Sreda, 05.12.2007.

22:53

Bernabeu: Real - Partizan 2:0

Izvor: B92

Bernabeu: Real - Partizan 2:0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

Joco Mrkonjic Grad

pre 16 godina

Partizan je odigrao onako kako je mogao. Ovim crno-bijelim mladicima treba ovakvih utakmica.Eh kad bi se bar uspjelo dogovoriti ono izmedju Partizana Feyenorda i Legije. To bi bile dvije ili vise super dobre utakmice za ove momke.U glavnom Djuka niste se obrukali,kako sam i ocekivao! A vi momci nastavite da prasite po Srpskoj ligi. Veliki POZDRAV za sve moje GROBARE od Joce iz Mrkonjica REPUBLIKA SRPSKA

Okoreli Grobar

pre 16 godina

@ samo bez vredjanja molim

IZUZETNO korektan i dobar komentar, ali iskreno smatram da prednost Partizana u odnosu na Zvezdu nije samo u treneru, vec i u igracima (i ti sam si svesno ili nesvesno pohvalio vecinu igraca Partizana) koji su –po mom misljenju- mnogo brzi, i tehnicki potkovaniji od Zvezdinih igraca.
Idem na svaku Partizanovu tekmu (pratim i Zvezdu) i veruj mi da nema tekme na kojoj Partizanovi igraci nisu izvodili puno driblinga, peta, pasova, brzo razvijanje akcija.
Uopste, posle vecine nasih tekmi mi je bilo puno srce zbog Partizanove igre.
A ne mogu to isto da kazem za Zvezdu…mozda su vasi igraci kvalitetniji nego sto ja mislim, ali prosto oni to zasad ne pokazuju.
Pozdrav!

samo bez vredjanja molim

pre 16 godina

za sve grobare

posto sam okoreli zvezdas koji mrzi iznad svega nekulturu, morao sam da se ukljucim u komentarisanje ove utakmice da bih pokazao da nesto moze i kulturnije da se kaze.
kao prvo, cestitao bi momcima koji su igrali sinoc. odavno nisam video jednu nasu ekipu onoliko ravnopravnu u duelu sa jakom evropskom ekipom kakva je real, a da se pri to igralo obostrano otvoreno. stvarno sam uzivao.
drago mi je i zbog djukica koji pokazuje da izrasta u velikog trenera.
sto se tice zluradih komentara
odredjenih budala, za njih je najbolji lek da ih ignorisete. isto vazi i za ine koji se sa isti ukljucuju u raspravu.da imamo vise tolerancije i postovanja prema drugima evropa bi nam bila daleko blize nego sto jeste.
sto se tice hvalospeva na igru partizana, moram da kazem da je sinocnja utakmica pre svega slika djukica kao trenera a ne slika kvaliteta igraca. sem moreire koji je odigrao vrhunski, zatim jovetica, bozovica,rukavine,mihajlova i malog lazevskog koga sam sinoc prvi put video i odusevio me je, ostali su prosecni ili ispodprosecni igraci- pre svega mislim na rnica, lazetica, maletica i cetkovica.
slicna ili ista situacija po kvalitetu igraca je tvrdim i u zvezdi, sa jednom velikom razlikom sto zvezda nema djukica za trenera! a to je velika razlika.
djuka je uspeo da i pojedina drveta koja su sinoc igrala dovede na nivo da budu korisni ekipi. i uz izuzetan izbor igraca u prelaznom roku -citaj moreiru ,bozovica, pa cak i diaru i jucu, to samo potvrdjuje moju tvrdnju da izrasta u velikog trenera.
opet stoji i cinjenica da jeovaj rezultat, kao i rezultatc zvezde protiv bajerna nasa trenutna realnost. isto tako smatram da je rezuiltat utakmice aris - zvezda samo potvrda da je razlika izmedju zvezde i partizana iskljucivo u kvalitetu trenera.

dule nbg

pre 16 godina

poruka za ove cigane koji se javljaju, drugi tim reala !? hahaha ako je roben, kanavaro, metcelder, pepe, marcelo, baptista, saviola, guti ako je to drugi tim reala onda ja ne znam, uglavnom slazete se da je taj tim sto je izveo bernd suster bar 100 puta kvalitetniji od arisa od kojeg ste popili 3 komada, a da ste gledali utakmicu cigani (a kladim se u zivot da jeste) videli bi kako se igra fudbal protiv najveceg svetskog kluba na njegovom stadionu, pa nece real valjda zvezdu da zove oni zovu samo najbolje, e da imam informaciju da piksi zeli da organizuje prijateljsku tekmu nagoja-zvezda hahahaha

grobar 1966

pre 16 godina

u pravu su zvezdasi, oni bi od reala primili manje od 2 komada, stavili bi 11 igraca na svojoj gol liniji da brane gol, nesto slicno su radili protiv arisa...

Odusevljen Partizanom

pre 16 godina

Vi Zvezdasi pricate ono u sta i sami ne verujete, ali nema veze…
Bitno je STA SUSTER KAZE- da ga je JAKO mlada ekipa Partizana na momente odusevljavala…
Bitno je da su cuveni spanski listovi AS, MARKA na desetak stranica pisali o ovoj tekmi…da je bilo 65.000-70.000 gledalaca…da je u prenosu bilo puno podataka o tradiciji odnosa Partizana i Reala, cuvenim igracima iz FK I KK PARTIZAN.
Bitno je sto su pozive za ovaj turnir dosad dobijali samo najveci klubovi.
Bitno je da je Partizan igrao otvoreno, i iz takve igre stvorio puno pravih prilika (sledeceg puta, nadam se u LS sledece god. to ce biti golovi) i na pravi nacin prezentovao srpski fudbal.
Neki Zvezdasi potpuno nerealno I sa zaviscu kazu da bi Zvezda Realu dala gol?! Pa Zvezda bi igrala najzesci moguci bunker, pa vi ste protiv Arisa igrali 6-4-0 i izgubili 3:0!
Neki Zvezdasi kazu da je 2.tim Reala (iako ovo zapravo nije bio 2.tim Reala, jer falilo je samo par zvucnih imena koji su bili povredjeni) slabiji od Bajernovog tima protiv kog je Zvezda igrala pre 2 meseca?!HA, HA, HA
Pa REAL JE UVEK BOLJI I VECI KLUB OD BAJERNA. Realov prvi i drugi tim su jednakog kvaliteta, dok kod Bajerna to nije slucaj. Bajernov 2.tim (protiv kog je Zvezda igrala) je znacajno slabiji od prvog tima. Samo pogledajte Zvezdasi ovo sto vi zovete 2.timom Reala- sve ime do imena, dok sa Bajernovim 2.timom to nije slucaj.
Pri tom je Bajernu II mnogo smetao ocajan teren Marakane da vas dobije sa mnogo vecom razlikom. Pa Zvezdi je golove dao klinac koji je 90.god. Sta bi tek bilo da ste vi gostovali Bajernu umesto sto ste bili domacini?! A mi smo Realu gostovali.
No necu se vise baviti vasim provokacijama u koje i sami ne verujete.
Partizan je mnogo pokazao u Madridu- iako imamo ekipu u kojoj je 7-8 igraca od 17-23 god. Mi i Real imamo slicnu fudbalsku ideju za sta je zasluzan Djuka i sklop igraca koje imamo u Partizanu…imamo puno kvaliteta, sledece god. u borbi za evropske bodove to ce se videti.
Braco Grobari vidimo se sledece god.u LS!

Obi Wan

pre 16 godina

Najveci utisak:
Skoro pun stadion. Prazan je bio samo poslednji PETI sprat. VELIKI BROJ DECE NA STADIONU. Ovome je mozda i kumovalo to sto su za ovu utakmicu bile jako popularne cene karata, a clanovi fan-club-a su ih dobijali besplatno. Sve u svemu jedan mali praznik i prilika da se vidi kako je dolazak na fudbalsku utakmicu (u malo kulturnijem i neopterecenijem svetu nego sto je nas) deo porodicne tradicije i potpuno bezbedna stvar kao i odlazak u zabavni park. Treba im zavideti, ali ne samo zato sto mogu svake nedelje da gledaju kvalitetan fudbal na tako impozantnom sportskom objektu, vec zbog cinjenice da je to jako lako uraditi i pri tom povesti maloletnu decu sa sobom, a de mora da se pravi "ratni plan" u vezi sa tim kojim ulicama proci i sa koje strane stadiona prici odredjenoj tribini. I bitno je istaci da nema mnogo razlike izmedju ove utakmice i neke u L.S.
Divno je bilo videti toliki broj ljudi i DECE kojima stadion ne sluzi za ispoljavanje licnih frustracija i nemoci.
Primitivizma, medjutim, ima svuda, ali je retko gde to "main stream"

Pedja,Cacak

pre 16 godina

Odlicna utakmica!Obzirom da je prijateljskog karaktera,oba tima su prikazala izvanrednu partiju!
Ako se od domacina i moglo ocekivati da odigra ovako kvalitetno(ipak trofej nosi ime njihovog najveceg predsednika i tvorca sadasnjeg giganta),igra Partizana je za svaku pohvalu!Bez kompleksa,bez optercenja,samo sa pocetnom dozom straha i respekta prema velikom rivalu,Partizan je prikazao odlicnu partiju(stim da posle ovoga, mislim da mogu jos bolje)! Real Madrid slavni spanski kraljevski klub uvek je voleo da se nadigrava sa protivnikom,posto je i nas voljeni klub slicnih shvatanja i razmisljanja u pogledu lepote ove igre,spektakl je(priznali neki to ili ne)bio zagarantovan!
Mislim da je sve vezano za ovu veliku utakmicu uradjeno na nivou i od strane domacina i od strane gosta!U toku samog prenosa non stop na ekranu su izlazili podaci vezani za oba kluba,za njihove medjusobne duele(kojih je na srecu svih nas bilo a nadam se da ce ih jos vise biti),za sve igracke i trenerske velicine koje su nosile dreseve ova dva velika kluba sa ogromnom istorijom i ogromnom armijom navijaca iza njih!
Sto se tice samog Partizana,mene je zadovoljio u svakom pogledu!Postovanje prema rivalu u granicama normale,maksimalna ozbiljnost i kocentracija,leprsava igra(steta sto Dudek makar jedno nije bio savladan...,taktika odlicna uz odredjene korekcije u odbrani(sto je uprava kluba i naglasila u zimskom prelaznom roku)+ eventualno jos jedan spic,to bi po meni trebalo da bude to!
Svaka cast velikom Realu(pokazao je i dokazao svoju velicinu),svaka cast nasem Partizanu(predstavio nas je Evropi i svetu u najlepsem svetlu,treba procitati izjavu Bernda Sustera...),svaka cast nasem legendarnom Pedji Mijatovicu i svima koji su ucestvovali u realizaciji ovog spektakla, neizmerno hvala!
Uz zelju i nadu da je ovo samo pocetak povratka na prave staze naseg fudbala,veliki pozdrav svima iz Cacka!
VOLIM PARTIZAN!!!
VOLIM SRBIJU!!!

wuk

pre 16 godina

da da da bili ste bolji, al eto i pored fantasticnih prilika niste mogli da date gol :D
neznam kako mijat nije sredio da vam sviraju penal na kraju, da se osecate kao kod kuce :)

PIvan

pre 16 godina

Prava je šteta što će iz ovog tima pARTIZANA,uskoro otići pet najboljih,ali ostaće Rnić.Nema spasa srpskom fudbalu,mali smo na karti fudbalske Evrope.

PFC

pre 16 godina

kako su smesni komentari komsija... a najbolji je onaj sto rece zar smo misleli da mozemo protiva REALA,haha
srce naravno da mozemo; to smo dokazali u ligi sampiona...igrali smo nereseno protiv Zidana&Co, da ti sad ne nabrajam ko je sve bio u timu:)))
ajde komsije smirite se malo sta ce mo posle bez vas...dobi ce te svi redom srcani udar...
A ova utakmica je bila cast za PFC..samo sto to zvezdasi neshvataju, ili shvataju...ljubomora je cudo:)))

sad nastavite prepucavanje...

pre 16 godina

Mali Perica: Haha, izgubili ste od Z tima Reala, haha, jadni ste...
Mali Vladica: Cuti bre, vi ste primili 3 komada od Arisa...
Mali Perica: Mi zamalo da dobijemo Bajern koji je 2376 puta jaci od ovog tima Reala.
Mali Vladica: Glupost, vi bi od ovog Reala izgubili 19:0, a Real je bar 7 puta jaci od Bajerna i 163 puta od Arisa...
...

SALE

pre 16 godina

evo ocena:
Bozovic: vrlo dobar 4
Rukavica: Solidan 3
ZRnic: Solidan 3
Mihajlov: Solidan 3
Moreira: Vrlo dobar 4+
Žuća: Vrlo dobar 4
Lazetić: OK 2
Lazić: OK 2
Lazarevski: OK 2
Diarra: Odličan 5-
Jovetić: pa za kratko vreme koje je proveo Odličan 5.

Zelja Firma 1989

pre 16 godina

HRABRO? Zasto niko ne pominje posed lopte koji je bio 70% u korist Real Madrida koji je igrao sa drugom postavom bez 10 startera. Grobari aj malo se zapitajte koliko ustvari vredi tim Partlizana.
VOSA SAMPION!!!

3eMyH

pre 16 godina

@bbrs
mozes ti da pricas sta oces ali bolje da nas neko pozove u goste(sto vi nikad necete doziveti jer banana klubovi ne dobijaju ovakvu pozivnicu) nego da idemo da u evropskom takmicenju predstavljamo srbiju pa da primimo 3 kom od Arisa,a o Bajernu necu ni da pricam koji dodje bez riberija i tonija i plus na to na vama se klinja obicni od nepunih 17 god izzivljava i daje vam golove!Ipak jedan je Toni Kros e moji gani e moja zlezdo dokle si ti dosla,a da ne zaboravim Levadinov eurogol koji ce oni pamtiti ceo zivot i vas kao bednog protivnika

exer

pre 16 godina

Nema sta, svaka cast partizanu jos jednom je pokazao kolko vredi, uvek je znao i znace nositi se sa stranim timovima te pokazivati srpski fudbal u najboljem svetlu (za razliku od nekih) samo neka se drze u ligi i zavrse prvi, ne treba nam jos jednom zvezda kao prvak da nas bruka, to nikako

jiggy

pre 16 godina

Koji,bre,Real Madrid B?!
Ako mislite na Van Nistelroy-a,Heinz-a...Oni su povredjeni,a jedino nisu igrali Casillas,Raul i Robinho.I opet se Partizan lepo nosio sa njima.Pravi praznik fudbala!!A vi,"delije",kush,da ne zove deda Aris!!

MrNO

pre 16 godina

Šta se bre ložite?
Real je igrao kao kad se skupi ekipa iz kvarta da odigra "na male" u gajbu piva...
Zabole ih za tamo neki partizan (ili bilo koji drugi klub odavde) i trening meč protiv istog.

za nas iz 50 i neke...

pre 16 godina

Nisam znao da je Parkistan u Jevropi?! Jel se prijateljske utakmice računjaju kao kup šampiona? Ili je to inter galaktički kup? Ovo je kao da je neko pleme na proputovanju kroz Jevropu došlo da poseti Galaktikose, da vidi njiov muzej i da im pruži lakši trening za ekonoma, dve čistačice, kafe kuvaricu, batlera i dva fudbalera koja obično kasne na trening pa po kazni igraju sa čuvenim Parkistanom.

CICA GLISA

pre 16 godina

real B je igrao koliko im je bilo dovoljno i pobedio sa dva nula , imao je jos par sansi i mogao je da slavi i ubedljivije . Delovali su malo nosalantno

Partizan - vise nego solidna partija sa par vrlo dobrih prilika ali je trema i ne KVALITET ( lazetic , lazevski ) pojedinih igraca dovela do ne realizacije sansi . Zadnja linija partizana izuzev rukavine ( mada ni on nije blistao ) blaga katastrofa .


sve u svemu , nadam se da vam je jasno gde je nas " fudbal " u odnosu na FUDBAL , ko ne razume i ne treba da prati fudbal

PS- ne navijam ni za CRVENO BELE ni za CRNO BELE pozzzz

stefan

pre 16 godina

pa dobro, bolje od real madrida B (mada roben dudek baptista i ostali sigurno nisu B)da izgubimo 2:0 nego od arisa (koji je real madrid F) 3:0....

the_game

pre 16 godina

Sve u svemu neko igra sa kraljevskim klubom za tradicionalni trofej za koji su igrali najveci klubovi na svetu a neko ne moze ni bod da osvoji u ligi UEFA...ja i dalje vozim toyotu yAris...gani bolje mislite o tome sta ce bolton da vam uradi!!!

johnny

pre 16 godina

Jao jao jao gani pa isto ste tako pricali i kada smo igrali u ls sa Realom...kao napunice vas bice 10:0 dza bu... kad ono opa prvo 1:0 u Madridu i 0:0 u Beogradu znam da ste iskompleksirani i da cete se vi uvek loziti na Partizan tako da vam necu zameriti ove vase glupe komentare...

Solaja

pre 16 godina

Ja neznam sta se bune Zvezdasi,druga ekipa Reala nema veze u svako slucaju je jaca za dve klase od Grcke ekipe sto dade Zvezdi 3 komada ...Zvezdasi bolje se pokrijte usima ove godine nemate sta da kazete realno treba da se borite za opstanak u nasoj ligi protiv Bajerna ste se dobro dtzali sbog super Terena pa onakav teren nema ni u najvecoj selendzi u Albaniji sramota da sudija uopste pusti utakmicu da se igra u nakvim uslovima ...A sto se tice Boltona bori se za opstanak u engleskoj Ligi a vama ce dati 3 komada zvezda je iskreno trecorazredni klub u momentu mnogo mi je zao ali toje tako puno poz...i srece u novoj sesoni .....

grobarPV

pre 16 godina

dobro gani,vidjecemo vas veceras protiv Boltona!Kad vi dozivite da vas kraljevski klub pozove na na ovakvu cast i svecanost javite se!

Mnogo smo jaki

pre 16 godina

E bre ljudi igrali smo odlicno protiv –Dudeka, Kanavara, Salgada , Meceldera, Toresa, Gaga, Drentea, Iguaina, Robena, Saviole, Baptiste, a posle jos Gutija, Soldada, Marsela, Pepea pred 65.000 gledalaca, i moramo biti zadovoljni!
Svi su bili dobri, ali samo cu navesti da je mali LAZESKI odigrao majstorski, a da je BOZOVIC po koji put pokazao da je najbolji srpski golman!

RadeNemacka

pre 16 godina

Bravo Partizan. Iznenadili ste me vasom igrom. Delije sada pricaju, drugi tim i opet izgubili. Svima koji znaju fudbal je poznato da ce se coveka sa klupe vise boriti nego standardni. I Delije igrali smo u njihovom stadionu, ne kuci pred nasom publikom. Bayern nije imao mogucnosti da igra i da pokaze svoj kvalitet jer se na onom blatu mnogo tesko igra a vi ste navikli. Pitao bi ja vas da ste igrali i minhenu. 3 ili 4 bi vam dali.

ija

pre 16 godina

kome se vi gani smejete?bajernov tim 10 puta jaci nego onaj realov?kako moze neko nesto tako da kaze kad je vama dao go decko 1990.godiste?cutite i gledajte u svoje dvoriste!!!

nikola

pre 16 godina

Ja stvarno ne znam dal je ovaj Real nekada dao castan gol Partizanu,sada enac u ls ofsajd... ok drugi gol je bilo cisto iskustvo i tu nema sta niko nije ni ocekivao da Partizan pobedi u tom duelu... ali veoma je interesantno kako su ovi misevi izasli iz rupica i sada poceli svasta da lupetaju a ni tekmu nisu gledali... ako je za vas Roben,Baptista,Guti,Gago i ostala ekipa Real B a neka je i Real G opet je sigurno mnoooogo jaci on Arisa A... ili od Boltona A tako da smirite se malo i pribojavajte se sta ce biti vecerasjer koliko vidim vi u evropi ne mozete da postignete ni 1/5 od onoga sto je partizan zadnjih sezona postigao...

johnny

pre 16 godina

@za sve gane
Dobo mislim ipak se gani sa pravom smejete,Partizan primi dva gola od jadnog Reala,a vi lavovskom borbom i sancem iz Prvog srpskog ustanka,primite SAMO tri gola od paklenog Arisa koji je verujem 9 puta osvajao ligu sampiona.Slobodno nas vi zezajte,ali prvo pogledajte u vase dvoriste,i i kaljugu umesto stadiona!

borcha

pre 16 godina

Ne znam sta gani mislite kada kazete drugi tim Reala? Na Gutija, Robena, Meceldera, Kanavara (najbolji igrac na svetu prosle godine), Saviolu, Baptistu, Dudeka ili Diaru? Nabavite zivot...

Grobari Yeahhh ! ! !

pre 16 godina

Neko reche da je Bayern-ova ekipa bolja od ovog Reala !? Molim vas : Higuain,Saviola,Salgado,Roben,Drente pa kasnije Marcelo,Guti. . . !? Real je najbolji tim na svetu sigurno pa pogledajte samo kako izgleda njegov B sastav !? Kada bi Barca,Inter,Bayern,ManUtd izbacili drugi tim nebi lichio na nishta ! Partizan je odigrao muski i lepo za oko shto je bitno,a i Real nije igrao tj nije mogao da igra sa pola snage jer je sozona u toku i neki igraci iz ovog tima su u punoj formi...

Bolje je shto smo odigrali jednu ovakvu utakmicu nego da smo igrali LiguUefa kao Zvezda.Ne razumem poentu toga da neko prica cele godine da jurisha na LiguUefa,a zadovolji se grupama i to petim mestom.A i kako moze da se jurisha na KupUefa !? Pa Partizan je prosle godine ushao ladno u LiguUefa imao 100 puta jaceg protivnika od Groclina ali se sa onim raspad timom nije moglo dalje.Da je bar josh 3,4 igracha tu iz generacije 2005 kada smo ushli u osminufinala LigeUefa i osvojili titulu bez poraza de bi nam kraj bio.Meni je bitana takva evropa,a ne evropa koja se sastoji iz toga odigraj 5 utakmica i obrukaj se u 4 !

Neko protiv Bayerna neko protiv REALA iz MADRIDA !

Neko 7 titula za redom u basketu neko 10 godina bez titule.

Neko igra EUROLIGU neko UTEH KUP !

Neko igra osminu finala CUPA UEFA neko je 5-ti u grupi !

Neko je u LIGI SAMPIONA neko samo u kfalifikacijama !

Ma samo hrabro !

xebex

pre 16 godina

@Darko
Idi pukni od ljubomore cigane,Zvezda nikad nece igrat sa najboljim klubom svih vremena,sa velikim Realom iz Madrida...
A sta kazes,Bayern jaci 10puta od ovog sastava Reala...
pa da li si ti covece normalan,da li ti pratis fudbal ikako to mene zanima...
procitao si negde u novinama verovatno rezultat i tu sad nesto pricas kako je Bayern jaci od ovog sastava Reala...
pa ovo je skoro prva postava Reala covece....
Ne razumem kako mozete biti tako ljubomorni...

boris france

pre 16 godina

@Darko !
Ako je ovaj Real bio 10 x slabiji od Bajerna ajde neka bude ali je isto toliko puta bio jaci od Arisa u Grcku pa i sam znas kako ste tamo prosli i koliko komata ste primili,budi realan i sportski fer !!!

Serbiangirl

pre 16 godina

@Darko, a koji tim je izveo Aris kad vas je tukao 3:0? Jel to neka svetska ekipa, višestruki osvajač Lige šampiona? Da, toliko su opasni da vaš trener mora da izvede taktiku 4:6:0........ A koliko se sećam taj tvoj Bajern je došao u punom sastavu?! Da, da.... Riberi, Toni.....
@NikolicaCG A kakvu vi ligu igrate kad svi vaši Crnogorčići pobegoše u Srbiju da igraju?! Bolje idite tucajte kamen negde u kanjonima nego što komentarišete našu ligu!
@bbrs Ako je za tebe sinoćna utakmica bila "rođendan" onda lepo pogledaj ko je sve pre Partizana bio pozivan na rođendane, i upravo vaš "gigant" Bajern je bio jedan od "slavljenika", ali da, za vas svi ti timovi koji su igrali protiv Reala do sad za trofej su nebitni jer vi priznajete samo Aris!!!???
Ljubomoru lečite na vašoj livadi, ostavite se snova o igranju u Ligi šampiona i u gostima kod svetskih klubova.

Bravo crno beli za prikazanu igru sinoć! Svaka čast!

BakiNS

pre 16 godina

@NikoLicA_CG
Sine, ovaj kako ga ti nazivas drugi tim Reala vredi vise nego citava tvoja (a i moja)prva liga Crne Gore.
Katastrofa da se nijedna sansa ne iskoristi.

Dalibor

pre 16 godina

Dokle će da igaraju za PARTIZAN polutalentovani Stjepanovići,Ćetkovići,Brnovići,Radonjići i ostala bulumenta. Svaka čast izuzecima Jovetić,Burzanović,Purović itd.
Svaka čast na prikazanoj igri samo napred.
Moj predlog upravi; Dudek,Krstajić,Ninkov i još jedan ino dobar štoper

zika

pre 16 godina

budimo realni, ne moze se ocenjivati kvalitet tima na osnovu revijalne utakmice, da je realu trebalo 5:0 to bi se sasvim sigurno i desilo, a za partizan i dalje stoji da bez jovetica i moreire jednostavno nije isti tim i to nema veze ni sa formom ni sa bilo cim drugim, posebno bih istakao odbranu koja je slabije i od neubedljive zvezdine

b@nem

pre 16 godina

Čuj, pokidali nas! Partizan je pokazao kako može da igra kada je teren dobar - da je tako kod nas (šteta što igraju po njivama), fudbal bi bio 10 puta bolji.

Dobro, malčice su se trudili ne bi li neki menadžer primetio pojedince koji će nastaviti karijeru u Španiji.

Ali, Partizan je pokazao kako treba da se igra - angažovano, dinamično, kratki i česti pasovi, dosta gol-šansi, jedna prečka i nekoliko "zamalo" golova.

Jako lepa utakmica. I popravite taj travnjak - ne mogu da razumem da fudbalski klub ne može da napravi ono što im je najosnovnije.

pogrebnik from nis

pre 16 godina

@NikoLicA_CG
E,a pazi kad nam to kaze neko ko je iz CG?
Vasa liga ne postoji bre,vi je nemate!
Pustite nasu Meridian ligu,i zamsili kakva je vasa kad svi najbolji igraci iz CG igraju u ovoj nasoj "jadnoj".

zorz

pre 16 godina

Hrabra igra Partizana,odigrali smo muski bez pardona protiv jednog Reala.Neko komentarise da 'ovaj' Real nije jaci od Bajerna,da je to Real B i sl. sto meni nije jasno.Izuzev onog Toresa svako ko je sinoc igrao za Real imao bi zagarantovano mesto u timu Bajerna.Oni sto pominju Bajern,Real B verovatno misle da Drente kao jedan od najvecih talenata Evrope nije imao gde da ode iz Fejnorda pa 'eto' zavrsi decko u Realu a i Saviola niko ga nije hteo pa iz Barselone predje u Real,a i 'taj ' Mecelder nista ne zna iz Borusije Dortmund otiso u Real a ne u Bajern,Soldado je npr. potencijal Podolskog,mogu da nabrajam do sutra ali za tim nema potrebe jer se svodi na prethodno...smesna su pominjanja Bajerna ali dobro to govori o ne znanju onih koji to spominju.Neka bude da su i Bolton i Aris jaci sastavi od ovog Reala,ako nekom nesto to znaci onda blago njemu.Sastav jeste bio malo kombinovan ali neverovatno jak.Igraci Reala su ginuli na terenu i ja uopste nisam stekao utisak da je utakmica prijateljska.A sto se tice Partizana jos sam pod utiskom one asistencije Moreire u 1.poluvremenu kada je 'izbacio' Dijaru 1 na 1 sa Dudekom.Ono potkopavanje,'lob-asistencija' ne znam kako bih je nazvao.Ono je neverovatno,izbaci covek jednim potezom i Kanavara i Meceldera...ostadose bez kompasa.Inace Moreira je odigrao za medalju a nije da je i ostali prvotimci nisu zasluzili.Grobari,vidimo se za vikend na JNA,dodjite da pobedimo OFK i nastavimo tamo gde smo stali.

lol

pre 16 godina

hahahaha NikoLicA_CG majke ti sta je vasa crnogorska liga jaca u fudbalu, sad ne zalim sto se se odvojili:) nidzo jesi cuo novost
prave stazu za formulu oko cele crne gore:P

Grob

pre 16 godina

ovde se stvarno vidi koja ljubomora vlada kod delija,kao jedan sto napiso da ovaj sastav 10 puta gori od bajernovog.najveca glupost sto sam cuo na ovu temu,bajern protiv vas nije igrao ni sa riberijem niti sa tonijem,to nema nikakve veze,takvim timova su rezerve ponekad jace od prvih jedanest.kad zvezda prima od jednog arisa 3 gola,od ovog reala bi primila 5 sigurno.ali da pricamo realno a ne da se prepiremo.partizan je odigrao vrhunski brzo stvarao sanse,nije ih iskoristio.da podsetimo da je partizan igrao ofanzivno od pocetka,dok bi zvezda igrala 4-6-0.i bila bi dosadna utakmica,a ovako bilo je super fudbalsko vece.

dallyborr

pre 16 godina

Opet citam komentare tipa ( a to su uglavnom navijaci Zvezde ) niste mogli drugi tim REAL-a da dobijete. Nismo PA STA! Ali smo pokazali da smo za DVE klase bolji od vas. Uostalom videcu vas sutra sa, mozda, drugim timom BOLTON-a.

P.S. I nemoj neko da mi kaze da posto sam Srbin, sutra treba da navijam za Zvezdu?!? Sacuvaj me boze...ko god da igra protiv iste, ili ti gore navedene, navijacu za njega!!! DANKE 3:2...ili vec kako se pise HVALA na Nemackom...

Mare_grobar RS

pre 16 godina

E vako.....
Za ove ljubomorne komshije shto misle da znaju neshto o fudbalu.
1.Evo igraci koji su igrali ako iko iole prati fudbal ovi igraci nisu nepoznati kao igraci Arisa
REAL: Dudek, M. Salgado, Kanavaro (od 46. Dijara), Gago (od 46. Pepe), Roben, Drente, Saviola (od 62. Soldado), Baptista (od 62. Guti), Iguain, Mecelder, M. Tores (od 76. Marselo).i svi ovi igracu su igrali u prvoj postavi neki su josh i dalje medju startnish 11.Ako neko zeli mogu mu napisat i iz kojeg kluba je ko doshao i koliko su kesha iznosili transferi.
2.Mi smo bar imali 3-4 100% shane i josh par polu shansi za razliku od vas koji do bodova dolaze iz penala.
3.Nismo igralu u formaciju kao vi 5-5-0 tj. otishli smo da se nadigravamo jer ova tekma nema nikakvog znacaja.

To shto nas prozivate u fudbalu,kosharci,vaterpolu itd

Titula ove sezone dolazi u humsku tako da mozete samo dase kidate od zavisti.

Poz svim GROBARIMA iz Republike Srpske.

LilyHip OFK-a

pre 16 godina

Koliko samo zavidnih komentara od gurbetski nastrojenih seljaka. Zadojeni ne znaju ni oni cim, umesto da budu sretni sto je jedan srpski klub otisao da uvelica praznik na Bernabeu, oni pljuju po svemu pozitivnom, i svemu sto vredi. Pa dokle bre? Stvarno ste jadni vi crveni, do zla boga. Sreca pa vas je sve manje

Parni valjak neka melje...

pre 16 godina

LAZESKI, MOREIRA I LAZIC su odigrali vrhunski…Solidni su bili i ostali
Mnogo smo mladji u proseku od njih, al smo se fino isprsili..
Samo mi je krivo sto smo im mogli uvaliti par komada (imali smo lepe akcije i stopostotne sanse) ali smo reagovali stegnuto sto je sve posledica manjka jakih takmicarskih tekmi- koje nismo imali ove sezone, zbog iskljucivanja iz Evrope.
Neki spominju kao da je igrala 2 postava Reala (pa opet su igrale zvezde) da li vi pakosni Zvezdasi mislite da su oni losiji od prve postave?! Pa Realova prva i druga postava su igraci istog kvaliteta…Sta- Roben, Drente, Salgado, Guti, Mekfelder vam nisu igracine?! Zvezdasi ne budite smesni.
Sudjenje je bilo pravo domacinsko, ali dobro nema veze. Mada bi tekma verovatno imala drugaciji tok, da je sudija ponistio prvi gol, i da je u nekim situacijama donosio druge odluke, ali opet kazem nema veze.
Svidja mi se sto smo igrali otvoreno (pola evropskih ekipa bi protiv Reala igralo bunker i opet bi primili 9 komada) i sto smo dosta cesto, lako ulazili u njihov sesnesterac. Na momente smo i potpuno dominirali.
Neko rece da Partizan inace igra Realovu igru- to je tacno, imamo isti sistem igre i postavku igraca ko Real!
Tacno se videlo kad odzumiraju teren, da nam je postavka igraca ista.
Sve u svemu igrali smo solidno, igrali smo nasu igru, ofanzivno (sa odbranom na 40 metara od njihovog gola) i na tome Djuki svaka cast, ali je cinjenica da smo mogli da na mahove mogli da bolje prezentujemo nasu igru (koja je inace brza, tecnija, agresivnija nego sto smo danas na mahove prikazivali)… tada nam je falio Jovetic (Lazetic nije bio los, ali sa Jovetom smo brzi) jos da je igrao Obradovic, gde bi nam bio kraj…
Jesmo bili sasvim dobri, ali ja mnogo cenim ovosezonski tim i igru Partizana, i znam da nismo danas pokazali ni 50 % svojih stvarnih mogucnosti, ali dobro, bila je prijateljska tekma…
A tek da smo ove jeseni igrali Evropu, da imamo takmicarskog ritma u nogama, ne bi se Real dobro proveo danas.
Nebitno, ovo je veliko iskustvo, bili smo solidni (na periode dosta bolji od Reala)…a gledalo nas je 60.000 navijaca na Bernabeu sto mi je posebno drago .
HVALA, I POZDRAVI DJUKI, IGRACIMA, MIJATU…svima kojima je crno-bela boja na srcu.

Bojko

pre 16 godina

A gde je Robinjo,Nisterloj Kasiljas,Snajder,Raul, i ostale realove zvezde koje su u formi?A ovi igraci protiv kojih je partizan igrao nikad zajedno nisu poceli utakmicu a sansu da provedu koji minut na terenu dobijaju jedino kad real vodi 3+.Ne mogu da verujem da se ponosite porazom protiv kombinovanog Reala B i njihovog podmlatka pa zaista je tuzno..

PFC

pre 16 godina

ufff kako mocan izgleda partizan u onima dresovima, pred onolikim narodom na Bernanbeu....a rezultat je odlican..Partizan je pokazao kvalitet...neigra Real protiv zvezde, bezanije, cukarickog...da bi izbgubio ovaj mec:)da igra protiv jakih timova Partizan bi danas pobedio...
SVAKA CAST!
Pozdrav Mijatovicu, Divcu i ostalim grobariskim asovima.
NAPRED PARTIZAN!

VJ

pre 16 godina

Ma, opet namestili Pixi i Terza!
Ne dao Bog da je ovo bila zvanična utakmica, Real bi razbucao PFC ko poslednju kantu (i igrali bi sa prvim timom, naravno)!
Šta ćeš, "nemamo sreće"...

Max

pre 16 godina

@Darko
Bayern je odigrao protiv Zvezde sa 50% snage i bez pola tima.Da su kojim slucejem igrali kompletni i na normalnom terenu bilo bi 7:0 za Bayern.Vi ste k..ac od tima.Bez pomoci sudije niste u stanju nikoga da dobijete.Znam da je tebi i tvojim istomisljenicima mnogo tesko prihvatiti cinjenicu da Djukic stvara jednu mocnu ekipu sto su crno beli potvrdili i na vecerasnjoj utakmici.Partizan igra ofanzivno,otresito i lepo za oko.To su sve epiteti koje Zvezda nema a nije na vidiku da ce u blizoj i buducnosti imati.Partizan igra moderno i sa dva tri dobra pojacanja koje ce Partizan da dobije u zimskom prelaznom roku stvorit ce se jedna strasna ekipa.Partizan me je odusevio u Madridu hrabrom,muskom igrom bez prevelikog respekta prema uvazenom protivniku.Partizan je jos jednom pokazao da je nas najjaci klub.
Pozdrav

nz

pre 16 godina

Dobra utakmica,ocigledna razlika u kvalitetu.Ipak Partizan je pokazao da je u stanju da se nosi sa velikima.Tako je to,neko igra ofanzivno protiv Reala,neko se brani protiv Arisa.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Lepo iskustvo, nema sta sigurno ce dosta znaciti pred OFK-u.
Svi na stadion u subotu da pokazemo da mi Grobari ne marimo mnogo za ,,Romantiku''.
A ovi sto pisu od RealaNJ izgubili 2-0 a mi dali 2 Bayernu, pa koliko bi onda LEVADIJA dala Bayernu ili P.Tikva Realu, cuveni ,,Logicari''.Alo bre ne znate ni tablicu mnozenja a kamoli nesto komplikovanije...

Boooooo

pre 16 godina

Sjajan je osecaj kad vidis da je preko sezdeset hiljada ljudi doslo da gleda, prakticno prijateljsku utakmicu protiv Partizana i to u sred sezone kad imaju na raspolaganju da gledaju po dve kvalitetne utakmice svake nedelje.
To je veliko priznanje za PArtizan, koje su momci igrom i pristupom apsolutno opravdali.
NAravno, uvek se nadju oni koji imaju potrebu da omalovaze svaki uspeh( a ovo veceras je bio uspeh uprave, i najava skorog uspeha tima). Nazalost, bilo koji igrac Reala koji je veceras igrao, bio bi ubedljivo najbolji igrac u nasoj ligi kad bi se nekim cudim zatekao u njoj. To je nasa realnost, a price da li je to b,c ili x tim Reala su najblaze receno izraz fudbalskog i svakog drugog neznanja. Setite se sta je Drente radio nasoj mladoj, a Roben i Saviola nasoj seniorskoj reprezentaciji, kako je Baptista odigrao na Kopa Amerika i koliko su Iguain i Gago placeni(pojedinacno vise od celog Zvezdinog tima kojeg je Piksi rasprodao).
Zato treba pozdraviti otvorenu i hrabru igru protiv boljih od sebe. Siguran sam da smo ostavili bolji utisak od onog, koji su Spanci i Evropa, prethodno imali o nama, a takve prilike su izuzetno retke.

BOJANA ZVEZDASICA

pre 16 godina

Naravno sada grobari hvale svoj klub-Mi ovo,mi ono,ipak je to Real,dobro smo igrali i nesto u tom fazonu.

Evo jedne pesme za vas grobarcice(nova verzija EMINE JAHOVIC)

Dal Real zna ko vam je ZVEZDA,sta vam je radila,da vam je mrezu punila i krv vadila...:) :) :)

Ma grobari pokrijte se usima,vi nikada necete biti ono sto je ZVEZDA,SAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.
i nemojte da pricate da ostavljamo komentare na vase vesti,kad i vi to isto radite.Vi navijate za Partizan tako sto mrzite ZVEZDU.KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI!
-ZVEZDA SAMPION,a ko bi drugi!

misakg

pre 16 godina

BOGAMI REKAO BIH DA JE OBRNUTO, partizan mnogo življi i agilniji u drugom, pomerio težište igre daleko napred. Velika je stvar što su svi igrači igrali, Đukiću na tome svaka čast. Jedino što je nepisano pravilo da kada slabiji napad ajaču ekipu, onda to ima granica, ako posle 5 do 10 min ne daš gol bolje se povuci jer nećeš izdržati, što se pokazalo tačnim. Da ne bi Robena i kasnije Gutija...bilo bi svašta. Ovako divan nauk, škola, atmosfera koju na našim stadionima bar dok se ne priključe Niš. Kragujevac, Subotica....neće videti.

nz

pre 16 godina

Dobra utakmica i ocigledna razlika u kvalitetu.Ipak,Partizan je pokazao da ima kvaliteta.Tako je to,neko igra ofanzivno protiv Reala,neko se brani protiv Arisa.

cxy

pre 16 godina

samo sto je pfc igrao pred punim tribinama reala na odlicnom stadionu sto odgovara boljim ekipama i vi igrali na domacem terenu gde nisu igrali ni ribry ni toni i jos troje ne mogu se setitti a trava je ocajna sto nikako ne odgovara bejernu.sreca je pa imate vi svoju nesrecu a to je ivan randjelovic
partizan sampion

Realno

pre 16 godina

E ovako se igra, ovo je tim koji sledeće godine treba da predstavlja Srbiju u Ligi Šampiona. Naravno, ukoliko Zvezdine sudije dozvole. Verovatno bi od ovakvog Reala, sadašnja Zvezda popila jedno 7 komada, pošto od Arisa dobija po tri. Svaka čast šampioni, tako se igra, to je budućnost srpskog fudbala.

mungos

pre 16 godina

Partizan izgubio od Real Madrida i nije neka vest ili utisak večeri. Ali, za mene je najveći utisak bilo isticanje hrvatske "šahovnice" u drugom poluvremenu iza Partizanovog gola ! Kako to španska policija nije urgirala i zahtevala skidanje ista sa ograde jer ovde ipak nije igrala hrvatska reprezentacija ili neki njihov klub?
Ili je to samo običaj "sposobne" srpske policije koja NE DOZVOLJAVA isticanje srpske zastave na nekim fudbalskim utakmicama u SRBIJI ?
E pa nećemo tako! N asledeću utakmicu na koju odem, nije bitno koju i u kome sportu, poneću bar dve naše zastave pa gospoda iz žandarmerije neka interveniše.
Izvinjavam se što sam skoro ceo prostor posvetio ovom "utisku večeri", ali zaista to je na mene delovalo ponižavajuće bez obzira što je moje srce u obojeno crveno-belim bojama.
Inače pobeda Reala je bila čista rutina, sa prioritetom da se sačuvaju noge.

Inter_Njet

pre 16 godina

Nije sramota izgubiti od Reala. Bitno je da su nasi svojom igrom ulepsali utakmicu i pokazali da imamo potencijala, dopadljivu igru. Vidi se da momcima fali iskustvo i pre svega prisebnost u bitnim momentima.

Mrske

pre 16 godina

Lepa utakmica za gledanje, nasi se ni malo nisu obrukali. Da nije bilo onog igranja rukom....
Ali sta bi bilo kad bi bilo :)
Nije ni bitno.
Samo da dodam par reci na komentare komsija:
1. Real mozda nije izveo prvi tim, ali su zato izveli igrace koji bi u bilo kom drugom timu bili prvotimci, a ovde se BORE za sansu da igraju.
2. Manite se tih procena "Real slab, Bajern jak". To je za malu decu. Mozemo i mi tako :
Vi sa Bajernom na 16 godina.
Mi sa Realom na 4 godine.

deki

pre 16 godina

Sta i bilo da je Suster izveo najbolji tim.Pedja se verovatno dogovorio da vas ne izblamiraju a i da se Real ne blamira i eto rezultata samo 2:0.Ovoje bila prilika za Kraljevski klub za igrace koji imaju malu minutazu

Dejan

pre 16 godina

Partizan je bio sasvim ravnopravan rival realu i nije zasluzio ovakav poraz ali i da je sudija svirao enac kada je baptista povukao loptu rukom kod prvog gola bilo bi svasta a vi cigani sutra gubite.PARTIZAN SAMPION!!!
Partizan forever number one!!

fr

pre 16 godina

ne razumem zasto kad sam gledao rts1 na netu od 35min se prekinulo utakmicu i stavili su film bas u trenutku kad je real dao go ??

ali bez obzira lepa igra je bila do 35 min steta sto niste iskoristili sanse posebno dijara ali nema veze
u glavno smo pokazali da smo velika ekipa imamo velike sanse za plasman u lg sledece godine

Napred PARTIZAN !!!!

Ulixes

pre 16 godina

FK Kalimero je jos jednom pokraden. Gol je dat posle igranja rukom, medjutim, zavera svetskih razmera i dalje funkcionise, pa su FK Kalimero pokrali i u prijateljskoj utakmici :(

bobanmkd

pre 16 godina

Dobra skola.Sve odlike koje smo imali u ovom prvenstvu nismo imali u ovom mecu pa je sada svima jasno kako dalje do titule!Na sta mislim? Pa mislim pre svega da smo sve golove u ovom prvenstvu davali iz akcija gda niko nije bio sebican i svi su hteli da pre njihov kolega da gol nego oni sami!Danas nismo dali gol samo zbog sebicluka i zelje za samoisticanjem:Lazetica,Tosica i posebno Dijare,sto posebno iznenadjuje ako uzmemo u obzir sve njegove asistencije u ovom prvenstvu! I,poruka za kraj...da Moreira nije pauzirao Partizan bi vec imao osvojenu titulu u ovom sampionatu!!!

Nix

pre 16 godina

Tacno je da je utakmica prijateljska i da ulog nije bio veliki... ali je lepo videti da se nas Partizan ovako nosi sa jednim Realom.
NAS PARTZAN
JEDAN JEDINI
NAJVECI

triopah

pre 16 godina

Bas kako mora. Partizan se nije obrukao, Real se nije zamorio, mada utakmica nije bila skroz bezazlena. Ocigledno je da ovom timu Partizana, fali jakih utakmica i dosta iskustva, ali sve u svemu nije bilo lose. Iznenadjen nekim potezima Mihajlova i Rnica !!!

misakg

pre 16 godina

@DEKI
pa dal misliš da se P. Mijatović kod Sustera zalaže za Partizan. Pa nije to Bački jarak...Imaju ljudi totalno drugačiji pogled na fudbal, životni stil,a imaju i preča posla.
Dok svi budemo kolektivno razmišljali kao ti, ovako i slično prolazićemo u Evropi, pa brukali se ili ne.

bbrs

pre 16 godina

Sad opet nazad u Beograd i nema evrope sve dok se opet neko nesmiluje pa ih nepozove na kakav rođendan ."Ja od rođendana pa do rođendana još samo pamtim poziv tvoj ...."

pfc

pre 16 godina

@Darko
Ajde naucnice napisi ime igraca iz bajerna koji je zvezdi dao gol??
Ajde nabroj deset fudbalera iz bajerna koji su bili u beogradu,to ces tesko da uradis,ali ces tesko i reci da ne znas jednog jedinog igraca reala,a i mi smo igrali pred 60 000 njihovih navijaca,dok ste vi igrali preed 35 000 svojih...
A kad smo vec kod toga ko je kome dao golove...koliko ste ARISU dali golova???Na zadnje pitanje sigurno znas odgovor!

GrobarBorcha

pre 16 godina

Svaka cast Crno Belim Momcima !!!Odlicno su odigrali,,i da je bilo malo vise srece dali bi bar neki gol!!!U svakom slucaju ohrabrujuca utakmica Djukicevog tima pred ofk!!I ako je bio drugi tim reala ipak mislim da bi sa prvim timom bolje prosli nego sa ovim koji su grizli da bi se dokazali za prvi tim!!!A o prvom golu kao i o sudiji koji je domacinu svo vreme duvao u ledja ne zelim da komentarisem,,necu da se nerviram!!!!TI SI JEDINI OD SVIH!!!!!!

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

Dobro,ipak je Real-Real!Dijara je morao da iskoristi bar jednu sansu u prvom poluvremenu mada sumnjam da bi izbegli poraz ali lepo je povesti protiv Reala na Bernabeu,zar ne?Opet se pokazalo da se i male greske odbrane skupo kaznjavaju u evropi,pod hitno pojacanja u zimskom prelaznom roku,Ninkov,Opara...

pfc is magic

pre 16 godina

Bravo crno beli!!
Realno nisu oni bili kompletni,ali i da jesu rezultat bi bio slican,ali bitnije je to da smo ih napadali i u dosta situacija pravili ih smesnim...
Tako da kada dodju dva dobra stopera,kada se oporavi obradovic i joveta vrati u formu jos jace cemo da gazimo!!!!

Novi Sad

pre 16 godina

Igra odlicna,rezultat nerealan,odbrana kao sir.Sve u svemu,ako dobro pazarimo u zimskoj pauzi(cela odbrana + rezerva za Moreiru)bicemo ozbiljna evropska ekipa.Samo tako majstori!!!

Nelle grobar

pre 16 godina

Hrabro izdanje crno-belih. Tek se sada vidi koliko nas kosta ispad u Mostaru. Takodje, nadam se da je upravi jasno da Partizan nema zadnju liniju! Mijate, salji Dudeka i par igraca na pozajmicu u Humsku..

Darko

pre 16 godina

Ovaj sastav Reala protiv koga je igrao Partizan je 10 puta slabiji od Bajejrna a oni nisu uspeli ni postici gol.Smesan je Partizan ni ne zasluzuje da igra u Evropi

copa

pre 16 godina

Ocigledno igranje rukom baptiste
.Partizan je odigrao sjajnu utakmicu i zalsluzio je barem nereseno.sudija je navlacio za real sto je bilo i ocekujuce.

PARTIZAN SAMPION!!!

Nelle grobar

pre 16 godina

Hrabro izdanje crno-belih. Tek se sada vidi koliko nas kosta ispad u Mostaru. Takodje, nadam se da je upravi jasno da Partizan nema zadnju liniju! Mijate, salji Dudeka i par igraca na pozajmicu u Humsku..

Nix

pre 16 godina

Tacno je da je utakmica prijateljska i da ulog nije bio veliki... ali je lepo videti da se nas Partizan ovako nosi sa jednim Realom.
NAS PARTZAN
JEDAN JEDINI
NAJVECI

Realno

pre 16 godina

E ovako se igra, ovo je tim koji sledeće godine treba da predstavlja Srbiju u Ligi Šampiona. Naravno, ukoliko Zvezdine sudije dozvole. Verovatno bi od ovakvog Reala, sadašnja Zvezda popila jedno 7 komada, pošto od Arisa dobija po tri. Svaka čast šampioni, tako se igra, to je budućnost srpskog fudbala.

Darko

pre 16 godina

Ovaj sastav Reala protiv koga je igrao Partizan je 10 puta slabiji od Bajejrna a oni nisu uspeli ni postici gol.Smesan je Partizan ni ne zasluzuje da igra u Evropi

misakg

pre 16 godina

BOGAMI REKAO BIH DA JE OBRNUTO, partizan mnogo življi i agilniji u drugom, pomerio težište igre daleko napred. Velika je stvar što su svi igrači igrali, Đukiću na tome svaka čast. Jedino što je nepisano pravilo da kada slabiji napad ajaču ekipu, onda to ima granica, ako posle 5 do 10 min ne daš gol bolje se povuci jer nećeš izdržati, što se pokazalo tačnim. Da ne bi Robena i kasnije Gutija...bilo bi svašta. Ovako divan nauk, škola, atmosfera koju na našim stadionima bar dok se ne priključe Niš. Kragujevac, Subotica....neće videti.

Dejan

pre 16 godina

Partizan je bio sasvim ravnopravan rival realu i nije zasluzio ovakav poraz ali i da je sudija svirao enac kada je baptista povukao loptu rukom kod prvog gola bilo bi svasta a vi cigani sutra gubite.PARTIZAN SAMPION!!!
Partizan forever number one!!

nz

pre 16 godina

Dobra utakmica i ocigledna razlika u kvalitetu.Ipak,Partizan je pokazao da ima kvaliteta.Tako je to,neko igra ofanzivno protiv Reala,neko se brani protiv Arisa.

copa

pre 16 godina

Ocigledno igranje rukom baptiste
.Partizan je odigrao sjajnu utakmicu i zalsluzio je barem nereseno.sudija je navlacio za real sto je bilo i ocekujuce.

PARTIZAN SAMPION!!!

pfc

pre 16 godina

@Darko
Ajde naucnice napisi ime igraca iz bajerna koji je zvezdi dao gol??
Ajde nabroj deset fudbalera iz bajerna koji su bili u beogradu,to ces tesko da uradis,ali ces tesko i reci da ne znas jednog jedinog igraca reala,a i mi smo igrali pred 60 000 njihovih navijaca,dok ste vi igrali preed 35 000 svojih...
A kad smo vec kod toga ko je kome dao golove...koliko ste ARISU dali golova???Na zadnje pitanje sigurno znas odgovor!

bobanmkd

pre 16 godina

Dobra skola.Sve odlike koje smo imali u ovom prvenstvu nismo imali u ovom mecu pa je sada svima jasno kako dalje do titule!Na sta mislim? Pa mislim pre svega da smo sve golove u ovom prvenstvu davali iz akcija gda niko nije bio sebican i svi su hteli da pre njihov kolega da gol nego oni sami!Danas nismo dali gol samo zbog sebicluka i zelje za samoisticanjem:Lazetica,Tosica i posebno Dijare,sto posebno iznenadjuje ako uzmemo u obzir sve njegove asistencije u ovom prvenstvu! I,poruka za kraj...da Moreira nije pauzirao Partizan bi vec imao osvojenu titulu u ovom sampionatu!!!

deki

pre 16 godina

Sta i bilo da je Suster izveo najbolji tim.Pedja se verovatno dogovorio da vas ne izblamiraju a i da se Real ne blamira i eto rezultata samo 2:0.Ovoje bila prilika za Kraljevski klub za igrace koji imaju malu minutazu

cxy

pre 16 godina

samo sto je pfc igrao pred punim tribinama reala na odlicnom stadionu sto odgovara boljim ekipama i vi igrali na domacem terenu gde nisu igrali ni ribry ni toni i jos troje ne mogu se setitti a trava je ocajna sto nikako ne odgovara bejernu.sreca je pa imate vi svoju nesrecu a to je ivan randjelovic
partizan sampion

triopah

pre 16 godina

Bas kako mora. Partizan se nije obrukao, Real se nije zamorio, mada utakmica nije bila skroz bezazlena. Ocigledno je da ovom timu Partizana, fali jakih utakmica i dosta iskustva, ali sve u svemu nije bilo lose. Iznenadjen nekim potezima Mihajlova i Rnica !!!

GrobarBorcha

pre 16 godina

Svaka cast Crno Belim Momcima !!!Odlicno su odigrali,,i da je bilo malo vise srece dali bi bar neki gol!!!U svakom slucaju ohrabrujuca utakmica Djukicevog tima pred ofk!!I ako je bio drugi tim reala ipak mislim da bi sa prvim timom bolje prosli nego sa ovim koji su grizli da bi se dokazali za prvi tim!!!A o prvom golu kao i o sudiji koji je domacinu svo vreme duvao u ledja ne zelim da komentarisem,,necu da se nerviram!!!!TI SI JEDINI OD SVIH!!!!!!

Mare_grobar RS

pre 16 godina

E vako.....
Za ove ljubomorne komshije shto misle da znaju neshto o fudbalu.
1.Evo igraci koji su igrali ako iko iole prati fudbal ovi igraci nisu nepoznati kao igraci Arisa
REAL: Dudek, M. Salgado, Kanavaro (od 46. Dijara), Gago (od 46. Pepe), Roben, Drente, Saviola (od 62. Soldado), Baptista (od 62. Guti), Iguain, Mecelder, M. Tores (od 76. Marselo).i svi ovi igracu su igrali u prvoj postavi neki su josh i dalje medju startnish 11.Ako neko zeli mogu mu napisat i iz kojeg kluba je ko doshao i koliko su kesha iznosili transferi.
2.Mi smo bar imali 3-4 100% shane i josh par polu shansi za razliku od vas koji do bodova dolaze iz penala.
3.Nismo igralu u formaciju kao vi 5-5-0 tj. otishli smo da se nadigravamo jer ova tekma nema nikakvog znacaja.

To shto nas prozivate u fudbalu,kosharci,vaterpolu itd

Titula ove sezone dolazi u humsku tako da mozete samo dase kidate od zavisti.

Poz svim GROBARIMA iz Republike Srpske.

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

Dobro,ipak je Real-Real!Dijara je morao da iskoristi bar jednu sansu u prvom poluvremenu mada sumnjam da bi izbegli poraz ali lepo je povesti protiv Reala na Bernabeu,zar ne?Opet se pokazalo da se i male greske odbrane skupo kaznjavaju u evropi,pod hitno pojacanja u zimskom prelaznom roku,Ninkov,Opara...

Inter_Njet

pre 16 godina

Nije sramota izgubiti od Reala. Bitno je da su nasi svojom igrom ulepsali utakmicu i pokazali da imamo potencijala, dopadljivu igru. Vidi se da momcima fali iskustvo i pre svega prisebnost u bitnim momentima.

Max

pre 16 godina

@Darko
Bayern je odigrao protiv Zvezde sa 50% snage i bez pola tima.Da su kojim slucejem igrali kompletni i na normalnom terenu bilo bi 7:0 za Bayern.Vi ste k..ac od tima.Bez pomoci sudije niste u stanju nikoga da dobijete.Znam da je tebi i tvojim istomisljenicima mnogo tesko prihvatiti cinjenicu da Djukic stvara jednu mocnu ekipu sto su crno beli potvrdili i na vecerasnjoj utakmici.Partizan igra ofanzivno,otresito i lepo za oko.To su sve epiteti koje Zvezda nema a nije na vidiku da ce u blizoj i buducnosti imati.Partizan igra moderno i sa dva tri dobra pojacanja koje ce Partizan da dobije u zimskom prelaznom roku stvorit ce se jedna strasna ekipa.Partizan me je odusevio u Madridu hrabrom,muskom igrom bez prevelikog respekta prema uvazenom protivniku.Partizan je jos jednom pokazao da je nas najjaci klub.
Pozdrav

Grobari Yeahhh ! ! !

pre 16 godina

Neko reche da je Bayern-ova ekipa bolja od ovog Reala !? Molim vas : Higuain,Saviola,Salgado,Roben,Drente pa kasnije Marcelo,Guti. . . !? Real je najbolji tim na svetu sigurno pa pogledajte samo kako izgleda njegov B sastav !? Kada bi Barca,Inter,Bayern,ManUtd izbacili drugi tim nebi lichio na nishta ! Partizan je odigrao muski i lepo za oko shto je bitno,a i Real nije igrao tj nije mogao da igra sa pola snage jer je sozona u toku i neki igraci iz ovog tima su u punoj formi...

Bolje je shto smo odigrali jednu ovakvu utakmicu nego da smo igrali LiguUefa kao Zvezda.Ne razumem poentu toga da neko prica cele godine da jurisha na LiguUefa,a zadovolji se grupama i to petim mestom.A i kako moze da se jurisha na KupUefa !? Pa Partizan je prosle godine ushao ladno u LiguUefa imao 100 puta jaceg protivnika od Groclina ali se sa onim raspad timom nije moglo dalje.Da je bar josh 3,4 igracha tu iz generacije 2005 kada smo ushli u osminufinala LigeUefa i osvojili titulu bez poraza de bi nam kraj bio.Meni je bitana takva evropa,a ne evropa koja se sastoji iz toga odigraj 5 utakmica i obrukaj se u 4 !

Neko protiv Bayerna neko protiv REALA iz MADRIDA !

Neko 7 titula za redom u basketu neko 10 godina bez titule.

Neko igra EUROLIGU neko UTEH KUP !

Neko igra osminu finala CUPA UEFA neko je 5-ti u grupi !

Neko je u LIGI SAMPIONA neko samo u kfalifikacijama !

Ma samo hrabro !

Pedja,Cacak

pre 16 godina

Odlicna utakmica!Obzirom da je prijateljskog karaktera,oba tima su prikazala izvanrednu partiju!
Ako se od domacina i moglo ocekivati da odigra ovako kvalitetno(ipak trofej nosi ime njihovog najveceg predsednika i tvorca sadasnjeg giganta),igra Partizana je za svaku pohvalu!Bez kompleksa,bez optercenja,samo sa pocetnom dozom straha i respekta prema velikom rivalu,Partizan je prikazao odlicnu partiju(stim da posle ovoga, mislim da mogu jos bolje)! Real Madrid slavni spanski kraljevski klub uvek je voleo da se nadigrava sa protivnikom,posto je i nas voljeni klub slicnih shvatanja i razmisljanja u pogledu lepote ove igre,spektakl je(priznali neki to ili ne)bio zagarantovan!
Mislim da je sve vezano za ovu veliku utakmicu uradjeno na nivou i od strane domacina i od strane gosta!U toku samog prenosa non stop na ekranu su izlazili podaci vezani za oba kluba,za njihove medjusobne duele(kojih je na srecu svih nas bilo a nadam se da ce ih jos vise biti),za sve igracke i trenerske velicine koje su nosile dreseve ova dva velika kluba sa ogromnom istorijom i ogromnom armijom navijaca iza njih!
Sto se tice samog Partizana,mene je zadovoljio u svakom pogledu!Postovanje prema rivalu u granicama normale,maksimalna ozbiljnost i kocentracija,leprsava igra(steta sto Dudek makar jedno nije bio savladan...,taktika odlicna uz odredjene korekcije u odbrani(sto je uprava kluba i naglasila u zimskom prelaznom roku)+ eventualno jos jedan spic,to bi po meni trebalo da bude to!
Svaka cast velikom Realu(pokazao je i dokazao svoju velicinu),svaka cast nasem Partizanu(predstavio nas je Evropi i svetu u najlepsem svetlu,treba procitati izjavu Bernda Sustera...),svaka cast nasem legendarnom Pedji Mijatovicu i svima koji su ucestvovali u realizaciji ovog spektakla, neizmerno hvala!
Uz zelju i nadu da je ovo samo pocetak povratka na prave staze naseg fudbala,veliki pozdrav svima iz Cacka!
VOLIM PARTIZAN!!!
VOLIM SRBIJU!!!

LilyHip OFK-a

pre 16 godina

Koliko samo zavidnih komentara od gurbetski nastrojenih seljaka. Zadojeni ne znaju ni oni cim, umesto da budu sretni sto je jedan srpski klub otisao da uvelica praznik na Bernabeu, oni pljuju po svemu pozitivnom, i svemu sto vredi. Pa dokle bre? Stvarno ste jadni vi crveni, do zla boga. Sreca pa vas je sve manje

bbrs

pre 16 godina

Sad opet nazad u Beograd i nema evrope sve dok se opet neko nesmiluje pa ih nepozove na kakav rođendan ."Ja od rođendana pa do rođendana još samo pamtim poziv tvoj ...."

Mrske

pre 16 godina

Lepa utakmica za gledanje, nasi se ni malo nisu obrukali. Da nije bilo onog igranja rukom....
Ali sta bi bilo kad bi bilo :)
Nije ni bitno.
Samo da dodam par reci na komentare komsija:
1. Real mozda nije izveo prvi tim, ali su zato izveli igrace koji bi u bilo kom drugom timu bili prvotimci, a ovde se BORE za sansu da igraju.
2. Manite se tih procena "Real slab, Bajern jak". To je za malu decu. Mozemo i mi tako :
Vi sa Bajernom na 16 godina.
Mi sa Realom na 4 godine.

samo bez vredjanja molim

pre 16 godina

za sve grobare

posto sam okoreli zvezdas koji mrzi iznad svega nekulturu, morao sam da se ukljucim u komentarisanje ove utakmice da bih pokazao da nesto moze i kulturnije da se kaze.
kao prvo, cestitao bi momcima koji su igrali sinoc. odavno nisam video jednu nasu ekipu onoliko ravnopravnu u duelu sa jakom evropskom ekipom kakva je real, a da se pri to igralo obostrano otvoreno. stvarno sam uzivao.
drago mi je i zbog djukica koji pokazuje da izrasta u velikog trenera.
sto se tice zluradih komentara
odredjenih budala, za njih je najbolji lek da ih ignorisete. isto vazi i za ine koji se sa isti ukljucuju u raspravu.da imamo vise tolerancije i postovanja prema drugima evropa bi nam bila daleko blize nego sto jeste.
sto se tice hvalospeva na igru partizana, moram da kazem da je sinocnja utakmica pre svega slika djukica kao trenera a ne slika kvaliteta igraca. sem moreire koji je odigrao vrhunski, zatim jovetica, bozovica,rukavine,mihajlova i malog lazevskog koga sam sinoc prvi put video i odusevio me je, ostali su prosecni ili ispodprosecni igraci- pre svega mislim na rnica, lazetica, maletica i cetkovica.
slicna ili ista situacija po kvalitetu igraca je tvrdim i u zvezdi, sa jednom velikom razlikom sto zvezda nema djukica za trenera! a to je velika razlika.
djuka je uspeo da i pojedina drveta koja su sinoc igrala dovede na nivo da budu korisni ekipi. i uz izuzetan izbor igraca u prelaznom roku -citaj moreiru ,bozovica, pa cak i diaru i jucu, to samo potvrdjuje moju tvrdnju da izrasta u velikog trenera.
opet stoji i cinjenica da jeovaj rezultat, kao i rezultatc zvezde protiv bajerna nasa trenutna realnost. isto tako smatram da je rezuiltat utakmice aris - zvezda samo potvrda da je razlika izmedju zvezde i partizana iskljucivo u kvalitetu trenera.

pfc is magic

pre 16 godina

Bravo crno beli!!
Realno nisu oni bili kompletni,ali i da jesu rezultat bi bio slican,ali bitnije je to da smo ih napadali i u dosta situacija pravili ih smesnim...
Tako da kada dodju dva dobra stopera,kada se oporavi obradovic i joveta vrati u formu jos jace cemo da gazimo!!!!

Ulixes

pre 16 godina

FK Kalimero je jos jednom pokraden. Gol je dat posle igranja rukom, medjutim, zavera svetskih razmera i dalje funkcionise, pa su FK Kalimero pokrali i u prijateljskoj utakmici :(

Serbiangirl

pre 16 godina

@Darko, a koji tim je izveo Aris kad vas je tukao 3:0? Jel to neka svetska ekipa, višestruki osvajač Lige šampiona? Da, toliko su opasni da vaš trener mora da izvede taktiku 4:6:0........ A koliko se sećam taj tvoj Bajern je došao u punom sastavu?! Da, da.... Riberi, Toni.....
@NikolicaCG A kakvu vi ligu igrate kad svi vaši Crnogorčići pobegoše u Srbiju da igraju?! Bolje idite tucajte kamen negde u kanjonima nego što komentarišete našu ligu!
@bbrs Ako je za tebe sinoćna utakmica bila "rođendan" onda lepo pogledaj ko je sve pre Partizana bio pozivan na rođendane, i upravo vaš "gigant" Bajern je bio jedan od "slavljenika", ali da, za vas svi ti timovi koji su igrali protiv Reala do sad za trofej su nebitni jer vi priznajete samo Aris!!!???
Ljubomoru lečite na vašoj livadi, ostavite se snova o igranju u Ligi šampiona i u gostima kod svetskih klubova.

Bravo crno beli za prikazanu igru sinoć! Svaka čast!

dallyborr

pre 16 godina

Opet citam komentare tipa ( a to su uglavnom navijaci Zvezde ) niste mogli drugi tim REAL-a da dobijete. Nismo PA STA! Ali smo pokazali da smo za DVE klase bolji od vas. Uostalom videcu vas sutra sa, mozda, drugim timom BOLTON-a.

P.S. I nemoj neko da mi kaze da posto sam Srbin, sutra treba da navijam za Zvezdu?!? Sacuvaj me boze...ko god da igra protiv iste, ili ti gore navedene, navijacu za njega!!! DANKE 3:2...ili vec kako se pise HVALA na Nemackom...

fr

pre 16 godina

ne razumem zasto kad sam gledao rts1 na netu od 35min se prekinulo utakmicu i stavili su film bas u trenutku kad je real dao go ??

ali bez obzira lepa igra je bila do 35 min steta sto niste iskoristili sanse posebno dijara ali nema veze
u glavno smo pokazali da smo velika ekipa imamo velike sanse za plasman u lg sledece godine

Napred PARTIZAN !!!!

Novi Sad

pre 16 godina

Igra odlicna,rezultat nerealan,odbrana kao sir.Sve u svemu,ako dobro pazarimo u zimskoj pauzi(cela odbrana + rezerva za Moreiru)bicemo ozbiljna evropska ekipa.Samo tako majstori!!!

lol

pre 16 godina

hahahaha NikoLicA_CG majke ti sta je vasa crnogorska liga jaca u fudbalu, sad ne zalim sto se se odvojili:) nidzo jesi cuo novost
prave stazu za formulu oko cele crne gore:P

the_game

pre 16 godina

Sve u svemu neko igra sa kraljevskim klubom za tradicionalni trofej za koji su igrali najveci klubovi na svetu a neko ne moze ni bod da osvoji u ligi UEFA...ja i dalje vozim toyotu yAris...gani bolje mislite o tome sta ce bolton da vam uradi!!!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Lepo iskustvo, nema sta sigurno ce dosta znaciti pred OFK-u.
Svi na stadion u subotu da pokazemo da mi Grobari ne marimo mnogo za ,,Romantiku''.
A ovi sto pisu od RealaNJ izgubili 2-0 a mi dali 2 Bayernu, pa koliko bi onda LEVADIJA dala Bayernu ili P.Tikva Realu, cuveni ,,Logicari''.Alo bre ne znate ni tablicu mnozenja a kamoli nesto komplikovanije...

Boooooo

pre 16 godina

Sjajan je osecaj kad vidis da je preko sezdeset hiljada ljudi doslo da gleda, prakticno prijateljsku utakmicu protiv Partizana i to u sred sezone kad imaju na raspolaganju da gledaju po dve kvalitetne utakmice svake nedelje.
To je veliko priznanje za PArtizan, koje su momci igrom i pristupom apsolutno opravdali.
NAravno, uvek se nadju oni koji imaju potrebu da omalovaze svaki uspeh( a ovo veceras je bio uspeh uprave, i najava skorog uspeha tima). Nazalost, bilo koji igrac Reala koji je veceras igrao, bio bi ubedljivo najbolji igrac u nasoj ligi kad bi se nekim cudim zatekao u njoj. To je nasa realnost, a price da li je to b,c ili x tim Reala su najblaze receno izraz fudbalskog i svakog drugog neznanja. Setite se sta je Drente radio nasoj mladoj, a Roben i Saviola nasoj seniorskoj reprezentaciji, kako je Baptista odigrao na Kopa Amerika i koliko su Iguain i Gago placeni(pojedinacno vise od celog Zvezdinog tima kojeg je Piksi rasprodao).
Zato treba pozdraviti otvorenu i hrabru igru protiv boljih od sebe. Siguran sam da smo ostavili bolji utisak od onog, koji su Spanci i Evropa, prethodno imali o nama, a takve prilike su izuzetno retke.

jiggy

pre 16 godina

Koji,bre,Real Madrid B?!
Ako mislite na Van Nistelroy-a,Heinz-a...Oni su povredjeni,a jedino nisu igrali Casillas,Raul i Robinho.I opet se Partizan lepo nosio sa njima.Pravi praznik fudbala!!A vi,"delije",kush,da ne zove deda Aris!!

sad nastavite prepucavanje...

pre 16 godina

Mali Perica: Haha, izgubili ste od Z tima Reala, haha, jadni ste...
Mali Vladica: Cuti bre, vi ste primili 3 komada od Arisa...
Mali Perica: Mi zamalo da dobijemo Bajern koji je 2376 puta jaci od ovog tima Reala.
Mali Vladica: Glupost, vi bi od ovog Reala izgubili 19:0, a Real je bar 7 puta jaci od Bajerna i 163 puta od Arisa...
...

Obi Wan

pre 16 godina

Najveci utisak:
Skoro pun stadion. Prazan je bio samo poslednji PETI sprat. VELIKI BROJ DECE NA STADIONU. Ovome je mozda i kumovalo to sto su za ovu utakmicu bile jako popularne cene karata, a clanovi fan-club-a su ih dobijali besplatno. Sve u svemu jedan mali praznik i prilika da se vidi kako je dolazak na fudbalsku utakmicu (u malo kulturnijem i neopterecenijem svetu nego sto je nas) deo porodicne tradicije i potpuno bezbedna stvar kao i odlazak u zabavni park. Treba im zavideti, ali ne samo zato sto mogu svake nedelje da gledaju kvalitetan fudbal na tako impozantnom sportskom objektu, vec zbog cinjenice da je to jako lako uraditi i pri tom povesti maloletnu decu sa sobom, a de mora da se pravi "ratni plan" u vezi sa tim kojim ulicama proci i sa koje strane stadiona prici odredjenoj tribini. I bitno je istaci da nema mnogo razlike izmedju ove utakmice i neke u L.S.
Divno je bilo videti toliki broj ljudi i DECE kojima stadion ne sluzi za ispoljavanje licnih frustracija i nemoci.
Primitivizma, medjutim, ima svuda, ali je retko gde to "main stream"

Odusevljen Partizanom

pre 16 godina

Vi Zvezdasi pricate ono u sta i sami ne verujete, ali nema veze…
Bitno je STA SUSTER KAZE- da ga je JAKO mlada ekipa Partizana na momente odusevljavala…
Bitno je da su cuveni spanski listovi AS, MARKA na desetak stranica pisali o ovoj tekmi…da je bilo 65.000-70.000 gledalaca…da je u prenosu bilo puno podataka o tradiciji odnosa Partizana i Reala, cuvenim igracima iz FK I KK PARTIZAN.
Bitno je sto su pozive za ovaj turnir dosad dobijali samo najveci klubovi.
Bitno je da je Partizan igrao otvoreno, i iz takve igre stvorio puno pravih prilika (sledeceg puta, nadam se u LS sledece god. to ce biti golovi) i na pravi nacin prezentovao srpski fudbal.
Neki Zvezdasi potpuno nerealno I sa zaviscu kazu da bi Zvezda Realu dala gol?! Pa Zvezda bi igrala najzesci moguci bunker, pa vi ste protiv Arisa igrali 6-4-0 i izgubili 3:0!
Neki Zvezdasi kazu da je 2.tim Reala (iako ovo zapravo nije bio 2.tim Reala, jer falilo je samo par zvucnih imena koji su bili povredjeni) slabiji od Bajernovog tima protiv kog je Zvezda igrala pre 2 meseca?!HA, HA, HA
Pa REAL JE UVEK BOLJI I VECI KLUB OD BAJERNA. Realov prvi i drugi tim su jednakog kvaliteta, dok kod Bajerna to nije slucaj. Bajernov 2.tim (protiv kog je Zvezda igrala) je znacajno slabiji od prvog tima. Samo pogledajte Zvezdasi ovo sto vi zovete 2.timom Reala- sve ime do imena, dok sa Bajernovim 2.timom to nije slucaj.
Pri tom je Bajernu II mnogo smetao ocajan teren Marakane da vas dobije sa mnogo vecom razlikom. Pa Zvezdi je golove dao klinac koji je 90.god. Sta bi tek bilo da ste vi gostovali Bajernu umesto sto ste bili domacini?! A mi smo Realu gostovali.
No necu se vise baviti vasim provokacijama u koje i sami ne verujete.
Partizan je mnogo pokazao u Madridu- iako imamo ekipu u kojoj je 7-8 igraca od 17-23 god. Mi i Real imamo slicnu fudbalsku ideju za sta je zasluzan Djuka i sklop igraca koje imamo u Partizanu…imamo puno kvaliteta, sledece god. u borbi za evropske bodove to ce se videti.
Braco Grobari vidimo se sledece god.u LS!

Parni valjak neka melje...

pre 16 godina

LAZESKI, MOREIRA I LAZIC su odigrali vrhunski…Solidni su bili i ostali
Mnogo smo mladji u proseku od njih, al smo se fino isprsili..
Samo mi je krivo sto smo im mogli uvaliti par komada (imali smo lepe akcije i stopostotne sanse) ali smo reagovali stegnuto sto je sve posledica manjka jakih takmicarskih tekmi- koje nismo imali ove sezone, zbog iskljucivanja iz Evrope.
Neki spominju kao da je igrala 2 postava Reala (pa opet su igrale zvezde) da li vi pakosni Zvezdasi mislite da su oni losiji od prve postave?! Pa Realova prva i druga postava su igraci istog kvaliteta…Sta- Roben, Drente, Salgado, Guti, Mekfelder vam nisu igracine?! Zvezdasi ne budite smesni.
Sudjenje je bilo pravo domacinsko, ali dobro nema veze. Mada bi tekma verovatno imala drugaciji tok, da je sudija ponistio prvi gol, i da je u nekim situacijama donosio druge odluke, ali opet kazem nema veze.
Svidja mi se sto smo igrali otvoreno (pola evropskih ekipa bi protiv Reala igralo bunker i opet bi primili 9 komada) i sto smo dosta cesto, lako ulazili u njihov sesnesterac. Na momente smo i potpuno dominirali.
Neko rece da Partizan inace igra Realovu igru- to je tacno, imamo isti sistem igre i postavku igraca ko Real!
Tacno se videlo kad odzumiraju teren, da nam je postavka igraca ista.
Sve u svemu igrali smo solidno, igrali smo nasu igru, ofanzivno (sa odbranom na 40 metara od njihovog gola) i na tome Djuki svaka cast, ali je cinjenica da smo mogli da na mahove mogli da bolje prezentujemo nasu igru (koja je inace brza, tecnija, agresivnija nego sto smo danas na mahove prikazivali)… tada nam je falio Jovetic (Lazetic nije bio los, ali sa Jovetom smo brzi) jos da je igrao Obradovic, gde bi nam bio kraj…
Jesmo bili sasvim dobri, ali ja mnogo cenim ovosezonski tim i igru Partizana, i znam da nismo danas pokazali ni 50 % svojih stvarnih mogucnosti, ali dobro, bila je prijateljska tekma…
A tek da smo ove jeseni igrali Evropu, da imamo takmicarskog ritma u nogama, ne bi se Real dobro proveo danas.
Nebitno, ovo je veliko iskustvo, bili smo solidni (na periode dosta bolji od Reala)…a gledalo nas je 60.000 navijaca na Bernabeu sto mi je posebno drago .
HVALA, I POZDRAVI DJUKI, IGRACIMA, MIJATU…svima kojima je crno-bela boja na srcu.

johnny

pre 16 godina

@za sve gane
Dobo mislim ipak se gani sa pravom smejete,Partizan primi dva gola od jadnog Reala,a vi lavovskom borbom i sancem iz Prvog srpskog ustanka,primite SAMO tri gola od paklenog Arisa koji je verujem 9 puta osvajao ligu sampiona.Slobodno nas vi zezajte,ali prvo pogledajte u vase dvoriste,i i kaljugu umesto stadiona!

PFC

pre 16 godina

kako su smesni komentari komsija... a najbolji je onaj sto rece zar smo misleli da mozemo protiva REALA,haha
srce naravno da mozemo; to smo dokazali u ligi sampiona...igrali smo nereseno protiv Zidana&Co, da ti sad ne nabrajam ko je sve bio u timu:)))
ajde komsije smirite se malo sta ce mo posle bez vas...dobi ce te svi redom srcani udar...
A ova utakmica je bila cast za PFC..samo sto to zvezdasi neshvataju, ili shvataju...ljubomora je cudo:)))

BOJANA ZVEZDASICA

pre 16 godina

Naravno sada grobari hvale svoj klub-Mi ovo,mi ono,ipak je to Real,dobro smo igrali i nesto u tom fazonu.

Evo jedne pesme za vas grobarcice(nova verzija EMINE JAHOVIC)

Dal Real zna ko vam je ZVEZDA,sta vam je radila,da vam je mrezu punila i krv vadila...:) :) :)

Ma grobari pokrijte se usima,vi nikada necete biti ono sto je ZVEZDA,SAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.
i nemojte da pricate da ostavljamo komentare na vase vesti,kad i vi to isto radite.Vi navijate za Partizan tako sto mrzite ZVEZDU.KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI!
-ZVEZDA SAMPION,a ko bi drugi!

nz

pre 16 godina

Dobra utakmica,ocigledna razlika u kvalitetu.Ipak Partizan je pokazao da je u stanju da se nosi sa velikima.Tako je to,neko igra ofanzivno protiv Reala,neko se brani protiv Arisa.

PFC

pre 16 godina

ufff kako mocan izgleda partizan u onima dresovima, pred onolikim narodom na Bernanbeu....a rezultat je odlican..Partizan je pokazao kvalitet...neigra Real protiv zvezde, bezanije, cukarickog...da bi izbgubio ovaj mec:)da igra protiv jakih timova Partizan bi danas pobedio...
SVAKA CAST!
Pozdrav Mijatovicu, Divcu i ostalim grobariskim asovima.
NAPRED PARTIZAN!

stefan

pre 16 godina

pa dobro, bolje od real madrida B (mada roben dudek baptista i ostali sigurno nisu B)da izgubimo 2:0 nego od arisa (koji je real madrid F) 3:0....

misakg

pre 16 godina

@DEKI
pa dal misliš da se P. Mijatović kod Sustera zalaže za Partizan. Pa nije to Bački jarak...Imaju ljudi totalno drugačiji pogled na fudbal, životni stil,a imaju i preča posla.
Dok svi budemo kolektivno razmišljali kao ti, ovako i slično prolazićemo u Evropi, pa brukali se ili ne.

RadeNemacka

pre 16 godina

Bravo Partizan. Iznenadili ste me vasom igrom. Delije sada pricaju, drugi tim i opet izgubili. Svima koji znaju fudbal je poznato da ce se coveka sa klupe vise boriti nego standardni. I Delije igrali smo u njihovom stadionu, ne kuci pred nasom publikom. Bayern nije imao mogucnosti da igra i da pokaze svoj kvalitet jer se na onom blatu mnogo tesko igra a vi ste navikli. Pitao bi ja vas da ste igrali i minhenu. 3 ili 4 bi vam dali.

3eMyH

pre 16 godina

@bbrs
mozes ti da pricas sta oces ali bolje da nas neko pozove u goste(sto vi nikad necete doziveti jer banana klubovi ne dobijaju ovakvu pozivnicu) nego da idemo da u evropskom takmicenju predstavljamo srbiju pa da primimo 3 kom od Arisa,a o Bajernu necu ni da pricam koji dodje bez riberija i tonija i plus na to na vama se klinja obicni od nepunih 17 god izzivljava i daje vam golove!Ipak jedan je Toni Kros e moji gani e moja zlezdo dokle si ti dosla,a da ne zaboravim Levadinov eurogol koji ce oni pamtiti ceo zivot i vas kao bednog protivnika

PIvan

pre 16 godina

Prava je šteta što će iz ovog tima pARTIZANA,uskoro otići pet najboljih,ali ostaće Rnić.Nema spasa srpskom fudbalu,mali smo na karti fudbalske Evrope.

Okoreli Grobar

pre 16 godina

@ samo bez vredjanja molim

IZUZETNO korektan i dobar komentar, ali iskreno smatram da prednost Partizana u odnosu na Zvezdu nije samo u treneru, vec i u igracima (i ti sam si svesno ili nesvesno pohvalio vecinu igraca Partizana) koji su –po mom misljenju- mnogo brzi, i tehnicki potkovaniji od Zvezdinih igraca.
Idem na svaku Partizanovu tekmu (pratim i Zvezdu) i veruj mi da nema tekme na kojoj Partizanovi igraci nisu izvodili puno driblinga, peta, pasova, brzo razvijanje akcija.
Uopste, posle vecine nasih tekmi mi je bilo puno srce zbog Partizanove igre.
A ne mogu to isto da kazem za Zvezdu…mozda su vasi igraci kvalitetniji nego sto ja mislim, ali prosto oni to zasad ne pokazuju.
Pozdrav!

BakiNS

pre 16 godina

@NikoLicA_CG
Sine, ovaj kako ga ti nazivas drugi tim Reala vredi vise nego citava tvoja (a i moja)prva liga Crne Gore.
Katastrofa da se nijedna sansa ne iskoristi.

pogrebnik from nis

pre 16 godina

@NikoLicA_CG
E,a pazi kad nam to kaze neko ko je iz CG?
Vasa liga ne postoji bre,vi je nemate!
Pustite nasu Meridian ligu,i zamsili kakva je vasa kad svi najbolji igraci iz CG igraju u ovoj nasoj "jadnoj".

boris france

pre 16 godina

@Darko !
Ako je ovaj Real bio 10 x slabiji od Bajerna ajde neka bude ali je isto toliko puta bio jaci od Arisa u Grcku pa i sam znas kako ste tamo prosli i koliko komata ste primili,budi realan i sportski fer !!!

xebex

pre 16 godina

@Darko
Idi pukni od ljubomore cigane,Zvezda nikad nece igrat sa najboljim klubom svih vremena,sa velikim Realom iz Madrida...
A sta kazes,Bayern jaci 10puta od ovog sastava Reala...
pa da li si ti covece normalan,da li ti pratis fudbal ikako to mene zanima...
procitao si negde u novinama verovatno rezultat i tu sad nesto pricas kako je Bayern jaci od ovog sastava Reala...
pa ovo je skoro prva postava Reala covece....
Ne razumem kako mozete biti tako ljubomorni...

johnny

pre 16 godina

Jao jao jao gani pa isto ste tako pricali i kada smo igrali u ls sa Realom...kao napunice vas bice 10:0 dza bu... kad ono opa prvo 1:0 u Madridu i 0:0 u Beogradu znam da ste iskompleksirani i da cete se vi uvek loziti na Partizan tako da vam necu zameriti ove vase glupe komentare...

Mnogo smo jaki

pre 16 godina

E bre ljudi igrali smo odlicno protiv –Dudeka, Kanavara, Salgada , Meceldera, Toresa, Gaga, Drentea, Iguaina, Robena, Saviole, Baptiste, a posle jos Gutija, Soldada, Marsela, Pepea pred 65.000 gledalaca, i moramo biti zadovoljni!
Svi su bili dobri, ali samo cu navesti da je mali LAZESKI odigrao majstorski, a da je BOZOVIC po koji put pokazao da je najbolji srpski golman!

CICA GLISA

pre 16 godina

real B je igrao koliko im je bilo dovoljno i pobedio sa dva nula , imao je jos par sansi i mogao je da slavi i ubedljivije . Delovali su malo nosalantno

Partizan - vise nego solidna partija sa par vrlo dobrih prilika ali je trema i ne KVALITET ( lazetic , lazevski ) pojedinih igraca dovela do ne realizacije sansi . Zadnja linija partizana izuzev rukavine ( mada ni on nije blistao ) blaga katastrofa .


sve u svemu , nadam se da vam je jasno gde je nas " fudbal " u odnosu na FUDBAL , ko ne razume i ne treba da prati fudbal

PS- ne navijam ni za CRVENO BELE ni za CRNO BELE pozzzz

exer

pre 16 godina

Nema sta, svaka cast partizanu jos jednom je pokazao kolko vredi, uvek je znao i znace nositi se sa stranim timovima te pokazivati srpski fudbal u najboljem svetlu (za razliku od nekih) samo neka se drze u ligi i zavrse prvi, ne treba nam jos jednom zvezda kao prvak da nas bruka, to nikako

wuk

pre 16 godina

da da da bili ste bolji, al eto i pored fantasticnih prilika niste mogli da date gol :D
neznam kako mijat nije sredio da vam sviraju penal na kraju, da se osecate kao kod kuce :)

mungos

pre 16 godina

Partizan izgubio od Real Madrida i nije neka vest ili utisak večeri. Ali, za mene je najveći utisak bilo isticanje hrvatske "šahovnice" u drugom poluvremenu iza Partizanovog gola ! Kako to španska policija nije urgirala i zahtevala skidanje ista sa ograde jer ovde ipak nije igrala hrvatska reprezentacija ili neki njihov klub?
Ili je to samo običaj "sposobne" srpske policije koja NE DOZVOLJAVA isticanje srpske zastave na nekim fudbalskim utakmicama u SRBIJI ?
E pa nećemo tako! N asledeću utakmicu na koju odem, nije bitno koju i u kome sportu, poneću bar dve naše zastave pa gospoda iz žandarmerije neka interveniše.
Izvinjavam se što sam skoro ceo prostor posvetio ovom "utisku večeri", ali zaista to je na mene delovalo ponižavajuće bez obzira što je moje srce u obojeno crveno-belim bojama.
Inače pobeda Reala je bila čista rutina, sa prioritetom da se sačuvaju noge.

Bojko

pre 16 godina

A gde je Robinjo,Nisterloj Kasiljas,Snajder,Raul, i ostale realove zvezde koje su u formi?A ovi igraci protiv kojih je partizan igrao nikad zajedno nisu poceli utakmicu a sansu da provedu koji minut na terenu dobijaju jedino kad real vodi 3+.Ne mogu da verujem da se ponosite porazom protiv kombinovanog Reala B i njihovog podmlatka pa zaista je tuzno..

Dalibor

pre 16 godina

Dokle će da igaraju za PARTIZAN polutalentovani Stjepanovići,Ćetkovići,Brnovići,Radonjići i ostala bulumenta. Svaka čast izuzecima Jovetić,Burzanović,Purović itd.
Svaka čast na prikazanoj igri samo napred.
Moj predlog upravi; Dudek,Krstajić,Ninkov i još jedan ino dobar štoper

nikola

pre 16 godina

Ja stvarno ne znam dal je ovaj Real nekada dao castan gol Partizanu,sada enac u ls ofsajd... ok drugi gol je bilo cisto iskustvo i tu nema sta niko nije ni ocekivao da Partizan pobedi u tom duelu... ali veoma je interesantno kako su ovi misevi izasli iz rupica i sada poceli svasta da lupetaju a ni tekmu nisu gledali... ako je za vas Roben,Baptista,Guti,Gago i ostala ekipa Real B a neka je i Real G opet je sigurno mnoooogo jaci on Arisa A... ili od Boltona A tako da smirite se malo i pribojavajte se sta ce biti vecerasjer koliko vidim vi u evropi ne mozete da postignete ni 1/5 od onoga sto je partizan zadnjih sezona postigao...

ija

pre 16 godina

kome se vi gani smejete?bajernov tim 10 puta jaci nego onaj realov?kako moze neko nesto tako da kaze kad je vama dao go decko 1990.godiste?cutite i gledajte u svoje dvoriste!!!

za nas iz 50 i neke...

pre 16 godina

Nisam znao da je Parkistan u Jevropi?! Jel se prijateljske utakmice računjaju kao kup šampiona? Ili je to inter galaktički kup? Ovo je kao da je neko pleme na proputovanju kroz Jevropu došlo da poseti Galaktikose, da vidi njiov muzej i da im pruži lakši trening za ekonoma, dve čistačice, kafe kuvaricu, batlera i dva fudbalera koja obično kasne na trening pa po kazni igraju sa čuvenim Parkistanom.

dule nbg

pre 16 godina

poruka za ove cigane koji se javljaju, drugi tim reala !? hahaha ako je roben, kanavaro, metcelder, pepe, marcelo, baptista, saviola, guti ako je to drugi tim reala onda ja ne znam, uglavnom slazete se da je taj tim sto je izveo bernd suster bar 100 puta kvalitetniji od arisa od kojeg ste popili 3 komada, a da ste gledali utakmicu cigani (a kladim se u zivot da jeste) videli bi kako se igra fudbal protiv najveceg svetskog kluba na njegovom stadionu, pa nece real valjda zvezdu da zove oni zovu samo najbolje, e da imam informaciju da piksi zeli da organizuje prijateljsku tekmu nagoja-zvezda hahahaha

grobar 1966

pre 16 godina

u pravu su zvezdasi, oni bi od reala primili manje od 2 komada, stavili bi 11 igraca na svojoj gol liniji da brane gol, nesto slicno su radili protiv arisa...

VJ

pre 16 godina

Ma, opet namestili Pixi i Terza!
Ne dao Bog da je ovo bila zvanična utakmica, Real bi razbucao PFC ko poslednju kantu (i igrali bi sa prvim timom, naravno)!
Šta ćeš, "nemamo sreće"...

zorz

pre 16 godina

Hrabra igra Partizana,odigrali smo muski bez pardona protiv jednog Reala.Neko komentarise da 'ovaj' Real nije jaci od Bajerna,da je to Real B i sl. sto meni nije jasno.Izuzev onog Toresa svako ko je sinoc igrao za Real imao bi zagarantovano mesto u timu Bajerna.Oni sto pominju Bajern,Real B verovatno misle da Drente kao jedan od najvecih talenata Evrope nije imao gde da ode iz Fejnorda pa 'eto' zavrsi decko u Realu a i Saviola niko ga nije hteo pa iz Barselone predje u Real,a i 'taj ' Mecelder nista ne zna iz Borusije Dortmund otiso u Real a ne u Bajern,Soldado je npr. potencijal Podolskog,mogu da nabrajam do sutra ali za tim nema potrebe jer se svodi na prethodno...smesna su pominjanja Bajerna ali dobro to govori o ne znanju onih koji to spominju.Neka bude da su i Bolton i Aris jaci sastavi od ovog Reala,ako nekom nesto to znaci onda blago njemu.Sastav jeste bio malo kombinovan ali neverovatno jak.Igraci Reala su ginuli na terenu i ja uopste nisam stekao utisak da je utakmica prijateljska.A sto se tice Partizana jos sam pod utiskom one asistencije Moreire u 1.poluvremenu kada je 'izbacio' Dijaru 1 na 1 sa Dudekom.Ono potkopavanje,'lob-asistencija' ne znam kako bih je nazvao.Ono je neverovatno,izbaci covek jednim potezom i Kanavara i Meceldera...ostadose bez kompasa.Inace Moreira je odigrao za medalju a nije da je i ostali prvotimci nisu zasluzili.Grobari,vidimo se za vikend na JNA,dodjite da pobedimo OFK i nastavimo tamo gde smo stali.

borcha

pre 16 godina

Ne znam sta gani mislite kada kazete drugi tim Reala? Na Gutija, Robena, Meceldera, Kanavara (najbolji igrac na svetu prosle godine), Saviolu, Baptistu, Dudeka ili Diaru? Nabavite zivot...

grobarPV

pre 16 godina

dobro gani,vidjecemo vas veceras protiv Boltona!Kad vi dozivite da vas kraljevski klub pozove na na ovakvu cast i svecanost javite se!

MrNO

pre 16 godina

Šta se bre ložite?
Real je igrao kao kad se skupi ekipa iz kvarta da odigra "na male" u gajbu piva...
Zabole ih za tamo neki partizan (ili bilo koji drugi klub odavde) i trening meč protiv istog.

Zelja Firma 1989

pre 16 godina

HRABRO? Zasto niko ne pominje posed lopte koji je bio 70% u korist Real Madrida koji je igrao sa drugom postavom bez 10 startera. Grobari aj malo se zapitajte koliko ustvari vredi tim Partlizana.
VOSA SAMPION!!!

Grob

pre 16 godina

ovde se stvarno vidi koja ljubomora vlada kod delija,kao jedan sto napiso da ovaj sastav 10 puta gori od bajernovog.najveca glupost sto sam cuo na ovu temu,bajern protiv vas nije igrao ni sa riberijem niti sa tonijem,to nema nikakve veze,takvim timova su rezerve ponekad jace od prvih jedanest.kad zvezda prima od jednog arisa 3 gola,od ovog reala bi primila 5 sigurno.ali da pricamo realno a ne da se prepiremo.partizan je odigrao vrhunski brzo stvarao sanse,nije ih iskoristio.da podsetimo da je partizan igrao ofanzivno od pocetka,dok bi zvezda igrala 4-6-0.i bila bi dosadna utakmica,a ovako bilo je super fudbalsko vece.

Solaja

pre 16 godina

Ja neznam sta se bune Zvezdasi,druga ekipa Reala nema veze u svako slucaju je jaca za dve klase od Grcke ekipe sto dade Zvezdi 3 komada ...Zvezdasi bolje se pokrijte usima ove godine nemate sta da kazete realno treba da se borite za opstanak u nasoj ligi protiv Bajerna ste se dobro dtzali sbog super Terena pa onakav teren nema ni u najvecoj selendzi u Albaniji sramota da sudija uopste pusti utakmicu da se igra u nakvim uslovima ...A sto se tice Boltona bori se za opstanak u engleskoj Ligi a vama ce dati 3 komada zvezda je iskreno trecorazredni klub u momentu mnogo mi je zao ali toje tako puno poz...i srece u novoj sesoni .....

SALE

pre 16 godina

evo ocena:
Bozovic: vrlo dobar 4
Rukavica: Solidan 3
ZRnic: Solidan 3
Mihajlov: Solidan 3
Moreira: Vrlo dobar 4+
Žuća: Vrlo dobar 4
Lazetić: OK 2
Lazić: OK 2
Lazarevski: OK 2
Diarra: Odličan 5-
Jovetić: pa za kratko vreme koje je proveo Odličan 5.

Joco Mrkonjic Grad

pre 16 godina

Partizan je odigrao onako kako je mogao. Ovim crno-bijelim mladicima treba ovakvih utakmica.Eh kad bi se bar uspjelo dogovoriti ono izmedju Partizana Feyenorda i Legije. To bi bile dvije ili vise super dobre utakmice za ove momke.U glavnom Djuka niste se obrukali,kako sam i ocekivao! A vi momci nastavite da prasite po Srpskoj ligi. Veliki POZDRAV za sve moje GROBARE od Joce iz Mrkonjica REPUBLIKA SRPSKA

b@nem

pre 16 godina

Čuj, pokidali nas! Partizan je pokazao kako može da igra kada je teren dobar - da je tako kod nas (šteta što igraju po njivama), fudbal bi bio 10 puta bolji.

Dobro, malčice su se trudili ne bi li neki menadžer primetio pojedince koji će nastaviti karijeru u Španiji.

Ali, Partizan je pokazao kako treba da se igra - angažovano, dinamično, kratki i česti pasovi, dosta gol-šansi, jedna prečka i nekoliko "zamalo" golova.

Jako lepa utakmica. I popravite taj travnjak - ne mogu da razumem da fudbalski klub ne može da napravi ono što im je najosnovnije.

zika

pre 16 godina

budimo realni, ne moze se ocenjivati kvalitet tima na osnovu revijalne utakmice, da je realu trebalo 5:0 to bi se sasvim sigurno i desilo, a za partizan i dalje stoji da bez jovetica i moreire jednostavno nije isti tim i to nema veze ni sa formom ni sa bilo cim drugim, posebno bih istakao odbranu koja je slabije i od neubedljive zvezdine

Darko

pre 16 godina

Ovaj sastav Reala protiv koga je igrao Partizan je 10 puta slabiji od Bajejrna a oni nisu uspeli ni postici gol.Smesan je Partizan ni ne zasluzuje da igra u Evropi

deki

pre 16 godina

Sta i bilo da je Suster izveo najbolji tim.Pedja se verovatno dogovorio da vas ne izblamiraju a i da se Real ne blamira i eto rezultata samo 2:0.Ovoje bila prilika za Kraljevski klub za igrace koji imaju malu minutazu

Ulixes

pre 16 godina

FK Kalimero je jos jednom pokraden. Gol je dat posle igranja rukom, medjutim, zavera svetskih razmera i dalje funkcionise, pa su FK Kalimero pokrali i u prijateljskoj utakmici :(

BOJANA ZVEZDASICA

pre 16 godina

Naravno sada grobari hvale svoj klub-Mi ovo,mi ono,ipak je to Real,dobro smo igrali i nesto u tom fazonu.

Evo jedne pesme za vas grobarcice(nova verzija EMINE JAHOVIC)

Dal Real zna ko vam je ZVEZDA,sta vam je radila,da vam je mrezu punila i krv vadila...:) :) :)

Ma grobari pokrijte se usima,vi nikada necete biti ono sto je ZVEZDA,SAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.
i nemojte da pricate da ostavljamo komentare na vase vesti,kad i vi to isto radite.Vi navijate za Partizan tako sto mrzite ZVEZDU.KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI!
-ZVEZDA SAMPION,a ko bi drugi!

bbrs

pre 16 godina

Sad opet nazad u Beograd i nema evrope sve dok se opet neko nesmiluje pa ih nepozove na kakav rođendan ."Ja od rođendana pa do rođendana još samo pamtim poziv tvoj ...."

Realno

pre 16 godina

E ovako se igra, ovo je tim koji sledeće godine treba da predstavlja Srbiju u Ligi Šampiona. Naravno, ukoliko Zvezdine sudije dozvole. Verovatno bi od ovakvog Reala, sadašnja Zvezda popila jedno 7 komada, pošto od Arisa dobija po tri. Svaka čast šampioni, tako se igra, to je budućnost srpskog fudbala.

wuk

pre 16 godina

da da da bili ste bolji, al eto i pored fantasticnih prilika niste mogli da date gol :D
neznam kako mijat nije sredio da vam sviraju penal na kraju, da se osecate kao kod kuce :)

Nix

pre 16 godina

Tacno je da je utakmica prijateljska i da ulog nije bio veliki... ali je lepo videti da se nas Partizan ovako nosi sa jednim Realom.
NAS PARTZAN
JEDAN JEDINI
NAJVECI

Dejan

pre 16 godina

Partizan je bio sasvim ravnopravan rival realu i nije zasluzio ovakav poraz ali i da je sudija svirao enac kada je baptista povukao loptu rukom kod prvog gola bilo bi svasta a vi cigani sutra gubite.PARTIZAN SAMPION!!!
Partizan forever number one!!

Bojko

pre 16 godina

A gde je Robinjo,Nisterloj Kasiljas,Snajder,Raul, i ostale realove zvezde koje su u formi?A ovi igraci protiv kojih je partizan igrao nikad zajedno nisu poceli utakmicu a sansu da provedu koji minut na terenu dobijaju jedino kad real vodi 3+.Ne mogu da verujem da se ponosite porazom protiv kombinovanog Reala B i njihovog podmlatka pa zaista je tuzno..

VJ

pre 16 godina

Ma, opet namestili Pixi i Terza!
Ne dao Bog da je ovo bila zvanična utakmica, Real bi razbucao PFC ko poslednju kantu (i igrali bi sa prvim timom, naravno)!
Šta ćeš, "nemamo sreće"...

za nas iz 50 i neke...

pre 16 godina

Nisam znao da je Parkistan u Jevropi?! Jel se prijateljske utakmice računjaju kao kup šampiona? Ili je to inter galaktički kup? Ovo je kao da je neko pleme na proputovanju kroz Jevropu došlo da poseti Galaktikose, da vidi njiov muzej i da im pruži lakši trening za ekonoma, dve čistačice, kafe kuvaricu, batlera i dva fudbalera koja obično kasne na trening pa po kazni igraju sa čuvenim Parkistanom.

MrNO

pre 16 godina

Šta se bre ložite?
Real je igrao kao kad se skupi ekipa iz kvarta da odigra "na male" u gajbu piva...
Zabole ih za tamo neki partizan (ili bilo koji drugi klub odavde) i trening meč protiv istog.

Nelle grobar

pre 16 godina

Hrabro izdanje crno-belih. Tek se sada vidi koliko nas kosta ispad u Mostaru. Takodje, nadam se da je upravi jasno da Partizan nema zadnju liniju! Mijate, salji Dudeka i par igraca na pozajmicu u Humsku..

copa

pre 16 godina

Ocigledno igranje rukom baptiste
.Partizan je odigrao sjajnu utakmicu i zalsluzio je barem nereseno.sudija je navlacio za real sto je bilo i ocekujuce.

PARTIZAN SAMPION!!!

Max

pre 16 godina

@Darko
Bayern je odigrao protiv Zvezde sa 50% snage i bez pola tima.Da su kojim slucejem igrali kompletni i na normalnom terenu bilo bi 7:0 za Bayern.Vi ste k..ac od tima.Bez pomoci sudije niste u stanju nikoga da dobijete.Znam da je tebi i tvojim istomisljenicima mnogo tesko prihvatiti cinjenicu da Djukic stvara jednu mocnu ekipu sto su crno beli potvrdili i na vecerasnjoj utakmici.Partizan igra ofanzivno,otresito i lepo za oko.To su sve epiteti koje Zvezda nema a nije na vidiku da ce u blizoj i buducnosti imati.Partizan igra moderno i sa dva tri dobra pojacanja koje ce Partizan da dobije u zimskom prelaznom roku stvorit ce se jedna strasna ekipa.Partizan me je odusevio u Madridu hrabrom,muskom igrom bez prevelikog respekta prema uvazenom protivniku.Partizan je jos jednom pokazao da je nas najjaci klub.
Pozdrav

Zelja Firma 1989

pre 16 godina

HRABRO? Zasto niko ne pominje posed lopte koji je bio 70% u korist Real Madrida koji je igrao sa drugom postavom bez 10 startera. Grobari aj malo se zapitajte koliko ustvari vredi tim Partlizana.
VOSA SAMPION!!!

pfc

pre 16 godina

@Darko
Ajde naucnice napisi ime igraca iz bajerna koji je zvezdi dao gol??
Ajde nabroj deset fudbalera iz bajerna koji su bili u beogradu,to ces tesko da uradis,ali ces tesko i reci da ne znas jednog jedinog igraca reala,a i mi smo igrali pred 60 000 njihovih navijaca,dok ste vi igrali preed 35 000 svojih...
A kad smo vec kod toga ko je kome dao golove...koliko ste ARISU dali golova???Na zadnje pitanje sigurno znas odgovor!

zika

pre 16 godina

budimo realni, ne moze se ocenjivati kvalitet tima na osnovu revijalne utakmice, da je realu trebalo 5:0 to bi se sasvim sigurno i desilo, a za partizan i dalje stoji da bez jovetica i moreire jednostavno nije isti tim i to nema veze ni sa formom ni sa bilo cim drugim, posebno bih istakao odbranu koja je slabije i od neubedljive zvezdine

Dalibor

pre 16 godina

Dokle će da igaraju za PARTIZAN polutalentovani Stjepanovići,Ćetkovići,Brnovići,Radonjići i ostala bulumenta. Svaka čast izuzecima Jovetić,Burzanović,Purović itd.
Svaka čast na prikazanoj igri samo napred.
Moj predlog upravi; Dudek,Krstajić,Ninkov i još jedan ino dobar štoper

xebex

pre 16 godina

@Darko
Idi pukni od ljubomore cigane,Zvezda nikad nece igrat sa najboljim klubom svih vremena,sa velikim Realom iz Madrida...
A sta kazes,Bayern jaci 10puta od ovog sastava Reala...
pa da li si ti covece normalan,da li ti pratis fudbal ikako to mene zanima...
procitao si negde u novinama verovatno rezultat i tu sad nesto pricas kako je Bayern jaci od ovog sastava Reala...
pa ovo je skoro prva postava Reala covece....
Ne razumem kako mozete biti tako ljubomorni...

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

Dobro,ipak je Real-Real!Dijara je morao da iskoristi bar jednu sansu u prvom poluvremenu mada sumnjam da bi izbegli poraz ali lepo je povesti protiv Reala na Bernabeu,zar ne?Opet se pokazalo da se i male greske odbrane skupo kaznjavaju u evropi,pod hitno pojacanja u zimskom prelaznom roku,Ninkov,Opara...

bobanmkd

pre 16 godina

Dobra skola.Sve odlike koje smo imali u ovom prvenstvu nismo imali u ovom mecu pa je sada svima jasno kako dalje do titule!Na sta mislim? Pa mislim pre svega da smo sve golove u ovom prvenstvu davali iz akcija gda niko nije bio sebican i svi su hteli da pre njihov kolega da gol nego oni sami!Danas nismo dali gol samo zbog sebicluka i zelje za samoisticanjem:Lazetica,Tosica i posebno Dijare,sto posebno iznenadjuje ako uzmemo u obzir sve njegove asistencije u ovom prvenstvu! I,poruka za kraj...da Moreira nije pauzirao Partizan bi vec imao osvojenu titulu u ovom sampionatu!!!

GrobarBorcha

pre 16 godina

Svaka cast Crno Belim Momcima !!!Odlicno su odigrali,,i da je bilo malo vise srece dali bi bar neki gol!!!U svakom slucaju ohrabrujuca utakmica Djukicevog tima pred ofk!!I ako je bio drugi tim reala ipak mislim da bi sa prvim timom bolje prosli nego sa ovim koji su grizli da bi se dokazali za prvi tim!!!A o prvom golu kao i o sudiji koji je domacinu svo vreme duvao u ledja ne zelim da komentarisem,,necu da se nerviram!!!!TI SI JEDINI OD SVIH!!!!!!

nz

pre 16 godina

Dobra utakmica i ocigledna razlika u kvalitetu.Ipak,Partizan je pokazao da ima kvaliteta.Tako je to,neko igra ofanzivno protiv Reala,neko se brani protiv Arisa.

cxy

pre 16 godina

samo sto je pfc igrao pred punim tribinama reala na odlicnom stadionu sto odgovara boljim ekipama i vi igrali na domacem terenu gde nisu igrali ni ribry ni toni i jos troje ne mogu se setitti a trava je ocajna sto nikako ne odgovara bejernu.sreca je pa imate vi svoju nesrecu a to je ivan randjelovic
partizan sampion

LilyHip OFK-a

pre 16 godina

Koliko samo zavidnih komentara od gurbetski nastrojenih seljaka. Zadojeni ne znaju ni oni cim, umesto da budu sretni sto je jedan srpski klub otisao da uvelica praznik na Bernabeu, oni pljuju po svemu pozitivnom, i svemu sto vredi. Pa dokle bre? Stvarno ste jadni vi crveni, do zla boga. Sreca pa vas je sve manje

dallyborr

pre 16 godina

Opet citam komentare tipa ( a to su uglavnom navijaci Zvezde ) niste mogli drugi tim REAL-a da dobijete. Nismo PA STA! Ali smo pokazali da smo za DVE klase bolji od vas. Uostalom videcu vas sutra sa, mozda, drugim timom BOLTON-a.

P.S. I nemoj neko da mi kaze da posto sam Srbin, sutra treba da navijam za Zvezdu?!? Sacuvaj me boze...ko god da igra protiv iste, ili ti gore navedene, navijacu za njega!!! DANKE 3:2...ili vec kako se pise HVALA na Nemackom...

lol

pre 16 godina

hahahaha NikoLicA_CG majke ti sta je vasa crnogorska liga jaca u fudbalu, sad ne zalim sto se se odvojili:) nidzo jesi cuo novost
prave stazu za formulu oko cele crne gore:P

Grobari Yeahhh ! ! !

pre 16 godina

Neko reche da je Bayern-ova ekipa bolja od ovog Reala !? Molim vas : Higuain,Saviola,Salgado,Roben,Drente pa kasnije Marcelo,Guti. . . !? Real je najbolji tim na svetu sigurno pa pogledajte samo kako izgleda njegov B sastav !? Kada bi Barca,Inter,Bayern,ManUtd izbacili drugi tim nebi lichio na nishta ! Partizan je odigrao muski i lepo za oko shto je bitno,a i Real nije igrao tj nije mogao da igra sa pola snage jer je sozona u toku i neki igraci iz ovog tima su u punoj formi...

Bolje je shto smo odigrali jednu ovakvu utakmicu nego da smo igrali LiguUefa kao Zvezda.Ne razumem poentu toga da neko prica cele godine da jurisha na LiguUefa,a zadovolji se grupama i to petim mestom.A i kako moze da se jurisha na KupUefa !? Pa Partizan je prosle godine ushao ladno u LiguUefa imao 100 puta jaceg protivnika od Groclina ali se sa onim raspad timom nije moglo dalje.Da je bar josh 3,4 igracha tu iz generacije 2005 kada smo ushli u osminufinala LigeUefa i osvojili titulu bez poraza de bi nam kraj bio.Meni je bitana takva evropa,a ne evropa koja se sastoji iz toga odigraj 5 utakmica i obrukaj se u 4 !

Neko protiv Bayerna neko protiv REALA iz MADRIDA !

Neko 7 titula za redom u basketu neko 10 godina bez titule.

Neko igra EUROLIGU neko UTEH KUP !

Neko igra osminu finala CUPA UEFA neko je 5-ti u grupi !

Neko je u LIGI SAMPIONA neko samo u kfalifikacijama !

Ma samo hrabro !

boris france

pre 16 godina

@Darko !
Ako je ovaj Real bio 10 x slabiji od Bajerna ajde neka bude ali je isto toliko puta bio jaci od Arisa u Grcku pa i sam znas kako ste tamo prosli i koliko komata ste primili,budi realan i sportski fer !!!

RadeNemacka

pre 16 godina

Bravo Partizan. Iznenadili ste me vasom igrom. Delije sada pricaju, drugi tim i opet izgubili. Svima koji znaju fudbal je poznato da ce se coveka sa klupe vise boriti nego standardni. I Delije igrali smo u njihovom stadionu, ne kuci pred nasom publikom. Bayern nije imao mogucnosti da igra i da pokaze svoj kvalitet jer se na onom blatu mnogo tesko igra a vi ste navikli. Pitao bi ja vas da ste igrali i minhenu. 3 ili 4 bi vam dali.

nikola

pre 16 godina

Ja stvarno ne znam dal je ovaj Real nekada dao castan gol Partizanu,sada enac u ls ofsajd... ok drugi gol je bilo cisto iskustvo i tu nema sta niko nije ni ocekivao da Partizan pobedi u tom duelu... ali veoma je interesantno kako su ovi misevi izasli iz rupica i sada poceli svasta da lupetaju a ni tekmu nisu gledali... ako je za vas Roben,Baptista,Guti,Gago i ostala ekipa Real B a neka je i Real G opet je sigurno mnoooogo jaci on Arisa A... ili od Boltona A tako da smirite se malo i pribojavajte se sta ce biti vecerasjer koliko vidim vi u evropi ne mozete da postignete ni 1/5 od onoga sto je partizan zadnjih sezona postigao...

ija

pre 16 godina

kome se vi gani smejete?bajernov tim 10 puta jaci nego onaj realov?kako moze neko nesto tako da kaze kad je vama dao go decko 1990.godiste?cutite i gledajte u svoje dvoriste!!!

johnny

pre 16 godina

Jao jao jao gani pa isto ste tako pricali i kada smo igrali u ls sa Realom...kao napunice vas bice 10:0 dza bu... kad ono opa prvo 1:0 u Madridu i 0:0 u Beogradu znam da ste iskompleksirani i da cete se vi uvek loziti na Partizan tako da vam necu zameriti ove vase glupe komentare...

Solaja

pre 16 godina

Ja neznam sta se bune Zvezdasi,druga ekipa Reala nema veze u svako slucaju je jaca za dve klase od Grcke ekipe sto dade Zvezdi 3 komada ...Zvezdasi bolje se pokrijte usima ove godine nemate sta da kazete realno treba da se borite za opstanak u nasoj ligi protiv Bajerna ste se dobro dtzali sbog super Terena pa onakav teren nema ni u najvecoj selendzi u Albaniji sramota da sudija uopste pusti utakmicu da se igra u nakvim uslovima ...A sto se tice Boltona bori se za opstanak u engleskoj Ligi a vama ce dati 3 komada zvezda je iskreno trecorazredni klub u momentu mnogo mi je zao ali toje tako puno poz...i srece u novoj sesoni .....

grobarPV

pre 16 godina

dobro gani,vidjecemo vas veceras protiv Boltona!Kad vi dozivite da vas kraljevski klub pozove na na ovakvu cast i svecanost javite se!

Mnogo smo jaki

pre 16 godina

E bre ljudi igrali smo odlicno protiv –Dudeka, Kanavara, Salgada , Meceldera, Toresa, Gaga, Drentea, Iguaina, Robena, Saviole, Baptiste, a posle jos Gutija, Soldada, Marsela, Pepea pred 65.000 gledalaca, i moramo biti zadovoljni!
Svi su bili dobri, ali samo cu navesti da je mali LAZESKI odigrao majstorski, a da je BOZOVIC po koji put pokazao da je najbolji srpski golman!

jiggy

pre 16 godina

Koji,bre,Real Madrid B?!
Ako mislite na Van Nistelroy-a,Heinz-a...Oni su povredjeni,a jedino nisu igrali Casillas,Raul i Robinho.I opet se Partizan lepo nosio sa njima.Pravi praznik fudbala!!A vi,"delije",kush,da ne zove deda Aris!!

CICA GLISA

pre 16 godina

real B je igrao koliko im je bilo dovoljno i pobedio sa dva nula , imao je jos par sansi i mogao je da slavi i ubedljivije . Delovali su malo nosalantno

Partizan - vise nego solidna partija sa par vrlo dobrih prilika ali je trema i ne KVALITET ( lazetic , lazevski ) pojedinih igraca dovela do ne realizacije sansi . Zadnja linija partizana izuzev rukavine ( mada ni on nije blistao ) blaga katastrofa .


sve u svemu , nadam se da vam je jasno gde je nas " fudbal " u odnosu na FUDBAL , ko ne razume i ne treba da prati fudbal

PS- ne navijam ni za CRVENO BELE ni za CRNO BELE pozzzz

stefan

pre 16 godina

pa dobro, bolje od real madrida B (mada roben dudek baptista i ostali sigurno nisu B)da izgubimo 2:0 nego od arisa (koji je real madrid F) 3:0....

exer

pre 16 godina

Nema sta, svaka cast partizanu jos jednom je pokazao kolko vredi, uvek je znao i znace nositi se sa stranim timovima te pokazivati srpski fudbal u najboljem svetlu (za razliku od nekih) samo neka se drze u ligi i zavrse prvi, ne treba nam jos jednom zvezda kao prvak da nas bruka, to nikako

sad nastavite prepucavanje...

pre 16 godina

Mali Perica: Haha, izgubili ste od Z tima Reala, haha, jadni ste...
Mali Vladica: Cuti bre, vi ste primili 3 komada od Arisa...
Mali Perica: Mi zamalo da dobijemo Bajern koji je 2376 puta jaci od ovog tima Reala.
Mali Vladica: Glupost, vi bi od ovog Reala izgubili 19:0, a Real je bar 7 puta jaci od Bajerna i 163 puta od Arisa...
...

SALE

pre 16 godina

evo ocena:
Bozovic: vrlo dobar 4
Rukavica: Solidan 3
ZRnic: Solidan 3
Mihajlov: Solidan 3
Moreira: Vrlo dobar 4+
Žuća: Vrlo dobar 4
Lazetić: OK 2
Lazić: OK 2
Lazarevski: OK 2
Diarra: Odličan 5-
Jovetić: pa za kratko vreme koje je proveo Odličan 5.

PIvan

pre 16 godina

Prava je šteta što će iz ovog tima pARTIZANA,uskoro otići pet najboljih,ali ostaće Rnić.Nema spasa srpskom fudbalu,mali smo na karti fudbalske Evrope.

Okoreli Grobar

pre 16 godina

@ samo bez vredjanja molim

IZUZETNO korektan i dobar komentar, ali iskreno smatram da prednost Partizana u odnosu na Zvezdu nije samo u treneru, vec i u igracima (i ti sam si svesno ili nesvesno pohvalio vecinu igraca Partizana) koji su –po mom misljenju- mnogo brzi, i tehnicki potkovaniji od Zvezdinih igraca.
Idem na svaku Partizanovu tekmu (pratim i Zvezdu) i veruj mi da nema tekme na kojoj Partizanovi igraci nisu izvodili puno driblinga, peta, pasova, brzo razvijanje akcija.
Uopste, posle vecine nasih tekmi mi je bilo puno srce zbog Partizanove igre.
A ne mogu to isto da kazem za Zvezdu…mozda su vasi igraci kvalitetniji nego sto ja mislim, ali prosto oni to zasad ne pokazuju.
Pozdrav!

misakg

pre 16 godina

BOGAMI REKAO BIH DA JE OBRNUTO, partizan mnogo življi i agilniji u drugom, pomerio težište igre daleko napred. Velika je stvar što su svi igrači igrali, Đukiću na tome svaka čast. Jedino što je nepisano pravilo da kada slabiji napad ajaču ekipu, onda to ima granica, ako posle 5 do 10 min ne daš gol bolje se povuci jer nećeš izdržati, što se pokazalo tačnim. Da ne bi Robena i kasnije Gutija...bilo bi svašta. Ovako divan nauk, škola, atmosfera koju na našim stadionima bar dok se ne priključe Niš. Kragujevac, Subotica....neće videti.

triopah

pre 16 godina

Bas kako mora. Partizan se nije obrukao, Real se nije zamorio, mada utakmica nije bila skroz bezazlena. Ocigledno je da ovom timu Partizana, fali jakih utakmica i dosta iskustva, ali sve u svemu nije bilo lose. Iznenadjen nekim potezima Mihajlova i Rnica !!!

fr

pre 16 godina

ne razumem zasto kad sam gledao rts1 na netu od 35min se prekinulo utakmicu i stavili su film bas u trenutku kad je real dao go ??

ali bez obzira lepa igra je bila do 35 min steta sto niste iskoristili sanse posebno dijara ali nema veze
u glavno smo pokazali da smo velika ekipa imamo velike sanse za plasman u lg sledece godine

Napred PARTIZAN !!!!

Inter_Njet

pre 16 godina

Nije sramota izgubiti od Reala. Bitno je da su nasi svojom igrom ulepsali utakmicu i pokazali da imamo potencijala, dopadljivu igru. Vidi se da momcima fali iskustvo i pre svega prisebnost u bitnim momentima.

Novi Sad

pre 16 godina

Igra odlicna,rezultat nerealan,odbrana kao sir.Sve u svemu,ako dobro pazarimo u zimskoj pauzi(cela odbrana + rezerva za Moreiru)bicemo ozbiljna evropska ekipa.Samo tako majstori!!!

pfc is magic

pre 16 godina

Bravo crno beli!!
Realno nisu oni bili kompletni,ali i da jesu rezultat bi bio slican,ali bitnije je to da smo ih napadali i u dosta situacija pravili ih smesnim...
Tako da kada dodju dva dobra stopera,kada se oporavi obradovic i joveta vrati u formu jos jace cemo da gazimo!!!!

mungos

pre 16 godina

Partizan izgubio od Real Madrida i nije neka vest ili utisak večeri. Ali, za mene je najveći utisak bilo isticanje hrvatske "šahovnice" u drugom poluvremenu iza Partizanovog gola ! Kako to španska policija nije urgirala i zahtevala skidanje ista sa ograde jer ovde ipak nije igrala hrvatska reprezentacija ili neki njihov klub?
Ili je to samo običaj "sposobne" srpske policije koja NE DOZVOLJAVA isticanje srpske zastave na nekim fudbalskim utakmicama u SRBIJI ?
E pa nećemo tako! N asledeću utakmicu na koju odem, nije bitno koju i u kome sportu, poneću bar dve naše zastave pa gospoda iz žandarmerije neka interveniše.
Izvinjavam se što sam skoro ceo prostor posvetio ovom "utisku večeri", ali zaista to je na mene delovalo ponižavajuće bez obzira što je moje srce u obojeno crveno-belim bojama.
Inače pobeda Reala je bila čista rutina, sa prioritetom da se sačuvaju noge.

misakg

pre 16 godina

@DEKI
pa dal misliš da se P. Mijatović kod Sustera zalaže za Partizan. Pa nije to Bački jarak...Imaju ljudi totalno drugačiji pogled na fudbal, životni stil,a imaju i preča posla.
Dok svi budemo kolektivno razmišljali kao ti, ovako i slično prolazićemo u Evropi, pa brukali se ili ne.

Mrske

pre 16 godina

Lepa utakmica za gledanje, nasi se ni malo nisu obrukali. Da nije bilo onog igranja rukom....
Ali sta bi bilo kad bi bilo :)
Nije ni bitno.
Samo da dodam par reci na komentare komsija:
1. Real mozda nije izveo prvi tim, ali su zato izveli igrace koji bi u bilo kom drugom timu bili prvotimci, a ovde se BORE za sansu da igraju.
2. Manite se tih procena "Real slab, Bajern jak". To je za malu decu. Mozemo i mi tako :
Vi sa Bajernom na 16 godina.
Mi sa Realom na 4 godine.

nz

pre 16 godina

Dobra utakmica,ocigledna razlika u kvalitetu.Ipak Partizan je pokazao da je u stanju da se nosi sa velikima.Tako je to,neko igra ofanzivno protiv Reala,neko se brani protiv Arisa.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Lepo iskustvo, nema sta sigurno ce dosta znaciti pred OFK-u.
Svi na stadion u subotu da pokazemo da mi Grobari ne marimo mnogo za ,,Romantiku''.
A ovi sto pisu od RealaNJ izgubili 2-0 a mi dali 2 Bayernu, pa koliko bi onda LEVADIJA dala Bayernu ili P.Tikva Realu, cuveni ,,Logicari''.Alo bre ne znate ni tablicu mnozenja a kamoli nesto komplikovanije...

Boooooo

pre 16 godina

Sjajan je osecaj kad vidis da je preko sezdeset hiljada ljudi doslo da gleda, prakticno prijateljsku utakmicu protiv Partizana i to u sred sezone kad imaju na raspolaganju da gledaju po dve kvalitetne utakmice svake nedelje.
To je veliko priznanje za PArtizan, koje su momci igrom i pristupom apsolutno opravdali.
NAravno, uvek se nadju oni koji imaju potrebu da omalovaze svaki uspeh( a ovo veceras je bio uspeh uprave, i najava skorog uspeha tima). Nazalost, bilo koji igrac Reala koji je veceras igrao, bio bi ubedljivo najbolji igrac u nasoj ligi kad bi se nekim cudim zatekao u njoj. To je nasa realnost, a price da li je to b,c ili x tim Reala su najblaze receno izraz fudbalskog i svakog drugog neznanja. Setite se sta je Drente radio nasoj mladoj, a Roben i Saviola nasoj seniorskoj reprezentaciji, kako je Baptista odigrao na Kopa Amerika i koliko su Iguain i Gago placeni(pojedinacno vise od celog Zvezdinog tima kojeg je Piksi rasprodao).
Zato treba pozdraviti otvorenu i hrabru igru protiv boljih od sebe. Siguran sam da smo ostavili bolji utisak od onog, koji su Spanci i Evropa, prethodno imali o nama, a takve prilike su izuzetno retke.

PFC

pre 16 godina

ufff kako mocan izgleda partizan u onima dresovima, pred onolikim narodom na Bernanbeu....a rezultat je odlican..Partizan je pokazao kvalitet...neigra Real protiv zvezde, bezanije, cukarickog...da bi izbgubio ovaj mec:)da igra protiv jakih timova Partizan bi danas pobedio...
SVAKA CAST!
Pozdrav Mijatovicu, Divcu i ostalim grobariskim asovima.
NAPRED PARTIZAN!

Parni valjak neka melje...

pre 16 godina

LAZESKI, MOREIRA I LAZIC su odigrali vrhunski…Solidni su bili i ostali
Mnogo smo mladji u proseku od njih, al smo se fino isprsili..
Samo mi je krivo sto smo im mogli uvaliti par komada (imali smo lepe akcije i stopostotne sanse) ali smo reagovali stegnuto sto je sve posledica manjka jakih takmicarskih tekmi- koje nismo imali ove sezone, zbog iskljucivanja iz Evrope.
Neki spominju kao da je igrala 2 postava Reala (pa opet su igrale zvezde) da li vi pakosni Zvezdasi mislite da su oni losiji od prve postave?! Pa Realova prva i druga postava su igraci istog kvaliteta…Sta- Roben, Drente, Salgado, Guti, Mekfelder vam nisu igracine?! Zvezdasi ne budite smesni.
Sudjenje je bilo pravo domacinsko, ali dobro nema veze. Mada bi tekma verovatno imala drugaciji tok, da je sudija ponistio prvi gol, i da je u nekim situacijama donosio druge odluke, ali opet kazem nema veze.
Svidja mi se sto smo igrali otvoreno (pola evropskih ekipa bi protiv Reala igralo bunker i opet bi primili 9 komada) i sto smo dosta cesto, lako ulazili u njihov sesnesterac. Na momente smo i potpuno dominirali.
Neko rece da Partizan inace igra Realovu igru- to je tacno, imamo isti sistem igre i postavku igraca ko Real!
Tacno se videlo kad odzumiraju teren, da nam je postavka igraca ista.
Sve u svemu igrali smo solidno, igrali smo nasu igru, ofanzivno (sa odbranom na 40 metara od njihovog gola) i na tome Djuki svaka cast, ali je cinjenica da smo mogli da na mahove mogli da bolje prezentujemo nasu igru (koja je inace brza, tecnija, agresivnija nego sto smo danas na mahove prikazivali)… tada nam je falio Jovetic (Lazetic nije bio los, ali sa Jovetom smo brzi) jos da je igrao Obradovic, gde bi nam bio kraj…
Jesmo bili sasvim dobri, ali ja mnogo cenim ovosezonski tim i igru Partizana, i znam da nismo danas pokazali ni 50 % svojih stvarnih mogucnosti, ali dobro, bila je prijateljska tekma…
A tek da smo ove jeseni igrali Evropu, da imamo takmicarskog ritma u nogama, ne bi se Real dobro proveo danas.
Nebitno, ovo je veliko iskustvo, bili smo solidni (na periode dosta bolji od Reala)…a gledalo nas je 60.000 navijaca na Bernabeu sto mi je posebno drago .
HVALA, I POZDRAVI DJUKI, IGRACIMA, MIJATU…svima kojima je crno-bela boja na srcu.

Mare_grobar RS

pre 16 godina

E vako.....
Za ove ljubomorne komshije shto misle da znaju neshto o fudbalu.
1.Evo igraci koji su igrali ako iko iole prati fudbal ovi igraci nisu nepoznati kao igraci Arisa
REAL: Dudek, M. Salgado, Kanavaro (od 46. Dijara), Gago (od 46. Pepe), Roben, Drente, Saviola (od 62. Soldado), Baptista (od 62. Guti), Iguain, Mecelder, M. Tores (od 76. Marselo).i svi ovi igracu su igrali u prvoj postavi neki su josh i dalje medju startnish 11.Ako neko zeli mogu mu napisat i iz kojeg kluba je ko doshao i koliko su kesha iznosili transferi.
2.Mi smo bar imali 3-4 100% shane i josh par polu shansi za razliku od vas koji do bodova dolaze iz penala.
3.Nismo igralu u formaciju kao vi 5-5-0 tj. otishli smo da se nadigravamo jer ova tekma nema nikakvog znacaja.

To shto nas prozivate u fudbalu,kosharci,vaterpolu itd

Titula ove sezone dolazi u humsku tako da mozete samo dase kidate od zavisti.

Poz svim GROBARIMA iz Republike Srpske.

Grob

pre 16 godina

ovde se stvarno vidi koja ljubomora vlada kod delija,kao jedan sto napiso da ovaj sastav 10 puta gori od bajernovog.najveca glupost sto sam cuo na ovu temu,bajern protiv vas nije igrao ni sa riberijem niti sa tonijem,to nema nikakve veze,takvim timova su rezerve ponekad jace od prvih jedanest.kad zvezda prima od jednog arisa 3 gola,od ovog reala bi primila 5 sigurno.ali da pricamo realno a ne da se prepiremo.partizan je odigrao vrhunski brzo stvarao sanse,nije ih iskoristio.da podsetimo da je partizan igrao ofanzivno od pocetka,dok bi zvezda igrala 4-6-0.i bila bi dosadna utakmica,a ovako bilo je super fudbalsko vece.

zorz

pre 16 godina

Hrabra igra Partizana,odigrali smo muski bez pardona protiv jednog Reala.Neko komentarise da 'ovaj' Real nije jaci od Bajerna,da je to Real B i sl. sto meni nije jasno.Izuzev onog Toresa svako ko je sinoc igrao za Real imao bi zagarantovano mesto u timu Bajerna.Oni sto pominju Bajern,Real B verovatno misle da Drente kao jedan od najvecih talenata Evrope nije imao gde da ode iz Fejnorda pa 'eto' zavrsi decko u Realu a i Saviola niko ga nije hteo pa iz Barselone predje u Real,a i 'taj ' Mecelder nista ne zna iz Borusije Dortmund otiso u Real a ne u Bajern,Soldado je npr. potencijal Podolskog,mogu da nabrajam do sutra ali za tim nema potrebe jer se svodi na prethodno...smesna su pominjanja Bajerna ali dobro to govori o ne znanju onih koji to spominju.Neka bude da su i Bolton i Aris jaci sastavi od ovog Reala,ako nekom nesto to znaci onda blago njemu.Sastav jeste bio malo kombinovan ali neverovatno jak.Igraci Reala su ginuli na terenu i ja uopste nisam stekao utisak da je utakmica prijateljska.A sto se tice Partizana jos sam pod utiskom one asistencije Moreire u 1.poluvremenu kada je 'izbacio' Dijaru 1 na 1 sa Dudekom.Ono potkopavanje,'lob-asistencija' ne znam kako bih je nazvao.Ono je neverovatno,izbaci covek jednim potezom i Kanavara i Meceldera...ostadose bez kompasa.Inace Moreira je odigrao za medalju a nije da je i ostali prvotimci nisu zasluzili.Grobari,vidimo se za vikend na JNA,dodjite da pobedimo OFK i nastavimo tamo gde smo stali.

b@nem

pre 16 godina

Čuj, pokidali nas! Partizan je pokazao kako može da igra kada je teren dobar - da je tako kod nas (šteta što igraju po njivama), fudbal bi bio 10 puta bolji.

Dobro, malčice su se trudili ne bi li neki menadžer primetio pojedince koji će nastaviti karijeru u Španiji.

Ali, Partizan je pokazao kako treba da se igra - angažovano, dinamično, kratki i česti pasovi, dosta gol-šansi, jedna prečka i nekoliko "zamalo" golova.

Jako lepa utakmica. I popravite taj travnjak - ne mogu da razumem da fudbalski klub ne može da napravi ono što im je najosnovnije.

BakiNS

pre 16 godina

@NikoLicA_CG
Sine, ovaj kako ga ti nazivas drugi tim Reala vredi vise nego citava tvoja (a i moja)prva liga Crne Gore.
Katastrofa da se nijedna sansa ne iskoristi.

pogrebnik from nis

pre 16 godina

@NikoLicA_CG
E,a pazi kad nam to kaze neko ko je iz CG?
Vasa liga ne postoji bre,vi je nemate!
Pustite nasu Meridian ligu,i zamsili kakva je vasa kad svi najbolji igraci iz CG igraju u ovoj nasoj "jadnoj".

borcha

pre 16 godina

Ne znam sta gani mislite kada kazete drugi tim Reala? Na Gutija, Robena, Meceldera, Kanavara (najbolji igrac na svetu prosle godine), Saviolu, Baptistu, Dudeka ili Diaru? Nabavite zivot...

johnny

pre 16 godina

@za sve gane
Dobo mislim ipak se gani sa pravom smejete,Partizan primi dva gola od jadnog Reala,a vi lavovskom borbom i sancem iz Prvog srpskog ustanka,primite SAMO tri gola od paklenog Arisa koji je verujem 9 puta osvajao ligu sampiona.Slobodno nas vi zezajte,ali prvo pogledajte u vase dvoriste,i i kaljugu umesto stadiona!

Serbiangirl

pre 16 godina

@Darko, a koji tim je izveo Aris kad vas je tukao 3:0? Jel to neka svetska ekipa, višestruki osvajač Lige šampiona? Da, toliko su opasni da vaš trener mora da izvede taktiku 4:6:0........ A koliko se sećam taj tvoj Bajern je došao u punom sastavu?! Da, da.... Riberi, Toni.....
@NikolicaCG A kakvu vi ligu igrate kad svi vaši Crnogorčići pobegoše u Srbiju da igraju?! Bolje idite tucajte kamen negde u kanjonima nego što komentarišete našu ligu!
@bbrs Ako je za tebe sinoćna utakmica bila "rođendan" onda lepo pogledaj ko je sve pre Partizana bio pozivan na rođendane, i upravo vaš "gigant" Bajern je bio jedan od "slavljenika", ali da, za vas svi ti timovi koji su igrali protiv Reala do sad za trofej su nebitni jer vi priznajete samo Aris!!!???
Ljubomoru lečite na vašoj livadi, ostavite se snova o igranju u Ligi šampiona i u gostima kod svetskih klubova.

Bravo crno beli za prikazanu igru sinoć! Svaka čast!

the_game

pre 16 godina

Sve u svemu neko igra sa kraljevskim klubom za tradicionalni trofej za koji su igrali najveci klubovi na svetu a neko ne moze ni bod da osvoji u ligi UEFA...ja i dalje vozim toyotu yAris...gani bolje mislite o tome sta ce bolton da vam uradi!!!

3eMyH

pre 16 godina

@bbrs
mozes ti da pricas sta oces ali bolje da nas neko pozove u goste(sto vi nikad necete doziveti jer banana klubovi ne dobijaju ovakvu pozivnicu) nego da idemo da u evropskom takmicenju predstavljamo srbiju pa da primimo 3 kom od Arisa,a o Bajernu necu ni da pricam koji dodje bez riberija i tonija i plus na to na vama se klinja obicni od nepunih 17 god izzivljava i daje vam golove!Ipak jedan je Toni Kros e moji gani e moja zlezdo dokle si ti dosla,a da ne zaboravim Levadinov eurogol koji ce oni pamtiti ceo zivot i vas kao bednog protivnika

PFC

pre 16 godina

kako su smesni komentari komsija... a najbolji je onaj sto rece zar smo misleli da mozemo protiva REALA,haha
srce naravno da mozemo; to smo dokazali u ligi sampiona...igrali smo nereseno protiv Zidana&Co, da ti sad ne nabrajam ko je sve bio u timu:)))
ajde komsije smirite se malo sta ce mo posle bez vas...dobi ce te svi redom srcani udar...
A ova utakmica je bila cast za PFC..samo sto to zvezdasi neshvataju, ili shvataju...ljubomora je cudo:)))

Pedja,Cacak

pre 16 godina

Odlicna utakmica!Obzirom da je prijateljskog karaktera,oba tima su prikazala izvanrednu partiju!
Ako se od domacina i moglo ocekivati da odigra ovako kvalitetno(ipak trofej nosi ime njihovog najveceg predsednika i tvorca sadasnjeg giganta),igra Partizana je za svaku pohvalu!Bez kompleksa,bez optercenja,samo sa pocetnom dozom straha i respekta prema velikom rivalu,Partizan je prikazao odlicnu partiju(stim da posle ovoga, mislim da mogu jos bolje)! Real Madrid slavni spanski kraljevski klub uvek je voleo da se nadigrava sa protivnikom,posto je i nas voljeni klub slicnih shvatanja i razmisljanja u pogledu lepote ove igre,spektakl je(priznali neki to ili ne)bio zagarantovan!
Mislim da je sve vezano za ovu veliku utakmicu uradjeno na nivou i od strane domacina i od strane gosta!U toku samog prenosa non stop na ekranu su izlazili podaci vezani za oba kluba,za njihove medjusobne duele(kojih je na srecu svih nas bilo a nadam se da ce ih jos vise biti),za sve igracke i trenerske velicine koje su nosile dreseve ova dva velika kluba sa ogromnom istorijom i ogromnom armijom navijaca iza njih!
Sto se tice samog Partizana,mene je zadovoljio u svakom pogledu!Postovanje prema rivalu u granicama normale,maksimalna ozbiljnost i kocentracija,leprsava igra(steta sto Dudek makar jedno nije bio savladan...,taktika odlicna uz odredjene korekcije u odbrani(sto je uprava kluba i naglasila u zimskom prelaznom roku)+ eventualno jos jedan spic,to bi po meni trebalo da bude to!
Svaka cast velikom Realu(pokazao je i dokazao svoju velicinu),svaka cast nasem Partizanu(predstavio nas je Evropi i svetu u najlepsem svetlu,treba procitati izjavu Bernda Sustera...),svaka cast nasem legendarnom Pedji Mijatovicu i svima koji su ucestvovali u realizaciji ovog spektakla, neizmerno hvala!
Uz zelju i nadu da je ovo samo pocetak povratka na prave staze naseg fudbala,veliki pozdrav svima iz Cacka!
VOLIM PARTIZAN!!!
VOLIM SRBIJU!!!

Obi Wan

pre 16 godina

Najveci utisak:
Skoro pun stadion. Prazan je bio samo poslednji PETI sprat. VELIKI BROJ DECE NA STADIONU. Ovome je mozda i kumovalo to sto su za ovu utakmicu bile jako popularne cene karata, a clanovi fan-club-a su ih dobijali besplatno. Sve u svemu jedan mali praznik i prilika da se vidi kako je dolazak na fudbalsku utakmicu (u malo kulturnijem i neopterecenijem svetu nego sto je nas) deo porodicne tradicije i potpuno bezbedna stvar kao i odlazak u zabavni park. Treba im zavideti, ali ne samo zato sto mogu svake nedelje da gledaju kvalitetan fudbal na tako impozantnom sportskom objektu, vec zbog cinjenice da je to jako lako uraditi i pri tom povesti maloletnu decu sa sobom, a de mora da se pravi "ratni plan" u vezi sa tim kojim ulicama proci i sa koje strane stadiona prici odredjenoj tribini. I bitno je istaci da nema mnogo razlike izmedju ove utakmice i neke u L.S.
Divno je bilo videti toliki broj ljudi i DECE kojima stadion ne sluzi za ispoljavanje licnih frustracija i nemoci.
Primitivizma, medjutim, ima svuda, ali je retko gde to "main stream"

Odusevljen Partizanom

pre 16 godina

Vi Zvezdasi pricate ono u sta i sami ne verujete, ali nema veze…
Bitno je STA SUSTER KAZE- da ga je JAKO mlada ekipa Partizana na momente odusevljavala…
Bitno je da su cuveni spanski listovi AS, MARKA na desetak stranica pisali o ovoj tekmi…da je bilo 65.000-70.000 gledalaca…da je u prenosu bilo puno podataka o tradiciji odnosa Partizana i Reala, cuvenim igracima iz FK I KK PARTIZAN.
Bitno je sto su pozive za ovaj turnir dosad dobijali samo najveci klubovi.
Bitno je da je Partizan igrao otvoreno, i iz takve igre stvorio puno pravih prilika (sledeceg puta, nadam se u LS sledece god. to ce biti golovi) i na pravi nacin prezentovao srpski fudbal.
Neki Zvezdasi potpuno nerealno I sa zaviscu kazu da bi Zvezda Realu dala gol?! Pa Zvezda bi igrala najzesci moguci bunker, pa vi ste protiv Arisa igrali 6-4-0 i izgubili 3:0!
Neki Zvezdasi kazu da je 2.tim Reala (iako ovo zapravo nije bio 2.tim Reala, jer falilo je samo par zvucnih imena koji su bili povredjeni) slabiji od Bajernovog tima protiv kog je Zvezda igrala pre 2 meseca?!HA, HA, HA
Pa REAL JE UVEK BOLJI I VECI KLUB OD BAJERNA. Realov prvi i drugi tim su jednakog kvaliteta, dok kod Bajerna to nije slucaj. Bajernov 2.tim (protiv kog je Zvezda igrala) je znacajno slabiji od prvog tima. Samo pogledajte Zvezdasi ovo sto vi zovete 2.timom Reala- sve ime do imena, dok sa Bajernovim 2.timom to nije slucaj.
Pri tom je Bajernu II mnogo smetao ocajan teren Marakane da vas dobije sa mnogo vecom razlikom. Pa Zvezdi je golove dao klinac koji je 90.god. Sta bi tek bilo da ste vi gostovali Bajernu umesto sto ste bili domacini?! A mi smo Realu gostovali.
No necu se vise baviti vasim provokacijama u koje i sami ne verujete.
Partizan je mnogo pokazao u Madridu- iako imamo ekipu u kojoj je 7-8 igraca od 17-23 god. Mi i Real imamo slicnu fudbalsku ideju za sta je zasluzan Djuka i sklop igraca koje imamo u Partizanu…imamo puno kvaliteta, sledece god. u borbi za evropske bodove to ce se videti.
Braco Grobari vidimo se sledece god.u LS!

dule nbg

pre 16 godina

poruka za ove cigane koji se javljaju, drugi tim reala !? hahaha ako je roben, kanavaro, metcelder, pepe, marcelo, baptista, saviola, guti ako je to drugi tim reala onda ja ne znam, uglavnom slazete se da je taj tim sto je izveo bernd suster bar 100 puta kvalitetniji od arisa od kojeg ste popili 3 komada, a da ste gledali utakmicu cigani (a kladim se u zivot da jeste) videli bi kako se igra fudbal protiv najveceg svetskog kluba na njegovom stadionu, pa nece real valjda zvezdu da zove oni zovu samo najbolje, e da imam informaciju da piksi zeli da organizuje prijateljsku tekmu nagoja-zvezda hahahaha

grobar 1966

pre 16 godina

u pravu su zvezdasi, oni bi od reala primili manje od 2 komada, stavili bi 11 igraca na svojoj gol liniji da brane gol, nesto slicno su radili protiv arisa...

samo bez vredjanja molim

pre 16 godina

za sve grobare

posto sam okoreli zvezdas koji mrzi iznad svega nekulturu, morao sam da se ukljucim u komentarisanje ove utakmice da bih pokazao da nesto moze i kulturnije da se kaze.
kao prvo, cestitao bi momcima koji su igrali sinoc. odavno nisam video jednu nasu ekipu onoliko ravnopravnu u duelu sa jakom evropskom ekipom kakva je real, a da se pri to igralo obostrano otvoreno. stvarno sam uzivao.
drago mi je i zbog djukica koji pokazuje da izrasta u velikog trenera.
sto se tice zluradih komentara
odredjenih budala, za njih je najbolji lek da ih ignorisete. isto vazi i za ine koji se sa isti ukljucuju u raspravu.da imamo vise tolerancije i postovanja prema drugima evropa bi nam bila daleko blize nego sto jeste.
sto se tice hvalospeva na igru partizana, moram da kazem da je sinocnja utakmica pre svega slika djukica kao trenera a ne slika kvaliteta igraca. sem moreire koji je odigrao vrhunski, zatim jovetica, bozovica,rukavine,mihajlova i malog lazevskog koga sam sinoc prvi put video i odusevio me je, ostali su prosecni ili ispodprosecni igraci- pre svega mislim na rnica, lazetica, maletica i cetkovica.
slicna ili ista situacija po kvalitetu igraca je tvrdim i u zvezdi, sa jednom velikom razlikom sto zvezda nema djukica za trenera! a to je velika razlika.
djuka je uspeo da i pojedina drveta koja su sinoc igrala dovede na nivo da budu korisni ekipi. i uz izuzetan izbor igraca u prelaznom roku -citaj moreiru ,bozovica, pa cak i diaru i jucu, to samo potvrdjuje moju tvrdnju da izrasta u velikog trenera.
opet stoji i cinjenica da jeovaj rezultat, kao i rezultatc zvezde protiv bajerna nasa trenutna realnost. isto tako smatram da je rezuiltat utakmice aris - zvezda samo potvrda da je razlika izmedju zvezde i partizana iskljucivo u kvalitetu trenera.

Joco Mrkonjic Grad

pre 16 godina

Partizan je odigrao onako kako je mogao. Ovim crno-bijelim mladicima treba ovakvih utakmica.Eh kad bi se bar uspjelo dogovoriti ono izmedju Partizana Feyenorda i Legije. To bi bile dvije ili vise super dobre utakmice za ove momke.U glavnom Djuka niste se obrukali,kako sam i ocekivao! A vi momci nastavite da prasite po Srpskoj ligi. Veliki POZDRAV za sve moje GROBARE od Joce iz Mrkonjica REPUBLIKA SRPSKA