Subota, 25.10.2008.

20:27

Janevski nezadovoljan realizacijom

Trener fudbalera Crvene zvezde Čedomir Janevski ocenio je da je njegova ekipa u utakmici sa OFK Beogradom (5:1) igrala najbolje od početka septembra.

Izvor: B92

Janevski nezadovoljan realizacijom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

24 Komentari

Sortiraj po:

promasaj

pre 15 godina

Pazi ti lika.Nije zadovoljan realizacijom.Pa daj malo realnosti.Da si imao i 20 sansi pet komada u fudbalu je odlicna realizacija i broj golova.

Zare

pre 15 godina

Mislim da bi Zvezda trebala već na zimu produžiti ugovor sa Kormanom i Milijašem. Igrače tog kalibra i fudbalskog znanja bi mogli zadržati u svojim redovima za relativno "mali" novac. Prvi put bi posle dosta godina u sledeći krug Euro kvaifikacija ušli sa dosta iskusnom ekipom. Naravano neke bi trebalo pustiti da odu kao recimo nikad dokazanog Trajkovića i Burzanovića a i ovog malog Brazilaca Edgara ako se do kraja polu sezone ne nametne. Ako bi se dovelo još igrača i to po jedan u svim linijama pozadi (stameni i iskusni štoper - to je igrač kojeg bih ja najviše platio da se pitam), u veznom redu (što brži igrač koji sa dobrim pregledom igre), u napadu (visokog centarfora koji se dobro bori za prostor i dobro igra glavom tipa Žigića ili onog čeha Kolera). Mislim da bi ovakva ekipa bez problema sledeće leto ušlas u ligu UEFA. I na kraju, ja sam bio jedan od onih koji su verovali u Subašića (piso sam već o tome) i mislim da je velika šteta što mu se ne daje veća minutaža u timu trenutno.

Zlatko Todorović

pre 15 godina

Ajde da razumem grobare dok su neki drugi bili predsednici FSJ i FSS, ali sada kada je Tole glavni u selu, pa stvarno je glupo da pričate o nameštanju utakmica u vezdinu korist. Da nećete da kažete da je i Tole postao zvezdaš? Ajde malo realnosti, pa vi ste prvi u ligi, verovatno prvaci, sa jednim remijem do sada, a mi nameštamo utakmice sa više poraza nego dobijenih utakmica.

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

Ovo je sigurno bila najbolja takmicarska utakmica Crvene zvezde, ne samo zbog visokog rezultata, vec i zbog same igre tokom svih devedeset minuta. Cak i da je ostalo neresno, ne vdim da bi neke vece zamerke mogle da se nadju. Gresaka ima, ali bice ih stalno, i one mogu da se svedu na minimum, ali ne mogu da se iskorene.
Posle ove utakmice nisam sklon ni da Janevskog dizem u nebesa, niti da smatram Subasica za centarfora koji je bio preko potreban crveno - belima. Da bi se to desilo potrebno je da Janevski na klupi provede malo vise od dva meseca da bi mogli da govorimo o njegovim trenerskim kvalitetima. Subasic treba da odigra nekoliko ovakvih utakmica u kontinuitetu da bi zasluzio hvalospeve koje o njemu sada pisu. Sve ovo danas predstavlja bljesak, posle veoma tuzne partije u Krusevcu koju su svi vec zaboravili. A posto tim Zvezde ove seozne funkcionise po principu toplo-hladno, mada u vecni navrata veoma hladno, tek ce buduce utakmice pokazati koliko je i da li je ovaj tim napredovao i da li za to ima mogucnosti. Zato, pre svega za ovog trenera, a onda i za igrace, potrebno je imati jos strpljenja da bi se mogla formirati konacna slika.
Lepo je danas bilo videti Nikolica, koji ima potencijala, ali je pitanje da li Zvezda moze samo na njega da se osloni, a opet uzimajuci u obzir klimavu atmosferu u timu i nizak stepen samopouzdanja, uz nekoliko losih utakmica celog tima, cak i da on ne bude direktan krivac za lose partije, to moze da ga povuce u igracku krizu daleko dublju od one koja objektivno moze da pogodi svakog igraca.
Namece se i pitanje sta sa Burzanovicem ? Sklon sam misljenju da su svi njegovi krediti ispucani i da njegova dalja fudbalska karijera zavisi samo od toga da li ce uspeti da rascisti sam sa sobom i u svojoj glavi, sta ustvari zeli. Medjutim, pitanje je i da li Zvezda ima vremena da to ceka. Cak i cinjenica da je danas promasio nekoliko veoma izglednih prilika nije toliko bitna, jer to moze da se desi svakom fudbaleru, vec je ta njegova nezainteresovanost na terenu nesto sto iritira. Mislim, da je sa njim potrebno obaviti ozbiljne razgovore, pa ako ne bude resenja, on na jednu, Zvezda na drugu stranu.
Tu je i nezaoblizani Ognjen Koroman. I dalje tvrdim, iako ce te mnogi da ospore, da je njega potrebno najuriti iz Zvezde. Fudbal je kolektivna igra, a Koroman igra samo za sebe. Danas, je Zvezda dala pet golova, imala sijaset sansi osim toga, ali ste ce biti kada toga ne bude bilo. Da li ce se onda njegovi bespotrebni driblizni i do zla boga dugo zadrzavanje lopte, posmatrati kao fudbalska genijalnost ili jednostavno, kao sebicnost. Sta ce biti, kada igra ne bude ni priblizno ovoj, danas vidjenoj, kako ce se onda reagovati na njegovo izivljavanje na terenu. Gol koji je postigao jeste lep, ali se mora pripisati i faktoru srece, jer mu je lopta malo presla preko noge. Zvezda nikada nije zavisila od jednog igraca, a pri tom ako postoji namera za stvaranje koliko toliko dobrog tima, to je moguce jedino bez Koromana. S druge strane, nikako mi nije jasno, kako ta njegova fudbalska virtuoznost nije prepoznata ni u jednom klubu izvan granica nase zemlje.
Danas, je Zvezda pokazala da bi od ovih igraca moglo i nesto da se skrpi, ako bi se radilo polako. Ali posto je ovde vreme uvek problem, dok su daleko vazniji instant uspesi, pitanje je da li ce Janevski sacuvati klupu do kraja sezone, a kamo li da li ce mu se dati vremena da radi polako i gradi ekipu. Tu je i pitanje rukovodstva, koje jos ne postoji u svom konacnom obliku, tako da je pred Zvezdom mnogo izazova koje mora da resava u hodu. Mozda je ova pobeda nagovestaj i nekih boljih dana u Ljutice Bogdana.

Nuntz

pre 15 godina

@pozdrav od kasana

Nemoj, ali stvarno nemoj, nikada vise da koristis grobarske slogane pa makar i izmenjao ime kluba.

ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

HAAHAHAAA...topalovici, PRESMESNI STE !!! Cim je pala prva petarda Zvezde, vama odmah krenula prpa, a? Kao namestili utakmicu protiv OFK-e...kao protiv OFK-e i Smedereva uvek namestimo utakmicu...kao svaku titulu koju smo do sad osvojili smo namestili...ALO BREEE !!! Jel vi slusata sebe ??? Vi ste nasli da nipodastavate i omalovazavate Mikija Ivanovica. Pa treba da vas je sramota ! To je jedan od retkih trenera u Srbiji koji je mali milion puta dokazao da je covek od integriteta, koji je i dobar strucnjak i inteligentan covek, ali pre svega UVEK GOVORI ISTINU SVIMA U OCI, nema u svom vokabularu one uobicajne fraze...Pa ako se za nekog trenera moze reci u ovoj ligi da NIKAD ne bi prihvatio da namesti utakmicu ( i to da izgubi sa petardom !!!) to je onda sigurno Ivanovic. Ne znam sta vam satro nije jasno u njegovoj izjavi. Covek je lepo rekao da ima jako mladu ekipu, prakticno omladince, i da prosto ti momci nisu mogli da odigraju celu utakmicu na tom nivou na kom su odigrali do 75. minuta. A to sto je ovde nesto NE IZLECIVO, naravno svi znamo sta je to, to nije problem ni nas Zvezdasa, a svakako ni gospodina Ivanovica.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Pa naravno da je ne zadovoljan!!! Ipak smo mi ZVEZDA!!! Partizan je prosle sezone bar 20 utakmica igrao 1:0,pazite JEDAN NULA,a i taj jedan JADAN gol je jedva dao,cesto u 93,94,95-tom minutu ili iz penala,i uvek su pricali da igraju LEPRSAVI fudbal,oni su uvek leprsali!!! Eee zato je to partizan,a mi ni sa petardom nismo zadovoljni,a jos nemamo ni ekipu! Sta bi bilo da imamo igrace? A ovaj sto je pisao prvi komentar i kaze smesni ste.Maaa vi niste smesni sto 15 godina placete za penalom,neeee vi ste tu fazu prevazisli,sada ste jadni!!!!Samo jedno pitanje:Kada ce te se setiti da malo promenite taktiku? Mislim,posle svakog zvezdinog poraza ismejavanje,posle svake pobede placete za penalima,posle svake petarde se protivnicki igraci seckaju i pustaju zvezdu da daje golove,kada udjemo u seriju pobeda svi nas pustaju,a protiv vas jadnih svi grizu,ujedaju,pene....Mozda,ali dzabe kada su tu sudije koje isto pene da vam donesu tri boda!!! Vi ste uvek leprsavi i EKSTRA evo od danas ste i ZEKSTRA i zato i dalje leprsajte u nasoj ligi dok vam u goste ne dodje opet neki FENJERAS da vas ponizi,a nas ostavite jer kao sto kazete mi nemamo ni ekipu ni igrace,pa ipak pobedjujemo i sa 9 igraca i podelimo i po koju petardu!!

Sergio

pre 15 godina

Molio bih uvazene navijace jedinog "evropskog" tima na ovim prostorima da komentare i svoje frustracije postavljaju sutra kada im i igra voljeni im klub.
Hvala

Zvezdas sampion

pre 15 godina

Bravo za Ivica sto je doveo strucnjaka sa nasih prostora, nisu strani treneri za nas. Vidi se da Janevski zna sta je fudbla i nadam se da ce ostati jos dugo.

NAPRED ZVEZDO

Dusan Lacmanovic

pre 15 godina

Ne lupajte bre,OFK je otkidao uvek bodove Zvezdi,ovde bas nema prodaje.A sto se tice Cede i upravu je,ovi nasi promasise barem cetiri cista zicera...

marko

pre 15 godina

Dokle ce vise ta zvezda da namesta utakmice pitam se,kao nisu bili uigrani i te fore,sad ste se protiv Ofk odjednom uigrali,samo vas pitam dokle?Vi ako imate dve regularne titule od kad postojite onda je Apoel prvak sveta,a Javor evrope.Najveca prevara od kluba.

MarkoSi

pre 15 godina

Ne znam da li ste znali da je Velimir Lazović pored toga što je na pravdi Boga osudio Uroša Mišića, oslobodio, na osnovu "nužne samoodbrane" ubicu Andriju Draškovića?
LINKOVI: http://forum.mojepravo.net/new/b2/blogs/blog5.php/2008/09/22/osua-273-en-uro-mi-ia-263,
http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2004/05/18/srpski/H04051704.shtml

pozdrav od kasana

pre 15 godina

ma dobro je,osam sanse pet gola.
ma ovi majstori iz partizana treba da imaju bar tridesetak sansi pa da daju pet komada.samo napred,zvezda vse voli za druge se navija...

MILE

pre 15 godina

Ha ha ha ovaj Ivanovic nije normalan.
protiv zvezde otvoren , sto da bi igrao bunker protiv partizana jel to poenta.

E sramota sta se desava u fudbalu , treba ga zabraniti iako sam grobar....

el mago

pre 15 godina

Свака част момци само напред...Можемо да стигнемо ове напунпане шарлатане! Сутра губе бодове од чуке 100%...! А за модере сајта молба да реше проблем са препоруком коментара јер нешто очигледно не штима! поз

smesni ste

pre 15 godina

Chudno je to da Zvezda uvek protiv odredjenih protivnika odigra odlicno i stvari sijaset stopostotnih shansi a utakmicu pre toga nije odigrala nishta spektakularno. Ti odredjeni protivnici su OFK i Smederevo i bila u krizi ili ne uvek je ista pricha. Vidim i dalje spominjete Toleta i Spasica, ako ako i treba da vas boli, sta bi tek bilo da vam ne sviraju penal u derbiju 15 godina, prevrnuli bi ceo svet imam osecaj.

el mago

pre 15 godina

Свака част момци само напред...Можемо да стигнемо ове напунпане шарлатане! Сутра губе бодове од чуке 100%...! А за модере сајта молба да реше проблем са препоруком коментара јер нешто очигледно не штима! поз

smesni ste

pre 15 godina

Chudno je to da Zvezda uvek protiv odredjenih protivnika odigra odlicno i stvari sijaset stopostotnih shansi a utakmicu pre toga nije odigrala nishta spektakularno. Ti odredjeni protivnici su OFK i Smederevo i bila u krizi ili ne uvek je ista pricha. Vidim i dalje spominjete Toleta i Spasica, ako ako i treba da vas boli, sta bi tek bilo da vam ne sviraju penal u derbiju 15 godina, prevrnuli bi ceo svet imam osecaj.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Pa naravno da je ne zadovoljan!!! Ipak smo mi ZVEZDA!!! Partizan je prosle sezone bar 20 utakmica igrao 1:0,pazite JEDAN NULA,a i taj jedan JADAN gol je jedva dao,cesto u 93,94,95-tom minutu ili iz penala,i uvek su pricali da igraju LEPRSAVI fudbal,oni su uvek leprsali!!! Eee zato je to partizan,a mi ni sa petardom nismo zadovoljni,a jos nemamo ni ekipu! Sta bi bilo da imamo igrace? A ovaj sto je pisao prvi komentar i kaze smesni ste.Maaa vi niste smesni sto 15 godina placete za penalom,neeee vi ste tu fazu prevazisli,sada ste jadni!!!!Samo jedno pitanje:Kada ce te se setiti da malo promenite taktiku? Mislim,posle svakog zvezdinog poraza ismejavanje,posle svake pobede placete za penalima,posle svake petarde se protivnicki igraci seckaju i pustaju zvezdu da daje golove,kada udjemo u seriju pobeda svi nas pustaju,a protiv vas jadnih svi grizu,ujedaju,pene....Mozda,ali dzabe kada su tu sudije koje isto pene da vam donesu tri boda!!! Vi ste uvek leprsavi i EKSTRA evo od danas ste i ZEKSTRA i zato i dalje leprsajte u nasoj ligi dok vam u goste ne dodje opet neki FENJERAS da vas ponizi,a nas ostavite jer kao sto kazete mi nemamo ni ekipu ni igrace,pa ipak pobedjujemo i sa 9 igraca i podelimo i po koju petardu!!

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

HAAHAHAAA...topalovici, PRESMESNI STE !!! Cim je pala prva petarda Zvezde, vama odmah krenula prpa, a? Kao namestili utakmicu protiv OFK-e...kao protiv OFK-e i Smedereva uvek namestimo utakmicu...kao svaku titulu koju smo do sad osvojili smo namestili...ALO BREEE !!! Jel vi slusata sebe ??? Vi ste nasli da nipodastavate i omalovazavate Mikija Ivanovica. Pa treba da vas je sramota ! To je jedan od retkih trenera u Srbiji koji je mali milion puta dokazao da je covek od integriteta, koji je i dobar strucnjak i inteligentan covek, ali pre svega UVEK GOVORI ISTINU SVIMA U OCI, nema u svom vokabularu one uobicajne fraze...Pa ako se za nekog trenera moze reci u ovoj ligi da NIKAD ne bi prihvatio da namesti utakmicu ( i to da izgubi sa petardom !!!) to je onda sigurno Ivanovic. Ne znam sta vam satro nije jasno u njegovoj izjavi. Covek je lepo rekao da ima jako mladu ekipu, prakticno omladince, i da prosto ti momci nisu mogli da odigraju celu utakmicu na tom nivou na kom su odigrali do 75. minuta. A to sto je ovde nesto NE IZLECIVO, naravno svi znamo sta je to, to nije problem ni nas Zvezdasa, a svakako ni gospodina Ivanovica.

pozdrav od kasana

pre 15 godina

ma dobro je,osam sanse pet gola.
ma ovi majstori iz partizana treba da imaju bar tridesetak sansi pa da daju pet komada.samo napred,zvezda vse voli za druge se navija...

MILE

pre 15 godina

Ha ha ha ovaj Ivanovic nije normalan.
protiv zvezde otvoren , sto da bi igrao bunker protiv partizana jel to poenta.

E sramota sta se desava u fudbalu , treba ga zabraniti iako sam grobar....

marko

pre 15 godina

Dokle ce vise ta zvezda da namesta utakmice pitam se,kao nisu bili uigrani i te fore,sad ste se protiv Ofk odjednom uigrali,samo vas pitam dokle?Vi ako imate dve regularne titule od kad postojite onda je Apoel prvak sveta,a Javor evrope.Najveca prevara od kluba.

Sergio

pre 15 godina

Molio bih uvazene navijace jedinog "evropskog" tima na ovim prostorima da komentare i svoje frustracije postavljaju sutra kada im i igra voljeni im klub.
Hvala

MarkoSi

pre 15 godina

Ne znam da li ste znali da je Velimir Lazović pored toga što je na pravdi Boga osudio Uroša Mišića, oslobodio, na osnovu "nužne samoodbrane" ubicu Andriju Draškovića?
LINKOVI: http://forum.mojepravo.net/new/b2/blogs/blog5.php/2008/09/22/osua-273-en-uro-mi-ia-263,
http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2004/05/18/srpski/H04051704.shtml

Dusan Lacmanovic

pre 15 godina

Ne lupajte bre,OFK je otkidao uvek bodove Zvezdi,ovde bas nema prodaje.A sto se tice Cede i upravu je,ovi nasi promasise barem cetiri cista zicera...

Zvezdas sampion

pre 15 godina

Bravo za Ivica sto je doveo strucnjaka sa nasih prostora, nisu strani treneri za nas. Vidi se da Janevski zna sta je fudbla i nadam se da ce ostati jos dugo.

NAPRED ZVEZDO

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

Ovo je sigurno bila najbolja takmicarska utakmica Crvene zvezde, ne samo zbog visokog rezultata, vec i zbog same igre tokom svih devedeset minuta. Cak i da je ostalo neresno, ne vdim da bi neke vece zamerke mogle da se nadju. Gresaka ima, ali bice ih stalno, i one mogu da se svedu na minimum, ali ne mogu da se iskorene.
Posle ove utakmice nisam sklon ni da Janevskog dizem u nebesa, niti da smatram Subasica za centarfora koji je bio preko potreban crveno - belima. Da bi se to desilo potrebno je da Janevski na klupi provede malo vise od dva meseca da bi mogli da govorimo o njegovim trenerskim kvalitetima. Subasic treba da odigra nekoliko ovakvih utakmica u kontinuitetu da bi zasluzio hvalospeve koje o njemu sada pisu. Sve ovo danas predstavlja bljesak, posle veoma tuzne partije u Krusevcu koju su svi vec zaboravili. A posto tim Zvezde ove seozne funkcionise po principu toplo-hladno, mada u vecni navrata veoma hladno, tek ce buduce utakmice pokazati koliko je i da li je ovaj tim napredovao i da li za to ima mogucnosti. Zato, pre svega za ovog trenera, a onda i za igrace, potrebno je imati jos strpljenja da bi se mogla formirati konacna slika.
Lepo je danas bilo videti Nikolica, koji ima potencijala, ali je pitanje da li Zvezda moze samo na njega da se osloni, a opet uzimajuci u obzir klimavu atmosferu u timu i nizak stepen samopouzdanja, uz nekoliko losih utakmica celog tima, cak i da on ne bude direktan krivac za lose partije, to moze da ga povuce u igracku krizu daleko dublju od one koja objektivno moze da pogodi svakog igraca.
Namece se i pitanje sta sa Burzanovicem ? Sklon sam misljenju da su svi njegovi krediti ispucani i da njegova dalja fudbalska karijera zavisi samo od toga da li ce uspeti da rascisti sam sa sobom i u svojoj glavi, sta ustvari zeli. Medjutim, pitanje je i da li Zvezda ima vremena da to ceka. Cak i cinjenica da je danas promasio nekoliko veoma izglednih prilika nije toliko bitna, jer to moze da se desi svakom fudbaleru, vec je ta njegova nezainteresovanost na terenu nesto sto iritira. Mislim, da je sa njim potrebno obaviti ozbiljne razgovore, pa ako ne bude resenja, on na jednu, Zvezda na drugu stranu.
Tu je i nezaoblizani Ognjen Koroman. I dalje tvrdim, iako ce te mnogi da ospore, da je njega potrebno najuriti iz Zvezde. Fudbal je kolektivna igra, a Koroman igra samo za sebe. Danas, je Zvezda dala pet golova, imala sijaset sansi osim toga, ali ste ce biti kada toga ne bude bilo. Da li ce se onda njegovi bespotrebni driblizni i do zla boga dugo zadrzavanje lopte, posmatrati kao fudbalska genijalnost ili jednostavno, kao sebicnost. Sta ce biti, kada igra ne bude ni priblizno ovoj, danas vidjenoj, kako ce se onda reagovati na njegovo izivljavanje na terenu. Gol koji je postigao jeste lep, ali se mora pripisati i faktoru srece, jer mu je lopta malo presla preko noge. Zvezda nikada nije zavisila od jednog igraca, a pri tom ako postoji namera za stvaranje koliko toliko dobrog tima, to je moguce jedino bez Koromana. S druge strane, nikako mi nije jasno, kako ta njegova fudbalska virtuoznost nije prepoznata ni u jednom klubu izvan granica nase zemlje.
Danas, je Zvezda pokazala da bi od ovih igraca moglo i nesto da se skrpi, ako bi se radilo polako. Ali posto je ovde vreme uvek problem, dok su daleko vazniji instant uspesi, pitanje je da li ce Janevski sacuvati klupu do kraja sezone, a kamo li da li ce mu se dati vremena da radi polako i gradi ekipu. Tu je i pitanje rukovodstva, koje jos ne postoji u svom konacnom obliku, tako da je pred Zvezdom mnogo izazova koje mora da resava u hodu. Mozda je ova pobeda nagovestaj i nekih boljih dana u Ljutice Bogdana.

Zare

pre 15 godina

Mislim da bi Zvezda trebala već na zimu produžiti ugovor sa Kormanom i Milijašem. Igrače tog kalibra i fudbalskog znanja bi mogli zadržati u svojim redovima za relativno "mali" novac. Prvi put bi posle dosta godina u sledeći krug Euro kvaifikacija ušli sa dosta iskusnom ekipom. Naravano neke bi trebalo pustiti da odu kao recimo nikad dokazanog Trajkovića i Burzanovića a i ovog malog Brazilaca Edgara ako se do kraja polu sezone ne nametne. Ako bi se dovelo još igrača i to po jedan u svim linijama pozadi (stameni i iskusni štoper - to je igrač kojeg bih ja najviše platio da se pitam), u veznom redu (što brži igrač koji sa dobrim pregledom igre), u napadu (visokog centarfora koji se dobro bori za prostor i dobro igra glavom tipa Žigića ili onog čeha Kolera). Mislim da bi ovakva ekipa bez problema sledeće leto ušlas u ligu UEFA. I na kraju, ja sam bio jedan od onih koji su verovali u Subašića (piso sam već o tome) i mislim da je velika šteta što mu se ne daje veća minutaža u timu trenutno.

Nuntz

pre 15 godina

@pozdrav od kasana

Nemoj, ali stvarno nemoj, nikada vise da koristis grobarske slogane pa makar i izmenjao ime kluba.

ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE

Zlatko Todorović

pre 15 godina

Ajde da razumem grobare dok su neki drugi bili predsednici FSJ i FSS, ali sada kada je Tole glavni u selu, pa stvarno je glupo da pričate o nameštanju utakmica u vezdinu korist. Da nećete da kažete da je i Tole postao zvezdaš? Ajde malo realnosti, pa vi ste prvi u ligi, verovatno prvaci, sa jednim remijem do sada, a mi nameštamo utakmice sa više poraza nego dobijenih utakmica.

promasaj

pre 15 godina

Pazi ti lika.Nije zadovoljan realizacijom.Pa daj malo realnosti.Da si imao i 20 sansi pet komada u fudbalu je odlicna realizacija i broj golova.

smesni ste

pre 15 godina

Chudno je to da Zvezda uvek protiv odredjenih protivnika odigra odlicno i stvari sijaset stopostotnih shansi a utakmicu pre toga nije odigrala nishta spektakularno. Ti odredjeni protivnici su OFK i Smederevo i bila u krizi ili ne uvek je ista pricha. Vidim i dalje spominjete Toleta i Spasica, ako ako i treba da vas boli, sta bi tek bilo da vam ne sviraju penal u derbiju 15 godina, prevrnuli bi ceo svet imam osecaj.

marko

pre 15 godina

Dokle ce vise ta zvezda da namesta utakmice pitam se,kao nisu bili uigrani i te fore,sad ste se protiv Ofk odjednom uigrali,samo vas pitam dokle?Vi ako imate dve regularne titule od kad postojite onda je Apoel prvak sveta,a Javor evrope.Najveca prevara od kluba.

MarkoSi

pre 15 godina

Ne znam da li ste znali da je Velimir Lazović pored toga što je na pravdi Boga osudio Uroša Mišića, oslobodio, na osnovu "nužne samoodbrane" ubicu Andriju Draškovića?
LINKOVI: http://forum.mojepravo.net/new/b2/blogs/blog5.php/2008/09/22/osua-273-en-uro-mi-ia-263,
http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2004/05/18/srpski/H04051704.shtml

el mago

pre 15 godina

Свака част момци само напред...Можемо да стигнемо ове напунпане шарлатане! Сутра губе бодове од чуке 100%...! А за модере сајта молба да реше проблем са препоруком коментара јер нешто очигледно не штима! поз

MILE

pre 15 godina

Ha ha ha ovaj Ivanovic nije normalan.
protiv zvezde otvoren , sto da bi igrao bunker protiv partizana jel to poenta.

E sramota sta se desava u fudbalu , treba ga zabraniti iako sam grobar....

pozdrav od kasana

pre 15 godina

ma dobro je,osam sanse pet gola.
ma ovi majstori iz partizana treba da imaju bar tridesetak sansi pa da daju pet komada.samo napred,zvezda vse voli za druge se navija...

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Pa naravno da je ne zadovoljan!!! Ipak smo mi ZVEZDA!!! Partizan je prosle sezone bar 20 utakmica igrao 1:0,pazite JEDAN NULA,a i taj jedan JADAN gol je jedva dao,cesto u 93,94,95-tom minutu ili iz penala,i uvek su pricali da igraju LEPRSAVI fudbal,oni su uvek leprsali!!! Eee zato je to partizan,a mi ni sa petardom nismo zadovoljni,a jos nemamo ni ekipu! Sta bi bilo da imamo igrace? A ovaj sto je pisao prvi komentar i kaze smesni ste.Maaa vi niste smesni sto 15 godina placete za penalom,neeee vi ste tu fazu prevazisli,sada ste jadni!!!!Samo jedno pitanje:Kada ce te se setiti da malo promenite taktiku? Mislim,posle svakog zvezdinog poraza ismejavanje,posle svake pobede placete za penalima,posle svake petarde se protivnicki igraci seckaju i pustaju zvezdu da daje golove,kada udjemo u seriju pobeda svi nas pustaju,a protiv vas jadnih svi grizu,ujedaju,pene....Mozda,ali dzabe kada su tu sudije koje isto pene da vam donesu tri boda!!! Vi ste uvek leprsavi i EKSTRA evo od danas ste i ZEKSTRA i zato i dalje leprsajte u nasoj ligi dok vam u goste ne dodje opet neki FENJERAS da vas ponizi,a nas ostavite jer kao sto kazete mi nemamo ni ekipu ni igrace,pa ipak pobedjujemo i sa 9 igraca i podelimo i po koju petardu!!

Zvezdas sampion

pre 15 godina

Bravo za Ivica sto je doveo strucnjaka sa nasih prostora, nisu strani treneri za nas. Vidi se da Janevski zna sta je fudbla i nadam se da ce ostati jos dugo.

NAPRED ZVEZDO

Sergio

pre 15 godina

Molio bih uvazene navijace jedinog "evropskog" tima na ovim prostorima da komentare i svoje frustracije postavljaju sutra kada im i igra voljeni im klub.
Hvala

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

HAAHAHAAA...topalovici, PRESMESNI STE !!! Cim je pala prva petarda Zvezde, vama odmah krenula prpa, a? Kao namestili utakmicu protiv OFK-e...kao protiv OFK-e i Smedereva uvek namestimo utakmicu...kao svaku titulu koju smo do sad osvojili smo namestili...ALO BREEE !!! Jel vi slusata sebe ??? Vi ste nasli da nipodastavate i omalovazavate Mikija Ivanovica. Pa treba da vas je sramota ! To je jedan od retkih trenera u Srbiji koji je mali milion puta dokazao da je covek od integriteta, koji je i dobar strucnjak i inteligentan covek, ali pre svega UVEK GOVORI ISTINU SVIMA U OCI, nema u svom vokabularu one uobicajne fraze...Pa ako se za nekog trenera moze reci u ovoj ligi da NIKAD ne bi prihvatio da namesti utakmicu ( i to da izgubi sa petardom !!!) to je onda sigurno Ivanovic. Ne znam sta vam satro nije jasno u njegovoj izjavi. Covek je lepo rekao da ima jako mladu ekipu, prakticno omladince, i da prosto ti momci nisu mogli da odigraju celu utakmicu na tom nivou na kom su odigrali do 75. minuta. A to sto je ovde nesto NE IZLECIVO, naravno svi znamo sta je to, to nije problem ni nas Zvezdasa, a svakako ni gospodina Ivanovica.

Dusan Lacmanovic

pre 15 godina

Ne lupajte bre,OFK je otkidao uvek bodove Zvezdi,ovde bas nema prodaje.A sto se tice Cede i upravu je,ovi nasi promasise barem cetiri cista zicera...

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

Ovo je sigurno bila najbolja takmicarska utakmica Crvene zvezde, ne samo zbog visokog rezultata, vec i zbog same igre tokom svih devedeset minuta. Cak i da je ostalo neresno, ne vdim da bi neke vece zamerke mogle da se nadju. Gresaka ima, ali bice ih stalno, i one mogu da se svedu na minimum, ali ne mogu da se iskorene.
Posle ove utakmice nisam sklon ni da Janevskog dizem u nebesa, niti da smatram Subasica za centarfora koji je bio preko potreban crveno - belima. Da bi se to desilo potrebno je da Janevski na klupi provede malo vise od dva meseca da bi mogli da govorimo o njegovim trenerskim kvalitetima. Subasic treba da odigra nekoliko ovakvih utakmica u kontinuitetu da bi zasluzio hvalospeve koje o njemu sada pisu. Sve ovo danas predstavlja bljesak, posle veoma tuzne partije u Krusevcu koju su svi vec zaboravili. A posto tim Zvezde ove seozne funkcionise po principu toplo-hladno, mada u vecni navrata veoma hladno, tek ce buduce utakmice pokazati koliko je i da li je ovaj tim napredovao i da li za to ima mogucnosti. Zato, pre svega za ovog trenera, a onda i za igrace, potrebno je imati jos strpljenja da bi se mogla formirati konacna slika.
Lepo je danas bilo videti Nikolica, koji ima potencijala, ali je pitanje da li Zvezda moze samo na njega da se osloni, a opet uzimajuci u obzir klimavu atmosferu u timu i nizak stepen samopouzdanja, uz nekoliko losih utakmica celog tima, cak i da on ne bude direktan krivac za lose partije, to moze da ga povuce u igracku krizu daleko dublju od one koja objektivno moze da pogodi svakog igraca.
Namece se i pitanje sta sa Burzanovicem ? Sklon sam misljenju da su svi njegovi krediti ispucani i da njegova dalja fudbalska karijera zavisi samo od toga da li ce uspeti da rascisti sam sa sobom i u svojoj glavi, sta ustvari zeli. Medjutim, pitanje je i da li Zvezda ima vremena da to ceka. Cak i cinjenica da je danas promasio nekoliko veoma izglednih prilika nije toliko bitna, jer to moze da se desi svakom fudbaleru, vec je ta njegova nezainteresovanost na terenu nesto sto iritira. Mislim, da je sa njim potrebno obaviti ozbiljne razgovore, pa ako ne bude resenja, on na jednu, Zvezda na drugu stranu.
Tu je i nezaoblizani Ognjen Koroman. I dalje tvrdim, iako ce te mnogi da ospore, da je njega potrebno najuriti iz Zvezde. Fudbal je kolektivna igra, a Koroman igra samo za sebe. Danas, je Zvezda dala pet golova, imala sijaset sansi osim toga, ali ste ce biti kada toga ne bude bilo. Da li ce se onda njegovi bespotrebni driblizni i do zla boga dugo zadrzavanje lopte, posmatrati kao fudbalska genijalnost ili jednostavno, kao sebicnost. Sta ce biti, kada igra ne bude ni priblizno ovoj, danas vidjenoj, kako ce se onda reagovati na njegovo izivljavanje na terenu. Gol koji je postigao jeste lep, ali se mora pripisati i faktoru srece, jer mu je lopta malo presla preko noge. Zvezda nikada nije zavisila od jednog igraca, a pri tom ako postoji namera za stvaranje koliko toliko dobrog tima, to je moguce jedino bez Koromana. S druge strane, nikako mi nije jasno, kako ta njegova fudbalska virtuoznost nije prepoznata ni u jednom klubu izvan granica nase zemlje.
Danas, je Zvezda pokazala da bi od ovih igraca moglo i nesto da se skrpi, ako bi se radilo polako. Ali posto je ovde vreme uvek problem, dok su daleko vazniji instant uspesi, pitanje je da li ce Janevski sacuvati klupu do kraja sezone, a kamo li da li ce mu se dati vremena da radi polako i gradi ekipu. Tu je i pitanje rukovodstva, koje jos ne postoji u svom konacnom obliku, tako da je pred Zvezdom mnogo izazova koje mora da resava u hodu. Mozda je ova pobeda nagovestaj i nekih boljih dana u Ljutice Bogdana.

Zare

pre 15 godina

Mislim da bi Zvezda trebala već na zimu produžiti ugovor sa Kormanom i Milijašem. Igrače tog kalibra i fudbalskog znanja bi mogli zadržati u svojim redovima za relativno "mali" novac. Prvi put bi posle dosta godina u sledeći krug Euro kvaifikacija ušli sa dosta iskusnom ekipom. Naravano neke bi trebalo pustiti da odu kao recimo nikad dokazanog Trajkovića i Burzanovića a i ovog malog Brazilaca Edgara ako se do kraja polu sezone ne nametne. Ako bi se dovelo još igrača i to po jedan u svim linijama pozadi (stameni i iskusni štoper - to je igrač kojeg bih ja najviše platio da se pitam), u veznom redu (što brži igrač koji sa dobrim pregledom igre), u napadu (visokog centarfora koji se dobro bori za prostor i dobro igra glavom tipa Žigića ili onog čeha Kolera). Mislim da bi ovakva ekipa bez problema sledeće leto ušlas u ligu UEFA. I na kraju, ja sam bio jedan od onih koji su verovali u Subašića (piso sam već o tome) i mislim da je velika šteta što mu se ne daje veća minutaža u timu trenutno.

Nuntz

pre 15 godina

@pozdrav od kasana

Nemoj, ali stvarno nemoj, nikada vise da koristis grobarske slogane pa makar i izmenjao ime kluba.

ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE

Zlatko Todorović

pre 15 godina

Ajde da razumem grobare dok su neki drugi bili predsednici FSJ i FSS, ali sada kada je Tole glavni u selu, pa stvarno je glupo da pričate o nameštanju utakmica u vezdinu korist. Da nećete da kažete da je i Tole postao zvezdaš? Ajde malo realnosti, pa vi ste prvi u ligi, verovatno prvaci, sa jednim remijem do sada, a mi nameštamo utakmice sa više poraza nego dobijenih utakmica.

promasaj

pre 15 godina

Pazi ti lika.Nije zadovoljan realizacijom.Pa daj malo realnosti.Da si imao i 20 sansi pet komada u fudbalu je odlicna realizacija i broj golova.