Subota, 28.06.2008.

10:25

Partizan dovodi Fejsu i Perića

Izvor: B92

Partizan dovodi Fejsu i Periæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

_E_H_C_

pre 15 godina

Najbolje da pokusamo da dovedemo Drincica, posto tesko da ce Dzomba prestati da zjb, a i ponovo je aktuelna Herta u vezi Fejse.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Odgovor komentaru br.64, @ Crveno beli ! Ovo ime mi je dao Sveopsti Bog u aprilu 2004 godine , i tako ima da se predstavim mnogima u buducnost ! U Bibliju , Bog je jos nekima promenio ime : Geneza, Avram je postao - Avraam ; Jakov je postao - Izrael ; Jerubabeel - Gedeon ; Saul - je postao apostol Pavel ! Zato imam ovo ime !

ja sam marko,ajde namestite i od mene fudbalercinu.......tako to dobro radite!!!!

pre 15 godina

IGOR PFC
A kakav vi tim stvarate? Razlika je samo u tome sto ste vi grobari zadovoljni i kada vam kazu da ce vam dovesti i moju babu kao pojacanje,vi bi i od nje namestili ekstra fudbalera,okretan,brz.....ali kakav klub,takvi i navijaci,takva i pojacanja!!!! Pa delije bi vec proterale upravu da smo na vasem mestu!!! Spremate se za ligu sampiona,prodali najbolje ili najboljeg igraca a dovodite igrace iz ove nase jadne lige,pregovarate sa bosanskim igracima...SMESNO!!! Dali ste svesni koliko ste mali,smesno je koje igrace vi velicate,namestite od njih majstore svetskog fudbala u vasim komentarima!!! Pa ja ne mogu da verujem da se spremate za ligu sampiona a dovodite,Fejsu,Petrica iz Obrenovca,Bogunovica iz Rada ili...Obradovica iz OFK-a!! I vi zadovoljni jos se hvalite???? Da niste smesni bili bi jadni!!!! Ti kazes igracemo INTE....KUP? Ovako rade veliki klubovi,citaj:Zadrzacemo Kastilja,Koromana,Gaja,Burzanovica,Ninkov,Dosli Markovic,Edgar za kojeg brazilci kazu najtalentovaniji brazilski fudbaler,Pregovaramo za Tagoe o njemu ne treba trositi reci,Pa DARKO KOVACEVIC ime sve govori,pa sa Bisevcem,kovacevicem,Lazeticem....trpci malo,ali sta da ti kazem? I to nije sve najbolje tek dolazi!!! Sta bi tek bilo da se spremamo za ligu sampiona kada sada radimo ovako i dovodimo ove igrace!!! EEEEE tako se to radi,a vi nastavite da dovodite iz tunisa,obrenovca,rada,OFK-a....I u komentarima pravite igracine od njih,jer tako tesite sami sebe!! Niste ni svesni kakva ce vam Tomic dovesti pojacanja,za takve ambicije SITNA,i za SITNE PARE!!!! Sedi realno i pogledaj koga dovodi zvezda i sa kom pregovara,a koga vi dovodite pa ces videti da ako cemo mi sledece sezone igrati tamo neke kupove u evropi vi ce te onda igrati u drugoj ligi!!! Vi to necete nikada priznati,ali ovoga puta ste mala deca za nas!!!

Filip SD

pre 15 godina

Tomicu, zasto ne probate da dovedete Kezmana u Partizan???
Ne zna koliko jos ima ugovor sa Fenerom, na pozajmicu ili sta vec. Siguran sam da bi dosao, njemu pare vise nisu bitne, a i bog mu je blizi iz Humske!
Sa Matejom do lige sampiona!!!

NeLePFC

pre 15 godina

Propao je i milioniti pokušaj da Ljubomir Fejsa obuče dres Partizana. Razlog je finansijer Hajduka-Nikola Džomba, koji je u trenutku kada je posao bio skoro sklopljen poželeo da menja stavke u ugovoru, što je Ivana Tomića navelo da prekine pregovore.
Saznajemo da bi nova runda mogla da se odigra već danas, mada Hajduk vodi pregovore i sa Hertom, sa čijim predstavnicima je pre pet dana u Berlinu pregovarali čelnici kluba iz Kule.

Izgleda da nema nista ni od dovodjenja Veljka Paunovica,bar tako tvrdi Ivan Tomic...

Šta ima novo u Partizanu?
- Nema ništa, šta bi bilo novo?
Kad dolaze dvojica stranaca?

- Koji stranci? Ngambi i Zaim? Samo što nisu, čim stignu šaljemo ih na Taru.
Veljko Paunović - trač ili istina?
- Ma to su gluposti. Kakav Veljko Paunović, da mi je samo znati odakle takve informacije...

Crveno beli

pre 15 godina

Ako gosp. Karadzic ode u FSS, mnogi zvezdasi ce imati prelom zivaca, jak Partizan i Karadzic u FSS, oh,oh bit ce im tesko........nece se dobro naspavati !
(Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar, 28. jun 2008 21:33)

Ja stvarno necu spavati ako on ode u FSS, pardon ako ne izadje.

I daj vise to Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar, mislim stvarno.

offside

pre 15 godina

Mimija Perica poznajem,decko je grobar 100%! Moze da bude extra klasa, samo mu treba malo discipline!Inace, trebalo je da predje u Partizan jos dok je igrao u Lucanima ali nije se svideo Bjekovicu! Sada mu se san ostvario, ima sansu da pokaze sta zna! Srecno Mimi! Pozdrav iz Cacka!

Rolando

pre 15 godina

Sada odma treba prodati Lazetica(Ljajic i N.Marinkovic bolji), Maletica(Bogunovic i Zaim i Cetkovic bolji), Cadikovskog (Skuletic bolji), Mitrovica, Lakica(Stevanovic i Jovanovic bolji), Darka Bozovica (Mladen bolji). Ne treba da gomilamo toliko rezervnih igraca, bolje da rezerve budu mladi i talentovani igraci koji polako treba da se ubacuju u prvi tim!!!

MocaVukotic

pre 15 godina

Ionako u trećem kolu dobijamo Juve, tako da nema ni veze koga dovodimo za L.Š.
Mika, Žika...svejedno je.
Daj bar da vežemo dve duple krune da oni zumbuli pocrkaju od muke!
PFC do groba

aca_maher

pre 15 godina

Svidja mi se dovodjenje Fejse, popravice nam igru sigurno, Peric kao i Bogunovic i Petrovic tek treba da shvate gde su dosli i sta se od njih ocekuje a dotad ce biti sezona 2009/2010, prema tome jedan provereni spic (makar to bio i Paunovic) i iskusni inostrani golman ako to sem mene jos neko shvata. Tu smo tanki a to se ne tolerise na terenu u LS. Jedan kiks i cao, a ovi nasi Bozovici ce se prepasti cim vide preko 30.000 ljudi(valjda nisu navikli). Za domacu ligu nam je najvece pojacanje onaj mucenik Bunjevcevic sto se picnuo ko Dz. Travolta pa sakuplja Subasice, Device, Slovice itd ali za kvalifikacije za LS moramo i mi malo da se potrudimo pa i otvorimo i platimo nekog dobrog a ne samo perspektivnog. Prelazni rok tek pocinje ali valja na vreme uigravati igrace tako da ako Tomic ima nameru da kupi jos nekog bolje mu je da pozuri mada verujem da to i radi cim je prelomio za Fejsu. Pozdrav grobarima.

daca_sd

pre 15 godina

........M.Bozovic............
Stevanovic,Djordjevic,Ngambi,Obradovic
.........Juca...............
Zaim..................Tosic
.........Moreira...........
Diara........Alfred(Bogunovic)
ili
.........M.Bozovic...........
Stevanovic,Djordjevic,Ngambi,Obradovic
.......Fejsa....Juca.........
Zaim.......Moreira.......Tosic
...........Diara..........
na nekom mestu od ovih postava mogao bi i LAZIC!!!

PFC

pre 15 godina

Cini mi se da je ovaj Peric spor i da ni slucajno ne moze biti ni imitacija Jovetica, ali hajde da vidimo i tog dzombinog genijalca. Moguce da je dzombica insistirao na paketicu pa neka mu bude iako mi Peric lici 100% na vec prisutnog Chadikovskog. U svemu tome najvaznije je da dobijemo Fejsu jer ce on sa Petrovicem u perspektivi biti sjajan duel zadnjih veznih, posebno kad prodamo Jucu u zimskom prelaznom. Ovaj Tomic je genijalac jer radi vrlo pametno i unapred razmislja. Svakom igracu treba polusezona za adaptaciju i to Tomic odlicno zna.
Bravo, bravo za Ivana, ovo sto on radi je za svako postovanje. Grobari su ponosni na njega i njegove akcije unapred odobravamo jer covek ocigledno zna i ume!

KKP

pre 15 godina

Љубомир Фејса коначно у Партизану

ПОсле дугих и тешких преговора који су трајали још од прошлог прелазног рока Љубомир Фејса коначно ће обући црно-бели дрес и одмах ће се прикључити саиграчима који се налазе на припремама на Тари, потврдио је за РТС Томислав Караџић, претседник Партизана.

Један од наших најбољих младих играча одавно се налази на списку жеља Партизана а и он сам више пута је изјавио да једва чека да обуче дрес освајача дупле круне. Двадесетогодишњи бивши играч Хајдука из Куле одлично се сналази на више позиција на средини терена и биће значајно појачање пред Евро изазове који ускоро очекују клуб из Хумске. Како најављују челници црно-белих, из Куле ће се у Партизан преселити и Милан Перић који ће на тај начин заоштрити конкуренцију у нападу. Перић је прошле сезоне у дресу Хајдука одиграо 26 мечева и постигао 6 голова.

У овом прелазном року у Партизан су стигли Иван Обрадовић из Офк Београда који игра на позицији десног бека, Камерунац Алексис Нгамби из Монпељеа заузеће место у последњој линији тима, средњи ред освежиће Радослав Петровић из Обреновачког Радничког и Тунишанин Камел Заим из Есперансе, док ће друштво Диари у шпицу напада правити Милош Богуновић из Рада.

Клуб су напустили Стеван Јоветић(Фјорентина),Немања Рнић(Андерлехт),Милан Вјештица(Шинјик) и Еднилсон(тренутно без ангажмана).

Играчи Партизана тренутно се налазе на Тари. Други део припрема обавиће у Швајцарској а 29.јула одиграће прву утакмицу другог круга квалификација за пласман у лигу шампиона. Име противника сазнаће на жребу 1. дана истог месеца.

Igor_PFC

pre 15 godina

@upuceni...
nemoj da se brines ovaj Peric navija za nas.izjavio je u jednim novinama pre par dana kako on i cela njegova porodica navijaju za Partizan!tako treba...

san marino

pre 15 godina

@Crveno beli
Profesore nemo' da se ljutis i mi bez skole imamo pravo da kazemo po koju,sto se tice San Marina imaju u reprezentaciji 2 profesionalna ribara koji u slobodno vreme igraju fudbal,mislim da bi bila prava pojacanja za klub za koji ti navijas,kad moze iz Azerbejdzana sto ne moze iz San Marina.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Pozdrav partizanovcima , na celom svetu, ma gde bili ! Partizanu je potrebno 35, do 37 igraca u .........ovoj sezoni, jer se igra na 4 FRONTA ! Prvenstvo,kup,Evropa i nacionalne selekcije (olimpijska,mlada,kval. za SP, te nasi igraci koji igraju za druge drzave ! Potrebno nam je........punooooo igraca ! Lazevski se povredio na Tari, pa u prvenstvu imas kartone (manje povrede, pa igraci trebaju da ne treniraju odredeno vreme, neko nije u formi itd ). Ja se iskreno nadam da ce doci Gavrancic kod nas, mada mi nije jasno sta trazi Markovic, nazad u Zvezdu, prosli put su mu zapalili dzip, a sada verovatno i ......stan ! Dordevic, mozda i jos neki dobri igraci , kad Partizan bude igrao LS ce dobiti dobre ponude, a da ne bi ostao vakuum, odmah su tu zamene ! Vec ove zime neko moze da ide ! Ovako imamo veliku grupu igraca, koji vec se poznaju, znaju rad u Partizanu, saigrace, atmosferu i odgovornost velikog kluba ! Sigurno ce i Peric igrati u napadu ove jeseni, i Bogunovic, i Dijara , Cadikovski, jer ce se igrati non - stop, sreda i nedelja ! Partizan ce igrati ove jeseni na 4 FRONTA ! Nek nam Sveopsti Bog da i uspesniju sezonu od prosle godine , i da budemo kao kosarkasi.......007 zaredom sampioni ! S druge strane Topciderskog brda ima puno galame , sufliranja,pretnji ka Partizanu , oni jos komentarisu.........o ofsajdu u Kupu ( naucili su da igraju protiv Partizana sa igracem vise i penalom, pa im nije jasno kako je moguce da se svira nesto protiv njih ?) Dupla kruna je Partizanova, a dat ce Cika Bog i LS, jer Bozji Sveti Duh prati hrabre ! Ako gosp. Karadzic ode u FSS, mnogi zvezdasi ce imati prelom zivaca, jak Partizan i Karadzic u FSS, oh,oh bit ce im tesko........nece se dobro naspavati !

XXL

pre 15 godina

Što se mene tiče, mogu ljudi da pričaju šta god hoće, ali ekipa Karadžić, Grubor, Petrić, Tomić i ostatak radi vrhunski. Mladi igrači, afirmisani u domaćoj ligi, puni motiva, talentovani, a moći će i da se prodaju. Obzirom da je stanje sponzora u zemlji kakvo jeste, ovo je ekstra. Bravo za upravu

Grobar Skopje

pre 15 godina

Mozda da Tomic kupuje posto i nama je dao golove, sala na stranu ako drugi se ne moze kupiti dobar je i ovaj. Ima dobar dribling slomice kicmu Gaja i kompanije iz komsiluka. Napred Partizan

Oyzo

pre 15 godina

Jeste da su i Juca i Fejsa zadnji vezni,ali,to je bre Jokanovic,kad god Partizan povede ima on da ih stavi da igraju obojica istovremeno.
Jos ce ubaci i jednog defanzivca, pa ce igramo sa 5 igraca u odbrani,2 zadnja vazna a njih trojica mogu da se pozabave napadom,mislim ono,mozda.

Crveno beli

pre 15 godina

@pa vama peric pojacanje za ligu sampiona mnogo ste smesni
NE NEGO SU OVI IZ AZERBEJDZANA POJACANJA,A IMA I U SAN MARINU PAR INTERESANTNIH RIBARA ZA VAS.
(san marino, 28. jun 2008 17:14)



Covece, uzmi atlas, kakvi ribari u San Marinu. Ako si vec preskocio skolovanje, ne moras nam to davati na uvid.



A vi ostali, ako ste srecni sa Fejsom, koji ni sam nije znao gde oce, onda ok, neka vam ga. Ja nisam srecan sa Subasicem, ali setite se Diare, on je igrao u Zrinjskom i sta je tamo uradio, nista.

Grrrobar

pre 15 godina

Ovaj Peric je pljunuti Zarko Lazetic.Isto dao 6 golova u sezoni,navodno najjaca mu je karakteristika brzina,a posle se ispostavilo da nije bas tako!Uz duzno postovanje,ali Nadam se da Bogunovic i on nisu kompletirali napad za ovu sezonu...

Crno-bela srpska

pre 15 godina

jos samo da paunovic dodje bice liga sampiona,crno-bela armija iz r.srpske spremna je za boj,na na na na na na na na liga sampiona,liga sampiona,liga sampiona,pustite ove zabare ciganske,pripremaju se za ispadanje iz kup uefa i odbranu druge pozicije na kraju sezone,prvi ce biti zna se ko,PARTIZAN,samo je nebo iznad nas....

_E_H_C_

pre 15 godina

E kad se setim kako smo prodali Gulana, odrekli se Drincica (jedan od najboljih u CG reprezentaciji), za kojeg se sad raspituje komsinica, a sad jurimo Fejsu, ne kazem da je los, ali Dzobma mi vise ide na zivce. I voleo bih da objavite iznos transfera obojice, jer ako smo pristali na Dzombine uslove(?!), onda nemam reci . . .

upuceni...

pre 15 godina

ovaj peric je solidan igrac samo sto mora u maloj ekipi kao sto je hajduk puno sam da radi. svidja mi se kako je provukao loptu ispod gaja ali ne i to sto je dao dva gola partizanu. ukoliko nije grobar ne treba ga dovoditi. to se sme tolerisati samo strancima...

sasanikolic

pre 15 godina

--Mladen Bozovic--
-----Ngambi----Djordjevic-----
Stevanovic-----------Obradovic
-------------Juca-------------
Zaiem--------------------Tosic
----------Moreira-------------
---Diarra-----------Alfred---



Fejsa ce mozda igradi na levom ili desnom krilu posto Juca i Moreira moraju da igraju!

U napadu Diarra i Alfred Omoefe (na probi)! Sjajan igrac!

Igor_PFC

pre 15 godina

zvezda stvara mocan tim sa prekaljenim asovima iz mozambika,kazahstana,azerbejdzana,islanda i zelenortskih ostrva.ocekuje se da sa tako mocnom ekipom klub sa najvecim stadionom u nasoj zemlji dogura daleko u intertoto kupu u sezoni 2009/10...ali tu se uprava zvezde ne zaustavlja,operativci ovg kluba su obecali da ce odrzati akciju deljenja besplatnih karata za intertoto kup.karte ce deliti licno legenda srpskog fudbala Dragan Dzajic zajedno sa najvecim srpskim igracem koji je ikada igrao u azerbejdzanu Subasicem...prave se veliki planovi na crveno-beloj strani Topciderskog brda,tako da bi komsije iz Humske ulice morale da budu jako obazrive...ipak, zna se koga favorizuje srpska javnost...do sledeceg pisanja...Grobari krenite u akciju deljenja karata za Ligu Sampiona...

darkorundek

pre 15 godina

a ja bi voleo da se mladi ljajic pokaze ove sezone...eeeeej to nam je najbolji mladi igrac i mislim da ce daleko da dogura
VOLIM PARTIZAN!!!!!!!!!!

Partizan je večan

pre 15 godina

Ma fejsa je zakon nema sta on ce vas povadi uhuuhuuu.... Mora da je dobio taj nadimak zato sto frezira travu pa i vasu malo da preuredi... hahahahaha FEJSA LEGENDA SRPSKOG FUDBALA JOSH NE OTKRIVEN TALENAT!!!! LOL

Ce se usrecite.... ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE....

Tebi je zivot-PORAZ!

san marino

pre 15 godina

@pa vama peric pojacanje za ligu sampiona mnogo ste smesni
NE NEGO SU OVI IZ AZERBEJDZANA POJACANJA,A IMA I U SAN MARINU PAR INTERESANTNIH RIBARA ZA VAS.

HA HA HA

pre 15 godina

Ma fejsa je zakon nema sta on ce vas povadi uhuuhuuu.... Mora da je dobio taj nadimak zato sto frezira travu pa i vasu malo da preuredi... hahahahaha FEJSA LEGENDA SRPSKOG FUDBALA JOSH NE OTKRIVEN TALENAT!!!! LOL

Ce se usrecite.... ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE....

BOJAN_POZ

pre 15 godina

Zasto uprava Partizana ne razmisli o igracu reprezentativcu Malija Amadou Sidibe 22 god., koji igra za klub Djoliba,četiri nastupa za selekciju Malija na Afričkom kupu nacija,vredi 250 hiljada evra.Za sada je u pregovorima sa Hajdukom iz Splita,ali mislim da je Partizan finansijski jaci ako je uopste zainteresovan.
Ne znam zasto ako Partizan ima saradnju sa Botofagom ne dovede par mladih Brazilaca koji bi igrali u Teleoptiku na pozajmicu sa mogucnoscu otkupa ugovora kasnije ako se pokazu.

srki

pre 15 godina

@TOXIC

4-2-3-1, sto je i receno vec nekoliko puta, tako da vise ne kapiram cemu vise ti komentari oko dovodjenja jos jednog spica, kad ce dijara igrati sam u napadu sledece sezone!

ludakuca

pre 15 godina

ok sve je to ok ali toliko para da ti za fejsu??? i 50% od sledeceg transfera ide dzombi...NEZNAM AKO JE TO ZA TEBE PRAVO RESENJE...

Milan C

pre 15 godina

N.Bozovic,Djordjevic,NGambi,Stevanovic,Obradovic,Zuka,Fejsa,Tosic,Moreira,Dijara,Peric
Ovako nesto mozda?Mislim da tu nema dovoljno iskustva za LS ali da je ovo ekipa napucana talentom JESTE!
P.S. Perica sam gledao licno,izuzetno je brz igrac ali ima i solidnu kontrolu lopte.Nekad zna da zbrza ali vremenom ce sazreti u ekstra igraca.Imam neki osecaj da ce j.... Zvezdu uzduz i popreko :)

Goran_gro

pre 15 godina

@ djole delije (24)
Hahaha, jooooj, samo se vi ne javljajte, molim vas!

Ljudi, a ko vam kaze da dovodjenje Fejse i Perica automatski negira dovodjenje jednog extra napadaca poput Paunovica? Gde pise da, ako dodje Fejsa, Paunovic ne dolazi?
Daj nemojte da pametujete, zasto niko od vas nije sportski direktor Partizana umesto Tomica?

Ja tom coveku verujem maximalno i ocekujem bombu na kraju prelaznog roka!

OOOOOOO PARTIZANEEEE, VOLIMO TEEEEEE.........

VM

pre 15 godina

Napokon i Fejsa da potpiše. Perić može da bude veliko iznenađenje.
@ludakuca (26)
Koji ti fudbal pratiš? Fejsa je bio potreban itekako jer će biti dostojna zamena Žuki. A ne kao prošle sezone kad ne igra Žuka igra Ednilson ili Mitrović i odmah nešto ne štima. Petrović je treći zadnji vezni i on je doveden kao igrač na koga se računa u budućnosti.
Stvarno neki ljudi kao da ne prate fudbal uopšte, a komentarišu kao nešto.

LS

pre 15 godina

Zna li iko sta je sa igracima koji ce igrati na Oimpijadi?
Ne znam stvarno kako cemo igrati kvalifikacije bez Obradovica,Tosica,pa evo i Fejse?Ko ce igrati levog beka,Lazevski se povredio,ne moze Brazancic da igra kval. za LS,nema iskustva!

ludakuca

pre 15 godina

ne kontam ovo nikako sta ce im fejsa?? sta ce im jos jedan zadnji vezni boze sto su doveli petrovica samo bacaju pare nece provest minut na terenu... boze boze dosad sam stvarno bio zadovoljan sa upravom a ovaj potez mi se ne svidja nikako... bolje da su te pare dali sa jednog ekstra napadaca... daj boze da gresim

Srb-in

pre 15 godina

Iskreno, uopste mu se ne radujem. Moze on da bude ekstra igrac, ali nije dovoljno dobar da bismo usli u ligu sampiona. A to je cilj, zar ne? Dati tolike pare na jednog igraca koji ima iskustvo igranja u provj srpskoj ligi je promasaj. Videcemo, mada mislim da su ga oni kupili sad da bi ga prodali sledece godine. I sve u krug...

Xomep182

pre 15 godina

@Evo sad idu komentari tipa: "toooo Fejsa majstori, dobro nam dosao..", "ti si veliki grobar..", "kakva je to ljudi igracina..", a kod svake vesti da ostaje u Hajduku il da prelazi negde drugde bilo je: "ma on je nikakav igrac", "ma i ne trebas nam", "idi sad u Zvezdu.."..
(francesco_totti, 28. jun 2008 11:44)

Zamalo.... Ja bas i ne vidim takave komentare......

Dule 025

pre 15 godina

Ako se Dzomba napokon smilovao jos jednom svaka cast za upravu.Taj lik je jako tvrdoglav,pa mislim da se Partizan dobro istrosio oko ove dvojice.Bilo bi lepo kad bi se i Paun vratio,ali nakon ovoga,to postaje cista teorija!!!Cuda su moguca,ali se ne desavaju svaki dan...Nadajmo se LIGI SAMPIONA!!!!

Djuka

pre 15 godina

Ne kapiram ovaj potez. Ajde za Fejsu i da razumem li za Perica ne kapiram.
Samo gomilamo igrace u spicu a jos uvek nemamo iskusnog centarfora koji bi nam doneo prevagu u evropskim mecevima. Nadam se da ce ipak na kraju potpisati Paunovic ili neki drugi igrac slicnog iskustva.
I jos nesto pustite ljudi ove klipove koje prave menadzeri...nista meni to ne znaci videcemo ih na terenu u crno-belom dresu pa na kraju sezone ce se videti ko je bio pojacanje a ko promasaj.

TOXIC

pre 15 godina

Za Fejsu svi znamo da je odlican igrac,ima dobar sut,igra na poziciji zadnjeg veznog,ali odlicno i kreira napad,zna da probije i da baci pas,a za Perica mislim da ima odlican dribling,odlicno igra glavom,a i nije sebican,mislim prava zamena za Jovetica,ali moze jos mnogo da se unapredi i bude jedan od najboljih srpskih napadaca.Jel moze neko da mi kaze u kojoj ce formaciji igrati Partizan,jer ja mislim da ce Jokan u evropi forsirati 4-2-3-1 gde ce tu dvojicu zadnjih veznih da cine Zuka i Fejsa,a u prvenstvu 4-1-3-2,i da tu umesto Fejse dolazi jedan spic(Peric)?

Boban

pre 15 godina

Znas sta Ziko,ipak nikada,ali bash nikada nije bilo,cak ni u snovima"hocu samo u C Zlezdu"!? A,to je nama Grobarima najbitnije! Dobro doshao Fejsa majstore,Partizan je dobio boljeg fudbalera od Kacara iz Vose! Zivi bili pa videli!

montella

pre 15 godina

Sad pregledah klip o Pericu, dobar mali!

Ne moze preko tih klipova koje prave menadzeri da se zakljuci koliko je zaista kvalitetan, al partizan odavno nije doveo centarfora koji kao Peric poseduje i visinu i brzinu. Kompletan je igrac, ima dobar sut, centarsut, dribling i igru glavom, a sto je najbitnije inteligentan je. Jeste dao samo 6 golova u 26 utakmica ali je igrao u superdefanzivnoj ekipi iz Kule gde su svi ostali dali jos 19.

Vece pojacanje od Pauna jer dokle god Partizan ne bude mogao da zivi od sponzora i ulaznica mislim da veci deo tima moraju da budu mladi igraci koje mozemo da prodamo, ali i koji ce pored zelje za pobedom imati i zelju da se unaprede i dokazu.

LS

pre 15 godina

Ljudi bolje da dovedemo igraca sa iskustvum u Evropi(Paunovic),a ne ovu dvojicu...mada verujem upravi i nadam se da znaju sta rade...samo mi nije jasno ko ce igrati uz Diarru u spicu...

francesco_totti

pre 15 godina

Evo sad idu komentari tipa: "toooo Fejsa majstori, dobro nam dosao..", "ti si veliki grobar..", "kakva je to ljudi igracina..", a kod svake vesti da ostaje u Hajduku il da prelazi negde drugde bilo je: "ma on je nikakav igrac", "ma i ne trebas nam", "idi sad u Zvezdu.."..

Zika

pre 15 godina

Nakon nekoliko dana neizvesnosti i zebnje, nastavlja se saga "Ljubomir Fejsa i lovci na blago". Naime, u ovoj epizodi, Ljubomir (zelim samo u Mec, ne, zelim samo u Partizan, ne, zelim samo u Hertu, ne, zelim samo u Partizan, ne, ipak zelim samo u Hertu) Fejsa, ipak odlucuje da dodje u Humsku i obuce crno beli dres, ali, da li ce se kao moguci problem opet ispreciti visoko obestecenje koje za ovog ultra giga mega talentovanog fudbalera, trazi njegov "savetnik" N.DZ.; saznacemo u narednim epizodama ove krimi komedije.

bobanmkd

pre 15 godina

E,da,sada videh reportazu i za Perica.Ovo je solidan materijal materijal za brusenje!!!Obradovic,Tosic,Fejsa,Bogunovic,Peric,Petrovic,Ljajic-strahovita baza mladih domacih igraca!!!

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Ma samo da se vise ta prica zavrsi. Fejsa ovo, Fejsa ono...
Ako ce stvarno da potpise odmah iz prostorija kluba na Taru, pripreme su pocele!!!

Zika

pre 15 godina

Nakon nekoliko dana neizvesnosti i zebnje, nastavlja se saga "Ljubomir Fejsa i lovci na blago". Naime, u ovoj epizodi, Ljubomir (zelim samo u Mec, ne, zelim samo u Partizan, ne, zelim samo u Hertu, ne, zelim samo u Partizan, ne, ipak zelim samo u Hertu) Fejsa, ipak odlucuje da dodje u Humsku i obuce crno beli dres, ali, da li ce se kao moguci problem opet ispreciti visoko obestecenje koje za ovog ultra giga mega talentovanog fudbalera, trazi njegov "savetnik" N.DZ.; saznacemo u narednim epizodama ove krimi komedije.

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Ma samo da se vise ta prica zavrsi. Fejsa ovo, Fejsa ono...
Ako ce stvarno da potpise odmah iz prostorija kluba na Taru, pripreme su pocele!!!

san marino

pre 15 godina

@pa vama peric pojacanje za ligu sampiona mnogo ste smesni
NE NEGO SU OVI IZ AZERBEJDZANA POJACANJA,A IMA I U SAN MARINU PAR INTERESANTNIH RIBARA ZA VAS.

bobanmkd

pre 15 godina

E,da,sada videh reportazu i za Perica.Ovo je solidan materijal materijal za brusenje!!!Obradovic,Tosic,Fejsa,Bogunovic,Peric,Petrovic,Ljajic-strahovita baza mladih domacih igraca!!!

Boban

pre 15 godina

Znas sta Ziko,ipak nikada,ali bash nikada nije bilo,cak ni u snovima"hocu samo u C Zlezdu"!? A,to je nama Grobarima najbitnije! Dobro doshao Fejsa majstore,Partizan je dobio boljeg fudbalera od Kacara iz Vose! Zivi bili pa videli!

Igor_PFC

pre 15 godina

zvezda stvara mocan tim sa prekaljenim asovima iz mozambika,kazahstana,azerbejdzana,islanda i zelenortskih ostrva.ocekuje se da sa tako mocnom ekipom klub sa najvecim stadionom u nasoj zemlji dogura daleko u intertoto kupu u sezoni 2009/10...ali tu se uprava zvezde ne zaustavlja,operativci ovg kluba su obecali da ce odrzati akciju deljenja besplatnih karata za intertoto kup.karte ce deliti licno legenda srpskog fudbala Dragan Dzajic zajedno sa najvecim srpskim igracem koji je ikada igrao u azerbejdzanu Subasicem...prave se veliki planovi na crveno-beloj strani Topciderskog brda,tako da bi komsije iz Humske ulice morale da budu jako obazrive...ipak, zna se koga favorizuje srpska javnost...do sledeceg pisanja...Grobari krenite u akciju deljenja karata za Ligu Sampiona...

Goran_gro

pre 15 godina

@ djole delije (24)
Hahaha, jooooj, samo se vi ne javljajte, molim vas!

Ljudi, a ko vam kaze da dovodjenje Fejse i Perica automatski negira dovodjenje jednog extra napadaca poput Paunovica? Gde pise da, ako dodje Fejsa, Paunovic ne dolazi?
Daj nemojte da pametujete, zasto niko od vas nije sportski direktor Partizana umesto Tomica?

Ja tom coveku verujem maximalno i ocekujem bombu na kraju prelaznog roka!

OOOOOOO PARTIZANEEEE, VOLIMO TEEEEEE.........

montella

pre 15 godina

Sad pregledah klip o Pericu, dobar mali!

Ne moze preko tih klipova koje prave menadzeri da se zakljuci koliko je zaista kvalitetan, al partizan odavno nije doveo centarfora koji kao Peric poseduje i visinu i brzinu. Kompletan je igrac, ima dobar sut, centarsut, dribling i igru glavom, a sto je najbitnije inteligentan je. Jeste dao samo 6 golova u 26 utakmica ali je igrao u superdefanzivnoj ekipi iz Kule gde su svi ostali dali jos 19.

Vece pojacanje od Pauna jer dokle god Partizan ne bude mogao da zivi od sponzora i ulaznica mislim da veci deo tima moraju da budu mladi igraci koje mozemo da prodamo, ali i koji ce pored zelje za pobedom imati i zelju da se unaprede i dokazu.

Partizan je večan

pre 15 godina

Ma fejsa je zakon nema sta on ce vas povadi uhuuhuuu.... Mora da je dobio taj nadimak zato sto frezira travu pa i vasu malo da preuredi... hahahahaha FEJSA LEGENDA SRPSKOG FUDBALA JOSH NE OTKRIVEN TALENAT!!!! LOL

Ce se usrecite.... ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE....

Tebi je zivot-PORAZ!

Xomep182

pre 15 godina

@Evo sad idu komentari tipa: "toooo Fejsa majstori, dobro nam dosao..", "ti si veliki grobar..", "kakva je to ljudi igracina..", a kod svake vesti da ostaje u Hajduku il da prelazi negde drugde bilo je: "ma on je nikakav igrac", "ma i ne trebas nam", "idi sad u Zvezdu.."..
(francesco_totti, 28. jun 2008 11:44)

Zamalo.... Ja bas i ne vidim takave komentare......

francesco_totti

pre 15 godina

Evo sad idu komentari tipa: "toooo Fejsa majstori, dobro nam dosao..", "ti si veliki grobar..", "kakva je to ljudi igracina..", a kod svake vesti da ostaje u Hajduku il da prelazi negde drugde bilo je: "ma on je nikakav igrac", "ma i ne trebas nam", "idi sad u Zvezdu.."..

VM

pre 15 godina

Napokon i Fejsa da potpiše. Perić može da bude veliko iznenađenje.
@ludakuca (26)
Koji ti fudbal pratiš? Fejsa je bio potreban itekako jer će biti dostojna zamena Žuki. A ne kao prošle sezone kad ne igra Žuka igra Ednilson ili Mitrović i odmah nešto ne štima. Petrović je treći zadnji vezni i on je doveden kao igrač na koga se računa u budućnosti.
Stvarno neki ljudi kao da ne prate fudbal uopšte, a komentarišu kao nešto.

Milan C

pre 15 godina

N.Bozovic,Djordjevic,NGambi,Stevanovic,Obradovic,Zuka,Fejsa,Tosic,Moreira,Dijara,Peric
Ovako nesto mozda?Mislim da tu nema dovoljno iskustva za LS ali da je ovo ekipa napucana talentom JESTE!
P.S. Perica sam gledao licno,izuzetno je brz igrac ali ima i solidnu kontrolu lopte.Nekad zna da zbrza ali vremenom ce sazreti u ekstra igraca.Imam neki osecaj da ce j.... Zvezdu uzduz i popreko :)

Rolando

pre 15 godina

Sada odma treba prodati Lazetica(Ljajic i N.Marinkovic bolji), Maletica(Bogunovic i Zaim i Cetkovic bolji), Cadikovskog (Skuletic bolji), Mitrovica, Lakica(Stevanovic i Jovanovic bolji), Darka Bozovica (Mladen bolji). Ne treba da gomilamo toliko rezervnih igraca, bolje da rezerve budu mladi i talentovani igraci koji polako treba da se ubacuju u prvi tim!!!

LS

pre 15 godina

Ljudi bolje da dovedemo igraca sa iskustvum u Evropi(Paunovic),a ne ovu dvojicu...mada verujem upravi i nadam se da znaju sta rade...samo mi nije jasno ko ce igrati uz Diarru u spicu...

san marino

pre 15 godina

@Crveno beli
Profesore nemo' da se ljutis i mi bez skole imamo pravo da kazemo po koju,sto se tice San Marina imaju u reprezentaciji 2 profesionalna ribara koji u slobodno vreme igraju fudbal,mislim da bi bila prava pojacanja za klub za koji ti navijas,kad moze iz Azerbejdzana sto ne moze iz San Marina.

Dule 025

pre 15 godina

Ako se Dzomba napokon smilovao jos jednom svaka cast za upravu.Taj lik je jako tvrdoglav,pa mislim da se Partizan dobro istrosio oko ove dvojice.Bilo bi lepo kad bi se i Paun vratio,ali nakon ovoga,to postaje cista teorija!!!Cuda su moguca,ali se ne desavaju svaki dan...Nadajmo se LIGI SAMPIONA!!!!

Igor_PFC

pre 15 godina

@upuceni...
nemoj da se brines ovaj Peric navija za nas.izjavio je u jednim novinama pre par dana kako on i cela njegova porodica navijaju za Partizan!tako treba...

PFC

pre 15 godina

Cini mi se da je ovaj Peric spor i da ni slucajno ne moze biti ni imitacija Jovetica, ali hajde da vidimo i tog dzombinog genijalca. Moguce da je dzombica insistirao na paketicu pa neka mu bude iako mi Peric lici 100% na vec prisutnog Chadikovskog. U svemu tome najvaznije je da dobijemo Fejsu jer ce on sa Petrovicem u perspektivi biti sjajan duel zadnjih veznih, posebno kad prodamo Jucu u zimskom prelaznom. Ovaj Tomic je genijalac jer radi vrlo pametno i unapred razmislja. Svakom igracu treba polusezona za adaptaciju i to Tomic odlicno zna.
Bravo, bravo za Ivana, ovo sto on radi je za svako postovanje. Grobari su ponosni na njega i njegove akcije unapred odobravamo jer covek ocigledno zna i ume!

TOXIC

pre 15 godina

Za Fejsu svi znamo da je odlican igrac,ima dobar sut,igra na poziciji zadnjeg veznog,ali odlicno i kreira napad,zna da probije i da baci pas,a za Perica mislim da ima odlican dribling,odlicno igra glavom,a i nije sebican,mislim prava zamena za Jovetica,ali moze jos mnogo da se unapredi i bude jedan od najboljih srpskih napadaca.Jel moze neko da mi kaze u kojoj ce formaciji igrati Partizan,jer ja mislim da ce Jokan u evropi forsirati 4-2-3-1 gde ce tu dvojicu zadnjih veznih da cine Zuka i Fejsa,a u prvenstvu 4-1-3-2,i da tu umesto Fejse dolazi jedan spic(Peric)?

ludakuca

pre 15 godina

ok sve je to ok ali toliko para da ti za fejsu??? i 50% od sledeceg transfera ide dzombi...NEZNAM AKO JE TO ZA TEBE PRAVO RESENJE...

XXL

pre 15 godina

Što se mene tiče, mogu ljudi da pričaju šta god hoće, ali ekipa Karadžić, Grubor, Petrić, Tomić i ostatak radi vrhunski. Mladi igrači, afirmisani u domaćoj ligi, puni motiva, talentovani, a moći će i da se prodaju. Obzirom da je stanje sponzora u zemlji kakvo jeste, ovo je ekstra. Bravo za upravu

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Pozdrav partizanovcima , na celom svetu, ma gde bili ! Partizanu je potrebno 35, do 37 igraca u .........ovoj sezoni, jer se igra na 4 FRONTA ! Prvenstvo,kup,Evropa i nacionalne selekcije (olimpijska,mlada,kval. za SP, te nasi igraci koji igraju za druge drzave ! Potrebno nam je........punooooo igraca ! Lazevski se povredio na Tari, pa u prvenstvu imas kartone (manje povrede, pa igraci trebaju da ne treniraju odredeno vreme, neko nije u formi itd ). Ja se iskreno nadam da ce doci Gavrancic kod nas, mada mi nije jasno sta trazi Markovic, nazad u Zvezdu, prosli put su mu zapalili dzip, a sada verovatno i ......stan ! Dordevic, mozda i jos neki dobri igraci , kad Partizan bude igrao LS ce dobiti dobre ponude, a da ne bi ostao vakuum, odmah su tu zamene ! Vec ove zime neko moze da ide ! Ovako imamo veliku grupu igraca, koji vec se poznaju, znaju rad u Partizanu, saigrace, atmosferu i odgovornost velikog kluba ! Sigurno ce i Peric igrati u napadu ove jeseni, i Bogunovic, i Dijara , Cadikovski, jer ce se igrati non - stop, sreda i nedelja ! Partizan ce igrati ove jeseni na 4 FRONTA ! Nek nam Sveopsti Bog da i uspesniju sezonu od prosle godine , i da budemo kao kosarkasi.......007 zaredom sampioni ! S druge strane Topciderskog brda ima puno galame , sufliranja,pretnji ka Partizanu , oni jos komentarisu.........o ofsajdu u Kupu ( naucili su da igraju protiv Partizana sa igracem vise i penalom, pa im nije jasno kako je moguce da se svira nesto protiv njih ?) Dupla kruna je Partizanova, a dat ce Cika Bog i LS, jer Bozji Sveti Duh prati hrabre ! Ako gosp. Karadzic ode u FSS, mnogi zvezdasi ce imati prelom zivaca, jak Partizan i Karadzic u FSS, oh,oh bit ce im tesko........nece se dobro naspavati !

Djuka

pre 15 godina

Ne kapiram ovaj potez. Ajde za Fejsu i da razumem li za Perica ne kapiram.
Samo gomilamo igrace u spicu a jos uvek nemamo iskusnog centarfora koji bi nam doneo prevagu u evropskim mecevima. Nadam se da ce ipak na kraju potpisati Paunovic ili neki drugi igrac slicnog iskustva.
I jos nesto pustite ljudi ove klipove koje prave menadzeri...nista meni to ne znaci videcemo ih na terenu u crno-belom dresu pa na kraju sezone ce se videti ko je bio pojacanje a ko promasaj.

BOJAN_POZ

pre 15 godina

Zasto uprava Partizana ne razmisli o igracu reprezentativcu Malija Amadou Sidibe 22 god., koji igra za klub Djoliba,četiri nastupa za selekciju Malija na Afričkom kupu nacija,vredi 250 hiljada evra.Za sada je u pregovorima sa Hajdukom iz Splita,ali mislim da je Partizan finansijski jaci ako je uopste zainteresovan.
Ne znam zasto ako Partizan ima saradnju sa Botofagom ne dovede par mladih Brazilaca koji bi igrali u Teleoptiku na pozajmicu sa mogucnoscu otkupa ugovora kasnije ako se pokazu.

daca_sd

pre 15 godina

........M.Bozovic............
Stevanovic,Djordjevic,Ngambi,Obradovic
.........Juca...............
Zaim..................Tosic
.........Moreira...........
Diara........Alfred(Bogunovic)
ili
.........M.Bozovic...........
Stevanovic,Djordjevic,Ngambi,Obradovic
.......Fejsa....Juca.........
Zaim.......Moreira.......Tosic
...........Diara..........
na nekom mestu od ovih postava mogao bi i LAZIC!!!

srki

pre 15 godina

@TOXIC

4-2-3-1, sto je i receno vec nekoliko puta, tako da vise ne kapiram cemu vise ti komentari oko dovodjenja jos jednog spica, kad ce dijara igrati sam u napadu sledece sezone!

Grobar Skopje

pre 15 godina

Mozda da Tomic kupuje posto i nama je dao golove, sala na stranu ako drugi se ne moze kupiti dobar je i ovaj. Ima dobar dribling slomice kicmu Gaja i kompanije iz komsiluka. Napred Partizan

ludakuca

pre 15 godina

ne kontam ovo nikako sta ce im fejsa?? sta ce im jos jedan zadnji vezni boze sto su doveli petrovica samo bacaju pare nece provest minut na terenu... boze boze dosad sam stvarno bio zadovoljan sa upravom a ovaj potez mi se ne svidja nikako... bolje da su te pare dali sa jednog ekstra napadaca... daj boze da gresim

darkorundek

pre 15 godina

a ja bi voleo da se mladi ljajic pokaze ove sezone...eeeeej to nam je najbolji mladi igrac i mislim da ce daleko da dogura
VOLIM PARTIZAN!!!!!!!!!!

Filip SD

pre 15 godina

Tomicu, zasto ne probate da dovedete Kezmana u Partizan???
Ne zna koliko jos ima ugovor sa Fenerom, na pozajmicu ili sta vec. Siguran sam da bi dosao, njemu pare vise nisu bitne, a i bog mu je blizi iz Humske!
Sa Matejom do lige sampiona!!!

MocaVukotic

pre 15 godina

Ionako u trećem kolu dobijamo Juve, tako da nema ni veze koga dovodimo za L.Š.
Mika, Žika...svejedno je.
Daj bar da vežemo dve duple krune da oni zumbuli pocrkaju od muke!
PFC do groba

Crno-bela srpska

pre 15 godina

jos samo da paunovic dodje bice liga sampiona,crno-bela armija iz r.srpske spremna je za boj,na na na na na na na na liga sampiona,liga sampiona,liga sampiona,pustite ove zabare ciganske,pripremaju se za ispadanje iz kup uefa i odbranu druge pozicije na kraju sezone,prvi ce biti zna se ko,PARTIZAN,samo je nebo iznad nas....

Grrrobar

pre 15 godina

Ovaj Peric je pljunuti Zarko Lazetic.Isto dao 6 golova u sezoni,navodno najjaca mu je karakteristika brzina,a posle se ispostavilo da nije bas tako!Uz duzno postovanje,ali Nadam se da Bogunovic i on nisu kompletirali napad za ovu sezonu...

aca_maher

pre 15 godina

Svidja mi se dovodjenje Fejse, popravice nam igru sigurno, Peric kao i Bogunovic i Petrovic tek treba da shvate gde su dosli i sta se od njih ocekuje a dotad ce biti sezona 2009/2010, prema tome jedan provereni spic (makar to bio i Paunovic) i iskusni inostrani golman ako to sem mene jos neko shvata. Tu smo tanki a to se ne tolerise na terenu u LS. Jedan kiks i cao, a ovi nasi Bozovici ce se prepasti cim vide preko 30.000 ljudi(valjda nisu navikli). Za domacu ligu nam je najvece pojacanje onaj mucenik Bunjevcevic sto se picnuo ko Dz. Travolta pa sakuplja Subasice, Device, Slovice itd ali za kvalifikacije za LS moramo i mi malo da se potrudimo pa i otvorimo i platimo nekog dobrog a ne samo perspektivnog. Prelazni rok tek pocinje ali valja na vreme uigravati igrace tako da ako Tomic ima nameru da kupi jos nekog bolje mu je da pozuri mada verujem da to i radi cim je prelomio za Fejsu. Pozdrav grobarima.

Srb-in

pre 15 godina

Iskreno, uopste mu se ne radujem. Moze on da bude ekstra igrac, ali nije dovoljno dobar da bismo usli u ligu sampiona. A to je cilj, zar ne? Dati tolike pare na jednog igraca koji ima iskustvo igranja u provj srpskoj ligi je promasaj. Videcemo, mada mislim da su ga oni kupili sad da bi ga prodali sledece godine. I sve u krug...

Crveno beli

pre 15 godina

@pa vama peric pojacanje za ligu sampiona mnogo ste smesni
NE NEGO SU OVI IZ AZERBEJDZANA POJACANJA,A IMA I U SAN MARINU PAR INTERESANTNIH RIBARA ZA VAS.
(san marino, 28. jun 2008 17:14)



Covece, uzmi atlas, kakvi ribari u San Marinu. Ako si vec preskocio skolovanje, ne moras nam to davati na uvid.



A vi ostali, ako ste srecni sa Fejsom, koji ni sam nije znao gde oce, onda ok, neka vam ga. Ja nisam srecan sa Subasicem, ali setite se Diare, on je igrao u Zrinjskom i sta je tamo uradio, nista.

sasanikolic

pre 15 godina

--Mladen Bozovic--
-----Ngambi----Djordjevic-----
Stevanovic-----------Obradovic
-------------Juca-------------
Zaiem--------------------Tosic
----------Moreira-------------
---Diarra-----------Alfred---



Fejsa ce mozda igradi na levom ili desnom krilu posto Juca i Moreira moraju da igraju!

U napadu Diarra i Alfred Omoefe (na probi)! Sjajan igrac!

KKP

pre 15 godina

Љубомир Фејса коначно у Партизану

ПОсле дугих и тешких преговора који су трајали још од прошлог прелазног рока Љубомир Фејса коначно ће обући црно-бели дрес и одмах ће се прикључити саиграчима који се налазе на припремама на Тари, потврдио је за РТС Томислав Караџић, претседник Партизана.

Један од наших најбољих младих играча одавно се налази на списку жеља Партизана а и он сам више пута је изјавио да једва чека да обуче дрес освајача дупле круне. Двадесетогодишњи бивши играч Хајдука из Куле одлично се сналази на више позиција на средини терена и биће значајно појачање пред Евро изазове који ускоро очекују клуб из Хумске. Како најављују челници црно-белих, из Куле ће се у Партизан преселити и Милан Перић који ће на тај начин заоштрити конкуренцију у нападу. Перић је прошле сезоне у дресу Хајдука одиграо 26 мечева и постигао 6 голова.

У овом прелазном року у Партизан су стигли Иван Обрадовић из Офк Београда који игра на позицији десног бека, Камерунац Алексис Нгамби из Монпељеа заузеће место у последњој линији тима, средњи ред освежиће Радослав Петровић из Обреновачког Радничког и Тунишанин Камел Заим из Есперансе, док ће друштво Диари у шпицу напада правити Милош Богуновић из Рада.

Клуб су напустили Стеван Јоветић(Фјорентина),Немања Рнић(Андерлехт),Милан Вјештица(Шинјик) и Еднилсон(тренутно без ангажмана).

Играчи Партизана тренутно се налазе на Тари. Други део припрема обавиће у Швајцарској а 29.јула одиграће прву утакмицу другог круга квалификација за пласман у лигу шампиона. Име противника сазнаће на жребу 1. дана истог месеца.

LS

pre 15 godina

Zna li iko sta je sa igracima koji ce igrati na Oimpijadi?
Ne znam stvarno kako cemo igrati kvalifikacije bez Obradovica,Tosica,pa evo i Fejse?Ko ce igrati levog beka,Lazevski se povredio,ne moze Brazancic da igra kval. za LS,nema iskustva!

_E_H_C_

pre 15 godina

E kad se setim kako smo prodali Gulana, odrekli se Drincica (jedan od najboljih u CG reprezentaciji), za kojeg se sad raspituje komsinica, a sad jurimo Fejsu, ne kazem da je los, ali Dzobma mi vise ide na zivce. I voleo bih da objavite iznos transfera obojice, jer ako smo pristali na Dzombine uslove(?!), onda nemam reci . . .

Oyzo

pre 15 godina

Jeste da su i Juca i Fejsa zadnji vezni,ali,to je bre Jokanovic,kad god Partizan povede ima on da ih stavi da igraju obojica istovremeno.
Jos ce ubaci i jednog defanzivca, pa ce igramo sa 5 igraca u odbrani,2 zadnja vazna a njih trojica mogu da se pozabave napadom,mislim ono,mozda.

offside

pre 15 godina

Mimija Perica poznajem,decko je grobar 100%! Moze da bude extra klasa, samo mu treba malo discipline!Inace, trebalo je da predje u Partizan jos dok je igrao u Lucanima ali nije se svideo Bjekovicu! Sada mu se san ostvario, ima sansu da pokaze sta zna! Srecno Mimi! Pozdrav iz Cacka!

NeLePFC

pre 15 godina

Propao je i milioniti pokušaj da Ljubomir Fejsa obuče dres Partizana. Razlog je finansijer Hajduka-Nikola Džomba, koji je u trenutku kada je posao bio skoro sklopljen poželeo da menja stavke u ugovoru, što je Ivana Tomića navelo da prekine pregovore.
Saznajemo da bi nova runda mogla da se odigra već danas, mada Hajduk vodi pregovore i sa Hertom, sa čijim predstavnicima je pre pet dana u Berlinu pregovarali čelnici kluba iz Kule.

Izgleda da nema nista ni od dovodjenja Veljka Paunovica,bar tako tvrdi Ivan Tomic...

Šta ima novo u Partizanu?
- Nema ništa, šta bi bilo novo?
Kad dolaze dvojica stranaca?

- Koji stranci? Ngambi i Zaim? Samo što nisu, čim stignu šaljemo ih na Taru.
Veljko Paunović - trač ili istina?
- Ma to su gluposti. Kakav Veljko Paunović, da mi je samo znati odakle takve informacije...

upuceni...

pre 15 godina

ovaj peric je solidan igrac samo sto mora u maloj ekipi kao sto je hajduk puno sam da radi. svidja mi se kako je provukao loptu ispod gaja ali ne i to sto je dao dva gola partizanu. ukoliko nije grobar ne treba ga dovoditi. to se sme tolerisati samo strancima...

HA HA HA

pre 15 godina

Ma fejsa je zakon nema sta on ce vas povadi uhuuhuuu.... Mora da je dobio taj nadimak zato sto frezira travu pa i vasu malo da preuredi... hahahahaha FEJSA LEGENDA SRPSKOG FUDBALA JOSH NE OTKRIVEN TALENAT!!!! LOL

Ce se usrecite.... ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE....

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Odgovor komentaru br.64, @ Crveno beli ! Ovo ime mi je dao Sveopsti Bog u aprilu 2004 godine , i tako ima da se predstavim mnogima u buducnost ! U Bibliju , Bog je jos nekima promenio ime : Geneza, Avram je postao - Avraam ; Jakov je postao - Izrael ; Jerubabeel - Gedeon ; Saul - je postao apostol Pavel ! Zato imam ovo ime !

Crveno beli

pre 15 godina

Ako gosp. Karadzic ode u FSS, mnogi zvezdasi ce imati prelom zivaca, jak Partizan i Karadzic u FSS, oh,oh bit ce im tesko........nece se dobro naspavati !
(Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar, 28. jun 2008 21:33)

Ja stvarno necu spavati ako on ode u FSS, pardon ako ne izadje.

I daj vise to Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar, mislim stvarno.

ja sam marko,ajde namestite i od mene fudbalercinu.......tako to dobro radite!!!!

pre 15 godina

IGOR PFC
A kakav vi tim stvarate? Razlika je samo u tome sto ste vi grobari zadovoljni i kada vam kazu da ce vam dovesti i moju babu kao pojacanje,vi bi i od nje namestili ekstra fudbalera,okretan,brz.....ali kakav klub,takvi i navijaci,takva i pojacanja!!!! Pa delije bi vec proterale upravu da smo na vasem mestu!!! Spremate se za ligu sampiona,prodali najbolje ili najboljeg igraca a dovodite igrace iz ove nase jadne lige,pregovarate sa bosanskim igracima...SMESNO!!! Dali ste svesni koliko ste mali,smesno je koje igrace vi velicate,namestite od njih majstore svetskog fudbala u vasim komentarima!!! Pa ja ne mogu da verujem da se spremate za ligu sampiona a dovodite,Fejsu,Petrica iz Obrenovca,Bogunovica iz Rada ili...Obradovica iz OFK-a!! I vi zadovoljni jos se hvalite???? Da niste smesni bili bi jadni!!!! Ti kazes igracemo INTE....KUP? Ovako rade veliki klubovi,citaj:Zadrzacemo Kastilja,Koromana,Gaja,Burzanovica,Ninkov,Dosli Markovic,Edgar za kojeg brazilci kazu najtalentovaniji brazilski fudbaler,Pregovaramo za Tagoe o njemu ne treba trositi reci,Pa DARKO KOVACEVIC ime sve govori,pa sa Bisevcem,kovacevicem,Lazeticem....trpci malo,ali sta da ti kazem? I to nije sve najbolje tek dolazi!!! Sta bi tek bilo da se spremamo za ligu sampiona kada sada radimo ovako i dovodimo ove igrace!!! EEEEE tako se to radi,a vi nastavite da dovodite iz tunisa,obrenovca,rada,OFK-a....I u komentarima pravite igracine od njih,jer tako tesite sami sebe!! Niste ni svesni kakva ce vam Tomic dovesti pojacanja,za takve ambicije SITNA,i za SITNE PARE!!!! Sedi realno i pogledaj koga dovodi zvezda i sa kom pregovara,a koga vi dovodite pa ces videti da ako cemo mi sledece sezone igrati tamo neke kupove u evropi vi ce te onda igrati u drugoj ligi!!! Vi to necete nikada priznati,ali ovoga puta ste mala deca za nas!!!

_E_H_C_

pre 15 godina

Najbolje da pokusamo da dovedemo Drincica, posto tesko da ce Dzomba prestati da zjb, a i ponovo je aktuelna Herta u vezi Fejse.

HA HA HA

pre 15 godina

Ma fejsa je zakon nema sta on ce vas povadi uhuuhuuu.... Mora da je dobio taj nadimak zato sto frezira travu pa i vasu malo da preuredi... hahahahaha FEJSA LEGENDA SRPSKOG FUDBALA JOSH NE OTKRIVEN TALENAT!!!! LOL

Ce se usrecite.... ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE....

Zika

pre 15 godina

Nakon nekoliko dana neizvesnosti i zebnje, nastavlja se saga "Ljubomir Fejsa i lovci na blago". Naime, u ovoj epizodi, Ljubomir (zelim samo u Mec, ne, zelim samo u Partizan, ne, zelim samo u Hertu, ne, zelim samo u Partizan, ne, ipak zelim samo u Hertu) Fejsa, ipak odlucuje da dodje u Humsku i obuce crno beli dres, ali, da li ce se kao moguci problem opet ispreciti visoko obestecenje koje za ovog ultra giga mega talentovanog fudbalera, trazi njegov "savetnik" N.DZ.; saznacemo u narednim epizodama ove krimi komedije.

francesco_totti

pre 15 godina

Evo sad idu komentari tipa: "toooo Fejsa majstori, dobro nam dosao..", "ti si veliki grobar..", "kakva je to ljudi igracina..", a kod svake vesti da ostaje u Hajduku il da prelazi negde drugde bilo je: "ma on je nikakav igrac", "ma i ne trebas nam", "idi sad u Zvezdu.."..

Crveno beli

pre 15 godina

@pa vama peric pojacanje za ligu sampiona mnogo ste smesni
NE NEGO SU OVI IZ AZERBEJDZANA POJACANJA,A IMA I U SAN MARINU PAR INTERESANTNIH RIBARA ZA VAS.
(san marino, 28. jun 2008 17:14)



Covece, uzmi atlas, kakvi ribari u San Marinu. Ako si vec preskocio skolovanje, ne moras nam to davati na uvid.



A vi ostali, ako ste srecni sa Fejsom, koji ni sam nije znao gde oce, onda ok, neka vam ga. Ja nisam srecan sa Subasicem, ali setite se Diare, on je igrao u Zrinjskom i sta je tamo uradio, nista.

ja sam marko,ajde namestite i od mene fudbalercinu.......tako to dobro radite!!!!

pre 15 godina

IGOR PFC
A kakav vi tim stvarate? Razlika je samo u tome sto ste vi grobari zadovoljni i kada vam kazu da ce vam dovesti i moju babu kao pojacanje,vi bi i od nje namestili ekstra fudbalera,okretan,brz.....ali kakav klub,takvi i navijaci,takva i pojacanja!!!! Pa delije bi vec proterale upravu da smo na vasem mestu!!! Spremate se za ligu sampiona,prodali najbolje ili najboljeg igraca a dovodite igrace iz ove nase jadne lige,pregovarate sa bosanskim igracima...SMESNO!!! Dali ste svesni koliko ste mali,smesno je koje igrace vi velicate,namestite od njih majstore svetskog fudbala u vasim komentarima!!! Pa ja ne mogu da verujem da se spremate za ligu sampiona a dovodite,Fejsu,Petrica iz Obrenovca,Bogunovica iz Rada ili...Obradovica iz OFK-a!! I vi zadovoljni jos se hvalite???? Da niste smesni bili bi jadni!!!! Ti kazes igracemo INTE....KUP? Ovako rade veliki klubovi,citaj:Zadrzacemo Kastilja,Koromana,Gaja,Burzanovica,Ninkov,Dosli Markovic,Edgar za kojeg brazilci kazu najtalentovaniji brazilski fudbaler,Pregovaramo za Tagoe o njemu ne treba trositi reci,Pa DARKO KOVACEVIC ime sve govori,pa sa Bisevcem,kovacevicem,Lazeticem....trpci malo,ali sta da ti kazem? I to nije sve najbolje tek dolazi!!! Sta bi tek bilo da se spremamo za ligu sampiona kada sada radimo ovako i dovodimo ove igrace!!! EEEEE tako se to radi,a vi nastavite da dovodite iz tunisa,obrenovca,rada,OFK-a....I u komentarima pravite igracine od njih,jer tako tesite sami sebe!! Niste ni svesni kakva ce vam Tomic dovesti pojacanja,za takve ambicije SITNA,i za SITNE PARE!!!! Sedi realno i pogledaj koga dovodi zvezda i sa kom pregovara,a koga vi dovodite pa ces videti da ako cemo mi sledece sezone igrati tamo neke kupove u evropi vi ce te onda igrati u drugoj ligi!!! Vi to necete nikada priznati,ali ovoga puta ste mala deca za nas!!!

Igor_PFC

pre 15 godina

zvezda stvara mocan tim sa prekaljenim asovima iz mozambika,kazahstana,azerbejdzana,islanda i zelenortskih ostrva.ocekuje se da sa tako mocnom ekipom klub sa najvecim stadionom u nasoj zemlji dogura daleko u intertoto kupu u sezoni 2009/10...ali tu se uprava zvezde ne zaustavlja,operativci ovg kluba su obecali da ce odrzati akciju deljenja besplatnih karata za intertoto kup.karte ce deliti licno legenda srpskog fudbala Dragan Dzajic zajedno sa najvecim srpskim igracem koji je ikada igrao u azerbejdzanu Subasicem...prave se veliki planovi na crveno-beloj strani Topciderskog brda,tako da bi komsije iz Humske ulice morale da budu jako obazrive...ipak, zna se koga favorizuje srpska javnost...do sledeceg pisanja...Grobari krenite u akciju deljenja karata za Ligu Sampiona...

Crveno beli

pre 15 godina

Ako gosp. Karadzic ode u FSS, mnogi zvezdasi ce imati prelom zivaca, jak Partizan i Karadzic u FSS, oh,oh bit ce im tesko........nece se dobro naspavati !
(Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar, 28. jun 2008 21:33)

Ja stvarno necu spavati ako on ode u FSS, pardon ako ne izadje.

I daj vise to Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar, mislim stvarno.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Pozdrav partizanovcima , na celom svetu, ma gde bili ! Partizanu je potrebno 35, do 37 igraca u .........ovoj sezoni, jer se igra na 4 FRONTA ! Prvenstvo,kup,Evropa i nacionalne selekcije (olimpijska,mlada,kval. za SP, te nasi igraci koji igraju za druge drzave ! Potrebno nam je........punooooo igraca ! Lazevski se povredio na Tari, pa u prvenstvu imas kartone (manje povrede, pa igraci trebaju da ne treniraju odredeno vreme, neko nije u formi itd ). Ja se iskreno nadam da ce doci Gavrancic kod nas, mada mi nije jasno sta trazi Markovic, nazad u Zvezdu, prosli put su mu zapalili dzip, a sada verovatno i ......stan ! Dordevic, mozda i jos neki dobri igraci , kad Partizan bude igrao LS ce dobiti dobre ponude, a da ne bi ostao vakuum, odmah su tu zamene ! Vec ove zime neko moze da ide ! Ovako imamo veliku grupu igraca, koji vec se poznaju, znaju rad u Partizanu, saigrace, atmosferu i odgovornost velikog kluba ! Sigurno ce i Peric igrati u napadu ove jeseni, i Bogunovic, i Dijara , Cadikovski, jer ce se igrati non - stop, sreda i nedelja ! Partizan ce igrati ove jeseni na 4 FRONTA ! Nek nam Sveopsti Bog da i uspesniju sezonu od prosle godine , i da budemo kao kosarkasi.......007 zaredom sampioni ! S druge strane Topciderskog brda ima puno galame , sufliranja,pretnji ka Partizanu , oni jos komentarisu.........o ofsajdu u Kupu ( naucili su da igraju protiv Partizana sa igracem vise i penalom, pa im nije jasno kako je moguce da se svira nesto protiv njih ?) Dupla kruna je Partizanova, a dat ce Cika Bog i LS, jer Bozji Sveti Duh prati hrabre ! Ako gosp. Karadzic ode u FSS, mnogi zvezdasi ce imati prelom zivaca, jak Partizan i Karadzic u FSS, oh,oh bit ce im tesko........nece se dobro naspavati !

MocaVukotic

pre 15 godina

Ionako u trećem kolu dobijamo Juve, tako da nema ni veze koga dovodimo za L.Š.
Mika, Žika...svejedno je.
Daj bar da vežemo dve duple krune da oni zumbuli pocrkaju od muke!
PFC do groba

NeLePFC

pre 15 godina

Propao je i milioniti pokušaj da Ljubomir Fejsa obuče dres Partizana. Razlog je finansijer Hajduka-Nikola Džomba, koji je u trenutku kada je posao bio skoro sklopljen poželeo da menja stavke u ugovoru, što je Ivana Tomića navelo da prekine pregovore.
Saznajemo da bi nova runda mogla da se odigra već danas, mada Hajduk vodi pregovore i sa Hertom, sa čijim predstavnicima je pre pet dana u Berlinu pregovarali čelnici kluba iz Kule.

Izgleda da nema nista ni od dovodjenja Veljka Paunovica,bar tako tvrdi Ivan Tomic...

Šta ima novo u Partizanu?
- Nema ništa, šta bi bilo novo?
Kad dolaze dvojica stranaca?

- Koji stranci? Ngambi i Zaim? Samo što nisu, čim stignu šaljemo ih na Taru.
Veljko Paunović - trač ili istina?
- Ma to su gluposti. Kakav Veljko Paunović, da mi je samo znati odakle takve informacije...

LS

pre 15 godina

Ljudi bolje da dovedemo igraca sa iskustvum u Evropi(Paunovic),a ne ovu dvojicu...mada verujem upravi i nadam se da znaju sta rade...samo mi nije jasno ko ce igrati uz Diarru u spicu...

Boban

pre 15 godina

Znas sta Ziko,ipak nikada,ali bash nikada nije bilo,cak ni u snovima"hocu samo u C Zlezdu"!? A,to je nama Grobarima najbitnije! Dobro doshao Fejsa majstore,Partizan je dobio boljeg fudbalera od Kacara iz Vose! Zivi bili pa videli!

Dule 025

pre 15 godina

Ako se Dzomba napokon smilovao jos jednom svaka cast za upravu.Taj lik je jako tvrdoglav,pa mislim da se Partizan dobro istrosio oko ove dvojice.Bilo bi lepo kad bi se i Paun vratio,ali nakon ovoga,to postaje cista teorija!!!Cuda su moguca,ali se ne desavaju svaki dan...Nadajmo se LIGI SAMPIONA!!!!

ludakuca

pre 15 godina

ok sve je to ok ali toliko para da ti za fejsu??? i 50% od sledeceg transfera ide dzombi...NEZNAM AKO JE TO ZA TEBE PRAVO RESENJE...

Partizan je večan

pre 15 godina

Ma fejsa je zakon nema sta on ce vas povadi uhuuhuuu.... Mora da je dobio taj nadimak zato sto frezira travu pa i vasu malo da preuredi... hahahahaha FEJSA LEGENDA SRPSKOG FUDBALA JOSH NE OTKRIVEN TALENAT!!!! LOL

Ce se usrecite.... ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE....

Tebi je zivot-PORAZ!

san marino

pre 15 godina

@pa vama peric pojacanje za ligu sampiona mnogo ste smesni
NE NEGO SU OVI IZ AZERBEJDZANA POJACANJA,A IMA I U SAN MARINU PAR INTERESANTNIH RIBARA ZA VAS.

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Ma samo da se vise ta prica zavrsi. Fejsa ovo, Fejsa ono...
Ako ce stvarno da potpise odmah iz prostorija kluba na Taru, pripreme su pocele!!!

Xomep182

pre 15 godina

@Evo sad idu komentari tipa: "toooo Fejsa majstori, dobro nam dosao..", "ti si veliki grobar..", "kakva je to ljudi igracina..", a kod svake vesti da ostaje u Hajduku il da prelazi negde drugde bilo je: "ma on je nikakav igrac", "ma i ne trebas nam", "idi sad u Zvezdu.."..
(francesco_totti, 28. jun 2008 11:44)

Zamalo.... Ja bas i ne vidim takave komentare......

Djuka

pre 15 godina

Ne kapiram ovaj potez. Ajde za Fejsu i da razumem li za Perica ne kapiram.
Samo gomilamo igrace u spicu a jos uvek nemamo iskusnog centarfora koji bi nam doneo prevagu u evropskim mecevima. Nadam se da ce ipak na kraju potpisati Paunovic ili neki drugi igrac slicnog iskustva.
I jos nesto pustite ljudi ove klipove koje prave menadzeri...nista meni to ne znaci videcemo ih na terenu u crno-belom dresu pa na kraju sezone ce se videti ko je bio pojacanje a ko promasaj.

Srb-in

pre 15 godina

Iskreno, uopste mu se ne radujem. Moze on da bude ekstra igrac, ali nije dovoljno dobar da bismo usli u ligu sampiona. A to je cilj, zar ne? Dati tolike pare na jednog igraca koji ima iskustvo igranja u provj srpskoj ligi je promasaj. Videcemo, mada mislim da su ga oni kupili sad da bi ga prodali sledece godine. I sve u krug...

ludakuca

pre 15 godina

ne kontam ovo nikako sta ce im fejsa?? sta ce im jos jedan zadnji vezni boze sto su doveli petrovica samo bacaju pare nece provest minut na terenu... boze boze dosad sam stvarno bio zadovoljan sa upravom a ovaj potez mi se ne svidja nikako... bolje da su te pare dali sa jednog ekstra napadaca... daj boze da gresim

LS

pre 15 godina

Zna li iko sta je sa igracima koji ce igrati na Oimpijadi?
Ne znam stvarno kako cemo igrati kvalifikacije bez Obradovica,Tosica,pa evo i Fejse?Ko ce igrati levog beka,Lazevski se povredio,ne moze Brazancic da igra kval. za LS,nema iskustva!

VM

pre 15 godina

Napokon i Fejsa da potpiše. Perić može da bude veliko iznenađenje.
@ludakuca (26)
Koji ti fudbal pratiš? Fejsa je bio potreban itekako jer će biti dostojna zamena Žuki. A ne kao prošle sezone kad ne igra Žuka igra Ednilson ili Mitrović i odmah nešto ne štima. Petrović je treći zadnji vezni i on je doveden kao igrač na koga se računa u budućnosti.
Stvarno neki ljudi kao da ne prate fudbal uopšte, a komentarišu kao nešto.

Milan C

pre 15 godina

N.Bozovic,Djordjevic,NGambi,Stevanovic,Obradovic,Zuka,Fejsa,Tosic,Moreira,Dijara,Peric
Ovako nesto mozda?Mislim da tu nema dovoljno iskustva za LS ali da je ovo ekipa napucana talentom JESTE!
P.S. Perica sam gledao licno,izuzetno je brz igrac ali ima i solidnu kontrolu lopte.Nekad zna da zbrza ali vremenom ce sazreti u ekstra igraca.Imam neki osecaj da ce j.... Zvezdu uzduz i popreko :)

Grrrobar

pre 15 godina

Ovaj Peric je pljunuti Zarko Lazetic.Isto dao 6 golova u sezoni,navodno najjaca mu je karakteristika brzina,a posle se ispostavilo da nije bas tako!Uz duzno postovanje,ali Nadam se da Bogunovic i on nisu kompletirali napad za ovu sezonu...

daca_sd

pre 15 godina

........M.Bozovic............
Stevanovic,Djordjevic,Ngambi,Obradovic
.........Juca...............
Zaim..................Tosic
.........Moreira...........
Diara........Alfred(Bogunovic)
ili
.........M.Bozovic...........
Stevanovic,Djordjevic,Ngambi,Obradovic
.......Fejsa....Juca.........
Zaim.......Moreira.......Tosic
...........Diara..........
na nekom mestu od ovih postava mogao bi i LAZIC!!!

Filip SD

pre 15 godina

Tomicu, zasto ne probate da dovedete Kezmana u Partizan???
Ne zna koliko jos ima ugovor sa Fenerom, na pozajmicu ili sta vec. Siguran sam da bi dosao, njemu pare vise nisu bitne, a i bog mu je blizi iz Humske!
Sa Matejom do lige sampiona!!!

bobanmkd

pre 15 godina

E,da,sada videh reportazu i za Perica.Ovo je solidan materijal materijal za brusenje!!!Obradovic,Tosic,Fejsa,Bogunovic,Peric,Petrovic,Ljajic-strahovita baza mladih domacih igraca!!!

montella

pre 15 godina

Sad pregledah klip o Pericu, dobar mali!

Ne moze preko tih klipova koje prave menadzeri da se zakljuci koliko je zaista kvalitetan, al partizan odavno nije doveo centarfora koji kao Peric poseduje i visinu i brzinu. Kompletan je igrac, ima dobar sut, centarsut, dribling i igru glavom, a sto je najbitnije inteligentan je. Jeste dao samo 6 golova u 26 utakmica ali je igrao u superdefanzivnoj ekipi iz Kule gde su svi ostali dali jos 19.

Vece pojacanje od Pauna jer dokle god Partizan ne bude mogao da zivi od sponzora i ulaznica mislim da veci deo tima moraju da budu mladi igraci koje mozemo da prodamo, ali i koji ce pored zelje za pobedom imati i zelju da se unaprede i dokazu.

TOXIC

pre 15 godina

Za Fejsu svi znamo da je odlican igrac,ima dobar sut,igra na poziciji zadnjeg veznog,ali odlicno i kreira napad,zna da probije i da baci pas,a za Perica mislim da ima odlican dribling,odlicno igra glavom,a i nije sebican,mislim prava zamena za Jovetica,ali moze jos mnogo da se unapredi i bude jedan od najboljih srpskih napadaca.Jel moze neko da mi kaze u kojoj ce formaciji igrati Partizan,jer ja mislim da ce Jokan u evropi forsirati 4-2-3-1 gde ce tu dvojicu zadnjih veznih da cine Zuka i Fejsa,a u prvenstvu 4-1-3-2,i da tu umesto Fejse dolazi jedan spic(Peric)?

BOJAN_POZ

pre 15 godina

Zasto uprava Partizana ne razmisli o igracu reprezentativcu Malija Amadou Sidibe 22 god., koji igra za klub Djoliba,četiri nastupa za selekciju Malija na Afričkom kupu nacija,vredi 250 hiljada evra.Za sada je u pregovorima sa Hajdukom iz Splita,ali mislim da je Partizan finansijski jaci ako je uopste zainteresovan.
Ne znam zasto ako Partizan ima saradnju sa Botofagom ne dovede par mladih Brazilaca koji bi igrali u Teleoptiku na pozajmicu sa mogucnoscu otkupa ugovora kasnije ako se pokazu.

Goran_gro

pre 15 godina

@ djole delije (24)
Hahaha, jooooj, samo se vi ne javljajte, molim vas!

Ljudi, a ko vam kaze da dovodjenje Fejse i Perica automatski negira dovodjenje jednog extra napadaca poput Paunovica? Gde pise da, ako dodje Fejsa, Paunovic ne dolazi?
Daj nemojte da pametujete, zasto niko od vas nije sportski direktor Partizana umesto Tomica?

Ja tom coveku verujem maximalno i ocekujem bombu na kraju prelaznog roka!

OOOOOOO PARTIZANEEEE, VOLIMO TEEEEEE.........

srki

pre 15 godina

@TOXIC

4-2-3-1, sto je i receno vec nekoliko puta, tako da vise ne kapiram cemu vise ti komentari oko dovodjenja jos jednog spica, kad ce dijara igrati sam u napadu sledece sezone!

darkorundek

pre 15 godina

a ja bi voleo da se mladi ljajic pokaze ove sezone...eeeeej to nam je najbolji mladi igrac i mislim da ce daleko da dogura
VOLIM PARTIZAN!!!!!!!!!!

_E_H_C_

pre 15 godina

E kad se setim kako smo prodali Gulana, odrekli se Drincica (jedan od najboljih u CG reprezentaciji), za kojeg se sad raspituje komsinica, a sad jurimo Fejsu, ne kazem da je los, ali Dzobma mi vise ide na zivce. I voleo bih da objavite iznos transfera obojice, jer ako smo pristali na Dzombine uslove(?!), onda nemam reci . . .

upuceni...

pre 15 godina

ovaj peric je solidan igrac samo sto mora u maloj ekipi kao sto je hajduk puno sam da radi. svidja mi se kako je provukao loptu ispod gaja ali ne i to sto je dao dva gola partizanu. ukoliko nije grobar ne treba ga dovoditi. to se sme tolerisati samo strancima...

Crno-bela srpska

pre 15 godina

jos samo da paunovic dodje bice liga sampiona,crno-bela armija iz r.srpske spremna je za boj,na na na na na na na na liga sampiona,liga sampiona,liga sampiona,pustite ove zabare ciganske,pripremaju se za ispadanje iz kup uefa i odbranu druge pozicije na kraju sezone,prvi ce biti zna se ko,PARTIZAN,samo je nebo iznad nas....

sasanikolic

pre 15 godina

--Mladen Bozovic--
-----Ngambi----Djordjevic-----
Stevanovic-----------Obradovic
-------------Juca-------------
Zaiem--------------------Tosic
----------Moreira-------------
---Diarra-----------Alfred---



Fejsa ce mozda igradi na levom ili desnom krilu posto Juca i Moreira moraju da igraju!

U napadu Diarra i Alfred Omoefe (na probi)! Sjajan igrac!

KKP

pre 15 godina

Љубомир Фејса коначно у Партизану

ПОсле дугих и тешких преговора који су трајали још од прошлог прелазног рока Љубомир Фејса коначно ће обући црно-бели дрес и одмах ће се прикључити саиграчима који се налазе на припремама на Тари, потврдио је за РТС Томислав Караџић, претседник Партизана.

Један од наших најбољих младих играча одавно се налази на списку жеља Партизана а и он сам више пута је изјавио да једва чека да обуче дрес освајача дупле круне. Двадесетогодишњи бивши играч Хајдука из Куле одлично се сналази на више позиција на средини терена и биће значајно појачање пред Евро изазове који ускоро очекују клуб из Хумске. Како најављују челници црно-белих, из Куле ће се у Партизан преселити и Милан Перић који ће на тај начин заоштрити конкуренцију у нападу. Перић је прошле сезоне у дресу Хајдука одиграо 26 мечева и постигао 6 голова.

У овом прелазном року у Партизан су стигли Иван Обрадовић из Офк Београда који игра на позицији десног бека, Камерунац Алексис Нгамби из Монпељеа заузеће место у последњој линији тима, средњи ред освежиће Радослав Петровић из Обреновачког Радничког и Тунишанин Камел Заим из Есперансе, док ће друштво Диари у шпицу напада правити Милош Богуновић из Рада.

Клуб су напустили Стеван Јоветић(Фјорентина),Немања Рнић(Андерлехт),Милан Вјештица(Шинјик) и Еднилсон(тренутно без ангажмана).

Играчи Партизана тренутно се налазе на Тари. Други део припрема обавиће у Швајцарској а 29.јула одиграће прву утакмицу другог круга квалификација за пласман у лигу шампиона. Име противника сазнаће на жребу 1. дана истог месеца.

Oyzo

pre 15 godina

Jeste da su i Juca i Fejsa zadnji vezni,ali,to je bre Jokanovic,kad god Partizan povede ima on da ih stavi da igraju obojica istovremeno.
Jos ce ubaci i jednog defanzivca, pa ce igramo sa 5 igraca u odbrani,2 zadnja vazna a njih trojica mogu da se pozabave napadom,mislim ono,mozda.

XXL

pre 15 godina

Što se mene tiče, mogu ljudi da pričaju šta god hoće, ali ekipa Karadžić, Grubor, Petrić, Tomić i ostatak radi vrhunski. Mladi igrači, afirmisani u domaćoj ligi, puni motiva, talentovani, a moći će i da se prodaju. Obzirom da je stanje sponzora u zemlji kakvo jeste, ovo je ekstra. Bravo za upravu

san marino

pre 15 godina

@Crveno beli
Profesore nemo' da se ljutis i mi bez skole imamo pravo da kazemo po koju,sto se tice San Marina imaju u reprezentaciji 2 profesionalna ribara koji u slobodno vreme igraju fudbal,mislim da bi bila prava pojacanja za klub za koji ti navijas,kad moze iz Azerbejdzana sto ne moze iz San Marina.

Grobar Skopje

pre 15 godina

Mozda da Tomic kupuje posto i nama je dao golove, sala na stranu ako drugi se ne moze kupiti dobar je i ovaj. Ima dobar dribling slomice kicmu Gaja i kompanije iz komsiluka. Napred Partizan

Igor_PFC

pre 15 godina

@upuceni...
nemoj da se brines ovaj Peric navija za nas.izjavio je u jednim novinama pre par dana kako on i cela njegova porodica navijaju za Partizan!tako treba...

PFC

pre 15 godina

Cini mi se da je ovaj Peric spor i da ni slucajno ne moze biti ni imitacija Jovetica, ali hajde da vidimo i tog dzombinog genijalca. Moguce da je dzombica insistirao na paketicu pa neka mu bude iako mi Peric lici 100% na vec prisutnog Chadikovskog. U svemu tome najvaznije je da dobijemo Fejsu jer ce on sa Petrovicem u perspektivi biti sjajan duel zadnjih veznih, posebno kad prodamo Jucu u zimskom prelaznom. Ovaj Tomic je genijalac jer radi vrlo pametno i unapred razmislja. Svakom igracu treba polusezona za adaptaciju i to Tomic odlicno zna.
Bravo, bravo za Ivana, ovo sto on radi je za svako postovanje. Grobari su ponosni na njega i njegove akcije unapred odobravamo jer covek ocigledno zna i ume!

aca_maher

pre 15 godina

Svidja mi se dovodjenje Fejse, popravice nam igru sigurno, Peric kao i Bogunovic i Petrovic tek treba da shvate gde su dosli i sta se od njih ocekuje a dotad ce biti sezona 2009/2010, prema tome jedan provereni spic (makar to bio i Paunovic) i iskusni inostrani golman ako to sem mene jos neko shvata. Tu smo tanki a to se ne tolerise na terenu u LS. Jedan kiks i cao, a ovi nasi Bozovici ce se prepasti cim vide preko 30.000 ljudi(valjda nisu navikli). Za domacu ligu nam je najvece pojacanje onaj mucenik Bunjevcevic sto se picnuo ko Dz. Travolta pa sakuplja Subasice, Device, Slovice itd ali za kvalifikacije za LS moramo i mi malo da se potrudimo pa i otvorimo i platimo nekog dobrog a ne samo perspektivnog. Prelazni rok tek pocinje ali valja na vreme uigravati igrace tako da ako Tomic ima nameru da kupi jos nekog bolje mu je da pozuri mada verujem da to i radi cim je prelomio za Fejsu. Pozdrav grobarima.

Rolando

pre 15 godina

Sada odma treba prodati Lazetica(Ljajic i N.Marinkovic bolji), Maletica(Bogunovic i Zaim i Cetkovic bolji), Cadikovskog (Skuletic bolji), Mitrovica, Lakica(Stevanovic i Jovanovic bolji), Darka Bozovica (Mladen bolji). Ne treba da gomilamo toliko rezervnih igraca, bolje da rezerve budu mladi i talentovani igraci koji polako treba da se ubacuju u prvi tim!!!

offside

pre 15 godina

Mimija Perica poznajem,decko je grobar 100%! Moze da bude extra klasa, samo mu treba malo discipline!Inace, trebalo je da predje u Partizan jos dok je igrao u Lucanima ali nije se svideo Bjekovicu! Sada mu se san ostvario, ima sansu da pokaze sta zna! Srecno Mimi! Pozdrav iz Cacka!

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Odgovor komentaru br.64, @ Crveno beli ! Ovo ime mi je dao Sveopsti Bog u aprilu 2004 godine , i tako ima da se predstavim mnogima u buducnost ! U Bibliju , Bog je jos nekima promenio ime : Geneza, Avram je postao - Avraam ; Jakov je postao - Izrael ; Jerubabeel - Gedeon ; Saul - je postao apostol Pavel ! Zato imam ovo ime !

_E_H_C_

pre 15 godina

Najbolje da pokusamo da dovedemo Drincica, posto tesko da ce Dzomba prestati da zjb, a i ponovo je aktuelna Herta u vezi Fejse.