Subota, 25.10.2008.

19:13

Zvezda ubedljiva protiv OFK-e

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su OFK Beograd 5:1, u derbiju devtog kola Jelen Superlige Srbije.

Izvor: B92

Zvezda ubedljiva protiv OFK-e IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

djulijano

pre 15 godina

Pa da li je moguce da Subasic bude rezerva u Zvezdi. Za OVOG IGRACA PROVERENO ZNAM U LETNJEM PRELAZNOM ROKU UTRKIVALI SU SE OSVAJAC BUGARSKOG KUPA LITEKS, TURSKA ANTALIJA I MANISA, NEMACKI MAJNC, CESKA SPARTA. Pa on je najbolji napadac u nasoj ligi...

chicha Gorio

pre 15 godina

Kad Zvezda igra evropu? A sta ste uradili na derbi?
(Pera, 26. oktobar 2008 02:15)
Molim PERU da pre nego ostavi komentar obnovi gradivo iz pravopisa...
A drugo...GDE SU SAD KRITICARI ,VELIKI POZNAVAOCI FUDBALA da sad kritikuju Cedu i njegov rad??? Posto su pametnice znale 'da on nema blage veze...da nikad nije nista uradio...'...molio bih sad jednu od tih pametnica da se jave ....

BU

pre 15 godina

OFK nije trebao da izgubi sa cak 5-1, jeste zvezda imala 2 precke, ali ovo je previshe...Nishta, idemo dalje na Javor i tu moramo da pobedimo......Napred OFKa!!!!

Bojan_VladHan

pre 15 godina

NOVO POJACANJE ZVEZDE!!!!!

"Aval Isah sigurno u Zvezdi' - izvor Kurir

Mohamed Aval Isah (22), mladi fudbaler iz Gane, biće prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. Igrač koji nastupa za južnoafrički klub Ama Zulu biće dugoročno rešenje za crveno-bele na poziciji zadnjeg veznog. Prema rečima njegovog agenta Majka Makaba, transfer je dogovoren posle uspešno završene probe u Beogradu.

- Mohamed je ubedljivo najbolji defanzivni vezni fudbaler u južnoafričkoj ligi. To nije moje, već mišljenje fudbalskih stručnjaka Klajva Bejkera i Lukasa Radebea. Dogovor sa Crvenom zvezdom je postignut i trebalo bi još samo da se potpiše ugovor - rekao je Majk Makab.

Y/Kv

pre 15 godina

Koroman je igrac extra klase...njegove su zasluge najvece za pobedu protiv OFK Beograda...ko je gledao utakmicu vidi da je su sve akcije od njega kretale!

Zare

pre 15 godina

Ne razumem navijače Partizana a ni Zvezde (kojima i sam pripadam) zašto forsiraju te priče oko nameštanja. Razumeo bih da to pričaju ovi iz manjih klubova ali najveći klubovi zaista imaju najviše uticaja i to je ČINJENICA. I nije to samo obično pdmićivanje. Ima tu i jednostavnog navijanja i naklonosti a ja mislim da u najvećoj meri je to uticaj na sve strukture FSSa. Ipak nije to nikakav usamljen slučaj jer u celoj Evropi uticaj velikih (i bogatih) klubova je veliki. Ja lično to posmatram kao prirodnu pojavu i ne bavim se time jer kad bih se počeo time baviti odmah bi batalio praćenje fudbala. To preporučujem svima onima koji su opterećeni oko toga ko namešta i kako.
Sad malo o utakmici. Mislim da je način na koji je Zvezda dobila OFK u suštini dokaz da je Zeman odradio dobre fizičke pripreme sa ekipom. Očigledno su gosti igrali na remi ali su fizički posustali u zadnjih 20 minuta u tom momentu naši napadači rade na terenu bukvalno šta hoće. Raduje i to što smo pobedili bez nekih igrača koji su do sada bili starteri.

Ocevidac

pre 15 godina

Bio sam na utakmici.
Verovacu da je bio penal kad tako nesto bude odsvirano za OFK protiv Zvezde ili Partizana.
Kod drugog gola Zvezde, situacija je identicna onoj kod drugog gola Sampdorije.
Premlada ekipa OFK je totalno pala posle toga. Bolje je da se oni oko Zvezde zapitaju kako im sedamnaestogodisnjak uzme sve lopte u duelima na sredini.

sloba

pre 15 godina

Eh taj Karadzic i sudije. Dali neko zna koliko je penala dosudjeno za Zvezdu u ovih 9 kola. Ko nezna neka pogleda koliko je golova postigao Milijas. Opet drago mi je da izlazite iz krize ,mada vam teske utakmice tek predstoje.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

0:2 Kazes:Svaka cast na trudu idi kuvaj rucak.Rucak mi kuva kucna pomocnica,ali za razliku OD TEBE ona ne kuva rucak u pola 10 uvece,a ti idi igraj klikere,ako ti i tu treba pomoc u sta verujem poslacu ti moju kucnu pomocnicu!!!!!!!!

lukic d

pre 15 godina

Svaka cast svim igracima Zvezde ali je najveci majstor definitivno Ognjen Koroman nas SRBIN iz REPUBLIKE SRPSKE a ne iz bosne,legendo pozdrav iz PRIJEDORA,SVAKA TI CAST MAJSTORE!!!!

Zvezdas navijac

pre 15 godina

Citam neke komentare i zaista su tuzni. Gledao sam situaciju kod penala par puta i dobro se vidi da ga igrac Ofk Beograda vuce za dres, cist penal. Kod zadnji 3 golova nema sanse da su ih pustili jer onoka se ne glumi kada se namesta, cist mec i pobeda sampiona Evrope.

NAPRED ZVEZDO

BRAVO JANEVSKI

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Auuu...moram priznati da sam se uplasio..a onda sta se desilo ni sam ne znam.Kazu kad je usao Subasic da je on odmah uneo zivost, a naravno i dva gola to potvrdjuju. Medjutim ne treba zaboraviti ni mladost, odnosno u prvom redu ne iskustvo igraca OFK-e i mislim da je ipak to osnovni razlog takvog pada u njihovoj igri od 76. minuta. Naravno sve cestitke momcima i Cedi Janevskom, a topalovicima bi porucio samo: be afraid...be very afraid !!!

Shomy

pre 15 godina

5:1!Grobari,firmasi,ofkovci...ne glupirajte se,recite jednom bravo zvezdo,ofka je imala srece sto nije izgubila 10:1.Onaj ko nije bio na tekmi ne moze da prica o onome sto se na istoj...

Boris

pre 15 godina

Prvilno se pise protiv OFK-a, a ne OFK-e.
E moji slepci, ni da napisete pravilno ne znate:)
Svi na dopunske casove is srpskog jezika!

Anti lopov

pre 15 godina

Pa,ovakva kolicina euforije odavno je do sada nezabelezana na ovom sajtu,i to zbog jedne pobede nad OFK!Pa ljidi,vi koji navijate za zvezdu,vi niste svesni kolko ste bre propali!

aca

pre 15 godina

Bas sam otisao na sajt CZ da vidim tu silnu Zvezdinu igru i imam sta da vidim.
Prilikom izvodjenja kornera igrac CZ dolazi do igraca OFK-a vuce ga za dres prema sebi te ovaj pada pada preko igraca CZ i umesto da dobije zuti karton igrac CZ dobije penal.
Naravno dalje nisam ni gledao!

0-2

pre 15 godina

Au bre Zvezdasi pa da li vi znate da je bacanje petardi dozvoljeno samo za vreme novogodisnjih i bozicnih praznika... Hm, ovo sto ste vi napravili povlaci za sobom krivicnu prijavu... A evo upravo me zvao i Serge Brammertz iz Haaga... Kaze da ce podignuti optuznicu protiv igraca Zvezde zbog genocida i terora nad igracima OFK Beograda...
(Dragan Jocic, 25. oktobar 2008 19:37)

Nas su prosle godine ti isti osudili zbog dve petarde,jedna ovde jedna u Bosni...

Vic dana

pre 15 godina

@ Surcinac-Zvezdin sin !, 25. oktobar 2008 19:19
Ognjen Koroman najbolji fudbaler lige?! Joj kakve gluposti ja neću čuti ovde...lol

cekic

pre 15 godina

nisu izdrzali sudijski pritisak nezasluzeno toliko golova iza Radise covek je branio za ocenu 2o mlada ekipa ce se opametiti posle ove katastrofe i taj subasic je prvi gol postigao na gresci a ne na njegovoj kreativnoscu stvarno sramota za ovakav klub ali idemo dalje
samo napred plavo beli

DEKI DELIJA knin,civljane,zemun

pre 15 godina

uvek sam pevao dobro znaj da uvek tu sam ja..............i znao sam da ce se nasa igra poboljsati i da ce sve doci na svoje jednostavno mora ekipa da se uigra i nemozemo ocekivati kad dodju toliko novih igraca da to fukcijonise najbolje pogotovu kad ih jedan zeman pokusava da uigra.on i njegov 4-3-3 taj sistem cak ni holandjani vise ne igraju.a vi kako te???

lukic

pre 15 godina

Penal i jos ona 3 gola , ljudi da li samo ja tako vidim one golove, umro sam od smeha, kakva prodaja tekme.
Pa ovo samo ima kod nas..
a inace gledao sam onaj mec :
tih timova prosle sezone, i zna o cemu govorim !

Nadoknada vremena, poslednji minut nadoknade...OFK-a gubi golom razlike i ima slobodan udarac na Zlezdinoj polovini i gle cuda, umesto loptu u sesnaesterac zajedno sa svim igracima, oni vracaju loptu svom golmanu !!!
Da je normalan savez, izbacio bi ih iz lige jos prosle godine

0-2

pre 15 godina

BAGIO … Pitas koliko je Zvezda platila da ih OFK pusti i kazes da ovo nije realan rezultat? Pa ne znam,ali ti to mozes lakse da saznas.Pitaj Toleta koliko je platio prosle godine kup,sudije i titulu,pa ga pitaj koliko kosta pobeda u prvenstvu,tacnije imate coveka koji je maher za takvr stvari i od kojeg mozete da doznate ceo senovnik nase lige!!! Ovaj rezultat me raduje a pomalo me i plasi,ne znam ali nesto nisam sigurna da nam vec sledece kolo nece poslati Tole njegove sudije,pa opet da nas ostave sa 9 mozda i 8 igraca!!!
(ZVEZDASICA, 25. oktobar 2008 19:45)

Svaka cast na trudu....ali idi kuvaj rucak...

Delija/RS

pre 15 godina

Svaka cast momci!!!Sutra ocekujemo remi na brdu i onda ce da partizanu bude vruce preko zime.Napred Zvezdo samo napred Zvezdo!!!

Nada i Strah inja

pre 15 godina

Dakle, nedelja, 26. oktobar... upravo je završena utakmica Čuka-JSD i franjevci su upisali tri nova boda (nemoj da vas neko laže, sve je već dogovoreno!).

Navijači drugog - po popularnosti - kluba u Srbiji sedaju za svoje AMIGA i ATARI kompjutere i kreću da zasipaju sportske forume jednom te istom rečenicom; rečenicom koja je postala sublimat njihove visprenosti, lucidnosti i originalnosti:

"Priznajte da ste se ponadali"!

I kako sad ne odgovoriti na takvo urnebesno prozivanje??? Kako ostati nem kraj takve tumbasovske duhovitosti i oštroumnosti?

U redu. Evo ga:

"NISMO se ponadali!"

A JESMO jako ZADOVOLJNI što vidimo konkretne znake da najgori period u istoriji našeg kluba ostaje IZA NAS!

E, TOME se JESMO nadali.

raa

pre 15 godina

Ma kul, i nas jednom da krene..
Ali Subašić, kako je loš! Ne mogu da verujem! Prvi gol je morao dati iz prvog pokušaja, drugi je slučajnost jer je on zabo loptu glavom u zemlju metar ispred sebe, a i kod 5:1 je morao on dati gol. Mama, samo da izguramo do zime pa da mu se zahvale na uslugama..

antirakar

pre 15 godina

Gledao mec. Dobro je ali mora jos bolje. Cestitke na pobedi. Groblje na spavanje i laku noc. Mada opusteno izgubili ste tekmu ali ste dobili Jovanovica i Miljkovica.

ronaldo

pre 15 godina

Pogledajte pocetnu postavu Zvezde, sve domaci igraci (pod domacim podrazumevam SFRJ) i odmah sjajna pobeda. Mislim da stranci u principu samo kvare igru.

Dusan Lacmanovic

pre 15 godina

Ljudi,Koroman je odigrao teku karijere,centrirao,driblao,ma da ne poverujes,odusevio me covek...I na kraju,posalje dvojicu po burek i looooob...Najbolji igrac u ligi,definitivno.
ZVEZDO ZGAZI IH SVE!!!

...

pre 15 godina

@ Carl Fletcher( post #8)

U slucaju da nisi bio ironican, tvoj komentar onda mogu samo da protumacim kako nisi ni gledao mec!
S druge strane, apsolutno bih se slozio sa komentarom kojekude-a(post #14), ovo je svakako jedna od najboljih partija Zvezde koje sam odgledao u svojih 26 godina!
Jeste da sam apsolutno svestan kako bi se trenutno ponovo mucili i najverovatnije izgubili od bilo koje prosecne evropske ekipe, ali nemoguce je ostati imun na danasnju predstavu i nadam se da cemo nastaviti da igramo u tom stilu! Najvise mi se svidelo sto smo non-stop napadali, igrali moderno, tj. brzo po bokovima, nismo stali ni na 3:1 i 4:1, jednostavno OFK treba da zahvali Ilicu sto nisu primili barem jos 3, 4 gola, i to govorim bez ikakvog preterivanja!

NAPRED ZVEZDO, ZGAZI IH SVE!!!

LUX DE LUX

pre 15 godina

Al se Miskovic otvorio .Svaka cast.

Moze ovako dok opet ne bude derbi pa da ih naucimo pameti da se busaju bez veze kad nemaju veze.hehehehe

za kintu sve

pre 15 godina

za gagya
sta da ti kazem (kupili ste ih za dobru lovu tj.mali misko)ok svaka cast a to kad je partizan tako ubedljivo nadigro nekoga pogledaj jos jednom 128.derbi

Ziv je Terza

pre 15 godina

Nikakvo iznenadjenje...ko je gledao mec ovih timova prosle sezone, zna o cemu govorim !

Nadoknada vremena, poslednji minut nadoknade...OFK-a gubi golom razlike i ima slobodan udarac na Zlezdinoj polovini i gle cuda, umesto loptu u sesnaesterac zajedno sa svim igracima, oni vracaju loptu svom golmanu !!!
Da je normalan savez, izbacio bi ih iz lige jos prosle godine !

gagy delija

pre 15 godina

gledao sam tekmu...i samo me zanima jedno...
da li neko zna kada je partizan ovako nekog nadigrao,ubedljivo pobedio i stvorio toliko stopostotnih shansi????

svaka cast momci...mislim da je kriza i definitivno iza nas :)

којекуде

pre 15 godina

Гледао сам утакмицу директно на сајту, и утисци су импресивни. Почев од саме реализације преноса преко, наравно ове победе. Звезда је дефинитивно одиграла најбољу утакмицу сезоне. Не говорим ово јер волим Звезду, него што је заиста све деловало скоро па феноменално. Нарочито се то односи на друго полувреме. Реално победа је требала да буде још убедљивија, али и овако је добро. Короман је одиграо најбољи меч ове сезоне, Милијаш стандардно добар, Петковић један од најбољих на терену. Опет мало шкрипи у игри шпицева, али је Субашић ипак показао да је итекако опасан и користан. Доста је позитивних утисака, али најважније да смо коначно деловали као прави тим који је константно нападао и стварао шансе током целе утакмице. Верујем да ће бити још боље и да ће навијачи знати да цене труд и залагање играча. Браво и за Јаневског, а обра ствар је и што је у првенству дебитовао и Клео. Идемо даље...

Звезда је живот остало су ситнице !

Dragan Jocic

pre 15 godina

Au bre Zvezdasi pa da li vi znate da je bacanje petardi dozvoljeno samo za vreme novogodisnjih i bozicnih praznika... Hm, ovo sto ste vi napravili povlaci za sobom krivicnu prijavu... A evo upravo me zvao i Serge Brammertz iz Haaga... Kaze da ce podignuti optuznicu protiv igraca Zvezde zbog genocida i terora nad igracima OFK Beograda...

vladasm

pre 15 godina

Opet penal za zvezdu!
Al neka dobro je da ste pobedili sad cete da poletite al zato sledi samarcina u sledecem kolu...
Zivi bili pa videli...

coolinar

pre 15 godina

Zvezda je do kraja slavila ubedljivu pobedu golovima Subašića (75. i 76. minut)

Znao sam da je ovaj Subasic odlican igrac !

Izgleda da je Zvezdi forma tek sada u usponu,pa uz malo vise srece stizemo partizan!

Samo NAPRED ZVEZDO ! ! !

Beogradjanin

pre 15 godina

Na zalost Titovih blizanaca tj Topalovica Zvezda ubedljivo pobedila i cekamo kiks protiv Cuke.Ali nema vezeiako se to ne desi.Mi smo prvenstvo kao i prosle godine izgubili losim startom ali cemo i mi i Topalovici sledece sezone igrati kvalifikacije za ligu UEFA

avalon

pre 15 godina

Sve je super ovo,lepo je da i zvezda nekog pobedjuje ali mene zanima jedno nesto.Kako to da OFK uvek protiv Partizana gine,lomi noge i sl(setite se sta se desilo onom sirotom Jeshicu) a protiv CZ imamo uvek,rekreativo??A,danas citam izjavu trenera Ivanovica"nas danas zanima utisak na Marakani a ne i rezultat"!?! Treba li ovo komentirati?

mimout-CZV

pre 15 godina

Dakle ovako, mnogi misle da Zvezda ima mnogo los tim, ali to nije bas tako. Gledajuci po pozicijama, Zvezda ima sasvim solidnog golmana S. Stamenkovica ( za nase uslove cak i vrlo dobar ) , na poziciji desnog beka imamo talentovanog Ninkova i iskusnog Markovica, stoperi su odlicni Gaj i sve bolji i sigurniji Tomovic . Levog beka ( da ga ne muce povrede ) igrao bi Bronovicki, a tu je i talentovani Petkovic. Zadnji vezni su fenomenalni Milijas i trebalo bi Trajkovic, a tu je i borbeni Bogdanovic. Levo krilo pripada Koromanu ( po igrackim sposobnostima najbolji igrac Zvezde ) , a desno odlicnom tehnicaru Burzanovicu. U napadu imamo Trickovskog ( veoma koristan ali ga nece gol ) i Subasica ( veoma dobar ) , tu su i visoki Edgar i Kleo ( valjda je dobar ).

Sve u svemu kvalitetniji smo i od Vojvodine, a mozda i od Partizana, rezultati ce doci kad se situacija u klubu sredi.

himzo polovina

pre 15 godina

Naprijed Zvijezda lee, naprijed Zvijezda leeeee... Gdje ste sada grobarcici, ovaj vaš Radiša primio petaka, a ujedno je bio najbolji igrač utakmice... pa vi vidite...

Baggio

pre 15 godina

pa jer moguce da tako jadna Zvezda dobije tako ubedljivo OFK Beograd? Mislim, to nema nikakvog smisla. Pitam se koliko je Zvezda platila da ih puste, jer ne mislim da ovo moze biti realan rezultat!!!!!!! Sramota!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

BAGIO Pitas koliko je Zvezda platila da ih OFK pusti i kazes da ovo nije realan rezultat? Pa ne znam,ali ti to mozes lakse da saznas.Pitaj Toleta koliko je platio prosle godine kup,sudije i titulu,pa ga pitaj koliko kosta pobeda u prvenstvu,tacnije imate coveka koji je maher za takvr stvari i od kojeg mozete da doznate ceo senovnik nase lige!!! Ovaj rezultat me raduje a pomalo me i plasi,ne znam ali nesto nisam sigurna da nam vec sledece kolo nece poslati Tole njegove sudije,pa opet da nas ostave sa 9 mozda i 8 igraca!!!

josif/Makedonija

pre 15 godina

bravo momci svaka cast tako bi trbalo da prolazi svaka ekipa na Marakani,a ovaj Subasic me demantovao danas ako ovako nastavi mozda ga i zadrze i sledece sezone.Samo da ovo kazem;svi su sumnjali u Jenevskog samo smo mi Makedonci znali da je Ceda pravi covek za ranjenu Zvezdu,vidi se po atmosveri i po izjavama igraca da se vratilo samopouzdanje.Samo tako neka nastave pa u igri smo za jedan trofej ako na kraju osvojimo kup i budemo drugi(ja bih od srca zeleo da budemo prvi)nece biti toliko lose a sledece sezone valjda ce se nova uprava zauzeti da dovede 4-5 igaca pa da se vratimo ramnopravni s Partizanom ali o tom po tom.ZVEZDA JE ZIVOT-OSTALO SU SITNICE pozz.MKD>JOSIF

zasto uvek dobijate iste protivnike sa tolikom razlikom?

pre 15 godina

gledao sam tekmu...i samo me zanima jedno...
da li neko zna kada je partizan ovako nekog nadigrao,ubedljivo pobedio i stvorio toliko stopostotnih shansi????

svaka cast momci...mislim da je kriza i definitivno iza nas :)

A mene zanima drugo, kako to da OFK nije pobedio Zvezdu kolko...nekih 10-ak godina kolko sam chuo i shto neko reche protiv Partizana ginu dok ih vi uvek laganeze dobijete. A da ne pricham o Napretku gde su svi priznali da su zvezdasi, pa onda Smederevo kojeg uvek pobedite sa 3-4 gola razlike iako ste prethodnu utakmicu igrali 2:2 sa Mladoscu iz Lucana (mislim na prethodnu sezonu). Toliko mutnih radnji ima sto se Zvezde tiche evo cak ste i imali penal, ali neeeee vazno je da smo mi penaltizan i da nam stalno pomazu sudije i da mi imamo "svoje" klubove a vi ih kao nemate. Smesno...a bilo vam je lepo kad su Piksi, Terzic i Miljanic bili na chelu saveza a Grobar vam ne valja?

Zvezdas naravno

pre 15 godina

Kda sam pisao da je Subasic klasa onda su se mnogi smejali i pitali dali sam normalan. Pored njega jedan target igrac, Kovacevic je hteo da dodje a sada ce biti jeftiniji jer mu je ostalo samo jos pola sezone ugovora. Jedan zadnji vezni i jedan stoper. Moze i desni bek ako se Markovic ne popravi. Njjaci smo jos uvek.

ZVEZDO NAJJACA SI, UVEK SMO UZ TEBE

Dekicar

pre 15 godina

Ovaj Subasa pocinje da mi se svidja...
Zvezda vec duze vreme ima problem sa napadacima,sto se vidi po listi strelaca.
Ako ce mo imati kintu za prelazni rok, onda bi Ivic morao da dovede bar dva kvalitetna napadaca. Subasic je mozda i jedini koji nesto vredi od ovih sto imamo.
Kazem mozda, zato sto Klea nismo ni gledali. Ovo ostalo je zivi krs.
Trebaju nam dva dobra spica, brza, koji imaju nos za gol,koji lako resavaju 1na1 situacije, ali koji i iz guzve mogu da daju lake golove.
Subasa bi tu trebalo da bude rezerva, a ovo ostalo oterati, pod hitno.
Pa zar je moguce da tim koji u veznom redu ima Lazetica,Koromana,Burzanovica,Milijasa,
ne daje golove preko napadaca? To samo znaci da su spicevi losi.
Zato Ilija, pamet u glavu i ne ponavljaj greske prethodnika.Dovedi 2-3 igraca ali da vrede, a ne 10 ili 15 krseva.
Naravno, ostajem pri onome da Radivojevica, Perovica,Vukobratovica,Jakovica,Devica,Bogdanovica,Edgara , treba sto pre oterati iz Zvezde.
Dakle, racunica je prosta, trebaju nam dva spica, stoper i zadnji vezni.
SAMO ta 4(cetiri, Ilija) igraca. Ako imamo budzet, onda ga upravo ovako trba potrositi

Surcinac-Zvezdin sin !

pre 15 godina

Bravo Zvezdo ! Puce petarda... evidentno je, IZASLI SMO IZ KRIZE !!! Govorio sam ranije, a evo i sada, Ognjen Koroman je najbolji fudbaler u nasoj ligi...veliki je emotivac i zato ponekad ne pokazuje koliko zaista vredi, a vredi puno... cirkuzanti iz komsiluka, mi dolazimo !!!

Dekicar

pre 15 godina

Ovaj Subasa pocinje da mi se svidja...
Zvezda vec duze vreme ima problem sa napadacima,sto se vidi po listi strelaca.
Ako ce mo imati kintu za prelazni rok, onda bi Ivic morao da dovede bar dva kvalitetna napadaca. Subasic je mozda i jedini koji nesto vredi od ovih sto imamo.
Kazem mozda, zato sto Klea nismo ni gledali. Ovo ostalo je zivi krs.
Trebaju nam dva dobra spica, brza, koji imaju nos za gol,koji lako resavaju 1na1 situacije, ali koji i iz guzve mogu da daju lake golove.
Subasa bi tu trebalo da bude rezerva, a ovo ostalo oterati, pod hitno.
Pa zar je moguce da tim koji u veznom redu ima Lazetica,Koromana,Burzanovica,Milijasa,
ne daje golove preko napadaca? To samo znaci da su spicevi losi.
Zato Ilija, pamet u glavu i ne ponavljaj greske prethodnika.Dovedi 2-3 igraca ali da vrede, a ne 10 ili 15 krseva.
Naravno, ostajem pri onome da Radivojevica, Perovica,Vukobratovica,Jakovica,Devica,Bogdanovica,Edgara , treba sto pre oterati iz Zvezde.
Dakle, racunica je prosta, trebaju nam dva spica, stoper i zadnji vezni.
SAMO ta 4(cetiri, Ilija) igraca. Ako imamo budzet, onda ga upravo ovako trba potrositi

којекуде

pre 15 godina

Гледао сам утакмицу директно на сајту, и утисци су импресивни. Почев од саме реализације преноса преко, наравно ове победе. Звезда је дефинитивно одиграла најбољу утакмицу сезоне. Не говорим ово јер волим Звезду, него што је заиста све деловало скоро па феноменално. Нарочито се то односи на друго полувреме. Реално победа је требала да буде још убедљивија, али и овако је добро. Короман је одиграо најбољи меч ове сезоне, Милијаш стандардно добар, Петковић један од најбољих на терену. Опет мало шкрипи у игри шпицева, али је Субашић ипак показао да је итекако опасан и користан. Доста је позитивних утисака, али најважније да смо коначно деловали као прави тим који је константно нападао и стварао шансе током целе утакмице. Верујем да ће бити још боље и да ће навијачи знати да цене труд и залагање играча. Браво и за Јаневског, а обра ствар је и што је у првенству дебитовао и Клео. Идемо даље...

Звезда је живот остало су ситнице !

Surcinac-Zvezdin sin !

pre 15 godina

Bravo Zvezdo ! Puce petarda... evidentno je, IZASLI SMO IZ KRIZE !!! Govorio sam ranije, a evo i sada, Ognjen Koroman je najbolji fudbaler u nasoj ligi...veliki je emotivac i zato ponekad ne pokazuje koliko zaista vredi, a vredi puno... cirkuzanti iz komsiluka, mi dolazimo !!!

Nada i Strah inja

pre 15 godina

Dakle, nedelja, 26. oktobar... upravo je završena utakmica Čuka-JSD i franjevci su upisali tri nova boda (nemoj da vas neko laže, sve je već dogovoreno!).

Navijači drugog - po popularnosti - kluba u Srbiji sedaju za svoje AMIGA i ATARI kompjutere i kreću da zasipaju sportske forume jednom te istom rečenicom; rečenicom koja je postala sublimat njihove visprenosti, lucidnosti i originalnosti:

"Priznajte da ste se ponadali"!

I kako sad ne odgovoriti na takvo urnebesno prozivanje??? Kako ostati nem kraj takve tumbasovske duhovitosti i oštroumnosti?

U redu. Evo ga:

"NISMO se ponadali!"

A JESMO jako ZADOVOLJNI što vidimo konkretne znake da najgori period u istoriji našeg kluba ostaje IZA NAS!

E, TOME se JESMO nadali.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

BAGIO Pitas koliko je Zvezda platila da ih OFK pusti i kazes da ovo nije realan rezultat? Pa ne znam,ali ti to mozes lakse da saznas.Pitaj Toleta koliko je platio prosle godine kup,sudije i titulu,pa ga pitaj koliko kosta pobeda u prvenstvu,tacnije imate coveka koji je maher za takvr stvari i od kojeg mozete da doznate ceo senovnik nase lige!!! Ovaj rezultat me raduje a pomalo me i plasi,ne znam ali nesto nisam sigurna da nam vec sledece kolo nece poslati Tole njegove sudije,pa opet da nas ostave sa 9 mozda i 8 igraca!!!

gagy delija

pre 15 godina

gledao sam tekmu...i samo me zanima jedno...
da li neko zna kada je partizan ovako nekog nadigrao,ubedljivo pobedio i stvorio toliko stopostotnih shansi????

svaka cast momci...mislim da je kriza i definitivno iza nas :)

avalon

pre 15 godina

Sve je super ovo,lepo je da i zvezda nekog pobedjuje ali mene zanima jedno nesto.Kako to da OFK uvek protiv Partizana gine,lomi noge i sl(setite se sta se desilo onom sirotom Jeshicu) a protiv CZ imamo uvek,rekreativo??A,danas citam izjavu trenera Ivanovica"nas danas zanima utisak na Marakani a ne i rezultat"!?! Treba li ovo komentirati?

Baggio

pre 15 godina

pa jer moguce da tako jadna Zvezda dobije tako ubedljivo OFK Beograd? Mislim, to nema nikakvog smisla. Pitam se koliko je Zvezda platila da ih puste, jer ne mislim da ovo moze biti realan rezultat!!!!!!! Sramota!!

coolinar

pre 15 godina

Zvezda je do kraja slavila ubedljivu pobedu golovima Subašića (75. i 76. minut)

Znao sam da je ovaj Subasic odlican igrac !

Izgleda da je Zvezdi forma tek sada u usponu,pa uz malo vise srece stizemo partizan!

Samo NAPRED ZVEZDO ! ! !

...

pre 15 godina

@ Carl Fletcher( post #8)

U slucaju da nisi bio ironican, tvoj komentar onda mogu samo da protumacim kako nisi ni gledao mec!
S druge strane, apsolutno bih se slozio sa komentarom kojekude-a(post #14), ovo je svakako jedna od najboljih partija Zvezde koje sam odgledao u svojih 26 godina!
Jeste da sam apsolutno svestan kako bi se trenutno ponovo mucili i najverovatnije izgubili od bilo koje prosecne evropske ekipe, ali nemoguce je ostati imun na danasnju predstavu i nadam se da cemo nastaviti da igramo u tom stilu! Najvise mi se svidelo sto smo non-stop napadali, igrali moderno, tj. brzo po bokovima, nismo stali ni na 3:1 i 4:1, jednostavno OFK treba da zahvali Ilicu sto nisu primili barem jos 3, 4 gola, i to govorim bez ikakvog preterivanja!

NAPRED ZVEZDO, ZGAZI IH SVE!!!

Dragan Jocic

pre 15 godina

Au bre Zvezdasi pa da li vi znate da je bacanje petardi dozvoljeno samo za vreme novogodisnjih i bozicnih praznika... Hm, ovo sto ste vi napravili povlaci za sobom krivicnu prijavu... A evo upravo me zvao i Serge Brammertz iz Haaga... Kaze da ce podignuti optuznicu protiv igraca Zvezde zbog genocida i terora nad igracima OFK Beograda...

ZVEZDASICA

pre 15 godina

0:2 Kazes:Svaka cast na trudu idi kuvaj rucak.Rucak mi kuva kucna pomocnica,ali za razliku OD TEBE ona ne kuva rucak u pola 10 uvece,a ti idi igraj klikere,ako ti i tu treba pomoc u sta verujem poslacu ti moju kucnu pomocnicu!!!!!!!!

0-2

pre 15 godina

BAGIO … Pitas koliko je Zvezda platila da ih OFK pusti i kazes da ovo nije realan rezultat? Pa ne znam,ali ti to mozes lakse da saznas.Pitaj Toleta koliko je platio prosle godine kup,sudije i titulu,pa ga pitaj koliko kosta pobeda u prvenstvu,tacnije imate coveka koji je maher za takvr stvari i od kojeg mozete da doznate ceo senovnik nase lige!!! Ovaj rezultat me raduje a pomalo me i plasi,ne znam ali nesto nisam sigurna da nam vec sledece kolo nece poslati Tole njegove sudije,pa opet da nas ostave sa 9 mozda i 8 igraca!!!
(ZVEZDASICA, 25. oktobar 2008 19:45)

Svaka cast na trudu....ali idi kuvaj rucak...

Beogradjanin

pre 15 godina

Na zalost Titovih blizanaca tj Topalovica Zvezda ubedljivo pobedila i cekamo kiks protiv Cuke.Ali nema vezeiako se to ne desi.Mi smo prvenstvo kao i prosle godine izgubili losim startom ali cemo i mi i Topalovici sledece sezone igrati kvalifikacije za ligu UEFA

zasto uvek dobijate iste protivnike sa tolikom razlikom?

pre 15 godina

gledao sam tekmu...i samo me zanima jedno...
da li neko zna kada je partizan ovako nekog nadigrao,ubedljivo pobedio i stvorio toliko stopostotnih shansi????

svaka cast momci...mislim da je kriza i definitivno iza nas :)

A mene zanima drugo, kako to da OFK nije pobedio Zvezdu kolko...nekih 10-ak godina kolko sam chuo i shto neko reche protiv Partizana ginu dok ih vi uvek laganeze dobijete. A da ne pricham o Napretku gde su svi priznali da su zvezdasi, pa onda Smederevo kojeg uvek pobedite sa 3-4 gola razlike iako ste prethodnu utakmicu igrali 2:2 sa Mladoscu iz Lucana (mislim na prethodnu sezonu). Toliko mutnih radnji ima sto se Zvezde tiche evo cak ste i imali penal, ali neeeee vazno je da smo mi penaltizan i da nam stalno pomazu sudije i da mi imamo "svoje" klubove a vi ih kao nemate. Smesno...a bilo vam je lepo kad su Piksi, Terzic i Miljanic bili na chelu saveza a Grobar vam ne valja?

josif/Makedonija

pre 15 godina

bravo momci svaka cast tako bi trbalo da prolazi svaka ekipa na Marakani,a ovaj Subasic me demantovao danas ako ovako nastavi mozda ga i zadrze i sledece sezone.Samo da ovo kazem;svi su sumnjali u Jenevskog samo smo mi Makedonci znali da je Ceda pravi covek za ranjenu Zvezdu,vidi se po atmosveri i po izjavama igraca da se vratilo samopouzdanje.Samo tako neka nastave pa u igri smo za jedan trofej ako na kraju osvojimo kup i budemo drugi(ja bih od srca zeleo da budemo prvi)nece biti toliko lose a sledece sezone valjda ce se nova uprava zauzeti da dovede 4-5 igaca pa da se vratimo ramnopravni s Partizanom ali o tom po tom.ZVEZDA JE ZIVOT-OSTALO SU SITNICE pozz.MKD>JOSIF

mimout-CZV

pre 15 godina

Dakle ovako, mnogi misle da Zvezda ima mnogo los tim, ali to nije bas tako. Gledajuci po pozicijama, Zvezda ima sasvim solidnog golmana S. Stamenkovica ( za nase uslove cak i vrlo dobar ) , na poziciji desnog beka imamo talentovanog Ninkova i iskusnog Markovica, stoperi su odlicni Gaj i sve bolji i sigurniji Tomovic . Levog beka ( da ga ne muce povrede ) igrao bi Bronovicki, a tu je i talentovani Petkovic. Zadnji vezni su fenomenalni Milijas i trebalo bi Trajkovic, a tu je i borbeni Bogdanovic. Levo krilo pripada Koromanu ( po igrackim sposobnostima najbolji igrac Zvezde ) , a desno odlicnom tehnicaru Burzanovicu. U napadu imamo Trickovskog ( veoma koristan ali ga nece gol ) i Subasica ( veoma dobar ) , tu su i visoki Edgar i Kleo ( valjda je dobar ).

Sve u svemu kvalitetniji smo i od Vojvodine, a mozda i od Partizana, rezultati ce doci kad se situacija u klubu sredi.

Ziv je Terza

pre 15 godina

Nikakvo iznenadjenje...ko je gledao mec ovih timova prosle sezone, zna o cemu govorim !

Nadoknada vremena, poslednji minut nadoknade...OFK-a gubi golom razlike i ima slobodan udarac na Zlezdinoj polovini i gle cuda, umesto loptu u sesnaesterac zajedno sa svim igracima, oni vracaju loptu svom golmanu !!!
Da je normalan savez, izbacio bi ih iz lige jos prosle godine !

Dusan Lacmanovic

pre 15 godina

Ljudi,Koroman je odigrao teku karijere,centrirao,driblao,ma da ne poverujes,odusevio me covek...I na kraju,posalje dvojicu po burek i looooob...Najbolji igrac u ligi,definitivno.
ZVEZDO ZGAZI IH SVE!!!

DEKI DELIJA knin,civljane,zemun

pre 15 godina

uvek sam pevao dobro znaj da uvek tu sam ja..............i znao sam da ce se nasa igra poboljsati i da ce sve doci na svoje jednostavno mora ekipa da se uigra i nemozemo ocekivati kad dodju toliko novih igraca da to fukcijonise najbolje pogotovu kad ih jedan zeman pokusava da uigra.on i njegov 4-3-3 taj sistem cak ni holandjani vise ne igraju.a vi kako te???

lukic d

pre 15 godina

Svaka cast svim igracima Zvezde ali je najveci majstor definitivno Ognjen Koroman nas SRBIN iz REPUBLIKE SRPSKE a ne iz bosne,legendo pozdrav iz PRIJEDORA,SVAKA TI CAST MAJSTORE!!!!

antirakar

pre 15 godina

Gledao mec. Dobro je ali mora jos bolje. Cestitke na pobedi. Groblje na spavanje i laku noc. Mada opusteno izgubili ste tekmu ali ste dobili Jovanovica i Miljkovica.

vladasm

pre 15 godina

Opet penal za zvezdu!
Al neka dobro je da ste pobedili sad cete da poletite al zato sledi samarcina u sledecem kolu...
Zivi bili pa videli...

Vic dana

pre 15 godina

@ Surcinac-Zvezdin sin !, 25. oktobar 2008 19:19
Ognjen Koroman najbolji fudbaler lige?! Joj kakve gluposti ja neću čuti ovde...lol

Zvezdas navijac

pre 15 godina

Citam neke komentare i zaista su tuzni. Gledao sam situaciju kod penala par puta i dobro se vidi da ga igrac Ofk Beograda vuce za dres, cist penal. Kod zadnji 3 golova nema sanse da su ih pustili jer onoka se ne glumi kada se namesta, cist mec i pobeda sampiona Evrope.

NAPRED ZVEZDO

BRAVO JANEVSKI

himzo polovina

pre 15 godina

Naprijed Zvijezda lee, naprijed Zvijezda leeeee... Gdje ste sada grobarcici, ovaj vaš Radiša primio petaka, a ujedno je bio najbolji igrač utakmice... pa vi vidite...

Zvezdas naravno

pre 15 godina

Kda sam pisao da je Subasic klasa onda su se mnogi smejali i pitali dali sam normalan. Pored njega jedan target igrac, Kovacevic je hteo da dodje a sada ce biti jeftiniji jer mu je ostalo samo jos pola sezone ugovora. Jedan zadnji vezni i jedan stoper. Moze i desni bek ako se Markovic ne popravi. Njjaci smo jos uvek.

ZVEZDO NAJJACA SI, UVEK SMO UZ TEBE

za kintu sve

pre 15 godina

za gagya
sta da ti kazem (kupili ste ih za dobru lovu tj.mali misko)ok svaka cast a to kad je partizan tako ubedljivo nadigro nekoga pogledaj jos jednom 128.derbi

lukic

pre 15 godina

Penal i jos ona 3 gola , ljudi da li samo ja tako vidim one golove, umro sam od smeha, kakva prodaja tekme.
Pa ovo samo ima kod nas..
a inace gledao sam onaj mec :
tih timova prosle sezone, i zna o cemu govorim !

Nadoknada vremena, poslednji minut nadoknade...OFK-a gubi golom razlike i ima slobodan udarac na Zlezdinoj polovini i gle cuda, umesto loptu u sesnaesterac zajedno sa svim igracima, oni vracaju loptu svom golmanu !!!
Da je normalan savez, izbacio bi ih iz lige jos prosle godine

aca

pre 15 godina

Bas sam otisao na sajt CZ da vidim tu silnu Zvezdinu igru i imam sta da vidim.
Prilikom izvodjenja kornera igrac CZ dolazi do igraca OFK-a vuce ga za dres prema sebi te ovaj pada pada preko igraca CZ i umesto da dobije zuti karton igrac CZ dobije penal.
Naravno dalje nisam ni gledao!

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Auuu...moram priznati da sam se uplasio..a onda sta se desilo ni sam ne znam.Kazu kad je usao Subasic da je on odmah uneo zivost, a naravno i dva gola to potvrdjuju. Medjutim ne treba zaboraviti ni mladost, odnosno u prvom redu ne iskustvo igraca OFK-e i mislim da je ipak to osnovni razlog takvog pada u njihovoj igri od 76. minuta. Naravno sve cestitke momcima i Cedi Janevskom, a topalovicima bi porucio samo: be afraid...be very afraid !!!

Anti lopov

pre 15 godina

Pa,ovakva kolicina euforije odavno je do sada nezabelezana na ovom sajtu,i to zbog jedne pobede nad OFK!Pa ljidi,vi koji navijate za zvezdu,vi niste svesni kolko ste bre propali!

Shomy

pre 15 godina

5:1!Grobari,firmasi,ofkovci...ne glupirajte se,recite jednom bravo zvezdo,ofka je imala srece sto nije izgubila 10:1.Onaj ko nije bio na tekmi ne moze da prica o onome sto se na istoj...

LUX DE LUX

pre 15 godina

Al se Miskovic otvorio .Svaka cast.

Moze ovako dok opet ne bude derbi pa da ih naucimo pameti da se busaju bez veze kad nemaju veze.hehehehe

Bojan_VladHan

pre 15 godina

NOVO POJACANJE ZVEZDE!!!!!

"Aval Isah sigurno u Zvezdi' - izvor Kurir

Mohamed Aval Isah (22), mladi fudbaler iz Gane, biće prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. Igrač koji nastupa za južnoafrički klub Ama Zulu biće dugoročno rešenje za crveno-bele na poziciji zadnjeg veznog. Prema rečima njegovog agenta Majka Makaba, transfer je dogovoren posle uspešno završene probe u Beogradu.

- Mohamed je ubedljivo najbolji defanzivni vezni fudbaler u južnoafričkoj ligi. To nije moje, već mišljenje fudbalskih stručnjaka Klajva Bejkera i Lukasa Radebea. Dogovor sa Crvenom zvezdom je postignut i trebalo bi još samo da se potpiše ugovor - rekao je Majk Makab.

Boris

pre 15 godina

Prvilno se pise protiv OFK-a, a ne OFK-e.
E moji slepci, ni da napisete pravilno ne znate:)
Svi na dopunske casove is srpskog jezika!

Delija/RS

pre 15 godina

Svaka cast momci!!!Sutra ocekujemo remi na brdu i onda ce da partizanu bude vruce preko zime.Napred Zvezdo samo napred Zvezdo!!!

0-2

pre 15 godina

Au bre Zvezdasi pa da li vi znate da je bacanje petardi dozvoljeno samo za vreme novogodisnjih i bozicnih praznika... Hm, ovo sto ste vi napravili povlaci za sobom krivicnu prijavu... A evo upravo me zvao i Serge Brammertz iz Haaga... Kaze da ce podignuti optuznicu protiv igraca Zvezde zbog genocida i terora nad igracima OFK Beograda...
(Dragan Jocic, 25. oktobar 2008 19:37)

Nas su prosle godine ti isti osudili zbog dve petarde,jedna ovde jedna u Bosni...

Zare

pre 15 godina

Ne razumem navijače Partizana a ni Zvezde (kojima i sam pripadam) zašto forsiraju te priče oko nameštanja. Razumeo bih da to pričaju ovi iz manjih klubova ali najveći klubovi zaista imaju najviše uticaja i to je ČINJENICA. I nije to samo obično pdmićivanje. Ima tu i jednostavnog navijanja i naklonosti a ja mislim da u najvećoj meri je to uticaj na sve strukture FSSa. Ipak nije to nikakav usamljen slučaj jer u celoj Evropi uticaj velikih (i bogatih) klubova je veliki. Ja lično to posmatram kao prirodnu pojavu i ne bavim se time jer kad bih se počeo time baviti odmah bi batalio praćenje fudbala. To preporučujem svima onima koji su opterećeni oko toga ko namešta i kako.
Sad malo o utakmici. Mislim da je način na koji je Zvezda dobila OFK u suštini dokaz da je Zeman odradio dobre fizičke pripreme sa ekipom. Očigledno su gosti igrali na remi ali su fizički posustali u zadnjih 20 minuta u tom momentu naši napadači rade na terenu bukvalno šta hoće. Raduje i to što smo pobedili bez nekih igrača koji su do sada bili starteri.

Y/Kv

pre 15 godina

Koroman je igrac extra klase...njegove su zasluge najvece za pobedu protiv OFK Beograda...ko je gledao utakmicu vidi da je su sve akcije od njega kretale!

sloba

pre 15 godina

Eh taj Karadzic i sudije. Dali neko zna koliko je penala dosudjeno za Zvezdu u ovih 9 kola. Ko nezna neka pogleda koliko je golova postigao Milijas. Opet drago mi je da izlazite iz krize ,mada vam teske utakmice tek predstoje.

chicha Gorio

pre 15 godina

Kad Zvezda igra evropu? A sta ste uradili na derbi?
(Pera, 26. oktobar 2008 02:15)
Molim PERU da pre nego ostavi komentar obnovi gradivo iz pravopisa...
A drugo...GDE SU SAD KRITICARI ,VELIKI POZNAVAOCI FUDBALA da sad kritikuju Cedu i njegov rad??? Posto su pametnice znale 'da on nema blage veze...da nikad nije nista uradio...'...molio bih sad jednu od tih pametnica da se jave ....

raa

pre 15 godina

Ma kul, i nas jednom da krene..
Ali Subašić, kako je loš! Ne mogu da verujem! Prvi gol je morao dati iz prvog pokušaja, drugi je slučajnost jer je on zabo loptu glavom u zemlju metar ispred sebe, a i kod 5:1 je morao on dati gol. Mama, samo da izguramo do zime pa da mu se zahvale na uslugama..

cekic

pre 15 godina

nisu izdrzali sudijski pritisak nezasluzeno toliko golova iza Radise covek je branio za ocenu 2o mlada ekipa ce se opametiti posle ove katastrofe i taj subasic je prvi gol postigao na gresci a ne na njegovoj kreativnoscu stvarno sramota za ovakav klub ali idemo dalje
samo napred plavo beli

Ocevidac

pre 15 godina

Bio sam na utakmici.
Verovacu da je bio penal kad tako nesto bude odsvirano za OFK protiv Zvezde ili Partizana.
Kod drugog gola Zvezde, situacija je identicna onoj kod drugog gola Sampdorije.
Premlada ekipa OFK je totalno pala posle toga. Bolje je da se oni oko Zvezde zapitaju kako im sedamnaestogodisnjak uzme sve lopte u duelima na sredini.

ronaldo

pre 15 godina

Pogledajte pocetnu postavu Zvezde, sve domaci igraci (pod domacim podrazumevam SFRJ) i odmah sjajna pobeda. Mislim da stranci u principu samo kvare igru.

djulijano

pre 15 godina

Pa da li je moguce da Subasic bude rezerva u Zvezdi. Za OVOG IGRACA PROVERENO ZNAM U LETNJEM PRELAZNOM ROKU UTRKIVALI SU SE OSVAJAC BUGARSKOG KUPA LITEKS, TURSKA ANTALIJA I MANISA, NEMACKI MAJNC, CESKA SPARTA. Pa on je najbolji napadac u nasoj ligi...

BU

pre 15 godina

OFK nije trebao da izgubi sa cak 5-1, jeste zvezda imala 2 precke, ali ovo je previshe...Nishta, idemo dalje na Javor i tu moramo da pobedimo......Napred OFKa!!!!

Baggio

pre 15 godina

pa jer moguce da tako jadna Zvezda dobije tako ubedljivo OFK Beograd? Mislim, to nema nikakvog smisla. Pitam se koliko je Zvezda platila da ih puste, jer ne mislim da ovo moze biti realan rezultat!!!!!!! Sramota!!

avalon

pre 15 godina

Sve je super ovo,lepo je da i zvezda nekog pobedjuje ali mene zanima jedno nesto.Kako to da OFK uvek protiv Partizana gine,lomi noge i sl(setite se sta se desilo onom sirotom Jeshicu) a protiv CZ imamo uvek,rekreativo??A,danas citam izjavu trenera Ivanovica"nas danas zanima utisak na Marakani a ne i rezultat"!?! Treba li ovo komentirati?

Surcinac-Zvezdin sin !

pre 15 godina

Bravo Zvezdo ! Puce petarda... evidentno je, IZASLI SMO IZ KRIZE !!! Govorio sam ranije, a evo i sada, Ognjen Koroman je najbolji fudbaler u nasoj ligi...veliki je emotivac i zato ponekad ne pokazuje koliko zaista vredi, a vredi puno... cirkuzanti iz komsiluka, mi dolazimo !!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

BAGIO Pitas koliko je Zvezda platila da ih OFK pusti i kazes da ovo nije realan rezultat? Pa ne znam,ali ti to mozes lakse da saznas.Pitaj Toleta koliko je platio prosle godine kup,sudije i titulu,pa ga pitaj koliko kosta pobeda u prvenstvu,tacnije imate coveka koji je maher za takvr stvari i od kojeg mozete da doznate ceo senovnik nase lige!!! Ovaj rezultat me raduje a pomalo me i plasi,ne znam ali nesto nisam sigurna da nam vec sledece kolo nece poslati Tole njegove sudije,pa opet da nas ostave sa 9 mozda i 8 igraca!!!

vladasm

pre 15 godina

Opet penal za zvezdu!
Al neka dobro je da ste pobedili sad cete da poletite al zato sledi samarcina u sledecem kolu...
Zivi bili pa videli...

zasto uvek dobijate iste protivnike sa tolikom razlikom?

pre 15 godina

gledao sam tekmu...i samo me zanima jedno...
da li neko zna kada je partizan ovako nekog nadigrao,ubedljivo pobedio i stvorio toliko stopostotnih shansi????

svaka cast momci...mislim da je kriza i definitivno iza nas :)

A mene zanima drugo, kako to da OFK nije pobedio Zvezdu kolko...nekih 10-ak godina kolko sam chuo i shto neko reche protiv Partizana ginu dok ih vi uvek laganeze dobijete. A da ne pricham o Napretku gde su svi priznali da su zvezdasi, pa onda Smederevo kojeg uvek pobedite sa 3-4 gola razlike iako ste prethodnu utakmicu igrali 2:2 sa Mladoscu iz Lucana (mislim na prethodnu sezonu). Toliko mutnih radnji ima sto se Zvezde tiche evo cak ste i imali penal, ali neeeee vazno je da smo mi penaltizan i da nam stalno pomazu sudije i da mi imamo "svoje" klubove a vi ih kao nemate. Smesno...a bilo vam je lepo kad su Piksi, Terzic i Miljanic bili na chelu saveza a Grobar vam ne valja?

Dekicar

pre 15 godina

Ovaj Subasa pocinje da mi se svidja...
Zvezda vec duze vreme ima problem sa napadacima,sto se vidi po listi strelaca.
Ako ce mo imati kintu za prelazni rok, onda bi Ivic morao da dovede bar dva kvalitetna napadaca. Subasic je mozda i jedini koji nesto vredi od ovih sto imamo.
Kazem mozda, zato sto Klea nismo ni gledali. Ovo ostalo je zivi krs.
Trebaju nam dva dobra spica, brza, koji imaju nos za gol,koji lako resavaju 1na1 situacije, ali koji i iz guzve mogu da daju lake golove.
Subasa bi tu trebalo da bude rezerva, a ovo ostalo oterati, pod hitno.
Pa zar je moguce da tim koji u veznom redu ima Lazetica,Koromana,Burzanovica,Milijasa,
ne daje golove preko napadaca? To samo znaci da su spicevi losi.
Zato Ilija, pamet u glavu i ne ponavljaj greske prethodnika.Dovedi 2-3 igraca ali da vrede, a ne 10 ili 15 krseva.
Naravno, ostajem pri onome da Radivojevica, Perovica,Vukobratovica,Jakovica,Devica,Bogdanovica,Edgara , treba sto pre oterati iz Zvezde.
Dakle, racunica je prosta, trebaju nam dva spica, stoper i zadnji vezni.
SAMO ta 4(cetiri, Ilija) igraca. Ako imamo budzet, onda ga upravo ovako trba potrositi

Nada i Strah inja

pre 15 godina

Dakle, nedelja, 26. oktobar... upravo je završena utakmica Čuka-JSD i franjevci su upisali tri nova boda (nemoj da vas neko laže, sve je već dogovoreno!).

Navijači drugog - po popularnosti - kluba u Srbiji sedaju za svoje AMIGA i ATARI kompjutere i kreću da zasipaju sportske forume jednom te istom rečenicom; rečenicom koja je postala sublimat njihove visprenosti, lucidnosti i originalnosti:

"Priznajte da ste se ponadali"!

I kako sad ne odgovoriti na takvo urnebesno prozivanje??? Kako ostati nem kraj takve tumbasovske duhovitosti i oštroumnosti?

U redu. Evo ga:

"NISMO se ponadali!"

A JESMO jako ZADOVOLJNI što vidimo konkretne znake da najgori period u istoriji našeg kluba ostaje IZA NAS!

E, TOME se JESMO nadali.

0-2

pre 15 godina

BAGIO … Pitas koliko je Zvezda platila da ih OFK pusti i kazes da ovo nije realan rezultat? Pa ne znam,ali ti to mozes lakse da saznas.Pitaj Toleta koliko je platio prosle godine kup,sudije i titulu,pa ga pitaj koliko kosta pobeda u prvenstvu,tacnije imate coveka koji je maher za takvr stvari i od kojeg mozete da doznate ceo senovnik nase lige!!! Ovaj rezultat me raduje a pomalo me i plasi,ne znam ali nesto nisam sigurna da nam vec sledece kolo nece poslati Tole njegove sudije,pa opet da nas ostave sa 9 mozda i 8 igraca!!!
(ZVEZDASICA, 25. oktobar 2008 19:45)

Svaka cast na trudu....ali idi kuvaj rucak...

LUX DE LUX

pre 15 godina

Al se Miskovic otvorio .Svaka cast.

Moze ovako dok opet ne bude derbi pa da ih naucimo pameti da se busaju bez veze kad nemaju veze.hehehehe

aca

pre 15 godina

Bas sam otisao na sajt CZ da vidim tu silnu Zvezdinu igru i imam sta da vidim.
Prilikom izvodjenja kornera igrac CZ dolazi do igraca OFK-a vuce ga za dres prema sebi te ovaj pada pada preko igraca CZ i umesto da dobije zuti karton igrac CZ dobije penal.
Naravno dalje nisam ni gledao!

lukic

pre 15 godina

Penal i jos ona 3 gola , ljudi da li samo ja tako vidim one golove, umro sam od smeha, kakva prodaja tekme.
Pa ovo samo ima kod nas..
a inace gledao sam onaj mec :
tih timova prosle sezone, i zna o cemu govorim !

Nadoknada vremena, poslednji minut nadoknade...OFK-a gubi golom razlike i ima slobodan udarac na Zlezdinoj polovini i gle cuda, umesto loptu u sesnaesterac zajedno sa svim igracima, oni vracaju loptu svom golmanu !!!
Da je normalan savez, izbacio bi ih iz lige jos prosle godine

Dragan Jocic

pre 15 godina

Au bre Zvezdasi pa da li vi znate da je bacanje petardi dozvoljeno samo za vreme novogodisnjih i bozicnih praznika... Hm, ovo sto ste vi napravili povlaci za sobom krivicnu prijavu... A evo upravo me zvao i Serge Brammertz iz Haaga... Kaze da ce podignuti optuznicu protiv igraca Zvezde zbog genocida i terora nad igracima OFK Beograda...

којекуде

pre 15 godina

Гледао сам утакмицу директно на сајту, и утисци су импресивни. Почев од саме реализације преноса преко, наравно ове победе. Звезда је дефинитивно одиграла најбољу утакмицу сезоне. Не говорим ово јер волим Звезду, него што је заиста све деловало скоро па феноменално. Нарочито се то односи на друго полувреме. Реално победа је требала да буде још убедљивија, али и овако је добро. Короман је одиграо најбољи меч ове сезоне, Милијаш стандардно добар, Петковић један од најбољих на терену. Опет мало шкрипи у игри шпицева, али је Субашић ипак показао да је итекако опасан и користан. Доста је позитивних утисака, али најважније да смо коначно деловали као прави тим који је константно нападао и стварао шансе током целе утакмице. Верујем да ће бити још боље и да ће навијачи знати да цене труд и залагање играча. Браво и за Јаневског, а обра ствар је и што је у првенству дебитовао и Клео. Идемо даље...

Звезда је живот остало су ситнице !

Vic dana

pre 15 godina

@ Surcinac-Zvezdin sin !, 25. oktobar 2008 19:19
Ognjen Koroman najbolji fudbaler lige?! Joj kakve gluposti ja neću čuti ovde...lol

ZVEZDASICA

pre 15 godina

0:2 Kazes:Svaka cast na trudu idi kuvaj rucak.Rucak mi kuva kucna pomocnica,ali za razliku OD TEBE ona ne kuva rucak u pola 10 uvece,a ti idi igraj klikere,ako ti i tu treba pomoc u sta verujem poslacu ti moju kucnu pomocnicu!!!!!!!!

gagy delija

pre 15 godina

gledao sam tekmu...i samo me zanima jedno...
da li neko zna kada je partizan ovako nekog nadigrao,ubedljivo pobedio i stvorio toliko stopostotnih shansi????

svaka cast momci...mislim da je kriza i definitivno iza nas :)

ronaldo

pre 15 godina

Pogledajte pocetnu postavu Zvezde, sve domaci igraci (pod domacim podrazumevam SFRJ) i odmah sjajna pobeda. Mislim da stranci u principu samo kvare igru.

lukic d

pre 15 godina

Svaka cast svim igracima Zvezde ali je najveci majstor definitivno Ognjen Koroman nas SRBIN iz REPUBLIKE SRPSKE a ne iz bosne,legendo pozdrav iz PRIJEDORA,SVAKA TI CAST MAJSTORE!!!!

Beogradjanin

pre 15 godina

Na zalost Titovih blizanaca tj Topalovica Zvezda ubedljivo pobedila i cekamo kiks protiv Cuke.Ali nema vezeiako se to ne desi.Mi smo prvenstvo kao i prosle godine izgubili losim startom ali cemo i mi i Topalovici sledece sezone igrati kvalifikacije za ligu UEFA

himzo polovina

pre 15 godina

Naprijed Zvijezda lee, naprijed Zvijezda leeeee... Gdje ste sada grobarcici, ovaj vaš Radiša primio petaka, a ujedno je bio najbolji igrač utakmice... pa vi vidite...

mimout-CZV

pre 15 godina

Dakle ovako, mnogi misle da Zvezda ima mnogo los tim, ali to nije bas tako. Gledajuci po pozicijama, Zvezda ima sasvim solidnog golmana S. Stamenkovica ( za nase uslove cak i vrlo dobar ) , na poziciji desnog beka imamo talentovanog Ninkova i iskusnog Markovica, stoperi su odlicni Gaj i sve bolji i sigurniji Tomovic . Levog beka ( da ga ne muce povrede ) igrao bi Bronovicki, a tu je i talentovani Petkovic. Zadnji vezni su fenomenalni Milijas i trebalo bi Trajkovic, a tu je i borbeni Bogdanovic. Levo krilo pripada Koromanu ( po igrackim sposobnostima najbolji igrac Zvezde ) , a desno odlicnom tehnicaru Burzanovicu. U napadu imamo Trickovskog ( veoma koristan ali ga nece gol ) i Subasica ( veoma dobar ) , tu su i visoki Edgar i Kleo ( valjda je dobar ).

Sve u svemu kvalitetniji smo i od Vojvodine, a mozda i od Partizana, rezultati ce doci kad se situacija u klubu sredi.

...

pre 15 godina

@ Carl Fletcher( post #8)

U slucaju da nisi bio ironican, tvoj komentar onda mogu samo da protumacim kako nisi ni gledao mec!
S druge strane, apsolutno bih se slozio sa komentarom kojekude-a(post #14), ovo je svakako jedna od najboljih partija Zvezde koje sam odgledao u svojih 26 godina!
Jeste da sam apsolutno svestan kako bi se trenutno ponovo mucili i najverovatnije izgubili od bilo koje prosecne evropske ekipe, ali nemoguce je ostati imun na danasnju predstavu i nadam se da cemo nastaviti da igramo u tom stilu! Najvise mi se svidelo sto smo non-stop napadali, igrali moderno, tj. brzo po bokovima, nismo stali ni na 3:1 i 4:1, jednostavno OFK treba da zahvali Ilicu sto nisu primili barem jos 3, 4 gola, i to govorim bez ikakvog preterivanja!

NAPRED ZVEZDO, ZGAZI IH SVE!!!

0-2

pre 15 godina

Au bre Zvezdasi pa da li vi znate da je bacanje petardi dozvoljeno samo za vreme novogodisnjih i bozicnih praznika... Hm, ovo sto ste vi napravili povlaci za sobom krivicnu prijavu... A evo upravo me zvao i Serge Brammertz iz Haaga... Kaze da ce podignuti optuznicu protiv igraca Zvezde zbog genocida i terora nad igracima OFK Beograda...
(Dragan Jocic, 25. oktobar 2008 19:37)

Nas su prosle godine ti isti osudili zbog dve petarde,jedna ovde jedna u Bosni...

coolinar

pre 15 godina

Zvezda je do kraja slavila ubedljivu pobedu golovima Subašića (75. i 76. minut)

Znao sam da je ovaj Subasic odlican igrac !

Izgleda da je Zvezdi forma tek sada u usponu,pa uz malo vise srece stizemo partizan!

Samo NAPRED ZVEZDO ! ! !

Zvezdas naravno

pre 15 godina

Kda sam pisao da je Subasic klasa onda su se mnogi smejali i pitali dali sam normalan. Pored njega jedan target igrac, Kovacevic je hteo da dodje a sada ce biti jeftiniji jer mu je ostalo samo jos pola sezone ugovora. Jedan zadnji vezni i jedan stoper. Moze i desni bek ako se Markovic ne popravi. Njjaci smo jos uvek.

ZVEZDO NAJJACA SI, UVEK SMO UZ TEBE

za kintu sve

pre 15 godina

za gagya
sta da ti kazem (kupili ste ih za dobru lovu tj.mali misko)ok svaka cast a to kad je partizan tako ubedljivo nadigro nekoga pogledaj jos jednom 128.derbi

Dusan Lacmanovic

pre 15 godina

Ljudi,Koroman je odigrao teku karijere,centrirao,driblao,ma da ne poverujes,odusevio me covek...I na kraju,posalje dvojicu po burek i looooob...Najbolji igrac u ligi,definitivno.
ZVEZDO ZGAZI IH SVE!!!

raa

pre 15 godina

Ma kul, i nas jednom da krene..
Ali Subašić, kako je loš! Ne mogu da verujem! Prvi gol je morao dati iz prvog pokušaja, drugi je slučajnost jer je on zabo loptu glavom u zemlju metar ispred sebe, a i kod 5:1 je morao on dati gol. Mama, samo da izguramo do zime pa da mu se zahvale na uslugama..

Anti lopov

pre 15 godina

Pa,ovakva kolicina euforije odavno je do sada nezabelezana na ovom sajtu,i to zbog jedne pobede nad OFK!Pa ljidi,vi koji navijate za zvezdu,vi niste svesni kolko ste bre propali!

Zvezdas navijac

pre 15 godina

Citam neke komentare i zaista su tuzni. Gledao sam situaciju kod penala par puta i dobro se vidi da ga igrac Ofk Beograda vuce za dres, cist penal. Kod zadnji 3 golova nema sanse da su ih pustili jer onoka se ne glumi kada se namesta, cist mec i pobeda sampiona Evrope.

NAPRED ZVEZDO

BRAVO JANEVSKI

josif/Makedonija

pre 15 godina

bravo momci svaka cast tako bi trbalo da prolazi svaka ekipa na Marakani,a ovaj Subasic me demantovao danas ako ovako nastavi mozda ga i zadrze i sledece sezone.Samo da ovo kazem;svi su sumnjali u Jenevskog samo smo mi Makedonci znali da je Ceda pravi covek za ranjenu Zvezdu,vidi se po atmosveri i po izjavama igraca da se vratilo samopouzdanje.Samo tako neka nastave pa u igri smo za jedan trofej ako na kraju osvojimo kup i budemo drugi(ja bih od srca zeleo da budemo prvi)nece biti toliko lose a sledece sezone valjda ce se nova uprava zauzeti da dovede 4-5 igaca pa da se vratimo ramnopravni s Partizanom ali o tom po tom.ZVEZDA JE ZIVOT-OSTALO SU SITNICE pozz.MKD>JOSIF

Delija/RS

pre 15 godina

Svaka cast momci!!!Sutra ocekujemo remi na brdu i onda ce da partizanu bude vruce preko zime.Napred Zvezdo samo napred Zvezdo!!!

Ziv je Terza

pre 15 godina

Nikakvo iznenadjenje...ko je gledao mec ovih timova prosle sezone, zna o cemu govorim !

Nadoknada vremena, poslednji minut nadoknade...OFK-a gubi golom razlike i ima slobodan udarac na Zlezdinoj polovini i gle cuda, umesto loptu u sesnaesterac zajedno sa svim igracima, oni vracaju loptu svom golmanu !!!
Da je normalan savez, izbacio bi ih iz lige jos prosle godine !

antirakar

pre 15 godina

Gledao mec. Dobro je ali mora jos bolje. Cestitke na pobedi. Groblje na spavanje i laku noc. Mada opusteno izgubili ste tekmu ali ste dobili Jovanovica i Miljkovica.

cekic

pre 15 godina

nisu izdrzali sudijski pritisak nezasluzeno toliko golova iza Radise covek je branio za ocenu 2o mlada ekipa ce se opametiti posle ove katastrofe i taj subasic je prvi gol postigao na gresci a ne na njegovoj kreativnoscu stvarno sramota za ovakav klub ali idemo dalje
samo napred plavo beli

Boris

pre 15 godina

Prvilno se pise protiv OFK-a, a ne OFK-e.
E moji slepci, ni da napisete pravilno ne znate:)
Svi na dopunske casove is srpskog jezika!

Shomy

pre 15 godina

5:1!Grobari,firmasi,ofkovci...ne glupirajte se,recite jednom bravo zvezdo,ofka je imala srece sto nije izgubila 10:1.Onaj ko nije bio na tekmi ne moze da prica o onome sto se na istoj...

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Auuu...moram priznati da sam se uplasio..a onda sta se desilo ni sam ne znam.Kazu kad je usao Subasic da je on odmah uneo zivost, a naravno i dva gola to potvrdjuju. Medjutim ne treba zaboraviti ni mladost, odnosno u prvom redu ne iskustvo igraca OFK-e i mislim da je ipak to osnovni razlog takvog pada u njihovoj igri od 76. minuta. Naravno sve cestitke momcima i Cedi Janevskom, a topalovicima bi porucio samo: be afraid...be very afraid !!!

DEKI DELIJA knin,civljane,zemun

pre 15 godina

uvek sam pevao dobro znaj da uvek tu sam ja..............i znao sam da ce se nasa igra poboljsati i da ce sve doci na svoje jednostavno mora ekipa da se uigra i nemozemo ocekivati kad dodju toliko novih igraca da to fukcijonise najbolje pogotovu kad ih jedan zeman pokusava da uigra.on i njegov 4-3-3 taj sistem cak ni holandjani vise ne igraju.a vi kako te???

sloba

pre 15 godina

Eh taj Karadzic i sudije. Dali neko zna koliko je penala dosudjeno za Zvezdu u ovih 9 kola. Ko nezna neka pogleda koliko je golova postigao Milijas. Opet drago mi je da izlazite iz krize ,mada vam teske utakmice tek predstoje.

Ocevidac

pre 15 godina

Bio sam na utakmici.
Verovacu da je bio penal kad tako nesto bude odsvirano za OFK protiv Zvezde ili Partizana.
Kod drugog gola Zvezde, situacija je identicna onoj kod drugog gola Sampdorije.
Premlada ekipa OFK je totalno pala posle toga. Bolje je da se oni oko Zvezde zapitaju kako im sedamnaestogodisnjak uzme sve lopte u duelima na sredini.

Zare

pre 15 godina

Ne razumem navijače Partizana a ni Zvezde (kojima i sam pripadam) zašto forsiraju te priče oko nameštanja. Razumeo bih da to pričaju ovi iz manjih klubova ali najveći klubovi zaista imaju najviše uticaja i to je ČINJENICA. I nije to samo obično pdmićivanje. Ima tu i jednostavnog navijanja i naklonosti a ja mislim da u najvećoj meri je to uticaj na sve strukture FSSa. Ipak nije to nikakav usamljen slučaj jer u celoj Evropi uticaj velikih (i bogatih) klubova je veliki. Ja lično to posmatram kao prirodnu pojavu i ne bavim se time jer kad bih se počeo time baviti odmah bi batalio praćenje fudbala. To preporučujem svima onima koji su opterećeni oko toga ko namešta i kako.
Sad malo o utakmici. Mislim da je način na koji je Zvezda dobila OFK u suštini dokaz da je Zeman odradio dobre fizičke pripreme sa ekipom. Očigledno su gosti igrali na remi ali su fizički posustali u zadnjih 20 minuta u tom momentu naši napadači rade na terenu bukvalno šta hoće. Raduje i to što smo pobedili bez nekih igrača koji su do sada bili starteri.

Y/Kv

pre 15 godina

Koroman je igrac extra klase...njegove su zasluge najvece za pobedu protiv OFK Beograda...ko je gledao utakmicu vidi da je su sve akcije od njega kretale!

Bojan_VladHan

pre 15 godina

NOVO POJACANJE ZVEZDE!!!!!

"Aval Isah sigurno u Zvezdi' - izvor Kurir

Mohamed Aval Isah (22), mladi fudbaler iz Gane, biće prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. Igrač koji nastupa za južnoafrički klub Ama Zulu biće dugoročno rešenje za crveno-bele na poziciji zadnjeg veznog. Prema rečima njegovog agenta Majka Makaba, transfer je dogovoren posle uspešno završene probe u Beogradu.

- Mohamed je ubedljivo najbolji defanzivni vezni fudbaler u južnoafričkoj ligi. To nije moje, već mišljenje fudbalskih stručnjaka Klajva Bejkera i Lukasa Radebea. Dogovor sa Crvenom zvezdom je postignut i trebalo bi još samo da se potpiše ugovor - rekao je Majk Makab.

BU

pre 15 godina

OFK nije trebao da izgubi sa cak 5-1, jeste zvezda imala 2 precke, ali ovo je previshe...Nishta, idemo dalje na Javor i tu moramo da pobedimo......Napred OFKa!!!!

djulijano

pre 15 godina

Pa da li je moguce da Subasic bude rezerva u Zvezdi. Za OVOG IGRACA PROVERENO ZNAM U LETNJEM PRELAZNOM ROKU UTRKIVALI SU SE OSVAJAC BUGARSKOG KUPA LITEKS, TURSKA ANTALIJA I MANISA, NEMACKI MAJNC, CESKA SPARTA. Pa on je najbolji napadac u nasoj ligi...

chicha Gorio

pre 15 godina

Kad Zvezda igra evropu? A sta ste uradili na derbi?
(Pera, 26. oktobar 2008 02:15)
Molim PERU da pre nego ostavi komentar obnovi gradivo iz pravopisa...
A drugo...GDE SU SAD KRITICARI ,VELIKI POZNAVAOCI FUDBALA da sad kritikuju Cedu i njegov rad??? Posto su pametnice znale 'da on nema blage veze...da nikad nije nista uradio...'...molio bih sad jednu od tih pametnica da se jave ....