Nedelja, 23.03.2008.

21:34

Ivanovićevoj titula u Indijan Velsu

Izvor: A G

Ivanoviæevoj titula u Indijan Velsu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

203 Komentari

Sortiraj po:

Milana

pre 16 godina

"Zivim u Kaliforniji i imao sam priliku da gledam mec na FSN mrezi. Ana je nakon dodele nagrada izjavila celoj publici da zahvaljuje svojim srpskim navijacima, i da se ne ljute na njih ako su bili malo glasniji nego sto treba:)
Njen osmeh je bio toliko razoruzavajuci, srdacan, sve sa srpskom trobojkom u pozadini da mi je SRCE BILO PUNO!
Vi nemate pojma koliko Srbima u Kaliforniji ova pobeda znaci, koliko znaci za promociju cele Srbije i koliko smo ponosni na nasu Anu."
(Aleksandar, 23. mart 2008 22:37)
Ja sam, za razliku od tebe Aleksandre, pratila mec, sasvim slucajno, preko nemackog Eurosprta. Zbog godina neupotrebe moj nemacki se prilicno "istanjio" i potrebni su mi idealni uslovi da bih sve razumela. Tako, kada Ana drzi svoj pobednicki govor na engleskom a komentator zuri da istovremeno prevede na nemacki ja jedva uspevam da uhvatim ono sto bih, inace, bez istovremenog poklapanja ova dva jezika bez problema i potpuno razumela. Da, Ana se obratila svojim navijacima, bilo je tamo i nekoliko srpskih zastava, i koliko sam mogla da uhvatim napomenula je i to da oni, njeni navijaci, ne bi trebalo da navijaju izmedju poena, ili dok su igracice u pripremi za sledeci poen. Da li sam ovo tacno razumela Aleksandre? Ana je to sve izgovorila na vrlo jednostavan i sarmantan nacin tako da niko nije mogao da se oseti povredjenim. Ani svako priznanje za igru a i za "diplomatsko" ponasanje. Mislim da je i u jednom od svojih blogova pisala o teniskoj publici u Srbiji i srpskoj dijaspori gde je takodje na vrlo prihvatljiv i mudar nacin rekla da je tenis u Srbiji relativno nov sport i da publici uspesnih srpskih tenisera predstoji mnogo toga da nauce. Toliko mudrosti i vestine od jedne mlade devojke. Moze imati sve pohvale za nesto sto mnogi ni kao profesionalci u godinama i sa dugim iskustvom nisu uspeli da savladaju.
Medjutim.....neko u toj publici u finalnom mecu izmedju Ane i Svetlane Kuznjecove se nije ni malo lepo poneo. Ono neprestano deranje Srbija, Srbija, pa Srbija, nije bilo nimalo lepo a niti fer prema Ani i njenom mecu. Sta je taj momak hteo da kaze? Da je Srbija najveca, najbolja, najpoznatija, najprestiznija? Pa to svi znamo:-)))))) A ako, Aleksandre, znas momka, molim te kazi mu da to vise ne radi jer ostavlja jako, jako ruzan utisak. Bice bolje za sve, za njega samog, za nase tenisere/ke a i za sve Srbe sirom zemljine kugle. A Ana nece morati da se izvinjava zbog njihovog ponasanja.

Zack

pre 16 godina

@idriz
Samo napred, brani li vam ko? Nije vam ni pre niko branio.
Jedina je razlika sto kada budete nezavisni - necete imati na koga da se vadite, vec cete sami sebi biti krivi - kao sto je i uvek bilo.
Svakako ti je bio jadan komentar.

Ирена

pre 16 godina

@Zoki iz dijaspore

Е па Зоки, свака ти част. Никад досад нисам преписала нечији коментар, али твом нисам могла да одолим. :)
Заиста си га срочио савршено, немам речи. Достојанствено и са мером, спустио си му светски!

SRPSKI TENISERI No 1

pre 16 godina

Cestitke,zaista Srbi su bili sjajni na ovom turniru,od Noleta sam ocekivala pobedu,u Jecu se nisam razocarala,bas naprotiv drago mi je kako je igrala odnosno kako se popravila,takodje cestitala bih Ani na pobedi...(iako bih bila srecnija da je Jeca pobedila),ali sta je tu je SRBI SU OSVOJILI AMERIKU.Jeco,ocekujemo titulu u Majamiju,Nole i Ziki takodje...A Ana nastavi da ih kokas ali sada se zadovolji ovom titulom posto je Majami Jecin!!!!Pozdrav!!!Srecno!!!!

Vanja

pre 16 godina

Za neobavestene: Eurosport je bio zvanicni "uvoznik" slike sa Indijan Velsa za Evropu i on nije hteo nikom u Evropi da dozvoli emitovanje zenskog finala u Indijan Velsu. Zato je prenos mogao biti pracen samo na Eurosportu...

abvgddje

pre 16 godina

Tooo Anci!!!!!Razbijaj ih jednu po onda a onda jedno 4 godine da budes broj jedan.Pozdrav za najbolju teniserku na svetu Anu Ivanovic!

majkl

pre 16 godina

A kako cu se tek radovati kad Ana osvoji RG ove godine!Ana je sazrela kao teniser i narednih 4-5,a nadam se i vise, godina bice u svetskom vrhu.

Zo

pre 16 godina

@ Nikol Dz. Femija

Uvek sam uzivala u tvojim principijelnim komentarima. E, sad si me razocarala. Srce se ne menja i ne poklanja za promenu onome ko je tog dana imao skuplji cvet u ruci.
Zna se ko se jedini iskreno ponosi nasim navijacima i voli ih.
(JJfan, 24. mart 2008 06:21)

Baš tako!

zadovoljno ne zadovoljan

pre 16 godina

Bravo za Anu i Noleta, bravo i za Jecu. Veliki uspeh nema sta, sve cestitke. A sto se RTS-a tice....mislim sta reci. Nagledacemo se mi fudbalskih "derbija" poput utakmice Fulam - West Hem ili tako nesto, jer ko zna, mozda nekad neki srpski fudbaler ponese dres sa brojem 2 ili 3 za neki od ovih klubova, mislim nemam ja nista protiv toga, naprotiv, ali ipak, slozice te se, nije to bas isto kao brojevi 2 i 3 na WTA ili ATP listi. Ali kod nas fudbal je fudbal, k'o sto rece neko, to se jednostavno mora prenositi. Sramota je da RTS kao nacionalna televizija nije otkupila prava za WTA tour-e, a ko zna sta ce biti i sa ATP ako Nole i Janko, ne daj boze ispadnu u ranoj fazi nekog takmicenja, ili mozda jednostavno, ipak nemamo pravo da vidimo bas sve.

Mara

pre 16 godina

TAAAAKO JE BREEEE s tom sam devojkom ja išla u radzred!I nije mi žao što sam stalno redarisala umesto nje, jer je često bila odsutna...sad vidimo da se to višestruko isplatilo. Sve čestitke za prelepu Anči!!!!!

Trajce

pre 16 godina

Bravo Ana!

Za ostale koji nisu obavešteni, ali i one koji misle da EUROSPORT nije dozvolio da ovaj meč prenosi nijedna nacionalna televizija iz Srbije: EUROSPORT nije dozvolio NIJEDNOJ televiziji da prenosi ovaj meč direktno!
To važi za sve, ne samo nas! To je logično, jer žele što više gledanosti svoje televizije. O tome ko može to da prati (tj., ko nema mogućnosti) - nekom drugom prilikom!

peki

pre 16 godina

citavu noc sam gledao vesti na eurosportu 2 koje se vrte u krug samo da bih video Anin osmeh. kako neko tako meden i sladak moze da igra onakav tenis. Ana volim te, al stvarno, onako iskreno. ne zezam se, ozbiljno

predrag

pre 16 godina

HVALA VAM...PONOSNI SMO....
A noni koji bi trebalo da pobegnu u misju rupu su Tijanic i njegova jadna ekipa, ma i ne samo on nego svi urednici sa nacionalnih televizija, svasta se prenosi, ali WTA turnir prve kategorije gde uzgrad igraju dve srpkinje koje su jos i dosle do zavrsnice...SRAMOTA, vazno je da se pusti 48h krsa,Veliki brat koji je postao bedan (jadan je srbija sa onakvim VIP ljudima), grand show i sl da ne kazem sta....Hvala bpgu pa postoji kablovska pa je neko i imao stecu da prenos prati preko "zapadnjackog" EuroSporta....u svakom slucaju...ANA NILE JElena ZIKI , ponosni smo...SVAKA CAST

Uma

pre 16 godina

Sramota za RTS, morala sam u kafic, jer nemam kablovsku.
Zasto placamoo onih 350 din, Za "48 saati svadba" i slicne nebuloze. I kakva je to diskriminacija zenskog u odnosu na muski tenis ? Kao bilo im skupo. A znate li kolike plate imaju pojedini novinari RTS-a ? Astronomske !
Moju ogorcenost jedino ublazava Anin i Noletov trijumf.
Bravo za oboje !
Vi ste ponos Srbije, najbolje sto imamo.

miki

pre 16 godina

Bravo Ana!
Već si nas navikla na pobede.

Sto se tiče RTS-a, rekli su da im Eurosport nije prodao pravo prenosa, jer oni imaju ekskluzivno pravo prenosa WTA turnira, osim Grand Slam-a tako da je RTS prenosio samo meceve muskaraca.

JJfan

pre 16 godina

@ Nikol Dz. Femija

Uvek sam uzivala u tvojim principijelnim komentarima. E, sad si me razocarala. Srce se ne menja i ne poklanja za promenu onome ko je tog dana imao skuplji cvet u ruci.
Zna se ko se jedini iskreno ponosi nasim navijacima i voli ih.

Dusan

pre 16 godina

Bravo Ana. Posle drame sa Skjavone tri izuzetno dobro odigrana meca. Danasnje finale je pokazalo zrelost u Aninoj igri koja garantuje da bi uskoro mogla da se priblizi i samom vrhu. Dve velike rivalke je dobila u dva seta (dosada je uglavnom bilo u tri seta), servis odlican, agresivna kada treba, cini mi se da je napredovala i takticki i igracki u odnosu na Australiju. Nadam se da ce u Majamiju imati duel sa Sarapovom, Henin ili jednom od sestara pa da vidimo kako sada stvari stoje. Ja sam optimista.

Zox

pre 16 godina

ANA JE SAMPION I BUDUCI No1
To je igra i mentalitet sampiona - pobednicki.
BRAVO ANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zox

pre 16 godina

PS To sto nijedna domaca televizija ne prenosi zenski tenis ove godine je za svaku kritiku!!!!!
Kada moze da se prenosi umetnicko klizanje, bocanje na ledu, zimski skokovi (i treba), moze valjda i tenis gde imamo dve vrhunske igracice.
BRAVO ANA

Zoki iz dijaspore

pre 16 godina

Bravo za Anu i Noleta, zbilja sam ponosan na vas, i oduševljen sa vašom igrom...

Još samo da na pristojan način, odgovorim na ovo:

"Radujte se dok moze. Uskor mi sa Kosova imati vece sampioni od vasi."


To je odgovor na komentar br. 86. od @Idriz.

Ma jelda [btw., ovo mi je izgledalo, kao očigledan izraz zavisti na velikom uspjehu naših sportaša..], baš bih volio znati, u kojem će te to kao sportu, navodno imati velike šampione, možda u novoformiranim olimpijskim disciplinama - brzinsko dilanje droge preko granice, pa u streljaštvu - rafalno pucanje po ne-albanskom stanovništvu, šverc organa bez granica, ili u disciplini - megalomansko uvlačenje Bushu [i ostalim amerima..] "u pozadinu", na "dugačke staze"...[u tome ste "rođeni šampioni", to vam moramo priznati...]

Osim toga Idriz, ako nisi znao, Kosovo je priznalo tek tridesetak država [a uostalom, čak na polovicu od njih, Amerika je napravila svoj pristrani "pritisak", prijeteći i ucjenjujući ih..], a samo pri UN-u ih ima više od 190, dakle, tih bijednih 15-etak posto, nije dovoljno, da bi jedna država postala međunarodno i pravno verificirana, niti da bi bila primljena u Olimpijske, pa niti u druge međunarodne sportske organizacije... Stoga, bolje nemoj prerano, gajiti neke lažne iluzije, u pogledu svega toga...

Pedjoni

pre 16 godina

Danilos,
Vidim da si pobrao veliki broj preporuka,ali ovog puta nije problem u nacionalnoj televiziji,naime nijednoj nasoj TV nije bilo dozvoljeno da prenosi mec.
Bravo Anci,dete nase.

Zoltan

pre 16 godina

Navijaci iz 'zemlje junaka' su potpuno izblamirali i Anu i Novaka. Ana se izvinjavala u njihovo ime, dok je Novak poklonio poen amerikancu. Tenis ipak nije fuca.

Paracinka

pre 16 godina

Brawooooo Srbi, bravo Ana, bravo Noleeee!

Ana lepotice, dokazala si da si najjaca, Nole care imas lavlje srce!

Uskoro cete oboje biti prvi!
Samo steta sto nismo mogli da gledamo zenske mecevem finala i polufinala!

Ej ljudi danas je 24. mart! nadam se da Ameri nece ponovo da nas bombarduju! hahahaha
Serbian open in AMERICA

Milanche

pre 16 godina

@Kroatien, 23. mart 2008 22:52)

Kako se to ti ponosis nasom Anom... To je kao kada bih se ja ponosio Kenijcima koji osvajaju maratone svake godine!!!

nevena

pre 16 godina

Bravo za ANu srpsku tenisku caricu!!!!!!!!!!!

P.S. RTS nije prenosio mec zato sto je sva prava za zenski turnir otkupio Eurosport.

kaja

pre 16 godina

Bravo!!! Bez mahanja zastavom, natpisima na majicama i guranja tri prsta pod nos citavom svetu... To je ono sta nasi sportisti treba da cine... da pobedjuju!
Svaka cast!

Noki

pre 16 godina

Ana majstore,Ana doktore,Ana carice.
Ako i Đoković osvoji titulu najboljeg ovi naši iz NVO će dobiti infarkt.Napred Nole,jednim udarcem dve muve.

dusan silni

pre 16 godina

ne znam sta ce ostatak sveta uraditi, ali pod hitno moraju nesto menjati u tenisu ako misle pobediti srpske momke i devojke. Mozda bi mogli narediti nasima na igraju na jednoj nozi ili svezanih ociju.

Aleksandar

pre 16 godina

Zivim u Kaliforniji i imao sam priliku da gledam mec na FSN mrezi. Ana je nakon dodele nagrada izjavila celoj publici da zahvaljuje svojim srpskim navijacima, i da se ne ljute na njih ako su bili malo glasniji nego sto treba:)

Njen osmeh je bio toliko razoruzavajuci, srdacan, sve sa srpskom trobojkom u pozadini da mi je SRCE BILO PUNO!

Vi nemate pojma koliko Srbima u Kaliforniji ova pobeda znaci, koliko znaci za promociju cele Srbije i koliko smo ponosni na nasu Anu.

Srba

pre 16 godina

Bravo carice.Nastavi samo tako,tebi i ostalim teniserima zelim puno uspeha i srece u buducnosti.Vi ste nasi najuspesniji ambasadori.Veliko hvala.

Realno

pre 16 godina

Evo da vas malo ucutkam,zar ne znate da Eurosport nije dao prenos meca RTS-u,tako da tu nasa nacionalna TV nije mogla nista da uradi!Ali svejedno,jako su losi jer ne prenose derbi meceve nase fudbalske lige.

draganche

pre 16 godina

Od srca sve cestitke nasoj Ani.
Ana svi smo veoma ponosni na tebe !!!
Zelim ti da budes i ostanes to sto jesi:
devojcica koja se samo igra tenisa...
God bless you

Milan

pre 16 godina

Najbolja igra Ane do sada u karijeri, potpuno je kontrolisala meč, čak i kada je Kuznjecova uzvratila brejk u drugom setu nisam sumnjao u pobedu. Posebno mi je drago zbog svih pluvača od pre dve godine što je Ana pokazala da je kompletna igračica i da ni pozicija No 1 nije daleko.

Milan

pre 16 godina

Bravo za Anu!
Ovom pobedom je Jelena od sutra treća?

Ali pobogu komentator ne Eurosportu!?!?!? (da mu ne spominjem ime, mozda ne objavite komentar)
Ono je bilo strašno! Neprestano blebetanje o koje čemu, beskrajno ponavljanje već rečenog i proširivanja prostih rečenica do neslućenih razmera! Da li je moguće da je Nebojša (sa RTS-a) jedini koji iole nešto zna i ume da komentariše meč???

Милош

pre 16 godina

БРАВО АНА!
Иначе, јесу ли неки људи овде глупи, глуви или неинформисани? До сада је ДЕСЕТ пута поновљено на свим медијима да Јуроспорт НИЈЕ ДАО ДОЗВОЛУ да било која српска ТВ преноси овај меч. Дакле понављам - ЈУРОСПОРТ НИЈЕ ДАО ДА НЕКА СРПСКА ТВ ОТКУПИ ПРАВА ПРЕНОСА. Хвала на пажњи, довиђења.

Mirko

pre 16 godina

Sta je ovo ljudi? Nole ovog jada vec masakrira... Ni dugmici nece ostati of ribe, kad ga Djokovic expes iztambura!
hahahhaha
Naprijed Nole, Svaka cast Ana!!!

SAS

pre 16 godina

Bravo Ana!
Muka mi je vise od ovih ne informisanih kriticara!EUROSPORT JE ODLUCIO DA NE PRODAJE NI JEDNOJ NACIONALNOJ TV STANICI PRAVA ZATO NIJE BILO PRENOSA NA RTS!

acko

pre 16 godina

Tooo...Ana Cariceeeeeeeeee...http://www.svettenisa.net pokazala si da si najbolja i moze da ti zavidi i ona mala neznalica Zastin Enan...

nikol dž. femija

pre 16 godina

Mom srcu je draža JJ i njen sam navijač, ALI ANI SVE ČESTITKE, IGRALA JE fantastičan tenis,uspela da izdrži pritisak 1.nosioca što je novo veliko iskustvo koje je sada pozitivno,zaista je plenila i igrom i pojavom...Ako je već pobedila JJ drago mi je da je i osvojila turnir i obezbedila sigurnu 2.poziciju na svetu...M

Mislim da je Srbima na stadionu, koji su je bodrili, srce prepuno radosti i da su danas u Americi ponosni, KAO NARAVNO I MI OVDE, a i bilo gde drugde... OVO JE JAK TURNIR I DOBRO JE DA JE I IME SRPSKOG PREDSTAVNIKA UPISANO MEĐU POBEDNIČKIM...

NADAM SE DA ĆE SADA SVI ZAPAMTITI SRPSKU ZASTAVU JER SE lepo vijorila i videla iza svih onih sponzora...

BRAVO ANA I SAMO NASTAVI TAKO,bićeš 1. na svetu jer to po fizičkim predispozicijama, godinama,teniskom znanju, volji i želji očigledno MOŽEŠ!!! Srećno i zaista lep Anin i srpski uspeh!!!!

Maja

pre 16 godina

Ma Anci samo opusteno,.. na pocetku turnira sam rekla da si trenutno u najboljoj formi i da je turnir tvoj!!

IDEMO U MAJAMI PO NOVI TROFEJ!

Nesh

pre 16 godina

Bravo Ana. Najiskrenije cestitke za sve
sto si ucinila, za sve sto cinis i za sve sto ces uciniti za Srbiju, srpski sport i srpski narod.

TihiDon

pre 16 godina

Bravo,Bravo i opet Bravo.Ne mogu da se otmem utisku kao da je nekom ovde krivo sto Ana postize ove uspehe a, ne neka druga igracica.Bravo Ana

Ženevljanin

pre 16 godina

Jedno od najboljih izdanja Ane Ivanović! Prvi put sam je video kao ravnu Žistini i Mariji, s jednom prednošću: Ana i dalje napreduje. U ovom meču tako joj je bekhend postao podjednako ubojit kao i forhend... a to nikako nije mala stvar. Ukratko, verujem da Ana već ove godine može izbiti na prvo mesto. Koletaralno, Jelena se uspela na treće mesto WTA liste...

Dragan Markovic

pre 16 godina

Ana cestitke iz sveg srca! Gledao sam ceo mec, zaista si bila bolja a ono sto me je posebno odusevilo je pobednicki mentalitet! Sada imas sve elemente koji cine velike sampionke! Uskoro na broju 1!

JN

pre 16 godina

Браво лепотице! Био је ово прави час тениса. Хвала за овај диван осећај. А сад, напред Ноле. Идемо 2 у 1!

vracar

pre 16 godina

Bravo lepotice!!!!

2x srpska zastava kao pobednicka u toku jedne veceri, dvoje sjajnih ljudi i sportista. Jos samo malo...
Ajmo Nole!

Stefan_CG

pre 16 godina

Gledao sam mec na Eurosport,Ana opet briljirala i kako vrijeme odmice samo je pitanje kada ce biti najbolja na svijetu!To je nevjerovatno kakve mi imamo tenisere,ambasadore u svijetu,a tenis je uvijek bio poznat kako sport velikih zemalja(Amerika,Rusija,Svedska,Engleska,Francuska).Svaka cast Srbi,samo tako i drzim palceve Novaku sad cu da gledam finale sa Fishom...

VladaR_NS

pre 16 godina

BRAVO ANA, KRALJICE!!! KRUNA TI BAS STOJI!
Samo, Anci lutkice, bio sam pozitivno uzbudjen tokom celog meca zbog rezultata, brejkova, gresaka, ali ono oblizivanje usnica jezikom… to je bilo previse za moju trosnu tridesetogodisnju srcku, kao i za nekontrolisanu mastu! Posle dve case hladne vode, psihicki se vratih gledanju meca!
Malo se salim i preterujem, naravno, ali kako nas narod kaze, u svakoj sali pola istine!
Takvom igrom i ponasanjem, moramo te voleti i ceniti i kada gubis!
Jos jednom svaka cast! Izuzetan rezultat, dostojanstveno predstavljanje zemlje!
Bez greske!

Misa Po

pre 16 godina

Ana, Novace, Jelena, Milorade, i svi ostali dragi nama ljudi...
Da batalite vi lepo ove sportove, na vreme! Manite za.ebanciju, opet ce nas bombardovati!!!
Pametni, lepi, vrhunski sportisti... Stvarno nema smisla, navucice svet komplex, al` ako, samo udrite, plivajte i radujte nas!
Ziveli vi nama, obicnim smrtnicima, 100 GODINA!!!

disco

pre 16 godina

Bravo Ana!!! Tako se igra... odlicna taktika i odlican pristup igri od samog pocetka. BRAVO!
Jednio mala zamerka "nasim" navijacima... ovo je ipak tenis a ako hocete tako da navijate idite na boks, rukomet ili nesto slicno.

Vlada B

pre 16 godina

Ana svaka cast!
Cestitam i RTS-u, koji je zaboravio da prenosi ovaj fantastican mec.
Ne ide da gledamo druge stvari dok se brani Kosovo...

Danilos

pre 16 godina

Sramota za NACIONALNU televiziju!Da moramo da pratim Anu preko Eurosporta, to mi je pretplata...

Nego zaboravio sam ja to brzo, kao i svi vi nadam se, po zavrsetku meca...
Ana volimo te...

Shujo, Gradiška

pre 16 godina

Čestitam ti Ana!!! Pozdrav iz Gradiške, Republika Srpska.
P.S. Nema nista ljepse nego vidjeti pobjednicu/ka nekog turnira a pored njenog ili njegovog imena SRB

black moon

pre 16 godina

Svaka cast lepotice niko ti nije ravan to i sama znas, samo tako nastavi i bicesh No.1 imash veliku podrshku iz Republike Srpske....

Ajde Noli obraduj nas i ti pa da mogu mirno da spavam.

anica

pre 16 godina

Bravo, lutko nasa!Ovo nam je potrebno- pobede, titule, medalje... nikakve parole, majice, bombasitcne izjave... Ovo ulazi u istoriju. Hvala ti!

coolinar

pre 16 godina

E,pa dobro,ovo je stvarno fantasticno,Ana svaka cast ! !

Ali ono sto je mene najvise IZNERVIRALO i sto je bacilo senku na ovu pobedu je tzv. Radio Televizija Srbije ili popularnije RTS ili popularnije NACIONALNA TELEVIZIJA ! ! !
Bezobraznost tih ljudi koji rade tamo i gospodina Tijanica prevazilazi svaku meru !
Ljudi imaju 2 kanala sa nacionalnom pokrivenoscu i nisu nasli za shodno da prenose jedno veliko finale u kojoj igra jedna SRPKINJA i koja je inace,samo da podsetim DRUGA igracica na svetu,sta mislite da li bi neka druga NACIONALNA TELEVIZIJA u nekoj stranoj drzavi propustila jedan ovakav dogadjaj,CISTO SUMNJAM ! ! !
Mislim da ovo stvarno vise nema smisla prema njima koji ovako lepo predstavljaju ovu nasu napacenu zemlju!!!

Ana jedno VELIKO HVALA i pozdrav za tebe ! ! !

Srbimir

pre 16 godina

Bravo legendo nasa!
Jos Novo da odradi posao protiv neugodne Ribe!Kamo srece da su dozvolili Cavi da razbuca na 100 delfin i dan bi bio kompletan!

Danilos

pre 16 godina

Sramota za NACIONALNU televiziju!Da moramo da pratim Anu preko Eurosporta, to mi je pretplata...

Nego zaboravio sam ja to brzo, kao i svi vi nadam se, po zavrsetku meca...
Ana volimo te...

coolinar

pre 16 godina

E,pa dobro,ovo je stvarno fantasticno,Ana svaka cast ! !

Ali ono sto je mene najvise IZNERVIRALO i sto je bacilo senku na ovu pobedu je tzv. Radio Televizija Srbije ili popularnije RTS ili popularnije NACIONALNA TELEVIZIJA ! ! !
Bezobraznost tih ljudi koji rade tamo i gospodina Tijanica prevazilazi svaku meru !
Ljudi imaju 2 kanala sa nacionalnom pokrivenoscu i nisu nasli za shodno da prenose jedno veliko finale u kojoj igra jedna SRPKINJA i koja je inace,samo da podsetim DRUGA igracica na svetu,sta mislite da li bi neka druga NACIONALNA TELEVIZIJA u nekoj stranoj drzavi propustila jedan ovakav dogadjaj,CISTO SUMNJAM ! ! !
Mislim da ovo stvarno vise nema smisla prema njima koji ovako lepo predstavljaju ovu nasu napacenu zemlju!!!

Ana jedno VELIKO HVALA i pozdrav za tebe ! ! !

Vlada B

pre 16 godina

Ana svaka cast!
Cestitam i RTS-u, koji je zaboravio da prenosi ovaj fantastican mec.
Ne ide da gledamo druge stvari dok se brani Kosovo...

anica

pre 16 godina

Bravo, lutko nasa!Ovo nam je potrebno- pobede, titule, medalje... nikakve parole, majice, bombasitcne izjave... Ovo ulazi u istoriju. Hvala ti!

Aleksandar

pre 16 godina

Zivim u Kaliforniji i imao sam priliku da gledam mec na FSN mrezi. Ana je nakon dodele nagrada izjavila celoj publici da zahvaljuje svojim srpskim navijacima, i da se ne ljute na njih ako su bili malo glasniji nego sto treba:)

Njen osmeh je bio toliko razoruzavajuci, srdacan, sve sa srpskom trobojkom u pozadini da mi je SRCE BILO PUNO!

Vi nemate pojma koliko Srbima u Kaliforniji ova pobeda znaci, koliko znaci za promociju cele Srbije i koliko smo ponosni na nasu Anu.

Милош

pre 16 godina

БРАВО АНА!
Иначе, јесу ли неки људи овде глупи, глуви или неинформисани? До сада је ДЕСЕТ пута поновљено на свим медијима да Јуроспорт НИЈЕ ДАО ДОЗВОЛУ да било која српска ТВ преноси овај меч. Дакле понављам - ЈУРОСПОРТ НИЈЕ ДАО ДА НЕКА СРПСКА ТВ ОТКУПИ ПРАВА ПРЕНОСА. Хвала на пажњи, довиђења.

Ženevljanin

pre 16 godina

Jedno od najboljih izdanja Ane Ivanović! Prvi put sam je video kao ravnu Žistini i Mariji, s jednom prednošću: Ana i dalje napreduje. U ovom meču tako joj je bekhend postao podjednako ubojit kao i forhend... a to nikako nije mala stvar. Ukratko, verujem da Ana već ove godine može izbiti na prvo mesto. Koletaralno, Jelena se uspela na treće mesto WTA liste...

nikol dž. femija

pre 16 godina

Mom srcu je draža JJ i njen sam navijač, ALI ANI SVE ČESTITKE, IGRALA JE fantastičan tenis,uspela da izdrži pritisak 1.nosioca što je novo veliko iskustvo koje je sada pozitivno,zaista je plenila i igrom i pojavom...Ako je već pobedila JJ drago mi je da je i osvojila turnir i obezbedila sigurnu 2.poziciju na svetu...M

Mislim da je Srbima na stadionu, koji su je bodrili, srce prepuno radosti i da su danas u Americi ponosni, KAO NARAVNO I MI OVDE, a i bilo gde drugde... OVO JE JAK TURNIR I DOBRO JE DA JE I IME SRPSKOG PREDSTAVNIKA UPISANO MEĐU POBEDNIČKIM...

NADAM SE DA ĆE SADA SVI ZAPAMTITI SRPSKU ZASTAVU JER SE lepo vijorila i videla iza svih onih sponzora...

BRAVO ANA I SAMO NASTAVI TAKO,bićeš 1. na svetu jer to po fizičkim predispozicijama, godinama,teniskom znanju, volji i želji očigledno MOŽEŠ!!! Srećno i zaista lep Anin i srpski uspeh!!!!

Zoki iz dijaspore

pre 16 godina

Bravo za Anu i Noleta, zbilja sam ponosan na vas, i oduševljen sa vašom igrom...

Još samo da na pristojan način, odgovorim na ovo:

"Radujte se dok moze. Uskor mi sa Kosova imati vece sampioni od vasi."


To je odgovor na komentar br. 86. od @Idriz.

Ma jelda [btw., ovo mi je izgledalo, kao očigledan izraz zavisti na velikom uspjehu naših sportaša..], baš bih volio znati, u kojem će te to kao sportu, navodno imati velike šampione, možda u novoformiranim olimpijskim disciplinama - brzinsko dilanje droge preko granice, pa u streljaštvu - rafalno pucanje po ne-albanskom stanovništvu, šverc organa bez granica, ili u disciplini - megalomansko uvlačenje Bushu [i ostalim amerima..] "u pozadinu", na "dugačke staze"...[u tome ste "rođeni šampioni", to vam moramo priznati...]

Osim toga Idriz, ako nisi znao, Kosovo je priznalo tek tridesetak država [a uostalom, čak na polovicu od njih, Amerika je napravila svoj pristrani "pritisak", prijeteći i ucjenjujući ih..], a samo pri UN-u ih ima više od 190, dakle, tih bijednih 15-etak posto, nije dovoljno, da bi jedna država postala međunarodno i pravno verificirana, niti da bi bila primljena u Olimpijske, pa niti u druge međunarodne sportske organizacije... Stoga, bolje nemoj prerano, gajiti neke lažne iluzije, u pogledu svega toga...

SAS

pre 16 godina

Bravo Ana!
Muka mi je vise od ovih ne informisanih kriticara!EUROSPORT JE ODLUCIO DA NE PRODAJE NI JEDNOJ NACIONALNOJ TV STANICI PRAVA ZATO NIJE BILO PRENOSA NA RTS!

kaja

pre 16 godina

Bravo!!! Bez mahanja zastavom, natpisima na majicama i guranja tri prsta pod nos citavom svetu... To je ono sta nasi sportisti treba da cine... da pobedjuju!
Svaka cast!

Stefan_CG

pre 16 godina

Gledao sam mec na Eurosport,Ana opet briljirala i kako vrijeme odmice samo je pitanje kada ce biti najbolja na svijetu!To je nevjerovatno kakve mi imamo tenisere,ambasadore u svijetu,a tenis je uvijek bio poznat kako sport velikih zemalja(Amerika,Rusija,Svedska,Engleska,Francuska).Svaka cast Srbi,samo tako i drzim palceve Novaku sad cu da gledam finale sa Fishom...

vracar

pre 16 godina

Bravo lepotice!!!!

2x srpska zastava kao pobednicka u toku jedne veceri, dvoje sjajnih ljudi i sportista. Jos samo malo...
Ajmo Nole!

Shujo, Gradiška

pre 16 godina

Čestitam ti Ana!!! Pozdrav iz Gradiške, Republika Srpska.
P.S. Nema nista ljepse nego vidjeti pobjednicu/ka nekog turnira a pored njenog ili njegovog imena SRB

Dragan Markovic

pre 16 godina

Ana cestitke iz sveg srca! Gledao sam ceo mec, zaista si bila bolja a ono sto me je posebno odusevilo je pobednicki mentalitet! Sada imas sve elemente koji cine velike sampionke! Uskoro na broju 1!

disco

pre 16 godina

Bravo Ana!!! Tako se igra... odlicna taktika i odlican pristup igri od samog pocetka. BRAVO!
Jednio mala zamerka "nasim" navijacima... ovo je ipak tenis a ako hocete tako da navijate idite na boks, rukomet ili nesto slicno.

Misa Po

pre 16 godina

Ana, Novace, Jelena, Milorade, i svi ostali dragi nama ljudi...
Da batalite vi lepo ove sportove, na vreme! Manite za.ebanciju, opet ce nas bombardovati!!!
Pametni, lepi, vrhunski sportisti... Stvarno nema smisla, navucice svet komplex, al` ako, samo udrite, plivajte i radujte nas!
Ziveli vi nama, obicnim smrtnicima, 100 GODINA!!!

Zoltan

pre 16 godina

Navijaci iz 'zemlje junaka' su potpuno izblamirali i Anu i Novaka. Ana se izvinjavala u njihovo ime, dok je Novak poklonio poen amerikancu. Tenis ipak nije fuca.

VladaR_NS

pre 16 godina

BRAVO ANA, KRALJICE!!! KRUNA TI BAS STOJI!
Samo, Anci lutkice, bio sam pozitivno uzbudjen tokom celog meca zbog rezultata, brejkova, gresaka, ali ono oblizivanje usnica jezikom… to je bilo previse za moju trosnu tridesetogodisnju srcku, kao i za nekontrolisanu mastu! Posle dve case hladne vode, psihicki se vratih gledanju meca!
Malo se salim i preterujem, naravno, ali kako nas narod kaze, u svakoj sali pola istine!
Takvom igrom i ponasanjem, moramo te voleti i ceniti i kada gubis!
Jos jednom svaka cast! Izuzetan rezultat, dostojanstveno predstavljanje zemlje!
Bez greske!

Milan

pre 16 godina

Bravo za Anu!
Ovom pobedom je Jelena od sutra treća?

Ali pobogu komentator ne Eurosportu!?!?!? (da mu ne spominjem ime, mozda ne objavite komentar)
Ono je bilo strašno! Neprestano blebetanje o koje čemu, beskrajno ponavljanje već rečenog i proširivanja prostih rečenica do neslućenih razmera! Da li je moguće da je Nebojša (sa RTS-a) jedini koji iole nešto zna i ume da komentariše meč???

draganche

pre 16 godina

Od srca sve cestitke nasoj Ani.
Ana svi smo veoma ponosni na tebe !!!
Zelim ti da budes i ostanes to sto jesi:
devojcica koja se samo igra tenisa...
God bless you

Realno

pre 16 godina

Evo da vas malo ucutkam,zar ne znate da Eurosport nije dao prenos meca RTS-u,tako da tu nasa nacionalna TV nije mogla nista da uradi!Ali svejedno,jako su losi jer ne prenose derbi meceve nase fudbalske lige.

Milan

pre 16 godina

Najbolja igra Ane do sada u karijeri, potpuno je kontrolisala meč, čak i kada je Kuznjecova uzvratila brejk u drugom setu nisam sumnjao u pobedu. Posebno mi je drago zbog svih pluvača od pre dve godine što je Ana pokazala da je kompletna igračica i da ni pozicija No 1 nije daleko.

black moon

pre 16 godina

Svaka cast lepotice niko ti nije ravan to i sama znas, samo tako nastavi i bicesh No.1 imash veliku podrshku iz Republike Srpske....

Ajde Noli obraduj nas i ti pa da mogu mirno da spavam.

TihiDon

pre 16 godina

Bravo,Bravo i opet Bravo.Ne mogu da se otmem utisku kao da je nekom ovde krivo sto Ana postize ove uspehe a, ne neka druga igracica.Bravo Ana

Noki

pre 16 godina

Ana majstore,Ana doktore,Ana carice.
Ako i Đoković osvoji titulu najboljeg ovi naši iz NVO će dobiti infarkt.Napred Nole,jednim udarcem dve muve.

Milana

pre 16 godina

"Zivim u Kaliforniji i imao sam priliku da gledam mec na FSN mrezi. Ana je nakon dodele nagrada izjavila celoj publici da zahvaljuje svojim srpskim navijacima, i da se ne ljute na njih ako su bili malo glasniji nego sto treba:)
Njen osmeh je bio toliko razoruzavajuci, srdacan, sve sa srpskom trobojkom u pozadini da mi je SRCE BILO PUNO!
Vi nemate pojma koliko Srbima u Kaliforniji ova pobeda znaci, koliko znaci za promociju cele Srbije i koliko smo ponosni na nasu Anu."
(Aleksandar, 23. mart 2008 22:37)
Ja sam, za razliku od tebe Aleksandre, pratila mec, sasvim slucajno, preko nemackog Eurosprta. Zbog godina neupotrebe moj nemacki se prilicno "istanjio" i potrebni su mi idealni uslovi da bih sve razumela. Tako, kada Ana drzi svoj pobednicki govor na engleskom a komentator zuri da istovremeno prevede na nemacki ja jedva uspevam da uhvatim ono sto bih, inace, bez istovremenog poklapanja ova dva jezika bez problema i potpuno razumela. Da, Ana se obratila svojim navijacima, bilo je tamo i nekoliko srpskih zastava, i koliko sam mogla da uhvatim napomenula je i to da oni, njeni navijaci, ne bi trebalo da navijaju izmedju poena, ili dok su igracice u pripremi za sledeci poen. Da li sam ovo tacno razumela Aleksandre? Ana je to sve izgovorila na vrlo jednostavan i sarmantan nacin tako da niko nije mogao da se oseti povredjenim. Ani svako priznanje za igru a i za "diplomatsko" ponasanje. Mislim da je i u jednom od svojih blogova pisala o teniskoj publici u Srbiji i srpskoj dijaspori gde je takodje na vrlo prihvatljiv i mudar nacin rekla da je tenis u Srbiji relativno nov sport i da publici uspesnih srpskih tenisera predstoji mnogo toga da nauce. Toliko mudrosti i vestine od jedne mlade devojke. Moze imati sve pohvale za nesto sto mnogi ni kao profesionalci u godinama i sa dugim iskustvom nisu uspeli da savladaju.
Medjutim.....neko u toj publici u finalnom mecu izmedju Ane i Svetlane Kuznjecove se nije ni malo lepo poneo. Ono neprestano deranje Srbija, Srbija, pa Srbija, nije bilo nimalo lepo a niti fer prema Ani i njenom mecu. Sta je taj momak hteo da kaze? Da je Srbija najveca, najbolja, najpoznatija, najprestiznija? Pa to svi znamo:-)))))) A ako, Aleksandre, znas momka, molim te kazi mu da to vise ne radi jer ostavlja jako, jako ruzan utisak. Bice bolje za sve, za njega samog, za nase tenisere/ke a i za sve Srbe sirom zemljine kugle. A Ana nece morati da se izvinjava zbog njihovog ponasanja.

Paracinka

pre 16 godina

Brawooooo Srbi, bravo Ana, bravo Noleeee!

Ana lepotice, dokazala si da si najjaca, Nole care imas lavlje srce!

Uskoro cete oboje biti prvi!
Samo steta sto nismo mogli da gledamo zenske mecevem finala i polufinala!

Ej ljudi danas je 24. mart! nadam se da Ameri nece ponovo da nas bombarduju! hahahaha
Serbian open in AMERICA

Milanche

pre 16 godina

@Kroatien, 23. mart 2008 22:52)

Kako se to ti ponosis nasom Anom... To je kao kada bih se ja ponosio Kenijcima koji osvajaju maratone svake godine!!!

Zo

pre 16 godina

@ Nikol Dz. Femija

Uvek sam uzivala u tvojim principijelnim komentarima. E, sad si me razocarala. Srce se ne menja i ne poklanja za promenu onome ko je tog dana imao skuplji cvet u ruci.
Zna se ko se jedini iskreno ponosi nasim navijacima i voli ih.
(JJfan, 24. mart 2008 06:21)

Baš tako!

JN

pre 16 godina

Браво лепотице! Био је ово прави час тениса. Хвала за овај диван осећај. А сад, напред Ноле. Идемо 2 у 1!

Maja

pre 16 godina

Ma Anci samo opusteno,.. na pocetku turnira sam rekla da si trenutno u najboljoj formi i da je turnir tvoj!!

IDEMO U MAJAMI PO NOVI TROFEJ!

peki

pre 16 godina

citavu noc sam gledao vesti na eurosportu 2 koje se vrte u krug samo da bih video Anin osmeh. kako neko tako meden i sladak moze da igra onakav tenis. Ana volim te, al stvarno, onako iskreno. ne zezam se, ozbiljno

dusan silni

pre 16 godina

ne znam sta ce ostatak sveta uraditi, ali pod hitno moraju nesto menjati u tenisu ako misle pobediti srpske momke i devojke. Mozda bi mogli narediti nasima na igraju na jednoj nozi ili svezanih ociju.

JJfan

pre 16 godina

@ Nikol Dz. Femija

Uvek sam uzivala u tvojim principijelnim komentarima. E, sad si me razocarala. Srce se ne menja i ne poklanja za promenu onome ko je tog dana imao skuplji cvet u ruci.
Zna se ko se jedini iskreno ponosi nasim navijacima i voli ih.

Uma

pre 16 godina

Sramota za RTS, morala sam u kafic, jer nemam kablovsku.
Zasto placamoo onih 350 din, Za "48 saati svadba" i slicne nebuloze. I kakva je to diskriminacija zenskog u odnosu na muski tenis ? Kao bilo im skupo. A znate li kolike plate imaju pojedini novinari RTS-a ? Astronomske !
Moju ogorcenost jedino ublazava Anin i Noletov trijumf.
Bravo za oboje !
Vi ste ponos Srbije, najbolje sto imamo.

Srbimir

pre 16 godina

Bravo legendo nasa!
Jos Novo da odradi posao protiv neugodne Ribe!Kamo srece da su dozvolili Cavi da razbuca na 100 delfin i dan bi bio kompletan!

acko

pre 16 godina

Tooo...Ana Cariceeeeeeeeee...http://www.svettenisa.net pokazala si da si najbolja i moze da ti zavidi i ona mala neznalica Zastin Enan...

Srba

pre 16 godina

Bravo carice.Nastavi samo tako,tebi i ostalim teniserima zelim puno uspeha i srece u buducnosti.Vi ste nasi najuspesniji ambasadori.Veliko hvala.

Pedjoni

pre 16 godina

Danilos,
Vidim da si pobrao veliki broj preporuka,ali ovog puta nije problem u nacionalnoj televiziji,naime nijednoj nasoj TV nije bilo dozvoljeno da prenosi mec.
Bravo Anci,dete nase.

Nesh

pre 16 godina

Bravo Ana. Najiskrenije cestitke za sve
sto si ucinila, za sve sto cinis i za sve sto ces uciniti za Srbiju, srpski sport i srpski narod.

nevena

pre 16 godina

Bravo za ANu srpsku tenisku caricu!!!!!!!!!!!

P.S. RTS nije prenosio mec zato sto je sva prava za zenski turnir otkupio Eurosport.

Mara

pre 16 godina

TAAAAKO JE BREEEE s tom sam devojkom ja išla u radzred!I nije mi žao što sam stalno redarisala umesto nje, jer je često bila odsutna...sad vidimo da se to višestruko isplatilo. Sve čestitke za prelepu Anči!!!!!

Ирена

pre 16 godina

@Zoki iz dijaspore

Е па Зоки, свака ти част. Никад досад нисам преписала нечији коментар, али твом нисам могла да одолим. :)
Заиста си га срочио савршено, немам речи. Достојанствено и са мером, спустио си му светски!

Mirko

pre 16 godina

Sta je ovo ljudi? Nole ovog jada vec masakrira... Ni dugmici nece ostati of ribe, kad ga Djokovic expes iztambura!
hahahhaha
Naprijed Nole, Svaka cast Ana!!!

Zox

pre 16 godina

ANA JE SAMPION I BUDUCI No1
To je igra i mentalitet sampiona - pobednicki.
BRAVO ANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zox

pre 16 godina

PS To sto nijedna domaca televizija ne prenosi zenski tenis ove godine je za svaku kritiku!!!!!
Kada moze da se prenosi umetnicko klizanje, bocanje na ledu, zimski skokovi (i treba), moze valjda i tenis gde imamo dve vrhunske igracice.
BRAVO ANA

Dusan

pre 16 godina

Bravo Ana. Posle drame sa Skjavone tri izuzetno dobro odigrana meca. Danasnje finale je pokazalo zrelost u Aninoj igri koja garantuje da bi uskoro mogla da se priblizi i samom vrhu. Dve velike rivalke je dobila u dva seta (dosada je uglavnom bilo u tri seta), servis odlican, agresivna kada treba, cini mi se da je napredovala i takticki i igracki u odnosu na Australiju. Nadam se da ce u Majamiju imati duel sa Sarapovom, Henin ili jednom od sestara pa da vidimo kako sada stvari stoje. Ja sam optimista.

majkl

pre 16 godina

A kako cu se tek radovati kad Ana osvoji RG ove godine!Ana je sazrela kao teniser i narednih 4-5,a nadam se i vise, godina bice u svetskom vrhu.

abvgddje

pre 16 godina

Tooo Anci!!!!!Razbijaj ih jednu po onda a onda jedno 4 godine da budes broj jedan.Pozdrav za najbolju teniserku na svetu Anu Ivanovic!

SRPSKI TENISERI No 1

pre 16 godina

Cestitke,zaista Srbi su bili sjajni na ovom turniru,od Noleta sam ocekivala pobedu,u Jecu se nisam razocarala,bas naprotiv drago mi je kako je igrala odnosno kako se popravila,takodje cestitala bih Ani na pobedi...(iako bih bila srecnija da je Jeca pobedila),ali sta je tu je SRBI SU OSVOJILI AMERIKU.Jeco,ocekujemo titulu u Majamiju,Nole i Ziki takodje...A Ana nastavi da ih kokas ali sada se zadovolji ovom titulom posto je Majami Jecin!!!!Pozdrav!!!Srecno!!!!

Zack

pre 16 godina

@idriz
Samo napred, brani li vam ko? Nije vam ni pre niko branio.
Jedina je razlika sto kada budete nezavisni - necete imati na koga da se vadite, vec cete sami sebi biti krivi - kao sto je i uvek bilo.
Svakako ti je bio jadan komentar.

Trajce

pre 16 godina

Bravo Ana!

Za ostale koji nisu obavešteni, ali i one koji misle da EUROSPORT nije dozvolio da ovaj meč prenosi nijedna nacionalna televizija iz Srbije: EUROSPORT nije dozvolio NIJEDNOJ televiziji da prenosi ovaj meč direktno!
To važi za sve, ne samo nas! To je logično, jer žele što više gledanosti svoje televizije. O tome ko može to da prati (tj., ko nema mogućnosti) - nekom drugom prilikom!

miki

pre 16 godina

Bravo Ana!
Već si nas navikla na pobede.

Sto se tiče RTS-a, rekli su da im Eurosport nije prodao pravo prenosa, jer oni imaju ekskluzivno pravo prenosa WTA turnira, osim Grand Slam-a tako da je RTS prenosio samo meceve muskaraca.

zadovoljno ne zadovoljan

pre 16 godina

Bravo za Anu i Noleta, bravo i za Jecu. Veliki uspeh nema sta, sve cestitke. A sto se RTS-a tice....mislim sta reci. Nagledacemo se mi fudbalskih "derbija" poput utakmice Fulam - West Hem ili tako nesto, jer ko zna, mozda nekad neki srpski fudbaler ponese dres sa brojem 2 ili 3 za neki od ovih klubova, mislim nemam ja nista protiv toga, naprotiv, ali ipak, slozice te se, nije to bas isto kao brojevi 2 i 3 na WTA ili ATP listi. Ali kod nas fudbal je fudbal, k'o sto rece neko, to se jednostavno mora prenositi. Sramota je da RTS kao nacionalna televizija nije otkupila prava za WTA tour-e, a ko zna sta ce biti i sa ATP ako Nole i Janko, ne daj boze ispadnu u ranoj fazi nekog takmicenja, ili mozda jednostavno, ipak nemamo pravo da vidimo bas sve.

Vanja

pre 16 godina

Za neobavestene: Eurosport je bio zvanicni "uvoznik" slike sa Indijan Velsa za Evropu i on nije hteo nikom u Evropi da dozvoli emitovanje zenskog finala u Indijan Velsu. Zato je prenos mogao biti pracen samo na Eurosportu...

predrag

pre 16 godina

HVALA VAM...PONOSNI SMO....
A noni koji bi trebalo da pobegnu u misju rupu su Tijanic i njegova jadna ekipa, ma i ne samo on nego svi urednici sa nacionalnih televizija, svasta se prenosi, ali WTA turnir prve kategorije gde uzgrad igraju dve srpkinje koje su jos i dosle do zavrsnice...SRAMOTA, vazno je da se pusti 48h krsa,Veliki brat koji je postao bedan (jadan je srbija sa onakvim VIP ljudima), grand show i sl da ne kazem sta....Hvala bpgu pa postoji kablovska pa je neko i imao stecu da prenos prati preko "zapadnjackog" EuroSporta....u svakom slucaju...ANA NILE JElena ZIKI , ponosni smo...SVAKA CAST

anica

pre 16 godina

Bravo, lutko nasa!Ovo nam je potrebno- pobede, titule, medalje... nikakve parole, majice, bombasitcne izjave... Ovo ulazi u istoriju. Hvala ti!

Vlada B

pre 16 godina

Ana svaka cast!
Cestitam i RTS-u, koji je zaboravio da prenosi ovaj fantastican mec.
Ne ide da gledamo druge stvari dok se brani Kosovo...

VladaR_NS

pre 16 godina

BRAVO ANA, KRALJICE!!! KRUNA TI BAS STOJI!
Samo, Anci lutkice, bio sam pozitivno uzbudjen tokom celog meca zbog rezultata, brejkova, gresaka, ali ono oblizivanje usnica jezikom… to je bilo previse za moju trosnu tridesetogodisnju srcku, kao i za nekontrolisanu mastu! Posle dve case hladne vode, psihicki se vratih gledanju meca!
Malo se salim i preterujem, naravno, ali kako nas narod kaze, u svakoj sali pola istine!
Takvom igrom i ponasanjem, moramo te voleti i ceniti i kada gubis!
Jos jednom svaka cast! Izuzetan rezultat, dostojanstveno predstavljanje zemlje!
Bez greske!

kaja

pre 16 godina

Bravo!!! Bez mahanja zastavom, natpisima na majicama i guranja tri prsta pod nos citavom svetu... To je ono sta nasi sportisti treba da cine... da pobedjuju!
Svaka cast!

coolinar

pre 16 godina

E,pa dobro,ovo je stvarno fantasticno,Ana svaka cast ! !

Ali ono sto je mene najvise IZNERVIRALO i sto je bacilo senku na ovu pobedu je tzv. Radio Televizija Srbije ili popularnije RTS ili popularnije NACIONALNA TELEVIZIJA ! ! !
Bezobraznost tih ljudi koji rade tamo i gospodina Tijanica prevazilazi svaku meru !
Ljudi imaju 2 kanala sa nacionalnom pokrivenoscu i nisu nasli za shodno da prenose jedno veliko finale u kojoj igra jedna SRPKINJA i koja je inace,samo da podsetim DRUGA igracica na svetu,sta mislite da li bi neka druga NACIONALNA TELEVIZIJA u nekoj stranoj drzavi propustila jedan ovakav dogadjaj,CISTO SUMNJAM ! ! !
Mislim da ovo stvarno vise nema smisla prema njima koji ovako lepo predstavljaju ovu nasu napacenu zemlju!!!

Ana jedno VELIKO HVALA i pozdrav za tebe ! ! !

Milanche

pre 16 godina

@Kroatien, 23. mart 2008 22:52)

Kako se to ti ponosis nasom Anom... To je kao kada bih se ja ponosio Kenijcima koji osvajaju maratone svake godine!!!

Danilos

pre 16 godina

Sramota za NACIONALNU televiziju!Da moramo da pratim Anu preko Eurosporta, to mi je pretplata...

Nego zaboravio sam ja to brzo, kao i svi vi nadam se, po zavrsetku meca...
Ana volimo te...

Zoki iz dijaspore

pre 16 godina

Bravo za Anu i Noleta, zbilja sam ponosan na vas, i oduševljen sa vašom igrom...

Još samo da na pristojan način, odgovorim na ovo:

"Radujte se dok moze. Uskor mi sa Kosova imati vece sampioni od vasi."


To je odgovor na komentar br. 86. od @Idriz.

Ma jelda [btw., ovo mi je izgledalo, kao očigledan izraz zavisti na velikom uspjehu naših sportaša..], baš bih volio znati, u kojem će te to kao sportu, navodno imati velike šampione, možda u novoformiranim olimpijskim disciplinama - brzinsko dilanje droge preko granice, pa u streljaštvu - rafalno pucanje po ne-albanskom stanovništvu, šverc organa bez granica, ili u disciplini - megalomansko uvlačenje Bushu [i ostalim amerima..] "u pozadinu", na "dugačke staze"...[u tome ste "rođeni šampioni", to vam moramo priznati...]

Osim toga Idriz, ako nisi znao, Kosovo je priznalo tek tridesetak država [a uostalom, čak na polovicu od njih, Amerika je napravila svoj pristrani "pritisak", prijeteći i ucjenjujući ih..], a samo pri UN-u ih ima više od 190, dakle, tih bijednih 15-etak posto, nije dovoljno, da bi jedna država postala međunarodno i pravno verificirana, niti da bi bila primljena u Olimpijske, pa niti u druge međunarodne sportske organizacije... Stoga, bolje nemoj prerano, gajiti neke lažne iluzije, u pogledu svega toga...

Милош

pre 16 godina

БРАВО АНА!
Иначе, јесу ли неки људи овде глупи, глуви или неинформисани? До сада је ДЕСЕТ пута поновљено на свим медијима да Јуроспорт НИЈЕ ДАО ДОЗВОЛУ да било која српска ТВ преноси овај меч. Дакле понављам - ЈУРОСПОРТ НИЈЕ ДАО ДА НЕКА СРПСКА ТВ ОТКУПИ ПРАВА ПРЕНОСА. Хвала на пажњи, довиђења.

Realno

pre 16 godina

Evo da vas malo ucutkam,zar ne znate da Eurosport nije dao prenos meca RTS-u,tako da tu nasa nacionalna TV nije mogla nista da uradi!Ali svejedno,jako su losi jer ne prenose derbi meceve nase fudbalske lige.

Milan

pre 16 godina

Bravo za Anu!
Ovom pobedom je Jelena od sutra treća?

Ali pobogu komentator ne Eurosportu!?!?!? (da mu ne spominjem ime, mozda ne objavite komentar)
Ono je bilo strašno! Neprestano blebetanje o koje čemu, beskrajno ponavljanje već rečenog i proširivanja prostih rečenica do neslućenih razmera! Da li je moguće da je Nebojša (sa RTS-a) jedini koji iole nešto zna i ume da komentariše meč???

Zoltan

pre 16 godina

Navijaci iz 'zemlje junaka' su potpuno izblamirali i Anu i Novaka. Ana se izvinjavala u njihovo ime, dok je Novak poklonio poen amerikancu. Tenis ipak nije fuca.

Shujo, Gradiška

pre 16 godina

Čestitam ti Ana!!! Pozdrav iz Gradiške, Republika Srpska.
P.S. Nema nista ljepse nego vidjeti pobjednicu/ka nekog turnira a pored njenog ili njegovog imena SRB

Srbimir

pre 16 godina

Bravo legendo nasa!
Jos Novo da odradi posao protiv neugodne Ribe!Kamo srece da su dozvolili Cavi da razbuca na 100 delfin i dan bi bio kompletan!

nikol dž. femija

pre 16 godina

Mom srcu je draža JJ i njen sam navijač, ALI ANI SVE ČESTITKE, IGRALA JE fantastičan tenis,uspela da izdrži pritisak 1.nosioca što je novo veliko iskustvo koje je sada pozitivno,zaista je plenila i igrom i pojavom...Ako je već pobedila JJ drago mi je da je i osvojila turnir i obezbedila sigurnu 2.poziciju na svetu...M

Mislim da je Srbima na stadionu, koji su je bodrili, srce prepuno radosti i da su danas u Americi ponosni, KAO NARAVNO I MI OVDE, a i bilo gde drugde... OVO JE JAK TURNIR I DOBRO JE DA JE I IME SRPSKOG PREDSTAVNIKA UPISANO MEĐU POBEDNIČKIM...

NADAM SE DA ĆE SADA SVI ZAPAMTITI SRPSKU ZASTAVU JER SE lepo vijorila i videla iza svih onih sponzora...

BRAVO ANA I SAMO NASTAVI TAKO,bićeš 1. na svetu jer to po fizičkim predispozicijama, godinama,teniskom znanju, volji i želji očigledno MOŽEŠ!!! Srećno i zaista lep Anin i srpski uspeh!!!!

Noki

pre 16 godina

Ana majstore,Ana doktore,Ana carice.
Ako i Đoković osvoji titulu najboljeg ovi naši iz NVO će dobiti infarkt.Napred Nole,jednim udarcem dve muve.

SAS

pre 16 godina

Bravo Ana!
Muka mi je vise od ovih ne informisanih kriticara!EUROSPORT JE ODLUCIO DA NE PRODAJE NI JEDNOJ NACIONALNOJ TV STANICI PRAVA ZATO NIJE BILO PRENOSA NA RTS!

JJfan

pre 16 godina

@ Nikol Dz. Femija

Uvek sam uzivala u tvojim principijelnim komentarima. E, sad si me razocarala. Srce se ne menja i ne poklanja za promenu onome ko je tog dana imao skuplji cvet u ruci.
Zna se ko se jedini iskreno ponosi nasim navijacima i voli ih.

Uma

pre 16 godina

Sramota za RTS, morala sam u kafic, jer nemam kablovsku.
Zasto placamoo onih 350 din, Za "48 saati svadba" i slicne nebuloze. I kakva je to diskriminacija zenskog u odnosu na muski tenis ? Kao bilo im skupo. A znate li kolike plate imaju pojedini novinari RTS-a ? Astronomske !
Moju ogorcenost jedino ublazava Anin i Noletov trijumf.
Bravo za oboje !
Vi ste ponos Srbije, najbolje sto imamo.

disco

pre 16 godina

Bravo Ana!!! Tako se igra... odlicna taktika i odlican pristup igri od samog pocetka. BRAVO!
Jednio mala zamerka "nasim" navijacima... ovo je ipak tenis a ako hocete tako da navijate idite na boks, rukomet ili nesto slicno.

TihiDon

pre 16 godina

Bravo,Bravo i opet Bravo.Ne mogu da se otmem utisku kao da je nekom ovde krivo sto Ana postize ove uspehe a, ne neka druga igracica.Bravo Ana

acko

pre 16 godina

Tooo...Ana Cariceeeeeeeeee...http://www.svettenisa.net pokazala si da si najbolja i moze da ti zavidi i ona mala neznalica Zastin Enan...

Aleksandar

pre 16 godina

Zivim u Kaliforniji i imao sam priliku da gledam mec na FSN mrezi. Ana je nakon dodele nagrada izjavila celoj publici da zahvaljuje svojim srpskim navijacima, i da se ne ljute na njih ako su bili malo glasniji nego sto treba:)

Njen osmeh je bio toliko razoruzavajuci, srdacan, sve sa srpskom trobojkom u pozadini da mi je SRCE BILO PUNO!

Vi nemate pojma koliko Srbima u Kaliforniji ova pobeda znaci, koliko znaci za promociju cele Srbije i koliko smo ponosni na nasu Anu.

Misa Po

pre 16 godina

Ana, Novace, Jelena, Milorade, i svi ostali dragi nama ljudi...
Da batalite vi lepo ove sportove, na vreme! Manite za.ebanciju, opet ce nas bombardovati!!!
Pametni, lepi, vrhunski sportisti... Stvarno nema smisla, navucice svet komplex, al` ako, samo udrite, plivajte i radujte nas!
Ziveli vi nama, obicnim smrtnicima, 100 GODINA!!!

Ženevljanin

pre 16 godina

Jedno od najboljih izdanja Ane Ivanović! Prvi put sam je video kao ravnu Žistini i Mariji, s jednom prednošću: Ana i dalje napreduje. U ovom meču tako joj je bekhend postao podjednako ubojit kao i forhend... a to nikako nije mala stvar. Ukratko, verujem da Ana već ove godine može izbiti na prvo mesto. Koletaralno, Jelena se uspela na treće mesto WTA liste...

Nesh

pre 16 godina

Bravo Ana. Najiskrenije cestitke za sve
sto si ucinila, za sve sto cinis i za sve sto ces uciniti za Srbiju, srpski sport i srpski narod.

nevena

pre 16 godina

Bravo za ANu srpsku tenisku caricu!!!!!!!!!!!

P.S. RTS nije prenosio mec zato sto je sva prava za zenski turnir otkupio Eurosport.

dusan silni

pre 16 godina

ne znam sta ce ostatak sveta uraditi, ali pod hitno moraju nesto menjati u tenisu ako misle pobediti srpske momke i devojke. Mozda bi mogli narediti nasima na igraju na jednoj nozi ili svezanih ociju.

Pedjoni

pre 16 godina

Danilos,
Vidim da si pobrao veliki broj preporuka,ali ovog puta nije problem u nacionalnoj televiziji,naime nijednoj nasoj TV nije bilo dozvoljeno da prenosi mec.
Bravo Anci,dete nase.

miki

pre 16 godina

Bravo Ana!
Već si nas navikla na pobede.

Sto se tiče RTS-a, rekli su da im Eurosport nije prodao pravo prenosa, jer oni imaju ekskluzivno pravo prenosa WTA turnira, osim Grand Slam-a tako da je RTS prenosio samo meceve muskaraca.

Mara

pre 16 godina

TAAAAKO JE BREEEE s tom sam devojkom ja išla u radzred!I nije mi žao što sam stalno redarisala umesto nje, jer je često bila odsutna...sad vidimo da se to višestruko isplatilo. Sve čestitke za prelepu Anči!!!!!

Zo

pre 16 godina

@ Nikol Dz. Femija

Uvek sam uzivala u tvojim principijelnim komentarima. E, sad si me razocarala. Srce se ne menja i ne poklanja za promenu onome ko je tog dana imao skuplji cvet u ruci.
Zna se ko se jedini iskreno ponosi nasim navijacima i voli ih.
(JJfan, 24. mart 2008 06:21)

Baš tako!

zadovoljno ne zadovoljan

pre 16 godina

Bravo za Anu i Noleta, bravo i za Jecu. Veliki uspeh nema sta, sve cestitke. A sto se RTS-a tice....mislim sta reci. Nagledacemo se mi fudbalskih "derbija" poput utakmice Fulam - West Hem ili tako nesto, jer ko zna, mozda nekad neki srpski fudbaler ponese dres sa brojem 2 ili 3 za neki od ovih klubova, mislim nemam ja nista protiv toga, naprotiv, ali ipak, slozice te se, nije to bas isto kao brojevi 2 i 3 na WTA ili ATP listi. Ali kod nas fudbal je fudbal, k'o sto rece neko, to se jednostavno mora prenositi. Sramota je da RTS kao nacionalna televizija nije otkupila prava za WTA tour-e, a ko zna sta ce biti i sa ATP ako Nole i Janko, ne daj boze ispadnu u ranoj fazi nekog takmicenja, ili mozda jednostavno, ipak nemamo pravo da vidimo bas sve.

Dragan Markovic

pre 16 godina

Ana cestitke iz sveg srca! Gledao sam ceo mec, zaista si bila bolja a ono sto me je posebno odusevilo je pobednicki mentalitet! Sada imas sve elemente koji cine velike sampionke! Uskoro na broju 1!

vracar

pre 16 godina

Bravo lepotice!!!!

2x srpska zastava kao pobednicka u toku jedne veceri, dvoje sjajnih ljudi i sportista. Jos samo malo...
Ajmo Nole!

Stefan_CG

pre 16 godina

Gledao sam mec na Eurosport,Ana opet briljirala i kako vrijeme odmice samo je pitanje kada ce biti najbolja na svijetu!To je nevjerovatno kakve mi imamo tenisere,ambasadore u svijetu,a tenis je uvijek bio poznat kako sport velikih zemalja(Amerika,Rusija,Svedska,Engleska,Francuska).Svaka cast Srbi,samo tako i drzim palceve Novaku sad cu da gledam finale sa Fishom...

black moon

pre 16 godina

Svaka cast lepotice niko ti nije ravan to i sama znas, samo tako nastavi i bicesh No.1 imash veliku podrshku iz Republike Srpske....

Ajde Noli obraduj nas i ti pa da mogu mirno da spavam.

JN

pre 16 godina

Браво лепотице! Био је ово прави час тениса. Хвала за овај диван осећај. А сад, напред Ноле. Идемо 2 у 1!

Srba

pre 16 godina

Bravo carice.Nastavi samo tako,tebi i ostalim teniserima zelim puno uspeha i srece u buducnosti.Vi ste nasi najuspesniji ambasadori.Veliko hvala.

Maja

pre 16 godina

Ma Anci samo opusteno,.. na pocetku turnira sam rekla da si trenutno u najboljoj formi i da je turnir tvoj!!

IDEMO U MAJAMI PO NOVI TROFEJ!

draganche

pre 16 godina

Od srca sve cestitke nasoj Ani.
Ana svi smo veoma ponosni na tebe !!!
Zelim ti da budes i ostanes to sto jesi:
devojcica koja se samo igra tenisa...
God bless you

Milan

pre 16 godina

Najbolja igra Ane do sada u karijeri, potpuno je kontrolisala meč, čak i kada je Kuznjecova uzvratila brejk u drugom setu nisam sumnjao u pobedu. Posebno mi je drago zbog svih pluvača od pre dve godine što je Ana pokazala da je kompletna igračica i da ni pozicija No 1 nije daleko.

Mirko

pre 16 godina

Sta je ovo ljudi? Nole ovog jada vec masakrira... Ni dugmici nece ostati of ribe, kad ga Djokovic expes iztambura!
hahahhaha
Naprijed Nole, Svaka cast Ana!!!

Paracinka

pre 16 godina

Brawooooo Srbi, bravo Ana, bravo Noleeee!

Ana lepotice, dokazala si da si najjaca, Nole care imas lavlje srce!

Uskoro cete oboje biti prvi!
Samo steta sto nismo mogli da gledamo zenske mecevem finala i polufinala!

Ej ljudi danas je 24. mart! nadam se da Ameri nece ponovo da nas bombarduju! hahahaha
Serbian open in AMERICA

Zox

pre 16 godina

ANA JE SAMPION I BUDUCI No1
To je igra i mentalitet sampiona - pobednicki.
BRAVO ANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zox

pre 16 godina

PS To sto nijedna domaca televizija ne prenosi zenski tenis ove godine je za svaku kritiku!!!!!
Kada moze da se prenosi umetnicko klizanje, bocanje na ledu, zimski skokovi (i treba), moze valjda i tenis gde imamo dve vrhunske igracice.
BRAVO ANA

Dusan

pre 16 godina

Bravo Ana. Posle drame sa Skjavone tri izuzetno dobro odigrana meca. Danasnje finale je pokazalo zrelost u Aninoj igri koja garantuje da bi uskoro mogla da se priblizi i samom vrhu. Dve velike rivalke je dobila u dva seta (dosada je uglavnom bilo u tri seta), servis odlican, agresivna kada treba, cini mi se da je napredovala i takticki i igracki u odnosu na Australiju. Nadam se da ce u Majamiju imati duel sa Sarapovom, Henin ili jednom od sestara pa da vidimo kako sada stvari stoje. Ja sam optimista.

peki

pre 16 godina

citavu noc sam gledao vesti na eurosportu 2 koje se vrte u krug samo da bih video Anin osmeh. kako neko tako meden i sladak moze da igra onakav tenis. Ana volim te, al stvarno, onako iskreno. ne zezam se, ozbiljno

predrag

pre 16 godina

HVALA VAM...PONOSNI SMO....
A noni koji bi trebalo da pobegnu u misju rupu su Tijanic i njegova jadna ekipa, ma i ne samo on nego svi urednici sa nacionalnih televizija, svasta se prenosi, ali WTA turnir prve kategorije gde uzgrad igraju dve srpkinje koje su jos i dosle do zavrsnice...SRAMOTA, vazno je da se pusti 48h krsa,Veliki brat koji je postao bedan (jadan je srbija sa onakvim VIP ljudima), grand show i sl da ne kazem sta....Hvala bpgu pa postoji kablovska pa je neko i imao stecu da prenos prati preko "zapadnjackog" EuroSporta....u svakom slucaju...ANA NILE JElena ZIKI , ponosni smo...SVAKA CAST

Trajce

pre 16 godina

Bravo Ana!

Za ostale koji nisu obavešteni, ali i one koji misle da EUROSPORT nije dozvolio da ovaj meč prenosi nijedna nacionalna televizija iz Srbije: EUROSPORT nije dozvolio NIJEDNOJ televiziji da prenosi ovaj meč direktno!
To važi za sve, ne samo nas! To je logično, jer žele što više gledanosti svoje televizije. O tome ko može to da prati (tj., ko nema mogućnosti) - nekom drugom prilikom!

majkl

pre 16 godina

A kako cu se tek radovati kad Ana osvoji RG ove godine!Ana je sazrela kao teniser i narednih 4-5,a nadam se i vise, godina bice u svetskom vrhu.

abvgddje

pre 16 godina

Tooo Anci!!!!!Razbijaj ih jednu po onda a onda jedno 4 godine da budes broj jedan.Pozdrav za najbolju teniserku na svetu Anu Ivanovic!

Vanja

pre 16 godina

Za neobavestene: Eurosport je bio zvanicni "uvoznik" slike sa Indijan Velsa za Evropu i on nije hteo nikom u Evropi da dozvoli emitovanje zenskog finala u Indijan Velsu. Zato je prenos mogao biti pracen samo na Eurosportu...

SRPSKI TENISERI No 1

pre 16 godina

Cestitke,zaista Srbi su bili sjajni na ovom turniru,od Noleta sam ocekivala pobedu,u Jecu se nisam razocarala,bas naprotiv drago mi je kako je igrala odnosno kako se popravila,takodje cestitala bih Ani na pobedi...(iako bih bila srecnija da je Jeca pobedila),ali sta je tu je SRBI SU OSVOJILI AMERIKU.Jeco,ocekujemo titulu u Majamiju,Nole i Ziki takodje...A Ana nastavi da ih kokas ali sada se zadovolji ovom titulom posto je Majami Jecin!!!!Pozdrav!!!Srecno!!!!

Ирена

pre 16 godina

@Zoki iz dijaspore

Е па Зоки, свака ти част. Никад досад нисам преписала нечији коментар, али твом нисам могла да одолим. :)
Заиста си га срочио савршено, немам речи. Достојанствено и са мером, спустио си му светски!

Zack

pre 16 godina

@idriz
Samo napred, brani li vam ko? Nije vam ni pre niko branio.
Jedina je razlika sto kada budete nezavisni - necete imati na koga da se vadite, vec cete sami sebi biti krivi - kao sto je i uvek bilo.
Svakako ti je bio jadan komentar.

Milana

pre 16 godina

"Zivim u Kaliforniji i imao sam priliku da gledam mec na FSN mrezi. Ana je nakon dodele nagrada izjavila celoj publici da zahvaljuje svojim srpskim navijacima, i da se ne ljute na njih ako su bili malo glasniji nego sto treba:)
Njen osmeh je bio toliko razoruzavajuci, srdacan, sve sa srpskom trobojkom u pozadini da mi je SRCE BILO PUNO!
Vi nemate pojma koliko Srbima u Kaliforniji ova pobeda znaci, koliko znaci za promociju cele Srbije i koliko smo ponosni na nasu Anu."
(Aleksandar, 23. mart 2008 22:37)
Ja sam, za razliku od tebe Aleksandre, pratila mec, sasvim slucajno, preko nemackog Eurosprta. Zbog godina neupotrebe moj nemacki se prilicno "istanjio" i potrebni su mi idealni uslovi da bih sve razumela. Tako, kada Ana drzi svoj pobednicki govor na engleskom a komentator zuri da istovremeno prevede na nemacki ja jedva uspevam da uhvatim ono sto bih, inace, bez istovremenog poklapanja ova dva jezika bez problema i potpuno razumela. Da, Ana se obratila svojim navijacima, bilo je tamo i nekoliko srpskih zastava, i koliko sam mogla da uhvatim napomenula je i to da oni, njeni navijaci, ne bi trebalo da navijaju izmedju poena, ili dok su igracice u pripremi za sledeci poen. Da li sam ovo tacno razumela Aleksandre? Ana je to sve izgovorila na vrlo jednostavan i sarmantan nacin tako da niko nije mogao da se oseti povredjenim. Ani svako priznanje za igru a i za "diplomatsko" ponasanje. Mislim da je i u jednom od svojih blogova pisala o teniskoj publici u Srbiji i srpskoj dijaspori gde je takodje na vrlo prihvatljiv i mudar nacin rekla da je tenis u Srbiji relativno nov sport i da publici uspesnih srpskih tenisera predstoji mnogo toga da nauce. Toliko mudrosti i vestine od jedne mlade devojke. Moze imati sve pohvale za nesto sto mnogi ni kao profesionalci u godinama i sa dugim iskustvom nisu uspeli da savladaju.
Medjutim.....neko u toj publici u finalnom mecu izmedju Ane i Svetlane Kuznjecove se nije ni malo lepo poneo. Ono neprestano deranje Srbija, Srbija, pa Srbija, nije bilo nimalo lepo a niti fer prema Ani i njenom mecu. Sta je taj momak hteo da kaze? Da je Srbija najveca, najbolja, najpoznatija, najprestiznija? Pa to svi znamo:-)))))) A ako, Aleksandre, znas momka, molim te kazi mu da to vise ne radi jer ostavlja jako, jako ruzan utisak. Bice bolje za sve, za njega samog, za nase tenisere/ke a i za sve Srbe sirom zemljine kugle. A Ana nece morati da se izvinjava zbog njihovog ponasanja.