Ponedeljak, 06.10.2008.

14:26

Crvena zvezda kaznila Gaja

Uprava FK Crvena zvezda novčano je kaznila odbrambenog igrača Ibrahima Gaja zbog crvenog kartona koji je dobio na meču sa Partizanom odigranom u nedelju.

Izvor: B92

Crvena zvezda kaznila Gaja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Mare Car :)

pre 15 godina

hahaha, kako su smesni ovi komentari i deca koja ih pisu. Posle ce sledecih mesec dana da prepricavaju u parkicu na klupici ortacima dok 5 orica cevce dvolitru i prave se pijani kako su lepo odgovorili onom grobaru ili ovom ciganu...i verovatno jedva spajati reci i recenice. E to je prava katastrofa naseg fudbala, sto se "navijaci" ovako i oko ovakvih stvari prepucavaju...i to preko neta, gde svako moze da ispadne pametan ako posveti par sati za dva reda teksta. Ovde se ne komentarise fudbal, ovde se samo jasno vidi da mi nemamo fudbal, i da dok god se ovakve stvari desavaju na terenu i dok god "navijaci" to uopste i komentarisu, mi nikad necemo imati fudbal kakav mozemo da imamo. Ima potencijala, ali dzabe...eto ko i kako igra u najjacim klubovima u zemlji. Ovo je kao bio derbi...? Sramota...

Stoper

pre 15 godina

@SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA
Kako smes da pricas o mom Partizanu a nemas pojma. Nije 9 vec 10 kupova.
(madmax, 6. oktobar 2008 21:29)

Nije samo to nego sto ne znaju ni da racunaju. Pogledajte svoje postove opet, saberite (ako znate) i onda mozete da trtljate. A inace kompleksi su mnogo zaje**na stvar, ni ne znas da ih imas ali se samo odjednom pojave :) Onako usput, dosta mi je navijaca koji navijaju za neki klub zato sto:
- im je neki cika dao cokoladu kad su bili mali
- im je takodje neki drugi cika dao klikere, itd..
- neko postao prvak evrope pa ajde sad da navijam za njega, bicu faca, prikljucicu se masi, jer se plasim izazova
- zbog ovog prethodnog i nosite nozeve, idete u coporima i bodete decu
- ne trazite vi pravdu za Urosa, nego za sebe, jer kad ode jedan, lako ce jos koji
- i NIJE kazna prevelika, nego su ostale kazne smesne, tacno je da silovatelj dobije manje i trebalo bi ga poslati na dozivotnu, ali to ne znaci da ovaj nije zasluzio ovoliko, a mozda cak i vise
- i samo da znate, zivi se od trenutka do trenutka ili barem se razmislja o buducnosti, a ne od statistike i proslosti
- SADA je nas trenutak i zasto da ne uzivamo :)) a vi se zapitajte kada ce vama doci trenutak i zivite za taj dan, onaj dan koji je prosao, vise nije tu i nikad vise ga necete doziveti!

Toliko od mene, a iskreno svakog dana za poslednjih 30 godina sve vise mi je drago sto sam Grobar gledajuci vas kako se ponasate izmedju sebe, na tribinama, na terenu i u zivotu. Pozdrav vama, a mi cemo da slavimo ovaj i ko zna jos koliko narednih trenutaka ;)

srx

pre 15 godina

Gledao sam utakmicu sa sinom od 7 godina koji je ceo dan pred utakmicu pevao "Zvezda je ime sampiona...". Ono sto smo videli je, nemam reci, totalno nemoralno. Ona sramota od ponasanja igraca Zvezde je neoprostiva. Vratite te persone tamo odakle su dosli u Beograd ako i tamo smeju da odu. Bruka i sramota. Od rukovodstva Zvezde ocekujem da prostake izbaci iz tima i uruci im otkeze. I ovako i onako cemo biti pri dnu tabele, ali neka bar tamo budemo cista obraza i ponosni!

Bojanc

pre 15 godina

Mighty_Dilinger, Rocky Balboa itd...
Volite vi slobodno Zvezdu, mrzite Partizan ili kako vec zovete to sto radite, ali to nece promeniti cinjenicu da je Partizan u nedelju pobedio, a cak ni to nije predmet ove rasprave, vec divljacko ponasanje Gaja, koji nije time pokazao koliko ima srce ili voli Zvezdu, vec koliko ga je bilo sramota da gubi i da pada 'sam od sebe', iako se stvarno spotakao o Moreiru, ali bez namere Partizanovog igraca da ga obori.
A ovo vam pise osoba koja je igrala fudbal 20 godina i verovatno provela vise vremena na fudbalskom terenu nego vi ispred tv-a ili na tribini...

Aca_PFC_Leskovac

pre 15 godina

@Dekicar
Crvena zvezda – Partizan
Na Marakani 66 35 20 11 113:71
U Humskoj 67 22 22 23 92:91
Ukupno 133 57 42 34 205:162
To znaci da nemas pojma i ajde sad se vratite na novu travu pa placite do sutra!
Uostalom vidi se ko kosi a ko vodu nosi!
I nemoj Tole vise da asistiras Diari i Zuki! Sram te bilo!

LS

pre 15 godina

Ne boj se, nije ni on ispao nevin. Kaznjen je crvenim kartono, da, da, crvenim kartonom jer NIJE STAJAO MIRNO DOK SU GA DAVILI! Tako da je tvoje vidjenje pravde, nadam se, zadovoljeno. Ili smatras da ga treba kazniti i novcano, sto je BIO DAVLJEN? Mozda da se i izvini Gaju sto ga je ovaj davio? To bi, po tebi, verovatno bilo ok? Pravedno?

Blues

pre 15 godina

Sta reci za individue koji hvale koromane,gurovice,gajeve i slicne.Vi ste olicenje kluba za za koji navijate.UVEK ste bili i ostacete takvi.Ma svatite mnogo smo jaki bre.PARTIZAN moze da bije jedino los glas.POZDRAV ZA SVE GROBARE.

Plikuscht

pre 15 godina

@ (Bata Djora Sr., 6. oktobar 2008 21:44):

Uz par krajnje sitnih neslaganja - potpisujem svaku rec napisanu!

@ (Mighty_Dilinger, 6. oktobar 2008 21:19):

'To verovatno pricaju oni koji nisu sutnuli ni macku s'praga,jer da jesu,onda bi znali ... kao neki dripac!Sta je on, frajer?'

A da nisi ti mozda neki frajer!? Vezbas sutiranje macaka sa praga!? Ti si neki strah & trepet ulicnih macaka u kraju?
Frajercino ... hrabro, nema sta!
Sledeci put nadji neku kamencugu od 50kg pa vezbaj golmansko izvodjenje gol-auta ...

BUNT

pre 15 godina

Ma kakav Dinamo Drezden,
koga bre vi farbate?!
A onome liku koji je napisao da mi imamo 20 titula i 9 (a ne 10) kupova, a zvezda 24 (a ne 25) titule, porucio bih da se malo raspita pre nego nesto odvali. Ima toliko izvora za informacije na internetu!
P.S. Nije ni cudo sto se nije usudio da napise odnos u duplim krunama, verovatno bi i tu pogresio!

Mighty_Dilinger

pre 15 godina

Nije mi jasno,kako ovi grobari mogu da kazu "pravda za moreiru"!!!To verovatno pricaju oni koji nisu sutnuli ni macku s'praga,jer da jesu,onda bi znali sta znaci namerno sapletanje sa ledja,kao neki dripac!Sta je on,frajer?Probajte onako nesto da uradite negde nekom ako budete imali prilike da igrate fudbal,pa makar vam taj bio drug,najmanje sto ce te dobiti je dobra zauska! Da se razumemo,ne opravdavam ponasanje Gaja,jako lose za jednog profesionalnog igraca i sa razlogom je kaznjen.Na kraju,partizan je zasluzeno pobedio a nama,tj. zvezdi ostaje da zalimo za propustenim sansama.Trenutno su bolja i homogenija ekipa. Trenutno...

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

Nisam mnogo pogresio kada sam u nekom od prethodnih komentara predvideo kako ce " derbi " da izgleda. Cinjenica da su golmani najbolji pojedinci u oba tima, a da posto nema ni jednog fudbalskog poteza koji se moze izdvojiti, onda izdvajanje incidenta kao neceg sto je ispalo glavno obelezje " derbija ", nije ni malo cudno. Da je bilo poteza i sa jedne i sa druge strane, da je igra i jednog i drugog tima licila na nesto, onda bi se ovo sto je Gaj uradio spominjalo uzgred, kao nesto sto je pokvarilo odlicnu fudbalsku utakmicu. Ovako, jedino sto moze da se izdvoji iz ovog " derbija " je upravo ovaj incident. Pri tom, nije ni Moreira nevinasce. Tokom cele utakmice nalazio se u nekakvim verbalnim duelima sa Zvezdinim igracima, isto mu se vrlo cesto desava i na drugim mecevima, tako da bi i on mogao malo da povede racuna o ponasanju, jer na kraju sve to vise steti ekipi, nego njemu samom. Pri tom, za ponasaje Gaja ne postoji nikakvo opravdanje. Morao bi da odgovara isto onako kao sto je odgovarao i golman Pantic, jer samo dosledno sprovodjenje zakona, bez obzira ko je u pitanju, dovece ovo drustvo u kakav takav red.
Takodje, ovaj " derbi " pokazao je potrebu da ove utakmice sude strane sudije. Ne zato sto je Mazic nekoga ostetio, vec zato sto i on a i druge sudije ili ne razumeju fudbal kao igru, ili nemaju hrabrosti da sude kako bi trebalo da se sudi. Ako tome dodamo i pomocnike koji gledaju u glavnog sudiju ( ovaj put Mazica ) da bi videli za koga ce on da dosudi aut, da bi tek potom podigli zastavicu, sasvim je jasno da tu neke izmene moraju da se naprave. Ako Rusi za svoje derbije angazuju sudije iz inostranstva ne vidim sta je problem da se to isto ucini i u Srbiji. Evo samo nekoliko gresaka Mazica : menjanje kriterijuma ( pustanje prvo ostrije igre, a potom seckanje ), sviranje sijaset nepostojecih faulova ( recimo, kada Ninkov oduzima loptu na polovini crno-belih i krece u kontru, a on svira faul, ili sviranje apsolutno nepostojeceg prekrsaja iz kojeg je Milijas pogodio stativu ), previdjanje cistih faulova ( tolerisanje lakotva i saka crno-belima, kao i nedostatak hrabrosti da se pokaze Koromanu crveni karton i to direktan ). Za nekog su ovo verovatno beznacajne greske, medjutim, kada se one gomilaju tokom susreta onda mogu da izazovu nervozu kod igraca i dovedu do onoga sto je Gaj napravio ( naglasavam, jos jednom, to ga ne opravdava ). Kada nam je fudbal u zescoj dubiozi, onda bar mozemo da angazujemo sudije koje ce za pocetak da budu glavne zvezde " derbija ", dok se stvari ne promene. Angazovanje stranih sudija ne znaci da gresaka nece biti, ali ako nista drugo, sudije ce imati autoritet, a to ce onda uticati i na odredjenu edukaciju igraca, kada je ponasanje na terenu u pitanju.
Obezglavljena Crvena zvezda bolje nije mogla, pobeda crno-belih se nikako ne moze osporiti. Posto je u neku ruku prvenstvo vec reseno, Zvezda bi mogla da se pozabavi konstitusanjem kakvog-takvog klupskog rukovodstva, stvaranjem finansijske konstrukcije, filtriranjem igrackog kadra i pronalazenjem adekvatnih pojacanja za zimski prelazni rok. Kao sto sam uvek pisao, jedna izgubljena sezona nije nista strasno, ako postoje ljudi koji umeju da sagledaju greske, isprave odredjene stvari, angazuju kvalitetan kadar na deficitarnim mestima, sto ce dovesti do postepenog popravljanja stanja. Medjutim, Zvezda nista nije naucila iz partizanove krize, vec je dozvolila da joj se dese iste, pa i gore stvari. S tim, sto grobari ne treba da se zavaravaju da su bojkotom postigli neki rezultat, jer u Humskoj 1 i dalje glavnu rec vode Zecevic i Bjekovic.
Ako ovaj poraz ima neceg dobrog, onda je to u tome, sto ce raznorazni menadzeri koji guraju svoje igrace u prvi tim, ostati kratkih rukava za planirane svote novca, jer posle ovakvih igrara, bez Evrope, bez sansi za osajanje titule, pri cemu nacionali Kup i da se osovji ne znaci puno, njihovi igraci nece moci nigde da se prodaju. Ako im je to interes, onda je Crvena zvezda na pravom putu.

295

pre 15 godina

ibrahima za kapitena. svaka mu cast, tako se igra derbi. da svaki nas igrac ima toliko srce, juce bi ih lagano dobili. naravno da treba da mrzi igrace partizana

delija

pre 15 godina

Bravo Gaj,jel mogucee da jedini stranac ovde zeli da pobedi i da se bori za zvezdu koa da mu je sve u zivotu kad bi se pola njnih tako borilo kao on,pa makar se i potukli zbog poraza bilo bi dobro a pola ovih zabole za zvezdu

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

- Zato sto ste toliko spretni da se saplicete o svoju nogu
- Zato sto nije kompleks vaditi se za svaki poraz na Bari i Tokio a kompleks je kad vas zezamo za isti
- Zato sto umanjujete pobede Partizana kad je Zvezda u krizi a kad je Partizan bio u krizi sve je bilo ok
- Zato sto izvodite slobodnjake na kvarnjak
- Zato sto se uzdate u razne amajlije, komplekse i tradiciju a ne u umece svojih igraca
- Zato sto ste mnogo jaci na recima nego na delima
- Zato sto cutite za zivog coveka
- Zato sto ste prvaci Evrope, sveta, suncevog sistema, univerzuma, mlecnog puta, kumove slame...
- Zato sto neki balavac Petkovic umanjuje velicinu Partizana pricajuci da nije igrao na vecem stadionu od rupe
- Zato sto imate igraca koji vise vremena provodi na splavovima nego na fudbalskom terenu
- Zato sto je isti taj igrac pretio pre utakmice
- Zato sto je isti taj igrac izigravao facu za vreme utakmice
- Zato sto isti taj igrac se nije video posle utakmice
- Zato sto je kompleks slaviti sa svojim navijacima posle pobede
- Zato sto nije kompleks kad Randjelovic posle pobede u derbiju peva "njega......njega......neka....sad.....Partizan"
- Zato sto vam niko ne govori da ste veliki pa to stalno govorite za sami sebe
- Zato sto smo mi kopija vaseg severa iako smo 19 godina pre vas imali organizovanu navijacku grupu
- Zato sto stalno vrsite pritisak na sudije
- Zato sto je marakana u Brazilu ukrala ime od vas
- Zato sto ste sinonim za prgavost i lose ponasanje
- Zato sto nam nisu svirali penal u derbiju 14 godina
- Zato sto vas fudbaleri ispaljuju da bi otisli u NEC
- Zato sto dovodite igrace preko DVD-ja
- Zato sto svi bogatasi u Srbiji navijaju za vas
- Zato sto ste drzavni projekat
- Zato sto vam celo sportsko drustvo zavisi od tog jednog fudbalskog rezultata
- Zato sto se hvalite tom jednom ligom sampiona u rukometu koju igrate svake prestupne godine
- Zato sto kad bi sad Mancester igrao protiv vas to bi bio duel aktuelnog sampiona Evrope protiv vecnog sampiona Evrope
- Zato sto su Rendzers, Grashopers, Dinamo Drezden mnogo jaki dok su svi Partizanovi protivnici koje pobedimo amateri
- Zato sto ste jedini na svetu koji posle poraza zezaju protivnike jer nisu bili prvaci sveta
- Zato sto ste jedini koji pricaju o kompleksu a ni ne znaju sta to znaci
- Zato sto da bi vam to dokazao pogledajte komentar na vest o pobedi Partizana u derbiju gde lik kaze "prvih 270 komentara su grobarski - kompleks"
- Zato sto se kompleksi ispoljavaju iskljucivo na utakmicama a ne na net stranicama ali vi to ne znate
- Zato sto su klubovi tipa Celzi, Lion, Arsenal isuvise mali za vas
- Zato sto nemate nikakve veze sa Jugoslavijom iako vam 6-orica od prvih 11 generacije '91 nisu bili Srbi
- Zato sto ste sve vrste koreografija vi izmislili
- Zato sto ste 7. na tabeli a Partizan u krizi od pre 3 godine nije padao ispod 2. mesta
- Zato sto ste neosvojiva tvrdjava koju svi osvajaju
- Zato sto da vam nije Milojka Pantica i Gojka Andrijasevica odavno bi pali u zaborav
- Zato sto se pre derbija busate u grudi a ako Partizan pobedi onda pricate kako nam je fudbal jadan samo zato sto vi niste pobednici
- Zato sto vam je idol covek koji je igrao za nas i koji place na utakmici
- Zato sto ce se neko javiti i reci mi da imam kompleks jer sam 100 puta u ovom komentaru spomenuo kompleks
- Zato sto ne mogu da se setim sta jos da napisem o vama
Eto zato...
(izaberi partizan, 6. oktobar 2008 15:20)

Pa i da igramo svake cetvrte godine LS u rukometu sta se to vas tice,vi ste se prosle sezone borili za opstanak,a ako je neko iskompleksiran onda si to ti koji si satima provodio vrema za kompom.

Kompleks je kada imas samo 28 trofeja u odnosu na rivala koji ima 45...
Kompleks je kada za 12 godina ne pobedis rivala na njegovom stadionu...
Kompleks je kada rival ima vise pobeda ne tvom stadionu...
Kompleks je kada si komsija evropskog prvaka...
Kompleks je kada si komsija svetskog prvaka...
Kompleks je kada komentarises sudije uvek i uporno u utakmicama sa rivalom...
Kompleks je kada si drzavni prvak 20 puta a rival 24 puta...
Kompleks je kada osvojis kup 9 puta a rival 20 puta...
Kompleks je kada rival ima mnogo vise duplih kruna od tebe,a ti znas odnos a to boli...
Kompleks je kada ti se ista istina obije o glavu...
Kompleks je kada sa rivalom imas negativan skor...
Kompleks je kada ti jedna legenda daje golove iz kornera a tvoji igraci u istoj sezoni promasuju penale...
Kompleks je sto znas ime ali zalis sto tvoj klub nema takvog...
Kompleks je kada imas manji stadion...
Kompleks je kada rival zapadne u krizu ti si samo tada bolji...
Kompleks je kada posle izgubljene utakmice danima sedis kod kuce...
Kompleks je kada ne mozes biti kao rival...
Kompleks je kada upotrebljavas nedozvoljena sredstva da bi bio bolji...
Kompleks je kada znas za ime svog prvog predsednika kluba...
Kompleks je kada znas da nisi bolji...
Kompleks je kada znas da ti klub nije brend...
Kompleks je kada znas da 3/4 navijaca navija za rivala...
Kompleks je kada zivis u zabludi...
Kompleks je kada istina boli...
Kompleks je kada,nastavice se...
(Dejan, 6. oktobar 2008 16:28)

Eto covek ti je sve lepo reko

LOZNICA UNITED

pre 15 godina

ZASTO KAZNjAVATE JEDNOG OD LJUBIMACA SEVERA???
ZATO STO VOLI ZVEZDU?
ILI ZATO STO OSTAVLjA SRCE NA TERENU?
PA on voli vise Zvezdu od svih ostalih igraca zajedno...
Stidi se upravo ovog postupka...
Umesto sto ga kaznjavate treba da mu ponudite ugovor da ostane u Zvezdi do kraja karijere!
Ko se slaze samnom?

Dekicar

pre 15 godina

@ izaberi patlidzan

Zato sto imamo vise titula od vas.
Zato sto imamo vise kupova od vas.
Zato sto imamo evropske i svetske trofeje.
Zato sto ih vi nemate.
Zato sto Dinamo Zagreb, Petah Tikva, Timok ili Petrzalka, nisu jaci od Drezdena(tada), Rendzersa....
Zato sto bi se i vi hvalili da imate cime.
Zato sto na svaku pobedu u derbiju, cekate po 7-8 godina u proseku.
Zato sto imamo vise pobeda na Marakani.
Zato sto imamo vise pobeda i na JNA.
Zato sto vam se svi smeju kad vas jug kupi SRS!
Zato sto ste bojkotovali ljude koji vam i sad vode klub.
Zato sto imamo veci stadion.
Zato sto imamo bolje navijaca.
Zato sto imamo vise navijaca.
Zato sto vase vodje podrzavaju Karadzica, dok Delije prave humanitarne akcije za Kosovo.
Zato sto je vest o kafe kuvarici iz Zvezde, bitnija od vesti o predsedniku patlidzana.
Zato sto mislite da nas zezate, a ne vidite koliko javno ispoljavate komplekse.
Zato sto imate Fljamurtari.
Zato sto vam je pocasni predsednik Franjo Tudjman.
Zato sto ste uvek bili primer bratstva i jedinstva, naroda i narodnosti.
Zato sto pojma nemas, a pises gluposti.
Zato sto ste manji klub.
Zato sto je Zvezda uvek bila i ostala veca od vas.
Zato sto ste pre Mirka Marjanovica, Sluzili Zvezdi i Dinamu za gol razliku.
Zato sto nemate vase pesme, nego prepevavate nase.
Zato sto koristite - copy Sever, paste jug.
Zato sto nikad necete osetiti kako je biti navijac najtrofejnijeg kluba i svetskog i evropskog sampiona.
IZABERI ZVEZDU!!!

Zvezdas

pre 15 godina

Ovaj sto napisao 20.komentar 10 godina ga smisljao,tj. toliko je cekao da partizan pobedi.I kaze da nema kompleks.Kompleksi se sticu godinama,a kako mi to imamo komplekse kad smo u zadnjoj deceniji izgubili dvaput?Krivo mi je zbog poraza,sad znam kako je vama bilo godinama.

Vanja

pre 15 godina

Da li smo mi gledali istu utakmicu??? Kontakta jedva da je bilo, sapleo se covek na svoju nogu i pao!!! Mo pomislio da je nemoguce da se covek sam saplete pa krenuo da mu se izvini i zamalo stradao!!! Pouka: Ne izvinjavajte se coveku kad sam padne, jer mozete platiti zivotom, zabraniti mladjima od 18 gledanje nasih utakmica zbog divljastva i vulgarnosti!!!

dacho

pre 15 godina

Grobari junaci, heroji...!!
Svi su vaši igrači zlatni, kulturni,vaspitani ma nema ih boljih i uzornijih. Samo se pitam da li će kapiten Partizana biti kažnjen zbog vređanja trenera protivničke ekipe, ili su reči "Čeda čvorak" komplimenti. Ovo nije nevaspitanje i nekultura? Kad će Partizan biti kažnjen zbog lomljenja stolica na južnoj tribini Marakane, pošto se to dešava konstantno u zadnjih par godina?

Surcinac - Zvezdin sin

pre 15 godina

"""" Zato sto ste toliko spretni da se saplicete o svoju nogu
- Zato sto nije kompleks vaditi se za svaki poraz na Bari i Tokio a kompleks je kad vas zezamo za isti
- Zato sto umanjujete pobede Partizana kad je Zvezda u krizi a kad je Partizan bio u krizi sve je bilo ok
- Zato sto izvodite slobodnjake na kvarnjak
- Zato sto se uzdate u razne amajlije, komplekse i tradiciju a ne u umece svojih igraca
- Zato sto ste mnogo jaci na recima nego na delima
- Zato sto cutite za zivog coveka
- Zato sto ste prvaci Evrope, sveta, suncevog sistema, univerzuma, mlecnog puta, kumove slame...
- Zato sto neki balavac Petkovic umanjuje velicinu Partizana pricajuci da nije igrao na vecem stadionu od rupe
- Zato sto imate igraca koji vise vremena provodi na splavovima nego na fudbalskom terenu
- Zato sto je isti taj igrac pretio pre utakmice
- Zato sto je isti taj igrac izigravao facu za vreme utakmice
- Zato sto isti taj igrac se nije video posle utakmice
- Zato sto je kompleks slaviti sa svojim navijacima posle pobede
- Zato sto nije kompleks kad Randjelovic posle pobede u derbiju peva "njega......njega......neka....sad.....Partizan"
- Zato sto vam niko ne govori da ste veliki pa to stalno govorite za sami sebe
- Zato sto smo mi kopija vaseg severa iako smo 19 godina pre vas imali organizovanu navijacku grupu
- Zato sto stalno vrsite pritisak na sudije
- Zato sto je marakana u Brazilu ukrala ime od vas
- Zato sto ste sinonim za prgavost i lose ponasanje
- Zato sto nam nisu svirali penal u derbiju 14 godina
- Zato sto vas fudbaleri ispaljuju da bi otisli u NEC
- Zato sto dovodite igrace preko DVD-ja
- Zato sto svi bogatasi u Srbiji navijaju za vas
- Zato sto ste drzavni projekat
- Zato sto vam celo sportsko drustvo zavisi od tog jednog fudbalskog rezultata
- Zato sto se hvalite tom jednom ligom sampiona u rukometu koju igrate svake prestupne godine
- Zato sto kad bi sad Mancester igrao protiv vas to bi bio duel aktuelnog sampiona Evrope protiv vecnog sampiona Evrope
- Zato sto su Rendzers, Grashopers, Dinamo Drezden mnogo jaki dok su svi Partizanovi protivnici koje pobedimo amateri
- Zato sto ste jedini na svetu koji posle poraza zezaju protivnike jer nisu bili prvaci sveta
- Zato sto ste jedini koji pricaju o kompleksu a ni ne znaju sta to znaci
- Zato sto da bi vam to dokazao pogledajte komentar na vest o pobedi Partizana u derbiju gde lik kaze "prvih 270 komentara su grobarski - kompleks"
- Zato sto se kompleksi ispoljavaju iskljucivo na utakmicama a ne na net stranicama ali vi to ne znate
- Zato sto su klubovi tipa Celzi, Lion, Arsenal isuvise mali za vas
- Zato sto nemate nikakve veze sa Jugoslavijom iako vam 6-orica od prvih 11 generacije '91 nisu bili Srbi
- Zato sto ste sve vrste koreografija vi izmislili
- Zato sto ste 7. na tabeli a Partizan u krizi od pre 3 godine nije padao ispod 2. mesta
- Zato sto ste neosvojiva tvrdjava koju svi osvajaju
- Zato sto da vam nije Milojka Pantica i Gojka Andrijasevica odavno bi pali u zaborav
- Zato sto se pre derbija busate u grudi a ako Partizan pobedi onda pricate kako nam je fudbal jadan samo zato sto vi niste pobednici
- Zato sto vam je idol covek koji je igrao za nas i koji place na utakmici
- Zato sto ce se neko javiti i reci mi da imam kompleks jer sam 100 puta u ovom komentaru spomenuo kompleks
- Zato sto ne mogu da se setim sta jos da napisem o vama
Eto zato... """"
ZATO STO SI KOMPLEKSAS !!! POTROSIO SI 20 MINUTA SVOG ZIVOTA NA OVU BEZVEZNU PORUKU... UVEK CETE BITI ONAJ DRUGI KLUB IZ SRBIJE I U SRBIJI !!! ZVEZDO LJUBAVI JEDINA !!!

Zasto?

pre 15 godina

@ Izaberi Partizan:

Zelim ti da nadjes devojku... ili decka.
Zato.
A i zato sto u svojoj dicnoj povijesti imate godinu kada ste se u POSLEDNJEM kolu spasavali od ISPADANJA u Drugu ligu.
Mi, ma koliko da smo losi, taj blam nismo niti cemo doziveti.
Eto, zato.
A, sad ostavi komp i izadji lepo u neki kafic.
Zato.

Rocky Balboa

pre 15 godina

Najbolje je bilo kad je GAJ krenuo SAM na CEO strucni stab partizana a oni ko misevi!
Dzaba vam pobeda, ceo tim vam nema SRCE koliko ima GAJ !

zvezda zauvek

pre 15 godina

svaka cast ovim ljudima ovde sto se slade zvezdinim neuspesima,a u stvari ne znaju koliko je partizan suplja ekipa.nisu oni toliko dobri,nego je zvezda ekstremno losa,nuikad losija,tako da je stvarno smesno govoriti o kvalitetima partizana! kad smo kod nevaspitanja vecina ovde lupeta,pa nismo mi to izmislili,desilo se sta se desilo Gaju,pa sta?sad svi prave od toga veliki problem,kao da se to nikad nije desavalo na nasim terenima,naprotiv desavale su se mnogo ruznije stvari. i dosta je vise komentara kako samo u upravi Zvezde sede pokvareni bogatasi,a u partizanu eto sirotinja se skupila pa vode klub,pa im nije lako! A sta je sa Zekom,Bjekom,Karadzicem? a sve ovo sto se desava u zvezdi je delo pojedinaca,koji ovo rade sa nemrom kako bi pala cena klubu,pa da se kupi zemljiste za dzabe,a drzava sve gleda,nista ne preduzima! i sad su navijaci krivi za sve sto se u drzavi desava.....strasno

zoki

pre 15 godina

Setih se partizanovog golmana Pantica koji je kao rezervni igrac pomazio po obrazu fudbalera zvezde Jankovica a onda dobio kaznu od nekoliko meseci u vidu drustveno korisnog rada zbog nasilja na utakmici....Videcemo kako ce proci Ibrahim...hocemo pravdu za profesora Moreiru:)

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

Pa taj KLJUCNI igrac Zvezdine odbrane je vec primio jedan gol pre iskljucenja, dok je bio na terenu!
I ta iskljucenja su vise stetila Partizanu nego Zvezdi, jer je Moreira bitniji za igru Partizana, nego Gaj za Zvezdinu!
A ovo saopstenje crveno - belih je smesno, sit sam se ismejao..
Ono je samo pokazalo nemoc komsija, bolje da ga nisu ni sastavljali!
Zvezda je demonstrirala sve ono nesportsko na ovom derbiju-
Pocevsi od ponasanja van terena i na terenu i pre i tokom i posle utakmice.
Pocevsi od izjava jos nedelju dana pre derbija, sa ciljem da nas poremete pred Temisvar, pa sa vredjanjem nase odbrane, pa sa pominjanjem nekih kompleksa cime su samo demonstrirali sopstveni.
Na samom derbiju su igraci Zvezde bili pregrubi, pogotovo prema najmladjim igracima Partizana- S.Knezevicu i Raci Petrovicu, o cukanju po zglobovima Lazica, Tosica, Moreire cim prime loptu da ne pricamo…o psovkama, provokacijama tek necemo.
O sramotnom davljenju Moreire od strane Gaja je dovoljno receno, ali svi zaboravljaju da je Gaj takodje u prvom poluvremenu udario pesnicom Moreiru, i to pred pomocnim sudijom koji mu je samo pokazao da se smiri, umesto da mu je dat zuti karton. Pri tom se Moreira samo nasmejao na taj potez Gaja, i nije uopste reagovao…a kasnije Gaj daje sebi za pravo da opet nasrce i davi Moreiru!
Pa konstantna prica sa sudijama i pritisci na sudiju…
Pa onda ono krajnje “fer i sportsko” izvodjenje slobodnog udarca Milijasa… pa kad nece da vrate loptu Partizanu posto smo je fer izbacili u aut…pa kad su krenuli na Partizanov gol iako je Tosic citav minut lezao na terenu…zatim, kad su se nasi radovali kod oba gola, kad vecina Partizanovih igraca ide da slavi na Jugu, Zvezdasi su nasrtali na one Partizaove igrce koji ostanu usamljeni na terenu- okruze ga i vredjaju, cukaju.
To isto su uradili i na kraju tekme, kad su svi nasi igraci otrcali na Jug, a Marko Jovanovic jedini ostao na terenu-odmah su ga okruzila trojca igraca Zvezde, a SUBASIC ga je cak 2 puta udario u lice.
SUBASIC MORA DA BUDE KAZNJEN ZA TO!
Toliko o Zvezdinom saopstenju…
Partizan je odigrao muski, zrelo, i posebno mi je drago sto smo u nedelju dana pobedili 3 puta:
direktnog takmaca za titulu- Vojvodinu, pobedili u vaznoj tekmi za Evropu..i iako vec umorni, a opet sa 50% snage i Zvezdu.
Stvarno PARTIZAN sve GAZI.

djole

pre 15 godina

svaka cast za rts zbog prenosa
da nisu prenosili nebi ni videli kakvih ima prostaka i primitivaca koje nazivaju fudbalerima,ovo divljastvo moze jedino prestati ako se uvedu vremenske kazne i to drasticne.novcane kazne nemaju
efekat jer to sve klub placa.

Hary

pre 15 godina

gledao sam utakmicu na recepciji studentskog doma. tu su bili navijaci i jednog i drugog tima. na odluku sudije da oboici igraca da crveni karton svi prisutni su odreagovali aplauzom. pozdravljam odluku sudije.

mix018

pre 15 godina

Vidim mnogo rasistickih izjava ovde,svi bi ste jadnog crnog igraca na lomacu,uh,nisam primetio da je on takodje napao igraca tamne puti,izvinjavam se!

kompas

pre 15 godina

ZVEZDAS_ZAUVEK
Ma u pravu si ti trebalo bi da vi odlucite kada je posteno da prvenstvo pocne i kada da se zavrsi...cini se da si i ti izgubio kompas

phill

pre 15 godina

gaju kazna naravno,za divljacko ponasanje.ali nemojte ni od moreire da pravite nevinasce.pre toga se 5 puta nasao u sukobima sa zvezdinim igracima,jedini iz tima partizana.to valjda dovoljno govori o necemu...

kuka

pre 15 godina

Vrhunac primitivizma, besa i nemoci ne samo Gaja, vec i pre svih Koromana (sjajnog igraca ali loseg coveka), Tomovica, Ninkova...Ali to im je losi sudija Mazic dozvolio! I pre iskljucenja mnogu puta su igracu zvezde udarali protivnike, unosili im se u lice, vredjali... bas kao i piomenutog Mazica.

djordje

pre 15 godina

nisam gledao derbi ali mislim da je i njima(partizanu) jednom svane...bilo je vrijeme da i oni dobiju jednom taj derbi.
a sta sve pogadja zvezdu nije ni cudo sto su dobili ovu utakmicu.hvala

Ја

pre 15 godina

(izaberi partizan, 6. oktobar 2008 15:20)

Највећи комплекс је што ти дираш други тим, хвали свој а остале пусти на миру, ок? Гледај у своје двориште и киш!

muamua

pre 15 godina

Samo cu podsetiti ljude na kaznu koju je odradjivao bivsi golman Djordje Pantic...mislim da ga je policija kaznila drustveno korisnim radom...e da vidimo kakva ce kazna biti za ovo davljenje...podseticu da je gaj jedan od onih pored kastilja koji je uvek provocirao grobare da mu urlicu....

E moj Karadzicu

pre 15 godina

Kontakta je naravno bilo, a lopta je vec uveliko bila izgubljena. Da ne ulazimo da li je slucajno ili namerno FAUL je postojao koji perfidni sudija Mazic nije svirao. Da je svirao faul to ovoga svega ne bi doslo. Sledeci start posle toga namerno udaranje Lazetica po nogama epilog jurnjava sudije po terenu koji ni faul nije svirao, a ne sankcionisao kartonom. U skoku Zuka udara Milijasa laktom u lice. Po novim pravilima to se sankcionise mnogo ostrije nego pre. Bili smo svedoci prosle godine da je igrac zbog toga bio i iskljucen. Sudija Mazic ne svira ni FAUL a kamoli da da karton. Sledeci napad svira faul za partizan za mnogo blazi start.
Sve ovo ne moze da promeni jedno, a to je da je Partizan trenutno bolja ekipa od Zvezde.
Posle proslogodisnjeg kupa cini se da neke stvari nisu slucajne.

zvezdas_zauvek

pre 15 godina

Gaj je definitivno izgubio kompas, kako neko rece, ali nemojte ni od Moreire praviti nevinašce! Tokom meča je bilo bar još tri situacije u kojima je ulazio u konflikt sa Zvezdinim igračima, a Mažic to naravno nije video...

Kada bi ovo prvenstvo sad počelo, mislim da bi bilo ravnopravno, jer se vidi da se Zvezda postepeno stabilizuje, a ovako je titula verovatno već izgubljena već posle 7-og kola...
P.S. Nikola Petković je definitivno najveće pojačanje Zvezde ove sezone!

Srrrrrrrrrdjan

pre 15 godina

Za Gaja minimum 4 utakmice pauze, a Moreiri, ako je pravde, da se ponisti ovaj crveni karton, ili ako bas ne moze, maximalno jedna utakmica.

Pravda za doktora generala Moreiru!

Zeljko

pre 15 godina

Stalno sam na B92 i uglavnom se oslanjam na njihove informacije, ali je ovoga puta zaista sramota kako su neobjektivno izvestili o ovom dogadaju! Svi su videli da apsolutno nikakvog kontakta nije bilo... A CZ mora dobro da se zamisli o tome ko sve zasluzuje da nosi crveno beli dres. Fudbaleri koji se ponasaju onako kako se vecina ovih ponasa to NE ZASLUZUJU!

reda

pre 15 godina

Umesto da kazu kako kaznjavaju svog fudbalera zbog nesportskog gesta ispada da ih je on ostetio svojim neigranjem, gol je pao pre iskljucenja tako da on i nije tako bitan sraf.
Mislim da je vise nedostajao Partizan Moreira nego Zvezdi Gaj. Uostalo to je i bio njihov plan da iz igre izbace Partizanovog najboljeg igraca.
Sve u svemu bedno ponasanje jos bednije Drvene Zlezde.
Za druge se navija...

oda

pre 15 godina

Rekao bih bravo, ALI iz ovog saopstenja se vidi da se Gueye ne kaznjava zbog svog divljackog ponasanja, vec zbog crvenog kartona.

Realno Moreira nije zasluzio crveni, dok ga je Gaj zasluzio jos ranije, kada je kod gol aut linije pokusao da udari pesnicom Moreiru.

Ako vec B92 ne moze da bude objektivan , ne mora da pise nikakve vesti o derbijima , nek se izbaci rezultat , strelci , timovi i izmene , bez ikakvog komentara.

Sramota je da napisete kako su Gaj i Moreira iskljuceni posto su prednjacili u incidentima tokom cele utakmice. Moreiru su tokom cele utakmice tukli , bukvalno svi igraci Crvene Zvezde , sa kojima je retko ulazio i u verbalne duele i to samo nakon grubog faula nad njim , posle kojih su sledile uvrede i redovno unosenje u lice.

Nešto o utakmici

pre 15 godina

Sledeći derbi treba da sude sudije iz inostranstva jer u svakom derbiju u zadnjih petnaestak godina (čast izuzecima), naši zbog dozvoljavanja grube igre i prostačkog ponašanja ne može da se vidi igra, koje bi sigurno bilo u suprotnom naglašavam sigurno iako se neki neće složiti!
Moreiri doživotan ugovor, svi ostali da trče i da se bore kao on (kad može najveći majstor mogu i ostali)!

crnac

pre 15 godina

Da li je moguce da se svuda pise da nije bilo kontakta,kada se jasno vidi na snimku da jeste,a i sam Moreira je rekao na kraju da ga je slucajno potkacio...Nije to opravdanje za to sto je Gaj uradio,ali nije pravedno da svaki medij objavljuje pricu kako kontakta nije bilo(verovatno je sam sebe sapleo)!!!isto tako niko ne objavljuje da su se ova dva igraca pokoskala pre toga kod korner zastavice,kada ga je Moreirao takodje spotako a i kasnije sutnuo loptu kad je Gaj hteo da izvede... NI to niko nije videoooo...SJAJNO!!!!
JASNO SE VIDI O CEMU SE OVDE RADI!!!! to je nase novinarstvo!!!

Pantagana

pre 15 godina

Hmmm... meni je nekako bilo ocigledno da svi pokusavaju da isprovociraju Moreiru jer jednostavno cova je medju 10 najboljih fudbalera koji su ikad igrali u bilo kojem balkanskom klubu. Sigurno je Partizan imao mnooooooogooooooo vise stete od Zvezde.Mislim da je ovo bilo Zvezdino rjesenje za Moreiru (provociraju ga dok ne uradi nesto sa imalo osnove da dobije crveni karton) kako im to nije poslo za rukom onda su isli na obostrano iskljucenje jer su znali da sudija ne smije iskljucit Zvezdinog igraca a da pri tom ne iskljuci Partizanovog.Naravno sve to nema veza sa fudbalskom taktikom i sa fudbalom ali sto ocekivati od kluba koji nikad od svog nastanka nije bio sportski i svi uspjesi su im vezani za neke sumnjive radnje nijedna titula im nije cista a legende im se pod stare dane vuku po zatvorima. Fudbal sam po sebi nije fer-play sport fudbaleri su sve osim sportisti i rade sve suprotno osnovima morala i etike. Kad ih samo vidim kako foliraju prekrsaje, kako odugovlace, na koji nacin postizu golove smuci mi se. Fudbalje sport sa najvise lazova i foliranata, iako su najplaceniji prodali bi se za mizerij.u

izaberi partizan

pre 15 godina

- Zato sto ste toliko spretni da se saplicete o svoju nogu
- Zato sto nije kompleks vaditi se za svaki poraz na Bari i Tokio a kompleks je kad vas zezamo za isti
- Zato sto umanjujete pobede Partizana kad je Zvezda u krizi a kad je Partizan bio u krizi sve je bilo ok
- Zato sto izvodite slobodnjake na kvarnjak
- Zato sto se uzdate u razne amajlije, komplekse i tradiciju a ne u umece svojih igraca
- Zato sto ste mnogo jaci na recima nego na delima
- Zato sto cutite za zivog coveka
- Zato sto ste prvaci Evrope, sveta, suncevog sistema, univerzuma, mlecnog puta, kumove slame...
- Zato sto neki balavac Petkovic umanjuje velicinu Partizana pricajuci da nije igrao na vecem stadionu od rupe
- Zato sto imate igraca koji vise vremena provodi na splavovima nego na fudbalskom terenu
- Zato sto je isti taj igrac pretio pre utakmice
- Zato sto je isti taj igrac izigravao facu za vreme utakmice
- Zato sto isti taj igrac se nije video posle utakmice
- Zato sto je kompleks slaviti sa svojim navijacima posle pobede
- Zato sto nije kompleks kad Randjelovic posle pobede u derbiju peva "njega......njega......neka....sad.....Partizan"
- Zato sto vam niko ne govori da ste veliki pa to stalno govorite za sami sebe
- Zato sto smo mi kopija vaseg severa iako smo 19 godina pre vas imali organizovanu navijacku grupu
- Zato sto stalno vrsite pritisak na sudije
- Zato sto je marakana u Brazilu ukrala ime od vas
- Zato sto ste sinonim za prgavost i lose ponasanje
- Zato sto nam nisu svirali penal u derbiju 14 godina
- Zato sto vas fudbaleri ispaljuju da bi otisli u NEC
- Zato sto dovodite igrace preko DVD-ja
- Zato sto svi bogatasi u Srbiji navijaju za vas
- Zato sto ste drzavni projekat
- Zato sto vam celo sportsko drustvo zavisi od tog jednog fudbalskog rezultata
- Zato sto se hvalite tom jednom ligom sampiona u rukometu koju igrate svake prestupne godine
- Zato sto kad bi sad Mancester igrao protiv vas to bi bio duel aktuelnog sampiona Evrope protiv vecnog sampiona Evrope
- Zato sto su Rendzers, Grashopers, Dinamo Drezden mnogo jaki dok su svi Partizanovi protivnici koje pobedimo amateri
- Zato sto ste jedini na svetu koji posle poraza zezaju protivnike jer nisu bili prvaci sveta
- Zato sto ste jedini koji pricaju o kompleksu a ni ne znaju sta to znaci
- Zato sto da bi vam to dokazao pogledajte komentar na vest o pobedi Partizana u derbiju gde lik kaze "prvih 270 komentara su grobarski - kompleks"
- Zato sto se kompleksi ispoljavaju iskljucivo na utakmicama a ne na net stranicama ali vi to ne znate
- Zato sto su klubovi tipa Celzi, Lion, Arsenal isuvise mali za vas
- Zato sto nemate nikakve veze sa Jugoslavijom iako vam 6-orica od prvih 11 generacije '91 nisu bili Srbi
- Zato sto ste sve vrste koreografija vi izmislili
- Zato sto ste 7. na tabeli a Partizan u krizi od pre 3 godine nije padao ispod 2. mesta
- Zato sto ste neosvojiva tvrdjava koju svi osvajaju
- Zato sto da vam nije Milojka Pantica i Gojka Andrijasevica odavno bi pali u zaborav
- Zato sto se pre derbija busate u grudi a ako Partizan pobedi onda pricate kako nam je fudbal jadan samo zato sto vi niste pobednici
- Zato sto vam je idol covek koji je igrao za nas i koji place na utakmici
- Zato sto ce se neko javiti i reci mi da imam kompleks jer sam 100 puta u ovom komentaru spomenuo kompleks
- Zato sto ne mogu da se setim sta jos da napisem o vama
Eto zato...

vanste PFC

pre 15 godina

Trebalo bi Gaja suspendovati na par meseci, cisto preventive radi, posto se vidi da nije pri cistoj svesti i zdravoj pameti... Zao mi Moreire, da je ostao, ne bi Zvezda prosla bez bar 3 komada!
P.S. Cedo, salji igrace na odmor, sezona gotova

Caja Grobar

pre 15 godina

Svaka čast, ali ako hoćete da stvarno dovedete vaše igrače u red morate da kaznite i golmana i Koromana i još dva-tri ultra nevaspitana momka koji blate dres Zvezde. Zašto se ne ugledaju na kapitena Milijaša ili Lazetića, koji je ratovao na terenu ali je posle utakmice otišao da čestita protivniku. Ipak, gospodo iz uprave zapitajte se kako to da vaši igrači onako nasrću na protivnike, sudije, novinare... Gaj je davio Moreiru pred 20.000 ljudi i bar još dva-tri miliona koji su gledali prenos! Da li ste Vi svesni toga ili vam je samo važno što vas je ostavio na cedilu, pa ste primili još jedan gol do kraja. Ako je ovo drugo u pitanju niste ni morali da ga kažnjavate.
P.S. Isti je bio i onaj Avudžobi koji je pretio da će da ubije nekog od košarkaša Partizana. Dakle, vi proizvodite takve slučajeve. I Gurović je naprosto izgubio kompas kad je došao u Zvezdu.
P.P.S. Jesam veliki Partizanovac ali bih stvarno voleo da se igraju utakmice kao u vreme Duleta Savića ili Piksija. To su bile zvezde. Na terenu do poslednje kapi znoja, ali bez vređanja, tuče, pritiska na sudije, primitivizma... Ovo sad je tragično i zaista bih voleo da se nešto promeni u Zvezdi. Možda će vam zvučati neverovatno ali uopšte se nisam obradovao pobedi (a šta drugo da bude kad je ovolika razlika u kvalitetu). Štaviše sa derbija nosim samo gorak ukus zbog navedenog primitivizma. Trener priča o rezultatu, uprava o tome da je tim ostao na cedilu (kao pobedili bi da je Gaj ostao do kraja), a FSS angažuje sudiju koji ne sme da se suprostavi primitivcima nego pravi kompromis kao u slučaju isključenja Moreire (to je stvarno bio vrh tragi komedije)!

Dovla

pre 15 godina

Poydravljam potez!
Moj najveci utisak sa jucerasnje utakmice je da C.Zvezda pored svih problema u kojima se nalazi, trenutno ima najnevaspitaniju ekipu ikada! Sramota za fudbal, klub, istoriju, Beograd! Prosto je neverovatno kakvo je to ponasanje! Kao gomila dripaca (cast izuzecima)! Prva stvar koja tamo treba da se uradi je uvodjenje jos jednog treninga dnevno - osnovno vaspitanje! Savetujem upravi i treneru da na miru pogleda utakmicu i izanalizira ponasanje svojih fudbalera. Svih 90 minuta isto: Ceste greske (prouzrokovane ne znanjem ili pritiskom igraca Partizana), i onda simuliranje pada, a zatim salva psovki i pretnji ka sudiji i protivnickom igracu! A zatim pogibeljni startovi pred kraj! Petkovic, Gaj, Ninkov, Tomovic, Lazetic i komadant u celoj prici Koroman! Pa ovi igraci ne mogu da igraju ni u jednom timu iznad srpske lige sa svojim ponasanjem!!! Svaka pohvala Milijasu na njegovom dostojanstvenom drzanju... I jos nesto, dr. Mo je sa svojom izjavom i posle utakmice pokazao za koga se igra fudbal i kako se mora ponasati (covek se izvinio saigracima, gledaocima, i deci)!
Dok ovakvi igraju u C. Zvezdi, nema tu nikakvog pomaka....

Lekcija Partizana Zvezdi

pre 15 godina

Eh, da je samo Gaj kriv... Krivi su svi: od trenera koji izjavljuje kako bi bilo pravedno da je bio remi (setih se AJ), do igrača koje niko nije pripremio za utakmicu. Šta su oni umislili da ne mogu da prime gol? Izgledalo je kao da su se u čudu našli kad je Partizan poveo. I onda su krenuli sa onim 'krvožednim' ponašanjem. Mislim, ko danas igra za Zvezdu i ko je u upravi... Tragi-komedija.
Stvarno deluju kao pravi amaterski fudbalski klub.

Mane

pre 15 godina

Ej,a da li ste primetili da je onaj delegat sto je usao na teren da ih razdvaja imao trenerku sa logom SCG!!!To je bio vrhunac,plakao sam od smeha...

ja

pre 15 godina

Zbog srpskog fudbala, i primera mladim fudbalerima, nadam se da ce Gaj dobiti suspenziju od najmanje cetiri utakmice ne igranja! Nije vazno ko za koga navija, svi znamo da je zasluzio! I pre toga je pokusao da udari Moreiru! Porazavajuce je bilo gledati tako los fudbal i takvu ne kulturu (psovke i uvrede koje su ipucene Mazicu) pre svih se to odnosi na Koromana, Bogdanovica, Tomovica i Ninkova...Koriste prostacke i vulgarne povke i tako se i ponasaju!Sudije bi to morale mnogo rigoroznije da sankcionisu!

Dovla

pre 15 godina

Poydravljam potez!
Moj najveci utisak sa jucerasnje utakmice je da C.Zvezda pored svih problema u kojima se nalazi, trenutno ima najnevaspitaniju ekipu ikada! Sramota za fudbal, klub, istoriju, Beograd! Prosto je neverovatno kakvo je to ponasanje! Kao gomila dripaca (cast izuzecima)! Prva stvar koja tamo treba da se uradi je uvodjenje jos jednog treninga dnevno - osnovno vaspitanje! Savetujem upravi i treneru da na miru pogleda utakmicu i izanalizira ponasanje svojih fudbalera. Svih 90 minuta isto: Ceste greske (prouzrokovane ne znanjem ili pritiskom igraca Partizana), i onda simuliranje pada, a zatim salva psovki i pretnji ka sudiji i protivnickom igracu! A zatim pogibeljni startovi pred kraj! Petkovic, Gaj, Ninkov, Tomovic, Lazetic i komadant u celoj prici Koroman! Pa ovi igraci ne mogu da igraju ni u jednom timu iznad srpske lige sa svojim ponasanjem!!! Svaka pohvala Milijasu na njegovom dostojanstvenom drzanju... I jos nesto, dr. Mo je sa svojom izjavom i posle utakmice pokazao za koga se igra fudbal i kako se mora ponasati (covek se izvinio saigracima, gledaocima, i deci)!
Dok ovakvi igraju u C. Zvezdi, nema tu nikakvog pomaka....

izaberi partizan

pre 15 godina

- Zato sto ste toliko spretni da se saplicete o svoju nogu
- Zato sto nije kompleks vaditi se za svaki poraz na Bari i Tokio a kompleks je kad vas zezamo za isti
- Zato sto umanjujete pobede Partizana kad je Zvezda u krizi a kad je Partizan bio u krizi sve je bilo ok
- Zato sto izvodite slobodnjake na kvarnjak
- Zato sto se uzdate u razne amajlije, komplekse i tradiciju a ne u umece svojih igraca
- Zato sto ste mnogo jaci na recima nego na delima
- Zato sto cutite za zivog coveka
- Zato sto ste prvaci Evrope, sveta, suncevog sistema, univerzuma, mlecnog puta, kumove slame...
- Zato sto neki balavac Petkovic umanjuje velicinu Partizana pricajuci da nije igrao na vecem stadionu od rupe
- Zato sto imate igraca koji vise vremena provodi na splavovima nego na fudbalskom terenu
- Zato sto je isti taj igrac pretio pre utakmice
- Zato sto je isti taj igrac izigravao facu za vreme utakmice
- Zato sto isti taj igrac se nije video posle utakmice
- Zato sto je kompleks slaviti sa svojim navijacima posle pobede
- Zato sto nije kompleks kad Randjelovic posle pobede u derbiju peva "njega......njega......neka....sad.....Partizan"
- Zato sto vam niko ne govori da ste veliki pa to stalno govorite za sami sebe
- Zato sto smo mi kopija vaseg severa iako smo 19 godina pre vas imali organizovanu navijacku grupu
- Zato sto stalno vrsite pritisak na sudije
- Zato sto je marakana u Brazilu ukrala ime od vas
- Zato sto ste sinonim za prgavost i lose ponasanje
- Zato sto nam nisu svirali penal u derbiju 14 godina
- Zato sto vas fudbaleri ispaljuju da bi otisli u NEC
- Zato sto dovodite igrace preko DVD-ja
- Zato sto svi bogatasi u Srbiji navijaju za vas
- Zato sto ste drzavni projekat
- Zato sto vam celo sportsko drustvo zavisi od tog jednog fudbalskog rezultata
- Zato sto se hvalite tom jednom ligom sampiona u rukometu koju igrate svake prestupne godine
- Zato sto kad bi sad Mancester igrao protiv vas to bi bio duel aktuelnog sampiona Evrope protiv vecnog sampiona Evrope
- Zato sto su Rendzers, Grashopers, Dinamo Drezden mnogo jaki dok su svi Partizanovi protivnici koje pobedimo amateri
- Zato sto ste jedini na svetu koji posle poraza zezaju protivnike jer nisu bili prvaci sveta
- Zato sto ste jedini koji pricaju o kompleksu a ni ne znaju sta to znaci
- Zato sto da bi vam to dokazao pogledajte komentar na vest o pobedi Partizana u derbiju gde lik kaze "prvih 270 komentara su grobarski - kompleks"
- Zato sto se kompleksi ispoljavaju iskljucivo na utakmicama a ne na net stranicama ali vi to ne znate
- Zato sto su klubovi tipa Celzi, Lion, Arsenal isuvise mali za vas
- Zato sto nemate nikakve veze sa Jugoslavijom iako vam 6-orica od prvih 11 generacije '91 nisu bili Srbi
- Zato sto ste sve vrste koreografija vi izmislili
- Zato sto ste 7. na tabeli a Partizan u krizi od pre 3 godine nije padao ispod 2. mesta
- Zato sto ste neosvojiva tvrdjava koju svi osvajaju
- Zato sto da vam nije Milojka Pantica i Gojka Andrijasevica odavno bi pali u zaborav
- Zato sto se pre derbija busate u grudi a ako Partizan pobedi onda pricate kako nam je fudbal jadan samo zato sto vi niste pobednici
- Zato sto vam je idol covek koji je igrao za nas i koji place na utakmici
- Zato sto ce se neko javiti i reci mi da imam kompleks jer sam 100 puta u ovom komentaru spomenuo kompleks
- Zato sto ne mogu da se setim sta jos da napisem o vama
Eto zato...

oda

pre 15 godina

Rekao bih bravo, ALI iz ovog saopstenja se vidi da se Gueye ne kaznjava zbog svog divljackog ponasanja, vec zbog crvenog kartona.

Realno Moreira nije zasluzio crveni, dok ga je Gaj zasluzio jos ranije, kada je kod gol aut linije pokusao da udari pesnicom Moreiru.

Ako vec B92 ne moze da bude objektivan , ne mora da pise nikakve vesti o derbijima , nek se izbaci rezultat , strelci , timovi i izmene , bez ikakvog komentara.

Sramota je da napisete kako su Gaj i Moreira iskljuceni posto su prednjacili u incidentima tokom cele utakmice. Moreiru su tokom cele utakmice tukli , bukvalno svi igraci Crvene Zvezde , sa kojima je retko ulazio i u verbalne duele i to samo nakon grubog faula nad njim , posle kojih su sledile uvrede i redovno unosenje u lice.

Mane

pre 15 godina

Ej,a da li ste primetili da je onaj delegat sto je usao na teren da ih razdvaja imao trenerku sa logom SCG!!!To je bio vrhunac,plakao sam od smeha...

Caja Grobar

pre 15 godina

Svaka čast, ali ako hoćete da stvarno dovedete vaše igrače u red morate da kaznite i golmana i Koromana i još dva-tri ultra nevaspitana momka koji blate dres Zvezde. Zašto se ne ugledaju na kapitena Milijaša ili Lazetića, koji je ratovao na terenu ali je posle utakmice otišao da čestita protivniku. Ipak, gospodo iz uprave zapitajte se kako to da vaši igrači onako nasrću na protivnike, sudije, novinare... Gaj je davio Moreiru pred 20.000 ljudi i bar još dva-tri miliona koji su gledali prenos! Da li ste Vi svesni toga ili vam je samo važno što vas je ostavio na cedilu, pa ste primili još jedan gol do kraja. Ako je ovo drugo u pitanju niste ni morali da ga kažnjavate.
P.S. Isti je bio i onaj Avudžobi koji je pretio da će da ubije nekog od košarkaša Partizana. Dakle, vi proizvodite takve slučajeve. I Gurović je naprosto izgubio kompas kad je došao u Zvezdu.
P.P.S. Jesam veliki Partizanovac ali bih stvarno voleo da se igraju utakmice kao u vreme Duleta Savića ili Piksija. To su bile zvezde. Na terenu do poslednje kapi znoja, ali bez vređanja, tuče, pritiska na sudije, primitivizma... Ovo sad je tragično i zaista bih voleo da se nešto promeni u Zvezdi. Možda će vam zvučati neverovatno ali uopšte se nisam obradovao pobedi (a šta drugo da bude kad je ovolika razlika u kvalitetu). Štaviše sa derbija nosim samo gorak ukus zbog navedenog primitivizma. Trener priča o rezultatu, uprava o tome da je tim ostao na cedilu (kao pobedili bi da je Gaj ostao do kraja), a FSS angažuje sudiju koji ne sme da se suprostavi primitivcima nego pravi kompromis kao u slučaju isključenja Moreire (to je stvarno bio vrh tragi komedije)!

Lekcija Partizana Zvezdi

pre 15 godina

Eh, da je samo Gaj kriv... Krivi su svi: od trenera koji izjavljuje kako bi bilo pravedno da je bio remi (setih se AJ), do igrača koje niko nije pripremio za utakmicu. Šta su oni umislili da ne mogu da prime gol? Izgledalo je kao da su se u čudu našli kad je Partizan poveo. I onda su krenuli sa onim 'krvožednim' ponašanjem. Mislim, ko danas igra za Zvezdu i ko je u upravi... Tragi-komedija.
Stvarno deluju kao pravi amaterski fudbalski klub.

ja

pre 15 godina

Zbog srpskog fudbala, i primera mladim fudbalerima, nadam se da ce Gaj dobiti suspenziju od najmanje cetiri utakmice ne igranja! Nije vazno ko za koga navija, svi znamo da je zasluzio! I pre toga je pokusao da udari Moreiru! Porazavajuce je bilo gledati tako los fudbal i takvu ne kulturu (psovke i uvrede koje su ipucene Mazicu) pre svih se to odnosi na Koromana, Bogdanovica, Tomovica i Ninkova...Koriste prostacke i vulgarne povke i tako se i ponasaju!Sudije bi to morale mnogo rigoroznije da sankcionisu!

vanste PFC

pre 15 godina

Trebalo bi Gaja suspendovati na par meseci, cisto preventive radi, posto se vidi da nije pri cistoj svesti i zdravoj pameti... Zao mi Moreire, da je ostao, ne bi Zvezda prosla bez bar 3 komada!
P.S. Cedo, salji igrace na odmor, sezona gotova

Nešto o utakmici

pre 15 godina

Sledeći derbi treba da sude sudije iz inostranstva jer u svakom derbiju u zadnjih petnaestak godina (čast izuzecima), naši zbog dozvoljavanja grube igre i prostačkog ponašanja ne može da se vidi igra, koje bi sigurno bilo u suprotnom naglašavam sigurno iako se neki neće složiti!
Moreiri doživotan ugovor, svi ostali da trče i da se bore kao on (kad može najveći majstor mogu i ostali)!

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

Pa taj KLJUCNI igrac Zvezdine odbrane je vec primio jedan gol pre iskljucenja, dok je bio na terenu!
I ta iskljucenja su vise stetila Partizanu nego Zvezdi, jer je Moreira bitniji za igru Partizana, nego Gaj za Zvezdinu!
A ovo saopstenje crveno - belih je smesno, sit sam se ismejao..
Ono je samo pokazalo nemoc komsija, bolje da ga nisu ni sastavljali!
Zvezda je demonstrirala sve ono nesportsko na ovom derbiju-
Pocevsi od ponasanja van terena i na terenu i pre i tokom i posle utakmice.
Pocevsi od izjava jos nedelju dana pre derbija, sa ciljem da nas poremete pred Temisvar, pa sa vredjanjem nase odbrane, pa sa pominjanjem nekih kompleksa cime su samo demonstrirali sopstveni.
Na samom derbiju su igraci Zvezde bili pregrubi, pogotovo prema najmladjim igracima Partizana- S.Knezevicu i Raci Petrovicu, o cukanju po zglobovima Lazica, Tosica, Moreire cim prime loptu da ne pricamo…o psovkama, provokacijama tek necemo.
O sramotnom davljenju Moreire od strane Gaja je dovoljno receno, ali svi zaboravljaju da je Gaj takodje u prvom poluvremenu udario pesnicom Moreiru, i to pred pomocnim sudijom koji mu je samo pokazao da se smiri, umesto da mu je dat zuti karton. Pri tom se Moreira samo nasmejao na taj potez Gaja, i nije uopste reagovao…a kasnije Gaj daje sebi za pravo da opet nasrce i davi Moreiru!
Pa konstantna prica sa sudijama i pritisci na sudiju…
Pa onda ono krajnje “fer i sportsko” izvodjenje slobodnog udarca Milijasa… pa kad nece da vrate loptu Partizanu posto smo je fer izbacili u aut…pa kad su krenuli na Partizanov gol iako je Tosic citav minut lezao na terenu…zatim, kad su se nasi radovali kod oba gola, kad vecina Partizanovih igraca ide da slavi na Jugu, Zvezdasi su nasrtali na one Partizaove igrce koji ostanu usamljeni na terenu- okruze ga i vredjaju, cukaju.
To isto su uradili i na kraju tekme, kad su svi nasi igraci otrcali na Jug, a Marko Jovanovic jedini ostao na terenu-odmah su ga okruzila trojca igraca Zvezde, a SUBASIC ga je cak 2 puta udario u lice.
SUBASIC MORA DA BUDE KAZNJEN ZA TO!
Toliko o Zvezdinom saopstenju…
Partizan je odigrao muski, zrelo, i posebno mi je drago sto smo u nedelju dana pobedili 3 puta:
direktnog takmaca za titulu- Vojvodinu, pobedili u vaznoj tekmi za Evropu..i iako vec umorni, a opet sa 50% snage i Zvezdu.
Stvarno PARTIZAN sve GAZI.

crnac

pre 15 godina

Da li je moguce da se svuda pise da nije bilo kontakta,kada se jasno vidi na snimku da jeste,a i sam Moreira je rekao na kraju da ga je slucajno potkacio...Nije to opravdanje za to sto je Gaj uradio,ali nije pravedno da svaki medij objavljuje pricu kako kontakta nije bilo(verovatno je sam sebe sapleo)!!!isto tako niko ne objavljuje da su se ova dva igraca pokoskala pre toga kod korner zastavice,kada ga je Moreirao takodje spotako a i kasnije sutnuo loptu kad je Gaj hteo da izvede... NI to niko nije videoooo...SJAJNO!!!!
JASNO SE VIDI O CEMU SE OVDE RADI!!!! to je nase novinarstvo!!!

Srrrrrrrrrdjan

pre 15 godina

Za Gaja minimum 4 utakmice pauze, a Moreiri, ako je pravde, da se ponisti ovaj crveni karton, ili ako bas ne moze, maximalno jedna utakmica.

Pravda za doktora generala Moreiru!

Dekicar

pre 15 godina

@ izaberi patlidzan

Zato sto imamo vise titula od vas.
Zato sto imamo vise kupova od vas.
Zato sto imamo evropske i svetske trofeje.
Zato sto ih vi nemate.
Zato sto Dinamo Zagreb, Petah Tikva, Timok ili Petrzalka, nisu jaci od Drezdena(tada), Rendzersa....
Zato sto bi se i vi hvalili da imate cime.
Zato sto na svaku pobedu u derbiju, cekate po 7-8 godina u proseku.
Zato sto imamo vise pobeda na Marakani.
Zato sto imamo vise pobeda i na JNA.
Zato sto vam se svi smeju kad vas jug kupi SRS!
Zato sto ste bojkotovali ljude koji vam i sad vode klub.
Zato sto imamo veci stadion.
Zato sto imamo bolje navijaca.
Zato sto imamo vise navijaca.
Zato sto vase vodje podrzavaju Karadzica, dok Delije prave humanitarne akcije za Kosovo.
Zato sto je vest o kafe kuvarici iz Zvezde, bitnija od vesti o predsedniku patlidzana.
Zato sto mislite da nas zezate, a ne vidite koliko javno ispoljavate komplekse.
Zato sto imate Fljamurtari.
Zato sto vam je pocasni predsednik Franjo Tudjman.
Zato sto ste uvek bili primer bratstva i jedinstva, naroda i narodnosti.
Zato sto pojma nemas, a pises gluposti.
Zato sto ste manji klub.
Zato sto je Zvezda uvek bila i ostala veca od vas.
Zato sto ste pre Mirka Marjanovica, Sluzili Zvezdi i Dinamu za gol razliku.
Zato sto nemate vase pesme, nego prepevavate nase.
Zato sto koristite - copy Sever, paste jug.
Zato sto nikad necete osetiti kako je biti navijac najtrofejnijeg kluba i svetskog i evropskog sampiona.
IZABERI ZVEZDU!!!

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

- Zato sto ste toliko spretni da se saplicete o svoju nogu
- Zato sto nije kompleks vaditi se za svaki poraz na Bari i Tokio a kompleks je kad vas zezamo za isti
- Zato sto umanjujete pobede Partizana kad je Zvezda u krizi a kad je Partizan bio u krizi sve je bilo ok
- Zato sto izvodite slobodnjake na kvarnjak
- Zato sto se uzdate u razne amajlije, komplekse i tradiciju a ne u umece svojih igraca
- Zato sto ste mnogo jaci na recima nego na delima
- Zato sto cutite za zivog coveka
- Zato sto ste prvaci Evrope, sveta, suncevog sistema, univerzuma, mlecnog puta, kumove slame...
- Zato sto neki balavac Petkovic umanjuje velicinu Partizana pricajuci da nije igrao na vecem stadionu od rupe
- Zato sto imate igraca koji vise vremena provodi na splavovima nego na fudbalskom terenu
- Zato sto je isti taj igrac pretio pre utakmice
- Zato sto je isti taj igrac izigravao facu za vreme utakmice
- Zato sto isti taj igrac se nije video posle utakmice
- Zato sto je kompleks slaviti sa svojim navijacima posle pobede
- Zato sto nije kompleks kad Randjelovic posle pobede u derbiju peva "njega......njega......neka....sad.....Partizan"
- Zato sto vam niko ne govori da ste veliki pa to stalno govorite za sami sebe
- Zato sto smo mi kopija vaseg severa iako smo 19 godina pre vas imali organizovanu navijacku grupu
- Zato sto stalno vrsite pritisak na sudije
- Zato sto je marakana u Brazilu ukrala ime od vas
- Zato sto ste sinonim za prgavost i lose ponasanje
- Zato sto nam nisu svirali penal u derbiju 14 godina
- Zato sto vas fudbaleri ispaljuju da bi otisli u NEC
- Zato sto dovodite igrace preko DVD-ja
- Zato sto svi bogatasi u Srbiji navijaju za vas
- Zato sto ste drzavni projekat
- Zato sto vam celo sportsko drustvo zavisi od tog jednog fudbalskog rezultata
- Zato sto se hvalite tom jednom ligom sampiona u rukometu koju igrate svake prestupne godine
- Zato sto kad bi sad Mancester igrao protiv vas to bi bio duel aktuelnog sampiona Evrope protiv vecnog sampiona Evrope
- Zato sto su Rendzers, Grashopers, Dinamo Drezden mnogo jaki dok su svi Partizanovi protivnici koje pobedimo amateri
- Zato sto ste jedini na svetu koji posle poraza zezaju protivnike jer nisu bili prvaci sveta
- Zato sto ste jedini koji pricaju o kompleksu a ni ne znaju sta to znaci
- Zato sto da bi vam to dokazao pogledajte komentar na vest o pobedi Partizana u derbiju gde lik kaze "prvih 270 komentara su grobarski - kompleks"
- Zato sto se kompleksi ispoljavaju iskljucivo na utakmicama a ne na net stranicama ali vi to ne znate
- Zato sto su klubovi tipa Celzi, Lion, Arsenal isuvise mali za vas
- Zato sto nemate nikakve veze sa Jugoslavijom iako vam 6-orica od prvih 11 generacije '91 nisu bili Srbi
- Zato sto ste sve vrste koreografija vi izmislili
- Zato sto ste 7. na tabeli a Partizan u krizi od pre 3 godine nije padao ispod 2. mesta
- Zato sto ste neosvojiva tvrdjava koju svi osvajaju
- Zato sto da vam nije Milojka Pantica i Gojka Andrijasevica odavno bi pali u zaborav
- Zato sto se pre derbija busate u grudi a ako Partizan pobedi onda pricate kako nam je fudbal jadan samo zato sto vi niste pobednici
- Zato sto vam je idol covek koji je igrao za nas i koji place na utakmici
- Zato sto ce se neko javiti i reci mi da imam kompleks jer sam 100 puta u ovom komentaru spomenuo kompleks
- Zato sto ne mogu da se setim sta jos da napisem o vama
Eto zato...
(izaberi partizan, 6. oktobar 2008 15:20)

Pa i da igramo svake cetvrte godine LS u rukometu sta se to vas tice,vi ste se prosle sezone borili za opstanak,a ako je neko iskompleksiran onda si to ti koji si satima provodio vrema za kompom.

Kompleks je kada imas samo 28 trofeja u odnosu na rivala koji ima 45...
Kompleks je kada za 12 godina ne pobedis rivala na njegovom stadionu...
Kompleks je kada rival ima vise pobeda ne tvom stadionu...
Kompleks je kada si komsija evropskog prvaka...
Kompleks je kada si komsija svetskog prvaka...
Kompleks je kada komentarises sudije uvek i uporno u utakmicama sa rivalom...
Kompleks je kada si drzavni prvak 20 puta a rival 24 puta...
Kompleks je kada osvojis kup 9 puta a rival 20 puta...
Kompleks je kada rival ima mnogo vise duplih kruna od tebe,a ti znas odnos a to boli...
Kompleks je kada ti se ista istina obije o glavu...
Kompleks je kada sa rivalom imas negativan skor...
Kompleks je kada ti jedna legenda daje golove iz kornera a tvoji igraci u istoj sezoni promasuju penale...
Kompleks je sto znas ime ali zalis sto tvoj klub nema takvog...
Kompleks je kada imas manji stadion...
Kompleks je kada rival zapadne u krizu ti si samo tada bolji...
Kompleks je kada posle izgubljene utakmice danima sedis kod kuce...
Kompleks je kada ne mozes biti kao rival...
Kompleks je kada upotrebljavas nedozvoljena sredstva da bi bio bolji...
Kompleks je kada znas za ime svog prvog predsednika kluba...
Kompleks je kada znas da nisi bolji...
Kompleks je kada znas da ti klub nije brend...
Kompleks je kada znas da 3/4 navijaca navija za rivala...
Kompleks je kada zivis u zabludi...
Kompleks je kada istina boli...
Kompleks je kada,nastavice se...
(Dejan, 6. oktobar 2008 16:28)

Eto covek ti je sve lepo reko

reda

pre 15 godina

Umesto da kazu kako kaznjavaju svog fudbalera zbog nesportskog gesta ispada da ih je on ostetio svojim neigranjem, gol je pao pre iskljucenja tako da on i nije tako bitan sraf.
Mislim da je vise nedostajao Partizan Moreira nego Zvezdi Gaj. Uostalo to je i bio njihov plan da iz igre izbace Partizanovog najboljeg igraca.
Sve u svemu bedno ponasanje jos bednije Drvene Zlezde.
Za druge se navija...

Pantagana

pre 15 godina

Hmmm... meni je nekako bilo ocigledno da svi pokusavaju da isprovociraju Moreiru jer jednostavno cova je medju 10 najboljih fudbalera koji su ikad igrali u bilo kojem balkanskom klubu. Sigurno je Partizan imao mnooooooogooooooo vise stete od Zvezde.Mislim da je ovo bilo Zvezdino rjesenje za Moreiru (provociraju ga dok ne uradi nesto sa imalo osnove da dobije crveni karton) kako im to nije poslo za rukom onda su isli na obostrano iskljucenje jer su znali da sudija ne smije iskljucit Zvezdinog igraca a da pri tom ne iskljuci Partizanovog.Naravno sve to nema veza sa fudbalskom taktikom i sa fudbalom ali sto ocekivati od kluba koji nikad od svog nastanka nije bio sportski i svi uspjesi su im vezani za neke sumnjive radnje nijedna titula im nije cista a legende im se pod stare dane vuku po zatvorima. Fudbal sam po sebi nije fer-play sport fudbaleri su sve osim sportisti i rade sve suprotno osnovima morala i etike. Kad ih samo vidim kako foliraju prekrsaje, kako odugovlace, na koji nacin postizu golove smuci mi se. Fudbalje sport sa najvise lazova i foliranata, iako su najplaceniji prodali bi se za mizerij.u

zoki

pre 15 godina

Setih se partizanovog golmana Pantica koji je kao rezervni igrac pomazio po obrazu fudbalera zvezde Jankovica a onda dobio kaznu od nekoliko meseci u vidu drustveno korisnog rada zbog nasilja na utakmici....Videcemo kako ce proci Ibrahim...hocemo pravdu za profesora Moreiru:)

Surcinac - Zvezdin sin

pre 15 godina

"""" Zato sto ste toliko spretni da se saplicete o svoju nogu
- Zato sto nije kompleks vaditi se za svaki poraz na Bari i Tokio a kompleks je kad vas zezamo za isti
- Zato sto umanjujete pobede Partizana kad je Zvezda u krizi a kad je Partizan bio u krizi sve je bilo ok
- Zato sto izvodite slobodnjake na kvarnjak
- Zato sto se uzdate u razne amajlije, komplekse i tradiciju a ne u umece svojih igraca
- Zato sto ste mnogo jaci na recima nego na delima
- Zato sto cutite za zivog coveka
- Zato sto ste prvaci Evrope, sveta, suncevog sistema, univerzuma, mlecnog puta, kumove slame...
- Zato sto neki balavac Petkovic umanjuje velicinu Partizana pricajuci da nije igrao na vecem stadionu od rupe
- Zato sto imate igraca koji vise vremena provodi na splavovima nego na fudbalskom terenu
- Zato sto je isti taj igrac pretio pre utakmice
- Zato sto je isti taj igrac izigravao facu za vreme utakmice
- Zato sto isti taj igrac se nije video posle utakmice
- Zato sto je kompleks slaviti sa svojim navijacima posle pobede
- Zato sto nije kompleks kad Randjelovic posle pobede u derbiju peva "njega......njega......neka....sad.....Partizan"
- Zato sto vam niko ne govori da ste veliki pa to stalno govorite za sami sebe
- Zato sto smo mi kopija vaseg severa iako smo 19 godina pre vas imali organizovanu navijacku grupu
- Zato sto stalno vrsite pritisak na sudije
- Zato sto je marakana u Brazilu ukrala ime od vas
- Zato sto ste sinonim za prgavost i lose ponasanje
- Zato sto nam nisu svirali penal u derbiju 14 godina
- Zato sto vas fudbaleri ispaljuju da bi otisli u NEC
- Zato sto dovodite igrace preko DVD-ja
- Zato sto svi bogatasi u Srbiji navijaju za vas
- Zato sto ste drzavni projekat
- Zato sto vam celo sportsko drustvo zavisi od tog jednog fudbalskog rezultata
- Zato sto se hvalite tom jednom ligom sampiona u rukometu koju igrate svake prestupne godine
- Zato sto kad bi sad Mancester igrao protiv vas to bi bio duel aktuelnog sampiona Evrope protiv vecnog sampiona Evrope
- Zato sto su Rendzers, Grashopers, Dinamo Drezden mnogo jaki dok su svi Partizanovi protivnici koje pobedimo amateri
- Zato sto ste jedini na svetu koji posle poraza zezaju protivnike jer nisu bili prvaci sveta
- Zato sto ste jedini koji pricaju o kompleksu a ni ne znaju sta to znaci
- Zato sto da bi vam to dokazao pogledajte komentar na vest o pobedi Partizana u derbiju gde lik kaze "prvih 270 komentara su grobarski - kompleks"
- Zato sto se kompleksi ispoljavaju iskljucivo na utakmicama a ne na net stranicama ali vi to ne znate
- Zato sto su klubovi tipa Celzi, Lion, Arsenal isuvise mali za vas
- Zato sto nemate nikakve veze sa Jugoslavijom iako vam 6-orica od prvih 11 generacije '91 nisu bili Srbi
- Zato sto ste sve vrste koreografija vi izmislili
- Zato sto ste 7. na tabeli a Partizan u krizi od pre 3 godine nije padao ispod 2. mesta
- Zato sto ste neosvojiva tvrdjava koju svi osvajaju
- Zato sto da vam nije Milojka Pantica i Gojka Andrijasevica odavno bi pali u zaborav
- Zato sto se pre derbija busate u grudi a ako Partizan pobedi onda pricate kako nam je fudbal jadan samo zato sto vi niste pobednici
- Zato sto vam je idol covek koji je igrao za nas i koji place na utakmici
- Zato sto ce se neko javiti i reci mi da imam kompleks jer sam 100 puta u ovom komentaru spomenuo kompleks
- Zato sto ne mogu da se setim sta jos da napisem o vama
Eto zato... """"
ZATO STO SI KOMPLEKSAS !!! POTROSIO SI 20 MINUTA SVOG ZIVOTA NA OVU BEZVEZNU PORUKU... UVEK CETE BITI ONAJ DRUGI KLUB IZ SRBIJE I U SRBIJI !!! ZVEZDO LJUBAVI JEDINA !!!

Zasto?

pre 15 godina

@ Izaberi Partizan:

Zelim ti da nadjes devojku... ili decka.
Zato.
A i zato sto u svojoj dicnoj povijesti imate godinu kada ste se u POSLEDNJEM kolu spasavali od ISPADANJA u Drugu ligu.
Mi, ma koliko da smo losi, taj blam nismo niti cemo doziveti.
Eto, zato.
A, sad ostavi komp i izadji lepo u neki kafic.
Zato.

LOZNICA UNITED

pre 15 godina

ZASTO KAZNjAVATE JEDNOG OD LJUBIMACA SEVERA???
ZATO STO VOLI ZVEZDU?
ILI ZATO STO OSTAVLjA SRCE NA TERENU?
PA on voli vise Zvezdu od svih ostalih igraca zajedno...
Stidi se upravo ovog postupka...
Umesto sto ga kaznjavate treba da mu ponudite ugovor da ostane u Zvezdi do kraja karijere!
Ko se slaze samnom?

Blues

pre 15 godina

Sta reci za individue koji hvale koromane,gurovice,gajeve i slicne.Vi ste olicenje kluba za za koji navijate.UVEK ste bili i ostacete takvi.Ma svatite mnogo smo jaki bre.PARTIZAN moze da bije jedino los glas.POZDRAV ZA SVE GROBARE.

Zeljko

pre 15 godina

Stalno sam na B92 i uglavnom se oslanjam na njihove informacije, ali je ovoga puta zaista sramota kako su neobjektivno izvestili o ovom dogadaju! Svi su videli da apsolutno nikakvog kontakta nije bilo... A CZ mora dobro da se zamisli o tome ko sve zasluzuje da nosi crveno beli dres. Fudbaleri koji se ponasaju onako kako se vecina ovih ponasa to NE ZASLUZUJU!

E moj Karadzicu

pre 15 godina

Kontakta je naravno bilo, a lopta je vec uveliko bila izgubljena. Da ne ulazimo da li je slucajno ili namerno FAUL je postojao koji perfidni sudija Mazic nije svirao. Da je svirao faul to ovoga svega ne bi doslo. Sledeci start posle toga namerno udaranje Lazetica po nogama epilog jurnjava sudije po terenu koji ni faul nije svirao, a ne sankcionisao kartonom. U skoku Zuka udara Milijasa laktom u lice. Po novim pravilima to se sankcionise mnogo ostrije nego pre. Bili smo svedoci prosle godine da je igrac zbog toga bio i iskljucen. Sudija Mazic ne svira ni FAUL a kamoli da da karton. Sledeci napad svira faul za partizan za mnogo blazi start.
Sve ovo ne moze da promeni jedno, a to je da je Partizan trenutno bolja ekipa od Zvezde.
Posle proslogodisnjeg kupa cini se da neke stvari nisu slucajne.

Vanja

pre 15 godina

Da li smo mi gledali istu utakmicu??? Kontakta jedva da je bilo, sapleo se covek na svoju nogu i pao!!! Mo pomislio da je nemoguce da se covek sam saplete pa krenuo da mu se izvini i zamalo stradao!!! Pouka: Ne izvinjavajte se coveku kad sam padne, jer mozete platiti zivotom, zabraniti mladjima od 18 gledanje nasih utakmica zbog divljastva i vulgarnosti!!!

zvezdas_zauvek

pre 15 godina

Gaj je definitivno izgubio kompas, kako neko rece, ali nemojte ni od Moreire praviti nevinašce! Tokom meča je bilo bar još tri situacije u kojima je ulazio u konflikt sa Zvezdinim igračima, a Mažic to naravno nije video...

Kada bi ovo prvenstvo sad počelo, mislim da bi bilo ravnopravno, jer se vidi da se Zvezda postepeno stabilizuje, a ovako je titula verovatno već izgubljena već posle 7-og kola...
P.S. Nikola Petković je definitivno najveće pojačanje Zvezde ove sezone!

muamua

pre 15 godina

Samo cu podsetiti ljude na kaznu koju je odradjivao bivsi golman Djordje Pantic...mislim da ga je policija kaznila drustveno korisnim radom...e da vidimo kakva ce kazna biti za ovo davljenje...podseticu da je gaj jedan od onih pored kastilja koji je uvek provocirao grobare da mu urlicu....

Ја

pre 15 godina

(izaberi partizan, 6. oktobar 2008 15:20)

Највећи комплекс је што ти дираш други тим, хвали свој а остале пусти на миру, ок? Гледај у своје двориште и киш!

kuka

pre 15 godina

Vrhunac primitivizma, besa i nemoci ne samo Gaja, vec i pre svih Koromana (sjajnog igraca ali loseg coveka), Tomovica, Ninkova...Ali to im je losi sudija Mazic dozvolio! I pre iskljucenja mnogu puta su igracu zvezde udarali protivnike, unosili im se u lice, vredjali... bas kao i piomenutog Mazica.

Zvezdas

pre 15 godina

Ovaj sto napisao 20.komentar 10 godina ga smisljao,tj. toliko je cekao da partizan pobedi.I kaze da nema kompleks.Kompleksi se sticu godinama,a kako mi to imamo komplekse kad smo u zadnjoj deceniji izgubili dvaput?Krivo mi je zbog poraza,sad znam kako je vama bilo godinama.

Rocky Balboa

pre 15 godina

Najbolje je bilo kad je GAJ krenuo SAM na CEO strucni stab partizana a oni ko misevi!
Dzaba vam pobeda, ceo tim vam nema SRCE koliko ima GAJ !

Plikuscht

pre 15 godina

@ (Bata Djora Sr., 6. oktobar 2008 21:44):

Uz par krajnje sitnih neslaganja - potpisujem svaku rec napisanu!

@ (Mighty_Dilinger, 6. oktobar 2008 21:19):

'To verovatno pricaju oni koji nisu sutnuli ni macku s'praga,jer da jesu,onda bi znali ... kao neki dripac!Sta je on, frajer?'

A da nisi ti mozda neki frajer!? Vezbas sutiranje macaka sa praga!? Ti si neki strah & trepet ulicnih macaka u kraju?
Frajercino ... hrabro, nema sta!
Sledeci put nadji neku kamencugu od 50kg pa vezbaj golmansko izvodjenje gol-auta ...

LS

pre 15 godina

Ne boj se, nije ni on ispao nevin. Kaznjen je crvenim kartono, da, da, crvenim kartonom jer NIJE STAJAO MIRNO DOK SU GA DAVILI! Tako da je tvoje vidjenje pravde, nadam se, zadovoljeno. Ili smatras da ga treba kazniti i novcano, sto je BIO DAVLJEN? Mozda da se i izvini Gaju sto ga je ovaj davio? To bi, po tebi, verovatno bilo ok? Pravedno?

djole

pre 15 godina

svaka cast za rts zbog prenosa
da nisu prenosili nebi ni videli kakvih ima prostaka i primitivaca koje nazivaju fudbalerima,ovo divljastvo moze jedino prestati ako se uvedu vremenske kazne i to drasticne.novcane kazne nemaju
efekat jer to sve klub placa.

dacho

pre 15 godina

Grobari junaci, heroji...!!
Svi su vaši igrači zlatni, kulturni,vaspitani ma nema ih boljih i uzornijih. Samo se pitam da li će kapiten Partizana biti kažnjen zbog vređanja trenera protivničke ekipe, ili su reči "Čeda čvorak" komplimenti. Ovo nije nevaspitanje i nekultura? Kad će Partizan biti kažnjen zbog lomljenja stolica na južnoj tribini Marakane, pošto se to dešava konstantno u zadnjih par godina?

295

pre 15 godina

ibrahima za kapitena. svaka mu cast, tako se igra derbi. da svaki nas igrac ima toliko srce, juce bi ih lagano dobili. naravno da treba da mrzi igrace partizana

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

Nisam mnogo pogresio kada sam u nekom od prethodnih komentara predvideo kako ce " derbi " da izgleda. Cinjenica da su golmani najbolji pojedinci u oba tima, a da posto nema ni jednog fudbalskog poteza koji se moze izdvojiti, onda izdvajanje incidenta kao neceg sto je ispalo glavno obelezje " derbija ", nije ni malo cudno. Da je bilo poteza i sa jedne i sa druge strane, da je igra i jednog i drugog tima licila na nesto, onda bi se ovo sto je Gaj uradio spominjalo uzgred, kao nesto sto je pokvarilo odlicnu fudbalsku utakmicu. Ovako, jedino sto moze da se izdvoji iz ovog " derbija " je upravo ovaj incident. Pri tom, nije ni Moreira nevinasce. Tokom cele utakmice nalazio se u nekakvim verbalnim duelima sa Zvezdinim igracima, isto mu se vrlo cesto desava i na drugim mecevima, tako da bi i on mogao malo da povede racuna o ponasanju, jer na kraju sve to vise steti ekipi, nego njemu samom. Pri tom, za ponasaje Gaja ne postoji nikakvo opravdanje. Morao bi da odgovara isto onako kao sto je odgovarao i golman Pantic, jer samo dosledno sprovodjenje zakona, bez obzira ko je u pitanju, dovece ovo drustvo u kakav takav red.
Takodje, ovaj " derbi " pokazao je potrebu da ove utakmice sude strane sudije. Ne zato sto je Mazic nekoga ostetio, vec zato sto i on a i druge sudije ili ne razumeju fudbal kao igru, ili nemaju hrabrosti da sude kako bi trebalo da se sudi. Ako tome dodamo i pomocnike koji gledaju u glavnog sudiju ( ovaj put Mazica ) da bi videli za koga ce on da dosudi aut, da bi tek potom podigli zastavicu, sasvim je jasno da tu neke izmene moraju da se naprave. Ako Rusi za svoje derbije angazuju sudije iz inostranstva ne vidim sta je problem da se to isto ucini i u Srbiji. Evo samo nekoliko gresaka Mazica : menjanje kriterijuma ( pustanje prvo ostrije igre, a potom seckanje ), sviranje sijaset nepostojecih faulova ( recimo, kada Ninkov oduzima loptu na polovini crno-belih i krece u kontru, a on svira faul, ili sviranje apsolutno nepostojeceg prekrsaja iz kojeg je Milijas pogodio stativu ), previdjanje cistih faulova ( tolerisanje lakotva i saka crno-belima, kao i nedostatak hrabrosti da se pokaze Koromanu crveni karton i to direktan ). Za nekog su ovo verovatno beznacajne greske, medjutim, kada se one gomilaju tokom susreta onda mogu da izazovu nervozu kod igraca i dovedu do onoga sto je Gaj napravio ( naglasavam, jos jednom, to ga ne opravdava ). Kada nam je fudbal u zescoj dubiozi, onda bar mozemo da angazujemo sudije koje ce za pocetak da budu glavne zvezde " derbija ", dok se stvari ne promene. Angazovanje stranih sudija ne znaci da gresaka nece biti, ali ako nista drugo, sudije ce imati autoritet, a to ce onda uticati i na odredjenu edukaciju igraca, kada je ponasanje na terenu u pitanju.
Obezglavljena Crvena zvezda bolje nije mogla, pobeda crno-belih se nikako ne moze osporiti. Posto je u neku ruku prvenstvo vec reseno, Zvezda bi mogla da se pozabavi konstitusanjem kakvog-takvog klupskog rukovodstva, stvaranjem finansijske konstrukcije, filtriranjem igrackog kadra i pronalazenjem adekvatnih pojacanja za zimski prelazni rok. Kao sto sam uvek pisao, jedna izgubljena sezona nije nista strasno, ako postoje ljudi koji umeju da sagledaju greske, isprave odredjene stvari, angazuju kvalitetan kadar na deficitarnim mestima, sto ce dovesti do postepenog popravljanja stanja. Medjutim, Zvezda nista nije naucila iz partizanove krize, vec je dozvolila da joj se dese iste, pa i gore stvari. S tim, sto grobari ne treba da se zavaravaju da su bojkotom postigli neki rezultat, jer u Humskoj 1 i dalje glavnu rec vode Zecevic i Bjekovic.
Ako ovaj poraz ima neceg dobrog, onda je to u tome, sto ce raznorazni menadzeri koji guraju svoje igrace u prvi tim, ostati kratkih rukava za planirane svote novca, jer posle ovakvih igrara, bez Evrope, bez sansi za osajanje titule, pri cemu nacionali Kup i da se osovji ne znaci puno, njihovi igraci nece moci nigde da se prodaju. Ako im je to interes, onda je Crvena zvezda na pravom putu.

djordje

pre 15 godina

nisam gledao derbi ali mislim da je i njima(partizanu) jednom svane...bilo je vrijeme da i oni dobiju jednom taj derbi.
a sta sve pogadja zvezdu nije ni cudo sto su dobili ovu utakmicu.hvala

phill

pre 15 godina

gaju kazna naravno,za divljacko ponasanje.ali nemojte ni od moreire da pravite nevinasce.pre toga se 5 puta nasao u sukobima sa zvezdinim igracima,jedini iz tima partizana.to valjda dovoljno govori o necemu...

zvezda zauvek

pre 15 godina

svaka cast ovim ljudima ovde sto se slade zvezdinim neuspesima,a u stvari ne znaju koliko je partizan suplja ekipa.nisu oni toliko dobri,nego je zvezda ekstremno losa,nuikad losija,tako da je stvarno smesno govoriti o kvalitetima partizana! kad smo kod nevaspitanja vecina ovde lupeta,pa nismo mi to izmislili,desilo se sta se desilo Gaju,pa sta?sad svi prave od toga veliki problem,kao da se to nikad nije desavalo na nasim terenima,naprotiv desavale su se mnogo ruznije stvari. i dosta je vise komentara kako samo u upravi Zvezde sede pokvareni bogatasi,a u partizanu eto sirotinja se skupila pa vode klub,pa im nije lako! A sta je sa Zekom,Bjekom,Karadzicem? a sve ovo sto se desava u zvezdi je delo pojedinaca,koji ovo rade sa nemrom kako bi pala cena klubu,pa da se kupi zemljiste za dzabe,a drzava sve gleda,nista ne preduzima! i sad su navijaci krivi za sve sto se u drzavi desava.....strasno

kompas

pre 15 godina

ZVEZDAS_ZAUVEK
Ma u pravu si ti trebalo bi da vi odlucite kada je posteno da prvenstvo pocne i kada da se zavrsi...cini se da si i ti izgubio kompas

delija

pre 15 godina

Bravo Gaj,jel mogucee da jedini stranac ovde zeli da pobedi i da se bori za zvezdu koa da mu je sve u zivotu kad bi se pola njnih tako borilo kao on,pa makar se i potukli zbog poraza bilo bi dobro a pola ovih zabole za zvezdu

Stoper

pre 15 godina

@SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA
Kako smes da pricas o mom Partizanu a nemas pojma. Nije 9 vec 10 kupova.
(madmax, 6. oktobar 2008 21:29)

Nije samo to nego sto ne znaju ni da racunaju. Pogledajte svoje postove opet, saberite (ako znate) i onda mozete da trtljate. A inace kompleksi su mnogo zaje**na stvar, ni ne znas da ih imas ali se samo odjednom pojave :) Onako usput, dosta mi je navijaca koji navijaju za neki klub zato sto:
- im je neki cika dao cokoladu kad su bili mali
- im je takodje neki drugi cika dao klikere, itd..
- neko postao prvak evrope pa ajde sad da navijam za njega, bicu faca, prikljucicu se masi, jer se plasim izazova
- zbog ovog prethodnog i nosite nozeve, idete u coporima i bodete decu
- ne trazite vi pravdu za Urosa, nego za sebe, jer kad ode jedan, lako ce jos koji
- i NIJE kazna prevelika, nego su ostale kazne smesne, tacno je da silovatelj dobije manje i trebalo bi ga poslati na dozivotnu, ali to ne znaci da ovaj nije zasluzio ovoliko, a mozda cak i vise
- i samo da znate, zivi se od trenutka do trenutka ili barem se razmislja o buducnosti, a ne od statistike i proslosti
- SADA je nas trenutak i zasto da ne uzivamo :)) a vi se zapitajte kada ce vama doci trenutak i zivite za taj dan, onaj dan koji je prosao, vise nije tu i nikad vise ga necete doziveti!

Toliko od mene, a iskreno svakog dana za poslednjih 30 godina sve vise mi je drago sto sam Grobar gledajuci vas kako se ponasate izmedju sebe, na tribinama, na terenu i u zivotu. Pozdrav vama, a mi cemo da slavimo ovaj i ko zna jos koliko narednih trenutaka ;)

Mighty_Dilinger

pre 15 godina

Nije mi jasno,kako ovi grobari mogu da kazu "pravda za moreiru"!!!To verovatno pricaju oni koji nisu sutnuli ni macku s'praga,jer da jesu,onda bi znali sta znaci namerno sapletanje sa ledja,kao neki dripac!Sta je on,frajer?Probajte onako nesto da uradite negde nekom ako budete imali prilike da igrate fudbal,pa makar vam taj bio drug,najmanje sto ce te dobiti je dobra zauska! Da se razumemo,ne opravdavam ponasanje Gaja,jako lose za jednog profesionalnog igraca i sa razlogom je kaznjen.Na kraju,partizan je zasluzeno pobedio a nama,tj. zvezdi ostaje da zalimo za propustenim sansama.Trenutno su bolja i homogenija ekipa. Trenutno...

mix018

pre 15 godina

Vidim mnogo rasistickih izjava ovde,svi bi ste jadnog crnog igraca na lomacu,uh,nisam primetio da je on takodje napao igraca tamne puti,izvinjavam se!

BUNT

pre 15 godina

Ma kakav Dinamo Drezden,
koga bre vi farbate?!
A onome liku koji je napisao da mi imamo 20 titula i 9 (a ne 10) kupova, a zvezda 24 (a ne 25) titule, porucio bih da se malo raspita pre nego nesto odvali. Ima toliko izvora za informacije na internetu!
P.S. Nije ni cudo sto se nije usudio da napise odnos u duplim krunama, verovatno bi i tu pogresio!

Bojanc

pre 15 godina

Mighty_Dilinger, Rocky Balboa itd...
Volite vi slobodno Zvezdu, mrzite Partizan ili kako vec zovete to sto radite, ali to nece promeniti cinjenicu da je Partizan u nedelju pobedio, a cak ni to nije predmet ove rasprave, vec divljacko ponasanje Gaja, koji nije time pokazao koliko ima srce ili voli Zvezdu, vec koliko ga je bilo sramota da gubi i da pada 'sam od sebe', iako se stvarno spotakao o Moreiru, ali bez namere Partizanovog igraca da ga obori.
A ovo vam pise osoba koja je igrala fudbal 20 godina i verovatno provela vise vremena na fudbalskom terenu nego vi ispred tv-a ili na tribini...

srx

pre 15 godina

Gledao sam utakmicu sa sinom od 7 godina koji je ceo dan pred utakmicu pevao "Zvezda je ime sampiona...". Ono sto smo videli je, nemam reci, totalno nemoralno. Ona sramota od ponasanja igraca Zvezde je neoprostiva. Vratite te persone tamo odakle su dosli u Beograd ako i tamo smeju da odu. Bruka i sramota. Od rukovodstva Zvezde ocekujem da prostake izbaci iz tima i uruci im otkeze. I ovako i onako cemo biti pri dnu tabele, ali neka bar tamo budemo cista obraza i ponosni!

Hary

pre 15 godina

gledao sam utakmicu na recepciji studentskog doma. tu su bili navijaci i jednog i drugog tima. na odluku sudije da oboici igraca da crveni karton svi prisutni su odreagovali aplauzom. pozdravljam odluku sudije.

Aca_PFC_Leskovac

pre 15 godina

@Dekicar
Crvena zvezda – Partizan
Na Marakani 66 35 20 11 113:71
U Humskoj 67 22 22 23 92:91
Ukupno 133 57 42 34 205:162
To znaci da nemas pojma i ajde sad se vratite na novu travu pa placite do sutra!
Uostalom vidi se ko kosi a ko vodu nosi!
I nemoj Tole vise da asistiras Diari i Zuki! Sram te bilo!

Mare Car :)

pre 15 godina

hahaha, kako su smesni ovi komentari i deca koja ih pisu. Posle ce sledecih mesec dana da prepricavaju u parkicu na klupici ortacima dok 5 orica cevce dvolitru i prave se pijani kako su lepo odgovorili onom grobaru ili ovom ciganu...i verovatno jedva spajati reci i recenice. E to je prava katastrofa naseg fudbala, sto se "navijaci" ovako i oko ovakvih stvari prepucavaju...i to preko neta, gde svako moze da ispadne pametan ako posveti par sati za dva reda teksta. Ovde se ne komentarise fudbal, ovde se samo jasno vidi da mi nemamo fudbal, i da dok god se ovakve stvari desavaju na terenu i dok god "navijaci" to uopste i komentarisu, mi nikad necemo imati fudbal kakav mozemo da imamo. Ima potencijala, ali dzabe...eto ko i kako igra u najjacim klubovima u zemlji. Ovo je kao bio derbi...? Sramota...

izaberi partizan

pre 15 godina

- Zato sto ste toliko spretni da se saplicete o svoju nogu
- Zato sto nije kompleks vaditi se za svaki poraz na Bari i Tokio a kompleks je kad vas zezamo za isti
- Zato sto umanjujete pobede Partizana kad je Zvezda u krizi a kad je Partizan bio u krizi sve je bilo ok
- Zato sto izvodite slobodnjake na kvarnjak
- Zato sto se uzdate u razne amajlije, komplekse i tradiciju a ne u umece svojih igraca
- Zato sto ste mnogo jaci na recima nego na delima
- Zato sto cutite za zivog coveka
- Zato sto ste prvaci Evrope, sveta, suncevog sistema, univerzuma, mlecnog puta, kumove slame...
- Zato sto neki balavac Petkovic umanjuje velicinu Partizana pricajuci da nije igrao na vecem stadionu od rupe
- Zato sto imate igraca koji vise vremena provodi na splavovima nego na fudbalskom terenu
- Zato sto je isti taj igrac pretio pre utakmice
- Zato sto je isti taj igrac izigravao facu za vreme utakmice
- Zato sto isti taj igrac se nije video posle utakmice
- Zato sto je kompleks slaviti sa svojim navijacima posle pobede
- Zato sto nije kompleks kad Randjelovic posle pobede u derbiju peva "njega......njega......neka....sad.....Partizan"
- Zato sto vam niko ne govori da ste veliki pa to stalno govorite za sami sebe
- Zato sto smo mi kopija vaseg severa iako smo 19 godina pre vas imali organizovanu navijacku grupu
- Zato sto stalno vrsite pritisak na sudije
- Zato sto je marakana u Brazilu ukrala ime od vas
- Zato sto ste sinonim za prgavost i lose ponasanje
- Zato sto nam nisu svirali penal u derbiju 14 godina
- Zato sto vas fudbaleri ispaljuju da bi otisli u NEC
- Zato sto dovodite igrace preko DVD-ja
- Zato sto svi bogatasi u Srbiji navijaju za vas
- Zato sto ste drzavni projekat
- Zato sto vam celo sportsko drustvo zavisi od tog jednog fudbalskog rezultata
- Zato sto se hvalite tom jednom ligom sampiona u rukometu koju igrate svake prestupne godine
- Zato sto kad bi sad Mancester igrao protiv vas to bi bio duel aktuelnog sampiona Evrope protiv vecnog sampiona Evrope
- Zato sto su Rendzers, Grashopers, Dinamo Drezden mnogo jaki dok su svi Partizanovi protivnici koje pobedimo amateri
- Zato sto ste jedini na svetu koji posle poraza zezaju protivnike jer nisu bili prvaci sveta
- Zato sto ste jedini koji pricaju o kompleksu a ni ne znaju sta to znaci
- Zato sto da bi vam to dokazao pogledajte komentar na vest o pobedi Partizana u derbiju gde lik kaze "prvih 270 komentara su grobarski - kompleks"
- Zato sto se kompleksi ispoljavaju iskljucivo na utakmicama a ne na net stranicama ali vi to ne znate
- Zato sto su klubovi tipa Celzi, Lion, Arsenal isuvise mali za vas
- Zato sto nemate nikakve veze sa Jugoslavijom iako vam 6-orica od prvih 11 generacije '91 nisu bili Srbi
- Zato sto ste sve vrste koreografija vi izmislili
- Zato sto ste 7. na tabeli a Partizan u krizi od pre 3 godine nije padao ispod 2. mesta
- Zato sto ste neosvojiva tvrdjava koju svi osvajaju
- Zato sto da vam nije Milojka Pantica i Gojka Andrijasevica odavno bi pali u zaborav
- Zato sto se pre derbija busate u grudi a ako Partizan pobedi onda pricate kako nam je fudbal jadan samo zato sto vi niste pobednici
- Zato sto vam je idol covek koji je igrao za nas i koji place na utakmici
- Zato sto ce se neko javiti i reci mi da imam kompleks jer sam 100 puta u ovom komentaru spomenuo kompleks
- Zato sto ne mogu da se setim sta jos da napisem o vama
Eto zato...

Surcinac - Zvezdin sin

pre 15 godina

"""" Zato sto ste toliko spretni da se saplicete o svoju nogu
- Zato sto nije kompleks vaditi se za svaki poraz na Bari i Tokio a kompleks je kad vas zezamo za isti
- Zato sto umanjujete pobede Partizana kad je Zvezda u krizi a kad je Partizan bio u krizi sve je bilo ok
- Zato sto izvodite slobodnjake na kvarnjak
- Zato sto se uzdate u razne amajlije, komplekse i tradiciju a ne u umece svojih igraca
- Zato sto ste mnogo jaci na recima nego na delima
- Zato sto cutite za zivog coveka
- Zato sto ste prvaci Evrope, sveta, suncevog sistema, univerzuma, mlecnog puta, kumove slame...
- Zato sto neki balavac Petkovic umanjuje velicinu Partizana pricajuci da nije igrao na vecem stadionu od rupe
- Zato sto imate igraca koji vise vremena provodi na splavovima nego na fudbalskom terenu
- Zato sto je isti taj igrac pretio pre utakmice
- Zato sto je isti taj igrac izigravao facu za vreme utakmice
- Zato sto isti taj igrac se nije video posle utakmice
- Zato sto je kompleks slaviti sa svojim navijacima posle pobede
- Zato sto nije kompleks kad Randjelovic posle pobede u derbiju peva "njega......njega......neka....sad.....Partizan"
- Zato sto vam niko ne govori da ste veliki pa to stalno govorite za sami sebe
- Zato sto smo mi kopija vaseg severa iako smo 19 godina pre vas imali organizovanu navijacku grupu
- Zato sto stalno vrsite pritisak na sudije
- Zato sto je marakana u Brazilu ukrala ime od vas
- Zato sto ste sinonim za prgavost i lose ponasanje
- Zato sto nam nisu svirali penal u derbiju 14 godina
- Zato sto vas fudbaleri ispaljuju da bi otisli u NEC
- Zato sto dovodite igrace preko DVD-ja
- Zato sto svi bogatasi u Srbiji navijaju za vas
- Zato sto ste drzavni projekat
- Zato sto vam celo sportsko drustvo zavisi od tog jednog fudbalskog rezultata
- Zato sto se hvalite tom jednom ligom sampiona u rukometu koju igrate svake prestupne godine
- Zato sto kad bi sad Mancester igrao protiv vas to bi bio duel aktuelnog sampiona Evrope protiv vecnog sampiona Evrope
- Zato sto su Rendzers, Grashopers, Dinamo Drezden mnogo jaki dok su svi Partizanovi protivnici koje pobedimo amateri
- Zato sto ste jedini na svetu koji posle poraza zezaju protivnike jer nisu bili prvaci sveta
- Zato sto ste jedini koji pricaju o kompleksu a ni ne znaju sta to znaci
- Zato sto da bi vam to dokazao pogledajte komentar na vest o pobedi Partizana u derbiju gde lik kaze "prvih 270 komentara su grobarski - kompleks"
- Zato sto se kompleksi ispoljavaju iskljucivo na utakmicama a ne na net stranicama ali vi to ne znate
- Zato sto su klubovi tipa Celzi, Lion, Arsenal isuvise mali za vas
- Zato sto nemate nikakve veze sa Jugoslavijom iako vam 6-orica od prvih 11 generacije '91 nisu bili Srbi
- Zato sto ste sve vrste koreografija vi izmislili
- Zato sto ste 7. na tabeli a Partizan u krizi od pre 3 godine nije padao ispod 2. mesta
- Zato sto ste neosvojiva tvrdjava koju svi osvajaju
- Zato sto da vam nije Milojka Pantica i Gojka Andrijasevica odavno bi pali u zaborav
- Zato sto se pre derbija busate u grudi a ako Partizan pobedi onda pricate kako nam je fudbal jadan samo zato sto vi niste pobednici
- Zato sto vam je idol covek koji je igrao za nas i koji place na utakmici
- Zato sto ce se neko javiti i reci mi da imam kompleks jer sam 100 puta u ovom komentaru spomenuo kompleks
- Zato sto ne mogu da se setim sta jos da napisem o vama
Eto zato... """"
ZATO STO SI KOMPLEKSAS !!! POTROSIO SI 20 MINUTA SVOG ZIVOTA NA OVU BEZVEZNU PORUKU... UVEK CETE BITI ONAJ DRUGI KLUB IZ SRBIJE I U SRBIJI !!! ZVEZDO LJUBAVI JEDINA !!!

Dekicar

pre 15 godina

@ izaberi patlidzan

Zato sto imamo vise titula od vas.
Zato sto imamo vise kupova od vas.
Zato sto imamo evropske i svetske trofeje.
Zato sto ih vi nemate.
Zato sto Dinamo Zagreb, Petah Tikva, Timok ili Petrzalka, nisu jaci od Drezdena(tada), Rendzersa....
Zato sto bi se i vi hvalili da imate cime.
Zato sto na svaku pobedu u derbiju, cekate po 7-8 godina u proseku.
Zato sto imamo vise pobeda na Marakani.
Zato sto imamo vise pobeda i na JNA.
Zato sto vam se svi smeju kad vas jug kupi SRS!
Zato sto ste bojkotovali ljude koji vam i sad vode klub.
Zato sto imamo veci stadion.
Zato sto imamo bolje navijaca.
Zato sto imamo vise navijaca.
Zato sto vase vodje podrzavaju Karadzica, dok Delije prave humanitarne akcije za Kosovo.
Zato sto je vest o kafe kuvarici iz Zvezde, bitnija od vesti o predsedniku patlidzana.
Zato sto mislite da nas zezate, a ne vidite koliko javno ispoljavate komplekse.
Zato sto imate Fljamurtari.
Zato sto vam je pocasni predsednik Franjo Tudjman.
Zato sto ste uvek bili primer bratstva i jedinstva, naroda i narodnosti.
Zato sto pojma nemas, a pises gluposti.
Zato sto ste manji klub.
Zato sto je Zvezda uvek bila i ostala veca od vas.
Zato sto ste pre Mirka Marjanovica, Sluzili Zvezdi i Dinamu za gol razliku.
Zato sto nemate vase pesme, nego prepevavate nase.
Zato sto koristite - copy Sever, paste jug.
Zato sto nikad necete osetiti kako je biti navijac najtrofejnijeg kluba i svetskog i evropskog sampiona.
IZABERI ZVEZDU!!!

crnac

pre 15 godina

Da li je moguce da se svuda pise da nije bilo kontakta,kada se jasno vidi na snimku da jeste,a i sam Moreira je rekao na kraju da ga je slucajno potkacio...Nije to opravdanje za to sto je Gaj uradio,ali nije pravedno da svaki medij objavljuje pricu kako kontakta nije bilo(verovatno je sam sebe sapleo)!!!isto tako niko ne objavljuje da su se ova dva igraca pokoskala pre toga kod korner zastavice,kada ga je Moreirao takodje spotako a i kasnije sutnuo loptu kad je Gaj hteo da izvede... NI to niko nije videoooo...SJAJNO!!!!
JASNO SE VIDI O CEMU SE OVDE RADI!!!! to je nase novinarstvo!!!

Dovla

pre 15 godina

Poydravljam potez!
Moj najveci utisak sa jucerasnje utakmice je da C.Zvezda pored svih problema u kojima se nalazi, trenutno ima najnevaspitaniju ekipu ikada! Sramota za fudbal, klub, istoriju, Beograd! Prosto je neverovatno kakvo je to ponasanje! Kao gomila dripaca (cast izuzecima)! Prva stvar koja tamo treba da se uradi je uvodjenje jos jednog treninga dnevno - osnovno vaspitanje! Savetujem upravi i treneru da na miru pogleda utakmicu i izanalizira ponasanje svojih fudbalera. Svih 90 minuta isto: Ceste greske (prouzrokovane ne znanjem ili pritiskom igraca Partizana), i onda simuliranje pada, a zatim salva psovki i pretnji ka sudiji i protivnickom igracu! A zatim pogibeljni startovi pred kraj! Petkovic, Gaj, Ninkov, Tomovic, Lazetic i komadant u celoj prici Koroman! Pa ovi igraci ne mogu da igraju ni u jednom timu iznad srpske lige sa svojim ponasanjem!!! Svaka pohvala Milijasu na njegovom dostojanstvenom drzanju... I jos nesto, dr. Mo je sa svojom izjavom i posle utakmice pokazao za koga se igra fudbal i kako se mora ponasati (covek se izvinio saigracima, gledaocima, i deci)!
Dok ovakvi igraju u C. Zvezdi, nema tu nikakvog pomaka....

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

- Zato sto ste toliko spretni da se saplicete o svoju nogu
- Zato sto nije kompleks vaditi se za svaki poraz na Bari i Tokio a kompleks je kad vas zezamo za isti
- Zato sto umanjujete pobede Partizana kad je Zvezda u krizi a kad je Partizan bio u krizi sve je bilo ok
- Zato sto izvodite slobodnjake na kvarnjak
- Zato sto se uzdate u razne amajlije, komplekse i tradiciju a ne u umece svojih igraca
- Zato sto ste mnogo jaci na recima nego na delima
- Zato sto cutite za zivog coveka
- Zato sto ste prvaci Evrope, sveta, suncevog sistema, univerzuma, mlecnog puta, kumove slame...
- Zato sto neki balavac Petkovic umanjuje velicinu Partizana pricajuci da nije igrao na vecem stadionu od rupe
- Zato sto imate igraca koji vise vremena provodi na splavovima nego na fudbalskom terenu
- Zato sto je isti taj igrac pretio pre utakmice
- Zato sto je isti taj igrac izigravao facu za vreme utakmice
- Zato sto isti taj igrac se nije video posle utakmice
- Zato sto je kompleks slaviti sa svojim navijacima posle pobede
- Zato sto nije kompleks kad Randjelovic posle pobede u derbiju peva "njega......njega......neka....sad.....Partizan"
- Zato sto vam niko ne govori da ste veliki pa to stalno govorite za sami sebe
- Zato sto smo mi kopija vaseg severa iako smo 19 godina pre vas imali organizovanu navijacku grupu
- Zato sto stalno vrsite pritisak na sudije
- Zato sto je marakana u Brazilu ukrala ime od vas
- Zato sto ste sinonim za prgavost i lose ponasanje
- Zato sto nam nisu svirali penal u derbiju 14 godina
- Zato sto vas fudbaleri ispaljuju da bi otisli u NEC
- Zato sto dovodite igrace preko DVD-ja
- Zato sto svi bogatasi u Srbiji navijaju za vas
- Zato sto ste drzavni projekat
- Zato sto vam celo sportsko drustvo zavisi od tog jednog fudbalskog rezultata
- Zato sto se hvalite tom jednom ligom sampiona u rukometu koju igrate svake prestupne godine
- Zato sto kad bi sad Mancester igrao protiv vas to bi bio duel aktuelnog sampiona Evrope protiv vecnog sampiona Evrope
- Zato sto su Rendzers, Grashopers, Dinamo Drezden mnogo jaki dok su svi Partizanovi protivnici koje pobedimo amateri
- Zato sto ste jedini na svetu koji posle poraza zezaju protivnike jer nisu bili prvaci sveta
- Zato sto ste jedini koji pricaju o kompleksu a ni ne znaju sta to znaci
- Zato sto da bi vam to dokazao pogledajte komentar na vest o pobedi Partizana u derbiju gde lik kaze "prvih 270 komentara su grobarski - kompleks"
- Zato sto se kompleksi ispoljavaju iskljucivo na utakmicama a ne na net stranicama ali vi to ne znate
- Zato sto su klubovi tipa Celzi, Lion, Arsenal isuvise mali za vas
- Zato sto nemate nikakve veze sa Jugoslavijom iako vam 6-orica od prvih 11 generacije '91 nisu bili Srbi
- Zato sto ste sve vrste koreografija vi izmislili
- Zato sto ste 7. na tabeli a Partizan u krizi od pre 3 godine nije padao ispod 2. mesta
- Zato sto ste neosvojiva tvrdjava koju svi osvajaju
- Zato sto da vam nije Milojka Pantica i Gojka Andrijasevica odavno bi pali u zaborav
- Zato sto se pre derbija busate u grudi a ako Partizan pobedi onda pricate kako nam je fudbal jadan samo zato sto vi niste pobednici
- Zato sto vam je idol covek koji je igrao za nas i koji place na utakmici
- Zato sto ce se neko javiti i reci mi da imam kompleks jer sam 100 puta u ovom komentaru spomenuo kompleks
- Zato sto ne mogu da se setim sta jos da napisem o vama
Eto zato...
(izaberi partizan, 6. oktobar 2008 15:20)

Pa i da igramo svake cetvrte godine LS u rukometu sta se to vas tice,vi ste se prosle sezone borili za opstanak,a ako je neko iskompleksiran onda si to ti koji si satima provodio vrema za kompom.

Kompleks je kada imas samo 28 trofeja u odnosu na rivala koji ima 45...
Kompleks je kada za 12 godina ne pobedis rivala na njegovom stadionu...
Kompleks je kada rival ima vise pobeda ne tvom stadionu...
Kompleks je kada si komsija evropskog prvaka...
Kompleks je kada si komsija svetskog prvaka...
Kompleks je kada komentarises sudije uvek i uporno u utakmicama sa rivalom...
Kompleks je kada si drzavni prvak 20 puta a rival 24 puta...
Kompleks je kada osvojis kup 9 puta a rival 20 puta...
Kompleks je kada rival ima mnogo vise duplih kruna od tebe,a ti znas odnos a to boli...
Kompleks je kada ti se ista istina obije o glavu...
Kompleks je kada sa rivalom imas negativan skor...
Kompleks je kada ti jedna legenda daje golove iz kornera a tvoji igraci u istoj sezoni promasuju penale...
Kompleks je sto znas ime ali zalis sto tvoj klub nema takvog...
Kompleks je kada imas manji stadion...
Kompleks je kada rival zapadne u krizu ti si samo tada bolji...
Kompleks je kada posle izgubljene utakmice danima sedis kod kuce...
Kompleks je kada ne mozes biti kao rival...
Kompleks je kada upotrebljavas nedozvoljena sredstva da bi bio bolji...
Kompleks je kada znas za ime svog prvog predsednika kluba...
Kompleks je kada znas da nisi bolji...
Kompleks je kada znas da ti klub nije brend...
Kompleks je kada znas da 3/4 navijaca navija za rivala...
Kompleks je kada zivis u zabludi...
Kompleks je kada istina boli...
Kompleks je kada,nastavice se...
(Dejan, 6. oktobar 2008 16:28)

Eto covek ti je sve lepo reko

Zasto?

pre 15 godina

@ Izaberi Partizan:

Zelim ti da nadjes devojku... ili decka.
Zato.
A i zato sto u svojoj dicnoj povijesti imate godinu kada ste se u POSLEDNJEM kolu spasavali od ISPADANJA u Drugu ligu.
Mi, ma koliko da smo losi, taj blam nismo niti cemo doziveti.
Eto, zato.
A, sad ostavi komp i izadji lepo u neki kafic.
Zato.

vanste PFC

pre 15 godina

Trebalo bi Gaja suspendovati na par meseci, cisto preventive radi, posto se vidi da nije pri cistoj svesti i zdravoj pameti... Zao mi Moreire, da je ostao, ne bi Zvezda prosla bez bar 3 komada!
P.S. Cedo, salji igrace na odmor, sezona gotova

E moj Karadzicu

pre 15 godina

Kontakta je naravno bilo, a lopta je vec uveliko bila izgubljena. Da ne ulazimo da li je slucajno ili namerno FAUL je postojao koji perfidni sudija Mazic nije svirao. Da je svirao faul to ovoga svega ne bi doslo. Sledeci start posle toga namerno udaranje Lazetica po nogama epilog jurnjava sudije po terenu koji ni faul nije svirao, a ne sankcionisao kartonom. U skoku Zuka udara Milijasa laktom u lice. Po novim pravilima to se sankcionise mnogo ostrije nego pre. Bili smo svedoci prosle godine da je igrac zbog toga bio i iskljucen. Sudija Mazic ne svira ni FAUL a kamoli da da karton. Sledeci napad svira faul za partizan za mnogo blazi start.
Sve ovo ne moze da promeni jedno, a to je da je Partizan trenutno bolja ekipa od Zvezde.
Posle proslogodisnjeg kupa cini se da neke stvari nisu slucajne.

oda

pre 15 godina

Rekao bih bravo, ALI iz ovog saopstenja se vidi da se Gueye ne kaznjava zbog svog divljackog ponasanja, vec zbog crvenog kartona.

Realno Moreira nije zasluzio crveni, dok ga je Gaj zasluzio jos ranije, kada je kod gol aut linije pokusao da udari pesnicom Moreiru.

Ako vec B92 ne moze da bude objektivan , ne mora da pise nikakve vesti o derbijima , nek se izbaci rezultat , strelci , timovi i izmene , bez ikakvog komentara.

Sramota je da napisete kako su Gaj i Moreira iskljuceni posto su prednjacili u incidentima tokom cele utakmice. Moreiru su tokom cele utakmice tukli , bukvalno svi igraci Crvene Zvezde , sa kojima je retko ulazio i u verbalne duele i to samo nakon grubog faula nad njim , posle kojih su sledile uvrede i redovno unosenje u lice.

zvezdas_zauvek

pre 15 godina

Gaj je definitivno izgubio kompas, kako neko rece, ali nemojte ni od Moreire praviti nevinašce! Tokom meča je bilo bar još tri situacije u kojima je ulazio u konflikt sa Zvezdinim igračima, a Mažic to naravno nije video...

Kada bi ovo prvenstvo sad počelo, mislim da bi bilo ravnopravno, jer se vidi da se Zvezda postepeno stabilizuje, a ovako je titula verovatno već izgubljena već posle 7-og kola...
P.S. Nikola Petković je definitivno najveće pojačanje Zvezde ove sezone!

LOZNICA UNITED

pre 15 godina

ZASTO KAZNjAVATE JEDNOG OD LJUBIMACA SEVERA???
ZATO STO VOLI ZVEZDU?
ILI ZATO STO OSTAVLjA SRCE NA TERENU?
PA on voli vise Zvezdu od svih ostalih igraca zajedno...
Stidi se upravo ovog postupka...
Umesto sto ga kaznjavate treba da mu ponudite ugovor da ostane u Zvezdi do kraja karijere!
Ko se slaze samnom?

Ја

pre 15 godina

(izaberi partizan, 6. oktobar 2008 15:20)

Највећи комплекс је што ти дираш други тим, хвали свој а остале пусти на миру, ок? Гледај у своје двориште и киш!

Rocky Balboa

pre 15 godina

Najbolje je bilo kad je GAJ krenuo SAM na CEO strucni stab partizana a oni ko misevi!
Dzaba vam pobeda, ceo tim vam nema SRCE koliko ima GAJ !

ja

pre 15 godina

Zbog srpskog fudbala, i primera mladim fudbalerima, nadam se da ce Gaj dobiti suspenziju od najmanje cetiri utakmice ne igranja! Nije vazno ko za koga navija, svi znamo da je zasluzio! I pre toga je pokusao da udari Moreiru! Porazavajuce je bilo gledati tako los fudbal i takvu ne kulturu (psovke i uvrede koje su ipucene Mazicu) pre svih se to odnosi na Koromana, Bogdanovica, Tomovica i Ninkova...Koriste prostacke i vulgarne povke i tako se i ponasaju!Sudije bi to morale mnogo rigoroznije da sankcionisu!

Lekcija Partizana Zvezdi

pre 15 godina

Eh, da je samo Gaj kriv... Krivi su svi: od trenera koji izjavljuje kako bi bilo pravedno da je bio remi (setih se AJ), do igrača koje niko nije pripremio za utakmicu. Šta su oni umislili da ne mogu da prime gol? Izgledalo je kao da su se u čudu našli kad je Partizan poveo. I onda su krenuli sa onim 'krvožednim' ponašanjem. Mislim, ko danas igra za Zvezdu i ko je u upravi... Tragi-komedija.
Stvarno deluju kao pravi amaterski fudbalski klub.

reda

pre 15 godina

Umesto da kazu kako kaznjavaju svog fudbalera zbog nesportskog gesta ispada da ih je on ostetio svojim neigranjem, gol je pao pre iskljucenja tako da on i nije tako bitan sraf.
Mislim da je vise nedostajao Partizan Moreira nego Zvezdi Gaj. Uostalo to je i bio njihov plan da iz igre izbace Partizanovog najboljeg igraca.
Sve u svemu bedno ponasanje jos bednije Drvene Zlezde.
Za druge se navija...

djordje

pre 15 godina

nisam gledao derbi ali mislim da je i njima(partizanu) jednom svane...bilo je vrijeme da i oni dobiju jednom taj derbi.
a sta sve pogadja zvezdu nije ni cudo sto su dobili ovu utakmicu.hvala

PARTIZAN SAMPION

pre 15 godina

Pa taj KLJUCNI igrac Zvezdine odbrane je vec primio jedan gol pre iskljucenja, dok je bio na terenu!
I ta iskljucenja su vise stetila Partizanu nego Zvezdi, jer je Moreira bitniji za igru Partizana, nego Gaj za Zvezdinu!
A ovo saopstenje crveno - belih je smesno, sit sam se ismejao..
Ono je samo pokazalo nemoc komsija, bolje da ga nisu ni sastavljali!
Zvezda je demonstrirala sve ono nesportsko na ovom derbiju-
Pocevsi od ponasanja van terena i na terenu i pre i tokom i posle utakmice.
Pocevsi od izjava jos nedelju dana pre derbija, sa ciljem da nas poremete pred Temisvar, pa sa vredjanjem nase odbrane, pa sa pominjanjem nekih kompleksa cime su samo demonstrirali sopstveni.
Na samom derbiju su igraci Zvezde bili pregrubi, pogotovo prema najmladjim igracima Partizana- S.Knezevicu i Raci Petrovicu, o cukanju po zglobovima Lazica, Tosica, Moreire cim prime loptu da ne pricamo…o psovkama, provokacijama tek necemo.
O sramotnom davljenju Moreire od strane Gaja je dovoljno receno, ali svi zaboravljaju da je Gaj takodje u prvom poluvremenu udario pesnicom Moreiru, i to pred pomocnim sudijom koji mu je samo pokazao da se smiri, umesto da mu je dat zuti karton. Pri tom se Moreira samo nasmejao na taj potez Gaja, i nije uopste reagovao…a kasnije Gaj daje sebi za pravo da opet nasrce i davi Moreiru!
Pa konstantna prica sa sudijama i pritisci na sudiju…
Pa onda ono krajnje “fer i sportsko” izvodjenje slobodnog udarca Milijasa… pa kad nece da vrate loptu Partizanu posto smo je fer izbacili u aut…pa kad su krenuli na Partizanov gol iako je Tosic citav minut lezao na terenu…zatim, kad su se nasi radovali kod oba gola, kad vecina Partizanovih igraca ide da slavi na Jugu, Zvezdasi su nasrtali na one Partizaove igrce koji ostanu usamljeni na terenu- okruze ga i vredjaju, cukaju.
To isto su uradili i na kraju tekme, kad su svi nasi igraci otrcali na Jug, a Marko Jovanovic jedini ostao na terenu-odmah su ga okruzila trojca igraca Zvezde, a SUBASIC ga je cak 2 puta udario u lice.
SUBASIC MORA DA BUDE KAZNJEN ZA TO!
Toliko o Zvezdinom saopstenju…
Partizan je odigrao muski, zrelo, i posebno mi je drago sto smo u nedelju dana pobedili 3 puta:
direktnog takmaca za titulu- Vojvodinu, pobedili u vaznoj tekmi za Evropu..i iako vec umorni, a opet sa 50% snage i Zvezdu.
Stvarno PARTIZAN sve GAZI.

Zvezdas

pre 15 godina

Ovaj sto napisao 20.komentar 10 godina ga smisljao,tj. toliko je cekao da partizan pobedi.I kaze da nema kompleks.Kompleksi se sticu godinama,a kako mi to imamo komplekse kad smo u zadnjoj deceniji izgubili dvaput?Krivo mi je zbog poraza,sad znam kako je vama bilo godinama.

295

pre 15 godina

ibrahima za kapitena. svaka mu cast, tako se igra derbi. da svaki nas igrac ima toliko srce, juce bi ih lagano dobili. naravno da treba da mrzi igrace partizana

Mane

pre 15 godina

Ej,a da li ste primetili da je onaj delegat sto je usao na teren da ih razdvaja imao trenerku sa logom SCG!!!To je bio vrhunac,plakao sam od smeha...

Caja Grobar

pre 15 godina

Svaka čast, ali ako hoćete da stvarno dovedete vaše igrače u red morate da kaznite i golmana i Koromana i još dva-tri ultra nevaspitana momka koji blate dres Zvezde. Zašto se ne ugledaju na kapitena Milijaša ili Lazetića, koji je ratovao na terenu ali je posle utakmice otišao da čestita protivniku. Ipak, gospodo iz uprave zapitajte se kako to da vaši igrači onako nasrću na protivnike, sudije, novinare... Gaj je davio Moreiru pred 20.000 ljudi i bar još dva-tri miliona koji su gledali prenos! Da li ste Vi svesni toga ili vam je samo važno što vas je ostavio na cedilu, pa ste primili još jedan gol do kraja. Ako je ovo drugo u pitanju niste ni morali da ga kažnjavate.
P.S. Isti je bio i onaj Avudžobi koji je pretio da će da ubije nekog od košarkaša Partizana. Dakle, vi proizvodite takve slučajeve. I Gurović je naprosto izgubio kompas kad je došao u Zvezdu.
P.P.S. Jesam veliki Partizanovac ali bih stvarno voleo da se igraju utakmice kao u vreme Duleta Savića ili Piksija. To su bile zvezde. Na terenu do poslednje kapi znoja, ali bez vređanja, tuče, pritiska na sudije, primitivizma... Ovo sad je tragično i zaista bih voleo da se nešto promeni u Zvezdi. Možda će vam zvučati neverovatno ali uopšte se nisam obradovao pobedi (a šta drugo da bude kad je ovolika razlika u kvalitetu). Štaviše sa derbija nosim samo gorak ukus zbog navedenog primitivizma. Trener priča o rezultatu, uprava o tome da je tim ostao na cedilu (kao pobedili bi da je Gaj ostao do kraja), a FSS angažuje sudiju koji ne sme da se suprostavi primitivcima nego pravi kompromis kao u slučaju isključenja Moreire (to je stvarno bio vrh tragi komedije)!

Srrrrrrrrrdjan

pre 15 godina

Za Gaja minimum 4 utakmice pauze, a Moreiri, ako je pravde, da se ponisti ovaj crveni karton, ili ako bas ne moze, maximalno jedna utakmica.

Pravda za doktora generala Moreiru!

Hary

pre 15 godina

gledao sam utakmicu na recepciji studentskog doma. tu su bili navijaci i jednog i drugog tima. na odluku sudije da oboici igraca da crveni karton svi prisutni su odreagovali aplauzom. pozdravljam odluku sudije.

Nešto o utakmici

pre 15 godina

Sledeći derbi treba da sude sudije iz inostranstva jer u svakom derbiju u zadnjih petnaestak godina (čast izuzecima), naši zbog dozvoljavanja grube igre i prostačkog ponašanja ne može da se vidi igra, koje bi sigurno bilo u suprotnom naglašavam sigurno iako se neki neće složiti!
Moreiri doživotan ugovor, svi ostali da trče i da se bore kao on (kad može najveći majstor mogu i ostali)!

Pantagana

pre 15 godina

Hmmm... meni je nekako bilo ocigledno da svi pokusavaju da isprovociraju Moreiru jer jednostavno cova je medju 10 najboljih fudbalera koji su ikad igrali u bilo kojem balkanskom klubu. Sigurno je Partizan imao mnooooooogooooooo vise stete od Zvezde.Mislim da je ovo bilo Zvezdino rjesenje za Moreiru (provociraju ga dok ne uradi nesto sa imalo osnove da dobije crveni karton) kako im to nije poslo za rukom onda su isli na obostrano iskljucenje jer su znali da sudija ne smije iskljucit Zvezdinog igraca a da pri tom ne iskljuci Partizanovog.Naravno sve to nema veza sa fudbalskom taktikom i sa fudbalom ali sto ocekivati od kluba koji nikad od svog nastanka nije bio sportski i svi uspjesi su im vezani za neke sumnjive radnje nijedna titula im nije cista a legende im se pod stare dane vuku po zatvorima. Fudbal sam po sebi nije fer-play sport fudbaleri su sve osim sportisti i rade sve suprotno osnovima morala i etike. Kad ih samo vidim kako foliraju prekrsaje, kako odugovlace, na koji nacin postizu golove smuci mi se. Fudbalje sport sa najvise lazova i foliranata, iako su najplaceniji prodali bi se za mizerij.u

phill

pre 15 godina

gaju kazna naravno,za divljacko ponasanje.ali nemojte ni od moreire da pravite nevinasce.pre toga se 5 puta nasao u sukobima sa zvezdinim igracima,jedini iz tima partizana.to valjda dovoljno govori o necemu...

kompas

pre 15 godina

ZVEZDAS_ZAUVEK
Ma u pravu si ti trebalo bi da vi odlucite kada je posteno da prvenstvo pocne i kada da se zavrsi...cini se da si i ti izgubio kompas

dacho

pre 15 godina

Grobari junaci, heroji...!!
Svi su vaši igrači zlatni, kulturni,vaspitani ma nema ih boljih i uzornijih. Samo se pitam da li će kapiten Partizana biti kažnjen zbog vređanja trenera protivničke ekipe, ili su reči "Čeda čvorak" komplimenti. Ovo nije nevaspitanje i nekultura? Kad će Partizan biti kažnjen zbog lomljenja stolica na južnoj tribini Marakane, pošto se to dešava konstantno u zadnjih par godina?

mix018

pre 15 godina

Vidim mnogo rasistickih izjava ovde,svi bi ste jadnog crnog igraca na lomacu,uh,nisam primetio da je on takodje napao igraca tamne puti,izvinjavam se!

zvezda zauvek

pre 15 godina

svaka cast ovim ljudima ovde sto se slade zvezdinim neuspesima,a u stvari ne znaju koliko je partizan suplja ekipa.nisu oni toliko dobri,nego je zvezda ekstremno losa,nuikad losija,tako da je stvarno smesno govoriti o kvalitetima partizana! kad smo kod nevaspitanja vecina ovde lupeta,pa nismo mi to izmislili,desilo se sta se desilo Gaju,pa sta?sad svi prave od toga veliki problem,kao da se to nikad nije desavalo na nasim terenima,naprotiv desavale su se mnogo ruznije stvari. i dosta je vise komentara kako samo u upravi Zvezde sede pokvareni bogatasi,a u partizanu eto sirotinja se skupila pa vode klub,pa im nije lako! A sta je sa Zekom,Bjekom,Karadzicem? a sve ovo sto se desava u zvezdi je delo pojedinaca,koji ovo rade sa nemrom kako bi pala cena klubu,pa da se kupi zemljiste za dzabe,a drzava sve gleda,nista ne preduzima! i sad su navijaci krivi za sve sto se u drzavi desava.....strasno

Zeljko

pre 15 godina

Stalno sam na B92 i uglavnom se oslanjam na njihove informacije, ali je ovoga puta zaista sramota kako su neobjektivno izvestili o ovom dogadaju! Svi su videli da apsolutno nikakvog kontakta nije bilo... A CZ mora dobro da se zamisli o tome ko sve zasluzuje da nosi crveno beli dres. Fudbaleri koji se ponasaju onako kako se vecina ovih ponasa to NE ZASLUZUJU!

muamua

pre 15 godina

Samo cu podsetiti ljude na kaznu koju je odradjivao bivsi golman Djordje Pantic...mislim da ga je policija kaznila drustveno korisnim radom...e da vidimo kakva ce kazna biti za ovo davljenje...podseticu da je gaj jedan od onih pored kastilja koji je uvek provocirao grobare da mu urlicu....

kuka

pre 15 godina

Vrhunac primitivizma, besa i nemoci ne samo Gaja, vec i pre svih Koromana (sjajnog igraca ali loseg coveka), Tomovica, Ninkova...Ali to im je losi sudija Mazic dozvolio! I pre iskljucenja mnogu puta su igracu zvezde udarali protivnike, unosili im se u lice, vredjali... bas kao i piomenutog Mazica.

zoki

pre 15 godina

Setih se partizanovog golmana Pantica koji je kao rezervni igrac pomazio po obrazu fudbalera zvezde Jankovica a onda dobio kaznu od nekoliko meseci u vidu drustveno korisnog rada zbog nasilja na utakmici....Videcemo kako ce proci Ibrahim...hocemo pravdu za profesora Moreiru:)

Vanja

pre 15 godina

Da li smo mi gledali istu utakmicu??? Kontakta jedva da je bilo, sapleo se covek na svoju nogu i pao!!! Mo pomislio da je nemoguce da se covek sam saplete pa krenuo da mu se izvini i zamalo stradao!!! Pouka: Ne izvinjavajte se coveku kad sam padne, jer mozete platiti zivotom, zabraniti mladjima od 18 gledanje nasih utakmica zbog divljastva i vulgarnosti!!!

Mighty_Dilinger

pre 15 godina

Nije mi jasno,kako ovi grobari mogu da kazu "pravda za moreiru"!!!To verovatno pricaju oni koji nisu sutnuli ni macku s'praga,jer da jesu,onda bi znali sta znaci namerno sapletanje sa ledja,kao neki dripac!Sta je on,frajer?Probajte onako nesto da uradite negde nekom ako budete imali prilike da igrate fudbal,pa makar vam taj bio drug,najmanje sto ce te dobiti je dobra zauska! Da se razumemo,ne opravdavam ponasanje Gaja,jako lose za jednog profesionalnog igraca i sa razlogom je kaznjen.Na kraju,partizan je zasluzeno pobedio a nama,tj. zvezdi ostaje da zalimo za propustenim sansama.Trenutno su bolja i homogenija ekipa. Trenutno...

delija

pre 15 godina

Bravo Gaj,jel mogucee da jedini stranac ovde zeli da pobedi i da se bori za zvezdu koa da mu je sve u zivotu kad bi se pola njnih tako borilo kao on,pa makar se i potukli zbog poraza bilo bi dobro a pola ovih zabole za zvezdu

Bata Djora Sr.

pre 15 godina

Nisam mnogo pogresio kada sam u nekom od prethodnih komentara predvideo kako ce " derbi " da izgleda. Cinjenica da su golmani najbolji pojedinci u oba tima, a da posto nema ni jednog fudbalskog poteza koji se moze izdvojiti, onda izdvajanje incidenta kao neceg sto je ispalo glavno obelezje " derbija ", nije ni malo cudno. Da je bilo poteza i sa jedne i sa druge strane, da je igra i jednog i drugog tima licila na nesto, onda bi se ovo sto je Gaj uradio spominjalo uzgred, kao nesto sto je pokvarilo odlicnu fudbalsku utakmicu. Ovako, jedino sto moze da se izdvoji iz ovog " derbija " je upravo ovaj incident. Pri tom, nije ni Moreira nevinasce. Tokom cele utakmice nalazio se u nekakvim verbalnim duelima sa Zvezdinim igracima, isto mu se vrlo cesto desava i na drugim mecevima, tako da bi i on mogao malo da povede racuna o ponasanju, jer na kraju sve to vise steti ekipi, nego njemu samom. Pri tom, za ponasaje Gaja ne postoji nikakvo opravdanje. Morao bi da odgovara isto onako kao sto je odgovarao i golman Pantic, jer samo dosledno sprovodjenje zakona, bez obzira ko je u pitanju, dovece ovo drustvo u kakav takav red.
Takodje, ovaj " derbi " pokazao je potrebu da ove utakmice sude strane sudije. Ne zato sto je Mazic nekoga ostetio, vec zato sto i on a i druge sudije ili ne razumeju fudbal kao igru, ili nemaju hrabrosti da sude kako bi trebalo da se sudi. Ako tome dodamo i pomocnike koji gledaju u glavnog sudiju ( ovaj put Mazica ) da bi videli za koga ce on da dosudi aut, da bi tek potom podigli zastavicu, sasvim je jasno da tu neke izmene moraju da se naprave. Ako Rusi za svoje derbije angazuju sudije iz inostranstva ne vidim sta je problem da se to isto ucini i u Srbiji. Evo samo nekoliko gresaka Mazica : menjanje kriterijuma ( pustanje prvo ostrije igre, a potom seckanje ), sviranje sijaset nepostojecih faulova ( recimo, kada Ninkov oduzima loptu na polovini crno-belih i krece u kontru, a on svira faul, ili sviranje apsolutno nepostojeceg prekrsaja iz kojeg je Milijas pogodio stativu ), previdjanje cistih faulova ( tolerisanje lakotva i saka crno-belima, kao i nedostatak hrabrosti da se pokaze Koromanu crveni karton i to direktan ). Za nekog su ovo verovatno beznacajne greske, medjutim, kada se one gomilaju tokom susreta onda mogu da izazovu nervozu kod igraca i dovedu do onoga sto je Gaj napravio ( naglasavam, jos jednom, to ga ne opravdava ). Kada nam je fudbal u zescoj dubiozi, onda bar mozemo da angazujemo sudije koje ce za pocetak da budu glavne zvezde " derbija ", dok se stvari ne promene. Angazovanje stranih sudija ne znaci da gresaka nece biti, ali ako nista drugo, sudije ce imati autoritet, a to ce onda uticati i na odredjenu edukaciju igraca, kada je ponasanje na terenu u pitanju.
Obezglavljena Crvena zvezda bolje nije mogla, pobeda crno-belih se nikako ne moze osporiti. Posto je u neku ruku prvenstvo vec reseno, Zvezda bi mogla da se pozabavi konstitusanjem kakvog-takvog klupskog rukovodstva, stvaranjem finansijske konstrukcije, filtriranjem igrackog kadra i pronalazenjem adekvatnih pojacanja za zimski prelazni rok. Kao sto sam uvek pisao, jedna izgubljena sezona nije nista strasno, ako postoje ljudi koji umeju da sagledaju greske, isprave odredjene stvari, angazuju kvalitetan kadar na deficitarnim mestima, sto ce dovesti do postepenog popravljanja stanja. Medjutim, Zvezda nista nije naucila iz partizanove krize, vec je dozvolila da joj se dese iste, pa i gore stvari. S tim, sto grobari ne treba da se zavaravaju da su bojkotom postigli neki rezultat, jer u Humskoj 1 i dalje glavnu rec vode Zecevic i Bjekovic.
Ako ovaj poraz ima neceg dobrog, onda je to u tome, sto ce raznorazni menadzeri koji guraju svoje igrace u prvi tim, ostati kratkih rukava za planirane svote novca, jer posle ovakvih igrara, bez Evrope, bez sansi za osajanje titule, pri cemu nacionali Kup i da se osovji ne znaci puno, njihovi igraci nece moci nigde da se prodaju. Ako im je to interes, onda je Crvena zvezda na pravom putu.

Aca_PFC_Leskovac

pre 15 godina

@Dekicar
Crvena zvezda – Partizan
Na Marakani 66 35 20 11 113:71
U Humskoj 67 22 22 23 92:91
Ukupno 133 57 42 34 205:162
To znaci da nemas pojma i ajde sad se vratite na novu travu pa placite do sutra!
Uostalom vidi se ko kosi a ko vodu nosi!
I nemoj Tole vise da asistiras Diari i Zuki! Sram te bilo!

Stoper

pre 15 godina

@SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA
Kako smes da pricas o mom Partizanu a nemas pojma. Nije 9 vec 10 kupova.
(madmax, 6. oktobar 2008 21:29)

Nije samo to nego sto ne znaju ni da racunaju. Pogledajte svoje postove opet, saberite (ako znate) i onda mozete da trtljate. A inace kompleksi su mnogo zaje**na stvar, ni ne znas da ih imas ali se samo odjednom pojave :) Onako usput, dosta mi je navijaca koji navijaju za neki klub zato sto:
- im je neki cika dao cokoladu kad su bili mali
- im je takodje neki drugi cika dao klikere, itd..
- neko postao prvak evrope pa ajde sad da navijam za njega, bicu faca, prikljucicu se masi, jer se plasim izazova
- zbog ovog prethodnog i nosite nozeve, idete u coporima i bodete decu
- ne trazite vi pravdu za Urosa, nego za sebe, jer kad ode jedan, lako ce jos koji
- i NIJE kazna prevelika, nego su ostale kazne smesne, tacno je da silovatelj dobije manje i trebalo bi ga poslati na dozivotnu, ali to ne znaci da ovaj nije zasluzio ovoliko, a mozda cak i vise
- i samo da znate, zivi se od trenutka do trenutka ili barem se razmislja o buducnosti, a ne od statistike i proslosti
- SADA je nas trenutak i zasto da ne uzivamo :)) a vi se zapitajte kada ce vama doci trenutak i zivite za taj dan, onaj dan koji je prosao, vise nije tu i nikad vise ga necete doziveti!

Toliko od mene, a iskreno svakog dana za poslednjih 30 godina sve vise mi je drago sto sam Grobar gledajuci vas kako se ponasate izmedju sebe, na tribinama, na terenu i u zivotu. Pozdrav vama, a mi cemo da slavimo ovaj i ko zna jos koliko narednih trenutaka ;)

djole

pre 15 godina

svaka cast za rts zbog prenosa
da nisu prenosili nebi ni videli kakvih ima prostaka i primitivaca koje nazivaju fudbalerima,ovo divljastvo moze jedino prestati ako se uvedu vremenske kazne i to drasticne.novcane kazne nemaju
efekat jer to sve klub placa.

BUNT

pre 15 godina

Ma kakav Dinamo Drezden,
koga bre vi farbate?!
A onome liku koji je napisao da mi imamo 20 titula i 9 (a ne 10) kupova, a zvezda 24 (a ne 25) titule, porucio bih da se malo raspita pre nego nesto odvali. Ima toliko izvora za informacije na internetu!
P.S. Nije ni cudo sto se nije usudio da napise odnos u duplim krunama, verovatno bi i tu pogresio!

Plikuscht

pre 15 godina

@ (Bata Djora Sr., 6. oktobar 2008 21:44):

Uz par krajnje sitnih neslaganja - potpisujem svaku rec napisanu!

@ (Mighty_Dilinger, 6. oktobar 2008 21:19):

'To verovatno pricaju oni koji nisu sutnuli ni macku s'praga,jer da jesu,onda bi znali ... kao neki dripac!Sta je on, frajer?'

A da nisi ti mozda neki frajer!? Vezbas sutiranje macaka sa praga!? Ti si neki strah & trepet ulicnih macaka u kraju?
Frajercino ... hrabro, nema sta!
Sledeci put nadji neku kamencugu od 50kg pa vezbaj golmansko izvodjenje gol-auta ...

Blues

pre 15 godina

Sta reci za individue koji hvale koromane,gurovice,gajeve i slicne.Vi ste olicenje kluba za za koji navijate.UVEK ste bili i ostacete takvi.Ma svatite mnogo smo jaki bre.PARTIZAN moze da bije jedino los glas.POZDRAV ZA SVE GROBARE.

LS

pre 15 godina

Ne boj se, nije ni on ispao nevin. Kaznjen je crvenim kartono, da, da, crvenim kartonom jer NIJE STAJAO MIRNO DOK SU GA DAVILI! Tako da je tvoje vidjenje pravde, nadam se, zadovoljeno. Ili smatras da ga treba kazniti i novcano, sto je BIO DAVLJEN? Mozda da se i izvini Gaju sto ga je ovaj davio? To bi, po tebi, verovatno bilo ok? Pravedno?

Bojanc

pre 15 godina

Mighty_Dilinger, Rocky Balboa itd...
Volite vi slobodno Zvezdu, mrzite Partizan ili kako vec zovete to sto radite, ali to nece promeniti cinjenicu da je Partizan u nedelju pobedio, a cak ni to nije predmet ove rasprave, vec divljacko ponasanje Gaja, koji nije time pokazao koliko ima srce ili voli Zvezdu, vec koliko ga je bilo sramota da gubi i da pada 'sam od sebe', iako se stvarno spotakao o Moreiru, ali bez namere Partizanovog igraca da ga obori.
A ovo vam pise osoba koja je igrala fudbal 20 godina i verovatno provela vise vremena na fudbalskom terenu nego vi ispred tv-a ili na tribini...

srx

pre 15 godina

Gledao sam utakmicu sa sinom od 7 godina koji je ceo dan pred utakmicu pevao "Zvezda je ime sampiona...". Ono sto smo videli je, nemam reci, totalno nemoralno. Ona sramota od ponasanja igraca Zvezde je neoprostiva. Vratite te persone tamo odakle su dosli u Beograd ako i tamo smeju da odu. Bruka i sramota. Od rukovodstva Zvezde ocekujem da prostake izbaci iz tima i uruci im otkeze. I ovako i onako cemo biti pri dnu tabele, ali neka bar tamo budemo cista obraza i ponosni!

Mare Car :)

pre 15 godina

hahaha, kako su smesni ovi komentari i deca koja ih pisu. Posle ce sledecih mesec dana da prepricavaju u parkicu na klupici ortacima dok 5 orica cevce dvolitru i prave se pijani kako su lepo odgovorili onom grobaru ili ovom ciganu...i verovatno jedva spajati reci i recenice. E to je prava katastrofa naseg fudbala, sto se "navijaci" ovako i oko ovakvih stvari prepucavaju...i to preko neta, gde svako moze da ispadne pametan ako posveti par sati za dva reda teksta. Ovde se ne komentarise fudbal, ovde se samo jasno vidi da mi nemamo fudbal, i da dok god se ovakve stvari desavaju na terenu i dok god "navijaci" to uopste i komentarisu, mi nikad necemo imati fudbal kakav mozemo da imamo. Ima potencijala, ali dzabe...eto ko i kako igra u najjacim klubovima u zemlji. Ovo je kao bio derbi...? Sramota...