Četvrtak, 15.11.2007.

09:49

Dobili Seltiksi, dobili i Soniksi

Izvor: B92

Dobili Seltiksi, dobili i Soniksi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

Bivsi AS

pre 16 godina

Bravo Nemanja Delija!!Ovaj Dragan se izgleda tako dobro razume u basket prilike da ni ne zna ko je Jasaitis.A slican njima je ijos jedan Litvanac-Timinskas,poneki skok,malo asistencija ali precizan sut sa distance!

Nemanja Delija

pre 16 godina

@Dragan,BGD
Nije covek mislio na Jasikeviciusa nego na Jasaitisa.
JASAITIS NE JASIKEVICIUS!!!
Kao sto znamo Jasikevicius vec duze vremena igra pleja,uprkos tome sto je nekada igrao beka (dvojku).
Ti ako ne znas dobro da citas ili ne vidis dobro gledaj malo logicno,ako iole pratis kosarku,a ne samo statistiku.
Covek je u pravu jer stvarno mogu da se uporede Jasaitis i Stojakovic.Isti su profil igraca s tim da je Jasaitis nizi desetak santima,ali je covek napravio pravo poredjenje.Takvih igraca nema puno.

Dragan,BGD

pre 16 godina

@Bivsi AS
Bivsi AS-u,nisi bas nasao pravo poredjenje,iako se nazivas AS-om.Jasikevicius pored suta,veoma cesto zna da odigra na mestu pleja,ume da udje pod kos,odnosi sam sbi izgradi situaciju za sut,tu je i odbrana...
Ako takva vrsta igraca vise ne postoji,to je dokaz da je Pedjina igra zastarela.

Trinidad & Tobago

pre 16 godina

Tracy Mcgrady je sjajan igrac, sto pokazuju i njegove partije.Ali problem je u tome sto on mora da nosi ceo tim na ledjima...Zbog toga i dolazi do povreda.A sto se Frensisa tice, mislim da se nece naigrati ove godine.Ko kod Adelmana pocne sezonu taj igra cele godine.Jedini nacin je da postigne vanserijske rezultate na terenu, sto je veoma tesko, u odnosu na njegovo stanje sada.Voleo bih da Houston dogura makar za stepenik dalje ovu sezonu, ocigledno je da to McGrady zeli zarko!Nek' im je sa srecom!

Pozdrav svim ljubiteljima NBA!

Bivsi AS

pre 16 godina

Stojakovic je jedan od poslednjih autenticnih sutera kakvi su se kod nas nekad skolovali.Takav se tip igraca danas vise ne proizvodi,sem mozda jos u Litvaniji,npr. Jasaitis.Znaci kad ga krene sut on je jedan od najboljih na svetu,a kada ga nece on ne moze da napravi na silu 2o poena kao npr. Brajant.A tebe Dragane BGD kao da placa Soros da pljujes po svemu sto je srpsko!

Dragan,BGD

pre 16 godina

@andro
Cela Srbija je ogrezla u lazima:politika,ekonomija, drustvo i na kraju sport.Sto rece klemente,uvek je veca zelja od mogucnosti.Ali mnogo veca,te su posledice cesto komicne,mislim,ko gleda sa strane.Nije poenta sta ko zeli,ja svim kosarkasima zelim da igraju bolje,nasim nesto vise nego ostalima.Ali ako igraju lose,sta cu postici ako kazem da su igrali dobro.Da li neistine govoris i svojoj deci,prijateljima i ostalima, ili zelis da im kazes istinu.
Ako zelis,reci to isto i nama ovde.Nemam ja nisto protiv Pedje,samo nije moj tip igraca.Ali imam puno toga protiv lazi koje se sire na sve strane,naravno ne samo o NBA,sportu,nego o svemu.Lazi su nas dovele do nistavila,a nama se izgleda dopalo.Sta su posledice toga? Pa,posledice su da me neki ljudi strasno mrze,zato sto mislim drugacije od njih.Mislim da me vise mrze,nego sto bi Pedja da procita sta sam napisao.Kuda sve to vodi? Kod Orvela,bar po sintagmi laz je istina,istina je laz.
Nemoj molim te da se ljutis,ti si ozbiljan covek i poznajes kosarku,i korektan si,ali ti nemas pojma u kom se pravcu razvija nase vec odavno posrnulo drustvo.Ceo svet se otvara,a mi sve vise zatvaramo,i zbog lazi smo zaostali,potpuno smo mimo sveta i bicemo ko zna koliko jos.Pa ti onda pusti ove jednosmerne,neka ti kuliraju.

Nemanja Delija

pre 16 godina

Posle Svetog Save i Dositeja Obradovica.Mnogo kasnije,rodio se Dragan iz Beograda novi Srpski prosvetitelj,koji ce da izvede srpsko drustvo u posrtaju na pravi put.
Nastojace koliko moze da prosvetli i probudi zaspali Srpski narod,da pismene opismeni.Ne razumne, urazumi.Slusajte Dragancetove reci,sledite put prosvetljenja.

Jah

pre 16 godina

Pedja nikad nije bio dobar igrac. On odkako je doshao u NBA je samo igrao kad mu je Divac nameshtao, ili kad je Adelman (tadashnji trener Sakramenta) namestio taktiku gde Bibi i Kristi driblaju, dok hrane Pedjicu loptama i on sutira. Covek nema srca, i nikad nece biti vishe od prosecnog igraca.
Krle je super igrac, on i kad ne zabije mnogo poena ipak uradi neshto za svoj tim. Bio je povredjen dugo pa mu sad treba malo vremena, ali vratice se na stari put, dok to isto ne mogu reci za Pedjicu devojcicu.
Milicic je umishljeni klinac kojem je slava udarila u glavu prerano (nikad takav igrac vishe nece biti drugi na draftu, to je bila jedna velika greshka te godine). Jaric je pogreshio sport, ili na kraju krajeva je trebao da donosi peshkire igracima na klupi. Radmanovic uradi onoliko koliko ga placaju (bio je solidan u Sijetlu, ali sad je malo ispod NBA proseka, tako da od njega mnogo i ne ocekujem).
Boston igra prelepu kosharku, ali i dalje mislim da ce u Pley Offu da izgube ili od Detroita u polufinalu, ili od San Antonia u finalu. Nisu josh sazreli kao tim (ne pricam da nisu igraci zreli, vec je San Antonio jaci u vidu da vec mnogo godina drze isti tim na okupu, a to mnogo znaci, isto tako i Detroit). Drugi problem Bostona je da su Garnet, Pirs i Alen svi vec matori (nemaju 50 godina, ali nisu ni mladi vishe za NBA, pogotovo Rey Alen). IMaju veliku zelju da osvoje prsten, ali umorice se oni do plejofa.

baba

pre 16 godina

Poredjenje Pedje i Dzejmsa je smesno. Pedja je klasican suter i nista drugo. Nije dobar odbrambeni igrac, nije neki skakac, samo suter. I to mozda i najbolji u NBA. Ali svakom dodje los dan. A Dzejms je, najblaze receno zver. Ako neko ikada bude bolji od Dzordana e to ce ovaj momak biti. 203 cm, brz, skocan, jak, cvrst, ma brate samo kad pomislim popalim se na njega :)

mugi

pre 16 godina

za FATKA ili za JACK DEMPSEYA, pitanje vezanoz a jucerasnji post> kako pratite NBA LIVE preko neta? preko nekih p2pTV softvera ili preko nekog sajta?
hvala!

andro

pre 16 godina

Krletov povratak ce da bude prilicno problematican. Bez obzira na njegovu radnu etiku i to sto su Netsi blago receno tanki na PF poziciji pitanje je koliko ce da ga drze u startnoj petorci sa ovakvim partijama. Posao mu dodatno otezava pojava niotkuda Sean Williamsa (covek je bio koliko se secam 20-ti na draftu ili tako nesto) koji pruza sjajne partije za rukija i daje Netsima ono sto nisu odavno imali. Istina on igra cistu centarsku poziciju pa su vece sanse da ce prvi iz startnih 5 da leti Collins (koji daje kos jednom u 10 utakmica) ali Krletova odbrana je jako losa trenutno tako da moze i on da se preseli na klupu.
Ja sam igrao kosarku i igrati "kroz" povredu je uzas a oporavak posle takvih povreda kao sto je kidanje ukrstenih ligamenata kolena ili operisanje diskusa je ekstremno tesko (recimo znam kakav mi je bio oporavak od mnogo benignije povrede - iskakanja ramena). Peja i Krle su nasa dva najbolja igraca, obojica su pozitivni likovi. Pokusavaju da pronadju svoju igru ponovo posle povreda koje mogu da budu razlog za kraj karijere. Mislim da bi DraganBGD stvarno mogao da iskulira sa tim kritikama, svi vidimo da je Peja igrao ocajno i svi zelimo da igra bolje.
Sto se Jarica tice, on je u startnih 5 iz dva razloga:
- "shopping"-uju ga, tj. pokazuju svim zainteresovanim (ako ih ima)da nije zaboravio da igra; naravno ne ocekuju da izvuku nesto za njega, nego samo da se rese sto jeftinije njegovog ugovora
- teraju klince (Telfair u ovom slucaju) da se izbore za mesto u startnih 5, a ne da im padne sa neba
Minesota bi se Marka resila najradije odmah, ali mozda ce morati da ga shopping-uje sve do februarskog deadline-a (ne verujem da ce da ga drze bas u startnih 5 sve vreme).
@baki Sto se Milicica tice, Bogutu 23 poena nije rekord karijere, a Darko je imao vise skokova od njega juce. Nisam gledao Milovki odavno, ali koliko se secam ne igraju ofanzivu kroz Boguta previse. Memfis je verovatno najgora defanzivna ekipa u ligi, tako da ne sumnjam da je Darko morao dosta da pomaze sto je ostavljalo prostora za ofanzivni skok i Bogutu prostora. Iz statistike ne moze da se zakljuci kako je Darko ustvari odigrao, mora da se pogleda utakmica.

HalfManHalfAmazing

pre 16 godina

Onaj komentar da je NBA cirkus je najblaze receno smesan. Da li si ti svestan koliko su njihovi timovi jaci od evropskih ekipa? Njihove prosecne i losije ekipe su bolje od najjacih u Evropi, da ne pricam o onima koje igraju play off. Kakav panatenaikos? Jesi li video sta im je uradio San Antonio u SAD-u? Ne kazem da evropska kosarka ne valja, ali reci da je to cirkus je cista glupost. Videcemo ko ce pobediti sledece godine na olimpijadi, samo ako Amerikanci odigraju kako treba. Nekada su imali pravi Dream Team, sada je pravo vreme da se opet okupe i pokazu svima sta je lepota kosarke.

Dragan,BGD

pre 16 godina

@DBR
Ovde se mi ne takmicimo u kosarci.Diskutujemo.Neki i lazu.Kao ti naprimer.Pedja se povredio negde pre godinu dana,ali nije povredjen vec vise do pola godine.Letos je trenirao.
Molim te,reci mi,gde si igrao kosarku,da bi znao sta znaci mesec dana pauze.Naravno nigde.
Uz to ja ne govorim o ovoj sezoni,ja govorim o svim sezonama.Nikada nisam rekao da je los igrac,samo sam bio realan,govoreci da nije ni sjajan,ni fenomenalan,cak ni odlican.Sjani su Dankan,Nes,
Brajant,Dzejms,Novicki,Vejd,Garnet...odlicni su Merion,Brend,Kembi,Odom,Ricard Dzeferson...R posle u jednoj velikoj grupi igraca je Pedja.
Na ovom mestu se ne poredimo Pedja i ja,nego ti i ja.I potpuno se slazem da si ono sto si napisao.

DBR

pre 16 godina

@ Dragan,BGD
Da si ikad igrao kosarku znao bi sta znaci mesec dana pauze a ne godinu dana, al aj nema veze Peja je u svojoj karijeri dokazao kakav je igrac a ti, koji si ti k**** na ovom svetu?

mladja

pre 16 godina

Da li se to meni chini ili Jaric dobija shansu,koju koristi...ali mi se cini da je sve to varka i da u Minesoti cekaju samo ponudu za njega!?
Za dragana bg...ako uje Peja losh,sto ga trener forsira,a opet,sto Peja ne dobija loptu...nije valjda on poslednja karika u napadu??
James jeste "Zver" i drago mi je sto konachno nekog "silovatelja" lopte hvalish!!

Nemanja Delija

pre 16 godina

@Dragan,BGD
Da li moguce da toliko nemas gram mozga u glavi pa da od tolikog pominjanja shvatis jedno:
-STOJAKOVIC I KRSTIC NISU GODINU DANA UZELI LOPTU U RUKE DALEKO SU OD IDEALNE FORME I KONDICIJE!!!-
Posto ocigledno ne mozes to da utuvis u glavu,bar procitaj jos jednom.Mozda se setis slucajno,da ne ponavljas jedno te isto 100 puta.
Zar tebi covece prema nekoj logici ne moze da dodje do mozga da je malo cudno to sto Stojakovic tako malo sutira i postize poena.Kako to da je u karijeri u NBA postizao prosecno 18 poena,a sad tako malo postize.Ali ne vredi...TI ces vecno da pricas jedno te isto.
Po Bogu covece kakve veze ima Stojakovic sa LeBron Dzejmsom.Bukvalno nemaju nikakve srodnosti i igrackim kao i mentalnim profilima.Kako mozes da ih uopste uporedjujes?
Svi znamo da je LeBron veca zvezda ima bolje ucinke.Svakako kompletniji,snazniji,mladji.Uostalom on je mozda medju najboljim igracima nba u zadnjih 10 godina.
Ali njih dvojicu ne mozes nikako da uporedjujes prema ucincima.
Naravno da ce Dzejms uvek imati bolji ucinak.Totalno je drugaciji igrac.Druge su im uloge u timovima.Stvarno mi covece nisi jasan.Ponekad se stvarno pitam jel razmisljas ti o necemu kad pises ove komentare.
Ipak si mator covek,a lupas ko otvoren prozor.

baki

pre 16 godina

Kako su varljive statistike... Darko je po njima odigrao pristojnu utakmicu. Kada se malo bolje pogleda, njegov direktni protivnik A. Bogut, je imao rekord karijere u poenima, i skoro rekord karijere u skokovima...

1

pre 16 godina

stvarno je tuzno kad gledam sve ove silne komentare o NBA igracima...verovatno ne znate ni ko je u prvoj postavi Panatenaikosa, ali nema veze, bitno da znate Majamijeve rezerve...uzivajte u tom cirkusu

zeken

pre 16 godina

Moram reci da mi je drago sto Boston pobedjuje, ali vise to nije moja ekipa. Ja ih obozavam ali onakve kakvi su bili nekoliko godinama unazad. Sa west-om, sczerbiakom, Al jefersonom, telferom i ostalim mladim igracima koji su jedini igrali timski iako imaju mog omiljenog i jedinog superstara i najboljeg sutera Paul Pirce-a.

Mile

pre 16 godina

Stojakovic je nekada nesto igrao(pluskvamperfekat)zahvaljujuci Divcu i nesto reprezentaciji,sada je niko i nista... Njegovo vreme je proslo, pustite coveka da ide na gala vecere i ceremonije sa svojom zenom.

DW

pre 16 godina

Veoma mi je drago sto se moj miljenik Vejd vratio posle 6 meseci rehabilitacije.Odigrao je solidno,15 poena i 6 asistencija za 25 minuta.Ocekujemo te u pravom svetlu!

predator

pre 16 godina

T-Mac ima povredu ruke (lakta) i trebalo bi da se oporavi za najkasnije nedelju dana.
Francis ne igra iz prostog razloga što Adelman smatra da su Alston i James trenutno bolji, mada kako pomenuta dvojica igraju u poslednje vreme, mislim da bi Francis slobodno mogao da dobije šansu.

Dragan,BGD

pre 16 godina

Ne znam da li je proslo dva dana,kako sam Nemanji,Dachi i slicnima objasnjavao nesto.
Mnogo su losi djaci,najbolje da se ispisu iz skole,neka nesto rade.
Rekoh,samo se Pedji desava da je 6-7 minuta na terenu,a da ga nema u igri.U toj oceni bio sam pazljiv.Sinoc protiv nejake Filadelfije,Pedja je u prve tri cetvrtine proveo na parketu 23 minuta i za to vreme zabelezio 2 poena i po jednu asistenciju i kradju,uz sut iz igre 1-7.Katastrofa.
Posle je u trecoj cetvrtini kada se Filadelfija odavno predala,dao jednu trojku i 2 bacanja,da iz faze katastrofe,
predje u polu ocaj.Za 26 minuta 7 poena(2-8) i po jedna asistencija i kradja.
Vrednost igre +3.
Kako se stvarno igra kosarka,
mozete pogledati u skoru Lebrona Dzejmsa,koga slobodno mozete zvati - Zver.Za 47 minuta 39 p.(15-27,2-4,7-9),
13 skokova,14 asistencija,2 blokade, Eff: +50, tripl dabl kao kuca.Ubedljivo najbolji strelac,skakac,asistent i bloker.Kako taj covek sve to stize.On je Nes u asistencijama,Garnet u skokovima i Brajant u poenima,
ali sve to zajedno.Zver.

radza

pre 16 godina

Stiv Frensis ima jake migrene godinama unazad kojima ne mogu da nadju uzrok tako da nikada nije mogao da igra da tako kazem potpuno spreman.

DOA 4 RAM

pre 16 godina

Ovaj Miami je bre smesan u tolikoj meri da bi pukli od Zdravlja iz Lesk. Svi se nesto loze na ovaj Boston kao skor 82-0 ove sezone mislim da se razumemo imaju strasnu ekipu i igrace koji mogu daiznesu na ledjima celu sezonu ali je cinjenica da su dosadasnjih 7 utakmica dobili relativno slabije ekipe (za Denver i Toronto svaka cast) ali mislim da na gostovanjima po zapadu ce morati mnogo vise da se namuce da bi uzeli SAS, PHE, DAL itd.
Za T-Mac-a sam samo cekao da se povredi jer je to previse istrosen igrac koji vuce povredu ledja vec neke 3 godine, jbg zao mi momka, konacno je u pravaj ekipi i mogao je da prodje taj toliko NESRETNI 1 krug Play- Offa pa cak i da dodje do finala zapada

nikola

pre 16 godina

stiv frensis nije ni senka onoga sto je bio. dal pije, dal se drogira, dal ga ne interesuje vise da trenira, u svakom slucaju ne verujem da je zaboravio da igra kosarku. iz nekog razloga nije fizicki spreman.

2pac Shakur-McGrady

pre 16 godina

Moj covek se OPET povredio(McGrady), zato su i dobili Lejkersi . . .
Jel moze neko da mi odgovori zasto ne igra Stiv Frensis ???
Kad i on zaigra,Houston osvaja . . .
Samo je jedan McGrady . . .

Dragan,BGD

pre 16 godina

Ne znam da li je proslo dva dana,kako sam Nemanji,Dachi i slicnima objasnjavao nesto.
Mnogo su losi djaci,najbolje da se ispisu iz skole,neka nesto rade.
Rekoh,samo se Pedji desava da je 6-7 minuta na terenu,a da ga nema u igri.U toj oceni bio sam pazljiv.Sinoc protiv nejake Filadelfije,Pedja je u prve tri cetvrtine proveo na parketu 23 minuta i za to vreme zabelezio 2 poena i po jednu asistenciju i kradju,uz sut iz igre 1-7.Katastrofa.
Posle je u trecoj cetvrtini kada se Filadelfija odavno predala,dao jednu trojku i 2 bacanja,da iz faze katastrofe,
predje u polu ocaj.Za 26 minuta 7 poena(2-8) i po jedna asistencija i kradja.
Vrednost igre +3.
Kako se stvarno igra kosarka,
mozete pogledati u skoru Lebrona Dzejmsa,koga slobodno mozete zvati - Zver.Za 47 minuta 39 p.(15-27,2-4,7-9),
13 skokova,14 asistencija,2 blokade, Eff: +50, tripl dabl kao kuca.Ubedljivo najbolji strelac,skakac,asistent i bloker.Kako taj covek sve to stize.On je Nes u asistencijama,Garnet u skokovima i Brajant u poenima,
ali sve to zajedno.Zver.

Nemanja Delija

pre 16 godina

@Dragan,BGD
Da li moguce da toliko nemas gram mozga u glavi pa da od tolikog pominjanja shvatis jedno:
-STOJAKOVIC I KRSTIC NISU GODINU DANA UZELI LOPTU U RUKE DALEKO SU OD IDEALNE FORME I KONDICIJE!!!-
Posto ocigledno ne mozes to da utuvis u glavu,bar procitaj jos jednom.Mozda se setis slucajno,da ne ponavljas jedno te isto 100 puta.
Zar tebi covece prema nekoj logici ne moze da dodje do mozga da je malo cudno to sto Stojakovic tako malo sutira i postize poena.Kako to da je u karijeri u NBA postizao prosecno 18 poena,a sad tako malo postize.Ali ne vredi...TI ces vecno da pricas jedno te isto.
Po Bogu covece kakve veze ima Stojakovic sa LeBron Dzejmsom.Bukvalno nemaju nikakve srodnosti i igrackim kao i mentalnim profilima.Kako mozes da ih uopste uporedjujes?
Svi znamo da je LeBron veca zvezda ima bolje ucinke.Svakako kompletniji,snazniji,mladji.Uostalom on je mozda medju najboljim igracima nba u zadnjih 10 godina.
Ali njih dvojicu ne mozes nikako da uporedjujes prema ucincima.
Naravno da ce Dzejms uvek imati bolji ucinak.Totalno je drugaciji igrac.Druge su im uloge u timovima.Stvarno mi covece nisi jasan.Ponekad se stvarno pitam jel razmisljas ti o necemu kad pises ove komentare.
Ipak si mator covek,a lupas ko otvoren prozor.

1

pre 16 godina

stvarno je tuzno kad gledam sve ove silne komentare o NBA igracima...verovatno ne znate ni ko je u prvoj postavi Panatenaikosa, ali nema veze, bitno da znate Majamijeve rezerve...uzivajte u tom cirkusu

DBR

pre 16 godina

@ Dragan,BGD
Da si ikad igrao kosarku znao bi sta znaci mesec dana pauze a ne godinu dana, al aj nema veze Peja je u svojoj karijeri dokazao kakav je igrac a ti, koji si ti k**** na ovom svetu?

andro

pre 16 godina

Krletov povratak ce da bude prilicno problematican. Bez obzira na njegovu radnu etiku i to sto su Netsi blago receno tanki na PF poziciji pitanje je koliko ce da ga drze u startnoj petorci sa ovakvim partijama. Posao mu dodatno otezava pojava niotkuda Sean Williamsa (covek je bio koliko se secam 20-ti na draftu ili tako nesto) koji pruza sjajne partije za rukija i daje Netsima ono sto nisu odavno imali. Istina on igra cistu centarsku poziciju pa su vece sanse da ce prvi iz startnih 5 da leti Collins (koji daje kos jednom u 10 utakmica) ali Krletova odbrana je jako losa trenutno tako da moze i on da se preseli na klupu.
Ja sam igrao kosarku i igrati "kroz" povredu je uzas a oporavak posle takvih povreda kao sto je kidanje ukrstenih ligamenata kolena ili operisanje diskusa je ekstremno tesko (recimo znam kakav mi je bio oporavak od mnogo benignije povrede - iskakanja ramena). Peja i Krle su nasa dva najbolja igraca, obojica su pozitivni likovi. Pokusavaju da pronadju svoju igru ponovo posle povreda koje mogu da budu razlog za kraj karijere. Mislim da bi DraganBGD stvarno mogao da iskulira sa tim kritikama, svi vidimo da je Peja igrao ocajno i svi zelimo da igra bolje.
Sto se Jarica tice, on je u startnih 5 iz dva razloga:
- "shopping"-uju ga, tj. pokazuju svim zainteresovanim (ako ih ima)da nije zaboravio da igra; naravno ne ocekuju da izvuku nesto za njega, nego samo da se rese sto jeftinije njegovog ugovora
- teraju klince (Telfair u ovom slucaju) da se izbore za mesto u startnih 5, a ne da im padne sa neba
Minesota bi se Marka resila najradije odmah, ali mozda ce morati da ga shopping-uje sve do februarskog deadline-a (ne verujem da ce da ga drze bas u startnih 5 sve vreme).
@baki Sto se Milicica tice, Bogutu 23 poena nije rekord karijere, a Darko je imao vise skokova od njega juce. Nisam gledao Milovki odavno, ali koliko se secam ne igraju ofanzivu kroz Boguta previse. Memfis je verovatno najgora defanzivna ekipa u ligi, tako da ne sumnjam da je Darko morao dosta da pomaze sto je ostavljalo prostora za ofanzivni skok i Bogutu prostora. Iz statistike ne moze da se zakljuci kako je Darko ustvari odigrao, mora da se pogleda utakmica.

radza

pre 16 godina

Stiv Frensis ima jake migrene godinama unazad kojima ne mogu da nadju uzrok tako da nikada nije mogao da igra da tako kazem potpuno spreman.

2pac Shakur-McGrady

pre 16 godina

Moj covek se OPET povredio(McGrady), zato su i dobili Lejkersi . . .
Jel moze neko da mi odgovori zasto ne igra Stiv Frensis ???
Kad i on zaigra,Houston osvaja . . .
Samo je jedan McGrady . . .

nikola

pre 16 godina

stiv frensis nije ni senka onoga sto je bio. dal pije, dal se drogira, dal ga ne interesuje vise da trenira, u svakom slucaju ne verujem da je zaboravio da igra kosarku. iz nekog razloga nije fizicki spreman.

Dragan,BGD

pre 16 godina

@andro
Cela Srbija je ogrezla u lazima:politika,ekonomija, drustvo i na kraju sport.Sto rece klemente,uvek je veca zelja od mogucnosti.Ali mnogo veca,te su posledice cesto komicne,mislim,ko gleda sa strane.Nije poenta sta ko zeli,ja svim kosarkasima zelim da igraju bolje,nasim nesto vise nego ostalima.Ali ako igraju lose,sta cu postici ako kazem da su igrali dobro.Da li neistine govoris i svojoj deci,prijateljima i ostalima, ili zelis da im kazes istinu.
Ako zelis,reci to isto i nama ovde.Nemam ja nisto protiv Pedje,samo nije moj tip igraca.Ali imam puno toga protiv lazi koje se sire na sve strane,naravno ne samo o NBA,sportu,nego o svemu.Lazi su nas dovele do nistavila,a nama se izgleda dopalo.Sta su posledice toga? Pa,posledice su da me neki ljudi strasno mrze,zato sto mislim drugacije od njih.Mislim da me vise mrze,nego sto bi Pedja da procita sta sam napisao.Kuda sve to vodi? Kod Orvela,bar po sintagmi laz je istina,istina je laz.
Nemoj molim te da se ljutis,ti si ozbiljan covek i poznajes kosarku,i korektan si,ali ti nemas pojma u kom se pravcu razvija nase vec odavno posrnulo drustvo.Ceo svet se otvara,a mi sve vise zatvaramo,i zbog lazi smo zaostali,potpuno smo mimo sveta i bicemo ko zna koliko jos.Pa ti onda pusti ove jednosmerne,neka ti kuliraju.

Nemanja Delija

pre 16 godina

Posle Svetog Save i Dositeja Obradovica.Mnogo kasnije,rodio se Dragan iz Beograda novi Srpski prosvetitelj,koji ce da izvede srpsko drustvo u posrtaju na pravi put.
Nastojace koliko moze da prosvetli i probudi zaspali Srpski narod,da pismene opismeni.Ne razumne, urazumi.Slusajte Dragancetove reci,sledite put prosvetljenja.

DOA 4 RAM

pre 16 godina

Ovaj Miami je bre smesan u tolikoj meri da bi pukli od Zdravlja iz Lesk. Svi se nesto loze na ovaj Boston kao skor 82-0 ove sezone mislim da se razumemo imaju strasnu ekipu i igrace koji mogu daiznesu na ledjima celu sezonu ali je cinjenica da su dosadasnjih 7 utakmica dobili relativno slabije ekipe (za Denver i Toronto svaka cast) ali mislim da na gostovanjima po zapadu ce morati mnogo vise da se namuce da bi uzeli SAS, PHE, DAL itd.
Za T-Mac-a sam samo cekao da se povredi jer je to previse istrosen igrac koji vuce povredu ledja vec neke 3 godine, jbg zao mi momka, konacno je u pravaj ekipi i mogao je da prodje taj toliko NESRETNI 1 krug Play- Offa pa cak i da dodje do finala zapada

baki

pre 16 godina

Kako su varljive statistike... Darko je po njima odigrao pristojnu utakmicu. Kada se malo bolje pogleda, njegov direktni protivnik A. Bogut, je imao rekord karijere u poenima, i skoro rekord karijere u skokovima...

HalfManHalfAmazing

pre 16 godina

Onaj komentar da je NBA cirkus je najblaze receno smesan. Da li si ti svestan koliko su njihovi timovi jaci od evropskih ekipa? Njihove prosecne i losije ekipe su bolje od najjacih u Evropi, da ne pricam o onima koje igraju play off. Kakav panatenaikos? Jesi li video sta im je uradio San Antonio u SAD-u? Ne kazem da evropska kosarka ne valja, ali reci da je to cirkus je cista glupost. Videcemo ko ce pobediti sledece godine na olimpijadi, samo ako Amerikanci odigraju kako treba. Nekada su imali pravi Dream Team, sada je pravo vreme da se opet okupe i pokazu svima sta je lepota kosarke.

Jah

pre 16 godina

Pedja nikad nije bio dobar igrac. On odkako je doshao u NBA je samo igrao kad mu je Divac nameshtao, ili kad je Adelman (tadashnji trener Sakramenta) namestio taktiku gde Bibi i Kristi driblaju, dok hrane Pedjicu loptama i on sutira. Covek nema srca, i nikad nece biti vishe od prosecnog igraca.
Krle je super igrac, on i kad ne zabije mnogo poena ipak uradi neshto za svoj tim. Bio je povredjen dugo pa mu sad treba malo vremena, ali vratice se na stari put, dok to isto ne mogu reci za Pedjicu devojcicu.
Milicic je umishljeni klinac kojem je slava udarila u glavu prerano (nikad takav igrac vishe nece biti drugi na draftu, to je bila jedna velika greshka te godine). Jaric je pogreshio sport, ili na kraju krajeva je trebao da donosi peshkire igracima na klupi. Radmanovic uradi onoliko koliko ga placaju (bio je solidan u Sijetlu, ali sad je malo ispod NBA proseka, tako da od njega mnogo i ne ocekujem).
Boston igra prelepu kosharku, ali i dalje mislim da ce u Pley Offu da izgube ili od Detroita u polufinalu, ili od San Antonia u finalu. Nisu josh sazreli kao tim (ne pricam da nisu igraci zreli, vec je San Antonio jaci u vidu da vec mnogo godina drze isti tim na okupu, a to mnogo znaci, isto tako i Detroit). Drugi problem Bostona je da su Garnet, Pirs i Alen svi vec matori (nemaju 50 godina, ali nisu ni mladi vishe za NBA, pogotovo Rey Alen). IMaju veliku zelju da osvoje prsten, ali umorice se oni do plejofa.

Bivsi AS

pre 16 godina

Stojakovic je jedan od poslednjih autenticnih sutera kakvi su se kod nas nekad skolovali.Takav se tip igraca danas vise ne proizvodi,sem mozda jos u Litvaniji,npr. Jasaitis.Znaci kad ga krene sut on je jedan od najboljih na svetu,a kada ga nece on ne moze da napravi na silu 2o poena kao npr. Brajant.A tebe Dragane BGD kao da placa Soros da pljujes po svemu sto je srpsko!

DW

pre 16 godina

Veoma mi je drago sto se moj miljenik Vejd vratio posle 6 meseci rehabilitacije.Odigrao je solidno,15 poena i 6 asistencija za 25 minuta.Ocekujemo te u pravom svetlu!

Mile

pre 16 godina

Stojakovic je nekada nesto igrao(pluskvamperfekat)zahvaljujuci Divcu i nesto reprezentaciji,sada je niko i nista... Njegovo vreme je proslo, pustite coveka da ide na gala vecere i ceremonije sa svojom zenom.

Dragan,BGD

pre 16 godina

@DBR
Ovde se mi ne takmicimo u kosarci.Diskutujemo.Neki i lazu.Kao ti naprimer.Pedja se povredio negde pre godinu dana,ali nije povredjen vec vise do pola godine.Letos je trenirao.
Molim te,reci mi,gde si igrao kosarku,da bi znao sta znaci mesec dana pauze.Naravno nigde.
Uz to ja ne govorim o ovoj sezoni,ja govorim o svim sezonama.Nikada nisam rekao da je los igrac,samo sam bio realan,govoreci da nije ni sjajan,ni fenomenalan,cak ni odlican.Sjani su Dankan,Nes,
Brajant,Dzejms,Novicki,Vejd,Garnet...odlicni su Merion,Brend,Kembi,Odom,Ricard Dzeferson...R posle u jednoj velikoj grupi igraca je Pedja.
Na ovom mestu se ne poredimo Pedja i ja,nego ti i ja.I potpuno se slazem da si ono sto si napisao.

predator

pre 16 godina

T-Mac ima povredu ruke (lakta) i trebalo bi da se oporavi za najkasnije nedelju dana.
Francis ne igra iz prostog razloga što Adelman smatra da su Alston i James trenutno bolji, mada kako pomenuta dvojica igraju u poslednje vreme, mislim da bi Francis slobodno mogao da dobije šansu.

zeken

pre 16 godina

Moram reci da mi je drago sto Boston pobedjuje, ali vise to nije moja ekipa. Ja ih obozavam ali onakve kakvi su bili nekoliko godinama unazad. Sa west-om, sczerbiakom, Al jefersonom, telferom i ostalim mladim igracima koji su jedini igrali timski iako imaju mog omiljenog i jedinog superstara i najboljeg sutera Paul Pirce-a.

baba

pre 16 godina

Poredjenje Pedje i Dzejmsa je smesno. Pedja je klasican suter i nista drugo. Nije dobar odbrambeni igrac, nije neki skakac, samo suter. I to mozda i najbolji u NBA. Ali svakom dodje los dan. A Dzejms je, najblaze receno zver. Ako neko ikada bude bolji od Dzordana e to ce ovaj momak biti. 203 cm, brz, skocan, jak, cvrst, ma brate samo kad pomislim popalim se na njega :)

Trinidad & Tobago

pre 16 godina

Tracy Mcgrady je sjajan igrac, sto pokazuju i njegove partije.Ali problem je u tome sto on mora da nosi ceo tim na ledjima...Zbog toga i dolazi do povreda.A sto se Frensisa tice, mislim da se nece naigrati ove godine.Ko kod Adelmana pocne sezonu taj igra cele godine.Jedini nacin je da postigne vanserijske rezultate na terenu, sto je veoma tesko, u odnosu na njegovo stanje sada.Voleo bih da Houston dogura makar za stepenik dalje ovu sezonu, ocigledno je da to McGrady zeli zarko!Nek' im je sa srecom!

Pozdrav svim ljubiteljima NBA!

mladja

pre 16 godina

Da li se to meni chini ili Jaric dobija shansu,koju koristi...ali mi se cini da je sve to varka i da u Minesoti cekaju samo ponudu za njega!?
Za dragana bg...ako uje Peja losh,sto ga trener forsira,a opet,sto Peja ne dobija loptu...nije valjda on poslednja karika u napadu??
James jeste "Zver" i drago mi je sto konachno nekog "silovatelja" lopte hvalish!!

mugi

pre 16 godina

za FATKA ili za JACK DEMPSEYA, pitanje vezanoz a jucerasnji post> kako pratite NBA LIVE preko neta? preko nekih p2pTV softvera ili preko nekog sajta?
hvala!

Dragan,BGD

pre 16 godina

@Bivsi AS
Bivsi AS-u,nisi bas nasao pravo poredjenje,iako se nazivas AS-om.Jasikevicius pored suta,veoma cesto zna da odigra na mestu pleja,ume da udje pod kos,odnosi sam sbi izgradi situaciju za sut,tu je i odbrana...
Ako takva vrsta igraca vise ne postoji,to je dokaz da je Pedjina igra zastarela.

Nemanja Delija

pre 16 godina

@Dragan,BGD
Nije covek mislio na Jasikeviciusa nego na Jasaitisa.
JASAITIS NE JASIKEVICIUS!!!
Kao sto znamo Jasikevicius vec duze vremena igra pleja,uprkos tome sto je nekada igrao beka (dvojku).
Ti ako ne znas dobro da citas ili ne vidis dobro gledaj malo logicno,ako iole pratis kosarku,a ne samo statistiku.
Covek je u pravu jer stvarno mogu da se uporede Jasaitis i Stojakovic.Isti su profil igraca s tim da je Jasaitis nizi desetak santima,ali je covek napravio pravo poredjenje.Takvih igraca nema puno.

Bivsi AS

pre 16 godina

Bravo Nemanja Delija!!Ovaj Dragan se izgleda tako dobro razume u basket prilike da ni ne zna ko je Jasaitis.A slican njima je ijos jedan Litvanac-Timinskas,poneki skok,malo asistencija ali precizan sut sa distance!

Dragan,BGD

pre 16 godina

Ne znam da li je proslo dva dana,kako sam Nemanji,Dachi i slicnima objasnjavao nesto.
Mnogo su losi djaci,najbolje da se ispisu iz skole,neka nesto rade.
Rekoh,samo se Pedji desava da je 6-7 minuta na terenu,a da ga nema u igri.U toj oceni bio sam pazljiv.Sinoc protiv nejake Filadelfije,Pedja je u prve tri cetvrtine proveo na parketu 23 minuta i za to vreme zabelezio 2 poena i po jednu asistenciju i kradju,uz sut iz igre 1-7.Katastrofa.
Posle je u trecoj cetvrtini kada se Filadelfija odavno predala,dao jednu trojku i 2 bacanja,da iz faze katastrofe,
predje u polu ocaj.Za 26 minuta 7 poena(2-8) i po jedna asistencija i kradja.
Vrednost igre +3.
Kako se stvarno igra kosarka,
mozete pogledati u skoru Lebrona Dzejmsa,koga slobodno mozete zvati - Zver.Za 47 minuta 39 p.(15-27,2-4,7-9),
13 skokova,14 asistencija,2 blokade, Eff: +50, tripl dabl kao kuca.Ubedljivo najbolji strelac,skakac,asistent i bloker.Kako taj covek sve to stize.On je Nes u asistencijama,Garnet u skokovima i Brajant u poenima,
ali sve to zajedno.Zver.

2pac Shakur-McGrady

pre 16 godina

Moj covek se OPET povredio(McGrady), zato su i dobili Lejkersi . . .
Jel moze neko da mi odgovori zasto ne igra Stiv Frensis ???
Kad i on zaigra,Houston osvaja . . .
Samo je jedan McGrady . . .

Mile

pre 16 godina

Stojakovic je nekada nesto igrao(pluskvamperfekat)zahvaljujuci Divcu i nesto reprezentaciji,sada je niko i nista... Njegovo vreme je proslo, pustite coveka da ide na gala vecere i ceremonije sa svojom zenom.

1

pre 16 godina

stvarno je tuzno kad gledam sve ove silne komentare o NBA igracima...verovatno ne znate ni ko je u prvoj postavi Panatenaikosa, ali nema veze, bitno da znate Majamijeve rezerve...uzivajte u tom cirkusu

Nemanja Delija

pre 16 godina

@Dragan,BGD
Da li moguce da toliko nemas gram mozga u glavi pa da od tolikog pominjanja shvatis jedno:
-STOJAKOVIC I KRSTIC NISU GODINU DANA UZELI LOPTU U RUKE DALEKO SU OD IDEALNE FORME I KONDICIJE!!!-
Posto ocigledno ne mozes to da utuvis u glavu,bar procitaj jos jednom.Mozda se setis slucajno,da ne ponavljas jedno te isto 100 puta.
Zar tebi covece prema nekoj logici ne moze da dodje do mozga da je malo cudno to sto Stojakovic tako malo sutira i postize poena.Kako to da je u karijeri u NBA postizao prosecno 18 poena,a sad tako malo postize.Ali ne vredi...TI ces vecno da pricas jedno te isto.
Po Bogu covece kakve veze ima Stojakovic sa LeBron Dzejmsom.Bukvalno nemaju nikakve srodnosti i igrackim kao i mentalnim profilima.Kako mozes da ih uopste uporedjujes?
Svi znamo da je LeBron veca zvezda ima bolje ucinke.Svakako kompletniji,snazniji,mladji.Uostalom on je mozda medju najboljim igracima nba u zadnjih 10 godina.
Ali njih dvojicu ne mozes nikako da uporedjujes prema ucincima.
Naravno da ce Dzejms uvek imati bolji ucinak.Totalno je drugaciji igrac.Druge su im uloge u timovima.Stvarno mi covece nisi jasan.Ponekad se stvarno pitam jel razmisljas ti o necemu kad pises ove komentare.
Ipak si mator covek,a lupas ko otvoren prozor.

Dragan,BGD

pre 16 godina

@DBR
Ovde se mi ne takmicimo u kosarci.Diskutujemo.Neki i lazu.Kao ti naprimer.Pedja se povredio negde pre godinu dana,ali nije povredjen vec vise do pola godine.Letos je trenirao.
Molim te,reci mi,gde si igrao kosarku,da bi znao sta znaci mesec dana pauze.Naravno nigde.
Uz to ja ne govorim o ovoj sezoni,ja govorim o svim sezonama.Nikada nisam rekao da je los igrac,samo sam bio realan,govoreci da nije ni sjajan,ni fenomenalan,cak ni odlican.Sjani su Dankan,Nes,
Brajant,Dzejms,Novicki,Vejd,Garnet...odlicni su Merion,Brend,Kembi,Odom,Ricard Dzeferson...R posle u jednoj velikoj grupi igraca je Pedja.
Na ovom mestu se ne poredimo Pedja i ja,nego ti i ja.I potpuno se slazem da si ono sto si napisao.

Dragan,BGD

pre 16 godina

@andro
Cela Srbija je ogrezla u lazima:politika,ekonomija, drustvo i na kraju sport.Sto rece klemente,uvek je veca zelja od mogucnosti.Ali mnogo veca,te su posledice cesto komicne,mislim,ko gleda sa strane.Nije poenta sta ko zeli,ja svim kosarkasima zelim da igraju bolje,nasim nesto vise nego ostalima.Ali ako igraju lose,sta cu postici ako kazem da su igrali dobro.Da li neistine govoris i svojoj deci,prijateljima i ostalima, ili zelis da im kazes istinu.
Ako zelis,reci to isto i nama ovde.Nemam ja nisto protiv Pedje,samo nije moj tip igraca.Ali imam puno toga protiv lazi koje se sire na sve strane,naravno ne samo o NBA,sportu,nego o svemu.Lazi su nas dovele do nistavila,a nama se izgleda dopalo.Sta su posledice toga? Pa,posledice su da me neki ljudi strasno mrze,zato sto mislim drugacije od njih.Mislim da me vise mrze,nego sto bi Pedja da procita sta sam napisao.Kuda sve to vodi? Kod Orvela,bar po sintagmi laz je istina,istina je laz.
Nemoj molim te da se ljutis,ti si ozbiljan covek i poznajes kosarku,i korektan si,ali ti nemas pojma u kom se pravcu razvija nase vec odavno posrnulo drustvo.Ceo svet se otvara,a mi sve vise zatvaramo,i zbog lazi smo zaostali,potpuno smo mimo sveta i bicemo ko zna koliko jos.Pa ti onda pusti ove jednosmerne,neka ti kuliraju.

DBR

pre 16 godina

@ Dragan,BGD
Da si ikad igrao kosarku znao bi sta znaci mesec dana pauze a ne godinu dana, al aj nema veze Peja je u svojoj karijeri dokazao kakav je igrac a ti, koji si ti k**** na ovom svetu?

Jah

pre 16 godina

Pedja nikad nije bio dobar igrac. On odkako je doshao u NBA je samo igrao kad mu je Divac nameshtao, ili kad je Adelman (tadashnji trener Sakramenta) namestio taktiku gde Bibi i Kristi driblaju, dok hrane Pedjicu loptama i on sutira. Covek nema srca, i nikad nece biti vishe od prosecnog igraca.
Krle je super igrac, on i kad ne zabije mnogo poena ipak uradi neshto za svoj tim. Bio je povredjen dugo pa mu sad treba malo vremena, ali vratice se na stari put, dok to isto ne mogu reci za Pedjicu devojcicu.
Milicic je umishljeni klinac kojem je slava udarila u glavu prerano (nikad takav igrac vishe nece biti drugi na draftu, to je bila jedna velika greshka te godine). Jaric je pogreshio sport, ili na kraju krajeva je trebao da donosi peshkire igracima na klupi. Radmanovic uradi onoliko koliko ga placaju (bio je solidan u Sijetlu, ali sad je malo ispod NBA proseka, tako da od njega mnogo i ne ocekujem).
Boston igra prelepu kosharku, ali i dalje mislim da ce u Pley Offu da izgube ili od Detroita u polufinalu, ili od San Antonia u finalu. Nisu josh sazreli kao tim (ne pricam da nisu igraci zreli, vec je San Antonio jaci u vidu da vec mnogo godina drze isti tim na okupu, a to mnogo znaci, isto tako i Detroit). Drugi problem Bostona je da su Garnet, Pirs i Alen svi vec matori (nemaju 50 godina, ali nisu ni mladi vishe za NBA, pogotovo Rey Alen). IMaju veliku zelju da osvoje prsten, ali umorice se oni do plejofa.

DOA 4 RAM

pre 16 godina

Ovaj Miami je bre smesan u tolikoj meri da bi pukli od Zdravlja iz Lesk. Svi se nesto loze na ovaj Boston kao skor 82-0 ove sezone mislim da se razumemo imaju strasnu ekipu i igrace koji mogu daiznesu na ledjima celu sezonu ali je cinjenica da su dosadasnjih 7 utakmica dobili relativno slabije ekipe (za Denver i Toronto svaka cast) ali mislim da na gostovanjima po zapadu ce morati mnogo vise da se namuce da bi uzeli SAS, PHE, DAL itd.
Za T-Mac-a sam samo cekao da se povredi jer je to previse istrosen igrac koji vuce povredu ledja vec neke 3 godine, jbg zao mi momka, konacno je u pravaj ekipi i mogao je da prodje taj toliko NESRETNI 1 krug Play- Offa pa cak i da dodje do finala zapada

zeken

pre 16 godina

Moram reci da mi je drago sto Boston pobedjuje, ali vise to nije moja ekipa. Ja ih obozavam ali onakve kakvi su bili nekoliko godinama unazad. Sa west-om, sczerbiakom, Al jefersonom, telferom i ostalim mladim igracima koji su jedini igrali timski iako imaju mog omiljenog i jedinog superstara i najboljeg sutera Paul Pirce-a.

HalfManHalfAmazing

pre 16 godina

Onaj komentar da je NBA cirkus je najblaze receno smesan. Da li si ti svestan koliko su njihovi timovi jaci od evropskih ekipa? Njihove prosecne i losije ekipe su bolje od najjacih u Evropi, da ne pricam o onima koje igraju play off. Kakav panatenaikos? Jesi li video sta im je uradio San Antonio u SAD-u? Ne kazem da evropska kosarka ne valja, ali reci da je to cirkus je cista glupost. Videcemo ko ce pobediti sledece godine na olimpijadi, samo ako Amerikanci odigraju kako treba. Nekada su imali pravi Dream Team, sada je pravo vreme da se opet okupe i pokazu svima sta je lepota kosarke.

mugi

pre 16 godina

za FATKA ili za JACK DEMPSEYA, pitanje vezanoz a jucerasnji post> kako pratite NBA LIVE preko neta? preko nekih p2pTV softvera ili preko nekog sajta?
hvala!

baba

pre 16 godina

Poredjenje Pedje i Dzejmsa je smesno. Pedja je klasican suter i nista drugo. Nije dobar odbrambeni igrac, nije neki skakac, samo suter. I to mozda i najbolji u NBA. Ali svakom dodje los dan. A Dzejms je, najblaze receno zver. Ako neko ikada bude bolji od Dzordana e to ce ovaj momak biti. 203 cm, brz, skocan, jak, cvrst, ma brate samo kad pomislim popalim se na njega :)

Nemanja Delija

pre 16 godina

Posle Svetog Save i Dositeja Obradovica.Mnogo kasnije,rodio se Dragan iz Beograda novi Srpski prosvetitelj,koji ce da izvede srpsko drustvo u posrtaju na pravi put.
Nastojace koliko moze da prosvetli i probudi zaspali Srpski narod,da pismene opismeni.Ne razumne, urazumi.Slusajte Dragancetove reci,sledite put prosvetljenja.

Bivsi AS

pre 16 godina

Stojakovic je jedan od poslednjih autenticnih sutera kakvi su se kod nas nekad skolovali.Takav se tip igraca danas vise ne proizvodi,sem mozda jos u Litvaniji,npr. Jasaitis.Znaci kad ga krene sut on je jedan od najboljih na svetu,a kada ga nece on ne moze da napravi na silu 2o poena kao npr. Brajant.A tebe Dragane BGD kao da placa Soros da pljujes po svemu sto je srpsko!

Trinidad & Tobago

pre 16 godina

Tracy Mcgrady je sjajan igrac, sto pokazuju i njegove partije.Ali problem je u tome sto on mora da nosi ceo tim na ledjima...Zbog toga i dolazi do povreda.A sto se Frensisa tice, mislim da se nece naigrati ove godine.Ko kod Adelmana pocne sezonu taj igra cele godine.Jedini nacin je da postigne vanserijske rezultate na terenu, sto je veoma tesko, u odnosu na njegovo stanje sada.Voleo bih da Houston dogura makar za stepenik dalje ovu sezonu, ocigledno je da to McGrady zeli zarko!Nek' im je sa srecom!

Pozdrav svim ljubiteljima NBA!

Dragan,BGD

pre 16 godina

@Bivsi AS
Bivsi AS-u,nisi bas nasao pravo poredjenje,iako se nazivas AS-om.Jasikevicius pored suta,veoma cesto zna da odigra na mestu pleja,ume da udje pod kos,odnosi sam sbi izgradi situaciju za sut,tu je i odbrana...
Ako takva vrsta igraca vise ne postoji,to je dokaz da je Pedjina igra zastarela.

nikola

pre 16 godina

stiv frensis nije ni senka onoga sto je bio. dal pije, dal se drogira, dal ga ne interesuje vise da trenira, u svakom slucaju ne verujem da je zaboravio da igra kosarku. iz nekog razloga nije fizicki spreman.

predator

pre 16 godina

T-Mac ima povredu ruke (lakta) i trebalo bi da se oporavi za najkasnije nedelju dana.
Francis ne igra iz prostog razloga što Adelman smatra da su Alston i James trenutno bolji, mada kako pomenuta dvojica igraju u poslednje vreme, mislim da bi Francis slobodno mogao da dobije šansu.

radza

pre 16 godina

Stiv Frensis ima jake migrene godinama unazad kojima ne mogu da nadju uzrok tako da nikada nije mogao da igra da tako kazem potpuno spreman.

DW

pre 16 godina

Veoma mi je drago sto se moj miljenik Vejd vratio posle 6 meseci rehabilitacije.Odigrao je solidno,15 poena i 6 asistencija za 25 minuta.Ocekujemo te u pravom svetlu!

baki

pre 16 godina

Kako su varljive statistike... Darko je po njima odigrao pristojnu utakmicu. Kada se malo bolje pogleda, njegov direktni protivnik A. Bogut, je imao rekord karijere u poenima, i skoro rekord karijere u skokovima...

mladja

pre 16 godina

Da li se to meni chini ili Jaric dobija shansu,koju koristi...ali mi se cini da je sve to varka i da u Minesoti cekaju samo ponudu za njega!?
Za dragana bg...ako uje Peja losh,sto ga trener forsira,a opet,sto Peja ne dobija loptu...nije valjda on poslednja karika u napadu??
James jeste "Zver" i drago mi je sto konachno nekog "silovatelja" lopte hvalish!!

andro

pre 16 godina

Krletov povratak ce da bude prilicno problematican. Bez obzira na njegovu radnu etiku i to sto su Netsi blago receno tanki na PF poziciji pitanje je koliko ce da ga drze u startnoj petorci sa ovakvim partijama. Posao mu dodatno otezava pojava niotkuda Sean Williamsa (covek je bio koliko se secam 20-ti na draftu ili tako nesto) koji pruza sjajne partije za rukija i daje Netsima ono sto nisu odavno imali. Istina on igra cistu centarsku poziciju pa su vece sanse da ce prvi iz startnih 5 da leti Collins (koji daje kos jednom u 10 utakmica) ali Krletova odbrana je jako losa trenutno tako da moze i on da se preseli na klupu.
Ja sam igrao kosarku i igrati "kroz" povredu je uzas a oporavak posle takvih povreda kao sto je kidanje ukrstenih ligamenata kolena ili operisanje diskusa je ekstremno tesko (recimo znam kakav mi je bio oporavak od mnogo benignije povrede - iskakanja ramena). Peja i Krle su nasa dva najbolja igraca, obojica su pozitivni likovi. Pokusavaju da pronadju svoju igru ponovo posle povreda koje mogu da budu razlog za kraj karijere. Mislim da bi DraganBGD stvarno mogao da iskulira sa tim kritikama, svi vidimo da je Peja igrao ocajno i svi zelimo da igra bolje.
Sto se Jarica tice, on je u startnih 5 iz dva razloga:
- "shopping"-uju ga, tj. pokazuju svim zainteresovanim (ako ih ima)da nije zaboravio da igra; naravno ne ocekuju da izvuku nesto za njega, nego samo da se rese sto jeftinije njegovog ugovora
- teraju klince (Telfair u ovom slucaju) da se izbore za mesto u startnih 5, a ne da im padne sa neba
Minesota bi se Marka resila najradije odmah, ali mozda ce morati da ga shopping-uje sve do februarskog deadline-a (ne verujem da ce da ga drze bas u startnih 5 sve vreme).
@baki Sto se Milicica tice, Bogutu 23 poena nije rekord karijere, a Darko je imao vise skokova od njega juce. Nisam gledao Milovki odavno, ali koliko se secam ne igraju ofanzivu kroz Boguta previse. Memfis je verovatno najgora defanzivna ekipa u ligi, tako da ne sumnjam da je Darko morao dosta da pomaze sto je ostavljalo prostora za ofanzivni skok i Bogutu prostora. Iz statistike ne moze da se zakljuci kako je Darko ustvari odigrao, mora da se pogleda utakmica.

Nemanja Delija

pre 16 godina

@Dragan,BGD
Nije covek mislio na Jasikeviciusa nego na Jasaitisa.
JASAITIS NE JASIKEVICIUS!!!
Kao sto znamo Jasikevicius vec duze vremena igra pleja,uprkos tome sto je nekada igrao beka (dvojku).
Ti ako ne znas dobro da citas ili ne vidis dobro gledaj malo logicno,ako iole pratis kosarku,a ne samo statistiku.
Covek je u pravu jer stvarno mogu da se uporede Jasaitis i Stojakovic.Isti su profil igraca s tim da je Jasaitis nizi desetak santima,ali je covek napravio pravo poredjenje.Takvih igraca nema puno.

Bivsi AS

pre 16 godina

Bravo Nemanja Delija!!Ovaj Dragan se izgleda tako dobro razume u basket prilike da ni ne zna ko je Jasaitis.A slican njima je ijos jedan Litvanac-Timinskas,poneki skok,malo asistencija ali precizan sut sa distance!