Subota, 05.07.2008.

22:38

Zvezda počela trinaesticom

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su prvu kontrolnu utakmicu na pripremama u Austriji protiv lokalnog Ilca, člana četvrte austrijske lige.

Izvor: B92

Zvezda poèela trinaesticom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

lich

pre 15 godina

Joj ko sve ovde daje komentare, ajde jos i neka baba Stamena da dobaci jos koji komentar pa da otvorimo drustvo intelektualaca. :)

DavnoProsloVreme

pre 15 godina

Da li sam lepo procitao da je neki partizanovac napisao "prosle godine" ?! Sada je 2008 a sta je bilo prosle godine nikoga ne zanima...

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

@ Jednom zauvek

Auu bre ljudi, pa ovaj nam svima zapusio usta JEDNOM ZAUVEK !!! Pa ja sad ne znam stvarno ko ce posle ovoga bilo sta smeti da kaze...IKADA ! Kaze covek ovako: najveci i JEDINI (???!!!) razlog tog poraza u kupu je to sto je Zvezda odigrala najgore prvo poluvreme u svojoj istoriji ( posto naravno svi znamo da si ti odgledao SVE ZVEZDINE UTAKMICE OD KADA ONA POSTOJI, u tu tvrdnju naravno niko ni ne sumnja !!! ) i to sto je uputila prvi sut u gol partizana u 53. minutu. To je JEDINI RAZLOG ! A nije to sto nam je u najodsudnijem trenutku utakmice, kad je partizan bio, blago receno u nokdaunu, a Zvezda se razigrala, sudija ponistio REGULARAN GOL ! CIST KAO SUZA !!! Pa da ste primili taj gol ( psihicki ) primili bi bar jos 3 ! I da ne zaboravim, pobednicki gol ste dali iz prekida kojem je prethodio NEPOSTOJECI FAUL ! Uff...Ne znam da li znas, kad u crtanom filmu ED, EDD & EDDY, EDD kaze ED-u nisam znao da znas da sviras violinu, a on kaze pa u snovima moje mame znam ! E takva su i ove tvoje CINJENICE koje stalno spominjes. Ovo da je Zvezda zivela jedno vreme na ivici egzistencije za vreme Dragana Dzajica i da je bila u dugovima, to je tacno, i to svi znaju, ali takodje i svi znaju, osim onih koji ne zele da znaju, da to odavno vise nije tako. Ove ostale " cinjenice " necu ni da komentarisem, tipa igraci i treneri, jer da i ja sad pocnem da nabrajam kakve ste vi sve MAGOVE dovodili...Drago mi je sto vidim da sa takvim divljenjem govoris o Pizonu, samo ne znam sto sa tom istom kolicinom divljenja govoris o Dortmundu, Fjorentini, SLAVNOM ANDERLEHTU ???!!!

Nesrecno vam bilo u drugom kolu kvalifikacija za LS, pa da ne moramo ni da vam pozelimo bilo sta u KUPU UEFA !!!

Ivan CH

pre 15 godina

Za pocetak, da me ne shvatite pogresno, VELIKI SAM GROBAR! Cestitam Komsinici na tih 13:0... Ali ljudi, pa zivim u Svajcarskoj i kao prvo ZNAM kvalitet cetvrte Lige ovde, a ne moze niko da me ubedi da je kvalitet fudbala u austriji veci nego ovde. Uostalom uporedite u zadnjih 6 godina svajcarski i austrijski fudbal pa ce te znati o cemu pricam. Znaci ne da znam, nego sam profesor sto se toga tice. E bas zato, draga komsinice, su ovi komentari GROBARA opravdani, jel ne daj boze da smo mi tako, sta bi tek imali ovde da citamo. Pa drugoligas Austrije pobedi tim rezultatom takvu Ekipu.. Jadni ste! Bolje se spustite na zemlju na vreme ako i makar malo zelite da nam pridjete, ali dobro, imate vi Bari..

POZDRAV SVIM GROBARIMA IZ SVAJCARSKE!

majstor

pre 15 godina

stvarno je ružno što se grobari javljaju na zvezdine vesti! Zašto ne ostave na miru navijače CZ, u njihovoj nadi i veri da će se vratiti ono što je bilo, da FKCZ neće doživeti sudbinu KKCZ, da osovina Miško-Toplica-Bunja neće dovesti Zvezdu do cene 0 RSD kako bi je vlasnik Srbije mogao za iste pare što pre kupiti, da Džaja nije...da... Za utehu: doći će ponovo zvezdino vreme, ali do tada najbolje zaboravite, ne sekirajte se badava!

Ja_Znam_Sve

pre 15 godina

@delija sa severa

A ti ne treba da komentarises ono sto ne razumes! Partizan je igrao humanitarni mec za pomoc maloj Milici kojoj je potrebna operacija srca.

@nemanja87

Sta ti znas kako bi sta komentarisali? Partizan je prosle goine pobedio tim iz Nemacke Fortuna Köln sa 15:0!

Panta

pre 15 godina

@TOMIC je majstor....prijatelju,mnogo sanjas! Pitanje je dali cete vi uci u Ligu UEFA,o LS da ne pricamo! Zvezda je do sada odradila solidan prelazni rok-sto grobari zaboravljaju-ono pravo tek stize :) Desnog beka kakav je Markovic partizan nije imao zadnjih 10 godina,cak i Ninkov je tata mata..Gaj je ostao,Devic je bolji stoper od onog vaseg iz 2.francuske lige,Bronovicki konacno dobija sansu..Koroman i Milijas su ostali.a stize Drincic ili N.Kovacevic umesto Kastilja..Subasic a pogotovo Edgar i Some su bolji od nekakvog Bogunovica i Perica-ko su ti uopste??? Jos Burza,Tricko,Blazic,Trajkovic...pa i Maksimovic-videcete uostalom kad se sastanemo...a kao sto rekoh-ono pravo tek dolazi,dakle pratite dobro,jer za vas grobare mi smo vasiona :)

I nasa ZVEZDA opet najbolja

pre 15 godina

Ti poredis igrace iz skoro 30 procenata Srbije i jednog austrijskog cetvoroligasa? Pa vi ste toliko usavrsili to da se lazete medjusobno da je to tuzno!!!
Samo vi punite austrijance za koje je Sasa Ilic rekao da su penzioneri i to za prvaka Austrije,a da ne pricam o 4 ligi!!!
Ma nema veze,samo gazite i dalje tako jako kao sto se lazete,mozda i ponovo bude neki Bari i Tokio nja nja nja...
P.S.I odakle nama pravo?
Pa zato sto smo sampioni i osvajaci duple krune,i zato sto igramo najlepsi fudbal,e odatle nam pravo!!!
(pfc rules, 6. jul 2008 04:15)

jeste grobari dali 13 golova ekipi iz 4 ligesamo pitam otkud vi znate da se ta ekipa borila tamo za opstanak kad to ne zna niko ni u austriji a ovo su samo pripreme i to sto pise koroman uso u gol sam loptom i trickovski imo solo prodre bronovicki razbijo po desnoj strani... u opste nas ne pali jer su to samo pripreme.bice vremena pa to da osetite na svojoj kozi
odlicno i dobro je sto bisevac ne dolazi ne dodje gavro(FREE) i super je bilo bi glupo da u propastimo nobog vidica(tomovica) a sto se tice stankovica videcete dolazi na pozajmicu

RED STAR GIRL

pre 15 godina

@(TOMIĆ JE MAJSTOR, 6. jul 2008 15:30)
E ljudi pa po prici ovog lika partizan osvaja LS.......Ma imaju bre jaci tim od MANCHESTERA, LIVERPOOLA, ARSENALA a diera je bolji od GERRARDA I CRISTIANA RONALDA....hahhahahaha brate lepo je tebi u tvom svetu ali probudi se i prihvati stvarnost vi necete stici do 3 kola....RED STAR FOREVER No 1

Sloba

pre 15 godina

Ti poredis igrace iz skoro 30 procenata Srbije i jednog austrijskog cetvoroligasa? Pa vi ste toliko usavrsili to da se lazete medjusobno da je to tuzno!!!
Samo vi punite austrijance za koje je Sasa Ilic rekao da su penzioneri i to za prvaka Austrije,a da ne pricam o 4 ligi!!!
Ma nema veze,samo gazite i dalje tako jako kao sto se lazete,mozda i ponovo bude neki Bari i Tokio nja nja nja...
P.S.I odakle nama pravo?
Pa zato sto smo sampioni i osvajaci duple krune,i zato sto igramo najlepsi fudbal,e odatle nam pravo!!!
(pfc rules, 6. jul 2008 04:15)

Ne, pazi, ako je Sasa Ilic rekao...

Jednom zauvek

pre 15 godina

@ Danilos-e (komentar br.51)

... Vidis, nisam znao za taj podatak da je Spasic okoreli Grobar.

Nesto nisam zapazio da si spomenuo za koga navija Babarogic (donedavno clan uprave Zvezde) koji je mnoge derbije odsudio.

Da ne pominjem neke ranije sudije iz stare SFRJ (ti si sigurno mlad decko, ne secas se recimo coveka koji se zove Abe Stankovic, raspitaj se malo...).

U derbijima je UVEK bilo ostecenih, milion puta je Partizan pokraden, milion puta i Zvezda (secam se "pasivnog ofsajda" kad je ponisten Piksijev gol sa skoro pola terena)...

Nije stvar u tome da li je sudija navijac ovih ili onih...

Stvar je u tome - PONAVLJAM - da su najveci i JEDINI razlozi tog famoznog poraza u Kupu ti sto je Zvezda odigrala NAJLOSIJE PRVO POLUVREME U ISTORIJI KLUBA, i sto je PRVI SUT NA GOL PARTIZANA UPUCEN U 53. minutu.

Takodje, CINJENICA je da Zvezda VEC GODINAMA zivi na rubu egzistencije, u dugovima do guse, prate ih afere, katastrofalna infrastruktura, sumnjivi igraci dolaze u klub (evo, gledam ove sto je Bunja sad doveo, sve sam "polovan igrac", poslednji hit je anonimni Brazilac stigao i ITALIJANSKE TRECE LIGE, dovodjenje Boska Djurovskog za trenera, Kosana i Ljupka koje je definitivno pregazilo vreme i tako dalje i tako dalje...

Evo, sad vam je najbolji igrac i kapiten Zvezde potpisao za FRANCUSKOG DRUGOLIGASA!?!?!? Eeeeej, ljudi, KAPITEN ZVEZDE!!!! Nekada je kapiten Zvezde odlazio u Arsenal (Pizon), a sada!? Poredjenja radi, s druge strane avlije, jedan Rukavina je u Dortmundu, Jovetic u Firenci, pa i TEHNICKI LIMITIRANI Nemanja Rnic je u slavnom Anderlehtu... Razmisli malo o tome...

Sve to rezultira OCAJNIM rezultatima i razumljivim nezadovoljstvom vas Delija. Ali, za sve to je NAJMANJE kriv Spasic, a NAJLAKSE je ZAZMURETI PRED ISTINITIM STANJEM STVARI I JEDNOSTAVNO OKRIVITI SUDIJU.

Pozdrav tebi, i jos jednom, srecno u Kupu UEFA.

Markalanc

pre 15 godina

Prichate o nekim razlikama u kvalitetu...uf..to su rijetki individualci, uopshte nivo msl lige i timova u njoj nije neki. To su razlike koje se postizhu disciplinom, a titulu osvaja tim koji igra srcem sezonu, to je zvezda ove godine. Proshle godine mi se smuchilo kad sam vidio da se stranci u zvezdi vishe bore u derbiu od nashih igracha...sramota, rashkovic josh uvijek en zna je li ljevak ili deshnjak. Vidjecete ove godine kad zagrizu zemanovi vukovi

vasa je tuga pregolema

pre 15 godina

Odavno se nisam ovako smejao :) Kakve sve komentare ostavljaju neki ljudi...

Npr. nikad do sada nisam cuod a neka opstina zauzima 30% teritorije u Srbiji.

ALi bukavalno svi su pacenici koji pokusavaju da ispadnu duhoviti i tu se naprdjuju ko je gori i ko ima vece koplekse..

ha-ha-ha

pre 15 godina

DELIJE ja verujem da ste se dosta smejali sa ovim grobarskim iskomplrksiranim komentarima,ali vas molim da procitate komentar TOMIC MAJSTOR i smejacete se do suza!!!

Najdoski dr Ilija

pre 15 godina

ZA SVE GROBARE
Austrijski penzioneri, konobari, cobani.
"... za koje je Sasa Ilic rekao da su penzioneri i to za prvaka Austrije!"
27.07.2001.
Rapid Bec - Partizan 5:1
PARTIZAN: R. Ilić, Jeremić (Mišković), Duljaj, Trobok, Delibašić, Čakar, Bečanović (Ilijev), Stanković (Ćirković), >S. ILIC

TOMIĆ JE MAJSTOR

pre 15 godina

Pratim fudbal već 30 godina i mislim da nikada nije razlika u kvalitetu između Zvezde i Partizana (tima i pojedinaca) bila veća u korist jedne ekipe kao što je to sad slučaj - u korist Partizana. Tomić je doveo sve one koji su zaista potrebni ekipi. Što se Zvezde tiče - krajnje neozbiljno. Dovela je 11-12 igrača odjednom i tako se ne radi u ozbiljnom klubu. Mislim da će ove sezone Partizan uz samo malo sreće u žrebu (da izbegne samo 3-4 protivnika od 16 mogućih u 3. kolu, ostalih 12-13 protivnika ladno prolazi) ući u LŠ po drugi put i u grupi čak biti mininum 3. pa time i prezimeti u Kupu UEFA, a u prvenstvu Srbije će bez ikakvih dilema odbraniti titulu. Što se Zvezde tiče, sa ovakvim "nabacanim" timom biće veliki uspeh ako uspe da se plasira u Ligu UEFA, tim pre što u prethodnom 1. kolu (ako do njega dođe) neće biti među nosiocima u žrebu (među prvih 40 od ukupno 80 ekipa). Živi bili pa videli.

I vas cemo da pojedemo za dorucak!!!!!

pre 15 godina

TODORE
Mladfici borovi,devojke jele... I kazes uvek se pitas dali su te devojke nesto jele? Pa evo ti odgovora:jesu jele su, a znas sta? Sve sto je vas parni valjak samleo ONE SU POJELE!!!!

UJAK mi pricao..ha-ha-ha

pre 15 godina

KONJINA
Potpis ti je odlican!!!! Da li ti to poredis Bajinu bastu sa Austrijskim timom iz 4_te lige? Ma daj!!!! Znas i moj ujak igra u B.basti ima 103 kg i 46 godina,i ako se ovi iz Austrije sakupljaju samo za utakmice,pa ovi iz B.baste se sakupljaju jednom godisnje,samo kada igraju utakmice humanitarnog karaktera!!! A tebe vise boli istina nego da li je penzionerski ili penziJonerski!!

Markalanc

pre 15 godina

Zar niko ne vidi da je trichx igrach sa kvalitetom? edgar je mozhda usto na lijevu nogu, nije bio negov dan..doci ce do izrazhaja, ali burzo svaka chast, voli te srpska crna gora.

Bataya-man

pre 15 godina

Grobari, sta ste se primili pa pljujete po jadnim austrijancima- Nije vas kvalitet daleko veci od njihovog.
Istina, pripreticete "opasnom" cuvaru mreze Radivojevicu, ali ispod 5:0 sa marakane necete otici. Pa vi i treba da pratite zvezdine utakmice, da nebude posle "Slucajno su nas pobedili. Kriv je sudija, teren, izduvana lopta, ganci na tribini...".
Gledajte kako zvezda zapocinje sezonu sa 13-icom a zavrsava sa pranjem neke ekipe u finalu kupa!!!

Todor

pre 15 godina

" Mladici borovi,devojke jele..." Nikad mi nije bilo jasno da li su devojke nesto pojele ili shta? Ajde neko od ovih vrlih poznavalaca nek' mi objasni.

Zizo

pre 15 godina

Bravo!!!Tako se igra,momci!!!Ovom Zemanu ni 13 golova nije dovoljno,ali se ipak vidi da je veliki strucnjak!U preostalih 6 utkmice 6 pobeda i pripreme su uspele!!!A to ce se dogoditi!!!RED STAR 4ever!!!!!!!!

PETAR

pre 15 godina

sta se pogubili pogledajte nekad koliko vi komentarisete nase teme. Setite se koliko je partizan rasturio Fortunu, pa se niko nije lozio ovoliko, a uoni su bar u 4 nemackoj ligi. SMESNI STE

konjina

pre 15 godina

@da,da
Majstore od kada je bajina basta amaterizam,a lokalni austrijski cetvrtoligas profesionalizam???!!! Pa jel ti znas da su ovi igraci Ilca selektirani iz lokalnih kafica i da nemaju treninge nego se skupljaju samo za utakmicu?! moj rodjak igra tamo,trenutno je na odmoru u srbiji pa nije igrao,inace je desni bek u prvih 11,a ima 96 kg i 39 god???? e da,umalo da zaboravim i nije "penzijonerskog"!!!!

pfc rules

pre 15 godina

@delija sa severa
Ti poredis igrace iz skoro 30 procenata Srbije i jednog austrijskog cetvoroligasa? Pa vi ste toliko usavrsili to da se lazete medjusobno da je to tuzno!!!
Samo vi punite austrijance za koje je Sasa Ilic rekao da su penzioneri i to za prvaka Austrije,a da ne pricam o 4 ligi!!!
Ma nema veze,samo gazite i dalje tako jako kao sto se lazete,mozda i ponovo bude neki Bari i Tokio nja nja nja...
P.S.I odakle nama pravo?
Pa zato sto smo sampioni i osvajaci duple krune,i zato sto igramo najlepsi fudbal,e odatle nam pravo!!!

Obrishi suze mala mojaaa

pre 15 godina

(nemanja87, 5. jul 2008 22:58)
Ljakse ne uzimaj u usta MANCEA!!!!!!!

A vi ostali imate li ishta drugo u vashem lichnom rechiku neku drugu rech osim komplex?? Rivalitet ova dva kluba je veliki i znam da i vi nas mrzite ali ne znam chemu tolika gluma!?!?!? Pa vi nemate osnova za postojanje i nemate ama bilo kakav uspeh u evropi u bilo kom sportu od 91 i ne znam shta izigravate!

komplex komplex komplex komplex komplex komplex blalalala...

papagaji, mi smo mnoooogooo mnooogoooo ispred vas!!!! Sagledajte objektivno zadnju godinu i shvaticete gde smo mi i shta smo u odnosu na vas! Naravno vi mozete da se tripujete i dalje da ste vi "neki faktor" ali istina je za vas BOLNA !!!

Vuki

pre 15 godina

Partizanovci imaju poseban rezim ishrane na Tari..jedu pohovane TIKVE..ali one kvalitetne,uvoze ih iz Izraela,to je dobitna kombinacija za ulazak u ligu sampiona!

MilanLe

pre 15 godina

hahaha... ne stvarno trebali ste da idete da igrate protiv neke TADZIKISTANSKE ekipe pod uslovom da je ispod 5 lige.... hahaha... ili ne josh je bolje sakupite sa ulice 11 prolaznika ali da budu uzrasta do 13 god.... hahaha... sigurno cete pobediti... E a dobre su vam pripreme za EVRO KUP... hahah 4 liga.... hahaha... next put dodjite u Leskovac ja cu sakupiti moje drugove i igracemo... a josh uvek li vam brani onaj baletan... shto prima od pola teren golove... hahah... GROBARI LESKOVAC...

Danilos

pre 15 godina

Što se tiče Spasića, da raščistimo JEDNOM ZAUVEK:
1. Sudija je kvalitetan.
2. Da je pogrešio u derbiju - JESTE!
3. Da je manje kriv od POMOĆNOG sudije koji je mahao ofsajd - JESTE!
4. Da sam, ne daj Bože, trener Zvezde, više od Spasića bi me brinulo to što je u tom derbiju ekipa odigrala NAJGORE PRVO POLUVREME U ISTORIJI KLUBA, i takođe što su igrači PRVI UDARAC NA GOL UPUTILI U 53. (slovima: pedesettrećem) MINUTU!!!!!
5. Da sam, (još jednom) ne daj Bože, navijač Zvezde, mnogo više od Spasića bi me brinulo to što je Zvezda već GODINAMA u finansijskom, organizacionom i takmičarskom RASULU!!!!!
Hvala, i srećno u Kupu UEFA.
(Jednom zauvek, 6. jul 2008 00:19)
Zaboravio si da dodas pod
6. OKORELI NAVIJAC PARTIZAN, U SURDULICI POZNAT KAO NAJVECI GROBAR....
e to je kraj komentara!!!

dacha

pre 15 godina

Ovakve utakmice nam trebaju da se digne forma i moral napadacima da osete gol, to je vazno... i drago mi je da zeman razmislja u tom pravcu. A ovi grobari nek se ne javljaju, nismo mi u kupu ispali od timoka ili ko zna koga, koji igra u petoj srpskoj ligi!!!

kompleksasi jedni bre!

pre 15 godina

Auuu, kolik glupih komentara na jednom mestu... Pa sta ako se Grobari javljaju na zvezdinu vest i obrnuto, kakve to veze ima sa KOMPLEKSIMA??? Mnogo ste smorili sa tim, daj promenite malo plocu...nja nja nja kompleks... nja nja nja kompleks... Stvarno....??!!

DeMarco

pre 15 godina

Gospodo sa B92, molio bih vas da ovaj komentar objavite i ako verujem da vam se nece dopasti.
Naime smatram, da je sramota objaviti ovoliki tekst sa prve zvezdine trening utakmice protiv Austijskog CETVRTOLIGASA, dok o mechu Imedju Srpskog Shampiona i Crnogorskog viceshampiona obljavljujete 5 puta kraci text!?
Gde je tu elementarana logika, i minimum novinarske objektivnosti!?
Unapred hvala na objavljenom komentaru.

Frey

pre 15 godina

Za one koji malo poznaju Zemana, znaju da on igra najofanzivnije moguce pa nije ni cudo sto su cetvrtligasu dali 13 komada kada ne znaju da se brane jadnici. A takodje je poznato da Zemanove ekipe i primaju mnogo golova, pa cemo da vidimo kako ce biti kad se nasuprot slaninara nadje neka ekipa sa kvalitetnijim napadom.

pogrebnik from nis

pre 15 godina

@delija sa severa
Alo momce,jel se vi svi kolektivno pravite ludi namerno,ili vam je samo to ostalo?Pa,na svaku vest o Partizanu ima kometara Zvezdasa i obrnuto.
Tako je uvek bilo i tako ce i biti.Liga nam je jadna,al' mora da se lozimo na nesto,zato iskuliraj i ti i ovi koji ti preporucuju kometar.
Ko se kako pripremio i pojacao,pokazace se kad krenu takmicarske utakmice.
Prosle godine ste odlicno igrali pripremni period,ostalo svi znamo kako.
A ovo "vec mi se svidja ovaj Zeman" je najjaca fora.

Crazy North

pre 15 godina

Ljudi sta vas cude tzv. grobari.Pa njima je Crvena Zvezda na grbu moraju i oni malo da razmisljaju o njoj.Bice Zvezda opet prva,to nije problem.Napred Zvezdo pa makar i protiv cetvrte lige.

da,da

pre 15 godina

GROBARI I vi ste imali odlicnu proveru, B.basta!!!! Mi smo bar igrali sa ekipom koja se takmici u nekoj ligi,a vi sa amaterima,mi smo dali 13 komada,a vi?? Jadnih 3 komada!!!! Pa ti vidi,ako su nama sledeci na redu petlici,onda su vama babe iz penzijonerskog doma!!!

toliko

pre 15 godina

KRLE Pitas kakvi su ovo mucenici kada im je komsinica dala 13 komada? Sta vama vredi objasnjavati,kada vi jednoj B.basti jedva date 3 komada!!!!!

Grobari Jug

pre 15 godina

Za vasu informaciju delije,smesni ste,partizan je pobedio naki nemacki klub ih 3.lige sa 15-0,napripremama za proslu sezonu,prema tome kako kazete,prst na celo!!!Napred PARTIZAN!!Do kraja zivita grobar!!!

darko

pre 15 godina

ha,ha,ha,ha,ne mogu da verujemprvi pa grobarski komenta,a i svidja mi se ovaj zeman zna da ne treba da drzi burzu na klupi,13:0,nezadovoljan,vec mi se svidja sledeca utakmica 25:0 pa da vidimo prvi zemanov osmeh posle utakmice,neka tako treba a ne ko prosli treneri,dodju pripreme,1 utakmica protiv likova iz beton lige jedva 2:0 a onda kazu pa mogu biti zadovoljan,svaka cast zemane samo tako nastavi

divackg1986

pre 15 godina

Zeman zna sta radi...za prvi trening sa loptom, vrh,iako je protivnik slab vazno je da se pravi kolektivni duh...

Partizanovci pazite se...da vam se ne ponovi Timok opet posle Bajine Baste...bruka da primite gol od njih...
Iskreno...Jokanovic nema pojma...Djukic vam je napravio tim i igru, a ovaj nema pojma da ga ukomponuje sa novim igracima, a kamoli da bude neki autoritet, a Antic ga savetuje...bruka...pisam ti se u tu trenersku licencu!!!

Zvezda konacno posle Muslina, Zenge, Ljupka...ima za Trenera respektabilnu licnost kod koga nema "Cile Mile"...
Zvezdooo...samo napred...pobedu nam daj....!!!
PozZ za sve Delije_KG i ostale koji vole ZVEZDU!!!!!

Armakedon

pre 15 godina

Neznam samo zasto posle tako kratkog izvestaja sa "utakmice" nisu i ocenjivali igrace: Trickovski 7,7,Burzanovic 8. Fali nam to!

Igor_PFC

pre 15 godina

sledecei rival zvezde je fk kikinda B,koja nastupa u 9.srpskoj ligi...prenos na rts...p.s.mi smo na pripremama prosle godine dali 15 komada fortuni iz kelna...

Jednom zauvek

pre 15 godina

Što se tiče Spasića, da raščistimo JEDNOM ZAUVEK:

1. Sudija je kvalitetan.

2. Da je pogrešio u derbiju - JESTE!

3. Da je manje kriv od POMOĆNOG sudije koji je mahao ofsajd - JESTE!

4. Da sam, ne daj Bože, trener Zvezde, više od Spasića bi me brinulo to što je u tom derbiju ekipa odigrala NAJGORE PRVO POLUVREME U ISTORIJI KLUBA, i takođe što su igrači PRVI UDARAC NA GOL UPUTILI U 53. (slovima: pedesettrećem) MINUTU!!!!!

5. Da sam, (još jednom) ne daj Bože, navijač Zvezde, mnogo više od Spasića bi me brinulo to što je Zvezda već GODINAMA u finansijskom, organizacionom i takmičarskom RASULU!!!!!

Hvala, i srećno u Kupu UEFA.

Dejan

pre 15 godina

Pa ovo je prosto za ne poverovati,opet se groblje prvo javlja na temu o Zvezdi...

Kompleks ili nesto drugo?
Vi procenite !
(coolinar, 5. jul 2008 23:00)

Sta da se radi, vise nas je elektronski pismenih ;)

Delija YERDON

pre 15 godina

Zvezda je Zvezda,Sta reci,nema veze sto je ovo bila mala ekipa,ali sa Zemanom ce biti dar,mar.Bombastik,fantastik.Pozdrav iz CH za sve moje Delije.

Pedja

pre 15 godina

Jedva cekam da i Zvezda odigra utakmicu sa strasnim timom reprezentacije Bajine Baste...Blago grobarima...Oni uvek imaju jace protivnike od nas...

Uzice-Winterthur CZ

pre 15 godina

Pozdrav za sve Delije. 13 je ipak 13. Danas je tesko bilo kome dati 5 a ne 13 golova. Drago mi je da je Brono proradio.

MNE

pre 15 godina

Delije sjecate li se svog velikog talenta Franciskovica,to je igrac grblja sad i ne samo da je dobar,nego mi nije jasno kako nije uspio u zvezdi,danas je za grbalj u inter toto kupu dao 2 extra gola,jedan sut,a drugi iz slobodnog i jos dijeli lopte kao rikelme,vidite da ga vratite,jer stvarno je klasa,masina,razmislite o tome!!!

jedan je Spasic

pre 15 godina

krle, aj priznaj da se prezivas Spasic, verovatno cekas celo vece da vidis koliko je Zvezda dala golova, mislim ti bi ipak svih 13 ponistio

electro

pre 15 godina

E al cete da se spremite kad igrate sa ovakvim timovima. Pa ja mogu da igram u prvoj austrijskoj mnogo jakoj ligi, a mogu da zamislim kakva je tek cetvrta. Toliki izvestaj i golovi nisu bitni. Moji drugari sa faxa ili iz kraja ne bi primili ovoliko od ovakve zvezde.

ZVEZDA SRBIJA NIKAD jugoslavija

pre 15 godina

prvi komentari pa jugosloveni
U sustini ovo jos nista ne znaci tek ocekujem prava pojacanja.El' zna neko zasto nije igrao markovic pozdrav svim DELIJAMA

MNE

pre 15 godina

Pa nije zeman budala,nije kao neki predodni strucnjaci da drzi burza maradonu na klupu,a ako mu da jos i kapitnsku traku napravio je pravi potez to je desetka dje god da igra,na na na na na na BURZO MARADONA

Najdoski dr Ilija

pre 15 godina

Dal je moguce da je prvi komentar od kompleksasa koji igraju na popularnom "LAVORU!" A oni igrali protiv vrhunske ekipe "reprezentacije Bajine Baste???"
Nisu svesni koliko su smesni!!!

delija sa severa

pre 15 godina

Groblje? Ko vas zove uopste da komentarisete ovde?

Bavite se igrom protiv reprezentacije Bajine Baste koja je jako neugodan protivnik posto je reprezentacija! hahahahah STRASNO, vi ste primili gol od njih a ovde komentarisete pobedu od 13:0 sacekajte malo, stavite prst na celo i zapitajte se, da li ste bre normalni??????? Ali stvarno! Mnogo bre vi sebi dajete za pravo!!!

GROBARI

pre 15 godina

I CZ je krenula protiv tima koji je jedva ostao u 4 ligi kako samo CZ rusi sve pred sobom,a sledeci su petlici iz beton lige videcemo da li CZ ima kvaliteta da se nosi sa ovakvom ekipom.

nemanja87

pre 15 godina

Da su grobari pobedili 13-0 to bi bila euforija sacuvaj me boze,predvidjala bi se polufinala lige sampiona,duple krune,milioni,avioni........Od Trickovskog bi napravili Maradonu,od Bronovickog Roberta Karlosa,od Somea Martinsa a Koromana da ne pominjem(on bi bio veca igracina i od Mijatovica,Bobeka,manceta.....)
Sreca pa nisu pobedili....

rille

pre 15 godina

ajmo ajmo ajmo crveno beli!!!!!
Zeman nije zadovoljan i to je dobro sto znaci da mora jos neka dobra pojacanja da se dovedu!
Koromane ostani molim te ali molim teeeee!!!!
Burzo kralj si i idol DELIJA!!!
Ajmo novajlije krenite da zadovoljite Zemana
SAMO NAPRED BREEEE!!!!
TO ZVEZDASIIIIIII!!!!!!!!!

delija sa severa

pre 15 godina

Groblje? Ko vas zove uopste da komentarisete ovde?

Bavite se igrom protiv reprezentacije Bajine Baste koja je jako neugodan protivnik posto je reprezentacija! hahahahah STRASNO, vi ste primili gol od njih a ovde komentarisete pobedu od 13:0 sacekajte malo, stavite prst na celo i zapitajte se, da li ste bre normalni??????? Ali stvarno! Mnogo bre vi sebi dajete za pravo!!!

nemanja87

pre 15 godina

Da su grobari pobedili 13-0 to bi bila euforija sacuvaj me boze,predvidjala bi se polufinala lige sampiona,duple krune,milioni,avioni........Od Trickovskog bi napravili Maradonu,od Bronovickog Roberta Karlosa,od Somea Martinsa a Koromana da ne pominjem(on bi bio veca igracina i od Mijatovica,Bobeka,manceta.....)
Sreca pa nisu pobedili....

Najdoski dr Ilija

pre 15 godina

Dal je moguce da je prvi komentar od kompleksasa koji igraju na popularnom "LAVORU!" A oni igrali protiv vrhunske ekipe "reprezentacije Bajine Baste???"
Nisu svesni koliko su smesni!!!

Jednom zauvek

pre 15 godina

Što se tiče Spasića, da raščistimo JEDNOM ZAUVEK:

1. Sudija je kvalitetan.

2. Da je pogrešio u derbiju - JESTE!

3. Da je manje kriv od POMOĆNOG sudije koji je mahao ofsajd - JESTE!

4. Da sam, ne daj Bože, trener Zvezde, više od Spasića bi me brinulo to što je u tom derbiju ekipa odigrala NAJGORE PRVO POLUVREME U ISTORIJI KLUBA, i takođe što su igrači PRVI UDARAC NA GOL UPUTILI U 53. (slovima: pedesettrećem) MINUTU!!!!!

5. Da sam, (još jednom) ne daj Bože, navijač Zvezde, mnogo više od Spasića bi me brinulo to što je Zvezda već GODINAMA u finansijskom, organizacionom i takmičarskom RASULU!!!!!

Hvala, i srećno u Kupu UEFA.

GROBARI

pre 15 godina

I CZ je krenula protiv tima koji je jedva ostao u 4 ligi kako samo CZ rusi sve pred sobom,a sledeci su petlici iz beton lige videcemo da li CZ ima kvaliteta da se nosi sa ovakvom ekipom.

Dejan

pre 15 godina

Pa ovo je prosto za ne poverovati,opet se groblje prvo javlja na temu o Zvezdi...

Kompleks ili nesto drugo?
Vi procenite !
(coolinar, 5. jul 2008 23:00)

Sta da se radi, vise nas je elektronski pismenih ;)

rille

pre 15 godina

ajmo ajmo ajmo crveno beli!!!!!
Zeman nije zadovoljan i to je dobro sto znaci da mora jos neka dobra pojacanja da se dovedu!
Koromane ostani molim te ali molim teeeee!!!!
Burzo kralj si i idol DELIJA!!!
Ajmo novajlije krenite da zadovoljite Zemana
SAMO NAPRED BREEEE!!!!
TO ZVEZDASIIIIIII!!!!!!!!!

jedan je Spasic

pre 15 godina

krle, aj priznaj da se prezivas Spasic, verovatno cekas celo vece da vidis koliko je Zvezda dala golova, mislim ti bi ipak svih 13 ponistio

Najdoski dr Ilija

pre 15 godina

ZA SVE GROBARE
Austrijski penzioneri, konobari, cobani.
"... za koje je Sasa Ilic rekao da su penzioneri i to za prvaka Austrije!"
27.07.2001.
Rapid Bec - Partizan 5:1
PARTIZAN: R. Ilić, Jeremić (Mišković), Duljaj, Trobok, Delibašić, Čakar, Bečanović (Ilijev), Stanković (Ćirković), >S. ILIC

Vuki

pre 15 godina

Partizanovci imaju poseban rezim ishrane na Tari..jedu pohovane TIKVE..ali one kvalitetne,uvoze ih iz Izraela,to je dobitna kombinacija za ulazak u ligu sampiona!

MNE

pre 15 godina

Pa nije zeman budala,nije kao neki predodni strucnjaci da drzi burza maradonu na klupu,a ako mu da jos i kapitnsku traku napravio je pravi potez to je desetka dje god da igra,na na na na na na BURZO MARADONA

Pedja

pre 15 godina

Jedva cekam da i Zvezda odigra utakmicu sa strasnim timom reprezentacije Bajine Baste...Blago grobarima...Oni uvek imaju jace protivnike od nas...

ZVEZDA SRBIJA NIKAD jugoslavija

pre 15 godina

prvi komentari pa jugosloveni
U sustini ovo jos nista ne znaci tek ocekujem prava pojacanja.El' zna neko zasto nije igrao markovic pozdrav svim DELIJAMA

DeMarco

pre 15 godina

Gospodo sa B92, molio bih vas da ovaj komentar objavite i ako verujem da vam se nece dopasti.
Naime smatram, da je sramota objaviti ovoliki tekst sa prve zvezdine trening utakmice protiv Austijskog CETVRTOLIGASA, dok o mechu Imedju Srpskog Shampiona i Crnogorskog viceshampiona obljavljujete 5 puta kraci text!?
Gde je tu elementarana logika, i minimum novinarske objektivnosti!?
Unapred hvala na objavljenom komentaru.

Delija YERDON

pre 15 godina

Zvezda je Zvezda,Sta reci,nema veze sto je ovo bila mala ekipa,ali sa Zemanom ce biti dar,mar.Bombastik,fantastik.Pozdrav iz CH za sve moje Delije.

pogrebnik from nis

pre 15 godina

@delija sa severa
Alo momce,jel se vi svi kolektivno pravite ludi namerno,ili vam je samo to ostalo?Pa,na svaku vest o Partizanu ima kometara Zvezdasa i obrnuto.
Tako je uvek bilo i tako ce i biti.Liga nam je jadna,al' mora da se lozimo na nesto,zato iskuliraj i ti i ovi koji ti preporucuju kometar.
Ko se kako pripremio i pojacao,pokazace se kad krenu takmicarske utakmice.
Prosle godine ste odlicno igrali pripremni period,ostalo svi znamo kako.
A ovo "vec mi se svidja ovaj Zeman" je najjaca fora.

electro

pre 15 godina

E al cete da se spremite kad igrate sa ovakvim timovima. Pa ja mogu da igram u prvoj austrijskoj mnogo jakoj ligi, a mogu da zamislim kakva je tek cetvrta. Toliki izvestaj i golovi nisu bitni. Moji drugari sa faxa ili iz kraja ne bi primili ovoliko od ovakve zvezde.

Uzice-Winterthur CZ

pre 15 godina

Pozdrav za sve Delije. 13 je ipak 13. Danas je tesko bilo kome dati 5 a ne 13 golova. Drago mi je da je Brono proradio.

Danilos

pre 15 godina

Što se tiče Spasića, da raščistimo JEDNOM ZAUVEK:
1. Sudija je kvalitetan.
2. Da je pogrešio u derbiju - JESTE!
3. Da je manje kriv od POMOĆNOG sudije koji je mahao ofsajd - JESTE!
4. Da sam, ne daj Bože, trener Zvezde, više od Spasića bi me brinulo to što je u tom derbiju ekipa odigrala NAJGORE PRVO POLUVREME U ISTORIJI KLUBA, i takođe što su igrači PRVI UDARAC NA GOL UPUTILI U 53. (slovima: pedesettrećem) MINUTU!!!!!
5. Da sam, (još jednom) ne daj Bože, navijač Zvezde, mnogo više od Spasića bi me brinulo to što je Zvezda već GODINAMA u finansijskom, organizacionom i takmičarskom RASULU!!!!!
Hvala, i srećno u Kupu UEFA.
(Jednom zauvek, 6. jul 2008 00:19)
Zaboravio si da dodas pod
6. OKORELI NAVIJAC PARTIZAN, U SURDULICI POZNAT KAO NAJVECI GROBAR....
e to je kraj komentara!!!

Sloba

pre 15 godina

Ti poredis igrace iz skoro 30 procenata Srbije i jednog austrijskog cetvoroligasa? Pa vi ste toliko usavrsili to da se lazete medjusobno da je to tuzno!!!
Samo vi punite austrijance za koje je Sasa Ilic rekao da su penzioneri i to za prvaka Austrije,a da ne pricam o 4 ligi!!!
Ma nema veze,samo gazite i dalje tako jako kao sto se lazete,mozda i ponovo bude neki Bari i Tokio nja nja nja...
P.S.I odakle nama pravo?
Pa zato sto smo sampioni i osvajaci duple krune,i zato sto igramo najlepsi fudbal,e odatle nam pravo!!!
(pfc rules, 6. jul 2008 04:15)

Ne, pazi, ako je Sasa Ilic rekao...

Ivan CH

pre 15 godina

Za pocetak, da me ne shvatite pogresno, VELIKI SAM GROBAR! Cestitam Komsinici na tih 13:0... Ali ljudi, pa zivim u Svajcarskoj i kao prvo ZNAM kvalitet cetvrte Lige ovde, a ne moze niko da me ubedi da je kvalitet fudbala u austriji veci nego ovde. Uostalom uporedite u zadnjih 6 godina svajcarski i austrijski fudbal pa ce te znati o cemu pricam. Znaci ne da znam, nego sam profesor sto se toga tice. E bas zato, draga komsinice, su ovi komentari GROBARA opravdani, jel ne daj boze da smo mi tako, sta bi tek imali ovde da citamo. Pa drugoligas Austrije pobedi tim rezultatom takvu Ekipu.. Jadni ste! Bolje se spustite na zemlju na vreme ako i makar malo zelite da nam pridjete, ali dobro, imate vi Bari..

POZDRAV SVIM GROBARIMA IZ SVAJCARSKE!

kompleksasi jedni bre!

pre 15 godina

Auuu, kolik glupih komentara na jednom mestu... Pa sta ako se Grobari javljaju na zvezdinu vest i obrnuto, kakve to veze ima sa KOMPLEKSIMA??? Mnogo ste smorili sa tim, daj promenite malo plocu...nja nja nja kompleks... nja nja nja kompleks... Stvarno....??!!

UJAK mi pricao..ha-ha-ha

pre 15 godina

KONJINA
Potpis ti je odlican!!!! Da li ti to poredis Bajinu bastu sa Austrijskim timom iz 4_te lige? Ma daj!!!! Znas i moj ujak igra u B.basti ima 103 kg i 46 godina,i ako se ovi iz Austrije sakupljaju samo za utakmice,pa ovi iz B.baste se sakupljaju jednom godisnje,samo kada igraju utakmice humanitarnog karaktera!!! A tebe vise boli istina nego da li je penzionerski ili penziJonerski!!

divackg1986

pre 15 godina

Zeman zna sta radi...za prvi trening sa loptom, vrh,iako je protivnik slab vazno je da se pravi kolektivni duh...

Partizanovci pazite se...da vam se ne ponovi Timok opet posle Bajine Baste...bruka da primite gol od njih...
Iskreno...Jokanovic nema pojma...Djukic vam je napravio tim i igru, a ovaj nema pojma da ga ukomponuje sa novim igracima, a kamoli da bude neki autoritet, a Antic ga savetuje...bruka...pisam ti se u tu trenersku licencu!!!

Zvezda konacno posle Muslina, Zenge, Ljupka...ima za Trenera respektabilnu licnost kod koga nema "Cile Mile"...
Zvezdooo...samo napred...pobedu nam daj....!!!
PozZ za sve Delije_KG i ostale koji vole ZVEZDU!!!!!

Grobari Jug

pre 15 godina

Za vasu informaciju delije,smesni ste,partizan je pobedio naki nemacki klub ih 3.lige sa 15-0,napripremama za proslu sezonu,prema tome kako kazete,prst na celo!!!Napred PARTIZAN!!Do kraja zivita grobar!!!

Crazy North

pre 15 godina

Ljudi sta vas cude tzv. grobari.Pa njima je Crvena Zvezda na grbu moraju i oni malo da razmisljaju o njoj.Bice Zvezda opet prva,to nije problem.Napred Zvezdo pa makar i protiv cetvrte lige.

da,da

pre 15 godina

GROBARI I vi ste imali odlicnu proveru, B.basta!!!! Mi smo bar igrali sa ekipom koja se takmici u nekoj ligi,a vi sa amaterima,mi smo dali 13 komada,a vi?? Jadnih 3 komada!!!! Pa ti vidi,ako su nama sledeci na redu petlici,onda su vama babe iz penzijonerskog doma!!!

darko

pre 15 godina

ha,ha,ha,ha,ne mogu da verujemprvi pa grobarski komenta,a i svidja mi se ovaj zeman zna da ne treba da drzi burzu na klupi,13:0,nezadovoljan,vec mi se svidja sledeca utakmica 25:0 pa da vidimo prvi zemanov osmeh posle utakmice,neka tako treba a ne ko prosli treneri,dodju pripreme,1 utakmica protiv likova iz beton lige jedva 2:0 a onda kazu pa mogu biti zadovoljan,svaka cast zemane samo tako nastavi

pfc rules

pre 15 godina

@delija sa severa
Ti poredis igrace iz skoro 30 procenata Srbije i jednog austrijskog cetvoroligasa? Pa vi ste toliko usavrsili to da se lazete medjusobno da je to tuzno!!!
Samo vi punite austrijance za koje je Sasa Ilic rekao da su penzioneri i to za prvaka Austrije,a da ne pricam o 4 ligi!!!
Ma nema veze,samo gazite i dalje tako jako kao sto se lazete,mozda i ponovo bude neki Bari i Tokio nja nja nja...
P.S.I odakle nama pravo?
Pa zato sto smo sampioni i osvajaci duple krune,i zato sto igramo najlepsi fudbal,e odatle nam pravo!!!

TOMIĆ JE MAJSTOR

pre 15 godina

Pratim fudbal već 30 godina i mislim da nikada nije razlika u kvalitetu između Zvezde i Partizana (tima i pojedinaca) bila veća u korist jedne ekipe kao što je to sad slučaj - u korist Partizana. Tomić je doveo sve one koji su zaista potrebni ekipi. Što se Zvezde tiče - krajnje neozbiljno. Dovela je 11-12 igrača odjednom i tako se ne radi u ozbiljnom klubu. Mislim da će ove sezone Partizan uz samo malo sreće u žrebu (da izbegne samo 3-4 protivnika od 16 mogućih u 3. kolu, ostalih 12-13 protivnika ladno prolazi) ući u LŠ po drugi put i u grupi čak biti mininum 3. pa time i prezimeti u Kupu UEFA, a u prvenstvu Srbije će bez ikakvih dilema odbraniti titulu. Što se Zvezde tiče, sa ovakvim "nabacanim" timom biće veliki uspeh ako uspe da se plasira u Ligu UEFA, tim pre što u prethodnom 1. kolu (ako do njega dođe) neće biti među nosiocima u žrebu (među prvih 40 od ukupno 80 ekipa). Živi bili pa videli.

RED STAR GIRL

pre 15 godina

@(TOMIĆ JE MAJSTOR, 6. jul 2008 15:30)
E ljudi pa po prici ovog lika partizan osvaja LS.......Ma imaju bre jaci tim od MANCHESTERA, LIVERPOOLA, ARSENALA a diera je bolji od GERRARDA I CRISTIANA RONALDA....hahhahahaha brate lepo je tebi u tvom svetu ali probudi se i prihvati stvarnost vi necete stici do 3 kola....RED STAR FOREVER No 1

Armakedon

pre 15 godina

Neznam samo zasto posle tako kratkog izvestaja sa "utakmice" nisu i ocenjivali igrace: Trickovski 7,7,Burzanovic 8. Fali nam to!

Jednom zauvek

pre 15 godina

@ Danilos-e (komentar br.51)

... Vidis, nisam znao za taj podatak da je Spasic okoreli Grobar.

Nesto nisam zapazio da si spomenuo za koga navija Babarogic (donedavno clan uprave Zvezde) koji je mnoge derbije odsudio.

Da ne pominjem neke ranije sudije iz stare SFRJ (ti si sigurno mlad decko, ne secas se recimo coveka koji se zove Abe Stankovic, raspitaj se malo...).

U derbijima je UVEK bilo ostecenih, milion puta je Partizan pokraden, milion puta i Zvezda (secam se "pasivnog ofsajda" kad je ponisten Piksijev gol sa skoro pola terena)...

Nije stvar u tome da li je sudija navijac ovih ili onih...

Stvar je u tome - PONAVLJAM - da su najveci i JEDINI razlozi tog famoznog poraza u Kupu ti sto je Zvezda odigrala NAJLOSIJE PRVO POLUVREME U ISTORIJI KLUBA, i sto je PRVI SUT NA GOL PARTIZANA UPUCEN U 53. minutu.

Takodje, CINJENICA je da Zvezda VEC GODINAMA zivi na rubu egzistencije, u dugovima do guse, prate ih afere, katastrofalna infrastruktura, sumnjivi igraci dolaze u klub (evo, gledam ove sto je Bunja sad doveo, sve sam "polovan igrac", poslednji hit je anonimni Brazilac stigao i ITALIJANSKE TRECE LIGE, dovodjenje Boska Djurovskog za trenera, Kosana i Ljupka koje je definitivno pregazilo vreme i tako dalje i tako dalje...

Evo, sad vam je najbolji igrac i kapiten Zvezde potpisao za FRANCUSKOG DRUGOLIGASA!?!?!? Eeeeej, ljudi, KAPITEN ZVEZDE!!!! Nekada je kapiten Zvezde odlazio u Arsenal (Pizon), a sada!? Poredjenja radi, s druge strane avlije, jedan Rukavina je u Dortmundu, Jovetic u Firenci, pa i TEHNICKI LIMITIRANI Nemanja Rnic je u slavnom Anderlehtu... Razmisli malo o tome...

Sve to rezultira OCAJNIM rezultatima i razumljivim nezadovoljstvom vas Delija. Ali, za sve to je NAJMANJE kriv Spasic, a NAJLAKSE je ZAZMURETI PRED ISTINITIM STANJEM STVARI I JEDNOSTAVNO OKRIVITI SUDIJU.

Pozdrav tebi, i jos jednom, srecno u Kupu UEFA.

Igor_PFC

pre 15 godina

sledecei rival zvezde je fk kikinda B,koja nastupa u 9.srpskoj ligi...prenos na rts...p.s.mi smo na pripremama prosle godine dali 15 komada fortuni iz kelna...

Panta

pre 15 godina

@TOMIC je majstor....prijatelju,mnogo sanjas! Pitanje je dali cete vi uci u Ligu UEFA,o LS da ne pricamo! Zvezda je do sada odradila solidan prelazni rok-sto grobari zaboravljaju-ono pravo tek stize :) Desnog beka kakav je Markovic partizan nije imao zadnjih 10 godina,cak i Ninkov je tata mata..Gaj je ostao,Devic je bolji stoper od onog vaseg iz 2.francuske lige,Bronovicki konacno dobija sansu..Koroman i Milijas su ostali.a stize Drincic ili N.Kovacevic umesto Kastilja..Subasic a pogotovo Edgar i Some su bolji od nekakvog Bogunovica i Perica-ko su ti uopste??? Jos Burza,Tricko,Blazic,Trajkovic...pa i Maksimovic-videcete uostalom kad se sastanemo...a kao sto rekoh-ono pravo tek dolazi,dakle pratite dobro,jer za vas grobare mi smo vasiona :)

Bataya-man

pre 15 godina

Grobari, sta ste se primili pa pljujete po jadnim austrijancima- Nije vas kvalitet daleko veci od njihovog.
Istina, pripreticete "opasnom" cuvaru mreze Radivojevicu, ali ispod 5:0 sa marakane necete otici. Pa vi i treba da pratite zvezdine utakmice, da nebude posle "Slucajno su nas pobedili. Kriv je sudija, teren, izduvana lopta, ganci na tribini...".
Gledajte kako zvezda zapocinje sezonu sa 13-icom a zavrsava sa pranjem neke ekipe u finalu kupa!!!

Ja_Znam_Sve

pre 15 godina

@delija sa severa

A ti ne treba da komentarises ono sto ne razumes! Partizan je igrao humanitarni mec za pomoc maloj Milici kojoj je potrebna operacija srca.

@nemanja87

Sta ti znas kako bi sta komentarisali? Partizan je prosle goine pobedio tim iz Nemacke Fortuna Köln sa 15:0!

toliko

pre 15 godina

KRLE Pitas kakvi su ovo mucenici kada im je komsinica dala 13 komada? Sta vama vredi objasnjavati,kada vi jednoj B.basti jedva date 3 komada!!!!!

Obrishi suze mala mojaaa

pre 15 godina

(nemanja87, 5. jul 2008 22:58)
Ljakse ne uzimaj u usta MANCEA!!!!!!!

A vi ostali imate li ishta drugo u vashem lichnom rechiku neku drugu rech osim komplex?? Rivalitet ova dva kluba je veliki i znam da i vi nas mrzite ali ne znam chemu tolika gluma!?!?!? Pa vi nemate osnova za postojanje i nemate ama bilo kakav uspeh u evropi u bilo kom sportu od 91 i ne znam shta izigravate!

komplex komplex komplex komplex komplex komplex blalalala...

papagaji, mi smo mnoooogooo mnooogoooo ispred vas!!!! Sagledajte objektivno zadnju godinu i shvaticete gde smo mi i shta smo u odnosu na vas! Naravno vi mozete da se tripujete i dalje da ste vi "neki faktor" ali istina je za vas BOLNA !!!

MilanLe

pre 15 godina

hahaha... ne stvarno trebali ste da idete da igrate protiv neke TADZIKISTANSKE ekipe pod uslovom da je ispod 5 lige.... hahaha... ili ne josh je bolje sakupite sa ulice 11 prolaznika ali da budu uzrasta do 13 god.... hahaha... sigurno cete pobediti... E a dobre su vam pripreme za EVRO KUP... hahah 4 liga.... hahaha... next put dodjite u Leskovac ja cu sakupiti moje drugove i igracemo... a josh uvek li vam brani onaj baletan... shto prima od pola teren golove... hahah... GROBARI LESKOVAC...

ha-ha-ha

pre 15 godina

DELIJE ja verujem da ste se dosta smejali sa ovim grobarskim iskomplrksiranim komentarima,ali vas molim da procitate komentar TOMIC MAJSTOR i smejacete se do suza!!!

konjina

pre 15 godina

@da,da
Majstore od kada je bajina basta amaterizam,a lokalni austrijski cetvrtoligas profesionalizam???!!! Pa jel ti znas da su ovi igraci Ilca selektirani iz lokalnih kafica i da nemaju treninge nego se skupljaju samo za utakmicu?! moj rodjak igra tamo,trenutno je na odmoru u srbiji pa nije igrao,inace je desni bek u prvih 11,a ima 96 kg i 39 god???? e da,umalo da zaboravim i nije "penzijonerskog"!!!!

PETAR

pre 15 godina

sta se pogubili pogledajte nekad koliko vi komentarisete nase teme. Setite se koliko je partizan rasturio Fortunu, pa se niko nije lozio ovoliko, a uoni su bar u 4 nemackoj ligi. SMESNI STE

Todor

pre 15 godina

" Mladici borovi,devojke jele..." Nikad mi nije bilo jasno da li su devojke nesto pojele ili shta? Ajde neko od ovih vrlih poznavalaca nek' mi objasni.

Zizo

pre 15 godina

Bravo!!!Tako se igra,momci!!!Ovom Zemanu ni 13 golova nije dovoljno,ali se ipak vidi da je veliki strucnjak!U preostalih 6 utkmice 6 pobeda i pripreme su uspele!!!A to ce se dogoditi!!!RED STAR 4ever!!!!!!!!

Markalanc

pre 15 godina

Zar niko ne vidi da je trichx igrach sa kvalitetom? edgar je mozhda usto na lijevu nogu, nije bio negov dan..doci ce do izrazhaja, ali burzo svaka chast, voli te srpska crna gora.

Frey

pre 15 godina

Za one koji malo poznaju Zemana, znaju da on igra najofanzivnije moguce pa nije ni cudo sto su cetvrtligasu dali 13 komada kada ne znaju da se brane jadnici. A takodje je poznato da Zemanove ekipe i primaju mnogo golova, pa cemo da vidimo kako ce biti kad se nasuprot slaninara nadje neka ekipa sa kvalitetnijim napadom.

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

@ Jednom zauvek

Auu bre ljudi, pa ovaj nam svima zapusio usta JEDNOM ZAUVEK !!! Pa ja sad ne znam stvarno ko ce posle ovoga bilo sta smeti da kaze...IKADA ! Kaze covek ovako: najveci i JEDINI (???!!!) razlog tog poraza u kupu je to sto je Zvezda odigrala najgore prvo poluvreme u svojoj istoriji ( posto naravno svi znamo da si ti odgledao SVE ZVEZDINE UTAKMICE OD KADA ONA POSTOJI, u tu tvrdnju naravno niko ni ne sumnja !!! ) i to sto je uputila prvi sut u gol partizana u 53. minutu. To je JEDINI RAZLOG ! A nije to sto nam je u najodsudnijem trenutku utakmice, kad je partizan bio, blago receno u nokdaunu, a Zvezda se razigrala, sudija ponistio REGULARAN GOL ! CIST KAO SUZA !!! Pa da ste primili taj gol ( psihicki ) primili bi bar jos 3 ! I da ne zaboravim, pobednicki gol ste dali iz prekida kojem je prethodio NEPOSTOJECI FAUL ! Uff...Ne znam da li znas, kad u crtanom filmu ED, EDD & EDDY, EDD kaze ED-u nisam znao da znas da sviras violinu, a on kaze pa u snovima moje mame znam ! E takva su i ove tvoje CINJENICE koje stalno spominjes. Ovo da je Zvezda zivela jedno vreme na ivici egzistencije za vreme Dragana Dzajica i da je bila u dugovima, to je tacno, i to svi znaju, ali takodje i svi znaju, osim onih koji ne zele da znaju, da to odavno vise nije tako. Ove ostale " cinjenice " necu ni da komentarisem, tipa igraci i treneri, jer da i ja sad pocnem da nabrajam kakve ste vi sve MAGOVE dovodili...Drago mi je sto vidim da sa takvim divljenjem govoris o Pizonu, samo ne znam sto sa tom istom kolicinom divljenja govoris o Dortmundu, Fjorentini, SLAVNOM ANDERLEHTU ???!!!

Nesrecno vam bilo u drugom kolu kvalifikacija za LS, pa da ne moramo ni da vam pozelimo bilo sta u KUPU UEFA !!!

MNE

pre 15 godina

Delije sjecate li se svog velikog talenta Franciskovica,to je igrac grblja sad i ne samo da je dobar,nego mi nije jasno kako nije uspio u zvezdi,danas je za grbalj u inter toto kupu dao 2 extra gola,jedan sut,a drugi iz slobodnog i jos dijeli lopte kao rikelme,vidite da ga vratite,jer stvarno je klasa,masina,razmislite o tome!!!

Markalanc

pre 15 godina

Prichate o nekim razlikama u kvalitetu...uf..to su rijetki individualci, uopshte nivo msl lige i timova u njoj nije neki. To su razlike koje se postizhu disciplinom, a titulu osvaja tim koji igra srcem sezonu, to je zvezda ove godine. Proshle godine mi se smuchilo kad sam vidio da se stranci u zvezdi vishe bore u derbiu od nashih igracha...sramota, rashkovic josh uvijek en zna je li ljevak ili deshnjak. Vidjecete ove godine kad zagrizu zemanovi vukovi

vasa je tuga pregolema

pre 15 godina

Odavno se nisam ovako smejao :) Kakve sve komentare ostavljaju neki ljudi...

Npr. nikad do sada nisam cuod a neka opstina zauzima 30% teritorije u Srbiji.

ALi bukavalno svi su pacenici koji pokusavaju da ispadnu duhoviti i tu se naprdjuju ko je gori i ko ima vece koplekse..

I nasa ZVEZDA opet najbolja

pre 15 godina

Ti poredis igrace iz skoro 30 procenata Srbije i jednog austrijskog cetvoroligasa? Pa vi ste toliko usavrsili to da se lazete medjusobno da je to tuzno!!!
Samo vi punite austrijance za koje je Sasa Ilic rekao da su penzioneri i to za prvaka Austrije,a da ne pricam o 4 ligi!!!
Ma nema veze,samo gazite i dalje tako jako kao sto se lazete,mozda i ponovo bude neki Bari i Tokio nja nja nja...
P.S.I odakle nama pravo?
Pa zato sto smo sampioni i osvajaci duple krune,i zato sto igramo najlepsi fudbal,e odatle nam pravo!!!
(pfc rules, 6. jul 2008 04:15)

jeste grobari dali 13 golova ekipi iz 4 ligesamo pitam otkud vi znate da se ta ekipa borila tamo za opstanak kad to ne zna niko ni u austriji a ovo su samo pripreme i to sto pise koroman uso u gol sam loptom i trickovski imo solo prodre bronovicki razbijo po desnoj strani... u opste nas ne pali jer su to samo pripreme.bice vremena pa to da osetite na svojoj kozi
odlicno i dobro je sto bisevac ne dolazi ne dodje gavro(FREE) i super je bilo bi glupo da u propastimo nobog vidica(tomovica) a sto se tice stankovica videcete dolazi na pozajmicu

majstor

pre 15 godina

stvarno je ružno što se grobari javljaju na zvezdine vesti! Zašto ne ostave na miru navijače CZ, u njihovoj nadi i veri da će se vratiti ono što je bilo, da FKCZ neće doživeti sudbinu KKCZ, da osovina Miško-Toplica-Bunja neće dovesti Zvezdu do cene 0 RSD kako bi je vlasnik Srbije mogao za iste pare što pre kupiti, da Džaja nije...da... Za utehu: doći će ponovo zvezdino vreme, ali do tada najbolje zaboravite, ne sekirajte se badava!

dacha

pre 15 godina

Ovakve utakmice nam trebaju da se digne forma i moral napadacima da osete gol, to je vazno... i drago mi je da zeman razmislja u tom pravcu. A ovi grobari nek se ne javljaju, nismo mi u kupu ispali od timoka ili ko zna koga, koji igra u petoj srpskoj ligi!!!

I vas cemo da pojedemo za dorucak!!!!!

pre 15 godina

TODORE
Mladfici borovi,devojke jele... I kazes uvek se pitas dali su te devojke nesto jele? Pa evo ti odgovora:jesu jele su, a znas sta? Sve sto je vas parni valjak samleo ONE SU POJELE!!!!

DavnoProsloVreme

pre 15 godina

Da li sam lepo procitao da je neki partizanovac napisao "prosle godine" ?! Sada je 2008 a sta je bilo prosle godine nikoga ne zanima...

lich

pre 15 godina

Joj ko sve ovde daje komentare, ajde jos i neka baba Stamena da dobaci jos koji komentar pa da otvorimo drustvo intelektualaca. :)

GROBARI

pre 15 godina

I CZ je krenula protiv tima koji je jedva ostao u 4 ligi kako samo CZ rusi sve pred sobom,a sledeci su petlici iz beton lige videcemo da li CZ ima kvaliteta da se nosi sa ovakvom ekipom.

Jednom zauvek

pre 15 godina

Što se tiče Spasića, da raščistimo JEDNOM ZAUVEK:

1. Sudija je kvalitetan.

2. Da je pogrešio u derbiju - JESTE!

3. Da je manje kriv od POMOĆNOG sudije koji je mahao ofsajd - JESTE!

4. Da sam, ne daj Bože, trener Zvezde, više od Spasića bi me brinulo to što je u tom derbiju ekipa odigrala NAJGORE PRVO POLUVREME U ISTORIJI KLUBA, i takođe što su igrači PRVI UDARAC NA GOL UPUTILI U 53. (slovima: pedesettrećem) MINUTU!!!!!

5. Da sam, (još jednom) ne daj Bože, navijač Zvezde, mnogo više od Spasića bi me brinulo to što je Zvezda već GODINAMA u finansijskom, organizacionom i takmičarskom RASULU!!!!!

Hvala, i srećno u Kupu UEFA.

delija sa severa

pre 15 godina

Groblje? Ko vas zove uopste da komentarisete ovde?

Bavite se igrom protiv reprezentacije Bajine Baste koja je jako neugodan protivnik posto je reprezentacija! hahahahah STRASNO, vi ste primili gol od njih a ovde komentarisete pobedu od 13:0 sacekajte malo, stavite prst na celo i zapitajte se, da li ste bre normalni??????? Ali stvarno! Mnogo bre vi sebi dajete za pravo!!!

Dejan

pre 15 godina

Pa ovo je prosto za ne poverovati,opet se groblje prvo javlja na temu o Zvezdi...

Kompleks ili nesto drugo?
Vi procenite !
(coolinar, 5. jul 2008 23:00)

Sta da se radi, vise nas je elektronski pismenih ;)

nemanja87

pre 15 godina

Da su grobari pobedili 13-0 to bi bila euforija sacuvaj me boze,predvidjala bi se polufinala lige sampiona,duple krune,milioni,avioni........Od Trickovskog bi napravili Maradonu,od Bronovickog Roberta Karlosa,od Somea Martinsa a Koromana da ne pominjem(on bi bio veca igracina i od Mijatovica,Bobeka,manceta.....)
Sreca pa nisu pobedili....

Najdoski dr Ilija

pre 15 godina

Dal je moguce da je prvi komentar od kompleksasa koji igraju na popularnom "LAVORU!" A oni igrali protiv vrhunske ekipe "reprezentacije Bajine Baste???"
Nisu svesni koliko su smesni!!!

electro

pre 15 godina

E al cete da se spremite kad igrate sa ovakvim timovima. Pa ja mogu da igram u prvoj austrijskoj mnogo jakoj ligi, a mogu da zamislim kakva je tek cetvrta. Toliki izvestaj i golovi nisu bitni. Moji drugari sa faxa ili iz kraja ne bi primili ovoliko od ovakve zvezde.

pogrebnik from nis

pre 15 godina

@delija sa severa
Alo momce,jel se vi svi kolektivno pravite ludi namerno,ili vam je samo to ostalo?Pa,na svaku vest o Partizanu ima kometara Zvezdasa i obrnuto.
Tako je uvek bilo i tako ce i biti.Liga nam je jadna,al' mora da se lozimo na nesto,zato iskuliraj i ti i ovi koji ti preporucuju kometar.
Ko se kako pripremio i pojacao,pokazace se kad krenu takmicarske utakmice.
Prosle godine ste odlicno igrali pripremni period,ostalo svi znamo kako.
A ovo "vec mi se svidja ovaj Zeman" je najjaca fora.

rille

pre 15 godina

ajmo ajmo ajmo crveno beli!!!!!
Zeman nije zadovoljan i to je dobro sto znaci da mora jos neka dobra pojacanja da se dovedu!
Koromane ostani molim te ali molim teeeee!!!!
Burzo kralj si i idol DELIJA!!!
Ajmo novajlije krenite da zadovoljite Zemana
SAMO NAPRED BREEEE!!!!
TO ZVEZDASIIIIIII!!!!!!!!!

Grobari Jug

pre 15 godina

Za vasu informaciju delije,smesni ste,partizan je pobedio naki nemacki klub ih 3.lige sa 15-0,napripremama za proslu sezonu,prema tome kako kazete,prst na celo!!!Napred PARTIZAN!!Do kraja zivita grobar!!!

DeMarco

pre 15 godina

Gospodo sa B92, molio bih vas da ovaj komentar objavite i ako verujem da vam se nece dopasti.
Naime smatram, da je sramota objaviti ovoliki tekst sa prve zvezdine trening utakmice protiv Austijskog CETVRTOLIGASA, dok o mechu Imedju Srpskog Shampiona i Crnogorskog viceshampiona obljavljujete 5 puta kraci text!?
Gde je tu elementarana logika, i minimum novinarske objektivnosti!?
Unapred hvala na objavljenom komentaru.

jedan je Spasic

pre 15 godina

krle, aj priznaj da se prezivas Spasic, verovatno cekas celo vece da vidis koliko je Zvezda dala golova, mislim ti bi ipak svih 13 ponistio

Igor_PFC

pre 15 godina

sledecei rival zvezde je fk kikinda B,koja nastupa u 9.srpskoj ligi...prenos na rts...p.s.mi smo na pripremama prosle godine dali 15 komada fortuni iz kelna...

pfc rules

pre 15 godina

@delija sa severa
Ti poredis igrace iz skoro 30 procenata Srbije i jednog austrijskog cetvoroligasa? Pa vi ste toliko usavrsili to da se lazete medjusobno da je to tuzno!!!
Samo vi punite austrijance za koje je Sasa Ilic rekao da su penzioneri i to za prvaka Austrije,a da ne pricam o 4 ligi!!!
Ma nema veze,samo gazite i dalje tako jako kao sto se lazete,mozda i ponovo bude neki Bari i Tokio nja nja nja...
P.S.I odakle nama pravo?
Pa zato sto smo sampioni i osvajaci duple krune,i zato sto igramo najlepsi fudbal,e odatle nam pravo!!!

TOMIĆ JE MAJSTOR

pre 15 godina

Pratim fudbal već 30 godina i mislim da nikada nije razlika u kvalitetu između Zvezde i Partizana (tima i pojedinaca) bila veća u korist jedne ekipe kao što je to sad slučaj - u korist Partizana. Tomić je doveo sve one koji su zaista potrebni ekipi. Što se Zvezde tiče - krajnje neozbiljno. Dovela je 11-12 igrača odjednom i tako se ne radi u ozbiljnom klubu. Mislim da će ove sezone Partizan uz samo malo sreće u žrebu (da izbegne samo 3-4 protivnika od 16 mogućih u 3. kolu, ostalih 12-13 protivnika ladno prolazi) ući u LŠ po drugi put i u grupi čak biti mininum 3. pa time i prezimeti u Kupu UEFA, a u prvenstvu Srbije će bez ikakvih dilema odbraniti titulu. Što se Zvezde tiče, sa ovakvim "nabacanim" timom biće veliki uspeh ako uspe da se plasira u Ligu UEFA, tim pre što u prethodnom 1. kolu (ako do njega dođe) neće biti među nosiocima u žrebu (među prvih 40 od ukupno 80 ekipa). Živi bili pa videli.

ZVEZDA SRBIJA NIKAD jugoslavija

pre 15 godina

prvi komentari pa jugosloveni
U sustini ovo jos nista ne znaci tek ocekujem prava pojacanja.El' zna neko zasto nije igrao markovic pozdrav svim DELIJAMA

Vuki

pre 15 godina

Partizanovci imaju poseban rezim ishrane na Tari..jedu pohovane TIKVE..ali one kvalitetne,uvoze ih iz Izraela,to je dobitna kombinacija za ulazak u ligu sampiona!

UJAK mi pricao..ha-ha-ha

pre 15 godina

KONJINA
Potpis ti je odlican!!!! Da li ti to poredis Bajinu bastu sa Austrijskim timom iz 4_te lige? Ma daj!!!! Znas i moj ujak igra u B.basti ima 103 kg i 46 godina,i ako se ovi iz Austrije sakupljaju samo za utakmice,pa ovi iz B.baste se sakupljaju jednom godisnje,samo kada igraju utakmice humanitarnog karaktera!!! A tebe vise boli istina nego da li je penzionerski ili penziJonerski!!

da,da

pre 15 godina

GROBARI I vi ste imali odlicnu proveru, B.basta!!!! Mi smo bar igrali sa ekipom koja se takmici u nekoj ligi,a vi sa amaterima,mi smo dali 13 komada,a vi?? Jadnih 3 komada!!!! Pa ti vidi,ako su nama sledeci na redu petlici,onda su vama babe iz penzijonerskog doma!!!

MilanLe

pre 15 godina

hahaha... ne stvarno trebali ste da idete da igrate protiv neke TADZIKISTANSKE ekipe pod uslovom da je ispod 5 lige.... hahaha... ili ne josh je bolje sakupite sa ulice 11 prolaznika ali da budu uzrasta do 13 god.... hahaha... sigurno cete pobediti... E a dobre su vam pripreme za EVRO KUP... hahah 4 liga.... hahaha... next put dodjite u Leskovac ja cu sakupiti moje drugove i igracemo... a josh uvek li vam brani onaj baletan... shto prima od pola teren golove... hahah... GROBARI LESKOVAC...

Danilos

pre 15 godina

Što se tiče Spasića, da raščistimo JEDNOM ZAUVEK:
1. Sudija je kvalitetan.
2. Da je pogrešio u derbiju - JESTE!
3. Da je manje kriv od POMOĆNOG sudije koji je mahao ofsajd - JESTE!
4. Da sam, ne daj Bože, trener Zvezde, više od Spasića bi me brinulo to što je u tom derbiju ekipa odigrala NAJGORE PRVO POLUVREME U ISTORIJI KLUBA, i takođe što su igrači PRVI UDARAC NA GOL UPUTILI U 53. (slovima: pedesettrećem) MINUTU!!!!!
5. Da sam, (još jednom) ne daj Bože, navijač Zvezde, mnogo više od Spasića bi me brinulo to što je Zvezda već GODINAMA u finansijskom, organizacionom i takmičarskom RASULU!!!!!
Hvala, i srećno u Kupu UEFA.
(Jednom zauvek, 6. jul 2008 00:19)
Zaboravio si da dodas pod
6. OKORELI NAVIJAC PARTIZAN, U SURDULICI POZNAT KAO NAJVECI GROBAR....
e to je kraj komentara!!!

Delija YERDON

pre 15 godina

Zvezda je Zvezda,Sta reci,nema veze sto je ovo bila mala ekipa,ali sa Zemanom ce biti dar,mar.Bombastik,fantastik.Pozdrav iz CH za sve moje Delije.

Crazy North

pre 15 godina

Ljudi sta vas cude tzv. grobari.Pa njima je Crvena Zvezda na grbu moraju i oni malo da razmisljaju o njoj.Bice Zvezda opet prva,to nije problem.Napred Zvezdo pa makar i protiv cetvrte lige.

kompleksasi jedni bre!

pre 15 godina

Auuu, kolik glupih komentara na jednom mestu... Pa sta ako se Grobari javljaju na zvezdinu vest i obrnuto, kakve to veze ima sa KOMPLEKSIMA??? Mnogo ste smorili sa tim, daj promenite malo plocu...nja nja nja kompleks... nja nja nja kompleks... Stvarno....??!!

Obrishi suze mala mojaaa

pre 15 godina

(nemanja87, 5. jul 2008 22:58)
Ljakse ne uzimaj u usta MANCEA!!!!!!!

A vi ostali imate li ishta drugo u vashem lichnom rechiku neku drugu rech osim komplex?? Rivalitet ova dva kluba je veliki i znam da i vi nas mrzite ali ne znam chemu tolika gluma!?!?!? Pa vi nemate osnova za postojanje i nemate ama bilo kakav uspeh u evropi u bilo kom sportu od 91 i ne znam shta izigravate!

komplex komplex komplex komplex komplex komplex blalalala...

papagaji, mi smo mnoooogooo mnooogoooo ispred vas!!!! Sagledajte objektivno zadnju godinu i shvaticete gde smo mi i shta smo u odnosu na vas! Naravno vi mozete da se tripujete i dalje da ste vi "neki faktor" ali istina je za vas BOLNA !!!

Najdoski dr Ilija

pre 15 godina

ZA SVE GROBARE
Austrijski penzioneri, konobari, cobani.
"... za koje je Sasa Ilic rekao da su penzioneri i to za prvaka Austrije!"
27.07.2001.
Rapid Bec - Partizan 5:1
PARTIZAN: R. Ilić, Jeremić (Mišković), Duljaj, Trobok, Delibašić, Čakar, Bečanović (Ilijev), Stanković (Ćirković), >S. ILIC

Uzice-Winterthur CZ

pre 15 godina

Pozdrav za sve Delije. 13 je ipak 13. Danas je tesko bilo kome dati 5 a ne 13 golova. Drago mi je da je Brono proradio.

darko

pre 15 godina

ha,ha,ha,ha,ne mogu da verujemprvi pa grobarski komenta,a i svidja mi se ovaj zeman zna da ne treba da drzi burzu na klupi,13:0,nezadovoljan,vec mi se svidja sledeca utakmica 25:0 pa da vidimo prvi zemanov osmeh posle utakmice,neka tako treba a ne ko prosli treneri,dodju pripreme,1 utakmica protiv likova iz beton lige jedva 2:0 a onda kazu pa mogu biti zadovoljan,svaka cast zemane samo tako nastavi

toliko

pre 15 godina

KRLE Pitas kakvi su ovo mucenici kada im je komsinica dala 13 komada? Sta vama vredi objasnjavati,kada vi jednoj B.basti jedva date 3 komada!!!!!

dacha

pre 15 godina

Ovakve utakmice nam trebaju da se digne forma i moral napadacima da osete gol, to je vazno... i drago mi je da zeman razmislja u tom pravcu. A ovi grobari nek se ne javljaju, nismo mi u kupu ispali od timoka ili ko zna koga, koji igra u petoj srpskoj ligi!!!

Todor

pre 15 godina

" Mladici borovi,devojke jele..." Nikad mi nije bilo jasno da li su devojke nesto pojele ili shta? Ajde neko od ovih vrlih poznavalaca nek' mi objasni.

I vas cemo da pojedemo za dorucak!!!!!

pre 15 godina

TODORE
Mladfici borovi,devojke jele... I kazes uvek se pitas dali su te devojke nesto jele? Pa evo ti odgovora:jesu jele su, a znas sta? Sve sto je vas parni valjak samleo ONE SU POJELE!!!!

Jednom zauvek

pre 15 godina

@ Danilos-e (komentar br.51)

... Vidis, nisam znao za taj podatak da je Spasic okoreli Grobar.

Nesto nisam zapazio da si spomenuo za koga navija Babarogic (donedavno clan uprave Zvezde) koji je mnoge derbije odsudio.

Da ne pominjem neke ranije sudije iz stare SFRJ (ti si sigurno mlad decko, ne secas se recimo coveka koji se zove Abe Stankovic, raspitaj se malo...).

U derbijima je UVEK bilo ostecenih, milion puta je Partizan pokraden, milion puta i Zvezda (secam se "pasivnog ofsajda" kad je ponisten Piksijev gol sa skoro pola terena)...

Nije stvar u tome da li je sudija navijac ovih ili onih...

Stvar je u tome - PONAVLJAM - da su najveci i JEDINI razlozi tog famoznog poraza u Kupu ti sto je Zvezda odigrala NAJLOSIJE PRVO POLUVREME U ISTORIJI KLUBA, i sto je PRVI SUT NA GOL PARTIZANA UPUCEN U 53. minutu.

Takodje, CINJENICA je da Zvezda VEC GODINAMA zivi na rubu egzistencije, u dugovima do guse, prate ih afere, katastrofalna infrastruktura, sumnjivi igraci dolaze u klub (evo, gledam ove sto je Bunja sad doveo, sve sam "polovan igrac", poslednji hit je anonimni Brazilac stigao i ITALIJANSKE TRECE LIGE, dovodjenje Boska Djurovskog za trenera, Kosana i Ljupka koje je definitivno pregazilo vreme i tako dalje i tako dalje...

Evo, sad vam je najbolji igrac i kapiten Zvezde potpisao za FRANCUSKOG DRUGOLIGASA!?!?!? Eeeeej, ljudi, KAPITEN ZVEZDE!!!! Nekada je kapiten Zvezde odlazio u Arsenal (Pizon), a sada!? Poredjenja radi, s druge strane avlije, jedan Rukavina je u Dortmundu, Jovetic u Firenci, pa i TEHNICKI LIMITIRANI Nemanja Rnic je u slavnom Anderlehtu... Razmisli malo o tome...

Sve to rezultira OCAJNIM rezultatima i razumljivim nezadovoljstvom vas Delija. Ali, za sve to je NAJMANJE kriv Spasic, a NAJLAKSE je ZAZMURETI PRED ISTINITIM STANJEM STVARI I JEDNOSTAVNO OKRIVITI SUDIJU.

Pozdrav tebi, i jos jednom, srecno u Kupu UEFA.

MNE

pre 15 godina

Pa nije zeman budala,nije kao neki predodni strucnjaci da drzi burza maradonu na klupu,a ako mu da jos i kapitnsku traku napravio je pravi potez to je desetka dje god da igra,na na na na na na BURZO MARADONA

Pedja

pre 15 godina

Jedva cekam da i Zvezda odigra utakmicu sa strasnim timom reprezentacije Bajine Baste...Blago grobarima...Oni uvek imaju jace protivnike od nas...

MNE

pre 15 godina

Delije sjecate li se svog velikog talenta Franciskovica,to je igrac grblja sad i ne samo da je dobar,nego mi nije jasno kako nije uspio u zvezdi,danas je za grbalj u inter toto kupu dao 2 extra gola,jedan sut,a drugi iz slobodnog i jos dijeli lopte kao rikelme,vidite da ga vratite,jer stvarno je klasa,masina,razmislite o tome!!!

divackg1986

pre 15 godina

Zeman zna sta radi...za prvi trening sa loptom, vrh,iako je protivnik slab vazno je da se pravi kolektivni duh...

Partizanovci pazite se...da vam se ne ponovi Timok opet posle Bajine Baste...bruka da primite gol od njih...
Iskreno...Jokanovic nema pojma...Djukic vam je napravio tim i igru, a ovaj nema pojma da ga ukomponuje sa novim igracima, a kamoli da bude neki autoritet, a Antic ga savetuje...bruka...pisam ti se u tu trenersku licencu!!!

Zvezda konacno posle Muslina, Zenge, Ljupka...ima za Trenera respektabilnu licnost kod koga nema "Cile Mile"...
Zvezdooo...samo napred...pobedu nam daj....!!!
PozZ za sve Delije_KG i ostale koji vole ZVEZDU!!!!!

konjina

pre 15 godina

@da,da
Majstore od kada je bajina basta amaterizam,a lokalni austrijski cetvrtoligas profesionalizam???!!! Pa jel ti znas da su ovi igraci Ilca selektirani iz lokalnih kafica i da nemaju treninge nego se skupljaju samo za utakmicu?! moj rodjak igra tamo,trenutno je na odmoru u srbiji pa nije igrao,inace je desni bek u prvih 11,a ima 96 kg i 39 god???? e da,umalo da zaboravim i nije "penzijonerskog"!!!!

PETAR

pre 15 godina

sta se pogubili pogledajte nekad koliko vi komentarisete nase teme. Setite se koliko je partizan rasturio Fortunu, pa se niko nije lozio ovoliko, a uoni su bar u 4 nemackoj ligi. SMESNI STE

Zizo

pre 15 godina

Bravo!!!Tako se igra,momci!!!Ovom Zemanu ni 13 golova nije dovoljno,ali se ipak vidi da je veliki strucnjak!U preostalih 6 utkmice 6 pobeda i pripreme su uspele!!!A to ce se dogoditi!!!RED STAR 4ever!!!!!!!!

Bataya-man

pre 15 godina

Grobari, sta ste se primili pa pljujete po jadnim austrijancima- Nije vas kvalitet daleko veci od njihovog.
Istina, pripreticete "opasnom" cuvaru mreze Radivojevicu, ali ispod 5:0 sa marakane necete otici. Pa vi i treba da pratite zvezdine utakmice, da nebude posle "Slucajno su nas pobedili. Kriv je sudija, teren, izduvana lopta, ganci na tribini...".
Gledajte kako zvezda zapocinje sezonu sa 13-icom a zavrsava sa pranjem neke ekipe u finalu kupa!!!

Sloba

pre 15 godina

Ti poredis igrace iz skoro 30 procenata Srbije i jednog austrijskog cetvoroligasa? Pa vi ste toliko usavrsili to da se lazete medjusobno da je to tuzno!!!
Samo vi punite austrijance za koje je Sasa Ilic rekao da su penzioneri i to za prvaka Austrije,a da ne pricam o 4 ligi!!!
Ma nema veze,samo gazite i dalje tako jako kao sto se lazete,mozda i ponovo bude neki Bari i Tokio nja nja nja...
P.S.I odakle nama pravo?
Pa zato sto smo sampioni i osvajaci duple krune,i zato sto igramo najlepsi fudbal,e odatle nam pravo!!!
(pfc rules, 6. jul 2008 04:15)

Ne, pazi, ako je Sasa Ilic rekao...

Panta

pre 15 godina

@TOMIC je majstor....prijatelju,mnogo sanjas! Pitanje je dali cete vi uci u Ligu UEFA,o LS da ne pricamo! Zvezda je do sada odradila solidan prelazni rok-sto grobari zaboravljaju-ono pravo tek stize :) Desnog beka kakav je Markovic partizan nije imao zadnjih 10 godina,cak i Ninkov je tata mata..Gaj je ostao,Devic je bolji stoper od onog vaseg iz 2.francuske lige,Bronovicki konacno dobija sansu..Koroman i Milijas su ostali.a stize Drincic ili N.Kovacevic umesto Kastilja..Subasic a pogotovo Edgar i Some su bolji od nekakvog Bogunovica i Perica-ko su ti uopste??? Jos Burza,Tricko,Blazic,Trajkovic...pa i Maksimovic-videcete uostalom kad se sastanemo...a kao sto rekoh-ono pravo tek dolazi,dakle pratite dobro,jer za vas grobare mi smo vasiona :)

Armakedon

pre 15 godina

Neznam samo zasto posle tako kratkog izvestaja sa "utakmice" nisu i ocenjivali igrace: Trickovski 7,7,Burzanovic 8. Fali nam to!

Frey

pre 15 godina

Za one koji malo poznaju Zemana, znaju da on igra najofanzivnije moguce pa nije ni cudo sto su cetvrtligasu dali 13 komada kada ne znaju da se brane jadnici. A takodje je poznato da Zemanove ekipe i primaju mnogo golova, pa cemo da vidimo kako ce biti kad se nasuprot slaninara nadje neka ekipa sa kvalitetnijim napadom.

Markalanc

pre 15 godina

Zar niko ne vidi da je trichx igrach sa kvalitetom? edgar je mozhda usto na lijevu nogu, nije bio negov dan..doci ce do izrazhaja, ali burzo svaka chast, voli te srpska crna gora.

ha-ha-ha

pre 15 godina

DELIJE ja verujem da ste se dosta smejali sa ovim grobarskim iskomplrksiranim komentarima,ali vas molim da procitate komentar TOMIC MAJSTOR i smejacete se do suza!!!

vasa je tuga pregolema

pre 15 godina

Odavno se nisam ovako smejao :) Kakve sve komentare ostavljaju neki ljudi...

Npr. nikad do sada nisam cuod a neka opstina zauzima 30% teritorije u Srbiji.

ALi bukavalno svi su pacenici koji pokusavaju da ispadnu duhoviti i tu se naprdjuju ko je gori i ko ima vece koplekse..

Markalanc

pre 15 godina

Prichate o nekim razlikama u kvalitetu...uf..to su rijetki individualci, uopshte nivo msl lige i timova u njoj nije neki. To su razlike koje se postizhu disciplinom, a titulu osvaja tim koji igra srcem sezonu, to je zvezda ove godine. Proshle godine mi se smuchilo kad sam vidio da se stranci u zvezdi vishe bore u derbiu od nashih igracha...sramota, rashkovic josh uvijek en zna je li ljevak ili deshnjak. Vidjecete ove godine kad zagrizu zemanovi vukovi

RED STAR GIRL

pre 15 godina

@(TOMIĆ JE MAJSTOR, 6. jul 2008 15:30)
E ljudi pa po prici ovog lika partizan osvaja LS.......Ma imaju bre jaci tim od MANCHESTERA, LIVERPOOLA, ARSENALA a diera je bolji od GERRARDA I CRISTIANA RONALDA....hahhahahaha brate lepo je tebi u tvom svetu ali probudi se i prihvati stvarnost vi necete stici do 3 kola....RED STAR FOREVER No 1

I nasa ZVEZDA opet najbolja

pre 15 godina

Ti poredis igrace iz skoro 30 procenata Srbije i jednog austrijskog cetvoroligasa? Pa vi ste toliko usavrsili to da se lazete medjusobno da je to tuzno!!!
Samo vi punite austrijance za koje je Sasa Ilic rekao da su penzioneri i to za prvaka Austrije,a da ne pricam o 4 ligi!!!
Ma nema veze,samo gazite i dalje tako jako kao sto se lazete,mozda i ponovo bude neki Bari i Tokio nja nja nja...
P.S.I odakle nama pravo?
Pa zato sto smo sampioni i osvajaci duple krune,i zato sto igramo najlepsi fudbal,e odatle nam pravo!!!
(pfc rules, 6. jul 2008 04:15)

jeste grobari dali 13 golova ekipi iz 4 ligesamo pitam otkud vi znate da se ta ekipa borila tamo za opstanak kad to ne zna niko ni u austriji a ovo su samo pripreme i to sto pise koroman uso u gol sam loptom i trickovski imo solo prodre bronovicki razbijo po desnoj strani... u opste nas ne pali jer su to samo pripreme.bice vremena pa to da osetite na svojoj kozi
odlicno i dobro je sto bisevac ne dolazi ne dodje gavro(FREE) i super je bilo bi glupo da u propastimo nobog vidica(tomovica) a sto se tice stankovica videcete dolazi na pozajmicu

Ja_Znam_Sve

pre 15 godina

@delija sa severa

A ti ne treba da komentarises ono sto ne razumes! Partizan je igrao humanitarni mec za pomoc maloj Milici kojoj je potrebna operacija srca.

@nemanja87

Sta ti znas kako bi sta komentarisali? Partizan je prosle goine pobedio tim iz Nemacke Fortuna Köln sa 15:0!

majstor

pre 15 godina

stvarno je ružno što se grobari javljaju na zvezdine vesti! Zašto ne ostave na miru navijače CZ, u njihovoj nadi i veri da će se vratiti ono što je bilo, da FKCZ neće doživeti sudbinu KKCZ, da osovina Miško-Toplica-Bunja neće dovesti Zvezdu do cene 0 RSD kako bi je vlasnik Srbije mogao za iste pare što pre kupiti, da Džaja nije...da... Za utehu: doći će ponovo zvezdino vreme, ali do tada najbolje zaboravite, ne sekirajte se badava!

Ivan CH

pre 15 godina

Za pocetak, da me ne shvatite pogresno, VELIKI SAM GROBAR! Cestitam Komsinici na tih 13:0... Ali ljudi, pa zivim u Svajcarskoj i kao prvo ZNAM kvalitet cetvrte Lige ovde, a ne moze niko da me ubedi da je kvalitet fudbala u austriji veci nego ovde. Uostalom uporedite u zadnjih 6 godina svajcarski i austrijski fudbal pa ce te znati o cemu pricam. Znaci ne da znam, nego sam profesor sto se toga tice. E bas zato, draga komsinice, su ovi komentari GROBARA opravdani, jel ne daj boze da smo mi tako, sta bi tek imali ovde da citamo. Pa drugoligas Austrije pobedi tim rezultatom takvu Ekipu.. Jadni ste! Bolje se spustite na zemlju na vreme ako i makar malo zelite da nam pridjete, ali dobro, imate vi Bari..

POZDRAV SVIM GROBARIMA IZ SVAJCARSKE!

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

@ Jednom zauvek

Auu bre ljudi, pa ovaj nam svima zapusio usta JEDNOM ZAUVEK !!! Pa ja sad ne znam stvarno ko ce posle ovoga bilo sta smeti da kaze...IKADA ! Kaze covek ovako: najveci i JEDINI (???!!!) razlog tog poraza u kupu je to sto je Zvezda odigrala najgore prvo poluvreme u svojoj istoriji ( posto naravno svi znamo da si ti odgledao SVE ZVEZDINE UTAKMICE OD KADA ONA POSTOJI, u tu tvrdnju naravno niko ni ne sumnja !!! ) i to sto je uputila prvi sut u gol partizana u 53. minutu. To je JEDINI RAZLOG ! A nije to sto nam je u najodsudnijem trenutku utakmice, kad je partizan bio, blago receno u nokdaunu, a Zvezda se razigrala, sudija ponistio REGULARAN GOL ! CIST KAO SUZA !!! Pa da ste primili taj gol ( psihicki ) primili bi bar jos 3 ! I da ne zaboravim, pobednicki gol ste dali iz prekida kojem je prethodio NEPOSTOJECI FAUL ! Uff...Ne znam da li znas, kad u crtanom filmu ED, EDD & EDDY, EDD kaze ED-u nisam znao da znas da sviras violinu, a on kaze pa u snovima moje mame znam ! E takva su i ove tvoje CINJENICE koje stalno spominjes. Ovo da je Zvezda zivela jedno vreme na ivici egzistencije za vreme Dragana Dzajica i da je bila u dugovima, to je tacno, i to svi znaju, ali takodje i svi znaju, osim onih koji ne zele da znaju, da to odavno vise nije tako. Ove ostale " cinjenice " necu ni da komentarisem, tipa igraci i treneri, jer da i ja sad pocnem da nabrajam kakve ste vi sve MAGOVE dovodili...Drago mi je sto vidim da sa takvim divljenjem govoris o Pizonu, samo ne znam sto sa tom istom kolicinom divljenja govoris o Dortmundu, Fjorentini, SLAVNOM ANDERLEHTU ???!!!

Nesrecno vam bilo u drugom kolu kvalifikacija za LS, pa da ne moramo ni da vam pozelimo bilo sta u KUPU UEFA !!!

DavnoProsloVreme

pre 15 godina

Da li sam lepo procitao da je neki partizanovac napisao "prosle godine" ?! Sada je 2008 a sta je bilo prosle godine nikoga ne zanima...

lich

pre 15 godina

Joj ko sve ovde daje komentare, ajde jos i neka baba Stamena da dobaci jos koji komentar pa da otvorimo drustvo intelektualaca. :)