Nedelja, 24.02.2008.

18:44

Totenhem osvojio Liga kup!

Izvor: A G

Totenhem osvojio Liga kup! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Navijac SLO

pre 16 godina

PA STA PRICATE...?!! Kakve pare... Pa zna uopste ko od vas koliko je samo Tottenham potrosio para za ovaj trenutni sastav? Berbatov, Bent (najveci transfer u istoriji kluba), Bale (Tottenham dobio utrku za njega pored Arsenala i Manchestera), pa sad ovaj Hutton (izdvojene velike pare za njega jer je imao vazeci ugovor sa Rangersima)... Necu ni da pisem koliko su samo preplatili Ramosa koji je konacno zamenijo jadnog Jola. Svi klubovi u Engleskoj imaju tradiciju ali i svi mnogo trose (West Ham, Newcastle, Liverpool, Manchester city...)- pa ova poslednja u nizu su razbacali najvise para pred sezonu ( setite se transfera F. Toressa!!! ). Chelsea je uvek imao medjunarodni tim zato ga i mnogo volim. Ona cuvena generacija koja je osvojila Kup pobednika kupova (vise ne postoji to takmicenje): Zola, Flo, Stanic, Poyet (sada pomocni trener Ramosa), Deschamps, Petit, Desailly, Leboeuf, Le Saux, Di Matteo, Vialli... As do asa (milijoni do milijona- zato nema price o Romanovi eri...) . Nemojte molim vas da pisete neproverene stvari...JASNO? Za razliku od vas koji mrzite suprotne timove ja samo gledam na svoj tim i volim samo njih. Jos nesto... Engleska liga je puna preplacenih igraca (i stranih i Engleza). Hvala za objavljen komentar i pozdrav svima. "Ten men go to..."

vlada

pre 16 godina

totenhem volim i navijam za njega od kad znam za sebe. jako mi je drago sto su uzeli ovaj kup. sto se tice celsija ne znam sto ga toliko mrzite, pa sta me boli uvo sto je stvoren na novcu i sto nema toliko jaku tradiciju. jel to nesto sad nemoralno, ako covek ima pare i hoce da ulaze sto da ne. kao da drugi klubovi ne ulazu gomile para. recimo totenhem je pljunuo grdne pare za benta pa vidite da greje klupu.

aca

pre 16 godina

70% vas ne zna nista niti o Celsiju kao klubu niti o njegovim navijacima!!
Zato pre nego sto ispisete neke gluposti trazite malo neke stvari po netu(google ce vam dobro posluziti)!!A do tada tisina!!
E sto se tice trofeja,pa nije ni prvi ni poslednji koji smo izgubili!!A sto se tice para koliko ima Celsi e pa verujte mi da Arsenal i Mancester imaju mnogo vise,i mnogo vise trose nego Celsi(uostalom navedite ime neke ekipe kao je potrosila male pare na izgradjivanju ekipe koja se bori za trofej LS i Premier lige)!!
Ima tu mnogo cinjenica koje govore suprotno od onoga sto vas vecina misli(a u stvari to sto vi znate je ono sto cujete od nekog prolaznika i verujete da je istina)!!Kao sto sam rekao koristite malo google a do tada sinovi moji pozz!!

Blue

pre 16 godina

@ Ivan Liverpool
ukucaj na Google-u Chelsea FC i idi na Wikipediu.tamo pise "UK fanbase of about four million".mozda to i nije tacan podatak,ali ja sam to tamo procitao i verujem da je to tako.
Pozdrav!

FK Sarajevo

pre 16 godina

Navijam već duže vrijeme za Tottenham i došlo je vrijeme da se radujem. Sve su bolji i bolji, do kraja sezone treba uigravat ekipu, a iduće u lov na četvrto mjesto i ligu prvaka.

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Ko to ima cetiri milona navijaca u Britaniji? Chelsea? Pa covece dali uopste znas sta si izrekao? Pa u samom Londonu nisu ni blizu prvog mesta a ti pricas o celoj zemlji. Dugo sam tamo ziveo i reci cu ti samo jedno, u svako doba mogu da ti navedem bar deset klubova iz Engleske koji imaju vise navijaca od njih. Zato sto kako kazes imaju cetiri miliona navijaca juce u finalu Carlinga Totenhemovi dodjose i zauzese tri strane stadiona. Evo da ti odmah kazem da nisu ni blizu West Ham Uniteda, Newcastlea, Evertona, Leeds Uniteda, Aston Ville ili Notingham Foresta i ako neki od ovih klubova odavno nisu medju najboljima a o velicinama kao sto su Manchester United ili Liverpool da negovorimo. Chelsea ima dosta navijaca i to niko ne spori, ali brate ti se gadjas milionima ljudi kao da pricas o klikerima. Shvati ovo kao zaista dobronamernu kritiku onoga sto si napisao a ne kao omalovazavanje kluba za koji navijas.

Blue

pre 16 godina

sta da se kaze...jako mi je zao sto nismo uzeli Liga kup,ali mislim da je totenhem bio bolji u finalu i cini mi se da su imali i vise zelje za tim trofejom.nastavljamo na ostala 3 fronta,pa sta bude.
a sto se tice glupih komentara u vezi tradicije,navijaca...vi sto komentarisete a nista ne znate,bolje malo procitajte ponesto o klubovima i navijacima pre nego sto ovde nesto napisete.Celsi i Totenhem su jedni od najpopularnijih klubova u Britaniji.evo recimo Celsi ima oko 4 miliona navijaca samo u Britaniji...itd.
malo se informisite i o trofejima,velikim utakmicama itd.,pre nego sto krenete da iznosite vase pausalne ocene.
Go Blues!
Go Chelsea!
The Pride of London!

JoeBELGRADO

pre 16 godina

To sto su Grobari uzeli ime od headhunters-a ne umanjuje snagu i slavu ove grupe.Inace,ovo pisem kao okoreli Delija.Svaki klub ima neki pocetak i kraj svoje ere.Pa i Arsenal ne moze da se okrene mnogo godina nazad...Jednostavno,bilo je vreme kada je Vila bila prvak Evrope,sada nje nema nigde,sto ne znaci da je nece biti za npr 15 god.Trenutno,Celzi ima neku perspektivo i mozda ce imati neke rezultate.Ne znam zasto toliko bode oci ulaganje u Celzi kada su se silne pare spiskale i u drugim timovima...Jednostavno,Celzi je sada zapoceo neki projekat da u buducnosti uradi nesto,da proba da za nekih 30 god bude veoma trofejan klub.Da li ce u tome uspeti,ko zna,pokazace vreme.Era nekog kluba traje od 1960-1980,nekog je pocela 80-ih i jos traje a sta ce biti sa Celzijevim uspesima i da li ce ih uopste biti,videcemo,niko ne zna...

Vlada_NBGD

pre 16 godina

Dakle, da pojasnim.

Ako pitate prosecnu beogradsku sponzorusu ko je gazda Celsija, ona ce vam odmah odgovoriti da je to Roman Abramovic. Ali zato pojma nece imati ko su gazde Mancester junajteda ili Liverpula, ko je predsednik Reala ili Barselone.

Sa druge strane, ako pitate nekog fudbalskog zaljubljenika ili fanatika da vam navede po 5 trofeja koje su osvojili Liverpul, Mancester junajted i Celsi, za prva dva kluba cete odgovor dobiti odmah, a za ovaj potonji pitanje je da li cete uopste dobiti odgovor.

Celsi je poznat po tome sto mu je vlasnik Roman Abramovic, a Liverpul i Mancester junajted po trofejima, utakmicama, navijacima...

Vlada_NBGD

pre 16 godina

Celsi jeste instant klub!

Berluskoni je jos uvek orezivao vinograde negde u Toskani, kada je Milan bio sampion Evrope...ja nisam ni rekao da novac ne dovodi igrace, vec da ne donosi obavezno uspeh, ako ne postoji jak fudbalski element u klubu. U suprotnom, imena Steaue, Crvene zvezde, Portoa, Ajaksa, PSV-a, Fejenorda, Notingem Foresta, Aston Vile, Hamburger SV-a nikad ne bi bila upisana u istoriju kao imena sampiona Evrope.

Takodje, u mom tekstu nigde ne stoji da Celsijevi navijaci nemaju tradiciju (ne i brojnost), vec da klub nema veliku tradiciju. I Sefild junajted (koji, usput, mnogo vise volim od Celsija) ima tradiciju i to mnogo duzu nego Celsi...

Navijam za Liverpul, ali to nema veze sa mojim stavom prema Celsiju. Ali, za razliku od Celsija, Mancester Junajted i Arsenal izuzetno postujem. A Celsi ni po cemu (osim po novcu) ne spada ni medju 10 (i slovima: deset) najvecih engleskih klubova...i nema izgleda da ce se to ikad promeniti...

Porediti Real Madrid i Milan sa jedne i Celsi sa druge strane je, blago receno, neumesno. Jedino zajednicko im je novac, u svemu ostalom se razlikuju...

A sto se Headhunters-a tice, znam koga su ovi beogradski iskopirali...mada je i tu svako poredjenje nevaspitano...

Gerrard8

pre 16 godina

Celzi instant klub-ok.Celzi ima pare-ok.Ali kada pricate o Cel navijacima,ocigledno nemate blagog pojma o cemu pricate.Da li ste recimo culi za Headhunters-e?Verovatno najozloglasenija grupa navijaca na ostrvu ikada.Njihovi navijaci imaju tradiciju i svi koji prate navijacka desavanja znaju da su samo Liv navijaci bolji od njih.A 80-ih i pocetkom 90-ih Celzijevi navijaci su bili mozda i od njih bolji.

DidierDrogba

pre 16 godina

Celsi je instant klub, izgradjen, ne na tradiciji, navijacima, velikim utakmicama i trofejima, nego samo i iskljucivo na novcu. A to ne moze...to sto su uzeli u prethodnih par godina, uzeli su...i to im je za narednih 100, dok se ne pojavi neki novi Abramovic...a dotad ce jedan mali deo londonske populacije (i mozda poneki grobar) pricati o slavnim danima Celsija (namerno stoji danima, a ne godinama, ili, nedajboze, decenijama)...
Chelsea won't get away, get away, get away, Chelsea won't get away, poor, old Chelsea!
So long, boring Blues!
(Vlada-NBGD, 24. februar 2008 21:32)
Ne lupaj,a na cemu su po tebi izgradjeni istali veliki klubovi?Svi veliki klubovi su to postali na osnovu ulaganja u njih.A tek posle dolaze velike utakmice,trofeji,tradicija!
Vidim da ima dosta vas sto vise mrze Celsi nego klub za koji navijaju,ali to je samo zato sto se plase celsija i njegove snage.I ne brinite Celsi ce osvojiti i ove godine 2 trofeja!
Sto se tice utakmice slaba igra Celsija bez zelje delovali su kao da su bili mislima vec u mecu sa Olimpijakosom!Ali totinhem je zaslizeno pobedio i svaka im cast.Totinhem uz arsenal sigurno igra najlepsi fudbal na ostrvu!
BLUE IS THE COLOR!!!

Lineker

pre 16 godina

Neki ce reci da ovaj trofej ne vredi puno, ali kup UEFA je obezbedjen, a pehar je pehar. Mislim da su igraci Tottenhama skinuli veliko breme s ledja i da u buducnosti mogu ici velikim koracima napred. Sto se novaca tice, nemojte se zavarati, Spursi su takodje imali ogromna ulaganja. Ne na nivou Celzija, ali daleko iznad velike vecina klubova. Pozdravi navijačima Tottenhama. Glory days ahead of us!

BokiR

pre 16 godina

propade mi tiket!!!!
Nemojte da prozivate Celzi u vezi novca. Sigurno ne igraju Kristijano Ronaldo, Kaka, DZerard, Mesi,Raul,Ibrahimovic, Berbatov za klopu i smestaj!

CuX

pre 16 godina

Drago mi je sto je Totenhem osvojio Liga kup. To je samo jos jedan dokaz da novac ne cini sve. I ovako ne volim Celzi, dve gotivne engleske ekipe su mi Liverpool i Totenhem

future sound of London

pre 16 godina

Milan je svoje uspehe u zadnjih 20 godina postigao zahvaljujuci novcu Berluskonija, do njegovog dolaska Milan je bio prosecna ekipa, mislim da se takmicio u drugoj ligi. Tako da Chelsea jeste napredovao zahvaljujuci novcu Abramovicha, ali da su prvi klub koji je to uradio i da su bez tradicije, to mogu da tvrde samo oni kojima je Chelsea zasmetao u drzanju monopola na osvajanje trofeja i kupovinu igraca, a koji su to klubovi u Engleskoj, moze se zakljuciti po komentarima njihovih navijaca.

CveLe_ZACZ

pre 16 godina

tottenham je najbolja ekipa u engleskoj... mnogo ih volim i mnogo mi je milo sto su oni osvojili Liga cup! Tottenham Hotspur

CuX

pre 16 godina

E ako mi je nesto drago to je sto je Totenhem osvojio Liga kup. Koliko god taj trofej bio nebitan, drago mi je zbog njih. Super tekma, a dokazano je jos jednom da novac ne cini sve.

Masic Nemanja

pre 16 godina

Jose Mourinho nikada ne bi izgubio ovu utakmicu.

@Vlada NBGD

Koji veliki klub nije izgradjen na novcu?Da nisu mozda igraci dolazili da igraju za sendvice?Inter je ulozio preko milijardu dolara u proteklih deset godina, pa nije nista osvojio sve do prosle godine.Real Madrid 4 godine nije osvojio trofej.Ipak, nije sve u novcu.

Vlada-NBGD

pre 16 godina

Pobedio je klub sa vecom tradicijom, sa neuporedivo vecim brojem navijaca, sa kvalitetnijim trenerom, doduse, sa manje novca...ali novac radi samo kad ima fudbalsku zaledjinu (Liverpool je to Chelsea-ju pokazao u Ligi sampiona)...

Drago mi je sto se Totenhem vraca u vrh engleskog fudbala, iako nisam njihov navijac. Mislim da ce u "cetvorci" zameniti upravo danasnjeg rivala.

Celsi je instant klub, izgradjen, ne na tradiciji, navijacima, velikim utakmicama i trofejima, nego samo i iskljucivo na novcu. A to ne moze...to sto su uzeli u prethodnih par godina, uzeli su...i to im je za narednih 100, dok se ne pojavi neki novi Abramovic...a dotad ce jedan mali deo londonske populacije (i mozda poneki grobar) pricati o slavnim danima Celsija (namerno stoji danima, a ne godinama, ili, nedajboze, decenijama)...

Chelsea won't get away, get away, get away, Chelsea won't get away, poor, old Chelsea!

So long, boring Blues!

cfc4ever

pre 16 godina

Svaki trofej je za respect, ali se videlo da je tottenhamu vise bilo stalo do trofeja, grant je po prvi put u sezoni izveo ovaj sastav i sada konacno isprobava formacije jer do sada nije bio u situaciji da ima sve igrace na raspolaganju... Osveta tottenhamu ce uskoro da bude kada ih budemo tukli na white hart lane-u, a naravno 100 posto dobijamo man utd i arsenal na STAMFORD BRIDGEU i titula se verovatno plavcima!
GO BLUES!

Keane

pre 16 godina

Koliko je jadan ovaj celzi to je nemoguce,svaka cast totenhemu,ajde sada da cujemo navijace celzija a posebno onog sto se potpisuje kao malouda i njegove glupe komentare kao mi cemo sve zivo da osvojimo i ostale gluposti,ovo je celziju bila jedina sansa da nesto osvoji ove sezone

Matt Le Tissier

pre 16 godina

Toliko od quadruple ...
Potpuno zasluzena pobeda Spursa, a sto se njihovih danasnjih rivala tice, kao i svaki drugi instant-klub, polako ali sigurno postaju stvar proslosti. Sledi im neizbezan povratak u zlatnu sredinu, gde im je, ruku na srce i mesto.
Jos jednom sve cestitke Tottenham-u.

Matt Le Tissier

pre 16 godina

Toliko od quadruple ...
Potpuno zasluzena pobeda Spursa, a sto se njihovih danasnjih rivala tice, kao i svaki drugi instant-klub, polako ali sigurno postaju stvar proslosti. Sledi im neizbezan povratak u zlatnu sredinu, gde im je, ruku na srce i mesto.
Jos jednom sve cestitke Tottenham-u.

Keane

pre 16 godina

Koliko je jadan ovaj celzi to je nemoguce,svaka cast totenhemu,ajde sada da cujemo navijace celzija a posebno onog sto se potpisuje kao malouda i njegove glupe komentare kao mi cemo sve zivo da osvojimo i ostale gluposti,ovo je celziju bila jedina sansa da nesto osvoji ove sezone

Masic Nemanja

pre 16 godina

Jose Mourinho nikada ne bi izgubio ovu utakmicu.

@Vlada NBGD

Koji veliki klub nije izgradjen na novcu?Da nisu mozda igraci dolazili da igraju za sendvice?Inter je ulozio preko milijardu dolara u proteklih deset godina, pa nije nista osvojio sve do prosle godine.Real Madrid 4 godine nije osvojio trofej.Ipak, nije sve u novcu.

Vlada-NBGD

pre 16 godina

Pobedio je klub sa vecom tradicijom, sa neuporedivo vecim brojem navijaca, sa kvalitetnijim trenerom, doduse, sa manje novca...ali novac radi samo kad ima fudbalsku zaledjinu (Liverpool je to Chelsea-ju pokazao u Ligi sampiona)...

Drago mi je sto se Totenhem vraca u vrh engleskog fudbala, iako nisam njihov navijac. Mislim da ce u "cetvorci" zameniti upravo danasnjeg rivala.

Celsi je instant klub, izgradjen, ne na tradiciji, navijacima, velikim utakmicama i trofejima, nego samo i iskljucivo na novcu. A to ne moze...to sto su uzeli u prethodnih par godina, uzeli su...i to im je za narednih 100, dok se ne pojavi neki novi Abramovic...a dotad ce jedan mali deo londonske populacije (i mozda poneki grobar) pricati o slavnim danima Celsija (namerno stoji danima, a ne godinama, ili, nedajboze, decenijama)...

Chelsea won't get away, get away, get away, Chelsea won't get away, poor, old Chelsea!

So long, boring Blues!

BokiR

pre 16 godina

propade mi tiket!!!!
Nemojte da prozivate Celzi u vezi novca. Sigurno ne igraju Kristijano Ronaldo, Kaka, DZerard, Mesi,Raul,Ibrahimovic, Berbatov za klopu i smestaj!

cfc4ever

pre 16 godina

Svaki trofej je za respect, ali se videlo da je tottenhamu vise bilo stalo do trofeja, grant je po prvi put u sezoni izveo ovaj sastav i sada konacno isprobava formacije jer do sada nije bio u situaciji da ima sve igrace na raspolaganju... Osveta tottenhamu ce uskoro da bude kada ih budemo tukli na white hart lane-u, a naravno 100 posto dobijamo man utd i arsenal na STAMFORD BRIDGEU i titula se verovatno plavcima!
GO BLUES!

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Ko to ima cetiri milona navijaca u Britaniji? Chelsea? Pa covece dali uopste znas sta si izrekao? Pa u samom Londonu nisu ni blizu prvog mesta a ti pricas o celoj zemlji. Dugo sam tamo ziveo i reci cu ti samo jedno, u svako doba mogu da ti navedem bar deset klubova iz Engleske koji imaju vise navijaca od njih. Zato sto kako kazes imaju cetiri miliona navijaca juce u finalu Carlinga Totenhemovi dodjose i zauzese tri strane stadiona. Evo da ti odmah kazem da nisu ni blizu West Ham Uniteda, Newcastlea, Evertona, Leeds Uniteda, Aston Ville ili Notingham Foresta i ako neki od ovih klubova odavno nisu medju najboljima a o velicinama kao sto su Manchester United ili Liverpool da negovorimo. Chelsea ima dosta navijaca i to niko ne spori, ali brate ti se gadjas milionima ljudi kao da pricas o klikerima. Shvati ovo kao zaista dobronamernu kritiku onoga sto si napisao a ne kao omalovazavanje kluba za koji navijas.

CuX

pre 16 godina

Drago mi je sto je Totenhem osvojio Liga kup. To je samo jos jedan dokaz da novac ne cini sve. I ovako ne volim Celzi, dve gotivne engleske ekipe su mi Liverpool i Totenhem

DidierDrogba

pre 16 godina

Celsi je instant klub, izgradjen, ne na tradiciji, navijacima, velikim utakmicama i trofejima, nego samo i iskljucivo na novcu. A to ne moze...to sto su uzeli u prethodnih par godina, uzeli su...i to im je za narednih 100, dok se ne pojavi neki novi Abramovic...a dotad ce jedan mali deo londonske populacije (i mozda poneki grobar) pricati o slavnim danima Celsija (namerno stoji danima, a ne godinama, ili, nedajboze, decenijama)...
Chelsea won't get away, get away, get away, Chelsea won't get away, poor, old Chelsea!
So long, boring Blues!
(Vlada-NBGD, 24. februar 2008 21:32)
Ne lupaj,a na cemu su po tebi izgradjeni istali veliki klubovi?Svi veliki klubovi su to postali na osnovu ulaganja u njih.A tek posle dolaze velike utakmice,trofeji,tradicija!
Vidim da ima dosta vas sto vise mrze Celsi nego klub za koji navijaju,ali to je samo zato sto se plase celsija i njegove snage.I ne brinite Celsi ce osvojiti i ove godine 2 trofeja!
Sto se tice utakmice slaba igra Celsija bez zelje delovali su kao da su bili mislima vec u mecu sa Olimpijakosom!Ali totinhem je zaslizeno pobedio i svaka im cast.Totinhem uz arsenal sigurno igra najlepsi fudbal na ostrvu!
BLUE IS THE COLOR!!!

Vlada_NBGD

pre 16 godina

Dakle, da pojasnim.

Ako pitate prosecnu beogradsku sponzorusu ko je gazda Celsija, ona ce vam odmah odgovoriti da je to Roman Abramovic. Ali zato pojma nece imati ko su gazde Mancester junajteda ili Liverpula, ko je predsednik Reala ili Barselone.

Sa druge strane, ako pitate nekog fudbalskog zaljubljenika ili fanatika da vam navede po 5 trofeja koje su osvojili Liverpul, Mancester junajted i Celsi, za prva dva kluba cete odgovor dobiti odmah, a za ovaj potonji pitanje je da li cete uopste dobiti odgovor.

Celsi je poznat po tome sto mu je vlasnik Roman Abramovic, a Liverpul i Mancester junajted po trofejima, utakmicama, navijacima...

Lineker

pre 16 godina

Neki ce reci da ovaj trofej ne vredi puno, ali kup UEFA je obezbedjen, a pehar je pehar. Mislim da su igraci Tottenhama skinuli veliko breme s ledja i da u buducnosti mogu ici velikim koracima napred. Sto se novaca tice, nemojte se zavarati, Spursi su takodje imali ogromna ulaganja. Ne na nivou Celzija, ali daleko iznad velike vecina klubova. Pozdravi navijačima Tottenhama. Glory days ahead of us!

Gerrard8

pre 16 godina

Celzi instant klub-ok.Celzi ima pare-ok.Ali kada pricate o Cel navijacima,ocigledno nemate blagog pojma o cemu pricate.Da li ste recimo culi za Headhunters-e?Verovatno najozloglasenija grupa navijaca na ostrvu ikada.Njihovi navijaci imaju tradiciju i svi koji prate navijacka desavanja znaju da su samo Liv navijaci bolji od njih.A 80-ih i pocetkom 90-ih Celzijevi navijaci su bili mozda i od njih bolji.

Navijac SLO

pre 16 godina

PA STA PRICATE...?!! Kakve pare... Pa zna uopste ko od vas koliko je samo Tottenham potrosio para za ovaj trenutni sastav? Berbatov, Bent (najveci transfer u istoriji kluba), Bale (Tottenham dobio utrku za njega pored Arsenala i Manchestera), pa sad ovaj Hutton (izdvojene velike pare za njega jer je imao vazeci ugovor sa Rangersima)... Necu ni da pisem koliko su samo preplatili Ramosa koji je konacno zamenijo jadnog Jola. Svi klubovi u Engleskoj imaju tradiciju ali i svi mnogo trose (West Ham, Newcastle, Liverpool, Manchester city...)- pa ova poslednja u nizu su razbacali najvise para pred sezonu ( setite se transfera F. Toressa!!! ). Chelsea je uvek imao medjunarodni tim zato ga i mnogo volim. Ona cuvena generacija koja je osvojila Kup pobednika kupova (vise ne postoji to takmicenje): Zola, Flo, Stanic, Poyet (sada pomocni trener Ramosa), Deschamps, Petit, Desailly, Leboeuf, Le Saux, Di Matteo, Vialli... As do asa (milijoni do milijona- zato nema price o Romanovi eri...) . Nemojte molim vas da pisete neproverene stvari...JASNO? Za razliku od vas koji mrzite suprotne timove ja samo gledam na svoj tim i volim samo njih. Jos nesto... Engleska liga je puna preplacenih igraca (i stranih i Engleza). Hvala za objavljen komentar i pozdrav svima. "Ten men go to..."

future sound of London

pre 16 godina

Milan je svoje uspehe u zadnjih 20 godina postigao zahvaljujuci novcu Berluskonija, do njegovog dolaska Milan je bio prosecna ekipa, mislim da se takmicio u drugoj ligi. Tako da Chelsea jeste napredovao zahvaljujuci novcu Abramovicha, ali da su prvi klub koji je to uradio i da su bez tradicije, to mogu da tvrde samo oni kojima je Chelsea zasmetao u drzanju monopola na osvajanje trofeja i kupovinu igraca, a koji su to klubovi u Engleskoj, moze se zakljuciti po komentarima njihovih navijaca.

Blue

pre 16 godina

@ Ivan Liverpool
ukucaj na Google-u Chelsea FC i idi na Wikipediu.tamo pise "UK fanbase of about four million".mozda to i nije tacan podatak,ali ja sam to tamo procitao i verujem da je to tako.
Pozdrav!

CuX

pre 16 godina

E ako mi je nesto drago to je sto je Totenhem osvojio Liga kup. Koliko god taj trofej bio nebitan, drago mi je zbog njih. Super tekma, a dokazano je jos jednom da novac ne cini sve.

JoeBELGRADO

pre 16 godina

To sto su Grobari uzeli ime od headhunters-a ne umanjuje snagu i slavu ove grupe.Inace,ovo pisem kao okoreli Delija.Svaki klub ima neki pocetak i kraj svoje ere.Pa i Arsenal ne moze da se okrene mnogo godina nazad...Jednostavno,bilo je vreme kada je Vila bila prvak Evrope,sada nje nema nigde,sto ne znaci da je nece biti za npr 15 god.Trenutno,Celzi ima neku perspektivo i mozda ce imati neke rezultate.Ne znam zasto toliko bode oci ulaganje u Celzi kada su se silne pare spiskale i u drugim timovima...Jednostavno,Celzi je sada zapoceo neki projekat da u buducnosti uradi nesto,da proba da za nekih 30 god bude veoma trofejan klub.Da li ce u tome uspeti,ko zna,pokazace vreme.Era nekog kluba traje od 1960-1980,nekog je pocela 80-ih i jos traje a sta ce biti sa Celzijevim uspesima i da li ce ih uopste biti,videcemo,niko ne zna...

Blue

pre 16 godina

sta da se kaze...jako mi je zao sto nismo uzeli Liga kup,ali mislim da je totenhem bio bolji u finalu i cini mi se da su imali i vise zelje za tim trofejom.nastavljamo na ostala 3 fronta,pa sta bude.
a sto se tice glupih komentara u vezi tradicije,navijaca...vi sto komentarisete a nista ne znate,bolje malo procitajte ponesto o klubovima i navijacima pre nego sto ovde nesto napisete.Celsi i Totenhem su jedni od najpopularnijih klubova u Britaniji.evo recimo Celsi ima oko 4 miliona navijaca samo u Britaniji...itd.
malo se informisite i o trofejima,velikim utakmicama itd.,pre nego sto krenete da iznosite vase pausalne ocene.
Go Blues!
Go Chelsea!
The Pride of London!

FK Sarajevo

pre 16 godina

Navijam već duže vrijeme za Tottenham i došlo je vrijeme da se radujem. Sve su bolji i bolji, do kraja sezone treba uigravat ekipu, a iduće u lov na četvrto mjesto i ligu prvaka.

CveLe_ZACZ

pre 16 godina

tottenham je najbolja ekipa u engleskoj... mnogo ih volim i mnogo mi je milo sto su oni osvojili Liga cup! Tottenham Hotspur

aca

pre 16 godina

70% vas ne zna nista niti o Celsiju kao klubu niti o njegovim navijacima!!
Zato pre nego sto ispisete neke gluposti trazite malo neke stvari po netu(google ce vam dobro posluziti)!!A do tada tisina!!
E sto se tice trofeja,pa nije ni prvi ni poslednji koji smo izgubili!!A sto se tice para koliko ima Celsi e pa verujte mi da Arsenal i Mancester imaju mnogo vise,i mnogo vise trose nego Celsi(uostalom navedite ime neke ekipe kao je potrosila male pare na izgradjivanju ekipe koja se bori za trofej LS i Premier lige)!!
Ima tu mnogo cinjenica koje govore suprotno od onoga sto vas vecina misli(a u stvari to sto vi znate je ono sto cujete od nekog prolaznika i verujete da je istina)!!Kao sto sam rekao koristite malo google a do tada sinovi moji pozz!!

vlada

pre 16 godina

totenhem volim i navijam za njega od kad znam za sebe. jako mi je drago sto su uzeli ovaj kup. sto se tice celsija ne znam sto ga toliko mrzite, pa sta me boli uvo sto je stvoren na novcu i sto nema toliko jaku tradiciju. jel to nesto sad nemoralno, ako covek ima pare i hoce da ulaze sto da ne. kao da drugi klubovi ne ulazu gomile para. recimo totenhem je pljunuo grdne pare za benta pa vidite da greje klupu.

Vlada_NBGD

pre 16 godina

Celsi jeste instant klub!

Berluskoni je jos uvek orezivao vinograde negde u Toskani, kada je Milan bio sampion Evrope...ja nisam ni rekao da novac ne dovodi igrace, vec da ne donosi obavezno uspeh, ako ne postoji jak fudbalski element u klubu. U suprotnom, imena Steaue, Crvene zvezde, Portoa, Ajaksa, PSV-a, Fejenorda, Notingem Foresta, Aston Vile, Hamburger SV-a nikad ne bi bila upisana u istoriju kao imena sampiona Evrope.

Takodje, u mom tekstu nigde ne stoji da Celsijevi navijaci nemaju tradiciju (ne i brojnost), vec da klub nema veliku tradiciju. I Sefild junajted (koji, usput, mnogo vise volim od Celsija) ima tradiciju i to mnogo duzu nego Celsi...

Navijam za Liverpul, ali to nema veze sa mojim stavom prema Celsiju. Ali, za razliku od Celsija, Mancester Junajted i Arsenal izuzetno postujem. A Celsi ni po cemu (osim po novcu) ne spada ni medju 10 (i slovima: deset) najvecih engleskih klubova...i nema izgleda da ce se to ikad promeniti...

Porediti Real Madrid i Milan sa jedne i Celsi sa druge strane je, blago receno, neumesno. Jedino zajednicko im je novac, u svemu ostalom se razlikuju...

A sto se Headhunters-a tice, znam koga su ovi beogradski iskopirali...mada je i tu svako poredjenje nevaspitano...

Vlada-NBGD

pre 16 godina

Pobedio je klub sa vecom tradicijom, sa neuporedivo vecim brojem navijaca, sa kvalitetnijim trenerom, doduse, sa manje novca...ali novac radi samo kad ima fudbalsku zaledjinu (Liverpool je to Chelsea-ju pokazao u Ligi sampiona)...

Drago mi je sto se Totenhem vraca u vrh engleskog fudbala, iako nisam njihov navijac. Mislim da ce u "cetvorci" zameniti upravo danasnjeg rivala.

Celsi je instant klub, izgradjen, ne na tradiciji, navijacima, velikim utakmicama i trofejima, nego samo i iskljucivo na novcu. A to ne moze...to sto su uzeli u prethodnih par godina, uzeli su...i to im je za narednih 100, dok se ne pojavi neki novi Abramovic...a dotad ce jedan mali deo londonske populacije (i mozda poneki grobar) pricati o slavnim danima Celsija (namerno stoji danima, a ne godinama, ili, nedajboze, decenijama)...

Chelsea won't get away, get away, get away, Chelsea won't get away, poor, old Chelsea!

So long, boring Blues!

cfc4ever

pre 16 godina

Svaki trofej je za respect, ali se videlo da je tottenhamu vise bilo stalo do trofeja, grant je po prvi put u sezoni izveo ovaj sastav i sada konacno isprobava formacije jer do sada nije bio u situaciji da ima sve igrace na raspolaganju... Osveta tottenhamu ce uskoro da bude kada ih budemo tukli na white hart lane-u, a naravno 100 posto dobijamo man utd i arsenal na STAMFORD BRIDGEU i titula se verovatno plavcima!
GO BLUES!

Keane

pre 16 godina

Koliko je jadan ovaj celzi to je nemoguce,svaka cast totenhemu,ajde sada da cujemo navijace celzija a posebno onog sto se potpisuje kao malouda i njegove glupe komentare kao mi cemo sve zivo da osvojimo i ostale gluposti,ovo je celziju bila jedina sansa da nesto osvoji ove sezone

Gerrard8

pre 16 godina

Celzi instant klub-ok.Celzi ima pare-ok.Ali kada pricate o Cel navijacima,ocigledno nemate blagog pojma o cemu pricate.Da li ste recimo culi za Headhunters-e?Verovatno najozloglasenija grupa navijaca na ostrvu ikada.Njihovi navijaci imaju tradiciju i svi koji prate navijacka desavanja znaju da su samo Liv navijaci bolji od njih.A 80-ih i pocetkom 90-ih Celzijevi navijaci su bili mozda i od njih bolji.

CveLe_ZACZ

pre 16 godina

tottenham je najbolja ekipa u engleskoj... mnogo ih volim i mnogo mi je milo sto su oni osvojili Liga cup! Tottenham Hotspur

future sound of London

pre 16 godina

Milan je svoje uspehe u zadnjih 20 godina postigao zahvaljujuci novcu Berluskonija, do njegovog dolaska Milan je bio prosecna ekipa, mislim da se takmicio u drugoj ligi. Tako da Chelsea jeste napredovao zahvaljujuci novcu Abramovicha, ali da su prvi klub koji je to uradio i da su bez tradicije, to mogu da tvrde samo oni kojima je Chelsea zasmetao u drzanju monopola na osvajanje trofeja i kupovinu igraca, a koji su to klubovi u Engleskoj, moze se zakljuciti po komentarima njihovih navijaca.

BokiR

pre 16 godina

propade mi tiket!!!!
Nemojte da prozivate Celzi u vezi novca. Sigurno ne igraju Kristijano Ronaldo, Kaka, DZerard, Mesi,Raul,Ibrahimovic, Berbatov za klopu i smestaj!

Masic Nemanja

pre 16 godina

Jose Mourinho nikada ne bi izgubio ovu utakmicu.

@Vlada NBGD

Koji veliki klub nije izgradjen na novcu?Da nisu mozda igraci dolazili da igraju za sendvice?Inter je ulozio preko milijardu dolara u proteklih deset godina, pa nije nista osvojio sve do prosle godine.Real Madrid 4 godine nije osvojio trofej.Ipak, nije sve u novcu.

CuX

pre 16 godina

Drago mi je sto je Totenhem osvojio Liga kup. To je samo jos jedan dokaz da novac ne cini sve. I ovako ne volim Celzi, dve gotivne engleske ekipe su mi Liverpool i Totenhem

FK Sarajevo

pre 16 godina

Navijam već duže vrijeme za Tottenham i došlo je vrijeme da se radujem. Sve su bolji i bolji, do kraja sezone treba uigravat ekipu, a iduće u lov na četvrto mjesto i ligu prvaka.

Matt Le Tissier

pre 16 godina

Toliko od quadruple ...
Potpuno zasluzena pobeda Spursa, a sto se njihovih danasnjih rivala tice, kao i svaki drugi instant-klub, polako ali sigurno postaju stvar proslosti. Sledi im neizbezan povratak u zlatnu sredinu, gde im je, ruku na srce i mesto.
Jos jednom sve cestitke Tottenham-u.

CuX

pre 16 godina

E ako mi je nesto drago to je sto je Totenhem osvojio Liga kup. Koliko god taj trofej bio nebitan, drago mi je zbog njih. Super tekma, a dokazano je jos jednom da novac ne cini sve.

Lineker

pre 16 godina

Neki ce reci da ovaj trofej ne vredi puno, ali kup UEFA je obezbedjen, a pehar je pehar. Mislim da su igraci Tottenhama skinuli veliko breme s ledja i da u buducnosti mogu ici velikim koracima napred. Sto se novaca tice, nemojte se zavarati, Spursi su takodje imali ogromna ulaganja. Ne na nivou Celzija, ali daleko iznad velike vecina klubova. Pozdravi navijačima Tottenhama. Glory days ahead of us!

DidierDrogba

pre 16 godina

Celsi je instant klub, izgradjen, ne na tradiciji, navijacima, velikim utakmicama i trofejima, nego samo i iskljucivo na novcu. A to ne moze...to sto su uzeli u prethodnih par godina, uzeli su...i to im je za narednih 100, dok se ne pojavi neki novi Abramovic...a dotad ce jedan mali deo londonske populacije (i mozda poneki grobar) pricati o slavnim danima Celsija (namerno stoji danima, a ne godinama, ili, nedajboze, decenijama)...
Chelsea won't get away, get away, get away, Chelsea won't get away, poor, old Chelsea!
So long, boring Blues!
(Vlada-NBGD, 24. februar 2008 21:32)
Ne lupaj,a na cemu su po tebi izgradjeni istali veliki klubovi?Svi veliki klubovi su to postali na osnovu ulaganja u njih.A tek posle dolaze velike utakmice,trofeji,tradicija!
Vidim da ima dosta vas sto vise mrze Celsi nego klub za koji navijaju,ali to je samo zato sto se plase celsija i njegove snage.I ne brinite Celsi ce osvojiti i ove godine 2 trofeja!
Sto se tice utakmice slaba igra Celsija bez zelje delovali su kao da su bili mislima vec u mecu sa Olimpijakosom!Ali totinhem je zaslizeno pobedio i svaka im cast.Totinhem uz arsenal sigurno igra najlepsi fudbal na ostrvu!
BLUE IS THE COLOR!!!

Vlada_NBGD

pre 16 godina

Celsi jeste instant klub!

Berluskoni je jos uvek orezivao vinograde negde u Toskani, kada je Milan bio sampion Evrope...ja nisam ni rekao da novac ne dovodi igrace, vec da ne donosi obavezno uspeh, ako ne postoji jak fudbalski element u klubu. U suprotnom, imena Steaue, Crvene zvezde, Portoa, Ajaksa, PSV-a, Fejenorda, Notingem Foresta, Aston Vile, Hamburger SV-a nikad ne bi bila upisana u istoriju kao imena sampiona Evrope.

Takodje, u mom tekstu nigde ne stoji da Celsijevi navijaci nemaju tradiciju (ne i brojnost), vec da klub nema veliku tradiciju. I Sefild junajted (koji, usput, mnogo vise volim od Celsija) ima tradiciju i to mnogo duzu nego Celsi...

Navijam za Liverpul, ali to nema veze sa mojim stavom prema Celsiju. Ali, za razliku od Celsija, Mancester Junajted i Arsenal izuzetno postujem. A Celsi ni po cemu (osim po novcu) ne spada ni medju 10 (i slovima: deset) najvecih engleskih klubova...i nema izgleda da ce se to ikad promeniti...

Porediti Real Madrid i Milan sa jedne i Celsi sa druge strane je, blago receno, neumesno. Jedino zajednicko im je novac, u svemu ostalom se razlikuju...

A sto se Headhunters-a tice, znam koga su ovi beogradski iskopirali...mada je i tu svako poredjenje nevaspitano...

JoeBELGRADO

pre 16 godina

To sto su Grobari uzeli ime od headhunters-a ne umanjuje snagu i slavu ove grupe.Inace,ovo pisem kao okoreli Delija.Svaki klub ima neki pocetak i kraj svoje ere.Pa i Arsenal ne moze da se okrene mnogo godina nazad...Jednostavno,bilo je vreme kada je Vila bila prvak Evrope,sada nje nema nigde,sto ne znaci da je nece biti za npr 15 god.Trenutno,Celzi ima neku perspektivo i mozda ce imati neke rezultate.Ne znam zasto toliko bode oci ulaganje u Celzi kada su se silne pare spiskale i u drugim timovima...Jednostavno,Celzi je sada zapoceo neki projekat da u buducnosti uradi nesto,da proba da za nekih 30 god bude veoma trofejan klub.Da li ce u tome uspeti,ko zna,pokazace vreme.Era nekog kluba traje od 1960-1980,nekog je pocela 80-ih i jos traje a sta ce biti sa Celzijevim uspesima i da li ce ih uopste biti,videcemo,niko ne zna...

Vlada_NBGD

pre 16 godina

Dakle, da pojasnim.

Ako pitate prosecnu beogradsku sponzorusu ko je gazda Celsija, ona ce vam odmah odgovoriti da je to Roman Abramovic. Ali zato pojma nece imati ko su gazde Mancester junajteda ili Liverpula, ko je predsednik Reala ili Barselone.

Sa druge strane, ako pitate nekog fudbalskog zaljubljenika ili fanatika da vam navede po 5 trofeja koje su osvojili Liverpul, Mancester junajted i Celsi, za prva dva kluba cete odgovor dobiti odmah, a za ovaj potonji pitanje je da li cete uopste dobiti odgovor.

Celsi je poznat po tome sto mu je vlasnik Roman Abramovic, a Liverpul i Mancester junajted po trofejima, utakmicama, navijacima...

Blue

pre 16 godina

sta da se kaze...jako mi je zao sto nismo uzeli Liga kup,ali mislim da je totenhem bio bolji u finalu i cini mi se da su imali i vise zelje za tim trofejom.nastavljamo na ostala 3 fronta,pa sta bude.
a sto se tice glupih komentara u vezi tradicije,navijaca...vi sto komentarisete a nista ne znate,bolje malo procitajte ponesto o klubovima i navijacima pre nego sto ovde nesto napisete.Celsi i Totenhem su jedni od najpopularnijih klubova u Britaniji.evo recimo Celsi ima oko 4 miliona navijaca samo u Britaniji...itd.
malo se informisite i o trofejima,velikim utakmicama itd.,pre nego sto krenete da iznosite vase pausalne ocene.
Go Blues!
Go Chelsea!
The Pride of London!

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Ko to ima cetiri milona navijaca u Britaniji? Chelsea? Pa covece dali uopste znas sta si izrekao? Pa u samom Londonu nisu ni blizu prvog mesta a ti pricas o celoj zemlji. Dugo sam tamo ziveo i reci cu ti samo jedno, u svako doba mogu da ti navedem bar deset klubova iz Engleske koji imaju vise navijaca od njih. Zato sto kako kazes imaju cetiri miliona navijaca juce u finalu Carlinga Totenhemovi dodjose i zauzese tri strane stadiona. Evo da ti odmah kazem da nisu ni blizu West Ham Uniteda, Newcastlea, Evertona, Leeds Uniteda, Aston Ville ili Notingham Foresta i ako neki od ovih klubova odavno nisu medju najboljima a o velicinama kao sto su Manchester United ili Liverpool da negovorimo. Chelsea ima dosta navijaca i to niko ne spori, ali brate ti se gadjas milionima ljudi kao da pricas o klikerima. Shvati ovo kao zaista dobronamernu kritiku onoga sto si napisao a ne kao omalovazavanje kluba za koji navijas.

Blue

pre 16 godina

@ Ivan Liverpool
ukucaj na Google-u Chelsea FC i idi na Wikipediu.tamo pise "UK fanbase of about four million".mozda to i nije tacan podatak,ali ja sam to tamo procitao i verujem da je to tako.
Pozdrav!

aca

pre 16 godina

70% vas ne zna nista niti o Celsiju kao klubu niti o njegovim navijacima!!
Zato pre nego sto ispisete neke gluposti trazite malo neke stvari po netu(google ce vam dobro posluziti)!!A do tada tisina!!
E sto se tice trofeja,pa nije ni prvi ni poslednji koji smo izgubili!!A sto se tice para koliko ima Celsi e pa verujte mi da Arsenal i Mancester imaju mnogo vise,i mnogo vise trose nego Celsi(uostalom navedite ime neke ekipe kao je potrosila male pare na izgradjivanju ekipe koja se bori za trofej LS i Premier lige)!!
Ima tu mnogo cinjenica koje govore suprotno od onoga sto vas vecina misli(a u stvari to sto vi znate je ono sto cujete od nekog prolaznika i verujete da je istina)!!Kao sto sam rekao koristite malo google a do tada sinovi moji pozz!!

vlada

pre 16 godina

totenhem volim i navijam za njega od kad znam za sebe. jako mi je drago sto su uzeli ovaj kup. sto se tice celsija ne znam sto ga toliko mrzite, pa sta me boli uvo sto je stvoren na novcu i sto nema toliko jaku tradiciju. jel to nesto sad nemoralno, ako covek ima pare i hoce da ulaze sto da ne. kao da drugi klubovi ne ulazu gomile para. recimo totenhem je pljunuo grdne pare za benta pa vidite da greje klupu.

Navijac SLO

pre 16 godina

PA STA PRICATE...?!! Kakve pare... Pa zna uopste ko od vas koliko je samo Tottenham potrosio para za ovaj trenutni sastav? Berbatov, Bent (najveci transfer u istoriji kluba), Bale (Tottenham dobio utrku za njega pored Arsenala i Manchestera), pa sad ovaj Hutton (izdvojene velike pare za njega jer je imao vazeci ugovor sa Rangersima)... Necu ni da pisem koliko su samo preplatili Ramosa koji je konacno zamenijo jadnog Jola. Svi klubovi u Engleskoj imaju tradiciju ali i svi mnogo trose (West Ham, Newcastle, Liverpool, Manchester city...)- pa ova poslednja u nizu su razbacali najvise para pred sezonu ( setite se transfera F. Toressa!!! ). Chelsea je uvek imao medjunarodni tim zato ga i mnogo volim. Ona cuvena generacija koja je osvojila Kup pobednika kupova (vise ne postoji to takmicenje): Zola, Flo, Stanic, Poyet (sada pomocni trener Ramosa), Deschamps, Petit, Desailly, Leboeuf, Le Saux, Di Matteo, Vialli... As do asa (milijoni do milijona- zato nema price o Romanovi eri...) . Nemojte molim vas da pisete neproverene stvari...JASNO? Za razliku od vas koji mrzite suprotne timove ja samo gledam na svoj tim i volim samo njih. Jos nesto... Engleska liga je puna preplacenih igraca (i stranih i Engleza). Hvala za objavljen komentar i pozdrav svima. "Ten men go to..."