1. ****
  Sreća pa je Partizan u ovoj "smešnoj" grupi sa Barselonom koja nije B od Barselone, Real koji veze nema... Tuga živa...
  Šalu na stranu, Lakovič pokazuje da je možda sada i najbolji plej Evrope, razbio je Real, imao 10 skokova! i 7 asistencija. U Turskoj Wili Solomon index 34, strašna partija, ali osim njega NIKO, ako Dule smisli kako da se pomogne Palaciu i Tepiću na Solomonu, pola posla je odrađeno. Sa druge strane Bamberg, iako je izgubio samo 2 razlike nije puno pokazao, osim Šuputa i Okulaje nema tu niko poseban.

  Samo da se ne uplaše pobede, i Bamberg pada, a protiv Fenera ćemo i mi biti tu da poguramo.
  Stvarno se nadam skoru 5-2 na kraju prvog dela, iako to nije tako izgledalo na početku sezone, TOP 16 je Partizanova realnost.
  Napredak je iz sezonu sve vidljivi kroz rezultate, a gde bi nam bio kraj da možemo da sebi priuštmo jednog pristojnog centra i još jednog šutera, nesmem ni da pomislim...
  Šta je tu je igramo sa ovim što imamo, a meni su momci super - fighteri prve klase. Bar ne čekamo nikoga da se oporavi, da dodje, da se vrati u formu...

  VOLIM PARTIZAN
  (top 16, 23. novembar 2007 00:36)

  # Link komentara

 2. idemooo daljeee
  (dr Nick Riviera, 23. novembar 2007 02:20)

  # Link komentara

 3. Kud ne pobedi bamberg, sada bi vec mogli da iskuliramo, nije ni ovako frka ali sa dve sledece pobede protiv bamberga i fenera u Beogradu mislim da smo cekirali karte za TOP 16!!!
  POZDRAV SEXTON LIONS!!!
  (Grobar, 23. novembar 2007 03:03)

  # Link komentara

 4. Jaka Lakovič je strashan igrach...
  (maki, 23. novembar 2007 07:59)

  # Link komentara

 5. Sta se to desilo sa Mumbruom? Seo je na klupu kao da je kolabirao. Takav mu je bio i izraz face. Lekar, maser...sta li je vec, merio mu je puls. Posle je nastavio kao da se nista nije dogodilo. Za onako jeziv ritam tekme malo je i 14 igraca u rosteru:)
  (Grobelar, 23. novembar 2007 09:43)

  # Link komentara