Četvrtak, 18.09.2008.

19:52

Pobeda Partizana u Temišvaru - 2:1

Fudbaleri Partizana pobedili su u Temišvaru istoimeni domaći klub rezultatom 2:1, u prvom meču prvog kola Kupa UEFA.

Izvor: B92

Pobeda Partizana u Temišvaru - 2:1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

224 Komentari

Sortiraj po:

nettoo

pre 15 godina

Nije lose, al mora jos bolje, pogotovu sto se vidi da to mogu igraci Partizana.

A sa komsijama voajerima cemo, kako su krenuli, samo da se sastajemo u Kupu, ili da i mi ispadnemo u drugu ligu zbog tradicije derbija?

The Real Baca

pre 15 godina

Najsmesniji su mi ovi likovi sto mi kradu nick , a i ovaj rumun BUNT sto se pravi veliki srbin i prica o svom narodu u trecem licu. Idi bre decko na Kosovo pa se prsi tamo, a ne po Vojvodini. Dobro je sto su takvi poput tebe manjina kod nas u Banatu, i da okrecu pravim prijateljima, a ne onima koji ih ugnjetavaju. Si tu mosule din America ,iar sugi ciorapi imputiti sarbesti. Nu te mai ivi ca ne faci de ras. Forza viola.

schomy90

pre 15 godina

prvo ono sto partizan demonstrira je savrsenstvo od fudbala drugo kako hrvatski slaven moze da igra na svom stadionu sa jednom tribinom, a borac ne moze


odgovor za tebe je da verovatno njihov grad ima aerodrom u krugu od 100km koliko je propisima odredjeno,a Cacak nema,pa je u tome razlika.

Samo Ti Partizane

pre 15 godina

Sve je bilo ok, nesto je moglo i bolje, ali...
Sta bi to u centru Temisvara oko 5 popodne? Ko se to zeznuo i krenuo na Grobare? Ko god da je, dobili ste batine!
Samo Ti Moj Partizane, Samo Ti i niko drugi...

Stole PFC

pre 15 godina

Mua mua...Cuo sam za sve to...Ali ja ne znam dal neko na stadion nosi laptop,ima vremena da preko mobilnog pise komentare dok je na JUGU...I kod mene su komp i tv u istoj sobi,ali ja pisem po zavrsetku utakmice...Zato sam i rekao da ste internet i iz fotelje navijaci koji ovde pricaju kako su veliki navijaci,a u stvari...Da si bio u Rumuniji npr...Ne bi stigao da kucas komentare ovde...HAHAHHA...Vi ste navijaci?Dobro ti mozes da gledas tekmu preko neta i da saljes komentare u poluvremenu,ali si zbog toga internet navijac...Ma OK je mora i to neko da radi...

Dosije X

pre 15 godina

Stvarno treba vise ozbiljnosti u igri Partizana, pogotuvu taj zadnji pas.
Ako Tosic moze da vezba slobodnjake posle treninga,
onda bi pola ekipe moralo da poradi na sutu, i to u okvir gola!!!
Uz adekvatna POJACANJA(2 kom) u napadu (A NE DOVODJENJE IGRACA),i uz desni bok uz vecu ozbiljnost mislim da sledece godine mozemo lako do LS uz nov sistem kvalifikacija,a i da se ponadamo necem vecem od proslog ucesca!!!!!
(Nema rasprodaje,dajte pojacanja za jos jachi Partizan)

scepan mali

pre 15 godina

@ Baca

Kako ono ide Baco?

Hai Partizan!!!

Ili ti na srpskom, izjahasmo vas ko...

Ja mislim da si ti Baco deckic koji nema ni 20 godina u turu, jer da si imalo zreliji, ne bi sirio sovinizam i mrznju izmedju srpskog i rumunskog naroda, kao sto rece jedan partizanov navijac. Daj dete, otrezni se! Pusti fudbalere neka igraju fudbal, a video si da je Partizan daleko ispred tamo Temisvara. Ne znam sta ces komentarisati kad pobedi srpski mnacionalni tim protiv Rumunije. Verovatno ces nas optuziti za ratne zlocine. E' moje dete, meljes, a ni ne znas sta...

vladablok9a

pre 15 godina

to je ta cuvena veza grobari-torcida...jeste li vi svesni kome se zahvaljujete?????BRUKATE NAS!
(milos, 18. septembar 2008 23:26)

Navijali ste za Kroaciju, potom za Reku pa za Zrinjski i na kraju za Turke u koje ste se kleli
Tako da tisina!!!
A koji tim bruka Srbiju(ovim nemislim na vasu Jugoslaviju)
To se vidi u ovih par godina od kako smo samostalni

P.S A, da im operete Shajbe (mozda bude bolje)

Dullence

pre 15 godina

@toxa
Care ti ne znas sta je sudjenje, to nije bilo sudjenje ni za 2,5 jedva dvojku bi dobio sudija! Ja sam sudija u 2. ligi, prvo sudjenje je bilo vise engo domacinsko, svaki aut ili slobodni udarac su priblizili bar 5 metara (rumuni) a cesto i celih deset. Svaki duel ili sumljivu situaciju je svirao u korist domacina. Postoji domacinsko sudjenje i svi mi to znamo, ali to se kaze 60-40 ali ovo je bilo 80-20, i to je prosto strasno da neki Temisvar ima bolji tretman kod sudiaj nego Partizan, razumeo bih da se radi o Steaui pa cak ni onda. Nama je prekidao svaku akciju, a one kartone na kraju je delio bez prethodne opomene, sto je prekrsaj za slabu ocenu sudije. Toliko o fer sudjenju,UEFA MAFIOSI

P.S. Tosic je umetnik fudbala, potsetio me malo na Milka Djurovskog, samo malo.

Boban

pre 15 godina

Hajde da se ne zavaravamo. Prvo sve cestitke na pobedi, nadam se da će u Bg-u biti jos veci rezultat u nasu korist. Ali i pored pobede naseg Partizana ova utakmica uopste nije dobijena sa pola snage. Raduje cinjenica da stvaramo dosta polusansi, ali budimo realni, mnogo tih sansi nije preraslo u veliku sansu. Trebali smo da damo barem jos 2 gola. Odbrana mora mnogo bolje da igra u sledecim utakmicama, jer ce nam dolaziti sve jaci i jaci protivnici. Prostora za napredak ima i ja se nadam da ce sve to biti bolje, jer jednostavno mora da bude mnogo bolje nego sto je sad.
I jos jedna stvar na kraju. Ne valja to sto smo na kraju utakmice dobili 4 zuta kartona i to sve iz najglupljih mogucih razloga. Igraci moraju da shvate da na taj nacin ostecuju ekipu i da se to ne sme ponavljati.
Tek kada se isprave sve ove greske, ovaj tim ce stvarno postati tim za evropu, do tada napunimo tribine i pokazimo im da smo uz njih jer ce tako stvari doci na svoje mesto mnogo brze,
Pozzzzzz za sve grobare!

40+

pre 15 godina

baca ima pravo da navija i da se nada. ali njegova izjava "...Jel to pricate o cetvrtfinalu UEFA kupa 1990 kad je Raducoiu zabio 2 komada u Mostaru..." sadrzi stanovitu materijalnu gresku. ta utakmica se nije igrala u mostaru, vec u podgorici. bio na obe, a i na onoj u bukurestu, tako da znam o cemu pricam.

Munze Konza

pre 15 godina

Lako je sada prozivati Baću, ali nije lepo, braćo Grobari - svako ima pravo da navija za svoje, pa i da se nada pobedi.

Razloga za nadu Rumuna je bilo, a ima je i dalje - nismo igrali dobro, nismo igrali ozbiljno - ozbiljne ekipe ne bi sebi dozvolile da promaše onakve šanse i da za 10 poslednjih minuta utakmice, pri vođstvu i potpunoj kontroli rezultata, uz sjajne Grobare, dobiju 4 žuta kartona, uz mlataranje rukama i svađu sa sudijom. Tipično srpski - balkanski.

Grobari odlični, viole takođe, tuga Božija - Temišvar ima video bim, Beograd nema, komentator kaže "treba da se pripazimo igrača sa brojem 10 (recimo), mislim na igrače Partizana da treba da se pripaze" - ne, nego navijaš za Rumune (sad bih neku težu kvalifikaciju, ali ne smem), zemljače?! Ko ga nađe i dovede da nas komentariše!

Sve u svemu, i da su dobili Rumuni, ne bih se iznenadio. Umesto da im damo 5-6 golova (kao što smo trebali Fenjeru u prvom poluvremenu) i da ne razmišljamo, meni i dalje skače crvić po glavi - Petah Tikva, Petah Tikva....

Dobri rezultati naših - Sparta nije poražena u Zagrebu, Keža dao gol..... Veliki derbi Borac Čačak - Ajaks Amsterdam završen očekivano, mada samm se nadao da će grebići dati još jedan na 1-2. Bodić po bodić, pa možda nekad i uletimo u tu LŠ bez kvalifikacija... Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi!

Zare

pre 15 godina

Komentatori od br.4 do br.11 kako ste bre! Dali ste lepo pajkili? Brine li vas nesto? Bez problema docicete i vi u takmicenje u kome mozete da pobedite, ali dogodine.

Zaboti Janoš

pre 15 godina

Kakva igra, kakva pobeda, kakvo navijanje! Vrh! Partizan je pokazao da je najjači u Evropi!
Ako "sudije" ne budu mešale prste, evo nas na krovu UEFA!
Partizan šampion!!!

whatever

pre 15 godina

Igra je dobra ali u revansu mora da pukne petarda.Uz svo duzno postovanje prema nasim prijateljima iz Rumunije,ipak smo mi klasa za Politehniku.I red bi bio da im uzvratimo za gostoprimstvo,mozda nekim transparentom na rumunskom gde im se zahvaljujemo.Ipak su i oni priznali da su im Grobari uzori a ne zaboravite da je Rumunija jedna od retkih evropskih zemalja koja nas je iskreno podrzala u borbi za Kosovo.Nemamo mnogo prijatelja u svetu,tako da moramo da ih cuvamo.

PARTIZAN = EVROPA

pre 15 godina

U ovoj jadnoj i napaćenoj zemlji kao što je Srbija, prepunoj svakojakih "dođoša", JEDINO ŠTO JE EVROPSKO JESTE PARTIZAN (fudbalski klub, košarkaški klub, vaterpolo klub...)! I to već godinama!
P.S.
Molim Boga da radikal Aleksandar Vučić postane gen. sek. kod one naše propale i raspadnute "komšinice" (tako je počelo da se piše po medijima) jer sam siguran da bi to potpuno istrebilo radikale i simpatizere srpske radikalne stranke sa našeg "JUG"-a! Naš "JUG" je oduvek bio nešto mnogo više od bilo koje partije. Biće on to opet. NAPRED PARTIZAN!

vladislav

pre 15 godina

Zaista se mora reći da je Partizan barem za klasu bolji od Temišvara. Svi koji govore o nekom mogućem čudu u revanšu su potpuno nerealni! Nije ovde u pitanju to da je Partizan dao dva gola slučajno već Temišvar sasvim slučajno i srećno nije dobio više od dva gola od Partizana! Nije problem nadoknaditi prednost od 2:1 u gostima, ali Temišvar sa igrom koju je prikazao nema šta da traži u meču sa Partizanom! Imamo neverovatno jak tim, Tošić je vanserijski igrač kakvog Partizan nije davno imao, zatim Bogunović, Morreira, Juca... Prosto, zaista MNOGO SMO JAKI!!!

irr_srb

pre 15 godina

Ako mislite da je gotovo,varate se.U revansu ce biti 0:2 za nas i mi prolazimo.
Hamburger-Unirea 0:0,Slavia-Vaslui 0:0!A Dinamo i Rapid ce sigurno nadoknaditi 1:0 iz prve utakmice,tako da 5 nasih klubova ide dalje.
Forza Viola!
(Baca, 18. septembar 2008 22:56)

Prvo neznam koji su prenos gledale ove lozane sto kazu da Poli nema navijace. Mora da ste gastarbajteri pa gledate preko raspalog linka prenos bez tona koji se non-stop prekida. Ja sam gledao prenos na RTS 2, i da onaj kamerman nije zumirao sacicu grobara nebi ni znao da su tamo, Ultras viola su se culi najace na svetu svih 90 min. A sto se fudbala tice, sta reci zasluzena pobeda Partizana, mada raduju ona cetri zuta kartona crno belih na kraju tekme,tako da cete u revansu igrati bez pola tima, a mi smo u gostima najjaci sto je iskusila i Universitatea Craiova proslog vikenda na svojoj kozi 3-1.
Poli suntem noi!
(Baca, 18. septembar 2008 22:58)

Evo ja ti nudim gostoprimstvo za revans, imas sve, prenociste, hranu, pice, komsinicu, ulaznicu za sever Stadiona Partizana. Samo budi tolika Viola pa dodji na revans, mi smo otisli u Rumuniju, CULI smo se pored 28.000 domacih navijaca.
Opusti se covece malo, boris se sa vetrenjacama.

P.S. - Bambi cekam te da navratis po one slike sa kompa:)

sasamelbourne

pre 15 godina

Za pobedu cista 10!!! Ni reci vise.
Samo jedna molba igracima Partizana:ako moze od ovih 15000 eura(premije) da svaki igrac da po 200eura za mahalu da poprave vozni park.Bio bi zahvalan do groba!!!!
Nisam gan(boze me sacuvaj)samo imam dobro srce.Valjd za prvog komsiju toliko mozemo da uradimo!!!
Kad vec ne znamo da gubimo,barem da im novcano pomognemo!!!

Bojanc

pre 15 godina

Zadovoljan sam igrom, pobedom i fizickom spremom igraca koji su trcali svih 90 minuta. Svideo mi se presing koji su Diara i Bogunovic forsirali sve vreme, mada bi voleo da je Diara bio malo konkretniji u napadu. Rumuni ce, po mom misljenju primiti 4-5 komada u BG, tako da plasman u ligu UEFA nece trebati da bude problem. Od protivnickih igraca mi se jedino svideo kapiten, a ostali su prosecni igraci, pocev od golmana do Nigerijca koga ni CZ ne bi dovela(bez namere da uvredim nikog), jer je on, kao napadac, najbolji potez napravio akda je uklizao da spreci gol Moreire.
Iskreno, iako Poli nije merilo i pokazatelj kvaliteta, dopada mi se igra kojoj Partizan tezi, sa puno trcanja i pasova, probijanja i pokusaja suteva. Poslednji pas bi trebao biti precizniji i trebalo bi manje probijati po sredini, ali nam za to treba jedan visoki spic...
Ipak, pobeda u gostima je pobeda, dva gola su data, razlika u kvalitetu je ocigledna, tako da-sve cestitke igracima i strucnom stabu...

muamua

pre 15 godina

Stole PFC...jesi li ti cuo za poluvreme,za mobilni internet za laptopove ili mozda za kompjuter preko kojeg se prati utakmica ili kompjuter koji je u istoj sobi gde i televizor?

BUNT

pre 15 godina

Od sinoc definitivno svi paukovi strajkuju kad igra Bambi:-):-)
Pozdrav za Trajana Krecua-Tigra! Prijatelju Tigre, treba siriti istorijske podatke (kao sto je taj za Kosovski boj) kad god nam se ukaze prilika i raditi na jacanju srpsko-rumunskog prijateljstva sto je vise moguce! Rumuni tvrde da su im jedini prijatelji Srbija na zapadu i Crno more na istoku!
To samo govori da su i oni itekako napacen i vekovima ugnjetavan narod od strane nekoliko velikih sila kao i mi, i po mom misljenju, nas jedini iskren prijatelj pored Grka i Rusa. Steta sto Srbi to vise ne cene, ali imali smo i mi svoje probleme u poslednjih 20 godina pa ni ne cudi sto smo nepoverljivi prema onima koje ne poznajemo dovoljno. Ne zelim da zvuci kao da pametujem, ali potrebno je samo malo truda...

maidros

pre 15 godina

@BACA mada raduju ona cetri zuta kartona crno belih na kraju tekme,tako da cete u revansu igrati bez pola tima, a mi smo u gostima najjaci sto je iskusila i Universitatea Craiova proslog vikenda na svojoj kozi 3-1.
Poli suntem noi!
(Baca, 18. septembar 2008 22:58)
Baca ti se ocigledno ne razumes u fudbal.
Svima su ovo prvi kartoni (kartoni iz kvalifikacija su „obrisani“), a do suspenzije u nastavku takmičenja dolazi tek nakon 3. dobijenog žutog kartona.
Pozz :)

fredikruger

pre 15 godina

onoliko sansi, a dati samo gol iz slobodanjka i jedan vrljavi uz gresku golmana
da sam na mestu jokanovica ja bi se zabrino,pa nece tosic pogoditi svaki slobodnjak
jos mi nije jasno upropastiti onoliko akcija,to ih je i kostalo LS

Pepa-Sydney

pre 15 godina

Daj ostavite tog Bacu i nemojte vise da ga prozivateneka se covek isplace, pa on vol svoj lub kao i mi svoj, pobedicemi ih ako ih dobijemo i sledece godine a oni ce osvojiti prvenstvo Rumunije mozda??????

Grobar

pre 15 godina

Kakav crni pakao,ja ovakvu tisinu nisam "cuo" ni na zadusnicama!?Za 2. nedelje ce te videti sta je pakao,na JNA ni "mocni" Real ni osvajac Lige sampiona,tamo neki Porto nije pobedio,a kamoli ovi mrtvi Rumuni!Kada dodju u pakao, shvatice da su u Bg dosli kao turisti i da je sve ispod tri komada samo njihova pusta zelja!Pozdrav za sve Grobare,ovako se igra za Srbiju!Grobari Kg

Bata-Vulin

pre 15 godina

Najbolji komentar ikada, napisan na ovom sajtu a tice se fudbala i navijanja, na vest o utakmici Borac-Ajax. Citajte i mislite!

@Nelson Muntz
Штаааа? Само 6.000 љубитеља фудбала (од тога 4.000 из Чачка) је дошло да гледа славни Ајакс и симпатичне Чачане?! Стално читајући коментаре на овом сајту помислих да ће се за овај меч тражити карта више, јер нема „хулигана“ са севера и југа да спречавају хиљаде и хиљаде љубитеља фудбала, „интернет невијача“ и већ чувених родитеља са децом, да гледају овај интересантни сусрет. Очекивао сам да ће се реке „правих навијача“, очева, мајки и њихових потомака сливати од Славије ка Аутокоманди једва дочекавши да у миру и без страха од ужасних организованих хулиганских банди погледају један атрактиван меч. Баш сам се преварио?! Откуд то, мајку му???
Да можда страх од хладноће и кише није био јачи од љубави према фудбалу? Или можда ти чувени „прави навијачи“ којима су „хулигани“ и ко зна ко још и шта вечито криви што не долазе на утакмице, једноставно не постоје (осим на интернету)? Или је можда негде неки „хулиган“ запалио супер опасну бакљу па је овим „правим навијачима“ било битније да преко интернета траже његово вешање, клање, стрељање, ломљење костију, затварање или премлаћивање, него да оду на утакмицу, што им је животна жеља?
Ааааа-х-аааа! Ево, сад кад мало боље погледах по трибинама, јасно ми је ко их је спречио у доласку на стадион. Сигурно је то она организивана потплаћена алкохоличарско-наркоманска криминална хулиганска банда која се вешто скрива иза транспарента КАФАНИЦА ЧАЧАК! Срам да буде Вас који сте организовано дошли из Кафанице Чачак и тако поплашили оних 50-60 хиљада „правих навијача“ и родитеља са децом који опет због Вас, а никоко због своје лењости, кукавичлука, лицемерства и параноје, нису дошли на утакмицу!
(Nelson Muntz, 18. septembar 2008 23:04)

Balansero

pre 15 godina

E bre deco, sto pisete gluposti?! Sad sam dosao iz Temisvara i ne videh ni 'za klasu bolji Partizan', ni 'prelep stadion', ni sjajnog Moreiru... itd.

Ustvari, Partizan je bio bolji ali ne toliko da pobeda nije dolazila u obzir. Rumuni su imali odlicne sanse u prvom poluvremenu a u drugom je nasa odbrana bila vrlo nesigurna sto oni nisu iskoristili. Nasa zavrsnica je ocajna. Zadnji pas i sut su nam problem. I to je moglo da nas kosta i kostace nas protiv ozbiljnijih timova. Temisvar su sasvim solidna ekipa i dobro je da smo ih pobedili i nadigrali.
Najbolji igrac na terenu je bio Zuka. Moreira nije u formi u kojoj ga pamtimo. Diara daleko od forme.
Pozdravljam potez Jokanovica da ubaci Lazica umesto Petrovica. Isplatila se napadacka formacija sa jednim zanjim veznim. Mada, u par momenata nije bilo nikog da zatvori igrace koji su se ubacivali iz sredine u nasu zadnju liniju. Sva sreca pa Rumuni to nisu iskoristili.
Kod prvog gola je pogresio Bozovic ali je gol na dusu Bogunovica i jos jednog (mislim) Petrovica, koji nisu faulom na sredini sprecili pas i kontru Rumuna. Ipak su nasi momci odigrali jako dobru utakmicu i sto je najavaznije, pobedili. Mora to mnogo mirnije i bolje u odbrani i povezanije na sredini. Raduje me brza igra u napadu.

Stadion u Temisvaru je najobicnija ruina. Jedino sto tamo vredi je taj veliki ekran, koji i nije tako velik jer se sa suprotne tribine vidi jedino rezultat ali ne i vreme. Ostalo je krs i lom. Zaista ne znam po kom kriterijumu UEFA daje dozvolu za koriscenje stadiona ali stadion u Temisvaru je najblaze receno sumnjiv. Zastitne ograde bi pale na malo jace drmusanje. Ulazak na tribine sa terena!? Ulazi su tako uski i nepristupacni da bi u slucaju da mora da se stadion napusti brzo, bilo mnogo povredjenih. JNA je za Temisvarski stadion Marakana. Naravno, ona prava, na kojoj sam bio.
Taj ekran ne kosta puno i mogli bi nesto slicno da vidimo i na JNA.
I za kraj, nase navijanje je bilo tanko. Polovina ljudi nije sa juga pa je zato i razumljivo da oko 1500 ljudi bude tise nego sto je ocekivano. Rumuni su bili vrlo gostoljubivi i bruka je sto se jedna grupica potukla sa njima u gradu. Vracajuci se cak sam video rumune sa Partizanovim kapama i salovima koje su verovatno razmenili sa nasima.
I redari i policajci su bili vrlo ljubazni. A na putu do granice su patrole sa rotacijama bile na kriticnim mestima, ostrim krivinama posle pravaca po kojima su banatski putevi poznati. Svaka cast na trudu da sve prodje kako treba. Mozda bi i mi mogli nesto da naucimo od njih, sto da ne.

Plikuscht

pre 15 godina

Smesan je onaj strucni konsultant, covek vec prepisa titulu partizanu... E brate moj, jos cemo se mi cerati..Ej bre zvezda je to, pre za vreme i posle zivota najtrofejniji domaci fudbalski klub. eeej
(LazniSjaj, 18. septembar 2008 23:15)
Pa gde si ti LazniSjaje kralju, nedostajao si nam ... dobro nam dosao nazad!
:)))
Hajd' sad raspisi se loma ... valja nas nasmejati i zabaviti :)))

dr

pre 15 godina

Stranci su lose odigrali.
Moreira-samo jedan pravi sut
Dijara-Najgora igra od kad je u partizanu
Zuka-U prvo poluvrijeme neprimjetan u drugo malo bolji.
Nadam se da ce u revansu pokazat kolko stvarno mogu.

boom92

pre 15 godina

Samo fiks na Partizan sve do kraja sezone u svim takmicenjima i eto para bez motike!
Ej ljudi da se ne lazemo, igramo prosto i lepo za oko..
Jos malo pa k'o Arsenal! :)

PFCdokraja

pre 15 godina

BACO, preporucio sam ti svaku poruku za brisanje, jer pocinjes da lupas gluposti! Do sada si mi bio zanimljiv, ali preterao si! Daj budi realan...bar malo...! Pa Partizan je, u ovom trenutku, jaci od Temisvara bar 5 puta. I stvarno mi nije jasno kako to mislis da Temisvar ima IKAKVE sanse u Beogradu?!?

Bokso

pre 15 godina

Prvo ne znam koji su prenos gledale ove lozane sto kazu da Poli nema navijace. Mora da ste gastarbajteri pa gledate preko raspalog linka prenos bez tona koji se non-stop prekida. Ja sam gledao prenos na RTS 2, i da onaj kamerman nije zumirao sacicu grobara nebi ni znao da su tamo, Ultras viola su se culi najace na svetu svih 90 min. A sto se fudbala tice, sta reci zasluzena pobeda Partizana, mada raduju ona cetri zuta kartona crno belih na kraju tekme,tako da cete u revansu igrati bez pola tima, a mi smo u gostima najjaci sto je iskusila i Universitatea Craiova proslog vikenda na svojoj kozi 3-1.
Poli suntem noi!
(Baca, 18. septembar 2008 22:58)
Secer i vodu...

posteno

pre 15 godina

Partizan dobro odigrao ali to je jadno za ligu Uefa. Tamo vise nece biti povlascen i tesko da se moze proci kada tim sacinjava 12 do 13 fudbalera. Kako naivno dobijaju zute kartone to je strasno. Steta sto vise od grupe tesko da mogu. Eto Hrvati ulagali u Dinamo a on verovatno ni do grupe. Za Evropska takmicenja treba mnogo veca ulaganja i to je to.

Tihomir

pre 15 godina

Veliki sam Zvezdas, i kao takav cestitam Partizanu na pobedi, i na lepoj igri koju pruzaju na pocetku sezone. Iskreno, ekipa Partizana zasluzuje 1/4 finala lige uefa. Uz malo srecniji zreb, i manje sudijskih nepravdi.... Ko zna?? Uvek sam navijao za sve Srpske klubove u evropi, nebitno u bilo kom sportu. Njihov uspeh je uspeh za celu Srbiju. Da nema Partizana, mnogi bi mislili da se fudbal uopste ne igra u Srbiji. Kao sto zelim mojoj Zvezdi da sto pre izadje iz ovog mracnog tunela, tako zelim i Partizanu sto veci domet u ligi uefa! Sto da ne... Sokirajte Evropu!Sve najbolje.......

PFC-ratnik

pre 15 godina

@Baca
Jesi li ti normalan,ili nemas pametnija posla,osim da ovde ispoljavas frustracije?
RUMUNSKA IZREKA GLASI:
"Rumuni imaju samo dva prijatelja.Crno more i Srbe!"
Ti bre ovde siris sovinizam.Mesas fudbal i navijacka prepucavanja sa politikom.Pominjes u proslom komentaru Rome,crkvu,izbeglice..Sta je covece sa tobom??Pa nisi valjda verovao da mozete da pobedite PFC?MNOGO SMO BRE JAKI!ALI STVARNO!!!

Partizan &Borac u srcu.

pre 15 godina

Da l' zato sto sam veceras gledao Borca, al' vec sam se nekao navikao... Ovaj Partizanov rezultat i Liga UEFA mi dodju sasvim prirodni, nema vise tog uzbudjenja...

Baca

pre 15 godina

Svaka cast golmanu Bozovicu koji je spasio Partizan veceras. I dalje tvrdim da u 10 utakmica 8 gubite na ovom stadionu, ali eto imali ste malo srece danas na pocetku utakmice.
Svima koji me prozivaju bih porucio da ipak sacekamo revans.

vladan

pre 15 godina

Partizan nije sjajno odigrao danas. Pristup igri je u pojedinim momentima bio jako nonsalantan,igraci su bili poprilicno dekoncentrisani,cesto su padali u ritmu,Diarra je ocito van forme,Morreira takodje (izuzev par poteza) nije bio u najsjajnijem izdanju,zavrsnica napada jako slaba. Medjutim,i ovakav Partizan je bio prejak za Rumune,i prognoziram da cemo ih u BG uz nadahnutu igru glatko dobiti sa dva gola razlike,ili cak vise.
A Rumuna sto se tice,moram reci sledece: Od tri rumunske ekipe sa kojima smo igrali zadnjih godina najjaci utisak na mene je ostavio Ocelul iz Galacija,a dosao je i prosao bez nekog publiciteta. Ovi temisvarci su pricali,prijetili,bili samouvjereni,ali malo su pokazali veceras.
I naravno treba istaci sledece: Bambi Tosic je u sjajnoj formi,i sjajan je igrac,svaka cast. Bice nosilac igre u narednom periodu. Bogunovic- obavezno svaku da pocinje kao starter,to je igrac za nasu ligu,jako motivisan,dobar igrac,koji ce mnogo da napreduje i mnogo da da Partizanu. Radosav Petrovic- cista desetka,bice najbolji "zadnji vezni",sto vise da dobija sansu!!!
ZELIM NAM SVIMA DOBAR ZREB ZA GRUPE LIGA UEFA I STO ATRAKTIVNIJE SUPARNIKE!!!
SMRT FASIZMU- ZIVEO PARTIZAN!!!

Nenad B.L.

pre 15 godina

Izbaci uljeza?: Bate, Kluz, Maribor, Anortozis, Dinamo, Hajduk, Artmedija, Alborg, Kopenhagen, Makabi T.A., Partizan, C. Zvezda!!
Svaka cast za igru veceras i igracima i strucnom stabu. Samo tako nastavite i dolazi evropa i na proljece u Humsku

Partizan je večan

pre 15 godina

(Baca, 18. septembar 2008 22:58)


Nista ti nemoj da birnes za nas sastav u revansu.Protiv vas igramo sa rezervnom postavom da ocistimo kartone i dobijamo vas sa 3-4 razlike...

Stole PFC

pre 15 godina

Vi ste kao neki Grobari kad u sred utakmice saljete komentare...Odgledajte prvo utakmicu pa onda saljite komentare...Jbt ne mogu da verujem da usred utakmice saljete komentare...Zato vi i ne znate sta su navijaci i sta je Partizanov JUG...Vi ste svi internet navijaci...Ovde se cepite kao da ste neki navijaci...Idite na neko gostovanje,izadjite iz kuce pa u HRAM...Ne samo net pa net...Pozz za sve prave GROBARE!!!

D@ci

pre 15 godina

od svih nas JOKANE..oprosti nam!!!premotavajuci film 99% ljudi koji ostavljaju komentare na B92 te je pljuvalo...pa Djuka ovo pa Djuka ONO!!!za sve je trebalo vremena,da sve legne na svoje mjesto.izdrzao si!!!hvala ti jos jednom.. NAPRED PARTIZAN!!!

Szenowski

pre 15 godina

Onaj komentator je bio najjaci, polovini igraca je pogresno izgovarao imena tokom cele utakmice... A jos kad je poceo da nabraja one rumunske klubove... Hahahahaha, koma :D

Obozavateljka!(Koja navija za Zvezdu,ali voli Urosa);-)

pre 15 godina

@Uros
Meni je moj Uki vec oprostio!Sinoc je igrao fantasticno!!;-)Zato sto sam ga ja bodrila,......;-)Hvala i tebi sto mi oprastas!!!PozZ

grobar austrija

pre 15 godina

@BACA mada raduju ona cetri zuta kartona crno belih na kraju tekme,tako da cete u revansu igrati bez pola tima, a mi smo u gostima najjaci sto je iskusila i Universitatea Craiova proslog vikenda na svojoj kozi 3-1.
Poli suntem noi!
(Baca, 18. septembar 2008 22:58)



BACO brate nisi ti za fudbal,ko te to slagao da su sada igraci zbog jednog zutog kartona kaznjeni??!!
U ostalom koji li si ti gastarbeiter kad kao rumun gledas prenos na RTS2????
Puko si!!!!!

sensei

pre 15 godina

Ali Baca ne posustaje :)))) kakav lik! hahaaahah

Bice Baca 3-2 za Timisoaru,a gol ce dati golman Pantelejmon (ili kako vec) posle kornera u 96 minutu. A onda ces se probuditi i osjetices gorcinu,zato sto je to samo san. Rapid nema sanse,Dinamo moozda prodje. Respect za Unireu i Vaslui. Ipak realno je da prodju moooozda 2 ekipe. Budi realan.
Jos malo pa ce derbi ,jedva cekam. Samo mi nije jasno zasto smo onako slabo odigrali prve dve utakmice protiv intera. Sada nam je forma bolje za 369 stepeni.

Nikola PfC

pre 15 godina

(Baca, 18. septembar 2008 22:58)

Sta ovaj prica kakva Cracovia...pa trebali smo 4 da im damo,oni ako hoce prolaz moraju da daju bar 2 gola na JNA a to je nemoguce.Bambi je svetski igrac a ove viole su cirkus.Daleko je Temisvar od Parizana i to mnogo.

Pak

pre 15 godina

Hahahahahaha baca pa bilo bi bruka da su se sve vrijeme culi 1500 grobara pored 28 hiljada rumuna.....ali jesu se s vremena na vrijeme culi....a rumunski navijaci su me razocarali....nije lose to ali nije kako sam ocekivao.....po pricama sam mislio da ce srusiti stadio!!!

majstor

pre 15 godina

Iako smo pobedili prilično sam iznerviram dobrim starim seljačkim odnosom naših fudbalera prema utakmici,protivniku, sudijama...Što se same igre tiče - izostanak završnice je problem koji gajimo u zadnjih 50 godina. Ajd da je neko drugi promašio ono u 45.minutu, ali Moreira i to onda kada je imao slobodnog igrača? A i Bogunović što ga utera - zar to ne može precizno, neumoljivo, bez stresa kao što to gledamo na evropskim utakmicama.
Da, da, to se obično kažnjava u Evropi, ali večeras ne!
Ali zar nije bila i "razlika u klasi" (tv komentator) protiv Petah Tikve pa smo posle 2:0 u gostima ispali?
U svakom slučaju, ako Jokanović ne uspe da uvede red u ekipu - grupa je naš domet, a proleće samo na mišiće!

Dragisa

pre 15 godina

Obzirom na ovoliku nonsalantnost pri poslednjem pasu i sutu na gol moram, ali moram da kazem samo jedno: PETAH TIKVA!

PARTIZAN zaista igra lep, brz, moderan fudbal... SVE DO 10 METARA PRE PROTIVNICKOG GOLA! Jasno mi je da je, nazalost, Paunovic jedini pravi napadac koga imamo (Diarra, u svo duzno postovanje... ma mislim videli ste kako je igrao nocas), ali i veznjaci moraju biti mnogo odgovorniji kada dodju pred protivnicki gol.

Bila bi steta, ne samo za Grobare i za Srbiju vec za celu Evropu, da ove sezone ne gledamo ovakav PARTIZAN bar u ligi UEFA. A Evropa nije domace prvenstvo, u Evropi se greske i nonsalantnost retko prastaju(srecom, nocas nismo platili cenu neozbiljnosti ali...).

GROBAR DO GROBA!

doom

pre 15 godina

@Baca
covece, Partizan je bolji od Temisvara, ukapiraj to, napisi na papirce i citaj svaki dan da se podsetis. Rumuni nisu losi ali samo nisu losi, kraj price.

Grobar iz Kumanova

pre 15 godina

Kad se vratite u svoje zemlje kazite tamo da ste ovde videli jedan fudbalski tim koji je nekad harao Evropom i koji jos uvek hara, ali koj pre svega hoce ulazak u Kupu Uefa ove godine i koji je spreman da se bori za to. Kazite tamo da smo mi ovde dali sveceno obecanje da nikada necemo prestati voljeti svoji tim i da ce mo ih bodriti do zadnjega daha. Smrt fasizmu - Ziveo Partizan

LazniSjaj

pre 15 godina

Smesan je onaj strucni konsultant, covek vec prepisa titulu partizanu... E brate moj, jos cemo se mi cerati..Ej bre zvezda je to, pre za vreme i posle zivota najtrofejniji domaci fudbalski klub. eeej

MadMax

pre 15 godina

Odlicna igra i dobar rezultat za revans. Bravo za Partizan...

Navijaci Partizana nemojte povezivati sulude komentare pojedinih indijanaca ovde sa navijacima Politehnike (Temisvara)...

Atmosfera je bila jako lepa i za klub koji nema trofeje radi se o veoma respektabilnim i vernim navijacima...Pokazuju to ispunjenim tribinama ali i na ulici.

Za one koji nisu videli njihovu brosuru pred utakmicu:

Navijači Temišvara ne kriju da su im fanovi Partizana uzor, pa tako u brošuri pripremljenoj povodom današnjeg meča piše da su čak i obradili himnu crno-belih. Pored toga, Rumuni su na srpskom jeziku odštampali i poruku dobrodošlice gostima iz Srbije.

„U ime svih prijatelja srpskog naroda, u ime navijača, u ime Srba koji žive u Rumuniji, u ime svete južne tribine koju zauzimate i vi i mi na našim stadionima, i u ime svih Partizanovih simpatizera u Rumuniji želimo vam srdačnu dobrodošlicu", kaže se u poruci navijača Temišvara.

O takvima samo najlepse...

pozdrav

Baca

pre 15 godina

hahha, ovaj sto je zavrsio komentar sa Forza viola je plagijator padobranac, Dugujes na ime odstete za prava na nick 15.000 din. Pare uplati na ime ugrozenog rumunskog stanovnistva sela Ovcea(Ovca)kraj Bg-a, koje lokalne vlasti zele da uniste svojim planom da tamo rasele 5000 roma koji trenutno zive ispod gazele. Hvala.

sale_grobar

pre 15 godina

Koji bre Paunovic,da je on primio onu loptu umesto Bogunovica ne bi ni stigo do sesnesterca...
Ajmo u revanshu 7+
VOLIMO TE PARTIZANE SRCEM SVIM!!!!

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Sigurna pobeda Partizana, ali uopste nisam zadovoljan realizacijom i.........4 zuta kartona za 7 minuta ! Od 32 min. sam uspeo ovde u americi da vidim utakmicu na internet, ali slika nije uvek bila najbolja ! Moreira i Zuka su imali dve 100% situacija, i trebali smo da vodimo vec u prvom poluvremenu ! Ozbiljne ekipe, kao Ajax veceras, ne staju.....90 minuta ! Bit ce bolje za 2 nedelje, ali me razocarala..........nedisciplina i dobijane kartona ! Taribo West i Obiore Odita su bili odlicni u Partizan, Ifeani Emeghara, je drugr godine digao nos i ..........poslao ga je Partizan u Temisvar ! Nisam (za sad ) zadovoljan kakve sanse promasuju Dijara,Moreira i Juca ! Treba to mnogo ozbilnije, jer mozemo uci u grupu sa Milanom , Ajaxom i bit ce na prolece jos 8 timova iz LS presledene u kup UEFA ! Moramo da vratimo nasoj braci dobro gostoprimstvo iz Temisvara ! Kod kosovske bitke , braca rumuni su poslali nekoliko hiljada konjanika da pomazu Srbji protiv turaka, i to sprski narod NIKAD, ama NIKAD da zaboravi ! Grci su primili u Solunu srbe kao svoje, pa i zato i to ''bratimljene'' i pogledajte simbole kluba, nasih 2 prijatelja iz Grcke -- PAOK-a i AEK-a, simboli dvoglavnog orlova --simbol Vizantije ! Tim Cirica, Mancea, Vukotica, Becejca bi ovima danas dali 5 golova lagano ! Treba i igraci da su ozbilnji, jer protiv jace ekipe ako pravis 8 sansi i dajes samo 2 gola moze da te ...kosta ! Boze, oh Boze oprosti Bacu -- ne zna sta govori, oprosti ga TI ! Pozdrav svim ljubitelima fudbala i navijacima Partizana sirom sveta .Torcida Split , hvala ti za link , ''Majstori s mora '' !

Sasa - Sabac

pre 15 godina

Mislim da su bili i suvise opusteni i da Jokanovic treba da ih malo razdrma i kad pogledamo kako igra Fenerbahce trebali smo da ih lagano prodjemo da Jokanovic nije tamo igrao sa dva zadnja vezna i da ih je tamo napao a ne da se onako povuce.Protiv Rumuna je isto tako poceo,ali kad je kadnije ostao samo jedan zadjnji vezni odmah se video napredak u igri.Diara je ocigledno sav nesto mrtav i trebalo bi malo da ode na klupu i da se daa sansa Cadikovskom i Pericu,Zaim bi mogao malo umesto Moreire bar jedno poluvreme,Tosic bi trebalo da igra jedno poluvreme na desnoj strani a drugo na levoj da bih zbunili protivnike,Djordje Lazic bi trebao duze da bude u igri. Imamo strasan tim i dosta kvalitetnih igraca i treba ih sve iskoristiti a ne forsirati stalno jedne iste jer pocinje ubitacan ritam utakmica.VOLIM PARTIZAN!!!

smilodon

pre 15 godina

Ovaj Baca je car. Do sada su na domacem terenu bili nepobedivi, a sada su najjaci u gostima :P

I opet daje neke nebulozne primere, pobedili su znj ekipu iz Rumunije u gostima 1 -3.

zokiPFC

pre 15 godina

Partizan ce biti jedini klub koji ce braniti cast srbije u Evro takmicenjima. Dokle bre da vadimo druge?
Za vecerasnju igru nemam reci, samo pohvale, najjaci smo. Mada smo im trebali dati minimum cetiri komada, ali Diarra ce proraditi u Bg!

toxa

pre 15 godina

Fenomonelno sudjenje (konacno neutralan sudija, koji nije gresio tendenciozno i iz namere), solidna igra Partizana, dovoljna za pobedu u gostima. U revansu ocekujem "opusteniju" igru koja ce, uz jednako dobro (neutralno) sudjenje omoguciti jos jednu pobedu (jako bitnu zbog onih bodova za sledece kvalifikacije za LS) i prolaz u fazu po grupama.
Steta sto Borac gubi, ali polako se Cacani oslobadjaju, ne bi bilo lose da makar izjednace,a u revansu sta Bog da...

Milton Friedman

pre 15 godina

Odlicno smo igrali, na trenutke je padala koncentracija u fazi odbrane,to vise ne sme da se desi! A morali bi i malo bolje da koristimo sanse i polu-sanse! AJMO CRNO BELI OOOOOO!!!

tuyy

pre 15 godina

Svaka cast crno-beli!!!
Procicete vi u ligu uefa,nije to sporno.Brine neefikasnost u gotovo idealnim kontrama za gol.Pa trebali smo bar pet da im damo.
I dalje stojim iza toga da nema evropske ekipe protiv koje ne mozemo da stvorimo par stopostotnih sansi i damo gol.Mnogo prostora za napredak i bice sjajno.Poz za Grobare.

bole jf

pre 15 godina

A jeste se ponadali,navijali ste za RUMUNE iz petnih zila ali.Imate bas veliki problem,ne bio ja u vasoj kozi ali dobro VI ste svetski prvaci a nasa liga jeste prejaka za vas a o EVROPI da ne govorimo!!!!!!!!!!

vlada M&M

pre 15 godina

Bravo momci!!!Kada je odnos na terenu ravnopravan,11 na 11 nema vam premca.Uz malo srećemogli smo da demoliramo Rumune.Odavno nisam gledao Partizan da igra sa većim samopouzdanjem evropske utakmice.Ko će sad da čeka da prođe 14 dana do revanša.Grobarima svaka čast na podršci.Iskoristiću priliku da "pozdravim" Đoleta ,Bacu i ostale "simpatizere" svih timova koji igraju protiv Partizana,pa taman bili iz Turske,Rumunije,Španije,Škotske,Azerbejdžana,Albanije...Mrzite vi slobodno Partuzan,to vam niko ne brani (samo to i možete ),ali obavezno navijajte za ostatak kupa UEFA.Mi ćemo se zadovoljiti minimalnom pobedom protiv Rumuna,a vi se naslađujte pobedama protiv Dravograda,Srema i ostalih ligaša sa nadom da ćete možda da prezimite u Lav kupu Srbije.Želeo bih da ne čitam vaše komentare pred nastupe Partizana.
Partizane ti znaš...!!!

Veljko-Grobar

pre 15 godina

prvo ono sto partizan demonstrira je savrsenstvo od fudbala drugo kako hrvatski slaven moze da igra na svom stadionu sa jednom tribinom, a borac ne moze

Grobar

pre 15 godina

Bozovic je kiksao kod prvog kola ali je pre toga odbranio dve 100% sanse i citav mec je branio dobro.To mu je mozda i prvi kiks u ovoj sezoni.
I ja sam srecan sto je on golman Partizana a vi zadrzite Randjelovica

sensei

pre 15 godina

Hvala ti Boze na Ivanu Tomicu. To nam je najbolji transfer(na mesto sportskog direktora) u poslednjih 10ak godina. Tek posle njega dolaze Moreira,Tosic,Diarra i co. Secam se da kada je dolazio svi su govorili Bjekoviceva marioneta ovo ono a sada mu svi klicu.

Za razliku od 2004. kada smo imali samo Ilica i Vukcevica
sada imamo Moreiru Jucu Tosica Fejsu Lazica Zaiem-a Diarru pa i Bogunovica.Bio sam skeptican po pitanju Bogunovica ali je dokazao da mozemo racunati na njega.
Ne postoji nijedan razlog da ne ponovimo onaj uspeh iz 2004 a sto da ne i nadmasimo.
Sto se tice utakmice cini mi se sa pola snage smo dobili. Bili su indolenti u napadu,ali im oprastamo ovaj put :) Mogli smo komotno dobiti 2-3 razlike ali super je i ovako.

Baca sada se pokrij usima!! Svaka cast Rumunima. Svaka cast Unirei,Cluju,Vaslui-u ali mi smo bolji od svih tih klubova. Pa mi smo na pripremama bili puno bolji od Rapida a da ne dobijemo Temisvara.

Daglis

pre 15 godina

Bravo za Partizan.
Za razliku od mog voljenog kluba u kome se ne zna ko pije a ko placa Partizan stvarno ima tim u kome se vidi kvalitet i karakter.Tim nije pravljen po plazama Juzne Amerike i nasim ligama mesnih zajednica,ne respektuje nikoga sto se videlo protiv Fenera.
Sve u svemu bice nekih bodova za domaci fudbal sto je najvaznije kao i velikih meceva u Bg.
I da Temisvar nije losa ekipa.

mare partizan

pre 15 godina

Vazna pobeda za crno-bele protiv prilicno nezgodnog protivnika.Vazni bodovi za povecanje naseg bodovnog koeficijenta u Uefa. Svaka cast svim igracima partizana.Jokan je dobro postavio taktiku za ovu utakmicu, u Beogradu ce biti za nijansu lakse protiv rumuna. Na ovoj utakmici se najbolje videlo koliko spori igraci lose uticu na igru partizana(da je kojim slucajem igrao sikimic ili paunovic rezultat bi sigurno bio gori po nas). Lazic vec dugo ne igra na svom nivou, a osnovni razlog za to je povratak seljackim navikama u igri,pre svega totalno nepotrebno zadrzavanje lopte i prespora predaja lopte.Mislim da bi bilo pametno prodati ga, ako ima ponuda za njega, jer je na letos bio na listi zelja nekih turskih klubova. Dijara takodje od pocetka sezone trazi sebe, kao da cuva noge. Ali, boljeg od njega nemamo. Zato je i jedan od najvaznijih zadataka za upravu da pronadju adekvatnu zamenu za Dijaru i Bogunovica, kada ovima ne ide. Podrazumeva se da to mora da bude pre svega veoma brz napadac.Nadam se da cemo se i u odbrani pojacati sa nekim hitrim skocnim stoperom.

Preko vode do slobode

pre 15 godina

Bravo crno-beli.Potpuno zaslužena pobeda, a mogla je biti još izraženija. Mnogo uspjeha u Kupu UEFA iz Zagrebai pozdrav za sve navijače PARTIZANA ma gde bili od grupe navijača iz Zagreba.I još nešto, netko igra sa Sremom, a PARTIZAN sa Milanom,Evertonom, Olimpijakosom, Ajaxsom...itd.

P.F.C

pre 15 godina

@Ahahah, Partizan se lako izborio sa rumunskim predstavnicima. Jel to pricate o cetvrtfinalu UEFA kupa 1990 kad je Raducoiu zabio 2 komada u Mostaru, ili o porazu od Nationala(sadasnjeg drugoligasa Progresul-a).
A jos su smesniji ovi grobari sto su umislili da su najbolji navijaci na svetu, a oni rumuni tamo su kao neki indijanci, pa ce oni sutra u TM-u da im pokazu kako se to radi. Sve ce vam se to sutra obiti o glavu u grotlu stadiona Dan Paltinisanu. Bio sam tamo, verujte mi na rec, to je inferno.
Pobeda Poli-a,laganica iz 1-1. Forza viola!
(Baca, 18. septembar 2008 02:29)

Koje bre grotlo?? Pa stadion je poluprazan?? Cutali ste vise od 60 min... Dodjite u BGD za 14 dana kod nas nije pakao cete videti sta je navijanje. Ocigledno da nas niste dobro pasteovali. Da ne pricam o fudbalu koji nikad necete dostici...

akcidroni

pre 15 godina

@A jos su smesniji ovi grobari sto su umislili da su najbolji navijaci na svetu, a oni rumuni tamo su kao neki indijanci, pa ce oni sutra u TM-u da im pokazu kako se to radi. Sve ce vam se to sutra obiti o glavu u grotlu stadiona Dan Paltinisanu. Bio sam tamo, verujte mi na rec, to je inferno.
Pobeda Poli-a,laganica iz 1-1. Forza viola!
(Baca, 18. septembar 2008 02:29)

-E...da ti kazhem ja sad 2-3 rechi...:Nedeljama si se na owom sajtu razbaciwao hvalisanjem strashnih Rumuna i njihowog atomskog fudbala,a sad je wreme da se spustish na zemlju i priznash da je Partizan za 3 klase ispred owog Temishwara,i da su Rumuni imali wecheras mnogo srece,jer su zasluzhili da prime 4-5 komada.A shto se tiche takozwanih "navijacha" Temishwara,nisam ih chuo,jer njih 15-ak hiljada je potpuno nadjachalo samo 1000 Grobara.Zheljno chekam twoj odgowor...

Sasa - Sabac

pre 15 godina

Dobro je,ali sve je to nesto sporo.Moglis u da su bili malo ozbiljniji da daju jos 3,4 gola,a sto nisu krivica je Jokanovica!?!!

Sergio

pre 15 godina

Svaka čast momci, svaka čast Jokane, samo MORA DA BUDE VIŠE OZBILJNOSTI U ZAVRŠNICI I U PONAŠANJU; KAKVI SU ONO BESPOTREBNI KARTONI; JOKANE I TOMIĆU REAGUJTE!!!

Baca

pre 15 godina

Prvo neznam koji su prenos gledale ove lozane sto kazu da Poli nema navijace. Mora da ste gastarbajteri pa gledate preko raspalog linka prenos bez tona koji se non-stop prekida. Ja sam gledao prenos na RTS 2, i da onaj kamerman nije zumirao sacicu grobara nebi ni znao da su tamo, Ultras viola su se culi najace na svetu svih 90 min. A sto se fudbala tice, sta reci zasluzena pobeda Partizana, mada raduju ona cetri zuta kartona crno belih na kraju tekme,tako da cete u revansu igrati bez pola tima, a mi smo u gostima najjaci sto je iskusila i Universitatea Craiova proslog vikenda na svojoj kozi 3-1.
Poli suntem noi!

Curator

pre 15 godina

Imam, osećaj da ćete pući neopisivo!
(Oooooooo, 17. septembar 2008 11:13)

Bas me interesuje kakav osecaj sad imas. I ti i ovih 276 sitnih dusha koje su preporucile tvoj komentar.

P.S. Ako si mislio da ce Timisoara da pukne neopisivo, onda se izvinjavam, jer zaista su mogli da izgube sa bar 3 razlike.

Partizan Forever

pre 15 godina

Odlicna partija naseg tima stvarno je uzivanje gledati ih kako igraju. Ovim rumunima smo odrzali cas fudbala veceras. Najvise me je odusevio Petrovic, momak ce biti nas najbolji igrac za koju godinu. Ne znam zasto ga je Jokanovic zamijenio ali bez obzira na to vec na utakmici protiv fenera se vidjelo kakav je talenat.
Ali ne treba nikog izdvajati, imamo strasnu ekipu i nadam se da cemo daleko dogurati ove god.

strucnjak :)

pre 15 godina

@baca,
jos nije gotovo,
ima i revans,pa ti pocni polako..hahahahhahha



totalna dominacija!!!!
presing igra za 10.

idemo daleko sa ovim timom :)

Pavle|PFC-NK|

pre 15 godina

@HA, HA
Jedno veliko HA HA tebi i tvojoj Zvecki. I da se poklonis sledeci put kad upalis TV i budes gledao utakmice Partizana u Evropi.

Zorz Vea

pre 15 godina

Ziveo Partizan i majka Srbija!!!

Ne smemo biti zadovoljni,jer smo imali mogucnosti da ih dobijemo sa dosta vecom razlikom.Ipak,igra imponuje,ulazi se u sanse,brzi kontranapadi,ofanzivno,pasovi dosta tacni,mozda samo da se poboljsa igra posle kornera i branjenje kontri protivnickih ekipa.

Ovo je pocetak lepe sezone FK Partizana u kupu UEFA!!!

Zivela Srbija i napred Partizan

Baca

pre 15 godina

Ako mislite da je gotovo,varate se.U revansu ce biti 0:2 za nas i mi prolazimo.
Hamburger-Unirea 0:0,Slavia-Vaslui 0:0!A Dinamo i Rapid ce sigurno nadoknaditi 1:0 iz prve utakmice,tako da 5 nasih klubova ide dalje.
Forza Viola!

jedan od nas

pre 15 godina

свака част на заслуженој побједи. свака част на завидној борбености и лепршавој игри, међутим, критике на наивним картонима, јако лошој реализацији. да се не заносимо, партизан игра одлично али не даје голове. три пута фуламо погрешно истрчаванје противничких голмана (фењер.2 и вечерас исто само на супротни гол...)
надам се да ћемо у реваншу бити ефикаснији и посебно зрелији, што се тиче картона и реализације, те да ћемо коначно неког напунит а ови су идеални за то...
још једном све честитке на побједи!!!

PFCdokraja

pre 15 godina

Rutinski i sa pola snage! Nego, nisam cuo, niti video, ono sto su neki ovde pominjali, te "pakao stadiona...", "grotlo", sta bi sa tim? Jer koliko sam ja brojao, ovi navijaci Temisvara, odpevase dve tri pesme, bacise dve tri petarde, kad ono 1:2!!! Od tada...pozoriste!
P.S. Za dve nedelje ce Rumuni videti a i cuti, sta znaci "pakao stadiona..." ali u pravom smislu reci!
E da, pozdrav za BACU od "Bambija"...he, he ,he!;)

Dejan VŠ

pre 15 godina

Kakav je stadion u Temišvaru a kakvi su u Beogradu? Sramota. Rumunija ovo, Rumunija ono. Sada su ispred nas onoliko koliko smo pre mi bili ispred njih.

Bojan

pre 15 godina

ne bih rekao,jaci su rumunji za klasu,vas nogomet je tesko dno dna,jedino momcad kao dinamo koji je prosle godine izbacio ajax moze da se nosi s rumunjima....
tako veliki optimisti su uvijek bili iz partizana,sjetimo se samo maksimira... pozdrav i malo realnosti..
(don desmond, 18. septembar 2008 10:22)
Mislim sta reci i ti i Baca veze nemate.

BAMBI

pre 15 godina

Za BACU:Posto si toliko dobro upoznat sa desavanjima u Rumuniji mozes li nas obavestiti kakvo je stanje sa paukom kojeg je Tosic skinuo iz levog gornjeg ugla...Cuo sam da je dobio u glavu...

FELIPE

pre 15 godina

BACOooooooooooooooooo... ooououououooooooooo!!!!
Poli Temisvar? Hahahahaha!!! Uzivao sam u predivnoj igri crno belih!
Sta ti kazes?

kengurrr

pre 15 godina

Dobro je partizan igra odlicno dobijamo rumune nadam se samo da ce biti vise od ova 2 komada, i sto mi je jos draze moj carrr KEZMANNNN dao gollllllllll bravo majstore.Nadam se da Antic nije kao ostali otvori oci Antara molim te

BoSsS

pre 15 godina

Temisvar je bolje otvorio utakmicu,ali Partizan je posle poceo da opravdava ulogu favorita.Odlicna partija Tosica i Moreire.Moja prognoza: Temisvar-Partizan 1-4 a u Beogradu ce pasti petarda....NAPRED PARTIZAN

Idemo dalje

pre 15 godina

Svaka cast na pobedi!Molim samo vise ozbiljnosti prilikom zadnjeg pasa!Narocito Moreiru i Diaru!Jokane reaguj odmah,posle ce biti kasno!!!

sHadoW

pre 15 godina

dicio se Temisvar da nece kod kuce izgubiti,tinjala je nada, dosao je Partizan i zabio 2 komada..............OOOOOOOOOOOOOOO PARTIZANE VOOOOOOOOOOOLIMO TE SRCEM SVIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRobaR

pre 15 godina

Simaticni domacini nisu mogli nista vise od ovog. Crkli su negde oko 60min, i do kraja su samo bunarili pred nas gol. Toliko o "strasnoj" rumunskoj ligi, koja je nekakvom magijom preko noci dospela na 7. mesto u Evropi! Iza nje su ostale Holandska, Turska, Grcka!!?!?!

PS Za Bacu:
Nemoj da se nerviras, ovo je samo realnost. U revansu dobijate 10 kom. Otreznjenje tek sledi za dve nedelje.
Toliko

McGradyAka2pac

pre 15 godina

Ceka vas pakao na temisvarskom stadionu Dan Paltinisanu. Stadion prima 30.000 i bice ispunjen do poslednjeg mesta vatrenim tifozima viole. Tamo nisu godinama pobedili velikani ist. Evropskog fudbala Dinamo, Steaua, Rapid a kamoli neki Partizan. Poli je u vrhunskoj formi tako da se moze ocekivati petarda crno belima. Konvoji banatskih rumuna se spremaju put TM a kasnije i JNA. Forza viola!
(Baca, 14. septembar 2008 19:34)

Velikii pozdrav za naseg druga Bacu :D

zlate-makedonac

pre 15 godina

Neko od komsije-delije u komentarima napisao da je Apolon za klasu bolji od Temisvara!?
Epa to je normalno da vam se tako vidi kad ste vi 2 klase nize i od jedni i od drugi...

frogzex

pre 15 godina

@Groblje evo vam prenos

[link]/
(TorcidaSplit, 18. septembar 2008 20:05)
Hvala, brate Hrvate! Ako dodjes nekad do Beca javi se, idemo na klopu za ovo. J***m ti RTS i satelit, prenose Srecne ljude. M%$&#&i. Samo da dodje Totenhem i uzeo sam lovu. Naravno, Partizan fix:2.

madball

pre 15 godina

tooooooooo partizane volimo te srcem svim gde god ti da igras tu su tvoi grobari samo tebi verni samo tebi odani.......spustili smo malo rumune na smelji mnogu su se digli ali obe ruke im dam za fer play igru.........u svakom slucaju ziveo Partizan smrt fasizmu!!!!

dado

pre 15 godina

moje misljenje je da partizan igra bolje od reprezentacije Srbije..mnogo pokretnija i borbenija igra sa dosta trcanja..hvala za prenos na M Toronto !!!!!!

doom

pre 15 godina

Baco, toliko o tome. Steta, mogli smo da im damo jos dva laka komada mada... nasa odbrana mora mnogo, mnogo bolje. Konacno imamo golmana, bravo Bozovicu! Rumuni su krajnje simpaticna ekipa i na tome se sve zavrsava. SAMO PARTIZAN!

Geo da Silva

pre 15 godina

Svaka cast za PARTIZAN i veliku radost nas GROBARA. Odlicna tekma mada mislim da smo mogli da dobijemo ubedljivije ali shta je tu je. Ocekujem odlicnu tekmu za 14 dana i naravno pun stadion pre svega JUG. A ovom prilikom bi pozdravio onog lika "baca" tako se potpisju valjda sad ocekujem njegov komentar tipa "Dobijamo vas u Beogradu, bolji smo za klasu od vas bla bla bla...

Shteta za Borac koji gubi 0:2 ali verujem u tu ekipu bar da mogu da izjednace.

I naravno veliki pozdrav za sve GROBARE i vidimo se na jugu za 14 dana na stadionu

Republika Srpska nikad bosna uvek SRBIJA

Carbone

pre 15 godina

Za pocetak da primetim nesto. Mi pricamo o evropskom fudbal, a stadion u Temisvaru ima video bim, a stadionI u Beogradu to nemaju... Neko vidi simboliku?

salpingidis

pre 15 godina

Sjajna predstava fudbala,pravi evropski,moderan fudbal.Odusvljen sam igrom oba tima,pogotovo Partizana koji preti iz svih mogucih pozicija:kontre,ubacene lopte,odlicno organizovani napadi,zaista sve vrhunski.Ako se plasiramo u kup UEFA imam velika ocekivanja prema ovom timu.

zlate-makedonac

pre 15 godina

Toooooo Bambiiiiii!
*P*F*C*

Kako je delije!? Jel mozda hocete da vam posaljemo Najdoski i Pancev...? cisto da osvezite tim! Pa vidite Maldinija, sta je tu lose!?

HA,HA

pre 15 godina

oladi vas bata! kakva golcina a ? HA,HA vi i vase smesne izjave "liga je nasa obaveza","jedva cekam petak i zreb",pa smesniji ste bre od nas,mi gubimo ali se bar ne prsimo pred utaklmicu...i opet HA,HA

Makaveli

pre 15 godina

Za klasu smo jaci od Rumuna. Treba da su prezadovoljni ako izvuku nereseno protiv naseg Partizana! Eh, da vidim sutra komentar od onog lika sa nickom Baca! :-)) Ne mogu da docekam. Ajmo Partizan, ubacimo u trecu, to je dosta za ove pacenike.

MadMax

pre 15 godina

Odlicna igra i dobar rezultat za revans. Bravo za Partizan...

Navijaci Partizana nemojte povezivati sulude komentare pojedinih indijanaca ovde sa navijacima Politehnike (Temisvara)...

Atmosfera je bila jako lepa i za klub koji nema trofeje radi se o veoma respektabilnim i vernim navijacima...Pokazuju to ispunjenim tribinama ali i na ulici.

Za one koji nisu videli njihovu brosuru pred utakmicu:

Navijači Temišvara ne kriju da su im fanovi Partizana uzor, pa tako u brošuri pripremljenoj povodom današnjeg meča piše da su čak i obradili himnu crno-belih. Pored toga, Rumuni su na srpskom jeziku odštampali i poruku dobrodošlice gostima iz Srbije.

„U ime svih prijatelja srpskog naroda, u ime navijača, u ime Srba koji žive u Rumuniji, u ime svete južne tribine koju zauzimate i vi i mi na našim stadionima, i u ime svih Partizanovih simpatizera u Rumuniji želimo vam srdačnu dobrodošlicu", kaže se u poruci navijača Temišvara.

O takvima samo najlepse...

pozdrav

BAMBI

pre 15 godina

Za BACU:Posto si toliko dobro upoznat sa desavanjima u Rumuniji mozes li nas obavestiti kakvo je stanje sa paukom kojeg je Tosic skinuo iz levog gornjeg ugla...Cuo sam da je dobio u glavu...

McGradyAka2pac

pre 15 godina

Ceka vas pakao na temisvarskom stadionu Dan Paltinisanu. Stadion prima 30.000 i bice ispunjen do poslednjeg mesta vatrenim tifozima viole. Tamo nisu godinama pobedili velikani ist. Evropskog fudbala Dinamo, Steaua, Rapid a kamoli neki Partizan. Poli je u vrhunskoj formi tako da se moze ocekivati petarda crno belima. Konvoji banatskih rumuna se spremaju put TM a kasnije i JNA. Forza viola!
(Baca, 14. septembar 2008 19:34)

Velikii pozdrav za naseg druga Bacu :D

Curator

pre 15 godina

Imam, osećaj da ćete pući neopisivo!
(Oooooooo, 17. septembar 2008 11:13)

Bas me interesuje kakav osecaj sad imas. I ti i ovih 276 sitnih dusha koje su preporucile tvoj komentar.

P.S. Ako si mislio da ce Timisoara da pukne neopisivo, onda se izvinjavam, jer zaista su mogli da izgube sa bar 3 razlike.

zlate-makedonac

pre 15 godina

Neko od komsije-delije u komentarima napisao da je Apolon za klasu bolji od Temisvara!?
Epa to je normalno da vam se tako vidi kad ste vi 2 klase nize i od jedni i od drugi...

Grobar

pre 15 godina

Bozovic je kiksao kod prvog kola ali je pre toga odbranio dve 100% sanse i citav mec je branio dobro.To mu je mozda i prvi kiks u ovoj sezoni.
I ja sam srecan sto je on golman Partizana a vi zadrzite Randjelovica

Bojan

pre 15 godina

ne bih rekao,jaci su rumunji za klasu,vas nogomet je tesko dno dna,jedino momcad kao dinamo koji je prosle godine izbacio ajax moze da se nosi s rumunjima....
tako veliki optimisti su uvijek bili iz partizana,sjetimo se samo maksimira... pozdrav i malo realnosti..
(don desmond, 18. septembar 2008 10:22)
Mislim sta reci i ti i Baca veze nemate.

akcidroni

pre 15 godina

@A jos su smesniji ovi grobari sto su umislili da su najbolji navijaci na svetu, a oni rumuni tamo su kao neki indijanci, pa ce oni sutra u TM-u da im pokazu kako se to radi. Sve ce vam se to sutra obiti o glavu u grotlu stadiona Dan Paltinisanu. Bio sam tamo, verujte mi na rec, to je inferno.
Pobeda Poli-a,laganica iz 1-1. Forza viola!
(Baca, 18. septembar 2008 02:29)

-E...da ti kazhem ja sad 2-3 rechi...:Nedeljama si se na owom sajtu razbaciwao hvalisanjem strashnih Rumuna i njihowog atomskog fudbala,a sad je wreme da se spustish na zemlju i priznash da je Partizan za 3 klase ispred owog Temishwara,i da su Rumuni imali wecheras mnogo srece,jer su zasluzhili da prime 4-5 komada.A shto se tiche takozwanih "navijacha" Temishwara,nisam ih chuo,jer njih 15-ak hiljada je potpuno nadjachalo samo 1000 Grobara.Zheljno chekam twoj odgowor...

Carbone

pre 15 godina

Za pocetak da primetim nesto. Mi pricamo o evropskom fudbal, a stadion u Temisvaru ima video bim, a stadionI u Beogradu to nemaju... Neko vidi simboliku?

zlate-makedonac

pre 15 godina

Toooooo Bambiiiiii!
*P*F*C*

Kako je delije!? Jel mozda hocete da vam posaljemo Najdoski i Pancev...? cisto da osvezite tim! Pa vidite Maldinija, sta je tu lose!?

P.F.C

pre 15 godina

@Ahahah, Partizan se lako izborio sa rumunskim predstavnicima. Jel to pricate o cetvrtfinalu UEFA kupa 1990 kad je Raducoiu zabio 2 komada u Mostaru, ili o porazu od Nationala(sadasnjeg drugoligasa Progresul-a).
A jos su smesniji ovi grobari sto su umislili da su najbolji navijaci na svetu, a oni rumuni tamo su kao neki indijanci, pa ce oni sutra u TM-u da im pokazu kako se to radi. Sve ce vam se to sutra obiti o glavu u grotlu stadiona Dan Paltinisanu. Bio sam tamo, verujte mi na rec, to je inferno.
Pobeda Poli-a,laganica iz 1-1. Forza viola!
(Baca, 18. septembar 2008 02:29)

Koje bre grotlo?? Pa stadion je poluprazan?? Cutali ste vise od 60 min... Dodjite u BGD za 14 dana kod nas nije pakao cete videti sta je navijanje. Ocigledno da nas niste dobro pasteovali. Da ne pricam o fudbalu koji nikad necete dostici...

Makaveli

pre 15 godina

Za klasu smo jaci od Rumuna. Treba da su prezadovoljni ako izvuku nereseno protiv naseg Partizana! Eh, da vidim sutra komentar od onog lika sa nickom Baca! :-)) Ne mogu da docekam. Ajmo Partizan, ubacimo u trecu, to je dosta za ove pacenike.

salpingidis

pre 15 godina

Sjajna predstava fudbala,pravi evropski,moderan fudbal.Odusvljen sam igrom oba tima,pogotovo Partizana koji preti iz svih mogucih pozicija:kontre,ubacene lopte,odlicno organizovani napadi,zaista sve vrhunski.Ako se plasiramo u kup UEFA imam velika ocekivanja prema ovom timu.

dado

pre 15 godina

moje misljenje je da partizan igra bolje od reprezentacije Srbije..mnogo pokretnija i borbenija igra sa dosta trcanja..hvala za prenos na M Toronto !!!!!!

Geo da Silva

pre 15 godina

Svaka cast za PARTIZAN i veliku radost nas GROBARA. Odlicna tekma mada mislim da smo mogli da dobijemo ubedljivije ali shta je tu je. Ocekujem odlicnu tekmu za 14 dana i naravno pun stadion pre svega JUG. A ovom prilikom bi pozdravio onog lika "baca" tako se potpisju valjda sad ocekujem njegov komentar tipa "Dobijamo vas u Beogradu, bolji smo za klasu od vas bla bla bla...

Shteta za Borac koji gubi 0:2 ali verujem u tu ekipu bar da mogu da izjednace.

I naravno veliki pozdrav za sve GROBARE i vidimo se na jugu za 14 dana na stadionu

Republika Srpska nikad bosna uvek SRBIJA

vlada M&M

pre 15 godina

Bravo momci!!!Kada je odnos na terenu ravnopravan,11 na 11 nema vam premca.Uz malo srećemogli smo da demoliramo Rumune.Odavno nisam gledao Partizan da igra sa većim samopouzdanjem evropske utakmice.Ko će sad da čeka da prođe 14 dana do revanša.Grobarima svaka čast na podršci.Iskoristiću priliku da "pozdravim" Đoleta ,Bacu i ostale "simpatizere" svih timova koji igraju protiv Partizana,pa taman bili iz Turske,Rumunije,Španije,Škotske,Azerbejdžana,Albanije...Mrzite vi slobodno Partuzan,to vam niko ne brani (samo to i možete ),ali obavezno navijajte za ostatak kupa UEFA.Mi ćemo se zadovoljiti minimalnom pobedom protiv Rumuna,a vi se naslađujte pobedama protiv Dravograda,Srema i ostalih ligaša sa nadom da ćete možda da prezimite u Lav kupu Srbije.Želeo bih da ne čitam vaše komentare pred nastupe Partizana.
Partizane ti znaš...!!!

Preko vode do slobode

pre 15 godina

Bravo crno-beli.Potpuno zaslužena pobeda, a mogla je biti još izraženija. Mnogo uspjeha u Kupu UEFA iz Zagrebai pozdrav za sve navijače PARTIZANA ma gde bili od grupe navijača iz Zagreba.I još nešto, netko igra sa Sremom, a PARTIZAN sa Milanom,Evertonom, Olimpijakosom, Ajaxsom...itd.

Pavle|PFC-NK|

pre 15 godina

@HA, HA
Jedno veliko HA HA tebi i tvojoj Zvecki. I da se poklonis sledeci put kad upalis TV i budes gledao utakmice Partizana u Evropi.

sensei

pre 15 godina

Hvala ti Boze na Ivanu Tomicu. To nam je najbolji transfer(na mesto sportskog direktora) u poslednjih 10ak godina. Tek posle njega dolaze Moreira,Tosic,Diarra i co. Secam se da kada je dolazio svi su govorili Bjekoviceva marioneta ovo ono a sada mu svi klicu.

Za razliku od 2004. kada smo imali samo Ilica i Vukcevica
sada imamo Moreiru Jucu Tosica Fejsu Lazica Zaiem-a Diarru pa i Bogunovica.Bio sam skeptican po pitanju Bogunovica ali je dokazao da mozemo racunati na njega.
Ne postoji nijedan razlog da ne ponovimo onaj uspeh iz 2004 a sto da ne i nadmasimo.
Sto se tice utakmice cini mi se sa pola snage smo dobili. Bili su indolenti u napadu,ali im oprastamo ovaj put :) Mogli smo komotno dobiti 2-3 razlike ali super je i ovako.

Baca sada se pokrij usima!! Svaka cast Rumunima. Svaka cast Unirei,Cluju,Vaslui-u ali mi smo bolji od svih tih klubova. Pa mi smo na pripremama bili puno bolji od Rapida a da ne dobijemo Temisvara.

frogzex

pre 15 godina

@Groblje evo vam prenos

[link]/
(TorcidaSplit, 18. septembar 2008 20:05)
Hvala, brate Hrvate! Ako dodjes nekad do Beca javi se, idemo na klopu za ovo. J***m ti RTS i satelit, prenose Srecne ljude. M%$&#&i. Samo da dodje Totenhem i uzeo sam lovu. Naravno, Partizan fix:2.

GRobaR

pre 15 godina

Simaticni domacini nisu mogli nista vise od ovog. Crkli su negde oko 60min, i do kraja su samo bunarili pred nas gol. Toliko o "strasnoj" rumunskoj ligi, koja je nekakvom magijom preko noci dospela na 7. mesto u Evropi! Iza nje su ostale Holandska, Turska, Grcka!!?!?!

PS Za Bacu:
Nemoj da se nerviras, ovo je samo realnost. U revansu dobijate 10 kom. Otreznjenje tek sledi za dve nedelje.
Toliko

grobar austrija

pre 15 godina

@BACA mada raduju ona cetri zuta kartona crno belih na kraju tekme,tako da cete u revansu igrati bez pola tima, a mi smo u gostima najjaci sto je iskusila i Universitatea Craiova proslog vikenda na svojoj kozi 3-1.
Poli suntem noi!
(Baca, 18. septembar 2008 22:58)



BACO brate nisi ti za fudbal,ko te to slagao da su sada igraci zbog jednog zutog kartona kaznjeni??!!
U ostalom koji li si ti gastarbeiter kad kao rumun gledas prenos na RTS2????
Puko si!!!!!

Zorz Vea

pre 15 godina

Ziveo Partizan i majka Srbija!!!

Ne smemo biti zadovoljni,jer smo imali mogucnosti da ih dobijemo sa dosta vecom razlikom.Ipak,igra imponuje,ulazi se u sanse,brzi kontranapadi,ofanzivno,pasovi dosta tacni,mozda samo da se poboljsa igra posle kornera i branjenje kontri protivnickih ekipa.

Ovo je pocetak lepe sezone FK Partizana u kupu UEFA!!!

Zivela Srbija i napred Partizan

tuyy

pre 15 godina

Svaka cast crno-beli!!!
Procicete vi u ligu uefa,nije to sporno.Brine neefikasnost u gotovo idealnim kontrama za gol.Pa trebali smo bar pet da im damo.
I dalje stojim iza toga da nema evropske ekipe protiv koje ne mozemo da stvorimo par stopostotnih sansi i damo gol.Mnogo prostora za napredak i bice sjajno.Poz za Grobare.

Daglis

pre 15 godina

Bravo za Partizan.
Za razliku od mog voljenog kluba u kome se ne zna ko pije a ko placa Partizan stvarno ima tim u kome se vidi kvalitet i karakter.Tim nije pravljen po plazama Juzne Amerike i nasim ligama mesnih zajednica,ne respektuje nikoga sto se videlo protiv Fenera.
Sve u svemu bice nekih bodova za domaci fudbal sto je najvaznije kao i velikih meceva u Bg.
I da Temisvar nije losa ekipa.

sHadoW

pre 15 godina

dicio se Temisvar da nece kod kuce izgubiti,tinjala je nada, dosao je Partizan i zabio 2 komada..............OOOOOOOOOOOOOOO PARTIZANE VOOOOOOOOOOOLIMO TE SRCEM SVIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zokiPFC

pre 15 godina

Partizan ce biti jedini klub koji ce braniti cast srbije u Evro takmicenjima. Dokle bre da vadimo druge?
Za vecerasnju igru nemam reci, samo pohvale, najjaci smo. Mada smo im trebali dati minimum cetiri komada, ali Diarra ce proraditi u Bg!

strucnjak :)

pre 15 godina

@baca,
jos nije gotovo,
ima i revans,pa ti pocni polako..hahahahhahha



totalna dominacija!!!!
presing igra za 10.

idemo daleko sa ovim timom :)

PFCdokraja

pre 15 godina

Rutinski i sa pola snage! Nego, nisam cuo, niti video, ono sto su neki ovde pominjali, te "pakao stadiona...", "grotlo", sta bi sa tim? Jer koliko sam ja brojao, ovi navijaci Temisvara, odpevase dve tri pesme, bacise dve tri petarde, kad ono 1:2!!! Od tada...pozoriste!
P.S. Za dve nedelje ce Rumuni videti a i cuti, sta znaci "pakao stadiona..." ali u pravom smislu reci!
E da, pozdrav za BACU od "Bambija"...he, he ,he!;)

smilodon

pre 15 godina

Ovaj Baca je car. Do sada su na domacem terenu bili nepobedivi, a sada su najjaci u gostima :P

I opet daje neke nebulozne primere, pobedili su znj ekipu iz Rumunije u gostima 1 -3.

Tihomir

pre 15 godina

Veliki sam Zvezdas, i kao takav cestitam Partizanu na pobedi, i na lepoj igri koju pruzaju na pocetku sezone. Iskreno, ekipa Partizana zasluzuje 1/4 finala lige uefa. Uz malo srecniji zreb, i manje sudijskih nepravdi.... Ko zna?? Uvek sam navijao za sve Srpske klubove u evropi, nebitno u bilo kom sportu. Njihov uspeh je uspeh za celu Srbiju. Da nema Partizana, mnogi bi mislili da se fudbal uopste ne igra u Srbiji. Kao sto zelim mojoj Zvezdi da sto pre izadje iz ovog mracnog tunela, tako zelim i Partizanu sto veci domet u ligi uefa! Sto da ne... Sokirajte Evropu!Sve najbolje.......

FELIPE

pre 15 godina

BACOooooooooooooooooo... ooououououooooooooo!!!!
Poli Temisvar? Hahahahaha!!! Uzivao sam u predivnoj igri crno belih!
Sta ti kazes?

Stole PFC

pre 15 godina

Vi ste kao neki Grobari kad u sred utakmice saljete komentare...Odgledajte prvo utakmicu pa onda saljite komentare...Jbt ne mogu da verujem da usred utakmice saljete komentare...Zato vi i ne znate sta su navijaci i sta je Partizanov JUG...Vi ste svi internet navijaci...Ovde se cepite kao da ste neki navijaci...Idite na neko gostovanje,izadjite iz kuce pa u HRAM...Ne samo net pa net...Pozz za sve prave GROBARE!!!

kengurrr

pre 15 godina

Dobro je partizan igra odlicno dobijamo rumune nadam se samo da ce biti vise od ova 2 komada, i sto mi je jos draze moj carrr KEZMANNNN dao gollllllllll bravo majstore.Nadam se da Antic nije kao ostali otvori oci Antara molim te

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Sigurna pobeda Partizana, ali uopste nisam zadovoljan realizacijom i.........4 zuta kartona za 7 minuta ! Od 32 min. sam uspeo ovde u americi da vidim utakmicu na internet, ali slika nije uvek bila najbolja ! Moreira i Zuka su imali dve 100% situacija, i trebali smo da vodimo vec u prvom poluvremenu ! Ozbiljne ekipe, kao Ajax veceras, ne staju.....90 minuta ! Bit ce bolje za 2 nedelje, ali me razocarala..........nedisciplina i dobijane kartona ! Taribo West i Obiore Odita su bili odlicni u Partizan, Ifeani Emeghara, je drugr godine digao nos i ..........poslao ga je Partizan u Temisvar ! Nisam (za sad ) zadovoljan kakve sanse promasuju Dijara,Moreira i Juca ! Treba to mnogo ozbilnije, jer mozemo uci u grupu sa Milanom , Ajaxom i bit ce na prolece jos 8 timova iz LS presledene u kup UEFA ! Moramo da vratimo nasoj braci dobro gostoprimstvo iz Temisvara ! Kod kosovske bitke , braca rumuni su poslali nekoliko hiljada konjanika da pomazu Srbji protiv turaka, i to sprski narod NIKAD, ama NIKAD da zaboravi ! Grci su primili u Solunu srbe kao svoje, pa i zato i to ''bratimljene'' i pogledajte simbole kluba, nasih 2 prijatelja iz Grcke -- PAOK-a i AEK-a, simboli dvoglavnog orlova --simbol Vizantije ! Tim Cirica, Mancea, Vukotica, Becejca bi ovima danas dali 5 golova lagano ! Treba i igraci da su ozbilnji, jer protiv jace ekipe ako pravis 8 sansi i dajes samo 2 gola moze da te ...kosta ! Boze, oh Boze oprosti Bacu -- ne zna sta govori, oprosti ga TI ! Pozdrav svim ljubitelima fudbala i navijacima Partizana sirom sveta .Torcida Split , hvala ti za link , ''Majstori s mora '' !

doom

pre 15 godina

Baco, toliko o tome. Steta, mogli smo da im damo jos dva laka komada mada... nasa odbrana mora mnogo, mnogo bolje. Konacno imamo golmana, bravo Bozovicu! Rumuni su krajnje simpaticna ekipa i na tome se sve zavrsava. SAMO PARTIZAN!

Dejan VŠ

pre 15 godina

Kakav je stadion u Temišvaru a kakvi su u Beogradu? Sramota. Rumunija ovo, Rumunija ono. Sada su ispred nas onoliko koliko smo pre mi bili ispred njih.

Plikuscht

pre 15 godina

Smesan je onaj strucni konsultant, covek vec prepisa titulu partizanu... E brate moj, jos cemo se mi cerati..Ej bre zvezda je to, pre za vreme i posle zivota najtrofejniji domaci fudbalski klub. eeej
(LazniSjaj, 18. septembar 2008 23:15)
Pa gde si ti LazniSjaje kralju, nedostajao si nam ... dobro nam dosao nazad!
:)))
Hajd' sad raspisi se loma ... valja nas nasmejati i zabaviti :)))

PFC-ratnik

pre 15 godina

@Baca
Jesi li ti normalan,ili nemas pametnija posla,osim da ovde ispoljavas frustracije?
RUMUNSKA IZREKA GLASI:
"Rumuni imaju samo dva prijatelja.Crno more i Srbe!"
Ti bre ovde siris sovinizam.Mesas fudbal i navijacka prepucavanja sa politikom.Pominjes u proslom komentaru Rome,crkvu,izbeglice..Sta je covece sa tobom??Pa nisi valjda verovao da mozete da pobedite PFC?MNOGO SMO BRE JAKI!ALI STVARNO!!!

mare partizan

pre 15 godina

Vazna pobeda za crno-bele protiv prilicno nezgodnog protivnika.Vazni bodovi za povecanje naseg bodovnog koeficijenta u Uefa. Svaka cast svim igracima partizana.Jokan je dobro postavio taktiku za ovu utakmicu, u Beogradu ce biti za nijansu lakse protiv rumuna. Na ovoj utakmici se najbolje videlo koliko spori igraci lose uticu na igru partizana(da je kojim slucajem igrao sikimic ili paunovic rezultat bi sigurno bio gori po nas). Lazic vec dugo ne igra na svom nivou, a osnovni razlog za to je povratak seljackim navikama u igri,pre svega totalno nepotrebno zadrzavanje lopte i prespora predaja lopte.Mislim da bi bilo pametno prodati ga, ako ima ponuda za njega, jer je na letos bio na listi zelja nekih turskih klubova. Dijara takodje od pocetka sezone trazi sebe, kao da cuva noge. Ali, boljeg od njega nemamo. Zato je i jedan od najvaznijih zadataka za upravu da pronadju adekvatnu zamenu za Dijaru i Bogunovica, kada ovima ne ide. Podrazumeva se da to mora da bude pre svega veoma brz napadac.Nadam se da cemo se i u odbrani pojacati sa nekim hitrim skocnim stoperom.

Sergio

pre 15 godina

Svaka čast momci, svaka čast Jokane, samo MORA DA BUDE VIŠE OZBILJNOSTI U ZAVRŠNICI I U PONAŠANJU; KAKVI SU ONO BESPOTREBNI KARTONI; JOKANE I TOMIĆU REAGUJTE!!!

BoSsS

pre 15 godina

Temisvar je bolje otvorio utakmicu,ali Partizan je posle poceo da opravdava ulogu favorita.Odlicna partija Tosica i Moreire.Moja prognoza: Temisvar-Partizan 1-4 a u Beogradu ce pasti petarda....NAPRED PARTIZAN

Balansero

pre 15 godina

E bre deco, sto pisete gluposti?! Sad sam dosao iz Temisvara i ne videh ni 'za klasu bolji Partizan', ni 'prelep stadion', ni sjajnog Moreiru... itd.

Ustvari, Partizan je bio bolji ali ne toliko da pobeda nije dolazila u obzir. Rumuni su imali odlicne sanse u prvom poluvremenu a u drugom je nasa odbrana bila vrlo nesigurna sto oni nisu iskoristili. Nasa zavrsnica je ocajna. Zadnji pas i sut su nam problem. I to je moglo da nas kosta i kostace nas protiv ozbiljnijih timova. Temisvar su sasvim solidna ekipa i dobro je da smo ih pobedili i nadigrali.
Najbolji igrac na terenu je bio Zuka. Moreira nije u formi u kojoj ga pamtimo. Diara daleko od forme.
Pozdravljam potez Jokanovica da ubaci Lazica umesto Petrovica. Isplatila se napadacka formacija sa jednim zanjim veznim. Mada, u par momenata nije bilo nikog da zatvori igrace koji su se ubacivali iz sredine u nasu zadnju liniju. Sva sreca pa Rumuni to nisu iskoristili.
Kod prvog gola je pogresio Bozovic ali je gol na dusu Bogunovica i jos jednog (mislim) Petrovica, koji nisu faulom na sredini sprecili pas i kontru Rumuna. Ipak su nasi momci odigrali jako dobru utakmicu i sto je najavaznije, pobedili. Mora to mnogo mirnije i bolje u odbrani i povezanije na sredini. Raduje me brza igra u napadu.

Stadion u Temisvaru je najobicnija ruina. Jedino sto tamo vredi je taj veliki ekran, koji i nije tako velik jer se sa suprotne tribine vidi jedino rezultat ali ne i vreme. Ostalo je krs i lom. Zaista ne znam po kom kriterijumu UEFA daje dozvolu za koriscenje stadiona ali stadion u Temisvaru je najblaze receno sumnjiv. Zastitne ograde bi pale na malo jace drmusanje. Ulazak na tribine sa terena!? Ulazi su tako uski i nepristupacni da bi u slucaju da mora da se stadion napusti brzo, bilo mnogo povredjenih. JNA je za Temisvarski stadion Marakana. Naravno, ona prava, na kojoj sam bio.
Taj ekran ne kosta puno i mogli bi nesto slicno da vidimo i na JNA.
I za kraj, nase navijanje je bilo tanko. Polovina ljudi nije sa juga pa je zato i razumljivo da oko 1500 ljudi bude tise nego sto je ocekivano. Rumuni su bili vrlo gostoljubivi i bruka je sto se jedna grupica potukla sa njima u gradu. Vracajuci se cak sam video rumune sa Partizanovim kapama i salovima koje su verovatno razmenili sa nasima.
I redari i policajci su bili vrlo ljubazni. A na putu do granice su patrole sa rotacijama bile na kriticnim mestima, ostrim krivinama posle pravaca po kojima su banatski putevi poznati. Svaka cast na trudu da sve prodje kako treba. Mozda bi i mi mogli nesto da naucimo od njih, sto da ne.

Grobar iz Kumanova

pre 15 godina

Kad se vratite u svoje zemlje kazite tamo da ste ovde videli jedan fudbalski tim koji je nekad harao Evropom i koji jos uvek hara, ali koj pre svega hoce ulazak u Kupu Uefa ove godine i koji je spreman da se bori za to. Kazite tamo da smo mi ovde dali sveceno obecanje da nikada necemo prestati voljeti svoji tim i da ce mo ih bodriti do zadnjega daha. Smrt fasizmu - Ziveo Partizan

Bata-Vulin

pre 15 godina

Najbolji komentar ikada, napisan na ovom sajtu a tice se fudbala i navijanja, na vest o utakmici Borac-Ajax. Citajte i mislite!

@Nelson Muntz
Штаааа? Само 6.000 љубитеља фудбала (од тога 4.000 из Чачка) је дошло да гледа славни Ајакс и симпатичне Чачане?! Стално читајући коментаре на овом сајту помислих да ће се за овај меч тражити карта више, јер нема „хулигана“ са севера и југа да спречавају хиљаде и хиљаде љубитеља фудбала, „интернет невијача“ и већ чувених родитеља са децом, да гледају овај интересантни сусрет. Очекивао сам да ће се реке „правих навијача“, очева, мајки и њихових потомака сливати од Славије ка Аутокоманди једва дочекавши да у миру и без страха од ужасних организованих хулиганских банди погледају један атрактиван меч. Баш сам се преварио?! Откуд то, мајку му???
Да можда страх од хладноће и кише није био јачи од љубави према фудбалу? Или можда ти чувени „прави навијачи“ којима су „хулигани“ и ко зна ко још и шта вечито криви што не долазе на утакмице, једноставно не постоје (осим на интернету)? Или је можда негде неки „хулиган“ запалио супер опасну бакљу па је овим „правим навијачима“ било битније да преко интернета траже његово вешање, клање, стрељање, ломљење костију, затварање или премлаћивање, него да оду на утакмицу, што им је животна жеља?
Ааааа-х-аааа! Ево, сад кад мало боље погледах по трибинама, јасно ми је ко их је спречио у доласку на стадион. Сигурно је то она организивана потплаћена алкохоличарско-наркоманска криминална хулиганска банда која се вешто скрива иза транспарента КАФАНИЦА ЧАЧАК! Срам да буде Вас који сте организовано дошли из Кафанице Чачак и тако поплашили оних 50-60 хиљада „правих навијача“ и родитеља са децом који опет због Вас, а никоко због своје лењости, кукавичлука, лицемерства и параноје, нису дошли на утакмицу!
(Nelson Muntz, 18. septembar 2008 23:04)

doom

pre 15 godina

@Baca
covece, Partizan je bolji od Temisvara, ukapiraj to, napisi na papirce i citaj svaki dan da se podsetis. Rumuni nisu losi ali samo nisu losi, kraj price.

madball

pre 15 godina

tooooooooo partizane volimo te srcem svim gde god ti da igras tu su tvoi grobari samo tebi verni samo tebi odani.......spustili smo malo rumune na smelji mnogu su se digli ali obe ruke im dam za fer play igru.........u svakom slucaju ziveo Partizan smrt fasizmu!!!!

Bokso

pre 15 godina

Prvo ne znam koji su prenos gledale ove lozane sto kazu da Poli nema navijace. Mora da ste gastarbajteri pa gledate preko raspalog linka prenos bez tona koji se non-stop prekida. Ja sam gledao prenos na RTS 2, i da onaj kamerman nije zumirao sacicu grobara nebi ni znao da su tamo, Ultras viola su se culi najace na svetu svih 90 min. A sto se fudbala tice, sta reci zasluzena pobeda Partizana, mada raduju ona cetri zuta kartona crno belih na kraju tekme,tako da cete u revansu igrati bez pola tima, a mi smo u gostima najjaci sto je iskusila i Universitatea Craiova proslog vikenda na svojoj kozi 3-1.
Poli suntem noi!
(Baca, 18. septembar 2008 22:58)
Secer i vodu...

bole jf

pre 15 godina

A jeste se ponadali,navijali ste za RUMUNE iz petnih zila ali.Imate bas veliki problem,ne bio ja u vasoj kozi ali dobro VI ste svetski prvaci a nasa liga jeste prejaka za vas a o EVROPI da ne govorimo!!!!!!!!!!

PARTIZAN = EVROPA

pre 15 godina

U ovoj jadnoj i napaćenoj zemlji kao što je Srbija, prepunoj svakojakih "dođoša", JEDINO ŠTO JE EVROPSKO JESTE PARTIZAN (fudbalski klub, košarkaški klub, vaterpolo klub...)! I to već godinama!
P.S.
Molim Boga da radikal Aleksandar Vučić postane gen. sek. kod one naše propale i raspadnute "komšinice" (tako je počelo da se piše po medijima) jer sam siguran da bi to potpuno istrebilo radikale i simpatizere srpske radikalne stranke sa našeg "JUG"-a! Naš "JUG" je oduvek bio nešto mnogo više od bilo koje partije. Biće on to opet. NAPRED PARTIZAN!

Veljko-Grobar

pre 15 godina

prvo ono sto partizan demonstrira je savrsenstvo od fudbala drugo kako hrvatski slaven moze da igra na svom stadionu sa jednom tribinom, a borac ne moze

D@ci

pre 15 godina

od svih nas JOKANE..oprosti nam!!!premotavajuci film 99% ljudi koji ostavljaju komentare na B92 te je pljuvalo...pa Djuka ovo pa Djuka ONO!!!za sve je trebalo vremena,da sve legne na svoje mjesto.izdrzao si!!!hvala ti jos jednom.. NAPRED PARTIZAN!!!

Dragisa

pre 15 godina

Obzirom na ovoliku nonsalantnost pri poslednjem pasu i sutu na gol moram, ali moram da kazem samo jedno: PETAH TIKVA!

PARTIZAN zaista igra lep, brz, moderan fudbal... SVE DO 10 METARA PRE PROTIVNICKOG GOLA! Jasno mi je da je, nazalost, Paunovic jedini pravi napadac koga imamo (Diarra, u svo duzno postovanje... ma mislim videli ste kako je igrao nocas), ali i veznjaci moraju biti mnogo odgovorniji kada dodju pred protivnicki gol.

Bila bi steta, ne samo za Grobare i za Srbiju vec za celu Evropu, da ove sezone ne gledamo ovakav PARTIZAN bar u ligi UEFA. A Evropa nije domace prvenstvo, u Evropi se greske i nonsalantnost retko prastaju(srecom, nocas nismo platili cenu neozbiljnosti ali...).

GROBAR DO GROBA!

Idemo dalje

pre 15 godina

Svaka cast na pobedi!Molim samo vise ozbiljnosti prilikom zadnjeg pasa!Narocito Moreiru i Diaru!Jokane reaguj odmah,posle ce biti kasno!!!

toxa

pre 15 godina

Fenomonelno sudjenje (konacno neutralan sudija, koji nije gresio tendenciozno i iz namere), solidna igra Partizana, dovoljna za pobedu u gostima. U revansu ocekujem "opusteniju" igru koja ce, uz jednako dobro (neutralno) sudjenje omoguciti jos jednu pobedu (jako bitnu zbog onih bodova za sledece kvalifikacije za LS) i prolaz u fazu po grupama.
Steta sto Borac gubi, ali polako se Cacani oslobadjaju, ne bi bilo lose da makar izjednace,a u revansu sta Bog da...

sale_grobar

pre 15 godina

Koji bre Paunovic,da je on primio onu loptu umesto Bogunovica ne bi ni stigo do sesnesterca...
Ajmo u revanshu 7+
VOLIMO TE PARTIZANE SRCEM SVIM!!!!

vladablok9a

pre 15 godina

to je ta cuvena veza grobari-torcida...jeste li vi svesni kome se zahvaljujete?????BRUKATE NAS!
(milos, 18. septembar 2008 23:26)

Navijali ste za Kroaciju, potom za Reku pa za Zrinjski i na kraju za Turke u koje ste se kleli
Tako da tisina!!!
A koji tim bruka Srbiju(ovim nemislim na vasu Jugoslaviju)
To se vidi u ovih par godina od kako smo samostalni

P.S A, da im operete Shajbe (mozda bude bolje)

jedan od nas

pre 15 godina

свака част на заслуженој побједи. свака част на завидној борбености и лепршавој игри, међутим, критике на наивним картонима, јако лошој реализацији. да се не заносимо, партизан игра одлично али не даје голове. три пута фуламо погрешно истрчаванје противничких голмана (фењер.2 и вечерас исто само на супротни гол...)
надам се да ћемо у реваншу бити ефикаснији и посебно зрелији, што се тиче картона и реализације, те да ћемо коначно неког напунит а ови су идеални за то...
још једном све честитке на побједи!!!

Baca

pre 15 godina

Prvo neznam koji su prenos gledale ove lozane sto kazu da Poli nema navijace. Mora da ste gastarbajteri pa gledate preko raspalog linka prenos bez tona koji se non-stop prekida. Ja sam gledao prenos na RTS 2, i da onaj kamerman nije zumirao sacicu grobara nebi ni znao da su tamo, Ultras viola su se culi najace na svetu svih 90 min. A sto se fudbala tice, sta reci zasluzena pobeda Partizana, mada raduju ona cetri zuta kartona crno belih na kraju tekme,tako da cete u revansu igrati bez pola tima, a mi smo u gostima najjaci sto je iskusila i Universitatea Craiova proslog vikenda na svojoj kozi 3-1.
Poli suntem noi!

Nikola PfC

pre 15 godina

(Baca, 18. septembar 2008 22:58)

Sta ovaj prica kakva Cracovia...pa trebali smo 4 da im damo,oni ako hoce prolaz moraju da daju bar 2 gola na JNA a to je nemoguce.Bambi je svetski igrac a ove viole su cirkus.Daleko je Temisvar od Parizana i to mnogo.

sasamelbourne

pre 15 godina

Za pobedu cista 10!!! Ni reci vise.
Samo jedna molba igracima Partizana:ako moze od ovih 15000 eura(premije) da svaki igrac da po 200eura za mahalu da poprave vozni park.Bio bi zahvalan do groba!!!!
Nisam gan(boze me sacuvaj)samo imam dobro srce.Valjd za prvog komsiju toliko mozemo da uradimo!!!
Kad vec ne znamo da gubimo,barem da im novcano pomognemo!!!

Zare

pre 15 godina

Komentatori od br.4 do br.11 kako ste bre! Dali ste lepo pajkili? Brine li vas nesto? Bez problema docicete i vi u takmicenje u kome mozete da pobedite, ali dogodine.

sensei

pre 15 godina

Ali Baca ne posustaje :)))) kakav lik! hahaaahah

Bice Baca 3-2 za Timisoaru,a gol ce dati golman Pantelejmon (ili kako vec) posle kornera u 96 minutu. A onda ces se probuditi i osjetices gorcinu,zato sto je to samo san. Rapid nema sanse,Dinamo moozda prodje. Respect za Unireu i Vaslui. Ipak realno je da prodju moooozda 2 ekipe. Budi realan.
Jos malo pa ce derbi ,jedva cekam. Samo mi nije jasno zasto smo onako slabo odigrali prve dve utakmice protiv intera. Sada nam je forma bolje za 369 stepeni.

PFCdokraja

pre 15 godina

BACO, preporucio sam ti svaku poruku za brisanje, jer pocinjes da lupas gluposti! Do sada si mi bio zanimljiv, ali preterao si! Daj budi realan...bar malo...! Pa Partizan je, u ovom trenutku, jaci od Temisvara bar 5 puta. I stvarno mi nije jasno kako to mislis da Temisvar ima IKAKVE sanse u Beogradu?!?

maidros

pre 15 godina

@BACA mada raduju ona cetri zuta kartona crno belih na kraju tekme,tako da cete u revansu igrati bez pola tima, a mi smo u gostima najjaci sto je iskusila i Universitatea Craiova proslog vikenda na svojoj kozi 3-1.
Poli suntem noi!
(Baca, 18. septembar 2008 22:58)
Baca ti se ocigledno ne razumes u fudbal.
Svima su ovo prvi kartoni (kartoni iz kvalifikacija su „obrisani“), a do suspenzije u nastavku takmičenja dolazi tek nakon 3. dobijenog žutog kartona.
Pozz :)

HA,HA

pre 15 godina

oladi vas bata! kakva golcina a ? HA,HA vi i vase smesne izjave "liga je nasa obaveza","jedva cekam petak i zreb",pa smesniji ste bre od nas,mi gubimo ali se bar ne prsimo pred utaklmicu...i opet HA,HA

BUNT

pre 15 godina

Od sinoc definitivno svi paukovi strajkuju kad igra Bambi:-):-)
Pozdrav za Trajana Krecua-Tigra! Prijatelju Tigre, treba siriti istorijske podatke (kao sto je taj za Kosovski boj) kad god nam se ukaze prilika i raditi na jacanju srpsko-rumunskog prijateljstva sto je vise moguce! Rumuni tvrde da su im jedini prijatelji Srbija na zapadu i Crno more na istoku!
To samo govori da su i oni itekako napacen i vekovima ugnjetavan narod od strane nekoliko velikih sila kao i mi, i po mom misljenju, nas jedini iskren prijatelj pored Grka i Rusa. Steta sto Srbi to vise ne cene, ali imali smo i mi svoje probleme u poslednjih 20 godina pa ni ne cudi sto smo nepoverljivi prema onima koje ne poznajemo dovoljno. Ne zelim da zvuci kao da pametujem, ali potrebno je samo malo truda...

scepan mali

pre 15 godina

@ Baca

Kako ono ide Baco?

Hai Partizan!!!

Ili ti na srpskom, izjahasmo vas ko...

Ja mislim da si ti Baco deckic koji nema ni 20 godina u turu, jer da si imalo zreliji, ne bi sirio sovinizam i mrznju izmedju srpskog i rumunskog naroda, kao sto rece jedan partizanov navijac. Daj dete, otrezni se! Pusti fudbalere neka igraju fudbal, a video si da je Partizan daleko ispred tamo Temisvara. Ne znam sta ces komentarisati kad pobedi srpski mnacionalni tim protiv Rumunije. Verovatno ces nas optuziti za ratne zlocine. E' moje dete, meljes, a ni ne znas sta...

whatever

pre 15 godina

Igra je dobra ali u revansu mora da pukne petarda.Uz svo duzno postovanje prema nasim prijateljima iz Rumunije,ipak smo mi klasa za Politehniku.I red bi bio da im uzvratimo za gostoprimstvo,mozda nekim transparentom na rumunskom gde im se zahvaljujemo.Ipak su i oni priznali da su im Grobari uzori a ne zaboravite da je Rumunija jedna od retkih evropskih zemalja koja nas je iskreno podrzala u borbi za Kosovo.Nemamo mnogo prijatelja u svetu,tako da moramo da ih cuvamo.

irr_srb

pre 15 godina

Ako mislite da je gotovo,varate se.U revansu ce biti 0:2 za nas i mi prolazimo.
Hamburger-Unirea 0:0,Slavia-Vaslui 0:0!A Dinamo i Rapid ce sigurno nadoknaditi 1:0 iz prve utakmice,tako da 5 nasih klubova ide dalje.
Forza Viola!
(Baca, 18. septembar 2008 22:56)

Prvo neznam koji su prenos gledale ove lozane sto kazu da Poli nema navijace. Mora da ste gastarbajteri pa gledate preko raspalog linka prenos bez tona koji se non-stop prekida. Ja sam gledao prenos na RTS 2, i da onaj kamerman nije zumirao sacicu grobara nebi ni znao da su tamo, Ultras viola su se culi najace na svetu svih 90 min. A sto se fudbala tice, sta reci zasluzena pobeda Partizana, mada raduju ona cetri zuta kartona crno belih na kraju tekme,tako da cete u revansu igrati bez pola tima, a mi smo u gostima najjaci sto je iskusila i Universitatea Craiova proslog vikenda na svojoj kozi 3-1.
Poli suntem noi!
(Baca, 18. septembar 2008 22:58)

Evo ja ti nudim gostoprimstvo za revans, imas sve, prenociste, hranu, pice, komsinicu, ulaznicu za sever Stadiona Partizana. Samo budi tolika Viola pa dodji na revans, mi smo otisli u Rumuniju, CULI smo se pored 28.000 domacih navijaca.
Opusti se covece malo, boris se sa vetrenjacama.

P.S. - Bambi cekam te da navratis po one slike sa kompa:)

Partizan Forever

pre 15 godina

Odlicna partija naseg tima stvarno je uzivanje gledati ih kako igraju. Ovim rumunima smo odrzali cas fudbala veceras. Najvise me je odusevio Petrovic, momak ce biti nas najbolji igrac za koju godinu. Ne znam zasto ga je Jokanovic zamijenio ali bez obzira na to vec na utakmici protiv fenera se vidjelo kakav je talenat.
Ali ne treba nikog izdvajati, imamo strasnu ekipu i nadam se da cemo daleko dogurati ove god.

Munze Konza

pre 15 godina

Lako je sada prozivati Baću, ali nije lepo, braćo Grobari - svako ima pravo da navija za svoje, pa i da se nada pobedi.

Razloga za nadu Rumuna je bilo, a ima je i dalje - nismo igrali dobro, nismo igrali ozbiljno - ozbiljne ekipe ne bi sebi dozvolile da promaše onakve šanse i da za 10 poslednjih minuta utakmice, pri vođstvu i potpunoj kontroli rezultata, uz sjajne Grobare, dobiju 4 žuta kartona, uz mlataranje rukama i svađu sa sudijom. Tipično srpski - balkanski.

Grobari odlični, viole takođe, tuga Božija - Temišvar ima video bim, Beograd nema, komentator kaže "treba da se pripazimo igrača sa brojem 10 (recimo), mislim na igrače Partizana da treba da se pripaze" - ne, nego navijaš za Rumune (sad bih neku težu kvalifikaciju, ali ne smem), zemljače?! Ko ga nađe i dovede da nas komentariše!

Sve u svemu, i da su dobili Rumuni, ne bih se iznenadio. Umesto da im damo 5-6 golova (kao što smo trebali Fenjeru u prvom poluvremenu) i da ne razmišljamo, meni i dalje skače crvić po glavi - Petah Tikva, Petah Tikva....

Dobri rezultati naših - Sparta nije poražena u Zagrebu, Keža dao gol..... Veliki derbi Borac Čačak - Ajaks Amsterdam završen očekivano, mada samm se nadao da će grebići dati još jedan na 1-2. Bodić po bodić, pa možda nekad i uletimo u tu LŠ bez kvalifikacija... Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi!

Partizan je večan

pre 15 godina

(Baca, 18. septembar 2008 22:58)


Nista ti nemoj da birnes za nas sastav u revansu.Protiv vas igramo sa rezervnom postavom da ocistimo kartone i dobijamo vas sa 3-4 razlike...

Baca

pre 15 godina

hahha, ovaj sto je zavrsio komentar sa Forza viola je plagijator padobranac, Dugujes na ime odstete za prava na nick 15.000 din. Pare uplati na ime ugrozenog rumunskog stanovnistva sela Ovcea(Ovca)kraj Bg-a, koje lokalne vlasti zele da uniste svojim planom da tamo rasele 5000 roma koji trenutno zive ispod gazele. Hvala.

Pak

pre 15 godina

Hahahahahaha baca pa bilo bi bruka da su se sve vrijeme culi 1500 grobara pored 28 hiljada rumuna.....ali jesu se s vremena na vrijeme culi....a rumunski navijaci su me razocarali....nije lose to ali nije kako sam ocekivao.....po pricama sam mislio da ce srusiti stadio!!!

majstor

pre 15 godina

Iako smo pobedili prilično sam iznerviram dobrim starim seljačkim odnosom naših fudbalera prema utakmici,protivniku, sudijama...Što se same igre tiče - izostanak završnice je problem koji gajimo u zadnjih 50 godina. Ajd da je neko drugi promašio ono u 45.minutu, ali Moreira i to onda kada je imao slobodnog igrača? A i Bogunović što ga utera - zar to ne može precizno, neumoljivo, bez stresa kao što to gledamo na evropskim utakmicama.
Da, da, to se obično kažnjava u Evropi, ali večeras ne!
Ali zar nije bila i "razlika u klasi" (tv komentator) protiv Petah Tikve pa smo posle 2:0 u gostima ispali?
U svakom slučaju, ako Jokanović ne uspe da uvede red u ekipu - grupa je naš domet, a proleće samo na mišiće!

Nenad B.L.

pre 15 godina

Izbaci uljeza?: Bate, Kluz, Maribor, Anortozis, Dinamo, Hajduk, Artmedija, Alborg, Kopenhagen, Makabi T.A., Partizan, C. Zvezda!!
Svaka cast za igru veceras i igracima i strucnom stabu. Samo tako nastavite i dolazi evropa i na proljece u Humsku

boom92

pre 15 godina

Samo fiks na Partizan sve do kraja sezone u svim takmicenjima i eto para bez motike!
Ej ljudi da se ne lazemo, igramo prosto i lepo za oko..
Jos malo pa k'o Arsenal! :)

Zaboti Janoš

pre 15 godina

Kakva igra, kakva pobeda, kakvo navijanje! Vrh! Partizan je pokazao da je najjači u Evropi!
Ako "sudije" ne budu mešale prste, evo nas na krovu UEFA!
Partizan šampion!!!

Dosije X

pre 15 godina

Stvarno treba vise ozbiljnosti u igri Partizana, pogotuvu taj zadnji pas.
Ako Tosic moze da vezba slobodnjake posle treninga,
onda bi pola ekipe moralo da poradi na sutu, i to u okvir gola!!!
Uz adekvatna POJACANJA(2 kom) u napadu (A NE DOVODJENJE IGRACA),i uz desni bok uz vecu ozbiljnost mislim da sledece godine mozemo lako do LS uz nov sistem kvalifikacija,a i da se ponadamo necem vecem od proslog ucesca!!!!!
(Nema rasprodaje,dajte pojacanja za jos jachi Partizan)

Sasa - Sabac

pre 15 godina

Dobro je,ali sve je to nesto sporo.Moglis u da su bili malo ozbiljniji da daju jos 3,4 gola,a sto nisu krivica je Jokanovica!?!!

Milton Friedman

pre 15 godina

Odlicno smo igrali, na trenutke je padala koncentracija u fazi odbrane,to vise ne sme da se desi! A morali bi i malo bolje da koristimo sanse i polu-sanse! AJMO CRNO BELI OOOOOO!!!

Obozavateljka!(Koja navija za Zvezdu,ali voli Urosa);-)

pre 15 godina

@Uros
Meni je moj Uki vec oprostio!Sinoc je igrao fantasticno!!;-)Zato sto sam ga ja bodrila,......;-)Hvala i tebi sto mi oprastas!!!PozZ

Sasa - Sabac

pre 15 godina

Mislim da su bili i suvise opusteni i da Jokanovic treba da ih malo razdrma i kad pogledamo kako igra Fenerbahce trebali smo da ih lagano prodjemo da Jokanovic nije tamo igrao sa dva zadnja vezna i da ih je tamo napao a ne da se onako povuce.Protiv Rumuna je isto tako poceo,ali kad je kadnije ostao samo jedan zadjnji vezni odmah se video napredak u igri.Diara je ocigledno sav nesto mrtav i trebalo bi malo da ode na klupu i da se daa sansa Cadikovskom i Pericu,Zaim bi mogao malo umesto Moreire bar jedno poluvreme,Tosic bi trebalo da igra jedno poluvreme na desnoj strani a drugo na levoj da bih zbunili protivnike,Djordje Lazic bi trebao duze da bude u igri. Imamo strasan tim i dosta kvalitetnih igraca i treba ih sve iskoristiti a ne forsirati stalno jedne iste jer pocinje ubitacan ritam utakmica.VOLIM PARTIZAN!!!

vladan

pre 15 godina

Partizan nije sjajno odigrao danas. Pristup igri je u pojedinim momentima bio jako nonsalantan,igraci su bili poprilicno dekoncentrisani,cesto su padali u ritmu,Diarra je ocito van forme,Morreira takodje (izuzev par poteza) nije bio u najsjajnijem izdanju,zavrsnica napada jako slaba. Medjutim,i ovakav Partizan je bio prejak za Rumune,i prognoziram da cemo ih u BG uz nadahnutu igru glatko dobiti sa dva gola razlike,ili cak vise.
A Rumuna sto se tice,moram reci sledece: Od tri rumunske ekipe sa kojima smo igrali zadnjih godina najjaci utisak na mene je ostavio Ocelul iz Galacija,a dosao je i prosao bez nekog publiciteta. Ovi temisvarci su pricali,prijetili,bili samouvjereni,ali malo su pokazali veceras.
I naravno treba istaci sledece: Bambi Tosic je u sjajnoj formi,i sjajan je igrac,svaka cast. Bice nosilac igre u narednom periodu. Bogunovic- obavezno svaku da pocinje kao starter,to je igrac za nasu ligu,jako motivisan,dobar igrac,koji ce mnogo da napreduje i mnogo da da Partizanu. Radosav Petrovic- cista desetka,bice najbolji "zadnji vezni",sto vise da dobija sansu!!!
ZELIM NAM SVIMA DOBAR ZREB ZA GRUPE LIGA UEFA I STO ATRAKTIVNIJE SUPARNIKE!!!
SMRT FASIZMU- ZIVEO PARTIZAN!!!

Grobar

pre 15 godina

Kakav crni pakao,ja ovakvu tisinu nisam "cuo" ni na zadusnicama!?Za 2. nedelje ce te videti sta je pakao,na JNA ni "mocni" Real ni osvajac Lige sampiona,tamo neki Porto nije pobedio,a kamoli ovi mrtvi Rumuni!Kada dodju u pakao, shvatice da su u Bg dosli kao turisti i da je sve ispod tri komada samo njihova pusta zelja!Pozdrav za sve Grobare,ovako se igra za Srbiju!Grobari Kg

muamua

pre 15 godina

Stole PFC...jesi li ti cuo za poluvreme,za mobilni internet za laptopove ili mozda za kompjuter preko kojeg se prati utakmica ili kompjuter koji je u istoj sobi gde i televizor?

vladislav

pre 15 godina

Zaista se mora reći da je Partizan barem za klasu bolji od Temišvara. Svi koji govore o nekom mogućem čudu u revanšu su potpuno nerealni! Nije ovde u pitanju to da je Partizan dao dva gola slučajno već Temišvar sasvim slučajno i srećno nije dobio više od dva gola od Partizana! Nije problem nadoknaditi prednost od 2:1 u gostima, ali Temišvar sa igrom koju je prikazao nema šta da traži u meču sa Partizanom! Imamo neverovatno jak tim, Tošić je vanserijski igrač kakvog Partizan nije davno imao, zatim Bogunović, Morreira, Juca... Prosto, zaista MNOGO SMO JAKI!!!

dr

pre 15 godina

Stranci su lose odigrali.
Moreira-samo jedan pravi sut
Dijara-Najgora igra od kad je u partizanu
Zuka-U prvo poluvrijeme neprimjetan u drugo malo bolji.
Nadam se da ce u revansu pokazat kolko stvarno mogu.

Baca

pre 15 godina

Ako mislite da je gotovo,varate se.U revansu ce biti 0:2 za nas i mi prolazimo.
Hamburger-Unirea 0:0,Slavia-Vaslui 0:0!A Dinamo i Rapid ce sigurno nadoknaditi 1:0 iz prve utakmice,tako da 5 nasih klubova ide dalje.
Forza Viola!

Pepa-Sydney

pre 15 godina

Daj ostavite tog Bacu i nemojte vise da ga prozivateneka se covek isplace, pa on vol svoj lub kao i mi svoj, pobedicemi ih ako ih dobijemo i sledece godine a oni ce osvojiti prvenstvo Rumunije mozda??????

40+

pre 15 godina

baca ima pravo da navija i da se nada. ali njegova izjava "...Jel to pricate o cetvrtfinalu UEFA kupa 1990 kad je Raducoiu zabio 2 komada u Mostaru..." sadrzi stanovitu materijalnu gresku. ta utakmica se nije igrala u mostaru, vec u podgorici. bio na obe, a i na onoj u bukurestu, tako da znam o cemu pricam.

Samo Ti Partizane

pre 15 godina

Sve je bilo ok, nesto je moglo i bolje, ali...
Sta bi to u centru Temisvara oko 5 popodne? Ko se to zeznuo i krenuo na Grobare? Ko god da je, dobili ste batine!
Samo Ti Moj Partizane, Samo Ti i niko drugi...

Szenowski

pre 15 godina

Onaj komentator je bio najjaci, polovini igraca je pogresno izgovarao imena tokom cele utakmice... A jos kad je poceo da nabraja one rumunske klubove... Hahahahaha, koma :D

fredikruger

pre 15 godina

onoliko sansi, a dati samo gol iz slobodanjka i jedan vrljavi uz gresku golmana
da sam na mestu jokanovica ja bi se zabrino,pa nece tosic pogoditi svaki slobodnjak
jos mi nije jasno upropastiti onoliko akcija,to ih je i kostalo LS

Dullence

pre 15 godina

@toxa
Care ti ne znas sta je sudjenje, to nije bilo sudjenje ni za 2,5 jedva dvojku bi dobio sudija! Ja sam sudija u 2. ligi, prvo sudjenje je bilo vise engo domacinsko, svaki aut ili slobodni udarac su priblizili bar 5 metara (rumuni) a cesto i celih deset. Svaki duel ili sumljivu situaciju je svirao u korist domacina. Postoji domacinsko sudjenje i svi mi to znamo, ali to se kaze 60-40 ali ovo je bilo 80-20, i to je prosto strasno da neki Temisvar ima bolji tretman kod sudiaj nego Partizan, razumeo bih da se radi o Steaui pa cak ni onda. Nama je prekidao svaku akciju, a one kartone na kraju je delio bez prethodne opomene, sto je prekrsaj za slabu ocenu sudije. Toliko o fer sudjenju,UEFA MAFIOSI

P.S. Tosic je umetnik fudbala, potsetio me malo na Milka Djurovskog, samo malo.

nettoo

pre 15 godina

Nije lose, al mora jos bolje, pogotovu sto se vidi da to mogu igraci Partizana.

A sa komsijama voajerima cemo, kako su krenuli, samo da se sastajemo u Kupu, ili da i mi ispadnemo u drugu ligu zbog tradicije derbija?

Partizan &Borac u srcu.

pre 15 godina

Da l' zato sto sam veceras gledao Borca, al' vec sam se nekao navikao... Ovaj Partizanov rezultat i Liga UEFA mi dodju sasvim prirodni, nema vise tog uzbudjenja...

Stole PFC

pre 15 godina

Mua mua...Cuo sam za sve to...Ali ja ne znam dal neko na stadion nosi laptop,ima vremena da preko mobilnog pise komentare dok je na JUGU...I kod mene su komp i tv u istoj sobi,ali ja pisem po zavrsetku utakmice...Zato sam i rekao da ste internet i iz fotelje navijaci koji ovde pricaju kako su veliki navijaci,a u stvari...Da si bio u Rumuniji npr...Ne bi stigao da kucas komentare ovde...HAHAHHA...Vi ste navijaci?Dobro ti mozes da gledas tekmu preko neta i da saljes komentare u poluvremenu,ali si zbog toga internet navijac...Ma OK je mora i to neko da radi...

Bojanc

pre 15 godina

Zadovoljan sam igrom, pobedom i fizickom spremom igraca koji su trcali svih 90 minuta. Svideo mi se presing koji su Diara i Bogunovic forsirali sve vreme, mada bi voleo da je Diara bio malo konkretniji u napadu. Rumuni ce, po mom misljenju primiti 4-5 komada u BG, tako da plasman u ligu UEFA nece trebati da bude problem. Od protivnickih igraca mi se jedino svideo kapiten, a ostali su prosecni igraci, pocev od golmana do Nigerijca koga ni CZ ne bi dovela(bez namere da uvredim nikog), jer je on, kao napadac, najbolji potez napravio akda je uklizao da spreci gol Moreire.
Iskreno, iako Poli nije merilo i pokazatelj kvaliteta, dopada mi se igra kojoj Partizan tezi, sa puno trcanja i pasova, probijanja i pokusaja suteva. Poslednji pas bi trebao biti precizniji i trebalo bi manje probijati po sredini, ali nam za to treba jedan visoki spic...
Ipak, pobeda u gostima je pobeda, dva gola su data, razlika u kvalitetu je ocigledna, tako da-sve cestitke igracima i strucnom stabu...

Boban

pre 15 godina

Hajde da se ne zavaravamo. Prvo sve cestitke na pobedi, nadam se da će u Bg-u biti jos veci rezultat u nasu korist. Ali i pored pobede naseg Partizana ova utakmica uopste nije dobijena sa pola snage. Raduje cinjenica da stvaramo dosta polusansi, ali budimo realni, mnogo tih sansi nije preraslo u veliku sansu. Trebali smo da damo barem jos 2 gola. Odbrana mora mnogo bolje da igra u sledecim utakmicama, jer ce nam dolaziti sve jaci i jaci protivnici. Prostora za napredak ima i ja se nadam da ce sve to biti bolje, jer jednostavno mora da bude mnogo bolje nego sto je sad.
I jos jedna stvar na kraju. Ne valja to sto smo na kraju utakmice dobili 4 zuta kartona i to sve iz najglupljih mogucih razloga. Igraci moraju da shvate da na taj nacin ostecuju ekipu i da se to ne sme ponavljati.
Tek kada se isprave sve ove greske, ovaj tim ce stvarno postati tim za evropu, do tada napunimo tribine i pokazimo im da smo uz njih jer ce tako stvari doci na svoje mesto mnogo brze,
Pozzzzzz za sve grobare!

LazniSjaj

pre 15 godina

Smesan je onaj strucni konsultant, covek vec prepisa titulu partizanu... E brate moj, jos cemo se mi cerati..Ej bre zvezda je to, pre za vreme i posle zivota najtrofejniji domaci fudbalski klub. eeej

Baca

pre 15 godina

Svaka cast golmanu Bozovicu koji je spasio Partizan veceras. I dalje tvrdim da u 10 utakmica 8 gubite na ovom stadionu, ali eto imali ste malo srece danas na pocetku utakmice.
Svima koji me prozivaju bih porucio da ipak sacekamo revans.

schomy90

pre 15 godina

prvo ono sto partizan demonstrira je savrsenstvo od fudbala drugo kako hrvatski slaven moze da igra na svom stadionu sa jednom tribinom, a borac ne moze


odgovor za tebe je da verovatno njihov grad ima aerodrom u krugu od 100km koliko je propisima odredjeno,a Cacak nema,pa je u tome razlika.

posteno

pre 15 godina

Partizan dobro odigrao ali to je jadno za ligu Uefa. Tamo vise nece biti povlascen i tesko da se moze proci kada tim sacinjava 12 do 13 fudbalera. Kako naivno dobijaju zute kartone to je strasno. Steta sto vise od grupe tesko da mogu. Eto Hrvati ulagali u Dinamo a on verovatno ni do grupe. Za Evropska takmicenja treba mnogo veca ulaganja i to je to.

The Real Baca

pre 15 godina

Najsmesniji su mi ovi likovi sto mi kradu nick , a i ovaj rumun BUNT sto se pravi veliki srbin i prica o svom narodu u trecem licu. Idi bre decko na Kosovo pa se prsi tamo, a ne po Vojvodini. Dobro je sto su takvi poput tebe manjina kod nas u Banatu, i da okrecu pravim prijateljima, a ne onima koji ih ugnjetavaju. Si tu mosule din America ,iar sugi ciorapi imputiti sarbesti. Nu te mai ivi ca ne faci de ras. Forza viola.

HA,HA

pre 15 godina

oladi vas bata! kakva golcina a ? HA,HA vi i vase smesne izjave "liga je nasa obaveza","jedva cekam petak i zreb",pa smesniji ste bre od nas,mi gubimo ali se bar ne prsimo pred utaklmicu...i opet HA,HA

Baca

pre 15 godina

Ako mislite da je gotovo,varate se.U revansu ce biti 0:2 za nas i mi prolazimo.
Hamburger-Unirea 0:0,Slavia-Vaslui 0:0!A Dinamo i Rapid ce sigurno nadoknaditi 1:0 iz prve utakmice,tako da 5 nasih klubova ide dalje.
Forza Viola!

Baca

pre 15 godina

Prvo neznam koji su prenos gledale ove lozane sto kazu da Poli nema navijace. Mora da ste gastarbajteri pa gledate preko raspalog linka prenos bez tona koji se non-stop prekida. Ja sam gledao prenos na RTS 2, i da onaj kamerman nije zumirao sacicu grobara nebi ni znao da su tamo, Ultras viola su se culi najace na svetu svih 90 min. A sto se fudbala tice, sta reci zasluzena pobeda Partizana, mada raduju ona cetri zuta kartona crno belih na kraju tekme,tako da cete u revansu igrati bez pola tima, a mi smo u gostima najjaci sto je iskusila i Universitatea Craiova proslog vikenda na svojoj kozi 3-1.
Poli suntem noi!

Baca

pre 15 godina

Svaka cast golmanu Bozovicu koji je spasio Partizan veceras. I dalje tvrdim da u 10 utakmica 8 gubite na ovom stadionu, ali eto imali ste malo srece danas na pocetku utakmice.
Svima koji me prozivaju bih porucio da ipak sacekamo revans.

LazniSjaj

pre 15 godina

Smesan je onaj strucni konsultant, covek vec prepisa titulu partizanu... E brate moj, jos cemo se mi cerati..Ej bre zvezda je to, pre za vreme i posle zivota najtrofejniji domaci fudbalski klub. eeej

Carbone

pre 15 godina

Za pocetak da primetim nesto. Mi pricamo o evropskom fudbal, a stadion u Temisvaru ima video bim, a stadionI u Beogradu to nemaju... Neko vidi simboliku?

Baca

pre 15 godina

hahha, ovaj sto je zavrsio komentar sa Forza viola je plagijator padobranac, Dugujes na ime odstete za prava na nick 15.000 din. Pare uplati na ime ugrozenog rumunskog stanovnistva sela Ovcea(Ovca)kraj Bg-a, koje lokalne vlasti zele da uniste svojim planom da tamo rasele 5000 roma koji trenutno zive ispod gazele. Hvala.

McGradyAka2pac

pre 15 godina

Ceka vas pakao na temisvarskom stadionu Dan Paltinisanu. Stadion prima 30.000 i bice ispunjen do poslednjeg mesta vatrenim tifozima viole. Tamo nisu godinama pobedili velikani ist. Evropskog fudbala Dinamo, Steaua, Rapid a kamoli neki Partizan. Poli je u vrhunskoj formi tako da se moze ocekivati petarda crno belima. Konvoji banatskih rumuna se spremaju put TM a kasnije i JNA. Forza viola!
(Baca, 14. septembar 2008 19:34)

Velikii pozdrav za naseg druga Bacu :D

Bojan

pre 15 godina

ne bih rekao,jaci su rumunji za klasu,vas nogomet je tesko dno dna,jedino momcad kao dinamo koji je prosle godine izbacio ajax moze da se nosi s rumunjima....
tako veliki optimisti su uvijek bili iz partizana,sjetimo se samo maksimira... pozdrav i malo realnosti..
(don desmond, 18. septembar 2008 10:22)
Mislim sta reci i ti i Baca veze nemate.

Sasa - Sabac

pre 15 godina

Dobro je,ali sve je to nesto sporo.Moglis u da su bili malo ozbiljniji da daju jos 3,4 gola,a sto nisu krivica je Jokanovica!?!!

Obozavateljka!(Koja navija za Zvezdu,ali voli Urosa);-)

pre 15 godina

@Uros
Meni je moj Uki vec oprostio!Sinoc je igrao fantasticno!!;-)Zato sto sam ga ja bodrila,......;-)Hvala i tebi sto mi oprastas!!!PozZ

zlate-makedonac

pre 15 godina

Neko od komsije-delije u komentarima napisao da je Apolon za klasu bolji od Temisvara!?
Epa to je normalno da vam se tako vidi kad ste vi 2 klase nize i od jedni i od drugi...

BAMBI

pre 15 godina

Za BACU:Posto si toliko dobro upoznat sa desavanjima u Rumuniji mozes li nas obavestiti kakvo je stanje sa paukom kojeg je Tosic skinuo iz levog gornjeg ugla...Cuo sam da je dobio u glavu...

Grobar

pre 15 godina

Bozovic je kiksao kod prvog kola ali je pre toga odbranio dve 100% sanse i citav mec je branio dobro.To mu je mozda i prvi kiks u ovoj sezoni.
I ja sam srecan sto je on golman Partizana a vi zadrzite Randjelovica

Curator

pre 15 godina

Imam, osećaj da ćete pući neopisivo!
(Oooooooo, 17. septembar 2008 11:13)

Bas me interesuje kakav osecaj sad imas. I ti i ovih 276 sitnih dusha koje su preporucile tvoj komentar.

P.S. Ako si mislio da ce Timisoara da pukne neopisivo, onda se izvinjavam, jer zaista su mogli da izgube sa bar 3 razlike.

MadMax

pre 15 godina

Odlicna igra i dobar rezultat za revans. Bravo za Partizan...

Navijaci Partizana nemojte povezivati sulude komentare pojedinih indijanaca ovde sa navijacima Politehnike (Temisvara)...

Atmosfera je bila jako lepa i za klub koji nema trofeje radi se o veoma respektabilnim i vernim navijacima...Pokazuju to ispunjenim tribinama ali i na ulici.

Za one koji nisu videli njihovu brosuru pred utakmicu:

Navijači Temišvara ne kriju da su im fanovi Partizana uzor, pa tako u brošuri pripremljenoj povodom današnjeg meča piše da su čak i obradili himnu crno-belih. Pored toga, Rumuni su na srpskom jeziku odštampali i poruku dobrodošlice gostima iz Srbije.

„U ime svih prijatelja srpskog naroda, u ime navijača, u ime Srba koji žive u Rumuniji, u ime svete južne tribine koju zauzimate i vi i mi na našim stadionima, i u ime svih Partizanovih simpatizera u Rumuniji želimo vam srdačnu dobrodošlicu", kaže se u poruci navijača Temišvara.

O takvima samo najlepse...

pozdrav

zlate-makedonac

pre 15 godina

Toooooo Bambiiiiii!
*P*F*C*

Kako je delije!? Jel mozda hocete da vam posaljemo Najdoski i Pancev...? cisto da osvezite tim! Pa vidite Maldinija, sta je tu lose!?

PARTIZAN = EVROPA

pre 15 godina

U ovoj jadnoj i napaćenoj zemlji kao što je Srbija, prepunoj svakojakih "dođoša", JEDINO ŠTO JE EVROPSKO JESTE PARTIZAN (fudbalski klub, košarkaški klub, vaterpolo klub...)! I to već godinama!
P.S.
Molim Boga da radikal Aleksandar Vučić postane gen. sek. kod one naše propale i raspadnute "komšinice" (tako je počelo da se piše po medijima) jer sam siguran da bi to potpuno istrebilo radikale i simpatizere srpske radikalne stranke sa našeg "JUG"-a! Naš "JUG" je oduvek bio nešto mnogo više od bilo koje partije. Biće on to opet. NAPRED PARTIZAN!

The Real Baca

pre 15 godina

Najsmesniji su mi ovi likovi sto mi kradu nick , a i ovaj rumun BUNT sto se pravi veliki srbin i prica o svom narodu u trecem licu. Idi bre decko na Kosovo pa se prsi tamo, a ne po Vojvodini. Dobro je sto su takvi poput tebe manjina kod nas u Banatu, i da okrecu pravim prijateljima, a ne onima koji ih ugnjetavaju. Si tu mosule din America ,iar sugi ciorapi imputiti sarbesti. Nu te mai ivi ca ne faci de ras. Forza viola.

Dejan VŠ

pre 15 godina

Kakav je stadion u Temišvaru a kakvi su u Beogradu? Sramota. Rumunija ovo, Rumunija ono. Sada su ispred nas onoliko koliko smo pre mi bili ispred njih.

Dragisa

pre 15 godina

Obzirom na ovoliku nonsalantnost pri poslednjem pasu i sutu na gol moram, ali moram da kazem samo jedno: PETAH TIKVA!

PARTIZAN zaista igra lep, brz, moderan fudbal... SVE DO 10 METARA PRE PROTIVNICKOG GOLA! Jasno mi je da je, nazalost, Paunovic jedini pravi napadac koga imamo (Diarra, u svo duzno postovanje... ma mislim videli ste kako je igrao nocas), ali i veznjaci moraju biti mnogo odgovorniji kada dodju pred protivnicki gol.

Bila bi steta, ne samo za Grobare i za Srbiju vec za celu Evropu, da ove sezone ne gledamo ovakav PARTIZAN bar u ligi UEFA. A Evropa nije domace prvenstvo, u Evropi se greske i nonsalantnost retko prastaju(srecom, nocas nismo platili cenu neozbiljnosti ali...).

GROBAR DO GROBA!

Stole PFC

pre 15 godina

Vi ste kao neki Grobari kad u sred utakmice saljete komentare...Odgledajte prvo utakmicu pa onda saljite komentare...Jbt ne mogu da verujem da usred utakmice saljete komentare...Zato vi i ne znate sta su navijaci i sta je Partizanov JUG...Vi ste svi internet navijaci...Ovde se cepite kao da ste neki navijaci...Idite na neko gostovanje,izadjite iz kuce pa u HRAM...Ne samo net pa net...Pozz za sve prave GROBARE!!!

posteno

pre 15 godina

Partizan dobro odigrao ali to je jadno za ligu Uefa. Tamo vise nece biti povlascen i tesko da se moze proci kada tim sacinjava 12 do 13 fudbalera. Kako naivno dobijaju zute kartone to je strasno. Steta sto vise od grupe tesko da mogu. Eto Hrvati ulagali u Dinamo a on verovatno ni do grupe. Za Evropska takmicenja treba mnogo veca ulaganja i to je to.

BoSsS

pre 15 godina

Temisvar je bolje otvorio utakmicu,ali Partizan je posle poceo da opravdava ulogu favorita.Odlicna partija Tosica i Moreire.Moja prognoza: Temisvar-Partizan 1-4 a u Beogradu ce pasti petarda....NAPRED PARTIZAN

Idemo dalje

pre 15 godina

Svaka cast na pobedi!Molim samo vise ozbiljnosti prilikom zadnjeg pasa!Narocito Moreiru i Diaru!Jokane reaguj odmah,posle ce biti kasno!!!

sensei

pre 15 godina

Hvala ti Boze na Ivanu Tomicu. To nam je najbolji transfer(na mesto sportskog direktora) u poslednjih 10ak godina. Tek posle njega dolaze Moreira,Tosic,Diarra i co. Secam se da kada je dolazio svi su govorili Bjekoviceva marioneta ovo ono a sada mu svi klicu.

Za razliku od 2004. kada smo imali samo Ilica i Vukcevica
sada imamo Moreiru Jucu Tosica Fejsu Lazica Zaiem-a Diarru pa i Bogunovica.Bio sam skeptican po pitanju Bogunovica ali je dokazao da mozemo racunati na njega.
Ne postoji nijedan razlog da ne ponovimo onaj uspeh iz 2004 a sto da ne i nadmasimo.
Sto se tice utakmice cini mi se sa pola snage smo dobili. Bili su indolenti u napadu,ali im oprastamo ovaj put :) Mogli smo komotno dobiti 2-3 razlike ali super je i ovako.

Baca sada se pokrij usima!! Svaka cast Rumunima. Svaka cast Unirei,Cluju,Vaslui-u ali mi smo bolji od svih tih klubova. Pa mi smo na pripremama bili puno bolji od Rapida a da ne dobijemo Temisvara.

P.F.C

pre 15 godina

@Ahahah, Partizan se lako izborio sa rumunskim predstavnicima. Jel to pricate o cetvrtfinalu UEFA kupa 1990 kad je Raducoiu zabio 2 komada u Mostaru, ili o porazu od Nationala(sadasnjeg drugoligasa Progresul-a).
A jos su smesniji ovi grobari sto su umislili da su najbolji navijaci na svetu, a oni rumuni tamo su kao neki indijanci, pa ce oni sutra u TM-u da im pokazu kako se to radi. Sve ce vam se to sutra obiti o glavu u grotlu stadiona Dan Paltinisanu. Bio sam tamo, verujte mi na rec, to je inferno.
Pobeda Poli-a,laganica iz 1-1. Forza viola!
(Baca, 18. septembar 2008 02:29)

Koje bre grotlo?? Pa stadion je poluprazan?? Cutali ste vise od 60 min... Dodjite u BGD za 14 dana kod nas nije pakao cete videti sta je navijanje. Ocigledno da nas niste dobro pasteovali. Da ne pricam o fudbalu koji nikad necete dostici...

dr

pre 15 godina

Stranci su lose odigrali.
Moreira-samo jedan pravi sut
Dijara-Najgora igra od kad je u partizanu
Zuka-U prvo poluvrijeme neprimjetan u drugo malo bolji.
Nadam se da ce u revansu pokazat kolko stvarno mogu.

fredikruger

pre 15 godina

onoliko sansi, a dati samo gol iz slobodanjka i jedan vrljavi uz gresku golmana
da sam na mestu jokanovica ja bi se zabrino,pa nece tosic pogoditi svaki slobodnjak
jos mi nije jasno upropastiti onoliko akcija,to ih je i kostalo LS

BUNT

pre 15 godina

Od sinoc definitivno svi paukovi strajkuju kad igra Bambi:-):-)
Pozdrav za Trajana Krecua-Tigra! Prijatelju Tigre, treba siriti istorijske podatke (kao sto je taj za Kosovski boj) kad god nam se ukaze prilika i raditi na jacanju srpsko-rumunskog prijateljstva sto je vise moguce! Rumuni tvrde da su im jedini prijatelji Srbija na zapadu i Crno more na istoku!
To samo govori da su i oni itekako napacen i vekovima ugnjetavan narod od strane nekoliko velikih sila kao i mi, i po mom misljenju, nas jedini iskren prijatelj pored Grka i Rusa. Steta sto Srbi to vise ne cene, ali imali smo i mi svoje probleme u poslednjih 20 godina pa ni ne cudi sto smo nepoverljivi prema onima koje ne poznajemo dovoljno. Ne zelim da zvuci kao da pametujem, ali potrebno je samo malo truda...

Makaveli

pre 15 godina

Za klasu smo jaci od Rumuna. Treba da su prezadovoljni ako izvuku nereseno protiv naseg Partizana! Eh, da vidim sutra komentar od onog lika sa nickom Baca! :-)) Ne mogu da docekam. Ajmo Partizan, ubacimo u trecu, to je dosta za ove pacenike.

Geo da Silva

pre 15 godina

Svaka cast za PARTIZAN i veliku radost nas GROBARA. Odlicna tekma mada mislim da smo mogli da dobijemo ubedljivije ali shta je tu je. Ocekujem odlicnu tekmu za 14 dana i naravno pun stadion pre svega JUG. A ovom prilikom bi pozdravio onog lika "baca" tako se potpisju valjda sad ocekujem njegov komentar tipa "Dobijamo vas u Beogradu, bolji smo za klasu od vas bla bla bla...

Shteta za Borac koji gubi 0:2 ali verujem u tu ekipu bar da mogu da izjednace.

I naravno veliki pozdrav za sve GROBARE i vidimo se na jugu za 14 dana na stadionu

Republika Srpska nikad bosna uvek SRBIJA

Pavle|PFC-NK|

pre 15 godina

@HA, HA
Jedno veliko HA HA tebi i tvojoj Zvecki. I da se poklonis sledeci put kad upalis TV i budes gledao utakmice Partizana u Evropi.

akcidroni

pre 15 godina

@A jos su smesniji ovi grobari sto su umislili da su najbolji navijaci na svetu, a oni rumuni tamo su kao neki indijanci, pa ce oni sutra u TM-u da im pokazu kako se to radi. Sve ce vam se to sutra obiti o glavu u grotlu stadiona Dan Paltinisanu. Bio sam tamo, verujte mi na rec, to je inferno.
Pobeda Poli-a,laganica iz 1-1. Forza viola!
(Baca, 18. septembar 2008 02:29)

-E...da ti kazhem ja sad 2-3 rechi...:Nedeljama si se na owom sajtu razbaciwao hvalisanjem strashnih Rumuna i njihowog atomskog fudbala,a sad je wreme da se spustish na zemlju i priznash da je Partizan za 3 klase ispred owog Temishwara,i da su Rumuni imali wecheras mnogo srece,jer su zasluzhili da prime 4-5 komada.A shto se tiche takozwanih "navijacha" Temishwara,nisam ih chuo,jer njih 15-ak hiljada je potpuno nadjachalo samo 1000 Grobara.Zheljno chekam twoj odgowor...

toxa

pre 15 godina

Fenomonelno sudjenje (konacno neutralan sudija, koji nije gresio tendenciozno i iz namere), solidna igra Partizana, dovoljna za pobedu u gostima. U revansu ocekujem "opusteniju" igru koja ce, uz jednako dobro (neutralno) sudjenje omoguciti jos jednu pobedu (jako bitnu zbog onih bodova za sledece kvalifikacije za LS) i prolaz u fazu po grupama.
Steta sto Borac gubi, ali polako se Cacani oslobadjaju, ne bi bilo lose da makar izjednace,a u revansu sta Bog da...

Milton Friedman

pre 15 godina

Odlicno smo igrali, na trenutke je padala koncentracija u fazi odbrane,to vise ne sme da se desi! A morali bi i malo bolje da koristimo sanse i polu-sanse! AJMO CRNO BELI OOOOOO!!!

grobar austrija

pre 15 godina

@BACA mada raduju ona cetri zuta kartona crno belih na kraju tekme,tako da cete u revansu igrati bez pola tima, a mi smo u gostima najjaci sto je iskusila i Universitatea Craiova proslog vikenda na svojoj kozi 3-1.
Poli suntem noi!
(Baca, 18. septembar 2008 22:58)



BACO brate nisi ti za fudbal,ko te to slagao da su sada igraci zbog jednog zutog kartona kaznjeni??!!
U ostalom koji li si ti gastarbeiter kad kao rumun gledas prenos na RTS2????
Puko si!!!!!

doom

pre 15 godina

@Baca
covece, Partizan je bolji od Temisvara, ukapiraj to, napisi na papirce i citaj svaki dan da se podsetis. Rumuni nisu losi ali samo nisu losi, kraj price.

sale_grobar

pre 15 godina

Koji bre Paunovic,da je on primio onu loptu umesto Bogunovica ne bi ni stigo do sesnesterca...
Ajmo u revanshu 7+
VOLIMO TE PARTIZANE SRCEM SVIM!!!!

Nikola PfC

pre 15 godina

(Baca, 18. septembar 2008 22:58)

Sta ovaj prica kakva Cracovia...pa trebali smo 4 da im damo,oni ako hoce prolaz moraju da daju bar 2 gola na JNA a to je nemoguce.Bambi je svetski igrac a ove viole su cirkus.Daleko je Temisvar od Parizana i to mnogo.

Sasa - Sabac

pre 15 godina

Mislim da su bili i suvise opusteni i da Jokanovic treba da ih malo razdrma i kad pogledamo kako igra Fenerbahce trebali smo da ih lagano prodjemo da Jokanovic nije tamo igrao sa dva zadnja vezna i da ih je tamo napao a ne da se onako povuce.Protiv Rumuna je isto tako poceo,ali kad je kadnije ostao samo jedan zadjnji vezni odmah se video napredak u igri.Diara je ocigledno sav nesto mrtav i trebalo bi malo da ode na klupu i da se daa sansa Cadikovskom i Pericu,Zaim bi mogao malo umesto Moreire bar jedno poluvreme,Tosic bi trebalo da igra jedno poluvreme na desnoj strani a drugo na levoj da bih zbunili protivnike,Djordje Lazic bi trebao duze da bude u igri. Imamo strasan tim i dosta kvalitetnih igraca i treba ih sve iskoristiti a ne forsirati stalno jedne iste jer pocinje ubitacan ritam utakmica.VOLIM PARTIZAN!!!

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Sigurna pobeda Partizana, ali uopste nisam zadovoljan realizacijom i.........4 zuta kartona za 7 minuta ! Od 32 min. sam uspeo ovde u americi da vidim utakmicu na internet, ali slika nije uvek bila najbolja ! Moreira i Zuka su imali dve 100% situacija, i trebali smo da vodimo vec u prvom poluvremenu ! Ozbiljne ekipe, kao Ajax veceras, ne staju.....90 minuta ! Bit ce bolje za 2 nedelje, ali me razocarala..........nedisciplina i dobijane kartona ! Taribo West i Obiore Odita su bili odlicni u Partizan, Ifeani Emeghara, je drugr godine digao nos i ..........poslao ga je Partizan u Temisvar ! Nisam (za sad ) zadovoljan kakve sanse promasuju Dijara,Moreira i Juca ! Treba to mnogo ozbilnije, jer mozemo uci u grupu sa Milanom , Ajaxom i bit ce na prolece jos 8 timova iz LS presledene u kup UEFA ! Moramo da vratimo nasoj braci dobro gostoprimstvo iz Temisvara ! Kod kosovske bitke , braca rumuni su poslali nekoliko hiljada konjanika da pomazu Srbji protiv turaka, i to sprski narod NIKAD, ama NIKAD da zaboravi ! Grci su primili u Solunu srbe kao svoje, pa i zato i to ''bratimljene'' i pogledajte simbole kluba, nasih 2 prijatelja iz Grcke -- PAOK-a i AEK-a, simboli dvoglavnog orlova --simbol Vizantije ! Tim Cirica, Mancea, Vukotica, Becejca bi ovima danas dali 5 golova lagano ! Treba i igraci da su ozbilnji, jer protiv jace ekipe ako pravis 8 sansi i dajes samo 2 gola moze da te ...kosta ! Boze, oh Boze oprosti Bacu -- ne zna sta govori, oprosti ga TI ! Pozdrav svim ljubitelima fudbala i navijacima Partizana sirom sveta .Torcida Split , hvala ti za link , ''Majstori s mora '' !

majstor

pre 15 godina

Iako smo pobedili prilično sam iznerviram dobrim starim seljačkim odnosom naših fudbalera prema utakmici,protivniku, sudijama...Što se same igre tiče - izostanak završnice je problem koji gajimo u zadnjih 50 godina. Ajd da je neko drugi promašio ono u 45.minutu, ali Moreira i to onda kada je imao slobodnog igrača? A i Bogunović što ga utera - zar to ne može precizno, neumoljivo, bez stresa kao što to gledamo na evropskim utakmicama.
Da, da, to se obično kažnjava u Evropi, ali večeras ne!
Ali zar nije bila i "razlika u klasi" (tv komentator) protiv Petah Tikve pa smo posle 2:0 u gostima ispali?
U svakom slučaju, ako Jokanović ne uspe da uvede red u ekipu - grupa je naš domet, a proleće samo na mišiće!

Plikuscht

pre 15 godina

Smesan je onaj strucni konsultant, covek vec prepisa titulu partizanu... E brate moj, jos cemo se mi cerati..Ej bre zvezda je to, pre za vreme i posle zivota najtrofejniji domaci fudbalski klub. eeej
(LazniSjaj, 18. septembar 2008 23:15)
Pa gde si ti LazniSjaje kralju, nedostajao si nam ... dobro nam dosao nazad!
:)))
Hajd' sad raspisi se loma ... valja nas nasmejati i zabaviti :)))

Zaboti Janoš

pre 15 godina

Kakva igra, kakva pobeda, kakvo navijanje! Vrh! Partizan je pokazao da je najjači u Evropi!
Ako "sudije" ne budu mešale prste, evo nas na krovu UEFA!
Partizan šampion!!!

salpingidis

pre 15 godina

Sjajna predstava fudbala,pravi evropski,moderan fudbal.Odusvljen sam igrom oba tima,pogotovo Partizana koji preti iz svih mogucih pozicija:kontre,ubacene lopte,odlicno organizovani napadi,zaista sve vrhunski.Ako se plasiramo u kup UEFA imam velika ocekivanja prema ovom timu.

dado

pre 15 godina

moje misljenje je da partizan igra bolje od reprezentacije Srbije..mnogo pokretnija i borbenija igra sa dosta trcanja..hvala za prenos na M Toronto !!!!!!

kengurrr

pre 15 godina

Dobro je partizan igra odlicno dobijamo rumune nadam se samo da ce biti vise od ova 2 komada, i sto mi je jos draze moj carrr KEZMANNNN dao gollllllllll bravo majstore.Nadam se da Antic nije kao ostali otvori oci Antara molim te

frogzex

pre 15 godina

@Groblje evo vam prenos

[link]/
(TorcidaSplit, 18. septembar 2008 20:05)
Hvala, brate Hrvate! Ako dodjes nekad do Beca javi se, idemo na klopu za ovo. J***m ti RTS i satelit, prenose Srecne ljude. M%$&#&i. Samo da dodje Totenhem i uzeo sam lovu. Naravno, Partizan fix:2.

FELIPE

pre 15 godina

BACOooooooooooooooooo... ooououououooooooooo!!!!
Poli Temisvar? Hahahahaha!!! Uzivao sam u predivnoj igri crno belih!
Sta ti kazes?

doom

pre 15 godina

Baco, toliko o tome. Steta, mogli smo da im damo jos dva laka komada mada... nasa odbrana mora mnogo, mnogo bolje. Konacno imamo golmana, bravo Bozovicu! Rumuni su krajnje simpaticna ekipa i na tome se sve zavrsava. SAMO PARTIZAN!

madball

pre 15 godina

tooooooooo partizane volimo te srcem svim gde god ti da igras tu su tvoi grobari samo tebi verni samo tebi odani.......spustili smo malo rumune na smelji mnogu su se digli ali obe ruke im dam za fer play igru.........u svakom slucaju ziveo Partizan smrt fasizmu!!!!

GRobaR

pre 15 godina

Simaticni domacini nisu mogli nista vise od ovog. Crkli su negde oko 60min, i do kraja su samo bunarili pred nas gol. Toliko o "strasnoj" rumunskoj ligi, koja je nekakvom magijom preko noci dospela na 7. mesto u Evropi! Iza nje su ostale Holandska, Turska, Grcka!!?!?!

PS Za Bacu:
Nemoj da se nerviras, ovo je samo realnost. U revansu dobijate 10 kom. Otreznjenje tek sledi za dve nedelje.
Toliko

sHadoW

pre 15 godina

dicio se Temisvar da nece kod kuce izgubiti,tinjala je nada, dosao je Partizan i zabio 2 komada..............OOOOOOOOOOOOOOO PARTIZANE VOOOOOOOOOOOLIMO TE SRCEM SVIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veljko-Grobar

pre 15 godina

prvo ono sto partizan demonstrira je savrsenstvo od fudbala drugo kako hrvatski slaven moze da igra na svom stadionu sa jednom tribinom, a borac ne moze

Zorz Vea

pre 15 godina

Ziveo Partizan i majka Srbija!!!

Ne smemo biti zadovoljni,jer smo imali mogucnosti da ih dobijemo sa dosta vecom razlikom.Ipak,igra imponuje,ulazi se u sanse,brzi kontranapadi,ofanzivno,pasovi dosta tacni,mozda samo da se poboljsa igra posle kornera i branjenje kontri protivnickih ekipa.

Ovo je pocetak lepe sezone FK Partizana u kupu UEFA!!!

Zivela Srbija i napred Partizan

mare partizan

pre 15 godina

Vazna pobeda za crno-bele protiv prilicno nezgodnog protivnika.Vazni bodovi za povecanje naseg bodovnog koeficijenta u Uefa. Svaka cast svim igracima partizana.Jokan je dobro postavio taktiku za ovu utakmicu, u Beogradu ce biti za nijansu lakse protiv rumuna. Na ovoj utakmici se najbolje videlo koliko spori igraci lose uticu na igru partizana(da je kojim slucajem igrao sikimic ili paunovic rezultat bi sigurno bio gori po nas). Lazic vec dugo ne igra na svom nivou, a osnovni razlog za to je povratak seljackim navikama u igri,pre svega totalno nepotrebno zadrzavanje lopte i prespora predaja lopte.Mislim da bi bilo pametno prodati ga, ako ima ponuda za njega, jer je na letos bio na listi zelja nekih turskih klubova. Dijara takodje od pocetka sezone trazi sebe, kao da cuva noge. Ali, boljeg od njega nemamo. Zato je i jedan od najvaznijih zadataka za upravu da pronadju adekvatnu zamenu za Dijaru i Bogunovica, kada ovima ne ide. Podrazumeva se da to mora da bude pre svega veoma brz napadac.Nadam se da cemo se i u odbrani pojacati sa nekim hitrim skocnim stoperom.

Preko vode do slobode

pre 15 godina

Bravo crno-beli.Potpuno zaslužena pobeda, a mogla je biti još izraženija. Mnogo uspjeha u Kupu UEFA iz Zagrebai pozdrav za sve navijače PARTIZANA ma gde bili od grupe navijača iz Zagreba.I još nešto, netko igra sa Sremom, a PARTIZAN sa Milanom,Evertonom, Olimpijakosom, Ajaxsom...itd.

tuyy

pre 15 godina

Svaka cast crno-beli!!!
Procicete vi u ligu uefa,nije to sporno.Brine neefikasnost u gotovo idealnim kontrama za gol.Pa trebali smo bar pet da im damo.
I dalje stojim iza toga da nema evropske ekipe protiv koje ne mozemo da stvorimo par stopostotnih sansi i damo gol.Mnogo prostora za napredak i bice sjajno.Poz za Grobare.

zokiPFC

pre 15 godina

Partizan ce biti jedini klub koji ce braniti cast srbije u Evro takmicenjima. Dokle bre da vadimo druge?
Za vecerasnju igru nemam reci, samo pohvale, najjaci smo. Mada smo im trebali dati minimum cetiri komada, ali Diarra ce proraditi u Bg!

vlada M&M

pre 15 godina

Bravo momci!!!Kada je odnos na terenu ravnopravan,11 na 11 nema vam premca.Uz malo srećemogli smo da demoliramo Rumune.Odavno nisam gledao Partizan da igra sa većim samopouzdanjem evropske utakmice.Ko će sad da čeka da prođe 14 dana do revanša.Grobarima svaka čast na podršci.Iskoristiću priliku da "pozdravim" Đoleta ,Bacu i ostale "simpatizere" svih timova koji igraju protiv Partizana,pa taman bili iz Turske,Rumunije,Španije,Škotske,Azerbejdžana,Albanije...Mrzite vi slobodno Partuzan,to vam niko ne brani (samo to i možete ),ali obavezno navijajte za ostatak kupa UEFA.Mi ćemo se zadovoljiti minimalnom pobedom protiv Rumuna,a vi se naslađujte pobedama protiv Dravograda,Srema i ostalih ligaša sa nadom da ćete možda da prezimite u Lav kupu Srbije.Želeo bih da ne čitam vaše komentare pred nastupe Partizana.
Partizane ti znaš...!!!

PFCdokraja

pre 15 godina

Rutinski i sa pola snage! Nego, nisam cuo, niti video, ono sto su neki ovde pominjali, te "pakao stadiona...", "grotlo", sta bi sa tim? Jer koliko sam ja brojao, ovi navijaci Temisvara, odpevase dve tri pesme, bacise dve tri petarde, kad ono 1:2!!! Od tada...pozoriste!
P.S. Za dve nedelje ce Rumuni videti a i cuti, sta znaci "pakao stadiona..." ali u pravom smislu reci!
E da, pozdrav za BACU od "Bambija"...he, he ,he!;)

strucnjak :)

pre 15 godina

@baca,
jos nije gotovo,
ima i revans,pa ti pocni polako..hahahahhahha



totalna dominacija!!!!
presing igra za 10.

idemo daleko sa ovim timom :)

Partizan Forever

pre 15 godina

Odlicna partija naseg tima stvarno je uzivanje gledati ih kako igraju. Ovim rumunima smo odrzali cas fudbala veceras. Najvise me je odusevio Petrovic, momak ce biti nas najbolji igrac za koju godinu. Ne znam zasto ga je Jokanovic zamijenio ali bez obzira na to vec na utakmici protiv fenera se vidjelo kakav je talenat.
Ali ne treba nikog izdvajati, imamo strasnu ekipu i nadam se da cemo daleko dogurati ove god.

Sergio

pre 15 godina

Svaka čast momci, svaka čast Jokane, samo MORA DA BUDE VIŠE OZBILJNOSTI U ZAVRŠNICI I U PONAŠANJU; KAKVI SU ONO BESPOTREBNI KARTONI; JOKANE I TOMIĆU REAGUJTE!!!

bole jf

pre 15 godina

A jeste se ponadali,navijali ste za RUMUNE iz petnih zila ali.Imate bas veliki problem,ne bio ja u vasoj kozi ali dobro VI ste svetski prvaci a nasa liga jeste prejaka za vas a o EVROPI da ne govorimo!!!!!!!!!!

jedan od nas

pre 15 godina

свака част на заслуженој побједи. свака част на завидној борбености и лепршавој игри, међутим, критике на наивним картонима, јако лошој реализацији. да се не заносимо, партизан игра одлично али не даје голове. три пута фуламо погрешно истрчаванје противничких голмана (фењер.2 и вечерас исто само на супротни гол...)
надам се да ћемо у реваншу бити ефикаснији и посебно зрелији, што се тиче картона и реализације, те да ћемо коначно неког напунит а ови су идеални за то...
још једном све честитке на побједи!!!

Daglis

pre 15 godina

Bravo za Partizan.
Za razliku od mog voljenog kluba u kome se ne zna ko pije a ko placa Partizan stvarno ima tim u kome se vidi kvalitet i karakter.Tim nije pravljen po plazama Juzne Amerike i nasim ligama mesnih zajednica,ne respektuje nikoga sto se videlo protiv Fenera.
Sve u svemu bice nekih bodova za domaci fudbal sto je najvaznije kao i velikih meceva u Bg.
I da Temisvar nije losa ekipa.

sensei

pre 15 godina

Ali Baca ne posustaje :)))) kakav lik! hahaaahah

Bice Baca 3-2 za Timisoaru,a gol ce dati golman Pantelejmon (ili kako vec) posle kornera u 96 minutu. A onda ces se probuditi i osjetices gorcinu,zato sto je to samo san. Rapid nema sanse,Dinamo moozda prodje. Respect za Unireu i Vaslui. Ipak realno je da prodju moooozda 2 ekipe. Budi realan.
Jos malo pa ce derbi ,jedva cekam. Samo mi nije jasno zasto smo onako slabo odigrali prve dve utakmice protiv intera. Sada nam je forma bolje za 369 stepeni.

smilodon

pre 15 godina

Ovaj Baca je car. Do sada su na domacem terenu bili nepobedivi, a sada su najjaci u gostima :P

I opet daje neke nebulozne primere, pobedili su znj ekipu iz Rumunije u gostima 1 -3.

Pak

pre 15 godina

Hahahahahaha baca pa bilo bi bruka da su se sve vrijeme culi 1500 grobara pored 28 hiljada rumuna.....ali jesu se s vremena na vrijeme culi....a rumunski navijaci su me razocarali....nije lose to ali nije kako sam ocekivao.....po pricama sam mislio da ce srusiti stadio!!!

Szenowski

pre 15 godina

Onaj komentator je bio najjaci, polovini igraca je pogresno izgovarao imena tokom cele utakmice... A jos kad je poceo da nabraja one rumunske klubove... Hahahahaha, koma :D

Grobar iz Kumanova

pre 15 godina

Kad se vratite u svoje zemlje kazite tamo da ste ovde videli jedan fudbalski tim koji je nekad harao Evropom i koji jos uvek hara, ali koj pre svega hoce ulazak u Kupu Uefa ove godine i koji je spreman da se bori za to. Kazite tamo da smo mi ovde dali sveceno obecanje da nikada necemo prestati voljeti svoji tim i da ce mo ih bodriti do zadnjega daha. Smrt fasizmu - Ziveo Partizan

Partizan je večan

pre 15 godina

(Baca, 18. septembar 2008 22:58)


Nista ti nemoj da birnes za nas sastav u revansu.Protiv vas igramo sa rezervnom postavom da ocistimo kartone i dobijamo vas sa 3-4 razlike...

D@ci

pre 15 godina

od svih nas JOKANE..oprosti nam!!!premotavajuci film 99% ljudi koji ostavljaju komentare na B92 te je pljuvalo...pa Djuka ovo pa Djuka ONO!!!za sve je trebalo vremena,da sve legne na svoje mjesto.izdrzao si!!!hvala ti jos jednom.. NAPRED PARTIZAN!!!

Nenad B.L.

pre 15 godina

Izbaci uljeza?: Bate, Kluz, Maribor, Anortozis, Dinamo, Hajduk, Artmedija, Alborg, Kopenhagen, Makabi T.A., Partizan, C. Zvezda!!
Svaka cast za igru veceras i igracima i strucnom stabu. Samo tako nastavite i dolazi evropa i na proljece u Humsku

Tihomir

pre 15 godina

Veliki sam Zvezdas, i kao takav cestitam Partizanu na pobedi, i na lepoj igri koju pruzaju na pocetku sezone. Iskreno, ekipa Partizana zasluzuje 1/4 finala lige uefa. Uz malo srecniji zreb, i manje sudijskih nepravdi.... Ko zna?? Uvek sam navijao za sve Srpske klubove u evropi, nebitno u bilo kom sportu. Njihov uspeh je uspeh za celu Srbiju. Da nema Partizana, mnogi bi mislili da se fudbal uopste ne igra u Srbiji. Kao sto zelim mojoj Zvezdi da sto pre izadje iz ovog mracnog tunela, tako zelim i Partizanu sto veci domet u ligi uefa! Sto da ne... Sokirajte Evropu!Sve najbolje.......

PFC-ratnik

pre 15 godina

@Baca
Jesi li ti normalan,ili nemas pametnija posla,osim da ovde ispoljavas frustracije?
RUMUNSKA IZREKA GLASI:
"Rumuni imaju samo dva prijatelja.Crno more i Srbe!"
Ti bre ovde siris sovinizam.Mesas fudbal i navijacka prepucavanja sa politikom.Pominjes u proslom komentaru Rome,crkvu,izbeglice..Sta je covece sa tobom??Pa nisi valjda verovao da mozete da pobedite PFC?MNOGO SMO BRE JAKI!ALI STVARNO!!!

Partizan &Borac u srcu.

pre 15 godina

Da l' zato sto sam veceras gledao Borca, al' vec sam se nekao navikao... Ovaj Partizanov rezultat i Liga UEFA mi dodju sasvim prirodni, nema vise tog uzbudjenja...

Bokso

pre 15 godina

Prvo ne znam koji su prenos gledale ove lozane sto kazu da Poli nema navijace. Mora da ste gastarbajteri pa gledate preko raspalog linka prenos bez tona koji se non-stop prekida. Ja sam gledao prenos na RTS 2, i da onaj kamerman nije zumirao sacicu grobara nebi ni znao da su tamo, Ultras viola su se culi najace na svetu svih 90 min. A sto se fudbala tice, sta reci zasluzena pobeda Partizana, mada raduju ona cetri zuta kartona crno belih na kraju tekme,tako da cete u revansu igrati bez pola tima, a mi smo u gostima najjaci sto je iskusila i Universitatea Craiova proslog vikenda na svojoj kozi 3-1.
Poli suntem noi!
(Baca, 18. septembar 2008 22:58)
Secer i vodu...

vladan

pre 15 godina

Partizan nije sjajno odigrao danas. Pristup igri je u pojedinim momentima bio jako nonsalantan,igraci su bili poprilicno dekoncentrisani,cesto su padali u ritmu,Diarra je ocito van forme,Morreira takodje (izuzev par poteza) nije bio u najsjajnijem izdanju,zavrsnica napada jako slaba. Medjutim,i ovakav Partizan je bio prejak za Rumune,i prognoziram da cemo ih u BG uz nadahnutu igru glatko dobiti sa dva gola razlike,ili cak vise.
A Rumuna sto se tice,moram reci sledece: Od tri rumunske ekipe sa kojima smo igrali zadnjih godina najjaci utisak na mene je ostavio Ocelul iz Galacija,a dosao je i prosao bez nekog publiciteta. Ovi temisvarci su pricali,prijetili,bili samouvjereni,ali malo su pokazali veceras.
I naravno treba istaci sledece: Bambi Tosic je u sjajnoj formi,i sjajan je igrac,svaka cast. Bice nosilac igre u narednom periodu. Bogunovic- obavezno svaku da pocinje kao starter,to je igrac za nasu ligu,jako motivisan,dobar igrac,koji ce mnogo da napreduje i mnogo da da Partizanu. Radosav Petrovic- cista desetka,bice najbolji "zadnji vezni",sto vise da dobija sansu!!!
ZELIM NAM SVIMA DOBAR ZREB ZA GRUPE LIGA UEFA I STO ATRAKTIVNIJE SUPARNIKE!!!
SMRT FASIZMU- ZIVEO PARTIZAN!!!

boom92

pre 15 godina

Samo fiks na Partizan sve do kraja sezone u svim takmicenjima i eto para bez motike!
Ej ljudi da se ne lazemo, igramo prosto i lepo za oko..
Jos malo pa k'o Arsenal! :)

PFCdokraja

pre 15 godina

BACO, preporucio sam ti svaku poruku za brisanje, jer pocinjes da lupas gluposti! Do sada si mi bio zanimljiv, ali preterao si! Daj budi realan...bar malo...! Pa Partizan je, u ovom trenutku, jaci od Temisvara bar 5 puta. I stvarno mi nije jasno kako to mislis da Temisvar ima IKAKVE sanse u Beogradu?!?

Balansero

pre 15 godina

E bre deco, sto pisete gluposti?! Sad sam dosao iz Temisvara i ne videh ni 'za klasu bolji Partizan', ni 'prelep stadion', ni sjajnog Moreiru... itd.

Ustvari, Partizan je bio bolji ali ne toliko da pobeda nije dolazila u obzir. Rumuni su imali odlicne sanse u prvom poluvremenu a u drugom je nasa odbrana bila vrlo nesigurna sto oni nisu iskoristili. Nasa zavrsnica je ocajna. Zadnji pas i sut su nam problem. I to je moglo da nas kosta i kostace nas protiv ozbiljnijih timova. Temisvar su sasvim solidna ekipa i dobro je da smo ih pobedili i nadigrali.
Najbolji igrac na terenu je bio Zuka. Moreira nije u formi u kojoj ga pamtimo. Diara daleko od forme.
Pozdravljam potez Jokanovica da ubaci Lazica umesto Petrovica. Isplatila se napadacka formacija sa jednim zanjim veznim. Mada, u par momenata nije bilo nikog da zatvori igrace koji su se ubacivali iz sredine u nasu zadnju liniju. Sva sreca pa Rumuni to nisu iskoristili.
Kod prvog gola je pogresio Bozovic ali je gol na dusu Bogunovica i jos jednog (mislim) Petrovica, koji nisu faulom na sredini sprecili pas i kontru Rumuna. Ipak su nasi momci odigrali jako dobru utakmicu i sto je najavaznije, pobedili. Mora to mnogo mirnije i bolje u odbrani i povezanije na sredini. Raduje me brza igra u napadu.

Stadion u Temisvaru je najobicnija ruina. Jedino sto tamo vredi je taj veliki ekran, koji i nije tako velik jer se sa suprotne tribine vidi jedino rezultat ali ne i vreme. Ostalo je krs i lom. Zaista ne znam po kom kriterijumu UEFA daje dozvolu za koriscenje stadiona ali stadion u Temisvaru je najblaze receno sumnjiv. Zastitne ograde bi pale na malo jace drmusanje. Ulazak na tribine sa terena!? Ulazi su tako uski i nepristupacni da bi u slucaju da mora da se stadion napusti brzo, bilo mnogo povredjenih. JNA je za Temisvarski stadion Marakana. Naravno, ona prava, na kojoj sam bio.
Taj ekran ne kosta puno i mogli bi nesto slicno da vidimo i na JNA.
I za kraj, nase navijanje je bilo tanko. Polovina ljudi nije sa juga pa je zato i razumljivo da oko 1500 ljudi bude tise nego sto je ocekivano. Rumuni su bili vrlo gostoljubivi i bruka je sto se jedna grupica potukla sa njima u gradu. Vracajuci se cak sam video rumune sa Partizanovim kapama i salovima koje su verovatno razmenili sa nasima.
I redari i policajci su bili vrlo ljubazni. A na putu do granice su patrole sa rotacijama bile na kriticnim mestima, ostrim krivinama posle pravaca po kojima su banatski putevi poznati. Svaka cast na trudu da sve prodje kako treba. Mozda bi i mi mogli nesto da naucimo od njih, sto da ne.

Bata-Vulin

pre 15 godina

Najbolji komentar ikada, napisan na ovom sajtu a tice se fudbala i navijanja, na vest o utakmici Borac-Ajax. Citajte i mislite!

@Nelson Muntz
Штаааа? Само 6.000 љубитеља фудбала (од тога 4.000 из Чачка) је дошло да гледа славни Ајакс и симпатичне Чачане?! Стално читајући коментаре на овом сајту помислих да ће се за овај меч тражити карта више, јер нема „хулигана“ са севера и југа да спречавају хиљаде и хиљаде љубитеља фудбала, „интернет невијача“ и већ чувених родитеља са децом, да гледају овај интересантни сусрет. Очекивао сам да ће се реке „правих навијача“, очева, мајки и њихових потомака сливати од Славије ка Аутокоманди једва дочекавши да у миру и без страха од ужасних организованих хулиганских банди погледају један атрактиван меч. Баш сам се преварио?! Откуд то, мајку му???
Да можда страх од хладноће и кише није био јачи од љубави према фудбалу? Или можда ти чувени „прави навијачи“ којима су „хулигани“ и ко зна ко још и шта вечито криви што не долазе на утакмице, једноставно не постоје (осим на интернету)? Или је можда негде неки „хулиган“ запалио супер опасну бакљу па је овим „правим навијачима“ било битније да преко интернета траже његово вешање, клање, стрељање, ломљење костију, затварање или премлаћивање, него да оду на утакмицу, што им је животна жеља?
Ааааа-х-аааа! Ево, сад кад мало боље погледах по трибинама, јасно ми је ко их је спречио у доласку на стадион. Сигурно је то она организивана потплаћена алкохоличарско-наркоманска криминална хулиганска банда која се вешто скрива иза транспарента КАФАНИЦА ЧАЧАК! Срам да буде Вас који сте организовано дошли из Кафанице Чачак и тако поплашили оних 50-60 хиљада „правих навијача“ и родитеља са децом који опет због Вас, а никоко због своје лењости, кукавичлука, лицемерства и параноје, нису дошли на утакмицу!
(Nelson Muntz, 18. septembar 2008 23:04)

Pepa-Sydney

pre 15 godina

Daj ostavite tog Bacu i nemojte vise da ga prozivateneka se covek isplace, pa on vol svoj lub kao i mi svoj, pobedicemi ih ako ih dobijemo i sledece godine a oni ce osvojiti prvenstvo Rumunije mozda??????

Grobar

pre 15 godina

Kakav crni pakao,ja ovakvu tisinu nisam "cuo" ni na zadusnicama!?Za 2. nedelje ce te videti sta je pakao,na JNA ni "mocni" Real ni osvajac Lige sampiona,tamo neki Porto nije pobedio,a kamoli ovi mrtvi Rumuni!Kada dodju u pakao, shvatice da su u Bg dosli kao turisti i da je sve ispod tri komada samo njihova pusta zelja!Pozdrav za sve Grobare,ovako se igra za Srbiju!Grobari Kg

maidros

pre 15 godina

@BACA mada raduju ona cetri zuta kartona crno belih na kraju tekme,tako da cete u revansu igrati bez pola tima, a mi smo u gostima najjaci sto je iskusila i Universitatea Craiova proslog vikenda na svojoj kozi 3-1.
Poli suntem noi!
(Baca, 18. septembar 2008 22:58)
Baca ti se ocigledno ne razumes u fudbal.
Svima su ovo prvi kartoni (kartoni iz kvalifikacija su „obrisani“), a do suspenzije u nastavku takmičenja dolazi tek nakon 3. dobijenog žutog kartona.
Pozz :)

muamua

pre 15 godina

Stole PFC...jesi li ti cuo za poluvreme,za mobilni internet za laptopove ili mozda za kompjuter preko kojeg se prati utakmica ili kompjuter koji je u istoj sobi gde i televizor?

sasamelbourne

pre 15 godina

Za pobedu cista 10!!! Ni reci vise.
Samo jedna molba igracima Partizana:ako moze od ovih 15000 eura(premije) da svaki igrac da po 200eura za mahalu da poprave vozni park.Bio bi zahvalan do groba!!!!
Nisam gan(boze me sacuvaj)samo imam dobro srce.Valjd za prvog komsiju toliko mozemo da uradimo!!!
Kad vec ne znamo da gubimo,barem da im novcano pomognemo!!!

irr_srb

pre 15 godina

Ako mislite da je gotovo,varate se.U revansu ce biti 0:2 za nas i mi prolazimo.
Hamburger-Unirea 0:0,Slavia-Vaslui 0:0!A Dinamo i Rapid ce sigurno nadoknaditi 1:0 iz prve utakmice,tako da 5 nasih klubova ide dalje.
Forza Viola!
(Baca, 18. septembar 2008 22:56)

Prvo neznam koji su prenos gledale ove lozane sto kazu da Poli nema navijace. Mora da ste gastarbajteri pa gledate preko raspalog linka prenos bez tona koji se non-stop prekida. Ja sam gledao prenos na RTS 2, i da onaj kamerman nije zumirao sacicu grobara nebi ni znao da su tamo, Ultras viola su se culi najace na svetu svih 90 min. A sto se fudbala tice, sta reci zasluzena pobeda Partizana, mada raduju ona cetri zuta kartona crno belih na kraju tekme,tako da cete u revansu igrati bez pola tima, a mi smo u gostima najjaci sto je iskusila i Universitatea Craiova proslog vikenda na svojoj kozi 3-1.
Poli suntem noi!
(Baca, 18. septembar 2008 22:58)

Evo ja ti nudim gostoprimstvo za revans, imas sve, prenociste, hranu, pice, komsinicu, ulaznicu za sever Stadiona Partizana. Samo budi tolika Viola pa dodji na revans, mi smo otisli u Rumuniju, CULI smo se pored 28.000 domacih navijaca.
Opusti se covece malo, boris se sa vetrenjacama.

P.S. - Bambi cekam te da navratis po one slike sa kompa:)

vladislav

pre 15 godina

Zaista se mora reći da je Partizan barem za klasu bolji od Temišvara. Svi koji govore o nekom mogućem čudu u revanšu su potpuno nerealni! Nije ovde u pitanju to da je Partizan dao dva gola slučajno već Temišvar sasvim slučajno i srećno nije dobio više od dva gola od Partizana! Nije problem nadoknaditi prednost od 2:1 u gostima, ali Temišvar sa igrom koju je prikazao nema šta da traži u meču sa Partizanom! Imamo neverovatno jak tim, Tošić je vanserijski igrač kakvog Partizan nije davno imao, zatim Bogunović, Morreira, Juca... Prosto, zaista MNOGO SMO JAKI!!!

Bojanc

pre 15 godina

Zadovoljan sam igrom, pobedom i fizickom spremom igraca koji su trcali svih 90 minuta. Svideo mi se presing koji su Diara i Bogunovic forsirali sve vreme, mada bi voleo da je Diara bio malo konkretniji u napadu. Rumuni ce, po mom misljenju primiti 4-5 komada u BG, tako da plasman u ligu UEFA nece trebati da bude problem. Od protivnickih igraca mi se jedino svideo kapiten, a ostali su prosecni igraci, pocev od golmana do Nigerijca koga ni CZ ne bi dovela(bez namere da uvredim nikog), jer je on, kao napadac, najbolji potez napravio akda je uklizao da spreci gol Moreire.
Iskreno, iako Poli nije merilo i pokazatelj kvaliteta, dopada mi se igra kojoj Partizan tezi, sa puno trcanja i pasova, probijanja i pokusaja suteva. Poslednji pas bi trebao biti precizniji i trebalo bi manje probijati po sredini, ali nam za to treba jedan visoki spic...
Ipak, pobeda u gostima je pobeda, dva gola su data, razlika u kvalitetu je ocigledna, tako da-sve cestitke igracima i strucnom stabu...

Zare

pre 15 godina

Komentatori od br.4 do br.11 kako ste bre! Dali ste lepo pajkili? Brine li vas nesto? Bez problema docicete i vi u takmicenje u kome mozete da pobedite, ali dogodine.

Munze Konza

pre 15 godina

Lako je sada prozivati Baću, ali nije lepo, braćo Grobari - svako ima pravo da navija za svoje, pa i da se nada pobedi.

Razloga za nadu Rumuna je bilo, a ima je i dalje - nismo igrali dobro, nismo igrali ozbiljno - ozbiljne ekipe ne bi sebi dozvolile da promaše onakve šanse i da za 10 poslednjih minuta utakmice, pri vođstvu i potpunoj kontroli rezultata, uz sjajne Grobare, dobiju 4 žuta kartona, uz mlataranje rukama i svađu sa sudijom. Tipično srpski - balkanski.

Grobari odlični, viole takođe, tuga Božija - Temišvar ima video bim, Beograd nema, komentator kaže "treba da se pripazimo igrača sa brojem 10 (recimo), mislim na igrače Partizana da treba da se pripaze" - ne, nego navijaš za Rumune (sad bih neku težu kvalifikaciju, ali ne smem), zemljače?! Ko ga nađe i dovede da nas komentariše!

Sve u svemu, i da su dobili Rumuni, ne bih se iznenadio. Umesto da im damo 5-6 golova (kao što smo trebali Fenjeru u prvom poluvremenu) i da ne razmišljamo, meni i dalje skače crvić po glavi - Petah Tikva, Petah Tikva....

Dobri rezultati naših - Sparta nije poražena u Zagrebu, Keža dao gol..... Veliki derbi Borac Čačak - Ajaks Amsterdam završen očekivano, mada samm se nadao da će grebići dati još jedan na 1-2. Bodić po bodić, pa možda nekad i uletimo u tu LŠ bez kvalifikacija... Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi!

whatever

pre 15 godina

Igra je dobra ali u revansu mora da pukne petarda.Uz svo duzno postovanje prema nasim prijateljima iz Rumunije,ipak smo mi klasa za Politehniku.I red bi bio da im uzvratimo za gostoprimstvo,mozda nekim transparentom na rumunskom gde im se zahvaljujemo.Ipak su i oni priznali da su im Grobari uzori a ne zaboravite da je Rumunija jedna od retkih evropskih zemalja koja nas je iskreno podrzala u borbi za Kosovo.Nemamo mnogo prijatelja u svetu,tako da moramo da ih cuvamo.

Boban

pre 15 godina

Hajde da se ne zavaravamo. Prvo sve cestitke na pobedi, nadam se da će u Bg-u biti jos veci rezultat u nasu korist. Ali i pored pobede naseg Partizana ova utakmica uopste nije dobijena sa pola snage. Raduje cinjenica da stvaramo dosta polusansi, ali budimo realni, mnogo tih sansi nije preraslo u veliku sansu. Trebali smo da damo barem jos 2 gola. Odbrana mora mnogo bolje da igra u sledecim utakmicama, jer ce nam dolaziti sve jaci i jaci protivnici. Prostora za napredak ima i ja se nadam da ce sve to biti bolje, jer jednostavno mora da bude mnogo bolje nego sto je sad.
I jos jedna stvar na kraju. Ne valja to sto smo na kraju utakmice dobili 4 zuta kartona i to sve iz najglupljih mogucih razloga. Igraci moraju da shvate da na taj nacin ostecuju ekipu i da se to ne sme ponavljati.
Tek kada se isprave sve ove greske, ovaj tim ce stvarno postati tim za evropu, do tada napunimo tribine i pokazimo im da smo uz njih jer ce tako stvari doci na svoje mesto mnogo brze,
Pozzzzzz za sve grobare!

40+

pre 15 godina

baca ima pravo da navija i da se nada. ali njegova izjava "...Jel to pricate o cetvrtfinalu UEFA kupa 1990 kad je Raducoiu zabio 2 komada u Mostaru..." sadrzi stanovitu materijalnu gresku. ta utakmica se nije igrala u mostaru, vec u podgorici. bio na obe, a i na onoj u bukurestu, tako da znam o cemu pricam.

vladablok9a

pre 15 godina

to je ta cuvena veza grobari-torcida...jeste li vi svesni kome se zahvaljujete?????BRUKATE NAS!
(milos, 18. septembar 2008 23:26)

Navijali ste za Kroaciju, potom za Reku pa za Zrinjski i na kraju za Turke u koje ste se kleli
Tako da tisina!!!
A koji tim bruka Srbiju(ovim nemislim na vasu Jugoslaviju)
To se vidi u ovih par godina od kako smo samostalni

P.S A, da im operete Shajbe (mozda bude bolje)

Dullence

pre 15 godina

@toxa
Care ti ne znas sta je sudjenje, to nije bilo sudjenje ni za 2,5 jedva dvojku bi dobio sudija! Ja sam sudija u 2. ligi, prvo sudjenje je bilo vise engo domacinsko, svaki aut ili slobodni udarac su priblizili bar 5 metara (rumuni) a cesto i celih deset. Svaki duel ili sumljivu situaciju je svirao u korist domacina. Postoji domacinsko sudjenje i svi mi to znamo, ali to se kaze 60-40 ali ovo je bilo 80-20, i to je prosto strasno da neki Temisvar ima bolji tretman kod sudiaj nego Partizan, razumeo bih da se radi o Steaui pa cak ni onda. Nama je prekidao svaku akciju, a one kartone na kraju je delio bez prethodne opomene, sto je prekrsaj za slabu ocenu sudije. Toliko o fer sudjenju,UEFA MAFIOSI

P.S. Tosic je umetnik fudbala, potsetio me malo na Milka Djurovskog, samo malo.

scepan mali

pre 15 godina

@ Baca

Kako ono ide Baco?

Hai Partizan!!!

Ili ti na srpskom, izjahasmo vas ko...

Ja mislim da si ti Baco deckic koji nema ni 20 godina u turu, jer da si imalo zreliji, ne bi sirio sovinizam i mrznju izmedju srpskog i rumunskog naroda, kao sto rece jedan partizanov navijac. Daj dete, otrezni se! Pusti fudbalere neka igraju fudbal, a video si da je Partizan daleko ispred tamo Temisvara. Ne znam sta ces komentarisati kad pobedi srpski mnacionalni tim protiv Rumunije. Verovatno ces nas optuziti za ratne zlocine. E' moje dete, meljes, a ni ne znas sta...

Dosije X

pre 15 godina

Stvarno treba vise ozbiljnosti u igri Partizana, pogotuvu taj zadnji pas.
Ako Tosic moze da vezba slobodnjake posle treninga,
onda bi pola ekipe moralo da poradi na sutu, i to u okvir gola!!!
Uz adekvatna POJACANJA(2 kom) u napadu (A NE DOVODJENJE IGRACA),i uz desni bok uz vecu ozbiljnost mislim da sledece godine mozemo lako do LS uz nov sistem kvalifikacija,a i da se ponadamo necem vecem od proslog ucesca!!!!!
(Nema rasprodaje,dajte pojacanja za jos jachi Partizan)

Stole PFC

pre 15 godina

Mua mua...Cuo sam za sve to...Ali ja ne znam dal neko na stadion nosi laptop,ima vremena da preko mobilnog pise komentare dok je na JUGU...I kod mene su komp i tv u istoj sobi,ali ja pisem po zavrsetku utakmice...Zato sam i rekao da ste internet i iz fotelje navijaci koji ovde pricaju kako su veliki navijaci,a u stvari...Da si bio u Rumuniji npr...Ne bi stigao da kucas komentare ovde...HAHAHHA...Vi ste navijaci?Dobro ti mozes da gledas tekmu preko neta i da saljes komentare u poluvremenu,ali si zbog toga internet navijac...Ma OK je mora i to neko da radi...

schomy90

pre 15 godina

prvo ono sto partizan demonstrira je savrsenstvo od fudbala drugo kako hrvatski slaven moze da igra na svom stadionu sa jednom tribinom, a borac ne moze


odgovor za tebe je da verovatno njihov grad ima aerodrom u krugu od 100km koliko je propisima odredjeno,a Cacak nema,pa je u tome razlika.

Samo Ti Partizane

pre 15 godina

Sve je bilo ok, nesto je moglo i bolje, ali...
Sta bi to u centru Temisvara oko 5 popodne? Ko se to zeznuo i krenuo na Grobare? Ko god da je, dobili ste batine!
Samo Ti Moj Partizane, Samo Ti i niko drugi...

nettoo

pre 15 godina

Nije lose, al mora jos bolje, pogotovu sto se vidi da to mogu igraci Partizana.

A sa komsijama voajerima cemo, kako su krenuli, samo da se sastajemo u Kupu, ili da i mi ispadnemo u drugu ligu zbog tradicije derbija?