1. Neznam odakle vam sad ova informacija da je Mutu povredio lakat i da nece igrati protiv Francuske. Pregledao sam vise rum.sportskih sajtova i nigde to nisam video. Vidim da ce i Nicolica iz Steaue nedostajati pored Codree, Radoi-a i M Niculaea, dok francuzima nece igrati Anelka zbog povrede a imaju i dosta problema sa golmanima. Inace i Holandija je jesenas u Konstanci imala isti problem i vratila se kuci porazena tako da se mozda istorija ponovi. Marika se polako vraca u formu tako da bi uz Mutua trebao da zapocne mec u napadu. Valjda ce i nas malo ogrejati sunce posle onih sokantnih ispadanja u Kupu Uefa. Hai Romania!
  (Baca, 6. oktobar 2008 21:38)

  # Link komentara

 2. A zašto da ne bude i dobar rezultat protiv Francuza? Oni stvarno nisu baš u najsjajnijoj formi, šansa za Rumune.
  Pozdrav Baci!
  (Komšija Srbin, 6. oktobar 2008 21:44)

  # Link komentara

 3. ...Baco prijatelju udri!!!
  (...a sada..., 6. oktobar 2008 21:45)

  # Link komentara

 4. Е људи,а понадали смо се мало,признајте...
  (gospodin, 6. oktobar 2008 22:00)

  # Link komentara

 5. Baća, oooo Baća, pa gde si ti Baća? Kako si Baća?
  Pravo zboris, no bojim se da ce biti opet Hai Lietuva, pardon Hai France, a u Becu i Beogradu Hai Österreich i Hai Srbija. E' moj Baća, da si ti vlast, u roku od deset godina nestalo bi covecanstva, ljudi bi se na nacionalnoj i rasnoj osnovi odavno istrebili. No samo udri Baća na jeziku, Francuzi ce vas vec udarati na terenu.
  U potpisu: iskreni prijatelj rumunskog naroda, ali ne i rumunskih sovinista kao sto je nas mali Baća (srecom ima ih promilima medju cestitim rumunskim svetom, al' mora i njih da bude).
  (msavic, 7. oktobar 2008 12:04)

  # Link komentara