Četvrtak, 17.07.2008.

15:05

Čović: Spreman sam da uđem u Zvezdu

Vlasnik košarkaškog kluba FMP iz Železnika Nebojša Čović izjavio je da je spreman da uđe u Crvenu zvezdu.

Izvor: B92

Èoviæ: Spreman sam da uðem u Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

filip89

pre 15 godina

ja mislim da ce ipak zvezda morati da se zadovolji drugom ligom, ako ne i nekim rangom ispod jer im je tu i mesto, a da ce FMP, ili ono sto ostane od njega, pokusati, ali samo pokusati da parira NAJVECEM KLUBU NA SVETU CELOM!!! od kada dva velika gubitnika mogu da naprave nesto dobgo???

lesa

pre 15 godina

Mi prave Delije nikada necemo prihvatiti Covica.Pa zar se sam nije hvalio da je igrao kosarku u Partizanu.Cak je i preko TV rekao da u fudbalu navija za Zvezdu a u kosarci za Partizan.Tako je govorio dok je bio u SPS-u i vodio kosarkasku organizaciju.Pa zar on misli da Delije imaju kratko pamcenje.Sram ga bilo.Zvezda zvezdasima.BBRS.

hladna glava

pre 15 godina

Vi c****i niste normalni. Čovek vam nudi najbolju školu košarke u Evropi, da Zvezda ne bi morala da dovodi igrača sa strane sledećih 15 godina, formiranje ekipe koja bi već prve godine mogla da osvoji titulu. Jasno je da bi se prva ekipa zvala Crvena Zvezda, a B tim bi bio FMP. Dobili bi odmah Protića, Jeremića, Labovića, Samardžinskog, Raduljicu, Muslija. Dobijate na tacni jednu od najboljih košarkaških organizacija u Evropi i ljude koji su tu organizaciju napravili. Možda čak u toj situaciji dobijete Božu Maljkovića za trenera. Ali ne, vi bi divljinu Gurovića i nešto što ni sami ne znate šta je. Ok vam je da vam Mišković privatizuje FK Crvena Zvezda i pravi sprdnju od ekipe sa nekim nazovi pojačanjima, da vam klub vodi tatin sin koji je istripovao da je Abramovič, a ovamo vam se nudi čovek koji je jedini (uz Babića iz Hemofarma) u zadnjih 15 godina stvorio nešto na zdravim osnovama u košarci kod nas. Ovo je šansa za CZ da dominira srpskom košarkom kroz 2-3 godine, s obzirom da će Partizan verovatno već sledeće godine da dođe u situaciju u kojoj je sada Zvezda. Ne nadaj te se velikim parama od Javnih preduzeća, čak i da ih dobijete to je kratkoročno rešenje, kao što se pokazalo sa Žikom Paukom. Ovo vam je odlično dugoročno rešenje.

4ever ULTRAS

pre 15 godina

Ljudi,pa vi ste stvarno smesni,vi gledate na coveka kao politicara,tajkuna,itd,itd.Pa koji ste vi navijaci,vas posao je da kada se bojkot zavrsi, dodjete u Pionir, i date SVE od sebe u bodrenju svoga kluba,da najzad skinemo ONE,sa trona i da se stvari u basketu postave na svoje mesto kao sto su u fudbalu.Jer svi znamo da, ZVEZDA JE ZIVOT........

GORAN

pre 15 godina

"tražili pomoć od države za dosadašnja dugovanja Crvene zvezde" , e pa kada država nema za Lučansku Mladost , Apatinsku Mladost , Niški Radnički , Subotički Spartak itd. odna vala država ne treba da daje ni za Crvenu Zvezdu .

zezanje

pre 15 godina

''Čović je potvrdio konstataciju novinara da je on navijač Zvezde.

"Za razliku od drugih, ja to nikad nisam krio. Ja sam 'cigan'", rekao je Čović koristeći stari nadimak navijača Zvezde. ''

to nije stari nadimak,oduvek su bili i bice c****i.

akcidroni

pre 15 godina

@red star

@VaX ULTRAS

-Jao,da mi je po neki dinar za svaki put kad sam cuo ovakve komentare opushteno bih doveo Yao Minga u Partizan,a za kusur bih kupio Covica da mu glanca patike.

BorkoSavic

pre 15 godina

Molim navijace koji kritikuju eventualni dolazak Covica da oni uloze novac i pomognu Zvezdi.Ali vecina navijaca se i ne seca kada su poslednji put bili na utakmici a da nisu dobili besplatnu kartu.Nisam ni ja odusevljen Covicem,ali bolje resenje za izlazak iz agonije izgleda da ne postoji.

rale

pre 15 godina

Čović je otkrio da su inicijativu za saradnju pokrenuli Milan Gurović i „Delije".

- Sve je počelo sredinom juna, kada nas je nazvao gospodin Milan Gurović i zatražio sastanak, na kom nam je preneo da on i navijači Zvezde misle da treba da dođe do spajanja Zvezde i FMP-a. Nakon toga, sastali smo se i sa navijačima koje je predstavljao Vlada Šavija, koji nam je potvrdio te informacije. Rekli smo im da u Zvezdi postoji legitimna uprava, da sa njima imamo korektne odnose i da ćemo ih obavestiti i svemu - rekao je Čović.

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Ma, dzaba vam! Moze Zvezda da se udruzi i sa FMP-om, Hemofarmom i sa pola NBA lige. Ona ce i dalje ostati rodjeni gubitnik, a Partizan koji igra srcem za najbolje navijace na svetu ce harati i dalje. Ne vredi vam ni Gurovic, Maljkovic, Dragicevic, Aleksandrvo, Covic i svi ostali. Mi imamo Duleta! :)

Osvajamo Euro Cup

pre 15 godina

Kikanovic, Aleksandrov, Dragicevic, Bakic
-------------------
Musli, Raduljica, Samardziski, Labovic, Subotic, Milutinovic, Jeremic, Krstovic, Protic

i trenerski mag Maljkovic.

grobari, dosta je i vaseg bilo.

Lucas

pre 15 godina

Nisam siguran ni da je Covic kalibar koji moze da spase Zvezdu, taj klub je uklet i treba mu neki Hudini, ili babe vracare da skinu crnu magiju. A ako uspe da od rupe bez dna koja 10 godina ne moze da uzme titulu u ovako slaboj ligi napravi profitno preduzece koje osvaja trofeje, plasira mlade igrace i puni tribine, onda ce Covic biti proglasen za sveca, a imajuci u vidu popularnost Zvezde i broj navijaca, pretpostavljam da ce on to umeti da valorizuje i na politickom terenu.

Postar

pre 15 godina

Cigani odjednom zavolese Covica kao da im je Tatko!Neznam koja im je draz da velicaju ujedinjenje tri klupa protiv jednog!Alooooooo!Cemu se vi radujete!Gde je ono ja volim samo svoj tim!Sta sad cu kao da navijam za Dva tima i ja sam navijac!Ma daj Smesno!

smrt fasizmu2-ziveo PARTIZAN

pre 15 godina

(Goran, 17. jul 2008 16:31)

Verovatno mu i sliku drzis u novcaniku...

O tome kakav je to lik mozes da se raspitas kod njegovih bivsih partijskih drugova ,...pouzdano nevidjeno ljigav.

A o toj fuziji koja se svake godine reprizira kao "Dinastija" , samo napred pa ce dogodine umesto da Partizan dere Zvezdu pa FMP moci to da uradi odjedared sto bi se reklo...pa onda zovite Hemofarm...,vosu..

sta reci?

pre 15 godina

Na zalost pojedinih navijaca kluba Partizan-Igokea, ili Igokea-Partizan, ne mogu da se setim tacno, Crvena Zvezda nece promeniti svoje ime, ma kako da se zavrsi ova prica sa novom upravom.

laki - Biznismen

pre 15 godina

Pozivam c.z. da me kontaktira. zeleo bih i ja da ulozim svoj kapital u klub,a za uzvrat ne trazim puno. Evo konkretne ponude: ulazem 60 eur. ceo dozvoljeni minus i kreditnu karticu. Trazim samo mesto u upravnom odboru, procenat od prodaje igraca (5%),premije za eventualno osvojeni trofej,premiju za ulazak evro kupove.Sada je uprava na potezu, ja sam svoje rekao.

sasa markovic

pre 15 godina

ljudi imao sam priliku da preko svog dobrog prijatelja upoynam rad fmp.to je pravi rasadnik talenata.o tome ne teba pricati.Reprezentacija je inala najvece uspeheu u Nebojsino vreme.Pravi i jedini covek za zvezdu.Rasa Radovanovic mnogo lepse zvuci nego Zezelj itd.Samo da se ne dogodi kao u fudbalu situacija.Navijaci to jest mi moramo da pod hitno preuyimamo nesto.Sa Fmp bicemo sigurno gigant evropske kosarke.U fmp sve besprekorno funkcionise osim jedne stvari a to je sto nemeju navijace.I ti je spoj oni u upravi a mi na tribinama garant za uspeh.

sejtan

pre 15 godina

Covic je pobrkao loncice,da ne kazem limenke,pa misli da su igraci kao konzerve i da su cim izadju iz proizvodnje na raspolaganju trzistu.Mogu u najboljem slucaju biti poluproizvodi poput Teodosica,Jorovica,Popovica,...

Vlada "za bolje sutra"

pre 15 godina

HVALA VISE BOGU !!!!!!!!!!!!!!
napokon da se nesto uradi i sa ovim nemocnim i nesrecnim KK Crvena zvezda...
mislim da ce sa Bozom biti prava stvar ! da skinemo partizan sa trona vise !!!

Samo Zvezda

pre 15 godina

Zluradi i neobjektivni komentari grobara su siguran dokaz da bi dolazak Čovića u Zvezdu bio pun pogodak.Ne zaboravite da je posle kiše i grmljavine najlepše sunce.Dosta je bilo mučenja,red je da Zvezda bude tamo gde joj je mesto...na samom vrhu !!!
Ako ova nesposobna i anemična uprava propusti i ovu priliku i pruženu ruku onda nam zaista nema spasa.

ISTAMBUL '92..XAXA..

pre 15 godina

shto se owo radi ??
Da bi komsinica i fmp osigurali 2. poziciju u ligi?
Da bi se stigao hemofarm??
XAXAXA....
OSTAJEMO WAM ZAUWEK NEDOSTIZNI.....
SMESNO,SMESNO,STWARNO SMESNO.......

miljan

pre 15 godina

Covicu samo napred..Ali samo ako odu svi ovi sto su do sad sedeli u foteljama..U suprotnom ne dolazi..Uvuci ce te u svoje kolo..

Goran

pre 15 godina

Daj Boze da Nebojsha dodje u Zvezdu! To govorim kao navijac Zvezde, ali i bivsi student Masinskog fakulteta koji je imao cast da slusa vezbe kod asistenta Nebojshe Covica. Covek je ekstra kvalitet, po svim pitanjima. On je 1990. otisao sa Masinskog fakulteta u tada propalu firmu FMP, od koje znamo svi sta je napravio. Od anonimnog KK Zeleznik, napravio je sjajni KK FMP. Kad sam slusao Nebojshu kao student, imao sam 23 godine i bio sam odusevljen sa njim. Sada imam 41 godinu, davno sam zavrsio studije, ali i dalje izuzetno cenim Nebojshu. Ne propustam nijedan njegov nastup na TV, a sve njegove izjave u novinama pazljivo pratim. Znam da ce Nebojsha, kao praktican covek, zeleti da dodje u Zvezdu, ako je ikako moguce. Iz 2 razloga: zato sto i sam kaze da je veliki zvezdas, ali i zato sto je svestan da bez navijaca nista ne vredi. FMP je sjajan po svim pitanjima, ali nema navijace. Zvezda ako napravi dobar tim imace atmosferu duplo bolju nego partizan. Zato Nebojsha, u ime svih zvezdasa te molim da dodjes u Zvezdu. Nadam se da nece da se nadje neko ko sabotirao Nebojshu da dodje, jer kod nas je sve moguce. Pozdrav za Nebojsu!

milan

pre 15 godina

Ovo mi se NE svidja.Covic je "tanak" cigan,imam izjavu gde kaze da je Franjevac koji je bio u upravi Zvezde, a uz to je politicar i profiter iz 90-ih.Uostalom ako je ideja jedan klub, onda se fmp pripaja nama-nema spajanja,nema jednakosti jer smo MI institucija za sve!

Mirko

pre 15 godina

Gospodo,

Zvezdi treba neko ko je u stanju da:

1. Nadje milion, dva, tri evra sigurnih para za sezonu tako da igraci primaju platu i treniraju, a ne kao ove godine.
2. Dovede i pusti trenera da radi par godina

I Zvezdi trebaju navijaci koji ce dolaziti na utakmice ma ko da je predsednik jer ne dolaze zbog predsednika nego zbog igraca i Zvezde! Ima nacina i da se to nezadovoljstvo izrazi na utakmicama.

Raša

pre 15 godina

Daj Bože da Čović uz Maljkovića preuzme CZ pa da jedanput i nama krene. Kamo lepe sreće da tako nešto zadesi i fudbalski klub a ne ovo sadašnje mučenje bez kraja.

VaX ULTRAS

pre 15 godina

To se cekalo!!!
BOZE POMOZI!!!
Dosta je bilo vise!!!
ZVEZDA NA SVOJE MESTO!!!
ZAUVEK BROJ 1!!!
OVO CE DA PRODRMA SRBIJU!!!
DUPLA KRUNA GLATKO!!!
SAMO CZ!!!

Colin_bgd

pre 15 godina

Koji je ovo novogovor "da udje u zvezdu". Pa uci ce mu, bez brige, ali ce izaci jos brze...
Smesno je kako se rasparcava zvezda i u kosarci i u fudbalu, ali za to su iskljucivo krivi sami jer su godinama gledali kako da srozavaju Partizan umesto da cuvaju svoju kucu...

trovach

pre 15 godina

Ideja je idealna! Za Covica nemam nijednu losu rec kada je kosarka u pitanju,cak sta vise,mislim da je jedan od najboljim sportskim rukovodiocima na ovim prostorima.A jos kada bi u projekat usao i Boza,siguran sam da bi Zvezda sijala starim sjajem!

dEKICAR

pre 15 godina

Hvalim te Bozee!!! Godinama nam u upravi sede razni kvazi zvezdasi, koji su klub doveli do propasti, a svoje dzepove punili....Covic je najsposobniji kosarkaski radnik na ovim prostorima. I Zvezdas!!Neka on zavede red u klubu, da nam vise ne dolaze krsevi od igraca, nego kvalitetni, skolovani klinci, koji ce , uz par iskusnijih, proverenih igraca, svake god da budu glavni konkurenti za titulu. Navijaci da se vrate, pa da pokazemo groblju ko je najbollji. Samo, ne znam ima li sve ovo smisla, dok su na celu saveza grobari- bojic i knezevic.....

milan

pre 15 godina

Ljudi jel vidite sta se desava polako tajkuni SPS-a i DOS-a preuzimaju klubove i dele plen Toplica FK Crvenu Zvezdu Partizan ocekuje svog tajkuna Covicu daju KK Crvenu Zvezdu za dz posto su je unistili da bi je on kasnije za budzasto kupio KK Partizan ce dati nekom Crnogorcu verovatno itd.A mi raja se kao nesto veselimo i navijamo.Ha ha ha mislite o tome.Cerece ovaj narod kao zveri bez stida morala i imalo milosti.Jos malo cemo biti podeljeni kao pred Kosovski boj.Tacno ce se znati koji deo drzave je vlasnistvo kog tajkuna.

dejan

pre 15 godina

Borac filijala FMP-a, prica se da i Vizura treba da bide! Ako se ovo ostvari napravicemo ceo cirkus od Srpske kosarke, ako vec to nije...

sss

pre 15 godina

PO meni ovo je jedino resenje za izlazak iz krize! Nije vise bitno da li nam se svedj Covic ili neko drugi bitni su rezultati a mi njih nemamo 8 godina. Ako se ova ideja ostvari smatram da ce se stvoriti kontinuitet i na igrackom kadru(mladje kategorije obe ekipe su najbolje u zemlji) i finansiskom stvoriti tim koji ce moci da parira ostalim timovima u Evropi...

dejan

pre 15 godina

jer ovi svi poludeli? Kakva bre pomoć države? Šta su se razmazili ovi iz Zvezde i Partizana??? Jer su oni država? Napravili dugove pa im se sada ne plaćaju dugovi nego država da vraća... Kako svima tako i njima... sigurno ni Vojvodina ni Ergonom ni Zdravlje ne bi prodavali svoje košarkaše da ne moraju.

F C M P Z

pre 15 godina

ajmo sada smišljanje naziva

1. Fabrika Metalnih Crvenih Zvezdanih Proizvoda

ili možda

Crvena fabrika metalnih zvezdica

ili pak

Metalna fabrika crvenih proizvoda "Zvezda"

...

RS

pre 15 godina

Ovo je najbolja vijest u vezi KK Crvena Zvezda u posljednje vrijeme,slazem se sa Covicevim dolaskom,smatram da ce dovesti klub u red,takodje se slazem sa Djordjevim komentarom i mislim da ce debeli odmah da se uzbuni i da sa svojom kompanijom pokusati sve da pokvari.

Vuk23

pre 15 godina

Kao Grobar podrzavam ovu fuziju,pa da dobijemo najzad ozbiljnu konkurenciju.
Ali ne moze KSS da dozvoli da se i FMP takmici u istoj ligi jer je to klasican sukob interesa,znaci Zvezda,FMP,Borac protiv Partizana a izmedju sebe opusteno to tako ne ide.FMP i Borac u prvu ligu,a Zvezda u Super ligu sa Partizanom,Hemofarmom,Vojvodinom i ostalima.
Pozdrav za sve GROBARE.
Bice tesko bice gusto bice 008

mike

pre 15 godina

"Za razliku od drugih, ja to nikad nisam krio. Ja sam 'cigan'", rekao je Čović koristeći stari nadimak navijača Zvezde.

Stari?

Da dovedete i Chuck Norrisa, dzaba vam.
Nego, zamolio bih moje Grobare da malo citaju i kometare komsinica o liku i delu Zezelja, Pauka i ostalih...Mozda nesto i skapiraju, pa mozda i prestanu da ih pominju u kontekstu Partizana...

sportista-ekonomista

pre 15 godina

@ Srdjan

zvezda je to sto jeste zato sto se do sada nije igrala sa imenom kluba dodajuci mu razne nastavke ili pak prefikse. bez obzira na rezultate u pojedinim periodima, ozbiljan klub sa tradicijom drzi do sebe, neki cak toliko da ni na dresovima nemaju imena sponzora (koliko se secam pre par godina je fk barselona prvi put na dresovima imala napisano nesto sto nije barselona, ako se ne varam imali su natpis unicef, sto je samo plus u mojim ocima)

IPMUTANT

pre 15 godina

Sad mi je malo jasnija ova visegodisnja agonija zvezde.
Mi navijaci bi sada trebali da skacemo do neba jer nam stize spasitelj, koji ce u mutnom da privatizuje klub umesto da se to uradi na slobodnom trzistu.
Pa kad smo mogli da poklonimo NIS ruskim tajkunima sto ne bi i ovo.

Ninadu

pre 15 godina

Samo da tu u blizini ne budu Branko Kovacevic, Zezelj i Vesic... Cak im ne dati ni propusnice... Nego, ako su zvezdasi, da ubuduce kupuju ulaznice... Pa, taj Branko Kovacevic od 2001. kada je smenjen, pa do 2007. kada su ga Vesic i Zezelj vratili u Zvezdu - nije bio nijednom na utakmici!!!

DUSAN RAKIC

pre 15 godina

zeleo bih da Covic zajedno sa Radovanovicem dodje u zvezdu,posto je to prava stvar za Srpsku kosarku!!!
Dosta vise Vujosevica i igraca iz crne gore kada su nase mladje kategorije najjace na svetu!!!

To je moje misljenje i valjda imam pravo na to!!!!!!!!!!!

todo

pre 15 godina

ovo bi zaista bilo dobro,iz zvezde ostane 4-5 igraca(to je ono sto valja)jos 4-5 iz FMP i extra ekipica uz Bozu i najbolje navijace na svetu da vratimo Zvezdu gde joj je i mesto.Koliko ja znam klub bi se zvao Zvezda kao i do sad.Valjda ce sve ispasti kako treba...

KIBO

pre 15 godina

pa ne znam bas za ovo dal bi odg.ali sto da ne ako je fmp vec filijala ali koliko bi to dugo trajalo i gde vodi srpska kosarka zvezda dovodi gotovo sigurno protica,milosevica,stimca,krstovica,gurovica,keselja,ostaju kikan,tadija,bakic,aleksandrov...

Djordje

pre 15 godina

E tako. Covek je glasno i jasno rekao sta hoce, moze i zeli. Vise nije u pitanju da li neko voli ili ne Nebojsu Covica (ja lično nešto ne posebno),ali je činjenica da je on verovatno najsposobniji košarkaški radnik u zemlji. Stvar je u tome da oni, koji su godinama vikali da su zvezdaši,(a usput su je srozali do samog dna (3 igrača u pogonu, dugovanja...)) sada pokažu da stvarno jesu i odu, a prepuste Čoviću da uradi nešto od Zvezde (da Zvezda bude Zvezda!!!). Mada, očekujem da ni to neće ići baš lako, jer verovatno i sa druge, crno-bele strane postoji opravdan strah od toga, jer neće više moći da rade kada, kako i šta hoće! Čović je ipak ime, za razliku od ovih koji su nam na žalost, do sada vodili Zvezdu (čast Anđelkoviću). Tako da očekujem i tu sve moguće vrste pritisaka, jer Partiizanu je interes našeg sporta na prvom mestu, kada nemaju konkurenciju. Čim je dobiju, videćete, kreće Dule & Co. sa svim (toliko o njima)...
Zato se iskreno nadam da će ljudi u Zvezdi prepoznati pametnu ideju (sad nemaju šta da kalkulišu, Čović se izjasnio)ili ako imaju neko bolje, a trajno rešenje (što iskreno sumnjam), neka ga sprovedu u delo.
Pomozi Bože!!!

Srdjan

pre 15 godina

A kako bi se tim zvao???
Jer ako Crvena Zvezda dopusti da se ne zove vise samo Crvena Zvezda,to ce biti kolektivni blam za drzavu,za navijace,ma za sve j****e...
Ako se ista od toga dogodi pozivam navijace na bojkot ove ekipe do daljnjeg...

OCEMO NASU ZVEZDU!!!NECEMO NEKE COVICE MLADJE IL STARIJE,NIJE BITNO...OCU DA NAVIJAM ZA SVOJU ZVEZDU A NE ZA NEKI FMP!!!!!!!!!!!!

Misa

pre 15 godina

Treba podrzati Covica, to je jedini spas za Zvezdu od ocajnih uprava koje su nas vodile kroz kosarku decenijama. Kad je tesko - COVIC. Dokazao se sa FMP-om.

LUDOLF HERTERIJ

pre 15 godina

Mislim da ovim slabimo ligu. Ne trebaju nam dva-tri jaka kluba, treba nam jaka liga. Moraju da se nalaze sponzori i finansijeri raznih profila, a sta bi bilo kad bi ujedinili partizan i hemofarm? Odlican budzet sa jakom bazom. pa onda da ujedinimo sva cetiri kluba, i da konkurisemo za NBA ligu. Ne, ne, ne, stvarajmo sto vise klubova, vremenom i zdravom idejom ce se razvijati i kako se ekonomski razvijamo, tako ce se oni snaziti.

red star

pre 15 godina

Bravo Covicu i bravo Zvezdo.Da napravimo ekipu koja ce u sledecih deset godina Crno belepraviti smesnim. Nece imati vise sta da kupuju a mladje kategorije nemaju. Otvoreno im je trziste Makedonije Crne gore i BiH. Tamo su strasni igraci

Guza

pre 15 godina

Ja kao i prethodni put , kada je ova tema bila aktuelna , predlažem da se novoformirana ekipa zove ZVEFLEX . Na sreću navijača Partizana , svi krivci za propast Srpske košarke će se naći na jednom mestu . FMP koji sistematski uništava mlade igrače i pravi košarkaške poluproizvode kojima se posle par sezona gubi svaki trag i Zvezda koja enormne količine novca baca na dovođenje ispodprosečnih košarkaških diletanata , sa sve njihovim upravama , nisu u stanju da priđu INSTITUCIJI Srpske košarke , koja i pored velikih problema dominira EX-YU prostorima . Nadam se samo da će se u toj probranoj grupi naći mesta i za Kapičića i Slavnića , pa da se o istom trošku ratosiljamo i te bolesti koja pokušava da uništi Srpsku košarku . "Smrt fašizmu , živeo Partizan "

Jan

pre 15 godina

Meni se ovo licno ne svidja,ako dodje Covic to znaci da u zvezdi nece igrati ni jedan strani igrac.Samo domaci igraci sto nije bas atraktivno.

Nick

pre 15 godina

Prvo "fuzija" sa "Borcem",pa sa "Zvezdom",pa ako ni to ne pomogne-pregovori sa "CSKA".E,to bi moglo da upali.Pa,jos kad se saberu bodovi za Euroleague,mislim...nema ih mnogo,ali se sabiraju.Valjda.

shinobi

pre 15 godina

Ma samo da se likovi poput Kovacevica i Zezelja oteraju iz kluba. Ubaceni elementi ciji je cilj bio da nas srozaju do najnizih grana.

ja

pre 15 godina

Secaju se jos zvezdasi slogana Covicevog od pre par godina
"kad je tesko : Covic"
hehe, pa dobro, dozvolili ste nekom drugom timu da udje na cetvrto mesto (1. Partizan 2. zvefempe 3. hemofarm)

DEKI BGD

pre 15 godina

Mogu da se udruze, ali nikako nece biti bolji i ja ci od Partizana. Mogu da prime i treci klub, ali uvek ce biti mali klubic sa Kalemagdana.
Napred Partizan

CIGAN

pre 15 godina

Dobrodosao. Pa mora nesto da se menja. Idemo svi sa istim potpisom, da vidi FSS Karadzic koliko nas ima (da ne bi opet izjavljivao "cak i C.Z").

Rudy_vgd

pre 15 godina

Ma zvezda ce ostati sigurno da se zove kao do sad,ne verujem da ce se ime kluba promeniti(ne daj boze)Dobro nam dosao Covicu u (ne)mogucu misiju......

Djordje

pre 15 godina

E tako. Covek je glasno i jasno rekao sta hoce, moze i zeli. Vise nije u pitanju da li neko voli ili ne Nebojsu Covica (ja lično nešto ne posebno),ali je činjenica da je on verovatno najsposobniji košarkaški radnik u zemlji. Stvar je u tome da oni, koji su godinama vikali da su zvezdaši,(a usput su je srozali do samog dna (3 igrača u pogonu, dugovanja...)) sada pokažu da stvarno jesu i odu, a prepuste Čoviću da uradi nešto od Zvezde (da Zvezda bude Zvezda!!!). Mada, očekujem da ni to neće ići baš lako, jer verovatno i sa druge, crno-bele strane postoji opravdan strah od toga, jer neće više moći da rade kada, kako i šta hoće! Čović je ipak ime, za razliku od ovih koji su nam na žalost, do sada vodili Zvezdu (čast Anđelkoviću). Tako da očekujem i tu sve moguće vrste pritisaka, jer Partiizanu je interes našeg sporta na prvom mestu, kada nemaju konkurenciju. Čim je dobiju, videćete, kreće Dule & Co. sa svim (toliko o njima)...
Zato se iskreno nadam da će ljudi u Zvezdi prepoznati pametnu ideju (sad nemaju šta da kalkulišu, Čović se izjasnio)ili ako imaju neko bolje, a trajno rešenje (što iskreno sumnjam), neka ga sprovedu u delo.
Pomozi Bože!!!

F C M P Z

pre 15 godina

ajmo sada smišljanje naziva

1. Fabrika Metalnih Crvenih Zvezdanih Proizvoda

ili možda

Crvena fabrika metalnih zvezdica

ili pak

Metalna fabrika crvenih proizvoda "Zvezda"

...

Guza

pre 15 godina

Ja kao i prethodni put , kada je ova tema bila aktuelna , predlažem da se novoformirana ekipa zove ZVEFLEX . Na sreću navijača Partizana , svi krivci za propast Srpske košarke će se naći na jednom mestu . FMP koji sistematski uništava mlade igrače i pravi košarkaške poluproizvode kojima se posle par sezona gubi svaki trag i Zvezda koja enormne količine novca baca na dovođenje ispodprosečnih košarkaških diletanata , sa sve njihovim upravama , nisu u stanju da priđu INSTITUCIJI Srpske košarke , koja i pored velikih problema dominira EX-YU prostorima . Nadam se samo da će se u toj probranoj grupi naći mesta i za Kapičića i Slavnića , pa da se o istom trošku ratosiljamo i te bolesti koja pokušava da uništi Srpsku košarku . "Smrt fašizmu , živeo Partizan "

Goran

pre 15 godina

Daj Boze da Nebojsha dodje u Zvezdu! To govorim kao navijac Zvezde, ali i bivsi student Masinskog fakulteta koji je imao cast da slusa vezbe kod asistenta Nebojshe Covica. Covek je ekstra kvalitet, po svim pitanjima. On je 1990. otisao sa Masinskog fakulteta u tada propalu firmu FMP, od koje znamo svi sta je napravio. Od anonimnog KK Zeleznik, napravio je sjajni KK FMP. Kad sam slusao Nebojshu kao student, imao sam 23 godine i bio sam odusevljen sa njim. Sada imam 41 godinu, davno sam zavrsio studije, ali i dalje izuzetno cenim Nebojshu. Ne propustam nijedan njegov nastup na TV, a sve njegove izjave u novinama pazljivo pratim. Znam da ce Nebojsha, kao praktican covek, zeleti da dodje u Zvezdu, ako je ikako moguce. Iz 2 razloga: zato sto i sam kaze da je veliki zvezdas, ali i zato sto je svestan da bez navijaca nista ne vredi. FMP je sjajan po svim pitanjima, ali nema navijace. Zvezda ako napravi dobar tim imace atmosferu duplo bolju nego partizan. Zato Nebojsha, u ime svih zvezdasa te molim da dodjes u Zvezdu. Nadam se da nece da se nadje neko ko sabotirao Nebojshu da dodje, jer kod nas je sve moguce. Pozdrav za Nebojsu!

Ninadu

pre 15 godina

Samo da tu u blizini ne budu Branko Kovacevic, Zezelj i Vesic... Cak im ne dati ni propusnice... Nego, ako su zvezdasi, da ubuduce kupuju ulaznice... Pa, taj Branko Kovacevic od 2001. kada je smenjen, pa do 2007. kada su ga Vesic i Zezelj vratili u Zvezdu - nije bio nijednom na utakmici!!!

IPMUTANT

pre 15 godina

Sad mi je malo jasnija ova visegodisnja agonija zvezde.
Mi navijaci bi sada trebali da skacemo do neba jer nam stize spasitelj, koji ce u mutnom da privatizuje klub umesto da se to uradi na slobodnom trzistu.
Pa kad smo mogli da poklonimo NIS ruskim tajkunima sto ne bi i ovo.

Vuk23

pre 15 godina

Kao Grobar podrzavam ovu fuziju,pa da dobijemo najzad ozbiljnu konkurenciju.
Ali ne moze KSS da dozvoli da se i FMP takmici u istoj ligi jer je to klasican sukob interesa,znaci Zvezda,FMP,Borac protiv Partizana a izmedju sebe opusteno to tako ne ide.FMP i Borac u prvu ligu,a Zvezda u Super ligu sa Partizanom,Hemofarmom,Vojvodinom i ostalima.
Pozdrav za sve GROBARE.
Bice tesko bice gusto bice 008

ja

pre 15 godina

Secaju se jos zvezdasi slogana Covicevog od pre par godina
"kad je tesko : Covic"
hehe, pa dobro, dozvolili ste nekom drugom timu da udje na cetvrto mesto (1. Partizan 2. zvefempe 3. hemofarm)

DEKI BGD

pre 15 godina

Mogu da se udruze, ali nikako nece biti bolji i ja ci od Partizana. Mogu da prime i treci klub, ali uvek ce biti mali klubic sa Kalemagdana.
Napred Partizan

smrt fasizmu2-ziveo PARTIZAN

pre 15 godina

(Goran, 17. jul 2008 16:31)

Verovatno mu i sliku drzis u novcaniku...

O tome kakav je to lik mozes da se raspitas kod njegovih bivsih partijskih drugova ,...pouzdano nevidjeno ljigav.

A o toj fuziji koja se svake godine reprizira kao "Dinastija" , samo napred pa ce dogodine umesto da Partizan dere Zvezdu pa FMP moci to da uradi odjedared sto bi se reklo...pa onda zovite Hemofarm...,vosu..

Nick

pre 15 godina

Prvo "fuzija" sa "Borcem",pa sa "Zvezdom",pa ako ni to ne pomogne-pregovori sa "CSKA".E,to bi moglo da upali.Pa,jos kad se saberu bodovi za Euroleague,mislim...nema ih mnogo,ali se sabiraju.Valjda.

DUSAN RAKIC

pre 15 godina

zeleo bih da Covic zajedno sa Radovanovicem dodje u zvezdu,posto je to prava stvar za Srpsku kosarku!!!
Dosta vise Vujosevica i igraca iz crne gore kada su nase mladje kategorije najjace na svetu!!!

To je moje misljenje i valjda imam pravo na to!!!!!!!!!!!

Samo Zvezda

pre 15 godina

Zluradi i neobjektivni komentari grobara su siguran dokaz da bi dolazak Čovića u Zvezdu bio pun pogodak.Ne zaboravite da je posle kiše i grmljavine najlepše sunce.Dosta je bilo mučenja,red je da Zvezda bude tamo gde joj je mesto...na samom vrhu !!!
Ako ova nesposobna i anemična uprava propusti i ovu priliku i pruženu ruku onda nam zaista nema spasa.

CIGAN

pre 15 godina

Dobrodosao. Pa mora nesto da se menja. Idemo svi sa istim potpisom, da vidi FSS Karadzic koliko nas ima (da ne bi opet izjavljivao "cak i C.Z").

Colin_bgd

pre 15 godina

Koji je ovo novogovor "da udje u zvezdu". Pa uci ce mu, bez brige, ali ce izaci jos brze...
Smesno je kako se rasparcava zvezda i u kosarci i u fudbalu, ali za to su iskljucivo krivi sami jer su godinama gledali kako da srozavaju Partizan umesto da cuvaju svoju kucu...

milan

pre 15 godina

Ljudi jel vidite sta se desava polako tajkuni SPS-a i DOS-a preuzimaju klubove i dele plen Toplica FK Crvenu Zvezdu Partizan ocekuje svog tajkuna Covicu daju KK Crvenu Zvezdu za dz posto su je unistili da bi je on kasnije za budzasto kupio KK Partizan ce dati nekom Crnogorcu verovatno itd.A mi raja se kao nesto veselimo i navijamo.Ha ha ha mislite o tome.Cerece ovaj narod kao zveri bez stida morala i imalo milosti.Jos malo cemo biti podeljeni kao pred Kosovski boj.Tacno ce se znati koji deo drzave je vlasnistvo kog tajkuna.

VaX ULTRAS

pre 15 godina

To se cekalo!!!
BOZE POMOZI!!!
Dosta je bilo vise!!!
ZVEZDA NA SVOJE MESTO!!!
ZAUVEK BROJ 1!!!
OVO CE DA PRODRMA SRBIJU!!!
DUPLA KRUNA GLATKO!!!
SAMO CZ!!!

Misa

pre 15 godina

Treba podrzati Covica, to je jedini spas za Zvezdu od ocajnih uprava koje su nas vodile kroz kosarku decenijama. Kad je tesko - COVIC. Dokazao se sa FMP-om.

LUDOLF HERTERIJ

pre 15 godina

Mislim da ovim slabimo ligu. Ne trebaju nam dva-tri jaka kluba, treba nam jaka liga. Moraju da se nalaze sponzori i finansijeri raznih profila, a sta bi bilo kad bi ujedinili partizan i hemofarm? Odlican budzet sa jakom bazom. pa onda da ujedinimo sva cetiri kluba, i da konkurisemo za NBA ligu. Ne, ne, ne, stvarajmo sto vise klubova, vremenom i zdravom idejom ce se razvijati i kako se ekonomski razvijamo, tako ce se oni snaziti.

dejan

pre 15 godina

Borac filijala FMP-a, prica se da i Vizura treba da bide! Ako se ovo ostvari napravicemo ceo cirkus od Srpske kosarke, ako vec to nije...

dejan

pre 15 godina

jer ovi svi poludeli? Kakva bre pomoć države? Šta su se razmazili ovi iz Zvezde i Partizana??? Jer su oni država? Napravili dugove pa im se sada ne plaćaju dugovi nego država da vraća... Kako svima tako i njima... sigurno ni Vojvodina ni Ergonom ni Zdravlje ne bi prodavali svoje košarkaše da ne moraju.

KIBO

pre 15 godina

pa ne znam bas za ovo dal bi odg.ali sto da ne ako je fmp vec filijala ali koliko bi to dugo trajalo i gde vodi srpska kosarka zvezda dovodi gotovo sigurno protica,milosevica,stimca,krstovica,gurovica,keselja,ostaju kikan,tadija,bakic,aleksandrov...

todo

pre 15 godina

ovo bi zaista bilo dobro,iz zvezde ostane 4-5 igraca(to je ono sto valja)jos 4-5 iz FMP i extra ekipica uz Bozu i najbolje navijace na svetu da vratimo Zvezdu gde joj je i mesto.Koliko ja znam klub bi se zvao Zvezda kao i do sad.Valjda ce sve ispasti kako treba...

dEKICAR

pre 15 godina

Hvalim te Bozee!!! Godinama nam u upravi sede razni kvazi zvezdasi, koji su klub doveli do propasti, a svoje dzepove punili....Covic je najsposobniji kosarkaski radnik na ovim prostorima. I Zvezdas!!Neka on zavede red u klubu, da nam vise ne dolaze krsevi od igraca, nego kvalitetni, skolovani klinci, koji ce , uz par iskusnijih, proverenih igraca, svake god da budu glavni konkurenti za titulu. Navijaci da se vrate, pa da pokazemo groblju ko je najbollji. Samo, ne znam ima li sve ovo smisla, dok su na celu saveza grobari- bojic i knezevic.....

sta reci?

pre 15 godina

Na zalost pojedinih navijaca kluba Partizan-Igokea, ili Igokea-Partizan, ne mogu da se setim tacno, Crvena Zvezda nece promeniti svoje ime, ma kako da se zavrsi ova prica sa novom upravom.

red star

pre 15 godina

Bravo Covicu i bravo Zvezdo.Da napravimo ekipu koja ce u sledecih deset godina Crno belepraviti smesnim. Nece imati vise sta da kupuju a mladje kategorije nemaju. Otvoreno im je trziste Makedonije Crne gore i BiH. Tamo su strasni igraci

Mirko

pre 15 godina

Gospodo,

Zvezdi treba neko ko je u stanju da:

1. Nadje milion, dva, tri evra sigurnih para za sezonu tako da igraci primaju platu i treniraju, a ne kao ove godine.
2. Dovede i pusti trenera da radi par godina

I Zvezdi trebaju navijaci koji ce dolaziti na utakmice ma ko da je predsednik jer ne dolaze zbog predsednika nego zbog igraca i Zvezde! Ima nacina i da se to nezadovoljstvo izrazi na utakmicama.

Srdjan

pre 15 godina

A kako bi se tim zvao???
Jer ako Crvena Zvezda dopusti da se ne zove vise samo Crvena Zvezda,to ce biti kolektivni blam za drzavu,za navijace,ma za sve j****e...
Ako se ista od toga dogodi pozivam navijace na bojkot ove ekipe do daljnjeg...

OCEMO NASU ZVEZDU!!!NECEMO NEKE COVICE MLADJE IL STARIJE,NIJE BITNO...OCU DA NAVIJAM ZA SVOJU ZVEZDU A NE ZA NEKI FMP!!!!!!!!!!!!

RS

pre 15 godina

Ovo je najbolja vijest u vezi KK Crvena Zvezda u posljednje vrijeme,slazem se sa Covicevim dolaskom,smatram da ce dovesti klub u red,takodje se slazem sa Djordjevim komentarom i mislim da ce debeli odmah da se uzbuni i da sa svojom kompanijom pokusati sve da pokvari.

ISTAMBUL '92..XAXA..

pre 15 godina

shto se owo radi ??
Da bi komsinica i fmp osigurali 2. poziciju u ligi?
Da bi se stigao hemofarm??
XAXAXA....
OSTAJEMO WAM ZAUWEK NEDOSTIZNI.....
SMESNO,SMESNO,STWARNO SMESNO.......

Postar

pre 15 godina

Cigani odjednom zavolese Covica kao da im je Tatko!Neznam koja im je draz da velicaju ujedinjenje tri klupa protiv jednog!Alooooooo!Cemu se vi radujete!Gde je ono ja volim samo svoj tim!Sta sad cu kao da navijam za Dva tima i ja sam navijac!Ma daj Smesno!

trovach

pre 15 godina

Ideja je idealna! Za Covica nemam nijednu losu rec kada je kosarka u pitanju,cak sta vise,mislim da je jedan od najboljim sportskim rukovodiocima na ovim prostorima.A jos kada bi u projekat usao i Boza,siguran sam da bi Zvezda sijala starim sjajem!

sejtan

pre 15 godina

Covic je pobrkao loncice,da ne kazem limenke,pa misli da su igraci kao konzerve i da su cim izadju iz proizvodnje na raspolaganju trzistu.Mogu u najboljem slucaju biti poluproizvodi poput Teodosica,Jorovica,Popovica,...

Raša

pre 15 godina

Daj Bože da Čović uz Maljkovića preuzme CZ pa da jedanput i nama krene. Kamo lepe sreće da tako nešto zadesi i fudbalski klub a ne ovo sadašnje mučenje bez kraja.

laki - Biznismen

pre 15 godina

Pozivam c.z. da me kontaktira. zeleo bih i ja da ulozim svoj kapital u klub,a za uzvrat ne trazim puno. Evo konkretne ponude: ulazem 60 eur. ceo dozvoljeni minus i kreditnu karticu. Trazim samo mesto u upravnom odboru, procenat od prodaje igraca (5%),premije za eventualno osvojeni trofej,premiju za ulazak evro kupove.Sada je uprava na potezu, ja sam svoje rekao.

sportista-ekonomista

pre 15 godina

@ Srdjan

zvezda je to sto jeste zato sto se do sada nije igrala sa imenom kluba dodajuci mu razne nastavke ili pak prefikse. bez obzira na rezultate u pojedinim periodima, ozbiljan klub sa tradicijom drzi do sebe, neki cak toliko da ni na dresovima nemaju imena sponzora (koliko se secam pre par godina je fk barselona prvi put na dresovima imala napisano nesto sto nije barselona, ako se ne varam imali su natpis unicef, sto je samo plus u mojim ocima)

sasa markovic

pre 15 godina

ljudi imao sam priliku da preko svog dobrog prijatelja upoynam rad fmp.to je pravi rasadnik talenata.o tome ne teba pricati.Reprezentacija je inala najvece uspeheu u Nebojsino vreme.Pravi i jedini covek za zvezdu.Rasa Radovanovic mnogo lepse zvuci nego Zezelj itd.Samo da se ne dogodi kao u fudbalu situacija.Navijaci to jest mi moramo da pod hitno preuyimamo nesto.Sa Fmp bicemo sigurno gigant evropske kosarke.U fmp sve besprekorno funkcionise osim jedne stvari a to je sto nemeju navijace.I ti je spoj oni u upravi a mi na tribinama garant za uspeh.

mike

pre 15 godina

"Za razliku od drugih, ja to nikad nisam krio. Ja sam 'cigan'", rekao je Čović koristeći stari nadimak navijača Zvezde.

Stari?

Da dovedete i Chuck Norrisa, dzaba vam.
Nego, zamolio bih moje Grobare da malo citaju i kometare komsinica o liku i delu Zezelja, Pauka i ostalih...Mozda nesto i skapiraju, pa mozda i prestanu da ih pominju u kontekstu Partizana...

zezanje

pre 15 godina

''Čović je potvrdio konstataciju novinara da je on navijač Zvezde.

"Za razliku od drugih, ja to nikad nisam krio. Ja sam 'cigan'", rekao je Čović koristeći stari nadimak navijača Zvezde. ''

to nije stari nadimak,oduvek su bili i bice c****i.

milan

pre 15 godina

Ovo mi se NE svidja.Covic je "tanak" cigan,imam izjavu gde kaze da je Franjevac koji je bio u upravi Zvezde, a uz to je politicar i profiter iz 90-ih.Uostalom ako je ideja jedan klub, onda se fmp pripaja nama-nema spajanja,nema jednakosti jer smo MI institucija za sve!

Osvajamo Euro Cup

pre 15 godina

Kikanovic, Aleksandrov, Dragicevic, Bakic
-------------------
Musli, Raduljica, Samardziski, Labovic, Subotic, Milutinovic, Jeremic, Krstovic, Protic

i trenerski mag Maljkovic.

grobari, dosta je i vaseg bilo.

Jan

pre 15 godina

Meni se ovo licno ne svidja,ako dodje Covic to znaci da u zvezdi nece igrati ni jedan strani igrac.Samo domaci igraci sto nije bas atraktivno.

Rudy_vgd

pre 15 godina

Ma zvezda ce ostati sigurno da se zove kao do sad,ne verujem da ce se ime kluba promeniti(ne daj boze)Dobro nam dosao Covicu u (ne)mogucu misiju......

shinobi

pre 15 godina

Ma samo da se likovi poput Kovacevica i Zezelja oteraju iz kluba. Ubaceni elementi ciji je cilj bio da nas srozaju do najnizih grana.

sss

pre 15 godina

PO meni ovo je jedino resenje za izlazak iz krize! Nije vise bitno da li nam se svedj Covic ili neko drugi bitni su rezultati a mi njih nemamo 8 godina. Ako se ova ideja ostvari smatram da ce se stvoriti kontinuitet i na igrackom kadru(mladje kategorije obe ekipe su najbolje u zemlji) i finansiskom stvoriti tim koji ce moci da parira ostalim timovima u Evropi...

Lucas

pre 15 godina

Nisam siguran ni da je Covic kalibar koji moze da spase Zvezdu, taj klub je uklet i treba mu neki Hudini, ili babe vracare da skinu crnu magiju. A ako uspe da od rupe bez dna koja 10 godina ne moze da uzme titulu u ovako slaboj ligi napravi profitno preduzece koje osvaja trofeje, plasira mlade igrace i puni tribine, onda ce Covic biti proglasen za sveca, a imajuci u vidu popularnost Zvezde i broj navijaca, pretpostavljam da ce on to umeti da valorizuje i na politickom terenu.

akcidroni

pre 15 godina

@red star

@VaX ULTRAS

-Jao,da mi je po neki dinar za svaki put kad sam cuo ovakve komentare opushteno bih doveo Yao Minga u Partizan,a za kusur bih kupio Covica da mu glanca patike.

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Ma, dzaba vam! Moze Zvezda da se udruzi i sa FMP-om, Hemofarmom i sa pola NBA lige. Ona ce i dalje ostati rodjeni gubitnik, a Partizan koji igra srcem za najbolje navijace na svetu ce harati i dalje. Ne vredi vam ni Gurovic, Maljkovic, Dragicevic, Aleksandrvo, Covic i svi ostali. Mi imamo Duleta! :)

lesa

pre 15 godina

Mi prave Delije nikada necemo prihvatiti Covica.Pa zar se sam nije hvalio da je igrao kosarku u Partizanu.Cak je i preko TV rekao da u fudbalu navija za Zvezdu a u kosarci za Partizan.Tako je govorio dok je bio u SPS-u i vodio kosarkasku organizaciju.Pa zar on misli da Delije imaju kratko pamcenje.Sram ga bilo.Zvezda zvezdasima.BBRS.

miljan

pre 15 godina

Covicu samo napred..Ali samo ako odu svi ovi sto su do sad sedeli u foteljama..U suprotnom ne dolazi..Uvuci ce te u svoje kolo..

rale

pre 15 godina

Čović je otkrio da su inicijativu za saradnju pokrenuli Milan Gurović i „Delije".

- Sve je počelo sredinom juna, kada nas je nazvao gospodin Milan Gurović i zatražio sastanak, na kom nam je preneo da on i navijači Zvezde misle da treba da dođe do spajanja Zvezde i FMP-a. Nakon toga, sastali smo se i sa navijačima koje je predstavljao Vlada Šavija, koji nam je potvrdio te informacije. Rekli smo im da u Zvezdi postoji legitimna uprava, da sa njima imamo korektne odnose i da ćemo ih obavestiti i svemu - rekao je Čović.

BorkoSavic

pre 15 godina

Molim navijace koji kritikuju eventualni dolazak Covica da oni uloze novac i pomognu Zvezdi.Ali vecina navijaca se i ne seca kada su poslednji put bili na utakmici a da nisu dobili besplatnu kartu.Nisam ni ja odusevljen Covicem,ali bolje resenje za izlazak iz agonije izgleda da ne postoji.

GORAN

pre 15 godina

"tražili pomoć od države za dosadašnja dugovanja Crvene zvezde" , e pa kada država nema za Lučansku Mladost , Apatinsku Mladost , Niški Radnički , Subotički Spartak itd. odna vala država ne treba da daje ni za Crvenu Zvezdu .

hladna glava

pre 15 godina

Vi c****i niste normalni. Čovek vam nudi najbolju školu košarke u Evropi, da Zvezda ne bi morala da dovodi igrača sa strane sledećih 15 godina, formiranje ekipe koja bi već prve godine mogla da osvoji titulu. Jasno je da bi se prva ekipa zvala Crvena Zvezda, a B tim bi bio FMP. Dobili bi odmah Protića, Jeremića, Labovića, Samardžinskog, Raduljicu, Muslija. Dobijate na tacni jednu od najboljih košarkaških organizacija u Evropi i ljude koji su tu organizaciju napravili. Možda čak u toj situaciji dobijete Božu Maljkovića za trenera. Ali ne, vi bi divljinu Gurovića i nešto što ni sami ne znate šta je. Ok vam je da vam Mišković privatizuje FK Crvena Zvezda i pravi sprdnju od ekipe sa nekim nazovi pojačanjima, da vam klub vodi tatin sin koji je istripovao da je Abramovič, a ovamo vam se nudi čovek koji je jedini (uz Babića iz Hemofarma) u zadnjih 15 godina stvorio nešto na zdravim osnovama u košarci kod nas. Ovo je šansa za CZ da dominira srpskom košarkom kroz 2-3 godine, s obzirom da će Partizan verovatno već sledeće godine da dođe u situaciju u kojoj je sada Zvezda. Ne nadaj te se velikim parama od Javnih preduzeća, čak i da ih dobijete to je kratkoročno rešenje, kao što se pokazalo sa Žikom Paukom. Ovo vam je odlično dugoročno rešenje.

filip89

pre 15 godina

ja mislim da ce ipak zvezda morati da se zadovolji drugom ligom, ako ne i nekim rangom ispod jer im je tu i mesto, a da ce FMP, ili ono sto ostane od njega, pokusati, ali samo pokusati da parira NAJVECEM KLUBU NA SVETU CELOM!!! od kada dva velika gubitnika mogu da naprave nesto dobgo???

Vlada "za bolje sutra"

pre 15 godina

HVALA VISE BOGU !!!!!!!!!!!!!!
napokon da se nesto uradi i sa ovim nemocnim i nesrecnim KK Crvena zvezda...
mislim da ce sa Bozom biti prava stvar ! da skinemo partizan sa trona vise !!!

4ever ULTRAS

pre 15 godina

Ljudi,pa vi ste stvarno smesni,vi gledate na coveka kao politicara,tajkuna,itd,itd.Pa koji ste vi navijaci,vas posao je da kada se bojkot zavrsi, dodjete u Pionir, i date SVE od sebe u bodrenju svoga kluba,da najzad skinemo ONE,sa trona i da se stvari u basketu postave na svoje mesto kao sto su u fudbalu.Jer svi znamo da, ZVEZDA JE ZIVOT........

Guza

pre 15 godina

Ja kao i prethodni put , kada je ova tema bila aktuelna , predlažem da se novoformirana ekipa zove ZVEFLEX . Na sreću navijača Partizana , svi krivci za propast Srpske košarke će se naći na jednom mestu . FMP koji sistematski uništava mlade igrače i pravi košarkaške poluproizvode kojima se posle par sezona gubi svaki trag i Zvezda koja enormne količine novca baca na dovođenje ispodprosečnih košarkaških diletanata , sa sve njihovim upravama , nisu u stanju da priđu INSTITUCIJI Srpske košarke , koja i pored velikih problema dominira EX-YU prostorima . Nadam se samo da će se u toj probranoj grupi naći mesta i za Kapičića i Slavnića , pa da se o istom trošku ratosiljamo i te bolesti koja pokušava da uništi Srpsku košarku . "Smrt fašizmu , živeo Partizan "

Djordje

pre 15 godina

E tako. Covek je glasno i jasno rekao sta hoce, moze i zeli. Vise nije u pitanju da li neko voli ili ne Nebojsu Covica (ja lično nešto ne posebno),ali je činjenica da je on verovatno najsposobniji košarkaški radnik u zemlji. Stvar je u tome da oni, koji su godinama vikali da su zvezdaši,(a usput su je srozali do samog dna (3 igrača u pogonu, dugovanja...)) sada pokažu da stvarno jesu i odu, a prepuste Čoviću da uradi nešto od Zvezde (da Zvezda bude Zvezda!!!). Mada, očekujem da ni to neće ići baš lako, jer verovatno i sa druge, crno-bele strane postoji opravdan strah od toga, jer neće više moći da rade kada, kako i šta hoće! Čović je ipak ime, za razliku od ovih koji su nam na žalost, do sada vodili Zvezdu (čast Anđelkoviću). Tako da očekujem i tu sve moguće vrste pritisaka, jer Partiizanu je interes našeg sporta na prvom mestu, kada nemaju konkurenciju. Čim je dobiju, videćete, kreće Dule & Co. sa svim (toliko o njima)...
Zato se iskreno nadam da će ljudi u Zvezdi prepoznati pametnu ideju (sad nemaju šta da kalkulišu, Čović se izjasnio)ili ako imaju neko bolje, a trajno rešenje (što iskreno sumnjam), neka ga sprovedu u delo.
Pomozi Bože!!!

F C M P Z

pre 15 godina

ajmo sada smišljanje naziva

1. Fabrika Metalnih Crvenih Zvezdanih Proizvoda

ili možda

Crvena fabrika metalnih zvezdica

ili pak

Metalna fabrika crvenih proizvoda "Zvezda"

...

red star

pre 15 godina

Bravo Covicu i bravo Zvezdo.Da napravimo ekipu koja ce u sledecih deset godina Crno belepraviti smesnim. Nece imati vise sta da kupuju a mladje kategorije nemaju. Otvoreno im je trziste Makedonije Crne gore i BiH. Tamo su strasni igraci

DUSAN RAKIC

pre 15 godina

zeleo bih da Covic zajedno sa Radovanovicem dodje u zvezdu,posto je to prava stvar za Srpsku kosarku!!!
Dosta vise Vujosevica i igraca iz crne gore kada su nase mladje kategorije najjace na svetu!!!

To je moje misljenje i valjda imam pravo na to!!!!!!!!!!!

ja

pre 15 godina

Secaju se jos zvezdasi slogana Covicevog od pre par godina
"kad je tesko : Covic"
hehe, pa dobro, dozvolili ste nekom drugom timu da udje na cetvrto mesto (1. Partizan 2. zvefempe 3. hemofarm)

Srdjan

pre 15 godina

A kako bi se tim zvao???
Jer ako Crvena Zvezda dopusti da se ne zove vise samo Crvena Zvezda,to ce biti kolektivni blam za drzavu,za navijace,ma za sve j****e...
Ako se ista od toga dogodi pozivam navijace na bojkot ove ekipe do daljnjeg...

OCEMO NASU ZVEZDU!!!NECEMO NEKE COVICE MLADJE IL STARIJE,NIJE BITNO...OCU DA NAVIJAM ZA SVOJU ZVEZDU A NE ZA NEKI FMP!!!!!!!!!!!!

Jan

pre 15 godina

Meni se ovo licno ne svidja,ako dodje Covic to znaci da u zvezdi nece igrati ni jedan strani igrac.Samo domaci igraci sto nije bas atraktivno.

VaX ULTRAS

pre 15 godina

To se cekalo!!!
BOZE POMOZI!!!
Dosta je bilo vise!!!
ZVEZDA NA SVOJE MESTO!!!
ZAUVEK BROJ 1!!!
OVO CE DA PRODRMA SRBIJU!!!
DUPLA KRUNA GLATKO!!!
SAMO CZ!!!

KIBO

pre 15 godina

pa ne znam bas za ovo dal bi odg.ali sto da ne ako je fmp vec filijala ali koliko bi to dugo trajalo i gde vodi srpska kosarka zvezda dovodi gotovo sigurno protica,milosevica,stimca,krstovica,gurovica,keselja,ostaju kikan,tadija,bakic,aleksandrov...

IPMUTANT

pre 15 godina

Sad mi je malo jasnija ova visegodisnja agonija zvezde.
Mi navijaci bi sada trebali da skacemo do neba jer nam stize spasitelj, koji ce u mutnom da privatizuje klub umesto da se to uradi na slobodnom trzistu.
Pa kad smo mogli da poklonimo NIS ruskim tajkunima sto ne bi i ovo.

CIGAN

pre 15 godina

Dobrodosao. Pa mora nesto da se menja. Idemo svi sa istim potpisom, da vidi FSS Karadzic koliko nas ima (da ne bi opet izjavljivao "cak i C.Z").

DEKI BGD

pre 15 godina

Mogu da se udruze, ali nikako nece biti bolji i ja ci od Partizana. Mogu da prime i treci klub, ali uvek ce biti mali klubic sa Kalemagdana.
Napred Partizan

Colin_bgd

pre 15 godina

Koji je ovo novogovor "da udje u zvezdu". Pa uci ce mu, bez brige, ali ce izaci jos brze...
Smesno je kako se rasparcava zvezda i u kosarci i u fudbalu, ali za to su iskljucivo krivi sami jer su godinama gledali kako da srozavaju Partizan umesto da cuvaju svoju kucu...

milan

pre 15 godina

Ovo mi se NE svidja.Covic je "tanak" cigan,imam izjavu gde kaze da je Franjevac koji je bio u upravi Zvezde, a uz to je politicar i profiter iz 90-ih.Uostalom ako je ideja jedan klub, onda se fmp pripaja nama-nema spajanja,nema jednakosti jer smo MI institucija za sve!

LUDOLF HERTERIJ

pre 15 godina

Mislim da ovim slabimo ligu. Ne trebaju nam dva-tri jaka kluba, treba nam jaka liga. Moraju da se nalaze sponzori i finansijeri raznih profila, a sta bi bilo kad bi ujedinili partizan i hemofarm? Odlican budzet sa jakom bazom. pa onda da ujedinimo sva cetiri kluba, i da konkurisemo za NBA ligu. Ne, ne, ne, stvarajmo sto vise klubova, vremenom i zdravom idejom ce se razvijati i kako se ekonomski razvijamo, tako ce se oni snaziti.

mike

pre 15 godina

"Za razliku od drugih, ja to nikad nisam krio. Ja sam 'cigan'", rekao je Čović koristeći stari nadimak navijača Zvezde.

Stari?

Da dovedete i Chuck Norrisa, dzaba vam.
Nego, zamolio bih moje Grobare da malo citaju i kometare komsinica o liku i delu Zezelja, Pauka i ostalih...Mozda nesto i skapiraju, pa mozda i prestanu da ih pominju u kontekstu Partizana...

RS

pre 15 godina

Ovo je najbolja vijest u vezi KK Crvena Zvezda u posljednje vrijeme,slazem se sa Covicevim dolaskom,smatram da ce dovesti klub u red,takodje se slazem sa Djordjevim komentarom i mislim da ce debeli odmah da se uzbuni i da sa svojom kompanijom pokusati sve da pokvari.

sportista-ekonomista

pre 15 godina

@ Srdjan

zvezda je to sto jeste zato sto se do sada nije igrala sa imenom kluba dodajuci mu razne nastavke ili pak prefikse. bez obzira na rezultate u pojedinim periodima, ozbiljan klub sa tradicijom drzi do sebe, neki cak toliko da ni na dresovima nemaju imena sponzora (koliko se secam pre par godina je fk barselona prvi put na dresovima imala napisano nesto sto nije barselona, ako se ne varam imali su natpis unicef, sto je samo plus u mojim ocima)

Goran

pre 15 godina

Daj Boze da Nebojsha dodje u Zvezdu! To govorim kao navijac Zvezde, ali i bivsi student Masinskog fakulteta koji je imao cast da slusa vezbe kod asistenta Nebojshe Covica. Covek je ekstra kvalitet, po svim pitanjima. On je 1990. otisao sa Masinskog fakulteta u tada propalu firmu FMP, od koje znamo svi sta je napravio. Od anonimnog KK Zeleznik, napravio je sjajni KK FMP. Kad sam slusao Nebojshu kao student, imao sam 23 godine i bio sam odusevljen sa njim. Sada imam 41 godinu, davno sam zavrsio studije, ali i dalje izuzetno cenim Nebojshu. Ne propustam nijedan njegov nastup na TV, a sve njegove izjave u novinama pazljivo pratim. Znam da ce Nebojsha, kao praktican covek, zeleti da dodje u Zvezdu, ako je ikako moguce. Iz 2 razloga: zato sto i sam kaze da je veliki zvezdas, ali i zato sto je svestan da bez navijaca nista ne vredi. FMP je sjajan po svim pitanjima, ali nema navijace. Zvezda ako napravi dobar tim imace atmosferu duplo bolju nego partizan. Zato Nebojsha, u ime svih zvezdasa te molim da dodjes u Zvezdu. Nadam se da nece da se nadje neko ko sabotirao Nebojshu da dodje, jer kod nas je sve moguce. Pozdrav za Nebojsu!

ISTAMBUL '92..XAXA..

pre 15 godina

shto se owo radi ??
Da bi komsinica i fmp osigurali 2. poziciju u ligi?
Da bi se stigao hemofarm??
XAXAXA....
OSTAJEMO WAM ZAUWEK NEDOSTIZNI.....
SMESNO,SMESNO,STWARNO SMESNO.......

Nick

pre 15 godina

Prvo "fuzija" sa "Borcem",pa sa "Zvezdom",pa ako ni to ne pomogne-pregovori sa "CSKA".E,to bi moglo da upali.Pa,jos kad se saberu bodovi za Euroleague,mislim...nema ih mnogo,ali se sabiraju.Valjda.

todo

pre 15 godina

ovo bi zaista bilo dobro,iz zvezde ostane 4-5 igraca(to je ono sto valja)jos 4-5 iz FMP i extra ekipica uz Bozu i najbolje navijace na svetu da vratimo Zvezdu gde joj je i mesto.Koliko ja znam klub bi se zvao Zvezda kao i do sad.Valjda ce sve ispasti kako treba...

Vuk23

pre 15 godina

Kao Grobar podrzavam ovu fuziju,pa da dobijemo najzad ozbiljnu konkurenciju.
Ali ne moze KSS da dozvoli da se i FMP takmici u istoj ligi jer je to klasican sukob interesa,znaci Zvezda,FMP,Borac protiv Partizana a izmedju sebe opusteno to tako ne ide.FMP i Borac u prvu ligu,a Zvezda u Super ligu sa Partizanom,Hemofarmom,Vojvodinom i ostalima.
Pozdrav za sve GROBARE.
Bice tesko bice gusto bice 008

dEKICAR

pre 15 godina

Hvalim te Bozee!!! Godinama nam u upravi sede razni kvazi zvezdasi, koji su klub doveli do propasti, a svoje dzepove punili....Covic je najsposobniji kosarkaski radnik na ovim prostorima. I Zvezdas!!Neka on zavede red u klubu, da nam vise ne dolaze krsevi od igraca, nego kvalitetni, skolovani klinci, koji ce , uz par iskusnijih, proverenih igraca, svake god da budu glavni konkurenti za titulu. Navijaci da se vrate, pa da pokazemo groblju ko je najbollji. Samo, ne znam ima li sve ovo smisla, dok su na celu saveza grobari- bojic i knezevic.....

Samo Zvezda

pre 15 godina

Zluradi i neobjektivni komentari grobara su siguran dokaz da bi dolazak Čovića u Zvezdu bio pun pogodak.Ne zaboravite da je posle kiše i grmljavine najlepše sunce.Dosta je bilo mučenja,red je da Zvezda bude tamo gde joj je mesto...na samom vrhu !!!
Ako ova nesposobna i anemična uprava propusti i ovu priliku i pruženu ruku onda nam zaista nema spasa.

Vlada "za bolje sutra"

pre 15 godina

HVALA VISE BOGU !!!!!!!!!!!!!!
napokon da se nesto uradi i sa ovim nemocnim i nesrecnim KK Crvena zvezda...
mislim da ce sa Bozom biti prava stvar ! da skinemo partizan sa trona vise !!!

laki - Biznismen

pre 15 godina

Pozivam c.z. da me kontaktira. zeleo bih i ja da ulozim svoj kapital u klub,a za uzvrat ne trazim puno. Evo konkretne ponude: ulazem 60 eur. ceo dozvoljeni minus i kreditnu karticu. Trazim samo mesto u upravnom odboru, procenat od prodaje igraca (5%),premije za eventualno osvojeni trofej,premiju za ulazak evro kupove.Sada je uprava na potezu, ja sam svoje rekao.

smrt fasizmu2-ziveo PARTIZAN

pre 15 godina

(Goran, 17. jul 2008 16:31)

Verovatno mu i sliku drzis u novcaniku...

O tome kakav je to lik mozes da se raspitas kod njegovih bivsih partijskih drugova ,...pouzdano nevidjeno ljigav.

A o toj fuziji koja se svake godine reprizira kao "Dinastija" , samo napred pa ce dogodine umesto da Partizan dere Zvezdu pa FMP moci to da uradi odjedared sto bi se reklo...pa onda zovite Hemofarm...,vosu..

Ninadu

pre 15 godina

Samo da tu u blizini ne budu Branko Kovacevic, Zezelj i Vesic... Cak im ne dati ni propusnice... Nego, ako su zvezdasi, da ubuduce kupuju ulaznice... Pa, taj Branko Kovacevic od 2001. kada je smenjen, pa do 2007. kada su ga Vesic i Zezelj vratili u Zvezdu - nije bio nijednom na utakmici!!!

Misa

pre 15 godina

Treba podrzati Covica, to je jedini spas za Zvezdu od ocajnih uprava koje su nas vodile kroz kosarku decenijama. Kad je tesko - COVIC. Dokazao se sa FMP-om.

Rudy_vgd

pre 15 godina

Ma zvezda ce ostati sigurno da se zove kao do sad,ne verujem da ce se ime kluba promeniti(ne daj boze)Dobro nam dosao Covicu u (ne)mogucu misiju......

shinobi

pre 15 godina

Ma samo da se likovi poput Kovacevica i Zezelja oteraju iz kluba. Ubaceni elementi ciji je cilj bio da nas srozaju do najnizih grana.

milan

pre 15 godina

Ljudi jel vidite sta se desava polako tajkuni SPS-a i DOS-a preuzimaju klubove i dele plen Toplica FK Crvenu Zvezdu Partizan ocekuje svog tajkuna Covicu daju KK Crvenu Zvezdu za dz posto su je unistili da bi je on kasnije za budzasto kupio KK Partizan ce dati nekom Crnogorcu verovatno itd.A mi raja se kao nesto veselimo i navijamo.Ha ha ha mislite o tome.Cerece ovaj narod kao zveri bez stida morala i imalo milosti.Jos malo cemo biti podeljeni kao pred Kosovski boj.Tacno ce se znati koji deo drzave je vlasnistvo kog tajkuna.

dejan

pre 15 godina

Borac filijala FMP-a, prica se da i Vizura treba da bide! Ako se ovo ostvari napravicemo ceo cirkus od Srpske kosarke, ako vec to nije...

sasa markovic

pre 15 godina

ljudi imao sam priliku da preko svog dobrog prijatelja upoynam rad fmp.to je pravi rasadnik talenata.o tome ne teba pricati.Reprezentacija je inala najvece uspeheu u Nebojsino vreme.Pravi i jedini covek za zvezdu.Rasa Radovanovic mnogo lepse zvuci nego Zezelj itd.Samo da se ne dogodi kao u fudbalu situacija.Navijaci to jest mi moramo da pod hitno preuyimamo nesto.Sa Fmp bicemo sigurno gigant evropske kosarke.U fmp sve besprekorno funkcionise osim jedne stvari a to je sto nemeju navijace.I ti je spoj oni u upravi a mi na tribinama garant za uspeh.

sta reci?

pre 15 godina

Na zalost pojedinih navijaca kluba Partizan-Igokea, ili Igokea-Partizan, ne mogu da se setim tacno, Crvena Zvezda nece promeniti svoje ime, ma kako da se zavrsi ova prica sa novom upravom.

Osvajamo Euro Cup

pre 15 godina

Kikanovic, Aleksandrov, Dragicevic, Bakic
-------------------
Musli, Raduljica, Samardziski, Labovic, Subotic, Milutinovic, Jeremic, Krstovic, Protic

i trenerski mag Maljkovic.

grobari, dosta je i vaseg bilo.

4ever ULTRAS

pre 15 godina

Ljudi,pa vi ste stvarno smesni,vi gledate na coveka kao politicara,tajkuna,itd,itd.Pa koji ste vi navijaci,vas posao je da kada se bojkot zavrsi, dodjete u Pionir, i date SVE od sebe u bodrenju svoga kluba,da najzad skinemo ONE,sa trona i da se stvari u basketu postave na svoje mesto kao sto su u fudbalu.Jer svi znamo da, ZVEZDA JE ZIVOT........

trovach

pre 15 godina

Ideja je idealna! Za Covica nemam nijednu losu rec kada je kosarka u pitanju,cak sta vise,mislim da je jedan od najboljim sportskim rukovodiocima na ovim prostorima.A jos kada bi u projekat usao i Boza,siguran sam da bi Zvezda sijala starim sjajem!

Mirko

pre 15 godina

Gospodo,

Zvezdi treba neko ko je u stanju da:

1. Nadje milion, dva, tri evra sigurnih para za sezonu tako da igraci primaju platu i treniraju, a ne kao ove godine.
2. Dovede i pusti trenera da radi par godina

I Zvezdi trebaju navijaci koji ce dolaziti na utakmice ma ko da je predsednik jer ne dolaze zbog predsednika nego zbog igraca i Zvezde! Ima nacina i da se to nezadovoljstvo izrazi na utakmicama.

Raša

pre 15 godina

Daj Bože da Čović uz Maljkovića preuzme CZ pa da jedanput i nama krene. Kamo lepe sreće da tako nešto zadesi i fudbalski klub a ne ovo sadašnje mučenje bez kraja.

dejan

pre 15 godina

jer ovi svi poludeli? Kakva bre pomoć države? Šta su se razmazili ovi iz Zvezde i Partizana??? Jer su oni država? Napravili dugove pa im se sada ne plaćaju dugovi nego država da vraća... Kako svima tako i njima... sigurno ni Vojvodina ni Ergonom ni Zdravlje ne bi prodavali svoje košarkaše da ne moraju.

sss

pre 15 godina

PO meni ovo je jedino resenje za izlazak iz krize! Nije vise bitno da li nam se svedj Covic ili neko drugi bitni su rezultati a mi njih nemamo 8 godina. Ako se ova ideja ostvari smatram da ce se stvoriti kontinuitet i na igrackom kadru(mladje kategorije obe ekipe su najbolje u zemlji) i finansiskom stvoriti tim koji ce moci da parira ostalim timovima u Evropi...

miljan

pre 15 godina

Covicu samo napred..Ali samo ako odu svi ovi sto su do sad sedeli u foteljama..U suprotnom ne dolazi..Uvuci ce te u svoje kolo..

sejtan

pre 15 godina

Covic je pobrkao loncice,da ne kazem limenke,pa misli da su igraci kao konzerve i da su cim izadju iz proizvodnje na raspolaganju trzistu.Mogu u najboljem slucaju biti poluproizvodi poput Teodosica,Jorovica,Popovica,...

Postar

pre 15 godina

Cigani odjednom zavolese Covica kao da im je Tatko!Neznam koja im je draz da velicaju ujedinjenje tri klupa protiv jednog!Alooooooo!Cemu se vi radujete!Gde je ono ja volim samo svoj tim!Sta sad cu kao da navijam za Dva tima i ja sam navijac!Ma daj Smesno!

Lucas

pre 15 godina

Nisam siguran ni da je Covic kalibar koji moze da spase Zvezdu, taj klub je uklet i treba mu neki Hudini, ili babe vracare da skinu crnu magiju. A ako uspe da od rupe bez dna koja 10 godina ne moze da uzme titulu u ovako slaboj ligi napravi profitno preduzece koje osvaja trofeje, plasira mlade igrace i puni tribine, onda ce Covic biti proglasen za sveca, a imajuci u vidu popularnost Zvezde i broj navijaca, pretpostavljam da ce on to umeti da valorizuje i na politickom terenu.

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Ma, dzaba vam! Moze Zvezda da se udruzi i sa FMP-om, Hemofarmom i sa pola NBA lige. Ona ce i dalje ostati rodjeni gubitnik, a Partizan koji igra srcem za najbolje navijace na svetu ce harati i dalje. Ne vredi vam ni Gurovic, Maljkovic, Dragicevic, Aleksandrvo, Covic i svi ostali. Mi imamo Duleta! :)

rale

pre 15 godina

Čović je otkrio da su inicijativu za saradnju pokrenuli Milan Gurović i „Delije".

- Sve je počelo sredinom juna, kada nas je nazvao gospodin Milan Gurović i zatražio sastanak, na kom nam je preneo da on i navijači Zvezde misle da treba da dođe do spajanja Zvezde i FMP-a. Nakon toga, sastali smo se i sa navijačima koje je predstavljao Vlada Šavija, koji nam je potvrdio te informacije. Rekli smo im da u Zvezdi postoji legitimna uprava, da sa njima imamo korektne odnose i da ćemo ih obavestiti i svemu - rekao je Čović.

BorkoSavic

pre 15 godina

Molim navijace koji kritikuju eventualni dolazak Covica da oni uloze novac i pomognu Zvezdi.Ali vecina navijaca se i ne seca kada su poslednji put bili na utakmici a da nisu dobili besplatnu kartu.Nisam ni ja odusevljen Covicem,ali bolje resenje za izlazak iz agonije izgleda da ne postoji.

akcidroni

pre 15 godina

@red star

@VaX ULTRAS

-Jao,da mi je po neki dinar za svaki put kad sam cuo ovakve komentare opushteno bih doveo Yao Minga u Partizan,a za kusur bih kupio Covica da mu glanca patike.

zezanje

pre 15 godina

''Čović je potvrdio konstataciju novinara da je on navijač Zvezde.

"Za razliku od drugih, ja to nikad nisam krio. Ja sam 'cigan'", rekao je Čović koristeći stari nadimak navijača Zvezde. ''

to nije stari nadimak,oduvek su bili i bice c****i.

GORAN

pre 15 godina

"tražili pomoć od države za dosadašnja dugovanja Crvene zvezde" , e pa kada država nema za Lučansku Mladost , Apatinsku Mladost , Niški Radnički , Subotički Spartak itd. odna vala država ne treba da daje ni za Crvenu Zvezdu .

hladna glava

pre 15 godina

Vi c****i niste normalni. Čovek vam nudi najbolju školu košarke u Evropi, da Zvezda ne bi morala da dovodi igrača sa strane sledećih 15 godina, formiranje ekipe koja bi već prve godine mogla da osvoji titulu. Jasno je da bi se prva ekipa zvala Crvena Zvezda, a B tim bi bio FMP. Dobili bi odmah Protića, Jeremića, Labovića, Samardžinskog, Raduljicu, Muslija. Dobijate na tacni jednu od najboljih košarkaških organizacija u Evropi i ljude koji su tu organizaciju napravili. Možda čak u toj situaciji dobijete Božu Maljkovića za trenera. Ali ne, vi bi divljinu Gurovića i nešto što ni sami ne znate šta je. Ok vam je da vam Mišković privatizuje FK Crvena Zvezda i pravi sprdnju od ekipe sa nekim nazovi pojačanjima, da vam klub vodi tatin sin koji je istripovao da je Abramovič, a ovamo vam se nudi čovek koji je jedini (uz Babića iz Hemofarma) u zadnjih 15 godina stvorio nešto na zdravim osnovama u košarci kod nas. Ovo je šansa za CZ da dominira srpskom košarkom kroz 2-3 godine, s obzirom da će Partizan verovatno već sledeće godine da dođe u situaciju u kojoj je sada Zvezda. Ne nadaj te se velikim parama od Javnih preduzeća, čak i da ih dobijete to je kratkoročno rešenje, kao što se pokazalo sa Žikom Paukom. Ovo vam je odlično dugoročno rešenje.

lesa

pre 15 godina

Mi prave Delije nikada necemo prihvatiti Covica.Pa zar se sam nije hvalio da je igrao kosarku u Partizanu.Cak je i preko TV rekao da u fudbalu navija za Zvezdu a u kosarci za Partizan.Tako je govorio dok je bio u SPS-u i vodio kosarkasku organizaciju.Pa zar on misli da Delije imaju kratko pamcenje.Sram ga bilo.Zvezda zvezdasima.BBRS.

filip89

pre 15 godina

ja mislim da ce ipak zvezda morati da se zadovolji drugom ligom, ako ne i nekim rangom ispod jer im je tu i mesto, a da ce FMP, ili ono sto ostane od njega, pokusati, ali samo pokusati da parira NAJVECEM KLUBU NA SVETU CELOM!!! od kada dva velika gubitnika mogu da naprave nesto dobgo???