Subota, 08.03.2008.

15:21

Remi u Zrenjaninu, Partizan na +5

Izvor: B92

Remi u Zrenjaninu, Partizan na +5 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

168 Komentari

Sortiraj po:

dex

pre 16 godina

@ Felipe

Bili smo drugi iza Sampdorije, a posto je to bila polufinalna grupa, Sampdorija je otisla iz te grupe u finale!
Ocigledno ili pratis fudbal sezonu-dve, ili si klinja pa se ne secas! Takodje u toj grupi nismo ni jednu utakmicu odigrali kuci, vec u Madjarskoj i Rumuniji!

MirijevoPAOK

pre 16 godina

Ma, ko još nakon insider-a prati ovu raspalu, šugavu ligu zvanu prvenstvo Srbije !!! Svi na TV i pratimo lige petice !!!
Navijaj iz fotelje, pljuni na stadion ( leglo kriminala)

Lazar

pre 16 godina

DELIJE,sta je ovo zar smo dozvolili da Miskovic udje u najvecu instituciju u Srbiji!!!???NECEMO DELTA ZVEZDU!!!
Neka se utakmice igraju ali ja ih sigurno posecivati!!
Zalosno...

5-3-2

pre 16 godina

STRASNO!!!
Zvezdina klupa je, morate da priznate, slabija od klupe Radnickog Obrenovca!
Ko su ti ljudi?
Ko je taj 'Sale' Jankovic?
Koji je to trener?
Koga je on trenirao?
SRAMOTA.
PS: Mora neko da mu objasni da ima pravo na 3 izmene i da mu kaze da Milanko moze samo da igra kod njega ... ali u dvoristu!!!

Milos PFC

pre 16 godina

Partizan sampion zvezda u drugu ligu. Sledeci derbi 5:0 za partizan.

PARTIZAN SAMPION!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strelac

pre 16 godina

E strasni ste mi vi navijaci kad vas dodje 3000 na utakmicu! Ovde(Nemacka) dodje na Regionalnu ligu 16000 navijaca, na drugu ligu do 50 000 a u prvu(zavisno od stadiona) do 80 000 ljudi, bez obzira ko s kim igra! A o "nasem" kvalitetu ne treba trositi reci, videlo se kako kako smo se i gde plasirali, bilo klupski ili kao reprezentacija...

Joca

pre 16 godina

i jos nesta zvezda je igrala ligi sampiona 1992 i to u gruppi sa sampdoriom, anderlehtom i panatinaikosom ako te neko upita.
(svajcarac, 8. mart 2008 21:52)

hajde ti lepo decko na sajt UEFA-e pa proveri kako se zvalo to takmicenje ... Champions League (sto nije!) ili je to bilo KUP takmicenje!

PFC_deki

pre 16 godina

Ja sam ceo zivot s'tobom, kao mali pevao,
Po skolama se tuk'o tvoje ime branio,
Ja jos sam Juga deo i ludo volim te,
sa drugovima svojim za tebe borim se,
ooooo ooooooooo ooooooooooo ooo
VOLIM PARTIZAN!!!!!!! GROBARI ŠKOFJA LOKA (SLO)

Kiselo

pre 16 godina

Partizan je pobedio slucajno.
Ova iga ne valja.
Igrom vecine igraca upravljaju njihovi menadzeri.
Djukica treba odstraniti iz fudbala poput Terzica jer su clanovi iste druzine.
Mislim da je ovo jasno.

Zvezda nema tim i trebala je da izgubi.
Jankovic pravi ekipu bez kalkulacija i moze da uspe, ali pitanje je uticaja mesetara na to.
Ovaj Partizan???????????
Jovetic se povredio???????????????????????
Moreiri ne ide????????????????????????
Zuka ima karakter i treba sakupiti takvih dvadeset karaktera i praviti igru i tim.
Ne mogu da gledam g...a na terenu.
Nema povratka publike bez povratka postenja na stadione.

Ne verujem da ce Partizan napraviti igru i tim i pitanje je trenutka kad ce popiti otreznjenje.
Predvidjam to(zesci poraz) u sledecem kolu.
Ovo nije igra nego bagudanje po terenu.

Zvezdasi i Partizanovci(posteni ljubitelji sportske igre), ako hocete da gledate fudbal udruzite se i rasterajte mafiju( hostaplere koji mesetare i prave aranzmane sa rukovodeci strukturama).

Drugi izlaz ne postoji, jer ste ih odrzali u zivotu zato sto ste zagrizli njihovu udicu . Ono vas svadjaju da bi egzistirali.

Igor iz Niša

pre 16 godina

Molim Đukića da pozve igrače Zvezde u nacionalni tim jer posle igre u Zrenjaninu to zaslužuju, alapaču Koromana za portparola, jer drugo i ne zna sem da priča.

Dusko

pre 16 godina

Jankovic je najruzniji i najgadniji zvezdin trener ikada,ne znam kad sam nekog toliko mrzio kao njega..odwratna neznalica...zwezdo nema weze..ja ewropske rezultate..Zvezda oleeeeee...

Felipe

pre 16 godina

i jos nesta zvezda je igrala ligi sampiona 1992 i to u gruppi sa sampdoriom, anderlehtom i panatinaikosom ako te neko upita.
(svajcarac, 8. mart 2008 21:52)

Hahahaha, dobra vam bila grupa! I sta ste uradili, ne secam se?

Maksa PxFxCx

pre 16 godina

@aco_bar

Niste videli nasu tehniku, jer na vasem terenu je trebalo da se igra vaterpolo a ne fudbal... btw, +5 :) nije li to prelepo :))

milos

pre 16 godina

Cstitam Jokanovicu prvi trijumf na klupi Partizana! Mada mi ova igra nesto smrdi... Dosta defanzivno, lose, dobro je da smo pobedili. Eto, i ta "jaka" Zvezda nam pokloni jos +2. Oni su jos gori bili. Jokanovicu, pamet u glavu! U Kuli hocu pobedu, ali i igru. Ofanzivu! Nemoj da me nerviras, bolje bi ti bilo!

RAKA

pre 16 godina

Jokan je kao Bata Zivojinovic u Balkan Ekspresu kad vozi avion ka Kazablanci i kad ga pitaju-Otkad ti znas da vozis avion?- A on odgovara- A ko kaze da znam?-. Pa nije Partizan pionirska ekipa nekog nizerazrednog kluba pa da se na njemu obucavaju mladi :perspektivni: treneri. To bi trebalo da je ozbiljan klub kome su u prvom redu uvek rezultati a ne eksperimentalna laboratorija. Ne mozes ni u gradskoj cistoci da se zaposlis bez iskustva ali u Partizanu i to moze. To vazi i za Djukica i nije mi jasno sta je on to uradio u Partizanu da ga toliko hvalite osim sto je uspeo da napravi najduzi niz poraza u Partizanu i to u ovoj smesnoj konkurenciji. Posle se cudimo kd gubimo ko deca od tri puta nekvalitetnije ekipe i kad se brukamo.

DOKLE_VISE????

pre 16 godina

Ajde bre ljudi sve je to namesteno! pa neko gura raskovica u tim samo da bi ga prodali pa da stave pare u dzep.mislite da bi raskovic igrao???? pa neverovatno.... BURZANOVIC u tim!

ns pfc

pre 16 godina

ja stvarno ne znam zasto gospodin Jokanovic ne podnese ostavku?i jos je gori onaj koji ga je doveo,partizan nema sanse da uzme titulu sa ovom neznalicom na klupi koji nije nikad vodio nikog pa odmah seda na klupu jednog Partizana.isti slucaj je u zvezdi.anonimusi treneri,ekipe katastrofa.svaki iole ozbiljniji klub bi pobedio i jedne i druge sa 5 golova razlike.sramota za srpski fudbal ,pali smo na najnize grane.uopste nema veze ko ce osvojiti titulu,opet blamiranje u evrropi.a partizan ce po starom dobrom obicaju otpustiti trenera kad sve bude gotovo,kao i jesica i rebera.odmah ostavka sarlatana jokanovica!!!!!i dovedite nekog ozbiljnog trenera kao sto je slobodan krcmarevic,tumbakovic itd.sram vas bilo!!!

д.н.с.

pre 16 godina

Мислим да гробари не треба да ликују јер немају разлога за то.Банат је данас показао колико је звезда јадна екипа а из овога се може закључити да је партизан још јаднији кад нон стоп губи од звезде.Шта значи срце у јунака,кад губиш и играш са играчем мање,кад те судија уништава али све се може кад имаш ону ствар.И то наравно неће допрети до ових у партизану него ће се радовати кад звезда губи,бусати се у прса а кад дође дерби-опет ће бити мишеви.Па докле бре браћо?

dex

pre 16 godina

Mili moji grobarčići, čestitke na velikom uspehu. Iskreno, ako već moram da biram, radije ću da izaberem da vas ponizimo svake godine, pa makar bili na "minus 5". Jednostavno...PRICELESS ;-)

Zarko (MKD)

pre 16 godina

Djurovski igrao bez napadaca ,Kosanovic isto, ovaj Jankovic ista skola.Alo bre svaka drugoligaska ekipa igra ofanzivnije.Ako u Zvezdi misle da su Raskovic i Burzanovic centarfori onda nemaju pojma od fudbala.A da ne pricam za utakmice sa Arisom(Kosanovic) i Vojvodinom(Jankovic) u gostima bez nijedan napadac.
Katastrofa...........

kepi

pre 16 godina

Ajde Jokane molim te nemoj da učiš i savetuješ ove momke
za sledeću utakmicu,samo sledeću,pusti ih same pa kako bude,pusti ih da igraju
FUDBAL

Nino

pre 16 godina

Sta se palite vi ste pobedili zato sto ovi iz Smedereva promasuju 2 stopostotne sanse a igra vam i nije nesto. Pricate o pobedi kao da ste igrali najlepsi fudbal u poslednjih 5 godina a nemate pojma!

tantalo

pre 16 godina

"Vujovićev gol posle kornera u 78. minutu šokirao je goste, a domaćin je nedugo zatim imao sjajnu priliku za potpuni preokret, ali je Vujovićev udarac zaustavio Ranđelović."

Opet ste se provukli....

bgd

pre 16 godina

ne znam samo odakle vam toliki entuzijazam,kad vas ceka jos jedna tekma sa nama.
opet ce tu biti materijala za specijalni sud za organizovani kriminal,jer cemo,kao i uvek,da vas silujemo,ovog puta na vasem kokosarniku sa onim konzervama od pasteta,za koje vi kazete da su reflektori(mozda oni filipsovi?).

ja vas donekle razumem,jer posle primljenih laganih 4 komada pobeda protiv smrdareva je kao kuca...

ipak trebate da se vratite basketu,i da se i dalje vas svih 7.000,koliko vas i ima (+ dodik iz republike sumske)skupljate tamo i pravite "najjacu atmosferu na svetu"!!!???? xaxaxaxaxaxaxaxax
pa vi ste stvarno bez konkurencije...

svajcarac

pre 16 godina

@ sta Reci
ako su to vam najveci uspjesi onda ste stvarno jadan klub.
da ja tebi nesta kazem kada ste vi osvojili kupa sampiona kada ste osvojili interkotinentalni kup i kada ste vi to bili u finalu kupa uefe koliko ja znam nikada. a ne uso u ligu sampiona i bio zadnji ako vam je to uspjeh onda neka vam bude. i jos nesta zvezda je igrala ligi sampiona 1992 i to u gruppi sa sampdoriom, anderlehtom i panatinaikosom ako te neko upita.

zvezdas_lux

pre 16 godina

@ sta reci

sve mogu da citam ali kad procitam kao ovo nesto onda dodje mi da idem na mars .hehe
pa znas vi koliko ste razvalili njukastl u engleskoj isto toliko kao i vas artmedija u Beogradu .istom merom i ti sad pricas nesto .
ako to zoves odvaljivanje onda sta je 4:1 hehe. MI SMO POSTALI PRVACI EVROPE KAD SMO ODVALILI(ti kako to nazivas) NA (PENALE) MARSEILLE.
na kraju sezone vidimo se grobari .

Bratislav

pre 16 godina

Zvezdas sam, ali ovako slabu Zvezdu ne pamtim, od 19 utakmica 10 pobedila i 9 neresena! A danas igrati nereseno je ravno porazu. Da li neko iz uprave vodi tu statistiku?!

Bojan

pre 16 godina

Ovo je jos jedna sezona koja je dogovorena u mafijaskim krugovima.Posle dogovorene pobede u derbiju Zvezda je pokazala pravu snagu protiv 10 Zrenjaninaca.Iznecu par cinjenica:
1.Kastilju je menadzer rekao da treba da da barem jedan gol u derbiju ako misli da na leto pronadje inostran angazman.(on dao 2 komada ).Jer jedino derbi gledaju strani menadzeri.
2.Partizan ce finansijski zaraditi na Joveticu,tako da treba pustiti i Zvezdin mafijaski klan da zaradi nesto u ovoj sezoni tj. da proda nekog igraca.
3.Pobeda posvecena "uhapsenom vrhu Zvezdinog klana" od strane trenera je itekako od velikog znacaja,jer su poslali poruku njima u zatvoru da je sve po starom,tj. da se namesta i da posao ide po planu.
Znaci derbi je imao visi cilj,finansijski a ne sportski,kao i celo prvenstvo.

johny5

pre 16 godina

Zvezda i Partizan imaju bolje placenije ali po svemu vidjenom tokom cele sezone i ne bas nesto posebno kvlitetnije fudbalere od ostalih prvoligasa!Osim mozda po mom ukusu Kastilja i Jovetica koji su stvarno zalutali u Srbiju!Prvenstvo je interesantnije priznali to neki ili ne i do kraja gubice sigurno veciti (na papiru osvojene) bodove!Idemo Zvezdo glavu gore i nedaj se kraj je bitan!
Pozdrav za sve!

silvaner

pre 16 godina

Partizan je odigrao najgoru utakmicu u poslednjih godinu dana i gle cuda pobedio.Pa one tekme protiv borca i vojvodine su bile na evropskom nivou ali sa malo osvojenih bodova.Fudbal je stvarno cudna igra.Smederevo je zasluzilo jedan bod danas ali u proslom kolu nisu zasluzili pobedu nad vojvodinom pa im se sve vratilo.Jovetic danas nije igrao i bilo je za ocekivati da ce Jokan umesto njega ubaciti Cadikovskog ili Lazetica da bi se drzao osnovne takticke seme u kojoj ovaj Partizan igra vec duze vreme.Ovo je tipican primer kako mnogo slicnih igraca u veznom redu smetaju jedan drugom.Dok Dijara usamljen bez ijedne dobijene prave lopte u prostor pokusava nesto da uradi vezni igraci se sudaraju, trce jedan pored drugog ni sami ne shvatajuci sta se to desava.Lazicu smeta Stjepa novic,Moreiri smeta Tosic a Zuki smetaju svi(danas je bio najbolji uz Bozovica,Obradovica i Djordjevica).Ovakva postavka ne sme ni u ludilu da se ponovi jer j... lud zbunjenog.Igraci nisu krivi ovo je Jokanova greska!!Ajde u drugom pol. valjda ce uci neko od tipicnih napadaca kad ono veznjake opet manjaju veznjaci(edmilson i maletic).Konfuzija na terenu se nastavlja sa novim likovima a mi svi na stadionu gledamo kad cemo biti kaznjeni.Pa jos ako se uzme u obzir da je Lakic od samog pocetka igrao vrlo nervozno i pravio pocetnicke greske iz kojih smo mogli primiti gol,rezultat je svi se slazu fenomenalan.Sa ovakvom igrom i postavkom u Kuli nemamo sta da trazimo.Valjda ce se Jovetic oporaviti i vratiti sigurnost u igri.Na derbi ne treba mnogo misliti jer to je bilo klizanje,polu vaterpolo,greske, srecne i nesrecne okolnosti i prakticno je nemoguce zakljuciti bilo sta o igri vecitih rivala.Tek za 3-4 kola moci ce se reci u kom pravcu se krecu Partizan i Zvezda.Zvezda je iznenadila,jer ipak igrati celo poluvreme sa igracem vise i skoro izgubiti utakmicu takodje mnogo govori.Slozio bih se sa prethodnikom da u ovom trenutku poredjenje vecitih rivala vise ide u pravcu koje gori a ne ko je bolji

Ajde Zvezdo

pre 16 godina

@Gde je sada veliki Koroman pa bre odigrali ste jednu utakmicu slucajno idealno i nikad vise a mi najgoru utakmicu...
(MilosPFC, 8. mart 2008 15:44)

O cemu ti pricas? Pa to nije jedna utakmica,nego vi imate KOMPLEKS od nas....PA KAD STE IGRALI U LIGI SAMPIONA,U PRVENSTVU +19,ZNACI VAS TIM NIKAD JACI,A MI VAS OOOOTKINULI 3:0


Mi i da ispadenemo u trecu ligu,tri stvari su sigurne:

1.Uvek cemo dobijati jugoslovene
2.Prvaci Evrope
3.Prvaci sveta


(Sto se danasnje tekme tice,igra je bila sramotna,ali smo ponovo pokazali da smo NAJBOLJI NAVIJACI NA BALKANU,pozdrav za sve koji su bili,nadam se da cemo se odrzati na ovom broju na gostovanjima....."Publika je tvoja najludja na svetu,niko Zvezdo nema,to sto imas ti...")

ŠTA REČI

pre 16 godina

@ Ajde Zvezdo
pa dobra ti je ova KAD SMO IGRALI u LIGI ŠAMPIONA
PA kad smo odvalili NEWCASTLE u sred ENGLESKE,
A kad ste vi igrali zadnji put u:
-LŠ(u grupi)
-kad ste prošli UEFA CUP(prošli grupu)

ako se dobro sečam NIKADA?!!!!!!!!

licimur PFC

pre 16 godina

Dzaba radovanje zvezdinom kiksu,kad je partizan toliko ocajan da ce puci u Kuli...Jokane, pruzi ruku i sve najbolje...dok je vreme.

Sta reci

pre 16 godina

Nije mi jasno zasto je protiv Smedereva bilo onako malo publike?!Pa karte nisu mogle biti jeftinije.To ko da je kosarka,pa dodje 3000 ljudi...Glupo.

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

Pa dobro sad..."a little bump on the road"...nista drugo. Nemojte se previse radovati Topalovici, jer ste i vi jedva pobedili Smederevo. A prolece je ipak ZVEZDINO...uvek bilo i ostace !!!

eric

pre 16 godina

Vi samo Partizan mozete da dobijete. Partizan je pravi humanitarni klub. Kad god vam je tesko kad ste najlosiji i najneorganizovaniji onda dodje utakmica sa Partizanom koja vam uvek pomogne. Bez obzira i ako Partizan ima 5 puta bolji tim on uvek uspe da vam svojom bezgranicnom gluposcu i naivnoscu pokloni pobedu. Ja sam rekao da vi ne mozete nikome sem gresnom Partizanu da date vise od 2 gola. Molite se bogu za Partizan jer sve drugo sto uradite je smesno. Da nema Partizana odavno bi se raspali. On vam uvek pritekne u pomoc kad VAM je najteze.

KRUŠEVAC-GLAVNI GRAD

pre 16 godina

Šteta za poraz, a mogli smo u vrh tabele sa pobedom! Ali šta je tu je, nek sutra Voša dobije Hajduk, oni su nam konkurenti!

grobari?

pre 16 godina

Sjajno bravo Partizane ali gde su sada ti Grobari kojih ima samo kada se pobedjuje?
kada bih ziveo bg-u isao bi na svaku tekmu i da je partizan poslednji na tabeli.

dcz

pre 16 godina

Grobari se opet napalili, a na kraju ce opet da kukaju kako zvezda namesta utakmice i tako uzima titule. Pa partizan se branio celu utakmicu kuci iz dve sanse ugurao gol. Ni nereseno nije realno, trebalo je smederevo da pobedi. Ali ima jos dosta do kraja, ni partizan ni zvezda nisu superiorni i bice jos kikseva na obe s. Tako da mislim da ce prvenstvo da se resava ove godine u derbiju (mada ne znam zasto se tako zove), a zna se ko je tu veliki favorit.

ерцов

pre 16 godina

гледам ове коментаре и не могу да верујем шта људи пишу, изгледа да много боли оних 4:1

ЗВЕЗДА!!!

Djone

pre 16 godina

Bio sam danas na JNA i osecanja su mi pomesana.Srecan sam zbog pobede Partizana i kiksa Zvezde ali sam izuzetno razocaran katastrofalnom igrom bez imalo zara.Partizan nije ni bleda senka od ekipe koja je jesenas gazila sve redom i pokazala zube cak i pred Interom i Realom.Ogroman je hendikep odlazak Djukica koji je ekipi dao smek,lucidnost,samopouzdanje,borbenost.Ocito,da je velika greska dolazak Jokana koji je za kratko vreme potpuno unistio fizionomiju ekipe,nema vise tecnosti u igri i samopouzdanja,ugusio je Moreiru forsiraju ci ga na zadnjem veznom,bekovi jako malo ucestvuju u napadu i naravno velike greske u izboru igraca tipa Ednilson i Maletic za derbi i danas blago receno katastrofalnog i sramotnog Lakica koji ce mozda uci u istoriju kao najbrze zamenjeni igrac a da nije povreda ili taktika u pitanju.Neka nam je Bog u pomoci.VOLIM GA KO OKA DVA...

Just

pre 16 godina

Ne znam da li ste primetili ali u svakoj utakmici zvezdin protivnik ne moze da ne dobije crveni. Bilo da je to zasluzeno ili ne, uglavnom ne, nije mi jasno ajde dajte mi objasnjenje.

:D

Pozdrav za navijace PARTIZANA.

Danko Lazovic

pre 16 godina

@aco_bar

Dodje pre neki dan moj rodjak koji deset godina trenira fudbal sa svojom ekipom, a ja sa svojom iz naselja i odvalimo ih na nekoj njivetini!

PS: "Na njivi ni ronaldinho ni kaka ne znaju da igraju fudbal"

sale kg

pre 16 godina

Zvezdo uz tebe smo uvek. SAMO JEDNA JE ZVEZDA. Grobari hteli TO da priznate ili ne tesko cete stici do titule. Vidimo se na kraju prvenstva. Cim ste se ovoliko raspisali i poleteli vidi se da ni sami niste sigurni u jokana i ekipu. Ko se zadnji smeje .... nije grobar.

nikola

pre 16 godina

ne znam zasto je smak sveta kad neki od nazovi jacih timova u nasoj ligi izgubi koji bd na gostovanju ili kod kuce,od opet nazovi slabijih timova..pa jel nije bas to draz fudbala..svako se bori i zeli da pobedi..i treba da bude ovakvih rezultata..a pravi kvalitet i odnos snaga tih jacih se vidi u medjusobnim duelima..sto je Zvezda pokazala protiv partizana..Sa takvim strucnim stabom koji sad ima partizan(pa i sa igracima) i njima se smese takvi rezultati na gostujucim terenima(pa cak i losiji) tako da me ne brine ko ce uzeti titulu ove sezone..

gagy delija

pre 16 godina

Ma sta lupaju ovi grobari...
Ne brinite se,necete vi izgubiti bodove protiv vaseg banata!

Sta se palite na +5,pa bilo je i +9 pa smo vas otkinuli u derbiju i dosli na -3!
Samo da znate da je smederevo imalo vise prilika nego vi za dve tekme!

dobronamerni GROBAR

pre 16 godina

Nema veze, pobedićete na sledećem derbiju!!!
Morate i vi nekad da se radujete!
A možda i titulu osvojite (u mačevanju)!

nemanja87

pre 16 godina

E ovi grobari sto ostavljaju komentare da su gledali njihov Partizan danas ne bi se javljali da imaju i malo casti.Smederevo koje nema pravog napadaca pravi 6-7 sansi a partizan 1 pored gola(posle prekida).Neverovatno je sta su sve likovi promasili,a u zadnjih 5 minuta partizan u svojih 16m,Dijara se valja,ljudi zvizde,Jokanovic se pojede ali dobro bitna su 3 boda.Sad sam tek video koliko Partizan nema sanse da ne kiksne bar jos 4-5 puta.

pfc rules

pre 16 godina

Mislim da je sudija zaboravio da vam svira penal komsijeeeee!!!
Jer to kod vas tako ide zar ne??
Iskljucenje pa penal!!!
EEee komsije komsije...

Gile_pg

pre 16 godina

Nista mi ne znaci kad su nas onako oprali u derbiju.Misljenja sam da ekipa koja je bolja u medjusobnim duelika treba da bude sampion.Volim Partizan

fcrsb

pre 16 godina

Kakav jadan navijac moras da budes kad samo komentarises Zvezdine kikseve. Vama je jedina radost kad Zvezda izgubi bodove negde. Posle derbija cetiri komentara od vas a sad koliko hoces. To je kompleks manjeg kluba i navijaca koji slave pobedu u derbi kao osvajanje LS. Javite se kad osvojite trofej... ako tad jos uvek postoji internet.

nenad WSC

pre 16 godina

Partizan odigrao ocajno. Ne lici na ekipu od jesenas ceo stadion je strepeo do posledjeg minuta. Ako ovako nastavimo tesko do titule. I vi sa 92 ispravite ovo da je bilo 3ooo gledalaca jer nas je skoro toliko bilo na jugu.
Ja sam ceo zivot stobom kao mali pevao,
po skolama se tuko tvoje ime branio
a jos sam juga deo i ludo volim te
i sa drugovima svojim za tebe borim se..
OOOOOOOOOOOOOOOO
ovo ce biti hit godine!!!!!!

Peđa

pre 16 godina

Mislim da će se prvenstvo prelomiti u naredna 2-3 kola.Partizan je naša najbrža i tehnički najjača ekipa, ali i ekipa kojoj je velika mana nedostatak mase(posebno u odbrani i na sredini).Zbog toga im nikako ne odgovaraju teški tereni gde odlučuje duel igra.Današnji kiks Zvezde bi mogao biti presudan baš iz tih razloga.

Jaa

pre 16 godina

Evo prave slike Zvezde i jos jednog pokazatelja koliko je Partizan u stvari bio ocajan u derbiju. Voditi 2 1 i imati igraca vise( nista novo) a onda 2 2... Nego sa kim igra Zvezda sledeceg vikenda- da znam ko dobija crveni...

Igor

pre 16 godina

Ma Banat je gigant ja sam to oduvek znao,sada se kao neko iznenadjuje sto je igrao nereseno sa Zvezdom?Ja priznajem da je to iznenadjenje ali to sto je Zvezda izvukla bod1!!!

milan cg

pre 16 godina

ljudi, crno-beli, sta vam je, pa ja isto volim kad se cz saplete, ali ovaj nas trener je biser veci nego jesa! verovatno cemo posle svega na guzove uzeti titulu ali ce polovina zavrsiti u bolnici zbog ovog autisticnog trenera. menjajte dok jos ima vremena za nesto...inace zaboravite na partizan od jesenas. muka mi je!

Игор из Ниша

pre 16 godina

Једва чекам да видим преглед утакмица ако је опет суђено Звезди како се суди бећ неколико година. Сетите се утакмице Звезда-Смедерево на Маракани свира се Звезди пенал за победу над Ђокићем који је фаулиран најмање 5 метара ван казненог простора, а пре тога се Смедереву поништава чис гол, наводно због недозвољене позиције, а последњи играч је био звездин и то најмање 4-5 метара био је ближи голу. Тако је свиран и дерби нема црвени за Басту а за Рнћа има, фаулова за Звезду колико је год потребно. И на крају поздрав за алапачу Коромана.

VLADO

pre 16 godina

sta vi grobari ocete videli smo na derbiju!4-1 verovatno sudija za smederovo nije sviro par penala ili ste dali gol iz ofsajda.ZVEZDA SAMPION BEZVEZE SE RADUJETE!

vladan

pre 16 godina

dokle vise ovaj basta zar nismo doveli ninkova koji igra za reprezentaciju a igra na toj poziciji , pa bre pre bi umesto njega uveo cak i bajalicu, dokle vise da menadzeri prave timove a ne treneri , to se ocigledno vidi na bastinom primer, samo da mi je znati ko njega gura u prvi tim i jos u repku, ko se slaze nek prporuci

Insajder

pre 16 godina

Srecan osmi mart svim igracima crvene zvezde . . . . Zanima me da li je Jestroviceva zena primila cvece? Bolje vam je da trenirate nego da snimate pornice . . . . Partizan sampion . . . .

PERO

pre 16 godina

Ista slika kao prosle godine samo zamenjene uloge. Partizan je prosle godine dobijo derbi ubedljivo, a Zvezda osvojila titulu. Ove godine je obrnuto. Pozdav svim GROBARIMA!!!

Realno

pre 16 godina

Realno je da Jokanović treba da napusti klupu Partizana, ova početnička sreća neće dugo trajati, od kada je seo na klupu Partizana, Partizan nije dao više od tri gola, čak i kada igra sa trećerazrednim timovima. Zvezda na klupi ima trenera sličnog kvaliteta, tako da će ovo prvenstvo biti pre nadmetanje ko je gori, a ne ko je bolji. Jokanović nije za trenera, to se iz aviona vidi, a ovaj Partizan je tužan i kada pobeđuje. DANAS SMO IMALI SREĆE ŠTO SMEDEREVO NIJE TRI GOLA DALO. JOKANOVIĆU IDI DOK IMA VREMENA DA SE OVE SEZONE NEŠTO I OSVOJI. Nakon rezultata u Zrenjaninu vidi se od kakvog tima je Jokanović izgubio 4-1, od jedne osrednje Zvezde koja ni sa igračem više ne može da pobedi Banat, još je zamalo i izgubila u finišu. To je za normalnog čoveka dovoljno da zaključi da mu na klupi Partizana nije mesto.

Vaske Cacak

pre 16 godina

Nikako mi nije jasno zasto niko ne prati kako treba ovu ligu.
Pa Borac igra istorijsku sezonu,Napredak podize prosecnu posetu, banat otkida bodove....

cigani,smesni ste...

pre 16 godina

sta bre hocete,Milanko Raskovic igra extra.....covek je dao gol,u derbiju je super igrao..Pravi napadac za zvezdu....Samo tako nastavi Milanko..

Mirko Vojvoda

pre 16 godina

Pa stvarno nije u redu,kako bre misli taj sudija da zvezda pobedi a da ne svira ni jedan penal za njih,nema smisla stvarno...

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Koji je ono fudbal strasno, pola meca sam citao ,,Izaberi Partizan'' da ne gledam ono.
Damo gol i zatvaramo se protiv Smedereva, ej!!!
Srece pa i komsije nisu nista bolje, jedino mogu da dobiju ove nase kompleksase.

Jokanovicu Partizan ne moze ne sme i ne zna da igra defanzivno i tacka!!!

Alex London

pre 16 godina

Pa nemogu da vjerujem da su sa Banatom igrali 2:2.Svim igrcima bi odbio 50% od plate zbog ove sramote u Zrenjaninu.Neka vas je sramota na koji fazon mislite da osvojite titulu? Bruka i sramota Jankovicu...

DJOLE

pre 16 godina

Zvezdino prolece,zvezda tone,tone pa nece da stane.Sudija vam nije pomogo nego vas je jos vise upropastio jer je pokazao da Zvezda sa igracem vise ne moze da pobedi Banat.

Shoxy

pre 16 godina

@ delija4ever

kazes njivi? pa prvo krenite od vase njive koja je najveca i najgora njivetina u nasoj ligi pa onda prozivajte ostale. A za onom naucnika sto rece da je zvezda odlicno odigrala u derbiju stvarno me nasmejao. Koja bre igra, sve golovi iz prekida, zahvaljujuce katastrofalnoj nasoj igri ste dobili, zahvaljujucu Maleticu, zahvaljujuci sudiji..... ali k'o visoko leti nisko pada, sad vas je banat spustio da se ne duvate po novinama vise vi ovo, vi ono. PARTIZAN SAMPION

shatro trener Jankovic iz Zvezde

pre 16 godina

Derbi je bio za Dzaju&co. Danas protiv Banata je bilo za Zeku i Bjeku. Za Terzu cemo da sredimo pristup zatvorskoj biblioteci da moze da uchi, a Ceci cemo da doturimo morava cigare u zatvor, a mozda joj popravimo i tranzistor da moze da slusha njene kolege sa estrade u muzickim nastupima na lokalnim radijima...

Igor

pre 16 godina

Svaka cast Zvezdi na uspesnom gostovanju na zaista vrucem terenu u Zrenjaninu,jer izvuci bod protiv tako renomiranog protivnika i to na njihovom terenu je zaista senzacionalan uspeh ove ekipe C.Z!!!Ako tako budu nastavili i u daljem nastavku prvenstva bojim se i da ce kup uefa ostati pusta zelja navijaca Zvezde.Jos jednom sve cestitke samo napred maistori,virtuozi sa loptom,samo napred kraljevi!!!

uragan

pre 16 godina

e moja zvezdo nisi nam ni do kolena.Po onom blatu samo vi mozete da igrate zato ste i nagurali one golove.Tek ce se videti ko je ko u srpskom fudbalu i u svim ostalim sportovima.

drug Jataganac

pre 16 godina

Banat? Nije vam to Partizan, da vam poklanja pobede i igra kukavicki protiv vas. Eh, sta bi Zvezda da nema Partizana da joj pruzi vestacko disanje...

Sudija

pre 16 godina

Svaka vam čast! Pobedite Partizan, pa odmah gubite važne bodove... Bitno je, izgleda da Rašković igra, dao je i gol - SUPER!? Muka mi je...

Igor iz Niša

pre 16 godina

Cigani plačite sada eto vama vaše evropske zvezde, sigurno sudija nije mogao da sudi neki faul ili penal za popedu, ups pardon možda je svirao za nerešeno.

Taka

pre 16 godina

Ovo je stvarno sramota !!! Da li ste vi sposobni da pobedite bilo koga drugog u ovom bednom prvenstvu sem onog jadnog partizana. Ovako se gube titule.

Michael Scofield

pre 16 godina

Nije dzabe toliko godina M.Vucurevic bio u upravi Partizana. Bravo za Banat, bravo za crno-belu filijalu!!!

PARTIZAN SAMPION!!!!!!!!!!

grobar_brisel

pre 16 godina

zna se ko ima najbolji tim u SRBIJI ....a zvezdi ostaje samo da se nada da ce sledece sezone biti bolje jer....hehe BANAT sa desetoricom pogodio ZVEZDU to jest izborio vema dobar rezultat! partizannnnn !!!!

MilosPFC

pre 16 godina

Gde je sada veliki Koroman pa bre odigrali ste jednu utakmicu slucajno idealno i nikad vise a mi najgoru utakmicu i vec ste se ponadali da znate nesto. A onom naucniku Koromanu porucite da je neki fudbaler igrao bi negde preko a njega najurili gde god je bio (rusi i englezi) vise je proveo na tribinama nego na klupi a o terenu i da ne pricamo. On ima samo jedan dugacak jezik i nista vise. Partizan je ipak 100 godina ispred zvezde i ove godine liga sampiona na stadionu Partizana. Komsinice crkniiiiii. Pa Banat niste mogli da pobedite i sa igracem vise. Tuzno. Svuda moraju da vam pomazu sa iskljucenjima ali ne pije vodu to. Partizan sampion.

loko

pre 16 godina

znao sam da posle dobre igre u derbiju nema sanse da pobedimo Banat!strasno je ovo sto se desava u Crvenoj Zvezdi!ko se slaze da je Milanko Papanko neka preporuci!!!

Felipe

pre 16 godina

Znao sam da je onaj derbi samo pitanje inspiracije i srece. Opet je +5 , vec u sledecem kolu se ocekuje +7 +8!
Partizan slab bez Jovetica.

PartizanovacNR

pre 16 godina

Eto,derbi je bio tracak nade da czv moze do titule,ali pored igraca PARTIZANA to je nemoguce.IDEMO CRNO-BELI,SAMO NAPRED...

Djole

pre 16 godina

Dokle bre Raskovic??? Dokle???

Bolje da smo izgubili, nego sto je on da gol!!! Ovaj gol ce ga drzati jos 10 utakmica u Zvezdi sigurno!!! STOP RASKOVICU!!!!!

loko

pre 16 godina

znao sam da posle dobre igre u derbiju nema sanse da pobedimo Banat!strasno je ovo sto se desava u Crvenoj Zvezdi!ko se slaze da je Milanko Papanko neka preporuci!!!

MilosPFC

pre 16 godina

Gde je sada veliki Koroman pa bre odigrali ste jednu utakmicu slucajno idealno i nikad vise a mi najgoru utakmicu i vec ste se ponadali da znate nesto. A onom naucniku Koromanu porucite da je neki fudbaler igrao bi negde preko a njega najurili gde god je bio (rusi i englezi) vise je proveo na tribinama nego na klupi a o terenu i da ne pricamo. On ima samo jedan dugacak jezik i nista vise. Partizan je ipak 100 godina ispred zvezde i ove godine liga sampiona na stadionu Partizana. Komsinice crkniiiiii. Pa Banat niste mogli da pobedite i sa igracem vise. Tuzno. Svuda moraju da vam pomazu sa iskljucenjima ali ne pije vodu to. Partizan sampion.

Michael Scofield

pre 16 godina

Nije dzabe toliko godina M.Vucurevic bio u upravi Partizana. Bravo za Banat, bravo za crno-belu filijalu!!!

PARTIZAN SAMPION!!!!!!!!!!

Realno

pre 16 godina

Realno je da Jokanović treba da napusti klupu Partizana, ova početnička sreća neće dugo trajati, od kada je seo na klupu Partizana, Partizan nije dao više od tri gola, čak i kada igra sa trećerazrednim timovima. Zvezda na klupi ima trenera sličnog kvaliteta, tako da će ovo prvenstvo biti pre nadmetanje ko je gori, a ne ko je bolji. Jokanović nije za trenera, to se iz aviona vidi, a ovaj Partizan je tužan i kada pobeđuje. DANAS SMO IMALI SREĆE ŠTO SMEDEREVO NIJE TRI GOLA DALO. JOKANOVIĆU IDI DOK IMA VREMENA DA SE OVE SEZONE NEŠTO I OSVOJI. Nakon rezultata u Zrenjaninu vidi se od kakvog tima je Jokanović izgubio 4-1, od jedne osrednje Zvezde koja ni sa igračem više ne može da pobedi Banat, još je zamalo i izgubila u finišu. To je za normalnog čoveka dovoljno da zaključi da mu na klupi Partizana nije mesto.

Игор из Ниша

pre 16 godina

Једва чекам да видим преглед утакмица ако је опет суђено Звезди како се суди бећ неколико година. Сетите се утакмице Звезда-Смедерево на Маракани свира се Звезди пенал за победу над Ђокићем који је фаулиран најмање 5 метара ван казненог простора, а пре тога се Смедереву поништава чис гол, наводно због недозвољене позиције, а последњи играч је био звездин и то најмање 4-5 метара био је ближи голу. Тако је свиран и дерби нема црвени за Басту а за Рнћа има, фаулова за Звезду колико је год потребно. И на крају поздрав за алапачу Коромана.

Shoxy

pre 16 godina

@ delija4ever

kazes njivi? pa prvo krenite od vase njive koja je najveca i najgora njivetina u nasoj ligi pa onda prozivajte ostale. A za onom naucnika sto rece da je zvezda odlicno odigrala u derbiju stvarno me nasmejao. Koja bre igra, sve golovi iz prekida, zahvaljujuce katastrofalnoj nasoj igri ste dobili, zahvaljujucu Maleticu, zahvaljujuci sudiji..... ali k'o visoko leti nisko pada, sad vas je banat spustio da se ne duvate po novinama vise vi ovo, vi ono. PARTIZAN SAMPION

uragan

pre 16 godina

e moja zvezdo nisi nam ni do kolena.Po onom blatu samo vi mozete da igrate zato ste i nagurali one golove.Tek ce se videti ko je ko u srpskom fudbalu i u svim ostalim sportovima.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Koji je ono fudbal strasno, pola meca sam citao ,,Izaberi Partizan'' da ne gledam ono.
Damo gol i zatvaramo se protiv Smedereva, ej!!!
Srece pa i komsije nisu nista bolje, jedino mogu da dobiju ove nase kompleksase.

Jokanovicu Partizan ne moze ne sme i ne zna da igra defanzivno i tacka!!!

Igor iz Niša

pre 16 godina

Cigani plačite sada eto vama vaše evropske zvezde, sigurno sudija nije mogao da sudi neki faul ili penal za popedu, ups pardon možda je svirao za nerešeno.

Vaske Cacak

pre 16 godina

Nikako mi nije jasno zasto niko ne prati kako treba ovu ligu.
Pa Borac igra istorijsku sezonu,Napredak podize prosecnu posetu, banat otkida bodove....

Igor

pre 16 godina

Ma Banat je gigant ja sam to oduvek znao,sada se kao neko iznenadjuje sto je igrao nereseno sa Zvezdom?Ja priznajem da je to iznenadjenje ali to sto je Zvezda izvukla bod1!!!

silvaner

pre 16 godina

Partizan je odigrao najgoru utakmicu u poslednjih godinu dana i gle cuda pobedio.Pa one tekme protiv borca i vojvodine su bile na evropskom nivou ali sa malo osvojenih bodova.Fudbal je stvarno cudna igra.Smederevo je zasluzilo jedan bod danas ali u proslom kolu nisu zasluzili pobedu nad vojvodinom pa im se sve vratilo.Jovetic danas nije igrao i bilo je za ocekivati da ce Jokan umesto njega ubaciti Cadikovskog ili Lazetica da bi se drzao osnovne takticke seme u kojoj ovaj Partizan igra vec duze vreme.Ovo je tipican primer kako mnogo slicnih igraca u veznom redu smetaju jedan drugom.Dok Dijara usamljen bez ijedne dobijene prave lopte u prostor pokusava nesto da uradi vezni igraci se sudaraju, trce jedan pored drugog ni sami ne shvatajuci sta se to desava.Lazicu smeta Stjepa novic,Moreiri smeta Tosic a Zuki smetaju svi(danas je bio najbolji uz Bozovica,Obradovica i Djordjevica).Ovakva postavka ne sme ni u ludilu da se ponovi jer j... lud zbunjenog.Igraci nisu krivi ovo je Jokanova greska!!Ajde u drugom pol. valjda ce uci neko od tipicnih napadaca kad ono veznjake opet manjaju veznjaci(edmilson i maletic).Konfuzija na terenu se nastavlja sa novim likovima a mi svi na stadionu gledamo kad cemo biti kaznjeni.Pa jos ako se uzme u obzir da je Lakic od samog pocetka igrao vrlo nervozno i pravio pocetnicke greske iz kojih smo mogli primiti gol,rezultat je svi se slazu fenomenalan.Sa ovakvom igrom i postavkom u Kuli nemamo sta da trazimo.Valjda ce se Jovetic oporaviti i vratiti sigurnost u igri.Na derbi ne treba mnogo misliti jer to je bilo klizanje,polu vaterpolo,greske, srecne i nesrecne okolnosti i prakticno je nemoguce zakljuciti bilo sta o igri vecitih rivala.Tek za 3-4 kola moci ce se reci u kom pravcu se krecu Partizan i Zvezda.Zvezda je iznenadila,jer ipak igrati celo poluvreme sa igracem vise i skoro izgubiti utakmicu takodje mnogo govori.Slozio bih se sa prethodnikom da u ovom trenutku poredjenje vecitih rivala vise ide u pravcu koje gori a ne ko je bolji

Felipe

pre 16 godina

Znao sam da je onaj derbi samo pitanje inspiracije i srece. Opet je +5 , vec u sledecem kolu se ocekuje +7 +8!
Partizan slab bez Jovetica.

drug Jataganac

pre 16 godina

Banat? Nije vam to Partizan, da vam poklanja pobede i igra kukavicki protiv vas. Eh, sta bi Zvezda da nema Partizana da joj pruzi vestacko disanje...

Insajder

pre 16 godina

Srecan osmi mart svim igracima crvene zvezde . . . . Zanima me da li je Jestroviceva zena primila cvece? Bolje vam je da trenirate nego da snimate pornice . . . . Partizan sampion . . . .

Djole

pre 16 godina

Dokle bre Raskovic??? Dokle???

Bolje da smo izgubili, nego sto je on da gol!!! Ovaj gol ce ga drzati jos 10 utakmica u Zvezdi sigurno!!! STOP RASKOVICU!!!!!

Djone

pre 16 godina

Bio sam danas na JNA i osecanja su mi pomesana.Srecan sam zbog pobede Partizana i kiksa Zvezde ali sam izuzetno razocaran katastrofalnom igrom bez imalo zara.Partizan nije ni bleda senka od ekipe koja je jesenas gazila sve redom i pokazala zube cak i pred Interom i Realom.Ogroman je hendikep odlazak Djukica koji je ekipi dao smek,lucidnost,samopouzdanje,borbenost.Ocito,da je velika greska dolazak Jokana koji je za kratko vreme potpuno unistio fizionomiju ekipe,nema vise tecnosti u igri i samopouzdanja,ugusio je Moreiru forsiraju ci ga na zadnjem veznom,bekovi jako malo ucestvuju u napadu i naravno velike greske u izboru igraca tipa Ednilson i Maletic za derbi i danas blago receno katastrofalnog i sramotnog Lakica koji ce mozda uci u istoriju kao najbrze zamenjeni igrac a da nije povreda ili taktika u pitanju.Neka nam je Bog u pomoci.VOLIM GA KO OKA DVA...

Just

pre 16 godina

Ne znam da li ste primetili ali u svakoj utakmici zvezdin protivnik ne moze da ne dobije crveni. Bilo da je to zasluzeno ili ne, uglavnom ne, nije mi jasno ajde dajte mi objasnjenje.

:D

Pozdrav za navijace PARTIZANA.

grobar_brisel

pre 16 godina

zna se ko ima najbolji tim u SRBIJI ....a zvezdi ostaje samo da se nada da ce sledece sezone biti bolje jer....hehe BANAT sa desetoricom pogodio ZVEZDU to jest izborio vema dobar rezultat! partizannnnn !!!!

Mirko Vojvoda

pre 16 godina

Pa stvarno nije u redu,kako bre misli taj sudija da zvezda pobedi a da ne svira ni jedan penal za njih,nema smisla stvarno...

ŠTA REČI

pre 16 godina

@ Ajde Zvezdo
pa dobra ti je ova KAD SMO IGRALI u LIGI ŠAMPIONA
PA kad smo odvalili NEWCASTLE u sred ENGLESKE,
A kad ste vi igrali zadnji put u:
-LŠ(u grupi)
-kad ste prošli UEFA CUP(prošli grupu)

ako se dobro sečam NIKADA?!!!!!!!!

nenad WSC

pre 16 godina

Partizan odigrao ocajno. Ne lici na ekipu od jesenas ceo stadion je strepeo do posledjeg minuta. Ako ovako nastavimo tesko do titule. I vi sa 92 ispravite ovo da je bilo 3ooo gledalaca jer nas je skoro toliko bilo na jugu.
Ja sam ceo zivot stobom kao mali pevao,
po skolama se tuko tvoje ime branio
a jos sam juga deo i ludo volim te
i sa drugovima svojim za tebe borim se..
OOOOOOOOOOOOOOOO
ovo ce biti hit godine!!!!!!

Igor

pre 16 godina

Svaka cast Zvezdi na uspesnom gostovanju na zaista vrucem terenu u Zrenjaninu,jer izvuci bod protiv tako renomiranog protivnika i to na njihovom terenu je zaista senzacionalan uspeh ove ekipe C.Z!!!Ako tako budu nastavili i u daljem nastavku prvenstva bojim se i da ce kup uefa ostati pusta zelja navijaca Zvezde.Jos jednom sve cestitke samo napred maistori,virtuozi sa loptom,samo napred kraljevi!!!

Jaa

pre 16 godina

Evo prave slike Zvezde i jos jednog pokazatelja koliko je Partizan u stvari bio ocajan u derbiju. Voditi 2 1 i imati igraca vise( nista novo) a onda 2 2... Nego sa kim igra Zvezda sledeceg vikenda- da znam ko dobija crveni...

grobari?

pre 16 godina

Sjajno bravo Partizane ali gde su sada ti Grobari kojih ima samo kada se pobedjuje?
kada bih ziveo bg-u isao bi na svaku tekmu i da je partizan poslednji na tabeli.

Danko Lazovic

pre 16 godina

@aco_bar

Dodje pre neki dan moj rodjak koji deset godina trenira fudbal sa svojom ekipom, a ja sa svojom iz naselja i odvalimo ih na nekoj njivetini!

PS: "Na njivi ni ronaldinho ni kaka ne znaju da igraju fudbal"

eric

pre 16 godina

Vi samo Partizan mozete da dobijete. Partizan je pravi humanitarni klub. Kad god vam je tesko kad ste najlosiji i najneorganizovaniji onda dodje utakmica sa Partizanom koja vam uvek pomogne. Bez obzira i ako Partizan ima 5 puta bolji tim on uvek uspe da vam svojom bezgranicnom gluposcu i naivnoscu pokloni pobedu. Ja sam rekao da vi ne mozete nikome sem gresnom Partizanu da date vise od 2 gola. Molite se bogu za Partizan jer sve drugo sto uradite je smesno. Da nema Partizana odavno bi se raspali. On vam uvek pritekne u pomoc kad VAM je najteze.

PartizanovacNR

pre 16 godina

Eto,derbi je bio tracak nade da czv moze do titule,ali pored igraca PARTIZANA to je nemoguce.IDEMO CRNO-BELI,SAMO NAPRED...

pfc rules

pre 16 godina

Mislim da je sudija zaboravio da vam svira penal komsijeeeee!!!
Jer to kod vas tako ide zar ne??
Iskljucenje pa penal!!!
EEee komsije komsije...

milan cg

pre 16 godina

ljudi, crno-beli, sta vam je, pa ja isto volim kad se cz saplete, ali ovaj nas trener je biser veci nego jesa! verovatno cemo posle svega na guzove uzeti titulu ali ce polovina zavrsiti u bolnici zbog ovog autisticnog trenera. menjajte dok jos ima vremena za nesto...inace zaboravite na partizan od jesenas. muka mi je!

cigani,smesni ste...

pre 16 godina

sta bre hocete,Milanko Raskovic igra extra.....covek je dao gol,u derbiju je super igrao..Pravi napadac za zvezdu....Samo tako nastavi Milanko..

Taka

pre 16 godina

Ovo je stvarno sramota !!! Da li ste vi sposobni da pobedite bilo koga drugog u ovom bednom prvenstvu sem onog jadnog partizana. Ovako se gube titule.

PERO

pre 16 godina

Ista slika kao prosle godine samo zamenjene uloge. Partizan je prosle godine dobijo derbi ubedljivo, a Zvezda osvojila titulu. Ove godine je obrnuto. Pozdav svim GROBARIMA!!!

dobronamerni GROBAR

pre 16 godina

Nema veze, pobedićete na sledećem derbiju!!!
Morate i vi nekad da se radujete!
A možda i titulu osvojite (u mačevanju)!

vladan

pre 16 godina

dokle vise ovaj basta zar nismo doveli ninkova koji igra za reprezentaciju a igra na toj poziciji , pa bre pre bi umesto njega uveo cak i bajalicu, dokle vise da menadzeri prave timove a ne treneri , to se ocigledno vidi na bastinom primer, samo da mi je znati ko njega gura u prvi tim i jos u repku, ko se slaze nek prporuci

shatro trener Jankovic iz Zvezde

pre 16 godina

Derbi je bio za Dzaju&co. Danas protiv Banata je bilo za Zeku i Bjeku. Za Terzu cemo da sredimo pristup zatvorskoj biblioteci da moze da uchi, a Ceci cemo da doturimo morava cigare u zatvor, a mozda joj popravimo i tranzistor da moze da slusha njene kolege sa estrade u muzickim nastupima na lokalnim radijima...

tantalo

pre 16 godina

"Vujovićev gol posle kornera u 78. minutu šokirao je goste, a domaćin je nedugo zatim imao sjajnu priliku za potpuni preokret, ali je Vujovićev udarac zaustavio Ranđelović."

Opet ste se provukli....

Alex London

pre 16 godina

Pa nemogu da vjerujem da su sa Banatom igrali 2:2.Svim igrcima bi odbio 50% od plate zbog ove sramote u Zrenjaninu.Neka vas je sramota na koji fazon mislite da osvojite titulu? Bruka i sramota Jankovicu...

DJOLE

pre 16 godina

Zvezdino prolece,zvezda tone,tone pa nece da stane.Sudija vam nije pomogo nego vas je jos vise upropastio jer je pokazao da Zvezda sa igracem vise ne moze da pobedi Banat.

ерцов

pre 16 godina

гледам ове коментаре и не могу да верујем шта људи пишу, изгледа да много боли оних 4:1

ЗВЕЗДА!!!

Bojan

pre 16 godina

Ovo je jos jedna sezona koja je dogovorena u mafijaskim krugovima.Posle dogovorene pobede u derbiju Zvezda je pokazala pravu snagu protiv 10 Zrenjaninaca.Iznecu par cinjenica:
1.Kastilju je menadzer rekao da treba da da barem jedan gol u derbiju ako misli da na leto pronadje inostran angazman.(on dao 2 komada ).Jer jedino derbi gledaju strani menadzeri.
2.Partizan ce finansijski zaraditi na Joveticu,tako da treba pustiti i Zvezdin mafijaski klan da zaradi nesto u ovoj sezoni tj. da proda nekog igraca.
3.Pobeda posvecena "uhapsenom vrhu Zvezdinog klana" od strane trenera je itekako od velikog znacaja,jer su poslali poruku njima u zatvoru da je sve po starom,tj. da se namesta i da posao ide po planu.
Znaci derbi je imao visi cilj,finansijski a ne sportski,kao i celo prvenstvo.

Gile_pg

pre 16 godina

Nista mi ne znaci kad su nas onako oprali u derbiju.Misljenja sam da ekipa koja je bolja u medjusobnim duelika treba da bude sampion.Volim Partizan

Ajde Zvezdo

pre 16 godina

@Gde je sada veliki Koroman pa bre odigrali ste jednu utakmicu slucajno idealno i nikad vise a mi najgoru utakmicu...
(MilosPFC, 8. mart 2008 15:44)

O cemu ti pricas? Pa to nije jedna utakmica,nego vi imate KOMPLEKS od nas....PA KAD STE IGRALI U LIGI SAMPIONA,U PRVENSTVU +19,ZNACI VAS TIM NIKAD JACI,A MI VAS OOOOTKINULI 3:0


Mi i da ispadenemo u trecu ligu,tri stvari su sigurne:

1.Uvek cemo dobijati jugoslovene
2.Prvaci Evrope
3.Prvaci sveta


(Sto se danasnje tekme tice,igra je bila sramotna,ali smo ponovo pokazali da smo NAJBOLJI NAVIJACI NA BALKANU,pozdrav za sve koji su bili,nadam se da cemo se odrzati na ovom broju na gostovanjima....."Publika je tvoja najludja na svetu,niko Zvezdo nema,to sto imas ti...")

Sudija

pre 16 godina

Svaka vam čast! Pobedite Partizan, pa odmah gubite važne bodove... Bitno je, izgleda da Rašković igra, dao je i gol - SUPER!? Muka mi je...

nemanja87

pre 16 godina

E ovi grobari sto ostavljaju komentare da su gledali njihov Partizan danas ne bi se javljali da imaju i malo casti.Smederevo koje nema pravog napadaca pravi 6-7 sansi a partizan 1 pored gola(posle prekida).Neverovatno je sta su sve likovi promasili,a u zadnjih 5 minuta partizan u svojih 16m,Dijara se valja,ljudi zvizde,Jokanovic se pojede ali dobro bitna su 3 boda.Sad sam tek video koliko Partizan nema sanse da ne kiksne bar jos 4-5 puta.

nikola

pre 16 godina

ne znam zasto je smak sveta kad neki od nazovi jacih timova u nasoj ligi izgubi koji bd na gostovanju ili kod kuce,od opet nazovi slabijih timova..pa jel nije bas to draz fudbala..svako se bori i zeli da pobedi..i treba da bude ovakvih rezultata..a pravi kvalitet i odnos snaga tih jacih se vidi u medjusobnim duelima..sto je Zvezda pokazala protiv partizana..Sa takvim strucnim stabom koji sad ima partizan(pa i sa igracima) i njima se smese takvi rezultati na gostujucim terenima(pa cak i losiji) tako da me ne brine ko ce uzeti titulu ove sezone..

ns pfc

pre 16 godina

ja stvarno ne znam zasto gospodin Jokanovic ne podnese ostavku?i jos je gori onaj koji ga je doveo,partizan nema sanse da uzme titulu sa ovom neznalicom na klupi koji nije nikad vodio nikog pa odmah seda na klupu jednog Partizana.isti slucaj je u zvezdi.anonimusi treneri,ekipe katastrofa.svaki iole ozbiljniji klub bi pobedio i jedne i druge sa 5 golova razlike.sramota za srpski fudbal ,pali smo na najnize grane.uopste nema veze ko ce osvojiti titulu,opet blamiranje u evrropi.a partizan ce po starom dobrom obicaju otpustiti trenera kad sve bude gotovo,kao i jesica i rebera.odmah ostavka sarlatana jokanovica!!!!!i dovedite nekog ozbiljnog trenera kao sto je slobodan krcmarevic,tumbakovic itd.sram vas bilo!!!

kepi

pre 16 godina

Ajde Jokane molim te nemoj da učiš i savetuješ ove momke
za sledeću utakmicu,samo sledeću,pusti ih same pa kako bude,pusti ih da igraju
FUDBAL

bgd

pre 16 godina

ne znam samo odakle vam toliki entuzijazam,kad vas ceka jos jedna tekma sa nama.
opet ce tu biti materijala za specijalni sud za organizovani kriminal,jer cemo,kao i uvek,da vas silujemo,ovog puta na vasem kokosarniku sa onim konzervama od pasteta,za koje vi kazete da su reflektori(mozda oni filipsovi?).

ja vas donekle razumem,jer posle primljenih laganih 4 komada pobeda protiv smrdareva je kao kuca...

ipak trebate da se vratite basketu,i da se i dalje vas svih 7.000,koliko vas i ima (+ dodik iz republike sumske)skupljate tamo i pravite "najjacu atmosferu na svetu"!!!???? xaxaxaxaxaxaxaxax
pa vi ste stvarno bez konkurencije...

gagy delija

pre 16 godina

Ma sta lupaju ovi grobari...
Ne brinite se,necete vi izgubiti bodove protiv vaseg banata!

Sta se palite na +5,pa bilo je i +9 pa smo vas otkinuli u derbiju i dosli na -3!
Samo da znate da je smederevo imalo vise prilika nego vi za dve tekme!

licimur PFC

pre 16 godina

Dzaba radovanje zvezdinom kiksu,kad je partizan toliko ocajan da ce puci u Kuli...Jokane, pruzi ruku i sve najbolje...dok je vreme.

PFC_deki

pre 16 godina

Ja sam ceo zivot s'tobom, kao mali pevao,
Po skolama se tuk'o tvoje ime branio,
Ja jos sam Juga deo i ludo volim te,
sa drugovima svojim za tebe borim se,
ooooo ooooooooo ooooooooooo ooo
VOLIM PARTIZAN!!!!!!! GROBARI ŠKOFJA LOKA (SLO)

VLADO

pre 16 godina

sta vi grobari ocete videli smo na derbiju!4-1 verovatno sudija za smederovo nije sviro par penala ili ste dali gol iz ofsajda.ZVEZDA SAMPION BEZVEZE SE RADUJETE!

KRUŠEVAC-GLAVNI GRAD

pre 16 godina

Šteta za poraz, a mogli smo u vrh tabele sa pobedom! Ali šta je tu je, nek sutra Voša dobije Hajduk, oni su nam konkurenti!

Sta reci

pre 16 godina

Nije mi jasno zasto je protiv Smedereva bilo onako malo publike?!Pa karte nisu mogle biti jeftinije.To ko da je kosarka,pa dodje 3000 ljudi...Glupo.

milos

pre 16 godina

Cstitam Jokanovicu prvi trijumf na klupi Partizana! Mada mi ova igra nesto smrdi... Dosta defanzivno, lose, dobro je da smo pobedili. Eto, i ta "jaka" Zvezda nam pokloni jos +2. Oni su jos gori bili. Jokanovicu, pamet u glavu! U Kuli hocu pobedu, ali i igru. Ofanzivu! Nemoj da me nerviras, bolje bi ti bilo!

dcz

pre 16 godina

Grobari se opet napalili, a na kraju ce opet da kukaju kako zvezda namesta utakmice i tako uzima titule. Pa partizan se branio celu utakmicu kuci iz dve sanse ugurao gol. Ni nereseno nije realno, trebalo je smederevo da pobedi. Ali ima jos dosta do kraja, ni partizan ni zvezda nisu superiorni i bice jos kikseva na obe s. Tako da mislim da ce prvenstvo da se resava ove godine u derbiju (mada ne znam zasto se tako zove), a zna se ko je tu veliki favorit.

д.н.с.

pre 16 godina

Мислим да гробари не треба да ликују јер немају разлога за то.Банат је данас показао колико је звезда јадна екипа а из овога се може закључити да је партизан још јаднији кад нон стоп губи од звезде.Шта значи срце у јунака,кад губиш и играш са играчем мање,кад те судија уништава али све се може кад имаш ону ствар.И то наравно неће допрети до ових у партизану него ће се радовати кад звезда губи,бусати се у прса а кад дође дерби-опет ће бити мишеви.Па докле бре браћо?

Peđa

pre 16 godina

Mislim da će se prvenstvo prelomiti u naredna 2-3 kola.Partizan je naša najbrža i tehnički najjača ekipa, ali i ekipa kojoj je velika mana nedostatak mase(posebno u odbrani i na sredini).Zbog toga im nikako ne odgovaraju teški tereni gde odlučuje duel igra.Današnji kiks Zvezde bi mogao biti presudan baš iz tih razloga.

Igor iz Niša

pre 16 godina

Molim Đukića da pozve igrače Zvezde u nacionalni tim jer posle igre u Zrenjaninu to zaslužuju, alapaču Koromana za portparola, jer drugo i ne zna sem da priča.

johny5

pre 16 godina

Zvezda i Partizan imaju bolje placenije ali po svemu vidjenom tokom cele sezone i ne bas nesto posebno kvlitetnije fudbalere od ostalih prvoligasa!Osim mozda po mom ukusu Kastilja i Jovetica koji su stvarno zalutali u Srbiju!Prvenstvo je interesantnije priznali to neki ili ne i do kraja gubice sigurno veciti (na papiru osvojene) bodove!Idemo Zvezdo glavu gore i nedaj se kraj je bitan!
Pozdrav za sve!

RAKA

pre 16 godina

Jokan je kao Bata Zivojinovic u Balkan Ekspresu kad vozi avion ka Kazablanci i kad ga pitaju-Otkad ti znas da vozis avion?- A on odgovara- A ko kaze da znam?-. Pa nije Partizan pionirska ekipa nekog nizerazrednog kluba pa da se na njemu obucavaju mladi :perspektivni: treneri. To bi trebalo da je ozbiljan klub kome su u prvom redu uvek rezultati a ne eksperimentalna laboratorija. Ne mozes ni u gradskoj cistoci da se zaposlis bez iskustva ali u Partizanu i to moze. To vazi i za Djukica i nije mi jasno sta je on to uradio u Partizanu da ga toliko hvalite osim sto je uspeo da napravi najduzi niz poraza u Partizanu i to u ovoj smesnoj konkurenciji. Posle se cudimo kd gubimo ko deca od tri puta nekvalitetnije ekipe i kad se brukamo.

fcrsb

pre 16 godina

Kakav jadan navijac moras da budes kad samo komentarises Zvezdine kikseve. Vama je jedina radost kad Zvezda izgubi bodove negde. Posle derbija cetiri komentara od vas a sad koliko hoces. To je kompleks manjeg kluba i navijaca koji slave pobedu u derbi kao osvajanje LS. Javite se kad osvojite trofej... ako tad jos uvek postoji internet.

Bratislav

pre 16 godina

Zvezdas sam, ali ovako slabu Zvezdu ne pamtim, od 19 utakmica 10 pobedila i 9 neresena! A danas igrati nereseno je ravno porazu. Da li neko iz uprave vodi tu statistiku?!

Zarko (MKD)

pre 16 godina

Djurovski igrao bez napadaca ,Kosanovic isto, ovaj Jankovic ista skola.Alo bre svaka drugoligaska ekipa igra ofanzivnije.Ako u Zvezdi misle da su Raskovic i Burzanovic centarfori onda nemaju pojma od fudbala.A da ne pricam za utakmice sa Arisom(Kosanovic) i Vojvodinom(Jankovic) u gostima bez nijedan napadac.
Katastrofa...........

Joca

pre 16 godina

i jos nesta zvezda je igrala ligi sampiona 1992 i to u gruppi sa sampdoriom, anderlehtom i panatinaikosom ako te neko upita.
(svajcarac, 8. mart 2008 21:52)

hajde ti lepo decko na sajt UEFA-e pa proveri kako se zvalo to takmicenje ... Champions League (sto nije!) ili je to bilo KUP takmicenje!

dex

pre 16 godina

Mili moji grobarčići, čestitke na velikom uspehu. Iskreno, ako već moram da biram, radije ću da izaberem da vas ponizimo svake godine, pa makar bili na "minus 5". Jednostavno...PRICELESS ;-)

Dusko

pre 16 godina

Jankovic je najruzniji i najgadniji zvezdin trener ikada,ne znam kad sam nekog toliko mrzio kao njega..odwratna neznalica...zwezdo nema weze..ja ewropske rezultate..Zvezda oleeeeee...

Milos PFC

pre 16 godina

Partizan sampion zvezda u drugu ligu. Sledeci derbi 5:0 za partizan.

PARTIZAN SAMPION!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sale kg

pre 16 godina

Zvezdo uz tebe smo uvek. SAMO JEDNA JE ZVEZDA. Grobari hteli TO da priznate ili ne tesko cete stici do titule. Vidimo se na kraju prvenstva. Cim ste se ovoliko raspisali i poleteli vidi se da ni sami niste sigurni u jokana i ekipu. Ko se zadnji smeje .... nije grobar.

Maksa PxFxCx

pre 16 godina

@aco_bar

Niste videli nasu tehniku, jer na vasem terenu je trebalo da se igra vaterpolo a ne fudbal... btw, +5 :) nije li to prelepo :))

Kiselo

pre 16 godina

Partizan je pobedio slucajno.
Ova iga ne valja.
Igrom vecine igraca upravljaju njihovi menadzeri.
Djukica treba odstraniti iz fudbala poput Terzica jer su clanovi iste druzine.
Mislim da je ovo jasno.

Zvezda nema tim i trebala je da izgubi.
Jankovic pravi ekipu bez kalkulacija i moze da uspe, ali pitanje je uticaja mesetara na to.
Ovaj Partizan???????????
Jovetic se povredio???????????????????????
Moreiri ne ide????????????????????????
Zuka ima karakter i treba sakupiti takvih dvadeset karaktera i praviti igru i tim.
Ne mogu da gledam g...a na terenu.
Nema povratka publike bez povratka postenja na stadione.

Ne verujem da ce Partizan napraviti igru i tim i pitanje je trenutka kad ce popiti otreznjenje.
Predvidjam to(zesci poraz) u sledecem kolu.
Ovo nije igra nego bagudanje po terenu.

Zvezdasi i Partizanovci(posteni ljubitelji sportske igre), ako hocete da gledate fudbal udruzite se i rasterajte mafiju( hostaplere koji mesetare i prave aranzmane sa rukovodeci strukturama).

Drugi izlaz ne postoji, jer ste ih odrzali u zivotu zato sto ste zagrizli njihovu udicu . Ono vas svadjaju da bi egzistirali.

Strelac

pre 16 godina

E strasni ste mi vi navijaci kad vas dodje 3000 na utakmicu! Ovde(Nemacka) dodje na Regionalnu ligu 16000 navijaca, na drugu ligu do 50 000 a u prvu(zavisno od stadiona) do 80 000 ljudi, bez obzira ko s kim igra! A o "nasem" kvalitetu ne treba trositi reci, videlo se kako kako smo se i gde plasirali, bilo klupski ili kao reprezentacija...

5-3-2

pre 16 godina

STRASNO!!!
Zvezdina klupa je, morate da priznate, slabija od klupe Radnickog Obrenovca!
Ko su ti ljudi?
Ko je taj 'Sale' Jankovic?
Koji je to trener?
Koga je on trenirao?
SRAMOTA.
PS: Mora neko da mu objasni da ima pravo na 3 izmene i da mu kaze da Milanko moze samo da igra kod njega ... ali u dvoristu!!!

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

Pa dobro sad..."a little bump on the road"...nista drugo. Nemojte se previse radovati Topalovici, jer ste i vi jedva pobedili Smederevo. A prolece je ipak ZVEZDINO...uvek bilo i ostace !!!

svajcarac

pre 16 godina

@ sta Reci
ako su to vam najveci uspjesi onda ste stvarno jadan klub.
da ja tebi nesta kazem kada ste vi osvojili kupa sampiona kada ste osvojili interkotinentalni kup i kada ste vi to bili u finalu kupa uefe koliko ja znam nikada. a ne uso u ligu sampiona i bio zadnji ako vam je to uspjeh onda neka vam bude. i jos nesta zvezda je igrala ligi sampiona 1992 i to u gruppi sa sampdoriom, anderlehtom i panatinaikosom ako te neko upita.

Nino

pre 16 godina

Sta se palite vi ste pobedili zato sto ovi iz Smedereva promasuju 2 stopostotne sanse a igra vam i nije nesto. Pricate o pobedi kao da ste igrali najlepsi fudbal u poslednjih 5 godina a nemate pojma!

DOKLE_VISE????

pre 16 godina

Ajde bre ljudi sve je to namesteno! pa neko gura raskovica u tim samo da bi ga prodali pa da stave pare u dzep.mislite da bi raskovic igrao???? pa neverovatno.... BURZANOVIC u tim!

Lazar

pre 16 godina

DELIJE,sta je ovo zar smo dozvolili da Miskovic udje u najvecu instituciju u Srbiji!!!???NECEMO DELTA ZVEZDU!!!
Neka se utakmice igraju ali ja ih sigurno posecivati!!
Zalosno...

zvezdas_lux

pre 16 godina

@ sta reci

sve mogu da citam ali kad procitam kao ovo nesto onda dodje mi da idem na mars .hehe
pa znas vi koliko ste razvalili njukastl u engleskoj isto toliko kao i vas artmedija u Beogradu .istom merom i ti sad pricas nesto .
ako to zoves odvaljivanje onda sta je 4:1 hehe. MI SMO POSTALI PRVACI EVROPE KAD SMO ODVALILI(ti kako to nazivas) NA (PENALE) MARSEILLE.
na kraju sezone vidimo se grobari .

Felipe

pre 16 godina

i jos nesta zvezda je igrala ligi sampiona 1992 i to u gruppi sa sampdoriom, anderlehtom i panatinaikosom ako te neko upita.
(svajcarac, 8. mart 2008 21:52)

Hahahaha, dobra vam bila grupa! I sta ste uradili, ne secam se?

dex

pre 16 godina

@ Felipe

Bili smo drugi iza Sampdorije, a posto je to bila polufinalna grupa, Sampdorija je otisla iz te grupe u finale!
Ocigledno ili pratis fudbal sezonu-dve, ili si klinja pa se ne secas! Takodje u toj grupi nismo ni jednu utakmicu odigrali kuci, vec u Madjarskoj i Rumuniji!

MirijevoPAOK

pre 16 godina

Ma, ko još nakon insider-a prati ovu raspalu, šugavu ligu zvanu prvenstvo Srbije !!! Svi na TV i pratimo lige petice !!!
Navijaj iz fotelje, pljuni na stadion ( leglo kriminala)

loko

pre 16 godina

znao sam da posle dobre igre u derbiju nema sanse da pobedimo Banat!strasno je ovo sto se desava u Crvenoj Zvezdi!ko se slaze da je Milanko Papanko neka preporuci!!!

VLADO

pre 16 godina

sta vi grobari ocete videli smo na derbiju!4-1 verovatno sudija za smederovo nije sviro par penala ili ste dali gol iz ofsajda.ZVEZDA SAMPION BEZVEZE SE RADUJETE!

Ajde Zvezdo

pre 16 godina

@Gde je sada veliki Koroman pa bre odigrali ste jednu utakmicu slucajno idealno i nikad vise a mi najgoru utakmicu...
(MilosPFC, 8. mart 2008 15:44)

O cemu ti pricas? Pa to nije jedna utakmica,nego vi imate KOMPLEKS od nas....PA KAD STE IGRALI U LIGI SAMPIONA,U PRVENSTVU +19,ZNACI VAS TIM NIKAD JACI,A MI VAS OOOOTKINULI 3:0


Mi i da ispadenemo u trecu ligu,tri stvari su sigurne:

1.Uvek cemo dobijati jugoslovene
2.Prvaci Evrope
3.Prvaci sveta


(Sto se danasnje tekme tice,igra je bila sramotna,ali smo ponovo pokazali da smo NAJBOLJI NAVIJACI NA BALKANU,pozdrav za sve koji su bili,nadam se da cemo se odrzati na ovom broju na gostovanjima....."Publika je tvoja najludja na svetu,niko Zvezdo nema,to sto imas ti...")

MilosPFC

pre 16 godina

Gde je sada veliki Koroman pa bre odigrali ste jednu utakmicu slucajno idealno i nikad vise a mi najgoru utakmicu i vec ste se ponadali da znate nesto. A onom naucniku Koromanu porucite da je neki fudbaler igrao bi negde preko a njega najurili gde god je bio (rusi i englezi) vise je proveo na tribinama nego na klupi a o terenu i da ne pricamo. On ima samo jedan dugacak jezik i nista vise. Partizan je ipak 100 godina ispred zvezde i ove godine liga sampiona na stadionu Partizana. Komsinice crkniiiiii. Pa Banat niste mogli da pobedite i sa igracem vise. Tuzno. Svuda moraju da vam pomazu sa iskljucenjima ali ne pije vodu to. Partizan sampion.

bgd

pre 16 godina

ne znam samo odakle vam toliki entuzijazam,kad vas ceka jos jedna tekma sa nama.
opet ce tu biti materijala za specijalni sud za organizovani kriminal,jer cemo,kao i uvek,da vas silujemo,ovog puta na vasem kokosarniku sa onim konzervama od pasteta,za koje vi kazete da su reflektori(mozda oni filipsovi?).

ja vas donekle razumem,jer posle primljenih laganih 4 komada pobeda protiv smrdareva je kao kuca...

ipak trebate da se vratite basketu,i da se i dalje vas svih 7.000,koliko vas i ima (+ dodik iz republike sumske)skupljate tamo i pravite "najjacu atmosferu na svetu"!!!???? xaxaxaxaxaxaxaxax
pa vi ste stvarno bez konkurencije...

drug Jataganac

pre 16 godina

Banat? Nije vam to Partizan, da vam poklanja pobede i igra kukavicki protiv vas. Eh, sta bi Zvezda da nema Partizana da joj pruzi vestacko disanje...

ерцов

pre 16 godina

гледам ове коментаре и не могу да верујем шта људи пишу, изгледа да много боли оних 4:1

ЗВЕЗДА!!!

Igor iz Niša

pre 16 godina

Cigani plačite sada eto vama vaše evropske zvezde, sigurno sudija nije mogao da sudi neki faul ili penal za popedu, ups pardon možda je svirao za nerešeno.

Michael Scofield

pre 16 godina

Nije dzabe toliko godina M.Vucurevic bio u upravi Partizana. Bravo za Banat, bravo za crno-belu filijalu!!!

PARTIZAN SAMPION!!!!!!!!!!

Felipe

pre 16 godina

Znao sam da je onaj derbi samo pitanje inspiracije i srece. Opet je +5 , vec u sledecem kolu se ocekuje +7 +8!
Partizan slab bez Jovetica.

grobar_brisel

pre 16 godina

zna se ko ima najbolji tim u SRBIJI ....a zvezdi ostaje samo da se nada da ce sledece sezone biti bolje jer....hehe BANAT sa desetoricom pogodio ZVEZDU to jest izborio vema dobar rezultat! partizannnnn !!!!

uragan

pre 16 godina

e moja zvezdo nisi nam ni do kolena.Po onom blatu samo vi mozete da igrate zato ste i nagurali one golove.Tek ce se videti ko je ko u srpskom fudbalu i u svim ostalim sportovima.

cigani,smesni ste...

pre 16 godina

sta bre hocete,Milanko Raskovic igra extra.....covek je dao gol,u derbiju je super igrao..Pravi napadac za zvezdu....Samo tako nastavi Milanko..

svajcarac

pre 16 godina

@ sta Reci
ako su to vam najveci uspjesi onda ste stvarno jadan klub.
da ja tebi nesta kazem kada ste vi osvojili kupa sampiona kada ste osvojili interkotinentalni kup i kada ste vi to bili u finalu kupa uefe koliko ja znam nikada. a ne uso u ligu sampiona i bio zadnji ako vam je to uspjeh onda neka vam bude. i jos nesta zvezda je igrala ligi sampiona 1992 i to u gruppi sa sampdoriom, anderlehtom i panatinaikosom ako te neko upita.

dex

pre 16 godina

Mili moji grobarčići, čestitke na velikom uspehu. Iskreno, ako već moram da biram, radije ću da izaberem da vas ponizimo svake godine, pa makar bili na "minus 5". Jednostavno...PRICELESS ;-)

Just

pre 16 godina

Ne znam da li ste primetili ali u svakoj utakmici zvezdin protivnik ne moze da ne dobije crveni. Bilo da je to zasluzeno ili ne, uglavnom ne, nije mi jasno ajde dajte mi objasnjenje.

:D

Pozdrav za navijace PARTIZANA.

zvezdas_lux

pre 16 godina

@ sta reci

sve mogu da citam ali kad procitam kao ovo nesto onda dodje mi da idem na mars .hehe
pa znas vi koliko ste razvalili njukastl u engleskoj isto toliko kao i vas artmedija u Beogradu .istom merom i ti sad pricas nesto .
ako to zoves odvaljivanje onda sta je 4:1 hehe. MI SMO POSTALI PRVACI EVROPE KAD SMO ODVALILI(ti kako to nazivas) NA (PENALE) MARSEILLE.
na kraju sezone vidimo se grobari .

Sudija

pre 16 godina

Svaka vam čast! Pobedite Partizan, pa odmah gubite važne bodove... Bitno je, izgleda da Rašković igra, dao je i gol - SUPER!? Muka mi je...

dcz

pre 16 godina

Grobari se opet napalili, a na kraju ce opet da kukaju kako zvezda namesta utakmice i tako uzima titule. Pa partizan se branio celu utakmicu kuci iz dve sanse ugurao gol. Ni nereseno nije realno, trebalo je smederevo da pobedi. Ali ima jos dosta do kraja, ni partizan ni zvezda nisu superiorni i bice jos kikseva na obe s. Tako da mislim da ce prvenstvo da se resava ove godine u derbiju (mada ne znam zasto se tako zove), a zna se ko je tu veliki favorit.

Taka

pre 16 godina

Ovo je stvarno sramota !!! Da li ste vi sposobni da pobedite bilo koga drugog u ovom bednom prvenstvu sem onog jadnog partizana. Ovako se gube titule.

Игор из Ниша

pre 16 godina

Једва чекам да видим преглед утакмица ако је опет суђено Звезди како се суди бећ неколико година. Сетите се утакмице Звезда-Смедерево на Маракани свира се Звезди пенал за победу над Ђокићем који је фаулиран најмање 5 метара ван казненог простора, а пре тога се Смедереву поништава чис гол, наводно због недозвољене позиције, а последњи играч је био звездин и то најмање 4-5 метара био је ближи голу. Тако је свиран и дерби нема црвени за Басту а за Рнћа има, фаулова за Звезду колико је год потребно. И на крају поздрав за алапачу Коромана.

fcrsb

pre 16 godina

Kakav jadan navijac moras da budes kad samo komentarises Zvezdine kikseve. Vama je jedina radost kad Zvezda izgubi bodove negde. Posle derbija cetiri komentara od vas a sad koliko hoces. To je kompleks manjeg kluba i navijaca koji slave pobedu u derbi kao osvajanje LS. Javite se kad osvojite trofej... ako tad jos uvek postoji internet.

sale kg

pre 16 godina

Zvezdo uz tebe smo uvek. SAMO JEDNA JE ZVEZDA. Grobari hteli TO da priznate ili ne tesko cete stici do titule. Vidimo se na kraju prvenstva. Cim ste se ovoliko raspisali i poleteli vidi se da ni sami niste sigurni u jokana i ekipu. Ko se zadnji smeje .... nije grobar.

Nino

pre 16 godina

Sta se palite vi ste pobedili zato sto ovi iz Smedereva promasuju 2 stopostotne sanse a igra vam i nije nesto. Pricate o pobedi kao da ste igrali najlepsi fudbal u poslednjih 5 godina a nemate pojma!

PartizanovacNR

pre 16 godina

Eto,derbi je bio tracak nade da czv moze do titule,ali pored igraca PARTIZANA to je nemoguce.IDEMO CRNO-BELI,SAMO NAPRED...

Djole

pre 16 godina

Dokle bre Raskovic??? Dokle???

Bolje da smo izgubili, nego sto je on da gol!!! Ovaj gol ce ga drzati jos 10 utakmica u Zvezdi sigurno!!! STOP RASKOVICU!!!!!

Alex London

pre 16 godina

Pa nemogu da vjerujem da su sa Banatom igrali 2:2.Svim igrcima bi odbio 50% od plate zbog ove sramote u Zrenjaninu.Neka vas je sramota na koji fazon mislite da osvojite titulu? Bruka i sramota Jankovicu...

Shoxy

pre 16 godina

@ delija4ever

kazes njivi? pa prvo krenite od vase njive koja je najveca i najgora njivetina u nasoj ligi pa onda prozivajte ostale. A za onom naucnika sto rece da je zvezda odlicno odigrala u derbiju stvarno me nasmejao. Koja bre igra, sve golovi iz prekida, zahvaljujuce katastrofalnoj nasoj igri ste dobili, zahvaljujucu Maleticu, zahvaljujuci sudiji..... ali k'o visoko leti nisko pada, sad vas je banat spustio da se ne duvate po novinama vise vi ovo, vi ono. PARTIZAN SAMPION

vladan

pre 16 godina

dokle vise ovaj basta zar nismo doveli ninkova koji igra za reprezentaciju a igra na toj poziciji , pa bre pre bi umesto njega uveo cak i bajalicu, dokle vise da menadzeri prave timove a ne treneri , to se ocigledno vidi na bastinom primer, samo da mi je znati ko njega gura u prvi tim i jos u repku, ko se slaze nek prporuci

pfc rules

pre 16 godina

Mislim da je sudija zaboravio da vam svira penal komsijeeeee!!!
Jer to kod vas tako ide zar ne??
Iskljucenje pa penal!!!
EEee komsije komsije...

gagy delija

pre 16 godina

Ma sta lupaju ovi grobari...
Ne brinite se,necete vi izgubiti bodove protiv vaseg banata!

Sta se palite na +5,pa bilo je i +9 pa smo vas otkinuli u derbiju i dosli na -3!
Samo da znate da je smederevo imalo vise prilika nego vi za dve tekme!

licimur PFC

pre 16 godina

Dzaba radovanje zvezdinom kiksu,kad je partizan toliko ocajan da ce puci u Kuli...Jokane, pruzi ruku i sve najbolje...dok je vreme.

Dusko

pre 16 godina

Jankovic je najruzniji i najgadniji zvezdin trener ikada,ne znam kad sam nekog toliko mrzio kao njega..odwratna neznalica...zwezdo nema weze..ja ewropske rezultate..Zvezda oleeeeee...

Igor

pre 16 godina

Svaka cast Zvezdi na uspesnom gostovanju na zaista vrucem terenu u Zrenjaninu,jer izvuci bod protiv tako renomiranog protivnika i to na njihovom terenu je zaista senzacionalan uspeh ove ekipe C.Z!!!Ako tako budu nastavili i u daljem nastavku prvenstva bojim se i da ce kup uefa ostati pusta zelja navijaca Zvezde.Jos jednom sve cestitke samo napred maistori,virtuozi sa loptom,samo napred kraljevi!!!

Igor

pre 16 godina

Ma Banat je gigant ja sam to oduvek znao,sada se kao neko iznenadjuje sto je igrao nereseno sa Zvezdom?Ja priznajem da je to iznenadjenje ali to sto je Zvezda izvukla bod1!!!

Realno

pre 16 godina

Realno je da Jokanović treba da napusti klupu Partizana, ova početnička sreća neće dugo trajati, od kada je seo na klupu Partizana, Partizan nije dao više od tri gola, čak i kada igra sa trećerazrednim timovima. Zvezda na klupi ima trenera sličnog kvaliteta, tako da će ovo prvenstvo biti pre nadmetanje ko je gori, a ne ko je bolji. Jokanović nije za trenera, to se iz aviona vidi, a ovaj Partizan je tužan i kada pobeđuje. DANAS SMO IMALI SREĆE ŠTO SMEDEREVO NIJE TRI GOLA DALO. JOKANOVIĆU IDI DOK IMA VREMENA DA SE OVE SEZONE NEŠTO I OSVOJI. Nakon rezultata u Zrenjaninu vidi se od kakvog tima je Jokanović izgubio 4-1, od jedne osrednje Zvezde koja ni sa igračem više ne može da pobedi Banat, još je zamalo i izgubila u finišu. To je za normalnog čoveka dovoljno da zaključi da mu na klupi Partizana nije mesto.

Gile_pg

pre 16 godina

Nista mi ne znaci kad su nas onako oprali u derbiju.Misljenja sam da ekipa koja je bolja u medjusobnim duelika treba da bude sampion.Volim Partizan

Sta reci

pre 16 godina

Nije mi jasno zasto je protiv Smedereva bilo onako malo publike?!Pa karte nisu mogle biti jeftinije.To ko da je kosarka,pa dodje 3000 ljudi...Glupo.

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

Pa dobro sad..."a little bump on the road"...nista drugo. Nemojte se previse radovati Topalovici, jer ste i vi jedva pobedili Smederevo. A prolece je ipak ZVEZDINO...uvek bilo i ostace !!!

ŠTA REČI

pre 16 godina

@ Ajde Zvezdo
pa dobra ti je ova KAD SMO IGRALI u LIGI ŠAMPIONA
PA kad smo odvalili NEWCASTLE u sred ENGLESKE,
A kad ste vi igrali zadnji put u:
-LŠ(u grupi)
-kad ste prošli UEFA CUP(prošli grupu)

ako se dobro sečam NIKADA?!!!!!!!!

Bojan

pre 16 godina

Ovo je jos jedna sezona koja je dogovorena u mafijaskim krugovima.Posle dogovorene pobede u derbiju Zvezda je pokazala pravu snagu protiv 10 Zrenjaninaca.Iznecu par cinjenica:
1.Kastilju je menadzer rekao da treba da da barem jedan gol u derbiju ako misli da na leto pronadje inostran angazman.(on dao 2 komada ).Jer jedino derbi gledaju strani menadzeri.
2.Partizan ce finansijski zaraditi na Joveticu,tako da treba pustiti i Zvezdin mafijaski klan da zaradi nesto u ovoj sezoni tj. da proda nekog igraca.
3.Pobeda posvecena "uhapsenom vrhu Zvezdinog klana" od strane trenera je itekako od velikog znacaja,jer su poslali poruku njima u zatvoru da je sve po starom,tj. da se namesta i da posao ide po planu.
Znaci derbi je imao visi cilj,finansijski a ne sportski,kao i celo prvenstvo.

д.н.с.

pre 16 godina

Мислим да гробари не треба да ликују јер немају разлога за то.Банат је данас показао колико је звезда јадна екипа а из овога се може закључити да је партизан још јаднији кад нон стоп губи од звезде.Шта значи срце у јунака,кад губиш и играш са играчем мање,кад те судија уништава али све се може кад имаш ону ствар.И то наравно неће допрети до ових у партизану него ће се радовати кад звезда губи,бусати се у прса а кад дође дерби-опет ће бити мишеви.Па докле бре браћо?

Zarko (MKD)

pre 16 godina

Djurovski igrao bez napadaca ,Kosanovic isto, ovaj Jankovic ista skola.Alo bre svaka drugoligaska ekipa igra ofanzivnije.Ako u Zvezdi misle da su Raskovic i Burzanovic centarfori onda nemaju pojma od fudbala.A da ne pricam za utakmice sa Arisom(Kosanovic) i Vojvodinom(Jankovic) u gostima bez nijedan napadac.
Katastrofa...........

Kiselo

pre 16 godina

Partizan je pobedio slucajno.
Ova iga ne valja.
Igrom vecine igraca upravljaju njihovi menadzeri.
Djukica treba odstraniti iz fudbala poput Terzica jer su clanovi iste druzine.
Mislim da je ovo jasno.

Zvezda nema tim i trebala je da izgubi.
Jankovic pravi ekipu bez kalkulacija i moze da uspe, ali pitanje je uticaja mesetara na to.
Ovaj Partizan???????????
Jovetic se povredio???????????????????????
Moreiri ne ide????????????????????????
Zuka ima karakter i treba sakupiti takvih dvadeset karaktera i praviti igru i tim.
Ne mogu da gledam g...a na terenu.
Nema povratka publike bez povratka postenja na stadione.

Ne verujem da ce Partizan napraviti igru i tim i pitanje je trenutka kad ce popiti otreznjenje.
Predvidjam to(zesci poraz) u sledecem kolu.
Ovo nije igra nego bagudanje po terenu.

Zvezdasi i Partizanovci(posteni ljubitelji sportske igre), ako hocete da gledate fudbal udruzite se i rasterajte mafiju( hostaplere koji mesetare i prave aranzmane sa rukovodeci strukturama).

Drugi izlaz ne postoji, jer ste ih odrzali u zivotu zato sto ste zagrizli njihovu udicu . Ono vas svadjaju da bi egzistirali.

Lazar

pre 16 godina

DELIJE,sta je ovo zar smo dozvolili da Miskovic udje u najvecu instituciju u Srbiji!!!???NECEMO DELTA ZVEZDU!!!
Neka se utakmice igraju ali ja ih sigurno posecivati!!
Zalosno...

johny5

pre 16 godina

Zvezda i Partizan imaju bolje placenije ali po svemu vidjenom tokom cele sezone i ne bas nesto posebno kvlitetnije fudbalere od ostalih prvoligasa!Osim mozda po mom ukusu Kastilja i Jovetica koji su stvarno zalutali u Srbiju!Prvenstvo je interesantnije priznali to neki ili ne i do kraja gubice sigurno veciti (na papiru osvojene) bodove!Idemo Zvezdo glavu gore i nedaj se kraj je bitan!
Pozdrav za sve!

Bratislav

pre 16 godina

Zvezdas sam, ali ovako slabu Zvezdu ne pamtim, od 19 utakmica 10 pobedila i 9 neresena! A danas igrati nereseno je ravno porazu. Da li neko iz uprave vodi tu statistiku?!

tantalo

pre 16 godina

"Vujovićev gol posle kornera u 78. minutu šokirao je goste, a domaćin je nedugo zatim imao sjajnu priliku za potpuni preokret, ali je Vujovićev udarac zaustavio Ranđelović."

Opet ste se provukli....

ns pfc

pre 16 godina

ja stvarno ne znam zasto gospodin Jokanovic ne podnese ostavku?i jos je gori onaj koji ga je doveo,partizan nema sanse da uzme titulu sa ovom neznalicom na klupi koji nije nikad vodio nikog pa odmah seda na klupu jednog Partizana.isti slucaj je u zvezdi.anonimusi treneri,ekipe katastrofa.svaki iole ozbiljniji klub bi pobedio i jedne i druge sa 5 golova razlike.sramota za srpski fudbal ,pali smo na najnize grane.uopste nema veze ko ce osvojiti titulu,opet blamiranje u evrropi.a partizan ce po starom dobrom obicaju otpustiti trenera kad sve bude gotovo,kao i jesica i rebera.odmah ostavka sarlatana jokanovica!!!!!i dovedite nekog ozbiljnog trenera kao sto je slobodan krcmarevic,tumbakovic itd.sram vas bilo!!!

Mirko Vojvoda

pre 16 godina

Pa stvarno nije u redu,kako bre misli taj sudija da zvezda pobedi a da ne svira ni jedan penal za njih,nema smisla stvarno...

PERO

pre 16 godina

Ista slika kao prosle godine samo zamenjene uloge. Partizan je prosle godine dobijo derbi ubedljivo, a Zvezda osvojila titulu. Ove godine je obrnuto. Pozdav svim GROBARIMA!!!

Jaa

pre 16 godina

Evo prave slike Zvezde i jos jednog pokazatelja koliko je Partizan u stvari bio ocajan u derbiju. Voditi 2 1 i imati igraca vise( nista novo) a onda 2 2... Nego sa kim igra Zvezda sledeceg vikenda- da znam ko dobija crveni...

Peđa

pre 16 godina

Mislim da će se prvenstvo prelomiti u naredna 2-3 kola.Partizan je naša najbrža i tehnički najjača ekipa, ali i ekipa kojoj je velika mana nedostatak mase(posebno u odbrani i na sredini).Zbog toga im nikako ne odgovaraju teški tereni gde odlučuje duel igra.Današnji kiks Zvezde bi mogao biti presudan baš iz tih razloga.

Insajder

pre 16 godina

Srecan osmi mart svim igracima crvene zvezde . . . . Zanima me da li je Jestroviceva zena primila cvece? Bolje vam je da trenirate nego da snimate pornice . . . . Partizan sampion . . . .

DJOLE

pre 16 godina

Zvezdino prolece,zvezda tone,tone pa nece da stane.Sudija vam nije pomogo nego vas je jos vise upropastio jer je pokazao da Zvezda sa igracem vise ne moze da pobedi Banat.

eric

pre 16 godina

Vi samo Partizan mozete da dobijete. Partizan je pravi humanitarni klub. Kad god vam je tesko kad ste najlosiji i najneorganizovaniji onda dodje utakmica sa Partizanom koja vam uvek pomogne. Bez obzira i ako Partizan ima 5 puta bolji tim on uvek uspe da vam svojom bezgranicnom gluposcu i naivnoscu pokloni pobedu. Ja sam rekao da vi ne mozete nikome sem gresnom Partizanu da date vise od 2 gola. Molite se bogu za Partizan jer sve drugo sto uradite je smesno. Da nema Partizana odavno bi se raspali. On vam uvek pritekne u pomoc kad VAM je najteze.

Milos PFC

pre 16 godina

Partizan sampion zvezda u drugu ligu. Sledeci derbi 5:0 za partizan.

PARTIZAN SAMPION!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vaske Cacak

pre 16 godina

Nikako mi nije jasno zasto niko ne prati kako treba ovu ligu.
Pa Borac igra istorijsku sezonu,Napredak podize prosecnu posetu, banat otkida bodove....

milan cg

pre 16 godina

ljudi, crno-beli, sta vam je, pa ja isto volim kad se cz saplete, ali ovaj nas trener je biser veci nego jesa! verovatno cemo posle svega na guzove uzeti titulu ali ce polovina zavrsiti u bolnici zbog ovog autisticnog trenera. menjajte dok jos ima vremena za nesto...inace zaboravite na partizan od jesenas. muka mi je!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Koji je ono fudbal strasno, pola meca sam citao ,,Izaberi Partizan'' da ne gledam ono.
Damo gol i zatvaramo se protiv Smedereva, ej!!!
Srece pa i komsije nisu nista bolje, jedino mogu da dobiju ove nase kompleksase.

Jokanovicu Partizan ne moze ne sme i ne zna da igra defanzivno i tacka!!!

shatro trener Jankovic iz Zvezde

pre 16 godina

Derbi je bio za Dzaju&co. Danas protiv Banata je bilo za Zeku i Bjeku. Za Terzu cemo da sredimo pristup zatvorskoj biblioteci da moze da uchi, a Ceci cemo da doturimo morava cigare u zatvor, a mozda joj popravimo i tranzistor da moze da slusha njene kolege sa estrade u muzickim nastupima na lokalnim radijima...

nenad WSC

pre 16 godina

Partizan odigrao ocajno. Ne lici na ekipu od jesenas ceo stadion je strepeo do posledjeg minuta. Ako ovako nastavimo tesko do titule. I vi sa 92 ispravite ovo da je bilo 3ooo gledalaca jer nas je skoro toliko bilo na jugu.
Ja sam ceo zivot stobom kao mali pevao,
po skolama se tuko tvoje ime branio
a jos sam juga deo i ludo volim te
i sa drugovima svojim za tebe borim se..
OOOOOOOOOOOOOOOO
ovo ce biti hit godine!!!!!!

nemanja87

pre 16 godina

E ovi grobari sto ostavljaju komentare da su gledali njihov Partizan danas ne bi se javljali da imaju i malo casti.Smederevo koje nema pravog napadaca pravi 6-7 sansi a partizan 1 pored gola(posle prekida).Neverovatno je sta su sve likovi promasili,a u zadnjih 5 minuta partizan u svojih 16m,Dijara se valja,ljudi zvizde,Jokanovic se pojede ali dobro bitna su 3 boda.Sad sam tek video koliko Partizan nema sanse da ne kiksne bar jos 4-5 puta.

dobronamerni GROBAR

pre 16 godina

Nema veze, pobedićete na sledećem derbiju!!!
Morate i vi nekad da se radujete!
A možda i titulu osvojite (u mačevanju)!

nikola

pre 16 godina

ne znam zasto je smak sveta kad neki od nazovi jacih timova u nasoj ligi izgubi koji bd na gostovanju ili kod kuce,od opet nazovi slabijih timova..pa jel nije bas to draz fudbala..svako se bori i zeli da pobedi..i treba da bude ovakvih rezultata..a pravi kvalitet i odnos snaga tih jacih se vidi u medjusobnim duelima..sto je Zvezda pokazala protiv partizana..Sa takvim strucnim stabom koji sad ima partizan(pa i sa igracima) i njima se smese takvi rezultati na gostujucim terenima(pa cak i losiji) tako da me ne brine ko ce uzeti titulu ove sezone..

Djone

pre 16 godina

Bio sam danas na JNA i osecanja su mi pomesana.Srecan sam zbog pobede Partizana i kiksa Zvezde ali sam izuzetno razocaran katastrofalnom igrom bez imalo zara.Partizan nije ni bleda senka od ekipe koja je jesenas gazila sve redom i pokazala zube cak i pred Interom i Realom.Ogroman je hendikep odlazak Djukica koji je ekipi dao smek,lucidnost,samopouzdanje,borbenost.Ocito,da je velika greska dolazak Jokana koji je za kratko vreme potpuno unistio fizionomiju ekipe,nema vise tecnosti u igri i samopouzdanja,ugusio je Moreiru forsiraju ci ga na zadnjem veznom,bekovi jako malo ucestvuju u napadu i naravno velike greske u izboru igraca tipa Ednilson i Maletic za derbi i danas blago receno katastrofalnog i sramotnog Lakica koji ce mozda uci u istoriju kao najbrze zamenjeni igrac a da nije povreda ili taktika u pitanju.Neka nam je Bog u pomoci.VOLIM GA KO OKA DVA...

Danko Lazovic

pre 16 godina

@aco_bar

Dodje pre neki dan moj rodjak koji deset godina trenira fudbal sa svojom ekipom, a ja sa svojom iz naselja i odvalimo ih na nekoj njivetini!

PS: "Na njivi ni ronaldinho ni kaka ne znaju da igraju fudbal"

KRUŠEVAC-GLAVNI GRAD

pre 16 godina

Šteta za poraz, a mogli smo u vrh tabele sa pobedom! Ali šta je tu je, nek sutra Voša dobije Hajduk, oni su nam konkurenti!

grobari?

pre 16 godina

Sjajno bravo Partizane ali gde su sada ti Grobari kojih ima samo kada se pobedjuje?
kada bih ziveo bg-u isao bi na svaku tekmu i da je partizan poslednji na tabeli.

silvaner

pre 16 godina

Partizan je odigrao najgoru utakmicu u poslednjih godinu dana i gle cuda pobedio.Pa one tekme protiv borca i vojvodine su bile na evropskom nivou ali sa malo osvojenih bodova.Fudbal je stvarno cudna igra.Smederevo je zasluzilo jedan bod danas ali u proslom kolu nisu zasluzili pobedu nad vojvodinom pa im se sve vratilo.Jovetic danas nije igrao i bilo je za ocekivati da ce Jokan umesto njega ubaciti Cadikovskog ili Lazetica da bi se drzao osnovne takticke seme u kojoj ovaj Partizan igra vec duze vreme.Ovo je tipican primer kako mnogo slicnih igraca u veznom redu smetaju jedan drugom.Dok Dijara usamljen bez ijedne dobijene prave lopte u prostor pokusava nesto da uradi vezni igraci se sudaraju, trce jedan pored drugog ni sami ne shvatajuci sta se to desava.Lazicu smeta Stjepa novic,Moreiri smeta Tosic a Zuki smetaju svi(danas je bio najbolji uz Bozovica,Obradovica i Djordjevica).Ovakva postavka ne sme ni u ludilu da se ponovi jer j... lud zbunjenog.Igraci nisu krivi ovo je Jokanova greska!!Ajde u drugom pol. valjda ce uci neko od tipicnih napadaca kad ono veznjake opet manjaju veznjaci(edmilson i maletic).Konfuzija na terenu se nastavlja sa novim likovima a mi svi na stadionu gledamo kad cemo biti kaznjeni.Pa jos ako se uzme u obzir da je Lakic od samog pocetka igrao vrlo nervozno i pravio pocetnicke greske iz kojih smo mogli primiti gol,rezultat je svi se slazu fenomenalan.Sa ovakvom igrom i postavkom u Kuli nemamo sta da trazimo.Valjda ce se Jovetic oporaviti i vratiti sigurnost u igri.Na derbi ne treba mnogo misliti jer to je bilo klizanje,polu vaterpolo,greske, srecne i nesrecne okolnosti i prakticno je nemoguce zakljuciti bilo sta o igri vecitih rivala.Tek za 3-4 kola moci ce se reci u kom pravcu se krecu Partizan i Zvezda.Zvezda je iznenadila,jer ipak igrati celo poluvreme sa igracem vise i skoro izgubiti utakmicu takodje mnogo govori.Slozio bih se sa prethodnikom da u ovom trenutku poredjenje vecitih rivala vise ide u pravcu koje gori a ne ko je bolji

kepi

pre 16 godina

Ajde Jokane molim te nemoj da učiš i savetuješ ove momke
za sledeću utakmicu,samo sledeću,pusti ih same pa kako bude,pusti ih da igraju
FUDBAL

DOKLE_VISE????

pre 16 godina

Ajde bre ljudi sve je to namesteno! pa neko gura raskovica u tim samo da bi ga prodali pa da stave pare u dzep.mislite da bi raskovic igrao???? pa neverovatno.... BURZANOVIC u tim!

RAKA

pre 16 godina

Jokan je kao Bata Zivojinovic u Balkan Ekspresu kad vozi avion ka Kazablanci i kad ga pitaju-Otkad ti znas da vozis avion?- A on odgovara- A ko kaze da znam?-. Pa nije Partizan pionirska ekipa nekog nizerazrednog kluba pa da se na njemu obucavaju mladi :perspektivni: treneri. To bi trebalo da je ozbiljan klub kome su u prvom redu uvek rezultati a ne eksperimentalna laboratorija. Ne mozes ni u gradskoj cistoci da se zaposlis bez iskustva ali u Partizanu i to moze. To vazi i za Djukica i nije mi jasno sta je on to uradio u Partizanu da ga toliko hvalite osim sto je uspeo da napravi najduzi niz poraza u Partizanu i to u ovoj smesnoj konkurenciji. Posle se cudimo kd gubimo ko deca od tri puta nekvalitetnije ekipe i kad se brukamo.

milos

pre 16 godina

Cstitam Jokanovicu prvi trijumf na klupi Partizana! Mada mi ova igra nesto smrdi... Dosta defanzivno, lose, dobro je da smo pobedili. Eto, i ta "jaka" Zvezda nam pokloni jos +2. Oni su jos gori bili. Jokanovicu, pamet u glavu! U Kuli hocu pobedu, ali i igru. Ofanzivu! Nemoj da me nerviras, bolje bi ti bilo!

Maksa PxFxCx

pre 16 godina

@aco_bar

Niste videli nasu tehniku, jer na vasem terenu je trebalo da se igra vaterpolo a ne fudbal... btw, +5 :) nije li to prelepo :))

Felipe

pre 16 godina

i jos nesta zvezda je igrala ligi sampiona 1992 i to u gruppi sa sampdoriom, anderlehtom i panatinaikosom ako te neko upita.
(svajcarac, 8. mart 2008 21:52)

Hahahaha, dobra vam bila grupa! I sta ste uradili, ne secam se?

Igor iz Niša

pre 16 godina

Molim Đukića da pozve igrače Zvezde u nacionalni tim jer posle igre u Zrenjaninu to zaslužuju, alapaču Koromana za portparola, jer drugo i ne zna sem da priča.

PFC_deki

pre 16 godina

Ja sam ceo zivot s'tobom, kao mali pevao,
Po skolama se tuk'o tvoje ime branio,
Ja jos sam Juga deo i ludo volim te,
sa drugovima svojim za tebe borim se,
ooooo ooooooooo ooooooooooo ooo
VOLIM PARTIZAN!!!!!!! GROBARI ŠKOFJA LOKA (SLO)

Joca

pre 16 godina

i jos nesta zvezda je igrala ligi sampiona 1992 i to u gruppi sa sampdoriom, anderlehtom i panatinaikosom ako te neko upita.
(svajcarac, 8. mart 2008 21:52)

hajde ti lepo decko na sajt UEFA-e pa proveri kako se zvalo to takmicenje ... Champions League (sto nije!) ili je to bilo KUP takmicenje!

Strelac

pre 16 godina

E strasni ste mi vi navijaci kad vas dodje 3000 na utakmicu! Ovde(Nemacka) dodje na Regionalnu ligu 16000 navijaca, na drugu ligu do 50 000 a u prvu(zavisno od stadiona) do 80 000 ljudi, bez obzira ko s kim igra! A o "nasem" kvalitetu ne treba trositi reci, videlo se kako kako smo se i gde plasirali, bilo klupski ili kao reprezentacija...

5-3-2

pre 16 godina

STRASNO!!!
Zvezdina klupa je, morate da priznate, slabija od klupe Radnickog Obrenovca!
Ko su ti ljudi?
Ko je taj 'Sale' Jankovic?
Koji je to trener?
Koga je on trenirao?
SRAMOTA.
PS: Mora neko da mu objasni da ima pravo na 3 izmene i da mu kaze da Milanko moze samo da igra kod njega ... ali u dvoristu!!!

MirijevoPAOK

pre 16 godina

Ma, ko još nakon insider-a prati ovu raspalu, šugavu ligu zvanu prvenstvo Srbije !!! Svi na TV i pratimo lige petice !!!
Navijaj iz fotelje, pljuni na stadion ( leglo kriminala)

dex

pre 16 godina

@ Felipe

Bili smo drugi iza Sampdorije, a posto je to bila polufinalna grupa, Sampdorija je otisla iz te grupe u finale!
Ocigledno ili pratis fudbal sezonu-dve, ili si klinja pa se ne secas! Takodje u toj grupi nismo ni jednu utakmicu odigrali kuci, vec u Madjarskoj i Rumuniji!