Sreda, 02.04.2008.

00:44

Tipsarević u četvrtfinalu Majamija

Izvor: A G

Tipsareviæ u èetvrtfinalu Majamija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

dandza

pre 15 godina

bravo Janken, samo napred, bilo je uzivanje gledati te, do duse uz znanje rezultata,ali nije bitno, bitno je da ti sigurno korak po korak ides napred. srecno
A i Jeca je evo u polufinalu, svaka cast NASI

Zagor

pre 15 godina

Stvarno verujem da ce Janko razvaliti Davidenka koji je samo prosecan teniser, i cija je karijera u padu. pokazao mu j jos Troicki u Moskvi da nije nista posebno, a tek Janko. Uuuu... Janko ce ga otkinuti i lansirati sebe na megdan Federeru. A onda znamo sta je sve moguce. Zna i Federer. Zato se i plasi...

Nevena

pre 15 godina

Bravo JANKO!!! Zasluzio si svojom odlicnom igrom da postignes ovako dobar rezultat na ovom turniru. Ocekujem i nadam se da ces pobediti i Davidenka. Samo polako i smireno, pobeda je blizu.

yros

pre 15 godina

bravo care,najzad dokazujes zasto si svojevremeno bio najbolji junior na svetu!!! sad na tog rusa smireno,a onda u polufinalu sledi osveta federeru!!! svaka cast!!!

HR

pre 15 godina

Tipsa je bio favorit u susretu s Južnijem jer se Miha istrošio protiv Almagra. Bio je to jedan od najčudnijih susreta u zadnje vrijeme. Nisam gledao cijeli dvoboj, stoga ga ne mogu detaljno prepričati. Ionako sve ima na stranici www.salatara.com/news.asp?id=1848

Srboje

pre 15 godina

Sok drugog kola definitivno je zaboravljen zbog tipse...jako je cudno sto tipsa nema bolje razultate u karijeri sa ovakvom igrom(najbolji rezultat polufinale s petersburga).Cesto na cjelendjerima moze da izgubi od dosta losijeg igraca ali sa jacim je potpuno ravnopravan.Slijedi davidenko koji ne blista svojom igrom.Mada bi mu ancic vise odgovarao u razmjenama(u kojima je tipsa protiv takvih igraca u prednosti) vise sam prizeljkivao nikolaja,samo servis da proradi a davidenko se moze brejknuti lako. Na turniru je definitivno do sada najvise pokazao Berdich koji je propustio samo 11 gemova protivnicima u 3 meca,ali jos vise impresionira njegova igra. Odavno nije odigrao ovakav turnir i bice zanimljivo dokle ce dogurati. Henin je pometena sa terena od braniteljice naslova Serene. Pitam se koji ce sada razlog naci. Jankovic danas igra protiv preporodjene dementieve. Vidno nabildana elena igra veoma dobro u poslijednje vrijeme a upravo je bodibilding najveci razlog njenog uspijeha. Servisi su jaci,forhendi jaci uz dokazanu preciznosti ,dosta svjezije i izdrzljivije izgleda na terenu u odnosu na proslu sezonu. Ali jos uvijek ima dosta svojih mana pa tako ce JJ dobiti ovaj mec.

Predo

pre 15 godina

Ne znam koliko i dokle moze Janko i na ovom turniru, a i inace, jer to vjerovatno ne zna ni on sam, ali je cinjenica da je od prosle godine poceo da vjeruje u sebe i svoje mogucnosti i lijepo ga je vidjeti u drustvu sa Federerom, Rodikom i Davidenkom na svojoj strani zrijeba. Zapamtite da je on imao najtezi put od svih nasih igraca (mislim na Anu, NOvaka i Jelenu), jer nije imao takvu finansijsku potporu i morao je da igra neke manje turnire, samo da bi zaradio novac, koji je poslije ulagao u svoj razvoj. Na jednom takvom turniru sam stisnuo ruku tom skromnom mladicu i nadam se da ce vec nakon ovog turnira biti medju prvih 30, sto bi znacilo puno - ulogu nosioca na grand slam turnirima i na vecini drugih turnira. Zapamtite da ima mnogo vecih zemalja, koje namaju ni jednog igraca medju prvih 50 igraca, i da nema Ane, Jelene i Novaka, mi bi bili itekako ponosni na Janka i njegov uspjeh

Shadow

pre 15 godina

Kakav tenis, igrao si fenomenalno, mada nisam ni sumnjala u tvoju pobedu. Svaka ti cast majstore, sad da pregazis i Davidenka, mozes ti to !!!

Dragan

pre 15 godina

Neverovatno! Janko pobedjuje na Mastersu a RTS prenosi Seseljevo sudjenje.
Gledam odlozeni prenos od sat vremena kao da je derbi Zvezda-Partizan pa nema prenosa da bi se prodale karte.
Gospoda iz javnog servisa sigurno misli da bi trebalo da odemo u Miami ako hocemo da gledamo Janka uzivo.

letelica

pre 15 godina

e i da: kako je lepo videti Janka kad skoci pri servisu! joj! a tehnicki je potkovan nema sta,svi komentatori i kazu da ovaj covek na svim podlogama nema mana...ostalo je u glavudzi jankooo...e i da, ovaj spanski trener je bingo! jos kad bi i JJ nasla jednog...gde bi stala!

ILIJA

pre 15 godina

Šta reći svetu srbi osvajaju tenisku planetu
Biće zato skorih dana nova lista ispisana Novak prvi Janko drugi nek svi vide ko su srbi
Kome basta i priliči
S kim će srbin da se diči.


Janko drugi

nemanja

pre 15 godina

federeu su vec sad pune gacice.. moli boga da se ne sretne sa jankulom...
znao sam de ce pobediti onog blesavog rusa...
ali sledi jos blesaviji...
ako nista drugo ja cu sici dole i opaliti nikolaja reketom po cuturi...
AJDE

r2d2

pre 15 godina

ovi sto se nerviraju zbog RTS-a:
umesto da placate RTS, uplatite tu kintu lepo preko kreditne kartice (mislim da je negde oko 70ak baka) na www.atpmastersseries.tv i gledajte sve atp masters turnire preko neta (brza konekcija je neophodna). Jos ako umesto (manjeg) monitora koristite TV imate kompletan ugodjaj.

Aco

pre 15 godina

Bravo majstore.Janko je poznatt po tome da se ne predaje do samog kraja i to je i ovoga puta pokazao,posle gubitka prvog seta.Sledeci na redu je Davidenko protiv koga mislimm da imas realne sanse da prodjes u polufinale na verovatno Federera.I bolje sto je Davidenko jer da je Ancic , protiv njega koji je dobar server na tvrdoj podlozi bilo bi teze.Davidenko je poznat da recimo na retko kom turniru dolazi do same zavrsnice, iako je broj 4 na ATP listi.Tu lezi tvoja sansa,nema sta da izgubis, a ulog je veliki,polufinale mastersa. Srecno Janko!

Katana

pre 15 godina

Gospodine Tipsarevicu skidam kapu i imate moj naklon.Zeleo sam jos sinoc da posaljem komentar ali sam bio zauzet.Sve cestike jos jednom na podizanju ugleda nase zemlje

Jeca

pre 15 godina

Bravo Janko care!
Svaka cast!
Od sledece nedelje 32.mesto,a ako Bog da i ulazak u prvih 30!:)
Ovom prilikom necu kritikovati nas "Javni servis"(a trebala bih)jer sam previse srecna sa se nerviram zbog gluposti i pretplate koja je sad mislim 387 dinara!
Ali da se vratim na Jankovu sjajnu pobedu!
Ako nastavi sa ovakvim igrama...nebo je granica!
O Mastersu da ne pricam!:D
Srecno Janko i samo napred!
Uz tebe smo(iako nema prenosa)!

BOB

pre 15 godina

Janko je igrac koji moze da dobije svakog tenisera. Kada on u glavi odluci da ZELI da pobedi, on to i uradi. Ona prica "ma sta uradim uradim" ga kosta mesta medju prvih deset, a on to u ovom trenutku moze. Ne kazem da nema kvalitetnijih igraca, ali kad proradi inat kod Janka, uz neosporne igracke kvalitete, mogu pasti i najbolji. Sta reci nego: napred Janko, istraj i pobedi u Majamiju.

Aleksandar Tomic

pre 15 godina

Ako nastavi da igra u ovakvoj formi, dace bog da ga gledamo i u zavrsnici jednog od narednih grend slem turnira.
Zamislite al bi bilo lepo da se igra SRPSKO finale vimbldona Djokovic-Zimonjic!!!

zoran

pre 15 godina

Nemogu da verujem da su na RTS-u pustili snimak. Pratio sam na live scor-u i bio je u toku vec treci set a na RTS-u su tek tad poceli "direktan" prenos. Stvarno su jadni!!!

zoki

pre 15 godina

Bravo Jankec, cetvrtfinale znaci125 bodova i napredak na list, a cetvrfinale je i 72 hiljade dolara sto nije za baciti...UVEK UZ NAJJ

Serpico

pre 15 godina

Za one koji kritikuju RTS zato sto nije prenosio jedna informacija:RTS a ni SK nisu prenosili Janka iako su to hteli zato sto im iz Amerike stize jedan jedini signal a Amerikanci su pustali prenos meca Nadal-Mathieu dok su Janka pustili tek kad se mec Nadala zavrsio.

petorka iznad sajkace

pre 15 godina

Dosli smo pocetkom drugog seta kada je Janku pomoc najvise trebala. Poceli smo sa zestokim navijanjem i sveli mnogobrojne Ruse u misju rupu. Janko nam se oduzio fenomenalnom igrom. Nadamo se da cemo u bliskoj buducnosti jos jace bodriti Janka. Volimo te Janko!Srbi iz Chicaga i Wasington D.C.

Sarma

pre 15 godina

Super! Samo...Nesto racunam...Chela ispao u prvom kolu sada, a prosle godine je bio u cetvrtfinalu,... Tursunov osvojio koji poencic... ovi drugi izmedju su na istom... cekaj,cekaj... Bogami, smeska se pozicija 32 (nadamo se i boljem ako ode dalje), sto bi bilo mocno, jer ako do sledece masters serije zadrzi to mesto, igra od druge runde i dobija neku boraniju za protivnike, i sigurno ne Noleta. 8) Ma, Janko, samo ti guraj napred! Cisto da se zna ciji su NAJJ teniseri ;)

Petar Veliki

pre 15 godina

Janko, slobodno se raspravljaj sa sudijama, nemoj da ih stedis. Mnogi teniseri zadrze sve u sebi, ili pak tiho i ljigavo dobace nesto sudiji. Slobodno to kazi na glas, vidi se da je to u tvojoj prirodi, da nisi "pitom". Treba i po tome da te pamte ljudi, kao sto po tome pamtimo i Mekinroa, koji se, pored sjajne igre, cesto svadjao sa sudijama.

Budi ono sto jesi, ali radi to sa stilom.

Svaka cast na uspehu!

Zox

pre 15 godina

Sve cestitke Janku na najboljem rezultatu u njegovoj karijeri u nadi da ovde nije kraj. I Ancic i Davidenko se daju pobediti.

Odlicna igra Janka na ovom turniru.

PS Ova vest bi trebalo da bude odmah ispod kosarkaske.

Slobo

pre 15 godina

Ocigledno dokaz o udruzenom zlocinackom poduhvatu na USA.Podelili su se u dve grupe.Ana i Novak u Indian Velsu , Jelena i Janko u Majamiju.Hag vam ne gine.

laza lazarević

pre 15 godina

Ma neće ona JAVNA KUĆA da dobije od mene ni jedan dinar,a kamoli 385,00.
I još onaj blesavi u Vestima najavljuje da je meč počeo i da sledi prenos odmah posle vesti,a pojavljuju se Borović i kompanija.
A ženski turnir i ne pominju,kao da se i ne igra.Bagra jedna.

Zwezdarko

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da ova vest nije medju pet najvaznijih (sigurno je vaznija od najave dve sutrasnje utakmice LS).
Svaka cast, majstore!

Jovica iz Sijetla

pre 15 godina

Janko Majstore koji si ti Smeker! Posle izgubljenog seta kad u tebi proradi srpski inat oduva ti onog Juznog dok si reko keks. Drugi set je bio fenomenalan. Na takvom nivou finale je sigurno tvoje. Primetio sam da na drugi servis gadjas pravo protivnika i to ti za sada dobro uspeva a i procenat uspesnosti na drugi servis ti je odlican. Udusevljavaju me tvoji voleji koje izvodis tako elegantno, skolski i efektno da je prosto neverovatno. Setas se po terenu kao da si na korzou a ne u 4-om kolu Masters-a. Kad bi te neko prvi put video kako se setas po terenu kao u papucama rekao bi "ma ovaj je neki priuceni teniski rekreativac" ali ti ustvari razbijas. Tvoja hladnokrvnost i smirenost u nastavku meca me je odusevila. Janko samo napred! Razbucaj tu boraniju! Stisni zube i pokazi im da u tebi kulja hajducka krv!

shuka

pre 15 godina

bravo tipso macko jedna...bila bi fora da tipsa sad osvoji majami,jer cu onda i ja sam pomisliti da nesto nije u redu sa srbijom...bog nam sve daje,sem novaca...a to nam ja mislim trenutno najvise treba...

tuta bugarin

pre 15 godina

odera janko iovog
a
steta zaono
u onom drugom gemu setu
smaldamu dadne i sedmi go
al sudia sfiro polumvreme opsajd štali

lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici

Natasha

pre 15 godina

Kapa dole. Janko.. na tebe je red!
Kako samo motivisano igra protiv dobrih igraca..
Puno srece majstore, zelim ti prvu veliku titulu!!

mwaruwari

pre 15 godina

Ma Janko je kralj!!! Jeste Djokovic trenutno mozda i najbolji na svetu, ali Janka vise volim jer igra kao ludak. Moze da pobedi bukvalno svakog, samo kad mu se igra.

Shmit

pre 15 godina

UUUUUUUU, ala je ovaj Tipsy opasan!!!
Nije pao posle nekoliko teških mečeva,a moj utisak je da on najbolje igra protiv najboljih tenisera, i da mu problem predstavljaju oni kvalifikanti i slabije plasirani. A samo sa najboljima će i da igra do kraja turnira! Ajmo Tipsy, pokaži odakle si!!!

Janko

pre 15 godina

Bravo odlicna igra Tipisarevica sad jos da izbacis i drugog rusa Davidenka pa da im pokazes kolko su se oni izvukli u Moskvi!!

Bilo bi odlicno za srpski tenis da Tipisarevic udje medju top 20 nacinilo bi nasu reprezentaciju jos jacom i velikim favoritom za medalje na narednim takmicenjima.

Djordje Stanic

pre 15 godina

Janko je LOOD. Posle izgubljenog seta da dobije sledeći sa 6-0 a potom i meč!
Pa skoro na nivou Jelene Janković :) Napred Junačino!!!

Stomak

pre 15 godina

Svaka cast Janko. Nadam se da ces igrati protiv Davidenka u cetvrtfinalu, jer mislim da protiv njega imas vecu sansu nego protiv Ancica.

Rouzberic

pre 15 godina

JANKO, JANKO,
VOLIMO TE JA(N)KO!
Svaka cast! Bilo je uzivanje gledati mec i narocito zadovoljstvo videti uspeh jos jednog naseg tenisera. Nekako ispada kao da smo se navikli na uspehe Novaka, Jelene i Ane! Stvarno ste NAJJ! Hvala vam!

"FANCY TIPSA"

pre 15 godina

Kakve naocare i flaster na nosu(znam da je za pomoc disanju)!!!Bio si i ostao nepopravljivi "fenser",samo "danas" imas mnogo vise stila i sto je najvaznije uozbiljio si se...mozes ti i u polufinale...MA SVAKA CAST LEGENDO!!!

markooo

pre 15 godina

i opet da kazem da je Janko najveci Kralj i da mi je omiljeni igrac ...jer je uvek interesantnije najvijati za nekog od koga se sve moze ocekivati! samo tako nastavi i inenadi nas!

Zika

pre 15 godina

Iako dve televiije imaju pravo prenosa, dok je Janko igrao, na Sport klubu su prenosili Nadala, a na RTS-u Seseljevo sudjenje. Zemljo, otvori se! Janko, svaka cast, bio si fenomenalan i nadam se da ni polufinale nije daleko! Samo napred!

Mira

pre 15 godina

Janku svaka cast,zasluzena pobeda,ali ne mogu da verujem da smo na liveskore pratili rezultat jer ovi olosi sa rts-a nisu pustili direktno nego sa skoro sat zakasnjenja. Tako da evo sad na tv-u gledam treci set a rezultat vec znam!!!

Ma bitno je da je pretplata za rts poskupela,ko shisha gledaoce!!!!!!!!

Zika

pre 15 godina

Iako dve televiije imaju pravo prenosa, dok je Janko igrao, na Sport klubu su prenosili Nadala, a na RTS-u Seseljevo sudjenje. Zemljo, otvori se! Janko, svaka cast, bio si fenomenalan i nadam se da ni polufinale nije daleko! Samo napred!

Mira

pre 15 godina

Janku svaka cast,zasluzena pobeda,ali ne mogu da verujem da smo na liveskore pratili rezultat jer ovi olosi sa rts-a nisu pustili direktno nego sa skoro sat zakasnjenja. Tako da evo sad na tv-u gledam treci set a rezultat vec znam!!!

Ma bitno je da je pretplata za rts poskupela,ko shisha gledaoce!!!!!!!!

tuta bugarin

pre 15 godina

odera janko iovog
a
steta zaono
u onom drugom gemu setu
smaldamu dadne i sedmi go
al sudia sfiro polumvreme opsajd štali

lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici

Djordje Stanic

pre 15 godina

Janko je LOOD. Posle izgubljenog seta da dobije sledeći sa 6-0 a potom i meč!
Pa skoro na nivou Jelene Janković :) Napred Junačino!!!

petorka iznad sajkace

pre 15 godina

Dosli smo pocetkom drugog seta kada je Janku pomoc najvise trebala. Poceli smo sa zestokim navijanjem i sveli mnogobrojne Ruse u misju rupu. Janko nam se oduzio fenomenalnom igrom. Nadamo se da cemo u bliskoj buducnosti jos jace bodriti Janka. Volimo te Janko!Srbi iz Chicaga i Wasington D.C.

Slobo

pre 15 godina

Ocigledno dokaz o udruzenom zlocinackom poduhvatu na USA.Podelili su se u dve grupe.Ana i Novak u Indian Velsu , Jelena i Janko u Majamiju.Hag vam ne gine.

mwaruwari

pre 15 godina

Ma Janko je kralj!!! Jeste Djokovic trenutno mozda i najbolji na svetu, ali Janka vise volim jer igra kao ludak. Moze da pobedi bukvalno svakog, samo kad mu se igra.

laza lazarević

pre 15 godina

Ma neće ona JAVNA KUĆA da dobije od mene ni jedan dinar,a kamoli 385,00.
I još onaj blesavi u Vestima najavljuje da je meč počeo i da sledi prenos odmah posle vesti,a pojavljuju se Borović i kompanija.
A ženski turnir i ne pominju,kao da se i ne igra.Bagra jedna.

"FANCY TIPSA"

pre 15 godina

Kakve naocare i flaster na nosu(znam da je za pomoc disanju)!!!Bio si i ostao nepopravljivi "fenser",samo "danas" imas mnogo vise stila i sto je najvaznije uozbiljio si se...mozes ti i u polufinale...MA SVAKA CAST LEGENDO!!!

Natasha

pre 15 godina

Kapa dole. Janko.. na tebe je red!
Kako samo motivisano igra protiv dobrih igraca..
Puno srece majstore, zelim ti prvu veliku titulu!!

Jovica iz Sijetla

pre 15 godina

Janko Majstore koji si ti Smeker! Posle izgubljenog seta kad u tebi proradi srpski inat oduva ti onog Juznog dok si reko keks. Drugi set je bio fenomenalan. Na takvom nivou finale je sigurno tvoje. Primetio sam da na drugi servis gadjas pravo protivnika i to ti za sada dobro uspeva a i procenat uspesnosti na drugi servis ti je odlican. Udusevljavaju me tvoji voleji koje izvodis tako elegantno, skolski i efektno da je prosto neverovatno. Setas se po terenu kao da si na korzou a ne u 4-om kolu Masters-a. Kad bi te neko prvi put video kako se setas po terenu kao u papucama rekao bi "ma ovaj je neki priuceni teniski rekreativac" ali ti ustvari razbijas. Tvoja hladnokrvnost i smirenost u nastavku meca me je odusevila. Janko samo napred! Razbucaj tu boraniju! Stisni zube i pokazi im da u tebi kulja hajducka krv!

shuka

pre 15 godina

bravo tipso macko jedna...bila bi fora da tipsa sad osvoji majami,jer cu onda i ja sam pomisliti da nesto nije u redu sa srbijom...bog nam sve daje,sem novaca...a to nam ja mislim trenutno najvise treba...

Zwezdarko

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da ova vest nije medju pet najvaznijih (sigurno je vaznija od najave dve sutrasnje utakmice LS).
Svaka cast, majstore!

Janko

pre 15 godina

Bravo odlicna igra Tipisarevica sad jos da izbacis i drugog rusa Davidenka pa da im pokazes kolko su se oni izvukli u Moskvi!!

Bilo bi odlicno za srpski tenis da Tipisarevic udje medju top 20 nacinilo bi nasu reprezentaciju jos jacom i velikim favoritom za medalje na narednim takmicenjima.

Petar Veliki

pre 15 godina

Janko, slobodno se raspravljaj sa sudijama, nemoj da ih stedis. Mnogi teniseri zadrze sve u sebi, ili pak tiho i ljigavo dobace nesto sudiji. Slobodno to kazi na glas, vidi se da je to u tvojoj prirodi, da nisi "pitom". Treba i po tome da te pamte ljudi, kao sto po tome pamtimo i Mekinroa, koji se, pored sjajne igre, cesto svadjao sa sudijama.

Budi ono sto jesi, ali radi to sa stilom.

Svaka cast na uspehu!

Shmit

pre 15 godina

UUUUUUUU, ala je ovaj Tipsy opasan!!!
Nije pao posle nekoliko teških mečeva,a moj utisak je da on najbolje igra protiv najboljih tenisera, i da mu problem predstavljaju oni kvalifikanti i slabije plasirani. A samo sa najboljima će i da igra do kraja turnira! Ajmo Tipsy, pokaži odakle si!!!

Predo

pre 15 godina

Ne znam koliko i dokle moze Janko i na ovom turniru, a i inace, jer to vjerovatno ne zna ni on sam, ali je cinjenica da je od prosle godine poceo da vjeruje u sebe i svoje mogucnosti i lijepo ga je vidjeti u drustvu sa Federerom, Rodikom i Davidenkom na svojoj strani zrijeba. Zapamtite da je on imao najtezi put od svih nasih igraca (mislim na Anu, NOvaka i Jelenu), jer nije imao takvu finansijsku potporu i morao je da igra neke manje turnire, samo da bi zaradio novac, koji je poslije ulagao u svoj razvoj. Na jednom takvom turniru sam stisnuo ruku tom skromnom mladicu i nadam se da ce vec nakon ovog turnira biti medju prvih 30, sto bi znacilo puno - ulogu nosioca na grand slam turnirima i na vecini drugih turnira. Zapamtite da ima mnogo vecih zemalja, koje namaju ni jednog igraca medju prvih 50 igraca, i da nema Ane, Jelene i Novaka, mi bi bili itekako ponosni na Janka i njegov uspjeh

Sarma

pre 15 godina

Super! Samo...Nesto racunam...Chela ispao u prvom kolu sada, a prosle godine je bio u cetvrtfinalu,... Tursunov osvojio koji poencic... ovi drugi izmedju su na istom... cekaj,cekaj... Bogami, smeska se pozicija 32 (nadamo se i boljem ako ode dalje), sto bi bilo mocno, jer ako do sledece masters serije zadrzi to mesto, igra od druge runde i dobija neku boraniju za protivnike, i sigurno ne Noleta. 8) Ma, Janko, samo ti guraj napred! Cisto da se zna ciji su NAJJ teniseri ;)

Rouzberic

pre 15 godina

JANKO, JANKO,
VOLIMO TE JA(N)KO!
Svaka cast! Bilo je uzivanje gledati mec i narocito zadovoljstvo videti uspeh jos jednog naseg tenisera. Nekako ispada kao da smo se navikli na uspehe Novaka, Jelene i Ane! Stvarno ste NAJJ! Hvala vam!

Zox

pre 15 godina

Sve cestitke Janku na najboljem rezultatu u njegovoj karijeri u nadi da ovde nije kraj. I Ancic i Davidenko se daju pobediti.

Odlicna igra Janka na ovom turniru.

PS Ova vest bi trebalo da bude odmah ispod kosarkaske.

markooo

pre 15 godina

i opet da kazem da je Janko najveci Kralj i da mi je omiljeni igrac ...jer je uvek interesantnije najvijati za nekog od koga se sve moze ocekivati! samo tako nastavi i inenadi nas!

Stomak

pre 15 godina

Svaka cast Janko. Nadam se da ces igrati protiv Davidenka u cetvrtfinalu, jer mislim da protiv njega imas vecu sansu nego protiv Ancica.

nemanja

pre 15 godina

federeu su vec sad pune gacice.. moli boga da se ne sretne sa jankulom...
znao sam de ce pobediti onog blesavog rusa...
ali sledi jos blesaviji...
ako nista drugo ja cu sici dole i opaliti nikolaja reketom po cuturi...
AJDE

Serpico

pre 15 godina

Za one koji kritikuju RTS zato sto nije prenosio jedna informacija:RTS a ni SK nisu prenosili Janka iako su to hteli zato sto im iz Amerike stize jedan jedini signal a Amerikanci su pustali prenos meca Nadal-Mathieu dok su Janka pustili tek kad se mec Nadala zavrsio.

zoran

pre 15 godina

Nemogu da verujem da su na RTS-u pustili snimak. Pratio sam na live scor-u i bio je u toku vec treci set a na RTS-u su tek tad poceli "direktan" prenos. Stvarno su jadni!!!

ILIJA

pre 15 godina

Šta reći svetu srbi osvajaju tenisku planetu
Biće zato skorih dana nova lista ispisana Novak prvi Janko drugi nek svi vide ko su srbi
Kome basta i priliči
S kim će srbin da se diči.


Janko drugi

Katana

pre 15 godina

Gospodine Tipsarevicu skidam kapu i imate moj naklon.Zeleo sam jos sinoc da posaljem komentar ali sam bio zauzet.Sve cestike jos jednom na podizanju ugleda nase zemlje

Srboje

pre 15 godina

Sok drugog kola definitivno je zaboravljen zbog tipse...jako je cudno sto tipsa nema bolje razultate u karijeri sa ovakvom igrom(najbolji rezultat polufinale s petersburga).Cesto na cjelendjerima moze da izgubi od dosta losijeg igraca ali sa jacim je potpuno ravnopravan.Slijedi davidenko koji ne blista svojom igrom.Mada bi mu ancic vise odgovarao u razmjenama(u kojima je tipsa protiv takvih igraca u prednosti) vise sam prizeljkivao nikolaja,samo servis da proradi a davidenko se moze brejknuti lako. Na turniru je definitivno do sada najvise pokazao Berdich koji je propustio samo 11 gemova protivnicima u 3 meca,ali jos vise impresionira njegova igra. Odavno nije odigrao ovakav turnir i bice zanimljivo dokle ce dogurati. Henin je pometena sa terena od braniteljice naslova Serene. Pitam se koji ce sada razlog naci. Jankovic danas igra protiv preporodjene dementieve. Vidno nabildana elena igra veoma dobro u poslijednje vrijeme a upravo je bodibilding najveci razlog njenog uspijeha. Servisi su jaci,forhendi jaci uz dokazanu preciznosti ,dosta svjezije i izdrzljivije izgleda na terenu u odnosu na proslu sezonu. Ali jos uvijek ima dosta svojih mana pa tako ce JJ dobiti ovaj mec.

Dragan

pre 15 godina

Neverovatno! Janko pobedjuje na Mastersu a RTS prenosi Seseljevo sudjenje.
Gledam odlozeni prenos od sat vremena kao da je derbi Zvezda-Partizan pa nema prenosa da bi se prodale karte.
Gospoda iz javnog servisa sigurno misli da bi trebalo da odemo u Miami ako hocemo da gledamo Janka uzivo.

Jeca

pre 15 godina

Bravo Janko care!
Svaka cast!
Od sledece nedelje 32.mesto,a ako Bog da i ulazak u prvih 30!:)
Ovom prilikom necu kritikovati nas "Javni servis"(a trebala bih)jer sam previse srecna sa se nerviram zbog gluposti i pretplate koja je sad mislim 387 dinara!
Ali da se vratim na Jankovu sjajnu pobedu!
Ako nastavi sa ovakvim igrama...nebo je granica!
O Mastersu da ne pricam!:D
Srecno Janko i samo napred!
Uz tebe smo(iako nema prenosa)!

letelica

pre 15 godina

e i da: kako je lepo videti Janka kad skoci pri servisu! joj! a tehnicki je potkovan nema sta,svi komentatori i kazu da ovaj covek na svim podlogama nema mana...ostalo je u glavudzi jankooo...e i da, ovaj spanski trener je bingo! jos kad bi i JJ nasla jednog...gde bi stala!

Aco

pre 15 godina

Bravo majstore.Janko je poznatt po tome da se ne predaje do samog kraja i to je i ovoga puta pokazao,posle gubitka prvog seta.Sledeci na redu je Davidenko protiv koga mislimm da imas realne sanse da prodjes u polufinale na verovatno Federera.I bolje sto je Davidenko jer da je Ancic , protiv njega koji je dobar server na tvrdoj podlozi bilo bi teze.Davidenko je poznat da recimo na retko kom turniru dolazi do same zavrsnice, iako je broj 4 na ATP listi.Tu lezi tvoja sansa,nema sta da izgubis, a ulog je veliki,polufinale mastersa. Srecno Janko!

Zagor

pre 15 godina

Stvarno verujem da ce Janko razvaliti Davidenka koji je samo prosecan teniser, i cija je karijera u padu. pokazao mu j jos Troicki u Moskvi da nije nista posebno, a tek Janko. Uuuu... Janko ce ga otkinuti i lansirati sebe na megdan Federeru. A onda znamo sta je sve moguce. Zna i Federer. Zato se i plasi...

zoki

pre 15 godina

Bravo Jankec, cetvrtfinale znaci125 bodova i napredak na list, a cetvrfinale je i 72 hiljade dolara sto nije za baciti...UVEK UZ NAJJ

BOB

pre 15 godina

Janko je igrac koji moze da dobije svakog tenisera. Kada on u glavi odluci da ZELI da pobedi, on to i uradi. Ona prica "ma sta uradim uradim" ga kosta mesta medju prvih deset, a on to u ovom trenutku moze. Ne kazem da nema kvalitetnijih igraca, ali kad proradi inat kod Janka, uz neosporne igracke kvalitete, mogu pasti i najbolji. Sta reci nego: napred Janko, istraj i pobedi u Majamiju.

Shadow

pre 15 godina

Kakav tenis, igrao si fenomenalno, mada nisam ni sumnjala u tvoju pobedu. Svaka ti cast majstore, sad da pregazis i Davidenka, mozes ti to !!!

yros

pre 15 godina

bravo care,najzad dokazujes zasto si svojevremeno bio najbolji junior na svetu!!! sad na tog rusa smireno,a onda u polufinalu sledi osveta federeru!!! svaka cast!!!

dandza

pre 15 godina

bravo Janken, samo napred, bilo je uzivanje gledati te, do duse uz znanje rezultata,ali nije bitno, bitno je da ti sigurno korak po korak ides napred. srecno
A i Jeca je evo u polufinalu, svaka cast NASI

Aleksandar Tomic

pre 15 godina

Ako nastavi da igra u ovakvoj formi, dace bog da ga gledamo i u zavrsnici jednog od narednih grend slem turnira.
Zamislite al bi bilo lepo da se igra SRPSKO finale vimbldona Djokovic-Zimonjic!!!

Nevena

pre 15 godina

Bravo JANKO!!! Zasluzio si svojom odlicnom igrom da postignes ovako dobar rezultat na ovom turniru. Ocekujem i nadam se da ces pobediti i Davidenka. Samo polako i smireno, pobeda je blizu.

HR

pre 15 godina

Tipsa je bio favorit u susretu s Južnijem jer se Miha istrošio protiv Almagra. Bio je to jedan od najčudnijih susreta u zadnje vrijeme. Nisam gledao cijeli dvoboj, stoga ga ne mogu detaljno prepričati. Ionako sve ima na stranici www.salatara.com/news.asp?id=1848

r2d2

pre 15 godina

ovi sto se nerviraju zbog RTS-a:
umesto da placate RTS, uplatite tu kintu lepo preko kreditne kartice (mislim da je negde oko 70ak baka) na www.atpmastersseries.tv i gledajte sve atp masters turnire preko neta (brza konekcija je neophodna). Jos ako umesto (manjeg) monitora koristite TV imate kompletan ugodjaj.

tuta bugarin

pre 15 godina

odera janko iovog
a
steta zaono
u onom drugom gemu setu
smaldamu dadne i sedmi go
al sudia sfiro polumvreme opsajd štali

lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici

Mira

pre 15 godina

Janku svaka cast,zasluzena pobeda,ali ne mogu da verujem da smo na liveskore pratili rezultat jer ovi olosi sa rts-a nisu pustili direktno nego sa skoro sat zakasnjenja. Tako da evo sad na tv-u gledam treci set a rezultat vec znam!!!

Ma bitno je da je pretplata za rts poskupela,ko shisha gledaoce!!!!!!!!

Zika

pre 15 godina

Iako dve televiije imaju pravo prenosa, dok je Janko igrao, na Sport klubu su prenosili Nadala, a na RTS-u Seseljevo sudjenje. Zemljo, otvori se! Janko, svaka cast, bio si fenomenalan i nadam se da ni polufinale nije daleko! Samo napred!

shuka

pre 15 godina

bravo tipso macko jedna...bila bi fora da tipsa sad osvoji majami,jer cu onda i ja sam pomisliti da nesto nije u redu sa srbijom...bog nam sve daje,sem novaca...a to nam ja mislim trenutno najvise treba...

Slobo

pre 15 godina

Ocigledno dokaz o udruzenom zlocinackom poduhvatu na USA.Podelili su se u dve grupe.Ana i Novak u Indian Velsu , Jelena i Janko u Majamiju.Hag vam ne gine.

laza lazarević

pre 15 godina

Ma neće ona JAVNA KUĆA da dobije od mene ni jedan dinar,a kamoli 385,00.
I još onaj blesavi u Vestima najavljuje da je meč počeo i da sledi prenos odmah posle vesti,a pojavljuju se Borović i kompanija.
A ženski turnir i ne pominju,kao da se i ne igra.Bagra jedna.

Aleksandar Tomic

pre 15 godina

Ako nastavi da igra u ovakvoj formi, dace bog da ga gledamo i u zavrsnici jednog od narednih grend slem turnira.
Zamislite al bi bilo lepo da se igra SRPSKO finale vimbldona Djokovic-Zimonjic!!!

nemanja

pre 15 godina

federeu su vec sad pune gacice.. moli boga da se ne sretne sa jankulom...
znao sam de ce pobediti onog blesavog rusa...
ali sledi jos blesaviji...
ako nista drugo ja cu sici dole i opaliti nikolaja reketom po cuturi...
AJDE

mwaruwari

pre 15 godina

Ma Janko je kralj!!! Jeste Djokovic trenutno mozda i najbolji na svetu, ali Janka vise volim jer igra kao ludak. Moze da pobedi bukvalno svakog, samo kad mu se igra.

"FANCY TIPSA"

pre 15 godina

Kakve naocare i flaster na nosu(znam da je za pomoc disanju)!!!Bio si i ostao nepopravljivi "fenser",samo "danas" imas mnogo vise stila i sto je najvaznije uozbiljio si se...mozes ti i u polufinale...MA SVAKA CAST LEGENDO!!!

Serpico

pre 15 godina

Za one koji kritikuju RTS zato sto nije prenosio jedna informacija:RTS a ni SK nisu prenosili Janka iako su to hteli zato sto im iz Amerike stize jedan jedini signal a Amerikanci su pustali prenos meca Nadal-Mathieu dok su Janka pustili tek kad se mec Nadala zavrsio.

ILIJA

pre 15 godina

Šta reći svetu srbi osvajaju tenisku planetu
Biće zato skorih dana nova lista ispisana Novak prvi Janko drugi nek svi vide ko su srbi
Kome basta i priliči
S kim će srbin da se diči.


Janko drugi

r2d2

pre 15 godina

ovi sto se nerviraju zbog RTS-a:
umesto da placate RTS, uplatite tu kintu lepo preko kreditne kartice (mislim da je negde oko 70ak baka) na www.atpmastersseries.tv i gledajte sve atp masters turnire preko neta (brza konekcija je neophodna). Jos ako umesto (manjeg) monitora koristite TV imate kompletan ugodjaj.

Stomak

pre 15 godina

Svaka cast Janko. Nadam se da ces igrati protiv Davidenka u cetvrtfinalu, jer mislim da protiv njega imas vecu sansu nego protiv Ancica.

Janko

pre 15 godina

Bravo odlicna igra Tipisarevica sad jos da izbacis i drugog rusa Davidenka pa da im pokazes kolko su se oni izvukli u Moskvi!!

Bilo bi odlicno za srpski tenis da Tipisarevic udje medju top 20 nacinilo bi nasu reprezentaciju jos jacom i velikim favoritom za medalje na narednim takmicenjima.

Djordje Stanic

pre 15 godina

Janko je LOOD. Posle izgubljenog seta da dobije sledeći sa 6-0 a potom i meč!
Pa skoro na nivou Jelene Janković :) Napred Junačino!!!

Natasha

pre 15 godina

Kapa dole. Janko.. na tebe je red!
Kako samo motivisano igra protiv dobrih igraca..
Puno srece majstore, zelim ti prvu veliku titulu!!

Shmit

pre 15 godina

UUUUUUUU, ala je ovaj Tipsy opasan!!!
Nije pao posle nekoliko teških mečeva,a moj utisak je da on najbolje igra protiv najboljih tenisera, i da mu problem predstavljaju oni kvalifikanti i slabije plasirani. A samo sa najboljima će i da igra do kraja turnira! Ajmo Tipsy, pokaži odakle si!!!

Rouzberic

pre 15 godina

JANKO, JANKO,
VOLIMO TE JA(N)KO!
Svaka cast! Bilo je uzivanje gledati mec i narocito zadovoljstvo videti uspeh jos jednog naseg tenisera. Nekako ispada kao da smo se navikli na uspehe Novaka, Jelene i Ane! Stvarno ste NAJJ! Hvala vam!

markooo

pre 15 godina

i opet da kazem da je Janko najveci Kralj i da mi je omiljeni igrac ...jer je uvek interesantnije najvijati za nekog od koga se sve moze ocekivati! samo tako nastavi i inenadi nas!

Zox

pre 15 godina

Sve cestitke Janku na najboljem rezultatu u njegovoj karijeri u nadi da ovde nije kraj. I Ancic i Davidenko se daju pobediti.

Odlicna igra Janka na ovom turniru.

PS Ova vest bi trebalo da bude odmah ispod kosarkaske.

Zwezdarko

pre 15 godina

Ne mogu da verujem da ova vest nije medju pet najvaznijih (sigurno je vaznija od najave dve sutrasnje utakmice LS).
Svaka cast, majstore!

Jovica iz Sijetla

pre 15 godina

Janko Majstore koji si ti Smeker! Posle izgubljenog seta kad u tebi proradi srpski inat oduva ti onog Juznog dok si reko keks. Drugi set je bio fenomenalan. Na takvom nivou finale je sigurno tvoje. Primetio sam da na drugi servis gadjas pravo protivnika i to ti za sada dobro uspeva a i procenat uspesnosti na drugi servis ti je odlican. Udusevljavaju me tvoji voleji koje izvodis tako elegantno, skolski i efektno da je prosto neverovatno. Setas se po terenu kao da si na korzou a ne u 4-om kolu Masters-a. Kad bi te neko prvi put video kako se setas po terenu kao u papucama rekao bi "ma ovaj je neki priuceni teniski rekreativac" ali ti ustvari razbijas. Tvoja hladnokrvnost i smirenost u nastavku meca me je odusevila. Janko samo napred! Razbucaj tu boraniju! Stisni zube i pokazi im da u tebi kulja hajducka krv!

Petar Veliki

pre 15 godina

Janko, slobodno se raspravljaj sa sudijama, nemoj da ih stedis. Mnogi teniseri zadrze sve u sebi, ili pak tiho i ljigavo dobace nesto sudiji. Slobodno to kazi na glas, vidi se da je to u tvojoj prirodi, da nisi "pitom". Treba i po tome da te pamte ljudi, kao sto po tome pamtimo i Mekinroa, koji se, pored sjajne igre, cesto svadjao sa sudijama.

Budi ono sto jesi, ali radi to sa stilom.

Svaka cast na uspehu!

Sarma

pre 15 godina

Super! Samo...Nesto racunam...Chela ispao u prvom kolu sada, a prosle godine je bio u cetvrtfinalu,... Tursunov osvojio koji poencic... ovi drugi izmedju su na istom... cekaj,cekaj... Bogami, smeska se pozicija 32 (nadamo se i boljem ako ode dalje), sto bi bilo mocno, jer ako do sledece masters serije zadrzi to mesto, igra od druge runde i dobija neku boraniju za protivnike, i sigurno ne Noleta. 8) Ma, Janko, samo ti guraj napred! Cisto da se zna ciji su NAJJ teniseri ;)

petorka iznad sajkace

pre 15 godina

Dosli smo pocetkom drugog seta kada je Janku pomoc najvise trebala. Poceli smo sa zestokim navijanjem i sveli mnogobrojne Ruse u misju rupu. Janko nam se oduzio fenomenalnom igrom. Nadamo se da cemo u bliskoj buducnosti jos jace bodriti Janka. Volimo te Janko!Srbi iz Chicaga i Wasington D.C.

zoran

pre 15 godina

Nemogu da verujem da su na RTS-u pustili snimak. Pratio sam na live scor-u i bio je u toku vec treci set a na RTS-u su tek tad poceli "direktan" prenos. Stvarno su jadni!!!

zoki

pre 15 godina

Bravo Jankec, cetvrtfinale znaci125 bodova i napredak na list, a cetvrfinale je i 72 hiljade dolara sto nije za baciti...UVEK UZ NAJJ

Aco

pre 15 godina

Bravo majstore.Janko je poznatt po tome da se ne predaje do samog kraja i to je i ovoga puta pokazao,posle gubitka prvog seta.Sledeci na redu je Davidenko protiv koga mislimm da imas realne sanse da prodjes u polufinale na verovatno Federera.I bolje sto je Davidenko jer da je Ancic , protiv njega koji je dobar server na tvrdoj podlozi bilo bi teze.Davidenko je poznat da recimo na retko kom turniru dolazi do same zavrsnice, iako je broj 4 na ATP listi.Tu lezi tvoja sansa,nema sta da izgubis, a ulog je veliki,polufinale mastersa. Srecno Janko!

Jeca

pre 15 godina

Bravo Janko care!
Svaka cast!
Od sledece nedelje 32.mesto,a ako Bog da i ulazak u prvih 30!:)
Ovom prilikom necu kritikovati nas "Javni servis"(a trebala bih)jer sam previse srecna sa se nerviram zbog gluposti i pretplate koja je sad mislim 387 dinara!
Ali da se vratim na Jankovu sjajnu pobedu!
Ako nastavi sa ovakvim igrama...nebo je granica!
O Mastersu da ne pricam!:D
Srecno Janko i samo napred!
Uz tebe smo(iako nema prenosa)!

Katana

pre 15 godina

Gospodine Tipsarevicu skidam kapu i imate moj naklon.Zeleo sam jos sinoc da posaljem komentar ali sam bio zauzet.Sve cestike jos jednom na podizanju ugleda nase zemlje

BOB

pre 15 godina

Janko je igrac koji moze da dobije svakog tenisera. Kada on u glavi odluci da ZELI da pobedi, on to i uradi. Ona prica "ma sta uradim uradim" ga kosta mesta medju prvih deset, a on to u ovom trenutku moze. Ne kazem da nema kvalitetnijih igraca, ali kad proradi inat kod Janka, uz neosporne igracke kvalitete, mogu pasti i najbolji. Sta reci nego: napred Janko, istraj i pobedi u Majamiju.

Shadow

pre 15 godina

Kakav tenis, igrao si fenomenalno, mada nisam ni sumnjala u tvoju pobedu. Svaka ti cast majstore, sad da pregazis i Davidenka, mozes ti to !!!

letelica

pre 15 godina

e i da: kako je lepo videti Janka kad skoci pri servisu! joj! a tehnicki je potkovan nema sta,svi komentatori i kazu da ovaj covek na svim podlogama nema mana...ostalo je u glavudzi jankooo...e i da, ovaj spanski trener je bingo! jos kad bi i JJ nasla jednog...gde bi stala!

Dragan

pre 15 godina

Neverovatno! Janko pobedjuje na Mastersu a RTS prenosi Seseljevo sudjenje.
Gledam odlozeni prenos od sat vremena kao da je derbi Zvezda-Partizan pa nema prenosa da bi se prodale karte.
Gospoda iz javnog servisa sigurno misli da bi trebalo da odemo u Miami ako hocemo da gledamo Janka uzivo.

Predo

pre 15 godina

Ne znam koliko i dokle moze Janko i na ovom turniru, a i inace, jer to vjerovatno ne zna ni on sam, ali je cinjenica da je od prosle godine poceo da vjeruje u sebe i svoje mogucnosti i lijepo ga je vidjeti u drustvu sa Federerom, Rodikom i Davidenkom na svojoj strani zrijeba. Zapamtite da je on imao najtezi put od svih nasih igraca (mislim na Anu, NOvaka i Jelenu), jer nije imao takvu finansijsku potporu i morao je da igra neke manje turnire, samo da bi zaradio novac, koji je poslije ulagao u svoj razvoj. Na jednom takvom turniru sam stisnuo ruku tom skromnom mladicu i nadam se da ce vec nakon ovog turnira biti medju prvih 30, sto bi znacilo puno - ulogu nosioca na grand slam turnirima i na vecini drugih turnira. Zapamtite da ima mnogo vecih zemalja, koje namaju ni jednog igraca medju prvih 50 igraca, i da nema Ane, Jelene i Novaka, mi bi bili itekako ponosni na Janka i njegov uspjeh

yros

pre 15 godina

bravo care,najzad dokazujes zasto si svojevremeno bio najbolji junior na svetu!!! sad na tog rusa smireno,a onda u polufinalu sledi osveta federeru!!! svaka cast!!!

HR

pre 15 godina

Tipsa je bio favorit u susretu s Južnijem jer se Miha istrošio protiv Almagra. Bio je to jedan od najčudnijih susreta u zadnje vrijeme. Nisam gledao cijeli dvoboj, stoga ga ne mogu detaljno prepričati. Ionako sve ima na stranici www.salatara.com/news.asp?id=1848

Nevena

pre 15 godina

Bravo JANKO!!! Zasluzio si svojom odlicnom igrom da postignes ovako dobar rezultat na ovom turniru. Ocekujem i nadam se da ces pobediti i Davidenka. Samo polako i smireno, pobeda je blizu.

Srboje

pre 15 godina

Sok drugog kola definitivno je zaboravljen zbog tipse...jako je cudno sto tipsa nema bolje razultate u karijeri sa ovakvom igrom(najbolji rezultat polufinale s petersburga).Cesto na cjelendjerima moze da izgubi od dosta losijeg igraca ali sa jacim je potpuno ravnopravan.Slijedi davidenko koji ne blista svojom igrom.Mada bi mu ancic vise odgovarao u razmjenama(u kojima je tipsa protiv takvih igraca u prednosti) vise sam prizeljkivao nikolaja,samo servis da proradi a davidenko se moze brejknuti lako. Na turniru je definitivno do sada najvise pokazao Berdich koji je propustio samo 11 gemova protivnicima u 3 meca,ali jos vise impresionira njegova igra. Odavno nije odigrao ovakav turnir i bice zanimljivo dokle ce dogurati. Henin je pometena sa terena od braniteljice naslova Serene. Pitam se koji ce sada razlog naci. Jankovic danas igra protiv preporodjene dementieve. Vidno nabildana elena igra veoma dobro u poslijednje vrijeme a upravo je bodibilding najveci razlog njenog uspijeha. Servisi su jaci,forhendi jaci uz dokazanu preciznosti ,dosta svjezije i izdrzljivije izgleda na terenu u odnosu na proslu sezonu. Ali jos uvijek ima dosta svojih mana pa tako ce JJ dobiti ovaj mec.

Zagor

pre 15 godina

Stvarno verujem da ce Janko razvaliti Davidenka koji je samo prosecan teniser, i cija je karijera u padu. pokazao mu j jos Troicki u Moskvi da nije nista posebno, a tek Janko. Uuuu... Janko ce ga otkinuti i lansirati sebe na megdan Federeru. A onda znamo sta je sve moguce. Zna i Federer. Zato se i plasi...

dandza

pre 15 godina

bravo Janken, samo napred, bilo je uzivanje gledati te, do duse uz znanje rezultata,ali nije bitno, bitno je da ti sigurno korak po korak ides napred. srecno
A i Jeca je evo u polufinalu, svaka cast NASI