Sreda, 02.07.2008.

12:55

Zeman nametnuo jak ritam u Austriji

Izvor: B92

Zeman nametnuo jak ritam u Austriji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Andrija Bojanic

pre 15 godina

Zvezda je ponos Srbije i citavog regiona, veliki klub i svi igeaci na celu sa trenerom Zemanom moraju biti svjesni tereta koji su preuzeli i shodno tome neka pristupe i pripremama. Ali kondiciju stecenu na pripremama treba odrzavati i tokom sezone,a to izmedju ostalog znaci i manje nocnog zivota, opijanja ....

Misa

pre 15 godina

Manze mora da napravi brzi tim. Od sporaca nema nista, dzabe tehnika i sut Milovanovicu i Milijasu kada to nije dovoljno vise ni za nasu kilavu ligu. Sta se radi u omladinskom pogonu, nismo izbacili ni jednog igraca vrednog pomena decenijama. Ne pominjite mi Jankovica, Bastu, Perovica... To nije kvalitet za Evropu, rezultati su pokazali. Cime da se dicimo, pirovom pobedom nad Romom? Svake godine nas lupi neki Tromso i slicni. Zavrsimo ligu UEFA sa nula bodova. Uzas. Da li ce Subasic, Maksimovic, Devic, Vukobratovic i ostali sa Bunjevcevicem na celu to da promene ? Tesko, ustvari nemoguce. Manze ne zna da je krenuo u nemogucu misiju. Bolje je za sve pare kojima se raspolaze dovesti jednog ili dva igraca, pre svega nekog kreativnog veznjaka.Vidim da u Zvezdi nisu u stanju da naprave dobru i kompaktnu upravu gde se zna ko sta radi. Ovde ce tim sastavljati i Zeman i Bunjevcevic i Toplica Spasojevic. Kao u kosarci, propadanju nikad kraja. Navijaci, ali oni pravi, nikako ne oni incidentni bi trebali da kazu svoje.

Rope

pre 15 godina

@ San ... da treniramo na kosmaju?? a sa kim da igramo pripremne utakmice, sa Sopotom i Sumadijom iz arandjelovca ... ajde bre - lupate kao otvoren prozor !!!!
(SaLe, 2. jul 2008 14:35)

A sta bi ti...? Da igrate pripremne tekme sa Man Unitedom, Arsenalom, Realom, Barcom...? Ili mozda sa nekim seoskim austrijskim timovima kao prosle godine...i gubite?
Znas li ti decko koliko kosta spavanje u nekom austrijskom hotelu, koristenje terena, itd...E, prika...Zvezda ima lovu za bacanje, zar ne...!?
A na tom Kosmaju je nekada velika Zvezda iz sedamdesetih, osamdesetih i pocetka devedesetih imala svoj trening centar i pripremala se pred najvece utakmice koje je ikad igrala.
Cisto da znas posto si slabo informisan.
Partizan redovno ide na pripreme u Dubai, ali u aranzmanu sa lokalnim klubom Al Naser iz Dubaija koji za uzvrat dolazi u Srbiju na pripreme.

Goran

pre 15 godina

Fenomenalna stvar je dovodjenje Marjana Markovica,a i ako ce Stamenkovic biti verovatno prvi golman ja bih ipak pre dao sansu Radivojevicu,pa cak i Bajkovicu....

vladasm

pre 15 godina

Cek cek.Pa vi pricate da osvajate titulu zbog toga sto vam se trener zove Zdenek Zeman a nama Slavisa Jokanovic???

Aj majke vam sta je taj Zeman uradio u celoj karijeri i sa Romom i sa Laciom da je toliko dobar trener jel on osvojio nesto veliko mozda???

2 dana ste na pripremama i odma imate snage za 2 utakmice odjednom, nemojte se zavaravati i nama kad je Reber bio trener svi su govorili kako su strasne pripreme, bice jaki ko zemlja kad ono PRC!

Zato nemojte lupetati ode Koroman ode Kastiljo ode Milijas a doveli ste neke polufudbalere ne daj Boze...

Ramplstilskin

pre 15 godina

Ovako,
sad je već očigledno da su ta "3 zvučna imena" o kojima se priča ceo prelazni rok- Biševac, Darko i Nenad Kovačević. Poslednje što sam pročitao je da Biševac ide u Nansi (osim toga preskup je, sramota me da napišem koliko su tražili) Nenad Kovačević ide u Tuluz a za Darka Olimpijakos traži 2 miliona tako da je i to završena priča. Znači niko od njih trojice ne dolazi. Da li to znači da je prelazni rok završen? Kojeg ćemo to ozbiljnog igrača da potpišemo na polovini jula? Nijednog. Zato što su svi ozbiljni igrači već odavno zaključili poslove, a ako nisu, svakako ne bi došli u Zvezdu na pola priprema. Znači- ako još neko i dođe, to može biti neki krš na poslednjoj stanici pred otpad (tipa Klajvert ili onomad onaj debeljko Brazilac kakoseonozvaše?) ili neka mačka u džaku (Barkos, Salas, mada još i nisu bili loši kako su dovedeni i ko ih je trenirao)
I opet isto pitanje: kamo najavljenih 5 miliona? Kamo 4? Pretpostavljam da je Metalcu iz Gornjeg Milanovca plaćeno milion evra za tog Jokića, koji je tamo odigrao 5 tekmi prošle sezone? A Voša je sigurno tražila minimum 2 miliona evra za Vukobratovića, ipak je on bio talenat pre 100 godina...
Stvarno je bio lep i plemenit pokušaj da se Zvezda očuva kao "simbol srpstva" vraćanjem 3 naša islužena/precenjena igrača iz inostranstva, umesto da se za te pare na vreme pregovaralo i potpisalo 3 ozbiljna stranca (centarfora, štopera i veznjaka sa mozgom) Lep i plemenit ali izuzetno glup pokušaj. Izuzetno glup ili izuzetno perfidan i smišljen. Treće nema.
Kakve to čarobnjake i supermene treba da dovedemo usred priprema a da se uklope i budu od koristi u najvažnijim tekmama na startu sezone? Ako i postoje takvi igrači, oni već imaju ugovore i treniraju ili su preskupi za nas.
Mene samo interesuje gde su pare. Ne znam uopšte imam li prava to da pitam ali valjda ta Zvezda još uvek bar malo postoji zbog navijača? Milion i kusur za F.Đorđevića, 600k za Bastu, 500k za Anđelkovića, nek je toliko i za Tutorića, bar milja za Marka Perovića. To je već 4 miliona. Nešto ne vidim da je toliko potrošeno dosad. Ne osim ako svaki od ovih 11 dovedenih igrača nije dobio platu od 350.000e (toliko nema ni Koroman) Tim je opet oslabljen. Definitivno su navjeća pojačanja ovog prelaznog roka prodaja Anđelkovića i Tutorića, te udaljavanje Raškovića i Ranđelovića iz prvog tima. To i Marković i Mijailović. Ovo sve drugo je mudo za bubreg.

Shone

pre 15 godina

Zna li neko nesto vise o tom Brazilcu koji treba da stigne u Austriju? Navodno se radi o nekom Andjelu koji je radio sa Zemanom u Leceu.

inb

pre 15 godina

Vatreni sam grobar ali na stvari gledam realno.mislim da partizan ima mnogo vece sanse da osvoji(odbrani)titulu.mislim da je zvezda nekako na silu dovela pojacanja,mnogo je 11 novih igraca treba to uklopiti a i pitanje je koliko su kvalitetni,dok je partizan zadrzao skoro ceo tim i doveo par igraca za koje se tvrde da su odlicni(zaim pre svega)ali to trebaju i dokazati na terenu!jedino gde se slazem da je zvezda jaca jeste trener!iskusan i radio u velikim klubovima u seriji a.ali nije madjionicar.uostalom vidimo se kad pocne sezona.pozdrav i delijama nasim suparnicima bez kojih bi sve bilo monotono:)

AleksandarNis

pre 15 godina

I treba da nametne jak ritam,da popadaju u nesvest. Treba da se raspadnu od trcanja. Drago mi je sto su otisli Tutoric i Andjelkovic, od njih vecih rupa u timu nikad nije bilo. To su najsmesniji igraci u istoriji velike CRVENE ZVEZDE. Videcemo kakvi su ovi nov, nisam siguran da su neki po kvalitetu dobri za nas klub, nadam se da ce pokazati najbolje sto znaju. Zeman je strasan trener, nije valjda preuzeo Zvezdu samo da bi uzeo pare. Verujem u njega, i mislim da ce Crvena Zvezda biti jedan od boljih timova u UEFA kupu i da ce stici daleko..

trener

pre 15 godina

Nemojte da se primate na to NOVI TRENER NAMETNUO JAK RITAM I RADI SE KAO NIKAD...Svi kondicioni treneri se obrzuju iz iste literature i verujte da cim su dogurali Zvezde da su vrhunski-mislim na bivseg kond. trenera i ovog sto je Zeman doveo...Ne mogu se oni spremiti za 30 dana dobrih i jakih treninga ako su ceo zivot imali lose kondicione treninge jer se kondicija stice godinama i godinama,a ne za mesec dana priprema!!!Klasican primer toga vam je recimo-jedan skolovan fudbaler iz omladinskih pogona zvezde koji je ceo zivot trenirao po udzbenicima(recimo Dejan Milovanovic) koji trci celu utakmicu u izuzetno jakom tempu i sa druge strane recimo Ninkov(kad je sad igrao za reprezentaciju poceli grcevi da ga hvataju u 60 min. utakmice) tako da ne treba ocekivati da oni sad budu nesto spremniji,jedino mozda voljni moment-novi trener,dokazivanje,stroziji kriterijumi disciplina itd...Dokaz za to kako su spremni je nivo njihovih igara kako se sezona blizi kraju,a ne u pocetku kad tek sidju sa planine jer tada su svi spremni ekstra!!!

295

pre 15 godina

ukoliko zeman sa ovim timom uzme titulu, smatracu da je mnogo dobar trener, a to bi i jankovic prosle godine uradio da je imao ekipu od pocetka sezone, umesto milorada. kako je odradjen prelazni rok,za sad, meni je tuzno da ne kazem smesno. nadam se da ce me vreme demantovati. dovele smo na 2 pozicije 11 igraca, a samo je Markovic pojacanje, a tu imamo odlicnog ninkova. pricaju bajke o kovacevicu a sta je sa princom, dajte jednom rizikujte i dajte pare za nekog igraca, ne mora uvek da se zaradi. izgleda da nam predstoji jos jedna ocajna sezona, a mene zanima da li ce i tad trener biti kriv

nemanja87

pre 15 godina

Dule grobar.Dule drago mi je sto si sistematski lepo obradio odnos snaga 2 tima samo mi nisu jasne neke stvari.Ti jednostavno mislis da je partizan u prednosti zato sto je zvezda dovela Zemana a Partizanu ostao Jokanovic.Dovoljno da vise niko ne shvati za ozbiljno tvoje poznavanje fudbala.

Vojo

pre 15 godina

Novi trener uliva nadu.Medju pojacanjima ima materijala da Zeman nesto oblikuje, ali i dalje nam fale : stoper,plej i napadac.Isto kao i do sada.

Kod vas je sve tesko,ali vas je lako provaliti!!!

pre 15 godina

ZAGOR23 Vama noge teske,pa ste Zeti dali samo 3 komada? Cuj njega!!!! Pa vama su noge bile teke celo proslo prvenstvo,ali su sudijama dzepovi bili jos tezi!!!!!! Spasicev samo jedan dzep je bio tezi od svih vasih nogu!!!!! A sto se tice pojacanja iz Azerbejdzana,cekaj majstore da vidis kako ce vas Azerbejdzanska BAKA pocistiti iz lige ampiona!!!! Isto tako cekaj da vidis zvezdina pojacanja!!!!

Tamara INJac

pre 15 godina

KOji bre partizan?Pa Zvezda CE naravno da osvoji titulu......mi vec imamo tim bolji nrgo sto vi moze da sklopite tokom pet godina....

rille

pre 15 godina

I sada se zapitajte kolike su Zvezdine sanse da osvoji titulu...
(Dule grobar, 2. jul 2008 17:05)


ti znas dal je partizan doveo prava pojacanja ili ne!!!???
pa bre ne mora da znaci ako je neki klub doveo igrace koji se prezivaju na ic da su manje kvalitetniji od tih zaim,ngambija,fejse!!!
Pa taj fejsa bre smem glavu da dam da je kesa od igraca samo je izvikan!!
a i mnoge vase zvezde cak i mijatovic dok je igrao bio je u dzep stavljan od strane nase odbrane tako da dzaba vam i arsavin da vam dodje vi titulu mozete uzeti samo na jedan jedini nacin a to je kao prosle sezone da vam je cika TOLE kupi!!!

MiT

pre 15 godina

Zvezda je bre najbolja.....Sta da se prica i kad gubi i kad pobedjuje treba svi da smo uz nju...Uvek ce imati podrsku nas DELIJA.....

sreten zhujkic

pre 15 godina

odlazak jestrovica je najvece pojachanje za svaki klub !

ajmo, Zemane, dovedi Princa Tagoe, pa da se proshetamo kroz bednu nam ligu !

giga_moravac

pre 15 godina

@montella
To bi bio Kosanov plan priprema.Mozda je on po tim rezultatima i sastavljao ekipu?! To je jedino logicno objasnjenje zasto su andjelkovic i raskovic bili starteri,a bogdanovic povremeno ulazio u igru...

Dule grobar

pre 15 godina

Bas me zanima kolike su to Zvezdine sanse da osvoji titulu, idemo redom:

Zvezda - Nov trener, potpuno nova prva postava u odnosu na proslu sezonu, idu okosnice tima (Kastiljo, Milovanovic, Koroman, Jestrovic), potpuno nov tim koji nije selektiran od strane trenera i Bunjevcevic, koji ruku na srce nezna da radi svoj posao. Ovo je verovatno jedan od retkih slucajeva u istoriji fudbala da jedan klub u jednom danu predstavlja 11 novih pojacanja, ako se tako mogu nazvati jer ocigledno nemaju kvalitet za Zvezdu.

Partizan - Isti trener, sacuvana okosnica tima pojacana na skoro svim pozicijama (ali stvarno pojacani), dobro selektiran tim od strane Ivana Tomica koji je dugo pratio igrace pre nego sto ih je doveo i ono najvaznije - Partizan je jachi nego prosle sezone.

I sada se zapitajte kolike su Zvezdine sanse da osvoji titulu...

dobro obavešten

pre 15 godina

pošto sam preksinoć na prijemu ćaskao sa Toplicom o planovima za novu sezonu onda da cenjeni auditorijum informišem iz prve ruke. Sa Darkom Kovačevićem je sve dogovoreno, samo grci da malo spuste cenu. Biševac je pristao ali oni iz Lansa oce da nam naplate što ih je odveo u drugu ligu pa traže 5 miliona, a mi ga pre godinu dana prodali za 3. Pošto je pravi bizismen Toplica nije lud da baca pare. Nenad Kovačević nije za sada ozbiljno u igri, jedino ako ode Kastiljo može da bude kombinacija.

Nejasno je tu nesto...

pre 15 godina

Citam ovde 20 i nesto komentara i ne vidim ni jedan maliciozan komentar nekog navijaca Partizana. Citam komentare na temi o Partizanu i tamo ima podjednaki broj komentara navijaca Zvezde i navijaca Partizana. E, sad, kao neko koga fudbal apsolutno ne zanima, pitam se ko tu ima komplekse o kojima Zvezdini navijaci stalno pricaju?

uefa

pre 15 godina

zelimo puno uspeha u predstojecoj sezoni i da pripreme sto bolje odrade,kako u kupu uefa ne bi opet ostali bez bodowa,jer nam blatite takmicenje,pa was upozorawamo,kako mi ne bi bili prisiljeni da was doziwotno diskwalifikujemo....michel platini

nikola

pre 15 godina

@ San ... da treniramo na kosmaju?? a sa kim da igramo pripremne utakmice, sa Sopotom i Sumadijom iz arandjelovca ... ajde bre - lupate kao otvoren prozor !!!!
(SaLe, 2. jul 2008 14:35)


Pa za bolje i niste!!! :)

Duka

pre 15 godina

To Zemane, ima da trče svih 90 minuta istim tempom a ne da primamo golove u 92 minutu kao prošle sezone.
Veoma mi je drago što su otišli Tutorić, Basta i Anđelković, takođe i Šmuci.
Verujem u Trajkovića a mislim da je ovaj Edgar sasvim solidan napadač. Još kada bi došao Princ i Gavrančić odmah bih potpisao da Zvezda ostaje preko zime u kupu UEFA.
Samo oštro Zemane!

Disciplin

pre 15 godina

Dobro je sto se u vazduhu oseca da stizu jos nekoliko zvucnih pojacanja (tzv. bombi), ali zar opet moraju da se dovode igraci kad prodje pola priprema? Opet ce biti nespremni, koliko god da su dobri igraci.
Inace, vidi se da Zeman radi nesto potpuno novo i drugacije sa ovim timom, nego "Zvezdin vojnik" Djurovski, pa zatim AlKosan i Jankosan...
Mirise na dobro!

zagor23

pre 15 godina

(@ Jos malo....,"Samo se hvalite vasim smesnim pojacanjima,Fejsom iz Kule,pojacanjima iz Obronovca,Rada....pravite i dalje fudbalercine od njih u vasim komentarima,znate i vi da jedino tako i mogu da budu ekstra fudbaleri,pa vi bi i od moje babe u vasim komentarima namestili ekstra talentovanog,brzog i okretnog fudbalera,jooooj kako ste smesni,od babe bi namestili fudbalera a iz lige sampiona ce ih izbaciti prava BABA ali ne ova moja nego BABA iz Azerbejdzana!!!")

Pa ste odlucili da se pojacate iz Azerbejdzana?! Tako verujete da cete vratiti titulu. :)
Ovi iz Zete su nam prijatelji, a i noge su nam teske, pa smo im samo 3 komada dali (bez glavnih pojacanja)!!! Mos' misliti sta vas ceka!

NANANANANANA LIGA SAMPIONA!

Jestrogol

pre 15 godina

Auh, zboravih da se zahvalim upravi zaprodaju Smucija Randjelovica.....Konacno ne moram vise da strepim kad god neko pridje na 40 metara nasem golu....... HVALA TOPLICE!!!

DR.Stojanovic

pre 15 godina

Najbolji moguci tim od svih igraca koji su pominjani kao moguca pojacanja i ovi koji su dosli PO MOM MISLJENJU JE:
1.Stamenkovic
2.Ninkov
3.Bronovicki
4.Ibrahim
5.Gavrancic(nije mi jasno zasto ga ne dovode kad je covek slobodan igrac,pokusavaju da dovedu Bisevca na pozajmicu a ne gavru koji bi potpisao sigurno na 2-3 godine, ni malo mi nisu jasni)
6.Kovacevic(bolji je Kastiljo ali ako vec ide moze i Nesa)
7.TRAJKOVIC( po meni najbolji vezni igrac koga je zvezda imala jos od Savicevica i Prosineckog, I ne cudi me sto ga je Zeman poveo na pripreme, covek ume da proceni igraca a ne kao Djurovski,AlKosan pa i Jankovic koji su sastavljali tim kako im drugi diktira)
8.Milijas
9.Koroman
10.Lazetic
11.D.Kovacevic ili Edgar( bitno je samo da ume da se zagradi prilikom prijema lopte i da je ne izgubi pre predaje, nista vise)

Ova pojacanja nisu losa, mada bih ja insistirao nadovodjenju Lazetica i Gavrancica koji bi svojim igrama doneli veliki kvalitet u evropi a da ne pricam za nasu ligu. A kad bi doveli Stankovica to bi bio najgori potez uprave u istoriji….zamislite u istom timu Stankovica i Milovanovica…dva nevidljiva imenjaka koji se na terenu vide samo kad treba du izvedu slobodan udarac eventualno kad se pomere iz zivog zida.:)

SaLe

pre 15 godina

@ San ... da treniramo na kosmaju?? a sa kim da igramo pripremne utakmice, sa Sopotom i Sumadijom iz arandjelovca ... ajde bre - lupate kao otvoren prozor !!!!

Rope

pre 15 godina

Posto Zvezda ne zna sta ce sa tolikim parama...moralo je opet da se ide u preskupu Austriju na pripreme !?
Da li kod nas u Srbiji (ili Republici Srpskoj)nema dobrih uslova za pripreme? Sta fali Zlatiboru? Uz sredjivanja terena na divnom Kosmaju postojali bi idealni uslovi.
Kod nas ima sve, ali nasi pametnjakovici su naucili bacati pare i da im guza vidi sveta.

maske

pre 15 godina

To Zemane, samo jako, da ceo mec mogu da odigraju visokim tempom. da ne padnu u finisu kao protiv Bajerna. Cvrsta ruka, to nam treba za nadamo se, nove uspehe naseg najtrofejnijeg kluba.

Stefan DELIJA

pre 15 godina

Zeman je sjajan strucnjak,i ako nesto imamo bolje od Partizana sto se ekipe tice onda je to trener.Medjutim,gdje su ta silna pojacanja.Edgar,Some,Maksimovic,sve su to solidni igraci,izuzev Markovica i Stamenkovica koji su po meni najveca pojacanja do sada,ali nama treba nekoliko kvalitetnih igraca koji ce uz vec pomenute Markovica i Stamenkovica,zatim Gaja,Ninkova,Brona,Milijasa,Koromana,mozda Kastilja i Burzanovica da donesu Zvezdi zimu u Evropi i duplu krunu.Sta je sa Bisevcem,Kovacevicem,Princom,ili nekim drugim zvucnijim imenima i provjerenim igracima.Pa nece nam valjda uz Gaja na poziciji stopera igrati Devic koji je tako malo igrao za Belenenses?!Ovaj Princ Tagoe vjerovatno nece doci cim dosad nije dosao,a trazila ga je i Benfika jer je dao skoro dva gola za Ganu.Ajde da jos sacekamo,ali nesto mi kasne ova glavna pojacanja.Do sada me najvise raduju odlasci Andjelkovica,Baste,Tutorica,Randjelovica,Raskovica i Jestrovica.

Jos malo....

pre 15 godina

Samo tako ZEMANE,ima da lete po terenu ne 75min kao prosle sezone nego da im laksi trening bude utakmica od 120min!!!! Dosta je bilo,setnje po terenu,toga smo se nagledali i previse!!!! Evo upravo sam citao izjavu naseg predsednika koji kaze pare nisu problem,intenzivno se radi na dovodjenju najavljivanih bombi,para ima a imena nece da otkriva!!! Delije ono pravo nam tek stize,ima da budemo jaci nego ikada,a grobari neka puknu od muke,ja mislim da ce im pasti mrak na oci kada cuju koji igraci potpisuju i dolaze u srbiju!!! Samo se hvalite vasim smesnim pojacanjima,Fejsom iz Kule,pojacanjima iz Obronovca,Rada....pravite i dalje fudbalercine od njih u vasim komentarima,znate i vi da jedino tako i mogu da budu ekstra fudbaleri,pa vi bi i od moje babe u vasim komentarima namestili ekstra talentovanog,brzog i okretnog fudbalera,jooooj kako ste smesni,od babe bi namestili fudbalera a iz lige sampiona ce ih izbaciti prava BABA ali ne ova moja nego BABA iz Azerbejdzana!!! Grobari smejte se jos malo jer vam uskoro nece biti do smeha!!!! Mi radimo pametno,cekamo i samo cekamo,kada komsije zavrse sa kupovinom,e onda mi bacamo karte na sto,otkrivamo imena,ma ima da se pojedu od muke!!!! Dupla kruna je ove sezone ZALUTALA,ali se sledece sezone vraca kod pravog vlasnika,vraca se kuci!!!!!!!

serdjo-san diego-ledine

pre 15 godina

samo ostro zemane,u ofanzivu po duplu krunu,sad kad su nam otisli "strahoviti" jestrovic i basta,realno imamo jake sanse za prave,nove uspehe!napred srpski fudbal!

Zemun ceo crveno beli

pre 15 godina

Bravo majstore......samo napred.....bice to extra tim ove godine....samo tribine da budu punije i da pocne da se igra dobar fudbal.....da ljudi provode vreme vishe na stadionima nego na kompu ili tekmama na rts-u.....
Pricha se o nekom extra pojachanju iz inostranstva....Zemanova zelja ali se josh nishta ne zna....
Svim srcem uz tebe sam Zemane....ove godine ce sve da prshti....a mi sa severa cemo znati da vratimo onako kako znamo i umemo....

Jestrogol

pre 15 godina

Ode Jestrovic! Mozda bi se i poradovao, da smo doveli jos jednog stranca, ali pod obavezno stranca, na poziciji napadaca....ovako, ostaje da se pecemo na tihoj vatri dok ne potpisu jos jednog spica....nie bitno da li je to Tagoe ili neko drugi, samo da bude radnik/trkac....
I po ko zna koji put pitam... sta je falilo Misdongardu?

nashi

pre 15 godina

ajde malo bre...tako je zemane,neka ispadaju oni koji nece da se bore i trce za nasu zvezdu..bice ih puno ali tako treba,ne trebaju nam nalickane zvezdice,razlomi ih bre

Jestrogol

pre 15 godina

Auh, zboravih da se zahvalim upravi zaprodaju Smucija Randjelovica.....Konacno ne moram vise da strepim kad god neko pridje na 40 metara nasem golu....... HVALA TOPLICE!!!

Stefan DELIJA

pre 15 godina

Zeman je sjajan strucnjak,i ako nesto imamo bolje od Partizana sto se ekipe tice onda je to trener.Medjutim,gdje su ta silna pojacanja.Edgar,Some,Maksimovic,sve su to solidni igraci,izuzev Markovica i Stamenkovica koji su po meni najveca pojacanja do sada,ali nama treba nekoliko kvalitetnih igraca koji ce uz vec pomenute Markovica i Stamenkovica,zatim Gaja,Ninkova,Brona,Milijasa,Koromana,mozda Kastilja i Burzanovica da donesu Zvezdi zimu u Evropi i duplu krunu.Sta je sa Bisevcem,Kovacevicem,Princom,ili nekim drugim zvucnijim imenima i provjerenim igracima.Pa nece nam valjda uz Gaja na poziciji stopera igrati Devic koji je tako malo igrao za Belenenses?!Ovaj Princ Tagoe vjerovatno nece doci cim dosad nije dosao,a trazila ga je i Benfika jer je dao skoro dva gola za Ganu.Ajde da jos sacekamo,ali nesto mi kasne ova glavna pojacanja.Do sada me najvise raduju odlasci Andjelkovica,Baste,Tutorica,Randjelovica,Raskovica i Jestrovica.

Jestrogol

pre 15 godina

Ode Jestrovic! Mozda bi se i poradovao, da smo doveli jos jednog stranca, ali pod obavezno stranca, na poziciji napadaca....ovako, ostaje da se pecemo na tihoj vatri dok ne potpisu jos jednog spica....nie bitno da li je to Tagoe ili neko drugi, samo da bude radnik/trkac....
I po ko zna koji put pitam... sta je falilo Misdongardu?

Rope

pre 15 godina

Posto Zvezda ne zna sta ce sa tolikim parama...moralo je opet da se ide u preskupu Austriju na pripreme !?
Da li kod nas u Srbiji (ili Republici Srpskoj)nema dobrih uslova za pripreme? Sta fali Zlatiboru? Uz sredjivanja terena na divnom Kosmaju postojali bi idealni uslovi.
Kod nas ima sve, ali nasi pametnjakovici su naucili bacati pare i da im guza vidi sveta.

nashi

pre 15 godina

ajde malo bre...tako je zemane,neka ispadaju oni koji nece da se bore i trce za nasu zvezdu..bice ih puno ali tako treba,ne trebaju nam nalickane zvezdice,razlomi ih bre

DR.Stojanovic

pre 15 godina

Najbolji moguci tim od svih igraca koji su pominjani kao moguca pojacanja i ovi koji su dosli PO MOM MISLJENJU JE:
1.Stamenkovic
2.Ninkov
3.Bronovicki
4.Ibrahim
5.Gavrancic(nije mi jasno zasto ga ne dovode kad je covek slobodan igrac,pokusavaju da dovedu Bisevca na pozajmicu a ne gavru koji bi potpisao sigurno na 2-3 godine, ni malo mi nisu jasni)
6.Kovacevic(bolji je Kastiljo ali ako vec ide moze i Nesa)
7.TRAJKOVIC( po meni najbolji vezni igrac koga je zvezda imala jos od Savicevica i Prosineckog, I ne cudi me sto ga je Zeman poveo na pripreme, covek ume da proceni igraca a ne kao Djurovski,AlKosan pa i Jankovic koji su sastavljali tim kako im drugi diktira)
8.Milijas
9.Koroman
10.Lazetic
11.D.Kovacevic ili Edgar( bitno je samo da ume da se zagradi prilikom prijema lopte i da je ne izgubi pre predaje, nista vise)

Ova pojacanja nisu losa, mada bih ja insistirao nadovodjenju Lazetica i Gavrancica koji bi svojim igrama doneli veliki kvalitet u evropi a da ne pricam za nasu ligu. A kad bi doveli Stankovica to bi bio najgori potez uprave u istoriji….zamislite u istom timu Stankovica i Milovanovica…dva nevidljiva imenjaka koji se na terenu vide samo kad treba du izvedu slobodan udarac eventualno kad se pomere iz zivog zida.:)

SaLe

pre 15 godina

@ San ... da treniramo na kosmaju?? a sa kim da igramo pripremne utakmice, sa Sopotom i Sumadijom iz arandjelovca ... ajde bre - lupate kao otvoren prozor !!!!

Zemun ceo crveno beli

pre 15 godina

Bravo majstore......samo napred.....bice to extra tim ove godine....samo tribine da budu punije i da pocne da se igra dobar fudbal.....da ljudi provode vreme vishe na stadionima nego na kompu ili tekmama na rts-u.....
Pricha se o nekom extra pojachanju iz inostranstva....Zemanova zelja ali se josh nishta ne zna....
Svim srcem uz tebe sam Zemane....ove godine ce sve da prshti....a mi sa severa cemo znati da vratimo onako kako znamo i umemo....

Jos malo....

pre 15 godina

Samo tako ZEMANE,ima da lete po terenu ne 75min kao prosle sezone nego da im laksi trening bude utakmica od 120min!!!! Dosta je bilo,setnje po terenu,toga smo se nagledali i previse!!!! Evo upravo sam citao izjavu naseg predsednika koji kaze pare nisu problem,intenzivno se radi na dovodjenju najavljivanih bombi,para ima a imena nece da otkriva!!! Delije ono pravo nam tek stize,ima da budemo jaci nego ikada,a grobari neka puknu od muke,ja mislim da ce im pasti mrak na oci kada cuju koji igraci potpisuju i dolaze u srbiju!!! Samo se hvalite vasim smesnim pojacanjima,Fejsom iz Kule,pojacanjima iz Obronovca,Rada....pravite i dalje fudbalercine od njih u vasim komentarima,znate i vi da jedino tako i mogu da budu ekstra fudbaleri,pa vi bi i od moje babe u vasim komentarima namestili ekstra talentovanog,brzog i okretnog fudbalera,jooooj kako ste smesni,od babe bi namestili fudbalera a iz lige sampiona ce ih izbaciti prava BABA ali ne ova moja nego BABA iz Azerbejdzana!!! Grobari smejte se jos malo jer vam uskoro nece biti do smeha!!!! Mi radimo pametno,cekamo i samo cekamo,kada komsije zavrse sa kupovinom,e onda mi bacamo karte na sto,otkrivamo imena,ma ima da se pojedu od muke!!!! Dupla kruna je ove sezone ZALUTALA,ali se sledece sezone vraca kod pravog vlasnika,vraca se kuci!!!!!!!

maske

pre 15 godina

To Zemane, samo jako, da ceo mec mogu da odigraju visokim tempom. da ne padnu u finisu kao protiv Bajerna. Cvrsta ruka, to nam treba za nadamo se, nove uspehe naseg najtrofejnijeg kluba.

Nejasno je tu nesto...

pre 15 godina

Citam ovde 20 i nesto komentara i ne vidim ni jedan maliciozan komentar nekog navijaca Partizana. Citam komentare na temi o Partizanu i tamo ima podjednaki broj komentara navijaca Zvezde i navijaca Partizana. E, sad, kao neko koga fudbal apsolutno ne zanima, pitam se ko tu ima komplekse o kojima Zvezdini navijaci stalno pricaju?

sreten zhujkic

pre 15 godina

odlazak jestrovica je najvece pojachanje za svaki klub !

ajmo, Zemane, dovedi Princa Tagoe, pa da se proshetamo kroz bednu nam ligu !

Dule grobar

pre 15 godina

Bas me zanima kolike su to Zvezdine sanse da osvoji titulu, idemo redom:

Zvezda - Nov trener, potpuno nova prva postava u odnosu na proslu sezonu, idu okosnice tima (Kastiljo, Milovanovic, Koroman, Jestrovic), potpuno nov tim koji nije selektiran od strane trenera i Bunjevcevic, koji ruku na srce nezna da radi svoj posao. Ovo je verovatno jedan od retkih slucajeva u istoriji fudbala da jedan klub u jednom danu predstavlja 11 novih pojacanja, ako se tako mogu nazvati jer ocigledno nemaju kvalitet za Zvezdu.

Partizan - Isti trener, sacuvana okosnica tima pojacana na skoro svim pozicijama (ali stvarno pojacani), dobro selektiran tim od strane Ivana Tomica koji je dugo pratio igrace pre nego sto ih je doveo i ono najvaznije - Partizan je jachi nego prosle sezone.

I sada se zapitajte kolike su Zvezdine sanse da osvoji titulu...

zagor23

pre 15 godina

(@ Jos malo....,"Samo se hvalite vasim smesnim pojacanjima,Fejsom iz Kule,pojacanjima iz Obronovca,Rada....pravite i dalje fudbalercine od njih u vasim komentarima,znate i vi da jedino tako i mogu da budu ekstra fudbaleri,pa vi bi i od moje babe u vasim komentarima namestili ekstra talentovanog,brzog i okretnog fudbalera,jooooj kako ste smesni,od babe bi namestili fudbalera a iz lige sampiona ce ih izbaciti prava BABA ali ne ova moja nego BABA iz Azerbejdzana!!!")

Pa ste odlucili da se pojacate iz Azerbejdzana?! Tako verujete da cete vratiti titulu. :)
Ovi iz Zete su nam prijatelji, a i noge su nam teske, pa smo im samo 3 komada dali (bez glavnih pojacanja)!!! Mos' misliti sta vas ceka!

NANANANANANA LIGA SAMPIONA!

Kod vas je sve tesko,ali vas je lako provaliti!!!

pre 15 godina

ZAGOR23 Vama noge teske,pa ste Zeti dali samo 3 komada? Cuj njega!!!! Pa vama su noge bile teke celo proslo prvenstvo,ali su sudijama dzepovi bili jos tezi!!!!!! Spasicev samo jedan dzep je bio tezi od svih vasih nogu!!!!! A sto se tice pojacanja iz Azerbejdzana,cekaj majstore da vidis kako ce vas Azerbejdzanska BAKA pocistiti iz lige ampiona!!!! Isto tako cekaj da vidis zvezdina pojacanja!!!!

serdjo-san diego-ledine

pre 15 godina

samo ostro zemane,u ofanzivu po duplu krunu,sad kad su nam otisli "strahoviti" jestrovic i basta,realno imamo jake sanse za prave,nove uspehe!napred srpski fudbal!

nikola

pre 15 godina

@ San ... da treniramo na kosmaju?? a sa kim da igramo pripremne utakmice, sa Sopotom i Sumadijom iz arandjelovca ... ajde bre - lupate kao otvoren prozor !!!!
(SaLe, 2. jul 2008 14:35)


Pa za bolje i niste!!! :)

nemanja87

pre 15 godina

Dule grobar.Dule drago mi je sto si sistematski lepo obradio odnos snaga 2 tima samo mi nisu jasne neke stvari.Ti jednostavno mislis da je partizan u prednosti zato sto je zvezda dovela Zemana a Partizanu ostao Jokanovic.Dovoljno da vise niko ne shvati za ozbiljno tvoje poznavanje fudbala.

Duka

pre 15 godina

To Zemane, ima da trče svih 90 minuta istim tempom a ne da primamo golove u 92 minutu kao prošle sezone.
Veoma mi je drago što su otišli Tutorić, Basta i Anđelković, takođe i Šmuci.
Verujem u Trajkovića a mislim da je ovaj Edgar sasvim solidan napadač. Još kada bi došao Princ i Gavrančić odmah bih potpisao da Zvezda ostaje preko zime u kupu UEFA.
Samo oštro Zemane!

rille

pre 15 godina

I sada se zapitajte kolike su Zvezdine sanse da osvoji titulu...
(Dule grobar, 2. jul 2008 17:05)


ti znas dal je partizan doveo prava pojacanja ili ne!!!???
pa bre ne mora da znaci ako je neki klub doveo igrace koji se prezivaju na ic da su manje kvalitetniji od tih zaim,ngambija,fejse!!!
Pa taj fejsa bre smem glavu da dam da je kesa od igraca samo je izvikan!!
a i mnoge vase zvezde cak i mijatovic dok je igrao bio je u dzep stavljan od strane nase odbrane tako da dzaba vam i arsavin da vam dodje vi titulu mozete uzeti samo na jedan jedini nacin a to je kao prosle sezone da vam je cika TOLE kupi!!!

inb

pre 15 godina

Vatreni sam grobar ali na stvari gledam realno.mislim da partizan ima mnogo vece sanse da osvoji(odbrani)titulu.mislim da je zvezda nekako na silu dovela pojacanja,mnogo je 11 novih igraca treba to uklopiti a i pitanje je koliko su kvalitetni,dok je partizan zadrzao skoro ceo tim i doveo par igraca za koje se tvrde da su odlicni(zaim pre svega)ali to trebaju i dokazati na terenu!jedino gde se slazem da je zvezda jaca jeste trener!iskusan i radio u velikim klubovima u seriji a.ali nije madjionicar.uostalom vidimo se kad pocne sezona.pozdrav i delijama nasim suparnicima bez kojih bi sve bilo monotono:)

MiT

pre 15 godina

Zvezda je bre najbolja.....Sta da se prica i kad gubi i kad pobedjuje treba svi da smo uz nju...Uvek ce imati podrsku nas DELIJA.....

Ramplstilskin

pre 15 godina

Ovako,
sad je već očigledno da su ta "3 zvučna imena" o kojima se priča ceo prelazni rok- Biševac, Darko i Nenad Kovačević. Poslednje što sam pročitao je da Biševac ide u Nansi (osim toga preskup je, sramota me da napišem koliko su tražili) Nenad Kovačević ide u Tuluz a za Darka Olimpijakos traži 2 miliona tako da je i to završena priča. Znači niko od njih trojice ne dolazi. Da li to znači da je prelazni rok završen? Kojeg ćemo to ozbiljnog igrača da potpišemo na polovini jula? Nijednog. Zato što su svi ozbiljni igrači već odavno zaključili poslove, a ako nisu, svakako ne bi došli u Zvezdu na pola priprema. Znači- ako još neko i dođe, to može biti neki krš na poslednjoj stanici pred otpad (tipa Klajvert ili onomad onaj debeljko Brazilac kakoseonozvaše?) ili neka mačka u džaku (Barkos, Salas, mada još i nisu bili loši kako su dovedeni i ko ih je trenirao)
I opet isto pitanje: kamo najavljenih 5 miliona? Kamo 4? Pretpostavljam da je Metalcu iz Gornjeg Milanovca plaćeno milion evra za tog Jokića, koji je tamo odigrao 5 tekmi prošle sezone? A Voša je sigurno tražila minimum 2 miliona evra za Vukobratovića, ipak je on bio talenat pre 100 godina...
Stvarno je bio lep i plemenit pokušaj da se Zvezda očuva kao "simbol srpstva" vraćanjem 3 naša islužena/precenjena igrača iz inostranstva, umesto da se za te pare na vreme pregovaralo i potpisalo 3 ozbiljna stranca (centarfora, štopera i veznjaka sa mozgom) Lep i plemenit ali izuzetno glup pokušaj. Izuzetno glup ili izuzetno perfidan i smišljen. Treće nema.
Kakve to čarobnjake i supermene treba da dovedemo usred priprema a da se uklope i budu od koristi u najvažnijim tekmama na startu sezone? Ako i postoje takvi igrači, oni već imaju ugovore i treniraju ili su preskupi za nas.
Mene samo interesuje gde su pare. Ne znam uopšte imam li prava to da pitam ali valjda ta Zvezda još uvek bar malo postoji zbog navijača? Milion i kusur za F.Đorđevića, 600k za Bastu, 500k za Anđelkovića, nek je toliko i za Tutorića, bar milja za Marka Perovića. To je već 4 miliona. Nešto ne vidim da je toliko potrošeno dosad. Ne osim ako svaki od ovih 11 dovedenih igrača nije dobio platu od 350.000e (toliko nema ni Koroman) Tim je opet oslabljen. Definitivno su navjeća pojačanja ovog prelaznog roka prodaja Anđelkovića i Tutorića, te udaljavanje Raškovića i Ranđelovića iz prvog tima. To i Marković i Mijailović. Ovo sve drugo je mudo za bubreg.

dobro obavešten

pre 15 godina

pošto sam preksinoć na prijemu ćaskao sa Toplicom o planovima za novu sezonu onda da cenjeni auditorijum informišem iz prve ruke. Sa Darkom Kovačevićem je sve dogovoreno, samo grci da malo spuste cenu. Biševac je pristao ali oni iz Lansa oce da nam naplate što ih je odveo u drugu ligu pa traže 5 miliona, a mi ga pre godinu dana prodali za 3. Pošto je pravi bizismen Toplica nije lud da baca pare. Nenad Kovačević nije za sada ozbiljno u igri, jedino ako ode Kastiljo može da bude kombinacija.

giga_moravac

pre 15 godina

@montella
To bi bio Kosanov plan priprema.Mozda je on po tim rezultatima i sastavljao ekipu?! To je jedino logicno objasnjenje zasto su andjelkovic i raskovic bili starteri,a bogdanovic povremeno ulazio u igru...

Disciplin

pre 15 godina

Dobro je sto se u vazduhu oseca da stizu jos nekoliko zvucnih pojacanja (tzv. bombi), ali zar opet moraju da se dovode igraci kad prodje pola priprema? Opet ce biti nespremni, koliko god da su dobri igraci.
Inace, vidi se da Zeman radi nesto potpuno novo i drugacije sa ovim timom, nego "Zvezdin vojnik" Djurovski, pa zatim AlKosan i Jankosan...
Mirise na dobro!

uefa

pre 15 godina

zelimo puno uspeha u predstojecoj sezoni i da pripreme sto bolje odrade,kako u kupu uefa ne bi opet ostali bez bodowa,jer nam blatite takmicenje,pa was upozorawamo,kako mi ne bi bili prisiljeni da was doziwotno diskwalifikujemo....michel platini

Tamara INJac

pre 15 godina

KOji bre partizan?Pa Zvezda CE naravno da osvoji titulu......mi vec imamo tim bolji nrgo sto vi moze da sklopite tokom pet godina....

trener

pre 15 godina

Nemojte da se primate na to NOVI TRENER NAMETNUO JAK RITAM I RADI SE KAO NIKAD...Svi kondicioni treneri se obrzuju iz iste literature i verujte da cim su dogurali Zvezde da su vrhunski-mislim na bivseg kond. trenera i ovog sto je Zeman doveo...Ne mogu se oni spremiti za 30 dana dobrih i jakih treninga ako su ceo zivot imali lose kondicione treninge jer se kondicija stice godinama i godinama,a ne za mesec dana priprema!!!Klasican primer toga vam je recimo-jedan skolovan fudbaler iz omladinskih pogona zvezde koji je ceo zivot trenirao po udzbenicima(recimo Dejan Milovanovic) koji trci celu utakmicu u izuzetno jakom tempu i sa druge strane recimo Ninkov(kad je sad igrao za reprezentaciju poceli grcevi da ga hvataju u 60 min. utakmice) tako da ne treba ocekivati da oni sad budu nesto spremniji,jedino mozda voljni moment-novi trener,dokazivanje,stroziji kriterijumi disciplina itd...Dokaz za to kako su spremni je nivo njihovih igara kako se sezona blizi kraju,a ne u pocetku kad tek sidju sa planine jer tada su svi spremni ekstra!!!

295

pre 15 godina

ukoliko zeman sa ovim timom uzme titulu, smatracu da je mnogo dobar trener, a to bi i jankovic prosle godine uradio da je imao ekipu od pocetka sezone, umesto milorada. kako je odradjen prelazni rok,za sad, meni je tuzno da ne kazem smesno. nadam se da ce me vreme demantovati. dovele smo na 2 pozicije 11 igraca, a samo je Markovic pojacanje, a tu imamo odlicnog ninkova. pricaju bajke o kovacevicu a sta je sa princom, dajte jednom rizikujte i dajte pare za nekog igraca, ne mora uvek da se zaradi. izgleda da nam predstoji jos jedna ocajna sezona, a mene zanima da li ce i tad trener biti kriv

Vojo

pre 15 godina

Novi trener uliva nadu.Medju pojacanjima ima materijala da Zeman nesto oblikuje, ali i dalje nam fale : stoper,plej i napadac.Isto kao i do sada.

AleksandarNis

pre 15 godina

I treba da nametne jak ritam,da popadaju u nesvest. Treba da se raspadnu od trcanja. Drago mi je sto su otisli Tutoric i Andjelkovic, od njih vecih rupa u timu nikad nije bilo. To su najsmesniji igraci u istoriji velike CRVENE ZVEZDE. Videcemo kakvi su ovi nov, nisam siguran da su neki po kvalitetu dobri za nas klub, nadam se da ce pokazati najbolje sto znaju. Zeman je strasan trener, nije valjda preuzeo Zvezdu samo da bi uzeo pare. Verujem u njega, i mislim da ce Crvena Zvezda biti jedan od boljih timova u UEFA kupu i da ce stici daleko..

Rope

pre 15 godina

@ San ... da treniramo na kosmaju?? a sa kim da igramo pripremne utakmice, sa Sopotom i Sumadijom iz arandjelovca ... ajde bre - lupate kao otvoren prozor !!!!
(SaLe, 2. jul 2008 14:35)

A sta bi ti...? Da igrate pripremne tekme sa Man Unitedom, Arsenalom, Realom, Barcom...? Ili mozda sa nekim seoskim austrijskim timovima kao prosle godine...i gubite?
Znas li ti decko koliko kosta spavanje u nekom austrijskom hotelu, koristenje terena, itd...E, prika...Zvezda ima lovu za bacanje, zar ne...!?
A na tom Kosmaju je nekada velika Zvezda iz sedamdesetih, osamdesetih i pocetka devedesetih imala svoj trening centar i pripremala se pred najvece utakmice koje je ikad igrala.
Cisto da znas posto si slabo informisan.
Partizan redovno ide na pripreme u Dubai, ali u aranzmanu sa lokalnim klubom Al Naser iz Dubaija koji za uzvrat dolazi u Srbiju na pripreme.

Misa

pre 15 godina

Manze mora da napravi brzi tim. Od sporaca nema nista, dzabe tehnika i sut Milovanovicu i Milijasu kada to nije dovoljno vise ni za nasu kilavu ligu. Sta se radi u omladinskom pogonu, nismo izbacili ni jednog igraca vrednog pomena decenijama. Ne pominjite mi Jankovica, Bastu, Perovica... To nije kvalitet za Evropu, rezultati su pokazali. Cime da se dicimo, pirovom pobedom nad Romom? Svake godine nas lupi neki Tromso i slicni. Zavrsimo ligu UEFA sa nula bodova. Uzas. Da li ce Subasic, Maksimovic, Devic, Vukobratovic i ostali sa Bunjevcevicem na celu to da promene ? Tesko, ustvari nemoguce. Manze ne zna da je krenuo u nemogucu misiju. Bolje je za sve pare kojima se raspolaze dovesti jednog ili dva igraca, pre svega nekog kreativnog veznjaka.Vidim da u Zvezdi nisu u stanju da naprave dobru i kompaktnu upravu gde se zna ko sta radi. Ovde ce tim sastavljati i Zeman i Bunjevcevic i Toplica Spasojevic. Kao u kosarci, propadanju nikad kraja. Navijaci, ali oni pravi, nikako ne oni incidentni bi trebali da kazu svoje.

Shone

pre 15 godina

Zna li neko nesto vise o tom Brazilcu koji treba da stigne u Austriju? Navodno se radi o nekom Andjelu koji je radio sa Zemanom u Leceu.

vladasm

pre 15 godina

Cek cek.Pa vi pricate da osvajate titulu zbog toga sto vam se trener zove Zdenek Zeman a nama Slavisa Jokanovic???

Aj majke vam sta je taj Zeman uradio u celoj karijeri i sa Romom i sa Laciom da je toliko dobar trener jel on osvojio nesto veliko mozda???

2 dana ste na pripremama i odma imate snage za 2 utakmice odjednom, nemojte se zavaravati i nama kad je Reber bio trener svi su govorili kako su strasne pripreme, bice jaki ko zemlja kad ono PRC!

Zato nemojte lupetati ode Koroman ode Kastiljo ode Milijas a doveli ste neke polufudbalere ne daj Boze...

Goran

pre 15 godina

Fenomenalna stvar je dovodjenje Marjana Markovica,a i ako ce Stamenkovic biti verovatno prvi golman ja bih ipak pre dao sansu Radivojevicu,pa cak i Bajkovicu....

Andrija Bojanic

pre 15 godina

Zvezda je ponos Srbije i citavog regiona, veliki klub i svi igeaci na celu sa trenerom Zemanom moraju biti svjesni tereta koji su preuzeli i shodno tome neka pristupe i pripremama. Ali kondiciju stecenu na pripremama treba odrzavati i tokom sezone,a to izmedju ostalog znaci i manje nocnog zivota, opijanja ....

Jos malo....

pre 15 godina

Samo tako ZEMANE,ima da lete po terenu ne 75min kao prosle sezone nego da im laksi trening bude utakmica od 120min!!!! Dosta je bilo,setnje po terenu,toga smo se nagledali i previse!!!! Evo upravo sam citao izjavu naseg predsednika koji kaze pare nisu problem,intenzivno se radi na dovodjenju najavljivanih bombi,para ima a imena nece da otkriva!!! Delije ono pravo nam tek stize,ima da budemo jaci nego ikada,a grobari neka puknu od muke,ja mislim da ce im pasti mrak na oci kada cuju koji igraci potpisuju i dolaze u srbiju!!! Samo se hvalite vasim smesnim pojacanjima,Fejsom iz Kule,pojacanjima iz Obronovca,Rada....pravite i dalje fudbalercine od njih u vasim komentarima,znate i vi da jedino tako i mogu da budu ekstra fudbaleri,pa vi bi i od moje babe u vasim komentarima namestili ekstra talentovanog,brzog i okretnog fudbalera,jooooj kako ste smesni,od babe bi namestili fudbalera a iz lige sampiona ce ih izbaciti prava BABA ali ne ova moja nego BABA iz Azerbejdzana!!! Grobari smejte se jos malo jer vam uskoro nece biti do smeha!!!! Mi radimo pametno,cekamo i samo cekamo,kada komsije zavrse sa kupovinom,e onda mi bacamo karte na sto,otkrivamo imena,ma ima da se pojedu od muke!!!! Dupla kruna je ove sezone ZALUTALA,ali se sledece sezone vraca kod pravog vlasnika,vraca se kuci!!!!!!!

Dule grobar

pre 15 godina

Bas me zanima kolike su to Zvezdine sanse da osvoji titulu, idemo redom:

Zvezda - Nov trener, potpuno nova prva postava u odnosu na proslu sezonu, idu okosnice tima (Kastiljo, Milovanovic, Koroman, Jestrovic), potpuno nov tim koji nije selektiran od strane trenera i Bunjevcevic, koji ruku na srce nezna da radi svoj posao. Ovo je verovatno jedan od retkih slucajeva u istoriji fudbala da jedan klub u jednom danu predstavlja 11 novih pojacanja, ako se tako mogu nazvati jer ocigledno nemaju kvalitet za Zvezdu.

Partizan - Isti trener, sacuvana okosnica tima pojacana na skoro svim pozicijama (ali stvarno pojacani), dobro selektiran tim od strane Ivana Tomica koji je dugo pratio igrace pre nego sto ih je doveo i ono najvaznije - Partizan je jachi nego prosle sezone.

I sada se zapitajte kolike su Zvezdine sanse da osvoji titulu...

zagor23

pre 15 godina

(@ Jos malo....,"Samo se hvalite vasim smesnim pojacanjima,Fejsom iz Kule,pojacanjima iz Obronovca,Rada....pravite i dalje fudbalercine od njih u vasim komentarima,znate i vi da jedino tako i mogu da budu ekstra fudbaleri,pa vi bi i od moje babe u vasim komentarima namestili ekstra talentovanog,brzog i okretnog fudbalera,jooooj kako ste smesni,od babe bi namestili fudbalera a iz lige sampiona ce ih izbaciti prava BABA ali ne ova moja nego BABA iz Azerbejdzana!!!")

Pa ste odlucili da se pojacate iz Azerbejdzana?! Tako verujete da cete vratiti titulu. :)
Ovi iz Zete su nam prijatelji, a i noge su nam teske, pa smo im samo 3 komada dali (bez glavnih pojacanja)!!! Mos' misliti sta vas ceka!

NANANANANANA LIGA SAMPIONA!

Nejasno je tu nesto...

pre 15 godina

Citam ovde 20 i nesto komentara i ne vidim ni jedan maliciozan komentar nekog navijaca Partizana. Citam komentare na temi o Partizanu i tamo ima podjednaki broj komentara navijaca Zvezde i navijaca Partizana. E, sad, kao neko koga fudbal apsolutno ne zanima, pitam se ko tu ima komplekse o kojima Zvezdini navijaci stalno pricaju?

DR.Stojanovic

pre 15 godina

Najbolji moguci tim od svih igraca koji su pominjani kao moguca pojacanja i ovi koji su dosli PO MOM MISLJENJU JE:
1.Stamenkovic
2.Ninkov
3.Bronovicki
4.Ibrahim
5.Gavrancic(nije mi jasno zasto ga ne dovode kad je covek slobodan igrac,pokusavaju da dovedu Bisevca na pozajmicu a ne gavru koji bi potpisao sigurno na 2-3 godine, ni malo mi nisu jasni)
6.Kovacevic(bolji je Kastiljo ali ako vec ide moze i Nesa)
7.TRAJKOVIC( po meni najbolji vezni igrac koga je zvezda imala jos od Savicevica i Prosineckog, I ne cudi me sto ga je Zeman poveo na pripreme, covek ume da proceni igraca a ne kao Djurovski,AlKosan pa i Jankovic koji su sastavljali tim kako im drugi diktira)
8.Milijas
9.Koroman
10.Lazetic
11.D.Kovacevic ili Edgar( bitno je samo da ume da se zagradi prilikom prijema lopte i da je ne izgubi pre predaje, nista vise)

Ova pojacanja nisu losa, mada bih ja insistirao nadovodjenju Lazetica i Gavrancica koji bi svojim igrama doneli veliki kvalitet u evropi a da ne pricam za nasu ligu. A kad bi doveli Stankovica to bi bio najgori potez uprave u istoriji….zamislite u istom timu Stankovica i Milovanovica…dva nevidljiva imenjaka koji se na terenu vide samo kad treba du izvedu slobodan udarac eventualno kad se pomere iz zivog zida.:)

nikola

pre 15 godina

@ San ... da treniramo na kosmaju?? a sa kim da igramo pripremne utakmice, sa Sopotom i Sumadijom iz arandjelovca ... ajde bre - lupate kao otvoren prozor !!!!
(SaLe, 2. jul 2008 14:35)


Pa za bolje i niste!!! :)

Stefan DELIJA

pre 15 godina

Zeman je sjajan strucnjak,i ako nesto imamo bolje od Partizana sto se ekipe tice onda je to trener.Medjutim,gdje su ta silna pojacanja.Edgar,Some,Maksimovic,sve su to solidni igraci,izuzev Markovica i Stamenkovica koji su po meni najveca pojacanja do sada,ali nama treba nekoliko kvalitetnih igraca koji ce uz vec pomenute Markovica i Stamenkovica,zatim Gaja,Ninkova,Brona,Milijasa,Koromana,mozda Kastilja i Burzanovica da donesu Zvezdi zimu u Evropi i duplu krunu.Sta je sa Bisevcem,Kovacevicem,Princom,ili nekim drugim zvucnijim imenima i provjerenim igracima.Pa nece nam valjda uz Gaja na poziciji stopera igrati Devic koji je tako malo igrao za Belenenses?!Ovaj Princ Tagoe vjerovatno nece doci cim dosad nije dosao,a trazila ga je i Benfika jer je dao skoro dva gola za Ganu.Ajde da jos sacekamo,ali nesto mi kasne ova glavna pojacanja.Do sada me najvise raduju odlasci Andjelkovica,Baste,Tutorica,Randjelovica,Raskovica i Jestrovica.

rille

pre 15 godina

I sada se zapitajte kolike su Zvezdine sanse da osvoji titulu...
(Dule grobar, 2. jul 2008 17:05)


ti znas dal je partizan doveo prava pojacanja ili ne!!!???
pa bre ne mora da znaci ako je neki klub doveo igrace koji se prezivaju na ic da su manje kvalitetniji od tih zaim,ngambija,fejse!!!
Pa taj fejsa bre smem glavu da dam da je kesa od igraca samo je izvikan!!
a i mnoge vase zvezde cak i mijatovic dok je igrao bio je u dzep stavljan od strane nase odbrane tako da dzaba vam i arsavin da vam dodje vi titulu mozete uzeti samo na jedan jedini nacin a to je kao prosle sezone da vam je cika TOLE kupi!!!

Rope

pre 15 godina

Posto Zvezda ne zna sta ce sa tolikim parama...moralo je opet da se ide u preskupu Austriju na pripreme !?
Da li kod nas u Srbiji (ili Republici Srpskoj)nema dobrih uslova za pripreme? Sta fali Zlatiboru? Uz sredjivanja terena na divnom Kosmaju postojali bi idealni uslovi.
Kod nas ima sve, ali nasi pametnjakovici su naucili bacati pare i da im guza vidi sveta.

Zemun ceo crveno beli

pre 15 godina

Bravo majstore......samo napred.....bice to extra tim ove godine....samo tribine da budu punije i da pocne da se igra dobar fudbal.....da ljudi provode vreme vishe na stadionima nego na kompu ili tekmama na rts-u.....
Pricha se o nekom extra pojachanju iz inostranstva....Zemanova zelja ali se josh nishta ne zna....
Svim srcem uz tebe sam Zemane....ove godine ce sve da prshti....a mi sa severa cemo znati da vratimo onako kako znamo i umemo....

SaLe

pre 15 godina

@ San ... da treniramo na kosmaju?? a sa kim da igramo pripremne utakmice, sa Sopotom i Sumadijom iz arandjelovca ... ajde bre - lupate kao otvoren prozor !!!!

uefa

pre 15 godina

zelimo puno uspeha u predstojecoj sezoni i da pripreme sto bolje odrade,kako u kupu uefa ne bi opet ostali bez bodowa,jer nam blatite takmicenje,pa was upozorawamo,kako mi ne bi bili prisiljeni da was doziwotno diskwalifikujemo....michel platini

trener

pre 15 godina

Nemojte da se primate na to NOVI TRENER NAMETNUO JAK RITAM I RADI SE KAO NIKAD...Svi kondicioni treneri se obrzuju iz iste literature i verujte da cim su dogurali Zvezde da su vrhunski-mislim na bivseg kond. trenera i ovog sto je Zeman doveo...Ne mogu se oni spremiti za 30 dana dobrih i jakih treninga ako su ceo zivot imali lose kondicione treninge jer se kondicija stice godinama i godinama,a ne za mesec dana priprema!!!Klasican primer toga vam je recimo-jedan skolovan fudbaler iz omladinskih pogona zvezde koji je ceo zivot trenirao po udzbenicima(recimo Dejan Milovanovic) koji trci celu utakmicu u izuzetno jakom tempu i sa druge strane recimo Ninkov(kad je sad igrao za reprezentaciju poceli grcevi da ga hvataju u 60 min. utakmice) tako da ne treba ocekivati da oni sad budu nesto spremniji,jedino mozda voljni moment-novi trener,dokazivanje,stroziji kriterijumi disciplina itd...Dokaz za to kako su spremni je nivo njihovih igara kako se sezona blizi kraju,a ne u pocetku kad tek sidju sa planine jer tada su svi spremni ekstra!!!

Jestrogol

pre 15 godina

Ode Jestrovic! Mozda bi se i poradovao, da smo doveli jos jednog stranca, ali pod obavezno stranca, na poziciji napadaca....ovako, ostaje da se pecemo na tihoj vatri dok ne potpisu jos jednog spica....nie bitno da li je to Tagoe ili neko drugi, samo da bude radnik/trkac....
I po ko zna koji put pitam... sta je falilo Misdongardu?

maske

pre 15 godina

To Zemane, samo jako, da ceo mec mogu da odigraju visokim tempom. da ne padnu u finisu kao protiv Bajerna. Cvrsta ruka, to nam treba za nadamo se, nove uspehe naseg najtrofejnijeg kluba.

Tamara INJac

pre 15 godina

KOji bre partizan?Pa Zvezda CE naravno da osvoji titulu......mi vec imamo tim bolji nrgo sto vi moze da sklopite tokom pet godina....

nashi

pre 15 godina

ajde malo bre...tako je zemane,neka ispadaju oni koji nece da se bore i trce za nasu zvezdu..bice ih puno ali tako treba,ne trebaju nam nalickane zvezdice,razlomi ih bre

Disciplin

pre 15 godina

Dobro je sto se u vazduhu oseca da stizu jos nekoliko zvucnih pojacanja (tzv. bombi), ali zar opet moraju da se dovode igraci kad prodje pola priprema? Opet ce biti nespremni, koliko god da su dobri igraci.
Inace, vidi se da Zeman radi nesto potpuno novo i drugacije sa ovim timom, nego "Zvezdin vojnik" Djurovski, pa zatim AlKosan i Jankosan...
Mirise na dobro!

dobro obavešten

pre 15 godina

pošto sam preksinoć na prijemu ćaskao sa Toplicom o planovima za novu sezonu onda da cenjeni auditorijum informišem iz prve ruke. Sa Darkom Kovačevićem je sve dogovoreno, samo grci da malo spuste cenu. Biševac je pristao ali oni iz Lansa oce da nam naplate što ih je odveo u drugu ligu pa traže 5 miliona, a mi ga pre godinu dana prodali za 3. Pošto je pravi bizismen Toplica nije lud da baca pare. Nenad Kovačević nije za sada ozbiljno u igri, jedino ako ode Kastiljo može da bude kombinacija.

giga_moravac

pre 15 godina

@montella
To bi bio Kosanov plan priprema.Mozda je on po tim rezultatima i sastavljao ekipu?! To je jedino logicno objasnjenje zasto su andjelkovic i raskovic bili starteri,a bogdanovic povremeno ulazio u igru...

MiT

pre 15 godina

Zvezda je bre najbolja.....Sta da se prica i kad gubi i kad pobedjuje treba svi da smo uz nju...Uvek ce imati podrsku nas DELIJA.....

nemanja87

pre 15 godina

Dule grobar.Dule drago mi je sto si sistematski lepo obradio odnos snaga 2 tima samo mi nisu jasne neke stvari.Ti jednostavno mislis da je partizan u prednosti zato sto je zvezda dovela Zemana a Partizanu ostao Jokanovic.Dovoljno da vise niko ne shvati za ozbiljno tvoje poznavanje fudbala.

Kod vas je sve tesko,ali vas je lako provaliti!!!

pre 15 godina

ZAGOR23 Vama noge teske,pa ste Zeti dali samo 3 komada? Cuj njega!!!! Pa vama su noge bile teke celo proslo prvenstvo,ali su sudijama dzepovi bili jos tezi!!!!!! Spasicev samo jedan dzep je bio tezi od svih vasih nogu!!!!! A sto se tice pojacanja iz Azerbejdzana,cekaj majstore da vidis kako ce vas Azerbejdzanska BAKA pocistiti iz lige ampiona!!!! Isto tako cekaj da vidis zvezdina pojacanja!!!!

Jestrogol

pre 15 godina

Auh, zboravih da se zahvalim upravi zaprodaju Smucija Randjelovica.....Konacno ne moram vise da strepim kad god neko pridje na 40 metara nasem golu....... HVALA TOPLICE!!!

Duka

pre 15 godina

To Zemane, ima da trče svih 90 minuta istim tempom a ne da primamo golove u 92 minutu kao prošle sezone.
Veoma mi je drago što su otišli Tutorić, Basta i Anđelković, takođe i Šmuci.
Verujem u Trajkovića a mislim da je ovaj Edgar sasvim solidan napadač. Još kada bi došao Princ i Gavrančić odmah bih potpisao da Zvezda ostaje preko zime u kupu UEFA.
Samo oštro Zemane!

sreten zhujkic

pre 15 godina

odlazak jestrovica je najvece pojachanje za svaki klub !

ajmo, Zemane, dovedi Princa Tagoe, pa da se proshetamo kroz bednu nam ligu !

inb

pre 15 godina

Vatreni sam grobar ali na stvari gledam realno.mislim da partizan ima mnogo vece sanse da osvoji(odbrani)titulu.mislim da je zvezda nekako na silu dovela pojacanja,mnogo je 11 novih igraca treba to uklopiti a i pitanje je koliko su kvalitetni,dok je partizan zadrzao skoro ceo tim i doveo par igraca za koje se tvrde da su odlicni(zaim pre svega)ali to trebaju i dokazati na terenu!jedino gde se slazem da je zvezda jaca jeste trener!iskusan i radio u velikim klubovima u seriji a.ali nije madjionicar.uostalom vidimo se kad pocne sezona.pozdrav i delijama nasim suparnicima bez kojih bi sve bilo monotono:)

vladasm

pre 15 godina

Cek cek.Pa vi pricate da osvajate titulu zbog toga sto vam se trener zove Zdenek Zeman a nama Slavisa Jokanovic???

Aj majke vam sta je taj Zeman uradio u celoj karijeri i sa Romom i sa Laciom da je toliko dobar trener jel on osvojio nesto veliko mozda???

2 dana ste na pripremama i odma imate snage za 2 utakmice odjednom, nemojte se zavaravati i nama kad je Reber bio trener svi su govorili kako su strasne pripreme, bice jaki ko zemlja kad ono PRC!

Zato nemojte lupetati ode Koroman ode Kastiljo ode Milijas a doveli ste neke polufudbalere ne daj Boze...

Rope

pre 15 godina

@ San ... da treniramo na kosmaju?? a sa kim da igramo pripremne utakmice, sa Sopotom i Sumadijom iz arandjelovca ... ajde bre - lupate kao otvoren prozor !!!!
(SaLe, 2. jul 2008 14:35)

A sta bi ti...? Da igrate pripremne tekme sa Man Unitedom, Arsenalom, Realom, Barcom...? Ili mozda sa nekim seoskim austrijskim timovima kao prosle godine...i gubite?
Znas li ti decko koliko kosta spavanje u nekom austrijskom hotelu, koristenje terena, itd...E, prika...Zvezda ima lovu za bacanje, zar ne...!?
A na tom Kosmaju je nekada velika Zvezda iz sedamdesetih, osamdesetih i pocetka devedesetih imala svoj trening centar i pripremala se pred najvece utakmice koje je ikad igrala.
Cisto da znas posto si slabo informisan.
Partizan redovno ide na pripreme u Dubai, ali u aranzmanu sa lokalnim klubom Al Naser iz Dubaija koji za uzvrat dolazi u Srbiju na pripreme.

serdjo-san diego-ledine

pre 15 godina

samo ostro zemane,u ofanzivu po duplu krunu,sad kad su nam otisli "strahoviti" jestrovic i basta,realno imamo jake sanse za prave,nove uspehe!napred srpski fudbal!

Vojo

pre 15 godina

Novi trener uliva nadu.Medju pojacanjima ima materijala da Zeman nesto oblikuje, ali i dalje nam fale : stoper,plej i napadac.Isto kao i do sada.

295

pre 15 godina

ukoliko zeman sa ovim timom uzme titulu, smatracu da je mnogo dobar trener, a to bi i jankovic prosle godine uradio da je imao ekipu od pocetka sezone, umesto milorada. kako je odradjen prelazni rok,za sad, meni je tuzno da ne kazem smesno. nadam se da ce me vreme demantovati. dovele smo na 2 pozicije 11 igraca, a samo je Markovic pojacanje, a tu imamo odlicnog ninkova. pricaju bajke o kovacevicu a sta je sa princom, dajte jednom rizikujte i dajte pare za nekog igraca, ne mora uvek da se zaradi. izgleda da nam predstoji jos jedna ocajna sezona, a mene zanima da li ce i tad trener biti kriv

AleksandarNis

pre 15 godina

I treba da nametne jak ritam,da popadaju u nesvest. Treba da se raspadnu od trcanja. Drago mi je sto su otisli Tutoric i Andjelkovic, od njih vecih rupa u timu nikad nije bilo. To su najsmesniji igraci u istoriji velike CRVENE ZVEZDE. Videcemo kakvi su ovi nov, nisam siguran da su neki po kvalitetu dobri za nas klub, nadam se da ce pokazati najbolje sto znaju. Zeman je strasan trener, nije valjda preuzeo Zvezdu samo da bi uzeo pare. Verujem u njega, i mislim da ce Crvena Zvezda biti jedan od boljih timova u UEFA kupu i da ce stici daleko..

Shone

pre 15 godina

Zna li neko nesto vise o tom Brazilcu koji treba da stigne u Austriju? Navodno se radi o nekom Andjelu koji je radio sa Zemanom u Leceu.

Ramplstilskin

pre 15 godina

Ovako,
sad je već očigledno da su ta "3 zvučna imena" o kojima se priča ceo prelazni rok- Biševac, Darko i Nenad Kovačević. Poslednje što sam pročitao je da Biševac ide u Nansi (osim toga preskup je, sramota me da napišem koliko su tražili) Nenad Kovačević ide u Tuluz a za Darka Olimpijakos traži 2 miliona tako da je i to završena priča. Znači niko od njih trojice ne dolazi. Da li to znači da je prelazni rok završen? Kojeg ćemo to ozbiljnog igrača da potpišemo na polovini jula? Nijednog. Zato što su svi ozbiljni igrači već odavno zaključili poslove, a ako nisu, svakako ne bi došli u Zvezdu na pola priprema. Znači- ako još neko i dođe, to može biti neki krš na poslednjoj stanici pred otpad (tipa Klajvert ili onomad onaj debeljko Brazilac kakoseonozvaše?) ili neka mačka u džaku (Barkos, Salas, mada još i nisu bili loši kako su dovedeni i ko ih je trenirao)
I opet isto pitanje: kamo najavljenih 5 miliona? Kamo 4? Pretpostavljam da je Metalcu iz Gornjeg Milanovca plaćeno milion evra za tog Jokića, koji je tamo odigrao 5 tekmi prošle sezone? A Voša je sigurno tražila minimum 2 miliona evra za Vukobratovića, ipak je on bio talenat pre 100 godina...
Stvarno je bio lep i plemenit pokušaj da se Zvezda očuva kao "simbol srpstva" vraćanjem 3 naša islužena/precenjena igrača iz inostranstva, umesto da se za te pare na vreme pregovaralo i potpisalo 3 ozbiljna stranca (centarfora, štopera i veznjaka sa mozgom) Lep i plemenit ali izuzetno glup pokušaj. Izuzetno glup ili izuzetno perfidan i smišljen. Treće nema.
Kakve to čarobnjake i supermene treba da dovedemo usred priprema a da se uklope i budu od koristi u najvažnijim tekmama na startu sezone? Ako i postoje takvi igrači, oni već imaju ugovore i treniraju ili su preskupi za nas.
Mene samo interesuje gde su pare. Ne znam uopšte imam li prava to da pitam ali valjda ta Zvezda još uvek bar malo postoji zbog navijača? Milion i kusur za F.Đorđevića, 600k za Bastu, 500k za Anđelkovića, nek je toliko i za Tutorića, bar milja za Marka Perovića. To je već 4 miliona. Nešto ne vidim da je toliko potrošeno dosad. Ne osim ako svaki od ovih 11 dovedenih igrača nije dobio platu od 350.000e (toliko nema ni Koroman) Tim je opet oslabljen. Definitivno su navjeća pojačanja ovog prelaznog roka prodaja Anđelkovića i Tutorića, te udaljavanje Raškovića i Ranđelovića iz prvog tima. To i Marković i Mijailović. Ovo sve drugo je mudo za bubreg.

Misa

pre 15 godina

Manze mora da napravi brzi tim. Od sporaca nema nista, dzabe tehnika i sut Milovanovicu i Milijasu kada to nije dovoljno vise ni za nasu kilavu ligu. Sta se radi u omladinskom pogonu, nismo izbacili ni jednog igraca vrednog pomena decenijama. Ne pominjite mi Jankovica, Bastu, Perovica... To nije kvalitet za Evropu, rezultati su pokazali. Cime da se dicimo, pirovom pobedom nad Romom? Svake godine nas lupi neki Tromso i slicni. Zavrsimo ligu UEFA sa nula bodova. Uzas. Da li ce Subasic, Maksimovic, Devic, Vukobratovic i ostali sa Bunjevcevicem na celu to da promene ? Tesko, ustvari nemoguce. Manze ne zna da je krenuo u nemogucu misiju. Bolje je za sve pare kojima se raspolaze dovesti jednog ili dva igraca, pre svega nekog kreativnog veznjaka.Vidim da u Zvezdi nisu u stanju da naprave dobru i kompaktnu upravu gde se zna ko sta radi. Ovde ce tim sastavljati i Zeman i Bunjevcevic i Toplica Spasojevic. Kao u kosarci, propadanju nikad kraja. Navijaci, ali oni pravi, nikako ne oni incidentni bi trebali da kazu svoje.

Goran

pre 15 godina

Fenomenalna stvar je dovodjenje Marjana Markovica,a i ako ce Stamenkovic biti verovatno prvi golman ja bih ipak pre dao sansu Radivojevicu,pa cak i Bajkovicu....

Andrija Bojanic

pre 15 godina

Zvezda je ponos Srbije i citavog regiona, veliki klub i svi igeaci na celu sa trenerom Zemanom moraju biti svjesni tereta koji su preuzeli i shodno tome neka pristupe i pripremama. Ali kondiciju stecenu na pripremama treba odrzavati i tokom sezone,a to izmedju ostalog znaci i manje nocnog zivota, opijanja ....