Četvrtak, 11.09.2008.

15:24

Ivković: "Očekuje nas težak meč"

Selektor košarkaša Srbije Dušan Ivković izjavio je da njegove izabranike u subotu očekuje izuzetno teška utakmica sa Mađarskom.

Izvor: B92

Ivkoviæ: "Oèekuje nas težak meè" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

egyekucija

pre 15 godina

Jedini komentar je OSTAVKA. Posle Finske, OSTAVKA!
Ya Dudu su i Engleyi odlicna ekipa, kao sto je nedavno iyjavio.
Sto se mene tice, ovoj utakmici bih posvetio tri reda, naslov, podnaslov i potpis. Iyvestaj bi imao dva reda: naslov, reyultat, sastav ekipe i potpis. Sve drugo bilo bi sramota za srpsku kosarku.
Sramota je kako nas samo yamajavaju, i duda, a vidim sad i Antic. Ljudi, ne ya 300000 evra, za 300 evra cu da vas zamajavam koliko hocete, samo ako hocete.
OSTAVKA!

pinkerton

pre 15 godina

Pravom treneru je svaki protivnik težak!
(Oprez, 11. septembar 2008 17:21)

Slažem se...pitajte Slavena Bilića :)
Pozz iz Zagreba

dusan

pre 15 godina

Posto gube od Finske,plase se Madzara..U ime starih dobrih vremena posaljimo ove krakate mamlaze kuci da nam ne trose zivce,drzavne poreske pare i ono malo ugleda stecenog briljatnom prosloscu.Sta i ako odemo na Euro pa naletimo na Novickog,Gasola itd.,a Finci nam se mame....
P.S.Nije se matori Duda plasio Madzara dok je imao Saleta,Divca,Zareta....

dejan velja

pre 15 godina

ako ako samo neka oni budu oprezni i neka pobeđuju, a ne kao prethodni. Da se sa Dudom i ovim sjajnim mladim igračima vratimo na vrh. NAPRED SRBIJA!!!

toliko

pre 15 godina

za sve price o Rakocevicu, covek je juce lepo napisao:

Moje viđenje situacije:

Mislim da ćemo dobiti sve utakmice do kraja. Finska je bila kiks koji treba zaboraviti i ne pridavati mu preveliki značaj.

ALI ono što mi je utisak dana je jučerašnji interjvu u "Sport"-u sa Igorom Rakočevićem:

Kada su počinjale kvalifikacije Duda je jasno rekao da NAJOZBILJNIJE RAČUNA na Igora Rakočevića, ali za EP sledeće godine. Duda je to obrazložio time da je Igor imao jako napornu sezonu, igrao je F4 itd. i da nema potrebe da ga cimamo da trenira celo leto da bi igrao protiv Mađara, Bugara... Znači Duda mu je jasno dao status zvezde i maksimalno ga ispoštovao.

Zatim Aco Petrović objavljuje da su u planu za EP u Poljskoj i Rakočević, i Stojaković i Jarić (na radost @Kostunice!).
I onda se juče pojavljuje već pomenuti intervju sa Rakočevićem koji na sve to odgovara: "što me nisu sada zvali, mogu oni da me zovu za EP, ali ne verujem da ću se odazvati...".
NEVEROVATNO koje nepoštovanje Dude, koje nepoštovanje reprezentacije!
Mislim da je time Rakočević (ma koliko dobar igrač bio) završio sa repkom dok je Duda tu. Sramotan potez.
Treba i Jarića pustiti da se šeta sa Limom, a zvati samo Stojakovića koji bi puno značio. Sa obzirom da će Španci biti dosta oslabljeni u Poljskoj, mi bi sa takvim sastavom mogli to da osvojimo.

u svakom slučaju DUDI PUNA PODRŠKA
(realno *W, 11. septembar 2008 10:59)

Sale Tuzla

pre 15 godina

niko ne pljuje dudu,coveka cenim iznad svega.

ja samo kazem da je dosta te retorike za medije,kao madjari imaju dobar tim.
MADJARI NEMAJU DOBAR TIM!
imaju 2 igraca,od kojih je jedan osrednji,nemet iz vojvodine,i bader koji nije los centar.ostali su rupchuga ona zadnja.

ovim se inace samo kupuje kredit.

igracima i dudi zelim sve najbolje na utkamici,ali ne zelim vise da slusam kako idemo da se nadigravamo sa reprezentacija kao sto je madjarska.

hocu da cujem da idemo da ih zgazimo,i sa takvim mentalitetom mozemo da uradimo sve,i da budemo opet oni stari.

zbog takvog pristupa i spustanja na nivo takvih i slicnih rep.kao sto su madjari se i gubi od finske.

treba pokazati i malo drskosti.ipak je srbija i dalje jedna od najvecih kosarkaskih cenatara na svetu.

ps. citam da neko kaze da su hrvati lako poleteli pre meca sa englezima u fudbalu,pa ih sacekala 4.
pa nije engleska neka tamo madjarska u kosarci pa da se to uporedjuje.englezi su I DALJE jedna od fudbalskih velesila,i u opste nije cudno to sto su dobili hrvate u zagrebu.

Marko Nis

pre 15 godina

E moj Roki Balboa.Razumem te ja,od silnih udaraca u glavu,ne mozes biti realan i pravilno rasudjivati.Vrlo dobr
o znamo kako je igrala reprezentacija kada su nisioci igre bili Partizanovi igraci,mrzi me da ih nabrajam sada,dugo bi trajalo.A znamo kako je bilo prosle godine sa velikim milancetom,mokom i njegovim moskitosima.Ostvarili su najgori rezultat u poslednjih 30 godina,alo.A sve to zna i Veliki Duda Ivkovic.I zato vraca kult reprezentacije,tj kult Partizana.

Bane

pre 15 godina

Samo NAPRED LAVCINO!!! Ivkovicu uz tebe je celo Valjevo, a sigurno i cela SRB.
Nadam se da ce neka televizija prenositi turnir u Valjevu, koji se igra za vikend, a na kome ucestvuje Panatenaikos, Partizan, Ruski prvoligas kao i KK "Metalac__Valjevo"-srpski prvoligas. SRAMOTA ako to niko ne bude prenosio, jer to moze samo da donese toj televiziji gledanost uz ubedjen sam nikakve bukvalno finansijske izdatke jedino ako se racuna prevoz novinske ekipe iz Bgd do Va.:o))

Zvonko

pre 15 godina

Jesmo Madjare dobili 30 razlike uz pomoc publike i sudija. Dobicemo sa tom razlikom i Fince. Ali Madjari ce na domacem terenu uz naklonost sudija biti vrlo nezgodan protivnik. Oni nisu losiji od Finaca, a Finci su nas potpuno nadigrali. Budimo iskreni,u nasoj ekipi sem Krstica nema nijednog vrhunskog igraca.

Rocky Balboa

pre 15 godina

Duda je toliko "objektivan" tako da nema mesta u reprezentaciji za Igora Rakocevica najboljeg igraca sampiona Spanije, i clana prve petorke Evrolige !
Ali zato nam igraju svi igraci partizana u zadnjih 5 godina, cak i kosta perovic koga su u Americi poslali u Ligu za razvoj ! -nema veze sta to fali, smeta Rakocevic zato sto simbolizuje Zvezdu i.....!!

Marko

pre 15 godina

Bolje da bude suzdrzan nego da se ponasamo kao hrvati pred mec sa Engleskom.Setite se meca u Finskoj,nemamo prava nikog da potcenjujemo vec samo uz ozbiljan pristup mozemo sve pobediti i biti prvi u grupi.

branko

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da neko moze da pljuje po tako uspesnom coveku kao sto je Ivkovic.Zapitajte se prvo sta ste vi uspeli u zivotu pa onda ostavljajte komentare.Kladim se da ste svi vi koji plujete Dudu neki besposlicari koji po ceo dan gledaju u kompjuter ili .... Napred Srbija i ostavite coveka nek na miru radi svoj posao.Pa niste valjda vi bolji strucnjaci od coveka koji je ceo zivot u kosarci.

kk Vojvodina

pre 15 godina

Hm. Madjari su dobra ekipa. Kako da ne!

Nije mi jasno zasto nismo prihvatili pleja Makabija Bajnama, koji je izrazio zelju da igra za nas nacionalni tim.Pa sta ako je amerikanac? Mislim da bi na odlicno dosao.

ZaSM

pre 15 godina

Duda ima pravilan i potpuno profesionalan pristup za utakmicu sa Madjarima na njihovom domacem terenu. Zar oni tu nisu vec porazili i Talijane i Bugare? A zar mi nismo izgubili u Finskoj? Dakle svaki protivnik se mora uzimati superozbiljno jer to je jedini nacin za napredovanje i takodje i priprema za jos tezu utakmicu u Bugarskoj.
Pritom se mora ukazati da Srpska reprezentacija nije dosada imala mnogo mogucnsti da u ovom sastavu nastupa u prethodnim turnirima. Ovo je prvi put posle 1995-te da uopste moramo da se kvalifikujemo za bilo koje takmicenje. Sto znaci da je ovo idealna sansa da se svaka utakmica maksimalno iskoristi za uigravanje tima i stvaranje prave atmosfere. Tek smo na pocetku a svaki pocetak je vazan!

dell_boy

pre 15 godina

covek je samo svestan naseg mentaliteta, da vrlo lako mozemo da puknemo, pa nas unapred priprema, pa onda, i ako izgubimo bice...: "ja sam jos pre ovog meca rekao da su oni jak protovnik, sa dobrim sutem spolja, blah blah blah.." c c c Kad ce bre ponovo da gledamo YUGOSLAVJIU, kada ce pred nama da se lome argentinci, rusi, spanci, francuzi, pa kad zatreba i ameri... c c c

mali miloica

pre 15 godina

Mora Duda da spusti loptu na zemlju, da nasi kosarkasi ne bi mnogo poleteli, pa onda bez veze tresnuli i posle gledali evropsku prvenstvo na TV-u. Zna covek nas mentalitet, malo uspeha i odmah mislimo da smo najbolji na svetu...

Trianon

pre 15 godina

@Sale Tuzla

Pretpostavljam, da je i Ivković siguran u pobedi našeg tima, ali za razliku od tebe on je gospodin čovek, ne potcenjuje i ne omalovažava protivnika, bez obzira što je razlika u kvalitetu ogromna. U kvalifikacijama svako ima pravo da učestvuje, što neće proći, to je njegov problem.

Oyzo

pre 15 godina

Jeste da posle Finske treba uvek biti oprezan,ali ova izjava je pre svega nesto sto se uvek mora izjaviti bez obzira na protivnika.Ono tipa,igramo npr. protiv Andore i onda svi moraju da kazu,da ne sme da se potceni protivnik,da imaju iskusnu ekipu/mladu ekipu punu zelje za dokazivanjem/najbolji spoj mladosti i iskustva...

basketas

pre 15 godina

Mozda to ide s godinama ali se zove odgovornos na poslu i mudrost. Ne ismevajte sve sto se kaze. Sve je u ovom trenutku za nas tesko jer smo PALI, u svemu pa tako i u sportu. Ovaj covek (Ivkovic) je jedan od zadnjih cuvara vatre kome se podsmevate. Kako bi samaro ponekad nadobudne smekere Srbe dok ne nauce da kad nesto kazo to ima i smisla! Ili je to nesto sto se zove urbano!:))

Sale Tuzla

pre 15 godina

a jeum mu pa sto ovi selektori znaju da pricaju pricu.pa kakvi madjari,kakva kosarka,pa ljudi dodju i izgube 34 razlike,i ivkovic kaze da je to rep. sa iskusnim igracima,dobro igraju,dobro sutiraju?!?
pa koju on to madjarsku komentarise?
sto uvek mora to kao dobri su,imaju ovo imaju ono,kad nemaju nista.

kazi otvoreno,bolji smo,idemo da ih zgazimo,i do ochina

micijano

pre 15 godina

kakvi ste vi kreteni kad tako nesto stavljate,pa zna se ko je pravi trener i sta treba da rado,sigurno ste sportisti pa takve komentare ostavljate...smesni ste

srcem za Srbiju!!!!

pre 15 godina

logican komentar nakon utakmica sa iranom i finskom, nije srbija vise svetska sila u kosarci vec prosecna ekipa koju nasi mediji naduvavaju i prave od nje cudo,sto i nije nista novo jer opet smo mi srbi nebeski narod,a kakav narod takva i zemlja i navijaci i ljubav prema zamlji!!!

basketas

pre 15 godina

Mozda to ide s godinama ali se zove odgovornos na poslu i mudrost. Ne ismevajte sve sto se kaze. Sve je u ovom trenutku za nas tesko jer smo PALI, u svemu pa tako i u sportu. Ovaj covek (Ivkovic) je jedan od zadnjih cuvara vatre kome se podsmevate. Kako bi samaro ponekad nadobudne smekere Srbe dok ne nauce da kad nesto kazo to ima i smisla! Ili je to nesto sto se zove urbano!:))

mali miloica

pre 15 godina

Mora Duda da spusti loptu na zemlju, da nasi kosarkasi ne bi mnogo poleteli, pa onda bez veze tresnuli i posle gledali evropsku prvenstvo na TV-u. Zna covek nas mentalitet, malo uspeha i odmah mislimo da smo najbolji na svetu...

ZaSM

pre 15 godina

Duda ima pravilan i potpuno profesionalan pristup za utakmicu sa Madjarima na njihovom domacem terenu. Zar oni tu nisu vec porazili i Talijane i Bugare? A zar mi nismo izgubili u Finskoj? Dakle svaki protivnik se mora uzimati superozbiljno jer to je jedini nacin za napredovanje i takodje i priprema za jos tezu utakmicu u Bugarskoj.
Pritom se mora ukazati da Srpska reprezentacija nije dosada imala mnogo mogucnsti da u ovom sastavu nastupa u prethodnim turnirima. Ovo je prvi put posle 1995-te da uopste moramo da se kvalifikujemo za bilo koje takmicenje. Sto znaci da je ovo idealna sansa da se svaka utakmica maksimalno iskoristi za uigravanje tima i stvaranje prave atmosfere. Tek smo na pocetku a svaki pocetak je vazan!

srcem za Srbiju!!!!

pre 15 godina

logican komentar nakon utakmica sa iranom i finskom, nije srbija vise svetska sila u kosarci vec prosecna ekipa koju nasi mediji naduvavaju i prave od nje cudo,sto i nije nista novo jer opet smo mi srbi nebeski narod,a kakav narod takva i zemlja i navijaci i ljubav prema zamlji!!!

Trianon

pre 15 godina

@Sale Tuzla

Pretpostavljam, da je i Ivković siguran u pobedi našeg tima, ali za razliku od tebe on je gospodin čovek, ne potcenjuje i ne omalovažava protivnika, bez obzira što je razlika u kvalitetu ogromna. U kvalifikacijama svako ima pravo da učestvuje, što neće proći, to je njegov problem.

toliko

pre 15 godina

za sve price o Rakocevicu, covek je juce lepo napisao:

Moje viđenje situacije:

Mislim da ćemo dobiti sve utakmice do kraja. Finska je bila kiks koji treba zaboraviti i ne pridavati mu preveliki značaj.

ALI ono što mi je utisak dana je jučerašnji interjvu u "Sport"-u sa Igorom Rakočevićem:

Kada su počinjale kvalifikacije Duda je jasno rekao da NAJOZBILJNIJE RAČUNA na Igora Rakočevića, ali za EP sledeće godine. Duda je to obrazložio time da je Igor imao jako napornu sezonu, igrao je F4 itd. i da nema potrebe da ga cimamo da trenira celo leto da bi igrao protiv Mađara, Bugara... Znači Duda mu je jasno dao status zvezde i maksimalno ga ispoštovao.

Zatim Aco Petrović objavljuje da su u planu za EP u Poljskoj i Rakočević, i Stojaković i Jarić (na radost @Kostunice!).
I onda se juče pojavljuje već pomenuti intervju sa Rakočevićem koji na sve to odgovara: "što me nisu sada zvali, mogu oni da me zovu za EP, ali ne verujem da ću se odazvati...".
NEVEROVATNO koje nepoštovanje Dude, koje nepoštovanje reprezentacije!
Mislim da je time Rakočević (ma koliko dobar igrač bio) završio sa repkom dok je Duda tu. Sramotan potez.
Treba i Jarića pustiti da se šeta sa Limom, a zvati samo Stojakovića koji bi puno značio. Sa obzirom da će Španci biti dosta oslabljeni u Poljskoj, mi bi sa takvim sastavom mogli to da osvojimo.

u svakom slučaju DUDI PUNA PODRŠKA
(realno *W, 11. septembar 2008 10:59)

Marko

pre 15 godina

Bolje da bude suzdrzan nego da se ponasamo kao hrvati pred mec sa Engleskom.Setite se meca u Finskoj,nemamo prava nikog da potcenjujemo vec samo uz ozbiljan pristup mozemo sve pobediti i biti prvi u grupi.

branko

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da neko moze da pljuje po tako uspesnom coveku kao sto je Ivkovic.Zapitajte se prvo sta ste vi uspeli u zivotu pa onda ostavljajte komentare.Kladim se da ste svi vi koji plujete Dudu neki besposlicari koji po ceo dan gledaju u kompjuter ili .... Napred Srbija i ostavite coveka nek na miru radi svoj posao.Pa niste valjda vi bolji strucnjaci od coveka koji je ceo zivot u kosarci.

Sale Tuzla

pre 15 godina

a jeum mu pa sto ovi selektori znaju da pricaju pricu.pa kakvi madjari,kakva kosarka,pa ljudi dodju i izgube 34 razlike,i ivkovic kaze da je to rep. sa iskusnim igracima,dobro igraju,dobro sutiraju?!?
pa koju on to madjarsku komentarise?
sto uvek mora to kao dobri su,imaju ovo imaju ono,kad nemaju nista.

kazi otvoreno,bolji smo,idemo da ih zgazimo,i do ochina

Bane

pre 15 godina

Samo NAPRED LAVCINO!!! Ivkovicu uz tebe je celo Valjevo, a sigurno i cela SRB.
Nadam se da ce neka televizija prenositi turnir u Valjevu, koji se igra za vikend, a na kome ucestvuje Panatenaikos, Partizan, Ruski prvoligas kao i KK "Metalac__Valjevo"-srpski prvoligas. SRAMOTA ako to niko ne bude prenosio, jer to moze samo da donese toj televiziji gledanost uz ubedjen sam nikakve bukvalno finansijske izdatke jedino ako se racuna prevoz novinske ekipe iz Bgd do Va.:o))

Oyzo

pre 15 godina

Jeste da posle Finske treba uvek biti oprezan,ali ova izjava je pre svega nesto sto se uvek mora izjaviti bez obzira na protivnika.Ono tipa,igramo npr. protiv Andore i onda svi moraju da kazu,da ne sme da se potceni protivnik,da imaju iskusnu ekipu/mladu ekipu punu zelje za dokazivanjem/najbolji spoj mladosti i iskustva...

dell_boy

pre 15 godina

covek je samo svestan naseg mentaliteta, da vrlo lako mozemo da puknemo, pa nas unapred priprema, pa onda, i ako izgubimo bice...: "ja sam jos pre ovog meca rekao da su oni jak protovnik, sa dobrim sutem spolja, blah blah blah.." c c c Kad ce bre ponovo da gledamo YUGOSLAVJIU, kada ce pred nama da se lome argentinci, rusi, spanci, francuzi, pa kad zatreba i ameri... c c c

micijano

pre 15 godina

kakvi ste vi kreteni kad tako nesto stavljate,pa zna se ko je pravi trener i sta treba da rado,sigurno ste sportisti pa takve komentare ostavljate...smesni ste

Zvonko

pre 15 godina

Jesmo Madjare dobili 30 razlike uz pomoc publike i sudija. Dobicemo sa tom razlikom i Fince. Ali Madjari ce na domacem terenu uz naklonost sudija biti vrlo nezgodan protivnik. Oni nisu losiji od Finaca, a Finci su nas potpuno nadigrali. Budimo iskreni,u nasoj ekipi sem Krstica nema nijednog vrhunskog igraca.

Marko Nis

pre 15 godina

E moj Roki Balboa.Razumem te ja,od silnih udaraca u glavu,ne mozes biti realan i pravilno rasudjivati.Vrlo dobr
o znamo kako je igrala reprezentacija kada su nisioci igre bili Partizanovi igraci,mrzi me da ih nabrajam sada,dugo bi trajalo.A znamo kako je bilo prosle godine sa velikim milancetom,mokom i njegovim moskitosima.Ostvarili su najgori rezultat u poslednjih 30 godina,alo.A sve to zna i Veliki Duda Ivkovic.I zato vraca kult reprezentacije,tj kult Partizana.

Sale Tuzla

pre 15 godina

niko ne pljuje dudu,coveka cenim iznad svega.

ja samo kazem da je dosta te retorike za medije,kao madjari imaju dobar tim.
MADJARI NEMAJU DOBAR TIM!
imaju 2 igraca,od kojih je jedan osrednji,nemet iz vojvodine,i bader koji nije los centar.ostali su rupchuga ona zadnja.

ovim se inace samo kupuje kredit.

igracima i dudi zelim sve najbolje na utkamici,ali ne zelim vise da slusam kako idemo da se nadigravamo sa reprezentacija kao sto je madjarska.

hocu da cujem da idemo da ih zgazimo,i sa takvim mentalitetom mozemo da uradimo sve,i da budemo opet oni stari.

zbog takvog pristupa i spustanja na nivo takvih i slicnih rep.kao sto su madjari se i gubi od finske.

treba pokazati i malo drskosti.ipak je srbija i dalje jedna od najvecih kosarkaskih cenatara na svetu.

ps. citam da neko kaze da su hrvati lako poleteli pre meca sa englezima u fudbalu,pa ih sacekala 4.
pa nije engleska neka tamo madjarska u kosarci pa da se to uporedjuje.englezi su I DALJE jedna od fudbalskih velesila,i u opste nije cudno to sto su dobili hrvate u zagrebu.

kk Vojvodina

pre 15 godina

Hm. Madjari su dobra ekipa. Kako da ne!

Nije mi jasno zasto nismo prihvatili pleja Makabija Bajnama, koji je izrazio zelju da igra za nas nacionalni tim.Pa sta ako je amerikanac? Mislim da bi na odlicno dosao.

dejan velja

pre 15 godina

ako ako samo neka oni budu oprezni i neka pobeđuju, a ne kao prethodni. Da se sa Dudom i ovim sjajnim mladim igračima vratimo na vrh. NAPRED SRBIJA!!!

Rocky Balboa

pre 15 godina

Duda je toliko "objektivan" tako da nema mesta u reprezentaciji za Igora Rakocevica najboljeg igraca sampiona Spanije, i clana prve petorke Evrolige !
Ali zato nam igraju svi igraci partizana u zadnjih 5 godina, cak i kosta perovic koga su u Americi poslali u Ligu za razvoj ! -nema veze sta to fali, smeta Rakocevic zato sto simbolizuje Zvezdu i.....!!

pinkerton

pre 15 godina

Pravom treneru je svaki protivnik težak!
(Oprez, 11. septembar 2008 17:21)

Slažem se...pitajte Slavena Bilića :)
Pozz iz Zagreba

dusan

pre 15 godina

Posto gube od Finske,plase se Madzara..U ime starih dobrih vremena posaljimo ove krakate mamlaze kuci da nam ne trose zivce,drzavne poreske pare i ono malo ugleda stecenog briljatnom prosloscu.Sta i ako odemo na Euro pa naletimo na Novickog,Gasola itd.,a Finci nam se mame....
P.S.Nije se matori Duda plasio Madzara dok je imao Saleta,Divca,Zareta....

egyekucija

pre 15 godina

Jedini komentar je OSTAVKA. Posle Finske, OSTAVKA!
Ya Dudu su i Engleyi odlicna ekipa, kao sto je nedavno iyjavio.
Sto se mene tice, ovoj utakmici bih posvetio tri reda, naslov, podnaslov i potpis. Iyvestaj bi imao dva reda: naslov, reyultat, sastav ekipe i potpis. Sve drugo bilo bi sramota za srpsku kosarku.
Sramota je kako nas samo yamajavaju, i duda, a vidim sad i Antic. Ljudi, ne ya 300000 evra, za 300 evra cu da vas zamajavam koliko hocete, samo ako hocete.
OSTAVKA!

Rocky Balboa

pre 15 godina

Duda je toliko "objektivan" tako da nema mesta u reprezentaciji za Igora Rakocevica najboljeg igraca sampiona Spanije, i clana prve petorke Evrolige !
Ali zato nam igraju svi igraci partizana u zadnjih 5 godina, cak i kosta perovic koga su u Americi poslali u Ligu za razvoj ! -nema veze sta to fali, smeta Rakocevic zato sto simbolizuje Zvezdu i.....!!

Sale Tuzla

pre 15 godina

a jeum mu pa sto ovi selektori znaju da pricaju pricu.pa kakvi madjari,kakva kosarka,pa ljudi dodju i izgube 34 razlike,i ivkovic kaze da je to rep. sa iskusnim igracima,dobro igraju,dobro sutiraju?!?
pa koju on to madjarsku komentarise?
sto uvek mora to kao dobri su,imaju ovo imaju ono,kad nemaju nista.

kazi otvoreno,bolji smo,idemo da ih zgazimo,i do ochina

kk Vojvodina

pre 15 godina

Hm. Madjari su dobra ekipa. Kako da ne!

Nije mi jasno zasto nismo prihvatili pleja Makabija Bajnama, koji je izrazio zelju da igra za nas nacionalni tim.Pa sta ako je amerikanac? Mislim da bi na odlicno dosao.

dusan

pre 15 godina

Posto gube od Finske,plase se Madzara..U ime starih dobrih vremena posaljimo ove krakate mamlaze kuci da nam ne trose zivce,drzavne poreske pare i ono malo ugleda stecenog briljatnom prosloscu.Sta i ako odemo na Euro pa naletimo na Novickog,Gasola itd.,a Finci nam se mame....
P.S.Nije se matori Duda plasio Madzara dok je imao Saleta,Divca,Zareta....

Sale Tuzla

pre 15 godina

niko ne pljuje dudu,coveka cenim iznad svega.

ja samo kazem da je dosta te retorike za medije,kao madjari imaju dobar tim.
MADJARI NEMAJU DOBAR TIM!
imaju 2 igraca,od kojih je jedan osrednji,nemet iz vojvodine,i bader koji nije los centar.ostali su rupchuga ona zadnja.

ovim se inace samo kupuje kredit.

igracima i dudi zelim sve najbolje na utkamici,ali ne zelim vise da slusam kako idemo da se nadigravamo sa reprezentacija kao sto je madjarska.

hocu da cujem da idemo da ih zgazimo,i sa takvim mentalitetom mozemo da uradimo sve,i da budemo opet oni stari.

zbog takvog pristupa i spustanja na nivo takvih i slicnih rep.kao sto su madjari se i gubi od finske.

treba pokazati i malo drskosti.ipak je srbija i dalje jedna od najvecih kosarkaskih cenatara na svetu.

ps. citam da neko kaze da su hrvati lako poleteli pre meca sa englezima u fudbalu,pa ih sacekala 4.
pa nije engleska neka tamo madjarska u kosarci pa da se to uporedjuje.englezi su I DALJE jedna od fudbalskih velesila,i u opste nije cudno to sto su dobili hrvate u zagrebu.

basketas

pre 15 godina

Mozda to ide s godinama ali se zove odgovornos na poslu i mudrost. Ne ismevajte sve sto se kaze. Sve je u ovom trenutku za nas tesko jer smo PALI, u svemu pa tako i u sportu. Ovaj covek (Ivkovic) je jedan od zadnjih cuvara vatre kome se podsmevate. Kako bi samaro ponekad nadobudne smekere Srbe dok ne nauce da kad nesto kazo to ima i smisla! Ili je to nesto sto se zove urbano!:))

dell_boy

pre 15 godina

covek je samo svestan naseg mentaliteta, da vrlo lako mozemo da puknemo, pa nas unapred priprema, pa onda, i ako izgubimo bice...: "ja sam jos pre ovog meca rekao da su oni jak protovnik, sa dobrim sutem spolja, blah blah blah.." c c c Kad ce bre ponovo da gledamo YUGOSLAVJIU, kada ce pred nama da se lome argentinci, rusi, spanci, francuzi, pa kad zatreba i ameri... c c c

srcem za Srbiju!!!!

pre 15 godina

logican komentar nakon utakmica sa iranom i finskom, nije srbija vise svetska sila u kosarci vec prosecna ekipa koju nasi mediji naduvavaju i prave od nje cudo,sto i nije nista novo jer opet smo mi srbi nebeski narod,a kakav narod takva i zemlja i navijaci i ljubav prema zamlji!!!

Zvonko

pre 15 godina

Jesmo Madjare dobili 30 razlike uz pomoc publike i sudija. Dobicemo sa tom razlikom i Fince. Ali Madjari ce na domacem terenu uz naklonost sudija biti vrlo nezgodan protivnik. Oni nisu losiji od Finaca, a Finci su nas potpuno nadigrali. Budimo iskreni,u nasoj ekipi sem Krstica nema nijednog vrhunskog igraca.

Marko Nis

pre 15 godina

E moj Roki Balboa.Razumem te ja,od silnih udaraca u glavu,ne mozes biti realan i pravilno rasudjivati.Vrlo dobr
o znamo kako je igrala reprezentacija kada su nisioci igre bili Partizanovi igraci,mrzi me da ih nabrajam sada,dugo bi trajalo.A znamo kako je bilo prosle godine sa velikim milancetom,mokom i njegovim moskitosima.Ostvarili su najgori rezultat u poslednjih 30 godina,alo.A sve to zna i Veliki Duda Ivkovic.I zato vraca kult reprezentacije,tj kult Partizana.

toliko

pre 15 godina

za sve price o Rakocevicu, covek je juce lepo napisao:

Moje viđenje situacije:

Mislim da ćemo dobiti sve utakmice do kraja. Finska je bila kiks koji treba zaboraviti i ne pridavati mu preveliki značaj.

ALI ono što mi je utisak dana je jučerašnji interjvu u "Sport"-u sa Igorom Rakočevićem:

Kada su počinjale kvalifikacije Duda je jasno rekao da NAJOZBILJNIJE RAČUNA na Igora Rakočevića, ali za EP sledeće godine. Duda je to obrazložio time da je Igor imao jako napornu sezonu, igrao je F4 itd. i da nema potrebe da ga cimamo da trenira celo leto da bi igrao protiv Mađara, Bugara... Znači Duda mu je jasno dao status zvezde i maksimalno ga ispoštovao.

Zatim Aco Petrović objavljuje da su u planu za EP u Poljskoj i Rakočević, i Stojaković i Jarić (na radost @Kostunice!).
I onda se juče pojavljuje već pomenuti intervju sa Rakočevićem koji na sve to odgovara: "što me nisu sada zvali, mogu oni da me zovu za EP, ali ne verujem da ću se odazvati...".
NEVEROVATNO koje nepoštovanje Dude, koje nepoštovanje reprezentacije!
Mislim da je time Rakočević (ma koliko dobar igrač bio) završio sa repkom dok je Duda tu. Sramotan potez.
Treba i Jarića pustiti da se šeta sa Limom, a zvati samo Stojakovića koji bi puno značio. Sa obzirom da će Španci biti dosta oslabljeni u Poljskoj, mi bi sa takvim sastavom mogli to da osvojimo.

u svakom slučaju DUDI PUNA PODRŠKA
(realno *W, 11. septembar 2008 10:59)

egyekucija

pre 15 godina

Jedini komentar je OSTAVKA. Posle Finske, OSTAVKA!
Ya Dudu su i Engleyi odlicna ekipa, kao sto je nedavno iyjavio.
Sto se mene tice, ovoj utakmici bih posvetio tri reda, naslov, podnaslov i potpis. Iyvestaj bi imao dva reda: naslov, reyultat, sastav ekipe i potpis. Sve drugo bilo bi sramota za srpsku kosarku.
Sramota je kako nas samo yamajavaju, i duda, a vidim sad i Antic. Ljudi, ne ya 300000 evra, za 300 evra cu da vas zamajavam koliko hocete, samo ako hocete.
OSTAVKA!

micijano

pre 15 godina

kakvi ste vi kreteni kad tako nesto stavljate,pa zna se ko je pravi trener i sta treba da rado,sigurno ste sportisti pa takve komentare ostavljate...smesni ste

Oyzo

pre 15 godina

Jeste da posle Finske treba uvek biti oprezan,ali ova izjava je pre svega nesto sto se uvek mora izjaviti bez obzira na protivnika.Ono tipa,igramo npr. protiv Andore i onda svi moraju da kazu,da ne sme da se potceni protivnik,da imaju iskusnu ekipu/mladu ekipu punu zelje za dokazivanjem/najbolji spoj mladosti i iskustva...

mali miloica

pre 15 godina

Mora Duda da spusti loptu na zemlju, da nasi kosarkasi ne bi mnogo poleteli, pa onda bez veze tresnuli i posle gledali evropsku prvenstvo na TV-u. Zna covek nas mentalitet, malo uspeha i odmah mislimo da smo najbolji na svetu...

Trianon

pre 15 godina

@Sale Tuzla

Pretpostavljam, da je i Ivković siguran u pobedi našeg tima, ali za razliku od tebe on je gospodin čovek, ne potcenjuje i ne omalovažava protivnika, bez obzira što je razlika u kvalitetu ogromna. U kvalifikacijama svako ima pravo da učestvuje, što neće proći, to je njegov problem.

ZaSM

pre 15 godina

Duda ima pravilan i potpuno profesionalan pristup za utakmicu sa Madjarima na njihovom domacem terenu. Zar oni tu nisu vec porazili i Talijane i Bugare? A zar mi nismo izgubili u Finskoj? Dakle svaki protivnik se mora uzimati superozbiljno jer to je jedini nacin za napredovanje i takodje i priprema za jos tezu utakmicu u Bugarskoj.
Pritom se mora ukazati da Srpska reprezentacija nije dosada imala mnogo mogucnsti da u ovom sastavu nastupa u prethodnim turnirima. Ovo je prvi put posle 1995-te da uopste moramo da se kvalifikujemo za bilo koje takmicenje. Sto znaci da je ovo idealna sansa da se svaka utakmica maksimalno iskoristi za uigravanje tima i stvaranje prave atmosfere. Tek smo na pocetku a svaki pocetak je vazan!

Marko

pre 15 godina

Bolje da bude suzdrzan nego da se ponasamo kao hrvati pred mec sa Engleskom.Setite se meca u Finskoj,nemamo prava nikog da potcenjujemo vec samo uz ozbiljan pristup mozemo sve pobediti i biti prvi u grupi.

branko

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da neko moze da pljuje po tako uspesnom coveku kao sto je Ivkovic.Zapitajte se prvo sta ste vi uspeli u zivotu pa onda ostavljajte komentare.Kladim se da ste svi vi koji plujete Dudu neki besposlicari koji po ceo dan gledaju u kompjuter ili .... Napred Srbija i ostavite coveka nek na miru radi svoj posao.Pa niste valjda vi bolji strucnjaci od coveka koji je ceo zivot u kosarci.

Bane

pre 15 godina

Samo NAPRED LAVCINO!!! Ivkovicu uz tebe je celo Valjevo, a sigurno i cela SRB.
Nadam se da ce neka televizija prenositi turnir u Valjevu, koji se igra za vikend, a na kome ucestvuje Panatenaikos, Partizan, Ruski prvoligas kao i KK "Metalac__Valjevo"-srpski prvoligas. SRAMOTA ako to niko ne bude prenosio, jer to moze samo da donese toj televiziji gledanost uz ubedjen sam nikakve bukvalno finansijske izdatke jedino ako se racuna prevoz novinske ekipe iz Bgd do Va.:o))

dejan velja

pre 15 godina

ako ako samo neka oni budu oprezni i neka pobeđuju, a ne kao prethodni. Da se sa Dudom i ovim sjajnim mladim igračima vratimo na vrh. NAPRED SRBIJA!!!

pinkerton

pre 15 godina

Pravom treneru je svaki protivnik težak!
(Oprez, 11. septembar 2008 17:21)

Slažem se...pitajte Slavena Bilića :)
Pozz iz Zagreba