Ponedeljak, 23.06.2008.

12:47

Fudbaleri Partizana počeli pripreme

Izvor: B92

Fudbaleri Partizana poèeli pripreme IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

Miro Vujinovic

pre 15 godina

Partizan je stvarno najbolji!

Evo link oko pojacanja:

http://www.mirosport.net/2008/soccer/1195/kamel-zaiem-and-alexis-ngambi-sign-for-partizan/

Pera

pre 15 godina

evo malo o pojacanjima partizana, ovaj jedan je mnogo dobar http://www.mirosport.net/2008/soccer/1195/kamel-zaiem-and-alexis-ngambi-sign-for-partizan/

пфк

pre 15 godina

@COPY SEVER - PASTE JUG

извини, без енглеза, а то што сам споменуо бари, и сви гани одмах се ухватили за то је било ради поређења садашњих квалификација само, са целим тадашњим купом шампиона, па погледајте тамо тимове у 1. рунди, 2. и упоредите овде са клубовима који чекају 3. рунду квалификација. Нико не оспорава успех, и желим вам да и даље живите у историји, а ми волимо тако мало да се играмо фудбала на пролеће, нећемо освојити ЛШ, али ни ви ући икада више, то сте показали, ни лигу уефа не можете одиграти како треба, срамотите нашу земљу и вашу стару звезду

cukce

pre 15 godina

vratio se bjekovic, gde ste sad grobari, gde je javni tuzilac, sud, policija, tako se osvajaju titule... sezona 2008/09 bice kraha na medjunarodnoj sceni, a bogami i na nasim terenima!

realnost

pre 15 godina

pa taj stoper iz engleske nece sigurno doci u Srbiju da igra za 100000e godisnje,kad je covek tamo zaradjivao preko milion godisnje...a izgleda da neki ljudi ovde ne znaju,pa ne mozete dovesti nekog extra igraca,npr,Pauleta slobodan,pa ajde da ga dovedemo imamo para za njega,pa da imamo para kao sto mislite,zar bi prodali Jovetica sa tek 19 godina...i da dovedes extra igraca i da mu das milion godisnje,ne udjes u ligu sampiona,bankrot kluba sledi 100%,pa nisu ni oni ludi,znaju valjda sta rade...pozz za sve grobare,srecno majstori!!!

,,!,,(-_-),,!,,

pre 15 godina

Ne lozite se previse. Niste igrali Evropu ove sezone pa ste mogli da zapinjete u prvenstvu. I samo 3 boda vise na kraju. Sledece godine titula se vraca u Zvezdine vitrine.
(gugle, 23. jun 2008 13:39)

A vi ste zapinjali u Evropi, pa ste zbog toga izgubili titulu?

GrobarVS

pre 15 godina

@COPY SEVER - PASTE JUG
E moj care pa vi ne mozete ni da udjete u LS a samo se vadite na 92...Sta bi bilo u kosarci da se Partizan vadi kad je bio prvak??????????

mich-mich

pre 15 godina

diouf je slobodan igrac istice mu ugovor...27 godina ima..iiskusni stoper igrao u engleskoj...nebi nam lose paooo..a?? sta mislite??

petar

pre 15 godina

@mich-mich

E,nisam primetio,ali taj mi je zapao za oko.Ne mora on,samo da dovedu nekog slicnom njemu.Dajte te pare za jednog kvalitetnog napadaca.

Partizan je večan

pre 15 godina

Komunalci pripremajte se za osvajanlje drugog mesta u prvenstvu i ispadanje vec u prvom kolu u Evropi, to vam od srca zelimo mi Delije iz MKD.
(DELIJE SKOPJE MKD, 23. jun 2008 19:53)

Hvala vam na iskrenim cestitkama,ali to mesto koje ti nama zelis u prvenstvu je vec odavno rezervisano od strane tvog voljenog kluba,a mi se ni sa kim ne otimamo za nesto.Kao sto vam ne otimamo igrace,necemo ni vase mesto na tabeli.Srecne vam kvalifikacije za kup UEFA!

petar

pre 15 godina

Treba da Tomic dovede napadaca Le Havrea.Guillaume Hoarau,Francuz,postigao je 28 gola,a istekao mu je ugovor.Ako ne moze njega,neka dovede samo nekog ko je iskusan,postigao dosta golova.Za ova pojacanja mislim da nije potroseno vise od pola miliona,gde su pare?Otvorite se jednom u zivotu dajte te pare,Karadzic je rekao da Partizan u svakom trenutku moze da dovede dvojicu kvalitetnih i skupih igraca dostojnih Lige sampiona,gde su???Ne moze Cadikovski da nas vodi u Evropu.

Vasilije

pre 15 godina

Srećno crno beli. Da ne dužim, jer će biti prilike za to i želim da budete zdravi, puno uspeha i sreće da vas prati cele sezone. PARNI VALJAK NEKA MELJE!!!

д.н.с.

pre 15 godina

Замолио би навијаче партизана да у својим коментарима уопште не спомињу ове из рупе.Заиста не заслужују ни слово.Окренимо се нама самима.Дајмо пуну подршку управи која се ослободила баласта званог бјековић.Томић је ретко паметан момак и треба га пустити да ради.Јокан ће бити све бољи и немојмо га стално критиковати.Треба бити реалан и рећи да је лига шампиона тешко остварив циљ али треба дати све од себе.Угледајмо се на репрезентацију Турске која је показала какво срце има као екипа и како се бори до последњег атома снаге.Такав приступ трба да имамо као тим ,као људи ,као навијачи.Морамо тако јер нам је то једини прави пут.

Partizan i SAMO ON

pre 15 godina

SRECNO MOMCI!Grobari ubijamo ovu sezonu ,videcete!!!!A jel ima neko tacniju ingormaciju za VELJKA PAUNOVICA???Ako ima ,molio bih da napise sta se desava sa nasim velikim PARTIZANOVCEM!POZDRAV MOJI GROBARI SA VRELOG beogradskog asfalta!

DELIJE SKOPJE MKD

pre 15 godina

Komunalci pripremajte se za osvajanlje drugog mesta u prvenstvu i ispadanje vec u prvom kolu u Evropi, to vam od srca zelimo mi Delije iz MKD.

LEKI

pre 15 godina

Mislim da partizan mora da dovede jos jednog dokazanog spica i jednog iskusnog odbrambenog igraca,prednost je svakako uigranost okosnice tima ali bice stasno tesko plasirati se u ls,sreca prvi uslov.Pitanje i kakva su ova pojacanja?Domaca liga morala bi da se osvoji s obzirom da nas veciti rival luta vec duze vreme.Jokanovic tek treba da se dokaze i ne uliva mi poverenje za sada.

Gioseppe_RBC

pre 15 godina

Ne verujem mnogo u Jokana, ali verujem u Tomica i sad je pokazao da je strucnjak kakav moze da vrati Partizan tamo gde mu je i mesto - u elitu.

mare

pre 15 godina

Svaka cast Tomicu, odlicno radi svoj posao! Ipak, neophodan nam je jos jedan napadac za Evropu,i to neki koji ce odmah da bude upotrebljiv! Siguran sam da ce Bogunovic za koji mesec izrasti u veoma dobrog napadaca, ali trenutno je neupotrebljiv za jake evropske meceve. Takodje, mislim da bi trebalo prekinuti saradnju sa Cirkovicem, coek ima ubedljivo najvecu platu od domacih igraca u klubu,a potpuno je neupotrebljiv. To nam je u startu minus od 250.000 eur. Mislim i da bi dovodjenje jos jednog golmana bilo dobro, jer realno Darko Bozovic nema kvalitet za Partizan, veoma je nesiguran i nepokretljiv. Znam da je zamena, ali sta ako se ne daj boze povredi Mladen Bozovic? Ako se Kamel Zajiem privikne na Evropu i na disciplinu u igri koju neguje Partizan,bice vrhunsko pojacanje,nema dileme! Jos samo da u zrebu za Ligu Sampiona dobijemo Anderleht, bice fenomenalno!

Sokrates

pre 15 godina

Respekt za rad gos.Tomica i upravu Partizana.Ovaj prelazni rok je pokazao da se radi o ozbiljnim ljudima koji imaju za cilj da dovedu Partizan tamo gdje smo stali nakon okrasaja u prvom ucescu u LS.Da smo tada imali ljude u upravi kao danas Partizan bi bio redovan ucesnik LS.Sacuvali smo kostur tima sto je izuzetno vazno a pojacanja su blago receno fantasticna.Napomenuo bih novog igraca iz Tunisa.Raspitao sam se kod prijatelja u Tunisu koji su izuzetno upoznati sa njegovim kvalitetima.Zaim(tako se cita)je suho blago.Prije dvije godine su maltene svi francuski klubovi zeljeli ovog virtouza koji po stilu podsjeca na legendarnog bosanskog igraca Safeta Susica s tim sto je Zaim trkacki dosta superiorniji .U Francusku nije otisao jer je imao probleme u familiji.Bio je odusevljen pozivom Partizana jer je Partizan u ovom dijelu Afrike izuztno cjenjen i popularan klub.Partizan ce bez sumnje dobiti igraca svjetskog kalibra koji ce u Beogradu moci da pokaze sav svoj raskos.Ostala pojacanja prije svega kamerunac i Stevanovic su provjereni igraci i bit ce velika pojacanja.Mladi Petrovic ima sve da postane veliki igrac.Svidja mi se njegova sportska drskost.Bogunovic je vjerovatno nako nase Crne mambe najbrzi igrac u Srbiji sto samo potvrdjuje zelju Tomica da napravi tim koji ce igrati brzo,na prvu sa mnogo utrcavanja u prazan prostor.To je i pravi recept za uspjeh.Ne pamtim da je Partizan imao jaci tim i sposobniju upravu.Jos kad dodje onaj fantasticni .....O tom potom.Partizanovo vrijeme je definitivno doslo.Mnogo smo jaki!!!Pozdravio bih sve prave prijatelje fudbala pogotovo navijace Partizana iz Bayerna gdje je u toku osnivanje mozda i najveceg kluba navijaca Partizana koji ce u svom clanstvu imati vjerovali ili ne 34 razlicite nacionalnosti.Partizan je to!!!

5minuta

pre 15 godina

pgodite zasto navijam za nemce? zato sto nose crno-belu opremu. jel zna neko gde moze da se uzme dres nemacke reprezentacije, po mogucstvu Hitzlschberger ili Schweinsteiger a mozda i Mertesacher. Hocu i ja da budem schwaba

rubinstajn

pre 15 godina

@пфк
Te godine su izostali englezi i holandjani.Igrali su Milan,Real(M),Bayern i nesrecni Olimpik iz top5 liga.p.s.Znam da nije tema,ali red je vise da ti tebi slicni batalite cigane.

zoran

pre 15 godina

@gugle
U Evropi niste ni vi zapinjali i koliko se secam bese 5 bodova razlikei to samo zato sto je Burzanovicu priznat gol iz ofsajda.
Crno - belima recno u novoj sezoni, nek daju sve od sebe, pa kokiko bude toliko nam je.

Plikuscht

pre 15 godina

Ne lozite se previse. Niste igrali Evropu ove sezone pa ste mogli da zapinjete u prvenstvu. I samo 3 boda vise na kraju. Sledece godine titula se vraca u Zvezdine vitrine.
(gugle, 23. jun 2008 13:39)

Da, da, da ... i ja mislimd a je to to ... mi smoodigrali 2 utakmice ... a vi? Da niste mozda odigrali 30-ak, pa vas je to ometalo tokom sezone?
U plejadi kretenskih izgovora za proteklu sezonu od strane navijaca zvezde - ovaj je negde 'pri vrhu'!

I drugo ... ako vec hoces da budes pametan - onda barem saznaj cinjenice - nije 3 vec 5 bodova razlike na kraju. Toliko!

ilija_grobar

pre 15 godina

Stvarno stvaramo extra tim za ligu sampiona a i za prvenstvo.Tako da ocekujem naravno titulu i ulazak u ligu samPIONA!!!svaka cast i TOMICU I KARADZICU jer stvaramo e\xtra tim,ali i jokanovic je mlad perspektivan trener pa mislim jos da dojde jedan igrac i osvajamo LIGU SAMPIONA. A ovo su ti igraci-Darko bozovic, ml.bozovic, radosavljevic, ngambi, djordjevic, sikimic, obradovic, dj. lazic, tosic, moreira, zuka, diaraa, zaili, cirkovic, maletic, jovanovic, nenad brnovic, knezevic, mitrovic, zarko lazetic.

Igor_PFC

pre 15 godina

Liga Sampiona je nasa velika zelja,a odbrana duple krune imperativ.ne sumnjam u moj Partizan,bice i ovo sezona velikog slavlja...

Daleko je LŠ,bojkot!!!

pre 15 godina

Kada bi se još tim Zvezde priključio ovom timu ne bi ušao u LŠ. A kada se Zeka i Bjeka&CO priključe SVOJIM kolegama iz Zvezde možda bude nade za srpski fudbal. Pojačanja i Zvezde i Partizana ubijaju, dolaze iz klubova u kojima su odigrali 12 utakmica i postigli 4 gola(nekad još manjih klubova)!?
Mene više neće moći da farbaju tkzv. fudbalski radnici koji se penale za privatizaciju u kojoj će preko deonica zaraditi brzo milione, za Vas ne znam...

Djuka

pre 15 godina

Da li neko zna jos nesto o pojacanjima? Paunovic je skoro siguran ali da li dolazi jos neko.

E ljudi meni je u ovom nasem Partizanu najveci lik Milivoje Cirkovic, covek je od reprezentativca postao - socijalni slucaj ne igra za PFC a prima platu. U zadnje dve godine nije odigrao ni jednu utakmicu. Skandal od coveka. Jes da nas je uveo u LS ali ne zivi se od stare slave.
Pozdrav svim Grobarima.

cengi pfc conoplja

pre 15 godina

ne znam samo sta predstavlja komentar br6.Koliko znam ovde se pise o PARTIZANU.Ovaj je oocito zalutao.A najbitnije je da se CRNO BELI dobro spreme za okrsaje koji nam predstoje.LIGA SAMPIONA>

Partizan je večan

pre 15 godina

Ne lozite se previse. Niste igrali Evropu ove sezone pa ste mogli da zapinjete u prvenstvu. I samo 3 boda vise na kraju. Sledece godine titula se vraca u Zvezdine vitrine.
(gugle, 23. jun 2008 13:39)

Upravo tako,mi nismo morali da zapinjemo u Evropi,ali ste vi zato zapinjali iz petnih zila.Ubili ste se od tolikog zapinjanja i na kraju opet krompir-0.A ako me secanje dobro sluzi nije bilo 3 boda razlike na kraju,nego 5.
Hajde jos jednom obnovi gradivo pa se vrati da komentarises vesti o osvajacu duple krune!

Partizan je večan

pre 15 godina

Ne lozite se previse. Niste igrali Evropu ove sezone pa ste mogli da zapinjete u prvenstvu. I samo 3 boda vise na kraju. Sledece godine titula se vraca u Zvezdine vitrine.
(gugle, 23. jun 2008 13:39)

Upravo tako,mi nismo morali da zapinjemo u Evropi,ali ste vi zato zapinjali iz petnih zila.Ubili ste se od tolikog zapinjanja i na kraju opet krompir-0.A ako me secanje dobro sluzi nije bilo 3 boda razlike na kraju,nego 5.
Hajde jos jednom obnovi gradivo pa se vrati da komentarises vesti o osvajacu duple krune!

GROBAR

pre 15 godina

FC Barcelona (Spain)
Atlético Madrid (Spain)
Arsenal (England)
Liverpool (England)
Juventus (Italy)
Fiorentina (Italy)
Marseille (France)
Schalke 04 (Germany)
Spartak Moscow (Russia)
Shakhtar Donetsk (Ukraine)
Standard Liège (Belgium)
Sparta/Slavia Prague (Czech Republic)*
Galatasaray (Turkey)
Olympiacos (Greece)
CSKA Sofia (Bulgaria)

shta reci......pa vi bezaniju ne mozete da dobijete....e ovde chika Toma ne moze da nameshta......
(Zivim za sever, 23. jun 2008 13:45)


Za vas je FK PARTIZAN liga sampiona.....puno pozdrava od Levadie!!!

Marko

pre 15 godina

Ljudi pa koji vam je k..... kad mislite da ovakva ekipa moze u LS.Vidite li vi strane ekipe,kakve igrace imaju.Pa pola kupa UEFA moze da se igra za Partizanom i Zvezdom.Ali dobro,srbi nikad i nisu bili realni!

da_komsiji_crkne_krava

pre 15 godina

Mislim da bismo mozda mogli da dovedemo Milana Barosa. Posle loseg nastupa na EP, verovatno nije mnogo skup, a verujem da bi se odlicno uklopio sa Dijarom

COPY SEVER - PASTE JUG

pre 15 godina

#пфк, 23. jun 2008 13:34#

Varaš se majstore, ipak. Koga li je onda Marsej izbacio u polufinalu te godine? Da nije ono "Milan" sa Gulitom, Barezijem, Rajkardom...? E, pa jeste!

Znači, ne verujem da još uvek ne možete da prebolite taj USPEH Crvene Zvezde, i najveći uspeh SRPSKOG klupskog fubala ikada! Kažete da smo mi o tome pričamo i dan danas. A šta reći o vama koji ste time opsednuti? Ali, tako i treba, nikad vi to nećete svariti, nikada!

ZVEZDA JE ŽIVOT...

Korleone

pre 15 godina

@ zivim za sever.. Bajern, Bolton, Aris, PSV, Zenit, Tromso, Levadija. Evropska zvezda skor 0 0 4, gol razlika 2-9. Mislim da sam bio jasan. A vi kako te?

GROBAR JUG

pre 15 godina

Fali nam taj jedan iskusan kvakitetan napadac da bi ekipa bila kompletna. Nadam se da ce se Tomic okanuti preporuka i video snimaka i doevesti provereno ime jer nisu nista potrosili od novca za transfere svi su dosli kao slobodni igraci Fejsa je otpao i hvala bogu da jeste jer ne vredi toliko koliko onaj Dzomba trazi, prema tome da se ja pitam ja bi taj novac ulozio u jednog kvalitetnog spica jer koliko vredi jedan spic dokazalo se u reprezentaciji rusije sa Arsavinom i bez njega dve razlicite reprezentacije.

Delije_Sever

pre 15 godina

Kakav parizan bre zvezda je zakon,titula ce biti opet nasa a podrazumeva se i kup... A ponovo ce se pevati ona pesma Grobarima k... sada liga sampiona,liga sampiona,liga sampiona,grobarima k... liga sampiona
pozzz za sve delije

nemanja87

pre 15 godina

Vest glasi ''Fudbaleri Partizana poceli pripreme'' a grobari komentarisu Bari.Ali dobro ipak je to najveci uspeh jugoslovenskog klupskog fudbala.Ipak ste vi grobari ponosni na taj uspeh,cenim da kad odete u inosranstvo da se predstavljate kao navijaci Crvene Zvezde iz Beograda.A sto se tice timova za derbi cemo da vam pustimo Koromana i 10 kadeta posto se on uvek zeza sa vama.

Nole Delija

pre 15 godina

Svidja mi se kod Partizana sto dovode svoje mlade igrace, koji umeju dosta toga da pruze prvom timu. Treba doci kod nas u Srbiji isto zakon da mladi igraci prvo moraju da potpisu ugovor sa maticnim klubom i ostanu barem do 21 godine tamo. Tim Grobara je dobar, samo da bi bilo rukovodstvo tako bilo bi fenomenalno. Iako kao Zvezdas mrzim Tomica, smatram da je on jedina svetla tacka Partizana u rokovodstvu i zelim Grobarima puno uspeha u kvalifikacijama za Ligu Sampiona i da bude vise navijaca u domacoj Ligi.

Zivim za sever

pre 15 godina

FC Barcelona (Spain)
Atlético Madrid (Spain)
Arsenal (England)
Liverpool (England)
Juventus (Italy)
Fiorentina (Italy)
Marseille (France)
Schalke 04 (Germany)
Spartak Moscow (Russia)
Shakhtar Donetsk (Ukraine)
Standard Liège (Belgium)
Sparta/Slavia Prague (Czech Republic)*
Galatasaray (Turkey)
Olympiacos (Greece)
CSKA Sofia (Bulgaria)

shta reci......pa vi bezaniju ne mozete da dobijete....e ovde chika Toma ne moze da nameshta......

aaa

pre 15 godina

Sledeca sezona ce pokazati koliko je jokanovic los trener,i da je titula osvojena zahvaljujuci DJUKI-nikad nisam video neku nasu ekipu da je igrala tako moderan i kvalitetan fudbal kao Partizan dok im je DJUKA bio trene,bio sam ubedjen da ce uci u ligu sampiona,dok sad...

gugle

pre 15 godina

Ne lozite se previse. Niste igrali Evropu ove sezone pa ste mogli da zapinjete u prvenstvu. I samo 3 boda vise na kraju. Sledece godine titula se vraca u Zvezdine vitrine.

Serb in Montenegro

pre 15 godina

Partizan u sezoni 2008/2009 nece imati pravu konkurenciju u prvenstvu jer vidimo sta rade nase komsije.Za ligu sampiona sam potpuno ubijedjen da ce mo imati srece pri zrijebu i da ce mo lagano uci u ligu sampiona

AJMO MILIVOJE

pre 15 godina

U nove radne pobede!Jel moze neko da mi kaze sta je sa pojacanjem u napadu koje je tiho najavljivano bivsi igrac sa velikim iskustvom,pominjao se Vece Paunovic?

LESA-PFC

pre 15 godina

puno ZDRAVLJA I SRECE I BEZ POVREDA NA PRIPREMAMA I U NAREDNOJ SEZONI ZELI VAM GROBAR P.S.IDEM SA PORODICOM NA ODMOR NA TARU 03-07-2008 PA CU LICNO DA VAS POZDRAVIM

r2d2

pre 15 godina

Nazire se tu super ekipa... sve naravno zavisi od dolaska što kvalitetnijeg špica.

Golman: što se mene tiče, Božović i to Mladen

Odbrana: Stevanović, Ngmabi, Đorđević, Obradović - vrhunska!!!

Sredina: Tošić, Žuka, Moreira, i Stjepanović/Zajim

Napad: Dijara, + pojačanje.

To je po meni fenomenalna ekipa, a što je najbitnije tu su minimalne izmene u odnosu na prošlu godinu. Kada se tu doda nikad jača klupa, utisak je stvarno dobar.
I na kraju, onako bojažljivo, se nadam povratku Brnovića - dokazani grobar i vrhunski zadnji vezni. Svi se sećamo njegovih šuteva sa 20 i kusur... Nenade sve najbolje...

zorz

pre 15 godina

Sta reci sem srecno!Nadamo se da ce Partizan u sledecoj sezoni igrati lep,dopadljiv i atraktivan fudbal kao i prosle sezone a iz takve igre proisteci ce i rezultati.Sto se tice prelaznog roka ovo sto je dovedeno zvuci jako lepo i bilo bi dobro i za njih i za Partizan da se dobro i pokazu.Na kraju zeleo bih da sledeca sezona uz dobre igre i rezultate bude obelezena postepenim vracanjem u tim Nenada Brnovica.Pruzimo ovom momku podrsku da ponovo bude onaj stari a svi znamo ko je i kako je nekada igrao nas Brna.Poz svima

Korleone

pre 15 godina

Idemo majstori u odbranu duple krune i, uz malo srece u zrebu, napad na LS. Udarni trio Diara, More i Zuka je i dalje na okupu, samo jos jedan dobar spic umesto Jovete i komsinica odmah moze da racuna na jos jednu susnu sezonu bez trofeja. IMA JEDAN TIM, CEO SAM ZIVOT S NJIM...

пфк

pre 15 godina

па да ли је почело или не, углавном сваки клуб је из године у годину јачи, а да не причам о лигама, тако да поред екипа које нас чекају у трећем колу, пролазак у ЛШ је једнако равно барију из 91 (само да подсетим без енглеза и италијана те године ако се не варам) :)

cici

pre 15 godina

Ljaica treba prebaciti u prvi tim, a prodati Lazetica i Cadikovskog, a bek Adamovic se nigde ne spominje, mogli bi njega u nekim utakmicama da probaju...kaze Jokanovic ne zivi se od proslosi, evo nasa komsinica vec 17 godina slavi Bari i nije im tako lose, doduse nisu bili ni zadnji u kupu UEFA ili nisu ni igrali nikada ligu sampiona ili nisu prezimili u evropi 16 godina, ali sve u svemu Bari je bitan...

covek

pre 15 godina

FK Vojvodina je pocela pripreme pre nedelju dana,hvala sto brinete o nama,mi smo dobro i pisemo vam da znate da postoje i klubovi van Beograda.Prijatno.

Serb in Montenegro

pre 15 godina

Partizan u sezoni 2008/2009 nece imati pravu konkurenciju u prvenstvu jer vidimo sta rade nase komsije.Za ligu sampiona sam potpuno ubijedjen da ce mo imati srece pri zrijebu i da ce mo lagano uci u ligu sampiona

cici

pre 15 godina

Ljaica treba prebaciti u prvi tim, a prodati Lazetica i Cadikovskog, a bek Adamovic se nigde ne spominje, mogli bi njega u nekim utakmicama da probaju...kaze Jokanovic ne zivi se od proslosi, evo nasa komsinica vec 17 godina slavi Bari i nije im tako lose, doduse nisu bili ni zadnji u kupu UEFA ili nisu ni igrali nikada ligu sampiona ili nisu prezimili u evropi 16 godina, ali sve u svemu Bari je bitan...

GROBAR

pre 15 godina

FC Barcelona (Spain)
Atlético Madrid (Spain)
Arsenal (England)
Liverpool (England)
Juventus (Italy)
Fiorentina (Italy)
Marseille (France)
Schalke 04 (Germany)
Spartak Moscow (Russia)
Shakhtar Donetsk (Ukraine)
Standard Liège (Belgium)
Sparta/Slavia Prague (Czech Republic)*
Galatasaray (Turkey)
Olympiacos (Greece)
CSKA Sofia (Bulgaria)

shta reci......pa vi bezaniju ne mozete da dobijete....e ovde chika Toma ne moze da nameshta......
(Zivim za sever, 23. jun 2008 13:45)


Za vas je FK PARTIZAN liga sampiona.....puno pozdrava od Levadie!!!

Korleone

pre 15 godina

@ zivim za sever.. Bajern, Bolton, Aris, PSV, Zenit, Tromso, Levadija. Evropska zvezda skor 0 0 4, gol razlika 2-9. Mislim da sam bio jasan. A vi kako te?

r2d2

pre 15 godina

Nazire se tu super ekipa... sve naravno zavisi od dolaska što kvalitetnijeg špica.

Golman: što se mene tiče, Božović i to Mladen

Odbrana: Stevanović, Ngmabi, Đorđević, Obradović - vrhunska!!!

Sredina: Tošić, Žuka, Moreira, i Stjepanović/Zajim

Napad: Dijara, + pojačanje.

To je po meni fenomenalna ekipa, a što je najbitnije tu su minimalne izmene u odnosu na prošlu godinu. Kada se tu doda nikad jača klupa, utisak je stvarno dobar.
I na kraju, onako bojažljivo, se nadam povratku Brnovića - dokazani grobar i vrhunski zadnji vezni. Svi se sećamo njegovih šuteva sa 20 i kusur... Nenade sve najbolje...

aaa

pre 15 godina

Sledeca sezona ce pokazati koliko je jokanovic los trener,i da je titula osvojena zahvaljujuci DJUKI-nikad nisam video neku nasu ekipu da je igrala tako moderan i kvalitetan fudbal kao Partizan dok im je DJUKA bio trene,bio sam ubedjen da ce uci u ligu sampiona,dok sad...

Sokrates

pre 15 godina

Respekt za rad gos.Tomica i upravu Partizana.Ovaj prelazni rok je pokazao da se radi o ozbiljnim ljudima koji imaju za cilj da dovedu Partizan tamo gdje smo stali nakon okrasaja u prvom ucescu u LS.Da smo tada imali ljude u upravi kao danas Partizan bi bio redovan ucesnik LS.Sacuvali smo kostur tima sto je izuzetno vazno a pojacanja su blago receno fantasticna.Napomenuo bih novog igraca iz Tunisa.Raspitao sam se kod prijatelja u Tunisu koji su izuzetno upoznati sa njegovim kvalitetima.Zaim(tako se cita)je suho blago.Prije dvije godine su maltene svi francuski klubovi zeljeli ovog virtouza koji po stilu podsjeca na legendarnog bosanskog igraca Safeta Susica s tim sto je Zaim trkacki dosta superiorniji .U Francusku nije otisao jer je imao probleme u familiji.Bio je odusevljen pozivom Partizana jer je Partizan u ovom dijelu Afrike izuztno cjenjen i popularan klub.Partizan ce bez sumnje dobiti igraca svjetskog kalibra koji ce u Beogradu moci da pokaze sav svoj raskos.Ostala pojacanja prije svega kamerunac i Stevanovic su provjereni igraci i bit ce velika pojacanja.Mladi Petrovic ima sve da postane veliki igrac.Svidja mi se njegova sportska drskost.Bogunovic je vjerovatno nako nase Crne mambe najbrzi igrac u Srbiji sto samo potvrdjuje zelju Tomica da napravi tim koji ce igrati brzo,na prvu sa mnogo utrcavanja u prazan prostor.To je i pravi recept za uspjeh.Ne pamtim da je Partizan imao jaci tim i sposobniju upravu.Jos kad dodje onaj fantasticni .....O tom potom.Partizanovo vrijeme je definitivno doslo.Mnogo smo jaki!!!Pozdravio bih sve prave prijatelje fudbala pogotovo navijace Partizana iz Bayerna gdje je u toku osnivanje mozda i najveceg kluba navijaca Partizana koji ce u svom clanstvu imati vjerovali ili ne 34 razlicite nacionalnosti.Partizan je to!!!

Partizan je večan

pre 15 godina

Ne lozite se previse. Niste igrali Evropu ove sezone pa ste mogli da zapinjete u prvenstvu. I samo 3 boda vise na kraju. Sledece godine titula se vraca u Zvezdine vitrine.
(gugle, 23. jun 2008 13:39)

Upravo tako,mi nismo morali da zapinjemo u Evropi,ali ste vi zato zapinjali iz petnih zila.Ubili ste se od tolikog zapinjanja i na kraju opet krompir-0.A ako me secanje dobro sluzi nije bilo 3 boda razlike na kraju,nego 5.
Hajde jos jednom obnovi gradivo pa se vrati da komentarises vesti o osvajacu duple krune!

covek

pre 15 godina

FK Vojvodina je pocela pripreme pre nedelju dana,hvala sto brinete o nama,mi smo dobro i pisemo vam da znate da postoje i klubovi van Beograda.Prijatno.

zorz

pre 15 godina

Sta reci sem srecno!Nadamo se da ce Partizan u sledecoj sezoni igrati lep,dopadljiv i atraktivan fudbal kao i prosle sezone a iz takve igre proisteci ce i rezultati.Sto se tice prelaznog roka ovo sto je dovedeno zvuci jako lepo i bilo bi dobro i za njih i za Partizan da se dobro i pokazu.Na kraju zeleo bih da sledeca sezona uz dobre igre i rezultate bude obelezena postepenim vracanjem u tim Nenada Brnovica.Pruzimo ovom momku podrsku da ponovo bude onaj stari a svi znamo ko je i kako je nekada igrao nas Brna.Poz svima

д.н.с.

pre 15 godina

Замолио би навијаче партизана да у својим коментарима уопште не спомињу ове из рупе.Заиста не заслужују ни слово.Окренимо се нама самима.Дајмо пуну подршку управи која се ослободила баласта званог бјековић.Томић је ретко паметан момак и треба га пустити да ради.Јокан ће бити све бољи и немојмо га стално критиковати.Треба бити реалан и рећи да је лига шампиона тешко остварив циљ али треба дати све од себе.Угледајмо се на репрезентацију Турске која је показала какво срце има као екипа и како се бори до последњег атома снаге.Такав приступ трба да имамо као тим ,као људи ,као навијачи.Морамо тако јер нам је то једини прави пут.

Nole Delija

pre 15 godina

Svidja mi se kod Partizana sto dovode svoje mlade igrace, koji umeju dosta toga da pruze prvom timu. Treba doci kod nas u Srbiji isto zakon da mladi igraci prvo moraju da potpisu ugovor sa maticnim klubom i ostanu barem do 21 godine tamo. Tim Grobara je dobar, samo da bi bilo rukovodstvo tako bilo bi fenomenalno. Iako kao Zvezdas mrzim Tomica, smatram da je on jedina svetla tacka Partizana u rokovodstvu i zelim Grobarima puno uspeha u kvalifikacijama za Ligu Sampiona i da bude vise navijaca u domacoj Ligi.

Plikuscht

pre 15 godina

Ne lozite se previse. Niste igrali Evropu ove sezone pa ste mogli da zapinjete u prvenstvu. I samo 3 boda vise na kraju. Sledece godine titula se vraca u Zvezdine vitrine.
(gugle, 23. jun 2008 13:39)

Da, da, da ... i ja mislimd a je to to ... mi smoodigrali 2 utakmice ... a vi? Da niste mozda odigrali 30-ak, pa vas je to ometalo tokom sezone?
U plejadi kretenskih izgovora za proteklu sezonu od strane navijaca zvezde - ovaj je negde 'pri vrhu'!

I drugo ... ako vec hoces da budes pametan - onda barem saznaj cinjenice - nije 3 vec 5 bodova razlike na kraju. Toliko!

AJMO MILIVOJE

pre 15 godina

U nove radne pobede!Jel moze neko da mi kaze sta je sa pojacanjem u napadu koje je tiho najavljivano bivsi igrac sa velikim iskustvom,pominjao se Vece Paunovic?

LESA-PFC

pre 15 godina

puno ZDRAVLJA I SRECE I BEZ POVREDA NA PRIPREMAMA I U NAREDNOJ SEZONI ZELI VAM GROBAR P.S.IDEM SA PORODICOM NA ODMOR NA TARU 03-07-2008 PA CU LICNO DA VAS POZDRAVIM

mare

pre 15 godina

Svaka cast Tomicu, odlicno radi svoj posao! Ipak, neophodan nam je jos jedan napadac za Evropu,i to neki koji ce odmah da bude upotrebljiv! Siguran sam da ce Bogunovic za koji mesec izrasti u veoma dobrog napadaca, ali trenutno je neupotrebljiv za jake evropske meceve. Takodje, mislim da bi trebalo prekinuti saradnju sa Cirkovicem, coek ima ubedljivo najvecu platu od domacih igraca u klubu,a potpuno je neupotrebljiv. To nam je u startu minus od 250.000 eur. Mislim i da bi dovodjenje jos jednog golmana bilo dobro, jer realno Darko Bozovic nema kvalitet za Partizan, veoma je nesiguran i nepokretljiv. Znam da je zamena, ali sta ako se ne daj boze povredi Mladen Bozovic? Ako se Kamel Zajiem privikne na Evropu i na disciplinu u igri koju neguje Partizan,bice vrhunsko pojacanje,nema dileme! Jos samo da u zrebu za Ligu Sampiona dobijemo Anderleht, bice fenomenalno!

Partizan je večan

pre 15 godina

Ne lozite se previse. Niste igrali Evropu ove sezone pa ste mogli da zapinjete u prvenstvu. I samo 3 boda vise na kraju. Sledece godine titula se vraca u Zvezdine vitrine.
(gugle, 23. jun 2008 13:39)

Upravo tako,mi nismo morali da zapinjemo u Evropi,ali ste vi zato zapinjali iz petnih zila.Ubili ste se od tolikog zapinjanja i na kraju opet krompir-0.A ako me secanje dobro sluzi nije bilo 3 boda razlike na kraju,nego 5.
Hajde jos jednom obnovi gradivo pa se vrati da komentarises vesti o osvajacu duple krune!

Korleone

pre 15 godina

Idemo majstori u odbranu duple krune i, uz malo srece u zrebu, napad na LS. Udarni trio Diara, More i Zuka je i dalje na okupu, samo jos jedan dobar spic umesto Jovete i komsinica odmah moze da racuna na jos jednu susnu sezonu bez trofeja. IMA JEDAN TIM, CEO SAM ZIVOT S NJIM...

Partizan je večan

pre 15 godina

Komunalci pripremajte se za osvajanlje drugog mesta u prvenstvu i ispadanje vec u prvom kolu u Evropi, to vam od srca zelimo mi Delije iz MKD.
(DELIJE SKOPJE MKD, 23. jun 2008 19:53)

Hvala vam na iskrenim cestitkama,ali to mesto koje ti nama zelis u prvenstvu je vec odavno rezervisano od strane tvog voljenog kluba,a mi se ni sa kim ne otimamo za nesto.Kao sto vam ne otimamo igrace,necemo ni vase mesto na tabeli.Srecne vam kvalifikacije za kup UEFA!

пфк

pre 15 godina

па да ли је почело или не, углавном сваки клуб је из године у годину јачи, а да не причам о лигама, тако да поред екипа које нас чекају у трећем колу, пролазак у ЛШ је једнако равно барију из 91 (само да подсетим без енглеза и италијана те године ако се не варам) :)

GROBAR JUG

pre 15 godina

Fali nam taj jedan iskusan kvakitetan napadac da bi ekipa bila kompletna. Nadam se da ce se Tomic okanuti preporuka i video snimaka i doevesti provereno ime jer nisu nista potrosili od novca za transfere svi su dosli kao slobodni igraci Fejsa je otpao i hvala bogu da jeste jer ne vredi toliko koliko onaj Dzomba trazi, prema tome da se ja pitam ja bi taj novac ulozio u jednog kvalitetnog spica jer koliko vredi jedan spic dokazalo se u reprezentaciji rusije sa Arsavinom i bez njega dve razlicite reprezentacije.

da_komsiji_crkne_krava

pre 15 godina

Mislim da bismo mozda mogli da dovedemo Milana Barosa. Posle loseg nastupa na EP, verovatno nije mnogo skup, a verujem da bi se odlicno uklopio sa Dijarom

Partizan i SAMO ON

pre 15 godina

SRECNO MOMCI!Grobari ubijamo ovu sezonu ,videcete!!!!A jel ima neko tacniju ingormaciju za VELJKA PAUNOVICA???Ako ima ,molio bih da napise sta se desava sa nasim velikim PARTIZANOVCEM!POZDRAV MOJI GROBARI SA VRELOG beogradskog asfalta!

Zivim za sever

pre 15 godina

FC Barcelona (Spain)
Atlético Madrid (Spain)
Arsenal (England)
Liverpool (England)
Juventus (Italy)
Fiorentina (Italy)
Marseille (France)
Schalke 04 (Germany)
Spartak Moscow (Russia)
Shakhtar Donetsk (Ukraine)
Standard Liège (Belgium)
Sparta/Slavia Prague (Czech Republic)*
Galatasaray (Turkey)
Olympiacos (Greece)
CSKA Sofia (Bulgaria)

shta reci......pa vi bezaniju ne mozete da dobijete....e ovde chika Toma ne moze da nameshta......

cukce

pre 15 godina

vratio se bjekovic, gde ste sad grobari, gde je javni tuzilac, sud, policija, tako se osvajaju titule... sezona 2008/09 bice kraha na medjunarodnoj sceni, a bogami i na nasim terenima!

nemanja87

pre 15 godina

Vest glasi ''Fudbaleri Partizana poceli pripreme'' a grobari komentarisu Bari.Ali dobro ipak je to najveci uspeh jugoslovenskog klupskog fudbala.Ipak ste vi grobari ponosni na taj uspeh,cenim da kad odete u inosranstvo da se predstavljate kao navijaci Crvene Zvezde iz Beograda.A sto se tice timova za derbi cemo da vam pustimo Koromana i 10 kadeta posto se on uvek zeza sa vama.

Djuka

pre 15 godina

Da li neko zna jos nesto o pojacanjima? Paunovic je skoro siguran ali da li dolazi jos neko.

E ljudi meni je u ovom nasem Partizanu najveci lik Milivoje Cirkovic, covek je od reprezentativca postao - socijalni slucaj ne igra za PFC a prima platu. U zadnje dve godine nije odigrao ni jednu utakmicu. Skandal od coveka. Jes da nas je uveo u LS ali ne zivi se od stare slave.
Pozdrav svim Grobarima.

пфк

pre 15 godina

@COPY SEVER - PASTE JUG

извини, без енглеза, а то што сам споменуо бари, и сви гани одмах се ухватили за то је било ради поређења садашњих квалификација само, са целим тадашњим купом шампиона, па погледајте тамо тимове у 1. рунди, 2. и упоредите овде са клубовима који чекају 3. рунду квалификација. Нико не оспорава успех, и желим вам да и даље живите у историји, а ми волимо тако мало да се играмо фудбала на пролеће, нећемо освојити ЛШ, али ни ви ући икада више, то сте показали, ни лигу уефа не можете одиграти како треба, срамотите нашу земљу и вашу стару звезду

Vasilije

pre 15 godina

Srećno crno beli. Da ne dužim, jer će biti prilike za to i želim da budete zdravi, puno uspeha i sreće da vas prati cele sezone. PARNI VALJAK NEKA MELJE!!!

COPY SEVER - PASTE JUG

pre 15 godina

#пфк, 23. jun 2008 13:34#

Varaš se majstore, ipak. Koga li je onda Marsej izbacio u polufinalu te godine? Da nije ono "Milan" sa Gulitom, Barezijem, Rajkardom...? E, pa jeste!

Znači, ne verujem da još uvek ne možete da prebolite taj USPEH Crvene Zvezde, i najveći uspeh SRPSKOG klupskog fubala ikada! Kažete da smo mi o tome pričamo i dan danas. A šta reći o vama koji ste time opsednuti? Ali, tako i treba, nikad vi to nećete svariti, nikada!

ZVEZDA JE ŽIVOT...

GrobarVS

pre 15 godina

@COPY SEVER - PASTE JUG
E moj care pa vi ne mozete ni da udjete u LS a samo se vadite na 92...Sta bi bilo u kosarci da se Partizan vadi kad je bio prvak??????????

Igor_PFC

pre 15 godina

Liga Sampiona je nasa velika zelja,a odbrana duple krune imperativ.ne sumnjam u moj Partizan,bice i ovo sezona velikog slavlja...

cengi pfc conoplja

pre 15 godina

ne znam samo sta predstavlja komentar br6.Koliko znam ovde se pise o PARTIZANU.Ovaj je oocito zalutao.A najbitnije je da se CRNO BELI dobro spreme za okrsaje koji nam predstoje.LIGA SAMPIONA>

petar

pre 15 godina

Treba da Tomic dovede napadaca Le Havrea.Guillaume Hoarau,Francuz,postigao je 28 gola,a istekao mu je ugovor.Ako ne moze njega,neka dovede samo nekog ko je iskusan,postigao dosta golova.Za ova pojacanja mislim da nije potroseno vise od pola miliona,gde su pare?Otvorite se jednom u zivotu dajte te pare,Karadzic je rekao da Partizan u svakom trenutku moze da dovede dvojicu kvalitetnih i skupih igraca dostojnih Lige sampiona,gde su???Ne moze Cadikovski da nas vodi u Evropu.

,,!,,(-_-),,!,,

pre 15 godina

Ne lozite se previse. Niste igrali Evropu ove sezone pa ste mogli da zapinjete u prvenstvu. I samo 3 boda vise na kraju. Sledece godine titula se vraca u Zvezdine vitrine.
(gugle, 23. jun 2008 13:39)

A vi ste zapinjali u Evropi, pa ste zbog toga izgubili titulu?

rubinstajn

pre 15 godina

@пфк
Te godine su izostali englezi i holandjani.Igrali su Milan,Real(M),Bayern i nesrecni Olimpik iz top5 liga.p.s.Znam da nije tema,ali red je vise da ti tebi slicni batalite cigane.

Marko

pre 15 godina

Ljudi pa koji vam je k..... kad mislite da ovakva ekipa moze u LS.Vidite li vi strane ekipe,kakve igrace imaju.Pa pola kupa UEFA moze da se igra za Partizanom i Zvezdom.Ali dobro,srbi nikad i nisu bili realni!

5minuta

pre 15 godina

pgodite zasto navijam za nemce? zato sto nose crno-belu opremu. jel zna neko gde moze da se uzme dres nemacke reprezentacije, po mogucstvu Hitzlschberger ili Schweinsteiger a mozda i Mertesacher. Hocu i ja da budem schwaba

Daleko je LŠ,bojkot!!!

pre 15 godina

Kada bi se još tim Zvezde priključio ovom timu ne bi ušao u LŠ. A kada se Zeka i Bjeka&CO priključe SVOJIM kolegama iz Zvezde možda bude nade za srpski fudbal. Pojačanja i Zvezde i Partizana ubijaju, dolaze iz klubova u kojima su odigrali 12 utakmica i postigli 4 gola(nekad još manjih klubova)!?
Mene više neće moći da farbaju tkzv. fudbalski radnici koji se penale za privatizaciju u kojoj će preko deonica zaraditi brzo milione, za Vas ne znam...

Gioseppe_RBC

pre 15 godina

Ne verujem mnogo u Jokana, ali verujem u Tomica i sad je pokazao da je strucnjak kakav moze da vrati Partizan tamo gde mu je i mesto - u elitu.

mich-mich

pre 15 godina

diouf je slobodan igrac istice mu ugovor...27 godina ima..iiskusni stoper igrao u engleskoj...nebi nam lose paooo..a?? sta mislite??

zoran

pre 15 godina

@gugle
U Evropi niste ni vi zapinjali i koliko se secam bese 5 bodova razlikei to samo zato sto je Burzanovicu priznat gol iz ofsajda.
Crno - belima recno u novoj sezoni, nek daju sve od sebe, pa kokiko bude toliko nam je.

realnost

pre 15 godina

pa taj stoper iz engleske nece sigurno doci u Srbiju da igra za 100000e godisnje,kad je covek tamo zaradjivao preko milion godisnje...a izgleda da neki ljudi ovde ne znaju,pa ne mozete dovesti nekog extra igraca,npr,Pauleta slobodan,pa ajde da ga dovedemo imamo para za njega,pa da imamo para kao sto mislite,zar bi prodali Jovetica sa tek 19 godina...i da dovedes extra igraca i da mu das milion godisnje,ne udjes u ligu sampiona,bankrot kluba sledi 100%,pa nisu ni oni ludi,znaju valjda sta rade...pozz za sve grobare,srecno majstori!!!

gugle

pre 15 godina

Ne lozite se previse. Niste igrali Evropu ove sezone pa ste mogli da zapinjete u prvenstvu. I samo 3 boda vise na kraju. Sledece godine titula se vraca u Zvezdine vitrine.

Delije_Sever

pre 15 godina

Kakav parizan bre zvezda je zakon,titula ce biti opet nasa a podrazumeva se i kup... A ponovo ce se pevati ona pesma Grobarima k... sada liga sampiona,liga sampiona,liga sampiona,grobarima k... liga sampiona
pozzz za sve delije

ilija_grobar

pre 15 godina

Stvarno stvaramo extra tim za ligu sampiona a i za prvenstvo.Tako da ocekujem naravno titulu i ulazak u ligu samPIONA!!!svaka cast i TOMICU I KARADZICU jer stvaramo e\xtra tim,ali i jokanovic je mlad perspektivan trener pa mislim jos da dojde jedan igrac i osvajamo LIGU SAMPIONA. A ovo su ti igraci-Darko bozovic, ml.bozovic, radosavljevic, ngambi, djordjevic, sikimic, obradovic, dj. lazic, tosic, moreira, zuka, diaraa, zaili, cirkovic, maletic, jovanovic, nenad brnovic, knezevic, mitrovic, zarko lazetic.

petar

pre 15 godina

@mich-mich

E,nisam primetio,ali taj mi je zapao za oko.Ne mora on,samo da dovedu nekog slicnom njemu.Dajte te pare za jednog kvalitetnog napadaca.

DELIJE SKOPJE MKD

pre 15 godina

Komunalci pripremajte se za osvajanlje drugog mesta u prvenstvu i ispadanje vec u prvom kolu u Evropi, to vam od srca zelimo mi Delije iz MKD.

Pera

pre 15 godina

evo malo o pojacanjima partizana, ovaj jedan je mnogo dobar http://www.mirosport.net/2008/soccer/1195/kamel-zaiem-and-alexis-ngambi-sign-for-partizan/

LEKI

pre 15 godina

Mislim da partizan mora da dovede jos jednog dokazanog spica i jednog iskusnog odbrambenog igraca,prednost je svakako uigranost okosnice tima ali bice stasno tesko plasirati se u ls,sreca prvi uslov.Pitanje i kakva su ova pojacanja?Domaca liga morala bi da se osvoji s obzirom da nas veciti rival luta vec duze vreme.Jokanovic tek treba da se dokaze i ne uliva mi poverenje za sada.

Miro Vujinovic

pre 15 godina

Partizan je stvarno najbolji!

Evo link oko pojacanja:

http://www.mirosport.net/2008/soccer/1195/kamel-zaiem-and-alexis-ngambi-sign-for-partizan/

Zivim za sever

pre 15 godina

FC Barcelona (Spain)
Atlético Madrid (Spain)
Arsenal (England)
Liverpool (England)
Juventus (Italy)
Fiorentina (Italy)
Marseille (France)
Schalke 04 (Germany)
Spartak Moscow (Russia)
Shakhtar Donetsk (Ukraine)
Standard Liège (Belgium)
Sparta/Slavia Prague (Czech Republic)*
Galatasaray (Turkey)
Olympiacos (Greece)
CSKA Sofia (Bulgaria)

shta reci......pa vi bezaniju ne mozete da dobijete....e ovde chika Toma ne moze da nameshta......

COPY SEVER - PASTE JUG

pre 15 godina

#пфк, 23. jun 2008 13:34#

Varaš se majstore, ipak. Koga li je onda Marsej izbacio u polufinalu te godine? Da nije ono "Milan" sa Gulitom, Barezijem, Rajkardom...? E, pa jeste!

Znači, ne verujem da još uvek ne možete da prebolite taj USPEH Crvene Zvezde, i najveći uspeh SRPSKOG klupskog fubala ikada! Kažete da smo mi o tome pričamo i dan danas. A šta reći o vama koji ste time opsednuti? Ali, tako i treba, nikad vi to nećete svariti, nikada!

ZVEZDA JE ŽIVOT...

gugle

pre 15 godina

Ne lozite se previse. Niste igrali Evropu ove sezone pa ste mogli da zapinjete u prvenstvu. I samo 3 boda vise na kraju. Sledece godine titula se vraca u Zvezdine vitrine.

nemanja87

pre 15 godina

Vest glasi ''Fudbaleri Partizana poceli pripreme'' a grobari komentarisu Bari.Ali dobro ipak je to najveci uspeh jugoslovenskog klupskog fudbala.Ipak ste vi grobari ponosni na taj uspeh,cenim da kad odete u inosranstvo da se predstavljate kao navijaci Crvene Zvezde iz Beograda.A sto se tice timova za derbi cemo da vam pustimo Koromana i 10 kadeta posto se on uvek zeza sa vama.

aaa

pre 15 godina

Sledeca sezona ce pokazati koliko je jokanovic los trener,i da je titula osvojena zahvaljujuci DJUKI-nikad nisam video neku nasu ekipu da je igrala tako moderan i kvalitetan fudbal kao Partizan dok im je DJUKA bio trene,bio sam ubedjen da ce uci u ligu sampiona,dok sad...

Delije_Sever

pre 15 godina

Kakav parizan bre zvezda je zakon,titula ce biti opet nasa a podrazumeva se i kup... A ponovo ce se pevati ona pesma Grobarima k... sada liga sampiona,liga sampiona,liga sampiona,grobarima k... liga sampiona
pozzz za sve delije

covek

pre 15 godina

FK Vojvodina je pocela pripreme pre nedelju dana,hvala sto brinete o nama,mi smo dobro i pisemo vam da znate da postoje i klubovi van Beograda.Prijatno.

Marko

pre 15 godina

Ljudi pa koji vam je k..... kad mislite da ovakva ekipa moze u LS.Vidite li vi strane ekipe,kakve igrace imaju.Pa pola kupa UEFA moze da se igra za Partizanom i Zvezdom.Ali dobro,srbi nikad i nisu bili realni!

Serb in Montenegro

pre 15 godina

Partizan u sezoni 2008/2009 nece imati pravu konkurenciju u prvenstvu jer vidimo sta rade nase komsije.Za ligu sampiona sam potpuno ubijedjen da ce mo imati srece pri zrijebu i da ce mo lagano uci u ligu sampiona

DELIJE SKOPJE MKD

pre 15 godina

Komunalci pripremajte se za osvajanlje drugog mesta u prvenstvu i ispadanje vec u prvom kolu u Evropi, to vam od srca zelimo mi Delije iz MKD.

cukce

pre 15 godina

vratio se bjekovic, gde ste sad grobari, gde je javni tuzilac, sud, policija, tako se osvajaju titule... sezona 2008/09 bice kraha na medjunarodnoj sceni, a bogami i na nasim terenima!

cici

pre 15 godina

Ljaica treba prebaciti u prvi tim, a prodati Lazetica i Cadikovskog, a bek Adamovic se nigde ne spominje, mogli bi njega u nekim utakmicama da probaju...kaze Jokanovic ne zivi se od proslosi, evo nasa komsinica vec 17 godina slavi Bari i nije im tako lose, doduse nisu bili ni zadnji u kupu UEFA ili nisu ni igrali nikada ligu sampiona ili nisu prezimili u evropi 16 godina, ali sve u svemu Bari je bitan...

пфк

pre 15 godina

па да ли је почело или не, углавном сваки клуб је из године у годину јачи, а да не причам о лигама, тако да поред екипа које нас чекају у трећем колу, пролазак у ЛШ је једнако равно барију из 91 (само да подсетим без енглеза и италијана те године ако се не варам) :)

da_komsiji_crkne_krava

pre 15 godina

Mislim da bismo mozda mogli da dovedemo Milana Barosa. Posle loseg nastupa na EP, verovatno nije mnogo skup, a verujem da bi se odlicno uklopio sa Dijarom

Daleko je LŠ,bojkot!!!

pre 15 godina

Kada bi se još tim Zvezde priključio ovom timu ne bi ušao u LŠ. A kada se Zeka i Bjeka&CO priključe SVOJIM kolegama iz Zvezde možda bude nade za srpski fudbal. Pojačanja i Zvezde i Partizana ubijaju, dolaze iz klubova u kojima su odigrali 12 utakmica i postigli 4 gola(nekad još manjih klubova)!?
Mene više neće moći da farbaju tkzv. fudbalski radnici koji se penale za privatizaciju u kojoj će preko deonica zaraditi brzo milione, za Vas ne znam...

GROBAR

pre 15 godina

FC Barcelona (Spain)
Atlético Madrid (Spain)
Arsenal (England)
Liverpool (England)
Juventus (Italy)
Fiorentina (Italy)
Marseille (France)
Schalke 04 (Germany)
Spartak Moscow (Russia)
Shakhtar Donetsk (Ukraine)
Standard Liège (Belgium)
Sparta/Slavia Prague (Czech Republic)*
Galatasaray (Turkey)
Olympiacos (Greece)
CSKA Sofia (Bulgaria)

shta reci......pa vi bezaniju ne mozete da dobijete....e ovde chika Toma ne moze da nameshta......
(Zivim za sever, 23. jun 2008 13:45)


Za vas je FK PARTIZAN liga sampiona.....puno pozdrava od Levadie!!!

rubinstajn

pre 15 godina

@пфк
Te godine su izostali englezi i holandjani.Igrali su Milan,Real(M),Bayern i nesrecni Olimpik iz top5 liga.p.s.Znam da nije tema,ali red je vise da ti tebi slicni batalite cigane.

Korleone

pre 15 godina

Idemo majstori u odbranu duple krune i, uz malo srece u zrebu, napad na LS. Udarni trio Diara, More i Zuka je i dalje na okupu, samo jos jedan dobar spic umesto Jovete i komsinica odmah moze da racuna na jos jednu susnu sezonu bez trofeja. IMA JEDAN TIM, CEO SAM ZIVOT S NJIM...

Partizan je večan

pre 15 godina

Ne lozite se previse. Niste igrali Evropu ove sezone pa ste mogli da zapinjete u prvenstvu. I samo 3 boda vise na kraju. Sledece godine titula se vraca u Zvezdine vitrine.
(gugle, 23. jun 2008 13:39)

Upravo tako,mi nismo morali da zapinjemo u Evropi,ali ste vi zato zapinjali iz petnih zila.Ubili ste se od tolikog zapinjanja i na kraju opet krompir-0.A ako me secanje dobro sluzi nije bilo 3 boda razlike na kraju,nego 5.
Hajde jos jednom obnovi gradivo pa se vrati da komentarises vesti o osvajacu duple krune!

ilija_grobar

pre 15 godina

Stvarno stvaramo extra tim za ligu sampiona a i za prvenstvo.Tako da ocekujem naravno titulu i ulazak u ligu samPIONA!!!svaka cast i TOMICU I KARADZICU jer stvaramo e\xtra tim,ali i jokanovic je mlad perspektivan trener pa mislim jos da dojde jedan igrac i osvajamo LIGU SAMPIONA. A ovo su ti igraci-Darko bozovic, ml.bozovic, radosavljevic, ngambi, djordjevic, sikimic, obradovic, dj. lazic, tosic, moreira, zuka, diaraa, zaili, cirkovic, maletic, jovanovic, nenad brnovic, knezevic, mitrovic, zarko lazetic.

5minuta

pre 15 godina

pgodite zasto navijam za nemce? zato sto nose crno-belu opremu. jel zna neko gde moze da se uzme dres nemacke reprezentacije, po mogucstvu Hitzlschberger ili Schweinsteiger a mozda i Mertesacher. Hocu i ja da budem schwaba

Partizan je večan

pre 15 godina

Komunalci pripremajte se za osvajanlje drugog mesta u prvenstvu i ispadanje vec u prvom kolu u Evropi, to vam od srca zelimo mi Delije iz MKD.
(DELIJE SKOPJE MKD, 23. jun 2008 19:53)

Hvala vam na iskrenim cestitkama,ali to mesto koje ti nama zelis u prvenstvu je vec odavno rezervisano od strane tvog voljenog kluba,a mi se ni sa kim ne otimamo za nesto.Kao sto vam ne otimamo igrace,necemo ni vase mesto na tabeli.Srecne vam kvalifikacije za kup UEFA!

AJMO MILIVOJE

pre 15 godina

U nove radne pobede!Jel moze neko da mi kaze sta je sa pojacanjem u napadu koje je tiho najavljivano bivsi igrac sa velikim iskustvom,pominjao se Vece Paunovic?

LESA-PFC

pre 15 godina

puno ZDRAVLJA I SRECE I BEZ POVREDA NA PRIPREMAMA I U NAREDNOJ SEZONI ZELI VAM GROBAR P.S.IDEM SA PORODICOM NA ODMOR NA TARU 03-07-2008 PA CU LICNO DA VAS POZDRAVIM

r2d2

pre 15 godina

Nazire se tu super ekipa... sve naravno zavisi od dolaska što kvalitetnijeg špica.

Golman: što se mene tiče, Božović i to Mladen

Odbrana: Stevanović, Ngmabi, Đorđević, Obradović - vrhunska!!!

Sredina: Tošić, Žuka, Moreira, i Stjepanović/Zajim

Napad: Dijara, + pojačanje.

To je po meni fenomenalna ekipa, a što je najbitnije tu su minimalne izmene u odnosu na prošlu godinu. Kada se tu doda nikad jača klupa, utisak je stvarno dobar.
I na kraju, onako bojažljivo, se nadam povratku Brnovića - dokazani grobar i vrhunski zadnji vezni. Svi se sećamo njegovih šuteva sa 20 i kusur... Nenade sve najbolje...

Nole Delija

pre 15 godina

Svidja mi se kod Partizana sto dovode svoje mlade igrace, koji umeju dosta toga da pruze prvom timu. Treba doci kod nas u Srbiji isto zakon da mladi igraci prvo moraju da potpisu ugovor sa maticnim klubom i ostanu barem do 21 godine tamo. Tim Grobara je dobar, samo da bi bilo rukovodstvo tako bilo bi fenomenalno. Iako kao Zvezdas mrzim Tomica, smatram da je on jedina svetla tacka Partizana u rokovodstvu i zelim Grobarima puno uspeha u kvalifikacijama za Ligu Sampiona i da bude vise navijaca u domacoj Ligi.

Partizan je večan

pre 15 godina

Ne lozite se previse. Niste igrali Evropu ove sezone pa ste mogli da zapinjete u prvenstvu. I samo 3 boda vise na kraju. Sledece godine titula se vraca u Zvezdine vitrine.
(gugle, 23. jun 2008 13:39)

Upravo tako,mi nismo morali da zapinjemo u Evropi,ali ste vi zato zapinjali iz petnih zila.Ubili ste se od tolikog zapinjanja i na kraju opet krompir-0.A ako me secanje dobro sluzi nije bilo 3 boda razlike na kraju,nego 5.
Hajde jos jednom obnovi gradivo pa se vrati da komentarises vesti o osvajacu duple krune!

Plikuscht

pre 15 godina

Ne lozite se previse. Niste igrali Evropu ove sezone pa ste mogli da zapinjete u prvenstvu. I samo 3 boda vise na kraju. Sledece godine titula se vraca u Zvezdine vitrine.
(gugle, 23. jun 2008 13:39)

Da, da, da ... i ja mislimd a je to to ... mi smoodigrali 2 utakmice ... a vi? Da niste mozda odigrali 30-ak, pa vas je to ometalo tokom sezone?
U plejadi kretenskih izgovora za proteklu sezonu od strane navijaca zvezde - ovaj je negde 'pri vrhu'!

I drugo ... ako vec hoces da budes pametan - onda barem saznaj cinjenice - nije 3 vec 5 bodova razlike na kraju. Toliko!

zoran

pre 15 godina

@gugle
U Evropi niste ni vi zapinjali i koliko se secam bese 5 bodova razlikei to samo zato sto je Burzanovicu priznat gol iz ofsajda.
Crno - belima recno u novoj sezoni, nek daju sve od sebe, pa kokiko bude toliko nam je.

Gioseppe_RBC

pre 15 godina

Ne verujem mnogo u Jokana, ali verujem u Tomica i sad je pokazao da je strucnjak kakav moze da vrati Partizan tamo gde mu je i mesto - u elitu.

д.н.с.

pre 15 godina

Замолио би навијаче партизана да у својим коментарима уопште не спомињу ове из рупе.Заиста не заслужују ни слово.Окренимо се нама самима.Дајмо пуну подршку управи која се ослободила баласта званог бјековић.Томић је ретко паметан момак и треба га пустити да ради.Јокан ће бити све бољи и немојмо га стално критиковати.Треба бити реалан и рећи да је лига шампиона тешко остварив циљ али треба дати све од себе.Угледајмо се на репрезентацију Турске која је показала какво срце има као екипа и како се бори до последњег атома снаге.Такав приступ трба да имамо као тим ,као људи ,као навијачи.Морамо тако јер нам је то једини прави пут.

пфк

pre 15 godina

@COPY SEVER - PASTE JUG

извини, без енглеза, а то што сам споменуо бари, и сви гани одмах се ухватили за то је било ради поређења садашњих квалификација само, са целим тадашњим купом шампиона, па погледајте тамо тимове у 1. рунди, 2. и упоредите овде са клубовима који чекају 3. рунду квалификација. Нико не оспорава успех, и желим вам да и даље живите у историји, а ми волимо тако мало да се играмо фудбала на пролеће, нећемо освојити ЛШ, али ни ви ући икада више, то сте показали, ни лигу уефа не можете одиграти како треба, срамотите нашу земљу и вашу стару звезду

zorz

pre 15 godina

Sta reci sem srecno!Nadamo se da ce Partizan u sledecoj sezoni igrati lep,dopadljiv i atraktivan fudbal kao i prosle sezone a iz takve igre proisteci ce i rezultati.Sto se tice prelaznog roka ovo sto je dovedeno zvuci jako lepo i bilo bi dobro i za njih i za Partizan da se dobro i pokazu.Na kraju zeleo bih da sledeca sezona uz dobre igre i rezultate bude obelezena postepenim vracanjem u tim Nenada Brnovica.Pruzimo ovom momku podrsku da ponovo bude onaj stari a svi znamo ko je i kako je nekada igrao nas Brna.Poz svima

GROBAR JUG

pre 15 godina

Fali nam taj jedan iskusan kvakitetan napadac da bi ekipa bila kompletna. Nadam se da ce se Tomic okanuti preporuka i video snimaka i doevesti provereno ime jer nisu nista potrosili od novca za transfere svi su dosli kao slobodni igraci Fejsa je otpao i hvala bogu da jeste jer ne vredi toliko koliko onaj Dzomba trazi, prema tome da se ja pitam ja bi taj novac ulozio u jednog kvalitetnog spica jer koliko vredi jedan spic dokazalo se u reprezentaciji rusije sa Arsavinom i bez njega dve razlicite reprezentacije.

Korleone

pre 15 godina

@ zivim za sever.. Bajern, Bolton, Aris, PSV, Zenit, Tromso, Levadija. Evropska zvezda skor 0 0 4, gol razlika 2-9. Mislim da sam bio jasan. A vi kako te?

Djuka

pre 15 godina

Da li neko zna jos nesto o pojacanjima? Paunovic je skoro siguran ali da li dolazi jos neko.

E ljudi meni je u ovom nasem Partizanu najveci lik Milivoje Cirkovic, covek je od reprezentativca postao - socijalni slucaj ne igra za PFC a prima platu. U zadnje dve godine nije odigrao ni jednu utakmicu. Skandal od coveka. Jes da nas je uveo u LS ali ne zivi se od stare slave.
Pozdrav svim Grobarima.

LEKI

pre 15 godina

Mislim da partizan mora da dovede jos jednog dokazanog spica i jednog iskusnog odbrambenog igraca,prednost je svakako uigranost okosnice tima ali bice stasno tesko plasirati se u ls,sreca prvi uslov.Pitanje i kakva su ova pojacanja?Domaca liga morala bi da se osvoji s obzirom da nas veciti rival luta vec duze vreme.Jokanovic tek treba da se dokaze i ne uliva mi poverenje za sada.

Vasilije

pre 15 godina

Srećno crno beli. Da ne dužim, jer će biti prilike za to i želim da budete zdravi, puno uspeha i sreće da vas prati cele sezone. PARNI VALJAK NEKA MELJE!!!

petar

pre 15 godina

Treba da Tomic dovede napadaca Le Havrea.Guillaume Hoarau,Francuz,postigao je 28 gola,a istekao mu je ugovor.Ako ne moze njega,neka dovede samo nekog ko je iskusan,postigao dosta golova.Za ova pojacanja mislim da nije potroseno vise od pola miliona,gde su pare?Otvorite se jednom u zivotu dajte te pare,Karadzic je rekao da Partizan u svakom trenutku moze da dovede dvojicu kvalitetnih i skupih igraca dostojnih Lige sampiona,gde su???Ne moze Cadikovski da nas vodi u Evropu.

GrobarVS

pre 15 godina

@COPY SEVER - PASTE JUG
E moj care pa vi ne mozete ni da udjete u LS a samo se vadite na 92...Sta bi bilo u kosarci da se Partizan vadi kad je bio prvak??????????

,,!,,(-_-),,!,,

pre 15 godina

Ne lozite se previse. Niste igrali Evropu ove sezone pa ste mogli da zapinjete u prvenstvu. I samo 3 boda vise na kraju. Sledece godine titula se vraca u Zvezdine vitrine.
(gugle, 23. jun 2008 13:39)

A vi ste zapinjali u Evropi, pa ste zbog toga izgubili titulu?

cengi pfc conoplja

pre 15 godina

ne znam samo sta predstavlja komentar br6.Koliko znam ovde se pise o PARTIZANU.Ovaj je oocito zalutao.A najbitnije je da se CRNO BELI dobro spreme za okrsaje koji nam predstoje.LIGA SAMPIONA>

Igor_PFC

pre 15 godina

Liga Sampiona je nasa velika zelja,a odbrana duple krune imperativ.ne sumnjam u moj Partizan,bice i ovo sezona velikog slavlja...

Sokrates

pre 15 godina

Respekt za rad gos.Tomica i upravu Partizana.Ovaj prelazni rok je pokazao da se radi o ozbiljnim ljudima koji imaju za cilj da dovedu Partizan tamo gdje smo stali nakon okrasaja u prvom ucescu u LS.Da smo tada imali ljude u upravi kao danas Partizan bi bio redovan ucesnik LS.Sacuvali smo kostur tima sto je izuzetno vazno a pojacanja su blago receno fantasticna.Napomenuo bih novog igraca iz Tunisa.Raspitao sam se kod prijatelja u Tunisu koji su izuzetno upoznati sa njegovim kvalitetima.Zaim(tako se cita)je suho blago.Prije dvije godine su maltene svi francuski klubovi zeljeli ovog virtouza koji po stilu podsjeca na legendarnog bosanskog igraca Safeta Susica s tim sto je Zaim trkacki dosta superiorniji .U Francusku nije otisao jer je imao probleme u familiji.Bio je odusevljen pozivom Partizana jer je Partizan u ovom dijelu Afrike izuztno cjenjen i popularan klub.Partizan ce bez sumnje dobiti igraca svjetskog kalibra koji ce u Beogradu moci da pokaze sav svoj raskos.Ostala pojacanja prije svega kamerunac i Stevanovic su provjereni igraci i bit ce velika pojacanja.Mladi Petrovic ima sve da postane veliki igrac.Svidja mi se njegova sportska drskost.Bogunovic je vjerovatno nako nase Crne mambe najbrzi igrac u Srbiji sto samo potvrdjuje zelju Tomica da napravi tim koji ce igrati brzo,na prvu sa mnogo utrcavanja u prazan prostor.To je i pravi recept za uspjeh.Ne pamtim da je Partizan imao jaci tim i sposobniju upravu.Jos kad dodje onaj fantasticni .....O tom potom.Partizanovo vrijeme je definitivno doslo.Mnogo smo jaki!!!Pozdravio bih sve prave prijatelje fudbala pogotovo navijace Partizana iz Bayerna gdje je u toku osnivanje mozda i najveceg kluba navijaca Partizana koji ce u svom clanstvu imati vjerovali ili ne 34 razlicite nacionalnosti.Partizan je to!!!

mare

pre 15 godina

Svaka cast Tomicu, odlicno radi svoj posao! Ipak, neophodan nam je jos jedan napadac za Evropu,i to neki koji ce odmah da bude upotrebljiv! Siguran sam da ce Bogunovic za koji mesec izrasti u veoma dobrog napadaca, ali trenutno je neupotrebljiv za jake evropske meceve. Takodje, mislim da bi trebalo prekinuti saradnju sa Cirkovicem, coek ima ubedljivo najvecu platu od domacih igraca u klubu,a potpuno je neupotrebljiv. To nam je u startu minus od 250.000 eur. Mislim i da bi dovodjenje jos jednog golmana bilo dobro, jer realno Darko Bozovic nema kvalitet za Partizan, veoma je nesiguran i nepokretljiv. Znam da je zamena, ali sta ako se ne daj boze povredi Mladen Bozovic? Ako se Kamel Zajiem privikne na Evropu i na disciplinu u igri koju neguje Partizan,bice vrhunsko pojacanje,nema dileme! Jos samo da u zrebu za Ligu Sampiona dobijemo Anderleht, bice fenomenalno!

Partizan i SAMO ON

pre 15 godina

SRECNO MOMCI!Grobari ubijamo ovu sezonu ,videcete!!!!A jel ima neko tacniju ingormaciju za VELJKA PAUNOVICA???Ako ima ,molio bih da napise sta se desava sa nasim velikim PARTIZANOVCEM!POZDRAV MOJI GROBARI SA VRELOG beogradskog asfalta!

petar

pre 15 godina

@mich-mich

E,nisam primetio,ali taj mi je zapao za oko.Ne mora on,samo da dovedu nekog slicnom njemu.Dajte te pare za jednog kvalitetnog napadaca.

mich-mich

pre 15 godina

diouf je slobodan igrac istice mu ugovor...27 godina ima..iiskusni stoper igrao u engleskoj...nebi nam lose paooo..a?? sta mislite??

realnost

pre 15 godina

pa taj stoper iz engleske nece sigurno doci u Srbiju da igra za 100000e godisnje,kad je covek tamo zaradjivao preko milion godisnje...a izgleda da neki ljudi ovde ne znaju,pa ne mozete dovesti nekog extra igraca,npr,Pauleta slobodan,pa ajde da ga dovedemo imamo para za njega,pa da imamo para kao sto mislite,zar bi prodali Jovetica sa tek 19 godina...i da dovedes extra igraca i da mu das milion godisnje,ne udjes u ligu sampiona,bankrot kluba sledi 100%,pa nisu ni oni ludi,znaju valjda sta rade...pozz za sve grobare,srecno majstori!!!

Pera

pre 15 godina

evo malo o pojacanjima partizana, ovaj jedan je mnogo dobar http://www.mirosport.net/2008/soccer/1195/kamel-zaiem-and-alexis-ngambi-sign-for-partizan/

Miro Vujinovic

pre 15 godina

Partizan je stvarno najbolji!

Evo link oko pojacanja:

http://www.mirosport.net/2008/soccer/1195/kamel-zaiem-and-alexis-ngambi-sign-for-partizan/