Sreda, 15.10.2008.

23:52

Antić: "Na pravom smo putu"

Srbija je posle sjajne igre na gostovanju u Austriji slavila sa 3:1 i zauzela prvo mesto u grupi 7.

Izvor: ÈŽ

Antiæ: "Na pravom smo putu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

ivangrozni

pre 15 godina

Grobari samo da znate momci koji igraju u reprezentaciji se ne dele na zvezdu i partizan a Kezman nece nikad igrati u repki, a golove koje jedavao u reprezentaciji mu je namestao Zigic.
Zigic je dao 2 gola i namestio dva gola (Krasicu protiv Litvanije i auto gol protiv Farskih ostrva)
odigrao je losu utakmicu a vi kukate.Pantelic je uvek ucestvovao kod svih golova i ako nije dao gol.
Prema tome kako komentarisete ucinak Najveceg promasaja u letnjem prelaznom roku u Francuskoj kKezamana i njegove igre na zvanicnim prvenstvima crveni karton za minut igre.
Bolje napadace nemamo i ne mogu svi da igraju odlicno kad se pobedjuje.
Vi Grobari ste izrodi nije cudo sto su vas uvek smatrali Jugoslovenima, a kad Panta bude dao gol Francuzima u 90 minutu videcu vas.

DJOLE

pre 15 godina

Sve je ovo ok,odlicna igra,odlicna taktika,svak je na svom mestu,osim Zigica koji je izgubljen u prostoru, i Milijasa koji vraca Austrijancima loptu na 20m od naseg gola i koji se 5 puta spoji sa loptom za vreme cele utakmice,a od tih 5 kontakta 2 su pogresna,a ono drvo Zigic,nam taj decko unidti svaku polukontru i kontru jer Jovanovic,Krasic ili Stankovic povuku loptu i bace Zigicu koji treba iz prve ili druge da je prosledi nekom,a njemu jadnom treba samo 3 kontakta da primi loptu,pa dok se okrene dok odluci kom da baci cela protivnicka odbrana se vec postavi i gotova.A sva 3 gola smo dali kad Zigic nije bio ukljucen u akciju,a svaki put kad je on dobio loptu nasa akcija se zavrsavala.Tako da Anticu sve je ok,taktika odlicna,displina,ozbiljnost,borbenost odlicni,samo umesto sporaca Milijasa pusti Kuzmu =,a umesto Zigica Lazovica,i pada i Francuska.A da protiv Rumunije otvaram kladionicu,a pitanje je hoce li Pantelic dati gol kvota da hoce 50,da nece 1.03.

Donnie Brasco

pre 15 godina

Cudi me da niste objavili vest da je Krasic posle utakmice potpisao predugovor sa Portom tako da ce tamo da nastavi karijeru.Blic i Press su objavili.

bane

pre 15 godina

eto sta se desava kad Antic dobije punu slobodu.Svi dosadasnji selektori su morali da se bore sa nekima odozgo.Zbog toga Antic dugo nije hteo da se prihvati posla u reprezentaciji.Vecina nas zna kakav je on covek.Ne dozvoljava da mu se iko mesa u posao.Samo treba pustiti coveka na miru da radi svoje i verovati u njegov izbor.Napred Srbija...

SAMO NAPRED

pre 15 godina

Stvarno su neki ljudi preterali kakve veze ima da li su igrali u Partizanu ili C.Zvezdi vazno je da SRBIJA pobedjuje ......

Aca_USA

pre 15 godina

Pre par godina je Antic reako da srbija mora da igra ofanzivno jer Srbi ne znaju da se brane. Razlika je da smo poceli da igramo ofanzivno. Srednji red ne davi loptu (nemamo poslovodju) vec svi igraci trce i igraju iz prve. Kad se vecina igraca krece i Stankovicevi kvaliteti dolaze do izrazajakao i u Interu. Sad imamo i brzinu u napadu Krasic, Pantelic, Jovanovic. Zigic jeste van forme ali ako mu se sad pomogne njegov ulazak u formu ce biti neobicno dragocen posebno kad protivnici igraju zatvoreno. Pa forsirani su i kad im nije islo i Stankovic i Stojkovic pa se ispostavilo da je to bilo ispravno.
Ne smemo se opustiti. Cekaju nas neugodni Rumuni. Bitno je da ne prepustimo bodove Faranima, Litvaniji i Austiji i veci deo posla je uradjen. Kod kuce ne izgubiti od Francuza i Rumuna i odosmo na SP.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Koja uvertira i valc srpskog fudbala u Becu sinoc ! Nisam toliko iznenaden pobedom, vec .....nacinom kako su nasi momci dosli do.....pobede ! Sta li im je Antic rekao, koju taktiku, motivacija, elan i efikasnost u igru ! Pevo poluvreme za cistu devetku ! Sa Sulejmanijem, Kacarom i jos nekim , mozemo biti prvi u gruu ! Kad je Pantelic pogodio stativu, a posle i precku, poceloje da mi ga je zao, pa sam rekao Bogu, daj, da i on daje gol za nasu reprezentaciju, mozda protiv Francuske u........Beogradu ???

grozdic+juskic

pre 15 godina

Mislim cemu sad ovakva euforija !? Dobijene su dve utakmice koje se moraju dobiti rutinski. Sta nismo dobili Francuze koji nikad nisu bili losiji !? Bice jos prilike za dokizavanje do kraja kvalifikacija. Ne kazem da se ne treba radovati, ali neke izjave su stvarno za povratiti...
Momci su super odigrali, cestitamo im, i zadovoljno cekamo nastavak kvalifikacija ...

sas

pre 15 godina

Samo bi jos nesta da konstatujem,ovo je Anticeva pobeda,vidi se da mu djora nije dao licencu,covek na gostovanju u ovako vaznoj utakmici ide sa:
1.4 ofanzivna igraca(Jovanovic,Zigic,Krasic,Pantelic)
2.Ubacuje 2 igraca u ovako vaznoj utakmici koje ni jedan selektor ne bi imao hrabrosti da ubaci(neiskusnog Obradovica i mnogo osporavanog Milijasa)
Jednostavno covek je uradio ono za cim mi kukamo 10 godina OFANZIVNA IGRA!
Svaka cast Antara imas m..a do zemlje.

sasha

pre 15 godina

@objektivni
nemoj familiju da ti spominjem,nemoj molim te..
momcima svaka cast samo da tako nastave!
dao Bog pa napunili marakanu na utakmicama na kojima smo domacini,a nasi su to sad definitivno zasluzili.
krasic ne prestaje da me impresionira,u slucaju da mi se desi bliski susret s njim,kleknucu pred coveka
napred SRBIJA!!!
pozdrav iz vukovara

zigovan

pre 15 godina

@ Raduje me da smo pobedili Austriju u gostima i to sa igracem manje !!! Zigica ne racunam....
(Batke, 16. oktobar 2008 03:03)

Sreca nasa sto ti je "matematika" ocigledno slabija strana!

Ogio

pre 15 godina

"Način na koji smo došli do pobede me posebno raduje. Naša fudbalska ideja je nagrađena. Izabrali smo pravi put i budite sigurni da ćemo ostati na njemu"
Ovo kaže čovek koji koncipira igru na najnesposobnijem napadaču kompletnih kvalifikacija! Pogledajte zalaganje, kretanje i ucinak Žigica! Treba li komentarisati njegovo prisustvo? Covek sa svojih 2 i kusur metara NE MOŽE dobije ni jedan vadušni duel!!! Strašno! Žalosno je što troši vazduh i smeta ostalim igračima na terenu... Šutiranje penala???
ANTICU NEKA TE JE SRAMOTA!

srbin

pre 15 godina

sto se prepucavate koji igraci igraju i iz kojeg poticu,,,jesam delija ali kad SRBIJA igra ONDA SMO BRE SRBIJA!!! Zigic je stvarno malo skrenuo sa putanje....ali nasa reprezentacija ko da je naucila da igra preko noci i nek samo nastave ZIVELA SRBIJA!!!

nikola nish

pre 15 godina

"Na pravom smo putu" ..potpuno istinita izjava g.Antića.
Sve utakmice odigrane pod njegovim vođstvom su bile odlične, čak i poraz od Francuza, koji retko ko ovde pominje. Realno, velika je stvar protiv Francuske u Parizu izgubiti samo sa golom razlike (bez obzira na trenutnu kruzu Francuza). Znali smo mi od njih da "popijemo petardu".Najbitnije je da smo i u toj utakmici pokazali da znamo da igramo fudbal i da se nismo uplašili toliko od objektivno dosta jačeg rivala, rezultat bi bio povoljniji za nas.
Naravno, pred tako velike utakmice opterećuju nas raniji porazi (setimo se Argentine na prošlom SP), međutim vremena se menjaju i dobre igre naše reprezentacije moraju da nam dodatno uliju samopouzdanje i neće proći mnogo vremena kada će se i Nemačka i Francuska i Španija (i svi ostali) plašiti susreta sa nama (bez obzira koliko neverovatno vam ovo zvučalo sada!).
Zaista smo na pravom putu...

Svi u Bukurest

pre 15 godina

Sad posle ove pobede idemo na Rumuniju i ako da bog da pobedimo i sa tom pobedom naravimo iskorak ka drugoj poziciji jurisaci na prvo u grupi. muamua i jos jedan komenat su aposlutno u pravu, pravi zvezdas u timu je bio jedini Milijas koji jedino i igra u zvezdi a grobari su imali dvojicu Obradovica i Tosica. I ako gledano uz sve postovanje nekih igraca najvaznije karike u nasem timu su Vidic(Zvezda), Ivanovic (OFK Beograd), Krasic (Vojvodina) ta tri igraca ali sigutno ni oni ne bi igali toliko dobro da nema ostalih. Tako da sumiram nema vise grobara jer samo onaj koji igra za taj tim trenutno moze da se i time dici.

Misa SRBIJa

pre 15 godina

sve mi je bilo ok, dok nismo primili gol...onda je sve u meni puklo,pa zar smo morali da ga primimo?! zar new bi bilo lepse da smo dobili sa 0:3?! ali, sve u svemu je jako dobro,lici na nesto. ANTIC JE CARINA!!! jos kada Gojko Kacar bude drzao vezni red uz kapitena, bicemo nepobedivi! mislim da bi na mestu stopera, uz NAJBOLJEG NA SVETU, trebao da bude Ivanovic, a za desnmog beka bi se nasao vec neko,npr Rukavina. Mislim da bi Jankovicu godila veca minutaza, dobar je on... ima tu jos dosta da se radi, ali sve to zna i Radomir Antic, tako da nema brige!

SRBIJA DO JUZNE AFRIKE

pre 15 godina

Ljudi,sve je ovo sjajno,konacno igramo kako treba,samo sto mislim da je velika nepravda nepozivanje Igora Duljaja u reprezentaciju.Covek koji je izginuo na svakoj tekmi koju je igrao,uvek bio jedan od najboljih na terenu,da sad nema uopste mesta,mislim da nije u redu...Realno gledano mi takvog zadnjeg veznog nemamo...Svaka cast Anticu na svemu sto radi,samo jos ovo da ispravi i idemo u Juznu Afriku kao prvi u grupi...

д.н.с.

pre 15 godina

Кад је репрезентација у питању не делим играче уопште ко је из ког клуба иако сам гробар.Чињеница да је доста бивших играча звезде али је тренер партизановац који је заиста добро укомпоновао овај тим.Заиста људи немојмо се делити кад је Србија у питању.Морамо ту границу да пређемо и морамо бити сложни.

Marko

pre 15 godina

Nije mi jasno zasto napadate Zigica, on nije neki igrac ali svojom visinom privlaci paznju uvek 2 igraca uz njega i uvek se otvara prostor Ivanovicu i Krasicu po bokovima. Da je Zigic igro od pocetka dobili bi i Francuze nije slep Antic. Pogledajte samo koliko je dosad golove u kvalifikacijama dato zahvaljujuci njemu.

Shpanac

pre 15 godina

Postovani Srbi, od srca vam cestitam. Necemo o Austriji jer su predhodni selektori gubili i od losijih protivnika. Svaka cast i Anticu. Nemojte samo pljuvati po svima njima ako se okliznu na nekoj sledecoj utakmici. Podrska i samo podrska.

Balansero

pre 15 godina

Svaka cast Anticu i momcima. Posle mnogo godina mozemo opet da budemo ponosni na nas nacionalni tim.

I jedan komentar na "klubaske" komentare. Svi igraci u nasem timu su iz EVROPSKIH klubova. Osim Milijasa, naravno.:)

Marko

pre 15 godina

Svaka cast gospodinu Anticu,ali i svim nasim igracima ne treba to zaboraviti.Kako ko igra i koja je njegova pozicija u timu je za diskusiju,ali zato se svi na terenu bore kao lavovi,kao da im od toga zivot zavisi.E to je za postovanje i puno srce.
A da se i ja kao navijac Vojvodine malo pohvalim.Krasic i Jovanovic nasi bivsi igraci bili su najbolji na terenu,Djuric nas trenutni igrac na klupi,a Mrdja na tribinama.Falio je fantasticni povredjeni Kacar.Kada tome dodamo Tadica i golmana Brkica u mladoj reprezentaciji,plus Medojevica i Aleksica u omladinskoj,onda je to stvar za respekt.A imamo jos 3 igraca u reprezentacijama drugih zemalja,mozda uskoro i cetvrtog.Cisto da se vidi koliki je i nas doprinos uzletu srpskog fudbala.

Kobee Bryant

pre 15 godina

Neznam da li neko uopste cita ove komentare. Mislim, osim nas koji ih pisemo. Mozda bi bilo lepo da nekad i selektor, pa i pojedini igraci procitaju sta obican narod (koji pri tom nije fudbalski neobrazovan) ima ta kaze na njihov racun. Naravno, pobedi se ne gleda u zube, i bilo bi logicno da svi cutimo i uzivamo u pobedi ili eventualno konstatujemo da i SRBI ZNAJU DA IGRAJU FUDBAL! Ali, svrha pisanja ovih komentara je i edukativna. Svi iz ovoga treba da izvucemo odredjene pouke. Jedna od njih je: Kako dobru atmosferu učiniti jos boljom? Dakle, ako vodimo sa 3:0, zasto ne bi mogli biti i 5:0? Mislim da sam jasan. Ne kritikovati dobar rezultat nego videti kako da bude jos bolji. Zasto pad igre u drugom poluvremenu? Zasto ne napuniti gol protivnika do vrha? E tu sad dolazimo do sastava tima. Mnogo smo se delili na Zvezdase i Partizanovce. Ali ljudi moji, oni davnih dana nisu ni Partizanovci ni Zvezdasi. Svi oni igraju po belom svetu. Mozda su igrali u Zvezdi godinu ili dve (pa i tri) i mi ih svojatamo celi zivot. Pustite ljude da igraju bez opterecenja. Samo bih nesto na temu napadaca. Čitao sam danas puno zalopojki na tu temu. Te nemamo napadace, te vezisti nam daju golove i sl. Pa kakve veze ima ko ih daje, dok god ih daje. A nije potpuno tacno da nemamo klasicne napadace. Zao mi je npr. Danka Lazovica koji je napadac i to sasvim solidan. I najiskrenije mislim da mu je mesto napred u spicu napada umesto Nikole Zigica koga cenim ali koji trenutno nije u formi. Ako je neciji kvalitet da bi igrao - visina, onda uopste ne mora da igra. Ajde onda da dovedemo srpske kosarkase. Cak su i vislji od Zigica pa ce mozda odvlaciti po trojicu igraca na sebe. Eto toliko od mene. Znaci, Anticu probaj malo sa Lazovicem u napadu i mozda drugi put bude 5:1 a ne 3:1.

28 dana bana

pre 15 godina

Srbija igra kako odavno nije, i opet se nadju pametnjakovici koji reprezentaciju dele na Zvezdu i Partizan.Neverovatno je dokle ljudska glupost moze da ide!

Nenad

pre 15 godina

Hvala Bogu da najzad imamo trenera izuzetnog autoriteta i izuzetnih mu.. . Imamo trenera koji razmišlja glavom i razmišlja kako da dođe do pobede a ne kako da ne izgubi. Imamo trenera koji je napravio od pojedinaca tim u kojem se zna ge je kome mesto i šta je čija uloga. Imamo dobre pojedince koji su najzad ukomponovani u celinu i igraju 120% svojih mogućnosti.

KOSTA1703

pre 15 godina

Stvarno ne mogu da shvatim bilo koga ko na bilo koji nacin pokusava da se mesa u Anticev izbor jedanaestorice koji su istrcali na teren?
Pobedili smo 3-1, a vi mislite da bi moglo jos bolje?
Smesni ste.
Pravac u trenersku skolu, pa kad budete vodili Real, Barselonu, sa Atletikom uzeli duplu krunu, vi onda pisite o tome.
E, sad......Sa cisto sportskog stanovista, posto se u fudbal ne razumem najbolje.
U SanAntoniu jedan Djinobili mec pocinje kao sesti igrac.Sa klupe.
Ekipa koja pocne utakmicu nije skup najboljih pojedinaca, nego najbolji tim u odnosu na taktiku postavljenu na pocetku i u odnosu na igru protivnika.
Sa jednim Milijasem, koji pasovima fantasticno osvaja prostor, te brzim igracima koji mogu da isprate te pasove(Obradovic, Jovanovic,Krasic) te prodru po krilima, naravno da je potreban i jedan stozer u srcu sesnaesterca koji ce za sebe vezati dva protivnicka igraca.Taj Zigic je i razlog zbog cega Obradovic, Krasic,Jovanovic veoma cesto imaju mogucnost da igraju jedan na jedan i time kapitalizuju svoje prednosti.
A ako vec ne ide, i ako rezultat nije dobar, ili treba nesto menjati , tu su uvek Tosic(da ubrza igru),Lazovic(kao igrac drugog "tipa"),Kuzmanovic(ako Stankovicu ne ide)Rukavina(ako Obradovic pocne da "pliva"), te Sulejmani, Kacar...
Sve u svemu veoma dobro sastavljen tim, i velika zelja igraca u timu da postignu rezultat.

Aleksandar D Grejt

pre 15 godina

Vidim puno pozitivnih komentara, vraća se vera u nacionalni tim, sve to zvuči lepo ali treba upozoriti i na neke stvari koje ni zaista genijalni Antić nije uradio kako treba. Utakmice smo, kao što su mnogi dobro primetili, dobili na njegovu mudrost i znanje jer ovi isti igrači veze nisu imali s nekim ranijim selektorima. Setite se samo kako su svi pljuvali Stankovića, a sada je on vođa, lider, zvezda... Antić je ono što ovaj tim danas razlikuje od "slavnih" momenata sa Azerbejdžanom, Kazahstanom i sl. Zato hvala Karadžiću koji je uspeo da ga ubedi da preuzme nacionalni tim. A sad o onome što je povod za moj komentar.
Prvo: Milijaš igra samo zato da bi se prodao. Ta priča o njegovim centaršutevima i šutevima iz daljine, ne prolazi. Pa jeste li videli kako igra Krasić, kakve bombe zna da uputi Stanković, kako sjajno šutira Tošić. Milijaš je veoma spor i nedovoljno aktivan na sredini, tako da može samo da zahvali Antiću i kolegama iz tima na budućem transferu koji će sigurno biti pristojan jer dolazi iz reprezentacije koja igra dobro i pobeđuje. Baš me interesuje koliko bi vredeo da se prodaje isključivo iz ove jadne i očajne Zvezde. Da mu Antić stvarno veruje igrao bi protiv Francuske, a ne samo protiv realno znatno slabijih protivnika gde može da se šlepuje uz ostale.
Drugo: Žigić mora da igra, ali samo protiv slabijih protivnika i na domaćem terenu, kada se protivnici zabunkerišu. Ko želi da vidi, videće da je on protiv Litvanije (iako je stvarno amaterski izveo penal) igrao dobro i korisno za tim, a da je u Austriji bio praktično beskoristan. Znam da i njemu Antić pomaže da se proda ili bar zaigra neku utakmicu u Valensiji (ako stvarno prodaju Vilju) ali i u tome treba imati mere. Dakle, za razliku od Milijaša koji nije za reprezentaciju - Žigić svakako jeste, ali ne u gostima kad nam trebaju brži igrači za kontre. Lazović bi se, na primer, mnogo bolje snašao u takvoj igri, kakva se obično forsira u gostima.
Treće: Pantelić. Bio je prosečan protiv Litvanije, ali jako dobar u Beču i nije važno što nije dao gol. Ipak, mora se priznati da ga previše forsiraju svi - pa i Antić. Centarfor koji odigra dvocifren broj takmičarskih utakmica kao starter i ne da nijedan gol nema šta da traži u prvoj postavi. Lepo je to što je borben, što vrši pritisak, ali to nije dovoljno da bude prvi špic nacionalnog tima. I Bogunović iz Partizana je brz i agresivan igrač, i sigurno bi imao isti ako ne i bolji učinak u reprezentaciji kad je ona već zaključana za Kežmana, ali nije ni u mislima Antića.
Četvrto (možda i najvažnije): Igrači koji su naknadno pozvani. Realno, jedan od igrača koji je doneo prevagu - Jovanović, našao se slučajno u reprezentaciji i odigrao obe utakmice na visokom nivou. Da budem iskren, nikada ga nisam cenio previše ali ja mogu da ga ne volim ali selektor mora da zna ko mu je potreban. Šta bi bilo da nije pozvan naknadno, da li bi mogli da igramo ovako dobro i efikasno u napadu? S Pantelićem? Slično može da se kaže i za Lukovića. Iako vidim da ga neki pljuju, dobro je odigrao. Jeste kriv za gol, malo se opustio, ali je pre toga odradio stvarno dobar posao. Kad se povredio i Krstajić ko bi igrao drugog centralnog? A i on se tu našao kao trećepozivac.
Da zaključim. Igramo mnogo bolje zahvaljujući Antiću, ali nismo toliko savršeni da se ne bi moglo još štošta uraditi. Slede najteže utakmice, s Rumunijom dve i Francuskom u Beogradu. A ni Litvanci nisu naivni kod kuće. Na njima ne smeju da se prave kompromisi i šlepuju pojedinci a preskaču oni koji stvarno vrede. Nadam se da je i Antić svestan toga jer stvarno bi bilo šteta da se upropasti jedna uglavnom dobro započeta priča. Ako bi nakon ovakvog početka kvalifikacija doživeli neuspeh, od reprezentacije definitivno ništa ne bi ostalo za duži period.

Jordanesq

pre 15 godina

BRAVO MOMCI! Antić- šta je čovek uradio: napadački orijentisanu ekipu je mentalno pripremio za napadačku igru. 90% igrača je igralo i prošle kvalifikacije, a kako su ih odigrali??? Nismo ekipa koja bi trebalo da se brani, i treba da napadamo...ok ne uvek grlom u jagode. Da li i vi stičete utisak da koji god potez napravi naš selektor isto bi tako i vi postupili( mala mogućnost odstupanja).Kad se samo setim Đorića(igra bez klasičnog špica) i Klementea( bez idejnog, igra bez igre)..pa defanzivnog Petkovića( ne osporavam rezultat, svaka čast). I eto sada demantujemo SRBIJA- 8.000.000 selektora, NE svi kao jedan!!!!!!! Samo tako i srce nek je i dalje na terenu.

Hvala Vam!

pinkerton

pre 15 godina

Jao kako ste jadni s tim ismijavanjem Crnogoraca u vezi Kosova; ionako nije vaše..odrastite konačno, brate..
Gledao sam kratku snimku utakmice protiv Austrijanaca...svaka čast!, golovi su sjajni. Srbija konačno igra u skladu sa svojim potencijalima; bit će iz zadovoljstvo gledati. Bravo Antiću..
Pozdrav iz Zagreba

zexy

pre 15 godina

E, ovo se zove kompleks ili je velika bol zbog derbija. Pa, covece, niko nije pljuvao Pantelica i Zigica zato sto su cigani, nego zato sto igraju ocajno i zauzimaju mesto drugima. Da je tako kao sto kazes pljuvali bi Grobari i po Vidicu, Jankovicu, Lukovicu i ostalima. Ti sto pljuju igrace samo zato sto su iz suprotnog tabora ste upravo vi, potencirate stalno Kezmanov crveni karton na SP, a zaboravljate Zigicev u Kazahstanu u 90. minutu zbog udaranja igraca bez lopte i ostavljanja drugova na cedilu za sledecu utakmicu protiv Portugala. Pantelic je sinoc najzad odigrao odlicno, ali su i dalje Bane Ivanovic i sada Ivan Obradovic, iako bekovi, bolji strelci od njega u zvanicnim utakmicama reprezentacije.
Apelujem na sve cigane i Grobare da se manu klubastva kada je reprezentacija u pitanju i da ne dozivljavaju opravdane kritike na nekog igraca koji je odigrao lose kao klubastvo.

Darko PFC

pre 15 godina

Ako bolje pogledas spisak, videces da je samo jedan aktuelni igrac Zvezde, naspram dva aktuelna igraca Partizana. Misli ti o tome!!!

joe gr

pre 15 godina

ovo je stvarno bruka da neki zvezdasi se hvale kako dosta zvezdasa igra u repki.pa da li je to sada vazno opametite se jednom bre.a najjace oruzje je grobar antic,ali on normalno ne gleda ko je gde ponikao.tolko ste nisko pali da prosto neznate sta ce te.videli smo derbi.molim vas kad je repka u pitanju svi smo za srbiju,to mislim grobari delije i svi drugi.pa bre mi smo srbi,i moramo biti slozni ako hoce da se vratimo u svetski fudbal,molim vas.

Gradjanin

pre 15 godina

Prvo za "Delije" - Osim zaista SJAJNOG Milijasa, vi pricate o istoriji Zvezde. Bolje cutite, toliko Vas vole da su pobegli cim su videli lovu.Nisu bili u Zvezdi sto je vole vec da odatle odskoce dalje i to vas i muci.
Koga imate sad??????????????
Tosic je neprikosnoven, Obradovic MLADI, pokazuje sve vise i vise, iskreno razmislite u sebi o svakom igracu PARTIZANA. Partizan je TIM za razliku od Zvezde u zadnje vreme i u SADASNJOSTI. I Zvezdini celnici (oni sto o tome stvarno i iskreno brinu za razliku od vas neznalica) znaju da je Zvezda i prolecni sampionat izgubila i pricaju o pripremi tima za tek onu tamo godinu. Bolje cutite!!!

A sad malo o ORLOVIMA - vrlo kratko - SVAKA CAST, ANTIC JE ZAISTA STRUCNJAK, ONI MOGU DALEKO. SAMO NAPRED!!!!!!!!!!

Petar

pre 15 godina

Pozdrav svima i moderatorima,
zamolio bih cenjenu gospodu moderatore da pod HITNO zabrane komentare koji se odnose na mafijaske klubove iz drage nam Srbije i da prestanemo vise da se delimo po klupskim bojama. To znaci sledece, nema vise price o Zvezdi i Partizanu, ko je ciji sin, ko i gde treba da igra itd...
Prestanimo vise da se delimo i sacuvajmo ovo malo jedinstva sto nas krasi i time cemo sacuati i nasu zemlju Srbiju od daljeg rasparacavanja.

Pozdrav.

drill

pre 15 godina

Interesantno 2 pobede protiv ekipa ispod proseka i svi (sa severa) poceli da laju za zvezdine igrace u reprezentaciji! A pritom dizu u nebesa i traze da se kandiduje za predsednika (!) najveci GROBAR i zasluznik za ove uspehe - RADOMIC ANTIC! A tu je i Karadzic na celu saveza, Partizan u Evropi i mladi na EP (a tu pola ekipe cine Grobari)! Jos da dodamo da i mali Obradovic dao gol a gde su napadaci da daju golove? Ali eto, mi ne lajemo o tim stvarima...
Pustite komplekse (ovo vazi za sve) i uzivajte u igrama Srbije (dok jos traje)!

A ovima iz saveza preporucujem da se malo zainteresuju i za Marka Stankovica iz mlade austrijske reprezentacije! Imaju i Zlatka Junuzovica ali ovaj prvi mi deluje kao bolji igrac...

duck

pre 15 godina

Hteo sam samo da kazem ovoj gospodi takozvanim NAVIJACIMA zlezde da su im ovi isti igraci zlezde sto ih nabrajaju igrali i pre u repki pa gde smo bili i kako smo igrali to svi znaju,a onda dolazi na celo repke VELIKI GROBAR,upamtite GROBAR Antara i ostalo je bajka!!!!SMRT FASIZMU!!!!

Satir

pre 15 godina

Svaka cast momci, prvo poluvreme odigrali ste na vrhunskom nivou i pružili nam veliko zadovoljstvo pored "malih" ekrana. Gospodin Antić je kratko na poziciji selektora a rezultati su već vidljivi, samo napred, niko ne očekuje čudo, ali je lepo videti reprezentativce kako izgaraju na terenu za ideju koja je svim ljubiteljima fudbala u srcu. Godinama se provlačila priča o dovođenju dokazanog trenera u reprezentaciju i... ali smo trpeli kojekakve gluposti i gubili vreme sa raznim promašajima, što R. Antić vrlo jasno dokazuje. Antiću i reprezentaciji puno sreće u daljem toku kvalifikacija, a tribine će sledeći put u BGD-u biti pune, ne brini, uspeo si povratiti kod gledalaca ono što su neki godinama gušili.
Neverovatno mi je da se oko nastupa reprezentacije vodi polemika koliko "Grobara" i "Delija", sasvim neprimereno utakmici kakvu je Srbija juče odigrala!

trkac olovnih nogu

pre 15 godina

pravo uzivanje gledajuci kakonasi momci pozrtvovano i zrelo vode utakmicu do kraja.cestitke svima.na kraju i jednom pravi trener.
jedina tamna mrlja Zigic ubedljivo najsporiji na terenu,mozda bi to proslo u Graficaru.cak i 'matorci' Kezman ili Jestra bili bi mnogo opasniji na njegovom mestu.

duka

pre 15 godina

Da li ćemo doživeti da se jednom ne prebrojava ko je čiji igrač?
Izgleda da smo našli recept za igru.
Dovedemo Dudu za košarku i Antića za fudbal, i kocke polako legnu na svoje mesto.
Antić je više karakterisan kao samoreklamer, nego kao veliki trener već godinama. Bilo kako, ima ime i autoritet. Probudio je sve samozaljubljene i rekao da se mora trčati, napadati i uklizavati. A toga ima, bez obzira ko je čiji igrač.
Vidić je car, a Krasić i Jovanović su me oduševili. MOram reći da je ovaj Milijaš zalutalo jagnje.
Ljudi, hajde da konačno budemo zajedno makar za ovakve utakmice i da kao ljudi navijamo na SP za Srbiju. Volim ja Argentinu i Brazil, ali više volim ove naše, bez obzira čiji su igrači.

AntiDjoric

pre 15 godina

Odavno sam odustao sa pracenjem naseg fudbala i reprezentacije, uglavnom zbog bagre/mafije koja istima upravlja. Ali sam prijatno iznenadjen i ne pamtim kada se zadnji put dogodilo da vodimo sa 2:0 i da i dalje napadamo i damo i treci?? A sada u roku od 4 dana to se desi dva puta! Tako da, iako nisam gledao utakmice, svaka cast i Anticu i igracima. Samo hrabro, sto se mene tice ne morate ni da se kvalifikujete, samo igrajte muski i napadacki. Da stranci kada cuju da igra Srbija zele da gledaju utakmicu. A mi da budemo ponosni sto vas imamo. Srecno i nastavite u istom stilu!

muamua

pre 15 godina

Ali stvarno ne kapiram prozivke nekih zvezdasa...alo gde vam je ekipa o tome treba da vodite racuna...a ne o reprezentaciji...p.s.od igraca Zvezde i Partizana su igrali Milijas(Zvezda) Obradovic Tosic(Partizan)ovi koje ste vi nabrajali nisu vise Zvezdini igraci...

patriota

pre 15 godina

Svaka cast Ekipi a POSEBNA CAST VELIKOM TRENERU I COVEKU GOSPODINU ANTICU:Vratio nas je konacno na staze uspeha i pokazao nam svima kako se igra moderan fudbal.Jednostavno BRAVO ANTICU

vojvodjanin

pre 15 godina

O Bože napaćene li dece!!!
Da "kapituliramo" ko je dao gol večeras od tih silnih zvezdaša : OBRADOVIĆ-bek Partizan...ali što je to bitno, ja sam u totalnoj euforiji zbog dve fenomenalne utakmice reprezentacije i nije mi ni jednog trenutka palo na pamet ko gde igra.Čak mi beše jako krivo zbog Pantelića kod drugog gola što je prvo lopta pogodila prečku.Neće ga gol, a ne možemo mu ništa zameriti na trudu, zalaganju i htenju...

Zvezda u srcu

pre 15 godina

i ja isto mislim kao G-din Antic.....svaka chast majstore, znao sam da ce se neshto iskoreniti u nashem fudbalu od kad ste vi preuzeli nashu reprezantaciju......jedino shto zameram nashoj i seniorskoj i mladoj reprezantaciji ali kapiram da nam je to u mentalitetu.....LJUDI TRPAJTE DOK MOZETE....MLADI SU MOGLI DA DAJU MINIMUM 3 A SENIORI DA ISMEJU AUSTRIJSKU REPREZANTACIJU.....NIJE DA SAM ALAV NEGO STAVRASH STRAH U PROTIVNIKU KOJI TE VISHE CENI POSLE TAKVIH POBEDA.....ZATO KOGA GOD MOZESH DA RAZBIJESH NEKA PUCA PO SHAVOVIMA.....NAPRED SRBIJO.....KONACHNO SI PROGLEDALA MALO U FUDBALU!!!!!SVAKA CHAST ANTICU ....SAMO GURAJ!!!!!!

sone

pre 15 godina

ajde da se raspravljamo malo sa zvezdasima...svako ko se MALO razume u fudbal vidi da je Zigic otisao u aut i da nema mesta ni na klupi reprezentacije,a o Pantelinju najbolje govori njegov prosek postignutih golova u 22 utakmice...A istrpeli su ga maximalno ali covek nikako da proradi...Pa Ivanovic ispade bolji centarfor od njega...Istina je da mi u ovom trenutku nemamo pravog napadaca( Jovanovica ne racunam )a tu mislim i na Kezmana,Zigica,Pantelica,lazovica...Pa nih cetvorica zajedno dadose 6 gola od pocetka sezone.Licno mislim da je Kovacevic nas trenutno najbolji spic..A sto se zvezdinih igraca tice ko je od njih debitant u reprezentaciji osim Milijasa?Jer su bese igrali i kas smo gubili od nekih Kazahstanaca i njima slicnih...Tad vas nesto nisam cuo...A tek kad je igrao i onaj bek neznam kako se zove pa ga Zvezda odmah dovede ko veliko pojacanje :):):0 .Vecina ovih momaka igra zadnje 3 godine za repku a razliku je doneo RADOMIR ANTIC.I budimo srecni sto se prihvatio posla i svi sto se javljaju sa mozgovanjem Zvezda ili Partizan neka zaobidju ove vesti i puste nas da uzivamo u uspesima...

Nikola NIS

pre 15 godina

Objektivno misljenje gospodina "sas" podzavam 99% stim shto sam ja navijach Partizana i kompletna analiza svih igracha je tachna stim shto bih zeleo da upotpunim prichu o Zigicu. Decko je spor,ne zna sa loptom u nogama, napravio je 4 faula u skok igri i samo 2puta bio uspesniji u skoku i 3 izgubljene lopte uz 4 netachna pasa. To je njegov kompletan ucinak za 95 minuta igre. Ljudi moji...Radomir Antic je selektor reprezantacije SRBIJE i ti igrachi nose SRPSKI dres a ova igra je na nivou izmedju brazilske i argentinske! Ne zelim da takvu igru kvari drvo od 202cm! Danko Lazovic umesto njega i Srbija na sledecem Evropskom "budimo realni" polufinale minimum.

Sawa

pre 15 godina

Samo cu da kazem da je sas napisao ono sto ja mislim, izuzev: Da ce se dosta toga resiti oporavkom Sulejmanija, puno toga cemo dobiti njegovom igrom.. To je isto igrac svetske klase, a klinac je. Imam zamerku kod igre Zigica, jasno mi je da se na neki nacin bazira igra na njemu, ranijim igrama je zasluzio, ali covek ne igra 2 godine, nema samopouzdanje, ne sme da igra.. Lazovic ili bilo ko drugi bi bio bolje resenje.. A sto se tice Pantelica, to je prica za sebe, mislim da ce covek uci u Ginisovu knjigu rekorda kao spic koji je postigao najmanje golova u proseku po utakmici.. Da su drvo posadili u tudji sesnaesterac, i da su ga gadjali, odbila bi se lopta bar 3 puta u gol za 22 utakmice.. Ali neka, bar zna sta nosi na grudima, ne kao neki ranije.. Mesto centralnog stopera pored vidica je sada najveci problem.. Krstajic ne moze da izdrzi vise od pola sata, dakle on ne, Lukovic nema teorije, nije njegova pozicija, Dragutinovic.. Hmm.. Pitanje.. Mislim da ne.. Ja bih stavio nekog mladog i da uci od Vidica, on je masina.. Kad je srednji red u pitanju, tu smo na slatkim mukama, pogotovo kad se ima u vidu da je Stankovic konacno na svojoj poziciji.. Dakle, Sulejmani, Kuzmanovic, Jankovic, Krasic, Tosic, Milijas.. Mnogo toga momci mogu da daju.. I sve mladi.. A kad imate sve ostale dobre pozicije, napad je najmanji problem.. Pogledajte Portugal, oni igraju sa hendikepom, jer njima Nunjo Gomes vise odmaze nego pomaze.. A kad je Stojkovic u pitanju, cudo je da takva golmancina nema mesta u nekoj evropskoj dobroj ekipi, stvarno meni ne shvatljivo.. Inace grobar sam, ali mislim da sam realan.. Jos malo kad stasa mali Kaka, Ljajic, bice tu svasta.. Gulan tek treba da napreduje, Babovic takodje, Filip Djordjevic i mnogi jos... Imali smo mi uvek igraca, samo je trener bio problem.. Ovi ljudi crkavaju na terenu, igraju za Antica, za njega... To je autoritet, a ne dernjava na igrace.. Umislili ili ne, oni jesu zvezde.. Cim za njih zna minimum 5 miliona ljudi, jesu zvezde, i sigurno nece trpeti neko izivljavanje, pa makar i orla imali na grudima.. Ali za Antica igraju..
PS
Podela na grobare i na cigane mi nije normalna kada je u pitanju Srbija.. Ko na to misli kada je u pitanju 1-3 u Becu taj je... I zbog njih moram da dodam da su im ti "zvezdasi" produkti njihove skole: Stojkovic, Milijas, Zigic... Da ne nabrajam.. Sve zvezdino dete do deteta.. Cutite molim vas, bar sada dok svi imamo razloga da budemo srecni.. Ne kvarite.. Pozdrav za sve srbe, ne cigane i grobare, SRBE...

srbin pljevlja

pre 15 godina

Ja sam navijac CRVENE ZVEZDE ali kad igra reprezentacija medju igracima ne pravim nikakve razlike-jesu li zvezdasi ili partizanovci.
Samo ovako da nastavimo i IDEMO U AFRIKU DA SADIMO PAPRIKU ;)

Gasterbajter

pre 15 godina

Ljudi, pa stvarno malo preterujete ovo 'Partizan Zvezda'. Ja sam Grobar svi srcem, ali postujem ljude koji navijaju za Zvezdu, uglanom sam njima okruzen. Mislim da spominjati klubo i igrace koji igraju za Reprezentaciju je teska glupost... who gives a s.it??? igraju za Srbiju i to je vazno... zato manite se tih detinjastih gluposti tipa 'kopleksi' 'zazanje za Bari i Tokyo' i ostale detinjarije i navijajte za Srbiju.
Da bi Srbi poceli da rastu, moraju da nauce da vole svoje i postuju tudje
pozdrav svima

Boza

pre 15 godina

Pa nego kako nego je Srbija protutnjala Becom....Kao na Ceru 1914...Ljudi ANTARA JE BOG...Mozda zvuci nerealno,ali sa ovakvom igrom mi spadamo u 3-4 najbolje reprezentacije u Evropi...Ali to je u stvari i pravo stanje.ledajte klubove nasih reprezentativaca i njihovu ulogu u istim...Man Utd,Chelsea,Inter,Fiorentina...Ja ne vidim ko moze da ugrozi nas plasman u J.Afriku....

Nemanja I.

pre 15 godina

Pa zar je moguce da za 4 utakmice covek od haoticne gomile napravi tim?Komentarisao sam i posle prve utakmice sa Farskim ostrvima i rekao da se oseca razlika u igri i da je promena na bolje ali zar je samo dve utakmice bilo potrebno!? Zemljak ti si carobnjak. ***Sa sas-om se uglavnom slazem s tim sto mislim da je Zigic malo bolji nego sto on smatra samo mu fali utakmica, a za Milijasa bi jos dodao da je mnogo bolje on da igra nego Zoran Tosic koji vis pokazuje od njega u prvenstvu ali po meni je manje koristan igrac(mislim da ga gura dobar kolektiv kao sto je F.C.Partizan*Juca,Morreira,Diera*) .Obradovic je fantastican igrac i treba ga forsirati kao sto su Hrvati Modrica. I meni je takodje muka od ovih Zvezdasa i Partizanovaca.Nepodnosljivi su.

vladdimirr

pre 15 godina

"FUDBALSKI UDZBENIK" Lekcija br. 1 SRBIJA-Litvanija 3:0 Lekcija br. 2 Austrija-SRBIJA 1:3 i to je to.Ko do sada nije razumeo ste je to fudbal,posle ovih lekcija ce definitivno znati:-) NAPRED SRBIJO!!! Preslishavaj evropu!

Kizony

pre 15 godina

@Delija Nis

Kapitulirali ste vi u poslednjem derbiju (2:0). A kada bi tu bili pravi napadaci, tipa Kezman, Lazovic, rezultat bi bio i ubedljiviji, jer one dve cepanice (zigic i pantelic), koje jednostavno ne umeju da daju gol, su stvarno tuzni.

U svakom slucaju, bravo za igru i samo napred

Markus

pre 15 godina

Владимир Стојковић 28. јул 1983 25 god.

Немања Видић 21. октобар 1981 27 god.

Младен Крстајић 4. март 1974. 34 god.

Ивица Драгутиновић 13. новембар 1975 33 god.

Антонио Рукавина 26. јануар 1984 24 god.

Obradović Ivan 25.07.1988 20 god.

Душко Тошић 19. јануар 1985 23 god.

Бранислав Ивановић 22. фебруар 1984 24 god.

Александар Луковић 23. октобар 1982 26 god.

Гојко Качар 26. јануар 1987 21 god.

Дејан Станковић 11. септембар 1978. 30 god.

Бошко Јанковић 1. март 1984 24 god.

Милош Красић 1. новембар 1984 24 god.

Здравко Кузмановић 22. септембар 1987 21 god.

Милан Смиљанић 9. новембар 1986 22 god.

Стефан Бабовић 7. јануар 1987. 21 god.

Зоран Тошић 28. април 1987. 21 god.

Миралем Сулејмани 5. децембар 1988 20 god.

Марко Пантелић 15. септембар 1978 30 god.

Данко Лазовић 17. мај 1983 25 god.

Никола Жигић 25. септембар 1980. 28 god.

Милан Јовановић 18. април 1981. 27 god.

PROSEK GODINA=25

Spoj iskustva i mladosti = JUZNA AFRIKA

raci

pre 15 godina

Ovo veceras je bilo uzivanje gledati, neopisivo sam srecan.
Samo bi voleo da Antic uspe da zadrzi uzde nad nasim igracima jos mnogo vremena.
Do Afrike!!!

bo

pre 15 godina

stvarno ovi komentari tipa zvezda-partizan grobari-delije su neverovatni. U ovakvom momentu vi o tome razmisljate?! Neverovatno. Danas sam prvi put odgledao utakmicu na netu i bio sam odusevljen a ni ne znam ko je gde igrao i igra. Krasic je sjajan npr. ali Zigic u napadu to mi jos uvek nije jasno. Mozda tu ima necega sto Antic vidi a mi ne vidimo sto je ok jer napakon imamo coveka koji zna sta radi ima autoritet i uliva samopouzdanje.

Jakob

pre 15 godina

Alo Srbi, ajmo malo u svoje dvoriste, dosta sentimentalnosti(mislim prepucavanja za Crnu Goru), ajmo malo sloge bez toga ko je Zvezdas, a ko Partizanovac (ili ako ne mozemo da pravimo dve "Autonomne pokrajne", koje bi se posle razdvojile radi uspesnijeg samostalnog napredovanja...)vec da se malo dublje identifikujemo, postujemo, drzimo zajedno, hvalimo jedni druge(kao ljudi)ako je nesto dobro uradjeno, a kritikujemo ako je lose, i da konacno uzivamo u uspehu SVIH NAS, a kada gubimo svi drzimo glave pognute i tapsemo ledja jedni drugima za bolje sutra! OPAMETI SE SRBIJO!!!

Dullence

pre 15 godina

Ja cu da pljujem, Lukovic ubedljivo najgori posle Zigica, krivac za gol, toliko je izgubljen da mu ni GPS ne bi pomogao, Zigic nema koncicije da igra ni da je teren 5x5 metara! Fantasticni Vidic, jesam grobar ali je fantastican igrac, kao i Stankovic, ali na novom mestu mora se priznati! Obradovic takodje fantastican, Krasic isto tako! Pohvalio bi i Stojkovica, mislim da mi nismo imali boljeg golmana bar 20-30 godina! Stojim iza toga da je Kezman daleko bolji napadac od Zigica,ali da Zigic ima taktickih prednosti, koje mogu da se iskoriste samo kada se ukaze prilika za to. Golove su postigli Krasic, Jovanovic i Obradovic, ja tu ne vidim ni jednog zvezdinog igraca, a za gol koji smo primili je Lukovic kriv ko grcka. I sta cemo sada? Da pogledmao na tabelu? ma de-li-je samo zvezda?

peca

pre 15 godina

Konacno, konacno docekasmo pravu Srbiju. Ja nasu repku nisam video u ovakvom izdanju jos od '98. Svaka cast Anticu, Stankovicu i ostalima. Onakvih 10 minuta mi je bilo kao da sanjam.... Jos uvek sanjam i ne zelim da se probudim! Jos samo Panta da proradi i mozmo da nakrivimo kapu. Samo tako Anticu, jer nije jos gotovo. Napred Srbija!!!!!!!

Ave Antara

pre 15 godina

Kad on selektira to je lom,
na terenu pravi slalom,
Atletiko(M), Real i plavi tim,
pobeđuju kada su s njim,
Antaro, Antaro,
Antaro majstore pa ti si Bog...

Delija 1982-2004

pre 15 godina

Likovi koji pisu o Zvezdi i Partizanu stvarno su "pacijenti"...daaajte ljudi dokle vishe deljenja medju nama na parizane-cetnike, patriote-izdajnike,delije-grobare... dokle god smo pod jednom zastavom i himnom treba da budemo kao u gore navedenom, JEDNO! Vidimo se u Juznoj Africi...pozz iz USA...

Kursum

pre 15 godina

Prvo da odgovorim gospodinu pod imenom SAS.Pa i klikeri da se igraju ispred Nemačke,Francuske Italijanske itd. Osnovne škole mi Srbi bi tražili da li tu ima nekog Zvezdaša ili Partizanovca i ko je bolji.To daje draž kod nas Srba,to nam daje snagu,MI SVI NAVIJAMO ZA SRBIJU ali mora malo peckanje dal je Zvezdaš bio bolji ili suprotno čisto radi zanimljivosti i dovodjenja dogadjaja do druge dimenzije nama drage i omiljene.to je to nema tu zle krvi čisto da se zna kad igra SRBIJA svi smo za nju.A gospodin Antić je sedam godina posmatrao repku i normalno je da se ovo dogadja sa njim što se dogadja.Čovek vagao vagao vagao i izgleda veoma dobro izvagao.Svaka mu čast.Neka vodi repku sedam godina a mi npr. da molimo S.Mihajlovića da preuzme repku a on za to vreme neka radi kao g.Antić;posmatra,vaga gleda greške predhodnika i nema brige za SRBIJU.ŽIVELA VELIKA SRBIJA.

Пеца

pre 15 godina

cлажем се са човеком у потпуности!!! србија - данска, млади, где су велики навијачи??? југ и север 100људи у збиру!

pedja

pre 15 godina

Komsijama svaka cast na pobedi nad Andorom od 4:0,a mislim da je dobro sto je gospodin prihvatio da vodi nasu reprezentaciju.Ja navijam za partizan i ne razlikujem ni jednog igraca kad je u reprezentaciji,tada su svi kao jedan.Samo neka nastave u dobrom ritmu i idemo u Afriku da sadimo papriku.....

dule berlin

pre 15 godina

sve je to lepo i treba svim igracima dati sansu da zaigraju za srbiju,ali kad nejde jednom zigicu onda nejde i netreba ga zvati sve dok nepocne da igra fudbal u spaniji....snim necemo uvek imati srece

momabrazil

pre 15 godina

ej kad pocne neko da provocira te grobare te cigane stvarno mi se gadi. Ljudi igra Srbija a svi ti igraci Zvezde ili Partizana menjaju klubove ko charape, sta se lozite vise. ovde jos nisam video takav slucaj da neko kaze Corintiano ili Santista ,svi bre brazilci

nikola bg

pre 15 godina

sve cestitke mladima i A reprezentativcima,mislim da je konacno srpski fudbal dobio ono sto treba,perspektivnu ekipu i trenera koji je autoritet.mislim da je i klemente bio dobar,ali nasima treba neko ko ce znati na srpskom da se izdere na njih da ih socno opsuje i natera da igraju.naravno ne radi se samo o tome ali kako ce spanac da ih psuje i kritikuje ... preko prevodioca.naravno kod igraca se vidi zelja za igrom antic je napravio dobru atmosferu.ja sam se divio hrvatima kako se bore za zemlju svoju,a sad ponosno mogu da kazem da smo i mi postali izuzetno borbeni. nemojte pljuvati ni jednog igraca,pantelic je odigrao odlicno danas iako nije dao gol.za dva je zasluzan,ziga je proradio protiv litvanije i oboje su upotrebljivi,lanetu svaka cast mnogo se trudio i uspeo je da se nametne,deki briljantan,mali obradovic odlican (veliki potencijal vidi se).lukovic odlican danas,treba racunati na njega ozbiljno vrh je igrac.stojke jako dobar,ivanovic i vidic su klasa igraci,krasic je zverski dobar i najbolji je bio na zadnja dva susreta,kuzman je standardno vec dobar.ma svaka cast.svidja mi se sto je antic stvorio takvu atmosferu da svaki igrac misli da ce igrati,dva naknadno pozvana fudbalera bili su starteri,to znaci da svaki srpski fudbaler ako igra dobro moze biti ne samo u ekipi vec i starter,to mnogo znaci,dobro je za nas fudbal uopste i sve nase igrace.siguran sam da postoji borba za mesto u timu na treninzima,ali i da se dobro druze,jer zaista smo na ove dve utakmice bili TIM.igrali smo ofanzivno moderno brzo,kreativno,sta da kazem najprijatnije sam iznenadjen,imali smo kvalitet uvek,ali nismo zalaganje i atmosferu.sada sam siguran da mozemo do svetskog prvenstva,jos jednom svaka cast majstori

Vucko

pre 15 godina

Gde se sad Grobari da pljujete Zvezdase u reprezentaciji, posebno Zigu i Pantu! Ja znam da vas boli sto reprezentacija koja je sastavljena od mahom Zvezdasa nize uspehe, ali shvatite da oni igraju za SRBIJU!

Srdjan

pre 15 godina

Zivela Srbija! Svaka cast Brikneru na pohvalama. Ipak,svaka cast,pre svega Anticu na svemu.Aplaudirao sam posle utakmice sa Austrijom,sa Litvanijom,ali i posle utakmice sa Francuskom jer sam bio zadovoljan i pored poraza. Sad znam da nasa reprezentacija sa ovim selektorom i igracima moze da pobedi svaku reprezentaciju,ne znaci da ce tako biti,ali je zadovoljstvo sto postoji velika verovatnoca da moze tako biti!Napred Srbija!

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Taman kad sam pomislio da je sa nasim fudbalom definitivno gotovo, pravo niotkuda pojavio se gospodin Antic i hvala mu na tome.
Svaki dalji komentar je suvisan...

Jova

pre 15 godina

Brate igramo kao Manchester United,ofanzivni bekovi,dva centralna,napadaci koji se vracaju i pomazu na sredini terena,dva sjajna krila,Jovanovic je pun pogodak sto igra brz i dobar tehnicar,takav nam je dosta falio,Obradovic pokazuje zasto je dobio sansu,Ivanovic super,a Vidic,da ne pricam.Lukovic me iznervira kada uzme da se dribla kao stoper,mada i on konta tu uvek negde ima Vidica:D,Stojkovic sjajan,e da,nesto sto me takodje jako podseca na United je menjanje pozicija igraca i dopunjivanje,a toga ranije je jako retko bilo.ODlicno je sto je Antic stavio malo iskusnije igrace sa izuzetkom Obradovica koji mi se cini zacementirao to mesto,za Kacara,Kuzmanovica,Sulejmana,Tadica...vreme tek dolazi,neka nas ova generacija ekspresno posalje u Juznu Afriku,Boze pomozi.

TO JE SRPSKO SRCE!!!!!

pre 15 godina

SVAKA TEBI CAST TRENERCINO!!!! Zahvaljujui tebi smo posle mnogo godina zadovoljni ne rezultatom,rezultata je bilo i ranije,pobedjivali smo NEKE i pre tebe,ali je milina bilo gledati koliko se momci trude,kako ginu za SRPSKI DRES,milina je bilo gledati......SVE!!! Da dozivimo i mi da posle jedne utakmice ne komentarisemo rezultat,ne znam da li ste to primetili.Od 240 komentara u 200 se i ne spominje rezultat,prica se o igri,taktici,borbi,zalaganju,odnosu prema SRPSKOM GRBU.To je ono sto nam je nedostajalo svih ovih godina,i to je ono sto je tvoje ime unelo u nas fudbal,a sa tim je doslo i sve ovo,sama igra i sve ostalo je samo rezultat toga!!! Imamo igrace realno ekstra kvaliteta,to se vidi i u kakvim klubovima igraju i ko ih sve trazi,a sto me jos vise raduje ljudi ovo je MLAD tim koji moze da igra godinama zajedno.Ti nama nisi pokazao nista novo gospodine Anticu sto se tice tvog znanja jer mi u njega nismo ni sumnjali,ti si nam jednostavno pokazao da u fudbalu nije vazno biti samo dobar trener da je mnogo vaznije biti COVEK koji zna da namesti atmosveru,koji zna da motivise igrace koji zna da u njima probudi onaj nas SRPSKI inat i na kraju da dokazes nama svima da su momci prave patriote koji se bore za nas grb isto ili mozda i vise nego za svoje klubove.Sve to je mnogo vaznije,jer je to ustvari rezultat nasih igara a sa druge strane odlika jednog VELIKOG majstora kakvi ste vi gospodine ANTICU!!! Ovo je zaista jedna nova stranica srpskog fudbala na kojoj se nadamo da ce te ispisati istoriju ako ne vecu onda barem istu kakvu su pisali nasi fudbaleri devedesetih mnogo pre njih!!!! I samo jos nesto,jedan savet za sve takozvane navijace:DOSADNI STE vise i sa Zigicem i sa Pantelicem sa druge strane sa Kezmanom i da ne nabrajam.I grobari i delije koji ne mogu da zadrze svoje komplekse ne treba ni da se javljaju,ovde je mesto pravim navijacima koji kada igra SRBIJA na momcima gledaju SRPSKI grb,a ne dres koji je nekada nosio!!!!

ultras vinkovci

pre 15 godina

Čestitke komšije na odličnoj igri.Samo pripazite da vas ne uhvati euforija i da ne poletite previše i vjerujem da ćete ostatak kvalifikacija mudro privesti kraju i otići na SP.

Milos - NIS

pre 15 godina

Шта да се каже после овакве игре коју одушевљава,охрабрује и испуњава наша срца!!! Знао сам да ће се доласком Антића завести ред у репрезентацији,само напред Антићу,момцима свака част пренели су твоје знање на терену!!! СРБИЈА је уз вас само напред! СРЦЕ ми је било пуно после утакмице јер сам уживао у њој, само напред!!!

Miroslav

pre 15 godina

Svaka čast igračima i posebno Antiću u koga nisam na početku imao poverenja ali me za sada potpuno demantovao, pa ovo ko da su igrali vanzemaljci a ne Srbi. Ja sam oduševljen.

Walter

pre 15 godina

Definitivno ima nade za Srpski fudbal. Muski su odigrali prvih 30-tak minuta i to je dalo rezultat. Smeta mi samo sto su posle toga stali, sto je razumljivo, ali ja bih konacno da vidim da nekog bogami i ponizimo ako treba, a treba. Par kozmetickih prepravki, vera u sebe, borbenost, jos bolja fizicka priprema, i nadasve motivacija, i ne treba se brinuti za buducnost naseg fudbala.

capello

pre 15 godina

Svakako da smo na pravom putu pogotovo sto najzad dobijamo ubedljivo ekipe koje i treba da dobijemo.Sada preostaje da podignemo nivo igre protiv jacih ekipa,kao sto je recimo Rumunija.To nece biti tako lako...I danas smo dosta pali u drugom poluvremenu,sto se obicno poklapa sa umorom Dekija Stankovica koji sam drzi nasu sredinu terena.Mislim da bi mu Smiljanic bio od velike pomoci jer ima i pas igru a dobar je i u duelima.Svakako tu su i Kacar,Sulejmani i Babovic.Od igre na sredini zavisi nas pomak u kvalitetu i to ce se videti cim neka jaca ekipa zaigra presing protiv nas.U Parizu smo zbog toga izgubili.

Grobar

pre 15 godina

Grobar sam i moram reci da kad igra Srbija ne gledam igrace na osnovu klubova medjutim pojedini navijaci Zvezde mnogo preteruju. Ja otvoreno kazem (kao i 90% grobara) nismo ljubomorni na to sto imate gomilu igraca u repki i nemamo nikakve komplexe, ali ono sto svi vide to je da je Zigic stvarno izgubljen u vremenu i prostoru. Napominjem - nemam nista protiv bilo kojih drugih fudbalera ,ukljucujuci i Pantelica, jer su igrali dobro, ali Zigic je stvarno zalutao u taj tim i jedini je koji kvari sve sto prethodnici dobro urade u jednom napadu. Uostalom, ako se vi hvalite igracima i mi grobari mozemo da se pohvalimo onim najvaznijim - trenerom. Videli smo da ovi isti igraci kod drugih trenera nisu igrali dobro ali je zato grobar Antic doveo sve u red. Opet kazem ne bi ovo pisao da nas ne prozivate zbog toliko vasih igraca u repki, ajde sad svi da budemo SRBI bar kad igra nasa Srbija, a kad dodje prvenstvo budite sta hocete...
PS: Videli smo vas u derbiju hahahahaha salim se, NAPRED SRBIJA !!!

Delija Nis

pre 15 godina

Da kapituliramo ko je veceras igrao za Srbiju:
Stojkovic, Vidic, Lukovic, Stankovic, Milijas, Zigic, Pantelic, Jankovic-Zvezda;
Obradovic, Tosic-Partizan;
Ivanovic, Krasic, Jovanovic, Kuzmanovic-neutralni.
Dok je ovoliko Zvezdasa u reprezentaciji nema brige za nas uspeh! Grobari mislite o tome!

sas

pre 15 godina

Ovu je moje nadam se objektivno misljenje:
Stankovic:najzad na pravoj poziciji odlican u defanzivi sa najvise 2 kontakta sa loptom,brzo se oslobadja ima autoritet na terenu jednostavno najzad ga docekasmo.
Lukovic:Po meni decko nije stoper nego bek ima izuzetan centarsut i bice vrlo koristan za reprezentaciju.
Obradovic:Znam ga jos iz teleoptika decko ne odoljivo podseca na brazilske bekove,izuzetan tekhnicar,konstantno se ubacuje iz drugog plana jedina mana mu je bila odbrana,ali je i tu dosta napredovao,jednostavno buducnost srpskog fudbala,ako ode u pravi tim za njegov razvoj bice odlican.
Stojkovic:Ja prosto ne znam kako taj decko ne moze da bude u nekoj ekipi prvi golman,ali vreme radi za njega tek ima 25,a golmani su najbolji u 30 ima.
Ivanovic:Imamo veliku sansu da u odbrani dobijemo jos jednog igraca svetske klase.
Kuzmanovic:Buducnost naseg fudbala ocekujem dosta od njega,pravi centralni igrac sredine dobar u odbrani dobar u napadu dobar sut,ako bude jos napredovao sve ove karakeristike bi mogle da prerastu u odlicne i da bude kao njegov idol Pirlo.
Krasic:Odlican dribler najbolji je kada je okrenut licem ka golu mislim da je prerastao rusku ligu.
Jovanovic:On me je posebno odusevio decko je brz dobar tehnicar,a najvise nme je odusevilo sto igra glavom i razmislja.
Milijas:Decko je spor tu dileme nema,ali ima izuzetan sut i centarsut,odlicno se gradi kad ima loptu,i mislim da bi za njega bilo najbolje da nastavi karijeru u Italiji.
Pantelic:Decko zna fudbala,ali ponekad je dekoncentrisan,nece ga gol ne znam sta da kazem nisam pametan po pitanju njega.
Zigic:E,on je posebna prica protiv Litvanije,Farana moze da bude izuzetno koristan pored njega su stalno dva odbrambena igraca kod prekida,ali protiv jacih ekipa pogotovo onih koje imaju viskoe stopere je beskoristan,mislim da treba Antic da ga rotira sa Lazovicem.
VIDIC:Takav covek se jednom radja!Sa kakvom lakocom on igra kada je kod njega lopta u opste ne brinem,NAJBOLJI STOPER NA SVETU!
Zamolio bi navijace Zvezde i Partizana da prestanu sa prepucavanjima,TI NAVIJACI SE KUNU U SRPSTVO,A KADA DODJE UTAKMICA REPREZENTACIJE CUJU SE NEKA DECICA KOJA SE DERU"SRBIJA,SRBIJA" PA DE STE GOSPODO GROBARI I DELIJE?!

A vi kako ste?

pre 15 godina

Grobari, nešto vas nema mnogo večeras (Kežman, Ilić, Pantelić, Žigić, bla-bla, truć-truć)?
Mlekce pa u krevet, a mi odosmo na pivo!
Radomire, ostani!

sas

pre 15 godina

Ovu je moje nadam se objektivno misljenje:
Stankovic:najzad na pravoj poziciji odlican u defanzivi sa najvise 2 kontakta sa loptom,brzo se oslobadja ima autoritet na terenu jednostavno najzad ga docekasmo.
Lukovic:Po meni decko nije stoper nego bek ima izuzetan centarsut i bice vrlo koristan za reprezentaciju.
Obradovic:Znam ga jos iz teleoptika decko ne odoljivo podseca na brazilske bekove,izuzetan tekhnicar,konstantno se ubacuje iz drugog plana jedina mana mu je bila odbrana,ali je i tu dosta napredovao,jednostavno buducnost srpskog fudbala,ako ode u pravi tim za njegov razvoj bice odlican.
Stojkovic:Ja prosto ne znam kako taj decko ne moze da bude u nekoj ekipi prvi golman,ali vreme radi za njega tek ima 25,a golmani su najbolji u 30 ima.
Ivanovic:Imamo veliku sansu da u odbrani dobijemo jos jednog igraca svetske klase.
Kuzmanovic:Buducnost naseg fudbala ocekujem dosta od njega,pravi centralni igrac sredine dobar u odbrani dobar u napadu dobar sut,ako bude jos napredovao sve ove karakeristike bi mogle da prerastu u odlicne i da bude kao njegov idol Pirlo.
Krasic:Odlican dribler najbolji je kada je okrenut licem ka golu mislim da je prerastao rusku ligu.
Jovanovic:On me je posebno odusevio decko je brz dobar tehnicar,a najvise nme je odusevilo sto igra glavom i razmislja.
Milijas:Decko je spor tu dileme nema,ali ima izuzetan sut i centarsut,odlicno se gradi kad ima loptu,i mislim da bi za njega bilo najbolje da nastavi karijeru u Italiji.
Pantelic:Decko zna fudbala,ali ponekad je dekoncentrisan,nece ga gol ne znam sta da kazem nisam pametan po pitanju njega.
Zigic:E,on je posebna prica protiv Litvanije,Farana moze da bude izuzetno koristan pored njega su stalno dva odbrambena igraca kod prekida,ali protiv jacih ekipa pogotovo onih koje imaju viskoe stopere je beskoristan,mislim da treba Antic da ga rotira sa Lazovicem.
VIDIC:Takav covek se jednom radja!Sa kakvom lakocom on igra kada je kod njega lopta u opste ne brinem,NAJBOLJI STOPER NA SVETU!
Zamolio bi navijace Zvezde i Partizana da prestanu sa prepucavanjima,TI NAVIJACI SE KUNU U SRPSTVO,A KADA DODJE UTAKMICA REPREZENTACIJE CUJU SE NEKA DECICA KOJA SE DERU"SRBIJA,SRBIJA" PA DE STE GOSPODO GROBARI I DELIJE?!

Grobar

pre 15 godina

Grobar sam i moram reci da kad igra Srbija ne gledam igrace na osnovu klubova medjutim pojedini navijaci Zvezde mnogo preteruju. Ja otvoreno kazem (kao i 90% grobara) nismo ljubomorni na to sto imate gomilu igraca u repki i nemamo nikakve komplexe, ali ono sto svi vide to je da je Zigic stvarno izgubljen u vremenu i prostoru. Napominjem - nemam nista protiv bilo kojih drugih fudbalera ,ukljucujuci i Pantelica, jer su igrali dobro, ali Zigic je stvarno zalutao u taj tim i jedini je koji kvari sve sto prethodnici dobro urade u jednom napadu. Uostalom, ako se vi hvalite igracima i mi grobari mozemo da se pohvalimo onim najvaznijim - trenerom. Videli smo da ovi isti igraci kod drugih trenera nisu igrali dobro ali je zato grobar Antic doveo sve u red. Opet kazem ne bi ovo pisao da nas ne prozivate zbog toliko vasih igraca u repki, ajde sad svi da budemo SRBI bar kad igra nasa Srbija, a kad dodje prvenstvo budite sta hocete...
PS: Videli smo vas u derbiju hahahahaha salim se, NAPRED SRBIJA !!!

TO JE SRPSKO SRCE!!!!!

pre 15 godina

SVAKA TEBI CAST TRENERCINO!!!! Zahvaljujui tebi smo posle mnogo godina zadovoljni ne rezultatom,rezultata je bilo i ranije,pobedjivali smo NEKE i pre tebe,ali je milina bilo gledati koliko se momci trude,kako ginu za SRPSKI DRES,milina je bilo gledati......SVE!!! Da dozivimo i mi da posle jedne utakmice ne komentarisemo rezultat,ne znam da li ste to primetili.Od 240 komentara u 200 se i ne spominje rezultat,prica se o igri,taktici,borbi,zalaganju,odnosu prema SRPSKOM GRBU.To je ono sto nam je nedostajalo svih ovih godina,i to je ono sto je tvoje ime unelo u nas fudbal,a sa tim je doslo i sve ovo,sama igra i sve ostalo je samo rezultat toga!!! Imamo igrace realno ekstra kvaliteta,to se vidi i u kakvim klubovima igraju i ko ih sve trazi,a sto me jos vise raduje ljudi ovo je MLAD tim koji moze da igra godinama zajedno.Ti nama nisi pokazao nista novo gospodine Anticu sto se tice tvog znanja jer mi u njega nismo ni sumnjali,ti si nam jednostavno pokazao da u fudbalu nije vazno biti samo dobar trener da je mnogo vaznije biti COVEK koji zna da namesti atmosveru,koji zna da motivise igrace koji zna da u njima probudi onaj nas SRPSKI inat i na kraju da dokazes nama svima da su momci prave patriote koji se bore za nas grb isto ili mozda i vise nego za svoje klubove.Sve to je mnogo vaznije,jer je to ustvari rezultat nasih igara a sa druge strane odlika jednog VELIKOG majstora kakvi ste vi gospodine ANTICU!!! Ovo je zaista jedna nova stranica srpskog fudbala na kojoj se nadamo da ce te ispisati istoriju ako ne vecu onda barem istu kakvu su pisali nasi fudbaleri devedesetih mnogo pre njih!!!! I samo jos nesto,jedan savet za sve takozvane navijace:DOSADNI STE vise i sa Zigicem i sa Pantelicem sa druge strane sa Kezmanom i da ne nabrajam.I grobari i delije koji ne mogu da zadrze svoje komplekse ne treba ni da se javljaju,ovde je mesto pravim navijacima koji kada igra SRBIJA na momcima gledaju SRPSKI grb,a ne dres koji je nekada nosio!!!!

A vi kako ste?

pre 15 godina

Grobari, nešto vas nema mnogo večeras (Kežman, Ilić, Pantelić, Žigić, bla-bla, truć-truć)?
Mlekce pa u krevet, a mi odosmo na pivo!
Radomire, ostani!

ultras vinkovci

pre 15 godina

Čestitke komšije na odličnoj igri.Samo pripazite da vas ne uhvati euforija i da ne poletite previše i vjerujem da ćete ostatak kvalifikacija mudro privesti kraju i otići na SP.

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Taman kad sam pomislio da je sa nasim fudbalom definitivno gotovo, pravo niotkuda pojavio se gospodin Antic i hvala mu na tome.
Svaki dalji komentar je suvisan...

Srdjan

pre 15 godina

Zivela Srbija! Svaka cast Brikneru na pohvalama. Ipak,svaka cast,pre svega Anticu na svemu.Aplaudirao sam posle utakmice sa Austrijom,sa Litvanijom,ali i posle utakmice sa Francuskom jer sam bio zadovoljan i pored poraza. Sad znam da nasa reprezentacija sa ovim selektorom i igracima moze da pobedi svaku reprezentaciju,ne znaci da ce tako biti,ali je zadovoljstvo sto postoji velika verovatnoca da moze tako biti!Napred Srbija!

Walter

pre 15 godina

Definitivno ima nade za Srpski fudbal. Muski su odigrali prvih 30-tak minuta i to je dalo rezultat. Smeta mi samo sto su posle toga stali, sto je razumljivo, ali ja bih konacno da vidim da nekog bogami i ponizimo ako treba, a treba. Par kozmetickih prepravki, vera u sebe, borbenost, jos bolja fizicka priprema, i nadasve motivacija, i ne treba se brinuti za buducnost naseg fudbala.

Delija 1982-2004

pre 15 godina

Likovi koji pisu o Zvezdi i Partizanu stvarno su "pacijenti"...daaajte ljudi dokle vishe deljenja medju nama na parizane-cetnike, patriote-izdajnike,delije-grobare... dokle god smo pod jednom zastavom i himnom treba da budemo kao u gore navedenom, JEDNO! Vidimo se u Juznoj Africi...pozz iz USA...

Delija Nis

pre 15 godina

Da kapituliramo ko je veceras igrao za Srbiju:
Stojkovic, Vidic, Lukovic, Stankovic, Milijas, Zigic, Pantelic, Jankovic-Zvezda;
Obradovic, Tosic-Partizan;
Ivanovic, Krasic, Jovanovic, Kuzmanovic-neutralni.
Dok je ovoliko Zvezdasa u reprezentaciji nema brige za nas uspeh! Grobari mislite o tome!

Markus

pre 15 godina

Владимир Стојковић 28. јул 1983 25 god.

Немања Видић 21. октобар 1981 27 god.

Младен Крстајић 4. март 1974. 34 god.

Ивица Драгутиновић 13. новембар 1975 33 god.

Антонио Рукавина 26. јануар 1984 24 god.

Obradović Ivan 25.07.1988 20 god.

Душко Тошић 19. јануар 1985 23 god.

Бранислав Ивановић 22. фебруар 1984 24 god.

Александар Луковић 23. октобар 1982 26 god.

Гојко Качар 26. јануар 1987 21 god.

Дејан Станковић 11. септембар 1978. 30 god.

Бошко Јанковић 1. март 1984 24 god.

Милош Красић 1. новембар 1984 24 god.

Здравко Кузмановић 22. септембар 1987 21 god.

Милан Смиљанић 9. новембар 1986 22 god.

Стефан Бабовић 7. јануар 1987. 21 god.

Зоран Тошић 28. април 1987. 21 god.

Миралем Сулејмани 5. децембар 1988 20 god.

Марко Пантелић 15. септембар 1978 30 god.

Данко Лазовић 17. мај 1983 25 god.

Никола Жигић 25. септембар 1980. 28 god.

Милан Јовановић 18. април 1981. 27 god.

PROSEK GODINA=25

Spoj iskustva i mladosti = JUZNA AFRIKA

Dullence

pre 15 godina

Ja cu da pljujem, Lukovic ubedljivo najgori posle Zigica, krivac za gol, toliko je izgubljen da mu ni GPS ne bi pomogao, Zigic nema koncicije da igra ni da je teren 5x5 metara! Fantasticni Vidic, jesam grobar ali je fantastican igrac, kao i Stankovic, ali na novom mestu mora se priznati! Obradovic takodje fantastican, Krasic isto tako! Pohvalio bi i Stojkovica, mislim da mi nismo imali boljeg golmana bar 20-30 godina! Stojim iza toga da je Kezman daleko bolji napadac od Zigica,ali da Zigic ima taktickih prednosti, koje mogu da se iskoriste samo kada se ukaze prilika za to. Golove su postigli Krasic, Jovanovic i Obradovic, ja tu ne vidim ni jednog zvezdinog igraca, a za gol koji smo primili je Lukovic kriv ko grcka. I sta cemo sada? Da pogledmao na tabelu? ma de-li-je samo zvezda?

Milos - NIS

pre 15 godina

Шта да се каже после овакве игре коју одушевљава,охрабрује и испуњава наша срца!!! Знао сам да ће се доласком Антића завести ред у репрезентацији,само напред Антићу,момцима свака част пренели су твоје знање на терену!!! СРБИЈА је уз вас само напред! СРЦЕ ми је било пуно после утакмице јер сам уживао у њој, само напред!!!

Sawa

pre 15 godina

Samo cu da kazem da je sas napisao ono sto ja mislim, izuzev: Da ce se dosta toga resiti oporavkom Sulejmanija, puno toga cemo dobiti njegovom igrom.. To je isto igrac svetske klase, a klinac je. Imam zamerku kod igre Zigica, jasno mi je da se na neki nacin bazira igra na njemu, ranijim igrama je zasluzio, ali covek ne igra 2 godine, nema samopouzdanje, ne sme da igra.. Lazovic ili bilo ko drugi bi bio bolje resenje.. A sto se tice Pantelica, to je prica za sebe, mislim da ce covek uci u Ginisovu knjigu rekorda kao spic koji je postigao najmanje golova u proseku po utakmici.. Da su drvo posadili u tudji sesnaesterac, i da su ga gadjali, odbila bi se lopta bar 3 puta u gol za 22 utakmice.. Ali neka, bar zna sta nosi na grudima, ne kao neki ranije.. Mesto centralnog stopera pored vidica je sada najveci problem.. Krstajic ne moze da izdrzi vise od pola sata, dakle on ne, Lukovic nema teorije, nije njegova pozicija, Dragutinovic.. Hmm.. Pitanje.. Mislim da ne.. Ja bih stavio nekog mladog i da uci od Vidica, on je masina.. Kad je srednji red u pitanju, tu smo na slatkim mukama, pogotovo kad se ima u vidu da je Stankovic konacno na svojoj poziciji.. Dakle, Sulejmani, Kuzmanovic, Jankovic, Krasic, Tosic, Milijas.. Mnogo toga momci mogu da daju.. I sve mladi.. A kad imate sve ostale dobre pozicije, napad je najmanji problem.. Pogledajte Portugal, oni igraju sa hendikepom, jer njima Nunjo Gomes vise odmaze nego pomaze.. A kad je Stojkovic u pitanju, cudo je da takva golmancina nema mesta u nekoj evropskoj dobroj ekipi, stvarno meni ne shvatljivo.. Inace grobar sam, ali mislim da sam realan.. Jos malo kad stasa mali Kaka, Ljajic, bice tu svasta.. Gulan tek treba da napreduje, Babovic takodje, Filip Djordjevic i mnogi jos... Imali smo mi uvek igraca, samo je trener bio problem.. Ovi ljudi crkavaju na terenu, igraju za Antica, za njega... To je autoritet, a ne dernjava na igrace.. Umislili ili ne, oni jesu zvezde.. Cim za njih zna minimum 5 miliona ljudi, jesu zvezde, i sigurno nece trpeti neko izivljavanje, pa makar i orla imali na grudima.. Ali za Antica igraju..
PS
Podela na grobare i na cigane mi nije normalna kada je u pitanju Srbija.. Ko na to misli kada je u pitanju 1-3 u Becu taj je... I zbog njih moram da dodam da su im ti "zvezdasi" produkti njihove skole: Stojkovic, Milijas, Zigic... Da ne nabrajam.. Sve zvezdino dete do deteta.. Cutite molim vas, bar sada dok svi imamo razloga da budemo srecni.. Ne kvarite.. Pozdrav za sve srbe, ne cigane i grobare, SRBE...

Miroslav

pre 15 godina

Svaka čast igračima i posebno Antiću u koga nisam na početku imao poverenja ali me za sada potpuno demantovao, pa ovo ko da su igrali vanzemaljci a ne Srbi. Ja sam oduševljen.

Пеца

pre 15 godina

cлажем се са човеком у потпуности!!! србија - данска, млади, где су велики навијачи??? југ и север 100људи у збиру!

Jova

pre 15 godina

Brate igramo kao Manchester United,ofanzivni bekovi,dva centralna,napadaci koji se vracaju i pomazu na sredini terena,dva sjajna krila,Jovanovic je pun pogodak sto igra brz i dobar tehnicar,takav nam je dosta falio,Obradovic pokazuje zasto je dobio sansu,Ivanovic super,a Vidic,da ne pricam.Lukovic me iznervira kada uzme da se dribla kao stoper,mada i on konta tu uvek negde ima Vidica:D,Stojkovic sjajan,e da,nesto sto me takodje jako podseca na United je menjanje pozicija igraca i dopunjivanje,a toga ranije je jako retko bilo.ODlicno je sto je Antic stavio malo iskusnije igrace sa izuzetkom Obradovica koji mi se cini zacementirao to mesto,za Kacara,Kuzmanovica,Sulejmana,Tadica...vreme tek dolazi,neka nas ova generacija ekspresno posalje u Juznu Afriku,Boze pomozi.

Aleksandar D Grejt

pre 15 godina

Vidim puno pozitivnih komentara, vraća se vera u nacionalni tim, sve to zvuči lepo ali treba upozoriti i na neke stvari koje ni zaista genijalni Antić nije uradio kako treba. Utakmice smo, kao što su mnogi dobro primetili, dobili na njegovu mudrost i znanje jer ovi isti igrači veze nisu imali s nekim ranijim selektorima. Setite se samo kako su svi pljuvali Stankovića, a sada je on vođa, lider, zvezda... Antić je ono što ovaj tim danas razlikuje od "slavnih" momenata sa Azerbejdžanom, Kazahstanom i sl. Zato hvala Karadžiću koji je uspeo da ga ubedi da preuzme nacionalni tim. A sad o onome što je povod za moj komentar.
Prvo: Milijaš igra samo zato da bi se prodao. Ta priča o njegovim centaršutevima i šutevima iz daljine, ne prolazi. Pa jeste li videli kako igra Krasić, kakve bombe zna da uputi Stanković, kako sjajno šutira Tošić. Milijaš je veoma spor i nedovoljno aktivan na sredini, tako da može samo da zahvali Antiću i kolegama iz tima na budućem transferu koji će sigurno biti pristojan jer dolazi iz reprezentacije koja igra dobro i pobeđuje. Baš me interesuje koliko bi vredeo da se prodaje isključivo iz ove jadne i očajne Zvezde. Da mu Antić stvarno veruje igrao bi protiv Francuske, a ne samo protiv realno znatno slabijih protivnika gde može da se šlepuje uz ostale.
Drugo: Žigić mora da igra, ali samo protiv slabijih protivnika i na domaćem terenu, kada se protivnici zabunkerišu. Ko želi da vidi, videće da je on protiv Litvanije (iako je stvarno amaterski izveo penal) igrao dobro i korisno za tim, a da je u Austriji bio praktično beskoristan. Znam da i njemu Antić pomaže da se proda ili bar zaigra neku utakmicu u Valensiji (ako stvarno prodaju Vilju) ali i u tome treba imati mere. Dakle, za razliku od Milijaša koji nije za reprezentaciju - Žigić svakako jeste, ali ne u gostima kad nam trebaju brži igrači za kontre. Lazović bi se, na primer, mnogo bolje snašao u takvoj igri, kakva se obično forsira u gostima.
Treće: Pantelić. Bio je prosečan protiv Litvanije, ali jako dobar u Beču i nije važno što nije dao gol. Ipak, mora se priznati da ga previše forsiraju svi - pa i Antić. Centarfor koji odigra dvocifren broj takmičarskih utakmica kao starter i ne da nijedan gol nema šta da traži u prvoj postavi. Lepo je to što je borben, što vrši pritisak, ali to nije dovoljno da bude prvi špic nacionalnog tima. I Bogunović iz Partizana je brz i agresivan igrač, i sigurno bi imao isti ako ne i bolji učinak u reprezentaciji kad je ona već zaključana za Kežmana, ali nije ni u mislima Antića.
Četvrto (možda i najvažnije): Igrači koji su naknadno pozvani. Realno, jedan od igrača koji je doneo prevagu - Jovanović, našao se slučajno u reprezentaciji i odigrao obe utakmice na visokom nivou. Da budem iskren, nikada ga nisam cenio previše ali ja mogu da ga ne volim ali selektor mora da zna ko mu je potreban. Šta bi bilo da nije pozvan naknadno, da li bi mogli da igramo ovako dobro i efikasno u napadu? S Pantelićem? Slično može da se kaže i za Lukovića. Iako vidim da ga neki pljuju, dobro je odigrao. Jeste kriv za gol, malo se opustio, ali je pre toga odradio stvarno dobar posao. Kad se povredio i Krstajić ko bi igrao drugog centralnog? A i on se tu našao kao trećepozivac.
Da zaključim. Igramo mnogo bolje zahvaljujući Antiću, ali nismo toliko savršeni da se ne bi moglo još štošta uraditi. Slede najteže utakmice, s Rumunijom dve i Francuskom u Beogradu. A ni Litvanci nisu naivni kod kuće. Na njima ne smeju da se prave kompromisi i šlepuju pojedinci a preskaču oni koji stvarno vrede. Nadam se da je i Antić svestan toga jer stvarno bi bilo šteta da se upropasti jedna uglavnom dobro započeta priča. Ako bi nakon ovakvog početka kvalifikacija doživeli neuspeh, od reprezentacije definitivno ništa ne bi ostalo za duži period.

momabrazil

pre 15 godina

ej kad pocne neko da provocira te grobare te cigane stvarno mi se gadi. Ljudi igra Srbija a svi ti igraci Zvezde ili Partizana menjaju klubove ko charape, sta se lozite vise. ovde jos nisam video takav slucaj da neko kaze Corintiano ili Santista ,svi bre brazilci

Gasterbajter

pre 15 godina

Ljudi, pa stvarno malo preterujete ovo 'Partizan Zvezda'. Ja sam Grobar svi srcem, ali postujem ljude koji navijaju za Zvezdu, uglanom sam njima okruzen. Mislim da spominjati klubo i igrace koji igraju za Reprezentaciju je teska glupost... who gives a s.it??? igraju za Srbiju i to je vazno... zato manite se tih detinjastih gluposti tipa 'kopleksi' 'zazanje za Bari i Tokyo' i ostale detinjarije i navijajte za Srbiju.
Da bi Srbi poceli da rastu, moraju da nauce da vole svoje i postuju tudje
pozdrav svima

Vucko

pre 15 godina

Gde se sad Grobari da pljujete Zvezdase u reprezentaciji, posebno Zigu i Pantu! Ja znam da vas boli sto reprezentacija koja je sastavljena od mahom Zvezdasa nize uspehe, ali shvatite da oni igraju za SRBIJU!

bo

pre 15 godina

stvarno ovi komentari tipa zvezda-partizan grobari-delije su neverovatni. U ovakvom momentu vi o tome razmisljate?! Neverovatno. Danas sam prvi put odgledao utakmicu na netu i bio sam odusevljen a ni ne znam ko je gde igrao i igra. Krasic je sjajan npr. ali Zigic u napadu to mi jos uvek nije jasno. Mozda tu ima necega sto Antic vidi a mi ne vidimo sto je ok jer napakon imamo coveka koji zna sta radi ima autoritet i uliva samopouzdanje.

capello

pre 15 godina

Svakako da smo na pravom putu pogotovo sto najzad dobijamo ubedljivo ekipe koje i treba da dobijemo.Sada preostaje da podignemo nivo igre protiv jacih ekipa,kao sto je recimo Rumunija.To nece biti tako lako...I danas smo dosta pali u drugom poluvremenu,sto se obicno poklapa sa umorom Dekija Stankovica koji sam drzi nasu sredinu terena.Mislim da bi mu Smiljanic bio od velike pomoci jer ima i pas igru a dobar je i u duelima.Svakako tu su i Kacar,Sulejmani i Babovic.Od igre na sredini zavisi nas pomak u kvalitetu i to ce se videti cim neka jaca ekipa zaigra presing protiv nas.U Parizu smo zbog toga izgubili.

AntiDjoric

pre 15 godina

Odavno sam odustao sa pracenjem naseg fudbala i reprezentacije, uglavnom zbog bagre/mafije koja istima upravlja. Ali sam prijatno iznenadjen i ne pamtim kada se zadnji put dogodilo da vodimo sa 2:0 i da i dalje napadamo i damo i treci?? A sada u roku od 4 dana to se desi dva puta! Tako da, iako nisam gledao utakmice, svaka cast i Anticu i igracima. Samo hrabro, sto se mene tice ne morate ni da se kvalifikujete, samo igrajte muski i napadacki. Da stranci kada cuju da igra Srbija zele da gledaju utakmicu. A mi da budemo ponosni sto vas imamo. Srecno i nastavite u istom stilu!

nikola bg

pre 15 godina

sve cestitke mladima i A reprezentativcima,mislim da je konacno srpski fudbal dobio ono sto treba,perspektivnu ekipu i trenera koji je autoritet.mislim da je i klemente bio dobar,ali nasima treba neko ko ce znati na srpskom da se izdere na njih da ih socno opsuje i natera da igraju.naravno ne radi se samo o tome ali kako ce spanac da ih psuje i kritikuje ... preko prevodioca.naravno kod igraca se vidi zelja za igrom antic je napravio dobru atmosferu.ja sam se divio hrvatima kako se bore za zemlju svoju,a sad ponosno mogu da kazem da smo i mi postali izuzetno borbeni. nemojte pljuvati ni jednog igraca,pantelic je odigrao odlicno danas iako nije dao gol.za dva je zasluzan,ziga je proradio protiv litvanije i oboje su upotrebljivi,lanetu svaka cast mnogo se trudio i uspeo je da se nametne,deki briljantan,mali obradovic odlican (veliki potencijal vidi se).lukovic odlican danas,treba racunati na njega ozbiljno vrh je igrac.stojke jako dobar,ivanovic i vidic su klasa igraci,krasic je zverski dobar i najbolji je bio na zadnja dva susreta,kuzman je standardno vec dobar.ma svaka cast.svidja mi se sto je antic stvorio takvu atmosferu da svaki igrac misli da ce igrati,dva naknadno pozvana fudbalera bili su starteri,to znaci da svaki srpski fudbaler ako igra dobro moze biti ne samo u ekipi vec i starter,to mnogo znaci,dobro je za nas fudbal uopste i sve nase igrace.siguran sam da postoji borba za mesto u timu na treninzima,ali i da se dobro druze,jer zaista smo na ove dve utakmice bili TIM.igrali smo ofanzivno moderno brzo,kreativno,sta da kazem najprijatnije sam iznenadjen,imali smo kvalitet uvek,ali nismo zalaganje i atmosferu.sada sam siguran da mozemo do svetskog prvenstva,jos jednom svaka cast majstori

pedja

pre 15 godina

Komsijama svaka cast na pobedi nad Andorom od 4:0,a mislim da je dobro sto je gospodin prihvatio da vodi nasu reprezentaciju.Ja navijam za partizan i ne razlikujem ni jednog igraca kad je u reprezentaciji,tada su svi kao jedan.Samo neka nastave u dobrom ritmu i idemo u Afriku da sadimo papriku.....

Kizony

pre 15 godina

@Delija Nis

Kapitulirali ste vi u poslednjem derbiju (2:0). A kada bi tu bili pravi napadaci, tipa Kezman, Lazovic, rezultat bi bio i ubedljiviji, jer one dve cepanice (zigic i pantelic), koje jednostavno ne umeju da daju gol, su stvarno tuzni.

U svakom slucaju, bravo za igru i samo napred

KOSTA1703

pre 15 godina

Stvarno ne mogu da shvatim bilo koga ko na bilo koji nacin pokusava da se mesa u Anticev izbor jedanaestorice koji su istrcali na teren?
Pobedili smo 3-1, a vi mislite da bi moglo jos bolje?
Smesni ste.
Pravac u trenersku skolu, pa kad budete vodili Real, Barselonu, sa Atletikom uzeli duplu krunu, vi onda pisite o tome.
E, sad......Sa cisto sportskog stanovista, posto se u fudbal ne razumem najbolje.
U SanAntoniu jedan Djinobili mec pocinje kao sesti igrac.Sa klupe.
Ekipa koja pocne utakmicu nije skup najboljih pojedinaca, nego najbolji tim u odnosu na taktiku postavljenu na pocetku i u odnosu na igru protivnika.
Sa jednim Milijasem, koji pasovima fantasticno osvaja prostor, te brzim igracima koji mogu da isprate te pasove(Obradovic, Jovanovic,Krasic) te prodru po krilima, naravno da je potreban i jedan stozer u srcu sesnaesterca koji ce za sebe vezati dva protivnicka igraca.Taj Zigic je i razlog zbog cega Obradovic, Krasic,Jovanovic veoma cesto imaju mogucnost da igraju jedan na jedan i time kapitalizuju svoje prednosti.
A ako vec ne ide, i ako rezultat nije dobar, ili treba nesto menjati , tu su uvek Tosic(da ubrza igru),Lazovic(kao igrac drugog "tipa"),Kuzmanovic(ako Stankovicu ne ide)Rukavina(ako Obradovic pocne da "pliva"), te Sulejmani, Kacar...
Sve u svemu veoma dobro sastavljen tim, i velika zelja igraca u timu da postignu rezultat.

zexy

pre 15 godina

E, ovo se zove kompleks ili je velika bol zbog derbija. Pa, covece, niko nije pljuvao Pantelica i Zigica zato sto su cigani, nego zato sto igraju ocajno i zauzimaju mesto drugima. Da je tako kao sto kazes pljuvali bi Grobari i po Vidicu, Jankovicu, Lukovicu i ostalima. Ti sto pljuju igrace samo zato sto su iz suprotnog tabora ste upravo vi, potencirate stalno Kezmanov crveni karton na SP, a zaboravljate Zigicev u Kazahstanu u 90. minutu zbog udaranja igraca bez lopte i ostavljanja drugova na cedilu za sledecu utakmicu protiv Portugala. Pantelic je sinoc najzad odigrao odlicno, ali su i dalje Bane Ivanovic i sada Ivan Obradovic, iako bekovi, bolji strelci od njega u zvanicnim utakmicama reprezentacije.
Apelujem na sve cigane i Grobare da se manu klubastva kada je reprezentacija u pitanju i da ne dozivljavaju opravdane kritike na nekog igraca koji je odigrao lose kao klubastvo.

Kursum

pre 15 godina

Prvo da odgovorim gospodinu pod imenom SAS.Pa i klikeri da se igraju ispred Nemačke,Francuske Italijanske itd. Osnovne škole mi Srbi bi tražili da li tu ima nekog Zvezdaša ili Partizanovca i ko je bolji.To daje draž kod nas Srba,to nam daje snagu,MI SVI NAVIJAMO ZA SRBIJU ali mora malo peckanje dal je Zvezdaš bio bolji ili suprotno čisto radi zanimljivosti i dovodjenja dogadjaja do druge dimenzije nama drage i omiljene.to je to nema tu zle krvi čisto da se zna kad igra SRBIJA svi smo za nju.A gospodin Antić je sedam godina posmatrao repku i normalno je da se ovo dogadja sa njim što se dogadja.Čovek vagao vagao vagao i izgleda veoma dobro izvagao.Svaka mu čast.Neka vodi repku sedam godina a mi npr. da molimo S.Mihajlovića da preuzme repku a on za to vreme neka radi kao g.Antić;posmatra,vaga gleda greške predhodnika i nema brige za SRBIJU.ŽIVELA VELIKA SRBIJA.

srbin pljevlja

pre 15 godina

Ja sam navijac CRVENE ZVEZDE ali kad igra reprezentacija medju igracima ne pravim nikakve razlike-jesu li zvezdasi ili partizanovci.
Samo ovako da nastavimo i IDEMO U AFRIKU DA SADIMO PAPRIKU ;)

vojvodjanin

pre 15 godina

O Bože napaćene li dece!!!
Da "kapituliramo" ko je dao gol večeras od tih silnih zvezdaša : OBRADOVIĆ-bek Partizan...ali što je to bitno, ja sam u totalnoj euforiji zbog dve fenomenalne utakmice reprezentacije i nije mi ni jednog trenutka palo na pamet ko gde igra.Čak mi beše jako krivo zbog Pantelića kod drugog gola što je prvo lopta pogodila prečku.Neće ga gol, a ne možemo mu ništa zameriti na trudu, zalaganju i htenju...

sas

pre 15 godina

Samo bi jos nesta da konstatujem,ovo je Anticeva pobeda,vidi se da mu djora nije dao licencu,covek na gostovanju u ovako vaznoj utakmici ide sa:
1.4 ofanzivna igraca(Jovanovic,Zigic,Krasic,Pantelic)
2.Ubacuje 2 igraca u ovako vaznoj utakmici koje ni jedan selektor ne bi imao hrabrosti da ubaci(neiskusnog Obradovica i mnogo osporavanog Milijasa)
Jednostavno covek je uradio ono za cim mi kukamo 10 godina OFANZIVNA IGRA!
Svaka cast Antara imas m..a do zemlje.

Jakob

pre 15 godina

Alo Srbi, ajmo malo u svoje dvoriste, dosta sentimentalnosti(mislim prepucavanja za Crnu Goru), ajmo malo sloge bez toga ko je Zvezdas, a ko Partizanovac (ili ako ne mozemo da pravimo dve "Autonomne pokrajne", koje bi se posle razdvojile radi uspesnijeg samostalnog napredovanja...)vec da se malo dublje identifikujemo, postujemo, drzimo zajedno, hvalimo jedni druge(kao ljudi)ako je nesto dobro uradjeno, a kritikujemo ako je lose, i da konacno uzivamo u uspehu SVIH NAS, a kada gubimo svi drzimo glave pognute i tapsemo ledja jedni drugima za bolje sutra! OPAMETI SE SRBIJO!!!

Ave Antara

pre 15 godina

Kad on selektira to je lom,
na terenu pravi slalom,
Atletiko(M), Real i plavi tim,
pobeđuju kada su s njim,
Antaro, Antaro,
Antaro majstore pa ti si Bog...

vladdimirr

pre 15 godina

"FUDBALSKI UDZBENIK" Lekcija br. 1 SRBIJA-Litvanija 3:0 Lekcija br. 2 Austrija-SRBIJA 1:3 i to je to.Ko do sada nije razumeo ste je to fudbal,posle ovih lekcija ce definitivno znati:-) NAPRED SRBIJO!!! Preslishavaj evropu!

Nemanja I.

pre 15 godina

Pa zar je moguce da za 4 utakmice covek od haoticne gomile napravi tim?Komentarisao sam i posle prve utakmice sa Farskim ostrvima i rekao da se oseca razlika u igri i da je promena na bolje ali zar je samo dve utakmice bilo potrebno!? Zemljak ti si carobnjak. ***Sa sas-om se uglavnom slazem s tim sto mislim da je Zigic malo bolji nego sto on smatra samo mu fali utakmica, a za Milijasa bi jos dodao da je mnogo bolje on da igra nego Zoran Tosic koji vis pokazuje od njega u prvenstvu ali po meni je manje koristan igrac(mislim da ga gura dobar kolektiv kao sto je F.C.Partizan*Juca,Morreira,Diera*) .Obradovic je fantastican igrac i treba ga forsirati kao sto su Hrvati Modrica. I meni je takodje muka od ovih Zvezdasa i Partizanovaca.Nepodnosljivi su.

drill

pre 15 godina

Interesantno 2 pobede protiv ekipa ispod proseka i svi (sa severa) poceli da laju za zvezdine igrace u reprezentaciji! A pritom dizu u nebesa i traze da se kandiduje za predsednika (!) najveci GROBAR i zasluznik za ove uspehe - RADOMIC ANTIC! A tu je i Karadzic na celu saveza, Partizan u Evropi i mladi na EP (a tu pola ekipe cine Grobari)! Jos da dodamo da i mali Obradovic dao gol a gde su napadaci da daju golove? Ali eto, mi ne lajemo o tim stvarima...
Pustite komplekse (ovo vazi za sve) i uzivajte u igrama Srbije (dok jos traje)!

A ovima iz saveza preporucujem da se malo zainteresuju i za Marka Stankovica iz mlade austrijske reprezentacije! Imaju i Zlatka Junuzovica ali ovaj prvi mi deluje kao bolji igrac...

Darko PFC

pre 15 godina

Ako bolje pogledas spisak, videces da je samo jedan aktuelni igrac Zvezde, naspram dva aktuelna igraca Partizana. Misli ti o tome!!!

Balansero

pre 15 godina

Svaka cast Anticu i momcima. Posle mnogo godina mozemo opet da budemo ponosni na nas nacionalni tim.

I jedan komentar na "klubaske" komentare. Svi igraci u nasem timu su iz EVROPSKIH klubova. Osim Milijasa, naravno.:)

Donnie Brasco

pre 15 godina

Cudi me da niste objavili vest da je Krasic posle utakmice potpisao predugovor sa Portom tako da ce tamo da nastavi karijeru.Blic i Press su objavili.

peca

pre 15 godina

Konacno, konacno docekasmo pravu Srbiju. Ja nasu repku nisam video u ovakvom izdanju jos od '98. Svaka cast Anticu, Stankovicu i ostalima. Onakvih 10 minuta mi je bilo kao da sanjam.... Jos uvek sanjam i ne zelim da se probudim! Jos samo Panta da proradi i mozmo da nakrivimo kapu. Samo tako Anticu, jer nije jos gotovo. Napred Srbija!!!!!!!

raci

pre 15 godina

Ovo veceras je bilo uzivanje gledati, neopisivo sam srecan.
Samo bi voleo da Antic uspe da zadrzi uzde nad nasim igracima jos mnogo vremena.
Do Afrike!!!

Boza

pre 15 godina

Pa nego kako nego je Srbija protutnjala Becom....Kao na Ceru 1914...Ljudi ANTARA JE BOG...Mozda zvuci nerealno,ali sa ovakvom igrom mi spadamo u 3-4 najbolje reprezentacije u Evropi...Ali to je u stvari i pravo stanje.ledajte klubove nasih reprezentativaca i njihovu ulogu u istim...Man Utd,Chelsea,Inter,Fiorentina...Ja ne vidim ko moze da ugrozi nas plasman u J.Afriku....

sone

pre 15 godina

ajde da se raspravljamo malo sa zvezdasima...svako ko se MALO razume u fudbal vidi da je Zigic otisao u aut i da nema mesta ni na klupi reprezentacije,a o Pantelinju najbolje govori njegov prosek postignutih golova u 22 utakmice...A istrpeli su ga maximalno ali covek nikako da proradi...Pa Ivanovic ispade bolji centarfor od njega...Istina je da mi u ovom trenutku nemamo pravog napadaca( Jovanovica ne racunam )a tu mislim i na Kezmana,Zigica,Pantelica,lazovica...Pa nih cetvorica zajedno dadose 6 gola od pocetka sezone.Licno mislim da je Kovacevic nas trenutno najbolji spic..A sto se zvezdinih igraca tice ko je od njih debitant u reprezentaciji osim Milijasa?Jer su bese igrali i kas smo gubili od nekih Kazahstanaca i njima slicnih...Tad vas nesto nisam cuo...A tek kad je igrao i onaj bek neznam kako se zove pa ga Zvezda odmah dovede ko veliko pojacanje :):):0 .Vecina ovih momaka igra zadnje 3 godine za repku a razliku je doneo RADOMIR ANTIC.I budimo srecni sto se prihvatio posla i svi sto se javljaju sa mozgovanjem Zvezda ili Partizan neka zaobidju ove vesti i puste nas da uzivamo u uspesima...

Gradjanin

pre 15 godina

Prvo za "Delije" - Osim zaista SJAJNOG Milijasa, vi pricate o istoriji Zvezde. Bolje cutite, toliko Vas vole da su pobegli cim su videli lovu.Nisu bili u Zvezdi sto je vole vec da odatle odskoce dalje i to vas i muci.
Koga imate sad??????????????
Tosic je neprikosnoven, Obradovic MLADI, pokazuje sve vise i vise, iskreno razmislite u sebi o svakom igracu PARTIZANA. Partizan je TIM za razliku od Zvezde u zadnje vreme i u SADASNJOSTI. I Zvezdini celnici (oni sto o tome stvarno i iskreno brinu za razliku od vas neznalica) znaju da je Zvezda i prolecni sampionat izgubila i pricaju o pripremi tima za tek onu tamo godinu. Bolje cutite!!!

A sad malo o ORLOVIMA - vrlo kratko - SVAKA CAST, ANTIC JE ZAISTA STRUCNJAK, ONI MOGU DALEKO. SAMO NAPRED!!!!!!!!!!

Petar

pre 15 godina

Pozdrav svima i moderatorima,
zamolio bih cenjenu gospodu moderatore da pod HITNO zabrane komentare koji se odnose na mafijaske klubove iz drage nam Srbije i da prestanemo vise da se delimo po klupskim bojama. To znaci sledece, nema vise price o Zvezdi i Partizanu, ko je ciji sin, ko i gde treba da igra itd...
Prestanimo vise da se delimo i sacuvajmo ovo malo jedinstva sto nas krasi i time cemo sacuati i nasu zemlju Srbiju od daljeg rasparacavanja.

Pozdrav.

Kobee Bryant

pre 15 godina

Neznam da li neko uopste cita ove komentare. Mislim, osim nas koji ih pisemo. Mozda bi bilo lepo da nekad i selektor, pa i pojedini igraci procitaju sta obican narod (koji pri tom nije fudbalski neobrazovan) ima ta kaze na njihov racun. Naravno, pobedi se ne gleda u zube, i bilo bi logicno da svi cutimo i uzivamo u pobedi ili eventualno konstatujemo da i SRBI ZNAJU DA IGRAJU FUDBAL! Ali, svrha pisanja ovih komentara je i edukativna. Svi iz ovoga treba da izvucemo odredjene pouke. Jedna od njih je: Kako dobru atmosferu učiniti jos boljom? Dakle, ako vodimo sa 3:0, zasto ne bi mogli biti i 5:0? Mislim da sam jasan. Ne kritikovati dobar rezultat nego videti kako da bude jos bolji. Zasto pad igre u drugom poluvremenu? Zasto ne napuniti gol protivnika do vrha? E tu sad dolazimo do sastava tima. Mnogo smo se delili na Zvezdase i Partizanovce. Ali ljudi moji, oni davnih dana nisu ni Partizanovci ni Zvezdasi. Svi oni igraju po belom svetu. Mozda su igrali u Zvezdi godinu ili dve (pa i tri) i mi ih svojatamo celi zivot. Pustite ljude da igraju bez opterecenja. Samo bih nesto na temu napadaca. Čitao sam danas puno zalopojki na tu temu. Te nemamo napadace, te vezisti nam daju golove i sl. Pa kakve veze ima ko ih daje, dok god ih daje. A nije potpuno tacno da nemamo klasicne napadace. Zao mi je npr. Danka Lazovica koji je napadac i to sasvim solidan. I najiskrenije mislim da mu je mesto napred u spicu napada umesto Nikole Zigica koga cenim ali koji trenutno nije u formi. Ako je neciji kvalitet da bi igrao - visina, onda uopste ne mora da igra. Ajde onda da dovedemo srpske kosarkase. Cak su i vislji od Zigica pa ce mozda odvlaciti po trojicu igraca na sebe. Eto toliko od mene. Znaci, Anticu probaj malo sa Lazovicem u napadu i mozda drugi put bude 5:1 a ne 3:1.

duka

pre 15 godina

Da li ćemo doživeti da se jednom ne prebrojava ko je čiji igrač?
Izgleda da smo našli recept za igru.
Dovedemo Dudu za košarku i Antića za fudbal, i kocke polako legnu na svoje mesto.
Antić je više karakterisan kao samoreklamer, nego kao veliki trener već godinama. Bilo kako, ima ime i autoritet. Probudio je sve samozaljubljene i rekao da se mora trčati, napadati i uklizavati. A toga ima, bez obzira ko je čiji igrač.
Vidić je car, a Krasić i Jovanović su me oduševili. MOram reći da je ovaj Milijaš zalutalo jagnje.
Ljudi, hajde da konačno budemo zajedno makar za ovakve utakmice i da kao ljudi navijamo na SP za Srbiju. Volim ja Argentinu i Brazil, ali više volim ove naše, bez obzira čiji su igrači.

Shpanac

pre 15 godina

Postovani Srbi, od srca vam cestitam. Necemo o Austriji jer su predhodni selektori gubili i od losijih protivnika. Svaka cast i Anticu. Nemojte samo pljuvati po svima njima ako se okliznu na nekoj sledecoj utakmici. Podrska i samo podrska.

Marko

pre 15 godina

Nije mi jasno zasto napadate Zigica, on nije neki igrac ali svojom visinom privlaci paznju uvek 2 igraca uz njega i uvek se otvara prostor Ivanovicu i Krasicu po bokovima. Da je Zigic igro od pocetka dobili bi i Francuze nije slep Antic. Pogledajte samo koliko je dosad golove u kvalifikacijama dato zahvaljujuci njemu.

Zvezda u srcu

pre 15 godina

i ja isto mislim kao G-din Antic.....svaka chast majstore, znao sam da ce se neshto iskoreniti u nashem fudbalu od kad ste vi preuzeli nashu reprezantaciju......jedino shto zameram nashoj i seniorskoj i mladoj reprezantaciji ali kapiram da nam je to u mentalitetu.....LJUDI TRPAJTE DOK MOZETE....MLADI SU MOGLI DA DAJU MINIMUM 3 A SENIORI DA ISMEJU AUSTRIJSKU REPREZANTACIJU.....NIJE DA SAM ALAV NEGO STAVRASH STRAH U PROTIVNIKU KOJI TE VISHE CENI POSLE TAKVIH POBEDA.....ZATO KOGA GOD MOZESH DA RAZBIJESH NEKA PUCA PO SHAVOVIMA.....NAPRED SRBIJO.....KONACHNO SI PROGLEDALA MALO U FUDBALU!!!!!SVAKA CHAST ANTICU ....SAMO GURAJ!!!!!!

muamua

pre 15 godina

Ali stvarno ne kapiram prozivke nekih zvezdasa...alo gde vam je ekipa o tome treba da vodite racuna...a ne o reprezentaciji...p.s.od igraca Zvezde i Partizana su igrali Milijas(Zvezda) Obradovic Tosic(Partizan)ovi koje ste vi nabrajali nisu vise Zvezdini igraci...

patriota

pre 15 godina

Svaka cast Ekipi a POSEBNA CAST VELIKOM TRENERU I COVEKU GOSPODINU ANTICU:Vratio nas je konacno na staze uspeha i pokazao nam svima kako se igra moderan fudbal.Jednostavno BRAVO ANTICU

zigovan

pre 15 godina

@ Raduje me da smo pobedili Austriju u gostima i to sa igracem manje !!! Zigica ne racunam....
(Batke, 16. oktobar 2008 03:03)

Sreca nasa sto ti je "matematika" ocigledno slabija strana!

dule berlin

pre 15 godina

sve je to lepo i treba svim igracima dati sansu da zaigraju za srbiju,ali kad nejde jednom zigicu onda nejde i netreba ga zvati sve dok nepocne da igra fudbal u spaniji....snim necemo uvek imati srece

duck

pre 15 godina

Hteo sam samo da kazem ovoj gospodi takozvanim NAVIJACIMA zlezde da su im ovi isti igraci zlezde sto ih nabrajaju igrali i pre u repki pa gde smo bili i kako smo igrali to svi znaju,a onda dolazi na celo repke VELIKI GROBAR,upamtite GROBAR Antara i ostalo je bajka!!!!SMRT FASIZMU!!!!

Marko

pre 15 godina

Svaka cast gospodinu Anticu,ali i svim nasim igracima ne treba to zaboraviti.Kako ko igra i koja je njegova pozicija u timu je za diskusiju,ali zato se svi na terenu bore kao lavovi,kao da im od toga zivot zavisi.E to je za postovanje i puno srce.
A da se i ja kao navijac Vojvodine malo pohvalim.Krasic i Jovanovic nasi bivsi igraci bili su najbolji na terenu,Djuric nas trenutni igrac na klupi,a Mrdja na tribinama.Falio je fantasticni povredjeni Kacar.Kada tome dodamo Tadica i golmana Brkica u mladoj reprezentaciji,plus Medojevica i Aleksica u omladinskoj,onda je to stvar za respekt.A imamo jos 3 igraca u reprezentacijama drugih zemalja,mozda uskoro i cetvrtog.Cisto da se vidi koliki je i nas doprinos uzletu srpskog fudbala.

nikola nish

pre 15 godina

"Na pravom smo putu" ..potpuno istinita izjava g.Antića.
Sve utakmice odigrane pod njegovim vođstvom su bile odlične, čak i poraz od Francuza, koji retko ko ovde pominje. Realno, velika je stvar protiv Francuske u Parizu izgubiti samo sa golom razlike (bez obzira na trenutnu kruzu Francuza). Znali smo mi od njih da "popijemo petardu".Najbitnije je da smo i u toj utakmici pokazali da znamo da igramo fudbal i da se nismo uplašili toliko od objektivno dosta jačeg rivala, rezultat bi bio povoljniji za nas.
Naravno, pred tako velike utakmice opterećuju nas raniji porazi (setimo se Argentine na prošlom SP), međutim vremena se menjaju i dobre igre naše reprezentacije moraju da nam dodatno uliju samopouzdanje i neće proći mnogo vremena kada će se i Nemačka i Francuska i Španija (i svi ostali) plašiti susreta sa nama (bez obzira koliko neverovatno vam ovo zvučalo sada!).
Zaista smo na pravom putu...

д.н.с.

pre 15 godina

Кад је репрезентација у питању не делим играче уопште ко је из ког клуба иако сам гробар.Чињеница да је доста бивших играча звезде али је тренер партизановац који је заиста добро укомпоновао овај тим.Заиста људи немојмо се делити кад је Србија у питању.Морамо ту границу да пређемо и морамо бити сложни.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Koja uvertira i valc srpskog fudbala u Becu sinoc ! Nisam toliko iznenaden pobedom, vec .....nacinom kako su nasi momci dosli do.....pobede ! Sta li im je Antic rekao, koju taktiku, motivacija, elan i efikasnost u igru ! Pevo poluvreme za cistu devetku ! Sa Sulejmanijem, Kacarom i jos nekim , mozemo biti prvi u gruu ! Kad je Pantelic pogodio stativu, a posle i precku, poceloje da mi ga je zao, pa sam rekao Bogu, daj, da i on daje gol za nasu reprezentaciju, mozda protiv Francuske u........Beogradu ???

bane

pre 15 godina

eto sta se desava kad Antic dobije punu slobodu.Svi dosadasnji selektori su morali da se bore sa nekima odozgo.Zbog toga Antic dugo nije hteo da se prihvati posla u reprezentaciji.Vecina nas zna kakav je on covek.Ne dozvoljava da mu se iko mesa u posao.Samo treba pustiti coveka na miru da radi svoje i verovati u njegov izbor.Napred Srbija...

Nikola NIS

pre 15 godina

Objektivno misljenje gospodina "sas" podzavam 99% stim shto sam ja navijach Partizana i kompletna analiza svih igracha je tachna stim shto bih zeleo da upotpunim prichu o Zigicu. Decko je spor,ne zna sa loptom u nogama, napravio je 4 faula u skok igri i samo 2puta bio uspesniji u skoku i 3 izgubljene lopte uz 4 netachna pasa. To je njegov kompletan ucinak za 95 minuta igre. Ljudi moji...Radomir Antic je selektor reprezantacije SRBIJE i ti igrachi nose SRPSKI dres a ova igra je na nivou izmedju brazilske i argentinske! Ne zelim da takvu igru kvari drvo od 202cm! Danko Lazovic umesto njega i Srbija na sledecem Evropskom "budimo realni" polufinale minimum.

pinkerton

pre 15 godina

Jao kako ste jadni s tim ismijavanjem Crnogoraca u vezi Kosova; ionako nije vaše..odrastite konačno, brate..
Gledao sam kratku snimku utakmice protiv Austrijanaca...svaka čast!, golovi su sjajni. Srbija konačno igra u skladu sa svojim potencijalima; bit će iz zadovoljstvo gledati. Bravo Antiću..
Pozdrav iz Zagreba

SRBIJA DO JUZNE AFRIKE

pre 15 godina

Ljudi,sve je ovo sjajno,konacno igramo kako treba,samo sto mislim da je velika nepravda nepozivanje Igora Duljaja u reprezentaciju.Covek koji je izginuo na svakoj tekmi koju je igrao,uvek bio jedan od najboljih na terenu,da sad nema uopste mesta,mislim da nije u redu...Realno gledano mi takvog zadnjeg veznog nemamo...Svaka cast Anticu na svemu sto radi,samo jos ovo da ispravi i idemo u Juznu Afriku kao prvi u grupi...

sasha

pre 15 godina

@objektivni
nemoj familiju da ti spominjem,nemoj molim te..
momcima svaka cast samo da tako nastave!
dao Bog pa napunili marakanu na utakmicama na kojima smo domacini,a nasi su to sad definitivno zasluzili.
krasic ne prestaje da me impresionira,u slucaju da mi se desi bliski susret s njim,kleknucu pred coveka
napred SRBIJA!!!
pozdrav iz vukovara

grozdic+juskic

pre 15 godina

Mislim cemu sad ovakva euforija !? Dobijene su dve utakmice koje se moraju dobiti rutinski. Sta nismo dobili Francuze koji nikad nisu bili losiji !? Bice jos prilike za dokizavanje do kraja kvalifikacija. Ne kazem da se ne treba radovati, ali neke izjave su stvarno za povratiti...
Momci su super odigrali, cestitamo im, i zadovoljno cekamo nastavak kvalifikacija ...

Aca_USA

pre 15 godina

Pre par godina je Antic reako da srbija mora da igra ofanzivno jer Srbi ne znaju da se brane. Razlika je da smo poceli da igramo ofanzivno. Srednji red ne davi loptu (nemamo poslovodju) vec svi igraci trce i igraju iz prve. Kad se vecina igraca krece i Stankovicevi kvaliteti dolaze do izrazajakao i u Interu. Sad imamo i brzinu u napadu Krasic, Pantelic, Jovanovic. Zigic jeste van forme ali ako mu se sad pomogne njegov ulazak u formu ce biti neobicno dragocen posebno kad protivnici igraju zatvoreno. Pa forsirani su i kad im nije islo i Stankovic i Stojkovic pa se ispostavilo da je to bilo ispravno.
Ne smemo se opustiti. Cekaju nas neugodni Rumuni. Bitno je da ne prepustimo bodove Faranima, Litvaniji i Austiji i veci deo posla je uradjen. Kod kuce ne izgubiti od Francuza i Rumuna i odosmo na SP.

SAMO NAPRED

pre 15 godina

Stvarno su neki ljudi preterali kakve veze ima da li su igrali u Partizanu ili C.Zvezdi vazno je da SRBIJA pobedjuje ......

DJOLE

pre 15 godina

Sve je ovo ok,odlicna igra,odlicna taktika,svak je na svom mestu,osim Zigica koji je izgubljen u prostoru, i Milijasa koji vraca Austrijancima loptu na 20m od naseg gola i koji se 5 puta spoji sa loptom za vreme cele utakmice,a od tih 5 kontakta 2 su pogresna,a ono drvo Zigic,nam taj decko unidti svaku polukontru i kontru jer Jovanovic,Krasic ili Stankovic povuku loptu i bace Zigicu koji treba iz prve ili druge da je prosledi nekom,a njemu jadnom treba samo 3 kontakta da primi loptu,pa dok se okrene dok odluci kom da baci cela protivnicka odbrana se vec postavi i gotova.A sva 3 gola smo dali kad Zigic nije bio ukljucen u akciju,a svaki put kad je on dobio loptu nasa akcija se zavrsavala.Tako da Anticu sve je ok,taktika odlicna,displina,ozbiljnost,borbenost odlicni,samo umesto sporaca Milijasa pusti Kuzmu =,a umesto Zigica Lazovica,i pada i Francuska.A da protiv Rumunije otvaram kladionicu,a pitanje je hoce li Pantelic dati gol kvota da hoce 50,da nece 1.03.

Satir

pre 15 godina

Svaka cast momci, prvo poluvreme odigrali ste na vrhunskom nivou i pružili nam veliko zadovoljstvo pored "malih" ekrana. Gospodin Antić je kratko na poziciji selektora a rezultati su već vidljivi, samo napred, niko ne očekuje čudo, ali je lepo videti reprezentativce kako izgaraju na terenu za ideju koja je svim ljubiteljima fudbala u srcu. Godinama se provlačila priča o dovođenju dokazanog trenera u reprezentaciju i... ali smo trpeli kojekakve gluposti i gubili vreme sa raznim promašajima, što R. Antić vrlo jasno dokazuje. Antiću i reprezentaciji puno sreće u daljem toku kvalifikacija, a tribine će sledeći put u BGD-u biti pune, ne brini, uspeo si povratiti kod gledalaca ono što su neki godinama gušili.
Neverovatno mi je da se oko nastupa reprezentacije vodi polemika koliko "Grobara" i "Delija", sasvim neprimereno utakmici kakvu je Srbija juče odigrala!

joe gr

pre 15 godina

ovo je stvarno bruka da neki zvezdasi se hvale kako dosta zvezdasa igra u repki.pa da li je to sada vazno opametite se jednom bre.a najjace oruzje je grobar antic,ali on normalno ne gleda ko je gde ponikao.tolko ste nisko pali da prosto neznate sta ce te.videli smo derbi.molim vas kad je repka u pitanju svi smo za srbiju,to mislim grobari delije i svi drugi.pa bre mi smo srbi,i moramo biti slozni ako hoce da se vratimo u svetski fudbal,molim vas.

Jordanesq

pre 15 godina

BRAVO MOMCI! Antić- šta je čovek uradio: napadački orijentisanu ekipu je mentalno pripremio za napadačku igru. 90% igrača je igralo i prošle kvalifikacije, a kako su ih odigrali??? Nismo ekipa koja bi trebalo da se brani, i treba da napadamo...ok ne uvek grlom u jagode. Da li i vi stičete utisak da koji god potez napravi naš selektor isto bi tako i vi postupili( mala mogućnost odstupanja).Kad se samo setim Đorića(igra bez klasičnog špica) i Klementea( bez idejnog, igra bez igre)..pa defanzivnog Petkovića( ne osporavam rezultat, svaka čast). I eto sada demantujemo SRBIJA- 8.000.000 selektora, NE svi kao jedan!!!!!!! Samo tako i srce nek je i dalje na terenu.

Hvala Vam!

Nenad

pre 15 godina

Hvala Bogu da najzad imamo trenera izuzetnog autoriteta i izuzetnih mu.. . Imamo trenera koji razmišlja glavom i razmišlja kako da dođe do pobede a ne kako da ne izgubi. Imamo trenera koji je napravio od pojedinaca tim u kojem se zna ge je kome mesto i šta je čija uloga. Imamo dobre pojedince koji su najzad ukomponovani u celinu i igraju 120% svojih mogućnosti.

Svi u Bukurest

pre 15 godina

Sad posle ove pobede idemo na Rumuniju i ako da bog da pobedimo i sa tom pobedom naravimo iskorak ka drugoj poziciji jurisaci na prvo u grupi. muamua i jos jedan komenat su aposlutno u pravu, pravi zvezdas u timu je bio jedini Milijas koji jedino i igra u zvezdi a grobari su imali dvojicu Obradovica i Tosica. I ako gledano uz sve postovanje nekih igraca najvaznije karike u nasem timu su Vidic(Zvezda), Ivanovic (OFK Beograd), Krasic (Vojvodina) ta tri igraca ali sigutno ni oni ne bi igali toliko dobro da nema ostalih. Tako da sumiram nema vise grobara jer samo onaj koji igra za taj tim trenutno moze da se i time dici.

Ogio

pre 15 godina

"Način na koji smo došli do pobede me posebno raduje. Naša fudbalska ideja je nagrađena. Izabrali smo pravi put i budite sigurni da ćemo ostati na njemu"
Ovo kaže čovek koji koncipira igru na najnesposobnijem napadaču kompletnih kvalifikacija! Pogledajte zalaganje, kretanje i ucinak Žigica! Treba li komentarisati njegovo prisustvo? Covek sa svojih 2 i kusur metara NE MOŽE dobije ni jedan vadušni duel!!! Strašno! Žalosno je što troši vazduh i smeta ostalim igračima na terenu... Šutiranje penala???
ANTICU NEKA TE JE SRAMOTA!

28 dana bana

pre 15 godina

Srbija igra kako odavno nije, i opet se nadju pametnjakovici koji reprezentaciju dele na Zvezdu i Partizan.Neverovatno je dokle ljudska glupost moze da ide!

srbin

pre 15 godina

sto se prepucavate koji igraci igraju i iz kojeg poticu,,,jesam delija ali kad SRBIJA igra ONDA SMO BRE SRBIJA!!! Zigic je stvarno malo skrenuo sa putanje....ali nasa reprezentacija ko da je naucila da igra preko noci i nek samo nastave ZIVELA SRBIJA!!!

trkac olovnih nogu

pre 15 godina

pravo uzivanje gledajuci kakonasi momci pozrtvovano i zrelo vode utakmicu do kraja.cestitke svima.na kraju i jednom pravi trener.
jedina tamna mrlja Zigic ubedljivo najsporiji na terenu,mozda bi to proslo u Graficaru.cak i 'matorci' Kezman ili Jestra bili bi mnogo opasniji na njegovom mestu.

Misa SRBIJa

pre 15 godina

sve mi je bilo ok, dok nismo primili gol...onda je sve u meni puklo,pa zar smo morali da ga primimo?! zar new bi bilo lepse da smo dobili sa 0:3?! ali, sve u svemu je jako dobro,lici na nesto. ANTIC JE CARINA!!! jos kada Gojko Kacar bude drzao vezni red uz kapitena, bicemo nepobedivi! mislim da bi na mestu stopera, uz NAJBOLJEG NA SVETU, trebao da bude Ivanovic, a za desnmog beka bi se nasao vec neko,npr Rukavina. Mislim da bi Jankovicu godila veca minutaza, dobar je on... ima tu jos dosta da se radi, ali sve to zna i Radomir Antic, tako da nema brige!

ivangrozni

pre 15 godina

Grobari samo da znate momci koji igraju u reprezentaciji se ne dele na zvezdu i partizan a Kezman nece nikad igrati u repki, a golove koje jedavao u reprezentaciji mu je namestao Zigic.
Zigic je dao 2 gola i namestio dva gola (Krasicu protiv Litvanije i auto gol protiv Farskih ostrva)
odigrao je losu utakmicu a vi kukate.Pantelic je uvek ucestvovao kod svih golova i ako nije dao gol.
Prema tome kako komentarisete ucinak Najveceg promasaja u letnjem prelaznom roku u Francuskoj kKezamana i njegove igre na zvanicnim prvenstvima crveni karton za minut igre.
Bolje napadace nemamo i ne mogu svi da igraju odlicno kad se pobedjuje.
Vi Grobari ste izrodi nije cudo sto su vas uvek smatrali Jugoslovenima, a kad Panta bude dao gol Francuzima u 90 minutu videcu vas.

A vi kako ste?

pre 15 godina

Grobari, nešto vas nema mnogo večeras (Kežman, Ilić, Pantelić, Žigić, bla-bla, truć-truć)?
Mlekce pa u krevet, a mi odosmo na pivo!
Radomire, ostani!

Delija Nis

pre 15 godina

Da kapituliramo ko je veceras igrao za Srbiju:
Stojkovic, Vidic, Lukovic, Stankovic, Milijas, Zigic, Pantelic, Jankovic-Zvezda;
Obradovic, Tosic-Partizan;
Ivanovic, Krasic, Jovanovic, Kuzmanovic-neutralni.
Dok je ovoliko Zvezdasa u reprezentaciji nema brige za nas uspeh! Grobari mislite o tome!

Vucko

pre 15 godina

Gde se sad Grobari da pljujete Zvezdase u reprezentaciji, posebno Zigu i Pantu! Ja znam da vas boli sto reprezentacija koja je sastavljena od mahom Zvezdasa nize uspehe, ali shvatite da oni igraju za SRBIJU!

Grobar

pre 15 godina

Grobar sam i moram reci da kad igra Srbija ne gledam igrace na osnovu klubova medjutim pojedini navijaci Zvezde mnogo preteruju. Ja otvoreno kazem (kao i 90% grobara) nismo ljubomorni na to sto imate gomilu igraca u repki i nemamo nikakve komplexe, ali ono sto svi vide to je da je Zigic stvarno izgubljen u vremenu i prostoru. Napominjem - nemam nista protiv bilo kojih drugih fudbalera ,ukljucujuci i Pantelica, jer su igrali dobro, ali Zigic je stvarno zalutao u taj tim i jedini je koji kvari sve sto prethodnici dobro urade u jednom napadu. Uostalom, ako se vi hvalite igracima i mi grobari mozemo da se pohvalimo onim najvaznijim - trenerom. Videli smo da ovi isti igraci kod drugih trenera nisu igrali dobro ali je zato grobar Antic doveo sve u red. Opet kazem ne bi ovo pisao da nas ne prozivate zbog toliko vasih igraca u repki, ajde sad svi da budemo SRBI bar kad igra nasa Srbija, a kad dodje prvenstvo budite sta hocete...
PS: Videli smo vas u derbiju hahahahaha salim se, NAPRED SRBIJA !!!

Dullence

pre 15 godina

Ja cu da pljujem, Lukovic ubedljivo najgori posle Zigica, krivac za gol, toliko je izgubljen da mu ni GPS ne bi pomogao, Zigic nema koncicije da igra ni da je teren 5x5 metara! Fantasticni Vidic, jesam grobar ali je fantastican igrac, kao i Stankovic, ali na novom mestu mora se priznati! Obradovic takodje fantastican, Krasic isto tako! Pohvalio bi i Stojkovica, mislim da mi nismo imali boljeg golmana bar 20-30 godina! Stojim iza toga da je Kezman daleko bolji napadac od Zigica,ali da Zigic ima taktickih prednosti, koje mogu da se iskoriste samo kada se ukaze prilika za to. Golove su postigli Krasic, Jovanovic i Obradovic, ja tu ne vidim ni jednog zvezdinog igraca, a za gol koji smo primili je Lukovic kriv ko grcka. I sta cemo sada? Da pogledmao na tabelu? ma de-li-je samo zvezda?

Kizony

pre 15 godina

@Delija Nis

Kapitulirali ste vi u poslednjem derbiju (2:0). A kada bi tu bili pravi napadaci, tipa Kezman, Lazovic, rezultat bi bio i ubedljiviji, jer one dve cepanice (zigic i pantelic), koje jednostavno ne umeju da daju gol, su stvarno tuzni.

U svakom slucaju, bravo za igru i samo napred

ultras vinkovci

pre 15 godina

Čestitke komšije na odličnoj igri.Samo pripazite da vas ne uhvati euforija i da ne poletite previše i vjerujem da ćete ostatak kvalifikacija mudro privesti kraju i otići na SP.

sas

pre 15 godina

Ovu je moje nadam se objektivno misljenje:
Stankovic:najzad na pravoj poziciji odlican u defanzivi sa najvise 2 kontakta sa loptom,brzo se oslobadja ima autoritet na terenu jednostavno najzad ga docekasmo.
Lukovic:Po meni decko nije stoper nego bek ima izuzetan centarsut i bice vrlo koristan za reprezentaciju.
Obradovic:Znam ga jos iz teleoptika decko ne odoljivo podseca na brazilske bekove,izuzetan tekhnicar,konstantno se ubacuje iz drugog plana jedina mana mu je bila odbrana,ali je i tu dosta napredovao,jednostavno buducnost srpskog fudbala,ako ode u pravi tim za njegov razvoj bice odlican.
Stojkovic:Ja prosto ne znam kako taj decko ne moze da bude u nekoj ekipi prvi golman,ali vreme radi za njega tek ima 25,a golmani su najbolji u 30 ima.
Ivanovic:Imamo veliku sansu da u odbrani dobijemo jos jednog igraca svetske klase.
Kuzmanovic:Buducnost naseg fudbala ocekujem dosta od njega,pravi centralni igrac sredine dobar u odbrani dobar u napadu dobar sut,ako bude jos napredovao sve ove karakeristike bi mogle da prerastu u odlicne i da bude kao njegov idol Pirlo.
Krasic:Odlican dribler najbolji je kada je okrenut licem ka golu mislim da je prerastao rusku ligu.
Jovanovic:On me je posebno odusevio decko je brz dobar tehnicar,a najvise nme je odusevilo sto igra glavom i razmislja.
Milijas:Decko je spor tu dileme nema,ali ima izuzetan sut i centarsut,odlicno se gradi kad ima loptu,i mislim da bi za njega bilo najbolje da nastavi karijeru u Italiji.
Pantelic:Decko zna fudbala,ali ponekad je dekoncentrisan,nece ga gol ne znam sta da kazem nisam pametan po pitanju njega.
Zigic:E,on je posebna prica protiv Litvanije,Farana moze da bude izuzetno koristan pored njega su stalno dva odbrambena igraca kod prekida,ali protiv jacih ekipa pogotovo onih koje imaju viskoe stopere je beskoristan,mislim da treba Antic da ga rotira sa Lazovicem.
VIDIC:Takav covek se jednom radja!Sa kakvom lakocom on igra kada je kod njega lopta u opste ne brinem,NAJBOLJI STOPER NA SVETU!
Zamolio bi navijace Zvezde i Partizana da prestanu sa prepucavanjima,TI NAVIJACI SE KUNU U SRPSTVO,A KADA DODJE UTAKMICA REPREZENTACIJE CUJU SE NEKA DECICA KOJA SE DERU"SRBIJA,SRBIJA" PA DE STE GOSPODO GROBARI I DELIJE?!

pinkerton

pre 15 godina

Jao kako ste jadni s tim ismijavanjem Crnogoraca u vezi Kosova; ionako nije vaše..odrastite konačno, brate..
Gledao sam kratku snimku utakmice protiv Austrijanaca...svaka čast!, golovi su sjajni. Srbija konačno igra u skladu sa svojim potencijalima; bit će iz zadovoljstvo gledati. Bravo Antiću..
Pozdrav iz Zagreba

Ogio

pre 15 godina

"Način na koji smo došli do pobede me posebno raduje. Naša fudbalska ideja je nagrađena. Izabrali smo pravi put i budite sigurni da ćemo ostati na njemu"
Ovo kaže čovek koji koncipira igru na najnesposobnijem napadaču kompletnih kvalifikacija! Pogledajte zalaganje, kretanje i ucinak Žigica! Treba li komentarisati njegovo prisustvo? Covek sa svojih 2 i kusur metara NE MOŽE dobije ni jedan vadušni duel!!! Strašno! Žalosno je što troši vazduh i smeta ostalim igračima na terenu... Šutiranje penala???
ANTICU NEKA TE JE SRAMOTA!

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Taman kad sam pomislio da je sa nasim fudbalom definitivno gotovo, pravo niotkuda pojavio se gospodin Antic i hvala mu na tome.
Svaki dalji komentar je suvisan...

TO JE SRPSKO SRCE!!!!!

pre 15 godina

SVAKA TEBI CAST TRENERCINO!!!! Zahvaljujui tebi smo posle mnogo godina zadovoljni ne rezultatom,rezultata je bilo i ranije,pobedjivali smo NEKE i pre tebe,ali je milina bilo gledati koliko se momci trude,kako ginu za SRPSKI DRES,milina je bilo gledati......SVE!!! Da dozivimo i mi da posle jedne utakmice ne komentarisemo rezultat,ne znam da li ste to primetili.Od 240 komentara u 200 se i ne spominje rezultat,prica se o igri,taktici,borbi,zalaganju,odnosu prema SRPSKOM GRBU.To je ono sto nam je nedostajalo svih ovih godina,i to je ono sto je tvoje ime unelo u nas fudbal,a sa tim je doslo i sve ovo,sama igra i sve ostalo je samo rezultat toga!!! Imamo igrace realno ekstra kvaliteta,to se vidi i u kakvim klubovima igraju i ko ih sve trazi,a sto me jos vise raduje ljudi ovo je MLAD tim koji moze da igra godinama zajedno.Ti nama nisi pokazao nista novo gospodine Anticu sto se tice tvog znanja jer mi u njega nismo ni sumnjali,ti si nam jednostavno pokazao da u fudbalu nije vazno biti samo dobar trener da je mnogo vaznije biti COVEK koji zna da namesti atmosveru,koji zna da motivise igrace koji zna da u njima probudi onaj nas SRPSKI inat i na kraju da dokazes nama svima da su momci prave patriote koji se bore za nas grb isto ili mozda i vise nego za svoje klubove.Sve to je mnogo vaznije,jer je to ustvari rezultat nasih igara a sa druge strane odlika jednog VELIKOG majstora kakvi ste vi gospodine ANTICU!!! Ovo je zaista jedna nova stranica srpskog fudbala na kojoj se nadamo da ce te ispisati istoriju ako ne vecu onda barem istu kakvu su pisali nasi fudbaleri devedesetih mnogo pre njih!!!! I samo jos nesto,jedan savet za sve takozvane navijace:DOSADNI STE vise i sa Zigicem i sa Pantelicem sa druge strane sa Kezmanom i da ne nabrajam.I grobari i delije koji ne mogu da zadrze svoje komplekse ne treba ni da se javljaju,ovde je mesto pravim navijacima koji kada igra SRBIJA na momcima gledaju SRPSKI grb,a ne dres koji je nekada nosio!!!!

vojvodjanin

pre 15 godina

O Bože napaćene li dece!!!
Da "kapituliramo" ko je dao gol večeras od tih silnih zvezdaša : OBRADOVIĆ-bek Partizan...ali što je to bitno, ja sam u totalnoj euforiji zbog dve fenomenalne utakmice reprezentacije i nije mi ni jednog trenutka palo na pamet ko gde igra.Čak mi beše jako krivo zbog Pantelića kod drugog gola što je prvo lopta pogodila prečku.Neće ga gol, a ne možemo mu ništa zameriti na trudu, zalaganju i htenju...

duck

pre 15 godina

Hteo sam samo da kazem ovoj gospodi takozvanim NAVIJACIMA zlezde da su im ovi isti igraci zlezde sto ih nabrajaju igrali i pre u repki pa gde smo bili i kako smo igrali to svi znaju,a onda dolazi na celo repke VELIKI GROBAR,upamtite GROBAR Antara i ostalo je bajka!!!!SMRT FASIZMU!!!!

Aleksandar D Grejt

pre 15 godina

Vidim puno pozitivnih komentara, vraća se vera u nacionalni tim, sve to zvuči lepo ali treba upozoriti i na neke stvari koje ni zaista genijalni Antić nije uradio kako treba. Utakmice smo, kao što su mnogi dobro primetili, dobili na njegovu mudrost i znanje jer ovi isti igrači veze nisu imali s nekim ranijim selektorima. Setite se samo kako su svi pljuvali Stankovića, a sada je on vođa, lider, zvezda... Antić je ono što ovaj tim danas razlikuje od "slavnih" momenata sa Azerbejdžanom, Kazahstanom i sl. Zato hvala Karadžiću koji je uspeo da ga ubedi da preuzme nacionalni tim. A sad o onome što je povod za moj komentar.
Prvo: Milijaš igra samo zato da bi se prodao. Ta priča o njegovim centaršutevima i šutevima iz daljine, ne prolazi. Pa jeste li videli kako igra Krasić, kakve bombe zna da uputi Stanković, kako sjajno šutira Tošić. Milijaš je veoma spor i nedovoljno aktivan na sredini, tako da može samo da zahvali Antiću i kolegama iz tima na budućem transferu koji će sigurno biti pristojan jer dolazi iz reprezentacije koja igra dobro i pobeđuje. Baš me interesuje koliko bi vredeo da se prodaje isključivo iz ove jadne i očajne Zvezde. Da mu Antić stvarno veruje igrao bi protiv Francuske, a ne samo protiv realno znatno slabijih protivnika gde može da se šlepuje uz ostale.
Drugo: Žigić mora da igra, ali samo protiv slabijih protivnika i na domaćem terenu, kada se protivnici zabunkerišu. Ko želi da vidi, videće da je on protiv Litvanije (iako je stvarno amaterski izveo penal) igrao dobro i korisno za tim, a da je u Austriji bio praktično beskoristan. Znam da i njemu Antić pomaže da se proda ili bar zaigra neku utakmicu u Valensiji (ako stvarno prodaju Vilju) ali i u tome treba imati mere. Dakle, za razliku od Milijaša koji nije za reprezentaciju - Žigić svakako jeste, ali ne u gostima kad nam trebaju brži igrači za kontre. Lazović bi se, na primer, mnogo bolje snašao u takvoj igri, kakva se obično forsira u gostima.
Treće: Pantelić. Bio je prosečan protiv Litvanije, ali jako dobar u Beču i nije važno što nije dao gol. Ipak, mora se priznati da ga previše forsiraju svi - pa i Antić. Centarfor koji odigra dvocifren broj takmičarskih utakmica kao starter i ne da nijedan gol nema šta da traži u prvoj postavi. Lepo je to što je borben, što vrši pritisak, ali to nije dovoljno da bude prvi špic nacionalnog tima. I Bogunović iz Partizana je brz i agresivan igrač, i sigurno bi imao isti ako ne i bolji učinak u reprezentaciji kad je ona već zaključana za Kežmana, ali nije ni u mislima Antića.
Četvrto (možda i najvažnije): Igrači koji su naknadno pozvani. Realno, jedan od igrača koji je doneo prevagu - Jovanović, našao se slučajno u reprezentaciji i odigrao obe utakmice na visokom nivou. Da budem iskren, nikada ga nisam cenio previše ali ja mogu da ga ne volim ali selektor mora da zna ko mu je potreban. Šta bi bilo da nije pozvan naknadno, da li bi mogli da igramo ovako dobro i efikasno u napadu? S Pantelićem? Slično može da se kaže i za Lukovića. Iako vidim da ga neki pljuju, dobro je odigrao. Jeste kriv za gol, malo se opustio, ali je pre toga odradio stvarno dobar posao. Kad se povredio i Krstajić ko bi igrao drugog centralnog? A i on se tu našao kao trećepozivac.
Da zaključim. Igramo mnogo bolje zahvaljujući Antiću, ali nismo toliko savršeni da se ne bi moglo još štošta uraditi. Slede najteže utakmice, s Rumunijom dve i Francuskom u Beogradu. A ni Litvanci nisu naivni kod kuće. Na njima ne smeju da se prave kompromisi i šlepuju pojedinci a preskaču oni koji stvarno vrede. Nadam se da je i Antić svestan toga jer stvarno bi bilo šteta da se upropasti jedna uglavnom dobro započeta priča. Ako bi nakon ovakvog početka kvalifikacija doživeli neuspeh, od reprezentacije definitivno ništa ne bi ostalo za duži period.

Milos - NIS

pre 15 godina

Шта да се каже после овакве игре коју одушевљава,охрабрује и испуњава наша срца!!! Знао сам да ће се доласком Антића завести ред у репрезентацији,само напред Антићу,момцима свака част пренели су твоје знање на терену!!! СРБИЈА је уз вас само напред! СРЦЕ ми је било пуно после утакмице јер сам уживао у њој, само напред!!!

Miroslav

pre 15 godina

Svaka čast igračima i posebno Antiću u koga nisam na početku imao poverenja ali me za sada potpuno demantovao, pa ovo ko da su igrali vanzemaljci a ne Srbi. Ja sam oduševljen.

Sawa

pre 15 godina

Samo cu da kazem da je sas napisao ono sto ja mislim, izuzev: Da ce se dosta toga resiti oporavkom Sulejmanija, puno toga cemo dobiti njegovom igrom.. To je isto igrac svetske klase, a klinac je. Imam zamerku kod igre Zigica, jasno mi je da se na neki nacin bazira igra na njemu, ranijim igrama je zasluzio, ali covek ne igra 2 godine, nema samopouzdanje, ne sme da igra.. Lazovic ili bilo ko drugi bi bio bolje resenje.. A sto se tice Pantelica, to je prica za sebe, mislim da ce covek uci u Ginisovu knjigu rekorda kao spic koji je postigao najmanje golova u proseku po utakmici.. Da su drvo posadili u tudji sesnaesterac, i da su ga gadjali, odbila bi se lopta bar 3 puta u gol za 22 utakmice.. Ali neka, bar zna sta nosi na grudima, ne kao neki ranije.. Mesto centralnog stopera pored vidica je sada najveci problem.. Krstajic ne moze da izdrzi vise od pola sata, dakle on ne, Lukovic nema teorije, nije njegova pozicija, Dragutinovic.. Hmm.. Pitanje.. Mislim da ne.. Ja bih stavio nekog mladog i da uci od Vidica, on je masina.. Kad je srednji red u pitanju, tu smo na slatkim mukama, pogotovo kad se ima u vidu da je Stankovic konacno na svojoj poziciji.. Dakle, Sulejmani, Kuzmanovic, Jankovic, Krasic, Tosic, Milijas.. Mnogo toga momci mogu da daju.. I sve mladi.. A kad imate sve ostale dobre pozicije, napad je najmanji problem.. Pogledajte Portugal, oni igraju sa hendikepom, jer njima Nunjo Gomes vise odmaze nego pomaze.. A kad je Stojkovic u pitanju, cudo je da takva golmancina nema mesta u nekoj evropskoj dobroj ekipi, stvarno meni ne shvatljivo.. Inace grobar sam, ali mislim da sam realan.. Jos malo kad stasa mali Kaka, Ljajic, bice tu svasta.. Gulan tek treba da napreduje, Babovic takodje, Filip Djordjevic i mnogi jos... Imali smo mi uvek igraca, samo je trener bio problem.. Ovi ljudi crkavaju na terenu, igraju za Antica, za njega... To je autoritet, a ne dernjava na igrace.. Umislili ili ne, oni jesu zvezde.. Cim za njih zna minimum 5 miliona ljudi, jesu zvezde, i sigurno nece trpeti neko izivljavanje, pa makar i orla imali na grudima.. Ali za Antica igraju..
PS
Podela na grobare i na cigane mi nije normalna kada je u pitanju Srbija.. Ko na to misli kada je u pitanju 1-3 u Becu taj je... I zbog njih moram da dodam da su im ti "zvezdasi" produkti njihove skole: Stojkovic, Milijas, Zigic... Da ne nabrajam.. Sve zvezdino dete do deteta.. Cutite molim vas, bar sada dok svi imamo razloga da budemo srecni.. Ne kvarite.. Pozdrav za sve srbe, ne cigane i grobare, SRBE...

duka

pre 15 godina

Da li ćemo doživeti da se jednom ne prebrojava ko je čiji igrač?
Izgleda da smo našli recept za igru.
Dovedemo Dudu za košarku i Antića za fudbal, i kocke polako legnu na svoje mesto.
Antić je više karakterisan kao samoreklamer, nego kao veliki trener već godinama. Bilo kako, ima ime i autoritet. Probudio je sve samozaljubljene i rekao da se mora trčati, napadati i uklizavati. A toga ima, bez obzira ko je čiji igrač.
Vidić je car, a Krasić i Jovanović su me oduševili. MOram reći da je ovaj Milijaš zalutalo jagnje.
Ljudi, hajde da konačno budemo zajedno makar za ovakve utakmice i da kao ljudi navijamo na SP za Srbiju. Volim ja Argentinu i Brazil, ali više volim ove naše, bez obzira čiji su igrači.

muamua

pre 15 godina

Ali stvarno ne kapiram prozivke nekih zvezdasa...alo gde vam je ekipa o tome treba da vodite racuna...a ne o reprezentaciji...p.s.od igraca Zvezde i Partizana su igrali Milijas(Zvezda) Obradovic Tosic(Partizan)ovi koje ste vi nabrajali nisu vise Zvezdini igraci...

Gradjanin

pre 15 godina

Prvo za "Delije" - Osim zaista SJAJNOG Milijasa, vi pricate o istoriji Zvezde. Bolje cutite, toliko Vas vole da su pobegli cim su videli lovu.Nisu bili u Zvezdi sto je vole vec da odatle odskoce dalje i to vas i muci.
Koga imate sad??????????????
Tosic je neprikosnoven, Obradovic MLADI, pokazuje sve vise i vise, iskreno razmislite u sebi o svakom igracu PARTIZANA. Partizan je TIM za razliku od Zvezde u zadnje vreme i u SADASNJOSTI. I Zvezdini celnici (oni sto o tome stvarno i iskreno brinu za razliku od vas neznalica) znaju da je Zvezda i prolecni sampionat izgubila i pricaju o pripremi tima za tek onu tamo godinu. Bolje cutite!!!

A sad malo o ORLOVIMA - vrlo kratko - SVAKA CAST, ANTIC JE ZAISTA STRUCNJAK, ONI MOGU DALEKO. SAMO NAPRED!!!!!!!!!!

drill

pre 15 godina

Interesantno 2 pobede protiv ekipa ispod proseka i svi (sa severa) poceli da laju za zvezdine igrace u reprezentaciji! A pritom dizu u nebesa i traze da se kandiduje za predsednika (!) najveci GROBAR i zasluznik za ove uspehe - RADOMIC ANTIC! A tu je i Karadzic na celu saveza, Partizan u Evropi i mladi na EP (a tu pola ekipe cine Grobari)! Jos da dodamo da i mali Obradovic dao gol a gde su napadaci da daju golove? Ali eto, mi ne lajemo o tim stvarima...
Pustite komplekse (ovo vazi za sve) i uzivajte u igrama Srbije (dok jos traje)!

A ovima iz saveza preporucujem da se malo zainteresuju i za Marka Stankovica iz mlade austrijske reprezentacije! Imaju i Zlatka Junuzovica ali ovaj prvi mi deluje kao bolji igrac...

capello

pre 15 godina

Svakako da smo na pravom putu pogotovo sto najzad dobijamo ubedljivo ekipe koje i treba da dobijemo.Sada preostaje da podignemo nivo igre protiv jacih ekipa,kao sto je recimo Rumunija.To nece biti tako lako...I danas smo dosta pali u drugom poluvremenu,sto se obicno poklapa sa umorom Dekija Stankovica koji sam drzi nasu sredinu terena.Mislim da bi mu Smiljanic bio od velike pomoci jer ima i pas igru a dobar je i u duelima.Svakako tu su i Kacar,Sulejmani i Babovic.Od igre na sredini zavisi nas pomak u kvalitetu i to ce se videti cim neka jaca ekipa zaigra presing protiv nas.U Parizu smo zbog toga izgubili.

Delija 1982-2004

pre 15 godina

Likovi koji pisu o Zvezdi i Partizanu stvarno su "pacijenti"...daaajte ljudi dokle vishe deljenja medju nama na parizane-cetnike, patriote-izdajnike,delije-grobare... dokle god smo pod jednom zastavom i himnom treba da budemo kao u gore navedenom, JEDNO! Vidimo se u Juznoj Africi...pozz iz USA...

dule berlin

pre 15 godina

sve je to lepo i treba svim igracima dati sansu da zaigraju za srbiju,ali kad nejde jednom zigicu onda nejde i netreba ga zvati sve dok nepocne da igra fudbal u spaniji....snim necemo uvek imati srece

Kursum

pre 15 godina

Prvo da odgovorim gospodinu pod imenom SAS.Pa i klikeri da se igraju ispred Nemačke,Francuske Italijanske itd. Osnovne škole mi Srbi bi tražili da li tu ima nekog Zvezdaša ili Partizanovca i ko je bolji.To daje draž kod nas Srba,to nam daje snagu,MI SVI NAVIJAMO ZA SRBIJU ali mora malo peckanje dal je Zvezdaš bio bolji ili suprotno čisto radi zanimljivosti i dovodjenja dogadjaja do druge dimenzije nama drage i omiljene.to je to nema tu zle krvi čisto da se zna kad igra SRBIJA svi smo za nju.A gospodin Antić je sedam godina posmatrao repku i normalno je da se ovo dogadja sa njim što se dogadja.Čovek vagao vagao vagao i izgleda veoma dobro izvagao.Svaka mu čast.Neka vodi repku sedam godina a mi npr. da molimo S.Mihajlovića da preuzme repku a on za to vreme neka radi kao g.Antić;posmatra,vaga gleda greške predhodnika i nema brige za SRBIJU.ŽIVELA VELIKA SRBIJA.

Jakob

pre 15 godina

Alo Srbi, ajmo malo u svoje dvoriste, dosta sentimentalnosti(mislim prepucavanja za Crnu Goru), ajmo malo sloge bez toga ko je Zvezdas, a ko Partizanovac (ili ako ne mozemo da pravimo dve "Autonomne pokrajne", koje bi se posle razdvojile radi uspesnijeg samostalnog napredovanja...)vec da se malo dublje identifikujemo, postujemo, drzimo zajedno, hvalimo jedni druge(kao ljudi)ako je nesto dobro uradjeno, a kritikujemo ako je lose, i da konacno uzivamo u uspehu SVIH NAS, a kada gubimo svi drzimo glave pognute i tapsemo ledja jedni drugima za bolje sutra! OPAMETI SE SRBIJO!!!

Gasterbajter

pre 15 godina

Ljudi, pa stvarno malo preterujete ovo 'Partizan Zvezda'. Ja sam Grobar svi srcem, ali postujem ljude koji navijaju za Zvezdu, uglanom sam njima okruzen. Mislim da spominjati klubo i igrace koji igraju za Reprezentaciju je teska glupost... who gives a s.it??? igraju za Srbiju i to je vazno... zato manite se tih detinjastih gluposti tipa 'kopleksi' 'zazanje za Bari i Tokyo' i ostale detinjarije i navijajte za Srbiju.
Da bi Srbi poceli da rastu, moraju da nauce da vole svoje i postuju tudje
pozdrav svima

Nemanja I.

pre 15 godina

Pa zar je moguce da za 4 utakmice covek od haoticne gomile napravi tim?Komentarisao sam i posle prve utakmice sa Farskim ostrvima i rekao da se oseca razlika u igri i da je promena na bolje ali zar je samo dve utakmice bilo potrebno!? Zemljak ti si carobnjak. ***Sa sas-om se uglavnom slazem s tim sto mislim da je Zigic malo bolji nego sto on smatra samo mu fali utakmica, a za Milijasa bi jos dodao da je mnogo bolje on da igra nego Zoran Tosic koji vis pokazuje od njega u prvenstvu ali po meni je manje koristan igrac(mislim da ga gura dobar kolektiv kao sto je F.C.Partizan*Juca,Morreira,Diera*) .Obradovic je fantastican igrac i treba ga forsirati kao sto su Hrvati Modrica. I meni je takodje muka od ovih Zvezdasa i Partizanovaca.Nepodnosljivi su.

Nikola NIS

pre 15 godina

Objektivno misljenje gospodina "sas" podzavam 99% stim shto sam ja navijach Partizana i kompletna analiza svih igracha je tachna stim shto bih zeleo da upotpunim prichu o Zigicu. Decko je spor,ne zna sa loptom u nogama, napravio je 4 faula u skok igri i samo 2puta bio uspesniji u skoku i 3 izgubljene lopte uz 4 netachna pasa. To je njegov kompletan ucinak za 95 minuta igre. Ljudi moji...Radomir Antic je selektor reprezantacije SRBIJE i ti igrachi nose SRPSKI dres a ova igra je na nivou izmedju brazilske i argentinske! Ne zelim da takvu igru kvari drvo od 202cm! Danko Lazovic umesto njega i Srbija na sledecem Evropskom "budimo realni" polufinale minimum.

sone

pre 15 godina

ajde da se raspravljamo malo sa zvezdasima...svako ko se MALO razume u fudbal vidi da je Zigic otisao u aut i da nema mesta ni na klupi reprezentacije,a o Pantelinju najbolje govori njegov prosek postignutih golova u 22 utakmice...A istrpeli su ga maximalno ali covek nikako da proradi...Pa Ivanovic ispade bolji centarfor od njega...Istina je da mi u ovom trenutku nemamo pravog napadaca( Jovanovica ne racunam )a tu mislim i na Kezmana,Zigica,Pantelica,lazovica...Pa nih cetvorica zajedno dadose 6 gola od pocetka sezone.Licno mislim da je Kovacevic nas trenutno najbolji spic..A sto se zvezdinih igraca tice ko je od njih debitant u reprezentaciji osim Milijasa?Jer su bese igrali i kas smo gubili od nekih Kazahstanaca i njima slicnih...Tad vas nesto nisam cuo...A tek kad je igrao i onaj bek neznam kako se zove pa ga Zvezda odmah dovede ko veliko pojacanje :):):0 .Vecina ovih momaka igra zadnje 3 godine za repku a razliku je doneo RADOMIR ANTIC.I budimo srecni sto se prihvatio posla i svi sto se javljaju sa mozgovanjem Zvezda ili Partizan neka zaobidju ove vesti i puste nas da uzivamo u uspesima...

Zvezda u srcu

pre 15 godina

i ja isto mislim kao G-din Antic.....svaka chast majstore, znao sam da ce se neshto iskoreniti u nashem fudbalu od kad ste vi preuzeli nashu reprezantaciju......jedino shto zameram nashoj i seniorskoj i mladoj reprezantaciji ali kapiram da nam je to u mentalitetu.....LJUDI TRPAJTE DOK MOZETE....MLADI SU MOGLI DA DAJU MINIMUM 3 A SENIORI DA ISMEJU AUSTRIJSKU REPREZANTACIJU.....NIJE DA SAM ALAV NEGO STAVRASH STRAH U PROTIVNIKU KOJI TE VISHE CENI POSLE TAKVIH POBEDA.....ZATO KOGA GOD MOZESH DA RAZBIJESH NEKA PUCA PO SHAVOVIMA.....NAPRED SRBIJO.....KONACHNO SI PROGLEDALA MALO U FUDBALU!!!!!SVAKA CHAST ANTICU ....SAMO GURAJ!!!!!!

28 dana bana

pre 15 godina

Srbija igra kako odavno nije, i opet se nadju pametnjakovici koji reprezentaciju dele na Zvezdu i Partizan.Neverovatno je dokle ljudska glupost moze da ide!

Balansero

pre 15 godina

Svaka cast Anticu i momcima. Posle mnogo godina mozemo opet da budemo ponosni na nas nacionalni tim.

I jedan komentar na "klubaske" komentare. Svi igraci u nasem timu su iz EVROPSKIH klubova. Osim Milijasa, naravno.:)

Marko

pre 15 godina

Nije mi jasno zasto napadate Zigica, on nije neki igrac ali svojom visinom privlaci paznju uvek 2 igraca uz njega i uvek se otvara prostor Ivanovicu i Krasicu po bokovima. Da je Zigic igro od pocetka dobili bi i Francuze nije slep Antic. Pogledajte samo koliko je dosad golove u kvalifikacijama dato zahvaljujuci njemu.

zigovan

pre 15 godina

@ Raduje me da smo pobedili Austriju u gostima i to sa igracem manje !!! Zigica ne racunam....
(Batke, 16. oktobar 2008 03:03)

Sreca nasa sto ti je "matematika" ocigledno slabija strana!

Walter

pre 15 godina

Definitivno ima nade za Srpski fudbal. Muski su odigrali prvih 30-tak minuta i to je dalo rezultat. Smeta mi samo sto su posle toga stali, sto je razumljivo, ali ja bih konacno da vidim da nekog bogami i ponizimo ako treba, a treba. Par kozmetickih prepravki, vera u sebe, borbenost, jos bolja fizicka priprema, i nadasve motivacija, i ne treba se brinuti za buducnost naseg fudbala.

Srdjan

pre 15 godina

Zivela Srbija! Svaka cast Brikneru na pohvalama. Ipak,svaka cast,pre svega Anticu na svemu.Aplaudirao sam posle utakmice sa Austrijom,sa Litvanijom,ali i posle utakmice sa Francuskom jer sam bio zadovoljan i pored poraza. Sad znam da nasa reprezentacija sa ovim selektorom i igracima moze da pobedi svaku reprezentaciju,ne znaci da ce tako biti,ali je zadovoljstvo sto postoji velika verovatnoca da moze tako biti!Napred Srbija!

Jova

pre 15 godina

Brate igramo kao Manchester United,ofanzivni bekovi,dva centralna,napadaci koji se vracaju i pomazu na sredini terena,dva sjajna krila,Jovanovic je pun pogodak sto igra brz i dobar tehnicar,takav nam je dosta falio,Obradovic pokazuje zasto je dobio sansu,Ivanovic super,a Vidic,da ne pricam.Lukovic me iznervira kada uzme da se dribla kao stoper,mada i on konta tu uvek negde ima Vidica:D,Stojkovic sjajan,e da,nesto sto me takodje jako podseca na United je menjanje pozicija igraca i dopunjivanje,a toga ranije je jako retko bilo.ODlicno je sto je Antic stavio malo iskusnije igrace sa izuzetkom Obradovica koji mi se cini zacementirao to mesto,za Kacara,Kuzmanovica,Sulejmana,Tadica...vreme tek dolazi,neka nas ova generacija ekspresno posalje u Juznu Afriku,Boze pomozi.

bo

pre 15 godina

stvarno ovi komentari tipa zvezda-partizan grobari-delije su neverovatni. U ovakvom momentu vi o tome razmisljate?! Neverovatno. Danas sam prvi put odgledao utakmicu na netu i bio sam odusevljen a ni ne znam ko je gde igrao i igra. Krasic je sjajan npr. ali Zigic u napadu to mi jos uvek nije jasno. Mozda tu ima necega sto Antic vidi a mi ne vidimo sto je ok jer napakon imamo coveka koji zna sta radi ima autoritet i uliva samopouzdanje.

Пеца

pre 15 godina

cлажем се са човеком у потпуности!!! србија - данска, млади, где су велики навијачи??? југ и север 100људи у збиру!

momabrazil

pre 15 godina

ej kad pocne neko da provocira te grobare te cigane stvarno mi se gadi. Ljudi igra Srbija a svi ti igraci Zvezde ili Partizana menjaju klubove ko charape, sta se lozite vise. ovde jos nisam video takav slucaj da neko kaze Corintiano ili Santista ,svi bre brazilci

pedja

pre 15 godina

Komsijama svaka cast na pobedi nad Andorom od 4:0,a mislim da je dobro sto je gospodin prihvatio da vodi nasu reprezentaciju.Ja navijam za partizan i ne razlikujem ni jednog igraca kad je u reprezentaciji,tada su svi kao jedan.Samo neka nastave u dobrom ritmu i idemo u Afriku da sadimo papriku.....

nikola bg

pre 15 godina

sve cestitke mladima i A reprezentativcima,mislim da je konacno srpski fudbal dobio ono sto treba,perspektivnu ekipu i trenera koji je autoritet.mislim da je i klemente bio dobar,ali nasima treba neko ko ce znati na srpskom da se izdere na njih da ih socno opsuje i natera da igraju.naravno ne radi se samo o tome ali kako ce spanac da ih psuje i kritikuje ... preko prevodioca.naravno kod igraca se vidi zelja za igrom antic je napravio dobru atmosferu.ja sam se divio hrvatima kako se bore za zemlju svoju,a sad ponosno mogu da kazem da smo i mi postali izuzetno borbeni. nemojte pljuvati ni jednog igraca,pantelic je odigrao odlicno danas iako nije dao gol.za dva je zasluzan,ziga je proradio protiv litvanije i oboje su upotrebljivi,lanetu svaka cast mnogo se trudio i uspeo je da se nametne,deki briljantan,mali obradovic odlican (veliki potencijal vidi se).lukovic odlican danas,treba racunati na njega ozbiljno vrh je igrac.stojke jako dobar,ivanovic i vidic su klasa igraci,krasic je zverski dobar i najbolji je bio na zadnja dva susreta,kuzman je standardno vec dobar.ma svaka cast.svidja mi se sto je antic stvorio takvu atmosferu da svaki igrac misli da ce igrati,dva naknadno pozvana fudbalera bili su starteri,to znaci da svaki srpski fudbaler ako igra dobro moze biti ne samo u ekipi vec i starter,to mnogo znaci,dobro je za nas fudbal uopste i sve nase igrace.siguran sam da postoji borba za mesto u timu na treninzima,ali i da se dobro druze,jer zaista smo na ove dve utakmice bili TIM.igrali smo ofanzivno moderno brzo,kreativno,sta da kazem najprijatnije sam iznenadjen,imali smo kvalitet uvek,ali nismo zalaganje i atmosferu.sada sam siguran da mozemo do svetskog prvenstva,jos jednom svaka cast majstori

peca

pre 15 godina

Konacno, konacno docekasmo pravu Srbiju. Ja nasu repku nisam video u ovakvom izdanju jos od '98. Svaka cast Anticu, Stankovicu i ostalima. Onakvih 10 minuta mi je bilo kao da sanjam.... Jos uvek sanjam i ne zelim da se probudim! Jos samo Panta da proradi i mozmo da nakrivimo kapu. Samo tako Anticu, jer nije jos gotovo. Napred Srbija!!!!!!!

Ave Antara

pre 15 godina

Kad on selektira to je lom,
na terenu pravi slalom,
Atletiko(M), Real i plavi tim,
pobeđuju kada su s njim,
Antaro, Antaro,
Antaro majstore pa ti si Bog...

vladdimirr

pre 15 godina

"FUDBALSKI UDZBENIK" Lekcija br. 1 SRBIJA-Litvanija 3:0 Lekcija br. 2 Austrija-SRBIJA 1:3 i to je to.Ko do sada nije razumeo ste je to fudbal,posle ovih lekcija ce definitivno znati:-) NAPRED SRBIJO!!! Preslishavaj evropu!

raci

pre 15 godina

Ovo veceras je bilo uzivanje gledati, neopisivo sam srecan.
Samo bi voleo da Antic uspe da zadrzi uzde nad nasim igracima jos mnogo vremena.
Do Afrike!!!

Markus

pre 15 godina

Владимир Стојковић 28. јул 1983 25 god.

Немања Видић 21. октобар 1981 27 god.

Младен Крстајић 4. март 1974. 34 god.

Ивица Драгутиновић 13. новембар 1975 33 god.

Антонио Рукавина 26. јануар 1984 24 god.

Obradović Ivan 25.07.1988 20 god.

Душко Тошић 19. јануар 1985 23 god.

Бранислав Ивановић 22. фебруар 1984 24 god.

Александар Луковић 23. октобар 1982 26 god.

Гојко Качар 26. јануар 1987 21 god.

Дејан Станковић 11. септембар 1978. 30 god.

Бошко Јанковић 1. март 1984 24 god.

Милош Красић 1. новембар 1984 24 god.

Здравко Кузмановић 22. септембар 1987 21 god.

Милан Смиљанић 9. новембар 1986 22 god.

Стефан Бабовић 7. јануар 1987. 21 god.

Зоран Тошић 28. април 1987. 21 god.

Миралем Сулејмани 5. децембар 1988 20 god.

Марко Пантелић 15. септембар 1978 30 god.

Данко Лазовић 17. мај 1983 25 god.

Никола Жигић 25. септембар 1980. 28 god.

Милан Јовановић 18. април 1981. 27 god.

PROSEK GODINA=25

Spoj iskustva i mladosti = JUZNA AFRIKA

Boza

pre 15 godina

Pa nego kako nego je Srbija protutnjala Becom....Kao na Ceru 1914...Ljudi ANTARA JE BOG...Mozda zvuci nerealno,ali sa ovakvom igrom mi spadamo u 3-4 najbolje reprezentacije u Evropi...Ali to je u stvari i pravo stanje.ledajte klubove nasih reprezentativaca i njihovu ulogu u istim...Man Utd,Chelsea,Inter,Fiorentina...Ja ne vidim ko moze da ugrozi nas plasman u J.Afriku....

srbin pljevlja

pre 15 godina

Ja sam navijac CRVENE ZVEZDE ali kad igra reprezentacija medju igracima ne pravim nikakve razlike-jesu li zvezdasi ili partizanovci.
Samo ovako da nastavimo i IDEMO U AFRIKU DA SADIMO PAPRIKU ;)

AntiDjoric

pre 15 godina

Odavno sam odustao sa pracenjem naseg fudbala i reprezentacije, uglavnom zbog bagre/mafije koja istima upravlja. Ali sam prijatno iznenadjen i ne pamtim kada se zadnji put dogodilo da vodimo sa 2:0 i da i dalje napadamo i damo i treci?? A sada u roku od 4 dana to se desi dva puta! Tako da, iako nisam gledao utakmice, svaka cast i Anticu i igracima. Samo hrabro, sto se mene tice ne morate ni da se kvalifikujete, samo igrajte muski i napadacki. Da stranci kada cuju da igra Srbija zele da gledaju utakmicu. A mi da budemo ponosni sto vas imamo. Srecno i nastavite u istom stilu!

patriota

pre 15 godina

Svaka cast Ekipi a POSEBNA CAST VELIKOM TRENERU I COVEKU GOSPODINU ANTICU:Vratio nas je konacno na staze uspeha i pokazao nam svima kako se igra moderan fudbal.Jednostavno BRAVO ANTICU

trkac olovnih nogu

pre 15 godina

pravo uzivanje gledajuci kakonasi momci pozrtvovano i zrelo vode utakmicu do kraja.cestitke svima.na kraju i jednom pravi trener.
jedina tamna mrlja Zigic ubedljivo najsporiji na terenu,mozda bi to proslo u Graficaru.cak i 'matorci' Kezman ili Jestra bili bi mnogo opasniji na njegovom mestu.

Petar

pre 15 godina

Pozdrav svima i moderatorima,
zamolio bih cenjenu gospodu moderatore da pod HITNO zabrane komentare koji se odnose na mafijaske klubove iz drage nam Srbije i da prestanemo vise da se delimo po klupskim bojama. To znaci sledece, nema vise price o Zvezdi i Partizanu, ko je ciji sin, ko i gde treba da igra itd...
Prestanimo vise da se delimo i sacuvajmo ovo malo jedinstva sto nas krasi i time cemo sacuati i nasu zemlju Srbiju od daljeg rasparacavanja.

Pozdrav.

Satir

pre 15 godina

Svaka cast momci, prvo poluvreme odigrali ste na vrhunskom nivou i pružili nam veliko zadovoljstvo pored "malih" ekrana. Gospodin Antić je kratko na poziciji selektora a rezultati su već vidljivi, samo napred, niko ne očekuje čudo, ali je lepo videti reprezentativce kako izgaraju na terenu za ideju koja je svim ljubiteljima fudbala u srcu. Godinama se provlačila priča o dovođenju dokazanog trenera u reprezentaciju i... ali smo trpeli kojekakve gluposti i gubili vreme sa raznim promašajima, što R. Antić vrlo jasno dokazuje. Antiću i reprezentaciji puno sreće u daljem toku kvalifikacija, a tribine će sledeći put u BGD-u biti pune, ne brini, uspeo si povratiti kod gledalaca ono što su neki godinama gušili.
Neverovatno mi je da se oko nastupa reprezentacije vodi polemika koliko "Grobara" i "Delija", sasvim neprimereno utakmici kakvu je Srbija juče odigrala!

zexy

pre 15 godina

E, ovo se zove kompleks ili je velika bol zbog derbija. Pa, covece, niko nije pljuvao Pantelica i Zigica zato sto su cigani, nego zato sto igraju ocajno i zauzimaju mesto drugima. Da je tako kao sto kazes pljuvali bi Grobari i po Vidicu, Jankovicu, Lukovicu i ostalima. Ti sto pljuju igrace samo zato sto su iz suprotnog tabora ste upravo vi, potencirate stalno Kezmanov crveni karton na SP, a zaboravljate Zigicev u Kazahstanu u 90. minutu zbog udaranja igraca bez lopte i ostavljanja drugova na cedilu za sledecu utakmicu protiv Portugala. Pantelic je sinoc najzad odigrao odlicno, ali su i dalje Bane Ivanovic i sada Ivan Obradovic, iako bekovi, bolji strelci od njega u zvanicnim utakmicama reprezentacije.
Apelujem na sve cigane i Grobare da se manu klubastva kada je reprezentacija u pitanju i da ne dozivljavaju opravdane kritike na nekog igraca koji je odigrao lose kao klubastvo.

Darko PFC

pre 15 godina

Ako bolje pogledas spisak, videces da je samo jedan aktuelni igrac Zvezde, naspram dva aktuelna igraca Partizana. Misli ti o tome!!!

joe gr

pre 15 godina

ovo je stvarno bruka da neki zvezdasi se hvale kako dosta zvezdasa igra u repki.pa da li je to sada vazno opametite se jednom bre.a najjace oruzje je grobar antic,ali on normalno ne gleda ko je gde ponikao.tolko ste nisko pali da prosto neznate sta ce te.videli smo derbi.molim vas kad je repka u pitanju svi smo za srbiju,to mislim grobari delije i svi drugi.pa bre mi smo srbi,i moramo biti slozni ako hoce da se vratimo u svetski fudbal,molim vas.

Jordanesq

pre 15 godina

BRAVO MOMCI! Antić- šta je čovek uradio: napadački orijentisanu ekipu je mentalno pripremio za napadačku igru. 90% igrača je igralo i prošle kvalifikacije, a kako su ih odigrali??? Nismo ekipa koja bi trebalo da se brani, i treba da napadamo...ok ne uvek grlom u jagode. Da li i vi stičete utisak da koji god potez napravi naš selektor isto bi tako i vi postupili( mala mogućnost odstupanja).Kad se samo setim Đorića(igra bez klasičnog špica) i Klementea( bez idejnog, igra bez igre)..pa defanzivnog Petkovića( ne osporavam rezultat, svaka čast). I eto sada demantujemo SRBIJA- 8.000.000 selektora, NE svi kao jedan!!!!!!! Samo tako i srce nek je i dalje na terenu.

Hvala Vam!

Nenad

pre 15 godina

Hvala Bogu da najzad imamo trenera izuzetnog autoriteta i izuzetnih mu.. . Imamo trenera koji razmišlja glavom i razmišlja kako da dođe do pobede a ne kako da ne izgubi. Imamo trenera koji je napravio od pojedinaca tim u kojem se zna ge je kome mesto i šta je čija uloga. Imamo dobre pojedince koji su najzad ukomponovani u celinu i igraju 120% svojih mogućnosti.

KOSTA1703

pre 15 godina

Stvarno ne mogu da shvatim bilo koga ko na bilo koji nacin pokusava da se mesa u Anticev izbor jedanaestorice koji su istrcali na teren?
Pobedili smo 3-1, a vi mislite da bi moglo jos bolje?
Smesni ste.
Pravac u trenersku skolu, pa kad budete vodili Real, Barselonu, sa Atletikom uzeli duplu krunu, vi onda pisite o tome.
E, sad......Sa cisto sportskog stanovista, posto se u fudbal ne razumem najbolje.
U SanAntoniu jedan Djinobili mec pocinje kao sesti igrac.Sa klupe.
Ekipa koja pocne utakmicu nije skup najboljih pojedinaca, nego najbolji tim u odnosu na taktiku postavljenu na pocetku i u odnosu na igru protivnika.
Sa jednim Milijasem, koji pasovima fantasticno osvaja prostor, te brzim igracima koji mogu da isprate te pasove(Obradovic, Jovanovic,Krasic) te prodru po krilima, naravno da je potreban i jedan stozer u srcu sesnaesterca koji ce za sebe vezati dva protivnicka igraca.Taj Zigic je i razlog zbog cega Obradovic, Krasic,Jovanovic veoma cesto imaju mogucnost da igraju jedan na jedan i time kapitalizuju svoje prednosti.
A ako vec ne ide, i ako rezultat nije dobar, ili treba nesto menjati , tu su uvek Tosic(da ubrza igru),Lazovic(kao igrac drugog "tipa"),Kuzmanovic(ako Stankovicu ne ide)Rukavina(ako Obradovic pocne da "pliva"), te Sulejmani, Kacar...
Sve u svemu veoma dobro sastavljen tim, i velika zelja igraca u timu da postignu rezultat.

Marko

pre 15 godina

Svaka cast gospodinu Anticu,ali i svim nasim igracima ne treba to zaboraviti.Kako ko igra i koja je njegova pozicija u timu je za diskusiju,ali zato se svi na terenu bore kao lavovi,kao da im od toga zivot zavisi.E to je za postovanje i puno srce.
A da se i ja kao navijac Vojvodine malo pohvalim.Krasic i Jovanovic nasi bivsi igraci bili su najbolji na terenu,Djuric nas trenutni igrac na klupi,a Mrdja na tribinama.Falio je fantasticni povredjeni Kacar.Kada tome dodamo Tadica i golmana Brkica u mladoj reprezentaciji,plus Medojevica i Aleksica u omladinskoj,onda je to stvar za respekt.A imamo jos 3 igraca u reprezentacijama drugih zemalja,mozda uskoro i cetvrtog.Cisto da se vidi koliki je i nas doprinos uzletu srpskog fudbala.

Kobee Bryant

pre 15 godina

Neznam da li neko uopste cita ove komentare. Mislim, osim nas koji ih pisemo. Mozda bi bilo lepo da nekad i selektor, pa i pojedini igraci procitaju sta obican narod (koji pri tom nije fudbalski neobrazovan) ima ta kaze na njihov racun. Naravno, pobedi se ne gleda u zube, i bilo bi logicno da svi cutimo i uzivamo u pobedi ili eventualno konstatujemo da i SRBI ZNAJU DA IGRAJU FUDBAL! Ali, svrha pisanja ovih komentara je i edukativna. Svi iz ovoga treba da izvucemo odredjene pouke. Jedna od njih je: Kako dobru atmosferu učiniti jos boljom? Dakle, ako vodimo sa 3:0, zasto ne bi mogli biti i 5:0? Mislim da sam jasan. Ne kritikovati dobar rezultat nego videti kako da bude jos bolji. Zasto pad igre u drugom poluvremenu? Zasto ne napuniti gol protivnika do vrha? E tu sad dolazimo do sastava tima. Mnogo smo se delili na Zvezdase i Partizanovce. Ali ljudi moji, oni davnih dana nisu ni Partizanovci ni Zvezdasi. Svi oni igraju po belom svetu. Mozda su igrali u Zvezdi godinu ili dve (pa i tri) i mi ih svojatamo celi zivot. Pustite ljude da igraju bez opterecenja. Samo bih nesto na temu napadaca. Čitao sam danas puno zalopojki na tu temu. Te nemamo napadace, te vezisti nam daju golove i sl. Pa kakve veze ima ko ih daje, dok god ih daje. A nije potpuno tacno da nemamo klasicne napadace. Zao mi je npr. Danka Lazovica koji je napadac i to sasvim solidan. I najiskrenije mislim da mu je mesto napred u spicu napada umesto Nikole Zigica koga cenim ali koji trenutno nije u formi. Ako je neciji kvalitet da bi igrao - visina, onda uopste ne mora da igra. Ajde onda da dovedemo srpske kosarkase. Cak su i vislji od Zigica pa ce mozda odvlaciti po trojicu igraca na sebe. Eto toliko od mene. Znaci, Anticu probaj malo sa Lazovicem u napadu i mozda drugi put bude 5:1 a ne 3:1.

Shpanac

pre 15 godina

Postovani Srbi, od srca vam cestitam. Necemo o Austriji jer su predhodni selektori gubili i od losijih protivnika. Svaka cast i Anticu. Nemojte samo pljuvati po svima njima ako se okliznu na nekoj sledecoj utakmici. Podrska i samo podrska.

nikola nish

pre 15 godina

"Na pravom smo putu" ..potpuno istinita izjava g.Antića.
Sve utakmice odigrane pod njegovim vođstvom su bile odlične, čak i poraz od Francuza, koji retko ko ovde pominje. Realno, velika je stvar protiv Francuske u Parizu izgubiti samo sa golom razlike (bez obzira na trenutnu kruzu Francuza). Znali smo mi od njih da "popijemo petardu".Najbitnije je da smo i u toj utakmici pokazali da znamo da igramo fudbal i da se nismo uplašili toliko od objektivno dosta jačeg rivala, rezultat bi bio povoljniji za nas.
Naravno, pred tako velike utakmice opterećuju nas raniji porazi (setimo se Argentine na prošlom SP), međutim vremena se menjaju i dobre igre naše reprezentacije moraju da nam dodatno uliju samopouzdanje i neće proći mnogo vremena kada će se i Nemačka i Francuska i Španija (i svi ostali) plašiti susreta sa nama (bez obzira koliko neverovatno vam ovo zvučalo sada!).
Zaista smo na pravom putu...

Svi u Bukurest

pre 15 godina

Sad posle ove pobede idemo na Rumuniju i ako da bog da pobedimo i sa tom pobedom naravimo iskorak ka drugoj poziciji jurisaci na prvo u grupi. muamua i jos jedan komenat su aposlutno u pravu, pravi zvezdas u timu je bio jedini Milijas koji jedino i igra u zvezdi a grobari su imali dvojicu Obradovica i Tosica. I ako gledano uz sve postovanje nekih igraca najvaznije karike u nasem timu su Vidic(Zvezda), Ivanovic (OFK Beograd), Krasic (Vojvodina) ta tri igraca ali sigutno ni oni ne bi igali toliko dobro da nema ostalih. Tako da sumiram nema vise grobara jer samo onaj koji igra za taj tim trenutno moze da se i time dici.

д.н.с.

pre 15 godina

Кад је репрезентација у питању не делим играче уопште ко је из ког клуба иако сам гробар.Чињеница да је доста бивших играча звезде али је тренер партизановац који је заиста добро укомпоновао овај тим.Заиста људи немојмо се делити кад је Србија у питању.Морамо ту границу да пређемо и морамо бити сложни.

SRBIJA DO JUZNE AFRIKE

pre 15 godina

Ljudi,sve je ovo sjajno,konacno igramo kako treba,samo sto mislim da je velika nepravda nepozivanje Igora Duljaja u reprezentaciju.Covek koji je izginuo na svakoj tekmi koju je igrao,uvek bio jedan od najboljih na terenu,da sad nema uopste mesta,mislim da nije u redu...Realno gledano mi takvog zadnjeg veznog nemamo...Svaka cast Anticu na svemu sto radi,samo jos ovo da ispravi i idemo u Juznu Afriku kao prvi u grupi...

Misa SRBIJa

pre 15 godina

sve mi je bilo ok, dok nismo primili gol...onda je sve u meni puklo,pa zar smo morali da ga primimo?! zar new bi bilo lepse da smo dobili sa 0:3?! ali, sve u svemu je jako dobro,lici na nesto. ANTIC JE CARINA!!! jos kada Gojko Kacar bude drzao vezni red uz kapitena, bicemo nepobedivi! mislim da bi na mestu stopera, uz NAJBOLJEG NA SVETU, trebao da bude Ivanovic, a za desnmog beka bi se nasao vec neko,npr Rukavina. Mislim da bi Jankovicu godila veca minutaza, dobar je on... ima tu jos dosta da se radi, ali sve to zna i Radomir Antic, tako da nema brige!

srbin

pre 15 godina

sto se prepucavate koji igraci igraju i iz kojeg poticu,,,jesam delija ali kad SRBIJA igra ONDA SMO BRE SRBIJA!!! Zigic je stvarno malo skrenuo sa putanje....ali nasa reprezentacija ko da je naucila da igra preko noci i nek samo nastave ZIVELA SRBIJA!!!

sasha

pre 15 godina

@objektivni
nemoj familiju da ti spominjem,nemoj molim te..
momcima svaka cast samo da tako nastave!
dao Bog pa napunili marakanu na utakmicama na kojima smo domacini,a nasi su to sad definitivno zasluzili.
krasic ne prestaje da me impresionira,u slucaju da mi se desi bliski susret s njim,kleknucu pred coveka
napred SRBIJA!!!
pozdrav iz vukovara

grozdic+juskic

pre 15 godina

Mislim cemu sad ovakva euforija !? Dobijene su dve utakmice koje se moraju dobiti rutinski. Sta nismo dobili Francuze koji nikad nisu bili losiji !? Bice jos prilike za dokizavanje do kraja kvalifikacija. Ne kazem da se ne treba radovati, ali neke izjave su stvarno za povratiti...
Momci su super odigrali, cestitamo im, i zadovoljno cekamo nastavak kvalifikacija ...

sas

pre 15 godina

Samo bi jos nesta da konstatujem,ovo je Anticeva pobeda,vidi se da mu djora nije dao licencu,covek na gostovanju u ovako vaznoj utakmici ide sa:
1.4 ofanzivna igraca(Jovanovic,Zigic,Krasic,Pantelic)
2.Ubacuje 2 igraca u ovako vaznoj utakmici koje ni jedan selektor ne bi imao hrabrosti da ubaci(neiskusnog Obradovica i mnogo osporavanog Milijasa)
Jednostavno covek je uradio ono za cim mi kukamo 10 godina OFANZIVNA IGRA!
Svaka cast Antara imas m..a do zemlje.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Koja uvertira i valc srpskog fudbala u Becu sinoc ! Nisam toliko iznenaden pobedom, vec .....nacinom kako su nasi momci dosli do.....pobede ! Sta li im je Antic rekao, koju taktiku, motivacija, elan i efikasnost u igru ! Pevo poluvreme za cistu devetku ! Sa Sulejmanijem, Kacarom i jos nekim , mozemo biti prvi u gruu ! Kad je Pantelic pogodio stativu, a posle i precku, poceloje da mi ga je zao, pa sam rekao Bogu, daj, da i on daje gol za nasu reprezentaciju, mozda protiv Francuske u........Beogradu ???

Aca_USA

pre 15 godina

Pre par godina je Antic reako da srbija mora da igra ofanzivno jer Srbi ne znaju da se brane. Razlika je da smo poceli da igramo ofanzivno. Srednji red ne davi loptu (nemamo poslovodju) vec svi igraci trce i igraju iz prve. Kad se vecina igraca krece i Stankovicevi kvaliteti dolaze do izrazajakao i u Interu. Sad imamo i brzinu u napadu Krasic, Pantelic, Jovanovic. Zigic jeste van forme ali ako mu se sad pomogne njegov ulazak u formu ce biti neobicno dragocen posebno kad protivnici igraju zatvoreno. Pa forsirani su i kad im nije islo i Stankovic i Stojkovic pa se ispostavilo da je to bilo ispravno.
Ne smemo se opustiti. Cekaju nas neugodni Rumuni. Bitno je da ne prepustimo bodove Faranima, Litvaniji i Austiji i veci deo posla je uradjen. Kod kuce ne izgubiti od Francuza i Rumuna i odosmo na SP.

SAMO NAPRED

pre 15 godina

Stvarno su neki ljudi preterali kakve veze ima da li su igrali u Partizanu ili C.Zvezdi vazno je da SRBIJA pobedjuje ......

bane

pre 15 godina

eto sta se desava kad Antic dobije punu slobodu.Svi dosadasnji selektori su morali da se bore sa nekima odozgo.Zbog toga Antic dugo nije hteo da se prihvati posla u reprezentaciji.Vecina nas zna kakav je on covek.Ne dozvoljava da mu se iko mesa u posao.Samo treba pustiti coveka na miru da radi svoje i verovati u njegov izbor.Napred Srbija...

DJOLE

pre 15 godina

Sve je ovo ok,odlicna igra,odlicna taktika,svak je na svom mestu,osim Zigica koji je izgubljen u prostoru, i Milijasa koji vraca Austrijancima loptu na 20m od naseg gola i koji se 5 puta spoji sa loptom za vreme cele utakmice,a od tih 5 kontakta 2 su pogresna,a ono drvo Zigic,nam taj decko unidti svaku polukontru i kontru jer Jovanovic,Krasic ili Stankovic povuku loptu i bace Zigicu koji treba iz prve ili druge da je prosledi nekom,a njemu jadnom treba samo 3 kontakta da primi loptu,pa dok se okrene dok odluci kom da baci cela protivnicka odbrana se vec postavi i gotova.A sva 3 gola smo dali kad Zigic nije bio ukljucen u akciju,a svaki put kad je on dobio loptu nasa akcija se zavrsavala.Tako da Anticu sve je ok,taktika odlicna,displina,ozbiljnost,borbenost odlicni,samo umesto sporaca Milijasa pusti Kuzmu =,a umesto Zigica Lazovica,i pada i Francuska.A da protiv Rumunije otvaram kladionicu,a pitanje je hoce li Pantelic dati gol kvota da hoce 50,da nece 1.03.

Donnie Brasco

pre 15 godina

Cudi me da niste objavili vest da je Krasic posle utakmice potpisao predugovor sa Portom tako da ce tamo da nastavi karijeru.Blic i Press su objavili.

ivangrozni

pre 15 godina

Grobari samo da znate momci koji igraju u reprezentaciji se ne dele na zvezdu i partizan a Kezman nece nikad igrati u repki, a golove koje jedavao u reprezentaciji mu je namestao Zigic.
Zigic je dao 2 gola i namestio dva gola (Krasicu protiv Litvanije i auto gol protiv Farskih ostrva)
odigrao je losu utakmicu a vi kukate.Pantelic je uvek ucestvovao kod svih golova i ako nije dao gol.
Prema tome kako komentarisete ucinak Najveceg promasaja u letnjem prelaznom roku u Francuskoj kKezamana i njegove igre na zvanicnim prvenstvima crveni karton za minut igre.
Bolje napadace nemamo i ne mogu svi da igraju odlicno kad se pobedjuje.
Vi Grobari ste izrodi nije cudo sto su vas uvek smatrali Jugoslovenima, a kad Panta bude dao gol Francuzima u 90 minutu videcu vas.