZA, ali budemo objektivni, ipak sam JA CARICA!

Srdacno vasa, JJ!

Nada

pre 15 godina

JELENI NAJSRDACNIJE CESTITKE!
Plufinale je sigurno, a za dalje, otom-potom. Naravno da joj ZELIM I JOS DVE POBEDE U DOHI (sutrasnji mec NEbrojim!), ali i ako ih ne bude, ONA OSTAJE ZSLUZENO #1 WTA-liste, I U MOM SRCU!
NEKA JE SRECA PRATI, a nas njen osmeh jos dugo, dugo!
PS: Zao mi je (I BAS KRIVO!) sto sad nema vise sanse za srpsko finale koje sam toliko zelela (bila cak i veliki optimista), ali ima dana za megdana, docekacemo i to, SIGURNA SAM.

JJ THE BEST

pre 15 godina

Jaooo, koja je milina gledati Jecu kako igra! Cura za razliku od vecine igra glavom - nije sve u snazi!!! A to sto je uvek pozitivna i nasmejana... JECO, KRALJUUU!!!!!

Igysa

pre 15 godina

Mogli bi malo i na Eurosport sajt da skoknemo, da pripomognemo nasoj Jeci, opet su neki bolesnici poceli da je pljuju u komentarima.

009

pre 15 godina

Eto, isprovocirale su je svojim izjavama i sad ce sve da ih potamani !!!

Bravo Jelena patrioto, igras i kad te ledja bole a neko nece kad mu se vrh nokta slomi.

Samo da ti porucim da si pravi nas ponos i vise te cenim nego bilo koju, jer nisi ko one manekenke koje misle ajde, "lakse se pale ljudi kad isprsim moje grudi" ili "veca mi se sansa pruza dok se vidi moja guza", mislim, u redu je i to, ali neka rade taj posao gde mu je mesto, umesto da zagadjuju sport. A ti si broj 1 zato sto si pravi borac, samo sto vecina voli da vidi neke sporedne stvari a one glavne zbog cega se prati sport zapostavljaju, mada im mnogo smeta sto je Srpkinja taj broj 1, kao sto svima i Nole smeta videvsi izjavu Borga http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2008&mm=11&dd=05&nav_id=327245
ali neka ostane tako, jer dok nas god mrze, znaci da nas se plase (-:

Poedrav BRACO SRBI !!!

marko-washington

pre 15 godina

Pitajte Kuznjecovu da li JJ zasluzuje da bude prva teniserka sveta? Mora da je promenila misljenje
p.s. Ja jesam Serena
Sve cestitke JJ , ajde do titule

natalija

pre 15 godina

Bravo,Jeco, svaka ti cast!!! Vidim da pojedini pljuju Jecu u svojim komentarima, i samo mogu da vam kazem sram vas bilo!!! Kako vas nije sramota?! Mozda Jeca nije odigrala na svom nivou, ali jednostavno, bila je blago povredjena, a Kuznjecova je zaigrala daleko bolje nego kada je igrala sa Zvonarevom, nije imala sta da izgubi, i jednostavno joj se opustila ruka. I jel sada to razlog da pojedinci pljuju Jeci ovde?! Ustvari, mozete da pljujete, ali Jeci pod prozor. Ovo pobeda mi jenajsladja, jel kako je rekao komentator eurosporta, najveci navijac Kuznjecove bila je Ana Ivanovic. Naravno,svako gleda sebe. E bas zbog toga mi je posebno drago sto je Jeca pobedila, pogotovo zbog onakvog ponasanja i onakve zavisti gospodjice Ane u mecu protiv Jelene. Neverovatno kolika je to mrznja, oni pogledi... Ma strasno!!! Ali zato joj je Jeca pokazala i malo je spustila na zemlju.. I jos nesto. Primetila sam da uvazeni komentator rts-a, gospodin Viskovic ne komentarise meceve kada Jelena igra, sem kada igra sa Anom. Strasno. Ma, napred Jeco!!! Briga te!!! NE MOZE TI NIKO NISTA, JACA SI OD SUDBINE, MOGU SAMO DA TE MRZE ONI STO TE NE VOLE!!!!!!!!!!!!

Andjela

pre 15 godina

'ajde mico! mozes ti to mnogo bolje! drago mi je sto si pobedila, ali me brine da se opet vracamo na staro... a, ona povreda... uf, bre...
nedaj se, Jeki! samo napred!
volimo teeeeeeeee!

Jovana

pre 15 godina

Bravoo Jelo!! Samo, nisam bas preterano srecna. Iako ce neverne Tome reci vec svoje, ona povreda ne izgleda bas nebitno. :( Samo da sve bude u redu.. ;(

Uh!

pre 15 godina

Posle svih mogućih i još više nemogućih nebouzdizanja, Jelena je, konačno, proglašena i teniserkom iz koje zrači blagorodni pravoslavni duh! Evo, dodajem, zrači i presvetlim svetosavljem. Nema vama spasa.

Zox

pre 15 godina

Jelena jeste povredjena i to se videlo u drugom setu danas.

Ne mogu da verujem koliko nema srece da se opet povredi.

Bio sam ubedjen da protiv njene fenomenalne igre niko ne moze trenutno da joj se suprotstavi. Izgleda da povreda moze.

Nadam se da je to bio samo trenutak i da nece osecati bol u narednim mecevima.

IDEMO JECO!

Otreznjenje

pre 15 godina

@ Letelica, Realno

Ma sta vam je ljudi, Serena i Venus se SVE dogovaraju.
Serena je sestri prepustila Vimbldon, Venus njoj US Open; i tako sad je red na Venus.
More, kad cujem da ih neke neznalice hvale, smuci mi se.
One ne bi bile u prvih pet nikada, da nisu jedna drugoj namestale meceve i eliminisale protivnice, jer igraju kao tim.
Kad bi tako radile Jelena i Ana, bile bi sledecih deset godina prva i druga.

Nela

pre 15 godina

Čestim na pobedi, ali beh izbacila one svaštarije da iz Jelene izbija pravoslavni duh. A oni koji su uvek naglašavali kako ona živi u Beogradu, za razliku od one koja živi u Bazelu, obaveštavam vas da odskora na zvaničnom WTA sajtu piše da Jelena živi u Beogradu i Bradentonu, Florida, Amerika. Ali, to je njeno pravo, i to je nešto normalno. Nije samo trebalo da se folira toliki srpski patrijjotizam. Sad su sve to pojačili raznosači magle u - pravoslavni duh.

Igysa

pre 15 godina

Mogli bi malo i na Eurosport sajt da skoknemo, da pripomognemo nasoj Jeci, opet su neki bolesnici poceli da je pljuju u komentarima.

Ženevljanin

pre 15 godina

Očekivano. Jelenina pobeda bi verovatno bila i ubedljivija (takva je i bila njena igra u prvom setu do prvog re-brejka) da nije imala problema s bolom u leđima. Sem Jeleni, moram da čestitam i nekim komentatorima na vrhunskoj lucidnostii (koja je nagrađena velikim brojem preporuka.:-)) Izdvojio bih samo dva bisera, onaj o "pravoslavnoj skrušenosti" i onaj o tome da sestre Vilijams "SVE dogovaraju... inače ne bio nikad bile u prvih pet". Majstorski to rade sestre, zaista: ovde je tako Serena uspela da nagovori i Safinu i Dementijevu da izgube od Venus!:-). S velikom radoznalošću očekujem polufinale i finale - da vidim dalje nameštaljke a la Vilijams - i otkrivanje istih od strane naših budnih komentatora.:-)

Pesimista

pre 15 godina

Opet gledamo povredjenu JJ koju masiraju na terenu,Istezu joj nogu i ostale vec vidjene kerefeke.Danas smo gledali krajnje lose izdanje JJ,pri cemu je Kuznjecova sama sebe pobedila,zato sto JJ nije bukvalno nista pokazala.Svaki smec je otiisao ili u aut ili u mrezu.To je nedopustivo za igracicu Br.1 sveta.Nesto mi se javlja da ce ove garave da se bore u finalu,zato sto JJ sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv njih.

rasha

pre 15 godina

Da bi ovde bilo malo zabavnije, vest je mogla da se naslovi i sa na primer, "Pobedom se em plasirala, em izbacila Anu!" Ajmo sada svi malo patetike... Jelena vs. Ana, umisljena tema liste komentara na svaku vest o jednoj ili o drugoj :D :D :D

letelica

pre 15 godina

Jeji i Zvonarevoj svaka cast!!! ali me cudi da se sestre,kako je neko predvidjao,nisu dogovorile i Venus nije pustila Serenu nego uzela sebi 3 pobede i ostavila sestru na nemilost da se bori za 1/2. cudno mi to nekako.

Dusan

pre 15 godina

Ova devojka zrači pravoslavnom skrušenošću??? Jelena je, konačno, proglašena i teniserkom iz koje zrači blagorodni pravoslavni duh???

Cestitke Jeleni, ali definitivno ima navijace koji o tenisu ne znaju ama bas nista, samo im je vazno da je Srpkinja koja tamo negde pobedjuje neke nesrpkinje. I onda im je toplo oko pravoslavnog Srpskog srca. Srca koje je zadojeno mrznjom i ksenofobijom. Zalosno. Ja ne mogu da navijam za nju samo zato sto stalno koketira sa tim slojem ljudi. Zelim joj sve najbolje, naravno.

GoranRS

pre 15 godina

Odavno je poznato da Venus i Serena namestaju jedna drugoj pobede.Ovde je racunica jasna. Da bi igrale obe u finalu, Venus mora ici na drugu iz Jelenine grupe, jer sa Jelenom tesko izlazi na kraj.Za razliku od mladje sestre koja je uspesnija.Mislim, jasno ko suza...

PATRIOTA

pre 15 godina

XEXE,kakav takmicarski znacaj kad ce pobjednica da dobije 100 000 gengi :p)))),iskrvice se one do poslednjeg daha,bice to opasan mec ;o)

Egon

pre 15 godina

Zar tako na velikom turniru igra "najbolja na planeti"? Najgori meč dosad, ubedljivo. Kuznjecova je katastrofa. Vidim, na jednom sajtu, izvesni Arsa je Jelenu stavio na listu najvećih svih vremena - Evert, Graf, Seleš, Navratilova, Devenport, Hingins, Enen... Neverovatno!

goo

pre 15 godina

Kuznjecova kaze da su J.J. rezultati i pozicija na listi zasluga sto je Sarapova povredjene,kojeg li licemerja, stime takodje i ona ima bolji plasman na listi.....Pa J.J. je sve tukla od reda.....sada je ukapirala, samo rad i rad i rad.....Jelena samo nastavi tako, doci ce i i veliki turniri na red....sve ce ti se ovo isplatiti samo nemoj da odustajes....

Mira P.

pre 15 godina

@JOLE 442
Jole vidim odusevljen si sobom.
Kuznjecova je izjavila da je Jelena igrala najkonstantnije sto je tacno.Njih dve su medjusobno sada 4:4.Ruskinja je juce ipak drzala mec u rukama,sto ti ne razumes.Prvi set je izgubila zbog jednog glupavog drajvoleja koji je promasila a s njim i gem,pa onda set.Mnogo puta je htela brzo da postigne poen i zato je napravila mnogo neoprostivih gresaka.kada se gleda ovaj mec iz ugla navijace JJ a bez teniskog znanja onda je tako kako ti vidis mec.Kada se sagleda realno sa znanjem,Jelena je iskoristila sve Ruskinjine greske i to je Kuznjecova dobro ocenila sa KONSTATNO,ali svakako ne vrhunski kako ti zamisljas.

Iskreno

pre 15 godina

Dobro je dok se pobeđuje, ali meč je bio slab a igra dosadna. Da nije Serene i Venus, ovaj turnir, na kome su samo dve prave "grend slemovke" (nekada je završni turnir igralo i po pet-šest pobednica GS-a), ne bi imalo šta da se gleda. Jedino što me raduje - to su krcate tribine.

tales

pre 15 godina

@ "...ali se Janković ipak na vreme trgla i dobila taj brejk...", "A onda je Janković zablistala...", "...jer su Janković i Vera Zvonareva sa po dve pobede sigurne učesnice poluifinala...", "Ivanović i Kuznjecova će..."

Zasto je i dalje problem da kada je reč o našim devojkama njihova prezimena pišu ispravno JankovićEVA i IvanovićEVA (a ne Janković i Ivanović), jer nisu muškarci?

Stanča

pre 15 godina

@ Mikaela

Jeca danas igra sa Zvonarevom. Koja pobedi, biće prva u grupi i igraće u 1/2 finalu sa pobednicom meča Dementieva - S. Williams. Poražena igra sa Venus.

Jeste sitni

pre 15 godina

Uh bre kako me nerviraju ovi komentari sto pljuju Jelenu.

Jelena je srpkinja i prva je na svetu. Kome to smeta? Srbima naravno.

Citam ove pametne komentare kako Jelena igra najgori tenis, Kuznjecova pobedila sama sebe zbog par sitnih gresaka u kljucnim trenutcima, bla bla bla.

Pa nije tenis loto da izvuces sedmicu na cistu srecu i zavrsis poso. Tenis je sport, u sportu pobedjuju bolji, a konstantno pobedjuju najbolji.

Kome to smeta nek gleda loto a tenis pusti teniserima.

Dragance

pre 15 godina

@Don,
sta ti bi, Don?
Prolupao si ili imas konstantne deluzije?
I kakvo ti je to ime?
Ima amo jedan Don na ovom sajtu, a taj zna sta prica.

ana

pre 15 godina

JJ je pokazala kako se dostojanstveno gubi, za razliku od njenih prethodnica koje je nisu ni pogledale a taman posla da se osmehnu, kakav bi to blam bio za njih- Jelena ih pobedila, a one da cestitaju sa osmehom. Svaka joj cast, i porazena je pruzila ruku prijateljski uz osmeh. Njen komentar o vaspitanju govori sve

Don

pre 15 godina

@ Ženevljanin

Koliko znas, toliko i govoris. Umesto da se ponosis nasom Jelenom, ti kiptis jedom i mrznjom.
Evo da ti pojednostavimo sta rade sestre Vilijams: zamisli da Jelena Jankovic svaki put namerno nije htela da pobedi Dementievu, Serenu, Cibulkovu i Venus, nego namerno nameštala da se sto vise puta sretnu sa Anom Ivanovic.
Kapiši paizano?

mikaela

pre 15 godina

Jel moze neko da mi kaze s kim Jeca igra u polufinalu? Jel to Venus ili pobednica duela Serena - Dementijeva???
Molim za odgovor

Pesimista

pre 15 godina

Opet gledamo povredjenu JJ koju masiraju na terenu,Istezu joj nogu i ostale vec vidjene kerefeke.Danas smo gledali krajnje lose izdanje JJ,pri cemu je Kuznjecova sama sebe pobedila,zato sto JJ nije bukvalno nista pokazala.Svaki smec je otiisao ili u aut ili u mrezu.To je nedopustivo za igracicu Br.1 sveta.Nesto mi se javlja da ce ove garave da se bore u finalu,zato sto JJ sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv njih.

Jelena Jankovic

pre 15 godina

Dragi moji, drage moje!
Ova pobeda bila mi je narocito slatka! Ne toliko sto sam se plasirala u polufinale, vec pre svega zato sto sam AI definitivno izbacila iz istog.
Mozda ONA i jeste PRINCEZA, ali budemo objektivni, ipak sam JA CARICA!

Srdacno vasa, JJ!

Egon

pre 15 godina

Zar tako na velikom turniru igra "najbolja na planeti"? Najgori meč dosad, ubedljivo. Kuznjecova je katastrofa. Vidim, na jednom sajtu, izvesni Arsa je Jelenu stavio na listu najvećih svih vremena - Evert, Graf, Seleš, Navratilova, Devenport, Hingins, Enen... Neverovatno!

Iskreno

pre 15 godina

Dobro je dok se pobeđuje, ali meč je bio slab a igra dosadna. Da nije Serene i Venus, ovaj turnir, na kome su samo dve prave "grend slemovke" (nekada je završni turnir igralo i po pet-šest pobednica GS-a), ne bi imalo šta da se gleda. Jedino što me raduje - to su krcate tribine.

Jecofil

pre 15 godina

Ova devojka zrači pravoslavnom skrušenošću, dobrotom i pozitivizmom. Zato tako i prolazi. Bravo!! Kakav primer za sve ljude planete zemlje. Jeco ti si naš primer i pokazatelj da treba i mi da budemo skrušeni, skromni i pozitivni a ne da se busamo u grudi i Srbujemo, jer se onda prodje kako smo prošli kao narod u zadnje vreme.

rasha

pre 15 godina

Da bi ovde bilo malo zabavnije, vest je mogla da se naslovi i sa na primer, "Pobedom se em plasirala, em izbacila Anu!" Ajmo sada svi malo patetike... Jelena vs. Ana, umisljena tema liste komentara na svaku vest o jednoj ili o drugoj :D :D :D

Uh!

pre 15 godina

Posle svih mogućih i još više nemogućih nebouzdizanja, Jelena je, konačno, proglašena i teniserkom iz koje zrači blagorodni pravoslavni duh! Evo, dodajem, zrači i presvetlim svetosavljem. Nema vama spasa.

Nela

pre 15 godina

Čestim na pobedi, ali beh izbacila one svaštarije da iz Jelene izbija pravoslavni duh. A oni koji su uvek naglašavali kako ona živi u Beogradu, za razliku od one koja živi u Bazelu, obaveštavam vas da odskora na zvaničnom WTA sajtu piše da Jelena živi u Beogradu i Bradentonu, Florida, Amerika. Ali, to je njeno pravo, i to je nešto normalno. Nije samo trebalo da se folira toliki srpski patrijjotizam. Sad su sve to pojačili raznosači magle u - pravoslavni duh.

Тешић Горан

pre 15 godina

Доха. Катар.

"На северу је велика пустиња Ел Бахар Бил Маји. На југу је океан црвеног песка и ковница љутих ветрова. На северу су караванска беспућа и сатански вилајети за приповедаче бајки. На југу је страшна земља Хадрамаут." (Зуко Џумхур).

Одлази дан и спушта се црвенкасто вече над Дохом. Са вечери долази Луна, долазе и пале се звезде, сунца хероја. Једна од тих звезда је и сунце нашег хероја, Србкиње Јелене Јанковић.

Браво Јелена! Напред Србија!

009

pre 15 godina

Eto, isprovocirale su je svojim izjavama i sad ce sve da ih potamani !!!

Bravo Jelena patrioto, igras i kad te ledja bole a neko nece kad mu se vrh nokta slomi.

Samo da ti porucim da si pravi nas ponos i vise te cenim nego bilo koju, jer nisi ko one manekenke koje misle ajde, "lakse se pale ljudi kad isprsim moje grudi" ili "veca mi se sansa pruza dok se vidi moja guza", mislim, u redu je i to, ali neka rade taj posao gde mu je mesto, umesto da zagadjuju sport. A ti si broj 1 zato sto si pravi borac, samo sto vecina voli da vidi neke sporedne stvari a one glavne zbog cega se prati sport zapostavljaju, mada im mnogo smeta sto je Srpkinja taj broj 1, kao sto svima i Nole smeta videvsi izjavu Borga http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2008&mm=11&dd=05&nav_id=327245
ali neka ostane tako, jer dok nas god mrze, znaci da nas se plase (-:

Poedrav BRACO SRBI !!!

Mihailo

pre 15 godina

Moj predlog: ne igraj sa Zvonarevom- odmor. Mada znajuci nju kakav je fighter- nema sanse.
P.s. Svaka cast na pobedi! Srecno dalje

PATRIOTA

pre 15 godina

XEXE,kakav takmicarski znacaj kad ce pobjednica da dobije 100 000 gengi :p)))),iskrvice se one do poslednjeg daha,bice to opasan mec ;o)

Dusan

pre 15 godina

Ova devojka zrači pravoslavnom skrušenošću??? Jelena je, konačno, proglašena i teniserkom iz koje zrači blagorodni pravoslavni duh???

Cestitke Jeleni, ali definitivno ima navijace koji o tenisu ne znaju ama bas nista, samo im je vazno da je Srpkinja koja tamo negde pobedjuje neke nesrpkinje. I onda im je toplo oko pravoslavnog Srpskog srca. Srca koje je zadojeno mrznjom i ksenofobijom. Zalosno. Ja ne mogu da navijam za nju samo zato sto stalno koketira sa tim slojem ljudi. Zelim joj sve najbolje, naravno.

XY

pre 15 godina

Jeco ti si za Kuznjecovu avion!
Svetlana, eto, ima jedan Gren Slem, pa šta s njim? Nikad nije i nikad neće biti prva ni na rang listi ni na kraju godine; jedna osrednja teniserka.
Prvi mogu biti mogu samo od Boga odabrani i najveći!
A Gren Slemova ce biti, ima vremena.

natalija

pre 15 godina

Bravo,Jeco, svaka ti cast!!! Vidim da pojedini pljuju Jecu u svojim komentarima, i samo mogu da vam kazem sram vas bilo!!! Kako vas nije sramota?! Mozda Jeca nije odigrala na svom nivou, ali jednostavno, bila je blago povredjena, a Kuznjecova je zaigrala daleko bolje nego kada je igrala sa Zvonarevom, nije imala sta da izgubi, i jednostavno joj se opustila ruka. I jel sada to razlog da pojedinci pljuju Jeci ovde?! Ustvari, mozete da pljujete, ali Jeci pod prozor. Ovo pobeda mi jenajsladja, jel kako je rekao komentator eurosporta, najveci navijac Kuznjecove bila je Ana Ivanovic. Naravno,svako gleda sebe. E bas zbog toga mi je posebno drago sto je Jeca pobedila, pogotovo zbog onakvog ponasanja i onakve zavisti gospodjice Ane u mecu protiv Jelene. Neverovatno kolika je to mrznja, oni pogledi... Ma strasno!!! Ali zato joj je Jeca pokazala i malo je spustila na zemlju.. I jos nesto. Primetila sam da uvazeni komentator rts-a, gospodin Viskovic ne komentarise meceve kada Jelena igra, sem kada igra sa Anom. Strasno. Ma, napred Jeco!!! Briga te!!! NE MOZE TI NIKO NISTA, JACA SI OD SUDBINE, MOGU SAMO DA TE MRZE ONI STO TE NE VOLE!!!!!!!!!!!!

Otreznjenje

pre 15 godina

@ Letelica, Realno

Ma sta vam je ljudi, Serena i Venus se SVE dogovaraju.
Serena je sestri prepustila Vimbldon, Venus njoj US Open; i tako sad je red na Venus.
More, kad cujem da ih neke neznalice hvale, smuci mi se.
One ne bi bile u prvih pet nikada, da nisu jedna drugoj namestale meceve i eliminisale protivnice, jer igraju kao tim.
Kad bi tako radile Jelena i Ana, bile bi sledecih deset godina prva i druga.

Don

pre 15 godina

@ Ženevljanin

Koliko znas, toliko i govoris. Umesto da se ponosis nasom Jelenom, ti kiptis jedom i mrznjom.
Evo da ti pojednostavimo sta rade sestre Vilijams: zamisli da Jelena Jankovic svaki put namerno nije htela da pobedi Dementievu, Serenu, Cibulkovu i Venus, nego namerno nameštala da se sto vise puta sretnu sa Anom Ivanovic.
Kapiši paizano?

JOLE

pre 15 godina

"Možda nije osvojila neki veliki turnir, ali je igrala najkonstantnije. Ipak, ne mislim da imamo jasnu sliku o broju jedan", kazala je sedmoplasirana Ruskinja Svetlana Kuznjecova.
JE LI TI SADA SLIKA MALO JASNIJA.
BRAVO CARICE NASA.

Veca

pre 15 godina

Bravo, bravo, bravo JJ!!!
Ljudi ne shvataju da ove tri: Šarapova, Serena i Venus NE MOGU da izdrže da igraju konstantno, nego propuste po pola sezone čuvajući se za Gren Slemove uz prećutno odobrenje WTA.
A uz to sestre namestaju jedna drugoj mečeve i turnire od samog početka karijere.
Napred Jeco, ti igras tenis, a ove kalkulantkinje i folirantkinje nek puknu od zavisti.

Igysa

pre 15 godina

Mogli bi malo i na Eurosport sajt da skoknemo, da pripomognemo nasoj Jeci, opet su neki bolesnici poceli da je pljuju u komentarima.

letelica

pre 15 godina

Jeji i Zvonarevoj svaka cast!!! ali me cudi da se sestre,kako je neko predvidjao,nisu dogovorile i Venus nije pustila Serenu nego uzela sebi 3 pobede i ostavila sestru na nemilost da se bori za 1/2. cudno mi to nekako.

JEEEEEEE

pre 15 godina

SUPER(kao i svaki put)
bila si fantasticna behend i forhend-ma nemam reci:)
kako si joj samo vracala....fenomenalno.
SRECNO U POLUFINALU..i znaj
JECO MI TE VOLIMOOOOOO!!!

sladjana

pre 15 godina

Najbolja na svetu .....i to dokazuje iz meca u mec,jer i kada joj je tesko zna da pobedi i zadrzi osmeh na licu i u najgorim trenutcima....PRAVA SAMPIONKA....

I vladace dugo WTA tour-om....


JELENA JANKOVIC kraljica belog sporta i miljenica cele planete !

marko-washington

pre 15 godina

Pitajte Kuznjecovu da li JJ zasluzuje da bude prva teniserka sveta? Mora da je promenila misljenje
p.s. Ja jesam Serena
Sve cestitke JJ , ajde do titule

petar-pan

pre 15 godina

Ma Safine, Kuznjecove, Vilijomsove mogu da joj pljunu pod prozor... Ova druga je prva platila danak prozivanju Jelene... Who's next... :)

Igysa

pre 15 godina

Mogli bi malo i na Eurosport sajt da skoknemo, da pripomognemo nasoj Jeci, opet su neki bolesnici poceli da je pljuju u komentarima.

mikaela

pre 15 godina

Jel moze neko da mi kaze s kim Jeca igra u polufinalu? Jel to Venus ili pobednica duela Serena - Dementijeva???
Molim za odgovor

Hektor

pre 15 godina

JJ je prosto nesalomiva... postaje prava mašina! Kad se setim kako su je pljuvali kad je ispala od Safine na OI... pritom ispala je tesno, od igračice koja je tad bila u najboljoj formi, izuzetne snage (gledam Safinu na slici svih učesnika turnira u Dohi – i od Ane je krupnija), nakon tri pobede pod povredom... ne, to nekome nije bilo dovoljno, samo su čekali da joj proreknu pad u karijeri, i da se podsmehnu njenom 1. mestu. Tako su mi sve ove pobede draže, a i ako se desi neki poraz – ništa strašno, idemo dalje, bitno je da igra srcem, da se bori koliko može, pa sad – ako se pojavi bolja... znaćemo da je ona dala sve što je mogla, i da je svoje navijače ispoštovala.

Jovana

pre 15 godina

Bravoo Jelo!! Samo, nisam bas preterano srecna. Iako ce neverne Tome reci vec svoje, ona povreda ne izgleda bas nebitno. :( Samo da sve bude u redu.. ;(

Stasha

pre 15 godina

Hahaha, jao Jelena kakav je ono gnevan pozdrav od Kuznjecove na kraju meca? Uh, uh, kakva pakost! Tebi svaka cast, samo nastavi da gazis, ima da sve placu posle meceva sa tobom. Bravo za jos jednu pobedu, nadam se da ces biti spremna za nastavak. Puno srece ti zeli cela moja porodica! :))

Nada

pre 15 godina

JELENI NAJSRDACNIJE CESTITKE!
Plufinale je sigurno, a za dalje, otom-potom. Naravno da joj ZELIM I JOS DVE POBEDE U DOHI (sutrasnji mec NEbrojim!), ali i ako ih ne bude, ONA OSTAJE ZSLUZENO #1 WTA-liste, I U MOM SRCU!
NEKA JE SRECA PRATI, a nas njen osmeh jos dugo, dugo!
PS: Zao mi je (I BAS KRIVO!) sto sad nema vise sanse za srpsko finale koje sam toliko zelela (bila cak i veliki optimista), ali ima dana za megdana, docekacemo i to, SIGURNA SAM.

JJ DEFENDER

pre 15 godina

Neka je neko zaustavi kakv je ovo terror. Pa ona pobedjuje na svim turnirima stvarno nema smisla. Zovite Betmena. Supermena, Bananamena, Hulka, Velju Ilica …..Ma ustvari nista, preslabi su oni za nju. Morace doci jos neko sa Kriptona pa da imaju sansu.
Jeco najbolja si
Pozz

Zox

pre 15 godina

Jelena jeste povredjena i to se videlo u drugom setu danas.

Ne mogu da verujem koliko nema srece da se opet povredi.

Bio sam ubedjen da protiv njene fenomenalne igre niko ne moze trenutno da joj se suprotstavi. Izgleda da povreda moze.

Nadam se da je to bio samo trenutak i da nece osecati bol u narednim mecevima.

IDEMO JECO!

tales

pre 15 godina

@ "...ali se Janković ipak na vreme trgla i dobila taj brejk...", "A onda je Janković zablistala...", "...jer su Janković i Vera Zvonareva sa po dve pobede sigurne učesnice poluifinala...", "Ivanović i Kuznjecova će..."

Zasto je i dalje problem da kada je reč o našim devojkama njihova prezimena pišu ispravno JankovićEVA i IvanovićEVA (a ne Janković i Ivanović), jer nisu muškarci?

Ženevljanin

pre 15 godina

Očekivano. Jelenina pobeda bi verovatno bila i ubedljivija (takva je i bila njena igra u prvom setu do prvog re-brejka) da nije imala problema s bolom u leđima. Sem Jeleni, moram da čestitam i nekim komentatorima na vrhunskoj lucidnostii (koja je nagrađena velikim brojem preporuka.:-)) Izdvojio bih samo dva bisera, onaj o "pravoslavnoj skrušenosti" i onaj o tome da sestre Vilijams "SVE dogovaraju... inače ne bio nikad bile u prvih pet". Majstorski to rade sestre, zaista: ovde je tako Serena uspela da nagovori i Safinu i Dementijevu da izgube od Venus!:-). S velikom radoznalošću očekujem polufinale i finale - da vidim dalje nameštaljke a la Vilijams - i otkrivanje istih od strane naših budnih komentatora.:-)

Mira P.

pre 15 godina

@JOLE 442
Jole vidim odusevljen si sobom.
Kuznjecova je izjavila da je Jelena igrala najkonstantnije sto je tacno.Njih dve su medjusobno sada 4:4.Ruskinja je juce ipak drzala mec u rukama,sto ti ne razumes.Prvi set je izgubila zbog jednog glupavog drajvoleja koji je promasila a s njim i gem,pa onda set.Mnogo puta je htela brzo da postigne poen i zato je napravila mnogo neoprostivih gresaka.kada se gleda ovaj mec iz ugla navijace JJ a bez teniskog znanja onda je tako kako ti vidis mec.Kada se sagleda realno sa znanjem,Jelena je iskoristila sve Ruskinjine greske i to je Kuznjecova dobro ocenila sa KONSTATNO,ali svakako ne vrhunski kako ti zamisljas.

marko-nbg

pre 15 godina

NEXT PLEASE!!! Gazi Jeco !! Voleo bih u polufinalu jedna sestra Viliams, a onda u finalu druga! Cisto da ne kazu posle da je dosla do titule , a nije pobedila (navodno) najbolje!!!

JJ THE BEST

pre 15 godina

Jaooo, koja je milina gledati Jecu kako igra! Cura za razliku od vecine igra glavom - nije sve u snazi!!! A to sto je uvek pozitivna i nasmejana... JECO, KRALJUUU!!!!!

SamSvoj

pre 15 godina

Neki komentari vec smaraju. Hajmo o tenisu. Turnir osam najboljih u ovoj godini. U prvih osam idu najbolji iste godine, a to su igrama zasluzili i svojim pobedama. Jelena od tih osam ima poziciju 1. I na turniru koji je poceo skor je takav kakav je. Bez izgubljenog seta. I sta sad. Jelenu sad neki hoce da rangiraju bez obzira na njene pobede i poraze. Boze sacuvaj. Gospodo, nju rangiraju njene protivnice svojim igrama, svojim pobedama i porazima i protiv nje ali i protiv svih drugih. Dakle nasa dama je sve zasluzila. I ja toj curici zelim sve najbolje u sportu koji je sama odabrala, a pre svega zdravlja i dobrog raspolozenja. Sve drugo dolazi po zasluzi. Veliko postovanje za Jelenu.

Andjela

pre 15 godina

'ajde mico! mozes ti to mnogo bolje! drago mi je sto si pobedila, ali me brine da se opet vracamo na staro... a, ona povreda... uf, bre...
nedaj se, Jeki! samo napred!
volimo teeeeeeeee!

goo

pre 15 godina

Kuznjecova kaze da su J.J. rezultati i pozicija na listi zasluga sto je Sarapova povredjene,kojeg li licemerja, stime takodje i ona ima bolji plasman na listi.....Pa J.J. je sve tukla od reda.....sada je ukapirala, samo rad i rad i rad.....Jelena samo nastavi tako, doci ce i i veliki turniri na red....sve ce ti se ovo isplatiti samo nemoj da odustajes....

Stanča

pre 15 godina

@ Mikaela

Jeca danas igra sa Zvonarevom. Koja pobedi, biće prva u grupi i igraće u 1/2 finalu sa pobednicom meča Dementieva - S. Williams. Poražena igra sa Venus.

GoranRS

pre 15 godina

Odavno je poznato da Venus i Serena namestaju jedna drugoj pobede.Ovde je racunica jasna. Da bi igrale obe u finalu, Venus mora ici na drugu iz Jelenine grupe, jer sa Jelenom tesko izlazi na kraj.Za razliku od mladje sestre koja je uspesnija.Mislim, jasno ko suza...

Jeste sitni

pre 15 godina

Uh bre kako me nerviraju ovi komentari sto pljuju Jelenu.

Jelena je srpkinja i prva je na svetu. Kome to smeta? Srbima naravno.

Citam ove pametne komentare kako Jelena igra najgori tenis, Kuznjecova pobedila sama sebe zbog par sitnih gresaka u kljucnim trenutcima, bla bla bla.

Pa nije tenis loto da izvuces sedmicu na cistu srecu i zavrsis poso. Tenis je sport, u sportu pobedjuju bolji, a konstantno pobedjuju najbolji.

Kome to smeta nek gleda loto a tenis pusti teniserima.

Dragance

pre 15 godina

@Don,
sta ti bi, Don?
Prolupao si ili imas konstantne deluzije?
I kakvo ti je to ime?
Ima amo jedan Don na ovom sajtu, a taj zna sta prica.

ana

pre 15 godina

JJ je pokazala kako se dostojanstveno gubi, za razliku od njenih prethodnica koje je nisu ni pogledale a taman posla da se osmehnu, kakav bi to blam bio za njih- Jelena ih pobedila, a one da cestitaju sa osmehom. Svaka joj cast, i porazena je pruzila ruku prijateljski uz osmeh. Njen komentar o vaspitanju govori sve