Petak, 28.03.2008.

02:01

Vujošević: F4 na neutralnom terenu

Izvor: B92

Vujoševiæ: F4 na neutralnom terenu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Orlando

pre 16 godina

@Tomislav-Zg
Prijatelju, a zasto se po tebi ne bi racunale i zlatne medalje sa evropskih prvenstava? Pa EP u mnogim sportovima je jace i od olimpijskog turnira (vaterpolo, naprimer). A kad smo vec kod toga, dodaj nam jos 7 (sedam) zlatnih medalja na taj racun: 3 u kosarci, 3 u vaterpolu i jednu u odbojci. Dodaj tu sta treba i Spaniji i Hrvatskoj pa ponovo prebroj.

posmatrac

pre 16 godina

@Vranjes Tomislav

A od kada je to tenis ekipni sport? Razumem ideju Davis cup-a, ali onda treba da brojis i skijaske skokove na primer i tu ima ekipnih takmicenja. Mozda je neka reprezentacija samo u tome osvojila vise zlata nego Hrvatska i Spanija, ipak se svetsko prvenstvo u ski-skokovima odrzava svake godine.
A i sto samo brojis OI i svetska prvenstva? Jel to zato sto ako bi brojao i evropska, Srbija bi bila bolja od Hrvatske? Ma ne.... I ja pricam svasta, vi ste uvek objektivni ;)

Orlando

pre 16 godina

Dragi moj Tomo i ostali koji se tesite pricama kako Cibona danas i nije neki klub pa se ne bi trebalo primati na pobedu protiv nje - pre deset godina, kada su Cibona i Partizan igrali u Evroligi, Hrvati su padali u trans nakon pobeda Cibone, zvanicni spiker u zagrebackoj dvorani je tokom celog meca urlao "Mi ne zelimo pobediti Partizan, mi ga zelimo poniziti!" i slicno. A samo jednu stvar da podsetim - za Partizan su u to vreme igrali klinci od 21-22 godine (bez ama bas ijednog iskusnijeg igraca, a kamoli stranca) koji su pocetak igrackog sazrevanja docekali pod sankcijama, igrajuci godinama samo domacu ligu. I gde su tad bili objektivni navijaci da napomenu kako Ciboni koja je u to vreme vec imala igrace prekaljene visegodisnjim igranjem u evroligi, budzet itd. nije problem da pobede Partizan? Uostalom, ko je kriv Ciboni sto ne moze da sastavi ekipu? Ionako su po mnogo cemu u povoljnijem polozaju u Hrvatskoj nego Partizan u Srbiji.

VranješZG

pre 16 godina

Petorica definitivno najboljih košarkaša sa ovih prostora:
a) šesdesete:Radivoj Korać
b) sedamdesete:Krešo Ćosić
c) osamdesete: Dražen Petrović
d) devedesete: Toni Kukoč
e) dvijetisućite:P. Stojaković

grintavac

pre 16 godina

Ej ljudi o kojoj vi to košarci pričate. Pamtim ja vremena kada su igrali ona Jugoplastika, onaj Partizan onaj Zadar, ona Zvezda. Bilo koja od ovih momčadi rasturili bi reprezentaciju NLB lige sa 40 tak koševa razlike. Čudo jedno što se danas naziva košarkom. A o Zadru samo jedno: ima li koji zadranin u ekipi Zadra ?

samo 1 klub

pre 16 godina

@gogo

sve sto ti zelis da zadar odigra jos jedan mec s nama...dobro kazes, to i jeste cast za zadar.

ali bolje bi vam bilo da se fokusirate na fmp...mislim da vam je mec s nama dalje nego sto mislite.

Gogo

pre 16 godina

Ajme kako ste dosadni s tim F4. Nek bude di god oče, ali tek sad vidim koliko se vaš Dule ipak boji Zadra, jer je ipak Zadar jedina momčad u NLB-u koja može odigrat onako kako Partizanu ne odgovara. Ipak smo vas u Jazinama pregazili i Duleta još to toliko boli da izjavljuje jučer nakon Cibone sljedeće: "Smatram Cibonu prijateljskim klubom i nadam se da će biti uspješni u državnom prvenstvu. Želim joj da napravi rezultat i zadrži razliku pred Zadrom za trogodišnji euroligaški ugovor, a mi ćemo im na Final Fouru pomoći da se Zadar puno ne približi". Svaka čast vašoj košarci, kod nas se samo u Zadru ŽIVI za nju, i ja sve što još jednom želim je da Zadar odigra još jednu s Partizanom di god oćete. Vama sritno s TAU, ali slovenska kanta ide u Zadar. Gogo, Zadar.

tomo

pre 16 godina

Cibona već duži niz godina nije "ozbiljan" tim, kao ni naša ošarka u cjelini. Stoga izjave o nekakvoj velikoj pobjedi, rasturanju Hrvata u sred Zagreba i tome slično ne piju vodu ...

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

@Pre svega svaka cast KK Partizan za sve sto su uradili u proteklih nekoliko godina. Ne volim vas uopste, ali ste pokazali stav i cvrstinu, za razluku od navijaca. Grobari su bili najveci protivnici "guma" lige, danas su redovni. Pre nekoliko godina su coveku koga danas dizu u nebesa (Vujosevic) skandirali da je "debela svinja", terali ga iz kluba, jurili ga po pioniru i gadjali stolicama.
Kao i na fudbalu, tri dana bojkota, pa onda kao znacajna tekma ajde da navijamo...
(...dobro pamtim...., 28. mart 2008 08:19)

Не лупај више, 'леба ти.
Противнике је Вујошевић имао, који су били незадовољни поразима од, реално, много јачих тимова у Евролиги, док у домаћем првенству "Парни ваљак" меље од кад је он ту. Насупрот томе, велика већина га је подржавала увек, и на свакој утакмици му скандирала и поздрављала га аплаузом када изађе на паркет. То ти причам проверено, за утакмице на којима сам ја био протеклих 7 година, а био сам на многим - сезонска је чудо! Сад, шта си ти пратио, не знам. Реални људи који воле Партизан, увек су били "на земљи" и знали да све до сада што је Вујошевић урадио, да је то максимум који се могао извући из екипе коју је имао.
А те глупости-јурили га по Пиониру и гађали столицама...Да човек не поверује шта си написао.
И још једна ствар-не мешај фудбал и Кошарку-краљицу спортова, па ни у погледу навијача.

А можда боље да свратиш у Пионир кад играју твоји, па да видиш шта има, каква је ту ситуација,па да се чујемо да те после питам:"А ви, како 'те?"

Маркела

pre 16 godina

to be continued...
Серија 6-0 ће се наставити, па ће сходно томе фрустрација Розића и осталих из цибоне бити појачана и нарочито изражена у сезонама које слиједе. Ради ублажавања ефеката оваквих трауматских стања препоручују им се консултације са хронично оболелим појединцима из неуспјелог пројекта КК Следећа сезона.
Доктор Вујошевић
Клиника за "екстраординарну" доминацију

Nemanja

pre 16 godina

@Vranješ Tomislav
Alo care Srbija 4 zlatne u svim ekipnim sportovima, pa mi samo u kosarci imamo toliko zlatnih a da ne pominjem odbojku i vaterpolo, malo si se prebrojo.

Vranješ Tomislav

pre 16 godina

Od 1996. na SVJETSKOM nivou (SP i OI) u pet momčadskih sportova Španjolska ima 7 zlatnih, HRVATSKA 5 zlatnih, Srbija (SRJ,SCG), 4 zlatne, ostale države nisu ni blizu !! ŠPA: VATER-3z,RUKO-1z,KOŠ-1z,Davis cup-2z. HRV: RUK-3z,VATER-1z,Davis c.-1z, SRB: KOŠ-2z, ODB-1z ,VAT-1z.

hayabusa

pre 16 godina

....dobro pamtis a?...
Koja je svrha tvog javljanja? Smeta ti pun Pionir, smeta ti podrska Duletu i momcima, smetaju ti fenomenalni rezultati ove mlade ekipe pa si nas'o da smaras. Ovaj kompleks mutira u nesto jos vece... Nemate vise sta da kazete o igri, besmisleno je i u sudjenju da trazite alibi, sada smo krivi sto podrzavamo klub i radujemo se uspjesima. Podrzavam vas bojkot, vasa dosljednost je fascinantna (jos samo da znate zasto protestvujete). Da se u evroligi racunaju cast i moral vi bi je osvojili bez konkurencije. Naravno, iz protesta bi odbili da primite trofej. Samo vi prkosite i svadjajte se sami sa sobom i jos mnogo sezona cete cekati sledecu...

Bogdan

pre 16 godina

Moras da zapamtis za sva vremena:MI SMO CIGANI NAJJACI SMO NAJJACI!!!!!
P.S. Sreca vasa pa nas ova liga ne interesuje....
(...fcrs...., 28. mart 2008 11:51)
copy/paste???
Ne zna se ko je jači vi ili tornado...

HALABUKA

pre 16 godina

Sve sto Dule , Sasa Danilovic...kazu , treba saslusati i uvazavati, jer ima tezinu i smisao.
Moramo uciti od onih koji imaju rezultat.
Vreme je za to i ne odlazimo.
Zato i ovo podrzavam.
Nije tema, ali gde napisati pouku, ako ne ovde i sad kad je Dule pokazao kako treba i ko je bio u pravu.
Najomiljenija njegova izreka je ona: Po nacionalnosti sam Partizanovac.
Ja sam tada se i malo nasmejao i gledao na to kao na izjavu isfrustriranog coveka.
Sad to odobravam i vidim da je to znacilo da je Dule po nacionalnosti stvaralac, kreativac.
To i jeste najbolja i najcistija nacija na kugli zemaljskoj i zato , sa zakasnjenjem, bravo Dule i za tu izjavu i za sve kreacije koje si priredio.
Sasa Danilovic je u jednom trenutku doveo svoj ugled u pitanje . U obracunu sa mafijom bio je nateran da bije. Nije to put ni metod, ali u Srbiji u tranziciji, ponekad je neminovno vaspitno popravno samarnje. Ne odobravam, ali konstatujem.
Sasa je veliki igrac i veliki je njegov doprinos ovom Partizanu i to niko ne treba smetnuti sa uma.
Hvala bogu da je Dule Vujosevic i KK Partizan imao toliko snage i volje da izdrzi stravicnu halabuku koja je orkestrirana iz Beogradskog komsiluka i da iz toga i on i Partizan izadju mocniji i jaci.
Kljuc njihovog uspeha je u tome sto su celo vreme radili svoj posao i ni jednom nisu se upustili da odu na polje koje nije sportsko.
Bravo za to.
Uspelo je to Duletu, Danilovicu, Todoricu i Grobarima, jer su bili jedinstveni i uporni.
U secanju su opore i bljutave optuzbe, osporavanja, lazi i podvale. Sve je to porazeno sa primitivizmom koji je lansiran. islo se na uykidanje lige, jer ako nije onako kako neko zeli ne valja nikako da bude. Nije se gledao kvalitet, nego je radila strast, fanatizam i primitivizam.
Halabuka je raspirivana i sire od Beograda i Srbije i dobro znamo kroz sta je KK Partizan prolazio kad je u pitanju sudjenje.
I posle svega:
Sto nas ne ubi to nas ojaca.
Halabuka je dobila svoj rezultat i nedaj boze da se nesto tako ikad vise pojavi.
Halabuka je i reprezentaciju bacila u nokdaun i jos joj broimo.

Uporedjujuci sa fudbalom i halabukom tamo, ima razlike. Dule je sa saradnicina odabrao pravi metod i dao odlican odgovor.
U fudbalu nismo imali te ljude i jos nije sve stabilizovano. Da je tako govore cinjenice.
Mafija u fudbalu je zilavija i bezobzirnija. Otimacine bodova i ostale gadosti su jos na sceni.
Cinjenica je da CZ treba dalje popunjavati kandidatima koji vrse opstrukciju rada.

Ipak nije sve u fudbalu kod svih isto.
I tu je Partizan neko ko je stvarao i radio i to cini i sad, ali.....?????
Jokanovic upozori, na slican nacin kao sto je to cinio Dule.
Hoce li neko morati da primeni vaspitnopopravno samaranje nekog sudije, ostaje da se vidi. Karadzic nije taj, a ni Tomic.
Ja ne predlazem. Mozda bi trebalo nesto ostrije uraditi, jer nakon pet godina nasilja sa sviraljkama, dosta nam je toga sviranja bez veze.
Sudjenje u fudbalu i dalje je nasilnicko.
Konsolidacija FSS je neizvesna.
Ocigledan kriminal i prevare u vodjenju finansija u FSS i nekim klubovima, imaju spor epilog.
Znaci opstrukcija ne da razumu da povede fudbal.

Orlando

pre 16 godina

Ovaj Mulaomerovic ima 100 godina a prica gluposti. Tuzno je to...pobedis ih 6 puta zaredom a onda se potegne pitanje sudija. I to da sude za Partizan u sred Zagreba?!?! Sta je sledece - hrvatska policija uhapsila huligane koji su cepali postere sa likom Draze Mihajlovica na Trgu bana Jelacica?

Igor

pre 16 godina

@ TORNADO ZADAR:
Mnogo si se napalio brate, kao vama sve nesto odgovara, kao vi ste neka sila, kao mnogo ste jaki, itd, itd.
Da ti kazem nesto Tornado, nemoj da se kuropecas a jos ni FMP niste prosli ima da vas odsrafe u 3-oj utakmici tako da vi necete ni biti na F4, zato vas niko nista nece ni pitati jer gubitnici ne odlucuju ama bas o nicemu.
Brate moj i BIVSI zemljace za kraj jos nesto bih ti rekao: AKO ZELIS DA TVOJ GRAD ILI ZEMLJA BUDU DOMACINI NECEGA VAZNOG VI MORATE PRVO NAPRAVITI DVORANE DA IMATE GDE DA UGOSTITE TAKMICARE, A NE ONIM JAZBINAMA DA SE IGRA STARIM 2 VEKA!!!UGLEDAJTE SE NA NAS-BG ARENA, PIONIR, MILENIUM VRSAC, SPENS NOVI SAD, CAIR NIS. MI SMO MALO ULAGALI MOJ TORNADO PA SMO BILI DOMACINI EP U KOSARCI, ODBOJCI, VATERPOLU ITD, ITD. POZDRAV ZA BIVSE ZEMLJAKE!!!

Vojicev

pre 16 godina

Idealno resenje za F4 je glavni grad Makedonije Skoplje,zasto?
--------------
1.Makedonski predstavnik pocinje takmicenje u NLB Ligi od sledece sezone
2.Ovo bi bila idealna prilika da se uverimo da li su Makedonci spremni da organizuju utakmice za NLB Ligu
3.Neutralni teren 100% ma ko da se plasira na F4
4.Pruzila bi se odlicna prilika ljudima u Makedoniji da vide kakva ih atmosfera i kosarka ocekuje sledece sezone.
5.Za dobrobit kosarke u regionu,iako Srbija ima najjace klubove.

Grobari Pancevo

pre 16 godina

Svaka cast igracima, upravi a pogotovo Vujosevicu i Todoricu na ovim izjavama i drzanju, jer je upravo to odlika velikih klubova, kako kaze izreka: "U pobedi se ne uznesi" Bravo majstori, samo tako, i Evropa i Jadran, za Srbiju i napaceni srpski narod na Kosovu!

lud & zbunjen

pre 16 godina

TORNADO ZADAR, 28. mart 2008 09:04)

potpuno te razumem jer cete vi ionako to gledati samo na TVu. FMP je bar 30% jaci od vas i to cete shvatiti vec ove nedelje. Ziveo Partizan i majka Srbija!!!

nemanja

pre 16 godina

Sta ti bi delija???
Gde si ti odleteo???

Stavarno nerazumem b92 da pustaju ovakve komentare!!

Mani se bre te proslosti i ratova....

Pozdrav Delijama i Grobarima....

Puno srece Partizanu protiv te Keramike..

...fcrs....

pre 16 godina

@Tornado Zadar

Ti decko ocigledno ne znas o cemu pricas. Ima vas 150-200, u zadru nesto vise i to je to. Kao jaki ste, ludi ste. Tacno, ali opet samo u zadru, gde vam zandari nece nista kad istaknete slike gotovine i slicnih, kad orgijate i skandirate "srbe na vrbe". Inace manji ste od makovog zrna, pa slovenci su vas cuvali ko malo vode na dlanu na F4 koji spominjes.
Kao smeli bi da se pojavite bilo gde osim na F4 koji bi bio odigran na nekom drugom mestu (a ne u hrvatskoj i li sloveniji)?
Moras da zapamtis za sva vremena:MI SMO CIGANI NAJJACI SMO NAJJACI!!!!!
P.S. Sreca vasa pa nas ova liga ne interesuje....

The_Night_Hawk

pre 16 godina

Moram biti realan...
Kao ljubitelj košarke i Banjalučanin volio bih da se F4 igra u mom gradu.
Ipak, moram da istaknem da nam je dvorana stara 35 godina,i da ima 12(!!?)parking mjesta.
Da ne spominjem da je Grad Banjaluka uložio 4 miliona evra u totalnu rekonstrukciju dvorane i novi parking,a sve to treba da počne u junu...
Zato braćo Srbi (ako budete igrali NLB) dođite iduće godine, a mi ćemo vas rado ugostiti!!!
Napomena za neobaviještene:
Banjaluka ima aerodrom sa potpuno novom pistom i kontrolnim tornjem,koji je udaljen 18 kilometara!!!

Baki

pre 16 godina

Bilo bi mi drago da Zvezda ojaca. Da imamo 2 jaka evropska kluba i jos nekoliko solidnih, da derbi bude neizvestan. Bez toga nam na dugi rok nema srece jer ce neminovno doci do opustanja :((((

Igor

pre 16 godina

Vujke kralju u pravu si kada kazes ili Beograd ili neutralni teren ali ja moram da kazem da za ovaj ti Partizana u ovom takmicenju to nije bitno,ma gde da se igralo.Vujke mi smo toliko bolji od svih ostalih da se to vise ne meri 1-2 klase vec se meri svetlosnim godinama.
ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!

BL-Grobar

pre 16 godina

Dodjite u Banja Luku da pravimo zurku!!!

Boga molim da mi dobijemo organizaciju F4, jer hocu uzivo da vidim svoje junake!

Ajmo CRNO-BELI!!!

grobar_kv

pre 16 godina

Ko izgubi ima pravo da se ljuti????

Polako purgeri samo opusteno bez nervoze!!!

Pitajte nase komsije za savet kako je to kad gubis 7 godina!!!!

Sto pre shvatite da smo najjaci na balkanu i prestanete da kukate na sudije bez razloga bolje za vas!!!

PARTIZAN ima sudije u SRBIJI, sada na jadranu, ocekujem izjavo posle Tau da ce Spahija da kaze da imamo sudije i u euroleage!!!!

VOLIM GA KO OKA DVA MOLIM SE SVAKI DAN ZA NGEGA

PEDJA P.F.C.

pre 16 godina

Tripkovic taman podize formu pred TAU, sto znaci da cemo polomiti tu keramiku.

A u potpunosti se slazem sa Duletom, jer oni hoce da nas sto vise izmore i da mi ne osvojimo NLB ligu time sto ce se F4 igrati u Zadru, ali ni to im ne vredi jer gde god da se igra mi cemo osvojiti i pokazati ko je najbolji.

NAPRED PARTIZAN!!!

Petar Srdanovic

pre 16 godina

Dule, nisi u pravu. Partizan je postao Kaznena ekspedicija, a tokom istorije su Kaznene ekspedicije uvek bile na tudjem terenu.

bojanc

pre 16 godina

Navikli smo se na pobede, nadam se da ce se tako i nastaviti,ne bi bilo u redu da prekidamo ovako lep niz pobeda nad, moram priznati, ipak evropskim kosarkaskim imenima, ma koliko oni bili u krizi ove godine. To ti je kao da Benfika ili Valencia u fudbalu zapadnu u krizu, pa me bas interesuje da li bi ih neko nipodostavao i ne bi za njih rekao da su evropske ekipe. Idemo dalje, pred Partiazanom su prava iskusenja, koja smo dugo cekali i zelimo da uzivamo unjima koliko god dugo mozemo... A f4 NLB-a gde ce biti jeste vazno, ali ne i presudno, toliko imam poverenja u ovu ekipu...

BERKAMP

pre 16 godina

Лепо је што Цибона има АМБИЦИЈЕ у НЛБ лиги. И треба да их има, на том су нивоу. Пак, ове године су се укрстили са ШАМПИОНОМ. Одиграли смо слабије утакмицу у Београду и победили са само 10 разлике. Боровњак ће се сигурно уозбиљити у Загребу и дати више од 10 кошева. Модри ће оправдати своје име. Најављујем да ће "Стока да им набије 100 комада".
Бивша браћо, заперите се, да нам будете лепи!!!
(BERKAMP, 26. mart 2008 14:58)

ЗА СРПСКИ Ф4 У БЕОГРАДУ!!!!

Antagonist

pre 16 godina

"...na pitanje kako komentariše šest uzastopnih poraza odgovorio "Za mene je to frustrirajuće!"

Ma samo polako, navici cete se vi i na dvocifren broj uzastopnih poraza od nas, kao nase komsije uostalom.

lud & zbunjen

pre 16 godina

Super ! Posle ove tri-cetiri lagane trening-utakmice protiv "bivse brace" sada treba da se prisrafe i mobilisu za ponedeljak i cetvrtak! samo pametno protiv Tau.Hrabrost i talenat vec imate i sve je moguce! Bravo Crno-beli!!

TORNADO ZADAR

pre 16 godina

Ma nema problema, paše nam i neutralni teren, sitite se LJubljane. I tamo su neki visoko letili. Samo odaberite dan, uru i misto!!!

...dobro pamtim....

pre 16 godina

Pre svega svaka cast KK Partizan za sve sto su uradili u proteklih nekoliko godina. Ne volim vas uopste, ali ste pokazali stav i cvrstinu, za razluku od navijaca. Grobari su bili najveci protivnici "guma" lige, danas su redovni. Pre nekoliko godina su coveku koga danas dizu u nebesa (Vujosevic) skandirali da je "debela svinja", terali ga iz kluba, jurili ga po pioniru i gadjali stolicama.
Kao i na fudbalu, tri dana bojkota, pa onda kao znacajna tekma ajde da navijamo...

Nick BG

pre 16 godina

Mislim da bi se i iz uprave NLBa slagali sa Vujosevicem ali samo ukoliko bi neki klubovi zamenili mesta. Na kraju treba shvatiti i celnike te lige. Stvarno je frustrirajuce imati privatnu ligu, dodati par "nekih" klubova od kojih vecina ode na fajnal 4 a jedan ga na kraju i osvoji.

dux daklu

pre 16 godina

Alo bre ljudi,sta hvalite Tripka,pa ovo su za nas totalno nebitne tekme!A u Evroligi,gde se vidi ko koliko vredi,nema ga nigde,ucinak mu je nula!Isto ce biti i u Vitoriji sto se tice njegovog ucinka.Idemo na fajnal for!

Castor Troy

pre 16 godina

Sta vam radimo, 'ej! Jos juce sam citao komentare napaljenih Cibosa u smislu: u ZG nemate sanse, razbicemo vas itd. Mislim da ce se ubuduce redje javljati.

Pozdrav svim Grobarima!!!

Vlada-PFC-PBC

pre 16 godina

DULE, SVAKA TI JE NA MESTU!
Sviđa mi se što se poneo GOSPODSKI, što nije dozvolio da u nekoj euforiji omalovaži protivnika. Euforija može da uhvati nas koji "samo" volimo Partizan, ali njemu kao treneru Partizana (gospodskog kluba) ne priliči da bude euforičan što on ni ne čini. Cibona jeste veliki klub i veliko ime, sa velikom tradicijom, a potpuno je nebitno da li mi nju volimo ili ne.
Dalje, sviđa mi se i taj njegov način razmišljanja oko "F4". Ni ja ne kapiram po kom rezonu treba "F4" da se igra u Zadru! Evo, neka mi neko objasni kao i zašto tamo treba da se igra. JA SAM ZA TO DA SE IGRA U NEUTRALNOJ BANJALUCI! :) Šalu na stranu, znamo svi da je Banjaluka crno-bela ali...evo, ne mora ona, neka se igra u bilo kom drugom gradu bivše zajedničke zemlje iz kojeg ne dolazi neko od četiri učesnika "F4"! Ma nema problema ni da to bude neki grad u Hrvatskoj (bilo koji osim Zadra), Partizan je pokazao da "ne daje ni pet para za to"!

GROBARI R.S.-CRKVINA

pre 16 godina

Pa, naravno da bi F4 trebao da bude kod vodece ekipe (Partizana) tj.u Beogradu. Svakako ce na zavrsnici biti samo srpski klubovi, Partizan, Hemofarm, FMP i KK Sledece sezaona

djuro

pre 16 godina

Ako se na F4 plasiraju cetiri ekipe is Srbije, kao sto izgleda da hoce, Zadar jeste neutralni teren. Toliko neutralan da nece ni biti publike.

Beogradjanin

pre 16 godina

Negde sam procitao da je i Banja Luka u kombinaciji za fajnal for,mislim da je to dobra ideja i da Partizan Igokea treba da je podrzi zbog svojih navijaca u Republici Srpskoj.

Delija

pre 16 godina

Opet pobeda Srba nad Hrvatima, u kosarci kao i u fudbalu i ako imamo losiji tim (pogotovo u fudbalu) u 99% slucajeva ih pobedjujemo. Cini mi se da je ta ratobornost ostala od rata. Zakljucak: mi moramo snekim ratovati da bih ih posle mogli pobediti u sportu, znaci ako stvari u Srbiji nastave tempom kojim su krenule, uskoro cemo ceo svet moci pobediti. Svaka vam cast Grobari!!!

Delija

pre 16 godina

Opet pobeda Srba nad Hrvatima, u kosarci kao i u fudbalu i ako imamo losiji tim (pogotovo u fudbalu) u 99% slucajeva ih pobedjujemo. Cini mi se da je ta ratobornost ostala od rata. Zakljucak: mi moramo snekim ratovati da bih ih posle mogli pobediti u sportu, znaci ako stvari u Srbiji nastave tempom kojim su krenule, uskoro cemo ceo svet moci pobediti. Svaka vam cast Grobari!

djuro

pre 16 godina

Ako se na F4 plasiraju cetiri ekipe is Srbije, kao sto izgleda da hoce, Zadar jeste neutralni teren. Toliko neutralan da nece ni biti publike.

Beogradjanin

pre 16 godina

Negde sam procitao da je i Banja Luka u kombinaciji za fajnal for,mislim da je to dobra ideja i da Partizan Igokea treba da je podrzi zbog svojih navijaca u Republici Srpskoj.

Vlada-PFC-PBC

pre 16 godina

DULE, SVAKA TI JE NA MESTU!
Sviđa mi se što se poneo GOSPODSKI, što nije dozvolio da u nekoj euforiji omalovaži protivnika. Euforija može da uhvati nas koji "samo" volimo Partizan, ali njemu kao treneru Partizana (gospodskog kluba) ne priliči da bude euforičan što on ni ne čini. Cibona jeste veliki klub i veliko ime, sa velikom tradicijom, a potpuno je nebitno da li mi nju volimo ili ne.
Dalje, sviđa mi se i taj njegov način razmišljanja oko "F4". Ni ja ne kapiram po kom rezonu treba "F4" da se igra u Zadru! Evo, neka mi neko objasni kao i zašto tamo treba da se igra. JA SAM ZA TO DA SE IGRA U NEUTRALNOJ BANJALUCI! :) Šalu na stranu, znamo svi da je Banjaluka crno-bela ali...evo, ne mora ona, neka se igra u bilo kom drugom gradu bivše zajedničke zemlje iz kojeg ne dolazi neko od četiri učesnika "F4"! Ma nema problema ni da to bude neki grad u Hrvatskoj (bilo koji osim Zadra), Partizan je pokazao da "ne daje ni pet para za to"!

Vojicev

pre 16 godina

Idealno resenje za F4 je glavni grad Makedonije Skoplje,zasto?
--------------
1.Makedonski predstavnik pocinje takmicenje u NLB Ligi od sledece sezone
2.Ovo bi bila idealna prilika da se uverimo da li su Makedonci spremni da organizuju utakmice za NLB Ligu
3.Neutralni teren 100% ma ko da se plasira na F4
4.Pruzila bi se odlicna prilika ljudima u Makedoniji da vide kakva ih atmosfera i kosarka ocekuje sledece sezone.
5.Za dobrobit kosarke u regionu,iako Srbija ima najjace klubove.

Igor

pre 16 godina

@ TORNADO ZADAR:
Mnogo si se napalio brate, kao vama sve nesto odgovara, kao vi ste neka sila, kao mnogo ste jaki, itd, itd.
Da ti kazem nesto Tornado, nemoj da se kuropecas a jos ni FMP niste prosli ima da vas odsrafe u 3-oj utakmici tako da vi necete ni biti na F4, zato vas niko nista nece ni pitati jer gubitnici ne odlucuju ama bas o nicemu.
Brate moj i BIVSI zemljace za kraj jos nesto bih ti rekao: AKO ZELIS DA TVOJ GRAD ILI ZEMLJA BUDU DOMACINI NECEGA VAZNOG VI MORATE PRVO NAPRAVITI DVORANE DA IMATE GDE DA UGOSTITE TAKMICARE, A NE ONIM JAZBINAMA DA SE IGRA STARIM 2 VEKA!!!UGLEDAJTE SE NA NAS-BG ARENA, PIONIR, MILENIUM VRSAC, SPENS NOVI SAD, CAIR NIS. MI SMO MALO ULAGALI MOJ TORNADO PA SMO BILI DOMACINI EP U KOSARCI, ODBOJCI, VATERPOLU ITD, ITD. POZDRAV ZA BIVSE ZEMLJAKE!!!

Antagonist

pre 16 godina

"...na pitanje kako komentariše šest uzastopnih poraza odgovorio "Za mene je to frustrirajuće!"

Ma samo polako, navici cete se vi i na dvocifren broj uzastopnih poraza od nas, kao nase komsije uostalom.

HALABUKA

pre 16 godina

Sve sto Dule , Sasa Danilovic...kazu , treba saslusati i uvazavati, jer ima tezinu i smisao.
Moramo uciti od onih koji imaju rezultat.
Vreme je za to i ne odlazimo.
Zato i ovo podrzavam.
Nije tema, ali gde napisati pouku, ako ne ovde i sad kad je Dule pokazao kako treba i ko je bio u pravu.
Najomiljenija njegova izreka je ona: Po nacionalnosti sam Partizanovac.
Ja sam tada se i malo nasmejao i gledao na to kao na izjavu isfrustriranog coveka.
Sad to odobravam i vidim da je to znacilo da je Dule po nacionalnosti stvaralac, kreativac.
To i jeste najbolja i najcistija nacija na kugli zemaljskoj i zato , sa zakasnjenjem, bravo Dule i za tu izjavu i za sve kreacije koje si priredio.
Sasa Danilovic je u jednom trenutku doveo svoj ugled u pitanje . U obracunu sa mafijom bio je nateran da bije. Nije to put ni metod, ali u Srbiji u tranziciji, ponekad je neminovno vaspitno popravno samarnje. Ne odobravam, ali konstatujem.
Sasa je veliki igrac i veliki je njegov doprinos ovom Partizanu i to niko ne treba smetnuti sa uma.
Hvala bogu da je Dule Vujosevic i KK Partizan imao toliko snage i volje da izdrzi stravicnu halabuku koja je orkestrirana iz Beogradskog komsiluka i da iz toga i on i Partizan izadju mocniji i jaci.
Kljuc njihovog uspeha je u tome sto su celo vreme radili svoj posao i ni jednom nisu se upustili da odu na polje koje nije sportsko.
Bravo za to.
Uspelo je to Duletu, Danilovicu, Todoricu i Grobarima, jer su bili jedinstveni i uporni.
U secanju su opore i bljutave optuzbe, osporavanja, lazi i podvale. Sve je to porazeno sa primitivizmom koji je lansiran. islo se na uykidanje lige, jer ako nije onako kako neko zeli ne valja nikako da bude. Nije se gledao kvalitet, nego je radila strast, fanatizam i primitivizam.
Halabuka je raspirivana i sire od Beograda i Srbije i dobro znamo kroz sta je KK Partizan prolazio kad je u pitanju sudjenje.
I posle svega:
Sto nas ne ubi to nas ojaca.
Halabuka je dobila svoj rezultat i nedaj boze da se nesto tako ikad vise pojavi.
Halabuka je i reprezentaciju bacila u nokdaun i jos joj broimo.

Uporedjujuci sa fudbalom i halabukom tamo, ima razlike. Dule je sa saradnicina odabrao pravi metod i dao odlican odgovor.
U fudbalu nismo imali te ljude i jos nije sve stabilizovano. Da je tako govore cinjenice.
Mafija u fudbalu je zilavija i bezobzirnija. Otimacine bodova i ostale gadosti su jos na sceni.
Cinjenica je da CZ treba dalje popunjavati kandidatima koji vrse opstrukciju rada.

Ipak nije sve u fudbalu kod svih isto.
I tu je Partizan neko ko je stvarao i radio i to cini i sad, ali.....?????
Jokanovic upozori, na slican nacin kao sto je to cinio Dule.
Hoce li neko morati da primeni vaspitnopopravno samaranje nekog sudije, ostaje da se vidi. Karadzic nije taj, a ni Tomic.
Ja ne predlazem. Mozda bi trebalo nesto ostrije uraditi, jer nakon pet godina nasilja sa sviraljkama, dosta nam je toga sviranja bez veze.
Sudjenje u fudbalu i dalje je nasilnicko.
Konsolidacija FSS je neizvesna.
Ocigledan kriminal i prevare u vodjenju finansija u FSS i nekim klubovima, imaju spor epilog.
Znaci opstrukcija ne da razumu da povede fudbal.

hayabusa

pre 16 godina

....dobro pamtis a?...
Koja je svrha tvog javljanja? Smeta ti pun Pionir, smeta ti podrska Duletu i momcima, smetaju ti fenomenalni rezultati ove mlade ekipe pa si nas'o da smaras. Ovaj kompleks mutira u nesto jos vece... Nemate vise sta da kazete o igri, besmisleno je i u sudjenju da trazite alibi, sada smo krivi sto podrzavamo klub i radujemo se uspjesima. Podrzavam vas bojkot, vasa dosljednost je fascinantna (jos samo da znate zasto protestvujete). Da se u evroligi racunaju cast i moral vi bi je osvojili bez konkurencije. Naravno, iz protesta bi odbili da primite trofej. Samo vi prkosite i svadjajte se sami sa sobom i jos mnogo sezona cete cekati sledecu...

Delija

pre 16 godina

Opet pobeda Srba nad Hrvatima, u kosarci kao i u fudbalu i ako imamo losiji tim (pogotovo u fudbalu) u 99% slucajeva ih pobedjujemo. Cini mi se da je ta ratobornost ostala od rata. Zakljucak: mi moramo snekim ratovati da bih ih posle mogli pobediti u sportu, znaci ako stvari u Srbiji nastave tempom kojim su krenule, uskoro cemo ceo svet moci pobediti. Svaka vam cast Grobari!!!

GROBARI R.S.-CRKVINA

pre 16 godina

Pa, naravno da bi F4 trebao da bude kod vodece ekipe (Partizana) tj.u Beogradu. Svakako ce na zavrsnici biti samo srpski klubovi, Partizan, Hemofarm, FMP i KK Sledece sezaona

Castor Troy

pre 16 godina

Sta vam radimo, 'ej! Jos juce sam citao komentare napaljenih Cibosa u smislu: u ZG nemate sanse, razbicemo vas itd. Mislim da ce se ubuduce redje javljati.

Pozdrav svim Grobarima!!!

Bogdan

pre 16 godina

Moras da zapamtis za sva vremena:MI SMO CIGANI NAJJACI SMO NAJJACI!!!!!
P.S. Sreca vasa pa nas ova liga ne interesuje....
(...fcrs...., 28. mart 2008 11:51)
copy/paste???
Ne zna se ko je jači vi ili tornado...

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

@Pre svega svaka cast KK Partizan za sve sto su uradili u proteklih nekoliko godina. Ne volim vas uopste, ali ste pokazali stav i cvrstinu, za razluku od navijaca. Grobari su bili najveci protivnici "guma" lige, danas su redovni. Pre nekoliko godina su coveku koga danas dizu u nebesa (Vujosevic) skandirali da je "debela svinja", terali ga iz kluba, jurili ga po pioniru i gadjali stolicama.
Kao i na fudbalu, tri dana bojkota, pa onda kao znacajna tekma ajde da navijamo...
(...dobro pamtim...., 28. mart 2008 08:19)

Не лупај више, 'леба ти.
Противнике је Вујошевић имао, који су били незадовољни поразима од, реално, много јачих тимова у Евролиги, док у домаћем првенству "Парни ваљак" меље од кад је он ту. Насупрот томе, велика већина га је подржавала увек, и на свакој утакмици му скандирала и поздрављала га аплаузом када изађе на паркет. То ти причам проверено, за утакмице на којима сам ја био протеклих 7 година, а био сам на многим - сезонска је чудо! Сад, шта си ти пратио, не знам. Реални људи који воле Партизан, увек су били "на земљи" и знали да све до сада што је Вујошевић урадио, да је то максимум који се могао извући из екипе коју је имао.
А те глупости-јурили га по Пиониру и гађали столицама...Да човек не поверује шта си написао.
И још једна ствар-не мешај фудбал и Кошарку-краљицу спортова, па ни у погледу навијача.

А можда боље да свратиш у Пионир кад играју твоји, па да видиш шта има, каква је ту ситуација,па да се чујемо да те после питам:"А ви, како 'те?"

BL-Grobar

pre 16 godina

Dodjite u Banja Luku da pravimo zurku!!!

Boga molim da mi dobijemo organizaciju F4, jer hocu uzivo da vidim svoje junake!

Ajmo CRNO-BELI!!!

nemanja

pre 16 godina

Sta ti bi delija???
Gde si ti odleteo???

Stavarno nerazumem b92 da pustaju ovakve komentare!!

Mani se bre te proslosti i ratova....

Pozdrav Delijama i Grobarima....

Puno srece Partizanu protiv te Keramike..

Маркела

pre 16 godina

to be continued...
Серија 6-0 ће се наставити, па ће сходно томе фрустрација Розића и осталих из цибоне бити појачана и нарочито изражена у сезонама које слиједе. Ради ублажавања ефеката оваквих трауматских стања препоручују им се консултације са хронично оболелим појединцима из неуспјелог пројекта КК Следећа сезона.
Доктор Вујошевић
Клиника за "екстраординарну" доминацију

grobar_kv

pre 16 godina

Ko izgubi ima pravo da se ljuti????

Polako purgeri samo opusteno bez nervoze!!!

Pitajte nase komsije za savet kako je to kad gubis 7 godina!!!!

Sto pre shvatite da smo najjaci na balkanu i prestanete da kukate na sudije bez razloga bolje za vas!!!

PARTIZAN ima sudije u SRBIJI, sada na jadranu, ocekujem izjavo posle Tau da ce Spahija da kaze da imamo sudije i u euroleage!!!!

VOLIM GA KO OKA DVA MOLIM SE SVAKI DAN ZA NGEGA

Orlando

pre 16 godina

Dragi moj Tomo i ostali koji se tesite pricama kako Cibona danas i nije neki klub pa se ne bi trebalo primati na pobedu protiv nje - pre deset godina, kada su Cibona i Partizan igrali u Evroligi, Hrvati su padali u trans nakon pobeda Cibone, zvanicni spiker u zagrebackoj dvorani je tokom celog meca urlao "Mi ne zelimo pobediti Partizan, mi ga zelimo poniziti!" i slicno. A samo jednu stvar da podsetim - za Partizan su u to vreme igrali klinci od 21-22 godine (bez ama bas ijednog iskusnijeg igraca, a kamoli stranca) koji su pocetak igrackog sazrevanja docekali pod sankcijama, igrajuci godinama samo domacu ligu. I gde su tad bili objektivni navijaci da napomenu kako Ciboni koja je u to vreme vec imala igrace prekaljene visegodisnjim igranjem u evroligi, budzet itd. nije problem da pobede Partizan? Uostalom, ko je kriv Ciboni sto ne moze da sastavi ekipu? Ionako su po mnogo cemu u povoljnijem polozaju u Hrvatskoj nego Partizan u Srbiji.

BERKAMP

pre 16 godina

Лепо је што Цибона има АМБИЦИЈЕ у НЛБ лиги. И треба да их има, на том су нивоу. Пак, ове године су се укрстили са ШАМПИОНОМ. Одиграли смо слабије утакмицу у Београду и победили са само 10 разлике. Боровњак ће се сигурно уозбиљити у Загребу и дати више од 10 кошева. Модри ће оправдати своје име. Најављујем да ће "Стока да им набије 100 комада".
Бивша браћо, заперите се, да нам будете лепи!!!
(BERKAMP, 26. mart 2008 14:58)

ЗА СРПСКИ Ф4 У БЕОГРАДУ!!!!

Orlando

pre 16 godina

Ovaj Mulaomerovic ima 100 godina a prica gluposti. Tuzno je to...pobedis ih 6 puta zaredom a onda se potegne pitanje sudija. I to da sude za Partizan u sred Zagreba?!?! Sta je sledece - hrvatska policija uhapsila huligane koji su cepali postere sa likom Draze Mihajlovica na Trgu bana Jelacica?

Nick BG

pre 16 godina

Mislim da bi se i iz uprave NLBa slagali sa Vujosevicem ali samo ukoliko bi neki klubovi zamenili mesta. Na kraju treba shvatiti i celnike te lige. Stvarno je frustrirajuce imati privatnu ligu, dodati par "nekih" klubova od kojih vecina ode na fajnal 4 a jedan ga na kraju i osvoji.

Grobari Pancevo

pre 16 godina

Svaka cast igracima, upravi a pogotovo Vujosevicu i Todoricu na ovim izjavama i drzanju, jer je upravo to odlika velikih klubova, kako kaze izreka: "U pobedi se ne uznesi" Bravo majstori, samo tako, i Evropa i Jadran, za Srbiju i napaceni srpski narod na Kosovu!

Igor

pre 16 godina

Vujke kralju u pravu si kada kazes ili Beograd ili neutralni teren ali ja moram da kazem da za ovaj ti Partizana u ovom takmicenju to nije bitno,ma gde da se igralo.Vujke mi smo toliko bolji od svih ostalih da se to vise ne meri 1-2 klase vec se meri svetlosnim godinama.
ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!

...fcrs....

pre 16 godina

@Tornado Zadar

Ti decko ocigledno ne znas o cemu pricas. Ima vas 150-200, u zadru nesto vise i to je to. Kao jaki ste, ludi ste. Tacno, ali opet samo u zadru, gde vam zandari nece nista kad istaknete slike gotovine i slicnih, kad orgijate i skandirate "srbe na vrbe". Inace manji ste od makovog zrna, pa slovenci su vas cuvali ko malo vode na dlanu na F4 koji spominjes.
Kao smeli bi da se pojavite bilo gde osim na F4 koji bi bio odigran na nekom drugom mestu (a ne u hrvatskoj i li sloveniji)?
Moras da zapamtis za sva vremena:MI SMO CIGANI NAJJACI SMO NAJJACI!!!!!
P.S. Sreca vasa pa nas ova liga ne interesuje....

dux daklu

pre 16 godina

Alo bre ljudi,sta hvalite Tripka,pa ovo su za nas totalno nebitne tekme!A u Evroligi,gde se vidi ko koliko vredi,nema ga nigde,ucinak mu je nula!Isto ce biti i u Vitoriji sto se tice njegovog ucinka.Idemo na fajnal for!

Petar Srdanovic

pre 16 godina

Dule, nisi u pravu. Partizan je postao Kaznena ekspedicija, a tokom istorije su Kaznene ekspedicije uvek bile na tudjem terenu.

...dobro pamtim....

pre 16 godina

Pre svega svaka cast KK Partizan za sve sto su uradili u proteklih nekoliko godina. Ne volim vas uopste, ali ste pokazali stav i cvrstinu, za razluku od navijaca. Grobari su bili najveci protivnici "guma" lige, danas su redovni. Pre nekoliko godina su coveku koga danas dizu u nebesa (Vujosevic) skandirali da je "debela svinja", terali ga iz kluba, jurili ga po pioniru i gadjali stolicama.
Kao i na fudbalu, tri dana bojkota, pa onda kao znacajna tekma ajde da navijamo...

lud & zbunjen

pre 16 godina

Super ! Posle ove tri-cetiri lagane trening-utakmice protiv "bivse brace" sada treba da se prisrafe i mobilisu za ponedeljak i cetvrtak! samo pametno protiv Tau.Hrabrost i talenat vec imate i sve je moguce! Bravo Crno-beli!!

samo 1 klub

pre 16 godina

@gogo

sve sto ti zelis da zadar odigra jos jedan mec s nama...dobro kazes, to i jeste cast za zadar.

ali bolje bi vam bilo da se fokusirate na fmp...mislim da vam je mec s nama dalje nego sto mislite.

Nemanja

pre 16 godina

@Vranješ Tomislav
Alo care Srbija 4 zlatne u svim ekipnim sportovima, pa mi samo u kosarci imamo toliko zlatnih a da ne pominjem odbojku i vaterpolo, malo si se prebrojo.

TORNADO ZADAR

pre 16 godina

Ma nema problema, paše nam i neutralni teren, sitite se LJubljane. I tamo su neki visoko letili. Samo odaberite dan, uru i misto!!!

The_Night_Hawk

pre 16 godina

Moram biti realan...
Kao ljubitelj košarke i Banjalučanin volio bih da se F4 igra u mom gradu.
Ipak, moram da istaknem da nam je dvorana stara 35 godina,i da ima 12(!!?)parking mjesta.
Da ne spominjem da je Grad Banjaluka uložio 4 miliona evra u totalnu rekonstrukciju dvorane i novi parking,a sve to treba da počne u junu...
Zato braćo Srbi (ako budete igrali NLB) dođite iduće godine, a mi ćemo vas rado ugostiti!!!
Napomena za neobaviještene:
Banjaluka ima aerodrom sa potpuno novom pistom i kontrolnim tornjem,koji je udaljen 18 kilometara!!!

PEDJA P.F.C.

pre 16 godina

Tripkovic taman podize formu pred TAU, sto znaci da cemo polomiti tu keramiku.

A u potpunosti se slazem sa Duletom, jer oni hoce da nas sto vise izmore i da mi ne osvojimo NLB ligu time sto ce se F4 igrati u Zadru, ali ni to im ne vredi jer gde god da se igra mi cemo osvojiti i pokazati ko je najbolji.

NAPRED PARTIZAN!!!

Delija

pre 16 godina

Opet pobeda Srba nad Hrvatima, u kosarci kao i u fudbalu i ako imamo losiji tim (pogotovo u fudbalu) u 99% slucajeva ih pobedjujemo. Cini mi se da je ta ratobornost ostala od rata. Zakljucak: mi moramo snekim ratovati da bih ih posle mogli pobediti u sportu, znaci ako stvari u Srbiji nastave tempom kojim su krenule, uskoro cemo ceo svet moci pobediti. Svaka vam cast Grobari!

bojanc

pre 16 godina

Navikli smo se na pobede, nadam se da ce se tako i nastaviti,ne bi bilo u redu da prekidamo ovako lep niz pobeda nad, moram priznati, ipak evropskim kosarkaskim imenima, ma koliko oni bili u krizi ove godine. To ti je kao da Benfika ili Valencia u fudbalu zapadnu u krizu, pa me bas interesuje da li bi ih neko nipodostavao i ne bi za njih rekao da su evropske ekipe. Idemo dalje, pred Partiazanom su prava iskusenja, koja smo dugo cekali i zelimo da uzivamo unjima koliko god dugo mozemo... A f4 NLB-a gde ce biti jeste vazno, ali ne i presudno, toliko imam poverenja u ovu ekipu...

lud & zbunjen

pre 16 godina

TORNADO ZADAR, 28. mart 2008 09:04)

potpuno te razumem jer cete vi ionako to gledati samo na TVu. FMP je bar 30% jaci od vas i to cete shvatiti vec ove nedelje. Ziveo Partizan i majka Srbija!!!

VranješZG

pre 16 godina

Petorica definitivno najboljih košarkaša sa ovih prostora:
a) šesdesete:Radivoj Korać
b) sedamdesete:Krešo Ćosić
c) osamdesete: Dražen Petrović
d) devedesete: Toni Kukoč
e) dvijetisućite:P. Stojaković

Gogo

pre 16 godina

Ajme kako ste dosadni s tim F4. Nek bude di god oče, ali tek sad vidim koliko se vaš Dule ipak boji Zadra, jer je ipak Zadar jedina momčad u NLB-u koja može odigrat onako kako Partizanu ne odgovara. Ipak smo vas u Jazinama pregazili i Duleta još to toliko boli da izjavljuje jučer nakon Cibone sljedeće: "Smatram Cibonu prijateljskim klubom i nadam se da će biti uspješni u državnom prvenstvu. Želim joj da napravi rezultat i zadrži razliku pred Zadrom za trogodišnji euroligaški ugovor, a mi ćemo im na Final Fouru pomoći da se Zadar puno ne približi". Svaka čast vašoj košarci, kod nas se samo u Zadru ŽIVI za nju, i ja sve što još jednom želim je da Zadar odigra još jednu s Partizanom di god oćete. Vama sritno s TAU, ali slovenska kanta ide u Zadar. Gogo, Zadar.

Vranješ Tomislav

pre 16 godina

Od 1996. na SVJETSKOM nivou (SP i OI) u pet momčadskih sportova Španjolska ima 7 zlatnih, HRVATSKA 5 zlatnih, Srbija (SRJ,SCG), 4 zlatne, ostale države nisu ni blizu !! ŠPA: VATER-3z,RUKO-1z,KOŠ-1z,Davis cup-2z. HRV: RUK-3z,VATER-1z,Davis c.-1z, SRB: KOŠ-2z, ODB-1z ,VAT-1z.

grintavac

pre 16 godina

Ej ljudi o kojoj vi to košarci pričate. Pamtim ja vremena kada su igrali ona Jugoplastika, onaj Partizan onaj Zadar, ona Zvezda. Bilo koja od ovih momčadi rasturili bi reprezentaciju NLB lige sa 40 tak koševa razlike. Čudo jedno što se danas naziva košarkom. A o Zadru samo jedno: ima li koji zadranin u ekipi Zadra ?

Baki

pre 16 godina

Bilo bi mi drago da Zvezda ojaca. Da imamo 2 jaka evropska kluba i jos nekoliko solidnih, da derbi bude neizvestan. Bez toga nam na dugi rok nema srece jer ce neminovno doci do opustanja :((((

tomo

pre 16 godina

Cibona već duži niz godina nije "ozbiljan" tim, kao ni naša ošarka u cjelini. Stoga izjave o nekakvoj velikoj pobjedi, rasturanju Hrvata u sred Zagreba i tome slično ne piju vodu ...

Orlando

pre 16 godina

@Tomislav-Zg
Prijatelju, a zasto se po tebi ne bi racunale i zlatne medalje sa evropskih prvenstava? Pa EP u mnogim sportovima je jace i od olimpijskog turnira (vaterpolo, naprimer). A kad smo vec kod toga, dodaj nam jos 7 (sedam) zlatnih medalja na taj racun: 3 u kosarci, 3 u vaterpolu i jednu u odbojci. Dodaj tu sta treba i Spaniji i Hrvatskoj pa ponovo prebroj.

posmatrac

pre 16 godina

@Vranjes Tomislav

A od kada je to tenis ekipni sport? Razumem ideju Davis cup-a, ali onda treba da brojis i skijaske skokove na primer i tu ima ekipnih takmicenja. Mozda je neka reprezentacija samo u tome osvojila vise zlata nego Hrvatska i Spanija, ipak se svetsko prvenstvo u ski-skokovima odrzava svake godine.
A i sto samo brojis OI i svetska prvenstva? Jel to zato sto ako bi brojao i evropska, Srbija bi bila bolja od Hrvatske? Ma ne.... I ja pricam svasta, vi ste uvek objektivni ;)

...dobro pamtim....

pre 16 godina

Pre svega svaka cast KK Partizan za sve sto su uradili u proteklih nekoliko godina. Ne volim vas uopste, ali ste pokazali stav i cvrstinu, za razluku od navijaca. Grobari su bili najveci protivnici "guma" lige, danas su redovni. Pre nekoliko godina su coveku koga danas dizu u nebesa (Vujosevic) skandirali da je "debela svinja", terali ga iz kluba, jurili ga po pioniru i gadjali stolicama.
Kao i na fudbalu, tri dana bojkota, pa onda kao znacajna tekma ajde da navijamo...

Delija

pre 16 godina

Opet pobeda Srba nad Hrvatima, u kosarci kao i u fudbalu i ako imamo losiji tim (pogotovo u fudbalu) u 99% slucajeva ih pobedjujemo. Cini mi se da je ta ratobornost ostala od rata. Zakljucak: mi moramo snekim ratovati da bih ih posle mogli pobediti u sportu, znaci ako stvari u Srbiji nastave tempom kojim su krenule, uskoro cemo ceo svet moci pobediti. Svaka vam cast Grobari!!!

...fcrs....

pre 16 godina

@Tornado Zadar

Ti decko ocigledno ne znas o cemu pricas. Ima vas 150-200, u zadru nesto vise i to je to. Kao jaki ste, ludi ste. Tacno, ali opet samo u zadru, gde vam zandari nece nista kad istaknete slike gotovine i slicnih, kad orgijate i skandirate "srbe na vrbe". Inace manji ste od makovog zrna, pa slovenci su vas cuvali ko malo vode na dlanu na F4 koji spominjes.
Kao smeli bi da se pojavite bilo gde osim na F4 koji bi bio odigran na nekom drugom mestu (a ne u hrvatskoj i li sloveniji)?
Moras da zapamtis za sva vremena:MI SMO CIGANI NAJJACI SMO NAJJACI!!!!!
P.S. Sreca vasa pa nas ova liga ne interesuje....

Delija

pre 16 godina

Opet pobeda Srba nad Hrvatima, u kosarci kao i u fudbalu i ako imamo losiji tim (pogotovo u fudbalu) u 99% slucajeva ih pobedjujemo. Cini mi se da je ta ratobornost ostala od rata. Zakljucak: mi moramo snekim ratovati da bih ih posle mogli pobediti u sportu, znaci ako stvari u Srbiji nastave tempom kojim su krenule, uskoro cemo ceo svet moci pobediti. Svaka vam cast Grobari!

dux daklu

pre 16 godina

Alo bre ljudi,sta hvalite Tripka,pa ovo su za nas totalno nebitne tekme!A u Evroligi,gde se vidi ko koliko vredi,nema ga nigde,ucinak mu je nula!Isto ce biti i u Vitoriji sto se tice njegovog ucinka.Idemo na fajnal for!

TORNADO ZADAR

pre 16 godina

Ma nema problema, paše nam i neutralni teren, sitite se LJubljane. I tamo su neki visoko letili. Samo odaberite dan, uru i misto!!!

Igor

pre 16 godina

Vujke kralju u pravu si kada kazes ili Beograd ili neutralni teren ali ja moram da kazem da za ovaj ti Partizana u ovom takmicenju to nije bitno,ma gde da se igralo.Vujke mi smo toliko bolji od svih ostalih da se to vise ne meri 1-2 klase vec se meri svetlosnim godinama.
ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!

tomo

pre 16 godina

Cibona već duži niz godina nije "ozbiljan" tim, kao ni naša ošarka u cjelini. Stoga izjave o nekakvoj velikoj pobjedi, rasturanju Hrvata u sred Zagreba i tome slično ne piju vodu ...

VranješZG

pre 16 godina

Petorica definitivno najboljih košarkaša sa ovih prostora:
a) šesdesete:Radivoj Korać
b) sedamdesete:Krešo Ćosić
c) osamdesete: Dražen Petrović
d) devedesete: Toni Kukoč
e) dvijetisućite:P. Stojaković

HALABUKA

pre 16 godina

Sve sto Dule , Sasa Danilovic...kazu , treba saslusati i uvazavati, jer ima tezinu i smisao.
Moramo uciti od onih koji imaju rezultat.
Vreme je za to i ne odlazimo.
Zato i ovo podrzavam.
Nije tema, ali gde napisati pouku, ako ne ovde i sad kad je Dule pokazao kako treba i ko je bio u pravu.
Najomiljenija njegova izreka je ona: Po nacionalnosti sam Partizanovac.
Ja sam tada se i malo nasmejao i gledao na to kao na izjavu isfrustriranog coveka.
Sad to odobravam i vidim da je to znacilo da je Dule po nacionalnosti stvaralac, kreativac.
To i jeste najbolja i najcistija nacija na kugli zemaljskoj i zato , sa zakasnjenjem, bravo Dule i za tu izjavu i za sve kreacije koje si priredio.
Sasa Danilovic je u jednom trenutku doveo svoj ugled u pitanje . U obracunu sa mafijom bio je nateran da bije. Nije to put ni metod, ali u Srbiji u tranziciji, ponekad je neminovno vaspitno popravno samarnje. Ne odobravam, ali konstatujem.
Sasa je veliki igrac i veliki je njegov doprinos ovom Partizanu i to niko ne treba smetnuti sa uma.
Hvala bogu da je Dule Vujosevic i KK Partizan imao toliko snage i volje da izdrzi stravicnu halabuku koja je orkestrirana iz Beogradskog komsiluka i da iz toga i on i Partizan izadju mocniji i jaci.
Kljuc njihovog uspeha je u tome sto su celo vreme radili svoj posao i ni jednom nisu se upustili da odu na polje koje nije sportsko.
Bravo za to.
Uspelo je to Duletu, Danilovicu, Todoricu i Grobarima, jer su bili jedinstveni i uporni.
U secanju su opore i bljutave optuzbe, osporavanja, lazi i podvale. Sve je to porazeno sa primitivizmom koji je lansiran. islo se na uykidanje lige, jer ako nije onako kako neko zeli ne valja nikako da bude. Nije se gledao kvalitet, nego je radila strast, fanatizam i primitivizam.
Halabuka je raspirivana i sire od Beograda i Srbije i dobro znamo kroz sta je KK Partizan prolazio kad je u pitanju sudjenje.
I posle svega:
Sto nas ne ubi to nas ojaca.
Halabuka je dobila svoj rezultat i nedaj boze da se nesto tako ikad vise pojavi.
Halabuka je i reprezentaciju bacila u nokdaun i jos joj broimo.

Uporedjujuci sa fudbalom i halabukom tamo, ima razlike. Dule je sa saradnicina odabrao pravi metod i dao odlican odgovor.
U fudbalu nismo imali te ljude i jos nije sve stabilizovano. Da je tako govore cinjenice.
Mafija u fudbalu je zilavija i bezobzirnija. Otimacine bodova i ostale gadosti su jos na sceni.
Cinjenica je da CZ treba dalje popunjavati kandidatima koji vrse opstrukciju rada.

Ipak nije sve u fudbalu kod svih isto.
I tu je Partizan neko ko je stvarao i radio i to cini i sad, ali.....?????
Jokanovic upozori, na slican nacin kao sto je to cinio Dule.
Hoce li neko morati da primeni vaspitnopopravno samaranje nekog sudije, ostaje da se vidi. Karadzic nije taj, a ni Tomic.
Ja ne predlazem. Mozda bi trebalo nesto ostrije uraditi, jer nakon pet godina nasilja sa sviraljkama, dosta nam je toga sviranja bez veze.
Sudjenje u fudbalu i dalje je nasilnicko.
Konsolidacija FSS je neizvesna.
Ocigledan kriminal i prevare u vodjenju finansija u FSS i nekim klubovima, imaju spor epilog.
Znaci opstrukcija ne da razumu da povede fudbal.

Beogradjanin

pre 16 godina

Negde sam procitao da je i Banja Luka u kombinaciji za fajnal for,mislim da je to dobra ideja i da Partizan Igokea treba da je podrzi zbog svojih navijaca u Republici Srpskoj.

Petar Srdanovic

pre 16 godina

Dule, nisi u pravu. Partizan je postao Kaznena ekspedicija, a tokom istorije su Kaznene ekspedicije uvek bile na tudjem terenu.

Vranješ Tomislav

pre 16 godina

Od 1996. na SVJETSKOM nivou (SP i OI) u pet momčadskih sportova Španjolska ima 7 zlatnih, HRVATSKA 5 zlatnih, Srbija (SRJ,SCG), 4 zlatne, ostale države nisu ni blizu !! ŠPA: VATER-3z,RUKO-1z,KOŠ-1z,Davis cup-2z. HRV: RUK-3z,VATER-1z,Davis c.-1z, SRB: KOŠ-2z, ODB-1z ,VAT-1z.

djuro

pre 16 godina

Ako se na F4 plasiraju cetiri ekipe is Srbije, kao sto izgleda da hoce, Zadar jeste neutralni teren. Toliko neutralan da nece ni biti publike.

lud & zbunjen

pre 16 godina

Super ! Posle ove tri-cetiri lagane trening-utakmice protiv "bivse brace" sada treba da se prisrafe i mobilisu za ponedeljak i cetvrtak! samo pametno protiv Tau.Hrabrost i talenat vec imate i sve je moguce! Bravo Crno-beli!!

Gogo

pre 16 godina

Ajme kako ste dosadni s tim F4. Nek bude di god oče, ali tek sad vidim koliko se vaš Dule ipak boji Zadra, jer je ipak Zadar jedina momčad u NLB-u koja može odigrat onako kako Partizanu ne odgovara. Ipak smo vas u Jazinama pregazili i Duleta još to toliko boli da izjavljuje jučer nakon Cibone sljedeće: "Smatram Cibonu prijateljskim klubom i nadam se da će biti uspješni u državnom prvenstvu. Želim joj da napravi rezultat i zadrži razliku pred Zadrom za trogodišnji euroligaški ugovor, a mi ćemo im na Final Fouru pomoći da se Zadar puno ne približi". Svaka čast vašoj košarci, kod nas se samo u Zadru ŽIVI za nju, i ja sve što još jednom želim je da Zadar odigra još jednu s Partizanom di god oćete. Vama sritno s TAU, ali slovenska kanta ide u Zadar. Gogo, Zadar.

Vlada-PFC-PBC

pre 16 godina

DULE, SVAKA TI JE NA MESTU!
Sviđa mi se što se poneo GOSPODSKI, što nije dozvolio da u nekoj euforiji omalovaži protivnika. Euforija može da uhvati nas koji "samo" volimo Partizan, ali njemu kao treneru Partizana (gospodskog kluba) ne priliči da bude euforičan što on ni ne čini. Cibona jeste veliki klub i veliko ime, sa velikom tradicijom, a potpuno je nebitno da li mi nju volimo ili ne.
Dalje, sviđa mi se i taj njegov način razmišljanja oko "F4". Ni ja ne kapiram po kom rezonu treba "F4" da se igra u Zadru! Evo, neka mi neko objasni kao i zašto tamo treba da se igra. JA SAM ZA TO DA SE IGRA U NEUTRALNOJ BANJALUCI! :) Šalu na stranu, znamo svi da je Banjaluka crno-bela ali...evo, ne mora ona, neka se igra u bilo kom drugom gradu bivše zajedničke zemlje iz kojeg ne dolazi neko od četiri učesnika "F4"! Ma nema problema ni da to bude neki grad u Hrvatskoj (bilo koji osim Zadra), Partizan je pokazao da "ne daje ni pet para za to"!

GROBARI R.S.-CRKVINA

pre 16 godina

Pa, naravno da bi F4 trebao da bude kod vodece ekipe (Partizana) tj.u Beogradu. Svakako ce na zavrsnici biti samo srpski klubovi, Partizan, Hemofarm, FMP i KK Sledece sezaona

Castor Troy

pre 16 godina

Sta vam radimo, 'ej! Jos juce sam citao komentare napaljenih Cibosa u smislu: u ZG nemate sanse, razbicemo vas itd. Mislim da ce se ubuduce redje javljati.

Pozdrav svim Grobarima!!!

Nick BG

pre 16 godina

Mislim da bi se i iz uprave NLBa slagali sa Vujosevicem ali samo ukoliko bi neki klubovi zamenili mesta. Na kraju treba shvatiti i celnike te lige. Stvarno je frustrirajuce imati privatnu ligu, dodati par "nekih" klubova od kojih vecina ode na fajnal 4 a jedan ga na kraju i osvoji.

Antagonist

pre 16 godina

"...na pitanje kako komentariše šest uzastopnih poraza odgovorio "Za mene je to frustrirajuće!"

Ma samo polako, navici cete se vi i na dvocifren broj uzastopnih poraza od nas, kao nase komsije uostalom.

bojanc

pre 16 godina

Navikli smo se na pobede, nadam se da ce se tako i nastaviti,ne bi bilo u redu da prekidamo ovako lep niz pobeda nad, moram priznati, ipak evropskim kosarkaskim imenima, ma koliko oni bili u krizi ove godine. To ti je kao da Benfika ili Valencia u fudbalu zapadnu u krizu, pa me bas interesuje da li bi ih neko nipodostavao i ne bi za njih rekao da su evropske ekipe. Idemo dalje, pred Partiazanom su prava iskusenja, koja smo dugo cekali i zelimo da uzivamo unjima koliko god dugo mozemo... A f4 NLB-a gde ce biti jeste vazno, ali ne i presudno, toliko imam poverenja u ovu ekipu...

BERKAMP

pre 16 godina

Лепо је што Цибона има АМБИЦИЈЕ у НЛБ лиги. И треба да их има, на том су нивоу. Пак, ове године су се укрстили са ШАМПИОНОМ. Одиграли смо слабије утакмицу у Београду и победили са само 10 разлике. Боровњак ће се сигурно уозбиљити у Загребу и дати више од 10 кошева. Модри ће оправдати своје име. Најављујем да ће "Стока да им набије 100 комада".
Бивша браћо, заперите се, да нам будете лепи!!!
(BERKAMP, 26. mart 2008 14:58)

ЗА СРПСКИ Ф4 У БЕОГРАДУ!!!!

BL-Grobar

pre 16 godina

Dodjite u Banja Luku da pravimo zurku!!!

Boga molim da mi dobijemo organizaciju F4, jer hocu uzivo da vidim svoje junake!

Ajmo CRNO-BELI!!!

PEDJA P.F.C.

pre 16 godina

Tripkovic taman podize formu pred TAU, sto znaci da cemo polomiti tu keramiku.

A u potpunosti se slazem sa Duletom, jer oni hoce da nas sto vise izmore i da mi ne osvojimo NLB ligu time sto ce se F4 igrati u Zadru, ali ni to im ne vredi jer gde god da se igra mi cemo osvojiti i pokazati ko je najbolji.

NAPRED PARTIZAN!!!

grobar_kv

pre 16 godina

Ko izgubi ima pravo da se ljuti????

Polako purgeri samo opusteno bez nervoze!!!

Pitajte nase komsije za savet kako je to kad gubis 7 godina!!!!

Sto pre shvatite da smo najjaci na balkanu i prestanete da kukate na sudije bez razloga bolje za vas!!!

PARTIZAN ima sudije u SRBIJI, sada na jadranu, ocekujem izjavo posle Tau da ce Spahija da kaze da imamo sudije i u euroleage!!!!

VOLIM GA KO OKA DVA MOLIM SE SVAKI DAN ZA NGEGA

nemanja

pre 16 godina

Sta ti bi delija???
Gde si ti odleteo???

Stavarno nerazumem b92 da pustaju ovakve komentare!!

Mani se bre te proslosti i ratova....

Pozdrav Delijama i Grobarima....

Puno srece Partizanu protiv te Keramike..

lud & zbunjen

pre 16 godina

TORNADO ZADAR, 28. mart 2008 09:04)

potpuno te razumem jer cete vi ionako to gledati samo na TVu. FMP je bar 30% jaci od vas i to cete shvatiti vec ove nedelje. Ziveo Partizan i majka Srbija!!!

Grobari Pancevo

pre 16 godina

Svaka cast igracima, upravi a pogotovo Vujosevicu i Todoricu na ovim izjavama i drzanju, jer je upravo to odlika velikih klubova, kako kaze izreka: "U pobedi se ne uznesi" Bravo majstori, samo tako, i Evropa i Jadran, za Srbiju i napaceni srpski narod na Kosovu!

Igor

pre 16 godina

@ TORNADO ZADAR:
Mnogo si se napalio brate, kao vama sve nesto odgovara, kao vi ste neka sila, kao mnogo ste jaki, itd, itd.
Da ti kazem nesto Tornado, nemoj da se kuropecas a jos ni FMP niste prosli ima da vas odsrafe u 3-oj utakmici tako da vi necete ni biti na F4, zato vas niko nista nece ni pitati jer gubitnici ne odlucuju ama bas o nicemu.
Brate moj i BIVSI zemljace za kraj jos nesto bih ti rekao: AKO ZELIS DA TVOJ GRAD ILI ZEMLJA BUDU DOMACINI NECEGA VAZNOG VI MORATE PRVO NAPRAVITI DVORANE DA IMATE GDE DA UGOSTITE TAKMICARE, A NE ONIM JAZBINAMA DA SE IGRA STARIM 2 VEKA!!!UGLEDAJTE SE NA NAS-BG ARENA, PIONIR, MILENIUM VRSAC, SPENS NOVI SAD, CAIR NIS. MI SMO MALO ULAGALI MOJ TORNADO PA SMO BILI DOMACINI EP U KOSARCI, ODBOJCI, VATERPOLU ITD, ITD. POZDRAV ZA BIVSE ZEMLJAKE!!!

Baki

pre 16 godina

Bilo bi mi drago da Zvezda ojaca. Da imamo 2 jaka evropska kluba i jos nekoliko solidnih, da derbi bude neizvestan. Bez toga nam na dugi rok nema srece jer ce neminovno doci do opustanja :((((

Vojicev

pre 16 godina

Idealno resenje za F4 je glavni grad Makedonije Skoplje,zasto?
--------------
1.Makedonski predstavnik pocinje takmicenje u NLB Ligi od sledece sezone
2.Ovo bi bila idealna prilika da se uverimo da li su Makedonci spremni da organizuju utakmice za NLB Ligu
3.Neutralni teren 100% ma ko da se plasira na F4
4.Pruzila bi se odlicna prilika ljudima u Makedoniji da vide kakva ih atmosfera i kosarka ocekuje sledece sezone.
5.Za dobrobit kosarke u regionu,iako Srbija ima najjace klubove.

The_Night_Hawk

pre 16 godina

Moram biti realan...
Kao ljubitelj košarke i Banjalučanin volio bih da se F4 igra u mom gradu.
Ipak, moram da istaknem da nam je dvorana stara 35 godina,i da ima 12(!!?)parking mjesta.
Da ne spominjem da je Grad Banjaluka uložio 4 miliona evra u totalnu rekonstrukciju dvorane i novi parking,a sve to treba da počne u junu...
Zato braćo Srbi (ako budete igrali NLB) dođite iduće godine, a mi ćemo vas rado ugostiti!!!
Napomena za neobaviještene:
Banjaluka ima aerodrom sa potpuno novom pistom i kontrolnim tornjem,koji je udaljen 18 kilometara!!!

Orlando

pre 16 godina

Ovaj Mulaomerovic ima 100 godina a prica gluposti. Tuzno je to...pobedis ih 6 puta zaredom a onda se potegne pitanje sudija. I to da sude za Partizan u sred Zagreba?!?! Sta je sledece - hrvatska policija uhapsila huligane koji su cepali postere sa likom Draze Mihajlovica na Trgu bana Jelacica?

hayabusa

pre 16 godina

....dobro pamtis a?...
Koja je svrha tvog javljanja? Smeta ti pun Pionir, smeta ti podrska Duletu i momcima, smetaju ti fenomenalni rezultati ove mlade ekipe pa si nas'o da smaras. Ovaj kompleks mutira u nesto jos vece... Nemate vise sta da kazete o igri, besmisleno je i u sudjenju da trazite alibi, sada smo krivi sto podrzavamo klub i radujemo se uspjesima. Podrzavam vas bojkot, vasa dosljednost je fascinantna (jos samo da znate zasto protestvujete). Da se u evroligi racunaju cast i moral vi bi je osvojili bez konkurencije. Naravno, iz protesta bi odbili da primite trofej. Samo vi prkosite i svadjajte se sami sa sobom i jos mnogo sezona cete cekati sledecu...

Bogdan

pre 16 godina

Moras da zapamtis za sva vremena:MI SMO CIGANI NAJJACI SMO NAJJACI!!!!!
P.S. Sreca vasa pa nas ova liga ne interesuje....
(...fcrs...., 28. mart 2008 11:51)
copy/paste???
Ne zna se ko je jači vi ili tornado...

Nemanja

pre 16 godina

@Vranješ Tomislav
Alo care Srbija 4 zlatne u svim ekipnim sportovima, pa mi samo u kosarci imamo toliko zlatnih a da ne pominjem odbojku i vaterpolo, malo si se prebrojo.

Маркела

pre 16 godina

to be continued...
Серија 6-0 ће се наставити, па ће сходно томе фрустрација Розића и осталих из цибоне бити појачана и нарочито изражена у сезонама које слиједе. Ради ублажавања ефеката оваквих трауматских стања препоручују им се консултације са хронично оболелим појединцима из неуспјелог пројекта КК Следећа сезона.
Доктор Вујошевић
Клиника за "екстраординарну" доминацију

voja, fan of the greatest basketball club in the world...ever!

pre 16 godina

@Pre svega svaka cast KK Partizan za sve sto su uradili u proteklih nekoliko godina. Ne volim vas uopste, ali ste pokazali stav i cvrstinu, za razluku od navijaca. Grobari su bili najveci protivnici "guma" lige, danas su redovni. Pre nekoliko godina su coveku koga danas dizu u nebesa (Vujosevic) skandirali da je "debela svinja", terali ga iz kluba, jurili ga po pioniru i gadjali stolicama.
Kao i na fudbalu, tri dana bojkota, pa onda kao znacajna tekma ajde da navijamo...
(...dobro pamtim...., 28. mart 2008 08:19)

Не лупај више, 'леба ти.
Противнике је Вујошевић имао, који су били незадовољни поразима од, реално, много јачих тимова у Евролиги, док у домаћем првенству "Парни ваљак" меље од кад је он ту. Насупрот томе, велика већина га је подржавала увек, и на свакој утакмици му скандирала и поздрављала га аплаузом када изађе на паркет. То ти причам проверено, за утакмице на којима сам ја био протеклих 7 година, а био сам на многим - сезонска је чудо! Сад, шта си ти пратио, не знам. Реални људи који воле Партизан, увек су били "на земљи" и знали да све до сада што је Вујошевић урадио, да је то максимум који се могао извући из екипе коју је имао.
А те глупости-јурили га по Пиониру и гађали столицама...Да човек не поверује шта си написао.
И још једна ствар-не мешај фудбал и Кошарку-краљицу спортова, па ни у погледу навијача.

А можда боље да свратиш у Пионир кад играју твоји, па да видиш шта има, каква је ту ситуација,па да се чујемо да те после питам:"А ви, како 'те?"

samo 1 klub

pre 16 godina

@gogo

sve sto ti zelis da zadar odigra jos jedan mec s nama...dobro kazes, to i jeste cast za zadar.

ali bolje bi vam bilo da se fokusirate na fmp...mislim da vam je mec s nama dalje nego sto mislite.

grintavac

pre 16 godina

Ej ljudi o kojoj vi to košarci pričate. Pamtim ja vremena kada su igrali ona Jugoplastika, onaj Partizan onaj Zadar, ona Zvezda. Bilo koja od ovih momčadi rasturili bi reprezentaciju NLB lige sa 40 tak koševa razlike. Čudo jedno što se danas naziva košarkom. A o Zadru samo jedno: ima li koji zadranin u ekipi Zadra ?

Orlando

pre 16 godina

@Tomislav-Zg
Prijatelju, a zasto se po tebi ne bi racunale i zlatne medalje sa evropskih prvenstava? Pa EP u mnogim sportovima je jace i od olimpijskog turnira (vaterpolo, naprimer). A kad smo vec kod toga, dodaj nam jos 7 (sedam) zlatnih medalja na taj racun: 3 u kosarci, 3 u vaterpolu i jednu u odbojci. Dodaj tu sta treba i Spaniji i Hrvatskoj pa ponovo prebroj.

posmatrac

pre 16 godina

@Vranjes Tomislav

A od kada je to tenis ekipni sport? Razumem ideju Davis cup-a, ali onda treba da brojis i skijaske skokove na primer i tu ima ekipnih takmicenja. Mozda je neka reprezentacija samo u tome osvojila vise zlata nego Hrvatska i Spanija, ipak se svetsko prvenstvo u ski-skokovima odrzava svake godine.
A i sto samo brojis OI i svetska prvenstva? Jel to zato sto ako bi brojao i evropska, Srbija bi bila bolja od Hrvatske? Ma ne.... I ja pricam svasta, vi ste uvek objektivni ;)

Orlando

pre 16 godina

Dragi moj Tomo i ostali koji se tesite pricama kako Cibona danas i nije neki klub pa se ne bi trebalo primati na pobedu protiv nje - pre deset godina, kada su Cibona i Partizan igrali u Evroligi, Hrvati su padali u trans nakon pobeda Cibone, zvanicni spiker u zagrebackoj dvorani je tokom celog meca urlao "Mi ne zelimo pobediti Partizan, mi ga zelimo poniziti!" i slicno. A samo jednu stvar da podsetim - za Partizan su u to vreme igrali klinci od 21-22 godine (bez ama bas ijednog iskusnijeg igraca, a kamoli stranca) koji su pocetak igrackog sazrevanja docekali pod sankcijama, igrajuci godinama samo domacu ligu. I gde su tad bili objektivni navijaci da napomenu kako Ciboni koja je u to vreme vec imala igrace prekaljene visegodisnjim igranjem u evroligi, budzet itd. nije problem da pobede Partizan? Uostalom, ko je kriv Ciboni sto ne moze da sastavi ekipu? Ionako su po mnogo cemu u povoljnijem polozaju u Hrvatskoj nego Partizan u Srbiji.