Utorak, 22.04.2008.

15:29

MK: Đoković rutinski do trećeg kola

Izvor: B92

MK: Ðokoviæ rutinski do treæeg kola IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Anonen For ALL TIME

pre 16 godina

Svaka cast Svetlani, uci ih malo o religijama i veroispovesti sve sami nadobudni skotoljubi...Svetlana ocigledno odlicno razume ove kvazijevce..Zivela Finska zemlja 7.000 jezera i malo vise stanovnika...

djordi

pre 16 godina

"...a meni drug jednom rece:..ma Djokovic veze nema, znas li ti ko su za njega Ancic, Ljubicic... itd itd... pa mogu reci samo, MOJ DRUG JE KRETEN...!!!"

NAJJACI KOMENTAR SVIH VREMENA!

svetlana

pre 16 godina

Zaljubljen u Skotsku,
kalvinizam nije ekstremna forma protestantizma.
Kalvinizam sledi najverniju biblijsku hriscansku doktrinu, a ja se nadam ( a po tonu mrznje u tvom komentaru daleko si od hriscanstva) da si ti five point Calvinist!
Aj' sad skokni do Googla, pa malo pretrazi istoriju.....i vidi koliko narkomana imaju po glavi stanovnika...

Zaljubljen u Skotsku

pre 16 godina

@Heather,
Na kraju, Skoti su katolici...a ako nesto znas o hriscanstvu, sve sam ti rekla...
aj' ziv mi ti bio, i nemoj mnogo viski...

Dakle imam nekoliko prijatelja Skota koji se bune kada Britanci prisvajaju uspehe Skota kao npr. u atletici. Kada neko iz Engleske trijumfuje mediji kazu uspeh Engleza, a kada su Skoti u pitanju onda kazu Britanija. Posto si preterala u vredjanju momka kom si replicirala u nastavku par cinjenica za tebe, jer ti si ta koja nista ne zna

Church of Scotland 42%
No Religion 28%
Roman Catholic 16%
Other Christian 7%
No Answer 5%
Islam 0.8%
Buddhism 0.1%
Sikhism 0.1%
Judaism 0.1%
Hinduism 0.1%
Other Religions 0.5%

To je naravno po anketi, ali i u stvarnom zivotu Skotske odnos je otprilike isti

Zvanicna religija je kalvinizam, ekstremna verzija prostentatizma

Joker

pre 16 godina

Svaka cast Nole! Lep ko pokojni marshal :-)
http://www.as.com/tenis/foto/nadal-asombra-dobles-abre-torneo/daspor/20080423dasdaiten_1/Ies

Maja

pre 16 godina

POgledajte na youtubeu klip sa ovog meca.
Novak osvaja mec loptu, poilaze obojca mrezi a Novak kaze "Jel ocemo?" Ljubicic "Ajde!" i skidose obojca majce! Stvarno lep mec, lep tenis i naj kraju lep gest! Tako se promovise Srbija i prijateljstvo!

Feanor

pre 16 godina

Nole je tako mlad decko, a potpuna smekercina (to sto neki spanski brdjani ne umeju da se nasmeju njegovim forama, vise govori o njima). I menjanje majica je stvarno lep gest dvojice normalnih ljudi, ali to je ipak njihov licni cin i ne znam zasto bi morao da nam izmami suze..

Ženevljanin

pre 16 godina

Vrlo dobro Nole - dobiti prvi set u sezoni na sljaci je zaista važno, bez obzira što Ljibičić nije onaj stari a ova podloga mu je verovatno njslabija strana. Nadam se da će Novak nastaviti s pobedama, bar do polufinala a možda i do samog kraja. Veoma me zanima i Rodžerova i Rafina forma na šljaci; Federer nije baš blistao u Eštorilu a za Nadala se odavno zucka da ima problema s povredama. Ipak, više bih voleo da ih Đoković pobedi kad su u punoj formi i zdravi...
@Toma_HR
Donekle si u pravu. Uprkos sjajnom Đokoviću, Hrvatska je još uvek jača u (muškom) tenisu - ima više igrača i u prvih 100 i prvih 500, 1000... iako je po broju stanovnika upola manja od Srbije. Ima i drugih malih zemalja koje su jače i od SR i od HR (naprimer Češka), mada mislim da bi u DK Srbija bila favorit protiv svih.
@heather
I Škoti su Britanci. Britanska (UK) zastava je kombinacija engleskog i škotskog krsta (dijagonalni beli na plavoj podlozi).

Melbourne

pre 16 godina

Cuj ovih proletera....bratstvo-jedinstvo.Kamo srece da ga nikad nije bilo ,vise bi se voleli! Bravo Djole! Bez obzira sto Ljupko nije onaj negdasnji mec sa Hrvatima vazda ima malo pritiska....

Neverni Toma

pre 16 godina

Endy je Skotlandjanin, sto znaci da je Britanac. Skotska je deo Velike Britanije. Oni st uce geografiju i istoriju iz holivudskih filmova nek se malo bolje raspitaju.
Sto se tice onoga sta je bolje imati 5 igraca u prvih sto ili imati tri u prvih 10 (jelena, Ana, Nole) pa jos po nekog u prvih 50 (Tipsa) itd. mislim da nije vredno razgovora.

krajisnik2

pre 16 godina

bivsa braco istocni susjedi naucili ovu igru intelektualaca,sto bi rekao Milorad "Mico" Dusanovic pa sada ne daju ni set vasim glavnim igracima,a tek kada zene dodju na red u FED kupu

schumi

pre 16 godina

Bar se nisu krili kao vecina,nego se javno izgrlise i svet u cudu ostavise.No i dalje ne kapiram zasto one koje volis moras i da mrzis!?

svetlana

pre 16 godina

Heather,
ako zelis da te postuju i uzimaju za ozbiljno, istoriju uci iz udzbenika a ne sa filmova...
BTW, Skotska je, kad je tenis u pitanju, i dalje Britanija.
Da su Skoti to sto ti kazes, oni bi bili dominantni, a ne Englezi...
Na kraju, Skoti su katolici...a ako nesto znas o hriscanstvu, sve sam ti rekla...
aj' ziv mi ti bio, i nemoj mnogo viski...

sub zero

pre 16 godina

eo svet jedvo ceka da se svadjamo kako bi nam se smejali...ali sada mogu samo da crknu od zavisti.

o cemu ovaj prica...josh samo da zapjevash shabana majstore...

heather

pre 16 godina

@ Toma Endi Marej je Skotlandjanin, ne britanac. Oni su Skoti)jednostavniji, puno originalniji i nisu nadmeni kao britanci. Uostalim, vekovima su se borili protiv brutalnih napada engleza. Seti se filma Braveheart.

Ipak

pre 16 godina

Pa lepo da su se oni pozdravili,ali ja ipak ne bih njih dvojicu svrstavao u isti kos.Nole je vise puta pokazao ko je i sta je svojim izjavama,pogotovo u Montrealu,ali sto se tice Ljubicica,svako ko je gledao njegov nastup na HRT-u u jednom intervjuu,dobro bi se zamislio pre nego sto bi izjavio da je on iznad nekih stvari.To je cinjenica.
Inace ima i Srbija 3 igraca medju 100 i cetvrtog koji je na samom pragu,a uz to u velikom naletu,plus vrhunskog dubl igraca,tako da sto se tice Davis Cup-a tesko da ima neko ravan ako smo u punom sastavu.A to je samo pocetak,nastavak sledi,ima i nekih novih lica.

Wade

pre 16 godina

A ja mislio da sam samo ja corav.Moram "da udjem" u televizor da bih video lopticu.Ili smo svi mi mnogo navikli na NE-SLJAKA terene gde je surface drugacije boje.

Stephan

pre 16 godina

Pa vi ako ne razumete zasto je covek zaplakao onda imate neki mentalni sklop u glavi. Znaci postoji nesto jace od Tenisa a to je prijateljstvo. Kad bi ovako nesto Federer napravio?? Nikad...i pokazao je da ipak mozemo biti prijatelji mislim na Srbe i Hrvate...Ceo svet jedvo ceka da se svadjamo kako bi nam se smejali...ali sada mogu samo da crknu od zavisti.

Toma_HR

pre 16 godina

Svaka čast. Teško će biti bolji od Federera ali od Nadala može.
Meč je bio neizvjesniji nego što rezultat govori ali Ljubo ipak nije u onoj formi kada je bio 5. igrač.
Inače, meni kao Hrvatu je draže da imamo 4-5 igrača među prvih 100 nego samo jednog u prvih 10. Radi Davis cup-a.

Toma

pre 16 godina

Bravo Nole!Sta da kazem u tvom stilu-rutinski.Sad Mareja da razvalis,pokazi nadmenom britancu da nije ni za prvih deset,a kamoli za sam vrh.Secam se da si zadnji mec sa njim bio ubedljivo bolji,nije znao gde bije,bas je ispadao smesan!Ponovi nam taj ugodjaj

HOMELESS

pre 16 godina

Zasto je Vladanu doslo da zaplace?Kome nije jasno onda prije svega treba da neke stvari sam sa sobom rascisti ukoliko je za to sposoban.Nakon takvih pitanja i slicni moze da se samo konstatuje da je to novi pokusaj za novi scenario na temu PLACI VOLJENA ZEMLJO.

delija

pre 16 godina

...a meni drug jednom rece:..ma Djokovic veze nema, znas li ti ko su za njega Ancic, Ljubicic... itd itd... pa mogu reci samo, MOJ DRUG JE KRETEN...!!!

Alex

pre 16 godina

I dja bih voleo da uzme turnir, ali ne treba zaboraviti da je tu i Nadal, ali i još mnogi drugi. Ovo im je ipak svima prvi ozbiljni turnir na šljaci ove godine.
Videćemo Noleta protiv Mareja. Nadam se da ćemo slaviti i posle tog meča.

Branko Pesic

pre 16 godina

kakvi su ovo komentari kao bravo Ljubo,dokle ovakve gluposti,da je kojim slucajem (sto je naucna fantastika) Ljubo dobio,ovi bi se sepurili kao da su uzeli Roland Gaross,ma bravo Nole majstore samo gazi tu buraniju!!!!,Srbija BRRRREee!!!!!

tuta bugarin

pre 16 godina

aovde kodmene tu
ima jean placko koi place jarje izgubijo gace
koi ovai vladan
doklen muse sfi drugi zgrokotom smeju
itakoto

lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici

momak_iz_fotelje

pre 16 godina

Ljudi jel vidite kako ovi snimaju ove meceve? To je tako daleko da moram da izbuljim oci i pridjem televizoru da bi vieo neki poen! Bas ne moze covek da uziva u ovako leopm tenisu! Bravo Nole i bravo Ljubo,pravi ste sportisti i veliki ljudi!:) Mogu svi da se ugledaju na vas!

Predo

pre 16 godina

Tako ti je to - "ko bi gore, sad je dole, ko bi dole, sad je gore". Njihov zadnji interesantan mec bio je na Zagreb Openu, kada je Djokovic, tada 85. igrac svijeta, uzeo tada velikom favoritu Ljubicicu, set. A ovo je stvarno bila igra macke i misa. Lijepo je sto je Nole prisao dosta ozbiljno ovom mecu na racun stare Ljubine slave. Ovo jos nije nikakav pokazatelj Noletove forme. Videcemo ga protiv nekog od "sljakasa". Ko zna, odmoran i raspolozen i uz malo srece moze do drugog Mastersa ove godine

Vladan

pre 16 godina

Zaplakao sam kad sam video da menjaju majce.Koji kraljevi.
Kad god pomislis da je Nole sve zabavno u tenisu vec uradio(imitacije,udaranje devojke lopticom koja skuplja loptice pa posle smekerski zagrljaj iste,smesni govori...)on izvuce jos nesto iz rukava.
Pa dokle ces kralju vise da nam vracas osmeh na lice,dokle...jer to vise nije smeh to prelazi u plac
..i da ne zaboravim bravo Ljubo!

SHUKI

pre 16 godina

OvAJ mec je pokazao da je novak najbolji ritern igrac na svetu,jer napraviti 4 brejka protiv ljubicica je stvarno fantasticno.Svaka cast NOLE na fantasticnoj partiji a sigurno ces iz meca u mec igrati sve bolje. IDEMO DA POKORIMO MONTE KARLO !!!

Vladan

pre 16 godina

Zaplakao sam kad sam video da menjaju majce.Koji kraljevi.
Kad god pomislis da je Nole sve zabavno u tenisu vec uradio(imitacije,udaranje devojke lopticom koja skuplja loptice pa posle smekerski zagrljaj iste,smesni govori...)on izvuce jos nesto iz rukava.
Pa dokle ces kralju vise da nam vracas osmeh na lice,dokle...jer to vise nije smeh to prelazi u plac
..i da ne zaboravim bravo Ljubo!

tuta bugarin

pre 16 godina

aovde kodmene tu
ima jean placko koi place jarje izgubijo gace
koi ovai vladan
doklen muse sfi drugi zgrokotom smeju
itakoto

lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici

momak_iz_fotelje

pre 16 godina

Ljudi jel vidite kako ovi snimaju ove meceve? To je tako daleko da moram da izbuljim oci i pridjem televizoru da bi vieo neki poen! Bas ne moze covek da uziva u ovako leopm tenisu! Bravo Nole i bravo Ljubo,pravi ste sportisti i veliki ljudi!:) Mogu svi da se ugledaju na vas!

Stephan

pre 16 godina

Pa vi ako ne razumete zasto je covek zaplakao onda imate neki mentalni sklop u glavi. Znaci postoji nesto jace od Tenisa a to je prijateljstvo. Kad bi ovako nesto Federer napravio?? Nikad...i pokazao je da ipak mozemo biti prijatelji mislim na Srbe i Hrvate...Ceo svet jedvo ceka da se svadjamo kako bi nam se smejali...ali sada mogu samo da crknu od zavisti.

SHUKI

pre 16 godina

OvAJ mec je pokazao da je novak najbolji ritern igrac na svetu,jer napraviti 4 brejka protiv ljubicica je stvarno fantasticno.Svaka cast NOLE na fantasticnoj partiji a sigurno ces iz meca u mec igrati sve bolje. IDEMO DA POKORIMO MONTE KARLO !!!

delija

pre 16 godina

...a meni drug jednom rece:..ma Djokovic veze nema, znas li ti ko su za njega Ancic, Ljubicic... itd itd... pa mogu reci samo, MOJ DRUG JE KRETEN...!!!

Predo

pre 16 godina

Tako ti je to - "ko bi gore, sad je dole, ko bi dole, sad je gore". Njihov zadnji interesantan mec bio je na Zagreb Openu, kada je Djokovic, tada 85. igrac svijeta, uzeo tada velikom favoritu Ljubicicu, set. A ovo je stvarno bila igra macke i misa. Lijepo je sto je Nole prisao dosta ozbiljno ovom mecu na racun stare Ljubine slave. Ovo jos nije nikakav pokazatelj Noletove forme. Videcemo ga protiv nekog od "sljakasa". Ko zna, odmoran i raspolozen i uz malo srece moze do drugog Mastersa ove godine

Branko Pesic

pre 16 godina

kakvi su ovo komentari kao bravo Ljubo,dokle ovakve gluposti,da je kojim slucajem (sto je naucna fantastika) Ljubo dobio,ovi bi se sepurili kao da su uzeli Roland Gaross,ma bravo Nole majstore samo gazi tu buraniju!!!!,Srbija BRRRREee!!!!!

Ipak

pre 16 godina

Pa lepo da su se oni pozdravili,ali ja ipak ne bih njih dvojicu svrstavao u isti kos.Nole je vise puta pokazao ko je i sta je svojim izjavama,pogotovo u Montrealu,ali sto se tice Ljubicica,svako ko je gledao njegov nastup na HRT-u u jednom intervjuu,dobro bi se zamislio pre nego sto bi izjavio da je on iznad nekih stvari.To je cinjenica.
Inace ima i Srbija 3 igraca medju 100 i cetvrtog koji je na samom pragu,a uz to u velikom naletu,plus vrhunskog dubl igraca,tako da sto se tice Davis Cup-a tesko da ima neko ravan ako smo u punom sastavu.A to je samo pocetak,nastavak sledi,ima i nekih novih lica.

Wade

pre 16 godina

A ja mislio da sam samo ja corav.Moram "da udjem" u televizor da bih video lopticu.Ili smo svi mi mnogo navikli na NE-SLJAKA terene gde je surface drugacije boje.

HOMELESS

pre 16 godina

Zasto je Vladanu doslo da zaplace?Kome nije jasno onda prije svega treba da neke stvari sam sa sobom rascisti ukoliko je za to sposoban.Nakon takvih pitanja i slicni moze da se samo konstatuje da je to novi pokusaj za novi scenario na temu PLACI VOLJENA ZEMLJO.

heather

pre 16 godina

@ Toma Endi Marej je Skotlandjanin, ne britanac. Oni su Skoti)jednostavniji, puno originalniji i nisu nadmeni kao britanci. Uostalim, vekovima su se borili protiv brutalnih napada engleza. Seti se filma Braveheart.

Toma

pre 16 godina

Bravo Nole!Sta da kazem u tvom stilu-rutinski.Sad Mareja da razvalis,pokazi nadmenom britancu da nije ni za prvih deset,a kamoli za sam vrh.Secam se da si zadnji mec sa njim bio ubedljivo bolji,nije znao gde bije,bas je ispadao smesan!Ponovi nam taj ugodjaj

sub zero

pre 16 godina

eo svet jedvo ceka da se svadjamo kako bi nam se smejali...ali sada mogu samo da crknu od zavisti.

o cemu ovaj prica...josh samo da zapjevash shabana majstore...

Maja

pre 16 godina

POgledajte na youtubeu klip sa ovog meca.
Novak osvaja mec loptu, poilaze obojca mrezi a Novak kaze "Jel ocemo?" Ljubicic "Ajde!" i skidose obojca majce! Stvarno lep mec, lep tenis i naj kraju lep gest! Tako se promovise Srbija i prijateljstvo!

Alex

pre 16 godina

I dja bih voleo da uzme turnir, ali ne treba zaboraviti da je tu i Nadal, ali i još mnogi drugi. Ovo im je ipak svima prvi ozbiljni turnir na šljaci ove godine.
Videćemo Noleta protiv Mareja. Nadam se da ćemo slaviti i posle tog meča.

Feanor

pre 16 godina

Nole je tako mlad decko, a potpuna smekercina (to sto neki spanski brdjani ne umeju da se nasmeju njegovim forama, vise govori o njima). I menjanje majica je stvarno lep gest dvojice normalnih ljudi, ali to je ipak njihov licni cin i ne znam zasto bi morao da nam izmami suze..

Neverni Toma

pre 16 godina

Endy je Skotlandjanin, sto znaci da je Britanac. Skotska je deo Velike Britanije. Oni st uce geografiju i istoriju iz holivudskih filmova nek se malo bolje raspitaju.
Sto se tice onoga sta je bolje imati 5 igraca u prvih sto ili imati tri u prvih 10 (jelena, Ana, Nole) pa jos po nekog u prvih 50 (Tipsa) itd. mislim da nije vredno razgovora.

krajisnik2

pre 16 godina

bivsa braco istocni susjedi naucili ovu igru intelektualaca,sto bi rekao Milorad "Mico" Dusanovic pa sada ne daju ni set vasim glavnim igracima,a tek kada zene dodju na red u FED kupu

djordi

pre 16 godina

"...a meni drug jednom rece:..ma Djokovic veze nema, znas li ti ko su za njega Ancic, Ljubicic... itd itd... pa mogu reci samo, MOJ DRUG JE KRETEN...!!!"

NAJJACI KOMENTAR SVIH VREMENA!

Toma_HR

pre 16 godina

Svaka čast. Teško će biti bolji od Federera ali od Nadala može.
Meč je bio neizvjesniji nego što rezultat govori ali Ljubo ipak nije u onoj formi kada je bio 5. igrač.
Inače, meni kao Hrvatu je draže da imamo 4-5 igrača među prvih 100 nego samo jednog u prvih 10. Radi Davis cup-a.

Melbourne

pre 16 godina

Cuj ovih proletera....bratstvo-jedinstvo.Kamo srece da ga nikad nije bilo ,vise bi se voleli! Bravo Djole! Bez obzira sto Ljupko nije onaj negdasnji mec sa Hrvatima vazda ima malo pritiska....

Ženevljanin

pre 16 godina

Vrlo dobro Nole - dobiti prvi set u sezoni na sljaci je zaista važno, bez obzira što Ljibičić nije onaj stari a ova podloga mu je verovatno njslabija strana. Nadam se da će Novak nastaviti s pobedama, bar do polufinala a možda i do samog kraja. Veoma me zanima i Rodžerova i Rafina forma na šljaci; Federer nije baš blistao u Eštorilu a za Nadala se odavno zucka da ima problema s povredama. Ipak, više bih voleo da ih Đoković pobedi kad su u punoj formi i zdravi...
@Toma_HR
Donekle si u pravu. Uprkos sjajnom Đokoviću, Hrvatska je još uvek jača u (muškom) tenisu - ima više igrača i u prvih 100 i prvih 500, 1000... iako je po broju stanovnika upola manja od Srbije. Ima i drugih malih zemalja koje su jače i od SR i od HR (naprimer Češka), mada mislim da bi u DK Srbija bila favorit protiv svih.
@heather
I Škoti su Britanci. Britanska (UK) zastava je kombinacija engleskog i škotskog krsta (dijagonalni beli na plavoj podlozi).

Zaljubljen u Skotsku

pre 16 godina

@Heather,
Na kraju, Skoti su katolici...a ako nesto znas o hriscanstvu, sve sam ti rekla...
aj' ziv mi ti bio, i nemoj mnogo viski...

Dakle imam nekoliko prijatelja Skota koji se bune kada Britanci prisvajaju uspehe Skota kao npr. u atletici. Kada neko iz Engleske trijumfuje mediji kazu uspeh Engleza, a kada su Skoti u pitanju onda kazu Britanija. Posto si preterala u vredjanju momka kom si replicirala u nastavku par cinjenica za tebe, jer ti si ta koja nista ne zna

Church of Scotland 42%
No Religion 28%
Roman Catholic 16%
Other Christian 7%
No Answer 5%
Islam 0.8%
Buddhism 0.1%
Sikhism 0.1%
Judaism 0.1%
Hinduism 0.1%
Other Religions 0.5%

To je naravno po anketi, ali i u stvarnom zivotu Skotske odnos je otprilike isti

Zvanicna religija je kalvinizam, ekstremna verzija prostentatizma

schumi

pre 16 godina

Bar se nisu krili kao vecina,nego se javno izgrlise i svet u cudu ostavise.No i dalje ne kapiram zasto one koje volis moras i da mrzis!?

svetlana

pre 16 godina

Heather,
ako zelis da te postuju i uzimaju za ozbiljno, istoriju uci iz udzbenika a ne sa filmova...
BTW, Skotska je, kad je tenis u pitanju, i dalje Britanija.
Da su Skoti to sto ti kazes, oni bi bili dominantni, a ne Englezi...
Na kraju, Skoti su katolici...a ako nesto znas o hriscanstvu, sve sam ti rekla...
aj' ziv mi ti bio, i nemoj mnogo viski...

svetlana

pre 16 godina

Zaljubljen u Skotsku,
kalvinizam nije ekstremna forma protestantizma.
Kalvinizam sledi najverniju biblijsku hriscansku doktrinu, a ja se nadam ( a po tonu mrznje u tvom komentaru daleko si od hriscanstva) da si ti five point Calvinist!
Aj' sad skokni do Googla, pa malo pretrazi istoriju.....i vidi koliko narkomana imaju po glavi stanovnika...

Joker

pre 16 godina

Svaka cast Nole! Lep ko pokojni marshal :-)
http://www.as.com/tenis/foto/nadal-asombra-dobles-abre-torneo/daspor/20080423dasdaiten_1/Ies

Anonen For ALL TIME

pre 16 godina

Svaka cast Svetlani, uci ih malo o religijama i veroispovesti sve sami nadobudni skotoljubi...Svetlana ocigledno odlicno razume ove kvazijevce..Zivela Finska zemlja 7.000 jezera i malo vise stanovnika...

tuta bugarin

pre 16 godina

aovde kodmene tu
ima jean placko koi place jarje izgubijo gace
koi ovai vladan
doklen muse sfi drugi zgrokotom smeju
itakoto

lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici

Branko Pesic

pre 16 godina

kakvi su ovo komentari kao bravo Ljubo,dokle ovakve gluposti,da je kojim slucajem (sto je naucna fantastika) Ljubo dobio,ovi bi se sepurili kao da su uzeli Roland Gaross,ma bravo Nole majstore samo gazi tu buraniju!!!!,Srbija BRRRREee!!!!!

Toma_HR

pre 16 godina

Svaka čast. Teško će biti bolji od Federera ali od Nadala može.
Meč je bio neizvjesniji nego što rezultat govori ali Ljubo ipak nije u onoj formi kada je bio 5. igrač.
Inače, meni kao Hrvatu je draže da imamo 4-5 igrača među prvih 100 nego samo jednog u prvih 10. Radi Davis cup-a.

Vladan

pre 16 godina

Zaplakao sam kad sam video da menjaju majce.Koji kraljevi.
Kad god pomislis da je Nole sve zabavno u tenisu vec uradio(imitacije,udaranje devojke lopticom koja skuplja loptice pa posle smekerski zagrljaj iste,smesni govori...)on izvuce jos nesto iz rukava.
Pa dokle ces kralju vise da nam vracas osmeh na lice,dokle...jer to vise nije smeh to prelazi u plac
..i da ne zaboravim bravo Ljubo!

delija

pre 16 godina

...a meni drug jednom rece:..ma Djokovic veze nema, znas li ti ko su za njega Ancic, Ljubicic... itd itd... pa mogu reci samo, MOJ DRUG JE KRETEN...!!!

HOMELESS

pre 16 godina

Zasto je Vladanu doslo da zaplace?Kome nije jasno onda prije svega treba da neke stvari sam sa sobom rascisti ukoliko je za to sposoban.Nakon takvih pitanja i slicni moze da se samo konstatuje da je to novi pokusaj za novi scenario na temu PLACI VOLJENA ZEMLJO.

Stephan

pre 16 godina

Pa vi ako ne razumete zasto je covek zaplakao onda imate neki mentalni sklop u glavi. Znaci postoji nesto jace od Tenisa a to je prijateljstvo. Kad bi ovako nesto Federer napravio?? Nikad...i pokazao je da ipak mozemo biti prijatelji mislim na Srbe i Hrvate...Ceo svet jedvo ceka da se svadjamo kako bi nam se smejali...ali sada mogu samo da crknu od zavisti.

heather

pre 16 godina

@ Toma Endi Marej je Skotlandjanin, ne britanac. Oni su Skoti)jednostavniji, puno originalniji i nisu nadmeni kao britanci. Uostalim, vekovima su se borili protiv brutalnih napada engleza. Seti se filma Braveheart.

svetlana

pre 16 godina

Zaljubljen u Skotsku,
kalvinizam nije ekstremna forma protestantizma.
Kalvinizam sledi najverniju biblijsku hriscansku doktrinu, a ja se nadam ( a po tonu mrznje u tvom komentaru daleko si od hriscanstva) da si ti five point Calvinist!
Aj' sad skokni do Googla, pa malo pretrazi istoriju.....i vidi koliko narkomana imaju po glavi stanovnika...

Predo

pre 16 godina

Tako ti je to - "ko bi gore, sad je dole, ko bi dole, sad je gore". Njihov zadnji interesantan mec bio je na Zagreb Openu, kada je Djokovic, tada 85. igrac svijeta, uzeo tada velikom favoritu Ljubicicu, set. A ovo je stvarno bila igra macke i misa. Lijepo je sto je Nole prisao dosta ozbiljno ovom mecu na racun stare Ljubine slave. Ovo jos nije nikakav pokazatelj Noletove forme. Videcemo ga protiv nekog od "sljakasa". Ko zna, odmoran i raspolozen i uz malo srece moze do drugog Mastersa ove godine

Toma

pre 16 godina

Bravo Nole!Sta da kazem u tvom stilu-rutinski.Sad Mareja da razvalis,pokazi nadmenom britancu da nije ni za prvih deset,a kamoli za sam vrh.Secam se da si zadnji mec sa njim bio ubedljivo bolji,nije znao gde bije,bas je ispadao smesan!Ponovi nam taj ugodjaj

Wade

pre 16 godina

A ja mislio da sam samo ja corav.Moram "da udjem" u televizor da bih video lopticu.Ili smo svi mi mnogo navikli na NE-SLJAKA terene gde je surface drugacije boje.

sub zero

pre 16 godina

eo svet jedvo ceka da se svadjamo kako bi nam se smejali...ali sada mogu samo da crknu od zavisti.

o cemu ovaj prica...josh samo da zapjevash shabana majstore...

SHUKI

pre 16 godina

OvAJ mec je pokazao da je novak najbolji ritern igrac na svetu,jer napraviti 4 brejka protiv ljubicica je stvarno fantasticno.Svaka cast NOLE na fantasticnoj partiji a sigurno ces iz meca u mec igrati sve bolje. IDEMO DA POKORIMO MONTE KARLO !!!

Melbourne

pre 16 godina

Cuj ovih proletera....bratstvo-jedinstvo.Kamo srece da ga nikad nije bilo ,vise bi se voleli! Bravo Djole! Bez obzira sto Ljupko nije onaj negdasnji mec sa Hrvatima vazda ima malo pritiska....

Ženevljanin

pre 16 godina

Vrlo dobro Nole - dobiti prvi set u sezoni na sljaci je zaista važno, bez obzira što Ljibičić nije onaj stari a ova podloga mu je verovatno njslabija strana. Nadam se da će Novak nastaviti s pobedama, bar do polufinala a možda i do samog kraja. Veoma me zanima i Rodžerova i Rafina forma na šljaci; Federer nije baš blistao u Eštorilu a za Nadala se odavno zucka da ima problema s povredama. Ipak, više bih voleo da ih Đoković pobedi kad su u punoj formi i zdravi...
@Toma_HR
Donekle si u pravu. Uprkos sjajnom Đokoviću, Hrvatska je još uvek jača u (muškom) tenisu - ima više igrača i u prvih 100 i prvih 500, 1000... iako je po broju stanovnika upola manja od Srbije. Ima i drugih malih zemalja koje su jače i od SR i od HR (naprimer Češka), mada mislim da bi u DK Srbija bila favorit protiv svih.
@heather
I Škoti su Britanci. Britanska (UK) zastava je kombinacija engleskog i škotskog krsta (dijagonalni beli na plavoj podlozi).

Joker

pre 16 godina

Svaka cast Nole! Lep ko pokojni marshal :-)
http://www.as.com/tenis/foto/nadal-asombra-dobles-abre-torneo/daspor/20080423dasdaiten_1/Ies

Anonen For ALL TIME

pre 16 godina

Svaka cast Svetlani, uci ih malo o religijama i veroispovesti sve sami nadobudni skotoljubi...Svetlana ocigledno odlicno razume ove kvazijevce..Zivela Finska zemlja 7.000 jezera i malo vise stanovnika...

Zaljubljen u Skotsku

pre 16 godina

@Heather,
Na kraju, Skoti su katolici...a ako nesto znas o hriscanstvu, sve sam ti rekla...
aj' ziv mi ti bio, i nemoj mnogo viski...

Dakle imam nekoliko prijatelja Skota koji se bune kada Britanci prisvajaju uspehe Skota kao npr. u atletici. Kada neko iz Engleske trijumfuje mediji kazu uspeh Engleza, a kada su Skoti u pitanju onda kazu Britanija. Posto si preterala u vredjanju momka kom si replicirala u nastavku par cinjenica za tebe, jer ti si ta koja nista ne zna

Church of Scotland 42%
No Religion 28%
Roman Catholic 16%
Other Christian 7%
No Answer 5%
Islam 0.8%
Buddhism 0.1%
Sikhism 0.1%
Judaism 0.1%
Hinduism 0.1%
Other Religions 0.5%

To je naravno po anketi, ali i u stvarnom zivotu Skotske odnos je otprilike isti

Zvanicna religija je kalvinizam, ekstremna verzija prostentatizma

momak_iz_fotelje

pre 16 godina

Ljudi jel vidite kako ovi snimaju ove meceve? To je tako daleko da moram da izbuljim oci i pridjem televizoru da bi vieo neki poen! Bas ne moze covek da uziva u ovako leopm tenisu! Bravo Nole i bravo Ljubo,pravi ste sportisti i veliki ljudi!:) Mogu svi da se ugledaju na vas!

Alex

pre 16 godina

I dja bih voleo da uzme turnir, ali ne treba zaboraviti da je tu i Nadal, ali i još mnogi drugi. Ovo im je ipak svima prvi ozbiljni turnir na šljaci ove godine.
Videćemo Noleta protiv Mareja. Nadam se da ćemo slaviti i posle tog meča.

Ipak

pre 16 godina

Pa lepo da su se oni pozdravili,ali ja ipak ne bih njih dvojicu svrstavao u isti kos.Nole je vise puta pokazao ko je i sta je svojim izjavama,pogotovo u Montrealu,ali sto se tice Ljubicica,svako ko je gledao njegov nastup na HRT-u u jednom intervjuu,dobro bi se zamislio pre nego sto bi izjavio da je on iznad nekih stvari.To je cinjenica.
Inace ima i Srbija 3 igraca medju 100 i cetvrtog koji je na samom pragu,a uz to u velikom naletu,plus vrhunskog dubl igraca,tako da sto se tice Davis Cup-a tesko da ima neko ravan ako smo u punom sastavu.A to je samo pocetak,nastavak sledi,ima i nekih novih lica.

schumi

pre 16 godina

Bar se nisu krili kao vecina,nego se javno izgrlise i svet u cudu ostavise.No i dalje ne kapiram zasto one koje volis moras i da mrzis!?

svetlana

pre 16 godina

Heather,
ako zelis da te postuju i uzimaju za ozbiljno, istoriju uci iz udzbenika a ne sa filmova...
BTW, Skotska je, kad je tenis u pitanju, i dalje Britanija.
Da su Skoti to sto ti kazes, oni bi bili dominantni, a ne Englezi...
Na kraju, Skoti su katolici...a ako nesto znas o hriscanstvu, sve sam ti rekla...
aj' ziv mi ti bio, i nemoj mnogo viski...

krajisnik2

pre 16 godina

bivsa braco istocni susjedi naucili ovu igru intelektualaca,sto bi rekao Milorad "Mico" Dusanovic pa sada ne daju ni set vasim glavnim igracima,a tek kada zene dodju na red u FED kupu

Neverni Toma

pre 16 godina

Endy je Skotlandjanin, sto znaci da je Britanac. Skotska je deo Velike Britanije. Oni st uce geografiju i istoriju iz holivudskih filmova nek se malo bolje raspitaju.
Sto se tice onoga sta je bolje imati 5 igraca u prvih sto ili imati tri u prvih 10 (jelena, Ana, Nole) pa jos po nekog u prvih 50 (Tipsa) itd. mislim da nije vredno razgovora.

Feanor

pre 16 godina

Nole je tako mlad decko, a potpuna smekercina (to sto neki spanski brdjani ne umeju da se nasmeju njegovim forama, vise govori o njima). I menjanje majica je stvarno lep gest dvojice normalnih ljudi, ali to je ipak njihov licni cin i ne znam zasto bi morao da nam izmami suze..

Maja

pre 16 godina

POgledajte na youtubeu klip sa ovog meca.
Novak osvaja mec loptu, poilaze obojca mrezi a Novak kaze "Jel ocemo?" Ljubicic "Ajde!" i skidose obojca majce! Stvarno lep mec, lep tenis i naj kraju lep gest! Tako se promovise Srbija i prijateljstvo!

djordi

pre 16 godina

"...a meni drug jednom rece:..ma Djokovic veze nema, znas li ti ko su za njega Ancic, Ljubicic... itd itd... pa mogu reci samo, MOJ DRUG JE KRETEN...!!!"

NAJJACI KOMENTAR SVIH VREMENA!