Sreda, 21.05.2008.

20:50

Junajted na krovu Evrope!!!

Izvor: A G

Junajted na krovu Evrope!!! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

259 Komentari

Sortiraj po:

akcidroni

pre 15 godina

(Zvezda je zivot sve ostalo su sitnice)-Brate,kakvo je to javno ispoljavanje kompleksa???-Zar ne znas da su kompleksi neizlecivi???

BRAVO

pre 15 godina

Kakva utakmica!!!!Fenomrnalno,briljantno,ja sam odusevljen!Svaka cast i jednima i drugima!Samo me zanima gde je onaj momak sto rece kako ovo nije neka utakmica,kako je on jedva cekao finala poput monako-porto( ???),a ovo mu se ne gleda...

pasulj

pre 15 godina

Ni ne znam za koga sam navijao. Ali ipak na kraju nekako mi zao Celsija. Neverovatno kako se onaj prepotentni Ronaldo izvukao (opet), a prenemagao se na terenu ko prebijena baba kada je promasio, inace najgori penal koji sam video duze vreme. Zao mi je Terija, dobro je igrao, iznenadio sam se kada je pristupio da puca penal, ali kao kapiten je preuzeo odgovornost! Cestitke Vidicu, stvarno je stavio Drogbu u dzep!

Belgrade-boy

pre 15 godina

Ronaldo je definitivno pokazao da nije igrac za velika dela,dao je onaj gol,a onda se uopst nije video.Vidicu svaka cast, dokazao je da je najbolji centarhalf u evropi.

Vlada Sa

pre 15 godina

Glasajmo za Vidica na sajtu man utd.
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={C6355B9F-F803-456B-96EA-595F2A784386}&pollid=1405

MAJCEK-MAJA

pre 15 godina

Ne moze se na osnovu jednog promasenog penala, reci kako Ronaldo nema pojma!!!!!Pomirite se sa sudbinom,Mancester sampion,svaka cast za Vidica!!!!!Ronaldo je najbolji igrac sveta!!!!I navijaci Celsija su svesni toga,ali nece da priznju!!!!Hahahahaha. . .Hvala ti Boze na pobedi!!Mancester.........

realan

pre 15 godina

i nebo je plakalo sto je sinoc gledalo,sto je macester osvojio to se zna zbog pogibije beba pokojni , odar zlatna kopacka ronaldo , odar ferguson i gigs da istoriju sruse itd molim vas ovaj kometar objavite

Extra

pre 15 godina

@FC CHELSEA
Igrac finala bi bio ceh ili teri da nije promasio penal.
Ceh 2 neverovatne intervencije, a teri u drugom produzetku savio kicmu da ne dozvoli pogodak. Da napomenem da je to covek uradio, a fudvaleri celsija ipak nisu bili dovolno precizni ! !!
Mancester je bio precizan ali su bili fenomelanli igraci celsija, dok te celsijeve prilike niko nije ometao.. jednostavno sutirali su ali nisu dovoljno dobro gadjali.. da jesu bio bi to pogodak !

Nikola

pre 15 godina

Vidic "rupa"(jedina sansa preko koje Celzi moze da da gol) je stavio onog prepotentnog Drogbu u dzep, od muke sta ce- samar!!!
Jedna od vrhunskih utakmica Vidica!!!

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

O boze,boze kakvih sve komentara,pa shta ako je Vidic vecerash igrao za Mancester !? Pa shta ako je uzeo LS,decko je ok i vishe nema veze sa Chergom,bio,otisho i toliko.Shta onda da kazemo mi Grobari za Mijata koji je Real Madridu doneo,ponavljam doneo titulu prvaka evrope posle 20 godina,njegovim golim ekipa osvojila titulu prvaka evrope i + shto covek ima svoju statu u muzeju Real Madrida ! Nego mene boli Q za Real,Mijata,Kezmana i sve sada,da igraju u Partizanu pa i da pricam o tome,a oni igraju u bleom svetu,za klubove koje u zivotu necu otici da gledam niti cu pa navijati za njih kao shto navijam za PARTIZAN.

GROBARI SVI U KRUSEVAC !

Nikola-Kent

pre 15 godina

Vidic je ponos srpskog roda.
Odlican igrac,veliko srce.
Lepo je danas biti srbin u Engleskoj,kako kazu novine za Nemanju big,brave serb,i jeste.U odlicnoj utakmici,Man.utd je bio bolji za Vidica,tj Chelsea slabiji za Drogbu.Tako isfrustriranog fudbalera jedno veliko finale i Chelsea nisu zasluzili.Tesko je bilo gledati kako pojedini igraci Chelsija pokusavaju sa vec dobro poznatim trikovima da povrede i onemoguce Man.utd da igra.Ipak na kraju srecniji tim,sveukupno bolji je pobedio.

kun aguero

pre 15 godina

Ponosne delije!!!
Дечко,момче није теби лако!
Видић је прво СРБИН па онда све остало!
Свака част Манчестеру.

Nemanja Vidic

pre 15 godina

TOOOOOOOO!!!!!!A fino sam je rekao ma uzecemo vam i Ligu i Ligu Sampiona!!!!!!!Pozz za sve Crvene Djavole uz onu nasu"Nemoze nam niko nista jaci smo od Chelzia":)

Choopa

pre 15 godina

United rulzzz!!!
Nemanja je bio fantastican! Kalu je ocigledno bio drogiran kad je davao onu izjavu...
Samo mi zao Terija... Strasan igrac! Pravi kapiten! Bilo ko drugi da je promasio...
Kapa dole Sir Alex...
Slazem se sa komentarom za Acu Stojanovica!!!

Slobo-Banja Luka

pre 15 godina

Kazu ljudi,Drogba jos uvek pokusava izboriti se za loptu sa Vidicem!
Kazu napusta Premijer ligu zbog Vidica,nabio mu covek kompleks!

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ komentar 91 doo...sta vec
Zasto da ne bude ponosan sto je Zvezdin igrac osvojio Ligu sampiona ?
Nemoj u ovom svecanom trenutku,
u kome se prica o velikim klubovima i EVROPSKIM SAMPIONIMA,da pominjes Krusevac i nekog sampona koji ce da digne pehar.
Tih domacih pehara i vi i mi imamo puno,mi malo vise od vas,
ono sto pravi razliku je pehar koji je sinoc podigao Vidic
taj pehar vi mozete samo da sanjate, a na javi da ga vidite u muzeju u Ljutice Bogdana..

delija Tokyo

pre 15 godina

Bravo za MU i za NEMANJU VIDICA.Jos jedan Delija sa titulom.Osim Pedje gde ste grobari.Chelsea sretno prosao u finale i ima boga.Ronaldo zabluda. Nikada ne moze da bude najbolji igrac sveta ako mu naravno ne nameste. Veliki igraci u finalu pokazu da su najbolji i treba imati onu stvar kada je naj teze

Vladan R

pre 15 godina

@ bata bataja
o cemu ti pricas decko moj sto se tice vidica evo ti dva komentara preuzeta sa hrvatskog sajta United je bio u knock downu cijelo drugo poluvrijeme i spasile su ih Nemanja Vidić i dobre vile, koje su lopte što su išle prema mreži skretale u okvir gola.Ili "najslabija karika" Vidić - na kojoj je na kraju pukao Drogba i u potpunoj nemoći zaradio crveni karton, kao što ga je i još jedan časni starac europskog nogometa - Claude Makelele trebao dobiti nakon lakta u lice Hargreavesu.A zavrsetak druge recenice govori o tome ko se laktao.

Mare

pre 15 godina

Sudbina, eto sta je. Da li se neko seca da je i Bajern u onom nezaboravnom finalu 1999-te godine imao precku i stativu protiv Manchester-a? Kada je Celzi to isto uradio mogao je odmah da se spakuje i ode sa terena.

Inace C. Ronalda je pokazao pravu prirodu. Cmizdri kao devojcica. Samo zbog njega mi je zao sto Celzi ipak nije pobedio. Najbolji igrac na svetu? Da bi to bio moras da imas m..a kada je gusto. A on to definitivno nema.
(Sasha LFC, 22. maj 2008 06:02
Aj ne lupaj!!!

Veli_CFC

pre 15 godina

Cestitam MAN UTD,mislim da su bil iravnopravni protivnici i da je sreca odlucila pobednika ali to je fudbal.Ja kao vatreni navijac Chelsea pozdravljam sve one koje su bili uz Chelsea za vreme finala i posle jer im je podrska trebala.Svaka cast za Chelsea igrali su lavovski..Zao mi je celog tima pogotovo Terrya...To je ono sto me najvise boli.I ako je promasio Terry je Legenda i Chelsea je dosao do ovde i jeste to sto jeste zbog tog coveka..ponosan sam na njega i verujem da ce uzeti ovaj tofej narednih sezona...ponavlja svaka cast za MAN UTD...odlicno finale...POZDRAV IZ PANCEVA!!!

DrAgisha

pre 15 godina

@komentar 125: Vidicu glavni kvalitet jeste skok igra, ali od Drogbe nije ni visi ni snazniji, pa da zbog toga ima prednost, vec zato sto se dobro postavlja, pa duele zna rijesiti i bez skoka. Drogba je mrga koja ponekad padne kao da je djevojcica, tj. glumi. Sta je uradio sinoc? Pa nista, samo zaustavio Drogbu. Neka je Ferdinand sveukupno bolji od Vidica, ali sa izuzetno snaznim igracima se ne moze nositi, to je vise puta pokazao. Tacno je i da Nemanje nije nigdje bilo naprijed, ali, on je svoj zadatak ispunio. Mozemo mi pricati sta hocemo, nije Ferguson budala sto ga drzi.

anfield star

pre 15 godina

Kada vec nismo mogli zapevati onu nasu staru o koracanju kroz oluju u kojem nikad nisi sam, dobro je i ovako.Ipak, u kolekciji dragocenih nogu onog poludrogiranog tajkuna izdvojio se, na zalost tragicno, VELIKI DZENTLMEN TERI, kome kapa dole za sve sto zna i to kako se sportski ponasao u sigurno najgorem trenutku u zivotu. Svaka mu cast, jer folirant Ronaldo nije imao pameti a gospodin Teri srece, a to su mnogo razlicite stvari. Mr John Terry, SVAKA VAM CAST!iako sam navijao za crvene. A Vidic je pokazao sve ono sto srpski fudbal nikada nije krasilo, borbenost, pamet, sigurnost i lukavstvo taman kad treba.Kako god, Bog ce dati da se iduce godine Bogovi sa Enfilda vrate tamo gde im je mesto!!!!!!!!!

ukratko

pre 15 godina

Mancesteru prvo poluvreme,Celsiju drugo i produzetke.Ipak celu sezonu Mancester je odigrao najstandardnije i najbolje od svih klubova!Ako cemo realno Nemanja je u prvom poluvremenu imao dva kiksa i jednu nesrećno odbijenu loptu koja ga je pogodila i bio je go.Posle toga bez greške,srcano bez pardona.Za reprezentaciju!Najopasniji igrač na terenu i Najbolji-Lampard!Penale treba ukinuti!Ipak je ovo ekipni sport a jadan Teri se neće od ovog oporaviti nnarednih godinu dana!

Nenad

pre 15 godina

Na sajtu fanova Mancestera www.redcafe.net moze se videti ko je igrac utakmice po izboru navijaca. Ilustracija:"Vidic -8,5- man played his heart out. Best game he`s had all season..." ili "Vidic - international rape, man of the match." etc.
Sta dalje reci?

Outsider

pre 15 godina

Momci, sa fudbalskom igrom nešto treba menjati pod hitno. 120 minuta "igre" za samo 2 rezultata te igre, 1:1?!?! Bunkeri, bunkeri, to više nije igra, to je glupost. Meni to nije zanimljivo. Penali na kraju dodju kao osveženje, kad vidite da se mreža zatresla. Po mom mišljenju bi trebalo da za 90 minuta bude bar 6-7 golova u proseku. Šteta za Chelsea...

Boba

pre 15 godina

Svaka cast Mancesteru :) ali meni jos uvek ne dolazi do mozga cinjenica da je Nemanja juce podigao pehar namenjen prvaku Lige Sampiona...Ja sam bukvalno njega pocela da pratim kada sam bila klinka sa 14 godina a on je imao 20..i sada je on ispunio san koji mnogi decaci sirom sveta sanjaju :)) NEMANJA PONOSNA SAM NA TEBE :)

gravedigger

pre 15 godina

@Nemojte da dirate najboljeg igrača planete koji je zasluZan za SVE ovogodišnje uspehe Junajteda (uključujući i gol u finalu), nego kleknite i divite mu se.
(Ana Yorke, 22. maj 2008 00:23)
Ako mislis na C.Ronalda pre cu preci da navijam za Zvezdu nego to da uradim

Red Star

pre 15 godina

Šta reći za suđenje-NEVEROVATNO.Tendenciozno ili možda kukavičko-Čelsi je oštećen za penal, "gomilu " faulova i isto tako "gomilu" kornera.A ako gledamo kako je bilo na kraju onda je Vidić pokazatelj da samo Zvezda daje vrhunske evropske igrače dok Partizan nije tim Sledeća Sezona već tim Ova Krade Sezona pa tako posle dve "sezone" u kojima je Zvezda uzela duplu krunu angažuje sve "potencijale" iz 90'-ih jer osim golog kompleksa prestiža nikakvog kvaliteta i nema pošto je bio i još ostao simbol vremena vlasti.

markos

pre 15 godina

Ne znam šta se prže toliko ovi tzv. navijači Mančestera. Ogromna većina, da ne kažem masa, uvek gotivi i slavi pobednike i to je poprilično jadno. Kao neutralni (i veliki) ljubitelj fudbala smatram da je večeras Čelzi igrao bolje, bio mnogo bliži trijumfu, na kraju i zaslužio ga je. Mančester je dobio na puku sreću i po drugi put je dobio finale Lige šampiona a da je bio lošiji učesnik. Takođe, za glupe komentare tipa "ne može se parama postići...štagod", ordinarne su gluposti da su igrači Čelzija mnogo plaćeniji. Da, Čelzi ima verovatno širu i plaćeniju klupu ali prvi timovi su gotovo izjednačeni po primanjima. Šta vi mislite, da Ronaldo, Runi, Tevez, Ferdinand i ekipa igraju za krevet i hranu?! Činjenica je da je Čelzi i pored ne baš dobre atmosfere u ekipi i sa nevrhunskim trenerom bio bolji rival.

shoma

pre 15 godina

Najnovije vesti :
-nemanja vidic zadrzan na moskovskom aeredromu zbog sumlje da se bavi trgovinom ljudima. Naime u njegovom dzepu pronadjena je tamnoputa osoba za koju se sumlja da je didije drogba.
- udruzenja za zastitu prava crnaca pokrenuce tuzbu protiv nemanje vidica. Kaorazlog navode krsenje osnovnih ljudskih prava. Tokom citave utakmice nije dozvolio drogbi da dise...
-drogba najavio prelazak u milan, i zamolio vidica da ne dolazi u italijansku ligu

BorkoSavic

pre 15 godina

Ocene igraca:Van der sar7,5,Braun6,5,Rio7,5,Vidic8,Evra7,Hargrivs7,Kerik6,Skols6,5,Ronaldo8,Runi6,Tevez6,5.Celzi:Ceh8,Esijen6,5,Teri8,Karvaljo7,Esli Kol6,5,Makalele6,5,Lampard7,5,Balak5,5,Dzo Kol6,5 Maluda6,Drogba6.Mislim da je Vidic odigrao bez greske i po meni je igrac utakmice.

John Terry

pre 15 godina

#coavuja

ajd malo razmisli koja je bila drzave te davne 91' godine,mozgu jedan,Beograd nije bio glavni grad!!!
jao cigani koji ste vi pacenici,ali nema veze...
nekadasnji delija uzeo LS,
ALI MI UZIMAMO DUPLU KRUNU,xaxaaxaaxaxaax:)))

milan82

pre 15 godina

Ovi Hrvati postaju stvarno pateticni!Procitajte ovo:
http://www.index.hr/sport/clanak/deset-milijuna-britanaca-saznalo-da-je-nemanja-vidic-hrvat/387834.aspx
Jos malo pa ce proglasiti i Sasu Djordjevica za Hrvata..:))))

DrAgisha

pre 15 godina

Eto ga slaba tacka Nemanja, Drogba ga je pokusao isprovocirati za drugi zuti, kad mu vec nista drugo nije uspijevalo. Svaka cast ManU, kruna sezone, potpuno zasluzeno!

.....fcrs....

pre 15 godina

@ Bata Bataja

Kako si se nalupao za Vidica mesto to je u skupstini Srbije. Decko je malo vise od proseka!? Necemo se z*******ti!
Sto se tice Drogbe, jos jednom je pokazao da mora da poradi na vaspitanju (ali nas narod kaze ne mozes matorog....).
Svaka cast Man UTD, Chelsea nazad u londonsku maglu, na takmicenje sa QPR, Hull-om, Readingom jer ovo je za vas ipak nesto mnogo veliko....

milan

pre 15 godina

Sve cestitke Vidicu. Nece se skoro desiti da neki nas igrac podigne "usati" pehar.Sto se tice utakmice, mislim da Celsea nije imao srece,dve stative,Tery-jevo klizanje u kljucnom momentu...BPlavci su bili bolji u vecem delu utakmice,Lampard je dominiraop i dokazao svim kriiticarima da moye da se nosi sa pritiskom.Sto se tice portugalskog "zalizanka" kao i na NOu Kampu,nije imao...zato ne zasluzuje da ga nazivaju najboljim.Citam kako ljudi bog zna kako velicaju Fergusona.Ok,svaka cast,trofeji itd,ali ljudi od je u Mancesteru preko 25 godina,pa po verovatnoci mora osvojiti LS.Zamislite koliko bi osvoliji Murinjo,Kapelo,LIpi...da imaju toliki staz u nekom klubu.

P.S.DA JE BIO MURINJO DJAVOLI SE NEBI PITALI NISTA!!!

Patzollo

pre 15 godina

Navijao sam za Čelzi, jedino zbog toga što je Vidić u Mančesteru. Zvezdaš sam, ali ga ne podnosim. Nažalost, Vidićev tim je podigao pehar.

Vranski

pre 15 godina

...U cilju smanjivanja nesuvislih komentara o kvalitetu necije igre, pogledajte
BBC Rate players, Englezi su makar poznati po njihovoj objektivnosti po pitanju fudbala

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/c/chelsea/live_text/6173703.stm

exit

pre 15 godina

@ponosne delije,
Zigic u Valensiji ne igra, Stojkovic u Sportingu ne brani, Kovacevic ispao iz lige sa Lansom, Jankovic se naigrao u Palermu bas kao i ja, Boskovic? Ne znam mozda igra za Mogren....

Zvezda je zivot sve ostalo su sitnice

pre 15 godina

Vidim mnogo grobara je navijalo za Chelsi i to samo pokazuje da su oni u stvari slicni luzerski timovi.Slicnosti su da je Partizan uvek u senci Zvezde koja ima tradiciju i titulu Sampiona Evrope i Sveta ,kao Manchester dok Chelsie/Partizan to nikad nece imati.Da oba tima igraju prljavo i grubo,foliraju padove(Drogba=Jovetic u tom slucaju)i oba tima igraju na kartu novca(Chelsie kupuje bogatstvom,a Partizan kupuje sudije)oboje imaju navijace koji mrze drugi klub vise nego sto vole svoj i koji nisu pravi navijaci u srcu vec su se samo pridruzili voznji i ostavice tim odmah kad im ne ide.To pokazuje da su ova dva tima iako veca i bogatija slicna nasim klubovima gde ulogu pozitivca uzima Zvezda za koju se igraci ginu,bore se do kraja i nikad ne odustaju dok u Partizanu stranci kolo vode(pogledajte samo koliko crnogoraca je u kosarkaskom i fudbalskom timu)nepostenje,prljava igra i poslovi sa strane(podmicivanje,namestanje)se koriste da bi se stiglo do cilja.Zato su Manchester i Zvezda veliki klubovi a Chelsie i Partizan ce uvek ostati broj dva(number two)!!!

Partizan ce u istoriji srpskog fubala uvek biti drugi kao i Chelsie u Engleskoj,titula kupljena novcem Tomislava Karadzica nece vas naciniti nista jacim.

Mozete da mrzite crvene kolko god hocete ali crno-beli i plavci nikad nece dostici visine pravih velikana Man.U i Zvezde.

Sasha LFC

pre 15 godina

Sudbina, eto sta je. Da li se neko seca da je i Bajern u onom nezaboravnom finalu 1999-te godine imao precku i stativu protiv Manchester-a? Kada je Celzi to isto uradio mogao je odmah da se spakuje i ode sa terena.

Inace C. Ronalda je pokazao pravu prirodu. Cmizdri kao devojcica. Samo zbog njega mi je zao sto Celzi ipak nije pobedio. Najbolji igrac na svetu? Da bi to bio moras da imas m..a kada je gusto. A on to definitivno nema.

Nino

pre 15 godina

Gde su sad oni zlobnici koji su govorili kako ce Drogba da razbije Vidica i kako ce Vidic da kiksne?A on najbolji defanzivac danas Drogba najubojitiji igrac Chelsija nije se ni video.Kolko zlih ljudi navija za Chelsi to je strasno svi hoce da polome nogu Ronaldu ili Vidicu od ljubomore posto im ne mogu nista.....

red devil 011

pre 15 godina

Sad ce svi Celzijevci da se tresu u gacama...Kako mislite da ce Abramovic podneti ovo Evropsko ponizenje (4 godine uzastopno) i to u sred Moskve??!! Sta ce Avram i Teri kad nestane lovatora?
Drugo, Teri je odlican igrac, ali nije veliki covek. Glup je (cak i za engleske standarde) i ume da se ponasa kapitenski samo kad se pobedjuje.
Trece, predlozio bih redakciji b92 da razmisle o uvodjenju naslova tipa "Vidic na krovu evrope" ili "Vidicev samar Drogbi - Mancester sampion Evrope!" - cisto da se ugledamo malo na drugove kolege sa Indexa. E TO su Evropski standardi, moramo da ih pratimo, zar ne? Mislim, bar cemo tako dati nekog razloga ovim zavidnim sto dolaze i negativno komentarisu na racun Vidica, NAJBOLJEG STOPERA NA SVETU.
Cetvrto i poslednje - GLORY, GLORY, MAN UNITED! TISHINCHINA!!!

Whitedragon

pre 15 godina

Kako je Mancester stigao do finala:
Group F

Man. United
Roma
Sporting
Dynamo Kyiv

19/09 Sporting 0 - 1 Man. United

02/10 Man. United 1 - 0 Roma

23/10 Dynamo Kyiv 2 - 4 Man. United

07/11 Man. United 4 - 0 Dynamo Kyiv

27/11 Man. United 2 - 1 Sporting

12/12 Roma 1 - 1 Man. United

First knockout round(19 Feb - 05 Mar 2008)
Lyon 1-2 Man. United (1-1 0-1)

Quarter-finals(01 - 09 April 2008)
Roma 0-3 Man. United ( 0-2 0-1 )

Semi-finals(22 - 30 April 2008)
Barcelona 0-1 Man. United ( 0-0 0-1 )

Final
Man. United (6-5p) - Chelsea (1-1 r.)

Srki

pre 15 godina

Bravo za Manchester, bravo i za Vidica, kao i za sve ostale pojedince Manchestera. Zaista su najjacu klub na svetu i zasluzili su ovu titulu. Mec je bio odlican, i na nivou. Svaka cast Manchesteru tj. ekipi, zasluzili
li su !!!

BlaBla Jeah

pre 15 godina

A Mijatovic 98e?

Btw, Mancester je zasluzio trofej jer je igrao perfektan fudbal, ali i Celsi je bio u Euro brhu protekle 4 godine

Whitedragon

pre 15 godina

Dve napomene:

-da nije padala kisa Teri se
sigurno ne bi okliznuo prilikom
izvodjenja penala
-prilikom izvodjenja penala Van der Sar se najcesce bacao na levu stranu i cudi me da Anelka nije drugacije sutirao

U svakom slucaju bravo za Vidica!
levu stranu

boriss

pre 15 godina

iskreno da kazem ne kontam sta je vidic uradio tokom celog meca?teri je bio mnogo bolji na drugoj strani,uopste celzi je bio bolji i zasluzili su pobedu.
a sudija,sudija je bio najlosiji na terenu gresio je gde je mogao i osteti celzi za
za dva kornera i penal.
kazete da drogba nije nista uradio sta je onda uradio onaj
naduvenko?dao je gol i to je to posle se nije ni video...nerazumem takve igrace sto se kur*e i misle da su najbolji.ESSIEN NAJBOLJI IGRAC
UTAKMICE.


celzi posle ovog poraza volim te jos vise!!!!!

pre 15 godina

@komentar 125(Bata Bataja).Izmedju svih gluposti kojih si napisao,navodis neku statistiku pasova i kazes "Gde je tu Vidic i koliko je uopste imao doprinos u FAZI NAPADA"WTF?Vida neigra za statistiku kao neki igraci-manekeni (necu da imenujem),njegov posao je da ocisti loptu ispred svog gola! BTW to veoma dobro radi!

Don_Korleone

pre 15 godina

@Bata Bataja
Brate leci komplekse negde drugde. Prozivas Vidica?! Skols ocajan?! Molio bih te da i dalje ostavljas ovakve komentare, da se slatko ismejem kao sad dok sam citao tvoj komentar. A i narod nema kome da se smeje. Preporucujem ti da napises knjigu o finalu lige sampiona 2008, ja cu sigurno da je kupim i da citam pred spavanje da se slatko ismejem.

JER MI SMO DELIJE

pre 15 godina

ARMAKEDON
Mi ne pevamo od muke,mada bi vi to voleli,pevamo od srca nasem najtrofejnijem i najvecem klubu,a vi kada vam cika tole u nedelju pokloni i titulu,ako mozete pevejte od srca!!!!! Dok vi slavite CIKA TOLETOVE POKLONE MI OD SRCA PEVAMO,i vama se smejemo!!!!

LEKCIJA

pre 15 godina

MemoriJA
Ima jedna velika razlika u tvom poredjenju MIJATOVICA i PANCEVA!!!!! Kazes i oni su doneli titule svojm klubovima,jesu,jesu ali je Mijatovic doneo Realu A Pancev je doneo TITULU SAMPIONA EVROPE ZVEZDI!!!!! Zapamti to!!! Kazes kako zvezdino dete nije imao m... da sutira peti penal? Ako te sluzi tvoja memoriJA izbroj titule,kupove,duple krune,seti se ko je bio sampion evrope i sveta pa tek onda nesto pricaj o mu....!!!!! A sve to kada izbrojis shvatices da vi tako nesto nemate ni ne slikama,a mu.. ste mozda i videli na nekoj slici!!!

zuti_balac

pre 15 godina

@(Bata Bataja, 22. maj 2008 00:22)
Komentar 125
Svaka ti cast na komentaru!
I ja sam danas Vidica video veoma prosecno,a ne kao ovi navijaci Manu!
I mogu da kazem,da je Chelsea danas bio mnogo bolji tim,po sansama, po sutevima i po kornerima! Ljubos Mihel je svirao 70-30 za Manu, a to je svako mogao da vidi! Ja sam danas bio neutralan,i samo mogu da kazem da su vecinom u finalu LS pobedivale srecnije momcadi,kao i ovaj put! pozz

Vranski

pre 15 godina

Veliko vece i velika pobeda.
Veceras se desilo najbolje finale otkad se igra liga sampiona. Srela su se dva tima koja apsolutno dominiraju Evropskim fudbalom. I hvala bogu, sto ligu nije osvojio treceplasirani tim u nacionalnoj ligi koji se mozda i nece plasirati za ucesce u ligi sampiona naredne godine.
Sreca prati hrabre, kao i 1999. Protivnik je gadjao precke i stative, a Sir Ferguson i Vojvoda Giggs su se na kraju veselili.
Meni je ipak najdraze zbog Ronalda (glupo bi bilo da igrac tog kalibra ostane bez trofeja u ligi sampiona poput npr Maradone), i naravno zbog naseg zemljaka Nemanje.
Ispada da su za njegov nastup trebali da brinu vise nego li za Rooney-jev. Decko-Vidic je odigrao najbolje kada je bilo najpotrebnije.
Svoju potpunu nemoc na terenu Drogba je zapecatio samarom Nemanji Vidicu. A NAS DECKO NA TO NIJE UZVRATIO, nego je elegantno sacekao crveni karton fudbalskom 'geniju'. E to je ono na sta sam ponosan.
A sto se onih naopakih komentara o Nemanji i zalopojki o Chelseyu tice, njihovim autorima ostaje samo da slave Batu Mirkovica koji je genijalno zaradio crveni karton u nekoj drugoj mnogo vaznijoj utakmici, i da paranoicno navijaju protiv tim ova u kojima igraju igracine koje su potekle iz CRVENE ZVEZDE, Sampiona Evrope 1990/1991. (bilo to njima mrsko ili ne)
JOS JEDNOM - SVAKA CAST MANUTD
............
Manchester, Manchester United, A bunch of bouncing Busby babes, They deserve to be knighted.
.....

john terry

pre 15 godina

znate onaj vic o srbinu i madjarici,kad u sred ljubavnog cina ona vice njemu:"straga!straga!" a on:"nije me stra`,no mi se klizaju opanci."

Vladoooo!

pre 15 godina

dal je to bivsi igrac zvezde digo pehar grobari tisina ne hvali te se svojim igracima nemanja je super decko a onaj drogba je posto takav gad da sam ga zamrzeo naj na svetu

Frederick House

pre 15 godina

@ Ponosne delije
Klub koji je osvojio LS je Mancester Junajted ne Crvena Zvezda.
Sada verovatno treba i maticni klubovi odakle su dosli Ronaldo,Tevez,Fendinard,Anderson i svi ostali igraci, da pricaju:da da on je igrao kod nas to je nas uspeh.
Bolje vi gledajte ko osvaja duplu krunu kod nas jer daleko smo mi od Evrope.


Naravno svaka cast Mancesteru na pobedi i uzbudljivoj utakmici,i naravno Nemanji koji je pokazao da je jedan od najboljih odbrambenih igraca Evrope!

JEDAN JE NEMANJA VIDIC!!!

pre 15 godina

Dali za nas zvezdase postoji lepsa slika od ove veceras??Kada zvezdas podigne pehar lige sampiona,a nasa velika srca puna!!!! ZVEZDO,DELIJE budite ponosni na naseg NEMANJU!!!!

Nikolacm

pre 15 godina

Prrrr, sve u svemu nekako blentava tekma... Joj sto me razocarao Grant kada je u igru uveo Kalua i Anelku a Sevu(cara) ostavio na klupi...grrr... Malo mi je zao Terija, mislim da on nece spavati narednih mesec dana... Cech-svaka cast... Ne mogu verovati da ovo pisem ali..: Cestitam Mancesteru, pogotovo Edwinu... Seva vracaj se u Milan, bez otalen... Forza Milan

Pravda

pre 15 godina

zasluzeno. Posle prvog poluvremena realno bi bilo da bude 3-0 ili bar 2-0 a ne 1-1. Tu je bog dao sansu celsiu ali ipak bolji osvaja titulu. Neko ce reci precka stativa... to je neprecizno ! Fudbaleri mancestera su bili precizni ali se isprecio ceh vise puta, dzon teri i druzina. Jednostavno, celsi je samo pogadjao okvir ali ne i centar !
Inace slazem se sa konstatacijom da uvek najbolji mase penal... to je izgleda nesudjeno pravilo... i to mislim na extremno vazne meceve a ne domaca liga dokaz su ronaldo i teri

pedja pg

pre 15 godina

Bravo za Mancester. Celzi nije imao srece - netacno. Celziju se nocas samo vratilo kako je odvratno igrao cijele sezone, prvo grupa (1-1 sa rosenborgom), olimpijakosa u osmini jedva izbacili, autogol u cetvrtfinalu protiv fenera, autogol risea u polufinalu sa liverpulom, nocas totalno bezvezni gol i to u zadnjem minutu poluvremena poslije cega pocinju da igraju dobro (naravno zbog psihickog uticaja izjednacenja na igrace mancestera). Dakle, jedno dobro poluvrijeme nije dovoljno za titulu.

Ko je imao srece? Pa, Celzi - sto je uopste dosao do finala.

PS. Nisam navijac mancestera, vec zvezde i liverpoola.

Peja

pre 15 godina

Znaci Manchester je najaci obozavam ih !!! a sto se tice celzija on je klub bez duse napumpan ciframa premijama i zvezdama....tako da mogu sam da nam zavide i titula LS i premijer liga je nasa!! GLORY GLORY MAN UNITED

Damir

pre 15 godina

svaka cast Mancesteru na osvojenoj tituli i Vidicu na odigranoj utakmici...i jedan thumb down za komentar da bivsi igrac zvezde dize pehar,a ne partizana...bitno da je nas...

NEMANJA VIDIC

pre 15 godina

DROGBAAAAAAA,DROGBAAAA JUUHUUU..... Pa gde je ovaj Drogba??? Dali je on to izasao,ili nije ni igrao??? Zasto Drogba veceras nije igrao????

JEDAN JE NEMANJA VIDIC!!!!

pre 15 godina

KALU:Drogba,kakava je trava u mancesterovom sesnaestercu??? DROGBA:Nemam pojima! Cekaj sada cu da pitam Vidica!! Care,ajde nas pusti da pridjemo golu da vidimo dali je i kod vaseg gola mokra trava!!!! VIDIC:Ajde mali mars napolje,kada porastes pricacu ti!!!!

Armakedon

pre 15 godina

Br.106 Za promenu pocni i da spavas.Mozda kad se probudis shvatices da pevas od muke Partizanove i cemera sto nista niste osvojili,sem upalu grla.

ciki

pre 15 godina

Dve stvari:

1. Mogli su i odma' da sutiraju penale da se ne premaraju.
2. Nocas neko obavezno da pazi na Terija - kako je lose izgledao rizican mi je...

...

pre 15 godina

Bravo Vido, poslao si onog foliranta Drogbu pravo u Djetinju da se 'ladi kako i zasluzuje. Zbog toga mi je extra milo sto je MU dobio.

Doodoolentze

pre 15 godina

komentar na ponosnog zvezdasa,br. 40

Matori,Vidic je SRBIN,bio Zvezdas ili ne,ako je tebi bitno,onda si klosar najgori!!!

A sto se tice pehara,idi za vikend u Krusevac pa vidi uzivo kako sampion dize pehar!!!

Kiss...

alsen

pre 15 godina

Drago mi je samo da je Bivsi Delija Vidic osvojio Ligu sampiona Alsen realno navijo jam za Chelsea pozdrav svima onima koji navijaju za Chelsea i za Crvenu Zvezdu pa nek se jave na moj meil radi druzenja Alsen_18@hotmail.com
pozz Alsen, Kosovo , Prizren

P.S. Volim Zvezdu a i Chelsea

Phil Neal

pre 15 godina

Čestitke novom prvaku Evrope. Nadao sam se da će moj Liverpool i ove godine imati priliku za šestu titulu, ali dobro... Sam meč tipičan za ovakvu situaciju. Chelsea je preuzimao sve više inicijativu kako je meč odmicao, pre svega psihološku, do Terryevog penal: Vidić je bio izvanredan, čudan tok penala: Van der Saar kod prva tri penala nije ni imao šanse, dizao je ruke bez veze uvis pre izvođenja. Čestitke i za Chelsea. Posebno za Čeha, Lamparda Terija.
Long live Anfield! Vidimo se na jesen i iduće godine. Pozdrav svim dobrim ljudima.

Ana Yorke

pre 15 godina

Nemojte da dirate najboljeg igrača planete koji je zasluZan za SVE ovogodišnje uspehe Junajteda (uključujući i gol u finalu), nego kleknite i divite mu se.

Mare

pre 15 godina

Ne mogu da verujem :-( .Stativa, precka, i pad zbog natopljenog terena kad je golman vec bio savladan.Navijao sam za Celsi jer je ovo mozda i poslednja utakmica za neke od igraca u plavom dresu.Fudbal je surov, zao mi momci, zao mi je Terija.Nadam se da ce osvojiti ovaj trofej vec naredne sezone sa Barsom.
Ne mogu da verujem :-(

verna navijacica MANCHESTER-a

pre 15 godina

Ovom ne pomaze ni narandzasti dres da ometa protivnicke igrace,pa sto onda niste pobedili da je dres u pitanju?U pitanju su
1.Ferguson,najbolji trener
2.Giggs,oborio rekord,
3.Ronaldo,bori se za zlatnu kopacku i
4.VIDIC,pravilno postupio za karton Drogbi...
ja sam u skoli pricala sa nekim drugarima i rekla sam da je titula vec u nasim rukama,nego cisto samo da se odigra 90 min.

Slaninar Republikanac

pre 15 godina

Jednostavno postoje ljudi pobednici kao sto su Sir Alex Ferguson i Giggs.
Plavci su suvise zeleni za evropsku titulu.
Trijumf taktike, odabira igraca za finale, cuvanja igraca za odlucujuce utakmice, atmosfera u kojoj je svaki pojedinac cenjen donose trijumf. Nema trzavica, pretnji odlaskom iz kluba, tuca na treningu i ostalih brljotina koje krase Arsenal i Chelsea. Zato dok god bude Sir Alex vodio klub Man Utd ce biti najveci.

Dejan

pre 15 godina

@coavuja - "jeste li vi ljudi culi ono???
Berlin,London,Pariz,Moskva,Istanbul,i neki drugi veliki gradovi nemaju sampiona evrope!"

Ali zato ih imaju Madrid i Barcelona :)

Bata Bataja

pre 15 godina

Onaj pregame show im je bio mutav onoliko, za te pare trebali su nesto bolje da smisle.

Izlaze sastavi, doslo mi da ugasim tv. Upropascavaju fudbal, Essien na desnom beku, wtf?!

Da ne ostane duzan, Alex Ferguson nema onog Park-a. Koliko toliko razuman potez s obzirom da ima 30 kila sa sve krevetom, pojeli bi ga ovi u sredini a i vec je tu jedan kilavko Scholes. Dva bi bilo previse. Ali i Hargreeves na poziciji gde je potrebna brzina, obe noge i mozak. Znaci totalno van pozicije. Cini mi se da je to trebalo da predstavlja jevtiniju verziju onoga sto je Becks igrao. Ima jedan jedini nazovi dribling a to je da kad je okrenut ledjima golu se okrene sa loptom oko levog ramena, nabije glavu u zemlju, sutne je uz liniju pa trci za njom.

Drogba je u vecem delu prvog poluvremena imao igraca na ledjima a drugi odbrambeni je bio uvek u neposrednoj blizini da pripomogne. Medjutim, veci uticaj je imao sudijski kriterijum. Ovima iz odbrane Manutd nije svirano mnogo toga a skoro svaki put kad je Drogba skakao za loptu je dobio lakat/podlakticu u donji deo ledja prevashodno. Ovo bi uporedio sa onim kako je onaj 'najbolji svetski sudija' Kolina (najbolji da namesti tekmu a da se vlasi ne dosete) superiornim Cesima odsekao Kolera u polufinalu protiv Grka. Samo sto je Koler bio preveliki za Grke pa su mu cak svirani i ofanzivni faulovi. Drogba je kritican za Chelsea da bi prebacili teziste igre pred protivnicki gol tako sto ce da gurnu loptu u onaj kvadrat ispred sesnaesterca. Onda Drogba se gradi i okrece ka golu ili spusta loptu na stranu za sut/centarsut.

Kod gola manutd-a, nekoliko neshvatljivih poteza. Prvo je Cole predaleko od Hargreeves-a i ovo za posledicu daje ubacivanje sa strane za manutd. Jos jednom, nema razloga da Cole respektuje igraca kakav je Hargreeves jer ovaj niti je brz, niti ima dribling a vrlo cesto gresi pod pritiskom. Posle auta, Lampard ispao kao iz dzipa u dva na dva situaciji, i onda Brown (od svih) centrira na drugu stativu (i to slabijom nogom). Druga greska ovde je Essien-ova. Uhvacen je kako bulji sta se desava na drugoj strani a ne prati gde mu je igrac. Em je nizi em je tako ostao predaleko od Ronaldo-a. Ovo se ne bi desilo da je na toj poziciji igrao Beletti kao sto je trebao. Medjutim ovi reformatori bunkera su ovoga puta sami sebe upucali.

Manutd je imao loptu u posedu u vecem delu prvog poluvremena ali dve od tri najbolje sanse su im dosle posle kontra napada. Sto se tice Chelsea, najveci broj lopti su isle na Drogbu i to duge dijagonale sa leve strane na desnu. Niko da iznenadi odbranu tako sto ce da gurne po dubini il levo uz liniju. Nedostajao je Cole da se ubacuje u taj prazan prostor.

Jedna od najbitnijih stvari za tok utakmice bila je uloga Scholes-a. Prvo, igrao je povucenije nego inace a on je najopasniji kad je blizi protivnickom golu. Drugo, velika vecina lopti su mu isle u sirinu il unazad. Isto tako i njegovo kretanje. Covek do trenutka kada je zamenjen je podelio 43 pasa a samo 2 su isla po dubini! Njemu odbrana nikad nije bila jaca strana i vidi se da je omatorio. Sve u svemu, bledo.

Kako je pocelo drugo poluvreme, Chelsea je bio uvek za korak brzi. Dobar potez Granta da je poslao Essien-a vise u sredinu i napred. Ovo je donelo boljitak igri a i otvorilo prostor za do tada neprimetnog Cole-a. Iako je Essien dobio nesto ofanzivniju rolu, Ronaldo je ostao non factor (nista novo).

Centarsutevi manutd-a su isli iskljucivo na drugu stativu. Problem je bio sto su bili il previsoki il iza ledja manchester-ovih igraca. Jedino ona Evrina povratna je vredna pomena. Manutd je bio istisnut na bokove a Tevez nije snaga da se zagradi efektivno u sredini.

Neke stvari su jos jednom dobile potvrdu. Prvo, da Ronaldo je bled u velikim utakmicama (i to bez da ga udvajaju/utrajaju kao sto je bio slucaj sa Ronaldinhom), da je rame uz rame sa Inzaghijem po simuliranju/padanju posle i najmanjeg kontakta i da nije i niti ce ikad biti ono cime ga mediji prikazuju. A drugo, da je Vidic malo iznad proseka i da mu je glavni kvalitet skok igra (gde vrlo cesto ima prednost u visini u odnosu na napadaca) a da kada je lopta na zemlji je prosecan. Opet su ga zalomili ko mladog majm.na (Essien), onda kad je Drogba pogodio stativu u zacetku akcije je dobio loptu po zemlji i propustio je u prostor i prosao pored ovog naseg ko pored bandere. Velika vecina duela kada je lopta bila upucena chelsijevim napadacima po zemlji, zavrsila se tako sto je vidic il napravio faul il mnogo cesce ispucao u aut bez neke vece potrebe. 'Specijalni' odbrambeni igraci se izdvajaju tako sto ne samo su pouzdani u odbrani vec mogu nesto i da urade u napadu. Nazalost nema vise igraca tog kalibra kao Beckenbauer i Sammer. Mozda jedino Lucio i onaj Naldo iz Werdera. Statistika posle sat vremena igre, vodeci passer manutd je Scholes sa 29 a za njim Ferdinand i Evra sa 26 i 25. Gde je ovde Vidic i koliko je uopste imao doprinos u fazi napada?

Fudbal se krece u pogresnom pravcu, dominiraju preplaceni mediokriteti a glavna ideja je kako ne primiti gol. Umesto akcije i kreativnog, imamo reakciju i destruktivno. Proslog leta je Dunga izveo Brasil da igra na kontre sto je sasvim sigurno izazvalo neko prevrtanje u grobovima. Na pijedestal se popeo jedan poluproizvod kakav je premier liga gde ima fudbalske vrednosti koliko i na Carevoj Cupriji.

daj keve ti

pre 15 godina

@ ponosne delije
Alo decko o cemu pricas? Kad vi buete uopste videli ligu sampiona onda se javi. Sad ce mali Misko da kesne kes, pa ce biti bolje, sledece sezone. Vi ste sportsko drustvo sledeca sezona.

stuttgart

pre 15 godina

Sreca da sam ulozio jos 10 eurona na nereseno imace bi izgubio 10 na pobedu manua.manu je trebao da vodi barem 2:0 u prvom poluvremenu ali eto ipek dobise sa puno srece.jedino mi je zao lamparda ali za ostale me boli... pazi ballacka cmizdri.pozdrav svima aj laku noc.

anonymus

pre 15 godina

Sta reci osim da je manchester najsugavija ekipa na svijetu-nisam fan chelsea ali veceras sam ih zavolio-bravo momci bravo za terija koji je preuzeo odgovornost kao pravi kapiten

MAJCEK-MAJA

pre 15 godina

Svaka cast za Mancester!!!Ja sam navijacica Mancestera,ali nam je samo BOG veceras pomogao!Hvala ti Boze!!!P.S.Ipak mi je malo zao Celsia,ali neko mora da izgubi.Jbg.Mancester sampion!Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . . .Toooo Vidicuuuuu,care!!!

Dusko

pre 15 godina

Evo prvo da kazem da je ajmo reci zasluzeno pobedio mancester. Mnogo bolje prvo poluvreme za mancester. Onda je celzi dao crecan go. Lopta se odbila od 2 igraca i van der sar se oklizno.
A sad za lika koji nesto prica o levonogim igracima.
Nikad al nikad nemojte dati da odlucujuce penale sutiraju densonogi igrac.(tery, anelka)za razlkiku od levonogih (anderson, giggs).
Sto je samo dokaz da kojom nogom sutira igrac nema veze sa zivotim. Zavisi od srece i od koncentracije.

JER MI SMO PONOSNE DELIJE,A IMAMO I CIME DA SE PONOSIMO!!!!

pre 15 godina

DODOLENTZE
Ja klosar sto pricam da je zvezdino dete podiglo pehar Lige sampiona? Koliki si onda tek ti klosar kada uporedjujes ovaj pehar sa vasom KUPLJENOM TITULOM!!!!! Gledacemo i to,smejacemo vam se a onda cemo kao i uvek pevati nasem najtrofejnijem klubu nasoj VELIKOJ CRVENOJ ZVEZDI!!!!!!

emil

pre 15 godina

sve cestitke SAMPIJONIMA svi na nivou ali NEMANJA IZNAD SVIH iako su u chelziju vidjeli bas njega za kixera a on naj bolji i naj sigurni a Chelzi nije vodio brige o svojim kixerima TERI i ANELKA ...DROGBA dobro upamcen po onoj stativi i jos upamceni po samaru NEMANJI kad je vidio da nemoze pored VIDE more bar samar da mu da i to ga je kostalo crvenog toliko pozdrav za sviju i za LUZREEEEEEEEEEE -CHELZIIIIIIIIIII

serafim

pre 15 godina

Navijam za manchester i srecan sam zbog osvojene titule, svaka cast Vidicu na odlicnoj utakmici, ali zao mi Terija. Videste li mu facu?

manu

pre 15 godina

AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Odlicna utakmica...ekstra sanse! Na kraju najbolji tim na svetu je zasluzeno pobedio! Steta sto na poluvremenu nije bilo 4:1 za ManU ali onda ne bi gledali penale! Celsiju i njegovim kvazi navijacima sve cestitke na odlicnom mecu i borbi!
A nakon svega sto se pisalo po medijima i pljuvacima Vidica zelim da kazem da se drogba (namerno malim slovima) NIJE NI VIDEO veceras! Nemanja ga je strpao u mali dzep i NAJLEPSI momenat veceri je kad je drogba dobio crveni karton na Nemanji!!!
Finale kakvo svaki navijac Manchestera moze da pozeli! Svaka cast momcima na trofejima ove sezone! Zasluzili ste krov SVETA a ne Evrope!

Nemanja care zacepio si im usta!!!

GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!!!!

expert

pre 15 godina

Sta je tu je....nema sad kukanja i price "sta bi bilo kad bi bilo"
Nadam se da nece biti velike polemike tipa: "Bili smo bolji!" od strane jednih ili drugih simpatizera!!!
Vreme u nazad ne moze...Teriju niko ne moze da vrati to sto se okliznuo...ako iko ima pravo da promasi trofej onda je to ON!!! Njemu je sada najteze...a nama ostaje da se okrenemo novoj sezoni!!!
Pozz svima i cestitke Jedinstvu na tituli!!!

Darko

pre 15 godina

Bravo!Manchester je zasluzio titulu a nas Vidic je odlicno strpao Drogbu u dzep nije se ni video osim kad je pogodio stativu i kad je dobio crveni karton haha.Pokazao je Vidic da je najaca karika u odbrani Manchestera,a ne najslabija kako su tvrdili igraci Celsija pa i Drogba.

U prvom poluvremenu posle odlicne igre Ronalda Manchester je trebao da vodi 2-0 a Celsi je postigao gol samo srecom posle cudnog odbitka tako da titula ide najboljima!

WoW

pre 15 godina

Hvala ti boze!!!! I hvala tebi ,Teri!!! Sve vreme je MU bio bolji,a ovi bogati plavci su samo imali srece u regularnom delu,ali posle..... Mancester je tim i u njemu su same legende,a Celsi je druga prica... MU Ruulllleeeeeezzzzzzzzz

sir_mufc

pre 15 godina

Bilo je gusto, ali liga sampiona se ne osvaja samo pobedom u finalu! MAN UTD je bolji cele sezone i zasluzeno je osvojio!
WE SHALL NOT BE MOVED!!!

Dinke

pre 15 godina

Realno, ovo je najgore finale jos od Steaue tamo negde 1986 godine. Na trenutke mislio sam da igraju dva italijanska kluba, delom zbog totalne defanzive a delom i zbog precestih (full)kontakta. Toliko o fair play-u engleza.

Srecom pa je nedostatak kvaliteta nadoknadjen kvantitetom (produzeci + penali). Na kraju Ronaldo svejedno cmizdri. Neprocenjivo :)

Sve u svemu, pobedio je srecniji tim.

losmi

pre 15 godina

VIDICU IGRACINO, ZGAZIO SI DROGBU.

Ovo je dokaz da je ZVEZDINA skola najbolja na ovim prostorima.
NEMANJA SRBINE< DELIJE SU PONOSNE NA TEBE!!!!!

Filip

pre 15 godina

bravo carevi!!! pokazali ste svima da ste najbolji! imate u svojim redovima najboljeg svetskog (ronalda) i najboljeg srpskog igraca!!
@boki
molim te ne lupaj gluposti
ako je manchester najomrzeniji klub sta su onda chelsea i milan!?! a ni roma nije mnogo bolja...

realan

pre 15 godina

ima mnogo razloga zasto je macester prvak evrope sve namesteno 1 ronaldo zlatna kopacka 2 gigs da ude u istoriju itd a trece trener ferguson i on ima neku istoriju da sruse nigde fudbala samo da se istorija slavnih srusi , a budite i realni malo jestel vidli i nebo je plakalo kad je videlo 2 korupirana tima prolom oblaka ,juce sam reko da ce celziju dati da on bude prvak ali nisam znao za ovo troje ronaldo gigs i ferguson ti trebaju da istoriju sruse

GO JOHN!

pre 15 godina

Cestitke Mancesteru ali
TERI JE KRALJ I POSLE SVEGA!
SAMO NAPRED MAJSTORE.
Iz sveg srca ti zelim brz oporavak, pasce i taj trofej vec jednom

memoriJA(brat Armakedona)

pre 15 godina

I Mijat je doneo titulu Realu(serbiangirl).I PANCEV je doneo titulu Zvezdi,PA !!!Ovo je namenjeno iskompleksiranom deliji.P.S. A sto nije peti penal u Bariju sutirao neki zvezdas od malena,Teri je ipak imao m*_a .....Verovatno u Zvezdi tad nije bilo m**onje!Basta!!!

beba

pre 15 godina

konacno je pehar ponovo u pravim rukama! mancester united volim te! zaista sam srecna jer je zasluzeno,posteno!ulepsali ste mi vece i predstojece dane!

ljubisa

pre 15 godina

Hehehe Zvezda jos uvek skuplja od Celsija.Mozda je najbolje da Roman proda Celsi i kupi Zvezdu dovede extra igrace i osvoji Ligu Sampiona. :D

Vladan R

pre 15 godina

@ armakedon
Verovatno mislis na Fergusona i moze se na prvi pogled reci da si u pravu gledajuci samo dva finala LS ali ako se pogleda cela njegova karijera gde je pre svega u Skotskoj sa Aberdinom ej Aberdinom u osam sezona bio tri puta prvak i to pored Seltika i Rendzersa(ne znam da li je bilo ko to uspeo u osamdeset a ne osam godina) i ako se uzme u obzir kakav je MU bio kada je dosao u njega onda apsolutno nisi u pravu jer to sto je MU trenutno toliko finansiski mocan je velikim delom i njegova zasluga jer su novac doneli njegovim rezultati tj u 20 sezona cak 10 titula a u celoj preostaloj istoriji MU je osvojio jos 7. Zato se malo bolje informisi o nekome ako zelis da ga omalovazavas i pljujes a
sto se srece tice ponavljam jeste je imao i sa Bajernom a i veceras ali isto tako u sezoni pre osvajanja prve LS je neverovatno koliko srece nije imao u duelu sa Borusijom Dortmund u polufinalu a inace Borusija je te godine bila i osvajac LS, uostalo sreca je sastavni deo sporta. Sto se tice vecerasnje utakmice i tu se ne slazem da je samo MU bio srecan jer sreca je bila prevrtljiva tj nemocni Celzi koji je u prvom poluvremenu trebao da popije tri komada srecno izjednacuje u 45 ali zato u drugom bez i malo srece dva puta pogadaj okvir gola da bi u produzecima opet sreca bila na strani Celzija kada je Gigsov sut Teri na fenoomenalan nacin izbacio u korner, i kad smo vec kod Terija simpatizer sam MU ali moram da kazem da mi je veoma zao sto je ova igracina promasila penal i zaista se sreca surovo poigrala sa njim dok je onaj ipak naduveni Ronaldo bez obzira sto je odlican fudbaler je zasluzio da promasi penal i bude tragicar ali je on licno imao veceras vise srece nego pameti sto se ipak sve u svemu gledajuci celu sezonu ne moze reci za celu ekipu MU.Po meni mozda i subjektivno ali ipak Vidic je igrac utakmice i to mozda malo i u inat Kaluu i svima koji su ga omalovazavali zadnjih dana. Za kraj da se osvrenem malo na Granta covek je ipak zasluzio malo vise pohvala i postovanja jer je Celzi od preuzimanja sa -7 ili -5 da ne lazem ne znam tacno doveo do 0 bodova zaostatka u prvenstvu ali nije mogao da nadoknadi i losiju gol razliku kao posledicu zatvorenije igre Celzija od MU i plus uspeo je u onome u cemu nije Murinjo tj da udje u finale i izbaci Liverpul sto Murinju iz dva puta nije posloza rukom.SVE U SVEMU MISLIM DA JE GLEDAJUCI CELU SEZONU PEHAR IPAK OTISAO U PRAVE RUKE

To je zvezdina skola!!!!!

pre 15 godina

Gde su titule,tu su ZVEZDASI!!!!! Italija,Grcka,Engleska,Liga sampiona!!!!!!! Tako je to u evropi gde se titule osvajaju znanjem i kvalitetom!!! Kod nas je to malo drugacije,titule osvaja lova!!!! I kao sto rekoh:gde su titule tu su zvezdasi,gde je CIKA TOLE tu su titule!!! I kao sto vidite DELIJE ne gube NIKADA,mi i dalje pevamo i pevacemo uvek,jer cemo uvek imati ono sto vi grobari necete imati NIKADA!!!!!! PEEEVAMOO,PEEEVAMOOO.....

patlidzan

pre 15 godina

kako mi je zao Terija ne mogu da vam opisem...ajde barem da je momacki opucao pa promasio,nego se nesrecno okliznu...vjerujem da bi njemu tako lakse bilo...

sve u svemu najbolji tim je na krovu Evrope...i bravo Nemanja

Filip_x

pre 15 godina

I sam sir Alex je rekao da je ovo najbolja ekipa koju je on trenirao!!!Nema vece potvrde ove recenice nego dici ovaj pehar koji neki i dalje mogu samo da sanjaju!!!Ronaldu sam vec oprostio promasen penal jer i najbolji imaju pravo da pogrese!!!GLORY,GLORY MAN UTD

wlado

pre 15 godina

cestitam man utd, vidic je odigrao jako dobar mec, a zao mi je terija, ali nikako chelsea-a...c ronaldo,sad kad si osvojio vrh evrope, vreme ti je da predjes u real madrid i da doneses jubilarnu desetu titulu najvecem klubu na svetu.

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Dobra tekma ! Chelsea imao zrelije sanse (stativa i precka) ali im se na kraju to obilo o glavu.Zao mi je Terry-a stvarno je extra igrach,a nije imao srece da donese prvu i poslednju titulu prvaka evrope CFC,jer posle ovoga tesko da ce Roman tolko ulagati u Chelsea,sa ovoliko novca i ovakvim igracima za 5 godina uzeti samo 2 titule u Engleskoj to je malo ! Tek kada je ekipa u finalu ovog takmicenja vidish koliko je velika.Sada vidim koliko je Milan shto se tice Lige Sampiona ispred svih ostalih u evropi,pa cak i ispred Reala jer je Real odavno prestao da bude onaj stari klub.O Italijanima da ne govorim,ja mislim da sada Interisti vide koliko im je klub mali i koliko su oni loozeri u svojoj istoriji.Dosla je kriva posle 10 godina u Milanu ali i to ce se pevazici.


Pozdrav svim ljubiteljima najboljeg i najkvalitetnijeg takmicenja u fudbalu.

HR-nogomet

pre 15 godina

Chelsea je zasluzio titulu, bolji su bili, ali na lutriji penala su baš nesretno izgubili.
Vidić sjajan, spremio je Drogbu u mali džep, izludio ga je.

boki

pre 15 godina

kako mrzim ovaj mancester, neverovatno da su oni osvojuili titulu, najgori i najomrazeniji tim na svetu, a onaj kristijano folirant obican naduvenko zalizani, strasno sve sto mogu reci, uzas boziji, prestacu da pratim fudbal odoh na kriket

XXX

pre 15 godina

Grant je pokazao koliki je covek(demantovao je moje ranije razmisljanje),svaka mu cast kako se poneo u porazu!!!
Krivo mi je zbog njega i Terrya!

ha-ha-ha

pre 15 godina

Sedim i smejem ljudima koji su sinoc pisali kako ce Drogba da protrci pored Vidica!!! I jeste protrco ali na putu ka svlacionici!!!! JEDAN JE NAMANJA VIDIC!!!!!

Doodoolentze

pre 15 godina

John(Pierre) Terry(Boya)!!!

Svaka cast Chelsea-u,ali,Man Utd je zasluzio vise!!!

Vidicu,svaka cast za tekmu!!!
Toliko o tome da nece strpati Drogbu u dzep!!!

m1|anChe

pre 15 godina

I gde je sada onaj SLEPAC Kalu koji je rekao da ce VIDIC pogresiti??!!!!
A vidi ga Vida odigrao je carski za primer i nece biti cudno ako bude izabran za najboljeg defanzivca jer je to zasluzio, a i nekoliko puta je samo u ovoj utakmici spasao cist gol!!!! Samo cu jos da kazem: Kalu vidi se da umes da cenis ljude!!

Marco

pre 15 godina

Pa zar ne mislite valjda da ce Londonska sirotinja pobediti velike Crvene Djavole? A hteo je Tery Ligu Shampiona ne ideee, ne idee. Munem Chelsea, munem Tery.
4 GLORY MAN. UTD.

NNN

pre 15 godina

Zao mi je Terija, ali mi je drago zbog MU.
Drogba je dobio ono sto je zasluzio odavno.
A roman sad prica igracima:"nemojte da se plasite, mnogo ce da vas boli, al' mozete da vicete koliko hocete, ovo je Rusija!"

Serbiangirl

pre 15 godina

Bravo ManU! Dokazali ste da nije sve u parama!
@ponosne delije - Vidic nije Zvezdino dete! I on je Srbin pre svega, dokle više podele!?!? I Mijat je doneo titulu Realu, pa?

Ponosne delije!!!!!

pre 15 godina

GROBARI gledajte kako zvezdas dize pehar lige sampiona!!!!!! A gde su vasi??? Jedan po jedan se vraca kuci!!!! FK CRVENA ZVEZDA I DELIJE se veceras ponose,zvezdino dete je uzelo pehar lige sampiona!!!! JEDAN JE NEMANJA VIDIC!!!!!!!!

coavuja

pre 15 godina

jeste li vi ljudi culi ono???
Berlin,London,Pariz,Moskva,Istanbul,i neki drugi veliki gradovi nemaju sampiona evrope!Ali jedan grad sa balkana ima!Ja znam koji!I posle neki pokusavaju da taj uspeh omalovaze!Do veceras nisam shvatao taj enormni znacaj toga uspeha!

Nemanja

pre 15 godina

Sreca...Sreca...
Sjajna partija mog imenjaka,Drogba jedva da se video na terenu do onog samara...
Sto se Ronalda tice solidno ali opet je pokazao da je p....,i uplaseno sutirao penal,moglo je to skupo da ih kosta...
Na kraju lepa predstava od tri casa iz Moskve...
Vidite golove i penale www.golovi.net

ko_koga i ko_kome?

pre 15 godina

Manchaster igra najljepsi nogomet! hahahahahahahahahaha
I ovaj sudac Ljubos Mihel cjelo vrijeme svira za Manu,al nema veze Chelsea osvaja!

Kiza

pre 15 godina

Dobijam sto se tice kladionice na prvom poluvremenu,ali treba mi Mancester da pobedi na kraju.
Onaj Ferdinand, ko zena danas igra.Zamalo Balack da mu zabije gol,pa onaj faul,i na kraju mu dade ovaj gol.

Cezar

pre 15 godina

Ovom sudiji ne treba dozvoliti da sudi izvan Slovacke. Kakva sprdnja da finale lige sampiona sudi covek iz jedne od najgorih liga u evropi.

Nikola

pre 15 godina

realno za do sada prikazanu igru Celsi je zasluzio da osvoji LS!!! i svaka cast Grantu za hrabrost ubacio je i Anelku i Kalua i igra produzetke sa 3 napadaca!!!

tuga

pre 15 godina

Tuga da mancester onako primi pogodak !
Totalna dominacija 1 pogodakt jos 2 101% prilike i da primi gol iz bilijarskog poteza :(
Ajde mancester, valjda ima boga da pobedis. prvo poluvreme realno bar 2-0

Stefan

pre 15 godina

Ne mogu vjerovati kako ga je Celsi strecno dao...Krivo mi je jer je Mancester ima dvije stopostone sanse Karika(lakse promasiti) i Teveza.Navijam za Celsi inace ali bi volio da pobjedi Mancester zbog Vidica.

Armakedon

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da navijam za Celzi.Zelim da osvoje LS samo zbog Murinja(koji nije LS osvojio sa najskupljima).Sad je Ronaldo dao gol,al voleo bih da se i Fergusonu vrati za ono sto je uzeo na srecu u Barseloni 1999.Poceo sam da mrzim fudbal samo zbog onih naduvenka na klupi,koji zavise od srece,igraca,sudija,para,a na kraj svaki uspeh pripisuju sebi.A ona rec-STRATEG toliko je ogavna,neznam samo kako se ne povraca novinarima na tu rec koju si izmislili.Voleo bi da ovo objavite da vidimo imam li istomosljenika kad su treneri u pitanju.

OutSider

pre 15 godina

Ja se nadam da ce machester pobediti,jer je svojom igrom to i zasluzio .
pa chelsi je uz k**** prosao i protiv fenera i liverpula gde je rise presudio i sebi i liverpulu

ha-ha-ha

pre 15 godina

Sedim i smejem ljudima koji su sinoc pisali kako ce Drogba da protrci pored Vidica!!! I jeste protrco ali na putu ka svlacionici!!!! JEDAN JE NAMANJA VIDIC!!!!!

Ponosne delije!!!!!

pre 15 godina

GROBARI gledajte kako zvezdas dize pehar lige sampiona!!!!!! A gde su vasi??? Jedan po jedan se vraca kuci!!!! FK CRVENA ZVEZDA I DELIJE se veceras ponose,zvezdino dete je uzelo pehar lige sampiona!!!! JEDAN JE NEMANJA VIDIC!!!!!!!!

coavuja

pre 15 godina

jeste li vi ljudi culi ono???
Berlin,London,Pariz,Moskva,Istanbul,i neki drugi veliki gradovi nemaju sampiona evrope!Ali jedan grad sa balkana ima!Ja znam koji!I posle neki pokusavaju da taj uspeh omalovaze!Do veceras nisam shvatao taj enormni znacaj toga uspeha!

JEDAN JE NEMANJA VIDIC!!!!

pre 15 godina

KALU:Drogba,kakava je trava u mancesterovom sesnaestercu??? DROGBA:Nemam pojima! Cekaj sada cu da pitam Vidica!! Care,ajde nas pusti da pridjemo golu da vidimo dali je i kod vaseg gola mokra trava!!!! VIDIC:Ajde mali mars napolje,kada porastes pricacu ti!!!!

Armakedon

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da navijam za Celzi.Zelim da osvoje LS samo zbog Murinja(koji nije LS osvojio sa najskupljima).Sad je Ronaldo dao gol,al voleo bih da se i Fergusonu vrati za ono sto je uzeo na srecu u Barseloni 1999.Poceo sam da mrzim fudbal samo zbog onih naduvenka na klupi,koji zavise od srece,igraca,sudija,para,a na kraj svaki uspeh pripisuju sebi.A ona rec-STRATEG toliko je ogavna,neznam samo kako se ne povraca novinarima na tu rec koju si izmislili.Voleo bi da ovo objavite da vidimo imam li istomosljenika kad su treneri u pitanju.

Doodoolentze

pre 15 godina

John(Pierre) Terry(Boya)!!!

Svaka cast Chelsea-u,ali,Man Utd je zasluzio vise!!!

Vidicu,svaka cast za tekmu!!!
Toliko o tome da nece strpati Drogbu u dzep!!!

Serbiangirl

pre 15 godina

Bravo ManU! Dokazali ste da nije sve u parama!
@ponosne delije - Vidic nije Zvezdino dete! I on je Srbin pre svega, dokle više podele!?!? I Mijat je doneo titulu Realu, pa?

m1|anChe

pre 15 godina

I gde je sada onaj SLEPAC Kalu koji je rekao da ce VIDIC pogresiti??!!!!
A vidi ga Vida odigrao je carski za primer i nece biti cudno ako bude izabran za najboljeg defanzivca jer je to zasluzio, a i nekoliko puta je samo u ovoj utakmici spasao cist gol!!!! Samo cu jos da kazem: Kalu vidi se da umes da cenis ljude!!

JEDAN JE NEMANJA VIDIC!!!

pre 15 godina

Dali za nas zvezdase postoji lepsa slika od ove veceras??Kada zvezdas podigne pehar lige sampiona,a nasa velika srca puna!!!! ZVEZDO,DELIJE budite ponosni na naseg NEMANJU!!!!

losmi

pre 15 godina

VIDICU IGRACINO, ZGAZIO SI DROGBU.

Ovo je dokaz da je ZVEZDINA skola najbolja na ovim prostorima.
NEMANJA SRBINE< DELIJE SU PONOSNE NA TEBE!!!!!

Vladan R

pre 15 godina

@ armakedon
Verovatno mislis na Fergusona i moze se na prvi pogled reci da si u pravu gledajuci samo dva finala LS ali ako se pogleda cela njegova karijera gde je pre svega u Skotskoj sa Aberdinom ej Aberdinom u osam sezona bio tri puta prvak i to pored Seltika i Rendzersa(ne znam da li je bilo ko to uspeo u osamdeset a ne osam godina) i ako se uzme u obzir kakav je MU bio kada je dosao u njega onda apsolutno nisi u pravu jer to sto je MU trenutno toliko finansiski mocan je velikim delom i njegova zasluga jer su novac doneli njegovim rezultati tj u 20 sezona cak 10 titula a u celoj preostaloj istoriji MU je osvojio jos 7. Zato se malo bolje informisi o nekome ako zelis da ga omalovazavas i pljujes a
sto se srece tice ponavljam jeste je imao i sa Bajernom a i veceras ali isto tako u sezoni pre osvajanja prve LS je neverovatno koliko srece nije imao u duelu sa Borusijom Dortmund u polufinalu a inace Borusija je te godine bila i osvajac LS, uostalo sreca je sastavni deo sporta. Sto se tice vecerasnje utakmice i tu se ne slazem da je samo MU bio srecan jer sreca je bila prevrtljiva tj nemocni Celzi koji je u prvom poluvremenu trebao da popije tri komada srecno izjednacuje u 45 ali zato u drugom bez i malo srece dva puta pogadaj okvir gola da bi u produzecima opet sreca bila na strani Celzija kada je Gigsov sut Teri na fenoomenalan nacin izbacio u korner, i kad smo vec kod Terija simpatizer sam MU ali moram da kazem da mi je veoma zao sto je ova igracina promasila penal i zaista se sreca surovo poigrala sa njim dok je onaj ipak naduveni Ronaldo bez obzira sto je odlican fudbaler je zasluzio da promasi penal i bude tragicar ali je on licno imao veceras vise srece nego pameti sto se ipak sve u svemu gledajuci celu sezonu ne moze reci za celu ekipu MU.Po meni mozda i subjektivno ali ipak Vidic je igrac utakmice i to mozda malo i u inat Kaluu i svima koji su ga omalovazavali zadnjih dana. Za kraj da se osvrenem malo na Granta covek je ipak zasluzio malo vise pohvala i postovanja jer je Celzi od preuzimanja sa -7 ili -5 da ne lazem ne znam tacno doveo do 0 bodova zaostatka u prvenstvu ali nije mogao da nadoknadi i losiju gol razliku kao posledicu zatvorenije igre Celzija od MU i plus uspeo je u onome u cemu nije Murinjo tj da udje u finale i izbaci Liverpul sto Murinju iz dva puta nije posloza rukom.SVE U SVEMU MISLIM DA JE GLEDAJUCI CELU SEZONU PEHAR IPAK OTISAO U PRAVE RUKE

shoma

pre 15 godina

Najnovije vesti :
-nemanja vidic zadrzan na moskovskom aeredromu zbog sumlje da se bavi trgovinom ljudima. Naime u njegovom dzepu pronadjena je tamnoputa osoba za koju se sumlja da je didije drogba.
- udruzenja za zastitu prava crnaca pokrenuce tuzbu protiv nemanje vidica. Kaorazlog navode krsenje osnovnih ljudskih prava. Tokom citave utakmice nije dozvolio drogbi da dise...
-drogba najavio prelazak u milan, i zamolio vidica da ne dolazi u italijansku ligu

To je zvezdina skola!!!!!

pre 15 godina

Gde su titule,tu su ZVEZDASI!!!!! Italija,Grcka,Engleska,Liga sampiona!!!!!!! Tako je to u evropi gde se titule osvajaju znanjem i kvalitetom!!! Kod nas je to malo drugacije,titule osvaja lova!!!! I kao sto rekoh:gde su titule tu su zvezdasi,gde je CIKA TOLE tu su titule!!! I kao sto vidite DELIJE ne gube NIKADA,mi i dalje pevamo i pevacemo uvek,jer cemo uvek imati ono sto vi grobari necete imati NIKADA!!!!!! PEEEVAMOO,PEEEVAMOOO.....

NEMANJA VIDIC

pre 15 godina

DROGBAAAAAAA,DROGBAAAA JUUHUUU..... Pa gde je ovaj Drogba??? Dali je on to izasao,ili nije ni igrao??? Zasto Drogba veceras nije igrao????

NNN

pre 15 godina

Zao mi je Terija, ali mi je drago zbog MU.
Drogba je dobio ono sto je zasluzio odavno.
A roman sad prica igracima:"nemojte da se plasite, mnogo ce da vas boli, al' mozete da vicete koliko hocete, ovo je Rusija!"

Don_Korleone

pre 15 godina

@Bata Bataja
Brate leci komplekse negde drugde. Prozivas Vidica?! Skols ocajan?! Molio bih te da i dalje ostavljas ovakve komentare, da se slatko ismejem kao sad dok sam citao tvoj komentar. A i narod nema kome da se smeje. Preporucujem ti da napises knjigu o finalu lige sampiona 2008, ja cu sigurno da je kupim i da citam pred spavanje da se slatko ismejem.

pre 15 godina

@komentar 125(Bata Bataja).Izmedju svih gluposti kojih si napisao,navodis neku statistiku pasova i kazes "Gde je tu Vidic i koliko je uopste imao doprinos u FAZI NAPADA"WTF?Vida neigra za statistiku kao neki igraci-manekeni (necu da imenujem),njegov posao je da ocisti loptu ispred svog gola! BTW to veoma dobro radi!

Bata Bataja

pre 15 godina

Onaj pregame show im je bio mutav onoliko, za te pare trebali su nesto bolje da smisle.

Izlaze sastavi, doslo mi da ugasim tv. Upropascavaju fudbal, Essien na desnom beku, wtf?!

Da ne ostane duzan, Alex Ferguson nema onog Park-a. Koliko toliko razuman potez s obzirom da ima 30 kila sa sve krevetom, pojeli bi ga ovi u sredini a i vec je tu jedan kilavko Scholes. Dva bi bilo previse. Ali i Hargreeves na poziciji gde je potrebna brzina, obe noge i mozak. Znaci totalno van pozicije. Cini mi se da je to trebalo da predstavlja jevtiniju verziju onoga sto je Becks igrao. Ima jedan jedini nazovi dribling a to je da kad je okrenut ledjima golu se okrene sa loptom oko levog ramena, nabije glavu u zemlju, sutne je uz liniju pa trci za njom.

Drogba je u vecem delu prvog poluvremena imao igraca na ledjima a drugi odbrambeni je bio uvek u neposrednoj blizini da pripomogne. Medjutim, veci uticaj je imao sudijski kriterijum. Ovima iz odbrane Manutd nije svirano mnogo toga a skoro svaki put kad je Drogba skakao za loptu je dobio lakat/podlakticu u donji deo ledja prevashodno. Ovo bi uporedio sa onim kako je onaj 'najbolji svetski sudija' Kolina (najbolji da namesti tekmu a da se vlasi ne dosete) superiornim Cesima odsekao Kolera u polufinalu protiv Grka. Samo sto je Koler bio preveliki za Grke pa su mu cak svirani i ofanzivni faulovi. Drogba je kritican za Chelsea da bi prebacili teziste igre pred protivnicki gol tako sto ce da gurnu loptu u onaj kvadrat ispred sesnaesterca. Onda Drogba se gradi i okrece ka golu ili spusta loptu na stranu za sut/centarsut.

Kod gola manutd-a, nekoliko neshvatljivih poteza. Prvo je Cole predaleko od Hargreeves-a i ovo za posledicu daje ubacivanje sa strane za manutd. Jos jednom, nema razloga da Cole respektuje igraca kakav je Hargreeves jer ovaj niti je brz, niti ima dribling a vrlo cesto gresi pod pritiskom. Posle auta, Lampard ispao kao iz dzipa u dva na dva situaciji, i onda Brown (od svih) centrira na drugu stativu (i to slabijom nogom). Druga greska ovde je Essien-ova. Uhvacen je kako bulji sta se desava na drugoj strani a ne prati gde mu je igrac. Em je nizi em je tako ostao predaleko od Ronaldo-a. Ovo se ne bi desilo da je na toj poziciji igrao Beletti kao sto je trebao. Medjutim ovi reformatori bunkera su ovoga puta sami sebe upucali.

Manutd je imao loptu u posedu u vecem delu prvog poluvremena ali dve od tri najbolje sanse su im dosle posle kontra napada. Sto se tice Chelsea, najveci broj lopti su isle na Drogbu i to duge dijagonale sa leve strane na desnu. Niko da iznenadi odbranu tako sto ce da gurne po dubini il levo uz liniju. Nedostajao je Cole da se ubacuje u taj prazan prostor.

Jedna od najbitnijih stvari za tok utakmice bila je uloga Scholes-a. Prvo, igrao je povucenije nego inace a on je najopasniji kad je blizi protivnickom golu. Drugo, velika vecina lopti su mu isle u sirinu il unazad. Isto tako i njegovo kretanje. Covek do trenutka kada je zamenjen je podelio 43 pasa a samo 2 su isla po dubini! Njemu odbrana nikad nije bila jaca strana i vidi se da je omatorio. Sve u svemu, bledo.

Kako je pocelo drugo poluvreme, Chelsea je bio uvek za korak brzi. Dobar potez Granta da je poslao Essien-a vise u sredinu i napred. Ovo je donelo boljitak igri a i otvorilo prostor za do tada neprimetnog Cole-a. Iako je Essien dobio nesto ofanzivniju rolu, Ronaldo je ostao non factor (nista novo).

Centarsutevi manutd-a su isli iskljucivo na drugu stativu. Problem je bio sto su bili il previsoki il iza ledja manchester-ovih igraca. Jedino ona Evrina povratna je vredna pomena. Manutd je bio istisnut na bokove a Tevez nije snaga da se zagradi efektivno u sredini.

Neke stvari su jos jednom dobile potvrdu. Prvo, da Ronaldo je bled u velikim utakmicama (i to bez da ga udvajaju/utrajaju kao sto je bio slucaj sa Ronaldinhom), da je rame uz rame sa Inzaghijem po simuliranju/padanju posle i najmanjeg kontakta i da nije i niti ce ikad biti ono cime ga mediji prikazuju. A drugo, da je Vidic malo iznad proseka i da mu je glavni kvalitet skok igra (gde vrlo cesto ima prednost u visini u odnosu na napadaca) a da kada je lopta na zemlji je prosecan. Opet su ga zalomili ko mladog majm.na (Essien), onda kad je Drogba pogodio stativu u zacetku akcije je dobio loptu po zemlji i propustio je u prostor i prosao pored ovog naseg ko pored bandere. Velika vecina duela kada je lopta bila upucena chelsijevim napadacima po zemlji, zavrsila se tako sto je vidic il napravio faul il mnogo cesce ispucao u aut bez neke vece potrebe. 'Specijalni' odbrambeni igraci se izdvajaju tako sto ne samo su pouzdani u odbrani vec mogu nesto i da urade u napadu. Nazalost nema vise igraca tog kalibra kao Beckenbauer i Sammer. Mozda jedino Lucio i onaj Naldo iz Werdera. Statistika posle sat vremena igre, vodeci passer manutd je Scholes sa 29 a za njim Ferdinand i Evra sa 26 i 25. Gde je ovde Vidic i koliko je uopste imao doprinos u fazi napada?

Fudbal se krece u pogresnom pravcu, dominiraju preplaceni mediokriteti a glavna ideja je kako ne primiti gol. Umesto akcije i kreativnog, imamo reakciju i destruktivno. Proslog leta je Dunga izveo Brasil da igra na kontre sto je sasvim sigurno izazvalo neko prevrtanje u grobovima. Na pijedestal se popeo jedan poluproizvod kakav je premier liga gde ima fudbalske vrednosti koliko i na Carevoj Cupriji.

ciki

pre 15 godina

Dve stvari:

1. Mogli su i odma' da sutiraju penale da se ne premaraju.
2. Nocas neko obavezno da pazi na Terija - kako je lose izgledao rizican mi je...

ko_koga i ko_kome?

pre 15 godina

Manchaster igra najljepsi nogomet! hahahahahahahahahaha
I ovaj sudac Ljubos Mihel cjelo vrijeme svira za Manu,al nema veze Chelsea osvaja!

Doodoolentze

pre 15 godina

komentar na ponosnog zvezdasa,br. 40

Matori,Vidic je SRBIN,bio Zvezdas ili ne,ako je tebi bitno,onda si klosar najgori!!!

A sto se tice pehara,idi za vikend u Krusevac pa vidi uzivo kako sampion dize pehar!!!

Kiss...

pedja pg

pre 15 godina

Bravo za Mancester. Celzi nije imao srece - netacno. Celziju se nocas samo vratilo kako je odvratno igrao cijele sezone, prvo grupa (1-1 sa rosenborgom), olimpijakosa u osmini jedva izbacili, autogol u cetvrtfinalu protiv fenera, autogol risea u polufinalu sa liverpulom, nocas totalno bezvezni gol i to u zadnjem minutu poluvremena poslije cega pocinju da igraju dobro (naravno zbog psihickog uticaja izjednacenja na igrace mancestera). Dakle, jedno dobro poluvrijeme nije dovoljno za titulu.

Ko je imao srece? Pa, Celzi - sto je uopste dosao do finala.

PS. Nisam navijac mancestera, vec zvezde i liverpoola.

JER MI SMO PONOSNE DELIJE,A IMAMO I CIME DA SE PONOSIMO!!!!

pre 15 godina

DODOLENTZE
Ja klosar sto pricam da je zvezdino dete podiglo pehar Lige sampiona? Koliki si onda tek ti klosar kada uporedjujes ovaj pehar sa vasom KUPLJENOM TITULOM!!!!! Gledacemo i to,smejacemo vam se a onda cemo kao i uvek pevati nasem najtrofejnijem klubu nasoj VELIKOJ CRVENOJ ZVEZDI!!!!!!

Marco

pre 15 godina

Pa zar ne mislite valjda da ce Londonska sirotinja pobediti velike Crvene Djavole? A hteo je Tery Ligu Shampiona ne ideee, ne idee. Munem Chelsea, munem Tery.
4 GLORY MAN. UTD.

boki

pre 15 godina

kako mrzim ovaj mancester, neverovatno da su oni osvojuili titulu, najgori i najomrazeniji tim na svetu, a onaj kristijano folirant obican naduvenko zalizani, strasno sve sto mogu reci, uzas boziji, prestacu da pratim fudbal odoh na kriket

OutSider

pre 15 godina

Ja se nadam da ce machester pobediti,jer je svojom igrom to i zasluzio .
pa chelsi je uz k**** prosao i protiv fenera i liverpula gde je rise presudio i sebi i liverpulu

Dinke

pre 15 godina

Realno, ovo je najgore finale jos od Steaue tamo negde 1986 godine. Na trenutke mislio sam da igraju dva italijanska kluba, delom zbog totalne defanzive a delom i zbog precestih (full)kontakta. Toliko o fair play-u engleza.

Srecom pa je nedostatak kvaliteta nadoknadjen kvantitetom (produzeci + penali). Na kraju Ronaldo svejedno cmizdri. Neprocenjivo :)

Sve u svemu, pobedio je srecniji tim.

daj keve ti

pre 15 godina

@ ponosne delije
Alo decko o cemu pricas? Kad vi buete uopste videli ligu sampiona onda se javi. Sad ce mali Misko da kesne kes, pa ce biti bolje, sledece sezone. Vi ste sportsko drustvo sledeca sezona.

manu

pre 15 godina

AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Odlicna utakmica...ekstra sanse! Na kraju najbolji tim na svetu je zasluzeno pobedio! Steta sto na poluvremenu nije bilo 4:1 za ManU ali onda ne bi gledali penale! Celsiju i njegovim kvazi navijacima sve cestitke na odlicnom mecu i borbi!
A nakon svega sto se pisalo po medijima i pljuvacima Vidica zelim da kazem da se drogba (namerno malim slovima) NIJE NI VIDEO veceras! Nemanja ga je strpao u mali dzep i NAJLEPSI momenat veceri je kad je drogba dobio crveni karton na Nemanji!!!
Finale kakvo svaki navijac Manchestera moze da pozeli! Svaka cast momcima na trofejima ove sezone! Zasluzili ste krov SVETA a ne Evrope!

Nemanja care zacepio si im usta!!!

GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!!!!

Slaninar Republikanac

pre 15 godina

Jednostavno postoje ljudi pobednici kao sto su Sir Alex Ferguson i Giggs.
Plavci su suvise zeleni za evropsku titulu.
Trijumf taktike, odabira igraca za finale, cuvanja igraca za odlucujuce utakmice, atmosfera u kojoj je svaki pojedinac cenjen donose trijumf. Nema trzavica, pretnji odlaskom iz kluba, tuca na treningu i ostalih brljotina koje krase Arsenal i Chelsea. Zato dok god bude Sir Alex vodio klub Man Utd ce biti najveci.

serafim

pre 15 godina

Navijam za manchester i srecan sam zbog osvojene titule, svaka cast Vidicu na odlicnoj utakmici, ali zao mi Terija. Videste li mu facu?

Armakedon

pre 15 godina

Br.106 Za promenu pocni i da spavas.Mozda kad se probudis shvatices da pevas od muke Partizanove i cemera sto nista niste osvojili,sem upalu grla.

tuga

pre 15 godina

Tuga da mancester onako primi pogodak !
Totalna dominacija 1 pogodakt jos 2 101% prilike i da primi gol iz bilijarskog poteza :(
Ajde mancester, valjda ima boga da pobedis. prvo poluvreme realno bar 2-0

GO JOHN!

pre 15 godina

Cestitke Mancesteru ali
TERI JE KRALJ I POSLE SVEGA!
SAMO NAPRED MAJSTORE.
Iz sveg srca ti zelim brz oporavak, pasce i taj trofej vec jednom

Frederick House

pre 15 godina

@ Ponosne delije
Klub koji je osvojio LS je Mancester Junajted ne Crvena Zvezda.
Sada verovatno treba i maticni klubovi odakle su dosli Ronaldo,Tevez,Fendinard,Anderson i svi ostali igraci, da pricaju:da da on je igrao kod nas to je nas uspeh.
Bolje vi gledajte ko osvaja duplu krunu kod nas jer daleko smo mi od Evrope.


Naravno svaka cast Mancesteru na pobedi i uzbudljivoj utakmici,i naravno Nemanji koji je pokazao da je jedan od najboljih odbrambenih igraca Evrope!

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ komentar 91 doo...sta vec
Zasto da ne bude ponosan sto je Zvezdin igrac osvojio Ligu sampiona ?
Nemoj u ovom svecanom trenutku,
u kome se prica o velikim klubovima i EVROPSKIM SAMPIONIMA,da pominjes Krusevac i nekog sampona koji ce da digne pehar.
Tih domacih pehara i vi i mi imamo puno,mi malo vise od vas,
ono sto pravi razliku je pehar koji je sinoc podigao Vidic
taj pehar vi mozete samo da sanjate, a na javi da ga vidite u muzeju u Ljutice Bogdana..

Zvezda je zivot sve ostalo su sitnice

pre 15 godina

Vidim mnogo grobara je navijalo za Chelsi i to samo pokazuje da su oni u stvari slicni luzerski timovi.Slicnosti su da je Partizan uvek u senci Zvezde koja ima tradiciju i titulu Sampiona Evrope i Sveta ,kao Manchester dok Chelsie/Partizan to nikad nece imati.Da oba tima igraju prljavo i grubo,foliraju padove(Drogba=Jovetic u tom slucaju)i oba tima igraju na kartu novca(Chelsie kupuje bogatstvom,a Partizan kupuje sudije)oboje imaju navijace koji mrze drugi klub vise nego sto vole svoj i koji nisu pravi navijaci u srcu vec su se samo pridruzili voznji i ostavice tim odmah kad im ne ide.To pokazuje da su ova dva tima iako veca i bogatija slicna nasim klubovima gde ulogu pozitivca uzima Zvezda za koju se igraci ginu,bore se do kraja i nikad ne odustaju dok u Partizanu stranci kolo vode(pogledajte samo koliko crnogoraca je u kosarkaskom i fudbalskom timu)nepostenje,prljava igra i poslovi sa strane(podmicivanje,namestanje)se koriste da bi se stiglo do cilja.Zato su Manchester i Zvezda veliki klubovi a Chelsie i Partizan ce uvek ostati broj dva(number two)!!!

Partizan ce u istoriji srpskog fubala uvek biti drugi kao i Chelsie u Engleskoj,titula kupljena novcem Tomislava Karadzica nece vas naciniti nista jacim.

Mozete da mrzite crvene kolko god hocete ali crno-beli i plavci nikad nece dostici visine pravih velikana Man.U i Zvezde.

Cezar

pre 15 godina

Ovom sudiji ne treba dozvoliti da sudi izvan Slovacke. Kakva sprdnja da finale lige sampiona sudi covek iz jedne od najgorih liga u evropi.

memoriJA(brat Armakedona)

pre 15 godina

I Mijat je doneo titulu Realu(serbiangirl).I PANCEV je doneo titulu Zvezdi,PA !!!Ovo je namenjeno iskompleksiranom deliji.P.S. A sto nije peti penal u Bariju sutirao neki zvezdas od malena,Teri je ipak imao m*_a .....Verovatno u Zvezdi tad nije bilo m**onje!Basta!!!

verna navijacica MANCHESTER-a

pre 15 godina

Ovom ne pomaze ni narandzasti dres da ometa protivnicke igrace,pa sto onda niste pobedili da je dres u pitanju?U pitanju su
1.Ferguson,najbolji trener
2.Giggs,oborio rekord,
3.Ronaldo,bori se za zlatnu kopacku i
4.VIDIC,pravilno postupio za karton Drogbi...
ja sam u skoli pricala sa nekim drugarima i rekla sam da je titula vec u nasim rukama,nego cisto samo da se odigra 90 min.

ljubisa

pre 15 godina

Hehehe Zvezda jos uvek skuplja od Celsija.Mozda je najbolje da Roman proda Celsi i kupi Zvezdu dovede extra igrace i osvoji Ligu Sampiona. :D

XXX

pre 15 godina

Grant je pokazao koliki je covek(demantovao je moje ranije razmisljanje),svaka mu cast kako se poneo u porazu!!!
Krivo mi je zbog njega i Terrya!

john terry

pre 15 godina

znate onaj vic o srbinu i madjarici,kad u sred ljubavnog cina ona vice njemu:"straga!straga!" a on:"nije me stra`,no mi se klizaju opanci."

HR-nogomet

pre 15 godina

Chelsea je zasluzio titulu, bolji su bili, ali na lutriji penala su baš nesretno izgubili.
Vidić sjajan, spremio je Drogbu u mali džep, izludio ga je.

Stefan

pre 15 godina

Ne mogu vjerovati kako ga je Celsi strecno dao...Krivo mi je jer je Mancester ima dvije stopostone sanse Karika(lakse promasiti) i Teveza.Navijam za Celsi inace ali bi volio da pobjedi Mancester zbog Vidica.

Nemanja

pre 15 godina

Sreca...Sreca...
Sjajna partija mog imenjaka,Drogba jedva da se video na terenu do onog samara...
Sto se Ronalda tice solidno ali opet je pokazao da je p....,i uplaseno sutirao penal,moglo je to skupo da ih kosta...
Na kraju lepa predstava od tri casa iz Moskve...
Vidite golove i penale www.golovi.net

Damir

pre 15 godina

svaka cast Mancesteru na osvojenoj tituli i Vidicu na odigranoj utakmici...i jedan thumb down za komentar da bivsi igrac zvezde dize pehar,a ne partizana...bitno da je nas...

Phil Neal

pre 15 godina

Čestitke novom prvaku Evrope. Nadao sam se da će moj Liverpool i ove godine imati priliku za šestu titulu, ali dobro... Sam meč tipičan za ovakvu situaciju. Chelsea je preuzimao sve više inicijativu kako je meč odmicao, pre svega psihološku, do Terryevog penal: Vidić je bio izvanredan, čudan tok penala: Van der Saar kod prva tri penala nije ni imao šanse, dizao je ruke bez veze uvis pre izvođenja. Čestitke i za Chelsea. Posebno za Čeha, Lamparda Terija.
Long live Anfield! Vidimo se na jesen i iduće godine. Pozdrav svim dobrim ljudima.

LEKCIJA

pre 15 godina

MemoriJA
Ima jedna velika razlika u tvom poredjenju MIJATOVICA i PANCEVA!!!!! Kazes i oni su doneli titule svojm klubovima,jesu,jesu ali je Mijatovic doneo Realu A Pancev je doneo TITULU SAMPIONA EVROPE ZVEZDI!!!!! Zapamti to!!! Kazes kako zvezdino dete nije imao m... da sutira peti penal? Ako te sluzi tvoja memoriJA izbroj titule,kupove,duple krune,seti se ko je bio sampion evrope i sveta pa tek onda nesto pricaj o mu....!!!!! A sve to kada izbrojis shvatices da vi tako nesto nemate ni ne slikama,a mu.. ste mozda i videli na nekoj slici!!!

.....fcrs....

pre 15 godina

@ Bata Bataja

Kako si se nalupao za Vidica mesto to je u skupstini Srbije. Decko je malo vise od proseka!? Necemo se z*******ti!
Sto se tice Drogbe, jos jednom je pokazao da mora da poradi na vaspitanju (ali nas narod kaze ne mozes matorog....).
Svaka cast Man UTD, Chelsea nazad u londonsku maglu, na takmicenje sa QPR, Hull-om, Readingom jer ovo je za vas ipak nesto mnogo veliko....

patlidzan

pre 15 godina

kako mi je zao Terija ne mogu da vam opisem...ajde barem da je momacki opucao pa promasio,nego se nesrecno okliznu...vjerujem da bi njemu tako lakse bilo...

sve u svemu najbolji tim je na krovu Evrope...i bravo Nemanja

alsen

pre 15 godina

Drago mi je samo da je Bivsi Delija Vidic osvojio Ligu sampiona Alsen realno navijo jam za Chelsea pozdrav svima onima koji navijaju za Chelsea i za Crvenu Zvezdu pa nek se jave na moj meil radi druzenja Alsen_18@hotmail.com
pozz Alsen, Kosovo , Prizren

P.S. Volim Zvezdu a i Chelsea

Filip

pre 15 godina

bravo carevi!!! pokazali ste svima da ste najbolji! imate u svojim redovima najboljeg svetskog (ronalda) i najboljeg srpskog igraca!!
@boki
molim te ne lupaj gluposti
ako je manchester najomrzeniji klub sta su onda chelsea i milan!?! a ni roma nije mnogo bolja...

expert

pre 15 godina

Sta je tu je....nema sad kukanja i price "sta bi bilo kad bi bilo"
Nadam se da nece biti velike polemike tipa: "Bili smo bolji!" od strane jednih ili drugih simpatizera!!!
Vreme u nazad ne moze...Teriju niko ne moze da vrati to sto se okliznuo...ako iko ima pravo da promasi trofej onda je to ON!!! Njemu je sada najteze...a nama ostaje da se okrenemo novoj sezoni!!!
Pozz svima i cestitke Jedinstvu na tituli!!!

Mare

pre 15 godina

Ne mogu da verujem :-( .Stativa, precka, i pad zbog natopljenog terena kad je golman vec bio savladan.Navijao sam za Celsi jer je ovo mozda i poslednja utakmica za neke od igraca u plavom dresu.Fudbal je surov, zao mi momci, zao mi je Terija.Nadam se da ce osvojiti ovaj trofej vec naredne sezone sa Barsom.
Ne mogu da verujem :-(

Peja

pre 15 godina

Znaci Manchester je najaci obozavam ih !!! a sto se tice celzija on je klub bez duse napumpan ciframa premijama i zvezdama....tako da mogu sam da nam zavide i titula LS i premijer liga je nasa!! GLORY GLORY MAN UNITED

Patzollo

pre 15 godina

Navijao sam za Čelzi, jedino zbog toga što je Vidić u Mančesteru. Zvezdaš sam, ali ga ne podnosim. Nažalost, Vidićev tim je podigao pehar.

Kiza

pre 15 godina

Dobijam sto se tice kladionice na prvom poluvremenu,ali treba mi Mancester da pobedi na kraju.
Onaj Ferdinand, ko zena danas igra.Zamalo Balack da mu zabije gol,pa onaj faul,i na kraju mu dade ovaj gol.

emil

pre 15 godina

sve cestitke SAMPIJONIMA svi na nivou ali NEMANJA IZNAD SVIH iako su u chelziju vidjeli bas njega za kixera a on naj bolji i naj sigurni a Chelzi nije vodio brige o svojim kixerima TERI i ANELKA ...DROGBA dobro upamcen po onoj stativi i jos upamceni po samaru NEMANJI kad je vidio da nemoze pored VIDE more bar samar da mu da i to ga je kostalo crvenog toliko pozdrav za sviju i za LUZREEEEEEEEEEE -CHELZIIIIIIIIIII

Whitedragon

pre 15 godina

Kako je Mancester stigao do finala:
Group F

Man. United
Roma
Sporting
Dynamo Kyiv

19/09 Sporting 0 - 1 Man. United

02/10 Man. United 1 - 0 Roma

23/10 Dynamo Kyiv 2 - 4 Man. United

07/11 Man. United 4 - 0 Dynamo Kyiv

27/11 Man. United 2 - 1 Sporting

12/12 Roma 1 - 1 Man. United

First knockout round(19 Feb - 05 Mar 2008)
Lyon 1-2 Man. United (1-1 0-1)

Quarter-finals(01 - 09 April 2008)
Roma 0-3 Man. United ( 0-2 0-1 )

Semi-finals(22 - 30 April 2008)
Barcelona 0-1 Man. United ( 0-0 0-1 )

Final
Man. United (6-5p) - Chelsea (1-1 r.)

DrAgisha

pre 15 godina

@komentar 125: Vidicu glavni kvalitet jeste skok igra, ali od Drogbe nije ni visi ni snazniji, pa da zbog toga ima prednost, vec zato sto se dobro postavlja, pa duele zna rijesiti i bez skoka. Drogba je mrga koja ponekad padne kao da je djevojcica, tj. glumi. Sta je uradio sinoc? Pa nista, samo zaustavio Drogbu. Neka je Ferdinand sveukupno bolji od Vidica, ali sa izuzetno snaznim igracima se ne moze nositi, to je vise puta pokazao. Tacno je i da Nemanje nije nigdje bilo naprijed, ali, on je svoj zadatak ispunio. Mozemo mi pricati sta hocemo, nije Ferguson budala sto ga drzi.

Mare

pre 15 godina

Sudbina, eto sta je. Da li se neko seca da je i Bajern u onom nezaboravnom finalu 1999-te godine imao precku i stativu protiv Manchester-a? Kada je Celzi to isto uradio mogao je odmah da se spakuje i ode sa terena.

Inace C. Ronalda je pokazao pravu prirodu. Cmizdri kao devojcica. Samo zbog njega mi je zao sto Celzi ipak nije pobedio. Najbolji igrac na svetu? Da bi to bio moras da imas m..a kada je gusto. A on to definitivno nema.
(Sasha LFC, 22. maj 2008 06:02
Aj ne lupaj!!!

boriss

pre 15 godina

iskreno da kazem ne kontam sta je vidic uradio tokom celog meca?teri je bio mnogo bolji na drugoj strani,uopste celzi je bio bolji i zasluzili su pobedu.
a sudija,sudija je bio najlosiji na terenu gresio je gde je mogao i osteti celzi za
za dva kornera i penal.
kazete da drogba nije nista uradio sta je onda uradio onaj
naduvenko?dao je gol i to je to posle se nije ni video...nerazumem takve igrace sto se kur*e i misle da su najbolji.ESSIEN NAJBOLJI IGRAC
UTAKMICE.


celzi posle ovog poraza volim te jos vise!!!!!

Nino

pre 15 godina

Gde su sad oni zlobnici koji su govorili kako ce Drogba da razbije Vidica i kako ce Vidic da kiksne?A on najbolji defanzivac danas Drogba najubojitiji igrac Chelsija nije se ni video.Kolko zlih ljudi navija za Chelsi to je strasno svi hoce da polome nogu Ronaldu ili Vidicu od ljubomore posto im ne mogu nista.....

gravedigger

pre 15 godina

@Nemojte da dirate najboljeg igrača planete koji je zasluZan za SVE ovogodišnje uspehe Junajteda (uključujući i gol u finalu), nego kleknite i divite mu se.
(Ana Yorke, 22. maj 2008 00:23)
Ako mislis na C.Ronalda pre cu preci da navijam za Zvezdu nego to da uradim

Nikola

pre 15 godina

Vidic "rupa"(jedina sansa preko koje Celzi moze da da gol) je stavio onog prepotentnog Drogbu u dzep, od muke sta ce- samar!!!
Jedna od vrhunskih utakmica Vidica!!!

Nikola

pre 15 godina

realno za do sada prikazanu igru Celsi je zasluzio da osvoji LS!!! i svaka cast Grantu za hrabrost ubacio je i Anelku i Kalua i igra produzetke sa 3 napadaca!!!

Filip_x

pre 15 godina

I sam sir Alex je rekao da je ovo najbolja ekipa koju je on trenirao!!!Nema vece potvrde ove recenice nego dici ovaj pehar koji neki i dalje mogu samo da sanjaju!!!Ronaldu sam vec oprostio promasen penal jer i najbolji imaju pravo da pogrese!!!GLORY,GLORY MAN UTD

anonymus

pre 15 godina

Sta reci osim da je manchester najsugavija ekipa na svijetu-nisam fan chelsea ali veceras sam ih zavolio-bravo momci bravo za terija koji je preuzeo odgovornost kao pravi kapiten

MAJCEK-MAJA

pre 15 godina

Svaka cast za Mancester!!!Ja sam navijacica Mancestera,ali nam je samo BOG veceras pomogao!Hvala ti Boze!!!P.S.Ipak mi je malo zao Celsia,ali neko mora da izgubi.Jbg.Mancester sampion!Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . . .Toooo Vidicuuuuu,care!!!

Ana Yorke

pre 15 godina

Nemojte da dirate najboljeg igrača planete koji je zasluZan za SVE ovogodišnje uspehe Junajteda (uključujući i gol u finalu), nego kleknite i divite mu se.

...

pre 15 godina

Bravo Vido, poslao si onog foliranta Drogbu pravo u Djetinju da se 'ladi kako i zasluzuje. Zbog toga mi je extra milo sto je MU dobio.

Nikolacm

pre 15 godina

Prrrr, sve u svemu nekako blentava tekma... Joj sto me razocarao Grant kada je u igru uveo Kalua i Anelku a Sevu(cara) ostavio na klupi...grrr... Malo mi je zao Terija, mislim da on nece spavati narednih mesec dana... Cech-svaka cast... Ne mogu verovati da ovo pisem ali..: Cestitam Mancesteru, pogotovo Edwinu... Seva vracaj se u Milan, bez otalen... Forza Milan

Vranski

pre 15 godina

Veliko vece i velika pobeda.
Veceras se desilo najbolje finale otkad se igra liga sampiona. Srela su se dva tima koja apsolutno dominiraju Evropskim fudbalom. I hvala bogu, sto ligu nije osvojio treceplasirani tim u nacionalnoj ligi koji se mozda i nece plasirati za ucesce u ligi sampiona naredne godine.
Sreca prati hrabre, kao i 1999. Protivnik je gadjao precke i stative, a Sir Ferguson i Vojvoda Giggs su se na kraju veselili.
Meni je ipak najdraze zbog Ronalda (glupo bi bilo da igrac tog kalibra ostane bez trofeja u ligi sampiona poput npr Maradone), i naravno zbog naseg zemljaka Nemanje.
Ispada da su za njegov nastup trebali da brinu vise nego li za Rooney-jev. Decko-Vidic je odigrao najbolje kada je bilo najpotrebnije.
Svoju potpunu nemoc na terenu Drogba je zapecatio samarom Nemanji Vidicu. A NAS DECKO NA TO NIJE UZVRATIO, nego je elegantno sacekao crveni karton fudbalskom 'geniju'. E to je ono na sta sam ponosan.
A sto se onih naopakih komentara o Nemanji i zalopojki o Chelseyu tice, njihovim autorima ostaje samo da slave Batu Mirkovica koji je genijalno zaradio crveni karton u nekoj drugoj mnogo vaznijoj utakmici, i da paranoicno navijaju protiv tim ova u kojima igraju igracine koje su potekle iz CRVENE ZVEZDE, Sampiona Evrope 1990/1991. (bilo to njima mrsko ili ne)
JOS JEDNOM - SVAKA CAST MANUTD
............
Manchester, Manchester United, A bunch of bouncing Busby babes, They deserve to be knighted.
.....

JER MI SMO DELIJE

pre 15 godina

ARMAKEDON
Mi ne pevamo od muke,mada bi vi to voleli,pevamo od srca nasem najtrofejnijem i najvecem klubu,a vi kada vam cika tole u nedelju pokloni i titulu,ako mozete pevejte od srca!!!!! Dok vi slavite CIKA TOLETOVE POKLONE MI OD SRCA PEVAMO,i vama se smejemo!!!!

milan82

pre 15 godina

Ovi Hrvati postaju stvarno pateticni!Procitajte ovo:
http://www.index.hr/sport/clanak/deset-milijuna-britanaca-saznalo-da-je-nemanja-vidic-hrvat/387834.aspx
Jos malo pa ce proglasiti i Sasu Djordjevica za Hrvata..:))))

Dejan

pre 15 godina

@coavuja - "jeste li vi ljudi culi ono???
Berlin,London,Pariz,Moskva,Istanbul,i neki drugi veliki gradovi nemaju sampiona evrope!"

Ali zato ih imaju Madrid i Barcelona :)

Darko

pre 15 godina

Bravo!Manchester je zasluzio titulu a nas Vidic je odlicno strpao Drogbu u dzep nije se ni video osim kad je pogodio stativu i kad je dobio crveni karton haha.Pokazao je Vidic da je najaca karika u odbrani Manchestera,a ne najslabija kako su tvrdili igraci Celsija pa i Drogba.

U prvom poluvremenu posle odlicne igre Ronalda Manchester je trebao da vodi 2-0 a Celsi je postigao gol samo srecom posle cudnog odbitka tako da titula ide najboljima!

sir_mufc

pre 15 godina

Bilo je gusto, ali liga sampiona se ne osvaja samo pobedom u finalu! MAN UTD je bolji cele sezone i zasluzeno je osvojio!
WE SHALL NOT BE MOVED!!!

Vladoooo!

pre 15 godina

dal je to bivsi igrac zvezde digo pehar grobari tisina ne hvali te se svojim igracima nemanja je super decko a onaj drogba je posto takav gad da sam ga zamrzeo naj na svetu

Vranski

pre 15 godina

...U cilju smanjivanja nesuvislih komentara o kvalitetu necije igre, pogledajte
BBC Rate players, Englezi su makar poznati po njihovoj objektivnosti po pitanju fudbala

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/c/chelsea/live_text/6173703.stm

Boba

pre 15 godina

Svaka cast Mancesteru :) ali meni jos uvek ne dolazi do mozga cinjenica da je Nemanja juce podigao pehar namenjen prvaku Lige Sampiona...Ja sam bukvalno njega pocela da pratim kada sam bila klinka sa 14 godina a on je imao 20..i sada je on ispunio san koji mnogi decaci sirom sveta sanjaju :)) NEMANJA PONOSNA SAM NA TEBE :)

Vladan R

pre 15 godina

@ bata bataja
o cemu ti pricas decko moj sto se tice vidica evo ti dva komentara preuzeta sa hrvatskog sajta United je bio u knock downu cijelo drugo poluvrijeme i spasile su ih Nemanja Vidić i dobre vile, koje su lopte što su išle prema mreži skretale u okvir gola.Ili "najslabija karika" Vidić - na kojoj je na kraju pukao Drogba i u potpunoj nemoći zaradio crveni karton, kao što ga je i još jedan časni starac europskog nogometa - Claude Makelele trebao dobiti nakon lakta u lice Hargreavesu.A zavrsetak druge recenice govori o tome ko se laktao.

Choopa

pre 15 godina

United rulzzz!!!
Nemanja je bio fantastican! Kalu je ocigledno bio drogiran kad je davao onu izjavu...
Samo mi zao Terija... Strasan igrac! Pravi kapiten! Bilo ko drugi da je promasio...
Kapa dole Sir Alex...
Slazem se sa komentarom za Acu Stojanovica!!!

Slobo-Banja Luka

pre 15 godina

Kazu ljudi,Drogba jos uvek pokusava izboriti se za loptu sa Vidicem!
Kazu napusta Premijer ligu zbog Vidica,nabio mu covek kompleks!

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

O boze,boze kakvih sve komentara,pa shta ako je Vidic vecerash igrao za Mancester !? Pa shta ako je uzeo LS,decko je ok i vishe nema veze sa Chergom,bio,otisho i toliko.Shta onda da kazemo mi Grobari za Mijata koji je Real Madridu doneo,ponavljam doneo titulu prvaka evrope posle 20 godina,njegovim golim ekipa osvojila titulu prvaka evrope i + shto covek ima svoju statu u muzeju Real Madrida ! Nego mene boli Q za Real,Mijata,Kezmana i sve sada,da igraju u Partizanu pa i da pricam o tome,a oni igraju u bleom svetu,za klubove koje u zivotu necu otici da gledam niti cu pa navijati za njih kao shto navijam za PARTIZAN.

GROBARI SVI U KRUSEVAC !

wlado

pre 15 godina

cestitam man utd, vidic je odigrao jako dobar mec, a zao mi je terija, ali nikako chelsea-a...c ronaldo,sad kad si osvojio vrh evrope, vreme ti je da predjes u real madrid i da doneses jubilarnu desetu titulu najvecem klubu na svetu.

red devil 011

pre 15 godina

Sad ce svi Celzijevci da se tresu u gacama...Kako mislite da ce Abramovic podneti ovo Evropsko ponizenje (4 godine uzastopno) i to u sred Moskve??!! Sta ce Avram i Teri kad nestane lovatora?
Drugo, Teri je odlican igrac, ali nije veliki covek. Glup je (cak i za engleske standarde) i ume da se ponasa kapitenski samo kad se pobedjuje.
Trece, predlozio bih redakciji b92 da razmisle o uvodjenju naslova tipa "Vidic na krovu evrope" ili "Vidicev samar Drogbi - Mancester sampion Evrope!" - cisto da se ugledamo malo na drugove kolege sa Indexa. E TO su Evropski standardi, moramo da ih pratimo, zar ne? Mislim, bar cemo tako dati nekog razloga ovim zavidnim sto dolaze i negativno komentarisu na racun Vidica, NAJBOLJEG STOPERA NA SVETU.
Cetvrto i poslednje - GLORY, GLORY, MAN UNITED! TISHINCHINA!!!

Sasha LFC

pre 15 godina

Sudbina, eto sta je. Da li se neko seca da je i Bajern u onom nezaboravnom finalu 1999-te godine imao precku i stativu protiv Manchester-a? Kada je Celzi to isto uradio mogao je odmah da se spakuje i ode sa terena.

Inace C. Ronalda je pokazao pravu prirodu. Cmizdri kao devojcica. Samo zbog njega mi je zao sto Celzi ipak nije pobedio. Najbolji igrac na svetu? Da bi to bio moras da imas m..a kada je gusto. A on to definitivno nema.

exit

pre 15 godina

@ponosne delije,
Zigic u Valensiji ne igra, Stojkovic u Sportingu ne brani, Kovacevic ispao iz lige sa Lansom, Jankovic se naigrao u Palermu bas kao i ja, Boskovic? Ne znam mozda igra za Mogren....

beba

pre 15 godina

konacno je pehar ponovo u pravim rukama! mancester united volim te! zaista sam srecna jer je zasluzeno,posteno!ulepsali ste mi vece i predstojece dane!

Pravda

pre 15 godina

zasluzeno. Posle prvog poluvremena realno bi bilo da bude 3-0 ili bar 2-0 a ne 1-1. Tu je bog dao sansu celsiu ali ipak bolji osvaja titulu. Neko ce reci precka stativa... to je neprecizno ! Fudbaleri mancestera su bili precizni ali se isprecio ceh vise puta, dzon teri i druzina. Jednostavno, celsi je samo pogadjao okvir ali ne i centar !
Inace slazem se sa konstatacijom da uvek najbolji mase penal... to je izgleda nesudjeno pravilo... i to mislim na extremno vazne meceve a ne domaca liga dokaz su ronaldo i teri

Srki

pre 15 godina

Bravo za Manchester, bravo i za Vidica, kao i za sve ostale pojedince Manchestera. Zaista su najjacu klub na svetu i zasluzili su ovu titulu. Mec je bio odlican, i na nivou. Svaka cast Manchesteru tj. ekipi, zasluzili
li su !!!

DrAgisha

pre 15 godina

Eto ga slaba tacka Nemanja, Drogba ga je pokusao isprovocirati za drugi zuti, kad mu vec nista drugo nije uspijevalo. Svaka cast ManU, kruna sezone, potpuno zasluzeno!

BorkoSavic

pre 15 godina

Ocene igraca:Van der sar7,5,Braun6,5,Rio7,5,Vidic8,Evra7,Hargrivs7,Kerik6,Skols6,5,Ronaldo8,Runi6,Tevez6,5.Celzi:Ceh8,Esijen6,5,Teri8,Karvaljo7,Esli Kol6,5,Makalele6,5,Lampard7,5,Balak5,5,Dzo Kol6,5 Maluda6,Drogba6.Mislim da je Vidic odigrao bez greske i po meni je igrac utakmice.

Red Star

pre 15 godina

Šta reći za suđenje-NEVEROVATNO.Tendenciozno ili možda kukavičko-Čelsi je oštećen za penal, "gomilu " faulova i isto tako "gomilu" kornera.A ako gledamo kako je bilo na kraju onda je Vidić pokazatelj da samo Zvezda daje vrhunske evropske igrače dok Partizan nije tim Sledeća Sezona već tim Ova Krade Sezona pa tako posle dve "sezone" u kojima je Zvezda uzela duplu krunu angažuje sve "potencijale" iz 90'-ih jer osim golog kompleksa prestiža nikakvog kvaliteta i nema pošto je bio i još ostao simbol vremena vlasti.

Extra

pre 15 godina

@FC CHELSEA
Igrac finala bi bio ceh ili teri da nije promasio penal.
Ceh 2 neverovatne intervencije, a teri u drugom produzetku savio kicmu da ne dozvoli pogodak. Da napomenem da je to covek uradio, a fudvaleri celsija ipak nisu bili dovolno precizni ! !!
Mancester je bio precizan ali su bili fenomelanli igraci celsija, dok te celsijeve prilike niko nije ometao.. jednostavno sutirali su ali nisu dovoljno dobro gadjali.. da jesu bio bi to pogodak !

stuttgart

pre 15 godina

Sreca da sam ulozio jos 10 eurona na nereseno imace bi izgubio 10 na pobedu manua.manu je trebao da vodi barem 2:0 u prvom poluvremenu ali eto ipek dobise sa puno srece.jedino mi je zao lamparda ali za ostale me boli... pazi ballacka cmizdri.pozdrav svima aj laku noc.

WoW

pre 15 godina

Hvala ti boze!!!! I hvala tebi ,Teri!!! Sve vreme je MU bio bolji,a ovi bogati plavci su samo imali srece u regularnom delu,ali posle..... Mancester je tim i u njemu su same legende,a Celsi je druga prica... MU Ruulllleeeeeezzzzzzzzz

zuti_balac

pre 15 godina

@(Bata Bataja, 22. maj 2008 00:22)
Komentar 125
Svaka ti cast na komentaru!
I ja sam danas Vidica video veoma prosecno,a ne kao ovi navijaci Manu!
I mogu da kazem,da je Chelsea danas bio mnogo bolji tim,po sansama, po sutevima i po kornerima! Ljubos Mihel je svirao 70-30 za Manu, a to je svako mogao da vidi! Ja sam danas bio neutralan,i samo mogu da kazem da su vecinom u finalu LS pobedivale srecnije momcadi,kao i ovaj put! pozz

markos

pre 15 godina

Ne znam šta se prže toliko ovi tzv. navijači Mančestera. Ogromna većina, da ne kažem masa, uvek gotivi i slavi pobednike i to je poprilično jadno. Kao neutralni (i veliki) ljubitelj fudbala smatram da je večeras Čelzi igrao bolje, bio mnogo bliži trijumfu, na kraju i zaslužio ga je. Mančester je dobio na puku sreću i po drugi put je dobio finale Lige šampiona a da je bio lošiji učesnik. Takođe, za glupe komentare tipa "ne može se parama postići...štagod", ordinarne su gluposti da su igrači Čelzija mnogo plaćeniji. Da, Čelzi ima verovatno širu i plaćeniju klupu ali prvi timovi su gotovo izjednačeni po primanjima. Šta vi mislite, da Ronaldo, Runi, Tevez, Ferdinand i ekipa igraju za krevet i hranu?! Činjenica je da je Čelzi i pored ne baš dobre atmosfere u ekipi i sa nevrhunskim trenerom bio bolji rival.

anfield star

pre 15 godina

Kada vec nismo mogli zapevati onu nasu staru o koracanju kroz oluju u kojem nikad nisi sam, dobro je i ovako.Ipak, u kolekciji dragocenih nogu onog poludrogiranog tajkuna izdvojio se, na zalost tragicno, VELIKI DZENTLMEN TERI, kome kapa dole za sve sto zna i to kako se sportski ponasao u sigurno najgorem trenutku u zivotu. Svaka mu cast, jer folirant Ronaldo nije imao pameti a gospodin Teri srece, a to su mnogo razlicite stvari. Mr John Terry, SVAKA VAM CAST!iako sam navijao za crvene. A Vidic je pokazao sve ono sto srpski fudbal nikada nije krasilo, borbenost, pamet, sigurnost i lukavstvo taman kad treba.Kako god, Bog ce dati da se iduce godine Bogovi sa Enfilda vrate tamo gde im je mesto!!!!!!!!!

Veli_CFC

pre 15 godina

Cestitam MAN UTD,mislim da su bil iravnopravni protivnici i da je sreca odlucila pobednika ali to je fudbal.Ja kao vatreni navijac Chelsea pozdravljam sve one koje su bili uz Chelsea za vreme finala i posle jer im je podrska trebala.Svaka cast za Chelsea igrali su lavovski..Zao mi je celog tima pogotovo Terrya...To je ono sto me najvise boli.I ako je promasio Terry je Legenda i Chelsea je dosao do ovde i jeste to sto jeste zbog tog coveka..ponosan sam na njega i verujem da ce uzeti ovaj tofej narednih sezona...ponavlja svaka cast za MAN UTD...odlicno finale...POZDRAV IZ PANCEVA!!!

MAJCEK-MAJA

pre 15 godina

Ne moze se na osnovu jednog promasenog penala, reci kako Ronaldo nema pojma!!!!!Pomirite se sa sudbinom,Mancester sampion,svaka cast za Vidica!!!!!Ronaldo je najbolji igrac sveta!!!!I navijaci Celsija su svesni toga,ali nece da priznju!!!!Hahahahaha. . .Hvala ti Boze na pobedi!!Mancester.........

Belgrade-boy

pre 15 godina

Ronaldo je definitivno pokazao da nije igrac za velika dela,dao je onaj gol,a onda se uopst nije video.Vidicu svaka cast, dokazao je da je najbolji centarhalf u evropi.

Dusko

pre 15 godina

Evo prvo da kazem da je ajmo reci zasluzeno pobedio mancester. Mnogo bolje prvo poluvreme za mancester. Onda je celzi dao crecan go. Lopta se odbila od 2 igraca i van der sar se oklizno.
A sad za lika koji nesto prica o levonogim igracima.
Nikad al nikad nemojte dati da odlucujuce penale sutiraju densonogi igrac.(tery, anelka)za razlkiku od levonogih (anderson, giggs).
Sto je samo dokaz da kojom nogom sutira igrac nema veze sa zivotim. Zavisi od srece i od koncentracije.

milan

pre 15 godina

Sve cestitke Vidicu. Nece se skoro desiti da neki nas igrac podigne "usati" pehar.Sto se tice utakmice, mislim da Celsea nije imao srece,dve stative,Tery-jevo klizanje u kljucnom momentu...BPlavci su bili bolji u vecem delu utakmice,Lampard je dominiraop i dokazao svim kriiticarima da moye da se nosi sa pritiskom.Sto se tice portugalskog "zalizanka" kao i na NOu Kampu,nije imao...zato ne zasluzuje da ga nazivaju najboljim.Citam kako ljudi bog zna kako velicaju Fergusona.Ok,svaka cast,trofeji itd,ali ljudi od je u Mancesteru preko 25 godina,pa po verovatnoci mora osvojiti LS.Zamislite koliko bi osvoliji Murinjo,Kapelo,LIpi...da imaju toliki staz u nekom klubu.

P.S.DA JE BIO MURINJO DJAVOLI SE NEBI PITALI NISTA!!!

Nenad

pre 15 godina

Na sajtu fanova Mancestera www.redcafe.net moze se videti ko je igrac utakmice po izboru navijaca. Ilustracija:"Vidic -8,5- man played his heart out. Best game he`s had all season..." ili "Vidic - international rape, man of the match." etc.
Sta dalje reci?

kun aguero

pre 15 godina

Ponosne delije!!!
Дечко,момче није теби лако!
Видић је прво СРБИН па онда све остало!
Свака част Манчестеру.

Nikola-Kent

pre 15 godina

Vidic je ponos srpskog roda.
Odlican igrac,veliko srce.
Lepo je danas biti srbin u Engleskoj,kako kazu novine za Nemanju big,brave serb,i jeste.U odlicnoj utakmici,Man.utd je bio bolji za Vidica,tj Chelsea slabiji za Drogbu.Tako isfrustriranog fudbalera jedno veliko finale i Chelsea nisu zasluzili.Tesko je bilo gledati kako pojedini igraci Chelsija pokusavaju sa vec dobro poznatim trikovima da povrede i onemoguce Man.utd da igra.Ipak na kraju srecniji tim,sveukupno bolji je pobedio.

realan

pre 15 godina

ima mnogo razloga zasto je macester prvak evrope sve namesteno 1 ronaldo zlatna kopacka 2 gigs da ude u istoriju itd a trece trener ferguson i on ima neku istoriju da sruse nigde fudbala samo da se istorija slavnih srusi , a budite i realni malo jestel vidli i nebo je plakalo kad je videlo 2 korupirana tima prolom oblaka ,juce sam reko da ce celziju dati da on bude prvak ali nisam znao za ovo troje ronaldo gigs i ferguson ti trebaju da istoriju sruse

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Dobra tekma ! Chelsea imao zrelije sanse (stativa i precka) ali im se na kraju to obilo o glavu.Zao mi je Terry-a stvarno je extra igrach,a nije imao srece da donese prvu i poslednju titulu prvaka evrope CFC,jer posle ovoga tesko da ce Roman tolko ulagati u Chelsea,sa ovoliko novca i ovakvim igracima za 5 godina uzeti samo 2 titule u Engleskoj to je malo ! Tek kada je ekipa u finalu ovog takmicenja vidish koliko je velika.Sada vidim koliko je Milan shto se tice Lige Sampiona ispred svih ostalih u evropi,pa cak i ispred Reala jer je Real odavno prestao da bude onaj stari klub.O Italijanima da ne govorim,ja mislim da sada Interisti vide koliko im je klub mali i koliko su oni loozeri u svojoj istoriji.Dosla je kriva posle 10 godina u Milanu ali i to ce se pevazici.


Pozdrav svim ljubiteljima najboljeg i najkvalitetnijeg takmicenja u fudbalu.

BlaBla Jeah

pre 15 godina

A Mijatovic 98e?

Btw, Mancester je zasluzio trofej jer je igrao perfektan fudbal, ali i Celsi je bio u Euro brhu protekle 4 godine

Whitedragon

pre 15 godina

Dve napomene:

-da nije padala kisa Teri se
sigurno ne bi okliznuo prilikom
izvodjenja penala
-prilikom izvodjenja penala Van der Sar se najcesce bacao na levu stranu i cudi me da Anelka nije drugacije sutirao

U svakom slucaju bravo za Vidica!
levu stranu

John Terry

pre 15 godina

#coavuja

ajd malo razmisli koja je bila drzave te davne 91' godine,mozgu jedan,Beograd nije bio glavni grad!!!
jao cigani koji ste vi pacenici,ali nema veze...
nekadasnji delija uzeo LS,
ALI MI UZIMAMO DUPLU KRUNU,xaxaaxaaxaxaax:)))

delija Tokyo

pre 15 godina

Bravo za MU i za NEMANJU VIDICA.Jos jedan Delija sa titulom.Osim Pedje gde ste grobari.Chelsea sretno prosao u finale i ima boga.Ronaldo zabluda. Nikada ne moze da bude najbolji igrac sveta ako mu naravno ne nameste. Veliki igraci u finalu pokazu da su najbolji i treba imati onu stvar kada je naj teze

BRAVO

pre 15 godina

Kakva utakmica!!!!Fenomrnalno,briljantno,ja sam odusevljen!Svaka cast i jednima i drugima!Samo me zanima gde je onaj momak sto rece kako ovo nije neka utakmica,kako je on jedva cekao finala poput monako-porto( ???),a ovo mu se ne gleda...

Outsider

pre 15 godina

Momci, sa fudbalskom igrom nešto treba menjati pod hitno. 120 minuta "igre" za samo 2 rezultata te igre, 1:1?!?! Bunkeri, bunkeri, to više nije igra, to je glupost. Meni to nije zanimljivo. Penali na kraju dodju kao osveženje, kad vidite da se mreža zatresla. Po mom mišljenju bi trebalo da za 90 minuta bude bar 6-7 golova u proseku. Šteta za Chelsea...

ukratko

pre 15 godina

Mancesteru prvo poluvreme,Celsiju drugo i produzetke.Ipak celu sezonu Mancester je odigrao najstandardnije i najbolje od svih klubova!Ako cemo realno Nemanja je u prvom poluvremenu imao dva kiksa i jednu nesrećno odbijenu loptu koja ga je pogodila i bio je go.Posle toga bez greške,srcano bez pardona.Za reprezentaciju!Najopasniji igrač na terenu i Najbolji-Lampard!Penale treba ukinuti!Ipak je ovo ekipni sport a jadan Teri se neće od ovog oporaviti nnarednih godinu dana!

Nemanja Vidic

pre 15 godina

TOOOOOOOO!!!!!!A fino sam je rekao ma uzecemo vam i Ligu i Ligu Sampiona!!!!!!!Pozz za sve Crvene Djavole uz onu nasu"Nemoze nam niko nista jaci smo od Chelzia":)

realan

pre 15 godina

i nebo je plakalo sto je sinoc gledalo,sto je macester osvojio to se zna zbog pogibije beba pokojni , odar zlatna kopacka ronaldo , odar ferguson i gigs da istoriju sruse itd molim vas ovaj kometar objavite

Vlada Sa

pre 15 godina

Glasajmo za Vidica na sajtu man utd.
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={C6355B9F-F803-456B-96EA-595F2A784386}&pollid=1405

pasulj

pre 15 godina

Ni ne znam za koga sam navijao. Ali ipak na kraju nekako mi zao Celsija. Neverovatno kako se onaj prepotentni Ronaldo izvukao (opet), a prenemagao se na terenu ko prebijena baba kada je promasio, inace najgori penal koji sam video duze vreme. Zao mi je Terija, dobro je igrao, iznenadio sam se kada je pristupio da puca penal, ali kao kapiten je preuzeo odgovornost! Cestitke Vidicu, stvarno je stavio Drogbu u dzep!

akcidroni

pre 15 godina

(Zvezda je zivot sve ostalo su sitnice)-Brate,kakvo je to javno ispoljavanje kompleksa???-Zar ne znas da su kompleksi neizlecivi???

Ponosne delije!!!!!

pre 15 godina

GROBARI gledajte kako zvezdas dize pehar lige sampiona!!!!!! A gde su vasi??? Jedan po jedan se vraca kuci!!!! FK CRVENA ZVEZDA I DELIJE se veceras ponose,zvezdino dete je uzelo pehar lige sampiona!!!! JEDAN JE NEMANJA VIDIC!!!!!!!!

Bata Bataja

pre 15 godina

Onaj pregame show im je bio mutav onoliko, za te pare trebali su nesto bolje da smisle.

Izlaze sastavi, doslo mi da ugasim tv. Upropascavaju fudbal, Essien na desnom beku, wtf?!

Da ne ostane duzan, Alex Ferguson nema onog Park-a. Koliko toliko razuman potez s obzirom da ima 30 kila sa sve krevetom, pojeli bi ga ovi u sredini a i vec je tu jedan kilavko Scholes. Dva bi bilo previse. Ali i Hargreeves na poziciji gde je potrebna brzina, obe noge i mozak. Znaci totalno van pozicije. Cini mi se da je to trebalo da predstavlja jevtiniju verziju onoga sto je Becks igrao. Ima jedan jedini nazovi dribling a to je da kad je okrenut ledjima golu se okrene sa loptom oko levog ramena, nabije glavu u zemlju, sutne je uz liniju pa trci za njom.

Drogba je u vecem delu prvog poluvremena imao igraca na ledjima a drugi odbrambeni je bio uvek u neposrednoj blizini da pripomogne. Medjutim, veci uticaj je imao sudijski kriterijum. Ovima iz odbrane Manutd nije svirano mnogo toga a skoro svaki put kad je Drogba skakao za loptu je dobio lakat/podlakticu u donji deo ledja prevashodno. Ovo bi uporedio sa onim kako je onaj 'najbolji svetski sudija' Kolina (najbolji da namesti tekmu a da se vlasi ne dosete) superiornim Cesima odsekao Kolera u polufinalu protiv Grka. Samo sto je Koler bio preveliki za Grke pa su mu cak svirani i ofanzivni faulovi. Drogba je kritican za Chelsea da bi prebacili teziste igre pred protivnicki gol tako sto ce da gurnu loptu u onaj kvadrat ispred sesnaesterca. Onda Drogba se gradi i okrece ka golu ili spusta loptu na stranu za sut/centarsut.

Kod gola manutd-a, nekoliko neshvatljivih poteza. Prvo je Cole predaleko od Hargreeves-a i ovo za posledicu daje ubacivanje sa strane za manutd. Jos jednom, nema razloga da Cole respektuje igraca kakav je Hargreeves jer ovaj niti je brz, niti ima dribling a vrlo cesto gresi pod pritiskom. Posle auta, Lampard ispao kao iz dzipa u dva na dva situaciji, i onda Brown (od svih) centrira na drugu stativu (i to slabijom nogom). Druga greska ovde je Essien-ova. Uhvacen je kako bulji sta se desava na drugoj strani a ne prati gde mu je igrac. Em je nizi em je tako ostao predaleko od Ronaldo-a. Ovo se ne bi desilo da je na toj poziciji igrao Beletti kao sto je trebao. Medjutim ovi reformatori bunkera su ovoga puta sami sebe upucali.

Manutd je imao loptu u posedu u vecem delu prvog poluvremena ali dve od tri najbolje sanse su im dosle posle kontra napada. Sto se tice Chelsea, najveci broj lopti su isle na Drogbu i to duge dijagonale sa leve strane na desnu. Niko da iznenadi odbranu tako sto ce da gurne po dubini il levo uz liniju. Nedostajao je Cole da se ubacuje u taj prazan prostor.

Jedna od najbitnijih stvari za tok utakmice bila je uloga Scholes-a. Prvo, igrao je povucenije nego inace a on je najopasniji kad je blizi protivnickom golu. Drugo, velika vecina lopti su mu isle u sirinu il unazad. Isto tako i njegovo kretanje. Covek do trenutka kada je zamenjen je podelio 43 pasa a samo 2 su isla po dubini! Njemu odbrana nikad nije bila jaca strana i vidi se da je omatorio. Sve u svemu, bledo.

Kako je pocelo drugo poluvreme, Chelsea je bio uvek za korak brzi. Dobar potez Granta da je poslao Essien-a vise u sredinu i napred. Ovo je donelo boljitak igri a i otvorilo prostor za do tada neprimetnog Cole-a. Iako je Essien dobio nesto ofanzivniju rolu, Ronaldo je ostao non factor (nista novo).

Centarsutevi manutd-a su isli iskljucivo na drugu stativu. Problem je bio sto su bili il previsoki il iza ledja manchester-ovih igraca. Jedino ona Evrina povratna je vredna pomena. Manutd je bio istisnut na bokove a Tevez nije snaga da se zagradi efektivno u sredini.

Neke stvari su jos jednom dobile potvrdu. Prvo, da Ronaldo je bled u velikim utakmicama (i to bez da ga udvajaju/utrajaju kao sto je bio slucaj sa Ronaldinhom), da je rame uz rame sa Inzaghijem po simuliranju/padanju posle i najmanjeg kontakta i da nije i niti ce ikad biti ono cime ga mediji prikazuju. A drugo, da je Vidic malo iznad proseka i da mu je glavni kvalitet skok igra (gde vrlo cesto ima prednost u visini u odnosu na napadaca) a da kada je lopta na zemlji je prosecan. Opet su ga zalomili ko mladog majm.na (Essien), onda kad je Drogba pogodio stativu u zacetku akcije je dobio loptu po zemlji i propustio je u prostor i prosao pored ovog naseg ko pored bandere. Velika vecina duela kada je lopta bila upucena chelsijevim napadacima po zemlji, zavrsila se tako sto je vidic il napravio faul il mnogo cesce ispucao u aut bez neke vece potrebe. 'Specijalni' odbrambeni igraci se izdvajaju tako sto ne samo su pouzdani u odbrani vec mogu nesto i da urade u napadu. Nazalost nema vise igraca tog kalibra kao Beckenbauer i Sammer. Mozda jedino Lucio i onaj Naldo iz Werdera. Statistika posle sat vremena igre, vodeci passer manutd je Scholes sa 29 a za njim Ferdinand i Evra sa 26 i 25. Gde je ovde Vidic i koliko je uopste imao doprinos u fazi napada?

Fudbal se krece u pogresnom pravcu, dominiraju preplaceni mediokriteti a glavna ideja je kako ne primiti gol. Umesto akcije i kreativnog, imamo reakciju i destruktivno. Proslog leta je Dunga izveo Brasil da igra na kontre sto je sasvim sigurno izazvalo neko prevrtanje u grobovima. Na pijedestal se popeo jedan poluproizvod kakav je premier liga gde ima fudbalske vrednosti koliko i na Carevoj Cupriji.

Armakedon

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da navijam za Celzi.Zelim da osvoje LS samo zbog Murinja(koji nije LS osvojio sa najskupljima).Sad je Ronaldo dao gol,al voleo bih da se i Fergusonu vrati za ono sto je uzeo na srecu u Barseloni 1999.Poceo sam da mrzim fudbal samo zbog onih naduvenka na klupi,koji zavise od srece,igraca,sudija,para,a na kraj svaki uspeh pripisuju sebi.A ona rec-STRATEG toliko je ogavna,neznam samo kako se ne povraca novinarima na tu rec koju si izmislili.Voleo bi da ovo objavite da vidimo imam li istomosljenika kad su treneri u pitanju.

Serbiangirl

pre 15 godina

Bravo ManU! Dokazali ste da nije sve u parama!
@ponosne delije - Vidic nije Zvezdino dete! I on je Srbin pre svega, dokle više podele!?!? I Mijat je doneo titulu Realu, pa?

Doodoolentze

pre 15 godina

komentar na ponosnog zvezdasa,br. 40

Matori,Vidic je SRBIN,bio Zvezdas ili ne,ako je tebi bitno,onda si klosar najgori!!!

A sto se tice pehara,idi za vikend u Krusevac pa vidi uzivo kako sampion dize pehar!!!

Kiss...

ko_koga i ko_kome?

pre 15 godina

Manchaster igra najljepsi nogomet! hahahahahahahahahaha
I ovaj sudac Ljubos Mihel cjelo vrijeme svira za Manu,al nema veze Chelsea osvaja!

boki

pre 15 godina

kako mrzim ovaj mancester, neverovatno da su oni osvojuili titulu, najgori i najomrazeniji tim na svetu, a onaj kristijano folirant obican naduvenko zalizani, strasno sve sto mogu reci, uzas boziji, prestacu da pratim fudbal odoh na kriket

coavuja

pre 15 godina

jeste li vi ljudi culi ono???
Berlin,London,Pariz,Moskva,Istanbul,i neki drugi veliki gradovi nemaju sampiona evrope!Ali jedan grad sa balkana ima!Ja znam koji!I posle neki pokusavaju da taj uspeh omalovaze!Do veceras nisam shvatao taj enormni znacaj toga uspeha!

daj keve ti

pre 15 godina

@ ponosne delije
Alo decko o cemu pricas? Kad vi buete uopste videli ligu sampiona onda se javi. Sad ce mali Misko da kesne kes, pa ce biti bolje, sledece sezone. Vi ste sportsko drustvo sledeca sezona.

realan

pre 15 godina

ima mnogo razloga zasto je macester prvak evrope sve namesteno 1 ronaldo zlatna kopacka 2 gigs da ude u istoriju itd a trece trener ferguson i on ima neku istoriju da sruse nigde fudbala samo da se istorija slavnih srusi , a budite i realni malo jestel vidli i nebo je plakalo kad je videlo 2 korupirana tima prolom oblaka ,juce sam reko da ce celziju dati da on bude prvak ali nisam znao za ovo troje ronaldo gigs i ferguson ti trebaju da istoriju sruse

zuti_balac

pre 15 godina

@(Bata Bataja, 22. maj 2008 00:22)
Komentar 125
Svaka ti cast na komentaru!
I ja sam danas Vidica video veoma prosecno,a ne kao ovi navijaci Manu!
I mogu da kazem,da je Chelsea danas bio mnogo bolji tim,po sansama, po sutevima i po kornerima! Ljubos Mihel je svirao 70-30 za Manu, a to je svako mogao da vidi! Ja sam danas bio neutralan,i samo mogu da kazem da su vecinom u finalu LS pobedivale srecnije momcadi,kao i ovaj put! pozz

anonymus

pre 15 godina

Sta reci osim da je manchester najsugavija ekipa na svijetu-nisam fan chelsea ali veceras sam ih zavolio-bravo momci bravo za terija koji je preuzeo odgovornost kao pravi kapiten

boriss

pre 15 godina

iskreno da kazem ne kontam sta je vidic uradio tokom celog meca?teri je bio mnogo bolji na drugoj strani,uopste celzi je bio bolji i zasluzili su pobedu.
a sudija,sudija je bio najlosiji na terenu gresio je gde je mogao i osteti celzi za
za dva kornera i penal.
kazete da drogba nije nista uradio sta je onda uradio onaj
naduvenko?dao je gol i to je to posle se nije ni video...nerazumem takve igrace sto se kur*e i misle da su najbolji.ESSIEN NAJBOLJI IGRAC
UTAKMICE.


celzi posle ovog poraza volim te jos vise!!!!!

Marco

pre 15 godina

Pa zar ne mislite valjda da ce Londonska sirotinja pobediti velike Crvene Djavole? A hteo je Tery Ligu Shampiona ne ideee, ne idee. Munem Chelsea, munem Tery.
4 GLORY MAN. UTD.

Dinke

pre 15 godina

Realno, ovo je najgore finale jos od Steaue tamo negde 1986 godine. Na trenutke mislio sam da igraju dva italijanska kluba, delom zbog totalne defanzive a delom i zbog precestih (full)kontakta. Toliko o fair play-u engleza.

Srecom pa je nedostatak kvaliteta nadoknadjen kvantitetom (produzeci + penali). Na kraju Ronaldo svejedno cmizdri. Neprocenjivo :)

Sve u svemu, pobedio je srecniji tim.

Stefan

pre 15 godina

Ne mogu vjerovati kako ga je Celsi strecno dao...Krivo mi je jer je Mancester ima dvije stopostone sanse Karika(lakse promasiti) i Teveza.Navijam za Celsi inace ali bi volio da pobjedi Mancester zbog Vidica.

Frederick House

pre 15 godina

@ Ponosne delije
Klub koji je osvojio LS je Mancester Junajted ne Crvena Zvezda.
Sada verovatno treba i maticni klubovi odakle su dosli Ronaldo,Tevez,Fendinard,Anderson i svi ostali igraci, da pricaju:da da on je igrao kod nas to je nas uspeh.
Bolje vi gledajte ko osvaja duplu krunu kod nas jer daleko smo mi od Evrope.


Naravno svaka cast Mancesteru na pobedi i uzbudljivoj utakmici,i naravno Nemanji koji je pokazao da je jedan od najboljih odbrambenih igraca Evrope!

To je zvezdina skola!!!!!

pre 15 godina

Gde su titule,tu su ZVEZDASI!!!!! Italija,Grcka,Engleska,Liga sampiona!!!!!!! Tako je to u evropi gde se titule osvajaju znanjem i kvalitetom!!! Kod nas je to malo drugacije,titule osvaja lova!!!! I kao sto rekoh:gde su titule tu su zvezdasi,gde je CIKA TOLE tu su titule!!! I kao sto vidite DELIJE ne gube NIKADA,mi i dalje pevamo i pevacemo uvek,jer cemo uvek imati ono sto vi grobari necete imati NIKADA!!!!!! PEEEVAMOO,PEEEVAMOOO.....

exit

pre 15 godina

@ponosne delije,
Zigic u Valensiji ne igra, Stojkovic u Sportingu ne brani, Kovacevic ispao iz lige sa Lansom, Jankovic se naigrao u Palermu bas kao i ja, Boskovic? Ne znam mozda igra za Mogren....

ha-ha-ha

pre 15 godina

Sedim i smejem ljudima koji su sinoc pisali kako ce Drogba da protrci pored Vidica!!! I jeste protrco ali na putu ka svlacionici!!!! JEDAN JE NAMANJA VIDIC!!!!!

memoriJA(brat Armakedona)

pre 15 godina

I Mijat je doneo titulu Realu(serbiangirl).I PANCEV je doneo titulu Zvezdi,PA !!!Ovo je namenjeno iskompleksiranom deliji.P.S. A sto nije peti penal u Bariju sutirao neki zvezdas od malena,Teri je ipak imao m*_a .....Verovatno u Zvezdi tad nije bilo m**onje!Basta!!!

OutSider

pre 15 godina

Ja se nadam da ce machester pobediti,jer je svojom igrom to i zasluzio .
pa chelsi je uz k**** prosao i protiv fenera i liverpula gde je rise presudio i sebi i liverpulu

JEDAN JE NEMANJA VIDIC!!!

pre 15 godina

Dali za nas zvezdase postoji lepsa slika od ove veceras??Kada zvezdas podigne pehar lige sampiona,a nasa velika srca puna!!!! ZVEZDO,DELIJE budite ponosni na naseg NEMANJU!!!!

JEDAN JE NEMANJA VIDIC!!!!

pre 15 godina

KALU:Drogba,kakava je trava u mancesterovom sesnaestercu??? DROGBA:Nemam pojima! Cekaj sada cu da pitam Vidica!! Care,ajde nas pusti da pridjemo golu da vidimo dali je i kod vaseg gola mokra trava!!!! VIDIC:Ajde mali mars napolje,kada porastes pricacu ti!!!!

Patzollo

pre 15 godina

Navijao sam za Čelzi, jedino zbog toga što je Vidić u Mančesteru. Zvezdaš sam, ali ga ne podnosim. Nažalost, Vidićev tim je podigao pehar.

delija Tokyo

pre 15 godina

Bravo za MU i za NEMANJU VIDICA.Jos jedan Delija sa titulom.Osim Pedje gde ste grobari.Chelsea sretno prosao u finale i ima boga.Ronaldo zabluda. Nikada ne moze da bude najbolji igrac sveta ako mu naravno ne nameste. Veliki igraci u finalu pokazu da su najbolji i treba imati onu stvar kada je naj teze

Nikola

pre 15 godina

realno za do sada prikazanu igru Celsi je zasluzio da osvoji LS!!! i svaka cast Grantu za hrabrost ubacio je i Anelku i Kalua i igra produzetke sa 3 napadaca!!!

Doodoolentze

pre 15 godina

John(Pierre) Terry(Boya)!!!

Svaka cast Chelsea-u,ali,Man Utd je zasluzio vise!!!

Vidicu,svaka cast za tekmu!!!
Toliko o tome da nece strpati Drogbu u dzep!!!

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

O boze,boze kakvih sve komentara,pa shta ako je Vidic vecerash igrao za Mancester !? Pa shta ako je uzeo LS,decko je ok i vishe nema veze sa Chergom,bio,otisho i toliko.Shta onda da kazemo mi Grobari za Mijata koji je Real Madridu doneo,ponavljam doneo titulu prvaka evrope posle 20 godina,njegovim golim ekipa osvojila titulu prvaka evrope i + shto covek ima svoju statu u muzeju Real Madrida ! Nego mene boli Q za Real,Mijata,Kezmana i sve sada,da igraju u Partizanu pa i da pricam o tome,a oni igraju u bleom svetu,za klubove koje u zivotu necu otici da gledam niti cu pa navijati za njih kao shto navijam za PARTIZAN.

GROBARI SVI U KRUSEVAC !

GO JOHN!

pre 15 godina

Cestitke Mancesteru ali
TERI JE KRALJ I POSLE SVEGA!
SAMO NAPRED MAJSTORE.
Iz sveg srca ti zelim brz oporavak, pasce i taj trofej vec jednom

Partizan Sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Dobra tekma ! Chelsea imao zrelije sanse (stativa i precka) ali im se na kraju to obilo o glavu.Zao mi je Terry-a stvarno je extra igrach,a nije imao srece da donese prvu i poslednju titulu prvaka evrope CFC,jer posle ovoga tesko da ce Roman tolko ulagati u Chelsea,sa ovoliko novca i ovakvim igracima za 5 godina uzeti samo 2 titule u Engleskoj to je malo ! Tek kada je ekipa u finalu ovog takmicenja vidish koliko je velika.Sada vidim koliko je Milan shto se tice Lige Sampiona ispred svih ostalih u evropi,pa cak i ispred Reala jer je Real odavno prestao da bude onaj stari klub.O Italijanima da ne govorim,ja mislim da sada Interisti vide koliko im je klub mali i koliko su oni loozeri u svojoj istoriji.Dosla je kriva posle 10 godina u Milanu ali i to ce se pevazici.


Pozdrav svim ljubiteljima najboljeg i najkvalitetnijeg takmicenja u fudbalu.

Cezar

pre 15 godina

Ovom sudiji ne treba dozvoliti da sudi izvan Slovacke. Kakva sprdnja da finale lige sampiona sudi covek iz jedne od najgorih liga u evropi.

ljubisa

pre 15 godina

Hehehe Zvezda jos uvek skuplja od Celsija.Mozda je najbolje da Roman proda Celsi i kupi Zvezdu dovede extra igrace i osvoji Ligu Sampiona. :D

John Terry

pre 15 godina

#coavuja

ajd malo razmisli koja je bila drzave te davne 91' godine,mozgu jedan,Beograd nije bio glavni grad!!!
jao cigani koji ste vi pacenici,ali nema veze...
nekadasnji delija uzeo LS,
ALI MI UZIMAMO DUPLU KRUNU,xaxaaxaaxaxaax:)))

NNN

pre 15 godina

Zao mi je Terija, ali mi je drago zbog MU.
Drogba je dobio ono sto je zasluzio odavno.
A roman sad prica igracima:"nemojte da se plasite, mnogo ce da vas boli, al' mozete da vicete koliko hocete, ovo je Rusija!"

Mare

pre 15 godina

Ne mogu da verujem :-( .Stativa, precka, i pad zbog natopljenog terena kad je golman vec bio savladan.Navijao sam za Celsi jer je ovo mozda i poslednja utakmica za neke od igraca u plavom dresu.Fudbal je surov, zao mi momci, zao mi je Terija.Nadam se da ce osvojiti ovaj trofej vec naredne sezone sa Barsom.
Ne mogu da verujem :-(

losmi

pre 15 godina

VIDICU IGRACINO, ZGAZIO SI DROGBU.

Ovo je dokaz da je ZVEZDINA skola najbolja na ovim prostorima.
NEMANJA SRBINE< DELIJE SU PONOSNE NA TEBE!!!!!

Vladan R

pre 15 godina

@ armakedon
Verovatno mislis na Fergusona i moze se na prvi pogled reci da si u pravu gledajuci samo dva finala LS ali ako se pogleda cela njegova karijera gde je pre svega u Skotskoj sa Aberdinom ej Aberdinom u osam sezona bio tri puta prvak i to pored Seltika i Rendzersa(ne znam da li je bilo ko to uspeo u osamdeset a ne osam godina) i ako se uzme u obzir kakav je MU bio kada je dosao u njega onda apsolutno nisi u pravu jer to sto je MU trenutno toliko finansiski mocan je velikim delom i njegova zasluga jer su novac doneli njegovim rezultati tj u 20 sezona cak 10 titula a u celoj preostaloj istoriji MU je osvojio jos 7. Zato se malo bolje informisi o nekome ako zelis da ga omalovazavas i pljujes a
sto se srece tice ponavljam jeste je imao i sa Bajernom a i veceras ali isto tako u sezoni pre osvajanja prve LS je neverovatno koliko srece nije imao u duelu sa Borusijom Dortmund u polufinalu a inace Borusija je te godine bila i osvajac LS, uostalo sreca je sastavni deo sporta. Sto se tice vecerasnje utakmice i tu se ne slazem da je samo MU bio srecan jer sreca je bila prevrtljiva tj nemocni Celzi koji je u prvom poluvremenu trebao da popije tri komada srecno izjednacuje u 45 ali zato u drugom bez i malo srece dva puta pogadaj okvir gola da bi u produzecima opet sreca bila na strani Celzija kada je Gigsov sut Teri na fenoomenalan nacin izbacio u korner, i kad smo vec kod Terija simpatizer sam MU ali moram da kazem da mi je veoma zao sto je ova igracina promasila penal i zaista se sreca surovo poigrala sa njim dok je onaj ipak naduveni Ronaldo bez obzira sto je odlican fudbaler je zasluzio da promasi penal i bude tragicar ali je on licno imao veceras vise srece nego pameti sto se ipak sve u svemu gledajuci celu sezonu ne moze reci za celu ekipu MU.Po meni mozda i subjektivno ali ipak Vidic je igrac utakmice i to mozda malo i u inat Kaluu i svima koji su ga omalovazavali zadnjih dana. Za kraj da se osvrenem malo na Granta covek je ipak zasluzio malo vise pohvala i postovanja jer je Celzi od preuzimanja sa -7 ili -5 da ne lazem ne znam tacno doveo do 0 bodova zaostatka u prvenstvu ali nije mogao da nadoknadi i losiju gol razliku kao posledicu zatvorenije igre Celzija od MU i plus uspeo je u onome u cemu nije Murinjo tj da udje u finale i izbaci Liverpul sto Murinju iz dva puta nije posloza rukom.SVE U SVEMU MISLIM DA JE GLEDAJUCI CELU SEZONU PEHAR IPAK OTISAO U PRAVE RUKE

Armakedon

pre 15 godina

Br.106 Za promenu pocni i da spavas.Mozda kad se probudis shvatices da pevas od muke Partizanove i cemera sto nista niste osvojili,sem upalu grla.

Whitedragon

pre 15 godina

Kako je Mancester stigao do finala:
Group F

Man. United
Roma
Sporting
Dynamo Kyiv

19/09 Sporting 0 - 1 Man. United

02/10 Man. United 1 - 0 Roma

23/10 Dynamo Kyiv 2 - 4 Man. United

07/11 Man. United 4 - 0 Dynamo Kyiv

27/11 Man. United 2 - 1 Sporting

12/12 Roma 1 - 1 Man. United

First knockout round(19 Feb - 05 Mar 2008)
Lyon 1-2 Man. United (1-1 0-1)

Quarter-finals(01 - 09 April 2008)
Roma 0-3 Man. United ( 0-2 0-1 )

Semi-finals(22 - 30 April 2008)
Barcelona 0-1 Man. United ( 0-0 0-1 )

Final
Man. United (6-5p) - Chelsea (1-1 r.)

Zvezda je zivot sve ostalo su sitnice

pre 15 godina

Vidim mnogo grobara je navijalo za Chelsi i to samo pokazuje da su oni u stvari slicni luzerski timovi.Slicnosti su da je Partizan uvek u senci Zvezde koja ima tradiciju i titulu Sampiona Evrope i Sveta ,kao Manchester dok Chelsie/Partizan to nikad nece imati.Da oba tima igraju prljavo i grubo,foliraju padove(Drogba=Jovetic u tom slucaju)i oba tima igraju na kartu novca(Chelsie kupuje bogatstvom,a Partizan kupuje sudije)oboje imaju navijace koji mrze drugi klub vise nego sto vole svoj i koji nisu pravi navijaci u srcu vec su se samo pridruzili voznji i ostavice tim odmah kad im ne ide.To pokazuje da su ova dva tima iako veca i bogatija slicna nasim klubovima gde ulogu pozitivca uzima Zvezda za koju se igraci ginu,bore se do kraja i nikad ne odustaju dok u Partizanu stranci kolo vode(pogledajte samo koliko crnogoraca je u kosarkaskom i fudbalskom timu)nepostenje,prljava igra i poslovi sa strane(podmicivanje,namestanje)se koriste da bi se stiglo do cilja.Zato su Manchester i Zvezda veliki klubovi a Chelsie i Partizan ce uvek ostati broj dva(number two)!!!

Partizan ce u istoriji srpskog fubala uvek biti drugi kao i Chelsie u Engleskoj,titula kupljena novcem Tomislava Karadzica nece vas naciniti nista jacim.

Mozete da mrzite crvene kolko god hocete ali crno-beli i plavci nikad nece dostici visine pravih velikana Man.U i Zvezde.

gravedigger

pre 15 godina

@Nemojte da dirate najboljeg igrača planete koji je zasluZan za SVE ovogodišnje uspehe Junajteda (uključujući i gol u finalu), nego kleknite i divite mu se.
(Ana Yorke, 22. maj 2008 00:23)
Ako mislis na C.Ronalda pre cu preci da navijam za Zvezdu nego to da uradim

realan

pre 15 godina

i nebo je plakalo sto je sinoc gledalo,sto je macester osvojio to se zna zbog pogibije beba pokojni , odar zlatna kopacka ronaldo , odar ferguson i gigs da istoriju sruse itd molim vas ovaj kometar objavite

beba

pre 15 godina

konacno je pehar ponovo u pravim rukama! mancester united volim te! zaista sam srecna jer je zasluzeno,posteno!ulepsali ste mi vece i predstojece dane!

wlado

pre 15 godina

cestitam man utd, vidic je odigrao jako dobar mec, a zao mi je terija, ali nikako chelsea-a...c ronaldo,sad kad si osvojio vrh evrope, vreme ti je da predjes u real madrid i da doneses jubilarnu desetu titulu najvecem klubu na svetu.

Dejan

pre 15 godina

@coavuja - "jeste li vi ljudi culi ono???
Berlin,London,Pariz,Moskva,Istanbul,i neki drugi veliki gradovi nemaju sampiona evrope!"

Ali zato ih imaju Madrid i Barcelona :)

NEMANJA VIDIC

pre 15 godina

DROGBAAAAAAA,DROGBAAAA JUUHUUU..... Pa gde je ovaj Drogba??? Dali je on to izasao,ili nije ni igrao??? Zasto Drogba veceras nije igrao????

XXX

pre 15 godina

Grant je pokazao koliki je covek(demantovao je moje ranije razmisljanje),svaka mu cast kako se poneo u porazu!!!
Krivo mi je zbog njega i Terrya!

Peja

pre 15 godina

Znaci Manchester je najaci obozavam ih !!! a sto se tice celzija on je klub bez duse napumpan ciframa premijama i zvezdama....tako da mogu sam da nam zavide i titula LS i premijer liga je nasa!! GLORY GLORY MAN UNITED

alsen

pre 15 godina

Drago mi je samo da je Bivsi Delija Vidic osvojio Ligu sampiona Alsen realno navijo jam za Chelsea pozdrav svima onima koji navijaju za Chelsea i za Crvenu Zvezdu pa nek se jave na moj meil radi druzenja Alsen_18@hotmail.com
pozz Alsen, Kosovo , Prizren

P.S. Volim Zvezdu a i Chelsea

Filip

pre 15 godina

bravo carevi!!! pokazali ste svima da ste najbolji! imate u svojim redovima najboljeg svetskog (ronalda) i najboljeg srpskog igraca!!
@boki
molim te ne lupaj gluposti
ako je manchester najomrzeniji klub sta su onda chelsea i milan!?! a ni roma nije mnogo bolja...

Don_Korleone

pre 15 godina

@Bata Bataja
Brate leci komplekse negde drugde. Prozivas Vidica?! Skols ocajan?! Molio bih te da i dalje ostavljas ovakve komentare, da se slatko ismejem kao sad dok sam citao tvoj komentar. A i narod nema kome da se smeje. Preporucujem ti da napises knjigu o finalu lige sampiona 2008, ja cu sigurno da je kupim i da citam pred spavanje da se slatko ismejem.

Srki

pre 15 godina

Bravo za Manchester, bravo i za Vidica, kao i za sve ostale pojedince Manchestera. Zaista su najjacu klub na svetu i zasluzili su ovu titulu. Mec je bio odlican, i na nivou. Svaka cast Manchesteru tj. ekipi, zasluzili
li su !!!

Sasha LFC

pre 15 godina

Sudbina, eto sta je. Da li se neko seca da je i Bajern u onom nezaboravnom finalu 1999-te godine imao precku i stativu protiv Manchester-a? Kada je Celzi to isto uradio mogao je odmah da se spakuje i ode sa terena.

Inace C. Ronalda je pokazao pravu prirodu. Cmizdri kao devojcica. Samo zbog njega mi je zao sto Celzi ipak nije pobedio. Najbolji igrac na svetu? Da bi to bio moras da imas m..a kada je gusto. A on to definitivno nema.

milan

pre 15 godina

Sve cestitke Vidicu. Nece se skoro desiti da neki nas igrac podigne "usati" pehar.Sto se tice utakmice, mislim da Celsea nije imao srece,dve stative,Tery-jevo klizanje u kljucnom momentu...BPlavci su bili bolji u vecem delu utakmice,Lampard je dominiraop i dokazao svim kriiticarima da moye da se nosi sa pritiskom.Sto se tice portugalskog "zalizanka" kao i na NOu Kampu,nije imao...zato ne zasluzuje da ga nazivaju najboljim.Citam kako ljudi bog zna kako velicaju Fergusona.Ok,svaka cast,trofeji itd,ali ljudi od je u Mancesteru preko 25 godina,pa po verovatnoci mora osvojiti LS.Zamislite koliko bi osvoliji Murinjo,Kapelo,LIpi...da imaju toliki staz u nekom klubu.

P.S.DA JE BIO MURINJO DJAVOLI SE NEBI PITALI NISTA!!!

markos

pre 15 godina

Ne znam šta se prže toliko ovi tzv. navijači Mančestera. Ogromna većina, da ne kažem masa, uvek gotivi i slavi pobednike i to je poprilično jadno. Kao neutralni (i veliki) ljubitelj fudbala smatram da je večeras Čelzi igrao bolje, bio mnogo bliži trijumfu, na kraju i zaslužio ga je. Mančester je dobio na puku sreću i po drugi put je dobio finale Lige šampiona a da je bio lošiji učesnik. Takođe, za glupe komentare tipa "ne može se parama postići...štagod", ordinarne su gluposti da su igrači Čelzija mnogo plaćeniji. Da, Čelzi ima verovatno širu i plaćeniju klupu ali prvi timovi su gotovo izjednačeni po primanjima. Šta vi mislite, da Ronaldo, Runi, Tevez, Ferdinand i ekipa igraju za krevet i hranu?! Činjenica je da je Čelzi i pored ne baš dobre atmosfere u ekipi i sa nevrhunskim trenerom bio bolji rival.

ukratko

pre 15 godina

Mancesteru prvo poluvreme,Celsiju drugo i produzetke.Ipak celu sezonu Mancester je odigrao najstandardnije i najbolje od svih klubova!Ako cemo realno Nemanja je u prvom poluvremenu imao dva kiksa i jednu nesrećno odbijenu loptu koja ga je pogodila i bio je go.Posle toga bez greške,srcano bez pardona.Za reprezentaciju!Najopasniji igrač na terenu i Najbolji-Lampard!Penale treba ukinuti!Ipak je ovo ekipni sport a jadan Teri se neće od ovog oporaviti nnarednih godinu dana!

tuga

pre 15 godina

Tuga da mancester onako primi pogodak !
Totalna dominacija 1 pogodakt jos 2 101% prilike i da primi gol iz bilijarskog poteza :(
Ajde mancester, valjda ima boga da pobedis. prvo poluvreme realno bar 2-0

Kiza

pre 15 godina

Dobijam sto se tice kladionice na prvom poluvremenu,ali treba mi Mancester da pobedi na kraju.
Onaj Ferdinand, ko zena danas igra.Zamalo Balack da mu zabije gol,pa onaj faul,i na kraju mu dade ovaj gol.

manu

pre 15 godina

AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Odlicna utakmica...ekstra sanse! Na kraju najbolji tim na svetu je zasluzeno pobedio! Steta sto na poluvremenu nije bilo 4:1 za ManU ali onda ne bi gledali penale! Celsiju i njegovim kvazi navijacima sve cestitke na odlicnom mecu i borbi!
A nakon svega sto se pisalo po medijima i pljuvacima Vidica zelim da kazem da se drogba (namerno malim slovima) NIJE NI VIDEO veceras! Nemanja ga je strpao u mali dzep i NAJLEPSI momenat veceri je kad je drogba dobio crveni karton na Nemanji!!!
Finale kakvo svaki navijac Manchestera moze da pozeli! Svaka cast momcima na trofejima ove sezone! Zasluzili ste krov SVETA a ne Evrope!

Nemanja care zacepio si im usta!!!

GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!!!!

ciki

pre 15 godina

Dve stvari:

1. Mogli su i odma' da sutiraju penale da se ne premaraju.
2. Nocas neko obavezno da pazi na Terija - kako je lose izgledao rizican mi je...

stuttgart

pre 15 godina

Sreca da sam ulozio jos 10 eurona na nereseno imace bi izgubio 10 na pobedu manua.manu je trebao da vodi barem 2:0 u prvom poluvremenu ali eto ipek dobise sa puno srece.jedino mi je zao lamparda ali za ostale me boli... pazi ballacka cmizdri.pozdrav svima aj laku noc.

Slaninar Republikanac

pre 15 godina

Jednostavno postoje ljudi pobednici kao sto su Sir Alex Ferguson i Giggs.
Plavci su suvise zeleni za evropsku titulu.
Trijumf taktike, odabira igraca za finale, cuvanja igraca za odlucujuce utakmice, atmosfera u kojoj je svaki pojedinac cenjen donose trijumf. Nema trzavica, pretnji odlaskom iz kluba, tuca na treningu i ostalih brljotina koje krase Arsenal i Chelsea. Zato dok god bude Sir Alex vodio klub Man Utd ce biti najveci.

Ana Yorke

pre 15 godina

Nemojte da dirate najboljeg igrača planete koji je zasluZan za SVE ovogodišnje uspehe Junajteda (uključujući i gol u finalu), nego kleknite i divite mu se.

emil

pre 15 godina

sve cestitke SAMPIJONIMA svi na nivou ali NEMANJA IZNAD SVIH iako su u chelziju vidjeli bas njega za kixera a on naj bolji i naj sigurni a Chelzi nije vodio brige o svojim kixerima TERI i ANELKA ...DROGBA dobro upamcen po onoj stativi i jos upamceni po samaru NEMANJI kad je vidio da nemoze pored VIDE more bar samar da mu da i to ga je kostalo crvenog toliko pozdrav za sviju i za LUZREEEEEEEEEEE -CHELZIIIIIIIIIII

pedja pg

pre 15 godina

Bravo za Mancester. Celzi nije imao srece - netacno. Celziju se nocas samo vratilo kako je odvratno igrao cijele sezone, prvo grupa (1-1 sa rosenborgom), olimpijakosa u osmini jedva izbacili, autogol u cetvrtfinalu protiv fenera, autogol risea u polufinalu sa liverpulom, nocas totalno bezvezni gol i to u zadnjem minutu poluvremena poslije cega pocinju da igraju dobro (naravno zbog psihickog uticaja izjednacenja na igrace mancestera). Dakle, jedno dobro poluvrijeme nije dovoljno za titulu.

Ko je imao srece? Pa, Celzi - sto je uopste dosao do finala.

PS. Nisam navijac mancestera, vec zvezde i liverpoola.

red devil 011

pre 15 godina

Sad ce svi Celzijevci da se tresu u gacama...Kako mislite da ce Abramovic podneti ovo Evropsko ponizenje (4 godine uzastopno) i to u sred Moskve??!! Sta ce Avram i Teri kad nestane lovatora?
Drugo, Teri je odlican igrac, ali nije veliki covek. Glup je (cak i za engleske standarde) i ume da se ponasa kapitenski samo kad se pobedjuje.
Trece, predlozio bih redakciji b92 da razmisle o uvodjenju naslova tipa "Vidic na krovu evrope" ili "Vidicev samar Drogbi - Mancester sampion Evrope!" - cisto da se ugledamo malo na drugove kolege sa Indexa. E TO su Evropski standardi, moramo da ih pratimo, zar ne? Mislim, bar cemo tako dati nekog razloga ovim zavidnim sto dolaze i negativno komentarisu na racun Vidica, NAJBOLJEG STOPERA NA SVETU.
Cetvrto i poslednje - GLORY, GLORY, MAN UNITED! TISHINCHINA!!!

kun aguero

pre 15 godina

Ponosne delije!!!
Дечко,момче није теби лако!
Видић је прво СРБИН па онда све остало!
Свака част Манчестеру.

Belgrade-boy

pre 15 godina

Ronaldo je definitivno pokazao da nije igrac za velika dela,dao je onaj gol,a onda se uopst nije video.Vidicu svaka cast, dokazao je da je najbolji centarhalf u evropi.

pasulj

pre 15 godina

Ni ne znam za koga sam navijao. Ali ipak na kraju nekako mi zao Celsija. Neverovatno kako se onaj prepotentni Ronaldo izvukao (opet), a prenemagao se na terenu ko prebijena baba kada je promasio, inace najgori penal koji sam video duze vreme. Zao mi je Terija, dobro je igrao, iznenadio sam se kada je pristupio da puca penal, ali kao kapiten je preuzeo odgovornost! Cestitke Vidicu, stvarno je stavio Drogbu u dzep!

Nemanja

pre 15 godina

Sreca...Sreca...
Sjajna partija mog imenjaka,Drogba jedva da se video na terenu do onog samara...
Sto se Ronalda tice solidno ali opet je pokazao da je p....,i uplaseno sutirao penal,moglo je to skupo da ih kosta...
Na kraju lepa predstava od tri casa iz Moskve...
Vidite golove i penale www.golovi.net

m1|anChe

pre 15 godina

I gde je sada onaj SLEPAC Kalu koji je rekao da ce VIDIC pogresiti??!!!!
A vidi ga Vida odigrao je carski za primer i nece biti cudno ako bude izabran za najboljeg defanzivca jer je to zasluzio, a i nekoliko puta je samo u ovoj utakmici spasao cist gol!!!! Samo cu jos da kazem: Kalu vidi se da umes da cenis ljude!!

Filip_x

pre 15 godina

I sam sir Alex je rekao da je ovo najbolja ekipa koju je on trenirao!!!Nema vece potvrde ove recenice nego dici ovaj pehar koji neki i dalje mogu samo da sanjaju!!!Ronaldu sam vec oprostio promasen penal jer i najbolji imaju pravo da pogrese!!!GLORY,GLORY MAN UTD

Damir

pre 15 godina

svaka cast Mancesteru na osvojenoj tituli i Vidicu na odigranoj utakmici...i jedan thumb down za komentar da bivsi igrac zvezde dize pehar,a ne partizana...bitno da je nas...

Phil Neal

pre 15 godina

Čestitke novom prvaku Evrope. Nadao sam se da će moj Liverpool i ove godine imati priliku za šestu titulu, ali dobro... Sam meč tipičan za ovakvu situaciju. Chelsea je preuzimao sve više inicijativu kako je meč odmicao, pre svega psihološku, do Terryevog penal: Vidić je bio izvanredan, čudan tok penala: Van der Saar kod prva tri penala nije ni imao šanse, dizao je ruke bez veze uvis pre izvođenja. Čestitke i za Chelsea. Posebno za Čeha, Lamparda Terija.
Long live Anfield! Vidimo se na jesen i iduće godine. Pozdrav svim dobrim ljudima.

patlidzan

pre 15 godina

kako mi je zao Terija ne mogu da vam opisem...ajde barem da je momacki opucao pa promasio,nego se nesrecno okliznu...vjerujem da bi njemu tako lakse bilo...

sve u svemu najbolji tim je na krovu Evrope...i bravo Nemanja

MAJCEK-MAJA

pre 15 godina

Svaka cast za Mancester!!!Ja sam navijacica Mancestera,ali nam je samo BOG veceras pomogao!Hvala ti Boze!!!P.S.Ipak mi je malo zao Celsia,ali neko mora da izgubi.Jbg.Mancester sampion!Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . . .Toooo Vidicuuuuu,care!!!

Dusko

pre 15 godina

Evo prvo da kazem da je ajmo reci zasluzeno pobedio mancester. Mnogo bolje prvo poluvreme za mancester. Onda je celzi dao crecan go. Lopta se odbila od 2 igraca i van der sar se oklizno.
A sad za lika koji nesto prica o levonogim igracima.
Nikad al nikad nemojte dati da odlucujuce penale sutiraju densonogi igrac.(tery, anelka)za razlkiku od levonogih (anderson, giggs).
Sto je samo dokaz da kojom nogom sutira igrac nema veze sa zivotim. Zavisi od srece i od koncentracije.

Darko

pre 15 godina

Bravo!Manchester je zasluzio titulu a nas Vidic je odlicno strpao Drogbu u dzep nije se ni video osim kad je pogodio stativu i kad je dobio crveni karton haha.Pokazao je Vidic da je najaca karika u odbrani Manchestera,a ne najslabija kako su tvrdili igraci Celsija pa i Drogba.

U prvom poluvremenu posle odlicne igre Ronalda Manchester je trebao da vodi 2-0 a Celsi je postigao gol samo srecom posle cudnog odbitka tako da titula ide najboljima!

WoW

pre 15 godina

Hvala ti boze!!!! I hvala tebi ,Teri!!! Sve vreme je MU bio bolji,a ovi bogati plavci su samo imali srece u regularnom delu,ali posle..... Mancester je tim i u njemu su same legende,a Celsi je druga prica... MU Ruulllleeeeeezzzzzzzzz

john terry

pre 15 godina

znate onaj vic o srbinu i madjarici,kad u sred ljubavnog cina ona vice njemu:"straga!straga!" a on:"nije me stra`,no mi se klizaju opanci."

Pravda

pre 15 godina

zasluzeno. Posle prvog poluvremena realno bi bilo da bude 3-0 ili bar 2-0 a ne 1-1. Tu je bog dao sansu celsiu ali ipak bolji osvaja titulu. Neko ce reci precka stativa... to je neprecizno ! Fudbaleri mancestera su bili precizni ali se isprecio ceh vise puta, dzon teri i druzina. Jednostavno, celsi je samo pogadjao okvir ali ne i centar !
Inace slazem se sa konstatacijom da uvek najbolji mase penal... to je izgleda nesudjeno pravilo... i to mislim na extremno vazne meceve a ne domaca liga dokaz su ronaldo i teri

sir_mufc

pre 15 godina

Bilo je gusto, ali liga sampiona se ne osvaja samo pobedom u finalu! MAN UTD je bolji cele sezone i zasluzeno je osvojio!
WE SHALL NOT BE MOVED!!!

Vladoooo!

pre 15 godina

dal je to bivsi igrac zvezde digo pehar grobari tisina ne hvali te se svojim igracima nemanja je super decko a onaj drogba je posto takav gad da sam ga zamrzeo naj na svetu

HR-nogomet

pre 15 godina

Chelsea je zasluzio titulu, bolji su bili, ali na lutriji penala su baš nesretno izgubili.
Vidić sjajan, spremio je Drogbu u mali džep, izludio ga je.

serafim

pre 15 godina

Navijam za manchester i srecan sam zbog osvojene titule, svaka cast Vidicu na odlicnoj utakmici, ali zao mi Terija. Videste li mu facu?

...

pre 15 godina

Bravo Vido, poslao si onog foliranta Drogbu pravo u Djetinju da se 'ladi kako i zasluzuje. Zbog toga mi je extra milo sto je MU dobio.

verna navijacica MANCHESTER-a

pre 15 godina

Ovom ne pomaze ni narandzasti dres da ometa protivnicke igrace,pa sto onda niste pobedili da je dres u pitanju?U pitanju su
1.Ferguson,najbolji trener
2.Giggs,oborio rekord,
3.Ronaldo,bori se za zlatnu kopacku i
4.VIDIC,pravilno postupio za karton Drogbi...
ja sam u skoli pricala sa nekim drugarima i rekla sam da je titula vec u nasim rukama,nego cisto samo da se odigra 90 min.

JER MI SMO PONOSNE DELIJE,A IMAMO I CIME DA SE PONOSIMO!!!!

pre 15 godina

DODOLENTZE
Ja klosar sto pricam da je zvezdino dete podiglo pehar Lige sampiona? Koliki si onda tek ti klosar kada uporedjujes ovaj pehar sa vasom KUPLJENOM TITULOM!!!!! Gledacemo i to,smejacemo vam se a onda cemo kao i uvek pevati nasem najtrofejnijem klubu nasoj VELIKOJ CRVENOJ ZVEZDI!!!!!!

expert

pre 15 godina

Sta je tu je....nema sad kukanja i price "sta bi bilo kad bi bilo"
Nadam se da nece biti velike polemike tipa: "Bili smo bolji!" od strane jednih ili drugih simpatizera!!!
Vreme u nazad ne moze...Teriju niko ne moze da vrati to sto se okliznuo...ako iko ima pravo da promasi trofej onda je to ON!!! Njemu je sada najteze...a nama ostaje da se okrenemo novoj sezoni!!!
Pozz svima i cestitke Jedinstvu na tituli!!!

Nikolacm

pre 15 godina

Prrrr, sve u svemu nekako blentava tekma... Joj sto me razocarao Grant kada je u igru uveo Kalua i Anelku a Sevu(cara) ostavio na klupi...grrr... Malo mi je zao Terija, mislim da on nece spavati narednih mesec dana... Cech-svaka cast... Ne mogu verovati da ovo pisem ali..: Cestitam Mancesteru, pogotovo Edwinu... Seva vracaj se u Milan, bez otalen... Forza Milan

Vranski

pre 15 godina

Veliko vece i velika pobeda.
Veceras se desilo najbolje finale otkad se igra liga sampiona. Srela su se dva tima koja apsolutno dominiraju Evropskim fudbalom. I hvala bogu, sto ligu nije osvojio treceplasirani tim u nacionalnoj ligi koji se mozda i nece plasirati za ucesce u ligi sampiona naredne godine.
Sreca prati hrabre, kao i 1999. Protivnik je gadjao precke i stative, a Sir Ferguson i Vojvoda Giggs su se na kraju veselili.
Meni je ipak najdraze zbog Ronalda (glupo bi bilo da igrac tog kalibra ostane bez trofeja u ligi sampiona poput npr Maradone), i naravno zbog naseg zemljaka Nemanje.
Ispada da su za njegov nastup trebali da brinu vise nego li za Rooney-jev. Decko-Vidic je odigrao najbolje kada je bilo najpotrebnije.
Svoju potpunu nemoc na terenu Drogba je zapecatio samarom Nemanji Vidicu. A NAS DECKO NA TO NIJE UZVRATIO, nego je elegantno sacekao crveni karton fudbalskom 'geniju'. E to je ono na sta sam ponosan.
A sto se onih naopakih komentara o Nemanji i zalopojki o Chelseyu tice, njihovim autorima ostaje samo da slave Batu Mirkovica koji je genijalno zaradio crveni karton u nekoj drugoj mnogo vaznijoj utakmici, i da paranoicno navijaju protiv tim ova u kojima igraju igracine koje su potekle iz CRVENE ZVEZDE, Sampiona Evrope 1990/1991. (bilo to njima mrsko ili ne)
JOS JEDNOM - SVAKA CAST MANUTD
............
Manchester, Manchester United, A bunch of bouncing Busby babes, They deserve to be knighted.
.....

JER MI SMO DELIJE

pre 15 godina

ARMAKEDON
Mi ne pevamo od muke,mada bi vi to voleli,pevamo od srca nasem najtrofejnijem i najvecem klubu,a vi kada vam cika tole u nedelju pokloni i titulu,ako mozete pevejte od srca!!!!! Dok vi slavite CIKA TOLETOVE POKLONE MI OD SRCA PEVAMO,i vama se smejemo!!!!

pre 15 godina

@komentar 125(Bata Bataja).Izmedju svih gluposti kojih si napisao,navodis neku statistiku pasova i kazes "Gde je tu Vidic i koliko je uopste imao doprinos u FAZI NAPADA"WTF?Vida neigra za statistiku kao neki igraci-manekeni (necu da imenujem),njegov posao je da ocisti loptu ispred svog gola! BTW to veoma dobro radi!

LEKCIJA

pre 15 godina

MemoriJA
Ima jedna velika razlika u tvom poredjenju MIJATOVICA i PANCEVA!!!!! Kazes i oni su doneli titule svojm klubovima,jesu,jesu ali je Mijatovic doneo Realu A Pancev je doneo TITULU SAMPIONA EVROPE ZVEZDI!!!!! Zapamti to!!! Kazes kako zvezdino dete nije imao m... da sutira peti penal? Ako te sluzi tvoja memoriJA izbroj titule,kupove,duple krune,seti se ko je bio sampion evrope i sveta pa tek onda nesto pricaj o mu....!!!!! A sve to kada izbrojis shvatices da vi tako nesto nemate ni ne slikama,a mu.. ste mozda i videli na nekoj slici!!!

BlaBla Jeah

pre 15 godina

A Mijatovic 98e?

Btw, Mancester je zasluzio trofej jer je igrao perfektan fudbal, ali i Celsi je bio u Euro brhu protekle 4 godine

Whitedragon

pre 15 godina

Dve napomene:

-da nije padala kisa Teri se
sigurno ne bi okliznuo prilikom
izvodjenja penala
-prilikom izvodjenja penala Van der Sar se najcesce bacao na levu stranu i cudi me da Anelka nije drugacije sutirao

U svakom slucaju bravo za Vidica!
levu stranu

Nino

pre 15 godina

Gde su sad oni zlobnici koji su govorili kako ce Drogba da razbije Vidica i kako ce Vidic da kiksne?A on najbolji defanzivac danas Drogba najubojitiji igrac Chelsija nije se ni video.Kolko zlih ljudi navija za Chelsi to je strasno svi hoce da polome nogu Ronaldu ili Vidicu od ljubomore posto im ne mogu nista.....

.....fcrs....

pre 15 godina

@ Bata Bataja

Kako si se nalupao za Vidica mesto to je u skupstini Srbije. Decko je malo vise od proseka!? Necemo se z*******ti!
Sto se tice Drogbe, jos jednom je pokazao da mora da poradi na vaspitanju (ali nas narod kaze ne mozes matorog....).
Svaka cast Man UTD, Chelsea nazad u londonsku maglu, na takmicenje sa QPR, Hull-om, Readingom jer ovo je za vas ipak nesto mnogo veliko....

Vranski

pre 15 godina

...U cilju smanjivanja nesuvislih komentara o kvalitetu necije igre, pogledajte
BBC Rate players, Englezi su makar poznati po njihovoj objektivnosti po pitanju fudbala

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/c/chelsea/live_text/6173703.stm

DrAgisha

pre 15 godina

Eto ga slaba tacka Nemanja, Drogba ga je pokusao isprovocirati za drugi zuti, kad mu vec nista drugo nije uspijevalo. Svaka cast ManU, kruna sezone, potpuno zasluzeno!

BorkoSavic

pre 15 godina

Ocene igraca:Van der sar7,5,Braun6,5,Rio7,5,Vidic8,Evra7,Hargrivs7,Kerik6,Skols6,5,Ronaldo8,Runi6,Tevez6,5.Celzi:Ceh8,Esijen6,5,Teri8,Karvaljo7,Esli Kol6,5,Makalele6,5,Lampard7,5,Balak5,5,Dzo Kol6,5 Maluda6,Drogba6.Mislim da je Vidic odigrao bez greske i po meni je igrac utakmice.

milan82

pre 15 godina

Ovi Hrvati postaju stvarno pateticni!Procitajte ovo:
http://www.index.hr/sport/clanak/deset-milijuna-britanaca-saznalo-da-je-nemanja-vidic-hrvat/387834.aspx
Jos malo pa ce proglasiti i Sasu Djordjevica za Hrvata..:))))

Outsider

pre 15 godina

Momci, sa fudbalskom igrom nešto treba menjati pod hitno. 120 minuta "igre" za samo 2 rezultata te igre, 1:1?!?! Bunkeri, bunkeri, to više nije igra, to je glupost. Meni to nije zanimljivo. Penali na kraju dodju kao osveženje, kad vidite da se mreža zatresla. Po mom mišljenju bi trebalo da za 90 minuta bude bar 6-7 golova u proseku. Šteta za Chelsea...

Red Star

pre 15 godina

Šta reći za suđenje-NEVEROVATNO.Tendenciozno ili možda kukavičko-Čelsi je oštećen za penal, "gomilu " faulova i isto tako "gomilu" kornera.A ako gledamo kako je bilo na kraju onda je Vidić pokazatelj da samo Zvezda daje vrhunske evropske igrače dok Partizan nije tim Sledeća Sezona već tim Ova Krade Sezona pa tako posle dve "sezone" u kojima je Zvezda uzela duplu krunu angažuje sve "potencijale" iz 90'-ih jer osim golog kompleksa prestiža nikakvog kvaliteta i nema pošto je bio i još ostao simbol vremena vlasti.

shoma

pre 15 godina

Najnovije vesti :
-nemanja vidic zadrzan na moskovskom aeredromu zbog sumlje da se bavi trgovinom ljudima. Naime u njegovom dzepu pronadjena je tamnoputa osoba za koju se sumlja da je didije drogba.
- udruzenja za zastitu prava crnaca pokrenuce tuzbu protiv nemanje vidica. Kaorazlog navode krsenje osnovnih ljudskih prava. Tokom citave utakmice nije dozvolio drogbi da dise...
-drogba najavio prelazak u milan, i zamolio vidica da ne dolazi u italijansku ligu

Boba

pre 15 godina

Svaka cast Mancesteru :) ali meni jos uvek ne dolazi do mozga cinjenica da je Nemanja juce podigao pehar namenjen prvaku Lige Sampiona...Ja sam bukvalno njega pocela da pratim kada sam bila klinka sa 14 godina a on je imao 20..i sada je on ispunio san koji mnogi decaci sirom sveta sanjaju :)) NEMANJA PONOSNA SAM NA TEBE :)

Nenad

pre 15 godina

Na sajtu fanova Mancestera www.redcafe.net moze se videti ko je igrac utakmice po izboru navijaca. Ilustracija:"Vidic -8,5- man played his heart out. Best game he`s had all season..." ili "Vidic - international rape, man of the match." etc.
Sta dalje reci?

anfield star

pre 15 godina

Kada vec nismo mogli zapevati onu nasu staru o koracanju kroz oluju u kojem nikad nisi sam, dobro je i ovako.Ipak, u kolekciji dragocenih nogu onog poludrogiranog tajkuna izdvojio se, na zalost tragicno, VELIKI DZENTLMEN TERI, kome kapa dole za sve sto zna i to kako se sportski ponasao u sigurno najgorem trenutku u zivotu. Svaka mu cast, jer folirant Ronaldo nije imao pameti a gospodin Teri srece, a to su mnogo razlicite stvari. Mr John Terry, SVAKA VAM CAST!iako sam navijao za crvene. A Vidic je pokazao sve ono sto srpski fudbal nikada nije krasilo, borbenost, pamet, sigurnost i lukavstvo taman kad treba.Kako god, Bog ce dati da se iduce godine Bogovi sa Enfilda vrate tamo gde im je mesto!!!!!!!!!

Veli_CFC

pre 15 godina

Cestitam MAN UTD,mislim da su bil iravnopravni protivnici i da je sreca odlucila pobednika ali to je fudbal.Ja kao vatreni navijac Chelsea pozdravljam sve one koje su bili uz Chelsea za vreme finala i posle jer im je podrska trebala.Svaka cast za Chelsea igrali su lavovski..Zao mi je celog tima pogotovo Terrya...To je ono sto me najvise boli.I ako je promasio Terry je Legenda i Chelsea je dosao do ovde i jeste to sto jeste zbog tog coveka..ponosan sam na njega i verujem da ce uzeti ovaj tofej narednih sezona...ponavlja svaka cast za MAN UTD...odlicno finale...POZDRAV IZ PANCEVA!!!

DrAgisha

pre 15 godina

@komentar 125: Vidicu glavni kvalitet jeste skok igra, ali od Drogbe nije ni visi ni snazniji, pa da zbog toga ima prednost, vec zato sto se dobro postavlja, pa duele zna rijesiti i bez skoka. Drogba je mrga koja ponekad padne kao da je djevojcica, tj. glumi. Sta je uradio sinoc? Pa nista, samo zaustavio Drogbu. Neka je Ferdinand sveukupno bolji od Vidica, ali sa izuzetno snaznim igracima se ne moze nositi, to je vise puta pokazao. Tacno je i da Nemanje nije nigdje bilo naprijed, ali, on je svoj zadatak ispunio. Mozemo mi pricati sta hocemo, nije Ferguson budala sto ga drzi.

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ komentar 91 doo...sta vec
Zasto da ne bude ponosan sto je Zvezdin igrac osvojio Ligu sampiona ?
Nemoj u ovom svecanom trenutku,
u kome se prica o velikim klubovima i EVROPSKIM SAMPIONIMA,da pominjes Krusevac i nekog sampona koji ce da digne pehar.
Tih domacih pehara i vi i mi imamo puno,mi malo vise od vas,
ono sto pravi razliku je pehar koji je sinoc podigao Vidic
taj pehar vi mozete samo da sanjate, a na javi da ga vidite u muzeju u Ljutice Bogdana..

Vladan R

pre 15 godina

@ bata bataja
o cemu ti pricas decko moj sto se tice vidica evo ti dva komentara preuzeta sa hrvatskog sajta United je bio u knock downu cijelo drugo poluvrijeme i spasile su ih Nemanja Vidić i dobre vile, koje su lopte što su išle prema mreži skretale u okvir gola.Ili "najslabija karika" Vidić - na kojoj je na kraju pukao Drogba i u potpunoj nemoći zaradio crveni karton, kao što ga je i još jedan časni starac europskog nogometa - Claude Makelele trebao dobiti nakon lakta u lice Hargreavesu.A zavrsetak druge recenice govori o tome ko se laktao.

Mare

pre 15 godina

Sudbina, eto sta je. Da li se neko seca da je i Bajern u onom nezaboravnom finalu 1999-te godine imao precku i stativu protiv Manchester-a? Kada je Celzi to isto uradio mogao je odmah da se spakuje i ode sa terena.

Inace C. Ronalda je pokazao pravu prirodu. Cmizdri kao devojcica. Samo zbog njega mi je zao sto Celzi ipak nije pobedio. Najbolji igrac na svetu? Da bi to bio moras da imas m..a kada je gusto. A on to definitivno nema.
(Sasha LFC, 22. maj 2008 06:02
Aj ne lupaj!!!

Choopa

pre 15 godina

United rulzzz!!!
Nemanja je bio fantastican! Kalu je ocigledno bio drogiran kad je davao onu izjavu...
Samo mi zao Terija... Strasan igrac! Pravi kapiten! Bilo ko drugi da je promasio...
Kapa dole Sir Alex...
Slazem se sa komentarom za Acu Stojanovica!!!

Slobo-Banja Luka

pre 15 godina

Kazu ljudi,Drogba jos uvek pokusava izboriti se za loptu sa Vidicem!
Kazu napusta Premijer ligu zbog Vidica,nabio mu covek kompleks!

Nemanja Vidic

pre 15 godina

TOOOOOOOO!!!!!!A fino sam je rekao ma uzecemo vam i Ligu i Ligu Sampiona!!!!!!!Pozz za sve Crvene Djavole uz onu nasu"Nemoze nam niko nista jaci smo od Chelzia":)

Nikola-Kent

pre 15 godina

Vidic je ponos srpskog roda.
Odlican igrac,veliko srce.
Lepo je danas biti srbin u Engleskoj,kako kazu novine za Nemanju big,brave serb,i jeste.U odlicnoj utakmici,Man.utd je bio bolji za Vidica,tj Chelsea slabiji za Drogbu.Tako isfrustriranog fudbalera jedno veliko finale i Chelsea nisu zasluzili.Tesko je bilo gledati kako pojedini igraci Chelsija pokusavaju sa vec dobro poznatim trikovima da povrede i onemoguce Man.utd da igra.Ipak na kraju srecniji tim,sveukupno bolji je pobedio.

Nikola

pre 15 godina

Vidic "rupa"(jedina sansa preko koje Celzi moze da da gol) je stavio onog prepotentnog Drogbu u dzep, od muke sta ce- samar!!!
Jedna od vrhunskih utakmica Vidica!!!

Extra

pre 15 godina

@FC CHELSEA
Igrac finala bi bio ceh ili teri da nije promasio penal.
Ceh 2 neverovatne intervencije, a teri u drugom produzetku savio kicmu da ne dozvoli pogodak. Da napomenem da je to covek uradio, a fudvaleri celsija ipak nisu bili dovolno precizni ! !!
Mancester je bio precizan ali su bili fenomelanli igraci celsija, dok te celsijeve prilike niko nije ometao.. jednostavno sutirali su ali nisu dovoljno dobro gadjali.. da jesu bio bi to pogodak !

Vlada Sa

pre 15 godina

Glasajmo za Vidica na sajtu man utd.
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={C6355B9F-F803-456B-96EA-595F2A784386}&pollid=1405

MAJCEK-MAJA

pre 15 godina

Ne moze se na osnovu jednog promasenog penala, reci kako Ronaldo nema pojma!!!!!Pomirite se sa sudbinom,Mancester sampion,svaka cast za Vidica!!!!!Ronaldo je najbolji igrac sveta!!!!I navijaci Celsija su svesni toga,ali nece da priznju!!!!Hahahahaha. . .Hvala ti Boze na pobedi!!Mancester.........

BRAVO

pre 15 godina

Kakva utakmica!!!!Fenomrnalno,briljantno,ja sam odusevljen!Svaka cast i jednima i drugima!Samo me zanima gde je onaj momak sto rece kako ovo nije neka utakmica,kako je on jedva cekao finala poput monako-porto( ???),a ovo mu se ne gleda...

akcidroni

pre 15 godina

(Zvezda je zivot sve ostalo su sitnice)-Brate,kakvo je to javno ispoljavanje kompleksa???-Zar ne znas da su kompleksi neizlecivi???