Subota, 17.05.2008.

21:27

Janković: "Bolji smo od Partizana"

Izvor: B92

Jankoviæ: "Bolji smo od Partizana" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

guerrilla

pre 15 godina

Jankoviću, gledaj:
1. nismo djeca, svi znaju da je prvak najbolji
2. kada bi grebali protiv vas ::...a, kao protiv nas već pi titula bila odavno u humskoj
3. pa imali ste dve prilike u evropi, bili ste presmješni i to je dokaz kvalitete, ne znam koji bi drugi bio, pa niste mogli dobiti ni smješni Bolton kod kuće, Aris je dobar jedino u košarci, a vas je rasčerečio
4. uvijek ćete biti najdraže mušterije i ima da pravite špalir kad sljedeće sezone gostujemo na marakani
5. ne znam dokad je bog rješio da vas čuva u derbijima i zašto, al kad uđemo u seriju biće kao Lyon u Francuskoj
6. kroz vene nam protiče krv Partizana, mi znamo zašto smo tu RAČUNAJTE NA NAS

Mnogo ste mali za nas!!!!

pre 15 godina

JANKOVICU SLIHTARO Grobar koji je napisao ovaj komentar i koji se pita gde smo jos videli da navijaci idu na koferenciju za stempu,kao sto su isle delije. EVo odgovora i jednog pitanja! Gde ste videli da navijaci jednog kluba koji ne osvoji nista i dalje idu na svaku utakmicu,pevaju,bodre svoj klub?? Dali ste to mozda videli kod grobara??Dve godine nista niste osvojili dve godine vas nije bilo nigde,stadion vam je bio toliko prazan da je to bilo sramota i pokazati na TV-u,i jadno gledati!!! Kao strajkovali su,ma da,da!!! Sada ste kao jako veliki navijaci! Jadni ste i vi nacin na koji bodrite vas klub!!!! E takvi ste vi navijaci,a takav vam je i klub!!! Mi i dalje pevamo,mi i dalje bodrimo,jer je zvezda za nas svetinja i kada gubi i kada pobedjuje!!! Takvu cast kao sto imaju DELIJe vi necete imati nikada,jer tu privilegiju imaju samo pravi navijaci,a vi to NIKADA necete biti,jer takvo srce imaju samo DELIJE i sa takvim srcem se rodis,a vi srca nemate,vi ste veliki samo kada se slavi a kada vam ide lose onda ste kao misevi!!! Mozda si i upravu,mozda to nema nigde,ali ni takvih navijaca kao sto su DELIJE NEMA NIGDE!!!!!! Slican komentar pisem vec,ne znam koji put i jos uvek ga nisam nasla medju ostalim komentarima! Razlog,ne znam,ali se iskreno nadam da ce ovaj komentar imati priliku da procita mnogo delija,i jos vise grobara kako bi nesto naucili od komsija!!! Veliki pozdrav za sve DELIJE najbolje i NAJVERNIJE NAVIJACE NA SVET!!! Pevacemo i u subotu,pevacemo stalno jer mi smo DELIJE!!!! Hvala!!!!!

Jankovicu slihtaro

pre 15 godina

opste je poznato da se igraci i treneri Zvezde slihtaju navijacima,ma idi,gde ste jos videli da navijaci kluba dodju na konferenciju za stampu posle utakmice i daju svoje misljenje...Jankovicu,pokrij se usima,dobar si trener,ali si klosar od coveka,kazes da je kup utakmica uticala na dalji tok prvenstva,prvo-kup je jedno a prvenstvo sasvim drugo takmicenje,a drugo-Zvezda nije niti jednu tekmu izgubila posle te kup utakmice,tako da stvarno ne vidim tu negde uticaj na dalji tok prvenstva...i da smo dali najmanje golova od svih u prvenstvu,opet imamo 2 pobede vise od Zvezde,sto znaci da imamo najvise osvojenih bodova,a to znaci prvo mesto,a to dalje znaci titula,a to znaci da taj medjusobni skor,prvog strelca (trenutno) lige i najvise datih i najmanje primljenih golova da sa tim mozete samo da okacite macku o rep,jer mi smo NAJBOLJI,CEO SAMPIONAT!

ozi

pre 15 godina

Po cemu ste bolji aj samo reci,2:2,1:1,4:1 za vas i 3:2 za nas ove sezone,ne razumijem takve ljude,kao djete se ponasa,znaci sad trener Juventusa treba da kaze:Inter smo pobjedili 2:1 u Milanu a kuci smo igrali 1:1,Romu smo pobjedili 1:0 a Rimu je bilo 2:2,mi smo najbolji u Italiji,doduse to ce Juventus i da bude sledece sezone,ali stvarno si smjesan jankovicu,pozdrav za Grobare!!!!!

Kokos

pre 15 godina

Ukoliko Partizan osvoji titulu, a Zvezda ne izgubi u posljednjem kolu nece biti prvi put da ekipa koja ne izgubi nijednu utakmicu nije prvak. To se desilo i 1999. godine kada je liga prekinuta zbog NATO bombardovanja. Partizan je bio prvak, iako ni Obilic nije iygubio nijedan mec.
Bilo je toga i u Evropi. Zanimljivo je recimo bilo u Italiji 1979. godine. Milan je bio prvak sa tri poraza, a Perudja druga iako nije izgubila nijedan mec - imala je bilans 11 19 0.

Don Quijote

pre 15 godina

Pa i Partizan je iskrvario za svaki bod. Zar Jankovic ozbiljno misli da je lako bilo sutirati onolike penale¿!?

A to sto misli da je Zvezda bolja od Partizana, i to je razumljivo. Kad nekoga pobedis 4:1, to jest napunis ga k'o sarmicu od zelja, ponizis ga i dezintegrises na terenu, onda je normalno da mislis da si bolji od njega.
To jest, da si superioran u odnosu na njega.
I ja mislim isto.

GROBAR

pre 15 godina

Zaboravio si da kazes da ste i u Kupu Uefa bili najbolji i da je onih nula bodova samo splet nesrecnih okolnosti: golovi u nadoknadi vremena, neispavanost igracha, umor itd.

nemanja87

pre 15 godina

Realno partizan je zasluzio titulu ali za nju treba najvise da zahvali Kosanovicu,a kup je klasicna lakrdija.Mislim da je zvezda za nijansu bolja pogotova kad igra Koroman a bez njega su tu negde.po meni realna ocena

name of the game: FOOTBALL

pre 15 godina

Pa da prosecno inteligantan i obrazovan covek ne poveruje. Kako ovaj covek ima pravo da nam svojom nasledjenom demagogijom vredja inteligenciju. Pa gospodine Jankovic provereno znam da citate ove komentare, a i pisete ih sami ali pod tudjim imenima (to valda zbog porodicnog vaspitanja) moram vam reci nekoliko stvari: posto vec spominjete( da ne kazem smarate) da niste izgubili ni jednu utakmicu pa ste samim tim zasluzili da budete prvaci sto ne kazete, da partizan ima najveci broj pobeda u ligi, da ima najveci broj bodov, sto je jedino relevantno. Znaty gospodine jankovicu to sto je partizan prvi ove godine nema veze ni sa savezom ni sa kupom a ni sa sistemom takmicenja, jeru us vakoj drugoj zemlji kao i u nasoj pobednik je onaj koji na kraju osvoji najvise bodova. Zbog ovoga bi vas zamolio gospodine jankovicu da ne lazete navijace kao siroku masu kojom je lako rukovoditi(sto najbolje zna vas otac koji je to radio godinama, pa ljudi kad posle utakmice citaju izvestaj misle da sun pola utakmice propustili), jer vam cak ni oni ne mogu pomocic da ostyvarite po svaki cenu vas cilj koji tako providan: da ostanete na zvezdinoj klupi. Jedini nacin da ostanete na klupi zvezde je da se izjalove pregovori sa svim kandidatima sa kojima zvezda pregovar i da bude vec kasno za pronalazenje novog resenja pa da ostane status kvo. KO SE SLAZE NEKA PREPORUCI

STOJAN

pre 15 godina

Ne vidim sta je tu Jankovic rekao lose. Pa normalno je da je Zvezda najbolja jer to je dokazala na terenu, znaci najvise golova je dala, najmanje primila i deklasirala svog direktnog rivala za titulu, rezultati 2:2 i 4:1. Covijek je na intelegentan nacin rekao da nije bilo spasica i ostalih spodoba u crnom da bi Zvezda bila na prvom mjestu sa najmanje 10 bodova vise od drugoplasiranog jugoslovenskog fudbalskog kluba.

heineken

pre 15 godina

covek je u pravu bree

ako bi se za svaki nereseni rezultat dobijalo 2 boda a za pobedu 1 zvezda bi bila prva

jos ako bi se za poraze oduzimalo 3 boda, pa sve pomnozilo sa Pi

a u Piiiiiii koliko bi zvezda bila jaka

slavisa jokanovic

pre 15 godina

I dok zvezda suze roni,
mi smo novi sampioni,
nemoj zvezdo suze liti,
jer i ti ces prva biti.
To ce biti onog dana,
kad ne bude PARTIZANA !!!

nnidza

pre 15 godina

Bice ovo izgleda prvo prvenstvo u kom ekipa koja nema nijedan poraz u sezoni ostane bez oba trofeja...
Da, sto se tice prvenstva Partizan je jednostavno imao vise pobeda, igrao je napadacki i sve cestitke. Vidimo se sledece godine u Kupu Uefa... (U ligu sampiona necete sigurno)
A sto se Kupa tice to je skandal sa sebe. To mu dodje kao gol Derbisajera protiv mlade reprezentacije. Neko ce reci naravno da je sve regularno... Svaka cast Bjeko, naseg su uhapsili za takve stvari...

009

pre 15 godina

59. Laske
_________________________________
Ako cemo tako onda ti dajem rezultate samo za ovu vasu sezonu u Evropi :

Crvena Zvezda 2 - 3 Bayern
Aris 3 - 0 Crvena Zvezda
Crvena Zvezda 0 - 1 Bolton
Braga 2 - 0 Crvena Zvezda

Bayern________4_2_2_0_12_5_8
Braga_________4_1_3_0__5_3_6
Bolton________4_1_3_0__5_4_6
Aris__________4_1_2_1__5_8_5
Crvena Zvezda_4_0_0_4__2_9_0

a da vas ne podsecam na prethodne.

(P)osteni (F)rustrirani (C)omplexasi

pre 15 godina

Da da, pokazali ste u direktnim duelima da ste bolji od Partizana. Na vasoj njivi po kisi, uz penal, crveni, i sve golove iz prekida ste dali, ili kasnije kada smo vas saterali u misiju rupu i mogli da vas napunimo sa 6 golova u prvom poluvremenu!!! Imao sam postovanja za tebe, ali si me razocarao sa ovom izjavom.
(Sasa, 17. maj 2008 22:21)

Jeste decko. Na toj njivi smo vas pocistili 4:1. Penal i crveni (ciste situacije, sto je i dokazano) koji spominjes su vrhunac licemerstva. Pa seti se samo oba derbija na vasem stadionu. Izvukli ste se uz pomoc sudija, i vi to dobro znate a sto necete to i da priznate, to je vec vas problem.
A onda cuveni kup. Pa sto ne dadoste tih 6 kom u prvom poluvremenu, a? Silni ste dok sever cuti. Sta, da mozda to nije uticalo na nasu igru u tom periodu igre?
A misju rupu koju spominjes, pa iz nje vas je izvadio vas spasic. Nakon sto ste popili tri lakih komada. Zamisli konacan rezultat da nam nije ponistio regularan gol. Dakle, klasicna kradja prijatelju. Mozete da spominjete Cuku jos dve godine, ovde je rec o direktnim duelima sa vama.
Dok smo kuburili sa trenerima, tada ste sa uzivanjem seirili u vasim postovima. Bilo vam mnogo lepo. E a zato kad ste vi upali u rezultatsku krizu, onda cika Tole poteze svoje sudije i oni zavrsavaju posao - (sviranjem nepostojecih faulova u nadoknadi vremena, sviranjem penala, navlacenjem ili seckanjem igre).
Kazete sve kupio cika Misko. Pa kad je sve kupio, sto onda nismo prvi? Premiramo protivnike! Pa premirajte ih i vi, ko vam brani. Ali ne, lakse vam je da premirate sudije. Zna Cika Tole, zvani "sukob interesa" kako se to radi.
Spominjete cesto penale na 20 m za nas protiv Smedereva i ne znam koga sve. A sta je sa cuvenom tekmom sa Bezanijom iz 1 u 2 u Zelezniku. Pa to je vrhunac namestanja.
Uhvatili ste se za danasnju utakmicu sa OFK-om, pa vidim vi ste razorili Hajduka. Cak i neki nasi navijaci koji lupaju ovde (a oni su retki jer od vas ne moze da se dodje na red) za promenu ih pozivam da malo cesce dolaze na utakmice, pa tek onda da daju svoje misljenje.
I ostavite Sasu na miru, jer je za onog vaseg doktor. Pa setite se samo vasih komentara do pre mesec dana na racun Jokana. Cak ste se i titule odricali samo da pobedite komsinicu u derbiju.
Nasem treneru sever skandira prezime i ime jer tako to mi Delije radimo. I to takodje ne treba da vas se tice, jer kome vi i kako skandirate (cesto ste spominjali neke lopove) to je vasa stvar i nije nas briga za to.
Kad smo kod lopova, Dzaja i ekipa su krivi i sto kisa nije pala 6 meseci u Burkini Faso, ali se zato neki "fudbalski poslenici" mirno setaju i krckaju posteno zaradjene milioncice. Usput povlace konce iza kulisa i/ili planiraju da izgrade neki stadion. Vazno je da su vam oni sada dobri i ne smetaju vam vise.
Na kraju, smanjite malo dozivljaj t.j. pokrijte se usima pre nego sto nesto ili nekoga uzmete u usta i proslavite titulu (duplu krunu) u tisini.
Voleo bih da se plasirate u LS isto onoliko koliko ste i vi nama to pozeleli uoci Glazgova. Mada, i bez mojih a i vasih zelja, bice to izgleda sanak pusti.
Pozz za sve Delije!
Ah, da! Priznajemo, ponadali smo se!

GROBAR CG

pre 15 godina

E odje se vidi ko je ko. Oni daju neke smijesne izjave a mi se onda isprdamo s njima. I obratite paznju na pravopis ovih 5-6 komentara koliko su zvezdasi imali, ukupno. Bruka.

Ali jedno je cinjenica

PARTIZAN SAMPION

Laske

pre 15 godina

Bravo,grobari! Mozda osvojite jednu titulu u poslednjih nekoliko god. i odmah ste najbolji na svetu! samo cu vas podsetiti,Timok,Artmedia,Makabi-Tikva.....da ne nabarjam trebace mi ceo da!

petar pop.

pre 15 godina

Ovaj trenerZvezde stvarno nema pojma i treba da ga Zvezda zameni!On kaže da su iskrvarili za svaki bod?On nas pravi ludim,pa ovakvu bezkrvnu utakmicu koju je prenosila tv rts stvarno nisam dugo gledao.OFK nije ,,potrčao''i ova utakmica predstavlja tipičnu lažiranu predstavu.Samo sin čuvenog Zvezdinog novinara može da priča o direktnim utakmicama ali se pored njihg broji još nešto.Ostaje mu da posvbeti pobedu nekome iz Zvezdinog opusa ličnosti,pošto je Džajiću već isposvećivao ali ga ovi drže još uvek u apsu, ostaje mu da posveti ovu pobedu, možda samom sebi (ili treneru Mihajlu Ivanoviću koji je igrao uspavanku bez pola tima) jer je tu gde je još samo nekoliko dana...

Piksi Berlin

pre 15 godina

Jankovic je 100% u pravu , bolji smo od partizana i to smo im dokazali na Marakani 4:1.To sto nismo prvi na Tabeli velika je zasluga bivseg Trenera Kosanovica, ipak misli da ce partizan kiksnuti u zadjem kolu i da ce Zvezda biti Sampion.
Zvezda mi je sve ...

Srdjan

pre 15 godina

"Trener OFK Beograda Mihajlo Ivanović istakao je da se pribojavao ubedljivog poraza jer osmorica igrača iz startne postave, koji su se u prošlom kolu suprotstavili Partizanu, nisu mogli da igraju protiv Zvezde"
Stvarno se pitam da li je prvenstvo regularno?

CICA GLISA

pre 15 godina

Ma kakvi Partizan i Zvezda , to je isto zlo , nezna se ko je od koga gori ... I jedni i drugi namestaju od kad postoje , a da nepominjem u poslednje vreme sta rade ... To sto ce jedni ili drugi reci da njihov klub nenamesta je smesno , nijanse su u pitanju , i to je prosto i jednostavno , taj ko bude prvi (u ovom slucaju zvezda ili partizan) je najvise utakmica namestio . A to sto Jankovic kaze da je Zvezda krvarila za svaki bod , pa mislim sta tu reci ... Jedino mogu reci da je Jokanovic malo pametniji pa nezeli da i za svoj klub izgovori takvu bljuvotinu , mada da su drugi ili pak treci , verujem da bi i on slicne " ISTINITE " komentare davao .... ZVEZDA I PARTIZAN SU GROBARI SRPSKOG FUDBALA

HA, HA, HA

pre 15 godina

Zvezda je zaslužila da bude prva. Bodovi baš i nisu neko merilo! Dala je 3 gola više, primila je 2 manje, a od početka sezone izvela je i 6 kornera i čak 14 auta više od Partizana. Imala je i više sviranih penala izvan 16 metara. Imala je i više nameštenih utakmica. sve u svemu...
OVO JE NEPRAVDA -

Zabrinuti Zvele

pre 15 godina

E jeste odigrali...Svaka cast.I jednim i drugim.Borbeno,nadahnuto,tehnicki doterano...A komentari trenera su me posebno odusevili.Prevazisli ste i ove nase politicare.Sta reci,nego,HAPSI MILICIJO.

deejaycace

pre 15 godina

Ovaj prica samo o Partizanu! Gledaj u svoje dvoriste i pogledaj vasu igru! VRLO MUDAR NEKI TRENER! FILOZOF!

Putujuci cirkus Jankovica!

Mnogo je smesan!

meho

pre 15 godina

ovaj stvarno nije normalan. pa zvezda iskrvavila za svaki bod??? pa ljudi stvarno je prevrsilo sve mjere. danjasnji mec protiv OFKa je bio na nivou timova iz regionalne lige, a ni blizu prvoligaske. valjda oni realni navijaci zvezde razumeju kako su ovo bolesne izjave. OFK za razliku od meca sa partizanom nije zeleo ni centar da predje ni kod rezultata 0-1. da i negovorim kako i kad su gol primili.

PARTIZAN ŠAMPION

pre 15 godina

Šta nam sve napriča ovaj prepotenko. Ovo mu je poslednja konferencija za štampu, jer će posle Kruševca i Kule pokisnuti. Nije ni čudo što mu je mali Miškov spremio šut kartu.

STOJAN

pre 15 godina

Za sada nismo osvoili ni jedan trofej jer su nas vase sudije svim silama i svim nedozvoljenim sredstvima u tome sprecavali. Ko ne vjeruje neka pita spasica i ostale placenike jugoslovenskog fudbalskog kluba koji sude po potrebi gore navedenog kluba.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Bavio sam se fudbalom 30 godina, bio sam na fakultetu 2 godine, dobio sam ovde u inostranstvo licencu za med.tehnicara, bio sam profesionalni vozac 6 godine, pa............gospodin Jankovic, ili je uzeo ''koktel mesovotih lekova'', ili nece da vidi istinu, mislim da je pre ovo drugo ! Boze, hvala Ti sto si me usmerio ka Partizanu, a ne 500m na drugi deo brda!

chera-bera

pre 15 godina

Kuka covek, kuka, kuka, kao placljivi djak, kada mu uciteljica da losu ocenu. Sad je izjavio i da su "osteceni" sto im je sudija preinacio odluku i nije dosudio nepostojeci penal protiv Partizana. Cudno za tako mladog coveka. Ali citirao bih legendarnog Mladena Delica "Ljudi kada vidite kako trci Snesko Cerin odmah vam je jasno da ima neku tvornicku gresku". Ne znam zasto sam se setio bas ovoga kada sam danas slusao kako je Jankovic pricao posle utakmice sa OFK.

meho

pre 15 godina

ovaj trener OFK, kaze da je dobro sto su dobili 2-3 mlada igraca. naravno te mlade je ostavio da probava protiv zvezde! kako mu je bilo zao poraza od 3-1 protiv partizana. a zaboravio se je zahvaliti Ilicu sto je odbranio 7 zicera u tom mecu sa partizanom. protiv zvezde oni kao da nisu ni igrali. ovo je stvarno sramota. ali dobro je sto je mec bio na tv pada svi vide kvalitete, zelje i htenje oba tima, da i ne govorim o profesiolanizmu.

zile

pre 15 godina

Ma partizan je najbolji, jedva cekam da ih vidim u ligi sampiona...imamneki utisak da se imena menjaju a prica uvek ista....mozda i prodju 2 kolo kvalifikacija ...i onda arsenal...i cao djaci...i onda mozda liga uefa...kao i zvezda...
Naravoucenije: Ako je pojenta biti prvak da bi igrao jednu jacu utakmicu pred ispadanje iz lige sampiona onda je smesno slusati i partizan i zvezdu..i uopste pratiti nas fudbal.
Nezam odakle motivacija svima vama da se prepirete oko iste gluposti, rekla kazala svake godine...
????

Sasa

pre 15 godina

Da da, pokazali ste u direktnim duelima da ste bolji od Partizana. Na vasoj njivi po kisi, uz penal, crveni, i sve golove iz prekida ste dali, ili kasnije kada smo vas saterali u misiju rupu i mogli da vas napunimo sa 6 golova u prvom poluvremenu!!! Imao sam postovanja za tebe, ali si me razocarao sa ovom izjavom.

Daniel_91_

pre 15 godina

Jeste....tako je gospodine Jankovicu....Danasnjom igrom protiv OFK-e ste dokazali kvalitet!Da,da....igrao se danas atomski fudbal na marakani...Publika je uzivala u prelepoj igri crveno-belih....Sa puno trcanja i lepih pasova ova utakmica treba da se svrsta u utakmicu za ligu sampiona....!
Ovakva utakmica se ne vidi ni kada na teren istrce igraci Mancestera i Liverpula....
Ma,daj bre covece!!!Jesi ti gledao istu utakmicu kao ja i jos par stotina hiljada ljudi??Owo nije bio fudbal nego beda!!Iz aviona se vidi da je namestena,ali bar da su namestili redovno,a ne....newerowatno....sramota i bruka za nas fudbal....owo nam je bio derbi kola?Smesno....ili bolje reci zalosno.....
TITULA CRNO-BELOJ ARMIJI....PozZ GROBARIMA_!!_!!_

NeZnamKoJeOvdeLud

pre 15 godina

Jašta brate...
Ne znam šta bih više voleo...
Da li da Napredak vodi a:
Partizan izjednači u 10 min nadoknade ili Hajduk izjednači na isti način...
Prosto je neverovatno koliko SU OVI SAMOZALJUBLJENI... OVO SVET NIJE VIDEO...
Ma bolji ste samo se pravite...
Ovi kad su prvi Bolji su...
Kad su drugi Najbolji su...
MA BRE NAJBOLJI STE ALI MI ĆEMO U LIGU ŠAMPIONA...

Daj bre batali...

pre 15 godina

Stvarno mi vise nije jasan ovaj kvazi strucnjak i ove njegove krajne zlobne izjave. U direktnim duelima je koliko se secam 1-1-1, znaci jednaki smo, s tim sto su oni odigrali losu prvu polusezonu. Pa izvini Jankovicu, trebalo bi da se obratis Kosanu i njemu da places curice jedna.

Nema veze u SPORTSKOJ GALAKSIJI vi ste uvek najbolji i uvek u pravu

Sivac

pre 15 godina

Kakvo crno krvarenje. Bezvoljni OFK se nije ni trudio, što najbolje pokazuje poslednja akcija na utakmici i slobodni udarac, sa vraćanjem lopte nazad. Sramota za naš fudbal. Igrali su bez želje da bilo šta učine. Nisu ni zaslužili da ostanu u ligi.

grobar do groba

pre 15 godina

Pa dokle bre da slusamo ovakve gluposti ! Zvezda je izginula za svaki bod , a osmorica igraca OFK nisu igrala. I tako celu polusezonu. Posteno- mislite o tome !!!

seba

pre 15 godina

prijatelju, ti si malo neupućen?
Evo ti stranica, http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=05&dd=17&nav_id=299140 tu imaš tabelu, čisto da imaš informaciju ko je bolji.Prvenstvo se ne igra na dve dobijene utakmice već na zbir bodova u 33 kola!!!
Mada, teoretski, šanse još uvek imate!

dr comment

pre 15 godina

E Jankovicu,imam kod kuce divnog macka.Donecu ti ga na sledecu tekmu i pokloniti pa da ti to sto si rekao okacis macku o rep,jer je PARTIZAN SAMPION!!

Auuuu

pre 15 godina

Auuu i sta je bilo kada si se probudio ?? Vidi se da ti je Bobi otac i da tio je DEMAGOGIJA jaca strana. Secam se kao mali citam novine i bajke o Zvezdi i onda me otac vodio na utakmicu i sutradan opet citam Bobija i ispada da ja nisam gleda tu utakmicu ?? Po Bobiju :: sanse , iga tecna , a u stvarnosti zivi smor:((

stefan

pre 15 godina

HA! ovaj ivanovic je srecan jer je ocekivao ubedljiviji poraz!? a protiv lidera je isao na bodove! i svaki put kad zvezda ne uspe da uzme titulu forsira se prica kako je prvenstvo neregularno, a kad osvoji, onda smo regularniji od engleza. a ovaj jankovic kuka i place da bi sacuvao posao u zvezdi... haos

Chris

pre 15 godina

Ma samo sto niste bolji...
Partizan je isti taj OFK zgazio na Karaburmi, a i tabela pokazuje ko je bolji.... Sretno vam sledece godine u kupu uefa...

Ulixes

pre 15 godina

Ti si prava Al Kosanova skola, Burza greje klupu, a ti nam pricas bajke. Na kraju sezone spakuj kofere, pa pravac tamo gde takva demagogija prolazi.

Vasa

pre 15 godina

Bolji ste, ali neznam u čemu. Kako te nije sramota bre, od kad ste igrali sa Lučanima 2:2 na Marakani bilo je 7 bodova prednosti za PARTIZAN. Od tada, sve utakmice ste dobili a PARTIZAN je dva puta kiksnuo, i šta hoćeš da izgubi još bodova, pa da vi budete prvaci jer ste vi Mančester a ti si Murinjo.Jadni ste.

milancepancevo

pre 15 godina

stvarno ne mogu da verujem da trener jednog ozbiljnog kluba dozvoli sebi da na 5 uzastopnih intervjua tvrdi kako je bolji od tima iza kojeg se nalazi na tabeli!?da li mozda trazi opravdanje ili se ulaguje navijacima ili ima neki komplex?

grobar do groba

pre 15 godina

Pa dokle bre da slusamo ovakve gluposti ! Zvezda je izginula za svaki bod , a osmorica igraca OFK nisu igrala. I tako celu polusezonu. Posteno- mislite o tome !!!

dr comment

pre 15 godina

E Jankovicu,imam kod kuce divnog macka.Donecu ti ga na sledecu tekmu i pokloniti pa da ti to sto si rekao okacis macku o rep,jer je PARTIZAN SAMPION!!

HA, HA, HA

pre 15 godina

Zvezda je zaslužila da bude prva. Bodovi baš i nisu neko merilo! Dala je 3 gola više, primila je 2 manje, a od početka sezone izvela je i 6 kornera i čak 14 auta više od Partizana. Imala je i više sviranih penala izvan 16 metara. Imala je i više nameštenih utakmica. sve u svemu...
OVO JE NEPRAVDA -

Srdjan

pre 15 godina

"Trener OFK Beograda Mihajlo Ivanović istakao je da se pribojavao ubedljivog poraza jer osmorica igrača iz startne postave, koji su se u prošlom kolu suprotstavili Partizanu, nisu mogli da igraju protiv Zvezde"
Stvarno se pitam da li je prvenstvo regularno?

NeZnamKoJeOvdeLud

pre 15 godina

Jašta brate...
Ne znam šta bih više voleo...
Da li da Napredak vodi a:
Partizan izjednači u 10 min nadoknade ili Hajduk izjednači na isti način...
Prosto je neverovatno koliko SU OVI SAMOZALJUBLJENI... OVO SVET NIJE VIDEO...
Ma bolji ste samo se pravite...
Ovi kad su prvi Bolji su...
Kad su drugi Najbolji su...
MA BRE NAJBOLJI STE ALI MI ĆEMO U LIGU ŠAMPIONA...

Chris

pre 15 godina

Ma samo sto niste bolji...
Partizan je isti taj OFK zgazio na Karaburmi, a i tabela pokazuje ko je bolji.... Sretno vam sledece godine u kupu uefa...

stefan

pre 15 godina

HA! ovaj ivanovic je srecan jer je ocekivao ubedljiviji poraz!? a protiv lidera je isao na bodove! i svaki put kad zvezda ne uspe da uzme titulu forsira se prica kako je prvenstvo neregularno, a kad osvoji, onda smo regularniji od engleza. a ovaj jankovic kuka i place da bi sacuvao posao u zvezdi... haos

Daniel_91_

pre 15 godina

Jeste....tako je gospodine Jankovicu....Danasnjom igrom protiv OFK-e ste dokazali kvalitet!Da,da....igrao se danas atomski fudbal na marakani...Publika je uzivala u prelepoj igri crveno-belih....Sa puno trcanja i lepih pasova ova utakmica treba da se svrsta u utakmicu za ligu sampiona....!
Ovakva utakmica se ne vidi ni kada na teren istrce igraci Mancestera i Liverpula....
Ma,daj bre covece!!!Jesi ti gledao istu utakmicu kao ja i jos par stotina hiljada ljudi??Owo nije bio fudbal nego beda!!Iz aviona se vidi da je namestena,ali bar da su namestili redovno,a ne....newerowatno....sramota i bruka za nas fudbal....owo nam je bio derbi kola?Smesno....ili bolje reci zalosno.....
TITULA CRNO-BELOJ ARMIJI....PozZ GROBARIMA_!!_!!_

Daj bre batali...

pre 15 godina

Stvarno mi vise nije jasan ovaj kvazi strucnjak i ove njegove krajne zlobne izjave. U direktnim duelima je koliko se secam 1-1-1, znaci jednaki smo, s tim sto su oni odigrali losu prvu polusezonu. Pa izvini Jankovicu, trebalo bi da se obratis Kosanu i njemu da places curice jedna.

Nema veze u SPORTSKOJ GALAKSIJI vi ste uvek najbolji i uvek u pravu

milancepancevo

pre 15 godina

stvarno ne mogu da verujem da trener jednog ozbiljnog kluba dozvoli sebi da na 5 uzastopnih intervjua tvrdi kako je bolji od tima iza kojeg se nalazi na tabeli!?da li mozda trazi opravdanje ili se ulaguje navijacima ili ima neki komplex?

Auuuu

pre 15 godina

Auuu i sta je bilo kada si se probudio ?? Vidi se da ti je Bobi otac i da tio je DEMAGOGIJA jaca strana. Secam se kao mali citam novine i bajke o Zvezdi i onda me otac vodio na utakmicu i sutradan opet citam Bobija i ispada da ja nisam gleda tu utakmicu ?? Po Bobiju :: sanse , iga tecna , a u stvarnosti zivi smor:((

Vasa

pre 15 godina

Bolji ste, ali neznam u čemu. Kako te nije sramota bre, od kad ste igrali sa Lučanima 2:2 na Marakani bilo je 7 bodova prednosti za PARTIZAN. Od tada, sve utakmice ste dobili a PARTIZAN je dva puta kiksnuo, i šta hoćeš da izgubi još bodova, pa da vi budete prvaci jer ste vi Mančester a ti si Murinjo.Jadni ste.

Zabrinuti Zvele

pre 15 godina

E jeste odigrali...Svaka cast.I jednim i drugim.Borbeno,nadahnuto,tehnicki doterano...A komentari trenera su me posebno odusevili.Prevazisli ste i ove nase politicare.Sta reci,nego,HAPSI MILICIJO.

deejaycace

pre 15 godina

Ovaj prica samo o Partizanu! Gledaj u svoje dvoriste i pogledaj vasu igru! VRLO MUDAR NEKI TRENER! FILOZOF!

Putujuci cirkus Jankovica!

Mnogo je smesan!

Sivac

pre 15 godina

Kakvo crno krvarenje. Bezvoljni OFK se nije ni trudio, što najbolje pokazuje poslednja akcija na utakmici i slobodni udarac, sa vraćanjem lopte nazad. Sramota za naš fudbal. Igrali su bez želje da bilo šta učine. Nisu ni zaslužili da ostanu u ligi.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Bavio sam se fudbalom 30 godina, bio sam na fakultetu 2 godine, dobio sam ovde u inostranstvo licencu za med.tehnicara, bio sam profesionalni vozac 6 godine, pa............gospodin Jankovic, ili je uzeo ''koktel mesovotih lekova'', ili nece da vidi istinu, mislim da je pre ovo drugo ! Boze, hvala Ti sto si me usmerio ka Partizanu, a ne 500m na drugi deo brda!

Sasa

pre 15 godina

Da da, pokazali ste u direktnim duelima da ste bolji od Partizana. Na vasoj njivi po kisi, uz penal, crveni, i sve golove iz prekida ste dali, ili kasnije kada smo vas saterali u misiju rupu i mogli da vas napunimo sa 6 golova u prvom poluvremenu!!! Imao sam postovanja za tebe, ali si me razocarao sa ovom izjavom.

seba

pre 15 godina

prijatelju, ti si malo neupućen?
Evo ti stranica, http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=05&dd=17&nav_id=299140 tu imaš tabelu, čisto da imaš informaciju ko je bolji.Prvenstvo se ne igra na dve dobijene utakmice već na zbir bodova u 33 kola!!!
Mada, teoretski, šanse još uvek imate!

PARTIZAN ŠAMPION

pre 15 godina

Šta nam sve napriča ovaj prepotenko. Ovo mu je poslednja konferencija za štampu, jer će posle Kruševca i Kule pokisnuti. Nije ni čudo što mu je mali Miškov spremio šut kartu.

meho

pre 15 godina

ovaj trener OFK, kaze da je dobro sto su dobili 2-3 mlada igraca. naravno te mlade je ostavio da probava protiv zvezde! kako mu je bilo zao poraza od 3-1 protiv partizana. a zaboravio se je zahvaliti Ilicu sto je odbranio 7 zicera u tom mecu sa partizanom. protiv zvezde oni kao da nisu ni igrali. ovo je stvarno sramota. ali dobro je sto je mec bio na tv pada svi vide kvalitete, zelje i htenje oba tima, da i ne govorim o profesiolanizmu.

meho

pre 15 godina

ovaj stvarno nije normalan. pa zvezda iskrvavila za svaki bod??? pa ljudi stvarno je prevrsilo sve mjere. danjasnji mec protiv OFKa je bio na nivou timova iz regionalne lige, a ni blizu prvoligaske. valjda oni realni navijaci zvezde razumeju kako su ovo bolesne izjave. OFK za razliku od meca sa partizanom nije zeleo ni centar da predje ni kod rezultata 0-1. da i negovorim kako i kad su gol primili.

009

pre 15 godina

59. Laske
_________________________________
Ako cemo tako onda ti dajem rezultate samo za ovu vasu sezonu u Evropi :

Crvena Zvezda 2 - 3 Bayern
Aris 3 - 0 Crvena Zvezda
Crvena Zvezda 0 - 1 Bolton
Braga 2 - 0 Crvena Zvezda

Bayern________4_2_2_0_12_5_8
Braga_________4_1_3_0__5_3_6
Bolton________4_1_3_0__5_4_6
Aris__________4_1_2_1__5_8_5
Crvena Zvezda_4_0_0_4__2_9_0

a da vas ne podsecam na prethodne.

Ulixes

pre 15 godina

Ti si prava Al Kosanova skola, Burza greje klupu, a ti nam pricas bajke. Na kraju sezone spakuj kofere, pa pravac tamo gde takva demagogija prolazi.

name of the game: FOOTBALL

pre 15 godina

Pa da prosecno inteligantan i obrazovan covek ne poveruje. Kako ovaj covek ima pravo da nam svojom nasledjenom demagogijom vredja inteligenciju. Pa gospodine Jankovic provereno znam da citate ove komentare, a i pisete ih sami ali pod tudjim imenima (to valda zbog porodicnog vaspitanja) moram vam reci nekoliko stvari: posto vec spominjete( da ne kazem smarate) da niste izgubili ni jednu utakmicu pa ste samim tim zasluzili da budete prvaci sto ne kazete, da partizan ima najveci broj pobeda u ligi, da ima najveci broj bodov, sto je jedino relevantno. Znaty gospodine jankovicu to sto je partizan prvi ove godine nema veze ni sa savezom ni sa kupom a ni sa sistemom takmicenja, jeru us vakoj drugoj zemlji kao i u nasoj pobednik je onaj koji na kraju osvoji najvise bodova. Zbog ovoga bi vas zamolio gospodine jankovicu da ne lazete navijace kao siroku masu kojom je lako rukovoditi(sto najbolje zna vas otac koji je to radio godinama, pa ljudi kad posle utakmice citaju izvestaj misle da sun pola utakmice propustili), jer vam cak ni oni ne mogu pomocic da ostyvarite po svaki cenu vas cilj koji tako providan: da ostanete na zvezdinoj klupi. Jedini nacin da ostanete na klupi zvezde je da se izjalove pregovori sa svim kandidatima sa kojima zvezda pregovar i da bude vec kasno za pronalazenje novog resenja pa da ostane status kvo. KO SE SLAZE NEKA PREPORUCI

petar pop.

pre 15 godina

Ovaj trenerZvezde stvarno nema pojma i treba da ga Zvezda zameni!On kaže da su iskrvarili za svaki bod?On nas pravi ludim,pa ovakvu bezkrvnu utakmicu koju je prenosila tv rts stvarno nisam dugo gledao.OFK nije ,,potrčao''i ova utakmica predstavlja tipičnu lažiranu predstavu.Samo sin čuvenog Zvezdinog novinara može da priča o direktnim utakmicama ali se pored njihg broji još nešto.Ostaje mu da posvbeti pobedu nekome iz Zvezdinog opusa ličnosti,pošto je Džajiću već isposvećivao ali ga ovi drže još uvek u apsu, ostaje mu da posveti ovu pobedu, možda samom sebi (ili treneru Mihajlu Ivanoviću koji je igrao uspavanku bez pola tima) jer je tu gde je još samo nekoliko dana...

heineken

pre 15 godina

covek je u pravu bree

ako bi se za svaki nereseni rezultat dobijalo 2 boda a za pobedu 1 zvezda bi bila prva

jos ako bi se za poraze oduzimalo 3 boda, pa sve pomnozilo sa Pi

a u Piiiiiii koliko bi zvezda bila jaka

chera-bera

pre 15 godina

Kuka covek, kuka, kuka, kao placljivi djak, kada mu uciteljica da losu ocenu. Sad je izjavio i da su "osteceni" sto im je sudija preinacio odluku i nije dosudio nepostojeci penal protiv Partizana. Cudno za tako mladog coveka. Ali citirao bih legendarnog Mladena Delica "Ljudi kada vidite kako trci Snesko Cerin odmah vam je jasno da ima neku tvornicku gresku". Ne znam zasto sam se setio bas ovoga kada sam danas slusao kako je Jankovic pricao posle utakmice sa OFK.

GROBAR CG

pre 15 godina

E odje se vidi ko je ko. Oni daju neke smijesne izjave a mi se onda isprdamo s njima. I obratite paznju na pravopis ovih 5-6 komentara koliko su zvezdasi imali, ukupno. Bruka.

Ali jedno je cinjenica

PARTIZAN SAMPION

GROBAR

pre 15 godina

Zaboravio si da kazes da ste i u Kupu Uefa bili najbolji i da je onih nula bodova samo splet nesrecnih okolnosti: golovi u nadoknadi vremena, neispavanost igracha, umor itd.

Piksi Berlin

pre 15 godina

Jankovic je 100% u pravu , bolji smo od partizana i to smo im dokazali na Marakani 4:1.To sto nismo prvi na Tabeli velika je zasluga bivseg Trenera Kosanovica, ipak misli da ce partizan kiksnuti u zadjem kolu i da ce Zvezda biti Sampion.
Zvezda mi je sve ...

slavisa jokanovic

pre 15 godina

I dok zvezda suze roni,
mi smo novi sampioni,
nemoj zvezdo suze liti,
jer i ti ces prva biti.
To ce biti onog dana,
kad ne bude PARTIZANA !!!

(P)osteni (F)rustrirani (C)omplexasi

pre 15 godina

Da da, pokazali ste u direktnim duelima da ste bolji od Partizana. Na vasoj njivi po kisi, uz penal, crveni, i sve golove iz prekida ste dali, ili kasnije kada smo vas saterali u misiju rupu i mogli da vas napunimo sa 6 golova u prvom poluvremenu!!! Imao sam postovanja za tebe, ali si me razocarao sa ovom izjavom.
(Sasa, 17. maj 2008 22:21)

Jeste decko. Na toj njivi smo vas pocistili 4:1. Penal i crveni (ciste situacije, sto je i dokazano) koji spominjes su vrhunac licemerstva. Pa seti se samo oba derbija na vasem stadionu. Izvukli ste se uz pomoc sudija, i vi to dobro znate a sto necete to i da priznate, to je vec vas problem.
A onda cuveni kup. Pa sto ne dadoste tih 6 kom u prvom poluvremenu, a? Silni ste dok sever cuti. Sta, da mozda to nije uticalo na nasu igru u tom periodu igre?
A misju rupu koju spominjes, pa iz nje vas je izvadio vas spasic. Nakon sto ste popili tri lakih komada. Zamisli konacan rezultat da nam nije ponistio regularan gol. Dakle, klasicna kradja prijatelju. Mozete da spominjete Cuku jos dve godine, ovde je rec o direktnim duelima sa vama.
Dok smo kuburili sa trenerima, tada ste sa uzivanjem seirili u vasim postovima. Bilo vam mnogo lepo. E a zato kad ste vi upali u rezultatsku krizu, onda cika Tole poteze svoje sudije i oni zavrsavaju posao - (sviranjem nepostojecih faulova u nadoknadi vremena, sviranjem penala, navlacenjem ili seckanjem igre).
Kazete sve kupio cika Misko. Pa kad je sve kupio, sto onda nismo prvi? Premiramo protivnike! Pa premirajte ih i vi, ko vam brani. Ali ne, lakse vam je da premirate sudije. Zna Cika Tole, zvani "sukob interesa" kako se to radi.
Spominjete cesto penale na 20 m za nas protiv Smedereva i ne znam koga sve. A sta je sa cuvenom tekmom sa Bezanijom iz 1 u 2 u Zelezniku. Pa to je vrhunac namestanja.
Uhvatili ste se za danasnju utakmicu sa OFK-om, pa vidim vi ste razorili Hajduka. Cak i neki nasi navijaci koji lupaju ovde (a oni su retki jer od vas ne moze da se dodje na red) za promenu ih pozivam da malo cesce dolaze na utakmice, pa tek onda da daju svoje misljenje.
I ostavite Sasu na miru, jer je za onog vaseg doktor. Pa setite se samo vasih komentara do pre mesec dana na racun Jokana. Cak ste se i titule odricali samo da pobedite komsinicu u derbiju.
Nasem treneru sever skandira prezime i ime jer tako to mi Delije radimo. I to takodje ne treba da vas se tice, jer kome vi i kako skandirate (cesto ste spominjali neke lopove) to je vasa stvar i nije nas briga za to.
Kad smo kod lopova, Dzaja i ekipa su krivi i sto kisa nije pala 6 meseci u Burkini Faso, ali se zato neki "fudbalski poslenici" mirno setaju i krckaju posteno zaradjene milioncice. Usput povlace konce iza kulisa i/ili planiraju da izgrade neki stadion. Vazno je da su vam oni sada dobri i ne smetaju vam vise.
Na kraju, smanjite malo dozivljaj t.j. pokrijte se usima pre nego sto nesto ili nekoga uzmete u usta i proslavite titulu (duplu krunu) u tisini.
Voleo bih da se plasirate u LS isto onoliko koliko ste i vi nama to pozeleli uoci Glazgova. Mada, i bez mojih a i vasih zelja, bice to izgleda sanak pusti.
Pozz za sve Delije!
Ah, da! Priznajemo, ponadali smo se!

ozi

pre 15 godina

Po cemu ste bolji aj samo reci,2:2,1:1,4:1 za vas i 3:2 za nas ove sezone,ne razumijem takve ljude,kao djete se ponasa,znaci sad trener Juventusa treba da kaze:Inter smo pobjedili 2:1 u Milanu a kuci smo igrali 1:1,Romu smo pobjedili 1:0 a Rimu je bilo 2:2,mi smo najbolji u Italiji,doduse to ce Juventus i da bude sledece sezone,ali stvarno si smjesan jankovicu,pozdrav za Grobare!!!!!

STOJAN

pre 15 godina

Za sada nismo osvoili ni jedan trofej jer su nas vase sudije svim silama i svim nedozvoljenim sredstvima u tome sprecavali. Ko ne vjeruje neka pita spasica i ostale placenike jugoslovenskog fudbalskog kluba koji sude po potrebi gore navedenog kluba.

Laske

pre 15 godina

Bravo,grobari! Mozda osvojite jednu titulu u poslednjih nekoliko god. i odmah ste najbolji na svetu! samo cu vas podsetiti,Timok,Artmedia,Makabi-Tikva.....da ne nabarjam trebace mi ceo da!

CICA GLISA

pre 15 godina

Ma kakvi Partizan i Zvezda , to je isto zlo , nezna se ko je od koga gori ... I jedni i drugi namestaju od kad postoje , a da nepominjem u poslednje vreme sta rade ... To sto ce jedni ili drugi reci da njihov klub nenamesta je smesno , nijanse su u pitanju , i to je prosto i jednostavno , taj ko bude prvi (u ovom slucaju zvezda ili partizan) je najvise utakmica namestio . A to sto Jankovic kaze da je Zvezda krvarila za svaki bod , pa mislim sta tu reci ... Jedino mogu reci da je Jokanovic malo pametniji pa nezeli da i za svoj klub izgovori takvu bljuvotinu , mada da su drugi ili pak treci , verujem da bi i on slicne " ISTINITE " komentare davao .... ZVEZDA I PARTIZAN SU GROBARI SRPSKOG FUDBALA

zile

pre 15 godina

Ma partizan je najbolji, jedva cekam da ih vidim u ligi sampiona...imamneki utisak da se imena menjaju a prica uvek ista....mozda i prodju 2 kolo kvalifikacija ...i onda arsenal...i cao djaci...i onda mozda liga uefa...kao i zvezda...
Naravoucenije: Ako je pojenta biti prvak da bi igrao jednu jacu utakmicu pred ispadanje iz lige sampiona onda je smesno slusati i partizan i zvezdu..i uopste pratiti nas fudbal.
Nezam odakle motivacija svima vama da se prepirete oko iste gluposti, rekla kazala svake godine...
????

Jankovicu slihtaro

pre 15 godina

opste je poznato da se igraci i treneri Zvezde slihtaju navijacima,ma idi,gde ste jos videli da navijaci kluba dodju na konferenciju za stampu posle utakmice i daju svoje misljenje...Jankovicu,pokrij se usima,dobar si trener,ali si klosar od coveka,kazes da je kup utakmica uticala na dalji tok prvenstva,prvo-kup je jedno a prvenstvo sasvim drugo takmicenje,a drugo-Zvezda nije niti jednu tekmu izgubila posle te kup utakmice,tako da stvarno ne vidim tu negde uticaj na dalji tok prvenstva...i da smo dali najmanje golova od svih u prvenstvu,opet imamo 2 pobede vise od Zvezde,sto znaci da imamo najvise osvojenih bodova,a to znaci prvo mesto,a to dalje znaci titula,a to znaci da taj medjusobni skor,prvog strelca (trenutno) lige i najvise datih i najmanje primljenih golova da sa tim mozete samo da okacite macku o rep,jer mi smo NAJBOLJI,CEO SAMPIONAT!

Kokos

pre 15 godina

Ukoliko Partizan osvoji titulu, a Zvezda ne izgubi u posljednjem kolu nece biti prvi put da ekipa koja ne izgubi nijednu utakmicu nije prvak. To se desilo i 1999. godine kada je liga prekinuta zbog NATO bombardovanja. Partizan je bio prvak, iako ni Obilic nije iygubio nijedan mec.
Bilo je toga i u Evropi. Zanimljivo je recimo bilo u Italiji 1979. godine. Milan je bio prvak sa tri poraza, a Perudja druga iako nije izgubila nijedan mec - imala je bilans 11 19 0.

Don Quijote

pre 15 godina

Pa i Partizan je iskrvario za svaki bod. Zar Jankovic ozbiljno misli da je lako bilo sutirati onolike penale¿!?

A to sto misli da je Zvezda bolja od Partizana, i to je razumljivo. Kad nekoga pobedis 4:1, to jest napunis ga k'o sarmicu od zelja, ponizis ga i dezintegrises na terenu, onda je normalno da mislis da si bolji od njega.
To jest, da si superioran u odnosu na njega.
I ja mislim isto.

nnidza

pre 15 godina

Bice ovo izgleda prvo prvenstvo u kom ekipa koja nema nijedan poraz u sezoni ostane bez oba trofeja...
Da, sto se tice prvenstva Partizan je jednostavno imao vise pobeda, igrao je napadacki i sve cestitke. Vidimo se sledece godine u Kupu Uefa... (U ligu sampiona necete sigurno)
A sto se Kupa tice to je skandal sa sebe. To mu dodje kao gol Derbisajera protiv mlade reprezentacije. Neko ce reci naravno da je sve regularno... Svaka cast Bjeko, naseg su uhapsili za takve stvari...

Mnogo ste mali za nas!!!!

pre 15 godina

JANKOVICU SLIHTARO Grobar koji je napisao ovaj komentar i koji se pita gde smo jos videli da navijaci idu na koferenciju za stempu,kao sto su isle delije. EVo odgovora i jednog pitanja! Gde ste videli da navijaci jednog kluba koji ne osvoji nista i dalje idu na svaku utakmicu,pevaju,bodre svoj klub?? Dali ste to mozda videli kod grobara??Dve godine nista niste osvojili dve godine vas nije bilo nigde,stadion vam je bio toliko prazan da je to bilo sramota i pokazati na TV-u,i jadno gledati!!! Kao strajkovali su,ma da,da!!! Sada ste kao jako veliki navijaci! Jadni ste i vi nacin na koji bodrite vas klub!!!! E takvi ste vi navijaci,a takav vam je i klub!!! Mi i dalje pevamo,mi i dalje bodrimo,jer je zvezda za nas svetinja i kada gubi i kada pobedjuje!!! Takvu cast kao sto imaju DELIJe vi necete imati nikada,jer tu privilegiju imaju samo pravi navijaci,a vi to NIKADA necete biti,jer takvo srce imaju samo DELIJE i sa takvim srcem se rodis,a vi srca nemate,vi ste veliki samo kada se slavi a kada vam ide lose onda ste kao misevi!!! Mozda si i upravu,mozda to nema nigde,ali ni takvih navijaca kao sto su DELIJE NEMA NIGDE!!!!!! Slican komentar pisem vec,ne znam koji put i jos uvek ga nisam nasla medju ostalim komentarima! Razlog,ne znam,ali se iskreno nadam da ce ovaj komentar imati priliku da procita mnogo delija,i jos vise grobara kako bi nesto naucili od komsija!!! Veliki pozdrav za sve DELIJE najbolje i NAJVERNIJE NAVIJACE NA SVET!!! Pevacemo i u subotu,pevacemo stalno jer mi smo DELIJE!!!! Hvala!!!!!

STOJAN

pre 15 godina

Ne vidim sta je tu Jankovic rekao lose. Pa normalno je da je Zvezda najbolja jer to je dokazala na terenu, znaci najvise golova je dala, najmanje primila i deklasirala svog direktnog rivala za titulu, rezultati 2:2 i 4:1. Covijek je na intelegentan nacin rekao da nije bilo spasica i ostalih spodoba u crnom da bi Zvezda bila na prvom mjestu sa najmanje 10 bodova vise od drugoplasiranog jugoslovenskog fudbalskog kluba.

nemanja87

pre 15 godina

Realno partizan je zasluzio titulu ali za nju treba najvise da zahvali Kosanovicu,a kup je klasicna lakrdija.Mislim da je zvezda za nijansu bolja pogotova kad igra Koroman a bez njega su tu negde.po meni realna ocena

guerrilla

pre 15 godina

Jankoviću, gledaj:
1. nismo djeca, svi znaju da je prvak najbolji
2. kada bi grebali protiv vas ::...a, kao protiv nas već pi titula bila odavno u humskoj
3. pa imali ste dve prilike u evropi, bili ste presmješni i to je dokaz kvalitete, ne znam koji bi drugi bio, pa niste mogli dobiti ni smješni Bolton kod kuće, Aris je dobar jedino u košarci, a vas je rasčerečio
4. uvijek ćete biti najdraže mušterije i ima da pravite špalir kad sljedeće sezone gostujemo na marakani
5. ne znam dokad je bog rješio da vas čuva u derbijima i zašto, al kad uđemo u seriju biće kao Lyon u Francuskoj
6. kroz vene nam protiče krv Partizana, mi znamo zašto smo tu RAČUNAJTE NA NAS

STOJAN

pre 15 godina

Za sada nismo osvoili ni jedan trofej jer su nas vase sudije svim silama i svim nedozvoljenim sredstvima u tome sprecavali. Ko ne vjeruje neka pita spasica i ostale placenike jugoslovenskog fudbalskog kluba koji sude po potrebi gore navedenog kluba.

Piksi Berlin

pre 15 godina

Jankovic je 100% u pravu , bolji smo od partizana i to smo im dokazali na Marakani 4:1.To sto nismo prvi na Tabeli velika je zasluga bivseg Trenera Kosanovica, ipak misli da ce partizan kiksnuti u zadjem kolu i da ce Zvezda biti Sampion.
Zvezda mi je sve ...

dr comment

pre 15 godina

E Jankovicu,imam kod kuce divnog macka.Donecu ti ga na sledecu tekmu i pokloniti pa da ti to sto si rekao okacis macku o rep,jer je PARTIZAN SAMPION!!

grobar do groba

pre 15 godina

Pa dokle bre da slusamo ovakve gluposti ! Zvezda je izginula za svaki bod , a osmorica igraca OFK nisu igrala. I tako celu polusezonu. Posteno- mislite o tome !!!

(P)osteni (F)rustrirani (C)omplexasi

pre 15 godina

Da da, pokazali ste u direktnim duelima da ste bolji od Partizana. Na vasoj njivi po kisi, uz penal, crveni, i sve golove iz prekida ste dali, ili kasnije kada smo vas saterali u misiju rupu i mogli da vas napunimo sa 6 golova u prvom poluvremenu!!! Imao sam postovanja za tebe, ali si me razocarao sa ovom izjavom.
(Sasa, 17. maj 2008 22:21)

Jeste decko. Na toj njivi smo vas pocistili 4:1. Penal i crveni (ciste situacije, sto je i dokazano) koji spominjes su vrhunac licemerstva. Pa seti se samo oba derbija na vasem stadionu. Izvukli ste se uz pomoc sudija, i vi to dobro znate a sto necete to i da priznate, to je vec vas problem.
A onda cuveni kup. Pa sto ne dadoste tih 6 kom u prvom poluvremenu, a? Silni ste dok sever cuti. Sta, da mozda to nije uticalo na nasu igru u tom periodu igre?
A misju rupu koju spominjes, pa iz nje vas je izvadio vas spasic. Nakon sto ste popili tri lakih komada. Zamisli konacan rezultat da nam nije ponistio regularan gol. Dakle, klasicna kradja prijatelju. Mozete da spominjete Cuku jos dve godine, ovde je rec o direktnim duelima sa vama.
Dok smo kuburili sa trenerima, tada ste sa uzivanjem seirili u vasim postovima. Bilo vam mnogo lepo. E a zato kad ste vi upali u rezultatsku krizu, onda cika Tole poteze svoje sudije i oni zavrsavaju posao - (sviranjem nepostojecih faulova u nadoknadi vremena, sviranjem penala, navlacenjem ili seckanjem igre).
Kazete sve kupio cika Misko. Pa kad je sve kupio, sto onda nismo prvi? Premiramo protivnike! Pa premirajte ih i vi, ko vam brani. Ali ne, lakse vam je da premirate sudije. Zna Cika Tole, zvani "sukob interesa" kako se to radi.
Spominjete cesto penale na 20 m za nas protiv Smedereva i ne znam koga sve. A sta je sa cuvenom tekmom sa Bezanijom iz 1 u 2 u Zelezniku. Pa to je vrhunac namestanja.
Uhvatili ste se za danasnju utakmicu sa OFK-om, pa vidim vi ste razorili Hajduka. Cak i neki nasi navijaci koji lupaju ovde (a oni su retki jer od vas ne moze da se dodje na red) za promenu ih pozivam da malo cesce dolaze na utakmice, pa tek onda da daju svoje misljenje.
I ostavite Sasu na miru, jer je za onog vaseg doktor. Pa setite se samo vasih komentara do pre mesec dana na racun Jokana. Cak ste se i titule odricali samo da pobedite komsinicu u derbiju.
Nasem treneru sever skandira prezime i ime jer tako to mi Delije radimo. I to takodje ne treba da vas se tice, jer kome vi i kako skandirate (cesto ste spominjali neke lopove) to je vasa stvar i nije nas briga za to.
Kad smo kod lopova, Dzaja i ekipa su krivi i sto kisa nije pala 6 meseci u Burkini Faso, ali se zato neki "fudbalski poslenici" mirno setaju i krckaju posteno zaradjene milioncice. Usput povlace konce iza kulisa i/ili planiraju da izgrade neki stadion. Vazno je da su vam oni sada dobri i ne smetaju vam vise.
Na kraju, smanjite malo dozivljaj t.j. pokrijte se usima pre nego sto nesto ili nekoga uzmete u usta i proslavite titulu (duplu krunu) u tisini.
Voleo bih da se plasirate u LS isto onoliko koliko ste i vi nama to pozeleli uoci Glazgova. Mada, i bez mojih a i vasih zelja, bice to izgleda sanak pusti.
Pozz za sve Delije!
Ah, da! Priznajemo, ponadali smo se!

Chris

pre 15 godina

Ma samo sto niste bolji...
Partizan je isti taj OFK zgazio na Karaburmi, a i tabela pokazuje ko je bolji.... Sretno vam sledece godine u kupu uefa...

CICA GLISA

pre 15 godina

Ma kakvi Partizan i Zvezda , to je isto zlo , nezna se ko je od koga gori ... I jedni i drugi namestaju od kad postoje , a da nepominjem u poslednje vreme sta rade ... To sto ce jedni ili drugi reci da njihov klub nenamesta je smesno , nijanse su u pitanju , i to je prosto i jednostavno , taj ko bude prvi (u ovom slucaju zvezda ili partizan) je najvise utakmica namestio . A to sto Jankovic kaze da je Zvezda krvarila za svaki bod , pa mislim sta tu reci ... Jedino mogu reci da je Jokanovic malo pametniji pa nezeli da i za svoj klub izgovori takvu bljuvotinu , mada da su drugi ili pak treci , verujem da bi i on slicne " ISTINITE " komentare davao .... ZVEZDA I PARTIZAN SU GROBARI SRPSKOG FUDBALA

Vasa

pre 15 godina

Bolji ste, ali neznam u čemu. Kako te nije sramota bre, od kad ste igrali sa Lučanima 2:2 na Marakani bilo je 7 bodova prednosti za PARTIZAN. Od tada, sve utakmice ste dobili a PARTIZAN je dva puta kiksnuo, i šta hoćeš da izgubi još bodova, pa da vi budete prvaci jer ste vi Mančester a ti si Murinjo.Jadni ste.

Ulixes

pre 15 godina

Ti si prava Al Kosanova skola, Burza greje klupu, a ti nam pricas bajke. Na kraju sezone spakuj kofere, pa pravac tamo gde takva demagogija prolazi.

stefan

pre 15 godina

HA! ovaj ivanovic je srecan jer je ocekivao ubedljiviji poraz!? a protiv lidera je isao na bodove! i svaki put kad zvezda ne uspe da uzme titulu forsira se prica kako je prvenstvo neregularno, a kad osvoji, onda smo regularniji od engleza. a ovaj jankovic kuka i place da bi sacuvao posao u zvezdi... haos

NeZnamKoJeOvdeLud

pre 15 godina

Jašta brate...
Ne znam šta bih više voleo...
Da li da Napredak vodi a:
Partizan izjednači u 10 min nadoknade ili Hajduk izjednači na isti način...
Prosto je neverovatno koliko SU OVI SAMOZALJUBLJENI... OVO SVET NIJE VIDEO...
Ma bolji ste samo se pravite...
Ovi kad su prvi Bolji su...
Kad su drugi Najbolji su...
MA BRE NAJBOLJI STE ALI MI ĆEMO U LIGU ŠAMPIONA...

seba

pre 15 godina

prijatelju, ti si malo neupućen?
Evo ti stranica, http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=05&dd=17&nav_id=299140 tu imaš tabelu, čisto da imaš informaciju ko je bolji.Prvenstvo se ne igra na dve dobijene utakmice već na zbir bodova u 33 kola!!!
Mada, teoretski, šanse još uvek imate!

Sivac

pre 15 godina

Kakvo crno krvarenje. Bezvoljni OFK se nije ni trudio, što najbolje pokazuje poslednja akcija na utakmici i slobodni udarac, sa vraćanjem lopte nazad. Sramota za naš fudbal. Igrali su bez želje da bilo šta učine. Nisu ni zaslužili da ostanu u ligi.

Auuuu

pre 15 godina

Auuu i sta je bilo kada si se probudio ?? Vidi se da ti je Bobi otac i da tio je DEMAGOGIJA jaca strana. Secam se kao mali citam novine i bajke o Zvezdi i onda me otac vodio na utakmicu i sutradan opet citam Bobija i ispada da ja nisam gleda tu utakmicu ?? Po Bobiju :: sanse , iga tecna , a u stvarnosti zivi smor:((

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Bavio sam se fudbalom 30 godina, bio sam na fakultetu 2 godine, dobio sam ovde u inostranstvo licencu za med.tehnicara, bio sam profesionalni vozac 6 godine, pa............gospodin Jankovic, ili je uzeo ''koktel mesovotih lekova'', ili nece da vidi istinu, mislim da je pre ovo drugo ! Boze, hvala Ti sto si me usmerio ka Partizanu, a ne 500m na drugi deo brda!

milancepancevo

pre 15 godina

stvarno ne mogu da verujem da trener jednog ozbiljnog kluba dozvoli sebi da na 5 uzastopnih intervjua tvrdi kako je bolji od tima iza kojeg se nalazi na tabeli!?da li mozda trazi opravdanje ili se ulaguje navijacima ili ima neki komplex?

deejaycace

pre 15 godina

Ovaj prica samo o Partizanu! Gledaj u svoje dvoriste i pogledaj vasu igru! VRLO MUDAR NEKI TRENER! FILOZOF!

Putujuci cirkus Jankovica!

Mnogo je smesan!

Laske

pre 15 godina

Bravo,grobari! Mozda osvojite jednu titulu u poslednjih nekoliko god. i odmah ste najbolji na svetu! samo cu vas podsetiti,Timok,Artmedia,Makabi-Tikva.....da ne nabarjam trebace mi ceo da!

STOJAN

pre 15 godina

Ne vidim sta je tu Jankovic rekao lose. Pa normalno je da je Zvezda najbolja jer to je dokazala na terenu, znaci najvise golova je dala, najmanje primila i deklasirala svog direktnog rivala za titulu, rezultati 2:2 i 4:1. Covijek je na intelegentan nacin rekao da nije bilo spasica i ostalih spodoba u crnom da bi Zvezda bila na prvom mjestu sa najmanje 10 bodova vise od drugoplasiranog jugoslovenskog fudbalskog kluba.

Sasa

pre 15 godina

Da da, pokazali ste u direktnim duelima da ste bolji od Partizana. Na vasoj njivi po kisi, uz penal, crveni, i sve golove iz prekida ste dali, ili kasnije kada smo vas saterali u misiju rupu i mogli da vas napunimo sa 6 golova u prvom poluvremenu!!! Imao sam postovanja za tebe, ali si me razocarao sa ovom izjavom.

Don Quijote

pre 15 godina

Pa i Partizan je iskrvario za svaki bod. Zar Jankovic ozbiljno misli da je lako bilo sutirati onolike penale¿!?

A to sto misli da je Zvezda bolja od Partizana, i to je razumljivo. Kad nekoga pobedis 4:1, to jest napunis ga k'o sarmicu od zelja, ponizis ga i dezintegrises na terenu, onda je normalno da mislis da si bolji od njega.
To jest, da si superioran u odnosu na njega.
I ja mislim isto.

Srdjan

pre 15 godina

"Trener OFK Beograda Mihajlo Ivanović istakao je da se pribojavao ubedljivog poraza jer osmorica igrača iz startne postave, koji su se u prošlom kolu suprotstavili Partizanu, nisu mogli da igraju protiv Zvezde"
Stvarno se pitam da li je prvenstvo regularno?

Daniel_91_

pre 15 godina

Jeste....tako je gospodine Jankovicu....Danasnjom igrom protiv OFK-e ste dokazali kvalitet!Da,da....igrao se danas atomski fudbal na marakani...Publika je uzivala u prelepoj igri crveno-belih....Sa puno trcanja i lepih pasova ova utakmica treba da se svrsta u utakmicu za ligu sampiona....!
Ovakva utakmica se ne vidi ni kada na teren istrce igraci Mancestera i Liverpula....
Ma,daj bre covece!!!Jesi ti gledao istu utakmicu kao ja i jos par stotina hiljada ljudi??Owo nije bio fudbal nego beda!!Iz aviona se vidi da je namestena,ali bar da su namestili redovno,a ne....newerowatno....sramota i bruka za nas fudbal....owo nam je bio derbi kola?Smesno....ili bolje reci zalosno.....
TITULA CRNO-BELOJ ARMIJI....PozZ GROBARIMA_!!_!!_

Daj bre batali...

pre 15 godina

Stvarno mi vise nije jasan ovaj kvazi strucnjak i ove njegove krajne zlobne izjave. U direktnim duelima je koliko se secam 1-1-1, znaci jednaki smo, s tim sto su oni odigrali losu prvu polusezonu. Pa izvini Jankovicu, trebalo bi da se obratis Kosanu i njemu da places curice jedna.

Nema veze u SPORTSKOJ GALAKSIJI vi ste uvek najbolji i uvek u pravu

HA, HA, HA

pre 15 godina

Zvezda je zaslužila da bude prva. Bodovi baš i nisu neko merilo! Dala je 3 gola više, primila je 2 manje, a od početka sezone izvela je i 6 kornera i čak 14 auta više od Partizana. Imala je i više sviranih penala izvan 16 metara. Imala je i više nameštenih utakmica. sve u svemu...
OVO JE NEPRAVDA -

meho

pre 15 godina

ovaj stvarno nije normalan. pa zvezda iskrvavila za svaki bod??? pa ljudi stvarno je prevrsilo sve mjere. danjasnji mec protiv OFKa je bio na nivou timova iz regionalne lige, a ni blizu prvoligaske. valjda oni realni navijaci zvezde razumeju kako su ovo bolesne izjave. OFK za razliku od meca sa partizanom nije zeleo ni centar da predje ni kod rezultata 0-1. da i negovorim kako i kad su gol primili.

Zabrinuti Zvele

pre 15 godina

E jeste odigrali...Svaka cast.I jednim i drugim.Borbeno,nadahnuto,tehnicki doterano...A komentari trenera su me posebno odusevili.Prevazisli ste i ove nase politicare.Sta reci,nego,HAPSI MILICIJO.

zile

pre 15 godina

Ma partizan je najbolji, jedva cekam da ih vidim u ligi sampiona...imamneki utisak da se imena menjaju a prica uvek ista....mozda i prodju 2 kolo kvalifikacija ...i onda arsenal...i cao djaci...i onda mozda liga uefa...kao i zvezda...
Naravoucenije: Ako je pojenta biti prvak da bi igrao jednu jacu utakmicu pred ispadanje iz lige sampiona onda je smesno slusati i partizan i zvezdu..i uopste pratiti nas fudbal.
Nezam odakle motivacija svima vama da se prepirete oko iste gluposti, rekla kazala svake godine...
????

009

pre 15 godina

59. Laske
_________________________________
Ako cemo tako onda ti dajem rezultate samo za ovu vasu sezonu u Evropi :

Crvena Zvezda 2 - 3 Bayern
Aris 3 - 0 Crvena Zvezda
Crvena Zvezda 0 - 1 Bolton
Braga 2 - 0 Crvena Zvezda

Bayern________4_2_2_0_12_5_8
Braga_________4_1_3_0__5_3_6
Bolton________4_1_3_0__5_4_6
Aris__________4_1_2_1__5_8_5
Crvena Zvezda_4_0_0_4__2_9_0

a da vas ne podsecam na prethodne.

name of the game: FOOTBALL

pre 15 godina

Pa da prosecno inteligantan i obrazovan covek ne poveruje. Kako ovaj covek ima pravo da nam svojom nasledjenom demagogijom vredja inteligenciju. Pa gospodine Jankovic provereno znam da citate ove komentare, a i pisete ih sami ali pod tudjim imenima (to valda zbog porodicnog vaspitanja) moram vam reci nekoliko stvari: posto vec spominjete( da ne kazem smarate) da niste izgubili ni jednu utakmicu pa ste samim tim zasluzili da budete prvaci sto ne kazete, da partizan ima najveci broj pobeda u ligi, da ima najveci broj bodov, sto je jedino relevantno. Znaty gospodine jankovicu to sto je partizan prvi ove godine nema veze ni sa savezom ni sa kupom a ni sa sistemom takmicenja, jeru us vakoj drugoj zemlji kao i u nasoj pobednik je onaj koji na kraju osvoji najvise bodova. Zbog ovoga bi vas zamolio gospodine jankovicu da ne lazete navijace kao siroku masu kojom je lako rukovoditi(sto najbolje zna vas otac koji je to radio godinama, pa ljudi kad posle utakmice citaju izvestaj misle da sun pola utakmice propustili), jer vam cak ni oni ne mogu pomocic da ostyvarite po svaki cenu vas cilj koji tako providan: da ostanete na zvezdinoj klupi. Jedini nacin da ostanete na klupi zvezde je da se izjalove pregovori sa svim kandidatima sa kojima zvezda pregovar i da bude vec kasno za pronalazenje novog resenja pa da ostane status kvo. KO SE SLAZE NEKA PREPORUCI

nemanja87

pre 15 godina

Realno partizan je zasluzio titulu ali za nju treba najvise da zahvali Kosanovicu,a kup je klasicna lakrdija.Mislim da je zvezda za nijansu bolja pogotova kad igra Koroman a bez njega su tu negde.po meni realna ocena

PARTIZAN ŠAMPION

pre 15 godina

Šta nam sve napriča ovaj prepotenko. Ovo mu je poslednja konferencija za štampu, jer će posle Kruševca i Kule pokisnuti. Nije ni čudo što mu je mali Miškov spremio šut kartu.

GROBAR CG

pre 15 godina

E odje se vidi ko je ko. Oni daju neke smijesne izjave a mi se onda isprdamo s njima. I obratite paznju na pravopis ovih 5-6 komentara koliko su zvezdasi imali, ukupno. Bruka.

Ali jedno je cinjenica

PARTIZAN SAMPION

meho

pre 15 godina

ovaj trener OFK, kaze da je dobro sto su dobili 2-3 mlada igraca. naravno te mlade je ostavio da probava protiv zvezde! kako mu je bilo zao poraza od 3-1 protiv partizana. a zaboravio se je zahvaliti Ilicu sto je odbranio 7 zicera u tom mecu sa partizanom. protiv zvezde oni kao da nisu ni igrali. ovo je stvarno sramota. ali dobro je sto je mec bio na tv pada svi vide kvalitete, zelje i htenje oba tima, da i ne govorim o profesiolanizmu.

chera-bera

pre 15 godina

Kuka covek, kuka, kuka, kao placljivi djak, kada mu uciteljica da losu ocenu. Sad je izjavio i da su "osteceni" sto im je sudija preinacio odluku i nije dosudio nepostojeci penal protiv Partizana. Cudno za tako mladog coveka. Ali citirao bih legendarnog Mladena Delica "Ljudi kada vidite kako trci Snesko Cerin odmah vam je jasno da ima neku tvornicku gresku". Ne znam zasto sam se setio bas ovoga kada sam danas slusao kako je Jankovic pricao posle utakmice sa OFK.

petar pop.

pre 15 godina

Ovaj trenerZvezde stvarno nema pojma i treba da ga Zvezda zameni!On kaže da su iskrvarili za svaki bod?On nas pravi ludim,pa ovakvu bezkrvnu utakmicu koju je prenosila tv rts stvarno nisam dugo gledao.OFK nije ,,potrčao''i ova utakmica predstavlja tipičnu lažiranu predstavu.Samo sin čuvenog Zvezdinog novinara može da priča o direktnim utakmicama ali se pored njihg broji još nešto.Ostaje mu da posvbeti pobedu nekome iz Zvezdinog opusa ličnosti,pošto je Džajiću već isposvećivao ali ga ovi drže još uvek u apsu, ostaje mu da posveti ovu pobedu, možda samom sebi (ili treneru Mihajlu Ivanoviću koji je igrao uspavanku bez pola tima) jer je tu gde je još samo nekoliko dana...

slavisa jokanovic

pre 15 godina

I dok zvezda suze roni,
mi smo novi sampioni,
nemoj zvezdo suze liti,
jer i ti ces prva biti.
To ce biti onog dana,
kad ne bude PARTIZANA !!!

heineken

pre 15 godina

covek je u pravu bree

ako bi se za svaki nereseni rezultat dobijalo 2 boda a za pobedu 1 zvezda bi bila prva

jos ako bi se za poraze oduzimalo 3 boda, pa sve pomnozilo sa Pi

a u Piiiiiii koliko bi zvezda bila jaka

nnidza

pre 15 godina

Bice ovo izgleda prvo prvenstvo u kom ekipa koja nema nijedan poraz u sezoni ostane bez oba trofeja...
Da, sto se tice prvenstva Partizan je jednostavno imao vise pobeda, igrao je napadacki i sve cestitke. Vidimo se sledece godine u Kupu Uefa... (U ligu sampiona necete sigurno)
A sto se Kupa tice to je skandal sa sebe. To mu dodje kao gol Derbisajera protiv mlade reprezentacije. Neko ce reci naravno da je sve regularno... Svaka cast Bjeko, naseg su uhapsili za takve stvari...

GROBAR

pre 15 godina

Zaboravio si da kazes da ste i u Kupu Uefa bili najbolji i da je onih nula bodova samo splet nesrecnih okolnosti: golovi u nadoknadi vremena, neispavanost igracha, umor itd.

Kokos

pre 15 godina

Ukoliko Partizan osvoji titulu, a Zvezda ne izgubi u posljednjem kolu nece biti prvi put da ekipa koja ne izgubi nijednu utakmicu nije prvak. To se desilo i 1999. godine kada je liga prekinuta zbog NATO bombardovanja. Partizan je bio prvak, iako ni Obilic nije iygubio nijedan mec.
Bilo je toga i u Evropi. Zanimljivo je recimo bilo u Italiji 1979. godine. Milan je bio prvak sa tri poraza, a Perudja druga iako nije izgubila nijedan mec - imala je bilans 11 19 0.

ozi

pre 15 godina

Po cemu ste bolji aj samo reci,2:2,1:1,4:1 za vas i 3:2 za nas ove sezone,ne razumijem takve ljude,kao djete se ponasa,znaci sad trener Juventusa treba da kaze:Inter smo pobjedili 2:1 u Milanu a kuci smo igrali 1:1,Romu smo pobjedili 1:0 a Rimu je bilo 2:2,mi smo najbolji u Italiji,doduse to ce Juventus i da bude sledece sezone,ali stvarno si smjesan jankovicu,pozdrav za Grobare!!!!!

Jankovicu slihtaro

pre 15 godina

opste je poznato da se igraci i treneri Zvezde slihtaju navijacima,ma idi,gde ste jos videli da navijaci kluba dodju na konferenciju za stampu posle utakmice i daju svoje misljenje...Jankovicu,pokrij se usima,dobar si trener,ali si klosar od coveka,kazes da je kup utakmica uticala na dalji tok prvenstva,prvo-kup je jedno a prvenstvo sasvim drugo takmicenje,a drugo-Zvezda nije niti jednu tekmu izgubila posle te kup utakmice,tako da stvarno ne vidim tu negde uticaj na dalji tok prvenstva...i da smo dali najmanje golova od svih u prvenstvu,opet imamo 2 pobede vise od Zvezde,sto znaci da imamo najvise osvojenih bodova,a to znaci prvo mesto,a to dalje znaci titula,a to znaci da taj medjusobni skor,prvog strelca (trenutno) lige i najvise datih i najmanje primljenih golova da sa tim mozete samo da okacite macku o rep,jer mi smo NAJBOLJI,CEO SAMPIONAT!

Mnogo ste mali za nas!!!!

pre 15 godina

JANKOVICU SLIHTARO Grobar koji je napisao ovaj komentar i koji se pita gde smo jos videli da navijaci idu na koferenciju za stempu,kao sto su isle delije. EVo odgovora i jednog pitanja! Gde ste videli da navijaci jednog kluba koji ne osvoji nista i dalje idu na svaku utakmicu,pevaju,bodre svoj klub?? Dali ste to mozda videli kod grobara??Dve godine nista niste osvojili dve godine vas nije bilo nigde,stadion vam je bio toliko prazan da je to bilo sramota i pokazati na TV-u,i jadno gledati!!! Kao strajkovali su,ma da,da!!! Sada ste kao jako veliki navijaci! Jadni ste i vi nacin na koji bodrite vas klub!!!! E takvi ste vi navijaci,a takav vam je i klub!!! Mi i dalje pevamo,mi i dalje bodrimo,jer je zvezda za nas svetinja i kada gubi i kada pobedjuje!!! Takvu cast kao sto imaju DELIJe vi necete imati nikada,jer tu privilegiju imaju samo pravi navijaci,a vi to NIKADA necete biti,jer takvo srce imaju samo DELIJE i sa takvim srcem se rodis,a vi srca nemate,vi ste veliki samo kada se slavi a kada vam ide lose onda ste kao misevi!!! Mozda si i upravu,mozda to nema nigde,ali ni takvih navijaca kao sto su DELIJE NEMA NIGDE!!!!!! Slican komentar pisem vec,ne znam koji put i jos uvek ga nisam nasla medju ostalim komentarima! Razlog,ne znam,ali se iskreno nadam da ce ovaj komentar imati priliku da procita mnogo delija,i jos vise grobara kako bi nesto naucili od komsija!!! Veliki pozdrav za sve DELIJE najbolje i NAJVERNIJE NAVIJACE NA SVET!!! Pevacemo i u subotu,pevacemo stalno jer mi smo DELIJE!!!! Hvala!!!!!

guerrilla

pre 15 godina

Jankoviću, gledaj:
1. nismo djeca, svi znaju da je prvak najbolji
2. kada bi grebali protiv vas ::...a, kao protiv nas već pi titula bila odavno u humskoj
3. pa imali ste dve prilike u evropi, bili ste presmješni i to je dokaz kvalitete, ne znam koji bi drugi bio, pa niste mogli dobiti ni smješni Bolton kod kuće, Aris je dobar jedino u košarci, a vas je rasčerečio
4. uvijek ćete biti najdraže mušterije i ima da pravite špalir kad sljedeće sezone gostujemo na marakani
5. ne znam dokad je bog rješio da vas čuva u derbijima i zašto, al kad uđemo u seriju biće kao Lyon u Francuskoj
6. kroz vene nam protiče krv Partizana, mi znamo zašto smo tu RAČUNAJTE NA NAS