Utorak, 21.10.2008.

22:51

LŠ: Arsenal ubedljiv u Istanbulu

Fudbaleri Arsenala pobedili su u gostima Fenerbahče, sa 5:2, dok je Dinamo Kijev slavio u Portu, 1:0 u okviru 3. kola grupe G Lige šampiona.

Izvor: B92

LŠ: Arsenal ubedljiv u Istanbulu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

daka

pre 15 godina

Sta se lozite bre,nije mi jasno uopste?Fenerbahce je jaci od Partizana najmanje za 4 klase.svaki veliki klub kad igra u kvalifikacijama LS ne igra protiv protivnika 100% vec onoliko koliko je potrebno da prodje same kvalifikacije.grupna faza LS je nesto sasvim drugo.recimo da su se susreli Fenerbahce i Partizan u grupnoj fazi,to bi bio mnogo drugaciji mec. Fenerbahce bi Partizana logicno pocistio i u Beograd i u Istanbul s drasticnom razlikom.Za one koji misle da Fener nije jak gresu.Jaci je mnogo nego lani,a svi znamo da je prosle godine stigao do 4/1 finala LS.Pitanje je samo dana kada ce Fenerbahce explodirati.

drug Jataganac

pre 15 godina

@Dax
Jeste, ispostavilo se da Fenerbahce i nije bas toliko jak tim (bar ne ove sezone) koliko su mnogi mislili, a veliko broj njih na osnovu toga i prognozirao katastrofu Partizana. Ako si samo POZELEO 5:0, onda sam te "grubom generalizacijom" pogresno svrstao u isti kos sa takvima, kojih je bilo mnogo, cak i medju grobarima. No, nije bitno. Ovo su samo navijacka prepucavanja. Pogotovo ovo sa ZVEZDASICOM.

Robi

pre 15 godina

ovaj oki je lud! koji fenerbahce da pobedi arsenal na emirejtsu? gde arsenal imao srece? o cemu pricas covece? ono je bio trening arsenala. a rosicky,eduardo,toure,gallas,sagna nisu ni bili na klupi. pa,da je igrala standardna odbrambena cetvorka,ne bi dali ni ova dva,a primili bi bar jos jedan... kopleksi i frustracije... srbija je raj za to!

Dax

pre 15 godina

@Jataganac
Ja sam vam POZELEO 5:0 od Fenera, a nisam prognozirao. Jer i vi takvi, ne mozete izgubiti od skart tima kao sto je Fener. Ipak niste bas toliko losi.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

NESHA GROBAR A sta ste pa vi tako znacajno uradili u Evropi,ajde mi napisi jer kako kazes mene pamcenje bas nesto ne sluzi dobro?Mi nismo svetski i Evropski sampioni svake sezone,ali smo svakako to bili i to ne moze niko da nam oduzme!!! Ja sam rekla i opet ponavljam mi ove sezone ekipu nemamo,a vasa velicina se ogleda u tome sto je vama najveci uspeh pobediti na marakani zvezdu koja nema tim i kvalifikovati se za kup UEF-a i umisljati da pre vas to niko nikada nije igrao!!!! I jos jedna stvar koju jako dobro znate da radite to je da pisete kako zvezda bruka srbiju po Evropi,a zaboravljate vase petarde od hrvata,austrijanaca,zaboravljate one tikve,petrzaljke i da ne nabrajam.Za vas je sve proslost i zvezdina slava i vase petarde i brukanje,za vas je buducnost samo kada vam dobro ide,i da ne zaboravite da ste i vi ne tako davno bili u istoj situaciji,tada niste spominjali ni proslost ni sdasnjost ni buducnost,a mi bar imamo o cemu da pricamo i kada smo ovakvi kakvi jesmo.Toliko!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

HIJAVATA Da li si svestan koliko ste mali klub? Ako nisi procitaj jos jednom komentar koji si uputio na moju adresu!!!! Kazes kada predjemo grupni deo da vas se javimo do tada nemate sa nama sta da razgovarate? E moji grobari,kada vas muzej bude krasio onaj usati pehar i kada budete nosili naslov Svetskog sampiona javite se,do tada ce te biti samo nasa bleda senka!!!! Mali se zadovoljavaju kada predju grupe,a velikani se ponose osvajanjem istog tog!! To je ono sto treba da shvatite i bice vam lakse!!!

da to sam ja zvezdasica

pre 15 godina

PARTIZAN DO GROBA Pa da tipicno za grobare!! Sudije ugurale,sudije ponistile,sudije bla,bla,bla...I onda opet da nije bilo sudija partizan bi....E moji grobari,da ZEKA nije kkio uhvatio bi LEPTIRA!!!

drug Jataganac

pre 15 godina

Navijaci kluba "sa crveno-bele strane Topciderskog brda" su se vise puta pokazali kao losi prognozeri kad su u pitanju Partizanovi nastupi u Evropi, (npr. bas protiv Fenera, kad su predvidjali 0:3 i 5:0 ili kako vec ono bese, a bilo je tesno, pogotovo ako se uzmu u obzir sudijske greske), tako da bas nisu kompetentni da kazu sta bi bilo da je umesto Fenera u Ligu sampiona usao Partizan.

kako ste samo nisko pali!!!

pre 15 godina

GROBARI zar ste toliko jadni da se palite na komentare jedne nase ZVEZDASICE????? Joooj brate kako ste smesni!!! Pazi ovo,svaki drugi ZVEZDASICE,ZVEZDASICA..... Ludilo!!!Svaka cast Zvezdasice!!!!

Dax

pre 15 godina

A da se vi grobari niste ponadali da biste nesto uradili u LS? Recimo u ovom slucaju bi bio rezultat 7:1, mozda uz mnogo srece da postignete i taj 1. Smesni ste. Pozz za zvezdasicu

sest baklji i crvena petokraka im je oznaka

pre 15 godina

Sad tek mozzemo videti od kakvog fudbalskog giganta je ispao njihov, a jugoslovenski fudbalski klub sa titovog stadiona.

Nebojsa

pre 15 godina

Vidim vi zvezdasi nemate kompleks uopste! STO VI OVO KOMENTARISETE KAD U OVOM TAKMICENJU NIKAD NISTE UCESTVOVALI!
"J(Zuti, 22. oktobar 2008 01:26) Zuti decko ti si pobrkao loncice znamo mi da vi jedino ne priznajete to sto je Zvezda, uradila u kupu evropskih sampiona!! gde je bio sistem takmicenja pobedis ides dalje izgubis ostajes kuci! dakle partizan, je osvojio Kup evropskih sampiona u Kosarci, a sada je Evroliga i sta sad Partizan, znaci po vasem vas voljeni klub nije osvojio pomenuto takmicenje tako onda ispada, hocu da kazem promenilo se samo samo ime tog takmicenja i jos nesto na onom velikom klempavom peharu Lige Sampiona PISE RED STAR pa ako stoje tu imene svih ekipa koji su podigli taj pehar dolazi se do zakljucka da je KUP SAMPIONA ILI LIGA SAMPIONA ISTO ipak vi imate mnogo monogo ne izlecivih kompleksa!!!

Gunner forever

pre 15 godina

E oki, ili kako se vec zoves nemoj da zavaravas sebe da ce fener pobediti ARSENAL i to jos na Emiratesu. Kad se bude zavrsila ta utakmica Ars-Fener molim te ostavi komentar da vidim sta ces reci kad Arsenal pobedi.... Bez uvrede ali nema sanse

Max

pre 15 godina

Ovi zvezdasi i poneka zvezdasica su "izuzetno realne i objektivne licnosti".Partizan pre svega nije sportski pobedjen protiv istambulskog tima vec je pokraden.Onu kradju ne bi preziveo ni slavni Real.To sto su kanta za nabijanje neka "zahvale" sudijama koji su ih na silu ugurali u LS.Partizan ce u cetvrtak da pokaze svima koji potencijal se krije u crno beloj masineriji.Pun stadion,nadahnuti crno beli majstori i pobeda koja znaci veliki korak u sledecu rundu.Partizan je to .....a zvezdasi i zvezdasice neka nastave sa "inteligentnim" komentarima .....a sta im drugo preostaje!

doom

pre 15 godina

@ZVEZDASICA
iz grupe u kojoj je igrao Partizan u LŠ:
Porto - prvak Evrope
Olympic M. - finalista UEFA kupa. Ko ti dade internet u ruke? Ili: za koga ste vi takvi trovači navijali kad je Partizan igrao sa Turcima? Pa za Turke, naravno. Feneru želim sve najgore.

Partizan ispred svih

pre 15 godina

Ej bre Zvezdasice, pojma nemas :) Ko te je naucio da tako pogresno razmisljas?
Ocigledno nisi ni gledala mec Partizan - Fenerbahce, bila si zauzeta, gledala si kako slavni Apoel objasnjava neke stvari tamo nekome.
Da ne pricamo od koga Zvezda sve ispada i to iz slabijeg takmicenja, od Tromza, Boltona, Bazela, Strazbura, ma nula bodova...
A igrali smo mi LS, ne brini se ti, igrali smo i protiv osvajaca LS te godine (Porto) i nismo izgubili kuci ni od njih, ni od Reala iz Madrida (sa pravim zvezdama u timu), ni od Olimpika iz Marseja (sa sve Drogbom).
Vidi ti kad ce tvoj tim ponovo u Evropu. Ovo su za nas slatke muke, a tvoje ne mogu ni da zamislim kakve su. :)))

hiJavata

pre 15 godina

@ZVEZDASICA
a partizan obicno kad IGRA u ligi sampiona obicno igra sa prvakom evrope (PORTO)ili kad IGRA kup uefa obicno igra sa osvajacem iste(CSKA)..recimo...
dokle god ne pregurate grupni deo bilo kog takmicenja,nemamo sa vama sta da razgovaramo..nismo isti nivo...

Arsenalovac

pre 15 godina

Mislim da nam je svima u Srbiji toplije oko srca sto je Arsenal odvalio Fener, za koga god navijali.
Arsenal mora da popravi odbranu i bice nezaustavljivi.

Ze Roberto

pre 15 godina

Nemate pojma koliko mi je drago sto se feneru / refereebahche-u sve vraca za sudijske odluke protiv Partizana. Daj Boze da padnu do samog dna da ni cuveni mejuto gonzales ne moze da ih spasi

Zuti

pre 15 godina

Vidim vi zvezdasi nemate kompleks uopste! STO VI OVO KOMENTARISETE KAD U OVOM TAKMICENJU NIKAD NISTE UCESTVOVALI!
"Jedina, Malena,
Zelim da f...m te!"
Zvezdasice moja draga,
cini mi se da tvoja tanka nit izmedju mrznje i ljubavi (prema GROBARIMA) preti da pukne, "pa ti ako si za umetnicki (od glagola UMETATI) zivot udvoje, sve ti je oprosteno!"
Pozdrav svima pa i Ganima...je l' ladno na -11, nama na +11 odlicno!
A VI TURCI SAMO OTIMAJTE POBEDE, VIDITE LI KAKO STIZE KAZNA OD NASIH PRIJATELJA GUNNERS-A

oki

pre 15 godina

aaauuuu...ne mogu da verujem da je Fener izgubio.pa majku mu tukli smo Celzija,Intera,Sevilju itd.a predpostavlja se da smo ove godine jos jaci nego lani...bukvalno 5 udaraca je uputio Arsenal u okvir gola, jojj, i 5 pogodaka.posed lopte je na strani Fenera,uz to 21 udarac Fenera ka golu Arsenala.to sve ukazuje da je Arsenal trebao da izgubi,ali sreca je bila na njihovoj strani.mislim da ima jos sanse da se plasiramo u naredno kolo LS.ako se Zico vrati a ova matora trtina ode odakle je dosao.nista jos nije gotovo.odvalicemo Arsenal na Emirejts_u!

partizan do groba

pre 15 godina

Ova zvezdasica uporno nastavlja da lupa..........Pa reci mi ko je bio polufinalista LS prosle zezone.No i pored toga da ih nisu "UGURALE" suddije u LS nebi bilo sto je sad,i PARTIZAN bi ove noci slavijo do ranih sata.Da su mogli bilo bi im malo sto su nam ponistili 4 gola u 2 utakmice,nego bi nam i ona 3,koja nazalost nisu mogli..........ali ne zalimo,jer "KO NE PLATI NA MOSTU,PLATI NA CUPRIJI",evo ga kup uefa,pa pazi sad........

DRUGO.zvezda nije ove sezone ni omirisala evropu,tako da bolje ti je da cutis i ne brukas zvezdu jer u poslednje vreme dosta joj je toga........Za razliku od Partizana koji dise punim plucima jesenji miris kupa uefa,i naravno malo mu je,pa bi i onaj pravi Prolecni.

Al dobro..........vi imate BARI I TOKIO.........samo nastavite,zivite u proslosti.

A SAD PAZI KAKO TO CRNO-BELI MOMCI RADE..........CETVRTAK,21:00.....

damir ns

pre 15 godina

E stvarno kompleksi su neizlecivi, mislio sam da ZVEZDASICE nisu tolko ali izgleda ste svi vi ZVESDASI isti i stvarno mi vas je zao ali dobro mogu i da razumem da se javljate da komentarisite vesti koje nemaju veze sa vasim klubom kad njega nema NIGDE...a i inace taj vas mocni rangers nije mogao da prodje jaki kaunas koji kasnije izgubio oko 10:0 u ukupnom skoru od alborga a vidimo i kako taj alborg prolazi u LS, ali necu vise da navodim jer pocinjem da licim na vas

NeshaGrobar

pre 15 godina

@ZVEZDASICA

Obozavam tvoje komentare...
Selektivno pamcenje je cudo!!
Samo se pitam sta ce ove sezone da uradi HApoel?
Ili sta su prosle sezone uradili:Bajern, Aris(?), Braga i Bolton?
Ili pre toga Ekeren(da li taj klub jos postoji?)
Ima ih jos, ali me mrzi da trazim.
Kako to da mi brukamo srpski fudbal, kad smo mi Jugoslovenski klub?
A kako to da najsrBskiji klub na svetu, sa najvecim stadionom, i veciti svetski prvak, svake sezone "spletom nesrecnih okolnosti" ne uspe da uradi nista u evropi?

ZVEZDASICA

pre 15 godina

GROBARI Zvezda kada izgubi u kvalifikacijama za ligu sampiona izgubi ili od sampiona Evrope kao sto je bio slucaj sa Milanom ili izgubi od polufinaliste lige sampiona kao sto je bio slucaj sa PSV-om,od Rendzersa koji stigne do finala UEF-a,secate se i Barselone pre par godina.A vi? Vi letite visoko i na kraju puknete od nekih Tikava,petrzaljke ili koji je vec to tim bio,pa puknete od ovih TURACA koje puni ko stigne.Veceras su popili petardu u sred Turske,ko je sledeci da ih cepa? I onda pametujete kako se zvezda bruka u Evropi?Pa pogledajte sebe vi se brukate a dok Evropu jos i ne vidite!!! Toliko ste jaki da vas izbaci tim koji u ligi sampiona izigrava vrecu za punjenje!!!! BRUKA!!!!!

par

pre 15 godina

Ovaj Fener je smesan...bilo je jasno protiv Partizana da su slabi i samo su ih sudije uvele u LS! Ne mogu ni u prvenstvu da se sastave!

par

pre 15 godina

Ovaj Fener je smesan...bilo je jasno protiv Partizana da su slabi i samo su ih sudije uvele u LS! Ne mogu ni u prvenstvu da se sastave!

NeshaGrobar

pre 15 godina

@ZVEZDASICA

Obozavam tvoje komentare...
Selektivno pamcenje je cudo!!
Samo se pitam sta ce ove sezone da uradi HApoel?
Ili sta su prosle sezone uradili:Bajern, Aris(?), Braga i Bolton?
Ili pre toga Ekeren(da li taj klub jos postoji?)
Ima ih jos, ali me mrzi da trazim.
Kako to da mi brukamo srpski fudbal, kad smo mi Jugoslovenski klub?
A kako to da najsrBskiji klub na svetu, sa najvecim stadionom, i veciti svetski prvak, svake sezone "spletom nesrecnih okolnosti" ne uspe da uradi nista u evropi?

ZVEZDASICA

pre 15 godina

GROBARI Zvezda kada izgubi u kvalifikacijama za ligu sampiona izgubi ili od sampiona Evrope kao sto je bio slucaj sa Milanom ili izgubi od polufinaliste lige sampiona kao sto je bio slucaj sa PSV-om,od Rendzersa koji stigne do finala UEF-a,secate se i Barselone pre par godina.A vi? Vi letite visoko i na kraju puknete od nekih Tikava,petrzaljke ili koji je vec to tim bio,pa puknete od ovih TURACA koje puni ko stigne.Veceras su popili petardu u sred Turske,ko je sledeci da ih cepa? I onda pametujete kako se zvezda bruka u Evropi?Pa pogledajte sebe vi se brukate a dok Evropu jos i ne vidite!!! Toliko ste jaki da vas izbaci tim koji u ligi sampiona izigrava vrecu za punjenje!!!! BRUKA!!!!!

hiJavata

pre 15 godina

@ZVEZDASICA
a partizan obicno kad IGRA u ligi sampiona obicno igra sa prvakom evrope (PORTO)ili kad IGRA kup uefa obicno igra sa osvajacem iste(CSKA)..recimo...
dokle god ne pregurate grupni deo bilo kog takmicenja,nemamo sa vama sta da razgovaramo..nismo isti nivo...

partizan do groba

pre 15 godina

Ova zvezdasica uporno nastavlja da lupa..........Pa reci mi ko je bio polufinalista LS prosle zezone.No i pored toga da ih nisu "UGURALE" suddije u LS nebi bilo sto je sad,i PARTIZAN bi ove noci slavijo do ranih sata.Da su mogli bilo bi im malo sto su nam ponistili 4 gola u 2 utakmice,nego bi nam i ona 3,koja nazalost nisu mogli..........ali ne zalimo,jer "KO NE PLATI NA MOSTU,PLATI NA CUPRIJI",evo ga kup uefa,pa pazi sad........

DRUGO.zvezda nije ove sezone ni omirisala evropu,tako da bolje ti je da cutis i ne brukas zvezdu jer u poslednje vreme dosta joj je toga........Za razliku od Partizana koji dise punim plucima jesenji miris kupa uefa,i naravno malo mu je,pa bi i onaj pravi Prolecni.

Al dobro..........vi imate BARI I TOKIO.........samo nastavite,zivite u proslosti.

A SAD PAZI KAKO TO CRNO-BELI MOMCI RADE..........CETVRTAK,21:00.....

Zuti

pre 15 godina

Vidim vi zvezdasi nemate kompleks uopste! STO VI OVO KOMENTARISETE KAD U OVOM TAKMICENJU NIKAD NISTE UCESTVOVALI!
"Jedina, Malena,
Zelim da f...m te!"
Zvezdasice moja draga,
cini mi se da tvoja tanka nit izmedju mrznje i ljubavi (prema GROBARIMA) preti da pukne, "pa ti ako si za umetnicki (od glagola UMETATI) zivot udvoje, sve ti je oprosteno!"
Pozdrav svima pa i Ganima...je l' ladno na -11, nama na +11 odlicno!
A VI TURCI SAMO OTIMAJTE POBEDE, VIDITE LI KAKO STIZE KAZNA OD NASIH PRIJATELJA GUNNERS-A

Arsenalovac

pre 15 godina

Mislim da nam je svima u Srbiji toplije oko srca sto je Arsenal odvalio Fener, za koga god navijali.
Arsenal mora da popravi odbranu i bice nezaustavljivi.

Ze Roberto

pre 15 godina

Nemate pojma koliko mi je drago sto se feneru / refereebahche-u sve vraca za sudijske odluke protiv Partizana. Daj Boze da padnu do samog dna da ni cuveni mejuto gonzales ne moze da ih spasi

damir ns

pre 15 godina

E stvarno kompleksi su neizlecivi, mislio sam da ZVEZDASICE nisu tolko ali izgleda ste svi vi ZVESDASI isti i stvarno mi vas je zao ali dobro mogu i da razumem da se javljate da komentarisite vesti koje nemaju veze sa vasim klubom kad njega nema NIGDE...a i inace taj vas mocni rangers nije mogao da prodje jaki kaunas koji kasnije izgubio oko 10:0 u ukupnom skoru od alborga a vidimo i kako taj alborg prolazi u LS, ali necu vise da navodim jer pocinjem da licim na vas

Robi

pre 15 godina

ovaj oki je lud! koji fenerbahce da pobedi arsenal na emirejtsu? gde arsenal imao srece? o cemu pricas covece? ono je bio trening arsenala. a rosicky,eduardo,toure,gallas,sagna nisu ni bili na klupi. pa,da je igrala standardna odbrambena cetvorka,ne bi dali ni ova dva,a primili bi bar jos jedan... kopleksi i frustracije... srbija je raj za to!

Gunner forever

pre 15 godina

E oki, ili kako se vec zoves nemoj da zavaravas sebe da ce fener pobediti ARSENAL i to jos na Emiratesu. Kad se bude zavrsila ta utakmica Ars-Fener molim te ostavi komentar da vidim sta ces reci kad Arsenal pobedi.... Bez uvrede ali nema sanse

kako ste samo nisko pali!!!

pre 15 godina

GROBARI zar ste toliko jadni da se palite na komentare jedne nase ZVEZDASICE????? Joooj brate kako ste smesni!!! Pazi ovo,svaki drugi ZVEZDASICE,ZVEZDASICA..... Ludilo!!!Svaka cast Zvezdasice!!!!

Partizan ispred svih

pre 15 godina

Ej bre Zvezdasice, pojma nemas :) Ko te je naucio da tako pogresno razmisljas?
Ocigledno nisi ni gledala mec Partizan - Fenerbahce, bila si zauzeta, gledala si kako slavni Apoel objasnjava neke stvari tamo nekome.
Da ne pricamo od koga Zvezda sve ispada i to iz slabijeg takmicenja, od Tromza, Boltona, Bazela, Strazbura, ma nula bodova...
A igrali smo mi LS, ne brini se ti, igrali smo i protiv osvajaca LS te godine (Porto) i nismo izgubili kuci ni od njih, ni od Reala iz Madrida (sa pravim zvezdama u timu), ni od Olimpika iz Marseja (sa sve Drogbom).
Vidi ti kad ce tvoj tim ponovo u Evropu. Ovo su za nas slatke muke, a tvoje ne mogu ni da zamislim kakve su. :)))

Nebojsa

pre 15 godina

Vidim vi zvezdasi nemate kompleks uopste! STO VI OVO KOMENTARISETE KAD U OVOM TAKMICENJU NIKAD NISTE UCESTVOVALI!
"J(Zuti, 22. oktobar 2008 01:26) Zuti decko ti si pobrkao loncice znamo mi da vi jedino ne priznajete to sto je Zvezda, uradila u kupu evropskih sampiona!! gde je bio sistem takmicenja pobedis ides dalje izgubis ostajes kuci! dakle partizan, je osvojio Kup evropskih sampiona u Kosarci, a sada je Evroliga i sta sad Partizan, znaci po vasem vas voljeni klub nije osvojio pomenuto takmicenje tako onda ispada, hocu da kazem promenilo se samo samo ime tog takmicenja i jos nesto na onom velikom klempavom peharu Lige Sampiona PISE RED STAR pa ako stoje tu imene svih ekipa koji su podigli taj pehar dolazi se do zakljucka da je KUP SAMPIONA ILI LIGA SAMPIONA ISTO ipak vi imate mnogo monogo ne izlecivih kompleksa!!!

doom

pre 15 godina

@ZVEZDASICA
iz grupe u kojoj je igrao Partizan u LŠ:
Porto - prvak Evrope
Olympic M. - finalista UEFA kupa. Ko ti dade internet u ruke? Ili: za koga ste vi takvi trovači navijali kad je Partizan igrao sa Turcima? Pa za Turke, naravno. Feneru želim sve najgore.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

NESHA GROBAR A sta ste pa vi tako znacajno uradili u Evropi,ajde mi napisi jer kako kazes mene pamcenje bas nesto ne sluzi dobro?Mi nismo svetski i Evropski sampioni svake sezone,ali smo svakako to bili i to ne moze niko da nam oduzme!!! Ja sam rekla i opet ponavljam mi ove sezone ekipu nemamo,a vasa velicina se ogleda u tome sto je vama najveci uspeh pobediti na marakani zvezdu koja nema tim i kvalifikovati se za kup UEF-a i umisljati da pre vas to niko nikada nije igrao!!!! I jos jedna stvar koju jako dobro znate da radite to je da pisete kako zvezda bruka srbiju po Evropi,a zaboravljate vase petarde od hrvata,austrijanaca,zaboravljate one tikve,petrzaljke i da ne nabrajam.Za vas je sve proslost i zvezdina slava i vase petarde i brukanje,za vas je buducnost samo kada vam dobro ide,i da ne zaboravite da ste i vi ne tako davno bili u istoj situaciji,tada niste spominjali ni proslost ni sdasnjost ni buducnost,a mi bar imamo o cemu da pricamo i kada smo ovakvi kakvi jesmo.Toliko!!

oki

pre 15 godina

aaauuuu...ne mogu da verujem da je Fener izgubio.pa majku mu tukli smo Celzija,Intera,Sevilju itd.a predpostavlja se da smo ove godine jos jaci nego lani...bukvalno 5 udaraca je uputio Arsenal u okvir gola, jojj, i 5 pogodaka.posed lopte je na strani Fenera,uz to 21 udarac Fenera ka golu Arsenala.to sve ukazuje da je Arsenal trebao da izgubi,ali sreca je bila na njihovoj strani.mislim da ima jos sanse da se plasiramo u naredno kolo LS.ako se Zico vrati a ova matora trtina ode odakle je dosao.nista jos nije gotovo.odvalicemo Arsenal na Emirejts_u!

Max

pre 15 godina

Ovi zvezdasi i poneka zvezdasica su "izuzetno realne i objektivne licnosti".Partizan pre svega nije sportski pobedjen protiv istambulskog tima vec je pokraden.Onu kradju ne bi preziveo ni slavni Real.To sto su kanta za nabijanje neka "zahvale" sudijama koji su ih na silu ugurali u LS.Partizan ce u cetvrtak da pokaze svima koji potencijal se krije u crno beloj masineriji.Pun stadion,nadahnuti crno beli majstori i pobeda koja znaci veliki korak u sledecu rundu.Partizan je to .....a zvezdasi i zvezdasice neka nastave sa "inteligentnim" komentarima .....a sta im drugo preostaje!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

HIJAVATA Da li si svestan koliko ste mali klub? Ako nisi procitaj jos jednom komentar koji si uputio na moju adresu!!!! Kazes kada predjemo grupni deo da vas se javimo do tada nemate sa nama sta da razgovarate? E moji grobari,kada vas muzej bude krasio onaj usati pehar i kada budete nosili naslov Svetskog sampiona javite se,do tada ce te biti samo nasa bleda senka!!!! Mali se zadovoljavaju kada predju grupe,a velikani se ponose osvajanjem istog tog!! To je ono sto treba da shvatite i bice vam lakse!!!

da to sam ja zvezdasica

pre 15 godina

PARTIZAN DO GROBA Pa da tipicno za grobare!! Sudije ugurale,sudije ponistile,sudije bla,bla,bla...I onda opet da nije bilo sudija partizan bi....E moji grobari,da ZEKA nije kkio uhvatio bi LEPTIRA!!!

Dax

pre 15 godina

@Jataganac
Ja sam vam POZELEO 5:0 od Fenera, a nisam prognozirao. Jer i vi takvi, ne mozete izgubiti od skart tima kao sto je Fener. Ipak niste bas toliko losi.

Dax

pre 15 godina

A da se vi grobari niste ponadali da biste nesto uradili u LS? Recimo u ovom slucaju bi bio rezultat 7:1, mozda uz mnogo srece da postignete i taj 1. Smesni ste. Pozz za zvezdasicu

drug Jataganac

pre 15 godina

Navijaci kluba "sa crveno-bele strane Topciderskog brda" su se vise puta pokazali kao losi prognozeri kad su u pitanju Partizanovi nastupi u Evropi, (npr. bas protiv Fenera, kad su predvidjali 0:3 i 5:0 ili kako vec ono bese, a bilo je tesno, pogotovo ako se uzmu u obzir sudijske greske), tako da bas nisu kompetentni da kazu sta bi bilo da je umesto Fenera u Ligu sampiona usao Partizan.

drug Jataganac

pre 15 godina

@Dax
Jeste, ispostavilo se da Fenerbahce i nije bas toliko jak tim (bar ne ove sezone) koliko su mnogi mislili, a veliko broj njih na osnovu toga i prognozirao katastrofu Partizana. Ako si samo POZELEO 5:0, onda sam te "grubom generalizacijom" pogresno svrstao u isti kos sa takvima, kojih je bilo mnogo, cak i medju grobarima. No, nije bitno. Ovo su samo navijacka prepucavanja. Pogotovo ovo sa ZVEZDASICOM.

sest baklji i crvena petokraka im je oznaka

pre 15 godina

Sad tek mozzemo videti od kakvog fudbalskog giganta je ispao njihov, a jugoslovenski fudbalski klub sa titovog stadiona.

daka

pre 15 godina

Sta se lozite bre,nije mi jasno uopste?Fenerbahce je jaci od Partizana najmanje za 4 klase.svaki veliki klub kad igra u kvalifikacijama LS ne igra protiv protivnika 100% vec onoliko koliko je potrebno da prodje same kvalifikacije.grupna faza LS je nesto sasvim drugo.recimo da su se susreli Fenerbahce i Partizan u grupnoj fazi,to bi bio mnogo drugaciji mec. Fenerbahce bi Partizana logicno pocistio i u Beograd i u Istanbul s drasticnom razlikom.Za one koji misle da Fener nije jak gresu.Jaci je mnogo nego lani,a svi znamo da je prosle godine stigao do 4/1 finala LS.Pitanje je samo dana kada ce Fenerbahce explodirati.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

GROBARI Zvezda kada izgubi u kvalifikacijama za ligu sampiona izgubi ili od sampiona Evrope kao sto je bio slucaj sa Milanom ili izgubi od polufinaliste lige sampiona kao sto je bio slucaj sa PSV-om,od Rendzersa koji stigne do finala UEF-a,secate se i Barselone pre par godina.A vi? Vi letite visoko i na kraju puknete od nekih Tikava,petrzaljke ili koji je vec to tim bio,pa puknete od ovih TURACA koje puni ko stigne.Veceras su popili petardu u sred Turske,ko je sledeci da ih cepa? I onda pametujete kako se zvezda bruka u Evropi?Pa pogledajte sebe vi se brukate a dok Evropu jos i ne vidite!!! Toliko ste jaki da vas izbaci tim koji u ligi sampiona izigrava vrecu za punjenje!!!! BRUKA!!!!!

NeshaGrobar

pre 15 godina

@ZVEZDASICA

Obozavam tvoje komentare...
Selektivno pamcenje je cudo!!
Samo se pitam sta ce ove sezone da uradi HApoel?
Ili sta su prosle sezone uradili:Bajern, Aris(?), Braga i Bolton?
Ili pre toga Ekeren(da li taj klub jos postoji?)
Ima ih jos, ali me mrzi da trazim.
Kako to da mi brukamo srpski fudbal, kad smo mi Jugoslovenski klub?
A kako to da najsrBskiji klub na svetu, sa najvecim stadionom, i veciti svetski prvak, svake sezone "spletom nesrecnih okolnosti" ne uspe da uradi nista u evropi?

hiJavata

pre 15 godina

@ZVEZDASICA
a partizan obicno kad IGRA u ligi sampiona obicno igra sa prvakom evrope (PORTO)ili kad IGRA kup uefa obicno igra sa osvajacem iste(CSKA)..recimo...
dokle god ne pregurate grupni deo bilo kog takmicenja,nemamo sa vama sta da razgovaramo..nismo isti nivo...

oki

pre 15 godina

aaauuuu...ne mogu da verujem da je Fener izgubio.pa majku mu tukli smo Celzija,Intera,Sevilju itd.a predpostavlja se da smo ove godine jos jaci nego lani...bukvalno 5 udaraca je uputio Arsenal u okvir gola, jojj, i 5 pogodaka.posed lopte je na strani Fenera,uz to 21 udarac Fenera ka golu Arsenala.to sve ukazuje da je Arsenal trebao da izgubi,ali sreca je bila na njihovoj strani.mislim da ima jos sanse da se plasiramo u naredno kolo LS.ako se Zico vrati a ova matora trtina ode odakle je dosao.nista jos nije gotovo.odvalicemo Arsenal na Emirejts_u!

Zuti

pre 15 godina

Vidim vi zvezdasi nemate kompleks uopste! STO VI OVO KOMENTARISETE KAD U OVOM TAKMICENJU NIKAD NISTE UCESTVOVALI!
"Jedina, Malena,
Zelim da f...m te!"
Zvezdasice moja draga,
cini mi se da tvoja tanka nit izmedju mrznje i ljubavi (prema GROBARIMA) preti da pukne, "pa ti ako si za umetnicki (od glagola UMETATI) zivot udvoje, sve ti je oprosteno!"
Pozdrav svima pa i Ganima...je l' ladno na -11, nama na +11 odlicno!
A VI TURCI SAMO OTIMAJTE POBEDE, VIDITE LI KAKO STIZE KAZNA OD NASIH PRIJATELJA GUNNERS-A

partizan do groba

pre 15 godina

Ova zvezdasica uporno nastavlja da lupa..........Pa reci mi ko je bio polufinalista LS prosle zezone.No i pored toga da ih nisu "UGURALE" suddije u LS nebi bilo sto je sad,i PARTIZAN bi ove noci slavijo do ranih sata.Da su mogli bilo bi im malo sto su nam ponistili 4 gola u 2 utakmice,nego bi nam i ona 3,koja nazalost nisu mogli..........ali ne zalimo,jer "KO NE PLATI NA MOSTU,PLATI NA CUPRIJI",evo ga kup uefa,pa pazi sad........

DRUGO.zvezda nije ove sezone ni omirisala evropu,tako da bolje ti je da cutis i ne brukas zvezdu jer u poslednje vreme dosta joj je toga........Za razliku od Partizana koji dise punim plucima jesenji miris kupa uefa,i naravno malo mu je,pa bi i onaj pravi Prolecni.

Al dobro..........vi imate BARI I TOKIO.........samo nastavite,zivite u proslosti.

A SAD PAZI KAKO TO CRNO-BELI MOMCI RADE..........CETVRTAK,21:00.....

damir ns

pre 15 godina

E stvarno kompleksi su neizlecivi, mislio sam da ZVEZDASICE nisu tolko ali izgleda ste svi vi ZVESDASI isti i stvarno mi vas je zao ali dobro mogu i da razumem da se javljate da komentarisite vesti koje nemaju veze sa vasim klubom kad njega nema NIGDE...a i inace taj vas mocni rangers nije mogao da prodje jaki kaunas koji kasnije izgubio oko 10:0 u ukupnom skoru od alborga a vidimo i kako taj alborg prolazi u LS, ali necu vise da navodim jer pocinjem da licim na vas

ZVEZDASICA

pre 15 godina

HIJAVATA Da li si svestan koliko ste mali klub? Ako nisi procitaj jos jednom komentar koji si uputio na moju adresu!!!! Kazes kada predjemo grupni deo da vas se javimo do tada nemate sa nama sta da razgovarate? E moji grobari,kada vas muzej bude krasio onaj usati pehar i kada budete nosili naslov Svetskog sampiona javite se,do tada ce te biti samo nasa bleda senka!!!! Mali se zadovoljavaju kada predju grupe,a velikani se ponose osvajanjem istog tog!! To je ono sto treba da shvatite i bice vam lakse!!!

ZVEZDASICA

pre 15 godina

NESHA GROBAR A sta ste pa vi tako znacajno uradili u Evropi,ajde mi napisi jer kako kazes mene pamcenje bas nesto ne sluzi dobro?Mi nismo svetski i Evropski sampioni svake sezone,ali smo svakako to bili i to ne moze niko da nam oduzme!!! Ja sam rekla i opet ponavljam mi ove sezone ekipu nemamo,a vasa velicina se ogleda u tome sto je vama najveci uspeh pobediti na marakani zvezdu koja nema tim i kvalifikovati se za kup UEF-a i umisljati da pre vas to niko nikada nije igrao!!!! I jos jedna stvar koju jako dobro znate da radite to je da pisete kako zvezda bruka srbiju po Evropi,a zaboravljate vase petarde od hrvata,austrijanaca,zaboravljate one tikve,petrzaljke i da ne nabrajam.Za vas je sve proslost i zvezdina slava i vase petarde i brukanje,za vas je buducnost samo kada vam dobro ide,i da ne zaboravite da ste i vi ne tako davno bili u istoj situaciji,tada niste spominjali ni proslost ni sdasnjost ni buducnost,a mi bar imamo o cemu da pricamo i kada smo ovakvi kakvi jesmo.Toliko!!

da to sam ja zvezdasica

pre 15 godina

PARTIZAN DO GROBA Pa da tipicno za grobare!! Sudije ugurale,sudije ponistile,sudije bla,bla,bla...I onda opet da nije bilo sudija partizan bi....E moji grobari,da ZEKA nije kkio uhvatio bi LEPTIRA!!!

par

pre 15 godina

Ovaj Fener je smesan...bilo je jasno protiv Partizana da su slabi i samo su ih sudije uvele u LS! Ne mogu ni u prvenstvu da se sastave!

Arsenalovac

pre 15 godina

Mislim da nam je svima u Srbiji toplije oko srca sto je Arsenal odvalio Fener, za koga god navijali.
Arsenal mora da popravi odbranu i bice nezaustavljivi.

Ze Roberto

pre 15 godina

Nemate pojma koliko mi je drago sto se feneru / refereebahche-u sve vraca za sudijske odluke protiv Partizana. Daj Boze da padnu do samog dna da ni cuveni mejuto gonzales ne moze da ih spasi

Partizan ispred svih

pre 15 godina

Ej bre Zvezdasice, pojma nemas :) Ko te je naucio da tako pogresno razmisljas?
Ocigledno nisi ni gledala mec Partizan - Fenerbahce, bila si zauzeta, gledala si kako slavni Apoel objasnjava neke stvari tamo nekome.
Da ne pricamo od koga Zvezda sve ispada i to iz slabijeg takmicenja, od Tromza, Boltona, Bazela, Strazbura, ma nula bodova...
A igrali smo mi LS, ne brini se ti, igrali smo i protiv osvajaca LS te godine (Porto) i nismo izgubili kuci ni od njih, ni od Reala iz Madrida (sa pravim zvezdama u timu), ni od Olimpika iz Marseja (sa sve Drogbom).
Vidi ti kad ce tvoj tim ponovo u Evropu. Ovo su za nas slatke muke, a tvoje ne mogu ni da zamislim kakve su. :)))

doom

pre 15 godina

@ZVEZDASICA
iz grupe u kojoj je igrao Partizan u LŠ:
Porto - prvak Evrope
Olympic M. - finalista UEFA kupa. Ko ti dade internet u ruke? Ili: za koga ste vi takvi trovači navijali kad je Partizan igrao sa Turcima? Pa za Turke, naravno. Feneru želim sve najgore.

Max

pre 15 godina

Ovi zvezdasi i poneka zvezdasica su "izuzetno realne i objektivne licnosti".Partizan pre svega nije sportski pobedjen protiv istambulskog tima vec je pokraden.Onu kradju ne bi preziveo ni slavni Real.To sto su kanta za nabijanje neka "zahvale" sudijama koji su ih na silu ugurali u LS.Partizan ce u cetvrtak da pokaze svima koji potencijal se krije u crno beloj masineriji.Pun stadion,nadahnuti crno beli majstori i pobeda koja znaci veliki korak u sledecu rundu.Partizan je to .....a zvezdasi i zvezdasice neka nastave sa "inteligentnim" komentarima .....a sta im drugo preostaje!

Gunner forever

pre 15 godina

E oki, ili kako se vec zoves nemoj da zavaravas sebe da ce fener pobediti ARSENAL i to jos na Emiratesu. Kad se bude zavrsila ta utakmica Ars-Fener molim te ostavi komentar da vidim sta ces reci kad Arsenal pobedi.... Bez uvrede ali nema sanse

Nebojsa

pre 15 godina

Vidim vi zvezdasi nemate kompleks uopste! STO VI OVO KOMENTARISETE KAD U OVOM TAKMICENJU NIKAD NISTE UCESTVOVALI!
"J(Zuti, 22. oktobar 2008 01:26) Zuti decko ti si pobrkao loncice znamo mi da vi jedino ne priznajete to sto je Zvezda, uradila u kupu evropskih sampiona!! gde je bio sistem takmicenja pobedis ides dalje izgubis ostajes kuci! dakle partizan, je osvojio Kup evropskih sampiona u Kosarci, a sada je Evroliga i sta sad Partizan, znaci po vasem vas voljeni klub nije osvojio pomenuto takmicenje tako onda ispada, hocu da kazem promenilo se samo samo ime tog takmicenja i jos nesto na onom velikom klempavom peharu Lige Sampiona PISE RED STAR pa ako stoje tu imene svih ekipa koji su podigli taj pehar dolazi se do zakljucka da je KUP SAMPIONA ILI LIGA SAMPIONA ISTO ipak vi imate mnogo monogo ne izlecivih kompleksa!!!

sest baklji i crvena petokraka im je oznaka

pre 15 godina

Sad tek mozzemo videti od kakvog fudbalskog giganta je ispao njihov, a jugoslovenski fudbalski klub sa titovog stadiona.

Dax

pre 15 godina

A da se vi grobari niste ponadali da biste nesto uradili u LS? Recimo u ovom slucaju bi bio rezultat 7:1, mozda uz mnogo srece da postignete i taj 1. Smesni ste. Pozz za zvezdasicu

kako ste samo nisko pali!!!

pre 15 godina

GROBARI zar ste toliko jadni da se palite na komentare jedne nase ZVEZDASICE????? Joooj brate kako ste smesni!!! Pazi ovo,svaki drugi ZVEZDASICE,ZVEZDASICA..... Ludilo!!!Svaka cast Zvezdasice!!!!

drug Jataganac

pre 15 godina

Navijaci kluba "sa crveno-bele strane Topciderskog brda" su se vise puta pokazali kao losi prognozeri kad su u pitanju Partizanovi nastupi u Evropi, (npr. bas protiv Fenera, kad su predvidjali 0:3 i 5:0 ili kako vec ono bese, a bilo je tesno, pogotovo ako se uzmu u obzir sudijske greske), tako da bas nisu kompetentni da kazu sta bi bilo da je umesto Fenera u Ligu sampiona usao Partizan.

Dax

pre 15 godina

@Jataganac
Ja sam vam POZELEO 5:0 od Fenera, a nisam prognozirao. Jer i vi takvi, ne mozete izgubiti od skart tima kao sto je Fener. Ipak niste bas toliko losi.

Robi

pre 15 godina

ovaj oki je lud! koji fenerbahce da pobedi arsenal na emirejtsu? gde arsenal imao srece? o cemu pricas covece? ono je bio trening arsenala. a rosicky,eduardo,toure,gallas,sagna nisu ni bili na klupi. pa,da je igrala standardna odbrambena cetvorka,ne bi dali ni ova dva,a primili bi bar jos jedan... kopleksi i frustracije... srbija je raj za to!

drug Jataganac

pre 15 godina

@Dax
Jeste, ispostavilo se da Fenerbahce i nije bas toliko jak tim (bar ne ove sezone) koliko su mnogi mislili, a veliko broj njih na osnovu toga i prognozirao katastrofu Partizana. Ako si samo POZELEO 5:0, onda sam te "grubom generalizacijom" pogresno svrstao u isti kos sa takvima, kojih je bilo mnogo, cak i medju grobarima. No, nije bitno. Ovo su samo navijacka prepucavanja. Pogotovo ovo sa ZVEZDASICOM.

daka

pre 15 godina

Sta se lozite bre,nije mi jasno uopste?Fenerbahce je jaci od Partizana najmanje za 4 klase.svaki veliki klub kad igra u kvalifikacijama LS ne igra protiv protivnika 100% vec onoliko koliko je potrebno da prodje same kvalifikacije.grupna faza LS je nesto sasvim drugo.recimo da su se susreli Fenerbahce i Partizan u grupnoj fazi,to bi bio mnogo drugaciji mec. Fenerbahce bi Partizana logicno pocistio i u Beograd i u Istanbul s drasticnom razlikom.Za one koji misle da Fener nije jak gresu.Jaci je mnogo nego lani,a svi znamo da je prosle godine stigao do 4/1 finala LS.Pitanje je samo dana kada ce Fenerbahce explodirati.