Nedelja, 07.09.2008.

00:06

SP2010:Evropljani krenuli ka Arfici

Fudbalska reprezentacija Makedonije pobedila je na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo nacionalni tim Škotske.

Izvor: Aleksa Gutoviæ

SP2010:Evropljani krenuli ka Arfici IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

PVCG

pre 15 godina

e moj scepo!:) dje se to slavilo u pv pobjeda srbije!? jes vas par se##cina i anticrnogoraca kojih je u pv hvala bogu sve manje!:)ne brani vama niko da navijate za srbiju i da slavite, ali nemojte da mrzite "svoju kucu" dje vam je!:)meni je drago sto je srbija dobila i volio bih da se plasira na sp, ali sto ljudi toliko mrzite crnu goru i crnogorce i to jos u crnoj gori!?:)sto uvijek vi, srbi, pogotovo ovi iz cg mrzite sve sto nije srpsko?:)stvarno se zapitajte dje vas to vodi, pa onda pricajte...:) S i CG na SP kao i Hrvati, BiH, MKD, SLO... cijela JUGA brate:)bez mrznje i potcjenjivanja i provokacija molim!

Navijac

pre 15 godina

E ako sam ikada video osobu kao ovaj "Scepan mali" ... Covece, shvati da nas ne zanimaju tovji komentari, ne zanima nas uz koga si bio ti, ni severna ni centralna Crna Gora. Daj vec jednom sjasi ...

MNE Mojkovac

pre 15 godina

"scepane mali",najjače mi je kako ti navijaš za drugu zemlju,a ne za svoju!To bi bilo kao da ja izaberem da navijam za Italiju i onda počnem da pišem po forumima kako smo mi svjetski šampioni,a vi pojma nemate... Zato sam srećan,jer kakva god da nam je reprezentacija,NAŠA je!!!I mogu uvijek uživo da je gledam,a ti?!Sjedi ispred tv-a...

scepan mali

pre 15 godina

Milova Crna Gora je izvukla maksimum maksimuma. U Sofiji ce izgubit' 1:0 ili 2:0, u Irskoj takodje, a s Talijanima realno nemaju sanse. 4. mjesto realno, a Dejo neka i dalje sanja o nekakvom nastupu na svjetskom prvenstvu, da smo ostali u drzavnoj zejednici, isli bi i Mirko i Stevan na mundijal, a ovako ce bit' ne lipsi magarce.
Bosna je primila cist' go, a ko je gledao utakmicu, vidio je da je 0:1 na kraju bio i dobar rezultat za njih.
Srbija mora otici na mundijal, s obzirom na stanje u kojima se nalaze Francuzi i Rumuni i iz koga se nece brzo izvuc'.
U Pljevlji je proslavljena pobjeda Srbije i bugarskih 2:2. Pozdrav svim Srbima sirom svijeta i samo hrabro u Parizu, sjeverna i centralna Crna Gora su uz Bijele Orlove.

MNE Mojkovac

pre 15 godina

cro,JAR ne igra kvalifikacije za SP,nego za afrički kup nacija!!!Pa,zaključi i sam da nimalo logike nebi bilo da domaćini igraju kvalifikacije... A,posljednji aktuelni šampion koji je direktno išao na SP,bila je Francuska 2002!I Brazilci su isto igrali kvalifikacije za SP 2006 iako su na predhodnom bili šampioni... A,što se tiče našeg sinoćnjeg meča,samo da kažem da mi je srce puno kad sam vidio onako navijanje!!!Ajmo CRNA GORO,OOOOOO!!!

Nabuko

pre 15 godina

Africke kvalifikacije su istovremeno i kvalifikacija za africko prvenstvo (africki kup nacija) zato igra JAR. Komplikovano i glupo ali to je FIFA i CAF maslo. Od prethodnog WC prvak igra kvalifikacije kako bi se na papiru napravilo mjesta za dza bu reprezentacije.

Inace Italijani su juce odigrali KATASTROFALNO. Imali su Kiprani barem 4 100% sanse neke sa 2-3 metra.

Makedonce

pre 15 godina

mislim stvarno ona 2ra grupa je zaista najdosadna...ko iz koji sesir dolaze??? pa svi su istog kvaliteta cak i luksemburg ima sanse :)))) sto se tice ostali ex-YU drzave...Slovenci su me srusili na sportsku ja sam mislio izgubice, Crnogorci uvek izbegavam posto niko im nedaje sanse kako ramnopravni protivnik a oni igraju nenormalno dobro,Srbija pametno najvazni su 3 boda sad ko gleda kolko golova su dali,Hrvatska standard-razbija,BiH tuzno sto se Spanci uvek tako izvuku imace Bosna boljih dana, i MKD zadovojan sa 3 boda ali igra je bila uzas skoro da sam zaspao....ispricavam se zbog malo duzi komentar i sto sam vas koji citate malo ugnjavio :))

za stvora

pre 15 godina

# jel moze neko da mi objasni zasto italija igra kvalifikacije kad je prvak sveta???
(stvor, 7. septembar 2008 10:20)
E pa ti mi se mnogo razumes..!

boban,nis

pre 15 godina

Zeleo bih da cestitam reprezentaciji Makedonije pobedu protiv Skotske.Od svih reprezentacija sa prostora bivse SFRJ, jedino za njih i Slovence navijam.Za ostale,moram da priznam ne.Sto se tice nasih,mislim da smo mnogo slabi, daj boze da gresim!

sdgh

pre 15 godina

zašto italija igra kvalifikacija?! možda zato jer je period od 4 godine predugačak da bi garantiro da su ostali na istoj kvaliteti i zaslužili direktan plasman

CG-Bu2nin

pre 15 godina

Budimo realni, Bugari nisu iskoristili par zicera, kad su naši imali sreće. Tako i nisu imali sreće kod onog "faula". Svakome po bod zasluženo. Ipak ostaje gorak ukus, zamalo sva tri boda. Pitam se jesu li Irci jači od Bugara?

FantasMic

pre 15 godina

pinkerton

Nije mi drago,ali lik ima pravo,mi se foliramo kao da mozemo dobiti velike ekipe,a izgubimo bodove na reprezentacijama kao sto je kazakstan ili azerbejdzan.
Ne mozemo nista pricati bar dok ne pocnemo dobijati neke velike utakmice (ili barem dobro igrati na tim utakmicama).
Bilo bi gotivno sad protiv Francuske nesto pokazati

Gospodin

pre 15 godina

Ljudi, kakvo crno neiskustvo. Faul nije postojao na 20m. Sudija po prvi put udaljio zivi zid(i vise no sto treba, sto nije slucaj bio kad su Montenegrini sutirali), i... Doce vrijeme kad necemo primat onako smijesne golove, kad ce biti fer sudjenje, i uz onakvu igru nema brige.
PS. MI SMO BILI BOLJI TOKOM CIJELE UTAKMICE, SAMO STO SMO IH U NEKIM DJELOVIMA RAZBIJALI, PA OVI DRUGI DJELOVI IGRE IZGLEDAJU MANJE DOBRI

pinkerton

pre 15 godina

(nije ironija sve je istina, 7. septembar 2008 00:20)

Ne znam za druge, no volim ismijavati srpsku reprezentaciju samo zbog srpskih forumaša. Znaš i sam kako ste arogantni:)..eto, neki dan jedan lik tu 'ladno napiše kako bez obzira na to na kojem se mjestu fifine ljestvice nalazi, bez problema dobija 'boraniju' tipa Hrvatska i Turska. Ili kad se čudite kako je neki Izrael ispred vas...ispred VAS, zamisli:) Pa kako da vas onda ne ismijavamo kad ste beskrajno bahati a reprezentacija vam je sramotna?!:)
Da se razumijemo, Hrvati su također totalno prearogantni što se tiče sporta, pogotovo nogometa. Ali vas se to ne bi trebalo ticati...barem dok Srbija ne počne igrati ozbiljan nogomet. Inače, po luzerštini zadnjih nekoliko godina podsjeća me na Dinamo:)
Pozz iz Zagreba

Blue_skin

pre 15 godina

Igrali smo prvo poluvrijeme sa igracem manje, posto onaj Bogavac definitivno nije fudbaler...
Sto se tice utakmice, daleko, daleko bolji protivnik veceras je bila Crna Gora, ali eto sto znaci neiskustvo! Napraviti faul u 92. minutu na 20m od gola, pri rezultatu od 2:1 i sa igracem vise, to moze samo neiskusan tim. Ipak, utakmica je pokazala da imamo odlicnu perspektivu u napadu, da je Jovetic vec majstor, da Simon uvijek moze da donese prevagu i da je odbrana izuzetno lose selektirana. Tanasijevic cak nije ni gradjen kao stoper, a da ne pricamo tek koliko se lose postavlja i koliko uvijek kasni. Batak tu i tamo, ali ni on ne odskace mnogo. Je li moguce da nemamo bolje? Ili barem mladje, pa neka ih uigrava za neki naredni ciklus ako treba, jer ovako, niti ce se novi uigrati, niti ce nam ovi starci ista donijeti u ovim, a pogotovo ne u narednim kvalifikacijama!!
SVAKA CAST NASIM NA FENOMENALNOJ BORBENOSTI I ODLICNOJ PREDSTAVI, POGOTOVO U NAPADU!! BILI SU DALEKO BOLJI, ALI NISU IMALI SRECE...

ivoPG

pre 15 godina

2 grupa teška sprdačina
(torca du, 7. septembar 2008 00:47)

Jao druze ne obratih paznju, pa kako ih nije sramota da ovakvu grupu sastave, Uzas

anonymus

pre 15 godina

E spanci cigani-covjek im pokloni penal a oni promase pa onda im pokloni gol iz ofsajda-dokle vise te velike reprezentacije ovako da pobjedjuju

Sarajlija

pre 15 godina

o ESP protiv BIH onaj 'gol' spanski je bio ofsajd i onaj 'penal' koji su dobili nije bio penal, oni su imali najvise sansi al mislim da su nasi momci zasluzili bod.
izgleda ipak mora sudija bit barem malo na strani evropskih prvaka.

nije ironija sve je istina

pre 15 godina

Gospodo Hrvati, zapadni susedi, bivsi sunarodnici...Bolji ste od nas! Bolji ste od nas u fudbalu, rukometu cemu jos ne znam ali ste bolji od nas. Cak sta vise najbolji ste na svetu evo ja vam priznajem, samo molim vas nemojte vise komentarisati igru nase reprezentacije i pricati nam kolike su nam sanse da se plasiramo na SP jer ste vi strucni ko moja baba koja kad igra Cezli-Mancester kaze "Dobro ovaj nas Partizan igra". Ako ste mnogo sportskija nacija od nas kao sto tvrdite onda nema potrebe da se javljate ovde kod nas jer ste bolji, sto bi se javljali? Imate svoje forume i sajtove i hvalite se medjusobno koliko hocete, samo nemojte Srbiju uzimati u usta jer opet kazem BOLJI STE OD NAS!!!

Kuršum

pre 15 godina

Srbi bi sve dali da budu najbolji u fudbalu,Hrvati potajno pored svih uspeha u drugim sportovima zele u košarci da postignu uspeh.Obe nacije su kompleksaške zele ono u cemu je ova druga bolja a Crnogorci(Montenigersi)su bolji u fudbalu od obe reprezentacije i napravice najveci uspeh od zemalja bivše Juge garantovano.Zapamtite ove reči Djetići jednostavno znaju da igraju fudbal to im je u krvi i bogu po imenu Dejan Dejo Savićević.Zapamtite ove reči jedog tuznog Srbina sa juga ove lude zemlje,Crnogorci biće uskoro najača fudbalska nacija Balkana a i šire garantovano.

milos

pre 15 godina

steta.mogla je cg do pobjede ali na kraju je njeno neiskustvo doslo do izrazaja.steta jer ko zna kako ce se ovo odrazit na igrace za mec protiv irske.

ivoPG

pre 15 godina

Steta za pobjedu moga je stevan dat gol da potvrdi ali vidi se da smo naivni umjesto da se odugovlaci oni zavrli da daju treci. Ipak Bugari su imali takodje svojih prilika tako da ne treba previse zalit. Nadam se da ce malo odbrana krenut i bit sigurnija pa mozda bude sanse. Generalno ova utakmica je pokazala da mozemo i umijemo da igramo fudbal. Isto tako nemam sad ni najmanju sumnju da cemo dobit Irce. A sto se jos Filipovica tice nije me previse odusevio mislim da neki drugi trener ne bi ovo ispustio

daj Engleze da se IGRAMOOO

pre 15 godina

..e bio sam veceras na Maximiru da vidim kakav je taj Kazahstan.. i kad sam vidio kako , pa ajmo rec igraju, zapitao sam se pa koga ovi mogu dobit, i onda se sjetio....

Montenegrinjo

pre 15 godina

Nevjerovatno ali istinito...
Nisam mogao da vjerujem svojim ocima gol u poslednjim stotinkama meca...da se roknes brate,od ovoga rupa srce...

Samo hrabro djetici moji,dobar je i bod,bem ti bod al ajd,MOLIM BOGA DA ROKNEMO SAD OVE IRCE I UZMEMO 3 BODA!!!! NEDAJTE SE SLOMITE IH OD POCETKA,LOMI KOSTI,UDRI,DRZ NE DAJ,GRIZI ZA CARAPE SAMO UZMI TA 3 BODA DA ODMARAMO I HLADNE GLAVE NASTAVIMO DALJE TAKMICENJE U GRUPI!!!

nije ironija sve je istina

pre 15 godina

Gospodo Hrvati, zapadni susedi, bivsi sunarodnici...Bolji ste od nas! Bolji ste od nas u fudbalu, rukometu cemu jos ne znam ali ste bolji od nas. Cak sta vise najbolji ste na svetu evo ja vam priznajem, samo molim vas nemojte vise komentarisati igru nase reprezentacije i pricati nam kolike su nam sanse da se plasiramo na SP jer ste vi strucni ko moja baba koja kad igra Cezli-Mancester kaze "Dobro ovaj nas Partizan igra". Ako ste mnogo sportskija nacija od nas kao sto tvrdite onda nema potrebe da se javljate ovde kod nas jer ste bolji, sto bi se javljali? Imate svoje forume i sajtove i hvalite se medjusobno koliko hocete, samo nemojte Srbiju uzimati u usta jer opet kazem BOLJI STE OD NAS!!!

daj Engleze da se IGRAMOOO

pre 15 godina

..e bio sam veceras na Maximiru da vidim kakav je taj Kazahstan.. i kad sam vidio kako , pa ajmo rec igraju, zapitao sam se pa koga ovi mogu dobit, i onda se sjetio....

anonymus

pre 15 godina

E spanci cigani-covjek im pokloni penal a oni promase pa onda im pokloni gol iz ofsajda-dokle vise te velike reprezentacije ovako da pobjedjuju

Makedonce

pre 15 godina

mislim stvarno ona 2ra grupa je zaista najdosadna...ko iz koji sesir dolaze??? pa svi su istog kvaliteta cak i luksemburg ima sanse :)))) sto se tice ostali ex-YU drzave...Slovenci su me srusili na sportsku ja sam mislio izgubice, Crnogorci uvek izbegavam posto niko im nedaje sanse kako ramnopravni protivnik a oni igraju nenormalno dobro,Srbija pametno najvazni su 3 boda sad ko gleda kolko golova su dali,Hrvatska standard-razbija,BiH tuzno sto se Spanci uvek tako izvuku imace Bosna boljih dana, i MKD zadovojan sa 3 boda ali igra je bila uzas skoro da sam zaspao....ispricavam se zbog malo duzi komentar i sto sam vas koji citate malo ugnjavio :))

Kuršum

pre 15 godina

Srbi bi sve dali da budu najbolji u fudbalu,Hrvati potajno pored svih uspeha u drugim sportovima zele u košarci da postignu uspeh.Obe nacije su kompleksaške zele ono u cemu je ova druga bolja a Crnogorci(Montenigersi)su bolji u fudbalu od obe reprezentacije i napravice najveci uspeh od zemalja bivše Juge garantovano.Zapamtite ove reči Djetići jednostavno znaju da igraju fudbal to im je u krvi i bogu po imenu Dejan Dejo Savićević.Zapamtite ove reči jedog tuznog Srbina sa juga ove lude zemlje,Crnogorci biće uskoro najača fudbalska nacija Balkana a i šire garantovano.

Sarajlija

pre 15 godina

o ESP protiv BIH onaj 'gol' spanski je bio ofsajd i onaj 'penal' koji su dobili nije bio penal, oni su imali najvise sansi al mislim da su nasi momci zasluzili bod.
izgleda ipak mora sudija bit barem malo na strani evropskih prvaka.

pinkerton

pre 15 godina

(nije ironija sve je istina, 7. septembar 2008 00:20)

Ne znam za druge, no volim ismijavati srpsku reprezentaciju samo zbog srpskih forumaša. Znaš i sam kako ste arogantni:)..eto, neki dan jedan lik tu 'ladno napiše kako bez obzira na to na kojem se mjestu fifine ljestvice nalazi, bez problema dobija 'boraniju' tipa Hrvatska i Turska. Ili kad se čudite kako je neki Izrael ispred vas...ispred VAS, zamisli:) Pa kako da vas onda ne ismijavamo kad ste beskrajno bahati a reprezentacija vam je sramotna?!:)
Da se razumijemo, Hrvati su također totalno prearogantni što se tiče sporta, pogotovo nogometa. Ali vas se to ne bi trebalo ticati...barem dok Srbija ne počne igrati ozbiljan nogomet. Inače, po luzerštini zadnjih nekoliko godina podsjeća me na Dinamo:)
Pozz iz Zagreba

ivoPG

pre 15 godina

Steta za pobjedu moga je stevan dat gol da potvrdi ali vidi se da smo naivni umjesto da se odugovlaci oni zavrli da daju treci. Ipak Bugari su imali takodje svojih prilika tako da ne treba previse zalit. Nadam se da ce malo odbrana krenut i bit sigurnija pa mozda bude sanse. Generalno ova utakmica je pokazala da mozemo i umijemo da igramo fudbal. Isto tako nemam sad ni najmanju sumnju da cemo dobit Irce. A sto se jos Filipovica tice nije me previse odusevio mislim da neki drugi trener ne bi ovo ispustio

Montenegrinjo

pre 15 godina

Nevjerovatno ali istinito...
Nisam mogao da vjerujem svojim ocima gol u poslednjim stotinkama meca...da se roknes brate,od ovoga rupa srce...

Samo hrabro djetici moji,dobar je i bod,bem ti bod al ajd,MOLIM BOGA DA ROKNEMO SAD OVE IRCE I UZMEMO 3 BODA!!!! NEDAJTE SE SLOMITE IH OD POCETKA,LOMI KOSTI,UDRI,DRZ NE DAJ,GRIZI ZA CARAPE SAMO UZMI TA 3 BODA DA ODMARAMO I HLADNE GLAVE NASTAVIMO DALJE TAKMICENJE U GRUPI!!!

ivoPG

pre 15 godina

2 grupa teška sprdačina
(torca du, 7. septembar 2008 00:47)

Jao druze ne obratih paznju, pa kako ih nije sramota da ovakvu grupu sastave, Uzas

Blue_skin

pre 15 godina

Igrali smo prvo poluvrijeme sa igracem manje, posto onaj Bogavac definitivno nije fudbaler...
Sto se tice utakmice, daleko, daleko bolji protivnik veceras je bila Crna Gora, ali eto sto znaci neiskustvo! Napraviti faul u 92. minutu na 20m od gola, pri rezultatu od 2:1 i sa igracem vise, to moze samo neiskusan tim. Ipak, utakmica je pokazala da imamo odlicnu perspektivu u napadu, da je Jovetic vec majstor, da Simon uvijek moze da donese prevagu i da je odbrana izuzetno lose selektirana. Tanasijevic cak nije ni gradjen kao stoper, a da ne pricamo tek koliko se lose postavlja i koliko uvijek kasni. Batak tu i tamo, ali ni on ne odskace mnogo. Je li moguce da nemamo bolje? Ili barem mladje, pa neka ih uigrava za neki naredni ciklus ako treba, jer ovako, niti ce se novi uigrati, niti ce nam ovi starci ista donijeti u ovim, a pogotovo ne u narednim kvalifikacijama!!
SVAKA CAST NASIM NA FENOMENALNOJ BORBENOSTI I ODLICNOJ PREDSTAVI, POGOTOVO U NAPADU!! BILI SU DALEKO BOLJI, ALI NISU IMALI SRECE...

milos

pre 15 godina

steta.mogla je cg do pobjede ali na kraju je njeno neiskustvo doslo do izrazaja.steta jer ko zna kako ce se ovo odrazit na igrace za mec protiv irske.

CG-Bu2nin

pre 15 godina

Budimo realni, Bugari nisu iskoristili par zicera, kad su naši imali sreće. Tako i nisu imali sreće kod onog "faula". Svakome po bod zasluženo. Ipak ostaje gorak ukus, zamalo sva tri boda. Pitam se jesu li Irci jači od Bugara?

boban,nis

pre 15 godina

Zeleo bih da cestitam reprezentaciji Makedonije pobedu protiv Skotske.Od svih reprezentacija sa prostora bivse SFRJ, jedino za njih i Slovence navijam.Za ostale,moram da priznam ne.Sto se tice nasih,mislim da smo mnogo slabi, daj boze da gresim!

za stvora

pre 15 godina

# jel moze neko da mi objasni zasto italija igra kvalifikacije kad je prvak sveta???
(stvor, 7. septembar 2008 10:20)
E pa ti mi se mnogo razumes..!

sdgh

pre 15 godina

zašto italija igra kvalifikacija?! možda zato jer je period od 4 godine predugačak da bi garantiro da su ostali na istoj kvaliteti i zaslužili direktan plasman

scepan mali

pre 15 godina

Milova Crna Gora je izvukla maksimum maksimuma. U Sofiji ce izgubit' 1:0 ili 2:0, u Irskoj takodje, a s Talijanima realno nemaju sanse. 4. mjesto realno, a Dejo neka i dalje sanja o nekakvom nastupu na svjetskom prvenstvu, da smo ostali u drzavnoj zejednici, isli bi i Mirko i Stevan na mundijal, a ovako ce bit' ne lipsi magarce.
Bosna je primila cist' go, a ko je gledao utakmicu, vidio je da je 0:1 na kraju bio i dobar rezultat za njih.
Srbija mora otici na mundijal, s obzirom na stanje u kojima se nalaze Francuzi i Rumuni i iz koga se nece brzo izvuc'.
U Pljevlji je proslavljena pobjeda Srbije i bugarskih 2:2. Pozdrav svim Srbima sirom svijeta i samo hrabro u Parizu, sjeverna i centralna Crna Gora su uz Bijele Orlove.

Gospodin

pre 15 godina

Ljudi, kakvo crno neiskustvo. Faul nije postojao na 20m. Sudija po prvi put udaljio zivi zid(i vise no sto treba, sto nije slucaj bio kad su Montenegrini sutirali), i... Doce vrijeme kad necemo primat onako smijesne golove, kad ce biti fer sudjenje, i uz onakvu igru nema brige.
PS. MI SMO BILI BOLJI TOKOM CIJELE UTAKMICE, SAMO STO SMO IH U NEKIM DJELOVIMA RAZBIJALI, PA OVI DRUGI DJELOVI IGRE IZGLEDAJU MANJE DOBRI

Nabuko

pre 15 godina

Africke kvalifikacije su istovremeno i kvalifikacija za africko prvenstvo (africki kup nacija) zato igra JAR. Komplikovano i glupo ali to je FIFA i CAF maslo. Od prethodnog WC prvak igra kvalifikacije kako bi se na papiru napravilo mjesta za dza bu reprezentacije.

Inace Italijani su juce odigrali KATASTROFALNO. Imali su Kiprani barem 4 100% sanse neke sa 2-3 metra.

MNE Mojkovac

pre 15 godina

cro,JAR ne igra kvalifikacije za SP,nego za afrički kup nacija!!!Pa,zaključi i sam da nimalo logike nebi bilo da domaćini igraju kvalifikacije... A,posljednji aktuelni šampion koji je direktno išao na SP,bila je Francuska 2002!I Brazilci su isto igrali kvalifikacije za SP 2006 iako su na predhodnom bili šampioni... A,što se tiče našeg sinoćnjeg meča,samo da kažem da mi je srce puno kad sam vidio onako navijanje!!!Ajmo CRNA GORO,OOOOOO!!!

MNE Mojkovac

pre 15 godina

"scepane mali",najjače mi je kako ti navijaš za drugu zemlju,a ne za svoju!To bi bilo kao da ja izaberem da navijam za Italiju i onda počnem da pišem po forumima kako smo mi svjetski šampioni,a vi pojma nemate... Zato sam srećan,jer kakva god da nam je reprezentacija,NAŠA je!!!I mogu uvijek uživo da je gledam,a ti?!Sjedi ispred tv-a...

Navijac

pre 15 godina

E ako sam ikada video osobu kao ovaj "Scepan mali" ... Covece, shvati da nas ne zanimaju tovji komentari, ne zanima nas uz koga si bio ti, ni severna ni centralna Crna Gora. Daj vec jednom sjasi ...

FantasMic

pre 15 godina

pinkerton

Nije mi drago,ali lik ima pravo,mi se foliramo kao da mozemo dobiti velike ekipe,a izgubimo bodove na reprezentacijama kao sto je kazakstan ili azerbejdzan.
Ne mozemo nista pricati bar dok ne pocnemo dobijati neke velike utakmice (ili barem dobro igrati na tim utakmicama).
Bilo bi gotivno sad protiv Francuske nesto pokazati

PVCG

pre 15 godina

e moj scepo!:) dje se to slavilo u pv pobjeda srbije!? jes vas par se##cina i anticrnogoraca kojih je u pv hvala bogu sve manje!:)ne brani vama niko da navijate za srbiju i da slavite, ali nemojte da mrzite "svoju kucu" dje vam je!:)meni je drago sto je srbija dobila i volio bih da se plasira na sp, ali sto ljudi toliko mrzite crnu goru i crnogorce i to jos u crnoj gori!?:)sto uvijek vi, srbi, pogotovo ovi iz cg mrzite sve sto nije srpsko?:)stvarno se zapitajte dje vas to vodi, pa onda pricajte...:) S i CG na SP kao i Hrvati, BiH, MKD, SLO... cijela JUGA brate:)bez mrznje i potcjenjivanja i provokacija molim!

daj Engleze da se IGRAMOOO

pre 15 godina

..e bio sam veceras na Maximiru da vidim kakav je taj Kazahstan.. i kad sam vidio kako , pa ajmo rec igraju, zapitao sam se pa koga ovi mogu dobit, i onda se sjetio....

nije ironija sve je istina

pre 15 godina

Gospodo Hrvati, zapadni susedi, bivsi sunarodnici...Bolji ste od nas! Bolji ste od nas u fudbalu, rukometu cemu jos ne znam ali ste bolji od nas. Cak sta vise najbolji ste na svetu evo ja vam priznajem, samo molim vas nemojte vise komentarisati igru nase reprezentacije i pricati nam kolike su nam sanse da se plasiramo na SP jer ste vi strucni ko moja baba koja kad igra Cezli-Mancester kaze "Dobro ovaj nas Partizan igra". Ako ste mnogo sportskija nacija od nas kao sto tvrdite onda nema potrebe da se javljate ovde kod nas jer ste bolji, sto bi se javljali? Imate svoje forume i sajtove i hvalite se medjusobno koliko hocete, samo nemojte Srbiju uzimati u usta jer opet kazem BOLJI STE OD NAS!!!

Kuršum

pre 15 godina

Srbi bi sve dali da budu najbolji u fudbalu,Hrvati potajno pored svih uspeha u drugim sportovima zele u košarci da postignu uspeh.Obe nacije su kompleksaške zele ono u cemu je ova druga bolja a Crnogorci(Montenigersi)su bolji u fudbalu od obe reprezentacije i napravice najveci uspeh od zemalja bivše Juge garantovano.Zapamtite ove reči Djetići jednostavno znaju da igraju fudbal to im je u krvi i bogu po imenu Dejan Dejo Savićević.Zapamtite ove reči jedog tuznog Srbina sa juga ove lude zemlje,Crnogorci biće uskoro najača fudbalska nacija Balkana a i šire garantovano.

ivoPG

pre 15 godina

Steta za pobjedu moga je stevan dat gol da potvrdi ali vidi se da smo naivni umjesto da se odugovlaci oni zavrli da daju treci. Ipak Bugari su imali takodje svojih prilika tako da ne treba previse zalit. Nadam se da ce malo odbrana krenut i bit sigurnija pa mozda bude sanse. Generalno ova utakmica je pokazala da mozemo i umijemo da igramo fudbal. Isto tako nemam sad ni najmanju sumnju da cemo dobit Irce. A sto se jos Filipovica tice nije me previse odusevio mislim da neki drugi trener ne bi ovo ispustio

anonymus

pre 15 godina

E spanci cigani-covjek im pokloni penal a oni promase pa onda im pokloni gol iz ofsajda-dokle vise te velike reprezentacije ovako da pobjedjuju

Blue_skin

pre 15 godina

Igrali smo prvo poluvrijeme sa igracem manje, posto onaj Bogavac definitivno nije fudbaler...
Sto se tice utakmice, daleko, daleko bolji protivnik veceras je bila Crna Gora, ali eto sto znaci neiskustvo! Napraviti faul u 92. minutu na 20m od gola, pri rezultatu od 2:1 i sa igracem vise, to moze samo neiskusan tim. Ipak, utakmica je pokazala da imamo odlicnu perspektivu u napadu, da je Jovetic vec majstor, da Simon uvijek moze da donese prevagu i da je odbrana izuzetno lose selektirana. Tanasijevic cak nije ni gradjen kao stoper, a da ne pricamo tek koliko se lose postavlja i koliko uvijek kasni. Batak tu i tamo, ali ni on ne odskace mnogo. Je li moguce da nemamo bolje? Ili barem mladje, pa neka ih uigrava za neki naredni ciklus ako treba, jer ovako, niti ce se novi uigrati, niti ce nam ovi starci ista donijeti u ovim, a pogotovo ne u narednim kvalifikacijama!!
SVAKA CAST NASIM NA FENOMENALNOJ BORBENOSTI I ODLICNOJ PREDSTAVI, POGOTOVO U NAPADU!! BILI SU DALEKO BOLJI, ALI NISU IMALI SRECE...

pinkerton

pre 15 godina

(nije ironija sve je istina, 7. septembar 2008 00:20)

Ne znam za druge, no volim ismijavati srpsku reprezentaciju samo zbog srpskih forumaša. Znaš i sam kako ste arogantni:)..eto, neki dan jedan lik tu 'ladno napiše kako bez obzira na to na kojem se mjestu fifine ljestvice nalazi, bez problema dobija 'boraniju' tipa Hrvatska i Turska. Ili kad se čudite kako je neki Izrael ispred vas...ispred VAS, zamisli:) Pa kako da vas onda ne ismijavamo kad ste beskrajno bahati a reprezentacija vam je sramotna?!:)
Da se razumijemo, Hrvati su također totalno prearogantni što se tiče sporta, pogotovo nogometa. Ali vas se to ne bi trebalo ticati...barem dok Srbija ne počne igrati ozbiljan nogomet. Inače, po luzerštini zadnjih nekoliko godina podsjeća me na Dinamo:)
Pozz iz Zagreba

Gospodin

pre 15 godina

Ljudi, kakvo crno neiskustvo. Faul nije postojao na 20m. Sudija po prvi put udaljio zivi zid(i vise no sto treba, sto nije slucaj bio kad su Montenegrini sutirali), i... Doce vrijeme kad necemo primat onako smijesne golove, kad ce biti fer sudjenje, i uz onakvu igru nema brige.
PS. MI SMO BILI BOLJI TOKOM CIJELE UTAKMICE, SAMO STO SMO IH U NEKIM DJELOVIMA RAZBIJALI, PA OVI DRUGI DJELOVI IGRE IZGLEDAJU MANJE DOBRI

MNE Mojkovac

pre 15 godina

"scepane mali",najjače mi je kako ti navijaš za drugu zemlju,a ne za svoju!To bi bilo kao da ja izaberem da navijam za Italiju i onda počnem da pišem po forumima kako smo mi svjetski šampioni,a vi pojma nemate... Zato sam srećan,jer kakva god da nam je reprezentacija,NAŠA je!!!I mogu uvijek uživo da je gledam,a ti?!Sjedi ispred tv-a...

Navijac

pre 15 godina

E ako sam ikada video osobu kao ovaj "Scepan mali" ... Covece, shvati da nas ne zanimaju tovji komentari, ne zanima nas uz koga si bio ti, ni severna ni centralna Crna Gora. Daj vec jednom sjasi ...

PVCG

pre 15 godina

e moj scepo!:) dje se to slavilo u pv pobjeda srbije!? jes vas par se##cina i anticrnogoraca kojih je u pv hvala bogu sve manje!:)ne brani vama niko da navijate za srbiju i da slavite, ali nemojte da mrzite "svoju kucu" dje vam je!:)meni je drago sto je srbija dobila i volio bih da se plasira na sp, ali sto ljudi toliko mrzite crnu goru i crnogorce i to jos u crnoj gori!?:)sto uvijek vi, srbi, pogotovo ovi iz cg mrzite sve sto nije srpsko?:)stvarno se zapitajte dje vas to vodi, pa onda pricajte...:) S i CG na SP kao i Hrvati, BiH, MKD, SLO... cijela JUGA brate:)bez mrznje i potcjenjivanja i provokacija molim!

scepan mali

pre 15 godina

Milova Crna Gora je izvukla maksimum maksimuma. U Sofiji ce izgubit' 1:0 ili 2:0, u Irskoj takodje, a s Talijanima realno nemaju sanse. 4. mjesto realno, a Dejo neka i dalje sanja o nekakvom nastupu na svjetskom prvenstvu, da smo ostali u drzavnoj zejednici, isli bi i Mirko i Stevan na mundijal, a ovako ce bit' ne lipsi magarce.
Bosna je primila cist' go, a ko je gledao utakmicu, vidio je da je 0:1 na kraju bio i dobar rezultat za njih.
Srbija mora otici na mundijal, s obzirom na stanje u kojima se nalaze Francuzi i Rumuni i iz koga se nece brzo izvuc'.
U Pljevlji je proslavljena pobjeda Srbije i bugarskih 2:2. Pozdrav svim Srbima sirom svijeta i samo hrabro u Parizu, sjeverna i centralna Crna Gora su uz Bijele Orlove.

Montenegrinjo

pre 15 godina

Nevjerovatno ali istinito...
Nisam mogao da vjerujem svojim ocima gol u poslednjim stotinkama meca...da se roknes brate,od ovoga rupa srce...

Samo hrabro djetici moji,dobar je i bod,bem ti bod al ajd,MOLIM BOGA DA ROKNEMO SAD OVE IRCE I UZMEMO 3 BODA!!!! NEDAJTE SE SLOMITE IH OD POCETKA,LOMI KOSTI,UDRI,DRZ NE DAJ,GRIZI ZA CARAPE SAMO UZMI TA 3 BODA DA ODMARAMO I HLADNE GLAVE NASTAVIMO DALJE TAKMICENJE U GRUPI!!!

Sarajlija

pre 15 godina

o ESP protiv BIH onaj 'gol' spanski je bio ofsajd i onaj 'penal' koji su dobili nije bio penal, oni su imali najvise sansi al mislim da su nasi momci zasluzili bod.
izgleda ipak mora sudija bit barem malo na strani evropskih prvaka.

milos

pre 15 godina

steta.mogla je cg do pobjede ali na kraju je njeno neiskustvo doslo do izrazaja.steta jer ko zna kako ce se ovo odrazit na igrace za mec protiv irske.

ivoPG

pre 15 godina

2 grupa teška sprdačina
(torca du, 7. septembar 2008 00:47)

Jao druze ne obratih paznju, pa kako ih nije sramota da ovakvu grupu sastave, Uzas

FantasMic

pre 15 godina

pinkerton

Nije mi drago,ali lik ima pravo,mi se foliramo kao da mozemo dobiti velike ekipe,a izgubimo bodove na reprezentacijama kao sto je kazakstan ili azerbejdzan.
Ne mozemo nista pricati bar dok ne pocnemo dobijati neke velike utakmice (ili barem dobro igrati na tim utakmicama).
Bilo bi gotivno sad protiv Francuske nesto pokazati

sdgh

pre 15 godina

zašto italija igra kvalifikacija?! možda zato jer je period od 4 godine predugačak da bi garantiro da su ostali na istoj kvaliteti i zaslužili direktan plasman

CG-Bu2nin

pre 15 godina

Budimo realni, Bugari nisu iskoristili par zicera, kad su naši imali sreće. Tako i nisu imali sreće kod onog "faula". Svakome po bod zasluženo. Ipak ostaje gorak ukus, zamalo sva tri boda. Pitam se jesu li Irci jači od Bugara?

boban,nis

pre 15 godina

Zeleo bih da cestitam reprezentaciji Makedonije pobedu protiv Skotske.Od svih reprezentacija sa prostora bivse SFRJ, jedino za njih i Slovence navijam.Za ostale,moram da priznam ne.Sto se tice nasih,mislim da smo mnogo slabi, daj boze da gresim!

za stvora

pre 15 godina

# jel moze neko da mi objasni zasto italija igra kvalifikacije kad je prvak sveta???
(stvor, 7. septembar 2008 10:20)
E pa ti mi se mnogo razumes..!

Makedonce

pre 15 godina

mislim stvarno ona 2ra grupa je zaista najdosadna...ko iz koji sesir dolaze??? pa svi su istog kvaliteta cak i luksemburg ima sanse :)))) sto se tice ostali ex-YU drzave...Slovenci su me srusili na sportsku ja sam mislio izgubice, Crnogorci uvek izbegavam posto niko im nedaje sanse kako ramnopravni protivnik a oni igraju nenormalno dobro,Srbija pametno najvazni su 3 boda sad ko gleda kolko golova su dali,Hrvatska standard-razbija,BiH tuzno sto se Spanci uvek tako izvuku imace Bosna boljih dana, i MKD zadovojan sa 3 boda ali igra je bila uzas skoro da sam zaspao....ispricavam se zbog malo duzi komentar i sto sam vas koji citate malo ugnjavio :))

Nabuko

pre 15 godina

Africke kvalifikacije su istovremeno i kvalifikacija za africko prvenstvo (africki kup nacija) zato igra JAR. Komplikovano i glupo ali to je FIFA i CAF maslo. Od prethodnog WC prvak igra kvalifikacije kako bi se na papiru napravilo mjesta za dza bu reprezentacije.

Inace Italijani su juce odigrali KATASTROFALNO. Imali su Kiprani barem 4 100% sanse neke sa 2-3 metra.

MNE Mojkovac

pre 15 godina

cro,JAR ne igra kvalifikacije za SP,nego za afrički kup nacija!!!Pa,zaključi i sam da nimalo logike nebi bilo da domaćini igraju kvalifikacije... A,posljednji aktuelni šampion koji je direktno išao na SP,bila je Francuska 2002!I Brazilci su isto igrali kvalifikacije za SP 2006 iako su na predhodnom bili šampioni... A,što se tiče našeg sinoćnjeg meča,samo da kažem da mi je srce puno kad sam vidio onako navijanje!!!Ajmo CRNA GORO,OOOOOO!!!