Petak, 19.09.2008.

13:31

Wimbledon na TV B92!

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo, da će najveći teniski turnir na planeti, Wimbledon, u sledeće četiri godine biti emitovan na TV B92.

Izvor: B92

Wimbledon na TV B92! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

ludilo

pre 15 godina

Najbolji je eurosport!! TAmo mozes da gledas skoro sve velike turnire, a ne samo po 2 sata tenisa i to ako igraju nasi teniseri!! A sta je sa onima koji vise vole igrace koji nisu iz Srbije!!?? Ima nas takvih, i to ne malo!!!!Samo jos kada bi sklonili one nase debile od komentatora sa eurosport-a, to bi bilo fenomenalno!!!!!! Znam da se mnogi ne slazu sa mnom, ali..... Svako ko je pratio tenis na eurosport-u kada su meceve prenosili njihovi komentatori znaju o cemu pricam!!!! Ovi nasi su i vise nego katastrofalni......
PozZ......

M!!!!!!!!!101

pre 15 godina

Ovo je stvarno dobra vest, ali...
1. nadam se da program nece ciniti samo mecevi nasih tenisera
2. razumem ja da se od reklama zivi, ali vi neki put stvarno preterate

Vi ste najbolja TV/Radio stanica koja se desila Srbiji. Imate odlican informativni i sportski program! Stvarno se nadam da cete ovaj veliki teniski turnir moci da ispratite maximalno!!!!

ivan

pre 15 godina

To je super. Ali za tako nesto vam treba "b92 sport". Ne znam da li ste sada spremni da odvojite 10 sati dnevno samo za prenos tenisa.

Nervozni Laki

pre 15 godina

Pozdravljam potez B92, ali da li to znači da uskoro očekujemo i sport kanal b92? Što je za svaku pohvalu. Jer, slažem se sa onima koji kažu da redovna šema i Vimbldon ne idu zajedno, ili će te žrtvovati šemu dve nedelje.

nele

pre 15 godina

Bilo bi dobro da neko otkupi i Rolan Garos, a bogami i Skupštinu.
Kod mene u selu je mnogo loš B92, pa baba i deda neće moći da uživaju u prenosu Vimbldona kao kad je na RTS. Pre dve-tri godine nisu znali ni pravila, a danas gledaju čak i mečeve u kojima Srbi ne igraju. Vazdan su ispred televizora, a meni bogorade što gledam ti Englezi kad igra Mančester.

Doki

pre 15 godina

Cestitam B92!
@Bojan ..Odlican komentar !
Slazem se sa mnogima i mislim da profil komentatora treba ZNACAJNO DA POPRAVITE i profesionalizujete !! Oni su zaista RIZIK!Imate dosta vremena da ih izaberete i obucite za taj posao!Verovatno profesionlna edukacija u inostranstvu!
U kuci smo poceli da izbegavamo neke sportske prenose,bez obira na kanal, iskljucivo zbog losih komentatora (pricaju non stop,pricaju nepotrebno,pricaju gluposti, navijaju ..). A NAJVISE iritira nedostatak pozitivng stava prema sportu i sportistima, posebno nasim sportistima ! Ovo se odnosi i na nacin kako se sastavljaju i /ili objavljuju sportske vesti i odnosi se na sve nase televizije.
Pozdrav svima iz B92 i nastavite i na dalje da radite uspesno !

Importor

pre 15 godina

Nisam siguran da jedna televizija koja ima jedan kanal moze da prenosi Wimbldon.Jer sta ako mecevi nasih tenisera padnu u isto vreme ili kako je poznato da mecevi traju po 4-5 sati????Da li ce te emitovati ostale emisije ili ce B92 za te dve nedelje da bude sport kanal??Mislim da je ovo veliki zalogaj za vas ali na vama je da nam dokazete da gresimo!!

ice

pre 15 godina

Bolje bi vam bilo da ste otvorili B92 Sport kanal nego onaj B92 info. Info nam je svima vishe preko ... Svi smo informisani i vishe negoshto treba. MOJ GLAS ZA B92 SPORT!!!

Zlatko

pre 15 godina

Slazem se sa komentarom o NFL-u.Sta mi vredi sto SC prenosi kad u stanu u NS-u nemam kablovsku.Imam kod kuce,ali kako da gledam nedeljom uvece kad u ponedeljak moram na fakultet?Mada utisak nedelje i snimak Primere,ne verujem da postoji sansa,samo izrazavam svoju zelju.A verujte bio bi to pun pogodak.

Miki

pre 15 godina

@coka - Od iduće godine nema kiše na Wimbledonu - to jest iduće godine će na centralnom terenu konačno biti postavljen pokretni krov, što znači da na tom terenu kiša više neće ometati igru.

Filip

pre 15 godina

Glupost. Samo zbog vise para koje je dao b92 imacemo mozda malo bolju sliku mi koji zivimo u gradovima medjutim oni koji zive u ruralnim sredinama nece imati nikakvu sliku. Takodje mocicemo da pratimo samo meceve nasih tenisera + finale a ne kao na rts i mnostvo zanimljivih meceva drugih tenisera. Zatim imacemo znatno losije komentatore i bar tri puta vise reklama.
Sve u svemu vise novca, vise reklama, manje tenisa...

Toni

pre 15 godina

Lepo, samo da li ste razmišljali o tome da za vreme Vimbldona nećete moći da imate ama baš ništa od uobičajenog programa,zato što je tenis vrlo nezahvalan sport za televiziju jer se nikad ne zna kada će početi a kada se završiti. Ili možda mislite da prekidate mečeve da bi pustili vesti?

Aleksandar

pre 15 godina

Prestaću da gledam tenis kada ga vi prenosite!To će biti pravi patriotski komentari,verovatno neće biti govora o srpskim teniserima ,nego će komentator govoriti naši teniseri ,a ko su naši,to samo oni znaju i B92!

branka

pre 15 godina

RTS je bar za vreme kada igraju dva nasa igraca u isto vreme,pustao oba meca( i na RTS i na RTS2). Sta ce B92 da radi kada dodje u takvu situaciju?

acmilan

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da neko pise kako ce da gleda Wimbledon na ES-u, kad se zna da je to jedini od 4 GS turnira koji ES NE PRENOSI! A kao pratite tenis :)
Nadam se da cemo moci da vidimo i meceve ostalih tenisera, ne samo ovim srpskih. ;) Mada nesto sumnjam... Jos ako budu komentarisali Boskovic ili Saranovic, moracu da iskljucim ton.

WTATP Lista

pre 15 godina

Iako je VimblEdon turnir gde su nasi tradicionalno postizali najlosije rezultate do sada (osim u raznim dublovima), ipak se tu radi o objektivno najatraktivnijem svetskom teniskom turniru, tako da vam unapred cestitam na uspesnom poslovnom potezu. A i sto se nasih tice, oni su toliko mladi & perspektivni, a vladarima trave XXI veka Federeru i sestrama Vilijams casovnik ubrzano otkucava, tako da bi u naredne cetri godine itekako mogli bar do nekog finala.

A sportskoj redakciji b92 preporucujem da porazmisle da otkupe prava za novokomponovane "zenske masterse" koji ce od sledece godine postojati u radikalno izmenjenom WTA turu - radi se o cetri zenska (super)turnira sa nagradnim fondom od po 4.5 miliona dolara koji ce se igrati u Majamiju, Indijan Velsu, Madridu i Pekingu. Sramota je kako su zenski turniri tretirani i televizijski pokriveni u zemlji cije su dve teniserke celu ovu sezonu kampovale u TOP3, a eto od sledece sezone ce postojati i u WTA dovoljno veliki turniri sposobni da budu pandan turnirima iz ATP Masters serije koje prenosi nas "javni servis".

Bojan

pre 15 godina

Kao dugodisnji ljubitelj tenisa koji je ziveo u inostranstvu i neko vreme zivim u Srbiji mislim da je ovo veoma los potez i za B92 i za nas,ljubitelje tenisa(govorim sa najboljim namerama).Kao prvo,B92 je komercijalni kanal koji ima (zasad) samo jedan glavni kanal i koji ne pokriva celu teritoriju Srbije,dakle onaj ko nema B92 nece moci da gleda Wimby(osim ako ima SClub).Posto B92 i dalje radi na adaptiranju svog info kanala ne verujem da planiraju da otvore jos jedan kanal posvecen samo sportu(moguce je ali ja ne verujem da ce ga biti u skorije vreme),dakle tenis ce da se "vrti" ili na Info Kanalu(ako je moguce) ili na glavnom kanalu B92.Hajde da zamislimo da prenosite na glavnom kanalu B92 i da se mec oduzi na 4,5 sati ili da bude prekinut bezbroj puta zbog kise(da posto ce SAMO centralni teren biti pokriven krovom a nece nasi igrati uvek na centralnom terenu),dali ce B92 hteti da prenosi mec ako on totalno dezorganizuje programsku semu(VB ili tenis?? hmm..)?Sta ce se desiti ako nasi teniseri budu igrali u isto vreme na razlicitim terenima,kako prenositi na samo jednom kanalu? Druga stvar sto me brine su komentatori.Naime na javnom servisu kada Viskovic ne prenosi upadaju ostala dvojica koja nisu toliko dobra kao on ali imaju vise nego solidno znanje tenisa.Gledao sam prenos na ES turnira u Washingtonu ciji je mec prenosio jedan novinar sa B92,i ma koliko on zeleo da pokaze da se razume vidi se da nije upoznat sa stvarima u tenisu i prenosio je mec kao sto prenosi fudbalsku utakmicu,zato RTS iako nema dobru sliku ili signal ima vise gledaoca od npr.ES posto komentatori su jedan od najbitnijih detalja meca.Los komentator moze upropastiti ceo dozivljaj gledanja meca iako je pomenuti mec zanimljiv.Poznato je da SC isto prenosi Wimbledon kao i to da Viskovic radi tamo kad ne radi na RTS-u... Trece sto me brine i sto ljudi ne primecuju cesto to je dali cete zaboraviti prenose dublova gde igra Zimonjic?(kao sto ste zaboravili da ga napomenute u tekstu gore a covek je sampion Wimbledona).Poznato je da dublovi nisu toliko atraktivni za gledaoce koliko i singlovi ali ovde u Srbiji imaju dobru gledanost i mecevi dubla(pogotovo sad sa Vemicem i Zimonjicem)koji su cesto atraktivniji od meceva singla.Naime dali ce B92 kao komercijalna TV prenositi dublove ako nisu toliko finansijski "isplativi"? I dali ce prenositi meceve ostalih tenisera a ne samo nase meceve??

Molim da objavite moj komentar posto nisam nikoga izvredjao,jednostavno iznosim moje misljenje.Hvala.

Borijan

pre 15 godina

Lepa vest! iskreno se nadam da cete prenositi vise tenisa nego ovi sa rts-a. ne mogu da verujem da od silnih meceva koje oigraju ovi teniseri i teniserke iz prvih 10-15 na listama mi imamo priliku da gledamo samo po neki.. promenite tradiciju! potrudite se da dobijete i us-open!

p.s. jos kad bi ubacili jedan ili dva nba meca nedeljno, definitivno bi gledao samo vas..

veeeeliki pozdrav!!!

DidierDrogba

pre 15 godina

hvala bogu!!! sad cu najzad moci da gledam kosarku na rts-u, a ne da mi teniseri skacu po glavi i uzimaju svaki termin koji je vezan za neki drugi sport.
(shemale, 19. septembar 2008 14:36)
Ali Wimbledon je samo jedan turnir,ostalo sve prenosi RTS!

Marko

pre 15 godina

drago mi je! ionako gledam na eurosportu, bar se vidi loptica. A ako i vi uvedete digitalizaciju ... sta da vam kazem imate jaku konkurenciju a ja kao obicni gledalac imam pravo da biram.

Pirlo

pre 15 godina

pored zivog rts-a i sport kluba.. bojim se da ste pogresili..

bolje da ste otkupili prava na australian open.. mnogo bi vam se vise isplatilo

Vladimir

pre 15 godina

E hvala bogu da se RTS oslobodio malo tog tenisa... Preterali su više...
B92 i onako nema baš neki program u poslednje vreme...

E konacno!

pre 15 godina

E konacno i nas sunce da ogreje, da ne moramo vise da zavisimo od onih rtsovica. Ovo vam je najbolja vest kojom ste nas ozarili u poslednje vreme. Ziveo B92! Samo nemojte da zamastite :)

Roćko

pre 15 godina

ma shto ste bre to radili...to bi bilo extra da imate josh jedan kanal, npr.B92 sport...ima da se pogubite sa vremenom, sve ce biti zguzvano i prebukirano...a josh veca katastrofa ce biti ako budete prenosili samo nashe tenisere, josh kad vidim kako igraju ove dve...STRASNO!!! pozzzzzzzzz

zašto?

pre 15 godina

Zašto vam ne radi livescore, hoćemo da pratimo Davis cup.A i oko Tokia vam ne funkcioniše najbolje. To mi je jedina veza sa svetom.

SJOLA

pre 15 godina

ODLICNO STE PRIMETILI DA JE OVE GODINE VIMBLDON BIO OCAJNO PRACEN. NISAM ZA TO DA SE FORSIRAJU PRENOSI SAMO S NASIM IGRACIMA /TO RADI RTS/, VEOMA DRZIM I DO IGRE NAJBOLJIH TENISERA PLANETE.

dragan

pre 15 godina

Vi kako ste krenuli,moracete pored novog b92 info kanala da ubacite i jedan b92 sport kanal...sto vam,zbog profesionalnosti i odlicne sportske redakcije,iz sveg srca zelim. Samo tako nastavite!

Bane

pre 15 godina

Znaci samo nasi na Wimbldonu jel?A sta cemo sa drugim teniserima,neigraju samo Srbi tenis.A sobzirom da vam se program zasniva uglavnom na vestima to znaci da nema sanse da gledamo celodnevni Wimbledon kao sto su Rolan Garos,Us Open i Australian Open po ceo dan na Eurosportu.Nadam se da ce bar Sport Klub ponovo prenositi ostale tenisere na Wimbledonu kao sto su to radili predhodne 2 godine.

Asd

pre 15 godina

Strasno.
Koliko cemo samo propustiti poena zbog reklama.
Secam se kad ste prenosili kosarku, pa uvek posle time out-a ne vidimo prvi napad.
I u slucaju Formule 1 ste podbacili. Sada se to radi mnogo bolje na jednom drugom kanalu.

shemale

pre 15 godina

hvala bogu!!! sad cu najzad moci da gledam kosarku na rts-u, a ne da mi teniseri skacu po glavi i uzimaju svaki termin koji je vezan za neki drugi sport.

Vanjezi

pre 15 godina

Pa i nisam bash odushevljen, prenositi Wimbledon znachi prenositi sve mecheve ili skoro sve, ne samo nashe tenisere i finale, + nadam se da cje te angazhovati Nebojishu kao komentatora, a i nadam se da cje sport klub kupiti prava pa da imam mogucjnost gledanja i ostalih mecheva, neshto ne verujem da cje b92 menjati programsku shemu zarad tenisa gde se vreme igranja mecha ne mozhe predvideti. U svakom sluchaj lepo i srecjno.. samo da ne bude kao sa formulom 1 gashenje ostalih programa da bi se pratilo na b92

SQI

pre 15 godina

mmm, delim tvoje mišljenje. Ne znam koliko imamo razloga za radost, jer sumnjam da će B92 baš biti u stanju da posveti makar 5-6 sati svog programa tenisu. Nadam se ipak da se prenos Wimbledona neće svesti samo na mečeve naših.

mmm

pre 15 godina

Lako je ljudima sa RTS-a koji imaju 2 programa pa mogu da emituju ceo dan tenis, rasporede ga na oba kanala...ne znam koliko je b92 spreman da menja svoju programsku semu kada se zaredjaju 2 meca uzastopno od po nekih 4 sata...

dj0leX

pre 15 godina

Stvarno odlicna vest ! Svaka cast sportskoj redakciji B92 ! Nadam se da ce primarni mecevi biti mecevi nasih tenisera,a ne kao na EuroSportu...Nadam se da ce ES imati na koga da se ugleda.POZDRAV SVIMA

kiki

pre 15 godina

BRAVO! čudi me da već niste ranije odlučili da otkupite prava i za ostale veće WTA i ATP turnire. Nikad veće interesovanje za tenis i kod nas i u svetu, a lova od reklama...mmmmm

mmm

pre 15 godina

Lako je ljudima sa RTS-a koji imaju 2 programa pa mogu da emituju ceo dan tenis, rasporede ga na oba kanala...ne znam koliko je b92 spreman da menja svoju programsku semu kada se zaredjaju 2 meca uzastopno od po nekih 4 sata...

Asd

pre 15 godina

Strasno.
Koliko cemo samo propustiti poena zbog reklama.
Secam se kad ste prenosili kosarku, pa uvek posle time out-a ne vidimo prvi napad.
I u slucaju Formule 1 ste podbacili. Sada se to radi mnogo bolje na jednom drugom kanalu.

dragan

pre 15 godina

Vi kako ste krenuli,moracete pored novog b92 info kanala da ubacite i jedan b92 sport kanal...sto vam,zbog profesionalnosti i odlicne sportske redakcije,iz sveg srca zelim. Samo tako nastavite!

Bojan

pre 15 godina

Kao dugodisnji ljubitelj tenisa koji je ziveo u inostranstvu i neko vreme zivim u Srbiji mislim da je ovo veoma los potez i za B92 i za nas,ljubitelje tenisa(govorim sa najboljim namerama).Kao prvo,B92 je komercijalni kanal koji ima (zasad) samo jedan glavni kanal i koji ne pokriva celu teritoriju Srbije,dakle onaj ko nema B92 nece moci da gleda Wimby(osim ako ima SClub).Posto B92 i dalje radi na adaptiranju svog info kanala ne verujem da planiraju da otvore jos jedan kanal posvecen samo sportu(moguce je ali ja ne verujem da ce ga biti u skorije vreme),dakle tenis ce da se "vrti" ili na Info Kanalu(ako je moguce) ili na glavnom kanalu B92.Hajde da zamislimo da prenosite na glavnom kanalu B92 i da se mec oduzi na 4,5 sati ili da bude prekinut bezbroj puta zbog kise(da posto ce SAMO centralni teren biti pokriven krovom a nece nasi igrati uvek na centralnom terenu),dali ce B92 hteti da prenosi mec ako on totalno dezorganizuje programsku semu(VB ili tenis?? hmm..)?Sta ce se desiti ako nasi teniseri budu igrali u isto vreme na razlicitim terenima,kako prenositi na samo jednom kanalu? Druga stvar sto me brine su komentatori.Naime na javnom servisu kada Viskovic ne prenosi upadaju ostala dvojica koja nisu toliko dobra kao on ali imaju vise nego solidno znanje tenisa.Gledao sam prenos na ES turnira u Washingtonu ciji je mec prenosio jedan novinar sa B92,i ma koliko on zeleo da pokaze da se razume vidi se da nije upoznat sa stvarima u tenisu i prenosio je mec kao sto prenosi fudbalsku utakmicu,zato RTS iako nema dobru sliku ili signal ima vise gledaoca od npr.ES posto komentatori su jedan od najbitnijih detalja meca.Los komentator moze upropastiti ceo dozivljaj gledanja meca iako je pomenuti mec zanimljiv.Poznato je da SC isto prenosi Wimbledon kao i to da Viskovic radi tamo kad ne radi na RTS-u... Trece sto me brine i sto ljudi ne primecuju cesto to je dali cete zaboraviti prenose dublova gde igra Zimonjic?(kao sto ste zaboravili da ga napomenute u tekstu gore a covek je sampion Wimbledona).Poznato je da dublovi nisu toliko atraktivni za gledaoce koliko i singlovi ali ovde u Srbiji imaju dobru gledanost i mecevi dubla(pogotovo sad sa Vemicem i Zimonjicem)koji su cesto atraktivniji od meceva singla.Naime dali ce B92 kao komercijalna TV prenositi dublove ako nisu toliko finansijski "isplativi"? I dali ce prenositi meceve ostalih tenisera a ne samo nase meceve??

Molim da objavite moj komentar posto nisam nikoga izvredjao,jednostavno iznosim moje misljenje.Hvala.

Bane

pre 15 godina

Znaci samo nasi na Wimbldonu jel?A sta cemo sa drugim teniserima,neigraju samo Srbi tenis.A sobzirom da vam se program zasniva uglavnom na vestima to znaci da nema sanse da gledamo celodnevni Wimbledon kao sto su Rolan Garos,Us Open i Australian Open po ceo dan na Eurosportu.Nadam se da ce bar Sport Klub ponovo prenositi ostale tenisere na Wimbledonu kao sto su to radili predhodne 2 godine.

Vanjezi

pre 15 godina

Pa i nisam bash odushevljen, prenositi Wimbledon znachi prenositi sve mecheve ili skoro sve, ne samo nashe tenisere i finale, + nadam se da cje te angazhovati Nebojishu kao komentatora, a i nadam se da cje sport klub kupiti prava pa da imam mogucjnost gledanja i ostalih mecheva, neshto ne verujem da cje b92 menjati programsku shemu zarad tenisa gde se vreme igranja mecha ne mozhe predvideti. U svakom sluchaj lepo i srecjno.. samo da ne bude kao sa formulom 1 gashenje ostalih programa da bi se pratilo na b92

dj0leX

pre 15 godina

Stvarno odlicna vest ! Svaka cast sportskoj redakciji B92 ! Nadam se da ce primarni mecevi biti mecevi nasih tenisera,a ne kao na EuroSportu...Nadam se da ce ES imati na koga da se ugleda.POZDRAV SVIMA

branka

pre 15 godina

RTS je bar za vreme kada igraju dva nasa igraca u isto vreme,pustao oba meca( i na RTS i na RTS2). Sta ce B92 da radi kada dodje u takvu situaciju?

SQI

pre 15 godina

mmm, delim tvoje mišljenje. Ne znam koliko imamo razloga za radost, jer sumnjam da će B92 baš biti u stanju da posveti makar 5-6 sati svog programa tenisu. Nadam se ipak da se prenos Wimbledona neće svesti samo na mečeve naših.

acmilan

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da neko pise kako ce da gleda Wimbledon na ES-u, kad se zna da je to jedini od 4 GS turnira koji ES NE PRENOSI! A kao pratite tenis :)
Nadam se da cemo moci da vidimo i meceve ostalih tenisera, ne samo ovim srpskih. ;) Mada nesto sumnjam... Jos ako budu komentarisali Boskovic ili Saranovic, moracu da iskljucim ton.

kiki

pre 15 godina

BRAVO! čudi me da već niste ranije odlučili da otkupite prava i za ostale veće WTA i ATP turnire. Nikad veće interesovanje za tenis i kod nas i u svetu, a lova od reklama...mmmmm

ice

pre 15 godina

Bolje bi vam bilo da ste otvorili B92 Sport kanal nego onaj B92 info. Info nam je svima vishe preko ... Svi smo informisani i vishe negoshto treba. MOJ GLAS ZA B92 SPORT!!!

Filip

pre 15 godina

Glupost. Samo zbog vise para koje je dao b92 imacemo mozda malo bolju sliku mi koji zivimo u gradovima medjutim oni koji zive u ruralnim sredinama nece imati nikakvu sliku. Takodje mocicemo da pratimo samo meceve nasih tenisera + finale a ne kao na rts i mnostvo zanimljivih meceva drugih tenisera. Zatim imacemo znatno losije komentatore i bar tri puta vise reklama.
Sve u svemu vise novca, vise reklama, manje tenisa...

Pirlo

pre 15 godina

pored zivog rts-a i sport kluba.. bojim se da ste pogresili..

bolje da ste otkupili prava na australian open.. mnogo bi vam se vise isplatilo

Aleksandar

pre 15 godina

Prestaću da gledam tenis kada ga vi prenosite!To će biti pravi patriotski komentari,verovatno neće biti govora o srpskim teniserima ,nego će komentator govoriti naši teniseri ,a ko su naši,to samo oni znaju i B92!

SJOLA

pre 15 godina

ODLICNO STE PRIMETILI DA JE OVE GODINE VIMBLDON BIO OCAJNO PRACEN. NISAM ZA TO DA SE FORSIRAJU PRENOSI SAMO S NASIM IGRACIMA /TO RADI RTS/, VEOMA DRZIM I DO IGRE NAJBOLJIH TENISERA PLANETE.

WTATP Lista

pre 15 godina

Iako je VimblEdon turnir gde su nasi tradicionalno postizali najlosije rezultate do sada (osim u raznim dublovima), ipak se tu radi o objektivno najatraktivnijem svetskom teniskom turniru, tako da vam unapred cestitam na uspesnom poslovnom potezu. A i sto se nasih tice, oni su toliko mladi & perspektivni, a vladarima trave XXI veka Federeru i sestrama Vilijams casovnik ubrzano otkucava, tako da bi u naredne cetri godine itekako mogli bar do nekog finala.

A sportskoj redakciji b92 preporucujem da porazmisle da otkupe prava za novokomponovane "zenske masterse" koji ce od sledece godine postojati u radikalno izmenjenom WTA turu - radi se o cetri zenska (super)turnira sa nagradnim fondom od po 4.5 miliona dolara koji ce se igrati u Majamiju, Indijan Velsu, Madridu i Pekingu. Sramota je kako su zenski turniri tretirani i televizijski pokriveni u zemlji cije su dve teniserke celu ovu sezonu kampovale u TOP3, a eto od sledece sezone ce postojati i u WTA dovoljno veliki turniri sposobni da budu pandan turnirima iz ATP Masters serije koje prenosi nas "javni servis".

shemale

pre 15 godina

hvala bogu!!! sad cu najzad moci da gledam kosarku na rts-u, a ne da mi teniseri skacu po glavi i uzimaju svaki termin koji je vezan za neki drugi sport.

zašto?

pre 15 godina

Zašto vam ne radi livescore, hoćemo da pratimo Davis cup.A i oko Tokia vam ne funkcioniše najbolje. To mi je jedina veza sa svetom.

Importor

pre 15 godina

Nisam siguran da jedna televizija koja ima jedan kanal moze da prenosi Wimbldon.Jer sta ako mecevi nasih tenisera padnu u isto vreme ili kako je poznato da mecevi traju po 4-5 sati????Da li ce te emitovati ostale emisije ili ce B92 za te dve nedelje da bude sport kanal??Mislim da je ovo veliki zalogaj za vas ali na vama je da nam dokazete da gresimo!!

Vladimir

pre 15 godina

E hvala bogu da se RTS oslobodio malo tog tenisa... Preterali su više...
B92 i onako nema baš neki program u poslednje vreme...

nele

pre 15 godina

Bilo bi dobro da neko otkupi i Rolan Garos, a bogami i Skupštinu.
Kod mene u selu je mnogo loš B92, pa baba i deda neće moći da uživaju u prenosu Vimbldona kao kad je na RTS. Pre dve-tri godine nisu znali ni pravila, a danas gledaju čak i mečeve u kojima Srbi ne igraju. Vazdan su ispred televizora, a meni bogorade što gledam ti Englezi kad igra Mančester.

Marko

pre 15 godina

drago mi je! ionako gledam na eurosportu, bar se vidi loptica. A ako i vi uvedete digitalizaciju ... sta da vam kazem imate jaku konkurenciju a ja kao obicni gledalac imam pravo da biram.

Doki

pre 15 godina

Cestitam B92!
@Bojan ..Odlican komentar !
Slazem se sa mnogima i mislim da profil komentatora treba ZNACAJNO DA POPRAVITE i profesionalizujete !! Oni su zaista RIZIK!Imate dosta vremena da ih izaberete i obucite za taj posao!Verovatno profesionlna edukacija u inostranstvu!
U kuci smo poceli da izbegavamo neke sportske prenose,bez obira na kanal, iskljucivo zbog losih komentatora (pricaju non stop,pricaju nepotrebno,pricaju gluposti, navijaju ..). A NAJVISE iritira nedostatak pozitivng stava prema sportu i sportistima, posebno nasim sportistima ! Ovo se odnosi i na nacin kako se sastavljaju i /ili objavljuju sportske vesti i odnosi se na sve nase televizije.
Pozdrav svima iz B92 i nastavite i na dalje da radite uspesno !

Roćko

pre 15 godina

ma shto ste bre to radili...to bi bilo extra da imate josh jedan kanal, npr.B92 sport...ima da se pogubite sa vremenom, sve ce biti zguzvano i prebukirano...a josh veca katastrofa ce biti ako budete prenosili samo nashe tenisere, josh kad vidim kako igraju ove dve...STRASNO!!! pozzzzzzzzz

DidierDrogba

pre 15 godina

hvala bogu!!! sad cu najzad moci da gledam kosarku na rts-u, a ne da mi teniseri skacu po glavi i uzimaju svaki termin koji je vezan za neki drugi sport.
(shemale, 19. septembar 2008 14:36)
Ali Wimbledon je samo jedan turnir,ostalo sve prenosi RTS!

Toni

pre 15 godina

Lepo, samo da li ste razmišljali o tome da za vreme Vimbldona nećete moći da imate ama baš ništa od uobičajenog programa,zato što je tenis vrlo nezahvalan sport za televiziju jer se nikad ne zna kada će početi a kada se završiti. Ili možda mislite da prekidate mečeve da bi pustili vesti?

Nervozni Laki

pre 15 godina

Pozdravljam potez B92, ali da li to znači da uskoro očekujemo i sport kanal b92? Što je za svaku pohvalu. Jer, slažem se sa onima koji kažu da redovna šema i Vimbldon ne idu zajedno, ili će te žrtvovati šemu dve nedelje.

E konacno!

pre 15 godina

E konacno i nas sunce da ogreje, da ne moramo vise da zavisimo od onih rtsovica. Ovo vam je najbolja vest kojom ste nas ozarili u poslednje vreme. Ziveo B92! Samo nemojte da zamastite :)

Borijan

pre 15 godina

Lepa vest! iskreno se nadam da cete prenositi vise tenisa nego ovi sa rts-a. ne mogu da verujem da od silnih meceva koje oigraju ovi teniseri i teniserke iz prvih 10-15 na listama mi imamo priliku da gledamo samo po neki.. promenite tradiciju! potrudite se da dobijete i us-open!

p.s. jos kad bi ubacili jedan ili dva nba meca nedeljno, definitivno bi gledao samo vas..

veeeeliki pozdrav!!!

ivan

pre 15 godina

To je super. Ali za tako nesto vam treba "b92 sport". Ne znam da li ste sada spremni da odvojite 10 sati dnevno samo za prenos tenisa.

ludilo

pre 15 godina

Najbolji je eurosport!! TAmo mozes da gledas skoro sve velike turnire, a ne samo po 2 sata tenisa i to ako igraju nasi teniseri!! A sta je sa onima koji vise vole igrace koji nisu iz Srbije!!?? Ima nas takvih, i to ne malo!!!!Samo jos kada bi sklonili one nase debile od komentatora sa eurosport-a, to bi bilo fenomenalno!!!!!! Znam da se mnogi ne slazu sa mnom, ali..... Svako ko je pratio tenis na eurosport-u kada su meceve prenosili njihovi komentatori znaju o cemu pricam!!!! Ovi nasi su i vise nego katastrofalni......
PozZ......

Miki

pre 15 godina

@coka - Od iduće godine nema kiše na Wimbledonu - to jest iduće godine će na centralnom terenu konačno biti postavljen pokretni krov, što znači da na tom terenu kiša više neće ometati igru.

Zlatko

pre 15 godina

Slazem se sa komentarom o NFL-u.Sta mi vredi sto SC prenosi kad u stanu u NS-u nemam kablovsku.Imam kod kuce,ali kako da gledam nedeljom uvece kad u ponedeljak moram na fakultet?Mada utisak nedelje i snimak Primere,ne verujem da postoji sansa,samo izrazavam svoju zelju.A verujte bio bi to pun pogodak.

M!!!!!!!!!101

pre 15 godina

Ovo je stvarno dobra vest, ali...
1. nadam se da program nece ciniti samo mecevi nasih tenisera
2. razumem ja da se od reklama zivi, ali vi neki put stvarno preterate

Vi ste najbolja TV/Radio stanica koja se desila Srbiji. Imate odlican informativni i sportski program! Stvarno se nadam da cete ovaj veliki teniski turnir moci da ispratite maximalno!!!!

shemale

pre 15 godina

hvala bogu!!! sad cu najzad moci da gledam kosarku na rts-u, a ne da mi teniseri skacu po glavi i uzimaju svaki termin koji je vezan za neki drugi sport.

Bane

pre 15 godina

Znaci samo nasi na Wimbldonu jel?A sta cemo sa drugim teniserima,neigraju samo Srbi tenis.A sobzirom da vam se program zasniva uglavnom na vestima to znaci da nema sanse da gledamo celodnevni Wimbledon kao sto su Rolan Garos,Us Open i Australian Open po ceo dan na Eurosportu.Nadam se da ce bar Sport Klub ponovo prenositi ostale tenisere na Wimbledonu kao sto su to radili predhodne 2 godine.

dragan

pre 15 godina

Vi kako ste krenuli,moracete pored novog b92 info kanala da ubacite i jedan b92 sport kanal...sto vam,zbog profesionalnosti i odlicne sportske redakcije,iz sveg srca zelim. Samo tako nastavite!

Vladimir

pre 15 godina

E hvala bogu da se RTS oslobodio malo tog tenisa... Preterali su više...
B92 i onako nema baš neki program u poslednje vreme...

Borijan

pre 15 godina

Lepa vest! iskreno se nadam da cete prenositi vise tenisa nego ovi sa rts-a. ne mogu da verujem da od silnih meceva koje oigraju ovi teniseri i teniserke iz prvih 10-15 na listama mi imamo priliku da gledamo samo po neki.. promenite tradiciju! potrudite se da dobijete i us-open!

p.s. jos kad bi ubacili jedan ili dva nba meca nedeljno, definitivno bi gledao samo vas..

veeeeliki pozdrav!!!

Roćko

pre 15 godina

ma shto ste bre to radili...to bi bilo extra da imate josh jedan kanal, npr.B92 sport...ima da se pogubite sa vremenom, sve ce biti zguzvano i prebukirano...a josh veca katastrofa ce biti ako budete prenosili samo nashe tenisere, josh kad vidim kako igraju ove dve...STRASNO!!! pozzzzzzzzz

E konacno!

pre 15 godina

E konacno i nas sunce da ogreje, da ne moramo vise da zavisimo od onih rtsovica. Ovo vam je najbolja vest kojom ste nas ozarili u poslednje vreme. Ziveo B92! Samo nemojte da zamastite :)

dj0leX

pre 15 godina

Stvarno odlicna vest ! Svaka cast sportskoj redakciji B92 ! Nadam se da ce primarni mecevi biti mecevi nasih tenisera,a ne kao na EuroSportu...Nadam se da ce ES imati na koga da se ugleda.POZDRAV SVIMA

Asd

pre 15 godina

Strasno.
Koliko cemo samo propustiti poena zbog reklama.
Secam se kad ste prenosili kosarku, pa uvek posle time out-a ne vidimo prvi napad.
I u slucaju Formule 1 ste podbacili. Sada se to radi mnogo bolje na jednom drugom kanalu.

SJOLA

pre 15 godina

ODLICNO STE PRIMETILI DA JE OVE GODINE VIMBLDON BIO OCAJNO PRACEN. NISAM ZA TO DA SE FORSIRAJU PRENOSI SAMO S NASIM IGRACIMA /TO RADI RTS/, VEOMA DRZIM I DO IGRE NAJBOLJIH TENISERA PLANETE.

Filip

pre 15 godina

Glupost. Samo zbog vise para koje je dao b92 imacemo mozda malo bolju sliku mi koji zivimo u gradovima medjutim oni koji zive u ruralnim sredinama nece imati nikakvu sliku. Takodje mocicemo da pratimo samo meceve nasih tenisera + finale a ne kao na rts i mnostvo zanimljivih meceva drugih tenisera. Zatim imacemo znatno losije komentatore i bar tri puta vise reklama.
Sve u svemu vise novca, vise reklama, manje tenisa...

Aleksandar

pre 15 godina

Prestaću da gledam tenis kada ga vi prenosite!To će biti pravi patriotski komentari,verovatno neće biti govora o srpskim teniserima ,nego će komentator govoriti naši teniseri ,a ko su naši,to samo oni znaju i B92!

kiki

pre 15 godina

BRAVO! čudi me da već niste ranije odlučili da otkupite prava i za ostale veće WTA i ATP turnire. Nikad veće interesovanje za tenis i kod nas i u svetu, a lova od reklama...mmmmm

mmm

pre 15 godina

Lako je ljudima sa RTS-a koji imaju 2 programa pa mogu da emituju ceo dan tenis, rasporede ga na oba kanala...ne znam koliko je b92 spreman da menja svoju programsku semu kada se zaredjaju 2 meca uzastopno od po nekih 4 sata...

SQI

pre 15 godina

mmm, delim tvoje mišljenje. Ne znam koliko imamo razloga za radost, jer sumnjam da će B92 baš biti u stanju da posveti makar 5-6 sati svog programa tenisu. Nadam se ipak da se prenos Wimbledona neće svesti samo na mečeve naših.

Vanjezi

pre 15 godina

Pa i nisam bash odushevljen, prenositi Wimbledon znachi prenositi sve mecheve ili skoro sve, ne samo nashe tenisere i finale, + nadam se da cje te angazhovati Nebojishu kao komentatora, a i nadam se da cje sport klub kupiti prava pa da imam mogucjnost gledanja i ostalih mecheva, neshto ne verujem da cje b92 menjati programsku shemu zarad tenisa gde se vreme igranja mecha ne mozhe predvideti. U svakom sluchaj lepo i srecjno.. samo da ne bude kao sa formulom 1 gashenje ostalih programa da bi se pratilo na b92

zašto?

pre 15 godina

Zašto vam ne radi livescore, hoćemo da pratimo Davis cup.A i oko Tokia vam ne funkcioniše najbolje. To mi je jedina veza sa svetom.

Pirlo

pre 15 godina

pored zivog rts-a i sport kluba.. bojim se da ste pogresili..

bolje da ste otkupili prava na australian open.. mnogo bi vam se vise isplatilo

DidierDrogba

pre 15 godina

hvala bogu!!! sad cu najzad moci da gledam kosarku na rts-u, a ne da mi teniseri skacu po glavi i uzimaju svaki termin koji je vezan za neki drugi sport.
(shemale, 19. septembar 2008 14:36)
Ali Wimbledon je samo jedan turnir,ostalo sve prenosi RTS!

Marko

pre 15 godina

drago mi je! ionako gledam na eurosportu, bar se vidi loptica. A ako i vi uvedete digitalizaciju ... sta da vam kazem imate jaku konkurenciju a ja kao obicni gledalac imam pravo da biram.

branka

pre 15 godina

RTS je bar za vreme kada igraju dva nasa igraca u isto vreme,pustao oba meca( i na RTS i na RTS2). Sta ce B92 da radi kada dodje u takvu situaciju?

Bojan

pre 15 godina

Kao dugodisnji ljubitelj tenisa koji je ziveo u inostranstvu i neko vreme zivim u Srbiji mislim da je ovo veoma los potez i za B92 i za nas,ljubitelje tenisa(govorim sa najboljim namerama).Kao prvo,B92 je komercijalni kanal koji ima (zasad) samo jedan glavni kanal i koji ne pokriva celu teritoriju Srbije,dakle onaj ko nema B92 nece moci da gleda Wimby(osim ako ima SClub).Posto B92 i dalje radi na adaptiranju svog info kanala ne verujem da planiraju da otvore jos jedan kanal posvecen samo sportu(moguce je ali ja ne verujem da ce ga biti u skorije vreme),dakle tenis ce da se "vrti" ili na Info Kanalu(ako je moguce) ili na glavnom kanalu B92.Hajde da zamislimo da prenosite na glavnom kanalu B92 i da se mec oduzi na 4,5 sati ili da bude prekinut bezbroj puta zbog kise(da posto ce SAMO centralni teren biti pokriven krovom a nece nasi igrati uvek na centralnom terenu),dali ce B92 hteti da prenosi mec ako on totalno dezorganizuje programsku semu(VB ili tenis?? hmm..)?Sta ce se desiti ako nasi teniseri budu igrali u isto vreme na razlicitim terenima,kako prenositi na samo jednom kanalu? Druga stvar sto me brine su komentatori.Naime na javnom servisu kada Viskovic ne prenosi upadaju ostala dvojica koja nisu toliko dobra kao on ali imaju vise nego solidno znanje tenisa.Gledao sam prenos na ES turnira u Washingtonu ciji je mec prenosio jedan novinar sa B92,i ma koliko on zeleo da pokaze da se razume vidi se da nije upoznat sa stvarima u tenisu i prenosio je mec kao sto prenosi fudbalsku utakmicu,zato RTS iako nema dobru sliku ili signal ima vise gledaoca od npr.ES posto komentatori su jedan od najbitnijih detalja meca.Los komentator moze upropastiti ceo dozivljaj gledanja meca iako je pomenuti mec zanimljiv.Poznato je da SC isto prenosi Wimbledon kao i to da Viskovic radi tamo kad ne radi na RTS-u... Trece sto me brine i sto ljudi ne primecuju cesto to je dali cete zaboraviti prenose dublova gde igra Zimonjic?(kao sto ste zaboravili da ga napomenute u tekstu gore a covek je sampion Wimbledona).Poznato je da dublovi nisu toliko atraktivni za gledaoce koliko i singlovi ali ovde u Srbiji imaju dobru gledanost i mecevi dubla(pogotovo sad sa Vemicem i Zimonjicem)koji su cesto atraktivniji od meceva singla.Naime dali ce B92 kao komercijalna TV prenositi dublove ako nisu toliko finansijski "isplativi"? I dali ce prenositi meceve ostalih tenisera a ne samo nase meceve??

Molim da objavite moj komentar posto nisam nikoga izvredjao,jednostavno iznosim moje misljenje.Hvala.

WTATP Lista

pre 15 godina

Iako je VimblEdon turnir gde su nasi tradicionalno postizali najlosije rezultate do sada (osim u raznim dublovima), ipak se tu radi o objektivno najatraktivnijem svetskom teniskom turniru, tako da vam unapred cestitam na uspesnom poslovnom potezu. A i sto se nasih tice, oni su toliko mladi & perspektivni, a vladarima trave XXI veka Federeru i sestrama Vilijams casovnik ubrzano otkucava, tako da bi u naredne cetri godine itekako mogli bar do nekog finala.

A sportskoj redakciji b92 preporucujem da porazmisle da otkupe prava za novokomponovane "zenske masterse" koji ce od sledece godine postojati u radikalno izmenjenom WTA turu - radi se o cetri zenska (super)turnira sa nagradnim fondom od po 4.5 miliona dolara koji ce se igrati u Majamiju, Indijan Velsu, Madridu i Pekingu. Sramota je kako su zenski turniri tretirani i televizijski pokriveni u zemlji cije su dve teniserke celu ovu sezonu kampovale u TOP3, a eto od sledece sezone ce postojati i u WTA dovoljno veliki turniri sposobni da budu pandan turnirima iz ATP Masters serije koje prenosi nas "javni servis".

acmilan

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da neko pise kako ce da gleda Wimbledon na ES-u, kad se zna da je to jedini od 4 GS turnira koji ES NE PRENOSI! A kao pratite tenis :)
Nadam se da cemo moci da vidimo i meceve ostalih tenisera, ne samo ovim srpskih. ;) Mada nesto sumnjam... Jos ako budu komentarisali Boskovic ili Saranovic, moracu da iskljucim ton.

Toni

pre 15 godina

Lepo, samo da li ste razmišljali o tome da za vreme Vimbldona nećete moći da imate ama baš ništa od uobičajenog programa,zato što je tenis vrlo nezahvalan sport za televiziju jer se nikad ne zna kada će početi a kada se završiti. Ili možda mislite da prekidate mečeve da bi pustili vesti?

Miki

pre 15 godina

@coka - Od iduće godine nema kiše na Wimbledonu - to jest iduće godine će na centralnom terenu konačno biti postavljen pokretni krov, što znači da na tom terenu kiša više neće ometati igru.

ice

pre 15 godina

Bolje bi vam bilo da ste otvorili B92 Sport kanal nego onaj B92 info. Info nam je svima vishe preko ... Svi smo informisani i vishe negoshto treba. MOJ GLAS ZA B92 SPORT!!!

Zlatko

pre 15 godina

Slazem se sa komentarom o NFL-u.Sta mi vredi sto SC prenosi kad u stanu u NS-u nemam kablovsku.Imam kod kuce,ali kako da gledam nedeljom uvece kad u ponedeljak moram na fakultet?Mada utisak nedelje i snimak Primere,ne verujem da postoji sansa,samo izrazavam svoju zelju.A verujte bio bi to pun pogodak.

Importor

pre 15 godina

Nisam siguran da jedna televizija koja ima jedan kanal moze da prenosi Wimbldon.Jer sta ako mecevi nasih tenisera padnu u isto vreme ili kako je poznato da mecevi traju po 4-5 sati????Da li ce te emitovati ostale emisije ili ce B92 za te dve nedelje da bude sport kanal??Mislim da je ovo veliki zalogaj za vas ali na vama je da nam dokazete da gresimo!!

Doki

pre 15 godina

Cestitam B92!
@Bojan ..Odlican komentar !
Slazem se sa mnogima i mislim da profil komentatora treba ZNACAJNO DA POPRAVITE i profesionalizujete !! Oni su zaista RIZIK!Imate dosta vremena da ih izaberete i obucite za taj posao!Verovatno profesionlna edukacija u inostranstvu!
U kuci smo poceli da izbegavamo neke sportske prenose,bez obira na kanal, iskljucivo zbog losih komentatora (pricaju non stop,pricaju nepotrebno,pricaju gluposti, navijaju ..). A NAJVISE iritira nedostatak pozitivng stava prema sportu i sportistima, posebno nasim sportistima ! Ovo se odnosi i na nacin kako se sastavljaju i /ili objavljuju sportske vesti i odnosi se na sve nase televizije.
Pozdrav svima iz B92 i nastavite i na dalje da radite uspesno !

nele

pre 15 godina

Bilo bi dobro da neko otkupi i Rolan Garos, a bogami i Skupštinu.
Kod mene u selu je mnogo loš B92, pa baba i deda neće moći da uživaju u prenosu Vimbldona kao kad je na RTS. Pre dve-tri godine nisu znali ni pravila, a danas gledaju čak i mečeve u kojima Srbi ne igraju. Vazdan su ispred televizora, a meni bogorade što gledam ti Englezi kad igra Mančester.

Nervozni Laki

pre 15 godina

Pozdravljam potez B92, ali da li to znači da uskoro očekujemo i sport kanal b92? Što je za svaku pohvalu. Jer, slažem se sa onima koji kažu da redovna šema i Vimbldon ne idu zajedno, ili će te žrtvovati šemu dve nedelje.

ivan

pre 15 godina

To je super. Ali za tako nesto vam treba "b92 sport". Ne znam da li ste sada spremni da odvojite 10 sati dnevno samo za prenos tenisa.

M!!!!!!!!!101

pre 15 godina

Ovo je stvarno dobra vest, ali...
1. nadam se da program nece ciniti samo mecevi nasih tenisera
2. razumem ja da se od reklama zivi, ali vi neki put stvarno preterate

Vi ste najbolja TV/Radio stanica koja se desila Srbiji. Imate odlican informativni i sportski program! Stvarno se nadam da cete ovaj veliki teniski turnir moci da ispratite maximalno!!!!

ludilo

pre 15 godina

Najbolji je eurosport!! TAmo mozes da gledas skoro sve velike turnire, a ne samo po 2 sata tenisa i to ako igraju nasi teniseri!! A sta je sa onima koji vise vole igrace koji nisu iz Srbije!!?? Ima nas takvih, i to ne malo!!!!Samo jos kada bi sklonili one nase debile od komentatora sa eurosport-a, to bi bilo fenomenalno!!!!!! Znam da se mnogi ne slazu sa mnom, ali..... Svako ko je pratio tenis na eurosport-u kada su meceve prenosili njihovi komentatori znaju o cemu pricam!!!! Ovi nasi su i vise nego katastrofalni......
PozZ......