Sreda, 29.10.2008.

16:03

Lider lagano, porazi Zvezde i Voše

Fudbaleri Partizana pobedili su Jagodinu 2:0, u desetom kolu Jelen Superlige, koje su obeležili neočekivani porazi Crvene zvezde i Vojvodine.

Izvor: B92

Lider lagano, porazi Zvezde i Voše IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

257 Komentari

Sortiraj po:

veliki

pre 15 godina

joj sto volim da citam ove komentare na b92 najjaci su, pa gde mozete takve gluposti da procitate jos, pogotovu od ove ZVEZDASICE

ja

pre 15 godina

@ZVEZDASICA
ti si devojko u delirijumu ne znas sta pricas a lepo si potvrdila koliko si iskompleksirana opet si se javila..a razumem ja tebe pucas od muke jer tvoja zleza je 4 na tabeli i nece videti titulu sledece 4 godine..

Sa strane!

pre 15 godina

ZVEZDASICE Svaka cast na komentaru!!!!!!!!!!Lepo si im spustila svima,i potpuno si u pravu!! Stvarno nemam reci za grobare.Procitajte njen komentar jer je to prava vasa slika! Iz Vojvodine sam,ne voli ni patizan ni zvezdu,ali delije sram vas bilo.Devojku napadaju celo vece,njoj svaka cast koliko se trudi da ni jednoj grobarskoj CURICI ne ostane duzna,daj ljudi umesajte se malo!!!Da je navijacica VOSE ni jedan vojvodjanin je ne bi ostavio samu sa ovim grobarskim navijaciCAMA.U to buditte sigurni. Godinama pratim komentare,ovakvog navijaca kao sto je ZVEZDASICA nisam video ni kod delija ni kod grobara.RESPEKT!!! Pocecu da simpatisem zvezdu zbog ove devojke!Pozdrav za zvezdasicu i samo nastavi tako!!Grobari sta da vam kazem,SMESNI STE!!

kap Nemo

pre 15 godina

Poruka za sve navijace Zvezde koji ovde pljuju po Partizanu kao losem klubu "E SAD ZAMISLITE KOLIKO JE ZVEZDA MUCENA i NESRETNA KAD JE TAKO JADNI PARTIZAN DOBIJE NA MARAKANI, SAMO ZAMISLITE TO!!!!"

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Pazi ti vidis da sam iskompleksirana? Zato sto odgovaram na svaki grobarski komentar? Pa sta ste onda vi? Vi ste toliko veliki da ste spali na to da se prepucavate sa jednom kako vi kazete curicom? Vi niste iskompleksirani a ponizavate se i celo vece pisete jednoj devojci?Pogledajte samo komentare.I sta vidite? Prozivanja su pocela odmah posle utakmice,pa sledi skoro svaki treci komentar:gde si zvezdasice,za zvezdasicu... I vi sebe nazivate navijacima? Vas trideset konstantno napada jednu curicu!!! Zar to nije dokaz koliko ste mali,koliko ste jadni? I jos se nadje tip koji kaze sto ja odgovaram na vase komentare.Pa ako vama grobarima nije ispod casti da prozivate i da se prepucavate sa mnom,zasto bi ja bila iskompleksirana sto odgovaram tako malim navijacima i likovima koji su se SROZALI na takav nivo?Vi muskarci? Vi ste vece CURICE od mene!!!!!! I zato bolje vi uzmite lastiz, obucite suknjice i skakucite jer po vasem ponasanju i niste za drugo!!! Svim grobarskim curicama kojima je najvece zadovoljstvo da prozivaju jednu devojku zelim prijatno popodne uz pesmu:KUPI MAJKO CIPELICE STO IMAJU POTPETICE!!!!

Grobar

pre 15 godina

Rekoh ja pre neki dan ovde kad j Partizan izgubio zvezdinim navijacima da im je bolje da ih i dalje nema ovde, jer ce videti vec u sledecem kolu. Oni ne slusaju! Jadni! Pa gde ste sada, svako kolo pre i svako sledece kolo.
Pssst!

ninja

pre 15 godina

Sta je be znam da ga je moreira dao gol koji nije vidjen odavno takav gol,ali takve golove zvezda je davala skoro na svake utakmice od 45 do 93,a vi za jedan gol koju dao moreira dizete ga u nebesa kao on jedini u istoriji fudbala u sfrj dao najlepsi gol njegov gol nemoze da se meriv s piksijevima prosineckima dzajevicevima pa i kod vazeg manceta i bobeka ko su jedini igraci koji ih znam iz partizanove istorije i mijatovica isto ga znam kao dobrog igraca ali ipak zvezda je ta bila glavana i evropi i u reprezentaciji mi smo u vek imal 7 igraa u reprezentaciju a vi?
(Alvin, 30. oktobar 2008 10:24)
Sinko, kojim ti jezikom govoriš!?

Alvin

pre 15 godina

Sta je be znam da ga je moreira dao gol koji nije vidjen odavno takav gol,ali takve golove zvezda je davala skoro na svake utakmice od 45 do 93,a vi za jedan gol koju dao moreira dizete ga u nebesa kao on jedini u istoriji fudbala u sfrj dao najlepsi gol njegov gol nemoze da se meriv s piksijevima prosineckima dzajevicevima pa i kod vazeg manceta i bobeka ko su jedini igraci koji ih znam iz partizanove istorije i mijatovica isto ga znam kao dobrog igraca ali ipak zvezda je ta bila glavana i evropi i u reprezentaciji mi smo u vek imal 7 igraa u reprezentaciju a vi?

Slaven

pre 15 godina

2+2=5.... verovali ili ne, ovo sigurno je mnogo pametniji komentar nego bilo koji sto je ona lastis cura (ZVEZDASICA) dala :)

pozzzzzzzzzz svima Grobarima!!

radeBayOur

pre 15 godina

neznam sta da vam kaze moje delije!!! bruka i sramota.

jel tako igra zvezda, najveci brend u srbiji???

dali je jedan blazic, subasic, kleo, miajlovic (kako se vec zove) maksimovic, bogdanovic, trickovski edgar, markovic i jakovic dostojni dresa crvene zvezde???

nerazumem da janevski kako je dosao gura svoje makedonce, koje je za godinu dana u zvezdi dao 3 gola. i vi meni recite jel se to zove napadac koji moze da nosi dres zvezde.

bivsa uprava katstrofa. Najveci krivci za danasnju situaciju. Koliko vas je culo za gospodina Spasojevica pre nego sto je dosao na funkciju oresednika??? Kakve on veze ima sa fudbalom.

milijas!!! malo je se digo poslednje vreme kako igra za reprezentaciju (mozda je i umoran, Ali sta da igra u engleskoj, sko 3 utakmice na week) vuce se sinoc po terenu ko da nema dve noge

Buducnos kluba;

Jugovic za presednika, miskovic i cepter obavezno u upravnom odboru (pare nam trebaju

ivic da nastavi poso, neverujem u niko koliko u njega i jugovica

dika i ostali zvezdasi poput mrkele savica i kompanije takodje u upravni odbor

sta da vise kazem bice bolje!!!

Moreira???

pre 15 godina

Ah, moja mila GROBARKO!
Fudbal je igra čudnovata... ne navijaš samo jednu sezonu, već pratiš svoj klub od rodjenja do smrti.
Znači, ZAUVEK.
I, šta onda biva?
Shvatiš da svi prolaze kroz ponore i uspone, a da se upravo USPONI najviše mere...
Zaključak?
Vaši usponi su NAŠE skijaške DOLINE!
Pa, kad bi se navijalo za svoj voljeni klub samo jednu sezonu, ja bih se odmah odrekao Zvezde!
ALI, navija se za klub CEO ŽIVOT, lepotivce moja.
I onda se zbrajaju svi uspesi i neuspesi.
Hoćemo li dalje?
Vi ste BILI I OSTALI DRUGI klub u Srbiji! Po čemu? Po broju navijača! je l' treba još? Po trofejima u domaćim prvenstvima i kupovima. Je l' treba još? Po medjusobnom skoru! Je l' treba još?
Ne samo to, nego ste sramota Srbije obzirom ko vam je bio prvi i glavni predsJednik!
Trofeji u Evropi/svetu? Halo, molim?
Ali, neka, nema to nikakve veze. Važno je da je DANAS Moreira dao evro-gol! :-)
Ma, super, imećate čega da se sećate kad dodje penzija. Kao i mi. Uz malu razliku, naravno.

eskorijal

pre 15 godina

Ej, velika zvezdasice, trebalo je da budes u mIlenijumu prosle godine i na mnogim drugim basket tekmama, pa i na fudbalskoj utakmici sa Sampdorijom, da vidis kako se klub voli i u porazima!!! A od vase podrske, kada se gubi, vasim igracima jos uvek bride obrazi! Bojkot kosarke, dok uprava nije dovela trenera i dva igraca, i sad je sve zaboravljeno! Jel sada vidis koliko ste sitne duse! Smejali ste se posle Sampdorije, sada izdrzite to sto vam se desava stoicki! Mi jesmo izgubili od Italijanskog fenjerasa, ali vi do ovih utakmica niste ni stigli, zato sto vas pobedjuju nasi fenjerasi i fenjerasi sa Kipra!!! Zao mi je samo sto su ti i kosarkasi Partizana pokvarili vece, znam da si cekala da se tu smejes, ali... I ne pricajte mi o pobedi nad Realom od dvadeset razlike u basketu, kada je Real bio prosecan klub, u vreme dok se Partizan nosio sa tada mocnom Barselonom, Estudijantesom, Tau-om, Huventudom... Jer, ako bas hocete, mi smo pobedili samo jedan mali Huventud, ali u mnogo vaznijem mecu od ovih koje vi pominjete... Pozzz, za sve ljude!!!

ja

pre 15 godina

nikada te niko voleti nece ko sto te volim jaaaa
dijaraa dijaraa ubico ***gana
@ZVEZDASICA
ok mi smo prosecna ekipa za evropu a vi ste ispodprosecna ekipa za drugu ligu a evropu necete videti ni sledece sezone jer se necete ni u inter toto kup plasirati pa ces opet da pucas od muke kao sto i sad pucas i da ostavljas svoje "realne" komentare a to sto odgovaras na svaki komentar upucen tebi pokazujes koliko si iskompleksirana od partizana a o tvojom poznavanju fudbala necu ni da komentarisem "realna" si hahah

Pozdrav za sve Grobare
TITULA TITULA SLAVICE SE TITULA PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA SRBIJA!!!!

GROBARČINA

pre 15 godina

@Pazi ja iz Hrama mogu da stignem kući jako brzo! Ti ne znam odakle si ali iz Čačka kući ne stižeš za nekoliko minuta/sati, odatle mi pravo da ti kažem da navijaš po sajtovima! Ljubav prema klubu ti možeš da okačiš mačku o rep,jer vi vašu ljubav pokazujete razbijanjem šoferki, i prebijanjem vašig igrača! Aplauz od mene za vas! Isto tako koliko si se uhvatila za bojkot govori samo koliko imaš godina i koliko aktivno pratiš fudbal! KOliko se ja sećam bilo je neuspeha i u košarci, i u fudbalu i pre tog bojkota, ali se ti toga izgleda ne sećaš, verovatno si bila jako mala! Žao mi je što neke svoje komplekse moraš da lečiš ovde, ali nekome je život majka nekome maćeha! A i ko gubi ima pravo da se ljuti, uvek bilo! I na kraju vi uvek živite u nekoj prošlosti, neki Bari, naš bojkot... Mislim svaka ti čast, sad će vam još malo pustiti Bari na TV-u, ali moraš malo da se prešaltaš i na sadašnjost! A ako neko voli klub, i ako neko je primer kako se klub voli, to su Grobari! Ti ako misliš da nas vređaš sa tim pominjanjem bojkota, jako se varaš, bojkot je i nastao zbog ljubavi prema klubu! Kako? Jednostavno mi ne trpimolopovluke u našem klubu i želimo mu samo najbolje! Ovi trofeju su rezultat tog bojkota! Dok vi vaše lopove veličate i tražite nazad...

GROBARČINA

pre 15 godina

Da zaboravih malopre da kažem u vezi sa ljubavlju prema klubu! Koliko ja znam vi imate i KK zvezda iliti sledeća sezona! Gde su ti navijači? Oh da i oni vole zvezdu! Samo se ne cimaju da dolaze do Pionira jbg!

milos

pre 15 godina

sta zna dete (zvezdasica) sta je navijanje....proziva sto je javor dobio partizan, njih kao nisu? prozivaju za sampdoriju a oni ni do zreba nisu stigli( a kad vec stalno volite da pominjete istoriju da pomenem da su i vas na vrhuncu snage ugazili 3-1)...a onda im dodje tim koji nema pobedu i greje dno i pobedi ih, ali ona nastavlja kao da se nista ne dogadaja. Lepo je sto navijate za svoj klub kad gubi ali kad precesto gubi i trpi ponizenja a vi i dalje navijate koa da se nista ne desava i ne bunite se protiv onih koji vode vas klub onda sa vama definitivno nesto nije u redu. A i kad s bunite ne znate to na pravi nacin da uradite, isterali ste dzaju, doveli tajkune i stojkovica koji je covek lepo zapalio i ostavio vas mafijasima da upravljaju, a sad kukate da ga vratite...ne radi se to tako

grobar novi sad

pre 15 godina

@zvezdasice....dobra i pomalo postena....hehehehhe...veceras je tvoje vece vidim.....teku,teku suze jedna drugu stize daleko si mili(-11) eh sto nisi..blize....CACAK CACAK SUMADIJSKI ROKENROL TO JE ZIVOT MOJ I TVOJ OJ MRAVO OJ...ma necu vise....dosta je....ipak si ti dama!

GROBARKA

pre 15 godina

Ah, kakav divan dan!
Jos jedna pobeda Partizana u fudbalu, pobeda nad velikim Realom u kosarci,divno navijanje..a onda kao slag na torti krstarenje forumima i citanje isfrustriranih poruka navijaca, npr “ZVEZDASICE”…
Dok sam ja danas uzivala gledajuci nase velemajstore, aplaudirala Moreiri na svakom potezu posebno na onom fantasticnom golu, ona je kuckala svoje besne porukice.
I dok sam sa velikim zadovoljstvom ispratila neke od njenih redova, negde u podsvesti motalo mi se pitanjce- koji po redu je danasnji poraz Zvezde, i da li je to mozda posledica umora Zvezdinih fudbalera posto igraju toliko evropskih utakmica ove godine:))
A sad odoh na spavanje da sanjam poteze Moreire, Diare, Ljajica i ostalih nasih doktora koji su me u zadnjih godinu dana nebrojeno puta podsetili zasto toliko volim Partizan, Hram,moje Grobare i da se u Humskoj UVEK igrao lep fudbal..

Stanica Stuttgart

pre 15 godina

jao, jao, jao, strašno sam se iznerviraoi i mnogo me BOLI što Subašić ili Kleo nisu dali gol danas! A toliko sam NADE polagao u ovaj tim!

E, moji grobarčići, talibančići, franjevci... znate šta mi je najveći plezir kada mi izgubimo i kada nam ide loše? Da čitam na B92 vaše komentare i "duhovitosti" (recimo, "hahahaha, zahladnelo opet"; i u tom stilu). I odmah mi bude BOLJE! MNOOOOGO bolje! Jer se setim zašto sam još daaavno počeo da navijam za Zvezdu, odn. zašto ste nam vi služili za podsmeh.
Za 35 godina NIŠTA se nije promenilo! Vaša IQ jedinica se i dalje zove Tumbas.

P.S. Zvezdašice, samo tako, lutko, nastavi da navlačiš "intelektualce" iz Padine, Pančeva, Ovče i Borče!Bože, kako se samo lepe! A svetski su tim. Zar ne?

Xwave

pre 15 godina

(ZVEZDASICA, 29. oktobar 2008 20:45)
Bolje je da igramo nereseno sa Javorom nego da izgubimo.

Kroz ligu ne mozemo da se prosetamo zato sto je to skoro nemoguce i veoma je tesko u ritmu sreda-subota da se odrzi konstantna forma i da se svi pobedjuju, a ako bas hoces da znas Partizan je zavrsio sezonu 2004/05 bez ijedne izgubljene utakmice.

Sampdorija ima jednu pobedu i to u ligi koja je nazalost mnogo puta jaca od nase .

I da, mi smo jedan prosecan klub koji je primio najamanje, a postigao najvise golova u dosadasnjem delu lige i koji posle 10 kola bezi najblizem pratiocu sedam bodova, a svima ostalima osim Javora bezi dvocifrenom razlikom.


Tako da sledeci put nemoj napamet da pises, nego malo pogledaj cinjenice.

MARKO

pre 15 godina

ZVEZDASICE.... nije mi jasno kako te ne mrzi da toliko pises i pravis se, da se rauzmes kao u nesto...o bodrenju tvog voljenog kluba necu nista da kazem...dodji na JNA ili u pionir da vidis sta je ono sto vi nemate... ljubav prema klubu, ne navijanje vec ljubav...ne znam koliko imash godina ali ako se secas pokojnog Duska Radovica on je to kroz slogan ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI najbolje oslikao kroz te reci... mi smo uvek bili u manjini u odnosu na vas ZVEZDASICE...ali vi nemate Hajduk-Partizan 1:6, nemate utakmicu protiv makabija kada smo gubili 40 razlike a cela hala peva 2 sata posle utakmice kao da smo pobedili... o poslednjih par godina necu da pricham...vi ne bodrite svoj klub vi manipulisete kroz razne medije sa njim...Tako da ZVEZDASICE nemoj bar danas da se javljas...znam da ti je tesko ali to je problem svih vas ZVEZDASICA

ZVEZDASICINA lekcija GROBARU!!

pre 15 godina

ZA CAO ZVEZDASICE Sta reci za lika koji ceka da mu jedna curica objasni da su toliko mali i da je za njih najveci uspeh poraz Zvezde,pobeda protiv Jagodine i pobeda u derbiju!! Docekao si moj komentar,a sada ga dobro procitaj i zapamti!! I da kao sto si i rekao TOKIP,BARI ali bato to je samo za velike,vi slavite Jagodinu i nas poraz,to je vas VRH!!!!

baxuz

pre 15 godina

Doktore,hvala.
Hvala sto namestas kicme. `odali bi grbavi. Hvala ti sto si poverovao u Partizan. Licili bi na cirkus. Hvala ti sto volis da metnes komsinici. Mogli bi da nas dobiju. Hvala ti ako potpises novi ugovor. I ako ispadnemo iz lige. Hvala ti za sve... Vreme je za zastavu Gvineje Bisao i Portugala...

ZVEZDASICA

pre 15 godina

GROBARCINA To vase za partizan se ne navija ,partizan se voli okacite macku o rep,jer vi ste navijaci koji samo znate to da kazete i da napisete,a ne znate sta to znaci,jer da znate vi bi bodrili vas kako kazete voljeni klub i kada nista ne osvajate,a vi tada tu vasu kako kazete ljubav pokazujete tako sto strajkujete!!! To je ljubav? Za grobare jeste,a navijanje je samo kada vam ide dobro kao !! Pa gde vi sebe nalazite u toj recenici???? Kazes da ja znam sta je ljubav prema zvezdi ne bi bila na sajtu B92? A da neces ti da mi objasnis? Ti koji kao nisi na sajtu? O kojoj skoli navijanja ti pricas?Vi ste skola? Mozda,ali za zabaviste!!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

sta u mom komentaru nije realno? Po tebi nije realno sto sam napisala da mi bez tima podelimo i po koju pedardu dok vi....? Pa vi niste u stanju vise od dva gola da postignete ni protiv Jagodine na JNA!!! I sada kazes da nisam realna? Vi ste ti koji ste pricali i jos uvek pricate kako nemamo igrace,imamo samo travu,a vi ste jaka velika evropska ekipa! I onda vas boli kada neko napise takav komentar? Pa vi da ste neki veliki tim,vi bi se prosetali kroz ovu nasu ligu!! Tako ste i pricali zar ne? A vas ponizi italijanski fenjeras,na sred JNA vam bod uzme Javor,Cukaricki vas opet ponizi i porazi i sada velicate pobedu protiv PAZI JAGODINE!!!Izvini,jesam zensko,ali mogu da shvatim da neko leti visoko na osnovu izjava da nema ekipe koja moze bod da vam uzme bod pa vas ubije JAVOR i CUKA ili kada pricate kako ce te da docekate prolece u Evropi pa vas pobedi ekipa koja nema jos ni jednu pobedu u sezoni!! Gresim kada kazem da ste samo jedna prosecna ekipa koja je dobra samo za nasu ligu? Mi ipak ne letimo visoko jer smo svesni sta su nam uradili od ekipe i zato nemoj da vas boli sto posle svakog poraza i dalje bodrimo nasu Zvezdu,i sto se vama smejemo posle svakog kiksa!!

Partizan Forever!

pre 15 godina

Kakav gol je dao Moreira sto je ono ljudi!!! Ostalo ne bih komentarisao jer smo mi vec odavno osvojili titulu. Sad nam ostaje samo da uzivamo u ovakvim golovima

satarash

pre 15 godina

Bravo Borac, bravo Rad, bravo Javor...
Partizan i Zvezda handsdown...
valjda ce pasti i te dve poslednje komunisticke tvorevine u skorije vreme. Sutra ce Borac biti na naslovnim stranama svih dnevnih listova, jer je pobedio Zvezdu, bas kao sto je bilo i sa Cukrarickim. Drugacije ne moze. Toliko nam je drzava obojena sa ova dva kluba da bih voleo da meteor padne i na Marakanu i na JNA!
a i ova Vojvodina.... Mutno je sve ovo braco Srbi!

GROBARČINA

pre 15 godina

@ZVEZDASICA ti da znaš šta je ljubav prema klubu ne bi navijala na sajtu B92 :) Ljubav prema klubu ti je ono za druge se navija PARTIZAN se voli... Još jedan javni čas ljubavi prema klubu i u svetu poznate škole navijanja počinje u 20:45!

RazoČArAN

pre 15 godina

Gledam rezultate naše Super Rogate lige i ne verujem...
Isto tako nisam verovao dok sam gledao jad i bedu utakmice moje Vojvodine na Banjici...
Viče onaj jadnik Radojičić, ali nema ko da ga čuje. Rad ni kriv ni dužan pobeđuje, a od Vojvođanskih zvezdica - niko da se uzbudi, al ni malo.
Posle 70-tak minuta nisam to mogao više da gledam - pa sam se pokupio sa stadiona...
To u životu nisam uradio, al za sve ima prvi put...
U prošlom kolu vode protiv OFK Bgd, nameste im dva gola, promaše dva penala - al su bar igrali. Koliko je OFK dobar pokazuje 1:5 sa Zvezdom i 0:1 kod kuće sa Javorom...
Jedina ekipa u našoj ligi je Partizan, ovo sve ostalo je promućkaj i prospi...
Moji Vojvodinaši će sad da se okrenu kupu koji im je od početka prvi na pameti, JAVOR treći, Zvezda nikad smešnija...
JADAN JE TO FUDBAL - pa se pitajte zašto su prazne tribine!!!
TUGA...

Miki

pre 15 godina

Ako je onaj slucajni gol Koromana od subotu po oceni domacih 'novinara' najlepsi gol sezone, onda je ovaj Dr Moov najlepsi u ostoriji fudbala

Cao ZVEZDASICE

pre 15 godina

Ma ne zanimaju me ovi ostali komentari.................CEAM ZVEZDASICU................zanima me sta li sad misli,pa naravno TOKIO I BARI,NOVA TRAVA,MARAKANA I tako to.HEHEHEHEHEHEHE

GROBARČINA

pre 15 godina

Meni taman na ovih +11 ne znam za ZVEZDASICU! hahaha Kako i ona sama kaže pobedi Partizan, pa šta? Imala je dečka Grobara, pa šta? Pukne žlezda i u Čačku, pa šta? hahahaha

Matija

pre 15 godina

Samo na brzinu da se javim !

Evo me iz Hrama...praznicna atmosfera !

Trebali ste samo da dodjete i da vidite gol Moreire !!!

Vidi se lagani izlazak iz krize...ohrabrujuce pred mec sa Stugartom !

Svi dosta dobri...izuzev Bambija, Pauna i Bognovica (za ovog zadnjeg ne znam kojom magijim treba da postigne gol )

Dosta stativa...precki...svega...moglo je biti najmanje 5 komada...al' nema veze...bitno je da se nazire igra i bez Zuke !

Pozdravljam sve...zrtvovao sam HRam za Pionir...jbg..moram devojku da vodim na Queen ! :D

Pozdrav za sve Grobare !

Mark0 Grobar

pre 15 godina

moreiraaaaa...e tek sad smo zakucali na -11 :D hahahah kada budete imali ovakvog igraca i kada budete dali ovakav gol onda ce to verovatno biti u nekom naucno fantasticnom filmu!!!!!!!! ahahahhaha

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Vidim da neki spominju ZVEZDASICU,ali dzaba vam jer sam ju uz MOJU ZVEZDU uvek i kada gubi i kada bobedjuje!!!! A da li znate zasto? Zato sto sam DELIJA!!!!! Vas nije bilo nigde kada dve godine niste uzeli ni jedan trofej,kao strajkovaliste,ha-ha!! Ja sam tu, uvek cu biti uz moju zvezdu jer ja volim moju ZVEZDU za razliku od vas grobara koji samo navijate za vas partizan!!I za kraj da ne zaboravim:Zvezdo znaj da ludo volim te,da ne mogu dana bez tebe...... ZVEZDA JE ZIVOT,OSTALO SU SOTNICE!!!!!

Giovanni

pre 15 godina

Ovim mucenicima iz Ljutice Bogdana ne leze ekipe iz krajeva gde je dobar krompir.Od sada moraju da paze kako prelaze preko ZEBRE.

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

Jesam reko da zvezda puca u Cacak,jesam reko da zvezda ne moze protiv evropskih klubova.............
A ponadadali se momci proslo kolo.....................hehehehehehe


Napred PARTIZAN,Napred BORAC...........

Grobar a uz to i Čačanin

pre 15 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA

E što mi je drago što ovo proleće stiže pre zime.

Na kraju krajeva zašto samo meni u Rusiji da bude minus

aca

pre 15 godina

E moja Zvezdo,jadna ti,ali sta da se radi ovo je realna slika,u Cacku je tesko islo i prethodnih godina kada je Zvezda na nesto i licila

Kokorayko

pre 15 godina

Da nema ove naše depresivne lige. Nikada ne bih uzeo pare na kladionici.Samo vi igrajte od 0-1 gola, da ste mi živi i zdravi svi.

Vojvodina 1989

pre 15 godina

Da sam danas mogao mislim da bi vam svima noge polomio.Sramota je izgubiti od zadnjeg na tabeli, a pogotovo kad znate da nam je svaka pobeda vazna.Taman da se priblizimo Partizanu, vi napravite najvecu sramotu.

boba

pre 15 godina

Zvezda se obrukala nema sta.I mora nesto da se menja u timu.Da ne sastavljaju menadzeri tim nego trener.Ali me nesto drugo interesuje.Kako to da B92 objavi svaki komentar u kome vredjaju Zvezdu i njene funkcionere a kad ja napisem nesto u vezi Partizana,istinu naravno bez vredjanja ne objave.Pisao sam jednom u vezi Grobara kako su nosili krstace po Bgd-u sa imenima Bjeke i Zeke a da ih sad velicaju i oni opet vode klub i to vecina zna i sl stvari u vezi Partizana.A znam da je jos takvih slucaja da nisam jedini kome ne objavljuju komentare iz ko zna kakvih razloga.Poz p.s. Valjda ce ovo objaviti :))

Banacanin iz New York a

pre 15 godina

Uvek sam bio Zvezdas,ali ovo je bre bruka.Dajte mafijasa nasu legendu Dzaju na klupu.O zaboravio sam tamo nisu debele pare,pa nije ni legende lud.Bolje biti gradevinar...

Nikola

pre 15 godina

Pobeda Napretka je bila zasluzena i pored ne bas najbolje igre.Ovi lopovi iz uprave rade sve sto mogu da oteraju klub u drugu ligu i na taj nacin obezvrede ga, kako bi ga kupili za male pare.Ali mi navijaci moramo da budemo uvek uz klub, zato NAAAPRED NAAPREEDAK.

Nebojsa

pre 15 godina

Volim Zvezdu, od kad znam za sebe ali stvarno ovo danas sto su oni igrala ono je bruka!!! bolje da nisam isao da gledam utakmicu ljudi moji ko gura onog Ninkova pa on osnovne fudbalske stavri ne zna prijem i predaju lopte!!! znaci taj me lik podseca na onog Rnica, iz Partizana, klasicni trkaci samo trce a gde ni oni ne znaju ? onaj Borac jadan moja ocena za utakmicu je 1+ kvalitet fudbala 0 nista lepo na utakmici nije bilo, niko od obe ekipe nije odigrao 2.dupla pasa sve sto je bilo to su neki vazdusni dueli duvanje lopte, treceligaski fudbal publika za pohvalu Zvezdini navijaci prepevali su svih 90.min. i posle utakmice su ostali da pevaju mislim da pojedini igraci treba da se zapitaju kako igraju i kakav im je odnos na terenu!!!Sad ce nase evropske komsije da se javljaju

LJULJAJ JAVORE !

pre 15 godina

U slučaju pobede, "crno-beli" bi ponovo stekli sedam bodova više od drugoplasirane Vojvodine, deset od OFK Beograda i 11 od Crvene zvezde.
SAMO MI I DALJE NIJE JASNO ZASTO JE NOVINAR KOJI JE OVO PISAO PRESKOCIO TRECEPLASIRANI JAVOR IZ IVANJICE ??? MOZDA NISMO JOS UVEK POTUKLI DOVOLJNO "VELIKIH" ?!

naka

pre 15 godina

Danas,ko nije gledao igru MILIJAŠA taj ne zna šta je propustio...Taj POJEDINAC NIJEDAN PAS NIJE mogao da da,a presecanje igre mu nikad i nije išlo.Pogledajte samo kako je pokušao da preseče napad Borca kod gola.SVAKA ali baš SVAKA lopta mora da se preda toj NEZNALICI na overu.Podsetiću na činjenice.Januar 2007-Dolazak KOROMANA,ODLAZAK BAJEVIĆA I ULAZAK U TIM NEPONOVLJIVOG MILIJAŠA...Od tog trenutka svi su se menjali,STRANCI najureni,Ali MILIJAŠ I KOROMAN SU UVEK IGRALI.REzultat toga su DVE NAŠE NAJCRNJE GODINE gde su oni GLE ČUDA najbolji igrači(GUROVIĆI DVA).Ovo pričam iz razloga što je srednji red kičma savremenog fudbala.A tu su MILIJAŠ;KOROMAN I BOGDANOVIĆ...Bože...Svaki put kad je na Marakani bilo više od 5000 ljudi MILIJAŠ je IZVIŽDAn a sad njegov dres je na AUKCIJAMA!!??Svaka lopta njemu...I direk bi bio korisniji...A najlepša je izjava-Loše igramo već godinu i po ALI MENI JE NAJZNAČAJNIJE DA SAM BIO STANDARDAN I KOD BOŠKA I KOD KOSANA I KOD MOG DRUGARA JANKOVIĆA A VIDIM I SAD...BOŽE,POKLONITE GA!!!

grobari 1970

pre 15 godina

Zbog ovakve bedne Zvezde Partizan ce da uzme titulu a Jokanovic ce jos i da ispadne trener! To je najlosiji trener u istoriji naseg kluba i sa njim nikad u Evropi necemo nista uraditi!
daj da se organizujemo i da oteramo neznalicu iz kluba!
Neka preporuci svaki grobar koji se slaze sa ovim!

dejan

pre 15 godina

evo opet prvi grobari se javljaju i pokusavaju 60 godina nesto pametno da kazu i da urade. zvezda jeste u krizi ove godina ali partizan je stalno u takvoj krizi već 60 godina i iz te krize niti je izasao niti ce izaci. grobari, prepričavaćete unucima kako je zvezda bila u krizi tamo neke daleke 2008. kad zvezda izgubi dve utakmice za redom to se decenijam prepricava a kad partizan izgubi pet za redom to se brzo zaboravlja i zato ste vi u takvoj krizi od vaseg osnivanj!

1187

pre 15 godina

bilo je lepo citati komentare u nedelju.sampioni,mi stizemo,mi gazimo,mi smo ekipa,ali tole karadzic ne spava.sigurno je napravio neku zaveru i u cacku.jer je nemoguce takva sila izgubi od "jadnog"borca.a u nedelju mi nisu bili najsmesniji gani,najsmesni je bio njihov trener koji nije bio zadovoljan sa pet gola i kako nikako nije zadovoljan s efikasnoscu.izgleda da su i taj segment popravili

grobari '67

pre 15 godina

Ima vremena, kad Dan Tana postane predsednik, sve ce doci na svoje mesto. Cvece ce biti u vazama, automobili ce imati sofersajbne, a Koromanov obraz nece biti crven.

Balansero

pre 15 godina

Nadam se da mladjani Lazovic nece biti kaznjen zbog nediscipline i nepostovanja trenerskih zamisli na terenu.

Ko mu je rekao da sutira na Zvezdin gol!?
Omaklo mu se verovatno. Zaboravio protiv koga igra.
Mlados ludos.

Kamenko Katich

pre 15 godina

Posle kratkotrajnog otopljavanja, Miholjsko leto se završilo. Temperatura je -11, sa tendencijom daljem opadanja.

U evropi će biti vruće, ali Zvezdine navijače to svakako ne interesuje

boki

pre 15 godina

Ocekivao sam barem nerasen rezultat ali ovako je ispalo jos bolje.Znalo se da su Borcu neophodni bodovi ali da bas pobede to nisam verovao.Bravo CACANI

ipak je daleko i drugo mesto

pre 15 godina

Dal je moguce da NEKADA mocna Zvezda ovako prosipa bodove.Posle brilijentnog odigranog meca protiv ofk da ovako prospu sve.Ja sam i prosli put rekao da borba za titulu nije gotova,ali posle danas neznam sta vise da mislim.Moze da se razume los dan i sve ali kako ne moze Ivic ili bilo ko iz uprave da im kaze pre meca nezanima nas kako ali danas morate da pobedite kao sto to prica Murinjo svojim igracima.Meni se cini da pojedini igraci nisu svesni da igraju u Zvezdi.Sve u svemu ostaje mi da se nadam da ce na prolece da bude bolje ako Ilija selektira tim.I na kraju uvek bitan zivotni moto;NIKAD NE ODUSTAJ!!!!!!!!

мик

pre 15 godina

Шта рећи. Можда се млађани Мишковић уплашио ових победа па наредио својим играчима ( Короман, Лазетић итд ) да успоре мало. Где баш сад да се разиграју а таман му је добро кренуло, да за мале паре купи тај клуб. Све у свему ако победимо Палмине Жирафе, титула је на видику.

grobar_brisel

pre 15 godina

sta je **gani sad ? sto se ne javljate? smejete se nesto nama ....zreli ste za drugu ligu,vojvodina je klasu jaca od vas !!! napred partizan da zabelezimo pobedu nad jagodinom i na + 11 popnemo ...napred grobari !!!

tuse

pre 15 godina

Uz Moravu vetar duva a Lazovic tajnu cuva :)))))
**gani jer vam zahladilo???
Bicete na - 11 posle 19.30 veceras:)))))))

Crno-Beli!!!!!!!!!!!!!!!!

Cacanin, zamalo

pre 15 godina

A vi kako te ???
Mora du su momci iz zvezde izgubili zbog zakasnjenja isplata plata...
A na vest da je Gaj profesionalac i da zato nece da plati kaznu koju mu je odredio klub zbog nedolicnog ponasanja na derbiju je VELIKA SRAMOTA...

Krusevac

pre 15 godina

Pobeda Napretka posle ne bas najbolje igre, ali svi se nadamo da je ovo pocetak pobednicke serije. I pored svega interni problemi u klubu i dalje ostaju jer ljudi iz uprave hoce da odvedu klub u drugu ligu da bi ga kupili za male pare.

popara or

pre 15 godina

VOLIM TE ZVEZDO ali skroz si razocarla i slobodno mozemo da se oprostimo od titule......igraci "hvala" na svemu, uspeli ste da nam **bete majku svima koji volimo CRVENO BELU boju...sramota

pera zdera

pre 15 godina

eeeeeeeeee,a radovali ste se
porazu partizana od cukarickog.priznajte da ste se ponadali.titula titula slavice se titula...
p.s. gde igra zvezda veceras kosarku?

no

pre 15 godina

Ocekivano. Jedino sada molim one pametnjakovice sto su se javljali, NAMESTENO JE ZVEZDA CE DA POBEDI NAMESTENO.E sad ce oni da likuju zbog poraza, a da je Zvezda pobedila onda bi likovali jer su "bili u pravu". Prosto ne mozes da izgubis.

ciganska je tuga pregolema

pre 15 godina

buhuhuhu...CHIKA TOLE NAMESTIO...BUHUHU...MI JEDINI POSHTENI...BUHUHU...KRIV JE PARTIZAN...BUHUHU...SUTRA BARI NA SOS-u...BUHUHUHUHUHU!

TUSE

pre 15 godina

Jao kako su nestabilne ove temperature i meteorolozi!!!
Veceras oko 19.30 rekli su da ce biti -11 stepeni a to je vec hladno?je li DE-LI JE?

ha ha ha

padaju Real i Jagodina

pre 15 godina

A jeli ko se to nama smejao sad u nedelju a? Hahahahaha jel smo vam lepo rekli da je utakmica sa OFK-om namestena. Vi i vase petarde hahahaha a posebno bi pozdravio ZVEZDASICU i njene uvek "realne" komentare tipa "mi i bez tima delimo petarde a sta bi bilo da tek imamo tim" hahahaha joj kako mi je milo, odo sad da hasam neshto pa na JNA...

Vlada

pre 15 godina

Ja ne mogu da verujem, da protiv Zvezde rade i dalje Dule Vujosevic, Tole Karadzic, UNICEF, Barak Obama, Kofi Anan, Cune Gojkovic, Antanta, opet ste ukrali pobedu i pobedili svetskog prvaka...

Ova liga se vise ne moze trpeti, ovo je zavera Javora, Borca, Partizana, Vojvodine, Cukarickog i ostalih protiv najbolje ekipe svih vremena i najboljih navijaca suncevog sistema...

prolaznik

pre 15 godina

njanjanja, naglo otopljenje, njanjanja, sapmdorija, njanjanja, stala vam CUKA, njanjanja, Tole na putu, njanjanja...

ej bre ljudi pa vi se radujete kada pridjete na -8..

Darko

pre 15 godina

Ima jedna zanimljiva prica koja kruzi za ovog malog Lazovica!

Tokom leta, dok je trajao prelazni rok, bas se crvena zvezda raspitivala za njega! Posle jednog sastanka uprave Borca i crvene z, decko sutra dan dolazi na trening (Borca) u dresu PARTIZANA!

Toliko o njemu! A toliko i o vama!

igor #5

pre 15 godina

Eto i to se desilo, da u jednom kolu izgube i drugoplasirana Vojvodina, treceplasirani OFK i petoplasirana Zvezda, a prvoplasirani tim tek treba da odigra svoju utakmicu.
Dolazimo do dva totalno kontroverzna zakljucka, ili je nasa fudbalska liga postala izjednacenija po kvalitetu,a samim tim i regularnija ili je Predsednik FSS toliko mocan da bas sve sudije drzi pod svojom kontrolom i sve moze da uradi???
Licno ja sam privrzeniji prvoj varijanti i zaista mislim (ne uzimajuci u obzir kvalitet fudbala) da nasa liga i sudjenje u ovoj sezoni ide na bolje i da je sve manje moguce uticati na sudjenje, a samim tim i na rezultat.
Kakvo je Vase misljenje???

naselje

pre 15 godina

Ovo je sramota, sta to radite sa Vojvodinom! Dovedite nekog ozbiljnog trenera, napadacki orijentisanog, umesto sto nas z.... sa Bekvalcevim pomocnikom. Jos protiv Borca se, uprkos pobedi, videlo da to nece liciti ni na sta. Mnogo sam besan!

ima Boga

pre 15 godina

Tako vam i treba .

Al ste se raskokodakali kao da vi igrate svemirski fudbal.

Nista bolje nije moglo da vam se desi .

Nemate vi pojma o fudbalu.

Svesni ste i sami ali se pokusavate utesiti nekim Partizanovim remijem .

Dokle ste spali , na najnize grane moguce.


Dno dna .

Ima Boga

Jagodinac

pre 15 godina

Jedan moj drugar je jedva dočekao prošlonedeljni poraz Partizana da mi pošalje poruku: čuk , čuk , čuk(nem)arički...E , sada ja njemu ( i ostaloj braći) : prc , prc , BORAC.....HAHAAHAHAHAA ponadao se i on , siromah....HAHAHAHAAHAHA

Komsija_preko_Drine

pre 15 godina

Ej moja Zvezdo rastuzi me totalno , a taman pomislih da si krenula :(
P.S Miskovicu daj premije Jagodini da otkine bar bod na armijskog pasnjaku :D!
Miskovic + Den Tana + Cepter + Bingulac + Jugovic = Fudbalska mafija!
Dokle bre treba na strani kapital !!!!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Zvezdo znaj da ludo volim te,da ne mogu dana bez tebe,srce svoje sam spremna da ti dam sto za tebe ludo udara!!!! ZVEZDA JE ZIVOT,OSTALO SU SITNICE!!!!!!!

XXL

pre 15 godina

Mislim da ovakvo izveštavanje nije objektivno. Naslov nikako ne bi trebao da bude "poraz Zvezde u Čačku" nego još jedna pobeda Borca ili tako nešto....
Naime, niti je neko iznenađenje što je Zvezda izgubila, niti je neka velika vest što je klub koji je igrao u Kupu UEFA pobedio tim sa sredine tabele Jelen super lige, jedino za neupućene i previše ostrašćene.
Sramota

Zare

pre 15 godina

Eto odmah nakon najbolje partije ove sezone dodje i najlošija. Najlošiji na terenu bili su Milijaš, Koroman i Lazetić. Njih trojica su kao osnone poluge u našoj igri podbacili. Milijaš je bio striktno čuvan od dva igrača ali je i pored toga bespotrebno konplikovao i zadržavao loptu. Slično su igrala i druga dvojica ali oni i pored nekih solidnih prodora nisu uspeli da daju skoro ni jednu upoterbljivu loptu napadačima pa Kleo i Subašić mogu proći kao neocenjeni. Ipak u ovoj ekipi Zvezde najbolji deo činili su danas mladi Nikolić, Petković, Tomović i Mijailović koji su igrali vrlo dobro i pokazali dosta znanja i htenja. Nažalost mislim da je cela ekipa u meč ušla malo prepotentno i po sistemu "lako ćemo". Domaćini su se u početku dosta oštro branili a onda od tri kontre jedna je ušla i to je bilo to. Sad mora Zvezda sve nanovo, da vraća samopouzdanje i da dokazuje da je ovaj kiks bio slučajnost.

Momcilo

pre 15 godina

Bravo Napredak. Samo napred. I naravno bravo Borac. Pomislili gani posle OFK-e da su jaki. Nisu ni svesni koliko je jaka nasa liga. Evo Napredak je dokaz. Pobedili Cuku a Cuka pobedio SAMPIONA. A sada SAMPION jos da pobedi Jagodince. Mada tu nece biti problema. Gosic vec napravio uvertiru za poraz. Bas kao protiv Zvezde.

Slaninar

pre 15 godina

Ljut sam na B92. Recite mi razlog zasto stoji ovaj naslov, a ne poraz Vose u Beogradu. Vosa je po poziciji i organizaciji i stabilnosti daleko iznad Zvezde.

kit-kat

pre 15 godina

Evo stize leto...
Brzo otopljava...
Od sutra -6...
-3 -2-1...
Posle...
Cao zurim...
Samo napred Zvezdo!!!!
(Lepi Fika, 28. oktobar 2008 15:09)

"Cao, zurim!", rece Lazovic u Cacku i Borac belezi PRVU POBEDU u prvenstvu!

Stize leto?... kupi kalendar ;)

z

pre 15 godina

Zvezda je leglo korupcije i nepotizma gde navijaci i veterani ostvaruju svoje interese pod maskom udruzenja gradjana ali uz pasivnost nas iskrenih zvezdasa. Broj igraca i trenera koji su prosli kroz klub dovoljno govori zbog cega Zvezda sada postoji. Nezakonitosti i nepravilnosti u Zvezdi koje novinari ne znaju ili ne smeju da iznesu u javnost su toliko ocigledni da drzava svojim necinjenjem postaje saucesnik. Steta je nesaglediva jer su generacije mladih ljudi koji su kroz sport trebali da nauce zdrave zivotne principe upropasteni. Nisu u pitanju samo navijacke strasti - buducnost kvaliteta srpske populacije je u pitanju! Pravda za fudbal, igrace i trenere.

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Molio bi novo rukovodstvo Zvezde da jos prvog dana na poslu da oteraju ali bukvalno oteraju iz kluba:MIJAJLOVICA,SUBASICA,PEROVICA,BLAZICA,JAKOVICA.Pa ljudi oni su potpuno zalutali u fudbal,pa oni ne mogu igrati ni kod nas u Makedoniju u nekom drugoligasu ma ko ih bre dovede u nasu Zvezdu da nas ovako brukaju ko da su prvi put loptu videli.BOZE STA SMO DOCEKALI

Miki UR

pre 15 godina

Ko li je sada kriv?Sto volim kad na konferenciji za stampu cujem da su dali maksimum sebe i da su izgarali na terenu!To je ustvari istina i trenutno stanje u Zvezdi,kakva nam je drzava ni klubovi ne mogu da budu nista bolji.Netrebaju vise ni da igraju,svako ispred svoje zgrade,bloka pa nek prvo nauce tu da igraju,a ne da brukaju klub koji postoji vise od sezdeset godina!Sve neka prodaju,nas je narod izgleda otiso nacisto u aut!!!!

posmatrac

pre 15 godina

steta za zvezdu sve je bilo u njihovim rukama,pruzili su solidnu utakmicu..najvise boli primiti ovakav gol..iz kontra napada i u poslednjih par minuta igre...

BRANKO

pre 15 godina

De-li-je kako Cuka?Od ovolikih trauma koje vam priredjuju vasi ljubimci tesko da ce neko od vas doziveti tridesetu godinu zivota!Obucite se dobro za cetiri sata meteorolozi su najavili naglo zahladjenje!-11C!

mikamitrovic

pre 15 godina

mora da je teren bio losiji... :)

u svakom slucaju interesantna sezona. pokazalo se da niko nije nepobediv. do kraja ima jos puno da se igra.

nama opet toplo... :)
videcemo + koliko :)

Steksi

pre 15 godina

Janevski odlazi... nikad te nismo ni želeli. nadam se da će Jugović i nova uprava vratiti Saleta Jankovića i dovesti napadača kao sto je Jestrović

Igor

pre 15 godina

Ej komsinice,priznaj da si pomislila da ima nade. Brine me tvoje zdravstveno stanje. Cas toplo cas ladno. Da nisu valunzi?

Vama niko ne moze da pomogne.
Puno pozdrava Dzaji i Savicu (Koroman & Subasic)HHHHAAAAAAHHHHHAAAAAHHHHHHHAA

zvezdas_lux

pre 15 godina

ova liga pocinje da mi se svidja !!!DELIJE NE VREDI SE NERVIRATI!!! NEMAMO IGRACE .BUNJA NAS UNISTIO I STA JE TUJE BEZ SEKIRACIJA!!! JUGA KADA DODJE BICE 100 PUT BOLJE

Joj što mi je milo, em drago...

pre 15 godina

**gani, ako vas može utešiti: Gol vam dade Grobarčina, najveća u Čačku i okolini, momak po imenu Darko Lazović koji će, ako Bog da, uskoro obući i najdraži dres! Bićete vi za par sati opet "dvocifreni" (-10 i više)u odnosu na nas...I takvi ćete ostati sve do kraja prvenstva! NAPRED PARTIZANE JEDINI!
P.S.
"Zvezdašiceeee"...gde si lutko, šta nam radiš? Hoćeš maramice da ti damo? Hajde napiši koju reč "po čačanski", da se malo zabavljamo.

matofi

pre 15 godina

opet poraz Zvezde.Jedino sto ostaje da se nadamo porazu Partizana da mi grobari nebi slali ponovo neke cajeve za izlazak iz depresije

Bojan

pre 15 godina

Zvezda treba ove godine da pravi tim za buducnost! Krenuce valjda sa ove 'nule' izborom novog predsednika. izbaciti iz sporta sve one koji vide samo korist u njemu,a dovesti one koji ce se 100% posvetiti sportu! NAPRED ZVEZDO!!!!

mojsije

pre 15 godina

Jel komsinice a sta ste ono pisali sve juce te otopljenje..te Zvezdana sampion, izgleda da treba dobro da se OBUCETE, zahladnice vrlo brzo, vec zahladjuje!!!!
FOREVER
PFC No1

Pittsburgh

pre 15 godina

Iako navijam za Partizan, uopste ne radujem porazu Zvezde, jer bez jake Zvezde nema jakog ni Partizana, i obrnuto. Inace, dzaba nam radovanje tituli, kad ce posle da nas tuku treceligasi iz Poljske i Ceske.

todos

pre 15 godina

Toliko je Borac dobro igrao, da me cudi zasto im je ovo tek prva pobeda. A buduci sampion je cabrirao u Cacku. Jeste se ponadali...

medjutim

pre 15 godina

U slučaju pobede, "crno-beli" bi ponovo stekli sedam bodova više od drugoplasirane Vojvodine, deset od OFK Beograda i 11 od Crvene zvezde.

A Javor nista? Javor je ispred Ofka i zvezde..

FaNsTe DjAsMu

pre 15 godina

Samo neka zvezda nastavi ovako da melje svoje protivnike i mi necemo imati nishta protiv toga...Jel tako Grobari??? =)

Vecheras gazimo "Zhirafe"!!!

NAPRED PARTIZAN!!!

grobarce

pre 15 godina

Gledao sam utakmicu preko zvezdinog sajta.Zvezda jeigrala ocajno a samo je Koroman natrenutke odigrao neku dobru akciju.Danima citam komentare de li ja koji su poleteli ali sve dolazi na svoje mesto. PARTIZAN SAMPION!!!!

Ivan33

pre 15 godina

Neverovatno, umesto da pobedimo i smanjimo zaostatak (siguran sam da ce grobari da kiksnu u jednoj od naredne tri utakmice), naredne tri dobijemo kod kuce,....omogucujemo im da veceras rastereceno udju u utakmicu, kao i u svaku narednu....jos jednom neverovatno!

Janevski - Limeni

pre 15 godina

Nenaaaade, Nenade....dodaj, ooooopaaaaa....igraaaaaaaaaaaaaaaaaaj....
oooopa, ooooopaaaa...

Pa Ognjene udji...
Ognjeeeeeeneeeeee....

Joj, jbm vam sve, ne radite ono sto sam vam rekao...

Svima cu noge da vam polomim u utorak na treningu!

raky

pre 15 godina

jos ni jedan se nije javio!?
a jbg,ti veliki navijaci i negledaju utakmice ovog nazovi kluba,nego samo utakmice evropskog partizana,koji je ma kakav bio,koliko utakmica dobio i koliko izgubio, ipak EVROPSKI klub. i svi gledaju njegove utakmice,cak i ako ne navijaju za njega (Boze,oprosti im,ne znaju sta cine)...i svi imaju sta reci o utakmice ovog velikana!
jbg,za dobrim konjem se dize prasina,a ne za ovim...nazovimo ga klubom,koji je nekada daaaaavno nesto znacio u bivsoj jugi i evropi,dok su svi najbolji igraci morali igrati tamo,ako nisu hteli na goli otok

Darko

pre 15 godina

Ima jedna zanimljiva prica koja kruzi za ovog malog Lazovica!

Tokom leta, dok je trajao prelazni rok, bas se crvena zvezda raspitivala za njega! Posle jednog sastanka uprave Borca i crvene z, decko sutra dan dolazi na trening (Borca) u dresu PARTIZANA!

Toliko o njemu! A toliko i o vama!

Slaninar

pre 15 godina

Ljut sam na B92. Recite mi razlog zasto stoji ovaj naslov, a ne poraz Vose u Beogradu. Vosa je po poziciji i organizaciji i stabilnosti daleko iznad Zvezde.

Janevski - Limeni

pre 15 godina

Nenaaaade, Nenade....dodaj, ooooopaaaaa....igraaaaaaaaaaaaaaaaaaj....
oooopa, ooooopaaaa...

Pa Ognjene udji...
Ognjeeeeeeneeeeee....

Joj, jbm vam sve, ne radite ono sto sam vam rekao...

Svima cu noge da vam polomim u utorak na treningu!

Vlada

pre 15 godina

Ja ne mogu da verujem, da protiv Zvezde rade i dalje Dule Vujosevic, Tole Karadzic, UNICEF, Barak Obama, Kofi Anan, Cune Gojkovic, Antanta, opet ste ukrali pobedu i pobedili svetskog prvaka...

Ova liga se vise ne moze trpeti, ovo je zavera Javora, Borca, Partizana, Vojvodine, Cukarickog i ostalih protiv najbolje ekipe svih vremena i najboljih navijaca suncevog sistema...

tuse

pre 15 godina

Uz Moravu vetar duva a Lazovic tajnu cuva :)))))
**gani jer vam zahladilo???
Bicete na - 11 posle 19.30 veceras:)))))))

Crno-Beli!!!!!!!!!!!!!!!!

padaju Real i Jagodina

pre 15 godina

A jeli ko se to nama smejao sad u nedelju a? Hahahahaha jel smo vam lepo rekli da je utakmica sa OFK-om namestena. Vi i vase petarde hahahaha a posebno bi pozdravio ZVEZDASICU i njene uvek "realne" komentare tipa "mi i bez tima delimo petarde a sta bi bilo da tek imamo tim" hahahaha joj kako mi je milo, odo sad da hasam neshto pa na JNA...

kit-kat

pre 15 godina

Evo stize leto...
Brzo otopljava...
Od sutra -6...
-3 -2-1...
Posle...
Cao zurim...
Samo napred Zvezdo!!!!
(Lepi Fika, 28. oktobar 2008 15:09)

"Cao, zurim!", rece Lazovic u Cacku i Borac belezi PRVU POBEDU u prvenstvu!

Stize leto?... kupi kalendar ;)

Miki

pre 15 godina

Ako je onaj slucajni gol Koromana od subotu po oceni domacih 'novinara' najlepsi gol sezone, onda je ovaj Dr Moov najlepsi u ostoriji fudbala

Joj što mi je milo, em drago...

pre 15 godina

**gani, ako vas može utešiti: Gol vam dade Grobarčina, najveća u Čačku i okolini, momak po imenu Darko Lazović koji će, ako Bog da, uskoro obući i najdraži dres! Bićete vi za par sati opet "dvocifreni" (-10 i više)u odnosu na nas...I takvi ćete ostati sve do kraja prvenstva! NAPRED PARTIZANE JEDINI!
P.S.
"Zvezdašiceeee"...gde si lutko, šta nam radiš? Hoćeš maramice da ti damo? Hajde napiši koju reč "po čačanski", da se malo zabavljamo.

ciganska je tuga pregolema

pre 15 godina

buhuhuhu...CHIKA TOLE NAMESTIO...BUHUHU...MI JEDINI POSHTENI...BUHUHU...KRIV JE PARTIZAN...BUHUHU...SUTRA BARI NA SOS-u...BUHUHUHUHUHU!

igor #5

pre 15 godina

Eto i to se desilo, da u jednom kolu izgube i drugoplasirana Vojvodina, treceplasirani OFK i petoplasirana Zvezda, a prvoplasirani tim tek treba da odigra svoju utakmicu.
Dolazimo do dva totalno kontroverzna zakljucka, ili je nasa fudbalska liga postala izjednacenija po kvalitetu,a samim tim i regularnija ili je Predsednik FSS toliko mocan da bas sve sudije drzi pod svojom kontrolom i sve moze da uradi???
Licno ja sam privrzeniji prvoj varijanti i zaista mislim (ne uzimajuci u obzir kvalitet fudbala) da nasa liga i sudjenje u ovoj sezoni ide na bolje i da je sve manje moguce uticati na sudjenje, a samim tim i na rezultat.
Kakvo je Vase misljenje???

prolaznik

pre 15 godina

njanjanja, naglo otopljenje, njanjanja, sapmdorija, njanjanja, stala vam CUKA, njanjanja, Tole na putu, njanjanja...

ej bre ljudi pa vi se radujete kada pridjete na -8..

Partizan Forever!

pre 15 godina

Kakav gol je dao Moreira sto je ono ljudi!!! Ostalo ne bih komentarisao jer smo mi vec odavno osvojili titulu. Sad nam ostaje samo da uzivamo u ovakvim golovima

GROBARČINA

pre 15 godina

@ZVEZDASICA ti da znaš šta je ljubav prema klubu ne bi navijala na sajtu B92 :) Ljubav prema klubu ti je ono za druge se navija PARTIZAN se voli... Još jedan javni čas ljubavi prema klubu i u svetu poznate škole navijanja počinje u 20:45!

Jagodinac

pre 15 godina

Jedan moj drugar je jedva dočekao prošlonedeljni poraz Partizana da mi pošalje poruku: čuk , čuk , čuk(nem)arički...E , sada ja njemu ( i ostaloj braći) : prc , prc , BORAC.....HAHAAHAHAHAA ponadao se i on , siromah....HAHAHAHAAHAHA

Matija

pre 15 godina

Samo na brzinu da se javim !

Evo me iz Hrama...praznicna atmosfera !

Trebali ste samo da dodjete i da vidite gol Moreire !!!

Vidi se lagani izlazak iz krize...ohrabrujuce pred mec sa Stugartom !

Svi dosta dobri...izuzev Bambija, Pauna i Bognovica (za ovog zadnjeg ne znam kojom magijim treba da postigne gol )

Dosta stativa...precki...svega...moglo je biti najmanje 5 komada...al' nema veze...bitno je da se nazire igra i bez Zuke !

Pozdravljam sve...zrtvovao sam HRam za Pionir...jbg..moram devojku da vodim na Queen ! :D

Pozdrav za sve Grobare !

GROBARKA

pre 15 godina

Ah, kakav divan dan!
Jos jedna pobeda Partizana u fudbalu, pobeda nad velikim Realom u kosarci,divno navijanje..a onda kao slag na torti krstarenje forumima i citanje isfrustriranih poruka navijaca, npr “ZVEZDASICE”…
Dok sam ja danas uzivala gledajuci nase velemajstore, aplaudirala Moreiri na svakom potezu posebno na onom fantasticnom golu, ona je kuckala svoje besne porukice.
I dok sam sa velikim zadovoljstvom ispratila neke od njenih redova, negde u podsvesti motalo mi se pitanjce- koji po redu je danasnji poraz Zvezde, i da li je to mozda posledica umora Zvezdinih fudbalera posto igraju toliko evropskih utakmica ove godine:))
A sad odoh na spavanje da sanjam poteze Moreire, Diare, Ljajica i ostalih nasih doktora koji su me u zadnjih godinu dana nebrojeno puta podsetili zasto toliko volim Partizan, Hram,moje Grobare i da se u Humskoj UVEK igrao lep fudbal..

mojsije

pre 15 godina

Jel komsinice a sta ste ono pisali sve juce te otopljenje..te Zvezdana sampion, izgleda da treba dobro da se OBUCETE, zahladnice vrlo brzo, vec zahladjuje!!!!
FOREVER
PFC No1

XXL

pre 15 godina

Mislim da ovakvo izveštavanje nije objektivno. Naslov nikako ne bi trebao da bude "poraz Zvezde u Čačku" nego još jedna pobeda Borca ili tako nešto....
Naime, niti je neko iznenađenje što je Zvezda izgubila, niti je neka velika vest što je klub koji je igrao u Kupu UEFA pobedio tim sa sredine tabele Jelen super lige, jedino za neupućene i previše ostrašćene.
Sramota

GROBARČINA

pre 15 godina

@Pazi ja iz Hrama mogu da stignem kući jako brzo! Ti ne znam odakle si ali iz Čačka kući ne stižeš za nekoliko minuta/sati, odatle mi pravo da ti kažem da navijaš po sajtovima! Ljubav prema klubu ti možeš da okačiš mačku o rep,jer vi vašu ljubav pokazujete razbijanjem šoferki, i prebijanjem vašig igrača! Aplauz od mene za vas! Isto tako koliko si se uhvatila za bojkot govori samo koliko imaš godina i koliko aktivno pratiš fudbal! KOliko se ja sećam bilo je neuspeha i u košarci, i u fudbalu i pre tog bojkota, ali se ti toga izgleda ne sećaš, verovatno si bila jako mala! Žao mi je što neke svoje komplekse moraš da lečiš ovde, ali nekome je život majka nekome maćeha! A i ko gubi ima pravo da se ljuti, uvek bilo! I na kraju vi uvek živite u nekoj prošlosti, neki Bari, naš bojkot... Mislim svaka ti čast, sad će vam još malo pustiti Bari na TV-u, ali moraš malo da se prešaltaš i na sadašnjost! A ako neko voli klub, i ako neko je primer kako se klub voli, to su Grobari! Ti ako misliš da nas vređaš sa tim pominjanjem bojkota, jako se varaš, bojkot je i nastao zbog ljubavi prema klubu! Kako? Jednostavno mi ne trpimolopovluke u našem klubu i želimo mu samo najbolje! Ovi trofeju su rezultat tog bojkota! Dok vi vaše lopove veličate i tražite nazad...

popara or

pre 15 godina

VOLIM TE ZVEZDO ali skroz si razocarla i slobodno mozemo da se oprostimo od titule......igraci "hvala" na svemu, uspeli ste da nam **bete majku svima koji volimo CRVENO BELU boju...sramota

raky

pre 15 godina

jos ni jedan se nije javio!?
a jbg,ti veliki navijaci i negledaju utakmice ovog nazovi kluba,nego samo utakmice evropskog partizana,koji je ma kakav bio,koliko utakmica dobio i koliko izgubio, ipak EVROPSKI klub. i svi gledaju njegove utakmice,cak i ako ne navijaju za njega (Boze,oprosti im,ne znaju sta cine)...i svi imaju sta reci o utakmice ovog velikana!
jbg,za dobrim konjem se dize prasina,a ne za ovim...nazovimo ga klubom,koji je nekada daaaaavno nesto znacio u bivsoj jugi i evropi,dok su svi najbolji igraci morali igrati tamo,ako nisu hteli na goli otok

LJULJAJ JAVORE !

pre 15 godina

U slučaju pobede, "crno-beli" bi ponovo stekli sedam bodova više od drugoplasirane Vojvodine, deset od OFK Beograda i 11 od Crvene zvezde.
SAMO MI I DALJE NIJE JASNO ZASTO JE NOVINAR KOJI JE OVO PISAO PRESKOCIO TRECEPLASIRANI JAVOR IZ IVANJICE ??? MOZDA NISMO JOS UVEK POTUKLI DOVOLJNO "VELIKIH" ?!

ima Boga

pre 15 godina

Tako vam i treba .

Al ste se raskokodakali kao da vi igrate svemirski fudbal.

Nista bolje nije moglo da vam se desi .

Nemate vi pojma o fudbalu.

Svesni ste i sami ali se pokusavate utesiti nekim Partizanovim remijem .

Dokle ste spali , na najnize grane moguce.


Dno dna .

Ima Boga

grobari '67

pre 15 godina

Ima vremena, kad Dan Tana postane predsednik, sve ce doci na svoje mesto. Cvece ce biti u vazama, automobili ce imati sofersajbne, a Koromanov obraz nece biti crven.

Balansero

pre 15 godina

Nadam se da mladjani Lazovic nece biti kaznjen zbog nediscipline i nepostovanja trenerskih zamisli na terenu.

Ko mu je rekao da sutira na Zvezdin gol!?
Omaklo mu se verovatno. Zaboravio protiv koga igra.
Mlados ludos.

Slaven

pre 15 godina

2+2=5.... verovali ili ne, ovo sigurno je mnogo pametniji komentar nego bilo koji sto je ona lastis cura (ZVEZDASICA) dala :)

pozzzzzzzzzz svima Grobarima!!

MARKO

pre 15 godina

ZVEZDASICE.... nije mi jasno kako te ne mrzi da toliko pises i pravis se, da se rauzmes kao u nesto...o bodrenju tvog voljenog kluba necu nista da kazem...dodji na JNA ili u pionir da vidis sta je ono sto vi nemate... ljubav prema klubu, ne navijanje vec ljubav...ne znam koliko imash godina ali ako se secas pokojnog Duska Radovica on je to kroz slogan ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI najbolje oslikao kroz te reci... mi smo uvek bili u manjini u odnosu na vas ZVEZDASICE...ali vi nemate Hajduk-Partizan 1:6, nemate utakmicu protiv makabija kada smo gubili 40 razlike a cela hala peva 2 sata posle utakmice kao da smo pobedili... o poslednjih par godina necu da pricham...vi ne bodrite svoj klub vi manipulisete kroz razne medije sa njim...Tako da ZVEZDASICE nemoj bar danas da se javljas...znam da ti je tesko ali to je problem svih vas ZVEZDASICA

1187

pre 15 godina

bilo je lepo citati komentare u nedelju.sampioni,mi stizemo,mi gazimo,mi smo ekipa,ali tole karadzic ne spava.sigurno je napravio neku zaveru i u cacku.jer je nemoguce takva sila izgubi od "jadnog"borca.a u nedelju mi nisu bili najsmesniji gani,najsmesni je bio njihov trener koji nije bio zadovoljan sa pet gola i kako nikako nije zadovoljan s efikasnoscu.izgleda da su i taj segment popravili

Mark0 Grobar

pre 15 godina

moreiraaaaa...e tek sad smo zakucali na -11 :D hahahah kada budete imali ovakvog igraca i kada budete dali ovakav gol onda ce to verovatno biti u nekom naucno fantasticnom filmu!!!!!!!! ahahahhaha

baxuz

pre 15 godina

Doktore,hvala.
Hvala sto namestas kicme. `odali bi grbavi. Hvala ti sto si poverovao u Partizan. Licili bi na cirkus. Hvala ti sto volis da metnes komsinici. Mogli bi da nas dobiju. Hvala ti ako potpises novi ugovor. I ako ispadnemo iz lige. Hvala ti za sve... Vreme je za zastavu Gvineje Bisao i Portugala...

Cao ZVEZDASICE

pre 15 godina

Ma ne zanimaju me ovi ostali komentari.................CEAM ZVEZDASICU................zanima me sta li sad misli,pa naravno TOKIO I BARI,NOVA TRAVA,MARAKANA I tako to.HEHEHEHEHEHEHE

ZVEZDASICA

pre 15 godina

sta u mom komentaru nije realno? Po tebi nije realno sto sam napisala da mi bez tima podelimo i po koju pedardu dok vi....? Pa vi niste u stanju vise od dva gola da postignete ni protiv Jagodine na JNA!!! I sada kazes da nisam realna? Vi ste ti koji ste pricali i jos uvek pricate kako nemamo igrace,imamo samo travu,a vi ste jaka velika evropska ekipa! I onda vas boli kada neko napise takav komentar? Pa vi da ste neki veliki tim,vi bi se prosetali kroz ovu nasu ligu!! Tako ste i pricali zar ne? A vas ponizi italijanski fenjeras,na sred JNA vam bod uzme Javor,Cukaricki vas opet ponizi i porazi i sada velicate pobedu protiv PAZI JAGODINE!!!Izvini,jesam zensko,ali mogu da shvatim da neko leti visoko na osnovu izjava da nema ekipe koja moze bod da vam uzme bod pa vas ubije JAVOR i CUKA ili kada pricate kako ce te da docekate prolece u Evropi pa vas pobedi ekipa koja nema jos ni jednu pobedu u sezoni!! Gresim kada kazem da ste samo jedna prosecna ekipa koja je dobra samo za nasu ligu? Mi ipak ne letimo visoko jer smo svesni sta su nam uradili od ekipe i zato nemoj da vas boli sto posle svakog poraza i dalje bodrimo nasu Zvezdu,i sto se vama smejemo posle svakog kiksa!!

Kamenko Katich

pre 15 godina

Posle kratkotrajnog otopljavanja, Miholjsko leto se završilo. Temperatura je -11, sa tendencijom daljem opadanja.

U evropi će biti vruće, ali Zvezdine navijače to svakako ne interesuje

pera zdera

pre 15 godina

eeeeeeeeee,a radovali ste se
porazu partizana od cukarickog.priznajte da ste se ponadali.titula titula slavice se titula...
p.s. gde igra zvezda veceras kosarku?

medjutim

pre 15 godina

U slučaju pobede, "crno-beli" bi ponovo stekli sedam bodova više od drugoplasirane Vojvodine, deset od OFK Beograda i 11 od Crvene zvezde.

A Javor nista? Javor je ispred Ofka i zvezde..

boki

pre 15 godina

Ocekivao sam barem nerasen rezultat ali ovako je ispalo jos bolje.Znalo se da su Borcu neophodni bodovi ali da bas pobede to nisam verovao.Bravo CACANI

FaNsTe DjAsMu

pre 15 godina

Samo neka zvezda nastavi ovako da melje svoje protivnike i mi necemo imati nishta protiv toga...Jel tako Grobari??? =)

Vecheras gazimo "Zhirafe"!!!

NAPRED PARTIZAN!!!

Grobar a uz to i Čačanin

pre 15 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA

E što mi je drago što ovo proleće stiže pre zime.

Na kraju krajeva zašto samo meni u Rusiji da bude minus

grobar novi sad

pre 15 godina

@zvezdasice....dobra i pomalo postena....hehehehhe...veceras je tvoje vece vidim.....teku,teku suze jedna drugu stize daleko si mili(-11) eh sto nisi..blize....CACAK CACAK SUMADIJSKI ROKENROL TO JE ZIVOT MOJ I TVOJ OJ MRAVO OJ...ma necu vise....dosta je....ipak si ti dama!

grobarce

pre 15 godina

Gledao sam utakmicu preko zvezdinog sajta.Zvezda jeigrala ocajno a samo je Koroman natrenutke odigrao neku dobru akciju.Danima citam komentare de li ja koji su poleteli ali sve dolazi na svoje mesto. PARTIZAN SAMPION!!!!

naka

pre 15 godina

Danas,ko nije gledao igru MILIJAŠA taj ne zna šta je propustio...Taj POJEDINAC NIJEDAN PAS NIJE mogao da da,a presecanje igre mu nikad i nije išlo.Pogledajte samo kako je pokušao da preseče napad Borca kod gola.SVAKA ali baš SVAKA lopta mora da se preda toj NEZNALICI na overu.Podsetiću na činjenice.Januar 2007-Dolazak KOROMANA,ODLAZAK BAJEVIĆA I ULAZAK U TIM NEPONOVLJIVOG MILIJAŠA...Od tog trenutka svi su se menjali,STRANCI najureni,Ali MILIJAŠ I KOROMAN SU UVEK IGRALI.REzultat toga su DVE NAŠE NAJCRNJE GODINE gde su oni GLE ČUDA najbolji igrači(GUROVIĆI DVA).Ovo pričam iz razloga što je srednji red kičma savremenog fudbala.A tu su MILIJAŠ;KOROMAN I BOGDANOVIĆ...Bože...Svaki put kad je na Marakani bilo više od 5000 ljudi MILIJAŠ je IZVIŽDAn a sad njegov dres je na AUKCIJAMA!!??Svaka lopta njemu...I direk bi bio korisniji...A najlepša je izjava-Loše igramo već godinu i po ALI MENI JE NAJZNAČAJNIJE DA SAM BIO STANDARDAN I KOD BOŠKA I KOD KOSANA I KOD MOG DRUGARA JANKOVIĆA A VIDIM I SAD...BOŽE,POKLONITE GA!!!

Xwave

pre 15 godina

(ZVEZDASICA, 29. oktobar 2008 20:45)
Bolje je da igramo nereseno sa Javorom nego da izgubimo.

Kroz ligu ne mozemo da se prosetamo zato sto je to skoro nemoguce i veoma je tesko u ritmu sreda-subota da se odrzi konstantna forma i da se svi pobedjuju, a ako bas hoces da znas Partizan je zavrsio sezonu 2004/05 bez ijedne izgubljene utakmice.

Sampdorija ima jednu pobedu i to u ligi koja je nazalost mnogo puta jaca od nase .

I da, mi smo jedan prosecan klub koji je primio najamanje, a postigao najvise golova u dosadasnjem delu lige i koji posle 10 kola bezi najblizem pratiocu sedam bodova, a svima ostalima osim Javora bezi dvocifrenom razlikom.


Tako da sledeci put nemoj napamet da pises, nego malo pogledaj cinjenice.

ja

pre 15 godina

nikada te niko voleti nece ko sto te volim jaaaa
dijaraa dijaraa ubico ***gana
@ZVEZDASICA
ok mi smo prosecna ekipa za evropu a vi ste ispodprosecna ekipa za drugu ligu a evropu necete videti ni sledece sezone jer se necete ni u inter toto kup plasirati pa ces opet da pucas od muke kao sto i sad pucas i da ostavljas svoje "realne" komentare a to sto odgovaras na svaki komentar upucen tebi pokazujes koliko si iskompleksirana od partizana a o tvojom poznavanju fudbala necu ni da komentarisem "realna" si hahah

Pozdrav za sve Grobare
TITULA TITULA SLAVICE SE TITULA PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA SRBIJA!!!!

GROBARČINA

pre 15 godina

Meni taman na ovih +11 ne znam za ZVEZDASICU! hahaha Kako i ona sama kaže pobedi Partizan, pa šta? Imala je dečka Grobara, pa šta? Pukne žlezda i u Čačku, pa šta? hahahaha

grobari 1970

pre 15 godina

Zbog ovakve bedne Zvezde Partizan ce da uzme titulu a Jokanovic ce jos i da ispadne trener! To je najlosiji trener u istoriji naseg kluba i sa njim nikad u Evropi necemo nista uraditi!
daj da se organizujemo i da oteramo neznalicu iz kluba!
Neka preporuci svaki grobar koji se slaze sa ovim!

BRANKO

pre 15 godina

De-li-je kako Cuka?Od ovolikih trauma koje vam priredjuju vasi ljubimci tesko da ce neko od vas doziveti tridesetu godinu zivota!Obucite se dobro za cetiri sata meteorolozi su najavili naglo zahladjenje!-11C!

Cacanin, zamalo

pre 15 godina

A vi kako te ???
Mora du su momci iz zvezde izgubili zbog zakasnjenja isplata plata...
A na vest da je Gaj profesionalac i da zato nece da plati kaznu koju mu je odredio klub zbog nedolicnog ponasanja na derbiju je VELIKA SRAMOTA...

GROBARČINA

pre 15 godina

Da zaboravih malopre da kažem u vezi sa ljubavlju prema klubu! Koliko ja znam vi imate i KK zvezda iliti sledeća sezona! Gde su ti navijači? Oh da i oni vole zvezdu! Samo se ne cimaju da dolaze do Pionira jbg!

Igor

pre 15 godina

Ej komsinice,priznaj da si pomislila da ima nade. Brine me tvoje zdravstveno stanje. Cas toplo cas ladno. Da nisu valunzi?

Vama niko ne moze da pomogne.
Puno pozdrava Dzaji i Savicu (Koroman & Subasic)HHHHAAAAAAHHHHHAAAAAHHHHHHHAA

ninja

pre 15 godina

Sta je be znam da ga je moreira dao gol koji nije vidjen odavno takav gol,ali takve golove zvezda je davala skoro na svake utakmice od 45 do 93,a vi za jedan gol koju dao moreira dizete ga u nebesa kao on jedini u istoriji fudbala u sfrj dao najlepsi gol njegov gol nemoze da se meriv s piksijevima prosineckima dzajevicevima pa i kod vazeg manceta i bobeka ko su jedini igraci koji ih znam iz partizanove istorije i mijatovica isto ga znam kao dobrog igraca ali ipak zvezda je ta bila glavana i evropi i u reprezentaciji mi smo u vek imal 7 igraa u reprezentaciju a vi?
(Alvin, 30. oktobar 2008 10:24)
Sinko, kojim ti jezikom govoriš!?

grobar_brisel

pre 15 godina

sta je **gani sad ? sto se ne javljate? smejete se nesto nama ....zreli ste za drugu ligu,vojvodina je klasu jaca od vas !!! napred partizan da zabelezimo pobedu nad jagodinom i na + 11 popnemo ...napred grobari !!!

Momcilo

pre 15 godina

Bravo Napredak. Samo napred. I naravno bravo Borac. Pomislili gani posle OFK-e da su jaki. Nisu ni svesni koliko je jaka nasa liga. Evo Napredak je dokaz. Pobedili Cuku a Cuka pobedio SAMPIONA. A sada SAMPION jos da pobedi Jagodince. Mada tu nece biti problema. Gosic vec napravio uvertiru za poraz. Bas kao protiv Zvezde.

RazoČArAN

pre 15 godina

Gledam rezultate naše Super Rogate lige i ne verujem...
Isto tako nisam verovao dok sam gledao jad i bedu utakmice moje Vojvodine na Banjici...
Viče onaj jadnik Radojičić, ali nema ko da ga čuje. Rad ni kriv ni dužan pobeđuje, a od Vojvođanskih zvezdica - niko da se uzbudi, al ni malo.
Posle 70-tak minuta nisam to mogao više da gledam - pa sam se pokupio sa stadiona...
To u životu nisam uradio, al za sve ima prvi put...
U prošlom kolu vode protiv OFK Bgd, nameste im dva gola, promaše dva penala - al su bar igrali. Koliko je OFK dobar pokazuje 1:5 sa Zvezdom i 0:1 kod kuće sa Javorom...
Jedina ekipa u našoj ligi je Partizan, ovo sve ostalo je promućkaj i prospi...
Moji Vojvodinaši će sad da se okrenu kupu koji im je od početka prvi na pameti, JAVOR treći, Zvezda nikad smešnija...
JADAN JE TO FUDBAL - pa se pitajte zašto su prazne tribine!!!
TUGA...

z

pre 15 godina

Zvezda je leglo korupcije i nepotizma gde navijaci i veterani ostvaruju svoje interese pod maskom udruzenja gradjana ali uz pasivnost nas iskrenih zvezdasa. Broj igraca i trenera koji su prosli kroz klub dovoljno govori zbog cega Zvezda sada postoji. Nezakonitosti i nepravilnosti u Zvezdi koje novinari ne znaju ili ne smeju da iznesu u javnost su toliko ocigledni da drzava svojim necinjenjem postaje saucesnik. Steta je nesaglediva jer su generacije mladih ljudi koji su kroz sport trebali da nauce zdrave zivotne principe upropasteni. Nisu u pitanju samo navijacke strasti - buducnost kvaliteta srpske populacije je u pitanju! Pravda za fudbal, igrace i trenere.

matofi

pre 15 godina

opet poraz Zvezde.Jedino sto ostaje da se nadamo porazu Partizana da mi grobari nebi slali ponovo neke cajeve za izlazak iz depresije

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Zvezdo znaj da ludo volim te,da ne mogu dana bez tebe,srce svoje sam spremna da ti dam sto za tebe ludo udara!!!! ZVEZDA JE ZIVOT,OSTALO SU SITNICE!!!!!!!

mikamitrovic

pre 15 godina

mora da je teren bio losiji... :)

u svakom slucaju interesantna sezona. pokazalo se da niko nije nepobediv. do kraja ima jos puno da se igra.

nama opet toplo... :)
videcemo + koliko :)

TUSE

pre 15 godina

Jao kako su nestabilne ove temperature i meteorolozi!!!
Veceras oko 19.30 rekli su da ce biti -11 stepeni a to je vec hladno?je li DE-LI JE?

ha ha ha

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

Jesam reko da zvezda puca u Cacak,jesam reko da zvezda ne moze protiv evropskih klubova.............
A ponadadali se momci proslo kolo.....................hehehehehehe


Napred PARTIZAN,Napred BORAC...........

мик

pre 15 godina

Шта рећи. Можда се млађани Мишковић уплашио ових победа па наредио својим играчима ( Короман, Лазетић итд ) да успоре мало. Где баш сад да се разиграју а таман му је добро кренуло, да за мале паре купи тај клуб. Све у свему ако победимо Палмине Жирафе, титула је на видику.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Vidim da neki spominju ZVEZDASICU,ali dzaba vam jer sam ju uz MOJU ZVEZDU uvek i kada gubi i kada bobedjuje!!!! A da li znate zasto? Zato sto sam DELIJA!!!!! Vas nije bilo nigde kada dve godine niste uzeli ni jedan trofej,kao strajkovaliste,ha-ha!! Ja sam tu, uvek cu biti uz moju zvezdu jer ja volim moju ZVEZDU za razliku od vas grobara koji samo navijate za vas partizan!!I za kraj da ne zaboravim:Zvezdo znaj da ludo volim te,da ne mogu dana bez tebe...... ZVEZDA JE ZIVOT,OSTALO SU SOTNICE!!!!!

ipak je daleko i drugo mesto

pre 15 godina

Dal je moguce da NEKADA mocna Zvezda ovako prosipa bodove.Posle brilijentnog odigranog meca protiv ofk da ovako prospu sve.Ja sam i prosli put rekao da borba za titulu nije gotova,ali posle danas neznam sta vise da mislim.Moze da se razume los dan i sve ali kako ne moze Ivic ili bilo ko iz uprave da im kaze pre meca nezanima nas kako ali danas morate da pobedite kao sto to prica Murinjo svojim igracima.Meni se cini da pojedini igraci nisu svesni da igraju u Zvezdi.Sve u svemu ostaje mi da se nadam da ce na prolece da bude bolje ako Ilija selektira tim.I na kraju uvek bitan zivotni moto;NIKAD NE ODUSTAJ!!!!!!!!

Moreira???

pre 15 godina

Ah, moja mila GROBARKO!
Fudbal je igra čudnovata... ne navijaš samo jednu sezonu, već pratiš svoj klub od rodjenja do smrti.
Znači, ZAUVEK.
I, šta onda biva?
Shvatiš da svi prolaze kroz ponore i uspone, a da se upravo USPONI najviše mere...
Zaključak?
Vaši usponi su NAŠE skijaške DOLINE!
Pa, kad bi se navijalo za svoj voljeni klub samo jednu sezonu, ja bih se odmah odrekao Zvezde!
ALI, navija se za klub CEO ŽIVOT, lepotivce moja.
I onda se zbrajaju svi uspesi i neuspesi.
Hoćemo li dalje?
Vi ste BILI I OSTALI DRUGI klub u Srbiji! Po čemu? Po broju navijača! je l' treba još? Po trofejima u domaćim prvenstvima i kupovima. Je l' treba još? Po medjusobnom skoru! Je l' treba još?
Ne samo to, nego ste sramota Srbije obzirom ko vam je bio prvi i glavni predsJednik!
Trofeji u Evropi/svetu? Halo, molim?
Ali, neka, nema to nikakve veze. Važno je da je DANAS Moreira dao evro-gol! :-)
Ma, super, imećate čega da se sećate kad dodje penzija. Kao i mi. Uz malu razliku, naravno.

zvezdas_lux

pre 15 godina

ova liga pocinje da mi se svidja !!!DELIJE NE VREDI SE NERVIRATI!!! NEMAMO IGRACE .BUNJA NAS UNISTIO I STA JE TUJE BEZ SEKIRACIJA!!! JUGA KADA DODJE BICE 100 PUT BOLJE

Komsija_preko_Drine

pre 15 godina

Ej moja Zvezdo rastuzi me totalno , a taman pomislih da si krenula :(
P.S Miskovicu daj premije Jagodini da otkine bar bod na armijskog pasnjaku :D!
Miskovic + Den Tana + Cepter + Bingulac + Jugovic = Fudbalska mafija!
Dokle bre treba na strani kapital !!!!!

Giovanni

pre 15 godina

Ovim mucenicima iz Ljutice Bogdana ne leze ekipe iz krajeva gde je dobar krompir.Od sada moraju da paze kako prelaze preko ZEBRE.

Sa strane!

pre 15 godina

ZVEZDASICE Svaka cast na komentaru!!!!!!!!!!Lepo si im spustila svima,i potpuno si u pravu!! Stvarno nemam reci za grobare.Procitajte njen komentar jer je to prava vasa slika! Iz Vojvodine sam,ne voli ni patizan ni zvezdu,ali delije sram vas bilo.Devojku napadaju celo vece,njoj svaka cast koliko se trudi da ni jednoj grobarskoj CURICI ne ostane duzna,daj ljudi umesajte se malo!!!Da je navijacica VOSE ni jedan vojvodjanin je ne bi ostavio samu sa ovim grobarskim navijaciCAMA.U to buditte sigurni. Godinama pratim komentare,ovakvog navijaca kao sto je ZVEZDASICA nisam video ni kod delija ni kod grobara.RESPEKT!!! Pocecu da simpatisem zvezdu zbog ove devojke!Pozdrav za zvezdasicu i samo nastavi tako!!Grobari sta da vam kazem,SMESNI STE!!

Krusevac

pre 15 godina

Pobeda Napretka posle ne bas najbolje igre, ali svi se nadamo da je ovo pocetak pobednicke serije. I pored svega interni problemi u klubu i dalje ostaju jer ljudi iz uprave hoce da odvedu klub u drugu ligu da bi ga kupili za male pare.

satarash

pre 15 godina

Bravo Borac, bravo Rad, bravo Javor...
Partizan i Zvezda handsdown...
valjda ce pasti i te dve poslednje komunisticke tvorevine u skorije vreme. Sutra ce Borac biti na naslovnim stranama svih dnevnih listova, jer je pobedio Zvezdu, bas kao sto je bilo i sa Cukrarickim. Drugacije ne moze. Toliko nam je drzava obojena sa ova dva kluba da bih voleo da meteor padne i na Marakanu i na JNA!
a i ova Vojvodina.... Mutno je sve ovo braco Srbi!

eskorijal

pre 15 godina

Ej, velika zvezdasice, trebalo je da budes u mIlenijumu prosle godine i na mnogim drugim basket tekmama, pa i na fudbalskoj utakmici sa Sampdorijom, da vidis kako se klub voli i u porazima!!! A od vase podrske, kada se gubi, vasim igracima jos uvek bride obrazi! Bojkot kosarke, dok uprava nije dovela trenera i dva igraca, i sad je sve zaboravljeno! Jel sada vidis koliko ste sitne duse! Smejali ste se posle Sampdorije, sada izdrzite to sto vam se desava stoicki! Mi jesmo izgubili od Italijanskog fenjerasa, ali vi do ovih utakmica niste ni stigli, zato sto vas pobedjuju nasi fenjerasi i fenjerasi sa Kipra!!! Zao mi je samo sto su ti i kosarkasi Partizana pokvarili vece, znam da si cekala da se tu smejes, ali... I ne pricajte mi o pobedi nad Realom od dvadeset razlike u basketu, kada je Real bio prosecan klub, u vreme dok se Partizan nosio sa tada mocnom Barselonom, Estudijantesom, Tau-om, Huventudom... Jer, ako bas hocete, mi smo pobedili samo jedan mali Huventud, ali u mnogo vaznijem mecu od ovih koje vi pominjete... Pozzz, za sve ljude!!!

Grobar

pre 15 godina

Rekoh ja pre neki dan ovde kad j Partizan izgubio zvezdinim navijacima da im je bolje da ih i dalje nema ovde, jer ce videti vec u sledecem kolu. Oni ne slusaju! Jadni! Pa gde ste sada, svako kolo pre i svako sledece kolo.
Pssst!

posmatrac

pre 15 godina

steta za zvezdu sve je bilo u njihovim rukama,pruzili su solidnu utakmicu..najvise boli primiti ovakav gol..iz kontra napada i u poslednjih par minuta igre...

naselje

pre 15 godina

Ovo je sramota, sta to radite sa Vojvodinom! Dovedite nekog ozbiljnog trenera, napadacki orijentisanog, umesto sto nas z.... sa Bekvalcevim pomocnikom. Jos protiv Borca se, uprkos pobedi, videlo da to nece liciti ni na sta. Mnogo sam besan!

ZVEZDASICINA lekcija GROBARU!!

pre 15 godina

ZA CAO ZVEZDASICE Sta reci za lika koji ceka da mu jedna curica objasni da su toliko mali i da je za njih najveci uspeh poraz Zvezde,pobeda protiv Jagodine i pobeda u derbiju!! Docekao si moj komentar,a sada ga dobro procitaj i zapamti!! I da kao sto si i rekao TOKIP,BARI ali bato to je samo za velike,vi slavite Jagodinu i nas poraz,to je vas VRH!!!!

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Molio bi novo rukovodstvo Zvezde da jos prvog dana na poslu da oteraju ali bukvalno oteraju iz kluba:MIJAJLOVICA,SUBASICA,PEROVICA,BLAZICA,JAKOVICA.Pa ljudi oni su potpuno zalutali u fudbal,pa oni ne mogu igrati ni kod nas u Makedoniju u nekom drugoligasu ma ko ih bre dovede u nasu Zvezdu da nas ovako brukaju ko da su prvi put loptu videli.BOZE STA SMO DOCEKALI

Pittsburgh

pre 15 godina

Iako navijam za Partizan, uopste ne radujem porazu Zvezde, jer bez jake Zvezde nema jakog ni Partizana, i obrnuto. Inace, dzaba nam radovanje tituli, kad ce posle da nas tuku treceligasi iz Poljske i Ceske.

Banacanin iz New York a

pre 15 godina

Uvek sam bio Zvezdas,ali ovo je bre bruka.Dajte mafijasa nasu legendu Dzaju na klupu.O zaboravio sam tamo nisu debele pare,pa nije ni legende lud.Bolje biti gradevinar...

milos

pre 15 godina

sta zna dete (zvezdasica) sta je navijanje....proziva sto je javor dobio partizan, njih kao nisu? prozivaju za sampdoriju a oni ni do zreba nisu stigli( a kad vec stalno volite da pominjete istoriju da pomenem da su i vas na vrhuncu snage ugazili 3-1)...a onda im dodje tim koji nema pobedu i greje dno i pobedi ih, ali ona nastavlja kao da se nista ne dogadaja. Lepo je sto navijate za svoj klub kad gubi ali kad precesto gubi i trpi ponizenja a vi i dalje navijate koa da se nista ne desava i ne bunite se protiv onih koji vode vas klub onda sa vama definitivno nesto nije u redu. A i kad s bunite ne znate to na pravi nacin da uradite, isterali ste dzaju, doveli tajkune i stojkovica koji je covek lepo zapalio i ostavio vas mafijasima da upravljaju, a sad kukate da ga vratite...ne radi se to tako

Alvin

pre 15 godina

Sta je be znam da ga je moreira dao gol koji nije vidjen odavno takav gol,ali takve golove zvezda je davala skoro na svake utakmice od 45 do 93,a vi za jedan gol koju dao moreira dizete ga u nebesa kao on jedini u istoriji fudbala u sfrj dao najlepsi gol njegov gol nemoze da se meriv s piksijevima prosineckima dzajevicevima pa i kod vazeg manceta i bobeka ko su jedini igraci koji ih znam iz partizanove istorije i mijatovica isto ga znam kao dobrog igraca ali ipak zvezda je ta bila glavana i evropi i u reprezentaciji mi smo u vek imal 7 igraa u reprezentaciju a vi?

kap Nemo

pre 15 godina

Poruka za sve navijace Zvezde koji ovde pljuju po Partizanu kao losem klubu "E SAD ZAMISLITE KOLIKO JE ZVEZDA MUCENA i NESRETNA KAD JE TAKO JADNI PARTIZAN DOBIJE NA MARAKANI, SAMO ZAMISLITE TO!!!!"

Ivan33

pre 15 godina

Neverovatno, umesto da pobedimo i smanjimo zaostatak (siguran sam da ce grobari da kiksnu u jednoj od naredne tri utakmice), naredne tri dobijemo kod kuce,....omogucujemo im da veceras rastereceno udju u utakmicu, kao i u svaku narednu....jos jednom neverovatno!

todos

pre 15 godina

Toliko je Borac dobro igrao, da me cudi zasto im je ovo tek prva pobeda. A buduci sampion je cabrirao u Cacku. Jeste se ponadali...

boba

pre 15 godina

Zvezda se obrukala nema sta.I mora nesto da se menja u timu.Da ne sastavljaju menadzeri tim nego trener.Ali me nesto drugo interesuje.Kako to da B92 objavi svaki komentar u kome vredjaju Zvezdu i njene funkcionere a kad ja napisem nesto u vezi Partizana,istinu naravno bez vredjanja ne objave.Pisao sam jednom u vezi Grobara kako su nosili krstace po Bgd-u sa imenima Bjeke i Zeke a da ih sad velicaju i oni opet vode klub i to vecina zna i sl stvari u vezi Partizana.A znam da je jos takvih slucaja da nisam jedini kome ne objavljuju komentare iz ko zna kakvih razloga.Poz p.s. Valjda ce ovo objaviti :))

Stanica Stuttgart

pre 15 godina

jao, jao, jao, strašno sam se iznerviraoi i mnogo me BOLI što Subašić ili Kleo nisu dali gol danas! A toliko sam NADE polagao u ovaj tim!

E, moji grobarčići, talibančići, franjevci... znate šta mi je najveći plezir kada mi izgubimo i kada nam ide loše? Da čitam na B92 vaše komentare i "duhovitosti" (recimo, "hahahaha, zahladnelo opet"; i u tom stilu). I odmah mi bude BOLJE! MNOOOOGO bolje! Jer se setim zašto sam još daaavno počeo da navijam za Zvezdu, odn. zašto ste nam vi služili za podsmeh.
Za 35 godina NIŠTA se nije promenilo! Vaša IQ jedinica se i dalje zove Tumbas.

P.S. Zvezdašice, samo tako, lutko, nastavi da navlačiš "intelektualce" iz Padine, Pančeva, Ovče i Borče!Bože, kako se samo lepe! A svetski su tim. Zar ne?

Nikola

pre 15 godina

Pobeda Napretka je bila zasluzena i pored ne bas najbolje igre.Ovi lopovi iz uprave rade sve sto mogu da oteraju klub u drugu ligu i na taj nacin obezvrede ga, kako bi ga kupili za male pare.Ali mi navijaci moramo da budemo uvek uz klub, zato NAAAPRED NAAPREEDAK.

radeBayOur

pre 15 godina

neznam sta da vam kaze moje delije!!! bruka i sramota.

jel tako igra zvezda, najveci brend u srbiji???

dali je jedan blazic, subasic, kleo, miajlovic (kako se vec zove) maksimovic, bogdanovic, trickovski edgar, markovic i jakovic dostojni dresa crvene zvezde???

nerazumem da janevski kako je dosao gura svoje makedonce, koje je za godinu dana u zvezdi dao 3 gola. i vi meni recite jel se to zove napadac koji moze da nosi dres zvezde.

bivsa uprava katstrofa. Najveci krivci za danasnju situaciju. Koliko vas je culo za gospodina Spasojevica pre nego sto je dosao na funkciju oresednika??? Kakve on veze ima sa fudbalom.

milijas!!! malo je se digo poslednje vreme kako igra za reprezentaciju (mozda je i umoran, Ali sta da igra u engleskoj, sko 3 utakmice na week) vuce se sinoc po terenu ko da nema dve noge

Buducnos kluba;

Jugovic za presednika, miskovic i cepter obavezno u upravnom odboru (pare nam trebaju

ivic da nastavi poso, neverujem u niko koliko u njega i jugovica

dika i ostali zvezdasi poput mrkele savica i kompanije takodje u upravni odbor

sta da vise kazem bice bolje!!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Pazi ti vidis da sam iskompleksirana? Zato sto odgovaram na svaki grobarski komentar? Pa sta ste onda vi? Vi ste toliko veliki da ste spali na to da se prepucavate sa jednom kako vi kazete curicom? Vi niste iskompleksirani a ponizavate se i celo vece pisete jednoj devojci?Pogledajte samo komentare.I sta vidite? Prozivanja su pocela odmah posle utakmice,pa sledi skoro svaki treci komentar:gde si zvezdasice,za zvezdasicu... I vi sebe nazivate navijacima? Vas trideset konstantno napada jednu curicu!!! Zar to nije dokaz koliko ste mali,koliko ste jadni? I jos se nadje tip koji kaze sto ja odgovaram na vase komentare.Pa ako vama grobarima nije ispod casti da prozivate i da se prepucavate sa mnom,zasto bi ja bila iskompleksirana sto odgovaram tako malim navijacima i likovima koji su se SROZALI na takav nivo?Vi muskarci? Vi ste vece CURICE od mene!!!!!! I zato bolje vi uzmite lastiz, obucite suknjice i skakucite jer po vasem ponasanju i niste za drugo!!! Svim grobarskim curicama kojima je najvece zadovoljstvo da prozivaju jednu devojku zelim prijatno popodne uz pesmu:KUPI MAJKO CIPELICE STO IMAJU POTPETICE!!!!

no

pre 15 godina

Ocekivano. Jedino sada molim one pametnjakovice sto su se javljali, NAMESTENO JE ZVEZDA CE DA POBEDI NAMESTENO.E sad ce oni da likuju zbog poraza, a da je Zvezda pobedila onda bi likovali jer su "bili u pravu". Prosto ne mozes da izgubis.

Zare

pre 15 godina

Eto odmah nakon najbolje partije ove sezone dodje i najlošija. Najlošiji na terenu bili su Milijaš, Koroman i Lazetić. Njih trojica su kao osnone poluge u našoj igri podbacili. Milijaš je bio striktno čuvan od dva igrača ali je i pored toga bespotrebno konplikovao i zadržavao loptu. Slično su igrala i druga dvojica ali oni i pored nekih solidnih prodora nisu uspeli da daju skoro ni jednu upoterbljivu loptu napadačima pa Kleo i Subašić mogu proći kao neocenjeni. Ipak u ovoj ekipi Zvezde najbolji deo činili su danas mladi Nikolić, Petković, Tomović i Mijailović koji su igrali vrlo dobro i pokazali dosta znanja i htenja. Nažalost mislim da je cela ekipa u meč ušla malo prepotentno i po sistemu "lako ćemo". Domaćini su se u početku dosta oštro branili a onda od tri kontre jedna je ušla i to je bilo to. Sad mora Zvezda sve nanovo, da vraća samopouzdanje i da dokazuje da je ovaj kiks bio slučajnost.

Nebojsa

pre 15 godina

Volim Zvezdu, od kad znam za sebe ali stvarno ovo danas sto su oni igrala ono je bruka!!! bolje da nisam isao da gledam utakmicu ljudi moji ko gura onog Ninkova pa on osnovne fudbalske stavri ne zna prijem i predaju lopte!!! znaci taj me lik podseca na onog Rnica, iz Partizana, klasicni trkaci samo trce a gde ni oni ne znaju ? onaj Borac jadan moja ocena za utakmicu je 1+ kvalitet fudbala 0 nista lepo na utakmici nije bilo, niko od obe ekipe nije odigrao 2.dupla pasa sve sto je bilo to su neki vazdusni dueli duvanje lopte, treceligaski fudbal publika za pohvalu Zvezdini navijaci prepevali su svih 90.min. i posle utakmice su ostali da pevaju mislim da pojedini igraci treba da se zapitaju kako igraju i kakav im je odnos na terenu!!!Sad ce nase evropske komsije da se javljaju

Steksi

pre 15 godina

Janevski odlazi... nikad te nismo ni želeli. nadam se da će Jugović i nova uprava vratiti Saleta Jankovića i dovesti napadača kao sto je Jestrović

Miki UR

pre 15 godina

Ko li je sada kriv?Sto volim kad na konferenciji za stampu cujem da su dali maksimum sebe i da su izgarali na terenu!To je ustvari istina i trenutno stanje u Zvezdi,kakva nam je drzava ni klubovi ne mogu da budu nista bolji.Netrebaju vise ni da igraju,svako ispred svoje zgrade,bloka pa nek prvo nauce tu da igraju,a ne da brukaju klub koji postoji vise od sezdeset godina!Sve neka prodaju,nas je narod izgleda otiso nacisto u aut!!!!

aca

pre 15 godina

E moja Zvezdo,jadna ti,ali sta da se radi ovo je realna slika,u Cacku je tesko islo i prethodnih godina kada je Zvezda na nesto i licila

Kokorayko

pre 15 godina

Da nema ove naše depresivne lige. Nikada ne bih uzeo pare na kladionici.Samo vi igrajte od 0-1 gola, da ste mi živi i zdravi svi.

Vojvodina 1989

pre 15 godina

Da sam danas mogao mislim da bi vam svima noge polomio.Sramota je izgubiti od zadnjeg na tabeli, a pogotovo kad znate da nam je svaka pobeda vazna.Taman da se priblizimo Partizanu, vi napravite najvecu sramotu.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

GROBARCINA To vase za partizan se ne navija ,partizan se voli okacite macku o rep,jer vi ste navijaci koji samo znate to da kazete i da napisete,a ne znate sta to znaci,jer da znate vi bi bodrili vas kako kazete voljeni klub i kada nista ne osvajate,a vi tada tu vasu kako kazete ljubav pokazujete tako sto strajkujete!!! To je ljubav? Za grobare jeste,a navijanje je samo kada vam ide dobro kao !! Pa gde vi sebe nalazite u toj recenici???? Kazes da ja znam sta je ljubav prema zvezdi ne bi bila na sajtu B92? A da neces ti da mi objasnis? Ti koji kao nisi na sajtu? O kojoj skoli navijanja ti pricas?Vi ste skola? Mozda,ali za zabaviste!!!

ja

pre 15 godina

@ZVEZDASICA
ti si devojko u delirijumu ne znas sta pricas a lepo si potvrdila koliko si iskompleksirana opet si se javila..a razumem ja tebe pucas od muke jer tvoja zleza je 4 na tabeli i nece videti titulu sledece 4 godine..

veliki

pre 15 godina

joj sto volim da citam ove komentare na b92 najjaci su, pa gde mozete takve gluposti da procitate jos, pogotovu od ove ZVEZDASICE

Bojan

pre 15 godina

Zvezda treba ove godine da pravi tim za buducnost! Krenuce valjda sa ove 'nule' izborom novog predsednika. izbaciti iz sporta sve one koji vide samo korist u njemu,a dovesti one koji ce se 100% posvetiti sportu! NAPRED ZVEZDO!!!!

dejan

pre 15 godina

evo opet prvi grobari se javljaju i pokusavaju 60 godina nesto pametno da kazu i da urade. zvezda jeste u krizi ove godina ali partizan je stalno u takvoj krizi već 60 godina i iz te krize niti je izasao niti ce izaci. grobari, prepričavaćete unucima kako je zvezda bila u krizi tamo neke daleke 2008. kad zvezda izgubi dve utakmice za redom to se decenijam prepricava a kad partizan izgubi pet za redom to se brzo zaboravlja i zato ste vi u takvoj krizi od vaseg osnivanj!

grobari 1970

pre 15 godina

Zbog ovakve bedne Zvezde Partizan ce da uzme titulu a Jokanovic ce jos i da ispadne trener! To je najlosiji trener u istoriji naseg kluba i sa njim nikad u Evropi necemo nista uraditi!
daj da se organizujemo i da oteramo neznalicu iz kluba!
Neka preporuci svaki grobar koji se slaze sa ovim!

Slaninar

pre 15 godina

Ljut sam na B92. Recite mi razlog zasto stoji ovaj naslov, a ne poraz Vose u Beogradu. Vosa je po poziciji i organizaciji i stabilnosti daleko iznad Zvezde.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Vidim da neki spominju ZVEZDASICU,ali dzaba vam jer sam ju uz MOJU ZVEZDU uvek i kada gubi i kada bobedjuje!!!! A da li znate zasto? Zato sto sam DELIJA!!!!! Vas nije bilo nigde kada dve godine niste uzeli ni jedan trofej,kao strajkovaliste,ha-ha!! Ja sam tu, uvek cu biti uz moju zvezdu jer ja volim moju ZVEZDU za razliku od vas grobara koji samo navijate za vas partizan!!I za kraj da ne zaboravim:Zvezdo znaj da ludo volim te,da ne mogu dana bez tebe...... ZVEZDA JE ZIVOT,OSTALO SU SOTNICE!!!!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

sta u mom komentaru nije realno? Po tebi nije realno sto sam napisala da mi bez tima podelimo i po koju pedardu dok vi....? Pa vi niste u stanju vise od dva gola da postignete ni protiv Jagodine na JNA!!! I sada kazes da nisam realna? Vi ste ti koji ste pricali i jos uvek pricate kako nemamo igrace,imamo samo travu,a vi ste jaka velika evropska ekipa! I onda vas boli kada neko napise takav komentar? Pa vi da ste neki veliki tim,vi bi se prosetali kroz ovu nasu ligu!! Tako ste i pricali zar ne? A vas ponizi italijanski fenjeras,na sred JNA vam bod uzme Javor,Cukaricki vas opet ponizi i porazi i sada velicate pobedu protiv PAZI JAGODINE!!!Izvini,jesam zensko,ali mogu da shvatim da neko leti visoko na osnovu izjava da nema ekipe koja moze bod da vam uzme bod pa vas ubije JAVOR i CUKA ili kada pricate kako ce te da docekate prolece u Evropi pa vas pobedi ekipa koja nema jos ni jednu pobedu u sezoni!! Gresim kada kazem da ste samo jedna prosecna ekipa koja je dobra samo za nasu ligu? Mi ipak ne letimo visoko jer smo svesni sta su nam uradili od ekipe i zato nemoj da vas boli sto posle svakog poraza i dalje bodrimo nasu Zvezdu,i sto se vama smejemo posle svakog kiksa!!

Pittsburgh

pre 15 godina

Iako navijam za Partizan, uopste ne radujem porazu Zvezde, jer bez jake Zvezde nema jakog ni Partizana, i obrnuto. Inace, dzaba nam radovanje tituli, kad ce posle da nas tuku treceligasi iz Poljske i Ceske.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

GROBARCINA To vase za partizan se ne navija ,partizan se voli okacite macku o rep,jer vi ste navijaci koji samo znate to da kazete i da napisete,a ne znate sta to znaci,jer da znate vi bi bodrili vas kako kazete voljeni klub i kada nista ne osvajate,a vi tada tu vasu kako kazete ljubav pokazujete tako sto strajkujete!!! To je ljubav? Za grobare jeste,a navijanje je samo kada vam ide dobro kao !! Pa gde vi sebe nalazite u toj recenici???? Kazes da ja znam sta je ljubav prema zvezdi ne bi bila na sajtu B92? A da neces ti da mi objasnis? Ti koji kao nisi na sajtu? O kojoj skoli navijanja ti pricas?Vi ste skola? Mozda,ali za zabaviste!!!

dejan

pre 15 godina

evo opet prvi grobari se javljaju i pokusavaju 60 godina nesto pametno da kazu i da urade. zvezda jeste u krizi ove godina ali partizan je stalno u takvoj krizi već 60 godina i iz te krize niti je izasao niti ce izaci. grobari, prepričavaćete unucima kako je zvezda bila u krizi tamo neke daleke 2008. kad zvezda izgubi dve utakmice za redom to se decenijam prepricava a kad partizan izgubi pet za redom to se brzo zaboravlja i zato ste vi u takvoj krizi od vaseg osnivanj!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Zvezdo znaj da ludo volim te,da ne mogu dana bez tebe,srce svoje sam spremna da ti dam sto za tebe ludo udara!!!! ZVEZDA JE ZIVOT,OSTALO SU SITNICE!!!!!!!

ZVEZDASICINA lekcija GROBARU!!

pre 15 godina

ZA CAO ZVEZDASICE Sta reci za lika koji ceka da mu jedna curica objasni da su toliko mali i da je za njih najveci uspeh poraz Zvezde,pobeda protiv Jagodine i pobeda u derbiju!! Docekao si moj komentar,a sada ga dobro procitaj i zapamti!! I da kao sto si i rekao TOKIP,BARI ali bato to je samo za velike,vi slavite Jagodinu i nas poraz,to je vas VRH!!!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Pazi ti vidis da sam iskompleksirana? Zato sto odgovaram na svaki grobarski komentar? Pa sta ste onda vi? Vi ste toliko veliki da ste spali na to da se prepucavate sa jednom kako vi kazete curicom? Vi niste iskompleksirani a ponizavate se i celo vece pisete jednoj devojci?Pogledajte samo komentare.I sta vidite? Prozivanja su pocela odmah posle utakmice,pa sledi skoro svaki treci komentar:gde si zvezdasice,za zvezdasicu... I vi sebe nazivate navijacima? Vas trideset konstantno napada jednu curicu!!! Zar to nije dokaz koliko ste mali,koliko ste jadni? I jos se nadje tip koji kaze sto ja odgovaram na vase komentare.Pa ako vama grobarima nije ispod casti da prozivate i da se prepucavate sa mnom,zasto bi ja bila iskompleksirana sto odgovaram tako malim navijacima i likovima koji su se SROZALI na takav nivo?Vi muskarci? Vi ste vece CURICE od mene!!!!!! I zato bolje vi uzmite lastiz, obucite suknjice i skakucite jer po vasem ponasanju i niste za drugo!!! Svim grobarskim curicama kojima je najvece zadovoljstvo da prozivaju jednu devojku zelim prijatno popodne uz pesmu:KUPI MAJKO CIPELICE STO IMAJU POTPETICE!!!!

RazoČArAN

pre 15 godina

Gledam rezultate naše Super Rogate lige i ne verujem...
Isto tako nisam verovao dok sam gledao jad i bedu utakmice moje Vojvodine na Banjici...
Viče onaj jadnik Radojičić, ali nema ko da ga čuje. Rad ni kriv ni dužan pobeđuje, a od Vojvođanskih zvezdica - niko da se uzbudi, al ni malo.
Posle 70-tak minuta nisam to mogao više da gledam - pa sam se pokupio sa stadiona...
To u životu nisam uradio, al za sve ima prvi put...
U prošlom kolu vode protiv OFK Bgd, nameste im dva gola, promaše dva penala - al su bar igrali. Koliko je OFK dobar pokazuje 1:5 sa Zvezdom i 0:1 kod kuće sa Javorom...
Jedina ekipa u našoj ligi je Partizan, ovo sve ostalo je promućkaj i prospi...
Moji Vojvodinaši će sad da se okrenu kupu koji im je od početka prvi na pameti, JAVOR treći, Zvezda nikad smešnija...
JADAN JE TO FUDBAL - pa se pitajte zašto su prazne tribine!!!
TUGA...

radeBayOur

pre 15 godina

neznam sta da vam kaze moje delije!!! bruka i sramota.

jel tako igra zvezda, najveci brend u srbiji???

dali je jedan blazic, subasic, kleo, miajlovic (kako se vec zove) maksimovic, bogdanovic, trickovski edgar, markovic i jakovic dostojni dresa crvene zvezde???

nerazumem da janevski kako je dosao gura svoje makedonce, koje je za godinu dana u zvezdi dao 3 gola. i vi meni recite jel se to zove napadac koji moze da nosi dres zvezde.

bivsa uprava katstrofa. Najveci krivci za danasnju situaciju. Koliko vas je culo za gospodina Spasojevica pre nego sto je dosao na funkciju oresednika??? Kakve on veze ima sa fudbalom.

milijas!!! malo je se digo poslednje vreme kako igra za reprezentaciju (mozda je i umoran, Ali sta da igra u engleskoj, sko 3 utakmice na week) vuce se sinoc po terenu ko da nema dve noge

Buducnos kluba;

Jugovic za presednika, miskovic i cepter obavezno u upravnom odboru (pare nam trebaju

ivic da nastavi poso, neverujem u niko koliko u njega i jugovica

dika i ostali zvezdasi poput mrkele savica i kompanije takodje u upravni odbor

sta da vise kazem bice bolje!!!

Stanica Stuttgart

pre 15 godina

jao, jao, jao, strašno sam se iznerviraoi i mnogo me BOLI što Subašić ili Kleo nisu dali gol danas! A toliko sam NADE polagao u ovaj tim!

E, moji grobarčići, talibančići, franjevci... znate šta mi je najveći plezir kada mi izgubimo i kada nam ide loše? Da čitam na B92 vaše komentare i "duhovitosti" (recimo, "hahahaha, zahladnelo opet"; i u tom stilu). I odmah mi bude BOLJE! MNOOOOGO bolje! Jer se setim zašto sam još daaavno počeo da navijam za Zvezdu, odn. zašto ste nam vi služili za podsmeh.
Za 35 godina NIŠTA se nije promenilo! Vaša IQ jedinica se i dalje zove Tumbas.

P.S. Zvezdašice, samo tako, lutko, nastavi da navlačiš "intelektualce" iz Padine, Pančeva, Ovče i Borče!Bože, kako se samo lepe! A svetski su tim. Zar ne?

Darko

pre 15 godina

Ima jedna zanimljiva prica koja kruzi za ovog malog Lazovica!

Tokom leta, dok je trajao prelazni rok, bas se crvena zvezda raspitivala za njega! Posle jednog sastanka uprave Borca i crvene z, decko sutra dan dolazi na trening (Borca) u dresu PARTIZANA!

Toliko o njemu! A toliko i o vama!

padaju Real i Jagodina

pre 15 godina

A jeli ko se to nama smejao sad u nedelju a? Hahahahaha jel smo vam lepo rekli da je utakmica sa OFK-om namestena. Vi i vase petarde hahahaha a posebno bi pozdravio ZVEZDASICU i njene uvek "realne" komentare tipa "mi i bez tima delimo petarde a sta bi bilo da tek imamo tim" hahahaha joj kako mi je milo, odo sad da hasam neshto pa na JNA...

satarash

pre 15 godina

Bravo Borac, bravo Rad, bravo Javor...
Partizan i Zvezda handsdown...
valjda ce pasti i te dve poslednje komunisticke tvorevine u skorije vreme. Sutra ce Borac biti na naslovnim stranama svih dnevnih listova, jer je pobedio Zvezdu, bas kao sto je bilo i sa Cukrarickim. Drugacije ne moze. Toliko nam je drzava obojena sa ova dva kluba da bih voleo da meteor padne i na Marakanu i na JNA!
a i ova Vojvodina.... Mutno je sve ovo braco Srbi!

Steksi

pre 15 godina

Janevski odlazi... nikad te nismo ni želeli. nadam se da će Jugović i nova uprava vratiti Saleta Jankovića i dovesti napadača kao sto je Jestrović

Bojan

pre 15 godina

Zvezda treba ove godine da pravi tim za buducnost! Krenuce valjda sa ove 'nule' izborom novog predsednika. izbaciti iz sporta sve one koji vide samo korist u njemu,a dovesti one koji ce se 100% posvetiti sportu! NAPRED ZVEZDO!!!!

Janevski - Limeni

pre 15 godina

Nenaaaade, Nenade....dodaj, ooooopaaaaa....igraaaaaaaaaaaaaaaaaaj....
oooopa, ooooopaaaa...

Pa Ognjene udji...
Ognjeeeeeeneeeeee....

Joj, jbm vam sve, ne radite ono sto sam vam rekao...

Svima cu noge da vam polomim u utorak na treningu!

Vlada

pre 15 godina

Ja ne mogu da verujem, da protiv Zvezde rade i dalje Dule Vujosevic, Tole Karadzic, UNICEF, Barak Obama, Kofi Anan, Cune Gojkovic, Antanta, opet ste ukrali pobedu i pobedili svetskog prvaka...

Ova liga se vise ne moze trpeti, ovo je zavera Javora, Borca, Partizana, Vojvodine, Cukarickog i ostalih protiv najbolje ekipe svih vremena i najboljih navijaca suncevog sistema...

Alvin

pre 15 godina

Sta je be znam da ga je moreira dao gol koji nije vidjen odavno takav gol,ali takve golove zvezda je davala skoro na svake utakmice od 45 do 93,a vi za jedan gol koju dao moreira dizete ga u nebesa kao on jedini u istoriji fudbala u sfrj dao najlepsi gol njegov gol nemoze da se meriv s piksijevima prosineckima dzajevicevima pa i kod vazeg manceta i bobeka ko su jedini igraci koji ih znam iz partizanove istorije i mijatovica isto ga znam kao dobrog igraca ali ipak zvezda je ta bila glavana i evropi i u reprezentaciji mi smo u vek imal 7 igraa u reprezentaciju a vi?

zvezdas_lux

pre 15 godina

ova liga pocinje da mi se svidja !!!DELIJE NE VREDI SE NERVIRATI!!! NEMAMO IGRACE .BUNJA NAS UNISTIO I STA JE TUJE BEZ SEKIRACIJA!!! JUGA KADA DODJE BICE 100 PUT BOLJE

popara or

pre 15 godina

VOLIM TE ZVEZDO ali skroz si razocarla i slobodno mozemo da se oprostimo od titule......igraci "hvala" na svemu, uspeli ste da nam **bete majku svima koji volimo CRVENO BELU boju...sramota

tuse

pre 15 godina

Uz Moravu vetar duva a Lazovic tajnu cuva :)))))
**gani jer vam zahladilo???
Bicete na - 11 posle 19.30 veceras:)))))))

Crno-Beli!!!!!!!!!!!!!!!!

XXL

pre 15 godina

Mislim da ovakvo izveštavanje nije objektivno. Naslov nikako ne bi trebao da bude "poraz Zvezde u Čačku" nego još jedna pobeda Borca ili tako nešto....
Naime, niti je neko iznenađenje što je Zvezda izgubila, niti je neka velika vest što je klub koji je igrao u Kupu UEFA pobedio tim sa sredine tabele Jelen super lige, jedino za neupućene i previše ostrašćene.
Sramota

Nebojsa

pre 15 godina

Volim Zvezdu, od kad znam za sebe ali stvarno ovo danas sto su oni igrala ono je bruka!!! bolje da nisam isao da gledam utakmicu ljudi moji ko gura onog Ninkova pa on osnovne fudbalske stavri ne zna prijem i predaju lopte!!! znaci taj me lik podseca na onog Rnica, iz Partizana, klasicni trkaci samo trce a gde ni oni ne znaju ? onaj Borac jadan moja ocena za utakmicu je 1+ kvalitet fudbala 0 nista lepo na utakmici nije bilo, niko od obe ekipe nije odigrao 2.dupla pasa sve sto je bilo to su neki vazdusni dueli duvanje lopte, treceligaski fudbal publika za pohvalu Zvezdini navijaci prepevali su svih 90.min. i posle utakmice su ostali da pevaju mislim da pojedini igraci treba da se zapitaju kako igraju i kakav im je odnos na terenu!!!Sad ce nase evropske komsije da se javljaju

Moreira???

pre 15 godina

Ah, moja mila GROBARKO!
Fudbal je igra čudnovata... ne navijaš samo jednu sezonu, već pratiš svoj klub od rodjenja do smrti.
Znači, ZAUVEK.
I, šta onda biva?
Shvatiš da svi prolaze kroz ponore i uspone, a da se upravo USPONI najviše mere...
Zaključak?
Vaši usponi su NAŠE skijaške DOLINE!
Pa, kad bi se navijalo za svoj voljeni klub samo jednu sezonu, ja bih se odmah odrekao Zvezde!
ALI, navija se za klub CEO ŽIVOT, lepotivce moja.
I onda se zbrajaju svi uspesi i neuspesi.
Hoćemo li dalje?
Vi ste BILI I OSTALI DRUGI klub u Srbiji! Po čemu? Po broju navijača! je l' treba još? Po trofejima u domaćim prvenstvima i kupovima. Je l' treba još? Po medjusobnom skoru! Je l' treba još?
Ne samo to, nego ste sramota Srbije obzirom ko vam je bio prvi i glavni predsJednik!
Trofeji u Evropi/svetu? Halo, molim?
Ali, neka, nema to nikakve veze. Važno je da je DANAS Moreira dao evro-gol! :-)
Ma, super, imećate čega da se sećate kad dodje penzija. Kao i mi. Uz malu razliku, naravno.

Ivan33

pre 15 godina

Neverovatno, umesto da pobedimo i smanjimo zaostatak (siguran sam da ce grobari da kiksnu u jednoj od naredne tri utakmice), naredne tri dobijemo kod kuce,....omogucujemo im da veceras rastereceno udju u utakmicu, kao i u svaku narednu....jos jednom neverovatno!

boba

pre 15 godina

Zvezda se obrukala nema sta.I mora nesto da se menja u timu.Da ne sastavljaju menadzeri tim nego trener.Ali me nesto drugo interesuje.Kako to da B92 objavi svaki komentar u kome vredjaju Zvezdu i njene funkcionere a kad ja napisem nesto u vezi Partizana,istinu naravno bez vredjanja ne objave.Pisao sam jednom u vezi Grobara kako su nosili krstace po Bgd-u sa imenima Bjeke i Zeke a da ih sad velicaju i oni opet vode klub i to vecina zna i sl stvari u vezi Partizana.A znam da je jos takvih slucaja da nisam jedini kome ne objavljuju komentare iz ko zna kakvih razloga.Poz p.s. Valjda ce ovo objaviti :))

kit-kat

pre 15 godina

Evo stize leto...
Brzo otopljava...
Od sutra -6...
-3 -2-1...
Posle...
Cao zurim...
Samo napred Zvezdo!!!!
(Lepi Fika, 28. oktobar 2008 15:09)

"Cao, zurim!", rece Lazovic u Cacku i Borac belezi PRVU POBEDU u prvenstvu!

Stize leto?... kupi kalendar ;)

Zare

pre 15 godina

Eto odmah nakon najbolje partije ove sezone dodje i najlošija. Najlošiji na terenu bili su Milijaš, Koroman i Lazetić. Njih trojica su kao osnone poluge u našoj igri podbacili. Milijaš je bio striktno čuvan od dva igrača ali je i pored toga bespotrebno konplikovao i zadržavao loptu. Slično su igrala i druga dvojica ali oni i pored nekih solidnih prodora nisu uspeli da daju skoro ni jednu upoterbljivu loptu napadačima pa Kleo i Subašić mogu proći kao neocenjeni. Ipak u ovoj ekipi Zvezde najbolji deo činili su danas mladi Nikolić, Petković, Tomović i Mijailović koji su igrali vrlo dobro i pokazali dosta znanja i htenja. Nažalost mislim da je cela ekipa u meč ušla malo prepotentno i po sistemu "lako ćemo". Domaćini su se u početku dosta oštro branili a onda od tri kontre jedna je ušla i to je bilo to. Sad mora Zvezda sve nanovo, da vraća samopouzdanje i da dokazuje da je ovaj kiks bio slučajnost.

Komsija_preko_Drine

pre 15 godina

Ej moja Zvezdo rastuzi me totalno , a taman pomislih da si krenula :(
P.S Miskovicu daj premije Jagodini da otkine bar bod na armijskog pasnjaku :D!
Miskovic + Den Tana + Cepter + Bingulac + Jugovic = Fudbalska mafija!
Dokle bre treba na strani kapital !!!!!

todos

pre 15 godina

Toliko je Borac dobro igrao, da me cudi zasto im je ovo tek prva pobeda. A buduci sampion je cabrirao u Cacku. Jeste se ponadali...

naselje

pre 15 godina

Ovo je sramota, sta to radite sa Vojvodinom! Dovedite nekog ozbiljnog trenera, napadacki orijentisanog, umesto sto nas z.... sa Bekvalcevim pomocnikom. Jos protiv Borca se, uprkos pobedi, videlo da to nece liciti ni na sta. Mnogo sam besan!

grobarce

pre 15 godina

Gledao sam utakmicu preko zvezdinog sajta.Zvezda jeigrala ocajno a samo je Koroman natrenutke odigrao neku dobru akciju.Danima citam komentare de li ja koji su poleteli ali sve dolazi na svoje mesto. PARTIZAN SAMPION!!!!

BRANKO

pre 15 godina

De-li-je kako Cuka?Od ovolikih trauma koje vam priredjuju vasi ljubimci tesko da ce neko od vas doziveti tridesetu godinu zivota!Obucite se dobro za cetiri sata meteorolozi su najavili naglo zahladjenje!-11C!

pera zdera

pre 15 godina

eeeeeeeeee,a radovali ste se
porazu partizana od cukarickog.priznajte da ste se ponadali.titula titula slavice se titula...
p.s. gde igra zvezda veceras kosarku?

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Molio bi novo rukovodstvo Zvezde da jos prvog dana na poslu da oteraju ali bukvalno oteraju iz kluba:MIJAJLOVICA,SUBASICA,PEROVICA,BLAZICA,JAKOVICA.Pa ljudi oni su potpuno zalutali u fudbal,pa oni ne mogu igrati ni kod nas u Makedoniju u nekom drugoligasu ma ko ih bre dovede u nasu Zvezdu da nas ovako brukaju ko da su prvi put loptu videli.BOZE STA SMO DOCEKALI

z

pre 15 godina

Zvezda je leglo korupcije i nepotizma gde navijaci i veterani ostvaruju svoje interese pod maskom udruzenja gradjana ali uz pasivnost nas iskrenih zvezdasa. Broj igraca i trenera koji su prosli kroz klub dovoljno govori zbog cega Zvezda sada postoji. Nezakonitosti i nepravilnosti u Zvezdi koje novinari ne znaju ili ne smeju da iznesu u javnost su toliko ocigledni da drzava svojim necinjenjem postaje saucesnik. Steta je nesaglediva jer su generacije mladih ljudi koji su kroz sport trebali da nauce zdrave zivotne principe upropasteni. Nisu u pitanju samo navijacke strasti - buducnost kvaliteta srpske populacije je u pitanju! Pravda za fudbal, igrace i trenere.

FaNsTe DjAsMu

pre 15 godina

Samo neka zvezda nastavi ovako da melje svoje protivnike i mi necemo imati nishta protiv toga...Jel tako Grobari??? =)

Vecheras gazimo "Zhirafe"!!!

NAPRED PARTIZAN!!!

Joj što mi je milo, em drago...

pre 15 godina

**gani, ako vas može utešiti: Gol vam dade Grobarčina, najveća u Čačku i okolini, momak po imenu Darko Lazović koji će, ako Bog da, uskoro obući i najdraži dres! Bićete vi za par sati opet "dvocifreni" (-10 i više)u odnosu na nas...I takvi ćete ostati sve do kraja prvenstva! NAPRED PARTIZANE JEDINI!
P.S.
"Zvezdašiceeee"...gde si lutko, šta nam radiš? Hoćeš maramice da ti damo? Hajde napiši koju reč "po čačanski", da se malo zabavljamo.

raky

pre 15 godina

jos ni jedan se nije javio!?
a jbg,ti veliki navijaci i negledaju utakmice ovog nazovi kluba,nego samo utakmice evropskog partizana,koji je ma kakav bio,koliko utakmica dobio i koliko izgubio, ipak EVROPSKI klub. i svi gledaju njegove utakmice,cak i ako ne navijaju za njega (Boze,oprosti im,ne znaju sta cine)...i svi imaju sta reci o utakmice ovog velikana!
jbg,za dobrim konjem se dize prasina,a ne za ovim...nazovimo ga klubom,koji je nekada daaaaavno nesto znacio u bivsoj jugi i evropi,dok su svi najbolji igraci morali igrati tamo,ako nisu hteli na goli otok

Sa strane!

pre 15 godina

ZVEZDASICE Svaka cast na komentaru!!!!!!!!!!Lepo si im spustila svima,i potpuno si u pravu!! Stvarno nemam reci za grobare.Procitajte njen komentar jer je to prava vasa slika! Iz Vojvodine sam,ne voli ni patizan ni zvezdu,ali delije sram vas bilo.Devojku napadaju celo vece,njoj svaka cast koliko se trudi da ni jednoj grobarskoj CURICI ne ostane duzna,daj ljudi umesajte se malo!!!Da je navijacica VOSE ni jedan vojvodjanin je ne bi ostavio samu sa ovim grobarskim navijaciCAMA.U to buditte sigurni. Godinama pratim komentare,ovakvog navijaca kao sto je ZVEZDASICA nisam video ni kod delija ni kod grobara.RESPEKT!!! Pocecu da simpatisem zvezdu zbog ove devojke!Pozdrav za zvezdasicu i samo nastavi tako!!Grobari sta da vam kazem,SMESNI STE!!

mojsije

pre 15 godina

Jel komsinice a sta ste ono pisali sve juce te otopljenje..te Zvezdana sampion, izgleda da treba dobro da se OBUCETE, zahladnice vrlo brzo, vec zahladjuje!!!!
FOREVER
PFC No1

ipak je daleko i drugo mesto

pre 15 godina

Dal je moguce da NEKADA mocna Zvezda ovako prosipa bodove.Posle brilijentnog odigranog meca protiv ofk da ovako prospu sve.Ja sam i prosli put rekao da borba za titulu nije gotova,ali posle danas neznam sta vise da mislim.Moze da se razume los dan i sve ali kako ne moze Ivic ili bilo ko iz uprave da im kaze pre meca nezanima nas kako ali danas morate da pobedite kao sto to prica Murinjo svojim igracima.Meni se cini da pojedini igraci nisu svesni da igraju u Zvezdi.Sve u svemu ostaje mi da se nadam da ce na prolece da bude bolje ako Ilija selektira tim.I na kraju uvek bitan zivotni moto;NIKAD NE ODUSTAJ!!!!!!!!

igor #5

pre 15 godina

Eto i to se desilo, da u jednom kolu izgube i drugoplasirana Vojvodina, treceplasirani OFK i petoplasirana Zvezda, a prvoplasirani tim tek treba da odigra svoju utakmicu.
Dolazimo do dva totalno kontroverzna zakljucka, ili je nasa fudbalska liga postala izjednacenija po kvalitetu,a samim tim i regularnija ili je Predsednik FSS toliko mocan da bas sve sudije drzi pod svojom kontrolom i sve moze da uradi???
Licno ja sam privrzeniji prvoj varijanti i zaista mislim (ne uzimajuci u obzir kvalitet fudbala) da nasa liga i sudjenje u ovoj sezoni ide na bolje i da je sve manje moguce uticati na sudjenje, a samim tim i na rezultat.
Kakvo je Vase misljenje???

мик

pre 15 godina

Шта рећи. Можда се млађани Мишковић уплашио ових победа па наредио својим играчима ( Короман, Лазетић итд ) да успоре мало. Где баш сад да се разиграју а таман му је добро кренуло, да за мале паре купи тај клуб. Све у свему ако победимо Палмине Жирафе, титула је на видику.

medjutim

pre 15 godina

U slučaju pobede, "crno-beli" bi ponovo stekli sedam bodova više od drugoplasirane Vojvodine, deset od OFK Beograda i 11 od Crvene zvezde.

A Javor nista? Javor je ispred Ofka i zvezde..

Vojvodina 1989

pre 15 godina

Da sam danas mogao mislim da bi vam svima noge polomio.Sramota je izgubiti od zadnjeg na tabeli, a pogotovo kad znate da nam je svaka pobeda vazna.Taman da se priblizimo Partizanu, vi napravite najvecu sramotu.

boki

pre 15 godina

Ocekivao sam barem nerasen rezultat ali ovako je ispalo jos bolje.Znalo se da su Borcu neophodni bodovi ali da bas pobede to nisam verovao.Bravo CACANI

mikamitrovic

pre 15 godina

mora da je teren bio losiji... :)

u svakom slucaju interesantna sezona. pokazalo se da niko nije nepobediv. do kraja ima jos puno da se igra.

nama opet toplo... :)
videcemo + koliko :)

matofi

pre 15 godina

opet poraz Zvezde.Jedino sto ostaje da se nadamo porazu Partizana da mi grobari nebi slali ponovo neke cajeve za izlazak iz depresije

posmatrac

pre 15 godina

steta za zvezdu sve je bilo u njihovim rukama,pruzili su solidnu utakmicu..najvise boli primiti ovakav gol..iz kontra napada i u poslednjih par minuta igre...

no

pre 15 godina

Ocekivano. Jedino sada molim one pametnjakovice sto su se javljali, NAMESTENO JE ZVEZDA CE DA POBEDI NAMESTENO.E sad ce oni da likuju zbog poraza, a da je Zvezda pobedila onda bi likovali jer su "bili u pravu". Prosto ne mozes da izgubis.

grobar_brisel

pre 15 godina

sta je **gani sad ? sto se ne javljate? smejete se nesto nama ....zreli ste za drugu ligu,vojvodina je klasu jaca od vas !!! napred partizan da zabelezimo pobedu nad jagodinom i na + 11 popnemo ...napred grobari !!!

Miki UR

pre 15 godina

Ko li je sada kriv?Sto volim kad na konferenciji za stampu cujem da su dali maksimum sebe i da su izgarali na terenu!To je ustvari istina i trenutno stanje u Zvezdi,kakva nam je drzava ni klubovi ne mogu da budu nista bolji.Netrebaju vise ni da igraju,svako ispred svoje zgrade,bloka pa nek prvo nauce tu da igraju,a ne da brukaju klub koji postoji vise od sezdeset godina!Sve neka prodaju,nas je narod izgleda otiso nacisto u aut!!!!

Jagodinac

pre 15 godina

Jedan moj drugar je jedva dočekao prošlonedeljni poraz Partizana da mi pošalje poruku: čuk , čuk , čuk(nem)arički...E , sada ja njemu ( i ostaloj braći) : prc , prc , BORAC.....HAHAAHAHAHAA ponadao se i on , siromah....HAHAHAHAAHAHA

ciganska je tuga pregolema

pre 15 godina

buhuhuhu...CHIKA TOLE NAMESTIO...BUHUHU...MI JEDINI POSHTENI...BUHUHU...KRIV JE PARTIZAN...BUHUHU...SUTRA BARI NA SOS-u...BUHUHUHUHUHU!

TUSE

pre 15 godina

Jao kako su nestabilne ove temperature i meteorolozi!!!
Veceras oko 19.30 rekli su da ce biti -11 stepeni a to je vec hladno?je li DE-LI JE?

ha ha ha

Momcilo

pre 15 godina

Bravo Napredak. Samo napred. I naravno bravo Borac. Pomislili gani posle OFK-e da su jaki. Nisu ni svesni koliko je jaka nasa liga. Evo Napredak je dokaz. Pobedili Cuku a Cuka pobedio SAMPIONA. A sada SAMPION jos da pobedi Jagodince. Mada tu nece biti problema. Gosic vec napravio uvertiru za poraz. Bas kao protiv Zvezde.

Cacanin, zamalo

pre 15 godina

A vi kako te ???
Mora du su momci iz zvezde izgubili zbog zakasnjenja isplata plata...
A na vest da je Gaj profesionalac i da zato nece da plati kaznu koju mu je odredio klub zbog nedolicnog ponasanja na derbiju je VELIKA SRAMOTA...

Igor

pre 15 godina

Ej komsinice,priznaj da si pomislila da ima nade. Brine me tvoje zdravstveno stanje. Cas toplo cas ladno. Da nisu valunzi?

Vama niko ne moze da pomogne.
Puno pozdrava Dzaji i Savicu (Koroman & Subasic)HHHHAAAAAAHHHHHAAAAAHHHHHHHAA

prolaznik

pre 15 godina

njanjanja, naglo otopljenje, njanjanja, sapmdorija, njanjanja, stala vam CUKA, njanjanja, Tole na putu, njanjanja...

ej bre ljudi pa vi se radujete kada pridjete na -8..

Krusevac

pre 15 godina

Pobeda Napretka posle ne bas najbolje igre, ali svi se nadamo da je ovo pocetak pobednicke serije. I pored svega interni problemi u klubu i dalje ostaju jer ljudi iz uprave hoce da odvedu klub u drugu ligu da bi ga kupili za male pare.

ima Boga

pre 15 godina

Tako vam i treba .

Al ste se raskokodakali kao da vi igrate svemirski fudbal.

Nista bolje nije moglo da vam se desi .

Nemate vi pojma o fudbalu.

Svesni ste i sami ali se pokusavate utesiti nekim Partizanovim remijem .

Dokle ste spali , na najnize grane moguce.


Dno dna .

Ima Boga

1187

pre 15 godina

bilo je lepo citati komentare u nedelju.sampioni,mi stizemo,mi gazimo,mi smo ekipa,ali tole karadzic ne spava.sigurno je napravio neku zaveru i u cacku.jer je nemoguce takva sila izgubi od "jadnog"borca.a u nedelju mi nisu bili najsmesniji gani,najsmesni je bio njihov trener koji nije bio zadovoljan sa pet gola i kako nikako nije zadovoljan s efikasnoscu.izgleda da su i taj segment popravili

LJULJAJ JAVORE !

pre 15 godina

U slučaju pobede, "crno-beli" bi ponovo stekli sedam bodova više od drugoplasirane Vojvodine, deset od OFK Beograda i 11 od Crvene zvezde.
SAMO MI I DALJE NIJE JASNO ZASTO JE NOVINAR KOJI JE OVO PISAO PRESKOCIO TRECEPLASIRANI JAVOR IZ IVANJICE ??? MOZDA NISMO JOS UVEK POTUKLI DOVOLJNO "VELIKIH" ?!

grobari '67

pre 15 godina

Ima vremena, kad Dan Tana postane predsednik, sve ce doci na svoje mesto. Cvece ce biti u vazama, automobili ce imati sofersajbne, a Koromanov obraz nece biti crven.

Balansero

pre 15 godina

Nadam se da mladjani Lazovic nece biti kaznjen zbog nediscipline i nepostovanja trenerskih zamisli na terenu.

Ko mu je rekao da sutira na Zvezdin gol!?
Omaklo mu se verovatno. Zaboravio protiv koga igra.
Mlados ludos.

Kamenko Katich

pre 15 godina

Posle kratkotrajnog otopljavanja, Miholjsko leto se završilo. Temperatura je -11, sa tendencijom daljem opadanja.

U evropi će biti vruće, ali Zvezdine navijače to svakako ne interesuje

naka

pre 15 godina

Danas,ko nije gledao igru MILIJAŠA taj ne zna šta je propustio...Taj POJEDINAC NIJEDAN PAS NIJE mogao da da,a presecanje igre mu nikad i nije išlo.Pogledajte samo kako je pokušao da preseče napad Borca kod gola.SVAKA ali baš SVAKA lopta mora da se preda toj NEZNALICI na overu.Podsetiću na činjenice.Januar 2007-Dolazak KOROMANA,ODLAZAK BAJEVIĆA I ULAZAK U TIM NEPONOVLJIVOG MILIJAŠA...Od tog trenutka svi su se menjali,STRANCI najureni,Ali MILIJAŠ I KOROMAN SU UVEK IGRALI.REzultat toga su DVE NAŠE NAJCRNJE GODINE gde su oni GLE ČUDA najbolji igrači(GUROVIĆI DVA).Ovo pričam iz razloga što je srednji red kičma savremenog fudbala.A tu su MILIJAŠ;KOROMAN I BOGDANOVIĆ...Bože...Svaki put kad je na Marakani bilo više od 5000 ljudi MILIJAŠ je IZVIŽDAn a sad njegov dres je na AUKCIJAMA!!??Svaka lopta njemu...I direk bi bio korisniji...A najlepša je izjava-Loše igramo već godinu i po ALI MENI JE NAJZNAČAJNIJE DA SAM BIO STANDARDAN I KOD BOŠKA I KOD KOSANA I KOD MOG DRUGARA JANKOVIĆA A VIDIM I SAD...BOŽE,POKLONITE GA!!!

Nikola

pre 15 godina

Pobeda Napretka je bila zasluzena i pored ne bas najbolje igre.Ovi lopovi iz uprave rade sve sto mogu da oteraju klub u drugu ligu i na taj nacin obezvrede ga, kako bi ga kupili za male pare.Ali mi navijaci moramo da budemo uvek uz klub, zato NAAAPRED NAAPREEDAK.

Banacanin iz New York a

pre 15 godina

Uvek sam bio Zvezdas,ali ovo je bre bruka.Dajte mafijasa nasu legendu Dzaju na klupu.O zaboravio sam tamo nisu debele pare,pa nije ni legende lud.Bolje biti gradevinar...

aca

pre 15 godina

E moja Zvezdo,jadna ti,ali sta da se radi ovo je realna slika,u Cacku je tesko islo i prethodnih godina kada je Zvezda na nesto i licila

Kokorayko

pre 15 godina

Da nema ove naše depresivne lige. Nikada ne bih uzeo pare na kladionici.Samo vi igrajte od 0-1 gola, da ste mi živi i zdravi svi.

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

Jesam reko da zvezda puca u Cacak,jesam reko da zvezda ne moze protiv evropskih klubova.............
A ponadadali se momci proslo kolo.....................hehehehehehe


Napred PARTIZAN,Napred BORAC...........

Mark0 Grobar

pre 15 godina

moreiraaaaa...e tek sad smo zakucali na -11 :D hahahah kada budete imali ovakvog igraca i kada budete dali ovakav gol onda ce to verovatno biti u nekom naucno fantasticnom filmu!!!!!!!! ahahahhaha

Giovanni

pre 15 godina

Ovim mucenicima iz Ljutice Bogdana ne leze ekipe iz krajeva gde je dobar krompir.Od sada moraju da paze kako prelaze preko ZEBRE.

Grobar a uz to i Čačanin

pre 15 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA

E što mi je drago što ovo proleće stiže pre zime.

Na kraju krajeva zašto samo meni u Rusiji da bude minus

Partizan Forever!

pre 15 godina

Kakav gol je dao Moreira sto je ono ljudi!!! Ostalo ne bih komentarisao jer smo mi vec odavno osvojili titulu. Sad nam ostaje samo da uzivamo u ovakvim golovima

Miki

pre 15 godina

Ako je onaj slucajni gol Koromana od subotu po oceni domacih 'novinara' najlepsi gol sezone, onda je ovaj Dr Moov najlepsi u ostoriji fudbala

Matija

pre 15 godina

Samo na brzinu da se javim !

Evo me iz Hrama...praznicna atmosfera !

Trebali ste samo da dodjete i da vidite gol Moreire !!!

Vidi se lagani izlazak iz krize...ohrabrujuce pred mec sa Stugartom !

Svi dosta dobri...izuzev Bambija, Pauna i Bognovica (za ovog zadnjeg ne znam kojom magijim treba da postigne gol )

Dosta stativa...precki...svega...moglo je biti najmanje 5 komada...al' nema veze...bitno je da se nazire igra i bez Zuke !

Pozdravljam sve...zrtvovao sam HRam za Pionir...jbg..moram devojku da vodim na Queen ! :D

Pozdrav za sve Grobare !

Cao ZVEZDASICE

pre 15 godina

Ma ne zanimaju me ovi ostali komentari.................CEAM ZVEZDASICU................zanima me sta li sad misli,pa naravno TOKIO I BARI,NOVA TRAVA,MARAKANA I tako to.HEHEHEHEHEHEHE

GROBARČINA

pre 15 godina

Meni taman na ovih +11 ne znam za ZVEZDASICU! hahaha Kako i ona sama kaže pobedi Partizan, pa šta? Imala je dečka Grobara, pa šta? Pukne žlezda i u Čačku, pa šta? hahahaha

GROBARČINA

pre 15 godina

@ZVEZDASICA ti da znaš šta je ljubav prema klubu ne bi navijala na sajtu B92 :) Ljubav prema klubu ti je ono za druge se navija PARTIZAN se voli... Još jedan javni čas ljubavi prema klubu i u svetu poznate škole navijanja počinje u 20:45!

baxuz

pre 15 godina

Doktore,hvala.
Hvala sto namestas kicme. `odali bi grbavi. Hvala ti sto si poverovao u Partizan. Licili bi na cirkus. Hvala ti sto volis da metnes komsinici. Mogli bi da nas dobiju. Hvala ti ako potpises novi ugovor. I ako ispadnemo iz lige. Hvala ti za sve... Vreme je za zastavu Gvineje Bisao i Portugala...

Xwave

pre 15 godina

(ZVEZDASICA, 29. oktobar 2008 20:45)
Bolje je da igramo nereseno sa Javorom nego da izgubimo.

Kroz ligu ne mozemo da se prosetamo zato sto je to skoro nemoguce i veoma je tesko u ritmu sreda-subota da se odrzi konstantna forma i da se svi pobedjuju, a ako bas hoces da znas Partizan je zavrsio sezonu 2004/05 bez ijedne izgubljene utakmice.

Sampdorija ima jednu pobedu i to u ligi koja je nazalost mnogo puta jaca od nase .

I da, mi smo jedan prosecan klub koji je primio najamanje, a postigao najvise golova u dosadasnjem delu lige i koji posle 10 kola bezi najblizem pratiocu sedam bodova, a svima ostalima osim Javora bezi dvocifrenom razlikom.


Tako da sledeci put nemoj napamet da pises, nego malo pogledaj cinjenice.

MARKO

pre 15 godina

ZVEZDASICE.... nije mi jasno kako te ne mrzi da toliko pises i pravis se, da se rauzmes kao u nesto...o bodrenju tvog voljenog kluba necu nista da kazem...dodji na JNA ili u pionir da vidis sta je ono sto vi nemate... ljubav prema klubu, ne navijanje vec ljubav...ne znam koliko imash godina ali ako se secas pokojnog Duska Radovica on je to kroz slogan ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI najbolje oslikao kroz te reci... mi smo uvek bili u manjini u odnosu na vas ZVEZDASICE...ali vi nemate Hajduk-Partizan 1:6, nemate utakmicu protiv makabija kada smo gubili 40 razlike a cela hala peva 2 sata posle utakmice kao da smo pobedili... o poslednjih par godina necu da pricham...vi ne bodrite svoj klub vi manipulisete kroz razne medije sa njim...Tako da ZVEZDASICE nemoj bar danas da se javljas...znam da ti je tesko ali to je problem svih vas ZVEZDASICA

GROBARČINA

pre 15 godina

@Pazi ja iz Hrama mogu da stignem kući jako brzo! Ti ne znam odakle si ali iz Čačka kući ne stižeš za nekoliko minuta/sati, odatle mi pravo da ti kažem da navijaš po sajtovima! Ljubav prema klubu ti možeš da okačiš mačku o rep,jer vi vašu ljubav pokazujete razbijanjem šoferki, i prebijanjem vašig igrača! Aplauz od mene za vas! Isto tako koliko si se uhvatila za bojkot govori samo koliko imaš godina i koliko aktivno pratiš fudbal! KOliko se ja sećam bilo je neuspeha i u košarci, i u fudbalu i pre tog bojkota, ali se ti toga izgleda ne sećaš, verovatno si bila jako mala! Žao mi je što neke svoje komplekse moraš da lečiš ovde, ali nekome je život majka nekome maćeha! A i ko gubi ima pravo da se ljuti, uvek bilo! I na kraju vi uvek živite u nekoj prošlosti, neki Bari, naš bojkot... Mislim svaka ti čast, sad će vam još malo pustiti Bari na TV-u, ali moraš malo da se prešaltaš i na sadašnjost! A ako neko voli klub, i ako neko je primer kako se klub voli, to su Grobari! Ti ako misliš da nas vređaš sa tim pominjanjem bojkota, jako se varaš, bojkot je i nastao zbog ljubavi prema klubu! Kako? Jednostavno mi ne trpimolopovluke u našem klubu i želimo mu samo najbolje! Ovi trofeju su rezultat tog bojkota! Dok vi vaše lopove veličate i tražite nazad...

milos

pre 15 godina

sta zna dete (zvezdasica) sta je navijanje....proziva sto je javor dobio partizan, njih kao nisu? prozivaju za sampdoriju a oni ni do zreba nisu stigli( a kad vec stalno volite da pominjete istoriju da pomenem da su i vas na vrhuncu snage ugazili 3-1)...a onda im dodje tim koji nema pobedu i greje dno i pobedi ih, ali ona nastavlja kao da se nista ne dogadaja. Lepo je sto navijate za svoj klub kad gubi ali kad precesto gubi i trpi ponizenja a vi i dalje navijate koa da se nista ne desava i ne bunite se protiv onih koji vode vas klub onda sa vama definitivno nesto nije u redu. A i kad s bunite ne znate to na pravi nacin da uradite, isterali ste dzaju, doveli tajkune i stojkovica koji je covek lepo zapalio i ostavio vas mafijasima da upravljaju, a sad kukate da ga vratite...ne radi se to tako

GROBARKA

pre 15 godina

Ah, kakav divan dan!
Jos jedna pobeda Partizana u fudbalu, pobeda nad velikim Realom u kosarci,divno navijanje..a onda kao slag na torti krstarenje forumima i citanje isfrustriranih poruka navijaca, npr “ZVEZDASICE”…
Dok sam ja danas uzivala gledajuci nase velemajstore, aplaudirala Moreiri na svakom potezu posebno na onom fantasticnom golu, ona je kuckala svoje besne porukice.
I dok sam sa velikim zadovoljstvom ispratila neke od njenih redova, negde u podsvesti motalo mi se pitanjce- koji po redu je danasnji poraz Zvezde, i da li je to mozda posledica umora Zvezdinih fudbalera posto igraju toliko evropskih utakmica ove godine:))
A sad odoh na spavanje da sanjam poteze Moreire, Diare, Ljajica i ostalih nasih doktora koji su me u zadnjih godinu dana nebrojeno puta podsetili zasto toliko volim Partizan, Hram,moje Grobare i da se u Humskoj UVEK igrao lep fudbal..

GROBARČINA

pre 15 godina

Da zaboravih malopre da kažem u vezi sa ljubavlju prema klubu! Koliko ja znam vi imate i KK zvezda iliti sledeća sezona! Gde su ti navijači? Oh da i oni vole zvezdu! Samo se ne cimaju da dolaze do Pionira jbg!

grobar novi sad

pre 15 godina

@zvezdasice....dobra i pomalo postena....hehehehhe...veceras je tvoje vece vidim.....teku,teku suze jedna drugu stize daleko si mili(-11) eh sto nisi..blize....CACAK CACAK SUMADIJSKI ROKENROL TO JE ZIVOT MOJ I TVOJ OJ MRAVO OJ...ma necu vise....dosta je....ipak si ti dama!

eskorijal

pre 15 godina

Ej, velika zvezdasice, trebalo je da budes u mIlenijumu prosle godine i na mnogim drugim basket tekmama, pa i na fudbalskoj utakmici sa Sampdorijom, da vidis kako se klub voli i u porazima!!! A od vase podrske, kada se gubi, vasim igracima jos uvek bride obrazi! Bojkot kosarke, dok uprava nije dovela trenera i dva igraca, i sad je sve zaboravljeno! Jel sada vidis koliko ste sitne duse! Smejali ste se posle Sampdorije, sada izdrzite to sto vam se desava stoicki! Mi jesmo izgubili od Italijanskog fenjerasa, ali vi do ovih utakmica niste ni stigli, zato sto vas pobedjuju nasi fenjerasi i fenjerasi sa Kipra!!! Zao mi je samo sto su ti i kosarkasi Partizana pokvarili vece, znam da si cekala da se tu smejes, ali... I ne pricajte mi o pobedi nad Realom od dvadeset razlike u basketu, kada je Real bio prosecan klub, u vreme dok se Partizan nosio sa tada mocnom Barselonom, Estudijantesom, Tau-om, Huventudom... Jer, ako bas hocete, mi smo pobedili samo jedan mali Huventud, ali u mnogo vaznijem mecu od ovih koje vi pominjete... Pozzz, za sve ljude!!!

ja

pre 15 godina

nikada te niko voleti nece ko sto te volim jaaaa
dijaraa dijaraa ubico ***gana
@ZVEZDASICA
ok mi smo prosecna ekipa za evropu a vi ste ispodprosecna ekipa za drugu ligu a evropu necete videti ni sledece sezone jer se necete ni u inter toto kup plasirati pa ces opet da pucas od muke kao sto i sad pucas i da ostavljas svoje "realne" komentare a to sto odgovaras na svaki komentar upucen tebi pokazujes koliko si iskompleksirana od partizana a o tvojom poznavanju fudbala necu ni da komentarisem "realna" si hahah

Pozdrav za sve Grobare
TITULA TITULA SLAVICE SE TITULA PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA SRBIJA!!!!

Slaven

pre 15 godina

2+2=5.... verovali ili ne, ovo sigurno je mnogo pametniji komentar nego bilo koji sto je ona lastis cura (ZVEZDASICA) dala :)

pozzzzzzzzzz svima Grobarima!!

Grobar

pre 15 godina

Rekoh ja pre neki dan ovde kad j Partizan izgubio zvezdinim navijacima da im je bolje da ih i dalje nema ovde, jer ce videti vec u sledecem kolu. Oni ne slusaju! Jadni! Pa gde ste sada, svako kolo pre i svako sledece kolo.
Pssst!

ninja

pre 15 godina

Sta je be znam da ga je moreira dao gol koji nije vidjen odavno takav gol,ali takve golove zvezda je davala skoro na svake utakmice od 45 do 93,a vi za jedan gol koju dao moreira dizete ga u nebesa kao on jedini u istoriji fudbala u sfrj dao najlepsi gol njegov gol nemoze da se meriv s piksijevima prosineckima dzajevicevima pa i kod vazeg manceta i bobeka ko su jedini igraci koji ih znam iz partizanove istorije i mijatovica isto ga znam kao dobrog igraca ali ipak zvezda je ta bila glavana i evropi i u reprezentaciji mi smo u vek imal 7 igraa u reprezentaciju a vi?
(Alvin, 30. oktobar 2008 10:24)
Sinko, kojim ti jezikom govoriš!?

kap Nemo

pre 15 godina

Poruka za sve navijace Zvezde koji ovde pljuju po Partizanu kao losem klubu "E SAD ZAMISLITE KOLIKO JE ZVEZDA MUCENA i NESRETNA KAD JE TAKO JADNI PARTIZAN DOBIJE NA MARAKANI, SAMO ZAMISLITE TO!!!!"

ja

pre 15 godina

@ZVEZDASICA
ti si devojko u delirijumu ne znas sta pricas a lepo si potvrdila koliko si iskompleksirana opet si se javila..a razumem ja tebe pucas od muke jer tvoja zleza je 4 na tabeli i nece videti titulu sledece 4 godine..

veliki

pre 15 godina

joj sto volim da citam ove komentare na b92 najjaci su, pa gde mozete takve gluposti da procitate jos, pogotovu od ove ZVEZDASICE