Subota, 26.04.2008.

19:44

NLB: Partizan rutinski do titule

Izvor: B92

NLB: Partizan rutinski do titule IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

radoznalac

pre 15 godina

Pomozbog! Hristos voskrese!
Već neko vreme se pitam a niko da mi odgovori: kako se dobijaju bodovi za učešće u Evroligi. Pomenuste 15 bodova za neki trogodišnji Ugovor od 2009. A ko iz Srbije, Hrvatske, SLovenije itd. igra sledeće godine EUROLIGU? Molim neki koristan link koji sve objašnjava, hvala!!!!

shemale

pre 15 godina

@ peja

care, dobrodosao nazad!

jel istina da dolaze milojevic i sinovec?

pozzz
(aca bg, 27. april 2008 13:57)

ma daj, pa ja ne mogu da verujem sta si ti napisao.. pa da li ti mislis da ovaj stvarno nesto zna o desavanjima unutar kluba.. evo oprosticu ti ako imas do 5 godina

bad bb zagreb

pre 15 godina

Regionalne lige su najveća glupost koju se može izmisliti. Hrvati NE ŽELE regionalnu ligu i sada je vrijeme da se ukine! I ni slučajno ne počinjati takvu ligu u nogometu!!

LeXeR

pre 15 godina

doslo vrijeme da ne mogu sportsku dnevnu stampu procitat...na svakoj strani naslov ''partizan sampion''..''partizan jos malo do titule''..''partizanu se smijesi dupla kruna''...itd itd

DOKLE VISE ??? :-))

Nino Sarajevo

pre 15 godina

Ne volim Partizan, ni malo...
Ali zasluzeno brate ove godine, zasluzeno...
Sto se toga tice sve cestitke...
Da je bogdo i nasa Bosna barem u nasem domacem prvenstvu na "nivou" Partizana...
Cestitke za izvrsnu sezonu, jos jednom!

Grobar Skopje

pre 15 godina

Sta drugo reci svaka vam cast velemajstori, samo tako nastavite i titula Evro lige nije daleko ulepsali ste nam veligdenske praznike

rodjen kao grobar

pre 15 godina

Milt Palacio
Uros Tripkovic
Milenko Tepic
Dusan Kecman
Cedomir Vitkovac
Strahinja Milosevic
Novica Velickovic
Dejan Borovnjak
Marko DJurkovic
Slavko Vranes
Nikola Pekovic
i naravno kapiten
Petar Bozic!!!
ODA ZA SAMPIONE!!!!!!!!!!!!

Umetnik

pre 15 godina

Partizan kao najtrofejnije sportsko društvo na Balkanu može da bude ponosan na svoj košrakaški klub. Svi navijači Partizana imaju razloga da budu srećni! Navijati za prtizan je umetnost.

DULE DOKTORE

pre 15 godina

Daj bre VUJOSEVICU dokle vise!!!Pusti me covjece bar jednom da se iznerviram dok gledam basket!!!Dule zapostavi malo kk idi do fk ovih 20-tak dana,posveti im se malo vise,ocitaj im bukvicu da izdrze i osvoje tu duplu krunu.
PS:NIJE U REDU STVARNO TOSIC BIO U CISTOM OFSAJDU I PLUS IGRAO RUKOM A MI SLAVIMO MISLIM STA RECI OSIM.....BIO JE OFSAJD BREEEEEEE,BIO JE OFSAJD BREEEEEEE,BIO JE OFSAJD BRE BIO JE OFSAJD BREE ..........

midlfinger

pre 15 godina

Alo ljudi,dozovite se pameti!!!Država da nam pomogne!?Jes,pa da završimo kao onaj projekat u komšiluku,zato ruke dalje od PARTIZANA.

Zmija Bukovac

pre 15 godina

Definitivno treba da istupimo iz ove smesne lige a kad kazem mi mislim na sve Srbe i zvezdu i da igramo nasu ligu u Kraljevu,Nisu,Leskovcu a ne u sirokom i domazlama.Mislim da bi se jedino zvezdasi bunili jer su oni i izmislili ovu bedu od lige a i jer bi se u nasoj borili za opstanak.Jos samo sta smo mi to danas osvojili

Preko vode do slobode

pre 15 godina

Kao i mnog puta dosad, BRAVO,BRAVO,BRAVO.Velike čestitke svim igračima,DULETU,upravi i naravno svim navijačima PARTIZANA ma gdje bili.Samo nebo zna, samo nebo zna kolko te volim, volim ja, samo nebo zna.

Zorz Vea

pre 15 godina

Na pitanje novinara,pre par godina,"Zasto psujete svoje igrace,gospodine Vujosevicu?",nas Dule je odgovorio,"Ja psujem i svoju decu kod kuce!"!!!Ovo opisuje kakav odnos postoji u KK Partizanu,PORODICNI,OTAC I SINOVI!!!Steta je ovako nesto upropastiti zarad lakog novca,koji je KKP ocigledno veoma potreban,jer probajte zamisliti ovaj tim da igra zajedno 2-3 godine...San na javi!!!Da bi se igralo za KK Partizan je neophodno mnogo vise nego talenat i kosarkasko znanje...

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

ps Kao sto kaze Voja-fan of the greatest basketball club-ever!!!

peja

pre 15 godina

eto, ja apstinirao od foruma par nedelja (borio se i izborio opstanak sa svojim klubom), evo me sada nazad, i sta imam da vidim- sve isto> PARTIZAN JE SAMPION!:-)
ipak, ovo u finalu je bilo nehumano. bojim se da ce igraci hf- a koliko vec sutra potraziti strucnu pomoc zbog silnih kompleksa veceras nanetih. kada bolje razmislim, mogu da se raspitaju na najmanjem kalemegdanu, oni pate od iste bolesti vec godinama…:-)

a nasi momci posle pobede hladni k’o spricer, a i ako su- sve je to normalno. jedino milutin i slavkan metnuli prstenje na prste pa se sve sepure kao cika kure u “ranama” kad nabada svabu u vugla…:-)))

POZDRAV SVIMA!

VolimDinamo

pre 15 godina

svaka cast Partizanu,sezona iz snova! tim vise jer su igrali sa samo jednim (ako se ne varam) strancem!? bravo za sve igrace al naklon do poda treneru vujosevicu,treneru koje ima svoje -ja- i koji ne shljivi nikog ni 5 posto i radi po svom.a radi fenomenalno... pozz

showtime

pre 15 godina

Ponosan sam na ovu ekipu Partizana,zelim da ovi igraci(svi od reda) zauvek zapamte ovu sezonu u kojoj su postali junaci u Partizanovoj istoriji,da su deo najboljeg tima na ovim prostorima,da su tu na parketu Pionira postali igracine.Najvece hvala Predragu Danilovicu sa kojim ovo sve ima tu caroliju.

mirx

pre 15 godina

E finale bez pune dvorane, uaaaa NLB.Hrvati i Slovenci morate jos mleka da pijete. A vi iz Zadra moracete i neku pilulu. Banatski povetarac sinoc je oduvo toboz Tornado.

Grobari_KG

pre 15 godina

sve cestitke igracima na tituli i na celoj sezoni smatram da se ova utakmica nije dovodila u pitanje ko ce da pobedi znalo se da ce da dobije partizan samo se nije znalo sa kolko

MILE

pre 15 godina

HVALA ZA SVE RADOSTI KOJE STE NAM PRIREDILI OVE SEZONE!!!!
Ovo što radi VELIKI DULE VUJOŠEVIĆ I KOMPLETNA UPRAVA ostaće zapisano u analima sportskog društva PARTIZAN zlatnim slovima za sva vremena.
Uostalom ovo i nije sportsko društvo ovo je jednostavno S E K T A,jer spojiti i tako čvrsto vezati UPRAVU,STRUČNI ŠTAB,IGRAČE I PUBLIKU to na ovim prosorima je pošlo za rukom samo DULETU VUJOŠEVIĆU i teško da će ga neko prevazići u narednih 50 godina.HVALA TI DULE!!!!!

zv.

pre 15 godina

zadar bi trebalo da posalje zahvalnicu u vrsac,jer sta da je hemofarm izgubio...kakva bi berba usiju pala..,preispitali bi se da li da grade novu halu,ili da batale basket...

xxxx

pre 15 godina

KK Partizan bi trebalo da pocne da skuplja pare da kupe ceo Beogradski sajam posto ako ovako nastave nece imati mesta gde pehari da se skladiste:))))

Svaka cast svim igracima i nek
probaju da uzmu i titulu cisto da zaokruze:)

Goran_Zr

pre 15 godina

"Za osvajanje titule Partizan je nagrađen sa 40.000 evra ..."
Sada treba ocekivati da se oglasi neko iz Zvezde i da zatrazi da i njima bude dodeljeno 40.000 jer su oni moralni pobednici ovog takmicenja... :)

D@CI

pre 15 godina

i onda je PARTIZAN poceo da meljeee....i melje.....i meljeee.....i na kraju se sve zavrsilo kao i uvijek.....pobedom PARTIZANA...i ozarenim licima igraca suprotnog tabora...koji ce kasnije porodici prepricavati da su imali cast...''igrati''protiv institucije koja se zove PARTIZAN!!!

realno *W

pre 15 godina

* Koja laganica, stvarno BRAVO CRNO BELI

Dule utakmicu fnale lige koja traje 30 utakmica, igra sa trećom postavom skoro celu 4. četvrtinu!

Upravo gledam statistiku:
SLAVKO VRANEŠ - 5-5 iz igre, 2-2 bacanja, 2 skoka, 3 blokade po asistencija i ukradena lopta (?!) i nijedna izgubljena.
DA VAM JE OVO NEKO REKAO U OKTOBRU; ŠTA BI VI REKLI?

još jednom

BRAVO CRNO BELI

Dule Vujosevic-OSVAJAC

pre 15 godina

Pa grobari moji izvolte jos jedna!!! Resio sam da od ovih para koje smo uzeli za Pekmena(kako ga vi zovete)od FMP-a kupim ERCEGA,a od komsinice da pazarimo Dragicevica!Pa ako se slazete da odmah po povratku iz Ljubljane to i ozvanicimo! Sta cu ja kad nam se moze!!! I kazem ja njima MI SMO PARTIZAN,a ko ste vi?POZDRAV za sve moje Grobare u Srbiji, a sad vodim ove moje momke da zalijemo ovu kristalnu vaznu! I ne plasite se da cu i ja u inostranstvo,nece vas Homer nigde dok ne uzmemo i 10-u titulu zaredom!

Milanche

pre 15 godina

Navijam za Partizan i cestitke sa sportsko-takmicarskog stanovista, ali iskreno se nadam da je ovo pocetak kraja ovog besmislenog takmicenja. Dole Jadranska liga.

Objektivno

pre 15 godina

Bivsa Juga.
Imala je nekoliko jakih sportskih klubova.
Partizan je bio najveci.
Osvojio najvise titula.
Opet je najbolji i u pocepanoj Jugi.Osvaja najvise titula(racunam sve sportske klubove) i pokazuje superiornost u svakom pogledu.
Ostali velikani su na kolenima ili se gase.
Komsinica se nesta koprca, ali je to vise dreka nego snaga.

Bravo Partizan.Srbija je ponosna na tebe, a vole te i drugde.

Bojan

pre 15 godina

Svaka cast momci! Pratio sam vas cele sezone. Pokazali ste najlepsu i najbolju kosarku, kako u Evropi tako i u regionu. Samo tako i dalje! :) Veliki pozdrav! :)

Чарли

pre 15 godina

Честитке сјајним кошаркашима Партизана!Потврдили су да су најбољи тим на просторима бивше СФРЈ.Играли су теже полуфинале, али су имали снаге и воље за одлучујући меч.Играли су борбено чак и на +25.Штета што није дошло више Словенаца да виде мајсторе на делу.Ипак, ужитак није потпун јер титула није могла да буде прослављена пред најбољим навијачима на свету.Али, остала је борба за још један трофеј.НАЈВРЕДНИЈИ!НАЈВАЖНИЈИ!

Ekser

pre 15 godina

Ko je za to da nasi klubovi istupe iz ovog cirkusa od lige koju niko ne prati niti voli da gleda i da lepo osnazimo nasu domacu ligu na sve moguce nacine,da forsiramo domace talente i ponovo stvorimo najjacu reprezentaciju na svetu??!

BANE KUMANOVO

pre 15 godina

CESTITAM VUJOSEVICU IGRACIMA UPRAVI na sjajnoj sezoni.Sad kad se dobije TROGODISNJI ugovor moraju svi da se potrude da se nage generalni sponzor a i drzava da da svoj deo.Da se zadrzi ekipa i trenjer i evo nas u te tri godine jednom na vrhu EVROPE.Sigurno ne mislim da ove godine im damo neki trofej.Neka bude kao nekad ZEMLJA-VAZDUH-VODA.EVROPO POZDRAVI NAS NA VRHU.

big lion

pre 15 godina

Partizan je najbolji. Vec sam negde napisao da je normalno da ce osvojiti titulu i evo bio sam upravu. NAPRED PARTIZAN, NAPRED GROBARI.

ANTI NLB

pre 15 godina

srbi smo i ne priznajemo titulu! dokle vise da nas upropascuju i driblaju!! pogledajte zvezdu i ostale! BRUKA!!!!! nasim timovima je mesto u NASOJ ligi!!!

zato:
BOJKOT!
BOJKOT!
BOJKOT!
BOOOOOJJJJKOOOOOT!!!!!!!

Jug

pre 15 godina

Gde ste bre komsije Zadrani,nema vas nesto od juce na komentarima,da nemate problema sa netom ili vas jos boli onaj jucerasnji poraz od 3 po snazi Srpske ekipe???Zadrani zamislite daste igrali sa PARTIZANOM koja bi to tuga bilo gledati!!!

SOUTH

pre 15 godina

RUTINSKI SA 60% SNAGE,ZAO MI JE SAMO STO U POLUFINALU NISMO IGRALI SA ONOM NABEDJENOM EKIPOM zadra,DA IH ODVALIMO JEDNO 40-50 RAZLIKE,GDE SU SADA NJIHOVI NAVIJACI NEMA IH NESTO,STRASNO POBEDE 1 UTAKMICU I COVEK NE MOZE DA ZIVI OD NJIH A KADA ISPADNU OD PROSECNE SRPSKE EKIPE NEMA IH NIGDE KAO NIJE IM STALO,STRASNO JE TO KOLIKO SMO MI VELIKI I KAO KLUB I KAO NAVIJACI!!!

pogrebnik from niš

pre 15 godina

kupili smo.klasican primer gepekovanja,samo ovaj put smo tovarili u kombi(danilovic je pesnicio sudije u marici).+ofsajd na derbiju+3p gazio aut+pekmen koraci+gol JEDVA protiv cuke u 86. al j.b.g. PRVI SMO!

nebolood

pre 15 godina

Svaka chast Shampioni !! Pitam se samo kada cemo opet imati ovakvog igracha kao shto je Pekovic !! Stvarno je najdominantniji centar u zadnjih ko zna koliko godina u Partizana!Majstore Peko, ne mozhe ti niko nishta !

Filip

pre 15 godina

Bravo momci hvala na svemu!! Dalje ide 7 titula!
Ajmo ljudi bre svi u pionir da se zahvalimo nasim kosarkasima zasluzili su posebno pozrtvovanjem i odnosom prema crno-belom dresu! ovakvu generaciju odavno nismo imali

Гробар - Штрпце

pre 15 godina

А јел неко очекивао нешто друго???

ха ха ха

ПАРТИЗАН ЈЕ ШАМПИОН!!!

realno *W

pre 15 godina

* Koja laganica, stvarno BRAVO CRNO BELI

Dule utakmicu fnale lige koja traje 30 utakmica, igra sa trećom postavom skoro celu 4. četvrtinu!

Upravo gledam statistiku:
SLAVKO VRANEŠ - 5-5 iz igre, 2-2 bacanja, 2 skoka, 3 blokade po asistencija i ukradena lopta (?!) i nijedna izgubljena.
DA VAM JE OVO NEKO REKAO U OKTOBRU; ŠTA BI VI REKLI?

još jednom

BRAVO CRNO BELI

pogrebnik from niš

pre 15 godina

kupili smo.klasican primer gepekovanja,samo ovaj put smo tovarili u kombi(danilovic je pesnicio sudije u marici).+ofsajd na derbiju+3p gazio aut+pekmen koraci+gol JEDVA protiv cuke u 86. al j.b.g. PRVI SMO!

Goran_Zr

pre 15 godina

"Za osvajanje titule Partizan je nagrađen sa 40.000 evra ..."
Sada treba ocekivati da se oglasi neko iz Zvezde i da zatrazi da i njima bude dodeljeno 40.000 jer su oni moralni pobednici ovog takmicenja... :)

Jug

pre 15 godina

Gde ste bre komsije Zadrani,nema vas nesto od juce na komentarima,da nemate problema sa netom ili vas jos boli onaj jucerasnji poraz od 3 po snazi Srpske ekipe???Zadrani zamislite daste igrali sa PARTIZANOM koja bi to tuga bilo gledati!!!

Filip

pre 15 godina

Bravo momci hvala na svemu!! Dalje ide 7 titula!
Ajmo ljudi bre svi u pionir da se zahvalimo nasim kosarkasima zasluzili su posebno pozrtvovanjem i odnosom prema crno-belom dresu! ovakvu generaciju odavno nismo imali

Dule Vujosevic-OSVAJAC

pre 15 godina

Pa grobari moji izvolte jos jedna!!! Resio sam da od ovih para koje smo uzeli za Pekmena(kako ga vi zovete)od FMP-a kupim ERCEGA,a od komsinice da pazarimo Dragicevica!Pa ako se slazete da odmah po povratku iz Ljubljane to i ozvanicimo! Sta cu ja kad nam se moze!!! I kazem ja njima MI SMO PARTIZAN,a ko ste vi?POZDRAV za sve moje Grobare u Srbiji, a sad vodim ove moje momke da zalijemo ovu kristalnu vaznu! I ne plasite se da cu i ja u inostranstvo,nece vas Homer nigde dok ne uzmemo i 10-u titulu zaredom!

Objektivno

pre 15 godina

Bivsa Juga.
Imala je nekoliko jakih sportskih klubova.
Partizan je bio najveci.
Osvojio najvise titula.
Opet je najbolji i u pocepanoj Jugi.Osvaja najvise titula(racunam sve sportske klubove) i pokazuje superiornost u svakom pogledu.
Ostali velikani su na kolenima ili se gase.
Komsinica se nesta koprca, ali je to vise dreka nego snaga.

Bravo Partizan.Srbija je ponosna na tebe, a vole te i drugde.

Ekser

pre 15 godina

Ko je za to da nasi klubovi istupe iz ovog cirkusa od lige koju niko ne prati niti voli da gleda i da lepo osnazimo nasu domacu ligu na sve moguce nacine,da forsiramo domace talente i ponovo stvorimo najjacu reprezentaciju na svetu??!

D@CI

pre 15 godina

i onda je PARTIZAN poceo da meljeee....i melje.....i meljeee.....i na kraju se sve zavrsilo kao i uvijek.....pobedom PARTIZANA...i ozarenim licima igraca suprotnog tabora...koji ce kasnije porodici prepricavati da su imali cast...''igrati''protiv institucije koja se zove PARTIZAN!!!

BANE KUMANOVO

pre 15 godina

CESTITAM VUJOSEVICU IGRACIMA UPRAVI na sjajnoj sezoni.Sad kad se dobije TROGODISNJI ugovor moraju svi da se potrude da se nage generalni sponzor a i drzava da da svoj deo.Da se zadrzi ekipa i trenjer i evo nas u te tri godine jednom na vrhu EVROPE.Sigurno ne mislim da ove godine im damo neki trofej.Neka bude kao nekad ZEMLJA-VAZDUH-VODA.EVROPO POZDRAVI NAS NA VRHU.

SOUTH

pre 15 godina

RUTINSKI SA 60% SNAGE,ZAO MI JE SAMO STO U POLUFINALU NISMO IGRALI SA ONOM NABEDJENOM EKIPOM zadra,DA IH ODVALIMO JEDNO 40-50 RAZLIKE,GDE SU SADA NJIHOVI NAVIJACI NEMA IH NESTO,STRASNO POBEDE 1 UTAKMICU I COVEK NE MOZE DA ZIVI OD NJIH A KADA ISPADNU OD PROSECNE SRPSKE EKIPE NEMA IH NIGDE KAO NIJE IM STALO,STRASNO JE TO KOLIKO SMO MI VELIKI I KAO KLUB I KAO NAVIJACI!!!

peja

pre 15 godina

eto, ja apstinirao od foruma par nedelja (borio se i izborio opstanak sa svojim klubom), evo me sada nazad, i sta imam da vidim- sve isto> PARTIZAN JE SAMPION!:-)
ipak, ovo u finalu je bilo nehumano. bojim se da ce igraci hf- a koliko vec sutra potraziti strucnu pomoc zbog silnih kompleksa veceras nanetih. kada bolje razmislim, mogu da se raspitaju na najmanjem kalemegdanu, oni pate od iste bolesti vec godinama…:-)

a nasi momci posle pobede hladni k’o spricer, a i ako su- sve je to normalno. jedino milutin i slavkan metnuli prstenje na prste pa se sve sepure kao cika kure u “ranama” kad nabada svabu u vugla…:-)))

POZDRAV SVIMA!

Гробар - Штрпце

pre 15 godina

А јел неко очекивао нешто друго???

ха ха ха

ПАРТИЗАН ЈЕ ШАМПИОН!!!

nebolood

pre 15 godina

Svaka chast Shampioni !! Pitam se samo kada cemo opet imati ovakvog igracha kao shto je Pekovic !! Stvarno je najdominantniji centar u zadnjih ko zna koliko godina u Partizana!Majstore Peko, ne mozhe ti niko nishta !

Milanche

pre 15 godina

Navijam za Partizan i cestitke sa sportsko-takmicarskog stanovista, ali iskreno se nadam da je ovo pocetak kraja ovog besmislenog takmicenja. Dole Jadranska liga.

Чарли

pre 15 godina

Честитке сјајним кошаркашима Партизана!Потврдили су да су најбољи тим на просторима бивше СФРЈ.Играли су теже полуфинале, али су имали снаге и воље за одлучујући меч.Играли су борбено чак и на +25.Штета што није дошло више Словенаца да виде мајсторе на делу.Ипак, ужитак није потпун јер титула није могла да буде прослављена пред најбољим навијачима на свету.Али, остала је борба за још један трофеј.НАЈВРЕДНИЈИ!НАЈВАЖНИЈИ!

zv.

pre 15 godina

zadar bi trebalo da posalje zahvalnicu u vrsac,jer sta da je hemofarm izgubio...kakva bi berba usiju pala..,preispitali bi se da li da grade novu halu,ili da batale basket...

MILE

pre 15 godina

HVALA ZA SVE RADOSTI KOJE STE NAM PRIREDILI OVE SEZONE!!!!
Ovo što radi VELIKI DULE VUJOŠEVIĆ I KOMPLETNA UPRAVA ostaće zapisano u analima sportskog društva PARTIZAN zlatnim slovima za sva vremena.
Uostalom ovo i nije sportsko društvo ovo je jednostavno S E K T A,jer spojiti i tako čvrsto vezati UPRAVU,STRUČNI ŠTAB,IGRAČE I PUBLIKU to na ovim prosorima je pošlo za rukom samo DULETU VUJOŠEVIĆU i teško da će ga neko prevazići u narednih 50 godina.HVALA TI DULE!!!!!

rodjen kao grobar

pre 15 godina

Milt Palacio
Uros Tripkovic
Milenko Tepic
Dusan Kecman
Cedomir Vitkovac
Strahinja Milosevic
Novica Velickovic
Dejan Borovnjak
Marko DJurkovic
Slavko Vranes
Nikola Pekovic
i naravno kapiten
Petar Bozic!!!
ODA ZA SAMPIONE!!!!!!!!!!!!

Zorz Vea

pre 15 godina

Na pitanje novinara,pre par godina,"Zasto psujete svoje igrace,gospodine Vujosevicu?",nas Dule je odgovorio,"Ja psujem i svoju decu kod kuce!"!!!Ovo opisuje kakav odnos postoji u KK Partizanu,PORODICNI,OTAC I SINOVI!!!Steta je ovako nesto upropastiti zarad lakog novca,koji je KKP ocigledno veoma potreban,jer probajte zamisliti ovaj tim da igra zajedno 2-3 godine...San na javi!!!Da bi se igralo za KK Partizan je neophodno mnogo vise nego talenat i kosarkasko znanje...

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

ps Kao sto kaze Voja-fan of the greatest basketball club-ever!!!

showtime

pre 15 godina

Ponosan sam na ovu ekipu Partizana,zelim da ovi igraci(svi od reda) zauvek zapamte ovu sezonu u kojoj su postali junaci u Partizanovoj istoriji,da su deo najboljeg tima na ovim prostorima,da su tu na parketu Pionira postali igracine.Najvece hvala Predragu Danilovicu sa kojim ovo sve ima tu caroliju.

Bojan

pre 15 godina

Svaka cast momci! Pratio sam vas cele sezone. Pokazali ste najlepsu i najbolju kosarku, kako u Evropi tako i u regionu. Samo tako i dalje! :) Veliki pozdrav! :)

mirx

pre 15 godina

E finale bez pune dvorane, uaaaa NLB.Hrvati i Slovenci morate jos mleka da pijete. A vi iz Zadra moracete i neku pilulu. Banatski povetarac sinoc je oduvo toboz Tornado.

VolimDinamo

pre 15 godina

svaka cast Partizanu,sezona iz snova! tim vise jer su igrali sa samo jednim (ako se ne varam) strancem!? bravo za sve igrace al naklon do poda treneru vujosevicu,treneru koje ima svoje -ja- i koji ne shljivi nikog ni 5 posto i radi po svom.a radi fenomenalno... pozz

LeXeR

pre 15 godina

doslo vrijeme da ne mogu sportsku dnevnu stampu procitat...na svakoj strani naslov ''partizan sampion''..''partizan jos malo do titule''..''partizanu se smijesi dupla kruna''...itd itd

DOKLE VISE ??? :-))

big lion

pre 15 godina

Partizan je najbolji. Vec sam negde napisao da je normalno da ce osvojiti titulu i evo bio sam upravu. NAPRED PARTIZAN, NAPRED GROBARI.

xxxx

pre 15 godina

KK Partizan bi trebalo da pocne da skuplja pare da kupe ceo Beogradski sajam posto ako ovako nastave nece imati mesta gde pehari da se skladiste:))))

Svaka cast svim igracima i nek
probaju da uzmu i titulu cisto da zaokruze:)

ANTI NLB

pre 15 godina

srbi smo i ne priznajemo titulu! dokle vise da nas upropascuju i driblaju!! pogledajte zvezdu i ostale! BRUKA!!!!! nasim timovima je mesto u NASOJ ligi!!!

zato:
BOJKOT!
BOJKOT!
BOJKOT!
BOOOOOJJJJKOOOOOT!!!!!!!

midlfinger

pre 15 godina

Alo ljudi,dozovite se pameti!!!Država da nam pomogne!?Jes,pa da završimo kao onaj projekat u komšiluku,zato ruke dalje od PARTIZANA.

Umetnik

pre 15 godina

Partizan kao najtrofejnije sportsko društvo na Balkanu može da bude ponosan na svoj košrakaški klub. Svi navijači Partizana imaju razloga da budu srećni! Navijati za prtizan je umetnost.

DULE DOKTORE

pre 15 godina

Daj bre VUJOSEVICU dokle vise!!!Pusti me covjece bar jednom da se iznerviram dok gledam basket!!!Dule zapostavi malo kk idi do fk ovih 20-tak dana,posveti im se malo vise,ocitaj im bukvicu da izdrze i osvoje tu duplu krunu.
PS:NIJE U REDU STVARNO TOSIC BIO U CISTOM OFSAJDU I PLUS IGRAO RUKOM A MI SLAVIMO MISLIM STA RECI OSIM.....BIO JE OFSAJD BREEEEEEE,BIO JE OFSAJD BREEEEEEE,BIO JE OFSAJD BRE BIO JE OFSAJD BREE ..........

Nino Sarajevo

pre 15 godina

Ne volim Partizan, ni malo...
Ali zasluzeno brate ove godine, zasluzeno...
Sto se toga tice sve cestitke...
Da je bogdo i nasa Bosna barem u nasem domacem prvenstvu na "nivou" Partizana...
Cestitke za izvrsnu sezonu, jos jednom!

Grobar Skopje

pre 15 godina

Sta drugo reci svaka vam cast velemajstori, samo tako nastavite i titula Evro lige nije daleko ulepsali ste nam veligdenske praznike

shemale

pre 15 godina

@ peja

care, dobrodosao nazad!

jel istina da dolaze milojevic i sinovec?

pozzz
(aca bg, 27. april 2008 13:57)

ma daj, pa ja ne mogu da verujem sta si ti napisao.. pa da li ti mislis da ovaj stvarno nesto zna o desavanjima unutar kluba.. evo oprosticu ti ako imas do 5 godina

Grobari_KG

pre 15 godina

sve cestitke igracima na tituli i na celoj sezoni smatram da se ova utakmica nije dovodila u pitanje ko ce da pobedi znalo se da ce da dobije partizan samo se nije znalo sa kolko

Preko vode do slobode

pre 15 godina

Kao i mnog puta dosad, BRAVO,BRAVO,BRAVO.Velike čestitke svim igračima,DULETU,upravi i naravno svim navijačima PARTIZANA ma gdje bili.Samo nebo zna, samo nebo zna kolko te volim, volim ja, samo nebo zna.

Zmija Bukovac

pre 15 godina

Definitivno treba da istupimo iz ove smesne lige a kad kazem mi mislim na sve Srbe i zvezdu i da igramo nasu ligu u Kraljevu,Nisu,Leskovcu a ne u sirokom i domazlama.Mislim da bi se jedino zvezdasi bunili jer su oni i izmislili ovu bedu od lige a i jer bi se u nasoj borili za opstanak.Jos samo sta smo mi to danas osvojili

bad bb zagreb

pre 15 godina

Regionalne lige su najveća glupost koju se može izmisliti. Hrvati NE ŽELE regionalnu ligu i sada je vrijeme da se ukine! I ni slučajno ne počinjati takvu ligu u nogometu!!

radoznalac

pre 15 godina

Pomozbog! Hristos voskrese!
Već neko vreme se pitam a niko da mi odgovori: kako se dobijaju bodovi za učešće u Evroligi. Pomenuste 15 bodova za neki trogodišnji Ugovor od 2009. A ko iz Srbije, Hrvatske, SLovenije itd. igra sledeće godine EUROLIGU? Molim neki koristan link koji sve objašnjava, hvala!!!!

ANTI NLB

pre 15 godina

srbi smo i ne priznajemo titulu! dokle vise da nas upropascuju i driblaju!! pogledajte zvezdu i ostale! BRUKA!!!!! nasim timovima je mesto u NASOJ ligi!!!

zato:
BOJKOT!
BOJKOT!
BOJKOT!
BOOOOOJJJJKOOOOOT!!!!!!!

shemale

pre 15 godina

@ peja

care, dobrodosao nazad!

jel istina da dolaze milojevic i sinovec?

pozzz
(aca bg, 27. april 2008 13:57)

ma daj, pa ja ne mogu da verujem sta si ti napisao.. pa da li ti mislis da ovaj stvarno nesto zna o desavanjima unutar kluba.. evo oprosticu ti ako imas do 5 godina

Ekser

pre 15 godina

Ko je za to da nasi klubovi istupe iz ovog cirkusa od lige koju niko ne prati niti voli da gleda i da lepo osnazimo nasu domacu ligu na sve moguce nacine,da forsiramo domace talente i ponovo stvorimo najjacu reprezentaciju na svetu??!

pogrebnik from niš

pre 15 godina

kupili smo.klasican primer gepekovanja,samo ovaj put smo tovarili u kombi(danilovic je pesnicio sudije u marici).+ofsajd na derbiju+3p gazio aut+pekmen koraci+gol JEDVA protiv cuke u 86. al j.b.g. PRVI SMO!

realno *W

pre 15 godina

* Koja laganica, stvarno BRAVO CRNO BELI

Dule utakmicu fnale lige koja traje 30 utakmica, igra sa trećom postavom skoro celu 4. četvrtinu!

Upravo gledam statistiku:
SLAVKO VRANEŠ - 5-5 iz igre, 2-2 bacanja, 2 skoka, 3 blokade po asistencija i ukradena lopta (?!) i nijedna izgubljena.
DA VAM JE OVO NEKO REKAO U OKTOBRU; ŠTA BI VI REKLI?

još jednom

BRAVO CRNO BELI

Objektivno

pre 15 godina

Bivsa Juga.
Imala je nekoliko jakih sportskih klubova.
Partizan je bio najveci.
Osvojio najvise titula.
Opet je najbolji i u pocepanoj Jugi.Osvaja najvise titula(racunam sve sportske klubove) i pokazuje superiornost u svakom pogledu.
Ostali velikani su na kolenima ili se gase.
Komsinica se nesta koprca, ali je to vise dreka nego snaga.

Bravo Partizan.Srbija je ponosna na tebe, a vole te i drugde.

D@CI

pre 15 godina

i onda je PARTIZAN poceo da meljeee....i melje.....i meljeee.....i na kraju se sve zavrsilo kao i uvijek.....pobedom PARTIZANA...i ozarenim licima igraca suprotnog tabora...koji ce kasnije porodici prepricavati da su imali cast...''igrati''protiv institucije koja se zove PARTIZAN!!!

Dule Vujosevic-OSVAJAC

pre 15 godina

Pa grobari moji izvolte jos jedna!!! Resio sam da od ovih para koje smo uzeli za Pekmena(kako ga vi zovete)od FMP-a kupim ERCEGA,a od komsinice da pazarimo Dragicevica!Pa ako se slazete da odmah po povratku iz Ljubljane to i ozvanicimo! Sta cu ja kad nam se moze!!! I kazem ja njima MI SMO PARTIZAN,a ko ste vi?POZDRAV za sve moje Grobare u Srbiji, a sad vodim ove moje momke da zalijemo ovu kristalnu vaznu! I ne plasite se da cu i ja u inostranstvo,nece vas Homer nigde dok ne uzmemo i 10-u titulu zaredom!

Milanche

pre 15 godina

Navijam za Partizan i cestitke sa sportsko-takmicarskog stanovista, ali iskreno se nadam da je ovo pocetak kraja ovog besmislenog takmicenja. Dole Jadranska liga.

Goran_Zr

pre 15 godina

"Za osvajanje titule Partizan je nagrađen sa 40.000 evra ..."
Sada treba ocekivati da se oglasi neko iz Zvezde i da zatrazi da i njima bude dodeljeno 40.000 jer su oni moralni pobednici ovog takmicenja... :)

midlfinger

pre 15 godina

Alo ljudi,dozovite se pameti!!!Država da nam pomogne!?Jes,pa da završimo kao onaj projekat u komšiluku,zato ruke dalje od PARTIZANA.

DULE DOKTORE

pre 15 godina

Daj bre VUJOSEVICU dokle vise!!!Pusti me covjece bar jednom da se iznerviram dok gledam basket!!!Dule zapostavi malo kk idi do fk ovih 20-tak dana,posveti im se malo vise,ocitaj im bukvicu da izdrze i osvoje tu duplu krunu.
PS:NIJE U REDU STVARNO TOSIC BIO U CISTOM OFSAJDU I PLUS IGRAO RUKOM A MI SLAVIMO MISLIM STA RECI OSIM.....BIO JE OFSAJD BREEEEEEE,BIO JE OFSAJD BREEEEEEE,BIO JE OFSAJD BRE BIO JE OFSAJD BREE ..........

bad bb zagreb

pre 15 godina

Regionalne lige su najveća glupost koju se može izmisliti. Hrvati NE ŽELE regionalnu ligu i sada je vrijeme da se ukine! I ni slučajno ne počinjati takvu ligu u nogometu!!

peja

pre 15 godina

eto, ja apstinirao od foruma par nedelja (borio se i izborio opstanak sa svojim klubom), evo me sada nazad, i sta imam da vidim- sve isto> PARTIZAN JE SAMPION!:-)
ipak, ovo u finalu je bilo nehumano. bojim se da ce igraci hf- a koliko vec sutra potraziti strucnu pomoc zbog silnih kompleksa veceras nanetih. kada bolje razmislim, mogu da se raspitaju na najmanjem kalemegdanu, oni pate od iste bolesti vec godinama…:-)

a nasi momci posle pobede hladni k’o spricer, a i ako su- sve je to normalno. jedino milutin i slavkan metnuli prstenje na prste pa se sve sepure kao cika kure u “ranama” kad nabada svabu u vugla…:-)))

POZDRAV SVIMA!

VolimDinamo

pre 15 godina

svaka cast Partizanu,sezona iz snova! tim vise jer su igrali sa samo jednim (ako se ne varam) strancem!? bravo za sve igrace al naklon do poda treneru vujosevicu,treneru koje ima svoje -ja- i koji ne shljivi nikog ni 5 posto i radi po svom.a radi fenomenalno... pozz

Zmija Bukovac

pre 15 godina

Definitivno treba da istupimo iz ove smesne lige a kad kazem mi mislim na sve Srbe i zvezdu i da igramo nasu ligu u Kraljevu,Nisu,Leskovcu a ne u sirokom i domazlama.Mislim da bi se jedino zvezdasi bunili jer su oni i izmislili ovu bedu od lige a i jer bi se u nasoj borili za opstanak.Jos samo sta smo mi to danas osvojili

LeXeR

pre 15 godina

doslo vrijeme da ne mogu sportsku dnevnu stampu procitat...na svakoj strani naslov ''partizan sampion''..''partizan jos malo do titule''..''partizanu se smijesi dupla kruna''...itd itd

DOKLE VISE ??? :-))

Гробар - Штрпце

pre 15 godina

А јел неко очекивао нешто друго???

ха ха ха

ПАРТИЗАН ЈЕ ШАМПИОН!!!

Filip

pre 15 godina

Bravo momci hvala na svemu!! Dalje ide 7 titula!
Ajmo ljudi bre svi u pionir da se zahvalimo nasim kosarkasima zasluzili su posebno pozrtvovanjem i odnosom prema crno-belom dresu! ovakvu generaciju odavno nismo imali

big lion

pre 15 godina

Partizan je najbolji. Vec sam negde napisao da je normalno da ce osvojiti titulu i evo bio sam upravu. NAPRED PARTIZAN, NAPRED GROBARI.

BANE KUMANOVO

pre 15 godina

CESTITAM VUJOSEVICU IGRACIMA UPRAVI na sjajnoj sezoni.Sad kad se dobije TROGODISNJI ugovor moraju svi da se potrude da se nage generalni sponzor a i drzava da da svoj deo.Da se zadrzi ekipa i trenjer i evo nas u te tri godine jednom na vrhu EVROPE.Sigurno ne mislim da ove godine im damo neki trofej.Neka bude kao nekad ZEMLJA-VAZDUH-VODA.EVROPO POZDRAVI NAS NA VRHU.

Bojan

pre 15 godina

Svaka cast momci! Pratio sam vas cele sezone. Pokazali ste najlepsu i najbolju kosarku, kako u Evropi tako i u regionu. Samo tako i dalje! :) Veliki pozdrav! :)

Jug

pre 15 godina

Gde ste bre komsije Zadrani,nema vas nesto od juce na komentarima,da nemate problema sa netom ili vas jos boli onaj jucerasnji poraz od 3 po snazi Srpske ekipe???Zadrani zamislite daste igrali sa PARTIZANOM koja bi to tuga bilo gledati!!!

SOUTH

pre 15 godina

RUTINSKI SA 60% SNAGE,ZAO MI JE SAMO STO U POLUFINALU NISMO IGRALI SA ONOM NABEDJENOM EKIPOM zadra,DA IH ODVALIMO JEDNO 40-50 RAZLIKE,GDE SU SADA NJIHOVI NAVIJACI NEMA IH NESTO,STRASNO POBEDE 1 UTAKMICU I COVEK NE MOZE DA ZIVI OD NJIH A KADA ISPADNU OD PROSECNE SRPSKE EKIPE NEMA IH NIGDE KAO NIJE IM STALO,STRASNO JE TO KOLIKO SMO MI VELIKI I KAO KLUB I KAO NAVIJACI!!!

Чарли

pre 15 godina

Честитке сјајним кошаркашима Партизана!Потврдили су да су најбољи тим на просторима бивше СФРЈ.Играли су теже полуфинале, али су имали снаге и воље за одлучујући меч.Играли су борбено чак и на +25.Штета што није дошло више Словенаца да виде мајсторе на делу.Ипак, ужитак није потпун јер титула није могла да буде прослављена пред најбољим навијачима на свету.Али, остала је борба за још један трофеј.НАЈВРЕДНИЈИ!НАЈВАЖНИЈИ!

nebolood

pre 15 godina

Svaka chast Shampioni !! Pitam se samo kada cemo opet imati ovakvog igracha kao shto je Pekovic !! Stvarno je najdominantniji centar u zadnjih ko zna koliko godina u Partizana!Majstore Peko, ne mozhe ti niko nishta !

MILE

pre 15 godina

HVALA ZA SVE RADOSTI KOJE STE NAM PRIREDILI OVE SEZONE!!!!
Ovo što radi VELIKI DULE VUJOŠEVIĆ I KOMPLETNA UPRAVA ostaće zapisano u analima sportskog društva PARTIZAN zlatnim slovima za sva vremena.
Uostalom ovo i nije sportsko društvo ovo je jednostavno S E K T A,jer spojiti i tako čvrsto vezati UPRAVU,STRUČNI ŠTAB,IGRAČE I PUBLIKU to na ovim prosorima je pošlo za rukom samo DULETU VUJOŠEVIĆU i teško da će ga neko prevazići u narednih 50 godina.HVALA TI DULE!!!!!

xxxx

pre 15 godina

KK Partizan bi trebalo da pocne da skuplja pare da kupe ceo Beogradski sajam posto ako ovako nastave nece imati mesta gde pehari da se skladiste:))))

Svaka cast svim igracima i nek
probaju da uzmu i titulu cisto da zaokruze:)

mirx

pre 15 godina

E finale bez pune dvorane, uaaaa NLB.Hrvati i Slovenci morate jos mleka da pijete. A vi iz Zadra moracete i neku pilulu. Banatski povetarac sinoc je oduvo toboz Tornado.

showtime

pre 15 godina

Ponosan sam na ovu ekipu Partizana,zelim da ovi igraci(svi od reda) zauvek zapamte ovu sezonu u kojoj su postali junaci u Partizanovoj istoriji,da su deo najboljeg tima na ovim prostorima,da su tu na parketu Pionira postali igracine.Najvece hvala Predragu Danilovicu sa kojim ovo sve ima tu caroliju.

zv.

pre 15 godina

zadar bi trebalo da posalje zahvalnicu u vrsac,jer sta da je hemofarm izgubio...kakva bi berba usiju pala..,preispitali bi se da li da grade novu halu,ili da batale basket...

Grobari_KG

pre 15 godina

sve cestitke igracima na tituli i na celoj sezoni smatram da se ova utakmica nije dovodila u pitanje ko ce da pobedi znalo se da ce da dobije partizan samo se nije znalo sa kolko

Zorz Vea

pre 15 godina

Na pitanje novinara,pre par godina,"Zasto psujete svoje igrace,gospodine Vujosevicu?",nas Dule je odgovorio,"Ja psujem i svoju decu kod kuce!"!!!Ovo opisuje kakav odnos postoji u KK Partizanu,PORODICNI,OTAC I SINOVI!!!Steta je ovako nesto upropastiti zarad lakog novca,koji je KKP ocigledno veoma potreban,jer probajte zamisliti ovaj tim da igra zajedno 2-3 godine...San na javi!!!Da bi se igralo za KK Partizan je neophodno mnogo vise nego talenat i kosarkasko znanje...

Zivela Srbija i njena predivna kosarka na celu sa KK Partizanom

ps Kao sto kaze Voja-fan of the greatest basketball club-ever!!!

Preko vode do slobode

pre 15 godina

Kao i mnog puta dosad, BRAVO,BRAVO,BRAVO.Velike čestitke svim igračima,DULETU,upravi i naravno svim navijačima PARTIZANA ma gdje bili.Samo nebo zna, samo nebo zna kolko te volim, volim ja, samo nebo zna.

rodjen kao grobar

pre 15 godina

Milt Palacio
Uros Tripkovic
Milenko Tepic
Dusan Kecman
Cedomir Vitkovac
Strahinja Milosevic
Novica Velickovic
Dejan Borovnjak
Marko DJurkovic
Slavko Vranes
Nikola Pekovic
i naravno kapiten
Petar Bozic!!!
ODA ZA SAMPIONE!!!!!!!!!!!!

Umetnik

pre 15 godina

Partizan kao najtrofejnije sportsko društvo na Balkanu može da bude ponosan na svoj košrakaški klub. Svi navijači Partizana imaju razloga da budu srećni! Navijati za prtizan je umetnost.

Grobar Skopje

pre 15 godina

Sta drugo reci svaka vam cast velemajstori, samo tako nastavite i titula Evro lige nije daleko ulepsali ste nam veligdenske praznike

Nino Sarajevo

pre 15 godina

Ne volim Partizan, ni malo...
Ali zasluzeno brate ove godine, zasluzeno...
Sto se toga tice sve cestitke...
Da je bogdo i nasa Bosna barem u nasem domacem prvenstvu na "nivou" Partizana...
Cestitke za izvrsnu sezonu, jos jednom!

radoznalac

pre 15 godina

Pomozbog! Hristos voskrese!
Već neko vreme se pitam a niko da mi odgovori: kako se dobijaju bodovi za učešće u Evroligi. Pomenuste 15 bodova za neki trogodišnji Ugovor od 2009. A ko iz Srbije, Hrvatske, SLovenije itd. igra sledeće godine EUROLIGU? Molim neki koristan link koji sve objašnjava, hvala!!!!