Subota, 27.09.2008.

00:53

Dragićević traži raskid ugovora?

Kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićević podneo je zahtev za raskid ugovora, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Dragiæeviæ traži raskid ugovora? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

dalibor

pre 15 godina

dabome raskid ugovora... zvezda je valjala dok je smo njega placala u prosloj sezoni,mimo ostalih igraca!
nemam reci...mangupska posla!

BorkoSavic

pre 15 godina

Ja sam napisao cinjenice koje mogu da se provere.Da li se to nekome svidja ili ne-druga je prica!Nisam napisao da su ti igraci bolji od Kice ili Saleta,ali su igrali znacajnu ulogu u nasoj kosarci.Tomasevic je presao u Partizan u leto 1995. kao REPREZENTATIVAC.Vujanic je otisao zbog love,a valjda je bio vec igrac kada je dao Partizanu onoliko koseva.Reci da je na primer Ivo Nakic ili Dragutinovic bolji od Ducija,kao da ja sad napisem da je zbog Barija Marovic bolji fudbaler od Bobeka ili Galica-znaci glupost!

krlle

pre 15 godina

dobro je da se ofirao prije pocetka sezone, zamislite da se naljutio u pola sezone...jos da je brat stigao...NEVEROVATAN TALENAT???

Dragisa

pre 15 godina

Izjavio je za Press da zeli da ide, znaci nije novinarska patka. Bice zanimljivo sa li ce biti na predstavljanju ekipe. Aleksandrov za sada ne dolazi jer mu koleno nije potpuno izleceno, ali postoji mogucnost da dodje u toku sezone ako potpuno zaleci koleno, ali ne pre mesec dana.

JSZ

pre 15 godina

Branko,prvo pitaj tatu pa sedi za kompjuter.Cvetkovic- najbolja 2 kod nas 60-ih,Slavnic-najbolji plej Evrope 1970-1980 i jedan od najboljih 25 igraca Spanije svih vremena(jedan Bodiroga nije u konkurenciji),Kapicic-uz Praju i Varajica najbolje krilo Evrope 70-ih,Duci Simonovic-najbolji igrac S.P. u Ljubljani,Sale Obradovic,Tomasevic(u Zvezdi postao reprezentativac),Rakocevic,Radmanovic,pa i Vujanic (jednom dao Partizanu cini mi se 38 poena).Kao i niz dobrih klupskih igraca,koji samo zbog velike konkurencije nisu igrali za reprezentaciju-Vucinic,Koprivica(otac),Nikolic,Bogosavljev,Jankovic,Trifunovic,Prelevic,Ilic,kao i najveci talenat Evrope(zvanicno)1970-ih,Rade Vukosavljevic,koga je teska bolest kostiju u 19-oj godini sprecila da napravi svetsku karijeru.Osim Ducija, nabrojao sam samo one koji su pravu karijeu poceli u Zvezdi.
(BorkoSavic, 27. septembar 2008 10:43)



Ja znam da ovde svako moze da napise sta god hoce,ali ovo prelazi granice dobrog ukusa.Jedino ako covek nije mislio sve da nas nasmeje.Ukoliko misli ozbiljno zabrinut sam za njega.

MoNtAnA

pre 15 godina

Branko-kremenko, nije Vujanica Zvezda proglasila netalentovanim,vec je klub bio u rasulu sto se tice finansija i organizacije,pa je decko pobegao glavom bez obzira,mada se sve to odigralo vrlo sumnjivo.Posto je Zvezda tada bili u situaciji u kakvoj je bila,svaki igrac koji bi pokazao i mrvicu talenta,po novinama je bio automatski preseljen u Partizan.To se videlo na primeru Vujanica,a ne treba zaboraviti ni koliko je u dnevnim novinama vrvelo od naslova da MILUTIN ALEKSIC(covek koji je u jednom derbiju sam razvalio partizan)prelazi u partizan!Samo se tada nije pricalo o poturanju klipova i medijskoj hajci od strane komsija!

igor

pre 15 godina

Ma da li si ti normalan Tadija??? neces da igras zato sto ti nisu pustili brata u zvezdu???? pa ne dobija se mesto u timu, nijednom, zato sto ti je brat kapiten ili vec...to treba da zna i on koji je dosao na probu i ti koji si kapiten tog tima. Cuti i igraj i ne mesaj profesiju sa personalnim stvarima. Do juce je isti taj brati igrao za partizan 2 pa ti je bilo ok..???? Cuti treniraj i igraj, a ako ti se ne svidja sto ti brat nije prosao probu iako si ti kapiten tog tima??? onda idi ...sta ces nam !!!

...

pre 15 godina

BorkoSavicu,pa tolko igraca kolko si nabrojao ima partizan samo u generaciji 1992. godine a za to sto nabrajih kad su bili najbolji samo cu reci najbolja 1 svih vremena u evropi a mozda i jedna on najboljih na svetu je Sale Djordjevic...

branko

pre 15 godina

BorkoSavicu evo da ti odgovorim posto vidim da se ne razumes u kosarku.Tomasevic i Vujanic su postali igraci u Partizanu a ne u Zvezdi.Vujanica ste u Zvezdi proglasili ne taletovanim sto dovoljno govori kakve ste kosarkaske neznalice vi delije!Ovo sto ti navodis Kapicicica,Obradovica i ostale indijance to je smesno.A o kosarkaskim velicinama kao sto su Nebojsa Ilic i Trifunovic nemam komentar jer je to presmesno!Kakve velicine je Partizan izbacio o tome ti i sve ostale delije mozete samo da sanjate.

Informator

pre 15 godina

Nemanja dete, loše ti se čini. Igrao je 21 min. i postigao 7 poena. Što je za njega extra dobar skor u utakmicama sa Partizanom. Da nisi možda mislio na poslednju utakmicu? Ako jesi i tu si se prevario. Tu je dao samo 2 (dva) poena pa se tebi učinilo da ima još neka nula.
No to nam neće smetati da potpišemo ugovor sa vašim bivšim kapitenom na 2 godine.
Čisto da malo odmara Novicu.

Y/Kv

pre 15 godina

Vama imponuje da vam Tadija dodje u Partizan i vasi ga navijaci nazovi prihvate i vole vise njega nego bilo kog drugog vaseg igraca,,,,samo sto se u ovom slucaju to nece desiti...Tadija ostaje u Zvezdi ili ga klub prodaje nekom velikom i jakom timu...koliko se suska to je Lotomatika,koja nam je ustupila Sepu na 4 god...tj prepustila nam je njega za Tadiju i kes pride!

ivan

pre 15 godina

Dokle cete vise da se glupirate sa vestima tipa Haso misli da ce Huso da zajebe Muja. Dajte proverene sportske informacije, nije ovo Skandal. Smesno!!!

Kemal Delija

pre 15 godina

Mozda i komsije mute vodu. Da li se neko seca kako je Luka Bogdanovic otisao. Te mu nisu platili te cale bi voleo ono a keva ovo i eto njega u Partizanu. Tako je bilo i sa Tomasevicem i Vujanicem.A to sto bi on i da mu burazer igra pa nije Kari Pesic trener od juce.Mozda je hteo i cale da mu bude predsednik KK Zvezda. Ako nece da igra ne4ka ide moze Zvezda i bez njega pa nije on Lebron James.Stvorice Kari i bez njega mocan tim

gandra

pre 15 godina

Prica se da ga Vlada Djurovic dovodi u Valjevski Metalac...zato je njegova odluka i logicna. Svako u karijeri gleda da ide napred. Kome ovo deluje smesno ili je ne upucen neka saceka pocetak sezone. Pa Panatenaikos i Partizan kad su bili prosle nedelje u Valjevu su se pitali...sta je ovo!?

DELIJA KOJI MRZI PROTUVE

pre 15 godina

Ma dajte bre,pa ne vrti se svet oko njega. Ako ohoce da ide pustite ga pa u provinciji ima igraca koji bi zeleli da se dokazuju a ne da glume neke face i da ne igraju po pola seazone. PA sta ako su mu odbili brata, jaka stvar!!! To da je Tadija dobar igrac ne moze se poreci ali sto se sad setio da ode na operaciju u jeku priprema ili da raskida ugovor kada su mu odmili brata? E to je ono sto kvari Srpski sport, to sto svako gleda interese a ne gleda da podigne tim da briljira i postigne rezultate!!!

milos

pre 15 godina

sta je grobari,hocete tadiju.NEMATE VI PARA ZA NJEGA.A I DA IMATE ON NAVIJA ZA ZVEZDU.MNOGO STE JADNI AKO HOCETE ZVEZDASA U PARTIZANU

DarkoNS

pre 15 godina

Ovo (ako je istina) mislim da ima veze sa odbijanjem Strahinje...
U svakom slucaju sramota njegova(Tadijina) ako je istina...
Kao voli Zvezdu...ali samo dok ima para...

Nikola

pre 15 godina

Ako mu je stvarno stalo do Zvezde trebao bi da ima strpljenja,pa prosle sezone je bio jedan od retkih koji su dobijali platu.Nova uprava bi trbalo da se izbori sa ovakvim problemom ako ne misli da se opet vracamo na staro.

nemanja87

pre 15 godina

Tadija je cini mi se na pretposlednjem derbiju dao Partizanu 20 i kusur poena.ko ne veruje nek proveri.I decko je mozda i bolji od Novice nego ne moze on da napada i Novicu,Pekovica i Vranesa.razmislite o tome.

miki Pa.

pre 15 godina

Pozdrav svima !

Situacija je sledeca; a to je, Zvezda duguje neke pare Tadiji za proslu god. i dil je bio da se Strahinja dovede u istu za te parice, kako bi se za 1-2 god. negde udomio.Sve je to funkcionisalo i bilo ok., dok Sloboda nije smanjila obestecenj za Milosevica( i to dobro smanjila). Tada Pesic kapira da za te pare( Tadijine),moze dovesti duplo boljeg igraca od Strahinj,a da Tadija ima dobar ugovor i u bilo kojoj situaciji Zvezda je na Konju.I tada puca Tikva " DJekna jos nije umrla a kad ce neznamo ".
Elem, hocu da kazem da se sada vidi, da se nemoze napraviti ekipa preko noci i da je sistem jako jako los.
I da ovakav nacin rada vodi samo u jos veca G... jer taman kada se situacija malo dovela u red, i rejting Zvezde popravio, ponovo je usao crv sumlje medju igrace. Ko je sledeci za prevaru i ko nece dobiti platu.

DJOLE

pre 15 godina

Zvezdasi,znate sta je problem,Tadija cuo da je Novica produzio ugovor,a da je doso i Lazmi,pa kad je jos i video njegovu statistiku u odbrani,a i u napadu,pa kad je video da je tu i Zarko Rakocevic,a nije se protiv njega bas dobro proveo kad su igrali protiv Buducnosti,odmah resio d raskine ugovor i bezi u inostranstvo.A ovaj Roberts kog toliko hvalite je 3 puta gori igrac od Dragicevica.

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Cisto radi znanja i ravnanja na 81 poslat komentar do sad vise od trecine je stiglo sa tamne strane brda...

Sto se tice konkretne teme, mislim da cak ni kapiten ne sme biti iznad tima. Ma ne brinem ja, dovesce Kari sve na svoje mesto...

Zvezdo zgazi ih sve...

ljuba

pre 15 godina

Ovaj kapiten Kk C.Z vrlo neozbiljan tip.Brat mu nije prosao u kk C.Z.on se odmah naljutio.A,treba da se upitamo zasto je celo leto propustio i nije otisao na operaciju,a mogao nego sada u jeku priprema,odnosno pred pocetak prvenstava,nimalo kapitenski.Z

sule

pre 15 godina

Ima 2 stvari.frka mu je za mesto jer Kari nikom ne obecava da ce imati minutazu,a pouzdano znam da se Aleksandrov vraca,bice sutra na promociji,a na cetvorci ce prednost imati Kikan.Tadija nek ide,daleko mu lepa kuca,necemo valjda da nas ucenjuje igrac koji samo slovanu da 28 poena.na 4 tekme protiv novice dao je 7,od toga 6 sa bacanja.Zvezdas sam do koske,al to je realno.a i,otpao mu je bata pa sad hoce ucenjuje.Ko se slaze od DELIJA nek preporuci.Groblje nek danas mirise lale u humskoj

gogsns

pre 15 godina

heh.....nisam znao da su klasicna krila-trojke konkurencija dragicevicu koga ja jos nisam video na poziciji tri,mada poslednje izjave opacica navode na to kao da on igra trojku....poverovao sam da je istina,i smatram da treba dobro razmisliti!ozbiljan klub kakvim zele da se predstave ove sezone ne bi trebalo da trpi ucene bilo kog tipa pa cak i ako one dolaze od najboljeg igraca a tadija to jeste bio prosle sezone!narocito se to odnosi na ucene vezane za finansije sto je ovde izgleda slucaj!!verujem da je ovo prvi potez duleta od kad se vratio,prepoznatljiv rukopis partizanovog lobija,samo ostaje da vidimo koliko je nasa uprava ozbiljna!!jel neko razmisljao o tome da mozda i vodje navijaca podnesu ostavke,prepuste to mladjima,kao sto su predhodne vodje prepustile njima mesta pre skoro dvadeset godina!!to je izgleda jedina struktura koja neodgovara za svoje lose poteze,a pokazalo se da itekako uticu na stvari u fk,pogotovo u kadriranju.....momci odlazite za dobro naseg kluba

Duka

pre 15 godina

Daj ostanite na okupu bar do prvog derbija, da vas otresemo sa 30 razlike i dokazemo kakva ste "sampionska ekipa".
P.S. Dajte Tadiji jednu pretplatnu za sledecu sezonu, da gleda Novicu uzivo...

delija_kg

pre 15 godina

Ljudi prestanite vise sa ovim nagadjanjima molim vas.Te ide zbog para te zbog brata,pa bre sacekajte malo da vidimo o cemu se radi.A ako stvarno oce da ode zbog Strahinje postujem i treba da ode,braca su a i Strahinja je bio jedan od najboljih,tako da ga podrzavam u potpunosti,Ali ako je zbog para onda mislim da je malo preterao.Ali videcemo nista nema napamet!

Marko

pre 15 godina

Istorija se ponavlja... Iz PARTIZANA najbolji igraci (NIKOLA PEKOVIC) odlaze sa peharima i u suzama, a iz Zvezde BEZE uz pomoc arbitrazne komisije !!!

Frederick House

pre 15 godina

Daj bre Tadija ne zezaj.
Zar ti nije stalo da odeš iz Zvezde sa titulom?
Dajte bre i vi iz uprave,rešavajte ovo.
Oko njega treba da se vrti igra sledeće sezone.Ne zavrćite ga za tu lovu,nego popravljajte situaciju kako znate i umete.
Ko će da pakuje Novicu u džep ako ovaj ode.
TADIJA,POKAŽI DA SI PRAVI ZVEZDAŠ I OSTANI SAD KAD JE TEŠKO.BIĆE LOVE.

Jel mislimo na istog Novicu????!!!!!:)

BorkoSavic

pre 15 godina

Branko,prvo pitaj tatu pa sedi za kompjuter.Cvetkovic- najbolja 2 kod nas 60-ih,Slavnic-najbolji plej Evrope 1970-1980 i jedan od najboljih 25 igraca Spanije svih vremena(jedan Bodiroga nije u konkurenciji),Kapicic-uz Praju i Varajica najbolje krilo Evrope 70-ih,Duci Simonovic-najbolji igrac S.P. u Ljubljani,Sale Obradovic,Tomasevic(u Zvezdi postao reprezentativac),Rakocevic,Radmanovic,pa i Vujanic (jednom dao Partizanu cini mi se 38 poena).Kao i niz dobrih klupskih igraca,koji samo zbog velike konkurencije nisu igrali za reprezentaciju-Vucinic,Koprivica(otac),Nikolic,Bogosavljev,Jankovic,Trifunovic,Prelevic,Ilic,kao i najveci talenat Evrope(zvanicno)1970-ih,Rade Vukosavljevic,koga je teska bolest kostiju u 19-oj godini sprecila da napravi svetsku karijeru.Osim Ducija, nabrojao sam samo one koji su pravu karijeu poceli u Zvezdi.

atom ant

pre 15 godina

Evo resenja!
Potpisemo sa Strahinjom pa ga potom prodamo nekom stranom klubu za velike pare ali kao Tadiju. Razliku do istrcavanja na utakmicu nece niko primetiti a ovde svi srecni i zadovoljni.

dejan

pre 15 godina

Ovaj Pera Detlic je stvarno pravi Pera Detlic.Nemoj bre da se brukas sa ovakvim komentarima pa Tadija ni na jednom derbiju nije dao vise od 5 poena.Zato nikad nece igrati za repku jer je mali igrac koji daje 20 poena slepcima kao sto su Split,Siroki itd a kad dodje neko jaci nema ga nigde.

safir

pre 15 godina

Bicemo sampioni nja nja, dosao je Pesic nja nja...

PERO DETLICU, niko pa ni Dragicevic nije stavio Novicu u dzep. Ne lozi se nepotrebno, nece ni ove sezone... Mozda "sledece":)

samo igraj

pre 15 godina

Mislim da je vreme da KK Crvena Zvezda konacno raskrsti sa Dragicevicima, Aleksandrovima i ostalim talentima koji obecavaju a ukupno nisu odigrali ni 10 vezanih meceva u dve sezone. Pa nije Zvezda dom invalida rada ( Mada mislim da je ovo mozda i revolt jer Pesic nije zadrzao Strahinju).Voleo bih da Pesic ove sezone stvori cvrstu ekipu koja ce biti ozbiljan rival Partizanu, FMP-u i Hemofarmu. Grobari su jaki i izraziti favoriti, a mi bi trebalo da se borimo sa druge dve ekipe za drugo mesto. Napred Zvezdo samo napred sa pravim igracima. P.S. Koji igrac Partizana je odsustvovao sa vise od dve utakmice prosle godine u bilo kom takmicenju u kome je ovaj klub ucestvovao?

PRAVDA za Urosa!!!

pre 15 godina

Da li je moguce da se ljuti sto nisu primili strahinju? ako jeste to mi je decija spika ipak on kao KAPITEN crvene zvezde mora da bude mnogo zreliji!
p.s. mogli bi da dobijemo neku tekmu!

Inspector

pre 15 godina

Ko o cemu, baba o ustipcima ;)
Tako i KK Sledeca Sezona o tituli! I sa Tadijom i bez njega sanse su vam male!
A ti Tadija, ako ne znas gde ces, dodji u Partizan, igraces EL, bolje ces se kasnije prodati, a i stosta ces nauciti od Dr Duleta Vujosevica!

Šomi

pre 15 godina

Jeste, ostani Tadija, igraj za Zvezdu, biće love. Samo što za Zvezdu može da se navija ceo život a Tadija ima 5-6 godina kad može da uzme lovu. Baš ćete da ga se setite za neku godinu!

Stefan

pre 15 godina

Alo bre ljudi iz uprave, nemoj da svirate nego dajte pare najboljem igracu na poziciji 4 te generacije u Evropi. O cemu mi pricamo, doveli igrace ali jedan je Tadija, moze i mora da ostane, potreban je Zvezdi mnogo kao i Zvezda njemu, nemoj da zavrsi kao Jorovic. Sada Tadija pokazi da si najbolji. Uprava je dzabe dovodila i trenera i igrace razne ako Tadija ode, 'ej ljudi!

branko

pre 15 godina

Tadija dodji u Partizan da postanes pravi igrac.Propasces covece u Zvezdi.Pa pogledaj unazad i videces da Zvezda nije izbacila nijednog igraca vrhunskog kalibra od kako je osnovana.Zvezda=Bruka!

хорда99

pre 15 godina

Ма каква бре фрка за место? Па Тадија је бољи и од Кешеља, Милошевића и Робертса заједно...
Тадија немој да одлазиш, нећемо ваљда као и у фудбалу :(

crnacprzenica

pre 15 godina

Nisu u pitanju nikakve pare, vec su obecali da ce Strahinja igrati zajedno sa njim ove sezone. Juce su doveli Milosevica i Sepu a ovog su precrtali. Toliko o upravi zvezde.

295

pre 15 godina

izgleda da on hoce da ide jer nije potpisan ugovor sa strahinjom. pa daj da cale postane predsednik zvezde, e moj tadija suvise si ti mali u odnosu na grb koji nosis.

nemanja87

pre 15 godina

Mislim da je sve to zbog Strahinje jer je u proslom intervjuu izjavio kako je sve bajno sjajno a od tada se samo ovo promenilo.

*

pre 15 godina

Ocekujem kritike zbog ovog komentara, ali mislim da on nije igrac oko kojeg treba da se bazira igra Zvezde i da treba da ga pustimo ako vec zeli da ode... To je moje misljenje i ne interesuje me da li ce iko da se slozi...

Smesno

pre 15 godina

Kaze u tekstu "velika konkurancija" Ha,ha,ha... Pa jer bese Zvezda izgubila od Metalca iz valjeva 20 razlike,ili ja gresim! Pa dam nije bilo Tadije prosle godine i Kuka,bili bi zadnji u svim takmicenjima!

Uprava napolje

pre 15 godina

Citam ovaj tekst i sit se ismejah! Pa ne mislite valjda da bi neko od ovih navedenih Sarlatana mogao da ugrozi Tadiji poziciju u timu! Ovaj tekst mora da je pisao neko iz Zvezde,pa nam kriju pravu sustinu! Tadija ti znas sta je najbolje za tebe i ne sumnjam u tvoj izbor!

NESA

pre 15 godina

ISTINA JE !!!!!!!!!!!!iz poverljivih informacija mi je receno dosta poverljivih ,ali ima mesta za dogovor tako da mislim da je ovo Tadija uradio da bi upozorio upravu na neke stvari koje nisu ispunili .Nadam se da ce da se resi.A inace Zvezda je izgubila od Lotomatike sa 20 razlika

andrej

pre 15 godina

"Dragićević se trenutno oporavlja od operacije kolena, a raskid je zatražio jer mu klub navodno nije isplatio dugovanja."

"Ipak, kako saznajemo, on ’nema izlaz iz ugovora’, jer je jedan od igrača koji je prošle sezone redovno isplaćivan."

Jel mozete da se dogovorite sami sa sobom? U smislu da recenice koje idu jedna za drugom ne budu kontradiktorne. Ja mislim da je ovaj zahtev vaseg citaoca skroman i ostvariv uz minimum truda.

milos

pre 15 godina

Tadija je to uradio zbog toga sto Strahinja nije potpisao ugovor,koji je po mom misljenju zasluzio,od ovih koji su na probi! Mislim da je to razlog jedini!

Bosko

pre 15 godina

A stalo je njemu,kao sto je stalo i Gurovicu,Rakocevicu i ostalima u prethodnih 7 godina,ali nece...Sad ce on kod Duleta da moli da ga kupi,ali kasno mu je...

P.S. Mislim da je decko sasvim ok,da ima extra mekanu ruku,ali da mora jos da radi-dzaba njemu 40 poena protiv nekih pajsera kad Partizanu ne ubaci ni 10.Da ga Dule trenira,druga bi to prica bila.A mozda Taduja hoce da otvori mesto za Strahinju.

Sve u svemu:
SMRT FASIZMU-PARTIZAN JE SAMPION!

aco_bar

pre 15 godina

Kako dobro smisljena prica !
Zvezda hoce da ga proda, da kupi nekog prosjecnog Amera i zaradi koji milion ali kako navijaci ce malo da se bune pa aj da izmislimo da nemamo para !

Tadija pa daj sad si najpotrebniji !

PERA DETLIĆ

pre 15 godina

Daj bre Tadija ne zezaj.
Zar ti nije stalo da odeš iz Zvezde sa titulom?
Dajte bre i vi iz uprave,rešavajte ovo.
Oko njega treba da se vrti igra sledeće sezone.Ne zavrćite ga za tu lovu,nego popravljajte situaciju kako znate i umete.
Ko će da pakuje Novicu u džep ako ovaj ode.
TADIJA,POKAŽI DA SI PRAVI ZVEZDAŠ I OSTANI SAD KAD JE TEŠKO.BIĆE LOVE.

strucnjak :)

pre 15 godina

a rekose oni'' ove sezone'':))
mora da su ispisivali cekove (BP)za silna pojacanja pa ...:)))
... da vidimo ko je sledeci bio u banci :))

mladen_PBC

pre 15 godina

Ti bre "Pera detlic" stvarno si smesan ko crtani!

"Ko će da pakuje Novicu u džep ako ovaj ode" ???????
Da li si ti sisao sa uma! Pa Novica je bre igracina za Tadiju.

Jos i izjava: "Zar ti nije stalo da odeš iz Zvezde sa titulom?" pa bilo bi me sramota na tako nesto da pomislim a kamo li da napisem. Pa daleko ste od titule 008 svetlosnih godina! :)

xexexexe Zvezda i titule to je isto kao lepotica i zver ili Pinokio i Djepeto. Sve su to BAJKE.

realno

pre 15 godina

Mnogo mi je ova situacija cudna!Nema sumnje da Tadija voli zvezdu,i to je mnogo puta pokazao!I da je najbolji igrac koga je Zvezda imala,zadnjih 15 godina! Setite se samo,da je Tadija ove godine ostao u Zvezdi,kad je bilo najteze! Zasto bi Tadija brinuo za svoje mesto,kad jedini lici na igraca od svih navedenih! Nesto se ne poklapa...

pesic

pre 15 godina

Cim je saznao da mu brat blizanac duva iz ekipe,decko se naljutio I trazi raskid ugovora…Sine raskid dobiti neces,mozes samo da budes pozajmljen kk mala mostanica…Nije ti bre zvezada mostanica pa da mozes da se drkas kako hoces,I kvaris atmosferu taman sad kad imamo normalnu ekipu…Mnogo su te digli!!!!!!!!!!! Direktor male mostanice!!!!

acab

pre 15 godina

"Ko će da pakuje Novicu u džep ako ovaj ode." - kako sam se slatko nasmejao kad sam citao ovaj komentar hahahaha

za ovog gospodina info. da Tadija nikad nije dao PARTIZANU vise od 10 koseva! A ko ce koga da pakuje u dzep, to cemo jos da vidimo !

Vucko

pre 15 godina

Siguran sam da je ovo novinarska patka, jedini razlog za nezadovoljstvo lezi mozda u tome da Zvezda nije potpisala ugovor sa njegovim bratom, ali mislim da o zahtevu za raskid ugovora nema ni govora.

Delija Sk

pre 15 godina

Pa gde ce da ide kad ga niko ne trazi, to je obicna patka sto negov brat nije potpisao za Zvezdu, sto u potpunosti se slazem sa novom upravom, Strahinja nije igrac za sampionsku Zvezdu.

acab

pre 15 godina

"Ko će da pakuje Novicu u džep ako ovaj ode." - kako sam se slatko nasmejao kad sam citao ovaj komentar hahahaha

za ovog gospodina info. da Tadija nikad nije dao PARTIZANU vise od 10 koseva! A ko ce koga da pakuje u dzep, to cemo jos da vidimo !

PERA DETLIĆ

pre 15 godina

Daj bre Tadija ne zezaj.
Zar ti nije stalo da odeš iz Zvezde sa titulom?
Dajte bre i vi iz uprave,rešavajte ovo.
Oko njega treba da se vrti igra sledeće sezone.Ne zavrćite ga za tu lovu,nego popravljajte situaciju kako znate i umete.
Ko će da pakuje Novicu u džep ako ovaj ode.
TADIJA,POKAŽI DA SI PRAVI ZVEZDAŠ I OSTANI SAD KAD JE TEŠKO.BIĆE LOVE.

mladen_PBC

pre 15 godina

Ti bre "Pera detlic" stvarno si smesan ko crtani!

"Ko će da pakuje Novicu u džep ako ovaj ode" ???????
Da li si ti sisao sa uma! Pa Novica je bre igracina za Tadiju.

Jos i izjava: "Zar ti nije stalo da odeš iz Zvezde sa titulom?" pa bilo bi me sramota na tako nesto da pomislim a kamo li da napisem. Pa daleko ste od titule 008 svetlosnih godina! :)

xexexexe Zvezda i titule to je isto kao lepotica i zver ili Pinokio i Djepeto. Sve su to BAJKE.

andrej

pre 15 godina

"Dragićević se trenutno oporavlja od operacije kolena, a raskid je zatražio jer mu klub navodno nije isplatio dugovanja."

"Ipak, kako saznajemo, on ’nema izlaz iz ugovora’, jer je jedan od igrača koji je prošle sezone redovno isplaćivan."

Jel mozete da se dogovorite sami sa sobom? U smislu da recenice koje idu jedna za drugom ne budu kontradiktorne. Ja mislim da je ovaj zahtev vaseg citaoca skroman i ostvariv uz minimum truda.

atom ant

pre 15 godina

Evo resenja!
Potpisemo sa Strahinjom pa ga potom prodamo nekom stranom klubu za velike pare ali kao Tadiju. Razliku do istrcavanja na utakmicu nece niko primetiti a ovde svi srecni i zadovoljni.

Marko

pre 15 godina

Istorija se ponavlja... Iz PARTIZANA najbolji igraci (NIKOLA PEKOVIC) odlaze sa peharima i u suzama, a iz Zvezde BEZE uz pomoc arbitrazne komisije !!!

aco_bar

pre 15 godina

Kako dobro smisljena prica !
Zvezda hoce da ga proda, da kupi nekog prosjecnog Amera i zaradi koji milion ali kako navijaci ce malo da se bune pa aj da izmislimo da nemamo para !

Tadija pa daj sad si najpotrebniji !

safir

pre 15 godina

Bicemo sampioni nja nja, dosao je Pesic nja nja...

PERO DETLICU, niko pa ni Dragicevic nije stavio Novicu u dzep. Ne lozi se nepotrebno, nece ni ove sezone... Mozda "sledece":)

Frederick House

pre 15 godina

Daj bre Tadija ne zezaj.
Zar ti nije stalo da odeš iz Zvezde sa titulom?
Dajte bre i vi iz uprave,rešavajte ovo.
Oko njega treba da se vrti igra sledeće sezone.Ne zavrćite ga za tu lovu,nego popravljajte situaciju kako znate i umete.
Ko će da pakuje Novicu u džep ako ovaj ode.
TADIJA,POKAŽI DA SI PRAVI ZVEZDAŠ I OSTANI SAD KAD JE TEŠKO.BIĆE LOVE.

Jel mislimo na istog Novicu????!!!!!:)

samo igraj

pre 15 godina

Mislim da je vreme da KK Crvena Zvezda konacno raskrsti sa Dragicevicima, Aleksandrovima i ostalim talentima koji obecavaju a ukupno nisu odigrali ni 10 vezanih meceva u dve sezone. Pa nije Zvezda dom invalida rada ( Mada mislim da je ovo mozda i revolt jer Pesic nije zadrzao Strahinju).Voleo bih da Pesic ove sezone stvori cvrstu ekipu koja ce biti ozbiljan rival Partizanu, FMP-u i Hemofarmu. Grobari su jaki i izraziti favoriti, a mi bi trebalo da se borimo sa druge dve ekipe za drugo mesto. Napred Zvezdo samo napred sa pravim igracima. P.S. Koji igrac Partizana je odsustvovao sa vise od dve utakmice prosle godine u bilo kom takmicenju u kome je ovaj klub ucestvovao?

Duka

pre 15 godina

Daj ostanite na okupu bar do prvog derbija, da vas otresemo sa 30 razlike i dokazemo kakva ste "sampionska ekipa".
P.S. Dajte Tadiji jednu pretplatnu za sledecu sezonu, da gleda Novicu uzivo...

Bosko

pre 15 godina

A stalo je njemu,kao sto je stalo i Gurovicu,Rakocevicu i ostalima u prethodnih 7 godina,ali nece...Sad ce on kod Duleta da moli da ga kupi,ali kasno mu je...

P.S. Mislim da je decko sasvim ok,da ima extra mekanu ruku,ali da mora jos da radi-dzaba njemu 40 poena protiv nekih pajsera kad Partizanu ne ubaci ni 10.Da ga Dule trenira,druga bi to prica bila.A mozda Taduja hoce da otvori mesto za Strahinju.

Sve u svemu:
SMRT FASIZMU-PARTIZAN JE SAMPION!

JSZ

pre 15 godina

Branko,prvo pitaj tatu pa sedi za kompjuter.Cvetkovic- najbolja 2 kod nas 60-ih,Slavnic-najbolji plej Evrope 1970-1980 i jedan od najboljih 25 igraca Spanije svih vremena(jedan Bodiroga nije u konkurenciji),Kapicic-uz Praju i Varajica najbolje krilo Evrope 70-ih,Duci Simonovic-najbolji igrac S.P. u Ljubljani,Sale Obradovic,Tomasevic(u Zvezdi postao reprezentativac),Rakocevic,Radmanovic,pa i Vujanic (jednom dao Partizanu cini mi se 38 poena).Kao i niz dobrih klupskih igraca,koji samo zbog velike konkurencije nisu igrali za reprezentaciju-Vucinic,Koprivica(otac),Nikolic,Bogosavljev,Jankovic,Trifunovic,Prelevic,Ilic,kao i najveci talenat Evrope(zvanicno)1970-ih,Rade Vukosavljevic,koga je teska bolest kostiju u 19-oj godini sprecila da napravi svetsku karijeru.Osim Ducija, nabrojao sam samo one koji su pravu karijeu poceli u Zvezdi.
(BorkoSavic, 27. septembar 2008 10:43)



Ja znam da ovde svako moze da napise sta god hoce,ali ovo prelazi granice dobrog ukusa.Jedino ako covek nije mislio sve da nas nasmeje.Ukoliko misli ozbiljno zabrinut sam za njega.

Delija Sk

pre 15 godina

Pa gde ce da ide kad ga niko ne trazi, to je obicna patka sto negov brat nije potpisao za Zvezdu, sto u potpunosti se slazem sa novom upravom, Strahinja nije igrac za sampionsku Zvezdu.

Uprava napolje

pre 15 godina

Citam ovaj tekst i sit se ismejah! Pa ne mislite valjda da bi neko od ovih navedenih Sarlatana mogao da ugrozi Tadiji poziciju u timu! Ovaj tekst mora da je pisao neko iz Zvezde,pa nam kriju pravu sustinu! Tadija ti znas sta je najbolje za tebe i ne sumnjam u tvoj izbor!

Inspector

pre 15 godina

Ko o cemu, baba o ustipcima ;)
Tako i KK Sledeca Sezona o tituli! I sa Tadijom i bez njega sanse su vam male!
A ti Tadija, ako ne znas gde ces, dodji u Partizan, igraces EL, bolje ces se kasnije prodati, a i stosta ces nauciti od Dr Duleta Vujosevica!

pesic

pre 15 godina

Cim je saznao da mu brat blizanac duva iz ekipe,decko se naljutio I trazi raskid ugovora…Sine raskid dobiti neces,mozes samo da budes pozajmljen kk mala mostanica…Nije ti bre zvezada mostanica pa da mozes da se drkas kako hoces,I kvaris atmosferu taman sad kad imamo normalnu ekipu…Mnogo su te digli!!!!!!!!!!! Direktor male mostanice!!!!

branko

pre 15 godina

Tadija dodji u Partizan da postanes pravi igrac.Propasces covece u Zvezdi.Pa pogledaj unazad i videces da Zvezda nije izbacila nijednog igraca vrhunskog kalibra od kako je osnovana.Zvezda=Bruka!

sule

pre 15 godina

Ima 2 stvari.frka mu je za mesto jer Kari nikom ne obecava da ce imati minutazu,a pouzdano znam da se Aleksandrov vraca,bice sutra na promociji,a na cetvorci ce prednost imati Kikan.Tadija nek ide,daleko mu lepa kuca,necemo valjda da nas ucenjuje igrac koji samo slovanu da 28 poena.na 4 tekme protiv novice dao je 7,od toga 6 sa bacanja.Zvezdas sam do koske,al to je realno.a i,otpao mu je bata pa sad hoce ucenjuje.Ko se slaze od DELIJA nek preporuci.Groblje nek danas mirise lale u humskoj

strucnjak :)

pre 15 godina

a rekose oni'' ove sezone'':))
mora da su ispisivali cekove (BP)za silna pojacanja pa ...:)))
... da vidimo ko je sledeci bio u banci :))

Šomi

pre 15 godina

Jeste, ostani Tadija, igraj za Zvezdu, biće love. Samo što za Zvezdu može da se navija ceo život a Tadija ima 5-6 godina kad može da uzme lovu. Baš ćete da ga se setite za neku godinu!

BorkoSavic

pre 15 godina

Branko,prvo pitaj tatu pa sedi za kompjuter.Cvetkovic- najbolja 2 kod nas 60-ih,Slavnic-najbolji plej Evrope 1970-1980 i jedan od najboljih 25 igraca Spanije svih vremena(jedan Bodiroga nije u konkurenciji),Kapicic-uz Praju i Varajica najbolje krilo Evrope 70-ih,Duci Simonovic-najbolji igrac S.P. u Ljubljani,Sale Obradovic,Tomasevic(u Zvezdi postao reprezentativac),Rakocevic,Radmanovic,pa i Vujanic (jednom dao Partizanu cini mi se 38 poena).Kao i niz dobrih klupskih igraca,koji samo zbog velike konkurencije nisu igrali za reprezentaciju-Vucinic,Koprivica(otac),Nikolic,Bogosavljev,Jankovic,Trifunovic,Prelevic,Ilic,kao i najveci talenat Evrope(zvanicno)1970-ih,Rade Vukosavljevic,koga je teska bolest kostiju u 19-oj godini sprecila da napravi svetsku karijeru.Osim Ducija, nabrojao sam samo one koji su pravu karijeu poceli u Zvezdi.

DJOLE

pre 15 godina

Zvezdasi,znate sta je problem,Tadija cuo da je Novica produzio ugovor,a da je doso i Lazmi,pa kad je jos i video njegovu statistiku u odbrani,a i u napadu,pa kad je video da je tu i Zarko Rakocevic,a nije se protiv njega bas dobro proveo kad su igrali protiv Buducnosti,odmah resio d raskine ugovor i bezi u inostranstvo.A ovaj Roberts kog toliko hvalite je 3 puta gori igrac od Dragicevica.

...

pre 15 godina

BorkoSavicu,pa tolko igraca kolko si nabrojao ima partizan samo u generaciji 1992. godine a za to sto nabrajih kad su bili najbolji samo cu reci najbolja 1 svih vremena u evropi a mozda i jedna on najboljih na svetu je Sale Djordjevic...

Smesno

pre 15 godina

Kaze u tekstu "velika konkurancija" Ha,ha,ha... Pa jer bese Zvezda izgubila od Metalca iz valjeva 20 razlike,ili ja gresim! Pa dam nije bilo Tadije prosle godine i Kuka,bili bi zadnji u svim takmicenjima!

Informator

pre 15 godina

Nemanja dete, loše ti se čini. Igrao je 21 min. i postigao 7 poena. Što je za njega extra dobar skor u utakmicama sa Partizanom. Da nisi možda mislio na poslednju utakmicu? Ako jesi i tu si se prevario. Tu je dao samo 2 (dva) poena pa se tebi učinilo da ima još neka nula.
No to nam neće smetati da potpišemo ugovor sa vašim bivšim kapitenom na 2 godine.
Čisto da malo odmara Novicu.

branko

pre 15 godina

BorkoSavicu evo da ti odgovorim posto vidim da se ne razumes u kosarku.Tomasevic i Vujanic su postali igraci u Partizanu a ne u Zvezdi.Vujanica ste u Zvezdi proglasili ne taletovanim sto dovoljno govori kakve ste kosarkaske neznalice vi delije!Ovo sto ti navodis Kapicicica,Obradovica i ostale indijance to je smesno.A o kosarkaskim velicinama kao sto su Nebojsa Ilic i Trifunovic nemam komentar jer je to presmesno!Kakve velicine je Partizan izbacio o tome ti i sve ostale delije mozete samo da sanjate.

*

pre 15 godina

Ocekujem kritike zbog ovog komentara, ali mislim da on nije igrac oko kojeg treba da se bazira igra Zvezde i da treba da ga pustimo ako vec zeli da ode... To je moje misljenje i ne interesuje me da li ce iko da se slozi...

miki Pa.

pre 15 godina

Pozdrav svima !

Situacija je sledeca; a to je, Zvezda duguje neke pare Tadiji za proslu god. i dil je bio da se Strahinja dovede u istu za te parice, kako bi se za 1-2 god. negde udomio.Sve je to funkcionisalo i bilo ok., dok Sloboda nije smanjila obestecenj za Milosevica( i to dobro smanjila). Tada Pesic kapira da za te pare( Tadijine),moze dovesti duplo boljeg igraca od Strahinj,a da Tadija ima dobar ugovor i u bilo kojoj situaciji Zvezda je na Konju.I tada puca Tikva " DJekna jos nije umrla a kad ce neznamo ".
Elem, hocu da kazem da se sada vidi, da se nemoze napraviti ekipa preko noci i da je sistem jako jako los.
I da ovakav nacin rada vodi samo u jos veca G... jer taman kada se situacija malo dovela u red, i rejting Zvezde popravio, ponovo je usao crv sumlje medju igrace. Ko je sledeci za prevaru i ko nece dobiti platu.

dejan

pre 15 godina

Ovaj Pera Detlic je stvarno pravi Pera Detlic.Nemoj bre da se brukas sa ovakvim komentarima pa Tadija ni na jednom derbiju nije dao vise od 5 poena.Zato nikad nece igrati za repku jer je mali igrac koji daje 20 poena slepcima kao sto su Split,Siroki itd a kad dodje neko jaci nema ga nigde.

ljuba

pre 15 godina

Ovaj kapiten Kk C.Z vrlo neozbiljan tip.Brat mu nije prosao u kk C.Z.on se odmah naljutio.A,treba da se upitamo zasto je celo leto propustio i nije otisao na operaciju,a mogao nego sada u jeku priprema,odnosno pred pocetak prvenstava,nimalo kapitenski.Z

gandra

pre 15 godina

Prica se da ga Vlada Djurovic dovodi u Valjevski Metalac...zato je njegova odluka i logicna. Svako u karijeri gleda da ide napred. Kome ovo deluje smesno ili je ne upucen neka saceka pocetak sezone. Pa Panatenaikos i Partizan kad su bili prosle nedelje u Valjevu su se pitali...sta je ovo!?

Kemal Delija

pre 15 godina

Mozda i komsije mute vodu. Da li se neko seca kako je Luka Bogdanovic otisao. Te mu nisu platili te cale bi voleo ono a keva ovo i eto njega u Partizanu. Tako je bilo i sa Tomasevicem i Vujanicem.A to sto bi on i da mu burazer igra pa nije Kari Pesic trener od juce.Mozda je hteo i cale da mu bude predsednik KK Zvezda. Ako nece da igra ne4ka ide moze Zvezda i bez njega pa nije on Lebron James.Stvorice Kari i bez njega mocan tim

295

pre 15 godina

izgleda da on hoce da ide jer nije potpisan ugovor sa strahinjom. pa daj da cale postane predsednik zvezde, e moj tadija suvise si ti mali u odnosu na grb koji nosis.

NESA

pre 15 godina

ISTINA JE !!!!!!!!!!!!iz poverljivih informacija mi je receno dosta poverljivih ,ali ima mesta za dogovor tako da mislim da je ovo Tadija uradio da bi upozorio upravu na neke stvari koje nisu ispunili .Nadam se da ce da se resi.A inace Zvezda je izgubila od Lotomatike sa 20 razlika

realno

pre 15 godina

Mnogo mi je ova situacija cudna!Nema sumnje da Tadija voli zvezdu,i to je mnogo puta pokazao!I da je najbolji igrac koga je Zvezda imala,zadnjih 15 godina! Setite se samo,da je Tadija ove godine ostao u Zvezdi,kad je bilo najteze! Zasto bi Tadija brinuo za svoje mesto,kad jedini lici na igraca od svih navedenih! Nesto se ne poklapa...

Stefan

pre 15 godina

Alo bre ljudi iz uprave, nemoj da svirate nego dajte pare najboljem igracu na poziciji 4 te generacije u Evropi. O cemu mi pricamo, doveli igrace ali jedan je Tadija, moze i mora da ostane, potreban je Zvezdi mnogo kao i Zvezda njemu, nemoj da zavrsi kao Jorovic. Sada Tadija pokazi da si najbolji. Uprava je dzabe dovodila i trenera i igrace razne ako Tadija ode, 'ej ljudi!

PRAVDA za Urosa!!!

pre 15 godina

Da li je moguce da se ljuti sto nisu primili strahinju? ako jeste to mi je decija spika ipak on kao KAPITEN crvene zvezde mora da bude mnogo zreliji!
p.s. mogli bi da dobijemo neku tekmu!

delija_kg

pre 15 godina

Ljudi prestanite vise sa ovim nagadjanjima molim vas.Te ide zbog para te zbog brata,pa bre sacekajte malo da vidimo o cemu se radi.A ako stvarno oce da ode zbog Strahinje postujem i treba da ode,braca su a i Strahinja je bio jedan od najboljih,tako da ga podrzavam u potpunosti,Ali ako je zbog para onda mislim da je malo preterao.Ali videcemo nista nema napamet!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Cisto radi znanja i ravnanja na 81 poslat komentar do sad vise od trecine je stiglo sa tamne strane brda...

Sto se tice konkretne teme, mislim da cak ni kapiten ne sme biti iznad tima. Ma ne brinem ja, dovesce Kari sve na svoje mesto...

Zvezdo zgazi ih sve...

хорда99

pre 15 godina

Ма каква бре фрка за место? Па Тадија је бољи и од Кешеља, Милошевића и Робертса заједно...
Тадија немој да одлазиш, нећемо ваљда као и у фудбалу :(

gogsns

pre 15 godina

heh.....nisam znao da su klasicna krila-trojke konkurencija dragicevicu koga ja jos nisam video na poziciji tri,mada poslednje izjave opacica navode na to kao da on igra trojku....poverovao sam da je istina,i smatram da treba dobro razmisliti!ozbiljan klub kakvim zele da se predstave ove sezone ne bi trebalo da trpi ucene bilo kog tipa pa cak i ako one dolaze od najboljeg igraca a tadija to jeste bio prosle sezone!narocito se to odnosi na ucene vezane za finansije sto je ovde izgleda slucaj!!verujem da je ovo prvi potez duleta od kad se vratio,prepoznatljiv rukopis partizanovog lobija,samo ostaje da vidimo koliko je nasa uprava ozbiljna!!jel neko razmisljao o tome da mozda i vodje navijaca podnesu ostavke,prepuste to mladjima,kao sto su predhodne vodje prepustile njima mesta pre skoro dvadeset godina!!to je izgleda jedina struktura koja neodgovara za svoje lose poteze,a pokazalo se da itekako uticu na stvari u fk,pogotovo u kadriranju.....momci odlazite za dobro naseg kluba

milos

pre 15 godina

sta je grobari,hocete tadiju.NEMATE VI PARA ZA NJEGA.A I DA IMATE ON NAVIJA ZA ZVEZDU.MNOGO STE JADNI AKO HOCETE ZVEZDASA U PARTIZANU

DELIJA KOJI MRZI PROTUVE

pre 15 godina

Ma dajte bre,pa ne vrti se svet oko njega. Ako ohoce da ide pustite ga pa u provinciji ima igraca koji bi zeleli da se dokazuju a ne da glume neke face i da ne igraju po pola seazone. PA sta ako su mu odbili brata, jaka stvar!!! To da je Tadija dobar igrac ne moze se poreci ali sto se sad setio da ode na operaciju u jeku priprema ili da raskida ugovor kada su mu odmili brata? E to je ono sto kvari Srpski sport, to sto svako gleda interese a ne gleda da podigne tim da briljira i postigne rezultate!!!

Vucko

pre 15 godina

Siguran sam da je ovo novinarska patka, jedini razlog za nezadovoljstvo lezi mozda u tome da Zvezda nije potpisala ugovor sa njegovim bratom, ali mislim da o zahtevu za raskid ugovora nema ni govora.

milos

pre 15 godina

Tadija je to uradio zbog toga sto Strahinja nije potpisao ugovor,koji je po mom misljenju zasluzio,od ovih koji su na probi! Mislim da je to razlog jedini!

crnacprzenica

pre 15 godina

Nisu u pitanju nikakve pare, vec su obecali da ce Strahinja igrati zajedno sa njim ove sezone. Juce su doveli Milosevica i Sepu a ovog su precrtali. Toliko o upravi zvezde.

ivan

pre 15 godina

Dokle cete vise da se glupirate sa vestima tipa Haso misli da ce Huso da zajebe Muja. Dajte proverene sportske informacije, nije ovo Skandal. Smesno!!!

MoNtAnA

pre 15 godina

Branko-kremenko, nije Vujanica Zvezda proglasila netalentovanim,vec je klub bio u rasulu sto se tice finansija i organizacije,pa je decko pobegao glavom bez obzira,mada se sve to odigralo vrlo sumnjivo.Posto je Zvezda tada bili u situaciji u kakvoj je bila,svaki igrac koji bi pokazao i mrvicu talenta,po novinama je bio automatski preseljen u Partizan.To se videlo na primeru Vujanica,a ne treba zaboraviti ni koliko je u dnevnim novinama vrvelo od naslova da MILUTIN ALEKSIC(covek koji je u jednom derbiju sam razvalio partizan)prelazi u partizan!Samo se tada nije pricalo o poturanju klipova i medijskoj hajci od strane komsija!

nemanja87

pre 15 godina

Mislim da je sve to zbog Strahinje jer je u proslom intervjuu izjavio kako je sve bajno sjajno a od tada se samo ovo promenilo.

DarkoNS

pre 15 godina

Ovo (ako je istina) mislim da ima veze sa odbijanjem Strahinje...
U svakom slucaju sramota njegova(Tadijina) ako je istina...
Kao voli Zvezdu...ali samo dok ima para...

Y/Kv

pre 15 godina

Vama imponuje da vam Tadija dodje u Partizan i vasi ga navijaci nazovi prihvate i vole vise njega nego bilo kog drugog vaseg igraca,,,,samo sto se u ovom slucaju to nece desiti...Tadija ostaje u Zvezdi ili ga klub prodaje nekom velikom i jakom timu...koliko se suska to je Lotomatika,koja nam je ustupila Sepu na 4 god...tj prepustila nam je njega za Tadiju i kes pride!

igor

pre 15 godina

Ma da li si ti normalan Tadija??? neces da igras zato sto ti nisu pustili brata u zvezdu???? pa ne dobija se mesto u timu, nijednom, zato sto ti je brat kapiten ili vec...to treba da zna i on koji je dosao na probu i ti koji si kapiten tog tima. Cuti i igraj i ne mesaj profesiju sa personalnim stvarima. Do juce je isti taj brati igrao za partizan 2 pa ti je bilo ok..???? Cuti treniraj i igraj, a ako ti se ne svidja sto ti brat nije prosao probu iako si ti kapiten tog tima??? onda idi ...sta ces nam !!!

BorkoSavic

pre 15 godina

Ja sam napisao cinjenice koje mogu da se provere.Da li se to nekome svidja ili ne-druga je prica!Nisam napisao da su ti igraci bolji od Kice ili Saleta,ali su igrali znacajnu ulogu u nasoj kosarci.Tomasevic je presao u Partizan u leto 1995. kao REPREZENTATIVAC.Vujanic je otisao zbog love,a valjda je bio vec igrac kada je dao Partizanu onoliko koseva.Reci da je na primer Ivo Nakic ili Dragutinovic bolji od Ducija,kao da ja sad napisem da je zbog Barija Marovic bolji fudbaler od Bobeka ili Galica-znaci glupost!

nemanja87

pre 15 godina

Tadija je cini mi se na pretposlednjem derbiju dao Partizanu 20 i kusur poena.ko ne veruje nek proveri.I decko je mozda i bolji od Novice nego ne moze on da napada i Novicu,Pekovica i Vranesa.razmislite o tome.

Nikola

pre 15 godina

Ako mu je stvarno stalo do Zvezde trebao bi da ima strpljenja,pa prosle sezone je bio jedan od retkih koji su dobijali platu.Nova uprava bi trbalo da se izbori sa ovakvim problemom ako ne misli da se opet vracamo na staro.

Dragisa

pre 15 godina

Izjavio je za Press da zeli da ide, znaci nije novinarska patka. Bice zanimljivo sa li ce biti na predstavljanju ekipe. Aleksandrov za sada ne dolazi jer mu koleno nije potpuno izleceno, ali postoji mogucnost da dodje u toku sezone ako potpuno zaleci koleno, ali ne pre mesec dana.

krlle

pre 15 godina

dobro je da se ofirao prije pocetka sezone, zamislite da se naljutio u pola sezone...jos da je brat stigao...NEVEROVATAN TALENAT???

dalibor

pre 15 godina

dabome raskid ugovora... zvezda je valjala dok je smo njega placala u prosloj sezoni,mimo ostalih igraca!
nemam reci...mangupska posla!

PERA DETLIĆ

pre 15 godina

Daj bre Tadija ne zezaj.
Zar ti nije stalo da odeš iz Zvezde sa titulom?
Dajte bre i vi iz uprave,rešavajte ovo.
Oko njega treba da se vrti igra sledeće sezone.Ne zavrćite ga za tu lovu,nego popravljajte situaciju kako znate i umete.
Ko će da pakuje Novicu u džep ako ovaj ode.
TADIJA,POKAŽI DA SI PRAVI ZVEZDAŠ I OSTANI SAD KAD JE TEŠKO.BIĆE LOVE.

acab

pre 15 godina

"Ko će da pakuje Novicu u džep ako ovaj ode." - kako sam se slatko nasmejao kad sam citao ovaj komentar hahahaha

za ovog gospodina info. da Tadija nikad nije dao PARTIZANU vise od 10 koseva! A ko ce koga da pakuje u dzep, to cemo jos da vidimo !

mladen_PBC

pre 15 godina

Ti bre "Pera detlic" stvarno si smesan ko crtani!

"Ko će da pakuje Novicu u džep ako ovaj ode" ???????
Da li si ti sisao sa uma! Pa Novica je bre igracina za Tadiju.

Jos i izjava: "Zar ti nije stalo da odeš iz Zvezde sa titulom?" pa bilo bi me sramota na tako nesto da pomislim a kamo li da napisem. Pa daleko ste od titule 008 svetlosnih godina! :)

xexexexe Zvezda i titule to je isto kao lepotica i zver ili Pinokio i Djepeto. Sve su to BAJKE.

Delija Sk

pre 15 godina

Pa gde ce da ide kad ga niko ne trazi, to je obicna patka sto negov brat nije potpisao za Zvezdu, sto u potpunosti se slazem sa novom upravom, Strahinja nije igrac za sampionsku Zvezdu.

pesic

pre 15 godina

Cim je saznao da mu brat blizanac duva iz ekipe,decko se naljutio I trazi raskid ugovora…Sine raskid dobiti neces,mozes samo da budes pozajmljen kk mala mostanica…Nije ti bre zvezada mostanica pa da mozes da se drkas kako hoces,I kvaris atmosferu taman sad kad imamo normalnu ekipu…Mnogo su te digli!!!!!!!!!!! Direktor male mostanice!!!!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Cisto radi znanja i ravnanja na 81 poslat komentar do sad vise od trecine je stiglo sa tamne strane brda...

Sto se tice konkretne teme, mislim da cak ni kapiten ne sme biti iznad tima. Ma ne brinem ja, dovesce Kari sve na svoje mesto...

Zvezdo zgazi ih sve...

BorkoSavic

pre 15 godina

Branko,prvo pitaj tatu pa sedi za kompjuter.Cvetkovic- najbolja 2 kod nas 60-ih,Slavnic-najbolji plej Evrope 1970-1980 i jedan od najboljih 25 igraca Spanije svih vremena(jedan Bodiroga nije u konkurenciji),Kapicic-uz Praju i Varajica najbolje krilo Evrope 70-ih,Duci Simonovic-najbolji igrac S.P. u Ljubljani,Sale Obradovic,Tomasevic(u Zvezdi postao reprezentativac),Rakocevic,Radmanovic,pa i Vujanic (jednom dao Partizanu cini mi se 38 poena).Kao i niz dobrih klupskih igraca,koji samo zbog velike konkurencije nisu igrali za reprezentaciju-Vucinic,Koprivica(otac),Nikolic,Bogosavljev,Jankovic,Trifunovic,Prelevic,Ilic,kao i najveci talenat Evrope(zvanicno)1970-ih,Rade Vukosavljevic,koga je teska bolest kostiju u 19-oj godini sprecila da napravi svetsku karijeru.Osim Ducija, nabrojao sam samo one koji su pravu karijeu poceli u Zvezdi.

aco_bar

pre 15 godina

Kako dobro smisljena prica !
Zvezda hoce da ga proda, da kupi nekog prosjecnog Amera i zaradi koji milion ali kako navijaci ce malo da se bune pa aj da izmislimo da nemamo para !

Tadija pa daj sad si najpotrebniji !

sule

pre 15 godina

Ima 2 stvari.frka mu je za mesto jer Kari nikom ne obecava da ce imati minutazu,a pouzdano znam da se Aleksandrov vraca,bice sutra na promociji,a na cetvorci ce prednost imati Kikan.Tadija nek ide,daleko mu lepa kuca,necemo valjda da nas ucenjuje igrac koji samo slovanu da 28 poena.na 4 tekme protiv novice dao je 7,od toga 6 sa bacanja.Zvezdas sam do koske,al to je realno.a i,otpao mu je bata pa sad hoce ucenjuje.Ko se slaze od DELIJA nek preporuci.Groblje nek danas mirise lale u humskoj

realno

pre 15 godina

Mnogo mi je ova situacija cudna!Nema sumnje da Tadija voli zvezdu,i to je mnogo puta pokazao!I da je najbolji igrac koga je Zvezda imala,zadnjih 15 godina! Setite se samo,da je Tadija ove godine ostao u Zvezdi,kad je bilo najteze! Zasto bi Tadija brinuo za svoje mesto,kad jedini lici na igraca od svih navedenih! Nesto se ne poklapa...

branko

pre 15 godina

Tadija dodji u Partizan da postanes pravi igrac.Propasces covece u Zvezdi.Pa pogledaj unazad i videces da Zvezda nije izbacila nijednog igraca vrhunskog kalibra od kako je osnovana.Zvezda=Bruka!

PRAVDA za Urosa!!!

pre 15 godina

Da li je moguce da se ljuti sto nisu primili strahinju? ako jeste to mi je decija spika ipak on kao KAPITEN crvene zvezde mora da bude mnogo zreliji!
p.s. mogli bi da dobijemo neku tekmu!

safir

pre 15 godina

Bicemo sampioni nja nja, dosao je Pesic nja nja...

PERO DETLICU, niko pa ni Dragicevic nije stavio Novicu u dzep. Ne lozi se nepotrebno, nece ni ove sezone... Mozda "sledece":)

Frederick House

pre 15 godina

Daj bre Tadija ne zezaj.
Zar ti nije stalo da odeš iz Zvezde sa titulom?
Dajte bre i vi iz uprave,rešavajte ovo.
Oko njega treba da se vrti igra sledeće sezone.Ne zavrćite ga za tu lovu,nego popravljajte situaciju kako znate i umete.
Ko će da pakuje Novicu u džep ako ovaj ode.
TADIJA,POKAŽI DA SI PRAVI ZVEZDAŠ I OSTANI SAD KAD JE TEŠKO.BIĆE LOVE.

Jel mislimo na istog Novicu????!!!!!:)

nemanja87

pre 15 godina

Mislim da je sve to zbog Strahinje jer je u proslom intervjuu izjavio kako je sve bajno sjajno a od tada se samo ovo promenilo.

Smesno

pre 15 godina

Kaze u tekstu "velika konkurancija" Ha,ha,ha... Pa jer bese Zvezda izgubila od Metalca iz valjeva 20 razlike,ili ja gresim! Pa dam nije bilo Tadije prosle godine i Kuka,bili bi zadnji u svim takmicenjima!

Bosko

pre 15 godina

A stalo je njemu,kao sto je stalo i Gurovicu,Rakocevicu i ostalima u prethodnih 7 godina,ali nece...Sad ce on kod Duleta da moli da ga kupi,ali kasno mu je...

P.S. Mislim da je decko sasvim ok,da ima extra mekanu ruku,ali da mora jos da radi-dzaba njemu 40 poena protiv nekih pajsera kad Partizanu ne ubaci ni 10.Da ga Dule trenira,druga bi to prica bila.A mozda Taduja hoce da otvori mesto za Strahinju.

Sve u svemu:
SMRT FASIZMU-PARTIZAN JE SAMPION!

хорда99

pre 15 godina

Ма каква бре фрка за место? Па Тадија је бољи и од Кешеља, Милошевића и Робертса заједно...
Тадија немој да одлазиш, нећемо ваљда као и у фудбалу :(

Duka

pre 15 godina

Daj ostanite na okupu bar do prvog derbija, da vas otresemo sa 30 razlike i dokazemo kakva ste "sampionska ekipa".
P.S. Dajte Tadiji jednu pretplatnu za sledecu sezonu, da gleda Novicu uzivo...

branko

pre 15 godina

BorkoSavicu evo da ti odgovorim posto vidim da se ne razumes u kosarku.Tomasevic i Vujanic su postali igraci u Partizanu a ne u Zvezdi.Vujanica ste u Zvezdi proglasili ne taletovanim sto dovoljno govori kakve ste kosarkaske neznalice vi delije!Ovo sto ti navodis Kapicicica,Obradovica i ostale indijance to je smesno.A o kosarkaskim velicinama kao sto su Nebojsa Ilic i Trifunovic nemam komentar jer je to presmesno!Kakve velicine je Partizan izbacio o tome ti i sve ostale delije mozete samo da sanjate.

strucnjak :)

pre 15 godina

a rekose oni'' ove sezone'':))
mora da su ispisivali cekove (BP)za silna pojacanja pa ...:)))
... da vidimo ko je sledeci bio u banci :))

Vucko

pre 15 godina

Siguran sam da je ovo novinarska patka, jedini razlog za nezadovoljstvo lezi mozda u tome da Zvezda nije potpisala ugovor sa njegovim bratom, ali mislim da o zahtevu za raskid ugovora nema ni govora.

295

pre 15 godina

izgleda da on hoce da ide jer nije potpisan ugovor sa strahinjom. pa daj da cale postane predsednik zvezde, e moj tadija suvise si ti mali u odnosu na grb koji nosis.

Uprava napolje

pre 15 godina

Citam ovaj tekst i sit se ismejah! Pa ne mislite valjda da bi neko od ovih navedenih Sarlatana mogao da ugrozi Tadiji poziciju u timu! Ovaj tekst mora da je pisao neko iz Zvezde,pa nam kriju pravu sustinu! Tadija ti znas sta je najbolje za tebe i ne sumnjam u tvoj izbor!

*

pre 15 godina

Ocekujem kritike zbog ovog komentara, ali mislim da on nije igrac oko kojeg treba da se bazira igra Zvezde i da treba da ga pustimo ako vec zeli da ode... To je moje misljenje i ne interesuje me da li ce iko da se slozi...

Stefan

pre 15 godina

Alo bre ljudi iz uprave, nemoj da svirate nego dajte pare najboljem igracu na poziciji 4 te generacije u Evropi. O cemu mi pricamo, doveli igrace ali jedan je Tadija, moze i mora da ostane, potreban je Zvezdi mnogo kao i Zvezda njemu, nemoj da zavrsi kao Jorovic. Sada Tadija pokazi da si najbolji. Uprava je dzabe dovodila i trenera i igrace razne ako Tadija ode, 'ej ljudi!

samo igraj

pre 15 godina

Mislim da je vreme da KK Crvena Zvezda konacno raskrsti sa Dragicevicima, Aleksandrovima i ostalim talentima koji obecavaju a ukupno nisu odigrali ni 10 vezanih meceva u dve sezone. Pa nije Zvezda dom invalida rada ( Mada mislim da je ovo mozda i revolt jer Pesic nije zadrzao Strahinju).Voleo bih da Pesic ove sezone stvori cvrstu ekipu koja ce biti ozbiljan rival Partizanu, FMP-u i Hemofarmu. Grobari su jaki i izraziti favoriti, a mi bi trebalo da se borimo sa druge dve ekipe za drugo mesto. Napred Zvezdo samo napred sa pravim igracima. P.S. Koji igrac Partizana je odsustvovao sa vise od dve utakmice prosle godine u bilo kom takmicenju u kome je ovaj klub ucestvovao?

dejan

pre 15 godina

Ovaj Pera Detlic je stvarno pravi Pera Detlic.Nemoj bre da se brukas sa ovakvim komentarima pa Tadija ni na jednom derbiju nije dao vise od 5 poena.Zato nikad nece igrati za repku jer je mali igrac koji daje 20 poena slepcima kao sto su Split,Siroki itd a kad dodje neko jaci nema ga nigde.

Marko

pre 15 godina

Istorija se ponavlja... Iz PARTIZANA najbolji igraci (NIKOLA PEKOVIC) odlaze sa peharima i u suzama, a iz Zvezde BEZE uz pomoc arbitrazne komisije !!!

delija_kg

pre 15 godina

Ljudi prestanite vise sa ovim nagadjanjima molim vas.Te ide zbog para te zbog brata,pa bre sacekajte malo da vidimo o cemu se radi.A ako stvarno oce da ode zbog Strahinje postujem i treba da ode,braca su a i Strahinja je bio jedan od najboljih,tako da ga podrzavam u potpunosti,Ali ako je zbog para onda mislim da je malo preterao.Ali videcemo nista nema napamet!

Inspector

pre 15 godina

Ko o cemu, baba o ustipcima ;)
Tako i KK Sledeca Sezona o tituli! I sa Tadijom i bez njega sanse su vam male!
A ti Tadija, ako ne znas gde ces, dodji u Partizan, igraces EL, bolje ces se kasnije prodati, a i stosta ces nauciti od Dr Duleta Vujosevica!

atom ant

pre 15 godina

Evo resenja!
Potpisemo sa Strahinjom pa ga potom prodamo nekom stranom klubu za velike pare ali kao Tadiju. Razliku do istrcavanja na utakmicu nece niko primetiti a ovde svi srecni i zadovoljni.

gogsns

pre 15 godina

heh.....nisam znao da su klasicna krila-trojke konkurencija dragicevicu koga ja jos nisam video na poziciji tri,mada poslednje izjave opacica navode na to kao da on igra trojku....poverovao sam da je istina,i smatram da treba dobro razmisliti!ozbiljan klub kakvim zele da se predstave ove sezone ne bi trebalo da trpi ucene bilo kog tipa pa cak i ako one dolaze od najboljeg igraca a tadija to jeste bio prosle sezone!narocito se to odnosi na ucene vezane za finansije sto je ovde izgleda slucaj!!verujem da je ovo prvi potez duleta od kad se vratio,prepoznatljiv rukopis partizanovog lobija,samo ostaje da vidimo koliko je nasa uprava ozbiljna!!jel neko razmisljao o tome da mozda i vodje navijaca podnesu ostavke,prepuste to mladjima,kao sto su predhodne vodje prepustile njima mesta pre skoro dvadeset godina!!to je izgleda jedina struktura koja neodgovara za svoje lose poteze,a pokazalo se da itekako uticu na stvari u fk,pogotovo u kadriranju.....momci odlazite za dobro naseg kluba

nemanja87

pre 15 godina

Tadija je cini mi se na pretposlednjem derbiju dao Partizanu 20 i kusur poena.ko ne veruje nek proveri.I decko je mozda i bolji od Novice nego ne moze on da napada i Novicu,Pekovica i Vranesa.razmislite o tome.

milos

pre 15 godina

sta je grobari,hocete tadiju.NEMATE VI PARA ZA NJEGA.A I DA IMATE ON NAVIJA ZA ZVEZDU.MNOGO STE JADNI AKO HOCETE ZVEZDASA U PARTIZANU

Y/Kv

pre 15 godina

Vama imponuje da vam Tadija dodje u Partizan i vasi ga navijaci nazovi prihvate i vole vise njega nego bilo kog drugog vaseg igraca,,,,samo sto se u ovom slucaju to nece desiti...Tadija ostaje u Zvezdi ili ga klub prodaje nekom velikom i jakom timu...koliko se suska to je Lotomatika,koja nam je ustupila Sepu na 4 god...tj prepustila nam je njega za Tadiju i kes pride!

...

pre 15 godina

BorkoSavicu,pa tolko igraca kolko si nabrojao ima partizan samo u generaciji 1992. godine a za to sto nabrajih kad su bili najbolji samo cu reci najbolja 1 svih vremena u evropi a mozda i jedna on najboljih na svetu je Sale Djordjevic...

andrej

pre 15 godina

"Dragićević se trenutno oporavlja od operacije kolena, a raskid je zatražio jer mu klub navodno nije isplatio dugovanja."

"Ipak, kako saznajemo, on ’nema izlaz iz ugovora’, jer je jedan od igrača koji je prošle sezone redovno isplaćivan."

Jel mozete da se dogovorite sami sa sobom? U smislu da recenice koje idu jedna za drugom ne budu kontradiktorne. Ja mislim da je ovaj zahtev vaseg citaoca skroman i ostvariv uz minimum truda.

milos

pre 15 godina

Tadija je to uradio zbog toga sto Strahinja nije potpisao ugovor,koji je po mom misljenju zasluzio,od ovih koji su na probi! Mislim da je to razlog jedini!

NESA

pre 15 godina

ISTINA JE !!!!!!!!!!!!iz poverljivih informacija mi je receno dosta poverljivih ,ali ima mesta za dogovor tako da mislim da je ovo Tadija uradio da bi upozorio upravu na neke stvari koje nisu ispunili .Nadam se da ce da se resi.A inace Zvezda je izgubila od Lotomatike sa 20 razlika

crnacprzenica

pre 15 godina

Nisu u pitanju nikakve pare, vec su obecali da ce Strahinja igrati zajedno sa njim ove sezone. Juce su doveli Milosevica i Sepu a ovog su precrtali. Toliko o upravi zvezde.

Šomi

pre 15 godina

Jeste, ostani Tadija, igraj za Zvezdu, biće love. Samo što za Zvezdu može da se navija ceo život a Tadija ima 5-6 godina kad može da uzme lovu. Baš ćete da ga se setite za neku godinu!

ljuba

pre 15 godina

Ovaj kapiten Kk C.Z vrlo neozbiljan tip.Brat mu nije prosao u kk C.Z.on se odmah naljutio.A,treba da se upitamo zasto je celo leto propustio i nije otisao na operaciju,a mogao nego sada u jeku priprema,odnosno pred pocetak prvenstava,nimalo kapitenski.Z

miki Pa.

pre 15 godina

Pozdrav svima !

Situacija je sledeca; a to je, Zvezda duguje neke pare Tadiji za proslu god. i dil je bio da se Strahinja dovede u istu za te parice, kako bi se za 1-2 god. negde udomio.Sve je to funkcionisalo i bilo ok., dok Sloboda nije smanjila obestecenj za Milosevica( i to dobro smanjila). Tada Pesic kapira da za te pare( Tadijine),moze dovesti duplo boljeg igraca od Strahinj,a da Tadija ima dobar ugovor i u bilo kojoj situaciji Zvezda je na Konju.I tada puca Tikva " DJekna jos nije umrla a kad ce neznamo ".
Elem, hocu da kazem da se sada vidi, da se nemoze napraviti ekipa preko noci i da je sistem jako jako los.
I da ovakav nacin rada vodi samo u jos veca G... jer taman kada se situacija malo dovela u red, i rejting Zvezde popravio, ponovo je usao crv sumlje medju igrace. Ko je sledeci za prevaru i ko nece dobiti platu.

DJOLE

pre 15 godina

Zvezdasi,znate sta je problem,Tadija cuo da je Novica produzio ugovor,a da je doso i Lazmi,pa kad je jos i video njegovu statistiku u odbrani,a i u napadu,pa kad je video da je tu i Zarko Rakocevic,a nije se protiv njega bas dobro proveo kad su igrali protiv Buducnosti,odmah resio d raskine ugovor i bezi u inostranstvo.A ovaj Roberts kog toliko hvalite je 3 puta gori igrac od Dragicevica.

DELIJA KOJI MRZI PROTUVE

pre 15 godina

Ma dajte bre,pa ne vrti se svet oko njega. Ako ohoce da ide pustite ga pa u provinciji ima igraca koji bi zeleli da se dokazuju a ne da glume neke face i da ne igraju po pola seazone. PA sta ako su mu odbili brata, jaka stvar!!! To da je Tadija dobar igrac ne moze se poreci ali sto se sad setio da ode na operaciju u jeku priprema ili da raskida ugovor kada su mu odmili brata? E to je ono sto kvari Srpski sport, to sto svako gleda interese a ne gleda da podigne tim da briljira i postigne rezultate!!!

Nikola

pre 15 godina

Ako mu je stvarno stalo do Zvezde trebao bi da ima strpljenja,pa prosle sezone je bio jedan od retkih koji su dobijali platu.Nova uprava bi trbalo da se izbori sa ovakvim problemom ako ne misli da se opet vracamo na staro.

DarkoNS

pre 15 godina

Ovo (ako je istina) mislim da ima veze sa odbijanjem Strahinje...
U svakom slucaju sramota njegova(Tadijina) ako je istina...
Kao voli Zvezdu...ali samo dok ima para...

gandra

pre 15 godina

Prica se da ga Vlada Djurovic dovodi u Valjevski Metalac...zato je njegova odluka i logicna. Svako u karijeri gleda da ide napred. Kome ovo deluje smesno ili je ne upucen neka saceka pocetak sezone. Pa Panatenaikos i Partizan kad su bili prosle nedelje u Valjevu su se pitali...sta je ovo!?

Kemal Delija

pre 15 godina

Mozda i komsije mute vodu. Da li se neko seca kako je Luka Bogdanovic otisao. Te mu nisu platili te cale bi voleo ono a keva ovo i eto njega u Partizanu. Tako je bilo i sa Tomasevicem i Vujanicem.A to sto bi on i da mu burazer igra pa nije Kari Pesic trener od juce.Mozda je hteo i cale da mu bude predsednik KK Zvezda. Ako nece da igra ne4ka ide moze Zvezda i bez njega pa nije on Lebron James.Stvorice Kari i bez njega mocan tim

ivan

pre 15 godina

Dokle cete vise da se glupirate sa vestima tipa Haso misli da ce Huso da zajebe Muja. Dajte proverene sportske informacije, nije ovo Skandal. Smesno!!!

Informator

pre 15 godina

Nemanja dete, loše ti se čini. Igrao je 21 min. i postigao 7 poena. Što je za njega extra dobar skor u utakmicama sa Partizanom. Da nisi možda mislio na poslednju utakmicu? Ako jesi i tu si se prevario. Tu je dao samo 2 (dva) poena pa se tebi učinilo da ima još neka nula.
No to nam neće smetati da potpišemo ugovor sa vašim bivšim kapitenom na 2 godine.
Čisto da malo odmara Novicu.

igor

pre 15 godina

Ma da li si ti normalan Tadija??? neces da igras zato sto ti nisu pustili brata u zvezdu???? pa ne dobija se mesto u timu, nijednom, zato sto ti je brat kapiten ili vec...to treba da zna i on koji je dosao na probu i ti koji si kapiten tog tima. Cuti i igraj i ne mesaj profesiju sa personalnim stvarima. Do juce je isti taj brati igrao za partizan 2 pa ti je bilo ok..???? Cuti treniraj i igraj, a ako ti se ne svidja sto ti brat nije prosao probu iako si ti kapiten tog tima??? onda idi ...sta ces nam !!!

MoNtAnA

pre 15 godina

Branko-kremenko, nije Vujanica Zvezda proglasila netalentovanim,vec je klub bio u rasulu sto se tice finansija i organizacije,pa je decko pobegao glavom bez obzira,mada se sve to odigralo vrlo sumnjivo.Posto je Zvezda tada bili u situaciji u kakvoj je bila,svaki igrac koji bi pokazao i mrvicu talenta,po novinama je bio automatski preseljen u Partizan.To se videlo na primeru Vujanica,a ne treba zaboraviti ni koliko je u dnevnim novinama vrvelo od naslova da MILUTIN ALEKSIC(covek koji je u jednom derbiju sam razvalio partizan)prelazi u partizan!Samo se tada nije pricalo o poturanju klipova i medijskoj hajci od strane komsija!

JSZ

pre 15 godina

Branko,prvo pitaj tatu pa sedi za kompjuter.Cvetkovic- najbolja 2 kod nas 60-ih,Slavnic-najbolji plej Evrope 1970-1980 i jedan od najboljih 25 igraca Spanije svih vremena(jedan Bodiroga nije u konkurenciji),Kapicic-uz Praju i Varajica najbolje krilo Evrope 70-ih,Duci Simonovic-najbolji igrac S.P. u Ljubljani,Sale Obradovic,Tomasevic(u Zvezdi postao reprezentativac),Rakocevic,Radmanovic,pa i Vujanic (jednom dao Partizanu cini mi se 38 poena).Kao i niz dobrih klupskih igraca,koji samo zbog velike konkurencije nisu igrali za reprezentaciju-Vucinic,Koprivica(otac),Nikolic,Bogosavljev,Jankovic,Trifunovic,Prelevic,Ilic,kao i najveci talenat Evrope(zvanicno)1970-ih,Rade Vukosavljevic,koga je teska bolest kostiju u 19-oj godini sprecila da napravi svetsku karijeru.Osim Ducija, nabrojao sam samo one koji su pravu karijeu poceli u Zvezdi.
(BorkoSavic, 27. septembar 2008 10:43)



Ja znam da ovde svako moze da napise sta god hoce,ali ovo prelazi granice dobrog ukusa.Jedino ako covek nije mislio sve da nas nasmeje.Ukoliko misli ozbiljno zabrinut sam za njega.

Dragisa

pre 15 godina

Izjavio je za Press da zeli da ide, znaci nije novinarska patka. Bice zanimljivo sa li ce biti na predstavljanju ekipe. Aleksandrov za sada ne dolazi jer mu koleno nije potpuno izleceno, ali postoji mogucnost da dodje u toku sezone ako potpuno zaleci koleno, ali ne pre mesec dana.

krlle

pre 15 godina

dobro je da se ofirao prije pocetka sezone, zamislite da se naljutio u pola sezone...jos da je brat stigao...NEVEROVATAN TALENAT???

BorkoSavic

pre 15 godina

Ja sam napisao cinjenice koje mogu da se provere.Da li se to nekome svidja ili ne-druga je prica!Nisam napisao da su ti igraci bolji od Kice ili Saleta,ali su igrali znacajnu ulogu u nasoj kosarci.Tomasevic je presao u Partizan u leto 1995. kao REPREZENTATIVAC.Vujanic je otisao zbog love,a valjda je bio vec igrac kada je dao Partizanu onoliko koseva.Reci da je na primer Ivo Nakic ili Dragutinovic bolji od Ducija,kao da ja sad napisem da je zbog Barija Marovic bolji fudbaler od Bobeka ili Galica-znaci glupost!

dalibor

pre 15 godina

dabome raskid ugovora... zvezda je valjala dok je smo njega placala u prosloj sezoni,mimo ostalih igraca!
nemam reci...mangupska posla!