Utorak, 27.05.2008.

18:34

B92: Murinjo u Interu

Izvor: B92

B92: Murinjo u Interu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

bre

pre 15 godina

Shta se svi tripujete da je murinjo neki extra struchnjak za Ls??????Shta je uradio sachelsea-a imao je najvechi buzet ikad??!!Doveo propalog shevu i balaka!Neche nishta da uradi sa interom,manchini je za njega bog!!

bre

pre 15 godina

Shta se svi tripujete da je murinjo neki extra struchnjak za Ls??????Shta je uradio sachelsea-a imao je najvechi buzet ikad??!!Doveo propalog shevu i balaka!Neche nishta da uradi sa interom,manchini je za njega bog!!

Milos Dimitrijevic

pre 15 godina

Najzad jedna dobra vest za sve fanove Intera.U naredne dve sezone osvojicemo bar jednom Ligu Sampiona, a Skudeto se podrazumeva.Nadam se da ce Jose uspeti da ubedi LAmparda da predje na Meacu...

VR

pre 15 godina

@only you

Pa zasto si se od svih navijaca INTERA ti kao grobar javio da napadas Stankovica pa tako i potvrdjujes tu tezu da se uglavnom grobari javljaju da ga pljuju.

V. R.

pre 15 godina

Neverovatno je koliko nas narod moze nisko da se spusti prvo su pljuvali po Stankovicu sto u reprezentaciji ne igra toliko kvalitetno koliko u Interu, a sad se najednom raduju sto ce biti najuren iz I ntera jer u njemu ne pruza dovoljno dobre partije i uz to jos trpaju i Mihailovica.Bitno je samo da se pljuje ali i da grobarcici lece dugogodisnje komplekse jer ne vidim neki drugi motiv za toliku iskaznu mrznju

Dzoni

pre 15 godina

Konacno nam je dosao TRENER!Sad pravimo imperiju. Jos da dodju Esien i Drogba,titula zagarantovana a Liga Sampiona s' pola gasa... Pozdrav Milanu i puno srece u KIGI UEFA...

onlyyou

pre 15 godina

@Samo vi pisite,bar se slatko smejemo

Zasto ti mislis da su sve komentare protiv Stankovica ostavili Grobari, jesi razmislio da nije mozda neki navijac Intera koji je razocaran Dejanovom igrom ove sezone, ne to ti nije palo na pamet! A sto se tice uspeha nasih igraca meni kao Grobaru je drago zbog svih, ali svih Srba koji nesto postignu u evropi,ali je normalno da ce mi biti draze zbog Kezmana, Save, Rukavine, Mijata,...
I to je sad apsolutno nebitna stvar, zar se uspeh nekog kluba meri igrama bivsih igraca po svetu??? Da li su Vidiceve, Stankoviceve,.. titule, trofeji Intera i Mancestera ili zvezde??? Stankovic je dosao iz Lacia, Vidic iz Spartaka odavno ti igraci nisu zvezdini i sve sto su postigli nisu postigli zbog zvezde vec zbog sopstvenog rada i znanja!!! A sad ako cemo iskreno Stankovic vise nije igac za Inter (ne nisam ljubomoran sto je on dosao iz zvezde vec je realno tako, i jos nesto taj isti Stankovic je bio navijac Partizana u mladosti,kao i Zigic, ali to je sad druga prica), a sto se tice Vidica decku svaka cast i na titulama i na igrama i jako mi je drago sto jedan SRBIN tako igra!!!
Vreme je da se hvalite sopstvenim uspesima i titulama, a da zaboravio sam da niste nista osvojili, onda vam je oprosteno! Da cujem sad Zvezda je uzela Skudeto, premijer ligu, ligu sampiona, duplu krunu u grckoj, jel ima jos nesto............ pa naravno da ima BILA je prvak evrope i sveta pre 300 godina!!!!!!!!

majka Rada

pre 15 godina

Deki je igrac slican Lampardu a svi znamo koliko je utakmica Lampard igrao za vreme Morinja. puno srece svim srbskim igracima u narednoj sezoni

jasamjbt

pre 15 godina

bunkerashki tim bez ideje i kreativnosti u igri, sa murinjom na chelu. joj kako cu mrzeti inter od sledece sezone. Ju, jedva chekam:)

Stefa iz Italije

pre 15 godina

Nema sanse za uspeh Murinjo u italiji...sudbina Dekija S.je vezana za Mancinija i on je sam rekao da mu srbi donose srecu ....znaci selidba u neki drugi klub i ponovo prvaci zajedno Miha,Robi i Deki.

skandinavac

pre 15 godina

Tesko da dugo opstane jer Zlatan ne trpi kritike a ako ga iko otera onda je to ibra..stankovic i jos poneki ce ga podrzati..ne znam jedino ako nisu naumili da prodaju Zlatana?

Chedo

pre 15 godina

Jos jedan odlican potez vodece fotelje intera.Napred inter
PS
sledecih godina ima da potrosimo silne pare bez uspeha,a da ovo je tajna

Luka

pre 15 godina

e super! Sad ce Deki "tehnicar" Stankovic da predje na klupu i ako bog da, da se povuce iz rep. pa se mozda kvalifikujemo na Svetsko....

Plikuscht

pre 15 godina

Mourinho je nesporno nadprosecan i kvalitetan trener. Hoda po tankoj liniji izmedju genijalnosti i ludila. Kao takav, svima je zanimljiv i ceo performans je uvek prisutan - od izjava sredinom nedelje, konferencija za stampu pre i posle utakmica, same tekme su retko kada dosadne.
Uspeh se nepostize slucajno. A on ga ima u svojoj karijeri. Dodatno, ocigledno nesto dobro radi jer se igraci ne zale na njegov rad i tretman, a dosta njih cak i zeli da ga 'prati' u klub u koji ode, tj. da veze svoju karijeru za njegovu, a to nije mala stvar.

Ali ... doci u baksuzan klub, koji je zaredjao nekoliko skudeta u nizu ... nisam siguran koliko je mudar potez. Prva sezona se uglavnom pokaze kao aklimatizaciona sezona. Treba se navici na tim, igrace, upravu, drugaciji nacin fudbala, sudjenja, obicno se i tim rapidno izmeni jer nov trener sobom nosi novu viziju igre i trazi druge igrace, itd. Ako i Mourinho osvoji skudeto sledece sezone, tj. 'iz prve', to se nece tretirati kao nista specijalno, jer boze moj - Mancini ih je upravo zaredjao nekoliko. Od njega se ocekuje LS, i on to dobro zna, a to znaci da je sam sebi postavio neverovatno visoke parametre za uspeh. I tu se vracamo na onaj njegov hod izmedju ludila i genijalnosti.
Mnogi ga zbog toga cene ... zbog tog 'pukovnik il pokojnik' pristupa.
Pa ... da vidimo.

benny

pre 15 godina

svaka cast manciniju za 3 scudeta, ali sa ekipom jakom kakvu inter ima zadnje dvije godine mozda bi i ja osvojio bar kup italije a ne mancini. mancini i mihajlovic nisu zasluzili trenirati takav inter. srecan sam zobog murinjovog dolaska forza inter.

Sasha LFC

pre 15 godina

Murinjo je definitivno veliki trener. Inter samim tim nikako nije mogao da pogresi kada ga je angazovao. Ipak, danas je toliko velika konkurencija na vrhu da se covek prosto zapita sta je uopste uspeh za jedan tim. Taj Inter osvaja treci skudeto zaredom, gubi od objektivno boljeg tima u LS, igra finale sa jedinim konkurentom ove godinu u Italiji (doduse gubi od Rome) i opte nisu zadovoljni. Trenutan odnos snaga u svetskom fudbalu je takav da niko ne moze da ocekuje sa sigurnoscu pobedu u LS pored ovih dominantnih timova sa ostrva. Zato ne vidim sta je konkretno Inter dobio sa Murinjom u odnosu na Mancinija. Kako je Murinjo i vrlo neprijatan kao covek bice mi milo da ne osvoji ni skudeto sledece godine. A nece ga osvojiti posto ce Milan i Juve sledece godine sve da daju da budu prvaci. A kada ta dva giganta to ucine jedan od njih to mora i da ostvari. Onda cu pitati Murinja za njegovu krajnje nedobronamernu primedbu na Grantov boravak i rezultate u Celziju.

Inter_Amala

pre 15 godina

Murinjo nije osvojio nista sa svim najskupljim fudbalerima kupljenim od strane Romana Abramovicha, pa sumnjam da moze da osvoji i Skudeto a kamoli Ligu Sampiona.Tim Intera je uigran i funkcionise, dok svako kockanje i dovodjenje nekih igraca koji nikad ranije nisu igrali u Seriji A, moze biti pogubno.Dosta najboljih fudbalera su dovedeni u Celsi sa Murinjom na celu, koji su kasnije propali poput Shevcenka i ostalih.Dobro je jedino marketinski i nista vise.Masimo Morati nema strpljenja, pa tako da u slucaju ne uspeha u Evropi i Skudetu, Murinjo ce dobiti otkaz.Ako Morati zeli trenera koji ima rezultata sa osvajanjem Evrope, mogao je Ljupka Petrovica da angazuje za dosta manje pare i mozda bi uradio sa svim tim zvezdama i bolje rezultate.

Milan

pre 15 godina

Da se razumemo Inter je ispao iz lige sampiona samo zbog Mancinija, njegove postavke i tupavih izmena. A i scudeto je osvojio tako kilavo opet zbog istog. Cenio sam ga dok je bio u Fiorentini ali je pokazao da nije za velike klubove.
I jos nesto Morati jeste da nije Abramovic al nije stipsa od vlasnika imace on i u Interu lepo para za pojacanja koja ocigledno i trebaju, pogotovo u veznom redu.

Armakedon

pre 15 godina

Br.10 i 29.A sto je to spektakularno ucinio Murinjo u LS u svojoj karijeri?!Igrao je u jedno finale.Po tom kriterijumu Benitez,Anceloti cak i Hektor Raul Kuper su ispred njega.Kao bio ekspert za LS,he,he,he.Pa sa NAJSKUPLJIM timom na svetu dve godine nije uspeo da ih dovede ni u finale.Kad je najuren iz Celzija kasnio je bodovno za Arsenalom i Manu,Grant nije.Basta!

Morpheo

pre 15 godina

Murinjo i Inter su dobitna kombinacija. Murinjo je trener stvoren da radi u Italiji. U narednoj sezoni Inter nece imati 2 boda prednosti u odnosu na drugoplasiranog, nego bar deset. Forza Inter!

Samo vi pisite,bar se slatko smejemo

pre 15 godina

GROBARI Ako vam jos uvek niko nije rekao,evo ja cu MNOGO STE SMESNI !!!! Pa zar vam toliko tesko pada uspeh zvezdasa po evropi,zar vam toliko tesko pada sto je Vidic za 2 godine uzeo 2 titule u engleskoj,sto je sampion evrope,sto su stankovic i mihajlovic uzeli titulu sa lacijom,pa stankovic 3 sa interom,mihajlovic 2 kao igrac i jednu sa mancinije kao trener,kovacevic,djordjevic dupla kruna...ma boli me vec ruka! Ako su mihajlovic pored 3 titule kao igrac i jednom titulom kao trener i stankovic sa 4 titule smesni,pa kakvi su tek onda vasi igraci partizana koji su kalco videli samo na TV_u? Vi niste smesni,vi ste JADNI!!! Ako i ode Stankovic,otisao je i iz lacija ali sa titulom,isto tako ce otici i iz intera!! Dali je on smesan zbog toliko titula?? Pa vas nijedan fudbalernije video toliko titula u nasoj jadnoj ligi koliko su njih dvoje za isto to vreme videli u najjacoj ligi sveta!! Dali su zato smesni?? Ja ipak mislim da je u pitanju nesto drugo! Vama je toliko tesko zbog svih ovih titula zvezdasa da se od muke smejete pa vam je zato i to smesno!!! Verujte da ste vi mnogo,mnogo smesniji,cak ste smesniji i od vasih komentara,ali samo vi pisite jer kada ih citamo nama je puno srce posto vidimo koliko vam tesko padaju uspesi zvedinih fudbalera dok su vasi u austriji,bugarskoj,kini,rusiji,rezerve u vecim ligama greju klupe ili se polako jedan po jedan vracaju kuci posto ne trebaju nikom,dok nasi koje sam nabrojao u svojim ligama osvajaju titule i evropu!!!

Dunja

pre 15 godina

Stvarno je potreban STRUCNJAk da bi ZLATANU objasnio kako da daje GOLOVE i MATERACIJU i KORDOBI kako da igraju odbranu :-)

Svrbe ih pare :-)

Igrace imamo,ali ne da nam tim sastavljaju ljudi iz kancelarija i iz fotelja nego pravi strucnjaci sa klupe!!!!

pre 15 godina

Ako postoje neki normalni ljudi u nasem savezu odmah ce pregovarati sa Mancinijem i Mihajlovicem da dodju u Srbiju i da vode nasu reprezentaciju!!! Dosta je bilo Strucnjaka samo na papiru,dosta je bilo neiskusnih trenera na nasoj klupi,dosta je bilo onih koji su dosli da vode nas tim samo da im to sluzilo kao odskocna daska za neki veci evropski tim!!! Dovedite ove ljude,to su pravi strucnjaci,nije lako uzeti 3 titule u najjacoj ligi sveta,3 titule pored jednog juventusa,milana,rome!! Njima nasa reprezentacija nece sluziti da se dokazuju i bolje prodaju oni su se vec dokazali i nema vise kome da se dokazuju!!Prosle godine su pregovarali i hteli su da dodju,ali su nasi strucnjaci izabrali NE STRUCNJAKA Djuku!! Da me ne shvatite pogresno,ja jesam grobar,Djuka jeste dobar trener ali samo za nasu ligu! Nema covek ni iskustva,a jos uvek ni takvog znanja da vodi jednu reprezentaciju!! Djuka ce biti veliki trener,ali jos mnogo toga treba da nauci!! Zasto dozvoljavamo da se uci na nasem drzavnom timu,zasto smo dozvolili da nam reprezentaciju vodi jedan petkovic koji je kao i djuka trener za mala dela jedino je razlika sto ce djuka jos mnogo,mnogo da napreduje a petkovic ce ostati uvek tu gde jeste,doveli smo klementea covek koga boli uvo za srpsku reprezentaciju on je tu video sansu da preko nje ode u neki veci evropski klub!Jos koliko najvecih takmicenja treba da prodje bez nas,jos koliko treba da se brukamo kada odemo na takve smotre fudbala??? Jos koliko ce nasa reprezentacija drugima pruzati usluge,kada cemo dovesti nekog ko ce nama da pruzi nesto,ko ce da sedi na klupi i da misli samo na reprezentaciju a ne da masta o mogucim ponudama preko nje??? Neka kaze ko sta hoce mi imamo mnogo dobrih igraca,nista losijih od bilo koje reprezentacije,ali nemamo strucnjake na klupi,nemamo coveka sa autoritetom koji bi svojim iskustvom znao da od nase reprezentacije namesti jednu porodicu,koji bi znao da izabere dvadesetak igraca zbog kvaliteta a ne zbog maminih i tatinih sinova i necijih preporuka!!! Namestiti jednu zdravu sredinu u kojoj ce se znati ko je bog na klupi,a ko ce da gine na terenu!!! Mancini i Mihajlovic su nam jedina i najbolja sansa,Mancini je bio autoritet mnogo vecim zvezdama od nasih i garantovano da bi isto to bio i nasim zvezdicama,dok Mihajlovic zna sve nase fudbalere,poznaje nas mentalitet,nasu skolu!!! Dovedimo takve proverene strucnjake pa da vidite kako nasi mogu da igraju kada iza sebe imaju nekog u koga imaju poverenja i za koje veruju da zajedno mogu sve!! Ko od nasih igraca igra u svojim timovima,a ko ne to nije samo njihova krivica nego i trenera koji se u stranim ligama menjaju kao na filmu i svaki novi u tim stavlja opet neke druge igrace koji god se nalazi u najjacim ligama evrope znaci da vredi mnogo,a mi imamo jednog Vidica,Dragutinovica,Stankovica,Zigica,Zasto da ne i Kezmana,pa i tog kovacevica koji bi nam u ovom trenutku bio kao melem na ranu,Lazovica,Pantelica,Kovacevica,Odlicnog Tosica,Krstajica ma da ne nabrajam jer zaista imamo velike fudbalere,to sto oni deluju kao 11 penzionera na terenu,to nije samo njihova krivica,najveca krivica je nasih selektora koji nemaju veze da vode nacionalni tim,nemaju pojima ni igrace da odaberu!!! Ako je jedan Bekam visak bio u engleskoj reprezentaciji,jedan Inzagi u Italijanskoj,Raul....zasto mi nemamo zamenu za Stankovica,Krstajica i ostale koji su kao manekeni na terenu,ma za 70 posto naseg tima? Zato sto ni jedan selektor nema mu.. da ih otkaci,zato sto isto to ne dozvoljavaju ovi iz saveza,kao oni su bogovi.Pa i jesu,ali u njihovim timovima jer tamo ginu za svaku loptu,a kada igraju za srbiju cuvaju noge za iste te timove!!! E takvi neka igraju u svojim ekipama,a mi imamo jos mnogo fudbalera koji jedva cekaju poziv,koji ce i za nasu srbiju ginuti!! Pa da vidite kako ce se zvzdice spustiti na zemlju,kada vide da imaju zamenu,kada zbog ne igranja za reprezentaciju pocne da im pada cena,jos kako ce trcati i ginuti za svaku loptu!!! E takvi nam ljudi trebaju na klupi i verovatno iz tog razloga im i nisu bili dobri Mancini i Mihajlovic jer su hteli da dodju,ali ne da im drugi kroje reprezentaciju nego da SAMO ONI imaju prava na to! To je i Mihajlovic sam rekao!!! Sve dok ne dovedemo prave ljude i strucnjake mi cemo se sramotiti,evropska i svetska gledati preko TV-a a ako i slucajno odemo preko bosne onda ce nas puniti ko stigne!!! Ljudi hoce da dodju,Mihajlovic dobro zna stanje u drzavnom timu i ko kakav odnos ima prema srpskom dresu,pustite ih da nameste cistku,da namaste reda,ma pustite ljude da rade svoj posao,a vi u savezu se drzite vasih fotelja pa da vidite kako ce i nasi fudbaleri znati da je SRPSKI DRES SVETINJA!!!!

bobcha

pre 15 godina

Prava stvar! Taman ce da dovede Drogbu, Lamparda i Esijena (mozda jos i nekog). Ja volim Mancinija ali Murinja vise. A Manciniju je lako bilo da osvoji tri skudeta ( 1 za stolom, 2 bez Juventusa, a 3 kad su kupili sve sto vredi u Italiji i doveli u klub) isto to radi i KK Partizan (zato su uvek i prvi). Ali zato Mancini nista nije uradio u LS, a Murinjo moze gde hoce da trenira cak mislim da ce mu u Italiji jos vise odgovarati da radi s' obzirom na nacin igre koju gaji. Unapred se izvinjavam svima koju budu citali ovo i ne slazu se za Inter i 3 skudeta ali to je u principu to.

Milan Nis

pre 15 godina

Pucaju na ligu sampiona vec se odrekli sampionata jer znaju da nemaju sanse
steta za murinja otisao je u ekipu koja sve pokvari

Baca

pre 15 godina

Koja je ovo spekulacija po redu. Nema nista od toga, ko je jos lud da na njega baca silne pare, a da nedobije nikakve rezultate zauzvrat.Vec je godinu dana nezaposlen zbog nerealno vbisokog obestecenja koje trazi, a tako ce i da ostane.

Insajder

pre 15 godina

Tek ce Inter traziti Mancini-ja, ne zbog razloga sto je on ko zna kakav trener, nego zbog razloga sto ce Mourinho podbaciti u Serie A.
Zivi bili pa videli.

beara

pre 15 godina

najvece pojacanje intera...koje ce sa sobom povuc jos velikig igraca...prije svega lamparda,drogbu i quaresmu...samo poznavajuci inter ako dode drogba moga bi ibra u real..jer sjetite se kad su prodali ronalda doveli su crespa...onda je otisa crespo dosa je adriano,valjda ce sad prekinit tu tradiciju...meni ka navijacu intera ovo je odlicna vijest i jos kad je totti bia ovako korekran jos mi je bolja vijest

minka

pre 15 godina

mislim da je to odlicna stvar za inter ako zeli nesto vise da uradi u evropi.svaka cast manciniju,ali on nije trener za krov evrope,a sa njim mogu da se pakuju i miha i deki!!!

Sa Mancinijem i Mihom da vratimo staru slavu!!!!!

pre 15 godina

PABLO Stankovic ne verujem da ce otici,ponudili su mu novi ugovor,ali mihajlovic ce sa Mancinijem sigurno otici,tacnije DOCI na klupu srpske reprezentacije!!! Pa da nam reprezentaciju konacno vode ljudi koji su majstori u tom poslu!!Dosta je vise bilo Petka,Klementija,Djuke i ostalih salabajzera!!!!

red devil 011

pre 15 godina

Sledece godine zelim opet da gledam Inter-Liverpool u LS...i bilo bi fora da im Rafa opet dodje glave (i treneru i klubu)

Aleksandar

pre 15 godina

Slazem sa vama,hvala Manciniju,ali za ligu sampiona je potreban neko bolji i iskusniji a to je definitvno Murinjo!Mada i ja se bojim da ce Deki da se "pomete".
Forza Inter!

zpcg

pre 15 godina

Samo je to falilo Moratiju.Ta fudbalska neznalica je imala sjajnog trenera,koji je za sve uspjehe dobio nogu!Dovodi jednog hvalisavca i retro trenera,prepotentnog i nevaspitanog Murinja!Nudim opkladu da će Inter biti opet"onaj stari".

Darkooo

pre 15 godina

Koliko sam uspeo da saznam, ceka se Mancinijeva odluka o odlasku na ostrvo (Chelsea ili Man City).
Ukoliko Murinjo dodje najverovatnije ce dovesti Lamparda i Drogbu. Po ovome moze se zakljuciti da ce biti dosta izmena u timu!

B. Kosa II

pre 15 godina

Murinja mozeteda volite ili mrzite,ali covek zna znanje.Ovo je odlicno za Inter,i konacno da su se otarasili Mancinija.Jeste on osvojio tri titule ali ne zna da spremi ekipu za velike utakmice.Sto se tice Stankovica mislim da ce on biti jedan od vaznijih u Murinjovom timu jer moze da igra na vise mesta u timu,a Murinjo veoma ceni takve igrace.Uz prava pojacanja,pre svega u odbrani i na krilnim pozicijama Inter osvaja Ligu sampiona

SPQR totti

pre 15 godina

Ovo je veliko pojacanje Intera,mada tek treba da se dokaze,nije mu ovo Engleska.A ovo je Mancinijev kraj.Mozda se zaposli u nekom osrednjem klubu van Italije i to je to.

forzamilan

pre 15 godina

svi ljudi ovde koji misle da ce murinjo nesto da napravi sa interom su osobe koje mrze lep fudbal. Inter nikada nije, niti ce igrati lep fudbal kao sto je to igra arsenala ili mancestera. Njih je uvek izvlacio potez jednog coveka. Prvo je jednu polusezonu adriano odigrao maestralno, a posle ispadanja juventusa iz lige na sebe je to preuzeo ibrahimovic. A sto se tice vas grobara koji jedva cekate da stankovic ode iz intera, samo znajte da ce te se dugo nacekati, jer niti je stankovic dragan "el magnifico" ciric , niti je ivan "fudbalercina" tomic. Stankovic ce na impresivan nacin zavrsiti karijeru. Gledaj te i placite

Telemah

pre 15 godina

Ovo je nepravda i nepoštovanje jednog velikog gospodina Manćinija. Toliko je Morati čekao da sruši mit o ukletosti kluba i onaj koji je to učinio,šta dobija,otkaz,sramota !
Čitam ovde neke komentare tipa sad je odzvonilo Stankoviću,hahaha. Nije što navijam za Zvezdu,ali zar neko realan ne može da zaključi da je reč o svetskoj klasi,pa on će da igra kod svakog trenera. Takvi igrači su za svako poštovanje a još veća je sreća što je naš,Srbin!

mitra

pre 15 godina

Po meni ova vest je VELIKO razocarenj, Inter i Murinjo u njemu nisu dobitna kombinacija. Vise bi mu lezala spansk liga, ali sta da se radi. Ja ionako navijam za Milan. a Interu puno srece u predstojecoj sezoni, trebace im

Jose Mourinho

pre 15 godina

Mancini necemo zaboraviti sta si uradio za nas tri titule za redom posle toliko godina fenomenalno!!!Ali moramo pokusati tu ligu sampiona a mislimo da je pravi covek za nas Jose.Dovedite quaresmu on nam treba!!!Nemojte Deka slucajno sta ce nam matorac.Essien i lampard i jedan dobar napadac!!!Ubrzajte odbranu smesni smo i slucajno ne prodajte Zanetti-a i MATRIXA!!!Oni su srce ekipe!!!Pozzz svim neroazzurima!!!INTER TI AMO PER SEMPRE!!!

milan

pre 15 godina

ovo mi je najjace ,, Ovim podatkom okončane su spekulacije da bi Murinjo mogao da se vrati u londonski Čelsi, koji je trenirao do septembra 2007.,,. sad ce metla da radi u Interu. Prvi Materaci i Stankovic idu

Davor

pre 15 godina

Hvala Manciniju na svemu sto je ucinio za Inter. Mozda se nasao na pravom mestu u pravo vreme, ali je ipak uspeo u onome sto mnogi treneri pre njega NISU.
Sa druge strane, ipak mislim da je Murinjo najbolji strateg na planeti i da je njegovo dovodjenje pravi potez.

WWW.INTER-SERBIA.NET

Kisho

pre 15 godina

Mislim da to nije trebalo da se desi...Mancini je dobar trener,uzeo je ono sto su zeleli i sta sad ? da krece sve jovo nanovo oko odabira ekipe i ostalog..Murinho je prvoklasni trener ali mislim da nije trebao da dolazi osim u slucaju da je inter ove godine ostao bez trofeja.Dakle i mihajlovic odlazi...FORZZA INTER .

Stefan NBG

pre 15 godina

Opameti se Moratti,konacno! Da vidim gde ce sad Stankovic ,kad je takva igracina,da nece mozda Murinho da ga trenira...Zna i on to sam !!!

Aca Znalac

pre 15 godina

Sta ces ti u Italiji, bre?
To je jedna sasvim druga igra, nesto posebno. Ne moze svako biti trener u Italiji.
Ajde da vidim tvoje umece. Neko me kritikovao, kako je veliki trener i osvojio titulu sa Portom.
Ne velim, ima tu necega, ali kada je Abramovic odresiv'o kesu, nije se pokazao bas naj naj.
Najverovatnije ga je predsednik Intera doveo da osvoji titulu sampiona Evrope, nije mozda nego sigurno, SUMNJAM.

Volim Inter, drag mi je Pipo.

Deni

pre 15 godina

Strasna stvar za Inter.
Konacno jedan trener pobednik koji moze da osvoji ligu sampiona, nadam se sa Stankovicem na klupi za rezervne igrace koji ne igra nista zadnje dve godine.
Cestitam predsedniku Moratiju na sjajnom poslu.

Toma

pre 15 godina

Bolje da su ostavili Mancinija da radi svoj posao!Taman se ekipa uklopila!Ovako sa novim trenerom sve iz pocetka,tako da sumnjam da ce i sledece sezone Inter uraditi nesto u Evropi!Bacanje para!

Deni

pre 15 godina

Strasna stvar za Inter.
Konacno jedan trener pobednik koji moze da osvoji ligu sampiona, nadam se sa Stankovicem na klupi za rezervne igrace koji ne igra nista zadnje dve godine.
Cestitam predsedniku Moratiju na sjajnom poslu.

Jose Mourinho

pre 15 godina

Mancini necemo zaboraviti sta si uradio za nas tri titule za redom posle toliko godina fenomenalno!!!Ali moramo pokusati tu ligu sampiona a mislimo da je pravi covek za nas Jose.Dovedite quaresmu on nam treba!!!Nemojte Deka slucajno sta ce nam matorac.Essien i lampard i jedan dobar napadac!!!Ubrzajte odbranu smesni smo i slucajno ne prodajte Zanetti-a i MATRIXA!!!Oni su srce ekipe!!!Pozzz svim neroazzurima!!!INTER TI AMO PER SEMPRE!!!

milan

pre 15 godina

ovo mi je najjace ,, Ovim podatkom okončane su spekulacije da bi Murinjo mogao da se vrati u londonski Čelsi, koji je trenirao do septembra 2007.,,. sad ce metla da radi u Interu. Prvi Materaci i Stankovic idu

Aca Znalac

pre 15 godina

Sta ces ti u Italiji, bre?
To je jedna sasvim druga igra, nesto posebno. Ne moze svako biti trener u Italiji.
Ajde da vidim tvoje umece. Neko me kritikovao, kako je veliki trener i osvojio titulu sa Portom.
Ne velim, ima tu necega, ali kada je Abramovic odresiv'o kesu, nije se pokazao bas naj naj.
Najverovatnije ga je predsednik Intera doveo da osvoji titulu sampiona Evrope, nije mozda nego sigurno, SUMNJAM.

Volim Inter, drag mi je Pipo.

Toma

pre 15 godina

Bolje da su ostavili Mancinija da radi svoj posao!Taman se ekipa uklopila!Ovako sa novim trenerom sve iz pocetka,tako da sumnjam da ce i sledece sezone Inter uraditi nesto u Evropi!Bacanje para!

Telemah

pre 15 godina

Ovo je nepravda i nepoštovanje jednog velikog gospodina Manćinija. Toliko je Morati čekao da sruši mit o ukletosti kluba i onaj koji je to učinio,šta dobija,otkaz,sramota !
Čitam ovde neke komentare tipa sad je odzvonilo Stankoviću,hahaha. Nije što navijam za Zvezdu,ali zar neko realan ne može da zaključi da je reč o svetskoj klasi,pa on će da igra kod svakog trenera. Takvi igrači su za svako poštovanje a još veća je sreća što je naš,Srbin!

B. Kosa II

pre 15 godina

Murinja mozeteda volite ili mrzite,ali covek zna znanje.Ovo je odlicno za Inter,i konacno da su se otarasili Mancinija.Jeste on osvojio tri titule ali ne zna da spremi ekipu za velike utakmice.Sto se tice Stankovica mislim da ce on biti jedan od vaznijih u Murinjovom timu jer moze da igra na vise mesta u timu,a Murinjo veoma ceni takve igrace.Uz prava pojacanja,pre svega u odbrani i na krilnim pozicijama Inter osvaja Ligu sampiona

Stefan NBG

pre 15 godina

Opameti se Moratti,konacno! Da vidim gde ce sad Stankovic ,kad je takva igracina,da nece mozda Murinho da ga trenira...Zna i on to sam !!!

Samo vi pisite,bar se slatko smejemo

pre 15 godina

GROBARI Ako vam jos uvek niko nije rekao,evo ja cu MNOGO STE SMESNI !!!! Pa zar vam toliko tesko pada uspeh zvezdasa po evropi,zar vam toliko tesko pada sto je Vidic za 2 godine uzeo 2 titule u engleskoj,sto je sampion evrope,sto su stankovic i mihajlovic uzeli titulu sa lacijom,pa stankovic 3 sa interom,mihajlovic 2 kao igrac i jednu sa mancinije kao trener,kovacevic,djordjevic dupla kruna...ma boli me vec ruka! Ako su mihajlovic pored 3 titule kao igrac i jednom titulom kao trener i stankovic sa 4 titule smesni,pa kakvi su tek onda vasi igraci partizana koji su kalco videli samo na TV_u? Vi niste smesni,vi ste JADNI!!! Ako i ode Stankovic,otisao je i iz lacija ali sa titulom,isto tako ce otici i iz intera!! Dali je on smesan zbog toliko titula?? Pa vas nijedan fudbalernije video toliko titula u nasoj jadnoj ligi koliko su njih dvoje za isto to vreme videli u najjacoj ligi sveta!! Dali su zato smesni?? Ja ipak mislim da je u pitanju nesto drugo! Vama je toliko tesko zbog svih ovih titula zvezdasa da se od muke smejete pa vam je zato i to smesno!!! Verujte da ste vi mnogo,mnogo smesniji,cak ste smesniji i od vasih komentara,ali samo vi pisite jer kada ih citamo nama je puno srce posto vidimo koliko vam tesko padaju uspesi zvedinih fudbalera dok su vasi u austriji,bugarskoj,kini,rusiji,rezerve u vecim ligama greju klupe ili se polako jedan po jedan vracaju kuci posto ne trebaju nikom,dok nasi koje sam nabrojao u svojim ligama osvajaju titule i evropu!!!

Plikuscht

pre 15 godina

Mourinho je nesporno nadprosecan i kvalitetan trener. Hoda po tankoj liniji izmedju genijalnosti i ludila. Kao takav, svima je zanimljiv i ceo performans je uvek prisutan - od izjava sredinom nedelje, konferencija za stampu pre i posle utakmica, same tekme su retko kada dosadne.
Uspeh se nepostize slucajno. A on ga ima u svojoj karijeri. Dodatno, ocigledno nesto dobro radi jer se igraci ne zale na njegov rad i tretman, a dosta njih cak i zeli da ga 'prati' u klub u koji ode, tj. da veze svoju karijeru za njegovu, a to nije mala stvar.

Ali ... doci u baksuzan klub, koji je zaredjao nekoliko skudeta u nizu ... nisam siguran koliko je mudar potez. Prva sezona se uglavnom pokaze kao aklimatizaciona sezona. Treba se navici na tim, igrace, upravu, drugaciji nacin fudbala, sudjenja, obicno se i tim rapidno izmeni jer nov trener sobom nosi novu viziju igre i trazi druge igrace, itd. Ako i Mourinho osvoji skudeto sledece sezone, tj. 'iz prve', to se nece tretirati kao nista specijalno, jer boze moj - Mancini ih je upravo zaredjao nekoliko. Od njega se ocekuje LS, i on to dobro zna, a to znaci da je sam sebi postavio neverovatno visoke parametre za uspeh. I tu se vracamo na onaj njegov hod izmedju ludila i genijalnosti.
Mnogi ga zbog toga cene ... zbog tog 'pukovnik il pokojnik' pristupa.
Pa ... da vidimo.

Kisho

pre 15 godina

Mislim da to nije trebalo da se desi...Mancini je dobar trener,uzeo je ono sto su zeleli i sta sad ? da krece sve jovo nanovo oko odabira ekipe i ostalog..Murinho je prvoklasni trener ali mislim da nije trebao da dolazi osim u slucaju da je inter ove godine ostao bez trofeja.Dakle i mihajlovic odlazi...FORZZA INTER .

Davor

pre 15 godina

Hvala Manciniju na svemu sto je ucinio za Inter. Mozda se nasao na pravom mestu u pravo vreme, ali je ipak uspeo u onome sto mnogi treneri pre njega NISU.
Sa druge strane, ipak mislim da je Murinjo najbolji strateg na planeti i da je njegovo dovodjenje pravi potez.

WWW.INTER-SERBIA.NET

forzamilan

pre 15 godina

svi ljudi ovde koji misle da ce murinjo nesto da napravi sa interom su osobe koje mrze lep fudbal. Inter nikada nije, niti ce igrati lep fudbal kao sto je to igra arsenala ili mancestera. Njih je uvek izvlacio potez jednog coveka. Prvo je jednu polusezonu adriano odigrao maestralno, a posle ispadanja juventusa iz lige na sebe je to preuzeo ibrahimovic. A sto se tice vas grobara koji jedva cekate da stankovic ode iz intera, samo znajte da ce te se dugo nacekati, jer niti je stankovic dragan "el magnifico" ciric , niti je ivan "fudbalercina" tomic. Stankovic ce na impresivan nacin zavrsiti karijeru. Gledaj te i placite

Dzoni

pre 15 godina

Konacno nam je dosao TRENER!Sad pravimo imperiju. Jos da dodju Esien i Drogba,titula zagarantovana a Liga Sampiona s' pola gasa... Pozdrav Milanu i puno srece u KIGI UEFA...

SPQR totti

pre 15 godina

Ovo je veliko pojacanje Intera,mada tek treba da se dokaze,nije mu ovo Engleska.A ovo je Mancinijev kraj.Mozda se zaposli u nekom osrednjem klubu van Italije i to je to.

zpcg

pre 15 godina

Samo je to falilo Moratiju.Ta fudbalska neznalica je imala sjajnog trenera,koji je za sve uspjehe dobio nogu!Dovodi jednog hvalisavca i retro trenera,prepotentnog i nevaspitanog Murinja!Nudim opkladu da će Inter biti opet"onaj stari".

Igrace imamo,ali ne da nam tim sastavljaju ljudi iz kancelarija i iz fotelja nego pravi strucnjaci sa klupe!!!!

pre 15 godina

Ako postoje neki normalni ljudi u nasem savezu odmah ce pregovarati sa Mancinijem i Mihajlovicem da dodju u Srbiju i da vode nasu reprezentaciju!!! Dosta je bilo Strucnjaka samo na papiru,dosta je bilo neiskusnih trenera na nasoj klupi,dosta je bilo onih koji su dosli da vode nas tim samo da im to sluzilo kao odskocna daska za neki veci evropski tim!!! Dovedite ove ljude,to su pravi strucnjaci,nije lako uzeti 3 titule u najjacoj ligi sveta,3 titule pored jednog juventusa,milana,rome!! Njima nasa reprezentacija nece sluziti da se dokazuju i bolje prodaju oni su se vec dokazali i nema vise kome da se dokazuju!!Prosle godine su pregovarali i hteli su da dodju,ali su nasi strucnjaci izabrali NE STRUCNJAKA Djuku!! Da me ne shvatite pogresno,ja jesam grobar,Djuka jeste dobar trener ali samo za nasu ligu! Nema covek ni iskustva,a jos uvek ni takvog znanja da vodi jednu reprezentaciju!! Djuka ce biti veliki trener,ali jos mnogo toga treba da nauci!! Zasto dozvoljavamo da se uci na nasem drzavnom timu,zasto smo dozvolili da nam reprezentaciju vodi jedan petkovic koji je kao i djuka trener za mala dela jedino je razlika sto ce djuka jos mnogo,mnogo da napreduje a petkovic ce ostati uvek tu gde jeste,doveli smo klementea covek koga boli uvo za srpsku reprezentaciju on je tu video sansu da preko nje ode u neki veci evropski klub!Jos koliko najvecih takmicenja treba da prodje bez nas,jos koliko treba da se brukamo kada odemo na takve smotre fudbala??? Jos koliko ce nasa reprezentacija drugima pruzati usluge,kada cemo dovesti nekog ko ce nama da pruzi nesto,ko ce da sedi na klupi i da misli samo na reprezentaciju a ne da masta o mogucim ponudama preko nje??? Neka kaze ko sta hoce mi imamo mnogo dobrih igraca,nista losijih od bilo koje reprezentacije,ali nemamo strucnjake na klupi,nemamo coveka sa autoritetom koji bi svojim iskustvom znao da od nase reprezentacije namesti jednu porodicu,koji bi znao da izabere dvadesetak igraca zbog kvaliteta a ne zbog maminih i tatinih sinova i necijih preporuka!!! Namestiti jednu zdravu sredinu u kojoj ce se znati ko je bog na klupi,a ko ce da gine na terenu!!! Mancini i Mihajlovic su nam jedina i najbolja sansa,Mancini je bio autoritet mnogo vecim zvezdama od nasih i garantovano da bi isto to bio i nasim zvezdicama,dok Mihajlovic zna sve nase fudbalere,poznaje nas mentalitet,nasu skolu!!! Dovedimo takve proverene strucnjake pa da vidite kako nasi mogu da igraju kada iza sebe imaju nekog u koga imaju poverenja i za koje veruju da zajedno mogu sve!! Ko od nasih igraca igra u svojim timovima,a ko ne to nije samo njihova krivica nego i trenera koji se u stranim ligama menjaju kao na filmu i svaki novi u tim stavlja opet neke druge igrace koji god se nalazi u najjacim ligama evrope znaci da vredi mnogo,a mi imamo jednog Vidica,Dragutinovica,Stankovica,Zigica,Zasto da ne i Kezmana,pa i tog kovacevica koji bi nam u ovom trenutku bio kao melem na ranu,Lazovica,Pantelica,Kovacevica,Odlicnog Tosica,Krstajica ma da ne nabrajam jer zaista imamo velike fudbalere,to sto oni deluju kao 11 penzionera na terenu,to nije samo njihova krivica,najveca krivica je nasih selektora koji nemaju veze da vode nacionalni tim,nemaju pojima ni igrace da odaberu!!! Ako je jedan Bekam visak bio u engleskoj reprezentaciji,jedan Inzagi u Italijanskoj,Raul....zasto mi nemamo zamenu za Stankovica,Krstajica i ostale koji su kao manekeni na terenu,ma za 70 posto naseg tima? Zato sto ni jedan selektor nema mu.. da ih otkaci,zato sto isto to ne dozvoljavaju ovi iz saveza,kao oni su bogovi.Pa i jesu,ali u njihovim timovima jer tamo ginu za svaku loptu,a kada igraju za srbiju cuvaju noge za iste te timove!!! E takvi neka igraju u svojim ekipama,a mi imamo jos mnogo fudbalera koji jedva cekaju poziv,koji ce i za nasu srbiju ginuti!! Pa da vidite kako ce se zvzdice spustiti na zemlju,kada vide da imaju zamenu,kada zbog ne igranja za reprezentaciju pocne da im pada cena,jos kako ce trcati i ginuti za svaku loptu!!! E takvi nam ljudi trebaju na klupi i verovatno iz tog razloga im i nisu bili dobri Mancini i Mihajlovic jer su hteli da dodju,ali ne da im drugi kroje reprezentaciju nego da SAMO ONI imaju prava na to! To je i Mihajlovic sam rekao!!! Sve dok ne dovedemo prave ljude i strucnjake mi cemo se sramotiti,evropska i svetska gledati preko TV-a a ako i slucajno odemo preko bosne onda ce nas puniti ko stigne!!! Ljudi hoce da dodju,Mihajlovic dobro zna stanje u drzavnom timu i ko kakav odnos ima prema srpskom dresu,pustite ih da nameste cistku,da namaste reda,ma pustite ljude da rade svoj posao,a vi u savezu se drzite vasih fotelja pa da vidite kako ce i nasi fudbaleri znati da je SRPSKI DRES SVETINJA!!!!

Sa Mancinijem i Mihom da vratimo staru slavu!!!!!

pre 15 godina

PABLO Stankovic ne verujem da ce otici,ponudili su mu novi ugovor,ali mihajlovic ce sa Mancinijem sigurno otici,tacnije DOCI na klupu srpske reprezentacije!!! Pa da nam reprezentaciju konacno vode ljudi koji su majstori u tom poslu!!Dosta je vise bilo Petka,Klementija,Djuke i ostalih salabajzera!!!!

Insajder

pre 15 godina

Tek ce Inter traziti Mancini-ja, ne zbog razloga sto je on ko zna kakav trener, nego zbog razloga sto ce Mourinho podbaciti u Serie A.
Zivi bili pa videli.

Darkooo

pre 15 godina

Koliko sam uspeo da saznam, ceka se Mancinijeva odluka o odlasku na ostrvo (Chelsea ili Man City).
Ukoliko Murinjo dodje najverovatnije ce dovesti Lamparda i Drogbu. Po ovome moze se zakljuciti da ce biti dosta izmena u timu!

Armakedon

pre 15 godina

Br.10 i 29.A sto je to spektakularno ucinio Murinjo u LS u svojoj karijeri?!Igrao je u jedno finale.Po tom kriterijumu Benitez,Anceloti cak i Hektor Raul Kuper su ispred njega.Kao bio ekspert za LS,he,he,he.Pa sa NAJSKUPLJIM timom na svetu dve godine nije uspeo da ih dovede ni u finale.Kad je najuren iz Celzija kasnio je bodovno za Arsenalom i Manu,Grant nije.Basta!

skandinavac

pre 15 godina

Tesko da dugo opstane jer Zlatan ne trpi kritike a ako ga iko otera onda je to ibra..stankovic i jos poneki ce ga podrzati..ne znam jedino ako nisu naumili da prodaju Zlatana?

onlyyou

pre 15 godina

@Samo vi pisite,bar se slatko smejemo

Zasto ti mislis da su sve komentare protiv Stankovica ostavili Grobari, jesi razmislio da nije mozda neki navijac Intera koji je razocaran Dejanovom igrom ove sezone, ne to ti nije palo na pamet! A sto se tice uspeha nasih igraca meni kao Grobaru je drago zbog svih, ali svih Srba koji nesto postignu u evropi,ali je normalno da ce mi biti draze zbog Kezmana, Save, Rukavine, Mijata,...
I to je sad apsolutno nebitna stvar, zar se uspeh nekog kluba meri igrama bivsih igraca po svetu??? Da li su Vidiceve, Stankoviceve,.. titule, trofeji Intera i Mancestera ili zvezde??? Stankovic je dosao iz Lacia, Vidic iz Spartaka odavno ti igraci nisu zvezdini i sve sto su postigli nisu postigli zbog zvezde vec zbog sopstvenog rada i znanja!!! A sad ako cemo iskreno Stankovic vise nije igac za Inter (ne nisam ljubomoran sto je on dosao iz zvezde vec je realno tako, i jos nesto taj isti Stankovic je bio navijac Partizana u mladosti,kao i Zigic, ali to je sad druga prica), a sto se tice Vidica decku svaka cast i na titulama i na igrama i jako mi je drago sto jedan SRBIN tako igra!!!
Vreme je da se hvalite sopstvenim uspesima i titulama, a da zaboravio sam da niste nista osvojili, onda vam je oprosteno! Da cujem sad Zvezda je uzela Skudeto, premijer ligu, ligu sampiona, duplu krunu u grckoj, jel ima jos nesto............ pa naravno da ima BILA je prvak evrope i sveta pre 300 godina!!!!!!!!

mitra

pre 15 godina

Po meni ova vest je VELIKO razocarenj, Inter i Murinjo u njemu nisu dobitna kombinacija. Vise bi mu lezala spansk liga, ali sta da se radi. Ja ionako navijam za Milan. a Interu puno srece u predstojecoj sezoni, trebace im

Milan

pre 15 godina

Da se razumemo Inter je ispao iz lige sampiona samo zbog Mancinija, njegove postavke i tupavih izmena. A i scudeto je osvojio tako kilavo opet zbog istog. Cenio sam ga dok je bio u Fiorentini ali je pokazao da nije za velike klubove.
I jos nesto Morati jeste da nije Abramovic al nije stipsa od vlasnika imace on i u Interu lepo para za pojacanja koja ocigledno i trebaju, pogotovo u veznom redu.

Stefa iz Italije

pre 15 godina

Nema sanse za uspeh Murinjo u italiji...sudbina Dekija S.je vezana za Mancinija i on je sam rekao da mu srbi donose srecu ....znaci selidba u neki drugi klub i ponovo prvaci zajedno Miha,Robi i Deki.

Inter_Amala

pre 15 godina

Murinjo nije osvojio nista sa svim najskupljim fudbalerima kupljenim od strane Romana Abramovicha, pa sumnjam da moze da osvoji i Skudeto a kamoli Ligu Sampiona.Tim Intera je uigran i funkcionise, dok svako kockanje i dovodjenje nekih igraca koji nikad ranije nisu igrali u Seriji A, moze biti pogubno.Dosta najboljih fudbalera su dovedeni u Celsi sa Murinjom na celu, koji su kasnije propali poput Shevcenka i ostalih.Dobro je jedino marketinski i nista vise.Masimo Morati nema strpljenja, pa tako da u slucaju ne uspeha u Evropi i Skudetu, Murinjo ce dobiti otkaz.Ako Morati zeli trenera koji ima rezultata sa osvajanjem Evrope, mogao je Ljupka Petrovica da angazuje za dosta manje pare i mozda bi uradio sa svim tim zvezdama i bolje rezultate.

Aleksandar

pre 15 godina

Slazem sa vama,hvala Manciniju,ali za ligu sampiona je potreban neko bolji i iskusniji a to je definitvno Murinjo!Mada i ja se bojim da ce Deki da se "pomete".
Forza Inter!

beara

pre 15 godina

najvece pojacanje intera...koje ce sa sobom povuc jos velikig igraca...prije svega lamparda,drogbu i quaresmu...samo poznavajuci inter ako dode drogba moga bi ibra u real..jer sjetite se kad su prodali ronalda doveli su crespa...onda je otisa crespo dosa je adriano,valjda ce sad prekinit tu tradiciju...meni ka navijacu intera ovo je odlicna vijest i jos kad je totti bia ovako korekran jos mi je bolja vijest

majka Rada

pre 15 godina

Deki je igrac slican Lampardu a svi znamo koliko je utakmica Lampard igrao za vreme Morinja. puno srece svim srbskim igracima u narednoj sezoni

minka

pre 15 godina

mislim da je to odlicna stvar za inter ako zeli nesto vise da uradi u evropi.svaka cast manciniju,ali on nije trener za krov evrope,a sa njim mogu da se pakuju i miha i deki!!!

Luka

pre 15 godina

e super! Sad ce Deki "tehnicar" Stankovic da predje na klupu i ako bog da, da se povuce iz rep. pa se mozda kvalifikujemo na Svetsko....

Chedo

pre 15 godina

Jos jedan odlican potez vodece fotelje intera.Napred inter
PS
sledecih godina ima da potrosimo silne pare bez uspeha,a da ovo je tajna

VR

pre 15 godina

@only you

Pa zasto si se od svih navijaca INTERA ti kao grobar javio da napadas Stankovica pa tako i potvrdjujes tu tezu da se uglavnom grobari javljaju da ga pljuju.

Dunja

pre 15 godina

Stvarno je potreban STRUCNJAk da bi ZLATANU objasnio kako da daje GOLOVE i MATERACIJU i KORDOBI kako da igraju odbranu :-)

Svrbe ih pare :-)

Morpheo

pre 15 godina

Murinjo i Inter su dobitna kombinacija. Murinjo je trener stvoren da radi u Italiji. U narednoj sezoni Inter nece imati 2 boda prednosti u odnosu na drugoplasiranog, nego bar deset. Forza Inter!

benny

pre 15 godina

svaka cast manciniju za 3 scudeta, ali sa ekipom jakom kakvu inter ima zadnje dvije godine mozda bi i ja osvojio bar kup italije a ne mancini. mancini i mihajlovic nisu zasluzili trenirati takav inter. srecan sam zobog murinjovog dolaska forza inter.

red devil 011

pre 15 godina

Sledece godine zelim opet da gledam Inter-Liverpool u LS...i bilo bi fora da im Rafa opet dodje glave (i treneru i klubu)

bobcha

pre 15 godina

Prava stvar! Taman ce da dovede Drogbu, Lamparda i Esijena (mozda jos i nekog). Ja volim Mancinija ali Murinja vise. A Manciniju je lako bilo da osvoji tri skudeta ( 1 za stolom, 2 bez Juventusa, a 3 kad su kupili sve sto vredi u Italiji i doveli u klub) isto to radi i KK Partizan (zato su uvek i prvi). Ali zato Mancini nista nije uradio u LS, a Murinjo moze gde hoce da trenira cak mislim da ce mu u Italiji jos vise odgovarati da radi s' obzirom na nacin igre koju gaji. Unapred se izvinjavam svima koju budu citali ovo i ne slazu se za Inter i 3 skudeta ali to je u principu to.

Milan Nis

pre 15 godina

Pucaju na ligu sampiona vec se odrekli sampionata jer znaju da nemaju sanse
steta za murinja otisao je u ekipu koja sve pokvari

Baca

pre 15 godina

Koja je ovo spekulacija po redu. Nema nista od toga, ko je jos lud da na njega baca silne pare, a da nedobije nikakve rezultate zauzvrat.Vec je godinu dana nezaposlen zbog nerealno vbisokog obestecenja koje trazi, a tako ce i da ostane.

Sasha LFC

pre 15 godina

Murinjo je definitivno veliki trener. Inter samim tim nikako nije mogao da pogresi kada ga je angazovao. Ipak, danas je toliko velika konkurencija na vrhu da se covek prosto zapita sta je uopste uspeh za jedan tim. Taj Inter osvaja treci skudeto zaredom, gubi od objektivno boljeg tima u LS, igra finale sa jedinim konkurentom ove godinu u Italiji (doduse gubi od Rome) i opte nisu zadovoljni. Trenutan odnos snaga u svetskom fudbalu je takav da niko ne moze da ocekuje sa sigurnoscu pobedu u LS pored ovih dominantnih timova sa ostrva. Zato ne vidim sta je konkretno Inter dobio sa Murinjom u odnosu na Mancinija. Kako je Murinjo i vrlo neprijatan kao covek bice mi milo da ne osvoji ni skudeto sledece godine. A nece ga osvojiti posto ce Milan i Juve sledece godine sve da daju da budu prvaci. A kada ta dva giganta to ucine jedan od njih to mora i da ostvari. Onda cu pitati Murinja za njegovu krajnje nedobronamernu primedbu na Grantov boravak i rezultate u Celziju.

jasamjbt

pre 15 godina

bunkerashki tim bez ideje i kreativnosti u igri, sa murinjom na chelu. joj kako cu mrzeti inter od sledece sezone. Ju, jedva chekam:)

V. R.

pre 15 godina

Neverovatno je koliko nas narod moze nisko da se spusti prvo su pljuvali po Stankovicu sto u reprezentaciji ne igra toliko kvalitetno koliko u Interu, a sad se najednom raduju sto ce biti najuren iz I ntera jer u njemu ne pruza dovoljno dobre partije i uz to jos trpaju i Mihailovica.Bitno je samo da se pljuje ali i da grobarcici lece dugogodisnje komplekse jer ne vidim neki drugi motiv za toliku iskaznu mrznju

Milos Dimitrijevic

pre 15 godina

Najzad jedna dobra vest za sve fanove Intera.U naredne dve sezone osvojicemo bar jednom Ligu Sampiona, a Skudeto se podrazumeva.Nadam se da ce Jose uspeti da ubedi LAmparda da predje na Meacu...

bre

pre 15 godina

Shta se svi tripujete da je murinjo neki extra struchnjak za Ls??????Shta je uradio sachelsea-a imao je najvechi buzet ikad??!!Doveo propalog shevu i balaka!Neche nishta da uradi sa interom,manchini je za njega bog!!

bre

pre 15 godina

Shta se svi tripujete da je murinjo neki extra struchnjak za Ls??????Shta je uradio sachelsea-a imao je najvechi buzet ikad??!!Doveo propalog shevu i balaka!Neche nishta da uradi sa interom,manchini je za njega bog!!

Toma

pre 15 godina

Bolje da su ostavili Mancinija da radi svoj posao!Taman se ekipa uklopila!Ovako sa novim trenerom sve iz pocetka,tako da sumnjam da ce i sledece sezone Inter uraditi nesto u Evropi!Bacanje para!

Deni

pre 15 godina

Strasna stvar za Inter.
Konacno jedan trener pobednik koji moze da osvoji ligu sampiona, nadam se sa Stankovicem na klupi za rezervne igrace koji ne igra nista zadnje dve godine.
Cestitam predsedniku Moratiju na sjajnom poslu.

milan

pre 15 godina

ovo mi je najjace ,, Ovim podatkom okončane su spekulacije da bi Murinjo mogao da se vrati u londonski Čelsi, koji je trenirao do septembra 2007.,,. sad ce metla da radi u Interu. Prvi Materaci i Stankovic idu

Aca Znalac

pre 15 godina

Sta ces ti u Italiji, bre?
To je jedna sasvim druga igra, nesto posebno. Ne moze svako biti trener u Italiji.
Ajde da vidim tvoje umece. Neko me kritikovao, kako je veliki trener i osvojio titulu sa Portom.
Ne velim, ima tu necega, ali kada je Abramovic odresiv'o kesu, nije se pokazao bas naj naj.
Najverovatnije ga je predsednik Intera doveo da osvoji titulu sampiona Evrope, nije mozda nego sigurno, SUMNJAM.

Volim Inter, drag mi je Pipo.

Telemah

pre 15 godina

Ovo je nepravda i nepoštovanje jednog velikog gospodina Manćinija. Toliko je Morati čekao da sruši mit o ukletosti kluba i onaj koji je to učinio,šta dobija,otkaz,sramota !
Čitam ovde neke komentare tipa sad je odzvonilo Stankoviću,hahaha. Nije što navijam za Zvezdu,ali zar neko realan ne može da zaključi da je reč o svetskoj klasi,pa on će da igra kod svakog trenera. Takvi igrači su za svako poštovanje a još veća je sreća što je naš,Srbin!

Jose Mourinho

pre 15 godina

Mancini necemo zaboraviti sta si uradio za nas tri titule za redom posle toliko godina fenomenalno!!!Ali moramo pokusati tu ligu sampiona a mislimo da je pravi covek za nas Jose.Dovedite quaresmu on nam treba!!!Nemojte Deka slucajno sta ce nam matorac.Essien i lampard i jedan dobar napadac!!!Ubrzajte odbranu smesni smo i slucajno ne prodajte Zanetti-a i MATRIXA!!!Oni su srce ekipe!!!Pozzz svim neroazzurima!!!INTER TI AMO PER SEMPRE!!!

Igrace imamo,ali ne da nam tim sastavljaju ljudi iz kancelarija i iz fotelja nego pravi strucnjaci sa klupe!!!!

pre 15 godina

Ako postoje neki normalni ljudi u nasem savezu odmah ce pregovarati sa Mancinijem i Mihajlovicem da dodju u Srbiju i da vode nasu reprezentaciju!!! Dosta je bilo Strucnjaka samo na papiru,dosta je bilo neiskusnih trenera na nasoj klupi,dosta je bilo onih koji su dosli da vode nas tim samo da im to sluzilo kao odskocna daska za neki veci evropski tim!!! Dovedite ove ljude,to su pravi strucnjaci,nije lako uzeti 3 titule u najjacoj ligi sveta,3 titule pored jednog juventusa,milana,rome!! Njima nasa reprezentacija nece sluziti da se dokazuju i bolje prodaju oni su se vec dokazali i nema vise kome da se dokazuju!!Prosle godine su pregovarali i hteli su da dodju,ali su nasi strucnjaci izabrali NE STRUCNJAKA Djuku!! Da me ne shvatite pogresno,ja jesam grobar,Djuka jeste dobar trener ali samo za nasu ligu! Nema covek ni iskustva,a jos uvek ni takvog znanja da vodi jednu reprezentaciju!! Djuka ce biti veliki trener,ali jos mnogo toga treba da nauci!! Zasto dozvoljavamo da se uci na nasem drzavnom timu,zasto smo dozvolili da nam reprezentaciju vodi jedan petkovic koji je kao i djuka trener za mala dela jedino je razlika sto ce djuka jos mnogo,mnogo da napreduje a petkovic ce ostati uvek tu gde jeste,doveli smo klementea covek koga boli uvo za srpsku reprezentaciju on je tu video sansu da preko nje ode u neki veci evropski klub!Jos koliko najvecih takmicenja treba da prodje bez nas,jos koliko treba da se brukamo kada odemo na takve smotre fudbala??? Jos koliko ce nasa reprezentacija drugima pruzati usluge,kada cemo dovesti nekog ko ce nama da pruzi nesto,ko ce da sedi na klupi i da misli samo na reprezentaciju a ne da masta o mogucim ponudama preko nje??? Neka kaze ko sta hoce mi imamo mnogo dobrih igraca,nista losijih od bilo koje reprezentacije,ali nemamo strucnjake na klupi,nemamo coveka sa autoritetom koji bi svojim iskustvom znao da od nase reprezentacije namesti jednu porodicu,koji bi znao da izabere dvadesetak igraca zbog kvaliteta a ne zbog maminih i tatinih sinova i necijih preporuka!!! Namestiti jednu zdravu sredinu u kojoj ce se znati ko je bog na klupi,a ko ce da gine na terenu!!! Mancini i Mihajlovic su nam jedina i najbolja sansa,Mancini je bio autoritet mnogo vecim zvezdama od nasih i garantovano da bi isto to bio i nasim zvezdicama,dok Mihajlovic zna sve nase fudbalere,poznaje nas mentalitet,nasu skolu!!! Dovedimo takve proverene strucnjake pa da vidite kako nasi mogu da igraju kada iza sebe imaju nekog u koga imaju poverenja i za koje veruju da zajedno mogu sve!! Ko od nasih igraca igra u svojim timovima,a ko ne to nije samo njihova krivica nego i trenera koji se u stranim ligama menjaju kao na filmu i svaki novi u tim stavlja opet neke druge igrace koji god se nalazi u najjacim ligama evrope znaci da vredi mnogo,a mi imamo jednog Vidica,Dragutinovica,Stankovica,Zigica,Zasto da ne i Kezmana,pa i tog kovacevica koji bi nam u ovom trenutku bio kao melem na ranu,Lazovica,Pantelica,Kovacevica,Odlicnog Tosica,Krstajica ma da ne nabrajam jer zaista imamo velike fudbalere,to sto oni deluju kao 11 penzionera na terenu,to nije samo njihova krivica,najveca krivica je nasih selektora koji nemaju veze da vode nacionalni tim,nemaju pojima ni igrace da odaberu!!! Ako je jedan Bekam visak bio u engleskoj reprezentaciji,jedan Inzagi u Italijanskoj,Raul....zasto mi nemamo zamenu za Stankovica,Krstajica i ostale koji su kao manekeni na terenu,ma za 70 posto naseg tima? Zato sto ni jedan selektor nema mu.. da ih otkaci,zato sto isto to ne dozvoljavaju ovi iz saveza,kao oni su bogovi.Pa i jesu,ali u njihovim timovima jer tamo ginu za svaku loptu,a kada igraju za srbiju cuvaju noge za iste te timove!!! E takvi neka igraju u svojim ekipama,a mi imamo jos mnogo fudbalera koji jedva cekaju poziv,koji ce i za nasu srbiju ginuti!! Pa da vidite kako ce se zvzdice spustiti na zemlju,kada vide da imaju zamenu,kada zbog ne igranja za reprezentaciju pocne da im pada cena,jos kako ce trcati i ginuti za svaku loptu!!! E takvi nam ljudi trebaju na klupi i verovatno iz tog razloga im i nisu bili dobri Mancini i Mihajlovic jer su hteli da dodju,ali ne da im drugi kroje reprezentaciju nego da SAMO ONI imaju prava na to! To je i Mihajlovic sam rekao!!! Sve dok ne dovedemo prave ljude i strucnjake mi cemo se sramotiti,evropska i svetska gledati preko TV-a a ako i slucajno odemo preko bosne onda ce nas puniti ko stigne!!! Ljudi hoce da dodju,Mihajlovic dobro zna stanje u drzavnom timu i ko kakav odnos ima prema srpskom dresu,pustite ih da nameste cistku,da namaste reda,ma pustite ljude da rade svoj posao,a vi u savezu se drzite vasih fotelja pa da vidite kako ce i nasi fudbaleri znati da je SRPSKI DRES SVETINJA!!!!

B. Kosa II

pre 15 godina

Murinja mozeteda volite ili mrzite,ali covek zna znanje.Ovo je odlicno za Inter,i konacno da su se otarasili Mancinija.Jeste on osvojio tri titule ali ne zna da spremi ekipu za velike utakmice.Sto se tice Stankovica mislim da ce on biti jedan od vaznijih u Murinjovom timu jer moze da igra na vise mesta u timu,a Murinjo veoma ceni takve igrace.Uz prava pojacanja,pre svega u odbrani i na krilnim pozicijama Inter osvaja Ligu sampiona

Aleksandar

pre 15 godina

Slazem sa vama,hvala Manciniju,ali za ligu sampiona je potreban neko bolji i iskusniji a to je definitvno Murinjo!Mada i ja se bojim da ce Deki da se "pomete".
Forza Inter!

SPQR totti

pre 15 godina

Ovo je veliko pojacanje Intera,mada tek treba da se dokaze,nije mu ovo Engleska.A ovo je Mancinijev kraj.Mozda se zaposli u nekom osrednjem klubu van Italije i to je to.

Stefan NBG

pre 15 godina

Opameti se Moratti,konacno! Da vidim gde ce sad Stankovic ,kad je takva igracina,da nece mozda Murinho da ga trenira...Zna i on to sam !!!

mitra

pre 15 godina

Po meni ova vest je VELIKO razocarenj, Inter i Murinjo u njemu nisu dobitna kombinacija. Vise bi mu lezala spansk liga, ali sta da se radi. Ja ionako navijam za Milan. a Interu puno srece u predstojecoj sezoni, trebace im

Darkooo

pre 15 godina

Koliko sam uspeo da saznam, ceka se Mancinijeva odluka o odlasku na ostrvo (Chelsea ili Man City).
Ukoliko Murinjo dodje najverovatnije ce dovesti Lamparda i Drogbu. Po ovome moze se zakljuciti da ce biti dosta izmena u timu!

Luka

pre 15 godina

e super! Sad ce Deki "tehnicar" Stankovic da predje na klupu i ako bog da, da se povuce iz rep. pa se mozda kvalifikujemo na Svetsko....

jasamjbt

pre 15 godina

bunkerashki tim bez ideje i kreativnosti u igri, sa murinjom na chelu. joj kako cu mrzeti inter od sledece sezone. Ju, jedva chekam:)

forzamilan

pre 15 godina

svi ljudi ovde koji misle da ce murinjo nesto da napravi sa interom su osobe koje mrze lep fudbal. Inter nikada nije, niti ce igrati lep fudbal kao sto je to igra arsenala ili mancestera. Njih je uvek izvlacio potez jednog coveka. Prvo je jednu polusezonu adriano odigrao maestralno, a posle ispadanja juventusa iz lige na sebe je to preuzeo ibrahimovic. A sto se tice vas grobara koji jedva cekate da stankovic ode iz intera, samo znajte da ce te se dugo nacekati, jer niti je stankovic dragan "el magnifico" ciric , niti je ivan "fudbalercina" tomic. Stankovic ce na impresivan nacin zavrsiti karijeru. Gledaj te i placite

zpcg

pre 15 godina

Samo je to falilo Moratiju.Ta fudbalska neznalica je imala sjajnog trenera,koji je za sve uspjehe dobio nogu!Dovodi jednog hvalisavca i retro trenera,prepotentnog i nevaspitanog Murinja!Nudim opkladu da će Inter biti opet"onaj stari".

red devil 011

pre 15 godina

Sledece godine zelim opet da gledam Inter-Liverpool u LS...i bilo bi fora da im Rafa opet dodje glave (i treneru i klubu)

bobcha

pre 15 godina

Prava stvar! Taman ce da dovede Drogbu, Lamparda i Esijena (mozda jos i nekog). Ja volim Mancinija ali Murinja vise. A Manciniju je lako bilo da osvoji tri skudeta ( 1 za stolom, 2 bez Juventusa, a 3 kad su kupili sve sto vredi u Italiji i doveli u klub) isto to radi i KK Partizan (zato su uvek i prvi). Ali zato Mancini nista nije uradio u LS, a Murinjo moze gde hoce da trenira cak mislim da ce mu u Italiji jos vise odgovarati da radi s' obzirom na nacin igre koju gaji. Unapred se izvinjavam svima koju budu citali ovo i ne slazu se za Inter i 3 skudeta ali to je u principu to.

Chedo

pre 15 godina

Jos jedan odlican potez vodece fotelje intera.Napred inter
PS
sledecih godina ima da potrosimo silne pare bez uspeha,a da ovo je tajna

Dunja

pre 15 godina

Stvarno je potreban STRUCNJAk da bi ZLATANU objasnio kako da daje GOLOVE i MATERACIJU i KORDOBI kako da igraju odbranu :-)

Svrbe ih pare :-)

Milan Nis

pre 15 godina

Pucaju na ligu sampiona vec se odrekli sampionata jer znaju da nemaju sanse
steta za murinja otisao je u ekipu koja sve pokvari

Baca

pre 15 godina

Koja je ovo spekulacija po redu. Nema nista od toga, ko je jos lud da na njega baca silne pare, a da nedobije nikakve rezultate zauzvrat.Vec je godinu dana nezaposlen zbog nerealno vbisokog obestecenja koje trazi, a tako ce i da ostane.

Sasha LFC

pre 15 godina

Murinjo je definitivno veliki trener. Inter samim tim nikako nije mogao da pogresi kada ga je angazovao. Ipak, danas je toliko velika konkurencija na vrhu da se covek prosto zapita sta je uopste uspeh za jedan tim. Taj Inter osvaja treci skudeto zaredom, gubi od objektivno boljeg tima u LS, igra finale sa jedinim konkurentom ove godinu u Italiji (doduse gubi od Rome) i opte nisu zadovoljni. Trenutan odnos snaga u svetskom fudbalu je takav da niko ne moze da ocekuje sa sigurnoscu pobedu u LS pored ovih dominantnih timova sa ostrva. Zato ne vidim sta je konkretno Inter dobio sa Murinjom u odnosu na Mancinija. Kako je Murinjo i vrlo neprijatan kao covek bice mi milo da ne osvoji ni skudeto sledece godine. A nece ga osvojiti posto ce Milan i Juve sledece godine sve da daju da budu prvaci. A kada ta dva giganta to ucine jedan od njih to mora i da ostvari. Onda cu pitati Murinja za njegovu krajnje nedobronamernu primedbu na Grantov boravak i rezultate u Celziju.

onlyyou

pre 15 godina

@Samo vi pisite,bar se slatko smejemo

Zasto ti mislis da su sve komentare protiv Stankovica ostavili Grobari, jesi razmislio da nije mozda neki navijac Intera koji je razocaran Dejanovom igrom ove sezone, ne to ti nije palo na pamet! A sto se tice uspeha nasih igraca meni kao Grobaru je drago zbog svih, ali svih Srba koji nesto postignu u evropi,ali je normalno da ce mi biti draze zbog Kezmana, Save, Rukavine, Mijata,...
I to je sad apsolutno nebitna stvar, zar se uspeh nekog kluba meri igrama bivsih igraca po svetu??? Da li su Vidiceve, Stankoviceve,.. titule, trofeji Intera i Mancestera ili zvezde??? Stankovic je dosao iz Lacia, Vidic iz Spartaka odavno ti igraci nisu zvezdini i sve sto su postigli nisu postigli zbog zvezde vec zbog sopstvenog rada i znanja!!! A sad ako cemo iskreno Stankovic vise nije igac za Inter (ne nisam ljubomoran sto je on dosao iz zvezde vec je realno tako, i jos nesto taj isti Stankovic je bio navijac Partizana u mladosti,kao i Zigic, ali to je sad druga prica), a sto se tice Vidica decku svaka cast i na titulama i na igrama i jako mi je drago sto jedan SRBIN tako igra!!!
Vreme je da se hvalite sopstvenim uspesima i titulama, a da zaboravio sam da niste nista osvojili, onda vam je oprosteno! Da cujem sad Zvezda je uzela Skudeto, premijer ligu, ligu sampiona, duplu krunu u grckoj, jel ima jos nesto............ pa naravno da ima BILA je prvak evrope i sveta pre 300 godina!!!!!!!!

Davor

pre 15 godina

Hvala Manciniju na svemu sto je ucinio za Inter. Mozda se nasao na pravom mestu u pravo vreme, ali je ipak uspeo u onome sto mnogi treneri pre njega NISU.
Sa druge strane, ipak mislim da je Murinjo najbolji strateg na planeti i da je njegovo dovodjenje pravi potez.

WWW.INTER-SERBIA.NET

Samo vi pisite,bar se slatko smejemo

pre 15 godina

GROBARI Ako vam jos uvek niko nije rekao,evo ja cu MNOGO STE SMESNI !!!! Pa zar vam toliko tesko pada uspeh zvezdasa po evropi,zar vam toliko tesko pada sto je Vidic za 2 godine uzeo 2 titule u engleskoj,sto je sampion evrope,sto su stankovic i mihajlovic uzeli titulu sa lacijom,pa stankovic 3 sa interom,mihajlovic 2 kao igrac i jednu sa mancinije kao trener,kovacevic,djordjevic dupla kruna...ma boli me vec ruka! Ako su mihajlovic pored 3 titule kao igrac i jednom titulom kao trener i stankovic sa 4 titule smesni,pa kakvi su tek onda vasi igraci partizana koji su kalco videli samo na TV_u? Vi niste smesni,vi ste JADNI!!! Ako i ode Stankovic,otisao je i iz lacija ali sa titulom,isto tako ce otici i iz intera!! Dali je on smesan zbog toliko titula?? Pa vas nijedan fudbalernije video toliko titula u nasoj jadnoj ligi koliko su njih dvoje za isto to vreme videli u najjacoj ligi sveta!! Dali su zato smesni?? Ja ipak mislim da je u pitanju nesto drugo! Vama je toliko tesko zbog svih ovih titula zvezdasa da se od muke smejete pa vam je zato i to smesno!!! Verujte da ste vi mnogo,mnogo smesniji,cak ste smesniji i od vasih komentara,ali samo vi pisite jer kada ih citamo nama je puno srce posto vidimo koliko vam tesko padaju uspesi zvedinih fudbalera dok su vasi u austriji,bugarskoj,kini,rusiji,rezerve u vecim ligama greju klupe ili se polako jedan po jedan vracaju kuci posto ne trebaju nikom,dok nasi koje sam nabrojao u svojim ligama osvajaju titule i evropu!!!

Morpheo

pre 15 godina

Murinjo i Inter su dobitna kombinacija. Murinjo je trener stvoren da radi u Italiji. U narednoj sezoni Inter nece imati 2 boda prednosti u odnosu na drugoplasiranog, nego bar deset. Forza Inter!

benny

pre 15 godina

svaka cast manciniju za 3 scudeta, ali sa ekipom jakom kakvu inter ima zadnje dvije godine mozda bi i ja osvojio bar kup italije a ne mancini. mancini i mihajlovic nisu zasluzili trenirati takav inter. srecan sam zobog murinjovog dolaska forza inter.

Stefa iz Italije

pre 15 godina

Nema sanse za uspeh Murinjo u italiji...sudbina Dekija S.je vezana za Mancinija i on je sam rekao da mu srbi donose srecu ....znaci selidba u neki drugi klub i ponovo prvaci zajedno Miha,Robi i Deki.

Insajder

pre 15 godina

Tek ce Inter traziti Mancini-ja, ne zbog razloga sto je on ko zna kakav trener, nego zbog razloga sto ce Mourinho podbaciti u Serie A.
Zivi bili pa videli.

Armakedon

pre 15 godina

Br.10 i 29.A sto je to spektakularno ucinio Murinjo u LS u svojoj karijeri?!Igrao je u jedno finale.Po tom kriterijumu Benitez,Anceloti cak i Hektor Raul Kuper su ispred njega.Kao bio ekspert za LS,he,he,he.Pa sa NAJSKUPLJIM timom na svetu dve godine nije uspeo da ih dovede ni u finale.Kad je najuren iz Celzija kasnio je bodovno za Arsenalom i Manu,Grant nije.Basta!

Plikuscht

pre 15 godina

Mourinho je nesporno nadprosecan i kvalitetan trener. Hoda po tankoj liniji izmedju genijalnosti i ludila. Kao takav, svima je zanimljiv i ceo performans je uvek prisutan - od izjava sredinom nedelje, konferencija za stampu pre i posle utakmica, same tekme su retko kada dosadne.
Uspeh se nepostize slucajno. A on ga ima u svojoj karijeri. Dodatno, ocigledno nesto dobro radi jer se igraci ne zale na njegov rad i tretman, a dosta njih cak i zeli da ga 'prati' u klub u koji ode, tj. da veze svoju karijeru za njegovu, a to nije mala stvar.

Ali ... doci u baksuzan klub, koji je zaredjao nekoliko skudeta u nizu ... nisam siguran koliko je mudar potez. Prva sezona se uglavnom pokaze kao aklimatizaciona sezona. Treba se navici na tim, igrace, upravu, drugaciji nacin fudbala, sudjenja, obicno se i tim rapidno izmeni jer nov trener sobom nosi novu viziju igre i trazi druge igrace, itd. Ako i Mourinho osvoji skudeto sledece sezone, tj. 'iz prve', to se nece tretirati kao nista specijalno, jer boze moj - Mancini ih je upravo zaredjao nekoliko. Od njega se ocekuje LS, i on to dobro zna, a to znaci da je sam sebi postavio neverovatno visoke parametre za uspeh. I tu se vracamo na onaj njegov hod izmedju ludila i genijalnosti.
Mnogi ga zbog toga cene ... zbog tog 'pukovnik il pokojnik' pristupa.
Pa ... da vidimo.

Kisho

pre 15 godina

Mislim da to nije trebalo da se desi...Mancini je dobar trener,uzeo je ono sto su zeleli i sta sad ? da krece sve jovo nanovo oko odabira ekipe i ostalog..Murinho je prvoklasni trener ali mislim da nije trebao da dolazi osim u slucaju da je inter ove godine ostao bez trofeja.Dakle i mihajlovic odlazi...FORZZA INTER .

minka

pre 15 godina

mislim da je to odlicna stvar za inter ako zeli nesto vise da uradi u evropi.svaka cast manciniju,ali on nije trener za krov evrope,a sa njim mogu da se pakuju i miha i deki!!!

Sa Mancinijem i Mihom da vratimo staru slavu!!!!!

pre 15 godina

PABLO Stankovic ne verujem da ce otici,ponudili su mu novi ugovor,ali mihajlovic ce sa Mancinijem sigurno otici,tacnije DOCI na klupu srpske reprezentacije!!! Pa da nam reprezentaciju konacno vode ljudi koji su majstori u tom poslu!!Dosta je vise bilo Petka,Klementija,Djuke i ostalih salabajzera!!!!

beara

pre 15 godina

najvece pojacanje intera...koje ce sa sobom povuc jos velikig igraca...prije svega lamparda,drogbu i quaresmu...samo poznavajuci inter ako dode drogba moga bi ibra u real..jer sjetite se kad su prodali ronalda doveli su crespa...onda je otisa crespo dosa je adriano,valjda ce sad prekinit tu tradiciju...meni ka navijacu intera ovo je odlicna vijest i jos kad je totti bia ovako korekran jos mi je bolja vijest

Milan

pre 15 godina

Da se razumemo Inter je ispao iz lige sampiona samo zbog Mancinija, njegove postavke i tupavih izmena. A i scudeto je osvojio tako kilavo opet zbog istog. Cenio sam ga dok je bio u Fiorentini ali je pokazao da nije za velike klubove.
I jos nesto Morati jeste da nije Abramovic al nije stipsa od vlasnika imace on i u Interu lepo para za pojacanja koja ocigledno i trebaju, pogotovo u veznom redu.

Inter_Amala

pre 15 godina

Murinjo nije osvojio nista sa svim najskupljim fudbalerima kupljenim od strane Romana Abramovicha, pa sumnjam da moze da osvoji i Skudeto a kamoli Ligu Sampiona.Tim Intera je uigran i funkcionise, dok svako kockanje i dovodjenje nekih igraca koji nikad ranije nisu igrali u Seriji A, moze biti pogubno.Dosta najboljih fudbalera su dovedeni u Celsi sa Murinjom na celu, koji su kasnije propali poput Shevcenka i ostalih.Dobro je jedino marketinski i nista vise.Masimo Morati nema strpljenja, pa tako da u slucaju ne uspeha u Evropi i Skudetu, Murinjo ce dobiti otkaz.Ako Morati zeli trenera koji ima rezultata sa osvajanjem Evrope, mogao je Ljupka Petrovica da angazuje za dosta manje pare i mozda bi uradio sa svim tim zvezdama i bolje rezultate.

skandinavac

pre 15 godina

Tesko da dugo opstane jer Zlatan ne trpi kritike a ako ga iko otera onda je to ibra..stankovic i jos poneki ce ga podrzati..ne znam jedino ako nisu naumili da prodaju Zlatana?

majka Rada

pre 15 godina

Deki je igrac slican Lampardu a svi znamo koliko je utakmica Lampard igrao za vreme Morinja. puno srece svim srbskim igracima u narednoj sezoni

Dzoni

pre 15 godina

Konacno nam je dosao TRENER!Sad pravimo imperiju. Jos da dodju Esien i Drogba,titula zagarantovana a Liga Sampiona s' pola gasa... Pozdrav Milanu i puno srece u KIGI UEFA...

V. R.

pre 15 godina

Neverovatno je koliko nas narod moze nisko da se spusti prvo su pljuvali po Stankovicu sto u reprezentaciji ne igra toliko kvalitetno koliko u Interu, a sad se najednom raduju sto ce biti najuren iz I ntera jer u njemu ne pruza dovoljno dobre partije i uz to jos trpaju i Mihailovica.Bitno je samo da se pljuje ali i da grobarcici lece dugogodisnje komplekse jer ne vidim neki drugi motiv za toliku iskaznu mrznju

VR

pre 15 godina

@only you

Pa zasto si se od svih navijaca INTERA ti kao grobar javio da napadas Stankovica pa tako i potvrdjujes tu tezu da se uglavnom grobari javljaju da ga pljuju.

Milos Dimitrijevic

pre 15 godina

Najzad jedna dobra vest za sve fanove Intera.U naredne dve sezone osvojicemo bar jednom Ligu Sampiona, a Skudeto se podrazumeva.Nadam se da ce Jose uspeti da ubedi LAmparda da predje na Meacu...

bre

pre 15 godina

Shta se svi tripujete da je murinjo neki extra struchnjak za Ls??????Shta je uradio sachelsea-a imao je najvechi buzet ikad??!!Doveo propalog shevu i balaka!Neche nishta da uradi sa interom,manchini je za njega bog!!

bre

pre 15 godina

Shta se svi tripujete da je murinjo neki extra struchnjak za Ls??????Shta je uradio sachelsea-a imao je najvechi buzet ikad??!!Doveo propalog shevu i balaka!Neche nishta da uradi sa interom,manchini je za njega bog!!