Subota, 08.03.2008.

19:16

Jokanović: ''Ponovili smo greške''

Izvor: Nina Kolundžija

Jokanoviæ: ''Ponovili smo greške'' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

29 Komentari

Sortiraj po:

Balansero

pre 16 godina

Ovo nema veze sa onim timom od jesenas!
Bez ideje u napadu, sporo i neroganizovano, smuseno u odbrani.
Smederevo je zasluzilo da dobije ovu utakmicu i to ubedljivo, sa dva tri gola.
Na zalost, nismo imali srece da nas napune pa da Jokanovic lepo prizna da ne ume da napravi tim a ne da ponavlja ko papagaj da smo opet pravili greske.

Gresku je napravio on sto je uzeo da radi posao koji ne zna.

Zasto Moreira igra zadnjeg veznog a u napadu nema ko pas da napravi?

Zasto se bekovi ne ubacuju po krilima?

Zasto nema klasicnog spica?

Zasto ceo tim ne ume da sastavi tri tacna pasa zaredom?

Zasto se igraci ne ubacuju i ne otvaraju za loptu?

Sve su to radili jesenas i to kako!

Mogu samo da zahvalim Djukicu sto nam je pruzio jednu lepu polusezonu. A na Partizanovu utakmicu cu sledeci put da odem kad daju bar po tri gola na tri uzastopne utakmice. Ono mrcvarenje lopte, publike i igraca necu da gledam. Ima toliko lepsih stvari subotom.

Uprava napolje!

pera mitic

pre 16 godina

@(Fisi, 9. mart 2008 11:01)

Šta ti nije jasno?

Ovo je prva utakmica posle Bežanije (1:3) da je protivnik na našem stadionu napravio više šansi od nas.
Bio sam na toj utakmici, kao i juče. Pre jučerašnje utakmice sam bio protiv OFK-a. Pad u igri je očigledan, ne treba biti mnogo stručan da bi se to uočilo.
"Vrsan poznavalac fudbala" nisam. Samo ga volim i volim Partizan.
Bravo za grobare juče, onakvo navijanje je za svaku pohvalu.
Pljuvati je lako!
E, da slušaju pljuvače, ovi što su u TOP 16 odavno bi otišli iz Partizana!

Još jednom - kritika da, ali

PRESTANITE DA NA RAČUN JOKANOVIĆA VELIČATE DJUKIĆA

jer to nisu zaslužili ni jedan ni drugi!

Fisi

pre 16 godina

@pera mitic

Ti mora da si neki vrsni poznavalac fudbala ili nisi ni bio na stadionu!!
REce covek "docekasmo da nas neko nadigra i na nasem stadionu"...rece covek, lupi i ostade ziv!!
....
Ono sto zabrinjava ..je komentar navijaca koji se obracao KAradzicu na poluvremenu utakmice.."Ovo je Jesiceva taktika"...i covek je apsolutno u pravu....

Mirko

pre 16 godina

Jokane nemoj da dozvoljavas da nam Banat i slicni donesu titulu. Ocemo use i u svoje kljuse.Sta izmisljas toplu vodu jel ti covek jesenas ostavio perfektan tim. Ako si hteo da eksperimentises svoju strucnost onda si trebo da ides u neki jeftiniji tim u Srbiji.

samo 1 klub

pre 16 godina

polako ljudi...
partizan los danas, ali i djukic se mucio u smederevu, bio sam na tom gostovanju i secam se da smo dali gol iz smesnog penala, a za 90 minuta smo imali jednu jedinu sansu i to u poslednjem minutu. smederevo nam ne lezi, kao i cigani.
mene brine sto mi se cini da ekipa nema kondicije kao jesenas i to zameram jokanu.
ali i djukic je ocajno startovao proslog proleca...dobio je prvi derbi, a posle su ga tukli svi redom, ukljucujuci i boska djurovskog...
tako da...cutite i pustite jokana da radi.
i samo nemojte vermeza...ne mogu opet da gledam ono mucenje.

Grobar-Bec

pre 16 godina

Mnogo gorcine i besa u komentarima Grobara su za mene ocekivani. Jokanovic ocitonije covek za trenera. TOMOCU TVOJ NAJVECI PROMASAJ. Mozda bi u igri trebalo da se nadje (uvek povredjeni) Cirkovic, igrac koji svojom brzinom moze da napravi visak po desnoj strani i znatno ubrza igru.

aleksandar

pre 16 godina

Bruka i sramota.Svaki prekid sansa za gol Smedereva.Neverovatno da ne ume da postavi igrace za prekid.Nemoguce bre.
Poceo sa Stjepanovicem umesto Jovetica.Satro napadac a vise je bio na sredini.U sansu je usao posle ubacivanja iz drugog plana i duplog pasa sa Lazicem.Igrali smo ladno 4-5-1 sto se na kraju i videlo ulaskom Ednilsona.Dva zadnja vezna kuci protiv Smedereva.Eeeej.Kapiram da brani 1:0 ali .......
SRAMOTA bre!

pera mitic

pre 16 godina

@(dule grobar, 8. mart 2008 19:54)
Treba da odu na ručak, slažem se, ali da ga plati Đukić, a da predavanje održi Jokanović. Mogao bi da mu ispriča nešto o lojalnosti, ljudskosti, odgovornosti...

Setite se onoga "Mi smo Partizan", a prvom prilikom ode i to na poziv (zamisli) Terzića!

Zato mi je draži Jokan!

Bio sam danas na stadionu. Dočekasmo da nas neko nadigra kod kuće! Jedna srećna pobeda! Kao što je bio nesrećan poraz u derbiju (promašene šanse, igra po kaljuzi, sudija)!

Jokan priznaje greške, svestan je njih, i siguran sam da će biti bolje!
Para za Murinja nije bilo! Čovek se prihvatio posla, vidi se po njemu, od srca! Nervira se, pati kad gubimo! Viče, bodri...
Onaj se jednako smeškao i kad gubimo i kad dobijamo!

Dakle, podržimo Jokana!
I kritikujmo ga, naravno, ali nemojte da ga poredimo sa Djukićem, nije fer!

Dakle, Djukić na ručak, ali sa Terzićem!

lonca

pre 16 godina

Haalooo Joookane!Pa ti igraci su jesenas mleli sve po redu.Davali su golove kad su hteli,a sad "prpa" na domacem terenu od neke prosecne ekipice.Kaze ponavaljamo iste greske-kao da su to decica u prvom razredu osnovne skole.Halo bre-to su fudbaleri,dobro placeni profesinalci.Kako se mogu praviti tako pocetnicke greske.Pa kojih pravi nije za Partizan vec kindergarten.A sve mi se cini da je promasaj i greska u treneru.Zato Jokane bezi iz Partizana.Slab si ti trener.Bolje ti je dok jos ima nade.Predlog za novog trenera-iskusni vuk Milutin Soskic

ma samo opusteno

pre 16 godina

"Smederevo je izuzetno visoka ekipa, pa su svi moji igrači tokom prekida morali da igraju odbranu." Ne nego ce da posle svakog prekida cekaju loptu na centru svi do jednog...Rece covek i ostade ziv...

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Grobari pustite vi Zvezdu,gledajte svoje probleme.Smederevo vas je nadigralo i nezasluzeno su izgubili,a vi se usudjujete da nesto prigovarate za crveni karton koji je bio zasluzeno dodjeljen igracu Banata!Srecom za nas,ovaj Jokanovic je pocetnik i pravi pocetnicke greske,stavlja Moreiru kao zadnjeg veznog i odatle pocinju problemi u organizaciji igre.Sa takvom igrom realno je da izgubite bodove u Kuli,pa se ne sprdajte sa Banatom.Ali dobro,ni nas Murinjo nije bolji,pa se bojim da ce titulu osvojiti manje losa ekipa...

Igor iz Niša

pre 16 godina

Jokanoviću jel čuješ šta ti govoriš, čoveče došao si da pobeđuješ ne da se samom pravdaš te visoki, te spori smo. pa što smo spori, objasni svima nama? Jel lesenas nsmo igrali najbrži i najlepši fudbal u Srbiji, jel nismo davali najviše golova? Jel je ovo ekipa koja je gotovo igrala sa Realom egal? Podseti nas Jokanoviću, a seti se kakvu si ekipu preuzeo zimus ne igraj se sa Partizanom nije to ničija dedovina. Nisam još za smenu Jokanovića, ali hoćemo da naši počnu da liče na ekipu od jesenas pod hitno!!!
Napred Jokane samo malo više hrabrosti u našoj igri!

Felipe

pre 16 godina

Jokane, pa ti si govorio da ima vremena da popravimo igru jos na pripremama, a i sada to govoris!
Ne, mi nemam vremena! Prvenstvo je pocelo, imamo istu ekipu kao u prvom delu sezone i tu ne sme da bude izgovora. Jedino sto moze da ne valja je tvoje komandovanje timom. Nesto tu nije kako treba.

Felipe

pre 16 godina

I jos nesto. Nemojte sada da komentarisete u fazonu treba mu dati kredita...nema kredita! Ako cemo da dajemo kredite onda nema titule! Bila bi sramota da tako bude.
Pored toga, pa Jokane zasto ti Moreira igra onako povuceno? On je poluspic zaboga. Kazao si da cemo pojacati odbranu...ja to razumem, ali odbrana je jos vise neuigranija nego ona prethodna. Pa nemojmo onda da znasnivamo igru na odbrani! Idemo u napad, napad je nasa odbrana bila u prvom delu prvenstva. U ostalom ugledaj se na Djukinu taktiku, nemoj da te je sramota i da sada pametujes nesto. Momci su igrali fenomenalno. Pamet u glavu i srecno!

GROBAR JUG

pre 16 godina

Jokane ako volis Partizan molim te daj ostavku nisi ti za ovaj posao ocigledno cim ti ni jedna linija tima ne funkcionise znaci da je problem u tebi govorio si na pocetku o nekoj cvrstoj odbrani a mi ni od treceligasa ne mozemo da se odbranimo ovo je prijateljski savet jer sam te veoma cenio kao igraca ali nije ovo za tebe bar za sada Partizan je preveliki zalogaj za tebe.

MilosPFC

pre 16 godina

Jokane ako si partizanovac molim te idi budi neki funkcioner u klubu samo se ne hvataj trenerske palice. To sto ti radis sa nasim voljenim klubom nema veze sa fudbalom. Za kratko vreme uspeo si da ekupu rasturis na parcice. Moreiru si totalno izbacio iz koloseka davajuci mu da igra na mestu koje nije njegovo. Od bekova nema ni traga ni glasa u napadu. Maletic je promasaj na kvadrat decku nije mesto u partizanu. Ednilson jos nije u formi vidi se da dugo nije imao takmicarske utakmice. Sve u svemu igra bez ideje. Nekada sam dolazio na stadion da uzivam u lepoti igre a sada gledam ovu bezidejnost i mucenje. Jokane idi dok je vreme za dobrobit svih grobara. Volim partizan.

Realno

pre 16 godina

Mislim da je Jokanović jedina greška, i da bi bilo krajnje pošteno da on postane izvršni direktor, kako je i trebao da postane, a da ovo prepusti nekome ko se može zvati ozbiljnim trenerom, ko je trenirao neki ozbiljan klub.Od nikakve Zvezde, koja ni Banat ne može da dobije, on je izgubio 4-1, danas umalo da izgubi i od Smedereva, odbrana iz jesenjeg dela, koja je inače bila jako kritikovana, počinje da izaziva nostalgiju. Partizan kao da nema odbranu, nema ni sredinu, a otkad je Jokanović došao nema ni napad, najviše golova dali su BASK-u na početku priprema, kada su u finišu pobedili sa 3-1. A ovo je izuzetno kvalitetan tim, najbolji u ovoj zemlji. Dakle, bilo bi pošteno da Jokanović jednostavno prizna, da on za Partizanovu klupu nije dorastao, makar u ovom trenutku. Ovako, čak i da se nekako dovučemo sa ovom tužnom igrom do titule, ovako vođen Partizan, sa Jokanovićem ispada već u drugom krugu kvalifikacija za LŠ, do trećeg neće ni doći. TO SE VEĆ SADA VIDI, KAO ŠTO SE OVO TUŽNO STANJE PARTIZANA SADA VIDELO JOŠ NA PRIPREMAMA. MALTENE ISTI TIM KOJI DVA PUTA IZGUBI OD URALA, A PRE TOGA JEDVA IZGUBI OD REALA, IMA SAMO JEDAN PROBLEM - TRENERA.

dule grobar

pre 16 godina

Jokanovicu covece pozovi Djuku na jedan rucak pa sednite i porazgovarajte malo nek te posavetuje da otklonimo sve ove nedostatke u napadu inace bice nam veoma tesko...

Igor iz Niša

pre 16 godina

Jokanoviću jel čuješ šta ti govoriš, čoveče došao si da pobeđuješ ne da se samom pravdaš te visoki, te spori smo. pa što smo spori, objasni svima nama? Jel lesenas nsmo igrali najbrži i najlepši fudbal u Srbiji, jel nismo davali najviše golova? Jel je ovo ekipa koja je gotovo igrala sa Realom egal? Podseti nas Jokanoviću, a seti se kakvu si ekipu preuzeo zimus ne igraj se sa Partizanom nije to ničija dedovina. Nisam još za smenu Jokanovića, ali hoćemo da naši počnu da liče na ekipu od jesenas pod hitno!!!
Napred Jokane samo malo više hrabrosti u našoj igri!

pera mitic

pre 16 godina

@(dule grobar, 8. mart 2008 19:54)
Treba da odu na ručak, slažem se, ali da ga plati Đukić, a da predavanje održi Jokanović. Mogao bi da mu ispriča nešto o lojalnosti, ljudskosti, odgovornosti...

Setite se onoga "Mi smo Partizan", a prvom prilikom ode i to na poziv (zamisli) Terzića!

Zato mi je draži Jokan!

Bio sam danas na stadionu. Dočekasmo da nas neko nadigra kod kuće! Jedna srećna pobeda! Kao što je bio nesrećan poraz u derbiju (promašene šanse, igra po kaljuzi, sudija)!

Jokan priznaje greške, svestan je njih, i siguran sam da će biti bolje!
Para za Murinja nije bilo! Čovek se prihvatio posla, vidi se po njemu, od srca! Nervira se, pati kad gubimo! Viče, bodri...
Onaj se jednako smeškao i kad gubimo i kad dobijamo!

Dakle, podržimo Jokana!
I kritikujmo ga, naravno, ali nemojte da ga poredimo sa Djukićem, nije fer!

Dakle, Djukić na ručak, ali sa Terzićem!

dule grobar

pre 16 godina

Jokanovicu covece pozovi Djuku na jedan rucak pa sednite i porazgovarajte malo nek te posavetuje da otklonimo sve ove nedostatke u napadu inace bice nam veoma tesko...

Realno

pre 16 godina

Mislim da je Jokanović jedina greška, i da bi bilo krajnje pošteno da on postane izvršni direktor, kako je i trebao da postane, a da ovo prepusti nekome ko se može zvati ozbiljnim trenerom, ko je trenirao neki ozbiljan klub.Od nikakve Zvezde, koja ni Banat ne može da dobije, on je izgubio 4-1, danas umalo da izgubi i od Smedereva, odbrana iz jesenjeg dela, koja je inače bila jako kritikovana, počinje da izaziva nostalgiju. Partizan kao da nema odbranu, nema ni sredinu, a otkad je Jokanović došao nema ni napad, najviše golova dali su BASK-u na početku priprema, kada su u finišu pobedili sa 3-1. A ovo je izuzetno kvalitetan tim, najbolji u ovoj zemlji. Dakle, bilo bi pošteno da Jokanović jednostavno prizna, da on za Partizanovu klupu nije dorastao, makar u ovom trenutku. Ovako, čak i da se nekako dovučemo sa ovom tužnom igrom do titule, ovako vođen Partizan, sa Jokanovićem ispada već u drugom krugu kvalifikacija za LŠ, do trećeg neće ni doći. TO SE VEĆ SADA VIDI, KAO ŠTO SE OVO TUŽNO STANJE PARTIZANA SADA VIDELO JOŠ NA PRIPREMAMA. MALTENE ISTI TIM KOJI DVA PUTA IZGUBI OD URALA, A PRE TOGA JEDVA IZGUBI OD REALA, IMA SAMO JEDAN PROBLEM - TRENERA.

Felipe

pre 16 godina

I jos nesto. Nemojte sada da komentarisete u fazonu treba mu dati kredita...nema kredita! Ako cemo da dajemo kredite onda nema titule! Bila bi sramota da tako bude.
Pored toga, pa Jokane zasto ti Moreira igra onako povuceno? On je poluspic zaboga. Kazao si da cemo pojacati odbranu...ja to razumem, ali odbrana je jos vise neuigranija nego ona prethodna. Pa nemojmo onda da znasnivamo igru na odbrani! Idemo u napad, napad je nasa odbrana bila u prvom delu prvenstva. U ostalom ugledaj se na Djukinu taktiku, nemoj da te je sramota i da sada pametujes nesto. Momci su igrali fenomenalno. Pamet u glavu i srecno!

MilosPFC

pre 16 godina

Jokane ako si partizanovac molim te idi budi neki funkcioner u klubu samo se ne hvataj trenerske palice. To sto ti radis sa nasim voljenim klubom nema veze sa fudbalom. Za kratko vreme uspeo si da ekupu rasturis na parcice. Moreiru si totalno izbacio iz koloseka davajuci mu da igra na mestu koje nije njegovo. Od bekova nema ni traga ni glasa u napadu. Maletic je promasaj na kvadrat decku nije mesto u partizanu. Ednilson jos nije u formi vidi se da dugo nije imao takmicarske utakmice. Sve u svemu igra bez ideje. Nekada sam dolazio na stadion da uzivam u lepoti igre a sada gledam ovu bezidejnost i mucenje. Jokane idi dok je vreme za dobrobit svih grobara. Volim partizan.

ma samo opusteno

pre 16 godina

"Smederevo je izuzetno visoka ekipa, pa su svi moji igrači tokom prekida morali da igraju odbranu." Ne nego ce da posle svakog prekida cekaju loptu na centru svi do jednog...Rece covek i ostade ziv...

Felipe

pre 16 godina

Jokane, pa ti si govorio da ima vremena da popravimo igru jos na pripremama, a i sada to govoris!
Ne, mi nemam vremena! Prvenstvo je pocelo, imamo istu ekipu kao u prvom delu sezone i tu ne sme da bude izgovora. Jedino sto moze da ne valja je tvoje komandovanje timom. Nesto tu nije kako treba.

GROBAR JUG

pre 16 godina

Jokane ako volis Partizan molim te daj ostavku nisi ti za ovaj posao ocigledno cim ti ni jedna linija tima ne funkcionise znaci da je problem u tebi govorio si na pocetku o nekoj cvrstoj odbrani a mi ni od treceligasa ne mozemo da se odbranimo ovo je prijateljski savet jer sam te veoma cenio kao igraca ali nije ovo za tebe bar za sada Partizan je preveliki zalogaj za tebe.

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Grobari pustite vi Zvezdu,gledajte svoje probleme.Smederevo vas je nadigralo i nezasluzeno su izgubili,a vi se usudjujete da nesto prigovarate za crveni karton koji je bio zasluzeno dodjeljen igracu Banata!Srecom za nas,ovaj Jokanovic je pocetnik i pravi pocetnicke greske,stavlja Moreiru kao zadnjeg veznog i odatle pocinju problemi u organizaciji igre.Sa takvom igrom realno je da izgubite bodove u Kuli,pa se ne sprdajte sa Banatom.Ali dobro,ni nas Murinjo nije bolji,pa se bojim da ce titulu osvojiti manje losa ekipa...

pera mitic

pre 16 godina

@(Fisi, 9. mart 2008 11:01)

Šta ti nije jasno?

Ovo je prva utakmica posle Bežanije (1:3) da je protivnik na našem stadionu napravio više šansi od nas.
Bio sam na toj utakmici, kao i juče. Pre jučerašnje utakmice sam bio protiv OFK-a. Pad u igri je očigledan, ne treba biti mnogo stručan da bi se to uočilo.
"Vrsan poznavalac fudbala" nisam. Samo ga volim i volim Partizan.
Bravo za grobare juče, onakvo navijanje je za svaku pohvalu.
Pljuvati je lako!
E, da slušaju pljuvače, ovi što su u TOP 16 odavno bi otišli iz Partizana!

Još jednom - kritika da, ali

PRESTANITE DA NA RAČUN JOKANOVIĆA VELIČATE DJUKIĆA

jer to nisu zaslužili ni jedan ni drugi!

lonca

pre 16 godina

Haalooo Joookane!Pa ti igraci su jesenas mleli sve po redu.Davali su golove kad su hteli,a sad "prpa" na domacem terenu od neke prosecne ekipice.Kaze ponavaljamo iste greske-kao da su to decica u prvom razredu osnovne skole.Halo bre-to su fudbaleri,dobro placeni profesinalci.Kako se mogu praviti tako pocetnicke greske.Pa kojih pravi nije za Partizan vec kindergarten.A sve mi se cini da je promasaj i greska u treneru.Zato Jokane bezi iz Partizana.Slab si ti trener.Bolje ti je dok jos ima nade.Predlog za novog trenera-iskusni vuk Milutin Soskic

aleksandar

pre 16 godina

Bruka i sramota.Svaki prekid sansa za gol Smedereva.Neverovatno da ne ume da postavi igrace za prekid.Nemoguce bre.
Poceo sa Stjepanovicem umesto Jovetica.Satro napadac a vise je bio na sredini.U sansu je usao posle ubacivanja iz drugog plana i duplog pasa sa Lazicem.Igrali smo ladno 4-5-1 sto se na kraju i videlo ulaskom Ednilsona.Dva zadnja vezna kuci protiv Smedereva.Eeeej.Kapiram da brani 1:0 ali .......
SRAMOTA bre!

samo 1 klub

pre 16 godina

polako ljudi...
partizan los danas, ali i djukic se mucio u smederevu, bio sam na tom gostovanju i secam se da smo dali gol iz smesnog penala, a za 90 minuta smo imali jednu jedinu sansu i to u poslednjem minutu. smederevo nam ne lezi, kao i cigani.
mene brine sto mi se cini da ekipa nema kondicije kao jesenas i to zameram jokanu.
ali i djukic je ocajno startovao proslog proleca...dobio je prvi derbi, a posle su ga tukli svi redom, ukljucujuci i boska djurovskog...
tako da...cutite i pustite jokana da radi.
i samo nemojte vermeza...ne mogu opet da gledam ono mucenje.

Grobar-Bec

pre 16 godina

Mnogo gorcine i besa u komentarima Grobara su za mene ocekivani. Jokanovic ocitonije covek za trenera. TOMOCU TVOJ NAJVECI PROMASAJ. Mozda bi u igri trebalo da se nadje (uvek povredjeni) Cirkovic, igrac koji svojom brzinom moze da napravi visak po desnoj strani i znatno ubrza igru.

Mirko

pre 16 godina

Jokane nemoj da dozvoljavas da nam Banat i slicni donesu titulu. Ocemo use i u svoje kljuse.Sta izmisljas toplu vodu jel ti covek jesenas ostavio perfektan tim. Ako si hteo da eksperimentises svoju strucnost onda si trebo da ides u neki jeftiniji tim u Srbiji.

Balansero

pre 16 godina

Ovo nema veze sa onim timom od jesenas!
Bez ideje u napadu, sporo i neroganizovano, smuseno u odbrani.
Smederevo je zasluzilo da dobije ovu utakmicu i to ubedljivo, sa dva tri gola.
Na zalost, nismo imali srece da nas napune pa da Jokanovic lepo prizna da ne ume da napravi tim a ne da ponavlja ko papagaj da smo opet pravili greske.

Gresku je napravio on sto je uzeo da radi posao koji ne zna.

Zasto Moreira igra zadnjeg veznog a u napadu nema ko pas da napravi?

Zasto se bekovi ne ubacuju po krilima?

Zasto nema klasicnog spica?

Zasto ceo tim ne ume da sastavi tri tacna pasa zaredom?

Zasto se igraci ne ubacuju i ne otvaraju za loptu?

Sve su to radili jesenas i to kako!

Mogu samo da zahvalim Djukicu sto nam je pruzio jednu lepu polusezonu. A na Partizanovu utakmicu cu sledeci put da odem kad daju bar po tri gola na tri uzastopne utakmice. Ono mrcvarenje lopte, publike i igraca necu da gledam. Ima toliko lepsih stvari subotom.

Uprava napolje!

Fisi

pre 16 godina

@pera mitic

Ti mora da si neki vrsni poznavalac fudbala ili nisi ni bio na stadionu!!
REce covek "docekasmo da nas neko nadigra i na nasem stadionu"...rece covek, lupi i ostade ziv!!
....
Ono sto zabrinjava ..je komentar navijaca koji se obracao KAradzicu na poluvremenu utakmice.."Ovo je Jesiceva taktika"...i covek je apsolutno u pravu....

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Grobari pustite vi Zvezdu,gledajte svoje probleme.Smederevo vas je nadigralo i nezasluzeno su izgubili,a vi se usudjujete da nesto prigovarate za crveni karton koji je bio zasluzeno dodjeljen igracu Banata!Srecom za nas,ovaj Jokanovic je pocetnik i pravi pocetnicke greske,stavlja Moreiru kao zadnjeg veznog i odatle pocinju problemi u organizaciji igre.Sa takvom igrom realno je da izgubite bodove u Kuli,pa se ne sprdajte sa Banatom.Ali dobro,ni nas Murinjo nije bolji,pa se bojim da ce titulu osvojiti manje losa ekipa...

pera mitic

pre 16 godina

@(dule grobar, 8. mart 2008 19:54)
Treba da odu na ručak, slažem se, ali da ga plati Đukić, a da predavanje održi Jokanović. Mogao bi da mu ispriča nešto o lojalnosti, ljudskosti, odgovornosti...

Setite se onoga "Mi smo Partizan", a prvom prilikom ode i to na poziv (zamisli) Terzića!

Zato mi je draži Jokan!

Bio sam danas na stadionu. Dočekasmo da nas neko nadigra kod kuće! Jedna srećna pobeda! Kao što je bio nesrećan poraz u derbiju (promašene šanse, igra po kaljuzi, sudija)!

Jokan priznaje greške, svestan je njih, i siguran sam da će biti bolje!
Para za Murinja nije bilo! Čovek se prihvatio posla, vidi se po njemu, od srca! Nervira se, pati kad gubimo! Viče, bodri...
Onaj se jednako smeškao i kad gubimo i kad dobijamo!

Dakle, podržimo Jokana!
I kritikujmo ga, naravno, ali nemojte da ga poredimo sa Djukićem, nije fer!

Dakle, Djukić na ručak, ali sa Terzićem!

GROBAR JUG

pre 16 godina

Jokane ako volis Partizan molim te daj ostavku nisi ti za ovaj posao ocigledno cim ti ni jedna linija tima ne funkcionise znaci da je problem u tebi govorio si na pocetku o nekoj cvrstoj odbrani a mi ni od treceligasa ne mozemo da se odbranimo ovo je prijateljski savet jer sam te veoma cenio kao igraca ali nije ovo za tebe bar za sada Partizan je preveliki zalogaj za tebe.

MilosPFC

pre 16 godina

Jokane ako si partizanovac molim te idi budi neki funkcioner u klubu samo se ne hvataj trenerske palice. To sto ti radis sa nasim voljenim klubom nema veze sa fudbalom. Za kratko vreme uspeo si da ekupu rasturis na parcice. Moreiru si totalno izbacio iz koloseka davajuci mu da igra na mestu koje nije njegovo. Od bekova nema ni traga ni glasa u napadu. Maletic je promasaj na kvadrat decku nije mesto u partizanu. Ednilson jos nije u formi vidi se da dugo nije imao takmicarske utakmice. Sve u svemu igra bez ideje. Nekada sam dolazio na stadion da uzivam u lepoti igre a sada gledam ovu bezidejnost i mucenje. Jokane idi dok je vreme za dobrobit svih grobara. Volim partizan.

Igor iz Niša

pre 16 godina

Jokanoviću jel čuješ šta ti govoriš, čoveče došao si da pobeđuješ ne da se samom pravdaš te visoki, te spori smo. pa što smo spori, objasni svima nama? Jel lesenas nsmo igrali najbrži i najlepši fudbal u Srbiji, jel nismo davali najviše golova? Jel je ovo ekipa koja je gotovo igrala sa Realom egal? Podseti nas Jokanoviću, a seti se kakvu si ekipu preuzeo zimus ne igraj se sa Partizanom nije to ničija dedovina. Nisam još za smenu Jokanovića, ali hoćemo da naši počnu da liče na ekipu od jesenas pod hitno!!!
Napred Jokane samo malo više hrabrosti u našoj igri!

Felipe

pre 16 godina

I jos nesto. Nemojte sada da komentarisete u fazonu treba mu dati kredita...nema kredita! Ako cemo da dajemo kredite onda nema titule! Bila bi sramota da tako bude.
Pored toga, pa Jokane zasto ti Moreira igra onako povuceno? On je poluspic zaboga. Kazao si da cemo pojacati odbranu...ja to razumem, ali odbrana je jos vise neuigranija nego ona prethodna. Pa nemojmo onda da znasnivamo igru na odbrani! Idemo u napad, napad je nasa odbrana bila u prvom delu prvenstva. U ostalom ugledaj se na Djukinu taktiku, nemoj da te je sramota i da sada pametujes nesto. Momci su igrali fenomenalno. Pamet u glavu i srecno!

Realno

pre 16 godina

Mislim da je Jokanović jedina greška, i da bi bilo krajnje pošteno da on postane izvršni direktor, kako je i trebao da postane, a da ovo prepusti nekome ko se može zvati ozbiljnim trenerom, ko je trenirao neki ozbiljan klub.Od nikakve Zvezde, koja ni Banat ne može da dobije, on je izgubio 4-1, danas umalo da izgubi i od Smedereva, odbrana iz jesenjeg dela, koja je inače bila jako kritikovana, počinje da izaziva nostalgiju. Partizan kao da nema odbranu, nema ni sredinu, a otkad je Jokanović došao nema ni napad, najviše golova dali su BASK-u na početku priprema, kada su u finišu pobedili sa 3-1. A ovo je izuzetno kvalitetan tim, najbolji u ovoj zemlji. Dakle, bilo bi pošteno da Jokanović jednostavno prizna, da on za Partizanovu klupu nije dorastao, makar u ovom trenutku. Ovako, čak i da se nekako dovučemo sa ovom tužnom igrom do titule, ovako vođen Partizan, sa Jokanovićem ispada već u drugom krugu kvalifikacija za LŠ, do trećeg neće ni doći. TO SE VEĆ SADA VIDI, KAO ŠTO SE OVO TUŽNO STANJE PARTIZANA SADA VIDELO JOŠ NA PRIPREMAMA. MALTENE ISTI TIM KOJI DVA PUTA IZGUBI OD URALA, A PRE TOGA JEDVA IZGUBI OD REALA, IMA SAMO JEDAN PROBLEM - TRENERA.

dule grobar

pre 16 godina

Jokanovicu covece pozovi Djuku na jedan rucak pa sednite i porazgovarajte malo nek te posavetuje da otklonimo sve ove nedostatke u napadu inace bice nam veoma tesko...

ma samo opusteno

pre 16 godina

"Smederevo je izuzetno visoka ekipa, pa su svi moji igrači tokom prekida morali da igraju odbranu." Ne nego ce da posle svakog prekida cekaju loptu na centru svi do jednog...Rece covek i ostade ziv...

pera mitic

pre 16 godina

@(Fisi, 9. mart 2008 11:01)

Šta ti nije jasno?

Ovo je prva utakmica posle Bežanije (1:3) da je protivnik na našem stadionu napravio više šansi od nas.
Bio sam na toj utakmici, kao i juče. Pre jučerašnje utakmice sam bio protiv OFK-a. Pad u igri je očigledan, ne treba biti mnogo stručan da bi se to uočilo.
"Vrsan poznavalac fudbala" nisam. Samo ga volim i volim Partizan.
Bravo za grobare juče, onakvo navijanje je za svaku pohvalu.
Pljuvati je lako!
E, da slušaju pljuvače, ovi što su u TOP 16 odavno bi otišli iz Partizana!

Još jednom - kritika da, ali

PRESTANITE DA NA RAČUN JOKANOVIĆA VELIČATE DJUKIĆA

jer to nisu zaslužili ni jedan ni drugi!

Felipe

pre 16 godina

Jokane, pa ti si govorio da ima vremena da popravimo igru jos na pripremama, a i sada to govoris!
Ne, mi nemam vremena! Prvenstvo je pocelo, imamo istu ekipu kao u prvom delu sezone i tu ne sme da bude izgovora. Jedino sto moze da ne valja je tvoje komandovanje timom. Nesto tu nije kako treba.

lonca

pre 16 godina

Haalooo Joookane!Pa ti igraci su jesenas mleli sve po redu.Davali su golove kad su hteli,a sad "prpa" na domacem terenu od neke prosecne ekipice.Kaze ponavaljamo iste greske-kao da su to decica u prvom razredu osnovne skole.Halo bre-to su fudbaleri,dobro placeni profesinalci.Kako se mogu praviti tako pocetnicke greske.Pa kojih pravi nije za Partizan vec kindergarten.A sve mi se cini da je promasaj i greska u treneru.Zato Jokane bezi iz Partizana.Slab si ti trener.Bolje ti je dok jos ima nade.Predlog za novog trenera-iskusni vuk Milutin Soskic

aleksandar

pre 16 godina

Bruka i sramota.Svaki prekid sansa za gol Smedereva.Neverovatno da ne ume da postavi igrace za prekid.Nemoguce bre.
Poceo sa Stjepanovicem umesto Jovetica.Satro napadac a vise je bio na sredini.U sansu je usao posle ubacivanja iz drugog plana i duplog pasa sa Lazicem.Igrali smo ladno 4-5-1 sto se na kraju i videlo ulaskom Ednilsona.Dva zadnja vezna kuci protiv Smedereva.Eeeej.Kapiram da brani 1:0 ali .......
SRAMOTA bre!

Grobar-Bec

pre 16 godina

Mnogo gorcine i besa u komentarima Grobara su za mene ocekivani. Jokanovic ocitonije covek za trenera. TOMOCU TVOJ NAJVECI PROMASAJ. Mozda bi u igri trebalo da se nadje (uvek povredjeni) Cirkovic, igrac koji svojom brzinom moze da napravi visak po desnoj strani i znatno ubrza igru.

samo 1 klub

pre 16 godina

polako ljudi...
partizan los danas, ali i djukic se mucio u smederevu, bio sam na tom gostovanju i secam se da smo dali gol iz smesnog penala, a za 90 minuta smo imali jednu jedinu sansu i to u poslednjem minutu. smederevo nam ne lezi, kao i cigani.
mene brine sto mi se cini da ekipa nema kondicije kao jesenas i to zameram jokanu.
ali i djukic je ocajno startovao proslog proleca...dobio je prvi derbi, a posle su ga tukli svi redom, ukljucujuci i boska djurovskog...
tako da...cutite i pustite jokana da radi.
i samo nemojte vermeza...ne mogu opet da gledam ono mucenje.

Fisi

pre 16 godina

@pera mitic

Ti mora da si neki vrsni poznavalac fudbala ili nisi ni bio na stadionu!!
REce covek "docekasmo da nas neko nadigra i na nasem stadionu"...rece covek, lupi i ostade ziv!!
....
Ono sto zabrinjava ..je komentar navijaca koji se obracao KAradzicu na poluvremenu utakmice.."Ovo je Jesiceva taktika"...i covek je apsolutno u pravu....

Mirko

pre 16 godina

Jokane nemoj da dozvoljavas da nam Banat i slicni donesu titulu. Ocemo use i u svoje kljuse.Sta izmisljas toplu vodu jel ti covek jesenas ostavio perfektan tim. Ako si hteo da eksperimentises svoju strucnost onda si trebo da ides u neki jeftiniji tim u Srbiji.

Balansero

pre 16 godina

Ovo nema veze sa onim timom od jesenas!
Bez ideje u napadu, sporo i neroganizovano, smuseno u odbrani.
Smederevo je zasluzilo da dobije ovu utakmicu i to ubedljivo, sa dva tri gola.
Na zalost, nismo imali srece da nas napune pa da Jokanovic lepo prizna da ne ume da napravi tim a ne da ponavlja ko papagaj da smo opet pravili greske.

Gresku je napravio on sto je uzeo da radi posao koji ne zna.

Zasto Moreira igra zadnjeg veznog a u napadu nema ko pas da napravi?

Zasto se bekovi ne ubacuju po krilima?

Zasto nema klasicnog spica?

Zasto ceo tim ne ume da sastavi tri tacna pasa zaredom?

Zasto se igraci ne ubacuju i ne otvaraju za loptu?

Sve su to radili jesenas i to kako!

Mogu samo da zahvalim Djukicu sto nam je pruzio jednu lepu polusezonu. A na Partizanovu utakmicu cu sledeci put da odem kad daju bar po tri gola na tri uzastopne utakmice. Ono mrcvarenje lopte, publike i igraca necu da gledam. Ima toliko lepsih stvari subotom.

Uprava napolje!