Subota, 05.07.2008.

12:27

Ranijeri hvali Stankovića

Trener Juventusa Klaudio Ranijeri izjavio je da bi, da se samo on pita, kapiten srpske fudbalske reprezentacije Dejan Stanković već pojačao redove njegovog tima.

Izvor: Beta

Ranijeri hvali Stankoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

dejan

pre 15 godina

Deki bre ti si najbolji ti iz juventusa navijaci neznaju ko si a kad te bolje upoznaju tek ce tada znati ko kad budes zabijo golove onda ce da ucute tvoj imenjak

rex_junior

pre 15 godina

Deki Stankovic je igrac moze da igra u svakom velikom klubu u italiji!! Ali ne na poziciji kreatora, pa u sezoni 2006/2007 kada je bio jedan od najboljih igraca intera bio je najbolji asistent,dao mislim 5 golova i bio covjek utakmice protiv milana kada je didi dao onakav gol! deki je tad igrao desno a ne kreatora! Deki je nas najbolji igrac na sredini koga sad imamo bolje nemamo!! DEKI TI SI NAS KAPITEN TI SI KLASA LJUBIMAC NAVIJACA INTERA POKAZI ZASTO SI TI NASA DESETKA!!

Cuj ovog BISERA!!!

pre 15 godina

KOVAC
Kazes ako Stankovic ode u Juventus ti onda neces navijati za Juve? Auuu,bas si nas potresao!! Evo i ranijeri je cuo i place!!!! Ma ko te bre pita za koga ces navijati???

nemanja87

pre 15 godina

Meni je sve bilo jasno kada je pred prosli derbi Milan-Inter Anceloti i jos neko od igraca Milana izjavili da je dobar Ibrahimovic i da Inter ima dosta dobrih igraca ali da se najvise plase DEJANA STANKOVICA,koji uvek odlicno odigra protiv Milana(toliko o tome da je los u jakim utakmicama).Deki je ujedno i dao Milanu 3 ili 4 gola sto ne znam da li je neji napadac uspeo u istoriji Intera.

zeljko_bn

pre 15 godina

aaaaaaaa kakav dejan stankovic kad je on odigro za neku od te 3 ekipe da je odlucilo utakmicu i to!!!pa ko god prati fudbal rece da on nema blage veze o zivotu a kamoli o fudbalu.Pa on se jest standardan igrac u interu al taj se ne cuje da je na terenu!!!tako da ,,zvezdasi,,isti ste ko i on!!toliko

jocko

pre 15 godina

E kako mrzim ova klubska prepucavanja. Evo ja sam srcem delija i nije mi teskod a priznam da je Stankovic los igrac! Totalno sam nepristrasan kada govorim o igracima i nije mi bitno gde je igrao... Covek je nula u repki a u klubu je dobar samo kada pored sebe ima boljeg od sebe... to nije igrac za velike domete!! a i vreme mu lagano prolazi...

Mateja Kezman 5/5 Rade

pre 15 godina

Ja navijam za Inter i pratim ih, a volim, naravno, Partizan i gledao sam vecinu tekmi Intera na TV-u, a prosle godine sam bio na proslavi titule u Italiji i gledao! Znaci pratim Seriju A!

Deki radi, trci, trudi se i koristan je i ja nikada necu zaboraviti gol iz kolena protiv Milana, kao sto necu ovaj Zukin iz trka levom nogom sa gipsom na ruci, iako sam slabo video, iako je bilo ispod Juga!

Ali on jednostavno nema kreaciju kao Sasa Ilic ili Moreira ili Figo, Diego, Modric, Scholes... ne moze ni Vieira da igra playmakera iako je NAJJACI zadnji vezni na svetu s Makeleleom!

On u reprezentaciji ne igra ono sto mi ocekujemo, tj. da bude najbolji i daje na tacni sanse spicevima(kumovima). Al onda neka ne govori da je za sve spreman u sluzbi repke, nego reci brate mogu sto puta da istrcim, centriram, par puta udjem i sutnem, ispratim uvek... ali ne i da se oko mene sve vrti!

A mi, realno, sem Sase Ilica nemamo kreatora igre! Bez obzira sta vi mislili o njemu! Ja ga volim i imam dva njegova dresa PFCa, ali i nepristrasno ne mogu da se setim nekog naseg kreatora igre, bar solidnog!

Ilic, Milijas, Babovic, nije to ekstra klasa, al su nasi, kakvi takvi!

Uglavom, Deki je dobar igrac za svaku ekstra ekipu, ali ne moze da bude glavni nigde, tj. gazda! Trener na terenu!

banjalukaSRB

pre 15 godina

cuj nas stankovic, vas ilic...ljudi sta pricate vi? definitivno reprezentaciju van beograda da igra, eh kad bi moglo u banjaluci pa da vidite neke stvari...

NajBolji

pre 15 godina

Ti treneri poput SVEN GORAN ERIKSONA, MACINIJA I RANIJERIJA koji su stavljali u prvi tim Stankovica ili ga postuju su nikakvi treneri. Sta su oni osvojili? 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 titula, sta je to? NISTA nasprav jedne duple krune slavnog trenera SLAVISE JOKANOVICA, to je trener nad trenerima sad ce doci MURINJO kod njega da se usavrsava! Najvaznije je to da groblje zna vise o fudbalu nego jedan trener Juventusa! Ko je taj Ranijeri? ma dajte ljudi...

Vuki

pre 15 godina

stvarno su ovi grobari kompleksasi..Stankovic je u karijeri uradio ono sto nijedan vas kapiten nece uraditi..gde vam je taj Sasa Ilic,kojeg ste u nebesa dizali???Ej on igra u SALCBURGU????AUSTRIJA????iz galate u salcburg..kakva karijeraaaa..stanite ispred ogledala i pogledajte se,pa onda nesto komentarisite!

Duck

pre 15 godina

Prvo da napomenem da navijam za partizan. Ovde se moze procitati sijaset komentara koji imaju jednu nasu narodnu crtu - preterivanje. Vecina preteruje da je stankovic nula od igraca dok manjina preteruje da je vanserijski igrac. Negde sam procitao da je jedan od glavnih problema nase repke to sto stankovica teraju na ulogu koja mu nije prirodna - vodja i glavni kreativac na terenu. I potpuno se slazem sa tim a rekao bih da to steti i repki i njemu. Stankovic je pre svega KORISTAN igrac. I bio bi koristan igrac u svakom timu na svetu. On nije glavna zvezda vec radnik koji ce se uklopiti u svaki tim, biti odgovoran i u odbrani i u napadu i iskoristiti sanse koje mu se ukazu. Ranijeri je tacno rekao da je on igrac koji moze da igra na svakoj poziciji na sredini. Glavni problem je sto mi nemamo bog zna kakve vezne igrace pa stankovica teramo da bude ono sto nije samo zato sto svoj posao radi mnogo bolje od drugih. Umesto toga treba da mu damo njegovu prirodnu ulogu igraca koji prati druge i da probamo da nadjemo nekog ko ce biti glavni kreativac. U njegovom novom klubu zelim mu sve najbolje.

au bre... aka podzemni udari

pre 15 godina

... pa bre grobari, zar je moguce da vas je toliko izmaltretirao deki tokom svoje karijere pa da ste tolko iskompleksirani... ali kad bolje razmislim i jeste, golovi u derbiju, gol na onoj vasoj poljani sa lacijom....

Dullence

pre 15 godina

@Milan
Care ti si ubo u srce problema, on nije kreator,organizator, on je trkac, prednji ili zadnji,spoljni ili srednji,sve jedno je jer se svuda dobro snalazi! Ali za pleja jednostavno nije, to je mesto za Ilica, ili Milijasa, Babovica(mada je on vise krilo), nebitno je da li je sjajan ili je prosecan, da li je iz Partizana ili Zvezde, bitno je da ogranizatora igra organizator a ne trkac! To je kao kada bi imali loseg gomlana i 4 sjajna spica i dali jendom od njih da brani jer je golman los a oni vrede vise para. JEdnostavno ne ide, to je video i Djukic i protiv nemaca je igram Ilic od prvog minuta i rezultat je bio sjajan dok nije ubacio jos jednot trkaca(milovanovica,kgoa mnogo cenim) umesto njega i odmah, u istom minutu smo popili gol. Mislite o tome

bojanc

pre 15 godina

Nemoj nam dolaziti, ne trebas nam uopste. Dao si tri gola kada je trebalo u Laciu i to te je stavilo u prvi plan, posle toga si igrao neke kerefeke, neke su i bile ok, ali mi je zao sto nikada sem debitantske utakmice nisi odigrao tako nesto u reprezentaciji...

Tora

pre 15 godina

Moze on da igra i levom i desnom i glavom,i srcem,samo da to nije za reprezentaciju.U tom slucaju moze samo da glumi da igra.Ali,dobro,bar se lepo odmori od napornih utakmica u italijanskoj ligi.

Dzinic

pre 15 godina

@PFC

Ti sigurno vodis neki jaci klub od Juventusa tj. veci si strucnjak od Ranijerija. Lepo je nekad neko rekao, svaki muskarac u Srbiji misli da bi mogao da bude selektor. Prestanite da pljujete na sve sto je srpsko, ne mora da znaci da je Stankovic los samo zato sto ti navijas za cuveni PFC, znam da nije najbolji ali je jedan od nasih najboljih igraca sredine terena i te price kako ga Mihajlovic ceo zivot vuce su deplasirane i nadam se da ce ovaj covek uspeti to da dokaze u svom novom klubu.

Katalonac

pre 15 godina

Pred početak sezone 1997/98. postao je kapiten tima Crvene Zvezde kao najmlađi kapiten u istoriji ovog kluba.

S.S. Lacio

U leto 1998. godine, u transferu vrednom 7,5 miliona funti prešao je u S.S. Lacio gde je septembra 1998. kao debitant u Seriji A postigao go protiv Pječence. Tih godina u Laciju su igrale sve same zvezde, fudbaleri svetske klase na gotovo svim pozicijama. Međutim, Dejan je brzo sebi obezbedio redovno pojavljivanje u prvom timu bez obzira na konkurenciju igrača srednjeg reda kao što su Pavel Nedved, Juan Sebastian Veron i Roberto Mancini. Proveo je pet ipo uspešnih sezona da bi konačno potpisao u januaru 2004. godine ugovor sa klubom visokog profila Internazionale. Za vreme dok je on igrao u Laciju, ovaj klub je osvojio bukvalno sve titule koje je mogao da osvoji.

FC Internazionale Milano

Pošto je zapao u finansijske teškoće, S.S. Lazio je bio primoran da proda Dejana pa je u vreme transfera tokom sezone 2003/04 nastupila žestoka bitka za ovog igrača. Iako je Dejan najviše želeo da potpiše za Juventus F.C., na kraju je odabrao Internacionale. Možda je činjenica da je njegov kolega iz Lacija Roberto Mancini već igrao za Inter uticala na ovu njegovu odluku. Početkom februara 2004. godine, Stanković je odigrao svoju prvu utakmicu za Inter – i to u Seriji A protiv A.C. Siena. 7. maja 2006. godine, opet protiv Sijene u Seriji A, Dejan je odigrao svoj stoti meč za Inter.

Stanković je tokom sezone 2006-7. u Seriji A pokazao veoma dobru formu i postigao neke od odlučujućih golova. Njegov pogodak protiv Katanije i nezaboravni gol protiv gradskih rivala, AC Milana, samo su poboljšali njegovu dobru reputaciju kod navijača kluba Inter Milan.

Titula
lokalna

* Prvenstvo Italije: tri puta: 2000., 2006., 2007.
* Kup Italije: tri puta: 2004., 2005., 2006.
* Superkup Italije: četiri puta: 1998., 2000., 2005., 2006.

evropska

* Kup pobednika kupova: jedanput: 1999.
* UEFA super kup: jedanput: 1999

@PFC: nadam se da si pročitao ovo, pošto očigledno ne gledaš seriu A. A sad se vrati tvojim menadžerskim video igrama.

Misa

pre 15 godina

Bez obzira sto sam Zvezdas, toliko dugo pratim fudbal da mogu da prepoznam kvalitete kod fudbalera. Dejan Stankovic nije igrac bez kvaliteta inace nikako ne bi mogao da igra u Zvezdi, Laciu i Interu. On ne moze da odgovori zahtevima koje postavljaju losi selektori nase reprezentacije. Dejan Stankovic nije fudbalski virtuoz, ni umetnik, niti kreativan igrac koji moze jednim potezom da resi utakmicu. Ne moze se od njega traziti da kreira igru, deli pametne lopte i misli, jer on nije Piksi, nije Modric, nije Sasa Ilic. On je tkz vodonosa, kvari igru protivnika, pomaze odbrani, krece u napad kad moze. Kvalitet mu je sut, ulaz iz drugog plana u napad. Nemojte traziti nemoguce. To sto se kod nas vise ne radjaju plemeniti igraci je problem. Niko od trenera nije trazio od Duljaja, Jokanovica, Branka Brnovica i slicnih da kreiraju igru, zato sto su imali Piksija, Deju. U partizanu se znalo sta radi Moca Vukotic, a sta Bajro Zupic. U Zvezdi se znalo sta rade Jugovic i Sabanadzovic, a sta Prosinecki i Savicevic. Ne mesajte babe i zabe.

Marko NS

pre 15 godina

Ali, posto se Ranijeri ne pita, ovo je samo deal Intera i Juvea, kako bi se Stankovicu malo napumpala cena, pre nego sto pocnu pregovori sa, npr. Redjinom!

Dusko

pre 15 godina

Dal ste u zivotu culi nesto smesnije???
(PFC, 5. jul 2008 12:35)

Da tvoj komentar. Cudno je to kako to fudbalski treneri misle da je on dobar igrac al nasim expertima za fudbal koji sede kuci i ne rade nista ne valja.
Svima je dobar samo nama ne valja. Strasno.

Miki

pre 15 godina

@PFC i ostali talibani
Vi ste neumereno smesni, posto Vasa glupost prevazilazi sve granice.
Niste u stanju da shvatite prostu cinjenicu da je Stankovic izuzetan fudbaler. Najcenjeniji fudbaler sa ovih prostora u Italiji, i fudbaler koga vi veliki broj najvecih klubova rado video u svojim redovima...
Sta je smesno u Ranijerovoj izjavi (koju sam ovde procitao, a ne cuo)? Da Stankovic moze da igra na svim pozicijama u veznom redu? Da je kompletan igrac? Da ima sjajan sut? O svim ovim karaktersitikama njegove igre vecina trenera ima upravo isto misljenje.
Sa druge strane Stankovic ne moze da igra samo jednu poziciju u timu, i ta pozicija mu se uporno namece u reprezentaciji. Simply, Stankovic nije (niti moze da bude) kreator igre. Ima sjajan pas, ima dobar pregled igre, ali jednostavno nije kreator, nema to u krvi. Nije stalozen dovoljno za tu ulogu. Nisam procitao da je Ranijeri rekao da je Stankovic sjajan kreator igre, prema tome Ranijeri kao i mnogi treneri dobro zna sta Stankovic moze, a sta ne. A sta moze, jedan je od najboljih na svetu u tome...

radoznali kladionicar

pre 15 godina

Stvarno mi niste jasni vi koji non-stop blatite Stankovica ili bilo kog drugog igraca samo zato sto je zvezdas ili partizanovac.....ako ste realni sigurno vidite da niko od nasih igraca ne igra dobro za reprezentaciju..ALI NITI JEDAN!...prema tome to sigurno nije greska samih igraca ,koji su jako cenjeni napolju, vec do citave koncepcije reprezentacije...nema vizije,nema koncepta razvoja vec samo da se zgrabi koji evro(neoporezovano) pa bezanija ili vecito kruzno kadrovanje....misljenje jednog Ranijerija je sigurno merodavnije nego nekog "navijaca" partizana

Milan

pre 15 godina

jesam..."Stankovic treba da vodi i organizuje igru reprezentacije" - Klemente, Petkovic, a sada i Djukic...On samo treba da trci i sutira,sto manje razmisljanja i tada je najkorisniji..uz duzno postovanje,on nije za plejmejkera,pa sve da ima i 3 desetke na ledjima...

Leo Krstin

pre 15 godina

Ranieri je fin covek ali naivcina!Koji Stankovic, pa on je osrednji fudbaler, a veliki luzer u reprezentativnim nastupima.
A sto se Ranieria tice, cim hvali takve igrace, jasno je zasto je bez iole vrednijeg trofeja u klubskom fudbalu!?

PFC

pre 15 godina

"on može da igra na svakoj poziciji na sredini terena, ima jak udarac, snažan je, tehnički i taktički obučen, može da donosi brze odluke...On je kompletan igrač"

Dal ste u zivotu culi nesto smesnije???

Vracar

pre 15 godina

ti znas da je on kompletan igrac...o cemu ti pricas covece?trener jednog od najvecih i najtrofejnijih klubova na svetu misli da je stankovic kvalitetan igrac...kako on moze da zna bolje od ovde nekih kompleksasa koji nikad nisu potrcali za loptom,vec su sa malog ekrana oni nasli nekog da strucno procenjuju nazivajuci naseg kapitena "najvecom rupom","neznalicom" itd...gospodo sveznalice sa mocnim tastaturama naucite da postujete druge,pogotovo nase igrace koji brane boje nase zemlje!!

Vracar

pre 15 godina

ti znas da je on kompletan igrac...o cemu ti pricas covece?trener jednog od najvecih i najtrofejnijih klubova na svetu misli da je stankovic kvalitetan igrac...kako on moze da zna bolje od ovde nekih kompleksasa koji nikad nisu potrcali za loptom,vec su sa malog ekrana oni nasli nekog da strucno procenjuju nazivajuci naseg kapitena "najvecom rupom","neznalicom" itd...gospodo sveznalice sa mocnim tastaturama naucite da postujete druge,pogotovo nase igrace koji brane boje nase zemlje!!

PFC

pre 15 godina

"on može da igra na svakoj poziciji na sredini terena, ima jak udarac, snažan je, tehnički i taktički obučen, može da donosi brze odluke...On je kompletan igrač"

Dal ste u zivotu culi nesto smesnije???

Miki

pre 15 godina

@PFC i ostali talibani
Vi ste neumereno smesni, posto Vasa glupost prevazilazi sve granice.
Niste u stanju da shvatite prostu cinjenicu da je Stankovic izuzetan fudbaler. Najcenjeniji fudbaler sa ovih prostora u Italiji, i fudbaler koga vi veliki broj najvecih klubova rado video u svojim redovima...
Sta je smesno u Ranijerovoj izjavi (koju sam ovde procitao, a ne cuo)? Da Stankovic moze da igra na svim pozicijama u veznom redu? Da je kompletan igrac? Da ima sjajan sut? O svim ovim karaktersitikama njegove igre vecina trenera ima upravo isto misljenje.
Sa druge strane Stankovic ne moze da igra samo jednu poziciju u timu, i ta pozicija mu se uporno namece u reprezentaciji. Simply, Stankovic nije (niti moze da bude) kreator igre. Ima sjajan pas, ima dobar pregled igre, ali jednostavno nije kreator, nema to u krvi. Nije stalozen dovoljno za tu ulogu. Nisam procitao da je Ranijeri rekao da je Stankovic sjajan kreator igre, prema tome Ranijeri kao i mnogi treneri dobro zna sta Stankovic moze, a sta ne. A sta moze, jedan je od najboljih na svetu u tome...

Katalonac

pre 15 godina

Pred početak sezone 1997/98. postao je kapiten tima Crvene Zvezde kao najmlađi kapiten u istoriji ovog kluba.

S.S. Lacio

U leto 1998. godine, u transferu vrednom 7,5 miliona funti prešao je u S.S. Lacio gde je septembra 1998. kao debitant u Seriji A postigao go protiv Pječence. Tih godina u Laciju su igrale sve same zvezde, fudbaleri svetske klase na gotovo svim pozicijama. Međutim, Dejan je brzo sebi obezbedio redovno pojavljivanje u prvom timu bez obzira na konkurenciju igrača srednjeg reda kao što su Pavel Nedved, Juan Sebastian Veron i Roberto Mancini. Proveo je pet ipo uspešnih sezona da bi konačno potpisao u januaru 2004. godine ugovor sa klubom visokog profila Internazionale. Za vreme dok je on igrao u Laciju, ovaj klub je osvojio bukvalno sve titule koje je mogao da osvoji.

FC Internazionale Milano

Pošto je zapao u finansijske teškoće, S.S. Lazio je bio primoran da proda Dejana pa je u vreme transfera tokom sezone 2003/04 nastupila žestoka bitka za ovog igrača. Iako je Dejan najviše želeo da potpiše za Juventus F.C., na kraju je odabrao Internacionale. Možda je činjenica da je njegov kolega iz Lacija Roberto Mancini već igrao za Inter uticala na ovu njegovu odluku. Početkom februara 2004. godine, Stanković je odigrao svoju prvu utakmicu za Inter – i to u Seriji A protiv A.C. Siena. 7. maja 2006. godine, opet protiv Sijene u Seriji A, Dejan je odigrao svoj stoti meč za Inter.

Stanković je tokom sezone 2006-7. u Seriji A pokazao veoma dobru formu i postigao neke od odlučujućih golova. Njegov pogodak protiv Katanije i nezaboravni gol protiv gradskih rivala, AC Milana, samo su poboljšali njegovu dobru reputaciju kod navijača kluba Inter Milan.

Titula
lokalna

* Prvenstvo Italije: tri puta: 2000., 2006., 2007.
* Kup Italije: tri puta: 2004., 2005., 2006.
* Superkup Italije: četiri puta: 1998., 2000., 2005., 2006.

evropska

* Kup pobednika kupova: jedanput: 1999.
* UEFA super kup: jedanput: 1999

@PFC: nadam se da si pročitao ovo, pošto očigledno ne gledaš seriu A. A sad se vrati tvojim menadžerskim video igrama.

Dzinic

pre 15 godina

@PFC

Ti sigurno vodis neki jaci klub od Juventusa tj. veci si strucnjak od Ranijerija. Lepo je nekad neko rekao, svaki muskarac u Srbiji misli da bi mogao da bude selektor. Prestanite da pljujete na sve sto je srpsko, ne mora da znaci da je Stankovic los samo zato sto ti navijas za cuveni PFC, znam da nije najbolji ali je jedan od nasih najboljih igraca sredine terena i te price kako ga Mihajlovic ceo zivot vuce su deplasirane i nadam se da ce ovaj covek uspeti to da dokaze u svom novom klubu.

Milan

pre 15 godina

jesam..."Stankovic treba da vodi i organizuje igru reprezentacije" - Klemente, Petkovic, a sada i Djukic...On samo treba da trci i sutira,sto manje razmisljanja i tada je najkorisniji..uz duzno postovanje,on nije za plejmejkera,pa sve da ima i 3 desetke na ledjima...

Duck

pre 15 godina

Prvo da napomenem da navijam za partizan. Ovde se moze procitati sijaset komentara koji imaju jednu nasu narodnu crtu - preterivanje. Vecina preteruje da je stankovic nula od igraca dok manjina preteruje da je vanserijski igrac. Negde sam procitao da je jedan od glavnih problema nase repke to sto stankovica teraju na ulogu koja mu nije prirodna - vodja i glavni kreativac na terenu. I potpuno se slazem sa tim a rekao bih da to steti i repki i njemu. Stankovic je pre svega KORISTAN igrac. I bio bi koristan igrac u svakom timu na svetu. On nije glavna zvezda vec radnik koji ce se uklopiti u svaki tim, biti odgovoran i u odbrani i u napadu i iskoristiti sanse koje mu se ukazu. Ranijeri je tacno rekao da je on igrac koji moze da igra na svakoj poziciji na sredini. Glavni problem je sto mi nemamo bog zna kakve vezne igrace pa stankovica teramo da bude ono sto nije samo zato sto svoj posao radi mnogo bolje od drugih. Umesto toga treba da mu damo njegovu prirodnu ulogu igraca koji prati druge i da probamo da nadjemo nekog ko ce biti glavni kreativac. U njegovom novom klubu zelim mu sve najbolje.

Leo Krstin

pre 15 godina

Ranieri je fin covek ali naivcina!Koji Stankovic, pa on je osrednji fudbaler, a veliki luzer u reprezentativnim nastupima.
A sto se Ranieria tice, cim hvali takve igrace, jasno je zasto je bez iole vrednijeg trofeja u klubskom fudbalu!?

au bre... aka podzemni udari

pre 15 godina

... pa bre grobari, zar je moguce da vas je toliko izmaltretirao deki tokom svoje karijere pa da ste tolko iskompleksirani... ali kad bolje razmislim i jeste, golovi u derbiju, gol na onoj vasoj poljani sa lacijom....

radoznali kladionicar

pre 15 godina

Stvarno mi niste jasni vi koji non-stop blatite Stankovica ili bilo kog drugog igraca samo zato sto je zvezdas ili partizanovac.....ako ste realni sigurno vidite da niko od nasih igraca ne igra dobro za reprezentaciju..ALI NITI JEDAN!...prema tome to sigurno nije greska samih igraca ,koji su jako cenjeni napolju, vec do citave koncepcije reprezentacije...nema vizije,nema koncepta razvoja vec samo da se zgrabi koji evro(neoporezovano) pa bezanija ili vecito kruzno kadrovanje....misljenje jednog Ranijerija je sigurno merodavnije nego nekog "navijaca" partizana

Misa

pre 15 godina

Bez obzira sto sam Zvezdas, toliko dugo pratim fudbal da mogu da prepoznam kvalitete kod fudbalera. Dejan Stankovic nije igrac bez kvaliteta inace nikako ne bi mogao da igra u Zvezdi, Laciu i Interu. On ne moze da odgovori zahtevima koje postavljaju losi selektori nase reprezentacije. Dejan Stankovic nije fudbalski virtuoz, ni umetnik, niti kreativan igrac koji moze jednim potezom da resi utakmicu. Ne moze se od njega traziti da kreira igru, deli pametne lopte i misli, jer on nije Piksi, nije Modric, nije Sasa Ilic. On je tkz vodonosa, kvari igru protivnika, pomaze odbrani, krece u napad kad moze. Kvalitet mu je sut, ulaz iz drugog plana u napad. Nemojte traziti nemoguce. To sto se kod nas vise ne radjaju plemeniti igraci je problem. Niko od trenera nije trazio od Duljaja, Jokanovica, Branka Brnovica i slicnih da kreiraju igru, zato sto su imali Piksija, Deju. U partizanu se znalo sta radi Moca Vukotic, a sta Bajro Zupic. U Zvezdi se znalo sta rade Jugovic i Sabanadzovic, a sta Prosinecki i Savicevic. Ne mesajte babe i zabe.

Dusko

pre 15 godina

Dal ste u zivotu culi nesto smesnije???
(PFC, 5. jul 2008 12:35)

Da tvoj komentar. Cudno je to kako to fudbalski treneri misle da je on dobar igrac al nasim expertima za fudbal koji sede kuci i ne rade nista ne valja.
Svima je dobar samo nama ne valja. Strasno.

NajBolji

pre 15 godina

Ti treneri poput SVEN GORAN ERIKSONA, MACINIJA I RANIJERIJA koji su stavljali u prvi tim Stankovica ili ga postuju su nikakvi treneri. Sta su oni osvojili? 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 titula, sta je to? NISTA nasprav jedne duple krune slavnog trenera SLAVISE JOKANOVICA, to je trener nad trenerima sad ce doci MURINJO kod njega da se usavrsava! Najvaznije je to da groblje zna vise o fudbalu nego jedan trener Juventusa! Ko je taj Ranijeri? ma dajte ljudi...

Vuki

pre 15 godina

stvarno su ovi grobari kompleksasi..Stankovic je u karijeri uradio ono sto nijedan vas kapiten nece uraditi..gde vam je taj Sasa Ilic,kojeg ste u nebesa dizali???Ej on igra u SALCBURGU????AUSTRIJA????iz galate u salcburg..kakva karijeraaaa..stanite ispred ogledala i pogledajte se,pa onda nesto komentarisite!

Cuj ovog BISERA!!!

pre 15 godina

KOVAC
Kazes ako Stankovic ode u Juventus ti onda neces navijati za Juve? Auuu,bas si nas potresao!! Evo i ranijeri je cuo i place!!!! Ma ko te bre pita za koga ces navijati???

Marko NS

pre 15 godina

Ali, posto se Ranijeri ne pita, ovo je samo deal Intera i Juvea, kako bi se Stankovicu malo napumpala cena, pre nego sto pocnu pregovori sa, npr. Redjinom!

nemanja87

pre 15 godina

Meni je sve bilo jasno kada je pred prosli derbi Milan-Inter Anceloti i jos neko od igraca Milana izjavili da je dobar Ibrahimovic i da Inter ima dosta dobrih igraca ali da se najvise plase DEJANA STANKOVICA,koji uvek odlicno odigra protiv Milana(toliko o tome da je los u jakim utakmicama).Deki je ujedno i dao Milanu 3 ili 4 gola sto ne znam da li je neji napadac uspeo u istoriji Intera.

Tora

pre 15 godina

Moze on da igra i levom i desnom i glavom,i srcem,samo da to nije za reprezentaciju.U tom slucaju moze samo da glumi da igra.Ali,dobro,bar se lepo odmori od napornih utakmica u italijanskoj ligi.

Dullence

pre 15 godina

@Milan
Care ti si ubo u srce problema, on nije kreator,organizator, on je trkac, prednji ili zadnji,spoljni ili srednji,sve jedno je jer se svuda dobro snalazi! Ali za pleja jednostavno nije, to je mesto za Ilica, ili Milijasa, Babovica(mada je on vise krilo), nebitno je da li je sjajan ili je prosecan, da li je iz Partizana ili Zvezde, bitno je da ogranizatora igra organizator a ne trkac! To je kao kada bi imali loseg gomlana i 4 sjajna spica i dali jendom od njih da brani jer je golman los a oni vrede vise para. JEdnostavno ne ide, to je video i Djukic i protiv nemaca je igram Ilic od prvog minuta i rezultat je bio sjajan dok nije ubacio jos jednot trkaca(milovanovica,kgoa mnogo cenim) umesto njega i odmah, u istom minutu smo popili gol. Mislite o tome

Mateja Kezman 5/5 Rade

pre 15 godina

Ja navijam za Inter i pratim ih, a volim, naravno, Partizan i gledao sam vecinu tekmi Intera na TV-u, a prosle godine sam bio na proslavi titule u Italiji i gledao! Znaci pratim Seriju A!

Deki radi, trci, trudi se i koristan je i ja nikada necu zaboraviti gol iz kolena protiv Milana, kao sto necu ovaj Zukin iz trka levom nogom sa gipsom na ruci, iako sam slabo video, iako je bilo ispod Juga!

Ali on jednostavno nema kreaciju kao Sasa Ilic ili Moreira ili Figo, Diego, Modric, Scholes... ne moze ni Vieira da igra playmakera iako je NAJJACI zadnji vezni na svetu s Makeleleom!

On u reprezentaciji ne igra ono sto mi ocekujemo, tj. da bude najbolji i daje na tacni sanse spicevima(kumovima). Al onda neka ne govori da je za sve spreman u sluzbi repke, nego reci brate mogu sto puta da istrcim, centriram, par puta udjem i sutnem, ispratim uvek... ali ne i da se oko mene sve vrti!

A mi, realno, sem Sase Ilica nemamo kreatora igre! Bez obzira sta vi mislili o njemu! Ja ga volim i imam dva njegova dresa PFCa, ali i nepristrasno ne mogu da se setim nekog naseg kreatora igre, bar solidnog!

Ilic, Milijas, Babovic, nije to ekstra klasa, al su nasi, kakvi takvi!

Uglavom, Deki je dobar igrac za svaku ekstra ekipu, ali ne moze da bude glavni nigde, tj. gazda! Trener na terenu!

banjalukaSRB

pre 15 godina

cuj nas stankovic, vas ilic...ljudi sta pricate vi? definitivno reprezentaciju van beograda da igra, eh kad bi moglo u banjaluci pa da vidite neke stvari...

rex_junior

pre 15 godina

Deki Stankovic je igrac moze da igra u svakom velikom klubu u italiji!! Ali ne na poziciji kreatora, pa u sezoni 2006/2007 kada je bio jedan od najboljih igraca intera bio je najbolji asistent,dao mislim 5 golova i bio covjek utakmice protiv milana kada je didi dao onakav gol! deki je tad igrao desno a ne kreatora! Deki je nas najbolji igrac na sredini koga sad imamo bolje nemamo!! DEKI TI SI NAS KAPITEN TI SI KLASA LJUBIMAC NAVIJACA INTERA POKAZI ZASTO SI TI NASA DESETKA!!

bojanc

pre 15 godina

Nemoj nam dolaziti, ne trebas nam uopste. Dao si tri gola kada je trebalo u Laciu i to te je stavilo u prvi plan, posle toga si igrao neke kerefeke, neke su i bile ok, ali mi je zao sto nikada sem debitantske utakmice nisi odigrao tako nesto u reprezentaciji...

jocko

pre 15 godina

E kako mrzim ova klubska prepucavanja. Evo ja sam srcem delija i nije mi teskod a priznam da je Stankovic los igrac! Totalno sam nepristrasan kada govorim o igracima i nije mi bitno gde je igrao... Covek je nula u repki a u klubu je dobar samo kada pored sebe ima boljeg od sebe... to nije igrac za velike domete!! a i vreme mu lagano prolazi...

zeljko_bn

pre 15 godina

aaaaaaaa kakav dejan stankovic kad je on odigro za neku od te 3 ekipe da je odlucilo utakmicu i to!!!pa ko god prati fudbal rece da on nema blage veze o zivotu a kamoli o fudbalu.Pa on se jest standardan igrac u interu al taj se ne cuje da je na terenu!!!tako da ,,zvezdasi,,isti ste ko i on!!toliko

dejan

pre 15 godina

Deki bre ti si najbolji ti iz juventusa navijaci neznaju ko si a kad te bolje upoznaju tek ce tada znati ko kad budes zabijo golove onda ce da ucute tvoj imenjak

PFC

pre 15 godina

"on može da igra na svakoj poziciji na sredini terena, ima jak udarac, snažan je, tehnički i taktički obučen, može da donosi brze odluke...On je kompletan igrač"

Dal ste u zivotu culi nesto smesnije???

Leo Krstin

pre 15 godina

Ranieri je fin covek ali naivcina!Koji Stankovic, pa on je osrednji fudbaler, a veliki luzer u reprezentativnim nastupima.
A sto se Ranieria tice, cim hvali takve igrace, jasno je zasto je bez iole vrednijeg trofeja u klubskom fudbalu!?

Vracar

pre 15 godina

ti znas da je on kompletan igrac...o cemu ti pricas covece?trener jednog od najvecih i najtrofejnijih klubova na svetu misli da je stankovic kvalitetan igrac...kako on moze da zna bolje od ovde nekih kompleksasa koji nikad nisu potrcali za loptom,vec su sa malog ekrana oni nasli nekog da strucno procenjuju nazivajuci naseg kapitena "najvecom rupom","neznalicom" itd...gospodo sveznalice sa mocnim tastaturama naucite da postujete druge,pogotovo nase igrace koji brane boje nase zemlje!!

Miki

pre 15 godina

@PFC i ostali talibani
Vi ste neumereno smesni, posto Vasa glupost prevazilazi sve granice.
Niste u stanju da shvatite prostu cinjenicu da je Stankovic izuzetan fudbaler. Najcenjeniji fudbaler sa ovih prostora u Italiji, i fudbaler koga vi veliki broj najvecih klubova rado video u svojim redovima...
Sta je smesno u Ranijerovoj izjavi (koju sam ovde procitao, a ne cuo)? Da Stankovic moze da igra na svim pozicijama u veznom redu? Da je kompletan igrac? Da ima sjajan sut? O svim ovim karaktersitikama njegove igre vecina trenera ima upravo isto misljenje.
Sa druge strane Stankovic ne moze da igra samo jednu poziciju u timu, i ta pozicija mu se uporno namece u reprezentaciji. Simply, Stankovic nije (niti moze da bude) kreator igre. Ima sjajan pas, ima dobar pregled igre, ali jednostavno nije kreator, nema to u krvi. Nije stalozen dovoljno za tu ulogu. Nisam procitao da je Ranijeri rekao da je Stankovic sjajan kreator igre, prema tome Ranijeri kao i mnogi treneri dobro zna sta Stankovic moze, a sta ne. A sta moze, jedan je od najboljih na svetu u tome...

Katalonac

pre 15 godina

Pred početak sezone 1997/98. postao je kapiten tima Crvene Zvezde kao najmlađi kapiten u istoriji ovog kluba.

S.S. Lacio

U leto 1998. godine, u transferu vrednom 7,5 miliona funti prešao je u S.S. Lacio gde je septembra 1998. kao debitant u Seriji A postigao go protiv Pječence. Tih godina u Laciju su igrale sve same zvezde, fudbaleri svetske klase na gotovo svim pozicijama. Međutim, Dejan je brzo sebi obezbedio redovno pojavljivanje u prvom timu bez obzira na konkurenciju igrača srednjeg reda kao što su Pavel Nedved, Juan Sebastian Veron i Roberto Mancini. Proveo je pet ipo uspešnih sezona da bi konačno potpisao u januaru 2004. godine ugovor sa klubom visokog profila Internazionale. Za vreme dok je on igrao u Laciju, ovaj klub je osvojio bukvalno sve titule koje je mogao da osvoji.

FC Internazionale Milano

Pošto je zapao u finansijske teškoće, S.S. Lazio je bio primoran da proda Dejana pa je u vreme transfera tokom sezone 2003/04 nastupila žestoka bitka za ovog igrača. Iako je Dejan najviše želeo da potpiše za Juventus F.C., na kraju je odabrao Internacionale. Možda je činjenica da je njegov kolega iz Lacija Roberto Mancini već igrao za Inter uticala na ovu njegovu odluku. Početkom februara 2004. godine, Stanković je odigrao svoju prvu utakmicu za Inter – i to u Seriji A protiv A.C. Siena. 7. maja 2006. godine, opet protiv Sijene u Seriji A, Dejan je odigrao svoj stoti meč za Inter.

Stanković je tokom sezone 2006-7. u Seriji A pokazao veoma dobru formu i postigao neke od odlučujućih golova. Njegov pogodak protiv Katanije i nezaboravni gol protiv gradskih rivala, AC Milana, samo su poboljšali njegovu dobru reputaciju kod navijača kluba Inter Milan.

Titula
lokalna

* Prvenstvo Italije: tri puta: 2000., 2006., 2007.
* Kup Italije: tri puta: 2004., 2005., 2006.
* Superkup Italije: četiri puta: 1998., 2000., 2005., 2006.

evropska

* Kup pobednika kupova: jedanput: 1999.
* UEFA super kup: jedanput: 1999

@PFC: nadam se da si pročitao ovo, pošto očigledno ne gledaš seriu A. A sad se vrati tvojim menadžerskim video igrama.

Dzinic

pre 15 godina

@PFC

Ti sigurno vodis neki jaci klub od Juventusa tj. veci si strucnjak od Ranijerija. Lepo je nekad neko rekao, svaki muskarac u Srbiji misli da bi mogao da bude selektor. Prestanite da pljujete na sve sto je srpsko, ne mora da znaci da je Stankovic los samo zato sto ti navijas za cuveni PFC, znam da nije najbolji ali je jedan od nasih najboljih igraca sredine terena i te price kako ga Mihajlovic ceo zivot vuce su deplasirane i nadam se da ce ovaj covek uspeti to da dokaze u svom novom klubu.

Mateja Kezman 5/5 Rade

pre 15 godina

Ja navijam za Inter i pratim ih, a volim, naravno, Partizan i gledao sam vecinu tekmi Intera na TV-u, a prosle godine sam bio na proslavi titule u Italiji i gledao! Znaci pratim Seriju A!

Deki radi, trci, trudi se i koristan je i ja nikada necu zaboraviti gol iz kolena protiv Milana, kao sto necu ovaj Zukin iz trka levom nogom sa gipsom na ruci, iako sam slabo video, iako je bilo ispod Juga!

Ali on jednostavno nema kreaciju kao Sasa Ilic ili Moreira ili Figo, Diego, Modric, Scholes... ne moze ni Vieira da igra playmakera iako je NAJJACI zadnji vezni na svetu s Makeleleom!

On u reprezentaciji ne igra ono sto mi ocekujemo, tj. da bude najbolji i daje na tacni sanse spicevima(kumovima). Al onda neka ne govori da je za sve spreman u sluzbi repke, nego reci brate mogu sto puta da istrcim, centriram, par puta udjem i sutnem, ispratim uvek... ali ne i da se oko mene sve vrti!

A mi, realno, sem Sase Ilica nemamo kreatora igre! Bez obzira sta vi mislili o njemu! Ja ga volim i imam dva njegova dresa PFCa, ali i nepristrasno ne mogu da se setim nekog naseg kreatora igre, bar solidnog!

Ilic, Milijas, Babovic, nije to ekstra klasa, al su nasi, kakvi takvi!

Uglavom, Deki je dobar igrac za svaku ekstra ekipu, ali ne moze da bude glavni nigde, tj. gazda! Trener na terenu!

jocko

pre 15 godina

E kako mrzim ova klubska prepucavanja. Evo ja sam srcem delija i nije mi teskod a priznam da je Stankovic los igrac! Totalno sam nepristrasan kada govorim o igracima i nije mi bitno gde je igrao... Covek je nula u repki a u klubu je dobar samo kada pored sebe ima boljeg od sebe... to nije igrac za velike domete!! a i vreme mu lagano prolazi...

zeljko_bn

pre 15 godina

aaaaaaaa kakav dejan stankovic kad je on odigro za neku od te 3 ekipe da je odlucilo utakmicu i to!!!pa ko god prati fudbal rece da on nema blage veze o zivotu a kamoli o fudbalu.Pa on se jest standardan igrac u interu al taj se ne cuje da je na terenu!!!tako da ,,zvezdasi,,isti ste ko i on!!toliko

Milan

pre 15 godina

jesam..."Stankovic treba da vodi i organizuje igru reprezentacije" - Klemente, Petkovic, a sada i Djukic...On samo treba da trci i sutira,sto manje razmisljanja i tada je najkorisniji..uz duzno postovanje,on nije za plejmejkera,pa sve da ima i 3 desetke na ledjima...

Tora

pre 15 godina

Moze on da igra i levom i desnom i glavom,i srcem,samo da to nije za reprezentaciju.U tom slucaju moze samo da glumi da igra.Ali,dobro,bar se lepo odmori od napornih utakmica u italijanskoj ligi.

Dusko

pre 15 godina

Dal ste u zivotu culi nesto smesnije???
(PFC, 5. jul 2008 12:35)

Da tvoj komentar. Cudno je to kako to fudbalski treneri misle da je on dobar igrac al nasim expertima za fudbal koji sede kuci i ne rade nista ne valja.
Svima je dobar samo nama ne valja. Strasno.

au bre... aka podzemni udari

pre 15 godina

... pa bre grobari, zar je moguce da vas je toliko izmaltretirao deki tokom svoje karijere pa da ste tolko iskompleksirani... ali kad bolje razmislim i jeste, golovi u derbiju, gol na onoj vasoj poljani sa lacijom....

Cuj ovog BISERA!!!

pre 15 godina

KOVAC
Kazes ako Stankovic ode u Juventus ti onda neces navijati za Juve? Auuu,bas si nas potresao!! Evo i ranijeri je cuo i place!!!! Ma ko te bre pita za koga ces navijati???

Marko NS

pre 15 godina

Ali, posto se Ranijeri ne pita, ovo je samo deal Intera i Juvea, kako bi se Stankovicu malo napumpala cena, pre nego sto pocnu pregovori sa, npr. Redjinom!

radoznali kladionicar

pre 15 godina

Stvarno mi niste jasni vi koji non-stop blatite Stankovica ili bilo kog drugog igraca samo zato sto je zvezdas ili partizanovac.....ako ste realni sigurno vidite da niko od nasih igraca ne igra dobro za reprezentaciju..ALI NITI JEDAN!...prema tome to sigurno nije greska samih igraca ,koji su jako cenjeni napolju, vec do citave koncepcije reprezentacije...nema vizije,nema koncepta razvoja vec samo da se zgrabi koji evro(neoporezovano) pa bezanija ili vecito kruzno kadrovanje....misljenje jednog Ranijerija je sigurno merodavnije nego nekog "navijaca" partizana

bojanc

pre 15 godina

Nemoj nam dolaziti, ne trebas nam uopste. Dao si tri gola kada je trebalo u Laciu i to te je stavilo u prvi plan, posle toga si igrao neke kerefeke, neke su i bile ok, ali mi je zao sto nikada sem debitantske utakmice nisi odigrao tako nesto u reprezentaciji...

Vuki

pre 15 godina

stvarno su ovi grobari kompleksasi..Stankovic je u karijeri uradio ono sto nijedan vas kapiten nece uraditi..gde vam je taj Sasa Ilic,kojeg ste u nebesa dizali???Ej on igra u SALCBURGU????AUSTRIJA????iz galate u salcburg..kakva karijeraaaa..stanite ispred ogledala i pogledajte se,pa onda nesto komentarisite!

Misa

pre 15 godina

Bez obzira sto sam Zvezdas, toliko dugo pratim fudbal da mogu da prepoznam kvalitete kod fudbalera. Dejan Stankovic nije igrac bez kvaliteta inace nikako ne bi mogao da igra u Zvezdi, Laciu i Interu. On ne moze da odgovori zahtevima koje postavljaju losi selektori nase reprezentacije. Dejan Stankovic nije fudbalski virtuoz, ni umetnik, niti kreativan igrac koji moze jednim potezom da resi utakmicu. Ne moze se od njega traziti da kreira igru, deli pametne lopte i misli, jer on nije Piksi, nije Modric, nije Sasa Ilic. On je tkz vodonosa, kvari igru protivnika, pomaze odbrani, krece u napad kad moze. Kvalitet mu je sut, ulaz iz drugog plana u napad. Nemojte traziti nemoguce. To sto se kod nas vise ne radjaju plemeniti igraci je problem. Niko od trenera nije trazio od Duljaja, Jokanovica, Branka Brnovica i slicnih da kreiraju igru, zato sto su imali Piksija, Deju. U partizanu se znalo sta radi Moca Vukotic, a sta Bajro Zupic. U Zvezdi se znalo sta rade Jugovic i Sabanadzovic, a sta Prosinecki i Savicevic. Ne mesajte babe i zabe.

Dullence

pre 15 godina

@Milan
Care ti si ubo u srce problema, on nije kreator,organizator, on je trkac, prednji ili zadnji,spoljni ili srednji,sve jedno je jer se svuda dobro snalazi! Ali za pleja jednostavno nije, to je mesto za Ilica, ili Milijasa, Babovica(mada je on vise krilo), nebitno je da li je sjajan ili je prosecan, da li je iz Partizana ili Zvezde, bitno je da ogranizatora igra organizator a ne trkac! To je kao kada bi imali loseg gomlana i 4 sjajna spica i dali jendom od njih da brani jer je golman los a oni vrede vise para. JEdnostavno ne ide, to je video i Djukic i protiv nemaca je igram Ilic od prvog minuta i rezultat je bio sjajan dok nije ubacio jos jednot trkaca(milovanovica,kgoa mnogo cenim) umesto njega i odmah, u istom minutu smo popili gol. Mislite o tome

Duck

pre 15 godina

Prvo da napomenem da navijam za partizan. Ovde se moze procitati sijaset komentara koji imaju jednu nasu narodnu crtu - preterivanje. Vecina preteruje da je stankovic nula od igraca dok manjina preteruje da je vanserijski igrac. Negde sam procitao da je jedan od glavnih problema nase repke to sto stankovica teraju na ulogu koja mu nije prirodna - vodja i glavni kreativac na terenu. I potpuno se slazem sa tim a rekao bih da to steti i repki i njemu. Stankovic je pre svega KORISTAN igrac. I bio bi koristan igrac u svakom timu na svetu. On nije glavna zvezda vec radnik koji ce se uklopiti u svaki tim, biti odgovoran i u odbrani i u napadu i iskoristiti sanse koje mu se ukazu. Ranijeri je tacno rekao da je on igrac koji moze da igra na svakoj poziciji na sredini. Glavni problem je sto mi nemamo bog zna kakve vezne igrace pa stankovica teramo da bude ono sto nije samo zato sto svoj posao radi mnogo bolje od drugih. Umesto toga treba da mu damo njegovu prirodnu ulogu igraca koji prati druge i da probamo da nadjemo nekog ko ce biti glavni kreativac. U njegovom novom klubu zelim mu sve najbolje.

NajBolji

pre 15 godina

Ti treneri poput SVEN GORAN ERIKSONA, MACINIJA I RANIJERIJA koji su stavljali u prvi tim Stankovica ili ga postuju su nikakvi treneri. Sta su oni osvojili? 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 titula, sta je to? NISTA nasprav jedne duple krune slavnog trenera SLAVISE JOKANOVICA, to je trener nad trenerima sad ce doci MURINJO kod njega da se usavrsava! Najvaznije je to da groblje zna vise o fudbalu nego jedan trener Juventusa! Ko je taj Ranijeri? ma dajte ljudi...

banjalukaSRB

pre 15 godina

cuj nas stankovic, vas ilic...ljudi sta pricate vi? definitivno reprezentaciju van beograda da igra, eh kad bi moglo u banjaluci pa da vidite neke stvari...

nemanja87

pre 15 godina

Meni je sve bilo jasno kada je pred prosli derbi Milan-Inter Anceloti i jos neko od igraca Milana izjavili da je dobar Ibrahimovic i da Inter ima dosta dobrih igraca ali da se najvise plase DEJANA STANKOVICA,koji uvek odlicno odigra protiv Milana(toliko o tome da je los u jakim utakmicama).Deki je ujedno i dao Milanu 3 ili 4 gola sto ne znam da li je neji napadac uspeo u istoriji Intera.

rex_junior

pre 15 godina

Deki Stankovic je igrac moze da igra u svakom velikom klubu u italiji!! Ali ne na poziciji kreatora, pa u sezoni 2006/2007 kada je bio jedan od najboljih igraca intera bio je najbolji asistent,dao mislim 5 golova i bio covjek utakmice protiv milana kada je didi dao onakav gol! deki je tad igrao desno a ne kreatora! Deki je nas najbolji igrac na sredini koga sad imamo bolje nemamo!! DEKI TI SI NAS KAPITEN TI SI KLASA LJUBIMAC NAVIJACA INTERA POKAZI ZASTO SI TI NASA DESETKA!!

dejan

pre 15 godina

Deki bre ti si najbolji ti iz juventusa navijaci neznaju ko si a kad te bolje upoznaju tek ce tada znati ko kad budes zabijo golove onda ce da ucute tvoj imenjak