Utorak, 27.05.2008.

11:39

Tomić: Možemo do Lige šampiona

Izvor: B92

Tomiæ: Možemo do Lige šampiona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

PFC

pre 15 godina

naravno da mozemo, ako ima neki od igraca koji u to ne veruje, neka ostane kod kuce i prestane se baviti fudbalom
kada bi se u fudbalu sve znalo unapred, to ne bi bio fudbal i ne bi imao nikakvu strast i ne bi bilo poente

p.f.c

pre 15 godina

partizan mora da se dosta dobro pozabavi transferu igraca a za to je zaduzen tomic i jokanovic pa ce mo da vidimo sta su napravili!

realni

pre 15 godina

mnogo sta treba da se poklopi da bi neki nas klub pa makar to bio i moj voljeni paartizan usao u ls. realno nase ekipe nemaju kvalitet za to. kad prodas jovetica kupi se neki klinac od 18 god i novinari prave od njega velikog igraca a zar se on (taj koji ce menjati jovetica) nije mogao dovesti prosle godine da se kali uz njega.

Sale NB

pre 15 godina

A šta ćete sad grobari!
Tomić će morati da dobro zagrize i nađe par dobrih igrača, jer Jovetića je teško zameniti - ostali nisu toliko bitni. Prvi krug bi trebali da prođete bez problema,čak isa ovakvim timom, a u drugom se molite da vam dođe Steaua, Bazel ili Anderlecht, protiv svih ostalih bi bilo baš čupavo. Ajd' neka vam je sa srećom, pokupite neki bod za majku Srbiju i nemojte da nas brukate i pravite sranja na gostovanjima! I sledeće sezone da vratite oba ćupa gde im je mesto! Sad smo vam ih samo pozajmili, čisto da ne izgubite volju za takmičenjem ;-))

PFC

pre 15 godina

Lepo je to sto Tomic prica ali iza toga mora da stoji dobar fond za pojacanja. Odlazak Jovetica je nenadoknadiv , ali bar da nadju nekog ko bi ga priblizno zamenio. Nekog ko poseduje tehniku i brzinu, golgeterski osecaj.Moreira bi morao ostati bar do zime kao i Lamine i Juca. Taj trio je uslov svake nade, kao i Tosic i Lazic. Morali bi vec jednom sa tim manitim Dzombom da sednu i dogovore se za nevoljnika Fejsu kojeg je on zajasio kao kobra i ne da mu maci. Vjestica i Djole moraju takodje ostati, a ocekuje se oporavak Simikica i, narocito Brnovica! Dobre zamene su Knezevic, Jovanovic i lazevski i oni su perspektiva kluba. Takodje obavezno dovesti, tj. vratiti oba Marinkovica.Desnog beka moraju izmisliti a treba se resiti lakica i Cirkovica, ako vec na njega uopste ne racunaju.predrag Pavlovic i je dobar igrac i njega bi takodje mogli vratiti u klub.Mozda Juca nekog dovede sa sobom...!?

Moreira

pre 15 godina

Neko je u šali pomenuo da bi bilo dobro kad bi Gasprom ušao u Partizan.E pa Gasprom će STVARNO ući u Partizan čim se omogući privatizacija.Za one koji ne znaju,predstavnik Gasproma za ovaj region je Žarko Zečević,koji je to obećao.U prevodu to znači desetak miliona evra godišnje.Jedini problem je što to znaju i u komšiluku,i zato već duže vreme sprečavaju donošenje tog zakona...

A što se pojačanja tiče,Tomić je već pokazao da zna znanje,i ne treba sumnjati da će opet dobro obaviti posao.Već je gotovo sigurno da dolazi kapiten reprezentacije Poljske Zurawski,koji je sjajan napadač...
U svakom slučaju,živi bili pa videli...

jas

pre 15 godina

Nekje biti brukanja u Ligi Shampiona. partizan nikad se nije obrukao kao shto neko radi to u serijama. Setite se samo takmichenja u kupu UEFA ove godine. Ko je to tamo igrao? Partizan nije, pn je zavrshio takmichenje sa 2 pobede iz 2 utakmice, i 11:0 gol razlika.

A ovi ostali neka se boje AEK-a, Brage, Boltona i ostalih velikana Evropskog fudbala.

P.S. Umalo da zaboravim Levadiju.

Dead man walking

pre 15 godina

Svi grobari presli na komediju. To im je izgleda omiljeni zanr.
O kojoj ligi sampiona vi pricate? Zvezdu niste dobili pitaj Boga koliko (sudjenje sa kupa ne postoji u Evropi), vecinu tekmi ste dobili 1:0, prodacete par najboljih igraca i to je to. Sa kim u LS?
Nece ni zreb vise da sluzi, dosta je Njukastla (nije osvojio trofej 50 godina), Artmedije i slicnih....
(....sale..., 27. maj 2008 14:51)

Eh, ako je tebi Njukasl sreca na zrebu, onda tvojoj Zvezdi iskreno zelim takvu srecu od sad pa na dalje :)

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

(....sale..., 27. maj 2008 14:51)

Decko,a vi non-stop dobijate Partizan,dajete svakom po 16 golova,razbijate u evropi,pa zbog toga igrate Ligu Sampiona,da,da,kako sam samo to zaboravio.Cuti bre tu i placi bruko,da ste jedan bod uzeli u ligi uefa pa da se javish,ti cesh nekom da pricash dal ce on u Ligu Sampiona ili ne.Da podsetim tako ste pricali i 2003 i 2005 pa je bila i Liga Sampiona (kakva-takva) i osmina finala kupa uefa u koje vi necete da udjete ni za sto godina u novijoj istoriji.

AJMO MOMCI,PA IMA DOSTA VREMENA DA SE POJACAMO I UIGRAMO,VAZNO JE DA OSTANU TOSIC,JUCA,MOREIRA,DIARRA.

PARTIZAN SAMPION X20 !

nenad jeremic

pre 15 godina

Ponavljam bez agazmana bice Kahriman,Vukic,Kujovic,Neziri,Milos Markovic ima ih jos proveriti ako odgovaraju treba ih dovesti i Duric iz Hajduka,Tadic iz Vojvodine i iz Afrike igrace daj boze da ostvarimo cilj.

Delija Tokyo

pre 15 godina

Da li se to on sali. Neka pogleda ko su moguci protivnici. Svi su bolji i od Partizana i od Zvezde.Dobije na primer Aesenal ili Sevilju kakav bi to bio nerealan optimizam.Svaki nas klub mora da ima budzet barem 20 miliona evra da bi kupio igrace koji bi kakotako mogli da se nose sa evropskim timovima. Sa ligom od 2-3 kluba koji nesto valjaju i uz igrace koje mi imamo tesko.Ni jedan nas klub pa ni reprezentacija ne moze da izdrzi 90 min trke i rovovske borbe

д.н.с.

pre 15 godina

Треба добро размислити у вези појачања.Не треба грлом у јагоде.Питање је шта се на тржишту нуди.Јокан обавезно да настави и још боље укомпонује екипу.Боље узети неког странца него овим нашим кокошарима плаћати баснословно за просечне наше играче-искуство Диаре.Голман под хитно.Ту смо најслабији.Али пустимо Томића да то одради,показао је човек да има шлифа.

KKP

pre 15 godina

Na aajtu Partizana su objavljeni moguci protivnici u 2. kolu kv. za LS. To su:
1. Domzale (Slovenija)
2. Beitar (Izrael)
3. MTK (Madjarska)
4. Geteborg (Svedska)
5. Anortozis (Kipar)
6. Tampere Junajted (Finska)
7. Dinamo Tbilisi (Gruzija)
8. Ventspils (Letonija)
9. Rabotnicki (Makedonija)
10. Celik (BiH)
11. Kaunas (Litvanija)
12. Serif (Moldavija)
13. Drogeda Junajted (Irska)
14. Valur Rejkjavik (Island)
Realno je da prodjemo 2. kolo. Partizan ce protiv svakoga biti favorit. Ovak krug ce se verovatno suziti, jer mozda neka od ovih ekipa ispadne vec u 1.kolu.
Sto se tice 3.kola, treba izbeci Liverpul, Barselona, Arsenal, Salke i Juventus. Sa ostalima ima nade, s nekima vise, s nekima manje. Tu su: Rendzers, Marsej, Steaua, PAO, Bazel, Olimpijakos, Fenerbahce, Sahtjor, Anderleht, Firentina, Spartak Moskva. S verom u boga, Partizan u LS!

Sava

pre 15 godina

Po meni, najslabija karika Partizana je Jokanovic! Setite se one napadacke igre iz prvog dela sezone kada je Partizan napadao sa 6-7 igraca. Jeste primao dosta golova po utakmici, ali je zato i davo znatno vise golova! Golovi, to je svrha igranja, to dovodi publiku na stadione, zar ne?! Djukic je napravio neocekivano cudo od ovog tima Partizana, Jokanovic je samo bleba kopija njega,uz duzno postovanje prema Jokanu!

dejan

pre 15 godina

Tomic je vrlo kvalitetno odradio oba prelazna roka i ne treba sumnjati da ce dovesti prave igracE.Sto se tice odlazaka osim Jovetica i Rnica mozda ode Moreira i Ednilson.Ruku na srce svi kljucni igraci ostaju a odlazak Rnica je za nas pojacanje.Sta nam ostaje .golmani-Bozovici sumnjiv kvalitet za kvalifikacije.Stoperi DJordjevic iSikimic + Vjestica dosta dobro.Bekovi levo Obradovic i Lazevski desno Lakic,Cirkovic + pojacanje (stranac).Vezni red Juca ,Tosic ,Lazic,Moreira,verovatno i Fejsa .Treba nam jos jedan ekstra igrac.Napad je najtanji uz Diaru treba nam jos jedan ekstra napadac bolji i iskusniji od Jovetica + Cadikovski i Nenad Marinkovic.mozda jos neki mladi igrac iz nase skole.Neznam status N.Brnovica njegovo iskustvo bi dobro doslo.Steta sto svi igraci iz sjajne mlade ekipe Partizana je napustila tim .sa njima bi harali narednih 5 godina(smiljanic,gulan,jovetic,sulejmani,bosancic,neb.marinkovic,pavlovic iitd.Steta ,bas steta

....sale...

pre 15 godina

Svi grobari presli na komediju. To im je izgleda omiljeni zanr.
O kojoj ligi sampiona vi pricate? Zvezdu niste dobili pitaj Boga koliko (sudjenje sa kupa ne postoji u Evropi), vecinu tekmi ste dobili 1:0, prodacete par najboljih igraca i to je to. Sa kim u LS?
Nece ni zreb vise da sluzi, dosta je Njukastla (nije osvojio trofej 50 godina), Artmedije i slicnih....

Mata

pre 15 godina

Sa kojim timom. Ne da nemamo sanse, nego me je strah da se ne obrukamo. Nasa liga je nula i ona nije merilo snage timova. Kad izadjemo u Evropu samo se brukamo. Ma mi smo jedava pobedjivali Borac, Napredak a kako cemo recimo Liverpul. Pusti snovi, eto to nam ostaje.

Nemchee

pre 15 godina

Ha! Kakav vic...

Kakva liga sampiona kad prodate sve sto valja...

A pojacanja, to prvo treba da se uigra sto ne moze do kvalifikacija, pogotovo kad se zna kakvi klubovi u trecem kolu...

DACE

pre 15 godina

bravo majstori, dupla kruna je veliki uspeh, ali nemojmo se zavaravati ne zavisi puno toga od nas samih, ako nam zreb bude naklonjen bice ok a ako ne ostaje da se nadamo. samo vi u upravi zadrzite carobnjaka moreiru, s njim mozda i nesto uradimo, i vratite jednog jedinog KAPITENA SASU ILICA. PARTIZAN SAMPION

Pravedni

pre 15 godina

Citam komentare i lozenje od nedelje uvece i ne mogu da verujem! Toliko srece, golova u poslednjim sekundama, sest kljucnih meceva koje je Partizanu sudio tandem sudija iz Vrbasa (Toletovi kadrovi)...Smesna odbrana i smesna Zvezda, koja je toliko slaba organizaciono da moze da prodje i oruzana pljacka na njenom stadionu, i opet se sve resava u poslednjem kolu. Kakva bre Liga sampiona, kakvi bakraci! Koja bre Liga sampiona, pricamo o drugoj planeti. Zamislite tog Srdju Knezevica ili Lazevskog sa nekim napadacem, Kijeva, Fiorentine, Barselone. Smesno...

seljak

pre 15 godina

Prvo da kazem da sam grobar.Drugo:E stvarno je sramota sta nam funkcioneri i partizana i zvezde govore posle osvojenih titula.I jedni i drugi vec prvog dana po zavrsetku prvenstva pricaju o ligi sampiona(ili sto rece Mihajlovski-sampona)a da i sami znaju da je to teska misija gotovo nemoguca.Loze navijace kao babune a na kraju isti izgovori.Budimo realni trazimo nemoguce ali i neobecavajmo unapred nista.

Spasa Malosiste

pre 15 godina

Mozemo sa 3,4 kvalitetna pojacanja na poziciji desnog beka,stopera, vezno i napadaca. Ja ne sumnjam da ce Tomic odraditi dobar posao u prelaznom roku ali bih dao predlog da se dovede jedan iskusan golgeter i desni bek,setimo se samo koliko je Partizan dobio dovodjenjem Westa u odbrani. Covek je bio oslonac odbrane u LS. Takav nam treba..

bojantan

pre 15 godina

Morao je da zahvali Bjeki, Zeki...Takve su te fudbalske strukture, lojalne, svi su deo klana. Ali, šta da se radi, oni ga jesu doveli, i nije radio loše...

Nadam se da će nam žreb za Ligu biti srećan, iako smo mi Fortunine kredite ispucali protiv Petržalke.

Kako bilo, napred Partizan.

bojantan

pre 15 godina

Morao je da zahvali Bjeki, Zeki...Takve su te fudbalske strukture, lojalne, svi su deo klana. Ali, šta da se radi, oni ga jesu doveli, i nije radio loše...

Nadam se da će nam žreb za Ligu biti srećan, iako smo mi Fortunine kredite ispucali protiv Petržalke.

Kako bilo, napred Partizan.

Micun_Jaukovic

pre 15 godina

tomic izgleda kao da je za godinu i po ne igranja ostario 5 godina!!!!
to biva kad se covek bavi odgovornim poslom najbolje sto ume!!!!
svaka cast svim mladim snagama u svim strukturama kluba!!! partizan ima buducnost!!!

ninja

pre 15 godina

Morate duže zadržavati naše talentovane klince, a ne prodavati ih sa 17-18 godina. Kasnije njihova cijena mnogostruka naraste, a za to vrijeme daju veliki doprinos uspjesima kluba. To mora bii glavna orjentacija u budućnosti. Narvno uz adekvatna pojačanja iz inostranstva. Pogledajte samo kako to rade Dinamo i Mamić. Sve čestitke za ovu sezonu i nadam se još većem uspjehu u sljedećoj. Pozz

Micun_Jaukovic

pre 15 godina

tomic izgleda kao da je za godinu i po ne igranja ostario 5 godina!!!!
to biva kad se covek bavi odgovornim poslom najbolje sto ume!!!!
svaka cast svim mladim snagama u svim strukturama kluba!!! partizan ima buducnost!!!

ninja

pre 15 godina

Morate duže zadržavati naše talentovane klince, a ne prodavati ih sa 17-18 godina. Kasnije njihova cijena mnogostruka naraste, a za to vrijeme daju veliki doprinos uspjesima kluba. To mora bii glavna orjentacija u budućnosti. Narvno uz adekvatna pojačanja iz inostranstva. Pogledajte samo kako to rade Dinamo i Mamić. Sve čestitke za ovu sezonu i nadam se još većem uspjehu u sljedećoj. Pozz

DACE

pre 15 godina

bravo majstori, dupla kruna je veliki uspeh, ali nemojmo se zavaravati ne zavisi puno toga od nas samih, ako nam zreb bude naklonjen bice ok a ako ne ostaje da se nadamo. samo vi u upravi zadrzite carobnjaka moreiru, s njim mozda i nesto uradimo, i vratite jednog jedinog KAPITENA SASU ILICA. PARTIZAN SAMPION

Spasa Malosiste

pre 15 godina

Mozemo sa 3,4 kvalitetna pojacanja na poziciji desnog beka,stopera, vezno i napadaca. Ja ne sumnjam da ce Tomic odraditi dobar posao u prelaznom roku ali bih dao predlog da se dovede jedan iskusan golgeter i desni bek,setimo se samo koliko je Partizan dobio dovodjenjem Westa u odbrani. Covek je bio oslonac odbrane u LS. Takav nam treba..

KKP

pre 15 godina

Na aajtu Partizana su objavljeni moguci protivnici u 2. kolu kv. za LS. To su:
1. Domzale (Slovenija)
2. Beitar (Izrael)
3. MTK (Madjarska)
4. Geteborg (Svedska)
5. Anortozis (Kipar)
6. Tampere Junajted (Finska)
7. Dinamo Tbilisi (Gruzija)
8. Ventspils (Letonija)
9. Rabotnicki (Makedonija)
10. Celik (BiH)
11. Kaunas (Litvanija)
12. Serif (Moldavija)
13. Drogeda Junajted (Irska)
14. Valur Rejkjavik (Island)
Realno je da prodjemo 2. kolo. Partizan ce protiv svakoga biti favorit. Ovak krug ce se verovatno suziti, jer mozda neka od ovih ekipa ispadne vec u 1.kolu.
Sto se tice 3.kola, treba izbeci Liverpul, Barselona, Arsenal, Salke i Juventus. Sa ostalima ima nade, s nekima vise, s nekima manje. Tu su: Rendzers, Marsej, Steaua, PAO, Bazel, Olimpijakos, Fenerbahce, Sahtjor, Anderleht, Firentina, Spartak Moskva. S verom u boga, Partizan u LS!

bojantan

pre 15 godina

Morao je da zahvali Bjeki, Zeki...Takve su te fudbalske strukture, lojalne, svi su deo klana. Ali, šta da se radi, oni ga jesu doveli, i nije radio loše...

Nadam se da će nam žreb za Ligu biti srećan, iako smo mi Fortunine kredite ispucali protiv Petržalke.

Kako bilo, napred Partizan.

dejan

pre 15 godina

Tomic je vrlo kvalitetno odradio oba prelazna roka i ne treba sumnjati da ce dovesti prave igracE.Sto se tice odlazaka osim Jovetica i Rnica mozda ode Moreira i Ednilson.Ruku na srce svi kljucni igraci ostaju a odlazak Rnica je za nas pojacanje.Sta nam ostaje .golmani-Bozovici sumnjiv kvalitet za kvalifikacije.Stoperi DJordjevic iSikimic + Vjestica dosta dobro.Bekovi levo Obradovic i Lazevski desno Lakic,Cirkovic + pojacanje (stranac).Vezni red Juca ,Tosic ,Lazic,Moreira,verovatno i Fejsa .Treba nam jos jedan ekstra igrac.Napad je najtanji uz Diaru treba nam jos jedan ekstra napadac bolji i iskusniji od Jovetica + Cadikovski i Nenad Marinkovic.mozda jos neki mladi igrac iz nase skole.Neznam status N.Brnovica njegovo iskustvo bi dobro doslo.Steta sto svi igraci iz sjajne mlade ekipe Partizana je napustila tim .sa njima bi harali narednih 5 godina(smiljanic,gulan,jovetic,sulejmani,bosancic,neb.marinkovic,pavlovic iitd.Steta ,bas steta

....sale...

pre 15 godina

Svi grobari presli na komediju. To im je izgleda omiljeni zanr.
O kojoj ligi sampiona vi pricate? Zvezdu niste dobili pitaj Boga koliko (sudjenje sa kupa ne postoji u Evropi), vecinu tekmi ste dobili 1:0, prodacete par najboljih igraca i to je to. Sa kim u LS?
Nece ni zreb vise da sluzi, dosta je Njukastla (nije osvojio trofej 50 godina), Artmedije i slicnih....

Sava

pre 15 godina

Po meni, najslabija karika Partizana je Jokanovic! Setite se one napadacke igre iz prvog dela sezone kada je Partizan napadao sa 6-7 igraca. Jeste primao dosta golova po utakmici, ali je zato i davo znatno vise golova! Golovi, to je svrha igranja, to dovodi publiku na stadione, zar ne?! Djukic je napravio neocekivano cudo od ovog tima Partizana, Jokanovic je samo bleba kopija njega,uz duzno postovanje prema Jokanu!

seljak

pre 15 godina

Prvo da kazem da sam grobar.Drugo:E stvarno je sramota sta nam funkcioneri i partizana i zvezde govore posle osvojenih titula.I jedni i drugi vec prvog dana po zavrsetku prvenstva pricaju o ligi sampiona(ili sto rece Mihajlovski-sampona)a da i sami znaju da je to teska misija gotovo nemoguca.Loze navijace kao babune a na kraju isti izgovori.Budimo realni trazimo nemoguce ali i neobecavajmo unapred nista.

Nemchee

pre 15 godina

Ha! Kakav vic...

Kakva liga sampiona kad prodate sve sto valja...

A pojacanja, to prvo treba da se uigra sto ne moze do kvalifikacija, pogotovo kad se zna kakvi klubovi u trecem kolu...

Moreira

pre 15 godina

Neko je u šali pomenuo da bi bilo dobro kad bi Gasprom ušao u Partizan.E pa Gasprom će STVARNO ući u Partizan čim se omogući privatizacija.Za one koji ne znaju,predstavnik Gasproma za ovaj region je Žarko Zečević,koji je to obećao.U prevodu to znači desetak miliona evra godišnje.Jedini problem je što to znaju i u komšiluku,i zato već duže vreme sprečavaju donošenje tog zakona...

A što se pojačanja tiče,Tomić je već pokazao da zna znanje,i ne treba sumnjati da će opet dobro obaviti posao.Već je gotovo sigurno da dolazi kapiten reprezentacije Poljske Zurawski,koji je sjajan napadač...
U svakom slučaju,živi bili pa videli...

Mata

pre 15 godina

Sa kojim timom. Ne da nemamo sanse, nego me je strah da se ne obrukamo. Nasa liga je nula i ona nije merilo snage timova. Kad izadjemo u Evropu samo se brukamo. Ma mi smo jedava pobedjivali Borac, Napredak a kako cemo recimo Liverpul. Pusti snovi, eto to nam ostaje.

jas

pre 15 godina

Nekje biti brukanja u Ligi Shampiona. partizan nikad se nije obrukao kao shto neko radi to u serijama. Setite se samo takmichenja u kupu UEFA ove godine. Ko je to tamo igrao? Partizan nije, pn je zavrshio takmichenje sa 2 pobede iz 2 utakmice, i 11:0 gol razlika.

A ovi ostali neka se boje AEK-a, Brage, Boltona i ostalih velikana Evropskog fudbala.

P.S. Umalo da zaboravim Levadiju.

д.н.с.

pre 15 godina

Треба добро размислити у вези појачања.Не треба грлом у јагоде.Питање је шта се на тржишту нуди.Јокан обавезно да настави и још боље укомпонује екипу.Боље узети неког странца него овим нашим кокошарима плаћати баснословно за просечне наше играче-искуство Диаре.Голман под хитно.Ту смо најслабији.Али пустимо Томића да то одради,показао је човек да има шлифа.

Pravedni

pre 15 godina

Citam komentare i lozenje od nedelje uvece i ne mogu da verujem! Toliko srece, golova u poslednjim sekundama, sest kljucnih meceva koje je Partizanu sudio tandem sudija iz Vrbasa (Toletovi kadrovi)...Smesna odbrana i smesna Zvezda, koja je toliko slaba organizaciono da moze da prodje i oruzana pljacka na njenom stadionu, i opet se sve resava u poslednjem kolu. Kakva bre Liga sampiona, kakvi bakraci! Koja bre Liga sampiona, pricamo o drugoj planeti. Zamislite tog Srdju Knezevica ili Lazevskog sa nekim napadacem, Kijeva, Fiorentine, Barselone. Smesno...

nenad jeremic

pre 15 godina

Ponavljam bez agazmana bice Kahriman,Vukic,Kujovic,Neziri,Milos Markovic ima ih jos proveriti ako odgovaraju treba ih dovesti i Duric iz Hajduka,Tadic iz Vojvodine i iz Afrike igrace daj boze da ostvarimo cilj.

realni

pre 15 godina

mnogo sta treba da se poklopi da bi neki nas klub pa makar to bio i moj voljeni paartizan usao u ls. realno nase ekipe nemaju kvalitet za to. kad prodas jovetica kupi se neki klinac od 18 god i novinari prave od njega velikog igraca a zar se on (taj koji ce menjati jovetica) nije mogao dovesti prosle godine da se kali uz njega.

p.f.c

pre 15 godina

partizan mora da se dosta dobro pozabavi transferu igraca a za to je zaduzen tomic i jokanovic pa ce mo da vidimo sta su napravili!

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

(....sale..., 27. maj 2008 14:51)

Decko,a vi non-stop dobijate Partizan,dajete svakom po 16 golova,razbijate u evropi,pa zbog toga igrate Ligu Sampiona,da,da,kako sam samo to zaboravio.Cuti bre tu i placi bruko,da ste jedan bod uzeli u ligi uefa pa da se javish,ti cesh nekom da pricash dal ce on u Ligu Sampiona ili ne.Da podsetim tako ste pricali i 2003 i 2005 pa je bila i Liga Sampiona (kakva-takva) i osmina finala kupa uefa u koje vi necete da udjete ni za sto godina u novijoj istoriji.

AJMO MOMCI,PA IMA DOSTA VREMENA DA SE POJACAMO I UIGRAMO,VAZNO JE DA OSTANU TOSIC,JUCA,MOREIRA,DIARRA.

PARTIZAN SAMPION X20 !

bojantan

pre 15 godina

Morao je da zahvali Bjeki, Zeki...Takve su te fudbalske strukture, lojalne, svi su deo klana. Ali, šta da se radi, oni ga jesu doveli, i nije radio loše...

Nadam se da će nam žreb za Ligu biti srećan, iako smo mi Fortunine kredite ispucali protiv Petržalke.

Kako bilo, napred Partizan.

Delija Tokyo

pre 15 godina

Da li se to on sali. Neka pogleda ko su moguci protivnici. Svi su bolji i od Partizana i od Zvezde.Dobije na primer Aesenal ili Sevilju kakav bi to bio nerealan optimizam.Svaki nas klub mora da ima budzet barem 20 miliona evra da bi kupio igrace koji bi kakotako mogli da se nose sa evropskim timovima. Sa ligom od 2-3 kluba koji nesto valjaju i uz igrace koje mi imamo tesko.Ni jedan nas klub pa ni reprezentacija ne moze da izdrzi 90 min trke i rovovske borbe

Dead man walking

pre 15 godina

Svi grobari presli na komediju. To im je izgleda omiljeni zanr.
O kojoj ligi sampiona vi pricate? Zvezdu niste dobili pitaj Boga koliko (sudjenje sa kupa ne postoji u Evropi), vecinu tekmi ste dobili 1:0, prodacete par najboljih igraca i to je to. Sa kim u LS?
Nece ni zreb vise da sluzi, dosta je Njukastla (nije osvojio trofej 50 godina), Artmedije i slicnih....
(....sale..., 27. maj 2008 14:51)

Eh, ako je tebi Njukasl sreca na zrebu, onda tvojoj Zvezdi iskreno zelim takvu srecu od sad pa na dalje :)

PFC

pre 15 godina

Lepo je to sto Tomic prica ali iza toga mora da stoji dobar fond za pojacanja. Odlazak Jovetica je nenadoknadiv , ali bar da nadju nekog ko bi ga priblizno zamenio. Nekog ko poseduje tehniku i brzinu, golgeterski osecaj.Moreira bi morao ostati bar do zime kao i Lamine i Juca. Taj trio je uslov svake nade, kao i Tosic i Lazic. Morali bi vec jednom sa tim manitim Dzombom da sednu i dogovore se za nevoljnika Fejsu kojeg je on zajasio kao kobra i ne da mu maci. Vjestica i Djole moraju takodje ostati, a ocekuje se oporavak Simikica i, narocito Brnovica! Dobre zamene su Knezevic, Jovanovic i lazevski i oni su perspektiva kluba. Takodje obavezno dovesti, tj. vratiti oba Marinkovica.Desnog beka moraju izmisliti a treba se resiti lakica i Cirkovica, ako vec na njega uopste ne racunaju.predrag Pavlovic i je dobar igrac i njega bi takodje mogli vratiti u klub.Mozda Juca nekog dovede sa sobom...!?

PFC

pre 15 godina

naravno da mozemo, ako ima neki od igraca koji u to ne veruje, neka ostane kod kuce i prestane se baviti fudbalom
kada bi se u fudbalu sve znalo unapred, to ne bi bio fudbal i ne bi imao nikakvu strast i ne bi bilo poente

Sale NB

pre 15 godina

A šta ćete sad grobari!
Tomić će morati da dobro zagrize i nađe par dobrih igrača, jer Jovetića je teško zameniti - ostali nisu toliko bitni. Prvi krug bi trebali da prođete bez problema,čak isa ovakvim timom, a u drugom se molite da vam dođe Steaua, Bazel ili Anderlecht, protiv svih ostalih bi bilo baš čupavo. Ajd' neka vam je sa srećom, pokupite neki bod za majku Srbiju i nemojte da nas brukate i pravite sranja na gostovanjima! I sledeće sezone da vratite oba ćupa gde im je mesto! Sad smo vam ih samo pozajmili, čisto da ne izgubite volju za takmičenjem ;-))

....sale...

pre 15 godina

Svi grobari presli na komediju. To im je izgleda omiljeni zanr.
O kojoj ligi sampiona vi pricate? Zvezdu niste dobili pitaj Boga koliko (sudjenje sa kupa ne postoji u Evropi), vecinu tekmi ste dobili 1:0, prodacete par najboljih igraca i to je to. Sa kim u LS?
Nece ni zreb vise da sluzi, dosta je Njukastla (nije osvojio trofej 50 godina), Artmedije i slicnih....

Pravedni

pre 15 godina

Citam komentare i lozenje od nedelje uvece i ne mogu da verujem! Toliko srece, golova u poslednjim sekundama, sest kljucnih meceva koje je Partizanu sudio tandem sudija iz Vrbasa (Toletovi kadrovi)...Smesna odbrana i smesna Zvezda, koja je toliko slaba organizaciono da moze da prodje i oruzana pljacka na njenom stadionu, i opet se sve resava u poslednjem kolu. Kakva bre Liga sampiona, kakvi bakraci! Koja bre Liga sampiona, pricamo o drugoj planeti. Zamislite tog Srdju Knezevica ili Lazevskog sa nekim napadacem, Kijeva, Fiorentine, Barselone. Smesno...

Nemchee

pre 15 godina

Ha! Kakav vic...

Kakva liga sampiona kad prodate sve sto valja...

A pojacanja, to prvo treba da se uigra sto ne moze do kvalifikacija, pogotovo kad se zna kakvi klubovi u trecem kolu...

Delija Tokyo

pre 15 godina

Da li se to on sali. Neka pogleda ko su moguci protivnici. Svi su bolji i od Partizana i od Zvezde.Dobije na primer Aesenal ili Sevilju kakav bi to bio nerealan optimizam.Svaki nas klub mora da ima budzet barem 20 miliona evra da bi kupio igrace koji bi kakotako mogli da se nose sa evropskim timovima. Sa ligom od 2-3 kluba koji nesto valjaju i uz igrace koje mi imamo tesko.Ni jedan nas klub pa ni reprezentacija ne moze da izdrzi 90 min trke i rovovske borbe

Sava

pre 15 godina

Po meni, najslabija karika Partizana je Jokanovic! Setite se one napadacke igre iz prvog dela sezone kada je Partizan napadao sa 6-7 igraca. Jeste primao dosta golova po utakmici, ali je zato i davo znatno vise golova! Golovi, to je svrha igranja, to dovodi publiku na stadione, zar ne?! Djukic je napravio neocekivano cudo od ovog tima Partizana, Jokanovic je samo bleba kopija njega,uz duzno postovanje prema Jokanu!

DACE

pre 15 godina

bravo majstori, dupla kruna je veliki uspeh, ali nemojmo se zavaravati ne zavisi puno toga od nas samih, ako nam zreb bude naklonjen bice ok a ako ne ostaje da se nadamo. samo vi u upravi zadrzite carobnjaka moreiru, s njim mozda i nesto uradimo, i vratite jednog jedinog KAPITENA SASU ILICA. PARTIZAN SAMPION

bojantan

pre 15 godina

Morao je da zahvali Bjeki, Zeki...Takve su te fudbalske strukture, lojalne, svi su deo klana. Ali, šta da se radi, oni ga jesu doveli, i nije radio loše...

Nadam se da će nam žreb za Ligu biti srećan, iako smo mi Fortunine kredite ispucali protiv Petržalke.

Kako bilo, napred Partizan.

bojantan

pre 15 godina

Morao je da zahvali Bjeki, Zeki...Takve su te fudbalske strukture, lojalne, svi su deo klana. Ali, šta da se radi, oni ga jesu doveli, i nije radio loše...

Nadam se da će nam žreb za Ligu biti srećan, iako smo mi Fortunine kredite ispucali protiv Petržalke.

Kako bilo, napred Partizan.

seljak

pre 15 godina

Prvo da kazem da sam grobar.Drugo:E stvarno je sramota sta nam funkcioneri i partizana i zvezde govore posle osvojenih titula.I jedni i drugi vec prvog dana po zavrsetku prvenstva pricaju o ligi sampiona(ili sto rece Mihajlovski-sampona)a da i sami znaju da je to teska misija gotovo nemoguca.Loze navijace kao babune a na kraju isti izgovori.Budimo realni trazimo nemoguce ali i neobecavajmo unapred nista.

Micun_Jaukovic

pre 15 godina

tomic izgleda kao da je za godinu i po ne igranja ostario 5 godina!!!!
to biva kad se covek bavi odgovornim poslom najbolje sto ume!!!!
svaka cast svim mladim snagama u svim strukturama kluba!!! partizan ima buducnost!!!

ninja

pre 15 godina

Morate duže zadržavati naše talentovane klince, a ne prodavati ih sa 17-18 godina. Kasnije njihova cijena mnogostruka naraste, a za to vrijeme daju veliki doprinos uspjesima kluba. To mora bii glavna orjentacija u budućnosti. Narvno uz adekvatna pojačanja iz inostranstva. Pogledajte samo kako to rade Dinamo i Mamić. Sve čestitke za ovu sezonu i nadam se još većem uspjehu u sljedećoj. Pozz

Mata

pre 15 godina

Sa kojim timom. Ne da nemamo sanse, nego me je strah da se ne obrukamo. Nasa liga je nula i ona nije merilo snage timova. Kad izadjemo u Evropu samo se brukamo. Ma mi smo jedava pobedjivali Borac, Napredak a kako cemo recimo Liverpul. Pusti snovi, eto to nam ostaje.

Spasa Malosiste

pre 15 godina

Mozemo sa 3,4 kvalitetna pojacanja na poziciji desnog beka,stopera, vezno i napadaca. Ja ne sumnjam da ce Tomic odraditi dobar posao u prelaznom roku ali bih dao predlog da se dovede jedan iskusan golgeter i desni bek,setimo se samo koliko je Partizan dobio dovodjenjem Westa u odbrani. Covek je bio oslonac odbrane u LS. Takav nam treba..

dejan

pre 15 godina

Tomic je vrlo kvalitetno odradio oba prelazna roka i ne treba sumnjati da ce dovesti prave igracE.Sto se tice odlazaka osim Jovetica i Rnica mozda ode Moreira i Ednilson.Ruku na srce svi kljucni igraci ostaju a odlazak Rnica je za nas pojacanje.Sta nam ostaje .golmani-Bozovici sumnjiv kvalitet za kvalifikacije.Stoperi DJordjevic iSikimic + Vjestica dosta dobro.Bekovi levo Obradovic i Lazevski desno Lakic,Cirkovic + pojacanje (stranac).Vezni red Juca ,Tosic ,Lazic,Moreira,verovatno i Fejsa .Treba nam jos jedan ekstra igrac.Napad je najtanji uz Diaru treba nam jos jedan ekstra napadac bolji i iskusniji od Jovetica + Cadikovski i Nenad Marinkovic.mozda jos neki mladi igrac iz nase skole.Neznam status N.Brnovica njegovo iskustvo bi dobro doslo.Steta sto svi igraci iz sjajne mlade ekipe Partizana je napustila tim .sa njima bi harali narednih 5 godina(smiljanic,gulan,jovetic,sulejmani,bosancic,neb.marinkovic,pavlovic iitd.Steta ,bas steta

KKP

pre 15 godina

Na aajtu Partizana su objavljeni moguci protivnici u 2. kolu kv. za LS. To su:
1. Domzale (Slovenija)
2. Beitar (Izrael)
3. MTK (Madjarska)
4. Geteborg (Svedska)
5. Anortozis (Kipar)
6. Tampere Junajted (Finska)
7. Dinamo Tbilisi (Gruzija)
8. Ventspils (Letonija)
9. Rabotnicki (Makedonija)
10. Celik (BiH)
11. Kaunas (Litvanija)
12. Serif (Moldavija)
13. Drogeda Junajted (Irska)
14. Valur Rejkjavik (Island)
Realno je da prodjemo 2. kolo. Partizan ce protiv svakoga biti favorit. Ovak krug ce se verovatno suziti, jer mozda neka od ovih ekipa ispadne vec u 1.kolu.
Sto se tice 3.kola, treba izbeci Liverpul, Barselona, Arsenal, Salke i Juventus. Sa ostalima ima nade, s nekima vise, s nekima manje. Tu su: Rendzers, Marsej, Steaua, PAO, Bazel, Olimpijakos, Fenerbahce, Sahtjor, Anderleht, Firentina, Spartak Moskva. S verom u boga, Partizan u LS!

д.н.с.

pre 15 godina

Треба добро размислити у вези појачања.Не треба грлом у јагоде.Питање је шта се на тржишту нуди.Јокан обавезно да настави и још боље укомпонује екипу.Боље узети неког странца него овим нашим кокошарима плаћати баснословно за просечне наше играче-искуство Диаре.Голман под хитно.Ту смо најслабији.Али пустимо Томића да то одради,показао је човек да има шлифа.

nenad jeremic

pre 15 godina

Ponavljam bez agazmana bice Kahriman,Vukic,Kujovic,Neziri,Milos Markovic ima ih jos proveriti ako odgovaraju treba ih dovesti i Duric iz Hajduka,Tadic iz Vojvodine i iz Afrike igrace daj boze da ostvarimo cilj.

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

(....sale..., 27. maj 2008 14:51)

Decko,a vi non-stop dobijate Partizan,dajete svakom po 16 golova,razbijate u evropi,pa zbog toga igrate Ligu Sampiona,da,da,kako sam samo to zaboravio.Cuti bre tu i placi bruko,da ste jedan bod uzeli u ligi uefa pa da se javish,ti cesh nekom da pricash dal ce on u Ligu Sampiona ili ne.Da podsetim tako ste pricali i 2003 i 2005 pa je bila i Liga Sampiona (kakva-takva) i osmina finala kupa uefa u koje vi necete da udjete ni za sto godina u novijoj istoriji.

AJMO MOMCI,PA IMA DOSTA VREMENA DA SE POJACAMO I UIGRAMO,VAZNO JE DA OSTANU TOSIC,JUCA,MOREIRA,DIARRA.

PARTIZAN SAMPION X20 !

Dead man walking

pre 15 godina

Svi grobari presli na komediju. To im je izgleda omiljeni zanr.
O kojoj ligi sampiona vi pricate? Zvezdu niste dobili pitaj Boga koliko (sudjenje sa kupa ne postoji u Evropi), vecinu tekmi ste dobili 1:0, prodacete par najboljih igraca i to je to. Sa kim u LS?
Nece ni zreb vise da sluzi, dosta je Njukastla (nije osvojio trofej 50 godina), Artmedije i slicnih....
(....sale..., 27. maj 2008 14:51)

Eh, ako je tebi Njukasl sreca na zrebu, onda tvojoj Zvezdi iskreno zelim takvu srecu od sad pa na dalje :)

jas

pre 15 godina

Nekje biti brukanja u Ligi Shampiona. partizan nikad se nije obrukao kao shto neko radi to u serijama. Setite se samo takmichenja u kupu UEFA ove godine. Ko je to tamo igrao? Partizan nije, pn je zavrshio takmichenje sa 2 pobede iz 2 utakmice, i 11:0 gol razlika.

A ovi ostali neka se boje AEK-a, Brage, Boltona i ostalih velikana Evropskog fudbala.

P.S. Umalo da zaboravim Levadiju.

Moreira

pre 15 godina

Neko je u šali pomenuo da bi bilo dobro kad bi Gasprom ušao u Partizan.E pa Gasprom će STVARNO ući u Partizan čim se omogući privatizacija.Za one koji ne znaju,predstavnik Gasproma za ovaj region je Žarko Zečević,koji je to obećao.U prevodu to znači desetak miliona evra godišnje.Jedini problem je što to znaju i u komšiluku,i zato već duže vreme sprečavaju donošenje tog zakona...

A što se pojačanja tiče,Tomić je već pokazao da zna znanje,i ne treba sumnjati da će opet dobro obaviti posao.Već je gotovo sigurno da dolazi kapiten reprezentacije Poljske Zurawski,koji je sjajan napadač...
U svakom slučaju,živi bili pa videli...

PFC

pre 15 godina

Lepo je to sto Tomic prica ali iza toga mora da stoji dobar fond za pojacanja. Odlazak Jovetica je nenadoknadiv , ali bar da nadju nekog ko bi ga priblizno zamenio. Nekog ko poseduje tehniku i brzinu, golgeterski osecaj.Moreira bi morao ostati bar do zime kao i Lamine i Juca. Taj trio je uslov svake nade, kao i Tosic i Lazic. Morali bi vec jednom sa tim manitim Dzombom da sednu i dogovore se za nevoljnika Fejsu kojeg je on zajasio kao kobra i ne da mu maci. Vjestica i Djole moraju takodje ostati, a ocekuje se oporavak Simikica i, narocito Brnovica! Dobre zamene su Knezevic, Jovanovic i lazevski i oni su perspektiva kluba. Takodje obavezno dovesti, tj. vratiti oba Marinkovica.Desnog beka moraju izmisliti a treba se resiti lakica i Cirkovica, ako vec na njega uopste ne racunaju.predrag Pavlovic i je dobar igrac i njega bi takodje mogli vratiti u klub.Mozda Juca nekog dovede sa sobom...!?

Sale NB

pre 15 godina

A šta ćete sad grobari!
Tomić će morati da dobro zagrize i nađe par dobrih igrača, jer Jovetića je teško zameniti - ostali nisu toliko bitni. Prvi krug bi trebali da prođete bez problema,čak isa ovakvim timom, a u drugom se molite da vam dođe Steaua, Bazel ili Anderlecht, protiv svih ostalih bi bilo baš čupavo. Ajd' neka vam je sa srećom, pokupite neki bod za majku Srbiju i nemojte da nas brukate i pravite sranja na gostovanjima! I sledeće sezone da vratite oba ćupa gde im je mesto! Sad smo vam ih samo pozajmili, čisto da ne izgubite volju za takmičenjem ;-))

realni

pre 15 godina

mnogo sta treba da se poklopi da bi neki nas klub pa makar to bio i moj voljeni paartizan usao u ls. realno nase ekipe nemaju kvalitet za to. kad prodas jovetica kupi se neki klinac od 18 god i novinari prave od njega velikog igraca a zar se on (taj koji ce menjati jovetica) nije mogao dovesti prosle godine da se kali uz njega.

p.f.c

pre 15 godina

partizan mora da se dosta dobro pozabavi transferu igraca a za to je zaduzen tomic i jokanovic pa ce mo da vidimo sta su napravili!

PFC

pre 15 godina

naravno da mozemo, ako ima neki od igraca koji u to ne veruje, neka ostane kod kuce i prestane se baviti fudbalom
kada bi se u fudbalu sve znalo unapred, to ne bi bio fudbal i ne bi imao nikakvu strast i ne bi bilo poente