Četvrtak, 19.06.2008.

20:17

Stanković ipak ne prelazi u Juve

Izvor: B92

Stankoviæ ipak ne prelazi u Juve IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

CRVENO BELO SRCE

pre 15 godina

PARTIZAN SAMPION,A KO DRUGI? E prvo da ti odgovorim na ovo:sampion je cika Tole i njegove sudije!!! Zato je skracenica FKP i dobila znacenje F-antasticno K-upljeno P-rvenstvo!!! A to kako smo cenjeni,ako smo mi cenjeni tako kako ti kazes onda se zapitaj kako ste vi cenjeni!! Ups izvini,nemoj da se trudis pa vi nikada niste ni bili cenjeni,necete nikada ni biti,ma vi ste niko i nista samo jedna bleda senka i komsinica najtrofejnijeg kluba,komsinica kluba koji je bio evropski i svetski sampion.....cisto da ti olaksam!!!

bogu hvala, pa navijam za ZVEZDU

pre 15 godina

@ Red Marquis

U al' si realan covece...Stankovic zadnje 3 sezone igrao ocajno u Interu ???!!! Ne znam da li znas sta si napisao...

Vladimir Aleksic

pre 15 godina

Ne mislim da su kritike na Dekijevu igru neosnovane.Ja sam veliki Zvezdin navijac,ali moram da priznam da gledajuci
Stankovica u Interu nisam video neki kvalitet.Cini mi se da je bolje igrao u Laziu a najbolje sa svojih 18god. u Zvezdi.Cudio sam se njegovoj "precenjonosti" u ocima zapadnih medija,ali sada,kada se niko i ne trudi da dovede Dekija,jasno mi je da oni i nisu tako blesavi.Najbolje bi bilo da se vrati kod nas i bude bog jos par godina dok ne zavrsi karijeru.Postoji i mogucnost da ga Miha povede sa sobom kada bude potpisao sa Mancinijem za neki klub.Samo to mu moze garantovati prvih 11.

Laik

pre 15 godina

Ja stvarno ne znam nasi politicari vise mute... A? Moja greska, pogledah koliko komentara, pa permutovah. Mislio neka ozbilja vest....

roman10

pre 15 godina

posetite youtube pa ukucajte dejan stankovic pa ce te videti o kakvom je igracu rec.
zaboravili ste na kezmana koji igra za fenerbahce a igrao je za chelsea

Srki

pre 15 godina

Deki, svaka cast za sve sto si uradio, a nadam se, i sto ces raditi barem jos 2-3 godine na vrhunskom nivou za Zvezdu i za Srbiju.
Sve sto mogu da kazem za one komentare koji lice na neko pljuvanje ili sta vec, je da ako se za nekog igraca interesuje LIVERPUL, JUVE, SER Alex, CELSI, REAL, a on igra u INTERU je da to znaci da oni ne znaju nista o fudbalu, a vi ste Veliki skauti, procenjivaci, takticari i mozete reci za nekog da li je dobar ili los igrac. Deki je faantastican igrac koji moze mnogo da koristi svim najboljim ekipama na svetu i zato i jeste trazen od istih... Jednog dana se nadam da ces se setiti Zvezde i odigrati poslednju sezonu u njoj. Hvala na svim euro golovima koje si postigao za Zvezdu, pogotovu protiv Partizana. Znam da im je tesko kad se spomene ime Dejana Stankovica, ali neka i treba.

Grobar

pre 15 godina

@ Cekamo vase iskompleksirane komentare

Mi smo vec docekali tvoj iskompleksirani komentar i ubili smo se od smeha hahaha
Jesi mozda i ti sad posto grobar? Mislim i ti sedis celi dan ispred kompjutera i ne trepnes sve dok se jedan Grobar ne javi i da mu ti mozes onda napisati tvoje "iskompleksirane" komentare? hahaha

DELIJA

pre 15 godina

Najbolje bi mu bilo da se vrati u Zvezdu,a ne da grije klupu onim rupama u interu.Ne znam zasto govorite da on nema pojma samo nije trenutno u formi,a u prvom dijelu sezone je bio najbolje ocjenjen igrac u interu,pa su pocele povrede.

shackal

pre 15 godina

Ja sam zvezdas ali mi je vise muka od njega i njegovih prosecnih partija!On treba pod hitno da se makne iz reprezentacije i pusti nekog mladjeg da igra!DOsta vise sa njim!A sto se tice klubova,on bi se super uklopio u neku spansku ligu...recimo da igra za neki Atletiko ili Valensiju i to je njegov maksimum...nikako u top klubove... poz.

irr_srb

pre 15 godina

Steta sto nije presao u Juve. Sa njim bi Juventini dobili gomilu navijaca-preletaca iz Srbije. Kud Deki tu i ja sistem.
FORZA LAZIO!
Non Mollare Mai!

Zoran

pre 15 godina

I sta mi vi napricaste sada? Kakav je Dejan Stankovic gledam unazad godinama u reprezentaciji i covek nema pojma a to kako igra u Interu koga briga!

Sasa

pre 15 godina

Naravno da ne prelazi u Juve, njima je potreban kreativac, a on to nije nikako, uostalom vidli smo ga u reprezentaciji koliko vredi.Fan reprezentacije.

kun aguero

pre 15 godina

nikola
e svaka ti cast na komentaru majstore a ovi zavidni opet zvezda partizan! Koji jadnici i koji kompleksi pa to je neverovatno! Pa covek je prvo SRBIN alo SRBIN i igra u jednom Interu a vi indijanci!?
deda
Samo cu reci i pitati te da nije Rakitic mozda rvat kao i mnogi u vasoj repki kao i Mladen Petric! Zato TISINA!

SPQR TOTTI & DE ROSSI & AQUILANI

pre 15 godina

bas me zanima gdje ce da ode sad kada je Inter konacno doveo normalnog trenera.Pomijao se Liverpul pa je nestao,ista stvar se sad desava i sa Juventusom.

nikson

pre 15 godina

Realno je da Stankovic vise nije igrac kakav je nekad bio. Takodje je cinjenica da je u Interu ove sezone igrao iskljucivo zbog Mihe i Mancinija , jer sa igrom koju je pruzao kod nekog nepristrasnog trenera video ne bi kup utakmicu a ne ligu sampiona ili prvenstvo. Gde god da ode da igra verovatno se naigrati nece, osim ako se ne vrati u Zvezdu, tu mu je opet zagarantovano mesto u timu.

slovenac

pre 15 godina

žalost...šta više da kažem...srbinu je največi neprijatelj komšija srbin...pričam sa prijateljem koji je hrvat, pa mi kaže, da imamo srbi jaču reprezentaciju od hrvatske, samo je jedna razlika imeđu nas i hrvata, oni ginu za repku i svoj narod, i ceo narod je sa njima, i na sve to kaže v srbi mrzite svoje, pa kako onda da postignete nešto, i onda pročitaš komentare ovde i vidiš da je čovek u pravu...

Stewa

pre 15 godina

prvi put ps.... preko neta...i sad sam raspalio sve najgore po svima.Pa najgori smo narod na svetu.Svi se pravite patriote,ne znate nijedan od vas nasu himnu.Palite se na nekakve Realovce,volite druge igrace iz dana u dan...tj volite onog ko je trenutno dao najlepsi gol i najlepse proslavio to.Kupio sam Stankovicev dres kao klinac kad je Zvezdin dres bio zakonom zasticen za kopiju,i kad si mogao jedino da ga kupis na Marakani za 120 maraka.I ne kazem da je on najbolji igrac u Evropi(daleko da je od toga) ali sramno je ovo.On covek nije u repki dobro igrao,iz razloga zato sto on nije igrac ONE-MAN-SHOW....on je izuzetan timski igrac i onaj koji povezuje one koji znaju da igraju i rade sami sa loptom.Kad je sa manje od 20 godina dao gol Nemcima dat je bio srpsko zlato,a sad ga omalovazavate...pa stetocine jedne,da vidim ko bi od vas proveo 10 godine da igra u nekom od vrhunskih evropskih klubova.A da se prisetimo onda onih golova za Lacio,tad bese celoj naciji PONOS....A vi,grobari cutite,vasi igraci igraju u Austriji ....

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

(Cekamo vase iskompleksirane komentare!!!, 19. jun 2008 21:43)
Auuu,stvarno ste mi tolike komplexe nabili da evo u 00i46 nemogu da spavam,toliko ste veliki i toliko ste postovani u evropi kao Notingem Forest,pa prosto covek da se ugleda na vas :))

Stefan

pre 15 godina

Sram vas bilo sve do jednog koji ga pljujete ! Sram vas bre bilo. Covek je za razliku od svih vas postigao nesto u zivotu ! Hvala ti Deki za sve golove u Zvezdi i reprezentaciji i nadam se da ces bas ti da budes na centru terena kada se bude odredjivalo ko ce na koju stranu terena a cija ce biti lopta na prvoj utakmici Srbije u Juznoj Africi!!!! HVALA CARE

pantelija

pre 15 godina

od kad sam video koliko ljudi se u ovim komentarima javi da pljune Noleta Đokovića ništa me više neće začuditi...
Takođe savetovao bi grobarima da razmisle - ako je Zvezda krš ko što stalno pričate kako vas to uvek dobijemo?
ako je Deki krš igrač kako je vašoj vedeti Kralju zabadao golove dok je još bio u pubertetu?

Nemanja

pre 15 godina

Ne sekirajte se precice u MIlan ;) A svi koji pljuju po Dekiju nek' obucu dres reprezentacija pa da navijamo malo za njih. I neko je lepo ovde rekao mi jedva cekamo da pljujemo po svojim igracima, kada, jeste da se retko desava ,ali ipak kada odemo na neko takmicenje jedva cekamo da pricamo kako se igraci medjusobno biju i ne vole...E zbog toga Hrvati igraju u cetvrtfinalu a vrlo moguce i finalu...Hvali se i gura svaki igrac. Pa pogledajte tog Modrica, pre nekoliko godina kada je nasa mlada reprezentacija tukla Hrvate u barazu i u Hrvatskoj i u Bg, Jankovic, Vukcevic, Krasic...bili su igraci za njega, nije mogao da im parira...ali danas on vredi 25 miliona...

Red Marquis

pre 15 godina

Evo ja nisam grobar, bogu hvala ni cigan, pa ću valjda biti realniji od vas koji samo gledate iz kog tima je izašao neki naš igrač.
Stanković je očajan već 2,3 sezone i ne da ne treba Juventusu, već ni mnogo lošijim timovima.I to ne baziram na mečevima za repku,jer se u našoj reprezentaciji i bolji igrači od njega utapaju u sivilo, već isključivo na očajnim igrama u Interu.Ja bih bio najsrećniji da on ode u Mančester i bude sjajan, ali to je verovatno kao i da mi budemo prvaci u Južnoj Africi...
I DOSTA VIŠE PODELE PO KLUBOVIMA!O SRBIJI JE REČ!

zvezdan

pre 15 godina

Deki je,izgleda,doziveo sudbinu da u svim ozbiljnim transferima ima ulogu sitnog kusura.Da je pametan vratio bi se u Zvezdu gde bi zavrsio karijeru na dostojanstven nacin.Valjda je zaradio dovoljno i treba da izbegne dalje brukanje

nikola

pre 15 godina

ovaj lik od dole je apsolutno u pravu...pa jadni grobari nemaju nijednog igraca u velikom klubu...imaju kapitena od 18 goina koji je kao neki talenat a postigne 1 gola za sest meseci...a da ne pominjemo da ako se iz partizana ode u rusiju ili dao bog rumuniju-to je premija!!! a sto se tice dekija moze on i bolje,pravi je covek za liverpul (ni cavi alnonso njie nista bolji od njega a jos je otiso u juve).

nikola

pre 15 godina

i danas,sutra kad Deki da gol za repku ili nesto odradi svi ce da kazu-Majstore!! licemeri obicni!! kad ovakve stvari citam sramota me je porekla!!

GORAN

pre 15 godina

a menije muka da citam kako sopstvene igrace pljujemo dok god tako bude oni nece ni htati da daju svoj maksimum za reprezentaciju i tp je normalno pa hrvati i i najlosijeg njihovog hvale kao da je ronaldo

DrAgisha

pre 15 godina

Uzeće ga Bayern ili Liverpool. Što se mene tiče, trebalo bi da se vrati u Zvezdu, a čuveni finansijer bi mogao konačno da pljune pravu paru za suvi kvalitet. Deki fino odigra tri, najviše četiri godine, uvede nas u Ligu Šampiona, i završi karijeru u svom klubu.

??????????

pre 15 godina

Yesterday there were still an agreement among the two parts, starting from 12 million to Inter give and a three years deal of 3,5 million euros every season for the player.

Cekamo vase iskompleksirane komentare!!!

pre 15 godina

LJUDI Ovi grobari se tresu od straha da neki zvezdin fudbaler ne ode u neki veliki klub!!! Imam osecaj da ne silaze sa kompjutera,ne trepcu,samo cekaju povoljnu vest i onda ko ce pre da posalje komentar!!Pa pazite ove komentare!!! E onda im padne kamen sa srca!!!! Jel vam bolje grobarcici??? Zao mi takvih jadnika,oni siroti i nemaju fudbalere koji igraju u nekoj vecoj ligi i nekom velikom evropskom klubu,a kamoli da osvoji titulu u italiji ili engleskoj!!!! Svake sezone se neko vrati kuci,ne trebaju nikom,e zato su i iskompleksirani i jedva cekaju ovakvu vest!!! Samo vi pisite izbacite sve iz sebe,a mi cemo da citamo i da vam se smejemo!!

Zvezdas78

pre 15 godina

Cudni smo mi srbi, mnogo cudni. Uvek je nesto sumnjivo, uvek neko nekom cuva ledja, u ovom slucaju Miha i Mancini Dekiju. Zaista se mnogo ponasamo kao Ilija Cvorovic. Jedina stvar koja me nervira kod Dekija, Mihe i ostalih je sto se nevratise da zavrse karijeru gde treba, svi kao samo vole jedan klub a onda slaba liga, pa znas ostao bi jos malo u italiji itd.

deda

pre 15 godina

Naravno da nece Stankovic u Juventus kad kupuju mladog Ivana Rakitica. Jedino ako Abramovic ne uplete svoje prste. Valjda nece, Chelsea nije klub za velike igrace.

joca

pre 15 godina

Pamatna odluka Institucije Juventus. Za toliku platu mogu da angazuju mnogo,mnogo boljeg igraca. Nema Mihe vise da cuva ledja pa sad ga niko nece. Vratite ga nazad u Zvezdu,za bolje i nije

??????????

pre 15 godina

Yesterday there were still an agreement among the two parts, starting from 12 million to Inter give and a three years deal of 3,5 million euros every season for the player.

Cekamo vase iskompleksirane komentare!!!

pre 15 godina

LJUDI Ovi grobari se tresu od straha da neki zvezdin fudbaler ne ode u neki veliki klub!!! Imam osecaj da ne silaze sa kompjutera,ne trepcu,samo cekaju povoljnu vest i onda ko ce pre da posalje komentar!!Pa pazite ove komentare!!! E onda im padne kamen sa srca!!!! Jel vam bolje grobarcici??? Zao mi takvih jadnika,oni siroti i nemaju fudbalere koji igraju u nekoj vecoj ligi i nekom velikom evropskom klubu,a kamoli da osvoji titulu u italiji ili engleskoj!!!! Svake sezone se neko vrati kuci,ne trebaju nikom,e zato su i iskompleksirani i jedva cekaju ovakvu vest!!! Samo vi pisite izbacite sve iz sebe,a mi cemo da citamo i da vam se smejemo!!

joca

pre 15 godina

Pamatna odluka Institucije Juventus. Za toliku platu mogu da angazuju mnogo,mnogo boljeg igraca. Nema Mihe vise da cuva ledja pa sad ga niko nece. Vratite ga nazad u Zvezdu,za bolje i nije

DrAgisha

pre 15 godina

Uzeće ga Bayern ili Liverpool. Što se mene tiče, trebalo bi da se vrati u Zvezdu, a čuveni finansijer bi mogao konačno da pljune pravu paru za suvi kvalitet. Deki fino odigra tri, najviše četiri godine, uvede nas u Ligu Šampiona, i završi karijeru u svom klubu.

Zvezdas78

pre 15 godina

Cudni smo mi srbi, mnogo cudni. Uvek je nesto sumnjivo, uvek neko nekom cuva ledja, u ovom slucaju Miha i Mancini Dekiju. Zaista se mnogo ponasamo kao Ilija Cvorovic. Jedina stvar koja me nervira kod Dekija, Mihe i ostalih je sto se nevratise da zavrse karijeru gde treba, svi kao samo vole jedan klub a onda slaba liga, pa znas ostao bi jos malo u italiji itd.

GORAN

pre 15 godina

a menije muka da citam kako sopstvene igrace pljujemo dok god tako bude oni nece ni htati da daju svoj maksimum za reprezentaciju i tp je normalno pa hrvati i i najlosijeg njihovog hvale kao da je ronaldo

nikola

pre 15 godina

i danas,sutra kad Deki da gol za repku ili nesto odradi svi ce da kazu-Majstore!! licemeri obicni!! kad ovakve stvari citam sramota me je porekla!!

nikola

pre 15 godina

ovaj lik od dole je apsolutno u pravu...pa jadni grobari nemaju nijednog igraca u velikom klubu...imaju kapitena od 18 goina koji je kao neki talenat a postigne 1 gola za sest meseci...a da ne pominjemo da ako se iz partizana ode u rusiju ili dao bog rumuniju-to je premija!!! a sto se tice dekija moze on i bolje,pravi je covek za liverpul (ni cavi alnonso njie nista bolji od njega a jos je otiso u juve).

Stefan

pre 15 godina

Sram vas bilo sve do jednog koji ga pljujete ! Sram vas bre bilo. Covek je za razliku od svih vas postigao nesto u zivotu ! Hvala ti Deki za sve golove u Zvezdi i reprezentaciji i nadam se da ces bas ti da budes na centru terena kada se bude odredjivalo ko ce na koju stranu terena a cija ce biti lopta na prvoj utakmici Srbije u Juznoj Africi!!!! HVALA CARE

pantelija

pre 15 godina

od kad sam video koliko ljudi se u ovim komentarima javi da pljune Noleta Đokovića ništa me više neće začuditi...
Takođe savetovao bi grobarima da razmisle - ako je Zvezda krš ko što stalno pričate kako vas to uvek dobijemo?
ako je Deki krš igrač kako je vašoj vedeti Kralju zabadao golove dok je još bio u pubertetu?

Red Marquis

pre 15 godina

Evo ja nisam grobar, bogu hvala ni cigan, pa ću valjda biti realniji od vas koji samo gledate iz kog tima je izašao neki naš igrač.
Stanković je očajan već 2,3 sezone i ne da ne treba Juventusu, već ni mnogo lošijim timovima.I to ne baziram na mečevima za repku,jer se u našoj reprezentaciji i bolji igrači od njega utapaju u sivilo, već isključivo na očajnim igrama u Interu.Ja bih bio najsrećniji da on ode u Mančester i bude sjajan, ali to je verovatno kao i da mi budemo prvaci u Južnoj Africi...
I DOSTA VIŠE PODELE PO KLUBOVIMA!O SRBIJI JE REČ!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

(Cekamo vase iskompleksirane komentare!!!, 19. jun 2008 21:43)
Auuu,stvarno ste mi tolike komplexe nabili da evo u 00i46 nemogu da spavam,toliko ste veliki i toliko ste postovani u evropi kao Notingem Forest,pa prosto covek da se ugleda na vas :))

Grobar

pre 15 godina

@ Cekamo vase iskompleksirane komentare

Mi smo vec docekali tvoj iskompleksirani komentar i ubili smo se od smeha hahaha
Jesi mozda i ti sad posto grobar? Mislim i ti sedis celi dan ispred kompjutera i ne trepnes sve dok se jedan Grobar ne javi i da mu ti mozes onda napisati tvoje "iskompleksirane" komentare? hahaha

Srki

pre 15 godina

Deki, svaka cast za sve sto si uradio, a nadam se, i sto ces raditi barem jos 2-3 godine na vrhunskom nivou za Zvezdu i za Srbiju.
Sve sto mogu da kazem za one komentare koji lice na neko pljuvanje ili sta vec, je da ako se za nekog igraca interesuje LIVERPUL, JUVE, SER Alex, CELSI, REAL, a on igra u INTERU je da to znaci da oni ne znaju nista o fudbalu, a vi ste Veliki skauti, procenjivaci, takticari i mozete reci za nekog da li je dobar ili los igrac. Deki je faantastican igrac koji moze mnogo da koristi svim najboljim ekipama na svetu i zato i jeste trazen od istih... Jednog dana se nadam da ces se setiti Zvezde i odigrati poslednju sezonu u njoj. Hvala na svim euro golovima koje si postigao za Zvezdu, pogotovu protiv Partizana. Znam da im je tesko kad se spomene ime Dejana Stankovica, ali neka i treba.

slovenac

pre 15 godina

žalost...šta više da kažem...srbinu je največi neprijatelj komšija srbin...pričam sa prijateljem koji je hrvat, pa mi kaže, da imamo srbi jaču reprezentaciju od hrvatske, samo je jedna razlika imeđu nas i hrvata, oni ginu za repku i svoj narod, i ceo narod je sa njima, i na sve to kaže v srbi mrzite svoje, pa kako onda da postignete nešto, i onda pročitaš komentare ovde i vidiš da je čovek u pravu...

Nemanja

pre 15 godina

Ne sekirajte se precice u MIlan ;) A svi koji pljuju po Dekiju nek' obucu dres reprezentacija pa da navijamo malo za njih. I neko je lepo ovde rekao mi jedva cekamo da pljujemo po svojim igracima, kada, jeste da se retko desava ,ali ipak kada odemo na neko takmicenje jedva cekamo da pricamo kako se igraci medjusobno biju i ne vole...E zbog toga Hrvati igraju u cetvrtfinalu a vrlo moguce i finalu...Hvali se i gura svaki igrac. Pa pogledajte tog Modrica, pre nekoliko godina kada je nasa mlada reprezentacija tukla Hrvate u barazu i u Hrvatskoj i u Bg, Jankovic, Vukcevic, Krasic...bili su igraci za njega, nije mogao da im parira...ali danas on vredi 25 miliona...

Stewa

pre 15 godina

prvi put ps.... preko neta...i sad sam raspalio sve najgore po svima.Pa najgori smo narod na svetu.Svi se pravite patriote,ne znate nijedan od vas nasu himnu.Palite se na nekakve Realovce,volite druge igrace iz dana u dan...tj volite onog ko je trenutno dao najlepsi gol i najlepse proslavio to.Kupio sam Stankovicev dres kao klinac kad je Zvezdin dres bio zakonom zasticen za kopiju,i kad si mogao jedino da ga kupis na Marakani za 120 maraka.I ne kazem da je on najbolji igrac u Evropi(daleko da je od toga) ali sramno je ovo.On covek nije u repki dobro igrao,iz razloga zato sto on nije igrac ONE-MAN-SHOW....on je izuzetan timski igrac i onaj koji povezuje one koji znaju da igraju i rade sami sa loptom.Kad je sa manje od 20 godina dao gol Nemcima dat je bio srpsko zlato,a sad ga omalovazavate...pa stetocine jedne,da vidim ko bi od vas proveo 10 godine da igra u nekom od vrhunskih evropskih klubova.A da se prisetimo onda onih golova za Lacio,tad bese celoj naciji PONOS....A vi,grobari cutite,vasi igraci igraju u Austriji ....

shackal

pre 15 godina

Ja sam zvezdas ali mi je vise muka od njega i njegovih prosecnih partija!On treba pod hitno da se makne iz reprezentacije i pusti nekog mladjeg da igra!DOsta vise sa njim!A sto se tice klubova,on bi se super uklopio u neku spansku ligu...recimo da igra za neki Atletiko ili Valensiju i to je njegov maksimum...nikako u top klubove... poz.

zvezdan

pre 15 godina

Deki je,izgleda,doziveo sudbinu da u svim ozbiljnim transferima ima ulogu sitnog kusura.Da je pametan vratio bi se u Zvezdu gde bi zavrsio karijeru na dostojanstven nacin.Valjda je zaradio dovoljno i treba da izbegne dalje brukanje

SPQR TOTTI & DE ROSSI & AQUILANI

pre 15 godina

bas me zanima gdje ce da ode sad kada je Inter konacno doveo normalnog trenera.Pomijao se Liverpul pa je nestao,ista stvar se sad desava i sa Juventusom.

kun aguero

pre 15 godina

nikola
e svaka ti cast na komentaru majstore a ovi zavidni opet zvezda partizan! Koji jadnici i koji kompleksi pa to je neverovatno! Pa covek je prvo SRBIN alo SRBIN i igra u jednom Interu a vi indijanci!?
deda
Samo cu reci i pitati te da nije Rakitic mozda rvat kao i mnogi u vasoj repki kao i Mladen Petric! Zato TISINA!

Zoran

pre 15 godina

I sta mi vi napricaste sada? Kakav je Dejan Stankovic gledam unazad godinama u reprezentaciji i covek nema pojma a to kako igra u Interu koga briga!

deda

pre 15 godina

Naravno da nece Stankovic u Juventus kad kupuju mladog Ivana Rakitica. Jedino ako Abramovic ne uplete svoje prste. Valjda nece, Chelsea nije klub za velike igrace.

Sasa

pre 15 godina

Naravno da ne prelazi u Juve, njima je potreban kreativac, a on to nije nikako, uostalom vidli smo ga u reprezentaciji koliko vredi.Fan reprezentacije.

nikson

pre 15 godina

Realno je da Stankovic vise nije igrac kakav je nekad bio. Takodje je cinjenica da je u Interu ove sezone igrao iskljucivo zbog Mihe i Mancinija , jer sa igrom koju je pruzao kod nekog nepristrasnog trenera video ne bi kup utakmicu a ne ligu sampiona ili prvenstvo. Gde god da ode da igra verovatno se naigrati nece, osim ako se ne vrati u Zvezdu, tu mu je opet zagarantovano mesto u timu.

bogu hvala, pa navijam za ZVEZDU

pre 15 godina

@ Red Marquis

U al' si realan covece...Stankovic zadnje 3 sezone igrao ocajno u Interu ???!!! Ne znam da li znas sta si napisao...

Laik

pre 15 godina

Ja stvarno ne znam nasi politicari vise mute... A? Moja greska, pogledah koliko komentara, pa permutovah. Mislio neka ozbilja vest....

irr_srb

pre 15 godina

Steta sto nije presao u Juve. Sa njim bi Juventini dobili gomilu navijaca-preletaca iz Srbije. Kud Deki tu i ja sistem.
FORZA LAZIO!
Non Mollare Mai!

DELIJA

pre 15 godina

Najbolje bi mu bilo da se vrati u Zvezdu,a ne da grije klupu onim rupama u interu.Ne znam zasto govorite da on nema pojma samo nije trenutno u formi,a u prvom dijelu sezone je bio najbolje ocjenjen igrac u interu,pa su pocele povrede.

roman10

pre 15 godina

posetite youtube pa ukucajte dejan stankovic pa ce te videti o kakvom je igracu rec.
zaboravili ste na kezmana koji igra za fenerbahce a igrao je za chelsea

Vladimir Aleksic

pre 15 godina

Ne mislim da su kritike na Dekijevu igru neosnovane.Ja sam veliki Zvezdin navijac,ali moram da priznam da gledajuci
Stankovica u Interu nisam video neki kvalitet.Cini mi se da je bolje igrao u Laziu a najbolje sa svojih 18god. u Zvezdi.Cudio sam se njegovoj "precenjonosti" u ocima zapadnih medija,ali sada,kada se niko i ne trudi da dovede Dekija,jasno mi je da oni i nisu tako blesavi.Najbolje bi bilo da se vrati kod nas i bude bog jos par godina dok ne zavrsi karijeru.Postoji i mogucnost da ga Miha povede sa sobom kada bude potpisao sa Mancinijem za neki klub.Samo to mu moze garantovati prvih 11.

CRVENO BELO SRCE

pre 15 godina

PARTIZAN SAMPION,A KO DRUGI? E prvo da ti odgovorim na ovo:sampion je cika Tole i njegove sudije!!! Zato je skracenica FKP i dobila znacenje F-antasticno K-upljeno P-rvenstvo!!! A to kako smo cenjeni,ako smo mi cenjeni tako kako ti kazes onda se zapitaj kako ste vi cenjeni!! Ups izvini,nemoj da se trudis pa vi nikada niste ni bili cenjeni,necete nikada ni biti,ma vi ste niko i nista samo jedna bleda senka i komsinica najtrofejnijeg kluba,komsinica kluba koji je bio evropski i svetski sampion.....cisto da ti olaksam!!!

joca

pre 15 godina

Pamatna odluka Institucije Juventus. Za toliku platu mogu da angazuju mnogo,mnogo boljeg igraca. Nema Mihe vise da cuva ledja pa sad ga niko nece. Vratite ga nazad u Zvezdu,za bolje i nije

Cekamo vase iskompleksirane komentare!!!

pre 15 godina

LJUDI Ovi grobari se tresu od straha da neki zvezdin fudbaler ne ode u neki veliki klub!!! Imam osecaj da ne silaze sa kompjutera,ne trepcu,samo cekaju povoljnu vest i onda ko ce pre da posalje komentar!!Pa pazite ove komentare!!! E onda im padne kamen sa srca!!!! Jel vam bolje grobarcici??? Zao mi takvih jadnika,oni siroti i nemaju fudbalere koji igraju u nekoj vecoj ligi i nekom velikom evropskom klubu,a kamoli da osvoji titulu u italiji ili engleskoj!!!! Svake sezone se neko vrati kuci,ne trebaju nikom,e zato su i iskompleksirani i jedva cekaju ovakvu vest!!! Samo vi pisite izbacite sve iz sebe,a mi cemo da citamo i da vam se smejemo!!

??????????

pre 15 godina

Yesterday there were still an agreement among the two parts, starting from 12 million to Inter give and a three years deal of 3,5 million euros every season for the player.

deda

pre 15 godina

Naravno da nece Stankovic u Juventus kad kupuju mladog Ivana Rakitica. Jedino ako Abramovic ne uplete svoje prste. Valjda nece, Chelsea nije klub za velike igrace.

DrAgisha

pre 15 godina

Uzeće ga Bayern ili Liverpool. Što se mene tiče, trebalo bi da se vrati u Zvezdu, a čuveni finansijer bi mogao konačno da pljune pravu paru za suvi kvalitet. Deki fino odigra tri, najviše četiri godine, uvede nas u Ligu Šampiona, i završi karijeru u svom klubu.

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

(Cekamo vase iskompleksirane komentare!!!, 19. jun 2008 21:43)
Auuu,stvarno ste mi tolike komplexe nabili da evo u 00i46 nemogu da spavam,toliko ste veliki i toliko ste postovani u evropi kao Notingem Forest,pa prosto covek da se ugleda na vas :))

nikola

pre 15 godina

i danas,sutra kad Deki da gol za repku ili nesto odradi svi ce da kazu-Majstore!! licemeri obicni!! kad ovakve stvari citam sramota me je porekla!!

nikola

pre 15 godina

ovaj lik od dole je apsolutno u pravu...pa jadni grobari nemaju nijednog igraca u velikom klubu...imaju kapitena od 18 goina koji je kao neki talenat a postigne 1 gola za sest meseci...a da ne pominjemo da ako se iz partizana ode u rusiju ili dao bog rumuniju-to je premija!!! a sto se tice dekija moze on i bolje,pravi je covek za liverpul (ni cavi alnonso njie nista bolji od njega a jos je otiso u juve).

Grobar

pre 15 godina

@ Cekamo vase iskompleksirane komentare

Mi smo vec docekali tvoj iskompleksirani komentar i ubili smo se od smeha hahaha
Jesi mozda i ti sad posto grobar? Mislim i ti sedis celi dan ispred kompjutera i ne trepnes sve dok se jedan Grobar ne javi i da mu ti mozes onda napisati tvoje "iskompleksirane" komentare? hahaha

Zvezdas78

pre 15 godina

Cudni smo mi srbi, mnogo cudni. Uvek je nesto sumnjivo, uvek neko nekom cuva ledja, u ovom slucaju Miha i Mancini Dekiju. Zaista se mnogo ponasamo kao Ilija Cvorovic. Jedina stvar koja me nervira kod Dekija, Mihe i ostalih je sto se nevratise da zavrse karijeru gde treba, svi kao samo vole jedan klub a onda slaba liga, pa znas ostao bi jos malo u italiji itd.

Red Marquis

pre 15 godina

Evo ja nisam grobar, bogu hvala ni cigan, pa ću valjda biti realniji od vas koji samo gledate iz kog tima je izašao neki naš igrač.
Stanković je očajan već 2,3 sezone i ne da ne treba Juventusu, već ni mnogo lošijim timovima.I to ne baziram na mečevima za repku,jer se u našoj reprezentaciji i bolji igrači od njega utapaju u sivilo, već isključivo na očajnim igrama u Interu.Ja bih bio najsrećniji da on ode u Mančester i bude sjajan, ali to je verovatno kao i da mi budemo prvaci u Južnoj Africi...
I DOSTA VIŠE PODELE PO KLUBOVIMA!O SRBIJI JE REČ!

nikson

pre 15 godina

Realno je da Stankovic vise nije igrac kakav je nekad bio. Takodje je cinjenica da je u Interu ove sezone igrao iskljucivo zbog Mihe i Mancinija , jer sa igrom koju je pruzao kod nekog nepristrasnog trenera video ne bi kup utakmicu a ne ligu sampiona ili prvenstvo. Gde god da ode da igra verovatno se naigrati nece, osim ako se ne vrati u Zvezdu, tu mu je opet zagarantovano mesto u timu.

CRVENO BELO SRCE

pre 15 godina

PARTIZAN SAMPION,A KO DRUGI? E prvo da ti odgovorim na ovo:sampion je cika Tole i njegove sudije!!! Zato je skracenica FKP i dobila znacenje F-antasticno K-upljeno P-rvenstvo!!! A to kako smo cenjeni,ako smo mi cenjeni tako kako ti kazes onda se zapitaj kako ste vi cenjeni!! Ups izvini,nemoj da se trudis pa vi nikada niste ni bili cenjeni,necete nikada ni biti,ma vi ste niko i nista samo jedna bleda senka i komsinica najtrofejnijeg kluba,komsinica kluba koji je bio evropski i svetski sampion.....cisto da ti olaksam!!!

Stefan

pre 15 godina

Sram vas bilo sve do jednog koji ga pljujete ! Sram vas bre bilo. Covek je za razliku od svih vas postigao nesto u zivotu ! Hvala ti Deki za sve golove u Zvezdi i reprezentaciji i nadam se da ces bas ti da budes na centru terena kada se bude odredjivalo ko ce na koju stranu terena a cija ce biti lopta na prvoj utakmici Srbije u Juznoj Africi!!!! HVALA CARE

pantelija

pre 15 godina

od kad sam video koliko ljudi se u ovim komentarima javi da pljune Noleta Đokovića ništa me više neće začuditi...
Takođe savetovao bi grobarima da razmisle - ako je Zvezda krš ko što stalno pričate kako vas to uvek dobijemo?
ako je Deki krš igrač kako je vašoj vedeti Kralju zabadao golove dok je još bio u pubertetu?

Stewa

pre 15 godina

prvi put ps.... preko neta...i sad sam raspalio sve najgore po svima.Pa najgori smo narod na svetu.Svi se pravite patriote,ne znate nijedan od vas nasu himnu.Palite se na nekakve Realovce,volite druge igrace iz dana u dan...tj volite onog ko je trenutno dao najlepsi gol i najlepse proslavio to.Kupio sam Stankovicev dres kao klinac kad je Zvezdin dres bio zakonom zasticen za kopiju,i kad si mogao jedino da ga kupis na Marakani za 120 maraka.I ne kazem da je on najbolji igrac u Evropi(daleko da je od toga) ali sramno je ovo.On covek nije u repki dobro igrao,iz razloga zato sto on nije igrac ONE-MAN-SHOW....on je izuzetan timski igrac i onaj koji povezuje one koji znaju da igraju i rade sami sa loptom.Kad je sa manje od 20 godina dao gol Nemcima dat je bio srpsko zlato,a sad ga omalovazavate...pa stetocine jedne,da vidim ko bi od vas proveo 10 godine da igra u nekom od vrhunskih evropskih klubova.A da se prisetimo onda onih golova za Lacio,tad bese celoj naciji PONOS....A vi,grobari cutite,vasi igraci igraju u Austriji ....

SPQR TOTTI & DE ROSSI & AQUILANI

pre 15 godina

bas me zanima gdje ce da ode sad kada je Inter konacno doveo normalnog trenera.Pomijao se Liverpul pa je nestao,ista stvar se sad desava i sa Juventusom.

kun aguero

pre 15 godina

nikola
e svaka ti cast na komentaru majstore a ovi zavidni opet zvezda partizan! Koji jadnici i koji kompleksi pa to je neverovatno! Pa covek je prvo SRBIN alo SRBIN i igra u jednom Interu a vi indijanci!?
deda
Samo cu reci i pitati te da nije Rakitic mozda rvat kao i mnogi u vasoj repki kao i Mladen Petric! Zato TISINA!

Sasa

pre 15 godina

Naravno da ne prelazi u Juve, njima je potreban kreativac, a on to nije nikako, uostalom vidli smo ga u reprezentaciji koliko vredi.Fan reprezentacije.

irr_srb

pre 15 godina

Steta sto nije presao u Juve. Sa njim bi Juventini dobili gomilu navijaca-preletaca iz Srbije. Kud Deki tu i ja sistem.
FORZA LAZIO!
Non Mollare Mai!

Zoran

pre 15 godina

I sta mi vi napricaste sada? Kakav je Dejan Stankovic gledam unazad godinama u reprezentaciji i covek nema pojma a to kako igra u Interu koga briga!

GORAN

pre 15 godina

a menije muka da citam kako sopstvene igrace pljujemo dok god tako bude oni nece ni htati da daju svoj maksimum za reprezentaciju i tp je normalno pa hrvati i i najlosijeg njihovog hvale kao da je ronaldo

zvezdan

pre 15 godina

Deki je,izgleda,doziveo sudbinu da u svim ozbiljnim transferima ima ulogu sitnog kusura.Da je pametan vratio bi se u Zvezdu gde bi zavrsio karijeru na dostojanstven nacin.Valjda je zaradio dovoljno i treba da izbegne dalje brukanje

Nemanja

pre 15 godina

Ne sekirajte se precice u MIlan ;) A svi koji pljuju po Dekiju nek' obucu dres reprezentacija pa da navijamo malo za njih. I neko je lepo ovde rekao mi jedva cekamo da pljujemo po svojim igracima, kada, jeste da se retko desava ,ali ipak kada odemo na neko takmicenje jedva cekamo da pricamo kako se igraci medjusobno biju i ne vole...E zbog toga Hrvati igraju u cetvrtfinalu a vrlo moguce i finalu...Hvali se i gura svaki igrac. Pa pogledajte tog Modrica, pre nekoliko godina kada je nasa mlada reprezentacija tukla Hrvate u barazu i u Hrvatskoj i u Bg, Jankovic, Vukcevic, Krasic...bili su igraci za njega, nije mogao da im parira...ali danas on vredi 25 miliona...

slovenac

pre 15 godina

žalost...šta više da kažem...srbinu je največi neprijatelj komšija srbin...pričam sa prijateljem koji je hrvat, pa mi kaže, da imamo srbi jaču reprezentaciju od hrvatske, samo je jedna razlika imeđu nas i hrvata, oni ginu za repku i svoj narod, i ceo narod je sa njima, i na sve to kaže v srbi mrzite svoje, pa kako onda da postignete nešto, i onda pročitaš komentare ovde i vidiš da je čovek u pravu...

shackal

pre 15 godina

Ja sam zvezdas ali mi je vise muka od njega i njegovih prosecnih partija!On treba pod hitno da se makne iz reprezentacije i pusti nekog mladjeg da igra!DOsta vise sa njim!A sto se tice klubova,on bi se super uklopio u neku spansku ligu...recimo da igra za neki Atletiko ili Valensiju i to je njegov maksimum...nikako u top klubove... poz.

DELIJA

pre 15 godina

Najbolje bi mu bilo da se vrati u Zvezdu,a ne da grije klupu onim rupama u interu.Ne znam zasto govorite da on nema pojma samo nije trenutno u formi,a u prvom dijelu sezone je bio najbolje ocjenjen igrac u interu,pa su pocele povrede.

Srki

pre 15 godina

Deki, svaka cast za sve sto si uradio, a nadam se, i sto ces raditi barem jos 2-3 godine na vrhunskom nivou za Zvezdu i za Srbiju.
Sve sto mogu da kazem za one komentare koji lice na neko pljuvanje ili sta vec, je da ako se za nekog igraca interesuje LIVERPUL, JUVE, SER Alex, CELSI, REAL, a on igra u INTERU je da to znaci da oni ne znaju nista o fudbalu, a vi ste Veliki skauti, procenjivaci, takticari i mozete reci za nekog da li je dobar ili los igrac. Deki je faantastican igrac koji moze mnogo da koristi svim najboljim ekipama na svetu i zato i jeste trazen od istih... Jednog dana se nadam da ces se setiti Zvezde i odigrati poslednju sezonu u njoj. Hvala na svim euro golovima koje si postigao za Zvezdu, pogotovu protiv Partizana. Znam da im je tesko kad se spomene ime Dejana Stankovica, ali neka i treba.

roman10

pre 15 godina

posetite youtube pa ukucajte dejan stankovic pa ce te videti o kakvom je igracu rec.
zaboravili ste na kezmana koji igra za fenerbahce a igrao je za chelsea

Laik

pre 15 godina

Ja stvarno ne znam nasi politicari vise mute... A? Moja greska, pogledah koliko komentara, pa permutovah. Mislio neka ozbilja vest....

Vladimir Aleksic

pre 15 godina

Ne mislim da su kritike na Dekijevu igru neosnovane.Ja sam veliki Zvezdin navijac,ali moram da priznam da gledajuci
Stankovica u Interu nisam video neki kvalitet.Cini mi se da je bolje igrao u Laziu a najbolje sa svojih 18god. u Zvezdi.Cudio sam se njegovoj "precenjonosti" u ocima zapadnih medija,ali sada,kada se niko i ne trudi da dovede Dekija,jasno mi je da oni i nisu tako blesavi.Najbolje bi bilo da se vrati kod nas i bude bog jos par godina dok ne zavrsi karijeru.Postoji i mogucnost da ga Miha povede sa sobom kada bude potpisao sa Mancinijem za neki klub.Samo to mu moze garantovati prvih 11.

bogu hvala, pa navijam za ZVEZDU

pre 15 godina

@ Red Marquis

U al' si realan covece...Stankovic zadnje 3 sezone igrao ocajno u Interu ???!!! Ne znam da li znas sta si napisao...