Nedelja, 11.11.2007.

13:55

"Nema krize, smetao nam loš teren"

Izvor: MR

"Nema krize, smetao nam loš teren" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Balansero

pre 16 godina

Ne znam da li se to videlo na TV snimku ali je teren stvarno katastrofa. Kao da uopste nema sistem za drenazu. Obilna kisa jeste pala ali citavih 12 sati pre utakmice! Pa i obicna livada bi se za to vreme "ocedila". Ispod trave se jasno video odsjaj od vode.
Mora da je neka nova hidropondska tehnologija uzgajanja trave u pitanju.

Ono sto Djukic nije rekao, jer je ipak dobar pedagog, jeste da pojedini igraci nemaju ni znanje ni pristup koji crno-beli dres podrazumeva. Lazetic, nije igrac koji treba Partizanu. Cak i kad se trudi ne uklapa se. Veselinovic je takodje daleko od cilja. Cak bih i njegov voljni momenat stavio pod veliki znak pitanja. Cetkovic je asistirao kod penala ali je ukupni doprinos los. Imao je tri uzastopna losa pasa unazad sto je bilo jako opasno. Umesto da igra dobije na ritmu uvodjenjem svezih igraca, ne desi se nista posebno. Ako udjes 10-15 minuta pred kraj znaci da treba da istrcis koliko god mozes za to vreme a ne da se utopis u ritam umornih igraca.

O stoperima ne treba vise trositi reci. Treba naci druge, mnogo bolje. Ovi nasi sadasnji ne pokazuju nikakav individualni napredak.

Primer kako se pristupa svakoj utakmici, u subotu su bili Diara i Zuka. Partiznovu decu treba da je sramota da dva stranca izginu na terenu za svaku loptu od prvog do zadnjeg minuta a da se mali Borko seta po terenu kao da je Anri u najmanju ruku.

Strateski problem Partizana je selekcija igraca. Zbog brzine je zrtvovana snaga i visina. Iskusni igraci poput ovih nasih stranaca umeju da se snadju u duel igri sa fizicki jacim protivnicima. Ali ovi domaci klinci su u velikom problemu sa jacima od sebe. Pogotovu kad ne mogu da zbog loseg terena iskoriste svoju prednost u tehnici i brzini.
Skok igra ce biti i dalje problem jer je tim vrlo nizak. Jedini korpulentniji igrac je Jovetic koji ima tek 18 godina i zavidne fizicke osbine za jednog tinejdzera.

Bilo kako bilo, Djukic je uradio za nas fudbal vise nego svi trenerski beli magovi u zadnjih petnaest godina. Brza napadacka igra po svaku cenu. Cak i da ne osvojimo titulu, u sta sumnjam, volim da gledam napadacki Partizan.
Kad moze Barselona sa timom od vise stotina miliona evra da prsne od Hetafea, moze i Partizan da odigra sa Cukom neresno. Pogotovo sto su Cukarci odigrali vrlo dobro.
To je sve ipak samo igra.

pfc only

pre 16 godina

@avalon i ostali navijaci c.z
Sta ti pricas covece,ako si gledao utakmicu u smederevu onda si trebao da vidis da je totalno namestena,kao sto su namestili i utakmicu sa ofk-om,a posto njima cestitas titulu posle jedne dobre tekme a imali su 20 ne everovatno jadnih onda nam ti kao navijac Partizana i ne trebas,vec idi kod tih sto im cestitas!!!
A komsinice sto su se raspisale to odavno nisam video...da vi ljudi imate tooooliko kratku pamet i da sve tooooliko brzo zaboravljate,i da toliko mozete da se lazete i lazno se hrabrite da ste dobri da ste ovo da ste ono...tu ste definitivno najbolji na svetu uz obilatu pomoc vasih novina i vasih televizija koje pricaju da smo se mi raspali a da ste vi protiv smedereva ciji su se igraci setali po terenu inace vratili u vrhunsku formu!!
Ali onda dodje ta glupa evropska utakmica i vrati vas u realnos jer ni jedna evropska ekipa se vama nece sklanjati vec ce vam nemilosrdno puniti mrezu!!!
P.S. BOLJE DA IMAS KRASTU NEGO BASTU!!

partizan

pre 16 godina

predlazem da se partizan pod hitno prebaci u spansku primeru ili englesku premijer ligu. tamo su tereni po meri "majstora" :) ne znam samo kakvo bi im ime smislili jer nigde nisam pronasao kako se na engleskom ili spanskom kaze partizan ???
(tassotty, 11. novembar 2007 21:40)

Kralju,pa Partizan je i na Engleskom i na Spanskom PARTIZAN!!! Isto kao Real i Barcelona iliti Aresenal i Manchester U.Kad se kaze Partizan zna se da su to Beogradski Crno-Beli.A ti hoces da budes duhovit a ispadas b....a.

IGRANKA

pre 16 godina

@ ALO,

Da li je pocela igranka? Sve podseca na muslinovo vreme. Sudjenje na ovoj utakmici je zlonamerno.
Kriza ce se proizvesti, jer se neregularnost uvodi i tada nema igre na kvalitet.
lakrdije pocinju i trajace dok se ne procisti mulj u FSS.

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Ma neka Djuka radi i ne moramo da osvojimo nishta,neka pravi tim godinu,dve pa da onda uzmemo titulu i da igramo dostojno u evropi kao 2005-te kod Vermeza.Tada smo imali i tim i neku nashu igru,bili smo prvaci drzave bez poraza i usli smo u osminu finala kupa uefa shto je za nash fudbal u novijoj istoriji najvechi uspeh.Ja ne razumem koji je smisao musavima uzmu titulu dve godine za redom ne zbog kvaliteta nego zbog najbudjavijeg tima u istoriji Partizana,dobijaju sve sa po 1:0 i na kraju igraju evropu kao Cibalija.Jednostavno ne razumem smisao titula,bruka u evropi,prodaja igraca i ponovo jovo na novo.Dosao nam je mlad trener imamo dobrog sekretara i direktora imamo extra talentovane mlade igrace poput Jovetica,Bosancica,Rukavine,Obradovicha imamo sve shto treba za napredovanje.Bolje jednu,dve sezone baciti u vodu ali igrati dostojno evropu kao 2003-ce i 2005-te jel tu se meri snaga tima.Shta znaci Zvezdi titula kad je oni Paceri Zenit,Liberec,Aris i Levadia napunishe i onu generaciju Partizana Artmedia,Tikva i ne znam josh ko.Bolje neku sezonu u vodu pa da imamo mladu,zdravu i dobru ekipu,a ne da se zadovoljavamo igranjem u Ligi Cup-a Uefa,jel ocito da komsijama treba da se poklope sve stvari u klubu da bi igrali Ligu Uefa,a mi smo prosle godine sa onim raspad timom igrali te grupe,shto je za tu ekipu bio uspeh,a prosli smo ladno bez cimanja Groningem koji je tvrdim 150 puta bolji i uspesniji klub od Groclina.Ali momci dzabe sve ove price kada ce na kraju Djuka u inat svima uzeti titulu sa Partizanom,jer lakse je sigurno da mi uzmemo titulu u fudbalu nego musavi u basketu proslo je 10 godina od tog radosnog trenutka kod njih :)


DA SE PONOVI

1992/93
1993/94
1995/96
1996/97
1998/99
2001/02
2002/03
2004/05

Za 12 godina 8 titula treba verovati Djukicu vishe nego svim predhodnim trenerima.

VOLIM PARTIZAN !

tassotty

pre 16 godina

predlazem da se partizan pod hitno prebaci u spansku primeru ili englesku premijer ligu. tamo su tereni po meri "majstora" :) ne znam samo kakvo bi im ime smislili jer nigde nisam pronasao kako se na engleskom ili spanskom kaze partizan ???

sta reci?

pre 16 godina

Ilicu smeta visoka trava, Djukicu nedostatak iste (citaj: los teren). Pala mi je na pamet jedna dobro poznata pesma vezana za Djukinu izjavu:

Evo me stizem iz daleka
Gde trava nije bas i neka
Kraj rodne reke ima lepe trave meke
...
'Oce da mi rikne moja CUKA
'Oce da me strefi slog
Sto ne mogu da vidim
zelenu travu doma mog... :-)

Objektivan

pre 16 godina

Ja sam Zvezdas, ali objektivno Partizanu zbog stila igre mnogo vise smeta los teren nego Zvezdi.

Dodatno, Jovetic jeste pola tima u Partizanu. Radi se o vanserijskom igracu sa ubedljivo najboljim resenjima u napadu. Uostalom i u mecu sa Vojvodinom ste kaznjeni od Boga izjednacujucim pogotkom minut nakon sto je Djukic izveo iz njemu znanih razloga Jovetica. Posle toga niste uspeli da vezete ni tri postena dodavanja.
Sve u svemu, Partizan i nije toliko u krizi koliko je u pitanju sticaj okolnosti i ranjivost Partizana na iste.

Realno bez Jovetica, Moreire i Diare vi biste se borili za plasman u intertoto kup.

Ivan_Nish

pre 16 godina

Ma dokle vise to da je teren kriv?!Kako je jednima tako je i drugima...Djukicu sramota je da tri meca ne pobedimo kuci,vec sada smo mogli da uzmemo titulu ali se vidi kakav si psiholog kad ne mozes da dignes igrace kada kola krenu nizbrdo!Sramota!!!

uvektrofejinasvimtakmicenjima

pre 16 godina

HAHAHAHAHAHA Djukicu udje i ti u drustvo sa Jesicem, Kosanovicem, Zivadinovicem i ostalima sa glupim komentarima.
Steta za tebe, sve je izgledalo dobro u pocetku, priznajem iako sam Zvezdas.

zman

pre 16 godina

Pa nece valjda da panici covek kao neki ranije. Vracaju se Joveta, More i Obradovic za sledecu utakmicu tako da ce sve doci na svoje mesto.
Nije trebalo davati Bosancica na pozajmicu u Boavistu, ovu povredu Moreire bi iskoristio, siguran sam.

ognjen

pre 16 godina

ne treba sada nikog napadati nego pamet u glavu da se dovedu pojacanja jer stacemo kad Moreira i JOvetic odu????treba da se vrate Braca Marinkovic a Lazetic i Mitrovic na pozajmicu jer nemaju pojma po meni nisu u ovom trnutku igrai za Partizan

Sokrates

pre 16 godina

"Smetao nam los teren" rece Djukic i osta ziv."Herojska borba" i osvojen jedan bod!?Da li smo mi jucer igrali protiv neke evropske ekipe ili protiv Cukarickog?Moramo li mi navijaci Partizana da slusamo ove gluposti?Los teren je za sve isti kako za Partizan tako i za njegove protivnike.Po teskom terenu je otezano kreativno igrati ali je isto tako tesko i uspjesno se braniti.Veci dio jesenje sezone se u Srbiji igra na teskom raskvasenom terenu.Treba li Partizan sve utakmice za proljecni dio odgoditi?Vecina igraca i ne poznaje bolje uslove jer nije igrala na modernim evropskim stadionima.Partizan mora biti bolji od protivnika kao Cukaricki u svi mogucim uslovima.Svejedno da li je kisa,snijeg, igra na pijesku,travi,po vrucem ili hladnom vremenu itd.Po ovakvom terenu se mora igrati prije svega glavom i sportskom inteligencijom.Preskakati sredinu terena,uptrebljavati precizne centarsute u kazneni prostor,pucati sa distance itd.Zasto Partizan to ne cini ?Zna se ko takticki priprema tim.Cesto se taktika pravi i na osnovu protivnickih vrlina i mana.Nije dovoljno reci "Mi smo Partizan".Utakmice se dobijaju ne terenu a ne rjecima.Protivnici su dobro skenirali nase slabosti i maksimalno ih koriste.Postoji vakum izmedju linija tima sto je obicno pogubno za nas.Djukic bi trebao vec jednom da prestane traziti jeftina opravdanja vec konsekventno voditi tim.Oni igraci koji iz utakmice u utakmicu cine greske moraju biti odstranjeni iz tima . Partizan se mora na svim nivoima poboljsati a prije svega takticki i mentalno inace neko ce drugi da slavi titulu.Vojvodina je samo tri boda iza nas a Zvezda je danas smlatila Smederevo i eventualnom pobjedom u Kuli doci ce na samo dva boda iza nas s tim sto smo mi u silaznoj putanji jer nam "rasvaseni tereni smetaju".Nismo mi brazilci(osim Zuke)da se vadimo na te fore.
Lijep dan vam zelim.

djuka buzuka

pre 16 godina

@Boooooo
dragi grobAru (sa dugim A) ovo danas nad bajalicom je krljanje ono juce nad lazeticem je izbacivanje lopte i balerina pada. ZVEZDA (drugacija) 5 komada partizan nema camuge samo penal...
cuvajte se KRENULA JE...

bobanmkd

pre 16 godina

Zaboravih u predhodnom mailu da pitam:gospodine Karadzicu,gospodine Tomicu,kada cete se vi izjasniti dali je FK Partizan u krizi?I vase misljenje,sta je ako ne kriza kada jedan tim ima skor 6 odigrani 6 pobeda a posle dodje na 8 pobeda i 5 neresenih?!I,na kraju,izgledah mec u Smederevu,jasno je kao dan da posle Kosana da dodje dete sa ulice koje ce postaviti normalnu postavku igre da ce to biti puno opasnija Crvena Zvezda.Pa postavljam pitanje,posle plus 6,posle dve susne godine,ako ponovo ne osvojimo titulu,gde ce Djukiceva dusa??Telo lagano u La korunji,ali dusa svakako dodjavola!Mislim,da je Misa Tumbas vodio bitku protiv Kosana razlika bi bila veca!

Cica GLISA

pre 16 godina

ajde malo tise SVI VI sto govorite kako je zvezda dala 5 komada smederevu kad je to NAMESTENA utakmica , kako vas nije blam da se javljate posle takve utakmice ????

PS - ne navijam ni za Zlezdu ni PENALTIZAN

gRoBaRkA

pre 16 godina

Nema svrhe poricati da je nas Partizan u krizi. Ali isto tako se ne moze ocekivati da Partizan citavu sezonu igra kao na pocetku prvenstva. Do juce ste Djuki govorili ``Djuka majstore, Djuka kralju...``, a posle par losijih utakmica odmah ``Djukicu mars iz Partizana``, nemoze to tako. Odbrana nam je katastrofa osim Tonija al` i on je pao u formi (tj. umoran je), ali mora igrati jer nemamo pravu zamenu za njega kao ni za Jovetica, Moreiru i Obradovica.
Ali gani ne radujte se previse je ce pehar u maju podici Rukavina.
Pozdrav za sve Grobare i Grobarke.

Ulixes

pre 16 godina

Hahaha, sve se vraca. Posle onoliko grobarskih likovanja posle Bajerna, zaigrala je mecka i pred njihovim dvoristem i to ni vise ni manje nego uvek neugodnog Cukarickog. Kriv je onaj Metalika, dobar drug Mise Tumbasa. Javili su se ovde komentari za nasu Zvezdu i Smederevo. Ljudi imate los teren, gledajte to, a ne u tudje dvoriste.

lemi

pre 16 godina

naravno da Partizanovoj igri neodgovara ovakav teren. zasto? zato sto igraju na prvu lopti, sa puno pasova bez davljenja lopte. ali ono sto ne verujem su ovi gore komentari koji pljuju Djukica. predpostavljam da ti ljudi navijaju samo zato sto moraju, a uopste ne gledaju utakmice Partizana. jos im i pamcenje nije jaca strana.
ja verujem u Djukica, zasluzio je to, a kao i u zivotu, tako i u fudbalu, ima uspona i padova. uskoro se vracaju Moreira i Jovetic i opet cemo da deremo. nadam se i neko centarforu na polusezoni, posto vidim da se na tome radi. NAPRED DJUKA i hvala ti.

DOLE BUNKER-ZIVEO PARTIZAN

pre 16 godina

Djukic je upravu!
Prvo, Partizan je ekipa koja vodi igru, a na losem terenu lakse je protivnickim ekipama koje samo vrebaju na gresku, koje se logicno dogadaju kad nam je cela ekipa prakticno u napadu.
Drugo, na losem terenu ne mozemo da iskoristimo ni nasu brzinu, jer lopta koja se valja u blatu, barustinama, odskace o busene na razrovanoj zemlji i ne moze brzo da se kotrlja.
Trece, povredili su nam se, ili su odsutni kljuci igraci, pa i Barsa bez svoja 3-4 kljucna igraca nije “ona” Barsa.
Nazalost, cak su nam i adekvatne rezerve povredjene. Stjepanovic je trebalo kvalitetno da zameni Jovetica ili Moreiru (posto igra na vise pozicija) ali je i on povredjen.
Nismo imali ni srece u prethodnih par meceva-protiv Borca smo imali milion suteva a lopta nece u gol, protiv Vojvodine nas golman pravi kiks kakav nije nikad u zivotu, u momentu kad smo vodili 2:0, a ja mislio da cemo im uvaliti peticu…juce nas je sudija ukopao i direktno nam uticao na rezultat, i iako nam igra nije bila ko prethodne opet smo napravili puno stopostotnih sansi, ali realizacija slaba. Ipak treba imati u vidu da nam ova prisilna postava nije uigrana.
Lako je Zvezdi kad ona nije ekipa koja vodi igru, pa joj se nasi prvoligasi otvore i igraju ravnopravno sa njom ili Vosi koja sigurno nije toliki izazov za nase ekipe, ali zato protiv Partizana sve ekipe igraju 200%. Ali ne treba kukati nego Djuka mora da nadje neko resenje…Valjda ce nam se vratiti sve u narednim mecevima, mora jer smo najbolji, i kad igramo ispod svog nivoa opet smo ekipa koja pravi najvise sansi u Ligi.
Ne mozemo ni mi Grobari ocekivati da na ovakvom terenu, igramo ko pre 2-3 meseca..bitno je pobedjivati, pregurati zimu, a onda cemo opet pokazati punu snagu.

grobelar

pre 16 godina

Krajnje vreme je da uprava partizana shvati da je ne dopustivo da se neku uci trenerskom pozivu sa prvim timom
bice nam k.... kriv kada i ovu sezonu zavrsimo sa -15.
Jeste da Djukic ima nekog talenta ali je on taj svoj fudbalski fazon izlizao a da nije protekla trecina prvenstva i sta sad
Ocito da se radi o ne formiranom treneru koji ne da ima mane nego citve rupe u svom trenerskom sistemu
Pa ovaj tim ne zna da stane na loptu ima suludi raspored igraca gol je na izvolte pa u ovj ligi je naj lakse dat gol PARTIZANU pa i ako igra naj lepse sigurno da igra i najgluplje.Kretenske su to utakmice kada ti Vosa natrpa tri gola kuci a cigani pored dva data stvore 5 stopostonih
Stvarno nista ne bih imao protv da ovaj Djukic ode na duzi period u prelepu i suncanu spaniju i tamo nesto vise nauci

avalon

pre 16 godina

Posto sam odgledao mec u Smederevu mogu samo da cestitam titulu Crvenoj Zvezdi!A,mom partizanu neka je srecna borba za drugo mesto.A,ti Djukicu,posto si ispustio Kosana da napravis plus 12 kao oni lane sa Jesom,najbolje da apliciras ali odmah,da te prime kao pomocnika u novom strucnom stabu C.Z!Ocito,tamo ti je srce!Luzeru!

Stefan_Pg

pre 16 godina

Znachi niste u krizi,nego nemozete da se pokazete zbog terena?!Ha,ha,haDjukicu pa kako je bilo vama tako i chukarickom,mogu mislit sto bi vam tek uradio chukaricki da je bio bolji teren!

Boooooo

pre 16 godina

Evo bas gledam Zvezdu i naravno na samom pocetku utakmice, kao po dogovoru, Bajalica pada, nicim izazvan, a sudija pokazuje na belu tacku. Bunker je probijen. Juce je Deki Filipovic smogao snage da to uradi tek iz treceg lomljenja Partizanovih igraca u sesnaestercu. Valjda zato sto je Zvezdanu i 1:1, zadovoljavajuci rezultat.
E zbog toga sto ce ovakvih "propusta" biti sve vise, steta je sto je Partizan ispustio onoliku bodovnu prednost, jer je sad dosao u situaciju da sudijske odluke postaju veoma bitne.
Inace, po prvi put ce nam odgovarati pauza u prvenstvu, jer ce se, nadam se oporaviti svi povredjeni bez kojih smo duplo slabija ekipa. Diara ne moze bez Jovetica, Juca bez Moreire trosi snagu na uloge koje nisu u skladu sa njegovim primarnim kvalitetima(nesto poput Stankovica u reprezentaciji), a Tosic se, najblaze receno, muci bez Obradovica, stalno ga udvajaju i nema nikakve koristi od njega.

bobanmkd

pre 16 godina

Djukicu,gori si od Jesica i Kosanovica zajedno!Tvoje izjave koje dajes su tolko glupe i luzerske da nisu vredne komentara.Evo,C.Z. je dosla na dva boda,a pri tom promenila dva trenera!Pa,ako tebi ovo nija kriza onda jao nama!Sta ce biti ako padnemo u krizu,borba za opstanak.Ti si uvukao ekipu u ovu KRIZU,svojim kukavickim izjavama tipa"bice tesko" protiv Srema i slicno i to kada je tim harao i stvarno dobro igrao!Muka mi je jos od proleca od tvoje filozovske poze od koje proizlaze samo gluposti!Sada i ove izjave o terenu!?Posto ce tereni tamo negde do marta biti losi znaci da se mi oprostimo od pobede do tada?!?Mislim,sta reci,Kosanovica su svi vredjali nevidjeno,a evo,danas vec mi imamo naseg bisera!

Danijel

pre 16 godina

Jeli mislis da ce biti bolje kad igramo u goste, na jos gori teren?

Moras da promenis taktiku ako je los teren, vise na duge lopte itd.

I Bayern se snaso protiv Zvezde na losem terenu i pobedio, a mi vec 3 utakmice zaredom igramo samo nereseno.

GAGY DELIJA

pre 16 godina

Bravo grobari,sad vam je i teren kriv!Opasan taj cukaricki,a?
sta bi vi da nema sudija...
A i DJukic je super trener cim kaze da nema krize posle tri uzastopna remija!

NAPRED ZVEZDO

Boooooo

pre 16 godina

Evo bas gledam Zvezdu i naravno na samom pocetku utakmice, kao po dogovoru, Bajalica pada, nicim izazvan, a sudija pokazuje na belu tacku. Bunker je probijen. Juce je Deki Filipovic smogao snage da to uradi tek iz treceg lomljenja Partizanovih igraca u sesnaestercu. Valjda zato sto je Zvezdanu i 1:1, zadovoljavajuci rezultat.
E zbog toga sto ce ovakvih "propusta" biti sve vise, steta je sto je Partizan ispustio onoliku bodovnu prednost, jer je sad dosao u situaciju da sudijske odluke postaju veoma bitne.
Inace, po prvi put ce nam odgovarati pauza u prvenstvu, jer ce se, nadam se oporaviti svi povredjeni bez kojih smo duplo slabija ekipa. Diara ne moze bez Jovetica, Juca bez Moreire trosi snagu na uloge koje nisu u skladu sa njegovim primarnim kvalitetima(nesto poput Stankovica u reprezentaciji), a Tosic se, najblaze receno, muci bez Obradovica, stalno ga udvajaju i nema nikakve koristi od njega.

bobanmkd

pre 16 godina

Djukicu,gori si od Jesica i Kosanovica zajedno!Tvoje izjave koje dajes su tolko glupe i luzerske da nisu vredne komentara.Evo,C.Z. je dosla na dva boda,a pri tom promenila dva trenera!Pa,ako tebi ovo nija kriza onda jao nama!Sta ce biti ako padnemo u krizu,borba za opstanak.Ti si uvukao ekipu u ovu KRIZU,svojim kukavickim izjavama tipa"bice tesko" protiv Srema i slicno i to kada je tim harao i stvarno dobro igrao!Muka mi je jos od proleca od tvoje filozovske poze od koje proizlaze samo gluposti!Sada i ove izjave o terenu!?Posto ce tereni tamo negde do marta biti losi znaci da se mi oprostimo od pobede do tada?!?Mislim,sta reci,Kosanovica su svi vredjali nevidjeno,a evo,danas vec mi imamo naseg bisera!

DOLE BUNKER-ZIVEO PARTIZAN

pre 16 godina

Djukic je upravu!
Prvo, Partizan je ekipa koja vodi igru, a na losem terenu lakse je protivnickim ekipama koje samo vrebaju na gresku, koje se logicno dogadaju kad nam je cela ekipa prakticno u napadu.
Drugo, na losem terenu ne mozemo da iskoristimo ni nasu brzinu, jer lopta koja se valja u blatu, barustinama, odskace o busene na razrovanoj zemlji i ne moze brzo da se kotrlja.
Trece, povredili su nam se, ili su odsutni kljuci igraci, pa i Barsa bez svoja 3-4 kljucna igraca nije “ona” Barsa.
Nazalost, cak su nam i adekvatne rezerve povredjene. Stjepanovic je trebalo kvalitetno da zameni Jovetica ili Moreiru (posto igra na vise pozicija) ali je i on povredjen.
Nismo imali ni srece u prethodnih par meceva-protiv Borca smo imali milion suteva a lopta nece u gol, protiv Vojvodine nas golman pravi kiks kakav nije nikad u zivotu, u momentu kad smo vodili 2:0, a ja mislio da cemo im uvaliti peticu…juce nas je sudija ukopao i direktno nam uticao na rezultat, i iako nam igra nije bila ko prethodne opet smo napravili puno stopostotnih sansi, ali realizacija slaba. Ipak treba imati u vidu da nam ova prisilna postava nije uigrana.
Lako je Zvezdi kad ona nije ekipa koja vodi igru, pa joj se nasi prvoligasi otvore i igraju ravnopravno sa njom ili Vosi koja sigurno nije toliki izazov za nase ekipe, ali zato protiv Partizana sve ekipe igraju 200%. Ali ne treba kukati nego Djuka mora da nadje neko resenje…Valjda ce nam se vratiti sve u narednim mecevima, mora jer smo najbolji, i kad igramo ispod svog nivoa opet smo ekipa koja pravi najvise sansi u Ligi.
Ne mozemo ni mi Grobari ocekivati da na ovakvom terenu, igramo ko pre 2-3 meseca..bitno je pobedjivati, pregurati zimu, a onda cemo opet pokazati punu snagu.

GAGY DELIJA

pre 16 godina

Bravo grobari,sad vam je i teren kriv!Opasan taj cukaricki,a?
sta bi vi da nema sudija...
A i DJukic je super trener cim kaze da nema krize posle tri uzastopna remija!

NAPRED ZVEZDO

gRoBaRkA

pre 16 godina

Nema svrhe poricati da je nas Partizan u krizi. Ali isto tako se ne moze ocekivati da Partizan citavu sezonu igra kao na pocetku prvenstva. Do juce ste Djuki govorili ``Djuka majstore, Djuka kralju...``, a posle par losijih utakmica odmah ``Djukicu mars iz Partizana``, nemoze to tako. Odbrana nam je katastrofa osim Tonija al` i on je pao u formi (tj. umoran je), ali mora igrati jer nemamo pravu zamenu za njega kao ni za Jovetica, Moreiru i Obradovica.
Ali gani ne radujte se previse je ce pehar u maju podici Rukavina.
Pozdrav za sve Grobare i Grobarke.

Objektivan

pre 16 godina

Ja sam Zvezdas, ali objektivno Partizanu zbog stila igre mnogo vise smeta los teren nego Zvezdi.

Dodatno, Jovetic jeste pola tima u Partizanu. Radi se o vanserijskom igracu sa ubedljivo najboljim resenjima u napadu. Uostalom i u mecu sa Vojvodinom ste kaznjeni od Boga izjednacujucim pogotkom minut nakon sto je Djukic izveo iz njemu znanih razloga Jovetica. Posle toga niste uspeli da vezete ni tri postena dodavanja.
Sve u svemu, Partizan i nije toliko u krizi koliko je u pitanju sticaj okolnosti i ranjivost Partizana na iste.

Realno bez Jovetica, Moreire i Diare vi biste se borili za plasman u intertoto kup.

Stefan_Pg

pre 16 godina

Znachi niste u krizi,nego nemozete da se pokazete zbog terena?!Ha,ha,haDjukicu pa kako je bilo vama tako i chukarickom,mogu mislit sto bi vam tek uradio chukaricki da je bio bolji teren!

lemi

pre 16 godina

naravno da Partizanovoj igri neodgovara ovakav teren. zasto? zato sto igraju na prvu lopti, sa puno pasova bez davljenja lopte. ali ono sto ne verujem su ovi gore komentari koji pljuju Djukica. predpostavljam da ti ljudi navijaju samo zato sto moraju, a uopste ne gledaju utakmice Partizana. jos im i pamcenje nije jaca strana.
ja verujem u Djukica, zasluzio je to, a kao i u zivotu, tako i u fudbalu, ima uspona i padova. uskoro se vracaju Moreira i Jovetic i opet cemo da deremo. nadam se i neko centarforu na polusezoni, posto vidim da se na tome radi. NAPRED DJUKA i hvala ti.

pfc only

pre 16 godina

@avalon i ostali navijaci c.z
Sta ti pricas covece,ako si gledao utakmicu u smederevu onda si trebao da vidis da je totalno namestena,kao sto su namestili i utakmicu sa ofk-om,a posto njima cestitas titulu posle jedne dobre tekme a imali su 20 ne everovatno jadnih onda nam ti kao navijac Partizana i ne trebas,vec idi kod tih sto im cestitas!!!
A komsinice sto su se raspisale to odavno nisam video...da vi ljudi imate tooooliko kratku pamet i da sve tooooliko brzo zaboravljate,i da toliko mozete da se lazete i lazno se hrabrite da ste dobri da ste ovo da ste ono...tu ste definitivno najbolji na svetu uz obilatu pomoc vasih novina i vasih televizija koje pricaju da smo se mi raspali a da ste vi protiv smedereva ciji su se igraci setali po terenu inace vratili u vrhunsku formu!!
Ali onda dodje ta glupa evropska utakmica i vrati vas u realnos jer ni jedna evropska ekipa se vama nece sklanjati vec ce vam nemilosrdno puniti mrezu!!!
P.S. BOLJE DA IMAS KRASTU NEGO BASTU!!

Ulixes

pre 16 godina

Hahaha, sve se vraca. Posle onoliko grobarskih likovanja posle Bajerna, zaigrala je mecka i pred njihovim dvoristem i to ni vise ni manje nego uvek neugodnog Cukarickog. Kriv je onaj Metalika, dobar drug Mise Tumbasa. Javili su se ovde komentari za nasu Zvezdu i Smederevo. Ljudi imate los teren, gledajte to, a ne u tudje dvoriste.

Sokrates

pre 16 godina

"Smetao nam los teren" rece Djukic i osta ziv."Herojska borba" i osvojen jedan bod!?Da li smo mi jucer igrali protiv neke evropske ekipe ili protiv Cukarickog?Moramo li mi navijaci Partizana da slusamo ove gluposti?Los teren je za sve isti kako za Partizan tako i za njegove protivnike.Po teskom terenu je otezano kreativno igrati ali je isto tako tesko i uspjesno se braniti.Veci dio jesenje sezone se u Srbiji igra na teskom raskvasenom terenu.Treba li Partizan sve utakmice za proljecni dio odgoditi?Vecina igraca i ne poznaje bolje uslove jer nije igrala na modernim evropskim stadionima.Partizan mora biti bolji od protivnika kao Cukaricki u svi mogucim uslovima.Svejedno da li je kisa,snijeg, igra na pijesku,travi,po vrucem ili hladnom vremenu itd.Po ovakvom terenu se mora igrati prije svega glavom i sportskom inteligencijom.Preskakati sredinu terena,uptrebljavati precizne centarsute u kazneni prostor,pucati sa distance itd.Zasto Partizan to ne cini ?Zna se ko takticki priprema tim.Cesto se taktika pravi i na osnovu protivnickih vrlina i mana.Nije dovoljno reci "Mi smo Partizan".Utakmice se dobijaju ne terenu a ne rjecima.Protivnici su dobro skenirali nase slabosti i maksimalno ih koriste.Postoji vakum izmedju linija tima sto je obicno pogubno za nas.Djukic bi trebao vec jednom da prestane traziti jeftina opravdanja vec konsekventno voditi tim.Oni igraci koji iz utakmice u utakmicu cine greske moraju biti odstranjeni iz tima . Partizan se mora na svim nivoima poboljsati a prije svega takticki i mentalno inace neko ce drugi da slavi titulu.Vojvodina je samo tri boda iza nas a Zvezda je danas smlatila Smederevo i eventualnom pobjedom u Kuli doci ce na samo dva boda iza nas s tim sto smo mi u silaznoj putanji jer nam "rasvaseni tereni smetaju".Nismo mi brazilci(osim Zuke)da se vadimo na te fore.
Lijep dan vam zelim.

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Ma neka Djuka radi i ne moramo da osvojimo nishta,neka pravi tim godinu,dve pa da onda uzmemo titulu i da igramo dostojno u evropi kao 2005-te kod Vermeza.Tada smo imali i tim i neku nashu igru,bili smo prvaci drzave bez poraza i usli smo u osminu finala kupa uefa shto je za nash fudbal u novijoj istoriji najvechi uspeh.Ja ne razumem koji je smisao musavima uzmu titulu dve godine za redom ne zbog kvaliteta nego zbog najbudjavijeg tima u istoriji Partizana,dobijaju sve sa po 1:0 i na kraju igraju evropu kao Cibalija.Jednostavno ne razumem smisao titula,bruka u evropi,prodaja igraca i ponovo jovo na novo.Dosao nam je mlad trener imamo dobrog sekretara i direktora imamo extra talentovane mlade igrace poput Jovetica,Bosancica,Rukavine,Obradovicha imamo sve shto treba za napredovanje.Bolje jednu,dve sezone baciti u vodu ali igrati dostojno evropu kao 2003-ce i 2005-te jel tu se meri snaga tima.Shta znaci Zvezdi titula kad je oni Paceri Zenit,Liberec,Aris i Levadia napunishe i onu generaciju Partizana Artmedia,Tikva i ne znam josh ko.Bolje neku sezonu u vodu pa da imamo mladu,zdravu i dobru ekipu,a ne da se zadovoljavamo igranjem u Ligi Cup-a Uefa,jel ocito da komsijama treba da se poklope sve stvari u klubu da bi igrali Ligu Uefa,a mi smo prosle godine sa onim raspad timom igrali te grupe,shto je za tu ekipu bio uspeh,a prosli smo ladno bez cimanja Groningem koji je tvrdim 150 puta bolji i uspesniji klub od Groclina.Ali momci dzabe sve ove price kada ce na kraju Djuka u inat svima uzeti titulu sa Partizanom,jer lakse je sigurno da mi uzmemo titulu u fudbalu nego musavi u basketu proslo je 10 godina od tog radosnog trenutka kod njih :)


DA SE PONOVI

1992/93
1993/94
1995/96
1996/97
1998/99
2001/02
2002/03
2004/05

Za 12 godina 8 titula treba verovati Djukicu vishe nego svim predhodnim trenerima.

VOLIM PARTIZAN !

Danijel

pre 16 godina

Jeli mislis da ce biti bolje kad igramo u goste, na jos gori teren?

Moras da promenis taktiku ako je los teren, vise na duge lopte itd.

I Bayern se snaso protiv Zvezde na losem terenu i pobedio, a mi vec 3 utakmice zaredom igramo samo nereseno.

djuka buzuka

pre 16 godina

@Boooooo
dragi grobAru (sa dugim A) ovo danas nad bajalicom je krljanje ono juce nad lazeticem je izbacivanje lopte i balerina pada. ZVEZDA (drugacija) 5 komada partizan nema camuge samo penal...
cuvajte se KRENULA JE...

sta reci?

pre 16 godina

Ilicu smeta visoka trava, Djukicu nedostatak iste (citaj: los teren). Pala mi je na pamet jedna dobro poznata pesma vezana za Djukinu izjavu:

Evo me stizem iz daleka
Gde trava nije bas i neka
Kraj rodne reke ima lepe trave meke
...
'Oce da mi rikne moja CUKA
'Oce da me strefi slog
Sto ne mogu da vidim
zelenu travu doma mog... :-)

tassotty

pre 16 godina

predlazem da se partizan pod hitno prebaci u spansku primeru ili englesku premijer ligu. tamo su tereni po meri "majstora" :) ne znam samo kakvo bi im ime smislili jer nigde nisam pronasao kako se na engleskom ili spanskom kaze partizan ???

avalon

pre 16 godina

Posto sam odgledao mec u Smederevu mogu samo da cestitam titulu Crvenoj Zvezdi!A,mom partizanu neka je srecna borba za drugo mesto.A,ti Djukicu,posto si ispustio Kosana da napravis plus 12 kao oni lane sa Jesom,najbolje da apliciras ali odmah,da te prime kao pomocnika u novom strucnom stabu C.Z!Ocito,tamo ti je srce!Luzeru!

partizan

pre 16 godina

predlazem da se partizan pod hitno prebaci u spansku primeru ili englesku premijer ligu. tamo su tereni po meri "majstora" :) ne znam samo kakvo bi im ime smislili jer nigde nisam pronasao kako se na engleskom ili spanskom kaze partizan ???
(tassotty, 11. novembar 2007 21:40)

Kralju,pa Partizan je i na Engleskom i na Spanskom PARTIZAN!!! Isto kao Real i Barcelona iliti Aresenal i Manchester U.Kad se kaze Partizan zna se da su to Beogradski Crno-Beli.A ti hoces da budes duhovit a ispadas b....a.

grobelar

pre 16 godina

Krajnje vreme je da uprava partizana shvati da je ne dopustivo da se neku uci trenerskom pozivu sa prvim timom
bice nam k.... kriv kada i ovu sezonu zavrsimo sa -15.
Jeste da Djukic ima nekog talenta ali je on taj svoj fudbalski fazon izlizao a da nije protekla trecina prvenstva i sta sad
Ocito da se radi o ne formiranom treneru koji ne da ima mane nego citve rupe u svom trenerskom sistemu
Pa ovaj tim ne zna da stane na loptu ima suludi raspored igraca gol je na izvolte pa u ovj ligi je naj lakse dat gol PARTIZANU pa i ako igra naj lepse sigurno da igra i najgluplje.Kretenske su to utakmice kada ti Vosa natrpa tri gola kuci a cigani pored dva data stvore 5 stopostonih
Stvarno nista ne bih imao protv da ovaj Djukic ode na duzi period u prelepu i suncanu spaniju i tamo nesto vise nauci

zman

pre 16 godina

Pa nece valjda da panici covek kao neki ranije. Vracaju se Joveta, More i Obradovic za sledecu utakmicu tako da ce sve doci na svoje mesto.
Nije trebalo davati Bosancica na pozajmicu u Boavistu, ovu povredu Moreire bi iskoristio, siguran sam.

IGRANKA

pre 16 godina

@ ALO,

Da li je pocela igranka? Sve podseca na muslinovo vreme. Sudjenje na ovoj utakmici je zlonamerno.
Kriza ce se proizvesti, jer se neregularnost uvodi i tada nema igre na kvalitet.
lakrdije pocinju i trajace dok se ne procisti mulj u FSS.

Balansero

pre 16 godina

Ne znam da li se to videlo na TV snimku ali je teren stvarno katastrofa. Kao da uopste nema sistem za drenazu. Obilna kisa jeste pala ali citavih 12 sati pre utakmice! Pa i obicna livada bi se za to vreme "ocedila". Ispod trave se jasno video odsjaj od vode.
Mora da je neka nova hidropondska tehnologija uzgajanja trave u pitanju.

Ono sto Djukic nije rekao, jer je ipak dobar pedagog, jeste da pojedini igraci nemaju ni znanje ni pristup koji crno-beli dres podrazumeva. Lazetic, nije igrac koji treba Partizanu. Cak i kad se trudi ne uklapa se. Veselinovic je takodje daleko od cilja. Cak bih i njegov voljni momenat stavio pod veliki znak pitanja. Cetkovic je asistirao kod penala ali je ukupni doprinos los. Imao je tri uzastopna losa pasa unazad sto je bilo jako opasno. Umesto da igra dobije na ritmu uvodjenjem svezih igraca, ne desi se nista posebno. Ako udjes 10-15 minuta pred kraj znaci da treba da istrcis koliko god mozes za to vreme a ne da se utopis u ritam umornih igraca.

O stoperima ne treba vise trositi reci. Treba naci druge, mnogo bolje. Ovi nasi sadasnji ne pokazuju nikakav individualni napredak.

Primer kako se pristupa svakoj utakmici, u subotu su bili Diara i Zuka. Partiznovu decu treba da je sramota da dva stranca izginu na terenu za svaku loptu od prvog do zadnjeg minuta a da se mali Borko seta po terenu kao da je Anri u najmanju ruku.

Strateski problem Partizana je selekcija igraca. Zbog brzine je zrtvovana snaga i visina. Iskusni igraci poput ovih nasih stranaca umeju da se snadju u duel igri sa fizicki jacim protivnicima. Ali ovi domaci klinci su u velikom problemu sa jacima od sebe. Pogotovu kad ne mogu da zbog loseg terena iskoriste svoju prednost u tehnici i brzini.
Skok igra ce biti i dalje problem jer je tim vrlo nizak. Jedini korpulentniji igrac je Jovetic koji ima tek 18 godina i zavidne fizicke osbine za jednog tinejdzera.

Bilo kako bilo, Djukic je uradio za nas fudbal vise nego svi trenerski beli magovi u zadnjih petnaest godina. Brza napadacka igra po svaku cenu. Cak i da ne osvojimo titulu, u sta sumnjam, volim da gledam napadacki Partizan.
Kad moze Barselona sa timom od vise stotina miliona evra da prsne od Hetafea, moze i Partizan da odigra sa Cukom neresno. Pogotovo sto su Cukarci odigrali vrlo dobro.
To je sve ipak samo igra.

bobanmkd

pre 16 godina

Zaboravih u predhodnom mailu da pitam:gospodine Karadzicu,gospodine Tomicu,kada cete se vi izjasniti dali je FK Partizan u krizi?I vase misljenje,sta je ako ne kriza kada jedan tim ima skor 6 odigrani 6 pobeda a posle dodje na 8 pobeda i 5 neresenih?!I,na kraju,izgledah mec u Smederevu,jasno je kao dan da posle Kosana da dodje dete sa ulice koje ce postaviti normalnu postavku igre da ce to biti puno opasnija Crvena Zvezda.Pa postavljam pitanje,posle plus 6,posle dve susne godine,ako ponovo ne osvojimo titulu,gde ce Djukiceva dusa??Telo lagano u La korunji,ali dusa svakako dodjavola!Mislim,da je Misa Tumbas vodio bitku protiv Kosana razlika bi bila veca!

Cica GLISA

pre 16 godina

ajde malo tise SVI VI sto govorite kako je zvezda dala 5 komada smederevu kad je to NAMESTENA utakmica , kako vas nije blam da se javljate posle takve utakmice ????

PS - ne navijam ni za Zlezdu ni PENALTIZAN

ognjen

pre 16 godina

ne treba sada nikog napadati nego pamet u glavu da se dovedu pojacanja jer stacemo kad Moreira i JOvetic odu????treba da se vrate Braca Marinkovic a Lazetic i Mitrovic na pozajmicu jer nemaju pojma po meni nisu u ovom trnutku igrai za Partizan

Ivan_Nish

pre 16 godina

Ma dokle vise to da je teren kriv?!Kako je jednima tako je i drugima...Djukicu sramota je da tri meca ne pobedimo kuci,vec sada smo mogli da uzmemo titulu ali se vidi kakav si psiholog kad ne mozes da dignes igrace kada kola krenu nizbrdo!Sramota!!!

uvektrofejinasvimtakmicenjima

pre 16 godina

HAHAHAHAHAHA Djukicu udje i ti u drustvo sa Jesicem, Kosanovicem, Zivadinovicem i ostalima sa glupim komentarima.
Steta za tebe, sve je izgledalo dobro u pocetku, priznajem iako sam Zvezdas.

Boooooo

pre 16 godina

Evo bas gledam Zvezdu i naravno na samom pocetku utakmice, kao po dogovoru, Bajalica pada, nicim izazvan, a sudija pokazuje na belu tacku. Bunker je probijen. Juce je Deki Filipovic smogao snage da to uradi tek iz treceg lomljenja Partizanovih igraca u sesnaestercu. Valjda zato sto je Zvezdanu i 1:1, zadovoljavajuci rezultat.
E zbog toga sto ce ovakvih "propusta" biti sve vise, steta je sto je Partizan ispustio onoliku bodovnu prednost, jer je sad dosao u situaciju da sudijske odluke postaju veoma bitne.
Inace, po prvi put ce nam odgovarati pauza u prvenstvu, jer ce se, nadam se oporaviti svi povredjeni bez kojih smo duplo slabija ekipa. Diara ne moze bez Jovetica, Juca bez Moreire trosi snagu na uloge koje nisu u skladu sa njegovim primarnim kvalitetima(nesto poput Stankovica u reprezentaciji), a Tosic se, najblaze receno, muci bez Obradovica, stalno ga udvajaju i nema nikakve koristi od njega.

bobanmkd

pre 16 godina

Djukicu,gori si od Jesica i Kosanovica zajedno!Tvoje izjave koje dajes su tolko glupe i luzerske da nisu vredne komentara.Evo,C.Z. je dosla na dva boda,a pri tom promenila dva trenera!Pa,ako tebi ovo nija kriza onda jao nama!Sta ce biti ako padnemo u krizu,borba za opstanak.Ti si uvukao ekipu u ovu KRIZU,svojim kukavickim izjavama tipa"bice tesko" protiv Srema i slicno i to kada je tim harao i stvarno dobro igrao!Muka mi je jos od proleca od tvoje filozovske poze od koje proizlaze samo gluposti!Sada i ove izjave o terenu!?Posto ce tereni tamo negde do marta biti losi znaci da se mi oprostimo od pobede do tada?!?Mislim,sta reci,Kosanovica su svi vredjali nevidjeno,a evo,danas vec mi imamo naseg bisera!

GAGY DELIJA

pre 16 godina

Bravo grobari,sad vam je i teren kriv!Opasan taj cukaricki,a?
sta bi vi da nema sudija...
A i DJukic je super trener cim kaze da nema krize posle tri uzastopna remija!

NAPRED ZVEZDO

DOLE BUNKER-ZIVEO PARTIZAN

pre 16 godina

Djukic je upravu!
Prvo, Partizan je ekipa koja vodi igru, a na losem terenu lakse je protivnickim ekipama koje samo vrebaju na gresku, koje se logicno dogadaju kad nam je cela ekipa prakticno u napadu.
Drugo, na losem terenu ne mozemo da iskoristimo ni nasu brzinu, jer lopta koja se valja u blatu, barustinama, odskace o busene na razrovanoj zemlji i ne moze brzo da se kotrlja.
Trece, povredili su nam se, ili su odsutni kljuci igraci, pa i Barsa bez svoja 3-4 kljucna igraca nije “ona” Barsa.
Nazalost, cak su nam i adekvatne rezerve povredjene. Stjepanovic je trebalo kvalitetno da zameni Jovetica ili Moreiru (posto igra na vise pozicija) ali je i on povredjen.
Nismo imali ni srece u prethodnih par meceva-protiv Borca smo imali milion suteva a lopta nece u gol, protiv Vojvodine nas golman pravi kiks kakav nije nikad u zivotu, u momentu kad smo vodili 2:0, a ja mislio da cemo im uvaliti peticu…juce nas je sudija ukopao i direktno nam uticao na rezultat, i iako nam igra nije bila ko prethodne opet smo napravili puno stopostotnih sansi, ali realizacija slaba. Ipak treba imati u vidu da nam ova prisilna postava nije uigrana.
Lako je Zvezdi kad ona nije ekipa koja vodi igru, pa joj se nasi prvoligasi otvore i igraju ravnopravno sa njom ili Vosi koja sigurno nije toliki izazov za nase ekipe, ali zato protiv Partizana sve ekipe igraju 200%. Ali ne treba kukati nego Djuka mora da nadje neko resenje…Valjda ce nam se vratiti sve u narednim mecevima, mora jer smo najbolji, i kad igramo ispod svog nivoa opet smo ekipa koja pravi najvise sansi u Ligi.
Ne mozemo ni mi Grobari ocekivati da na ovakvom terenu, igramo ko pre 2-3 meseca..bitno je pobedjivati, pregurati zimu, a onda cemo opet pokazati punu snagu.

Cica GLISA

pre 16 godina

ajde malo tise SVI VI sto govorite kako je zvezda dala 5 komada smederevu kad je to NAMESTENA utakmica , kako vas nije blam da se javljate posle takve utakmice ????

PS - ne navijam ni za Zlezdu ni PENALTIZAN

gRoBaRkA

pre 16 godina

Nema svrhe poricati da je nas Partizan u krizi. Ali isto tako se ne moze ocekivati da Partizan citavu sezonu igra kao na pocetku prvenstva. Do juce ste Djuki govorili ``Djuka majstore, Djuka kralju...``, a posle par losijih utakmica odmah ``Djukicu mars iz Partizana``, nemoze to tako. Odbrana nam je katastrofa osim Tonija al` i on je pao u formi (tj. umoran je), ali mora igrati jer nemamo pravu zamenu za njega kao ni za Jovetica, Moreiru i Obradovica.
Ali gani ne radujte se previse je ce pehar u maju podici Rukavina.
Pozdrav za sve Grobare i Grobarke.

djuka buzuka

pre 16 godina

@Boooooo
dragi grobAru (sa dugim A) ovo danas nad bajalicom je krljanje ono juce nad lazeticem je izbacivanje lopte i balerina pada. ZVEZDA (drugacija) 5 komada partizan nema camuge samo penal...
cuvajte se KRENULA JE...

lemi

pre 16 godina

naravno da Partizanovoj igri neodgovara ovakav teren. zasto? zato sto igraju na prvu lopti, sa puno pasova bez davljenja lopte. ali ono sto ne verujem su ovi gore komentari koji pljuju Djukica. predpostavljam da ti ljudi navijaju samo zato sto moraju, a uopste ne gledaju utakmice Partizana. jos im i pamcenje nije jaca strana.
ja verujem u Djukica, zasluzio je to, a kao i u zivotu, tako i u fudbalu, ima uspona i padova. uskoro se vracaju Moreira i Jovetic i opet cemo da deremo. nadam se i neko centarforu na polusezoni, posto vidim da se na tome radi. NAPRED DJUKA i hvala ti.

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Ma neka Djuka radi i ne moramo da osvojimo nishta,neka pravi tim godinu,dve pa da onda uzmemo titulu i da igramo dostojno u evropi kao 2005-te kod Vermeza.Tada smo imali i tim i neku nashu igru,bili smo prvaci drzave bez poraza i usli smo u osminu finala kupa uefa shto je za nash fudbal u novijoj istoriji najvechi uspeh.Ja ne razumem koji je smisao musavima uzmu titulu dve godine za redom ne zbog kvaliteta nego zbog najbudjavijeg tima u istoriji Partizana,dobijaju sve sa po 1:0 i na kraju igraju evropu kao Cibalija.Jednostavno ne razumem smisao titula,bruka u evropi,prodaja igraca i ponovo jovo na novo.Dosao nam je mlad trener imamo dobrog sekretara i direktora imamo extra talentovane mlade igrace poput Jovetica,Bosancica,Rukavine,Obradovicha imamo sve shto treba za napredovanje.Bolje jednu,dve sezone baciti u vodu ali igrati dostojno evropu kao 2003-ce i 2005-te jel tu se meri snaga tima.Shta znaci Zvezdi titula kad je oni Paceri Zenit,Liberec,Aris i Levadia napunishe i onu generaciju Partizana Artmedia,Tikva i ne znam josh ko.Bolje neku sezonu u vodu pa da imamo mladu,zdravu i dobru ekipu,a ne da se zadovoljavamo igranjem u Ligi Cup-a Uefa,jel ocito da komsijama treba da se poklope sve stvari u klubu da bi igrali Ligu Uefa,a mi smo prosle godine sa onim raspad timom igrali te grupe,shto je za tu ekipu bio uspeh,a prosli smo ladno bez cimanja Groningem koji je tvrdim 150 puta bolji i uspesniji klub od Groclina.Ali momci dzabe sve ove price kada ce na kraju Djuka u inat svima uzeti titulu sa Partizanom,jer lakse je sigurno da mi uzmemo titulu u fudbalu nego musavi u basketu proslo je 10 godina od tog radosnog trenutka kod njih :)


DA SE PONOVI

1992/93
1993/94
1995/96
1996/97
1998/99
2001/02
2002/03
2004/05

Za 12 godina 8 titula treba verovati Djukicu vishe nego svim predhodnim trenerima.

VOLIM PARTIZAN !

pfc only

pre 16 godina

@avalon i ostali navijaci c.z
Sta ti pricas covece,ako si gledao utakmicu u smederevu onda si trebao da vidis da je totalno namestena,kao sto su namestili i utakmicu sa ofk-om,a posto njima cestitas titulu posle jedne dobre tekme a imali su 20 ne everovatno jadnih onda nam ti kao navijac Partizana i ne trebas,vec idi kod tih sto im cestitas!!!
A komsinice sto su se raspisale to odavno nisam video...da vi ljudi imate tooooliko kratku pamet i da sve tooooliko brzo zaboravljate,i da toliko mozete da se lazete i lazno se hrabrite da ste dobri da ste ovo da ste ono...tu ste definitivno najbolji na svetu uz obilatu pomoc vasih novina i vasih televizija koje pricaju da smo se mi raspali a da ste vi protiv smedereva ciji su se igraci setali po terenu inace vratili u vrhunsku formu!!
Ali onda dodje ta glupa evropska utakmica i vrati vas u realnos jer ni jedna evropska ekipa se vama nece sklanjati vec ce vam nemilosrdno puniti mrezu!!!
P.S. BOLJE DA IMAS KRASTU NEGO BASTU!!

Danijel

pre 16 godina

Jeli mislis da ce biti bolje kad igramo u goste, na jos gori teren?

Moras da promenis taktiku ako je los teren, vise na duge lopte itd.

I Bayern se snaso protiv Zvezde na losem terenu i pobedio, a mi vec 3 utakmice zaredom igramo samo nereseno.

Stefan_Pg

pre 16 godina

Znachi niste u krizi,nego nemozete da se pokazete zbog terena?!Ha,ha,haDjukicu pa kako je bilo vama tako i chukarickom,mogu mislit sto bi vam tek uradio chukaricki da je bio bolji teren!

Sokrates

pre 16 godina

"Smetao nam los teren" rece Djukic i osta ziv."Herojska borba" i osvojen jedan bod!?Da li smo mi jucer igrali protiv neke evropske ekipe ili protiv Cukarickog?Moramo li mi navijaci Partizana da slusamo ove gluposti?Los teren je za sve isti kako za Partizan tako i za njegove protivnike.Po teskom terenu je otezano kreativno igrati ali je isto tako tesko i uspjesno se braniti.Veci dio jesenje sezone se u Srbiji igra na teskom raskvasenom terenu.Treba li Partizan sve utakmice za proljecni dio odgoditi?Vecina igraca i ne poznaje bolje uslove jer nije igrala na modernim evropskim stadionima.Partizan mora biti bolji od protivnika kao Cukaricki u svi mogucim uslovima.Svejedno da li je kisa,snijeg, igra na pijesku,travi,po vrucem ili hladnom vremenu itd.Po ovakvom terenu se mora igrati prije svega glavom i sportskom inteligencijom.Preskakati sredinu terena,uptrebljavati precizne centarsute u kazneni prostor,pucati sa distance itd.Zasto Partizan to ne cini ?Zna se ko takticki priprema tim.Cesto se taktika pravi i na osnovu protivnickih vrlina i mana.Nije dovoljno reci "Mi smo Partizan".Utakmice se dobijaju ne terenu a ne rjecima.Protivnici su dobro skenirali nase slabosti i maksimalno ih koriste.Postoji vakum izmedju linija tima sto je obicno pogubno za nas.Djukic bi trebao vec jednom da prestane traziti jeftina opravdanja vec konsekventno voditi tim.Oni igraci koji iz utakmice u utakmicu cine greske moraju biti odstranjeni iz tima . Partizan se mora na svim nivoima poboljsati a prije svega takticki i mentalno inace neko ce drugi da slavi titulu.Vojvodina je samo tri boda iza nas a Zvezda je danas smlatila Smederevo i eventualnom pobjedom u Kuli doci ce na samo dva boda iza nas s tim sto smo mi u silaznoj putanji jer nam "rasvaseni tereni smetaju".Nismo mi brazilci(osim Zuke)da se vadimo na te fore.
Lijep dan vam zelim.

Ulixes

pre 16 godina

Hahaha, sve se vraca. Posle onoliko grobarskih likovanja posle Bajerna, zaigrala je mecka i pred njihovim dvoristem i to ni vise ni manje nego uvek neugodnog Cukarickog. Kriv je onaj Metalika, dobar drug Mise Tumbasa. Javili su se ovde komentari za nasu Zvezdu i Smederevo. Ljudi imate los teren, gledajte to, a ne u tudje dvoriste.

uvektrofejinasvimtakmicenjima

pre 16 godina

HAHAHAHAHAHA Djukicu udje i ti u drustvo sa Jesicem, Kosanovicem, Zivadinovicem i ostalima sa glupim komentarima.
Steta za tebe, sve je izgledalo dobro u pocetku, priznajem iako sam Zvezdas.

Ivan_Nish

pre 16 godina

Ma dokle vise to da je teren kriv?!Kako je jednima tako je i drugima...Djukicu sramota je da tri meca ne pobedimo kuci,vec sada smo mogli da uzmemo titulu ali se vidi kakav si psiholog kad ne mozes da dignes igrace kada kola krenu nizbrdo!Sramota!!!

Objektivan

pre 16 godina

Ja sam Zvezdas, ali objektivno Partizanu zbog stila igre mnogo vise smeta los teren nego Zvezdi.

Dodatno, Jovetic jeste pola tima u Partizanu. Radi se o vanserijskom igracu sa ubedljivo najboljim resenjima u napadu. Uostalom i u mecu sa Vojvodinom ste kaznjeni od Boga izjednacujucim pogotkom minut nakon sto je Djukic izveo iz njemu znanih razloga Jovetica. Posle toga niste uspeli da vezete ni tri postena dodavanja.
Sve u svemu, Partizan i nije toliko u krizi koliko je u pitanju sticaj okolnosti i ranjivost Partizana na iste.

Realno bez Jovetica, Moreire i Diare vi biste se borili za plasman u intertoto kup.

tassotty

pre 16 godina

predlazem da se partizan pod hitno prebaci u spansku primeru ili englesku premijer ligu. tamo su tereni po meri "majstora" :) ne znam samo kakvo bi im ime smislili jer nigde nisam pronasao kako se na engleskom ili spanskom kaze partizan ???

partizan

pre 16 godina

predlazem da se partizan pod hitno prebaci u spansku primeru ili englesku premijer ligu. tamo su tereni po meri "majstora" :) ne znam samo kakvo bi im ime smislili jer nigde nisam pronasao kako se na engleskom ili spanskom kaze partizan ???
(tassotty, 11. novembar 2007 21:40)

Kralju,pa Partizan je i na Engleskom i na Spanskom PARTIZAN!!! Isto kao Real i Barcelona iliti Aresenal i Manchester U.Kad se kaze Partizan zna se da su to Beogradski Crno-Beli.A ti hoces da budes duhovit a ispadas b....a.

grobelar

pre 16 godina

Krajnje vreme je da uprava partizana shvati da je ne dopustivo da se neku uci trenerskom pozivu sa prvim timom
bice nam k.... kriv kada i ovu sezonu zavrsimo sa -15.
Jeste da Djukic ima nekog talenta ali je on taj svoj fudbalski fazon izlizao a da nije protekla trecina prvenstva i sta sad
Ocito da se radi o ne formiranom treneru koji ne da ima mane nego citve rupe u svom trenerskom sistemu
Pa ovaj tim ne zna da stane na loptu ima suludi raspored igraca gol je na izvolte pa u ovj ligi je naj lakse dat gol PARTIZANU pa i ako igra naj lepse sigurno da igra i najgluplje.Kretenske su to utakmice kada ti Vosa natrpa tri gola kuci a cigani pored dva data stvore 5 stopostonih
Stvarno nista ne bih imao protv da ovaj Djukic ode na duzi period u prelepu i suncanu spaniju i tamo nesto vise nauci

avalon

pre 16 godina

Posto sam odgledao mec u Smederevu mogu samo da cestitam titulu Crvenoj Zvezdi!A,mom partizanu neka je srecna borba za drugo mesto.A,ti Djukicu,posto si ispustio Kosana da napravis plus 12 kao oni lane sa Jesom,najbolje da apliciras ali odmah,da te prime kao pomocnika u novom strucnom stabu C.Z!Ocito,tamo ti je srce!Luzeru!

bobanmkd

pre 16 godina

Zaboravih u predhodnom mailu da pitam:gospodine Karadzicu,gospodine Tomicu,kada cete se vi izjasniti dali je FK Partizan u krizi?I vase misljenje,sta je ako ne kriza kada jedan tim ima skor 6 odigrani 6 pobeda a posle dodje na 8 pobeda i 5 neresenih?!I,na kraju,izgledah mec u Smederevu,jasno je kao dan da posle Kosana da dodje dete sa ulice koje ce postaviti normalnu postavku igre da ce to biti puno opasnija Crvena Zvezda.Pa postavljam pitanje,posle plus 6,posle dve susne godine,ako ponovo ne osvojimo titulu,gde ce Djukiceva dusa??Telo lagano u La korunji,ali dusa svakako dodjavola!Mislim,da je Misa Tumbas vodio bitku protiv Kosana razlika bi bila veca!

sta reci?

pre 16 godina

Ilicu smeta visoka trava, Djukicu nedostatak iste (citaj: los teren). Pala mi je na pamet jedna dobro poznata pesma vezana za Djukinu izjavu:

Evo me stizem iz daleka
Gde trava nije bas i neka
Kraj rodne reke ima lepe trave meke
...
'Oce da mi rikne moja CUKA
'Oce da me strefi slog
Sto ne mogu da vidim
zelenu travu doma mog... :-)

ognjen

pre 16 godina

ne treba sada nikog napadati nego pamet u glavu da se dovedu pojacanja jer stacemo kad Moreira i JOvetic odu????treba da se vrate Braca Marinkovic a Lazetic i Mitrovic na pozajmicu jer nemaju pojma po meni nisu u ovom trnutku igrai za Partizan

zman

pre 16 godina

Pa nece valjda da panici covek kao neki ranije. Vracaju se Joveta, More i Obradovic za sledecu utakmicu tako da ce sve doci na svoje mesto.
Nije trebalo davati Bosancica na pozajmicu u Boavistu, ovu povredu Moreire bi iskoristio, siguran sam.

IGRANKA

pre 16 godina

@ ALO,

Da li je pocela igranka? Sve podseca na muslinovo vreme. Sudjenje na ovoj utakmici je zlonamerno.
Kriza ce se proizvesti, jer se neregularnost uvodi i tada nema igre na kvalitet.
lakrdije pocinju i trajace dok se ne procisti mulj u FSS.

Balansero

pre 16 godina

Ne znam da li se to videlo na TV snimku ali je teren stvarno katastrofa. Kao da uopste nema sistem za drenazu. Obilna kisa jeste pala ali citavih 12 sati pre utakmice! Pa i obicna livada bi se za to vreme "ocedila". Ispod trave se jasno video odsjaj od vode.
Mora da je neka nova hidropondska tehnologija uzgajanja trave u pitanju.

Ono sto Djukic nije rekao, jer je ipak dobar pedagog, jeste da pojedini igraci nemaju ni znanje ni pristup koji crno-beli dres podrazumeva. Lazetic, nije igrac koji treba Partizanu. Cak i kad se trudi ne uklapa se. Veselinovic je takodje daleko od cilja. Cak bih i njegov voljni momenat stavio pod veliki znak pitanja. Cetkovic je asistirao kod penala ali je ukupni doprinos los. Imao je tri uzastopna losa pasa unazad sto je bilo jako opasno. Umesto da igra dobije na ritmu uvodjenjem svezih igraca, ne desi se nista posebno. Ako udjes 10-15 minuta pred kraj znaci da treba da istrcis koliko god mozes za to vreme a ne da se utopis u ritam umornih igraca.

O stoperima ne treba vise trositi reci. Treba naci druge, mnogo bolje. Ovi nasi sadasnji ne pokazuju nikakav individualni napredak.

Primer kako se pristupa svakoj utakmici, u subotu su bili Diara i Zuka. Partiznovu decu treba da je sramota da dva stranca izginu na terenu za svaku loptu od prvog do zadnjeg minuta a da se mali Borko seta po terenu kao da je Anri u najmanju ruku.

Strateski problem Partizana je selekcija igraca. Zbog brzine je zrtvovana snaga i visina. Iskusni igraci poput ovih nasih stranaca umeju da se snadju u duel igri sa fizicki jacim protivnicima. Ali ovi domaci klinci su u velikom problemu sa jacima od sebe. Pogotovu kad ne mogu da zbog loseg terena iskoriste svoju prednost u tehnici i brzini.
Skok igra ce biti i dalje problem jer je tim vrlo nizak. Jedini korpulentniji igrac je Jovetic koji ima tek 18 godina i zavidne fizicke osbine za jednog tinejdzera.

Bilo kako bilo, Djukic je uradio za nas fudbal vise nego svi trenerski beli magovi u zadnjih petnaest godina. Brza napadacka igra po svaku cenu. Cak i da ne osvojimo titulu, u sta sumnjam, volim da gledam napadacki Partizan.
Kad moze Barselona sa timom od vise stotina miliona evra da prsne od Hetafea, moze i Partizan da odigra sa Cukom neresno. Pogotovo sto su Cukarci odigrali vrlo dobro.
To je sve ipak samo igra.