1. E moj Rafa,zakasnio si.Žalosno je što Engleska u poslednjih nekoliko godina "dobija" svoje nove perspektivne sudije koje uglavnom "rešavaju" domaće prvenstvo i ne sude u Evropi.Aleks je takav pritisak na sudije izvršio pre utakmice pa je takvo suđenje i dobio,zahvaljujući tome United će najverovatnije biti prvak.
  (sumatra, 25. mart 2008 18:01)

  # Link komentara

 2. O kom sudjenju prica ovaj covek. U Sunu je danas izasao tekst o najglupljem coveku na planeti Maskeranu koji je cak uspeo da izgovori da nije trebao da bude iskljucen. Izbrojali su da je posle prvog zutog kartona, Maskerano 5 puta prisao sudiji i rekao mu da "Fuck off". To se desavalo posle svakog faula i kamere su zalezile. Sesti put je i Benetu dokurcilo. Pri tome je Maskerano pretrcao 25 metara da bi se Benetu uneo u facu posle najobicnijeg faula nad Toresom koji je dosudjen.
  A najgore je sto sve i da nije bilo tog iskljucenja, sta bi Liverpul uradio. Nisu sutnuli na gol posteno za tih 45 minuta. Vec su imali gol minusa. Benitezu bi bolje bilo da vidi gde su problemi koje njegov tim ocigledno ima kad za 90 minuta protiv nekog ne uputi valjan sut na gol. A navijacima Liverpula iskreno zelim da uskoro dobiju novog trenera jer je greota gledati ih kako unistavaju drugi najveci klub u Engleskoj. Ma koliko ih mrzeo, lepo je imati velikog protivnika, a ne samo ostatke od istog.
  (Djoca, 25. mart 2008 19:33)

  # Link komentara

 3. Crveni karton za Argentinca je apsolutno zasluzen,videlo se da je sudiju neprestano psovao i unosio mu se u facu.Njegovo je da igra a na sudiji je da sudi...Sramota da se jedan profesionalac placen 25.000.000e na tako vaznom mecu tako ponasa...
  (Dule, 25. mart 2008 19:35)

  # Link komentara

 4. @Djoca
  Drugi najveci? A ko je prvi?
  (robin hood, 26. mart 2008 00:53)

  # Link komentara

 5. United za mene...tebi ostavljam za pravo da verujes da je Liverpul taj. Broj titula ti daje za pravo, ali vec koliko za dve godine nisam siguran da ce tako biti ;-)
  (Djoca, 26. mart 2008 01:53)

  # Link komentara

 6. @Djoca
  I dodaj da je posle pretrcanih 25 metara Alonso pokusao da ga zaustavi, uhvatio ga, ali mu se ovaj ludak otrgao. Najgore je sto je poceo da divlja kad je dobio karton za start nad Skolsom, koji je skolski zuti bilo gde na svetu.
  I to je sve uradio 4 dana posto je Esli Kol napravio skandal sa sudijom i kada je cela javnost bombardovana pricama o zastiti sudija.
  Jbt, toliko glupi nisu ni srpski politicari.
  (white pele, 26. mart 2008 02:06)

  # Link komentara