Sreda, 28.05.2008.

20:56

Poraz Srbije u Burghauzenu

Izvor: B92

Poraz Srbije u Burghauzenu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

Tolle

pre 15 godina

Ima i dobrih strana u svemu ovome.Na primer,sve je izvesnije da je Dejan Stanković "odigrao svoje" u reprezentaciji,kao i da se veliki Ilić kapiten polako ustaljuje u startnoj postavi.

-Stojković
-Luković
-Ivanović
-Vidić
-Rukavina
-Duljaj
-Krasić
-Ilić
-Sulejmani
-Pantelić
-Kežman

petar

pre 15 godina

Stamenkovic

Rukavina Vidic M.Basa Dragutinovic

Jankovic Ilic Kuzmanovic Krasic

Pantelic Jovanovic

rezerve:
Disljenkovic
Lukovic
Duljaj
Stankovic
Kolarov
Lazovic
Kacar

deda

pre 15 godina

@Marko
Jeste komsija Marko imate mnogo kvalitetnije igrace od Hrvatske. Zato cete ove godine kao i mnoge prosle Hrvatsku gledati na Euru a vi po obicaju niste tamo. Zasto tu tvoju tezu ne potvrduju rezultati koji su jedino mjerilo kvalitete? Zato su vas Poljaci razvalili u kvalifikacijama a niti jedan njihov igrac ne igra u nekom velikom klubu? Daj mi komsija Marko ako ste tako kvalitetni reci, koju ste to ozbiljnu reprezentaciju od Belgije i Finske dobili u zadnjih 10 godina. Jos bolje, reci mi da li imate i jednu pobjedu protiv najjacih reprezentacija svijeta poput Njemacke, Italije, Engleske i Nizozemske u zadnjih 8 godina kao Hrvatska? Ma naravno da nemate.. Daj mi objasni zasto ste na zadnja 2 velika natjecanja na koja ste nastupili, bili uvjerljivo reprezentacija sa najgorom gol razlikom ako imate bolje igrace od Hrvatske?. Vidim da nemas pojma o fudbalu i da ti neke ocite stvari nisu jasne, ali reci da Srbija ima bolje igrace od Hrvatske je u najmanju ruku neozbiljno. To je kao da mi Hrvati kazemo da imamo bolje odbojkase od Srbije ali eto nemamo dobrog libera.. Prilicno smesno .

Kao prvo niti jedan srpski nogometas nije nositelj igre u svom klubu tako da je normalno da nema kvalitetu ni sposobnost da to bude i u reprezentaciju. To je jedina istina i vasi skromni rezultati su najbolji dokaz. Vasi najbolji igraci Vidic i Stankovic nisu nositelji igre u svojim klubovima ma kolko god se vi zavaravali.. Realno osim Vidica niti jedan vas igrac nema dovoljnu kvalitetu da bude u prvih 11 hrvatske reprezentacije. Ta Krizanac koji je osvojio kup UEFA i kojeg tolko uzdizemo kako ti kazes, nije niti medu 25 igraca koji su poceli pripreme za EURO. O cemu onda ti pricas?

Zigic proglasen najvecim promasajem sezone u Spanjolskoj i Valencija jedva ceka da se ga rjesi. Ivanovic? Pa jel taj uopce sletio iz Moskve u London? Takve su reakcije u Englesko od njihove javnosti.. Kazes da mi takvog igraca samo mozemo sanjati da imamo. Hahahah, hvala Bogu nama netreba takva klasa od igraca, koji se u 8 mjeseci nije uspio izboriti ni za to da bar bude na klupi u nekoj utakmici Chelsea. Pa Chelsea kupuje naseg Knezevica jer misli prodati Ivanovica.. Sluzbena potvrda iz kluba. Pantelic jedan od najboljih napadaca Bundeslige? Pa sta su tek onda Olic i Petric? Itd…

Nabrojat cu ti samo hrvatske nogometase koji su nositelji igre u svojim klubovima

Stipe Pletikosa (Spartak Moskva) – sluzbeno proglasen najboljim golmanom ruske lige

Vedran Corluka (Manchester City) – Samo 21 godina a uvjerljivo najbolja igrac Manchester City-a u svojoj prvoj sezoni u preimershipu. Medu 3 najbolja igraca u preimershiou na svojoj poziciji.

Niko Kranjcar (Portsmouth) – samo 23 godine, najbolji igrac Portsmutha, doveo ih do osvajanja FA Kupa. Takvog igraca na sredini terena i njegovu kreativnost mozete samo sanjati u vasoj reprezentaciji. Nakon Eura Arsenal ili Liverpool.

Eduardo Da Silva (Arsenal) – 24 godine. Drugi strijelac Arsenala iako nije odigrao zadnjih 4 mjeseca.. Klasa koja ima mjesta u brazilskoj reprezentaciji. Nakon nesretne povrede Arsenal izgubio prvenstvo i ispali iz lige prvaka!

Luka Modric (Tottenham)– 22 godine. Ostvario 9 najveci transfer u historiji preimershipa!! Jedan od 5 najboljih veznih igraca na svijetu. Definitivno jedna od buducih svjetskih zvijezda nogometa. Takvu kvalitetu vi nemate. Najkompletniji hrvatski igrac..

Ivan Rakitic (Shalke) - samo 19 godina. Jedan od najboljih mladih veznih igraca na svijetu. U prvoj sezoni izborio mjesto u prvih 11 Schalkea i jedan od njihovih najboljih igraca. Inter ili Juventus ga traze.

Ivica Olic (HSV) – prvi strijelac svog kluba i 3. strjelac bundeslige. Uz Van dr Varta najbolji igrac HSV-a

Mladen Petric (B: Dortmund) – 26 godina. Definitivno najbolji i jedini danas vrjedan spomena igrac Borusije. Najbolji strijelc svog kluba i 5 strijelac Bundeslige. Da ga ozljeda leda nije izbacila u zadnjih 5 - 6utakmica bio bi drugi strijelac Bundeslige.

Danijel Pranjic (Hereven) – 25 godina. Sluzbeno proglasen drugim najboljim igracem nizozemske lige i najbolji igrac Herevena, Nemoram ni pisati da prelazi u puno vecu klub..

Dario Srna (Sahtjor)– 25 godina. Kapetan i jedan od najboljihi igrac jakog Sahtjora. Najbolje placen nogometas ukrajnske lige.. Gazda Sahtjora ne pusta ga za manje od 15 milijuna eura.

Ostale mi se neda pojedinacno nabrajati. Klasnic (Werder), Vukojevic (Dinamo Kijev), Leko (Monako), Simic (Milan), R. Kovac (B. Dortmund), Simunic (Hertha) , Babic (Betis), Pokrivac (Monaco)

Daj mi onda reci sa kojim to argumetima i rezultatima tvrdis da imate bolje igrace od Hrvatske?

starluck09@online.de

pre 15 godina

Srbija je, pod vodjstvom Djukića, igrala nerešeno sa Makedonijom i Irskom, a izgubila od Ukrajine i Rusije. Lose,lose !!!
Razocarao sam se od onoga sta sam video u sredu, nadam se da nije to pravo lice repke.
Moram da dodam da je Pantelic trenutno dobar, Zigic nazalost ne vredi ni da igra za 3. Ligu, a Vidic je trenutno najbolji nas.

Pablo Escobar

pre 15 godina

@Marko

Pazi samo ovaj vezni red: Modrić, Kranjčar, Srna i Rakitić, sve sami znalci i svi mladi...pitaj malo Engleze kako jim je bilo dva puta ili ove Ruse nisu u dve tekme pucali po golu...Vi nemate igraće sa maštom a bez njih se ne može ništa napraviti u nogometu, a u napadu je Mladen Petrić avion za tog vašeg Pantelića i Žigića, da ne kažem za Eduarda, realno jedini srpski igrač koji bi imao mjesta kod nas je Nemanja Vidić.

I ne sjećam se kad ste to pobjedili neku jaku reprezentaciju?

Mi smo pobjedili sve najbolje osim Francuske i Brazila u poslednjih 15 godina, 2X Španjolsku, Italiju tri puta (jednom na SP 2002), Njemačku razbili 98'osme na SP, Nizozemsku, Argentinu i eto prošle godine još dvaput Engleze.. Realno da se sastave sve repke bivše Juge nebi mogli parirati Hrvatskoj u ovom trenutku, jer rezultati su jedino mjerilo.

goran

pre 15 godina

pozdrav!moje misljenje je da nas prosecan fudbaler malo zna o fudbalu.vise je to odradjivanje posla,prosto jedna mucna stvar koja treba traje 90 min,pa na odmor,diskoteke itd.niko tu stvarno ne zivi za fudbal,za potez vise.mucno je to gledati...

Vlada

pre 15 godina

@deda
Ko je bre tebe zvao da lupetas ovde, nije mi jasno? Kako je Ivanovic mogao da bude proglasen najvecim promasajem kada nije odigrao ni jednu jedinu utakmicu za Celzi? Mozda ste ga vi Hrvati proglasili promasajem. Budi bog s nama koliko ima "pametnih" sa strane...

Radovan

pre 15 godina

Ma ja bih samo voleo da vidim, po Djukicu, najbolju ekipu. Slazem se da je ovo do sada bilo ocajno, ali nikako da odigra urakmicu najboljih jedanaest. Znamo da sa pola ekipe nemamo pojma, samo ne znamo da li valjamo cemu kada smo kompletni...

Marko

pre 15 godina

(deda, 29. maj 2008 13:20)

Vidic - Man Utd, sampion Evrope i Engleske

Stankovic - Inter, sampion Italije

Rajkovic - Chelsea, na pozajmici u PSV-u sampion Holandije

Ivanovic - Chelsea, najbolji igrac prvenstva za mlade i igrac kakvog vi u repki mozete samo da sanjate, sto nije dobio sansu u Chelsea to ne znam

Pantelic - Hertha, najbolji igrac tog tima i jedan od najboljih napadaca Bundeslige

Lazovic - PSV, sampion Holandije

Kuzmanovic - Fiorentina (Liga sampiona za razliku od Totenhema)

Krstajic - Schalke, jedan od vodecih Nemackih klubova

Zigic - Valencia, dobar igrac nije dobijao preveliku sansu

Jovanovic - Standard, najbolji strelac i igrac Belgijskog prvenstva, sigurno prelazi u jaci klub

Sulejmani - Heerenven, najbolji mladi igrac holandskog prvenstva u svojoj prvoj sezoni za taj klub i sigurno ce preci u neki jaci

Bosko Jankovic - Palermo, odlican igrac koji isto tako ne dobija sansu, ali interesovanje Juventusa sve govori o kakvom igracu se radi

Aleksandar Kolarov - Lazio

Gojko Kacar - Hertha Berlin

Antonio Rukavina - Dortmund

Milan Smiljanic - Espanol

Evo kakve "nekvalitetne" igrace ima ta jadna Srbija, nas igrac osvoji Ligu sampiona i nista, vas osvoji Kup Uefa a vi ga dizete u nebesa. Vasi najbolji igraci igraju za Tottenham, Portsmauth i Arsenal a gledaj po kakvim klubovima igraju sve srpski igraci, pa da je taj Ivanovic los igrac ne bi ga kupio Chelsea (trazili su ga jos Milan i Juve) i ne znam zasto ne dobija sansu, mozda zato sto je mlad. Nas problem je sto nam igraci za repku ne daju 100% vec 30-40 % i sto nemamo dobrog selektora. Mi smo ti nesto kao Engleska, a to ko ima kvalitetnije igrace vidi se, imamo sigurno bolje igrace od vas, samo kad bi imali jos jednog kvalitetnijeg veznjaka bilo bi extra.

Andrya

pre 15 godina

Jedan savet,vratite Vukica u reprezentaciju,jedini nas fudbaler koji moze da organizuje nesto na sredini terena iako ne igra za svoj klub,s njim bi izvukli i neki neresen rezultat.

biki

pre 15 godina

Kao prvo,hitno da se promeni komentator.Taj relikt iz proslosti.Nepodnosljivo je dosadan i utice na naciju,a posredno i na reprezentaciju.Videcete sve ce krenuti na bolje..

bogomdan

pre 15 godina

ovo je momcad za kvalifikacije


ovo sto radi djukic je uzas zivi


stojkovic


rukavina vidic krstajic dragutinovic



(djordjevic)
lazetic ilic kuzmanovic krasic



pantelic(kezman)




ivanovic
gavrancic
vidic
stankovic
ljuboja
kolarov
vukic
jankovic
sulejmani
lazovic
jovanovic.M

Razbili bi sve da je trako nosio neko drugi???

pre 15 godina

LJUDI,GROBARI ostavite Zigic,pa zar toliko nemate mozga da mislite da smo izgubili zato sto je Zigic bio kapiten??? Svaki drugi komentar,kapiten,ko nam je bio kapiten,ne mogu da verujem da je Zigic bio kapiten....Pa je ne mogu da verujem da ima toliko plitkih ljudi da se bave ko je bio kapiten,pa nama da je bog bio kapiten ne bi nam pomogao!!! Cetiri utakmice igramo,cetiri prijateljske i ne pobedimo nikog!!! I to mora da je kapiten kriv!! Da je kapitenska traka na sve cetiri utakmice bila kod nekog drugog igraca sve bi protivnike razbili,ma ginuli bi po terenu.Ljudi mi nemamo selektora,mi nemamo coveka koji ima potrebno znanje da sedi na klupi jedne reprezentacije!!! Covek nema veze ni tim da sastavi ni taktiku,nista!!! Nama na klupi sedi covek koji je u svojoj trenerskoj karijer vodio 15 utakmice jedne najjadnije lige na svetu!! Pa sta mi ocekujemo.Nije problem u Zigicu,Stankovicu,Pantelicu koji momentalno jedini i vredi,nije problem u Ilicu i u ostalim igracima.Pa svaki nas igrac igra u najjacim ligama i najjacim timovima evrope,pa sve i da neki od njih sedi on mora da vredi i da je dobar fudbaler!! Ali problem je u tome sto su oni umislili da su vece zvezde nego sto jesu,da bez njih nasa reprezentacija ne moze,da oni moraju da igraju.Oni mozda i jesu zvezde,ali u njihovim klubovima gde ginu za svaku loptu,a kod nas se setaju i cuvaju noge za iste te timove!! E kada bi na klupi imali pravog coveka koji bi imao petlje da kaze takvim zvezdama HVALA LEPO tako kako igrate za srbiju nama ne trebate,pa kada ih ne bi zvao vise i kada pocne i cena da im opada videli bi kako bi se borili prvo za mesto,i kako bi ginuli i za srpski dres!!! Kada moze jedan selektor da izostavi jednog Bekama,jednog Raula,jednog Inzagija i jos mnogo velikih igraca je bilo izostavljeno sa spiska raznih reprezentacija pa zasto je nekim nasim mnogo manjim zvezdama mesto obezbedjeno?Zato sto nemamo coveka na klupi koji ima mu.. da im kaze dovidjenja!!! Imamo mi mladih i dobrih fudbalera i u zvezdi i u partizanu,vojvodini...koji jedva cekaju poziv,a docekaju ga tek kada se nasi manekeni penzionisu i tako iz godine u godinu iz generacije u generaciju i zato nam je i fudbal takav!!! Zato ostavite te glupe komentare ko je bio kapiten,jer je to najmanji problem u svemu!!!! Dovesti igrace koji ce da ginu za nasu srbiju za nas dres,ostalima se zahvaliti dok ne budu shvatili da je srpski dres svetinja,postaviti pravog coveka na klupi pa makar i stranca i krenuti od nule i ovako smo u nuli!!!Sto se mene tice mozemo i da nemamo kapitena,i da svi budu kapiteni jer da je problem samo u tome mi bi se pakovali za evropsko prvenstvo!!!!

MarkoAndrejic

pre 15 godina

Ja ne znam sta da kazem.Neznam da li ce se desiti da ovi nasi fudbaleri nekad pobede nekog jakog protivnika.Imamo igrace koji igraju u najjacim ligama na svetu a kad dodju u reprezentaciju kao da nikad nisu ugrali fudbal.Katastrofa mi smo reprezentacija koja sluzi samo za zajebanciju.Nije ni cudo kad nam je fudbal korumpiran u p.........

zare

pre 15 godina

mucno je ovo gledati.
reprezentacija kao trazi neku podrsku. trebalo bi da znaju da se podrska ne dobija pruzajuci ovakve igre. moze se izgubiti. to nije nista. ali ovakva tuzna igra... ko ce da im da podrsku za ovakve igre. mogu li ovi bilo koga dobiti. ali bukvalno bilo koga. mogu li pruziti malo fudbala....

DUSKO

pre 15 godina

Bolji sastav mu je bio na klupi.To vidi svako ko se imalo razume u fudbal.Ali stručnjaci znaju nešto drugo.To su taktike!!!!!
E, da imam slobodna tri meseca da završim tu visoku fudbalsku školu.Šta li je završio Muruinjo?
Završio je školu u kojoj je važno ceniti svoje mišljenje i biti samostalan.Ne sluša menadžere i ne prodaje igrače.Zbog toga ima rezultate.Da sam Đukić bilo bi me sramota igre i rezultata.Uostalom njega je doveo "veliki" Terzić.Tuga.

soul

pre 15 godina

Jel znate zašto je Pantelić dao gol? Pa pomislili Rusi da je utrčala neka devojka sa tribine u teren pa se zbunili!!! Jadno i bedno igramo i nije mi jasno da nikad ne možemo da imamo trenera koji će da postavi igru!

mladja

pre 15 godina

Djukicu smesan si mnogo! Jedan ti savet nece skoditi.Ostavi ti tog Zigica neka se priprema za neki moguci novi klub i novu sezonu a za olimpijske igre povedi nekog drugoga.Nista protiv Zige ali vidi se da covek nije jako dugo igrao ali kad ga ti stalno u tim guras on se neljuti naravno...

deda

pre 15 godina

Eh komsije, badava vam Vidic kad su vam najvazniji igraci oni u sredini terena i napadu na razini kvalitete jedne Slovacke, Belgije i Slovenije. Stvarno me cudi zasto nesto ocekujete od reprezentacije kad jednostavno nemate dovoljnu kvalitetu. Pa ne moze se uz Zigica i ivanovica koji su proglaseni najvecim promasajim sezone u Engleskoj i Spanjolskoj ocekivati neki rezultat.

Petko

pre 15 godina

Kako se niko ne seti da stavi Ivanovića na desnog beka!!! Pa po bokovima duva promaja, imamo i Dragu levo ili u sredini, a Tošića levo... i eto sigurne odbrane, setite se kako smo loše igrali sa Petkovićem, ali smo otišli na Mundijal zahvaljujući čvrstoj odbrani, a u napadu ćemo nešto već učačkati, a i ceo tim igra onda sigurnije! Iskoristi Đukiću ono što imamo!!!

KOKO

pre 15 godina

Dajte da ukinemo fudbal u Srbiji i ukinucemo fudbalsku mafiju koja nas,i fudbal, vodi u propast.
Nas fudbal vise i ne gledam i nemogu da vam opisem kako mi je lepo kada nemam razloga da se nerviram.
Ziveo B 92,koji nam je pokazao kako radi fudbalska mafija.

Zivim za sever

pre 15 godina

E moj djukicu......
jedva chekam dan da te razreshe te duznosti.....jer se sada ochigledno vidi da nisi struchnjak takvog kalibra....tj za reprezentaciju........

realno

pre 15 godina

(piksi007)
niko nije ni rekao da Panta nije za A tim,ali sa ovim Despotovicem,Zigicem ... i slicno,nista sam nece moci u napadu.80% nase reprezentacije sa ne bori i ne zalaze na terenu,gde bi nama kraj bio kada bi svi imali srce kao Panta,Danko pa i Kezman.
p.s. slazem de sa nekim komentarima da nakon Dragana Stojkovica jedini koji je bio pravi plej i mogao da odigrna toj poziciji jeste Zvone Vukic.Nema ga u sastavu jer je rezerva u svom klubu,ali ljudi moji on je makar i rezerva,a Zigic gleda meceve sa tribina.haha

milancepancevo

pre 15 godina

Kapiram ja da je prijateljska i da se kombinuju sastavi dok se ne iskristalise onaj najbolji! ali zasto on uopste uzima u obzir MILOVANOVICA??? NINKOVA??? stvarno nisam koment. protiv Irske,ajde da sacekam, ipak je on trener,verovat. zna sta radi..ali ovo je strashno!?Zar nemamo bolje? Sulejmani,Ilic,Smiljanic,Kuzmanovic!?
bilo ko..

MrNO

pre 15 godina

Tuga jedna...
Žigić kapiten???
A kad bolje razmislim, on je ustvari najbolji kapiten za ovaj tim, pravi reprezent nacije i tima...

eee_tugo

pre 15 godina

Bravo Zigicune da si pokopao Valensiju tako sto si im prakticno oduzeo 20 mil. za nista nego pokopavas i Srbiju tako sto ne radis nista ako si ti kapiten onda svi lepo mozete da prestanete sa fudbaom jer od njega vise nema vajde. Ti si noga od igraca ja bi bolje odigrao od tebe ja bi barem trcao i igrao fudbal umesto zinuo ka konj i hodao po terenu i nervirao druge saigrace. Bravo djukicu mislim da je dosta eksperimenata nisi jos pobedio pa to je sramota. Nije mi jasno sta u reprezentaciji traze ninkov i kompanija pa nije ovo amaterska selekcija mosorina ! vracaj kezmana vidis da ne mozemo dati gol vracaj sulejmanija mali je bolji igrac od svih ovih zajedno !

dana

pre 15 godina

Ne bih htela da budem zlobna,a
li,obzirom da je danas sve po-
litika, zbog čega se niko nije setio niti primetio razlog i pretpostavku zbog čega je ovaj
rezultat? Pa,jednostavno,bilo bi sramota da A-tim izgubi od B-tima.B-tim bi trebao samo da bude rasadnik i baza stvaranja igrača za prvu ekipu.Pre neki dan je objavljeno da je Putin izabran za predsednika,mislim nekog Saveta za bezbednost ili slično,a pritom je pomenuta Belorusija,tako da bi se treba lo poraditi na realizaciji već utanačenih pojedinosti oko Sa-
veza sa Rusijom i Belorusijom.
U Sporazum bi naša Vlada tre-
bala energično zatražiti da se neizostavno mora uneti promena u nazivu:umesto SRJ,MORA da se upiše:SRBIJA.Inače,A-tim više
neće dobiti nijednog igrača:ni iz mlade reprezentacije!!!!Da
nije smešno, bilo bi žalosnije nego što je.Ne postoji na sve-
tu ni jedna vlada u kojoj mini
stre ne interesuje šta neki od njihovih kolega rade i pričaju
.Naravno,osim u Srbiji.Koga je briga što Madjarska nema more?
Nemamo ni mi, pa šta?! Ali, Ma
djari su svoj Balaton iskoris-
tili kao se radi o Pacifiku.Mi na žalost ne možemo da vidimo ništa što se godinama i deceni
jama dešavalo ni u okruženji,a kamo li u Evropi.Neće da može
još dugo.Pošto će konsultacije oko vlade nakon ovih izbora i-
li novih trajati do januara/ma
rta 2009.god.,možda ćemo imati sreće negde u maju/junu 2009.a
možda i ranije ako se "naši"do
govore oko dvojnog državljan-
stva(vidi napred)!JADNI SMO,DA
JADNIJI NE MOŽEMO BITI!!!!

Zeka

pre 15 godina

Ovo je stvarno sramota !!! Dobro nije strasno sto smo izgubili, desava se, ali sama reprezentacija je potpuno izgubila institucionalnost. Ovo me skroz podseca na period 2001/02 kada su u repku bili pozivani razni likovi. Uporno se forsiraju ljudi koji uopste nemaju takmicarske utakmice. I zato nema tima, nema igre, nema drazi, cak nije bilo ni prenosa protiv Irske... Konstantno se vrse pritisci klubova ili raznih funkcionera. Djukic nema nikakvu slobodu jer mu drugi odredjuju igracki kadar i taktiku...

lalos

pre 15 godina

Koliko se samo pricalo i trazilo da se vrati sale ilic u repku i sad se vidi da smo bili u pravu.Znaci li to da i za Kezmana treba da skacemo selektoru po glavi dok ne utuvi da mu treba u spicu.

Dejan1972

pre 15 godina

Auuuuu brate, svako tu moze nesto da komentarise...pa pobogu, trener pokusava naci tim,, igrace itd...ako vam je to vazno, da pobedjujemo na prijateljskim, onda se u vasim glavama nista nije promenilo. meni su ove utakmice PRIPREMNE, i sluze, da se pronadje jajbolji moguci tim i nista vise...pa sta bi nemci sada morali posle 2:2 jucer...na placu, na uopste ne idu na EP...Djukica, samo ti dalje radi svoj posao, iako sam zvezdas, ali imas moju 100 % podrsku...ne slusaj ti ove pekmeze...

KUKULELEeeee.

Dik Tu Kava

pre 15 godina

Jos jedan spektakl u reziji naseg fudbalskog basibozluka.A sad svi na streljanje protiv Nemaca. Boze dragi, bili smo jadni, ali ovako nikad, pa ni sa "purgerom" Savicevicem na celu. Vjecnaja pamjat, reprezentacijo moja...

ToM

pre 15 godina

Sinoc sam utakmicu gledao u zivo i moram reci da je reprezentacija ostavila veoma los utisak na gledaoce Srbe a narocito na podosta gledaoca Nemaca. Dosli su na utakmicu da vide top-igrace u svom malom treceligaskom gradicu. Objasnjavao sam jednom Nemcu, koji je prepoznao samo Pantelica iz Herte, da Vidic igra u Mancesteru a ostali u veoma poznatim evropskim klubovima. Od Rusa samo je jedan igrac legionar i to u drugaliskom Nirnbergu. Rekao je taj Nemac pre utakmice, kako ce Srbija da samelje Ruse. No znao sam da nece tako biti - bilo je obratno. Rusi su se poigravali sa Srbima a istovremeno i cuvali za predstojeci Euro. No i takvi su pokazali brz i tehnicki moderan nogomet. Od nasih legionarcica uvijek ista prica. No ja ipak mislim da riba smrdi od glave - a glava je selektor koga jos od Osima ova Zemlja trazi i uvijek krivoga nadje.

pop

pre 15 godina

Covek bez autoriteta ne moze biti trener ni u opstinskoj ligi.Riba smrdi od glave,pa tako da i trener bilo koji na mestu selektora ne moze popraviti bilo sta.Zasto se nista ne menja iako se sve zna,mislim na epizode insajdera.Bas kao sto je neko ovde napisao,kakva drzava i zakon ,takav nam je i fudbal.Beda,jad,cemer.... Tuga

TODOR

pre 15 godina

Zdravo živo. U mom selu ima jedna baba koja mnogo voli fudbal i rado bi Vam ona bila u reprezentaciji, jer kako kaže ako joj je verovati, nije ona daleko od ovih omladinaca. Eto pa sretno nam svima.

Sve po zasluzi!!!

pre 15 godina

NISLIJA LA Kapiten je Stankovic,danas je traku preuzeo prvo Vidic,a kasnije i Zigic!!! Posto jedini koji vredi posle Vidica je Pantelic ja mislim da je on trebao da ponese kapitensku traku!!!! Sta ti mislis??? Ma slazes se sigurno!!!

jinx

pre 15 godina

Vidjelo da napredak u igri postoji,međutim mnogo je tu rokada i promjena u svakoj utakmici da bi se tim uigrao.Protiv Njemaca treba izvesti ono najjače što je na raspolaganju i i konačno se početi tući za srpski grb,u protivnom nastavljamo u lošem ritmu pred početak kvalifikacija,što u svakom skučaju nije dobro.

AJMO SRBIJA!!!

zvone

pre 15 godina

Ta Rusija je protiv Hrvatske u dvje utakmice samo par puta presla centar. Totalno smo ih nadigrali i prava je nesreca da im nismo uvalili 5-6 komada. Omjer udaraca u 180 minuta je bio 25 hrvatskih i 3 ruska. Uzas sto smo sve promasili. Smesna ekipa je ta Rusija.

Sasa

pre 15 godina

Pustite Djukica, da radi svoj posao. Ovo je isto bila prijateljska, gde treba kombinovati neke igrace. Djukic ima moje poverenje - samo dalje tako - bice od ovoga nesta!

SRBIN iz CG

pre 15 godina

Ja ne znam je li jos neko to primetio,ali ja ne mogu da verujem da svi nasi treneri rade nesto neverovatno.Na pet prijateljskih utakmica pozovu 128 razlicitih igraca i onda kada dodju takmicarske,mi nemamo tim,e onda se vratimo starom dobrom obicaju pozivanja "zasluznih" koji vise brinu o svojim klupskim obavezama i utakmicama.Oni onda naravno odigraju onako na svezinu par prvih utakmica u kvalifikacijama i kada traba da se zahuktaju oni posustanu i dogodi se AZERBEJDZAN ili neki drugi .......AN i mi repka u kanal.
E,to je veliki problem.Zar u FSS ne postoji niko pametan da kaze selektoru da prijateljske utakmice sluze za uigravanje a ne isprobavanje.Po meni bi bolje bilo sastaviti repku iz telekom lige i uigravati ih.Onda bi nakon jednog ciklusa bar imali tim koji moze da poveze 5 pasova na sredini,a ne izmoren,nepovezan i rastimovan orkestar koji u istom momentu,svira,ne samo razlicite melodije,nego i razlicite zanrove fudbalske muzike.

AlexIRL

pre 15 godina

Nema potrebe da pljujemo ni po Djuki ni po igracima posle ovog poraza,totalno nebitna utakmica,mislim da Djuka zna sta radi, prilika da se provere svi igraci,i treba je iskoristiti! Danas je ustvari igrao drugi tim,jer mislim da ce okosnicu tima ciniti startnih jedanaest iz Dablina! Prisustvovao sam toj utakmici, i konacno posle duzeg vremena video da ovi momci mogu da igraju, sredina terena sa Ilicem,Smiljanicem,Kuzmanovicem,Jankovicem i Babovicem (koji je me prijatno iznenadio),potpomognuta odlicnim Dragutinovicem, je na momente Irce pravila smesnim,igrom kratkih pasova smo ih razbijali,sutnuli su 2-3 puta na gol! Ubedjen sam da ova ekipa ima perspektivu, i ako Djuka izvede najboljih jhedanaest protiv Nemaca, mislim da ce tesko da nas dobiju!
Definitivno smo najtanji na poziciji golmana,ni Stojkovic a izgleda ni Disljenkovic ne obecavaju,zatim pozicija desnog beka, Rukavina ili Marjan Markovic,dilema dno dna,mozda bi Dusko Tosic bio najbolje resenje, a na ostalim pozicijama imamo i odlicne rezerve!
Stojkovic-Disljenkovic-...
Tosic-Rukavina-Markovic
Dragutinovic
Vidic
Ivanovic
Smiljanic
Kuzmanovic
Ilic
Jankovic
Sulejmani-Jovanovic
Pantelic-Lazovic

dallyborr

pre 15 godina

Dovoljno mi je bilo da bacim pogled na sastav repke i sve mi je bilo jasno. Ladno je Zveda igrala protiv Rusije... Pa posle ovoga niko ali bas niko ne treba da mi kaze da na SP NE IDEMO!
Mislio sam da je Djukic iole pametan covek, ali ovakav tim...STRASNO...UZAS!

gremlinus_vs

pre 15 godina

stara prica sa komentarima, same kritike, ne valja ovaj igrac, onaj tamo skripi, drugi ne trci, treci maneken itd...pa pustite coveka da vidi ko hoce da igra, ko moze i ko ima kvalitet za reprezentaciju od ovih koje je pozvao. Jedinu stvar koju zameram selektoru je to sto forsira igrace koji su van forme cele sezone, i nisu igrali u svojim klubovima. Ako vec krece iz pocetka sa stvaranjem tima, treba da zove igrace koji su jos i u nekakvoj formi i imaju utakmice u nogama ove sezone, da tako kazem. Treba stvarati novi mlad tim, igraca ima dosta, treba spojiti i formirati jednu celinu koja ce da trci i da se bori za svaku loptu, a to ovi mladji mogu, sa mnogo rada i volje, uradice se nesto. Samo treba strpljenja. Sa nemackom izbaciti na teren najaci tim koji trenutno imamo, i mozda ce jos nesto i da ispadne, ali nece biti sramotno izgubiti od nemacke, koja je u ovom trenutku kvalitetnija od nas, dosta. To vazi i za rusiju. Bice bolje.

filip

pre 15 godina

E videli smo koliko neki znaju. Ali ipak smatram da je Djukic dobro uradi sto je sve isprobao. Pa ovo je prijateljska utakmicu. Drugo Rusi idu na Evropsko a mi ne. Znaci da su bolji od nas. Plus mi smo igrli sa kombinovanim timom

Slavensky

pre 15 godina

Ma dobro je, bice super. Bitno je da smo se pored onog nabedjenog igraca Kezmana, otarasili i onog, kako bese... Duljaja, koji je i onako mnogo trcao po terenu, palio se nesto, menjao dres sa onim malim Ronaldom... svasta. Jos samo da se jos malkice smanji minutaza Sasi Ilicu, i ovo mu je previse. Recimo, da je sad usao u nadoknadi vremena (takticki) ne bi rusi izveli korner... ali bice, bice ... mada kad blje razmilslim, Kovacevic, bi mogao i da motivise nase i da bije tudje, uz to sto je zadnji vezni...

football manager

pre 15 godina

koliko samo pesimizma, licemerja ima u komentarima ovih iskompleksiranih ljudi.. vi ste ocigledno svi zavrsili trenerske skole football managera 2008.. stvarno sramota treba da vas bude sta pisete ovde.. a ako bi kojim slucajem uspeli da se kvalifikujemo na svetsko prvenstvo, vi bi vremenom toliko promenili taj svoj pesimisticki stav, da bi vas prosto sramota bilo da kasnije pogledate u arhivi.. ccc, djukic je tek drugu utakmicu odigrao sa reprezentacijom, izmenjao je sastav danas, iskombinovao sve sto je mogao, tek krece da uigrava tim, a vi bi svi voleli da odma bijemo ruse sa 5, i irce sa 6 gola razlike.. svi vi znate da je sasa ilic penzioner, bogalj itd.. videste li vaseg zigica sta radi decko?? svi zasluzuju sansu, a ne da pljujete odma.. po tosicu ste osuli paljbu.. decko ima kvalitet, to je nije sporno... ali je decko presao put vrtoglavog uspeha za samo 1god.. on je trebao da igra futsal u SAS u zrenjaninu, pa je sticem okolnosti otisao u banat.. na dalje i sami znate.. samo smireno, polako, svi smo mi ljudi, sve ce doci na svoje mesto.. ima vremena(mada vi bi svi hteli nekog idola mladih koji sve zele odmah)

Bane

pre 15 godina

Stvarno uzasno igramo,ali ne mislim da je djukic najveci krivac,jer je njegova postavka ok ! Vise mi se cini da nasim igracima nedostaje svezine i ideje,a zasto je to tako stvarno mi nije jasno !?

Aca_USA

pre 15 godina

Mozemo se mi prepucavati sto selektori ne zovu ovog ili onog igraca. Tuzna istina da mi bolje od ovog nemamo a to je zalosno. Fali nam sredina terena (i jos stosta). Ni jedan od igraca sredine terena nije nosilac igre u svom klubu. To su vodonose a od njih se ne moze ocekivati kreacija.
Drugo brate nasi igraci ne trce. Trebalo bi meriti kliko nasi igraci pretce za vreme utakmice (5km, 7km ili kao vrhunske ekipe 9+km) ???
A igrace molim da vise ne daju velike izjave jer se ne secam da smo u zadnjih 20 god pobedili i jednu ozbiljniju reprezentaciju.

Kragujevac

pre 15 godina

Drage moje rezerve pokazali ste da nemate pojma . Neki nisu ni za rezerve. Sad molim da se niko nezali. Zao mi je Djukica skim on mora da se bori.

Andrya

pre 15 godina

Kakva senzacionalna igra Srbije,ovo je da zaplaces pred tv-om,na sta ja potrosih 2 sata,jos neki genije pominje nas kao svetske prvake,ludilo.Dal povezasmo tri pasa veceras,a imamo takve 'majstore' fudbala kao sto su Tosic,Milovanovic,Kovacevic,Zigic,a tek Despotovic i Ninkov(sve me glava boli kad cujem za ovu dvojicu).Djukicu gde ih nadje i sastavi ovako trapave.Jao na sta spadosmo.

Saki

pre 15 godina

Ovo je očaj.Igra sa 3 zadnja vezna.Zbog onog Kovacevica osećam da je i Lans ispao u drugu ligu.Dobar je on,ali za rugby.Žigic kao da ima 35 godina,pa i Sava bi više trčao od njega.Ma svi su katastrofa,od odbrane do napada.Ovo je tim i uz Dišlju,Kolarova,Babovica,Jovanovica i Žigica.A ne Rnic i ekipa.Neka se prvo pokazu u inostranstvu,pa onda može

Stojkovic

Rukavina,Vidic,Ivanovic,Drago

Lola/Kačar

Stankovic/Jankovic, Kuzma, Ilic, Sulejmani/Krasic

Kezman/Lazovic/Panta

piksi007

pre 15 godina

a gdje ste sad zlobnici sad vam ne treba kezman a cika panta upalio masinu e pa sad recite da nije za repku i da nista ne zna ajde de cekam odgovor

Aut of date

pre 15 godina

Do pre nekoliko godina nije moglo da mi se dogodi da propustim neku utakmicu reprezentacije, bila ona prijateljska ili zvanicna. Sada...pa nisam ni znao da se igra utakmica dok je slucajno nisam video na televiziji, a o toj sto smo vec odigrali protiv Irske da i ne govorim.
Nisam ja izgubio interesovanje za fudbal, ali ne mogu da gledam kako neko 90min davi loptu. Necu da gledam los fudbal, makar ga igrala i nasa reprezentacija. Ne zelim da gubim vreme i zivce. Ne moramo biti najbolji na svetu, ali zelja za pobedom i igrom na gol vise mora da postoji. Dokle god igramo na 1:0 bicemo tu gde smo sada.

BB

pre 15 godina

Ne znam zasto svi sada razapinju
fudbalere. Kod nas se svaki drugi stanovnik razume u fudbal i svi bolje znaju. Sad je kriv i selektor i igraci... A kada nesto napravimo onda smo to uradili MI, a kada izgubimo onda su ONI, igraci i selektor ovakvi i onakvi. Trebamo da budemo sa njima i u
pobedama i, sto je jos vaznije, u porazima.
SVIM SRCEM UZ SRBIJU!!!

Matija

pre 15 godina

Strasno je ovo sta se desava sa mladim igracima kod nas. Cinjenica je da je dobar deo ove ekipe igrao zajedno jos u mladoj repki do 21. god. i sa njom postizao uspehe vredne postovanja. Medjutim ova nakaradna politika u nasem fudbalu da prodaju igraca na prvu ponudu za neku saku deviza je "smrtonosna" za njih !
Ako se neko moze setiti, ta ista repka je gazila nasu "bracu" hrvate kako je htela, dok su za nju igrali Eduardo, Modric...itd.itd..a pogledajte sada ? Gde su jedni ? Gde su drugi ?
Odlaze za saku dolara i greju klupe na terenima sirom Evrope !

Cinjenica je da vise nemamo extra-talenata, ali to nije presudno za neki uspeh, tako da se nadam da s obzirom na godine fudbalera, da ce jednog dana doci do izrazaja i njihova uigranost koja moze nadomestiti manjak onoga sto ne posedujemo(kvalitet).

Sve ce biti lakse kad postanemo svesni da mi vise nismo neki znacajni faktor na svetskoj fudbalskoj sceni! Radovacemo se svakoj pobedi bez obzira na jacinu protivnika !

Djuka dajem ti podrsku...strpljenje je na nasoj strani...nemamo sta da izgubimo...mozemo samo da dobijemo !

Dux Chroatorum

pre 15 godina

Dobro ljudi sta ste nestrpljivi toliko,svi nesta -hocemo pobjedu,hocemo napokon pobjedu....Polako i strpljivo i pobjeda ce doci kad tad,nemora to znacit da cete pobjedit nekog ove godine ili sljedece ili Boze moj do 2015-te godine,ali jednom cete pobjedit i ja cu vam tad poslat komenter u kojem cu od srca iskreno vam cestitat,makar tada bio sijedi starac...

Milos

pre 15 godina

Koliko komentara tipa " pocinjem da gubim veru u nas nacionalni tim". Meni je drago da su se neki probudili iz kome jel samo tu su mogli biti ako tek sad pocinju da gube veru u nas nacionalni tim. Kakva nacija , takav tim cak mislim da ne treba da ih kritikujemo ..oni jednostavno ne mogu bolje, mislim da mi imamo prevelika ocekivanja

milan

pre 15 godina

Mozda treba promeniti himnu i dres? Zar neko stvarno placa ove junacine? Drzavnom timu ne trebaju novi treneri vec sveze bejzbol palice da zamene one sto se slome o ledjima ovih kretena pre i nakon utakmice.
Daleko je Evropa, al' Africa jos dalje.
Zasto tim obiluje bogatom arogancijom i jos boljim bezobrazlukom? Obicno ljudi nesto poseduju da bi bili arogantni, a ovi...

Ivan, CH

pre 15 godina

Pa ljudi moji, zar je moguce!? Hocu da vidim vise tu pobedu i ako je prijateljska u pitanju! Nisam siguran, ali vide se poneke promene u igri, ali neke sanse i nismo imali. Svidja mi se da Djuka proba da ubrza igru po bokovima, vidi se da nastavlja rad iz partizana, ali pitam se dal ce s ovim timom isto tako nesto uspeti, kad se oni sastanu jednom u 3 meseca pa treniraju 3 dana! Ko zna za sta je ovo dobro, sto gubimo, sto je poceo da panta trese mreze... Mozda ce to sve ekstra izgledati u kvalifikacijama. Daj Boze! Ja mislim da Djuka moze napraviti jak tim, i nadam se da ce pronaci prvih 11! Napred Srbijo! Protiv nemaca samo hrabro! PS: Ne treba nam Stankovic!

Danijel

pre 15 godina

Jeli to onaj Jankovic bio koji je izjavio da hoce u jaci club?? Ako tako nastavi ce brze kod Zigica u Valenciu (naravno na tribinu)

Moje misljenje

pre 15 godina

Razumem ja da su ovo kombinovani satavi... ali Z. Tosic ne bi trebalo da bude pozvan ni u kombinovani sastav mlade reprezentacije. Decko konstantno pokazuje da nema kvalitet za "A" tim, i nista. Dokle sa njim? Zigica ne zvati dok ne udje u neku formu. Kroz rep. sigurno nece uci. Neka nadje klub, pa makar i Salcburg.... Disljenkovic solidan, ali je Stojkovic mnogo bolji.
Rukavina je bolji od Ninkova, dvaput.
Rajkovic, super. Vidic, naravno.
Kovacevic, kako god da odigra, bolji je od Smiljanica. Mrzi me vise da kucam...
Jao da... Despotovic, majko bozja... Pa on ni u Rumuniji ne daje golove. Ruuuupa.

Janko

pre 15 godina

Djukic je pokazao da lik ne zna da igra napad!Pantelicu umesto da doda Lazovica ili Kezmana/Jovanovica on ce forsirati Zigica ili Despotovica..Da nije genijalnog Pantelica ne bi Srbija gol ni omirisala kakvi postigla.Najvise sto mozemo u kvalifikacijama za Svetsko je da izborimo nekoliko remija sa ovakvim napadom nema pobeda ni protiv najslabijih.Makedonija 1:1,Ukrajina 0:2,Irska 1:1 Rusija 1:2,pa i Kina 1:1.Isto kao Partizan vise od jednog gola ne mozemo postici i tako posto se ne igra Meridijan Super liga i to ce Litvanija i Farska ostvariti i otkinuti nam bodove.

Jos da napomenem kolika je sansa propustena u ovim utakmicama da napredujemo na ranking listi pa zar samo mi to smatramo nevaznim?To je najbolja sansa za dobru grupu ovako uvek igramo protiv 2 A reprezentacija u grupi.Imali smo lake Portugal i Poljsku u grupi to nismo iskoristili,a sad Rumunija i Francuska gde cak ni drugo mesto ne vodi direktno na prvenstvo?Pa kako to proci-misija nemoguca...Proslo prvenstvo smo imali Holandiju/Argetinu sledece ako uspemo da prodjemo bicemo najslabiji u grupi.Vidite Hrvatsku oni imaju obrnuti polozaj dobijaju sve slabije i slabije grupe.Poljska,Austrija i jedina jaka Nemacka a za svetsko Engleska,Ukrajina i Belorusija....Zbog naseg ranka padamo sve dublje i dublje na kraju ce nam rajting biti jednak Anodori ili Kazahstanu...

rs delija

pre 15 godina

nemoze i nemoze, daj kakva je ovo odbrana, nema volje u ovom timu, usporavaju igru, to ti je reci igra naseg tima hahah, mozemo mi bolje ali je problem sto niko nema volje...

kuku nama u subotu, molim boga

mi nemozemo nikoga vako pobedit, teske godine dolaze srpskoj rep.

al....jos uvek verujem

pre 15 godina

c/c/c/c
pocinjem da gubim veru u nas drzavni tim!!! alo djukicu, pa verovao sam u tebe... matori, pa to nije igra, gde je sasa ilic od pocetka ili kuzmanovic??? nego igrau ovi raspali manekeni poput kovacevica i zigic!?!? i uopste sta radis zigicu ti, nisam te video na terenu iako si onolika konjina@!!!!! strashno, al sa nemcima nadamse da ce biti sve drugije. PUNO SRECE I PAMETI SRBI!! NE SRAMOTITE NAS.... ja sam odavde iz rusije, pa me boli i krivo sto smo od njix izgubili....ima da me za**bavaju. AJ zbogom c/c/c/c

Mr.$

pre 15 godina

Strasno kakav smo narod,zamislite da sutra pobedimo Nemacku Komentari bi bili tipa; "gdeste sad svi vi koji dte pljuvali Djuku"i td. umesto lepo da damo coveku da pokusa nesto da napravi.

Ana

pre 15 godina

Tim ne funkcioniše. Nismo stvorili ni jednu priliku, dali smo gol iz greške odbrane protivnika. Odbrana nam je bušna.

Rasturiće nas Nemci u subotu, minimum petarda, oni znaju kako se igra protiv slabih ekipa. Setite se prošlog puta kad smo igrali u Gelzenkirhenu, protiv Argentine, pre 2 godine.

DuX

pre 15 godina

Lepo ja kazem ljudima dobar je Marko, samo kada bi se osisao ja mislim da bi vise lopti iskoristio. PA PREDUGACKA MU KOSA... A sto se tice zalaganja u napadu, jednom recju NULA, mislim zalaganje ostatka tima

toplotni udar

pre 15 godina

@ srbija
Da nije žalosno bilo bi smešno.
Kad kažeš "juriš na svetsku krunu" ma daj čoveče udarila te sunčanica pa mi nemožemo da se kvalifikujemo na neko ozbiljno takmičenje.

Mihailo

pre 15 godina

Tuga Bozija!Sve po starom,igra i dalje ne oraganizovana,nasi igraci ne znaju ko gde stoji u timu pa tako i ne mogu da povezu pasove osim ona dva prodora sa leve strane na kraju tekme!Tesko nama,pa ko moze ove nase balerine da poveze u tim,verovatno ni Murinjo ne bi to uspeo,kako cemo kroz kvalifikacije za SP da se provucemo to ne mogu ni da zamislim!Nije tu ni Djukic kriv,nemamo vodju i plejmejkera i nismo ni imali posle Pixija tako da ne ocekujem puno od ovih nasih ali bicu uz njih,bez obzira i ako smo kao tim nullllllaaa!Na zalost!SRBIJJAAAAAA!!!!

Pinball Wizard

pre 15 godina

Aman ljudi ko Žigi ispra mozak, čovek zaboravio da igra! Od svih igrača najviše je škripao.

Na kraju Saša Ilić i Kuzma nisu bili loši, tada se videlo da imamo koliko-toliko sredinu.

Janković može mnogo bolje.
Jel to Pantu (konačno) krenulo?

Odbrana nam je ok, mada nisam video drugi go Rusa.

Inače,
prijateljska tekma, Đuka mnogo isprobavao & kombinovao.

Srbija

pre 15 godina

to nije istina,
sto govore, propaganda i mediji
o ovomee
niije istina
Pantelic redovno postize golove
u pripreminim utakmicama
ali u kvalifikacijama nista
nula pogodaka u celom ciklusu

Tasmanijski djavo

pre 15 godina

Neverovatno kakav smo mi tim i kakav fudbal iz sezdesetih godina igramo.Stalno bata Djorin sistem (posto je glavni za skolovanje trenera) ja tebi ti meni pa nazad golmanu. Zadnja linija se uvek naigra fudbala. Kada ce nasa reprezentacija ili nas klub u Evropi da odigra na snagu na trku na potez sve zajedno.Djuka je kada je preuzeo reprezentaciju rekao da mu je svaka utakmica bitna sada ispada da rezultat nije vazan.Mi bolje igrace nemamo i sa tim moramo da se pomirimo.Hrvati su za nas velesila iako im je liga slicna nasoj.Njihovi igraci se za skupe pare prodaju po Evropi.Izgleda da cemo prvu pobedu cekati do Farskih ostrva ali ni to nije sigurno. Bolje smo igrali kada je Klemente bio selektor. I jos nesto citam neke ovde kakvi su to ljudu. .Sve gledaju kroz crno bele naocare, Zamislite kada bi se u Italiji ili Spaniji gledalo da li je neko iz Intera Rome Milana ili Reala i Barse. Samo cekam ove da se jave za Kezmana

PAFICHAT

pre 15 godina

Sva sreca pa smo u grupi za SP i sa San Marinom, te ce valjda ovaj "veliki" strucnjak zabeleziti i koju pobedu.
P.S. Hvala ti "veliki" strucnjace sto si nas napustio na vreme pa smo uzeli duplu krunu, jer da si ostao dupla kruna bi ponovo otisla na Marakanu.

Dragutin Zakucanovic-Nitna

pre 15 godina

Po svim standardima i arsinima, ako trener ne zabelezi niti jednu pobedu u nizu od par utakmica, dolazi do zamene!Nemam nista protiv Djukica, ali ako ne uspe da napravi nikakav rezultat, mora da ide!Za nas je najbolji trener stranac, ali bez mesanja u njegov izbor!Sta je falilo malaom Napoleonu?

Zez

pre 15 godina

ovim nasim nazovi igracima bi trebalo zabraniti da igraju fudbal,trebalo je neko pre utakmice da im objasni da je ovo bila prijateljska utakmica a ne da ovim Rusima lome noge..

Nislija LA

pre 15 godina

...a Zigic jos i kapiten!!!??? aaaaaaaaaaaaaaaa zemljo otvori mi seeeeeeee!!! da nece zigic mozda da predje u Real Madrid sledece sezone ili Milan??? STRASaN IGRAC + ISKUSAN + KAPITEN reprezentacije!!! MA SRAMOTA ME BRE DA GLEDAM VISE OVO...OVO...OVO....NEZNAM NI JA STA JE...

:(

Navijac SLO

pre 15 godina

Zasto nema mesta u reprezentaciji za Zvonimira Vukica? On je bio poslednji pravi playmaker u nasoj reprezentaciji (za samostalnu Srbiju jos nije dobijo priliku)... Samo se setite kvalifikacija za svetsko prvenstvo 06 (pre svega njegovih asistencija) i pogotka protiv Walesa u kvalifikacijama za Euro 04. Igraju nam Ninkov, Kovacevic i slicni dok nam je nekad bilo igraca iskljucivo iz stranih liga. Previse ima rotacija u timu. Sto pre mora da se sastavi tim od prvih 11, koji ce se uigrati. Pa kad nekom ne ide, nek ulaze Despotovic, Zigic (nema ga nigde na terenu), Babovic i slicni. Zasto nema Milosa Krasica pa Vladana Kujovica (redovno brani u Getafeju i nekad bio clan U-21 selekcije)na popisu i Duljaja koji je za Kovacevica doktor. Tesko ce nama biti na putu do Afrike, ako do septembra ne budemo imali uigran tim sa (bar nesto slicno) igrom i (pre svega) zeljom. Mi jedva postignemo gol na utakmici. I sasvim se slazem s onima koji zele stranca u ulozi selektora. S verom u bolje fudbalske dane...

Jim JONEZ

pre 15 godina

Djukic nema pojma sta radi. Nemam nista protiv njega ali stvarno nije za repku.

Stojkovic

rukavina,Rajkovic/Ivanovic, Vidic, Dragutinovic

Jankovic, Kuzmanovic, Ilic/Suljemani, Kacar/Stankovic

Pantelic Kezman/Lazovic

Klupa:

Kolarov
Smiljanic
Jovanovic
Babovic

srbija

pre 15 godina

ja verujem u djukica,samo ti radi po svome i ne slusaj druge,pa onda kad treba nema zajebancije,juris na svetsku krunu,puno srece ti zeli vatreni navijac srbije...

Pera Detlic

pre 15 godina

Prvo poluvreme
Pa stvarno smo ocajni. Ne postoji sredina terena, nikakav koncept igre se ne nazire. Traziti Pantelica dugim loptama – to sigurno nije Djukiceva ideja, ali ako je imao neku drugu ideju onda je definitivno izabrao pogresne igrace. Kovacevic i Tosic = 2 igraca manje, hvala i dovidjenja. Kacar i Milovanovic nesto trcali, trudili se – ali delovali prilicno pogubljeno. Nisam video da su ova 4 ’’vezna’’ igraca povezali 2 dodavanja. Napad po levoj strani svodio se na ispucavanja Kolarova i Rajkovica prema Pantelicu, napada po sredini nije bilo i cini mi se da ga nema od kada je Piksi zavrsio reprezentativnu karijeru, a sto se tice desne strane, Ninkov se trudio, pokusavao neke kombinacije sa Despotovicem, ali uglavnom se sve zavrsavalo u autu. Cini mi se da je Despotovic sa ovakvom sredinom terena apsolutno neupotrebljiv igrac,
mada sa ovakvom ’’sredinom’’ stvarno ne znam koji je to napadac upotrebljiv. Disljenkovic treba da ostane na golu, mada mi sa golmanima i nemamo problem.
Drugo poluvreme
Ne bih da se ponavljam.

E moj Djukicu, ne da nema pomaka unapred, nego se stvarno pitam sta vi radite na tim treninzima? Jel’ imas ti ideju o startnih 11?
Protiv Nemaca treba izaci sa jasnim sastavom, jasnom idejom i koncepcijom igre i izvrsiti eventualno 2 do 3 izmene, shvatiti tu utakmicu kao takmicarsku – u protivnom cemo ispasti smesni a ti ces verovatno pakovati kofere i pre kvalifikacija za SP. Mozda si kriv – mozda nisi, al’ ko te pita.

Na kraju....kakva drzava – takav savez, kakav savez – takva reprezentacija....

Stefan DELIJA

pre 15 godina

Nisam siguran da je vidjen neki napredak ali dobro...Rusi nekako rutinski,s` pola snage bez mnogo motiva.Vidjela se razlika u kvalitetu izmedju dvije reprezentacije.Djukic je totalno izrotirao tim,tako da ja vise ne znam koji igraci bi trebalo da cine prvih 11.Znam samo da to zasluzuju Vidic,Pantelic i Disljenkovic.Zigic nista nije pokazao osim sto je izborio onaj penal u zadnjim minutima,koji greskom sudije nije dosudjen.O Ivanovicu da ne govorim,cini mi se da ce Celsi koristiti vise mladog Rajkovica nego Baneta.Ne znam sta u reprezentaciji traze Despotovic,Ninkov,Kolarov i slicni,Nas najbolji tandem u ovom trenutku su Pantelic-Jovanovic ili Pantelic-Lazovic,kakvi Zigic i Pantelic.Sve u svemu ista prica,ne znam sta treba da se desi da mi zaigramo fudbal u kvalifikacijama za SP.Kazem opet,Rusi nisu igrali ni blizu kako znaju,a Arsavin nije bio u sastavu...

Илића за председника ПУПС-а

pre 15 godina

Илић Саша је разбио Русе! Јесте ли видели како је само једним потезом избацио 4 Руса из игре? Па онај покушај са 35 метара, проигравање саиграча као на тацни... Руски дефанзивци су крв пролили да зауставе таквог виртуоза! Да не говоримо о дуел-игри приликом које су се противници одбијали од Салета громаде. А о оном спринту нашег Салета Луиса у 93.минуту не треба трошити речи... Људи моји, каква штета што нас нема на Евру 2008, да виде пензоси других репрезентација како игра прави вођа на терену - Сале капитен!!!

Srbija

pre 15 godina

Rusi su realno bolji od nas u ovom trenutku ali nama nisu problem te tkz velike reprezentacije, nama su problem tkz male
samo me plasi to sto mi se cini da Djukic nema kostur tima previse izmena,
a mi moramo imati 6-7 igraca koji cine taj kostur
a ostale menjati po potrebi
na ovoj utakmici jednostavno nisam uspeo da zakljucim sta je selektor zapravo hteo
mozda da pokaze svima koji domet Milovanovica, posto su ga zvezdasi prozivali za njega
pozadrav svima...

TBCCBT

pre 15 godina

S obzirom da je igrala Zvezda protiv Rusije, pa i nije lose prosla...

P.S. Jedva cekam da cujem Djukca sad i da vidim kakav pomak u igri sada vidi.

Ovo je strasno kakav mi fudbal igramo :((((

srbija

pre 15 godina

sta vam je bre ljudi,mani te se bre ovih prijateljskih utakmica,sacekajmo sp pa cemo videti,ja verujem u djukica,covek bre proba igrace sta vam je,pa mi nemamo maradonu i van bastena i ronalda pa da se zalimo,mora covek da vidi sta ko moze da igra od ove boranije,napred djukic.

PAFICHAT

pre 15 godina

Sva sreca pa smo u grupi za SP i sa San Marinom, te ce valjda ovaj "veliki" strucnjak zabeleziti i koju pobedu.
P.S. Hvala ti "veliki" strucnjace sto si nas napustio na vreme pa smo uzeli duplu krunu, jer da si ostao dupla kruna bi ponovo otisla na Marakanu.

srbija

pre 15 godina

ja verujem u djukica,samo ti radi po svome i ne slusaj druge,pa onda kad treba nema zajebancije,juris na svetsku krunu,puno srece ti zeli vatreni navijac srbije...

Nislija LA

pre 15 godina

...a Zigic jos i kapiten!!!??? aaaaaaaaaaaaaaaa zemljo otvori mi seeeeeeee!!! da nece zigic mozda da predje u Real Madrid sledece sezone ili Milan??? STRASaN IGRAC + ISKUSAN + KAPITEN reprezentacije!!! MA SRAMOTA ME BRE DA GLEDAM VISE OVO...OVO...OVO....NEZNAM NI JA STA JE...

:(

TBCCBT

pre 15 godina

S obzirom da je igrala Zvezda protiv Rusije, pa i nije lose prosla...

P.S. Jedva cekam da cujem Djukca sad i da vidim kakav pomak u igri sada vidi.

Ovo je strasno kakav mi fudbal igramo :((((

Илића за председника ПУПС-а

pre 15 godina

Илић Саша је разбио Русе! Јесте ли видели како је само једним потезом избацио 4 Руса из игре? Па онај покушај са 35 метара, проигравање саиграча као на тацни... Руски дефанзивци су крв пролили да зауставе таквог виртуоза! Да не говоримо о дуел-игри приликом које су се противници одбијали од Салета громаде. А о оном спринту нашег Салета Луиса у 93.минуту не треба трошити речи... Људи моји, каква штета што нас нема на Евру 2008, да виде пензоси других репрезентација како игра прави вођа на терену - Сале капитен!!!

Pera Detlic

pre 15 godina

Prvo poluvreme
Pa stvarno smo ocajni. Ne postoji sredina terena, nikakav koncept igre se ne nazire. Traziti Pantelica dugim loptama – to sigurno nije Djukiceva ideja, ali ako je imao neku drugu ideju onda je definitivno izabrao pogresne igrace. Kovacevic i Tosic = 2 igraca manje, hvala i dovidjenja. Kacar i Milovanovic nesto trcali, trudili se – ali delovali prilicno pogubljeno. Nisam video da su ova 4 ’’vezna’’ igraca povezali 2 dodavanja. Napad po levoj strani svodio se na ispucavanja Kolarova i Rajkovica prema Pantelicu, napada po sredini nije bilo i cini mi se da ga nema od kada je Piksi zavrsio reprezentativnu karijeru, a sto se tice desne strane, Ninkov se trudio, pokusavao neke kombinacije sa Despotovicem, ali uglavnom se sve zavrsavalo u autu. Cini mi se da je Despotovic sa ovakvom sredinom terena apsolutno neupotrebljiv igrac,
mada sa ovakvom ’’sredinom’’ stvarno ne znam koji je to napadac upotrebljiv. Disljenkovic treba da ostane na golu, mada mi sa golmanima i nemamo problem.
Drugo poluvreme
Ne bih da se ponavljam.

E moj Djukicu, ne da nema pomaka unapred, nego se stvarno pitam sta vi radite na tim treninzima? Jel’ imas ti ideju o startnih 11?
Protiv Nemaca treba izaci sa jasnim sastavom, jasnom idejom i koncepcijom igre i izvrsiti eventualno 2 do 3 izmene, shvatiti tu utakmicu kao takmicarsku – u protivnom cemo ispasti smesni a ti ces verovatno pakovati kofere i pre kvalifikacija za SP. Mozda si kriv – mozda nisi, al’ ko te pita.

Na kraju....kakva drzava – takav savez, kakav savez – takva reprezentacija....

Ana

pre 15 godina

Tim ne funkcioniše. Nismo stvorili ni jednu priliku, dali smo gol iz greške odbrane protivnika. Odbrana nam je bušna.

Rasturiće nas Nemci u subotu, minimum petarda, oni znaju kako se igra protiv slabih ekipa. Setite se prošlog puta kad smo igrali u Gelzenkirhenu, protiv Argentine, pre 2 godine.

Stefan DELIJA

pre 15 godina

Nisam siguran da je vidjen neki napredak ali dobro...Rusi nekako rutinski,s` pola snage bez mnogo motiva.Vidjela se razlika u kvalitetu izmedju dvije reprezentacije.Djukic je totalno izrotirao tim,tako da ja vise ne znam koji igraci bi trebalo da cine prvih 11.Znam samo da to zasluzuju Vidic,Pantelic i Disljenkovic.Zigic nista nije pokazao osim sto je izborio onaj penal u zadnjim minutima,koji greskom sudije nije dosudjen.O Ivanovicu da ne govorim,cini mi se da ce Celsi koristiti vise mladog Rajkovica nego Baneta.Ne znam sta u reprezentaciji traze Despotovic,Ninkov,Kolarov i slicni,Nas najbolji tandem u ovom trenutku su Pantelic-Jovanovic ili Pantelic-Lazovic,kakvi Zigic i Pantelic.Sve u svemu ista prica,ne znam sta treba da se desi da mi zaigramo fudbal u kvalifikacijama za SP.Kazem opet,Rusi nisu igrali ni blizu kako znaju,a Arsavin nije bio u sastavu...

Pinball Wizard

pre 15 godina

Aman ljudi ko Žigi ispra mozak, čovek zaboravio da igra! Od svih igrača najviše je škripao.

Na kraju Saša Ilić i Kuzma nisu bili loši, tada se videlo da imamo koliko-toliko sredinu.

Janković može mnogo bolje.
Jel to Pantu (konačno) krenulo?

Odbrana nam je ok, mada nisam video drugi go Rusa.

Inače,
prijateljska tekma, Đuka mnogo isprobavao & kombinovao.

Danijel

pre 15 godina

Jeli to onaj Jankovic bio koji je izjavio da hoce u jaci club?? Ako tako nastavi ce brze kod Zigica u Valenciu (naravno na tribinu)

al....jos uvek verujem

pre 15 godina

c/c/c/c
pocinjem da gubim veru u nas drzavni tim!!! alo djukicu, pa verovao sam u tebe... matori, pa to nije igra, gde je sasa ilic od pocetka ili kuzmanovic??? nego igrau ovi raspali manekeni poput kovacevica i zigic!?!? i uopste sta radis zigicu ti, nisam te video na terenu iako si onolika konjina@!!!!! strashno, al sa nemcima nadamse da ce biti sve drugije. PUNO SRECE I PAMETI SRBI!! NE SRAMOTITE NAS.... ja sam odavde iz rusije, pa me boli i krivo sto smo od njix izgubili....ima da me za**bavaju. AJ zbogom c/c/c/c

Srbija

pre 15 godina

to nije istina,
sto govore, propaganda i mediji
o ovomee
niije istina
Pantelic redovno postize golove
u pripreminim utakmicama
ali u kvalifikacijama nista
nula pogodaka u celom ciklusu

srbija

pre 15 godina

sta vam je bre ljudi,mani te se bre ovih prijateljskih utakmica,sacekajmo sp pa cemo videti,ja verujem u djukica,covek bre proba igrace sta vam je,pa mi nemamo maradonu i van bastena i ronalda pa da se zalimo,mora covek da vidi sta ko moze da igra od ove boranije,napred djukic.

Janko

pre 15 godina

Djukic je pokazao da lik ne zna da igra napad!Pantelicu umesto da doda Lazovica ili Kezmana/Jovanovica on ce forsirati Zigica ili Despotovica..Da nije genijalnog Pantelica ne bi Srbija gol ni omirisala kakvi postigla.Najvise sto mozemo u kvalifikacijama za Svetsko je da izborimo nekoliko remija sa ovakvim napadom nema pobeda ni protiv najslabijih.Makedonija 1:1,Ukrajina 0:2,Irska 1:1 Rusija 1:2,pa i Kina 1:1.Isto kao Partizan vise od jednog gola ne mozemo postici i tako posto se ne igra Meridijan Super liga i to ce Litvanija i Farska ostvariti i otkinuti nam bodove.

Jos da napomenem kolika je sansa propustena u ovim utakmicama da napredujemo na ranking listi pa zar samo mi to smatramo nevaznim?To je najbolja sansa za dobru grupu ovako uvek igramo protiv 2 A reprezentacija u grupi.Imali smo lake Portugal i Poljsku u grupi to nismo iskoristili,a sad Rumunija i Francuska gde cak ni drugo mesto ne vodi direktno na prvenstvo?Pa kako to proci-misija nemoguca...Proslo prvenstvo smo imali Holandiju/Argetinu sledece ako uspemo da prodjemo bicemo najslabiji u grupi.Vidite Hrvatsku oni imaju obrnuti polozaj dobijaju sve slabije i slabije grupe.Poljska,Austrija i jedina jaka Nemacka a za svetsko Engleska,Ukrajina i Belorusija....Zbog naseg ranka padamo sve dublje i dublje na kraju ce nam rajting biti jednak Anodori ili Kazahstanu...

Moje misljenje

pre 15 godina

Razumem ja da su ovo kombinovani satavi... ali Z. Tosic ne bi trebalo da bude pozvan ni u kombinovani sastav mlade reprezentacije. Decko konstantno pokazuje da nema kvalitet za "A" tim, i nista. Dokle sa njim? Zigica ne zvati dok ne udje u neku formu. Kroz rep. sigurno nece uci. Neka nadje klub, pa makar i Salcburg.... Disljenkovic solidan, ali je Stojkovic mnogo bolji.
Rukavina je bolji od Ninkova, dvaput.
Rajkovic, super. Vidic, naravno.
Kovacevic, kako god da odigra, bolji je od Smiljanica. Mrzi me vise da kucam...
Jao da... Despotovic, majko bozja... Pa on ni u Rumuniji ne daje golove. Ruuuupa.

Jim JONEZ

pre 15 godina

Djukic nema pojma sta radi. Nemam nista protiv njega ali stvarno nije za repku.

Stojkovic

rukavina,Rajkovic/Ivanovic, Vidic, Dragutinovic

Jankovic, Kuzmanovic, Ilic/Suljemani, Kacar/Stankovic

Pantelic Kezman/Lazovic

Klupa:

Kolarov
Smiljanic
Jovanovic
Babovic

Navijac SLO

pre 15 godina

Zasto nema mesta u reprezentaciji za Zvonimira Vukica? On je bio poslednji pravi playmaker u nasoj reprezentaciji (za samostalnu Srbiju jos nije dobijo priliku)... Samo se setite kvalifikacija za svetsko prvenstvo 06 (pre svega njegovih asistencija) i pogotka protiv Walesa u kvalifikacijama za Euro 04. Igraju nam Ninkov, Kovacevic i slicni dok nam je nekad bilo igraca iskljucivo iz stranih liga. Previse ima rotacija u timu. Sto pre mora da se sastavi tim od prvih 11, koji ce se uigrati. Pa kad nekom ne ide, nek ulaze Despotovic, Zigic (nema ga nigde na terenu), Babovic i slicni. Zasto nema Milosa Krasica pa Vladana Kujovica (redovno brani u Getafeju i nekad bio clan U-21 selekcije)na popisu i Duljaja koji je za Kovacevica doktor. Tesko ce nama biti na putu do Afrike, ako do septembra ne budemo imali uigran tim sa (bar nesto slicno) igrom i (pre svega) zeljom. Mi jedva postignemo gol na utakmici. I sasvim se slazem s onima koji zele stranca u ulozi selektora. S verom u bolje fudbalske dane...

Ivan, CH

pre 15 godina

Pa ljudi moji, zar je moguce!? Hocu da vidim vise tu pobedu i ako je prijateljska u pitanju! Nisam siguran, ali vide se poneke promene u igri, ali neke sanse i nismo imali. Svidja mi se da Djuka proba da ubrza igru po bokovima, vidi se da nastavlja rad iz partizana, ali pitam se dal ce s ovim timom isto tako nesto uspeti, kad se oni sastanu jednom u 3 meseca pa treniraju 3 dana! Ko zna za sta je ovo dobro, sto gubimo, sto je poceo da panta trese mreze... Mozda ce to sve ekstra izgledati u kvalifikacijama. Daj Boze! Ja mislim da Djuka moze napraviti jak tim, i nadam se da ce pronaci prvih 11! Napred Srbijo! Protiv nemaca samo hrabro! PS: Ne treba nam Stankovic!

toplotni udar

pre 15 godina

@ srbija
Da nije žalosno bilo bi smešno.
Kad kažeš "juriš na svetsku krunu" ma daj čoveče udarila te sunčanica pa mi nemožemo da se kvalifikujemo na neko ozbiljno takmičenje.

Tasmanijski djavo

pre 15 godina

Neverovatno kakav smo mi tim i kakav fudbal iz sezdesetih godina igramo.Stalno bata Djorin sistem (posto je glavni za skolovanje trenera) ja tebi ti meni pa nazad golmanu. Zadnja linija se uvek naigra fudbala. Kada ce nasa reprezentacija ili nas klub u Evropi da odigra na snagu na trku na potez sve zajedno.Djuka je kada je preuzeo reprezentaciju rekao da mu je svaka utakmica bitna sada ispada da rezultat nije vazan.Mi bolje igrace nemamo i sa tim moramo da se pomirimo.Hrvati su za nas velesila iako im je liga slicna nasoj.Njihovi igraci se za skupe pare prodaju po Evropi.Izgleda da cemo prvu pobedu cekati do Farskih ostrva ali ni to nije sigurno. Bolje smo igrali kada je Klemente bio selektor. I jos nesto citam neke ovde kakvi su to ljudu. .Sve gledaju kroz crno bele naocare, Zamislite kada bi se u Italiji ili Spaniji gledalo da li je neko iz Intera Rome Milana ili Reala i Barse. Samo cekam ove da se jave za Kezmana

zvone

pre 15 godina

Ta Rusija je protiv Hrvatske u dvje utakmice samo par puta presla centar. Totalno smo ih nadigrali i prava je nesreca da im nismo uvalili 5-6 komada. Omjer udaraca u 180 minuta je bio 25 hrvatskih i 3 ruska. Uzas sto smo sve promasili. Smesna ekipa je ta Rusija.

DuX

pre 15 godina

Lepo ja kazem ljudima dobar je Marko, samo kada bi se osisao ja mislim da bi vise lopti iskoristio. PA PREDUGACKA MU KOSA... A sto se tice zalaganja u napadu, jednom recju NULA, mislim zalaganje ostatka tima

Srbija

pre 15 godina

Rusi su realno bolji od nas u ovom trenutku ali nama nisu problem te tkz velike reprezentacije, nama su problem tkz male
samo me plasi to sto mi se cini da Djukic nema kostur tima previse izmena,
a mi moramo imati 6-7 igraca koji cine taj kostur
a ostale menjati po potrebi
na ovoj utakmici jednostavno nisam uspeo da zakljucim sta je selektor zapravo hteo
mozda da pokaze svima koji domet Milovanovica, posto su ga zvezdasi prozivali za njega
pozadrav svima...

Mr.$

pre 15 godina

Strasno kakav smo narod,zamislite da sutra pobedimo Nemacku Komentari bi bili tipa; "gdeste sad svi vi koji dte pljuvali Djuku"i td. umesto lepo da damo coveku da pokusa nesto da napravi.

deda

pre 15 godina

Eh komsije, badava vam Vidic kad su vam najvazniji igraci oni u sredini terena i napadu na razini kvalitete jedne Slovacke, Belgije i Slovenije. Stvarno me cudi zasto nesto ocekujete od reprezentacije kad jednostavno nemate dovoljnu kvalitetu. Pa ne moze se uz Zigica i ivanovica koji su proglaseni najvecim promasajim sezone u Engleskoj i Spanjolskoj ocekivati neki rezultat.

Mihailo

pre 15 godina

Tuga Bozija!Sve po starom,igra i dalje ne oraganizovana,nasi igraci ne znaju ko gde stoji u timu pa tako i ne mogu da povezu pasove osim ona dva prodora sa leve strane na kraju tekme!Tesko nama,pa ko moze ove nase balerine da poveze u tim,verovatno ni Murinjo ne bi to uspeo,kako cemo kroz kvalifikacije za SP da se provucemo to ne mogu ni da zamislim!Nije tu ni Djukic kriv,nemamo vodju i plejmejkera i nismo ni imali posle Pixija tako da ne ocekujem puno od ovih nasih ali bicu uz njih,bez obzira i ako smo kao tim nullllllaaa!Na zalost!SRBIJJAAAAAA!!!!

Zez

pre 15 godina

ovim nasim nazovi igracima bi trebalo zabraniti da igraju fudbal,trebalo je neko pre utakmice da im objasni da je ovo bila prijateljska utakmica a ne da ovim Rusima lome noge..

Matija

pre 15 godina

Strasno je ovo sta se desava sa mladim igracima kod nas. Cinjenica je da je dobar deo ove ekipe igrao zajedno jos u mladoj repki do 21. god. i sa njom postizao uspehe vredne postovanja. Medjutim ova nakaradna politika u nasem fudbalu da prodaju igraca na prvu ponudu za neku saku deviza je "smrtonosna" za njih !
Ako se neko moze setiti, ta ista repka je gazila nasu "bracu" hrvate kako je htela, dok su za nju igrali Eduardo, Modric...itd.itd..a pogledajte sada ? Gde su jedni ? Gde su drugi ?
Odlaze za saku dolara i greju klupe na terenima sirom Evrope !

Cinjenica je da vise nemamo extra-talenata, ali to nije presudno za neki uspeh, tako da se nadam da s obzirom na godine fudbalera, da ce jednog dana doci do izrazaja i njihova uigranost koja moze nadomestiti manjak onoga sto ne posedujemo(kvalitet).

Sve ce biti lakse kad postanemo svesni da mi vise nismo neki znacajni faktor na svetskoj fudbalskoj sceni! Radovacemo se svakoj pobedi bez obzira na jacinu protivnika !

Djuka dajem ti podrsku...strpljenje je na nasoj strani...nemamo sta da izgubimo...mozemo samo da dobijemo !

SRBIN iz CG

pre 15 godina

Ja ne znam je li jos neko to primetio,ali ja ne mogu da verujem da svi nasi treneri rade nesto neverovatno.Na pet prijateljskih utakmica pozovu 128 razlicitih igraca i onda kada dodju takmicarske,mi nemamo tim,e onda se vratimo starom dobrom obicaju pozivanja "zasluznih" koji vise brinu o svojim klupskim obavezama i utakmicama.Oni onda naravno odigraju onako na svezinu par prvih utakmica u kvalifikacijama i kada traba da se zahuktaju oni posustanu i dogodi se AZERBEJDZAN ili neki drugi .......AN i mi repka u kanal.
E,to je veliki problem.Zar u FSS ne postoji niko pametan da kaze selektoru da prijateljske utakmice sluze za uigravanje a ne isprobavanje.Po meni bi bolje bilo sastaviti repku iz telekom lige i uigravati ih.Onda bi nakon jednog ciklusa bar imali tim koji moze da poveze 5 pasova na sredini,a ne izmoren,nepovezan i rastimovan orkestar koji u istom momentu,svira,ne samo razlicite melodije,nego i razlicite zanrove fudbalske muzike.

deda

pre 15 godina

@Marko
Jeste komsija Marko imate mnogo kvalitetnije igrace od Hrvatske. Zato cete ove godine kao i mnoge prosle Hrvatsku gledati na Euru a vi po obicaju niste tamo. Zasto tu tvoju tezu ne potvrduju rezultati koji su jedino mjerilo kvalitete? Zato su vas Poljaci razvalili u kvalifikacijama a niti jedan njihov igrac ne igra u nekom velikom klubu? Daj mi komsija Marko ako ste tako kvalitetni reci, koju ste to ozbiljnu reprezentaciju od Belgije i Finske dobili u zadnjih 10 godina. Jos bolje, reci mi da li imate i jednu pobjedu protiv najjacih reprezentacija svijeta poput Njemacke, Italije, Engleske i Nizozemske u zadnjih 8 godina kao Hrvatska? Ma naravno da nemate.. Daj mi objasni zasto ste na zadnja 2 velika natjecanja na koja ste nastupili, bili uvjerljivo reprezentacija sa najgorom gol razlikom ako imate bolje igrace od Hrvatske?. Vidim da nemas pojma o fudbalu i da ti neke ocite stvari nisu jasne, ali reci da Srbija ima bolje igrace od Hrvatske je u najmanju ruku neozbiljno. To je kao da mi Hrvati kazemo da imamo bolje odbojkase od Srbije ali eto nemamo dobrog libera.. Prilicno smesno .

Kao prvo niti jedan srpski nogometas nije nositelj igre u svom klubu tako da je normalno da nema kvalitetu ni sposobnost da to bude i u reprezentaciju. To je jedina istina i vasi skromni rezultati su najbolji dokaz. Vasi najbolji igraci Vidic i Stankovic nisu nositelji igre u svojim klubovima ma kolko god se vi zavaravali.. Realno osim Vidica niti jedan vas igrac nema dovoljnu kvalitetu da bude u prvih 11 hrvatske reprezentacije. Ta Krizanac koji je osvojio kup UEFA i kojeg tolko uzdizemo kako ti kazes, nije niti medu 25 igraca koji su poceli pripreme za EURO. O cemu onda ti pricas?

Zigic proglasen najvecim promasajem sezone u Spanjolskoj i Valencija jedva ceka da se ga rjesi. Ivanovic? Pa jel taj uopce sletio iz Moskve u London? Takve su reakcije u Englesko od njihove javnosti.. Kazes da mi takvog igraca samo mozemo sanjati da imamo. Hahahah, hvala Bogu nama netreba takva klasa od igraca, koji se u 8 mjeseci nije uspio izboriti ni za to da bar bude na klupi u nekoj utakmici Chelsea. Pa Chelsea kupuje naseg Knezevica jer misli prodati Ivanovica.. Sluzbena potvrda iz kluba. Pantelic jedan od najboljih napadaca Bundeslige? Pa sta su tek onda Olic i Petric? Itd…

Nabrojat cu ti samo hrvatske nogometase koji su nositelji igre u svojim klubovima

Stipe Pletikosa (Spartak Moskva) – sluzbeno proglasen najboljim golmanom ruske lige

Vedran Corluka (Manchester City) – Samo 21 godina a uvjerljivo najbolja igrac Manchester City-a u svojoj prvoj sezoni u preimershipu. Medu 3 najbolja igraca u preimershiou na svojoj poziciji.

Niko Kranjcar (Portsmouth) – samo 23 godine, najbolji igrac Portsmutha, doveo ih do osvajanja FA Kupa. Takvog igraca na sredini terena i njegovu kreativnost mozete samo sanjati u vasoj reprezentaciji. Nakon Eura Arsenal ili Liverpool.

Eduardo Da Silva (Arsenal) – 24 godine. Drugi strijelac Arsenala iako nije odigrao zadnjih 4 mjeseca.. Klasa koja ima mjesta u brazilskoj reprezentaciji. Nakon nesretne povrede Arsenal izgubio prvenstvo i ispali iz lige prvaka!

Luka Modric (Tottenham)– 22 godine. Ostvario 9 najveci transfer u historiji preimershipa!! Jedan od 5 najboljih veznih igraca na svijetu. Definitivno jedna od buducih svjetskih zvijezda nogometa. Takvu kvalitetu vi nemate. Najkompletniji hrvatski igrac..

Ivan Rakitic (Shalke) - samo 19 godina. Jedan od najboljih mladih veznih igraca na svijetu. U prvoj sezoni izborio mjesto u prvih 11 Schalkea i jedan od njihovih najboljih igraca. Inter ili Juventus ga traze.

Ivica Olic (HSV) – prvi strijelac svog kluba i 3. strjelac bundeslige. Uz Van dr Varta najbolji igrac HSV-a

Mladen Petric (B: Dortmund) – 26 godina. Definitivno najbolji i jedini danas vrjedan spomena igrac Borusije. Najbolji strijelc svog kluba i 5 strijelac Bundeslige. Da ga ozljeda leda nije izbacila u zadnjih 5 - 6utakmica bio bi drugi strijelac Bundeslige.

Danijel Pranjic (Hereven) – 25 godina. Sluzbeno proglasen drugim najboljim igracem nizozemske lige i najbolji igrac Herevena, Nemoram ni pisati da prelazi u puno vecu klub..

Dario Srna (Sahtjor)– 25 godina. Kapetan i jedan od najboljihi igrac jakog Sahtjora. Najbolje placen nogometas ukrajnske lige.. Gazda Sahtjora ne pusta ga za manje od 15 milijuna eura.

Ostale mi se neda pojedinacno nabrajati. Klasnic (Werder), Vukojevic (Dinamo Kijev), Leko (Monako), Simic (Milan), R. Kovac (B. Dortmund), Simunic (Hertha) , Babic (Betis), Pokrivac (Monaco)

Daj mi onda reci sa kojim to argumetima i rezultatima tvrdis da imate bolje igrace od Hrvatske?

Saki

pre 15 godina

Ovo je očaj.Igra sa 3 zadnja vezna.Zbog onog Kovacevica osećam da je i Lans ispao u drugu ligu.Dobar je on,ali za rugby.Žigic kao da ima 35 godina,pa i Sava bi više trčao od njega.Ma svi su katastrofa,od odbrane do napada.Ovo je tim i uz Dišlju,Kolarova,Babovica,Jovanovica i Žigica.A ne Rnic i ekipa.Neka se prvo pokazu u inostranstvu,pa onda može

Stojkovic

Rukavina,Vidic,Ivanovic,Drago

Lola/Kačar

Stankovic/Jankovic, Kuzma, Ilic, Sulejmani/Krasic

Kezman/Lazovic/Panta

Dragutin Zakucanovic-Nitna

pre 15 godina

Po svim standardima i arsinima, ako trener ne zabelezi niti jednu pobedu u nizu od par utakmica, dolazi do zamene!Nemam nista protiv Djukica, ali ako ne uspe da napravi nikakav rezultat, mora da ide!Za nas je najbolji trener stranac, ali bez mesanja u njegov izbor!Sta je falilo malaom Napoleonu?

Dejan1972

pre 15 godina

Auuuuu brate, svako tu moze nesto da komentarise...pa pobogu, trener pokusava naci tim,, igrace itd...ako vam je to vazno, da pobedjujemo na prijateljskim, onda se u vasim glavama nista nije promenilo. meni su ove utakmice PRIPREMNE, i sluze, da se pronadje jajbolji moguci tim i nista vise...pa sta bi nemci sada morali posle 2:2 jucer...na placu, na uopste ne idu na EP...Djukica, samo ti dalje radi svoj posao, iako sam zvezdas, ali imas moju 100 % podrsku...ne slusaj ti ove pekmeze...

KUKULELEeeee.

BB

pre 15 godina

Ne znam zasto svi sada razapinju
fudbalere. Kod nas se svaki drugi stanovnik razume u fudbal i svi bolje znaju. Sad je kriv i selektor i igraci... A kada nesto napravimo onda smo to uradili MI, a kada izgubimo onda su ONI, igraci i selektor ovakvi i onakvi. Trebamo da budemo sa njima i u
pobedama i, sto je jos vaznije, u porazima.
SVIM SRCEM UZ SRBIJU!!!

Dux Chroatorum

pre 15 godina

Dobro ljudi sta ste nestrpljivi toliko,svi nesta -hocemo pobjedu,hocemo napokon pobjedu....Polako i strpljivo i pobjeda ce doci kad tad,nemora to znacit da cete pobjedit nekog ove godine ili sljedece ili Boze moj do 2015-te godine,ali jednom cete pobjedit i ja cu vam tad poslat komenter u kojem cu od srca iskreno vam cestitat,makar tada bio sijedi starac...

piksi007

pre 15 godina

a gdje ste sad zlobnici sad vam ne treba kezman a cika panta upalio masinu e pa sad recite da nije za repku i da nista ne zna ajde de cekam odgovor

Razbili bi sve da je trako nosio neko drugi???

pre 15 godina

LJUDI,GROBARI ostavite Zigic,pa zar toliko nemate mozga da mislite da smo izgubili zato sto je Zigic bio kapiten??? Svaki drugi komentar,kapiten,ko nam je bio kapiten,ne mogu da verujem da je Zigic bio kapiten....Pa je ne mogu da verujem da ima toliko plitkih ljudi da se bave ko je bio kapiten,pa nama da je bog bio kapiten ne bi nam pomogao!!! Cetiri utakmice igramo,cetiri prijateljske i ne pobedimo nikog!!! I to mora da je kapiten kriv!! Da je kapitenska traka na sve cetiri utakmice bila kod nekog drugog igraca sve bi protivnike razbili,ma ginuli bi po terenu.Ljudi mi nemamo selektora,mi nemamo coveka koji ima potrebno znanje da sedi na klupi jedne reprezentacije!!! Covek nema veze ni tim da sastavi ni taktiku,nista!!! Nama na klupi sedi covek koji je u svojoj trenerskoj karijer vodio 15 utakmice jedne najjadnije lige na svetu!! Pa sta mi ocekujemo.Nije problem u Zigicu,Stankovicu,Pantelicu koji momentalno jedini i vredi,nije problem u Ilicu i u ostalim igracima.Pa svaki nas igrac igra u najjacim ligama i najjacim timovima evrope,pa sve i da neki od njih sedi on mora da vredi i da je dobar fudbaler!! Ali problem je u tome sto su oni umislili da su vece zvezde nego sto jesu,da bez njih nasa reprezentacija ne moze,da oni moraju da igraju.Oni mozda i jesu zvezde,ali u njihovim klubovima gde ginu za svaku loptu,a kod nas se setaju i cuvaju noge za iste te timove!! E kada bi na klupi imali pravog coveka koji bi imao petlje da kaze takvim zvezdama HVALA LEPO tako kako igrate za srbiju nama ne trebate,pa kada ih ne bi zvao vise i kada pocne i cena da im opada videli bi kako bi se borili prvo za mesto,i kako bi ginuli i za srpski dres!!! Kada moze jedan selektor da izostavi jednog Bekama,jednog Raula,jednog Inzagija i jos mnogo velikih igraca je bilo izostavljeno sa spiska raznih reprezentacija pa zasto je nekim nasim mnogo manjim zvezdama mesto obezbedjeno?Zato sto nemamo coveka na klupi koji ima mu.. da im kaze dovidjenja!!! Imamo mi mladih i dobrih fudbalera i u zvezdi i u partizanu,vojvodini...koji jedva cekaju poziv,a docekaju ga tek kada se nasi manekeni penzionisu i tako iz godine u godinu iz generacije u generaciju i zato nam je i fudbal takav!!! Zato ostavite te glupe komentare ko je bio kapiten,jer je to najmanji problem u svemu!!!! Dovesti igrace koji ce da ginu za nasu srbiju za nas dres,ostalima se zahvaliti dok ne budu shvatili da je srpski dres svetinja,postaviti pravog coveka na klupi pa makar i stranca i krenuti od nule i ovako smo u nuli!!!Sto se mene tice mozemo i da nemamo kapitena,i da svi budu kapiteni jer da je problem samo u tome mi bi se pakovali za evropsko prvenstvo!!!!

PAFICHAT

pre 15 godina

Sva sreca pa smo u grupi za SP i sa San Marinom, te ce valjda ovaj "veliki" strucnjak zabeleziti i koju pobedu.
P.S. Hvala ti "veliki" strucnjace sto si nas napustio na vreme pa smo uzeli duplu krunu, jer da si ostao dupla kruna bi ponovo otisla na Marakanu.

Aut of date

pre 15 godina

Do pre nekoliko godina nije moglo da mi se dogodi da propustim neku utakmicu reprezentacije, bila ona prijateljska ili zvanicna. Sada...pa nisam ni znao da se igra utakmica dok je slucajno nisam video na televiziji, a o toj sto smo vec odigrali protiv Irske da i ne govorim.
Nisam ja izgubio interesovanje za fudbal, ali ne mogu da gledam kako neko 90min davi loptu. Necu da gledam los fudbal, makar ga igrala i nasa reprezentacija. Ne zelim da gubim vreme i zivce. Ne moramo biti najbolji na svetu, ali zelja za pobedom i igrom na gol vise mora da postoji. Dokle god igramo na 1:0 bicemo tu gde smo sada.

gremlinus_vs

pre 15 godina

stara prica sa komentarima, same kritike, ne valja ovaj igrac, onaj tamo skripi, drugi ne trci, treci maneken itd...pa pustite coveka da vidi ko hoce da igra, ko moze i ko ima kvalitet za reprezentaciju od ovih koje je pozvao. Jedinu stvar koju zameram selektoru je to sto forsira igrace koji su van forme cele sezone, i nisu igrali u svojim klubovima. Ako vec krece iz pocetka sa stvaranjem tima, treba da zove igrace koji su jos i u nekakvoj formi i imaju utakmice u nogama ove sezone, da tako kazem. Treba stvarati novi mlad tim, igraca ima dosta, treba spojiti i formirati jednu celinu koja ce da trci i da se bori za svaku loptu, a to ovi mladji mogu, sa mnogo rada i volje, uradice se nesto. Samo treba strpljenja. Sa nemackom izbaciti na teren najaci tim koji trenutno imamo, i mozda ce jos nesto i da ispadne, ali nece biti sramotno izgubiti od nemacke, koja je u ovom trenutku kvalitetnija od nas, dosta. To vazi i za rusiju. Bice bolje.

KOKO

pre 15 godina

Dajte da ukinemo fudbal u Srbiji i ukinucemo fudbalsku mafiju koja nas,i fudbal, vodi u propast.
Nas fudbal vise i ne gledam i nemogu da vam opisem kako mi je lepo kada nemam razloga da se nerviram.
Ziveo B 92,koji nam je pokazao kako radi fudbalska mafija.

Pablo Escobar

pre 15 godina

@Marko

Pazi samo ovaj vezni red: Modrić, Kranjčar, Srna i Rakitić, sve sami znalci i svi mladi...pitaj malo Engleze kako jim je bilo dva puta ili ove Ruse nisu u dve tekme pucali po golu...Vi nemate igraće sa maštom a bez njih se ne može ništa napraviti u nogometu, a u napadu je Mladen Petrić avion za tog vašeg Pantelića i Žigića, da ne kažem za Eduarda, realno jedini srpski igrač koji bi imao mjesta kod nas je Nemanja Vidić.

I ne sjećam se kad ste to pobjedili neku jaku reprezentaciju?

Mi smo pobjedili sve najbolje osim Francuske i Brazila u poslednjih 15 godina, 2X Španjolsku, Italiju tri puta (jednom na SP 2002), Njemačku razbili 98'osme na SP, Nizozemsku, Argentinu i eto prošle godine još dvaput Engleze.. Realno da se sastave sve repke bivše Juge nebi mogli parirati Hrvatskoj u ovom trenutku, jer rezultati su jedino mjerilo.

PAFICHAT

pre 15 godina

Sva sreca pa smo u grupi za SP i sa San Marinom, te ce valjda ovaj "veliki" strucnjak zabeleziti i koju pobedu.
P.S. Hvala ti "veliki" strucnjace sto si nas napustio na vreme pa smo uzeli duplu krunu, jer da si ostao dupla kruna bi ponovo otisla na Marakanu.

Bane

pre 15 godina

Stvarno uzasno igramo,ali ne mislim da je djukic najveci krivac,jer je njegova postavka ok ! Vise mi se cini da nasim igracima nedostaje svezine i ideje,a zasto je to tako stvarno mi nije jasno !?

Marko

pre 15 godina

(deda, 29. maj 2008 13:20)

Vidic - Man Utd, sampion Evrope i Engleske

Stankovic - Inter, sampion Italije

Rajkovic - Chelsea, na pozajmici u PSV-u sampion Holandije

Ivanovic - Chelsea, najbolji igrac prvenstva za mlade i igrac kakvog vi u repki mozete samo da sanjate, sto nije dobio sansu u Chelsea to ne znam

Pantelic - Hertha, najbolji igrac tog tima i jedan od najboljih napadaca Bundeslige

Lazovic - PSV, sampion Holandije

Kuzmanovic - Fiorentina (Liga sampiona za razliku od Totenhema)

Krstajic - Schalke, jedan od vodecih Nemackih klubova

Zigic - Valencia, dobar igrac nije dobijao preveliku sansu

Jovanovic - Standard, najbolji strelac i igrac Belgijskog prvenstva, sigurno prelazi u jaci klub

Sulejmani - Heerenven, najbolji mladi igrac holandskog prvenstva u svojoj prvoj sezoni za taj klub i sigurno ce preci u neki jaci

Bosko Jankovic - Palermo, odlican igrac koji isto tako ne dobija sansu, ali interesovanje Juventusa sve govori o kakvom igracu se radi

Aleksandar Kolarov - Lazio

Gojko Kacar - Hertha Berlin

Antonio Rukavina - Dortmund

Milan Smiljanic - Espanol

Evo kakve "nekvalitetne" igrace ima ta jadna Srbija, nas igrac osvoji Ligu sampiona i nista, vas osvoji Kup Uefa a vi ga dizete u nebesa. Vasi najbolji igraci igraju za Tottenham, Portsmauth i Arsenal a gledaj po kakvim klubovima igraju sve srpski igraci, pa da je taj Ivanovic los igrac ne bi ga kupio Chelsea (trazili su ga jos Milan i Juve) i ne znam zasto ne dobija sansu, mozda zato sto je mlad. Nas problem je sto nam igraci za repku ne daju 100% vec 30-40 % i sto nemamo dobrog selektora. Mi smo ti nesto kao Engleska, a to ko ima kvalitetnije igrace vidi se, imamo sigurno bolje igrace od vas, samo kad bi imali jos jednog kvalitetnijeg veznjaka bilo bi extra.

Aca_USA

pre 15 godina

Mozemo se mi prepucavati sto selektori ne zovu ovog ili onog igraca. Tuzna istina da mi bolje od ovog nemamo a to je zalosno. Fali nam sredina terena (i jos stosta). Ni jedan od igraca sredine terena nije nosilac igre u svom klubu. To su vodonose a od njih se ne moze ocekivati kreacija.
Drugo brate nasi igraci ne trce. Trebalo bi meriti kliko nasi igraci pretce za vreme utakmice (5km, 7km ili kao vrhunske ekipe 9+km) ???
A igrace molim da vise ne daju velike izjave jer se ne secam da smo u zadnjih 20 god pobedili i jednu ozbiljniju reprezentaciju.

AlexIRL

pre 15 godina

Nema potrebe da pljujemo ni po Djuki ni po igracima posle ovog poraza,totalno nebitna utakmica,mislim da Djuka zna sta radi, prilika da se provere svi igraci,i treba je iskoristiti! Danas je ustvari igrao drugi tim,jer mislim da ce okosnicu tima ciniti startnih jedanaest iz Dablina! Prisustvovao sam toj utakmici, i konacno posle duzeg vremena video da ovi momci mogu da igraju, sredina terena sa Ilicem,Smiljanicem,Kuzmanovicem,Jankovicem i Babovicem (koji je me prijatno iznenadio),potpomognuta odlicnim Dragutinovicem, je na momente Irce pravila smesnim,igrom kratkih pasova smo ih razbijali,sutnuli su 2-3 puta na gol! Ubedjen sam da ova ekipa ima perspektivu, i ako Djuka izvede najboljih jhedanaest protiv Nemaca, mislim da ce tesko da nas dobiju!
Definitivno smo najtanji na poziciji golmana,ni Stojkovic a izgleda ni Disljenkovic ne obecavaju,zatim pozicija desnog beka, Rukavina ili Marjan Markovic,dilema dno dna,mozda bi Dusko Tosic bio najbolje resenje, a na ostalim pozicijama imamo i odlicne rezerve!
Stojkovic-Disljenkovic-...
Tosic-Rukavina-Markovic
Dragutinovic
Vidic
Ivanovic
Smiljanic
Kuzmanovic
Ilic
Jankovic
Sulejmani-Jovanovic
Pantelic-Lazovic

Sasa

pre 15 godina

Pustite Djukica, da radi svoj posao. Ovo je isto bila prijateljska, gde treba kombinovati neke igrace. Djukic ima moje poverenje - samo dalje tako - bice od ovoga nesta!

Dik Tu Kava

pre 15 godina

Jos jedan spektakl u reziji naseg fudbalskog basibozluka.A sad svi na streljanje protiv Nemaca. Boze dragi, bili smo jadni, ali ovako nikad, pa ni sa "purgerom" Savicevicem na celu. Vjecnaja pamjat, reprezentacijo moja...

zare

pre 15 godina

mucno je ovo gledati.
reprezentacija kao trazi neku podrsku. trebalo bi da znaju da se podrska ne dobija pruzajuci ovakve igre. moze se izgubiti. to nije nista. ali ovakva tuzna igra... ko ce da im da podrsku za ovakve igre. mogu li ovi bilo koga dobiti. ali bukvalno bilo koga. mogu li pruziti malo fudbala....

starluck09@online.de

pre 15 godina

Srbija je, pod vodjstvom Djukića, igrala nerešeno sa Makedonijom i Irskom, a izgubila od Ukrajine i Rusije. Lose,lose !!!
Razocarao sam se od onoga sta sam video u sredu, nadam se da nije to pravo lice repke.
Moram da dodam da je Pantelic trenutno dobar, Zigic nazalost ne vredi ni da igra za 3. Ligu, a Vidic je trenutno najbolji nas.

TODOR

pre 15 godina

Zdravo živo. U mom selu ima jedna baba koja mnogo voli fudbal i rado bi Vam ona bila u reprezentaciji, jer kako kaže ako joj je verovati, nije ona daleko od ovih omladinaca. Eto pa sretno nam svima.

soul

pre 15 godina

Jel znate zašto je Pantelić dao gol? Pa pomislili Rusi da je utrčala neka devojka sa tribine u teren pa se zbunili!!! Jadno i bedno igramo i nije mi jasno da nikad ne možemo da imamo trenera koji će da postavi igru!

rs delija

pre 15 godina

nemoze i nemoze, daj kakva je ovo odbrana, nema volje u ovom timu, usporavaju igru, to ti je reci igra naseg tima hahah, mozemo mi bolje ali je problem sto niko nema volje...

kuku nama u subotu, molim boga

mi nemozemo nikoga vako pobedit, teske godine dolaze srpskoj rep.

filip

pre 15 godina

E videli smo koliko neki znaju. Ali ipak smatram da je Djukic dobro uradi sto je sve isprobao. Pa ovo je prijateljska utakmicu. Drugo Rusi idu na Evropsko a mi ne. Znaci da su bolji od nas. Plus mi smo igrli sa kombinovanim timom

Slavensky

pre 15 godina

Ma dobro je, bice super. Bitno je da smo se pored onog nabedjenog igraca Kezmana, otarasili i onog, kako bese... Duljaja, koji je i onako mnogo trcao po terenu, palio se nesto, menjao dres sa onim malim Ronaldom... svasta. Jos samo da se jos malkice smanji minutaza Sasi Ilicu, i ovo mu je previse. Recimo, da je sad usao u nadoknadi vremena (takticki) ne bi rusi izveli korner... ali bice, bice ... mada kad blje razmilslim, Kovacevic, bi mogao i da motivise nase i da bije tudje, uz to sto je zadnji vezni...

football manager

pre 15 godina

koliko samo pesimizma, licemerja ima u komentarima ovih iskompleksiranih ljudi.. vi ste ocigledno svi zavrsili trenerske skole football managera 2008.. stvarno sramota treba da vas bude sta pisete ovde.. a ako bi kojim slucajem uspeli da se kvalifikujemo na svetsko prvenstvo, vi bi vremenom toliko promenili taj svoj pesimisticki stav, da bi vas prosto sramota bilo da kasnije pogledate u arhivi.. ccc, djukic je tek drugu utakmicu odigrao sa reprezentacijom, izmenjao je sastav danas, iskombinovao sve sto je mogao, tek krece da uigrava tim, a vi bi svi voleli da odma bijemo ruse sa 5, i irce sa 6 gola razlike.. svi vi znate da je sasa ilic penzioner, bogalj itd.. videste li vaseg zigica sta radi decko?? svi zasluzuju sansu, a ne da pljujete odma.. po tosicu ste osuli paljbu.. decko ima kvalitet, to je nije sporno... ali je decko presao put vrtoglavog uspeha za samo 1god.. on je trebao da igra futsal u SAS u zrenjaninu, pa je sticem okolnosti otisao u banat.. na dalje i sami znate.. samo smireno, polako, svi smo mi ljudi, sve ce doci na svoje mesto.. ima vremena(mada vi bi svi hteli nekog idola mladih koji sve zele odmah)

jinx

pre 15 godina

Vidjelo da napredak u igri postoji,međutim mnogo je tu rokada i promjena u svakoj utakmici da bi se tim uigrao.Protiv Njemaca treba izvesti ono najjače što je na raspolaganju i i konačno se početi tući za srpski grb,u protivnom nastavljamo u lošem ritmu pred početak kvalifikacija,što u svakom skučaju nije dobro.

AJMO SRBIJA!!!

ToM

pre 15 godina

Sinoc sam utakmicu gledao u zivo i moram reci da je reprezentacija ostavila veoma los utisak na gledaoce Srbe a narocito na podosta gledaoca Nemaca. Dosli su na utakmicu da vide top-igrace u svom malom treceligaskom gradicu. Objasnjavao sam jednom Nemcu, koji je prepoznao samo Pantelica iz Herte, da Vidic igra u Mancesteru a ostali u veoma poznatim evropskim klubovima. Od Rusa samo je jedan igrac legionar i to u drugaliskom Nirnbergu. Rekao je taj Nemac pre utakmice, kako ce Srbija da samelje Ruse. No znao sam da nece tako biti - bilo je obratno. Rusi su se poigravali sa Srbima a istovremeno i cuvali za predstojeci Euro. No i takvi su pokazali brz i tehnicki moderan nogomet. Od nasih legionarcica uvijek ista prica. No ja ipak mislim da riba smrdi od glave - a glava je selektor koga jos od Osima ova Zemlja trazi i uvijek krivoga nadje.

realno

pre 15 godina

(piksi007)
niko nije ni rekao da Panta nije za A tim,ali sa ovim Despotovicem,Zigicem ... i slicno,nista sam nece moci u napadu.80% nase reprezentacije sa ne bori i ne zalaze na terenu,gde bi nama kraj bio kada bi svi imali srce kao Panta,Danko pa i Kezman.
p.s. slazem de sa nekim komentarima da nakon Dragana Stojkovica jedini koji je bio pravi plej i mogao da odigrna toj poziciji jeste Zvone Vukic.Nema ga u sastavu jer je rezerva u svom klubu,ali ljudi moji on je makar i rezerva,a Zigic gleda meceve sa tribina.haha

DUSKO

pre 15 godina

Bolji sastav mu je bio na klupi.To vidi svako ko se imalo razume u fudbal.Ali stručnjaci znaju nešto drugo.To su taktike!!!!!
E, da imam slobodna tri meseca da završim tu visoku fudbalsku školu.Šta li je završio Muruinjo?
Završio je školu u kojoj je važno ceniti svoje mišljenje i biti samostalan.Ne sluša menadžere i ne prodaje igrače.Zbog toga ima rezultate.Da sam Đukić bilo bi me sramota igre i rezultata.Uostalom njega je doveo "veliki" Terzić.Tuga.

dallyborr

pre 15 godina

Dovoljno mi je bilo da bacim pogled na sastav repke i sve mi je bilo jasno. Ladno je Zveda igrala protiv Rusije... Pa posle ovoga niko ali bas niko ne treba da mi kaze da na SP NE IDEMO!
Mislio sam da je Djukic iole pametan covek, ali ovakav tim...STRASNO...UZAS!

lalos

pre 15 godina

Koliko se samo pricalo i trazilo da se vrati sale ilic u repku i sad se vidi da smo bili u pravu.Znaci li to da i za Kezmana treba da skacemo selektoru po glavi dok ne utuvi da mu treba u spicu.

eee_tugo

pre 15 godina

Bravo Zigicune da si pokopao Valensiju tako sto si im prakticno oduzeo 20 mil. za nista nego pokopavas i Srbiju tako sto ne radis nista ako si ti kapiten onda svi lepo mozete da prestanete sa fudbaom jer od njega vise nema vajde. Ti si noga od igraca ja bi bolje odigrao od tebe ja bi barem trcao i igrao fudbal umesto zinuo ka konj i hodao po terenu i nervirao druge saigrace. Bravo djukicu mislim da je dosta eksperimenata nisi jos pobedio pa to je sramota. Nije mi jasno sta u reprezentaciji traze ninkov i kompanija pa nije ovo amaterska selekcija mosorina ! vracaj kezmana vidis da ne mozemo dati gol vracaj sulejmanija mali je bolji igrac od svih ovih zajedno !

Petko

pre 15 godina

Kako se niko ne seti da stavi Ivanovića na desnog beka!!! Pa po bokovima duva promaja, imamo i Dragu levo ili u sredini, a Tošića levo... i eto sigurne odbrane, setite se kako smo loše igrali sa Petkovićem, ali smo otišli na Mundijal zahvaljujući čvrstoj odbrani, a u napadu ćemo nešto već učačkati, a i ceo tim igra onda sigurnije! Iskoristi Đukiću ono što imamo!!!

MarkoAndrejic

pre 15 godina

Ja ne znam sta da kazem.Neznam da li ce se desiti da ovi nasi fudbaleri nekad pobede nekog jakog protivnika.Imamo igrace koji igraju u najjacim ligama na svetu a kad dodju u reprezentaciju kao da nikad nisu ugrali fudbal.Katastrofa mi smo reprezentacija koja sluzi samo za zajebanciju.Nije ni cudo kad nam je fudbal korumpiran u p.........

biki

pre 15 godina

Kao prvo,hitno da se promeni komentator.Taj relikt iz proslosti.Nepodnosljivo je dosadan i utice na naciju,a posredno i na reprezentaciju.Videcete sve ce krenuti na bolje..

bogomdan

pre 15 godina

ovo je momcad za kvalifikacije


ovo sto radi djukic je uzas zivi


stojkovic


rukavina vidic krstajic dragutinovic



(djordjevic)
lazetic ilic kuzmanovic krasic



pantelic(kezman)




ivanovic
gavrancic
vidic
stankovic
ljuboja
kolarov
vukic
jankovic
sulejmani
lazovic
jovanovic.M

Vlada

pre 15 godina

@deda
Ko je bre tebe zvao da lupetas ovde, nije mi jasno? Kako je Ivanovic mogao da bude proglasen najvecim promasajem kada nije odigrao ni jednu jedinu utakmicu za Celzi? Mozda ste ga vi Hrvati proglasili promasajem. Budi bog s nama koliko ima "pametnih" sa strane...

Andrya

pre 15 godina

Kakva senzacionalna igra Srbije,ovo je da zaplaces pred tv-om,na sta ja potrosih 2 sata,jos neki genije pominje nas kao svetske prvake,ludilo.Dal povezasmo tri pasa veceras,a imamo takve 'majstore' fudbala kao sto su Tosic,Milovanovic,Kovacevic,Zigic,a tek Despotovic i Ninkov(sve me glava boli kad cujem za ovu dvojicu).Djukicu gde ih nadje i sastavi ovako trapave.Jao na sta spadosmo.

Milos

pre 15 godina

Koliko komentara tipa " pocinjem da gubim veru u nas nacionalni tim". Meni je drago da su se neki probudili iz kome jel samo tu su mogli biti ako tek sad pocinju da gube veru u nas nacionalni tim. Kakva nacija , takav tim cak mislim da ne treba da ih kritikujemo ..oni jednostavno ne mogu bolje, mislim da mi imamo prevelika ocekivanja

Kragujevac

pre 15 godina

Drage moje rezerve pokazali ste da nemate pojma . Neki nisu ni za rezerve. Sad molim da se niko nezali. Zao mi je Djukica skim on mora da se bori.

dana

pre 15 godina

Ne bih htela da budem zlobna,a
li,obzirom da je danas sve po-
litika, zbog čega se niko nije setio niti primetio razlog i pretpostavku zbog čega je ovaj
rezultat? Pa,jednostavno,bilo bi sramota da A-tim izgubi od B-tima.B-tim bi trebao samo da bude rasadnik i baza stvaranja igrača za prvu ekipu.Pre neki dan je objavljeno da je Putin izabran za predsednika,mislim nekog Saveta za bezbednost ili slično,a pritom je pomenuta Belorusija,tako da bi se treba lo poraditi na realizaciji već utanačenih pojedinosti oko Sa-
veza sa Rusijom i Belorusijom.
U Sporazum bi naša Vlada tre-
bala energično zatražiti da se neizostavno mora uneti promena u nazivu:umesto SRJ,MORA da se upiše:SRBIJA.Inače,A-tim više
neće dobiti nijednog igrača:ni iz mlade reprezentacije!!!!Da
nije smešno, bilo bi žalosnije nego što je.Ne postoji na sve-
tu ni jedna vlada u kojoj mini
stre ne interesuje šta neki od njihovih kolega rade i pričaju
.Naravno,osim u Srbiji.Koga je briga što Madjarska nema more?
Nemamo ni mi, pa šta?! Ali, Ma
djari su svoj Balaton iskoris-
tili kao se radi o Pacifiku.Mi na žalost ne možemo da vidimo ništa što se godinama i deceni
jama dešavalo ni u okruženji,a kamo li u Evropi.Neće da može
još dugo.Pošto će konsultacije oko vlade nakon ovih izbora i-
li novih trajati do januara/ma
rta 2009.god.,možda ćemo imati sreće negde u maju/junu 2009.a
možda i ranije ako se "naši"do
govore oko dvojnog državljan-
stva(vidi napred)!JADNI SMO,DA
JADNIJI NE MOŽEMO BITI!!!!

Andrya

pre 15 godina

Jedan savet,vratite Vukica u reprezentaciju,jedini nas fudbaler koji moze da organizuje nesto na sredini terena iako ne igra za svoj klub,s njim bi izvukli i neki neresen rezultat.

milan

pre 15 godina

Mozda treba promeniti himnu i dres? Zar neko stvarno placa ove junacine? Drzavnom timu ne trebaju novi treneri vec sveze bejzbol palice da zamene one sto se slome o ledjima ovih kretena pre i nakon utakmice.
Daleko je Evropa, al' Africa jos dalje.
Zasto tim obiluje bogatom arogancijom i jos boljim bezobrazlukom? Obicno ljudi nesto poseduju da bi bili arogantni, a ovi...

Sve po zasluzi!!!

pre 15 godina

NISLIJA LA Kapiten je Stankovic,danas je traku preuzeo prvo Vidic,a kasnije i Zigic!!! Posto jedini koji vredi posle Vidica je Pantelic ja mislim da je on trebao da ponese kapitensku traku!!!! Sta ti mislis??? Ma slazes se sigurno!!!

pop

pre 15 godina

Covek bez autoriteta ne moze biti trener ni u opstinskoj ligi.Riba smrdi od glave,pa tako da i trener bilo koji na mestu selektora ne moze popraviti bilo sta.Zasto se nista ne menja iako se sve zna,mislim na epizode insajdera.Bas kao sto je neko ovde napisao,kakva drzava i zakon ,takav nam je i fudbal.Beda,jad,cemer.... Tuga

Zeka

pre 15 godina

Ovo je stvarno sramota !!! Dobro nije strasno sto smo izgubili, desava se, ali sama reprezentacija je potpuno izgubila institucionalnost. Ovo me skroz podseca na period 2001/02 kada su u repku bili pozivani razni likovi. Uporno se forsiraju ljudi koji uopste nemaju takmicarske utakmice. I zato nema tima, nema igre, nema drazi, cak nije bilo ni prenosa protiv Irske... Konstantno se vrse pritisci klubova ili raznih funkcionera. Djukic nema nikakvu slobodu jer mu drugi odredjuju igracki kadar i taktiku...

MrNO

pre 15 godina

Tuga jedna...
Žigić kapiten???
A kad bolje razmislim, on je ustvari najbolji kapiten za ovaj tim, pravi reprezent nacije i tima...

milancepancevo

pre 15 godina

Kapiram ja da je prijateljska i da se kombinuju sastavi dok se ne iskristalise onaj najbolji! ali zasto on uopste uzima u obzir MILOVANOVICA??? NINKOVA??? stvarno nisam koment. protiv Irske,ajde da sacekam, ipak je on trener,verovat. zna sta radi..ali ovo je strashno!?Zar nemamo bolje? Sulejmani,Ilic,Smiljanic,Kuzmanovic!?
bilo ko..

Zivim za sever

pre 15 godina

E moj djukicu......
jedva chekam dan da te razreshe te duznosti.....jer se sada ochigledno vidi da nisi struchnjak takvog kalibra....tj za reprezentaciju........

mladja

pre 15 godina

Djukicu smesan si mnogo! Jedan ti savet nece skoditi.Ostavi ti tog Zigica neka se priprema za neki moguci novi klub i novu sezonu a za olimpijske igre povedi nekog drugoga.Nista protiv Zige ali vidi se da covek nije jako dugo igrao ali kad ga ti stalno u tim guras on se neljuti naravno...

Radovan

pre 15 godina

Ma ja bih samo voleo da vidim, po Djukicu, najbolju ekipu. Slazem se da je ovo do sada bilo ocajno, ali nikako da odigra urakmicu najboljih jedanaest. Znamo da sa pola ekipe nemamo pojma, samo ne znamo da li valjamo cemu kada smo kompletni...

goran

pre 15 godina

pozdrav!moje misljenje je da nas prosecan fudbaler malo zna o fudbalu.vise je to odradjivanje posla,prosto jedna mucna stvar koja treba traje 90 min,pa na odmor,diskoteke itd.niko tu stvarno ne zivi za fudbal,za potez vise.mucno je to gledati...

petar

pre 15 godina

Stamenkovic

Rukavina Vidic M.Basa Dragutinovic

Jankovic Ilic Kuzmanovic Krasic

Pantelic Jovanovic

rezerve:
Disljenkovic
Lukovic
Duljaj
Stankovic
Kolarov
Lazovic
Kacar

Tolle

pre 15 godina

Ima i dobrih strana u svemu ovome.Na primer,sve je izvesnije da je Dejan Stanković "odigrao svoje" u reprezentaciji,kao i da se veliki Ilić kapiten polako ustaljuje u startnoj postavi.

-Stojković
-Luković
-Ivanović
-Vidić
-Rukavina
-Duljaj
-Krasić
-Ilić
-Sulejmani
-Pantelić
-Kežman

Nislija LA

pre 15 godina

...a Zigic jos i kapiten!!!??? aaaaaaaaaaaaaaaa zemljo otvori mi seeeeeeee!!! da nece zigic mozda da predje u Real Madrid sledece sezone ili Milan??? STRASaN IGRAC + ISKUSAN + KAPITEN reprezentacije!!! MA SRAMOTA ME BRE DA GLEDAM VISE OVO...OVO...OVO....NEZNAM NI JA STA JE...

:(

srbija

pre 15 godina

ja verujem u djukica,samo ti radi po svome i ne slusaj druge,pa onda kad treba nema zajebancije,juris na svetsku krunu,puno srece ti zeli vatreni navijac srbije...

TBCCBT

pre 15 godina

S obzirom da je igrala Zvezda protiv Rusije, pa i nije lose prosla...

P.S. Jedva cekam da cujem Djukca sad i da vidim kakav pomak u igri sada vidi.

Ovo je strasno kakav mi fudbal igramo :((((

Илића за председника ПУПС-а

pre 15 godina

Илић Саша је разбио Русе! Јесте ли видели како је само једним потезом избацио 4 Руса из игре? Па онај покушај са 35 метара, проигравање саиграча као на тацни... Руски дефанзивци су крв пролили да зауставе таквог виртуоза! Да не говоримо о дуел-игри приликом које су се противници одбијали од Салета громаде. А о оном спринту нашег Салета Луиса у 93.минуту не треба трошити речи... Људи моји, каква штета што нас нема на Евру 2008, да виде пензоси других репрезентација како игра прави вођа на терену - Сале капитен!!!

Stefan DELIJA

pre 15 godina

Nisam siguran da je vidjen neki napredak ali dobro...Rusi nekako rutinski,s` pola snage bez mnogo motiva.Vidjela se razlika u kvalitetu izmedju dvije reprezentacije.Djukic je totalno izrotirao tim,tako da ja vise ne znam koji igraci bi trebalo da cine prvih 11.Znam samo da to zasluzuju Vidic,Pantelic i Disljenkovic.Zigic nista nije pokazao osim sto je izborio onaj penal u zadnjim minutima,koji greskom sudije nije dosudjen.O Ivanovicu da ne govorim,cini mi se da ce Celsi koristiti vise mladog Rajkovica nego Baneta.Ne znam sta u reprezentaciji traze Despotovic,Ninkov,Kolarov i slicni,Nas najbolji tandem u ovom trenutku su Pantelic-Jovanovic ili Pantelic-Lazovic,kakvi Zigic i Pantelic.Sve u svemu ista prica,ne znam sta treba da se desi da mi zaigramo fudbal u kvalifikacijama za SP.Kazem opet,Rusi nisu igrali ni blizu kako znaju,a Arsavin nije bio u sastavu...

Jim JONEZ

pre 15 godina

Djukic nema pojma sta radi. Nemam nista protiv njega ali stvarno nije za repku.

Stojkovic

rukavina,Rajkovic/Ivanovic, Vidic, Dragutinovic

Jankovic, Kuzmanovic, Ilic/Suljemani, Kacar/Stankovic

Pantelic Kezman/Lazovic

Klupa:

Kolarov
Smiljanic
Jovanovic
Babovic

Moje misljenje

pre 15 godina

Razumem ja da su ovo kombinovani satavi... ali Z. Tosic ne bi trebalo da bude pozvan ni u kombinovani sastav mlade reprezentacije. Decko konstantno pokazuje da nema kvalitet za "A" tim, i nista. Dokle sa njim? Zigica ne zvati dok ne udje u neku formu. Kroz rep. sigurno nece uci. Neka nadje klub, pa makar i Salcburg.... Disljenkovic solidan, ali je Stojkovic mnogo bolji.
Rukavina je bolji od Ninkova, dvaput.
Rajkovic, super. Vidic, naravno.
Kovacevic, kako god da odigra, bolji je od Smiljanica. Mrzi me vise da kucam...
Jao da... Despotovic, majko bozja... Pa on ni u Rumuniji ne daje golove. Ruuuupa.

Dragutin Zakucanovic-Nitna

pre 15 godina

Po svim standardima i arsinima, ako trener ne zabelezi niti jednu pobedu u nizu od par utakmica, dolazi do zamene!Nemam nista protiv Djukica, ali ako ne uspe da napravi nikakav rezultat, mora da ide!Za nas je najbolji trener stranac, ali bez mesanja u njegov izbor!Sta je falilo malaom Napoleonu?

Dux Chroatorum

pre 15 godina

Dobro ljudi sta ste nestrpljivi toliko,svi nesta -hocemo pobjedu,hocemo napokon pobjedu....Polako i strpljivo i pobjeda ce doci kad tad,nemora to znacit da cete pobjedit nekog ove godine ili sljedece ili Boze moj do 2015-te godine,ali jednom cete pobjedit i ja cu vam tad poslat komenter u kojem cu od srca iskreno vam cestitat,makar tada bio sijedi starac...

srbija

pre 15 godina

sta vam je bre ljudi,mani te se bre ovih prijateljskih utakmica,sacekajmo sp pa cemo videti,ja verujem u djukica,covek bre proba igrace sta vam je,pa mi nemamo maradonu i van bastena i ronalda pa da se zalimo,mora covek da vidi sta ko moze da igra od ove boranije,napred djukic.

Pera Detlic

pre 15 godina

Prvo poluvreme
Pa stvarno smo ocajni. Ne postoji sredina terena, nikakav koncept igre se ne nazire. Traziti Pantelica dugim loptama – to sigurno nije Djukiceva ideja, ali ako je imao neku drugu ideju onda je definitivno izabrao pogresne igrace. Kovacevic i Tosic = 2 igraca manje, hvala i dovidjenja. Kacar i Milovanovic nesto trcali, trudili se – ali delovali prilicno pogubljeno. Nisam video da su ova 4 ’’vezna’’ igraca povezali 2 dodavanja. Napad po levoj strani svodio se na ispucavanja Kolarova i Rajkovica prema Pantelicu, napada po sredini nije bilo i cini mi se da ga nema od kada je Piksi zavrsio reprezentativnu karijeru, a sto se tice desne strane, Ninkov se trudio, pokusavao neke kombinacije sa Despotovicem, ali uglavnom se sve zavrsavalo u autu. Cini mi se da je Despotovic sa ovakvom sredinom terena apsolutno neupotrebljiv igrac,
mada sa ovakvom ’’sredinom’’ stvarno ne znam koji je to napadac upotrebljiv. Disljenkovic treba da ostane na golu, mada mi sa golmanima i nemamo problem.
Drugo poluvreme
Ne bih da se ponavljam.

E moj Djukicu, ne da nema pomaka unapred, nego se stvarno pitam sta vi radite na tim treninzima? Jel’ imas ti ideju o startnih 11?
Protiv Nemaca treba izaci sa jasnim sastavom, jasnom idejom i koncepcijom igre i izvrsiti eventualno 2 do 3 izmene, shvatiti tu utakmicu kao takmicarsku – u protivnom cemo ispasti smesni a ti ces verovatno pakovati kofere i pre kvalifikacija za SP. Mozda si kriv – mozda nisi, al’ ko te pita.

Na kraju....kakva drzava – takav savez, kakav savez – takva reprezentacija....

Danijel

pre 15 godina

Jeli to onaj Jankovic bio koji je izjavio da hoce u jaci club?? Ako tako nastavi ce brze kod Zigica u Valenciu (naravno na tribinu)

dana

pre 15 godina

Ne bih htela da budem zlobna,a
li,obzirom da je danas sve po-
litika, zbog čega se niko nije setio niti primetio razlog i pretpostavku zbog čega je ovaj
rezultat? Pa,jednostavno,bilo bi sramota da A-tim izgubi od B-tima.B-tim bi trebao samo da bude rasadnik i baza stvaranja igrača za prvu ekipu.Pre neki dan je objavljeno da je Putin izabran za predsednika,mislim nekog Saveta za bezbednost ili slično,a pritom je pomenuta Belorusija,tako da bi se treba lo poraditi na realizaciji već utanačenih pojedinosti oko Sa-
veza sa Rusijom i Belorusijom.
U Sporazum bi naša Vlada tre-
bala energično zatražiti da se neizostavno mora uneti promena u nazivu:umesto SRJ,MORA da se upiše:SRBIJA.Inače,A-tim više
neće dobiti nijednog igrača:ni iz mlade reprezentacije!!!!Da
nije smešno, bilo bi žalosnije nego što je.Ne postoji na sve-
tu ni jedna vlada u kojoj mini
stre ne interesuje šta neki od njihovih kolega rade i pričaju
.Naravno,osim u Srbiji.Koga je briga što Madjarska nema more?
Nemamo ni mi, pa šta?! Ali, Ma
djari su svoj Balaton iskoris-
tili kao se radi o Pacifiku.Mi na žalost ne možemo da vidimo ništa što se godinama i deceni
jama dešavalo ni u okruženji,a kamo li u Evropi.Neće da može
još dugo.Pošto će konsultacije oko vlade nakon ovih izbora i-
li novih trajati do januara/ma
rta 2009.god.,možda ćemo imati sreće negde u maju/junu 2009.a
možda i ranije ako se "naši"do
govore oko dvojnog državljan-
stva(vidi napred)!JADNI SMO,DA
JADNIJI NE MOŽEMO BITI!!!!

al....jos uvek verujem

pre 15 godina

c/c/c/c
pocinjem da gubim veru u nas drzavni tim!!! alo djukicu, pa verovao sam u tebe... matori, pa to nije igra, gde je sasa ilic od pocetka ili kuzmanovic??? nego igrau ovi raspali manekeni poput kovacevica i zigic!?!? i uopste sta radis zigicu ti, nisam te video na terenu iako si onolika konjina@!!!!! strashno, al sa nemcima nadamse da ce biti sve drugije. PUNO SRECE I PAMETI SRBI!! NE SRAMOTITE NAS.... ja sam odavde iz rusije, pa me boli i krivo sto smo od njix izgubili....ima da me za**bavaju. AJ zbogom c/c/c/c

toplotni udar

pre 15 godina

@ srbija
Da nije žalosno bilo bi smešno.
Kad kažeš "juriš na svetsku krunu" ma daj čoveče udarila te sunčanica pa mi nemožemo da se kvalifikujemo na neko ozbiljno takmičenje.

Tasmanijski djavo

pre 15 godina

Neverovatno kakav smo mi tim i kakav fudbal iz sezdesetih godina igramo.Stalno bata Djorin sistem (posto je glavni za skolovanje trenera) ja tebi ti meni pa nazad golmanu. Zadnja linija se uvek naigra fudbala. Kada ce nasa reprezentacija ili nas klub u Evropi da odigra na snagu na trku na potez sve zajedno.Djuka je kada je preuzeo reprezentaciju rekao da mu je svaka utakmica bitna sada ispada da rezultat nije vazan.Mi bolje igrace nemamo i sa tim moramo da se pomirimo.Hrvati su za nas velesila iako im je liga slicna nasoj.Njihovi igraci se za skupe pare prodaju po Evropi.Izgleda da cemo prvu pobedu cekati do Farskih ostrva ali ni to nije sigurno. Bolje smo igrali kada je Klemente bio selektor. I jos nesto citam neke ovde kakvi su to ljudu. .Sve gledaju kroz crno bele naocare, Zamislite kada bi se u Italiji ili Spaniji gledalo da li je neko iz Intera Rome Milana ili Reala i Barse. Samo cekam ove da se jave za Kezmana

PAFICHAT

pre 15 godina

Sva sreca pa smo u grupi za SP i sa San Marinom, te ce valjda ovaj "veliki" strucnjak zabeleziti i koju pobedu.
P.S. Hvala ti "veliki" strucnjace sto si nas napustio na vreme pa smo uzeli duplu krunu, jer da si ostao dupla kruna bi ponovo otisla na Marakanu.

Mr.$

pre 15 godina

Strasno kakav smo narod,zamislite da sutra pobedimo Nemacku Komentari bi bili tipa; "gdeste sad svi vi koji dte pljuvali Djuku"i td. umesto lepo da damo coveku da pokusa nesto da napravi.

Navijac SLO

pre 15 godina

Zasto nema mesta u reprezentaciji za Zvonimira Vukica? On je bio poslednji pravi playmaker u nasoj reprezentaciji (za samostalnu Srbiju jos nije dobijo priliku)... Samo se setite kvalifikacija za svetsko prvenstvo 06 (pre svega njegovih asistencija) i pogotka protiv Walesa u kvalifikacijama za Euro 04. Igraju nam Ninkov, Kovacevic i slicni dok nam je nekad bilo igraca iskljucivo iz stranih liga. Previse ima rotacija u timu. Sto pre mora da se sastavi tim od prvih 11, koji ce se uigrati. Pa kad nekom ne ide, nek ulaze Despotovic, Zigic (nema ga nigde na terenu), Babovic i slicni. Zasto nema Milosa Krasica pa Vladana Kujovica (redovno brani u Getafeju i nekad bio clan U-21 selekcije)na popisu i Duljaja koji je za Kovacevica doktor. Tesko ce nama biti na putu do Afrike, ako do septembra ne budemo imali uigran tim sa (bar nesto slicno) igrom i (pre svega) zeljom. Mi jedva postignemo gol na utakmici. I sasvim se slazem s onima koji zele stranca u ulozi selektora. S verom u bolje fudbalske dane...

piksi007

pre 15 godina

a gdje ste sad zlobnici sad vam ne treba kezman a cika panta upalio masinu e pa sad recite da nije za repku i da nista ne zna ajde de cekam odgovor

pop

pre 15 godina

Covek bez autoriteta ne moze biti trener ni u opstinskoj ligi.Riba smrdi od glave,pa tako da i trener bilo koji na mestu selektora ne moze popraviti bilo sta.Zasto se nista ne menja iako se sve zna,mislim na epizode insajdera.Bas kao sto je neko ovde napisao,kakva drzava i zakon ,takav nam je i fudbal.Beda,jad,cemer.... Tuga

Zeka

pre 15 godina

Ovo je stvarno sramota !!! Dobro nije strasno sto smo izgubili, desava se, ali sama reprezentacija je potpuno izgubila institucionalnost. Ovo me skroz podseca na period 2001/02 kada su u repku bili pozivani razni likovi. Uporno se forsiraju ljudi koji uopste nemaju takmicarske utakmice. I zato nema tima, nema igre, nema drazi, cak nije bilo ni prenosa protiv Irske... Konstantno se vrse pritisci klubova ili raznih funkcionera. Djukic nema nikakvu slobodu jer mu drugi odredjuju igracki kadar i taktiku...

Srbija

pre 15 godina

to nije istina,
sto govore, propaganda i mediji
o ovomee
niije istina
Pantelic redovno postize golove
u pripreminim utakmicama
ali u kvalifikacijama nista
nula pogodaka u celom ciklusu

Pinball Wizard

pre 15 godina

Aman ljudi ko Žigi ispra mozak, čovek zaboravio da igra! Od svih igrača najviše je škripao.

Na kraju Saša Ilić i Kuzma nisu bili loši, tada se videlo da imamo koliko-toliko sredinu.

Janković može mnogo bolje.
Jel to Pantu (konačno) krenulo?

Odbrana nam je ok, mada nisam video drugi go Rusa.

Inače,
prijateljska tekma, Đuka mnogo isprobavao & kombinovao.

Janko

pre 15 godina

Djukic je pokazao da lik ne zna da igra napad!Pantelicu umesto da doda Lazovica ili Kezmana/Jovanovica on ce forsirati Zigica ili Despotovica..Da nije genijalnog Pantelica ne bi Srbija gol ni omirisala kakvi postigla.Najvise sto mozemo u kvalifikacijama za Svetsko je da izborimo nekoliko remija sa ovakvim napadom nema pobeda ni protiv najslabijih.Makedonija 1:1,Ukrajina 0:2,Irska 1:1 Rusija 1:2,pa i Kina 1:1.Isto kao Partizan vise od jednog gola ne mozemo postici i tako posto se ne igra Meridijan Super liga i to ce Litvanija i Farska ostvariti i otkinuti nam bodove.

Jos da napomenem kolika je sansa propustena u ovim utakmicama da napredujemo na ranking listi pa zar samo mi to smatramo nevaznim?To je najbolja sansa za dobru grupu ovako uvek igramo protiv 2 A reprezentacija u grupi.Imali smo lake Portugal i Poljsku u grupi to nismo iskoristili,a sad Rumunija i Francuska gde cak ni drugo mesto ne vodi direktno na prvenstvo?Pa kako to proci-misija nemoguca...Proslo prvenstvo smo imali Holandiju/Argetinu sledece ako uspemo da prodjemo bicemo najslabiji u grupi.Vidite Hrvatsku oni imaju obrnuti polozaj dobijaju sve slabije i slabije grupe.Poljska,Austrija i jedina jaka Nemacka a za svetsko Engleska,Ukrajina i Belorusija....Zbog naseg ranka padamo sve dublje i dublje na kraju ce nam rajting biti jednak Anodori ili Kazahstanu...

lalos

pre 15 godina

Koliko se samo pricalo i trazilo da se vrati sale ilic u repku i sad se vidi da smo bili u pravu.Znaci li to da i za Kezmana treba da skacemo selektoru po glavi dok ne utuvi da mu treba u spicu.

rs delija

pre 15 godina

nemoze i nemoze, daj kakva je ovo odbrana, nema volje u ovom timu, usporavaju igru, to ti je reci igra naseg tima hahah, mozemo mi bolje ali je problem sto niko nema volje...

kuku nama u subotu, molim boga

mi nemozemo nikoga vako pobedit, teske godine dolaze srpskoj rep.

BB

pre 15 godina

Ne znam zasto svi sada razapinju
fudbalere. Kod nas se svaki drugi stanovnik razume u fudbal i svi bolje znaju. Sad je kriv i selektor i igraci... A kada nesto napravimo onda smo to uradili MI, a kada izgubimo onda su ONI, igraci i selektor ovakvi i onakvi. Trebamo da budemo sa njima i u
pobedama i, sto je jos vaznije, u porazima.
SVIM SRCEM UZ SRBIJU!!!

zvone

pre 15 godina

Ta Rusija je protiv Hrvatske u dvje utakmice samo par puta presla centar. Totalno smo ih nadigrali i prava je nesreca da im nismo uvalili 5-6 komada. Omjer udaraca u 180 minuta je bio 25 hrvatskih i 3 ruska. Uzas sto smo sve promasili. Smesna ekipa je ta Rusija.

Zivim za sever

pre 15 godina

E moj djukicu......
jedva chekam dan da te razreshe te duznosti.....jer se sada ochigledno vidi da nisi struchnjak takvog kalibra....tj za reprezentaciju........

deda

pre 15 godina

Eh komsije, badava vam Vidic kad su vam najvazniji igraci oni u sredini terena i napadu na razini kvalitete jedne Slovacke, Belgije i Slovenije. Stvarno me cudi zasto nesto ocekujete od reprezentacije kad jednostavno nemate dovoljnu kvalitetu. Pa ne moze se uz Zigica i ivanovica koji su proglaseni najvecim promasajim sezone u Engleskoj i Spanjolskoj ocekivati neki rezultat.

mladja

pre 15 godina

Djukicu smesan si mnogo! Jedan ti savet nece skoditi.Ostavi ti tog Zigica neka se priprema za neki moguci novi klub i novu sezonu a za olimpijske igre povedi nekog drugoga.Nista protiv Zige ali vidi se da covek nije jako dugo igrao ali kad ga ti stalno u tim guras on se neljuti naravno...

Razbili bi sve da je trako nosio neko drugi???

pre 15 godina

LJUDI,GROBARI ostavite Zigic,pa zar toliko nemate mozga da mislite da smo izgubili zato sto je Zigic bio kapiten??? Svaki drugi komentar,kapiten,ko nam je bio kapiten,ne mogu da verujem da je Zigic bio kapiten....Pa je ne mogu da verujem da ima toliko plitkih ljudi da se bave ko je bio kapiten,pa nama da je bog bio kapiten ne bi nam pomogao!!! Cetiri utakmice igramo,cetiri prijateljske i ne pobedimo nikog!!! I to mora da je kapiten kriv!! Da je kapitenska traka na sve cetiri utakmice bila kod nekog drugog igraca sve bi protivnike razbili,ma ginuli bi po terenu.Ljudi mi nemamo selektora,mi nemamo coveka koji ima potrebno znanje da sedi na klupi jedne reprezentacije!!! Covek nema veze ni tim da sastavi ni taktiku,nista!!! Nama na klupi sedi covek koji je u svojoj trenerskoj karijer vodio 15 utakmice jedne najjadnije lige na svetu!! Pa sta mi ocekujemo.Nije problem u Zigicu,Stankovicu,Pantelicu koji momentalno jedini i vredi,nije problem u Ilicu i u ostalim igracima.Pa svaki nas igrac igra u najjacim ligama i najjacim timovima evrope,pa sve i da neki od njih sedi on mora da vredi i da je dobar fudbaler!! Ali problem je u tome sto su oni umislili da su vece zvezde nego sto jesu,da bez njih nasa reprezentacija ne moze,da oni moraju da igraju.Oni mozda i jesu zvezde,ali u njihovim klubovima gde ginu za svaku loptu,a kod nas se setaju i cuvaju noge za iste te timove!! E kada bi na klupi imali pravog coveka koji bi imao petlje da kaze takvim zvezdama HVALA LEPO tako kako igrate za srbiju nama ne trebate,pa kada ih ne bi zvao vise i kada pocne i cena da im opada videli bi kako bi se borili prvo za mesto,i kako bi ginuli i za srpski dres!!! Kada moze jedan selektor da izostavi jednog Bekama,jednog Raula,jednog Inzagija i jos mnogo velikih igraca je bilo izostavljeno sa spiska raznih reprezentacija pa zasto je nekim nasim mnogo manjim zvezdama mesto obezbedjeno?Zato sto nemamo coveka na klupi koji ima mu.. da im kaze dovidjenja!!! Imamo mi mladih i dobrih fudbalera i u zvezdi i u partizanu,vojvodini...koji jedva cekaju poziv,a docekaju ga tek kada se nasi manekeni penzionisu i tako iz godine u godinu iz generacije u generaciju i zato nam je i fudbal takav!!! Zato ostavite te glupe komentare ko je bio kapiten,jer je to najmanji problem u svemu!!!! Dovesti igrace koji ce da ginu za nasu srbiju za nas dres,ostalima se zahvaliti dok ne budu shvatili da je srpski dres svetinja,postaviti pravog coveka na klupi pa makar i stranca i krenuti od nule i ovako smo u nuli!!!Sto se mene tice mozemo i da nemamo kapitena,i da svi budu kapiteni jer da je problem samo u tome mi bi se pakovali za evropsko prvenstvo!!!!

Ana

pre 15 godina

Tim ne funkcioniše. Nismo stvorili ni jednu priliku, dali smo gol iz greške odbrane protivnika. Odbrana nam je bušna.

Rasturiće nas Nemci u subotu, minimum petarda, oni znaju kako se igra protiv slabih ekipa. Setite se prošlog puta kad smo igrali u Gelzenkirhenu, protiv Argentine, pre 2 godine.

Ivan, CH

pre 15 godina

Pa ljudi moji, zar je moguce!? Hocu da vidim vise tu pobedu i ako je prijateljska u pitanju! Nisam siguran, ali vide se poneke promene u igri, ali neke sanse i nismo imali. Svidja mi se da Djuka proba da ubrza igru po bokovima, vidi se da nastavlja rad iz partizana, ali pitam se dal ce s ovim timom isto tako nesto uspeti, kad se oni sastanu jednom u 3 meseca pa treniraju 3 dana! Ko zna za sta je ovo dobro, sto gubimo, sto je poceo da panta trese mreze... Mozda ce to sve ekstra izgledati u kvalifikacijama. Daj Boze! Ja mislim da Djuka moze napraviti jak tim, i nadam se da ce pronaci prvih 11! Napred Srbijo! Protiv nemaca samo hrabro! PS: Ne treba nam Stankovic!

dallyborr

pre 15 godina

Dovoljno mi je bilo da bacim pogled na sastav repke i sve mi je bilo jasno. Ladno je Zveda igrala protiv Rusije... Pa posle ovoga niko ali bas niko ne treba da mi kaze da na SP NE IDEMO!
Mislio sam da je Djukic iole pametan covek, ali ovakav tim...STRASNO...UZAS!

TODOR

pre 15 godina

Zdravo živo. U mom selu ima jedna baba koja mnogo voli fudbal i rado bi Vam ona bila u reprezentaciji, jer kako kaže ako joj je verovati, nije ona daleko od ovih omladinaca. Eto pa sretno nam svima.

ToM

pre 15 godina

Sinoc sam utakmicu gledao u zivo i moram reci da je reprezentacija ostavila veoma los utisak na gledaoce Srbe a narocito na podosta gledaoca Nemaca. Dosli su na utakmicu da vide top-igrace u svom malom treceligaskom gradicu. Objasnjavao sam jednom Nemcu, koji je prepoznao samo Pantelica iz Herte, da Vidic igra u Mancesteru a ostali u veoma poznatim evropskim klubovima. Od Rusa samo je jedan igrac legionar i to u drugaliskom Nirnbergu. Rekao je taj Nemac pre utakmice, kako ce Srbija da samelje Ruse. No znao sam da nece tako biti - bilo je obratno. Rusi su se poigravali sa Srbima a istovremeno i cuvali za predstojeci Euro. No i takvi su pokazali brz i tehnicki moderan nogomet. Od nasih legionarcica uvijek ista prica. No ja ipak mislim da riba smrdi od glave - a glava je selektor koga jos od Osima ova Zemlja trazi i uvijek krivoga nadje.

eee_tugo

pre 15 godina

Bravo Zigicune da si pokopao Valensiju tako sto si im prakticno oduzeo 20 mil. za nista nego pokopavas i Srbiju tako sto ne radis nista ako si ti kapiten onda svi lepo mozete da prestanete sa fudbaom jer od njega vise nema vajde. Ti si noga od igraca ja bi bolje odigrao od tebe ja bi barem trcao i igrao fudbal umesto zinuo ka konj i hodao po terenu i nervirao druge saigrace. Bravo djukicu mislim da je dosta eksperimenata nisi jos pobedio pa to je sramota. Nije mi jasno sta u reprezentaciji traze ninkov i kompanija pa nije ovo amaterska selekcija mosorina ! vracaj kezmana vidis da ne mozemo dati gol vracaj sulejmanija mali je bolji igrac od svih ovih zajedno !

MrNO

pre 15 godina

Tuga jedna...
Žigić kapiten???
A kad bolje razmislim, on je ustvari najbolji kapiten za ovaj tim, pravi reprezent nacije i tima...

soul

pre 15 godina

Jel znate zašto je Pantelić dao gol? Pa pomislili Rusi da je utrčala neka devojka sa tribine u teren pa se zbunili!!! Jadno i bedno igramo i nije mi jasno da nikad ne možemo da imamo trenera koji će da postavi igru!

deda

pre 15 godina

@Marko
Jeste komsija Marko imate mnogo kvalitetnije igrace od Hrvatske. Zato cete ove godine kao i mnoge prosle Hrvatsku gledati na Euru a vi po obicaju niste tamo. Zasto tu tvoju tezu ne potvrduju rezultati koji su jedino mjerilo kvalitete? Zato su vas Poljaci razvalili u kvalifikacijama a niti jedan njihov igrac ne igra u nekom velikom klubu? Daj mi komsija Marko ako ste tako kvalitetni reci, koju ste to ozbiljnu reprezentaciju od Belgije i Finske dobili u zadnjih 10 godina. Jos bolje, reci mi da li imate i jednu pobjedu protiv najjacih reprezentacija svijeta poput Njemacke, Italije, Engleske i Nizozemske u zadnjih 8 godina kao Hrvatska? Ma naravno da nemate.. Daj mi objasni zasto ste na zadnja 2 velika natjecanja na koja ste nastupili, bili uvjerljivo reprezentacija sa najgorom gol razlikom ako imate bolje igrace od Hrvatske?. Vidim da nemas pojma o fudbalu i da ti neke ocite stvari nisu jasne, ali reci da Srbija ima bolje igrace od Hrvatske je u najmanju ruku neozbiljno. To je kao da mi Hrvati kazemo da imamo bolje odbojkase od Srbije ali eto nemamo dobrog libera.. Prilicno smesno .

Kao prvo niti jedan srpski nogometas nije nositelj igre u svom klubu tako da je normalno da nema kvalitetu ni sposobnost da to bude i u reprezentaciju. To je jedina istina i vasi skromni rezultati su najbolji dokaz. Vasi najbolji igraci Vidic i Stankovic nisu nositelji igre u svojim klubovima ma kolko god se vi zavaravali.. Realno osim Vidica niti jedan vas igrac nema dovoljnu kvalitetu da bude u prvih 11 hrvatske reprezentacije. Ta Krizanac koji je osvojio kup UEFA i kojeg tolko uzdizemo kako ti kazes, nije niti medu 25 igraca koji su poceli pripreme za EURO. O cemu onda ti pricas?

Zigic proglasen najvecim promasajem sezone u Spanjolskoj i Valencija jedva ceka da se ga rjesi. Ivanovic? Pa jel taj uopce sletio iz Moskve u London? Takve su reakcije u Englesko od njihove javnosti.. Kazes da mi takvog igraca samo mozemo sanjati da imamo. Hahahah, hvala Bogu nama netreba takva klasa od igraca, koji se u 8 mjeseci nije uspio izboriti ni za to da bar bude na klupi u nekoj utakmici Chelsea. Pa Chelsea kupuje naseg Knezevica jer misli prodati Ivanovica.. Sluzbena potvrda iz kluba. Pantelic jedan od najboljih napadaca Bundeslige? Pa sta su tek onda Olic i Petric? Itd…

Nabrojat cu ti samo hrvatske nogometase koji su nositelji igre u svojim klubovima

Stipe Pletikosa (Spartak Moskva) – sluzbeno proglasen najboljim golmanom ruske lige

Vedran Corluka (Manchester City) – Samo 21 godina a uvjerljivo najbolja igrac Manchester City-a u svojoj prvoj sezoni u preimershipu. Medu 3 najbolja igraca u preimershiou na svojoj poziciji.

Niko Kranjcar (Portsmouth) – samo 23 godine, najbolji igrac Portsmutha, doveo ih do osvajanja FA Kupa. Takvog igraca na sredini terena i njegovu kreativnost mozete samo sanjati u vasoj reprezentaciji. Nakon Eura Arsenal ili Liverpool.

Eduardo Da Silva (Arsenal) – 24 godine. Drugi strijelac Arsenala iako nije odigrao zadnjih 4 mjeseca.. Klasa koja ima mjesta u brazilskoj reprezentaciji. Nakon nesretne povrede Arsenal izgubio prvenstvo i ispali iz lige prvaka!

Luka Modric (Tottenham)– 22 godine. Ostvario 9 najveci transfer u historiji preimershipa!! Jedan od 5 najboljih veznih igraca na svijetu. Definitivno jedna od buducih svjetskih zvijezda nogometa. Takvu kvalitetu vi nemate. Najkompletniji hrvatski igrac..

Ivan Rakitic (Shalke) - samo 19 godina. Jedan od najboljih mladih veznih igraca na svijetu. U prvoj sezoni izborio mjesto u prvih 11 Schalkea i jedan od njihovih najboljih igraca. Inter ili Juventus ga traze.

Ivica Olic (HSV) – prvi strijelac svog kluba i 3. strjelac bundeslige. Uz Van dr Varta najbolji igrac HSV-a

Mladen Petric (B: Dortmund) – 26 godina. Definitivno najbolji i jedini danas vrjedan spomena igrac Borusije. Najbolji strijelc svog kluba i 5 strijelac Bundeslige. Da ga ozljeda leda nije izbacila u zadnjih 5 - 6utakmica bio bi drugi strijelac Bundeslige.

Danijel Pranjic (Hereven) – 25 godina. Sluzbeno proglasen drugim najboljim igracem nizozemske lige i najbolji igrac Herevena, Nemoram ni pisati da prelazi u puno vecu klub..

Dario Srna (Sahtjor)– 25 godina. Kapetan i jedan od najboljihi igrac jakog Sahtjora. Najbolje placen nogometas ukrajnske lige.. Gazda Sahtjora ne pusta ga za manje od 15 milijuna eura.

Ostale mi se neda pojedinacno nabrajati. Klasnic (Werder), Vukojevic (Dinamo Kijev), Leko (Monako), Simic (Milan), R. Kovac (B. Dortmund), Simunic (Hertha) , Babic (Betis), Pokrivac (Monaco)

Daj mi onda reci sa kojim to argumetima i rezultatima tvrdis da imate bolje igrace od Hrvatske?

Zez

pre 15 godina

ovim nasim nazovi igracima bi trebalo zabraniti da igraju fudbal,trebalo je neko pre utakmice da im objasni da je ovo bila prijateljska utakmica a ne da ovim Rusima lome noge..

Srbija

pre 15 godina

Rusi su realno bolji od nas u ovom trenutku ali nama nisu problem te tkz velike reprezentacije, nama su problem tkz male
samo me plasi to sto mi se cini da Djukic nema kostur tima previse izmena,
a mi moramo imati 6-7 igraca koji cine taj kostur
a ostale menjati po potrebi
na ovoj utakmici jednostavno nisam uspeo da zakljucim sta je selektor zapravo hteo
mozda da pokaze svima koji domet Milovanovica, posto su ga zvezdasi prozivali za njega
pozadrav svima...

Matija

pre 15 godina

Strasno je ovo sta se desava sa mladim igracima kod nas. Cinjenica je da je dobar deo ove ekipe igrao zajedno jos u mladoj repki do 21. god. i sa njom postizao uspehe vredne postovanja. Medjutim ova nakaradna politika u nasem fudbalu da prodaju igraca na prvu ponudu za neku saku deviza je "smrtonosna" za njih !
Ako se neko moze setiti, ta ista repka je gazila nasu "bracu" hrvate kako je htela, dok su za nju igrali Eduardo, Modric...itd.itd..a pogledajte sada ? Gde su jedni ? Gde su drugi ?
Odlaze za saku dolara i greju klupe na terenima sirom Evrope !

Cinjenica je da vise nemamo extra-talenata, ali to nije presudno za neki uspeh, tako da se nadam da s obzirom na godine fudbalera, da ce jednog dana doci do izrazaja i njihova uigranost koja moze nadomestiti manjak onoga sto ne posedujemo(kvalitet).

Sve ce biti lakse kad postanemo svesni da mi vise nismo neki znacajni faktor na svetskoj fudbalskoj sceni! Radovacemo se svakoj pobedi bez obzira na jacinu protivnika !

Djuka dajem ti podrsku...strpljenje je na nasoj strani...nemamo sta da izgubimo...mozemo samo da dobijemo !

Andrya

pre 15 godina

Kakva senzacionalna igra Srbije,ovo je da zaplaces pred tv-om,na sta ja potrosih 2 sata,jos neki genije pominje nas kao svetske prvake,ludilo.Dal povezasmo tri pasa veceras,a imamo takve 'majstore' fudbala kao sto su Tosic,Milovanovic,Kovacevic,Zigic,a tek Despotovic i Ninkov(sve me glava boli kad cujem za ovu dvojicu).Djukicu gde ih nadje i sastavi ovako trapave.Jao na sta spadosmo.

Milos

pre 15 godina

Koliko komentara tipa " pocinjem da gubim veru u nas nacionalni tim". Meni je drago da su se neki probudili iz kome jel samo tu su mogli biti ako tek sad pocinju da gube veru u nas nacionalni tim. Kakva nacija , takav tim cak mislim da ne treba da ih kritikujemo ..oni jednostavno ne mogu bolje, mislim da mi imamo prevelika ocekivanja

Slavensky

pre 15 godina

Ma dobro je, bice super. Bitno je da smo se pored onog nabedjenog igraca Kezmana, otarasili i onog, kako bese... Duljaja, koji je i onako mnogo trcao po terenu, palio se nesto, menjao dres sa onim malim Ronaldom... svasta. Jos samo da se jos malkice smanji minutaza Sasi Ilicu, i ovo mu je previse. Recimo, da je sad usao u nadoknadi vremena (takticki) ne bi rusi izveli korner... ali bice, bice ... mada kad blje razmilslim, Kovacevic, bi mogao i da motivise nase i da bije tudje, uz to sto je zadnji vezni...

zare

pre 15 godina

mucno je ovo gledati.
reprezentacija kao trazi neku podrsku. trebalo bi da znaju da se podrska ne dobija pruzajuci ovakve igre. moze se izgubiti. to nije nista. ali ovakva tuzna igra... ko ce da im da podrsku za ovakve igre. mogu li ovi bilo koga dobiti. ali bukvalno bilo koga. mogu li pruziti malo fudbala....

DUSKO

pre 15 godina

Bolji sastav mu je bio na klupi.To vidi svako ko se imalo razume u fudbal.Ali stručnjaci znaju nešto drugo.To su taktike!!!!!
E, da imam slobodna tri meseca da završim tu visoku fudbalsku školu.Šta li je završio Muruinjo?
Završio je školu u kojoj je važno ceniti svoje mišljenje i biti samostalan.Ne sluša menadžere i ne prodaje igrače.Zbog toga ima rezultate.Da sam Đukić bilo bi me sramota igre i rezultata.Uostalom njega je doveo "veliki" Terzić.Tuga.

starluck09@online.de

pre 15 godina

Srbija je, pod vodjstvom Djukića, igrala nerešeno sa Makedonijom i Irskom, a izgubila od Ukrajine i Rusije. Lose,lose !!!
Razocarao sam se od onoga sta sam video u sredu, nadam se da nije to pravo lice repke.
Moram da dodam da je Pantelic trenutno dobar, Zigic nazalost ne vredi ni da igra za 3. Ligu, a Vidic je trenutno najbolji nas.

DuX

pre 15 godina

Lepo ja kazem ljudima dobar je Marko, samo kada bi se osisao ja mislim da bi vise lopti iskoristio. PA PREDUGACKA MU KOSA... A sto se tice zalaganja u napadu, jednom recju NULA, mislim zalaganje ostatka tima

Mihailo

pre 15 godina

Tuga Bozija!Sve po starom,igra i dalje ne oraganizovana,nasi igraci ne znaju ko gde stoji u timu pa tako i ne mogu da povezu pasove osim ona dva prodora sa leve strane na kraju tekme!Tesko nama,pa ko moze ove nase balerine da poveze u tim,verovatno ni Murinjo ne bi to uspeo,kako cemo kroz kvalifikacije za SP da se provucemo to ne mogu ni da zamislim!Nije tu ni Djukic kriv,nemamo vodju i plejmejkera i nismo ni imali posle Pixija tako da ne ocekujem puno od ovih nasih ali bicu uz njih,bez obzira i ako smo kao tim nullllllaaa!Na zalost!SRBIJJAAAAAA!!!!

PAFICHAT

pre 15 godina

Sva sreca pa smo u grupi za SP i sa San Marinom, te ce valjda ovaj "veliki" strucnjak zabeleziti i koju pobedu.
P.S. Hvala ti "veliki" strucnjace sto si nas napustio na vreme pa smo uzeli duplu krunu, jer da si ostao dupla kruna bi ponovo otisla na Marakanu.

Saki

pre 15 godina

Ovo je očaj.Igra sa 3 zadnja vezna.Zbog onog Kovacevica osećam da je i Lans ispao u drugu ligu.Dobar je on,ali za rugby.Žigic kao da ima 35 godina,pa i Sava bi više trčao od njega.Ma svi su katastrofa,od odbrane do napada.Ovo je tim i uz Dišlju,Kolarova,Babovica,Jovanovica i Žigica.A ne Rnic i ekipa.Neka se prvo pokazu u inostranstvu,pa onda može

Stojkovic

Rukavina,Vidic,Ivanovic,Drago

Lola/Kačar

Stankovic/Jankovic, Kuzma, Ilic, Sulejmani/Krasic

Kezman/Lazovic/Panta

Aut of date

pre 15 godina

Do pre nekoliko godina nije moglo da mi se dogodi da propustim neku utakmicu reprezentacije, bila ona prijateljska ili zvanicna. Sada...pa nisam ni znao da se igra utakmica dok je slucajno nisam video na televiziji, a o toj sto smo vec odigrali protiv Irske da i ne govorim.
Nisam ja izgubio interesovanje za fudbal, ali ne mogu da gledam kako neko 90min davi loptu. Necu da gledam los fudbal, makar ga igrala i nasa reprezentacija. Ne zelim da gubim vreme i zivce. Ne moramo biti najbolji na svetu, ali zelja za pobedom i igrom na gol vise mora da postoji. Dokle god igramo na 1:0 bicemo tu gde smo sada.

milan

pre 15 godina

Mozda treba promeniti himnu i dres? Zar neko stvarno placa ove junacine? Drzavnom timu ne trebaju novi treneri vec sveze bejzbol palice da zamene one sto se slome o ledjima ovih kretena pre i nakon utakmice.
Daleko je Evropa, al' Africa jos dalje.
Zasto tim obiluje bogatom arogancijom i jos boljim bezobrazlukom? Obicno ljudi nesto poseduju da bi bili arogantni, a ovi...

Kragujevac

pre 15 godina

Drage moje rezerve pokazali ste da nemate pojma . Neki nisu ni za rezerve. Sad molim da se niko nezali. Zao mi je Djukica skim on mora da se bori.

filip

pre 15 godina

E videli smo koliko neki znaju. Ali ipak smatram da je Djukic dobro uradi sto je sve isprobao. Pa ovo je prijateljska utakmicu. Drugo Rusi idu na Evropsko a mi ne. Znaci da su bolji od nas. Plus mi smo igrli sa kombinovanim timom

gremlinus_vs

pre 15 godina

stara prica sa komentarima, same kritike, ne valja ovaj igrac, onaj tamo skripi, drugi ne trci, treci maneken itd...pa pustite coveka da vidi ko hoce da igra, ko moze i ko ima kvalitet za reprezentaciju od ovih koje je pozvao. Jedinu stvar koju zameram selektoru je to sto forsira igrace koji su van forme cele sezone, i nisu igrali u svojim klubovima. Ako vec krece iz pocetka sa stvaranjem tima, treba da zove igrace koji su jos i u nekakvoj formi i imaju utakmice u nogama ove sezone, da tako kazem. Treba stvarati novi mlad tim, igraca ima dosta, treba spojiti i formirati jednu celinu koja ce da trci i da se bori za svaku loptu, a to ovi mladji mogu, sa mnogo rada i volje, uradice se nesto. Samo treba strpljenja. Sa nemackom izbaciti na teren najaci tim koji trenutno imamo, i mozda ce jos nesto i da ispadne, ali nece biti sramotno izgubiti od nemacke, koja je u ovom trenutku kvalitetnija od nas, dosta. To vazi i za rusiju. Bice bolje.

football manager

pre 15 godina

koliko samo pesimizma, licemerja ima u komentarima ovih iskompleksiranih ljudi.. vi ste ocigledno svi zavrsili trenerske skole football managera 2008.. stvarno sramota treba da vas bude sta pisete ovde.. a ako bi kojim slucajem uspeli da se kvalifikujemo na svetsko prvenstvo, vi bi vremenom toliko promenili taj svoj pesimisticki stav, da bi vas prosto sramota bilo da kasnije pogledate u arhivi.. ccc, djukic je tek drugu utakmicu odigrao sa reprezentacijom, izmenjao je sastav danas, iskombinovao sve sto je mogao, tek krece da uigrava tim, a vi bi svi voleli da odma bijemo ruse sa 5, i irce sa 6 gola razlike.. svi vi znate da je sasa ilic penzioner, bogalj itd.. videste li vaseg zigica sta radi decko?? svi zasluzuju sansu, a ne da pljujete odma.. po tosicu ste osuli paljbu.. decko ima kvalitet, to je nije sporno... ali je decko presao put vrtoglavog uspeha za samo 1god.. on je trebao da igra futsal u SAS u zrenjaninu, pa je sticem okolnosti otisao u banat.. na dalje i sami znate.. samo smireno, polako, svi smo mi ljudi, sve ce doci na svoje mesto.. ima vremena(mada vi bi svi hteli nekog idola mladih koji sve zele odmah)

Aca_USA

pre 15 godina

Mozemo se mi prepucavati sto selektori ne zovu ovog ili onog igraca. Tuzna istina da mi bolje od ovog nemamo a to je zalosno. Fali nam sredina terena (i jos stosta). Ni jedan od igraca sredine terena nije nosilac igre u svom klubu. To su vodonose a od njih se ne moze ocekivati kreacija.
Drugo brate nasi igraci ne trce. Trebalo bi meriti kliko nasi igraci pretce za vreme utakmice (5km, 7km ili kao vrhunske ekipe 9+km) ???
A igrace molim da vise ne daju velike izjave jer se ne secam da smo u zadnjih 20 god pobedili i jednu ozbiljniju reprezentaciju.

Bane

pre 15 godina

Stvarno uzasno igramo,ali ne mislim da je djukic najveci krivac,jer je njegova postavka ok ! Vise mi se cini da nasim igracima nedostaje svezine i ideje,a zasto je to tako stvarno mi nije jasno !?

SRBIN iz CG

pre 15 godina

Ja ne znam je li jos neko to primetio,ali ja ne mogu da verujem da svi nasi treneri rade nesto neverovatno.Na pet prijateljskih utakmica pozovu 128 razlicitih igraca i onda kada dodju takmicarske,mi nemamo tim,e onda se vratimo starom dobrom obicaju pozivanja "zasluznih" koji vise brinu o svojim klupskim obavezama i utakmicama.Oni onda naravno odigraju onako na svezinu par prvih utakmica u kvalifikacijama i kada traba da se zahuktaju oni posustanu i dogodi se AZERBEJDZAN ili neki drugi .......AN i mi repka u kanal.
E,to je veliki problem.Zar u FSS ne postoji niko pametan da kaze selektoru da prijateljske utakmice sluze za uigravanje a ne isprobavanje.Po meni bi bolje bilo sastaviti repku iz telekom lige i uigravati ih.Onda bi nakon jednog ciklusa bar imali tim koji moze da poveze 5 pasova na sredini,a ne izmoren,nepovezan i rastimovan orkestar koji u istom momentu,svira,ne samo razlicite melodije,nego i razlicite zanrove fudbalske muzike.

AlexIRL

pre 15 godina

Nema potrebe da pljujemo ni po Djuki ni po igracima posle ovog poraza,totalno nebitna utakmica,mislim da Djuka zna sta radi, prilika da se provere svi igraci,i treba je iskoristiti! Danas je ustvari igrao drugi tim,jer mislim da ce okosnicu tima ciniti startnih jedanaest iz Dablina! Prisustvovao sam toj utakmici, i konacno posle duzeg vremena video da ovi momci mogu da igraju, sredina terena sa Ilicem,Smiljanicem,Kuzmanovicem,Jankovicem i Babovicem (koji je me prijatno iznenadio),potpomognuta odlicnim Dragutinovicem, je na momente Irce pravila smesnim,igrom kratkih pasova smo ih razbijali,sutnuli su 2-3 puta na gol! Ubedjen sam da ova ekipa ima perspektivu, i ako Djuka izvede najboljih jhedanaest protiv Nemaca, mislim da ce tesko da nas dobiju!
Definitivno smo najtanji na poziciji golmana,ni Stojkovic a izgleda ni Disljenkovic ne obecavaju,zatim pozicija desnog beka, Rukavina ili Marjan Markovic,dilema dno dna,mozda bi Dusko Tosic bio najbolje resenje, a na ostalim pozicijama imamo i odlicne rezerve!
Stojkovic-Disljenkovic-...
Tosic-Rukavina-Markovic
Dragutinovic
Vidic
Ivanovic
Smiljanic
Kuzmanovic
Ilic
Jankovic
Sulejmani-Jovanovic
Pantelic-Lazovic

Sasa

pre 15 godina

Pustite Djukica, da radi svoj posao. Ovo je isto bila prijateljska, gde treba kombinovati neke igrace. Djukic ima moje poverenje - samo dalje tako - bice od ovoga nesta!

Sve po zasluzi!!!

pre 15 godina

NISLIJA LA Kapiten je Stankovic,danas je traku preuzeo prvo Vidic,a kasnije i Zigic!!! Posto jedini koji vredi posle Vidica je Pantelic ja mislim da je on trebao da ponese kapitensku traku!!!! Sta ti mislis??? Ma slazes se sigurno!!!

jinx

pre 15 godina

Vidjelo da napredak u igri postoji,međutim mnogo je tu rokada i promjena u svakoj utakmici da bi se tim uigrao.Protiv Njemaca treba izvesti ono najjače što je na raspolaganju i i konačno se početi tući za srpski grb,u protivnom nastavljamo u lošem ritmu pred početak kvalifikacija,što u svakom skučaju nije dobro.

AJMO SRBIJA!!!

Dik Tu Kava

pre 15 godina

Jos jedan spektakl u reziji naseg fudbalskog basibozluka.A sad svi na streljanje protiv Nemaca. Boze dragi, bili smo jadni, ali ovako nikad, pa ni sa "purgerom" Savicevicem na celu. Vjecnaja pamjat, reprezentacijo moja...

Dejan1972

pre 15 godina

Auuuuu brate, svako tu moze nesto da komentarise...pa pobogu, trener pokusava naci tim,, igrace itd...ako vam je to vazno, da pobedjujemo na prijateljskim, onda se u vasim glavama nista nije promenilo. meni su ove utakmice PRIPREMNE, i sluze, da se pronadje jajbolji moguci tim i nista vise...pa sta bi nemci sada morali posle 2:2 jucer...na placu, na uopste ne idu na EP...Djukica, samo ti dalje radi svoj posao, iako sam zvezdas, ali imas moju 100 % podrsku...ne slusaj ti ove pekmeze...

KUKULELEeeee.

milancepancevo

pre 15 godina

Kapiram ja da je prijateljska i da se kombinuju sastavi dok se ne iskristalise onaj najbolji! ali zasto on uopste uzima u obzir MILOVANOVICA??? NINKOVA??? stvarno nisam koment. protiv Irske,ajde da sacekam, ipak je on trener,verovat. zna sta radi..ali ovo je strashno!?Zar nemamo bolje? Sulejmani,Ilic,Smiljanic,Kuzmanovic!?
bilo ko..

KOKO

pre 15 godina

Dajte da ukinemo fudbal u Srbiji i ukinucemo fudbalsku mafiju koja nas,i fudbal, vodi u propast.
Nas fudbal vise i ne gledam i nemogu da vam opisem kako mi je lepo kada nemam razloga da se nerviram.
Ziveo B 92,koji nam je pokazao kako radi fudbalska mafija.

Petko

pre 15 godina

Kako se niko ne seti da stavi Ivanovića na desnog beka!!! Pa po bokovima duva promaja, imamo i Dragu levo ili u sredini, a Tošića levo... i eto sigurne odbrane, setite se kako smo loše igrali sa Petkovićem, ali smo otišli na Mundijal zahvaljujući čvrstoj odbrani, a u napadu ćemo nešto već učačkati, a i ceo tim igra onda sigurnije! Iskoristi Đukiću ono što imamo!!!

realno

pre 15 godina

(piksi007)
niko nije ni rekao da Panta nije za A tim,ali sa ovim Despotovicem,Zigicem ... i slicno,nista sam nece moci u napadu.80% nase reprezentacije sa ne bori i ne zalaze na terenu,gde bi nama kraj bio kada bi svi imali srce kao Panta,Danko pa i Kezman.
p.s. slazem de sa nekim komentarima da nakon Dragana Stojkovica jedini koji je bio pravi plej i mogao da odigrna toj poziciji jeste Zvone Vukic.Nema ga u sastavu jer je rezerva u svom klubu,ali ljudi moji on je makar i rezerva,a Zigic gleda meceve sa tribina.haha

MarkoAndrejic

pre 15 godina

Ja ne znam sta da kazem.Neznam da li ce se desiti da ovi nasi fudbaleri nekad pobede nekog jakog protivnika.Imamo igrace koji igraju u najjacim ligama na svetu a kad dodju u reprezentaciju kao da nikad nisu ugrali fudbal.Katastrofa mi smo reprezentacija koja sluzi samo za zajebanciju.Nije ni cudo kad nam je fudbal korumpiran u p.........

biki

pre 15 godina

Kao prvo,hitno da se promeni komentator.Taj relikt iz proslosti.Nepodnosljivo je dosadan i utice na naciju,a posredno i na reprezentaciju.Videcete sve ce krenuti na bolje..

bogomdan

pre 15 godina

ovo je momcad za kvalifikacije


ovo sto radi djukic je uzas zivi


stojkovic


rukavina vidic krstajic dragutinovic



(djordjevic)
lazetic ilic kuzmanovic krasic



pantelic(kezman)




ivanovic
gavrancic
vidic
stankovic
ljuboja
kolarov
vukic
jankovic
sulejmani
lazovic
jovanovic.M

Andrya

pre 15 godina

Jedan savet,vratite Vukica u reprezentaciju,jedini nas fudbaler koji moze da organizuje nesto na sredini terena iako ne igra za svoj klub,s njim bi izvukli i neki neresen rezultat.

Marko

pre 15 godina

(deda, 29. maj 2008 13:20)

Vidic - Man Utd, sampion Evrope i Engleske

Stankovic - Inter, sampion Italije

Rajkovic - Chelsea, na pozajmici u PSV-u sampion Holandije

Ivanovic - Chelsea, najbolji igrac prvenstva za mlade i igrac kakvog vi u repki mozete samo da sanjate, sto nije dobio sansu u Chelsea to ne znam

Pantelic - Hertha, najbolji igrac tog tima i jedan od najboljih napadaca Bundeslige

Lazovic - PSV, sampion Holandije

Kuzmanovic - Fiorentina (Liga sampiona za razliku od Totenhema)

Krstajic - Schalke, jedan od vodecih Nemackih klubova

Zigic - Valencia, dobar igrac nije dobijao preveliku sansu

Jovanovic - Standard, najbolji strelac i igrac Belgijskog prvenstva, sigurno prelazi u jaci klub

Sulejmani - Heerenven, najbolji mladi igrac holandskog prvenstva u svojoj prvoj sezoni za taj klub i sigurno ce preci u neki jaci

Bosko Jankovic - Palermo, odlican igrac koji isto tako ne dobija sansu, ali interesovanje Juventusa sve govori o kakvom igracu se radi

Aleksandar Kolarov - Lazio

Gojko Kacar - Hertha Berlin

Antonio Rukavina - Dortmund

Milan Smiljanic - Espanol

Evo kakve "nekvalitetne" igrace ima ta jadna Srbija, nas igrac osvoji Ligu sampiona i nista, vas osvoji Kup Uefa a vi ga dizete u nebesa. Vasi najbolji igraci igraju za Tottenham, Portsmauth i Arsenal a gledaj po kakvim klubovima igraju sve srpski igraci, pa da je taj Ivanovic los igrac ne bi ga kupio Chelsea (trazili su ga jos Milan i Juve) i ne znam zasto ne dobija sansu, mozda zato sto je mlad. Nas problem je sto nam igraci za repku ne daju 100% vec 30-40 % i sto nemamo dobrog selektora. Mi smo ti nesto kao Engleska, a to ko ima kvalitetnije igrace vidi se, imamo sigurno bolje igrace od vas, samo kad bi imali jos jednog kvalitetnijeg veznjaka bilo bi extra.

Vlada

pre 15 godina

@deda
Ko je bre tebe zvao da lupetas ovde, nije mi jasno? Kako je Ivanovic mogao da bude proglasen najvecim promasajem kada nije odigrao ni jednu jedinu utakmicu za Celzi? Mozda ste ga vi Hrvati proglasili promasajem. Budi bog s nama koliko ima "pametnih" sa strane...

Radovan

pre 15 godina

Ma ja bih samo voleo da vidim, po Djukicu, najbolju ekipu. Slazem se da je ovo do sada bilo ocajno, ali nikako da odigra urakmicu najboljih jedanaest. Znamo da sa pola ekipe nemamo pojma, samo ne znamo da li valjamo cemu kada smo kompletni...

goran

pre 15 godina

pozdrav!moje misljenje je da nas prosecan fudbaler malo zna o fudbalu.vise je to odradjivanje posla,prosto jedna mucna stvar koja treba traje 90 min,pa na odmor,diskoteke itd.niko tu stvarno ne zivi za fudbal,za potez vise.mucno je to gledati...

Pablo Escobar

pre 15 godina

@Marko

Pazi samo ovaj vezni red: Modrić, Kranjčar, Srna i Rakitić, sve sami znalci i svi mladi...pitaj malo Engleze kako jim je bilo dva puta ili ove Ruse nisu u dve tekme pucali po golu...Vi nemate igraće sa maštom a bez njih se ne može ništa napraviti u nogometu, a u napadu je Mladen Petrić avion za tog vašeg Pantelića i Žigića, da ne kažem za Eduarda, realno jedini srpski igrač koji bi imao mjesta kod nas je Nemanja Vidić.

I ne sjećam se kad ste to pobjedili neku jaku reprezentaciju?

Mi smo pobjedili sve najbolje osim Francuske i Brazila u poslednjih 15 godina, 2X Španjolsku, Italiju tri puta (jednom na SP 2002), Njemačku razbili 98'osme na SP, Nizozemsku, Argentinu i eto prošle godine još dvaput Engleze.. Realno da se sastave sve repke bivše Juge nebi mogli parirati Hrvatskoj u ovom trenutku, jer rezultati su jedino mjerilo.

petar

pre 15 godina

Stamenkovic

Rukavina Vidic M.Basa Dragutinovic

Jankovic Ilic Kuzmanovic Krasic

Pantelic Jovanovic

rezerve:
Disljenkovic
Lukovic
Duljaj
Stankovic
Kolarov
Lazovic
Kacar

Tolle

pre 15 godina

Ima i dobrih strana u svemu ovome.Na primer,sve je izvesnije da je Dejan Stanković "odigrao svoje" u reprezentaciji,kao i da se veliki Ilić kapiten polako ustaljuje u startnoj postavi.

-Stojković
-Luković
-Ivanović
-Vidić
-Rukavina
-Duljaj
-Krasić
-Ilić
-Sulejmani
-Pantelić
-Kežman