Ponedeljak, 21.04.2008.

17:15

Liverpul - Čelsi (utorak B92 20:40)

Izvor: B92

Liverpul - Èelsi (utorak B92 20:40) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Sasha LFC

pre 16 godina

@ Nemanja

Ne znam zasto i odgovaram ali hajde da se potrudim da nesto objasnim bar jednom navijacu Manchestera.

Vidis Nemanja taj tvoj Ronaldo se nije video u navedenoj utakmici dok nije iskljucen Maskerano. I ja uopste ne kukam sto je Maskerano izbacen, niti sto je Manchester zbog toga ubedljivo izgubio. Ja sam vidis ponosan sto se Liverpul nije, kao na primer Inter u prvoj utakmici na Enfildu, povukao i branio od Manchestera da ne primi vise golova. Da je to uradio tvoj Ronaldo se i dalje ne bi video vec bi pravi problem bili bolji igraci kao sto su Runi i Tevez. Ne, Liverpul je igrao na pobedu, probao sa deset igraca da napadne i ostavio je totalnu promaju u odbrani. Po meni tri gola su bila minimum od onoga sto je trebalo da se primi.

Nadam se da te zadovoljava odgovor. I nadam se da shvatas da Liverpul nikada ne igra da izgubi. I nadam se da ces jednog dana shvatiti da je upravo zbog toga za mene najveci klub na planeti. I zato svi postuju Liverpul. I, na kraju krajeva, zato smo mnogo veci klub od Manchestera.

YNWA

Xomep182

pre 16 godina

Fergie tried to sign the boy Torres Torres
Fergie tried to signd the boy Torres Torres
Fergie tried to signd the boy
LFC's pride and joy
Fernando Torres Liverpool's number nine!!!

Nemanja

pre 16 godina

@Sasha LFC
Ako je Liverpul toliko ozbiljan kako ih je onda Mancester onako lako rasturio, a Ronaldo se poigravao sa odbranom Liverpula.

Utva

pre 16 godina

When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm,
There's a golden sky,
And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown...
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.

gavra

pre 16 godina

svima onima koji imitiraju josea i govore da gola onomad nije bilo porucujem da pogledaju snimak pa ce videti penal nad barosem i sudiju koji pusta prednost jer lopta ide u gol a sto se tice chelsea setimo se utakmice na enfildu u prvenstvu i penala koji im je dosudjen pa crveni karton reini jer je mrko pogledao baletana robena pa golovi iz ofsajda arsenalu u prvenstvu i finalu liga kupa pa ako neko ima naklonost sudija onda je to chelsea ali nema im pomoci veceras progutace ih enfield

Vlada_NBGD

pre 16 godina

His Armband Proved He Was A Red
Torres, Torres
You'll Never Walk Alone It Said
Torres, Torres
We Bought The Lad From Sunny Spain
He Gets The Ball He Scores Again
Fernando Torres
Liverpool's No. 9!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=DUjRQfJ3f74

Sasha LFC

pre 16 godina

Zeleo bih da zamolim sve navijace Manchestera koji se javljaju i daju besmislene komentare da ne gledaju vecerasnju utakmicu. Igraju brate dva ozbiljna tima, bice tvrdo, vodice se racuna o odbrani koliko i o napadu. Vi svi volite karneval, vasar, sta li je to vec. To lepo gledajte u sredu i uzivajte. Nema potrebe da se maltretirate i gledate mec koji ni ne razumete. Pa kada u sredu Ronaldo i Mesi pocnu da driblaju trojicu, cetvoricu u nizu vi se odusevljavajte. Nikada vam nece dopreti do glave zasto ne mogu tako da se setaju kada igraju sa ozbiljnim timovima kao sto su Celzi i Liverpul. A to je upravo kvalitet fudbala o kome treba pricati i koji vi, ocigledno, nikada necete razumeti.

Sesta titula se smesi!!!!!
YNWA

vaske90@sbb.co.yu

pre 16 godina

blue is the color,
football is the game
we are together
ahd wining is our aime
so cheer us all
trough the sun and rain
couse CHELSEA
CHELSEA is our name
svaka cast liverpulu ali mislim da celzi prolazi u finale

Blue

pre 16 godina

Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name

Here at the Bridge whether rain or fine
We can shine all the time
Home or away, come and see us play
You're welcome any day

Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name

Come to the Shed and we'll welcome you
Wear your blue and see us through
Sing loud and clear until the game is done
Sing Chelsea everyone.

MU15

pre 16 godina

E,ovako,ako je suditi po zadnjih nekoliko sezona u LS (moram po zadnjih nekoliko da sudim jer ranije Celzija nigde nije bilo a Liver ni u kupu uefa nije predstavljao ozbiljniju prepreku ni za koga ),Celziju ce biti ponisten gol,bar jedan igrac ce im dobiti crveni u prvih pola sata,svirace se penal za liverpul za koji ni Rafa nece tvrditi da je bio penal...Sve u svemu,antifudbal Liverpula ce i dalje uz pomoc sudija pobedjivati.Setimo se gola protiv Celzija 2005 ili gola ponistenog Juventusu iste godine,penal protiv Arsenala ove god i sve nedosudjeno za Arsenal u prvoj tekmi a crvene protiv Intera necu ni da komentarisem...Sve u svemu-Celzi je ugasio.P.S.A i drugi zuti protiv fenera koji je dobio Esijen je smesan...Ipak,MU ce zaustaviti NEPRAVDU zvanu liverpul u finalu u Moskvi!

Novosadjanka

pre 16 godina

Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.
Walk on, walk on with hope in your heart

sportbily

pre 16 godina

ma biće extra utakmica...Zna se da englezi igraju najbolji fudbal ...ko god das pobedi , nebitno je..samo nek bude bar 2 gola

loshmi

pre 16 godina

kako god bilo veceras ce se iz kopa oriti dobra stara pesma:
"Steve Gerard Gerard,
He scores from forty yard,
He's big and he's fu.ing hard,
Steve Gerard Gerard"

Robbie

pre 16 godina

Pobedice tim koji igra najlepsi fudbal, ima najvise srca i najbolje navijace na svetu. Ah da, i Dzerarda i Toresa - dva najbolja fudbalera na svetu.

BornAgainst

pre 16 godina

Svim ljubiteljima Lige sampiona zelim da veceras uzivaju u mecu Unibond Premier divizije BUXTON - FRICKLEY i navijaju za domacina.......

redman

pre 16 godina

Nije trece, vec je cetvrto polufinale zaredom (FA Cup pre dve godine). Mada u odnosu na ranija polufinala nikad nismo bili u boljoj poziciji, to se sa Liverpool-om ne zna. Zato je nasjspeciajlniji klub planete.

A onima kojima je kao dosadno (ako nije zavida ne znam sta je)kad igra LFC, pa mi smo dali 111 golova u svim takmicenjima dosada, vise nego bilo koji drugi tim lige petice. I da dopunim komentatora od ranije, LFC je odigrao dve najbolje a ukupno 3 od 10 najboljih utakmica u istoriji UEFA-e. Bas dosadno, zar ne?!

KKP

pre 16 godina

Bice 1:1 (Dzerard i Lampard penal).
Nego, da li je neko video (Sport Index, sa desne strane, neki sportski portal) start Andricevica nad Pelaicem, utakmica Hrvatke lige? Hajduk sa nekim. Kakav lom noge, kakav pogibeljan start. Pogledajte, ali ako imate slabo srce, onda nemojte da gledate. Mnogo je mucno. Neverovatan prelom, stvarno bi nekima trebalo zabraniti bavljenje fudbalom. Mozda nije hteo namerno, ali to su neke price za malu decu. Neverovatno!

shoegazer

pre 16 godina

Mozda Chelsea i prodje, ali da Liverpool objasnjava Londonu ko je ko u svetu fudbala, deco to je malo neozbiljno, nadam se da Rob Stajls nece suditi ovaj mec...

12th Carragher

pre 16 godina

Recite mi ime jos nekog kluba koji je u zadnjih 10 godina odigrao ovoliki broj dosadnih utakmica u evrokupovima:
Alaves 5:4
Bajern 3:2
Barcelona 1:3
Leverkusen 2:4
Basel 3:3
Olimpijakos 3:1
Leverkusen 2x 3:1 (narocito je bila dosadna prva)
Milan 3:3
Arsenal 4:2.
Ovo su samo one koje su bile rezultatski neizvjesne do zadnjeg minuta, a da ne nabrajam one koje su dobijene glatko

expert

pre 16 godina

Nadam se da je doslo vreme za naplatu evropskih dugova... Chelsea, ako ste pravi ( ja verujem da jeste!) pokazite to sada!!!

@ (12th Carragher, 21. april 2008 18:50)

Znam da jesi, a voleo bih da nisi u pravu!!!

Grobar

pre 16 godina

(enfild, 21. april 2008 18:57)

Moram da ti kazem da zalim ovu Srbiju ako je Zvezda simbol naseg fudbala. MISLIM STA RECI KUP UEFA OVO ONO NULA (0) BODOVA, JBG I NULA JE BROJ...

Zorz Vea

pre 16 godina

Uzasno zavidim simpatizerima 4 kluba koji igraju 1\2 finale LS,jer sezona bez zavrsnice LS se ne moze nazvati uspesnom!!!Uzivajte

Zivela Srbija i forza AC Milan,prvak Sveta bar jos 6 meseci

Only Brain

pre 16 godina

@ only liverpool

Liverpool vec 20 dina nije prvak Engleske a u zadnjih 4-5 je redovno po 15+ bodova iza prvog. Svakako 'rade nesto dobro'.

St.Anger

pre 16 godina

U ovom dvomecu odlucivace nijanse, jedan potez od mnostvo zvezda a mozda i neka sudiska greska resi ucesnika finala. U svakom slucaju utakmice ce biti vredne gledanja.

Sasha LFC

pre 16 godina

Bilo koji od ova dva kluba da prodje u finale za mene ce biti favorit da podigne trofej u Moskvi. Iskreno se nadam da ce se istorija ponoviti i treci put i da ce Liverpul u finale. Ono sto sigurno znam je da ce kvalitet fudbala biti na daleko visem nivou nego u dvomecu Barca-MU.

Carradonna

pre 16 godina

Odlična slika Torresa između ovih "plavaca". Opet mislim da ćemo primiti gol. Većina kladioničara će vjerovatno igrati od 0-1, a moje mišljenje je da ćemo pobjediti i to rezultatom 2:1. (Torres, Babel - Ballack)

Only Liverpool

pre 16 godina

Navijači Čelsija su uvek isticali Liverpulovu sreću u Evropi: srećni penali, navodni nepostojeći golovi, ali kada za tri godine dva puta stignete do finala, i u međuvremenu pobedite veličine kao što su Arsenal, Inter, Milan, Barselona, Juventus, kao i Čelsi dvaput – pa, verovatno da ipak nešto radite dobro.
E ovo vam je pametno

12th Carragher

pre 16 godina

Ko god da prodje bice gomila komentara da je namjesteno
Celsi jer se finale igra u Romanovoj Moskvi, a Liverpool zato sto je nikakav ali ga guraju sudije

enfild

pre 16 godina

Nemojte puno da razmisljate ,
zna se da Liverpul ide u finale , jer je simbol Engleskog fudbala , kao sto je Zvezda u Srbiji .
Zvezda sampion .

dde

pre 16 godina

Mislim da je ovo jedina sansa za chelsea jer se prva igra na Enfildu! Da je obrnuto sad bi mogao sa sigurnoscu da kazem prolazi dalje Liverpul!

12th Carragher

pre 16 godina

Ko god da prodje bice gomila komentara da je namjesteno
Celsi jer se finale igra u Romanovoj Moskvi, a Liverpool zato sto je nikakav ali ga guraju sudije

Only Liverpool

pre 16 godina

Navijači Čelsija su uvek isticali Liverpulovu sreću u Evropi: srećni penali, navodni nepostojeći golovi, ali kada za tri godine dva puta stignete do finala, i u međuvremenu pobedite veličine kao što su Arsenal, Inter, Milan, Barselona, Juventus, kao i Čelsi dvaput – pa, verovatno da ipak nešto radite dobro.
E ovo vam je pametno

12th Carragher

pre 16 godina

Recite mi ime jos nekog kluba koji je u zadnjih 10 godina odigrao ovoliki broj dosadnih utakmica u evrokupovima:
Alaves 5:4
Bajern 3:2
Barcelona 1:3
Leverkusen 2:4
Basel 3:3
Olimpijakos 3:1
Leverkusen 2x 3:1 (narocito je bila dosadna prva)
Milan 3:3
Arsenal 4:2.
Ovo su samo one koje su bile rezultatski neizvjesne do zadnjeg minuta, a da ne nabrajam one koje su dobijene glatko

Only Brain

pre 16 godina

@ only liverpool

Liverpool vec 20 dina nije prvak Engleske a u zadnjih 4-5 je redovno po 15+ bodova iza prvog. Svakako 'rade nesto dobro'.

enfild

pre 16 godina

Nemojte puno da razmisljate ,
zna se da Liverpul ide u finale , jer je simbol Engleskog fudbala , kao sto je Zvezda u Srbiji .
Zvezda sampion .

Grobar

pre 16 godina

(enfild, 21. april 2008 18:57)

Moram da ti kazem da zalim ovu Srbiju ako je Zvezda simbol naseg fudbala. MISLIM STA RECI KUP UEFA OVO ONO NULA (0) BODOVA, JBG I NULA JE BROJ...

dde

pre 16 godina

Mislim da je ovo jedina sansa za chelsea jer se prva igra na Enfildu! Da je obrnuto sad bi mogao sa sigurnoscu da kazem prolazi dalje Liverpul!

Novosadjanka

pre 16 godina

Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.
Walk on, walk on with hope in your heart

Sasha LFC

pre 16 godina

Bilo koji od ova dva kluba da prodje u finale za mene ce biti favorit da podigne trofej u Moskvi. Iskreno se nadam da ce se istorija ponoviti i treci put i da ce Liverpul u finale. Ono sto sigurno znam je da ce kvalitet fudbala biti na daleko visem nivou nego u dvomecu Barca-MU.

St.Anger

pre 16 godina

U ovom dvomecu odlucivace nijanse, jedan potez od mnostvo zvezda a mozda i neka sudiska greska resi ucesnika finala. U svakom slucaju utakmice ce biti vredne gledanja.

loshmi

pre 16 godina

kako god bilo veceras ce se iz kopa oriti dobra stara pesma:
"Steve Gerard Gerard,
He scores from forty yard,
He's big and he's fu.ing hard,
Steve Gerard Gerard"

Sasha LFC

pre 16 godina

Zeleo bih da zamolim sve navijace Manchestera koji se javljaju i daju besmislene komentare da ne gledaju vecerasnju utakmicu. Igraju brate dva ozbiljna tima, bice tvrdo, vodice se racuna o odbrani koliko i o napadu. Vi svi volite karneval, vasar, sta li je to vec. To lepo gledajte u sredu i uzivajte. Nema potrebe da se maltretirate i gledate mec koji ni ne razumete. Pa kada u sredu Ronaldo i Mesi pocnu da driblaju trojicu, cetvoricu u nizu vi se odusevljavajte. Nikada vam nece dopreti do glave zasto ne mogu tako da se setaju kada igraju sa ozbiljnim timovima kao sto su Celzi i Liverpul. A to je upravo kvalitet fudbala o kome treba pricati i koji vi, ocigledno, nikada necete razumeti.

Sesta titula se smesi!!!!!
YNWA

Utva

pre 16 godina

When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm,
There's a golden sky,
And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown...
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.

Zorz Vea

pre 16 godina

Uzasno zavidim simpatizerima 4 kluba koji igraju 1\2 finale LS,jer sezona bez zavrsnice LS se ne moze nazvati uspesnom!!!Uzivajte

Zivela Srbija i forza AC Milan,prvak Sveta bar jos 6 meseci

Blue

pre 16 godina

Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name

Here at the Bridge whether rain or fine
We can shine all the time
Home or away, come and see us play
You're welcome any day

Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name

Come to the Shed and we'll welcome you
Wear your blue and see us through
Sing loud and clear until the game is done
Sing Chelsea everyone.

Carradonna

pre 16 godina

Odlična slika Torresa između ovih "plavaca". Opet mislim da ćemo primiti gol. Većina kladioničara će vjerovatno igrati od 0-1, a moje mišljenje je da ćemo pobjediti i to rezultatom 2:1. (Torres, Babel - Ballack)

Vlada_NBGD

pre 16 godina

His Armband Proved He Was A Red
Torres, Torres
You'll Never Walk Alone It Said
Torres, Torres
We Bought The Lad From Sunny Spain
He Gets The Ball He Scores Again
Fernando Torres
Liverpool's No. 9!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=DUjRQfJ3f74

gavra

pre 16 godina

svima onima koji imitiraju josea i govore da gola onomad nije bilo porucujem da pogledaju snimak pa ce videti penal nad barosem i sudiju koji pusta prednost jer lopta ide u gol a sto se tice chelsea setimo se utakmice na enfildu u prvenstvu i penala koji im je dosudjen pa crveni karton reini jer je mrko pogledao baletana robena pa golovi iz ofsajda arsenalu u prvenstvu i finalu liga kupa pa ako neko ima naklonost sudija onda je to chelsea ali nema im pomoci veceras progutace ih enfield

shoegazer

pre 16 godina

Mozda Chelsea i prodje, ali da Liverpool objasnjava Londonu ko je ko u svetu fudbala, deco to je malo neozbiljno, nadam se da Rob Stajls nece suditi ovaj mec...

redman

pre 16 godina

Nije trece, vec je cetvrto polufinale zaredom (FA Cup pre dve godine). Mada u odnosu na ranija polufinala nikad nismo bili u boljoj poziciji, to se sa Liverpool-om ne zna. Zato je nasjspeciajlniji klub planete.

A onima kojima je kao dosadno (ako nije zavida ne znam sta je)kad igra LFC, pa mi smo dali 111 golova u svim takmicenjima dosada, vise nego bilo koji drugi tim lige petice. I da dopunim komentatora od ranije, LFC je odigrao dve najbolje a ukupno 3 od 10 najboljih utakmica u istoriji UEFA-e. Bas dosadno, zar ne?!

MU15

pre 16 godina

E,ovako,ako je suditi po zadnjih nekoliko sezona u LS (moram po zadnjih nekoliko da sudim jer ranije Celzija nigde nije bilo a Liver ni u kupu uefa nije predstavljao ozbiljniju prepreku ni za koga ),Celziju ce biti ponisten gol,bar jedan igrac ce im dobiti crveni u prvih pola sata,svirace se penal za liverpul za koji ni Rafa nece tvrditi da je bio penal...Sve u svemu,antifudbal Liverpula ce i dalje uz pomoc sudija pobedjivati.Setimo se gola protiv Celzija 2005 ili gola ponistenog Juventusu iste godine,penal protiv Arsenala ove god i sve nedosudjeno za Arsenal u prvoj tekmi a crvene protiv Intera necu ni da komentarisem...Sve u svemu-Celzi je ugasio.P.S.A i drugi zuti protiv fenera koji je dobio Esijen je smesan...Ipak,MU ce zaustaviti NEPRAVDU zvanu liverpul u finalu u Moskvi!

BornAgainst

pre 16 godina

Svim ljubiteljima Lige sampiona zelim da veceras uzivaju u mecu Unibond Premier divizije BUXTON - FRICKLEY i navijaju za domacina.......

vaske90@sbb.co.yu

pre 16 godina

blue is the color,
football is the game
we are together
ahd wining is our aime
so cheer us all
trough the sun and rain
couse CHELSEA
CHELSEA is our name
svaka cast liverpulu ali mislim da celzi prolazi u finale

Nemanja

pre 16 godina

@Sasha LFC
Ako je Liverpul toliko ozbiljan kako ih je onda Mancester onako lako rasturio, a Ronaldo se poigravao sa odbranom Liverpula.

expert

pre 16 godina

Nadam se da je doslo vreme za naplatu evropskih dugova... Chelsea, ako ste pravi ( ja verujem da jeste!) pokazite to sada!!!

@ (12th Carragher, 21. april 2008 18:50)

Znam da jesi, a voleo bih da nisi u pravu!!!

Robbie

pre 16 godina

Pobedice tim koji igra najlepsi fudbal, ima najvise srca i najbolje navijace na svetu. Ah da, i Dzerarda i Toresa - dva najbolja fudbalera na svetu.

KKP

pre 16 godina

Bice 1:1 (Dzerard i Lampard penal).
Nego, da li je neko video (Sport Index, sa desne strane, neki sportski portal) start Andricevica nad Pelaicem, utakmica Hrvatke lige? Hajduk sa nekim. Kakav lom noge, kakav pogibeljan start. Pogledajte, ali ako imate slabo srce, onda nemojte da gledate. Mnogo je mucno. Neverovatan prelom, stvarno bi nekima trebalo zabraniti bavljenje fudbalom. Mozda nije hteo namerno, ali to su neke price za malu decu. Neverovatno!

sportbily

pre 16 godina

ma biće extra utakmica...Zna se da englezi igraju najbolji fudbal ...ko god das pobedi , nebitno je..samo nek bude bar 2 gola

Sasha LFC

pre 16 godina

@ Nemanja

Ne znam zasto i odgovaram ali hajde da se potrudim da nesto objasnim bar jednom navijacu Manchestera.

Vidis Nemanja taj tvoj Ronaldo se nije video u navedenoj utakmici dok nije iskljucen Maskerano. I ja uopste ne kukam sto je Maskerano izbacen, niti sto je Manchester zbog toga ubedljivo izgubio. Ja sam vidis ponosan sto se Liverpul nije, kao na primer Inter u prvoj utakmici na Enfildu, povukao i branio od Manchestera da ne primi vise golova. Da je to uradio tvoj Ronaldo se i dalje ne bi video vec bi pravi problem bili bolji igraci kao sto su Runi i Tevez. Ne, Liverpul je igrao na pobedu, probao sa deset igraca da napadne i ostavio je totalnu promaju u odbrani. Po meni tri gola su bila minimum od onoga sto je trebalo da se primi.

Nadam se da te zadovoljava odgovor. I nadam se da shvatas da Liverpul nikada ne igra da izgubi. I nadam se da ces jednog dana shvatiti da je upravo zbog toga za mene najveci klub na planeti. I zato svi postuju Liverpul. I, na kraju krajeva, zato smo mnogo veci klub od Manchestera.

YNWA

Xomep182

pre 16 godina

Fergie tried to sign the boy Torres Torres
Fergie tried to signd the boy Torres Torres
Fergie tried to signd the boy
LFC's pride and joy
Fernando Torres Liverpool's number nine!!!

enfild

pre 16 godina

Nemojte puno da razmisljate ,
zna se da Liverpul ide u finale , jer je simbol Engleskog fudbala , kao sto je Zvezda u Srbiji .
Zvezda sampion .

Sasha LFC

pre 16 godina

Bilo koji od ova dva kluba da prodje u finale za mene ce biti favorit da podigne trofej u Moskvi. Iskreno se nadam da ce se istorija ponoviti i treci put i da ce Liverpul u finale. Ono sto sigurno znam je da ce kvalitet fudbala biti na daleko visem nivou nego u dvomecu Barca-MU.

Only Brain

pre 16 godina

@ only liverpool

Liverpool vec 20 dina nije prvak Engleske a u zadnjih 4-5 je redovno po 15+ bodova iza prvog. Svakako 'rade nesto dobro'.

dde

pre 16 godina

Mislim da je ovo jedina sansa za chelsea jer se prva igra na Enfildu! Da je obrnuto sad bi mogao sa sigurnoscu da kazem prolazi dalje Liverpul!

12th Carragher

pre 16 godina

Ko god da prodje bice gomila komentara da je namjesteno
Celsi jer se finale igra u Romanovoj Moskvi, a Liverpool zato sto je nikakav ali ga guraju sudije

Carradonna

pre 16 godina

Odlična slika Torresa između ovih "plavaca". Opet mislim da ćemo primiti gol. Većina kladioničara će vjerovatno igrati od 0-1, a moje mišljenje je da ćemo pobjediti i to rezultatom 2:1. (Torres, Babel - Ballack)

Only Liverpool

pre 16 godina

Navijači Čelsija su uvek isticali Liverpulovu sreću u Evropi: srećni penali, navodni nepostojeći golovi, ali kada za tri godine dva puta stignete do finala, i u međuvremenu pobedite veličine kao što su Arsenal, Inter, Milan, Barselona, Juventus, kao i Čelsi dvaput – pa, verovatno da ipak nešto radite dobro.
E ovo vam je pametno

Grobar

pre 16 godina

(enfild, 21. april 2008 18:57)

Moram da ti kazem da zalim ovu Srbiju ako je Zvezda simbol naseg fudbala. MISLIM STA RECI KUP UEFA OVO ONO NULA (0) BODOVA, JBG I NULA JE BROJ...

MU15

pre 16 godina

E,ovako,ako je suditi po zadnjih nekoliko sezona u LS (moram po zadnjih nekoliko da sudim jer ranije Celzija nigde nije bilo a Liver ni u kupu uefa nije predstavljao ozbiljniju prepreku ni za koga ),Celziju ce biti ponisten gol,bar jedan igrac ce im dobiti crveni u prvih pola sata,svirace se penal za liverpul za koji ni Rafa nece tvrditi da je bio penal...Sve u svemu,antifudbal Liverpula ce i dalje uz pomoc sudija pobedjivati.Setimo se gola protiv Celzija 2005 ili gola ponistenog Juventusu iste godine,penal protiv Arsenala ove god i sve nedosudjeno za Arsenal u prvoj tekmi a crvene protiv Intera necu ni da komentarisem...Sve u svemu-Celzi je ugasio.P.S.A i drugi zuti protiv fenera koji je dobio Esijen je smesan...Ipak,MU ce zaustaviti NEPRAVDU zvanu liverpul u finalu u Moskvi!

Zorz Vea

pre 16 godina

Uzasno zavidim simpatizerima 4 kluba koji igraju 1\2 finale LS,jer sezona bez zavrsnice LS se ne moze nazvati uspesnom!!!Uzivajte

Zivela Srbija i forza AC Milan,prvak Sveta bar jos 6 meseci

12th Carragher

pre 16 godina

Recite mi ime jos nekog kluba koji je u zadnjih 10 godina odigrao ovoliki broj dosadnih utakmica u evrokupovima:
Alaves 5:4
Bajern 3:2
Barcelona 1:3
Leverkusen 2:4
Basel 3:3
Olimpijakos 3:1
Leverkusen 2x 3:1 (narocito je bila dosadna prva)
Milan 3:3
Arsenal 4:2.
Ovo su samo one koje su bile rezultatski neizvjesne do zadnjeg minuta, a da ne nabrajam one koje su dobijene glatko

vaske90@sbb.co.yu

pre 16 godina

blue is the color,
football is the game
we are together
ahd wining is our aime
so cheer us all
trough the sun and rain
couse CHELSEA
CHELSEA is our name
svaka cast liverpulu ali mislim da celzi prolazi u finale

Blue

pre 16 godina

Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name

Here at the Bridge whether rain or fine
We can shine all the time
Home or away, come and see us play
You're welcome any day

Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name

Come to the Shed and we'll welcome you
Wear your blue and see us through
Sing loud and clear until the game is done
Sing Chelsea everyone.

Xomep182

pre 16 godina

Fergie tried to sign the boy Torres Torres
Fergie tried to signd the boy Torres Torres
Fergie tried to signd the boy
LFC's pride and joy
Fernando Torres Liverpool's number nine!!!

Robbie

pre 16 godina

Pobedice tim koji igra najlepsi fudbal, ima najvise srca i najbolje navijace na svetu. Ah da, i Dzerarda i Toresa - dva najbolja fudbalera na svetu.

St.Anger

pre 16 godina

U ovom dvomecu odlucivace nijanse, jedan potez od mnostvo zvezda a mozda i neka sudiska greska resi ucesnika finala. U svakom slucaju utakmice ce biti vredne gledanja.

expert

pre 16 godina

Nadam se da je doslo vreme za naplatu evropskih dugova... Chelsea, ako ste pravi ( ja verujem da jeste!) pokazite to sada!!!

@ (12th Carragher, 21. april 2008 18:50)

Znam da jesi, a voleo bih da nisi u pravu!!!

shoegazer

pre 16 godina

Mozda Chelsea i prodje, ali da Liverpool objasnjava Londonu ko je ko u svetu fudbala, deco to je malo neozbiljno, nadam se da Rob Stajls nece suditi ovaj mec...

KKP

pre 16 godina

Bice 1:1 (Dzerard i Lampard penal).
Nego, da li je neko video (Sport Index, sa desne strane, neki sportski portal) start Andricevica nad Pelaicem, utakmica Hrvatke lige? Hajduk sa nekim. Kakav lom noge, kakav pogibeljan start. Pogledajte, ali ako imate slabo srce, onda nemojte da gledate. Mnogo je mucno. Neverovatan prelom, stvarno bi nekima trebalo zabraniti bavljenje fudbalom. Mozda nije hteo namerno, ali to su neke price za malu decu. Neverovatno!

redman

pre 16 godina

Nije trece, vec je cetvrto polufinale zaredom (FA Cup pre dve godine). Mada u odnosu na ranija polufinala nikad nismo bili u boljoj poziciji, to se sa Liverpool-om ne zna. Zato je nasjspeciajlniji klub planete.

A onima kojima je kao dosadno (ako nije zavida ne znam sta je)kad igra LFC, pa mi smo dali 111 golova u svim takmicenjima dosada, vise nego bilo koji drugi tim lige petice. I da dopunim komentatora od ranije, LFC je odigrao dve najbolje a ukupno 3 od 10 najboljih utakmica u istoriji UEFA-e. Bas dosadno, zar ne?!

BornAgainst

pre 16 godina

Svim ljubiteljima Lige sampiona zelim da veceras uzivaju u mecu Unibond Premier divizije BUXTON - FRICKLEY i navijaju za domacina.......

sportbily

pre 16 godina

ma biće extra utakmica...Zna se da englezi igraju najbolji fudbal ...ko god das pobedi , nebitno je..samo nek bude bar 2 gola

loshmi

pre 16 godina

kako god bilo veceras ce se iz kopa oriti dobra stara pesma:
"Steve Gerard Gerard,
He scores from forty yard,
He's big and he's fu.ing hard,
Steve Gerard Gerard"

Novosadjanka

pre 16 godina

Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.
Walk on, walk on with hope in your heart

Sasha LFC

pre 16 godina

Zeleo bih da zamolim sve navijace Manchestera koji se javljaju i daju besmislene komentare da ne gledaju vecerasnju utakmicu. Igraju brate dva ozbiljna tima, bice tvrdo, vodice se racuna o odbrani koliko i o napadu. Vi svi volite karneval, vasar, sta li je to vec. To lepo gledajte u sredu i uzivajte. Nema potrebe da se maltretirate i gledate mec koji ni ne razumete. Pa kada u sredu Ronaldo i Mesi pocnu da driblaju trojicu, cetvoricu u nizu vi se odusevljavajte. Nikada vam nece dopreti do glave zasto ne mogu tako da se setaju kada igraju sa ozbiljnim timovima kao sto su Celzi i Liverpul. A to je upravo kvalitet fudbala o kome treba pricati i koji vi, ocigledno, nikada necete razumeti.

Sesta titula se smesi!!!!!
YNWA

Vlada_NBGD

pre 16 godina

His Armband Proved He Was A Red
Torres, Torres
You'll Never Walk Alone It Said
Torres, Torres
We Bought The Lad From Sunny Spain
He Gets The Ball He Scores Again
Fernando Torres
Liverpool's No. 9!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=DUjRQfJ3f74

gavra

pre 16 godina

svima onima koji imitiraju josea i govore da gola onomad nije bilo porucujem da pogledaju snimak pa ce videti penal nad barosem i sudiju koji pusta prednost jer lopta ide u gol a sto se tice chelsea setimo se utakmice na enfildu u prvenstvu i penala koji im je dosudjen pa crveni karton reini jer je mrko pogledao baletana robena pa golovi iz ofsajda arsenalu u prvenstvu i finalu liga kupa pa ako neko ima naklonost sudija onda je to chelsea ali nema im pomoci veceras progutace ih enfield

Utva

pre 16 godina

When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm,
There's a golden sky,
And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown...
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.

Nemanja

pre 16 godina

@Sasha LFC
Ako je Liverpul toliko ozbiljan kako ih je onda Mancester onako lako rasturio, a Ronaldo se poigravao sa odbranom Liverpula.

Sasha LFC

pre 16 godina

@ Nemanja

Ne znam zasto i odgovaram ali hajde da se potrudim da nesto objasnim bar jednom navijacu Manchestera.

Vidis Nemanja taj tvoj Ronaldo se nije video u navedenoj utakmici dok nije iskljucen Maskerano. I ja uopste ne kukam sto je Maskerano izbacen, niti sto je Manchester zbog toga ubedljivo izgubio. Ja sam vidis ponosan sto se Liverpul nije, kao na primer Inter u prvoj utakmici na Enfildu, povukao i branio od Manchestera da ne primi vise golova. Da je to uradio tvoj Ronaldo se i dalje ne bi video vec bi pravi problem bili bolji igraci kao sto su Runi i Tevez. Ne, Liverpul je igrao na pobedu, probao sa deset igraca da napadne i ostavio je totalnu promaju u odbrani. Po meni tri gola su bila minimum od onoga sto je trebalo da se primi.

Nadam se da te zadovoljava odgovor. I nadam se da shvatas da Liverpul nikada ne igra da izgubi. I nadam se da ces jednog dana shvatiti da je upravo zbog toga za mene najveci klub na planeti. I zato svi postuju Liverpul. I, na kraju krajeva, zato smo mnogo veci klub od Manchestera.

YNWA