Sreda, 07.11.2007.

22:55

PAO se provukao u Pioniru

Izvor: Aleksa Gutoviæ

PAO se provukao u Pioniru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

214 Komentari

Sortiraj po:

parni valjak

pre 16 godina

Opet ja, ostao sam nedorecen.
ako jednom tako velikom klubu kakav je PAO treba pomoc sudija u mecu protiv Partizana ciji je budžet manji od Papalukasove plate, onda stvarno...
i jos nesto, za sve one sa D tribine koji su bojkotovali zakon nenavijanjem tokom prve cetvrtine, nek idu pred skupštinu pa nek tamo protestuju, ovako nista nisu promenili niti ce.da smo svi navijali od pocetka meca, sve bi drugacije bilo.

Nikola

pre 16 godina

Cigani nemate prava glasa!!!
Momcima svaka chast, tako se brane boje kluba.
Novica je igrach za velika dela, tako da ce on odraditi svoje na F4 u Madridu!!!
Glavu gore, NAJBOLJI SMO!!!

Joca-NY

pre 16 godina

pa kako ste vi zasluzili top 16 prosle godine kad pola ljudi ovde priznaje da vas je Zoc pustio.

sve je to lepo, jeste bolji od nas trenutno, svaka cast za igre i kapa dole, ali polako sa final 4om i titulama, duga je sezona. i isto sto nama pricate da je nasa titula prvaka evrope proslost, bilo pa proslo i tako to, pa pustite se i vi titule iz 92 (15 godina nije malo).

Vuk

pre 16 godina

Dopustio sam utiscima malo da se slegnu. Prva stvar koju treba reci, a bez patetike i trazenja opravdanja, je to da je Obradovic (konacno) napravio dream team protiv koga ce i, standardno jaki klubovi poput Barse, Reala, TAU, pa i CSKA, biti "cisceni" sa terena. Bukvalno. Ovaj tim bi pobedio vecinu evropskih reprezentacija, bez muke. Licno, pratim kosarku jako dugo i ne secam se da je u poslednjih 10-ak godina neko imao ovakav tim. Zaista superlativi (procenat suta za 2, hladnokrvnost, pristup, iskustvo, suvi kvalitet). Realno, jos im je bilo i sutersko vece (kad je Becirovic sve ubacio, sta vise reci. Inace, njega smatram najslabijimm igracem PAO, iako ima mnogo vecu minutazu od pojedinih igraca). Protiv takve ekipe je Partizan sinoc igrao i zato smatram da su svi komentari tipa "seljacke" ekipe tek provokacije i budalastine, a to ovaj mladi tim Partizana nije zasluzio. Ja odavno nisam video ni jedan nas tim sa toliko borbenosti i pobednickog duha, a to je vec samo po sebi kvalitet. Dobro, fali jos jedan igrac pod kosem, ali eto culi smo da ce se i to dogoditi. To je osnov i za nesto vise, sto je mozda i jos bitnije (reprezentacija), no o tom potom. Jedino sto ovom timu zelim ove sezone je-kontinuitet. Ako njega postignu, ubrzo ce ovih 120% protiv PAO postati 100%, a onda i nasa kosarka profitira i ovi igraci i mi, navijaci. To je ono sto mi daje optimizam u ovom mraku u kome je nasa kosarka dotakla dno (ne bukvalno, ali za talenat i znanje, ono trenersko i genetsko, svakako). Takodje, iako nisam ljubitelj Duleta Vujosevica, pocinjem da menjam misljenje, a za to je zasluzan iskljucivo Partizan i njegova igra.

Za kraj samo jedno-HVALA momci. Ne secam se ni da je na papiru bolji tim odigrao neku bolju utakmicu u poslednjih 5 godina. Kosarka se vraca tamo gde joj je i mesto zahvaljujuci vama...

Pozz

Ivan

pre 16 godina

Ne treba tugovati.Pokazali smo ganima koliko su oni daleko od evropske kosarke.Za utakmicom ne treba tugovati,vratice nam Zeljko pobedu u gostima kao prosle sezone,ako ne daj Boze zatreba.Do fajnal fora zajedno s Partizanom.

milos pfc

pre 16 godina

evo citam ovde komentare,od ovih sto grobare nazivaju komlekasimima non-stop...zasto vi komentarisete vesti o partizanu kad vi niste komplekasi?ajde nek odgovori vise neko od pripadnika skupljaca perja na to?vi ste bre najvaeci kompleksasi koji 10 godina niste uzeli u kosarci nista....a komenatrisete izvanredni partizan koji sa slabijim timom nego prosle godine igra egal sa prvakom evrope...zato se lepo vratite na vase vesti u vezi svetski poznatog nimburka i vase sjajne 'evropske tesko izvojevane pobede na produzetke. zelim vam sve najgore.

Nikopol LJUT

pre 16 godina

Jesam li vam lepo rekao,grobari,da se ne nadate pobedi!
Duvali ste se previse s pobedama protiv Roana i kilave Barselone,a onda vam dodje jaci tim i pobedi vas na vasem terenu!
Vi nama pricate kako nam samo igraju COOK i DRAGICEVIC...Pa i vama igra samo PEKOVIC!Sad ste vi ko zvezda prosle sezone sa gurovicem!
CESTITAM VAM NA BORBENOSTI
(GAGY DELIJA, 7. novembar 2007 23:17) KO BRE KILAV BREEEE?? BARCELONA?? ROAN ?? QQ LELE.....

uvek uz tebe...

pre 16 godina

@ buba i ostali indijci
idite kuci pa u vremeplov pa se vratite u vasu 91-2 i pricajte da ste svetski sampioni i nemojte da smarate vise sa ovakvim komentarima, ispadate mnoogo glupi i ljubomorni. Dzon Teri je gledao utakmicu 'pravim ocima'
i to je OK.
Ti zbog kojih je Cegi otisao sa tekme nemaju NICIJU podrsku, da je Cegi vodio (iako je veteran i ide redje na utakmice) navijanje mozda bismo pobedili. Covek je 100 puta veci autoritet i vodja!
O utakmici, pa.. gledali ste, a ko nije.. PARTIZAN SAMPION!

John Terry

pre 16 godina

@Paspalj
Hvala druzhe,drago mi je da delish moj sportski duh.
Ja sam uvek bio za sportsko rivalstvo nasha dva najveca kluba,to je neshto shto je ranije davalo jako lepu sliku o nashem sportu,naravno pre nego shto su navijachi postali bitange koje i ne gledaju utakmice,vec se napiju pa odu tamo gde se najlakshe zapochinje tucha (chitaj: fudbalski stadioni!)
Hvala na lepim rechima i zhiv mi ti bio pa da u sportskom duhu navijamo za nashe klubove,a ne da ih mrzimo kao neki!
Pozdrav,i josh jednom sve najbolje Partizanu u nastavku sezone!

NikopoL

pre 16 godina

Srce me zabolelo kad sam video Novicu kako plache... Shto se tekme tiche, mozda smo mogli bolje, ali ipak.. PAO je bio bolji. Zvezdashi, bar ja lichno vas nisam ismevao, bilo mi je krivo koliko i vama (BAYERN), ali to nije tema. Utakmica je bila faaantastika. Nekako sam doshao do karte, ali sam morao pre kraja III perioda na posao... doshlo mi da plachem. A to sam uradio ( bez blama) kad sam video Novicu i njegovu reakciju..
PONOSAN SAM NA VAS !

cele iz fotelje

pre 16 godina

Uf, zamalo da ih dobijemo. Steta.
Brza igra, agresivna odbrana, borbenost, sve sto moze da se izvuce iz tima ovako ogranicenog kvaliteta. Primetan napredak kod nekih igraca, cak i kod Vranesa u defanzivi (od ofanzivnog ucinka je jos uvek daleko. Sada je na nivou Duletovog igraca uzrasta od 18-19 godina. Za jedno dve godine mozemo da ocekujemo nesto konkretnije od njega. U tom smislu interesantna je sinocna izjava Duleta (na SOS-u) da mu je potreban jos jedan igrac ispod kosa. Prijatno me je obradovao. Nadam se jednoj solidnoj i iskusnoj cetvorci. Iako i dalje mislim da nam treba i plej- suter. Sinoc je Pera, koji je imao dobar ucinak u ostalim delovima igre (sto se od njega i ocekuje), imao dva – tri otvorena suta za tri. Da ih je uboo kao sto nije, ko zna kako bi se sve zavrsilo. Sa druge strane, ne daj Boze da se Milt povredi. Sve u svemu jako sam zadovoljan. Sa ovakvim pristupom, trebalo bi da prodjemo u Top 16.
Ruku na srce, mora se priznati da Pao jos uvek nije u pravoj formi, Sars jos uvek ne poznaje igrace da bi se iskazao. Sve to je Obradovica jako ljutilo pa je psovao kao kocijas (tu je gori od Duleta koji se prilicno smirio, sto me raduje), mada je on uvek prividno (ponavljam prividno) nervozan na terenu, ali sve odluke donosi krajnje racionalno. To pokazuje time sto Vujanicu nije dao ni minut iako su ovo njegovi navijaci i njegova kuca. Ni Tomasevic se nije naigrao. Disciplina kao kod samuraja. Pobedili su nas samo na iskustvo i veci broj kvalitetnih igraca. (11 protiv 8-9).
Sve u svemu, lepa predstava.

dragan

pre 16 godina

E moji grobari, ni ovako tuzan PAO niste mogli da dobijete!!! C,c,c... mislim da cete jos dobiti ove francuske pacere u Pioniru i to je to. Ostalo vrlo tesko. i na kraju sta reci osim... ha,ha,ha,ha,haha, na,na,na,nana ...
(Erik Kartmen, 8. novembar 2007 10:38)

XEXE, tuzan PAO...
-prvih 6 7 minuta nije promasio sut, bukvalno!
-ubacio 94 poena...
-preko 70%suta za 2 poena...

voleo bih da neki razmisle sta pisu pre nego da posalju komentar

NIS

pre 16 godina

cigani zasto se javljate i ostavljate vase glupe komentare...cak su vecina komentara vezani za fudbal...a ako niste primetili ovde je rec o kosarci i evroligi.Koju vi necete igrati ni za 110 godina.Imate uleb kup pa tamo komentarisite igru vaseg tima protiv raznih timova iz Ceske,Poljske,Rumunije,Albanije i ostalih zemalja koje vaze za kosarkaske velesile.A nas pustite da na miru pratimo svoj tim u duelima sa najacim i najskupljim timovima Evrope.

ugibugi

pre 16 godina

malo smo ih potcenili u pocetku sa 12 pojena fore :) ipak su to prvaci jevrope!

elem, malo ozbiljnosti. pratio sam mec preko tv-a, uzivajuci. odavno nisam bio tako zadovoljan i pun. kosarka koja pleni i vraca publiku na tribine.

kada smo kod publike - nisam primetio bojkot u prvoj cetvrtini, verovatno se nisam usredsredio na tribine vec na igru. mislim da se mora pronaci neki drugi nacin iskazivanja protesta, ovako samo stetimo voljenom klubu. to se lepo pokazalo na primeru fudbalera.

mislim da vujosevic ove godine vodi tim sa mnogo manje gresaka nego ranije, i mislim da je odluka o nasem poslednjem napadu ispravna. da se drugacije zavrsilo, da smo pogodili otvoren sut, sada bi drugu pesmu pevali. a novica... novica ce tek reci svoje :)
ne treba da letimo puno u visine, moramo da idemo korak po korak, price o f4 su nerealne, i mogu da opterete ovaj tim. uspeh je, veliki, ako udjemo u t16. setimo se samo pocetka sezone, i brojnih kritika na racun selekcije igraca.

volim partizan.

Kojo

pre 16 godina

Procitao sam komentar vjerovatno jednog gancija "grobari ovo mora da je bolelo" hahahahahahahaha!
pa ne mogu da vjerujem da je to lik napisao ovo ozbiljno mislim!
Majstore, ne da nije bolelo nego sam uzivao, nema veze sto smo izgubili, vi to nikada necete shvatiti. Ovo sto ste mogli da gledate je vrh evropske kosarke, ali vi to samo mozete da gledate e to boli ali ne nas hahahahahahahaha!

Balansero

pre 16 godina

Ubaciti bilo kom timu, kojeg vodi Zeljko Obradovic, 90 poena je USPEH!
Kada bi momci ovako odigrali svaku utakmicu u EL, f4 bi bio zagrantovan.
Inace, ovaj Pntnks ima tri postave i sve tri mogu nezavisno da igraju EL, koliko su dobri. A malo ih je i us..lo sinoc. Par frljoka Diamantidisa odlucise utakmicu, ustvari.

Mijat(Real)-Piksi(Nagoja)...

pre 16 godina

Sta se pale ovi, ma kakav Bajern, on da je neki klub igrao bi LS a ne kup UEFA, a Partizan i PAO(da podsetim ako je neko zaboravio, to je prvak Evrope+doveo pojacanja)igraju EVROligu a ne uleb kup ili kako vec...

duck

pre 16 godina

Grobari,Sve me ovo podseca na Izrael prosle godine i promasen sut Camingsa za tri,pa nam se vratilo posle,tako ce i sada,DACE BOG!!!

Peca Cicevac

pre 16 godina

Tragedija,sta drugo. Ali odluka o faulu bila e ok. Mozda je trebalo da se saceka sekund,dva da loptu, eventualno primi neo drugi, a ne Dijamantidis, ali ne verujem da bi je on dodao, jedino da bude udvojen. Novica je uradio sta je trebalo, iako je imao jos vremena da se namesti. Dovesti nekog da odmeni Pekovica, stradace decko, sad ce svi da ga udvajaju. Nikola i sada da 7-8 poena u seriji, pa ne poentira 4-5 minuta. Suvise se trosi i u odbrani.

Erik Kartmen

pre 16 godina

E moji grobari, ni ovako tuzan PAO niste mogli da dobijete!!! C,c,c... mislim da cete jos dobiti ove francuske pacere u Pioniru i to je to. Ostalo vrlo tesko. i na kraju sta reci osim... ha,ha,ha,ha,haha, na,na,na,nana ...

Petar Srdanovic

pre 16 godina

Prva greskla je sto smo u utakmicu usli sa rezonom - "Jao, sta li ce da nam rade". Da bi na kraju 1/4 zakljucili - "Pa i nisu nesto". Ali tad smo vec gubili. Znaci samo pitanje mentaliteta, nista vise.
Ionako nam je PAO prijateljski klub, pa i rezultat nije vazan :) Lepo se videlo na kraju, Dule i Obradovic se izljubise, Vujke i Tomasevic se izmesase na nasim igracima, malo je falilo da se uhvate u krug za kraj.

KOSTA1703

pre 16 godina

@Svima koji pljuju Vujosevica zbog zadnjeg prekrsaja

Vi ocigledno bas ne znate puno o kosarci.
Partizan je odigrao sjajnu utakmicu, i do pred sam kraj igrao egal mec zahvaljujuci pre svega timskoj igri.
Kada protiv sebe 10 sekundi pre kraja imas Spanulisa, Jasikevicijusa i komp. koji imaju fantastican sut, i jos bolji pregled igre, onda je svakako bolje napraviti faul na 12 sekundi pre kraja, nego da neiskusna ekipa Partizana taj isti faul napravi 5 sekundi pre kraja sto bi se svakako desilo.
Ili, ako se ne bi bas to desilo, onda bi primili kos 5 sekundi do kraja, i sta onda?
Onda imas 5 sekundi(u najboljem slucaju) da organizujes isti takav napad.
Ovako, sa faulom na 12 sekundi do kraja imas mnogo vise opcija:Da protivnik promasi bacanje, da sasvim "komotno" organizujes napad za 2, za 3....Nista od toga ne bih mogao da je branio napad.
Cak i da ga je odbranio, jedina "nagrada" je odlazak u produzetke.

Korgacin

pre 16 godina

Šta reći...meni je juče bio rođendan, i bio mi je lepo dan...bezveze je reći da je mnogo toga dobrog u ovom porazu, kad nam se upisuje poraz u statistiku...Ali, način na koji smo odigrali, i na kraju izgubili može da bude od veće koristi nego da smo pobedili. Ako ste stigli da vidite na SOS-u kako izgleda atmosfera u svlačionici posle poraza, lako se moglo videti i čuti da ne postoji jedan igrač već samo tim...niko nije dao izjavu u kojoj bi imenovao Novicu da je promašio tu trojku, već je svaki igrač rekao "Promašili smo tu trojku"...To je duh kakav nam treba...i to je dokaz da će tim uvek pružati sve od sebe, i sa formom i bez forme...A ovaj poraz će nas zadržati na zemlji...sa ovim porazom ostajemo pribrani i skoncentrisani. Borba se nastavlja...

Novica_Velickovic

pre 16 godina

Nisam mogao sinoc da ostavim komentar jer sam bio u soku!Celu noc nisam mogao da zaspim.Najvise mi je zao mog idola Novice,borio se,skakao,zakucavao ali kada je imao otvoren sut za pobedu on je promasio.Realno gledano nesto je oslabio u sutu za tri ali ne zasluzuje ni jednu negativnu rec!Jos ne mogu da verujem da smo bili na pragu pobede nad sampionom Evrope koji ima 15 puta veci bidzet od naseg,pa stoga,kao sto rece sinoc strucni consultant na Avali mogu da dozvole sebi po 3 kvalitetna igraca na svakoj poziciji.Jednostavno se videla razlika u kvalitetu!Pa onaj Dijamantidis je jedan od najboljih igraca u Evropi!Znaci nemam reci.Ali svaka cast nasim momcima na borbi I zalaganju!Razlozi zbog kojih smo izgubili:Palacio poklanjao lopte(kao I obocno,zavlacio se u reket I glumio ne znam ni ja sta) ali sve u svemu,da ne ispadne da ga pljujem veceras je odigrao zadovoljavajuce,Petar Bozic promasio 2 kljucne otvorene trojke,Pekovic bio zatvoren!Sve u svemu svaka cast momcima I nadajmo se da nam je ovo jedini poraz kod kuce

nenad

pre 16 godina

ti sto si rekla da su oni igrali sa 10 posto mogucnosti to moze da ti bude uteha jer cigani smatraju da protiv zvezde svaki veliki klub igra sa 100 posto a protiv partizana sa 10 posto snage,ali sta cete vi igrate uleb kup pa i tu ne prodjete u drugu fazu,titula i pobeda u derbiju je postala misaona imenica za zvezdu,svaka cast ovoj ekipi,jedna od najboljih u evropi,samo tako nastavite,NAPRED PARTIZAN!!!

milan

pre 16 godina

''Magarci''
kako ih je nazvao predhodnik u jednom od komentara nisu magarci već majmuni. Zbog njih podržavam Jočića i sve koji treba da se izbore sa huliganima i primitivcima.
Boli njih i za Partizan . Bitno im je samo da mogu da divljaju.Zbog takvih mnogi normalni ljudi se užasavaju odlaska na utakmicu.Oni vode svoj rat protiv Zeke, Jočića,Koštunice i koga sve još ne...Dogadjanja na terenu njih mnogo ne interesuju a kako i da ih interesuju kad su maloumni.

zakon

pre 16 godina

Cast navijacima Zvezde koji su ovde ostavili pozitivne (realne) komentare.

Za ostale, manje realne navijace petokrake - Zvezda nikad nije bila bliza Evroligi nego sad u Pragu, posto se tamo igrao prethodni F4.

Милорад

pre 16 godina

Милт Паласио је најбољи странац који је играо за Партизан! Не сећам се да је Партизан у задњих неколико сезона имао тако добро организован напад - некад се често сводио на шут у последњој секунди. Штета за пораз, али Панатинатикос је имао сувише добар проценат шута. И поред свега, одлучила је једна лопта, промашај из чисте, изграђене позиције - малер! Ако овако наставе, други круг је сигуран, а у Београду више неће изгубити.

Vlada-PFC-PBC

pre 16 godina

Moderatoru ovog sajta, ja te najljubaznije molim da na vesti koje imaju veze sa EVROLIGOM, sa ATOMSKOM KOŠARKOM, sa NAJJAČIM KLUBOVIMA EVROPE ne puštaš komentare simpatizera jednog klupčića zbog kojeg smo još pre 10 godina (srećom, od tad više ne igraju tu Evroligu i nadam se da neće nikada više!) izgubili mesto za 2. naš klub u toj istoj Evroligi! Hvala moderatoru iz sveg srca ako me poslušaš! Hvala ti ne samo u moje ime, već i u ime miliona drugih!

Superhik

pre 16 godina

Jedna od najboljih utakmica koje sam gledao u poslednjih par godina. Sa prvakom Evrope, koji je pruzio maksimum i gadjao za 2 preko 70 posto, mi smo odigrali egal mec i imali otvoren sut za pobedu. Koliko je ekipa u Evropi u stanju da se ravnopravno nosi sa PAO u vrhunskom izdanju? Mislim da je svaki dalji komentar povodom ove utakmice suvisan.

Uz ovakvu igru, prolaz u Top 16 trebalo bi da bude rutinska stvar. A sa jos po jednim solidnim plejom i centrom (peticom, jer vec imamo dve odlicne cetvorke), ni cetvrtfinale, pa cak ni F4, ne bi bili nedostizni.

Boki

pre 16 godina

Zao mi je sto sebi dopustam da nesto objasnjavam internet "navijacima" ali citajuci ove komentare jednostavno sam morao.Radi se o sledecem:
1. U prvoj cetvrtini se nije navijalo zbog toga sto organizovana navijacka grupa "Grobari Jug" nije dobila 450 karata od uprave koje bi i odmah bile placene.Te karte su bile namenjene navijacima iz unutrasnjosti i nije rec o nikakvoj preprodaji!Bojkot je bio predvidjen samo za prvu cetvrtinu a ne za celu utakmicu.
2. Ministar Jocic i ostali politicari su prozivani zbog famoznog zakona i sa tim svakako treba da se nastavi.
3. Svim "pravim Grobarima" sa zapada mogu da porucim da su mogli da navijaju i u prvoj cevrtini pa ne znam zasto tada nisu odrali grla?
4. Takodje moram da kazem da je i Zapad pevao protiv pomenutih politicara a da su zvizduci usledili kada su ljudi videli koskanje u samom kopu.Takvu vrstu zvizduka mogu da razumem jer ljudi nisu znali zbog cega se to desavalo.Naime jedan od vodja iz proslih vremena je mislio da moze da se oglusi o odluku tribine i da krene sa navijanjem vec u prvoj cetvrtini ali vrlo brzo je video da je njegovo vreme proslo i da nece moci tako.
5. Stojim tamo gde su najvatreniji navijaci Partizana ali svakako osudjujem besporebno bacanje svakakvih predmeta u teren!
6. Moram da porucim i navijacima komsinice koji se ovde bez potrebe javljaju da smo mi svoje probleme na tribini uspesno resili dok su njihove vodje i dalje dileri droge koji uce mladje navijace na Severu da je noz glavni navijacki rekvizit!
Veliki pozdrav za sve prave Grobare!

Nebojssa

pre 16 godina

Sta cemo da radimo kada Cegi umre? Pitanje se postavlja jer je on jedini koji ima mozga i koji je jedini i pravi vodja navijaca od 90-ih pa na dalje. Ovi koji nisu znali sta se desava kad im je cela hala zvizdala i gledaju samo svoje d...nema tu ni trunke ljubavi prema klubu i crno belim bojama...isti su kao cigani

Alex

pre 16 godina

Na samom pocetku da uputim sve cestitke Partizanovim igracima koji su dali sve od sebe i jos jednom pokazali kako se bori za boje svog kluba.
Druga strana medalje su navijaci Partizana. Jos jednom su "vodje" pokazale da otvoreno rade protiv crno-belih vec godinama. Dve godine vec sikaniraju fudbalski klub cime su pomogli komsijama da dodju do 2 uzastopne duple krune. Kada je konacno napravljen dobar tim koji bi se prosetao do Lige UEFA oni su divljanjem u Mostaru crno -bele izbacili iz Evrope.I ove sezone su pozivali da se ne ide na utakmice Partizana.
Konacno, vrhunac gluposti je bio sinoc kada je neki "vodja genijalac" doneo odluku da se ne navija prvu cetvrtinu. Ne mogu da verujem. Pa kada cete navijati ako ne u prvoj cetvrtini. Ako ste primetili to je jedina cetvrtina koju je PAO dobio. Da li te vodje misle da su im za zakon krivi Tepic, Velickovic, Pekovic...Da li misle da ce politicare nesto potresti sto oni ne navijaju na utakmici... kakva budalastina. Stvarno, oni momci na terenu ne zasluzuju onakve navijace.
Ako nece da navijaju koji su djavo i dolazili na utakmicu i zauzeli mesto nekome ko je zeleo da dodje i da navija a nije mogao doci do karte. Ubuduce bolje da ne dolaze na utakmice.Tako je bolje za nas tim kome je potrebna podrska od prvog do poslednjeg minuta.
Mislim da Pekovica i Velickovica uopste ne interesuje sto je neko obijao trafike niti nekakav zakon koji je opet donet zbog divljanja tih istih navijaca. Zato mislim da je meta protesta sinoc bila pogresna.
Mislim da treba preispitati da li medju vodjama Grobara ima zvezdasa jer sam ubedjen da tamo neko otvoreno radi protiv Partizana.


Pozdrav za sve prave Grobare

Crna Mrlja

pre 16 godina

E ovi navijači-političari! Pa gde bre mešate politiku protiv Panatenaikosa, na terenu lavovska borba za svaku loptu, a kvazi navijači vode politiku. Ako vam se ne sviđa zakon idite ispred skupštine, sup-a, mup-a pa se tamo raspravljajte!
Pozdrav za sve prave navijače PARTIZANA!

Matija

pre 16 godina

@Chavke
Zakon treba doterati, a ako je navijacima vaznija borba protiv zakona i politicara nego utakmica protiv prvaka Evrope pitam se kakvi su to navijaci. Zbog "politickog" navijanja ne igramo UEFA kup u fudbalu. Mozda je bolje platiti cenu u porazima nego u razbijenim glavama i eliminacijama. Hocu da mogu sa detetom da idem na utakmice kao sto je i moj otac mogao bezbedno mene da vodi. Ja priznajem da se ne usudjujem da vodim klinca na derbije.

Milan Raus

pre 16 godina

Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk
ni reči da više niste rekli jel jasno, vas treba ugasiti kao tim, jad i beda...
Partizan jedan jedini 6 godina najbolji

B@KL@V@

pre 16 godina

Cutite grobari!Samo posmatram vase komentare!Ako tako dizete partizan jer je izgubio od panatinaikosa,sto se onda rugate zvezdi jer je jedva izgubila od BAJERNA,a???
Molim vas da cutite!U grckoj ce vas razbiti 20 razlike i na kraju necete proci dalje!Dobili ste drugorazredni ROAN pa se duvate!!!
SRAMOTA
(DELIJA, 8. novembar 2007 01:50)
DECKO O CEMU TI PRICAS??? VAMA MORA DA BUDE JASNO DA MI IGRAMO EUROLIGU,A NE VI!!! TO STO SMO POBEDILI PO TEBI DRUGORAZREDNI ROAN TO NEMA VEZE,POBEDILI SMO BARSU KOJA JE P TEBI,VEROVATNO DRUGORAZREDNA EKIPA! GANI NEMOJTE DA STE SMESNI. OSTAVITE NAS,VI IGRATE ULEBKUP GDE SU SVE EKIPE DRUGORAZREDNE KAO I VI,NARAVNO!!!
A TO STO MISLITE DA NECEMO DA UDJEMO U DRUGI KRUG,TO CEMO TEK DA VIDIMO! IPAK JE PARTIZAN EKIPA SA NAJMANJIM BUDZETOM OD SVIH EKIPA

Inđijnac

pre 16 godina

Ma sta hoce ovi gani, nek cute i neka gledaju svoje u ceskoj, slovackoj, ili gde vec i skim igra zvezda!Mi gledamo najbolje i igramo sa najboljima i treba da nastavimo da igramo ovako!!!

Juve

pre 16 godina

@Tobias(komentar 115)
Ono prosle nedjelje nije derbi vec 30-40 godina.U tom periodu mi smo derbije igrali sa Bosnom, Cibonom, Jugoplastikom.... Sada ih igramo sa FMP-om i Hemofarmom.Slazem se s tobom da bi nam bilo bolje da igramo grcku ligu nego ovu u koju ste nas vi sa svojim prijateljem Covicem uvalili.I nikada ni tu,niti bilo koju drugu ligu,necete osvojiti.

Mirko

pre 16 godina

Mislim da je Vujošević najveći krivac za ovako glup poraz, nije smeo da se pravi faul na kraju... Da su se igrali produžeci pobedili bismo sigurno jer je atmosfera u hali bila verovatno najbolja u istoriji!

milos_bar

pre 16 godina

I bilo je onako kako sam rekao.Visoki igraci su bili oslonac u napadu.Medjutim panatinaikos ima mnogo kvalitetnije bekove,igraju veoma brzo a mi nismo sposobni da pratimo taj ritam.Ko je pratio utakmicu zna o cemu pricam.gosti su u napadu uvek imali jednog slobodnog igraca nakon par uspesnih dodavanja, pa smo naj taj nacin primili veliki broj lakih poena.Jednostavni tepic, kecman, palasio i bozic nisu dovoljno brzi da bi sacuvali spanulisa, diamantidisa, becirovic(covek ne promasuje) a da ne spominjem jasikevicijusa koji nas je razbio sa sjajnim asistencijama.Nas je pratila neka luda sreca da su oni jednostavno pravili neke glupe greske, a mozda bi nas i dobili da nas suije nisu posteno pokrale.Bilo je smesno gledati kako igramo, trudimo se, a opet nas kradu citavu utakmicu.
Sledecu moramo dobiti ako zelmo da ostanemo u toku.
Napred PARTIZAN

Grobati Istok

pre 16 godina

Sjajna utakmica sinoc. To dokazuju i retki ali nesuvisli komentari jadnih nam komsija (cast onima koji su prepoznali ko je jedini veliki klub ovde). Kao sto se prorocki culo pre utakmice: ako budemo igrali kao sto umemo pobedicemo cak i ako izgubimo. To se desilo: i pored poraza ovo je jos jedna nasa pobeda. Svaki igrac Panatenaikosa pojedinacno kosta vise od svih nasih igraca zajedno i godisnjeg budzeta naseg kluba. Da li se to videlo na terenu? Casno i posteno uradili smo sta je bilo moguce. Imali sut za pobedu ali ne i srece. Igraci su igrali najbolje sto trenutno mogu. Novica je bio sjajan, nema nikoga ko bi zamerio sto poslednja lopta nije usla. Nikola je pravi genije. Dule je odlicno vodio ekipu. Kosarkaski klub PARTIZAN je uz vaterpolo klub PARTIZAN jedina EVROPSKA ekipa u Srbiji. To se mora postovati. Ponosni smo na Partizan.

GrobarBG

pre 16 godina

Jocic i Kostunica direktno uticali na igru i sprecili pobedu Partizana...Ne verujem da nisu navijali u prvoj cetvrtini,pa nju su i dobili 9 razlike!A i pored toga smo imali cist sut za pobedu protiv prvaka Evrope(!)Svaka cast igracima i Duletu.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Da pocnem od kraja, da Dule je pametno postupio sa faulom za poslednji napad!!!Hrabro i odlucno se poneo i na tome mu svaka cast.Imali smo cist sut za pobedu, prema tome Dule je naterao PAO da strepi do kraja.Novici svaka cast siguran sam da ce resavati meceve i donositi radost grobarima ubuduce.
grobari su jedini koji su bas bas podbacili veceras i ugrozili reputaciju najboljih navijaca.Sve mogu da razumem ali da idemo protiv svojih igraca, svog kluba(koga izgleda mnogi ne vole kao sto zasluzuje), to mi nije jasno!!!Pa sto se npr. nije pevalo protiv zakona i politicara celu prvu cetvrtinu a ostale PARTIZANU?!?
Pa videli ste da su momci dobili krila cim je pesma pocela pa to je ono sto im daje snagu, tu smo prvenstveno zbog njih.Kao sto neko vec lepo rece idite pred vladu pa protestvujte do mile volje.Zao mi je ali navijanje (ne)ocekivano lose.I kad je krenulo nije bilo to to sve dok Novica nije pogodio trojku za vodjstvo, da ne pricam vise o tome BRUKA!!!
Igracima od srca cestitam doveli su me u situaciju da budem presrecan uprkos porazu, borili su se za svaku loptu sa ,,Evrima i Dolarima''na terenu.Da ne nabrajam sve jer u PAO-u NEMA loseg igraca, reci cu samo da je Dijamantidis No.1 u Evropi posle povlacenja Dejana Bodiroge.Probajte da nadjete kompletnijeg igraca od njega znam da necete uspeti!!!
Takodje probajte da nadjee boljeg centra od Pekmena, potraga bez uspeha, bas su ga zadrzali dao je SAMO 28p, pritom su na sve nacine pokusavali da ga zaustave.O sudjenju necu, da smo kojim slucajem dobili rado bih sto sta reko'ali neka...
Neko rece PAO igrao sa pola snage, ljudi oni su krajnje ozbiljan tim a Evroliga krajnje ozbiljno takmicenje, ta nemojte da se NimBRukate takvim konstatacijama!!!
Ne bih rekao da se sreca okrece protiv Barse i Roana smo imali i dvocifrenu razliku dok smo PAO stalno jurili a vodili u ,,Klackalici''.

Sto rece jedan covek meni se godisnja karta isplatila samo za jedno vece!!!

Na svetu nista lepse...

Nemanja Delija

pre 16 godina

Nije bilo realno da dobijete veceras.Jer se video ocigledan kvalitet na strani Pao-a.Kada im treba zaista je nemoguce pobediti ih.Ne samo njih sve mocne timove.
Mislite da bi pobedili Barsu da im je bila presudna utakmica recimo za prvo ili drugo mesto?

Rale

pre 16 godina

Vratio sam se iz Pionira prepun utisaka,sto pozitivnoh sto negativnih i ne znam kako da se osecam. KK Partizan Igokea je sa nikad jeftinijim timom bio egal rival prvaku Evrope i samo su ga santimetri i sudije delili od velike i zasluzene pobede. Ali vecerasnje sudjenje je najblaze receno-otimacina! I to pred ocima prvog coveka ULEB-a,gospodina Bartolomeua. Kriterijum dosudjivanja koraka i faulova je u najmanju ruku bio kriminalan i tendeciozan.Izgleda da samo mi nemamo "domaci teren". Dopustena je tuca nad Pekovicem, dok je "milioner" Jasikevicijus bio zasticen kao beli medved?! Kretnja Pekovica,Vitkovca i Palasija su odmah okarakterisana kao greske u koracima,dok su ocigledniji primeri greske u koracima Jasekevicijusa,Dikudisa,Spanulisa i ostalih zvezda i zvezdica bile tolerisane ili minimalno sankcionisane?!?! I to nije prvi put u Evroligi! Izgleda da sve sudije grade autoritet na KK Partizan. Sto se tice igraca: Tripkovic je definitivno dokazao da mu nije mesto u Partizanu i jedva cekam kraj sezone i njegov odlazak! Na kapitena Bozica, koji je pruzio jednu od najslabijih partija u dresu Partizan, ne mozemo da se ljutimo,covek izgara na terenu. Milosevic ce biti solidno pojacanje. Vranes je pruzio najbolju partiju ove sezone,ali prekrsaj koji mu je dosudjen nad Jasekevicijusem je totalna kradja. Ovaj ratnicki tim jos nije rekao poslednju rec u Evropi,i sa jednim pojacanjem na poziciji 4-5 (voleo bi da tu vidim Ercega),i eventualno beka sutera (Step,Scepanovic,Beric...),ni Final4 nije daleko-ma kako to prepotentno ili sanjalacki zvucalo. Glavo gore Novice,bice dana za odlucujucu trojku. Pozdrav za sve GROBARE!
P.S. trebalo je neko da meri buku prilikom izvodjenja dva poslednja slobodna bacanja Dijamantidisa,drhtala mi je vilica, a Dijamantidis je samo dokazao zasto je placen toliko koliko je placen!

Patriots

pre 16 godina

Kad sam danas napiso da Pao dobija sigurno mnogi su mi se smejali i proglasili zvezdasem i td.... A da recicete provuko se PAO !!
Pa to su i Zvezdasi vikali za Bajern ali treba biti jednom realan u ovoj zemlji i reci Klasa je klasa a mi smo u basketu a o fudbalu necu da pricam daleko od nje !!!!!! pozzzz za sve realne navijace bez obzira za koga navijaju !!!!!

Chavke

pre 16 godina

Vidim da ovde vecina ne podrzava bojkot grobara...e pa ja ne spadam u takve!!!Bas na ovakvim,evropskim utakmicama se vidi koliko znaci podrska sa tribina,bas na ovakvoj utakmici treba "prozivati" organe reda zbog tog glupavog zakona,a,sto je najvaznije,bas sada uprava mora da vidi koliko joj znace navijaci i mora da stane iza njih i da ih podrzava,pa ako je poraz cena koju moramo da platimo...ok.Ali bar znamo sta time dobijamo...

Samo Partizan

pre 16 godina

I ja se tebe stidim Nikola Dorcol i svih vas ostalih koji pricate o necemu sto ne znate, a navijate za isti klub kao ja.Kao prvo vidi se koliko fale bubnjevi u hali.Svi vi sto pisete skocite makar na youtube pa vidite klipove od prosle godine.Druga stvar je da niko nije dosao politicki da protestvuje vec protiv gasenja organizovanog navijanja kakvo ga mi poznajemo.Ako ovaj zakon zazivi Partizan ce imati podrsku kao veceras u prvoj cetvrtini a nikovi kao parni valjak i njemu slicni su pokazali kakvu atmosferu umeju da naprave.Ja od tog zapada sam veceras video samo majmunske urlike i cutanje kada je trebalo da se peva.Sta vas pogadja ko tapka?Ako ste na svakoj utakmici kao ja sigurno imate pretplatnu kartu .A nemate?Pa sto je niste uzeli za 4000 din.to se svakako isplati.Nego ste vi dosli sad pa ko zna kad ,pa bi ste da vodite neku politikuo navijanju.Gde ste bili u nedelju popodne protiv Vose?Sigurno vas je mrzelo ,a i padala je kisa.Tada je od 2000 ljudi 1990 pevalo o ministru i njegovoj nestasnoj mladosti.I niko nije zvizdao.Zvizdite Grobarima,psujete nas i pozivate se na tapkarose i lopove.Zna se ko je najveci lopov,taj sto je hteo da peva sa vama odvratnim simpatizerima.Trebalo je cutati 10 minuta,a pokidati grlo ostalih trideset.A vi ste sve radili suprotno postovani ljubitelji crno belih boja.Zalim vas samo sto necete ni o cemu da razmisljate.Mozda ce te se setiti kada atmosfera bude kao u francuskom Roanu,ali tada ce biti kasno.Mi se necemo predati.Bice Pionir do veka hala sa najboljom atmosferom

PFC

pre 16 godina

Iako smo izgubili, posle ovakve utakmice ne osecam nista osim ponosa!
A posle procitanih nekih zluradih komentara ovde, za njihove autore ne osecam nista osim zaljenja.

NAPRED PARTIZAN!

miki

pre 16 godina

Sta da kazem sem u zovotu sve se vraca....sada znate kako je nama bilo protiv bajerna, a bilo je skoro 50 posto grobarskih komentara koji su nas ismevali...sto neko rece, smejali se za randjelovica, kad bozovic napravi kiks za tv spice, zatim smejali nam se za oranicu, kad njihova u najmanju ruku ista ko nasa...e pa grobari u zivotu sve se vraca sve se placa! A sto se tice igre, opet ugraju sve prko pekovica! Ja ne mogu da razumem kako vise ovi nasi slepci ne provale da nas dobijaju vec godinama na istu foru, prvo je tu bio miloje, posle kosta perovic, ove godine pekovic! Ne mogu da verujem da mi ne mozemo da dovedemo nekog normalnog centra, da parira grobarskim centrima jer nas godinama pobedjuju na istu foru, i moja baba bi to vise shvatila! Sto se tice evrope mislim da na zalost nemate grobari sansu, a na zalost jer ne likujem nad vasim porazima kao vi nad nasim, jer mislim da je u interesu svih da daleko dogurate! Jedini koji vas drzi za sada je Pekovic ali pitanje koliko ce jos dugo biti on u ovakvoj formi....tu je jedini od igraca jos ovaj palasio a ovi ostali su smesni...zvezda nije nista bolja od vas, i opet cete nas dobijati na istu foru, ako ne dovedemo nekog centra, jer i prosecan pekovic je dovoljan da nas pobedite..

Don Quijote

pre 16 godina

Dobra vest je ta, da je samo (mali) deo navijaca Bayern München-a posle ove utakmice tuzan. Najvecem delu navijaca Bayern München-a poptuno je nebitan njen rezultat.
U tom smislu, moje naiskrenije saucesce onom malom delu navijaca Bayern München-a.

Vladan R

pre 16 godina

I jos nestomolim za malo realnosti jer ako ovo danas znaci da cete na fajnal four onda ce Olimija da ga osviji jer su oni za razliku od vas pobedili CSKA koji je bar prema rezultatima zadnjh nekolikogodina bolji od Pnatanaikosa a nisu izgubili negopobedili.Da li je stvarno moguce da smo toliki megalomani.Tako bi moglo da se zakljuci da Zvezdsa ide u finale Kupa UEFA jern je dobro odigrala a izgubila od Bajerna koja je ubedljivo naj jaca ekipa u toj Ligi

DELIJA

pre 16 godina

Cutite grobari!Samo posmatram vase komentare!Ako tako dizete partizan jer je izgubio od panatinaikosa,sto se onda rugate zvezdi jer je jedva izgubila od BAJERNA,a???
Molim vas da cutite!U grckoj ce vas razbiti 20 razlike i na kraju necete proci dalje!Dobili ste drugorazredni ROAN pa se duvate!!!
SRAMOTA

popovic

pre 16 godina

Zaista prelepa utakmica za gledanje, iako je Partizan izgubio nemam ništa da zamerim nijednom igraču.
Vujoševiću sve pohvale za način viđenja tima, tajmauti u pratim trenucima, odbrana na visokom nivou.
Ako Partizan ovako bude igrao u nastavku u Pioniru niko neće ovako srećno proći, a u gostima igraćemo na jednu loptu.
Čini se da bi na večerašnjem kvlitetu košarke i D.Štern pozavideo

Loshmi

pre 16 godina

Onaj ko kaze da nije trebalo praviti faul bas malo zna o kosarci. Naravno da je trebalo praviti faul!!!!! Sta ostaviti Panatenikosu da pobedi u zadnjoj sekundi ne ostavljajuci nama vremena za napad. S obzirom kako su tekli njihovi napadi bio bi ili kos ili faul za njih u zadnjoj sekundi. U najboljem slucaju overtime i dodatnih pet minuta pritiska na igrace Partizana koji su bili na kraju snaga, a Panatenikos ima 12 igrace vrhunskih, moze stavi koga zeli. Fauliranjem je Partizan dobio da drzi sudbinu u svojim rukama, dobio posten sut i promasio...Boze moj. Da mi je neko ponudio pre pocetka meca otvorenu trojku za pobedu nad sampionom Evrope oberucke bi je prihvatio. Sjajna kosarka, steta al svaka cast Partizanu.

Beli

pre 16 godina

@ svi koji komentarisu faul u poslednjem napadu:
A sta je trebalo Dule da uradi, da cuva nereseno 14 sekundi? Znaci, cak i da promase, idemo u produzetke, sa mnooogo kracom klupom itd... a imajuci u vidu kvalitet i iskustvo igraca Panatinaikosa skoro sigurno bi ubacili, ili izborili faul i ostavili nas bez vremena za napad. Za razliku od ranijih "cudnih" odluka da se preuzima poslednji napad, ovaj put je Dule bio apsolutno u pravu, sto pokazuje i cista pozicija za sut. Da je Novica dao, sad bi isti ovi ljudi pevali suprotnu pesmu... Razmislite malo...
Inace, malo pre sam cuo Novicinu izjavu posle utakmice. Kaze - SLEDECI PUT GA DAJEM SIGURNO!
Svaka cast! Heroj...

Delija

pre 16 godina

Ja sam
Delija! Objasnicu vam nesto zasto mi kazemo za vas da ste iskompleksirani! Zato sto smo mi dobili Ceski klub i bilo je vise vasih komentara nego nasih vi ste IZGUBILI protiv Pao i ima mozda 5 komentara od Zvezdasa! Drago mi je sto ste izgubili, inace 2 tekme ste dobili na srecu red je bio da jednu izgubiti na srecu! A sve vam se vraca!
1. Zezali ste Randjelovica a onda je vas Bozovic kiksnuo!
2.Zezali ste nas za Klose sto nam dao 2 komada, vama KACAR dao 3!
3.Zezali ste nas sto primamo golove posle 80 minuta vama opet KACAR dao u 84!
4.Zezali ste nas sto kukamo kako nemamo srece,e sada vam se vratila nasa tuga posle nesrecnog Bayerna vama doslo veceras da zaplacete!
SVE VAM SE VRATILO! P.S. Drago mi je sto smo pobedili zajedno zakon i sto nam opet daju bubnjeve i zastave! POZZ za sve SRBE!

Sokrates

pre 16 godina

Bravo momci.Odigrali ste junacki protiv najbogatijeg kluba Evrope i aktuelnog evropskog prvaka.Izgubili smo pa opet nisam tuzan.Naprotiv,ponosan sam na vasu vitesku borbu.Pokazali ste da se mozete ravnopravno nositi sa evropskim prvakom.Sitnice su djelile od velikog trijumfa.Svaka vam cast.Stvarno ste ponos Srbije.
Pozdrav

fanatic

pre 16 godina

PAO je na momente igrao atomsku košarku.dugo jedna ekipa nije ovako dobro odigrala u bg.Mi ni u jednom momentu nismo imali PET POTPUNO SKONCENTRISANIH na terenu i to je to.ali i bez šuta smo išli egal.SVAKA ČAST!!!

Jabbar

pre 16 godina

Ovu utakmicu smo izgubili jer nam je protivnik bio PAO. Imaju zaista stravican tim, a ono sto me izrazito raduje je da smo uprkos dosta gresaka smogli snage da fajterski dodjemo do egal utakmice pred sam kraj, tacnije do suta za pobedu.

Hteo sam prvo da sacekam mec u Madridu pre nego sto dam bombasticne izjave, ali sad sam siguran da cak i neko nase skandalozno izdanje u Spaniji, u sta cisto sumnjam, ne moze da me razuveri da je ovo tim za velika dela. Sigurno imamo tim za najboljih osam i, kao sto sam vec govorio, uz jedan pristojniji raspored i malo sportske srece eto nas opet na F4. Sve ovo naravno podrazumeva da smo kompletni, zdravi i tako dalje.

Vidim da su mnogi stali u odbranu Novice i hteo bih da se prikljucim. Decko ima herza i pogodice on kad stvarno bude trebalo, na F4. Uvek bi mu dao da uzme poslednji sut, bez trunke razmisljanja.

Ispoljili smo jos jedan ultimativan kvalitet - bili smo ekstremno precizni sa linije bacanja. To moze da zavara neke kao desilo se jednom u sto godina, ali to nije slucajno i bice toga jos u vaznim utakmicama.

Imam i jedno pitanje: da li ima neko kome se i dalje ne dopada Palasijev sut, odnosno preciznost istog, kako sa trojke tako i sa bacanja?

Navijacima ukor zbog primitvnog isterivanja pravde na grbaci igraca kojima bi malo ranija podrska jos vise dala krila. No, nema veze. Spremite se za jos jednu sezonu iz snova, a ako nas onaj odozgo pogleda, mozda i za istoriju.

Hvala KK Partizan za maestralan nastup i Duletu sto je najavio jos jedno pojacanje - znaci da se opasno kuva. Jednostavno, videli su sta sve ovaj tim moze.

Napred Partizan!

Mefisto

pre 16 godina

Ruzna utakmica, prvo poluvreme mlacenje lopte i sabani iz kopa koji su poceli da se sibaju i guraju. Koga boli za Jocica i Kostunicu, dosli smo da bodrimo i vicemo za Partizan, a ne Selji koji je dosao na tekmu, iako mu je zvezda najveci brend Srbije. Sve u svemu, navijaci popustaju politicarima, niko nece dati pare, mi cemo se trositi zajedno sa momcima na parketu, sve po starom, a Pekovic carcina ce otici sledece godine. Neka nam je kad smo glupi.
Mislite o tome!

P.S. Mozda ce Tepic biti dobar igrac jednog dana, ali kao i Tripkovic, on je slabog karaktera - sve mu je jedno za koji tim igra, a to ne moze u Partizanu.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@@Grobari Istok
Хвала пуно на подршци, заиста си диван. :)) И веома ми је драго што си приметио да је овде првенствено остављам коментаре који су писани из велике љубави према Партизану!
Велики позз за тебе, Марка из КГ-а и наравно све Гробаре!

Dule Vujošević

pre 16 godina

Moram samo da se zahvalim navijačima na navijanju u 1. četvrtini, pogotovo u trenutcima kad smo gubili sa 10 razlike, plan je bio odličan.

To nam je dalo krila, pa smo na kraju ipak uspeli da trijumfujemo!

HVALA!

Jovana

pre 16 godina

Prvo da cestitam igracima Partizana...trudili su se, borili, falilo je malo srece, ali zivot ide dalje. Ima jos dosta utakmica da se igra.
Drugo da kazem da je 1/4 bila katastrofa. Kada je najbitnije da navijaci daju podrsku svom timu (zbog kog su valjda dosli tu) oni bojkotuju. SRAMOTA. A ako je neko zasluzio podrsku onda su to igraci, koji ostavljaju srce na teren, i ne kriju ni suze posle poraza.
A trece da odgovorim i svim delijama koji komentarisu Partizan - kada Zvezda bude igrala Evroligu, tada se javite. A do tada mozete sredom ili cetvrtkom da gledate besplatno na TV Avali lepu kosarku, koju vam pruza PARTIZAN!!!

Crno-beli bravo bravo....

subota

pre 16 godina

@buba
Vidi se da nisi gledao utakmicu zato cuti.I za sve delije koje sada zezaju,imaju prvo,PAO je samo prvak Evrope,a oni su dobili cak Nimbruk,koji je sampion CESKE,i to na produzetke,pa stvarno su igrali maestralno.

Svaka cast momcima,ako ovako nastave prolaze u sledeci krug.NAPRED PARTIZAN

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Против првака Европе смо имали шут за победу!! То мора да се цени!! Ништа да се не замера Величковићу!! Има да му певамо: Новица убица, ооооо... Новица убица, ооооо...
Браво, браво, браво... Црно - бели браво, браво, ооооо... Црно - бели браво, браво...

dusan

pre 16 godina

Nama veze po komentarima vidim da ste se borili za boje kluba koje nosite a to je najvaznije.Momci ja sam uz vas i samo napred.Verujem da je atmosfera bila kako dolikuje GROBARIMA...

Veliki pozdrav iz Marseilla

Dusan

Red Star Slayer

pre 16 godina

Svaka cast momcima sto su poginuli za najsvetiji dres. Iako je rezultat na strani protivnika,igraci Partizana su nasi pobednici, sampioni i zasluzuju da ih volimo i hvalimo.

P.S. One sudije nisu normalne. Pa ono je sramota i to pred kompletnim auditorijumom i ulebovim ljudima. Vidi se ko se i kako ceni i po cemu.

NAJJACI SMO I NAJVECI CAK I U PORAZU

Danijel

pre 16 godina

Jos jedna utakmica gde sam zadovoljan, ako vec treba da se izgubi onda bas na ovakav nacin!! Borili smo se dokraja, igrali dobru utakmicu a Pekovic je legenda.

Dobro je da smo pobedili Roanne a izgubili od Pao nego obrnuto.

Nemoramo biti 1 dovoljno je i 5.

Jos jednom Bravo PARTIZAN!!!

G-By-Kosovo

pre 16 godina

Svaka cast!
Lepo je biti Grobar do Groba(i ono vreme posle toga):P
A bas me zanima dal komsije delije gledaju nas u evroligi,jer za zve zdu se i sami nesecaju kad su je gledali u evroligi...
Pozdrav svima...

marko

pre 16 godina

Svaka cast, ali zaista svaka cast ovom timu naseg Partizana. Ostajem pri konstataciji od prosle srede da samo fali da nas prebace u Fuenlabradu i da me ovo sve podseca na nesto. Jos vise posle podsecanja na Saleta i Sasu.
Ono sto medjutim hocu da kazem je da su ljudi koji su dosli na juznu tribinu i napravili nepotreban skandal na prazniku nasih legendi a i naseg Partizana stoka neopevana i primitivna i da ne vole partizan vec samo svoje dupe i povlastice na koje su navikli. Sram vas bre bilo, cini mi se da nije njih bilo, blizi bi bili pobedi.

Jos jednom ono najvaznije, bravo za momke koji su danas nosili crno beli dres!

berserk

pre 16 godina

Kimi brate mi smo uz tebe!Tribina D!!!
Napred grobari,jebes ove sto posle poraza kritikuju za Partizan i kada gubi i kada je prvi.

vonteego

pre 16 godina

ne lupajte i ne svaljujte krivicu ni na navijace,ni na manji budzet ni na duletovu taktiku,ni na to da je pao navodno igrao 10%...to su sve gluposti jedino sto je falilo je malo srece!Da je Novica dao trojku,svi bi pevali drugu pesmu,ali nema veze...Apsolutno svi igraci su odigrali vrhunski,nemam ni jednu zamerku ni na koga(pa cak ni na Vranesa!) partizan je pokazao da ima tim za velika dela,mada bi bilo dobro da imamo malo duzu klupu (jos jedan dobar suter) mada je i ovako veoma dobro!A gde su sada oni koji su tvrdili da palacio lose sutira trojke?On uopste ne sutira lose,imao je slab procenat ukupno i to u NBA a tamo je,za one koji ne znaju trojka malo dalja...a za iskompleksirane ispovredjivane isplakane komsije samo cu da kazem od 2001 23-7 za partizan...slavite taj odnos jer ce svake godine biti sve gori

salezemun

pre 16 godina

Svaka cast za igrace i Duleta za pruzenu partiju, ali jedan veliki minus za takozvane vodje navijaca koji su odlucili da se u prvoj cetvrtini nenavija zbog kojekakvih politickih razloga. Ljudi mi smo dosli da bodrimo Partizan a ne da vodimo politiku. Za to neka idu na ulicu. Bojkotuju klub jer im nije dao karte da opet tapkaju i zaradjuju na nama koji volimo klub vise od njih i to sigurno. To je glavni razlog a ne zakon o sportu kao sto govore. malo im je para sto su uzeli prethodnih godina na fudbalskim utakmicama dok su bili u talu sa Zekom i Bjekom pa kad su ih i oni otkacili ajde sad da i na kosarci deremo Grobare. SRAMOTA!

nz

pre 16 godina

Steta,bili smo blizu.Ipak PAO je PAO.A za poGANE koji ce ostaviti maliciozne komentare,ne PAO nije igrao sa 10% snage i da,Partizan ce ici u TOP 16.

bls

pre 16 godina

@Put putuje moj jaran,putujem i ja...
Dečko, pošto si neupućen bolje ćuti...U prvoj četvrtini se nije navijalo, zbog ovog novog zakona i bio je plan da se ne navija celu tekmu, ali se nije izdržalo...I nemoj ti molim te da nam ovde držiš časove iz vernosti prema klubu...Jesi video kako su ispraćeni igrači na kraju???Što to nisi komentarisao?"Ima slika - nema zvuk" je vaša odlika...Što se tiče vaše utakmice, nećemo je gledati(ni slušati), jer ste nebitni.

head hunteer

pre 16 godina

pomno pratim desavanja u euroleague...mislim da ove godine ima vishe favorita za titulu..niko se ne izdvaja od proslogodishnjih...iskreno,,,mislim da je takmicenje egal..uz komentar da su zeleni iz atine ipak prvi favorit..preziveti ovakavu tekmu u gostima..i pobediti..samo oni...veoma malo bolji od ostalih..partizan..no comment..velika steta...pekovic mangupski ubija batosta...forzza kk partizan..

peja

pre 16 godina

steta, zaista steta… opet, da po n- ti put ponovim, pobeda protiv pao- a ili reala je cista car, i zato- opusteno, bez nerviranja!:-) a novici puna podrska i svaka cast! setite se cummings- a i gostovanja makabiju prosle sezone. pogodak ili promasaj je stvar trenutka i srece, ali srce, SRCE je vecito. ili ga imas ili ne, pitajte SALETA NAJVECEG…
“zelenima” cestitke na pobedi i nista vise. previse zvezda, premalo “sljakera”. nista od nove evropske krune za njih… mi, sa druge strane, i dalje imamo puno mesta za napredak, pre svega kod milosevica i trenerovog miljenika (ne mogu da verujem da cu ovo napisati, ali trebalo je veceras VISE da sutira…:-). koliko je potrebno pojacanje na “4/5” je nepotrebno ponavljati. zaista se neko teze da povredi pekmena ako mu i dalje alternative bude ono drvo…

e, sada ono “manje” bitno, zasto smo izgubili:
razlog 1- danas, nazalost, nevidljivi tepic. ocekivan mali pad. vec protiv cibone ce biti onaj stari
razlog 2- slaba odbrana, prvi put ove sezone. 90+ primljenih poena je zaista previse pa maker protivnik bio i pao…
razlog 3- pera bozic. da je samo jedna od one tri “prelomne” trojke usla…

sve u svemu, guramo dobro i vec protiv ocajne lotomatike mozemo da napravimo odlucujuci korak ka top16 i istovremeno izbacimo iz igre taj smehotresni projekat rvatskog nazovi trenera…

POZDRAV SVIMA!

Sagittarius

pre 16 godina

DVE STVARI
1. ILI JESI, ILI NISI....Sada Novica nije bio, ali bice kada bude bilo potrebnije. Kao 1992.
Mozda ne ove sezone, ali jedne sigurno.
2. GANI ne javljajte se sa zluradim komentarima, samo se sramotite i dokazujete sta ste...

poz

miregrobar

pre 16 godina

Bravo Crno-beli za pokazanu hrabrost protiv najboljeg tima kontinenta.Dokazali ste da ste jaki i da pripadate vrhu evro kosarke.Malo nam je falilo veceras al dobro.Sreca prati hrabre a nadam se da ce nas pratiti sve do final 4.

Macho_man

pre 16 godina

"Iskreno bi voleo da nas pao dobije, jer smo prosle godine prosli u top16 velikom zaslugom tog istog pao-a, cija je tada druga postava u atini igrala sa 50% snage i nama donela pobedu. A kada bude revans u atini, oni ce do tada verovatno da obezbede prvo mesto, pa onda nek se ponovi prosla godina i nasa pobeda."
Ovo je bio moj komentar pre tekme.
Nemoj samo da neko pomisli sada da sam kao onaj lik sa neta peja koji prvo posalje komentar pa ga u slegecoj poruci glorifikuje i divi mu se kao da je bozjom rukom napisan. :-)

Partizan

pre 16 godina

Nazalost izgubili smo nesrecno veceras, ali u kosarci se desava i to ne retko da se utakmica prelomi u zadnim sekundama, ali da se utakmica prelomi sa nekoliko golova u zadnja 3 minuta u futbalu e to je vec nesto posebno, pogotovo kada predje u naviku :)

Nikola - Dorcol

pre 16 godina

Bravo momci, svaka cast!
Sta reci posle ovakve tekme nego da vas oni samozvani navijaci ne zasluzuju ni najmanje. Nije vas pobedio Pao vec su vas navijaci koji su tu da vas bodre izdali, jer ovoga puta nisu oni dobili karte, nego su boze moj otisle u ruke drugih tapkarosa i sitnih dusa. Zbog toga su navodno bojkotovali prvu cetvrtinu, nisu pevali, i cak za malo napravili sran.e sa onim cuven Chegijem(koga isto btw ne mogu ocima da vidim) koji je uvidevsi da na treba prava podrska navijaca od starta opkusao da pokrene navijanje...svi smo videli kako se to zavrsilo, bilo me je sramota sto sam navijac istog kluba kao i oni.
I jos jednom, vi ste momci istinski sampioni, Nidzo, Novice, Milenko, Urose i sviostali koji nosite taj sveti dres

g1970n

pre 16 godina

Za sve navijace Zvezde koji ovde ostavljaju provokativne komentare i neko rece ovo mora da je bolelo.

E pa nije bolelo komsije onoliko koliko vas boli svake sezone kada gubite od nas 8,9 meca...svake godine tako.

Nije bolelo onoliko koliko boli vas gledajuci evropske sampione i vicesampione protiv Partizana u pioniru a vi igrate sa nekim prvacima Ceske i Slovacke....

Nije bolelo jer znamo da cemo vas na kraju sezone kad za to dodje vreme pregaziti kao i nebrojano puta do sada,a vi ce te se paliti da ce te nesto napraviti sledece sezone.

Kad sumiras sve ovo cini mi se da vas mnogo vise i cesce boli nego vas.

MISLITE O TOME

neokings

pre 16 godina

Necu da se pravim pametan ali ovo je jace od mene. Sta je sa onim Duletom dali je on normalan ajde faul jos nekako ali bre imaas IGRACA koji je oducio od basketa PETORICU najboljih centara u EVROPI i ti ides na sut za TRI pa to je ravno katastrofi. ONI SU BILI MLITAVI i puni faulova optereceni jer ih je mega car PEKOVIC rasturio a onaj drugi naplasio i ti sutiras za tri. KOD OBRADOVICA takav igrac ide u zaborav koji ne doda loptu Dijamantidisu ili od ove godine Spanulisu. Stvarno sam ponosan na ove momke i mladost a Pekmen je pokazao da je najbolji igrac koji se pojavio posle zlatne generacije i steta sto nece igrati za nas. Ja bi im ponudio i Milicica i Krstica u duetu za megacara.

Marko

pre 16 godina

Sad sam se vratio sa utakmice iznerviran zbog ponasanja "vernih" navijaca PArtizana. Toliko su verni da im je vazniji KOstunica, Jocic i ostali nego Partizan... Sramota da takvi, koji su bojkotovali prvu cetvrtinu, uopste navijaju za partizan... Ali, konacno su oni, normalni, navijaci pustili svoj, normalni "glas" i zvizdali svakom pominjanju politicara umesto sporta i partizana... Tako da su oni FANATICI ostali usamnjeni i zestoko izvizdani od strane 70% hale... HVALA BOGU...
Ziveo Partizan

Markkoni

pre 16 godina

Bravo momci,svaka cast!!!Sreca nas je pogledala prosle nedelje,mnogo bi bilo da je i ove.
Novice-glavu gore!
Mnogi veliki igraci su promasivali iz slicnih situacija na pocetku karijere.
Jos jednom - svaka cast na prikazanoj igri i rezultatu.

Иван-Ниш

pre 16 godina

Ја сам задовољан. Са оваквом игром Панатанаикоса, Партизан би препрошле године изгубио са 30 разлике, проошле са 10-15, а сада су имали чист шут за победу. Данас су само Божић и Трипковић били испод очекивања. Када би још и Врањеш знао да искористи своју висину, Партизан би имао моћан тим за финалних 4. И да, свака част за Пековића, јер постаје најдоминантнији центар Европе

Uros

pre 16 godina

PARTIZAN JE IZGUBIO UTAKMICU U PRVOJ CETVRTINI A ZA TO SU KRIVI NAVIJACI.

Ne mogu da shvatim da navijaci nece da navijaju, a nas PARTIZAN igra protiv prvaka Evrope!
Te politicke gluposti treba isterati kada se igra protiv Cukarickog, Borca, a ne protiv Panatenaikosa!!!

POZDRAV ZA SVE PRAVE GROBARE!

vladablok9a

pre 16 godina

Svaka cast, na kraju odlicna akcija cist sut za pobedu ali jbga

Jednostavno Panatenaikos je imao nenormalan procenat suta i to je presudilo celu utakmicu su imali procenat suta preko 75% tako nesto nepamtim da sam video

banja luka

pre 16 godina

tako se igra kosarka,a ne kao ona zvezda bruka se tu sa nekim ekipama,ali sta bi kad su i oni sami bruka nase kosarke...Napred PARTIZAN ,samo tako neka nastave da igraju i pasce svi u pioniru,pa i panatinaikos jednom...

Realno

pre 16 godina

Najvise me boli sto je Partizan u grupi sa dvije najjace ekipe u Evropi PAO i Real a i ostale ekipe su jake dok tamo neki Lirtvos Ritas rusi sve redom,gdje je Maccabi najjaca ekipa(veze nemaju),pa tu bi Partizan bio laganica prvi!!!

Branko

pre 16 godina

Bravo momci!Novice-ti si legenda!!!Nije bitno sto nije usla-ima jos utakmica!Drago mi je da imaju "petlju" da igraju.Pekovic?NO COMMENT!!!Palacio,Tepic-odlicni!Ajde Tripko-budi se!Vreme je da ti ubacujes kad se lomi rezultat,a ne da to ostavljamo Peri.Vitkovac me je prijatno iznenadio kada su bacanja u pitanju.Sve u svemu-pohvale Duletu & compay-ji!

Srbin_CG

pre 16 godina

Evo izplakao sam se pa da nesto i ja kazem.Prvo Zvezda gubi svi znamo kako od Bayerna a sad Partizan promasuje sut za pobjedu(Velickovic).Sokovima u nasem sportu izgleda nema kraja!Najvise mi je krivo zbog igraca koji su izginuli na terenu i tesko ce se oporaviti od ovog poraza.Kvalitet je ovaj put presudio jer su Spanulis i DIjamantidis pogadjali kad god je trebalo da Partizan platio danak neiskustvu.Sporna je i poslednja odluka Duleta da faulira Dijamantidisa.Sto se tice igraca svi su sjajni osim naravno najgoreg sutera na planeti Bozica...Jos sam pod stresom pa ne bih da kritikujem,steta zaista.

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

Bravo igrači, bravo navijači! Šteta što Noletov šut 3 sekunda pre kraja, trojka za pobedu, nije ušla. Falilo je tako malo sreće za treću uzastopnu pobedu. Nema veze! Mi smo šampioni! Nije staršno izgubiti od prvaka Evrope, koji ima fantastičan tim, a uz to je i sjajno vođen od našeg Željka Obradovića. Siguran sam da ćemo ući u TOP-16. A cigane, koji se budu sladili, podsetiću da smo ih pre par dana zgazili, i to sa pola snage. Oni nikad neće ni doći u situaciju da igraju Ligu šampiona, jer ćemo se svaki put na njima seksualno iživljavati. Nek se sakriju u svoje mišje rupe, a mi Grobari, možemo biti ponosni na naše crno-bele, koji će i po sedmi put uzastopno osvojiti titulu šampiona.

Milan Mobil-Mania

pre 16 godina

Boze kakva utakmica,skoro me infrakt strefio...
Jako sam ponosan na to sto navijam za Partizan.Nije sramota izgubiti niotkoga a pogotovo protiv PAO
Ova igra zasluzuje nasu podrsku!!!!!!!

ilic lugano

pre 16 godina

svaka cast momcima na borbenosti!stvarno za svo postovanje!ali zar mora uvek da bude nas zadnji napad!?dule ovaj put si zeznuo stvari.ali ipak idemo dalje mozete vi u drugi krug!oooooopartizane volimo te srcem svim!!!!!!!!!!

bjelica

pre 16 godina

odlicna utakmica, prava ligaska!! PAO je realno bolja ekipa od Partizana i to niko ne moze da ospori. Ipak Partizan sjajan borben srcan hrabar!!! uzivao sam.... Hvala partizanu! nemoj slucajno neko da pljuje Velickovica ili bilo koga!!

Sale

pre 16 godina

Ovo je zaista bio praznik za oči. Bolju utakmicu skoro nisam gledao. Iako nismo uspeli da pobedimo, sa ovakvom igrom se možemo nadati sigurnom prolasku u top 16. Pobedu je na kraju presudilo ono zbog čega je Pao i šampion: veći broj kvalitetnih igrača ili bolja klupa. Komentator je lepo primetio da Željka Obradovića uopšte ne zanima ko ima koliko ličnih grešaka, jer u svakom trenutku on može da na svaku poziciju izvede igrača istog kvaliteta ( njima na mestu pleja igraju Dijamantidis, Spanulis, Jasikevičijus i Vujanić ). Sada je veoma bitno stati iza Veličkovića i pružiti mu podršku jer je momak mlad i sigurno mu je veoma teško posle onog promašaja. Peković je još jednom dokazao da je igračina ali pojačanje na mestu centra bi svakako dobrodošlo jer je sezona tek počela, igramo na nekoliko frontova i iako je mlad teško će uspeti dugo da izdrži ritam utakmica sa 35 min po utakmici ( i da se ne daj bože povredi, to bi nas sahranilo ). Sve u svemu, uz ovakvu igru nek se Real čuva.
GROBAR DO GROBA

acozmaj

pre 16 godina

odlicno, fenomenalno..
najzrelija partizanova utakmica u poslednjih nekoliko godina.
bilo je gresaka(na pocetku pogotovo), al kad je trebalo- savrseno ste odigrali. samo sportska sreca, kako kazu komentatori. pravi tim.. borba, zalaganje, Razumjevanje saigraca... zao mi je sto nisam bio tamo.
pozdrav svim grobarima.

Gruja

pre 16 godina

Momci, svaka cast na borbenosti, prvak Evrope se provukao za malo. Ovim momcima uvek treba pruziti ovakvu podrsku i rezultat nece izostati. Pekovic i Velickovic su pored standardnog Palacia drzali partizan u igri, nadam se da ce ubuduce uvek ovako nositi tim u pobede. Ovako dobra utakmica jos vise je uvelicala dodela nagrada Danilovicu i Djordjevicu i sestri pokojnog profesora Aleksandra Nikolića. Srbija je napravila spektakl o kome ce se duo pricati. Neka svaka utakmica u kojoj igra partizan bude ovako dobra i kvalitetna!

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

Neznalice šta lupate! Dule je s pravom tražio da se pravi faul 13 sek.pre kraja pri nerešenom rezultatu. Da nije pravio faul, Grci bi 3-4 sek.pre kraja pošli na ulaz, dali koš, ili iznudili dva bacanja, od kojih bi bar jedno dali, a mi ne bi imali vremena za napad. Ako ga Grci i ne bi dali, u produžetku mi ne bi imali šanse zbog tanje klupe. Oni su dali oba bacanja, pa je zato Novica bio odrešen da šutne trojku za pobedu, a da su Grci dali samo jedno bacanje, mi bi za 13 sekundi išli na 2 poena, na pobedu, nikako na produžetak. Sve u svemu, ispravna odluka, al kad neće-neće.

partizanovac, ali realni

pre 16 godina

ovako izgleda kada sudije odlucuju utakmicu.
Samo ne znam kako one sudije nije sramota da 4, i slovima cetiri, napada pred kraj utakmice, POKLANJAJU loptu Panatinaikosu??!!

ivanbg

pre 16 godina

Partizan odlican-osim trenera naravno.Izuzimajuci poslednji sut vise se nije moglo protiv ovakvog protivnika.Sve sama imena i pola grcke reprezentacije iako me mnogo nerviraju Dijamantidis,Spanulis i litvanac Jasikevicijus igraju tako "namazano" da je cudo jedno!?Mora se priznati da je Partizan imao srece u napadu sto se skoka tice kao i nicije lopte(nekoliko puta smo imali 3i i 4i napad?)Ipak mislim da je iskustvo presudilo kao i "nas" trener!
Takticki faul u poslednjim sekundama ponavlja na svakoj utakmici eurolige i nikad mu ne prolazi-ma proci ce jednom!?Dobro bar ne dobija tehnicke kao pre!A mozda je pomislio da moze Djordjevica na parket-ko zna?!Ako je moguce neka trenira igrace a neka neko drugi vodi utakmicu-POSEBNO NA KRAJU!!!

boco

pre 16 godina

I ovakav sastav - mlad- Parizana je imao priliku da pobedi Panatinaikos, da su iskoristili tricu u zadnjoj sekundi zbog koje je Obradovic poludio i ljutio se na svoje igrace na kraju utakmice. Ima Partizan sanse
da udje medju osam, a onde cemo viditi.

miki Pa.

pre 16 godina

Pao. se provukao ali Real pada sigurno !Bitno je to da smo pokazali da imamo ekipu za F4. sa jos jednim pojacajem. Pozdrav svim grobarima

Dzoni Grobar

pre 16 godina

Svaka čast momci,neviđena atmosfera,odlična partija,nedostajalo je samo malo sreće!!! Velika šteta,Novicu nije htio šut za 3,a ni ekipu uopšte!!! Ponosan sam što sam GROBAR i još jednom svaka VAM čast!!!VOLIM PARTIZAN!!!!

grobar

pre 16 godina

Bedna atmosfera koju su kreirali "agenti" i bedno sudjenje. Steta jer to momci nisu zasluzili.

Svaka cast za igru, ako ovako nastave sigurni smo za drugi krug...

...ponosno kazem svima...

...

pre 16 godina

Ovaj mec je bitno drugaciji od prva dva! Pekovic nece dominirati kao u prva dva meca, jer je panata veoma jak u reketu, stoga veliki teret morace da ponesu spoljni igraci!
Tu je i najveci problem, jer panata ima izvanrednu spoljnu liniju i pravice mnogo problema partizanu!
Tacno je i to da panata nije u zavidnoj formi ali je podizu iz sedmice u sedmicu, dobili su oly za vikend sledeca stanica je Beograd, mnogo toga bi moralo da se poklopi pa da panata izgubi ovu utakmicu...
(marko-delija, 6. novembar 2007 17:41)
....................
aj nemoj vise da se javljas...

Macho_man

pre 16 godina

"Iskreno bi voleo da nas pao dobije, jer smo prosle godine prosli u top16 velikom zaslugom tog istog pao-a, cija je tada druga postava u atini igrala sa 50% snage i nama donela pobedu. A kada bude revans u atini, oni ce do tada verovatno da obezbede prvo mesto, pa onda nek se ponovi prosla godina i nasa pobeda."
Ovo je bio moj komentar pre tekme.
Nemoj samo da neko pomisli sada da sam kao onaj lik sa neta peja koji prvo posalje komentar pa ga u slegecoj poruci glorifikuje i divi mu se kao da je bozjom rukom napisan. :-)

Zoki

pre 16 godina

Novice, samo napred! Bice jos prilika. Svi ostali padaju u PIONIRU, Ovi ipak nisu normalni.
Svaka cast svim igracima na borbenosti i pozz za sve grobare.

Nesa

pre 16 godina

Steta Partizan je mogao da dobije utakmicu , i da obezbedi vec ucesce u TOP -16. Medjutim mislim da je PAO kontrolisao utakmicu svih 40 min , Partizan nema dugu klupu i to je osnovni problem ovog tima , ko ce ovde da zameni Pekovica , koji je opet bio ubedljivo najbolji igrac Partizana , medjutim PAO ima kvalitetne centre tako da Partizan nije imo sanse .Iskusnija ekipa je dobila uzbudljivu zavrsnicu.To je to . Vise srece drugi put

Peggy Sue

pre 16 godina

Skratise mi par godina zivota...
No,partizan je ipak pruzio dobru i pozrtvovan igru..
Inace,moj favorit Tepic ovog puta nije ocekivano briljirao...
Neizvesno do samog kraja,iako prvo poluvreme nije mnogo obecavalo...
Partizan,svi smo uz tebe!

Toma

pre 16 godina

Ma nema veze.Sigurno pobjeđujemo u Ateni, a u nedjelju u Zagrebu pada i Cibona.Pozdrav za sve grobarke i grobare od navijača Partizana iz Zagreba.

Pashke

pre 16 godina

Kako biti nezadovoljan?Kada momci ovako igraju,ne mozete
biti ljuti cak i posle poraza.
Svaka cast!

CRNO-BELA BOJA MILA U SRCU MI UVEK BILA!!!

Slatkish( grobarka do groba)

pre 16 godina

Fantasticna igra!jbg pobedili su ,ali treba da budemo i vise nego zadovoljni!Ziveo PARTIZAN i majka Srbija!!!NAPRED GROBARI!!!

GROBAR NIS

pre 16 godina

puno,puno srece!!zasluzili smo pobedu,igrali dobro...ali nema veze,treba uzeti u obzir da oni imaju budzet od 30 miliona,a mi nesto vise od 5!!!ja sam malo tuzan ali ipak PONOSAN na svog PARTIZNA!!glavu gore,igramo odlicno...rezultati ce doci...iako ih je puuuuno vec sad...:)) ono neizbezno ostaje...OD PRVOG CASA ZIVOTA SVOG...V O L I M P A R T I Z A N!!!!

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

Sve cestitke Crno beli,iskreno vecina nas nije ni ocekivala pobedu ali kad se ovako izgubi uz sut za pobedu onda je svakako tesko,vratilo nam se za Roan ali sta je tu je,idemo u nove pobede i posle ovog meca sam jos vise ubedjen da idemo u top 16.Grobari opet 7.igrac,uz ovakve navijace nista nije nemoguce.A KAD DODJU NEVOLJE I KAD DODJE TUGA,UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA!!!

Maramax

pre 16 godina

Svaka cast momci!Steta za Novicu.Sad neka se Obradovic pokaze i nastavi da dobija u gostima da nam se ne bi ovaj poraz obio o glavu!NAPRED PARTIZAN

urbanBG-PDX

pre 16 godina

Nisam gledao tekmu (truli zapad) ali na osnovu teksta bih rekao da je bila zestoka borba. Zao mi je sto novicina trojka nije usla na kraju, a i cini mi se da su nas Grci zatrpali iz daljine.
Steta, PAO definitvno nije u formi i ovo je bila prilika da ih dobijemo i mozda osiguramo prolaz.

Platicu tih 30 evAra da bih gledao Partizan u Evropi!

John Terry

pre 16 godina

Dakle,iz najdubljeg poshtovanja prema tome shto u nashoj zemlji ipak postoji jedan kosharkashki klub koji igra
evropsku kosharku,morao sam da se javim,iako sam poklonik Crvene Zvezde. Mora se chestitati ekipi koja je izvukla 120%
mogucnosti prvaka evrope,i u svakom segmentu igre bila ravnopravna sa grchkim timom!
Svaka chast momci,svi u Srbiji moraju biti ponosni na vas i moraju vas bodriti!
Srecno u nastavku evrolige!

-_-

pre 16 godina

Plache mi se .... tj. plachem... :-( ne znam shta da kazhem... Momci su odigrali sjajno,ni jedan ali bukvalno ni jedan igrach ne treba da se kritikuje posle ovog mecha...

Aloooo sampiona Evrope zamalo da dobijemo...

Samo neka neko neshto kazhe o Velichkovicu... Dechko je dao glavne trojke za preokrete,ok Bozhe moj nije imao srece u zadnjem shutu... Bravo momak...

Palacio ne treba troshiti rechi - fenomenalan

Pekovic - MVP !!!!(ne ne nije MUP nego MVP :-) )

nemam snage sada da nabrajam ostale,pored svakog prezimena napisao bih - fenomenalno...

Jedan je Vujoshevic DULE!!!

Od muke odoh da legnem,pa kada zaspim,zaspim...sutra sam druga smena,valjda cu ospavati do 12 sati ...

Hmmm i ne bih voleo sada neke komentare upucene prema komshinici,valjda njene navijachice znaju gde su i shta su u basketu (ni fudbal nije daleko od basketa)...

da,da i da ponovim od juche :

NEKO SA NIMBURKOM (ili kako vec) - NEKO SA PANATHINAIKOSOM

NEKO SA PRVAKOM CHESHKE - NEKO SA PRVAKOM EVROPE !!!

to njih najvishe boli...

Ko na zamlju spushta komshije??
Dere pantere i vrshchane
i Evropi deli lekcije...

I da krenesh ti od nule
SHAMPION cesh biti DULE,
DULE MAJSTORE , DULE MAJSTORE...

VOLIM PARTIZAN !!!

cokyca P.F.C.

pre 16 godina

Momci su bili neverovatni,glavu gore.Novice nemoj da se nerviras,bio si pravi i preuzeo odgovornost. Svaka cast,srce mi je puno svaki put kad vidim ove sjajne momke. POZDRAV ZA GROBARE i mog druga ACAMOVICA.

Hell

pre 16 godina

Sta reci sem momci svaka vam cast na lavovskoj borbi i pariranju protiv najjaceg i aktuelnog sampiona Evrope koji u svom sastavu ima takve igrace kao sto su Spanulis,Jasekivicijus,Dijamantidis,Carcaris,Batist...Posle ove utakmice ubedjen sam da milion posto idemo u naredni krug jer jaceg protivnika od Panatinaikosa nema i mozemo se ravnopravno nositi sa svima pa cak i zabeleziti jos 2-3 pobede na strani i sve u Pioniru (izuzev mozda jos jednog poraza mada ne verujem).Zaista je doslo vreme kada se ostali timovi plase naseg Partizana a ne mi njih sto je za svaku pohvalu,svaka cast! Nazalost moram da kritikujem Dusana Kecmana koji pruza daleko slabije partije nego prosle sezone kako u napadu (gde je skoro beskoristan) tako i u odbrani (bar 50% slabiji).Ostali su uglavnom ispunili ocekivanja,naravno u obzir uzimam sve dosadasnje utakmice a ne samo ovu vecerasnju.Momci glave gore i u pohod na nove pobede jer to je nasa realnost!!!

Put putuje moj jaran,putujem i ja...

pre 16 godina

Svaka cast igracima partizana...skidam kapu,borili su se kao lavovi,inace sam delija
ali nemam razloga da ih pljujem!A sto se tice Ovih takozvanih "navijam samo kad pobedjujemo"
navijaca mogu da im porucim da vasi ljubimci nisu to zasluzili!navijaci treba da pevaju i kad se gubi
i kad ne ide a ne kao veceras,2 cevrtina i pozorisna atmosfera...ima slika nema ton!!Jos jednom cestitke
za kosarkase a ja odoh za solun,grobari imate sutra prenos...gledajte ali i slusajte!

nemanja

pre 16 godina

Svaka cast igracima partizana na odlicnoj partiji iako su porazeni
Svaka cast Vujosevicu za dobru taktiku
Svaka cast grobarima koji su ceo mec bodrili svoj tim
PS.samo da ovako nastavimo i prolazimo u top16
BRAVO!!!

*******PFC******

pre 16 godina

Uh, srce me boli. Prvo, cestitam nasim igracimi i nasem velikom treneru. Svaka cast svim momcima, ostavili su srce na teren, borili su se kao lavovi protiv najbolje i najskuplje ekipe. Dula treba da zovemo Carobnjak! A sada utisci sa tekme:
- Prvo, neverovatno je koliko je bilo turista, koji su cutali kad god gubimo, a cim se priblizimo oni pruzaju podrsku, takvi ljudi me uzasavaju. Takodje, za ovih nekoliko godina, vecinu ljudi u Pioniru poznajem, i verovatno je ista situacija sa svima onima koji dolaze i na druge "nebitne" utakmice. E pa tim ljudima cestitam putem foruma, kao i sebi, koji sve vreme zdusno bodre Partizan, koje nije briga da li je -30 ili +30, svaka cast svima Vama, stvarno se ponosim, takvi navijaci, koji su kulturni, koji ne vredjaju na rasnoj osnovi, koji ne lome stolice i ne bacaju upaljace, cestitam Vam! Ima nas dosta, samo se ne vidimo od tih huligana!
- Cela Evropa je gledala najbolje nase igrace i publiku kojom se svi ponosimo. Medjutim, u celoj toj situaciji, nasao se neki "pametni" lik koji je sve vreme drzao polomljenu stolicu u vis i igrao sa njom. Uopste ne kapiram takve ljude, i sta je on uopste hteo da pokaze? Da je frajer, da moze da radi sta hoce?
- I alo uprava? Pa jel Velja Ilic moze da dodje kada on hoce i to zauzme mesto u lozi? Pa da li ste vi normalni? Uopste mi nije jasno, on je ministar, pa sta? Znaci da moze da istera sa mesta sve one ljude koji godinama dolaze i protiv Zadra, i protiv Heliosa... Cccc, sram vas bilo...
- Novice, nemas razloga da se sekiras, ti uvek dajes 120%, imas srce kao dzin... Vole te tvoji Grobari...
Sa ovakvom igrom idemo u top16... Veliki pozdrav za sve prave navijace!!

Rudy_vgd

pre 16 godina

Jesu se grobari ponadali,mislili da ce ih Obradovic pustiti,ha ha,,,vise bi voleo da je pola kosa bilo,nego cetiri,nekako bi vise tugovali grobari onda.Sledece kolo u madridu,naravno PORAZ ,,,,,,,,,,

Juzni Front

pre 16 godina

Igrali smo odlicno i borbeno skoro celu utakmicu,na kraju smo imali i sut za pobedu. Mislio sam da ce Novica da pogodi, ali ne treba mu zamerati jer je jos mlad i neiskusan! Svaka nam cast,ipak prolazimo u top 16!!!!

Vladan R

pre 16 godina

Sto se ove utakmice tice steta sto Partizan nije pobedio posebno sto PAO nije u nekoj formi (dve tesne pobede protiv slabijih ekipa u grupi) ali nema veze neka pobedjuje one koje mora a povremeno i ponekog velikana i to je siguran recept za bar drugi krug.Inace Zvezdas sam a povod je propucavanje umobolnih navijaca Zvezde i Partizana koji se raduju neuspesima rivalskog kluba u Evropi naglasavamu EVROPI jer svaki uspeh bilo kojega naseg kluba nam dize rejting kako u fudbalu tako i u kosarci i na taj nacin omogucava i bolju startnu poziciju i vise klubova u elitnim takmicenjim.Pa zar ne bi bilo dobro da imamo 2 predstavnikau LS u fudbalu da jedan krece od II a jedan od III kruga i da je ovaj drugi a mozda i cak oba kluba nosioci(za nosioca je bitak rejting kluba a za krugove rejting drzave)ili dva predstavnika u Euroligi a tome bi bili jako blizu da je recimo Partizan svojevremeno usaoi drugi put u LS ili bar i ligu UEFA da navijaci nisu napravili glupost a da je recimo Zvezda prosla grupu pre dve godine i da se prosle plasirala u istu i jos poneki uspeh ostalih klubova posebno Hajduka kojem se dva puta desio prvo 120 sa Bugarima a onda skoro devedesetiminut sa Francuzima da nije Bezanija cini mi se ispala od Albanaca bili bi blizu toga(Rumuni su sa 2 dobre sezonedoslido takvog rejtinga) ili da je Partizan jos koji put prosaoprvi krug mozda bi u Euroligi imali 2 predstavnika.Sto se domaceg prvenstva tice tu nam je Partizan rivali i tu naravno iz razloga da bude iza nas navijam protiv Partizana.Ovako radovanje neuspehu rivala predstavlja priuzeljkivanje jaceg rivala u III krugu kvalifikacija i tezi put da ne kazem ponekad nemugucu misiju u vecem broju slucajeva sto se plasmana u LS tice

mile

pre 16 godina

steta.mada ovaj poraz je dokaz da je ekia partizana sposobna da igra sa najacim evropskim ekipama. treba ih i dalje bodriti.treba verovati vujosevicu i ekipi. zasluzili su

Zeka peka

pre 16 godina

Nisu se provukli vec su bili bolji. Tim koji u gostima u prepunoj dvorani navijaca koji svi do jednog navijaju protiv njih dobije odlicnog domacina moze samo biti bolji, a nikako reci da se provukao. Isti taj Panatinaikos ce ih odvaliti u Grckoj...

respect

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da nijedna trojka nije usla u poslednjoj cetvrtini! Da je samo jedna usla sve bi bilo drugacije...steta!
Momcima svaka cast! Jos jednom su dokazali da su ekipa za respekt!

Mrske

pre 16 godina

Pre svega svaka cast momcima na borbenoj igri, nisu se predali pred sampionom evrope. Poraz ce nadoknaditi, siguran sam vec u sledecem kolu(niko ne moze sve meceve da dobije), ali bitno je da imaju igru i timski duh.
Pokazali su ostatku evrope(a i pojedincima odavde) da je ovo ipak zemlja kosarke. Napred Partizan.

optimista

pre 16 godina

Sjajno smo igrali...Samo ovako da nastavimo i dobijamo real u gostima...Ove godine nam se smesi final 4!!!
P.S. Ovaj novi Kamings nije normalan!

d@niel

pre 16 godina

Dobra utakmica Partizana "sa velikim P jer su to inace i zasluzili ovom igrom"(ovo pisem jer sam inace zvezdas),dobra igra,evropski Partizan kakav i treba da nas predstavlja u Evroligi.Sve najbolje Partizanu u narednim utakmicama,neka SRBI pobede!

dursvc

pre 16 godina

Tako sam besan zbog par magaraca,kojima je vazniji protest protiv "kiosk" ministra i "neobavestenog",od pobede nam prvakom evrope voljenog nam kluba.Nerazumna odluka kostala nas je veceras pobede.Da nismo krenuli onako stegnuto i smuseno,bez podrske,siguran sam da ne bih sada ovo pisao.
Hvala igracima i strucnom stabu za srce na parketu.
Za Druge Se Navija,Partizan Se Voli!

pera mitic

pre 16 godina

1. Bravo crno- beli!
2. Izgleda da smo stvarno jaki kad sa ovakvom ekipom kao sto je Pao mozemo da odigramo egal.
3. Ispada da je utakmica izgubljena zbog bojkota navijaca u 1. cetvrtini. Da li je bilo pametno sada protestvovati? Grobari, nista niste(nismo) dobili, a odmogli smo momcima!
4. Sr.o ih je sut. Pa Svabama su dali samo 66 poena!
5. Lepo sam zamolio pre utakmice da ne bude infarkt zavrsnice, pa opet isto! Ko da prezivi sve ovo? Al neka, to je sudbina nas Grobara... Kraci zivot ali puno srce!
6. Ima li jos neko ko se slaze sa mnom da je filozofija da se pravi faul zbog zadnjeg napada glupost! U 90% slucajeva tako se protivniku poklanja pobeda! Pa lakse je dati kos iz sl. bacanja nego organizovati efikasan napad za 10sek.

Stefan

pre 16 godina

Mislim da bojkot Grobara u prvoj cetvrtiti nije bio u redu(jer je 100 navijaca iz unutrasnjosti ostalo bez karata) i doprinjeo pozorisnoj atmosferi.Tada su zeleni stekli vecu prednost koju su odrzavali do kraja.Steta zbog promasene trojke Velickovica ali moramo priznati da zelja i srce na mogu uvjek da pobjede kvalitet,vec je jednom pala Barca.

Milinkovic

pre 16 godina

Uh sto mi je zao, nemam reci da opisem svoju bezgranicnu i neutesnu tugu, bol i patnju. Kakva tragedija! Ovo je najgori dogadjaj u mom zivotu, jedino ruznije od ovoga bilo bi da Partizan ne osvoji evropsku titulu na kraju sezone.

Stewa

pre 16 godina

Svaka cast Partizanu,igracima,treneu,navijacima bili ste fenomenralni sjajni veceras.I to u najmanju ruku jer vam ovo kazem kao veliki zvezdas i covek koji ne ceni ljudske osobine mnogih ljudi iz partizana,pocevsi od Vujosevica do Danilovica.Cak su mi se moji drugovi grobari smejali juce kad sam im rekao da ni Batist ni Zizic ne mogu da zadrze Pekovica.Sta reci na kraju nije bilo srece,Diamntidis trojka sa 10 metra na kraju poluvremena,Novica promasio na kraj.Veliki dan za srpsku kosarrku je danas,partizan iz ovog meca treba biti primer ne samo mojoj zvezdi nego celoj nasoj kosarci.Ne dizem toliko partizan...mislim da radi mnogo prljavih stvari ali ovo veceras..igra,navijanje za svaki respect..

GAGY DELIJA

pre 16 godina

Jesam li vam lepo rekao,grobari,da se ne nadate pobedi!
Duvali ste se previse s pobedama protiv Roana i kilave Barselone,a onda vam dodje jaci tim i pobedi vas na vasem terenu!
Vi nama pricate kako nam samo igraju COOK i DRAGICEVIC...Pa i vama igra samo PEKOVIC!Sad ste vi ko zvezda prosle sezone sa gurovicem!
CESTITAM VAM NA BORBENOSTI

Dejca_ch

pre 16 godina

verujte mi ljudi ovo je ponos i dika nase zemlje :d

ima li gde lepsi basket ili nesto slicno nego kad igra partizan u pioniru


molim one koje se slazu da ovo i preporuce a one ostale neka predloze da se brise...

br. 8

pre 16 godina

Svaka čast za KK Partizan!!!

A što se tiče šačice onih sebičnih tzv. navijača koji neće da navijaju i kad njihov tim gubi, mogu samo da kažem da je to isto kao kad bi otac tukao sina zato što mu šef ne da platu!

Idite ispred vlade pa tamo prozivajte ministra obijača trafike!

Parni valjak

pre 16 godina

Na žalost, danas je Partizan izdan i prevaren, ali ne samo Partizan nego i svi pravi navijači koji su, kao i mnogo puta do sada, došli da stvore fantastičnu atmosferu i pomognu svom klubu protiv finansijski mnogo moćnijih. Lažne vođe, ali pravi dileri, tapkaroši i obijači automobila, sada se sa uništavanja fudbalskog kluba polako prebacuju na urušavanje košarkaškog. Šteta, jer danas je PAO bio spreman da padne.

pfc

pre 16 godina

SVAKA VAM CAS NA ZALAGANJU!!!
Da smo imali malo vise srece mozda bi i dobili,ali moramo priznati da su ljudi vrhunska ekipa i da od ovakve ekipe stvarno ali stvarno nije sramota izgubiti,mozda cak njih treba da bude sramota sto sa ovolikim budzetom i iskustvom jedva pobedise najsiromasniju ekipu u evroligi!!

El Gordo

pre 16 godina

Cestitam komsije,veliko srce i pametna glava sve mogu da nadoknade.Svaka cast na igri,nije lako sa najjacima se onako nositi.Jos jednom cestitam od sveg srca.

Djole

pre 16 godina

Bravo majstori, vi ste moralni pobednik i produzite samo tako navijaci znaju da cene kako ste vi igrali skupo ste prodali kozu i vise niste nikakvi autsajderi vec pretendenti za F4

zvezdas_lux

pre 16 godina

lepa partija partizana.samo onaj palasio i tripkovic vam kvare igru .solidno za evropu juce zvezda ,hemofarm sada i jako poraz dobra partija ,nadam se dobroj partiji i pobedi sutra protiv arisa i da zaokruzimo ovu nedelju sa extra partijama nasih klubova

Dejca_ch

pre 16 godina

verujte mi ljudi ovo je ponos i dika nase zemlje :d

ima li gde lepsi basket ili nesto slicno nego kad igra partizan u pioniru


molim one koje se slazu da ovo i preporuce a one ostale neka predloze da se brise...

John Terry

pre 16 godina

Dakle,iz najdubljeg poshtovanja prema tome shto u nashoj zemlji ipak postoji jedan kosharkashki klub koji igra
evropsku kosharku,morao sam da se javim,iako sam poklonik Crvene Zvezde. Mora se chestitati ekipi koja je izvukla 120%
mogucnosti prvaka evrope,i u svakom segmentu igre bila ravnopravna sa grchkim timom!
Svaka chast momci,svi u Srbiji moraju biti ponosni na vas i moraju vas bodriti!
Srecno u nastavku evrolige!

Pashke

pre 16 godina

Kako biti nezadovoljan?Kada momci ovako igraju,ne mozete
biti ljuti cak i posle poraza.
Svaka cast!

CRNO-BELA BOJA MILA U SRCU MI UVEK BILA!!!

Uros

pre 16 godina

PARTIZAN JE IZGUBIO UTAKMICU U PRVOJ CETVRTINI A ZA TO SU KRIVI NAVIJACI.

Ne mogu da shvatim da navijaci nece da navijaju, a nas PARTIZAN igra protiv prvaka Evrope!
Te politicke gluposti treba isterati kada se igra protiv Cukarickog, Borca, a ne protiv Panatenaikosa!!!

POZDRAV ZA SVE PRAVE GROBARE!

respect

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da nijedna trojka nije usla u poslednjoj cetvrtini! Da je samo jedna usla sve bi bilo drugacije...steta!
Momcima svaka cast! Jos jednom su dokazali da su ekipa za respekt!

Put putuje moj jaran,putujem i ja...

pre 16 godina

Svaka cast igracima partizana...skidam kapu,borili su se kao lavovi,inace sam delija
ali nemam razloga da ih pljujem!A sto se tice Ovih takozvanih "navijam samo kad pobedjujemo"
navijaca mogu da im porucim da vasi ljubimci nisu to zasluzili!navijaci treba da pevaju i kad se gubi
i kad ne ide a ne kao veceras,2 cevrtina i pozorisna atmosfera...ima slika nema ton!!Jos jednom cestitke
za kosarkase a ja odoh za solun,grobari imate sutra prenos...gledajte ali i slusajte!

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

Neznalice šta lupate! Dule je s pravom tražio da se pravi faul 13 sek.pre kraja pri nerešenom rezultatu. Da nije pravio faul, Grci bi 3-4 sek.pre kraja pošli na ulaz, dali koš, ili iznudili dva bacanja, od kojih bi bar jedno dali, a mi ne bi imali vremena za napad. Ako ga Grci i ne bi dali, u produžetku mi ne bi imali šanse zbog tanje klupe. Oni su dali oba bacanja, pa je zato Novica bio odrešen da šutne trojku za pobedu, a da su Grci dali samo jedno bacanje, mi bi za 13 sekundi išli na 2 poena, na pobedu, nikako na produžetak. Sve u svemu, ispravna odluka, al kad neće-neće.

Parni valjak

pre 16 godina

Na žalost, danas je Partizan izdan i prevaren, ali ne samo Partizan nego i svi pravi navijači koji su, kao i mnogo puta do sada, došli da stvore fantastičnu atmosferu i pomognu svom klubu protiv finansijski mnogo moćnijih. Lažne vođe, ali pravi dileri, tapkaroši i obijači automobila, sada se sa uništavanja fudbalskog kluba polako prebacuju na urušavanje košarkaškog. Šteta, jer danas je PAO bio spreman da padne.

dursvc

pre 16 godina

Tako sam besan zbog par magaraca,kojima je vazniji protest protiv "kiosk" ministra i "neobavestenog",od pobede nam prvakom evrope voljenog nam kluba.Nerazumna odluka kostala nas je veceras pobede.Da nismo krenuli onako stegnuto i smuseno,bez podrske,siguran sam da ne bih sada ovo pisao.
Hvala igracima i strucnom stabu za srce na parketu.
Za Druge Se Navija,Partizan Se Voli!

-_-

pre 16 godina

Plache mi se .... tj. plachem... :-( ne znam shta da kazhem... Momci su odigrali sjajno,ni jedan ali bukvalno ni jedan igrach ne treba da se kritikuje posle ovog mecha...

Aloooo sampiona Evrope zamalo da dobijemo...

Samo neka neko neshto kazhe o Velichkovicu... Dechko je dao glavne trojke za preokrete,ok Bozhe moj nije imao srece u zadnjem shutu... Bravo momak...

Palacio ne treba troshiti rechi - fenomenalan

Pekovic - MVP !!!!(ne ne nije MUP nego MVP :-) )

nemam snage sada da nabrajam ostale,pored svakog prezimena napisao bih - fenomenalno...

Jedan je Vujoshevic DULE!!!

Od muke odoh da legnem,pa kada zaspim,zaspim...sutra sam druga smena,valjda cu ospavati do 12 sati ...

Hmmm i ne bih voleo sada neke komentare upucene prema komshinici,valjda njene navijachice znaju gde su i shta su u basketu (ni fudbal nije daleko od basketa)...

da,da i da ponovim od juche :

NEKO SA NIMBURKOM (ili kako vec) - NEKO SA PANATHINAIKOSOM

NEKO SA PRVAKOM CHESHKE - NEKO SA PRVAKOM EVROPE !!!

to njih najvishe boli...

Ko na zamlju spushta komshije??
Dere pantere i vrshchane
i Evropi deli lekcije...

I da krenesh ti od nule
SHAMPION cesh biti DULE,
DULE MAJSTORE , DULE MAJSTORE...

VOLIM PARTIZAN !!!

Zoki

pre 16 godina

Novice, samo napred! Bice jos prilika. Svi ostali padaju u PIONIRU, Ovi ipak nisu normalni.
Svaka cast svim igracima na borbenosti i pozz za sve grobare.

optimista

pre 16 godina

Sjajno smo igrali...Samo ovako da nastavimo i dobijamo real u gostima...Ove godine nam se smesi final 4!!!
P.S. Ovaj novi Kamings nije normalan!

br. 8

pre 16 godina

Svaka čast za KK Partizan!!!

A što se tiče šačice onih sebičnih tzv. navijača koji neće da navijaju i kad njihov tim gubi, mogu samo da kažem da je to isto kao kad bi otac tukao sina zato što mu šef ne da platu!

Idite ispred vlade pa tamo prozivajte ministra obijača trafike!

g1970n

pre 16 godina

Za sve navijace Zvezde koji ovde ostavljaju provokativne komentare i neko rece ovo mora da je bolelo.

E pa nije bolelo komsije onoliko koliko vas boli svake sezone kada gubite od nas 8,9 meca...svake godine tako.

Nije bolelo onoliko koliko boli vas gledajuci evropske sampione i vicesampione protiv Partizana u pioniru a vi igrate sa nekim prvacima Ceske i Slovacke....

Nije bolelo jer znamo da cemo vas na kraju sezone kad za to dodje vreme pregaziti kao i nebrojano puta do sada,a vi ce te se paliti da ce te nesto napraviti sledece sezone.

Kad sumiras sve ovo cini mi se da vas mnogo vise i cesce boli nego vas.

MISLITE O TOME

Branko

pre 16 godina

Bravo momci!Novice-ti si legenda!!!Nije bitno sto nije usla-ima jos utakmica!Drago mi je da imaju "petlju" da igraju.Pekovic?NO COMMENT!!!Palacio,Tepic-odlicni!Ajde Tripko-budi se!Vreme je da ti ubacujes kad se lomi rezultat,a ne da to ostavljamo Peri.Vitkovac me je prijatno iznenadio kada su bacanja u pitanju.Sve u svemu-pohvale Duletu & compay-ji!

d@niel

pre 16 godina

Dobra utakmica Partizana "sa velikim P jer su to inace i zasluzili ovom igrom"(ovo pisem jer sam inace zvezdas),dobra igra,evropski Partizan kakav i treba da nas predstavlja u Evroligi.Sve najbolje Partizanu u narednim utakmicama,neka SRBI pobede!

*******PFC******

pre 16 godina

Uh, srce me boli. Prvo, cestitam nasim igracimi i nasem velikom treneru. Svaka cast svim momcima, ostavili su srce na teren, borili su se kao lavovi protiv najbolje i najskuplje ekipe. Dula treba da zovemo Carobnjak! A sada utisci sa tekme:
- Prvo, neverovatno je koliko je bilo turista, koji su cutali kad god gubimo, a cim se priblizimo oni pruzaju podrsku, takvi ljudi me uzasavaju. Takodje, za ovih nekoliko godina, vecinu ljudi u Pioniru poznajem, i verovatno je ista situacija sa svima onima koji dolaze i na druge "nebitne" utakmice. E pa tim ljudima cestitam putem foruma, kao i sebi, koji sve vreme zdusno bodre Partizan, koje nije briga da li je -30 ili +30, svaka cast svima Vama, stvarno se ponosim, takvi navijaci, koji su kulturni, koji ne vredjaju na rasnoj osnovi, koji ne lome stolice i ne bacaju upaljace, cestitam Vam! Ima nas dosta, samo se ne vidimo od tih huligana!
- Cela Evropa je gledala najbolje nase igrace i publiku kojom se svi ponosimo. Medjutim, u celoj toj situaciji, nasao se neki "pametni" lik koji je sve vreme drzao polomljenu stolicu u vis i igrao sa njom. Uopste ne kapiram takve ljude, i sta je on uopste hteo da pokaze? Da je frajer, da moze da radi sta hoce?
- I alo uprava? Pa jel Velja Ilic moze da dodje kada on hoce i to zauzme mesto u lozi? Pa da li ste vi normalni? Uopste mi nije jasno, on je ministar, pa sta? Znaci da moze da istera sa mesta sve one ljude koji godinama dolaze i protiv Zadra, i protiv Heliosa... Cccc, sram vas bilo...
- Novice, nemas razloga da se sekiras, ti uvek dajes 120%, imas srce kao dzin... Vole te tvoji Grobari...
Sa ovakvom igrom idemo u top16... Veliki pozdrav za sve prave navijace!!

Beli

pre 16 godina

@ svi koji komentarisu faul u poslednjem napadu:
A sta je trebalo Dule da uradi, da cuva nereseno 14 sekundi? Znaci, cak i da promase, idemo u produzetke, sa mnooogo kracom klupom itd... a imajuci u vidu kvalitet i iskustvo igraca Panatinaikosa skoro sigurno bi ubacili, ili izborili faul i ostavili nas bez vremena za napad. Za razliku od ranijih "cudnih" odluka da se preuzima poslednji napad, ovaj put je Dule bio apsolutno u pravu, sto pokazuje i cista pozicija za sut. Da je Novica dao, sad bi isti ovi ljudi pevali suprotnu pesmu... Razmislite malo...
Inace, malo pre sam cuo Novicinu izjavu posle utakmice. Kaze - SLEDECI PUT GA DAJEM SIGURNO!
Svaka cast! Heroj...

peja

pre 16 godina

steta, zaista steta… opet, da po n- ti put ponovim, pobeda protiv pao- a ili reala je cista car, i zato- opusteno, bez nerviranja!:-) a novici puna podrska i svaka cast! setite se cummings- a i gostovanja makabiju prosle sezone. pogodak ili promasaj je stvar trenutka i srece, ali srce, SRCE je vecito. ili ga imas ili ne, pitajte SALETA NAJVECEG…
“zelenima” cestitke na pobedi i nista vise. previse zvezda, premalo “sljakera”. nista od nove evropske krune za njih… mi, sa druge strane, i dalje imamo puno mesta za napredak, pre svega kod milosevica i trenerovog miljenika (ne mogu da verujem da cu ovo napisati, ali trebalo je veceras VISE da sutira…:-). koliko je potrebno pojacanje na “4/5” je nepotrebno ponavljati. zaista se neko teze da povredi pekmena ako mu i dalje alternative bude ono drvo…

e, sada ono “manje” bitno, zasto smo izgubili:
razlog 1- danas, nazalost, nevidljivi tepic. ocekivan mali pad. vec protiv cibone ce biti onaj stari
razlog 2- slaba odbrana, prvi put ove sezone. 90+ primljenih poena je zaista previse pa maker protivnik bio i pao…
razlog 3- pera bozic. da je samo jedna od one tri “prelomne” trojke usla…

sve u svemu, guramo dobro i vec protiv ocajne lotomatike mozemo da napravimo odlucujuci korak ka top16 i istovremeno izbacimo iz igre taj smehotresni projekat rvatskog nazovi trenera…

POZDRAV SVIMA!

Peggy Sue

pre 16 godina

Skratise mi par godina zivota...
No,partizan je ipak pruzio dobru i pozrtvovan igru..
Inace,moj favorit Tepic ovog puta nije ocekivano briljirao...
Neizvesno do samog kraja,iako prvo poluvreme nije mnogo obecavalo...
Partizan,svi smo uz tebe!

Toma

pre 16 godina

Ma nema veze.Sigurno pobjeđujemo u Ateni, a u nedjelju u Zagrebu pada i Cibona.Pozdrav za sve grobarke i grobare od navijača Partizana iz Zagreba.

Marko

pre 16 godina

Sad sam se vratio sa utakmice iznerviran zbog ponasanja "vernih" navijaca PArtizana. Toliko su verni da im je vazniji KOstunica, Jocic i ostali nego Partizan... Sramota da takvi, koji su bojkotovali prvu cetvrtinu, uopste navijaju za partizan... Ali, konacno su oni, normalni, navijaci pustili svoj, normalni "glas" i zvizdali svakom pominjanju politicara umesto sporta i partizana... Tako da su oni FANATICI ostali usamnjeni i zestoko izvizdani od strane 70% hale... HVALA BOGU...
Ziveo Partizan

partizanovac, ali realni

pre 16 godina

ovako izgleda kada sudije odlucuju utakmicu.
Samo ne znam kako one sudije nije sramota da 4, i slovima cetiri, napada pred kraj utakmice, POKLANJAJU loptu Panatinaikosu??!!

Milan Mobil-Mania

pre 16 godina

Boze kakva utakmica,skoro me infrakt strefio...
Jako sam ponosan na to sto navijam za Partizan.Nije sramota izgubiti niotkoga a pogotovo protiv PAO
Ova igra zasluzuje nasu podrsku!!!!!!!

GROBAR NIS

pre 16 godina

puno,puno srece!!zasluzili smo pobedu,igrali dobro...ali nema veze,treba uzeti u obzir da oni imaju budzet od 30 miliona,a mi nesto vise od 5!!!ja sam malo tuzan ali ipak PONOSAN na svog PARTIZNA!!glavu gore,igramo odlicno...rezultati ce doci...iako ih je puuuuno vec sad...:)) ono neizbezno ostaje...OD PRVOG CASA ZIVOTA SVOG...V O L I M P A R T I Z A N!!!!

grobar

pre 16 godina

Bedna atmosfera koju su kreirali "agenti" i bedno sudjenje. Steta jer to momci nisu zasluzili.

Svaka cast za igru, ako ovako nastave sigurni smo za drugi krug...

...ponosno kazem svima...

Maramax

pre 16 godina

Svaka cast momci!Steta za Novicu.Sad neka se Obradovic pokaze i nastavi da dobija u gostima da nam se ne bi ovaj poraz obio o glavu!NAPRED PARTIZAN

...

pre 16 godina

Ovaj mec je bitno drugaciji od prva dva! Pekovic nece dominirati kao u prva dva meca, jer je panata veoma jak u reketu, stoga veliki teret morace da ponesu spoljni igraci!
Tu je i najveci problem, jer panata ima izvanrednu spoljnu liniju i pravice mnogo problema partizanu!
Tacno je i to da panata nije u zavidnoj formi ali je podizu iz sedmice u sedmicu, dobili su oly za vikend sledeca stanica je Beograd, mnogo toga bi moralo da se poklopi pa da panata izgubi ovu utakmicu...
(marko-delija, 6. novembar 2007 17:41)
....................
aj nemoj vise da se javljas...

boco

pre 16 godina

I ovakav sastav - mlad- Parizana je imao priliku da pobedi Panatinaikos, da su iskoristili tricu u zadnjoj sekundi zbog koje je Obradovic poludio i ljutio se na svoje igrace na kraju utakmice. Ima Partizan sanse
da udje medju osam, a onde cemo viditi.

salezemun

pre 16 godina

Svaka cast za igrace i Duleta za pruzenu partiju, ali jedan veliki minus za takozvane vodje navijaca koji su odlucili da se u prvoj cetvrtini nenavija zbog kojekakvih politickih razloga. Ljudi mi smo dosli da bodrimo Partizan a ne da vodimo politiku. Za to neka idu na ulicu. Bojkotuju klub jer im nije dao karte da opet tapkaju i zaradjuju na nama koji volimo klub vise od njih i to sigurno. To je glavni razlog a ne zakon o sportu kao sto govore. malo im je para sto su uzeli prethodnih godina na fudbalskim utakmicama dok su bili u talu sa Zekom i Bjekom pa kad su ih i oni otkacili ajde sad da i na kosarci deremo Grobare. SRAMOTA!

Vlada-PFC-PBC

pre 16 godina

Moderatoru ovog sajta, ja te najljubaznije molim da na vesti koje imaju veze sa EVROLIGOM, sa ATOMSKOM KOŠARKOM, sa NAJJAČIM KLUBOVIMA EVROPE ne puštaš komentare simpatizera jednog klupčića zbog kojeg smo još pre 10 godina (srećom, od tad više ne igraju tu Evroligu i nadam se da neće nikada više!) izgubili mesto za 2. naš klub u toj istoj Evroligi! Hvala moderatoru iz sveg srca ako me poslušaš! Hvala ti ne samo u moje ime, već i u ime miliona drugih!

cokyca P.F.C.

pre 16 godina

Momci su bili neverovatni,glavu gore.Novice nemoj da se nerviras,bio si pravi i preuzeo odgovornost. Svaka cast,srce mi je puno svaki put kad vidim ove sjajne momke. POZDRAV ZA GROBARE i mog druga ACAMOVICA.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Против првака Европе смо имали шут за победу!! То мора да се цени!! Ништа да се не замера Величковићу!! Има да му певамо: Новица убица, ооооо... Новица убица, ооооо...
Браво, браво, браво... Црно - бели браво, браво, ооооо... Црно - бели браво, браво...

Loshmi

pre 16 godina

Onaj ko kaze da nije trebalo praviti faul bas malo zna o kosarci. Naravno da je trebalo praviti faul!!!!! Sta ostaviti Panatenikosu da pobedi u zadnjoj sekundi ne ostavljajuci nama vremena za napad. S obzirom kako su tekli njihovi napadi bio bi ili kos ili faul za njih u zadnjoj sekundi. U najboljem slucaju overtime i dodatnih pet minuta pritiska na igrace Partizana koji su bili na kraju snaga, a Panatenikos ima 12 igrace vrhunskih, moze stavi koga zeli. Fauliranjem je Partizan dobio da drzi sudbinu u svojim rukama, dobio posten sut i promasio...Boze moj. Da mi je neko ponudio pre pocetka meca otvorenu trojku za pobedu nad sampionom Evrope oberucke bi je prihvatio. Sjajna kosarka, steta al svaka cast Partizanu.

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

Bravo igrači, bravo navijači! Šteta što Noletov šut 3 sekunda pre kraja, trojka za pobedu, nije ušla. Falilo je tako malo sreće za treću uzastopnu pobedu. Nema veze! Mi smo šampioni! Nije staršno izgubiti od prvaka Evrope, koji ima fantastičan tim, a uz to je i sjajno vođen od našeg Željka Obradovića. Siguran sam da ćemo ući u TOP-16. A cigane, koji se budu sladili, podsetiću da smo ih pre par dana zgazili, i to sa pola snage. Oni nikad neće ni doći u situaciju da igraju Ligu šampiona, jer ćemo se svaki put na njima seksualno iživljavati. Nek se sakriju u svoje mišje rupe, a mi Grobari, možemo biti ponosni na naše crno-bele, koji će i po sedmi put uzastopno osvojiti titulu šampiona.

Mrske

pre 16 godina

Pre svega svaka cast momcima na borbenoj igri, nisu se predali pred sampionom evrope. Poraz ce nadoknaditi, siguran sam vec u sledecem kolu(niko ne moze sve meceve da dobije), ali bitno je da imaju igru i timski duh.
Pokazali su ostatku evrope(a i pojedincima odavde) da je ovo ipak zemlja kosarke. Napred Partizan.

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

Sve cestitke Crno beli,iskreno vecina nas nije ni ocekivala pobedu ali kad se ovako izgubi uz sut za pobedu onda je svakako tesko,vratilo nam se za Roan ali sta je tu je,idemo u nove pobede i posle ovog meca sam jos vise ubedjen da idemo u top 16.Grobari opet 7.igrac,uz ovakve navijace nista nije nemoguce.A KAD DODJU NEVOLJE I KAD DODJE TUGA,UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA!!!

marko

pre 16 godina

Svaka cast, ali zaista svaka cast ovom timu naseg Partizana. Ostajem pri konstataciji od prosle srede da samo fali da nas prebace u Fuenlabradu i da me ovo sve podseca na nesto. Jos vise posle podsecanja na Saleta i Sasu.
Ono sto medjutim hocu da kazem je da su ljudi koji su dosli na juznu tribinu i napravili nepotreban skandal na prazniku nasih legendi a i naseg Partizana stoka neopevana i primitivna i da ne vole partizan vec samo svoje dupe i povlastice na koje su navikli. Sram vas bre bilo, cini mi se da nije njih bilo, blizi bi bili pobedi.

Jos jednom ono najvaznije, bravo za momke koji su danas nosili crno beli dres!

Jabbar

pre 16 godina

Ovu utakmicu smo izgubili jer nam je protivnik bio PAO. Imaju zaista stravican tim, a ono sto me izrazito raduje je da smo uprkos dosta gresaka smogli snage da fajterski dodjemo do egal utakmice pred sam kraj, tacnije do suta za pobedu.

Hteo sam prvo da sacekam mec u Madridu pre nego sto dam bombasticne izjave, ali sad sam siguran da cak i neko nase skandalozno izdanje u Spaniji, u sta cisto sumnjam, ne moze da me razuveri da je ovo tim za velika dela. Sigurno imamo tim za najboljih osam i, kao sto sam vec govorio, uz jedan pristojniji raspored i malo sportske srece eto nas opet na F4. Sve ovo naravno podrazumeva da smo kompletni, zdravi i tako dalje.

Vidim da su mnogi stali u odbranu Novice i hteo bih da se prikljucim. Decko ima herza i pogodice on kad stvarno bude trebalo, na F4. Uvek bi mu dao da uzme poslednji sut, bez trunke razmisljanja.

Ispoljili smo jos jedan ultimativan kvalitet - bili smo ekstremno precizni sa linije bacanja. To moze da zavara neke kao desilo se jednom u sto godina, ali to nije slucajno i bice toga jos u vaznim utakmicama.

Imam i jedno pitanje: da li ima neko kome se i dalje ne dopada Palasijev sut, odnosno preciznost istog, kako sa trojke tako i sa bacanja?

Navijacima ukor zbog primitvnog isterivanja pravde na grbaci igraca kojima bi malo ranija podrska jos vise dala krila. No, nema veze. Spremite se za jos jednu sezonu iz snova, a ako nas onaj odozgo pogleda, mozda i za istoriju.

Hvala KK Partizan za maestralan nastup i Duletu sto je najavio jos jedno pojacanje - znaci da se opasno kuva. Jednostavno, videli su sta sve ovaj tim moze.

Napred Partizan!

banja luka

pre 16 godina

tako se igra kosarka,a ne kao ona zvezda bruka se tu sa nekim ekipama,ali sta bi kad su i oni sami bruka nase kosarke...Napred PARTIZAN ,samo tako neka nastave da igraju i pasce svi u pioniru,pa i panatinaikos jednom...

pera mitic

pre 16 godina

1. Bravo crno- beli!
2. Izgleda da smo stvarno jaki kad sa ovakvom ekipom kao sto je Pao mozemo da odigramo egal.
3. Ispada da je utakmica izgubljena zbog bojkota navijaca u 1. cetvrtini. Da li je bilo pametno sada protestvovati? Grobari, nista niste(nismo) dobili, a odmogli smo momcima!
4. Sr.o ih je sut. Pa Svabama su dali samo 66 poena!
5. Lepo sam zamolio pre utakmice da ne bude infarkt zavrsnice, pa opet isto! Ko da prezivi sve ovo? Al neka, to je sudbina nas Grobara... Kraci zivot ali puno srce!
6. Ima li jos neko ko se slaze sa mnom da je filozofija da se pravi faul zbog zadnjeg napada glupost! U 90% slucajeva tako se protivniku poklanja pobeda! Pa lakse je dati kos iz sl. bacanja nego organizovati efikasan napad za 10sek.

Juve

pre 16 godina

@Tobias(komentar 115)
Ono prosle nedjelje nije derbi vec 30-40 godina.U tom periodu mi smo derbije igrali sa Bosnom, Cibonom, Jugoplastikom.... Sada ih igramo sa FMP-om i Hemofarmom.Slazem se s tobom da bi nam bilo bolje da igramo grcku ligu nego ovu u koju ste nas vi sa svojim prijateljem Covicem uvalili.I nikada ni tu,niti bilo koju drugu ligu,necete osvojiti.

Alex

pre 16 godina

Na samom pocetku da uputim sve cestitke Partizanovim igracima koji su dali sve od sebe i jos jednom pokazali kako se bori za boje svog kluba.
Druga strana medalje su navijaci Partizana. Jos jednom su "vodje" pokazale da otvoreno rade protiv crno-belih vec godinama. Dve godine vec sikaniraju fudbalski klub cime su pomogli komsijama da dodju do 2 uzastopne duple krune. Kada je konacno napravljen dobar tim koji bi se prosetao do Lige UEFA oni su divljanjem u Mostaru crno -bele izbacili iz Evrope.I ove sezone su pozivali da se ne ide na utakmice Partizana.
Konacno, vrhunac gluposti je bio sinoc kada je neki "vodja genijalac" doneo odluku da se ne navija prvu cetvrtinu. Ne mogu da verujem. Pa kada cete navijati ako ne u prvoj cetvrtini. Ako ste primetili to je jedina cetvrtina koju je PAO dobio. Da li te vodje misle da su im za zakon krivi Tepic, Velickovic, Pekovic...Da li misle da ce politicare nesto potresti sto oni ne navijaju na utakmici... kakva budalastina. Stvarno, oni momci na terenu ne zasluzuju onakve navijace.
Ako nece da navijaju koji su djavo i dolazili na utakmicu i zauzeli mesto nekome ko je zeleo da dodje i da navija a nije mogao doci do karte. Ubuduce bolje da ne dolaze na utakmice.Tako je bolje za nas tim kome je potrebna podrska od prvog do poslednjeg minuta.
Mislim da Pekovica i Velickovica uopste ne interesuje sto je neko obijao trafike niti nekakav zakon koji je opet donet zbog divljanja tih istih navijaca. Zato mislim da je meta protesta sinoc bila pogresna.
Mislim da treba preispitati da li medju vodjama Grobara ima zvezdasa jer sam ubedjen da tamo neko otvoreno radi protiv Partizana.


Pozdrav za sve prave Grobare

KOSTA1703

pre 16 godina

@Svima koji pljuju Vujosevica zbog zadnjeg prekrsaja

Vi ocigledno bas ne znate puno o kosarci.
Partizan je odigrao sjajnu utakmicu, i do pred sam kraj igrao egal mec zahvaljujuci pre svega timskoj igri.
Kada protiv sebe 10 sekundi pre kraja imas Spanulisa, Jasikevicijusa i komp. koji imaju fantastican sut, i jos bolji pregled igre, onda je svakako bolje napraviti faul na 12 sekundi pre kraja, nego da neiskusna ekipa Partizana taj isti faul napravi 5 sekundi pre kraja sto bi se svakako desilo.
Ili, ako se ne bi bas to desilo, onda bi primili kos 5 sekundi do kraja, i sta onda?
Onda imas 5 sekundi(u najboljem slucaju) da organizujes isti takav napad.
Ovako, sa faulom na 12 sekundi do kraja imas mnogo vise opcija:Da protivnik promasi bacanje, da sasvim "komotno" organizujes napad za 2, za 3....Nista od toga ne bih mogao da je branio napad.
Cak i da ga je odbranio, jedina "nagrada" je odlazak u produzetke.

John Terry

pre 16 godina

@Paspalj
Hvala druzhe,drago mi je da delish moj sportski duh.
Ja sam uvek bio za sportsko rivalstvo nasha dva najveca kluba,to je neshto shto je ranije davalo jako lepu sliku o nashem sportu,naravno pre nego shto su navijachi postali bitange koje i ne gledaju utakmice,vec se napiju pa odu tamo gde se najlakshe zapochinje tucha (chitaj: fudbalski stadioni!)
Hvala na lepim rechima i zhiv mi ti bio pa da u sportskom duhu navijamo za nashe klubove,a ne da ih mrzimo kao neki!
Pozdrav,i josh jednom sve najbolje Partizanu u nastavku sezone!

Dule Vujošević

pre 16 godina

Moram samo da se zahvalim navijačima na navijanju u 1. četvrtini, pogotovo u trenutcima kad smo gubili sa 10 razlike, plan je bio odličan.

To nam je dalo krila, pa smo na kraju ipak uspeli da trijumfujemo!

HVALA!

Grobati Istok

pre 16 godina

Sjajna utakmica sinoc. To dokazuju i retki ali nesuvisli komentari jadnih nam komsija (cast onima koji su prepoznali ko je jedini veliki klub ovde). Kao sto se prorocki culo pre utakmice: ako budemo igrali kao sto umemo pobedicemo cak i ako izgubimo. To se desilo: i pored poraza ovo je jos jedna nasa pobeda. Svaki igrac Panatenaikosa pojedinacno kosta vise od svih nasih igraca zajedno i godisnjeg budzeta naseg kluba. Da li se to videlo na terenu? Casno i posteno uradili smo sta je bilo moguce. Imali sut za pobedu ali ne i srece. Igraci su igrali najbolje sto trenutno mogu. Novica je bio sjajan, nema nikoga ko bi zamerio sto poslednja lopta nije usla. Nikola je pravi genije. Dule je odlicno vodio ekipu. Kosarkaski klub PARTIZAN je uz vaterpolo klub PARTIZAN jedina EVROPSKA ekipa u Srbiji. To se mora postovati. Ponosni smo na Partizan.

Milan Raus

pre 16 godina

Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk
ni reči da više niste rekli jel jasno, vas treba ugasiti kao tim, jad i beda...
Partizan jedan jedini 6 godina najbolji

zakon

pre 16 godina

Cast navijacima Zvezde koji su ovde ostavili pozitivne (realne) komentare.

Za ostale, manje realne navijace petokrake - Zvezda nikad nije bila bliza Evroligi nego sad u Pragu, posto se tamo igrao prethodni F4.

Korgacin

pre 16 godina

Šta reći...meni je juče bio rođendan, i bio mi je lepo dan...bezveze je reći da je mnogo toga dobrog u ovom porazu, kad nam se upisuje poraz u statistiku...Ali, način na koji smo odigrali, i na kraju izgubili može da bude od veće koristi nego da smo pobedili. Ako ste stigli da vidite na SOS-u kako izgleda atmosfera u svlačionici posle poraza, lako se moglo videti i čuti da ne postoji jedan igrač već samo tim...niko nije dao izjavu u kojoj bi imenovao Novicu da je promašio tu trojku, već je svaki igrač rekao "Promašili smo tu trojku"...To je duh kakav nam treba...i to je dokaz da će tim uvek pružati sve od sebe, i sa formom i bez forme...A ovaj poraz će nas zadržati na zemlji...sa ovim porazom ostajemo pribrani i skoncentrisani. Borba se nastavlja...

Dzoni Grobar

pre 16 godina

Svaka čast momci,neviđena atmosfera,odlična partija,nedostajalo je samo malo sreće!!! Velika šteta,Novicu nije htio šut za 3,a ni ekipu uopšte!!! Ponosan sam što sam GROBAR i još jednom svaka VAM čast!!!VOLIM PARTIZAN!!!!

Gruja

pre 16 godina

Momci, svaka cast na borbenosti, prvak Evrope se provukao za malo. Ovim momcima uvek treba pruziti ovakvu podrsku i rezultat nece izostati. Pekovic i Velickovic su pored standardnog Palacia drzali partizan u igri, nadam se da ce ubuduce uvek ovako nositi tim u pobede. Ovako dobra utakmica jos vise je uvelicala dodela nagrada Danilovicu i Djordjevicu i sestri pokojnog profesora Aleksandra Nikolića. Srbija je napravila spektakl o kome ce se duo pricati. Neka svaka utakmica u kojoj igra partizan bude ovako dobra i kvalitetna!

miki Pa.

pre 16 godina

Pao. se provukao ali Real pada sigurno !Bitno je to da smo pokazali da imamo ekipu za F4. sa jos jednim pojacajem. Pozdrav svim grobarima

nemanja

pre 16 godina

Svaka cast igracima partizana na odlicnoj partiji iako su porazeni
Svaka cast Vujosevicu za dobru taktiku
Svaka cast grobarima koji su ceo mec bodrili svoj tim
PS.samo da ovako nastavimo i prolazimo u top16
BRAVO!!!

urbanBG-PDX

pre 16 godina

Nisam gledao tekmu (truli zapad) ali na osnovu teksta bih rekao da je bila zestoka borba. Zao mi je sto novicina trojka nije usla na kraju, a i cini mi se da su nas Grci zatrpali iz daljine.
Steta, PAO definitvno nije u formi i ovo je bila prilika da ih dobijemo i mozda osiguramo prolaz.

Platicu tih 30 evAra da bih gledao Partizan u Evropi!

bjelica

pre 16 godina

odlicna utakmica, prava ligaska!! PAO je realno bolja ekipa od Partizana i to niko ne moze da ospori. Ipak Partizan sjajan borben srcan hrabar!!! uzivao sam.... Hvala partizanu! nemoj slucajno neko da pljuje Velickovica ili bilo koga!!

Kojo

pre 16 godina

Procitao sam komentar vjerovatno jednog gancija "grobari ovo mora da je bolelo" hahahahahahahaha!
pa ne mogu da vjerujem da je to lik napisao ovo ozbiljno mislim!
Majstore, ne da nije bolelo nego sam uzivao, nema veze sto smo izgubili, vi to nikada necete shvatiti. Ovo sto ste mogli da gledate je vrh evropske kosarke, ali vi to samo mozete da gledate e to boli ali ne nas hahahahahahahaha!

dragan

pre 16 godina

E moji grobari, ni ovako tuzan PAO niste mogli da dobijete!!! C,c,c... mislim da cete jos dobiti ove francuske pacere u Pioniru i to je to. Ostalo vrlo tesko. i na kraju sta reci osim... ha,ha,ha,ha,haha, na,na,na,nana ...
(Erik Kartmen, 8. novembar 2007 10:38)

XEXE, tuzan PAO...
-prvih 6 7 minuta nije promasio sut, bukvalno!
-ubacio 94 poena...
-preko 70%suta za 2 poena...

voleo bih da neki razmisle sta pisu pre nego da posalju komentar

Srbin_CG

pre 16 godina

Evo izplakao sam se pa da nesto i ja kazem.Prvo Zvezda gubi svi znamo kako od Bayerna a sad Partizan promasuje sut za pobjedu(Velickovic).Sokovima u nasem sportu izgleda nema kraja!Najvise mi je krivo zbog igraca koji su izginuli na terenu i tesko ce se oporaviti od ovog poraza.Kvalitet je ovaj put presudio jer su Spanulis i DIjamantidis pogadjali kad god je trebalo da Partizan platio danak neiskustvu.Sporna je i poslednja odluka Duleta da faulira Dijamantidisa.Sto se tice igraca svi su sjajni osim naravno najgoreg sutera na planeti Bozica...Jos sam pod stresom pa ne bih da kritikujem,steta zaista.

Rudy_vgd

pre 16 godina

Jesu se grobari ponadali,mislili da ce ih Obradovic pustiti,ha ha,,,vise bi voleo da je pola kosa bilo,nego cetiri,nekako bi vise tugovali grobari onda.Sledece kolo u madridu,naravno PORAZ ,,,,,,,,,,

Juzni Front

pre 16 godina

Igrali smo odlicno i borbeno skoro celu utakmicu,na kraju smo imali i sut za pobedu. Mislio sam da ce Novica da pogodi, ali ne treba mu zamerati jer je jos mlad i neiskusan! Svaka nam cast,ipak prolazimo u top 16!!!!

El Gordo

pre 16 godina

Cestitam komsije,veliko srce i pametna glava sve mogu da nadoknade.Svaka cast na igri,nije lako sa najjacima se onako nositi.Jos jednom cestitam od sveg srca.

Stefan

pre 16 godina

Mislim da bojkot Grobara u prvoj cetvrtiti nije bio u redu(jer je 100 navijaca iz unutrasnjosti ostalo bez karata) i doprinjeo pozorisnoj atmosferi.Tada su zeleni stekli vecu prednost koju su odrzavali do kraja.Steta zbog promasene trojke Velickovica ali moramo priznati da zelja i srce na mogu uvjek da pobjede kvalitet,vec je jednom pala Barca.

subota

pre 16 godina

@buba
Vidi se da nisi gledao utakmicu zato cuti.I za sve delije koje sada zezaju,imaju prvo,PAO je samo prvak Evrope,a oni su dobili cak Nimbruk,koji je sampion CESKE,i to na produzetke,pa stvarno su igrali maestralno.

Svaka cast momcima,ako ovako nastave prolaze u sledeci krug.NAPRED PARTIZAN

vonteego

pre 16 godina

ne lupajte i ne svaljujte krivicu ni na navijace,ni na manji budzet ni na duletovu taktiku,ni na to da je pao navodno igrao 10%...to su sve gluposti jedino sto je falilo je malo srece!Da je Novica dao trojku,svi bi pevali drugu pesmu,ali nema veze...Apsolutno svi igraci su odigrali vrhunski,nemam ni jednu zamerku ni na koga(pa cak ni na Vranesa!) partizan je pokazao da ima tim za velika dela,mada bi bilo dobro da imamo malo duzu klupu (jos jedan dobar suter) mada je i ovako veoma dobro!A gde su sada oni koji su tvrdili da palacio lose sutira trojke?On uopste ne sutira lose,imao je slab procenat ukupno i to u NBA a tamo je,za one koji ne znaju trojka malo dalja...a za iskompleksirane ispovredjivane isplakane komsije samo cu da kazem od 2001 23-7 za partizan...slavite taj odnos jer ce svake godine biti sve gori

PFC

pre 16 godina

Iako smo izgubili, posle ovakve utakmice ne osecam nista osim ponosa!
A posle procitanih nekih zluradih komentara ovde, za njihove autore ne osecam nista osim zaljenja.

NAPRED PARTIZAN!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Da pocnem od kraja, da Dule je pametno postupio sa faulom za poslednji napad!!!Hrabro i odlucno se poneo i na tome mu svaka cast.Imali smo cist sut za pobedu, prema tome Dule je naterao PAO da strepi do kraja.Novici svaka cast siguran sam da ce resavati meceve i donositi radost grobarima ubuduce.
grobari su jedini koji su bas bas podbacili veceras i ugrozili reputaciju najboljih navijaca.Sve mogu da razumem ali da idemo protiv svojih igraca, svog kluba(koga izgleda mnogi ne vole kao sto zasluzuje), to mi nije jasno!!!Pa sto se npr. nije pevalo protiv zakona i politicara celu prvu cetvrtinu a ostale PARTIZANU?!?
Pa videli ste da su momci dobili krila cim je pesma pocela pa to je ono sto im daje snagu, tu smo prvenstveno zbog njih.Kao sto neko vec lepo rece idite pred vladu pa protestvujte do mile volje.Zao mi je ali navijanje (ne)ocekivano lose.I kad je krenulo nije bilo to to sve dok Novica nije pogodio trojku za vodjstvo, da ne pricam vise o tome BRUKA!!!
Igracima od srca cestitam doveli su me u situaciju da budem presrecan uprkos porazu, borili su se za svaku loptu sa ,,Evrima i Dolarima''na terenu.Da ne nabrajam sve jer u PAO-u NEMA loseg igraca, reci cu samo da je Dijamantidis No.1 u Evropi posle povlacenja Dejana Bodiroge.Probajte da nadjete kompletnijeg igraca od njega znam da necete uspeti!!!
Takodje probajte da nadjee boljeg centra od Pekmena, potraga bez uspeha, bas su ga zadrzali dao je SAMO 28p, pritom su na sve nacine pokusavali da ga zaustave.O sudjenju necu, da smo kojim slucajem dobili rado bih sto sta reko'ali neka...
Neko rece PAO igrao sa pola snage, ljudi oni su krajnje ozbiljan tim a Evroliga krajnje ozbiljno takmicenje, ta nemojte da se NimBRukate takvim konstatacijama!!!
Ne bih rekao da se sreca okrece protiv Barse i Roana smo imali i dvocifrenu razliku dok smo PAO stalno jurili a vodili u ,,Klackalici''.

Sto rece jedan covek meni se godisnja karta isplatila samo za jedno vece!!!

Na svetu nista lepse...

B@KL@V@

pre 16 godina

Cutite grobari!Samo posmatram vase komentare!Ako tako dizete partizan jer je izgubio od panatinaikosa,sto se onda rugate zvezdi jer je jedva izgubila od BAJERNA,a???
Molim vas da cutite!U grckoj ce vas razbiti 20 razlike i na kraju necete proci dalje!Dobili ste drugorazredni ROAN pa se duvate!!!
SRAMOTA
(DELIJA, 8. novembar 2007 01:50)
DECKO O CEMU TI PRICAS??? VAMA MORA DA BUDE JASNO DA MI IGRAMO EUROLIGU,A NE VI!!! TO STO SMO POBEDILI PO TEBI DRUGORAZREDNI ROAN TO NEMA VEZE,POBEDILI SMO BARSU KOJA JE P TEBI,VEROVATNO DRUGORAZREDNA EKIPA! GANI NEMOJTE DA STE SMESNI. OSTAVITE NAS,VI IGRATE ULEBKUP GDE SU SVE EKIPE DRUGORAZREDNE KAO I VI,NARAVNO!!!
A TO STO MISLITE DA NECEMO DA UDJEMO U DRUGI KRUG,TO CEMO TEK DA VIDIMO! IPAK JE PARTIZAN EKIPA SA NAJMANJIM BUDZETOM OD SVIH EKIPA

Vuk

pre 16 godina

Dopustio sam utiscima malo da se slegnu. Prva stvar koju treba reci, a bez patetike i trazenja opravdanja, je to da je Obradovic (konacno) napravio dream team protiv koga ce i, standardno jaki klubovi poput Barse, Reala, TAU, pa i CSKA, biti "cisceni" sa terena. Bukvalno. Ovaj tim bi pobedio vecinu evropskih reprezentacija, bez muke. Licno, pratim kosarku jako dugo i ne secam se da je u poslednjih 10-ak godina neko imao ovakav tim. Zaista superlativi (procenat suta za 2, hladnokrvnost, pristup, iskustvo, suvi kvalitet). Realno, jos im je bilo i sutersko vece (kad je Becirovic sve ubacio, sta vise reci. Inace, njega smatram najslabijimm igracem PAO, iako ima mnogo vecu minutazu od pojedinih igraca). Protiv takve ekipe je Partizan sinoc igrao i zato smatram da su svi komentari tipa "seljacke" ekipe tek provokacije i budalastine, a to ovaj mladi tim Partizana nije zasluzio. Ja odavno nisam video ni jedan nas tim sa toliko borbenosti i pobednickog duha, a to je vec samo po sebi kvalitet. Dobro, fali jos jedan igrac pod kosem, ali eto culi smo da ce se i to dogoditi. To je osnov i za nesto vise, sto je mozda i jos bitnije (reprezentacija), no o tom potom. Jedino sto ovom timu zelim ove sezone je-kontinuitet. Ako njega postignu, ubrzo ce ovih 120% protiv PAO postati 100%, a onda i nasa kosarka profitira i ovi igraci i mi, navijaci. To je ono sto mi daje optimizam u ovom mraku u kome je nasa kosarka dotakla dno (ne bukvalno, ali za talenat i znanje, ono trenersko i genetsko, svakako). Takodje, iako nisam ljubitelj Duleta Vujosevica, pocinjem da menjam misljenje, a za to je zasluzan iskljucivo Partizan i njegova igra.

Za kraj samo jedno-HVALA momci. Ne secam se ni da je na papiru bolji tim odigrao neku bolju utakmicu u poslednjih 5 godina. Kosarka se vraca tamo gde joj je i mesto zahvaljujuci vama...

Pozz

nz

pre 16 godina

Steta,bili smo blizu.Ipak PAO je PAO.A za poGANE koji ce ostaviti maliciozne komentare,ne PAO nije igrao sa 10% snage i da,Partizan ce ici u TOP 16.

Partizan

pre 16 godina

Nazalost izgubili smo nesrecno veceras, ali u kosarci se desava i to ne retko da se utakmica prelomi u zadnim sekundama, ali da se utakmica prelomi sa nekoliko golova u zadnja 3 minuta u futbalu e to je vec nesto posebno, pogotovo kada predje u naviku :)

Jovana

pre 16 godina

Prvo da cestitam igracima Partizana...trudili su se, borili, falilo je malo srece, ali zivot ide dalje. Ima jos dosta utakmica da se igra.
Drugo da kazem da je 1/4 bila katastrofa. Kada je najbitnije da navijaci daju podrsku svom timu (zbog kog su valjda dosli tu) oni bojkotuju. SRAMOTA. A ako je neko zasluzio podrsku onda su to igraci, koji ostavljaju srce na teren, i ne kriju ni suze posle poraza.
A trece da odgovorim i svim delijama koji komentarisu Partizan - kada Zvezda bude igrala Evroligu, tada se javite. A do tada mozete sredom ili cetvrtkom da gledate besplatno na TV Avali lepu kosarku, koju vam pruza PARTIZAN!!!

Crno-beli bravo bravo....

milan

pre 16 godina

''Magarci''
kako ih je nazvao predhodnik u jednom od komentara nisu magarci već majmuni. Zbog njih podržavam Jočića i sve koji treba da se izbore sa huliganima i primitivcima.
Boli njih i za Partizan . Bitno im je samo da mogu da divljaju.Zbog takvih mnogi normalni ljudi se užasavaju odlaska na utakmicu.Oni vode svoj rat protiv Zeke, Jočića,Koštunice i koga sve još ne...Dogadjanja na terenu njih mnogo ne interesuju a kako i da ih interesuju kad su maloumni.

pfc

pre 16 godina

SVAKA VAM CAS NA ZALAGANJU!!!
Da smo imali malo vise srece mozda bi i dobili,ali moramo priznati da su ljudi vrhunska ekipa i da od ovakve ekipe stvarno ali stvarno nije sramota izgubiti,mozda cak njih treba da bude sramota sto sa ovolikim budzetom i iskustvom jedva pobedise najsiromasniju ekipu u evroligi!!

Vladan R

pre 16 godina

Sto se ove utakmice tice steta sto Partizan nije pobedio posebno sto PAO nije u nekoj formi (dve tesne pobede protiv slabijih ekipa u grupi) ali nema veze neka pobedjuje one koje mora a povremeno i ponekog velikana i to je siguran recept za bar drugi krug.Inace Zvezdas sam a povod je propucavanje umobolnih navijaca Zvezde i Partizana koji se raduju neuspesima rivalskog kluba u Evropi naglasavamu EVROPI jer svaki uspeh bilo kojega naseg kluba nam dize rejting kako u fudbalu tako i u kosarci i na taj nacin omogucava i bolju startnu poziciju i vise klubova u elitnim takmicenjim.Pa zar ne bi bilo dobro da imamo 2 predstavnikau LS u fudbalu da jedan krece od II a jedan od III kruga i da je ovaj drugi a mozda i cak oba kluba nosioci(za nosioca je bitak rejting kluba a za krugove rejting drzave)ili dva predstavnika u Euroligi a tome bi bili jako blizu da je recimo Partizan svojevremeno usaoi drugi put u LS ili bar i ligu UEFA da navijaci nisu napravili glupost a da je recimo Zvezda prosla grupu pre dve godine i da se prosle plasirala u istu i jos poneki uspeh ostalih klubova posebno Hajduka kojem se dva puta desio prvo 120 sa Bugarima a onda skoro devedesetiminut sa Francuzima da nije Bezanija cini mi se ispala od Albanaca bili bi blizu toga(Rumuni su sa 2 dobre sezonedoslido takvog rejtinga) ili da je Partizan jos koji put prosaoprvi krug mozda bi u Euroligi imali 2 predstavnika.Sto se domaceg prvenstva tice tu nam je Partizan rivali i tu naravno iz razloga da bude iza nas navijam protiv Partizana.Ovako radovanje neuspehu rivala predstavlja priuzeljkivanje jaceg rivala u III krugu kvalifikacija i tezi put da ne kazem ponekad nemugucu misiju u vecem broju slucajeva sto se plasmana u LS tice

Stewa

pre 16 godina

Svaka cast Partizanu,igracima,treneu,navijacima bili ste fenomenralni sjajni veceras.I to u najmanju ruku jer vam ovo kazem kao veliki zvezdas i covek koji ne ceni ljudske osobine mnogih ljudi iz partizana,pocevsi od Vujosevica do Danilovica.Cak su mi se moji drugovi grobari smejali juce kad sam im rekao da ni Batist ni Zizic ne mogu da zadrze Pekovica.Sta reci na kraju nije bilo srece,Diamntidis trojka sa 10 metra na kraju poluvremena,Novica promasio na kraj.Veliki dan za srpsku kosarrku je danas,partizan iz ovog meca treba biti primer ne samo mojoj zvezdi nego celoj nasoj kosarci.Ne dizem toliko partizan...mislim da radi mnogo prljavih stvari ali ovo veceras..igra,navijanje za svaki respect..

Nikola - Dorcol

pre 16 godina

Bravo momci, svaka cast!
Sta reci posle ovakve tekme nego da vas oni samozvani navijaci ne zasluzuju ni najmanje. Nije vas pobedio Pao vec su vas navijaci koji su tu da vas bodre izdali, jer ovoga puta nisu oni dobili karte, nego su boze moj otisle u ruke drugih tapkarosa i sitnih dusa. Zbog toga su navodno bojkotovali prvu cetvrtinu, nisu pevali, i cak za malo napravili sran.e sa onim cuven Chegijem(koga isto btw ne mogu ocima da vidim) koji je uvidevsi da na treba prava podrska navijaca od starta opkusao da pokrene navijanje...svi smo videli kako se to zavrsilo, bilo me je sramota sto sam navijac istog kluba kao i oni.
I jos jednom, vi ste momci istinski sampioni, Nidzo, Novice, Milenko, Urose i sviostali koji nosite taj sveti dres

Sagittarius

pre 16 godina

DVE STVARI
1. ILI JESI, ILI NISI....Sada Novica nije bio, ali bice kada bude bilo potrebnije. Kao 1992.
Mozda ne ove sezone, ali jedne sigurno.
2. GANI ne javljajte se sa zluradim komentarima, samo se sramotite i dokazujete sta ste...

poz

bls

pre 16 godina

@Put putuje moj jaran,putujem i ja...
Dečko, pošto si neupućen bolje ćuti...U prvoj četvrtini se nije navijalo, zbog ovog novog zakona i bio je plan da se ne navija celu tekmu, ali se nije izdržalo...I nemoj ti molim te da nam ovde držiš časove iz vernosti prema klubu...Jesi video kako su ispraćeni igrači na kraju???Što to nisi komentarisao?"Ima slika - nema zvuk" je vaša odlika...Što se tiče vaše utakmice, nećemo je gledati(ni slušati), jer ste nebitni.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@@Grobari Istok
Хвала пуно на подршци, заиста си диван. :)) И веома ми је драго што си приметио да је овде првенствено остављам коментаре који су писани из велике љубави према Партизану!
Велики позз за тебе, Марка из КГ-а и наравно све Гробаре!

popovic

pre 16 godina

Zaista prelepa utakmica za gledanje, iako je Partizan izgubio nemam ništa da zamerim nijednom igraču.
Vujoševiću sve pohvale za način viđenja tima, tajmauti u pratim trenucima, odbrana na visokom nivou.
Ako Partizan ovako bude igrao u nastavku u Pioniru niko neće ovako srećno proći, a u gostima igraćemo na jednu loptu.
Čini se da bi na večerašnjem kvlitetu košarke i D.Štern pozavideo

Delija

pre 16 godina

Ja sam
Delija! Objasnicu vam nesto zasto mi kazemo za vas da ste iskompleksirani! Zato sto smo mi dobili Ceski klub i bilo je vise vasih komentara nego nasih vi ste IZGUBILI protiv Pao i ima mozda 5 komentara od Zvezdasa! Drago mi je sto ste izgubili, inace 2 tekme ste dobili na srecu red je bio da jednu izgubiti na srecu! A sve vam se vraca!
1. Zezali ste Randjelovica a onda je vas Bozovic kiksnuo!
2.Zezali ste nas za Klose sto nam dao 2 komada, vama KACAR dao 3!
3.Zezali ste nas sto primamo golove posle 80 minuta vama opet KACAR dao u 84!
4.Zezali ste nas sto kukamo kako nemamo srece,e sada vam se vratila nasa tuga posle nesrecnog Bayerna vama doslo veceras da zaplacete!
SVE VAM SE VRATILO! P.S. Drago mi je sto smo pobedili zajedno zakon i sto nam opet daju bubnjeve i zastave! POZZ za sve SRBE!

Matija

pre 16 godina

@Chavke
Zakon treba doterati, a ako je navijacima vaznija borba protiv zakona i politicara nego utakmica protiv prvaka Evrope pitam se kakvi su to navijaci. Zbog "politickog" navijanja ne igramo UEFA kup u fudbalu. Mozda je bolje platiti cenu u porazima nego u razbijenim glavama i eliminacijama. Hocu da mogu sa detetom da idem na utakmice kao sto je i moj otac mogao bezbedno mene da vodi. Ja priznajem da se ne usudjujem da vodim klinca na derbije.

ivanbg

pre 16 godina

Partizan odlican-osim trenera naravno.Izuzimajuci poslednji sut vise se nije moglo protiv ovakvog protivnika.Sve sama imena i pola grcke reprezentacije iako me mnogo nerviraju Dijamantidis,Spanulis i litvanac Jasikevicijus igraju tako "namazano" da je cudo jedno!?Mora se priznati da je Partizan imao srece u napadu sto se skoka tice kao i nicije lopte(nekoliko puta smo imali 3i i 4i napad?)Ipak mislim da je iskustvo presudilo kao i "nas" trener!
Takticki faul u poslednjim sekundama ponavlja na svakoj utakmici eurolige i nikad mu ne prolazi-ma proci ce jednom!?Dobro bar ne dobija tehnicke kao pre!A mozda je pomislio da moze Djordjevica na parket-ko zna?!Ako je moguce neka trenira igrace a neka neko drugi vodi utakmicu-POSEBNO NA KRAJU!!!

Mefisto

pre 16 godina

Ruzna utakmica, prvo poluvreme mlacenje lopte i sabani iz kopa koji su poceli da se sibaju i guraju. Koga boli za Jocica i Kostunicu, dosli smo da bodrimo i vicemo za Partizan, a ne Selji koji je dosao na tekmu, iako mu je zvezda najveci brend Srbije. Sve u svemu, navijaci popustaju politicarima, niko nece dati pare, mi cemo se trositi zajedno sa momcima na parketu, sve po starom, a Pekovic carcina ce otici sledece godine. Neka nam je kad smo glupi.
Mislite o tome!

P.S. Mozda ce Tepic biti dobar igrac jednog dana, ali kao i Tripkovic, on je slabog karaktera - sve mu je jedno za koji tim igra, a to ne moze u Partizanu.

Crna Mrlja

pre 16 godina

E ovi navijači-političari! Pa gde bre mešate politiku protiv Panatenaikosa, na terenu lavovska borba za svaku loptu, a kvazi navijači vode politiku. Ako vam se ne sviđa zakon idite ispred skupštine, sup-a, mup-a pa se tamo raspravljajte!
Pozdrav za sve prave navijače PARTIZANA!

duck

pre 16 godina

Grobari,Sve me ovo podseca na Izrael prosle godine i promasen sut Camingsa za tri,pa nam se vratilo posle,tako ce i sada,DACE BOG!!!

Macho_man

pre 16 godina

"Iskreno bi voleo da nas pao dobije, jer smo prosle godine prosli u top16 velikom zaslugom tog istog pao-a, cija je tada druga postava u atini igrala sa 50% snage i nama donela pobedu. A kada bude revans u atini, oni ce do tada verovatno da obezbede prvo mesto, pa onda nek se ponovi prosla godina i nasa pobeda."
Ovo je bio moj komentar pre tekme.
Nemoj samo da neko pomisli sada da sam kao onaj lik sa neta peja koji prvo posalje komentar pa ga u slegecoj poruci glorifikuje i divi mu se kao da je bozjom rukom napisan. :-)

Milinkovic

pre 16 godina

Uh sto mi je zao, nemam reci da opisem svoju bezgranicnu i neutesnu tugu, bol i patnju. Kakva tragedija! Ovo je najgori dogadjaj u mom zivotu, jedino ruznije od ovoga bilo bi da Partizan ne osvoji evropsku titulu na kraju sezone.

acozmaj

pre 16 godina

odlicno, fenomenalno..
najzrelija partizanova utakmica u poslednjih nekoliko godina.
bilo je gresaka(na pocetku pogotovo), al kad je trebalo- savrseno ste odigrali. samo sportska sreca, kako kazu komentatori. pravi tim.. borba, zalaganje, Razumjevanje saigraca... zao mi je sto nisam bio tamo.
pozdrav svim grobarima.

Slatkish( grobarka do groba)

pre 16 godina

Fantasticna igra!jbg pobedili su ,ali treba da budemo i vise nego zadovoljni!Ziveo PARTIZAN i majka Srbija!!!NAPRED GROBARI!!!

mile

pre 16 godina

steta.mada ovaj poraz je dokaz da je ekia partizana sposobna da igra sa najacim evropskim ekipama. treba ih i dalje bodriti.treba verovati vujosevicu i ekipi. zasluzili su

Djole

pre 16 godina

Bravo majstori, vi ste moralni pobednik i produzite samo tako navijaci znaju da cene kako ste vi igrali skupo ste prodali kozu i vise niste nikakvi autsajderi vec pretendenti za F4

Sale

pre 16 godina

Ovo je zaista bio praznik za oči. Bolju utakmicu skoro nisam gledao. Iako nismo uspeli da pobedimo, sa ovakvom igrom se možemo nadati sigurnom prolasku u top 16. Pobedu je na kraju presudilo ono zbog čega je Pao i šampion: veći broj kvalitetnih igrača ili bolja klupa. Komentator je lepo primetio da Željka Obradovića uopšte ne zanima ko ima koliko ličnih grešaka, jer u svakom trenutku on može da na svaku poziciju izvede igrača istog kvaliteta ( njima na mestu pleja igraju Dijamantidis, Spanulis, Jasikevičijus i Vujanić ). Sada je veoma bitno stati iza Veličkovića i pružiti mu podršku jer je momak mlad i sigurno mu je veoma teško posle onog promašaja. Peković je još jednom dokazao da je igračina ali pojačanje na mestu centra bi svakako dobrodošlo jer je sezona tek počela, igramo na nekoliko frontova i iako je mlad teško će uspeti dugo da izdrži ritam utakmica sa 35 min po utakmici ( i da se ne daj bože povredi, to bi nas sahranilo ). Sve u svemu, uz ovakvu igru nek se Real čuva.
GROBAR DO GROBA

Red Star Slayer

pre 16 godina

Svaka cast momcima sto su poginuli za najsvetiji dres. Iako je rezultat na strani protivnika,igraci Partizana su nasi pobednici, sampioni i zasluzuju da ih volimo i hvalimo.

P.S. One sudije nisu normalne. Pa ono je sramota i to pred kompletnim auditorijumom i ulebovim ljudima. Vidi se ko se i kako ceni i po cemu.

NAJJACI SMO I NAJVECI CAK I U PORAZU

G-By-Kosovo

pre 16 godina

Svaka cast!
Lepo je biti Grobar do Groba(i ono vreme posle toga):P
A bas me zanima dal komsije delije gledaju nas u evroligi,jer za zve zdu se i sami nesecaju kad su je gledali u evroligi...
Pozdrav svima...

head hunteer

pre 16 godina

pomno pratim desavanja u euroleague...mislim da ove godine ima vishe favorita za titulu..niko se ne izdvaja od proslogodishnjih...iskreno,,,mislim da je takmicenje egal..uz komentar da su zeleni iz atine ipak prvi favorit..preziveti ovakavu tekmu u gostima..i pobediti..samo oni...veoma malo bolji od ostalih..partizan..no comment..velika steta...pekovic mangupski ubija batosta...forzza kk partizan..

Sokrates

pre 16 godina

Bravo momci.Odigrali ste junacki protiv najbogatijeg kluba Evrope i aktuelnog evropskog prvaka.Izgubili smo pa opet nisam tuzan.Naprotiv,ponosan sam na vasu vitesku borbu.Pokazali ste da se mozete ravnopravno nositi sa evropskim prvakom.Sitnice su djelile od velikog trijumfa.Svaka vam cast.Stvarno ste ponos Srbije.
Pozdrav

Samo Partizan

pre 16 godina

I ja se tebe stidim Nikola Dorcol i svih vas ostalih koji pricate o necemu sto ne znate, a navijate za isti klub kao ja.Kao prvo vidi se koliko fale bubnjevi u hali.Svi vi sto pisete skocite makar na youtube pa vidite klipove od prosle godine.Druga stvar je da niko nije dosao politicki da protestvuje vec protiv gasenja organizovanog navijanja kakvo ga mi poznajemo.Ako ovaj zakon zazivi Partizan ce imati podrsku kao veceras u prvoj cetvrtini a nikovi kao parni valjak i njemu slicni su pokazali kakvu atmosferu umeju da naprave.Ja od tog zapada sam veceras video samo majmunske urlike i cutanje kada je trebalo da se peva.Sta vas pogadja ko tapka?Ako ste na svakoj utakmici kao ja sigurno imate pretplatnu kartu .A nemate?Pa sto je niste uzeli za 4000 din.to se svakako isplati.Nego ste vi dosli sad pa ko zna kad ,pa bi ste da vodite neku politikuo navijanju.Gde ste bili u nedelju popodne protiv Vose?Sigurno vas je mrzelo ,a i padala je kisa.Tada je od 2000 ljudi 1990 pevalo o ministru i njegovoj nestasnoj mladosti.I niko nije zvizdao.Zvizdite Grobarima,psujete nas i pozivate se na tapkarose i lopove.Zna se ko je najveci lopov,taj sto je hteo da peva sa vama odvratnim simpatizerima.Trebalo je cutati 10 minuta,a pokidati grlo ostalih trideset.A vi ste sve radili suprotno postovani ljubitelji crno belih boja.Zalim vas samo sto necete ni o cemu da razmisljate.Mozda ce te se setiti kada atmosfera bude kao u francuskom Roanu,ali tada ce biti kasno.Mi se necemo predati.Bice Pionir do veka hala sa najboljom atmosferom

Nebojssa

pre 16 godina

Sta cemo da radimo kada Cegi umre? Pitanje se postavlja jer je on jedini koji ima mozga i koji je jedini i pravi vodja navijaca od 90-ih pa na dalje. Ovi koji nisu znali sta se desava kad im je cela hala zvizdala i gledaju samo svoje d...nema tu ni trunke ljubavi prema klubu i crno belim bojama...isti su kao cigani

Balansero

pre 16 godina

Ubaciti bilo kom timu, kojeg vodi Zeljko Obradovic, 90 poena je USPEH!
Kada bi momci ovako odigrali svaku utakmicu u EL, f4 bi bio zagrantovan.
Inace, ovaj Pntnks ima tri postave i sve tri mogu nezavisno da igraju EL, koliko su dobri. A malo ih je i us..lo sinoc. Par frljoka Diamantidisa odlucise utakmicu, ustvari.

uvek uz tebe...

pre 16 godina

@ buba i ostali indijci
idite kuci pa u vremeplov pa se vratite u vasu 91-2 i pricajte da ste svetski sampioni i nemojte da smarate vise sa ovakvim komentarima, ispadate mnoogo glupi i ljubomorni. Dzon Teri je gledao utakmicu 'pravim ocima'
i to je OK.
Ti zbog kojih je Cegi otisao sa tekme nemaju NICIJU podrsku, da je Cegi vodio (iako je veteran i ide redje na utakmice) navijanje mozda bismo pobedili. Covek je 100 puta veci autoritet i vodja!
O utakmici, pa.. gledali ste, a ko nije.. PARTIZAN SAMPION!

milos pfc

pre 16 godina

evo citam ovde komentare,od ovih sto grobare nazivaju komlekasimima non-stop...zasto vi komentarisete vesti o partizanu kad vi niste komplekasi?ajde nek odgovori vise neko od pripadnika skupljaca perja na to?vi ste bre najvaeci kompleksasi koji 10 godina niste uzeli u kosarci nista....a komenatrisete izvanredni partizan koji sa slabijim timom nego prosle godine igra egal sa prvakom evrope...zato se lepo vratite na vase vesti u vezi svetski poznatog nimburka i vase sjajne 'evropske tesko izvojevane pobede na produzetke. zelim vam sve najgore.

Nesa

pre 16 godina

Steta Partizan je mogao da dobije utakmicu , i da obezbedi vec ucesce u TOP -16. Medjutim mislim da je PAO kontrolisao utakmicu svih 40 min , Partizan nema dugu klupu i to je osnovni problem ovog tima , ko ce ovde da zameni Pekovica , koji je opet bio ubedljivo najbolji igrac Partizana , medjutim PAO ima kvalitetne centre tako da Partizan nije imo sanse .Iskusnija ekipa je dobila uzbudljivu zavrsnicu.To je to . Vise srece drugi put

Realno

pre 16 godina

Najvise me boli sto je Partizan u grupi sa dvije najjace ekipe u Evropi PAO i Real a i ostale ekipe su jake dok tamo neki Lirtvos Ritas rusi sve redom,gdje je Maccabi najjaca ekipa(veze nemaju),pa tu bi Partizan bio laganica prvi!!!

vladablok9a

pre 16 godina

Svaka cast, na kraju odlicna akcija cist sut za pobedu ali jbga

Jednostavno Panatenaikos je imao nenormalan procenat suta i to je presudilo celu utakmicu su imali procenat suta preko 75% tako nesto nepamtim da sam video

dusan

pre 16 godina

Nama veze po komentarima vidim da ste se borili za boje kluba koje nosite a to je najvaznije.Momci ja sam uz vas i samo napred.Verujem da je atmosfera bila kako dolikuje GROBARIMA...

Veliki pozdrav iz Marseilla

Dusan

Иван-Ниш

pre 16 godina

Ја сам задовољан. Са оваквом игром Панатанаикоса, Партизан би препрошле године изгубио са 30 разлике, проошле са 10-15, а сада су имали чист шут за победу. Данас су само Божић и Трипковић били испод очекивања. Када би још и Врањеш знао да искористи своју висину, Партизан би имао моћан тим за финалних 4. И да, свака част за Пековића, јер постаје најдоминантнији центар Европе

GrobarBG

pre 16 godina

Jocic i Kostunica direktno uticali na igru i sprecili pobedu Partizana...Ne verujem da nisu navijali u prvoj cetvrtini,pa nju su i dobili 9 razlike!A i pored toga smo imali cist sut za pobedu protiv prvaka Evrope(!)Svaka cast igracima i Duletu.

Boki

pre 16 godina

Zao mi je sto sebi dopustam da nesto objasnjavam internet "navijacima" ali citajuci ove komentare jednostavno sam morao.Radi se o sledecem:
1. U prvoj cetvrtini se nije navijalo zbog toga sto organizovana navijacka grupa "Grobari Jug" nije dobila 450 karata od uprave koje bi i odmah bile placene.Te karte su bile namenjene navijacima iz unutrasnjosti i nije rec o nikakvoj preprodaji!Bojkot je bio predvidjen samo za prvu cetvrtinu a ne za celu utakmicu.
2. Ministar Jocic i ostali politicari su prozivani zbog famoznog zakona i sa tim svakako treba da se nastavi.
3. Svim "pravim Grobarima" sa zapada mogu da porucim da su mogli da navijaju i u prvoj cevrtini pa ne znam zasto tada nisu odrali grla?
4. Takodje moram da kazem da je i Zapad pevao protiv pomenutih politicara a da su zvizduci usledili kada su ljudi videli koskanje u samom kopu.Takvu vrstu zvizduka mogu da razumem jer ljudi nisu znali zbog cega se to desavalo.Naime jedan od vodja iz proslih vremena je mislio da moze da se oglusi o odluku tribine i da krene sa navijanjem vec u prvoj cetvrtini ali vrlo brzo je video da je njegovo vreme proslo i da nece moci tako.
5. Stojim tamo gde su najvatreniji navijaci Partizana ali svakako osudjujem besporebno bacanje svakakvih predmeta u teren!
6. Moram da porucim i navijacima komsinice koji se ovde bez potrebe javljaju da smo mi svoje probleme na tribini uspesno resili dok su njihove vodje i dalje dileri droge koji uce mladje navijace na Severu da je noz glavni navijacki rekvizit!
Veliki pozdrav za sve prave Grobare!

Superhik

pre 16 godina

Jedna od najboljih utakmica koje sam gledao u poslednjih par godina. Sa prvakom Evrope, koji je pruzio maksimum i gadjao za 2 preko 70 posto, mi smo odigrali egal mec i imali otvoren sut za pobedu. Koliko je ekipa u Evropi u stanju da se ravnopravno nosi sa PAO u vrhunskom izdanju? Mislim da je svaki dalji komentar povodom ove utakmice suvisan.

Uz ovakvu igru, prolaz u Top 16 trebalo bi da bude rutinska stvar. A sa jos po jednim solidnim plejom i centrom (peticom, jer vec imamo dve odlicne cetvorke), ni cetvrtfinale, pa cak ni F4, ne bi bili nedostizni.

Милорад

pre 16 godina

Милт Паласио је најбољи странац који је играо за Партизан! Не сећам се да је Партизан у задњих неколико сезона имао тако добро организован напад - некад се често сводио на шут у последњој секунди. Штета за пораз, али Панатинатикос је имао сувише добар проценат шута. И поред свега, одлучила је једна лопта, промашај из чисте, изграђене позиције - малер! Ако овако наставе, други круг је сигуран, а у Београду више неће изгубити.

nenad

pre 16 godina

ti sto si rekla da su oni igrali sa 10 posto mogucnosti to moze da ti bude uteha jer cigani smatraju da protiv zvezde svaki veliki klub igra sa 100 posto a protiv partizana sa 10 posto snage,ali sta cete vi igrate uleb kup pa i tu ne prodjete u drugu fazu,titula i pobeda u derbiju je postala misaona imenica za zvezdu,svaka cast ovoj ekipi,jedna od najboljih u evropi,samo tako nastavite,NAPRED PARTIZAN!!!

NIS

pre 16 godina

cigani zasto se javljate i ostavljate vase glupe komentare...cak su vecina komentara vezani za fudbal...a ako niste primetili ovde je rec o kosarci i evroligi.Koju vi necete igrati ni za 110 godina.Imate uleb kup pa tamo komentarisite igru vaseg tima protiv raznih timova iz Ceske,Poljske,Rumunije,Albanije i ostalih zemalja koje vaze za kosarkaske velesile.A nas pustite da na miru pratimo svoj tim u duelima sa najacim i najskupljim timovima Evrope.

GAGY DELIJA

pre 16 godina

Jesam li vam lepo rekao,grobari,da se ne nadate pobedi!
Duvali ste se previse s pobedama protiv Roana i kilave Barselone,a onda vam dodje jaci tim i pobedi vas na vasem terenu!
Vi nama pricate kako nam samo igraju COOK i DRAGICEVIC...Pa i vama igra samo PEKOVIC!Sad ste vi ko zvezda prosle sezone sa gurovicem!
CESTITAM VAM NA BORBENOSTI

ilic lugano

pre 16 godina

svaka cast momcima na borbenosti!stvarno za svo postovanje!ali zar mora uvek da bude nas zadnji napad!?dule ovaj put si zeznuo stvari.ali ipak idemo dalje mozete vi u drugi krug!oooooopartizane volimo te srcem svim!!!!!!!!!!

Hell

pre 16 godina

Sta reci sem momci svaka vam cast na lavovskoj borbi i pariranju protiv najjaceg i aktuelnog sampiona Evrope koji u svom sastavu ima takve igrace kao sto su Spanulis,Jasekivicijus,Dijamantidis,Carcaris,Batist...Posle ove utakmice ubedjen sam da milion posto idemo u naredni krug jer jaceg protivnika od Panatinaikosa nema i mozemo se ravnopravno nositi sa svima pa cak i zabeleziti jos 2-3 pobede na strani i sve u Pioniru (izuzev mozda jos jednog poraza mada ne verujem).Zaista je doslo vreme kada se ostali timovi plase naseg Partizana a ne mi njih sto je za svaku pohvalu,svaka cast! Nazalost moram da kritikujem Dusana Kecmana koji pruza daleko slabije partije nego prosle sezone kako u napadu (gde je skoro beskoristan) tako i u odbrani (bar 50% slabiji).Ostali su uglavnom ispunili ocekivanja,naravno u obzir uzimam sve dosadasnje utakmice a ne samo ovu vecerasnju.Momci glave gore i u pohod na nove pobede jer to je nasa realnost!!!

berserk

pre 16 godina

Kimi brate mi smo uz tebe!Tribina D!!!
Napred grobari,jebes ove sto posle poraza kritikuju za Partizan i kada gubi i kada je prvi.

miregrobar

pre 16 godina

Bravo Crno-beli za pokazanu hrabrost protiv najboljeg tima kontinenta.Dokazali ste da ste jaki i da pripadate vrhu evro kosarke.Malo nam je falilo veceras al dobro.Sreca prati hrabre a nadam se da ce nas pratiti sve do final 4.

Chavke

pre 16 godina

Vidim da ovde vecina ne podrzava bojkot grobara...e pa ja ne spadam u takve!!!Bas na ovakvim,evropskim utakmicama se vidi koliko znaci podrska sa tribina,bas na ovakvoj utakmici treba "prozivati" organe reda zbog tog glupavog zakona,a,sto je najvaznije,bas sada uprava mora da vidi koliko joj znace navijaci i mora da stane iza njih i da ih podrzava,pa ako je poraz cena koju moramo da platimo...ok.Ali bar znamo sta time dobijamo...

Rale

pre 16 godina

Vratio sam se iz Pionira prepun utisaka,sto pozitivnoh sto negativnih i ne znam kako da se osecam. KK Partizan Igokea je sa nikad jeftinijim timom bio egal rival prvaku Evrope i samo su ga santimetri i sudije delili od velike i zasluzene pobede. Ali vecerasnje sudjenje je najblaze receno-otimacina! I to pred ocima prvog coveka ULEB-a,gospodina Bartolomeua. Kriterijum dosudjivanja koraka i faulova je u najmanju ruku bio kriminalan i tendeciozan.Izgleda da samo mi nemamo "domaci teren". Dopustena je tuca nad Pekovicem, dok je "milioner" Jasikevicijus bio zasticen kao beli medved?! Kretnja Pekovica,Vitkovca i Palasija su odmah okarakterisana kao greske u koracima,dok su ocigledniji primeri greske u koracima Jasekevicijusa,Dikudisa,Spanulisa i ostalih zvezda i zvezdica bile tolerisane ili minimalno sankcionisane?!?! I to nije prvi put u Evroligi! Izgleda da sve sudije grade autoritet na KK Partizan. Sto se tice igraca: Tripkovic je definitivno dokazao da mu nije mesto u Partizanu i jedva cekam kraj sezone i njegov odlazak! Na kapitena Bozica, koji je pruzio jednu od najslabijih partija u dresu Partizan, ne mozemo da se ljutimo,covek izgara na terenu. Milosevic ce biti solidno pojacanje. Vranes je pruzio najbolju partiju ove sezone,ali prekrsaj koji mu je dosudjen nad Jasekevicijusem je totalna kradja. Ovaj ratnicki tim jos nije rekao poslednju rec u Evropi,i sa jednim pojacanjem na poziciji 4-5 (voleo bi da tu vidim Ercega),i eventualno beka sutera (Step,Scepanovic,Beric...),ni Final4 nije daleko-ma kako to prepotentno ili sanjalacki zvucalo. Glavo gore Novice,bice dana za odlucujucu trojku. Pozdrav za sve GROBARE!
P.S. trebalo je neko da meri buku prilikom izvodjenja dva poslednja slobodna bacanja Dijamantidisa,drhtala mi je vilica, a Dijamantidis je samo dokazao zasto je placen toliko koliko je placen!

milos_bar

pre 16 godina

I bilo je onako kako sam rekao.Visoki igraci su bili oslonac u napadu.Medjutim panatinaikos ima mnogo kvalitetnije bekove,igraju veoma brzo a mi nismo sposobni da pratimo taj ritam.Ko je pratio utakmicu zna o cemu pricam.gosti su u napadu uvek imali jednog slobodnog igraca nakon par uspesnih dodavanja, pa smo naj taj nacin primili veliki broj lakih poena.Jednostavni tepic, kecman, palasio i bozic nisu dovoljno brzi da bi sacuvali spanulisa, diamantidisa, becirovic(covek ne promasuje) a da ne spominjem jasikevicijusa koji nas je razbio sa sjajnim asistencijama.Nas je pratila neka luda sreca da su oni jednostavno pravili neke glupe greske, a mozda bi nas i dobili da nas suije nisu posteno pokrale.Bilo je smesno gledati kako igramo, trudimo se, a opet nas kradu citavu utakmicu.
Sledecu moramo dobiti ako zelmo da ostanemo u toku.
Napred PARTIZAN

Inđijnac

pre 16 godina

Ma sta hoce ovi gani, nek cute i neka gledaju svoje u ceskoj, slovackoj, ili gde vec i skim igra zvezda!Mi gledamo najbolje i igramo sa najboljima i treba da nastavimo da igramo ovako!!!

Petar Srdanovic

pre 16 godina

Prva greskla je sto smo u utakmicu usli sa rezonom - "Jao, sta li ce da nam rade". Da bi na kraju 1/4 zakljucili - "Pa i nisu nesto". Ali tad smo vec gubili. Znaci samo pitanje mentaliteta, nista vise.
Ionako nam je PAO prijateljski klub, pa i rezultat nije vazan :) Lepo se videlo na kraju, Dule i Obradovic se izljubise, Vujke i Tomasevic se izmesase na nasim igracima, malo je falilo da se uhvate u krug za kraj.

Mijat(Real)-Piksi(Nagoja)...

pre 16 godina

Sta se pale ovi, ma kakav Bajern, on da je neki klub igrao bi LS a ne kup UEFA, a Partizan i PAO(da podsetim ako je neko zaboravio, to je prvak Evrope+doveo pojacanja)igraju EVROligu a ne uleb kup ili kako vec...

cele iz fotelje

pre 16 godina

Uf, zamalo da ih dobijemo. Steta.
Brza igra, agresivna odbrana, borbenost, sve sto moze da se izvuce iz tima ovako ogranicenog kvaliteta. Primetan napredak kod nekih igraca, cak i kod Vranesa u defanzivi (od ofanzivnog ucinka je jos uvek daleko. Sada je na nivou Duletovog igraca uzrasta od 18-19 godina. Za jedno dve godine mozemo da ocekujemo nesto konkretnije od njega. U tom smislu interesantna je sinocna izjava Duleta (na SOS-u) da mu je potreban jos jedan igrac ispod kosa. Prijatno me je obradovao. Nadam se jednoj solidnoj i iskusnoj cetvorci. Iako i dalje mislim da nam treba i plej- suter. Sinoc je Pera, koji je imao dobar ucinak u ostalim delovima igre (sto se od njega i ocekuje), imao dva – tri otvorena suta za tri. Da ih je uboo kao sto nije, ko zna kako bi se sve zavrsilo. Sa druge strane, ne daj Boze da se Milt povredi. Sve u svemu jako sam zadovoljan. Sa ovakvim pristupom, trebalo bi da prodjemo u Top 16.
Ruku na srce, mora se priznati da Pao jos uvek nije u pravoj formi, Sars jos uvek ne poznaje igrace da bi se iskazao. Sve to je Obradovica jako ljutilo pa je psovao kao kocijas (tu je gori od Duleta koji se prilicno smirio, sto me raduje), mada je on uvek prividno (ponavljam prividno) nervozan na terenu, ali sve odluke donosi krajnje racionalno. To pokazuje time sto Vujanicu nije dao ni minut iako su ovo njegovi navijaci i njegova kuca. Ni Tomasevic se nije naigrao. Disciplina kao kod samuraja. Pobedili su nas samo na iskustvo i veci broj kvalitetnih igraca. (11 protiv 8-9).
Sve u svemu, lepa predstava.

ugibugi

pre 16 godina

malo smo ih potcenili u pocetku sa 12 pojena fore :) ipak su to prvaci jevrope!

elem, malo ozbiljnosti. pratio sam mec preko tv-a, uzivajuci. odavno nisam bio tako zadovoljan i pun. kosarka koja pleni i vraca publiku na tribine.

kada smo kod publike - nisam primetio bojkot u prvoj cetvrtini, verovatno se nisam usredsredio na tribine vec na igru. mislim da se mora pronaci neki drugi nacin iskazivanja protesta, ovako samo stetimo voljenom klubu. to se lepo pokazalo na primeru fudbalera.

mislim da vujosevic ove godine vodi tim sa mnogo manje gresaka nego ranije, i mislim da je odluka o nasem poslednjem napadu ispravna. da se drugacije zavrsilo, da smo pogodili otvoren sut, sada bi drugu pesmu pevali. a novica... novica ce tek reci svoje :)
ne treba da letimo puno u visine, moramo da idemo korak po korak, price o f4 su nerealne, i mogu da opterete ovaj tim. uspeh je, veliki, ako udjemo u t16. setimo se samo pocetka sezone, i brojnih kritika na racun selekcije igraca.

volim partizan.

NikopoL

pre 16 godina

Srce me zabolelo kad sam video Novicu kako plache... Shto se tekme tiche, mozda smo mogli bolje, ali ipak.. PAO je bio bolji. Zvezdashi, bar ja lichno vas nisam ismevao, bilo mi je krivo koliko i vama (BAYERN), ali to nije tema. Utakmica je bila faaantastika. Nekako sam doshao do karte, ali sam morao pre kraja III perioda na posao... doshlo mi da plachem. A to sam uradio ( bez blama) kad sam video Novicu i njegovu reakciju..
PONOSAN SAM NA VAS !

parni valjak

pre 16 godina

Opet ja, ostao sam nedorecen.
ako jednom tako velikom klubu kakav je PAO treba pomoc sudija u mecu protiv Partizana ciji je budžet manji od Papalukasove plate, onda stvarno...
i jos nesto, za sve one sa D tribine koji su bojkotovali zakon nenavijanjem tokom prve cetvrtine, nek idu pred skupštinu pa nek tamo protestuju, ovako nista nisu promenili niti ce.da smo svi navijali od pocetka meca, sve bi drugacije bilo.

Danijel

pre 16 godina

Jos jedna utakmica gde sam zadovoljan, ako vec treba da se izgubi onda bas na ovakav nacin!! Borili smo se dokraja, igrali dobru utakmicu a Pekovic je legenda.

Dobro je da smo pobedili Roanne a izgubili od Pao nego obrnuto.

Nemoramo biti 1 dovoljno je i 5.

Jos jednom Bravo PARTIZAN!!!

neokings

pre 16 godina

Necu da se pravim pametan ali ovo je jace od mene. Sta je sa onim Duletom dali je on normalan ajde faul jos nekako ali bre imaas IGRACA koji je oducio od basketa PETORICU najboljih centara u EVROPI i ti ides na sut za TRI pa to je ravno katastrofi. ONI SU BILI MLITAVI i puni faulova optereceni jer ih je mega car PEKOVIC rasturio a onaj drugi naplasio i ti sutiras za tri. KOD OBRADOVICA takav igrac ide u zaborav koji ne doda loptu Dijamantidisu ili od ove godine Spanulisu. Stvarno sam ponosan na ove momke i mladost a Pekmen je pokazao da je najbolji igrac koji se pojavio posle zlatne generacije i steta sto nece igrati za nas. Ja bi im ponudio i Milicica i Krstica u duetu za megacara.

Mirko

pre 16 godina

Mislim da je Vujošević najveći krivac za ovako glup poraz, nije smeo da se pravi faul na kraju... Da su se igrali produžeci pobedili bismo sigurno jer je atmosfera u hali bila verovatno najbolja u istoriji!

Peca Cicevac

pre 16 godina

Tragedija,sta drugo. Ali odluka o faulu bila e ok. Mozda je trebalo da se saceka sekund,dva da loptu, eventualno primi neo drugi, a ne Dijamantidis, ali ne verujem da bi je on dodao, jedino da bude udvojen. Novica je uradio sta je trebalo, iako je imao jos vremena da se namesti. Dovesti nekog da odmeni Pekovica, stradace decko, sad ce svi da ga udvajaju. Nikola i sada da 7-8 poena u seriji, pa ne poentira 4-5 minuta. Suvise se trosi i u odbrani.

Nikopol LJUT

pre 16 godina

Jesam li vam lepo rekao,grobari,da se ne nadate pobedi!
Duvali ste se previse s pobedama protiv Roana i kilave Barselone,a onda vam dodje jaci tim i pobedi vas na vasem terenu!
Vi nama pricate kako nam samo igraju COOK i DRAGICEVIC...Pa i vama igra samo PEKOVIC!Sad ste vi ko zvezda prosle sezone sa gurovicem!
CESTITAM VAM NA BORBENOSTI
(GAGY DELIJA, 7. novembar 2007 23:17) KO BRE KILAV BREEEE?? BARCELONA?? ROAN ?? QQ LELE.....

Nikola

pre 16 godina

Cigani nemate prava glasa!!!
Momcima svaka chast, tako se brane boje kluba.
Novica je igrach za velika dela, tako da ce on odraditi svoje na F4 u Madridu!!!
Glavu gore, NAJBOLJI SMO!!!

zvezdas_lux

pre 16 godina

lepa partija partizana.samo onaj palasio i tripkovic vam kvare igru .solidno za evropu juce zvezda ,hemofarm sada i jako poraz dobra partija ,nadam se dobroj partiji i pobedi sutra protiv arisa i da zaokruzimo ovu nedelju sa extra partijama nasih klubova

Zeka peka

pre 16 godina

Nisu se provukli vec su bili bolji. Tim koji u gostima u prepunoj dvorani navijaca koji svi do jednog navijaju protiv njih dobije odlicnog domacina moze samo biti bolji, a nikako reci da se provukao. Isti taj Panatinaikos ce ih odvaliti u Grckoj...

Markkoni

pre 16 godina

Bravo momci,svaka cast!!!Sreca nas je pogledala prosle nedelje,mnogo bi bilo da je i ove.
Novice-glavu gore!
Mnogi veliki igraci su promasivali iz slicnih situacija na pocetku karijere.
Jos jednom - svaka cast na prikazanoj igri i rezultatu.

Vladan R

pre 16 godina

I jos nestomolim za malo realnosti jer ako ovo danas znaci da cete na fajnal four onda ce Olimija da ga osviji jer su oni za razliku od vas pobedili CSKA koji je bar prema rezultatima zadnjh nekolikogodina bolji od Pnatanaikosa a nisu izgubili negopobedili.Da li je stvarno moguce da smo toliki megalomani.Tako bi moglo da se zakljuci da Zvezdsa ide u finale Kupa UEFA jern je dobro odigrala a izgubila od Bajerna koja je ubedljivo naj jaca ekipa u toj Ligi

fanatic

pre 16 godina

PAO je na momente igrao atomsku košarku.dugo jedna ekipa nije ovako dobro odigrala u bg.Mi ni u jednom momentu nismo imali PET POTPUNO SKONCENTRISANIH na terenu i to je to.ali i bez šuta smo išli egal.SVAKA ČAST!!!

DELIJA

pre 16 godina

Cutite grobari!Samo posmatram vase komentare!Ako tako dizete partizan jer je izgubio od panatinaikosa,sto se onda rugate zvezdi jer je jedva izgubila od BAJERNA,a???
Molim vas da cutite!U grckoj ce vas razbiti 20 razlike i na kraju necete proci dalje!Dobili ste drugorazredni ROAN pa se duvate!!!
SRAMOTA

Patriots

pre 16 godina

Kad sam danas napiso da Pao dobija sigurno mnogi su mi se smejali i proglasili zvezdasem i td.... A da recicete provuko se PAO !!
Pa to su i Zvezdasi vikali za Bajern ali treba biti jednom realan u ovoj zemlji i reci Klasa je klasa a mi smo u basketu a o fudbalu necu da pricam daleko od nje !!!!!! pozzzz za sve realne navijace bez obzira za koga navijaju !!!!!

Novica_Velickovic

pre 16 godina

Nisam mogao sinoc da ostavim komentar jer sam bio u soku!Celu noc nisam mogao da zaspim.Najvise mi je zao mog idola Novice,borio se,skakao,zakucavao ali kada je imao otvoren sut za pobedu on je promasio.Realno gledano nesto je oslabio u sutu za tri ali ne zasluzuje ni jednu negativnu rec!Jos ne mogu da verujem da smo bili na pragu pobede nad sampionom Evrope koji ima 15 puta veci bidzet od naseg,pa stoga,kao sto rece sinoc strucni consultant na Avali mogu da dozvole sebi po 3 kvalitetna igraca na svakoj poziciji.Jednostavno se videla razlika u kvalitetu!Pa onaj Dijamantidis je jedan od najboljih igraca u Evropi!Znaci nemam reci.Ali svaka cast nasim momcima na borbi I zalaganju!Razlozi zbog kojih smo izgubili:Palacio poklanjao lopte(kao I obocno,zavlacio se u reket I glumio ne znam ni ja sta) ali sve u svemu,da ne ispadne da ga pljujem veceras je odigrao zadovoljavajuce,Petar Bozic promasio 2 kljucne otvorene trojke,Pekovic bio zatvoren!Sve u svemu svaka cast momcima I nadajmo se da nam je ovo jedini poraz kod kuce

Ivan

pre 16 godina

Ne treba tugovati.Pokazali smo ganima koliko su oni daleko od evropske kosarke.Za utakmicom ne treba tugovati,vratice nam Zeljko pobedu u gostima kao prosle sezone,ako ne daj Boze zatreba.Do fajnal fora zajedno s Partizanom.

Joca-NY

pre 16 godina

pa kako ste vi zasluzili top 16 prosle godine kad pola ljudi ovde priznaje da vas je Zoc pustio.

sve je to lepo, jeste bolji od nas trenutno, svaka cast za igre i kapa dole, ali polako sa final 4om i titulama, duga je sezona. i isto sto nama pricate da je nasa titula prvaka evrope proslost, bilo pa proslo i tako to, pa pustite se i vi titule iz 92 (15 godina nije malo).

Macho_man

pre 16 godina

"Iskreno bi voleo da nas pao dobije, jer smo prosle godine prosli u top16 velikom zaslugom tog istog pao-a, cija je tada druga postava u atini igrala sa 50% snage i nama donela pobedu. A kada bude revans u atini, oni ce do tada verovatno da obezbede prvo mesto, pa onda nek se ponovi prosla godina i nasa pobeda."
Ovo je bio moj komentar pre tekme.
Nemoj samo da neko pomisli sada da sam kao onaj lik sa neta peja koji prvo posalje komentar pa ga u slegecoj poruci glorifikuje i divi mu se kao da je bozjom rukom napisan. :-)

miki

pre 16 godina

Sta da kazem sem u zovotu sve se vraca....sada znate kako je nama bilo protiv bajerna, a bilo je skoro 50 posto grobarskih komentara koji su nas ismevali...sto neko rece, smejali se za randjelovica, kad bozovic napravi kiks za tv spice, zatim smejali nam se za oranicu, kad njihova u najmanju ruku ista ko nasa...e pa grobari u zivotu sve se vraca sve se placa! A sto se tice igre, opet ugraju sve prko pekovica! Ja ne mogu da razumem kako vise ovi nasi slepci ne provale da nas dobijaju vec godinama na istu foru, prvo je tu bio miloje, posle kosta perovic, ove godine pekovic! Ne mogu da verujem da mi ne mozemo da dovedemo nekog normalnog centra, da parira grobarskim centrima jer nas godinama pobedjuju na istu foru, i moja baba bi to vise shvatila! Sto se tice evrope mislim da na zalost nemate grobari sansu, a na zalost jer ne likujem nad vasim porazima kao vi nad nasim, jer mislim da je u interesu svih da daleko dogurate! Jedini koji vas drzi za sada je Pekovic ali pitanje koliko ce jos dugo biti on u ovakvoj formi....tu je jedini od igraca jos ovaj palasio a ovi ostali su smesni...zvezda nije nista bolja od vas, i opet cete nas dobijati na istu foru, ako ne dovedemo nekog centra, jer i prosecan pekovic je dovoljan da nas pobedite..

Don Quijote

pre 16 godina

Dobra vest je ta, da je samo (mali) deo navijaca Bayern München-a posle ove utakmice tuzan. Najvecem delu navijaca Bayern München-a poptuno je nebitan njen rezultat.
U tom smislu, moje naiskrenije saucesce onom malom delu navijaca Bayern München-a.

Nemanja Delija

pre 16 godina

Nije bilo realno da dobijete veceras.Jer se video ocigledan kvalitet na strani Pao-a.Kada im treba zaista je nemoguce pobediti ih.Ne samo njih sve mocne timove.
Mislite da bi pobedili Barsu da im je bila presudna utakmica recimo za prvo ili drugo mesto?

Erik Kartmen

pre 16 godina

E moji grobari, ni ovako tuzan PAO niste mogli da dobijete!!! C,c,c... mislim da cete jos dobiti ove francuske pacere u Pioniru i to je to. Ostalo vrlo tesko. i na kraju sta reci osim... ha,ha,ha,ha,haha, na,na,na,nana ...

Rudy_vgd

pre 16 godina

Jesu se grobari ponadali,mislili da ce ih Obradovic pustiti,ha ha,,,vise bi voleo da je pola kosa bilo,nego cetiri,nekako bi vise tugovali grobari onda.Sledece kolo u madridu,naravno PORAZ ,,,,,,,,,,

Dejca_ch

pre 16 godina

verujte mi ljudi ovo je ponos i dika nase zemlje :d

ima li gde lepsi basket ili nesto slicno nego kad igra partizan u pioniru


molim one koje se slazu da ovo i preporuce a one ostale neka predloze da se brise...

GAGY DELIJA

pre 16 godina

Jesam li vam lepo rekao,grobari,da se ne nadate pobedi!
Duvali ste se previse s pobedama protiv Roana i kilave Barselone,a onda vam dodje jaci tim i pobedi vas na vasem terenu!
Vi nama pricate kako nam samo igraju COOK i DRAGICEVIC...Pa i vama igra samo PEKOVIC!Sad ste vi ko zvezda prosle sezone sa gurovicem!
CESTITAM VAM NA BORBENOSTI

Delija

pre 16 godina

Ja sam
Delija! Objasnicu vam nesto zasto mi kazemo za vas da ste iskompleksirani! Zato sto smo mi dobili Ceski klub i bilo je vise vasih komentara nego nasih vi ste IZGUBILI protiv Pao i ima mozda 5 komentara od Zvezdasa! Drago mi je sto ste izgubili, inace 2 tekme ste dobili na srecu red je bio da jednu izgubiti na srecu! A sve vam se vraca!
1. Zezali ste Randjelovica a onda je vas Bozovic kiksnuo!
2.Zezali ste nas za Klose sto nam dao 2 komada, vama KACAR dao 3!
3.Zezali ste nas sto primamo golove posle 80 minuta vama opet KACAR dao u 84!
4.Zezali ste nas sto kukamo kako nemamo srece,e sada vam se vratila nasa tuga posle nesrecnog Bayerna vama doslo veceras da zaplacete!
SVE VAM SE VRATILO! P.S. Drago mi je sto smo pobedili zajedno zakon i sto nam opet daju bubnjeve i zastave! POZZ za sve SRBE!

Put putuje moj jaran,putujem i ja...

pre 16 godina

Svaka cast igracima partizana...skidam kapu,borili su se kao lavovi,inace sam delija
ali nemam razloga da ih pljujem!A sto se tice Ovih takozvanih "navijam samo kad pobedjujemo"
navijaca mogu da im porucim da vasi ljubimci nisu to zasluzili!navijaci treba da pevaju i kad se gubi
i kad ne ide a ne kao veceras,2 cevrtina i pozorisna atmosfera...ima slika nema ton!!Jos jednom cestitke
za kosarkase a ja odoh za solun,grobari imate sutra prenos...gledajte ali i slusajte!

DELIJA

pre 16 godina

Cutite grobari!Samo posmatram vase komentare!Ako tako dizete partizan jer je izgubio od panatinaikosa,sto se onda rugate zvezdi jer je jedva izgubila od BAJERNA,a???
Molim vas da cutite!U grckoj ce vas razbiti 20 razlike i na kraju necete proci dalje!Dobili ste drugorazredni ROAN pa se duvate!!!
SRAMOTA

Zeka peka

pre 16 godina

Nisu se provukli vec su bili bolji. Tim koji u gostima u prepunoj dvorani navijaca koji svi do jednog navijaju protiv njih dobije odlicnog domacina moze samo biti bolji, a nikako reci da se provukao. Isti taj Panatinaikos ce ih odvaliti u Grckoj...

Chavke

pre 16 godina

Vidim da ovde vecina ne podrzava bojkot grobara...e pa ja ne spadam u takve!!!Bas na ovakvim,evropskim utakmicama se vidi koliko znaci podrska sa tribina,bas na ovakvoj utakmici treba "prozivati" organe reda zbog tog glupavog zakona,a,sto je najvaznije,bas sada uprava mora da vidi koliko joj znace navijaci i mora da stane iza njih i da ih podrzava,pa ako je poraz cena koju moramo da platimo...ok.Ali bar znamo sta time dobijamo...

-_-

pre 16 godina

Plache mi se .... tj. plachem... :-( ne znam shta da kazhem... Momci su odigrali sjajno,ni jedan ali bukvalno ni jedan igrach ne treba da se kritikuje posle ovog mecha...

Aloooo sampiona Evrope zamalo da dobijemo...

Samo neka neko neshto kazhe o Velichkovicu... Dechko je dao glavne trojke za preokrete,ok Bozhe moj nije imao srece u zadnjem shutu... Bravo momak...

Palacio ne treba troshiti rechi - fenomenalan

Pekovic - MVP !!!!(ne ne nije MUP nego MVP :-) )

nemam snage sada da nabrajam ostale,pored svakog prezimena napisao bih - fenomenalno...

Jedan je Vujoshevic DULE!!!

Od muke odoh da legnem,pa kada zaspim,zaspim...sutra sam druga smena,valjda cu ospavati do 12 sati ...

Hmmm i ne bih voleo sada neke komentare upucene prema komshinici,valjda njene navijachice znaju gde su i shta su u basketu (ni fudbal nije daleko od basketa)...

da,da i da ponovim od juche :

NEKO SA NIMBURKOM (ili kako vec) - NEKO SA PANATHINAIKOSOM

NEKO SA PRVAKOM CHESHKE - NEKO SA PRVAKOM EVROPE !!!

to njih najvishe boli...

Ko na zamlju spushta komshije??
Dere pantere i vrshchane
i Evropi deli lekcije...

I da krenesh ti od nule
SHAMPION cesh biti DULE,
DULE MAJSTORE , DULE MAJSTORE...

VOLIM PARTIZAN !!!

Uros

pre 16 godina

PARTIZAN JE IZGUBIO UTAKMICU U PRVOJ CETVRTINI A ZA TO SU KRIVI NAVIJACI.

Ne mogu da shvatim da navijaci nece da navijaju, a nas PARTIZAN igra protiv prvaka Evrope!
Te politicke gluposti treba isterati kada se igra protiv Cukarickog, Borca, a ne protiv Panatenaikosa!!!

POZDRAV ZA SVE PRAVE GROBARE!

ivanbg

pre 16 godina

Partizan odlican-osim trenera naravno.Izuzimajuci poslednji sut vise se nije moglo protiv ovakvog protivnika.Sve sama imena i pola grcke reprezentacije iako me mnogo nerviraju Dijamantidis,Spanulis i litvanac Jasikevicijus igraju tako "namazano" da je cudo jedno!?Mora se priznati da je Partizan imao srece u napadu sto se skoka tice kao i nicije lopte(nekoliko puta smo imali 3i i 4i napad?)Ipak mislim da je iskustvo presudilo kao i "nas" trener!
Takticki faul u poslednjim sekundama ponavlja na svakoj utakmici eurolige i nikad mu ne prolazi-ma proci ce jednom!?Dobro bar ne dobija tehnicke kao pre!A mozda je pomislio da moze Djordjevica na parket-ko zna?!Ako je moguce neka trenira igrace a neka neko drugi vodi utakmicu-POSEBNO NA KRAJU!!!

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

Bravo igrači, bravo navijači! Šteta što Noletov šut 3 sekunda pre kraja, trojka za pobedu, nije ušla. Falilo je tako malo sreće za treću uzastopnu pobedu. Nema veze! Mi smo šampioni! Nije staršno izgubiti od prvaka Evrope, koji ima fantastičan tim, a uz to je i sjajno vođen od našeg Željka Obradovića. Siguran sam da ćemo ući u TOP-16. A cigane, koji se budu sladili, podsetiću da smo ih pre par dana zgazili, i to sa pola snage. Oni nikad neće ni doći u situaciju da igraju Ligu šampiona, jer ćemo se svaki put na njima seksualno iživljavati. Nek se sakriju u svoje mišje rupe, a mi Grobari, možemo biti ponosni na naše crno-bele, koji će i po sedmi put uzastopno osvojiti titulu šampiona.

Parni valjak

pre 16 godina

Na žalost, danas je Partizan izdan i prevaren, ali ne samo Partizan nego i svi pravi navijači koji su, kao i mnogo puta do sada, došli da stvore fantastičnu atmosferu i pomognu svom klubu protiv finansijski mnogo moćnijih. Lažne vođe, ali pravi dileri, tapkaroši i obijači automobila, sada se sa uništavanja fudbalskog kluba polako prebacuju na urušavanje košarkaškog. Šteta, jer danas je PAO bio spreman da padne.

Patriots

pre 16 godina

Kad sam danas napiso da Pao dobija sigurno mnogi su mi se smejali i proglasili zvezdasem i td.... A da recicete provuko se PAO !!
Pa to su i Zvezdasi vikali za Bajern ali treba biti jednom realan u ovoj zemlji i reci Klasa je klasa a mi smo u basketu a o fudbalu necu da pricam daleko od nje !!!!!! pozzzz za sve realne navijace bez obzira za koga navijaju !!!!!

Erik Kartmen

pre 16 godina

E moji grobari, ni ovako tuzan PAO niste mogli da dobijete!!! C,c,c... mislim da cete jos dobiti ove francuske pacere u Pioniru i to je to. Ostalo vrlo tesko. i na kraju sta reci osim... ha,ha,ha,ha,haha, na,na,na,nana ...

Pashke

pre 16 godina

Kako biti nezadovoljan?Kada momci ovako igraju,ne mozete
biti ljuti cak i posle poraza.
Svaka cast!

CRNO-BELA BOJA MILA U SRCU MI UVEK BILA!!!

optimista

pre 16 godina

Sjajno smo igrali...Samo ovako da nastavimo i dobijamo real u gostima...Ove godine nam se smesi final 4!!!
P.S. Ovaj novi Kamings nije normalan!

bls

pre 16 godina

@Put putuje moj jaran,putujem i ja...
Dečko, pošto si neupućen bolje ćuti...U prvoj četvrtini se nije navijalo, zbog ovog novog zakona i bio je plan da se ne navija celu tekmu, ali se nije izdržalo...I nemoj ti molim te da nam ovde držiš časove iz vernosti prema klubu...Jesi video kako su ispraćeni igrači na kraju???Što to nisi komentarisao?"Ima slika - nema zvuk" je vaša odlika...Što se tiče vaše utakmice, nećemo je gledati(ni slušati), jer ste nebitni.

Vladan R

pre 16 godina

I jos nestomolim za malo realnosti jer ako ovo danas znaci da cete na fajnal four onda ce Olimija da ga osviji jer su oni za razliku od vas pobedili CSKA koji je bar prema rezultatima zadnjh nekolikogodina bolji od Pnatanaikosa a nisu izgubili negopobedili.Da li je stvarno moguce da smo toliki megalomani.Tako bi moglo da se zakljuci da Zvezdsa ide u finale Kupa UEFA jern je dobro odigrala a izgubila od Bajerna koja je ubedljivo naj jaca ekipa u toj Ligi

Nemanja Delija

pre 16 godina

Nije bilo realno da dobijete veceras.Jer se video ocigledan kvalitet na strani Pao-a.Kada im treba zaista je nemoguce pobediti ih.Ne samo njih sve mocne timove.
Mislite da bi pobedili Barsu da im je bila presudna utakmica recimo za prvo ili drugo mesto?

Srbin_CG

pre 16 godina

Evo izplakao sam se pa da nesto i ja kazem.Prvo Zvezda gubi svi znamo kako od Bayerna a sad Partizan promasuje sut za pobjedu(Velickovic).Sokovima u nasem sportu izgleda nema kraja!Najvise mi je krivo zbog igraca koji su izginuli na terenu i tesko ce se oporaviti od ovog poraza.Kvalitet je ovaj put presudio jer su Spanulis i DIjamantidis pogadjali kad god je trebalo da Partizan platio danak neiskustvu.Sporna je i poslednja odluka Duleta da faulira Dijamantidisa.Sto se tice igraca svi su sjajni osim naravno najgoreg sutera na planeti Bozica...Jos sam pod stresom pa ne bih da kritikujem,steta zaista.

banja luka

pre 16 godina

tako se igra kosarka,a ne kao ona zvezda bruka se tu sa nekim ekipama,ali sta bi kad su i oni sami bruka nase kosarke...Napred PARTIZAN ,samo tako neka nastave da igraju i pasce svi u pioniru,pa i panatinaikos jednom...

Macho_man

pre 16 godina

"Iskreno bi voleo da nas pao dobije, jer smo prosle godine prosli u top16 velikom zaslugom tog istog pao-a, cija je tada druga postava u atini igrala sa 50% snage i nama donela pobedu. A kada bude revans u atini, oni ce do tada verovatno da obezbede prvo mesto, pa onda nek se ponovi prosla godina i nasa pobeda."
Ovo je bio moj komentar pre tekme.
Nemoj samo da neko pomisli sada da sam kao onaj lik sa neta peja koji prvo posalje komentar pa ga u slegecoj poruci glorifikuje i divi mu se kao da je bozjom rukom napisan. :-)

Milinkovic

pre 16 godina

Uh sto mi je zao, nemam reci da opisem svoju bezgranicnu i neutesnu tugu, bol i patnju. Kakva tragedija! Ovo je najgori dogadjaj u mom zivotu, jedino ruznije od ovoga bilo bi da Partizan ne osvoji evropsku titulu na kraju sezone.

pera mitic

pre 16 godina

1. Bravo crno- beli!
2. Izgleda da smo stvarno jaki kad sa ovakvom ekipom kao sto je Pao mozemo da odigramo egal.
3. Ispada da je utakmica izgubljena zbog bojkota navijaca u 1. cetvrtini. Da li je bilo pametno sada protestvovati? Grobari, nista niste(nismo) dobili, a odmogli smo momcima!
4. Sr.o ih je sut. Pa Svabama su dali samo 66 poena!
5. Lepo sam zamolio pre utakmice da ne bude infarkt zavrsnice, pa opet isto! Ko da prezivi sve ovo? Al neka, to je sudbina nas Grobara... Kraci zivot ali puno srce!
6. Ima li jos neko ko se slaze sa mnom da je filozofija da se pravi faul zbog zadnjeg napada glupost! U 90% slucajeva tako se protivniku poklanja pobeda! Pa lakse je dati kos iz sl. bacanja nego organizovati efikasan napad za 10sek.

dursvc

pre 16 godina

Tako sam besan zbog par magaraca,kojima je vazniji protest protiv "kiosk" ministra i "neobavestenog",od pobede nam prvakom evrope voljenog nam kluba.Nerazumna odluka kostala nas je veceras pobede.Da nismo krenuli onako stegnuto i smuseno,bez podrske,siguran sam da ne bih sada ovo pisao.
Hvala igracima i strucnom stabu za srce na parketu.
Za Druge Se Navija,Partizan Se Voli!

neokings

pre 16 godina

Necu da se pravim pametan ali ovo je jace od mene. Sta je sa onim Duletom dali je on normalan ajde faul jos nekako ali bre imaas IGRACA koji je oducio od basketa PETORICU najboljih centara u EVROPI i ti ides na sut za TRI pa to je ravno katastrofi. ONI SU BILI MLITAVI i puni faulova optereceni jer ih je mega car PEKOVIC rasturio a onaj drugi naplasio i ti sutiras za tri. KOD OBRADOVICA takav igrac ide u zaborav koji ne doda loptu Dijamantidisu ili od ove godine Spanulisu. Stvarno sam ponosan na ove momke i mladost a Pekmen je pokazao da je najbolji igrac koji se pojavio posle zlatne generacije i steta sto nece igrati za nas. Ja bi im ponudio i Milicica i Krstica u duetu za megacara.

peja

pre 16 godina

steta, zaista steta… opet, da po n- ti put ponovim, pobeda protiv pao- a ili reala je cista car, i zato- opusteno, bez nerviranja!:-) a novici puna podrska i svaka cast! setite se cummings- a i gostovanja makabiju prosle sezone. pogodak ili promasaj je stvar trenutka i srece, ali srce, SRCE je vecito. ili ga imas ili ne, pitajte SALETA NAJVECEG…
“zelenima” cestitke na pobedi i nista vise. previse zvezda, premalo “sljakera”. nista od nove evropske krune za njih… mi, sa druge strane, i dalje imamo puno mesta za napredak, pre svega kod milosevica i trenerovog miljenika (ne mogu da verujem da cu ovo napisati, ali trebalo je veceras VISE da sutira…:-). koliko je potrebno pojacanje na “4/5” je nepotrebno ponavljati. zaista se neko teze da povredi pekmena ako mu i dalje alternative bude ono drvo…

e, sada ono “manje” bitno, zasto smo izgubili:
razlog 1- danas, nazalost, nevidljivi tepic. ocekivan mali pad. vec protiv cibone ce biti onaj stari
razlog 2- slaba odbrana, prvi put ove sezone. 90+ primljenih poena je zaista previse pa maker protivnik bio i pao…
razlog 3- pera bozic. da je samo jedna od one tri “prelomne” trojke usla…

sve u svemu, guramo dobro i vec protiv ocajne lotomatike mozemo da napravimo odlucujuci korak ka top16 i istovremeno izbacimo iz igre taj smehotresni projekat rvatskog nazovi trenera…

POZDRAV SVIMA!

Mirko

pre 16 godina

Mislim da je Vujošević najveći krivac za ovako glup poraz, nije smeo da se pravi faul na kraju... Da su se igrali produžeci pobedili bismo sigurno jer je atmosfera u hali bila verovatno najbolja u istoriji!

respect

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da nijedna trojka nije usla u poslednjoj cetvrtini! Da je samo jedna usla sve bi bilo drugacije...steta!
Momcima svaka cast! Jos jednom su dokazali da su ekipa za respekt!

br. 8

pre 16 godina

Svaka čast za KK Partizan!!!

A što se tiče šačice onih sebičnih tzv. navijača koji neće da navijaju i kad njihov tim gubi, mogu samo da kažem da je to isto kao kad bi otac tukao sina zato što mu šef ne da platu!

Idite ispred vlade pa tamo prozivajte ministra obijača trafike!

zvezdas_lux

pre 16 godina

lepa partija partizana.samo onaj palasio i tripkovic vam kvare igru .solidno za evropu juce zvezda ,hemofarm sada i jako poraz dobra partija ,nadam se dobroj partiji i pobedi sutra protiv arisa i da zaokruzimo ovu nedelju sa extra partijama nasih klubova

Marko

pre 16 godina

Sad sam se vratio sa utakmice iznerviran zbog ponasanja "vernih" navijaca PArtizana. Toliko su verni da im je vazniji KOstunica, Jocic i ostali nego Partizan... Sramota da takvi, koji su bojkotovali prvu cetvrtinu, uopste navijaju za partizan... Ali, konacno su oni, normalni, navijaci pustili svoj, normalni "glas" i zvizdali svakom pominjanju politicara umesto sporta i partizana... Tako da su oni FANATICI ostali usamnjeni i zestoko izvizdani od strane 70% hale... HVALA BOGU...
Ziveo Partizan

Macho_man

pre 16 godina

"Iskreno bi voleo da nas pao dobije, jer smo prosle godine prosli u top16 velikom zaslugom tog istog pao-a, cija je tada druga postava u atini igrala sa 50% snage i nama donela pobedu. A kada bude revans u atini, oni ce do tada verovatno da obezbede prvo mesto, pa onda nek se ponovi prosla godina i nasa pobeda."
Ovo je bio moj komentar pre tekme.
Nemoj samo da neko pomisli sada da sam kao onaj lik sa neta peja koji prvo posalje komentar pa ga u slegecoj poruci glorifikuje i divi mu se kao da je bozjom rukom napisan. :-)

Boki

pre 16 godina

Zao mi je sto sebi dopustam da nesto objasnjavam internet "navijacima" ali citajuci ove komentare jednostavno sam morao.Radi se o sledecem:
1. U prvoj cetvrtini se nije navijalo zbog toga sto organizovana navijacka grupa "Grobari Jug" nije dobila 450 karata od uprave koje bi i odmah bile placene.Te karte su bile namenjene navijacima iz unutrasnjosti i nije rec o nikakvoj preprodaji!Bojkot je bio predvidjen samo za prvu cetvrtinu a ne za celu utakmicu.
2. Ministar Jocic i ostali politicari su prozivani zbog famoznog zakona i sa tim svakako treba da se nastavi.
3. Svim "pravim Grobarima" sa zapada mogu da porucim da su mogli da navijaju i u prvoj cevrtini pa ne znam zasto tada nisu odrali grla?
4. Takodje moram da kazem da je i Zapad pevao protiv pomenutih politicara a da su zvizduci usledili kada su ljudi videli koskanje u samom kopu.Takvu vrstu zvizduka mogu da razumem jer ljudi nisu znali zbog cega se to desavalo.Naime jedan od vodja iz proslih vremena je mislio da moze da se oglusi o odluku tribine i da krene sa navijanjem vec u prvoj cetvrtini ali vrlo brzo je video da je njegovo vreme proslo i da nece moci tako.
5. Stojim tamo gde su najvatreniji navijaci Partizana ali svakako osudjujem besporebno bacanje svakakvih predmeta u teren!
6. Moram da porucim i navijacima komsinice koji se ovde bez potrebe javljaju da smo mi svoje probleme na tribini uspesno resili dok su njihove vodje i dalje dileri droge koji uce mladje navijace na Severu da je noz glavni navijacki rekvizit!
Veliki pozdrav za sve prave Grobare!

GROBAR NIS

pre 16 godina

puno,puno srece!!zasluzili smo pobedu,igrali dobro...ali nema veze,treba uzeti u obzir da oni imaju budzet od 30 miliona,a mi nesto vise od 5!!!ja sam malo tuzan ali ipak PONOSAN na svog PARTIZNA!!glavu gore,igramo odlicno...rezultati ce doci...iako ih je puuuuno vec sad...:)) ono neizbezno ostaje...OD PRVOG CASA ZIVOTA SVOG...V O L I M P A R T I Z A N!!!!

partizanovac, ali realni

pre 16 godina

ovako izgleda kada sudije odlucuju utakmicu.
Samo ne znam kako one sudije nije sramota da 4, i slovima cetiri, napada pred kraj utakmice, POKLANJAJU loptu Panatinaikosu??!!

ilic lugano

pre 16 godina

svaka cast momcima na borbenosti!stvarno za svo postovanje!ali zar mora uvek da bude nas zadnji napad!?dule ovaj put si zeznuo stvari.ali ipak idemo dalje mozete vi u drugi krug!oooooopartizane volimo te srcem svim!!!!!!!!!!

grobar

pre 16 godina

Bedna atmosfera koju su kreirali "agenti" i bedno sudjenje. Steta jer to momci nisu zasluzili.

Svaka cast za igru, ako ovako nastave sigurni smo za drugi krug...

...ponosno kazem svima...

Stefan

pre 16 godina

Mislim da bojkot Grobara u prvoj cetvrtiti nije bio u redu(jer je 100 navijaca iz unutrasnjosti ostalo bez karata) i doprinjeo pozorisnoj atmosferi.Tada su zeleni stekli vecu prednost koju su odrzavali do kraja.Steta zbog promasene trojke Velickovica ali moramo priznati da zelja i srce na mogu uvjek da pobjede kvalitet,vec je jednom pala Barca.

salezemun

pre 16 godina

Svaka cast za igrace i Duleta za pruzenu partiju, ali jedan veliki minus za takozvane vodje navijaca koji su odlucili da se u prvoj cetvrtini nenavija zbog kojekakvih politickih razloga. Ljudi mi smo dosli da bodrimo Partizan a ne da vodimo politiku. Za to neka idu na ulicu. Bojkotuju klub jer im nije dao karte da opet tapkaju i zaradjuju na nama koji volimo klub vise od njih i to sigurno. To je glavni razlog a ne zakon o sportu kao sto govore. malo im je para sto su uzeli prethodnih godina na fudbalskim utakmicama dok su bili u talu sa Zekom i Bjekom pa kad su ih i oni otkacili ajde sad da i na kosarci deremo Grobare. SRAMOTA!

Mefisto

pre 16 godina

Ruzna utakmica, prvo poluvreme mlacenje lopte i sabani iz kopa koji su poceli da se sibaju i guraju. Koga boli za Jocica i Kostunicu, dosli smo da bodrimo i vicemo za Partizan, a ne Selji koji je dosao na tekmu, iako mu je zvezda najveci brend Srbije. Sve u svemu, navijaci popustaju politicarima, niko nece dati pare, mi cemo se trositi zajedno sa momcima na parketu, sve po starom, a Pekovic carcina ce otici sledece godine. Neka nam je kad smo glupi.
Mislite o tome!

P.S. Mozda ce Tepic biti dobar igrac jednog dana, ali kao i Tripkovic, on je slabog karaktera - sve mu je jedno za koji tim igra, a to ne moze u Partizanu.

Samo Partizan

pre 16 godina

I ja se tebe stidim Nikola Dorcol i svih vas ostalih koji pricate o necemu sto ne znate, a navijate za isti klub kao ja.Kao prvo vidi se koliko fale bubnjevi u hali.Svi vi sto pisete skocite makar na youtube pa vidite klipove od prosle godine.Druga stvar je da niko nije dosao politicki da protestvuje vec protiv gasenja organizovanog navijanja kakvo ga mi poznajemo.Ako ovaj zakon zazivi Partizan ce imati podrsku kao veceras u prvoj cetvrtini a nikovi kao parni valjak i njemu slicni su pokazali kakvu atmosferu umeju da naprave.Ja od tog zapada sam veceras video samo majmunske urlike i cutanje kada je trebalo da se peva.Sta vas pogadja ko tapka?Ako ste na svakoj utakmici kao ja sigurno imate pretplatnu kartu .A nemate?Pa sto je niste uzeli za 4000 din.to se svakako isplati.Nego ste vi dosli sad pa ko zna kad ,pa bi ste da vodite neku politikuo navijanju.Gde ste bili u nedelju popodne protiv Vose?Sigurno vas je mrzelo ,a i padala je kisa.Tada je od 2000 ljudi 1990 pevalo o ministru i njegovoj nestasnoj mladosti.I niko nije zvizdao.Zvizdite Grobarima,psujete nas i pozivate se na tapkarose i lopove.Zna se ko je najveci lopov,taj sto je hteo da peva sa vama odvratnim simpatizerima.Trebalo je cutati 10 minuta,a pokidati grlo ostalih trideset.A vi ste sve radili suprotno postovani ljubitelji crno belih boja.Zalim vas samo sto necete ni o cemu da razmisljate.Mozda ce te se setiti kada atmosfera bude kao u francuskom Roanu,ali tada ce biti kasno.Mi se necemo predati.Bice Pionir do veka hala sa najboljom atmosferom

miki

pre 16 godina

Sta da kazem sem u zovotu sve se vraca....sada znate kako je nama bilo protiv bajerna, a bilo je skoro 50 posto grobarskih komentara koji su nas ismevali...sto neko rece, smejali se za randjelovica, kad bozovic napravi kiks za tv spice, zatim smejali nam se za oranicu, kad njihova u najmanju ruku ista ko nasa...e pa grobari u zivotu sve se vraca sve se placa! A sto se tice igre, opet ugraju sve prko pekovica! Ja ne mogu da razumem kako vise ovi nasi slepci ne provale da nas dobijaju vec godinama na istu foru, prvo je tu bio miloje, posle kosta perovic, ove godine pekovic! Ne mogu da verujem da mi ne mozemo da dovedemo nekog normalnog centra, da parira grobarskim centrima jer nas godinama pobedjuju na istu foru, i moja baba bi to vise shvatila! Sto se tice evrope mislim da na zalost nemate grobari sansu, a na zalost jer ne likujem nad vasim porazima kao vi nad nasim, jer mislim da je u interesu svih da daleko dogurate! Jedini koji vas drzi za sada je Pekovic ali pitanje koliko ce jos dugo biti on u ovakvoj formi....tu je jedini od igraca jos ovaj palasio a ovi ostali su smesni...zvezda nije nista bolja od vas, i opet cete nas dobijati na istu foru, ako ne dovedemo nekog centra, jer i prosecan pekovic je dovoljan da nas pobedite..

Don Quijote

pre 16 godina

Dobra vest je ta, da je samo (mali) deo navijaca Bayern München-a posle ove utakmice tuzan. Najvecem delu navijaca Bayern München-a poptuno je nebitan njen rezultat.
U tom smislu, moje naiskrenije saucesce onom malom delu navijaca Bayern München-a.

GrobarBG

pre 16 godina

Jocic i Kostunica direktno uticali na igru i sprecili pobedu Partizana...Ne verujem da nisu navijali u prvoj cetvrtini,pa nju su i dobili 9 razlike!A i pored toga smo imali cist sut za pobedu protiv prvaka Evrope(!)Svaka cast igracima i Duletu.

milan

pre 16 godina

''Magarci''
kako ih je nazvao predhodnik u jednom od komentara nisu magarci već majmuni. Zbog njih podržavam Jočića i sve koji treba da se izbore sa huliganima i primitivcima.
Boli njih i za Partizan . Bitno im je samo da mogu da divljaju.Zbog takvih mnogi normalni ljudi se užasavaju odlaska na utakmicu.Oni vode svoj rat protiv Zeke, Jočića,Koštunice i koga sve još ne...Dogadjanja na terenu njih mnogo ne interesuju a kako i da ih interesuju kad su maloumni.

Nikopol LJUT

pre 16 godina

Jesam li vam lepo rekao,grobari,da se ne nadate pobedi!
Duvali ste se previse s pobedama protiv Roana i kilave Barselone,a onda vam dodje jaci tim i pobedi vas na vasem terenu!
Vi nama pricate kako nam samo igraju COOK i DRAGICEVIC...Pa i vama igra samo PEKOVIC!Sad ste vi ko zvezda prosle sezone sa gurovicem!
CESTITAM VAM NA BORBENOSTI
(GAGY DELIJA, 7. novembar 2007 23:17) KO BRE KILAV BREEEE?? BARCELONA?? ROAN ?? QQ LELE.....

Joca-NY

pre 16 godina

pa kako ste vi zasluzili top 16 prosle godine kad pola ljudi ovde priznaje da vas je Zoc pustio.

sve je to lepo, jeste bolji od nas trenutno, svaka cast za igre i kapa dole, ali polako sa final 4om i titulama, duga je sezona. i isto sto nama pricate da je nasa titula prvaka evrope proslost, bilo pa proslo i tako to, pa pustite se i vi titule iz 92 (15 godina nije malo).

John Terry

pre 16 godina

Dakle,iz najdubljeg poshtovanja prema tome shto u nashoj zemlji ipak postoji jedan kosharkashki klub koji igra
evropsku kosharku,morao sam da se javim,iako sam poklonik Crvene Zvezde. Mora se chestitati ekipi koja je izvukla 120%
mogucnosti prvaka evrope,i u svakom segmentu igre bila ravnopravna sa grchkim timom!
Svaka chast momci,svi u Srbiji moraju biti ponosni na vas i moraju vas bodriti!
Srecno u nastavku evrolige!

Maramax

pre 16 godina

Svaka cast momci!Steta za Novicu.Sad neka se Obradovic pokaze i nastavi da dobija u gostima da nam se ne bi ovaj poraz obio o glavu!NAPRED PARTIZAN

Zoki

pre 16 godina

Novice, samo napred! Bice jos prilika. Svi ostali padaju u PIONIRU, Ovi ipak nisu normalni.
Svaka cast svim igracima na borbenosti i pozz za sve grobare.

Mrske

pre 16 godina

Pre svega svaka cast momcima na borbenoj igri, nisu se predali pred sampionom evrope. Poraz ce nadoknaditi, siguran sam vec u sledecem kolu(niko ne moze sve meceve da dobije), ali bitno je da imaju igru i timski duh.
Pokazali su ostatku evrope(a i pojedincima odavde) da je ovo ipak zemlja kosarke. Napred Partizan.

...

pre 16 godina

Ovaj mec je bitno drugaciji od prva dva! Pekovic nece dominirati kao u prva dva meca, jer je panata veoma jak u reketu, stoga veliki teret morace da ponesu spoljni igraci!
Tu je i najveci problem, jer panata ima izvanrednu spoljnu liniju i pravice mnogo problema partizanu!
Tacno je i to da panata nije u zavidnoj formi ali je podizu iz sedmice u sedmicu, dobili su oly za vikend sledeca stanica je Beograd, mnogo toga bi moralo da se poklopi pa da panata izgubi ovu utakmicu...
(marko-delija, 6. novembar 2007 17:41)
....................
aj nemoj vise da se javljas...

boco

pre 16 godina

I ovakav sastav - mlad- Parizana je imao priliku da pobedi Panatinaikos, da su iskoristili tricu u zadnjoj sekundi zbog koje je Obradovic poludio i ljutio se na svoje igrace na kraju utakmice. Ima Partizan sanse
da udje medju osam, a onde cemo viditi.

urbanBG-PDX

pre 16 godina

Nisam gledao tekmu (truli zapad) ali na osnovu teksta bih rekao da je bila zestoka borba. Zao mi je sto novicina trojka nije usla na kraju, a i cini mi se da su nas Grci zatrpali iz daljine.
Steta, PAO definitvno nije u formi i ovo je bila prilika da ih dobijemo i mozda osiguramo prolaz.

Platicu tih 30 evAra da bih gledao Partizan u Evropi!

Dzoni Grobar

pre 16 godina

Svaka čast momci,neviđena atmosfera,odlična partija,nedostajalo je samo malo sreće!!! Velika šteta,Novicu nije htio šut za 3,a ni ekipu uopšte!!! Ponosan sam što sam GROBAR i još jednom svaka VAM čast!!!VOLIM PARTIZAN!!!!

miki Pa.

pre 16 godina

Pao. se provukao ali Real pada sigurno !Bitno je to da smo pokazali da imamo ekipu za F4. sa jos jednim pojacajem. Pozdrav svim grobarima

Toma

pre 16 godina

Ma nema veze.Sigurno pobjeđujemo u Ateni, a u nedjelju u Zagrebu pada i Cibona.Pozdrav za sve grobarke i grobare od navijača Partizana iz Zagreba.

nemanja

pre 16 godina

Svaka cast igracima partizana na odlicnoj partiji iako su porazeni
Svaka cast Vujosevicu za dobru taktiku
Svaka cast grobarima koji su ceo mec bodrili svoj tim
PS.samo da ovako nastavimo i prolazimo u top16
BRAVO!!!

d@niel

pre 16 godina

Dobra utakmica Partizana "sa velikim P jer su to inace i zasluzili ovom igrom"(ovo pisem jer sam inace zvezdas),dobra igra,evropski Partizan kakav i treba da nas predstavlja u Evroligi.Sve najbolje Partizanu u narednim utakmicama,neka SRBI pobede!

Hell

pre 16 godina

Sta reci sem momci svaka vam cast na lavovskoj borbi i pariranju protiv najjaceg i aktuelnog sampiona Evrope koji u svom sastavu ima takve igrace kao sto su Spanulis,Jasekivicijus,Dijamantidis,Carcaris,Batist...Posle ove utakmice ubedjen sam da milion posto idemo u naredni krug jer jaceg protivnika od Panatinaikosa nema i mozemo se ravnopravno nositi sa svima pa cak i zabeleziti jos 2-3 pobede na strani i sve u Pioniru (izuzev mozda jos jednog poraza mada ne verujem).Zaista je doslo vreme kada se ostali timovi plase naseg Partizana a ne mi njih sto je za svaku pohvalu,svaka cast! Nazalost moram da kritikujem Dusana Kecmana koji pruza daleko slabije partije nego prosle sezone kako u napadu (gde je skoro beskoristan) tako i u odbrani (bar 50% slabiji).Ostali su uglavnom ispunili ocekivanja,naravno u obzir uzimam sve dosadasnje utakmice a ne samo ovu vecerasnju.Momci glave gore i u pohod na nove pobede jer to je nasa realnost!!!

Realno

pre 16 godina

Najvise me boli sto je Partizan u grupi sa dvije najjace ekipe u Evropi PAO i Real a i ostale ekipe su jake dok tamo neki Lirtvos Ritas rusi sve redom,gdje je Maccabi najjaca ekipa(veze nemaju),pa tu bi Partizan bio laganica prvi!!!

Vladan R

pre 16 godina

Sto se ove utakmice tice steta sto Partizan nije pobedio posebno sto PAO nije u nekoj formi (dve tesne pobede protiv slabijih ekipa u grupi) ali nema veze neka pobedjuje one koje mora a povremeno i ponekog velikana i to je siguran recept za bar drugi krug.Inace Zvezdas sam a povod je propucavanje umobolnih navijaca Zvezde i Partizana koji se raduju neuspesima rivalskog kluba u Evropi naglasavamu EVROPI jer svaki uspeh bilo kojega naseg kluba nam dize rejting kako u fudbalu tako i u kosarci i na taj nacin omogucava i bolju startnu poziciju i vise klubova u elitnim takmicenjim.Pa zar ne bi bilo dobro da imamo 2 predstavnikau LS u fudbalu da jedan krece od II a jedan od III kruga i da je ovaj drugi a mozda i cak oba kluba nosioci(za nosioca je bitak rejting kluba a za krugove rejting drzave)ili dva predstavnika u Euroligi a tome bi bili jako blizu da je recimo Partizan svojevremeno usaoi drugi put u LS ili bar i ligu UEFA da navijaci nisu napravili glupost a da je recimo Zvezda prosla grupu pre dve godine i da se prosle plasirala u istu i jos poneki uspeh ostalih klubova posebno Hajduka kojem se dva puta desio prvo 120 sa Bugarima a onda skoro devedesetiminut sa Francuzima da nije Bezanija cini mi se ispala od Albanaca bili bi blizu toga(Rumuni su sa 2 dobre sezonedoslido takvog rejtinga) ili da je Partizan jos koji put prosaoprvi krug mozda bi u Euroligi imali 2 predstavnika.Sto se domaceg prvenstva tice tu nam je Partizan rivali i tu naravno iz razloga da bude iza nas navijam protiv Partizana.Ovako radovanje neuspehu rivala predstavlja priuzeljkivanje jaceg rivala u III krugu kvalifikacija i tezi put da ne kazem ponekad nemugucu misiju u vecem broju slucajeva sto se plasmana u LS tice

Stewa

pre 16 godina

Svaka cast Partizanu,igracima,treneu,navijacima bili ste fenomenralni sjajni veceras.I to u najmanju ruku jer vam ovo kazem kao veliki zvezdas i covek koji ne ceni ljudske osobine mnogih ljudi iz partizana,pocevsi od Vujosevica do Danilovica.Cak su mi se moji drugovi grobari smejali juce kad sam im rekao da ni Batist ni Zizic ne mogu da zadrze Pekovica.Sta reci na kraju nije bilo srece,Diamntidis trojka sa 10 metra na kraju poluvremena,Novica promasio na kraj.Veliki dan za srpsku kosarrku je danas,partizan iz ovog meca treba biti primer ne samo mojoj zvezdi nego celoj nasoj kosarci.Ne dizem toliko partizan...mislim da radi mnogo prljavih stvari ali ovo veceras..igra,navijanje za svaki respect..

Nikola - Dorcol

pre 16 godina

Bravo momci, svaka cast!
Sta reci posle ovakve tekme nego da vas oni samozvani navijaci ne zasluzuju ni najmanje. Nije vas pobedio Pao vec su vas navijaci koji su tu da vas bodre izdali, jer ovoga puta nisu oni dobili karte, nego su boze moj otisle u ruke drugih tapkarosa i sitnih dusa. Zbog toga su navodno bojkotovali prvu cetvrtinu, nisu pevali, i cak za malo napravili sran.e sa onim cuven Chegijem(koga isto btw ne mogu ocima da vidim) koji je uvidevsi da na treba prava podrska navijaca od starta opkusao da pokrene navijanje...svi smo videli kako se to zavrsilo, bilo me je sramota sto sam navijac istog kluba kao i oni.
I jos jednom, vi ste momci istinski sampioni, Nidzo, Novice, Milenko, Urose i sviostali koji nosite taj sveti dres

berserk

pre 16 godina

Kimi brate mi smo uz tebe!Tribina D!!!
Napred grobari,jebes ove sto posle poraza kritikuju za Partizan i kada gubi i kada je prvi.

marko

pre 16 godina

Svaka cast, ali zaista svaka cast ovom timu naseg Partizana. Ostajem pri konstataciji od prosle srede da samo fali da nas prebace u Fuenlabradu i da me ovo sve podseca na nesto. Jos vise posle podsecanja na Saleta i Sasu.
Ono sto medjutim hocu da kazem je da su ljudi koji su dosli na juznu tribinu i napravili nepotreban skandal na prazniku nasih legendi a i naseg Partizana stoka neopevana i primitivna i da ne vole partizan vec samo svoje dupe i povlastice na koje su navikli. Sram vas bre bilo, cini mi se da nije njih bilo, blizi bi bili pobedi.

Jos jednom ono najvaznije, bravo za momke koji su danas nosili crno beli dres!

Jabbar

pre 16 godina

Ovu utakmicu smo izgubili jer nam je protivnik bio PAO. Imaju zaista stravican tim, a ono sto me izrazito raduje je da smo uprkos dosta gresaka smogli snage da fajterski dodjemo do egal utakmice pred sam kraj, tacnije do suta za pobedu.

Hteo sam prvo da sacekam mec u Madridu pre nego sto dam bombasticne izjave, ali sad sam siguran da cak i neko nase skandalozno izdanje u Spaniji, u sta cisto sumnjam, ne moze da me razuveri da je ovo tim za velika dela. Sigurno imamo tim za najboljih osam i, kao sto sam vec govorio, uz jedan pristojniji raspored i malo sportske srece eto nas opet na F4. Sve ovo naravno podrazumeva da smo kompletni, zdravi i tako dalje.

Vidim da su mnogi stali u odbranu Novice i hteo bih da se prikljucim. Decko ima herza i pogodice on kad stvarno bude trebalo, na F4. Uvek bi mu dao da uzme poslednji sut, bez trunke razmisljanja.

Ispoljili smo jos jedan ultimativan kvalitet - bili smo ekstremno precizni sa linije bacanja. To moze da zavara neke kao desilo se jednom u sto godina, ali to nije slucajno i bice toga jos u vaznim utakmicama.

Imam i jedno pitanje: da li ima neko kome se i dalje ne dopada Palasijev sut, odnosno preciznost istog, kako sa trojke tako i sa bacanja?

Navijacima ukor zbog primitvnog isterivanja pravde na grbaci igraca kojima bi malo ranija podrska jos vise dala krila. No, nema veze. Spremite se za jos jednu sezonu iz snova, a ako nas onaj odozgo pogleda, mozda i za istoriju.

Hvala KK Partizan za maestralan nastup i Duletu sto je najavio jos jedno pojacanje - znaci da se opasno kuva. Jednostavno, videli su sta sve ovaj tim moze.

Napred Partizan!

Dule Vujošević

pre 16 godina

Moram samo da se zahvalim navijačima na navijanju u 1. četvrtini, pogotovo u trenutcima kad smo gubili sa 10 razlike, plan je bio odličan.

To nam je dalo krila, pa smo na kraju ipak uspeli da trijumfujemo!

HVALA!

B@KL@V@

pre 16 godina

Cutite grobari!Samo posmatram vase komentare!Ako tako dizete partizan jer je izgubio od panatinaikosa,sto se onda rugate zvezdi jer je jedva izgubila od BAJERNA,a???
Molim vas da cutite!U grckoj ce vas razbiti 20 razlike i na kraju necete proci dalje!Dobili ste drugorazredni ROAN pa se duvate!!!
SRAMOTA
(DELIJA, 8. novembar 2007 01:50)
DECKO O CEMU TI PRICAS??? VAMA MORA DA BUDE JASNO DA MI IGRAMO EUROLIGU,A NE VI!!! TO STO SMO POBEDILI PO TEBI DRUGORAZREDNI ROAN TO NEMA VEZE,POBEDILI SMO BARSU KOJA JE P TEBI,VEROVATNO DRUGORAZREDNA EKIPA! GANI NEMOJTE DA STE SMESNI. OSTAVITE NAS,VI IGRATE ULEBKUP GDE SU SVE EKIPE DRUGORAZREDNE KAO I VI,NARAVNO!!!
A TO STO MISLITE DA NECEMO DA UDJEMO U DRUGI KRUG,TO CEMO TEK DA VIDIMO! IPAK JE PARTIZAN EKIPA SA NAJMANJIM BUDZETOM OD SVIH EKIPA

Milan Raus

pre 16 godina

Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk Nimburk
ni reči da više niste rekli jel jasno, vas treba ugasiti kao tim, jad i beda...
Partizan jedan jedini 6 godina najbolji

dragan

pre 16 godina

E moji grobari, ni ovako tuzan PAO niste mogli da dobijete!!! C,c,c... mislim da cete jos dobiti ove francuske pacere u Pioniru i to je to. Ostalo vrlo tesko. i na kraju sta reci osim... ha,ha,ha,ha,haha, na,na,na,nana ...
(Erik Kartmen, 8. novembar 2007 10:38)

XEXE, tuzan PAO...
-prvih 6 7 minuta nije promasio sut, bukvalno!
-ubacio 94 poena...
-preko 70%suta za 2 poena...

voleo bih da neki razmisle sta pisu pre nego da posalju komentar

milos pfc

pre 16 godina

evo citam ovde komentare,od ovih sto grobare nazivaju komlekasimima non-stop...zasto vi komentarisete vesti o partizanu kad vi niste komplekasi?ajde nek odgovori vise neko od pripadnika skupljaca perja na to?vi ste bre najvaeci kompleksasi koji 10 godina niste uzeli u kosarci nista....a komenatrisete izvanredni partizan koji sa slabijim timom nego prosle godine igra egal sa prvakom evrope...zato se lepo vratite na vase vesti u vezi svetski poznatog nimburka i vase sjajne 'evropske tesko izvojevane pobede na produzetke. zelim vam sve najgore.

Peggy Sue

pre 16 godina

Skratise mi par godina zivota...
No,partizan je ipak pruzio dobru i pozrtvovan igru..
Inace,moj favorit Tepic ovog puta nije ocekivano briljirao...
Neizvesno do samog kraja,iako prvo poluvreme nije mnogo obecavalo...
Partizan,svi smo uz tebe!

cokyca P.F.C.

pre 16 godina

Momci su bili neverovatni,glavu gore.Novice nemoj da se nerviras,bio si pravi i preuzeo odgovornost. Svaka cast,srce mi je puno svaki put kad vidim ove sjajne momke. POZDRAV ZA GROBARE i mog druga ACAMOVICA.

Volim ga ko oka dva

pre 16 godina

Sve cestitke Crno beli,iskreno vecina nas nije ni ocekivala pobedu ali kad se ovako izgubi uz sut za pobedu onda je svakako tesko,vratilo nam se za Roan ali sta je tu je,idemo u nove pobede i posle ovog meca sam jos vise ubedjen da idemo u top 16.Grobari opet 7.igrac,uz ovakve navijace nista nije nemoguce.A KAD DODJU NEVOLJE I KAD DODJE TUGA,UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA!!!

Milan Mobil-Mania

pre 16 godina

Boze kakva utakmica,skoro me infrakt strefio...
Jako sam ponosan na to sto navijam za Partizan.Nije sramota izgubiti niotkoga a pogotovo protiv PAO
Ova igra zasluzuje nasu podrsku!!!!!!!

Gruja

pre 16 godina

Momci, svaka cast na borbenosti, prvak Evrope se provukao za malo. Ovim momcima uvek treba pruziti ovakvu podrsku i rezultat nece izostati. Pekovic i Velickovic su pored standardnog Palacia drzali partizan u igri, nadam se da ce ubuduce uvek ovako nositi tim u pobede. Ovako dobra utakmica jos vise je uvelicala dodela nagrada Danilovicu i Djordjevicu i sestri pokojnog profesora Aleksandra Nikolića. Srbija je napravila spektakl o kome ce se duo pricati. Neka svaka utakmica u kojoj igra partizan bude ovako dobra i kvalitetna!

Juzni Front

pre 16 godina

Igrali smo odlicno i borbeno skoro celu utakmicu,na kraju smo imali i sut za pobedu. Mislio sam da ce Novica da pogodi, ali ne treba mu zamerati jer je jos mlad i neiskusan! Svaka nam cast,ipak prolazimo u top 16!!!!

Nesa

pre 16 godina

Steta Partizan je mogao da dobije utakmicu , i da obezbedi vec ucesce u TOP -16. Medjutim mislim da je PAO kontrolisao utakmicu svih 40 min , Partizan nema dugu klupu i to je osnovni problem ovog tima , ko ce ovde da zameni Pekovica , koji je opet bio ubedljivo najbolji igrac Partizana , medjutim PAO ima kvalitetne centre tako da Partizan nije imo sanse .Iskusnija ekipa je dobila uzbudljivu zavrsnicu.To je to . Vise srece drugi put

Branko

pre 16 godina

Bravo momci!Novice-ti si legenda!!!Nije bitno sto nije usla-ima jos utakmica!Drago mi je da imaju "petlju" da igraju.Pekovic?NO COMMENT!!!Palacio,Tepic-odlicni!Ajde Tripko-budi se!Vreme je da ti ubacujes kad se lomi rezultat,a ne da to ostavljamo Peri.Vitkovac me je prijatno iznenadio kada su bacanja u pitanju.Sve u svemu-pohvale Duletu & compay-ji!

pfc

pre 16 godina

SVAKA VAM CAS NA ZALAGANJU!!!
Da smo imali malo vise srece mozda bi i dobili,ali moramo priznati da su ljudi vrhunska ekipa i da od ovakve ekipe stvarno ali stvarno nije sramota izgubiti,mozda cak njih treba da bude sramota sto sa ovolikim budzetom i iskustvom jedva pobedise najsiromasniju ekipu u evroligi!!

vladablok9a

pre 16 godina

Svaka cast, na kraju odlicna akcija cist sut za pobedu ali jbga

Jednostavno Panatenaikos je imao nenormalan procenat suta i to je presudilo celu utakmicu su imali procenat suta preko 75% tako nesto nepamtim da sam video

El Gordo

pre 16 godina

Cestitam komsije,veliko srce i pametna glava sve mogu da nadoknade.Svaka cast na igri,nije lako sa najjacima se onako nositi.Jos jednom cestitam od sveg srca.

bjelica

pre 16 godina

odlicna utakmica, prava ligaska!! PAO je realno bolja ekipa od Partizana i to niko ne moze da ospori. Ipak Partizan sjajan borben srcan hrabar!!! uzivao sam.... Hvala partizanu! nemoj slucajno neko da pljuje Velickovica ili bilo koga!!

acozmaj

pre 16 godina

odlicno, fenomenalno..
najzrelija partizanova utakmica u poslednjih nekoliko godina.
bilo je gresaka(na pocetku pogotovo), al kad je trebalo- savrseno ste odigrali. samo sportska sreca, kako kazu komentatori. pravi tim.. borba, zalaganje, Razumjevanje saigraca... zao mi je sto nisam bio tamo.
pozdrav svim grobarima.

Slatkish( grobarka do groba)

pre 16 godina

Fantasticna igra!jbg pobedili su ,ali treba da budemo i vise nego zadovoljni!Ziveo PARTIZAN i majka Srbija!!!NAPRED GROBARI!!!

mile

pre 16 godina

steta.mada ovaj poraz je dokaz da je ekia partizana sposobna da igra sa najacim evropskim ekipama. treba ih i dalje bodriti.treba verovati vujosevicu i ekipi. zasluzili su

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

Neznalice šta lupate! Dule je s pravom tražio da se pravi faul 13 sek.pre kraja pri nerešenom rezultatu. Da nije pravio faul, Grci bi 3-4 sek.pre kraja pošli na ulaz, dali koš, ili iznudili dva bacanja, od kojih bi bar jedno dali, a mi ne bi imali vremena za napad. Ako ga Grci i ne bi dali, u produžetku mi ne bi imali šanse zbog tanje klupe. Oni su dali oba bacanja, pa je zato Novica bio odrešen da šutne trojku za pobedu, a da su Grci dali samo jedno bacanje, mi bi za 13 sekundi išli na 2 poena, na pobedu, nikako na produžetak. Sve u svemu, ispravna odluka, al kad neće-neće.

Djole

pre 16 godina

Bravo majstori, vi ste moralni pobednik i produzite samo tako navijaci znaju da cene kako ste vi igrali skupo ste prodali kozu i vise niste nikakvi autsajderi vec pretendenti za F4

Sale

pre 16 godina

Ovo je zaista bio praznik za oči. Bolju utakmicu skoro nisam gledao. Iako nismo uspeli da pobedimo, sa ovakvom igrom se možemo nadati sigurnom prolasku u top 16. Pobedu je na kraju presudilo ono zbog čega je Pao i šampion: veći broj kvalitetnih igrača ili bolja klupa. Komentator je lepo primetio da Željka Obradovića uopšte ne zanima ko ima koliko ličnih grešaka, jer u svakom trenutku on može da na svaku poziciju izvede igrača istog kvaliteta ( njima na mestu pleja igraju Dijamantidis, Spanulis, Jasikevičijus i Vujanić ). Sada je veoma bitno stati iza Veličkovića i pružiti mu podršku jer je momak mlad i sigurno mu je veoma teško posle onog promašaja. Peković je još jednom dokazao da je igračina ali pojačanje na mestu centra bi svakako dobrodošlo jer je sezona tek počela, igramo na nekoliko frontova i iako je mlad teško će uspeti dugo da izdrži ritam utakmica sa 35 min po utakmici ( i da se ne daj bože povredi, to bi nas sahranilo ). Sve u svemu, uz ovakvu igru nek se Real čuva.
GROBAR DO GROBA

*******PFC******

pre 16 godina

Uh, srce me boli. Prvo, cestitam nasim igracimi i nasem velikom treneru. Svaka cast svim momcima, ostavili su srce na teren, borili su se kao lavovi protiv najbolje i najskuplje ekipe. Dula treba da zovemo Carobnjak! A sada utisci sa tekme:
- Prvo, neverovatno je koliko je bilo turista, koji su cutali kad god gubimo, a cim se priblizimo oni pruzaju podrsku, takvi ljudi me uzasavaju. Takodje, za ovih nekoliko godina, vecinu ljudi u Pioniru poznajem, i verovatno je ista situacija sa svima onima koji dolaze i na druge "nebitne" utakmice. E pa tim ljudima cestitam putem foruma, kao i sebi, koji sve vreme zdusno bodre Partizan, koje nije briga da li je -30 ili +30, svaka cast svima Vama, stvarno se ponosim, takvi navijaci, koji su kulturni, koji ne vredjaju na rasnoj osnovi, koji ne lome stolice i ne bacaju upaljace, cestitam Vam! Ima nas dosta, samo se ne vidimo od tih huligana!
- Cela Evropa je gledala najbolje nase igrace i publiku kojom se svi ponosimo. Medjutim, u celoj toj situaciji, nasao se neki "pametni" lik koji je sve vreme drzao polomljenu stolicu u vis i igrao sa njom. Uopste ne kapiram takve ljude, i sta je on uopste hteo da pokaze? Da je frajer, da moze da radi sta hoce?
- I alo uprava? Pa jel Velja Ilic moze da dodje kada on hoce i to zauzme mesto u lozi? Pa da li ste vi normalni? Uopste mi nije jasno, on je ministar, pa sta? Znaci da moze da istera sa mesta sve one ljude koji godinama dolaze i protiv Zadra, i protiv Heliosa... Cccc, sram vas bilo...
- Novice, nemas razloga da se sekiras, ti uvek dajes 120%, imas srce kao dzin... Vole te tvoji Grobari...
Sa ovakvom igrom idemo u top16... Veliki pozdrav za sve prave navijace!!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Против првака Европе смо имали шут за победу!! То мора да се цени!! Ништа да се не замера Величковићу!! Има да му певамо: Новица убица, ооооо... Новица убица, ооооо...
Браво, браво, браво... Црно - бели браво, браво, ооооо... Црно - бели браво, браво...

Markkoni

pre 16 godina

Bravo momci,svaka cast!!!Sreca nas je pogledala prosle nedelje,mnogo bi bilo da je i ove.
Novice-glavu gore!
Mnogi veliki igraci su promasivali iz slicnih situacija na pocetku karijere.
Jos jednom - svaka cast na prikazanoj igri i rezultatu.

Danijel

pre 16 godina

Jos jedna utakmica gde sam zadovoljan, ako vec treba da se izgubi onda bas na ovakav nacin!! Borili smo se dokraja, igrali dobru utakmicu a Pekovic je legenda.

Dobro je da smo pobedili Roanne a izgubili od Pao nego obrnuto.

Nemoramo biti 1 dovoljno je i 5.

Jos jednom Bravo PARTIZAN!!!

subota

pre 16 godina

@buba
Vidi se da nisi gledao utakmicu zato cuti.I za sve delije koje sada zezaju,imaju prvo,PAO je samo prvak Evrope,a oni su dobili cak Nimbruk,koji je sampion CESKE,i to na produzetke,pa stvarno su igrali maestralno.

Svaka cast momcima,ako ovako nastave prolaze u sledeci krug.NAPRED PARTIZAN

g1970n

pre 16 godina

Za sve navijace Zvezde koji ovde ostavljaju provokativne komentare i neko rece ovo mora da je bolelo.

E pa nije bolelo komsije onoliko koliko vas boli svake sezone kada gubite od nas 8,9 meca...svake godine tako.

Nije bolelo onoliko koliko boli vas gledajuci evropske sampione i vicesampione protiv Partizana u pioniru a vi igrate sa nekim prvacima Ceske i Slovacke....

Nije bolelo jer znamo da cemo vas na kraju sezone kad za to dodje vreme pregaziti kao i nebrojano puta do sada,a vi ce te se paliti da ce te nesto napraviti sledece sezone.

Kad sumiras sve ovo cini mi se da vas mnogo vise i cesce boli nego vas.

MISLITE O TOME

Sagittarius

pre 16 godina

DVE STVARI
1. ILI JESI, ILI NISI....Sada Novica nije bio, ali bice kada bude bilo potrebnije. Kao 1992.
Mozda ne ove sezone, ali jedne sigurno.
2. GANI ne javljajte se sa zluradim komentarima, samo se sramotite i dokazujete sta ste...

poz

Red Star Slayer

pre 16 godina

Svaka cast momcima sto su poginuli za najsvetiji dres. Iako je rezultat na strani protivnika,igraci Partizana su nasi pobednici, sampioni i zasluzuju da ih volimo i hvalimo.

P.S. One sudije nisu normalne. Pa ono je sramota i to pred kompletnim auditorijumom i ulebovim ljudima. Vidi se ko se i kako ceni i po cemu.

NAJJACI SMO I NAJVECI CAK I U PORAZU

miregrobar

pre 16 godina

Bravo Crno-beli za pokazanu hrabrost protiv najboljeg tima kontinenta.Dokazali ste da ste jaki i da pripadate vrhu evro kosarke.Malo nam je falilo veceras al dobro.Sreca prati hrabre a nadam se da ce nas pratiti sve do final 4.

G-By-Kosovo

pre 16 godina

Svaka cast!
Lepo je biti Grobar do Groba(i ono vreme posle toga):P
A bas me zanima dal komsije delije gledaju nas u evroligi,jer za zve zdu se i sami nesecaju kad su je gledali u evroligi...
Pozdrav svima...

dusan

pre 16 godina

Nama veze po komentarima vidim da ste se borili za boje kluba koje nosite a to je najvaznije.Momci ja sam uz vas i samo napred.Verujem da je atmosfera bila kako dolikuje GROBARIMA...

Veliki pozdrav iz Marseilla

Dusan

Иван-Ниш

pre 16 godina

Ја сам задовољан. Са оваквом игром Панатанаикоса, Партизан би препрошле године изгубио са 30 разлике, проошле са 10-15, а сада су имали чист шут за победу. Данас су само Божић и Трипковић били испод очекивања. Када би још и Врањеш знао да искористи своју висину, Партизан би имао моћан тим за финалних 4. И да, свака част за Пековића, јер постаје најдоминантнији центар Европе

nz

pre 16 godina

Steta,bili smo blizu.Ipak PAO je PAO.A za poGANE koji ce ostaviti maliciozne komentare,ne PAO nije igrao sa 10% snage i da,Partizan ce ici u TOP 16.

Partizan

pre 16 godina

Nazalost izgubili smo nesrecno veceras, ali u kosarci se desava i to ne retko da se utakmica prelomi u zadnim sekundama, ali da se utakmica prelomi sa nekoliko golova u zadnja 3 minuta u futbalu e to je vec nesto posebno, pogotovo kada predje u naviku :)

head hunteer

pre 16 godina

pomno pratim desavanja u euroleague...mislim da ove godine ima vishe favorita za titulu..niko se ne izdvaja od proslogodishnjih...iskreno,,,mislim da je takmicenje egal..uz komentar da su zeleni iz atine ipak prvi favorit..preziveti ovakavu tekmu u gostima..i pobediti..samo oni...veoma malo bolji od ostalih..partizan..no comment..velika steta...pekovic mangupski ubija batosta...forzza kk partizan..

vonteego

pre 16 godina

ne lupajte i ne svaljujte krivicu ni na navijace,ni na manji budzet ni na duletovu taktiku,ni na to da je pao navodno igrao 10%...to su sve gluposti jedino sto je falilo je malo srece!Da je Novica dao trojku,svi bi pevali drugu pesmu,ali nema veze...Apsolutno svi igraci su odigrali vrhunski,nemam ni jednu zamerku ni na koga(pa cak ni na Vranesa!) partizan je pokazao da ima tim za velika dela,mada bi bilo dobro da imamo malo duzu klupu (jos jedan dobar suter) mada je i ovako veoma dobro!A gde su sada oni koji su tvrdili da palacio lose sutira trojke?On uopste ne sutira lose,imao je slab procenat ukupno i to u NBA a tamo je,za one koji ne znaju trojka malo dalja...a za iskompleksirane ispovredjivane isplakane komsije samo cu da kazem od 2001 23-7 za partizan...slavite taj odnos jer ce svake godine biti sve gori

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@@Grobari Istok
Хвала пуно на подршци, заиста си диван. :)) И веома ми је драго што си приметио да је овде првенствено остављам коментаре који су писани из велике љубави према Партизану!
Велики позз за тебе, Марка из КГ-а и наравно све Гробаре!

popovic

pre 16 godina

Zaista prelepa utakmica za gledanje, iako je Partizan izgubio nemam ništa da zamerim nijednom igraču.
Vujoševiću sve pohvale za način viđenja tima, tajmauti u pratim trenucima, odbrana na visokom nivou.
Ako Partizan ovako bude igrao u nastavku u Pioniru niko neće ovako srećno proći, a u gostima igraćemo na jednu loptu.
Čini se da bi na večerašnjem kvlitetu košarke i D.Štern pozavideo

Beli

pre 16 godina

@ svi koji komentarisu faul u poslednjem napadu:
A sta je trebalo Dule da uradi, da cuva nereseno 14 sekundi? Znaci, cak i da promase, idemo u produzetke, sa mnooogo kracom klupom itd... a imajuci u vidu kvalitet i iskustvo igraca Panatinaikosa skoro sigurno bi ubacili, ili izborili faul i ostavili nas bez vremena za napad. Za razliku od ranijih "cudnih" odluka da se preuzima poslednji napad, ovaj put je Dule bio apsolutno u pravu, sto pokazuje i cista pozicija za sut. Da je Novica dao, sad bi isti ovi ljudi pevali suprotnu pesmu... Razmislite malo...
Inace, malo pre sam cuo Novicinu izjavu posle utakmice. Kaze - SLEDECI PUT GA DAJEM SIGURNO!
Svaka cast! Heroj...

Loshmi

pre 16 godina

Onaj ko kaze da nije trebalo praviti faul bas malo zna o kosarci. Naravno da je trebalo praviti faul!!!!! Sta ostaviti Panatenikosu da pobedi u zadnjoj sekundi ne ostavljajuci nama vremena za napad. S obzirom kako su tekli njihovi napadi bio bi ili kos ili faul za njih u zadnjoj sekundi. U najboljem slucaju overtime i dodatnih pet minuta pritiska na igrace Partizana koji su bili na kraju snaga, a Panatenikos ima 12 igrace vrhunskih, moze stavi koga zeli. Fauliranjem je Partizan dobio da drzi sudbinu u svojim rukama, dobio posten sut i promasio...Boze moj. Da mi je neko ponudio pre pocetka meca otvorenu trojku za pobedu nad sampionom Evrope oberucke bi je prihvatio. Sjajna kosarka, steta al svaka cast Partizanu.

Jovana

pre 16 godina

Prvo da cestitam igracima Partizana...trudili su se, borili, falilo je malo srece, ali zivot ide dalje. Ima jos dosta utakmica da se igra.
Drugo da kazem da je 1/4 bila katastrofa. Kada je najbitnije da navijaci daju podrsku svom timu (zbog kog su valjda dosli tu) oni bojkotuju. SRAMOTA. A ako je neko zasluzio podrsku onda su to igraci, koji ostavljaju srce na teren, i ne kriju ni suze posle poraza.
A trece da odgovorim i svim delijama koji komentarisu Partizan - kada Zvezda bude igrala Evroligu, tada se javite. A do tada mozete sredom ili cetvrtkom da gledate besplatno na TV Avali lepu kosarku, koju vam pruza PARTIZAN!!!

Crno-beli bravo bravo....

fanatic

pre 16 godina

PAO je na momente igrao atomsku košarku.dugo jedna ekipa nije ovako dobro odigrala u bg.Mi ni u jednom momentu nismo imali PET POTPUNO SKONCENTRISANIH na terenu i to je to.ali i bez šuta smo išli egal.SVAKA ČAST!!!

Sokrates

pre 16 godina

Bravo momci.Odigrali ste junacki protiv najbogatijeg kluba Evrope i aktuelnog evropskog prvaka.Izgubili smo pa opet nisam tuzan.Naprotiv,ponosan sam na vasu vitesku borbu.Pokazali ste da se mozete ravnopravno nositi sa evropskim prvakom.Sitnice su djelile od velikog trijumfa.Svaka vam cast.Stvarno ste ponos Srbije.
Pozdrav

PFC

pre 16 godina

Iako smo izgubili, posle ovakve utakmice ne osecam nista osim ponosa!
A posle procitanih nekih zluradih komentara ovde, za njihove autore ne osecam nista osim zaljenja.

NAPRED PARTIZAN!

Rale

pre 16 godina

Vratio sam se iz Pionira prepun utisaka,sto pozitivnoh sto negativnih i ne znam kako da se osecam. KK Partizan Igokea je sa nikad jeftinijim timom bio egal rival prvaku Evrope i samo su ga santimetri i sudije delili od velike i zasluzene pobede. Ali vecerasnje sudjenje je najblaze receno-otimacina! I to pred ocima prvog coveka ULEB-a,gospodina Bartolomeua. Kriterijum dosudjivanja koraka i faulova je u najmanju ruku bio kriminalan i tendeciozan.Izgleda da samo mi nemamo "domaci teren". Dopustena je tuca nad Pekovicem, dok je "milioner" Jasikevicijus bio zasticen kao beli medved?! Kretnja Pekovica,Vitkovca i Palasija su odmah okarakterisana kao greske u koracima,dok su ocigledniji primeri greske u koracima Jasekevicijusa,Dikudisa,Spanulisa i ostalih zvezda i zvezdica bile tolerisane ili minimalno sankcionisane?!?! I to nije prvi put u Evroligi! Izgleda da sve sudije grade autoritet na KK Partizan. Sto se tice igraca: Tripkovic je definitivno dokazao da mu nije mesto u Partizanu i jedva cekam kraj sezone i njegov odlazak! Na kapitena Bozica, koji je pruzio jednu od najslabijih partija u dresu Partizan, ne mozemo da se ljutimo,covek izgara na terenu. Milosevic ce biti solidno pojacanje. Vranes je pruzio najbolju partiju ove sezone,ali prekrsaj koji mu je dosudjen nad Jasekevicijusem je totalna kradja. Ovaj ratnicki tim jos nije rekao poslednju rec u Evropi,i sa jednim pojacanjem na poziciji 4-5 (voleo bi da tu vidim Ercega),i eventualno beka sutera (Step,Scepanovic,Beric...),ni Final4 nije daleko-ma kako to prepotentno ili sanjalacki zvucalo. Glavo gore Novice,bice dana za odlucujucu trojku. Pozdrav za sve GROBARE!
P.S. trebalo je neko da meri buku prilikom izvodjenja dva poslednja slobodna bacanja Dijamantidisa,drhtala mi je vilica, a Dijamantidis je samo dokazao zasto je placen toliko koliko je placen!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Da pocnem od kraja, da Dule je pametno postupio sa faulom za poslednji napad!!!Hrabro i odlucno se poneo i na tome mu svaka cast.Imali smo cist sut za pobedu, prema tome Dule je naterao PAO da strepi do kraja.Novici svaka cast siguran sam da ce resavati meceve i donositi radost grobarima ubuduce.
grobari su jedini koji su bas bas podbacili veceras i ugrozili reputaciju najboljih navijaca.Sve mogu da razumem ali da idemo protiv svojih igraca, svog kluba(koga izgleda mnogi ne vole kao sto zasluzuje), to mi nije jasno!!!Pa sto se npr. nije pevalo protiv zakona i politicara celu prvu cetvrtinu a ostale PARTIZANU?!?
Pa videli ste da su momci dobili krila cim je pesma pocela pa to je ono sto im daje snagu, tu smo prvenstveno zbog njih.Kao sto neko vec lepo rece idite pred vladu pa protestvujte do mile volje.Zao mi je ali navijanje (ne)ocekivano lose.I kad je krenulo nije bilo to to sve dok Novica nije pogodio trojku za vodjstvo, da ne pricam vise o tome BRUKA!!!
Igracima od srca cestitam doveli su me u situaciju da budem presrecan uprkos porazu, borili su se za svaku loptu sa ,,Evrima i Dolarima''na terenu.Da ne nabrajam sve jer u PAO-u NEMA loseg igraca, reci cu samo da je Dijamantidis No.1 u Evropi posle povlacenja Dejana Bodiroge.Probajte da nadjete kompletnijeg igraca od njega znam da necete uspeti!!!
Takodje probajte da nadjee boljeg centra od Pekmena, potraga bez uspeha, bas su ga zadrzali dao je SAMO 28p, pritom su na sve nacine pokusavali da ga zaustave.O sudjenju necu, da smo kojim slucajem dobili rado bih sto sta reko'ali neka...
Neko rece PAO igrao sa pola snage, ljudi oni su krajnje ozbiljan tim a Evroliga krajnje ozbiljno takmicenje, ta nemojte da se NimBRukate takvim konstatacijama!!!
Ne bih rekao da se sreca okrece protiv Barse i Roana smo imali i dvocifrenu razliku dok smo PAO stalno jurili a vodili u ,,Klackalici''.

Sto rece jedan covek meni se godisnja karta isplatila samo za jedno vece!!!

Na svetu nista lepse...

milos_bar

pre 16 godina

I bilo je onako kako sam rekao.Visoki igraci su bili oslonac u napadu.Medjutim panatinaikos ima mnogo kvalitetnije bekove,igraju veoma brzo a mi nismo sposobni da pratimo taj ritam.Ko je pratio utakmicu zna o cemu pricam.gosti su u napadu uvek imali jednog slobodnog igraca nakon par uspesnih dodavanja, pa smo naj taj nacin primili veliki broj lakih poena.Jednostavni tepic, kecman, palasio i bozic nisu dovoljno brzi da bi sacuvali spanulisa, diamantidisa, becirovic(covek ne promasuje) a da ne spominjem jasikevicijusa koji nas je razbio sa sjajnim asistencijama.Nas je pratila neka luda sreca da su oni jednostavno pravili neke glupe greske, a mozda bi nas i dobili da nas suije nisu posteno pokrale.Bilo je smesno gledati kako igramo, trudimo se, a opet nas kradu citavu utakmicu.
Sledecu moramo dobiti ako zelmo da ostanemo u toku.
Napred PARTIZAN

Grobati Istok

pre 16 godina

Sjajna utakmica sinoc. To dokazuju i retki ali nesuvisli komentari jadnih nam komsija (cast onima koji su prepoznali ko je jedini veliki klub ovde). Kao sto se prorocki culo pre utakmice: ako budemo igrali kao sto umemo pobedicemo cak i ako izgubimo. To se desilo: i pored poraza ovo je jos jedna nasa pobeda. Svaki igrac Panatenaikosa pojedinacno kosta vise od svih nasih igraca zajedno i godisnjeg budzeta naseg kluba. Da li se to videlo na terenu? Casno i posteno uradili smo sta je bilo moguce. Imali sut za pobedu ali ne i srece. Igraci su igrali najbolje sto trenutno mogu. Novica je bio sjajan, nema nikoga ko bi zamerio sto poslednja lopta nije usla. Nikola je pravi genije. Dule je odlicno vodio ekipu. Kosarkaski klub PARTIZAN je uz vaterpolo klub PARTIZAN jedina EVROPSKA ekipa u Srbiji. To se mora postovati. Ponosni smo na Partizan.

Inđijnac

pre 16 godina

Ma sta hoce ovi gani, nek cute i neka gledaju svoje u ceskoj, slovackoj, ili gde vec i skim igra zvezda!Mi gledamo najbolje i igramo sa najboljima i treba da nastavimo da igramo ovako!!!

Juve

pre 16 godina

@Tobias(komentar 115)
Ono prosle nedjelje nije derbi vec 30-40 godina.U tom periodu mi smo derbije igrali sa Bosnom, Cibonom, Jugoplastikom.... Sada ih igramo sa FMP-om i Hemofarmom.Slazem se s tobom da bi nam bilo bolje da igramo grcku ligu nego ovu u koju ste nas vi sa svojim prijateljem Covicem uvalili.I nikada ni tu,niti bilo koju drugu ligu,necete osvojiti.

Alex

pre 16 godina

Na samom pocetku da uputim sve cestitke Partizanovim igracima koji su dali sve od sebe i jos jednom pokazali kako se bori za boje svog kluba.
Druga strana medalje su navijaci Partizana. Jos jednom su "vodje" pokazale da otvoreno rade protiv crno-belih vec godinama. Dve godine vec sikaniraju fudbalski klub cime su pomogli komsijama da dodju do 2 uzastopne duple krune. Kada je konacno napravljen dobar tim koji bi se prosetao do Lige UEFA oni su divljanjem u Mostaru crno -bele izbacili iz Evrope.I ove sezone su pozivali da se ne ide na utakmice Partizana.
Konacno, vrhunac gluposti je bio sinoc kada je neki "vodja genijalac" doneo odluku da se ne navija prvu cetvrtinu. Ne mogu da verujem. Pa kada cete navijati ako ne u prvoj cetvrtini. Ako ste primetili to je jedina cetvrtina koju je PAO dobio. Da li te vodje misle da su im za zakon krivi Tepic, Velickovic, Pekovic...Da li misle da ce politicare nesto potresti sto oni ne navijaju na utakmici... kakva budalastina. Stvarno, oni momci na terenu ne zasluzuju onakve navijace.
Ako nece da navijaju koji su djavo i dolazili na utakmicu i zauzeli mesto nekome ko je zeleo da dodje i da navija a nije mogao doci do karte. Ubuduce bolje da ne dolaze na utakmice.Tako je bolje za nas tim kome je potrebna podrska od prvog do poslednjeg minuta.
Mislim da Pekovica i Velickovica uopste ne interesuje sto je neko obijao trafike niti nekakav zakon koji je opet donet zbog divljanja tih istih navijaca. Zato mislim da je meta protesta sinoc bila pogresna.
Mislim da treba preispitati da li medju vodjama Grobara ima zvezdasa jer sam ubedjen da tamo neko otvoreno radi protiv Partizana.


Pozdrav za sve prave Grobare

Matija

pre 16 godina

@Chavke
Zakon treba doterati, a ako je navijacima vaznija borba protiv zakona i politicara nego utakmica protiv prvaka Evrope pitam se kakvi su to navijaci. Zbog "politickog" navijanja ne igramo UEFA kup u fudbalu. Mozda je bolje platiti cenu u porazima nego u razbijenim glavama i eliminacijama. Hocu da mogu sa detetom da idem na utakmice kao sto je i moj otac mogao bezbedno mene da vodi. Ja priznajem da se ne usudjujem da vodim klinca na derbije.

Crna Mrlja

pre 16 godina

E ovi navijači-političari! Pa gde bre mešate politiku protiv Panatenaikosa, na terenu lavovska borba za svaku loptu, a kvazi navijači vode politiku. Ako vam se ne sviđa zakon idite ispred skupštine, sup-a, mup-a pa se tamo raspravljajte!
Pozdrav za sve prave navijače PARTIZANA!

Nebojssa

pre 16 godina

Sta cemo da radimo kada Cegi umre? Pitanje se postavlja jer je on jedini koji ima mozga i koji je jedini i pravi vodja navijaca od 90-ih pa na dalje. Ovi koji nisu znali sta se desava kad im je cela hala zvizdala i gledaju samo svoje d...nema tu ni trunke ljubavi prema klubu i crno belim bojama...isti su kao cigani

Petar Srdanovic

pre 16 godina

Prva greskla je sto smo u utakmicu usli sa rezonom - "Jao, sta li ce da nam rade". Da bi na kraju 1/4 zakljucili - "Pa i nisu nesto". Ali tad smo vec gubili. Znaci samo pitanje mentaliteta, nista vise.
Ionako nam je PAO prijateljski klub, pa i rezultat nije vazan :) Lepo se videlo na kraju, Dule i Obradovic se izljubise, Vujke i Tomasevic se izmesase na nasim igracima, malo je falilo da se uhvate u krug za kraj.

Novica_Velickovic

pre 16 godina

Nisam mogao sinoc da ostavim komentar jer sam bio u soku!Celu noc nisam mogao da zaspim.Najvise mi je zao mog idola Novice,borio se,skakao,zakucavao ali kada je imao otvoren sut za pobedu on je promasio.Realno gledano nesto je oslabio u sutu za tri ali ne zasluzuje ni jednu negativnu rec!Jos ne mogu da verujem da smo bili na pragu pobede nad sampionom Evrope koji ima 15 puta veci bidzet od naseg,pa stoga,kao sto rece sinoc strucni consultant na Avali mogu da dozvole sebi po 3 kvalitetna igraca na svakoj poziciji.Jednostavno se videla razlika u kvalitetu!Pa onaj Dijamantidis je jedan od najboljih igraca u Evropi!Znaci nemam reci.Ali svaka cast nasim momcima na borbi I zalaganju!Razlozi zbog kojih smo izgubili:Palacio poklanjao lopte(kao I obocno,zavlacio se u reket I glumio ne znam ni ja sta) ali sve u svemu,da ne ispadne da ga pljujem veceras je odigrao zadovoljavajuce,Petar Bozic promasio 2 kljucne otvorene trojke,Pekovic bio zatvoren!Sve u svemu svaka cast momcima I nadajmo se da nam je ovo jedini poraz kod kuce

Superhik

pre 16 godina

Jedna od najboljih utakmica koje sam gledao u poslednjih par godina. Sa prvakom Evrope, koji je pruzio maksimum i gadjao za 2 preko 70 posto, mi smo odigrali egal mec i imali otvoren sut za pobedu. Koliko je ekipa u Evropi u stanju da se ravnopravno nosi sa PAO u vrhunskom izdanju? Mislim da je svaki dalji komentar povodom ove utakmice suvisan.

Uz ovakvu igru, prolaz u Top 16 trebalo bi da bude rutinska stvar. A sa jos po jednim solidnim plejom i centrom (peticom, jer vec imamo dve odlicne cetvorke), ni cetvrtfinale, pa cak ni F4, ne bi bili nedostizni.

Милорад

pre 16 godina

Милт Паласио је најбољи странац који је играо за Партизан! Не сећам се да је Партизан у задњих неколико сезона имао тако добро организован напад - некад се често сводио на шут у последњој секунди. Штета за пораз, али Панатинатикос је имао сувише добар проценат шута. И поред свега, одлучила је једна лопта, промашај из чисте, изграђене позиције - малер! Ако овако наставе, други круг је сигуран, а у Београду више неће изгубити.

nenad

pre 16 godina

ti sto si rekla da su oni igrali sa 10 posto mogucnosti to moze da ti bude uteha jer cigani smatraju da protiv zvezde svaki veliki klub igra sa 100 posto a protiv partizana sa 10 posto snage,ali sta cete vi igrate uleb kup pa i tu ne prodjete u drugu fazu,titula i pobeda u derbiju je postala misaona imenica za zvezdu,svaka cast ovoj ekipi,jedna od najboljih u evropi,samo tako nastavite,NAPRED PARTIZAN!!!

KOSTA1703

pre 16 godina

@Svima koji pljuju Vujosevica zbog zadnjeg prekrsaja

Vi ocigledno bas ne znate puno o kosarci.
Partizan je odigrao sjajnu utakmicu, i do pred sam kraj igrao egal mec zahvaljujuci pre svega timskoj igri.
Kada protiv sebe 10 sekundi pre kraja imas Spanulisa, Jasikevicijusa i komp. koji imaju fantastican sut, i jos bolji pregled igre, onda je svakako bolje napraviti faul na 12 sekundi pre kraja, nego da neiskusna ekipa Partizana taj isti faul napravi 5 sekundi pre kraja sto bi se svakako desilo.
Ili, ako se ne bi bas to desilo, onda bi primili kos 5 sekundi do kraja, i sta onda?
Onda imas 5 sekundi(u najboljem slucaju) da organizujes isti takav napad.
Ovako, sa faulom na 12 sekundi do kraja imas mnogo vise opcija:Da protivnik promasi bacanje, da sasvim "komotno" organizujes napad za 2, za 3....Nista od toga ne bih mogao da je branio napad.
Cak i da ga je odbranio, jedina "nagrada" je odlazak u produzetke.

zakon

pre 16 godina

Cast navijacima Zvezde koji su ovde ostavili pozitivne (realne) komentare.

Za ostale, manje realne navijace petokrake - Zvezda nikad nije bila bliza Evroligi nego sad u Pragu, posto se tamo igrao prethodni F4.

Vlada-PFC-PBC

pre 16 godina

Moderatoru ovog sajta, ja te najljubaznije molim da na vesti koje imaju veze sa EVROLIGOM, sa ATOMSKOM KOŠARKOM, sa NAJJAČIM KLUBOVIMA EVROPE ne puštaš komentare simpatizera jednog klupčića zbog kojeg smo još pre 10 godina (srećom, od tad više ne igraju tu Evroligu i nadam se da neće nikada više!) izgubili mesto za 2. naš klub u toj istoj Evroligi! Hvala moderatoru iz sveg srca ako me poslušaš! Hvala ti ne samo u moje ime, već i u ime miliona drugih!

Korgacin

pre 16 godina

Šta reći...meni je juče bio rođendan, i bio mi je lepo dan...bezveze je reći da je mnogo toga dobrog u ovom porazu, kad nam se upisuje poraz u statistiku...Ali, način na koji smo odigrali, i na kraju izgubili može da bude od veće koristi nego da smo pobedili. Ako ste stigli da vidite na SOS-u kako izgleda atmosfera u svlačionici posle poraza, lako se moglo videti i čuti da ne postoji jedan igrač već samo tim...niko nije dao izjavu u kojoj bi imenovao Novicu da je promašio tu trojku, već je svaki igrač rekao "Promašili smo tu trojku"...To je duh kakav nam treba...i to je dokaz da će tim uvek pružati sve od sebe, i sa formom i bez forme...A ovaj poraz će nas zadržati na zemlji...sa ovim porazom ostajemo pribrani i skoncentrisani. Borba se nastavlja...

Mijat(Real)-Piksi(Nagoja)...

pre 16 godina

Sta se pale ovi, ma kakav Bajern, on da je neki klub igrao bi LS a ne kup UEFA, a Partizan i PAO(da podsetim ako je neko zaboravio, to je prvak Evrope+doveo pojacanja)igraju EVROligu a ne uleb kup ili kako vec...

Peca Cicevac

pre 16 godina

Tragedija,sta drugo. Ali odluka o faulu bila e ok. Mozda je trebalo da se saceka sekund,dva da loptu, eventualno primi neo drugi, a ne Dijamantidis, ali ne verujem da bi je on dodao, jedino da bude udvojen. Novica je uradio sta je trebalo, iako je imao jos vremena da se namesti. Dovesti nekog da odmeni Pekovica, stradace decko, sad ce svi da ga udvajaju. Nikola i sada da 7-8 poena u seriji, pa ne poentira 4-5 minuta. Suvise se trosi i u odbrani.

Kojo

pre 16 godina

Procitao sam komentar vjerovatno jednog gancija "grobari ovo mora da je bolelo" hahahahahahahaha!
pa ne mogu da vjerujem da je to lik napisao ovo ozbiljno mislim!
Majstore, ne da nije bolelo nego sam uzivao, nema veze sto smo izgubili, vi to nikada necete shvatiti. Ovo sto ste mogli da gledate je vrh evropske kosarke, ali vi to samo mozete da gledate e to boli ali ne nas hahahahahahahaha!

Balansero

pre 16 godina

Ubaciti bilo kom timu, kojeg vodi Zeljko Obradovic, 90 poena je USPEH!
Kada bi momci ovako odigrali svaku utakmicu u EL, f4 bi bio zagrantovan.
Inace, ovaj Pntnks ima tri postave i sve tri mogu nezavisno da igraju EL, koliko su dobri. A malo ih je i us..lo sinoc. Par frljoka Diamantidisa odlucise utakmicu, ustvari.

duck

pre 16 godina

Grobari,Sve me ovo podseca na Izrael prosle godine i promasen sut Camingsa za tri,pa nam se vratilo posle,tako ce i sada,DACE BOG!!!

cele iz fotelje

pre 16 godina

Uf, zamalo da ih dobijemo. Steta.
Brza igra, agresivna odbrana, borbenost, sve sto moze da se izvuce iz tima ovako ogranicenog kvaliteta. Primetan napredak kod nekih igraca, cak i kod Vranesa u defanzivi (od ofanzivnog ucinka je jos uvek daleko. Sada je na nivou Duletovog igraca uzrasta od 18-19 godina. Za jedno dve godine mozemo da ocekujemo nesto konkretnije od njega. U tom smislu interesantna je sinocna izjava Duleta (na SOS-u) da mu je potreban jos jedan igrac ispod kosa. Prijatno me je obradovao. Nadam se jednoj solidnoj i iskusnoj cetvorci. Iako i dalje mislim da nam treba i plej- suter. Sinoc je Pera, koji je imao dobar ucinak u ostalim delovima igre (sto se od njega i ocekuje), imao dva – tri otvorena suta za tri. Da ih je uboo kao sto nije, ko zna kako bi se sve zavrsilo. Sa druge strane, ne daj Boze da se Milt povredi. Sve u svemu jako sam zadovoljan. Sa ovakvim pristupom, trebalo bi da prodjemo u Top 16.
Ruku na srce, mora se priznati da Pao jos uvek nije u pravoj formi, Sars jos uvek ne poznaje igrace da bi se iskazao. Sve to je Obradovica jako ljutilo pa je psovao kao kocijas (tu je gori od Duleta koji se prilicno smirio, sto me raduje), mada je on uvek prividno (ponavljam prividno) nervozan na terenu, ali sve odluke donosi krajnje racionalno. To pokazuje time sto Vujanicu nije dao ni minut iako su ovo njegovi navijaci i njegova kuca. Ni Tomasevic se nije naigrao. Disciplina kao kod samuraja. Pobedili su nas samo na iskustvo i veci broj kvalitetnih igraca. (11 protiv 8-9).
Sve u svemu, lepa predstava.

NIS

pre 16 godina

cigani zasto se javljate i ostavljate vase glupe komentare...cak su vecina komentara vezani za fudbal...a ako niste primetili ovde je rec o kosarci i evroligi.Koju vi necete igrati ni za 110 godina.Imate uleb kup pa tamo komentarisite igru vaseg tima protiv raznih timova iz Ceske,Poljske,Rumunije,Albanije i ostalih zemalja koje vaze za kosarkaske velesile.A nas pustite da na miru pratimo svoj tim u duelima sa najacim i najskupljim timovima Evrope.

ugibugi

pre 16 godina

malo smo ih potcenili u pocetku sa 12 pojena fore :) ipak su to prvaci jevrope!

elem, malo ozbiljnosti. pratio sam mec preko tv-a, uzivajuci. odavno nisam bio tako zadovoljan i pun. kosarka koja pleni i vraca publiku na tribine.

kada smo kod publike - nisam primetio bojkot u prvoj cetvrtini, verovatno se nisam usredsredio na tribine vec na igru. mislim da se mora pronaci neki drugi nacin iskazivanja protesta, ovako samo stetimo voljenom klubu. to se lepo pokazalo na primeru fudbalera.

mislim da vujosevic ove godine vodi tim sa mnogo manje gresaka nego ranije, i mislim da je odluka o nasem poslednjem napadu ispravna. da se drugacije zavrsilo, da smo pogodili otvoren sut, sada bi drugu pesmu pevali. a novica... novica ce tek reci svoje :)
ne treba da letimo puno u visine, moramo da idemo korak po korak, price o f4 su nerealne, i mogu da opterete ovaj tim. uspeh je, veliki, ako udjemo u t16. setimo se samo pocetka sezone, i brojnih kritika na racun selekcije igraca.

volim partizan.

John Terry

pre 16 godina

@Paspalj
Hvala druzhe,drago mi je da delish moj sportski duh.
Ja sam uvek bio za sportsko rivalstvo nasha dva najveca kluba,to je neshto shto je ranije davalo jako lepu sliku o nashem sportu,naravno pre nego shto su navijachi postali bitange koje i ne gledaju utakmice,vec se napiju pa odu tamo gde se najlakshe zapochinje tucha (chitaj: fudbalski stadioni!)
Hvala na lepim rechima i zhiv mi ti bio pa da u sportskom duhu navijamo za nashe klubove,a ne da ih mrzimo kao neki!
Pozdrav,i josh jednom sve najbolje Partizanu u nastavku sezone!

uvek uz tebe...

pre 16 godina

@ buba i ostali indijci
idite kuci pa u vremeplov pa se vratite u vasu 91-2 i pricajte da ste svetski sampioni i nemojte da smarate vise sa ovakvim komentarima, ispadate mnoogo glupi i ljubomorni. Dzon Teri je gledao utakmicu 'pravim ocima'
i to je OK.
Ti zbog kojih je Cegi otisao sa tekme nemaju NICIJU podrsku, da je Cegi vodio (iako je veteran i ide redje na utakmice) navijanje mozda bismo pobedili. Covek je 100 puta veci autoritet i vodja!
O utakmici, pa.. gledali ste, a ko nije.. PARTIZAN SAMPION!

NikopoL

pre 16 godina

Srce me zabolelo kad sam video Novicu kako plache... Shto se tekme tiche, mozda smo mogli bolje, ali ipak.. PAO je bio bolji. Zvezdashi, bar ja lichno vas nisam ismevao, bilo mi je krivo koliko i vama (BAYERN), ali to nije tema. Utakmica je bila faaantastika. Nekako sam doshao do karte, ali sam morao pre kraja III perioda na posao... doshlo mi da plachem. A to sam uradio ( bez blama) kad sam video Novicu i njegovu reakciju..
PONOSAN SAM NA VAS !

Ivan

pre 16 godina

Ne treba tugovati.Pokazali smo ganima koliko su oni daleko od evropske kosarke.Za utakmicom ne treba tugovati,vratice nam Zeljko pobedu u gostima kao prosle sezone,ako ne daj Boze zatreba.Do fajnal fora zajedno s Partizanom.

Vuk

pre 16 godina

Dopustio sam utiscima malo da se slegnu. Prva stvar koju treba reci, a bez patetike i trazenja opravdanja, je to da je Obradovic (konacno) napravio dream team protiv koga ce i, standardno jaki klubovi poput Barse, Reala, TAU, pa i CSKA, biti "cisceni" sa terena. Bukvalno. Ovaj tim bi pobedio vecinu evropskih reprezentacija, bez muke. Licno, pratim kosarku jako dugo i ne secam se da je u poslednjih 10-ak godina neko imao ovakav tim. Zaista superlativi (procenat suta za 2, hladnokrvnost, pristup, iskustvo, suvi kvalitet). Realno, jos im je bilo i sutersko vece (kad je Becirovic sve ubacio, sta vise reci. Inace, njega smatram najslabijimm igracem PAO, iako ima mnogo vecu minutazu od pojedinih igraca). Protiv takve ekipe je Partizan sinoc igrao i zato smatram da su svi komentari tipa "seljacke" ekipe tek provokacije i budalastine, a to ovaj mladi tim Partizana nije zasluzio. Ja odavno nisam video ni jedan nas tim sa toliko borbenosti i pobednickog duha, a to je vec samo po sebi kvalitet. Dobro, fali jos jedan igrac pod kosem, ali eto culi smo da ce se i to dogoditi. To je osnov i za nesto vise, sto je mozda i jos bitnije (reprezentacija), no o tom potom. Jedino sto ovom timu zelim ove sezone je-kontinuitet. Ako njega postignu, ubrzo ce ovih 120% protiv PAO postati 100%, a onda i nasa kosarka profitira i ovi igraci i mi, navijaci. To je ono sto mi daje optimizam u ovom mraku u kome je nasa kosarka dotakla dno (ne bukvalno, ali za talenat i znanje, ono trenersko i genetsko, svakako). Takodje, iako nisam ljubitelj Duleta Vujosevica, pocinjem da menjam misljenje, a za to je zasluzan iskljucivo Partizan i njegova igra.

Za kraj samo jedno-HVALA momci. Ne secam se ni da je na papiru bolji tim odigrao neku bolju utakmicu u poslednjih 5 godina. Kosarka se vraca tamo gde joj je i mesto zahvaljujuci vama...

Pozz

Nikola

pre 16 godina

Cigani nemate prava glasa!!!
Momcima svaka chast, tako se brane boje kluba.
Novica je igrach za velika dela, tako da ce on odraditi svoje na F4 u Madridu!!!
Glavu gore, NAJBOLJI SMO!!!

parni valjak

pre 16 godina

Opet ja, ostao sam nedorecen.
ako jednom tako velikom klubu kakav je PAO treba pomoc sudija u mecu protiv Partizana ciji je budžet manji od Papalukasove plate, onda stvarno...
i jos nesto, za sve one sa D tribine koji su bojkotovali zakon nenavijanjem tokom prve cetvrtine, nek idu pred skupštinu pa nek tamo protestuju, ovako nista nisu promenili niti ce.da smo svi navijali od pocetka meca, sve bi drugacije bilo.