Petak, 21.12.2007.

00:09

Janković u Zvezdi još godinu dana

Izvor: B92

Jankoviæ u Zvezdi još godinu dana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

maldini

pre 16 godina

Ovim izborom Zvezda je pokazala da je definitivno izgubila kompas!Protiv Boltona i Brage tim je igrao neorganizovano.bezidejno i kukavicki.Cak i da je istina da neko drugi sastavlja tim opet je trener taj koji postavlja taktiku.Dakle,tuga jedna i tu vreme nece nista promeniti.

Jeca

pre 16 godina

Mislim da to uopste nije losa vest-naprotiv!
E,sad sad sastav tima je druga stvar...
I on je,a i svi su pre njega sastavljali ovaj "tim" ali je vecina igraca koji su bili "u ponudi" jednostavno MORAJU da igraju!
I to ne zbog svog umeca u baratanju sa loptom,vec zbog svoje "veze" ili neceg slicnog!
A i on je ovde tek oko mesec dana,a za to vreme jednostavno nije realno ocekivati nekakva cuda!
I igracima,a i nazovi igracima je potrebno vremena da se posle one propasti od Kosana naviknu na nekog iole normlnog!
Tako da nadam se da ce od proleca biti mnogo bolje!
A Saletu Jankovicu zelim puno srece u daljem radu...

Звездаш

pre 16 godina

Сале Јанковић је изузетан тренер, и то ће се, уверен сам, показати већ на пролеће. Звезда би испала веома неозбиљна када би довела и четвртог тренера у сезони. Не могу се Салету стављати на душу лоше партије, он овај тим води тек месец дана, притом овај тим није селектирао, нити је прошао припреме са њим. Сваком озбиљном тренеру је потребно време да успостави одређене односе у тиму, систем рада, концепт игре и сл. што на крају треба да доведе до препознатљиве игре и резултата. Сале, са срећом.

Pera Detlic

pre 16 godina

Da li neko od vas STVARNO veruje da u Zvezdi trener sastavlja tim??? Ajde, mucnite malo glavom i razmislite. Gledamo skoro istu sliku jos od priprema, od Djurovskog, preko Kosana i sada Jankovica. Jeste, svi su oni sastavljali tim, al' od igraca od kojih pola MORAJU da stave u tim... Ne nadam se vecim promenama ni na prolece, cak i ako prodamo ove koje mi je vise i muka da pominjem. Meni Jankovic izgleda kao normalan, pametan covek i ubedjen sam da se u fudbal razume bolje od nas koji kuckamo na forumu. Ja ne verujem da on ne vidi i ne zna da postava u kojoj su zajedno Milovanovic, Milijas i Kastiljo ili Lukash, sa ''rovitim'' Bastom i supljim Andjelkom ne moze i ne ume bolje; a ako kojim slucajem lopta dodje do Koromana, taj je vise nikom ne da, mada, ako cemo realno, uglavnom nema kome ni da je da. Za to vreme na klupi sede Burzanovic i Molina i vecita nepoznanica, Franklin Salas. U slucaju da neko od pomenutih ''startera'' ne moze da igra, uvaljuju nam se Bogdanovic i Raskovic. Ne znam kako vi, ali ja sam prestao da se nerviram posle Arisa, nisu oni vredni toga. Kada budu igrali oni koji to zasluzuju znanjem i zalaganjem, a ne praznim recima i obecanjima, od najmladjih kategorija do seniora, tada ce srpskom fudbalu biti bolje.

Filip

pre 16 godina

Kada je vec potpisao neka proda sve igrace koji nisu igrali a mogao bi i bastu milijasa i da pod hitno dovede spiceve i gk takodje nam treba dobar plej koji ce da razigrava

M. Korolija

pre 16 godina

Ovaj potez ide u prilog teoriji da je Spasojevic Miskovicev "pion" zaduzen da sto brze obezvredi Crvenu zvezdu. Izbor Jankovica je skandalozan. Da se tako nesto dogodilo u bilo kom klubu u Spaniji ili Engleskoj, navijaci bi vec na prvoj utakmici oterali (nenasilno, belim maramicama) i predsednika i trenera.

sreten

pre 16 godina

Agonija se nastavlja! Nemamo omladinsku skolu, nemamo direktora omladinske skole, nemamo upravu, tim nam je za evropske zahteve slab itd. Plasim se da je Dzajicev odlazak pocetak propadanja nama voljene Zvezde!Da li ima neko ko ce da digne rucnu kocnicu dok kola jure nizbrdo?

j0ca

pre 16 godina

ma Jankowic je bre smesan!!! cowek umislio da je smeker jer na swakoj tekmi nabacuje onaj sal ko Italijani!:D Bez Dujkowica nema nama ni T od TITULE!!!

Ozlojedjeni

pre 16 godina

Ako je Djurovski bio početnik,
ovaj nesretnik je samo sin svog tate Bobija Jankovića,koji takodje voli Zvezdu.Bre ljudi
opametite se ,pa nije Zvezda ničija prćija,da sa njom raspolaže kako ko stigne,neki selja Toplica(ko mu dade ime)!

BOBA DELIJA

pre 16 godina

Novine pisu da je i medju onima koje on ne zeli u timu i Salas. Pitam ja tebe majstore na osvnovu cega si doneo tu odluku? Na osnovu 60 min. u Bragi?! Neki likovi igraju citave polusezone, a ne znaju ni loptu posteno da prime!

wuk

pre 16 godina

ostavite choveka da radi.. zvezda je pocela bolje da igra (bragu ne racunam, jel su mu izgleda naredili da sastavi takav tim, jel neki igraci moraju da se prodaju)
u svakom slucaju nemamo sta da izgubimo.. ionako ispali iz evrope a i drugi smo u prvenstvu..
treba rasprodati vishak igraca, dovesti neke nove klince i napraviti lepu ekipicu..
zvezdo znaj da uvek tu sam ja...

No 1

pre 16 godina

Pa ovo je za neverovati, Partizan potpisuje sa dokazanim trenerom na pola godine (Djukuc) a mi sa ovim amaterom (Jankovic) na godinu. Cisto sumljam da ce ovaj docekati sledecu sezonu.

Stefan DELIJA

pre 16 godina

odprodajeDrulica,Pjanovica,Vidica,Zigica,Stojkovica,Jankovica,Kovacevica,... a stiTo je nasa realnost i nasi klubovi ce imati ulogu u Evropi kao i albanski dok se nesto ne promjeni,mozda do privatizacije...

Vlada

pre 16 godina

Poštovane delije i u narednih godinu dana gledaćemo fudbal sa jednim napadačem, sa muljanjem lopte na sredini, defanzivno, znači ubijanje fudbala , znači ništa. Znate, ja sam udaljen 200 kilometara od Beograda i na utakmicu protiv Boltona sam došao autobusom, ali kada sam video sastav koji je Janković izveo odmah sam poslao poruku kući da zvezda sa tim igračima nema šanse da postigne ni jedan gol.Da sam iz Beograda odmah bi posle pet minuta otišao kući jer ko se i malo razume u fudbal video je kako će utakmica da se završi.Drug iz Nemačke mi kaže da se komentator na nemačkoj televiziji smejao u drugom poluvremenu za izmene koje je Janković izvršio, odnosno što ih dugo nije ni vršio uz komentar da Janković čuva rezultat od 0:1.U zvezdi će i dalje igrati trkači koji neznaju da igraju fudbal a majstori će biti prodani ili sedeti na klupi.
Kako mi reče jedan navijač u autobusu kad smo se vraćali sa utakmice sa Boltonom:''Slobodno one kapije na Marakani mogu da ostave otvorene , neće više niko da prođe kroz njih da gleda utakmicu''.

DELIJA BP

pre 16 godina

Barkosa na kaljenje u FC Lajkovac a onda ga deportovati prvim camcom odakle je dosao!Od Baste,Milijasa dosta.Vreme je da odu.Pomoliti se bogu da Koroman ostane i da Vermez dodje u Partizan i sve ce da dodje na svoje.A Evropo..sad adio i ko zna gde i ko zna kad.

Dule delija

pre 16 godina

Jao jedva cekam da dodje leto, pa da slavimo titulu... Jankovic je ozbiljan covek, ume da prepozna kvalitet i zalaganje igraca, nije dzabe bio skaut. Napravice cistku u trenutnom kadru, ostace polovina igraca, ostali na prodaju, pa ko ponudi vise. Uzimamo titulu sto posto.

Y/Kv

pre 16 godina

Vidim ja da od najavljenih obecanjea nece biti nista,tim povodom ja zelim da kazem da ove godine moja noga nece na Marakanu krociti.Toplice odlazi

danass

pre 16 godina

Ne znam zasto,ali imam puno poverenje u ovog coveka.Valjda zato sto se skolovao uz najboljeg Zvezdinog trenera,sto je mlad,edukovan,finih manira...Mislim,da je predodredjen da uspe!Ocekujem,takodje da ce imati punu podrsku svih struktura u klubu,i verujem da cemo vrlo brzo,pored rezultata,vratiti i onu nasu prepoznatljivu igru iz vremena "Jedan je Slavoljub Muslin".

mickeyrs

pre 16 godina

možda sam ovo već napisao, ali je meni iskreno žao Jankovića jer će mu šansa da vodi Zvezdu propasti zbog momenta u kojem mu se to desilo - da mu drugi nameću pola tima, definitivno niko, ali NIKO normalan, uključujem tu i Kosana, ne bi mogao da stavi Raškovića ispred Moline u prvih 11. tu je kraj svake priče i meni je žao što će čovek morati da glumi trenera umesto da je probao da uradi nešto. ajde da vidimo i taj prelazni rok i šta će se tu izdešavati, ali sve i da odu ovi sadašnji, uvek će doći neki novi Raškovići, Milovanovići, da ne pominjem one koji ni ne planiraju da idu (Bogdanović, F.Đorđević...) tužno, veoma tužno stanje u Zvezdi koje nema naznake da će uskoro biti promenjeno. a i u partizanu koliko vidim, nema neke razlike. tuga...

Milan

pre 16 godina

Daleko bilo!!!

Taman sam se ponadao da ce uprava konacno shvatiti da im je neophodno 500 000- 1 000 000 evra da bi doveli dobrog stranog trenera koji moze nesto da napravi od ove ekipe u narednih godinu dana,kada oni potpisase na godinu dana sa ovim amaterom.
Tuga i jad!

Panta

pre 16 godina

Pustite coveka da radi! ecko odlicno poznaje zanat-bio je godinama Muslinov ucenik-sad ga pljujete a za par meseci ce te ga slaviti!!! Bravo za potez,samo napred Jankovicu do 3 uzastopne duple krune!!!

mungos

pre 16 godina

Možda i ja nemam neko posebno dobro mišljenje o Jankoviću kao treneru, ali 'ajde da ga ne pljujemo odmah nakon 3-4 utakmice. Taj čovek nije selektirao današnji sastav, nije vodio pripreme, nije ni imao vremena za nekakve radikalne korekcije, a na kraju krajeva došao je u krajnje je.enom trenutku kada je "rasulo" bilo srednje ime u timu koji je blago rečeno limitiran! Ako ništa drugo Janković zaslužuje šansu ! Zašto bi se sad mi palili na stranog trenera, sem da se ne radi o npr. Del Neriju? Ubeđen sam da sa bar 5 novih PRAVIH pojačanja Zvezda i sa Jankovićem može MNOGO !!!
ps. Uprava je na potezu !
ZVEZDA IZNAD SVEGA

FIFA MENADZER

pre 16 godina

Odlican potez.Vidi se njegova ideja i kakvi su njegovi planovi u vezi sa stilom koji ce krasiti nas najpoznatiji i najveci brend CRVENU ZVEZDU i nema sumnje da nas ocekuje blistava buducnost sa Jankovicem na klupi.Da bi sve bilo uspesno moraju se promeniti neke stvari oko dovodjenja igraca tj.mora se dozvoliti Jankovicu da licno bira pojacanja a uprava samo treba da obezbedi novac.Videli smo sta se desava kada trener nije taj koji odlucuje o pojacanjima a isto tako ko moze da trazi bilo kakvu odgovornost od tog trenera.

Glamocic Dejan

pre 16 godina

U redu je pruziti sansu mladom treneru ali takve stvari se rade u manjim sredinama a ne u gigantu kao sto je crvena zvezda! Ne osporavam da je Jankovic ambiciozan i perspektivan ali ko ce da odgovara u slucaju rezultatskog kraha sto je verovatno moguce s obzirom na njegovo iskustvo i igracki kadar koji je toliko nekompaktan da ni mnogo iskusni trener od njih ne moze sastaviti ekipu!

Неша србин

pre 16 godina

Свако решење је несумњиво боље од Косана. Али ово је скромно, сувише скромно...

Fox Molder

pre 16 godina

Vidite gde ste i kako igrate, kakve rezultate postizete, i bukvalno ste zadnji u Evropi, i to u kupu UEFA, gledajte sta vam Koroman izjavljuje da ste jadniji nego ikad, a on se decko jedini bori u 30 godina.....
E moj Toplice, i sta si planirao da radis ?!

ocevidac

pre 16 godina

Sta da kazem za novog trenera?! Mislim da ce biti dovoljno ako napisem sledece: Posle utakmice sa Vojvodinom u Novom Sadu,to vece licno sam video naseg trenera Jankovica u jednom kaficu u Beogradu na Banovom brdu. Sedi covek sa jednim lokalnim kriminalcem i referise mu ko je,koliko i zasto igrao!! Nisam mogao da verujem da se bukvalno pravda takvom coveku!! O cemu mi onda ovde diskutujemo i pricamo i cemu se nadamo?! Igrace oni koi moraju da se prodaju da ne bi bilo "problema"!!

miki

pre 16 godina

agonija se nastavlja sta nam je samo doneo Novi predsednik,trener anonimus, igraci nula a i oni koji vrede sede na klupi, ajajaj pravicemo mi Pixija od blata jes da je prodao Zigu(neminovnost) Jankovica i Ostale ali je pored nekoliko promasja doveo Gaja Kastilja ali i Burzanovica Bronovickok(reprezentativac poljske) molinu salasa ali sta to vredi kad ih visoko obrazovani treneri drze na klupi

pogrebnik from nis

pre 16 godina

BLIC-"Sunce u Evropi neće ogrejati Crvenu zvezdu ni narednog proleća. Šesnaesti put zaredom nekadašnji vladari fudbalske planete završili su put na internacionalnoj sceni u jesen, ostajući na marginama elite. I poslednji pokušaj u Bragi - da se remijem ili pobedom sačuva delić ugleda - ostao je u sferi nemoguće misije za učenike Aleksandra Jankovića. Četiri utakmice - četiri poraza, gol-razlika 2:9, bilans je koji boli „delije“ jednako kao i njihove idole. Najgori od svih 40 učesnika ligaškog dela Kupa UEFA!"
Potpisite ga na jos dve,Grobari caste!

duh koji hoda

pre 16 godina

nemam nista protiv coveka, i svakako da mi je drago da vidim na klupi normalno obucenog coveka, a ne coveka koji je upravo utekao iz madere, jos masnog oko usta i crvenih ociju, ali me zanima ( na stranu losi rezultati u zadnjih par utakmica) koga je doticni gospodin trenirao i kavi su mu rezultati.
i naravno, micite onog mrkelu sa klupe, kada ga vidim onako smorenog i scucurenog prevrce mi se stomak.

BlagiMozdaniUdar

pre 16 godina

ALOOOOOO bre 43 igraca.Pa ko je ovde lud.Kad cuje neki stranac pomislio bi da smo puni ko brod.*a ne zna da brod tone* .Mene samo zanima ko je opro pare i ko je zaradjivao na dovodjenju igraca.

Edit

pre 16 godina

Probali smo sa početnikom Đurovskim, početničkise i završilo. Sada smo se odlučili za apsolutnog početnika.
Ovu vest razumem kao odustajanje Zvezde od borbe za titulu i restruktuiranje kluba. Možda to i nije loše ako se uradi u korist kluba. Ipak, sve ovo mi je jako sumnjivo...

Marko

pre 16 godina

Jel ovo nagrada za Bragu? Izgleda da je rukovodstvu Zvezde bas odgovarao taj rezultat. Tuzno je da ce trener kome umesto Mao Moline igraju Milovanovic i Milijas biti jos godinu dana na klupi... Nadam seda se varam, ali samo ta cinjenica dovoljno govori o njegovoj strucnosti

Fuuuuj!

pre 16 godina

Trener anonimus bez ikakvih referenci i prethodnih uspeha, nije uspeo popraviti igru tima koji je na Ariščić išao bez ijednog napadača!?
I dobija šansu još godinu dana. Šta drugo reći nego...

Striker #19

pre 16 godina

a legenda Francesco Morijero? Ako ne dodju neka dobra pojacanja u ovom prelaznom roku boricemo se sa Vosom za drugo mesto na tabeli, prema tome Toplice spremaj pare za nove igrace!

Momo

pre 16 godina

Pa koliko fudbalera imamo mogli su bar njih desetak angazovati na sredjivanju stadiona. Pa kad vec nece da igraju onda cetku u ruke...

bale

pre 16 godina

Ako je ova vest tacna, to je kraj pre pocetka za g. Toplicu Spasojevica! On mora da zna da Zvezdu ne moze da vodi strucnjak koji NIKADA u svojoj karijeri nije samostalno vodio nijednu ekipu bilo kojeg uzrasta ili ranga takmicenja. Mladi Jankovic niti se kalio u radu sa mladima niti se oprobao u radu sa prvom ekipom, u zemlji ili inostranstvu. To je los potez i za njega. On je time pokazao svoju preambicioznost a klub totalno otsustvo odgovornosti prema ugledu kluba i navijacima. Time se arcenje klupskog ugleda samo nastavlja. Dokle?

crni

pre 16 godina

ljudi, da li ste vi normalni? jel ovo neka sala? najgora trenersko-igracka garnitura u istoriji, i oni produzuju saradnju... ostavite, gaja, kastilja i koromana, dovedite jos 15 novih igraca i naravno pravog trenera, pa mozda nesto i uradite..... najgori ste....sramota me sto sam delija, zbog vas...

milerentabubreg

pre 16 godina

to je pravi potez, stvarno su genijalci, sad ce i njega da upropaste. treba bre velika cistka, od uprave do igraca kao i ovih iz fss. pesimista 100 %

Vucko

pre 16 godina

Nemam reci, ode dupla kruna ove godine. Samo ne znam cime je Jankovic zasluzio da potpise ugovor da li rezultatima ili defanzivnim stilom igre u stilu predhodnika Djurovskog i Kosanovica. Holandjanina za trenera da im pokaze kako se igra atraktivan napadacki fudbal!

Baca

pre 16 godina

Ovo je stvarno jad i beda. Ne secam se, ljudi moji, da su veciti ikad imali slabije trenere u istoriji. Eeee, Vermez i Jankovic. Nije ni cudo sto nam je klupski fudbal tu gde jeste.

Nuntz

pre 16 godina

Za mene vise nego razocaravajuca vest.
Trenerski anonimus koji posle neuspeha svali krivicu na "limitirane igrace" i po njemu opere svoj obraz? A ne. Nevidim razlog potpisivanju ugovora na godinu dana sa covekom koji neveruje u sopstveni kadar. Ugovor je mogao biti potpisan i na sest meseci pa na leto da nedolazi do reci pri pronalazenja adekvatnog resenja. U stvari ugovor nije morao ni da se potpisuje posto ni do sada nije bio vezan nikakvim papirima.
Voleo bih da se prekine agonija sa trenerima u Zvezdi jer se to ocito najgore oslikava na igrackom kadru. Jos jednom Jankovic nemoze biti trener Crvene Zvezde!!!

Misa Po

pre 16 godina

Cccccc........ Znaci sledecih godinu dana, idem vikendom na pecanje. Em smirim zivce, em mozda i upecam nesto, em necu da gledam raznorazne taktike tipa 5-5-0, 4-6-0 ... Sramota bre, dokle vise?!

pogrebnik from nis

pre 16 godina

BLIC-"Sunce u Evropi neće ogrejati Crvenu zvezdu ni narednog proleća. Šesnaesti put zaredom nekadašnji vladari fudbalske planete završili su put na internacionalnoj sceni u jesen, ostajući na marginama elite. I poslednji pokušaj u Bragi - da se remijem ili pobedom sačuva delić ugleda - ostao je u sferi nemoguće misije za učenike Aleksandra Jankovića. Četiri utakmice - četiri poraza, gol-razlika 2:9, bilans je koji boli „delije“ jednako kao i njihove idole. Najgori od svih 40 učesnika ligaškog dela Kupa UEFA!"
Potpisite ga na jos dve,Grobari caste!

Misa Po

pre 16 godina

Cccccc........ Znaci sledecih godinu dana, idem vikendom na pecanje. Em smirim zivce, em mozda i upecam nesto, em necu da gledam raznorazne taktike tipa 5-5-0, 4-6-0 ... Sramota bre, dokle vise?!

bale

pre 16 godina

Ako je ova vest tacna, to je kraj pre pocetka za g. Toplicu Spasojevica! On mora da zna da Zvezdu ne moze da vodi strucnjak koji NIKADA u svojoj karijeri nije samostalno vodio nijednu ekipu bilo kojeg uzrasta ili ranga takmicenja. Mladi Jankovic niti se kalio u radu sa mladima niti se oprobao u radu sa prvom ekipom, u zemlji ili inostranstvu. To je los potez i za njega. On je time pokazao svoju preambicioznost a klub totalno otsustvo odgovornosti prema ugledu kluba i navijacima. Time se arcenje klupskog ugleda samo nastavlja. Dokle?

Momo

pre 16 godina

Pa koliko fudbalera imamo mogli su bar njih desetak angazovati na sredjivanju stadiona. Pa kad vec nece da igraju onda cetku u ruke...

Nuntz

pre 16 godina

Za mene vise nego razocaravajuca vest.
Trenerski anonimus koji posle neuspeha svali krivicu na "limitirane igrace" i po njemu opere svoj obraz? A ne. Nevidim razlog potpisivanju ugovora na godinu dana sa covekom koji neveruje u sopstveni kadar. Ugovor je mogao biti potpisan i na sest meseci pa na leto da nedolazi do reci pri pronalazenja adekvatnog resenja. U stvari ugovor nije morao ni da se potpisuje posto ni do sada nije bio vezan nikakvim papirima.
Voleo bih da se prekine agonija sa trenerima u Zvezdi jer se to ocito najgore oslikava na igrackom kadru. Jos jednom Jankovic nemoze biti trener Crvene Zvezde!!!

Baca

pre 16 godina

Ovo je stvarno jad i beda. Ne secam se, ljudi moji, da su veciti ikad imali slabije trenere u istoriji. Eeee, Vermez i Jankovic. Nije ni cudo sto nam je klupski fudbal tu gde jeste.

Marko

pre 16 godina

Jel ovo nagrada za Bragu? Izgleda da je rukovodstvu Zvezde bas odgovarao taj rezultat. Tuzno je da ce trener kome umesto Mao Moline igraju Milovanovic i Milijas biti jos godinu dana na klupi... Nadam seda se varam, ali samo ta cinjenica dovoljno govori o njegovoj strucnosti

ocevidac

pre 16 godina

Sta da kazem za novog trenera?! Mislim da ce biti dovoljno ako napisem sledece: Posle utakmice sa Vojvodinom u Novom Sadu,to vece licno sam video naseg trenera Jankovica u jednom kaficu u Beogradu na Banovom brdu. Sedi covek sa jednim lokalnim kriminalcem i referise mu ko je,koliko i zasto igrao!! Nisam mogao da verujem da se bukvalno pravda takvom coveku!! O cemu mi onda ovde diskutujemo i pricamo i cemu se nadamo?! Igrace oni koi moraju da se prodaju da ne bi bilo "problema"!!

Vucko

pre 16 godina

Nemam reci, ode dupla kruna ove godine. Samo ne znam cime je Jankovic zasluzio da potpise ugovor da li rezultatima ili defanzivnim stilom igre u stilu predhodnika Djurovskog i Kosanovica. Holandjanina za trenera da im pokaze kako se igra atraktivan napadacki fudbal!

Fuuuuj!

pre 16 godina

Trener anonimus bez ikakvih referenci i prethodnih uspeha, nije uspeo popraviti igru tima koji je na Ariščić išao bez ijednog napadača!?
I dobija šansu još godinu dana. Šta drugo reći nego...

crni

pre 16 godina

ljudi, da li ste vi normalni? jel ovo neka sala? najgora trenersko-igracka garnitura u istoriji, i oni produzuju saradnju... ostavite, gaja, kastilja i koromana, dovedite jos 15 novih igraca i naravno pravog trenera, pa mozda nesto i uradite..... najgori ste....sramota me sto sam delija, zbog vas...

Pera Detlic

pre 16 godina

Da li neko od vas STVARNO veruje da u Zvezdi trener sastavlja tim??? Ajde, mucnite malo glavom i razmislite. Gledamo skoro istu sliku jos od priprema, od Djurovskog, preko Kosana i sada Jankovica. Jeste, svi su oni sastavljali tim, al' od igraca od kojih pola MORAJU da stave u tim... Ne nadam se vecim promenama ni na prolece, cak i ako prodamo ove koje mi je vise i muka da pominjem. Meni Jankovic izgleda kao normalan, pametan covek i ubedjen sam da se u fudbal razume bolje od nas koji kuckamo na forumu. Ja ne verujem da on ne vidi i ne zna da postava u kojoj su zajedno Milovanovic, Milijas i Kastiljo ili Lukash, sa ''rovitim'' Bastom i supljim Andjelkom ne moze i ne ume bolje; a ako kojim slucajem lopta dodje do Koromana, taj je vise nikom ne da, mada, ako cemo realno, uglavnom nema kome ni da je da. Za to vreme na klupi sede Burzanovic i Molina i vecita nepoznanica, Franklin Salas. U slucaju da neko od pomenutih ''startera'' ne moze da igra, uvaljuju nam se Bogdanovic i Raskovic. Ne znam kako vi, ali ja sam prestao da se nerviram posle Arisa, nisu oni vredni toga. Kada budu igrali oni koji to zasluzuju znanjem i zalaganjem, a ne praznim recima i obecanjima, od najmladjih kategorija do seniora, tada ce srpskom fudbalu biti bolje.

BlagiMozdaniUdar

pre 16 godina

ALOOOOOO bre 43 igraca.Pa ko je ovde lud.Kad cuje neki stranac pomislio bi da smo puni ko brod.*a ne zna da brod tone* .Mene samo zanima ko je opro pare i ko je zaradjivao na dovodjenju igraca.

duh koji hoda

pre 16 godina

nemam nista protiv coveka, i svakako da mi je drago da vidim na klupi normalno obucenog coveka, a ne coveka koji je upravo utekao iz madere, jos masnog oko usta i crvenih ociju, ali me zanima ( na stranu losi rezultati u zadnjih par utakmica) koga je doticni gospodin trenirao i kavi su mu rezultati.
i naravno, micite onog mrkelu sa klupe, kada ga vidim onako smorenog i scucurenog prevrce mi se stomak.

Vlada

pre 16 godina

Poštovane delije i u narednih godinu dana gledaćemo fudbal sa jednim napadačem, sa muljanjem lopte na sredini, defanzivno, znači ubijanje fudbala , znači ništa. Znate, ja sam udaljen 200 kilometara od Beograda i na utakmicu protiv Boltona sam došao autobusom, ali kada sam video sastav koji je Janković izveo odmah sam poslao poruku kući da zvezda sa tim igračima nema šanse da postigne ni jedan gol.Da sam iz Beograda odmah bi posle pet minuta otišao kući jer ko se i malo razume u fudbal video je kako će utakmica da se završi.Drug iz Nemačke mi kaže da se komentator na nemačkoj televiziji smejao u drugom poluvremenu za izmene koje je Janković izvršio, odnosno što ih dugo nije ni vršio uz komentar da Janković čuva rezultat od 0:1.U zvezdi će i dalje igrati trkači koji neznaju da igraju fudbal a majstori će biti prodani ili sedeti na klupi.
Kako mi reče jedan navijač u autobusu kad smo se vraćali sa utakmice sa Boltonom:''Slobodno one kapije na Marakani mogu da ostave otvorene , neće više niko da prođe kroz njih da gleda utakmicu''.

M. Korolija

pre 16 godina

Ovaj potez ide u prilog teoriji da je Spasojevic Miskovicev "pion" zaduzen da sto brze obezvredi Crvenu zvezdu. Izbor Jankovica je skandalozan. Da se tako nesto dogodilo u bilo kom klubu u Spaniji ili Engleskoj, navijaci bi vec na prvoj utakmici oterali (nenasilno, belim maramicama) i predsednika i trenera.

miki

pre 16 godina

agonija se nastavlja sta nam je samo doneo Novi predsednik,trener anonimus, igraci nula a i oni koji vrede sede na klupi, ajajaj pravicemo mi Pixija od blata jes da je prodao Zigu(neminovnost) Jankovica i Ostale ali je pored nekoliko promasja doveo Gaja Kastilja ali i Burzanovica Bronovickok(reprezentativac poljske) molinu salasa ali sta to vredi kad ih visoko obrazovani treneri drze na klupi

DELIJA BP

pre 16 godina

Barkosa na kaljenje u FC Lajkovac a onda ga deportovati prvim camcom odakle je dosao!Od Baste,Milijasa dosta.Vreme je da odu.Pomoliti se bogu da Koroman ostane i da Vermez dodje u Partizan i sve ce da dodje na svoje.A Evropo..sad adio i ko zna gde i ko zna kad.

Edit

pre 16 godina

Probali smo sa početnikom Đurovskim, početničkise i završilo. Sada smo se odlučili za apsolutnog početnika.
Ovu vest razumem kao odustajanje Zvezde od borbe za titulu i restruktuiranje kluba. Možda to i nije loše ako se uradi u korist kluba. Ipak, sve ovo mi je jako sumnjivo...

Ozlojedjeni

pre 16 godina

Ako je Djurovski bio početnik,
ovaj nesretnik je samo sin svog tate Bobija Jankovića,koji takodje voli Zvezdu.Bre ljudi
opametite se ,pa nije Zvezda ničija prćija,da sa njom raspolaže kako ko stigne,neki selja Toplica(ko mu dade ime)!

Striker #19

pre 16 godina

a legenda Francesco Morijero? Ako ne dodju neka dobra pojacanja u ovom prelaznom roku boricemo se sa Vosom za drugo mesto na tabeli, prema tome Toplice spremaj pare za nove igrace!

Fox Molder

pre 16 godina

Vidite gde ste i kako igrate, kakve rezultate postizete, i bukvalno ste zadnji u Evropi, i to u kupu UEFA, gledajte sta vam Koroman izjavljuje da ste jadniji nego ikad, a on se decko jedini bori u 30 godina.....
E moj Toplice, i sta si planirao da radis ?!

mungos

pre 16 godina

Možda i ja nemam neko posebno dobro mišljenje o Jankoviću kao treneru, ali 'ajde da ga ne pljujemo odmah nakon 3-4 utakmice. Taj čovek nije selektirao današnji sastav, nije vodio pripreme, nije ni imao vremena za nekakve radikalne korekcije, a na kraju krajeva došao je u krajnje je.enom trenutku kada je "rasulo" bilo srednje ime u timu koji je blago rečeno limitiran! Ako ništa drugo Janković zaslužuje šansu ! Zašto bi se sad mi palili na stranog trenera, sem da se ne radi o npr. Del Neriju? Ubeđen sam da sa bar 5 novih PRAVIH pojačanja Zvezda i sa Jankovićem može MNOGO !!!
ps. Uprava je na potezu !
ZVEZDA IZNAD SVEGA

mickeyrs

pre 16 godina

možda sam ovo već napisao, ali je meni iskreno žao Jankovića jer će mu šansa da vodi Zvezdu propasti zbog momenta u kojem mu se to desilo - da mu drugi nameću pola tima, definitivno niko, ali NIKO normalan, uključujem tu i Kosana, ne bi mogao da stavi Raškovića ispred Moline u prvih 11. tu je kraj svake priče i meni je žao što će čovek morati da glumi trenera umesto da je probao da uradi nešto. ajde da vidimo i taj prelazni rok i šta će se tu izdešavati, ali sve i da odu ovi sadašnji, uvek će doći neki novi Raškovići, Milovanovići, da ne pominjem one koji ni ne planiraju da idu (Bogdanović, F.Đorđević...) tužno, veoma tužno stanje u Zvezdi koje nema naznake da će uskoro biti promenjeno. a i u partizanu koliko vidim, nema neke razlike. tuga...

Y/Kv

pre 16 godina

Vidim ja da od najavljenih obecanjea nece biti nista,tim povodom ja zelim da kazem da ove godine moja noga nece na Marakanu krociti.Toplice odlazi

No 1

pre 16 godina

Pa ovo je za neverovati, Partizan potpisuje sa dokazanim trenerom na pola godine (Djukuc) a mi sa ovim amaterom (Jankovic) na godinu. Cisto sumljam da ce ovaj docekati sledecu sezonu.

milerentabubreg

pre 16 godina

to je pravi potez, stvarno su genijalci, sad ce i njega da upropaste. treba bre velika cistka, od uprave do igraca kao i ovih iz fss. pesimista 100 %

Milan

pre 16 godina

Daleko bilo!!!

Taman sam se ponadao da ce uprava konacno shvatiti da im je neophodno 500 000- 1 000 000 evra da bi doveli dobrog stranog trenera koji moze nesto da napravi od ove ekipe u narednih godinu dana,kada oni potpisase na godinu dana sa ovim amaterom.
Tuga i jad!

BOBA DELIJA

pre 16 godina

Novine pisu da je i medju onima koje on ne zeli u timu i Salas. Pitam ja tebe majstore na osvnovu cega si doneo tu odluku? Na osnovu 60 min. u Bragi?! Neki likovi igraju citave polusezone, a ne znaju ni loptu posteno da prime!

Неша србин

pre 16 godina

Свако решење је несумњиво боље од Косана. Али ово је скромно, сувише скромно...

Dule delija

pre 16 godina

Jao jedva cekam da dodje leto, pa da slavimo titulu... Jankovic je ozbiljan covek, ume da prepozna kvalitet i zalaganje igraca, nije dzabe bio skaut. Napravice cistku u trenutnom kadru, ostace polovina igraca, ostali na prodaju, pa ko ponudi vise. Uzimamo titulu sto posto.

j0ca

pre 16 godina

ma Jankowic je bre smesan!!! cowek umislio da je smeker jer na swakoj tekmi nabacuje onaj sal ko Italijani!:D Bez Dujkowica nema nama ni T od TITULE!!!

sreten

pre 16 godina

Agonija se nastavlja! Nemamo omladinsku skolu, nemamo direktora omladinske skole, nemamo upravu, tim nam je za evropske zahteve slab itd. Plasim se da je Dzajicev odlazak pocetak propadanja nama voljene Zvezde!Da li ima neko ko ce da digne rucnu kocnicu dok kola jure nizbrdo?

maldini

pre 16 godina

Ovim izborom Zvezda je pokazala da je definitivno izgubila kompas!Protiv Boltona i Brage tim je igrao neorganizovano.bezidejno i kukavicki.Cak i da je istina da neko drugi sastavlja tim opet je trener taj koji postavlja taktiku.Dakle,tuga jedna i tu vreme nece nista promeniti.

FIFA MENADZER

pre 16 godina

Odlican potez.Vidi se njegova ideja i kakvi su njegovi planovi u vezi sa stilom koji ce krasiti nas najpoznatiji i najveci brend CRVENU ZVEZDU i nema sumnje da nas ocekuje blistava buducnost sa Jankovicem na klupi.Da bi sve bilo uspesno moraju se promeniti neke stvari oko dovodjenja igraca tj.mora se dozvoliti Jankovicu da licno bira pojacanja a uprava samo treba da obezbedi novac.Videli smo sta se desava kada trener nije taj koji odlucuje o pojacanjima a isto tako ko moze da trazi bilo kakvu odgovornost od tog trenera.

Glamocic Dejan

pre 16 godina

U redu je pruziti sansu mladom treneru ali takve stvari se rade u manjim sredinama a ne u gigantu kao sto je crvena zvezda! Ne osporavam da je Jankovic ambiciozan i perspektivan ali ko ce da odgovara u slucaju rezultatskog kraha sto je verovatno moguce s obzirom na njegovo iskustvo i igracki kadar koji je toliko nekompaktan da ni mnogo iskusni trener od njih ne moze sastaviti ekipu!

Stefan DELIJA

pre 16 godina

odprodajeDrulica,Pjanovica,Vidica,Zigica,Stojkovica,Jankovica,Kovacevica,... a stiTo je nasa realnost i nasi klubovi ce imati ulogu u Evropi kao i albanski dok se nesto ne promjeni,mozda do privatizacije...

wuk

pre 16 godina

ostavite choveka da radi.. zvezda je pocela bolje da igra (bragu ne racunam, jel su mu izgleda naredili da sastavi takav tim, jel neki igraci moraju da se prodaju)
u svakom slucaju nemamo sta da izgubimo.. ionako ispali iz evrope a i drugi smo u prvenstvu..
treba rasprodati vishak igraca, dovesti neke nove klince i napraviti lepu ekipicu..
zvezdo znaj da uvek tu sam ja...

Звездаш

pre 16 godina

Сале Јанковић је изузетан тренер, и то ће се, уверен сам, показати већ на пролеће. Звезда би испала веома неозбиљна када би довела и четвртог тренера у сезони. Не могу се Салету стављати на душу лоше партије, он овај тим води тек месец дана, притом овај тим није селектирао, нити је прошао припреме са њим. Сваком озбиљном тренеру је потребно време да успостави одређене односе у тиму, систем рада, концепт игре и сл. што на крају треба да доведе до препознатљиве игре и резултата. Сале, са срећом.

Jeca

pre 16 godina

Mislim da to uopste nije losa vest-naprotiv!
E,sad sad sastav tima je druga stvar...
I on je,a i svi su pre njega sastavljali ovaj "tim" ali je vecina igraca koji su bili "u ponudi" jednostavno MORAJU da igraju!
I to ne zbog svog umeca u baratanju sa loptom,vec zbog svoje "veze" ili neceg slicnog!
A i on je ovde tek oko mesec dana,a za to vreme jednostavno nije realno ocekivati nekakva cuda!
I igracima,a i nazovi igracima je potrebno vremena da se posle one propasti od Kosana naviknu na nekog iole normlnog!
Tako da nadam se da ce od proleca biti mnogo bolje!
A Saletu Jankovicu zelim puno srece u daljem radu...

Panta

pre 16 godina

Pustite coveka da radi! ecko odlicno poznaje zanat-bio je godinama Muslinov ucenik-sad ga pljujete a za par meseci ce te ga slaviti!!! Bravo za potez,samo napred Jankovicu do 3 uzastopne duple krune!!!

danass

pre 16 godina

Ne znam zasto,ali imam puno poverenje u ovog coveka.Valjda zato sto se skolovao uz najboljeg Zvezdinog trenera,sto je mlad,edukovan,finih manira...Mislim,da je predodredjen da uspe!Ocekujem,takodje da ce imati punu podrsku svih struktura u klubu,i verujem da cemo vrlo brzo,pored rezultata,vratiti i onu nasu prepoznatljivu igru iz vremena "Jedan je Slavoljub Muslin".

Filip

pre 16 godina

Kada je vec potpisao neka proda sve igrace koji nisu igrali a mogao bi i bastu milijasa i da pod hitno dovede spiceve i gk takodje nam treba dobar plej koji ce da razigrava

pogrebnik from nis

pre 16 godina

BLIC-"Sunce u Evropi neće ogrejati Crvenu zvezdu ni narednog proleća. Šesnaesti put zaredom nekadašnji vladari fudbalske planete završili su put na internacionalnoj sceni u jesen, ostajući na marginama elite. I poslednji pokušaj u Bragi - da se remijem ili pobedom sačuva delić ugleda - ostao je u sferi nemoguće misije za učenike Aleksandra Jankovića. Četiri utakmice - četiri poraza, gol-razlika 2:9, bilans je koji boli „delije“ jednako kao i njihove idole. Najgori od svih 40 učesnika ligaškog dela Kupa UEFA!"
Potpisite ga na jos dve,Grobari caste!

wuk

pre 16 godina

ostavite choveka da radi.. zvezda je pocela bolje da igra (bragu ne racunam, jel su mu izgleda naredili da sastavi takav tim, jel neki igraci moraju da se prodaju)
u svakom slucaju nemamo sta da izgubimo.. ionako ispali iz evrope a i drugi smo u prvenstvu..
treba rasprodati vishak igraca, dovesti neke nove klince i napraviti lepu ekipicu..
zvezdo znaj da uvek tu sam ja...

crni

pre 16 godina

ljudi, da li ste vi normalni? jel ovo neka sala? najgora trenersko-igracka garnitura u istoriji, i oni produzuju saradnju... ostavite, gaja, kastilja i koromana, dovedite jos 15 novih igraca i naravno pravog trenera, pa mozda nesto i uradite..... najgori ste....sramota me sto sam delija, zbog vas...

Panta

pre 16 godina

Pustite coveka da radi! ecko odlicno poznaje zanat-bio je godinama Muslinov ucenik-sad ga pljujete a za par meseci ce te ga slaviti!!! Bravo za potez,samo napred Jankovicu do 3 uzastopne duple krune!!!

mungos

pre 16 godina

Možda i ja nemam neko posebno dobro mišljenje o Jankoviću kao treneru, ali 'ajde da ga ne pljujemo odmah nakon 3-4 utakmice. Taj čovek nije selektirao današnji sastav, nije vodio pripreme, nije ni imao vremena za nekakve radikalne korekcije, a na kraju krajeva došao je u krajnje je.enom trenutku kada je "rasulo" bilo srednje ime u timu koji je blago rečeno limitiran! Ako ništa drugo Janković zaslužuje šansu ! Zašto bi se sad mi palili na stranog trenera, sem da se ne radi o npr. Del Neriju? Ubeđen sam da sa bar 5 novih PRAVIH pojačanja Zvezda i sa Jankovićem može MNOGO !!!
ps. Uprava je na potezu !
ZVEZDA IZNAD SVEGA

Filip

pre 16 godina

Kada je vec potpisao neka proda sve igrace koji nisu igrali a mogao bi i bastu milijasa i da pod hitno dovede spiceve i gk takodje nam treba dobar plej koji ce da razigrava

Звездаш

pre 16 godina

Сале Јанковић је изузетан тренер, и то ће се, уверен сам, показати већ на пролеће. Звезда би испала веома неозбиљна када би довела и четвртог тренера у сезони. Не могу се Салету стављати на душу лоше партије, он овај тим води тек месец дана, притом овај тим није селектирао, нити је прошао припреме са њим. Сваком озбиљном тренеру је потребно време да успостави одређене односе у тиму, систем рада, концепт игре и сл. што на крају треба да доведе до препознатљиве игре и резултата. Сале, са срећом.

Misa Po

pre 16 godina

Cccccc........ Znaci sledecih godinu dana, idem vikendom na pecanje. Em smirim zivce, em mozda i upecam nesto, em necu da gledam raznorazne taktike tipa 5-5-0, 4-6-0 ... Sramota bre, dokle vise?!

Nuntz

pre 16 godina

Za mene vise nego razocaravajuca vest.
Trenerski anonimus koji posle neuspeha svali krivicu na "limitirane igrace" i po njemu opere svoj obraz? A ne. Nevidim razlog potpisivanju ugovora na godinu dana sa covekom koji neveruje u sopstveni kadar. Ugovor je mogao biti potpisan i na sest meseci pa na leto da nedolazi do reci pri pronalazenja adekvatnog resenja. U stvari ugovor nije morao ni da se potpisuje posto ni do sada nije bio vezan nikakvim papirima.
Voleo bih da se prekine agonija sa trenerima u Zvezdi jer se to ocito najgore oslikava na igrackom kadru. Jos jednom Jankovic nemoze biti trener Crvene Zvezde!!!

Vucko

pre 16 godina

Nemam reci, ode dupla kruna ove godine. Samo ne znam cime je Jankovic zasluzio da potpise ugovor da li rezultatima ili defanzivnim stilom igre u stilu predhodnika Djurovskog i Kosanovica. Holandjanina za trenera da im pokaze kako se igra atraktivan napadacki fudbal!

milerentabubreg

pre 16 godina

to je pravi potez, stvarno su genijalci, sad ce i njega da upropaste. treba bre velika cistka, od uprave do igraca kao i ovih iz fss. pesimista 100 %

bale

pre 16 godina

Ako je ova vest tacna, to je kraj pre pocetka za g. Toplicu Spasojevica! On mora da zna da Zvezdu ne moze da vodi strucnjak koji NIKADA u svojoj karijeri nije samostalno vodio nijednu ekipu bilo kojeg uzrasta ili ranga takmicenja. Mladi Jankovic niti se kalio u radu sa mladima niti se oprobao u radu sa prvom ekipom, u zemlji ili inostranstvu. To je los potez i za njega. On je time pokazao svoju preambicioznost a klub totalno otsustvo odgovornosti prema ugledu kluba i navijacima. Time se arcenje klupskog ugleda samo nastavlja. Dokle?

Edit

pre 16 godina

Probali smo sa početnikom Đurovskim, početničkise i završilo. Sada smo se odlučili za apsolutnog početnika.
Ovu vest razumem kao odustajanje Zvezde od borbe za titulu i restruktuiranje kluba. Možda to i nije loše ako se uradi u korist kluba. Ipak, sve ovo mi je jako sumnjivo...

danass

pre 16 godina

Ne znam zasto,ali imam puno poverenje u ovog coveka.Valjda zato sto se skolovao uz najboljeg Zvezdinog trenera,sto je mlad,edukovan,finih manira...Mislim,da je predodredjen da uspe!Ocekujem,takodje da ce imati punu podrsku svih struktura u klubu,i verujem da cemo vrlo brzo,pored rezultata,vratiti i onu nasu prepoznatljivu igru iz vremena "Jedan je Slavoljub Muslin".

Dule delija

pre 16 godina

Jao jedva cekam da dodje leto, pa da slavimo titulu... Jankovic je ozbiljan covek, ume da prepozna kvalitet i zalaganje igraca, nije dzabe bio skaut. Napravice cistku u trenutnom kadru, ostace polovina igraca, ostali na prodaju, pa ko ponudi vise. Uzimamo titulu sto posto.

No 1

pre 16 godina

Pa ovo je za neverovati, Partizan potpisuje sa dokazanim trenerom na pola godine (Djukuc) a mi sa ovim amaterom (Jankovic) na godinu. Cisto sumljam da ce ovaj docekati sledecu sezonu.

BOBA DELIJA

pre 16 godina

Novine pisu da je i medju onima koje on ne zeli u timu i Salas. Pitam ja tebe majstore na osvnovu cega si doneo tu odluku? Na osnovu 60 min. u Bragi?! Neki likovi igraju citave polusezone, a ne znaju ni loptu posteno da prime!

j0ca

pre 16 godina

ma Jankowic je bre smesan!!! cowek umislio da je smeker jer na swakoj tekmi nabacuje onaj sal ko Italijani!:D Bez Dujkowica nema nama ni T od TITULE!!!

maldini

pre 16 godina

Ovim izborom Zvezda je pokazala da je definitivno izgubila kompas!Protiv Boltona i Brage tim je igrao neorganizovano.bezidejno i kukavicki.Cak i da je istina da neko drugi sastavlja tim opet je trener taj koji postavlja taktiku.Dakle,tuga jedna i tu vreme nece nista promeniti.

Baca

pre 16 godina

Ovo je stvarno jad i beda. Ne secam se, ljudi moji, da su veciti ikad imali slabije trenere u istoriji. Eeee, Vermez i Jankovic. Nije ni cudo sto nam je klupski fudbal tu gde jeste.

Striker #19

pre 16 godina

a legenda Francesco Morijero? Ako ne dodju neka dobra pojacanja u ovom prelaznom roku boricemo se sa Vosom za drugo mesto na tabeli, prema tome Toplice spremaj pare za nove igrace!

Momo

pre 16 godina

Pa koliko fudbalera imamo mogli su bar njih desetak angazovati na sredjivanju stadiona. Pa kad vec nece da igraju onda cetku u ruke...

Fuuuuj!

pre 16 godina

Trener anonimus bez ikakvih referenci i prethodnih uspeha, nije uspeo popraviti igru tima koji je na Ariščić išao bez ijednog napadača!?
I dobija šansu još godinu dana. Šta drugo reći nego...

BlagiMozdaniUdar

pre 16 godina

ALOOOOOO bre 43 igraca.Pa ko je ovde lud.Kad cuje neki stranac pomislio bi da smo puni ko brod.*a ne zna da brod tone* .Mene samo zanima ko je opro pare i ko je zaradjivao na dovodjenju igraca.

Marko

pre 16 godina

Jel ovo nagrada za Bragu? Izgleda da je rukovodstvu Zvezde bas odgovarao taj rezultat. Tuzno je da ce trener kome umesto Mao Moline igraju Milovanovic i Milijas biti jos godinu dana na klupi... Nadam seda se varam, ali samo ta cinjenica dovoljno govori o njegovoj strucnosti

duh koji hoda

pre 16 godina

nemam nista protiv coveka, i svakako da mi je drago da vidim na klupi normalno obucenog coveka, a ne coveka koji je upravo utekao iz madere, jos masnog oko usta i crvenih ociju, ali me zanima ( na stranu losi rezultati u zadnjih par utakmica) koga je doticni gospodin trenirao i kavi su mu rezultati.
i naravno, micite onog mrkelu sa klupe, kada ga vidim onako smorenog i scucurenog prevrce mi se stomak.

miki

pre 16 godina

agonija se nastavlja sta nam je samo doneo Novi predsednik,trener anonimus, igraci nula a i oni koji vrede sede na klupi, ajajaj pravicemo mi Pixija od blata jes da je prodao Zigu(neminovnost) Jankovica i Ostale ali je pored nekoliko promasja doveo Gaja Kastilja ali i Burzanovica Bronovickok(reprezentativac poljske) molinu salasa ali sta to vredi kad ih visoko obrazovani treneri drze na klupi

Неша србин

pre 16 godina

Свако решење је несумњиво боље од Косана. Али ово је скромно, сувише скромно...

Milan

pre 16 godina

Daleko bilo!!!

Taman sam se ponadao da ce uprava konacno shvatiti da im je neophodno 500 000- 1 000 000 evra da bi doveli dobrog stranog trenera koji moze nesto da napravi od ove ekipe u narednih godinu dana,kada oni potpisase na godinu dana sa ovim amaterom.
Tuga i jad!

FIFA MENADZER

pre 16 godina

Odlican potez.Vidi se njegova ideja i kakvi su njegovi planovi u vezi sa stilom koji ce krasiti nas najpoznatiji i najveci brend CRVENU ZVEZDU i nema sumnje da nas ocekuje blistava buducnost sa Jankovicem na klupi.Da bi sve bilo uspesno moraju se promeniti neke stvari oko dovodjenja igraca tj.mora se dozvoliti Jankovicu da licno bira pojacanja a uprava samo treba da obezbedi novac.Videli smo sta se desava kada trener nije taj koji odlucuje o pojacanjima a isto tako ko moze da trazi bilo kakvu odgovornost od tog trenera.

ocevidac

pre 16 godina

Sta da kazem za novog trenera?! Mislim da ce biti dovoljno ako napisem sledece: Posle utakmice sa Vojvodinom u Novom Sadu,to vece licno sam video naseg trenera Jankovica u jednom kaficu u Beogradu na Banovom brdu. Sedi covek sa jednim lokalnim kriminalcem i referise mu ko je,koliko i zasto igrao!! Nisam mogao da verujem da se bukvalno pravda takvom coveku!! O cemu mi onda ovde diskutujemo i pricamo i cemu se nadamo?! Igrace oni koi moraju da se prodaju da ne bi bilo "problema"!!

Glamocic Dejan

pre 16 godina

U redu je pruziti sansu mladom treneru ali takve stvari se rade u manjim sredinama a ne u gigantu kao sto je crvena zvezda! Ne osporavam da je Jankovic ambiciozan i perspektivan ali ko ce da odgovara u slucaju rezultatskog kraha sto je verovatno moguce s obzirom na njegovo iskustvo i igracki kadar koji je toliko nekompaktan da ni mnogo iskusni trener od njih ne moze sastaviti ekipu!

Fox Molder

pre 16 godina

Vidite gde ste i kako igrate, kakve rezultate postizete, i bukvalno ste zadnji u Evropi, i to u kupu UEFA, gledajte sta vam Koroman izjavljuje da ste jadniji nego ikad, a on se decko jedini bori u 30 godina.....
E moj Toplice, i sta si planirao da radis ?!

mickeyrs

pre 16 godina

možda sam ovo već napisao, ali je meni iskreno žao Jankovića jer će mu šansa da vodi Zvezdu propasti zbog momenta u kojem mu se to desilo - da mu drugi nameću pola tima, definitivno niko, ali NIKO normalan, uključujem tu i Kosana, ne bi mogao da stavi Raškovića ispred Moline u prvih 11. tu je kraj svake priče i meni je žao što će čovek morati da glumi trenera umesto da je probao da uradi nešto. ajde da vidimo i taj prelazni rok i šta će se tu izdešavati, ali sve i da odu ovi sadašnji, uvek će doći neki novi Raškovići, Milovanovići, da ne pominjem one koji ni ne planiraju da idu (Bogdanović, F.Đorđević...) tužno, veoma tužno stanje u Zvezdi koje nema naznake da će uskoro biti promenjeno. a i u partizanu koliko vidim, nema neke razlike. tuga...

Y/Kv

pre 16 godina

Vidim ja da od najavljenih obecanjea nece biti nista,tim povodom ja zelim da kazem da ove godine moja noga nece na Marakanu krociti.Toplice odlazi

Vlada

pre 16 godina

Poštovane delije i u narednih godinu dana gledaćemo fudbal sa jednim napadačem, sa muljanjem lopte na sredini, defanzivno, znači ubijanje fudbala , znači ništa. Znate, ja sam udaljen 200 kilometara od Beograda i na utakmicu protiv Boltona sam došao autobusom, ali kada sam video sastav koji je Janković izveo odmah sam poslao poruku kući da zvezda sa tim igračima nema šanse da postigne ni jedan gol.Da sam iz Beograda odmah bi posle pet minuta otišao kući jer ko se i malo razume u fudbal video je kako će utakmica da se završi.Drug iz Nemačke mi kaže da se komentator na nemačkoj televiziji smejao u drugom poluvremenu za izmene koje je Janković izvršio, odnosno što ih dugo nije ni vršio uz komentar da Janković čuva rezultat od 0:1.U zvezdi će i dalje igrati trkači koji neznaju da igraju fudbal a majstori će biti prodani ili sedeti na klupi.
Kako mi reče jedan navijač u autobusu kad smo se vraćali sa utakmice sa Boltonom:''Slobodno one kapije na Marakani mogu da ostave otvorene , neće više niko da prođe kroz njih da gleda utakmicu''.

Stefan DELIJA

pre 16 godina

odprodajeDrulica,Pjanovica,Vidica,Zigica,Stojkovica,Jankovica,Kovacevica,... a stiTo je nasa realnost i nasi klubovi ce imati ulogu u Evropi kao i albanski dok se nesto ne promjeni,mozda do privatizacije...

DELIJA BP

pre 16 godina

Barkosa na kaljenje u FC Lajkovac a onda ga deportovati prvim camcom odakle je dosao!Od Baste,Milijasa dosta.Vreme je da odu.Pomoliti se bogu da Koroman ostane i da Vermez dodje u Partizan i sve ce da dodje na svoje.A Evropo..sad adio i ko zna gde i ko zna kad.

Ozlojedjeni

pre 16 godina

Ako je Djurovski bio početnik,
ovaj nesretnik je samo sin svog tate Bobija Jankovića,koji takodje voli Zvezdu.Bre ljudi
opametite se ,pa nije Zvezda ničija prćija,da sa njom raspolaže kako ko stigne,neki selja Toplica(ko mu dade ime)!

sreten

pre 16 godina

Agonija se nastavlja! Nemamo omladinsku skolu, nemamo direktora omladinske skole, nemamo upravu, tim nam je za evropske zahteve slab itd. Plasim se da je Dzajicev odlazak pocetak propadanja nama voljene Zvezde!Da li ima neko ko ce da digne rucnu kocnicu dok kola jure nizbrdo?

M. Korolija

pre 16 godina

Ovaj potez ide u prilog teoriji da je Spasojevic Miskovicev "pion" zaduzen da sto brze obezvredi Crvenu zvezdu. Izbor Jankovica je skandalozan. Da se tako nesto dogodilo u bilo kom klubu u Spaniji ili Engleskoj, navijaci bi vec na prvoj utakmici oterali (nenasilno, belim maramicama) i predsednika i trenera.

Pera Detlic

pre 16 godina

Da li neko od vas STVARNO veruje da u Zvezdi trener sastavlja tim??? Ajde, mucnite malo glavom i razmislite. Gledamo skoro istu sliku jos od priprema, od Djurovskog, preko Kosana i sada Jankovica. Jeste, svi su oni sastavljali tim, al' od igraca od kojih pola MORAJU da stave u tim... Ne nadam se vecim promenama ni na prolece, cak i ako prodamo ove koje mi je vise i muka da pominjem. Meni Jankovic izgleda kao normalan, pametan covek i ubedjen sam da se u fudbal razume bolje od nas koji kuckamo na forumu. Ja ne verujem da on ne vidi i ne zna da postava u kojoj su zajedno Milovanovic, Milijas i Kastiljo ili Lukash, sa ''rovitim'' Bastom i supljim Andjelkom ne moze i ne ume bolje; a ako kojim slucajem lopta dodje do Koromana, taj je vise nikom ne da, mada, ako cemo realno, uglavnom nema kome ni da je da. Za to vreme na klupi sede Burzanovic i Molina i vecita nepoznanica, Franklin Salas. U slucaju da neko od pomenutih ''startera'' ne moze da igra, uvaljuju nam se Bogdanovic i Raskovic. Ne znam kako vi, ali ja sam prestao da se nerviram posle Arisa, nisu oni vredni toga. Kada budu igrali oni koji to zasluzuju znanjem i zalaganjem, a ne praznim recima i obecanjima, od najmladjih kategorija do seniora, tada ce srpskom fudbalu biti bolje.

Jeca

pre 16 godina

Mislim da to uopste nije losa vest-naprotiv!
E,sad sad sastav tima je druga stvar...
I on je,a i svi su pre njega sastavljali ovaj "tim" ali je vecina igraca koji su bili "u ponudi" jednostavno MORAJU da igraju!
I to ne zbog svog umeca u baratanju sa loptom,vec zbog svoje "veze" ili neceg slicnog!
A i on je ovde tek oko mesec dana,a za to vreme jednostavno nije realno ocekivati nekakva cuda!
I igracima,a i nazovi igracima je potrebno vremena da se posle one propasti od Kosana naviknu na nekog iole normlnog!
Tako da nadam se da ce od proleca biti mnogo bolje!
A Saletu Jankovicu zelim puno srece u daljem radu...